Nedelja, 24.12.2017.

08:02

Jokić ubacio 18 Voriorsima, Bogdan perfektan protiv Sparsa

Nikola Jokić i Bogdan Bogdanović imali su odličnu subotu veče u NBA ligi, dok je Miloš Teodosić podbacio posle sjajnog početka meča.

Izvor: A. Kovaèeviæ

Jokiæ ubacio 18 Voriorsima, Bogdan perfektan protiv Sparsa IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

103 Komentari

Sortiraj po:

kole

pre 6 godina

Vidite i sami koliko dobru kondiciju ima Bogi i koliko dobro se krece, e interesantan detalj sinoc je da je Manu uspevao da ga sacuva u odbrani a u napadu mu je redovno bezao, i sve to sa 40 god, gledajuci te scene stvarno sam se zapitao od cega je ovaj covek? Ili je to mozda vrhunska Popoviceva postavka igre?
(no-look, 24. decembar 2017 16:27)

Manu je toliko dobru odbranu igrao da je Bogdanu uslo sve sto je sutnuo. Sta li bi bilo da je Manu igrao losu odbranu ne mogu ni da zamislim, da je Bogi imao otvorene suteve, verovatno bi sutirao 200% iz polja??
stvarno se pitam od cega je taj covek kad tako pogadja, ili je to mozda vrhunska Popoviceva postavka igre?

no-look

pre 6 godina

@kole

Ne omalovažavam Bogija već se divim Đinobiliju, jeste Bogi pogodio sve i u top je formi, ali u momentima kad bi se našli jedan pored drugog, Manu je izgledao kao mlađi, fizički spremniji igrač, meni je to izgledalo fascinantno, da si gledao znao bi o čemu pričam, na kraju pretpostavljam da je Manuova energija delom i posledica Popoviceve postavke igre, koja ga efikasno upošljava jer ispada u suprotnom da je Đinobili natčovek

analiza

pre 6 godina

"Ajde Bogi, sutni opet 1/7 da Sacramento namakne jos neku pobedu"
(NbgDeki)
Interesantno mi je s kolikom strascu se prati igra BB od strane ljudi koji ne navijaju za Par.Evo,ja ne znam statistiku BB,ali ima dusebriznika koji to precizno beleze.Neverovatno.Pa,da li Grobare toliko zanima statistika,sta znam,Gudurica ili Kuzmica da moraju da otkomentarisu bas svaku njihovu utakmicu?Mene recimo zanima tezina povrede Kaline i Kuzmica,a kad Gudura lepo odigra,drago mi je.Ali mi ne pada ni na kraj pameti da mu prebacujem procente suta,jer mu je ovo prva sezona u bogatom klubu koji juri evroligasku titulu.A BB se zamera sto nije savrseno precizan u NBA,u prvoj sezoni,nakon sto je godinama igrao drugaciju kosarku ,nakon sto se iscrpeo u reprezentaciji.Pa taj mali Jokic je odmarao i nabacivao misice dok je BB rizikovao karijeru igrajuci za reprezentaciju,bas kao i Gudura.Skinite se coveku s vrata vec jednom.

Dusan8

pre 6 godina

Kakva ironija ovogodisnjeg drafta,sve sto je birano u prva 10 pika a vredno pomena je Tejtum i donekle Denis Smit jr,kao tek 13.biras Donovana Micela koji je verovatno rookie of the year i 27. Kuzmu,sta li rade ti skauti da mi je znati?!
(pcinjski okrug, 24. decembar 2017 09:01)

Skauti pre svega gledaju telo, koja je visina, raspon ruku, atleticnost. Na osnovu toga procene potencijal, dokle moze da dogura igrac. Sta mislis kako je draftovan Dragan Bender na 4. mestu, sa 6 minuta u Makabiju?
Dosta se prati NCAA, pa i Evropa, aktivni su skauti, zna se ko su najtalentovaniji igraci, a naravno da neki prodju ispod radara pa eksplodiraju u NBA.
Na visokim pozicijama draftuju se projekti od kojih se ocekuje da postanu zvezde.
Problem ove generacije je sto su mnogi reklamirani kao ne znam ni ja sta, Bol novi Medzik, itd. i onda usledi razocarenje. Jer niko od njih ne moze odmah konkretno da doprinese. Treba imati strpljenja.

Pzzzz

pre 6 godina

Jokic je igracina i jedini igrac Denvera kojeg konstantno udvajaju. I on i pored toga pronalazi nacin da pocepa mrezicu, ostvari asistenciju i to odlicno radi. Gubi cesto lopte, ali se ipak odlicno snalazi jer su izgubljene lopte produkt odlicne odbrane na njemu gde cesto nizi igraci uskacu u pomoc njegovom cuvaru, jer ko god da ga cuva, decko jednostavno ume da pronadje nacin da poentira u igri jedan na jedan. Denver postaje ekipa puna raznovrsnih individualaca koji su naucili da igraju timski. Mudije je odlican, kao i Heris, ali umeju ponekad da siluju kada ih krene. Lajls ce odlican biti kada se uklopi, a vec sad daje ogroman doprinos. Jokic je ipak igrac oko kojeg se sve vrti i glavna je karika tima iako ne uzima mnogo suteva po utakmici. Podredio se potpuno timu, a verujem da bi Meloun bio srecniji kada bi ovaj uzimao po 20 suteva u proseku jer mu je sut konzistentan u poredjenju sa drugim igracima. Sve u svemu, Denver stvara odlicnu ekipu koja ce se narednih sezona boriti u plej ofu. Ove sezone su, cak i bez Milsapa, nebo i zemlja u poredjenju sa proslom. GSW je odigrao ocajno suterski, ali to ne menja cinjenicu da je ceo tim Denvera ucestvovao u pobedi prakticno na podjednak nacin. Tesko je igrati protiv timova kod kojih ne znas koga da cuvas jer svi predstavljaju opasnost. Ova sezona ce biti mnogo zanimljiva jer postoji mnogo pretendenata za sampionsku titulu. Nisu GSW nedodirljivi ove sezone iako su i dalje prvi favoriti.

stevan

pre 6 godina

@stevan
Pretpostavljam da si dobio ovoliko minusa od ostrascenih Grobara koji misle da je "Air Bodzan" zapravo nas Bogdan,a ne Bojan Bogdanovic.Elem,svaka ti je na mestu.Cak i za Nurkica.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dag Kristi, 24. decembar 2017 16:24) # Link komentara

Opusteno , zna drago na koga sam mislio :D

Bugarski grafolog

pre 6 godina

Kada bi svaki košarkaš iz ekipe dao po 15 poena, nikada ne bi prešli 100. 
Znači da bi bio odličan, mora da ubaci 20 poena.
(Direktor Fontane, 24. decembar 2017 13:13)

Ajd ponovo, 15x12=?

Bugarski grafolog

pre 6 godina

Ne volim negativne komentare a nisam ni pesimist.Gledajući NBA od početka sezone mogu reči da je Teo ipak malo okasnio sa dolaskom a Bogdanoviću da,izgleda,fali malo čisto psihičke zrelosti/samosvesti tako da verovatno ništa posebno neće u toj ligi uraditi.OK,mogu lepo da igraju pošto su izvrsni sportisti i to bi bilo to!!
(saša, 24. decembar 2017 13:44)

Kamo lepe srece da su tebe konsultovali u vezi svojih karijera i psihofizockog razvoja. Gde bi im kraj bio! Ovako, nista. Propadose nacisto, obojica. Morace da se zadovolje "lepom igrom".

Иван-Ниш

pre 6 godina

Гледао друго полувреме. Денвер је имао малу помоћ Голден Стејта јер ови нису могли скоро ништа да погоде и када су сами били под кошем, а камоли тројке. Денвер и Јокић фино искажњавали и привели рутински утакмицу крају. Код Сакрамента могу да кажем да је победио систем и искуство над младошћу и неуиграношћу. Није Сакраменто више екипа која има тотални распад организације напада, највише због тога што Џорџ Хил игра све боље, али ни напади им нису тако течни као код Сан Антонија. Много волим да гледам Сан Антонио. Иако им главни играчи у тридесетим (позним, а нема ни Ленарда), кретање лопте им је поезија, имају много слободних шутева. Олдриџ и Гасол тотално избацили Сакраменто из рекета. Богдан рационалан и солидан у одбрани, фаулови му сви резонски... добија све већу минутажу. За руки сезону одлично, али... ако хоће да постане један од главних у екипи мораће много више да тражи лопту у нападу јер ова млада братија (Мејсон, Фокс и остали) не мари много за то који је резултат и да ли је резонски да шутирају... користе сваку прилику. Кога брига за проценте и изгубљене утакмице, важно је да се наметнеш. То је углавном логика.

zekonja utegurovic

pre 6 godina

Sta se sve ovde ne moze procitati,strasno...Pobednik u glupim komentarima je ipak onaj strucnjak sto ocekuje od Bogdanovica 25+ poena po utakmici prosek i 55% suta da bi bio top igrac.Hahahahaha.Najbolji kosarkas u istoriji ovog sporta,ujedno i najbolji sportista svih vremena nije imai NI JEDNU takvu sezonu,imao je 3-4 sa 53-54% suta iz igre ali ni jednu preko 55%.Po toj analogiji nije top igrac.Ko sve nama trosi kiseonik...

zemunski kej

pre 6 godina

Odlican Jokic nocas. Na pocetku im utrpao 12 komada lagano i videlo se da im je pik da ga nameste, U jednom trenutku i pre onog sa Greenom mislio sam da ce neko od gnevnih igraca GSV da ga udari, izbaci iz takta da ce sudije da podlegnu atmosferi, Ali nisu, Svi iz Denvera su bili dobri ,pogledacu ali izgleda da je ovo jedna od boljih generacija Denvera,napomenuo bih da su nekoliko utakmica izgubili na poen dva razlike,

antiDebil

pre 6 godina

nego nesto nam ovih dana nema onih sto pricaju kako nurkic ubija jokica u pojam, a i ovi sto govore 'NASI' se nesto ucutali, dal im je kakav 'NAS' praznik - nije mi jasno, u svakom slucaju njihovom zigzagu i nasim..banacaninu,slobu,stojko,srbin iz..,nbg,mikii...ugodni blagdani
(braske, 24. decembar 2017 16:06)

Neuporedivo su vece sanse da svi oni slave praznike za 2 nedelje, ne znam zasto je to toliko tesko za razumeti ?
Ne primecujes koliko se izrodskog sljama nakotilo u ovoj zemlji u poslednjih 15 godina ?

nemanja

pre 6 godina

Teo kad igra odbranu, igraju 4 na 5. Gledao sam ceo mec, i video sam ko je uglavnom cuvao najboljeg strelca meca, Tajrik Evansa, naravno Teo.

Dag Kristi

pre 6 godina

@stevan
Pretpostavljam da si dobio ovoliko minusa od ostrascenih Grobara koji misle da je "Air Bodzan" zapravo nas Bogdan,a ne Bojan Bogdanovic.Elem,svaka ti je na mestu.Cak i za Nurkica.

saki

pre 6 godina

Gledao sam sinoc Denver i GSW. Denver predvodjen Jokicem igrao ok, puno gresaka i izgubljenih lopta ali kad su trebali da daju poene davali su. GSW sa druge strane je bio toliko ocajan da je to neverovatno. Niti im je islo niti im se igralo... dosta mucna utakmica za gledanje. Jokic se malo provuko za onaj lakat ali sta je tu je, zasluzio i on da se jednom provuce, samo se nadam da takvi potezi nece da mu predju u naviku.

no-look

pre 6 godina

Vidite i sami koliko dobru kondiciju ima Bogi i koliko dobro se krece, e interesantan detalj sinoc je da je Manu uspevao da ga sacuva u odbrani a u napadu mu je redovno bezao, i sve to sa 40 god, gledajuci te scene stvarno sam se zapitao od cega je ovaj covek? Ili je to mozda vrhunska Popoviceva postavka igre?

braske

pre 6 godina

nego nesto nam ovih dana nema onih sto pricaju kako nurkic ubija jokica u pojam, a i ovi sto govore 'NASI' se nesto ucutali, dal im je kakav 'NAS' praznik - nije mi jasno, u svakom slucaju njihovom zigzagu i nasim..banacaninu,slobu,stojko,srbin iz..,nbg,mikii...ugodni blagdani

laki

pre 6 godina

Vi sto nas prozivate za Bogdanov procenat samo da kazem to. On je danas bacao 6/6 svaka cast ali sutra ce bacati 2/7 i tako u krug. Njegov problem je nekonstanta
(Petar, 24. decembar 2017 11:49)
ali zato su nebulozni komentari konstanta,konstana 6/6 je mislena imenica i za dzordana a ti prika nisi imao 6/6 na onom kosu sto se kaci na vrata, a onom nurkicevom fanu pitanje kako je izdominirao preksinoc protiv jokica, o niku tog lika komentar je suvisan

Dag Kristi

pre 6 godina

@antiDebil
Ja poznajem i jednog "Maga" koji je jednom pogledao Nemanju Bjelicu na treningu i proglasio ga antitalentom,a za tog istog Nemanju je kasnije jedan Zeljko Obradovic rekao da je u najboljoj petorci igraca koje je on ikada trenirao.

PAOK

pre 6 godina

@Milan, niko nema prosek 6/6 niti se to trazi, hocu da kazem samo da Bogdan danas baca 6/6 (ili 4/6 svejedno) a sutra 2/8. Pa prekosutra opet 4/6 pa odmah zatim 2/7. Sut mu se menja kao dan i noc. Konstantnost znaci da svaki put bacas oko svoga proseka, a on je danas 100% a sutra ce 25% i tako u krug, jednu utakmicu odlicno drugu blam, i osim one serije protiv PAO mu uvek dodje da najbitnije utakmice baca katastrofalni prosek
(Petar, 24. decembar 2017 13:44)

@Milan, niko nema prosek 6/6 niti se to trazi, hocu da kazem samo da Bogdan danas baca 6/6 (ili 4/6 svejedno) a sutra 2/8. Pa prekosutra opet 4/6 pa odmah zatim 2/7. Sut mu se menja kao dan i noc. Konstantnost znaci da svaki put bacas oko svoga proseka, a on je danas 100% a sutra ce 25% i tako u krug, jednu utakmicu odlicno drugu blam, i osim one serije protiv PAO mu uvek dodje da najbitnije utakmice baca katastrofalni prosek
(Petar, 24. decembar 2017 13:44)

Pogledaj prosek najvecih zvezdi NBA liga i shvatices neke stvari.

