Utorak, 06.02.2018.

08:27

Jokić u ritmu za Denverovu treću u nizu, Teodosić podbacio

<a href="https://www.b92.net/sport/kosarka/nba.php?yyyy=2018&mm=02&dd=06&nav_id=1355449" class="text-link" target= "_blank">Pored Bogdana Bogdanovića</a>, prethodne noći na parketima NBA lige našla su se i preostala trojica srpskih internacionalaca u najjačoj ligi sveta.

Izvor:

Jokiæ u ritmu za Denverovu treæu u nizu, Teodosiæ podbacio IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

57 Komentari

Sortiraj po:

Sibirac

pre 6 godina

Teo da bilduje statistiku preko Galinarija. Svaku loptu koju mu doda tu se napad završava, mora da šutne, 50% šanse da zabeleži asistenciju.

boki

pre 6 godina

nasi komentatori naucili engleski, sto pohvaljujem, pa pricaju vrlo strucno o kosarci. mozda. ja to vidim drugim ocima. primetna je promena u klipersima otkada je pocelo da se prica, a i dela, o trejdovima. lopta se lose krece vec 2/3 nedelje itd. ali to se vidi ne samo u igri vec i u reakcijama, motivaciji. timski duh je na niskom nivou a to pogodju samo tipovima kao sto su galinari i pridoslica iz detroita koji su u tom fazonu pored standardnog vlasnika lopte lou will. kosarka je timski a ne individualni sport i svako ko se ikada bavio sportom zna kako izgleda kada imas saigrace koji ne vide nista drugo osim prostora ispred sebe. nebitno je da li je fudbal, kosarka, vaterpolo, rukomet. to se desava milosu. pritom, nema ni takmicarskog naboja previse, da ne kazem ledjero pristup. i sta onda da radis, da kidas? da se nerviras? mislim da je teo upravo u toj fazi i da zato pati igra ali kada skaprira da ne treba da se nervira vec da igra u istom fazonu kao saigraci, sve ce biti lakse. pa i eventualni trejd.

ccc?

pre 6 godina

Ne mora da ide na ulaze ali moze jos vise da asistira i sut...sut je veliki problem skoro cele sezone. Sta se desava stvarno ne znam?? Jednostavno mora vise da pogadja a ono...jako losi procenti suta. I nema to nikakve veze sa snagom sto stalno pisete. Pa igrao je 21 minut u ovom mecu? Ako ti je sut otvoren, pogodi. On promasi..

znanje-imanje

pre 6 godina

Zadnje 2 pobede Denver je ostvario kod kuće, a protiv timova kojima je to druga utakmica uzastopce u gostima noć-za-noć. Dakle skoro za obavezno da se dobije čim sezona malo odmakne.
E sad da li neko od NBA fanatika zna kakva je inače statistika za goste u tim situacijama?
Zato je ovo u stvari ne baš pohvalna pobeda - nisu stigli na vreme da imaju junk time i druge na terenu a nosioce odmore.
Zanimljivo mi je inače, i to na dva načina, ovo oko Bogdanove trojke. Prvo niko da primeti da je on dobio i loptu i svu slobodu - i da je on sam i sebe i ceo tim doveo u skoro nemoguć položaj! A drugo - to je baš to; Bogdan lakše daje teške šuteve nego lake! Na utakmici pre ove pođe polukontra, čovek digne na skoku čuvara i, da ne veruješ, umesto da potom šutne, a sam je, on vrati Bogdanu. Naš as je sam, svo vreme, zicer - naravno promašio je tu trojku teško, ovi su dali odma koš i faul i ode sve... Ima neki gvint sa BB zbog kojeg su mu laki poeni teški.

mrmlj

pre 6 godina

@ (samo kažem, 06. februar 2018 10:08) da im saberes sve sto su osvojili, jokic (kao nas nba igrac sa najmanje trofeja i medalja) bi ih u zbiru nadmasio. ne bih ih ni poredio sa teodosicem, bogdanom i bjelicom, ne bi bilo sportski.

Buki

pre 6 godina

Nije Teo za prvu petorku i kraj price jedino je to dobro sto ima opciju u ugovoru pa moze na kraju sezone da raskine ugovor on ali i klub tako da ocekujem da ce se to i desiti nema on fizikalije za nba i kraj price.Ovde sam pre pocetka sezone pisao da ne ocekujemo previse od njega a ne kao neki koji su najavljivali 15poena i 10asistencija dajte ljudi budite realni.On je otisao tamo da udovolji supruzi niti je on zeljan bilo kakvog dokazivanja tamo, malo sutira ne ide na ulaz odbranu neigra doda koji lep pas igra kao rekreativac njemu se vise ni neigra ozbiljna kosarka. Ocekujem da na leto potpise ugovor sa nekim timom na duze 3-4 godine na ne veliku sumu ulzice sa klupe ili uopste nece igrati nesto kao Kalderon nece se on vracati u evropu tu se gine na terenu lepse je njemu tamo penzjonerski malo igra pare lezu a briga ga za statistiku on je zavrsijo sa ozbiljnom kosarkom ali to mnogima nije jasno ovo sto igra kao rekreativac za svoju dusu i da nesto zaradi i da udovolji supruzi.

Dušman

pre 6 godina

Milosh the Slow Motion Orashanin, šut iz igre 1/7 i neprocenjiva defanzivna rola za kapitena.Rookie of the year bez konkurencije,
a da nije tužno, bilo bi baš smešno.Steve Ballmer ove godine
definitivno ubo Euro Jackpot.
P.S. Mišku svaka čast, pa taj čovek je genije u svom poslu.

antiDebil

pre 6 godina

Ako ništa drugo, bar je Teodosić probao u NBA, vidi da ne ide, eto dobili smo odgovor dal može igrati u NBA. Nemojmo više upoređivati Rubia i Teodosića.
(x, 6. februar 2018 12:22)

Teodosic je bolji igrac i od Rubia i od Ljulja i od Cacoa !!
U pravu si, to vise ne treba porediti, tu se slazemo...

x

pre 6 godina

Ako ništa drugo, bar je Teodosić probao u NBA, vidi da ne ide, eto dobili smo odgovor dal može igrati u NBA. Nemojmo više upoređivati Rubia i Teodosića.

Nikad medalju osvojili nisu, pogađajte ko su...

pre 6 godina

Zar se Teo ne igra kosarke? Zar Teo ne igra glavom? za razliku od sirovina u Americi ha ha ha. Kad Srbin nekoga fali to znaj da je zato jer on Srbin . Svi su sirovine samo je Teo igracina, a to sto na terenu izgleda i igra kao da je u wnba nikom nista. Kunem se da ni u wnba ne bi se isticao, eto koliko je mlitav i izgubljen.
(Mr_Melbourne, 6. februar 2018 11:02)

Evo probudio nam se opet dežurni pljuvač srpske košarke i srpskog sporta generalno. Još kad ne bismo znali iz koje sportske "velesile" iz regiona dolazi, bilo bi savršeno.

Ivan NS

pre 6 godina

Još 30 utakmica do kraja, a Teodosić već na aparatima, nestalo kondicije.
Ne mogu pljuge i vodka zajedno sa NBA košarkom. Ostale stare navike iz Rusije, hahaha

laRS0n

pre 6 godina

Sazrevao sam uz komentare sa B92. Hvala vam na tome, nema više smisla ulaziti, ovo je deprimirajuće čitati.
(Ozlojeđeni, 6. februar 2018 10:31)
Slazem se u potpunosti. Najgori su mi ovi "nas Teo ovo... VS nas Bogdan ovo.." U stvari lazem, najtuznije mi je da vidim kad neko odgovari tipovima kao sto su Jukmo i njemu slicni

laRS0n

pre 6 godina

Denver zivi od suta za tri poena,sinoc su postigli 20 trojki,meni izuzetno dosadna ekipa.Sarlot je izuzetno zanimljiva ekipa koja moze mnogo,ali je problem Kemba Voker koji ove sezone bas nista nije pokazao.
(riverdale, 6. februar 2018 09:04)
Al ga sad pretera. Cuj Denver dosadna ekipa a Sarlot zanimljiva. Pa Denver je nesto najzanimljivije za gledanje, ne sto je Jokic tu, nego sto su u stanju da pobede Golden State a sledece kolo da izgube od Sacrementa, u stanju su da se vrate 20 razlike za za par minuta ali isto tako i da ispuste, poslednjih 5,6 utakmica je bila prava ludnica kod njih. A kad krenu da sipaju trojke to je tek ludnica, sipaju bukvalno sa svih pozicija od 1 do 5. Marej, Heris, Barton, Lajls pa i Jokic koji je na pocetku ima sut za 3p preko 40% pogotovu.

