Petak, 26.01.2018.

08:06

Jokić blizu tripl-dabla, Bogdan promašio "klač", Beli trojkaš

Nikola Jokić postigao je 18, a Bogdan Bogdanović i Nemanja Bjelica po 11 poena u NBA ligi protekle noći.

Izvor: A. Kovaèeviæ

Jokiæ blizu tripl-dabla, Bogdan promašio "klaè", Beli trojkaš IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

82 Komentari

Sortiraj po:

Boki

pre 6 godina

@Jaffa

Dete (nadam se da si klinac jer je zabrinjavajuć taj nivo nezrelosti ako nisi), mani se navijačke ostrašćenosti i mržnje prema Bogdanu samo zato što je igrao za Partizan. Da nije njega bilo na Evrobasketu, pitanje je da li bismo prošli i Italiju, a Rusiju sigurno ne bismo. Tebi, kao i drugima koji umišljaju da postoji neka protekcija Divca, predlažem da odete na forum navijača Kings-a da se uverite koliko lepih reči imaju da kažu o Bogdanu. Većina ga smatra najboljim igračem u timu Kingsa. Jedina zamerka koju mu upućuju je što ne šutira više. Poseti taj forum ako hoćeš da naučiš nešto o košarci od navijača koji se i razumeju u nju jer ti dečko o košarci pojma nemaš.

Jaffa

pre 6 godina

@Pera

Bogdan osvojio ili Fener osvojio? Beli MVP Evrolige a daleko je on od silovatelja i igraca koji igra samo za sebe i statistiku, sto jos vise daje tezinu i znacaj takvom priznanju.

Cak ni tu Evroligu koju je osvojio Fener, Bogdan nije uspeo da dodje to MVP-a niti Fajnal fora niti cele sezone. Jel dobio neko priznanje na prvenstvima? Nije.

Lucic, Milosavljevic, Bobi, Kuzmic i Macvan su nas dovukli do finala dok Bogdan protiv Italijana, Rusa i Slovenaca sutira trojke 6/28.

Kao i u Riu u polufinalu i finalu 0/10

kiza - iz ofsajda

pre 6 godina

Kad se sve sabere nasi igraci su prosek nba i mislim da to treba prihvatiti
(Azrael, 26. januar 2018 16:18)

Ne slažem se s analizom, ali mi je zaključak prihvatljiv "prosek nba", pa gde ćeš bolje sunce ti poljubim?!

Baš se pitam šta bi bilo s Denverom da Jokić ne igra 20 sledećih utakmica?
Teodosić i Bogdanović imaju odlične role obzirom da im je prva sezona. Teo je prvi asistent ekipe, Jokić prvi skakač i asistent. Bogdanović je najkonstantniji u Sakramentu. Bjelicu muče povrede ali svoju rolu odrađuje odlično i mislim da je nadrljao onaj ko naleti na Minesotu u plejofu.

Dacha

pre 6 godina

Minesota ekipa sa ogromnim potencijalom ali ima previse solera i zaista mislim da bi trebali da se rese Viginsa i da za njega dobiju 2 timska igraca i neke pikove i da poslose ekipu oko Townsa i Batlera,i na pleju imaju odlicnog igraca Tiga,imaju Gibsona,iskusnog Kraforda sa klupe,naseg Bjelicu kao sestog igraca,znaci i vise nego dovoljan kostur samo treba to ukomponovati nekim sitnim izmenama i trejdovima a najbolji pik sa tako nesto im je upravo Vigins jer on je visak u ovakvom timu Minesote.

Azrael

pre 6 godina

Pratim denver,kliperse,detroit i minesotu zbog nasih igraca...Inace pratim ceo nba ali te tekme gledam uzivo jer ne lezem do kasno...volim nase igrace ali mislim da ih mi precenjujemo jer ne gledamo celu utakmicu vec samo highlights-e...Po onome sto sam ja video mogu da vam dam opis o svakom od njih
Teo-U napadu solidan protiv ekipa koje se ne bore za plej of dok protiv ekipa koje imaju jaku odbranu perimetra ne moze nista da uradi,samo prepusta loptu bekovima ili gubi loptu...odbrana ispod nivoa nba(prespor,bekovi mu pomazu i otvaraju sut za 3)
Jokic-Kreativan u napadu,ume da pogodi i proigra ali ima problem sa tim da je vodja ekipe i to utice na njega(valjda ce sa iskustvom odstraniti taj problem)...ima ogromne probleme sa faulovima jer je ocajan u odbrani i protivnivi to koriste da ga izbace na klupu
Bjelica-Nas najkonstantniji igrac(kad nije povredjen)...Solidan u odbrani i napadu,primer sestok coveka u rosteru..Jaka konkurencija i povrede su uzele maha i ocigledna je njegova nesigurnost u svakom pokretu
Bobi-Igra iskljucivo trash time ili ne igra uopste tako da o njemu nema sta pametno da se kaze osim da je dominantan u visini i ocajan u branjenju pick&roll-a
Kad se sve sabere nasi igraci su prosek nba i mislim da to treba prihvatiti

BojanNS

pre 6 godina

Sinoc kada je Bogdan izasao iz igre Majami je otisao na +8, vrati se u igru, Sakramento dobije +1. Inace onaj Kolin-Stejn da ima statistika broj dodavanja u napadu, on bi inao 0, igra ok, ali ne mora svaki put kada dobije loptu da ide na kos.

Pera

pre 6 godina

@Jaffa

Beli jedino sto je osvojio u karijeri je Turski sampionat i Turski kup.
Uporedi to sa Bogdanovim trofejima i priznanjima? Idi na wikipediju slobodno da ti ne ispisujem.
A sad, 3 godine u NBA Belog nema, slavlje kad ubaci 11 poena. U reprezentaciji ga nema 2 godine dok nas je Bogdan bukvalno dovukao do medalje.

dragan borca

pre 6 godina

Prosto je degutantno postalo citati neke komentare, pa malo ovim hejterima malo lekcije. 1.Vlade Divac nasa velika legenda ima 4 od 9 ucesca na velikim takmicenjima od '95 do 2003. Pred Oi 2000. godine on i Sale su otvoreno otkazali ucesce na Oi pod izgovorom da zele da provedu vreme sa porodicama, epilog odosmo jako oslabljeni i sesto mesto. 2. Neko ce sad reci ali Vlade je imao kredita pre toga pa je mogao tako jer je vec imao medalja, pa ima i Jokic finale Oi sa dvaes godina fakticki, da li vi shvatate da ce Jokic dobiti preko 100 miliona, i da ce verovatno pola tih para vratiti u Srbiju, znate li vi koliko ovoj nasoj Srbijici znaci kad neko unese u nju 50 miliona. 3. Jokic zadnjih 6-7 utakmica generalno pola je odigrao na ol star nivou, neku slabije, ali generalan prosek je vrhunski, to sto su neki nerealni pa izvlace zakljucak iz onih 6 tripl dablova prosle sezone to je plitko gledanje na sport. 4. Jokica ove sezone vise udvajaju, vise tuku, bolje se sprema skauting za njega, a plus na sve to u Denveru sad ima i dosta dobrih igraca koji bolje igraju i konstantnije i Nidzi ne moze biti svemirska statistika. 5. Pljuvati momka koji sa 22. godine ima ovakve brojke i ovakvu kreaciju je zalosno, sa tim hejtovanjem ste decka malo i uzdrmali, on je veliki emotivac i cini mi se da se tek sad oporavlja mentalno od tih masovnih pljuvacina, ponavljam Divac 4 od 9 mislite o tome kad budete slrdeci put hteli decka da pljujete

Bogdan

pre 6 godina

Ko nije gledao mec mec neka pogleda hihlights Jokica od sinoc... Zasto? Zato sto od 10 asistencija 9 su bile ciste kao suza i racunale bi se i u Evropi, i ta jedna da kazemo diskutabilna(po evropskim standardima) ali u Nba se to itekako racuna. Prestanite vise sa hejtom, covek vise ne moze da procita noramalan komentar od napaljenih klinaca (iskreno se nadam da su klinci) zeljnih prepucavnja... Nasi kako god da odigraju a igraju odlicno, uvek se nadje neko da pljuje i kritikuje. Evo da kazem navijam za Zvezdu ali mi je isto tako puno srce i kada dobro odigraju i Bogdan i Teo i Jokic i pogotovo Bjelica koji mi je omiljeni igrac ne zbog Zvezde nego zbog stila i polivalentnosti koji ima, nas ubedljivo najelegantniji igrac. Bogdanovic igra odlicnu ruki sezonu, preko 11pts oko tri skoka i asistencije, dobar u odbrani i uz to procenti odlicni i nama opet ne valja... Dajte ljudi sto vise vasih vidjena utakmice, kosarkaskih stvari, manite se glupih prepucavnja, sve su to nasi igraci koje treba podrzati.

zoran

pre 6 godina

gledao sam Minesotu sinoć i osim Bjelice to je samo skup atletski nadarenih steroidima napucanih bezmozgasa. fizički su bolji od Golden Stejta ali brate to je jedna obična grupa gradjana skupljena sa ulice kao da u životu nisu igrali timski sport. trener je njihova najslabija tačka kad ih pušta da soliraju i kad nemaju dve igrane akcije . i kao po pravilu KA Towns uzima loptu u svakom napadu u poslednja 3 minuta i siluje po svaku cenu.
mučno za gledanje

proeteria

pre 6 godina

Prevrtač guma, 10 asistencija?!..
Smešno,šta se sve,u americi, računa kao asisatencija...

Ako Teodosić ikad ode u NBA,imaće sigurno preko 20 acistencija po meču!!!
(lelelek, 26. januar 2018 13:31)

postaćeš dokaz da postoje paralelni univerzumi... prvo će da ti iseku uši a onda će da te razapnu zbog ovakvog komentara...

Onomatopeja

pre 6 godina

Šta je zapravo promašio Bogdan? Nigde u tekstu nema objašnjenja za "klač". Shvatam da je to udarac pod pritiskom u poslednjim minutima, ali ne znam da li sam u pravu. Pomoć! :D
Da, i hvala vam što ne prevodite vlastita imena klubova - Nagetsi, Niksi, Kingsi i sl. Kao da bi neki zalutali čitalac sportske vesti znao ko je to ako bi, nekim slučajem, pročitao "Grumenje, kao što se ranije dešavalo!!! Ne dajte novinarima da to rade.

lelelek

pre 6 godina

Prevrtač guma, 10 asistencija?!..
Smešno,šta se sve,u americi, računa kao asisatencija...

Ako Teodosić ikad ode u NBA,imaće sigurno preko 20 acistencija po meču!!!

Pera

pre 6 godina

@Jaffa

Bogdan je bust sto ima 12p po mecu a Beli sa svojih 5 zasluzuje hvalospeve ahahahha

Reci mi samo nesto, jel skandal sto je Bobi potpisao ugovor kao Bogdan a igra svaku 10 utakmicu i daje 6 poena po mecu? Jel mu traze da 'otplati' svaku paru ugovora? Jel to Misko napravio kombinaciju, sta li?

Oladi malo od Bogija nisi mu ni do kolena, kao ni Bobi i Beli. Oni mu nisu ni do kolena ni po klubskoj ni po reprezentativnoj karijeri. A ni kao igraci.
Pozz!

Jaffa

pre 6 godina

@ Pera

Pa kada za Bogdana mogu da se pisu hvalospevi kada postigne 12 poena onda mogu i za Belog?

Beli je bio MVP Evrolige i . Nije dovoljan argument? A sto se tice reprezentacije, kada se lomi, onda on igra za proitivnika. U grupnoj fazi je odlican a u fazi eliminacije i finala bolje da ti ne iznosim iz cinjenice

P.s. malo kulture i postovanja nece ni naskoditi, jer to da kazes nekome da nije nekome do kolena a ne znas nista o toj osobi

Pozz i tebi

Mirko

pre 6 godina

(komentator, 2
(Milan, 26. januar 2018 11:04)

Slažem se sa Milanom, Porzingas klasičan primer kao Melo, koga volim kao lika, stravičan igrač koji ništa sa svojim ekipama nije osvojio, a izgubio je godine u Denveru i Niksima.
Prstenje osvajaju oni koji su stvarno dobri ali čija igra ojačava i ostale igrače i celi tim. Nezgodno je kad si mnogo dobar i dominantan, čest je slučaj da takvi igrači prosto guše slabije ili ostale ne tako dobre igrače u timu, mada ne može se reći i da su krivi zbog toga. To je recimo i LeBron shvatio i odatle prvi super tim u Majamiju i osvajanje prvog prstena.
To je uradio i Kevin Garnet, Durent itd.
Tako će i Porzingas da osvoji prsten tek kad uđe u neki super tim, ili ga naprave oko njega. Sad istina ima više super-timova pa će to biti teže.

PimPong

pre 6 godina

Najbolji potez Bjelice je bio kad ga je Durant cuvao, a on krenuo 1 na 1, napravio "spin" i za najmanju nijansu promasio (cini mi se da je neko na odbojku ubacio promasaj). Mislim da se i Durant sam iznenadio da se on usudio na nesto tako. Ja da sam na mjestu Minesote, odmah bi trade Wigginsa ili Butlera (ili obojicu). Oni ce da udju u play-off na talenat, ali i jedan i drugi igraju kao Carmelo Anthony - izolacija, a to ne ide. Sada mogu nesto da dobiju za njih, a ako izgrade ekipu oko Towns-a, mislim da bi im to bilo najbolje.

Jaffa

pre 6 godina

@Rade

Bolje ti procitaj Nusica ili Arcibalda Rajsa pa ces saznati sta je rak rana naseg drustva vec vekovima a kako se cini bice i uzrok i posledica nestanka Srbije. Ostace samo oni i njihovi potomci koji mogu da se poistovete i pronadju u delima Nusica i Rajsa

Milan

pre 6 godina

@komentator

Nemam šta da dodam, generalno si u pravu. Lično više cenim timsku igru i kada se igrač podredi ekipi, čini mi se da Kristaps nije taj kapacitet da iznese teret na svojim ledjima do kraja. Jokić i kada ga ne ide šut nije beskoristan za svoj tim, naprotiv, razigrava saigrače, pravi blokove, trudi se. Letonac nema tu širinu ni blizu. Verujem da bi na istoku i Jokić išao na all star, za zapad ipak mora da pojede još kačamaka.

