Nedelja, 10.12.2017.

17:30

Brzi centar i kontre Crnogorki "ubile" Srbiju

Rukometašice Srbije poražene su od Crne Gore u osmini finala Svetskog prvenstva u Magdeburgu sa 31:29.

Izvor: MLJ

Brzi centar i kontre Crnogorki "ubile" Srbiju IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

346 Komentari

Sortiraj po:

junace, strasan si ,najvise sebi

pre 6 godina

@drago , vidim da ti citanje bas ni ne ide, napisao sam da su uz spomenute bili najbolji igraci Srbi . Sam Mihajlovic je u toj sezoni odigaro nekoliko najprelomnijih utakmica, sto se itce jedrenja postoji razlika izmedju ACI race skupog i amaterskog koji vama ide, medalje hahhahahah ovo i sto si sam napisao sebi ne vjerujes, a kosarka, imate strasnu tradiciju , toliku da vam ni jedan od nabrojanih trenera ne moze stvoriti playa hahhaha

drago

pre 6 godina

cinjenice

Pa niste vi nego smo mi imali 5 puta evropskog prvaka. Haha da nisu ti treneri igrali za Jugoplastiku. Sta cemo sa Cibonom i Novoselom. Ko je stvorio Zadar sa Kresom, Giergijom i Jugoplastiku sa brwvom Tvrdic, Šolmanom, Skansijem i Jerkovom?
Najbolji igraci te Zvezde Srbi?? Haha sad svi sve rekao.
Jedrenje je sport u koji se ulazu megalomanske cifre a Hrvatska ima medalju u nogometu i u svim sportovima, sto vi nikad necete imati.
Hsjduk i Dinamo su prodali milion vrhunskih hrvatskih igraca u strane klubove.
Odmah bi sve promjenili za nasu medalju u nogometu kao i to da vasi igraci osvoje 5 LP-a kao glavni igraci. Smijesan si i isfrustriran zbog toga.

cinjenice

pre 6 godina

^@drago , o kakvoj ti tradiciji pricas ? imali ste rezultate u kosarci dok su vam igrali igraci nastali u Jugi od srpskih trenera , ovo ostalo je vasa realna slika . Najbolji igraci Zvezde bili su i Mihajlovic i Jugovic ,te Binic , ne samo nabrojani , tvoji Hajduk i Dinamo imaju i danas vise stranca nego domacih pa nista ne osvajate, jedrenje nije ni popularan sport, da je Hrvatska ne bi nikad osvojila medalju , ovako samo koristite uvjete koje imate ,drugi ne, generalno ste losi u sportu ,sve gori i gori , prvaci u nogometu necete nikada biti , Srbija nikada ne bi mjenjala svoje medalje u odbojci za vasu nogometnu jer itekako ima svoje uspjehe (SP u20 , EP u19, Partizan finale LP , Zvezda LP i IK ) toliko

drago

pre 6 godina

Stara Kuka

Veslanje i jedrenje su veliki sportovi. U jedrenje se ulaze 5 puta vise nego sto Srbija ima ukupni BDP. A samo u veslanje je lani britanski savez ulozio 22 milijuna eura.
Ne bi mijenjali ni jednu medalju za zensku kosarku i odbojku a vi bi sve za nasu nogometnu, to je istina. Sta ce tek biti kad a ljeto osvojimo SP. Da su vasi nogometasi osvojili 5 Liga Prvaka zaredom sad bi bili kao Sveti Sava.
Zvezda prvak a najbolji igraci Hrvat, Crnogorac i Makedonac. Moze tako i Hajduk dovesti Ronalda i Messija pa ce biti najbolji.
U zadnje 22 godine smo bili 4. i bezbroj puta bili u 8 u Evropi i svijetu. Istina daleko je to od onoga kad smo bili evropski, svjetski i olimpijski prvaci (pola relrezentativaca smo davali), pa visestruki evropski klupski prvaci ali vratit ce se sjajni dani nase proslosti. Tako je uvijek sa onima koji imaju tradiciju.

sasa.r

pre 6 godina

Poslušajte me ljudi u Srbiji.Srbija ima izuzetan tim, bolji od CG mnogo ali igra STAROMODAN RUKOMET! Promjenite zaboga trenera dovedite skandinavskog (kao mi)i prilagodite sistem igre novim trendovima.Do juče smo i mi igrali sito...sporo, bez kretnje, bez tranzicije a vidjeli ste da protiv vas kako smo brzo igrali, brzi centar, tranzicija, kontre.Svi su nam govorili, posebno adžićevi lubimci, da naše ne mogu da su takve sirove građe i da samo mogu igrati sporo i poziciono...ali NIJE TAČNO. sve zavisi od trenera.Ubjeđen sam da Srbija od sjutra krene sa promjenom sistema igre, da dovede skandinavski stručni štab, da im se niko ne petlja u ekipu, da bi bila veliki favorit za osvajanje medalje na olimpijadi u Tokiju.Vi imate vrhunske igračice samo treba neko da ih uključi u sistem brzog rukometa.Ovo što sada vi igrate , igrala je i CG sa Adžićem.jedno vrijeme je to prolazilo ali ne zbog sistema igre već zato sto smo imali ogroman kvalitet pa se individualnim akcijama kompezovalo neznanje trenera.Kaća i Bojana su davali golove sa 10m ...lako je tako igrati ali zasluge za to ne pripadaju treneru već igračicama.Samo promjenite trenera...UKOPAĆE VAS STARO SISTEM! I da ponovim nije tačno da nemate ekipu IMATE VRHUNSKU EKIPU SAMO POBOGU DOVEDITE TRENERA KOJI PROPAGIRA MODERAN I BRZ RUKOMET.

Niko

pre 6 godina

Radicevicka 32 g Bulatovic 34 ostale djevoke najstarija Klikovac 26sve ostale 18 19 god toliko da se zna koliko smo iskusni al ipak se boje od CG pozdrav za Srbiju

zux

pre 6 godina

Radičevićeva je odličan igrač, ali je vrlo nekorektna. Nije poenta u tome da li "ljubi grb" i "izgara" već što to radi paraderski i ispolitizovano. Gledajte je sutra i videćete da tog žara i ljubljenja nema. Neki kompleks jeste... Kako god, Crnoj Gori želim medalju, ali mislim da nisu velike šanse - konkurencija je ogromna.

Pera Kojot

pre 6 godina

@drago

Srbija je u Riju uzela 4 medalje u timskim sportovima, Hrvatska jednu. I to je u finalu vaterpola ponizena od Srbije. Srbija je 2017. godine uzela srebro u kosarci (Hrvatska ponizena u 1/8 finala po obicaju), zlato u zenskoj odbojci, bronzu u muskoj odbojci (Hrvatska u muskoj nije ni ucestvovala po obicaju a u zenskoj kao da nije), plasirala se na SP u fudbalu i igrace na EP u rukometu. Hrvatska u zenskom rukometu nije ni ucestvovala. Spominjati tenis je uzaludno, a tek je smesno spominjati Mladost u odbojci u nedostatku uspeha u tom sportu. Onda bi Srbi trebalo samo da trube o Zvezdinoj tituli jer usati u Hrvatsku nece nikada pa ni tad. Odlucite se jel pricamo o reprezentacijama ili klubovima. Nastavite sa golubovima, camcima i jedrenjem. Ah da i standardna srbomrznja. Eto vasa braca Crnogorci, Albanci i Bosnjaci su sjajni u sportu. Super sve.

Stara kuka

pre 6 godina

@drago

U kosarci 22 godine niste uzeli medalju, uz naravno ponizenja koja ste dozivljavali. Kosarka je drugi timski sport na svetu po popularnosti. DAKLE KAO DA NE POSTOJITE.
U odbojci NE POSTOJITE (popularniji sport od rukometa i vaterpola zajedno).
Vaterpolo ne bih spominjao, svako deseto prvenstvo uzmete medalju.
Zenski timski sport necu ni da spominjem NE POSTOJITE.
O tenisu i plivanuju necu ni da pricam. Djokovic i Cavic. Cuj Cilic hahahahahaha.
Fudbal-ako je cilj plasirati se onda ok. Da vi imate prvaka Evrope i finalistu, usati bi vam bio zacementiran umesto bana Jelacica i kao papagaji bi to spominjali svaki dan.
Rukomet-e tu ste velesila, nema sta. Mada ste i tu nekada dobijali po usima od Srbije zestoko.
2001 Srbija je uradila sto niko nije, zlata u istoj godini na EP u kosarci, odbojci, vaterpolu (sve muskarci naravno) i bronza rukometasa na SP
2012 zlato vaterpolista, AUS OPEN Djokovica, srebro rukometasa.
2016 Rio-DRUGI iza Amera u timskim sportovima.
O medaljama na OI, EP, SP ne zna covek sta pre da stavi. Da pratis sport znao bi da je najtrofejniji sport Ex-Yu rvanje, da najvise ima Srba pa Hrvata tu.
Uostalom, znamo koliko mrzite Srbe, eto mi smo smesni a vi najbolji. Samo tako nastavite. PS jel vam treba dobrih golubova letaca, a imamo i dobrih camaca na Moravi i Dunavu. Cisto onako pa mozda vam pomognemo :)

Stara kuka

pre 6 godina

(drago, 11. decembar 2017 00:43)

Ko je rekao da smo mi broj jedan u timskim sportovima? Nismo ali jesmo BROJ 2, iza Amerikanaca. I to upravo na Olimpijadi koju spominjes. I ove godine UZMIMAMO medalje u timskim sportovima. Smejes se odbojci koja je popularnija u svetu od rukometa i vaterpola zajedno. Spominjes vaterpolo gde je Srbija izgubila posle mnogo utakmica i zlatnih medalja, a opet uzela bronzu. Ja vaterpolo ne bih spominjao da sam na tvom mestu, posle silnih zlata Srbije i onih pobeda i rezultatskog ponizavanja. E ako su glineni golubovi, camci, jedrenje...i ostali sportovi bitni, onda vazi. Menjali bi sve te medalje za nase timske sportove, posebno kosarku. A Hrvat kad nema argumente onda spominje klupski sport. Eto u odbojci imate Mladost a kad vam Srbi kazu za fudbal da je Zvezda bila prvak Evrope a Partizan u finalu, onda to ne vazi, onda ne vazi klupski sport.

