Sreda, 24.01.2018.

08:23

Kingsi napokon pobedili, Bogdan prekinuo niz

Sakramento Kingsi napokon su prekunili seriju od osam uzastopnih poraza, slavivši na gostovanju protiv Medžika u Orlandu – 105:99.

Izvor:

Kingsi napokon pobedili, Bogdan prekinuo niz IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

47 Komentari

Sortiraj po:

Pogan

pre 6 godina

Sto se tice kilaze bekova najpoznatiji je Lebron Dzejms sa preko 113 kg .Dzimi Batler ima 108 kg sa ispod 10% masnoce, Nedovic bi eventualno sacuvao onog Frenk Masona od 180 cm,Teodosic je imao Stefana Markovica iza ledja pa je to izgledalo dobro ali igra u odbrani mu nije jaca strana.
(zemunski kej, 24. januar 2018 17:16)

Tako je majstore, uzmi Lebrona kao primer, posto je on tipican BEK. Mogao si da kazes i da je plej, posto i to ume da radi. Isto i Batler koji je SF i retko kad SG. Dakle, nauci malo ko je koja pozicija i ne navodi ljude koji sa fizikalijama odskacu od proseka kao primer. Pozdrav.

Google kaže...

pre 6 godina

@NastyB

Nikoga ne omalovažavam, pa nije sramota ako igrac ne prođe u NBA. Samo sam odgovorio činjenicama na jedan netačan komentar o Nedoviću i njegovom učinku preko bare.

hmelj

pre 6 godina

utakmicu je otvorio kao da ce biti najkorisniji igrac na terenu, medjutim onda opala igra/koncentracija i ode sve u pogresnom pravcu, steta na pocetku je obecavalo.

NastyB

pre 6 godina

1.1 poen po utakmici uz ukupan sut 20% iz igre i 17 za tri poena. Mala minutaza, to stoji (oko 6 minuta). A 4 poena je ubacio samo dvaput u karieri (to mu je inace i rekord). Toliko o Nedovicevoj NBA karieri i "uzdizanju" igraca.
(Google kaže..., 24. januar 2018 10:48)

Kad već omalovažavaš Nedovića bar napiši gde je to igrao i ko su bili saigrači koji igraju na njegovoj poziciji?? Koliko se sećam to su bili neki bezveznjaci - Stef Kari, Klej Tompson, Stiv Blejk, Džamal Kroford (3x najbolji 6. igrač lige), Toni Daglas i Monta Elis u prajmu. Baš me čudi ta minutaža...

zemunski kej

pre 6 godina

Sto se tice kilaze bekova najpoznatiji je Lebron Dzejms sa preko 113 kg .Dzimi Batler ima 108 kg sa ispod 10% masnoce, Nedovic bi eventualno sacuvao onog Frenk Masona od 180 cm,Teodosic je imao Stefana Markovica iza ledja pa je to izgledalo dobro ali igra u odbrani mu nije jaca strana.

Nemke

pre 6 godina

On prosto ima srece da igra u najlosijoj ekipi u NBA, i sa protekcijom u liku Vlada Divca. Da igra u Minesoti npr. kao Bjelica, igrao bi 5,6 minuta i to svaku trecu utakmicu. Decko je precenjen igrac, shvaticete i sami jednog dana.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mikii, 24. januar 2018 13:18)

Pa jel mislis da je Bogdan dzabe dosao u Kingse ? On ceo zivot ima protekciju,u svakom klubu je bio trenerov miljenik.U partizanu Dulo mu davao 40 minuta po mecu i loptu u ruke 90%,u feneru kod Zeljka ista prica ,sutne 100 puta ,promasi 80 i nikom nista a sad kad Guduric promasi jednom Obradovic se dere ceo tajm aut na njega.U reprezentaciji kod Djordjevica ista stvar.Secam se sad na EP,Bogdan masi 5 vezanih otvorenih trojki ,posle toga Vasa Micic masi jednu trojku ,Djordjevic tajm aut i tokom tajm auta svu bes iskali na Vasu Micica,a Bogdana valjda "ceka" da proradi.Da je Bogdan ostao u Finiksu ne bi se video pored Bukera,Knajta i Bledsoa koji je bio do skoro u ekipi.

vlado

pre 6 godina

Losa utakmica Bogdana. Mozda i najgora od dolaska u NBA i nije slucajno. Uobicajeno je da u drugoj polovini sezone rukiji udare u tzv. "zid". Sta hocu da kazem, sve ekipe su vec mahom odigrale bar po jednu utakmicu sa svakim protivnikom. Igraci su snimljeni, i sada se vec obraca posebno pazanja na njih, pogotovo na one koji su nosioci igre u svojim ekipama. Brojke su pale i Simonsu (zadnjih 10 utakmica ispod 15 ppg 5 skokova i 6 asistencija), Tejtumu (zadnjih 10 ispod 12 ppg i sut ispod 40%), Kuzma (zadnjih 10 ispod 14 ppg), Bola su ispresecale povrede itd (Micel je malo kasnije eksplodirao ali i njega ce matorci da snime). Bogdan jeste jedan od nosilaca igre u svojoj ekipi, pogotovo kada ne igraju Hil i Rendolf, i videlo se i protiv Sarlota da dosta paznje obracaju na njega, a veceras je nakon 5 minuta igre i Fox morao da napusti igru. Nema mu druge, morace kao i svi ostali da savlada i ovu prepreku. Pod jedan, mora da pocne da na ulazu cesce ide na zakucavanje. To je nesto sto je on do sada u karijeri retko radio, ali on to ume i sa svojim fizikalijama moze. Pod dva, ne sme da gubi koncentraciju kada ne sviraju ocigledne faulove na njemu na ulazu. On je ruki i to mora da istrpi dok ne napravi "ime" kod sudija. Ocekujte ovakve "sarene" partije do all star pauze, ali ne sumnjate da ce ih Bogi prevazici. Radnik je, ima kliker, prima savete, i ima podrsku u klubu sto je mnogo bitno. A sto se mene tice kao navijaca nase reprezentacije daBogda ih Diki sve doveo u Kingse :)

Delija Momak

pre 6 godina

Koliko mora biti los klub koji od prosečnog igrača primi 123 poena na 4 utakmice? Inace, da je dao bar jednu trojku, imao bi sut 4/9, što bi bilo ocenjeno kao solidno.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (mala je razlika izmedju solidnog i loseg, 24. januar 2018 14:39) #

Mnogo los klub.A zamisli one klubove koje taj "los klub" dere redovno vec 5 godina ? Kakvi su to onda klubovi kuku lele ??? ahhaha.A simpaticno je u cemu sve vi grobari trazite utehu.Znamo da je vama kosarka najveca bol,i sad posto ste kao klub raspad(slavite pobedu protiv cibone kao da je finale svetskog)vi trazte utehu u tome sto pratite sve svoje bivse igrace po NBA i evropi.I sad ako neko od njih sutira 6/6 onda krece dizanje u nebesa,novi Pedja itd.A kad taj isti sutira 0/4 onda nemate komentar na igru vec pustite History Channel i pricate nam price sta je nekad bilo...Poenta je da je 6/6 za tri imao jednom,i tesko ce ponoviti.A 1/7,0/4,2/9,1/10 je imao milion puta,i imace opet.Budite malo realni,bar malo.

