Petak, 09.02.2018.

08:15

"Pristala sam, ali je bilo mnogo manipulacije. Imala sam samo 17"

Izvor: B92

"Pristala sam, ali je bilo mnogo manipulacije. Imala sam samo 17" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

48 Komentari

Sortiraj po:

...

pre 6 godina

Sad ti za polni odnos sa zenom treba ugovor u cetiri primerka overen u sudu...
(sladoledsmesom, 09. februar 2018 10:49)
I ja sam tako mislio ali sam se prevario.. Trenutno cekam izvod i maticne knjige rodjenih kao i dokaz da sam zavrsio srednju skolu.

xMADx

pre 6 godina

(devojce, 09. februar 2018 12:25)

Jel nije imala roditelje? Jel nije mogla da odustane od toga? Meni ako posao ne odgovara trazim drugi. Sad sve jedna ispala zlistavljana i silovana...

Stefan

pre 6 godina

Mogu li i ja sa vama, dizem tegove i tako rekreativni sam sportista!
Moja nekadasnja razredna stalno oblacila minice i onako dok predaje prekrsti noge kao u filmu "niske strasti". Mislim da je to i dan danas ostavilo traume na mene, i danas jos trazim od devojaka da imaju tako izvajane noge kao moja razredna! Tuzicu razrednu, skolu, ministra obrazovanja i drzavu!

jasdf

pre 6 godina

U svakom slucaju je bila maloletna, tako da nikakav pristanak ne moze da opravda ovog lika. Nadilnicima je mesto u zatvoru, uz nadu da ce iz prve ruke saznati sta je nasilje.

reziel

pre 6 godina

Čekaj malo. Bilo je pristanka? Ali je bilo mnogo manipulacija. Kakvih manipulacija? Jel manipulacija tipa "napravicu ti pakao od života ako ne spavaš sa mnom" ili "dobićeš više minuta u seriji ako spavaš sa mnom". Silovanje je verovatno najstrašniji čin koji jedno ljudsko biće može uraditi drugom, ali mi je malo simptomatično kako se javljaju sve glumice koje su navodno zlostavljane pre 20 godina, a posle toga nisu imale nikakvu karijeru. Bojim se da ima puno slučajeva gde su zapravo pokušale da se "probiju" preko nečijeg kreveta, a nisu ništa uradile u glumi pa sada pokušavaju da iskamče još neku kintu na konto stare slave.

артиљерац

pre 6 godina

@ vlada
Придружујем ти се. Нисам фудбалер,ватерполиста сам. Мене је тренер терао да се шишам. Ал,умро је пре пар година.Кога сад да тужим?

Uliks

pre 6 godina

Radi se o tome da mnogi ljudi na pozicijama zloupotrebljavaju svoj položaj i ucenjuju devojke (ili momke) da pristanu na seksualnu vezu sa njima kako bi dobili ulogu ili neki drugi angažmam. Ne radi se o klasičnom silovanju. Baš to ne ide u prilog tim poštenima za koje se kao zalažete, a koji na to ne pristaju. Takvo ponašanje nije u redu i treba o tome da govore. Ako zaista ne razumete u čemu je poenta - onda ništa.

prirodno i poželjno

pre 6 godina

Ovo neću ni da komentarišem. Ali da je nekima nenormalno što se mladić od 30 leta zabavlja sa ribom od 17,18 dakle zrelom ženom u svakom smislu.. govori o masovnoj histeriji..

LepaMara

pre 6 godina

znate sta, slusala sam pricu coveka iz Grcke koji je pricao kako ga je godinama kao dete seksualno iskoriscavao porodicni prijatelj, naravno sredovecni covek. On je sada gay a neka nasa zena je, po meni maliciozno, prokomentarisala da je on njoj jednom sam rekao kako mu se to na neki nacin i dopalo. I naravno- srpski- sam je kriv. On je tad imao 10 godina. Ljudi, to nije normalno! Coveka je to dalje oblikovalo za ceo zivot.

smajli

pre 6 godina

Žena je u klimaksu! Ako imate iskustvo sa ženama koje su u klimaksu onda znate da im je svako za sve kriv, sve im smeta, ponašaju se kao deca, žale za mladošću, itd... Normalno nisu sve žene jednake. A često se i muškarci slično ponašaju. Složio bih se da pored ovih "pokajnica" silovanje gubi na težini.
Ako se ovako nastavi na kraju će ispasti da ako te dve ili više osoba nisu istovremeno silovali nisi ni silovana.

woah

pre 6 godina

Većina potpuno izgubljena u svojim komentarima... Devojčica od 15 godina (16, 17) može da želi da bude sa tobom od 40, ali ti po zakonu to ne smeš. Kad vidimo da nam je matorac sa komšinicom od 15 godina, pomislićemo da je to bolest i prekršaj, a ne na to da li devojčica to sama želi. Uostalom, deca u tim godinama su vrlo povodljiva i lako ih je prevariti, pa je zakon zato i tu, da bi ih u svom tom tinejdžerskom ludilu zaštitie od onih koji to rado zloupotrebe.

kontroverzni penzioner

pre 6 godina

Najjace su mi ove sto "u odredjenoj meri daju pristanak".
(Tau, 09. februar 2018 

Zato "u određenoj meri" budu i j***ne, pa nezadovoljne, nakon mnogo godina, kad ih niko neće ni kad daju puni pristanak, sete se sretnih vremena kad su imale šanse, a zbog svoje čestitosti su pristajale da im ga stave samo do pola. I eto frustracija a i popularnosti.

