Petak, 19.01.2018.

14:00

Barkli: Jokić zaslužuje Ol-star – "Šek je licemer"

Bivša zvezda NBA lige Čarls Barkli smatra da srpski košarkaš Nikola Jokić zaslužuje da se ove godine nađe na Ol-staru.

Izvor: SM

Barkli: Jokiæ zaslužuje Ol-star – "Šek je licemer" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

48 Komentari

Sortiraj po:

palop

pre 6 godina

Milsap povredjen, zamisli - mora neko da ga odmeni na toj poziciji, ludilo.
(Pogan, 20. januar 2018 08:55)

Steta sto imaju samo 4 rezervne cetvorke pa moraju centra da koriste na toj poziciji...

Pogan

pre 6 godina

Dali Nurkica da bi Jokic igrao centra, a sada koriste Plamlija kao C, ludilo.
(Titus Pullo, 20. januar 2018 07:47)

Milsap povredjen, zamisli - mora neko da ga odmeni na toj poziciji, ludilo.

Titus Pullo

pre 6 godina

Dali Nurkica da bi Jokic igrao centra, a sada koriste Plamlija kao C, ludilo. Al i Nurkic ima zeznutu narav, mada mozda i bolje, ne dozvoljava da ga zezaju, hoce covek da zna sta igra i to da igra.

spree15

pre 6 godina

(Klos, 19. januar 2018 19:44)
Zasto Griffin i CP3? Vecito guranje Paula negde a decko niti je odigrao dovoljno utakmica niti ima neke brojke, pored Stepha, Westbrooka, Butlera i Lillarda nema on tu sta da trazi, takodje Paul George nije All Star ove godine, Griffina necu da komentarisem uopste. Na Jokicevim pozicijama konkurencija su KAT, Aldridge i Green i dok je Aldridge verovatno siguran jer stvarno igra vrhunski KAT i Green nisu i o tome se radi ovde.

Phoenix

pre 6 godina

Тим Стефан,Тим Леброн...мењају историју због чега??? Искомплексирани Американци...
(vericaNe, 19. januar 2018 19:58)
Istorija je njihova, sami su je stvarali. Ili tada nisu bili iskompleksirani, glupi? Da je menjaju ne mogu ali mogu da menjaju tradicije. Ono sto je nekada bilo novo sada je istorija.

vericaNe

pre 6 godina

Тим Стефан,Тим Леброн...мењају историју због чега??? Искомплексирани Американци...

Klos

pre 6 godina

Tompson,grin,vestbruk,cp3,batler,pol dzordz,kat,oldridz,lilard,grifin.To je vec 10 njih a ima 7 peostalih mesta.Tako da price o jokicu i lu vilijamsu padaju u vodu iako imaju dobre sezone jer jednostavno nema mesta.

bosnian

pre 6 godina

Gledao sam emisiju, Shaq je još rekao da je za Draymonda jer igra odbranu i skače...Za Aldridgea je rekao da on ima bolje brojke jer igra u boljem sistemu, a da nikako nije bolji igrač od Cousinsa i Davisa.

Marko

pre 6 godina

po statistici naravno da zasluzuje.brojke od visokih igrača i uopšte u ligi 16p 10s 5a ima još samo kazins sa 25p 12s 5a.što samo pokazuje koliko je svestran jokic.za pojedine centre koji ce se pojaviti na ol staru je doktor košarke.i u sezonama koje dolaze bice stalni učesnik.samo bez povreda i da igra centra a ne plamli drvosječa.meloun je rijetko ograničen trener.
(dačo, 19. januar 2018 15:18)

Pa upravo ti te brojke govore da on nije klasican centar vec strec cetvorka zato i igra kombinaciju cetvorke i centra. Za klasicnog startnog centra na ciju se igru oslanja ceo tim ima malo prosecnih skokova a previse asistencija i bas jako malo blokada. Ima dosta centra u ligi koji imaju manju prosecnu minutazu po 5 minuta po utakmici od Jokica a imaju znatno vise skokova u napadu recimo. Predpostavljam da i trener to vidi pa ga vadi na cetvorku da ga rastereti i da bi mogao jos jednog visokog da igra u ekipi. Samo Jokic treba da se prilagodi i trebace mu neko vreme sto je sasvim normalno.

qqqqq

pre 6 godina

Njemu je mesto na ol staru. Brojke nisu mozda dovoljne a nedostaje i timski uspeh ali igrac poput Jokica je odlican za ol star. Nesebican, dobro dodaje, ume da napravi sou. Dosta sa zakucavanjima gde vas niko ne cuva i pustaju vas da se setkate do kosa.