Delija Momak

pre 6 godina

Jedina radost grobara ovih dana je kad Bogdan prebaci 10 poena,ako on to ne uradi onda nema radosti za grobare....Izdrzite braco sta da vam kazem :D

Sasa

pre 6 godina

A šut na treningu, a kretnja bez lopte, a način kako ide, a mišići, a to što je lider sa 5 izgubljenih lopti sinoć, pa nemoguće da ne postoji neki parametar osim NULA % šuta za 3 da nije vrhunski.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Kikinda, 24. januar 2018 08:27

Nadam se da si danas srecan. Eto, docekao si jedan los Bogdanov dan .
Odlicno je "otvorio" utakmicu sa cetri vezana poena ,tri asistencije i dva skoka, a onda 15 minuta "nije video" loptu. Coskario je , trcao iz odbrane u napad i obrnuto bez lopte.. Za sve one koji kazu da nije dobro igrao odbranu , a gledali su utakmicu, mogu samo da ih pitam sta su to gledali. "Njegovi" igraci su poentirali, jedino kada su "preuzimani od drugih" sakramentovih igraca.
Doduse imao je jedno kasnjenje na Furnijeu i jedan "glupi" faul pri kraju za dodatno slobodno bacanje.
Nije sutnuo na kos sve do poslednjih sekundi III cetvrtine kada mu je na tajmautu trener trazio da odigra 1/1 i da iz step beka sutne preko ruke za tri poena. Promasio je. Onda se unervozio i poceo sa losom selekcijom suta. Cetvrta cetvrtina mu je za zaborav, ali srecom , probudio se Templ pa su na kraju trijumfovali. Mora manje da respektuje crne igrace i njihove "blokade".
Ko je gledao utakmicu zna o cemu govorim, a ko hejtuje i to ga cini srecnim, pa mi tu ne mozemo pomoci. Za to postoje izvesne ustanove specijalizovane za takav mentalni sklop.

Kljucna kost

pre 6 godina

Vidim da neki porede Nedovica i Bogdanovica. Nesumnjivo nas najbolji atleta je Nedovic u poslednjih xy godina. Zbog svojih atletskih predispozicija je bio i najveci talenat. Nazalost, kasno je krenuo da se razvija i nikada nece dostici visine za koje je imao potencijal. Mislim da je imao neku psihicku blokadu koja mu nije dala da mnogo ranije eksplodira. Inace, obojica su odlicni igraci, stim da je Bogdan kompletniji i mnogo mirniju glavu ima. Prednost Nedovica brzina i prodor. Atleta je barabar sa crnim top igracima i ne pamtim naseg kosarkasa koji je imao takve atletske sposobnosti. Drago mi je da obojica imaju odlicne sezone za sad. Ne samo da igraju nego su najbolji bekovi u svojim ekipama. Da je Nedovic sa 20 godina trpao kao ove sezone, i imao ovakvu ulogu , svasta bi bilo od njega, jer, usudio bih se da kazem da nikada nismo imali igraca sa takvim atletskim sposobnostima, sa takvom skocnoscu i brzinom. Ali, kako to biva, Bog ti nesto da, a nesto ti i zakine. ;)

mala je razlika izmedju solidnog i loseg

pre 6 godina

Koliko mora biti los klub koji od prosečnog igrača primi 123 poena na 4 utakmice? Inace, da je dao bar jednu trojku, imao bi sut 4/9, što bi bilo ocenjeno kao solidno.

pravnik

pre 6 godina

Aj ne lupajte mnogo nego odgledajte neku utakmicu sakramenta. To je klasično divljanje gde se jedan lik mejson (koji je jedva 180cm visok) zaleti na 3 grmalja oko 210cm u reket da položi loptu... Bogi je uvideo da nema leba od njih pa gleda da što više šutne. Pa dobro promašio, al šta ga bole uši biće bolje vidite mu statistiku msm da je na oko 38% za 3 što je solidno (a bio je na preko 40), a mislim da će imati oko 40% na kraju sezone. A i trojka je mislim pola metra dalje u NBA nego u evropi. Biće bolje sigurno. Vi što ga pljujete samo nastavite tako (navijam za zvezdu inače), ali dečko izrasta polako u lidera ekipe. I jokić je u svojoj prvoj sezoni kuburio jer je imao galinarija kao glavnog potrošača pa eto sad je među liderima ekipe. I sam Greg Popović ga hvalio Bogija i nađite na YouTube ima sve šta je rekao tako da se ne bih čudio da ga vidim u sparsima za koju sezonu jer Greg traži zrele i ozbiljne košarkaše, a ne divljake koji su svojstveni ekipama poput upravo sakramenta, lejkersa, minesote itd

NbgDeki

pre 6 godina

Neki lik je danas pitao na vesti za all-star, kako to da Bogdan ne ucestvuje u takmicenju u sutiranju trojki. Evo, i ja se pitam. Stvarno, kako?!

Mikii

pre 6 godina

On prosto ima srece da igra u najlosijoj ekipi u NBA, i sa protekcijom u liku Vlada Divca. Da igra u Minesoti npr. kao Bjelica, igrao bi 5,6 minuta i to svaku trecu utakmicu. Decko je precenjen igrac, shvaticete i sami jednog dana.

pera

pre 6 godina

Ne znam kakvi ce biti igraci na draftu ove godine, bilo bi lepo za Sacramento nekog dobrog centra da pokupi i za 2-3 godine bi trebalo da budu playoff ekipa.
(Stefan Simonovic, 24. januar 2018 08:58)

Sakramento nije bio blizu plejofa dok je imao Kazinsa. Imaju oni mnogo vecih problema od toga sto nemaju dobrog centra. Oni plejof nisu videli 11 godina, odmah iza Minesote koja u plejof nije usla 13 godina, ali ce ove godine Minesota uci dok Sakramento nece, a nece uci dok se nesto ne promeni iz korena. Ako se ovako nastavi plejof nece videti u narednih 20 godina.

Poz iz Zg

pre 6 godina

Bogdanova loša večer, nema kostantnost u šutu zadnje dvije tekme,a čim ga ne ide šut,počinje da glumi playmakera,nažalost sinoć to nije dobro izgledalo.Skoro je imao više izgubljenih lopti nego koševa a obranu je jako loše igrao,skoro pa katastrofalno.Kad god je čuvao ili Simonsa ili Furnijea,oni su zabijali i to sve preko njega.Mora se malo trgnuti,jer ta igra toplo hladno nije dobra ni za njega a ni za raspali tim Kingsa.Mislim da se dobro snašao u NBA samo mora bolje da šutira i ulazi pod koš,floutere mora naučiti bolje da baca.Sretno Bogi u faljnoj karijeri.

Pogan

pre 6 godina

Kada vec pricamo i poredimo Bogdanovica i Nedovica ipak treba reci da je Bogdan dosta visi 198 i ima 95 kg ,Nedovic samo 190 i 82~3kg tako da nema sanse sa ovim crnim igracima preko 120 kg
(zemunski kej, 24. januar 2018 11:37)

Ahahah majko mila... a koji to bek ili plej u NBA ima 120kg pa da oni treba da imaju šanse sa njima? :D

Deponija

pre 6 godina

Bogdan, garbage time king!
Prosecna Bogdanova utakmica:
Prve tri cetvrtine 25 min na parketu: 6-8 poena.
Poslednja cetvrtina, Sakramento resio pitanje pobednika :D, Bogdan u transu dodaje jos 6-8 poena.
Kako napredna statistika izgleda u Jokicevom slucaju svaki dan vidimo u medijima, pitam se kako to izgleda u Bogdanovom slucaju? +/- ucinak na parketu i ostale kategorije.

zemunski kej

pre 6 godina

Kada vec pricamo i poredimo Bogdanovica i Nedovica ipak treba reci da je Bogdan dosta visi 198 i ima 95 kg ,Nedovic samo 190 i 82~3kg tako da nema sanse sa ovim crnim igracima preko 120 kg, Bogdanovic je fizicki nas najspremniji igrac i po misicnoj masi ,fizickoj spremi, Teodosic je najtalentovaniji ali i najzapusteniji,Jokic i Bjelica bolji nego sto su bili ali sa malo misica ,da ne zaboravim Marjanovica koji je i pored nedostataka popravio telo,

Google kaže...

pre 6 godina

Mi uzdižemo Nedovića, koji bi u timu kao što je ovaj Sakramento, sigurno imao najmanje ovakve brojke ko što ima Bogdan, sa ovom minutažom. Nije za poređenje ali Nedović daje po 20+ poena u evroligi skoro svaku utakmicu, sa minutažom manjom od 30 minuta. U golden stejtu je pre 6 godina kao klinac koji nije imao mesta pored Karija i Kleja ubacao po nekih 4-5 poena za par minuta na terenu.
(Guard, 24. januar 2018 09:0)

2013-2014 (pre 4, a ne 6 godina, sa 22 godine):
1.1 poen po utakmici uz ukupan sut 20% iz igre i 17 za tri poena. Mala minutaza, to stoji (oko 6 minuta). A 4 poena je ubacio samo dvaput u karieri (to mu je inace i rekord). Toliko o Nedovicevoj NBA karieri i "uzdizanju" igraca.

xxx

pre 6 godina

Mora malo i BB da stane, predahne jer dok je on ginuo, igrao odlicno, trpao 25 poena na utakmici i 6 od 6 za tri ostali ga nisu pratili i statirali su na utakmicama i igrali neku svoju igru za sebe. Sve ce to da dodje na svoje, polako.

zemunski kej

pre 6 godina

Iako je svoju igru ocenio kao ocajnu treba reci da se stvarno lavovski borio, Na kraju je imao onaj cudan izraz lica kada dobijes batine vise nego sto treba,juce ga je Hauard udario ramenom a jutros su ga izgrebali svuda po rukama do krvi,dobro igra odbranu.ASli kada se bijes sa atletama gubis malo osecaj za sut,Dobio je pred kraj jednu zestoku bananu pa je nerezonski pobegao od kosa i sutnuo er bol,mislim da mu je bas to pokvarilo utisak, Jedini igra odbanu od spoljnih kako treba.