Volim i ja vas

pre 6 godina

Zadnjih meseci sam se nacitao masu zivotnih prica o raznoraznim "zlostavljanjima", ali ova je pobedila!
Nazalost ovo nece stati. Na hiljade "umetnica" koje su pale u zaborav, tek treba da se sete da su bile... !

milan010

pre 6 godina

Da li postoji jedna glumica koju nisu zlostavljali u Americi? I sete se da o tome pricaju kad, naravno, ostare i niko ne obraca paznju na njih.

belgrado

pre 6 godina

Sad ti za polni odnos sa zenom treba ugovor u cetiri primerka overen u sudu...
(sladoledsmesom, 09. februar 2018 10:49)

to se podrazumeva,
nego i da nekoj zeni kazes -dobar dan - verovatno ces prvo morati u bar 2 primerka da overis :d

Meister Jakob

pre 6 godina

Ma ovo je postalo smesno!
(MarkoMB, 9. februar 2018 10:41)

Meni je degutantno, sve neke bivše i zaboravljene zvjezdice i starletice se nakon 30 godina sjetile da ih neko zlostavljao!

cvarci i kavurma

pre 6 godina

Uskoro ce se sex odvijati pred 'svedocima', snimati kamerom i cuvati u sudu kao 'dokaz' ako zatreba, ovo je vec totalno ludilo...

Džoni

pre 6 godina

Novi pojam u ovim nazovi tužbama je izmanipulisao? Zar ne bi svaka devojka koja je ostavljena ili je muškarac sa njom bio isključivo radi seksa i zabave a ne iz ljubavi i braka mogla da kaže da je izmanipulisana, svaka ljubavnica kojoj muškarac priča kako će ostaviti suprugu i otići sa njom je izmanipulisana, muvaš ribu u diskoteci pa joj pričaš kako je najlepša i najbolja i kako si zaljubljen u nju isto je izmanipulisana. Budu li sve ove izmanipulisane podigle tužbe ceo muški rod će završiti na sudu jer su one jelda bile jako naivne pa su izmanipulisane?

Salle

pre 6 godina

e do m%$@....kad sam bio klinac, jedan lik iz škole, stariji, me nagovorio da igramo klikere.Imao sam samo 3 klikera kod sebe(tri najlepša, bio sam klinac pa sam se malo duvao xD).Sve tri partije sam izgubio i naravno ostao sam bez tri najlepša klikera.Dugo sam bio skršen zbog tih klikera.Pristao sam, ali bilo je manipulacije...

Sarkazam na stranu, totalno podržavam žene koje su u bilo kom obliku maltretirane, ali nekako imam osećaj da kako je ovo krenulo, nećeš više ni smeti da pogledaš ka nekome.

MarkoMB

pre 6 godina

Ma ovo je postalo smesno! Samo cekam da i kod nas pocne.. prvo neke pevacice koje niko ne zna, pa onda neke sporedne nazovi glumice, a naravno sve to podrzano od ove "u sve se mesa" JK .. jer sve sto je lose u svetu, dodje i do nas! Iskreno... cekam da jednoga dana neko zakuca i na moja vrata, ne znam zbog cega, ni za sta nisam kriv, ali mozda se sada neka pokaje sto sam je ostavio pre 15 godina.....

eto resenja

pre 6 godina

Zbog ovakvih prostitutki prave zrtve silovanja se marginalizuju. Doci ce do toga da cak i kad izadje u javnost prava zrtva silovanja bice gledana drugacije zbog brdo ovakvih gluposti.

Vanja

pre 6 godina

@tp
Zato što ti koji to rade na silu ne rade iz sviđanja, nego iz bolesti. Kada radiš iz sviđanja, obema stranama treba da se svidi druga osoba. Kada se radi iz bolesti, pokazivanja moći, kao svi napasnici, da pokažu da oni mogu šta hoće, onda poznati rade svašta. Pokušajte da shvatite taj psihološki profil, nije teško. Sigurno imate bar nekoga u okolini ko je takav, ne mora obavezno biti da je takav ma otvoreno seksualni način.

moj galebe

pre 6 godina

30 godina joj trebalo da shvati kako je bila izmanipulisana i primorana, a sve se sasvim slučajno poklopilo sa "me too" histerijom koja vlada u Americi. Jedino odvratnije od 30 godišnjih dripaca koji imaju 17godišnje "devojke" su omatorele "glumice", kojima je vreme oduzelo njihove "glumačke veštine", pa sad pokušavaju da se vrate pod reflektore na sve moguće načine.

