Ponedeljak, 25.12.2017.

20:27

Vučić: Ogromna prostorija, Putin i ja sami...

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je u Moskvi imao dobre i sadržajne razgovore sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom.

Izvor: B92

Vuèiæ: Ogromna prostorija, Putin i ja sami... IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

66 Komentari

Sortiraj po:

mik

pre 6 godina

Kakve divne priče o reformi. Smanjene penzije i plate, pdv povećan sa 18 na 20%, cene goriva i akcize povećane, cene u prodavnicama povećane, struja skuplja, takse na sve i svašta, duplirane. Slušamo istu priču 6 godina i sve je gore. Zar toliko nemaš obraza? Znam da je tebi i ekipi sa velikim stomacima mnoogo bolje sad, ali, ti si predsednik Srbije a ne samo stranke svoje, bilo bi lepo za početak da prestaneš da LAŽEŠ i da oslobodiš medije i izađeš na tv duel sa bilo kim iz opozicije.

Seljak iz Dragaceva

pre 6 godina

Kpod mene u Dragacevu kada neko nesto prica kako njemu odgovara i sto nema veze sa zivotom kazu :Molim te nemoj "Komendijati" te i doticni mnogo "komendija" ali jos od 90-tih.Ti i tvoja druzina napravili ste od Srbije "Komendiju"

QuickFire

pre 6 godina

Još jedan u nizu AV-ovih monologa za maloumnike, koji inače gledaju tu televiziju na kojoj je dao izjavu....

Stvari su vrlo jednostavne - ako narod nije u stanju da prozre kroz ovako jeftinu i patetičnu retoriku, onda i nije za bolje i treba da doživotno radi za 300 evra. A vi ostali i dalje sedite kod kuće i tvrdite da nemate za koga da glasate.

sarajevo.ba

pre 6 godina

Izedbegovic nije za resavanje problema vec samo za svoju licnu promociju, i koristi svaki trenutak za to, dok to Bosnjaci ne vide nego misle da se bori za njhove interese.
(ranko, 26. decembar 2017 08:43)

Kao neko ko nikad nije glasao niti mu pada na pamet da glasa za Izetbegovica pitao bih te da li je Dodik ili Vucic za rjesavanje problema?
Je li ima neko u Srbiji da je na vecoj funkciji od poslanika u seoskoj skupstini a da nije clan SNS bratije?
O kakvom pricas rjesenju problema kad ste postali Sjeverna Koreja?!
Je li mislis da je rjesenja problema preklapanje prstiju na rukama, dubokoimni pogled i dramska pauza od 10 secundi i onda napokon reci "Srbija zeli dobre odnose sa svima".
Da si zaspao 2005e godine recimo, i danas se probudio, je l' bi povjerovao da je ovo Vucic radikal na EU putu?

sasa jokic

pre 6 godina

On je hteo da kaze da ga nij kao Kostunicu u Sociju priveo u metalni kontejner i izdao mu nalog sta treba da odradi. Tako da je Vucicu diktirao u velikoj prostranoj sobi. Deo tog “razgovora” smo imali prilike ekskluzivno da cujemo kod Kesica u 24 minuta.

Coco Bill

pre 6 godina

Dobro radiš Aleksandre,narodu nikad nećes ugoditi .Nastavi borbu i za taj narod koji te kritikuje,to je takođe tvoj narod,samo je izgubio veru i poverenje .Skockaćeš ti našu lepu Srbiju.
(nele, 26. decembar 2017 02:00)

Ono na kraju što ste rekli je najbolje i najtačnije !!! Skockao je on Srbiju, već odavno, ne treba više ni da je "skockava" !!!

Stefan

pre 6 godina

AV je kao i Dodik veliki i vješt manipulator koji ovakvim izjavama samo manipuliše građanima u cilju prikupljanja predizbornih poena. Dodik je 2014 godine pred izbore bio u posjeti Ruskoj Federaciji gdje se sastao sa predsjednikom Putinom i slikao se sa njim pa je Dodik tu sliku sa Putinom objavio u domaćim medijima pod naslovom da je navodno obezbijedio kredit od sedamsto miliona eura ili dolara od Rusije sa povoljnim kamatama i grejs periodom otplate. Tu priču o tom kreditu Dodik je ponavljao dobizbora u svrhu prikupljanja predizbornih poena, a kad su prošli izbori više nije bilo ni priče o tom kreditu niti je bilo išta od tog kredita. Tako i AV sada manipuliše građanima tom pričom tipa "ja i Putin sami u ogromnoj prostoriji"... u svrhu prikupljanja jeftinih poena iako ta priča i posjeta Rusiji nema rezultat koji AV želi da prikaže. Kakve to veze ima sa bilo čim to što je AV bio nasamo sa Putinom? To ne znači da je AV bilo šta dogovorio korisno za Srbiju, nema to nikakve veze sa bilo čim, to je samo još jedna u nizu obmana kojim AV manipuliše naivnim građanima. Vrijeme će pokazati da je tako iako će botovi da lupaju minuse na ovaj komentar. Ali, što više minusa to znači da sam u pravu

Dimitrije

pre 6 godina

Ukoliko ne uvedemo sankcije Rusiji, nikada nećemo ući u EU... Bez ruskog gasa bi i ozbiljnije države u Evropi imale krupan problem, Srbiju da ne pominjem... Najozbiljniji potez bi bilo raspisivanje referenduma, ali to Vučić nikada neće uraditi... On jednostavno ne želi da ljudi u ovoj zemlji budu načisto s tim šta im budućnost donosi...

ranko

pre 6 godina

Izedbegovic nije za resavanje problema vec samo za svoju licnu promociju, i koristi svaki trenutak za to, dok to Bosnjaci ne vide nego misle da se bori za njhove interese.