Dejan

pre 6 godina

Ne znam čemu sva ova prepucavanja. Bolja ekipa je pobedila i otišla dalje, poražena ekipa nek stavi prst na čelo, analizira utakmicu, nadje greške i izvuče pouke. Jedino tako se može napredovati. Od kuknjave, prepucavanja i traženja izgovora nema ništa. Čestitam bratskoj Crnoj Gori i želim im sreću u daljem takmičenju. Verujem da su naše devojke imale želju, ali to nije dovoljno.

aj da je doslo i vasih 5 minuta u ovoj godini

pre 6 godina

@ogi cg , u Srbiji nema ni jedna igracica koja se bavi profesionalno jer su plate vrlo cesto u teskom kasnjenju , savez nam je u rasulu , s mladima se uopste ne radi , nama treba jedan financijski stabilan klub kao Buducnost, i onda bi se drukcija prica pricala, Crnogorkama svaka cast ,tebi licno ako je uspeh plasman u cetvrtfinale onda stvarno imas niske standarde

drago

pre 6 godina

Disi drago, to je samo sport

Pa 100 puta vise vrijedi sto su nasi nogometasi 5 puta zaredom uzeli LP kao glavni igraci (Mandzukic 2 gola u finalima, Modric 2-3 asista, Rakitic gol) nego svi vasi uspjesi u sportu. Pa vi kad ste imali Vidica i Ivanovica u finalima bilo je milijardu komentara o njima a ni asistirali za gol nisu vec su uglavnom sluzili da se Barca izivljava na njima.
Znaci imamo Modrica kao osvajaca LP, 5. i 6. igraca svijeta (vas ni jedan nije bio tako visoko), Perkovic uvjerljivo najbolja atleticarka svijeta, Srbic, vaterpolisti i veslaci svjetski prvaci, Cilic finale Wimbledona, plasman na SP u nogometu.
Puno je toga pa ne mogu sve popamtiti. Slobodno navedite jos nesto.
Karabatic je Hrvat, to Nislija ne znaci nista a ni nije Nislija, cijeli zivot je u Francuskoj. Gobac je njegovog starog odbio kad mu ga je nudio na sastanku u Montpellieru jer smo tad imali Lackovica. Vi to mozda ne znate.
Borilacki sportovi, haha tu nam nikad niste bili ni do koljena. Miocic, Filipovic i Hrgovic misaona imenica za sve vas.

disi drago, to je samo sport

pre 6 godina

uf kad se hrvat drago javi na mec srbija-cg, ajde bar pisi da te razumemo, u svakom slucaju Srbija je daleeeeeko bolja od hr u sportu - 4 medalje u kolektivnim sportovima, plasman na SP u fudbalu, Zvezda , Partizan , 5 svetskih prvaka u borilackim sportovima itd. kod vas ove godine jedino Perkovic, Srbic, vaterpolo, i to je to, e h da i cuvena osmina protiv Rusa inace Karabatic ti je Nislija

Makedonac

pre 6 godina

Onaj koji vas redovno provocira a potpisuje se kao Makedonce je najverovatnije Albanac ili Hrvat. Makedonci velikom vecinom imaju simpatije prema Srbima, iako nije to ni priblizno kako je bilo u SFRJ ili pocetkom devedesetih kad smo bili veci Srbi od vas Srba. Sad je to toliko izbledelo da nasha deca i ne znaju za Zvezdu i Partizan, a u moje vreme (1973) godiste 50% je navijalo za Vardar a druga polovina za Zvezdu ili Partizan. Dakle, ne primajte se na onog provokatora koji pre svega sebe ponizava time sto se naziva deminutivom. Mi smo Makedonci, ne makedonchinja. I generalno volimo Srbiju i Srbe.

ej junace, jer vidis sta iz te rupice

pre 6 godina

@igor , znaci mi kupimo od rusa avione , pa smo izdajice, vi se uvucete NATO savezu koji je i vas bombardovao pre samo 18 godina ,jos radi svoje bezbednosti i to je veoma hrabar potez hahahhaa - ma vazi ocito kod vas junastvo ima potpuno drugo znacenje nego u ostatku svijeta

Aleksa37

pre 6 godina

Nevjerovatni komentari. CG je jedna od najboljih ekipa svijeta, uvijek i bila. Zenski rukomet ima tradiciju u CG i redovno tucemo skandinavske ekipe. Makar dok je Adzic bio trener. "Buducnost" hara evropom. Kakvo god da je takmicenje u zenskom rukometu, CG je uvijek jedan od favorita. onda se vi cudite kako je Srbija "lose" igrala :-). ije vam palo na pamet da nisu dorasli jednoj od najacih ekipa?
(junker, 10. decembar 2017 23:54) # Link komentara

Није нам пало на памет. Не пада нам напамет ни то да смо ми реално ..... Аустралију на Олимпијади иако смо од њих изгубили у групи са двоцифреном разликом и да су се они пушили од беса и суза јер су веровали да ће играти финале са Америма. Реално, Црна Гора је држава у којој је женски рукомет јак. Искуство које имају, репрезентација која заједно игра дуго, Будућност као сјајан тим који деценију и више ствара играчице светског калибра...све су то фактори који добрано доприносе победи ЦГ. Ми смо до прошле године имали бојкот репрезентације, крш стање у савезу и у тиму. Свака част девојкама и на овоме. Али, ако омаловажавамо победу Црногорки, правимо сами себе на будале. Прво зато што групе фаворитима служе за разигравање (ту мислим на ЦГ, не на НЕМ/ХОЛ) друго зато што смо више од једном на тај начин ми у кошарци долазили до финала, а и до титуле....Браво за Црну Гору, волео бих да освојите, да бар можемо да се јадамо како смо изгубили од будућих шампионки света :) Срећно!

gordan

pre 6 godina

Sramota... Ali nista neocekivano... koliko su se bile raspricale nekom utakmica u grupu, covek je imao utisak da je sve osim zlata veliki neuspeh... a pokazalo se, po ko zna koji put, da su im mogucnosti daleko od zelja, i da su veoma limitirane i ne cudi sto osvajaju mesta koja osvajaju na velikim takmicenjima....

cg

pre 6 godina

Klikovac 95 god,Grbic,Pavicevic,Malovic,Nenezic,Ujkic 96 god , Jaukovic 97 god, Konatar 98 godiste... i plus igramo bez Mejmedovicke i Jovanovicke,dvije igracice iz prvih 7! Kad nas sad niste dobili...

Marko

pre 6 godina

Niko ne pominje cerku selektora, Mariju? Da li je neko video kakve faulove ona pravi? Toliko ocigledne da je to strasno. Takodje, da li je neko video koliko lopti ona trosi i koliko faulova u napadu pravi? Ne samo na ovoj, vec i na prethodnim utakmicama. Npr, kad smo zaostajali sa -3, i mogli do -2 od nje je dosao faul u napadu.. Nisam cepidlaka, pratio sam svaku utakmicu i analizirao sve, onako da kazem "polu-laicki" iako mi je majka bila rukometasica. Da li bi bila tu da joj tata nije selektor.

E sad, generalno, ja sam se slicnog pribojavao gledajuci sve utakmice nase reprezentacije. Mi podosta zaostajemo i za Nemkinjama, Holandjankama, itekako za J. Korejom. Sve ove reprezentacije igraju neuporedimo brzi, lepsi za oko i generalno kvalitetniji rukomet. Nama uvek daju lake golove, mi se dobro izmucimo, mahom individualno da damo gol. Kod nas nema timske igre. Dovoljan je pokazatelj cinjenica da niti jedno9 ne napravismo visak sa igracem vise i lak gol, sto bi trebalo da bude najlakse i najlogicnije.. Jedva cekam da Lekici Damnjanovic zavrse karijeru i zamene ih mladje.. A pritom se stil nase igre promeni iz korena! Dotad, najv. necu vise pratiti zenski rukomet iako sam strstveni navijac, jer ovo veceras je prosto nedopustivo. Ta nosalantnost i odnos prema igri. Ni Madagaskar u bilo kom uzrastu, polu, konkurenciji ne bi zasigurno dozvolio 6 uzastopnih istih sut-promasaja :-):(

aha

pre 6 godina

@Strle
Ne svidja se nasem selektoru, zato i igramo rukomet iz proslog veka i urnisu nas gde stignu. Brzi centar je sastavljen iz toliko segmenata da bi bar ti koji si igrao rukomet to morao da razumes i cenis. Nije to lako igrati.

aha

pre 6 godina

@Tania
Ajde ajde, da se ne pravimo naivni i ludi :) Mi smo zvizdali njihovoj himni, skandirali im najgore i najprizemnije moguce uvrede u Areni, a prouzrokovali smo i skandal koji je razotkrila svedska televizija kada smo mimo svih pravila provukli zvucnike ispod tribina da bi nasi “navijaci” mogli da cuju koji sledecu uvredu naredjuje huligan da uzvikuju, kako bi to sve bilo sinhronizovano. Tako da nema razloga da izigravamo neku dobrotu, nasi ljudi su ti koji njih mrze i omalovazavaju, a ne obratno. Dosta vise tog licemerja i izigravanja nepogresivog, dobrog, naivnog naroda punog ljubavi.

Igor

pre 6 godina

@Mitropolit Jovan
Ako cemo posteno, vi ste ti koji se prodajete za neke polovne avione i helikoptere pa izigravate “bracu” Rusima. Mi se nismo uhlebili kod Amerikanaca, nego smo usli u najmocniji vojni savez radi svoje bezbjednosti. Nista nismo trazili niti dobili za to. Ne ulizujemo se, gledamo svoja posla i nismo se zbog nekih polovnih migova zamjerili citavom civilizovanom svijetu.

sasa jokic

pre 6 godina

Ovde se komentarise sve sem sporta. Crnogorke su bolje u svim segmentima igre. Fizicki jace, vise, brzi protok lopte, psihicki stabilnije, jedmom recju mnogo bolja ekipa. To je presudilo, sve oatalo je nebitno.

Stara kuka

pre 6 godina

@Makedonce

Mislis svi protiv Srba.Slabo znas a i humor ti je slaba strana.Kad su Rvati bili dobri u tome?Tesko tesko...zato i volite da gledate srpske filmove i serije.

Kontras

pre 6 godina

@ Junker

"Nismo dorasli" jednoj od najjacih ekipa. :)

Ta fraza "niste dorasli" govori koliko veliki kompleks imate. Naravno ne mislim na sve crnogorce jer smatram da smo jedan narod u dve drzave, vec na vas pojedine.

Da li ste vi "dorasli" Srbiji u kosarci (muskoj ili zenskoj, svejedno), odbojci, fudbalu (reprezezentativnom ili klupskom, kako hoces). Da li ste "dorasli" Srbiji u vasem sportu vaterpolu? Da li ste "dorasli" u tenisu mozda?

Da li ste "dorasli" Srbiji u broju medalja na zadnjim OI (Srbija 8, Cg 0)? D

Ili ste kako ti volis da kazes tu "nedorasli"?

Spocitavati Srbiji bilo sta u sportu je nonsens.

drago

pre 6 godina

Ta ista zemlja je bila ispred prvaka Evrope i dobila ih u skupini, u kosarci obicno isvojimo skupinu, Karabatic je Hrvat, kako te nije sramota?? U vaterpolu vas nabili , protiv Srbije skkr 4:2:5.
Mi odbojku ni ne igramo.

O kolektivnim sportovima su ti vec drugi odgovorili a sto se tice tenisa Novak je osvojio vise nego svi hrvatski teniseri zajedno u citavoj istoriji njihovog tenisa.
Vi imate jednog vrhunskog tenisaca, a mi aralno pratimo nase vrhunske tenisace.

Mi u odbojci imamo 3 srebra na EP i Mladost na Final Four-u.
U nogometu 2:0, sta fantaziras, nikad bas niste dobili. 

Najsportskija nacija na svijetu u kolektivnim sportovima hahahaha hohohoho nisi li malo pretjerao? Nema vas na mapi u nogometu i rukometu, imate svjetske rezultate samo u vaterpolu i kosarci...u obzir mogu uci samo drzave jake u nogometu.
Olimpijada govori ko je bolji.

Eto javio se i drago , posto je Hrvatska ove godine bila blago receno katastrofa u sportu , dobar je i uspjeh Crne Gore
Da, plasman na SP u nogometu, zlato u vaterpolu, finale Wimbledona itd.

Stara Kuka

A od kiga ste izgubili u vaterpolu, to ne spominjes???
covek nabroja 10 sporta i 10 zemlje haha mi bar ucestvujemo na svim tim takmicenjima pa mozes da komentarises nase poraze a sta mi dakomentarisemo vas kada ni ne ucestvujete?


Jako ucestvujete u nogometu. Mi ucestvujemo u svim sportovima osim nebitne odbojke. A da odbojna je turb bitna, sorry.

Makedonce

pre 6 godina

Čitajući ove komentare imam osjećaj kao da je večeras igrao Izrael protiv Palestine u najmanju ruku. Tolika količina mržnje i ludila kao da smo jedni drugi na kolčeve nabijali... Balkan je sve mučnije mjesto za život a i ovo malo normalnog naroda što još nije pobjeglo ima da pukne.
(Mario, 10. decembar 2017 22:18)

Da nismo takvi kakvi jesmo...da se ne šalimo na svoj i tudji racun..vec bi odavno puknuli ko kokice..

Strle

pre 6 godina

Ne znam kome se svidja ovakav rukomet zasnovan na "brzom centru" , sve se svodi na jurnjavu po terenu, nema izradjenih akcija, umeca odbrane, nekad sam igrao rukomet a ovo nema veze sa tim.