NesaPO

pre 6 godina

Pricaju da je Durent bolji od Karija...Golden State je Stef Kari i ako je Durant podigao nivo nije to ta ekipa bez Karija nema driblinga nema tusiranje trojkama nema dominacije...Oko njega se gradilo u Golden Stejtu i oko njega treba sve da ide. Nema sanse da bi ova ekipa bez Karija mogla 73-9 kao sto je mogla bez Durenta.

Jax Teller

pre 6 godina

nesta nam nema danas ove psojdo srbe, sto mudruju kako su “nasi“ momci losi! ah, valjda slave bozic danas, pa nemaju vremena! :-D

Lyon Boy

pre 6 godina

Vidim da se zabrinuti analiticari iz predgradja mnogo zanimaju za ono sto ih se ne tice,kao Bogdan ima neke probleme.Vredi napomenuti da Bogdan Bogdanovic,ipak,ima manje problema od vas i to u svakom pogledu.

proeteria

pre 6 godina

i jos jedna stvar... ameri se "seku" na tea zato sto imaju oci, ali nemaju statistiku koja meri nivo magije... koju god statisticki podatak da pomenu, koji ide u teovu korist i dalje im se to cini premalo da docaraju kako teo igra, onima koji zapravo nisu gledali utakmicu... :p
(lal, 24. decembar 2017 14:04)
apsolutno se slažem s tobom. pre neko veče su USA komentatori rekli za Tea- "Genije. On je tako pametan". naši "pure organic" igrači u nba su "a breath of fresh air" u moru GMO nabildovanih narcisoidnih silovatelja lopte, ekipe i gledaoca širom sveta...

lal

pre 6 godina

i jos jedna stvar... ameri se "seku" na tea zato sto imaju oci, ali nemaju statistiku koja meri nivo magije... koju god statisticki podatak da pomenu, koji ide u teovu korist i dalje im se to cini premalo da docaraju kako teo igra, onima koji zapravo nisu gledali utakmicu... :p

petarczv

pre 6 godina

bez karija gsw nisu sampionska ekipa. neverovatno koliko ruzno igraju u napadu. denver odigrao jako vodio celo drugo poluvreme i zasluzeno slavio. Jokic bi bio jos bolji da neki od njegovih saigraca imaju malo vise mozga...
(ko, 24. decembar 2017 11:51)

Gsw bez karija bio u seriji od 10 pobeda sa prosecnom razlikom od 12p. Prvi u procentu suta za dva i za tri,prvi po broju datih i primljenih poena.Najvise skokova i najvise ukradenih lopti. Ali ako ti kazes da nisu sampionska ekipa i da igraju ruzno onda to sve pada u vodu...

stevan

pre 6 godina

@drago
Posle onoga sto je Air Bodzan uradio protiv Bostona u poslednjem napadu(pre par utakmica), ja nikada vise ne bih stavio Bodzana i klac u istu recenicu. Coveku se smejao ceo NBA i cela Amerika, na svim NBA emisijama su vrteli snimak tog napada i Bodzanovog klaca. Vrlo ponizavajuce.
Ono sto je on uradio tada, je za sada glupost godine u NBA.
PS Jusuf nastavlja da dominira bez Lilarda

lal

pre 6 godina

@direktor fontane: to mozda ako racunas da kosarkaski tim ima manje od 7 igraca... 7x15=105... igraci jednog tima provedu 240 minuta na parketu. bodgan je igrao manje od 30... 30×8=240... 15x8=120...

dzoni

pre 6 godina

Golden Stejtu kad ne idu trojke su raspad zivi..Mejsonu iz Sakramenta da sam ja trener ne bi dao sekundu da igra..iz utakmicu u utakmicu me impresionira kako neko tako totalno kosarkaski neintaligentan kao muva bez glave moze da igra u NBA..kad on u igri Bogradnovic uopste loptu ne moze da pipne i ako tamo najbolji igrac sa Rendolfom.

Direktor Fontane

pre 6 godina

Kada bi svaki košarkaš iz ekipe dao po 15 poena, nikada ne bi prešli 100.
Znači da bi bio odličan, mora da ubaci 20 poena.

Jax Teller

pre 6 godina

nesta nam nema danas ove psojdo srbe, sto mudruju kako su “nasi“ momci losi! ah, valjda slave bozic danas, pa nemaju vremena! :-D

Petar

pre 6 godina

@Milan, niko nema prosek 6/6 niti se to trazi, hocu da kazem samo da Bogdan danas baca 6/6 (ili 4/6 svejedno) a sutra 2/8. Pa prekosutra opet 4/6 pa odmah zatim 2/7. Sut mu se menja kao dan i noc. Konstantnost znaci da svaki put bacas oko svoga proseka, a on je danas 100% a sutra ce 25% i tako u krug, jednu utakmicu odlicno drugu blam, i osim one serije protiv PAO mu uvek dodje da najbitnije utakmice baca katastrofalni prosek

saša

pre 6 godina

Ne volim negativne komentare a nisam ni pesimist.Gledajući NBA od početka sezone mogu reči da je Teo ipak malo okasnio sa dolaskom a Bogdanoviću da,izgleda,fali malo čisto psihičke zrelosti/samosvesti tako da verovatno ništa posebno neće u toj ligi uraditi.OK,mogu lepo da igraju pošto su izvrsni sportisti i to bi bilo to!!

scout

pre 6 godina

@IS, Pocnes dobro, i onda nekakve nebuloze pises. Znaci po tebi samo teo nema pojma kako da igra odbranu, i samo su na njega isli igraci memfisa? haha, ali eto on je ipak bio u +9 u +-, ali eto nije zbog njega, nego sto ga je rivers izvukao? hahaha., pa jel ti sam procitas sta napises pre nego sto objavis?

zoran

pre 6 godina

ko je onaj sto je Teu skinuo loptu sa ruke u zadnjem napadu? NBA je olicenje savremenog kapitalizma - svako gleda sebe, totalni individualizam. I onda se pojave neki likovi kao Jokic i Teo al oni moraju preko leta da "napreduju" da bi poboljsali svoj individualizam, jer eto suvise su kolektivni po prirodi.

rekreativac

pre 6 godina

Bogdanovo kretanje sa i bez lopte je za udžbenike. Jedan potez nema viška, driblinzi jasni, dovoljno brzo izvedeni i realizacija bez zadrške. Često nakon finte šuta sačeka čuvara da iznudi faul-koš...kao mator.

Ali ovo što Jokić radi...to je neka druga košarka. Dečko je toliko svestran u napadu, da ne postoji situacija u kojoj on nema mogućnost izbora...veoma brzo će početi da ne obraćaju mnogo pažnje na njega. Ne pomaže ni izmena čuvara, udvajanje...dečko trpa najstrašnije. Njegov šut za tri je prosto nemoguće blokirati ako si mu već dozvolio da podigne loptu iznad glave. Izbačaj bez skoka sa 2,5 metra visine.

SrbinsonKruso

pre 6 godina

Meni je najsmešnije što komentatori sa kalifornijske televizije neprestano govore ono što komentatori na člancima o NBA kod nas pišu, a to je da Bogdan treba da bude agresivniji i više šutira... izgleda nije samo do nas... nešto slično su govorili i sportski analitičari sa Sacramentovog jutjub kanala, samo Bogdan to ne vidi. Ali ajde valjda on najbolje zna šta radi... Verovatno je najbolji ruki u Kingsima, ali Foks je verovatno najtalentovaniji...srećno Bogi... Jokić odličan, ali mi je baš krivo što nije igra za reprezentaciju... mada da se nisu Jović i Lazić povredili bilo bi više šansi da i sa tim timom dobijemo. Teodosić sa onakvim saigračima u onakvoj igri i ne može više da dođe so izražaja.

zekan

pre 6 godina

Gledaj ovog iz Klipersa sta uradi u poslednjem napadu. Stoji na centru pa ode ulevo pa udesno i u poslednjoj sekundi daje Teu bespotrebnu loptu. Samarao bih ga.

scout

pre 6 godina

gledao tea i jokica, pa malo prebacivao sa jedne na drugu, zavisi kako je koji sedeo na klupi. Teo poceo odlicno, imao je 6 poena 3 od 3 suta prva dva tri minuta igre, posle dade i 4 od 4 suta za 9 poena, i onda je promasio 5 suteva za redom i nije posle tih 5 promasaja ni pokusavao vise. Odlisno poceo, slabo zavrsio, boji se da sutira. Ali svakako je zavrsio u +9 za 31 min na parketu, sto nije lose. Malo vise samopouzdanja i manje straha. Majstor za kosarku. Jokic takodje imao 10 poena na pocetku druge cetvrtine, i posle do kraja jedva sutnuo jos 3 puta. Malo vise agresivnosti, imam utisak da je propustio dosta 'slobodnih' suteva i lakih poena pod kosem da bi dodao nekom praznom na trojci. Malo vise sebicnosti! Bogdana nisam gledao, ali vidim 6 od 6. A vidim da su hield i ovi drugio sutali oko 18 puta, znaci tri puta vise od njega. Ako on sam prihvati tu 'ulogu', ima na kraju da dobije max 6 pokusaja po utakmici. Napravice "Bjelicu' od sebe. Covjece vise agresivnosti i sebicnosti, to bi preporucio svim nasim igracima.

coki

pre 6 godina

Ostin Rivers opet razbio,38 poena,Teo opet los,losi procenti suta,malo asistencija,da li je zbog povrede da li se jos nije adaptirao nemam pojma,ali ima srecu sto je kod trenera koji ga ceni I forsira,drugi bi ga zakucao za klupu posle tri lose partije kao Bjelicu sto su prosle sezone.Mora da krene malo sa onim "svojim" igrama,vidi se da moze da igra tamo,samo jedna utakmica da mu krene i dalje ce sve biti lakse.

vlado

pre 6 godina

Ne mogu da se otmem utisku da su Klipersi iz ove dve uzastopne utakmice "uplanirali" jednu pobedu i to protiv Memfisa. Zato je Rivers odmarao Teodosica protiv Hjustona. Medjutim, uspeli su da iznenade i sebe i protivnika i da dobiju Hjuston i onda kao da su odlucili da se "malo opuste" protiv Grizlija i mesto da se vrate sa dve pobede iz uzastopnih utakmica (sto bi im u ovoj situaciji sa povredama bilo kao 7ica na lotu) Lu i Ostin su odlucili da se takmice ko ce da da vise poena (mozda je pala neka i opklada). Na kraju kad su skontali da su ***bali stvar su uspeli i da uprskaju zadnji napad. Amaterizam. DJ samo 4 poena a Teo treci strelac tima sa 9 poena. Pametnom dovoljno. Bogdan odlican u porazu Kingsa. Nije bilo ni realno ocekivati da dobiju Sparse i ako su igrali kod kuce. Jos su zeleni da bi mogli igrati sa takvim "liscima" lige. Pau Gasol ko mladic. Tripl dabl u 37-38 godini (vise i ne znam koliko covek ima godina).

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Ma tako je bre, pobedismo mali Sakramento Kings. Na leto bih doveo Bogdana i Kazinsa u trejdu za Splitera i Mareja. Tavdvojica jedini imaju kvalitet u ekipi sa Kalifornije. Titula se vraca u Teksas. Goo Spurs!

R.M.Tocak

pre 6 godina

NbgDeki
Imas pozdrav od Bogdana, koji se nesto raspucao u zadnje vrijeme.
Zvezdas, ali prije svega veliki ljubitelj kosarke. Napred Bogi, napred svi nasi kosarkasi.

ko

pre 6 godina

bez karija gsw nisu sampionska ekipa. neverovatno koliko ruzno igraju u napadu. denver odigrao jako vodio celo drugo poluvreme i zasluzeno slavio. Jokic bi bio jos bolji da neki od njegovih saigraca imaju malo vise mozga...

antiDebil

pre 6 godina

Kakva ironija ovogodisnjeg drafta,sve sto je birano u prva 10 pika a vredno pomena je Tejtum i donekle Denis Smit jr,kao tek 13.biras Donovana Micela koji je verovatno rookie of the year i 27. Kuzmu,sta li rade ti skauti da mi je znati?!
(pcinjski okrug, 24. decembar 2017 09:01)

A ti to komentarises sa nekom naknadnom pamecu ?
Onaanter Zitko se ubi govoreci kako pre nekih 5 godina zvezda fmp IDEA nije htela da dovede Nikolu Jokica za 10 do 15000 evra verovatno zato sto su procenili da im nije potreban, da imaju bolje igrace, da je Klovan bolji, mozda su mislili da je Jokic debeo, ko ce ga znati a ta cifra je manja od Williamsove nedeljne plate i garantovano je manja od Radiceviceve mesecne plate !!

Petar

pre 6 godina

Vi sto nas prozivate za Bogdanov procenat samo da kazem to. On je danas bacao 6/6 svaka cast ali sutra ce bacati 2/7 i tako u krug. Njegov problem je nekonstanta

stavro

pre 6 godina

Sad ce nekima da smeta sto nisu svi poeni usli "bez koske"... :)
(sofronije, 24. decembar 2017 09:44

Kao što vidiš, do ovog trenutka nikome to nije zasmetalo. Bitno je da si ti, u startu, ostavio ingeniozan komentar. Bolje idi radi domaći...

JPR24

pre 6 godina

GSW i do sutra da su nastavili, nista nisu mogli da ubace !! Srecom za njih pa tek sutra igraju protiv Clevelend-a. Denver iskoristio sve i to je to. Klipersi : Ne razumem onakvu igru. Necu ni da komentarisem.

IS

pre 6 godina

Pogledao sve sinoc iako su se preklapale. Jokic i BB odlicni i tu se nema sta dodati.