Guard

pre 6 godina

E sad, Gudurini fenovi pucaju od srece iako su svesni da je Gudurinih 8 poena odlicna partija a Bogdanovih 8 je losa. Uzivajte momci u Bogdanovom losem danu ali znajte da cete i dalje mastati o tome da vas pulen dostigne Bogdanov nivo..
(neverica, 24. januar 2018 08:39)

Mi uzdižemo Nedovića, koji bi u timu kao što je ovaj Sakramento, sigurno imao najmanje ovakve brojke ko što ima Bogdan, sa ovom minutažom. Nije za poređenje ali Nedović daje po 20+ poena u evroligi skoro svaku utakmicu, sa minutažom manjom od 30 minuta. U golden stejtu je pre 6 godina kao klinac koji nije imao mesta pored Karija i Kleja ubacao po nekih 4-5 poena za par minuta na terenu.

MrF

pre 6 godina

Imam predlog za nas savez - cim se otkrije vanserijski talenat, zakonom zabraniti da igra za propale blizance i odma sa 15-16 slati takve u npr. Real kao Doncic i Radoncic sto su otisli. Tako ce nam za reprezentaciju uvek igrati igraci koji ce imati podrsku cele nacije. Pogledajte ove komentare i zlobu u ljudima samo zato sto su neki igraci isli 'normalnim' putem domaceg igraca i igrali za Partizan ili Zvezdu.

Zoki

pre 6 godina

Jedni se nasladjuju Bogdanovom nesto losijom partijom(pa se vjerovatno prebace na vijesti o Novaku da i tamo pljuju) a ovi drugi ljepotani nesto kritikuju Gudurica.
Alo ljudi ako vam se nesto ne svidja Jednostavno produzite dalje svojim poslom.
Ja sam sretan kakve sportiste imamo, kada bi mi svi bili kao oni,gdje bi nam kraj bio.
Ovako samo tonemo i kraj se ne nazire.
Podrska nasim sportistima,mi koji volimo Sport i bavimo se rekreativno njime,znamo koliko je tesko uspjeti. Konkurencija je velika. Ali i vi ste veliki ljudi i dobri momci. Samo naprijed.
Ja sam odrastao uz generaciju Djordjevica,Bodiroge,brace Grbic,Sapica,Vujasinovica i ostalih. Mlada generacija nek se ugleda na Bogdana,Teodosica,Bjelicu,Marjanovica,Jokica,Djokovica,Filipovica. . .
Budimo malo vise ljudi,nece skoditi a nije ni tesko.
Sportski pozdrav

Kikinda

pre 6 godina

A šut na treningu, a kretnja bez lopte, a način kako ide, a mišići, a to što je lider sa 5 izgubljenih lopti sinoć, pa nemoguće da ne postoji neki parametar osim NULA % šuta za 3 da nije vrhunski.

neverica

pre 6 godina

E sad, Gudurini fenovi pucaju od srece iako su svesni da je Gudurinih 8 poena odlicna partija a Bogdanovih 8 je losa. Uzivajte momci u Bogdanovom losem danu ali znajte da cete i dalje mastati o tome da vas pulen dostigne Bogdanov nivo..

Kobster

pre 6 godina

Stvarno nisam pljuvac, ali mi nije jasan Bogdan. Najveca mana mu je sto nije konstantan. Previse cesto ima lose procente suta, odigra 2-3 odlicne utakmice, pa 2-3 sa oko 33% suta. Morace to da promeni.

Stefan Simonovic

pre 6 godina

Ne znam kakvi ce biti igraci na draftu ove godine, bilo bi lepo za Sacramento nekog dobrog centra da pokupi i za 2-3 godine bi trebalo da budu playoff ekipa.

спортски уметник

pre 6 godina

Прва 2 коментара искомплексираних пантера из предграђа....идите гледајте оног Лазића, за боље и нисте...

maxy

pre 6 godina

@kobster Nije konstantan? Covek zaredjao 15ak utakmica preko 10 poena od cega su mnoge isle preko 15 poena, a nije imao dan odmora preko leta, kao npr Jokic i ekipa?

Guest

pre 6 godina

Utisak je da Bogdan igra u bilo kom plej of timu, imao bi minutažu od 5 do 7 minuta. Čovek igra bukvalno svaku utakmicu od 30 do 40 minuta, jednom je ubacio 20+ poena. Ne razumem, naši mediji prave od njega igrača kakav nije ni blizu, Sakramento je tim na nivou top 5 iz Evrolige. Bogdan svaku petu odigra solidno, ne čak ni dobro, s obzirom na minute.

maxy

pre 6 godina

@kobster Nije konstantan? Covek zaredjao 15ak utakmica preko 10 poena od cega su mnoge isle preko 15 poena, a nije imao dan odmora preko leta, kao npr Jokic i ekipa?

Zoki

pre 6 godina

Jedni se nasladjuju Bogdanovom nesto losijom partijom(pa se vjerovatno prebace na vijesti o Novaku da i tamo pljuju) a ovi drugi ljepotani nesto kritikuju Gudurica.
Alo ljudi ako vam se nesto ne svidja Jednostavno produzite dalje svojim poslom.
Ja sam sretan kakve sportiste imamo, kada bi mi svi bili kao oni,gdje bi nam kraj bio.
Ovako samo tonemo i kraj se ne nazire.
Podrska nasim sportistima,mi koji volimo Sport i bavimo se rekreativno njime,znamo koliko je tesko uspjeti. Konkurencija je velika. Ali i vi ste veliki ljudi i dobri momci. Samo naprijed.
Ja sam odrastao uz generaciju Djordjevica,Bodiroge,brace Grbic,Sapica,Vujasinovica i ostalih. Mlada generacija nek se ugleda na Bogdana,Teodosica,Bjelicu,Marjanovica,Jokica,Djokovica,Filipovica. . .
Budimo malo vise ljudi,nece skoditi a nije ni tesko.
Sportski pozdrav

MrF

pre 6 godina

Imam predlog za nas savez - cim se otkrije vanserijski talenat, zakonom zabraniti da igra za propale blizance i odma sa 15-16 slati takve u npr. Real kao Doncic i Radoncic sto su otisli. Tako ce nam za reprezentaciju uvek igrati igraci koji ce imati podrsku cele nacije. Pogledajte ove komentare i zlobu u ljudima samo zato sto su neki igraci isli 'normalnim' putem domaceg igraca i igrali za Partizan ili Zvezdu.

спортски уметник

pre 6 godina

Прва 2 коментара искомплексираних пантера из предграђа....идите гледајте оног Лазића, за боље и нисте...