Mitropolit Jovan

pre 6 godina

Ne znam da li smo u "ruskom čeličnom zagrljaju", mada mi se čini da se borimo i protivimo, kako "ruskom čeličnom zagrljaju" tako i američkoj debeloj zadnjici na kojoj su mnogi našli svoje uhljebije i svoje "junačko" mesto, kojim se ponose i predstavljaju kao vrhunsko junaštvo.

Boki

pre 6 godina

@Drago Sve ekipe Srbije su na zadnjim olimpijskim igrama uzele medalju.
Dobijete na jednom u deset godina u vaterpolu i vi nas “derete”.
Smesan si kao bioskop.

Tania

pre 6 godina

Sa ovakvim mentalitetom kakav ga ovaj PANTELIJE opisuje, primicite jos vise :) hvala bogu normalna Srbija je sasvim drugacija :) zivjela lijepa Srbija :)

@(PANTELIJA, 10. decembar 2017 22:33)
Mi smo veceras izgubili i zbog toga sto u njima gledamo prijatelje i komsije!!! Dok god u njima ne vidimo najgoreg neprijatelja na terenu sto i jeste nema nam pobede!!! One posle svakog gola skacu i busaju se do nebesa a nase kad daju gol imam osecaj dq bi se izvinili sto su dale gol!!! Sa njima samo tako se moze igrati.

junker

pre 6 godina

Nevjerovatni komentari. CG je jedna od najboljih ekipa svijeta, uvijek i bila. Zenski rukomet ima tradiciju u CG i redovno tucemo skandinavske ekipe. Makar dok je Adzic bio trener. "Buducnost" hara evropom. Kakvo god da je takmicenje u zenskom rukometu, CG je uvijek jedan od favorita. onda se vi cudite kako je Srbija "lose" igrala :-). ije vam palo na pamet da nisu dorasli jednoj od najacih ekipa?

Mario

pre 6 godina

@PANTELIJA
Polako diši i opusti se, ovo je bio samo jedan običan rukometni meč, sasvim nebitan trenutak i u tvom i u mom životu. Nema mržnje prema Srbima, nema zakletih i najgorih neprijatelja, nema klanja, nema haosa...djevojke su samo odigrale još jedan meč u nizu i sad odoše da spavaju, navikle su i na pobjede i na poraze. Spavaj i ti, već sjutra će ti biti bolje.

Stara kuka

pre 6 godina

@ Uzas kakvih sve komentara ima... Kakvi kompleksi nize vrednosti Miloseviceve nacije gubitnika i mrznje prema svemu sto je pobeglo iz ruskog celicnog zagrljaja...
(Doktor, 10. decembar 2017 22:41)

Pa kakvih?Citiraj,napisi?Ja ne znam ko ovde vredja,omalovazava,zeli zlo Srbiji i mrzi Srbe po ceo dan a onda uvece i sebe.Ko je sta od Srba lose rekao sem da smo igrali lose i da je trener procitan,da smo danas bili mlaki i to je to,CG zasluzeno,vise su zelele pobedu.Kakav te Milosevic spopao.

Mario

pre 6 godina

Čitajući ove komentare imam osjećaj kao da je večeras igrao Izrael protiv Palestine u najmanju ruku. Tolika količina mržnje i ludila kao da smo jedni drugi na kolčeve nabijali... Balkan je sve mučnije mjesto za život a i ovo malo normalnog naroda što još nije pobjeglo ima da pukne.

DRAXON

pre 6 godina

Vec posle 10 minuta sam vidio da ce Crna Gora pobjediti.Previse glupih i bezpotrebnih suteva sa sa 10 i vise metara, bez organizacije u napadu a pogotovo u odbrani.Crna Gora je veceras izgledala poput mini Norveske. Jednostavno su bili bolji.

PANTELIJA

pre 6 godina

Mi smo veceras izgubili i zbog toga sto u njima gledamo prijatelje i komsije!!! Dok god u njima ne vidimo najgoreg neprijatelja na terenu sto i jeste nema nam pobede!!! One posle svakog gola skacu i busaju se do nebesa a nase kad daju gol imam osecaj dq bi se izvinili sto su dale gol!!! Sa njima samo tako se moze igrati.

miki

pre 6 godina

Haha Srbi i sport. U kosarci ih deru Slovenci, u vaterpolu i nogometu mi, u rukometu Slovenci, ostala im jos samo odbojka di ne mogu ni do Olimpijade. Nema im vise ni tenisa...
(drago, 10. decembar 2017 18:01)

covek nabroja 10 sporta i 10 zemlje haha mi bar ucestvujemo na svim tim takmicenjima pa mozes da komentarises nase poraze a sta mi dakomentarisemo vas kada ni ne ucestvujete?

Stara kuka

pre 6 godina

@drago
Dragice ja mislio ti ozbijlniji sagovornik.Da smesni smo a sto se tice timskih sportova svi bi se menjali sa Srbijom.Sta su drugi uzeli prosle godine u Riju,sta su uzeli ove godne na raznim prvenstvima?Ni blizu koliko Srbija.Tvoja Rvatska je na EP u kosarci opet brzo i to ponizena u 1/8 finala otisla doma a Srbija sa trecim timom uzela srebro.Spominjes kosarku a gubite od Holandije.U odbojci Rvatska ne postoji,a Srbija uzela zlato u zenskoj i brzonu u muskoj konkurenciji.U vaterpolu je Srbija nastavila niz medalja a u fudbalu se plasirali na SP.Ostali sem Hrvatske?

Doktor

pre 6 godina

Uzas kakvih sve komentara ima... Kakvi kompleksi nize vrednosti Miloseviceve nacije gubitnika i mrznje prema svemu sto je pobeglo iz ruskog celicnog zagrljaja...

Stara kuka

pre 6 godina

@Mekedonce
Vauuuu ispali u zenskom rukometu.U cemu se raspadamo izmisljeni?
Fudbal na SP,rukomet na EP,u kosarci,odbojci i vaterpolu smo velesile.Zene sjajne u kosarci i odbojci,rukometasice malo podbacile,sve jaci u bazicnim sportovima...vidimo se u Rusiji izmiljeni haha

Stara kuka

pre 6 godina

@prosecni srbin sa tetovazom place hahaha
(dostojevski, 10. decembar 2017)
Zbog ZENSKOG rukometa?Pa Srbe vise zanimaju zvezda i partizan.Vama ostaje JEDINO zenski rukomet.I to mozda.Eto sad Srbi nece moci da spavaju,strasno.Jer Srbija je smesna u sportu.Ne moze medalju da osvoji.Kad ono...srebro kosarka,zlato odbojkasice,brzonza vaterpolo...iiiii VIDIMO SE U RUSIJI prosecni srbomrscu hhahahahaha

Kontras

pre 6 godina

@ makedonce

Mi se raspadamo na svim frontovima? :) Onda vi nikada niste ni postojali ni na jednom frontu.

Fudbaleri na svetskom, kosarkasi vicesampioni sveta, kosarkasice i odbojkasice sjajne itd. Ono sto je Srbija uradila za 10 godina vi ne mozete za 100.

Ako nas je neko pobedio nek su to crnogorke. Nase su.

Stara kuka

pre 6 godina

@ogicg
Zenski rukomet do duela sa Francuskom.A u drugim sportovima sem muskog vaterpola ste u rangu Madagaskara.Eto JEDINO ste od Srbije bolji u zenkom rukometu.Vauuuu

Eustahije

pre 6 godina

Pa dokle vise. Srpska posla- svi pametni poslike bitke, a sve se zna unapred. Tarabe jedne i sramote. Nemojte vise ucestvovati nigde jer ste ovce za sisanje. Sramota. Pa gde su nam nase klasne zvezde.? Fuj i poh

marko

pre 6 godina

Obradoviću sram te bilo,neznalico jedna,igraš 6 _0,bulatovićka nas puni,svaki iole pratilac rukometa vido što ti ne vidiš,ti si samo druge lige gde si i danas,dinamo vranje

Stara kuka

pre 6 godina

@ (BG na pjenu od mora)
Pa vi ovde na srpskom sajtu jedva cekate da Srbija izgubi i da vredjate.Vi vise volite da Srbija izgubi nego leba da jedete.Podsmevate se Srbiji na uspesima koje ima,a ima ih najvise.Kako ste krenuli niko nece biti Srbin,da uopste postoji.Ne sirim ja nacionalni ponos,vec branim moju zelmju od vas srbimrzaca i pljuvaca.Ja nikog ne vredjam al vas bocnem jer ste vi iskompleksirani Srbijom.

Objavite mi komentar

pre 6 godina

Raspadate se na svim frontovima..čestitam Crnogorkama
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Makedonce, 10. decembar 2017 20:15)

Koji ti problem imaš, čoveče?

Opt1mus

pre 6 godina

Cus ovog QWERTY-ja...Axaxaxaxaxa..Ako Crna Gora ne postoji kao drzava vec 1000 godina,ako izuzmemo nasilno okupatorsko pripajanje kraljevini jugoslaviji,to znaci -100 god,znaci 900 godina,onda je sve imaginarno i svijet je lazan..kao i tvoj nik..pozz

vlajzi

pre 6 godina

Raspadate se na svim frontovima..čestitam Crnogorkama 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Makedonce, 10. decembar 2017 20:15) 

Koji ti problem imaš, čoveče?
(Objavite mi komentar, 10. decembar 2017 21:07)

Sta se primas bre? Pa provokatorcic mali anonimni... Ima ih koliko oces ovde. Preskocis i citas dalje.

Vojvoda Stepa Stepanović

pre 6 godina

Eh da nam je tu legenda rukometa svih vremena Svetlana Ceca Kitić,druga bi se pesma pevala! Sve čestitke Crnogorkama na zasluženoj pobedi,i ako Bog da do finala! Srpkinje moje ponosne do sledećeg većeg prvenstva bićete vi sila! Ljudi ne gložite se,Crna Gora i Srbija to je jedna familija,bilo jeste,biće! Crna Gora,ne Montenegro!

proziran si rvat , a i kratkog pamcenja

pre 6 godina

@makedonce , pa ako mislis da su 4 osvojene medalje u ekipnim sportovima ove godine , 5 evropskih i svetskih prvaka u borilackim olimpijskim sportovima, plasman na SP u fudbalu , Zvezda i Partizan prezimili Evropu....... raspad na svim frontovima , onda mora biti da je Makedonija (hrvatska) postavila takav standard da je ovo raspad.. ah da osmina finala u basketu je ipak uspeh za sva vremena

hohoho

pre 6 godina

Odlične Crnogorke ocitale lekciju našim devojkama.Radičević pokazala klasu devojka puca od fizičke spreme u stanju je da igra u onom ritmu 60 min svaka čast.Inače moja omiljena igračica koja uvek daje 200% posto od sebe i izgara za svoju zemlju i grb pravi primer mladjima.

borko

pre 6 godina

Pa reprezentacija bez najboljih rukometasica kakvu smo imali na proslim prvenstvima bi bolje prosla ili u najgorem slucaju ostvarila isti plasman. Pa i da smo poslali bilo koji prvoligaski tim ostvario bi isti uspeh. Pobedio bi Kamerun i Kinu i prosao grupu (cak je bilo dovoljno i samo jednu od ove dve dobiti). Naravoucenije: Lekic, Damnjanovic, Tomasevic i kompanija samo negativno uticu na rezultat. Niste trebali toliko da se trudite da ih vratite.