Milanovic

pre 6 godina

35 minuta, 11 poena, impresivno. Jedno pitanje za redakciju: Zasto i izgubljene lopte ne uvodite u ucinak? I to je neki pokazatelj, ne? No, dobro. Nego, sad zamislite da doticni igra u nekoj ozbiljnijoj ekipi sa takvom statistikom? Tip bi lagano bio na tribinama. Zato nece priviriti nigde iz Sakramenta, jedino moze do Evrope ponovo. Videcemo koliko Divac ima kredita i snage da ga tamo drzi. Sto se tice promasaja najvaznijih suteva, pa to mu je navika iz reprezentacije.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mikii, 26. januar 2018 08:50)

Miki,pusti malo negativne komentare,raduj se sto tvoj tvoj teniser igra u finalu AO i iskreno navijam za njega

palop

pre 6 godina

jel ovaj Bjelica šutira ikad za 2?
Potpuno neiskoriscen potencijal.Susta suprotnost igrača koji je dominirao u Fenerbahceu
(krajisnik, 26. januar 2018 12:41)

Mislim da je igra u NBA previse brza za njega da bi mogao da igra kao u Feneru, ali opet mislim da moze da uradi malo vise od sutiranja trojki, mada je i tu znatno popravio procenat u odnosu na proslu godinu.

Usa

pre 6 godina

(Bgcity, 26. januar 2018 12:23)

Wauuuu srbendo, da nam je vise taki heroja patriJota kao sto si ti, bili bi jaki kao rimsko carstvo. O cemu ti pricas na temu kosarke. I sto neko mora da navija za "nase", nije ti to rod. Nema tu nasih i vasih, nego navijas za onoga cija ti se igra svidja. Pobogu to je sport. E vidis, ali bukvalno, takvi kao ti izazivaju rat. A blage veze sa kosarkom nemas.

Cika Toni

pre 6 godina

Bgcity...Ti jos nisi ukapirao da su ovi likovi iz "lijepe njihove"i da sa Srbima nemaju nikakve veze. Naravno,ima i nasih koji,u zavisnosti za koga navijaju,omalovazavaju uspehe Bogdana,Tea,Bielice i Bobija dok je netrpeljivost prema Jokicu izazvana neucescem na EP i njegovim politickim opredeljenjem.Naravno nista od toga ne podrzavam i znam da ce isti ti pljuvaci prvom prilikom u reprezentaciji i te kako biti ponosni na ove momke,a nadam se da ce se za SP svi odazvati.

Sumadinac91

pre 6 godina

Bgcity

Veći sam ja Mongol nego sto je Jumko Srbin.
A to za Brankoviće je najveća parodija naše istorije.
Vuk izdajnik,a Marko Kraljević,osoba kojoj su Turci ubili oca i strica,njihov vazal (poginuo ratujuci za Turke) je "borac" protiv Otomana.
Kao što su Vučić i Milošević anti-natovci i anti-sorosevci,lol.
Ali činjenica jeste da bi sa Jokicem i sa B timom uzeli zlato na EP,ali dobro.

Mirko

pre 6 godina

Najjači momenat Jokića na ovoj utakmici nije prikazan u hajlajtsima, a to je kad skače za loptu sam pored trojice Niksovih igrača, i hvata je, odnosno prvi i jedini dodiruje jedno 3-4 puta jer ona odskače, i na kraju je i uzima - ono je bilo neverovatno. Pored njihovog centra od koga je mislim niži (nije u tom momentu igrao Porzingas),krilnog i trojke - on uzima loptu. Nisam mogao da verujem, samo sam u sebi rekao: kakav čovek!

Mirko

pre 6 godina

(burgiba, 26. januar 2018 10:35)
(FullHouse, 26. januar 2018 11:12)

Na svoj način u pravu ste obojica, ne dodaju mu, ali i da mu dodaju - pitanje je šta bi on uradio, jer je prvo nešto sporiji od američkih igrača, drugo previše je oprezan na šutu - što je karakteristika svih naših igrača jer ih treneri biju po prstima ako šutiraju iz neizgrađenih situacija, a u Nba je to ko "dobar-dan". Da naši smeju da igraju tako, da mogu da se opuste, kao što ponekad to uradi Bogi ili Teo (ali samo ponekad), bila bi drugačija priča.
Jer kad amer vidi da ti ne daješ koševe nego prosleđuješ loptu - on automatski neće ni da ti je da, već sam šutira ili daje nekom to bez razmišljanja to uradi.
Za nas evropljane i srbe, takva igra je egocentrična-što u suštini i jeste, a za njihove pojmove naša igra je spora i "smara", jer oni traže brzu igru-tranzicija-šut-koš, što manje prosleđivanja lopte.
Jedini ameri koji tu košarku ne igraju su Denver - jer je Jokić nametnuo svoju igru i pasove a trener i igrači su to prihvatili i sad to sjajno izgleda, i Sparsi još mnogo ranije, jer Pop ceni evropski stil u košarci i tako ih i tera da što više kombinuju.
Kod Timbervulfsa je skoro pa run&gun, i po meni to je ružno, ali je brzo i korisno. Šta reći, osim prosto - tako je kod njih.
Možeš da se uklopiš ili da budeš na margini - treće nema.
Vulfsa su ove godine treći-četvrti u konferenciji, to je sve zasluga Batlera - kad njega nema isti su ko prošle godine i gube.

бува

pre 6 godina

е, ал кад неки дан прочитах како портланду недостаје вил д трил бартон. ако некоме недостаје такав играч онда је то стварно озбиљан проблем... један од најнеинтелигентијих играча у нба. а бади хилд је изгледа ванаби вил бартон.

Rade

pre 6 godina

Ljudi poput mikii, jumko i ostalih trovaca su ono nazadno sto je rak rana ovog naroda vec vekovima. Samoproglaseni strucnjaci, bez ikakvog uspeha u zivotu, bez uspeha na trzistu, bez hrabrosti i ljubavi prema otadzbini. Samo zavist i podmetacina kukavicijeg jajeta onima sto vrede i sto su nesto stvorili. Upravo ovakvi "uhlebi" i politikanti bez trunke postovanja i vrednosti unistili su sve sto smo stvarali vekovima uz ogromnu borbu i zrtve. Slabici zeljni svega a nesposobni za to da se izbore. Posle velikih bitaka i pobeda uvek smo sve gubili u miru jer su ovakvi sve rasipali...

@bgcity

Pročitaj, ako već nisi, "Idiota". Takav tip ljudi Dostojevski je okarakterisao kao "ljude sa odsustvom originalnosti, a opet, sa izvesnim intelektom", a primer iz romana je Ganja.
Mada, složio bih se ja i sa tvojim opisom.

Valjevska podvala

pre 6 godina

Ne znam sta vam smeta Jokic toliko. vec sada nas najbolji igrac koji je igrao u NBA. 
Dave neki sa Stojakovicem a njegove brojke u karijeri 17.0 poena, 1.8 asesistencija, 3.1 skok. 
Pogledajte Jokiceve sa 2 godine i to u sezoni za koju svi misle da je prosecna 16.2 poena, 10,2 skoka, 5 asistencija po mecu. Kada bude se malo oslobodio za sut top 5 igraca u NBA
(Slobodan Banovic, 26. januar 2018 11:57)

Mmm da, sa jednom malecnom razlikom - Stojaković je igrao u timu koji se bori za titulu

Bgcity

pre 6 godina

(borac protiv NWO, 26. januar 2018 11:57), druze znam ja to, ali u kulturoloskom smislu Brankovic predstavlja ono najgore medju nama i medju ljudskom vrstom uopste, izdajnika. Nesto poput Jude u Biblijskom zargonu ili poput ovakvih slabica Jumka, Mikii i ostalih...

Jaffa

pre 6 godina

Medju rukijima Bogdan je 7. po broju poena 11.5, 22. po broju skokova 2.7, 9. po broju asistencija 3 po mecu, uz skromne procente suta iz igre (ni tu nije medju top 5) a ima najveci rookie ugovor. To tako u Americi ne ide, Amerikanci od svakog dolara zele, kako oni kazu, Return on Investment (ROI) i zato ce Divac snositi posledice uskoro. Gospoda Divac i Raskovic napravili kombinaciju i nadali se cudu. Lako je zeki biti glavni u sumi kada ti je meda najbolji prijatelj. A Bogdan je uvek uz sebe imao "mede" od Vujosevica i kompanije pa do Zeljka Obradovica pa sada i Divca. To ti je splet okolnosti a i sreca. On je decko bio a i ostao talenat, koji nas je kostao dva zlata do sada (Litvanija i Slovenija) i nikada nam on nece doneti zlato, jer nema on u sebi ono sto imaju pobednici i junaci.

Kada je vec je dobio najveci rookie ugovor, bio bi to skandal koji se u Americi nije desio a to je da ne bude deo Rookie All Star-a ili Rising Stars-a.

Onaj koji definitivno zasluzuje hvalopseve u poslednje vreme je Beli, on je nepravedno zapostavljen od strane sedme sile, kako neko kaze, njegove tri trojke su manje vazne od jedne Bogdanove.

komentator

pre 6 godina

(Milan, 26. januar 2018 11:04

Hteo sam da napravim paralelu izmedju dva igraca I njihovog statusa u Nba. Letonac jeste dobar skorer, solidan odbranbeni igrac, nema taj osecaj za asistenciju kao Nikola, medjutim lider je tima, prvi poenter, sto je u Americi vrlo vazno da se napravi jedan Ol-star igrac a samim tim ime u Nba.
Naseg Jokica trener vidi kao nekog lidera, inace po meni los trener,
projektovanog za vodju fransize. E tu Jokic treba da uzme stvari u svoje ruke: konstantno vise suteva, da pokaze Amerima da moze na svakoj utakmici da da 23-24 poena. Asistencije i skokovi ce uvek biti tu , jer decko ima talenta za kosarku , pa ce mo i njega gledati na Ol-staru.
Pozdrav Milane I cekam repliku.

zemunski kej

pre 6 godina

Nisam gledao Bjelicu gledao sam Bogija i Jokica, Sakramento je odigrao strasnu utakmicu i pobedio ,Bogdanovic jedini zna da odigra odbranu na spoljnem suteru ,mnogo se trosi oduzeo je par vaznih lopti,dobar je i Hild ,koristan, ovaj FOX celu utakmicu gresio i srljao a na kraju dao najvazniji kos. Utisak je da Sakramento moze bolje,Majami nista narocito iako imaju dosta pobeda,Denver solidan ali ne blista ,Jokic onako nije bio los ali gledali smo ga mnogo boljeg ,na granici su plej ofa posle poraza od najlosijih ekipa vezali dve pobede.Jos uvek nismo na pola takmicenja!

Branko Potezica

pre 6 godina

Kako me nervira Jokić kad pravi onako glupe faulove uhhhh. Denver mora mnogo bolje ako misle da idu u play off ove sezone. Raduju sve bolje igre Bogdana i Belog.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (St3fan KG, 26. januar 2018 08:21)



Kako kazu komentatori sa strane Nuggetsa nas Jokara pravi evro faulove.

borac protiv NWO

pre 6 godina

@Bgcity sve si lepo rekao osim onog na kraju za Brankovica. Nije on bio nikakav izdajnik ,tu tezu su podmetnuli Vatikan i Austrija ,nismo ni izgubili tu bitku.

FullHouse

pre 6 godina

Tako je tužno gledati Minesotu u poslednje vreme. Onaj Vigins siluje za medalju, a Tig ne bi dodao Bjelici da je poslednji čovek na svetu. Ovaj širi ruke, traži loptu, a svaka ide ili Viginsu ili Taunsu. Da Bjelica ima loptu u rukama koliko je ima Jokić, imao bi veći prosek po meču... Ali vidi se da je Bjelica totalno neiskvaren i pomalo naivan za NBA. Nema drskost kao ostala trojica naših o kojima više pišete.
(burgiba, 26. januar 2018 10:35)

Tužno gledati ekipu koja je u borbi za 3. mesto u konferenciji? Nego mnogo ti buljiš Bjelicu dok igraju jer je naš, pa vidiš samo kad je on "zakinut". Bjelica u napadu može da čeka pas za trojku, drive and kick ako mu saigrač napravi prednost za ulaz (jer ima spor prvi korak), i eventualno malo pick n roll sa centrom, i to je to. Ne može puno šuteva da se iscedi iz tih sposobnosti. Nije tu ništa do naivnosti, nego do sposobnosti. Da Bjelica ima loptu koliko i Jokic, Minesota bi bila van plejof trke.

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

Jokara je mozda bio blizu dabl dabla ali daleko je od Ol Star rostera. Treba jos guma da prevrne da bi bio kao jedan Bogi Bogi.

Slobodan Banovic

pre 6 godina

Ne znam sta vam smeta Jokic toliko. vec sada nas najbolji igrac koji je igrao u NBA.
Dave neki sa Stojakovicem a njegove brojke u karijeri 17.0 poena, 1.8 asesistencija, 3.1 skok.
Pogledajte Jokiceve sa 2 godine i to u sezoni za koju svi misle da je prosecna 16.2 poena, 10,2 skoka, 5 asistencija po mecu. Kada bude se malo oslobodio za sut top 5 igraca u NBA

Milan

pre 6 godina

Porcingis igra na Ol-staru sa vodecim zvezdama Nba, a Jokic gleda na tv. Mora Jokic bezobraznije, drcnije ako misli neku karijeru da napravi.
Lepo je igrati za ekipu, deliti asistencije. Treba da se stavi u prvi plan,
da uzima bar 20-25 suteva po tekmi, pa da uzivamo gledajuci ga.
(komentator, 2

Ne delim tvoje mišljenje. Jokićeva ekipa je iznad crte za plej of, Niksi su deseti na istoku. Dečko je ultra timski igrač, stavlja tim ispred lične statistike, dok je Letonac klasičan skorer bez dobrih procenata šuta, a o asistencijama da ne pričamo obzirom da ne zna šta je to. Defanzivno je jak tu nema priče, a i kako ne bi bio sa onim fizikalijama. U svakom slučaju bi bili maestralan tandem na pozicijama 4 i 5. Bilo bi sjajno gledati ih obojicu u Niksima.

