Ponedeljak, 11.12.2017.

13:39

Đukić: Sigurno je i Viktorija zadovoljna žrebom

Trener Partizana Miroslav Đukić zadovoljan je žrebom za šesneastinu finala Lige Evrope jer će njegova ekipa igrati protiv Viktorije Plzenj.

Izvor: B92

Ðukiæ: Sigurno je i Viktorija zadovoljna žrebom IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

94 Komentari

Sortiraj po:

Gianni Commandini

pre 6 godina

Pa sigurno da su zadovoljni. 

S druge strane imas recimo Lajpcig koji osvoji grupu, ceka da mu upadnu neki indijanci tipa Partizan ili Zvezda i onda izvuce Napoli...
(Amaterasu, 11. decembar 2017 13:56
Lapcig ispao iz grupne faze lige sampiona, i dobio Napoli koji je isto bio treci

Bilal

pre 6 godina

(goran, 11. decembar 2017 16:23)

Ima neko smesniji, neki dole potpisani Goran koji ne zna da broji do tri, a vrlo je jednostavno : 1, 2, 3, vidis. Toliko smo golova postigli, a primili smo na sest utakmica 2 gola, znaci za 540 minuta, 2 gola, a sada cu ti napisati nesto najsmesnije, vi ste za 30 min. i 45 sek. primili 3 komada od podmladjenog Dinama u Kijevu a ukupno 7 , osecas razliku . Smesno zar ne ?
(Skorpion, 11. decembar 2017 21:12)
Zaboravio si, takođe, reći da smo mi Dinamu u dva meča dali 3 komada koliko ste vi postigli u 6 utakmica ili 540 minuta. Dakle mi "podmlađenom" Dinamu 3 a vi podmlađenom Arsenalu ni jedan.

Skorpion

pre 6 godina

najsmešniji su mi zvezdaši pa oni su postigli samo dva gola u grupnoj fazi. i dive se uspehu protiv Kelna za koji Nemci kažu da je već koji umro ko razume nemački može da pročitamo njihovoj štampi. ali dobro ja vam stvarno želim sreću sa protiv CSKA a naravno svog partizana volim, šta god da bude.
(goran, 11. decembar 2017 16:23)

Ima neko smesniji, neki dole potpisani Goran koji ne zna da broji do tri, a vrlo je jednostavno : 1, 2, 3, vidis. Toliko smo golova postigli, a primili smo na sest utakmica 2 gola, znaci za 540 minuta, 2 gola, a sada cu ti napisati nesto najsmesnije, vi ste za 30 min. i 45 sek. primili 3 komada od podmladjenog Dinama u Kijevu a ukupno 7 , osecas razliku . Smesno zar ne ?

gari

pre 6 godina

"Đukić: Sigurno je i Viktorija zadovoljna žrebom", ma jok prepali se, evo još skaču od sreće !!! Ej igraju protiv Partizana, nije to mala stvar !!! Već padaju opklade, ko će da postigne goloove, dal ceo napad ili i napad i sredina !?!? Najbolje je da neizlazite na meč, bolje 3:0 nego petarda i koji komad više !!! Ne zna se gde je veća promaja, rupe na sve strane, od odbrane preko srednjeg reda do napada, o "stručnjaku" na klupi zar je potrebno komentarisati...

NoName

pre 6 godina

Plzen NIJE prvak Češke, već Slavija, kao što prvaci nisu ni Videoton, Dinamo, Jang Bojs, Skenderbeg, već Honved, Šahtjor, Bazel i Kukeši. 
Tako da, nije baš da se uvek izvlače šampioni. 
Malo informisanosti pre intervjua sledeći put nije na odmet.
(Raptor, 11. decembar 2017 15:27)

Nemaš pojma, to su sve šampioni i nikad jači nisu bili. Nisi valjda i ti jedan od onih koji veruju svojim očima? Moraš Grobarima da veruješ, nikako očima.

drmr

pre 6 godina

Pa sigurno da su zadovoljni.S druge strane imas recimo Lajpcig koji osvoji grupu, ceka da mu upadnu neki indijanci tipa Partizan ili Zvezda i onda izvuce Napoli...
(Amaterasu, 11. decembar 2017 13:56)

Ko osvoji grupu? Lajpcig dosao iz LS rodjace

Aлександар

pre 6 godina

Е мој Ђукићу, чињеница да су они задовољни жребом довољно говори о твом раду у Партизану. Ја бих томе додао да нису могли боље да,прођу.

Kontras

pre 6 godina

@ lebac

Evo zbog cega, izmedju ostalog, smo veliki klub:

Ni Barselona nije najbolja po trofejima u Spaniji, ali je jedan od najvecih klubova na svetu. Imamo 27 titula prvaka drzave, isto koliko i vi.

Igrali smo finale Kes/Ls, a u polufinalu te godine jesmo skinuli skalp Mancester Junajtedu. Takodje i Realu, Anderlehtu, Njukaslu, Steaui itd.

Mala poseta je zbog loseg kvaliteta lige i naseg fudbala. Grobari su jedni od najpoznatijih navijaca i prave odlicnu atmosferu.

Pa sta ako smo promenili klupske boje? Ponekad nam je treca garnitura i dalje originalna bordo-plava. Verujem da ce se opet ustaliti kao rezervna.

Imamo, za sada, 6 proleca u Evropi. A bice ih jos mnogo.

Sto se tice zreba, oni su zadovoljniji. Ako se ne promeni mnogo stvari nabolje do proleca oni imaju vece sanse. Mi smo trenutno katastrofa.

lebac

pre 6 godina

Sigurno je da će tokom zime Partizan pokušati da se pojača. To je normalno za veliki klub da pokuša da popravi šta nedostaje. Zadovoljni smo ekipom, a kad odradimo pripreme, biće još bolja".

Ajde vise dajte dokaz zbog cega ste veliki klub?!!!
Nemate svoj stadion, i taj JNA je rasulo.
Imate po 6000 u proseku gledalaca!
Niste najbolji klub po trofejima u svojoj drzavi.
Menjali ste drasticno izgled grba u vise navrata.
Cak ste i klupske boje promenuli.
Nikada niste osvojili ni LS ni LE
Nema ko vas nije punio sa 4,5 gola razlike.
Niste skidali skalpove velikim klubovima.
Imate svega 4 proleca u Evropi!
Zbog cega ste veliki klub???
Dokle vise sa mitomanijom

Milosav

pre 6 godina

Realno derbi je biti ili ne biti za Đukića, sam je sebe doveo u tu pozu. Uzgred, ako pobedi svi će da ga hvale, stručnjak itd. Meni se njegova ideja uvek svidjala, lepršav i napadački fudbal, dodavanja. Za razliku od Nikoloća koji je više nalik Murinju. Smešna poređenja? Možda. Ne tako davno Murinjo je bio na jna i izvukao remi. Eto...

Manipulator

pre 6 godina

Nije Djukic kriv. Evo, ja sam zvezdaš, ali moram biti objektivan i reći da Partizan nema pojma sa životom i da su igrači partizana neznalice i antitalenti te da svi koji navijaju za Partizan verovatno nemaju oči kad ne vide kakvi su to nemači pojma. Đukić je jadan osuđen da trenira loše igrače i treba da ima beneficiran radni staž. Što se dvomeca sa Plzenom tiče, ja mislim da je februar daleko i da ima vremena da se stvari promene. Tako, na primer, mogu da se posvađaju još neki fudbaleri partizana, Stojković može da ode u drugi klub, stadion mogu da im suspenduju i slično, tako da nije sve u trenutnoj formi, može to da bude još mnogo gore.