Glavatar

pre 6 godina

"Seli smo u Putinov automobil, specijalno ga je dovuko, i išli smo ka aerodromu Nikola Tesla, kad mi je rekao: "Svaka ti čast što si imao petlju da ove reforme pokreneš", aja sam mu rekao: "Nisam imao izbora"", kazao je predsednik Srbije.
Ovo mi je ravno predizbornoj kampanji janicija karica dok je brat bugulub bio u bekstvu: bogoljub vam je takav covek... da ga iz aviona bacite u pustinju... bez padobrana... on bi se na noge docekao... i otvorio nova radna mesta.. :)))

Alcale

pre 6 godina

@Mika

Svi politicari pa i predsednici itekako razgovaraju "iza zatvorenih" vrata sto znaci bez informacija za javnost a ne da sluzba db itd nece znati sadrzaj...

Nego... da se o titovim sastancima sa predsednicima pisalo kao o ovom... pa mi bi jos citali feljton iz npr 1970... nebi stigli do sada da procitamo sta je sve radio i gde je bio... bravar!

Ja i on sami u velikoj sobi.... hahahaha... sada sledi kesic!

Janko

pre 6 godina

Sam doček i prijem kog je Vučić doživeo dovoljno jasno govori o tome koliko je maksimalno Srbija cenjena i poštovana od strane Putina i Rusije.

hipokrat

pre 6 godina

"išli smo ka aerodromu Nikola Tesla, kad mi je rekao: "Svaka ti čast što si imao petlju da ove reforme pokreneš", aja sam mu rekao: "Nisam imao izbora"", kazao je predsednik Srbije."

Kako da ne. Putin razgovara na nivou vodje navijacke grupe (sto je ovom nasem predsedniku struka i domet). U ovo ce svakako poverovati oni sto veruju u ono debejsko pisamce iz hotela.

Viktor

pre 6 godina

Rusija je vekovni prijatelj Srba i Srbije i mi sa njima moramo imati sto bolju vojnu a i ekonomsku saradnju. Sastanak Vucica i Putina je samo jedan od dokaza da Rusi u nama vide velikog prijatelja za saradnju.

kobre

pre 6 godina

Ovo je tragikomično. Pa dovoljno je pogledati komentare ruske štampe i potpuno je jasno šta Putin misli o njemu.
Tragičan deo je što čim se ove nebuloze plasiraju kroz medije, postoji publika koja to "guta". Tužno!

Miki kontiki

pre 6 godina

Стално се нешто прича о народном интересу, али народ никада не може да сазна о чему!

nele

pre 6 godina

Dobro radiš Aleksandre,narodu nikad nećes ugoditi .Nastavi borbu i za taj narod koji te kritikuje,to je takođe tvoj narod,samo je izgubio veru i poverenje .Skockaćeš ti našu lepu Srbiju.

Zemljoradnik

pre 6 godina

“Najduži je bio razgovor u četiri oka, ogromna prostorija, nas dvojica sami. To govori o pristojnom odnosu... Dodao je da je primio titulu počasnog doktora u Mgimu – jednom od najboljih diplomatskih univerziteta u svetu.
Imao sam tu čast da primim titulu počasnog doktora, tu titulu nije primio nijedan Srbin, ali nije primio nijedan Hrvat, Bugarin, Crnogorac… Primio ga je Širak, Sakozi, Ban Ki Mun, navodi on.”
- Tako se to radi. A ne kao Amerikanci. U Belu kuću ga puštaju samo kroz ulaz za poslugu, a najveći domet razgovor sa zamenikom pomoćnika državnog sekretara. Džaba im svi dolari koje su u zadnjih 10 godina slali kao pomoć. A Rusi, Rusi su ukapirali kako da jeftino kupe ove naše vlastodržce. Samo podidji njihovoj sujeti, imaćeš ih a da ne potrošiš ni jedan dolar (ili rublju). To ovi sa zapada nikako da shvate... A tek ovo hvalisanje u stilu “koji sam ja meni kralj”. To je posebna priča. Degutantno.

Gross

pre 6 godina

@Mika a na kojoj to planeti državnici javno pričaju? Sve priče nisu za svačije uši. Zato se i izdaju saopštenja i drže konferencije za novinare. Sam razgovor je skoro uvek klasifikovan i retko ko zna sadržaj i teme. Pa najbolje bi bilo tebe da obaveste, vidi se da si bas bistar.

Sara

pre 6 godina

Poseta Rusiji je bila na najvišem nivou i činjenica je da odnosi Srbije i Rusije nikada nisu bili bolji, naravno zbog politike koju Srbija sada vodi.

Bruder Jakob

pre 6 godina

Engleski, ono malo sto sam čula, osrednji.
(Dragana, 25. decembar 2017 23:09)

Nerado ga hvalim, malo sam pogledao na Youtube, engleski priča prilično tečno i u govoru upotrebljava riječi koje prosječni govornik nema šanse da zna!

maki

pre 6 godina

Koliko njih iz sveta, a posebno iz Srbije bi sve dali da su bili na Vucicevom mestu. Na kraju, realizacija ce pokazati da li je istina. Vreme je pred nama. Tako nisu verovali ni za MIG-ove.