Bgcity

pre 6 godina

Ljudi poput mikii, jumko i ostalih trovaca su ono nazadno sto je rak rana ovog naroda vec vekovima. Samoproglaseni strucnjaci, bez ikakvog uspeha u zivotu, bez uspeha na trzistu, bez hrabrosti i ljubavi prema otadzbini. Samo zavist i podmetacina kukavicijeg jajeta onima sto vrede i sto su nesto stvorili. Upravo ovakvi "uhlebi" i politikanti bez trunke postovanja i vrednosti unistili su sve sto smo stvarali vekovima uz ogromnu borbu i zrtve. Slabici zeljni svega a nesposobni za to da se izbore. Posle velikih bitaka i pobeda uvek smo sve gubili u miru jer su ovakvi sve rasipali... Joka je poezija na terenu, jedinstven u celoj NBA, Teo zna se ko je, Bogdan i Bijelica skolovani igraci i laureati za Nobela naspram saigraca, tek ce se oni dokazati, Bobi iskoristi maltene svaki minut. Bravo srbi i samo napred u inat svim Mikiijima i Brankovicima srpskim...

Dag Kristi

pre 6 godina

Koja je fora sa Bjelicom u prvoj petorci? Da li je istisnuo nekoga ili je neko povredjen? Moze neko ko je vise upucen da objasni?
(x, 26. januar 2018 10:25)

Batler povredjen.

danko111

pre 6 godina

@Mikii
Bogdan je odigrao za tim,malo sramežljivo i uz preveliko poštovanje saigrača koji forsiraju šut po svaku cijenu..Svi njegovi saigrači su ga ignorisali kad je bio sam na "trici" a isto i on "ošutao" iz najgorih pozicija koje je imao tokom utakmice..Bio sam u Areni zbog njega samo i gledao uzivo(a Zvezdaš sam)..Samo treba malo da se opusti i okuraži, novi je..A i ja sam tu u SAD novi pa znam kako je..Znam da sam bolji u svemu od 90%kolega ali ne forsiram priču jer uvijek kad si novi svi su ti šefovi a još kad si još u drugoj državi!?..Dodje sve na svoje, vremenom..Pa tako možda i tebi nadodje jednom Mikii da ne mrziš više...

komentator

pre 6 godina

Jokić 10 asistencija, Porzingis 0.
Tu su negde :)
(Milan, 26. januar 2018 08:59

Porcingis igra na Ol-staru sa vodecim zvezdama Nba, a Jokic gleda na tv. Mora Jokic bezobraznije, drcnije ako misli neku karijeru da napravi.
Lepo je igrati za ekipu, deliti asistencije. Treba da se stavi u prvi plan,
da uzima bar 20-25 suteva po tekmi, pa da uzivamo gledajuci ga.

miško

pre 6 godina

Kod Bogdanovića nema boljitka,Sakaramento dovodi "aždaju" umesto njega.Izdalo strpljenje,došao kao šuter a ne šutira,odbrana nulica,budimo realni ljudi moji.

burgiba

pre 6 godina

Tako je tužno gledati Minesotu u poslednje vreme. Onaj Vigins siluje za medalju, a Tig ne bi dodao Bjelici da je poslednji čovek na svetu. Ovaj širi ruke, traži loptu, a svaka ide ili Viginsu ili Taunsu. Da Bjelica ima loptu u rukama koliko je ima Jokić, imao bi veći prosek po meču... Ali vidi se da je Bjelica totalno neiskvaren i pomalo naivan za NBA. Nema drskost kao ostala trojica naših o kojima više pišete.

mile

pre 6 godina

Gledao sam sinoc ceo mec Majami-Sakramento,ono sto mogu reci za Bogdana da igra vrlo korisno za svoj tim. U odbrani solidan,malo nerezonskih suteva za tri u neizradjenim situacijama (zato nekad koristi vise ulaz koji mu prolazi vise nego dobro),ali i par lepih asistencija za one panjeve u kingsima. Ono sto mi se ne svidja u njegovoj igri sto previse coskari po uglovima, a kada dobije loptu ne kreira cesto 1 na 1, sve se svodi na sablonska dodavanja igracima tipa Hild, Fox kojima ne pada napamet da mu uzvrate nekim pasom. Sve u svemu, bio je koristan jer kad god je bio na terenu Kingsi su bili u prednosti.

Dragan Feliks

pre 6 godina

Bravo za sve naše momke. Jokić najzad maksimalno racionalan sa samo jednom izgubljenom loptom, i uz pomoć Plamlija zaustavio je Porzinginsa. A asistencije su mu vrhunske. Na žalost u poslednjih 5 minuta Haris, Marej i Barton opet sebični ali nema veze. I nije mi jasno zašto je Meloun u poslednjih 7 minuta igrao bez Lajlsa koji je odigrao odličnu utakmicu. Bitno je da su dobili utakmicu i ostali u trci za plej off. Bjelica dobar, ali protiv ovakvih šampiona sa procentom šuta za 3 poena od 57% nisu imali šanse. Bogdan takođe dobar, ima ogromno poverenje trenera ( da li tu Divac pomaže ili ne totalno je nebitno, jer to koristi i Bogdanu a nadam se u budućnosti i našoj reprezentaciji )i to je sjajno za njegov razvoj. Bravo i velika podrška za sve naše igrače. Večeras čekamo Tea a sutra nadam se i Bobana.

Dag Kristi

pre 6 godina

Bogdan je vec imao jedan game winner na pocetku sezone tako da my ovo nije prvi clutch.
(Karlo, 26. januar 2018 08:35)

Sada nije bio clutch,nego sto napisa brat,"asistencija" za pobedu. :)

SS Lazio 1900.

pre 6 godina

svaka cast, Beli!!! 37 minuta! mora da igra, ima vise talenta decko nego pola NBA. sjajno izgleda sa loptom, bas podsjeca na Bodirogu. samo da ga zdravlje posluzi!

svaka cast i Bogdanu, za ruki sezonu, ova odgovornost i njegovo ponasanje na terenu i izjave su za primjer!

Vračarac

pre 6 godina

Sve su to solidne brojke i ono što posebno raduje je - više nego solidni minuti. Za Jokića se već sve zna i očekuje, Bogdan se veoma brzo uklopio u sistem i postao bitan šraf u ekipi, a posebno me raduje (re)aktivacija Belog. Odavno ga nismo videli u reprezentaciji. Teo gura svoju priču u svom stilu. Samo da ih zaobiđu povrede, pa da ih vidimo uskoro sve na okupu.

Dragan Jakovljevic

pre 6 godina

Ne smem da zamislim sta bi se pisalo na b92 da opet imamo igraca kao sto je Stojakovic, kad se za Gospodina Skromnog pisu ovakvi hvalospevi

milan

pre 6 godina

Opis slike gde je Bjelica u pozadini " vidim ja radice kragna, drugacije ne mozes da se zaustavis" Salu na stranu, raduje me sto Bjelica konacno dobija minute, jos da dobija vise loptu imao bi i vise poena. Sjajani procenti za tri poena. Voleo bih da ga trejduju u Sakramento , pa da Bogdan i on igraju zajedo...

123

pre 6 godina

Mikii, 26. januar 2018 08:50

Koliko je on tebi uništio život, još se sad "zeza" sa Karterom i Hilom po Americi, dok ti čekaš lošu partiju da prvi napišeš komentar. Dobro jutro!

Gde ja živim

pre 6 godina

Dobro je ovo. Svi na 50% ili malo više realizacije, jako fino. Šteta za ovaj poslednji Bokijev pokušaj, bila bi to druga utakmica koju je rešio u finišu posle GSW-a. Lepa "krađa" Bjelice, ima ga u svim kolonoma (samo da nije jedne blokade bilo bi odlično). Samo skupljaj poene Nemanja. Nikola dosta dobar, ali mali broj šuteva.

Inače voleo bih da se pohvalim. Sinoć sam proglašen za navijača FMP-a. Kako i zašto nisam siguran. Izgleda da imamo ljude sa parapsihološkim moćima na ovom forumu. Bolje od mene znaju koga volim da gledam. Vrlo interesantno i za analizu.

Dušman

pre 6 godina

Kažete da je Jokić bio blizu tripl-dabla, ali mene zanima šta je sinoć uradio Joka.Btw. svaka čast Bleom na odbrani na Durentu, barem se nije obrukao kao onomad neki što postižu impresivnih 2 poena za 30+ minuta.

baron

pre 6 godina

Zasta Jokicu sviraju faulove ono je rapsodija. Takodje, od 10as koje je imao, 5as je jako diskutabilno. To je danasnja NBA. U nedostatku boljih igraca od svakog prosecnog centra (Drummond, M.Gasol, Gobert) gledaju da naprave zvezdu.

Mikii

pre 6 godina

35 minuta, 11 poena, impresivno. Jedno pitanje za redakciju: Zasto i izgubljene lopte ne uvodite u ucinak? I to je neki pokazatelj, ne? No, dobro. Nego, sad zamislite da doticni igra u nekoj ozbiljnijoj ekipi sa takvom statistikom? Tip bi lagano bio na tribinama. Zato nece priviriti nigde iz Sakramenta, jedino moze do Evrope ponovo. Videcemo koliko Divac ima kredita i snage da ga tamo drzi. Sto se tice promasaja najvaznijih suteva, pa to mu je navika iz reprezentacije.

St3fan KG

pre 6 godina

Kako me nervira Jokić kad pravi onako glupe faulove uhhhh. Denver mora mnogo bolje ako misle da idu u play off ove sezone. Raduju sve bolje igre Bogdana i Belog.

St3fan KG

pre 6 godina

Kako me nervira Jokić kad pravi onako glupe faulove uhhhh. Denver mora mnogo bolje ako misle da idu u play off ove sezone. Raduju sve bolje igre Bogdana i Belog.

Gde ja živim

pre 6 godina

Dobro je ovo. Svi na 50% ili malo više realizacije, jako fino. Šteta za ovaj poslednji Bokijev pokušaj, bila bi to druga utakmica koju je rešio u finišu posle GSW-a. Lepa "krađa" Bjelice, ima ga u svim kolonoma (samo da nije jedne blokade bilo bi odlično). Samo skupljaj poene Nemanja. Nikola dosta dobar, ali mali broj šuteva.

Inače voleo bih da se pohvalim. Sinoć sam proglašen za navijača FMP-a. Kako i zašto nisam siguran. Izgleda da imamo ljude sa parapsihološkim moćima na ovom forumu. Bolje od mene znaju koga volim da gledam. Vrlo interesantno i za analizu.

mile

pre 6 godina

Gledao sam sinoc ceo mec Majami-Sakramento,ono sto mogu reci za Bogdana da igra vrlo korisno za svoj tim. U odbrani solidan,malo nerezonskih suteva za tri u neizradjenim situacijama (zato nekad koristi vise ulaz koji mu prolazi vise nego dobro),ali i par lepih asistencija za one panjeve u kingsima. Ono sto mi se ne svidja u njegovoj igri sto previse coskari po uglovima, a kada dobije loptu ne kreira cesto 1 na 1, sve se svodi na sablonska dodavanja igracima tipa Hild, Fox kojima ne pada napamet da mu uzvrate nekim pasom. Sve u svemu, bio je koristan jer kad god je bio na terenu Kingsi su bili u prednosti.

danko111

pre 6 godina

@Mikii
Bogdan je odigrao za tim,malo sramežljivo i uz preveliko poštovanje saigrača koji forsiraju šut po svaku cijenu..Svi njegovi saigrači su ga ignorisali kad je bio sam na "trici" a isto i on "ošutao" iz najgorih pozicija koje je imao tokom utakmice..Bio sam u Areni zbog njega samo i gledao uzivo(a Zvezdaš sam)..Samo treba malo da se opusti i okuraži, novi je..A i ja sam tu u SAD novi pa znam kako je..Znam da sam bolji u svemu od 90%kolega ali ne forsiram priču jer uvijek kad si novi svi su ti šefovi a još kad si još u drugoj državi!?..Dodje sve na svoje, vremenom..Pa tako možda i tebi nadodje jednom Mikii da ne mrziš više...

Dag Kristi

pre 6 godina

Koja je fora sa Bjelicom u prvoj petorci? Da li je istisnuo nekoga ili je neko povredjen? Moze neko ko je vise upucen da objasni?
(x, 26. januar 2018 10:25)

Batler povredjen.

SS Lazio 1900.

pre 6 godina

svaka cast, Beli!!! 37 minuta! mora da igra, ima vise talenta decko nego pola NBA. sjajno izgleda sa loptom, bas podsjeca na Bodirogu. samo da ga zdravlje posluzi!

svaka cast i Bogdanu, za ruki sezonu, ova odgovornost i njegovo ponasanje na terenu i izjave su za primjer!

Vračarac

pre 6 godina

Sve su to solidne brojke i ono što posebno raduje je - više nego solidni minuti. Za Jokića se već sve zna i očekuje, Bogdan se veoma brzo uklopio u sistem i postao bitan šraf u ekipi, a posebno me raduje (re)aktivacija Belog. Odavno ga nismo videli u reprezentaciji. Teo gura svoju priču u svom stilu. Samo da ih zaobiđu povrede, pa da ih vidimo uskoro sve na okupu.

Dag Kristi

pre 6 godina

Bogdan je vec imao jedan game winner na pocetku sezone tako da my ovo nije prvi clutch.
(Karlo, 26. januar 2018 08:35)

Sada nije bio clutch,nego sto napisa brat,"asistencija" za pobedu. :)

123

pre 6 godina

Mikii, 26. januar 2018 08:50

Koliko je on tebi uništio život, još se sad "zeza" sa Karterom i Hilom po Americi, dok ti čekaš lošu partiju da prvi napišeš komentar. Dobro jutro!