12

pre 6 godina

Sta pricate vi Plzenj je od Steaue ispao u kvalifikacijama za LS bilo je 2:2 u Rumuniji 1:4 Ceska. Kasnije igrali u lakoj grupi, takodje sa Steauom jednu dobili 3:0 drugu izgubili 2:0.
To sto su jaki u prvenstvu nista ne znaci,ipak su im konkurenti neki bez veze klubovi i raspala Sparta i Slavija. U evropi nisu mnogo pokazali, tu su u rangu Steaue cak i slabiji.

Indoktrinacija

pre 6 godina

Dace bog da ispadnete od Plzena... 
(Fadilj Vokri, 11. decembar 2017 14:06) 

Zašto daće bog ? 

Zašto Fadilj Vokri ? 

Iz tvog komentara vidim da si pod a) zaslepljen mržnjom; b) zloupotrebljavaš boga; c) zadojen šovinizmom protiv Albanaca. 

Sudeći po ovim tvojim osobinama, nije teško zaključiti da si navijač kluba kojeg je osnovala UDBA.
(Only PFC, 11. decembar 2017 15:37)

ONLY PFC - Sve si lepo rekao do poslednje rečenice, a onda si uprskao i pokazao da nisi nista bolji od njega.
Trunke mozga nemate kada se pecate na ovakve provokacije.

goran

pre 6 godina

najsmešniji su mi zvezdaši pa oni su postigli samo dva gola u grupnoj fazi. i dive se uspehu protiv Kelna za koji Nemci kažu da je već koji umro ko razume nemački može da pročitamo njihovoj štampi. ali dobro ja vam stvarno želim sreću sa protiv CSKA a naravno svog partizana volim, šta god da bude.

arigo

pre 6 godina

Šta očekivati od trenera koji protiv Napretka u igru uvodi Solomona da bi preokrenuo negativan rezultat?Šta očekivati od trenera čiji se igrači na terenu svađaju oko izvođenja penala?Ništa.

bachi

pre 6 godina

Mislim da su ovi Cesi tu negde u rangu sa Dinamom Kijev, tako da se ocekuje da ce u revansu izici sa omladinskim pogonom.
(KaraDjordje, 11. decembar 2017 15:54)
Nemaju svi tu sreću da igraju protiv omladinskih pogona i da postignu 3 gola u 6 utakmica!

PimPong

pre 6 godina

Uzasno i za Partizan a i za Zvezdu. Nasim ekipama najmanje leze te "istocne" ekipe. Ne igraju bas atraktivno, ali igraju tvrdo i znaju kako da dodju do onog sto zele, pogotovo protiv nasih ekipa. Ja bih radije da igramo protiv neke ekipe iz zapadne ili juzne Evrope, cak i ako bi nas lagano dobili (sto i bi).

Nikola Nis

pre 6 godina

Partizan je bas imao srece na zrebu.Kad se izbori prolece, nema tu lakih ekipa. Ali sigurno je da su Cesi zadovoljniji nego Srbi. Igraju odlicno u ligi koja je po kvalitetu bolja od srpske lige. Partizan ima veliku sansu da ne bude boks za udaranje, vec da se kvalifikuje dalje. Manje su bitne pare eventualnim prolaskom dalje vec bodovi za koeficijent koji odredjuje lakse protivnike. Bice velika steta ako Djukic bude i posle srede trener Partizana. S njim sanse nemamo sa Cesima. Dzabe i ako dovedemo par dobrih igraca, uigrani su Cesi i ubice nas na mesto. Djukic i uigranost njegove ekipe ne idu u istoj recenici...

veliki strumf

pre 6 godina

Vidim grobari nas prozivaju za neka 2 data gola. Jos ni do 3 nisu naucili da broje, ocigledno. Bas ih briga, oni primili samo od Dinama 7 komada, ali se njima pricinjava da su to samo 2. Osvojili manje bodova od nas u duplo slabijoj grupu, imaju manje osvojenih bodova, negativnu gol razliku (mi naravno imamo pozitivnu), i jos imaju obraza da nekoga prozivaju. Izgleda da ovaj debeli mraz u decembru, ovih -9 (a vec za sredu najavljuju -12), utice na njihovo rasudjivanje.

Cinjenica

pre 6 godina

Zvezdase kad pitaju u inostranstvu kakav je trag ostavila Zvezda u Evropi, oni kazu skoro 20 proleca i Usati pehar itd. A kada pitaju Partizanovce oni gledaju kao Dulo u trojku Nolana Smita

jsdp

pre 6 godina

Prezadovoljni su, cim su videli da su izvukli nas odma im je kroz glavu proslo "sa njima cemo lako, njih trenira onaj Djuka sto pojma nema".

Neo

pre 6 godina

Covek je dao sasvim korektnu izjavu, zadovoljni su žrebom i jedni i drugi. Osim Kijeva sve mečeve u grupi LE Partizan je odigrao dobro, i što je važno davali smo golove. U derbiju očekujem pobedu Partizana, ujedinimo se braćo grobari, verujmo da možemo, podržimo naš voljeni tim, dajmo im energije neka osete našu podršku,bez obzira na sve neka igrači osete da smo uz njih!

Only PFC

pre 6 godina

Dace bog da ispadnete od Plzena...
(Fadilj Vokri, 11. decembar 2017 14:06)

Zašto daće bog ?

Zašto Fadilj Vokri ?

Iz tvog komentara vidim da si pod a) zaslepljen mržnjom; b) zloupotrebljavaš boga; c) zadojen šovinizmom protiv Albanaca.

Sudeći po ovim tvojim osobinama, nije teško zaključiti da si navijač kluba kojeg je osnovala UDBA.

south will rise again

pre 6 godina

Pa ako je čudo i veliki uspeh bio kad su komšije izbacile Spartu, onda mi zaista by Đuka treba da odigramo kao u transu da bi izbacili ovakav tim, koji se sprda sa tom Spartom i ostalim timovima u Češkoj...a sad ozbiljno...Idemo dalje!!!

neutralni felsh

pre 6 godina

cuj djukicu, 
grobar sam ali mi MNOGO smeta sto ne mozes kao "vodja" da sastavis jednu prosto prosirenu recenicu, tako da kraj recenice mozes da nadovezes na pocetak. 
pitam se da li su te birali da budes trener zbog tvog intelekte, kojim treba da ubedis tvoje igrace u neki igracki plan ili variantu. 
ovo sto i kako izjavljujes je dno dna. 
sta znaci.."i oni su zadovoljni sa zrebom"?!?! 
molim te ili cuti kad te nesto pitaju, ili reci da, da.. ili sto bi bilo najbolje daj ostavku i povedi jo njih 8-9 igraca sa sobom. 
a sad za zvezdu u sredu!!..ne bih voleo da budem u tvojoj kozi, jer..ODRACE VAS! 
inace, kao sto rekoh, jesam grobar, ali se upste ne nerviram kad izgubite ili igrate lose, jer vidim da nemate pojma i necete i zaista ne bi bilo ni tako lose, zbog vas, da protiv zvezde pukne i petarda. 
partizan zasluzuje mnoooogo bolje licnosti i igrace nego vi mucenici sto ste ovde. 
sta mislis, kako bi bilo mom caletu koji je uspesan hirurg i spasava zivote, da radi tako traljavo kao ti i ta kamarila oko tebe?!?!?
(leka, 11. decembar 2017 14:48)


divota, onda neka dodje uspesni tatica da trenira partizan...

zaharije

pre 6 godina

A tek što će biti oduševljeni vašom odbranom, hehehe. Ne kupite li minimum dvojicu ozbiljnih igrača u odbrani sad u zimskom prelaznom roku, smeši vam se nova petarda u modernoj istoriji Partizana.

car maxmagnus

pre 6 godina

50:50

:))
lol
xD

partizan je sad kao službeno vozilo grupe tnt: jedan točak drveni, jedna štaka, jedan rezervni i jedan sa ćelavom gumom.