Maja

pre 6 godina

Raspadate se na svim frontovima..čestitam Crnogorkama
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Makedonce, 10. decembar 2017 20:15) # Link komentara
Preporučujem (0)Ne preporučujem (0)
Baš se raspadosmo, nego gde baš ironija da neko ko se potpiše sa Makedonče piše o raspadu

Dag Kristi

pre 6 godina

Po meni nikakvo iznenadjenje,lose bekove imamo mnogo.Sada se vidi koliko fali Liscevic,jedina nasa brza igracica na bekovskim pozicijama.Ona bi koliko toliko neutralisala taj famozni "brzi centar".

senad

pre 6 godina

Takav los mentalitet slabo ko ima jos kad su znale koje protivnik pocele su da pricaju mi smo favoriti oni imaju podmladjenu ekipu idemo na medalju i posle puknu u prvom poluvremenu.

SP u kosarci je gledanije

pre 6 godina

@bg na pjenu od mora, gresis ali jako , kosarka itekako ima posjetu , ako mislis usporedjivati ep u kosarci u Turskoj to je istina ali to je bilo samo ovo prvenstvo , inace je i Euroliga u kosarci u prosjeku prilicno popunjena tj. gledanija nego liga prvaka u rukometu, ali opet i jedan i drugi sport jos moraju dostici 60 000 ljudi koje je bilo na utakmici na ep u odbojci

marko

pre 6 godina

rukometašice su bruka srpskog sporta,gubitnice koje nisu mogli da do dobiju brazil u finalu u bg,treba im oduzeti nacinalna priznanja i sportske penzije.

BG na pjenu od mora

pre 6 godina

Zanimljivo kako uvijek bolja posjeta ovim zenskim rukometnim prvenstvima, nego evropskom muskom kosarkaskom prvenstvu.
Poceo sam da vjerujem da godinama se lozimo na sportove mimo svijeta.

my way

pre 6 godina

nekim igračicama se treba zahvaliti(Lekić,Damnjanović,Tomašević...)a sa ostalim nastaviti rad
(vlada, 10. decembar 2017 19:52)

Наравно, избациш најбоље и најкреативније бекове, па онда не мораш ни да бринеш о одбрани, фластерима на Булатовић, брзом центру, јер онако голове давати нећеш никоме, те шансу за победу и нећеш имати. Чињеница, овакав улазак у утакмицу где ти играш онако како противнику највише одговара, а познајеш га као самог себе је необјашњива. Зашто се и како то десило знају само стручни штаб и девојке. Индивидуални квалитет и квантитет јесте на нашој страни и у потпуном распаду система да је утакмица трајала још 10, можда чак и само 5 минута ми би само на основу тога добили. Никакве револуције, захваљивања, никакве главе ни било шта слично, нама сада само треба рад, све имамо што је потребно. Иде нам на руку чињеница да сваке године има велико такмичење, следеће ЕП, 2019. СП, 2020. ОИ и ЕП, 2021. опет СП итд, а све наше девојке ће бити у најбољим играчким годинама за свих тих 5 великих турнира. Дакле, далеко је ова пропуштена прилика од "сад и ко зна кад". Што се тиче младих последња екипа која је била јака је генерација Марије Обрадовић и Тамаре Георгијев/Радојевић, али увек искочи по нека девојчица. Поготово од леворуких играчица не треба заборавити да због повреде није било младе Анђеле Јањушевић и да долази велики бисер српског рукомета Лидија Цвијић. Дакле, главе горе, анализа, систем, уигравање и у успехе у будућности.

Kale_Pravi

pre 6 godina

(drago, 10. decembar 2017 18:01)

Procitaj sta si napisao, prst na celo i tisina. Ne omalovazavam ni jedan uspeh tboje reprezentacije...ali na svaki uspeh tvoje reprezentacije, puta tri ili cetiri ide uspeha na stranu Srbije....Budi covek, i vodi racuna sta pises, nije korektno provocirati najsportskiju naciju na svetu u kolektivnim sportovima...i

Cestitam Crnogorkama! Zasluzeno! Kao sto rekoh, posle tekme sa Nemackom, nemo bekove, bar ih nismo imali na ovom SP. Toliko ovom prilikom, nekom sledecom prlikom vise srece. Podrska nasim igracicama!

djema brdjanin

pre 6 godina

Dzabe sto su nase u grupi bile prve,kada su u nokaut utakmici sve prosule!Ocekivao sam poraz,jer je ocigledno da nase igracice imaju psihicku barijeru kada igraju sa crnogorkama,i gledam Obradovica pored klupe sve ove utakmice,neagilan,veceras i bezvoljan,realno nije ni pripremio ekipu kako treba,zali se na nedovoljno dana za pripreme a ovaj svedjanin dosao pre mesec dana nezna ni jezik,sta treba on da kaze!-Obradovicu treba dati ostavku!

remax

pre 6 godina

Naše bi protiv Francuske imale dobre šanse za prolaz a ovako, ubeđen sam da i MNE ide kući jer nisu demonstrirale ništa posebno.
Čak su na kraju jedva i dobile jednu potpuno razbijenu grupu građanki.
Džabe pljujete selektora kad je on od naših rukometašica napravio tim koji igra ozbiljan rukomet.
Ovo što se danas desilo je bilo toliko jezivo da je bilo potpuno izvan njegovih moći.
Naslovi "sestrinski derbi" i izjave rukometašice da im je žao što igraju protiv MNE su po meni bili nagoveštaj problema.
Dokle god su u njihovim glavama Crnogorke nekakve sestre a ono stvorenje urla i razvlači dres posle svakog gola nama kao da je finale, protiv njih nemaju šta da traže i treba im ozbiljan sportski psiholog.

samo da je protiv Srbije hahhaa

pre 6 godina

Eto javio se i drago , posto je Hrvatska ove godine bila blago receno katastrofa u sportu , dobar je i uspjeh Crne Gore

Mito

pre 6 godina

Naslov nije dobar. Mi smo izgubili zbog naših gluposti, koje su stalne u RSS. Otišli smo na pripremnu utakmicu u Bar da nas Crnogorci snime, a oni su nam direktni potencijalni protivnici u 16-tini finala i lepo su nas sačekali. Isto to je uradila reprezentacija SRJ u muškoj konkurenciji koju smo mlatili dok pred jedan šampionat nismo otišli u Umag gde su nas preslišali i otada pa na dalje osim u Beogradu su nam uzimali meru. O igri naših igraćica, koja je bila kriminalna (verovatno zbog nekog kompleksa niže vrednosti u glavi) i neinventivnosti trenera da na Bulatovićevu stavi flastera, da i ne govorim. O tome da su oba golmana imala 10% odbrana što je kriminalno, da i ne govorim. Ovo samo pokazuje da je rukovodstvo RSS neodgovorno i slabo. S poštovanjem

katastrofa

pre 6 godina

Crna Gora bez 9 od svojih 12 najboljih rukometasica. Ali i ove tri su dovoljne da pobede nas najjaci tim. Ali ne treba zaboraviti da su mlade anonimne igracice Crne Gore daleko bolje od nasih mladih jer mi imamo katastrofalne mladje selekcije godinama i ako ima ponekog talenta, on je unisten.

srednji bloker

pre 6 godina

Pogrešan naslov. Ubile sebe same sopstvenim greškama i lošom taktikom. I još nešto. Števin i Stoiljković ništa nisu pokazale na ovom prvenstvu. Ne znam zašto ih je uopšte vodio.

neobavesten

pre 6 godina

Ja tek sada saznajem da ovo nije ni cetvrtfinale kako se u nekim vestima i komentarima provlacilo, vec tek osmina finala. Pa mi nikad ranije nismo ispali, a kazu da nikad jaci nismo bili. Kako je to moguce?

Schone

pre 6 godina

Haha Srbi i sport. U kosarci ih deru Slovenci, u vaterpolu i nogometu mi, u rukometu Slovenci, ostala im jos samo odbojka di ne mogu ni do Olimpijade. Nema im vise ni tenisa...
(drago, 10. decembar 2017 18:01)

O kolektivnim sportovima su ti vec drugi odgovorili a sto se tice tenisa Novak je osvojio vise nego svi hrvatski teniseri zajedno u citavoj istoriji njihovog tenisa.

remax

pre 6 godina

Cestitam CG na prolasku dalje, igrale su bolje i to je to.
(Brigadir Ultra kop d.o.o, 10. decembar 2017 17:55)

Strašan si bio vizionar što si prognozirao poraz na -5, pravi primer sportskog duha.

komplexaši

pre 6 godina

To je sport. Ne može se svaki put pobediti, čak i kada si favorit. One su za to svetsko prvenstvo trenirale godinama, a vi ih pljujete. Ko ste uopšte vi da komentarišete igru. Skinite se u gaće pa igrajte!

Miki kontiki

pre 6 godina

Ало, ради се о спорту, о рукометној утакмици, прецизније речено! Све ово о чему већина људи прича нема везе, не само са спортом, не го ни са најосновнијом културом. Ко је Србин, а ко Црно Горац, сасвим је друга тема и за неку другу прилику. Ја сам Црно Горац, али сам пре свега Србин, што не значи да бих требао да сада причам о томе. Честирати победу бољој екипи и видети колико је сама Србија учествовала у свом поразу, једино је што има смисла дискутовати.

pepe

pre 6 godina

Ono u grupi je bilo pomalo neozbiljno od strane crnogorki da se zavara trag i da se uzme malo para....
Svako je potcenio crnogorke mocne...
zao mi je sto smo se ukrstili sa njima sad.
Crna Gora do finala..Srecno!

mladen

pre 6 godina

Srbija u rukometu nije nista. Nema nikakve rezultate ni u jednoj muskoj ili zenskoj selekciji. Sem Cvijic, Krpez i Colic, mi u odnosu na CG nemamo ni jednu drugu igracicu koja moze da im parira. Andreja Lekic odavno nije ni zdrava ni spremna. Damjanov nista posebno na celom prvenstvu, samo je Cvijic pokazala da je klasa. Mogle su proci samo da su namestile mec sa Korejanska i odigrale nereseno, jer bi isle na Japanke. Nikoga boljeg nismo pobedili vec godinama. Ovo je maksimum. Tacka. Lepo neko napisa rukomet odavno nije vrhunski srpski sport.

veder

pre 6 godina

Da li postoji srpska ženska rukometna liga? Koliko ja znam , bar posdlednje dve decenuje, nisam video na rts bilo šta što se tiče ženskog rukometa, niti rezultate mečeva!?
Dakle, eto pitanja za sve tzv.nadležne ili one koji dobijaju pare za ništa, i za nerad: gde vam je ženska rukometna liga?
Otuda ne čudi amaterizam i isto takav pristup vođenju reprezentacije. Sve je privatizovsano, nema sistema, nema rukometnih liga,a bez toga nema rukometa, a dunđeri amateri koji vode rukomet ne zaslužuju nikakav komentar.
Ovo malo rukometašica što vredi igra u drugim ligam po Evropi pa se ne može očekivati da naprave čudo...tužno je gledati 'napaljene' Crnogorke kako luduju kad daju gol kao da su im srpske rukometašice največi neprijatelji...hoću reći koliko smo' omiljeni kao nacija ' u komšiluku!
Bez sistema i višedecenijskog rada, te selkcije najboljih nema uspeha, a amaterski pristup sa neznalicam koje vode srpski sport, uglavnom ,ne donosi nikakav uspeh pa tako ni u ženskom rukometu.
Kada se u škole vrati fizičko obrazovanjem poput gimnastike, rukometa, košarke i atletike onda možemo očekivati kvalitet, i uz sistematki rad i priofesionalizam možemo očekivati i neke međunarodne uspehe.
Zar smo zaboravili da je svaki mali grad u bivšoj nam državi imao rukomet, boks, košarku, atletiku?

rosa u podne

pre 6 godina

Cestitke Crnogorkama, bravo i za nase! Bice bolje sledeci put. A za vas sto se prepucavate: mnogo ste svi agresivni. Smirite um, izjescete sami sebe.