CarloNS

pre 6 godina

Kad te Carls Barkli hvali onda to znaci nesto. Meloun ga promovise
u lidera, zvijezde NBA ga hvale, treba mu vremena da prihvati da je
i on buduca zvijezda NBA. Ogroman je to pritisak za mladog covjeka
pa otud i nesto slabiji sut ove sezone ali polako, sve ce doci na
svoje mjesto.
(nebitan, 19. januar 2018 16:12)

Meloun je licemer i veliki manipulator. Za medije priča kako je Nikola vođa tima, a onda ga stavi na liniju za 3 poena da hrani Plamlija loptama na centru. Za Džefersona je rekao da će biti redovan pa protiv Sakramenta nije dobio ni minut. Isto je tako pričao za Nurkića pa ga je izbacio. Sutra kada mu se bude drmala fotelja (a vreme je) prebaciće krivicu na Jokića.

Jaran

pre 6 godina

Marko
Jokic nije strec cetvorka, covek je centar. To sto Meloun od njega pravi strec cetvorku je prica za sebe. Treba mu dati otkaz, realno nikada nije bio dobar trener.

Sir Djavo

pre 6 godina

Ne vjerujem da će se nešto Jokić potresti ako ne nastupi na jednom od najglupljih dogadjaja u svijetu sporta. Svi koji vole NBA znaju koliko se srozao ovaj meč, čisti marketing da se malo publika zabavi, rezultat je često 145-140 il tako nešto, čak ni zakucavanja koja rade nisu interesantna a ne treba ni reći da ih niko prilikom istih ne čuva. Velika imena u igri a igre nigdje. Žali Bože vremena. Zapad će opet dobiti ako je to ikome bitno.

the truth

pre 6 godina

Gledao sam statistiku Dejvisa i Bugija i skontao da Jokic ima minutuza kao oni, imao bi slicnu statistiku. To samo govori koliko je dobae.

Usa

pre 6 godina

Jokic razume kosarku, ali sa tako losim odrazom, sporoscu, nikada nece postati igrac kakav bi mogao biti da ima fizikalije. Iskreno, vi preterujete kada kazete da moze sada da ima 20 ppg. To uopste nije malo. Pa on je pre nekih 15 dana vezao 3 utakmice gde je igrao preko 30 minuta, na petici, i postigao 8,8,9 poena. Sve mu je bilo dozvoljeno ali nije uspeo. I onda postigne 25 poena. I prosek opet bude 16. Precenjujete ga. Bice all star igrac ali ne ove sezone. U karijeri hoce.

basket

pre 6 godina

Da li Jokic zasluzuje da bude na All-Staru? Definitivno, ali po meni Lu Vilijams mora da se pojavi ove sezone, stvarno igra fantasticno, cak bih ga svrstao u top 10 igraca trenutno. Mlad je Jokic i ne jos toliko popularan, ali polako se probija, siguran sam da cemo ga sledeci put gledati na Al Staru. Koga god da odstrane, Jokica ili Vilijamsa, pogresice a i bice u pravu. Obojica zasluzuju mesto. Samo mi zanimljivo koliko puta su ostetili Lilarda prethodnih sezona.

Jaran

pre 6 godina

nebitan, Marko
Nema tu pritiska ili neke stidljivosti, uzima on suteve ali je problem sto igra krilnog centra. Kada je centar, Jokic sutne 4-5 trojki maksimalno i ubaci (uglavnom) preko 20p, a kao krilni centar MORA da se izvlaci cesto za 3 jer Plamli ostaje na skoku. Navodno je Plamli zbog odbrane startni centar, a cinjenica je da tim gubi dosta utakmica jer on nije uopste koristan u petorci i zato sto Jokic ne moze da diriguje napadom kada nije na svojoj poziciji.

zhou

pre 6 godina

Nece Jokic na all star, tamo neki Srbin iz Sombora... Pre ce da stave nekog zabagrelog Amera.
(Aleks, 19. januar 2018 16:05)

Nema u NBA nacionalnog ključa, možda malčice rasnog ali koji je u službi tržišta, čini mi se da se ponekad belci i azijati poguraju

palop

pre 6 godina

Cekaj jel Lebron i Stef biraju tim ili treneri?
(Petar, 19. januar 2018 15:23)

Treneri biraju koji igraci ucestvuju, a Lebron i Kari biraju svoje timove, kao da se parišu i bira svako po jednog, nema vise Istoka i Zapada, nego ce ovako da se podele ekipe.

nebitan

pre 6 godina

Kad te Carls Barkli hvali onda to znaci nesto. Meloun ga promovise
u lidera, zvijezde NBA ga hvale, treba mu vremena da prihvati da je
i on buduca zvijezda NBA. Ogroman je to pritisak za mladog covjeka
pa otud i nesto slabiji sut ove sezone ali polako, sve ce doci na
svoje mjesto.