Mr_Melbourne

pre 6 godina

Zar se Teo ne igra kosarke? Zar Teo ne igra glavom? za razliku od sirovina u Americi ha ha ha. Kad Srbin nekoga fali to znaj da je zato jer on Srbin . Svi su sirovine samo je Teo igracina, a to sto na terenu izgleda i igra kao da je u wnba nikom nista. Kunem se da ni u wnba ne bi se isticao, eto koliko je mlitav i izgubljen.

bajchilo

pre 6 godina

Bolje receno, oba nasa igraca odigrala standardno. Jokic popunio sve kolone uz slabiji procenat suta nego prosle godine. I za Teodosica je ovo standard... Besomucno ispucavanje za tri poena, uz eventualno jednu ili dve pogodjene... Nekih 5,6 asistencija plafon, iako su ,,strucnjaci'' ovde predvidjali 10 u proseku (jer to je NBA cirkus, tamo se sve broji kao asistencija)...

vazdaaa

pre 6 godina

Ajde ti lepo u FMP, da nas ne sramotis vise tamo preko bare.
(Ja, 06. februar 2018 09:03)

Stvarno ? To je tvoj komentar za Milosa Teodosica prvog plejmejkera reprezentacije godinama ? Najboljeg pleja u evropi ? Da ne kucam sta nam je sve donio jer to ne moze da stane ni u 50 000 karaktera ? A ko si bjese ti ?

coki

pre 6 godina

Jumko....Teo krenuo Bogdanovim stopama?Bogdan vec do ove polusezone,kao ruki,vise utakmica odlucio nego vas Bogdanovic za poslednjih 3-4 godina.

DukiNS

pre 6 godina

Klipersi bi trebalo da dodju do osme , mozda i sedme pozicije. Ne verujem da ce Nju Orleans izdrzati trku za play off bez Bugija. Mada ce biti interesantno u kom sastavu ce docekati play off. U ovom sastavu sa Beverlijem i Riversom Jr. ce namuciti svaku ekipu.

Cika Kure

pre 6 godina

Veliki Hez se vratio.Stvarno je tuzno citati gomile komentara o Jokicu i ostalim zverim a da se ne pominje ucinak velikog Heza u Orlandu.

marko

pre 6 godina

Ono sto me izuzetno iritira kod Jokica je nezainteresovanost za pojedine protivnike,kao da se vise motivise za jace protivnike.juce skoro celo prvo pol,iz izglednih pozicija odbija da sutne,asistira sve on to,super ali bezi od suta precesto iako se zna da je glavni igrac fransize.den za sad u dobrom ritmu,ocigledno im prija igra sa jokicem na petici...

dexcolorado

pre 6 godina

Sledecih 10 utakmica odlucuje sudbinu Denvera.Igraju 2x protiv Houstona,2 x SAS, 2 X Clivlend + par gostovanja. Ukoliko izvuku 5-5 play off se smesi. Ali bice jako tesko. Posle ALL STARA vracaju se Milsap i Plamli, bice borbe do poslednjeg kola. Juta gazi sve redom. Denver pokusava da dovede Tajrika Evansa ili Rodni Hooda.Ali i Boston pokusava isto. Spremni su da ponude Mudijea, (Farida, Bizlija ili Artura) i pik druge runde. Medjutim Memfis i Juta traze sve to + pik prve runde sto Denver ne zeli da da, u pokusaju da na sledecem draftu dovede mladog igraca na poziciji 3. Sto se tice nasih, Jokic standardan, izgubio je par duela od Hauarda kad ga je ugurao u kos na snagu, ali ga je isto tako par puta fino razvukao i poentirao. A 16 skokova nije malo. Bogdan pokazuje da mu je mesto u NBA, dok je Teu odlazak Grifina bas lose pao. Kod Lakersa bas vidi talenat. Kuzma, Ingram, i Bol su igraci oko kojih moze da se gradi sampionski tim. Lonzo ce biti vise nego solidan, % suta jesu losi ali sve je ostalo na vrhunskom nivou za momka od 19/20 godina. Markel Fulz, pa sta reci za 1 pika, decko povredjen celu sezonu, i to vrlo vrlo, ozbiljno. NBA ligom se prosirila vest da je Kavai Leonard, nezadovoljan situacijom u SAS, tj nemogucnoscu da se dovedu mladi potentni igraci. Svaka cast Djinobiliju i Parkeru, ali ne moze Oldridz sam da igra celu sezonu. Klivlend je u totalnom haosu, Irvinga su dali za nista (prosli kao SAC za Kazinsa. Na zalost simpaticni Ajzea nije to sto im je trebalo.

BB8

pre 6 godina

Dvajt Hauard, jedan od najboljih igrača u ofanzivnim skokovima svih vremena, sinoć imao ravno NULA na toj polovini terena. Jokić 16 skokova, od toga tri ofanzivna. Koliko god nekad izgledao pogubljeno u odbrani stvarno radi dosta stvari koje se ne registruju tako lako kao npr. što se registruje blok. U drugoj polovini je generalno bio bolji.

Inače nevjerovatno da u igrama u kojima bi čovjek rekao da je neprimjetan, on završi par asistencija od tripl-dabla. Nismo mi svjesni još koliko je on dobar igrač.

Samo da ih zdravlje posluži, i ova Denverova trojka ima da dominira ligom za koju godinu.

tocka

pre 6 godina

Kada su ih stigli prvi put, Jokić odma trojka i potom asistencija.
Drugi put kad su ih stigli, Jokić veze dve trojke i asistencija i ode Denver opet na +8.
Čini se da je hteo utrpao bi im 40 poena.
16 skokova je impresivno za igrača njegove gradje, zna gde treba da se postavi.
Teodosić ima nekih motivacionih problema, samopouzdanje mu je izgleda na dnu posle one kritike i poslednjih loših partija. Vidiš mu po izrazu lica da je na dnu.