Google kaže...

pre 6 godina

Mi uzdižemo Nedovića, koji bi u timu kao što je ovaj Sakramento, sigurno imao najmanje ovakve brojke ko što ima Bogdan, sa ovom minutažom. Nije za poređenje ali Nedović daje po 20+ poena u evroligi skoro svaku utakmicu, sa minutažom manjom od 30 minuta. U golden stejtu je pre 6 godina kao klinac koji nije imao mesta pored Karija i Kleja ubacao po nekih 4-5 poena za par minuta na terenu.
(Guard, 24. januar 2018 09:0)

2013-2014 (pre 4, a ne 6 godina, sa 22 godine):
1.1 poen po utakmici uz ukupan sut 20% iz igre i 17 za tri poena. Mala minutaza, to stoji (oko 6 minuta). A 4 poena je ubacio samo dvaput u karieri (to mu je inace i rekord). Toliko o Nedovicevoj NBA karieri i "uzdizanju" igraca.

neverica

pre 6 godina

E sad, Gudurini fenovi pucaju od srece iako su svesni da je Gudurinih 8 poena odlicna partija a Bogdanovih 8 je losa. Uzivajte momci u Bogdanovom losem danu ali znajte da cete i dalje mastati o tome da vas pulen dostigne Bogdanov nivo..

zemunski kej

pre 6 godina

Iako je svoju igru ocenio kao ocajnu treba reci da se stvarno lavovski borio, Na kraju je imao onaj cudan izraz lica kada dobijes batine vise nego sto treba,juce ga je Hauard udario ramenom a jutros su ga izgrebali svuda po rukama do krvi,dobro igra odbranu.ASli kada se bijes sa atletama gubis malo osecaj za sut,Dobio je pred kraj jednu zestoku bananu pa je nerezonski pobegao od kosa i sutnuo er bol,mislim da mu je bas to pokvarilo utisak, Jedini igra odbanu od spoljnih kako treba.

Guest

pre 6 godina

Utisak je da Bogdan igra u bilo kom plej of timu, imao bi minutažu od 5 do 7 minuta. Čovek igra bukvalno svaku utakmicu od 30 do 40 minuta, jednom je ubacio 20+ poena. Ne razumem, naši mediji prave od njega igrača kakav nije ni blizu, Sakramento je tim na nivou top 5 iz Evrolige. Bogdan svaku petu odigra solidno, ne čak ni dobro, s obzirom na minute.

xxx

pre 6 godina

Mora malo i BB da stane, predahne jer dok je on ginuo, igrao odlicno, trpao 25 poena na utakmici i 6 od 6 za tri ostali ga nisu pratili i statirali su na utakmicama i igrali neku svoju igru za sebe. Sve ce to da dodje na svoje, polako.

Pogan

pre 6 godina

Kada vec pricamo i poredimo Bogdanovica i Nedovica ipak treba reci da je Bogdan dosta visi 198 i ima 95 kg ,Nedovic samo 190 i 82~3kg tako da nema sanse sa ovim crnim igracima preko 120 kg
(zemunski kej, 24. januar 2018 11:37)

Ahahah majko mila... a koji to bek ili plej u NBA ima 120kg pa da oni treba da imaju šanse sa njima? :D

Kobster

pre 6 godina

Stvarno nisam pljuvac, ali mi nije jasan Bogdan. Najveca mana mu je sto nije konstantan. Previse cesto ima lose procente suta, odigra 2-3 odlicne utakmice, pa 2-3 sa oko 33% suta. Morace to da promeni.

Sasa

pre 6 godina

A šut na treningu, a kretnja bez lopte, a način kako ide, a mišići, a to što je lider sa 5 izgubljenih lopti sinoć, pa nemoguće da ne postoji neki parametar osim NULA % šuta za 3 da nije vrhunski.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Kikinda, 24. januar 2018 08:27

Nadam se da si danas srecan. Eto, docekao si jedan los Bogdanov dan .
Odlicno je "otvorio" utakmicu sa cetri vezana poena ,tri asistencije i dva skoka, a onda 15 minuta "nije video" loptu. Coskario je , trcao iz odbrane u napad i obrnuto bez lopte.. Za sve one koji kazu da nije dobro igrao odbranu , a gledali su utakmicu, mogu samo da ih pitam sta su to gledali. "Njegovi" igraci su poentirali, jedino kada su "preuzimani od drugih" sakramentovih igraca.
Doduse imao je jedno kasnjenje na Furnijeu i jedan "glupi" faul pri kraju za dodatno slobodno bacanje.
Nije sutnuo na kos sve do poslednjih sekundi III cetvrtine kada mu je na tajmautu trener trazio da odigra 1/1 i da iz step beka sutne preko ruke za tri poena. Promasio je. Onda se unervozio i poceo sa losom selekcijom suta. Cetvrta cetvrtina mu je za zaborav, ali srecom , probudio se Templ pa su na kraju trijumfovali. Mora manje da respektuje crne igrace i njihove "blokade".
Ko je gledao utakmicu zna o cemu govorim, a ko hejtuje i to ga cini srecnim, pa mi tu ne mozemo pomoci. Za to postoje izvesne ustanove specijalizovane za takav mentalni sklop.

zemunski kej

pre 6 godina

Kada vec pricamo i poredimo Bogdanovica i Nedovica ipak treba reci da je Bogdan dosta visi 198 i ima 95 kg ,Nedovic samo 190 i 82~3kg tako da nema sanse sa ovim crnim igracima preko 120 kg, Bogdanovic je fizicki nas najspremniji igrac i po misicnoj masi ,fizickoj spremi, Teodosic je najtalentovaniji ali i najzapusteniji,Jokic i Bjelica bolji nego sto su bili ali sa malo misica ,da ne zaboravim Marjanovica koji je i pored nedostataka popravio telo,

Kikinda

pre 6 godina

A šut na treningu, a kretnja bez lopte, a način kako ide, a mišići, a to što je lider sa 5 izgubljenih lopti sinoć, pa nemoguće da ne postoji neki parametar osim NULA % šuta za 3 da nije vrhunski.

Kljucna kost

pre 6 godina

Vidim da neki porede Nedovica i Bogdanovica. Nesumnjivo nas najbolji atleta je Nedovic u poslednjih xy godina. Zbog svojih atletskih predispozicija je bio i najveci talenat. Nazalost, kasno je krenuo da se razvija i nikada nece dostici visine za koje je imao potencijal. Mislim da je imao neku psihicku blokadu koja mu nije dala da mnogo ranije eksplodira. Inace, obojica su odlicni igraci, stim da je Bogdan kompletniji i mnogo mirniju glavu ima. Prednost Nedovica brzina i prodor. Atleta je barabar sa crnim top igracima i ne pamtim naseg kosarkasa koji je imao takve atletske sposobnosti. Drago mi je da obojica imaju odlicne sezone za sad. Ne samo da igraju nego su najbolji bekovi u svojim ekipama. Da je Nedovic sa 20 godina trpao kao ove sezone, i imao ovakvu ulogu , svasta bi bilo od njega, jer, usudio bih se da kazem da nikada nismo imali igraca sa takvim atletskim sposobnostima, sa takvom skocnoscu i brzinom. Ali, kako to biva, Bog ti nesto da, a nesto ti i zakine. ;)

vlado

pre 6 godina

Losa utakmica Bogdana. Mozda i najgora od dolaska u NBA i nije slucajno. Uobicajeno je da u drugoj polovini sezone rukiji udare u tzv. "zid". Sta hocu da kazem, sve ekipe su vec mahom odigrale bar po jednu utakmicu sa svakim protivnikom. Igraci su snimljeni, i sada se vec obraca posebno pazanja na njih, pogotovo na one koji su nosioci igre u svojim ekipama. Brojke su pale i Simonsu (zadnjih 10 utakmica ispod 15 ppg 5 skokova i 6 asistencija), Tejtumu (zadnjih 10 ispod 12 ppg i sut ispod 40%), Kuzma (zadnjih 10 ispod 14 ppg), Bola su ispresecale povrede itd (Micel je malo kasnije eksplodirao ali i njega ce matorci da snime). Bogdan jeste jedan od nosilaca igre u svojoj ekipi, pogotovo kada ne igraju Hil i Rendolf, i videlo se i protiv Sarlota da dosta paznje obracaju na njega, a veceras je nakon 5 minuta igre i Fox morao da napusti igru. Nema mu druge, morace kao i svi ostali da savlada i ovu prepreku. Pod jedan, mora da pocne da na ulazu cesce ide na zakucavanje. To je nesto sto je on do sada u karijeri retko radio, ali on to ume i sa svojim fizikalijama moze. Pod dva, ne sme da gubi koncentraciju kada ne sviraju ocigledne faulove na njemu na ulazu. On je ruki i to mora da istrpi dok ne napravi "ime" kod sudija. Ocekujte ovakve "sarene" partije do all star pauze, ali ne sumnjate da ce ih Bogi prevazici. Radnik je, ima kliker, prima savete, i ima podrsku u klubu sto je mnogo bitno. A sto se mene tice kao navijaca nase reprezentacije daBogda ih Diki sve doveo u Kingse :)