Marko

pre 6 godina

Mora da bude sebicniji da ima bar 20 poena, cinjenica je da mu trener ne pomaze ali je isto tako i cinjenica da on opet moze da ima 20 poena samo da je malo sebicniji kad to svati bice nesto od njega sad u ovom trenutku je razocarenje zato sto ga je ESPN proglasio top 15 igraca u nba pre pocetka sezone...svi njegovi vrsnjaci su vec na all staru KAT Embid Porzingis..

Munja

pre 6 godina

To nije all star mec, to je all popularity mec. Ko je vise popularan, vise fanova i ko pravi bolji marketing igra. Prosto i jednostavno. Sem onog takmicenja u trojkama, zakucavanju i slicno, ne vidim poentu gledanja ovog. Zasto bih gledao laksi trening nekih zvezda, do duse to i jeste nba do plejofa.

Topnik

pre 6 godina

Jokić, Lou Williams, Lillard bore se za to 12. mesto na zapadu...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Joshua, 19. januar 2018 15:11)

Lou Williams će gotovo sigurno biti unutra.Igra fenomenalno,doveo je osakaćene clipperse među osam ekipa i nikad dosad nije bio all-star.Zato mislim da će mu treneri koji glasaju biti skloni.

kentaur

pre 6 godina

Jokić bi trebao prvi da bude biran, pa onda ostali. Košarka nije solo igra i izivljavanje bez odbrana. Poslednje lijepo na all star utakmicama sto je viđeno su asistencije Stiv Neša.

sveti Nolan smit ubiva azdahu

pre 6 godina

Od najboljih 30 strelaca Nba,samo je jedan belac Porzingis.Cak mozda ni on nece biti na All Star.Sa Jokicem preterujete,dobar je ali trenutno prosecan.

2 od 4

pre 6 godina

Od ove cetvorice i Keni Smit je naknadno ubacio Jokica, ne samo Barkli. Kada su mu ukazali da je zaboravio da ubaci Vestbruka ispravio je tu gresku, pa je onda shvatio da ima previse bekova, i odlucio je da umesto Vilijamsa ubaci Jokica.

svaka čast Malonu..

pre 6 godina

Da bi Jokić ove sezone bio na olstaru jedino je bilo potrebno da igra na svojoj prirodnoj poziciji, ovako je u sezoni kad je trebalo da eksplodira napravio bleđi utisak nego u prethodne dve i jako teško da će ići, mada s obzirom da je prirodni šoumen ko zna..

dačo

pre 6 godina

po statistici naravno da zasluzuje.brojke od visokih igrača i uopšte u ligi 16p 10s 5a ima još samo kazins sa 25p 12s 5a.što samo pokazuje koliko je svestran jokic.za pojedine centre koji ce se pojaviti na ol staru je doktor košarke.i u sezonama koje dolaze bice stalni učesnik.samo bez povreda i da igra centra a ne plamli drvosječa.meloun je rijetko ograničen trener.

dačo

pre 6 godina

po statistici naravno da zasluzuje.brojke od visokih igrača i uopšte u ligi 16p 10s 5a ima još samo kazins sa 25p 12s 5a.što samo pokazuje koliko je svestran jokic.za pojedine centre koji ce se pojaviti na ol staru je doktor košarke.i u sezonama koje dolaze bice stalni učesnik.samo bez povreda i da igra centra a ne plamli drvosječa.meloun je rijetko ograničen trener.

Munja

pre 6 godina

To nije all star mec, to je all popularity mec. Ko je vise popularan, vise fanova i ko pravi bolji marketing igra. Prosto i jednostavno. Sem onog takmicenja u trojkama, zakucavanju i slicno, ne vidim poentu gledanja ovog. Zasto bih gledao laksi trening nekih zvezda, do duse to i jeste nba do plejofa.