Dragan Feliks

pre 6 godina

Bravo za sve naše momke. Jokić najzad maksimalno racionalan sa samo jednom izgubljenom loptom, i uz pomoć Plamlija zaustavio je Porzinginsa. A asistencije su mu vrhunske. Na žalost u poslednjih 5 minuta Haris, Marej i Barton opet sebični ali nema veze. I nije mi jasno zašto je Meloun u poslednjih 7 minuta igrao bez Lajlsa koji je odigrao odličnu utakmicu. Bitno je da su dobili utakmicu i ostali u trci za plej off. Bjelica dobar, ali protiv ovakvih šampiona sa procentom šuta za 3 poena od 57% nisu imali šanse. Bogdan takođe dobar, ima ogromno poverenje trenera ( da li tu Divac pomaže ili ne totalno je nebitno, jer to koristi i Bogdanu a nadam se u budućnosti i našoj reprezentaciji )i to je sjajno za njegov razvoj. Bravo i velika podrška za sve naše igrače. Večeras čekamo Tea a sutra nadam se i Bobana.

Bogdan

pre 6 godina

Ko nije gledao mec mec neka pogleda hihlights Jokica od sinoc... Zasto? Zato sto od 10 asistencija 9 su bile ciste kao suza i racunale bi se i u Evropi, i ta jedna da kazemo diskutabilna(po evropskim standardima) ali u Nba se to itekako racuna. Prestanite vise sa hejtom, covek vise ne moze da procita noramalan komentar od napaljenih klinaca (iskreno se nadam da su klinci) zeljnih prepucavnja... Nasi kako god da odigraju a igraju odlicno, uvek se nadje neko da pljuje i kritikuje. Evo da kazem navijam za Zvezdu ali mi je isto tako puno srce i kada dobro odigraju i Bogdan i Teo i Jokic i pogotovo Bjelica koji mi je omiljeni igrac ne zbog Zvezde nego zbog stila i polivalentnosti koji ima, nas ubedljivo najelegantniji igrac. Bogdanovic igra odlicnu ruki sezonu, preko 11pts oko tri skoka i asistencije, dobar u odbrani i uz to procenti odlicni i nama opet ne valja... Dajte ljudi sto vise vasih vidjena utakmice, kosarkaskih stvari, manite se glupih prepucavnja, sve su to nasi igraci koje treba podrzati.

Dragan Jakovljevic

pre 6 godina

Ne smem da zamislim sta bi se pisalo na b92 da opet imamo igraca kao sto je Stojakovic, kad se za Gospodina Skromnog pisu ovakvi hvalospevi

dragan borca

pre 6 godina

Prosto je degutantno postalo citati neke komentare, pa malo ovim hejterima malo lekcije. 1.Vlade Divac nasa velika legenda ima 4 od 9 ucesca na velikim takmicenjima od '95 do 2003. Pred Oi 2000. godine on i Sale su otvoreno otkazali ucesce na Oi pod izgovorom da zele da provedu vreme sa porodicama, epilog odosmo jako oslabljeni i sesto mesto. 2. Neko ce sad reci ali Vlade je imao kredita pre toga pa je mogao tako jer je vec imao medalja, pa ima i Jokic finale Oi sa dvaes godina fakticki, da li vi shvatate da ce Jokic dobiti preko 100 miliona, i da ce verovatno pola tih para vratiti u Srbiju, znate li vi koliko ovoj nasoj Srbijici znaci kad neko unese u nju 50 miliona. 3. Jokic zadnjih 6-7 utakmica generalno pola je odigrao na ol star nivou, neku slabije, ali generalan prosek je vrhunski, to sto su neki nerealni pa izvlace zakljucak iz onih 6 tripl dablova prosle sezone to je plitko gledanje na sport. 4. Jokica ove sezone vise udvajaju, vise tuku, bolje se sprema skauting za njega, a plus na sve to u Denveru sad ima i dosta dobrih igraca koji bolje igraju i konstantnije i Nidzi ne moze biti svemirska statistika. 5. Pljuvati momka koji sa 22. godine ima ovakve brojke i ovakvu kreaciju je zalosno, sa tim hejtovanjem ste decka malo i uzdrmali, on je veliki emotivac i cini mi se da se tek sad oporavlja mentalno od tih masovnih pljuvacina, ponavljam Divac 4 od 9 mislite o tome kad budete slrdeci put hteli decka da pljujete

Milan

pre 6 godina

Porcingis igra na Ol-staru sa vodecim zvezdama Nba, a Jokic gleda na tv. Mora Jokic bezobraznije, drcnije ako misli neku karijeru da napravi.
Lepo je igrati za ekipu, deliti asistencije. Treba da se stavi u prvi plan,
da uzima bar 20-25 suteva po tekmi, pa da uzivamo gledajuci ga.
(komentator, 2

Ne delim tvoje mišljenje. Jokićeva ekipa je iznad crte za plej of, Niksi su deseti na istoku. Dečko je ultra timski igrač, stavlja tim ispred lične statistike, dok je Letonac klasičan skorer bez dobrih procenata šuta, a o asistencijama da ne pričamo obzirom da ne zna šta je to. Defanzivno je jak tu nema priče, a i kako ne bi bio sa onim fizikalijama. U svakom slučaju bi bili maestralan tandem na pozicijama 4 i 5. Bilo bi sjajno gledati ih obojicu u Niksima.

milan

pre 6 godina

Opis slike gde je Bjelica u pozadini " vidim ja radice kragna, drugacije ne mozes da se zaustavis" Salu na stranu, raduje me sto Bjelica konacno dobija minute, jos da dobija vise loptu imao bi i vise poena. Sjajani procenti za tri poena. Voleo bih da ga trejduju u Sakramento , pa da Bogdan i on igraju zajedo...

FullHouse

pre 6 godina

Tako je tužno gledati Minesotu u poslednje vreme. Onaj Vigins siluje za medalju, a Tig ne bi dodao Bjelici da je poslednji čovek na svetu. Ovaj širi ruke, traži loptu, a svaka ide ili Viginsu ili Taunsu. Da Bjelica ima loptu u rukama koliko je ima Jokić, imao bi veći prosek po meču... Ali vidi se da je Bjelica totalno neiskvaren i pomalo naivan za NBA. Nema drskost kao ostala trojica naših o kojima više pišete.
(burgiba, 26. januar 2018 10:35)

Tužno gledati ekipu koja je u borbi za 3. mesto u konferenciji? Nego mnogo ti buljiš Bjelicu dok igraju jer je naš, pa vidiš samo kad je on "zakinut". Bjelica u napadu može da čeka pas za trojku, drive and kick ako mu saigrač napravi prednost za ulaz (jer ima spor prvi korak), i eventualno malo pick n roll sa centrom, i to je to. Ne može puno šuteva da se iscedi iz tih sposobnosti. Nije tu ništa do naivnosti, nego do sposobnosti. Da Bjelica ima loptu koliko i Jokic, Minesota bi bila van plejof trke.

Bgcity

pre 6 godina

Ljudi poput mikii, jumko i ostalih trovaca su ono nazadno sto je rak rana ovog naroda vec vekovima. Samoproglaseni strucnjaci, bez ikakvog uspeha u zivotu, bez uspeha na trzistu, bez hrabrosti i ljubavi prema otadzbini. Samo zavist i podmetacina kukavicijeg jajeta onima sto vrede i sto su nesto stvorili. Upravo ovakvi "uhlebi" i politikanti bez trunke postovanja i vrednosti unistili su sve sto smo stvarali vekovima uz ogromnu borbu i zrtve. Slabici zeljni svega a nesposobni za to da se izbore. Posle velikih bitaka i pobeda uvek smo sve gubili u miru jer su ovakvi sve rasipali... Joka je poezija na terenu, jedinstven u celoj NBA, Teo zna se ko je, Bogdan i Bijelica skolovani igraci i laureati za Nobela naspram saigraca, tek ce se oni dokazati, Bobi iskoristi maltene svaki minut. Bravo srbi i samo napred u inat svim Mikiijima i Brankovicima srpskim...

burgiba

pre 6 godina

Tako je tužno gledati Minesotu u poslednje vreme. Onaj Vigins siluje za medalju, a Tig ne bi dodao Bjelici da je poslednji čovek na svetu. Ovaj širi ruke, traži loptu, a svaka ide ili Viginsu ili Taunsu. Da Bjelica ima loptu u rukama koliko je ima Jokić, imao bi veći prosek po meču... Ali vidi se da je Bjelica totalno neiskvaren i pomalo naivan za NBA. Nema drskost kao ostala trojica naših o kojima više pišete.

Valjevska podvala

pre 6 godina

Ne znam sta vam smeta Jokic toliko. vec sada nas najbolji igrac koji je igrao u NBA. 
Dave neki sa Stojakovicem a njegove brojke u karijeri 17.0 poena, 1.8 asesistencija, 3.1 skok. 
Pogledajte Jokiceve sa 2 godine i to u sezoni za koju svi misle da je prosecna 16.2 poena, 10,2 skoka, 5 asistencija po mecu. Kada bude se malo oslobodio za sut top 5 igraca u NBA
(Slobodan Banovic, 26. januar 2018 11:57)

Mmm da, sa jednom malecnom razlikom - Stojaković je igrao u timu koji se bori za titulu

Mikii

pre 6 godina

35 minuta, 11 poena, impresivno. Jedno pitanje za redakciju: Zasto i izgubljene lopte ne uvodite u ucinak? I to je neki pokazatelj, ne? No, dobro. Nego, sad zamislite da doticni igra u nekoj ozbiljnijoj ekipi sa takvom statistikom? Tip bi lagano bio na tribinama. Zato nece priviriti nigde iz Sakramenta, jedino moze do Evrope ponovo. Videcemo koliko Divac ima kredita i snage da ga tamo drzi. Sto se tice promasaja najvaznijih suteva, pa to mu je navika iz reprezentacije.

Mirko

pre 6 godina

(burgiba, 26. januar 2018 10:35)
(FullHouse, 26. januar 2018 11:12)

Na svoj način u pravu ste obojica, ne dodaju mu, ali i da mu dodaju - pitanje je šta bi on uradio, jer je prvo nešto sporiji od američkih igrača, drugo previše je oprezan na šutu - što je karakteristika svih naših igrača jer ih treneri biju po prstima ako šutiraju iz neizgrađenih situacija, a u Nba je to ko "dobar-dan". Da naši smeju da igraju tako, da mogu da se opuste, kao što ponekad to uradi Bogi ili Teo (ali samo ponekad), bila bi drugačija priča.
Jer kad amer vidi da ti ne daješ koševe nego prosleđuješ loptu - on automatski neće ni da ti je da, već sam šutira ili daje nekom to bez razmišljanja to uradi.
Za nas evropljane i srbe, takva igra je egocentrična-što u suštini i jeste, a za njihove pojmove naša igra je spora i "smara", jer oni traže brzu igru-tranzicija-šut-koš, što manje prosleđivanja lopte.
Jedini ameri koji tu košarku ne igraju su Denver - jer je Jokić nametnuo svoju igru i pasove a trener i igrači su to prihvatili i sad to sjajno izgleda, i Sparsi još mnogo ranije, jer Pop ceni evropski stil u košarci i tako ih i tera da što više kombinuju.
Kod Timbervulfsa je skoro pa run&gun, i po meni to je ružno, ali je brzo i korisno. Šta reći, osim prosto - tako je kod njih.
Možeš da se uklopiš ili da budeš na margini - treće nema.
Vulfsa su ove godine treći-četvrti u konferenciji, to je sve zasluga Batlera - kad njega nema isti su ko prošle godine i gube.

proeteria

pre 6 godina

Prevrtač guma, 10 asistencija?!..
Smešno,šta se sve,u americi, računa kao asisatencija...

Ako Teodosić ikad ode u NBA,imaće sigurno preko 20 acistencija po meču!!!
(lelelek, 26. januar 2018 13:31)

postaćeš dokaz da postoje paralelni univerzumi... prvo će da ti iseku uši a onda će da te razapnu zbog ovakvog komentara...

Branko Potezica

pre 6 godina

Kako me nervira Jokić kad pravi onako glupe faulove uhhhh. Denver mora mnogo bolje ako misle da idu u play off ove sezone. Raduju sve bolje igre Bogdana i Belog.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (St3fan KG, 26. januar 2018 08:21)



Kako kazu komentatori sa strane Nuggetsa nas Jokara pravi evro faulove.

Mirko

pre 6 godina

Najjači momenat Jokića na ovoj utakmici nije prikazan u hajlajtsima, a to je kad skače za loptu sam pored trojice Niksovih igrača, i hvata je, odnosno prvi i jedini dodiruje jedno 3-4 puta jer ona odskače, i na kraju je i uzima - ono je bilo neverovatno. Pored njihovog centra od koga je mislim niži (nije u tom momentu igrao Porzingas),krilnog i trojke - on uzima loptu. Nisam mogao da verujem, samo sam u sebi rekao: kakav čovek!

komentator

pre 6 godina

(Milan, 26. januar 2018 11:04

Hteo sam da napravim paralelu izmedju dva igraca I njihovog statusa u Nba. Letonac jeste dobar skorer, solidan odbranbeni igrac, nema taj osecaj za asistenciju kao Nikola, medjutim lider je tima, prvi poenter, sto je u Americi vrlo vazno da se napravi jedan Ol-star igrac a samim tim ime u Nba.
Naseg Jokica trener vidi kao nekog lidera, inace po meni los trener,
projektovanog za vodju fransize. E tu Jokic treba da uzme stvari u svoje ruke: konstantno vise suteva, da pokaze Amerima da moze na svakoj utakmici da da 23-24 poena. Asistencije i skokovi ce uvek biti tu , jer decko ima talenta za kosarku , pa ce mo i njega gledati na Ol-staru.
Pozdrav Milane I cekam repliku.

Milan

pre 6 godina

@komentator

Nemam šta da dodam, generalno si u pravu. Lično više cenim timsku igru i kada se igrač podredi ekipi, čini mi se da Kristaps nije taj kapacitet da iznese teret na svojim ledjima do kraja. Jokić i kada ga ne ide šut nije beskoristan za svoj tim, naprotiv, razigrava saigrače, pravi blokove, trudi se. Letonac nema tu širinu ni blizu. Verujem da bi na istoku i Jokić išao na all star, za zapad ipak mora da pojede još kačamaka.