A37

pre 6 godina

@Srdjan
Svakako je dosao u NBA jer su mislili da moze da doprinese a na osnovu partija u SAS je Detroit ponudio taj ugovor od 21 milion na 3 sezone... Posto nije dobio sansu da opravda taj novac postao je samo deo slagalice za trejdove i salary cap.
LAC poslao u DET 30+ miliona a dobio nazad 30ak miliona a tu se racuna i Bobijevih 7 miliona za ovu sezonu.
Na zalost mislim da ce ga osloboditi, otpustiti na kraju sezone jer ugovorom 3. godina nije gatrantovana i cisto sumnjam da ce ostati u NBA. I suvise se liga promenila i ubrzala da bi on, tako spor, imao sansi.

coki

pre 6 godina

Teo nikako da krene,prodje pola sezone a on ni jednu utakmicu nije odigrao odlicno.Ok,znamo da u odbrani ne igra dobro ali u napadu je bas nekonstantan.Malo poena,sut bas los,ispodprosecan,malo asistencija,preko 2.5 izgubljenih po mecu,ni jedna ukradena prosecno.Vise se ocekivalo Od Tea,evo sad I Klipersi trejduju,pitanje je ko ce ostati u ekipi,ni to ne odgovara Teu koji ne moze da se ustali.

zuzu

pre 6 godina

Ajde ti lepo u FMP, da nas ne sramotis vise tamo preko bare. 
(Ja, 06. februar 2018 09:03) 

Stvarno ? To je tvoj komentar za Milosa Teodosica prvog plejmejkera reprezentacije godinama ? Najboljeg pleja u evropi ? Da ne kucam sta nam je sve donio jer to ne moze da stane ni u 50 000 karaktera ? A ko si bjese ti ?
(vazdaaa, 06. februar 2018 10:14)

Ko ti bre gleda Evropsku košarku..Odeš preko bare pokažeš šta znaš ili jesi ili nisi, a ovaj tvoj nije..aj vozdra

Dusan

pre 6 godina

Denver sad na sestom mestu. Samo pobeda od OKC. Bice borba izmedju Denver i Portlanda za 5. I 6. dok ce Oklahoma da padne. Oni bez Robersona jednostavno nisu isto.

riverdale

pre 6 godina

Denver zivi od suta za tri poena,sinoc su postigli 20 trojki,meni izuzetno dosadna ekipa.Sarlot je izuzetno zanimljiva ekipa koja moze mnogo,ali je problem Kemba Voker koji ove sezone bas nista nije pokazao.

Gde ja živim

pre 6 godina

Daj bre Teo, nemoj da se gubiš. Kako je ona prva lepo ušla i posle ništa. Možeš ti bolje care, samo malo bolja koncentracija.

Svasta

pre 6 godina

Nista vanserijske asistencije, dodavanja bez gledanja, odlucujuci poeni itd?
A prica je bila kako je on profesor kosarke za Rubia recimo, za Llula itd.
Pa lako je u CSKA biti plej kad oko sebe imas najbolje igrace u EL.
Moj Teo, kakav ti i tvoja Nba liga.

Dubioza kolektiv

pre 6 godina

Galinari je jedini evropljanin koji je do tančina shvatio (i promenio) način igranja u NBA ligi: Iskoristi svaki sekund za samopromociju i da baciš loptu na koš, a dodaj je samo u slučaju teže bolesti člana porodice. Neće se Teo pored njega 'leba najesti.

Edi

pre 6 godina

Teo a malo u teretanu ne a? Stvarno mi nije jasno kako misli da prodje u NBA-u na ovaj nacin. Vazi da igra s glavom ali i ostali momci nije da nemaju mozga! Treba vise rada na telu radi odbrane, eksplozivnosti, brzine itd a i imao bi vise kiseonika tj bolji sut kad dodje do umora. Ovako, tesko. Doduse to sam govorio i dok je bio u Evropi ali dok tamo mozes jos i nekako da se provuces u SAD-u tesko..

Srdjan

pre 6 godina

Koja je svrha bitisanja Bobija Marjanovića u NBA ligi?
Svako ko zna malo košarku zna kakav je on igrač, da nikad neće biti odbrambena zverka, da je pomalo staromodan centar.
Nisam pristalica teorija zavere, ali kad se milioni daju za tako nešto, tu nisu čista posla. Neke pare se peru.
Daleko od toga da je Bobi jedini takav slučaj. Lejkersi pre neku godinu dali 64 miliona Mozgovu koji je bio prilično nezapažen. Na kraju ga zakucali za klupu i trejdovali.

Dragan Borca

pre 6 godina

Nema vise Teo tu sta da trazi, sa kim bre da igra, 66 puta ravno sutnuli Tobias i Galinari u 2 utakmice,masakrirace ih jaci timovi, dobili su 2 od 5 najslabijih timova,a bice kmecanja za Grifinom kad ih rasture svi iole jaci. Tesko vezarenje, negledljiva kosarka, Tobias se odmah zalece na kos, Galinari sutira kako stigne, ubili su cak i Lua,od kad njih dvojica igraju u petorci Lu i Milis najslabije partije pruzili, steta, mogli su biti opasni da je ostao Grifin, ovo sve teske vezare bez ikakvog smisla za timsku igru. Bogdan ce sve bolji biti, ne bojim se za njega, zao mi Bjelice i Bobija sto jako malo igraju. Jokic je prica za sebe, za njega nema zime

laRS0n

pre 6 godina

Jokic po meni nista posebno ovu utakmicu, ali ludak opet ima fantasticne brojke. Igrao je u fazonu "ma najbolje da ce me od ovih da izgubimo". Prvu cetvrtinu lik odbija da sutne na kos iako je imao bar 4,5 solidnih situacija. Treba reci i da ga je Hauard unistavao, mislim da ni jednom nije bio ni blizu da se odbrani od njega. Teodosic tuga. Kad se samo setim kako se ovde pricalo da ce Teo da ima 10+ asi na svakoj utakmici, a da Misko nabija statistiku Jokicu. Dal se ti likova sad smeju sami sebi koliko ne znaju ili sta?

Legionar123

pre 6 godina

Slow motion ne moze bolje od ovoga ovo je njegov standard DVA-TRI poena i 3 asistencije za 30 minuta. Najgori evropski igrac u NBA ikad, u stvari ne zaboravih Numeta i Bobinatora ipak su oni jos gori. Kad kad "bljesne" slow motion sa 7-8 poena ali to je bas redak slucaj. Ima covek jakog menadzera i Dok mora da ga drzi po ugovoru minimu m 25 minuta svaki mec bez obzira sto je uvek ubedljivo najgori na parketu i indeks korisnosti mu je uvek katastrofalan tj onaj za pantere omiljeni +- rating. Sut iz igre da ne pominjem i veceras je bio na slow motion nivou 1/10.

Dubioza kolektiv

pre 6 godina

Galinari je jedini evropljanin koji je do tančina shvatio (i promenio) način igranja u NBA ligi: Iskoristi svaki sekund za samopromociju i da baciš loptu na koš, a dodaj je samo u slučaju teže bolesti člana porodice. Neće se Teo pored njega 'leba najesti.

Dragan Borca

pre 6 godina

Nema vise Teo tu sta da trazi, sa kim bre da igra, 66 puta ravno sutnuli Tobias i Galinari u 2 utakmice,masakrirace ih jaci timovi, dobili su 2 od 5 najslabijih timova,a bice kmecanja za Grifinom kad ih rasture svi iole jaci. Tesko vezarenje, negledljiva kosarka, Tobias se odmah zalece na kos, Galinari sutira kako stigne, ubili su cak i Lua,od kad njih dvojica igraju u petorci Lu i Milis najslabije partije pruzili, steta, mogli su biti opasni da je ostao Grifin, ovo sve teske vezare bez ikakvog smisla za timsku igru. Bogdan ce sve bolji biti, ne bojim se za njega, zao mi Bjelice i Bobija sto jako malo igraju. Jokic je prica za sebe, za njega nema zime

Dusan

pre 6 godina

Denver sad na sestom mestu. Samo pobeda od OKC. Bice borba izmedju Denver i Portlanda za 5. I 6. dok ce Oklahoma da padne. Oni bez Robersona jednostavno nisu isto.

BB8

pre 6 godina

Dvajt Hauard, jedan od najboljih igrača u ofanzivnim skokovima svih vremena, sinoć imao ravno NULA na toj polovini terena. Jokić 16 skokova, od toga tri ofanzivna. Koliko god nekad izgledao pogubljeno u odbrani stvarno radi dosta stvari koje se ne registruju tako lako kao npr. što se registruje blok. U drugoj polovini je generalno bio bolji.

Inače nevjerovatno da u igrama u kojima bi čovjek rekao da je neprimjetan, on završi par asistencija od tripl-dabla. Nismo mi svjesni još koliko je on dobar igrač.

Samo da ih zdravlje posluži, i ova Denverova trojka ima da dominira ligom za koju godinu.