Toto-ko-tunjo

pre 6 godina

"Glumac Aleksandar Polinski potvrdio je njene navode.

"Bio sam svedok nepravednog ponašanja prema Nikol tokom snimanja. Jednom sam je zatekao kako sedi u njegovom krilu, ali on nije mario. Vikao je na mene i vređao me“, ispričao je Polinski."

Stani, potvrdio njene navode tako sto je "video da mu ona sedi u krilu, a on nije mario"? Ili sto je vikao na njega i vredjao ga? I sta kaze, delimicno je pristala? Strasno... I sam imam zensko dete, sa silovateljima i napasnicima bih uradio samo jedno... Ali dolazi cudno vreme zestoke ..cvajz manipulacije kada svaka moze da se pozali cim joj zafali kinta, medijska paznja ili sibne klimaks. I uzme nekog p**ka kome nije uzvracena paznja za svedoka.

Tuzite ih

pre 6 godina

Jadna zena, morala je da trpi seks i batine da bi dobila ulogu. Ne bih nikada to pozeleo svojoj cerki a svakako ne bih pozeleo ni takvu cerku.

lalo

pre 6 godina

Serija ovakvih light glumica koje se nisu libile da pruzaju "usluge" rediteljima i producentima u cilju dobijanja uloge bacaju lose svetlo na plejadu pravih glumica koje su svojim talentom za posao kojim se bave uspevale da se domognu uloga na posten nacin. Zato one prve neka cute i nose svoje prljave tajne same same u sebi. Nece biti da su "sve iste"

Vlada

pre 6 godina

E, ovako: povraća mi se od ovoga više! Danas ću sesti i uzeću da razmišljam da li je mene neko zlostavljao kao tinejdžera, naravno da ću se setiti nečega, npr, kada me je trener udario po dupetu kada sam bio kadet, izašao iz igre u 70. minutu, pa on onako, zlostavljački me opauči po guzi dok sam išao ka klupi. Molim redakciju da prosledi moj kontakt nadležnima, kao i ostalim medijima. Spremam tužbu protiv: trenera, kluba, FSS, UEFA i sudijske organizacije. Očekujem veliku lovu, bilo na sudu ili ako se dogovorimo. Takođe očekujem medijsku pažnju, bar jedan dan, meni dovoljno. Za posle ću se već snaći...neka Farma, Parovi, a znam i da pevušim, možda one Zvezde, mada sam bliže onome Nikad nije kasno. E, da, pozivam sve bivše i sadašnje sportiste koji su prošli sličan pakao kao i ja, da urade isto. Možda osnujemo i udruženje Zlostavljani fudbaleri, pa državu kolektivno tužimo kod onih u Strazburu! Aj, odo ja, odlučio sam i memoare da pišem, naslov "Jedan šljep po guzi, suza pravi put drugoj suzi".

Zvezdan

pre 6 godina

Prokletstvo prelepih žena...sve što je vrlo poželjno mora imati valjanu zaštitu, inače slede nekontrolisani pokušaji uzimanja kad niko ne gleda...među ljudima i psima ništa novo.

tp

pre 6 godina

A što bi neko ko je popularan i poznat uopšte pokušavao da bude sa nekom na silu? Kad ti je nešto dostupno lako po ljudskoj prirodi manje to vrednujes. Sve ove optužbe nemaju smisla, i ako su bile sa njima bile su dobrovoljno da bi se probile u biznisu....
Sad samo žele da se eksponiraju jer su postale nebitne u glumačkim vodama

moj galebe

pre 6 godina

30 godina joj trebalo da shvati kako je bila izmanipulisana i primorana, a sve se sasvim slučajno poklopilo sa "me too" histerijom koja vlada u Americi. Jedino odvratnije od 30 godišnjih dripaca koji imaju 17godišnje "devojke" su omatorele "glumice", kojima je vreme oduzelo njihove "glumačke veštine", pa sad pokušavaju da se vrate pod reflektore na sve moguće načine.

eto resenja

pre 6 godina

Zbog ovakvih prostitutki prave zrtve silovanja se marginalizuju. Doci ce do toga da cak i kad izadje u javnost prava zrtva silovanja bice gledana drugacije zbog brdo ovakvih gluposti.

Vlada

pre 6 godina

E, ovako: povraća mi se od ovoga više! Danas ću sesti i uzeću da razmišljam da li je mene neko zlostavljao kao tinejdžera, naravno da ću se setiti nečega, npr, kada me je trener udario po dupetu kada sam bio kadet, izašao iz igre u 70. minutu, pa on onako, zlostavljački me opauči po guzi dok sam išao ka klupi. Molim redakciju da prosledi moj kontakt nadležnima, kao i ostalim medijima. Spremam tužbu protiv: trenera, kluba, FSS, UEFA i sudijske organizacije. Očekujem veliku lovu, bilo na sudu ili ako se dogovorimo. Takođe očekujem medijsku pažnju, bar jedan dan, meni dovoljno. Za posle ću se već snaći...neka Farma, Parovi, a znam i da pevušim, možda one Zvezde, mada sam bliže onome Nikad nije kasno. E, da, pozivam sve bivše i sadašnje sportiste koji su prošli sličan pakao kao i ja, da urade isto. Možda osnujemo i udruženje Zlostavljani fudbaleri, pa državu kolektivno tužimo kod onih u Strazburu! Aj, odo ja, odlučio sam i memoare da pišem, naslov "Jedan šljep po guzi, suza pravi put drugoj suzi".