neutralni felsh

pre 6 godina

50:50 

:)) 
lol 
xD 

partizan je sad kao službeno vozilo grupe tnt: jedan točak drveni, jedna štaka, jedan rezervni i jedan sa ćelavom gumom.
(car maxmagnus, 11. decembar 2017 15:27)


djukic mu dodje kao grunf ;)

Raptor

pre 6 godina

Plzen NIJE prvak Češke, već Slavija, kao što prvaci nisu ni Videoton, Dinamo, Jang Bojs, Skenderbeg, već Honved, Šahtjor, Bazel i Kukeši.
Tako da, nije baš da se uvek izvlače šampioni.
Malo informisanosti pre intervjua sledeći put nije na odmet.

leka

pre 6 godina

cuj djukicu,
grobar sam ali mi MNOGO smeta sto ne mozes kao "vodja" da sastavis jednu prosto prosirenu recenicu, tako da kraj recenice mozes da nadovezes na pocetak.
pitam se da li su te birali da budes trener zbog tvog intelekte, kojim treba da ubedis tvoje igrace u neki igracki plan ili variantu.
ovo sto i kako izjavljujes je dno dna.
sta znaci.."i oni su zadovoljni sa zrebom"?!?!
molim te ili cuti kad te nesto pitaju, ili reci da, da.. ili sto bi bilo najbolje daj ostavku i povedi jo njih 8-9 igraca sa sobom.
a sad za zvezdu u sredu!!..ne bih voleo da budem u tvojoj kozi, jer..ODRACE VAS!
inace, kao sto rekoh, jesam grobar, ali se upste ne nerviram kad izgubite ili igrate lose, jer vidim da nemate pojma i necete i zaista ne bi bilo ni tako lose, zbog vas, da protiv zvezde pukne i petarda.
partizan zasluzuje mnoooogo bolje licnosti i igrace nego vi mucenici sto ste ovde.
sta mislis, kako bi bilo mom caletu koji je uspesan hirurg i spasava zivote, da radi tako traljavo kao ti i ta kamarila oko tebe?!?!?

svi smo mi muslini

pre 6 godina

viktorija nije zadovoljna zrebom , kako nece imati prihoda od ulaznica u revansu , kako ce vas u bg odvaliti sa 3,4 komada ;)

saca

pre 6 godina

Idealna prilika da se Djukicu uruci otkaz i dovede trener koji poznaje ovaj posao i odredi mesta postojecim igracima a ne da tumaraju po terenu kao muve bez glave. Ako ne, prvenstvo je gotovo u sredu a eliminacija iz LE sigurna. Steta.

e j...ga

pre 6 godina

prosli kvqlifikacije za LE,prosli grupnu fazu LE,docekali prolece sto je bila godinama misaona imenica,a sad ih blate u komentarima,vec su ispali...sramota ko sve daje sebi pravo da komentarise!

Sofronije-konj-tunjo

pre 6 godina

mozda su cesi zadovoljni zrebom, ali znam sigurno da terzicevci placu i kukaju...plzen ubedljivo najjaca ekipa tamo, duplo jaci od ovde predstavljene vanzemaljske sparte...

Karaburac

pre 6 godina

Cuj ovog dobili smo prvaka Ceske? Pa u toj zemlji nacionalni sportovi su klizanje i hokej na ledu. Niste mogli lakseg izvuci i dobiti. Pokrijte se usima Djukicu!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Beograd, 11. decembar 2017 13:50) # Link komentara

Samo nam ne rece da od cuvene i nikad jace Sparte ima 20 bodova vise.

Dekameron

pre 6 godina

Šta se dešava sa ovim čovekom. Kaže da je zadovoljan ekipom koja ne postoji.Igra toliko loš fudbal da je prvenstvo već sada odlučeno,a ovoj ekipi po levom boku ja i moji ortaci iz ulice dajemo 2 komada najmanje.

neutralni felsh

pre 6 godina

Cuj ovog dobili smo prvaka Ceske? Pa u toj zemlji nacionalni sportovi su klizanje i hokej na ledu. Niste mogli lakseg izvuci i dobiti. Pokrijte se usima Djukicu!
(Beograd, 11. decembar 2017 13:50)


sto to ne pricaste letos kad ste izvukli spartu?

veliki strumf

pre 6 godina

A koje ste vi to prvake imali, Djukicu, pa uvek izvucete prvake? Jang Bojs, Dinamo Kijev? Pa ni Plzenj nije sampion. Kako ovaj covek briljira sa izjavama, prosto ga je zadovoljstvo slusati. Nema sanse da ne prospe neki biser.

Amaterasu

pre 6 godina

Pa sigurno da su zadovoljni.

S druge strane imas recimo Lajpcig koji osvoji grupu, ceka da mu upadnu neki indijanci tipa Partizan ili Zvezda i onda izvuce Napoli...

wroom1975

pre 6 godina

Znao sam da ce ovakvu izjavu da da. Ako su nam protiv Plzena sanse 50 50 pa ti covece onda nebi trebalo ni da se bavis fudbalom! A nadam se i da neces uskoro.

Beograd

pre 6 godina

Cuj ovog dobili smo prvaka Ceske? Pa u toj zemlji nacionalni sportovi su klizanje i hokej na ledu. Niste mogli lakseg izvuci i dobiti. Pokrijte se usima Djukicu!

Bane

pre 6 godina

E moj Djukicu.Na osnovu cega zakljucujes da su sanse 50/50?Igrate dobro ili sta?Imate kvalitetne pojedince?Ti si dobar trener? Nista od toga nazalost.

Amaterasu

pre 6 godina

Pa sigurno da su zadovoljni.

S druge strane imas recimo Lajpcig koji osvoji grupu, ceka da mu upadnu neki indijanci tipa Partizan ili Zvezda i onda izvuce Napoli...

Bane

pre 6 godina

E moj Djukicu.Na osnovu cega zakljucujes da su sanse 50/50?Igrate dobro ili sta?Imate kvalitetne pojedince?Ti si dobar trener? Nista od toga nazalost.

neutralni felsh

pre 6 godina

Cuj ovog dobili smo prvaka Ceske? Pa u toj zemlji nacionalni sportovi su klizanje i hokej na ledu. Niste mogli lakseg izvuci i dobiti. Pokrijte se usima Djukicu!
(Beograd, 11. decembar 2017 13:50)


sto to ne pricaste letos kad ste izvukli spartu?

Raptor

pre 6 godina

Plzen NIJE prvak Češke, već Slavija, kao što prvaci nisu ni Videoton, Dinamo, Jang Bojs, Skenderbeg, već Honved, Šahtjor, Bazel i Kukeši.
Tako da, nije baš da se uvek izvlače šampioni.
Malo informisanosti pre intervjua sledeći put nije na odmet.

leka

pre 6 godina

cuj djukicu,
grobar sam ali mi MNOGO smeta sto ne mozes kao "vodja" da sastavis jednu prosto prosirenu recenicu, tako da kraj recenice mozes da nadovezes na pocetak.
pitam se da li su te birali da budes trener zbog tvog intelekte, kojim treba da ubedis tvoje igrace u neki igracki plan ili variantu.
ovo sto i kako izjavljujes je dno dna.
sta znaci.."i oni su zadovoljni sa zrebom"?!?!
molim te ili cuti kad te nesto pitaju, ili reci da, da.. ili sto bi bilo najbolje daj ostavku i povedi jo njih 8-9 igraca sa sobom.
a sad za zvezdu u sredu!!..ne bih voleo da budem u tvojoj kozi, jer..ODRACE VAS!
inace, kao sto rekoh, jesam grobar, ali se upste ne nerviram kad izgubite ili igrate lose, jer vidim da nemate pojma i necete i zaista ne bi bilo ni tako lose, zbog vas, da protiv zvezde pukne i petarda.
partizan zasluzuje mnoooogo bolje licnosti i igrace nego vi mucenici sto ste ovde.
sta mislis, kako bi bilo mom caletu koji je uspesan hirurg i spasava zivote, da radi tako traljavo kao ti i ta kamarila oko tebe?!?!?

wroom1975

pre 6 godina

Znao sam da ce ovakvu izjavu da da. Ako su nam protiv Plzena sanse 50 50 pa ti covece onda nebi trebalo ni da se bavis fudbalom! A nadam se i da neces uskoro.