Samosvesna gradjanka

pre 6 godina

... Inače, jedan predsednik nema šta da razgovara "privatno" i "tajno"...
(Mika, 25. decembar 2017 22:38)

Niste nikada čuli i/li pročitali izraze ,,iza zatvorenih vrata'', ,,razgovor predsednika dve države se održava za sada na tajnoj lokaciji'', ,,onda su saradnici oba predsednika i njihovi saradnici zamoljeni da napuste prostoriju u kojoj će razgovor biti nastavljen'' itd. Zar mislite da su razgovori na Jalti bili javni, da su razgovoru Čerčil, Staljin i Ruzvelt bili u prisustvu novinara i ostalih zainteresovanih? Nikada ni jedan razgovor predstavnika dve države ili više država nije i nikada neće biti u svemu biti poznat građanima država čiji predstavnici međusobno razgovaraju - što je nivo predstavnika država viši, to je tajnost veće a najveća je kada razgovaraju predsednici - tako je bilo, tako je sada i tako će uvek biti; da nije tako, onda bi predsednici država razgovarali javno, pred kamerama i bili bi direktno prenošeni od prve do poslednje sekunde razgovora.

Dragana

pre 6 godina

Quince@; zivela sam u Moskvi, moj ruski nije naročit, Vucicev je katastrofalan.
Engleski, ono malo sto sam čula, osrednji.
Čemu pretjerivanje?Od predsednika se ne očekuje da obavezno bude poliglota, ali da ime da vodi državu, da.
Tu meni nešto “škripi”...

Pavle

pre 6 godina

1) Predsednik Srbije A. Vučić poznaje Ruski jezik na nivou B1+ možda sada i na nivou B2 ali je verovatno bilo simultano prevođenje sa napomenom da prevodioci nisu bili prisutni u prostoriji gde su bilia dva predsednika Putin i Vučić, a mošdaje bilo i automatsko kompjutersko prevođenje; to je danas moguće. Prema diplomatskom protokolu direktan , službeni, razgovor bez prevodioca može se obavljati samo ako pregovarači poznaju jezik sporazumevanja na nivou C1.
2) Ta prostorija je tako tehnički opremljena da obezbeđenje nije potrebno; čak i Vučić u svom kabinetu može primiti stranku bez prisutstva obezbeđenja.

Quince

pre 6 godina

90% ovoga što je rekao nije istina. Putina uvek, ali, uvek prate telohranitelji. A, ovde su morala biti prisutna i dva prevodioca, jer Vučić ne zna ruski, kao što ne zna ni engleski. Uostalom, kad god je neko bio u poseti Vučiću, tu su bili i prevodioci. Postoje snimci.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Zoran, 25. decembar 2017 22:07)
Moram da te demantujem...Sory, Vucic perfektno govori ruski jezik. Nadji izjavu predsednice Saveta Federacije Valentine Matvijenko.

Zoran

pre 6 godina

90% ovoga što je rekao nije istina. Putina uvek, ali, uvek prate telohranitelji. A, ovde su morala biti prisutna i dva prevodioca, jer Vučić ne zna ruski, kao što ne zna ni engleski. Uostalom, kad god je neko bio u poseti Vučiću, tu su bili i prevodioci. Postoje snimci.

Mika

pre 6 godina

Opet lovačke priče. Inače, jedan predsednik nema šta da razgovara "privatno" i "tajno", jer on nije predsednik privatnog feuda, već sedam miliona građana. Mada ovo nije normalna država, pa i ne treba očekivati previše od gospodina.

Zoran

pre 6 godina

90% ovoga što je rekao nije istina. Putina uvek, ali, uvek prate telohranitelji. A, ovde su morala biti prisutna i dva prevodioca, jer Vučić ne zna ruski, kao što ne zna ni engleski. Uostalom, kad god je neko bio u poseti Vučiću, tu su bili i prevodioci. Postoje snimci.

Mika

pre 6 godina

Opet lovačke priče. Inače, jedan predsednik nema šta da razgovara "privatno" i "tajno", jer on nije predsednik privatnog feuda, već sedam miliona građana. Mada ovo nije normalna država, pa i ne treba očekivati previše od gospodina.

Quince

pre 6 godina

90% ovoga što je rekao nije istina. Putina uvek, ali, uvek prate telohranitelji. A, ovde su morala biti prisutna i dva prevodioca, jer Vučić ne zna ruski, kao što ne zna ni engleski. Uostalom, kad god je neko bio u poseti Vučiću, tu su bili i prevodioci. Postoje snimci.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Zoran, 25. decembar 2017 22:07)
Moram da te demantujem...Sory, Vucic perfektno govori ruski jezik. Nadji izjavu predsednice Saveta Federacije Valentine Matvijenko.

Dragana

pre 6 godina

Quince@; zivela sam u Moskvi, moj ruski nije naročit, Vucicev je katastrofalan.
Engleski, ono malo sto sam čula, osrednji.
Čemu pretjerivanje?Od predsednika se ne očekuje da obavezno bude poliglota, ali da ime da vodi državu, da.
Tu meni nešto “škripi”...