tp

pre 6 godina

A što bi neko ko je popularan i poznat uopšte pokušavao da bude sa nekom na silu? Kad ti je nešto dostupno lako po ljudskoj prirodi manje to vrednujes. Sve ove optužbe nemaju smisla, i ako su bile sa njima bile su dobrovoljno da bi se probile u biznisu....
Sad samo žele da se eksponiraju jer su postale nebitne u glumačkim vodama

MarkoMB

pre 6 godina

Ma ovo je postalo smesno! Samo cekam da i kod nas pocne.. prvo neke pevacice koje niko ne zna, pa onda neke sporedne nazovi glumice, a naravno sve to podrzano od ove "u sve se mesa" JK .. jer sve sto je lose u svetu, dodje i do nas! Iskreno... cekam da jednoga dana neko zakuca i na moja vrata, ne znam zbog cega, ni za sta nisam kriv, ali mozda se sada neka pokaje sto sam je ostavio pre 15 godina.....

Toto-ko-tunjo

pre 6 godina

"Glumac Aleksandar Polinski potvrdio je njene navode.

"Bio sam svedok nepravednog ponašanja prema Nikol tokom snimanja. Jednom sam je zatekao kako sedi u njegovom krilu, ali on nije mario. Vikao je na mene i vređao me“, ispričao je Polinski."

Stani, potvrdio njene navode tako sto je "video da mu ona sedi u krilu, a on nije mario"? Ili sto je vikao na njega i vredjao ga? I sta kaze, delimicno je pristala? Strasno... I sam imam zensko dete, sa silovateljima i napasnicima bih uradio samo jedno... Ali dolazi cudno vreme zestoke ..cvajz manipulacije kada svaka moze da se pozali cim joj zafali kinta, medijska paznja ili sibne klimaks. I uzme nekog p**ka kome nije uzvracena paznja za svedoka.

Stefan

pre 6 godina

Mogu li i ja sa vama, dizem tegove i tako rekreativni sam sportista!
Moja nekadasnja razredna stalno oblacila minice i onako dok predaje prekrsti noge kao u filmu "niske strasti". Mislim da je to i dan danas ostavilo traume na mene, i danas jos trazim od devojaka da imaju tako izvajane noge kao moja razredna! Tuzicu razrednu, skolu, ministra obrazovanja i drzavu!

lalo

pre 6 godina

Serija ovakvih light glumica koje se nisu libile da pruzaju "usluge" rediteljima i producentima u cilju dobijanja uloge bacaju lose svetlo na plejadu pravih glumica koje su svojim talentom za posao kojim se bave uspevale da se domognu uloga na posten nacin. Zato one prve neka cute i nose svoje prljave tajne same same u sebi. Nece biti da su "sve iste"

kontroverzni penzioner

pre 6 godina

Najjace su mi ove sto "u odredjenoj meri daju pristanak".
(Tau, 09. februar 2018 

Zato "u određenoj meri" budu i j***ne, pa nezadovoljne, nakon mnogo godina, kad ih niko neće ni kad daju puni pristanak, sete se sretnih vremena kad su imale šanse, a zbog svoje čestitosti su pristajale da im ga stave samo do pola. I eto frustracija a i popularnosti.

Zvezdan

pre 6 godina

Prokletstvo prelepih žena...sve što je vrlo poželjno mora imati valjanu zaštitu, inače slede nekontrolisani pokušaji uzimanja kad niko ne gleda...među ljudima i psima ništa novo.

cvarci i kavurma

pre 6 godina

Uskoro ce se sex odvijati pred 'svedocima', snimati kamerom i cuvati u sudu kao 'dokaz' ako zatreba, ovo je vec totalno ludilo...

reziel

pre 6 godina

Čekaj malo. Bilo je pristanka? Ali je bilo mnogo manipulacija. Kakvih manipulacija? Jel manipulacija tipa "napravicu ti pakao od života ako ne spavaš sa mnom" ili "dobićeš više minuta u seriji ako spavaš sa mnom". Silovanje je verovatno najstrašniji čin koji jedno ljudsko biće može uraditi drugom, ali mi je malo simptomatično kako se javljaju sve glumice koje su navodno zlostavljane pre 20 godina, a posle toga nisu imale nikakvu karijeru. Bojim se da ima puno slučajeva gde su zapravo pokušale da se "probiju" preko nečijeg kreveta, a nisu ništa uradile u glumi pa sada pokušavaju da iskamče još neku kintu na konto stare slave.

milan010

pre 6 godina

Da li postoji jedna glumica koju nisu zlostavljali u Americi? I sete se da o tome pricaju kad, naravno, ostare i niko ne obraca paznju na njih.