Goxy

pre 6 godina

Ja odavno pricam da treba dovesti skandinavca na klupu reprezentacije Srbije jer ova spora i bezidejna igra ne vodi nikuda.
Kako je moguce da imamo reprezentativke koje su vodece igracice u svojim klubovima neke su vodece i u evropi da posle onakve prve runde mi odigramo ovako jadno.Odgovor je jasan "SRPSKI MENTALITET"i cuvena parola lako cemo.Ne sporim ja Obradovica i njegov rad,ali nije glavni cilj osvojiti najvise bodova u prvoj rundi SP vec treba odigrati najbolje kad je to najpotrebnije a to je nokaut faza.Previse je Obradovic mlak prema rukometasicama,pogledajte samo Trefilova kako reaguje na TO nebitno je da li Ruskinje vode ili gube.E.dok ne dodje neka faca poput njega koja ce da zavede rad red i disciplinu veruj te mi dzaba nama da imamo i 10 najboljih rukometasica na svetu.Ja vam garantujem da smo mi bolja selekcija od CG,ali verujte vi meni da sam ja znao da ce se ovo dogoditi.I sve dokle god nam reprezentaciju vode ovakvi treneri od nas nema nista ni u muskoj ni u zenskoj selekciji.
Dakle SKANDINAVCA pozeljno Danca poput Vilbeka na klupu i 2020 godine SRBIJA CE BITI OLIMPIJSKI PRVAK... TO POTPISUJEM!

Dragan Jurić

pre 6 godina

Napljuvaste ma ovde kad sam preksinoć napisao:
"Bojim se da su se Crnogorke više obradovale nama nego mi njima..."
Eto, neko se razume u rukomet, a neko baš i ne...

NebaCar

pre 6 godina

Dale su sve od sebe u grupi, mozda i nerealno prvo mesto, prerano tempirana forma, nesto slicno kao sto smo mi u basketu kao cetvrti dobili Grke u osmini finala na svetskom, milogorke iskusnije i spremnije psiholoski za ovaj mec, kao cetvrte nisu imale breme favorita, a lako mogu i u finale

ogicg

pre 6 godina

A zasto me niste sludali juce,danas se ne bi nervirali.Odlicno ste jos i prosli kad niste dozivjeli katastrofu.Ovo je bio cas rukometa.Sad kao dobre komsije navijajte za nas.

Statuskan

pre 6 godina

Ma nebitno totalno jer se zna da će Francuska odvaliti Crnogorke.Isto bi bilo i sa nama.Bili četvrti ili deveti totalno nebitno.Fascinantno mi je kada gledam Crnu Goru u bilo kojem sportu kada igraju protiv nas da toliko grizu kao da im život zavisi od toga.Da li je kompleks ili dokazivanje svojim plemenima pojma nemam.Evo gledajte ih protiv Francuskinja,biće to potapanje od 10 golova razlike.

terazijski

pre 6 godina

@@Srba
Ma Srbo, Beograd je vise moj nego tvoj, oba moja djeda ga oslobadjala u II svjetskom ratu, dok su se tvoji krili po tavanima. Zato je moj! A CG cu uvijek da volim vise nego Srbiju i to je tako.
Nismo vas pitali smijemo li da dolazimo, pa vas necemo pitati kad da idemo! A ti Srbo probaj da nas otjeras :)

Rajko

pre 6 godina

Setimo se samo onih dana ne bas u tako dalekoj proslosti nase reprezentacije uzimale medalje. Tada smo imali ozbiljan savez sa gospodinom Velimirom Marjanovicem na celu. A danas sarlatani. Ovo je posledica neozbiljnog rada u savezu!

Dzoni

pre 6 godina

Baš me čudi što nije naslov "Srbija pobijedila Srbiju" pošto je to tipično od vas.
(Unstoppable, 10. decembar 2017 19:18)

Не напротив,честитке на победи,а колико грешиш рећићути у само једној реченици на свакој следећој текми навијаћу против твоје е вива.Поздрав

Djoksa

pre 6 godina

Rekao sam da imamo trenerske stručnjake sa prepotopskim shvatanjem rukometa. Promeniti čelne ljude u rukometnom savezu koji postavljaju kadrove po kumovskim i rođačkim vezama i dovesti skandinavskog trenera za selektora. Isto tako i u muškom rukometu. Igrački kvalitet posedujemo, samo što ih vode ljudi sa shvatanjem rukometa od pre 30-49god.

Bane

pre 6 godina

(x, 10. decembar 2017 18:47)

Da samo ovako igrali protiv Holanidje bojim se da bi rez bio jedno 20 razlike u našoj mreži. Jednostavno sa ovakom igrom iz današnjeg duela, malo koga bi u knock out fazi dobili. Mi primamo dva gola sa centra, ej sa centra.

Laki

pre 6 godina

Rukometno gledano, naivan poraz, ali od kada su uvedeni "brzi centar" i još kojekakva pravila, mi nikako da budemo u trendu- i muškarci i žene. Drugo poluvreme je pokazalo koiliko slabosti, zapravo ima i MNE, što će im se brzo obiti o glavu.

basketas

pre 6 godina

ovo je u svakom sportu kiks selektora. prva eliminaciona utakmica je jako teska sa psihickog aspekta i on je morao da ih pripremi.

Srba

pre 6 godina

Zasluzen poraz Srpkinja, ali da li moguce da ovoliko ljudi iz cg zivi ovde, a ostrasceno nas ne voli i velica veliku crnu goru?! Alo, slobodno idite dole, od vas u Beogradu mom ne mogu da se okrenem vise. Kada promenite nacin na koji se ophodite prema Srbije, tada cete biti dobrodosli.

Bane

pre 6 godina

(drago, 10. decembar 2017 18:01)

Momak ko koga dere u basketu. Ej javi se slobodno kad nas dobijete. Vas u tom sportu deru Holanđani. Što se tiče odbojke tu smo vam pokazali ko ste i šta ste. Hrvate kanda ozbiljno drmaju neki kompleksi. Prate takmičenje na kojoj ni ne učestvuju, e to je žalosno.

Nemus

pre 6 godina

Drago, druže i komšija, priznaj da bi se rado menajo sa nama za odbojku. Mi za razliku od vas imamo tu rezultate za ponos, šta vi u tom sportu imate samo zavist. Pa šta ako nas nema na olimpijadi, na prethodnom Evropskom 3, ispred Francuske, Italije domaćina Poljske. U košarci drugar 3 takmičenja, 3 finala. Javi se slobodno kad to postignete to važi i za Slovence. Za razliku od nas oni nisu bili lišeni igrača kao što je Dragić, pa normalno da će nas dobiti, momaki igra, druga priča da je nam Teo bio u ekipi. Fudbal, baš nas derete kontam još bolji one kvalifikacije kad vam golove dali Miha i Deki. Mani se gluposti, dobronameran savet.

poznavalac rukometa

pre 6 godina

Kada sam video da nase zele da pobede Koreju, a ne da ih puste da izjednace, prestao sam da pratim prvenstvo. Sta mislite da li bi izgubili protiv Japana? Za Crnu Goru sam znao da imamo manje sanse cak i nego protiv Danske, tako da sam tek sad cuo za rezultat. Mislio sam da cemo ubedljivije izgubiti.

Hvala treneru na dobroj taktici...

pre 6 godina

Ja sam gledao zadnjih 15 minuta, ostaje žal za dva puta napadima za stizanje na 2 razlike, gde bi sigurni psihološki srušili crnogorke, ali realno igrom nismo zaslužili.

U tih 15 minuta što sam gledao, jedno ne kapiram:
crnogorke igraju brz centar jer im je trener sa skandinavskog Cetinja(mislim to nisam znao da ih vodi šveđanin, ali aj sad... čista pobeda crnogorki), znači trčanje, trčanje i trčanje. Klasična škola koju skandinavci sa Cetinja praktikuju i ti držiš buldožer od centra u napadu i igraš na njega samo u 59:15 minutu!

Pa Cvijićeva ako se neće upotrebljavati u napadu, trebalo je stavljati bržu igračicu u igru.

Lopta ne ide na nju, samo se gura na ivici jer nije bilo ni šuteva sa 9m, tako da nije gradila ni pozicije za bekove, a ako se izgubi lopta, čega je bilo i previše ona ne može da trči za brzom skandinavskom igrom koju furaju crnogorke.

Struka po ko zna koji put u rukometu bunar teški!

Glavu dajem da smo igrački bolji od crnogorki, ali džabe dobra vojska kad je general buzdovan.

Parkiraš "tenk" na 6m, a onda tenku nit goriva nit projektile da dopremiš... a na sve ne dovedeš da bude rovovska i forntalna borba kako tenku odgovara, nego brobu daš protivniku u šemu pa dobiješ:

Cvijićeva - prazan tenk na prvoj liniji fronta u borbi sa mlaznim avionima!

garfild

pre 6 godina

Nažalost treba biti realan i reći da naše rukometašice nisu vrh svetskog rukometa. Teška grupa je dovela do toga da podbace u današnjoj utakmici. Sistem takmičenja je takav da jednostavno nijanse odlučuju i u velikim slučajevima raspoloženje golmana, a naše danas jednostavno nisu imale raspoloženog igrača za današnju utakmicu.

dortmund

pre 6 godina

Pitanje za trenera Obradovica : Kako se igra odbrana.!!?? Razumem zenski varljivi mentalni sklop ali da se ovako pogube 40 minuta igre prosto neshvatljivo. Lekic zalutala, Dmitrovic sutira kao pionirka , Sanja nije u hali ... e pa sa krilnim golovima ipo nekom idbranom se ne dobija ova Crna Gora koja nista nije narocito ali je njihova motivacija odlucila mec. Cviji svaka cast i krilima ali Obradovicu ti si krivac za ovak poraz !!! trunke zivota nije bilo u tebi . Kako su pevale himnu tako i zavrsile

Pera Kojot

pre 6 godina

Ove nase nemaju glavu za ovake utakmice,i rukometasi ce ovako proci ako ne bude i gore.Zato molim celnike RTS-a da neodkupljuju prava prenosa i spasu nad nerviranja nego da te pare proslede za decu bez roditeljskog staranja i njih obraduju za predstojece praznike.

ju ju

pre 6 godina

Srbija i nije neka sila u rukometu, ponadale se jer su imale dobar rezultat u prethodnim utakmicama, ali taj rezultat je posledica malo losije igre protivnika, tj ne srljanja i cuvanja snage za bitne utakmice koje prestoje. Selekcije koje pucaju na dobar sveukupni rezultat ne srljaju od pocetka nego dodaju gas kada treba. Nase kada traba su nadigrane i kao sto naslov kaze "ubijene". Tako da je ovo realno stanje, dalje idu bolje selekcije. Samo sto boli kada ih ovako gaze, i to gaze oh ove sto su sisle sa planine u civilizaciju. Dobro je samo sto su smanjile na prihvatljivu razliku.

Kiza

pre 6 godina

Za mene, kao navijača Srbije, negledljivo od 5-6. minuta pa dalje. Nikad nisam video da neka ekipa ovoliko puta promaši gol kao Srbija tokom tih 12 minuta.

Sve čestitke Crnoj Gori.