Gde ja živim

pre 6 godina

Daj bre Teo, nemoj da se gubiš. Kako je ona prva lepo ušla i posle ništa. Možeš ti bolje care, samo malo bolja koncentracija.

dexcolorado

pre 6 godina

Sledecih 10 utakmica odlucuje sudbinu Denvera.Igraju 2x protiv Houstona,2 x SAS, 2 X Clivlend + par gostovanja. Ukoliko izvuku 5-5 play off se smesi. Ali bice jako tesko. Posle ALL STARA vracaju se Milsap i Plamli, bice borbe do poslednjeg kola. Juta gazi sve redom. Denver pokusava da dovede Tajrika Evansa ili Rodni Hooda.Ali i Boston pokusava isto. Spremni su da ponude Mudijea, (Farida, Bizlija ili Artura) i pik druge runde. Medjutim Memfis i Juta traze sve to + pik prve runde sto Denver ne zeli da da, u pokusaju da na sledecem draftu dovede mladog igraca na poziciji 3. Sto se tice nasih, Jokic standardan, izgubio je par duela od Hauarda kad ga je ugurao u kos na snagu, ali ga je isto tako par puta fino razvukao i poentirao. A 16 skokova nije malo. Bogdan pokazuje da mu je mesto u NBA, dok je Teu odlazak Grifina bas lose pao. Kod Lakersa bas vidi talenat. Kuzma, Ingram, i Bol su igraci oko kojih moze da se gradi sampionski tim. Lonzo ce biti vise nego solidan, % suta jesu losi ali sve je ostalo na vrhunskom nivou za momka od 19/20 godina. Markel Fulz, pa sta reci za 1 pika, decko povredjen celu sezonu, i to vrlo vrlo, ozbiljno. NBA ligom se prosirila vest da je Kavai Leonard, nezadovoljan situacijom u SAS, tj nemogucnoscu da se dovedu mladi potentni igraci. Svaka cast Djinobiliju i Parkeru, ali ne moze Oldridz sam da igra celu sezonu. Klivlend je u totalnom haosu, Irvinga su dali za nista (prosli kao SAC za Kazinsa. Na zalost simpaticni Ajzea nije to sto im je trebalo.

vazdaaa

pre 6 godina

Ajde ti lepo u FMP, da nas ne sramotis vise tamo preko bare.
(Ja, 06. februar 2018 09:03)

Stvarno ? To je tvoj komentar za Milosa Teodosica prvog plejmejkera reprezentacije godinama ? Najboljeg pleja u evropi ? Da ne kucam sta nam je sve donio jer to ne moze da stane ni u 50 000 karaktera ? A ko si bjese ti ?

tocka

pre 6 godina

Kada su ih stigli prvi put, Jokić odma trojka i potom asistencija.
Drugi put kad su ih stigli, Jokić veze dve trojke i asistencija i ode Denver opet na +8.
Čini se da je hteo utrpao bi im 40 poena.
16 skokova je impresivno za igrača njegove gradje, zna gde treba da se postavi.
Teodosić ima nekih motivacionih problema, samopouzdanje mu je izgleda na dnu posle one kritike i poslednjih loših partija. Vidiš mu po izrazu lica da je na dnu.

Srdjan

pre 6 godina

Koja je svrha bitisanja Bobija Marjanovića u NBA ligi?
Svako ko zna malo košarku zna kakav je on igrač, da nikad neće biti odbrambena zverka, da je pomalo staromodan centar.
Nisam pristalica teorija zavere, ali kad se milioni daju za tako nešto, tu nisu čista posla. Neke pare se peru.
Daleko od toga da je Bobi jedini takav slučaj. Lejkersi pre neku godinu dali 64 miliona Mozgovu koji je bio prilično nezapažen. Na kraju ga zakucali za klupu i trejdovali.

A37

pre 6 godina

@Srdjan
Svakako je dosao u NBA jer su mislili da moze da doprinese a na osnovu partija u SAS je Detroit ponudio taj ugovor od 21 milion na 3 sezone... Posto nije dobio sansu da opravda taj novac postao je samo deo slagalice za trejdove i salary cap.
LAC poslao u DET 30+ miliona a dobio nazad 30ak miliona a tu se racuna i Bobijevih 7 miliona za ovu sezonu.
Na zalost mislim da ce ga osloboditi, otpustiti na kraju sezone jer ugovorom 3. godina nije gatrantovana i cisto sumnjam da ce ostati u NBA. I suvise se liga promenila i ubrzala da bi on, tako spor, imao sansi.

coki

pre 6 godina

Teo nikako da krene,prodje pola sezone a on ni jednu utakmicu nije odigrao odlicno.Ok,znamo da u odbrani ne igra dobro ali u napadu je bas nekonstantan.Malo poena,sut bas los,ispodprosecan,malo asistencija,preko 2.5 izgubljenih po mecu,ni jedna ukradena prosecno.Vise se ocekivalo Od Tea,evo sad I Klipersi trejduju,pitanje je ko ce ostati u ekipi,ni to ne odgovara Teu koji ne moze da se ustali.

coki

pre 6 godina

Jumko....Teo krenuo Bogdanovim stopama?Bogdan vec do ove polusezone,kao ruki,vise utakmica odlucio nego vas Bogdanovic za poslednjih 3-4 godina.

laRS0n

pre 6 godina

Denver zivi od suta za tri poena,sinoc su postigli 20 trojki,meni izuzetno dosadna ekipa.Sarlot je izuzetno zanimljiva ekipa koja moze mnogo,ali je problem Kemba Voker koji ove sezone bas nista nije pokazao.
(riverdale, 6. februar 2018 09:04)
Al ga sad pretera. Cuj Denver dosadna ekipa a Sarlot zanimljiva. Pa Denver je nesto najzanimljivije za gledanje, ne sto je Jokic tu, nego sto su u stanju da pobede Golden State a sledece kolo da izgube od Sacrementa, u stanju su da se vrate 20 razlike za za par minuta ali isto tako i da ispuste, poslednjih 5,6 utakmica je bila prava ludnica kod njih. A kad krenu da sipaju trojke to je tek ludnica, sipaju bukvalno sa svih pozicija od 1 do 5. Marej, Heris, Barton, Lajls pa i Jokic koji je na pocetku ima sut za 3p preko 40% pogotovu.

Ivan NS

pre 6 godina

Još 30 utakmica do kraja, a Teodosić već na aparatima, nestalo kondicije.
Ne mogu pljuge i vodka zajedno sa NBA košarkom. Ostale stare navike iz Rusije, hahaha

Edi

pre 6 godina

Teo a malo u teretanu ne a? Stvarno mi nije jasno kako misli da prodje u NBA-u na ovaj nacin. Vazi da igra s glavom ali i ostali momci nije da nemaju mozga! Treba vise rada na telu radi odbrane, eksplozivnosti, brzine itd a i imao bi vise kiseonika tj bolji sut kad dodje do umora. Ovako, tesko. Doduse to sam govorio i dok je bio u Evropi ali dok tamo mozes jos i nekako da se provuces u SAD-u tesko..

bajchilo

pre 6 godina

Bolje receno, oba nasa igraca odigrala standardno. Jokic popunio sve kolone uz slabiji procenat suta nego prosle godine. I za Teodosica je ovo standard... Besomucno ispucavanje za tri poena, uz eventualno jednu ili dve pogodjene... Nekih 5,6 asistencija plafon, iako su ,,strucnjaci'' ovde predvidjali 10 u proseku (jer to je NBA cirkus, tamo se sve broji kao asistencija)...

laRS0n

pre 6 godina

Sazrevao sam uz komentare sa B92. Hvala vam na tome, nema više smisla ulaziti, ovo je deprimirajuće čitati.
(Ozlojeđeni, 6. februar 2018 10:31)
Slazem se u potpunosti. Najgori su mi ovi "nas Teo ovo... VS nas Bogdan ovo.." U stvari lazem, najtuznije mi je da vidim kad neko odgovari tipovima kao sto su Jukmo i njemu slicni

laRS0n

pre 6 godina

Jokic po meni nista posebno ovu utakmicu, ali ludak opet ima fantasticne brojke. Igrao je u fazonu "ma najbolje da ce me od ovih da izgubimo". Prvu cetvrtinu lik odbija da sutne na kos iako je imao bar 4,5 solidnih situacija. Treba reci i da ga je Hauard unistavao, mislim da ni jednom nije bio ni blizu da se odbrani od njega. Teodosic tuga. Kad se samo setim kako se ovde pricalo da ce Teo da ima 10+ asi na svakoj utakmici, a da Misko nabija statistiku Jokicu. Dal se ti likova sad smeju sami sebi koliko ne znaju ili sta?

x

pre 6 godina

Ako ništa drugo, bar je Teodosić probao u NBA, vidi da ne ide, eto dobili smo odgovor dal može igrati u NBA. Nemojmo više upoređivati Rubia i Teodosića.