Salle

pre 6 godina

e do m%$@....kad sam bio klinac, jedan lik iz škole, stariji, me nagovorio da igramo klikere.Imao sam samo 3 klikera kod sebe(tri najlepša, bio sam klinac pa sam se malo duvao xD).Sve tri partije sam izgubio i naravno ostao sam bez tri najlepša klikera.Dugo sam bio skršen zbog tih klikera.Pristao sam, ali bilo je manipulacije...

Sarkazam na stranu, totalno podržavam žene koje su u bilo kom obliku maltretirane, ali nekako imam osećaj da kako je ovo krenulo, nećeš više ni smeti da pogledaš ka nekome.

Volim i ja vas

pre 6 godina

Zadnjih meseci sam se nacitao masu zivotnih prica o raznoraznim "zlostavljanjima", ali ova je pobedila!
Nazalost ovo nece stati. Na hiljade "umetnica" koje su pale u zaborav, tek treba da se sete da su bile... !

Meister Jakob

pre 6 godina

Ma ovo je postalo smesno!
(MarkoMB, 9. februar 2018 10:41)

Meni je degutantno, sve neke bivše i zaboravljene zvjezdice i starletice se nakon 30 godina sjetile da ih neko zlostavljao!

артиљерац

pre 6 godina

@ vlada
Придружујем ти се. Нисам фудбалер,ватерполиста сам. Мене је тренер терао да се шишам. Ал,умро је пре пар година.Кога сад да тужим?

belgrado

pre 6 godina

Sad ti za polni odnos sa zenom treba ugovor u cetiri primerka overen u sudu...
(sladoledsmesom, 09. februar 2018 10:49)

to se podrazumeva,
nego i da nekoj zeni kazes -dobar dan - verovatno ces prvo morati u bar 2 primerka da overis :d

Tuzite ih

pre 6 godina

Jadna zena, morala je da trpi seks i batine da bi dobila ulogu. Ne bih nikada to pozeleo svojoj cerki a svakako ne bih pozeleo ni takvu cerku.

woah

pre 6 godina

Većina potpuno izgubljena u svojim komentarima... Devojčica od 15 godina (16, 17) može da želi da bude sa tobom od 40, ali ti po zakonu to ne smeš. Kad vidimo da nam je matorac sa komšinicom od 15 godina, pomislićemo da je to bolest i prekršaj, a ne na to da li devojčica to sama želi. Uostalom, deca u tim godinama su vrlo povodljiva i lako ih je prevariti, pa je zakon zato i tu, da bi ih u svom tom tinejdžerskom ludilu zaštitie od onih koji to rado zloupotrebe.

xMADx

pre 6 godina

(devojce, 09. februar 2018 12:25)

Jel nije imala roditelje? Jel nije mogla da odustane od toga? Meni ako posao ne odgovara trazim drugi. Sad sve jedna ispala zlistavljana i silovana...

Vanja

pre 6 godina

@tp
Zato što ti koji to rade na silu ne rade iz sviđanja, nego iz bolesti. Kada radiš iz sviđanja, obema stranama treba da se svidi druga osoba. Kada se radi iz bolesti, pokazivanja moći, kao svi napasnici, da pokažu da oni mogu šta hoće, onda poznati rade svašta. Pokušajte da shvatite taj psihološki profil, nije teško. Sigurno imate bar nekoga u okolini ko je takav, ne mora obavezno biti da je takav ma otvoreno seksualni način.

prirodno i poželjno

pre 6 godina

Ovo neću ni da komentarišem. Ali da je nekima nenormalno što se mladić od 30 leta zabavlja sa ribom od 17,18 dakle zrelom ženom u svakom smislu.. govori o masovnoj histeriji..

LepaMara

pre 6 godina

znate sta, slusala sam pricu coveka iz Grcke koji je pricao kako ga je godinama kao dete seksualno iskoriscavao porodicni prijatelj, naravno sredovecni covek. On je sada gay a neka nasa zena je, po meni maliciozno, prokomentarisala da je on njoj jednom sam rekao kako mu se to na neki nacin i dopalo. I naravno- srpski- sam je kriv. On je tad imao 10 godina. Ljudi, to nije normalno! Coveka je to dalje oblikovalo za ceo zivot.

Džoni

pre 6 godina

Novi pojam u ovim nazovi tužbama je izmanipulisao? Zar ne bi svaka devojka koja je ostavljena ili je muškarac sa njom bio isključivo radi seksa i zabave a ne iz ljubavi i braka mogla da kaže da je izmanipulisana, svaka ljubavnica kojoj muškarac priča kako će ostaviti suprugu i otići sa njom je izmanipulisana, muvaš ribu u diskoteci pa joj pričaš kako je najlepša i najbolja i kako si zaljubljen u nju isto je izmanipulisana. Budu li sve ove izmanipulisane podigle tužbe ceo muški rod će završiti na sudu jer su one jelda bile jako naivne pa su izmanipulisane?