Samosvesna gradjanka

pre 6 godina

... Inače, jedan predsednik nema šta da razgovara "privatno" i "tajno"...
(Mika, 25. decembar 2017 22:38)

Niste nikada čuli i/li pročitali izraze ,,iza zatvorenih vrata'', ,,razgovor predsednika dve države se održava za sada na tajnoj lokaciji'', ,,onda su saradnici oba predsednika i njihovi saradnici zamoljeni da napuste prostoriju u kojoj će razgovor biti nastavljen'' itd. Zar mislite da su razgovori na Jalti bili javni, da su razgovoru Čerčil, Staljin i Ruzvelt bili u prisustvu novinara i ostalih zainteresovanih? Nikada ni jedan razgovor predstavnika dve države ili više država nije i nikada neće biti u svemu biti poznat građanima država čiji predstavnici međusobno razgovaraju - što je nivo predstavnika država viši, to je tajnost veće a najveća je kada razgovaraju predsednici - tako je bilo, tako je sada i tako će uvek biti; da nije tako, onda bi predsednici država razgovarali javno, pred kamerama i bili bi direktno prenošeni od prve do poslednje sekunde razgovora.

Sara

pre 6 godina

Poseta Rusiji je bila na najvišem nivou i činjenica je da odnosi Srbije i Rusije nikada nisu bili bolji, naravno zbog politike koju Srbija sada vodi.

maki

pre 6 godina

Koliko njih iz sveta, a posebno iz Srbije bi sve dali da su bili na Vucicevom mestu. Na kraju, realizacija ce pokazati da li je istina. Vreme je pred nama. Tako nisu verovali ni za MIG-ove.

Janko

pre 6 godina

Sam doček i prijem kog je Vučić doživeo dovoljno jasno govori o tome koliko je maksimalno Srbija cenjena i poštovana od strane Putina i Rusije.

Gross

pre 6 godina

@Mika a na kojoj to planeti državnici javno pričaju? Sve priče nisu za svačije uši. Zato se i izdaju saopštenja i drže konferencije za novinare. Sam razgovor je skoro uvek klasifikovan i retko ko zna sadržaj i teme. Pa najbolje bi bilo tebe da obaveste, vidi se da si bas bistar.

Glavatar

pre 6 godina

"Seli smo u Putinov automobil, specijalno ga je dovuko, i išli smo ka aerodromu Nikola Tesla, kad mi je rekao: "Svaka ti čast što si imao petlju da ove reforme pokreneš", aja sam mu rekao: "Nisam imao izbora"", kazao je predsednik Srbije.
Ovo mi je ravno predizbornoj kampanji janicija karica dok je brat bugulub bio u bekstvu: bogoljub vam je takav covek... da ga iz aviona bacite u pustinju... bez padobrana... on bi se na noge docekao... i otvorio nova radna mesta.. :)))

Bruder Jakob

pre 6 godina

Engleski, ono malo sto sam čula, osrednji.
(Dragana, 25. decembar 2017 23:09)

Nerado ga hvalim, malo sam pogledao na Youtube, engleski priča prilično tečno i u govoru upotrebljava riječi koje prosječni govornik nema šanse da zna!

nele

pre 6 godina

Dobro radiš Aleksandre,narodu nikad nećes ugoditi .Nastavi borbu i za taj narod koji te kritikuje,to je takođe tvoj narod,samo je izgubio veru i poverenje .Skockaćeš ti našu lepu Srbiju.

Viktor

pre 6 godina

Rusija je vekovni prijatelj Srba i Srbije i mi sa njima moramo imati sto bolju vojnu a i ekonomsku saradnju. Sastanak Vucica i Putina je samo jedan od dokaza da Rusi u nama vide velikog prijatelja za saradnju.

ranko

pre 6 godina

Izedbegovic nije za resavanje problema vec samo za svoju licnu promociju, i koristi svaki trenutak za to, dok to Bosnjaci ne vide nego misle da se bori za njhove interese.

hipokrat

pre 6 godina

"išli smo ka aerodromu Nikola Tesla, kad mi je rekao: "Svaka ti čast što si imao petlju da ove reforme pokreneš", aja sam mu rekao: "Nisam imao izbora"", kazao je predsednik Srbije."

Kako da ne. Putin razgovara na nivou vodje navijacke grupe (sto je ovom nasem predsedniku struka i domet). U ovo ce svakako poverovati oni sto veruju u ono debejsko pisamce iz hotela.

Zemljoradnik

pre 6 godina

“Najduži je bio razgovor u četiri oka, ogromna prostorija, nas dvojica sami. To govori o pristojnom odnosu... Dodao je da je primio titulu počasnog doktora u Mgimu – jednom od najboljih diplomatskih univerziteta u svetu.
Imao sam tu čast da primim titulu počasnog doktora, tu titulu nije primio nijedan Srbin, ali nije primio nijedan Hrvat, Bugarin, Crnogorac… Primio ga je Širak, Sakozi, Ban Ki Mun, navodi on.”
- Tako se to radi. A ne kao Amerikanci. U Belu kuću ga puštaju samo kroz ulaz za poslugu, a najveći domet razgovor sa zamenikom pomoćnika državnog sekretara. Džaba im svi dolari koje su u zadnjih 10 godina slali kao pomoć. A Rusi, Rusi su ukapirali kako da jeftino kupe ove naše vlastodržce. Samo podidji njihovoj sujeti, imaćeš ih a da ne potrošiš ni jedan dolar (ili rublju). To ovi sa zapada nikako da shvate... A tek ovo hvalisanje u stilu “koji sam ja meni kralj”. To je posebna priča. Degutantno.

kobre

pre 6 godina

Ovo je tragikomično. Pa dovoljno je pogledati komentare ruske štampe i potpuno je jasno šta Putin misli o njemu.
Tragičan deo je što čim se ove nebuloze plasiraju kroz medije, postoji publika koja to "guta". Tužno!