Topnik

pre 6 godina

Jokić, Lou Williams, Lillard bore se za to 12. mesto na zapadu...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Joshua, 19. januar 2018 15:11)

Lou Williams će gotovo sigurno biti unutra.Igra fenomenalno,doveo je osakaćene clipperse među osam ekipa i nikad dosad nije bio all-star.Zato mislim da će mu treneri koji glasaju biti skloni.

nebitan

pre 6 godina

Kad te Carls Barkli hvali onda to znaci nesto. Meloun ga promovise
u lidera, zvijezde NBA ga hvale, treba mu vremena da prihvati da je
i on buduca zvijezda NBA. Ogroman je to pritisak za mladog covjeka
pa otud i nesto slabiji sut ove sezone ali polako, sve ce doci na
svoje mjesto.

2 od 4

pre 6 godina

Od ove cetvorice i Keni Smit je naknadno ubacio Jokica, ne samo Barkli. Kada su mu ukazali da je zaboravio da ubaci Vestbruka ispravio je tu gresku, pa je onda shvatio da ima previse bekova, i odlucio je da umesto Vilijamsa ubaci Jokica.

zhou

pre 6 godina

Nece Jokic na all star, tamo neki Srbin iz Sombora... Pre ce da stave nekog zabagrelog Amera.
(Aleks, 19. januar 2018 16:05)

Nema u NBA nacionalnog ključa, možda malčice rasnog ali koji je u službi tržišta, čini mi se da se ponekad belci i azijati poguraju

svaka čast Malonu..

pre 6 godina

Da bi Jokić ove sezone bio na olstaru jedino je bilo potrebno da igra na svojoj prirodnoj poziciji, ovako je u sezoni kad je trebalo da eksplodira napravio bleđi utisak nego u prethodne dve i jako teško da će ići, mada s obzirom da je prirodni šoumen ko zna..

palop

pre 6 godina

Cekaj jel Lebron i Stef biraju tim ili treneri?
(Petar, 19. januar 2018 15:23)

Treneri biraju koji igraci ucestvuju, a Lebron i Kari biraju svoje timove, kao da se parišu i bira svako po jednog, nema vise Istoka i Zapada, nego ce ovako da se podele ekipe.

kentaur

pre 6 godina

Jokić bi trebao prvi da bude biran, pa onda ostali. Košarka nije solo igra i izivljavanje bez odbrana. Poslednje lijepo na all star utakmicama sto je viđeno su asistencije Stiv Neša.

Marko

pre 6 godina

Mora da bude sebicniji da ima bar 20 poena, cinjenica je da mu trener ne pomaze ali je isto tako i cinjenica da on opet moze da ima 20 poena samo da je malo sebicniji kad to svati bice nesto od njega sad u ovom trenutku je razocarenje zato sto ga je ESPN proglasio top 15 igraca u nba pre pocetka sezone...svi njegovi vrsnjaci su vec na all staru KAT Embid Porzingis..

Sir Djavo

pre 6 godina

Ne vjerujem da će se nešto Jokić potresti ako ne nastupi na jednom od najglupljih dogadjaja u svijetu sporta. Svi koji vole NBA znaju koliko se srozao ovaj meč, čisti marketing da se malo publika zabavi, rezultat je često 145-140 il tako nešto, čak ni zakucavanja koja rade nisu interesantna a ne treba ni reći da ih niko prilikom istih ne čuva. Velika imena u igri a igre nigdje. Žali Bože vremena. Zapad će opet dobiti ako je to ikome bitno.

CarloNS

pre 6 godina

Kad te Carls Barkli hvali onda to znaci nesto. Meloun ga promovise
u lidera, zvijezde NBA ga hvale, treba mu vremena da prihvati da je
i on buduca zvijezda NBA. Ogroman je to pritisak za mladog covjeka
pa otud i nesto slabiji sut ove sezone ali polako, sve ce doci na
svoje mjesto.
(nebitan, 19. januar 2018 16:12)

Meloun je licemer i veliki manipulator. Za medije priča kako je Nikola vođa tima, a onda ga stavi na liniju za 3 poena da hrani Plamlija loptama na centru. Za Džefersona je rekao da će biti redovan pa protiv Sakramenta nije dobio ni minut. Isto je tako pričao za Nurkića pa ga je izbacio. Sutra kada mu se bude drmala fotelja (a vreme je) prebaciće krivicu na Jokića.

qqqqq

pre 6 godina

Njemu je mesto na ol staru. Brojke nisu mozda dovoljne a nedostaje i timski uspeh ali igrac poput Jokica je odlican za ol star. Nesebican, dobro dodaje, ume da napravi sou. Dosta sa zakucavanjima gde vas niko ne cuva i pustaju vas da se setkate do kosa.

the truth

pre 6 godina

Gledao sam statistiku Dejvisa i Bugija i skontao da Jokic ima minutuza kao oni, imao bi slicnu statistiku. To samo govori koliko je dobae.