Uliks

pre 6 godina

Radi se o tome da mnogi ljudi na pozicijama zloupotrebljavaju svoj položaj i ucenjuju devojke (ili momke) da pristanu na seksualnu vezu sa njima kako bi dobili ulogu ili neki drugi angažmam. Ne radi se o klasičnom silovanju. Baš to ne ide u prilog tim poštenima za koje se kao zalažete, a koji na to ne pristaju. Takvo ponašanje nije u redu i treba o tome da govore. Ako zaista ne razumete u čemu je poenta - onda ništa.

smajli

pre 6 godina

Žena je u klimaksu! Ako imate iskustvo sa ženama koje su u klimaksu onda znate da im je svako za sve kriv, sve im smeta, ponašaju se kao deca, žale za mladošću, itd... Normalno nisu sve žene jednake. A često se i muškarci slično ponašaju. Složio bih se da pored ovih "pokajnica" silovanje gubi na težini.
Ako se ovako nastavi na kraju će ispasti da ako te dve ili više osoba nisu istovremeno silovali nisi ni silovana.

jasdf

pre 6 godina

U svakom slucaju je bila maloletna, tako da nikakav pristanak ne moze da opravda ovog lika. Nadilnicima je mesto u zatvoru, uz nadu da ce iz prve ruke saznati sta je nasilje.

...

pre 6 godina

Sad ti za polni odnos sa zenom treba ugovor u cetiri primerka overen u sudu...
(sladoledsmesom, 09. februar 2018 10:49)
I ja sam tako mislio ali sam se prevario.. Trenutno cekam izvod i maticne knjige rodjenih kao i dokaz da sam zavrsio srednju skolu.

Zvezdan

pre 6 godina

Prokletstvo prelepih žena...sve što je vrlo poželjno mora imati valjanu zaštitu, inače slede nekontrolisani pokušaji uzimanja kad niko ne gleda...među ljudima i psima ništa novo.

Tuzite ih

pre 6 godina

Jadna zena, morala je da trpi seks i batine da bi dobila ulogu. Ne bih nikada to pozeleo svojoj cerki a svakako ne bih pozeleo ni takvu cerku.

Vanja

pre 6 godina

@tp
Zato što ti koji to rade na silu ne rade iz sviđanja, nego iz bolesti. Kada radiš iz sviđanja, obema stranama treba da se svidi druga osoba. Kada se radi iz bolesti, pokazivanja moći, kao svi napasnici, da pokažu da oni mogu šta hoće, onda poznati rade svašta. Pokušajte da shvatite taj psihološki profil, nije teško. Sigurno imate bar nekoga u okolini ko je takav, ne mora obavezno biti da je takav ma otvoreno seksualni način.

jasdf

pre 6 godina

U svakom slucaju je bila maloletna, tako da nikakav pristanak ne moze da opravda ovog lika. Nadilnicima je mesto u zatvoru, uz nadu da ce iz prve ruke saznati sta je nasilje.

moj galebe

pre 6 godina

30 godina joj trebalo da shvati kako je bila izmanipulisana i primorana, a sve se sasvim slučajno poklopilo sa "me too" histerijom koja vlada u Americi. Jedino odvratnije od 30 godišnjih dripaca koji imaju 17godišnje "devojke" su omatorele "glumice", kojima je vreme oduzelo njihove "glumačke veštine", pa sad pokušavaju da se vrate pod reflektore na sve moguće načine.

tp

pre 6 godina

A što bi neko ko je popularan i poznat uopšte pokušavao da bude sa nekom na silu? Kad ti je nešto dostupno lako po ljudskoj prirodi manje to vrednujes. Sve ove optužbe nemaju smisla, i ako su bile sa njima bile su dobrovoljno da bi se probile u biznisu....
Sad samo žele da se eksponiraju jer su postale nebitne u glumačkim vodama

Vlada

pre 6 godina

E, ovako: povraća mi se od ovoga više! Danas ću sesti i uzeću da razmišljam da li je mene neko zlostavljao kao tinejdžera, naravno da ću se setiti nečega, npr, kada me je trener udario po dupetu kada sam bio kadet, izašao iz igre u 70. minutu, pa on onako, zlostavljački me opauči po guzi dok sam išao ka klupi. Molim redakciju da prosledi moj kontakt nadležnima, kao i ostalim medijima. Spremam tužbu protiv: trenera, kluba, FSS, UEFA i sudijske organizacije. Očekujem veliku lovu, bilo na sudu ili ako se dogovorimo. Takođe očekujem medijsku pažnju, bar jedan dan, meni dovoljno. Za posle ću se već snaći...neka Farma, Parovi, a znam i da pevušim, možda one Zvezde, mada sam bliže onome Nikad nije kasno. E, da, pozivam sve bivše i sadašnje sportiste koji su prošli sličan pakao kao i ja, da urade isto. Možda osnujemo i udruženje Zlostavljani fudbaleri, pa državu kolektivno tužimo kod onih u Strazburu! Aj, odo ja, odlučio sam i memoare da pišem, naslov "Jedan šljep po guzi, suza pravi put drugoj suzi".