Alcale

pre 6 godina

@Mika

Svi politicari pa i predsednici itekako razgovaraju "iza zatvorenih" vrata sto znaci bez informacija za javnost a ne da sluzba db itd nece znati sadrzaj...

Nego... da se o titovim sastancima sa predsednicima pisalo kao o ovom... pa mi bi jos citali feljton iz npr 1970... nebi stigli do sada da procitamo sta je sve radio i gde je bio... bravar!

Ja i on sami u velikoj sobi.... hahahaha... sada sledi kesic!

Miki kontiki

pre 6 godina

Стално се нешто прича о народном интересу, али народ никада не може да сазна о чему!

Pavle

pre 6 godina

1) Predsednik Srbije A. Vučić poznaje Ruski jezik na nivou B1+ možda sada i na nivou B2 ali je verovatno bilo simultano prevođenje sa napomenom da prevodioci nisu bili prisutni u prostoriji gde su bilia dva predsednika Putin i Vučić, a mošdaje bilo i automatsko kompjutersko prevođenje; to je danas moguće. Prema diplomatskom protokolu direktan , službeni, razgovor bez prevodioca može se obavljati samo ako pregovarači poznaju jezik sporazumevanja na nivou C1.
2) Ta prostorija je tako tehnički opremljena da obezbeđenje nije potrebno; čak i Vučić u svom kabinetu može primiti stranku bez prisutstva obezbeđenja.

Stefan

pre 6 godina

AV je kao i Dodik veliki i vješt manipulator koji ovakvim izjavama samo manipuliše građanima u cilju prikupljanja predizbornih poena. Dodik je 2014 godine pred izbore bio u posjeti Ruskoj Federaciji gdje se sastao sa predsjednikom Putinom i slikao se sa njim pa je Dodik tu sliku sa Putinom objavio u domaćim medijima pod naslovom da je navodno obezbijedio kredit od sedamsto miliona eura ili dolara od Rusije sa povoljnim kamatama i grejs periodom otplate. Tu priču o tom kreditu Dodik je ponavljao dobizbora u svrhu prikupljanja predizbornih poena, a kad su prošli izbori više nije bilo ni priče o tom kreditu niti je bilo išta od tog kredita. Tako i AV sada manipuliše građanima tom pričom tipa "ja i Putin sami u ogromnoj prostoriji"... u svrhu prikupljanja jeftinih poena iako ta priča i posjeta Rusiji nema rezultat koji AV želi da prikaže. Kakve to veze ima sa bilo čim to što je AV bio nasamo sa Putinom? To ne znači da je AV bilo šta dogovorio korisno za Srbiju, nema to nikakve veze sa bilo čim, to je samo još jedna u nizu obmana kojim AV manipuliše naivnim građanima. Vrijeme će pokazati da je tako iako će botovi da lupaju minuse na ovaj komentar. Ali, što više minusa to znači da sam u pravu

Dimitrije

pre 6 godina

Ukoliko ne uvedemo sankcije Rusiji, nikada nećemo ući u EU... Bez ruskog gasa bi i ozbiljnije države u Evropi imale krupan problem, Srbiju da ne pominjem... Najozbiljniji potez bi bilo raspisivanje referenduma, ali to Vučić nikada neće uraditi... On jednostavno ne želi da ljudi u ovoj zemlji budu načisto s tim šta im budućnost donosi...

QuickFire

pre 6 godina

Još jedan u nizu AV-ovih monologa za maloumnike, koji inače gledaju tu televiziju na kojoj je dao izjavu....

Stvari su vrlo jednostavne - ako narod nije u stanju da prozre kroz ovako jeftinu i patetičnu retoriku, onda i nije za bolje i treba da doživotno radi za 300 evra. A vi ostali i dalje sedite kod kuće i tvrdite da nemate za koga da glasate.

Seljak iz Dragaceva

pre 6 godina

Kpod mene u Dragacevu kada neko nesto prica kako njemu odgovara i sto nema veze sa zivotom kazu :Molim te nemoj "Komendijati" te i doticni mnogo "komendija" ali jos od 90-tih.Ti i tvoja druzina napravili ste od Srbije "Komendiju"

Coco Bill

pre 6 godina

Dobro radiš Aleksandre,narodu nikad nećes ugoditi .Nastavi borbu i za taj narod koji te kritikuje,to je takođe tvoj narod,samo je izgubio veru i poverenje .Skockaćeš ti našu lepu Srbiju.
(nele, 26. decembar 2017 02:00)

Ono na kraju što ste rekli je najbolje i najtačnije !!! Skockao je on Srbiju, već odavno, ne treba više ni da je "skockava" !!!