Beograd

pre 6 godina

Cuj ovog dobili smo prvaka Ceske? Pa u toj zemlji nacionalni sportovi su klizanje i hokej na ledu. Niste mogli lakseg izvuci i dobiti. Pokrijte se usima Djukicu!

arigo

pre 6 godina

Šta očekivati od trenera koji protiv Napretka u igru uvodi Solomona da bi preokrenuo negativan rezultat?Šta očekivati od trenera čiji se igrači na terenu svađaju oko izvođenja penala?Ništa.

veliki strumf

pre 6 godina

A koje ste vi to prvake imali, Djukicu, pa uvek izvucete prvake? Jang Bojs, Dinamo Kijev? Pa ni Plzenj nije sampion. Kako ovaj covek briljira sa izjavama, prosto ga je zadovoljstvo slusati. Nema sanse da ne prospe neki biser.

e j...ga

pre 6 godina

prosli kvqlifikacije za LE,prosli grupnu fazu LE,docekali prolece sto je bila godinama misaona imenica,a sad ih blate u komentarima,vec su ispali...sramota ko sve daje sebi pravo da komentarise!

drmr

pre 6 godina

Pa sigurno da su zadovoljni.S druge strane imas recimo Lajpcig koji osvoji grupu, ceka da mu upadnu neki indijanci tipa Partizan ili Zvezda i onda izvuce Napoli...
(Amaterasu, 11. decembar 2017 13:56)

Ko osvoji grupu? Lajpcig dosao iz LS rodjace

lebac

pre 6 godina

Sigurno je da će tokom zime Partizan pokušati da se pojača. To je normalno za veliki klub da pokuša da popravi šta nedostaje. Zadovoljni smo ekipom, a kad odradimo pripreme, biće još bolja".

Ajde vise dajte dokaz zbog cega ste veliki klub?!!!
Nemate svoj stadion, i taj JNA je rasulo.
Imate po 6000 u proseku gledalaca!
Niste najbolji klub po trofejima u svojoj drzavi.
Menjali ste drasticno izgled grba u vise navrata.
Cak ste i klupske boje promenuli.
Nikada niste osvojili ni LS ni LE
Nema ko vas nije punio sa 4,5 gola razlike.
Niste skidali skalpove velikim klubovima.
Imate svega 4 proleca u Evropi!
Zbog cega ste veliki klub???
Dokle vise sa mitomanijom

Dekameron

pre 6 godina

Šta se dešava sa ovim čovekom. Kaže da je zadovoljan ekipom koja ne postoji.Igra toliko loš fudbal da je prvenstvo već sada odlučeno,a ovoj ekipi po levom boku ja i moji ortaci iz ulice dajemo 2 komada najmanje.

Karaburac

pre 6 godina

Cuj ovog dobili smo prvaka Ceske? Pa u toj zemlji nacionalni sportovi su klizanje i hokej na ledu. Niste mogli lakseg izvuci i dobiti. Pokrijte se usima Djukicu!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Beograd, 11. decembar 2017 13:50) # Link komentara

Samo nam ne rece da od cuvene i nikad jace Sparte ima 20 bodova vise.

Aлександар

pre 6 godina

Е мој Ђукићу, чињеница да су они задовољни жребом довољно говори о твом раду у Партизану. Ја бих томе додао да нису могли боље да,прођу.

svi smo mi muslini

pre 6 godina

viktorija nije zadovoljna zrebom , kako nece imati prihoda od ulaznica u revansu , kako ce vas u bg odvaliti sa 3,4 komada ;)

saca

pre 6 godina

Idealna prilika da se Djukicu uruci otkaz i dovede trener koji poznaje ovaj posao i odredi mesta postojecim igracima a ne da tumaraju po terenu kao muve bez glave. Ako ne, prvenstvo je gotovo u sredu a eliminacija iz LE sigurna. Steta.

NoName

pre 6 godina

Plzen NIJE prvak Češke, već Slavija, kao što prvaci nisu ni Videoton, Dinamo, Jang Bojs, Skenderbeg, već Honved, Šahtjor, Bazel i Kukeši. 
Tako da, nije baš da se uvek izvlače šampioni. 
Malo informisanosti pre intervjua sledeći put nije na odmet.
(Raptor, 11. decembar 2017 15:27)

Nemaš pojma, to su sve šampioni i nikad jači nisu bili. Nisi valjda i ti jedan od onih koji veruju svojim očima? Moraš Grobarima da veruješ, nikako očima.

Only PFC

pre 6 godina

Dace bog da ispadnete od Plzena...
(Fadilj Vokri, 11. decembar 2017 14:06)

Zašto daće bog ?

Zašto Fadilj Vokri ?

Iz tvog komentara vidim da si pod a) zaslepljen mržnjom; b) zloupotrebljavaš boga; c) zadojen šovinizmom protiv Albanaca.

Sudeći po ovim tvojim osobinama, nije teško zaključiti da si navijač kluba kojeg je osnovala UDBA.

Sofronije-konj-tunjo

pre 6 godina

mozda su cesi zadovoljni zrebom, ali znam sigurno da terzicevci placu i kukaju...plzen ubedljivo najjaca ekipa tamo, duplo jaci od ovde predstavljene vanzemaljske sparte...

bachi

pre 6 godina

Mislim da su ovi Cesi tu negde u rangu sa Dinamom Kijev, tako da se ocekuje da ce u revansu izici sa omladinskim pogonom.
(KaraDjordje, 11. decembar 2017 15:54)
Nemaju svi tu sreću da igraju protiv omladinskih pogona i da postignu 3 gola u 6 utakmica!

car maxmagnus

pre 6 godina

50:50

:))
lol
xD

partizan je sad kao službeno vozilo grupe tnt: jedan točak drveni, jedna štaka, jedan rezervni i jedan sa ćelavom gumom.

Manipulator

pre 6 godina

Nije Djukic kriv. Evo, ja sam zvezdaš, ali moram biti objektivan i reći da Partizan nema pojma sa životom i da su igrači partizana neznalice i antitalenti te da svi koji navijaju za Partizan verovatno nemaju oči kad ne vide kakvi su to nemači pojma. Đukić je jadan osuđen da trenira loše igrače i treba da ima beneficiran radni staž. Što se dvomeca sa Plzenom tiče, ja mislim da je februar daleko i da ima vremena da se stvari promene. Tako, na primer, mogu da se posvađaju još neki fudbaleri partizana, Stojković može da ode u drugi klub, stadion mogu da im suspenduju i slično, tako da nije sve u trenutnoj formi, može to da bude još mnogo gore.

Neo

pre 6 godina

Covek je dao sasvim korektnu izjavu, zadovoljni su žrebom i jedni i drugi. Osim Kijeva sve mečeve u grupi LE Partizan je odigrao dobro, i što je važno davali smo golove. U derbiju očekujem pobedu Partizana, ujedinimo se braćo grobari, verujmo da možemo, podržimo naš voljeni tim, dajmo im energije neka osete našu podršku,bez obzira na sve neka igrači osete da smo uz njih!

neutralni felsh

pre 6 godina

50:50 

:)) 
lol 
xD 

partizan je sad kao službeno vozilo grupe tnt: jedan točak drveni, jedna štaka, jedan rezervni i jedan sa ćelavom gumom.
(car maxmagnus, 11. decembar 2017 15:27)


djukic mu dodje kao grunf ;)

Indoktrinacija

pre 6 godina

Dace bog da ispadnete od Plzena... 
(Fadilj Vokri, 11. decembar 2017 14:06) 

Zašto daće bog ? 