kontroverzni penzioner

pre 6 godina

Najjace su mi ove sto "u odredjenoj meri daju pristanak".
(Tau, 09. februar 2018 

Zato "u određenoj meri" budu i j***ne, pa nezadovoljne, nakon mnogo godina, kad ih niko neće ni kad daju puni pristanak, sete se sretnih vremena kad su imale šanse, a zbog svoje čestitosti su pristajale da im ga stave samo do pola. I eto frustracija a i popularnosti.

smajli

pre 6 godina

Žena je u klimaksu! Ako imate iskustvo sa ženama koje su u klimaksu onda znate da im je svako za sve kriv, sve im smeta, ponašaju se kao deca, žale za mladošću, itd... Normalno nisu sve žene jednake. A često se i muškarci slično ponašaju. Složio bih se da pored ovih "pokajnica" silovanje gubi na težini.
Ako se ovako nastavi na kraju će ispasti da ako te dve ili više osoba nisu istovremeno silovali nisi ni silovana.

Toto-ko-tunjo

pre 6 godina

"Glumac Aleksandar Polinski potvrdio je njene navode.

"Bio sam svedok nepravednog ponašanja prema Nikol tokom snimanja. Jednom sam je zatekao kako sedi u njegovom krilu, ali on nije mario. Vikao je na mene i vređao me“, ispričao je Polinski."

Stani, potvrdio njene navode tako sto je "video da mu ona sedi u krilu, a on nije mario"? Ili sto je vikao na njega i vredjao ga? I sta kaze, delimicno je pristala? Strasno... I sam imam zensko dete, sa silovateljima i napasnicima bih uradio samo jedno... Ali dolazi cudno vreme zestoke ..cvajz manipulacije kada svaka moze da se pozali cim joj zafali kinta, medijska paznja ili sibne klimaks. I uzme nekog p**ka kome nije uzvracena paznja za svedoka.

prirodno i poželjno

pre 6 godina

Ovo neću ni da komentarišem. Ali da je nekima nenormalno što se mladić od 30 leta zabavlja sa ribom od 17,18 dakle zrelom ženom u svakom smislu.. govori o masovnoj histeriji..

eto resenja

pre 6 godina

Zbog ovakvih prostitutki prave zrtve silovanja se marginalizuju. Doci ce do toga da cak i kad izadje u javnost prava zrtva silovanja bice gledana drugacije zbog brdo ovakvih gluposti.

MarkoMB

pre 6 godina

Ma ovo je postalo smesno! Samo cekam da i kod nas pocne.. prvo neke pevacice koje niko ne zna, pa onda neke sporedne nazovi glumice, a naravno sve to podrzano od ove "u sve se mesa" JK .. jer sve sto je lose u svetu, dodje i do nas! Iskreno... cekam da jednoga dana neko zakuca i na moja vrata, ne znam zbog cega, ni za sta nisam kriv, ali mozda se sada neka pokaje sto sam je ostavio pre 15 godina.....

Džoni

pre 6 godina

Novi pojam u ovim nazovi tužbama je izmanipulisao? Zar ne bi svaka devojka koja je ostavljena ili je muškarac sa njom bio isključivo radi seksa i zabave a ne iz ljubavi i braka mogla da kaže da je izmanipulisana, svaka ljubavnica kojoj muškarac priča kako će ostaviti suprugu i otići sa njom je izmanipulisana, muvaš ribu u diskoteci pa joj pričaš kako je najlepša i najbolja i kako si zaljubljen u nju isto je izmanipulisana. Budu li sve ove izmanipulisane podigle tužbe ceo muški rod će završiti na sudu jer su one jelda bile jako naivne pa su izmanipulisane?

belgrado

pre 6 godina

Sad ti za polni odnos sa zenom treba ugovor u cetiri primerka overen u sudu...
(sladoledsmesom, 09. februar 2018 10:49)

to se podrazumeva,
nego i da nekoj zeni kazes -dobar dan - verovatno ces prvo morati u bar 2 primerka da overis :d

lalo

pre 6 godina

Serija ovakvih light glumica koje se nisu libile da pruzaju "usluge" rediteljima i producentima u cilju dobijanja uloge bacaju lose svetlo na plejadu pravih glumica koje su svojim talentom za posao kojim se bave uspevale da se domognu uloga na posten nacin. Zato one prve neka cute i nose svoje prljave tajne same same u sebi. Nece biti da su "sve iste"

xMADx

pre 6 godina

(devojce, 09. februar 2018 12:25)

Jel nije imala roditelje? Jel nije mogla da odustane od toga? Meni ako posao ne odgovara trazim drugi. Sad sve jedna ispala zlistavljana i silovana...