Jaran

pre 6 godina

Marko
Jokic nije strec cetvorka, covek je centar. To sto Meloun od njega pravi strec cetvorku je prica za sebe. Treba mu dati otkaz, realno nikada nije bio dobar trener.

vericaNe

pre 6 godina

Тим Стефан,Тим Леброн...мењају историју због чега??? Искомплексирани Американци...

sveti Nolan smit ubiva azdahu

pre 6 godina

Od najboljih 30 strelaca Nba,samo je jedan belac Porzingis.Cak mozda ni on nece biti na All Star.Sa Jokicem preterujete,dobar je ali trenutno prosecan.

Phoenix

pre 6 godina

Тим Стефан,Тим Леброн...мењају историју због чега??? Искомплексирани Американци...
(vericaNe, 19. januar 2018 19:58)
Istorija je njihova, sami su je stvarali. Ili tada nisu bili iskompleksirani, glupi? Da je menjaju ne mogu ali mogu da menjaju tradicije. Ono sto je nekada bilo novo sada je istorija.

Klos

pre 6 godina

Tompson,grin,vestbruk,cp3,batler,pol dzordz,kat,oldridz,lilard,grifin.To je vec 10 njih a ima 7 peostalih mesta.Tako da price o jokicu i lu vilijamsu padaju u vodu iako imaju dobre sezone jer jednostavno nema mesta.

bosnian

pre 6 godina

Gledao sam emisiju, Shaq je još rekao da je za Draymonda jer igra odbranu i skače...Za Aldridgea je rekao da on ima bolje brojke jer igra u boljem sistemu, a da nikako nije bolji igrač od Cousinsa i Davisa.

basket

pre 6 godina

Da li Jokic zasluzuje da bude na All-Staru? Definitivno, ali po meni Lu Vilijams mora da se pojavi ove sezone, stvarno igra fantasticno, cak bih ga svrstao u top 10 igraca trenutno. Mlad je Jokic i ne jos toliko popularan, ali polako se probija, siguran sam da cemo ga sledeci put gledati na Al Staru. Koga god da odstrane, Jokica ili Vilijamsa, pogresice a i bice u pravu. Obojica zasluzuju mesto. Samo mi zanimljivo koliko puta su ostetili Lilarda prethodnih sezona.

Usa

pre 6 godina

Jokic razume kosarku, ali sa tako losim odrazom, sporoscu, nikada nece postati igrac kakav bi mogao biti da ima fizikalije. Iskreno, vi preterujete kada kazete da moze sada da ima 20 ppg. To uopste nije malo. Pa on je pre nekih 15 dana vezao 3 utakmice gde je igrao preko 30 minuta, na petici, i postigao 8,8,9 poena. Sve mu je bilo dozvoljeno ali nije uspeo. I onda postigne 25 poena. I prosek opet bude 16. Precenjujete ga. Bice all star igrac ali ne ove sezone. U karijeri hoce.

Jaran

pre 6 godina

nebitan, Marko
Nema tu pritiska ili neke stidljivosti, uzima on suteve ali je problem sto igra krilnog centra. Kada je centar, Jokic sutne 4-5 trojki maksimalno i ubaci (uglavnom) preko 20p, a kao krilni centar MORA da se izvlaci cesto za 3 jer Plamli ostaje na skoku. Navodno je Plamli zbog odbrane startni centar, a cinjenica je da tim gubi dosta utakmica jer on nije uopste koristan u petorci i zato sto Jokic ne moze da diriguje napadom kada nije na svojoj poziciji.

spree15

pre 6 godina

(Klos, 19. januar 2018 19:44)
Zasto Griffin i CP3? Vecito guranje Paula negde a decko niti je odigrao dovoljno utakmica niti ima neke brojke, pored Stepha, Westbrooka, Butlera i Lillarda nema on tu sta da trazi, takodje Paul George nije All Star ove godine, Griffina necu da komentarisem uopste. Na Jokicevim pozicijama konkurencija su KAT, Aldridge i Green i dok je Aldridge verovatno siguran jer stvarno igra vrhunski KAT i Green nisu i o tome se radi ovde.

Titus Pullo

pre 6 godina

Dali Nurkica da bi Jokic igrao centra, a sada koriste Plamlija kao C, ludilo. Al i Nurkic ima zeznutu narav, mada mozda i bolje, ne dozvoljava da ga zezaju, hoce covek da zna sta igra i to da igra.