Guard

pre 6 godina

E sad, Gudurini fenovi pucaju od srece iako su svesni da je Gudurinih 8 poena odlicna partija a Bogdanovih 8 je losa. Uzivajte momci u Bogdanovom losem danu ali znajte da cete i dalje mastati o tome da vas pulen dostigne Bogdanov nivo..
(neverica, 24. januar 2018 08:39)

Mi uzdižemo Nedovića, koji bi u timu kao što je ovaj Sakramento, sigurno imao najmanje ovakve brojke ko što ima Bogdan, sa ovom minutažom. Nije za poređenje ali Nedović daje po 20+ poena u evroligi skoro svaku utakmicu, sa minutažom manjom od 30 minuta. U golden stejtu je pre 6 godina kao klinac koji nije imao mesta pored Karija i Kleja ubacao po nekih 4-5 poena za par minuta na terenu.

pravnik

pre 6 godina

Aj ne lupajte mnogo nego odgledajte neku utakmicu sakramenta. To je klasično divljanje gde se jedan lik mejson (koji je jedva 180cm visok) zaleti na 3 grmalja oko 210cm u reket da položi loptu... Bogi je uvideo da nema leba od njih pa gleda da što više šutne. Pa dobro promašio, al šta ga bole uši biće bolje vidite mu statistiku msm da je na oko 38% za 3 što je solidno (a bio je na preko 40), a mislim da će imati oko 40% na kraju sezone. A i trojka je mislim pola metra dalje u NBA nego u evropi. Biće bolje sigurno. Vi što ga pljujete samo nastavite tako (navijam za zvezdu inače), ali dečko izrasta polako u lidera ekipe. I jokić je u svojoj prvoj sezoni kuburio jer je imao galinarija kao glavnog potrošača pa eto sad je među liderima ekipe. I sam Greg Popović ga hvalio Bogija i nađite na YouTube ima sve šta je rekao tako da se ne bih čudio da ga vidim u sparsima za koju sezonu jer Greg traži zrele i ozbiljne košarkaše, a ne divljake koji su svojstveni ekipama poput upravo sakramenta, lejkersa, minesote itd

Mikii

pre 6 godina

On prosto ima srece da igra u najlosijoj ekipi u NBA, i sa protekcijom u liku Vlada Divca. Da igra u Minesoti npr. kao Bjelica, igrao bi 5,6 minuta i to svaku trecu utakmicu. Decko je precenjen igrac, shvaticete i sami jednog dana.

Poz iz Zg

pre 6 godina

Bogdanova loša večer, nema kostantnost u šutu zadnje dvije tekme,a čim ga ne ide šut,počinje da glumi playmakera,nažalost sinoć to nije dobro izgledalo.Skoro je imao više izgubljenih lopti nego koševa a obranu je jako loše igrao,skoro pa katastrofalno.Kad god je čuvao ili Simonsa ili Furnijea,oni su zabijali i to sve preko njega.Mora se malo trgnuti,jer ta igra toplo hladno nije dobra ni za njega a ni za raspali tim Kingsa.Mislim da se dobro snašao u NBA samo mora bolje da šutira i ulazi pod koš,floutere mora naučiti bolje da baca.Sretno Bogi u faljnoj karijeri.

mala je razlika izmedju solidnog i loseg

pre 6 godina

Koliko mora biti los klub koji od prosečnog igrača primi 123 poena na 4 utakmice? Inace, da je dao bar jednu trojku, imao bi sut 4/9, što bi bilo ocenjeno kao solidno.

pera

pre 6 godina

Ne znam kakvi ce biti igraci na draftu ove godine, bilo bi lepo za Sacramento nekog dobrog centra da pokupi i za 2-3 godine bi trebalo da budu playoff ekipa.
(Stefan Simonovic, 24. januar 2018 08:58)

Sakramento nije bio blizu plejofa dok je imao Kazinsa. Imaju oni mnogo vecih problema od toga sto nemaju dobrog centra. Oni plejof nisu videli 11 godina, odmah iza Minesote koja u plejof nije usla 13 godina, ali ce ove godine Minesota uci dok Sakramento nece, a nece uci dok se nesto ne promeni iz korena. Ako se ovako nastavi plejof nece videti u narednih 20 godina.

NbgDeki

pre 6 godina

Neki lik je danas pitao na vesti za all-star, kako to da Bogdan ne ucestvuje u takmicenju u sutiranju trojki. Evo, i ja se pitam. Stvarno, kako?!

NastyB

pre 6 godina

1.1 poen po utakmici uz ukupan sut 20% iz igre i 17 za tri poena. Mala minutaza, to stoji (oko 6 minuta). A 4 poena je ubacio samo dvaput u karieri (to mu je inace i rekord). Toliko o Nedovicevoj NBA karieri i "uzdizanju" igraca.
(Google kaže..., 24. januar 2018 10:48)

Kad već omalovažavaš Nedovića bar napiši gde je to igrao i ko su bili saigrači koji igraju na njegovoj poziciji?? Koliko se sećam to su bili neki bezveznjaci - Stef Kari, Klej Tompson, Stiv Blejk, Džamal Kroford (3x najbolji 6. igrač lige), Toni Daglas i Monta Elis u prajmu. Baš me čudi ta minutaža...

Stefan Simonovic

pre 6 godina

Ne znam kakvi ce biti igraci na draftu ove godine, bilo bi lepo za Sacramento nekog dobrog centra da pokupi i za 2-3 godine bi trebalo da budu playoff ekipa.

Pogan

pre 6 godina

Sto se tice kilaze bekova najpoznatiji je Lebron Dzejms sa preko 113 kg .Dzimi Batler ima 108 kg sa ispod 10% masnoce, Nedovic bi eventualno sacuvao onog Frenk Masona od 180 cm,Teodosic je imao Stefana Markovica iza ledja pa je to izgledalo dobro ali igra u odbrani mu nije jaca strana.
(zemunski kej, 24. januar 2018 17:16)

Tako je majstore, uzmi Lebrona kao primer, posto je on tipican BEK. Mogao si da kazes i da je plej, posto i to ume da radi. Isto i Batler koji je SF i retko kad SG. Dakle, nauci malo ko je koja pozicija i ne navodi ljude koji sa fizikalijama odskacu od proseka kao primer. Pozdrav.

Deponija

pre 6 godina

Bogdan, garbage time king!
Prosecna Bogdanova utakmica:
Prve tri cetvrtine 25 min na parketu: 6-8 poena.
Poslednja cetvrtina, Sakramento resio pitanje pobednika :D, Bogdan u transu dodaje jos 6-8 poena.
Kako napredna statistika izgleda u Jokicevom slucaju svaki dan vidimo u medijima, pitam se kako to izgleda u Bogdanovom slucaju? +/- ucinak na parketu i ostale kategorije.

Nemke

pre 6 godina

On prosto ima srece da igra u najlosijoj ekipi u NBA, i sa protekcijom u liku Vlada Divca. Da igra u Minesoti npr. kao Bjelica, igrao bi 5,6 minuta i to svaku trecu utakmicu. Decko je precenjen igrac, shvaticete i sami jednog dana.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mikii, 24. januar 2018 13:18)

Pa jel mislis da je Bogdan dzabe dosao u Kingse ? On ceo zivot ima protekciju,u svakom klubu je bio trenerov miljenik.U partizanu Dulo mu davao 40 minuta po mecu i loptu u ruke 90%,u feneru kod Zeljka ista prica ,sutne 100 puta ,promasi 80 i nikom nista a sad kad Guduric promasi jednom Obradovic se dere ceo tajm aut na njega.U reprezentaciji kod Djordjevica ista stvar.Secam se sad na EP,Bogdan masi 5 vezanih otvorenih trojki ,posle toga Vasa Micic masi jednu trojku ,Djordjevic tajm aut i tokom tajm auta svu bes iskali na Vasu Micica,a Bogdana valjda "ceka" da proradi.Da je Bogdan ostao u Finiksu ne bi se video pored Bukera,Knajta i Bledsoa koji je bio do skoro u ekipi.