Zašto Fadilj Vokri ? 

Iz tvog komentara vidim da si pod a) zaslepljen mržnjom; b) zloupotrebljavaš boga; c) zadojen šovinizmom protiv Albanaca. 

Sudeći po ovim tvojim osobinama, nije teško zaključiti da si navijač kluba kojeg je osnovala UDBA.
(Only PFC, 11. decembar 2017 15:37)

ONLY PFC - Sve si lepo rekao do poslednje rečenice, a onda si uprskao i pokazao da nisi nista bolji od njega.
Trunke mozga nemate kada se pecate na ovakve provokacije.

PimPong

pre 6 godina

Uzasno i za Partizan a i za Zvezdu. Nasim ekipama najmanje leze te "istocne" ekipe. Ne igraju bas atraktivno, ali igraju tvrdo i znaju kako da dodju do onog sto zele, pogotovo protiv nasih ekipa. Ja bih radije da igramo protiv neke ekipe iz zapadne ili juzne Evrope, cak i ako bi nas lagano dobili (sto i bi).

Nikola Nis

pre 6 godina

Partizan je bas imao srece na zrebu.Kad se izbori prolece, nema tu lakih ekipa. Ali sigurno je da su Cesi zadovoljniji nego Srbi. Igraju odlicno u ligi koja je po kvalitetu bolja od srpske lige. Partizan ima veliku sansu da ne bude boks za udaranje, vec da se kvalifikuje dalje. Manje su bitne pare eventualnim prolaskom dalje vec bodovi za koeficijent koji odredjuje lakse protivnike. Bice velika steta ako Djukic bude i posle srede trener Partizana. S njim sanse nemamo sa Cesima. Dzabe i ako dovedemo par dobrih igraca, uigrani su Cesi i ubice nas na mesto. Djukic i uigranost njegove ekipe ne idu u istoj recenici...

jsdp

pre 6 godina

Prezadovoljni su, cim su videli da su izvukli nas odma im je kroz glavu proslo "sa njima cemo lako, njih trenira onaj Djuka sto pojma nema".

goran

pre 6 godina

najsmešniji su mi zvezdaši pa oni su postigli samo dva gola u grupnoj fazi. i dive se uspehu protiv Kelna za koji Nemci kažu da je već koji umro ko razume nemački može da pročitamo njihovoj štampi. ali dobro ja vam stvarno želim sreću sa protiv CSKA a naravno svog partizana volim, šta god da bude.

Cinjenica

pre 6 godina

Zvezdase kad pitaju u inostranstvu kakav je trag ostavila Zvezda u Evropi, oni kazu skoro 20 proleca i Usati pehar itd. A kada pitaju Partizanovce oni gledaju kao Dulo u trojku Nolana Smita

Milosav

pre 6 godina

Realno derbi je biti ili ne biti za Đukića, sam je sebe doveo u tu pozu. Uzgred, ako pobedi svi će da ga hvale, stručnjak itd. Meni se njegova ideja uvek svidjala, lepršav i napadački fudbal, dodavanja. Za razliku od Nikoloća koji je više nalik Murinju. Smešna poređenja? Možda. Ne tako davno Murinjo je bio na jna i izvukao remi. Eto...

Kontras

pre 6 godina

@ lebac

Evo zbog cega, izmedju ostalog, smo veliki klub:

Ni Barselona nije najbolja po trofejima u Spaniji, ali je jedan od najvecih klubova na svetu. Imamo 27 titula prvaka drzave, isto koliko i vi.

Igrali smo finale Kes/Ls, a u polufinalu te godine jesmo skinuli skalp Mancester Junajtedu. Takodje i Realu, Anderlehtu, Njukaslu, Steaui itd.

Mala poseta je zbog loseg kvaliteta lige i naseg fudbala. Grobari su jedni od najpoznatijih navijaca i prave odlicnu atmosferu.

Pa sta ako smo promenili klupske boje? Ponekad nam je treca garnitura i dalje originalna bordo-plava. Verujem da ce se opet ustaliti kao rezervna.

Imamo, za sada, 6 proleca u Evropi. A bice ih jos mnogo.

Sto se tice zreba, oni su zadovoljniji. Ako se ne promeni mnogo stvari nabolje do proleca oni imaju vece sanse. Mi smo trenutno katastrofa.

gari

pre 6 godina

"Đukić: Sigurno je i Viktorija zadovoljna žrebom", ma jok prepali se, evo još skaču od sreće !!! Ej igraju protiv Partizana, nije to mala stvar !!! Već padaju opklade, ko će da postigne goloove, dal ceo napad ili i napad i sredina !?!? Najbolje je da neizlazite na meč, bolje 3:0 nego petarda i koji komad više !!! Ne zna se gde je veća promaja, rupe na sve strane, od odbrane preko srednjeg reda do napada, o "stručnjaku" na klupi zar je potrebno komentarisati...

Bilal

pre 6 godina

(goran, 11. decembar 2017 16:23)

Ima neko smesniji, neki dole potpisani Goran koji ne zna da broji do tri, a vrlo je jednostavno : 1, 2, 3, vidis. Toliko smo golova postigli, a primili smo na sest utakmica 2 gola, znaci za 540 minuta, 2 gola, a sada cu ti napisati nesto najsmesnije, vi ste za 30 min. i 45 sek. primili 3 komada od podmladjenog Dinama u Kijevu a ukupno 7 , osecas razliku . Smesno zar ne ?
(Skorpion, 11. decembar 2017 21:12)
Zaboravio si, takođe, reći da smo mi Dinamu u dva meča dali 3 komada koliko ste vi postigli u 6 utakmica ili 540 minuta. Dakle mi "podmlađenom" Dinamu 3 a vi podmlađenom Arsenalu ni jedan.

zaharije

pre 6 godina

A tek što će biti oduševljeni vašom odbranom, hehehe. Ne kupite li minimum dvojicu ozbiljnih igrača u odbrani sad u zimskom prelaznom roku, smeši vam se nova petarda u modernoj istoriji Partizana.

veliki strumf

pre 6 godina

Vidim grobari nas prozivaju za neka 2 data gola. Jos ni do 3 nisu naucili da broje, ocigledno. Bas ih briga, oni primili samo od Dinama 7 komada, ali se njima pricinjava da su to samo 2. Osvojili manje bodova od nas u duplo slabijoj grupu, imaju manje osvojenih bodova, negativnu gol razliku (mi naravno imamo pozitivnu), i jos imaju obraza da nekoga prozivaju. Izgleda da ovaj debeli mraz u decembru, ovih -9 (a vec za sredu najavljuju -12), utice na njihovo rasudjivanje.