Pogan

pre 6 godina

Dali Nurkica da bi Jokic igrao centra, a sada koriste Plamlija kao C, ludilo.
(Titus Pullo, 20. januar 2018 07:47)

Milsap povredjen, zamisli - mora neko da ga odmeni na toj poziciji, ludilo.

Marko

pre 6 godina

po statistici naravno da zasluzuje.brojke od visokih igrača i uopšte u ligi 16p 10s 5a ima još samo kazins sa 25p 12s 5a.što samo pokazuje koliko je svestran jokic.za pojedine centre koji ce se pojaviti na ol staru je doktor košarke.i u sezonama koje dolaze bice stalni učesnik.samo bez povreda i da igra centra a ne plamli drvosječa.meloun je rijetko ograničen trener.
(dačo, 19. januar 2018 15:18)

Pa upravo ti te brojke govore da on nije klasican centar vec strec cetvorka zato i igra kombinaciju cetvorke i centra. Za klasicnog startnog centra na ciju se igru oslanja ceo tim ima malo prosecnih skokova a previse asistencija i bas jako malo blokada. Ima dosta centra u ligi koji imaju manju prosecnu minutazu po 5 minuta po utakmici od Jokica a imaju znatno vise skokova u napadu recimo. Predpostavljam da i trener to vidi pa ga vadi na cetvorku da ga rastereti i da bi mogao jos jednog visokog da igra u ekipi. Samo Jokic treba da se prilagodi i trebace mu neko vreme sto je sasvim normalno.

palop

pre 6 godina

Milsap povredjen, zamisli - mora neko da ga odmeni na toj poziciji, ludilo.
(Pogan, 20. januar 2018 08:55)

Steta sto imaju samo 4 rezervne cetvorke pa moraju centra da koriste na toj poziciji...

sveti Nolan smit ubiva azdahu

pre 6 godina

Od najboljih 30 strelaca Nba,samo je jedan belac Porzingis.Cak mozda ni on nece biti na All Star.Sa Jokicem preterujete,dobar je ali trenutno prosecan.

Usa

pre 6 godina

Jokic razume kosarku, ali sa tako losim odrazom, sporoscu, nikada nece postati igrac kakav bi mogao biti da ima fizikalije. Iskreno, vi preterujete kada kazete da moze sada da ima 20 ppg. To uopste nije malo. Pa on je pre nekih 15 dana vezao 3 utakmice gde je igrao preko 30 minuta, na petici, i postigao 8,8,9 poena. Sve mu je bilo dozvoljeno ali nije uspeo. I onda postigne 25 poena. I prosek opet bude 16. Precenjujete ga. Bice all star igrac ali ne ove sezone. U karijeri hoce.

vericaNe

pre 6 godina

Тим Стефан,Тим Леброн...мењају историју због чега??? Искомплексирани Американци...

Sir Djavo

pre 6 godina

Ne vjerujem da će se nešto Jokić potresti ako ne nastupi na jednom od najglupljih dogadjaja u svijetu sporta. Svi koji vole NBA znaju koliko se srozao ovaj meč, čisti marketing da se malo publika zabavi, rezultat je često 145-140 il tako nešto, čak ni zakucavanja koja rade nisu interesantna a ne treba ni reći da ih niko prilikom istih ne čuva. Velika imena u igri a igre nigdje. Žali Bože vremena. Zapad će opet dobiti ako je to ikome bitno.

Marko

pre 6 godina

po statistici naravno da zasluzuje.brojke od visokih igrača i uopšte u ligi 16p 10s 5a ima još samo kazins sa 25p 12s 5a.što samo pokazuje koliko je svestran jokic.za pojedine centre koji ce se pojaviti na ol staru je doktor košarke.i u sezonama koje dolaze bice stalni učesnik.samo bez povreda i da igra centra a ne plamli drvosječa.meloun je rijetko ograničen trener.
(dačo, 19. januar 2018 15:18)

Pa upravo ti te brojke govore da on nije klasican centar vec strec cetvorka zato i igra kombinaciju cetvorke i centra. Za klasicnog startnog centra na ciju se igru oslanja ceo tim ima malo prosecnih skokova a previse asistencija i bas jako malo blokada. Ima dosta centra u ligi koji imaju manju prosecnu minutazu po 5 minuta po utakmici od Jokica a imaju znatno vise skokova u napadu recimo. Predpostavljam da i trener to vidi pa ga vadi na cetvorku da ga rastereti i da bi mogao jos jednog visokog da igra u ekipi. Samo Jokic treba da se prilagodi i trebace mu neko vreme sto je sasvim normalno.