Teo krenuo vrhunski napadacki, dok je u odbrani kriminalan, bukvalno. Nakon 100% ucinka, sutira trojku i biva ocigledno fauliran, ali sudije ne sviraju. To ga je iznerviralo i nakon toga sutira i masi jos jednu, pa jos jednu i onda je usledio potop. Ostatak poluvremena odigrao je u kontra ritmu.
Nadao sam se da ce kada krene drugo vratiti nivo sa pocetka, ali cim je krenulo pravi gresku u napadu, pa u narednom korake, pa jos jedne i to je bio kraj. Potonuo je potpuno i da nije bilo Ostina (koji ga ne mirise nesto) koji ih je vukao ceo mec ovi bi ih unistili. Teo se povukao skroz i samo prosledjivao loptu potpuno indisponiran do kraja meca. Bio je vidno nezadovoljan kada je seo na klupu.
Ono sto je najveci problem je odbrana. Stoji na tri metra od igraca const. i zbog toga su ga zatrpali trojkama, ali i prodorima. Fizicki ne moze da odgovori na kretnje (ok, jos uvek je rovit) i dzaba sve u napadu kada ih ovi preko njega buse svaki napad. Cak su pred kraj cetvrtine ocistili teren kako bi ovaj igrao 1-1 protiv Tea, jer je ocigledno oznacen kao najslabija tacka. Plus minus moze da vas zavara, jer je Ostin odigrao odlicnu utakmicu dok je Teo bio u postavi, ali bez ikakvog Teovog uticaja (asist ili sl.). Ne volim tog lika, ali ozbiljno odlucio da dokaze da nije samo tatin sin. Zato mi se cini i da ne gotivi Tea, jer je ovaj voljen, a Ostin mora 3 puta vise da zapne da bi i on bio.

petarfmp rent-a delija

pre 6 godina

Koliko sreće ima Bogi, pa to je nevera.Ono kada ti je obruč najbolji asistent, jer svaku loptu vraća u koš. A što se tiče igre GSW-a, oni se spremaju da noćas za Božić očitaju lekciju samozvanom Kralju i ekipi iz Klivlenda.Teo dođi u tvoju Zvezdu, nije više NBA za tvoje godine!

Slana torta

pre 6 godina

Denver nastavlja igru iz druge polovine prošle sezone, a Jokić je centralna figura. Kad se pogledaju sva tri clipa (Bogdan, Teo i Jokić ) upadljivo je koliko Jokić lako postiže poene, kao da su se protivnici dogovorili da ga ne čuvaju (što naravno ne stoji). Prvo naucio je da šutne sa poludistance sa podignutim rukama i bez natezanja lopte, praktično čuvaru kroz uši, tu troši malo energije, pa je samim tim i veoma precizan. Drugo kreće se nepredvidivo, završava sa obe ruke i pod neobičnim uglovima. Treće u NBA je doneo osećaj, a sad se fizički upadljivo unapredio, svaki element njegove igre izgleda bolje od kako je ojačao.
Jokić je po svemu u top 20 igrača lige (ne bih da preterujem i da ga svrstavam u top10) i već sad se kotira bolje od bilo kog drugog igrača iz Srbije, a ako napravi nešto u playoffu biće bolji i od Stojakovica.
Što se tiče Bogdana i Tea oboica su opravdali svoj dolazak u najjaču ligu, doneli su najbolje iz Evropske košarke, iako su različiti u svojim timovima rade isto : organizuju i asistiraju a po malo i poentiraju.

sryugos

pre 6 godina

Teodosic u poslednjem napadu uzas. Stojeci u mestu doveo do toga da jedan memfisov pokriva i njega i onog gore u uglu istovremeno. Morao je procitati situaciju i odvuci jos malo cuvara te time ostaviti ovog gore u uglu samog za sut.
Bogdan svaka cast.
Jokic svaka cast, poseban plus sto je udario Grina.

Navijač

pre 6 godina

Kad Denver igra timski moze da pobedi bilo koju ekipu, samo pogledajte raspodelu poena i asistencija i sve vam je jasno. Odbrana je totalno druga prica u odnosu na proslu sezonu, jedino im nedostaje vrhunski plej i ovo bi stvarno bila ozbiljna ekipa. Lajls je pravo osvezenje. Jokic igra sa takvom lakocom i koliko god suteva da uzme uvek ce biti iznad 50% ali on jednostavno nije zainteresovan da gradi licnu statistiku i verovatno je jedini igrac u NBA sa takvim razmisljanjem. Kako god okrenes jedan je od najboljih mladih centara lige i njegovo vreme tek dolazi.

Grobar-España

pre 6 godina

Dok se ovde mnogi prepucavaju, ja molim Boga da svi budu zdravi, da odemo na svetsko, da se svi odazovu Saletovom pozivu... Teo, Beli, Bogdan, Jokic, Bobi, Kalina, Nedovic, Milutinov, Radulja, Jovic, Macvan.... Ma samo da svi budu zdravi i dodju, pa da uzivam k'o kad sam bio mali i "cep'o" Eurokremblok .

Antibot

pre 6 godina

(Bogi, 24. decembar 2017 08:33) Kolega komentator, jel gledaš ti uopšte NBA utakmice, ili samo komentarišeš statistike napamet? Krem NBA je All-NBA selekcija ili All-Star. Od naših igrača, jedino Jokić može biti u razgovoru za te selekcije, za Top 15. Bogdan i Teo su, trenutno, prosek ili malo ispod proseka. Prosek u NBA je i dalje top 150 na celom svetu, a naročito Bogdan pokazuje ogroman potencijal. Ali, hajde da budemo realni, da bi mogli da kažemo da je Bogdan krem, mora da ubacuje 25+ poena svako veče sa bar 55% šuta.

ja

pre 6 godina

Teodosić očigledno mora da se prilagodi načinu vođenja utakmice NBA trenera. U Evropi, kad krene igrača, trener gleda da ga pušta što više da igra. U NBA, ako je zacrtano da igrač treba da igra 25 minuta, on će da igra 1. i 3. ili 1. i 4. četvrtinu, bez obzira na to kako igra. A to itekako ume da naruši igračev ritam.

Što se Bogdana tiče, sve ide onako kako sam očekivao. On je posebna sorta i ima potencijala da bude naš najbolji igrač ikada (ovo pišem kao ganci, baj d vej). Čekamo samo prvu utakmicu sa 30+ poena...

Brat Jokara je već domaći u NBA. I interesantno je videti kako jednom igraču može da prija NBA liga - čim je otišao tamo, počeo je da igra 10x bolje nego pre. Nešto slično kao Novicki - iz 2. nemačke lige u legendu. Jednostavno su se pronašli u NBA. A tek raduje njegova novootkrivena agresivnost...

kaokakao

pre 6 godina

Cekam dan kad ce Bogdan da uputi preko 10 suteva na kos, nacekacu se. Badi Hild ne puca ispod 10. Sinoc Bogdan 6 , Hild 17, a minutaza gotovo ista. Inace, pohvale za igru, sjajna partija. Ali Bogdane, nisi u Evropi, pucaj covjece, nametni se, svakako cete biti van play off-a!

prevrtacguma

pre 6 godina

Bravo momci!! Jokic navikao da poducava GS, Teo 9pts do sredine druge cetvrtine, ali posle silovatelji rivers i lu uzeli stvar u svoje ruke. Bogdan fenomenalan, krivo mi sto Lenard nije igrao, to bi bila sansa Bogdanu da pokaze sta zna protiv najboljeg defanzivca lige.. Sve u svemu odlicno vece..
P.S. Srbija opet ne spava!

pcinjski okrug

pre 6 godina

Kakva ironija ovogodisnjeg drafta,sve sto je birano u prva 10 pika a vredno pomena je Tejtum i donekle Denis Smit jr,kao tek 13.biras Donovana Micela koji je verovatno rookie of the year i 27. Kuzmu,sta li rade ti skauti da mi je znati?!

Depaulo

pre 6 godina

Nikad vise se necu buditi da gledam Kliperse dok im igra bude kao drugom poluvremenu.. u zivotu nisam vidio, a pratim kosarku dugo, epizodniju ulogu svih igraca jedne ekipe se dvojice koji apsolutno svaki napad rijesavaju.. Teo nije igrao lose, vec bukvalno nije ni igrao.. potpuno bi isto bilo kao da je cijelo poluvreme proveo na klupi.. dalu su Rivers i Vilijams ukupno 74 poena ali to je kostalo Kliperse kao sto Hjuston kosta zadnje dvije utakmice Hardenovih 51 poen.. to nije kosarka!

Th3Answer/183cm/75kg/MVP

pre 6 godina

Ala se foliraju ovi sa klupe Golden state, Green je ustvari malo bezobrazan igrac ume da iritira ali Jokica to nista ne zanima.

Gde ja živim

pre 6 godina

Nikola brate ja jesam ovde pisao da se treba "pobiti" za medalju i pobedu, ali ti shvatio ozbiljno. Izubija pola lige momčino. Samo cepaj. Bogdan odličan, još nekoliko utakmica sa solidnim procentom i sve će biti u redu. Teo sad obrnuo stvari, počeo odlično, pa posustao. Biće bolje. Fino veče (noć) naših. Idemo dalje, samo jako.

Stara kuka

pre 6 godina

Jokic i Bogdan top,Teo kako je krenuo reklo bi se bice 25+ al stao.Denver za sada cvrsto drzi mesto u plat-offu,Minesota i Detroit takodje.

Bogi

pre 6 godina

Bogdan je odavno prevazišao Djordjevića i Tea načinom igre i rezultatima.

Teo se igra košarke i uživanje ga gledati.

Bogdan za razliku od ove dvojice je velika prevaga, mnogo lošije saigrače je imao i sad ima od Saleta i Tea.

Nešto kao Mesi i Maradona:)

A skroman i nasmejan uvek.

Jokić je takav biser jednom u sto god imaš igrača , da za njega ne postoji rešenje. Ne može se praviti odbrana. Računa protivnički tim na statistiku unapred. Podseća na velikog Žućka.

Za par sezona Lebron mesto Jokić, a Kari Bogdan.

Srbi su krem NBA

ja

pre 6 godina

Teodosić očigledno mora da se prilagodi načinu vođenja utakmice NBA trenera. U Evropi, kad krene igrača, trener gleda da ga pušta što više da igra. U NBA, ako je zacrtano da igrač treba da igra 25 minuta, on će da igra 1. i 3. ili 1. i 4. četvrtinu, bez obzira na to kako igra. A to itekako ume da naruši igračev ritam.

Što se Bogdana tiče, sve ide onako kako sam očekivao. On je posebna sorta i ima potencijala da bude naš najbolji igrač ikada (ovo pišem kao ganci, baj d vej). Čekamo samo prvu utakmicu sa 30+ poena...

Brat Jokara je već domaći u NBA. I interesantno je videti kako jednom igraču može da prija NBA liga - čim je otišao tamo, počeo je da igra 10x bolje nego pre. Nešto slično kao Novicki - iz 2. nemačke lige u legendu. Jednostavno su se pronašli u NBA. A tek raduje njegova novootkrivena agresivnost...

Gde ja živim

pre 6 godina

Nikola brate ja jesam ovde pisao da se treba "pobiti" za medalju i pobedu, ali ti shvatio ozbiljno. Izubija pola lige momčino. Samo cepaj. Bogdan odličan, još nekoliko utakmica sa solidnim procentom i sve će biti u redu. Teo sad obrnuo stvari, počeo odlično, pa posustao. Biće bolje. Fino veče (noć) naših. Idemo dalje, samo jako.

pcinjski okrug

pre 6 godina

Kakva ironija ovogodisnjeg drafta,sve sto je birano u prva 10 pika a vredno pomena je Tejtum i donekle Denis Smit jr,kao tek 13.biras Donovana Micela koji je verovatno rookie of the year i 27. Kuzmu,sta li rade ti skauti da mi je znati?!

Depaulo

pre 6 godina

Nikad vise se necu buditi da gledam Kliperse dok im igra bude kao drugom poluvremenu.. u zivotu nisam vidio, a pratim kosarku dugo, epizodniju ulogu svih igraca jedne ekipe se dvojice koji apsolutno svaki napad rijesavaju.. Teo nije igrao lose, vec bukvalno nije ni igrao.. potpuno bi isto bilo kao da je cijelo poluvreme proveo na klupi.. dalu su Rivers i Vilijams ukupno 74 poena ali to je kostalo Kliperse kao sto Hjuston kosta zadnje dvije utakmice Hardenovih 51 poen.. to nije kosarka!

Th3Answer/183cm/75kg/MVP

pre 6 godina

Ala se foliraju ovi sa klupe Golden state, Green je ustvari malo bezobrazan igrac ume da iritira ali Jokica to nista ne zanima.

kaokakao

pre 6 godina

Cekam dan kad ce Bogdan da uputi preko 10 suteva na kos, nacekacu se. Badi Hild ne puca ispod 10. Sinoc Bogdan 6 , Hild 17, a minutaza gotovo ista. Inace, pohvale za igru, sjajna partija. Ali Bogdane, nisi u Evropi, pucaj covjece, nametni se, svakako cete biti van play off-a!

prevrtacguma

pre 6 godina

Bravo momci!! Jokic navikao da poducava GS, Teo 9pts do sredine druge cetvrtine, ali posle silovatelji rivers i lu uzeli stvar u svoje ruke. Bogdan fenomenalan, krivo mi sto Lenard nije igrao, to bi bila sansa Bogdanu da pokaze sta zna protiv najboljeg defanzivca lige.. Sve u svemu odlicno vece..
P.S. Srbija opet ne spava!

Stara kuka

pre 6 godina

Jokic i Bogdan top,Teo kako je krenuo reklo bi se bice 25+ al stao.Denver za sada cvrsto drzi mesto u plat-offu,Minesota i Detroit takodje.

rekreativac

pre 6 godina

Bogdanovo kretanje sa i bez lopte je za udžbenike. Jedan potez nema viška, driblinzi jasni, dovoljno brzo izvedeni i realizacija bez zadrške. Često nakon finte šuta sačeka čuvara da iznudi faul-koš...kao mator.