Pera

pre 6 godina

@Jaffa

Beli jedino sto je osvojio u karijeri je Turski sampionat i Turski kup.
Uporedi to sa Bogdanovim trofejima i priznanjima? Idi na wikipediju slobodno da ti ne ispisujem.
A sad, 3 godine u NBA Belog nema, slavlje kad ubaci 11 poena. U reprezentaciji ga nema 2 godine dok nas je Bogdan bukvalno dovukao do medalje.

BojanNS

pre 6 godina

Sinoc kada je Bogdan izasao iz igre Majami je otisao na +8, vrati se u igru, Sakramento dobije +1. Inace onaj Kolin-Stejn da ima statistika broj dodavanja u napadu, on bi inao 0, igra ok, ali ne mora svaki put kada dobije loptu da ide na kos.

kiza - iz ofsajda

pre 6 godina

Kad se sve sabere nasi igraci su prosek nba i mislim da to treba prihvatiti
(Azrael, 26. januar 2018 16:18)

Ne slažem se s analizom, ali mi je zaključak prihvatljiv "prosek nba", pa gde ćeš bolje sunce ti poljubim?!

Baš se pitam šta bi bilo s Denverom da Jokić ne igra 20 sledećih utakmica?
Teodosić i Bogdanović imaju odlične role obzirom da im je prva sezona. Teo je prvi asistent ekipe, Jokić prvi skakač i asistent. Bogdanović je najkonstantniji u Sakramentu. Bjelicu muče povrede ali svoju rolu odrađuje odlično i mislim da je nadrljao onaj ko naleti na Minesotu u plejofu.

zemunski kej

pre 6 godina

Nisam gledao Bjelicu gledao sam Bogija i Jokica, Sakramento je odigrao strasnu utakmicu i pobedio ,Bogdanovic jedini zna da odigra odbranu na spoljnem suteru ,mnogo se trosi oduzeo je par vaznih lopti,dobar je i Hild ,koristan, ovaj FOX celu utakmicu gresio i srljao a na kraju dao najvazniji kos. Utisak je da Sakramento moze bolje,Majami nista narocito iako imaju dosta pobeda,Denver solidan ali ne blista ,Jokic onako nije bio los ali gledali smo ga mnogo boljeg ,na granici su plej ofa posle poraza od najlosijih ekipa vezali dve pobede.Jos uvek nismo na pola takmicenja!

Milanovic

pre 6 godina

35 minuta, 11 poena, impresivno. Jedno pitanje za redakciju: Zasto i izgubljene lopte ne uvodite u ucinak? I to je neki pokazatelj, ne? No, dobro. Nego, sad zamislite da doticni igra u nekoj ozbiljnijoj ekipi sa takvom statistikom? Tip bi lagano bio na tribinama. Zato nece priviriti nigde iz Sakramenta, jedino moze do Evrope ponovo. Videcemo koliko Divac ima kredita i snage da ga tamo drzi. Sto se tice promasaja najvaznijih suteva, pa to mu je navika iz reprezentacije.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mikii, 26. januar 2018 08:50)

Miki,pusti malo negativne komentare,raduj se sto tvoj tvoj teniser igra u finalu AO i iskreno navijam za njega

komentator

pre 6 godina

Jokić 10 asistencija, Porzingis 0.
Tu su negde :)
(Milan, 26. januar 2018 08:59

Porcingis igra na Ol-staru sa vodecim zvezdama Nba, a Jokic gleda na tv. Mora Jokic bezobraznije, drcnije ako misli neku karijeru da napravi.
Lepo je igrati za ekipu, deliti asistencije. Treba da se stavi u prvi plan,
da uzima bar 20-25 suteva po tekmi, pa da uzivamo gledajuci ga.

palop

pre 6 godina

jel ovaj Bjelica šutira ikad za 2?
Potpuno neiskoriscen potencijal.Susta suprotnost igrača koji je dominirao u Fenerbahceu
(krajisnik, 26. januar 2018 12:41)

Mislim da je igra u NBA previse brza za njega da bi mogao da igra kao u Feneru, ali opet mislim da moze da uradi malo vise od sutiranja trojki, mada je i tu znatno popravio procenat u odnosu na proslu godinu.

zoran

pre 6 godina

gledao sam Minesotu sinoć i osim Bjelice to je samo skup atletski nadarenih steroidima napucanih bezmozgasa. fizički su bolji od Golden Stejta ali brate to je jedna obična grupa gradjana skupljena sa ulice kao da u životu nisu igrali timski sport. trener je njihova najslabija tačka kad ih pušta da soliraju i kad nemaju dve igrane akcije . i kao po pravilu KA Towns uzima loptu u svakom napadu u poslednja 3 minuta i siluje po svaku cenu.
mučno za gledanje

Sumadinac91

pre 6 godina

Bgcity

Veći sam ja Mongol nego sto je Jumko Srbin.
A to za Brankoviće je najveća parodija naše istorije.
Vuk izdajnik,a Marko Kraljević,osoba kojoj su Turci ubili oca i strica,njihov vazal (poginuo ratujuci za Turke) je "borac" protiv Otomana.
Kao što su Vučić i Milošević anti-natovci i anti-sorosevci,lol.
Ali činjenica jeste da bi sa Jokicem i sa B timom uzeli zlato na EP,ali dobro.

lelelek

pre 6 godina

Prevrtač guma, 10 asistencija?!..
Smešno,šta se sve,u americi, računa kao asisatencija...

Ako Teodosić ikad ode u NBA,imaće sigurno preko 20 acistencija po meču!!!

baron

pre 6 godina

Zasta Jokicu sviraju faulove ono je rapsodija. Takodje, od 10as koje je imao, 5as je jako diskutabilno. To je danasnja NBA. U nedostatku boljih igraca od svakog prosecnog centra (Drummond, M.Gasol, Gobert) gledaju da naprave zvezdu.

Cika Toni

pre 6 godina

Bgcity...Ti jos nisi ukapirao da su ovi likovi iz "lijepe njihove"i da sa Srbima nemaju nikakve veze. Naravno,ima i nasih koji,u zavisnosti za koga navijaju,omalovazavaju uspehe Bogdana,Tea,Bielice i Bobija dok je netrpeljivost prema Jokicu izazvana neucescem na EP i njegovim politickim opredeljenjem.Naravno nista od toga ne podrzavam i znam da ce isti ti pljuvaci prvom prilikom u reprezentaciji i te kako biti ponosni na ove momke,a nadam se da ce se za SP svi odazvati.

Mirko

pre 6 godina

(komentator, 2
(Milan, 26. januar 2018 11:04)

Slažem se sa Milanom, Porzingas klasičan primer kao Melo, koga volim kao lika, stravičan igrač koji ništa sa svojim ekipama nije osvojio, a izgubio je godine u Denveru i Niksima.
Prstenje osvajaju oni koji su stvarno dobri ali čija igra ojačava i ostale igrače i celi tim. Nezgodno je kad si mnogo dobar i dominantan, čest je slučaj da takvi igrači prosto guše slabije ili ostale ne tako dobre igrače u timu, mada ne može se reći i da su krivi zbog toga. To je recimo i LeBron shvatio i odatle prvi super tim u Majamiju i osvajanje prvog prstena.
To je uradio i Kevin Garnet, Durent itd.
Tako će i Porzingas da osvoji prsten tek kad uđe u neki super tim, ili ga naprave oko njega. Sad istina ima više super-timova pa će to biti teže.

Azrael

pre 6 godina

Pratim denver,kliperse,detroit i minesotu zbog nasih igraca...Inace pratim ceo nba ali te tekme gledam uzivo jer ne lezem do kasno...volim nase igrace ali mislim da ih mi precenjujemo jer ne gledamo celu utakmicu vec samo highlights-e...Po onome sto sam ja video mogu da vam dam opis o svakom od njih
Teo-U napadu solidan protiv ekipa koje se ne bore za plej of dok protiv ekipa koje imaju jaku odbranu perimetra ne moze nista da uradi,samo prepusta loptu bekovima ili gubi loptu...odbrana ispod nivoa nba(prespor,bekovi mu pomazu i otvaraju sut za 3)
Jokic-Kreativan u napadu,ume da pogodi i proigra ali ima problem sa tim da je vodja ekipe i to utice na njega(valjda ce sa iskustvom odstraniti taj problem)...ima ogromne probleme sa faulovima jer je ocajan u odbrani i protivnivi to koriste da ga izbace na klupu
Bjelica-Nas najkonstantniji igrac(kad nije povredjen)...Solidan u odbrani i napadu,primer sestok coveka u rosteru..Jaka konkurencija i povrede su uzele maha i ocigledna je njegova nesigurnost u svakom pokretu
Bobi-Igra iskljucivo trash time ili ne igra uopste tako da o njemu nema sta pametno da se kaze osim da je dominantan u visini i ocajan u branjenju pick&roll-a
Kad se sve sabere nasi igraci su prosek nba i mislim da to treba prihvatiti

Slobodan Banovic

pre 6 godina

Ne znam sta vam smeta Jokic toliko. vec sada nas najbolji igrac koji je igrao u NBA.
Dave neki sa Stojakovicem a njegove brojke u karijeri 17.0 poena, 1.8 asesistencija, 3.1 skok.
Pogledajte Jokiceve sa 2 godine i to u sezoni za koju svi misle da je prosecna 16.2 poena, 10,2 skoka, 5 asistencija po mecu. Kada bude se malo oslobodio za sut top 5 igraca u NBA

Bgcity

pre 6 godina

(borac protiv NWO, 26. januar 2018 11:57), druze znam ja to, ali u kulturoloskom smislu Brankovic predstavlja ono najgore medju nama i medju ljudskom vrstom uopste, izdajnika. Nesto poput Jude u Biblijskom zargonu ili poput ovakvih slabica Jumka, Mikii i ostalih...

бува

pre 6 godina

е, ал кад неки дан прочитах како портланду недостаје вил д трил бартон. ако некоме недостаје такав играч онда је то стварно озбиљан проблем... један од најнеинтелигентијих играча у нба. а бади хилд је изгледа ванаби вил бартон.

Onomatopeja

pre 6 godina

Šta je zapravo promašio Bogdan? Nigde u tekstu nema objašnjenja za "klač". Shvatam da je to udarac pod pritiskom u poslednjim minutima, ali ne znam da li sam u pravu. Pomoć! :D
Da, i hvala vam što ne prevodite vlastita imena klubova - Nagetsi, Niksi, Kingsi i sl. Kao da bi neki zalutali čitalac sportske vesti znao ko je to ako bi, nekim slučajem, pročitao "Grumenje, kao što se ranije dešavalo!!! Ne dajte novinarima da to rade.

borac protiv NWO

pre 6 godina

@Bgcity sve si lepo rekao osim onog na kraju za Brankovica. Nije on bio nikakav izdajnik ,tu tezu su podmetnuli Vatikan i Austrija ,nismo ni izgubili tu bitku.

Jaffa

pre 6 godina

@Rade

Bolje ti procitaj Nusica ili Arcibalda Rajsa pa ces saznati sta je rak rana naseg drustva vec vekovima a kako se cini bice i uzrok i posledica nestanka Srbije. Ostace samo oni i njihovi potomci koji mogu da se poistovete i pronadju u delima Nusica i Rajsa

Dacha

pre 6 godina

Minesota ekipa sa ogromnim potencijalom ali ima previse solera i zaista mislim da bi trebali da se rese Viginsa i da za njega dobiju 2 timska igraca i neke pikove i da poslose ekipu oko Townsa i Batlera,i na pleju imaju odlicnog igraca Tiga,imaju Gibsona,iskusnog Kraforda sa klupe,naseg Bjelicu kao sestog igraca,znaci i vise nego dovoljan kostur samo treba to ukomponovati nekim sitnim izmenama i trejdovima a najbolji pik sa tako nesto im je upravo Vigins jer on je visak u ovakvom timu Minesote.

Pera

pre 6 godina

@Jaffa

Bogdan je bust sto ima 12p po mecu a Beli sa svojih 5 zasluzuje hvalospeve ahahahha

Reci mi samo nesto, jel skandal sto je Bobi potpisao ugovor kao Bogdan a igra svaku 10 utakmicu i daje 6 poena po mecu? Jel mu traze da 'otplati' svaku paru ugovora? Jel to Misko napravio kombinaciju, sta li?

Oladi malo od Bogija nisi mu ni do kolena, kao ni Bobi i Beli. Oni mu nisu ni do kolena ni po klubskoj ni po reprezentativnoj karijeri. A ni kao igraci.
Pozz!

Jaffa

pre 6 godina

Medju rukijima Bogdan je 7. po broju poena 11.5, 22. po broju skokova 2.7, 9. po broju asistencija 3 po mecu, uz skromne procente suta iz igre (ni tu nije medju top 5) a ima najveci rookie ugovor. To tako u Americi ne ide, Amerikanci od svakog dolara zele, kako oni kazu, Return on Investment (ROI) i zato ce Divac snositi posledice uskoro. Gospoda Divac i Raskovic napravili kombinaciju i nadali se cudu. Lako je zeki biti glavni u sumi kada ti je meda najbolji prijatelj. A Bogdan je uvek uz sebe imao "mede" od Vujosevica i kompanije pa do Zeljka Obradovica pa sada i Divca. To ti je splet okolnosti a i sreca. On je decko bio a i ostao talenat, koji nas je kostao dva zlata do sada (Litvanija i Slovenija) i nikada nam on nece doneti zlato, jer nema on u sebi ono sto imaju pobednici i junaci.

Kada je vec je dobio najveci rookie ugovor, bio bi to skandal koji se u Americi nije desio a to je da ne bude deo Rookie All Star-a ili Rising Stars-a.

Onaj koji definitivno zasluzuje hvalopseve u poslednje vreme je Beli, on je nepravedno zapostavljen od strane sedme sile, kako neko kaze, njegove tri trojke su manje vazne od jedne Bogdanove.