Uliks

pre 6 godina

Radi se o tome da mnogi ljudi na pozicijama zloupotrebljavaju svoj položaj i ucenjuju devojke (ili momke) da pristanu na seksualnu vezu sa njima kako bi dobili ulogu ili neki drugi angažmam. Ne radi se o klasičnom silovanju. Baš to ne ide u prilog tim poštenima za koje se kao zalažete, a koji na to ne pristaju. Takvo ponašanje nije u redu i treba o tome da govore. Ako zaista ne razumete u čemu je poenta - onda ništa.

cvarci i kavurma

pre 6 godina

Uskoro ce se sex odvijati pred 'svedocima', snimati kamerom i cuvati u sudu kao 'dokaz' ako zatreba, ovo je vec totalno ludilo...

Meister Jakob

pre 6 godina

Ma ovo je postalo smesno!
(MarkoMB, 9. februar 2018 10:41)

Meni je degutantno, sve neke bivše i zaboravljene zvjezdice i starletice se nakon 30 godina sjetile da ih neko zlostavljao!

Volim i ja vas

pre 6 godina

Zadnjih meseci sam se nacitao masu zivotnih prica o raznoraznim "zlostavljanjima", ali ova je pobedila!
Nazalost ovo nece stati. Na hiljade "umetnica" koje su pale u zaborav, tek treba da se sete da su bile... !

milan010

pre 6 godina

Da li postoji jedna glumica koju nisu zlostavljali u Americi? I sete se da o tome pricaju kad, naravno, ostare i niko ne obraca paznju na njih.

Salle

pre 6 godina

e do m%$@....kad sam bio klinac, jedan lik iz škole, stariji, me nagovorio da igramo klikere.Imao sam samo 3 klikera kod sebe(tri najlepša, bio sam klinac pa sam se malo duvao xD).Sve tri partije sam izgubio i naravno ostao sam bez tri najlepša klikera.Dugo sam bio skršen zbog tih klikera.Pristao sam, ali bilo je manipulacije...

Sarkazam na stranu, totalno podržavam žene koje su u bilo kom obliku maltretirane, ali nekako imam osećaj da kako je ovo krenulo, nećeš više ni smeti da pogledaš ka nekome.

reziel

pre 6 godina

Čekaj malo. Bilo je pristanka? Ali je bilo mnogo manipulacija. Kakvih manipulacija? Jel manipulacija tipa "napravicu ti pakao od života ako ne spavaš sa mnom" ili "dobićeš više minuta u seriji ako spavaš sa mnom". Silovanje je verovatno najstrašniji čin koji jedno ljudsko biće može uraditi drugom, ali mi je malo simptomatično kako se javljaju sve glumice koje su navodno zlostavljane pre 20 godina, a posle toga nisu imale nikakvu karijeru. Bojim se da ima puno slučajeva gde su zapravo pokušale da se "probiju" preko nečijeg kreveta, a nisu ništa uradile u glumi pa sada pokušavaju da iskamče još neku kintu na konto stare slave.

woah

pre 6 godina

Većina potpuno izgubljena u svojim komentarima... Devojčica od 15 godina (16, 17) može da želi da bude sa tobom od 40, ali ti po zakonu to ne smeš. Kad vidimo da nam je matorac sa komšinicom od 15 godina, pomislićemo da je to bolest i prekršaj, a ne na to da li devojčica to sama želi. Uostalom, deca u tim godinama su vrlo povodljiva i lako ih je prevariti, pa je zakon zato i tu, da bi ih u svom tom tinejdžerskom ludilu zaštitie od onih koji to rado zloupotrebe.

артиљерац

pre 6 godina

@ vlada
Придружујем ти се. Нисам фудбалер,ватерполиста сам. Мене је тренер терао да се шишам. Ал,умро је пре пар година.Кога сад да тужим?

Stefan

pre 6 godina

Mogu li i ja sa vama, dizem tegove i tako rekreativni sam sportista!
Moja nekadasnja razredna stalno oblacila minice i onako dok predaje prekrsti noge kao u filmu "niske strasti". Mislim da je to i dan danas ostavilo traume na mene, i danas jos trazim od devojaka da imaju tako izvajane noge kao moja razredna! Tuzicu razrednu, skolu, ministra obrazovanja i drzavu!

LepaMara

pre 6 godina

znate sta, slusala sam pricu coveka iz Grcke koji je pricao kako ga je godinama kao dete seksualno iskoriscavao porodicni prijatelj, naravno sredovecni covek. On je sada gay a neka nasa zena je, po meni maliciozno, prokomentarisala da je on njoj jednom sam rekao kako mu se to na neki nacin i dopalo. I naravno- srpski- sam je kriv. On je tad imao 10 godina. Ljudi, to nije normalno! Coveka je to dalje oblikovalo za ceo zivot.

...

pre 6 godina

Sad ti za polni odnos sa zenom treba ugovor u cetiri primerka overen u sudu...
(sladoledsmesom, 09. februar 2018 10:49)
I ja sam tako mislio ali sam se prevario.. Trenutno cekam izvod i maticne knjige rodjenih kao i dokaz da sam zavrsio srednju skolu.