Skorpion

pre 6 godina

najsmešniji su mi zvezdaši pa oni su postigli samo dva gola u grupnoj fazi. i dive se uspehu protiv Kelna za koji Nemci kažu da je već koji umro ko razume nemački može da pročitamo njihovoj štampi. ali dobro ja vam stvarno želim sreću sa protiv CSKA a naravno svog partizana volim, šta god da bude.
(goran, 11. decembar 2017 16:23)

Ima neko smesniji, neki dole potpisani Goran koji ne zna da broji do tri, a vrlo je jednostavno : 1, 2, 3, vidis. Toliko smo golova postigli, a primili smo na sest utakmica 2 gola, znaci za 540 minuta, 2 gola, a sada cu ti napisati nesto najsmesnije, vi ste za 30 min. i 45 sek. primili 3 komada od podmladjenog Dinama u Kijevu a ukupno 7 , osecas razliku . Smesno zar ne ?

south will rise again

pre 6 godina

Pa ako je čudo i veliki uspeh bio kad su komšije izbacile Spartu, onda mi zaista by Đuka treba da odigramo kao u transu da bi izbacili ovakav tim, koji se sprda sa tom Spartom i ostalim timovima u Češkoj...a sad ozbiljno...Idemo dalje!!!

neutralni felsh

pre 6 godina

cuj djukicu, 
grobar sam ali mi MNOGO smeta sto ne mozes kao "vodja" da sastavis jednu prosto prosirenu recenicu, tako da kraj recenice mozes da nadovezes na pocetak. 
pitam se da li su te birali da budes trener zbog tvog intelekte, kojim treba da ubedis tvoje igrace u neki igracki plan ili variantu. 
ovo sto i kako izjavljujes je dno dna. 
sta znaci.."i oni su zadovoljni sa zrebom"?!?! 
molim te ili cuti kad te nesto pitaju, ili reci da, da.. ili sto bi bilo najbolje daj ostavku i povedi jo njih 8-9 igraca sa sobom. 
a sad za zvezdu u sredu!!..ne bih voleo da budem u tvojoj kozi, jer..ODRACE VAS! 
inace, kao sto rekoh, jesam grobar, ali se upste ne nerviram kad izgubite ili igrate lose, jer vidim da nemate pojma i necete i zaista ne bi bilo ni tako lose, zbog vas, da protiv zvezde pukne i petarda. 
partizan zasluzuje mnoooogo bolje licnosti i igrace nego vi mucenici sto ste ovde. 
sta mislis, kako bi bilo mom caletu koji je uspesan hirurg i spasava zivote, da radi tako traljavo kao ti i ta kamarila oko tebe?!?!?
(leka, 11. decembar 2017 14:48)


divota, onda neka dodje uspesni tatica da trenira partizan...

12

pre 6 godina

Sta pricate vi Plzenj je od Steaue ispao u kvalifikacijama za LS bilo je 2:2 u Rumuniji 1:4 Ceska. Kasnije igrali u lakoj grupi, takodje sa Steauom jednu dobili 3:0 drugu izgubili 2:0.
To sto su jaki u prvenstvu nista ne znaci,ipak su im konkurenti neki bez veze klubovi i raspala Sparta i Slavija. U evropi nisu mnogo pokazali, tu su u rangu Steaue cak i slabiji.

Gianni Commandini

pre 6 godina

Pa sigurno da su zadovoljni. 

S druge strane imas recimo Lajpcig koji osvoji grupu, ceka da mu upadnu neki indijanci tipa Partizan ili Zvezda i onda izvuce Napoli...
(Amaterasu, 11. decembar 2017 13:56
Lapcig ispao iz grupne faze lige sampiona, i dobio Napoli koji je isto bio treci

Beograd

pre 6 godina

Cuj ovog dobili smo prvaka Ceske? Pa u toj zemlji nacionalni sportovi su klizanje i hokej na ledu. Niste mogli lakseg izvuci i dobiti. Pokrijte se usima Djukicu!

lebac

pre 6 godina

Sigurno je da će tokom zime Partizan pokušati da se pojača. To je normalno za veliki klub da pokuša da popravi šta nedostaje. Zadovoljni smo ekipom, a kad odradimo pripreme, biće još bolja".

Ajde vise dajte dokaz zbog cega ste veliki klub?!!!
Nemate svoj stadion, i taj JNA je rasulo.
Imate po 6000 u proseku gledalaca!
Niste najbolji klub po trofejima u svojoj drzavi.
Menjali ste drasticno izgled grba u vise navrata.
Cak ste i klupske boje promenuli.
Nikada niste osvojili ni LS ni LE
Nema ko vas nije punio sa 4,5 gola razlike.
Niste skidali skalpove velikim klubovima.
Imate svega 4 proleca u Evropi!
Zbog cega ste veliki klub???
Dokle vise sa mitomanijom

veliki strumf

pre 6 godina

A koje ste vi to prvake imali, Djukicu, pa uvek izvucete prvake? Jang Bojs, Dinamo Kijev? Pa ni Plzenj nije sampion. Kako ovaj covek briljira sa izjavama, prosto ga je zadovoljstvo slusati. Nema sanse da ne prospe neki biser.

svi smo mi muslini

pre 6 godina

viktorija nije zadovoljna zrebom , kako nece imati prihoda od ulaznica u revansu , kako ce vas u bg odvaliti sa 3,4 komada ;)

Amaterasu

pre 6 godina

Pa sigurno da su zadovoljni.

S druge strane imas recimo Lajpcig koji osvoji grupu, ceka da mu upadnu neki indijanci tipa Partizan ili Zvezda i onda izvuce Napoli...

Sofronije-konj-tunjo

pre 6 godina

mozda su cesi zadovoljni zrebom, ali znam sigurno da terzicevci placu i kukaju...plzen ubedljivo najjaca ekipa tamo, duplo jaci od ovde predstavljene vanzemaljske sparte...

veliki strumf

pre 6 godina

Vidim grobari nas prozivaju za neka 2 data gola. Jos ni do 3 nisu naucili da broje, ocigledno. Bas ih briga, oni primili samo od Dinama 7 komada, ali se njima pricinjava da su to samo 2. Osvojili manje bodova od nas u duplo slabijoj grupu, imaju manje osvojenih bodova, negativnu gol razliku (mi naravno imamo pozitivnu), i jos imaju obraza da nekoga prozivaju. Izgleda da ovaj debeli mraz u decembru, ovih -9 (a vec za sredu najavljuju -12), utice na njihovo rasudjivanje.

wroom1975

pre 6 godina

Znao sam da ce ovakvu izjavu da da. Ako su nam protiv Plzena sanse 50 50 pa ti covece onda nebi trebalo ni da se bavis fudbalom! A nadam se i da neces uskoro.

Kontras

pre 6 godina

@ lebac

Evo zbog cega, izmedju ostalog, smo veliki klub:

Ni Barselona nije najbolja po trofejima u Spaniji, ali je jedan od najvecih klubova na svetu. Imamo 27 titula prvaka drzave, isto koliko i vi.

Igrali smo finale Kes/Ls, a u polufinalu te godine jesmo skinuli skalp Mancester Junajtedu. Takodje i Realu, Anderlehtu, Njukaslu, Steaui itd.

Mala poseta je zbog loseg kvaliteta lige i naseg fudbala. Grobari su jedni od najpoznatijih navijaca i prave odlicnu atmosferu.

Pa sta ako smo promenili klupske boje? Ponekad nam je treca garnitura i dalje originalna bordo-plava. Verujem da ce se opet ustaliti kao rezervna.

Imamo, za sada, 6 proleca u Evropi. A bice ih jos mnogo.

Sto se tice zreba, oni su zadovoljniji. Ako se ne promeni mnogo stvari nabolje do proleca oni imaju vece sanse. Mi smo trenutno katastrofa.

Cinjenica

pre 6 godina

Zvezdase kad pitaju u inostranstvu kakav je trag ostavila Zvezda u Evropi, oni kazu skoro 20 proleca i Usati pehar itd. A kada pitaju Partizanovce oni gledaju kao Dulo u trojku Nolana Smita

Manipulator

pre 6 godina

Nije Djukic kriv. Evo, ja sam zvezdaš, ali moram biti objektivan i reći da Partizan nema pojma sa životom i da su igrači partizana neznalice i antitalenti te da svi koji navijaju za Partizan verovatno nemaju oči kad ne vide kakvi su to nemači pojma. Đukić je jadan osuđen da trenira loše igrače i treba da ima beneficiran radni staž. Što se dvomeca sa Plzenom tiče, ja mislim da je februar daleko i da ima vremena da se stvari promene. Tako, na primer, mogu da se posvađaju još neki fudbaleri partizana, Stojković može da ode u drugi klub, stadion mogu da im suspenduju i slično, tako da nije sve u trenutnoj formi, može to da bude još mnogo gore.