PimPong

pre 6 godina

Najbolji potez Bjelice je bio kad ga je Durant cuvao, a on krenuo 1 na 1, napravio "spin" i za najmanju nijansu promasio (cini mi se da je neko na odbojku ubacio promasaj). Mislim da se i Durant sam iznenadio da se on usudio na nesto tako. Ja da sam na mjestu Minesote, odmah bi trade Wigginsa ili Butlera (ili obojicu). Oni ce da udju u play-off na talenat, ali i jedan i drugi igraju kao Carmelo Anthony - izolacija, a to ne ide. Sada mogu nesto da dobiju za njih, a ako izgrade ekipu oko Towns-a, mislim da bi im to bilo najbolje.

Rade

pre 6 godina

Ljudi poput mikii, jumko i ostalih trovaca su ono nazadno sto je rak rana ovog naroda vec vekovima. Samoproglaseni strucnjaci, bez ikakvog uspeha u zivotu, bez uspeha na trzistu, bez hrabrosti i ljubavi prema otadzbini. Samo zavist i podmetacina kukavicijeg jajeta onima sto vrede i sto su nesto stvorili. Upravo ovakvi "uhlebi" i politikanti bez trunke postovanja i vrednosti unistili su sve sto smo stvarali vekovima uz ogromnu borbu i zrtve. Slabici zeljni svega a nesposobni za to da se izbore. Posle velikih bitaka i pobeda uvek smo sve gubili u miru jer su ovakvi sve rasipali...

@bgcity

Pročitaj, ako već nisi, "Idiota". Takav tip ljudi Dostojevski je okarakterisao kao "ljude sa odsustvom originalnosti, a opet, sa izvesnim intelektom", a primer iz romana je Ganja.
Mada, složio bih se ja i sa tvojim opisom.

Usa

pre 6 godina

(Bgcity, 26. januar 2018 12:23)

Wauuuu srbendo, da nam je vise taki heroja patriJota kao sto si ti, bili bi jaki kao rimsko carstvo. O cemu ti pricas na temu kosarke. I sto neko mora da navija za "nase", nije ti to rod. Nema tu nasih i vasih, nego navijas za onoga cija ti se igra svidja. Pobogu to je sport. E vidis, ali bukvalno, takvi kao ti izazivaju rat. A blage veze sa kosarkom nemas.

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

Jokara je mozda bio blizu dabl dabla ali daleko je od Ol Star rostera. Treba jos guma da prevrne da bi bio kao jedan Bogi Bogi.

Dušman

pre 6 godina

Kažete da je Jokić bio blizu tripl-dabla, ali mene zanima šta je sinoć uradio Joka.Btw. svaka čast Bleom na odbrani na Durentu, barem se nije obrukao kao onomad neki što postižu impresivnih 2 poena za 30+ minuta.

miško

pre 6 godina

Kod Bogdanovića nema boljitka,Sakaramento dovodi "aždaju" umesto njega.Izdalo strpljenje,došao kao šuter a ne šutira,odbrana nulica,budimo realni ljudi moji.

Jaffa

pre 6 godina

@ Pera

Pa kada za Bogdana mogu da se pisu hvalospevi kada postigne 12 poena onda mogu i za Belog?

Beli je bio MVP Evrolige i . Nije dovoljan argument? A sto se tice reprezentacije, kada se lomi, onda on igra za proitivnika. U grupnoj fazi je odlican a u fazi eliminacije i finala bolje da ti ne iznosim iz cinjenice

P.s. malo kulture i postovanja nece ni naskoditi, jer to da kazes nekome da nije nekome do kolena a ne znas nista o toj osobi

Pozz i tebi

Boki

pre 6 godina

@Jaffa

Dete (nadam se da si klinac jer je zabrinjavajuć taj nivo nezrelosti ako nisi), mani se navijačke ostrašćenosti i mržnje prema Bogdanu samo zato što je igrao za Partizan. Da nije njega bilo na Evrobasketu, pitanje je da li bismo prošli i Italiju, a Rusiju sigurno ne bismo. Tebi, kao i drugima koji umišljaju da postoji neka protekcija Divca, predlažem da odete na forum navijača Kings-a da se uverite koliko lepih reči imaju da kažu o Bogdanu. Većina ga smatra najboljim igračem u timu Kingsa. Jedina zamerka koju mu upućuju je što ne šutira više. Poseti taj forum ako hoćeš da naučiš nešto o košarci od navijača koji se i razumeju u nju jer ti dečko o košarci pojma nemaš.

Jaffa

pre 6 godina

@Pera

Bogdan osvojio ili Fener osvojio? Beli MVP Evrolige a daleko je on od silovatelja i igraca koji igra samo za sebe i statistiku, sto jos vise daje tezinu i znacaj takvom priznanju.

Cak ni tu Evroligu koju je osvojio Fener, Bogdan nije uspeo da dodje to MVP-a niti Fajnal fora niti cele sezone. Jel dobio neko priznanje na prvenstvima? Nije.

Lucic, Milosavljevic, Bobi, Kuzmic i Macvan su nas dovukli do finala dok Bogdan protiv Italijana, Rusa i Slovenaca sutira trojke 6/28.

Kao i u Riu u polufinalu i finalu 0/10

Mikii

pre 6 godina

35 minuta, 11 poena, impresivno. Jedno pitanje za redakciju: Zasto i izgubljene lopte ne uvodite u ucinak? I to je neki pokazatelj, ne? No, dobro. Nego, sad zamislite da doticni igra u nekoj ozbiljnijoj ekipi sa takvom statistikom? Tip bi lagano bio na tribinama. Zato nece priviriti nigde iz Sakramenta, jedino moze do Evrope ponovo. Videcemo koliko Divac ima kredita i snage da ga tamo drzi. Sto se tice promasaja najvaznijih suteva, pa to mu je navika iz reprezentacije.

Dragan Jakovljevic

pre 6 godina

Ne smem da zamislim sta bi se pisalo na b92 da opet imamo igraca kao sto je Stojakovic, kad se za Gospodina Skromnog pisu ovakvi hvalospevi

baron

pre 6 godina

Zasta Jokicu sviraju faulove ono je rapsodija. Takodje, od 10as koje je imao, 5as je jako diskutabilno. To je danasnja NBA. U nedostatku boljih igraca od svakog prosecnog centra (Drummond, M.Gasol, Gobert) gledaju da naprave zvezdu.

Dušman

pre 6 godina

Kažete da je Jokić bio blizu tripl-dabla, ali mene zanima šta je sinoć uradio Joka.Btw. svaka čast Bleom na odbrani na Durentu, barem se nije obrukao kao onomad neki što postižu impresivnih 2 poena za 30+ minuta.

miško

pre 6 godina

Kod Bogdanovića nema boljitka,Sakaramento dovodi "aždaju" umesto njega.Izdalo strpljenje,došao kao šuter a ne šutira,odbrana nulica,budimo realni ljudi moji.

Jaffa

pre 6 godina

Medju rukijima Bogdan je 7. po broju poena 11.5, 22. po broju skokova 2.7, 9. po broju asistencija 3 po mecu, uz skromne procente suta iz igre (ni tu nije medju top 5) a ima najveci rookie ugovor. To tako u Americi ne ide, Amerikanci od svakog dolara zele, kako oni kazu, Return on Investment (ROI) i zato ce Divac snositi posledice uskoro. Gospoda Divac i Raskovic napravili kombinaciju i nadali se cudu. Lako je zeki biti glavni u sumi kada ti je meda najbolji prijatelj. A Bogdan je uvek uz sebe imao "mede" od Vujosevica i kompanije pa do Zeljka Obradovica pa sada i Divca. To ti je splet okolnosti a i sreca. On je decko bio a i ostao talenat, koji nas je kostao dva zlata do sada (Litvanija i Slovenija) i nikada nam on nece doneti zlato, jer nema on u sebi ono sto imaju pobednici i junaci.

Kada je vec je dobio najveci rookie ugovor, bio bi to skandal koji se u Americi nije desio a to je da ne bude deo Rookie All Star-a ili Rising Stars-a.

Onaj koji definitivno zasluzuje hvalopseve u poslednje vreme je Beli, on je nepravedno zapostavljen od strane sedme sile, kako neko kaze, njegove tri trojke su manje vazne od jedne Bogdanove.

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

Jokara je mozda bio blizu dabl dabla ali daleko je od Ol Star rostera. Treba jos guma da prevrne da bi bio kao jedan Bogi Bogi.

komentator

pre 6 godina

Jokić 10 asistencija, Porzingis 0.
Tu su negde :)
(Milan, 26. januar 2018 08:59

Porcingis igra na Ol-staru sa vodecim zvezdama Nba, a Jokic gleda na tv. Mora Jokic bezobraznije, drcnije ako misli neku karijeru da napravi.
Lepo je igrati za ekipu, deliti asistencije. Treba da se stavi u prvi plan,
da uzima bar 20-25 suteva po tekmi, pa da uzivamo gledajuci ga.

Slobodan Banovic

pre 6 godina

Ne znam sta vam smeta Jokic toliko. vec sada nas najbolji igrac koji je igrao u NBA.
Dave neki sa Stojakovicem a njegove brojke u karijeri 17.0 poena, 1.8 asesistencija, 3.1 skok.
Pogledajte Jokiceve sa 2 godine i to u sezoni za koju svi misle da je prosecna 16.2 poena, 10,2 skoka, 5 asistencija po mecu. Kada bude se malo oslobodio za sut top 5 igraca u NBA

Gde ja živim

pre 6 godina

Dobro je ovo. Svi na 50% ili malo više realizacije, jako fino. Šteta za ovaj poslednji Bokijev pokušaj, bila bi to druga utakmica koju je rešio u finišu posle GSW-a. Lepa "krađa" Bjelice, ima ga u svim kolonoma (samo da nije jedne blokade bilo bi odlično). Samo skupljaj poene Nemanja. Nikola dosta dobar, ali mali broj šuteva.

Inače voleo bih da se pohvalim. Sinoć sam proglašen za navijača FMP-a. Kako i zašto nisam siguran. Izgleda da imamo ljude sa parapsihološkim moćima na ovom forumu. Bolje od mene znaju koga volim da gledam. Vrlo interesantno i za analizu.

Azrael

pre 6 godina

Pratim denver,kliperse,detroit i minesotu zbog nasih igraca...Inace pratim ceo nba ali te tekme gledam uzivo jer ne lezem do kasno...volim nase igrace ali mislim da ih mi precenjujemo jer ne gledamo celu utakmicu vec samo highlights-e...Po onome sto sam ja video mogu da vam dam opis o svakom od njih
Teo-U napadu solidan protiv ekipa koje se ne bore za plej of dok protiv ekipa koje imaju jaku odbranu perimetra ne moze nista da uradi,samo prepusta loptu bekovima ili gubi loptu...odbrana ispod nivoa nba(prespor,bekovi mu pomazu i otvaraju sut za 3)
Jokic-Kreativan u napadu,ume da pogodi i proigra ali ima problem sa tim da je vodja ekipe i to utice na njega(valjda ce sa iskustvom odstraniti taj problem)...ima ogromne probleme sa faulovima jer je ocajan u odbrani i protivnivi to koriste da ga izbace na klupu
Bjelica-Nas najkonstantniji igrac(kad nije povredjen)...Solidan u odbrani i napadu,primer sestok coveka u rosteru..Jaka konkurencija i povrede su uzele maha i ocigledna je njegova nesigurnost u svakom pokretu
Bobi-Igra iskljucivo trash time ili ne igra uopste tako da o njemu nema sta pametno da se kaze osim da je dominantan u visini i ocajan u branjenju pick&roll-a
Kad se sve sabere nasi igraci su prosek nba i mislim da to treba prihvatiti

burgiba

pre 6 godina

Tako je tužno gledati Minesotu u poslednje vreme. Onaj Vigins siluje za medalju, a Tig ne bi dodao Bjelici da je poslednji čovek na svetu. Ovaj širi ruke, traži loptu, a svaka ide ili Viginsu ili Taunsu. Da Bjelica ima loptu u rukama koliko je ima Jokić, imao bi veći prosek po meču... Ali vidi se da je Bjelica totalno neiskvaren i pomalo naivan za NBA. Nema drskost kao ostala trojica naših o kojima više pišete.

Usa

pre 6 godina

(Bgcity, 26. januar 2018 12:23)

Wauuuu srbendo, da nam je vise taki heroja patriJota kao sto si ti, bili bi jaki kao rimsko carstvo. O cemu ti pricas na temu kosarke. I sto neko mora da navija za "nase", nije ti to rod. Nema tu nasih i vasih, nego navijas za onoga cija ti se igra svidja. Pobogu to je sport. E vidis, ali bukvalno, takvi kao ti izazivaju rat. A blage veze sa kosarkom nemas.

Pera

pre 6 godina

@Jaffa

Bogdan je bust sto ima 12p po mecu a Beli sa svojih 5 zasluzuje hvalospeve ahahahha

Reci mi samo nesto, jel skandal sto je Bobi potpisao ugovor kao Bogdan a igra svaku 10 utakmicu i daje 6 poena po mecu? Jel mu traze da 'otplati' svaku paru ugovora? Jel to Misko napravio kombinaciju, sta li?

Oladi malo od Bogija nisi mu ni do kolena, kao ni Bobi i Beli. Oni mu nisu ni do kolena ni po klubskoj ni po reprezentativnoj karijeri. A ni kao igraci.
Pozz!

lelelek

pre 6 godina

Prevrtač guma, 10 asistencija?!..
Smešno,šta se sve,u americi, računa kao asisatencija...

Ako Teodosić ikad ode u NBA,imaće sigurno preko 20 acistencija po meču!!!

Jaffa

pre 6 godina

@Pera

Bogdan osvojio ili Fener osvojio? Beli MVP Evrolige a daleko je on od silovatelja i igraca koji igra samo za sebe i statistiku, sto jos vise daje tezinu i znacaj takvom priznanju.

Cak ni tu Evroligu koju je osvojio Fener, Bogdan nije uspeo da dodje to MVP-a niti Fajnal fora niti cele sezone. Jel dobio neko priznanje na prvenstvima? Nije.

Lucic, Milosavljevic, Bobi, Kuzmic i Macvan su nas dovukli do finala dok Bogdan protiv Italijana, Rusa i Slovenaca sutira trojke 6/28.