Svasta

pre 6 godina

Nista vanserijske asistencije, dodavanja bez gledanja, odlucujuci poeni itd?
A prica je bila kako je on profesor kosarke za Rubia recimo, za Llula itd.
Pa lako je u CSKA biti plej kad oko sebe imas najbolje igrace u EL.
Moj Teo, kakav ti i tvoja Nba liga.

marko

pre 6 godina

Ono sto me izuzetno iritira kod Jokica je nezainteresovanost za pojedine protivnike,kao da se vise motivise za jace protivnike.juce skoro celo prvo pol,iz izglednih pozicija odbija da sutne,asistira sve on to,super ali bezi od suta precesto iako se zna da je glavni igrac fransize.den za sad u dobrom ritmu,ocigledno im prija igra sa jokicem na petici...

DukiNS

pre 6 godina

Klipersi bi trebalo da dodju do osme , mozda i sedme pozicije. Ne verujem da ce Nju Orleans izdrzati trku za play off bez Bugija. Mada ce biti interesantno u kom sastavu ce docekati play off. U ovom sastavu sa Beverlijem i Riversom Jr. ce namuciti svaku ekipu.

Nikad medalju osvojili nisu, pogađajte ko su...

pre 6 godina

Zar se Teo ne igra kosarke? Zar Teo ne igra glavom? za razliku od sirovina u Americi ha ha ha. Kad Srbin nekoga fali to znaj da je zato jer on Srbin . Svi su sirovine samo je Teo igracina, a to sto na terenu izgleda i igra kao da je u wnba nikom nista. Kunem se da ni u wnba ne bi se isticao, eto koliko je mlitav i izgubljen.
(Mr_Melbourne, 6. februar 2018 11:02)

Evo probudio nam se opet dežurni pljuvač srpske košarke i srpskog sporta generalno. Još kad ne bismo znali iz koje sportske "velesile" iz regiona dolazi, bilo bi savršeno.

Mr_Melbourne

pre 6 godina

Zar se Teo ne igra kosarke? Zar Teo ne igra glavom? za razliku od sirovina u Americi ha ha ha. Kad Srbin nekoga fali to znaj da je zato jer on Srbin . Svi su sirovine samo je Teo igracina, a to sto na terenu izgleda i igra kao da je u wnba nikom nista. Kunem se da ni u wnba ne bi se isticao, eto koliko je mlitav i izgubljen.

Buki

pre 6 godina

Nije Teo za prvu petorku i kraj price jedino je to dobro sto ima opciju u ugovoru pa moze na kraju sezone da raskine ugovor on ali i klub tako da ocekujem da ce se to i desiti nema on fizikalije za nba i kraj price.Ovde sam pre pocetka sezone pisao da ne ocekujemo previse od njega a ne kao neki koji su najavljivali 15poena i 10asistencija dajte ljudi budite realni.On je otisao tamo da udovolji supruzi niti je on zeljan bilo kakvog dokazivanja tamo, malo sutira ne ide na ulaz odbranu neigra doda koji lep pas igra kao rekreativac njemu se vise ni neigra ozbiljna kosarka. Ocekujem da na leto potpise ugovor sa nekim timom na duze 3-4 godine na ne veliku sumu ulzice sa klupe ili uopste nece igrati nesto kao Kalderon nece se on vracati u evropu tu se gine na terenu lepse je njemu tamo penzjonerski malo igra pare lezu a briga ga za statistiku on je zavrsijo sa ozbiljnom kosarkom ali to mnogima nije jasno ovo sto igra kao rekreativac za svoju dusu i da nesto zaradi i da udovolji supruzi.

Legionar123

pre 6 godina

Slow motion ne moze bolje od ovoga ovo je njegov standard DVA-TRI poena i 3 asistencije za 30 minuta. Najgori evropski igrac u NBA ikad, u stvari ne zaboravih Numeta i Bobinatora ipak su oni jos gori. Kad kad "bljesne" slow motion sa 7-8 poena ali to je bas redak slucaj. Ima covek jakog menadzera i Dok mora da ga drzi po ugovoru minimu m 25 minuta svaki mec bez obzira sto je uvek ubedljivo najgori na parketu i indeks korisnosti mu je uvek katastrofalan tj onaj za pantere omiljeni +- rating. Sut iz igre da ne pominjem i veceras je bio na slow motion nivou 1/10.

zuzu

pre 6 godina

Ajde ti lepo u FMP, da nas ne sramotis vise tamo preko bare. 
(Ja, 06. februar 2018 09:03) 

Stvarno ? To je tvoj komentar za Milosa Teodosica prvog plejmejkera reprezentacije godinama ? Najboljeg pleja u evropi ? Da ne kucam sta nam je sve donio jer to ne moze da stane ni u 50 000 karaktera ? A ko si bjese ti ?
(vazdaaa, 06. februar 2018 10:14)

Ko ti bre gleda Evropsku košarku..Odeš preko bare pokažeš šta znaš ili jesi ili nisi, a ovaj tvoj nije..aj vozdra

ccc?

pre 6 godina

Ne mora da ide na ulaze ali moze jos vise da asistira i sut...sut je veliki problem skoro cele sezone. Sta se desava stvarno ne znam?? Jednostavno mora vise da pogadja a ono...jako losi procenti suta. I nema to nikakve veze sa snagom sto stalno pisete. Pa igrao je 21 minut u ovom mecu? Ako ti je sut otvoren, pogodi. On promasi..

Sibirac

pre 6 godina

Teo da bilduje statistiku preko Galinarija. Svaku loptu koju mu doda tu se napad završava, mora da šutne, 50% šanse da zabeleži asistenciju.

boki

pre 6 godina

nasi komentatori naucili engleski, sto pohvaljujem, pa pricaju vrlo strucno o kosarci. mozda. ja to vidim drugim ocima. primetna je promena u klipersima otkada je pocelo da se prica, a i dela, o trejdovima. lopta se lose krece vec 2/3 nedelje itd. ali to se vidi ne samo u igri vec i u reakcijama, motivaciji. timski duh je na niskom nivou a to pogodju samo tipovima kao sto su galinari i pridoslica iz detroita koji su u tom fazonu pored standardnog vlasnika lopte lou will. kosarka je timski a ne individualni sport i svako ko se ikada bavio sportom zna kako izgleda kada imas saigrace koji ne vide nista drugo osim prostora ispred sebe. nebitno je da li je fudbal, kosarka, vaterpolo, rukomet. to se desava milosu. pritom, nema ni takmicarskog naboja previse, da ne kazem ledjero pristup. i sta onda da radis, da kidas? da se nerviras? mislim da je teo upravo u toj fazi i da zato pati igra ali kada skaprira da ne treba da se nervira vec da igra u istom fazonu kao saigraci, sve ce biti lakse. pa i eventualni trejd.

riverdale

pre 6 godina

Denver zivi od suta za tri poena,sinoc su postigli 20 trojki,meni izuzetno dosadna ekipa.Sarlot je izuzetno zanimljiva ekipa koja moze mnogo,ali je problem Kemba Voker koji ove sezone bas nista nije pokazao.

antiDebil

pre 6 godina

Ako ništa drugo, bar je Teodosić probao u NBA, vidi da ne ide, eto dobili smo odgovor dal može igrati u NBA. Nemojmo više upoređivati Rubia i Teodosića.
(x, 6. februar 2018 12:22)

Teodosic je bolji igrac i od Rubia i od Ljulja i od Cacoa !!
U pravu si, to vise ne treba porediti, tu se slazemo...