Blue_skin

pre 6 godina

Crnoj Gori u zenskom rukometu ne leze jedino sitne i brze rukometasice poput Japanki i Korejki jer im se kroz noge provlace i nase ne mogu toliko brzo i nisko da se sagnu da ih pohvataju. Ostale reprezentacije, pa i ove trenutno najjace poput Rusije, Francuske, Norveske i Holandije mogu da nas dobiju, ali ne uvijek i nikako ne bez teske muke!
Vi koji ste veci strucnjaci od Profesora Ljubomira Obradovica, pa kao znate da treba da igra flaster na Kaci, a on to kao ne zna... Meni ste iskreno smijesni i ne bih ni po' truda ulozio u raspravu s vama. Covjek je citav zivot u rukometu, vjerujte mi da sve zna. ;)
Jednostavno, kad jedna vrhunska ekipa, koja pri tom igra najostriju, najborbeniju i vjerovatno najbolju odbranu na svijetu, udje s ovoliko energije u mec, pogodi prvih 6-7 suteva prakticno bez promasaja, a protivnik pri tom promasi 5-6 suteva od cega su bar 3 ziceri, tesko je kasnije zaustavit. Ko god je igrao rukomet zna sto znaci kad te ponese adrenalin od lakih golova, golova iz kontri i skidanja zicera od strane tvog golmana nakon sto se i pronadje nekako rupa u tvojoj freneticnoj odbrani. Protivniku pada moral, igra na manje od 50%, unisten, demoralisan, na ivici suza, a ti letis. E tad narocito ubijaju u pojam ona glasna radovanja, oni vrisci i krici Jovanke Radicevic kojoj sve ide od ruke s lakocom, iritira te, nerviras se, srljas bijesan u gresku za greskom i mec je izgubljen bespovratno.
A to sto ona ljubi svoj grb... Zar ne treba?
Pozdrav iz CG! ;)

kris

pre 6 godina

Nisu one krive, već naša prevelika očekivanja. Ali takvi smo mi, nakon jedne dobre utakmice, već smo prvaci i gledamo kakav je put do finala i podcenjujemo sve ostale. Tako i svi odjednom dižu Alimpijevića u nebesa i pričaju o TOP 8,a sutra posle prvog poraza će ga terati. Odlutah od teme, ali slična je situacija. Inače, naše rukometašice, kao i muškarci igraju neki staromodni rukomet, kakav su još igrali Vujović i Isaković. Jednostavno nas je pregazilo vreme, a uzrok je u savezu i celokupnom stanju u rukometu.

Džoni

pre 6 godina

Crnogorke ušle sa više želje i borbenosti i to je presudio? Pre početka utakmice po gestikulacijama i bodrenju videlo se da su rešene ovo da dobiju. Potpuno zasluženo!

Kakogod

pre 6 godina

Kad smo cepali Kinu rekao sam da nemaju ništa da traže, jer je igra prespora i kad igrač kreira igru u devet metar od toga nema ništa! Selektor nula.

Fei Li

pre 6 godina

E ovo je bilo u stilu hrvatskih košarkaša, u prvoj fazi i teškoj grupi super, borimo se, ma razbijamo, budemo prvi, očekivanja rastu - a onda čim dođe nokaut faza gubimo čim izađemo na teren.

Sav trud iz prve faze propo.

U rukometu smo odavno luzeri u obe konkurencije sem kad igramo kući, šteta, mnogo više sam očekivao od devojaka, po kvalitetu su za medalju ali sad je zalud pričati - ćao, zdravo.

mikin

pre 6 godina

Ovo je bilo samo pitanje vremena. To se videlo u utakmici sa Holandijom gde smo sigurnu pobedu jajarskom igrom ispustili. Videlo se to i u Mecu sa Nemackom. Evo rezultata naseg odnosa sa "bratskom" drzavom a ne odnosa kao i sa svakom drugom. Ovo je prica o kravi koja da 20 litara mleka pa onda se ritne i prospe sve.

Gde ja živim

pre 6 godina

Lepo sam rekao. Ako se ne UPLAŠE biće dobro. Očigledno su se oduzele od straha. Nekoliko stvari.

1. Devojke lepe ste, fine ste, dobre, ali zbog današnje igre treba da vas bude SRAMOTA. Ne zbog poraza, on je sastavni deo sporta, ali za igru treba.

2. Katarina Bulatović, jedan od najboljih strelaca sveta vam daje 5 golova sa 9 metara kao duh sama. Nikome ne pada na pamet da izađe, ne daj Bože napravi faul.

3. Mislim da je prosek golova Radičević protiv Srbije oko 7 ili više. Mrzi me da tražim svaku utakmicu, ali devojka je ekstremno motivisana svaki put, a mi je gledamo kao telad.

4. Ispadanje lopti, situacija kada ste vas tri posle odbrane Čolić jedva dohvatile loptu koja je mogla da ode u aut dovoljno govore o nedostatku petlje u ovoj utakmici.

5. RSS treba da razmisli o dovođenju Trefilova makar kao pomoćnog trenera. Ne mora da radi apsolutno ništa samo neka se dere celu utakmicu.

6. Nadam se da će jednog dana neko iz RSS-a krivično odgovarati zbog odlaska Kaće Bulatović u CG. Ej bre devojka rođena u Kg-u, igrala za nas i otišla. Nikom ništa, puj pike ne važi.

7. Bez bekova se utakmica ne dobija.

8. I najvažnije. Čestitke Crnoj Gori na pobedi, bile su iskusnije, koncentrisanije i bolje. Mada, danas su igrale same.

japi

pre 6 godina

i šta sad....sad ćemo da ih pljujemo, jel? a do juče smo ih uzdizali u nebesa....ljudi shvatite , ovo je sport, dešavaju se ovakve stvari u sportu...nekad nekome ko igra protiv nas, a nekad se desi i nama...jok mi smo sa druge planete mozda....

Opt1mus

pre 6 godina

Neko rece prije par dana kako je ovo nesto kao sa Hrvatima u kosarci...Potpuno si u pravu,samo sto smo mi u tom slucaju Srbija,a Srbija je Hrvatska..Mada znam da nisi tako mislio..:))))A isto tako procitah kako smo nastelovali da idemo na Srbiju,pa kako neko moze da bude toliko glup da to izjavi..Znaci sami smo sebe skoro izbacili sa prvenstva jel?axaxaxaxaxax Pa utakmica sa Brazilom je bila biti ili ne biti,Brazilu je igrala samo pobjeda,imali su zadnji napad za pobjedu i na srecu nas golman je odbranio..I ti to zoves stelovanje?:)))smijesno..Inace,4 utakmice na velikim takmicenjima 3 pobjede i nerijeseno,sve je jasno...Pozz

Кривокапић

pre 6 godina

Тренер је дилетант. Честитке Црној Гори. Биле су много боље. Срећно у наставку.

bole bgd

pre 6 godina

Jeste li brojali koliko je Andrea Lekić lopti izgubila, pogrešno dodala, loše šutirala? Gde su oni koji su tvrdili da je Lekić "lider" ekipe? Andrea je samo jedna plašljiva rukometašica koja potpuno "izgubi glavu" kada se igraju važne utakmice, a naročitu ako je "gusto" u zadnih 5 minuta.Ista Marko Vujin!
A na pitanje zašto najbolji šutre kod rivalki Bulatović nije imala "flaster" od poćetka utakmice, mogu jedino da kažem:pogledajte kakvu facu ima naš selektor!

koji si ti papagaj

pre 6 godina

i šta sad....sad ćemo da ih pljujemo, jel? a do juče smo ih uzdizali u nebesa....ljudi shvatite , ovo je sport, dešavaju se ovakve stvari u sportu...nekad nekome ko igra protiv nas, a nekad se desi i nama...jok mi smo sa druge planete mozda....
(japi, 10. decembar 2017 19:00)

Sta sad? Pa evo, ja cu da ih "pljujem". I govori u svoje ime, ja ih nisam uzdizao sigurno, ali ovde raja voli da se pali i zari, ne samo na ovom zenskom prvenstvu.

bss

pre 6 godina

Odusevljavaju me ovi genijalci koji razlog poraza vide u tome sto selektor ne igra flaster na Bulatovicki :) A ne pada vam na pamet da postoji razlog za to? Urnisale bi nas kada bismo igrali flaster, jer su jace, brze i svako tamo moze da sutira sa distance. Gledajte sta nam je Radicevicka napravila, 9 golova, uz jedan jedini promasaj. A vi kmecite o Bulatovicki.
Nije vam razlog to sto su od nas neuporedivo bolje u odbrani? Ej, na 9 golova nas spustile u prvom poluvremenu, posle igrale gol za gol, sto njima odgovara jer se manje umaraju nego kada igraju onu cvrstu odbranu. Uozbiljite se malo “strucnjaci”, to sto vi pojma nemate o rukometu, ne znaci da je selektor neznalica. On zna zasto nije igrao flaster, jer zna protiv kakvih igracica igra.
To je kao da neko iz CG kaze da su trebale flaster da igraju na Cvijicki.

Ivan NK

pre 6 godina

@dovla
Samo ti druze navijaj za tvoje-zenski rukomet je najveci domet Montenegra.
A Srbija je moja i kad gubi i kada dobija-Novak, Zvezda i Srbija-najvece svetinje!!!

xxxx

pre 6 godina

Rasti Srbijice , jos si mala .. I ovako podmladjena CG je za tri klase bolja. Ali taj strah koji se vidio od samog pocetka , neprocenjivo..

Nenad

pre 6 godina

Naša reprezentacija je za dve klase kavalitetnija, nažalost to nisu uspele da dokažu jer su na klupi imale čoveka, koji je upropastio sve što je mogao. Elementarno nepoznavanje rukometne igre...

Srbijanac

pre 6 godina

Nista gore nema, nego kada ovi moju , srbalji, dizu repku u nebesa koja veze sa zivotom nema. Ja sam jos pre dva dana znao da cemo izgubiti od Djetica, ali sta ti je srBska nebeska glava...Nase nisu zasluzile da prodju grupu, a kamoli da vide polufinale. Kada imas krila koja non stop statiraju, pasevi ispod kolena i visoko iznad glave, konstanto forsiranje centra pored 4 igracice...nema tu sta da se prica, jedna bruka i sramota. Ja sam samo iznenadjen kako nismo izgubili sa 10 razlike.

veliki strumf

pre 6 godina

Crnogorke igraju u 5. brzini, nase saltaju iz 2. u 3 i nazad. Otprilike je tolika razlika u brzini i modernijem pristupu rukometu. Osim toga, Crnogorke nisu nista posebno. To se i videlo u 2. poluvremenu kada im je ovakva nasa ekipa ubacila 20 golova. Ozbiljna reprezentacija ce ih odrati (kao i u grupi), jer ce im ustopovati brzi centar i zaustaviti skok suteve Bulatovicke, a bez toga one nemaju igru. Nas selektor nista od toga nije znao da uradi (sta li je gledao na tim silnim zajednickim pripremama i prijateljskim utakmicama?), zato su nas glatko i odrale. Neverovatan pad u igri posle onog sedmerca Sanje Damnjanovic (zbog te igrarije i nepostovanja reprezentacije kod mene bi zavrsila sa nacionalnim timom) kostao nas je neizvesnog meca.

shone ns

pre 6 godina

Nije sramota izgubiti. To je sport. Ali na ovakav način. Zar se tako brani grb Srbije. Priprema utakmice, a i samih igračica čista nula. Sve čestitke Crnogorkama na viteskoj borbi za prolaz u cervrtfinale.

Qwerty

pre 6 godina

Cekajte serbi, pa ne kapiram? Kako mogu dve iste nacije da igraju protiv? Srbija dobila srbiju? Nista mi nije jasno. Aaaa da evo sada sam cuo, to su ustvari serbi ali su izdali naciju izmislili ime pre par godina i odvojili se od matice. Da.

goblin

pre 6 godina

17 sekundi do kraja,imas loptu i dva gola razlike i zoveš "time-out",veci bezobrazluk odavno nisam video,mislim da to ne bi uradili ni Palestinci,ni Izraelci da igraju izmedju sebe.Obradovicu jos nisu javili da se vec 10 i kusur godina u modernom rukometu igra "brzi centar".Izljubi dres ova Radičević,kakvi kompleksi,bože sačuvaj.

Zvezdan

pre 6 godina

gle ga ovaj veliki strumf. ima li sporta da ne pametujes?

naše igraju koliko mogu. Crna Gora je jača ekipa. bili su četvrti u grupi jer su nastelovali da idu nas. ko sto rade Spanci u košarci.

veliki strumf

pre 6 godina

6 napada u drugom poluvremenu - primamo 6 golova. Bravo bre treneru, strasnu si taktiku postavio na poluvremenu. Razlika se moze stici samo jakom, a ne jadnom odbranom. Naravno, ovaj mec je davno gotov.