Kao i u Riu u polufinalu i finalu 0/10

Jaffa

pre 6 godina

@ Pera

Pa kada za Bogdana mogu da se pisu hvalospevi kada postigne 12 poena onda mogu i za Belog?

Beli je bio MVP Evrolige i . Nije dovoljan argument? A sto se tice reprezentacije, kada se lomi, onda on igra za proitivnika. U grupnoj fazi je odlican a u fazi eliminacije i finala bolje da ti ne iznosim iz cinjenice

P.s. malo kulture i postovanja nece ni naskoditi, jer to da kazes nekome da nije nekome do kolena a ne znas nista o toj osobi

Pozz i tebi

Pera

pre 6 godina

@Jaffa

Beli jedino sto je osvojio u karijeri je Turski sampionat i Turski kup.
Uporedi to sa Bogdanovim trofejima i priznanjima? Idi na wikipediju slobodno da ti ne ispisujem.
A sad, 3 godine u NBA Belog nema, slavlje kad ubaci 11 poena. U reprezentaciji ga nema 2 godine dok nas je Bogdan bukvalno dovukao do medalje.

Bgcity

pre 6 godina

Ljudi poput mikii, jumko i ostalih trovaca su ono nazadno sto je rak rana ovog naroda vec vekovima. Samoproglaseni strucnjaci, bez ikakvog uspeha u zivotu, bez uspeha na trzistu, bez hrabrosti i ljubavi prema otadzbini. Samo zavist i podmetacina kukavicijeg jajeta onima sto vrede i sto su nesto stvorili. Upravo ovakvi "uhlebi" i politikanti bez trunke postovanja i vrednosti unistili su sve sto smo stvarali vekovima uz ogromnu borbu i zrtve. Slabici zeljni svega a nesposobni za to da se izbore. Posle velikih bitaka i pobeda uvek smo sve gubili u miru jer su ovakvi sve rasipali... Joka je poezija na terenu, jedinstven u celoj NBA, Teo zna se ko je, Bogdan i Bijelica skolovani igraci i laureati za Nobela naspram saigraca, tek ce se oni dokazati, Bobi iskoristi maltene svaki minut. Bravo srbi i samo napred u inat svim Mikiijima i Brankovicima srpskim...

zoran

pre 6 godina

gledao sam Minesotu sinoć i osim Bjelice to je samo skup atletski nadarenih steroidima napucanih bezmozgasa. fizički su bolji od Golden Stejta ali brate to je jedna obična grupa gradjana skupljena sa ulice kao da u životu nisu igrali timski sport. trener je njihova najslabija tačka kad ih pušta da soliraju i kad nemaju dve igrane akcije . i kao po pravilu KA Towns uzima loptu u svakom napadu u poslednja 3 minuta i siluje po svaku cenu.
mučno za gledanje

PimPong

pre 6 godina

Najbolji potez Bjelice je bio kad ga je Durant cuvao, a on krenuo 1 na 1, napravio "spin" i za najmanju nijansu promasio (cini mi se da je neko na odbojku ubacio promasaj). Mislim da se i Durant sam iznenadio da se on usudio na nesto tako. Ja da sam na mjestu Minesote, odmah bi trade Wigginsa ili Butlera (ili obojicu). Oni ce da udju u play-off na talenat, ali i jedan i drugi igraju kao Carmelo Anthony - izolacija, a to ne ide. Sada mogu nesto da dobiju za njih, a ako izgrade ekipu oko Towns-a, mislim da bi im to bilo najbolje.

FullHouse

pre 6 godina

Tako je tužno gledati Minesotu u poslednje vreme. Onaj Vigins siluje za medalju, a Tig ne bi dodao Bjelici da je poslednji čovek na svetu. Ovaj širi ruke, traži loptu, a svaka ide ili Viginsu ili Taunsu. Da Bjelica ima loptu u rukama koliko je ima Jokić, imao bi veći prosek po meču... Ali vidi se da je Bjelica totalno neiskvaren i pomalo naivan za NBA. Nema drskost kao ostala trojica naših o kojima više pišete.
(burgiba, 26. januar 2018 10:35)

Tužno gledati ekipu koja je u borbi za 3. mesto u konferenciji? Nego mnogo ti buljiš Bjelicu dok igraju jer je naš, pa vidiš samo kad je on "zakinut". Bjelica u napadu može da čeka pas za trojku, drive and kick ako mu saigrač napravi prednost za ulaz (jer ima spor prvi korak), i eventualno malo pick n roll sa centrom, i to je to. Ne može puno šuteva da se iscedi iz tih sposobnosti. Nije tu ništa do naivnosti, nego do sposobnosti. Da Bjelica ima loptu koliko i Jokic, Minesota bi bila van plejof trke.

borac protiv NWO

pre 6 godina

@Bgcity sve si lepo rekao osim onog na kraju za Brankovica. Nije on bio nikakav izdajnik ,tu tezu su podmetnuli Vatikan i Austrija ,nismo ni izgubili tu bitku.

Jaffa

pre 6 godina

@Rade

Bolje ti procitaj Nusica ili Arcibalda Rajsa pa ces saznati sta je rak rana naseg drustva vec vekovima a kako se cini bice i uzrok i posledica nestanka Srbije. Ostace samo oni i njihovi potomci koji mogu da se poistovete i pronadju u delima Nusica i Rajsa

dragan borca

pre 6 godina

Prosto je degutantno postalo citati neke komentare, pa malo ovim hejterima malo lekcije. 1.Vlade Divac nasa velika legenda ima 4 od 9 ucesca na velikim takmicenjima od '95 do 2003. Pred Oi 2000. godine on i Sale su otvoreno otkazali ucesce na Oi pod izgovorom da zele da provedu vreme sa porodicama, epilog odosmo jako oslabljeni i sesto mesto. 2. Neko ce sad reci ali Vlade je imao kredita pre toga pa je mogao tako jer je vec imao medalja, pa ima i Jokic finale Oi sa dvaes godina fakticki, da li vi shvatate da ce Jokic dobiti preko 100 miliona, i da ce verovatno pola tih para vratiti u Srbiju, znate li vi koliko ovoj nasoj Srbijici znaci kad neko unese u nju 50 miliona. 3. Jokic zadnjih 6-7 utakmica generalno pola je odigrao na ol star nivou, neku slabije, ali generalan prosek je vrhunski, to sto su neki nerealni pa izvlace zakljucak iz onih 6 tripl dablova prosle sezone to je plitko gledanje na sport. 4. Jokica ove sezone vise udvajaju, vise tuku, bolje se sprema skauting za njega, a plus na sve to u Denveru sad ima i dosta dobrih igraca koji bolje igraju i konstantnije i Nidzi ne moze biti svemirska statistika. 5. Pljuvati momka koji sa 22. godine ima ovakve brojke i ovakvu kreaciju je zalosno, sa tim hejtovanjem ste decka malo i uzdrmali, on je veliki emotivac i cini mi se da se tek sad oporavlja mentalno od tih masovnih pljuvacina, ponavljam Divac 4 od 9 mislite o tome kad budete slrdeci put hteli decka da pljujete

St3fan KG

pre 6 godina

Kako me nervira Jokić kad pravi onako glupe faulove uhhhh. Denver mora mnogo bolje ako misle da idu u play off ove sezone. Raduju sve bolje igre Bogdana i Belog.

milan

pre 6 godina

Opis slike gde je Bjelica u pozadini " vidim ja radice kragna, drugacije ne mozes da se zaustavis" Salu na stranu, raduje me sto Bjelica konacno dobija minute, jos da dobija vise loptu imao bi i vise poena. Sjajani procenti za tri poena. Voleo bih da ga trejduju u Sakramento , pa da Bogdan i on igraju zajedo...

Valjevska podvala

pre 6 godina

Ne znam sta vam smeta Jokic toliko. vec sada nas najbolji igrac koji je igrao u NBA. 
Dave neki sa Stojakovicem a njegove brojke u karijeri 17.0 poena, 1.8 asesistencija, 3.1 skok. 
Pogledajte Jokiceve sa 2 godine i to u sezoni za koju svi misle da je prosecna 16.2 poena, 10,2 skoka, 5 asistencija po mecu. Kada bude se malo oslobodio za sut top 5 igraca u NBA
(Slobodan Banovic, 26. januar 2018 11:57)

Mmm da, sa jednom malecnom razlikom - Stojaković je igrao u timu koji se bori za titulu

Bgcity

pre 6 godina

(borac protiv NWO, 26. januar 2018 11:57), druze znam ja to, ali u kulturoloskom smislu Brankovic predstavlja ono najgore medju nama i medju ljudskom vrstom uopste, izdajnika. Nesto poput Jude u Biblijskom zargonu ili poput ovakvih slabica Jumka, Mikii i ostalih...

SS Lazio 1900.

pre 6 godina

svaka cast, Beli!!! 37 minuta! mora da igra, ima vise talenta decko nego pola NBA. sjajno izgleda sa loptom, bas podsjeca na Bodirogu. samo da ga zdravlje posluzi!

svaka cast i Bogdanu, za ruki sezonu, ova odgovornost i njegovo ponasanje na terenu i izjave su za primjer!

123

pre 6 godina

Mikii, 26. januar 2018 08:50

Koliko je on tebi uništio život, još se sad "zeza" sa Karterom i Hilom po Americi, dok ti čekaš lošu partiju da prvi napišeš komentar. Dobro jutro!

Milanovic

pre 6 godina

35 minuta, 11 poena, impresivno. Jedno pitanje za redakciju: Zasto i izgubljene lopte ne uvodite u ucinak? I to je neki pokazatelj, ne? No, dobro. Nego, sad zamislite da doticni igra u nekoj ozbiljnijoj ekipi sa takvom statistikom? Tip bi lagano bio na tribinama. Zato nece priviriti nigde iz Sakramenta, jedino moze do Evrope ponovo. Videcemo koliko Divac ima kredita i snage da ga tamo drzi. Sto se tice promasaja najvaznijih suteva, pa to mu je navika iz reprezentacije.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mikii, 26. januar 2018 08:50)

Miki,pusti malo negativne komentare,raduj se sto tvoj tvoj teniser igra u finalu AO i iskreno navijam za njega

Dag Kristi

pre 6 godina

Bogdan je vec imao jedan game winner na pocetku sezone tako da my ovo nije prvi clutch.
(Karlo, 26. januar 2018 08:35)

Sada nije bio clutch,nego sto napisa brat,"asistencija" za pobedu. :)

Rade

pre 6 godina

Ljudi poput mikii, jumko i ostalih trovaca su ono nazadno sto je rak rana ovog naroda vec vekovima. Samoproglaseni strucnjaci, bez ikakvog uspeha u zivotu, bez uspeha na trzistu, bez hrabrosti i ljubavi prema otadzbini. Samo zavist i podmetacina kukavicijeg jajeta onima sto vrede i sto su nesto stvorili. Upravo ovakvi "uhlebi" i politikanti bez trunke postovanja i vrednosti unistili su sve sto smo stvarali vekovima uz ogromnu borbu i zrtve. Slabici zeljni svega a nesposobni za to da se izbore. Posle velikih bitaka i pobeda uvek smo sve gubili u miru jer su ovakvi sve rasipali...

@bgcity

Pročitaj, ako već nisi, "Idiota". Takav tip ljudi Dostojevski je okarakterisao kao "ljude sa odsustvom originalnosti, a opet, sa izvesnim intelektom", a primer iz romana je Ganja.
Mada, složio bih se ja i sa tvojim opisom.

Sumadinac91

pre 6 godina

Bgcity

Veći sam ja Mongol nego sto je Jumko Srbin.
A to za Brankoviće je najveća parodija naše istorije.
Vuk izdajnik,a Marko Kraljević,osoba kojoj su Turci ubili oca i strica,njihov vazal (poginuo ratujuci za Turke) je "borac" protiv Otomana.
Kao što su Vučić i Milošević anti-natovci i anti-sorosevci,lol.
Ali činjenica jeste da bi sa Jokicem i sa B timom uzeli zlato na EP,ali dobro.

mile

pre 6 godina

Gledao sam sinoc ceo mec Majami-Sakramento,ono sto mogu reci za Bogdana da igra vrlo korisno za svoj tim. U odbrani solidan,malo nerezonskih suteva za tri u neizradjenim situacijama (zato nekad koristi vise ulaz koji mu prolazi vise nego dobro),ali i par lepih asistencija za one panjeve u kingsima. Ono sto mi se ne svidja u njegovoj igri sto previse coskari po uglovima, a kada dobije loptu ne kreira cesto 1 na 1, sve se svodi na sablonska dodavanja igracima tipa Hild, Fox kojima ne pada napamet da mu uzvrate nekim pasom. Sve u svemu, bio je koristan jer kad god je bio na terenu Kingsi su bili u prednosti.

Milan

pre 6 godina

Porcingis igra na Ol-staru sa vodecim zvezdama Nba, a Jokic gleda na tv. Mora Jokic bezobraznije, drcnije ako misli neku karijeru da napravi.
Lepo je igrati za ekipu, deliti asistencije. Treba da se stavi u prvi plan,
da uzima bar 20-25 suteva po tekmi, pa da uzivamo gledajuci ga.
(komentator, 2

Ne delim tvoje mišljenje. Jokićeva ekipa je iznad crte za plej of, Niksi su deseti na istoku. Dečko je ultra timski igrač, stavlja tim ispred lične statistike, dok je Letonac klasičan skorer bez dobrih procenata šuta, a o asistencijama da ne pričamo obzirom da ne zna šta je to. Defanzivno je jak tu nema priče, a i kako ne bi bio sa onim fizikalijama. U svakom slučaju bi bili maestralan tandem na pozicijama 4 i 5. Bilo bi sjajno gledati ih obojicu u Niksima.