sasa jokic

pre 6 godina

On je hteo da kaze da ga nij kao Kostunicu u Sociju priveo u metalni kontejner i izdao mu nalog sta treba da odradi. Tako da je Vucicu diktirao u velikoj prostranoj sobi. Deo tog “razgovora” smo imali prilike ekskluzivno da cujemo kod Kesica u 24 minuta.

sarajevo.ba

pre 6 godina

Izedbegovic nije za resavanje problema vec samo za svoju licnu promociju, i koristi svaki trenutak za to, dok to Bosnjaci ne vide nego misle da se bori za njhove interese.
(ranko, 26. decembar 2017 08:43)

Kao neko ko nikad nije glasao niti mu pada na pamet da glasa za Izetbegovica pitao bih te da li je Dodik ili Vucic za rjesavanje problema?
Je li ima neko u Srbiji da je na vecoj funkciji od poslanika u seoskoj skupstini a da nije clan SNS bratije?
O kakvom pricas rjesenju problema kad ste postali Sjeverna Koreja?!
Je li mislis da je rjesenja problema preklapanje prstiju na rukama, dubokoimni pogled i dramska pauza od 10 secundi i onda napokon reci "Srbija zeli dobre odnose sa svima".
Da si zaspao 2005e godine recimo, i danas se probudio, je l' bi povjerovao da je ovo Vucic radikal na EU putu?

mik

pre 6 godina

Kakve divne priče o reformi. Smanjene penzije i plate, pdv povećan sa 18 na 20%, cene goriva i akcize povećane, cene u prodavnicama povećane, struja skuplja, takse na sve i svašta, duplirane. Slušamo istu priču 6 godina i sve je gore. Zar toliko nemaš obraza? Znam da je tebi i ekipi sa velikim stomacima mnoogo bolje sad, ali, ti si predsednik Srbije a ne samo stranke svoje, bilo bi lepo za početak da prestaneš da LAŽEŠ i da oslobodiš medije i izađeš na tv duel sa bilo kim iz opozicije.

Zoran

pre 6 godina

90% ovoga što je rekao nije istina. Putina uvek, ali, uvek prate telohranitelji. A, ovde su morala biti prisutna i dva prevodioca, jer Vučić ne zna ruski, kao što ne zna ni engleski. Uostalom, kad god je neko bio u poseti Vučiću, tu su bili i prevodioci. Postoje snimci.

Dragana

pre 6 godina

Quince@; zivela sam u Moskvi, moj ruski nije naročit, Vucicev je katastrofalan.
Engleski, ono malo sto sam čula, osrednji.
Čemu pretjerivanje?Od predsednika se ne očekuje da obavezno bude poliglota, ali da ime da vodi državu, da.
Tu meni nešto “škripi”...

Mika

pre 6 godina

Opet lovačke priče. Inače, jedan predsednik nema šta da razgovara "privatno" i "tajno", jer on nije predsednik privatnog feuda, već sedam miliona građana. Mada ovo nije normalna država, pa i ne treba očekivati previše od gospodina.

Quince

pre 6 godina

90% ovoga što je rekao nije istina. Putina uvek, ali, uvek prate telohranitelji. A, ovde su morala biti prisutna i dva prevodioca, jer Vučić ne zna ruski, kao što ne zna ni engleski. Uostalom, kad god je neko bio u poseti Vučiću, tu su bili i prevodioci. Postoje snimci.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Zoran, 25. decembar 2017 22:07)
Moram da te demantujem...Sory, Vucic perfektno govori ruski jezik. Nadji izjavu predsednice Saveta Federacije Valentine Matvijenko.

Pavle

pre 6 godina

1) Predsednik Srbije A. Vučić poznaje Ruski jezik na nivou B1+ možda sada i na nivou B2 ali je verovatno bilo simultano prevođenje sa napomenom da prevodioci nisu bili prisutni u prostoriji gde su bilia dva predsednika Putin i Vučić, a mošdaje bilo i automatsko kompjutersko prevođenje; to je danas moguće. Prema diplomatskom protokolu direktan , službeni, razgovor bez prevodioca može se obavljati samo ako pregovarači poznaju jezik sporazumevanja na nivou C1.
2) Ta prostorija je tako tehnički opremljena da obezbeđenje nije potrebno; čak i Vučić u svom kabinetu može primiti stranku bez prisutstva obezbeđenja.

Samosvesna gradjanka

pre 6 godina

... Inače, jedan predsednik nema šta da razgovara "privatno" i "tajno"...
(Mika, 25. decembar 2017 22:38)

Niste nikada čuli i/li pročitali izraze ,,iza zatvorenih vrata'', ,,razgovor predsednika dve države se održava za sada na tajnoj lokaciji'', ,,onda su saradnici oba predsednika i njihovi saradnici zamoljeni da napuste prostoriju u kojoj će razgovor biti nastavljen'' itd. Zar mislite da su razgovori na Jalti bili javni, da su razgovoru Čerčil, Staljin i Ruzvelt bili u prisustvu novinara i ostalih zainteresovanih? Nikada ni jedan razgovor predstavnika dve države ili više država nije i nikada neće biti u svemu biti poznat građanima država čiji predstavnici međusobno razgovaraju - što je nivo predstavnika država viši, to je tajnost veće a najveća je kada razgovaraju predsednici - tako je bilo, tako je sada i tako će uvek biti; da nije tako, onda bi predsednici država razgovarali javno, pred kamerama i bili bi direktno prenošeni od prve do poslednje sekunde razgovora.