Aleksa

pre 6 godina

Au ovaj Strajnic... Poslednji minut u prvom poluvremenu i nasa promasi zicer i on kaze cudo da crna gora ne vodi bar 3 razlike,a oni vode sa 5,hahaha kakav lik majko mila

Peki

pre 6 godina

@Ali ovo ljubljenje grba na dresu nakon svakog gola JOVANKE Radicevic, no comment... Kakav mentalitet!

U čemu je problem? Voli i ljubi svoje a poštuje tuđe.

ivan

pre 6 godina

ove nase kao da su pale sa marsa a su lose ljudi pa hte je ta lekicka sta ona igra ova bulatovicka je majstor sa nju iskreno ove su toliko lose nepitaj

dex

pre 6 godina

Ovo je potpuno ocekivano. Glasao sam danas da Crna Gora pobedjuje. Po obicaju, posle par solidnih utakmica u grupi, polete i onda dolazi otreznjenje. Pricalo se i ovde kako cemo dobiti Crnu Goru, medjutim, daleko je ova ekipa od takvog rezultata.

Aaa

pre 6 godina

Ova Cvijic daje gol, slavi, pokazuje nekom nesto, u tom trenutku mi vec primamo gol..stvarno nam je rukomet kao u srednjem veku, prespor, bez ikakve ideje, i u zenskoj i u muskoj konkurenciji..

drago

pre 6 godina

Haha Srbi i sport. U kosarci ih deru Slovenci, u vaterpolu i nogometu mi, u rukometu Slovenci, ostala im jos samo odbojka di ne mogu ni do Olimpijade. Nema im vise ni tenisa...

cvarci i kavurma

pre 6 godina

Sa igracem vise primamo golove i gubimo lopte kao da je prijateljska utakmica, ako ovako nastave tesko da ce Srbija pobediti, crnogorke naspram toga igraju koncentrisano i koriste sve 'poklone' nase reprezentacije, takodje par 'zicera' nismo dali, tako da je rezultat jos i dobar koliko smo losi a samopouzdanje je na najnizem nivou...

Jovan

pre 6 godina

@veliki stumf
Ti decko pojma o rukometu nemas. Gubimo zbog onoga zbog cega uvek gubimo, zbog cega su one bile sampionke Evrope i zbog cega i jesu jaci tim. Fizicki su dominantne u odnosu na nas, odbrana igraju za 3 klase bolje od nasih, a individualni kvalitet im je visi i raznovrsniji. Dok oni imaju Bulatovicku koja rastura sa distance dok se nase lome da sprece Radicevicku ili neku drugu da napravi prodor, mi to nemamo. Zato cuti kad ne znas i ne izigravaj strucnjaka. Statistika je odraz stanja na terenu, a stanje na terenu je odraz kvaliteta. Jok, nemaju bolji tim, nego nas sa losijim deru 5-6 razlike sa pola snage! To sto su neznalice odlucile da idemo na Crnogorke, jer su kao i ti rukometne neznalice, je vec stvar inteligencije. Ej, one IZABRALE da igraju protiv ovih!

smdrg

pre 6 godina

Srbija u 54.minutu krece da igra flaster na Bulatovic. Damnjanovic katastrofa. 6.0 vise nije za bilo kakav dalji domet u rukometu. Selektorov poraz. Pored svega, u dva navrata smo mogli da se vratimo, ali mi pravimo faul u napadu, u jedom slucaju sa igracicom vise.

shone

pre 6 godina

Čudan smo mi mentalitet. Igramo u grupi sa svetskim vicesampionima, budemo prvi u grupi, a onda odigramo katastrofalno i ispod svakog ocekivanja. Totalno razocarenje. Bez žara i želje da se dobije utakmica. Sa onoliko grešaka. Kao hipnotisane su igrale.Trenet je takticki odigrao za 1-cu.

Вељко

pre 6 godina

Kada sam napisao komentar posle utakmice sa Holandijom,nalupaše mi minuse.
Samo sam ukazao na silne slabosti u našoj igri i da rezultat nije odražavao stanje na terenu(golman nas spasao).
Ali ne može golman uvek da te vadi.
Neki su pomislili da može(njihova zabluda).

Mirko

pre 6 godina

Nikada ali nikada dok je sveta mi nece biti jsano da mozes da igras sa vicesampionom i sa domacinom egal a onda te otrese CG i sto je jos bolnije od samog poraza je nacin..kao da je u ovu utakmicu ubacena neka omladinska reprezentacija.

Toliko grca i straha ja ne znam o cemu se radi u nasim genima kad je rec o ovom sportu ?!

I kao i obicno pred kraj kad vec nema nikakve sanse onda cemo na tren da se kao nesto vratimo ali nedovoljno..i uvek tako !!!


Prvi u grupi budes i ispanes odmah ..neverovatno !!!

zalosna sova

pre 6 godina

Kad su pevale himnu,po nacinu kako su to radile,videlo se da cemo izgubiti.Dok se kod njih videla odlucnost,kod nas strah.Plus sto je nas selektor,pao kako po pitanju motivacije,tako i taktike.Ko je jednom gledao rukomet,zna da se Bulatovic,ne sme pustati na sut,a mi celo vreme pustamo.Sta reci kad njihov selektor na tajmautu,kaze,kako je odlicno,sto mi igramo odbranu kakva njima odgovara.Sam covek se iznenadio taktici naseg trenera.

max

pre 6 godina

Srpske trenere je odavno pregazilo vreme,umesto da obe selekcije vodi neki skandinavac ili Nemac mi se i dalje inatimo.Treba imati debele zivce pa pratiti nas rukomet,kad se tome doda i da igraju protiv verovatno najiritantnije ekipe na svetu(a to ova Crna Gora u zenskom rukometu svakako jeste),plus "faktor" Strajnic,čisti mazohizam.

bokelj5

pre 6 godina

treba da vas je stid i sramota,be zelje motivacije amaterski rukomet srbije...tako vam i treba,postidjet ce vas e moji srbijanci veci smo mi srbi u cg nego vi tamo....

94

pre 6 godina

Ja znam da je Strajnic ne zamenljiv lik, ali ipak mislim da bi pod hitno trebali da zaposle NOVE komentatore. Uz nasu igru, junakinje Crnogorske i ovog gospodina samo moze da se oboli...

DORTMUND

pre 6 godina

Nasih nema na terenu ljudi ..Lekicka , Sanja, Dmitrovic... sta vam je aman .. Cvijic vuce koliko moze al ne moze sama . odbrane nema

Иван

pre 6 godina

Предвидљиво. Наши не умеју никада да играју против "браће" и "сестара". Не може тако, у спорту мораш имати мотив да растуриш противника или завршаваш као Ђоковић и наше рукометашице против Црне Горе. Ноншалантно извођење седмерца најискусније играчице (Дамњановићеве), промашени зицер, константно шутирање метар изнад гола... У таквим ситуацијама може да нас извуче само селектор неком тактичком замишљу, али он никако да стави фластера на Булатовићеву. И тако ћемо завршити ово такмичење на којем смо могли да одемо далеко. Ако нешто не променимо.

autocorrect off

pre 6 godina

kakva dominacija protivnika, ovo nije za gledati. ovo je iživljavanje. tako kako su naše radile kini i kamerunu, tako sad ove rade nama. žalosno za gledati

STEVO

pre 6 godina

Obistnilo se ono o čemu sam poslije Korejanki govorio a dobio masu minusa da doći do medalje će biti jako teško iako su sve reprezentacije ušle u podmlađivanje u postolimpijskoj godini. Tako smo i došli do medalje prošli put mada i toga ne bi bilo bez domaćinstva, a da ne govorim o našoj struci koja je ove godine u obe konkurencije u mlađim kategorijama imala sveukupno jednu pobjedu i jednu neriješenu utakmicu. Tako je unazad već deceniju a vi pucajte minuse. Isto će proći i muškarci, nemojte imati iluzija.

Mito

pre 6 godina

Naše igraćice su se usrale od straha, a selektor umesto na Bulatovićevu da stavi flastera on se isćuđava. Sramota od reprezentacije, udruženje kukavica, kojima je mnogo lopti ispalo iz ruku, a da ne kažem o neinventivnim šutevima preko gola, ili dodavanje lopte golmanu u zicer situacijama umesto ozbiljnog šuta. Utakmice u Baru bolje je iskoristio Šveđanin nego naš selektor.

cetinje

pre 6 godina

Moj neki komentar , bit cu maximalno objektivan.Srbija je usla kao favorit , jer imaju iskusniju ekipu , ako uzmemo u obzir da je CG podmaldila ekipu a iako uzmemo u obzir novog trenera i jos ne izgradjen stil igre i losiju igru u grupi a veoma dobru igru Srbije na drugoj strani i prvo mjesto. Vidim da Srbija ima stegnutu ruku , faktor sto znaju da su blagi favoriti a i cinjenica da nemaju pobjedu do sada u duelima sa CG .Mislim da je Srbija i dalje favorit da dobije ovo ako se konsoliduju ali morat ce da pokazu mnogo bolju igru jer mi trenutno igramo prilicno dobro , posebno odbranu .Navijam za CG , iz CG sam , a misljenja sam da ce na kraju ipak iskustvo doc do izrazaja i Srb pobijedit.Ako moze samo bez nekih ostrascenih komentara jer ovo je ipak zenski rukomet...

del boy

pre 6 godina

Utakmica izgubljena jos pre pocetk,sto se videlo pri pevanju himni.Ocajna taktika naseg selektora,potpuno je nadigran.Svi koji iole prate rukmet,znaju da je Bulatovicev sut i odbrana najjace oruzje Crne gore,a mi smo igrali plitkih,6-0,bez kontanapada i brzog centra.Jednostavno,nas trener je potpuno nadigran

Mikii

pre 6 godina

Ko je pratio moje komentare prethodnih dana, igrao je u najmanju ruku kontrahendikep. Ko nije, zalim slucaj. Uvek govorim realno. Ko visoko leti, nisko pada. Borba za deveto mesto ce biti zestoka, hahahahaha

Milos

pre 6 godina

Ne mogu da verujem da su ljudi mislili da mozemo da dobijemo Crnu Goru. Na svakom velikom takmicenju su nas dobile, ukljucujuci i utakmicu u Beogradu. Buducnost koja je perjanica zenskog rukometa je institucija, dvostruki prvak Evrope u poslednjih nekoliko godina, veciti prvak SRJ, SCG i CG. CG prvak Evrope bila u Beogradu.Cestitke Crnogorkama i zelim im sve najbolje u nastavku takmicenja.

Ili jesi ili nisi

pre 6 godina

Ljudi moji kakav brzi centar?Pa Crnogorke su non stop na ziceru ili imaju prazan gol.Njihov najbolji igrač igra simultanku dok naš nije dao nijedan gol.Jednostavno ili jesi ili nisi,a mi u ovom trenutku nismo i to je to.

Jovan

pre 6 godina

@slobo b
Kakve veze to ima druze? I Prlainovic je rodjen i odrastao u Herceg Novom pa slavi svaki gol protiv CG. Jaka stvar gde je ko rodjen, vazno je kako se oseca.

slobo b.

pre 6 godina

Kako mi je samo iritantna ova Bulatovicka,sa ovim radovanje posle svakog gola. 

Stvarno čudno ponašanje. Ja sam čuo da treba da se tuguje posle postignutog gola.
(Peki, 10. decembar 2017 17:54)

nisi baš duhovit.
mislio sam na respekt,rekoše da je iz Kragujevca ,a igrala je i za reprezentaciju Srbije,zbog toga!

Laki

pre 6 godina

Gledao sam Crnogorke protiv Rusije i Japana i znao sam da će nas razbiti. Fizički su dominantnije, pa u istom stilu rukometa možemo samo da nastradamo sa njima.Naše su dosad imale taktiku usporavanja protiv Nemica, Holanđanki, Korejki, a taj ritam apsolutno odgovara stamenim Crnogorkama. Nema šta, Milin nacionalni sport, radi se ozbiljno, strani trener itd.