Bane

pre 6 godina

E moj Djukicu.Na osnovu cega zakljucujes da su sanse 50/50?Igrate dobro ili sta?Imate kvalitetne pojedince?Ti si dobar trener? Nista od toga nazalost.

NoName

pre 6 godina

Plzen NIJE prvak Češke, već Slavija, kao što prvaci nisu ni Videoton, Dinamo, Jang Bojs, Skenderbeg, već Honved, Šahtjor, Bazel i Kukeši. 
Tako da, nije baš da se uvek izvlače šampioni. 
Malo informisanosti pre intervjua sledeći put nije na odmet.
(Raptor, 11. decembar 2017 15:27)

Nemaš pojma, to su sve šampioni i nikad jači nisu bili. Nisi valjda i ti jedan od onih koji veruju svojim očima? Moraš Grobarima da veruješ, nikako očima.

leka

pre 6 godina

cuj djukicu,
grobar sam ali mi MNOGO smeta sto ne mozes kao "vodja" da sastavis jednu prosto prosirenu recenicu, tako da kraj recenice mozes da nadovezes na pocetak.
pitam se da li su te birali da budes trener zbog tvog intelekte, kojim treba da ubedis tvoje igrace u neki igracki plan ili variantu.
ovo sto i kako izjavljujes je dno dna.
sta znaci.."i oni su zadovoljni sa zrebom"?!?!
molim te ili cuti kad te nesto pitaju, ili reci da, da.. ili sto bi bilo najbolje daj ostavku i povedi jo njih 8-9 igraca sa sobom.
a sad za zvezdu u sredu!!..ne bih voleo da budem u tvojoj kozi, jer..ODRACE VAS!
inace, kao sto rekoh, jesam grobar, ali se upste ne nerviram kad izgubite ili igrate lose, jer vidim da nemate pojma i necete i zaista ne bi bilo ni tako lose, zbog vas, da protiv zvezde pukne i petarda.
partizan zasluzuje mnoooogo bolje licnosti i igrace nego vi mucenici sto ste ovde.
sta mislis, kako bi bilo mom caletu koji je uspesan hirurg i spasava zivote, da radi tako traljavo kao ti i ta kamarila oko tebe?!?!?

neutralni felsh

pre 6 godina

cuj djukicu, 
grobar sam ali mi MNOGO smeta sto ne mozes kao "vodja" da sastavis jednu prosto prosirenu recenicu, tako da kraj recenice mozes da nadovezes na pocetak. 
pitam se da li su te birali da budes trener zbog tvog intelekte, kojim treba da ubedis tvoje igrace u neki igracki plan ili variantu. 
ovo sto i kako izjavljujes je dno dna. 
sta znaci.."i oni su zadovoljni sa zrebom"?!?! 
molim te ili cuti kad te nesto pitaju, ili reci da, da.. ili sto bi bilo najbolje daj ostavku i povedi jo njih 8-9 igraca sa sobom. 
a sad za zvezdu u sredu!!..ne bih voleo da budem u tvojoj kozi, jer..ODRACE VAS! 
inace, kao sto rekoh, jesam grobar, ali se upste ne nerviram kad izgubite ili igrate lose, jer vidim da nemate pojma i necete i zaista ne bi bilo ni tako lose, zbog vas, da protiv zvezde pukne i petarda. 
partizan zasluzuje mnoooogo bolje licnosti i igrace nego vi mucenici sto ste ovde. 
sta mislis, kako bi bilo mom caletu koji je uspesan hirurg i spasava zivote, da radi tako traljavo kao ti i ta kamarila oko tebe?!?!?
(leka, 11. decembar 2017 14:48)


divota, onda neka dodje uspesni tatica da trenira partizan...

goran

pre 6 godina

najsmešniji su mi zvezdaši pa oni su postigli samo dva gola u grupnoj fazi. i dive se uspehu protiv Kelna za koji Nemci kažu da je već koji umro ko razume nemački može da pročitamo njihovoj štampi. ali dobro ja vam stvarno želim sreću sa protiv CSKA a naravno svog partizana volim, šta god da bude.

Karaburac

pre 6 godina

Cuj ovog dobili smo prvaka Ceske? Pa u toj zemlji nacionalni sportovi su klizanje i hokej na ledu. Niste mogli lakseg izvuci i dobiti. Pokrijte se usima Djukicu!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Beograd, 11. decembar 2017 13:50) # Link komentara

Samo nam ne rece da od cuvene i nikad jace Sparte ima 20 bodova vise.

bachi

pre 6 godina

Mislim da su ovi Cesi tu negde u rangu sa Dinamom Kijev, tako da se ocekuje da ce u revansu izici sa omladinskim pogonom.
(KaraDjordje, 11. decembar 2017 15:54)
Nemaju svi tu sreću da igraju protiv omladinskih pogona i da postignu 3 gola u 6 utakmica!

12

pre 6 godina

Sta pricate vi Plzenj je od Steaue ispao u kvalifikacijama za LS bilo je 2:2 u Rumuniji 1:4 Ceska. Kasnije igrali u lakoj grupi, takodje sa Steauom jednu dobili 3:0 drugu izgubili 2:0.
To sto su jaki u prvenstvu nista ne znaci,ipak su im konkurenti neki bez veze klubovi i raspala Sparta i Slavija. U evropi nisu mnogo pokazali, tu su u rangu Steaue cak i slabiji.

Skorpion

pre 6 godina

najsmešniji su mi zvezdaši pa oni su postigli samo dva gola u grupnoj fazi. i dive se uspehu protiv Kelna za koji Nemci kažu da je već koji umro ko razume nemački može da pročitamo njihovoj štampi. ali dobro ja vam stvarno želim sreću sa protiv CSKA a naravno svog partizana volim, šta god da bude.
(goran, 11. decembar 2017 16:23)

Ima neko smesniji, neki dole potpisani Goran koji ne zna da broji do tri, a vrlo je jednostavno : 1, 2, 3, vidis. Toliko smo golova postigli, a primili smo na sest utakmica 2 gola, znaci za 540 minuta, 2 gola, a sada cu ti napisati nesto najsmesnije, vi ste za 30 min. i 45 sek. primili 3 komada od podmladjenog Dinama u Kijevu a ukupno 7 , osecas razliku . Smesno zar ne ?

neutralni felsh

pre 6 godina

Cuj ovog dobili smo prvaka Ceske? Pa u toj zemlji nacionalni sportovi su klizanje i hokej na ledu. Niste mogli lakseg izvuci i dobiti. Pokrijte se usima Djukicu!
(Beograd, 11. decembar 2017 13:50)


sto to ne pricaste letos kad ste izvukli spartu?

gari

pre 6 godina

"Đukić: Sigurno je i Viktorija zadovoljna žrebom", ma jok prepali se, evo još skaču od sreće !!! Ej igraju protiv Partizana, nije to mala stvar !!! Već padaju opklade, ko će da postigne goloove, dal ceo napad ili i napad i sredina !?!? Najbolje je da neizlazite na meč, bolje 3:0 nego petarda i koji komad više !!! Ne zna se gde je veća promaja, rupe na sve strane, od odbrane preko srednjeg reda do napada, o "stručnjaku" na klupi zar je potrebno komentarisati...