Ali ovo što Jokić radi...to je neka druga košarka. Dečko je toliko svestran u napadu, da ne postoji situacija u kojoj on nema mogućnost izbora...veoma brzo će početi da ne obraćaju mnogo pažnje na njega. Ne pomaže ni izmena čuvara, udvajanje...dečko trpa najstrašnije. Njegov šut za tri je prosto nemoguće blokirati ako si mu već dozvolio da podigne loptu iznad glave. Izbačaj bez skoka sa 2,5 metra visine.

scout

pre 6 godina

gledao tea i jokica, pa malo prebacivao sa jedne na drugu, zavisi kako je koji sedeo na klupi. Teo poceo odlicno, imao je 6 poena 3 od 3 suta prva dva tri minuta igre, posle dade i 4 od 4 suta za 9 poena, i onda je promasio 5 suteva za redom i nije posle tih 5 promasaja ni pokusavao vise. Odlisno poceo, slabo zavrsio, boji se da sutira. Ali svakako je zavrsio u +9 za 31 min na parketu, sto nije lose. Malo vise samopouzdanja i manje straha. Majstor za kosarku. Jokic takodje imao 10 poena na pocetku druge cetvrtine, i posle do kraja jedva sutnuo jos 3 puta. Malo vise agresivnosti, imam utisak da je propustio dosta 'slobodnih' suteva i lakih poena pod kosem da bi dodao nekom praznom na trojci. Malo vise sebicnosti! Bogdana nisam gledao, ali vidim 6 od 6. A vidim da su hield i ovi drugio sutali oko 18 puta, znaci tri puta vise od njega. Ako on sam prihvati tu 'ulogu', ima na kraju da dobije max 6 pokusaja po utakmici. Napravice "Bjelicu' od sebe. Covjece vise agresivnosti i sebicnosti, to bi preporucio svim nasim igracima.

zekan

pre 6 godina

Gledaj ovog iz Klipersa sta uradi u poslednjem napadu. Stoji na centru pa ode ulevo pa udesno i u poslednjoj sekundi daje Teu bespotrebnu loptu. Samarao bih ga.

Bogi

pre 6 godina

Bogdan je odavno prevazišao Djordjevića i Tea načinom igre i rezultatima.

Teo se igra košarke i uživanje ga gledati.

Bogdan za razliku od ove dvojice je velika prevaga, mnogo lošije saigrače je imao i sad ima od Saleta i Tea.

Nešto kao Mesi i Maradona:)

A skroman i nasmejan uvek.

Jokić je takav biser jednom u sto god imaš igrača , da za njega ne postoji rešenje. Ne može se praviti odbrana. Računa protivnički tim na statistiku unapred. Podseća na velikog Žućka.

Za par sezona Lebron mesto Jokić, a Kari Bogdan.

Srbi su krem NBA

Slana torta

pre 6 godina

Denver nastavlja igru iz druge polovine prošle sezone, a Jokić je centralna figura. Kad se pogledaju sva tri clipa (Bogdan, Teo i Jokić ) upadljivo je koliko Jokić lako postiže poene, kao da su se protivnici dogovorili da ga ne čuvaju (što naravno ne stoji). Prvo naucio je da šutne sa poludistance sa podignutim rukama i bez natezanja lopte, praktično čuvaru kroz uši, tu troši malo energije, pa je samim tim i veoma precizan. Drugo kreće se nepredvidivo, završava sa obe ruke i pod neobičnim uglovima. Treće u NBA je doneo osećaj, a sad se fizički upadljivo unapredio, svaki element njegove igre izgleda bolje od kako je ojačao.
Jokić je po svemu u top 20 igrača lige (ne bih da preterujem i da ga svrstavam u top10) i već sad se kotira bolje od bilo kog drugog igrača iz Srbije, a ako napravi nešto u playoffu biće bolji i od Stojakovica.
Što se tiče Bogdana i Tea oboica su opravdali svoj dolazak u najjaču ligu, doneli su najbolje iz Evropske košarke, iako su različiti u svojim timovima rade isto : organizuju i asistiraju a po malo i poentiraju.

zoran

pre 6 godina

ko je onaj sto je Teu skinuo loptu sa ruke u zadnjem napadu? NBA je olicenje savremenog kapitalizma - svako gleda sebe, totalni individualizam. I onda se pojave neki likovi kao Jokic i Teo al oni moraju preko leta da "napreduju" da bi poboljsali svoj individualizam, jer eto suvise su kolektivni po prirodi.

R.M.Tocak

pre 6 godina

NbgDeki
Imas pozdrav od Bogdana, koji se nesto raspucao u zadnje vrijeme.
Zvezdas, ali prije svega veliki ljubitelj kosarke. Napred Bogi, napred svi nasi kosarkasi.

Lyon Boy

pre 6 godina

Vidim da se zabrinuti analiticari iz predgradja mnogo zanimaju za ono sto ih se ne tice,kao Bogdan ima neke probleme.Vredi napomenuti da Bogdan Bogdanovic,ipak,ima manje problema od vas i to u svakom pogledu.

petarczv

pre 6 godina

bez karija gsw nisu sampionska ekipa. neverovatno koliko ruzno igraju u napadu. denver odigrao jako vodio celo drugo poluvreme i zasluzeno slavio. Jokic bi bio jos bolji da neki od njegovih saigraca imaju malo vise mozga...
(ko, 24. decembar 2017 11:51)

Gsw bez karija bio u seriji od 10 pobeda sa prosecnom razlikom od 12p. Prvi u procentu suta za dva i za tri,prvi po broju datih i primljenih poena.Najvise skokova i najvise ukradenih lopti. Ali ako ti kazes da nisu sampionska ekipa i da igraju ruzno onda to sve pada u vodu...

Grobar-España

pre 6 godina

Dok se ovde mnogi prepucavaju, ja molim Boga da svi budu zdravi, da odemo na svetsko, da se svi odazovu Saletovom pozivu... Teo, Beli, Bogdan, Jokic, Bobi, Kalina, Nedovic, Milutinov, Radulja, Jovic, Macvan.... Ma samo da svi budu zdravi i dodju, pa da uzivam k'o kad sam bio mali i "cep'o" Eurokremblok .

dzoni

pre 6 godina

Golden Stejtu kad ne idu trojke su raspad zivi..Mejsonu iz Sakramenta da sam ja trener ne bi dao sekundu da igra..iz utakmicu u utakmicu me impresionira kako neko tako totalno kosarkaski neintaligentan kao muva bez glave moze da igra u NBA..kad on u igri Bogradnovic uopste loptu ne moze da pipne i ako tamo najbolji igrac sa Rendolfom.

lal

pre 6 godina

i jos jedna stvar... ameri se "seku" na tea zato sto imaju oci, ali nemaju statistiku koja meri nivo magije... koju god statisticki podatak da pomenu, koji ide u teovu korist i dalje im se to cini premalo da docaraju kako teo igra, onima koji zapravo nisu gledali utakmicu... :p

Navijač

pre 6 godina

Kad Denver igra timski moze da pobedi bilo koju ekipu, samo pogledajte raspodelu poena i asistencija i sve vam je jasno. Odbrana je totalno druga prica u odnosu na proslu sezonu, jedino im nedostaje vrhunski plej i ovo bi stvarno bila ozbiljna ekipa. Lajls je pravo osvezenje. Jokic igra sa takvom lakocom i koliko god suteva da uzme uvek ce biti iznad 50% ali on jednostavno nije zainteresovan da gradi licnu statistiku i verovatno je jedini igrac u NBA sa takvim razmisljanjem. Kako god okrenes jedan je od najboljih mladih centara lige i njegovo vreme tek dolazi.

SrbinsonKruso

pre 6 godina

Meni je najsmešnije što komentatori sa kalifornijske televizije neprestano govore ono što komentatori na člancima o NBA kod nas pišu, a to je da Bogdan treba da bude agresivniji i više šutira... izgleda nije samo do nas... nešto slično su govorili i sportski analitičari sa Sacramentovog jutjub kanala, samo Bogdan to ne vidi. Ali ajde valjda on najbolje zna šta radi... Verovatno je najbolji ruki u Kingsima, ali Foks je verovatno najtalentovaniji...srećno Bogi... Jokić odličan, ali mi je baš krivo što nije igra za reprezentaciju... mada da se nisu Jović i Lazić povredili bilo bi više šansi da i sa tim timom dobijemo. Teodosić sa onakvim saigračima u onakvoj igri i ne može više da dođe so izražaja.

ko

pre 6 godina

bez karija gsw nisu sampionska ekipa. neverovatno koliko ruzno igraju u napadu. denver odigrao jako vodio celo drugo poluvreme i zasluzeno slavio. Jokic bi bio jos bolji da neki od njegovih saigraca imaju malo vise mozga...

IS

pre 6 godina

Pogledao sve sinoc iako su se preklapale. Jokic i BB odlicni i tu se nema sta dodati.

Teo krenuo vrhunski napadacki, dok je u odbrani kriminalan, bukvalno. Nakon 100% ucinka, sutira trojku i biva ocigledno fauliran, ali sudije ne sviraju. To ga je iznerviralo i nakon toga sutira i masi jos jednu, pa jos jednu i onda je usledio potop. Ostatak poluvremena odigrao je u kontra ritmu.
Nadao sam se da ce kada krene drugo vratiti nivo sa pocetka, ali cim je krenulo pravi gresku u napadu, pa u narednom korake, pa jos jedne i to je bio kraj. Potonuo je potpuno i da nije bilo Ostina (koji ga ne mirise nesto) koji ih je vukao ceo mec ovi bi ih unistili. Teo se povukao skroz i samo prosledjivao loptu potpuno indisponiran do kraja meca. Bio je vidno nezadovoljan kada je seo na klupu.
Ono sto je najveci problem je odbrana. Stoji na tri metra od igraca const. i zbog toga su ga zatrpali trojkama, ali i prodorima. Fizicki ne moze da odgovori na kretnje (ok, jos uvek je rovit) i dzaba sve u napadu kada ih ovi preko njega buse svaki napad. Cak su pred kraj cetvrtine ocistili teren kako bi ovaj igrao 1-1 protiv Tea, jer je ocigledno oznacen kao najslabija tacka. Plus minus moze da vas zavara, jer je Ostin odigrao odlicnu utakmicu dok je Teo bio u postavi, ali bez ikakvog Teovog uticaja (asist ili sl.). Ne volim tog lika, ali ozbiljno odlucio da dokaze da nije samo tatin sin. Zato mi se cini i da ne gotivi Tea, jer je ovaj voljen, a Ostin mora 3 puta vise da zapne da bi i on bio.

zekonja utegurovic

pre 6 godina

Sta se sve ovde ne moze procitati,strasno...Pobednik u glupim komentarima je ipak onaj strucnjak sto ocekuje od Bogdanovica 25+ poena po utakmici prosek i 55% suta da bi bio top igrac.Hahahahaha.Najbolji kosarkas u istoriji ovog sporta,ujedno i najbolji sportista svih vremena nije imai NI JEDNU takvu sezonu,imao je 3-4 sa 53-54% suta iz igre ali ni jednu preko 55%.Po toj analogiji nije top igrac.Ko sve nama trosi kiseonik...

vlado

pre 6 godina

Ne mogu da se otmem utisku da su Klipersi iz ove dve uzastopne utakmice "uplanirali" jednu pobedu i to protiv Memfisa. Zato je Rivers odmarao Teodosica protiv Hjustona. Medjutim, uspeli su da iznenade i sebe i protivnika i da dobiju Hjuston i onda kao da su odlucili da se "malo opuste" protiv Grizlija i mesto da se vrate sa dve pobede iz uzastopnih utakmica (sto bi im u ovoj situaciji sa povredama bilo kao 7ica na lotu) Lu i Ostin su odlucili da se takmice ko ce da da vise poena (mozda je pala neka i opklada). Na kraju kad su skontali da su ***bali stvar su uspeli i da uprskaju zadnji napad. Amaterizam. DJ samo 4 poena a Teo treci strelac tima sa 9 poena. Pametnom dovoljno. Bogdan odlican u porazu Kingsa. Nije bilo ni realno ocekivati da dobiju Sparse i ako su igrali kod kuce. Jos su zeleni da bi mogli igrati sa takvim "liscima" lige. Pau Gasol ko mladic. Tripl dabl u 37-38 godini (vise i ne znam koliko covek ima godina).

Antibot

pre 6 godina

(Bogi, 24. decembar 2017 08:33) Kolega komentator, jel gledaš ti uopšte NBA utakmice, ili samo komentarišeš statistike napamet? Krem NBA je All-NBA selekcija ili All-Star. Od naših igrača, jedino Jokić može biti u razgovoru za te selekcije, za Top 15. Bogdan i Teo su, trenutno, prosek ili malo ispod proseka. Prosek u NBA je i dalje top 150 na celom svetu, a naročito Bogdan pokazuje ogroman potencijal. Ali, hajde da budemo realni, da bi mogli da kažemo da je Bogdan krem, mora da ubacuje 25+ poena svako veče sa bar 55% šuta.

Jax Teller

pre 6 godina

nesta nam nema danas ove psojdo srbe, sto mudruju kako su “nasi“ momci losi! ah, valjda slave bozic danas, pa nemaju vremena! :-D

proeteria

pre 6 godina

i jos jedna stvar... ameri se "seku" na tea zato sto imaju oci, ali nemaju statistiku koja meri nivo magije... koju god statisticki podatak da pomenu, koji ide u teovu korist i dalje im se to cini premalo da docaraju kako teo igra, onima koji zapravo nisu gledali utakmicu... :p
(lal, 24. decembar 2017 14:04)
apsolutno se slažem s tobom. pre neko veče su USA komentatori rekli za Tea- "Genije. On je tako pametan". naši "pure organic" igrači u nba su "a breath of fresh air" u moru GMO nabildovanih narcisoidnih silovatelja lopte, ekipe i gledaoca širom sveta...