Stefan

pre 6 godina

AV je kao i Dodik veliki i vješt manipulator koji ovakvim izjavama samo manipuliše građanima u cilju prikupljanja predizbornih poena. Dodik je 2014 godine pred izbore bio u posjeti Ruskoj Federaciji gdje se sastao sa predsjednikom Putinom i slikao se sa njim pa je Dodik tu sliku sa Putinom objavio u domaćim medijima pod naslovom da je navodno obezbijedio kredit od sedamsto miliona eura ili dolara od Rusije sa povoljnim kamatama i grejs periodom otplate. Tu priču o tom kreditu Dodik je ponavljao dobizbora u svrhu prikupljanja predizbornih poena, a kad su prošli izbori više nije bilo ni priče o tom kreditu niti je bilo išta od tog kredita. Tako i AV sada manipuliše građanima tom pričom tipa "ja i Putin sami u ogromnoj prostoriji"... u svrhu prikupljanja jeftinih poena iako ta priča i posjeta Rusiji nema rezultat koji AV želi da prikaže. Kakve to veze ima sa bilo čim to što je AV bio nasamo sa Putinom? To ne znači da je AV bilo šta dogovorio korisno za Srbiju, nema to nikakve veze sa bilo čim, to je samo još jedna u nizu obmana kojim AV manipuliše naivnim građanima. Vrijeme će pokazati da je tako iako će botovi da lupaju minuse na ovaj komentar. Ali, što više minusa to znači da sam u pravu

Seljak iz Dragaceva

pre 6 godina

Kpod mene u Dragacevu kada neko nesto prica kako njemu odgovara i sto nema veze sa zivotom kazu :Molim te nemoj "Komendijati" te i doticni mnogo "komendija" ali jos od 90-tih.Ti i tvoja druzina napravili ste od Srbije "Komendiju"

Dimitrije

pre 6 godina

Ukoliko ne uvedemo sankcije Rusiji, nikada nećemo ući u EU... Bez ruskog gasa bi i ozbiljnije države u Evropi imale krupan problem, Srbiju da ne pominjem... Najozbiljniji potez bi bilo raspisivanje referenduma, ali to Vučić nikada neće uraditi... On jednostavno ne želi da ljudi u ovoj zemlji budu načisto s tim šta im budućnost donosi...

sasa jokic

pre 6 godina

On je hteo da kaze da ga nij kao Kostunicu u Sociju priveo u metalni kontejner i izdao mu nalog sta treba da odradi. Tako da je Vucicu diktirao u velikoj prostranoj sobi. Deo tog “razgovora” smo imali prilike ekskluzivno da cujemo kod Kesica u 24 minuta.

Zemljoradnik

pre 6 godina

“Najduži je bio razgovor u četiri oka, ogromna prostorija, nas dvojica sami. To govori o pristojnom odnosu... Dodao je da je primio titulu počasnog doktora u Mgimu – jednom od najboljih diplomatskih univerziteta u svetu.
Imao sam tu čast da primim titulu počasnog doktora, tu titulu nije primio nijedan Srbin, ali nije primio nijedan Hrvat, Bugarin, Crnogorac… Primio ga je Širak, Sakozi, Ban Ki Mun, navodi on.”
- Tako se to radi. A ne kao Amerikanci. U Belu kuću ga puštaju samo kroz ulaz za poslugu, a najveći domet razgovor sa zamenikom pomoćnika državnog sekretara. Džaba im svi dolari koje su u zadnjih 10 godina slali kao pomoć. A Rusi, Rusi su ukapirali kako da jeftino kupe ove naše vlastodržce. Samo podidji njihovoj sujeti, imaćeš ih a da ne potrošiš ni jedan dolar (ili rublju). To ovi sa zapada nikako da shvate... A tek ovo hvalisanje u stilu “koji sam ja meni kralj”. To je posebna priča. Degutantno.

Glavatar

pre 6 godina

"Seli smo u Putinov automobil, specijalno ga je dovuko, i išli smo ka aerodromu Nikola Tesla, kad mi je rekao: "Svaka ti čast što si imao petlju da ove reforme pokreneš", aja sam mu rekao: "Nisam imao izbora"", kazao je predsednik Srbije.
Ovo mi je ravno predizbornoj kampanji janicija karica dok je brat bugulub bio u bekstvu: bogoljub vam je takav covek... da ga iz aviona bacite u pustinju... bez padobrana... on bi se na noge docekao... i otvorio nova radna mesta.. :)))

sarajevo.ba

pre 6 godina

Izedbegovic nije za resavanje problema vec samo za svoju licnu promociju, i koristi svaki trenutak za to, dok to Bosnjaci ne vide nego misle da se bori za njhove interese.
(ranko, 26. decembar 2017 08:43)

Kao neko ko nikad nije glasao niti mu pada na pamet da glasa za Izetbegovica pitao bih te da li je Dodik ili Vucic za rjesavanje problema?
Je li ima neko u Srbiji da je na vecoj funkciji od poslanika u seoskoj skupstini a da nije clan SNS bratije?
O kakvom pricas rjesenju problema kad ste postali Sjeverna Koreja?!
Je li mislis da je rjesenja problema preklapanje prstiju na rukama, dubokoimni pogled i dramska pauza od 10 secundi i onda napokon reci "Srbija zeli dobre odnose sa svima".
Da si zaspao 2005e godine recimo, i danas se probudio, je l' bi povjerovao da je ovo Vucic radikal na EU putu?