Munja

pre 6 godina

To nije all star mec, to je all popularity mec. Ko je vise popularan, vise fanova i ko pravi bolji marketing igra. Prosto i jednostavno. Sem onog takmicenja u trojkama, zakucavanju i slicno, ne vidim poentu gledanja ovog. Zasto bih gledao laksi trening nekih zvezda, do duse to i jeste nba do plejofa.

dačo

pre 6 godina

po statistici naravno da zasluzuje.brojke od visokih igrača i uopšte u ligi 16p 10s 5a ima još samo kazins sa 25p 12s 5a.što samo pokazuje koliko je svestran jokic.za pojedine centre koji ce se pojaviti na ol staru je doktor košarke.i u sezonama koje dolaze bice stalni učesnik.samo bez povreda i da igra centra a ne plamli drvosječa.meloun je rijetko ograničen trener.

CarloNS

pre 6 godina

Kad te Carls Barkli hvali onda to znaci nesto. Meloun ga promovise
u lidera, zvijezde NBA ga hvale, treba mu vremena da prihvati da je
i on buduca zvijezda NBA. Ogroman je to pritisak za mladog covjeka
pa otud i nesto slabiji sut ove sezone ali polako, sve ce doci na
svoje mjesto.
(nebitan, 19. januar 2018 16:12)

Meloun je licemer i veliki manipulator. Za medije priča kako je Nikola vođa tima, a onda ga stavi na liniju za 3 poena da hrani Plamlija loptama na centru. Za Džefersona je rekao da će biti redovan pa protiv Sakramenta nije dobio ni minut. Isto je tako pričao za Nurkića pa ga je izbacio. Sutra kada mu se bude drmala fotelja (a vreme je) prebaciće krivicu na Jokića.

nebitan

pre 6 godina

Kad te Carls Barkli hvali onda to znaci nesto. Meloun ga promovise
u lidera, zvijezde NBA ga hvale, treba mu vremena da prihvati da je
i on buduca zvijezda NBA. Ogroman je to pritisak za mladog covjeka
pa otud i nesto slabiji sut ove sezone ali polako, sve ce doci na
svoje mjesto.

the truth

pre 6 godina

Gledao sam statistiku Dejvisa i Bugija i skontao da Jokic ima minutuza kao oni, imao bi slicnu statistiku. To samo govori koliko je dobae.

kentaur

pre 6 godina

Jokić bi trebao prvi da bude biran, pa onda ostali. Košarka nije solo igra i izivljavanje bez odbrana. Poslednje lijepo na all star utakmicama sto je viđeno su asistencije Stiv Neša.

Marko

pre 6 godina

Mora da bude sebicniji da ima bar 20 poena, cinjenica je da mu trener ne pomaze ali je isto tako i cinjenica da on opet moze da ima 20 poena samo da je malo sebicniji kad to svati bice nesto od njega sad u ovom trenutku je razocarenje zato sto ga je ESPN proglasio top 15 igraca u nba pre pocetka sezone...svi njegovi vrsnjaci su vec na all staru KAT Embid Porzingis..

qqqqq

pre 6 godina

Njemu je mesto na ol staru. Brojke nisu mozda dovoljne a nedostaje i timski uspeh ali igrac poput Jokica je odlican za ol star. Nesebican, dobro dodaje, ume da napravi sou. Dosta sa zakucavanjima gde vas niko ne cuva i pustaju vas da se setkate do kosa.

svaka čast Malonu..

pre 6 godina

Da bi Jokić ove sezone bio na olstaru jedino je bilo potrebno da igra na svojoj prirodnoj poziciji, ovako je u sezoni kad je trebalo da eksplodira napravio bleđi utisak nego u prethodne dve i jako teško da će ići, mada s obzirom da je prirodni šoumen ko zna..

Jaran

pre 6 godina

Marko
Jokic nije strec cetvorka, covek je centar. To sto Meloun od njega pravi strec cetvorku je prica za sebe. Treba mu dati otkaz, realno nikada nije bio dobar trener.

Klos

pre 6 godina

Tompson,grin,vestbruk,cp3,batler,pol dzordz,kat,oldridz,lilard,grifin.To je vec 10 njih a ima 7 peostalih mesta.Tako da price o jokicu i lu vilijamsu padaju u vodu iako imaju dobre sezone jer jednostavno nema mesta.