NesaPO

pre 6 godina

Pricaju da je Durent bolji od Karija...Golden State je Stef Kari i ako je Durant podigao nivo nije to ta ekipa bez Karija nema driblinga nema tusiranje trojkama nema dominacije...Oko njega se gradilo u Golden Stejtu i oko njega treba sve da ide. Nema sanse da bi ova ekipa bez Karija mogla 73-9 kao sto je mogla bez Durenta.

antiDebil

pre 6 godina

Kakva ironija ovogodisnjeg drafta,sve sto je birano u prva 10 pika a vredno pomena je Tejtum i donekle Denis Smit jr,kao tek 13.biras Donovana Micela koji je verovatno rookie of the year i 27. Kuzmu,sta li rade ti skauti da mi je znati?!
(pcinjski okrug, 24. decembar 2017 09:01)

A ti to komentarises sa nekom naknadnom pamecu ?
Onaanter Zitko se ubi govoreci kako pre nekih 5 godina zvezda fmp IDEA nije htela da dovede Nikolu Jokica za 10 do 15000 evra verovatno zato sto su procenili da im nije potreban, da imaju bolje igrace, da je Klovan bolji, mozda su mislili da je Jokic debeo, ko ce ga znati a ta cifra je manja od Williamsove nedeljne plate i garantovano je manja od Radiceviceve mesecne plate !!

sryugos

pre 6 godina

Teodosic u poslednjem napadu uzas. Stojeci u mestu doveo do toga da jedan memfisov pokriva i njega i onog gore u uglu istovremeno. Morao je procitati situaciju i odvuci jos malo cuvara te time ostaviti ovog gore u uglu samog za sut.
Bogdan svaka cast.
Jokic svaka cast, poseban plus sto je udario Grina.

scout

pre 6 godina

@IS, Pocnes dobro, i onda nekakve nebuloze pises. Znaci po tebi samo teo nema pojma kako da igra odbranu, i samo su na njega isli igraci memfisa? haha, ali eto on je ipak bio u +9 u +-, ali eto nije zbog njega, nego sto ga je rivers izvukao? hahaha., pa jel ti sam procitas sta napises pre nego sto objavis?

PAOK

pre 6 godina

@Milan, niko nema prosek 6/6 niti se to trazi, hocu da kazem samo da Bogdan danas baca 6/6 (ili 4/6 svejedno) a sutra 2/8. Pa prekosutra opet 4/6 pa odmah zatim 2/7. Sut mu se menja kao dan i noc. Konstantnost znaci da svaki put bacas oko svoga proseka, a on je danas 100% a sutra ce 25% i tako u krug, jednu utakmicu odlicno drugu blam, i osim one serije protiv PAO mu uvek dodje da najbitnije utakmice baca katastrofalni prosek
(Petar, 24. decembar 2017 13:44)

@Milan, niko nema prosek 6/6 niti se to trazi, hocu da kazem samo da Bogdan danas baca 6/6 (ili 4/6 svejedno) a sutra 2/8. Pa prekosutra opet 4/6 pa odmah zatim 2/7. Sut mu se menja kao dan i noc. Konstantnost znaci da svaki put bacas oko svoga proseka, a on je danas 100% a sutra ce 25% i tako u krug, jednu utakmicu odlicno drugu blam, i osim one serije protiv PAO mu uvek dodje da najbitnije utakmice baca katastrofalni prosek
(Petar, 24. decembar 2017 13:44)

Pogledaj prosek najvecih zvezdi NBA liga i shvatices neke stvari.

JPR24

pre 6 godina

GSW i do sutra da su nastavili, nista nisu mogli da ubace !! Srecom za njih pa tek sutra igraju protiv Clevelend-a. Denver iskoristio sve i to je to. Klipersi : Ne razumem onakvu igru. Necu ni da komentarisem.

Иван-Ниш

pre 6 godina

Гледао друго полувреме. Денвер је имао малу помоћ Голден Стејта јер ови нису могли скоро ништа да погоде и када су сами били под кошем, а камоли тројке. Денвер и Јокић фино искажњавали и привели рутински утакмицу крају. Код Сакрамента могу да кажем да је победио систем и искуство над младошћу и неуиграношћу. Није Сакраменто више екипа која има тотални распад организације напада, највише због тога што Џорџ Хил игра све боље, али ни напади им нису тако течни као код Сан Антонија. Много волим да гледам Сан Антонио. Иако им главни играчи у тридесетим (позним, а нема ни Ленарда), кретање лопте им је поезија, имају много слободних шутева. Олдриџ и Гасол тотално избацили Сакраменто из рекета. Богдан рационалан и солидан у одбрани, фаулови му сви резонски... добија све већу минутажу. За руки сезону одлично, али... ако хоће да постане један од главних у екипи мораће много више да тражи лопту у нападу јер ова млада братија (Мејсон, Фокс и остали) не мари много за то који је резултат и да ли је резонски да шутирају... користе сваку прилику. Кога брига за проценте и изгубљене утакмице, важно је да се наметнеш. То је углавном логика.

Bugarski grafolog

pre 6 godina

Ne volim negativne komentare a nisam ni pesimist.Gledajući NBA od početka sezone mogu reči da je Teo ipak malo okasnio sa dolaskom a Bogdanoviću da,izgleda,fali malo čisto psihičke zrelosti/samosvesti tako da verovatno ništa posebno neće u toj ligi uraditi.OK,mogu lepo da igraju pošto su izvrsni sportisti i to bi bilo to!!
(saša, 24. decembar 2017 13:44)

Kamo lepe srece da su tebe konsultovali u vezi svojih karijera i psihofizockog razvoja. Gde bi im kraj bio! Ovako, nista. Propadose nacisto, obojica. Morace da se zadovolje "lepom igrom".

Jax Teller

pre 6 godina

nesta nam nema danas ove psojdo srbe, sto mudruju kako su “nasi“ momci losi! ah, valjda slave bozic danas, pa nemaju vremena! :-D

Bugarski grafolog

pre 6 godina

Kada bi svaki košarkaš iz ekipe dao po 15 poena, nikada ne bi prešli 100. 
Znači da bi bio odličan, mora da ubaci 20 poena.
(Direktor Fontane, 24. decembar 2017 13:13)

Ajd ponovo, 15x12=?

braske

pre 6 godina

nego nesto nam ovih dana nema onih sto pricaju kako nurkic ubija jokica u pojam, a i ovi sto govore 'NASI' se nesto ucutali, dal im je kakav 'NAS' praznik - nije mi jasno, u svakom slucaju njihovom zigzagu i nasim..banacaninu,slobu,stojko,srbin iz..,nbg,mikii...ugodni blagdani

zemunski kej

pre 6 godina

Odlican Jokic nocas. Na pocetku im utrpao 12 komada lagano i videlo se da im je pik da ga nameste, U jednom trenutku i pre onog sa Greenom mislio sam da ce neko od gnevnih igraca GSV da ga udari, izbaci iz takta da ce sudije da podlegnu atmosferi, Ali nisu, Svi iz Denvera su bili dobri ,pogledacu ali izgleda da je ovo jedna od boljih generacija Denvera,napomenuo bih da su nekoliko utakmica izgubili na poen dva razlike,

Dusan8

pre 6 godina

Kakva ironija ovogodisnjeg drafta,sve sto je birano u prva 10 pika a vredno pomena je Tejtum i donekle Denis Smit jr,kao tek 13.biras Donovana Micela koji je verovatno rookie of the year i 27. Kuzmu,sta li rade ti skauti da mi je znati?!
(pcinjski okrug, 24. decembar 2017 09:01)

Skauti pre svega gledaju telo, koja je visina, raspon ruku, atleticnost. Na osnovu toga procene potencijal, dokle moze da dogura igrac. Sta mislis kako je draftovan Dragan Bender na 4. mestu, sa 6 minuta u Makabiju?
Dosta se prati NCAA, pa i Evropa, aktivni su skauti, zna se ko su najtalentovaniji igraci, a naravno da neki prodju ispod radara pa eksplodiraju u NBA.
Na visokim pozicijama draftuju se projekti od kojih se ocekuje da postanu zvezde.
Problem ove generacije je sto su mnogi reklamirani kao ne znam ni ja sta, Bol novi Medzik, itd. i onda usledi razocarenje. Jer niko od njih ne moze odmah konkretno da doprinese. Treba imati strpljenja.

Pzzzz

pre 6 godina

Jokic je igracina i jedini igrac Denvera kojeg konstantno udvajaju. I on i pored toga pronalazi nacin da pocepa mrezicu, ostvari asistenciju i to odlicno radi. Gubi cesto lopte, ali se ipak odlicno snalazi jer su izgubljene lopte produkt odlicne odbrane na njemu gde cesto nizi igraci uskacu u pomoc njegovom cuvaru, jer ko god da ga cuva, decko jednostavno ume da pronadje nacin da poentira u igri jedan na jedan. Denver postaje ekipa puna raznovrsnih individualaca koji su naucili da igraju timski. Mudije je odlican, kao i Heris, ali umeju ponekad da siluju kada ih krene. Lajls ce odlican biti kada se uklopi, a vec sad daje ogroman doprinos. Jokic je ipak igrac oko kojeg se sve vrti i glavna je karika tima iako ne uzima mnogo suteva po utakmici. Podredio se potpuno timu, a verujem da bi Meloun bio srecniji kada bi ovaj uzimao po 20 suteva u proseku jer mu je sut konzistentan u poredjenju sa drugim igracima. Sve u svemu, Denver stvara odlicnu ekipu koja ce se narednih sezona boriti u plej ofu. Ove sezone su, cak i bez Milsapa, nebo i zemlja u poredjenju sa proslom. GSW je odigrao ocajno suterski, ali to ne menja cinjenicu da je ceo tim Denvera ucestvovao u pobedi prakticno na podjednak nacin. Tesko je igrati protiv timova kod kojih ne znas koga da cuvas jer svi predstavljaju opasnost. Ova sezona ce biti mnogo zanimljiva jer postoji mnogo pretendenata za sampionsku titulu. Nisu GSW nedodirljivi ove sezone iako su i dalje prvi favoriti.

analiza

pre 6 godina

"Ajde Bogi, sutni opet 1/7 da Sacramento namakne jos neku pobedu"
(NbgDeki)
Interesantno mi je s kolikom strascu se prati igra BB od strane ljudi koji ne navijaju za Par.Evo,ja ne znam statistiku BB,ali ima dusebriznika koji to precizno beleze.Neverovatno.Pa,da li Grobare toliko zanima statistika,sta znam,Gudurica ili Kuzmica da moraju da otkomentarisu bas svaku njihovu utakmicu?Mene recimo zanima tezina povrede Kaline i Kuzmica,a kad Gudura lepo odigra,drago mi je.Ali mi ne pada ni na kraj pameti da mu prebacujem procente suta,jer mu je ovo prva sezona u bogatom klubu koji juri evroligasku titulu.A BB se zamera sto nije savrseno precizan u NBA,u prvoj sezoni,nakon sto je godinama igrao drugaciju kosarku ,nakon sto se iscrpeo u reprezentaciji.Pa taj mali Jokic je odmarao i nabacivao misice dok je BB rizikovao karijeru igrajuci za reprezentaciju,bas kao i Gudura.Skinite se coveku s vrata vec jednom.

laki

pre 6 godina

Vi sto nas prozivate za Bogdanov procenat samo da kazem to. On je danas bacao 6/6 svaka cast ali sutra ce bacati 2/7 i tako u krug. Njegov problem je nekonstanta
(Petar, 24. decembar 2017 11:49)
ali zato su nebulozni komentari konstanta,konstana 6/6 je mislena imenica i za dzordana a ti prika nisi imao 6/6 na onom kosu sto se kaci na vrata, a onom nurkicevom fanu pitanje kako je izdominirao preksinoc protiv jokica, o niku tog lika komentar je suvisan

coki

pre 6 godina

Ostin Rivers opet razbio,38 poena,Teo opet los,losi procenti suta,malo asistencija,da li je zbog povrede da li se jos nije adaptirao nemam pojma,ali ima srecu sto je kod trenera koji ga ceni I forsira,drugi bi ga zakucao za klupu posle tri lose partije kao Bjelicu sto su prosle sezone.Mora da krene malo sa onim "svojim" igrama,vidi se da moze da igra tamo,samo jedna utakmica da mu krene i dalje ce sve biti lakse.

stevan

pre 6 godina

@drago
Posle onoga sto je Air Bodzan uradio protiv Bostona u poslednjem napadu(pre par utakmica), ja nikada vise ne bih stavio Bodzana i klac u istu recenicu. Coveku se smejao ceo NBA i cela Amerika, na svim NBA emisijama su vrteli snimak tog napada i Bodzanovog klaca. Vrlo ponizavajuce.
Ono sto je on uradio tada, je za sada glupost godine u NBA.
PS Jusuf nastavlja da dominira bez Lilarda

lal

pre 6 godina

@direktor fontane: to mozda ako racunas da kosarkaski tim ima manje od 7 igraca... 7x15=105... igraci jednog tima provedu 240 minuta na parketu. bodgan je igrao manje od 30... 30×8=240... 15x8=120...

antiDebil

pre 6 godina

nego nesto nam ovih dana nema onih sto pricaju kako nurkic ubija jokica u pojam, a i ovi sto govore 'NASI' se nesto ucutali, dal im je kakav 'NAS' praznik - nije mi jasno, u svakom slucaju njihovom zigzagu i nasim..banacaninu,slobu,stojko,srbin iz..,nbg,mikii...ugodni blagdani
(braske, 24. decembar 2017 16:06)

Neuporedivo su vece sanse da svi oni slave praznike za 2 nedelje, ne znam zasto je to toliko tesko za razumeti ?
Ne primecujes koliko se izrodskog sljama nakotilo u ovoj zemlji u poslednjih 15 godina ?

saša

pre 6 godina

Ne volim negativne komentare a nisam ni pesimist.Gledajući NBA od početka sezone mogu reči da je Teo ipak malo okasnio sa dolaskom a Bogdanoviću da,izgleda,fali malo čisto psihičke zrelosti/samosvesti tako da verovatno ništa posebno neće u toj ligi uraditi.OK,mogu lepo da igraju pošto su izvrsni sportisti i to bi bilo to!!

saki

pre 6 godina

Gledao sam sinoc Denver i GSW. Denver predvodjen Jokicem igrao ok, puno gresaka i izgubljenih lopta ali kad su trebali da daju poene davali su. GSW sa druge strane je bio toliko ocajan da je to neverovatno. Niti im je islo niti im se igralo... dosta mucna utakmica za gledanje. Jokic se malo provuko za onaj lakat ali sta je tu je, zasluzio i on da se jednom provuce, samo se nadam da takvi potezi nece da mu predju u naviku.

stavro

pre 6 godina

Sad ce nekima da smeta sto nisu svi poeni usli "bez koske"... :)
(sofronije, 24. decembar 2017 09:44

Kao što vidiš, do ovog trenutka nikome to nije zasmetalo. Bitno je da si ti, u startu, ostavio ingeniozan komentar. Bolje idi radi domaći...