Dušman

pre 6 godina

Milosh the Slow Motion Orashanin, šut iz igre 1/7 i neprocenjiva defanzivna rola za kapitena.Rookie of the year bez konkurencije,
a da nije tužno, bilo bi baš smešno.Steve Ballmer ove godine
definitivno ubo Euro Jackpot.
P.S. Mišku svaka čast, pa taj čovek je genije u svom poslu.

Cika Kure

pre 6 godina

Veliki Hez se vratio.Stvarno je tuzno citati gomile komentara o Jokicu i ostalim zverim a da se ne pominje ucinak velikog Heza u Orlandu.

znanje-imanje

pre 6 godina

Zadnje 2 pobede Denver je ostvario kod kuće, a protiv timova kojima je to druga utakmica uzastopce u gostima noć-za-noć. Dakle skoro za obavezno da se dobije čim sezona malo odmakne.
E sad da li neko od NBA fanatika zna kakva je inače statistika za goste u tim situacijama?
Zato je ovo u stvari ne baš pohvalna pobeda - nisu stigli na vreme da imaju junk time i druge na terenu a nosioce odmore.
Zanimljivo mi je inače, i to na dva načina, ovo oko Bogdanove trojke. Prvo niko da primeti da je on dobio i loptu i svu slobodu - i da je on sam i sebe i ceo tim doveo u skoro nemoguć položaj! A drugo - to je baš to; Bogdan lakše daje teške šuteve nego lake! Na utakmici pre ove pođe polukontra, čovek digne na skoku čuvara i, da ne veruješ, umesto da potom šutne, a sam je, on vrati Bogdanu. Naš as je sam, svo vreme, zicer - naravno promašio je tu trojku teško, ovi su dali odma koš i faul i ode sve... Ima neki gvint sa BB zbog kojeg su mu laki poeni teški.

mrmlj

pre 6 godina

@ (samo kažem, 06. februar 2018 10:08) da im saberes sve sto su osvojili, jokic (kao nas nba igrac sa najmanje trofeja i medalja) bi ih u zbiru nadmasio. ne bih ih ni poredio sa teodosicem, bogdanom i bjelicom, ne bi bilo sportski.

Legionar123

pre 6 godina

Slow motion ne moze bolje od ovoga ovo je njegov standard DVA-TRI poena i 3 asistencije za 30 minuta. Najgori evropski igrac u NBA ikad, u stvari ne zaboravih Numeta i Bobinatora ipak su oni jos gori. Kad kad "bljesne" slow motion sa 7-8 poena ali to je bas redak slucaj. Ima covek jakog menadzera i Dok mora da ga drzi po ugovoru minimu m 25 minuta svaki mec bez obzira sto je uvek ubedljivo najgori na parketu i indeks korisnosti mu je uvek katastrofalan tj onaj za pantere omiljeni +- rating. Sut iz igre da ne pominjem i veceras je bio na slow motion nivou 1/10.

Svasta

pre 6 godina

Nista vanserijske asistencije, dodavanja bez gledanja, odlucujuci poeni itd?
A prica je bila kako je on profesor kosarke za Rubia recimo, za Llula itd.
Pa lako je u CSKA biti plej kad oko sebe imas najbolje igrace u EL.
Moj Teo, kakav ti i tvoja Nba liga.

riverdale

pre 6 godina

Denver zivi od suta za tri poena,sinoc su postigli 20 trojki,meni izuzetno dosadna ekipa.Sarlot je izuzetno zanimljiva ekipa koja moze mnogo,ali je problem Kemba Voker koji ove sezone bas nista nije pokazao.

laRS0n

pre 6 godina

Jokic po meni nista posebno ovu utakmicu, ali ludak opet ima fantasticne brojke. Igrao je u fazonu "ma najbolje da ce me od ovih da izgubimo". Prvu cetvrtinu lik odbija da sutne na kos iako je imao bar 4,5 solidnih situacija. Treba reci i da ga je Hauard unistavao, mislim da ni jednom nije bio ni blizu da se odbrani od njega. Teodosic tuga. Kad se samo setim kako se ovde pricalo da ce Teo da ima 10+ asi na svakoj utakmici, a da Misko nabija statistiku Jokicu. Dal se ti likova sad smeju sami sebi koliko ne znaju ili sta?

Srdjan

pre 6 godina

Koja je svrha bitisanja Bobija Marjanovića u NBA ligi?
Svako ko zna malo košarku zna kakav je on igrač, da nikad neće biti odbrambena zverka, da je pomalo staromodan centar.
Nisam pristalica teorija zavere, ali kad se milioni daju za tako nešto, tu nisu čista posla. Neke pare se peru.
Daleko od toga da je Bobi jedini takav slučaj. Lejkersi pre neku godinu dali 64 miliona Mozgovu koji je bio prilično nezapažen. Na kraju ga zakucali za klupu i trejdovali.

Cika Kure

pre 6 godina

Veliki Hez se vratio.Stvarno je tuzno citati gomile komentara o Jokicu i ostalim zverim a da se ne pominje ucinak velikog Heza u Orlandu.

zuzu

pre 6 godina

Ajde ti lepo u FMP, da nas ne sramotis vise tamo preko bare. 
(Ja, 06. februar 2018 09:03) 

Stvarno ? To je tvoj komentar za Milosa Teodosica prvog plejmejkera reprezentacije godinama ? Najboljeg pleja u evropi ? Da ne kucam sta nam je sve donio jer to ne moze da stane ni u 50 000 karaktera ? A ko si bjese ti ?
(vazdaaa, 06. februar 2018 10:14)

Ko ti bre gleda Evropsku košarku..Odeš preko bare pokažeš šta znaš ili jesi ili nisi, a ovaj tvoj nije..aj vozdra

x

pre 6 godina

Ako ništa drugo, bar je Teodosić probao u NBA, vidi da ne ide, eto dobili smo odgovor dal može igrati u NBA. Nemojmo više upoređivati Rubia i Teodosića.

antiDebil

pre 6 godina

Ako ništa drugo, bar je Teodosić probao u NBA, vidi da ne ide, eto dobili smo odgovor dal može igrati u NBA. Nemojmo više upoređivati Rubia i Teodosića.
(x, 6. februar 2018 12:22)

Teodosic je bolji igrac i od Rubia i od Ljulja i od Cacoa !!
U pravu si, to vise ne treba porediti, tu se slazemo...

Mr_Melbourne

pre 6 godina

Zar se Teo ne igra kosarke? Zar Teo ne igra glavom? za razliku od sirovina u Americi ha ha ha. Kad Srbin nekoga fali to znaj da je zato jer on Srbin . Svi su sirovine samo je Teo igracina, a to sto na terenu izgleda i igra kao da je u wnba nikom nista. Kunem se da ni u wnba ne bi se isticao, eto koliko je mlitav i izgubljen.

vazdaaa

pre 6 godina

Ajde ti lepo u FMP, da nas ne sramotis vise tamo preko bare.
(Ja, 06. februar 2018 09:03)

Stvarno ? To je tvoj komentar za Milosa Teodosica prvog plejmejkera reprezentacije godinama ? Najboljeg pleja u evropi ? Da ne kucam sta nam je sve donio jer to ne moze da stane ni u 50 000 karaktera ? A ko si bjese ti ?