Pogan

pre 6 godina

Dali Nurkica da bi Jokic igrao centra, a sada koriste Plamlija kao C, ludilo.
(Titus Pullo, 20. januar 2018 07:47)

Milsap povredjen, zamisli - mora neko da ga odmeni na toj poziciji, ludilo.

palop

pre 6 godina

Cekaj jel Lebron i Stef biraju tim ili treneri?
(Petar, 19. januar 2018 15:23)

Treneri biraju koji igraci ucestvuju, a Lebron i Kari biraju svoje timove, kao da se parišu i bira svako po jednog, nema vise Istoka i Zapada, nego ce ovako da se podele ekipe.

spree15

pre 6 godina

(Klos, 19. januar 2018 19:44)
Zasto Griffin i CP3? Vecito guranje Paula negde a decko niti je odigrao dovoljno utakmica niti ima neke brojke, pored Stepha, Westbrooka, Butlera i Lillarda nema on tu sta da trazi, takodje Paul George nije All Star ove godine, Griffina necu da komentarisem uopste. Na Jokicevim pozicijama konkurencija su KAT, Aldridge i Green i dok je Aldridge verovatno siguran jer stvarno igra vrhunski KAT i Green nisu i o tome se radi ovde.

Topnik

pre 6 godina

Jokić, Lou Williams, Lillard bore se za to 12. mesto na zapadu...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Joshua, 19. januar 2018 15:11)

Lou Williams će gotovo sigurno biti unutra.Igra fenomenalno,doveo je osakaćene clipperse među osam ekipa i nikad dosad nije bio all-star.Zato mislim da će mu treneri koji glasaju biti skloni.

zhou

pre 6 godina

Nece Jokic na all star, tamo neki Srbin iz Sombora... Pre ce da stave nekog zabagrelog Amera.
(Aleks, 19. januar 2018 16:05)

Nema u NBA nacionalnog ključa, možda malčice rasnog ali koji je u službi tržišta, čini mi se da se ponekad belci i azijati poguraju

basket

pre 6 godina

Da li Jokic zasluzuje da bude na All-Staru? Definitivno, ali po meni Lu Vilijams mora da se pojavi ove sezone, stvarno igra fantasticno, cak bih ga svrstao u top 10 igraca trenutno. Mlad je Jokic i ne jos toliko popularan, ali polako se probija, siguran sam da cemo ga sledeci put gledati na Al Staru. Koga god da odstrane, Jokica ili Vilijamsa, pogresice a i bice u pravu. Obojica zasluzuju mesto. Samo mi zanimljivo koliko puta su ostetili Lilarda prethodnih sezona.

Jaran

pre 6 godina

nebitan, Marko
Nema tu pritiska ili neke stidljivosti, uzima on suteve ali je problem sto igra krilnog centra. Kada je centar, Jokic sutne 4-5 trojki maksimalno i ubaci (uglavnom) preko 20p, a kao krilni centar MORA da se izvlaci cesto za 3 jer Plamli ostaje na skoku. Navodno je Plamli zbog odbrane startni centar, a cinjenica je da tim gubi dosta utakmica jer on nije uopste koristan u petorci i zato sto Jokic ne moze da diriguje napadom kada nije na svojoj poziciji.

2 od 4

pre 6 godina

Od ove cetvorice i Keni Smit je naknadno ubacio Jokica, ne samo Barkli. Kada su mu ukazali da je zaboravio da ubaci Vestbruka ispravio je tu gresku, pa je onda shvatio da ima previse bekova, i odlucio je da umesto Vilijamsa ubaci Jokica.

Titus Pullo

pre 6 godina

Dali Nurkica da bi Jokic igrao centra, a sada koriste Plamlija kao C, ludilo. Al i Nurkic ima zeznutu narav, mada mozda i bolje, ne dozvoljava da ga zezaju, hoce covek da zna sta igra i to da igra.

Phoenix

pre 6 godina

Тим Стефан,Тим Леброн...мењају историју због чега??? Искомплексирани Американци...
(vericaNe, 19. januar 2018 19:58)
Istorija je njihova, sami su je stvarali. Ili tada nisu bili iskompleksirani, glupi? Da je menjaju ne mogu ali mogu da menjaju tradicije. Ono sto je nekada bilo novo sada je istorija.

bosnian

pre 6 godina

Gledao sam emisiju, Shaq je još rekao da je za Draymonda jer igra odbranu i skače...Za Aldridgea je rekao da on ima bolje brojke jer igra u boljem sistemu, a da nikako nije bolji igrač od Cousinsa i Davisa.

palop

pre 6 godina

Milsap povredjen, zamisli - mora neko da ga odmeni na toj poziciji, ludilo.
(Pogan, 20. januar 2018 08:55)

Steta sto imaju samo 4 rezervne cetvorke pa moraju centra da koriste na toj poziciji...