Delija Momak

pre 6 godina

Jedina radost grobara ovih dana je kad Bogdan prebaci 10 poena,ako on to ne uradi onda nema radosti za grobare....Izdrzite braco sta da vam kazem :D

Delija Momak

pre 6 godina

Koliko mora biti los klub koji od prosečnog igrača primi 123 poena na 4 utakmice? Inace, da je dao bar jednu trojku, imao bi sut 4/9, što bi bilo ocenjeno kao solidno.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (mala je razlika izmedju solidnog i loseg, 24. januar 2018 14:39) #

Mnogo los klub.A zamisli one klubove koje taj "los klub" dere redovno vec 5 godina ? Kakvi su to onda klubovi kuku lele ??? ahhaha.A simpaticno je u cemu sve vi grobari trazite utehu.Znamo da je vama kosarka najveca bol,i sad posto ste kao klub raspad(slavite pobedu protiv cibone kao da je finale svetskog)vi trazte utehu u tome sto pratite sve svoje bivse igrace po NBA i evropi.I sad ako neko od njih sutira 6/6 onda krece dizanje u nebesa,novi Pedja itd.A kad taj isti sutira 0/4 onda nemate komentar na igru vec pustite History Channel i pricate nam price sta je nekad bilo...Poenta je da je 6/6 za tri imao jednom,i tesko ce ponoviti.A 1/7,0/4,2/9,1/10 je imao milion puta,i imace opet.Budite malo realni,bar malo.

zemunski kej

pre 6 godina

Sto se tice kilaze bekova najpoznatiji je Lebron Dzejms sa preko 113 kg .Dzimi Batler ima 108 kg sa ispod 10% masnoce, Nedovic bi eventualno sacuvao onog Frenk Masona od 180 cm,Teodosic je imao Stefana Markovica iza ledja pa je to izgledalo dobro ali igra u odbrani mu nije jaca strana.

hmelj

pre 6 godina

utakmicu je otvorio kao da ce biti najkorisniji igrac na terenu, medjutim onda opala igra/koncentracija i ode sve u pogresnom pravcu, steta na pocetku je obecavalo.

Google kaže...

pre 6 godina

@NastyB

Nikoga ne omalovažavam, pa nije sramota ako igrac ne prođe u NBA. Samo sam odgovorio činjenicama na jedan netačan komentar o Nedoviću i njegovom učinku preko bare.

Kikinda

pre 6 godina

A šut na treningu, a kretnja bez lopte, a način kako ide, a mišići, a to što je lider sa 5 izgubljenih lopti sinoć, pa nemoguće da ne postoji neki parametar osim NULA % šuta za 3 da nije vrhunski.

Guest

pre 6 godina

Utisak je da Bogdan igra u bilo kom plej of timu, imao bi minutažu od 5 do 7 minuta. Čovek igra bukvalno svaku utakmicu od 30 do 40 minuta, jednom je ubacio 20+ poena. Ne razumem, naši mediji prave od njega igrača kakav nije ni blizu, Sakramento je tim na nivou top 5 iz Evrolige. Bogdan svaku petu odigra solidno, ne čak ni dobro, s obzirom na minute.

neverica

pre 6 godina

E sad, Gudurini fenovi pucaju od srece iako su svesni da je Gudurinih 8 poena odlicna partija a Bogdanovih 8 je losa. Uzivajte momci u Bogdanovom losem danu ali znajte da cete i dalje mastati o tome da vas pulen dostigne Bogdanov nivo..

Kobster

pre 6 godina

Stvarno nisam pljuvac, ali mi nije jasan Bogdan. Najveca mana mu je sto nije konstantan. Previse cesto ima lose procente suta, odigra 2-3 odlicne utakmice, pa 2-3 sa oko 33% suta. Morace to da promeni.

Guard

pre 6 godina

E sad, Gudurini fenovi pucaju od srece iako su svesni da je Gudurinih 8 poena odlicna partija a Bogdanovih 8 je losa. Uzivajte momci u Bogdanovom losem danu ali znajte da cete i dalje mastati o tome da vas pulen dostigne Bogdanov nivo..
(neverica, 24. januar 2018 08:39)

Mi uzdižemo Nedovića, koji bi u timu kao što je ovaj Sakramento, sigurno imao najmanje ovakve brojke ko što ima Bogdan, sa ovom minutažom. Nije za poređenje ali Nedović daje po 20+ poena u evroligi skoro svaku utakmicu, sa minutažom manjom od 30 minuta. U golden stejtu je pre 6 godina kao klinac koji nije imao mesta pored Karija i Kleja ubacao po nekih 4-5 poena za par minuta na terenu.

спортски уметник

pre 6 godina

Прва 2 коментара искомплексираних пантера из предграђа....идите гледајте оног Лазића, за боље и нисте...

Deponija

pre 6 godina

Bogdan, garbage time king!
Prosecna Bogdanova utakmica:
Prve tri cetvrtine 25 min na parketu: 6-8 poena.
Poslednja cetvrtina, Sakramento resio pitanje pobednika :D, Bogdan u transu dodaje jos 6-8 poena.
Kako napredna statistika izgleda u Jokicevom slucaju svaki dan vidimo u medijima, pitam se kako to izgleda u Bogdanovom slucaju? +/- ucinak na parketu i ostale kategorije.

maxy

pre 6 godina

@kobster Nije konstantan? Covek zaredjao 15ak utakmica preko 10 poena od cega su mnoge isle preko 15 poena, a nije imao dan odmora preko leta, kao npr Jokic i ekipa?

Mikii

pre 6 godina

On prosto ima srece da igra u najlosijoj ekipi u NBA, i sa protekcijom u liku Vlada Divca. Da igra u Minesoti npr. kao Bjelica, igrao bi 5,6 minuta i to svaku trecu utakmicu. Decko je precenjen igrac, shvaticete i sami jednog dana.

Stefan Simonovic

pre 6 godina

Ne znam kakvi ce biti igraci na draftu ove godine, bilo bi lepo za Sacramento nekog dobrog centra da pokupi i za 2-3 godine bi trebalo da budu playoff ekipa.

Google kaže...

pre 6 godina

Mi uzdižemo Nedovića, koji bi u timu kao što je ovaj Sakramento, sigurno imao najmanje ovakve brojke ko što ima Bogdan, sa ovom minutažom. Nije za poređenje ali Nedović daje po 20+ poena u evroligi skoro svaku utakmicu, sa minutažom manjom od 30 minuta. U golden stejtu je pre 6 godina kao klinac koji nije imao mesta pored Karija i Kleja ubacao po nekih 4-5 poena za par minuta na terenu.
(Guard, 24. januar 2018 09:0)

2013-2014 (pre 4, a ne 6 godina, sa 22 godine):
1.1 poen po utakmici uz ukupan sut 20% iz igre i 17 za tri poena. Mala minutaza, to stoji (oko 6 minuta). A 4 poena je ubacio samo dvaput u karieri (to mu je inace i rekord). Toliko o Nedovicevoj NBA karieri i "uzdizanju" igraca.

MrF

pre 6 godina

Imam predlog za nas savez - cim se otkrije vanserijski talenat, zakonom zabraniti da igra za propale blizance i odma sa 15-16 slati takve u npr. Real kao Doncic i Radoncic sto su otisli. Tako ce nam za reprezentaciju uvek igrati igraci koji ce imati podrsku cele nacije. Pogledajte ove komentare i zlobu u ljudima samo zato sto su neki igraci isli 'normalnim' putem domaceg igraca i igrali za Partizan ili Zvezdu.