Alcale

pre 6 godina

@Mika

Svi politicari pa i predsednici itekako razgovaraju "iza zatvorenih" vrata sto znaci bez informacija za javnost a ne da sluzba db itd nece znati sadrzaj...

Nego... da se o titovim sastancima sa predsednicima pisalo kao o ovom... pa mi bi jos citali feljton iz npr 1970... nebi stigli do sada da procitamo sta je sve radio i gde je bio... bravar!

Ja i on sami u velikoj sobi.... hahahaha... sada sledi kesic!

hipokrat

pre 6 godina

"išli smo ka aerodromu Nikola Tesla, kad mi je rekao: "Svaka ti čast što si imao petlju da ove reforme pokreneš", aja sam mu rekao: "Nisam imao izbora"", kazao je predsednik Srbije."

Kako da ne. Putin razgovara na nivou vodje navijacke grupe (sto je ovom nasem predsedniku struka i domet). U ovo ce svakako poverovati oni sto veruju u ono debejsko pisamce iz hotela.

Miki kontiki

pre 6 godina

Стално се нешто прича о народном интересу, али народ никада не може да сазна о чему!

kobre

pre 6 godina

Ovo je tragikomično. Pa dovoljno je pogledati komentare ruske štampe i potpuno je jasno šta Putin misli o njemu.
Tragičan deo je što čim se ove nebuloze plasiraju kroz medije, postoji publika koja to "guta". Tužno!

Coco Bill

pre 6 godina

Dobro radiš Aleksandre,narodu nikad nećes ugoditi .Nastavi borbu i za taj narod koji te kritikuje,to je takođe tvoj narod,samo je izgubio veru i poverenje .Skockaćeš ti našu lepu Srbiju.
(nele, 26. decembar 2017 02:00)

Ono na kraju što ste rekli je najbolje i najtačnije !!! Skockao je on Srbiju, već odavno, ne treba više ni da je "skockava" !!!

QuickFire

pre 6 godina

Još jedan u nizu AV-ovih monologa za maloumnike, koji inače gledaju tu televiziju na kojoj je dao izjavu....

Stvari su vrlo jednostavne - ako narod nije u stanju da prozre kroz ovako jeftinu i patetičnu retoriku, onda i nije za bolje i treba da doživotno radi za 300 evra. A vi ostali i dalje sedite kod kuće i tvrdite da nemate za koga da glasate.

Janko

pre 6 godina

Sam doček i prijem kog je Vučić doživeo dovoljno jasno govori o tome koliko je maksimalno Srbija cenjena i poštovana od strane Putina i Rusije.

mik

pre 6 godina

Kakve divne priče o reformi. Smanjene penzije i plate, pdv povećan sa 18 na 20%, cene goriva i akcize povećane, cene u prodavnicama povećane, struja skuplja, takse na sve i svašta, duplirane. Slušamo istu priču 6 godina i sve je gore. Zar toliko nemaš obraza? Znam da je tebi i ekipi sa velikim stomacima mnoogo bolje sad, ali, ti si predsednik Srbije a ne samo stranke svoje, bilo bi lepo za početak da prestaneš da LAŽEŠ i da oslobodiš medije i izađeš na tv duel sa bilo kim iz opozicije.

ranko

pre 6 godina

Izedbegovic nije za resavanje problema vec samo za svoju licnu promociju, i koristi svaki trenutak za to, dok to Bosnjaci ne vide nego misle da se bori za njhove interese.

nele

pre 6 godina

Dobro radiš Aleksandre,narodu nikad nećes ugoditi .Nastavi borbu i za taj narod koji te kritikuje,to je takođe tvoj narod,samo je izgubio veru i poverenje .Skockaćeš ti našu lepu Srbiju.

Viktor

pre 6 godina

Rusija je vekovni prijatelj Srba i Srbije i mi sa njima moramo imati sto bolju vojnu a i ekonomsku saradnju. Sastanak Vucica i Putina je samo jedan od dokaza da Rusi u nama vide velikog prijatelja za saradnju.

maki

pre 6 godina

Koliko njih iz sveta, a posebno iz Srbije bi sve dali da su bili na Vucicevom mestu. Na kraju, realizacija ce pokazati da li je istina. Vreme je pred nama. Tako nisu verovali ni za MIG-ove.

Sara

pre 6 godina

Poseta Rusiji je bila na najvišem nivou i činjenica je da odnosi Srbije i Rusije nikada nisu bili bolji, naravno zbog politike koju Srbija sada vodi.

Bruder Jakob

pre 6 godina

Engleski, ono malo sto sam čula, osrednji.
(Dragana, 25. decembar 2017 23:09)

Nerado ga hvalim, malo sam pogledao na Youtube, engleski priča prilično tečno i u govoru upotrebljava riječi koje prosječni govornik nema šanse da zna!

Gross

pre 6 godina

@Mika a na kojoj to planeti državnici javno pričaju? Sve priče nisu za svačije uši. Zato se i izdaju saopštenja i drže konferencije za novinare. Sam razgovor je skoro uvek klasifikovan i retko ko zna sadržaj i teme. Pa najbolje bi bilo tebe da obaveste, vidi se da si bas bistar.