Branko Potezica

pre 6 godina

Kako me nervira Jokić kad pravi onako glupe faulove uhhhh. Denver mora mnogo bolje ako misle da idu u play off ove sezone. Raduju sve bolje igre Bogdana i Belog.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (St3fan KG, 26. januar 2018 08:21)



Kako kazu komentatori sa strane Nuggetsa nas Jokara pravi evro faulove.

danko111

pre 6 godina

@Mikii
Bogdan je odigrao za tim,malo sramežljivo i uz preveliko poštovanje saigrača koji forsiraju šut po svaku cijenu..Svi njegovi saigrači su ga ignorisali kad je bio sam na "trici" a isto i on "ošutao" iz najgorih pozicija koje je imao tokom utakmice..Bio sam u Areni zbog njega samo i gledao uzivo(a Zvezdaš sam)..Samo treba malo da se opusti i okuraži, novi je..A i ja sam tu u SAD novi pa znam kako je..Znam da sam bolji u svemu od 90%kolega ali ne forsiram priču jer uvijek kad si novi svi su ti šefovi a još kad si još u drugoj državi!?..Dodje sve na svoje, vremenom..Pa tako možda i tebi nadodje jednom Mikii da ne mrziš više...

бува

pre 6 godina

е, ал кад неки дан прочитах како портланду недостаје вил д трил бартон. ако некоме недостаје такав играч онда је то стварно озбиљан проблем... један од најнеинтелигентијих играча у нба. а бади хилд је изгледа ванаби вил бартон.

Cika Toni

pre 6 godina

Bgcity...Ti jos nisi ukapirao da su ovi likovi iz "lijepe njihove"i da sa Srbima nemaju nikakve veze. Naravno,ima i nasih koji,u zavisnosti za koga navijaju,omalovazavaju uspehe Bogdana,Tea,Bielice i Bobija dok je netrpeljivost prema Jokicu izazvana neucescem na EP i njegovim politickim opredeljenjem.Naravno nista od toga ne podrzavam i znam da ce isti ti pljuvaci prvom prilikom u reprezentaciji i te kako biti ponosni na ove momke,a nadam se da ce se za SP svi odazvati.

Milan

pre 6 godina

@komentator

Nemam šta da dodam, generalno si u pravu. Lično više cenim timsku igru i kada se igrač podredi ekipi, čini mi se da Kristaps nije taj kapacitet da iznese teret na svojim ledjima do kraja. Jokić i kada ga ne ide šut nije beskoristan za svoj tim, naprotiv, razigrava saigrače, pravi blokove, trudi se. Letonac nema tu širinu ni blizu. Verujem da bi na istoku i Jokić išao na all star, za zapad ipak mora da pojede još kačamaka.

Bogdan

pre 6 godina

Ko nije gledao mec mec neka pogleda hihlights Jokica od sinoc... Zasto? Zato sto od 10 asistencija 9 su bile ciste kao suza i racunale bi se i u Evropi, i ta jedna da kazemo diskutabilna(po evropskim standardima) ali u Nba se to itekako racuna. Prestanite vise sa hejtom, covek vise ne moze da procita noramalan komentar od napaljenih klinaca (iskreno se nadam da su klinci) zeljnih prepucavnja... Nasi kako god da odigraju a igraju odlicno, uvek se nadje neko da pljuje i kritikuje. Evo da kazem navijam za Zvezdu ali mi je isto tako puno srce i kada dobro odigraju i Bogdan i Teo i Jokic i pogotovo Bjelica koji mi je omiljeni igrac ne zbog Zvezde nego zbog stila i polivalentnosti koji ima, nas ubedljivo najelegantniji igrac. Bogdanovic igra odlicnu ruki sezonu, preko 11pts oko tri skoka i asistencije, dobar u odbrani i uz to procenti odlicni i nama opet ne valja... Dajte ljudi sto vise vasih vidjena utakmice, kosarkaskih stvari, manite se glupih prepucavnja, sve su to nasi igraci koje treba podrzati.

Vračarac

pre 6 godina

Sve su to solidne brojke i ono što posebno raduje je - više nego solidni minuti. Za Jokića se već sve zna i očekuje, Bogdan se veoma brzo uklopio u sistem i postao bitan šraf u ekipi, a posebno me raduje (re)aktivacija Belog. Odavno ga nismo videli u reprezentaciji. Teo gura svoju priču u svom stilu. Samo da ih zaobiđu povrede, pa da ih vidimo uskoro sve na okupu.

zemunski kej

pre 6 godina

Nisam gledao Bjelicu gledao sam Bogija i Jokica, Sakramento je odigrao strasnu utakmicu i pobedio ,Bogdanovic jedini zna da odigra odbranu na spoljnem suteru ,mnogo se trosi oduzeo je par vaznih lopti,dobar je i Hild ,koristan, ovaj FOX celu utakmicu gresio i srljao a na kraju dao najvazniji kos. Utisak je da Sakramento moze bolje,Majami nista narocito iako imaju dosta pobeda,Denver solidan ali ne blista ,Jokic onako nije bio los ali gledali smo ga mnogo boljeg ,na granici su plej ofa posle poraza od najlosijih ekipa vezali dve pobede.Jos uvek nismo na pola takmicenja!

Mirko

pre 6 godina

Najjači momenat Jokića na ovoj utakmici nije prikazan u hajlajtsima, a to je kad skače za loptu sam pored trojice Niksovih igrača, i hvata je, odnosno prvi i jedini dodiruje jedno 3-4 puta jer ona odskače, i na kraju je i uzima - ono je bilo neverovatno. Pored njihovog centra od koga je mislim niži (nije u tom momentu igrao Porzingas),krilnog i trojke - on uzima loptu. Nisam mogao da verujem, samo sam u sebi rekao: kakav čovek!

komentator

pre 6 godina

(Milan, 26. januar 2018 11:04

Hteo sam da napravim paralelu izmedju dva igraca I njihovog statusa u Nba. Letonac jeste dobar skorer, solidan odbranbeni igrac, nema taj osecaj za asistenciju kao Nikola, medjutim lider je tima, prvi poenter, sto je u Americi vrlo vazno da se napravi jedan Ol-star igrac a samim tim ime u Nba.
Naseg Jokica trener vidi kao nekog lidera, inace po meni los trener,
projektovanog za vodju fransize. E tu Jokic treba da uzme stvari u svoje ruke: konstantno vise suteva, da pokaze Amerima da moze na svakoj utakmici da da 23-24 poena. Asistencije i skokovi ce uvek biti tu , jer decko ima talenta za kosarku , pa ce mo i njega gledati na Ol-staru.
Pozdrav Milane I cekam repliku.

Mirko

pre 6 godina

(burgiba, 26. januar 2018 10:35)
(FullHouse, 26. januar 2018 11:12)

Na svoj način u pravu ste obojica, ne dodaju mu, ali i da mu dodaju - pitanje je šta bi on uradio, jer je prvo nešto sporiji od američkih igrača, drugo previše je oprezan na šutu - što je karakteristika svih naših igrača jer ih treneri biju po prstima ako šutiraju iz neizgrađenih situacija, a u Nba je to ko "dobar-dan". Da naši smeju da igraju tako, da mogu da se opuste, kao što ponekad to uradi Bogi ili Teo (ali samo ponekad), bila bi drugačija priča.
Jer kad amer vidi da ti ne daješ koševe nego prosleđuješ loptu - on automatski neće ni da ti je da, već sam šutira ili daje nekom to bez razmišljanja to uradi.
Za nas evropljane i srbe, takva igra je egocentrična-što u suštini i jeste, a za njihove pojmove naša igra je spora i "smara", jer oni traže brzu igru-tranzicija-šut-koš, što manje prosleđivanja lopte.
Jedini ameri koji tu košarku ne igraju su Denver - jer je Jokić nametnuo svoju igru i pasove a trener i igrači su to prihvatili i sad to sjajno izgleda, i Sparsi još mnogo ranije, jer Pop ceni evropski stil u košarci i tako ih i tera da što više kombinuju.
Kod Timbervulfsa je skoro pa run&gun, i po meni to je ružno, ali je brzo i korisno. Šta reći, osim prosto - tako je kod njih.
Možeš da se uklopiš ili da budeš na margini - treće nema.
Vulfsa su ove godine treći-četvrti u konferenciji, to je sve zasluga Batlera - kad njega nema isti su ko prošle godine i gube.

BojanNS

pre 6 godina

Sinoc kada je Bogdan izasao iz igre Majami je otisao na +8, vrati se u igru, Sakramento dobije +1. Inace onaj Kolin-Stejn da ima statistika broj dodavanja u napadu, on bi inao 0, igra ok, ali ne mora svaki put kada dobije loptu da ide na kos.

Mirko

pre 6 godina

(komentator, 2
(Milan, 26. januar 2018 11:04)

Slažem se sa Milanom, Porzingas klasičan primer kao Melo, koga volim kao lika, stravičan igrač koji ništa sa svojim ekipama nije osvojio, a izgubio je godine u Denveru i Niksima.
Prstenje osvajaju oni koji su stvarno dobri ali čija igra ojačava i ostale igrače i celi tim. Nezgodno je kad si mnogo dobar i dominantan, čest je slučaj da takvi igrači prosto guše slabije ili ostale ne tako dobre igrače u timu, mada ne može se reći i da su krivi zbog toga. To je recimo i LeBron shvatio i odatle prvi super tim u Majamiju i osvajanje prvog prstena.
To je uradio i Kevin Garnet, Durent itd.
Tako će i Porzingas da osvoji prsten tek kad uđe u neki super tim, ili ga naprave oko njega. Sad istina ima više super-timova pa će to biti teže.

palop

pre 6 godina

jel ovaj Bjelica šutira ikad za 2?
Potpuno neiskoriscen potencijal.Susta suprotnost igrača koji je dominirao u Fenerbahceu
(krajisnik, 26. januar 2018 12:41)

Mislim da je igra u NBA previse brza za njega da bi mogao da igra kao u Feneru, ali opet mislim da moze da uradi malo vise od sutiranja trojki, mada je i tu znatno popravio procenat u odnosu na proslu godinu.

Dragan Feliks

pre 6 godina

Bravo za sve naše momke. Jokić najzad maksimalno racionalan sa samo jednom izgubljenom loptom, i uz pomoć Plamlija zaustavio je Porzinginsa. A asistencije su mu vrhunske. Na žalost u poslednjih 5 minuta Haris, Marej i Barton opet sebični ali nema veze. I nije mi jasno zašto je Meloun u poslednjih 7 minuta igrao bez Lajlsa koji je odigrao odličnu utakmicu. Bitno je da su dobili utakmicu i ostali u trci za plej off. Bjelica dobar, ali protiv ovakvih šampiona sa procentom šuta za 3 poena od 57% nisu imali šanse. Bogdan takođe dobar, ima ogromno poverenje trenera ( da li tu Divac pomaže ili ne totalno je nebitno, jer to koristi i Bogdanu a nadam se u budućnosti i našoj reprezentaciji )i to je sjajno za njegov razvoj. Bravo i velika podrška za sve naše igrače. Večeras čekamo Tea a sutra nadam se i Bobana.

Dag Kristi

pre 6 godina

Koja je fora sa Bjelicom u prvoj petorci? Da li je istisnuo nekoga ili je neko povredjen? Moze neko ko je vise upucen da objasni?
(x, 26. januar 2018 10:25)

Batler povredjen.

proeteria

pre 6 godina

Prevrtač guma, 10 asistencija?!..
Smešno,šta se sve,u americi, računa kao asisatencija...

Ako Teodosić ikad ode u NBA,imaće sigurno preko 20 acistencija po meču!!!
(lelelek, 26. januar 2018 13:31)

postaćeš dokaz da postoje paralelni univerzumi... prvo će da ti iseku uši a onda će da te razapnu zbog ovakvog komentara...

Onomatopeja

pre 6 godina

Šta je zapravo promašio Bogdan? Nigde u tekstu nema objašnjenja za "klač". Shvatam da je to udarac pod pritiskom u poslednjim minutima, ali ne znam da li sam u pravu. Pomoć! :D
Da, i hvala vam što ne prevodite vlastita imena klubova - Nagetsi, Niksi, Kingsi i sl. Kao da bi neki zalutali čitalac sportske vesti znao ko je to ako bi, nekim slučajem, pročitao "Grumenje, kao što se ranije dešavalo!!! Ne dajte novinarima da to rade.

kiza - iz ofsajda

pre 6 godina

Kad se sve sabere nasi igraci su prosek nba i mislim da to treba prihvatiti
(Azrael, 26. januar 2018 16:18)

Ne slažem se s analizom, ali mi je zaključak prihvatljiv "prosek nba", pa gde ćeš bolje sunce ti poljubim?!

Baš se pitam šta bi bilo s Denverom da Jokić ne igra 20 sledećih utakmica?
Teodosić i Bogdanović imaju odlične role obzirom da im je prva sezona. Teo je prvi asistent ekipe, Jokić prvi skakač i asistent. Bogdanović je najkonstantniji u Sakramentu. Bjelicu muče povrede ali svoju rolu odrađuje odlično i mislim da je nadrljao onaj ko naleti na Minesotu u plejofu.

Boki

pre 6 godina

@Jaffa

Dete (nadam se da si klinac jer je zabrinjavajuć taj nivo nezrelosti ako nisi), mani se navijačke ostrašćenosti i mržnje prema Bogdanu samo zato što je igrao za Partizan. Da nije njega bilo na Evrobasketu, pitanje je da li bismo prošli i Italiju, a Rusiju sigurno ne bismo. Tebi, kao i drugima koji umišljaju da postoji neka protekcija Divca, predlažem da odete na forum navijača Kings-a da se uverite koliko lepih reči imaju da kažu o Bogdanu. Većina ga smatra najboljim igračem u timu Kingsa. Jedina zamerka koju mu upućuju je što ne šutira više. Poseti taj forum ako hoćeš da naučiš nešto o košarci od navijača koji se i razumeju u nju jer ti dečko o košarci pojma nemaš.

Dacha

pre 6 godina

Minesota ekipa sa ogromnim potencijalom ali ima previse solera i zaista mislim da bi trebali da se rese Viginsa i da za njega dobiju 2 timska igraca i neke pikove i da poslose ekipu oko Townsa i Batlera,i na pleju imaju odlicnog igraca Tiga,imaju Gibsona,iskusnog Kraforda sa klupe,naseg Bjelicu kao sestog igraca,znaci i vise nego dovoljan kostur samo treba to ukomponovati nekim sitnim izmenama i trejdovima a najbolji pik sa tako nesto im je upravo Vigins jer on je visak u ovakvom timu Minesote.