Petar

pre 6 godina

Vi sto nas prozivate za Bogdanov procenat samo da kazem to. On je danas bacao 6/6 svaka cast ali sutra ce bacati 2/7 i tako u krug. Njegov problem je nekonstanta

stevan

pre 6 godina

@stevan
Pretpostavljam da si dobio ovoliko minusa od ostrascenih Grobara koji misle da je "Air Bodzan" zapravo nas Bogdan,a ne Bojan Bogdanovic.Elem,svaka ti je na mestu.Cak i za Nurkica.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dag Kristi, 24. decembar 2017 16:24) # Link komentara

Opusteno , zna drago na koga sam mislio :D

no-look

pre 6 godina

Vidite i sami koliko dobru kondiciju ima Bogi i koliko dobro se krece, e interesantan detalj sinoc je da je Manu uspevao da ga sacuva u odbrani a u napadu mu je redovno bezao, i sve to sa 40 god, gledajuci te scene stvarno sam se zapitao od cega je ovaj covek? Ili je to mozda vrhunska Popoviceva postavka igre?

Dag Kristi

pre 6 godina

@antiDebil
Ja poznajem i jednog "Maga" koji je jednom pogledao Nemanju Bjelicu na treningu i proglasio ga antitalentom,a za tog istog Nemanju je kasnije jedan Zeljko Obradovic rekao da je u najboljoj petorci igraca koje je on ikada trenirao.

Petar

pre 6 godina

@Milan, niko nema prosek 6/6 niti se to trazi, hocu da kazem samo da Bogdan danas baca 6/6 (ili 4/6 svejedno) a sutra 2/8. Pa prekosutra opet 4/6 pa odmah zatim 2/7. Sut mu se menja kao dan i noc. Konstantnost znaci da svaki put bacas oko svoga proseka, a on je danas 100% a sutra ce 25% i tako u krug, jednu utakmicu odlicno drugu blam, i osim one serije protiv PAO mu uvek dodje da najbitnije utakmice baca katastrofalni prosek

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Ma tako je bre, pobedismo mali Sakramento Kings. Na leto bih doveo Bogdana i Kazinsa u trejdu za Splitera i Mareja. Tavdvojica jedini imaju kvalitet u ekipi sa Kalifornije. Titula se vraca u Teksas. Goo Spurs!

nemanja

pre 6 godina

Teo kad igra odbranu, igraju 4 na 5. Gledao sam ceo mec, i video sam ko je uglavnom cuvao najboljeg strelca meca, Tajrik Evansa, naravno Teo.

no-look

pre 6 godina

@kole

Ne omalovažavam Bogija već se divim Đinobiliju, jeste Bogi pogodio sve i u top je formi, ali u momentima kad bi se našli jedan pored drugog, Manu je izgledao kao mlađi, fizički spremniji igrač, meni je to izgledalo fascinantno, da si gledao znao bi o čemu pričam, na kraju pretpostavljam da je Manuova energija delom i posledica Popoviceve postavke igre, koja ga efikasno upošljava jer ispada u suprotnom da je Đinobili natčovek

kole

pre 6 godina

Vidite i sami koliko dobru kondiciju ima Bogi i koliko dobro se krece, e interesantan detalj sinoc je da je Manu uspevao da ga sacuva u odbrani a u napadu mu je redovno bezao, i sve to sa 40 god, gledajuci te scene stvarno sam se zapitao od cega je ovaj covek? Ili je to mozda vrhunska Popoviceva postavka igre?
(no-look, 24. decembar 2017 16:27)

Manu je toliko dobru odbranu igrao da je Bogdanu uslo sve sto je sutnuo. Sta li bi bilo da je Manu igrao losu odbranu ne mogu ni da zamislim, da je Bogi imao otvorene suteve, verovatno bi sutirao 200% iz polja??
stvarno se pitam od cega je taj covek kad tako pogadja, ili je to mozda vrhunska Popoviceva postavka igre?

Direktor Fontane

pre 6 godina

Kada bi svaki košarkaš iz ekipe dao po 15 poena, nikada ne bi prešli 100.
Znači da bi bio odličan, mora da ubaci 20 poena.

petarfmp rent-a delija

pre 6 godina

Koliko sreće ima Bogi, pa to je nevera.Ono kada ti je obruč najbolji asistent, jer svaku loptu vraća u koš. A što se tiče igre GSW-a, oni se spremaju da noćas za Božić očitaju lekciju samozvanom Kralju i ekipi iz Klivlenda.Teo dođi u tvoju Zvezdu, nije više NBA za tvoje godine!

Dag Kristi

pre 6 godina

@stevan
Pretpostavljam da si dobio ovoliko minusa od ostrascenih Grobara koji misle da je "Air Bodzan" zapravo nas Bogdan,a ne Bojan Bogdanovic.Elem,svaka ti je na mestu.Cak i za Nurkica.

Bogi

pre 6 godina

Bogdan je odavno prevazišao Djordjevića i Tea načinom igre i rezultatima.

Teo se igra košarke i uživanje ga gledati.

Bogdan za razliku od ove dvojice je velika prevaga, mnogo lošije saigrače je imao i sad ima od Saleta i Tea.

Nešto kao Mesi i Maradona:)

A skroman i nasmejan uvek.

Jokić je takav biser jednom u sto god imaš igrača , da za njega ne postoji rešenje. Ne može se praviti odbrana. Računa protivnički tim na statistiku unapred. Podseća na velikog Žućka.

Za par sezona Lebron mesto Jokić, a Kari Bogdan.

Srbi su krem NBA

Direktor Fontane

pre 6 godina

Kada bi svaki košarkaš iz ekipe dao po 15 poena, nikada ne bi prešli 100.
Znači da bi bio odličan, mora da ubaci 20 poena.

petarfmp rent-a delija

pre 6 godina

Koliko sreće ima Bogi, pa to je nevera.Ono kada ti je obruč najbolji asistent, jer svaku loptu vraća u koš. A što se tiče igre GSW-a, oni se spremaju da noćas za Božić očitaju lekciju samozvanom Kralju i ekipi iz Klivlenda.Teo dođi u tvoju Zvezdu, nije više NBA za tvoje godine!

Petar

pre 6 godina

Vi sto nas prozivate za Bogdanov procenat samo da kazem to. On je danas bacao 6/6 svaka cast ali sutra ce bacati 2/7 i tako u krug. Njegov problem je nekonstanta

Petar

pre 6 godina

@Milan, niko nema prosek 6/6 niti se to trazi, hocu da kazem samo da Bogdan danas baca 6/6 (ili 4/6 svejedno) a sutra 2/8. Pa prekosutra opet 4/6 pa odmah zatim 2/7. Sut mu se menja kao dan i noc. Konstantnost znaci da svaki put bacas oko svoga proseka, a on je danas 100% a sutra ce 25% i tako u krug, jednu utakmicu odlicno drugu blam, i osim one serije protiv PAO mu uvek dodje da najbitnije utakmice baca katastrofalni prosek

saša

pre 6 godina

Ne volim negativne komentare a nisam ni pesimist.Gledajući NBA od početka sezone mogu reči da je Teo ipak malo okasnio sa dolaskom a Bogdanoviću da,izgleda,fali malo čisto psihičke zrelosti/samosvesti tako da verovatno ništa posebno neće u toj ligi uraditi.OK,mogu lepo da igraju pošto su izvrsni sportisti i to bi bilo to!!

stavro

pre 6 godina

Sad ce nekima da smeta sto nisu svi poeni usli "bez koske"... :)
(sofronije, 24. decembar 2017 09:44

Kao što vidiš, do ovog trenutka nikome to nije zasmetalo. Bitno je da si ti, u startu, ostavio ingeniozan komentar. Bolje idi radi domaći...

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Ma tako je bre, pobedismo mali Sakramento Kings. Na leto bih doveo Bogdana i Kazinsa u trejdu za Splitera i Mareja. Tavdvojica jedini imaju kvalitet u ekipi sa Kalifornije. Titula se vraca u Teksas. Goo Spurs!

ja

pre 6 godina

Teodosić očigledno mora da se prilagodi načinu vođenja utakmice NBA trenera. U Evropi, kad krene igrača, trener gleda da ga pušta što više da igra. U NBA, ako je zacrtano da igrač treba da igra 25 minuta, on će da igra 1. i 3. ili 1. i 4. četvrtinu, bez obzira na to kako igra. A to itekako ume da naruši igračev ritam.

Što se Bogdana tiče, sve ide onako kako sam očekivao. On je posebna sorta i ima potencijala da bude naš najbolji igrač ikada (ovo pišem kao ganci, baj d vej). Čekamo samo prvu utakmicu sa 30+ poena...

Brat Jokara je već domaći u NBA. I interesantno je videti kako jednom igraču može da prija NBA liga - čim je otišao tamo, počeo je da igra 10x bolje nego pre. Nešto slično kao Novicki - iz 2. nemačke lige u legendu. Jednostavno su se pronašli u NBA. A tek raduje njegova novootkrivena agresivnost...

stevan

pre 6 godina

@drago
Posle onoga sto je Air Bodzan uradio protiv Bostona u poslednjem napadu(pre par utakmica), ja nikada vise ne bih stavio Bodzana i klac u istu recenicu. Coveku se smejao ceo NBA i cela Amerika, na svim NBA emisijama su vrteli snimak tog napada i Bodzanovog klaca. Vrlo ponizavajuce.
Ono sto je on uradio tada, je za sada glupost godine u NBA.
PS Jusuf nastavlja da dominira bez Lilarda

pcinjski okrug

pre 6 godina

Kakva ironija ovogodisnjeg drafta,sve sto je birano u prva 10 pika a vredno pomena je Tejtum i donekle Denis Smit jr,kao tek 13.biras Donovana Micela koji je verovatno rookie of the year i 27. Kuzmu,sta li rade ti skauti da mi je znati?!

Gde ja živim

pre 6 godina

Nikola brate ja jesam ovde pisao da se treba "pobiti" za medalju i pobedu, ali ti shvatio ozbiljno. Izubija pola lige momčino. Samo cepaj. Bogdan odličan, još nekoliko utakmica sa solidnim procentom i sve će biti u redu. Teo sad obrnuo stvari, počeo odlično, pa posustao. Biće bolje. Fino veče (noć) naših. Idemo dalje, samo jako.

coki

pre 6 godina

Ostin Rivers opet razbio,38 poena,Teo opet los,losi procenti suta,malo asistencija,da li je zbog povrede da li se jos nije adaptirao nemam pojma,ali ima srecu sto je kod trenera koji ga ceni I forsira,drugi bi ga zakucao za klupu posle tri lose partije kao Bjelicu sto su prosle sezone.Mora da krene malo sa onim "svojim" igrama,vidi se da moze da igra tamo,samo jedna utakmica da mu krene i dalje ce sve biti lakse.

prevrtacguma

pre 6 godina

Bravo momci!! Jokic navikao da poducava GS, Teo 9pts do sredine druge cetvrtine, ali posle silovatelji rivers i lu uzeli stvar u svoje ruke. Bogdan fenomenalan, krivo mi sto Lenard nije igrao, to bi bila sansa Bogdanu da pokaze sta zna protiv najboljeg defanzivca lige.. Sve u svemu odlicno vece..
P.S. Srbija opet ne spava!

sryugos

pre 6 godina

Teodosic u poslednjem napadu uzas. Stojeci u mestu doveo do toga da jedan memfisov pokriva i njega i onog gore u uglu istovremeno. Morao je procitati situaciju i odvuci jos malo cuvara te time ostaviti ovog gore u uglu samog za sut.
Bogdan svaka cast.
Jokic svaka cast, poseban plus sto je udario Grina.

zoran

pre 6 godina

ko je onaj sto je Teu skinuo loptu sa ruke u zadnjem napadu? NBA je olicenje savremenog kapitalizma - svako gleda sebe, totalni individualizam. I onda se pojave neki likovi kao Jokic i Teo al oni moraju preko leta da "napreduju" da bi poboljsali svoj individualizam, jer eto suvise su kolektivni po prirodi.

Dag Kristi

pre 6 godina

@antiDebil
Ja poznajem i jednog "Maga" koji je jednom pogledao Nemanju Bjelicu na treningu i proglasio ga antitalentom,a za tog istog Nemanju je kasnije jedan Zeljko Obradovic rekao da je u najboljoj petorci igraca koje je on ikada trenirao.

Th3Answer/183cm/75kg/MVP

pre 6 godina

Ala se foliraju ovi sa klupe Golden state, Green je ustvari malo bezobrazan igrac ume da iritira ali Jokica to nista ne zanima.

Antibot

pre 6 godina

(Bogi, 24. decembar 2017 08:33) Kolega komentator, jel gledaš ti uopšte NBA utakmice, ili samo komentarišeš statistike napamet? Krem NBA je All-NBA selekcija ili All-Star. Od naših igrača, jedino Jokić može biti u razgovoru za te selekcije, za Top 15. Bogdan i Teo su, trenutno, prosek ili malo ispod proseka. Prosek u NBA je i dalje top 150 na celom svetu, a naročito Bogdan pokazuje ogroman potencijal. Ali, hajde da budemo realni, da bi mogli da kažemo da je Bogdan krem, mora da ubacuje 25+ poena svako veče sa bar 55% šuta.

no-look

pre 6 godina

@kole

Ne omalovažavam Bogija već se divim Đinobiliju, jeste Bogi pogodio sve i u top je formi, ali u momentima kad bi se našli jedan pored drugog, Manu je izgledao kao mlađi, fizički spremniji igrač, meni je to izgledalo fascinantno, da si gledao znao bi o čemu pričam, na kraju pretpostavljam da je Manuova energija delom i posledica Popoviceve postavke igre, koja ga efikasno upošljava jer ispada u suprotnom da je Đinobili natčovek

Depaulo

pre 6 godina

Nikad vise se necu buditi da gledam Kliperse dok im igra bude kao drugom poluvremenu.. u zivotu nisam vidio, a pratim kosarku dugo, epizodniju ulogu svih igraca jedne ekipe se dvojice koji apsolutno svaki napad rijesavaju.. Teo nije igrao lose, vec bukvalno nije ni igrao.. potpuno bi isto bilo kao da je cijelo poluvreme proveo na klupi.. dalu su Rivers i Vilijams ukupno 74 poena ali to je kostalo Kliperse kao sto Hjuston kosta zadnje dvije utakmice Hardenovih 51 poen.. to nije kosarka!

dzoni

pre 6 godina

Golden Stejtu kad ne idu trojke su raspad zivi..Mejsonu iz Sakramenta da sam ja trener ne bi dao sekundu da igra..iz utakmicu u utakmicu me impresionira kako neko tako totalno kosarkaski neintaligentan kao muva bez glave moze da igra u NBA..kad on u igri Bogradnovic uopste loptu ne moze da pipne i ako tamo najbolji igrac sa Rendolfom.