Dušman

pre 6 godina

Milosh the Slow Motion Orashanin, šut iz igre 1/7 i neprocenjiva defanzivna rola za kapitena.Rookie of the year bez konkurencije,
a da nije tužno, bilo bi baš smešno.Steve Ballmer ove godine
definitivno ubo Euro Jackpot.
P.S. Mišku svaka čast, pa taj čovek je genije u svom poslu.

bajchilo

pre 6 godina

Bolje receno, oba nasa igraca odigrala standardno. Jokic popunio sve kolone uz slabiji procenat suta nego prosle godine. I za Teodosica je ovo standard... Besomucno ispucavanje za tri poena, uz eventualno jednu ili dve pogodjene... Nekih 5,6 asistencija plafon, iako su ,,strucnjaci'' ovde predvidjali 10 u proseku (jer to je NBA cirkus, tamo se sve broji kao asistencija)...

Buki

pre 6 godina

Nije Teo za prvu petorku i kraj price jedino je to dobro sto ima opciju u ugovoru pa moze na kraju sezone da raskine ugovor on ali i klub tako da ocekujem da ce se to i desiti nema on fizikalije za nba i kraj price.Ovde sam pre pocetka sezone pisao da ne ocekujemo previse od njega a ne kao neki koji su najavljivali 15poena i 10asistencija dajte ljudi budite realni.On je otisao tamo da udovolji supruzi niti je on zeljan bilo kakvog dokazivanja tamo, malo sutira ne ide na ulaz odbranu neigra doda koji lep pas igra kao rekreativac njemu se vise ni neigra ozbiljna kosarka. Ocekujem da na leto potpise ugovor sa nekim timom na duze 3-4 godine na ne veliku sumu ulzice sa klupe ili uopste nece igrati nesto kao Kalderon nece se on vracati u evropu tu se gine na terenu lepse je njemu tamo penzjonerski malo igra pare lezu a briga ga za statistiku on je zavrsijo sa ozbiljnom kosarkom ali to mnogima nije jasno ovo sto igra kao rekreativac za svoju dusu i da nesto zaradi i da udovolji supruzi.

Dragan Borca

pre 6 godina

Nema vise Teo tu sta da trazi, sa kim bre da igra, 66 puta ravno sutnuli Tobias i Galinari u 2 utakmice,masakrirace ih jaci timovi, dobili su 2 od 5 najslabijih timova,a bice kmecanja za Grifinom kad ih rasture svi iole jaci. Tesko vezarenje, negledljiva kosarka, Tobias se odmah zalece na kos, Galinari sutira kako stigne, ubili su cak i Lua,od kad njih dvojica igraju u petorci Lu i Milis najslabije partije pruzili, steta, mogli su biti opasni da je ostao Grifin, ovo sve teske vezare bez ikakvog smisla za timsku igru. Bogdan ce sve bolji biti, ne bojim se za njega, zao mi Bjelice i Bobija sto jako malo igraju. Jokic je prica za sebe, za njega nema zime

Dusan

pre 6 godina

Denver sad na sestom mestu. Samo pobeda od OKC. Bice borba izmedju Denver i Portlanda za 5. I 6. dok ce Oklahoma da padne. Oni bez Robersona jednostavno nisu isto.

Dubioza kolektiv

pre 6 godina

Galinari je jedini evropljanin koji je do tančina shvatio (i promenio) način igranja u NBA ligi: Iskoristi svaki sekund za samopromociju i da baciš loptu na koš, a dodaj je samo u slučaju teže bolesti člana porodice. Neće se Teo pored njega 'leba najesti.

Ivan NS

pre 6 godina

Još 30 utakmica do kraja, a Teodosić već na aparatima, nestalo kondicije.
Ne mogu pljuge i vodka zajedno sa NBA košarkom. Ostale stare navike iz Rusije, hahaha

Edi

pre 6 godina

Teo a malo u teretanu ne a? Stvarno mi nije jasno kako misli da prodje u NBA-u na ovaj nacin. Vazi da igra s glavom ali i ostali momci nije da nemaju mozga! Treba vise rada na telu radi odbrane, eksplozivnosti, brzine itd a i imao bi vise kiseonika tj bolji sut kad dodje do umora. Ovako, tesko. Doduse to sam govorio i dok je bio u Evropi ali dok tamo mozes jos i nekako da se provuces u SAD-u tesko..

mrmlj

pre 6 godina

@ (samo kažem, 06. februar 2018 10:08) da im saberes sve sto su osvojili, jokic (kao nas nba igrac sa najmanje trofeja i medalja) bi ih u zbiru nadmasio. ne bih ih ni poredio sa teodosicem, bogdanom i bjelicom, ne bi bilo sportski.

Gde ja živim

pre 6 godina

Daj bre Teo, nemoj da se gubiš. Kako je ona prva lepo ušla i posle ništa. Možeš ti bolje care, samo malo bolja koncentracija.

coki

pre 6 godina

Jumko....Teo krenuo Bogdanovim stopama?Bogdan vec do ove polusezone,kao ruki,vise utakmica odlucio nego vas Bogdanovic za poslednjih 3-4 godina.

Nikad medalju osvojili nisu, pogađajte ko su...

pre 6 godina

Zar se Teo ne igra kosarke? Zar Teo ne igra glavom? za razliku od sirovina u Americi ha ha ha. Kad Srbin nekoga fali to znaj da je zato jer on Srbin . Svi su sirovine samo je Teo igracina, a to sto na terenu izgleda i igra kao da je u wnba nikom nista. Kunem se da ni u wnba ne bi se isticao, eto koliko je mlitav i izgubljen.
(Mr_Melbourne, 6. februar 2018 11:02)

Evo probudio nam se opet dežurni pljuvač srpske košarke i srpskog sporta generalno. Još kad ne bismo znali iz koje sportske "velesile" iz regiona dolazi, bilo bi savršeno.

tocka

pre 6 godina

Kada su ih stigli prvi put, Jokić odma trojka i potom asistencija.
Drugi put kad su ih stigli, Jokić veze dve trojke i asistencija i ode Denver opet na +8.
Čini se da je hteo utrpao bi im 40 poena.
16 skokova je impresivno za igrača njegove gradje, zna gde treba da se postavi.
Teodosić ima nekih motivacionih problema, samopouzdanje mu je izgleda na dnu posle one kritike i poslednjih loših partija. Vidiš mu po izrazu lica da je na dnu.

coki

pre 6 godina

Teo nikako da krene,prodje pola sezone a on ni jednu utakmicu nije odigrao odlicno.Ok,znamo da u odbrani ne igra dobro ali u napadu je bas nekonstantan.Malo poena,sut bas los,ispodprosecan,malo asistencija,preko 2.5 izgubljenih po mecu,ni jedna ukradena prosecno.Vise se ocekivalo Od Tea,evo sad I Klipersi trejduju,pitanje je ko ce ostati u ekipi,ni to ne odgovara Teu koji ne moze da se ustali.

znanje-imanje

pre 6 godina

Zadnje 2 pobede Denver je ostvario kod kuće, a protiv timova kojima je to druga utakmica uzastopce u gostima noć-za-noć. Dakle skoro za obavezno da se dobije čim sezona malo odmakne.
E sad da li neko od NBA fanatika zna kakva je inače statistika za goste u tim situacijama?
Zato je ovo u stvari ne baš pohvalna pobeda - nisu stigli na vreme da imaju junk time i druge na terenu a nosioce odmore.
Zanimljivo mi je inače, i to na dva načina, ovo oko Bogdanove trojke. Prvo niko da primeti da je on dobio i loptu i svu slobodu - i da je on sam i sebe i ceo tim doveo u skoro nemoguć položaj! A drugo - to je baš to; Bogdan lakše daje teške šuteve nego lake! Na utakmici pre ove pođe polukontra, čovek digne na skoku čuvara i, da ne veruješ, umesto da potom šutne, a sam je, on vrati Bogdanu. Naš as je sam, svo vreme, zicer - naravno promašio je tu trojku teško, ovi su dali odma koš i faul i ode sve... Ima neki gvint sa BB zbog kojeg su mu laki poeni teški.