Bilal

pre 6 godina

(goran, 11. decembar 2017 16:23)

Ima neko smesniji, neki dole potpisani Goran koji ne zna da broji do tri, a vrlo je jednostavno : 1, 2, 3, vidis. Toliko smo golova postigli, a primili smo na sest utakmica 2 gola, znaci za 540 minuta, 2 gola, a sada cu ti napisati nesto najsmesnije, vi ste za 30 min. i 45 sek. primili 3 komada od podmladjenog Dinama u Kijevu a ukupno 7 , osecas razliku . Smesno zar ne ?
(Skorpion, 11. decembar 2017 21:12)
Zaboravio si, takođe, reći da smo mi Dinamu u dva meča dali 3 komada koliko ste vi postigli u 6 utakmica ili 540 minuta. Dakle mi "podmlađenom" Dinamu 3 a vi podmlađenom Arsenalu ni jedan.

saca

pre 6 godina

Idealna prilika da se Djukicu uruci otkaz i dovede trener koji poznaje ovaj posao i odredi mesta postojecim igracima a ne da tumaraju po terenu kao muve bez glave. Ako ne, prvenstvo je gotovo u sredu a eliminacija iz LE sigurna. Steta.

Only PFC

pre 6 godina

Dace bog da ispadnete od Plzena...
(Fadilj Vokri, 11. decembar 2017 14:06)

Zašto daće bog ?

Zašto Fadilj Vokri ?

Iz tvog komentara vidim da si pod a) zaslepljen mržnjom; b) zloupotrebljavaš boga; c) zadojen šovinizmom protiv Albanaca.

Sudeći po ovim tvojim osobinama, nije teško zaključiti da si navijač kluba kojeg je osnovala UDBA.

Neo

pre 6 godina

Covek je dao sasvim korektnu izjavu, zadovoljni su žrebom i jedni i drugi. Osim Kijeva sve mečeve u grupi LE Partizan je odigrao dobro, i što je važno davali smo golove. U derbiju očekujem pobedu Partizana, ujedinimo se braćo grobari, verujmo da možemo, podržimo naš voljeni tim, dajmo im energije neka osete našu podršku,bez obzira na sve neka igrači osete da smo uz njih!

Aлександар

pre 6 godina

Е мој Ђукићу, чињеница да су они задовољни жребом довољно говори о твом раду у Партизану. Ја бих томе додао да нису могли боље да,прођу.

e j...ga

pre 6 godina

prosli kvqlifikacije za LE,prosli grupnu fazu LE,docekali prolece sto je bila godinama misaona imenica,a sad ih blate u komentarima,vec su ispali...sramota ko sve daje sebi pravo da komentarise!

zaharije

pre 6 godina

A tek što će biti oduševljeni vašom odbranom, hehehe. Ne kupite li minimum dvojicu ozbiljnih igrača u odbrani sad u zimskom prelaznom roku, smeši vam se nova petarda u modernoj istoriji Partizana.

Milosav

pre 6 godina

Realno derbi je biti ili ne biti za Đukića, sam je sebe doveo u tu pozu. Uzgred, ako pobedi svi će da ga hvale, stručnjak itd. Meni se njegova ideja uvek svidjala, lepršav i napadački fudbal, dodavanja. Za razliku od Nikoloća koji je više nalik Murinju. Smešna poređenja? Možda. Ne tako davno Murinjo je bio na jna i izvukao remi. Eto...

Indoktrinacija

pre 6 godina

Dace bog da ispadnete od Plzena... 
(Fadilj Vokri, 11. decembar 2017 14:06) 

Zašto daće bog ? 

Zašto Fadilj Vokri ? 

Iz tvog komentara vidim da si pod a) zaslepljen mržnjom; b) zloupotrebljavaš boga; c) zadojen šovinizmom protiv Albanaca. 

Sudeći po ovim tvojim osobinama, nije teško zaključiti da si navijač kluba kojeg je osnovala UDBA.
(Only PFC, 11. decembar 2017 15:37)

ONLY PFC - Sve si lepo rekao do poslednje rečenice, a onda si uprskao i pokazao da nisi nista bolji od njega.
Trunke mozga nemate kada se pecate na ovakve provokacije.

jsdp

pre 6 godina

Prezadovoljni su, cim su videli da su izvukli nas odma im je kroz glavu proslo "sa njima cemo lako, njih trenira onaj Djuka sto pojma nema".

arigo

pre 6 godina

Šta očekivati od trenera koji protiv Napretka u igru uvodi Solomona da bi preokrenuo negativan rezultat?Šta očekivati od trenera čiji se igrači na terenu svađaju oko izvođenja penala?Ništa.

Nikola Nis

pre 6 godina

Partizan je bas imao srece na zrebu.Kad se izbori prolece, nema tu lakih ekipa. Ali sigurno je da su Cesi zadovoljniji nego Srbi. Igraju odlicno u ligi koja je po kvalitetu bolja od srpske lige. Partizan ima veliku sansu da ne bude boks za udaranje, vec da se kvalifikuje dalje. Manje su bitne pare eventualnim prolaskom dalje vec bodovi za koeficijent koji odredjuje lakse protivnike. Bice velika steta ako Djukic bude i posle srede trener Partizana. S njim sanse nemamo sa Cesima. Dzabe i ako dovedemo par dobrih igraca, uigrani su Cesi i ubice nas na mesto. Djukic i uigranost njegove ekipe ne idu u istoj recenici...

Dekameron

pre 6 godina

Šta se dešava sa ovim čovekom. Kaže da je zadovoljan ekipom koja ne postoji.Igra toliko loš fudbal da je prvenstvo već sada odlučeno,a ovoj ekipi po levom boku ja i moji ortaci iz ulice dajemo 2 komada najmanje.

Raptor

pre 6 godina

Plzen NIJE prvak Češke, već Slavija, kao što prvaci nisu ni Videoton, Dinamo, Jang Bojs, Skenderbeg, već Honved, Šahtjor, Bazel i Kukeši.
Tako da, nije baš da se uvek izvlače šampioni.
Malo informisanosti pre intervjua sledeći put nije na odmet.

car maxmagnus

pre 6 godina

50:50

:))
lol
xD

partizan je sad kao službeno vozilo grupe tnt: jedan točak drveni, jedna štaka, jedan rezervni i jedan sa ćelavom gumom.

south will rise again

pre 6 godina

Pa ako je čudo i veliki uspeh bio kad su komšije izbacile Spartu, onda mi zaista by Đuka treba da odigramo kao u transu da bi izbacili ovakav tim, koji se sprda sa tom Spartom i ostalim timovima u Češkoj...a sad ozbiljno...Idemo dalje!!!

neutralni felsh

pre 6 godina

50:50 

:)) 
lol 
xD 

partizan je sad kao službeno vozilo grupe tnt: jedan točak drveni, jedna štaka, jedan rezervni i jedan sa ćelavom gumom.
(car maxmagnus, 11. decembar 2017 15:27)


djukic mu dodje kao grunf ;)

PimPong

pre 6 godina

Uzasno i za Partizan a i za Zvezdu. Nasim ekipama najmanje leze te "istocne" ekipe. Ne igraju bas atraktivno, ali igraju tvrdo i znaju kako da dodju do onog sto zele, pogotovo protiv nasih ekipa. Ja bih radije da igramo protiv neke ekipe iz zapadne ili juzne Evrope, cak i ako bi nas lagano dobili (sto i bi).

drmr

pre 6 godina

Pa sigurno da su zadovoljni.S druge strane imas recimo Lajpcig koji osvoji grupu, ceka da mu upadnu neki indijanci tipa Partizan ili Zvezda i onda izvuce Napoli...
(Amaterasu, 11. decembar 2017 13:56)

Ko osvoji grupu? Lajpcig dosao iz LS rodjace

Gianni Commandini

pre 6 godina

Pa sigurno da su zadovoljni. 

S druge strane imas recimo Lajpcig koji osvoji grupu, ceka da mu upadnu neki indijanci tipa Partizan ili Zvezda i onda izvuce Napoli...
(Amaterasu, 11. decembar 2017 13:56
Lapcig ispao iz grupne faze lige sampiona, i dobio Napoli koji je isto bio treci