Dag Kristi

pre 6 godina

@stevan
Pretpostavljam da si dobio ovoliko minusa od ostrascenih Grobara koji misle da je "Air Bodzan" zapravo nas Bogdan,a ne Bojan Bogdanovic.Elem,svaka ti je na mestu.Cak i za Nurkica.

rekreativac

pre 6 godina

Bogdanovo kretanje sa i bez lopte je za udžbenike. Jedan potez nema viška, driblinzi jasni, dovoljno brzo izvedeni i realizacija bez zadrške. Često nakon finte šuta sačeka čuvara da iznudi faul-koš...kao mator.

Ali ovo što Jokić radi...to je neka druga košarka. Dečko je toliko svestran u napadu, da ne postoji situacija u kojoj on nema mogućnost izbora...veoma brzo će početi da ne obraćaju mnogo pažnje na njega. Ne pomaže ni izmena čuvara, udvajanje...dečko trpa najstrašnije. Njegov šut za tri je prosto nemoguće blokirati ako si mu već dozvolio da podigne loptu iznad glave. Izbačaj bez skoka sa 2,5 metra visine.

antiDebil

pre 6 godina

Kakva ironija ovogodisnjeg drafta,sve sto je birano u prva 10 pika a vredno pomena je Tejtum i donekle Denis Smit jr,kao tek 13.biras Donovana Micela koji je verovatno rookie of the year i 27. Kuzmu,sta li rade ti skauti da mi je znati?!
(pcinjski okrug, 24. decembar 2017 09:01)

A ti to komentarises sa nekom naknadnom pamecu ?
Onaanter Zitko se ubi govoreci kako pre nekih 5 godina zvezda fmp IDEA nije htela da dovede Nikolu Jokica za 10 do 15000 evra verovatno zato sto su procenili da im nije potreban, da imaju bolje igrace, da je Klovan bolji, mozda su mislili da je Jokic debeo, ko ce ga znati a ta cifra je manja od Williamsove nedeljne plate i garantovano je manja od Radiceviceve mesecne plate !!

ko

pre 6 godina

bez karija gsw nisu sampionska ekipa. neverovatno koliko ruzno igraju u napadu. denver odigrao jako vodio celo drugo poluvreme i zasluzeno slavio. Jokic bi bio jos bolji da neki od njegovih saigraca imaju malo vise mozga...

nemanja

pre 6 godina

Teo kad igra odbranu, igraju 4 na 5. Gledao sam ceo mec, i video sam ko je uglavnom cuvao najboljeg strelca meca, Tajrik Evansa, naravno Teo.

kole

pre 6 godina

Vidite i sami koliko dobru kondiciju ima Bogi i koliko dobro se krece, e interesantan detalj sinoc je da je Manu uspevao da ga sacuva u odbrani a u napadu mu je redovno bezao, i sve to sa 40 god, gledajuci te scene stvarno sam se zapitao od cega je ovaj covek? Ili je to mozda vrhunska Popoviceva postavka igre?
(no-look, 24. decembar 2017 16:27)

Manu je toliko dobru odbranu igrao da je Bogdanu uslo sve sto je sutnuo. Sta li bi bilo da je Manu igrao losu odbranu ne mogu ni da zamislim, da je Bogi imao otvorene suteve, verovatno bi sutirao 200% iz polja??
stvarno se pitam od cega je taj covek kad tako pogadja, ili je to mozda vrhunska Popoviceva postavka igre?

Lyon Boy

pre 6 godina

Vidim da se zabrinuti analiticari iz predgradja mnogo zanimaju za ono sto ih se ne tice,kao Bogdan ima neke probleme.Vredi napomenuti da Bogdan Bogdanovic,ipak,ima manje problema od vas i to u svakom pogledu.

NesaPO

pre 6 godina

Pricaju da je Durent bolji od Karija...Golden State je Stef Kari i ako je Durant podigao nivo nije to ta ekipa bez Karija nema driblinga nema tusiranje trojkama nema dominacije...Oko njega se gradilo u Golden Stejtu i oko njega treba sve da ide. Nema sanse da bi ova ekipa bez Karija mogla 73-9 kao sto je mogla bez Durenta.

kaokakao

pre 6 godina

Cekam dan kad ce Bogdan da uputi preko 10 suteva na kos, nacekacu se. Badi Hild ne puca ispod 10. Sinoc Bogdan 6 , Hild 17, a minutaza gotovo ista. Inace, pohvale za igru, sjajna partija. Ali Bogdane, nisi u Evropi, pucaj covjece, nametni se, svakako cete biti van play off-a!

lal

pre 6 godina

i jos jedna stvar... ameri se "seku" na tea zato sto imaju oci, ali nemaju statistiku koja meri nivo magije... koju god statisticki podatak da pomenu, koji ide u teovu korist i dalje im se to cini premalo da docaraju kako teo igra, onima koji zapravo nisu gledali utakmicu... :p

Jax Teller

pre 6 godina

nesta nam nema danas ove psojdo srbe, sto mudruju kako su “nasi“ momci losi! ah, valjda slave bozic danas, pa nemaju vremena! :-D

Stara kuka

pre 6 godina

Jokic i Bogdan top,Teo kako je krenuo reklo bi se bice 25+ al stao.Denver za sada cvrsto drzi mesto u plat-offu,Minesota i Detroit takodje.

no-look

pre 6 godina

Vidite i sami koliko dobru kondiciju ima Bogi i koliko dobro se krece, e interesantan detalj sinoc je da je Manu uspevao da ga sacuva u odbrani a u napadu mu je redovno bezao, i sve to sa 40 god, gledajuci te scene stvarno sam se zapitao od cega je ovaj covek? Ili je to mozda vrhunska Popoviceva postavka igre?

IS

pre 6 godina

Pogledao sve sinoc iako su se preklapale. Jokic i BB odlicni i tu se nema sta dodati.

Teo krenuo vrhunski napadacki, dok je u odbrani kriminalan, bukvalno. Nakon 100% ucinka, sutira trojku i biva ocigledno fauliran, ali sudije ne sviraju. To ga je iznerviralo i nakon toga sutira i masi jos jednu, pa jos jednu i onda je usledio potop. Ostatak poluvremena odigrao je u kontra ritmu.
Nadao sam se da ce kada krene drugo vratiti nivo sa pocetka, ali cim je krenulo pravi gresku u napadu, pa u narednom korake, pa jos jedne i to je bio kraj. Potonuo je potpuno i da nije bilo Ostina (koji ga ne mirise nesto) koji ih je vukao ceo mec ovi bi ih unistili. Teo se povukao skroz i samo prosledjivao loptu potpuno indisponiran do kraja meca. Bio je vidno nezadovoljan kada je seo na klupu.
Ono sto je najveci problem je odbrana. Stoji na tri metra od igraca const. i zbog toga su ga zatrpali trojkama, ali i prodorima. Fizicki ne moze da odgovori na kretnje (ok, jos uvek je rovit) i dzaba sve u napadu kada ih ovi preko njega buse svaki napad. Cak su pred kraj cetvrtine ocistili teren kako bi ovaj igrao 1-1 protiv Tea, jer je ocigledno oznacen kao najslabija tacka. Plus minus moze da vas zavara, jer je Ostin odigrao odlicnu utakmicu dok je Teo bio u postavi, ali bez ikakvog Teovog uticaja (asist ili sl.). Ne volim tog lika, ali ozbiljno odlucio da dokaze da nije samo tatin sin. Zato mi se cini i da ne gotivi Tea, jer je ovaj voljen, a Ostin mora 3 puta vise da zapne da bi i on bio.

R.M.Tocak

pre 6 godina

NbgDeki
Imas pozdrav od Bogdana, koji se nesto raspucao u zadnje vrijeme.
Zvezdas, ali prije svega veliki ljubitelj kosarke. Napred Bogi, napred svi nasi kosarkasi.

scout

pre 6 godina

@IS, Pocnes dobro, i onda nekakve nebuloze pises. Znaci po tebi samo teo nema pojma kako da igra odbranu, i samo su na njega isli igraci memfisa? haha, ali eto on je ipak bio u +9 u +-, ali eto nije zbog njega, nego sto ga je rivers izvukao? hahaha., pa jel ti sam procitas sta napises pre nego sto objavis?

Jax Teller

pre 6 godina

nesta nam nema danas ove psojdo srbe, sto mudruju kako su “nasi“ momci losi! ah, valjda slave bozic danas, pa nemaju vremena! :-D

scout

pre 6 godina

gledao tea i jokica, pa malo prebacivao sa jedne na drugu, zavisi kako je koji sedeo na klupi. Teo poceo odlicno, imao je 6 poena 3 od 3 suta prva dva tri minuta igre, posle dade i 4 od 4 suta za 9 poena, i onda je promasio 5 suteva za redom i nije posle tih 5 promasaja ni pokusavao vise. Odlisno poceo, slabo zavrsio, boji se da sutira. Ali svakako je zavrsio u +9 za 31 min na parketu, sto nije lose. Malo vise samopouzdanja i manje straha. Majstor za kosarku. Jokic takodje imao 10 poena na pocetku druge cetvrtine, i posle do kraja jedva sutnuo jos 3 puta. Malo vise agresivnosti, imam utisak da je propustio dosta 'slobodnih' suteva i lakih poena pod kosem da bi dodao nekom praznom na trojci. Malo vise sebicnosti! Bogdana nisam gledao, ali vidim 6 od 6. A vidim da su hield i ovi drugio sutali oko 18 puta, znaci tri puta vise od njega. Ako on sam prihvati tu 'ulogu', ima na kraju da dobije max 6 pokusaja po utakmici. Napravice "Bjelicu' od sebe. Covjece vise agresivnosti i sebicnosti, to bi preporucio svim nasim igracima.

SrbinsonKruso

pre 6 godina

Meni je najsmešnije što komentatori sa kalifornijske televizije neprestano govore ono što komentatori na člancima o NBA kod nas pišu, a to je da Bogdan treba da bude agresivniji i više šutira... izgleda nije samo do nas... nešto slično su govorili i sportski analitičari sa Sacramentovog jutjub kanala, samo Bogdan to ne vidi. Ali ajde valjda on najbolje zna šta radi... Verovatno je najbolji ruki u Kingsima, ali Foks je verovatno najtalentovaniji...srećno Bogi... Jokić odličan, ali mi je baš krivo što nije igra za reprezentaciju... mada da se nisu Jović i Lazić povredili bilo bi više šansi da i sa tim timom dobijemo. Teodosić sa onakvim saigračima u onakvoj igri i ne može više da dođe so izražaja.

vlado

pre 6 godina

Ne mogu da se otmem utisku da su Klipersi iz ove dve uzastopne utakmice "uplanirali" jednu pobedu i to protiv Memfisa. Zato je Rivers odmarao Teodosica protiv Hjustona. Medjutim, uspeli su da iznenade i sebe i protivnika i da dobiju Hjuston i onda kao da su odlucili da se "malo opuste" protiv Grizlija i mesto da se vrate sa dve pobede iz uzastopnih utakmica (sto bi im u ovoj situaciji sa povredama bilo kao 7ica na lotu) Lu i Ostin su odlucili da se takmice ko ce da da vise poena (mozda je pala neka i opklada). Na kraju kad su skontali da su ***bali stvar su uspeli i da uprskaju zadnji napad. Amaterizam. DJ samo 4 poena a Teo treci strelac tima sa 9 poena. Pametnom dovoljno. Bogdan odlican u porazu Kingsa. Nije bilo ni realno ocekivati da dobiju Sparse i ako su igrali kod kuce. Jos su zeleni da bi mogli igrati sa takvim "liscima" lige. Pau Gasol ko mladic. Tripl dabl u 37-38 godini (vise i ne znam koliko covek ima godina).

petarczv

pre 6 godina

bez karija gsw nisu sampionska ekipa. neverovatno koliko ruzno igraju u napadu. denver odigrao jako vodio celo drugo poluvreme i zasluzeno slavio. Jokic bi bio jos bolji da neki od njegovih saigraca imaju malo vise mozga...
(ko, 24. decembar 2017 11:51)

Gsw bez karija bio u seriji od 10 pobeda sa prosecnom razlikom od 12p. Prvi u procentu suta za dva i za tri,prvi po broju datih i primljenih poena.Najvise skokova i najvise ukradenih lopti. Ali ako ti kazes da nisu sampionska ekipa i da igraju ruzno onda to sve pada u vodu...

proeteria

pre 6 godina

i jos jedna stvar... ameri se "seku" na tea zato sto imaju oci, ali nemaju statistiku koja meri nivo magije... koju god statisticki podatak da pomenu, koji ide u teovu korist i dalje im se to cini premalo da docaraju kako teo igra, onima koji zapravo nisu gledali utakmicu... :p
(lal, 24. decembar 2017 14:04)
apsolutno se slažem s tobom. pre neko veče su USA komentatori rekli za Tea- "Genije. On je tako pametan". naši "pure organic" igrači u nba su "a breath of fresh air" u moru GMO nabildovanih narcisoidnih silovatelja lopte, ekipe i gledaoca širom sveta...

Bugarski grafolog

pre 6 godina

Ne volim negativne komentare a nisam ni pesimist.Gledajući NBA od početka sezone mogu reči da je Teo ipak malo okasnio sa dolaskom a Bogdanoviću da,izgleda,fali malo čisto psihičke zrelosti/samosvesti tako da verovatno ništa posebno neće u toj ligi uraditi.OK,mogu lepo da igraju pošto su izvrsni sportisti i to bi bilo to!!
(saša, 24. decembar 2017 13:44)

Kamo lepe srece da su tebe konsultovali u vezi svojih karijera i psihofizockog razvoja. Gde bi im kraj bio! Ovako, nista. Propadose nacisto, obojica. Morace da se zadovolje "lepom igrom".