Nemke

pre 6 godina

On prosto ima srece da igra u najlosijoj ekipi u NBA, i sa protekcijom u liku Vlada Divca. Da igra u Minesoti npr. kao Bjelica, igrao bi 5,6 minuta i to svaku trecu utakmicu. Decko je precenjen igrac, shvaticete i sami jednog dana.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mikii, 24. januar 2018 13:18)

Pa jel mislis da je Bogdan dzabe dosao u Kingse ? On ceo zivot ima protekciju,u svakom klubu je bio trenerov miljenik.U partizanu Dulo mu davao 40 minuta po mecu i loptu u ruke 90%,u feneru kod Zeljka ista prica ,sutne 100 puta ,promasi 80 i nikom nista a sad kad Guduric promasi jednom Obradovic se dere ceo tajm aut na njega.U reprezentaciji kod Djordjevica ista stvar.Secam se sad na EP,Bogdan masi 5 vezanih otvorenih trojki ,posle toga Vasa Micic masi jednu trojku ,Djordjevic tajm aut i tokom tajm auta svu bes iskali na Vasu Micica,a Bogdana valjda "ceka" da proradi.Da je Bogdan ostao u Finiksu ne bi se video pored Bukera,Knajta i Bledsoa koji je bio do skoro u ekipi.

xxx

pre 6 godina

Mora malo i BB da stane, predahne jer dok je on ginuo, igrao odlicno, trpao 25 poena na utakmici i 6 od 6 za tri ostali ga nisu pratili i statirali su na utakmicama i igrali neku svoju igru za sebe. Sve ce to da dodje na svoje, polako.

zemunski kej

pre 6 godina

Kada vec pricamo i poredimo Bogdanovica i Nedovica ipak treba reci da je Bogdan dosta visi 198 i ima 95 kg ,Nedovic samo 190 i 82~3kg tako da nema sanse sa ovim crnim igracima preko 120 kg, Bogdanovic je fizicki nas najspremniji igrac i po misicnoj masi ,fizickoj spremi, Teodosic je najtalentovaniji ali i najzapusteniji,Jokic i Bjelica bolji nego sto su bili ali sa malo misica ,da ne zaboravim Marjanovica koji je i pored nedostataka popravio telo,

NbgDeki

pre 6 godina

Neki lik je danas pitao na vesti za all-star, kako to da Bogdan ne ucestvuje u takmicenju u sutiranju trojki. Evo, i ja se pitam. Stvarno, kako?!

Zoki

pre 6 godina

Jedni se nasladjuju Bogdanovom nesto losijom partijom(pa se vjerovatno prebace na vijesti o Novaku da i tamo pljuju) a ovi drugi ljepotani nesto kritikuju Gudurica.
Alo ljudi ako vam se nesto ne svidja Jednostavno produzite dalje svojim poslom.
Ja sam sretan kakve sportiste imamo, kada bi mi svi bili kao oni,gdje bi nam kraj bio.
Ovako samo tonemo i kraj se ne nazire.
Podrska nasim sportistima,mi koji volimo Sport i bavimo se rekreativno njime,znamo koliko je tesko uspjeti. Konkurencija je velika. Ali i vi ste veliki ljudi i dobri momci. Samo naprijed.
Ja sam odrastao uz generaciju Djordjevica,Bodiroge,brace Grbic,Sapica,Vujasinovica i ostalih. Mlada generacija nek se ugleda na Bogdana,Teodosica,Bjelicu,Marjanovica,Jokica,Djokovica,Filipovica. . .
Budimo malo vise ljudi,nece skoditi a nije ni tesko.
Sportski pozdrav

Delija Momak

pre 6 godina

Koliko mora biti los klub koji od prosečnog igrača primi 123 poena na 4 utakmice? Inace, da je dao bar jednu trojku, imao bi sut 4/9, što bi bilo ocenjeno kao solidno.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (mala je razlika izmedju solidnog i loseg, 24. januar 2018 14:39) #

Mnogo los klub.A zamisli one klubove koje taj "los klub" dere redovno vec 5 godina ? Kakvi su to onda klubovi kuku lele ??? ahhaha.A simpaticno je u cemu sve vi grobari trazite utehu.Znamo da je vama kosarka najveca bol,i sad posto ste kao klub raspad(slavite pobedu protiv cibone kao da je finale svetskog)vi trazte utehu u tome sto pratite sve svoje bivse igrace po NBA i evropi.I sad ako neko od njih sutira 6/6 onda krece dizanje u nebesa,novi Pedja itd.A kad taj isti sutira 0/4 onda nemate komentar na igru vec pustite History Channel i pricate nam price sta je nekad bilo...Poenta je da je 6/6 za tri imao jednom,i tesko ce ponoviti.A 1/7,0/4,2/9,1/10 je imao milion puta,i imace opet.Budite malo realni,bar malo.

mala je razlika izmedju solidnog i loseg

pre 6 godina

Koliko mora biti los klub koji od prosečnog igrača primi 123 poena na 4 utakmice? Inace, da je dao bar jednu trojku, imao bi sut 4/9, što bi bilo ocenjeno kao solidno.

Delija Momak

pre 6 godina

Jedina radost grobara ovih dana je kad Bogdan prebaci 10 poena,ako on to ne uradi onda nema radosti za grobare....Izdrzite braco sta da vam kazem :D

pravnik

pre 6 godina

Aj ne lupajte mnogo nego odgledajte neku utakmicu sakramenta. To je klasično divljanje gde se jedan lik mejson (koji je jedva 180cm visok) zaleti na 3 grmalja oko 210cm u reket da položi loptu... Bogi je uvideo da nema leba od njih pa gleda da što više šutne. Pa dobro promašio, al šta ga bole uši biće bolje vidite mu statistiku msm da je na oko 38% za 3 što je solidno (a bio je na preko 40), a mislim da će imati oko 40% na kraju sezone. A i trojka je mislim pola metra dalje u NBA nego u evropi. Biće bolje sigurno. Vi što ga pljujete samo nastavite tako (navijam za zvezdu inače), ali dečko izrasta polako u lidera ekipe. I jokić je u svojoj prvoj sezoni kuburio jer je imao galinarija kao glavnog potrošača pa eto sad je među liderima ekipe. I sam Greg Popović ga hvalio Bogija i nađite na YouTube ima sve šta je rekao tako da se ne bih čudio da ga vidim u sparsima za koju sezonu jer Greg traži zrele i ozbiljne košarkaše, a ne divljake koji su svojstveni ekipama poput upravo sakramenta, lejkersa, minesote itd

zemunski kej

pre 6 godina

Iako je svoju igru ocenio kao ocajnu treba reci da se stvarno lavovski borio, Na kraju je imao onaj cudan izraz lica kada dobijes batine vise nego sto treba,juce ga je Hauard udario ramenom a jutros su ga izgrebali svuda po rukama do krvi,dobro igra odbranu.ASli kada se bijes sa atletama gubis malo osecaj za sut,Dobio je pred kraj jednu zestoku bananu pa je nerezonski pobegao od kosa i sutnuo er bol,mislim da mu je bas to pokvarilo utisak, Jedini igra odbanu od spoljnih kako treba.

Pogan

pre 6 godina

Kada vec pricamo i poredimo Bogdanovica i Nedovica ipak treba reci da je Bogdan dosta visi 198 i ima 95 kg ,Nedovic samo 190 i 82~3kg tako da nema sanse sa ovim crnim igracima preko 120 kg
(zemunski kej, 24. januar 2018 11:37)

Ahahah majko mila... a koji to bek ili plej u NBA ima 120kg pa da oni treba da imaju šanse sa njima? :D

Poz iz Zg

pre 6 godina

Bogdanova loša večer, nema kostantnost u šutu zadnje dvije tekme,a čim ga ne ide šut,počinje da glumi playmakera,nažalost sinoć to nije dobro izgledalo.Skoro je imao više izgubljenih lopti nego koševa a obranu je jako loše igrao,skoro pa katastrofalno.Kad god je čuvao ili Simonsa ili Furnijea,oni su zabijali i to sve preko njega.Mora se malo trgnuti,jer ta igra toplo hladno nije dobra ni za njega a ni za raspali tim Kingsa.Mislim da se dobro snašao u NBA samo mora bolje da šutira i ulazi pod koš,floutere mora naučiti bolje da baca.Sretno Bogi u faljnoj karijeri.