BB8

pre 6 godina

Dvajt Hauard, jedan od najboljih igrača u ofanzivnim skokovima svih vremena, sinoć imao ravno NULA na toj polovini terena. Jokić 16 skokova, od toga tri ofanzivna. Koliko god nekad izgledao pogubljeno u odbrani stvarno radi dosta stvari koje se ne registruju tako lako kao npr. što se registruje blok. U drugoj polovini je generalno bio bolji.

Inače nevjerovatno da u igrama u kojima bi čovjek rekao da je neprimjetan, on završi par asistencija od tripl-dabla. Nismo mi svjesni još koliko je on dobar igrač.

Samo da ih zdravlje posluži, i ova Denverova trojka ima da dominira ligom za koju godinu.

DukiNS

pre 6 godina

Klipersi bi trebalo da dodju do osme , mozda i sedme pozicije. Ne verujem da ce Nju Orleans izdrzati trku za play off bez Bugija. Mada ce biti interesantno u kom sastavu ce docekati play off. U ovom sastavu sa Beverlijem i Riversom Jr. ce namuciti svaku ekipu.

dexcolorado

pre 6 godina

Sledecih 10 utakmica odlucuje sudbinu Denvera.Igraju 2x protiv Houstona,2 x SAS, 2 X Clivlend + par gostovanja. Ukoliko izvuku 5-5 play off se smesi. Ali bice jako tesko. Posle ALL STARA vracaju se Milsap i Plamli, bice borbe do poslednjeg kola. Juta gazi sve redom. Denver pokusava da dovede Tajrika Evansa ili Rodni Hooda.Ali i Boston pokusava isto. Spremni su da ponude Mudijea, (Farida, Bizlija ili Artura) i pik druge runde. Medjutim Memfis i Juta traze sve to + pik prve runde sto Denver ne zeli da da, u pokusaju da na sledecem draftu dovede mladog igraca na poziciji 3. Sto se tice nasih, Jokic standardan, izgubio je par duela od Hauarda kad ga je ugurao u kos na snagu, ali ga je isto tako par puta fino razvukao i poentirao. A 16 skokova nije malo. Bogdan pokazuje da mu je mesto u NBA, dok je Teu odlazak Grifina bas lose pao. Kod Lakersa bas vidi talenat. Kuzma, Ingram, i Bol su igraci oko kojih moze da se gradi sampionski tim. Lonzo ce biti vise nego solidan, % suta jesu losi ali sve je ostalo na vrhunskom nivou za momka od 19/20 godina. Markel Fulz, pa sta reci za 1 pika, decko povredjen celu sezonu, i to vrlo vrlo, ozbiljno. NBA ligom se prosirila vest da je Kavai Leonard, nezadovoljan situacijom u SAS, tj nemogucnoscu da se dovedu mladi potentni igraci. Svaka cast Djinobiliju i Parkeru, ali ne moze Oldridz sam da igra celu sezonu. Klivlend je u totalnom haosu, Irvinga su dali za nista (prosli kao SAC za Kazinsa. Na zalost simpaticni Ajzea nije to sto im je trebalo.

boki

pre 6 godina

nasi komentatori naucili engleski, sto pohvaljujem, pa pricaju vrlo strucno o kosarci. mozda. ja to vidim drugim ocima. primetna je promena u klipersima otkada je pocelo da se prica, a i dela, o trejdovima. lopta se lose krece vec 2/3 nedelje itd. ali to se vidi ne samo u igri vec i u reakcijama, motivaciji. timski duh je na niskom nivou a to pogodju samo tipovima kao sto su galinari i pridoslica iz detroita koji su u tom fazonu pored standardnog vlasnika lopte lou will. kosarka je timski a ne individualni sport i svako ko se ikada bavio sportom zna kako izgleda kada imas saigrace koji ne vide nista drugo osim prostora ispred sebe. nebitno je da li je fudbal, kosarka, vaterpolo, rukomet. to se desava milosu. pritom, nema ni takmicarskog naboja previse, da ne kazem ledjero pristup. i sta onda da radis, da kidas? da se nerviras? mislim da je teo upravo u toj fazi i da zato pati igra ali kada skaprira da ne treba da se nervira vec da igra u istom fazonu kao saigraci, sve ce biti lakse. pa i eventualni trejd.

laRS0n

pre 6 godina

Sazrevao sam uz komentare sa B92. Hvala vam na tome, nema više smisla ulaziti, ovo je deprimirajuće čitati.
(Ozlojeđeni, 6. februar 2018 10:31)
Slazem se u potpunosti. Najgori su mi ovi "nas Teo ovo... VS nas Bogdan ovo.." U stvari lazem, najtuznije mi je da vidim kad neko odgovari tipovima kao sto su Jukmo i njemu slicni

marko

pre 6 godina

Ono sto me izuzetno iritira kod Jokica je nezainteresovanost za pojedine protivnike,kao da se vise motivise za jace protivnike.juce skoro celo prvo pol,iz izglednih pozicija odbija da sutne,asistira sve on to,super ali bezi od suta precesto iako se zna da je glavni igrac fransize.den za sad u dobrom ritmu,ocigledno im prija igra sa jokicem na petici...

laRS0n

pre 6 godina

Denver zivi od suta za tri poena,sinoc su postigli 20 trojki,meni izuzetno dosadna ekipa.Sarlot je izuzetno zanimljiva ekipa koja moze mnogo,ali je problem Kemba Voker koji ove sezone bas nista nije pokazao.
(riverdale, 6. februar 2018 09:04)
Al ga sad pretera. Cuj Denver dosadna ekipa a Sarlot zanimljiva. Pa Denver je nesto najzanimljivije za gledanje, ne sto je Jokic tu, nego sto su u stanju da pobede Golden State a sledece kolo da izgube od Sacrementa, u stanju su da se vrate 20 razlike za za par minuta ali isto tako i da ispuste, poslednjih 5,6 utakmica je bila prava ludnica kod njih. A kad krenu da sipaju trojke to je tek ludnica, sipaju bukvalno sa svih pozicija od 1 do 5. Marej, Heris, Barton, Lajls pa i Jokic koji je na pocetku ima sut za 3p preko 40% pogotovu.

ccc?

pre 6 godina

Ne mora da ide na ulaze ali moze jos vise da asistira i sut...sut je veliki problem skoro cele sezone. Sta se desava stvarno ne znam?? Jednostavno mora vise da pogadja a ono...jako losi procenti suta. I nema to nikakve veze sa snagom sto stalno pisete. Pa igrao je 21 minut u ovom mecu? Ako ti je sut otvoren, pogodi. On promasi..

A37

pre 6 godina

@Srdjan
Svakako je dosao u NBA jer su mislili da moze da doprinese a na osnovu partija u SAS je Detroit ponudio taj ugovor od 21 milion na 3 sezone... Posto nije dobio sansu da opravda taj novac postao je samo deo slagalice za trejdove i salary cap.
LAC poslao u DET 30+ miliona a dobio nazad 30ak miliona a tu se racuna i Bobijevih 7 miliona za ovu sezonu.
Na zalost mislim da ce ga osloboditi, otpustiti na kraju sezone jer ugovorom 3. godina nije gatrantovana i cisto sumnjam da ce ostati u NBA. I suvise se liga promenila i ubrzala da bi on, tako spor, imao sansi.

Sibirac

pre 6 godina

Teo da bilduje statistiku preko Galinarija. Svaku loptu koju mu doda tu se napad završava, mora da šutne, 50% šanse da zabeleži asistenciju.