Grobar-España

pre 6 godina

Dok se ovde mnogi prepucavaju, ja molim Boga da svi budu zdravi, da odemo na svetsko, da se svi odazovu Saletovom pozivu... Teo, Beli, Bogdan, Jokic, Bobi, Kalina, Nedovic, Milutinov, Radulja, Jovic, Macvan.... Ma samo da svi budu zdravi i dodju, pa da uzivam k'o kad sam bio mali i "cep'o" Eurokremblok .

Slana torta

pre 6 godina

Denver nastavlja igru iz druge polovine prošle sezone, a Jokić je centralna figura. Kad se pogledaju sva tri clipa (Bogdan, Teo i Jokić ) upadljivo je koliko Jokić lako postiže poene, kao da su se protivnici dogovorili da ga ne čuvaju (što naravno ne stoji). Prvo naucio je da šutne sa poludistance sa podignutim rukama i bez natezanja lopte, praktično čuvaru kroz uši, tu troši malo energije, pa je samim tim i veoma precizan. Drugo kreće se nepredvidivo, završava sa obe ruke i pod neobičnim uglovima. Treće u NBA je doneo osećaj, a sad se fizički upadljivo unapredio, svaki element njegove igre izgleda bolje od kako je ojačao.
Jokić je po svemu u top 20 igrača lige (ne bih da preterujem i da ga svrstavam u top10) i već sad se kotira bolje od bilo kog drugog igrača iz Srbije, a ako napravi nešto u playoffu biće bolji i od Stojakovica.
Što se tiče Bogdana i Tea oboica su opravdali svoj dolazak u najjaču ligu, doneli su najbolje iz Evropske košarke, iako su različiti u svojim timovima rade isto : organizuju i asistiraju a po malo i poentiraju.

zekan

pre 6 godina

Gledaj ovog iz Klipersa sta uradi u poslednjem napadu. Stoji na centru pa ode ulevo pa udesno i u poslednjoj sekundi daje Teu bespotrebnu loptu. Samarao bih ga.

laki

pre 6 godina

Vi sto nas prozivate za Bogdanov procenat samo da kazem to. On je danas bacao 6/6 svaka cast ali sutra ce bacati 2/7 i tako u krug. Njegov problem je nekonstanta
(Petar, 24. decembar 2017 11:49)
ali zato su nebulozni komentari konstanta,konstana 6/6 je mislena imenica i za dzordana a ti prika nisi imao 6/6 na onom kosu sto se kaci na vrata, a onom nurkicevom fanu pitanje kako je izdominirao preksinoc protiv jokica, o niku tog lika komentar je suvisan

PAOK

pre 6 godina

@Milan, niko nema prosek 6/6 niti se to trazi, hocu da kazem samo da Bogdan danas baca 6/6 (ili 4/6 svejedno) a sutra 2/8. Pa prekosutra opet 4/6 pa odmah zatim 2/7. Sut mu se menja kao dan i noc. Konstantnost znaci da svaki put bacas oko svoga proseka, a on je danas 100% a sutra ce 25% i tako u krug, jednu utakmicu odlicno drugu blam, i osim one serije protiv PAO mu uvek dodje da najbitnije utakmice baca katastrofalni prosek
(Petar, 24. decembar 2017 13:44)

@Milan, niko nema prosek 6/6 niti se to trazi, hocu da kazem samo da Bogdan danas baca 6/6 (ili 4/6 svejedno) a sutra 2/8. Pa prekosutra opet 4/6 pa odmah zatim 2/7. Sut mu se menja kao dan i noc. Konstantnost znaci da svaki put bacas oko svoga proseka, a on je danas 100% a sutra ce 25% i tako u krug, jednu utakmicu odlicno drugu blam, i osim one serije protiv PAO mu uvek dodje da najbitnije utakmice baca katastrofalni prosek
(Petar, 24. decembar 2017 13:44)

Pogledaj prosek najvecih zvezdi NBA liga i shvatices neke stvari.

braske

pre 6 godina

nego nesto nam ovih dana nema onih sto pricaju kako nurkic ubija jokica u pojam, a i ovi sto govore 'NASI' se nesto ucutali, dal im je kakav 'NAS' praznik - nije mi jasno, u svakom slucaju njihovom zigzagu i nasim..banacaninu,slobu,stojko,srbin iz..,nbg,mikii...ugodni blagdani

saki

pre 6 godina

Gledao sam sinoc Denver i GSW. Denver predvodjen Jokicem igrao ok, puno gresaka i izgubljenih lopta ali kad su trebali da daju poene davali su. GSW sa druge strane je bio toliko ocajan da je to neverovatno. Niti im je islo niti im se igralo... dosta mucna utakmica za gledanje. Jokic se malo provuko za onaj lakat ali sta je tu je, zasluzio i on da se jednom provuce, samo se nadam da takvi potezi nece da mu predju u naviku.

antiDebil

pre 6 godina

nego nesto nam ovih dana nema onih sto pricaju kako nurkic ubija jokica u pojam, a i ovi sto govore 'NASI' se nesto ucutali, dal im je kakav 'NAS' praznik - nije mi jasno, u svakom slucaju njihovom zigzagu i nasim..banacaninu,slobu,stojko,srbin iz..,nbg,mikii...ugodni blagdani
(braske, 24. decembar 2017 16:06)

Neuporedivo su vece sanse da svi oni slave praznike za 2 nedelje, ne znam zasto je to toliko tesko za razumeti ?
Ne primecujes koliko se izrodskog sljama nakotilo u ovoj zemlji u poslednjih 15 godina ?

analiza

pre 6 godina

"Ajde Bogi, sutni opet 1/7 da Sacramento namakne jos neku pobedu"
(NbgDeki)
Interesantno mi je s kolikom strascu se prati igra BB od strane ljudi koji ne navijaju za Par.Evo,ja ne znam statistiku BB,ali ima dusebriznika koji to precizno beleze.Neverovatno.Pa,da li Grobare toliko zanima statistika,sta znam,Gudurica ili Kuzmica da moraju da otkomentarisu bas svaku njihovu utakmicu?Mene recimo zanima tezina povrede Kaline i Kuzmica,a kad Gudura lepo odigra,drago mi je.Ali mi ne pada ni na kraj pameti da mu prebacujem procente suta,jer mu je ovo prva sezona u bogatom klubu koji juri evroligasku titulu.A BB se zamera sto nije savrseno precizan u NBA,u prvoj sezoni,nakon sto je godinama igrao drugaciju kosarku ,nakon sto se iscrpeo u reprezentaciji.Pa taj mali Jokic je odmarao i nabacivao misice dok je BB rizikovao karijeru igrajuci za reprezentaciju,bas kao i Gudura.Skinite se coveku s vrata vec jednom.

lal

pre 6 godina

@direktor fontane: to mozda ako racunas da kosarkaski tim ima manje od 7 igraca... 7x15=105... igraci jednog tima provedu 240 minuta na parketu. bodgan je igrao manje od 30... 30×8=240... 15x8=120...

zekonja utegurovic

pre 6 godina

Sta se sve ovde ne moze procitati,strasno...Pobednik u glupim komentarima je ipak onaj strucnjak sto ocekuje od Bogdanovica 25+ poena po utakmici prosek i 55% suta da bi bio top igrac.Hahahahaha.Najbolji kosarkas u istoriji ovog sporta,ujedno i najbolji sportista svih vremena nije imai NI JEDNU takvu sezonu,imao je 3-4 sa 53-54% suta iz igre ali ni jednu preko 55%.Po toj analogiji nije top igrac.Ko sve nama trosi kiseonik...

Dusan8

pre 6 godina

Kakva ironija ovogodisnjeg drafta,sve sto je birano u prva 10 pika a vredno pomena je Tejtum i donekle Denis Smit jr,kao tek 13.biras Donovana Micela koji je verovatno rookie of the year i 27. Kuzmu,sta li rade ti skauti da mi je znati?!
(pcinjski okrug, 24. decembar 2017 09:01)

Skauti pre svega gledaju telo, koja je visina, raspon ruku, atleticnost. Na osnovu toga procene potencijal, dokle moze da dogura igrac. Sta mislis kako je draftovan Dragan Bender na 4. mestu, sa 6 minuta u Makabiju?
Dosta se prati NCAA, pa i Evropa, aktivni su skauti, zna se ko su najtalentovaniji igraci, a naravno da neki prodju ispod radara pa eksplodiraju u NBA.
Na visokim pozicijama draftuju se projekti od kojih se ocekuje da postanu zvezde.
Problem ove generacije je sto su mnogi reklamirani kao ne znam ni ja sta, Bol novi Medzik, itd. i onda usledi razocarenje. Jer niko od njih ne moze odmah konkretno da doprinese. Treba imati strpljenja.

Navijač

pre 6 godina

Kad Denver igra timski moze da pobedi bilo koju ekipu, samo pogledajte raspodelu poena i asistencija i sve vam je jasno. Odbrana je totalno druga prica u odnosu na proslu sezonu, jedino im nedostaje vrhunski plej i ovo bi stvarno bila ozbiljna ekipa. Lajls je pravo osvezenje. Jokic igra sa takvom lakocom i koliko god suteva da uzme uvek ce biti iznad 50% ali on jednostavno nije zainteresovan da gradi licnu statistiku i verovatno je jedini igrac u NBA sa takvim razmisljanjem. Kako god okrenes jedan je od najboljih mladih centara lige i njegovo vreme tek dolazi.

JPR24

pre 6 godina

GSW i do sutra da su nastavili, nista nisu mogli da ubace !! Srecom za njih pa tek sutra igraju protiv Clevelend-a. Denver iskoristio sve i to je to. Klipersi : Ne razumem onakvu igru. Necu ni da komentarisem.

zemunski kej

pre 6 godina

Odlican Jokic nocas. Na pocetku im utrpao 12 komada lagano i videlo se da im je pik da ga nameste, U jednom trenutku i pre onog sa Greenom mislio sam da ce neko od gnevnih igraca GSV da ga udari, izbaci iz takta da ce sudije da podlegnu atmosferi, Ali nisu, Svi iz Denvera su bili dobri ,pogledacu ali izgleda da je ovo jedna od boljih generacija Denvera,napomenuo bih da su nekoliko utakmica izgubili na poen dva razlike,

Bugarski grafolog

pre 6 godina

Kada bi svaki košarkaš iz ekipe dao po 15 poena, nikada ne bi prešli 100. 
Znači da bi bio odličan, mora da ubaci 20 poena.
(Direktor Fontane, 24. decembar 2017 13:13)

Ajd ponovo, 15x12=?

Иван-Ниш

pre 6 godina

Гледао друго полувреме. Денвер је имао малу помоћ Голден Стејта јер ови нису могли скоро ништа да погоде и када су сами били под кошем, а камоли тројке. Денвер и Јокић фино искажњавали и привели рутински утакмицу крају. Код Сакрамента могу да кажем да је победио систем и искуство над младошћу и неуиграношћу. Није Сакраменто више екипа која има тотални распад организације напада, највише због тога што Џорџ Хил игра све боље, али ни напади им нису тако течни као код Сан Антонија. Много волим да гледам Сан Антонио. Иако им главни играчи у тридесетим (позним, а нема ни Ленарда), кретање лопте им је поезија, имају много слободних шутева. Олдриџ и Гасол тотално избацили Сакраменто из рекета. Богдан рационалан и солидан у одбрани, фаулови му сви резонски... добија све већу минутажу. За руки сезону одлично, али... ако хоће да постане један од главних у екипи мораће много више да тражи лопту у нападу јер ова млада братија (Мејсон, Фокс и остали) не мари много за то који је резултат и да ли је резонски да шутирају... користе сваку прилику. Кога брига за проценте и изгубљене утакмице, важно је да се наметнеш. То је углавном логика.

stevan

pre 6 godina

@stevan
Pretpostavljam da si dobio ovoliko minusa od ostrascenih Grobara koji misle da je "Air Bodzan" zapravo nas Bogdan,a ne Bojan Bogdanovic.Elem,svaka ti je na mestu.Cak i za Nurkica.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dag Kristi, 24. decembar 2017 16:24) # Link komentara

Opusteno , zna drago na koga sam mislio :D

Pzzzz

pre 6 godina

Jokic je igracina i jedini igrac Denvera kojeg konstantno udvajaju. I on i pored toga pronalazi nacin da pocepa mrezicu, ostvari asistenciju i to odlicno radi. Gubi cesto lopte, ali se ipak odlicno snalazi jer su izgubljene lopte produkt odlicne odbrane na njemu gde cesto nizi igraci uskacu u pomoc njegovom cuvaru, jer ko god da ga cuva, decko jednostavno ume da pronadje nacin da poentira u igri jedan na jedan. Denver postaje ekipa puna raznovrsnih individualaca koji su naucili da igraju timski. Mudije je odlican, kao i Heris, ali umeju ponekad da siluju kada ih krene. Lajls ce odlican biti kada se uklopi, a vec sad daje ogroman doprinos. Jokic je ipak igrac oko kojeg se sve vrti i glavna je karika tima iako ne uzima mnogo suteva po utakmici. Podredio se potpuno timu, a verujem da bi Meloun bio srecniji kada bi ovaj uzimao po 20 suteva u proseku jer mu je sut konzistentan u poredjenju sa drugim igracima. Sve u svemu, Denver stvara odlicnu ekipu koja ce se narednih sezona boriti u plej ofu. Ove sezone su, cak i bez Milsapa, nebo i zemlja u poredjenju sa proslom. GSW je odigrao ocajno suterski, ali to ne menja cinjenicu da je ceo tim Denvera ucestvovao u pobedi prakticno na podjednak nacin. Tesko je igrati protiv timova kod kojih ne znas koga da cuvas jer svi predstavljaju opasnost. Ova sezona ce biti mnogo zanimljiva jer postoji mnogo pretendenata za sampionsku titulu. Nisu GSW nedodirljivi ove sezone iako su i dalje prvi favoriti.