Sasa

pre 6 godina

A šut na treningu, a kretnja bez lopte, a način kako ide, a mišići, a to što je lider sa 5 izgubljenih lopti sinoć, pa nemoguće da ne postoji neki parametar osim NULA % šuta za 3 da nije vrhunski.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Kikinda, 24. januar 2018 08:27

Nadam se da si danas srecan. Eto, docekao si jedan los Bogdanov dan .
Odlicno je "otvorio" utakmicu sa cetri vezana poena ,tri asistencije i dva skoka, a onda 15 minuta "nije video" loptu. Coskario je , trcao iz odbrane u napad i obrnuto bez lopte.. Za sve one koji kazu da nije dobro igrao odbranu , a gledali su utakmicu, mogu samo da ih pitam sta su to gledali. "Njegovi" igraci su poentirali, jedino kada su "preuzimani od drugih" sakramentovih igraca.
Doduse imao je jedno kasnjenje na Furnijeu i jedan "glupi" faul pri kraju za dodatno slobodno bacanje.
Nije sutnuo na kos sve do poslednjih sekundi III cetvrtine kada mu je na tajmautu trener trazio da odigra 1/1 i da iz step beka sutne preko ruke za tri poena. Promasio je. Onda se unervozio i poceo sa losom selekcijom suta. Cetvrta cetvrtina mu je za zaborav, ali srecom , probudio se Templ pa su na kraju trijumfovali. Mora manje da respektuje crne igrace i njihove "blokade".
Ko je gledao utakmicu zna o cemu govorim, a ko hejtuje i to ga cini srecnim, pa mi tu ne mozemo pomoci. Za to postoje izvesne ustanove specijalizovane za takav mentalni sklop.

NastyB

pre 6 godina

1.1 poen po utakmici uz ukupan sut 20% iz igre i 17 za tri poena. Mala minutaza, to stoji (oko 6 minuta). A 4 poena je ubacio samo dvaput u karieri (to mu je inace i rekord). Toliko o Nedovicevoj NBA karieri i "uzdizanju" igraca.
(Google kaže..., 24. januar 2018 10:48)

Kad već omalovažavaš Nedovića bar napiši gde je to igrao i ko su bili saigrači koji igraju na njegovoj poziciji?? Koliko se sećam to su bili neki bezveznjaci - Stef Kari, Klej Tompson, Stiv Blejk, Džamal Kroford (3x najbolji 6. igrač lige), Toni Daglas i Monta Elis u prajmu. Baš me čudi ta minutaža...

Kljucna kost

pre 6 godina

Vidim da neki porede Nedovica i Bogdanovica. Nesumnjivo nas najbolji atleta je Nedovic u poslednjih xy godina. Zbog svojih atletskih predispozicija je bio i najveci talenat. Nazalost, kasno je krenuo da se razvija i nikada nece dostici visine za koje je imao potencijal. Mislim da je imao neku psihicku blokadu koja mu nije dala da mnogo ranije eksplodira. Inace, obojica su odlicni igraci, stim da je Bogdan kompletniji i mnogo mirniju glavu ima. Prednost Nedovica brzina i prodor. Atleta je barabar sa crnim top igracima i ne pamtim naseg kosarkasa koji je imao takve atletske sposobnosti. Drago mi je da obojica imaju odlicne sezone za sad. Ne samo da igraju nego su najbolji bekovi u svojim ekipama. Da je Nedovic sa 20 godina trpao kao ove sezone, i imao ovakvu ulogu , svasta bi bilo od njega, jer, usudio bih se da kazem da nikada nismo imali igraca sa takvim atletskim sposobnostima, sa takvom skocnoscu i brzinom. Ali, kako to biva, Bog ti nesto da, a nesto ti i zakine. ;)

zemunski kej

pre 6 godina

Sto se tice kilaze bekova najpoznatiji je Lebron Dzejms sa preko 113 kg .Dzimi Batler ima 108 kg sa ispod 10% masnoce, Nedovic bi eventualno sacuvao onog Frenk Masona od 180 cm,Teodosic je imao Stefana Markovica iza ledja pa je to izgledalo dobro ali igra u odbrani mu nije jaca strana.

vlado

pre 6 godina

Losa utakmica Bogdana. Mozda i najgora od dolaska u NBA i nije slucajno. Uobicajeno je da u drugoj polovini sezone rukiji udare u tzv. "zid". Sta hocu da kazem, sve ekipe su vec mahom odigrale bar po jednu utakmicu sa svakim protivnikom. Igraci su snimljeni, i sada se vec obraca posebno pazanja na njih, pogotovo na one koji su nosioci igre u svojim ekipama. Brojke su pale i Simonsu (zadnjih 10 utakmica ispod 15 ppg 5 skokova i 6 asistencija), Tejtumu (zadnjih 10 ispod 12 ppg i sut ispod 40%), Kuzma (zadnjih 10 ispod 14 ppg), Bola su ispresecale povrede itd (Micel je malo kasnije eksplodirao ali i njega ce matorci da snime). Bogdan jeste jedan od nosilaca igre u svojoj ekipi, pogotovo kada ne igraju Hil i Rendolf, i videlo se i protiv Sarlota da dosta paznje obracaju na njega, a veceras je nakon 5 minuta igre i Fox morao da napusti igru. Nema mu druge, morace kao i svi ostali da savlada i ovu prepreku. Pod jedan, mora da pocne da na ulazu cesce ide na zakucavanje. To je nesto sto je on do sada u karijeri retko radio, ali on to ume i sa svojim fizikalijama moze. Pod dva, ne sme da gubi koncentraciju kada ne sviraju ocigledne faulove na njemu na ulazu. On je ruki i to mora da istrpi dok ne napravi "ime" kod sudija. Ocekujte ovakve "sarene" partije do all star pauze, ali ne sumnjate da ce ih Bogi prevazici. Radnik je, ima kliker, prima savete, i ima podrsku u klubu sto je mnogo bitno. A sto se mene tice kao navijaca nase reprezentacije daBogda ih Diki sve doveo u Kingse :)

Google kaže...

pre 6 godina

@NastyB

Nikoga ne omalovažavam, pa nije sramota ako igrac ne prođe u NBA. Samo sam odgovorio činjenicama na jedan netačan komentar o Nedoviću i njegovom učinku preko bare.

pera

pre 6 godina

Ne znam kakvi ce biti igraci na draftu ove godine, bilo bi lepo za Sacramento nekog dobrog centra da pokupi i za 2-3 godine bi trebalo da budu playoff ekipa.
(Stefan Simonovic, 24. januar 2018 08:58)

Sakramento nije bio blizu plejofa dok je imao Kazinsa. Imaju oni mnogo vecih problema od toga sto nemaju dobrog centra. Oni plejof nisu videli 11 godina, odmah iza Minesote koja u plejof nije usla 13 godina, ali ce ove godine Minesota uci dok Sakramento nece, a nece uci dok se nesto ne promeni iz korena. Ako se ovako nastavi plejof nece videti u narednih 20 godina.

hmelj

pre 6 godina

utakmicu je otvorio kao da ce biti najkorisniji igrac na terenu, medjutim onda opala igra/koncentracija i ode sve u pogresnom pravcu, steta na pocetku je obecavalo.

Pogan

pre 6 godina

Sto se tice kilaze bekova najpoznatiji je Lebron Dzejms sa preko 113 kg .Dzimi Batler ima 108 kg sa ispod 10% masnoce, Nedovic bi eventualno sacuvao onog Frenk Masona od 180 cm,Teodosic je imao Stefana Markovica iza ledja pa je to izgledalo dobro ali igra u odbrani mu nije jaca strana.
(zemunski kej, 24. januar 2018 17:16)

Tako je majstore, uzmi Lebrona kao primer, posto je on tipican BEK. Mogao si da kazes i da je plej, posto i to ume da radi. Isto i Batler koji je SF i retko kad SG. Dakle, nauci malo ko je koja pozicija i ne navodi ljude koji sa fizikalijama odskacu od proseka kao primer. Pozdrav.