Живчан_неки_лик

pre 6 godina

Каква је ово тактика на почетку другог полувремена? Ми из дуге акције дамо ли гол или не, црногорке су у контри и то 1 на 1 са нашом голманком?! Одбрана не постоји. Штета. Због приказане игре у групи, понадао сам се борби за неку од медаља.

Mare

pre 6 godina

Voleo bi da se javi strucnjak Zoran koji kada rekoh da mi nismo ekipa za velika dela on rece kako sam ja neki poznavalac rukometa, eto koliko se ti razumes ti vidis rezultat i na osnovu njega sudis a ne vidis kako na silu igraju ne mozemo dati golova koliko ih raznoraznim ispadanjima u odvrani primamo!

BG na pjenu od mora

pre 6 godina

nisi baš duhovit.
mislio sam na respekt,rekoše da je iz Kragujevca ,a igrala je i za reprezentaciju Srbije,zbog toga!
(slobo b., 10. decembar 2017 18:18)
Da, ali prezime Bulatovic.
Potomak poslednjih crnogorskih komita koje je srpska zandarmerija masakrirala.
Kako Srbi, Hrvati i ostali narodi smatraju da njihovi gasterbajteri trebaju da igraju za njih, tako valjda i malena CG treba imati takve igrace.

Sve u svemu, nebitan sport. Ali jos jedna prilika da "stara kuka" i slicni sire svoj "nacionalni ponos".

pop

pre 6 godina

trener je šupalj. kako ne vidi da nam ona bulatovićka stalnondaje golove? zašto joj ne zalepi flaster?
....i ako vrć plaćamo rts zašto ne možemo da biramo ko će da nam komentariše?

Enter

pre 6 godina

Haha Srbi i sport. U kosarci ih deru Slovenci, u vaterpolu i nogometu mi, u rukometu Slovenci, ostala im jos samo odbojka di ne mogu ni do Olimpijade. Nema im vise ni tenisa...
(drago, 10. decembar 2017 18:01)

- Hrvat i humor ne ideju nikad zajedno.

veliki strumf

pre 6 godina

@Zvezdan Da imas nesto u toj tikvi znao bi da smo samo mi mogli da stelujemo poziciju, jer smo igrali poslednji mec i mogli smo da biramo protivnika! Odlucili smo se da idemo na pobedu protiv Koreje i da idemo na Crnu Goru koja je vec bila cetvrta. One sigurno nemaju bolji tim od nas, jedva su se plasirale, nikog nisu mogle da dobiju. Da znas nesto o rukometu, video bi gde gresimo i zasto gubimo.

Rozenkranc

pre 6 godina

Realno, dosta bolje Crnogorke, igraju brzo, naše preplasene, greše... I u grupi su pravile gluposti, ali su generalno dobro odigrale...
Nažalost ovde im je kraj, i ovoliko dosta je.

himna, dranje, smeh

pre 6 godina

Dugo nisam video pozitivniju sportistkinju od ove Jovanke Radicevic,zena se toliko fanaticno bori i uziva u tome...
(Hegel, 10. decembar 2017 18:23)

Ja iritantniju osobu nisam video u životu.

Ona se fanatično bori i ljubi grb samo protiv Srbije, ne protiv ostalih.

zoran

pre 6 godina

@drago
Čudan jomentar od nekoga ko dolazi iz zemlje koja je morala u baraz do svetskog prvenstva u futbalu, koja ne moze da prodje grupnu fazu na bilo kom prvenstvu u kosarci, kojoj redovno u rukometu srbin karabatic da najvise golova, koja nema ni jednog klupskog predstavnika u futbalu u evropi, koja je srbiji uvek dobro sluzila za dobru gol razliku u vaterpolu..misli malo to tome

autocorrect off

pre 6 godina

Dugo nisam video pozitivniju sportistkinju od ove Jovanke Radicevic,zena se toliko fanaticno bori i uziva u tome...
(Hegel, 10. decembar 2017 18:23)

krevelji se kao balavica svaki put kada postigne gol i ruga protivniku. samo zbog nje navijam protiv crne gore ko god da joj je protivnik

JPR24

pre 6 godina

Klasika... Umislile da ce lagano... Sramna igra, pristup, i klasicno igranje kao muskarci, rukomet iz proslog veka. Bolje da nisu prosle grupu.

?

pre 6 godina

ALI ZASTO CELIH 20MIN TRI NAJBOLJA BEKA SEDE NA KLUPI A IGRAJU DEVOJKE KOJIMA LOPTA ISPADA IZ RUKU, STA GOD DA JE U PITANJU LEKICEVOJ BAR NE BI ISPADALA IZ RUKU!!! Ovo je covek samo da pukne od muke gledajuci ovakav mec, a vala smo se u rukometu nagledali ovakvih... Luzeri smo teski u ovom sportu, po svim tackama!!!

Dobrica

pre 6 godina

Ovo je jedna od onih utakmica kada se slavi bez obzira ko pobedio ...

Uprkos smeni generacija, podmlađeni tim Crne Gore nadigrao je kompletnu i iskusnu reprezentaciju Srbije ...

dirigent

pre 6 godina

Znaci ovolika neozbiljnost sa ponovljenim snimcima od starta prvenstva i nikom nista, toliko puta se ne vidi gol, izgubljena lopta nista radi 'ponovljenog snimka' gore od amaterizma...
Sto se tice utakmice Crna Gora je bila ukupno 6 minuta sa igracicom manje od 30min (3 iskljucenja za poluvrijeme), a Srbija kompletna citavo vrijeme, a Crna Gora vodi sa 5 golova prednosti... Dovoljno...

GoranNS

pre 6 godina

Nisu one nadmocne vec nase promasuju zicere,losa priprema same utakmice ona visoka iz sto igra za cg je trebala od samog pocetka da ima flaster i nije nase trebale da igraju sa njima prijateljske meceve!Sta kome nije jasno u vezi komentatora navija za Srbiju nece valjda za drugu drzavu a kome se to ne svidja ovde neka gleda prenos na njihovoj televiziji.ZIVELA SRBIJA

ElSrbado

pre 6 godina

Niko nas ne moze upropastiti koliko mi sami sebe mozemo.CG ima 5 golova prednosti iskljucivo zbog nas i tu nema price.Mislim da je kasno za promene.Gubimo mi ovo ali ce se bar neke pouke izvuci iz svewga ovoga.

dragan

pre 6 godina

Cestitam Crnogorkama jos na poluvremenu lagani prolazak u cetvrtfinale. Njihova motivacija je mnogo vece od srpske, one "grizu", idu u kost, igraju fanaticno borben u odbrani. Sa druge strane grupa isprepadanih devojaka, koje sutiraju prvih osam lopti dva metra preko gola, u odbrani su kao sir, i sa jasnim izrazom na licu koji govori da one ne veruju ni sekunde da mogu da dobiju. A sve su to veoma veoma iskusne igracice i Lekic i Damjanovic i Lavko i Dmitrovic, i Cvijic i Tomasevic itd itd. O selektoru i njegovom iskustvu da i ne govorim. Odakle toliko strah? Nemoc? Pa otuda sto smo u rukometu desetelejecima uglavnom topovsko meso. Za samopouzdanje trebaju rezultati. Ovo je do sada najlaksa utakmica za Crnogorke. A mi ostajemo sa pobedama protiv Kameruna, Kine i Juzne Koreje. Opet nismo dobili nikoga naseg nivoa ili jaceg po rejtingu. Rukomet nije srprski sport definitvno. Oveo je emc u kome su jedne igrale fanaticno, a druge kao na prijateljskom mecu. Kako mi to kazemo "sesttrinski".

gremlin

pre 6 godina

Ovo je DOKAZ ŠTA JE PSIHOLOŠKA PRIPREMA!!!Imali smo šansu ALI nismo bili u stanju da se TRKAMO CG brže a NAŠE UPLAŠENE,i lagana pobeda CG,sta da se radi,treba čestitati boljem!!!

dd

pre 6 godina

brate daju nam golove na istu foru celu utakmicu...kakvog mi to selektora imamo ako to ne moze da procita i spreci.....kakve su ovo katastrofalne izmene golmana???? e moj selektore

benzin

pre 6 godina

Crna Gora. Ogovaraju Srbe kad god mogu, ali vole Beograd, Zlatibor i Kopaonik. I ponasaju se bahato kao da im je to dedovina
(gale, 10. decembar 2017 18:04)

Igra se odbojka, sport, covece, pun mrznje...

Stefan

pre 6 godina

Јохансон држи лекцију рукометне одбране селектору који на 15 секунди пред крај и +1 против Холандије не наређује фаул него им пушта најбољег стрелца на скок шут.

peskir

pre 6 godina

Trba unaprediti nasu reprezentaciju. Smanjiti im plate, jeftinije dresove, da same placaju put, ako one nece ima dosta devojaka za rotaciju jedno dve godine a nakon toga ugasiti svetlo i udariti rezu ! Sve je danas biznis a ko nije za sebe nije ni za drugog.

misko

pre 6 godina

Ja ne znam sta se cudite... Pa Milo u svoj klub ZRK Budućnost ulaze ogromne pare... Mi ulaze o pare u fontane, jarbole, Kult Licnosti, BG na vodi, trzne centre.. Mada ni sport ne treba mnogo ulagati...,

covek

pre 6 godina

Trener se utripovao, smislio neku taktiku i nista. Nekad su najjednostavnije stvari najbolje, u ovom slucaju flaster na bulatovic sve vreme.. Dale bi druge igracice neke golove ali im se igra ne bi podigla na ovaj nivo i samopouzdanje takodje.. Šteta..

HanSolo

pre 6 godina

Ovo je već gotovo.. Ja bi odavno dao wo.. Onako kad su pucali preko gola u prvom poluvremenu je tako očajno da je smešno.. I posle niko ne sme.. A bulatović radi stalno jedno isto.. A naše ne umeo da to pročitaju.. To je naš onaj IQ.. Pa i magarac se nekad nauči.. Mi ne..

HanSolo

pre 6 godina

Odma kad sam video Šveđana na njihovoj klupi sam znao da gubimo glatko.. Mi igramo staromodan i lenj rukomet.. Bez kontri a i sa sporom odbranom.. Smejurija živa.. Imamo loše trenere jednostavno.. Žalosno da se to ne vidi u savezu.. Svi probaju druge trenere sem mi.. Sve neki iz 70ih..

dortmund

pre 6 godina

Nase kao pale s marsa ..pogubljene , neprecizne .. sta im je .. crnogorke opasno motivisano usle u mec ...Bulatovic nam napravi streljanu .. ajmooo bre devojkeee aman

Zurkolomac

pre 6 godina

Koliko igračica CRNOGORSKOG PODRIJETLA igra za Srbiju, zna li tko god.
(Onako, usput, 10. decembar 2017 18:35)

To je irelevantno, posto su igracice iz oba tima Srpkinje...

323

pre 6 godina

Juce sam hteo da napisem da nisam presrecan sto smo prvi u grupi. Trebalo je da izgubimo neku utakmicu. Sada smo je izgubili i ispali. To je to.

ju ju

pre 6 godina

Sve selekcije po grupama igraju onoliko koliko je potrebno da se prodje dalje da bi kasnije pojacale, nase od pocetka idu jako i u nokaut fazu ostanu bez snage. Upravo to gledamo i ovoga puta....

Aca

pre 6 godina

Dozvolili smo krezubom zapadu da od nas napravi majmune !
(antiDebil, 10. decembar 2017 17:46)

Šta misliš, ko je kriv? "Zapad" ili "majmuni"?

veliki strumf

pre 6 godina

Ima li neko mozga u nasem timu i strucnom stabu? Od 10 golova, 8 smo primili na isti nacin, od toga Bulatovic 5 iz najobicnijeg skok suta sa 9-10 metara. Zna li neko da odigra flaster na njoj, da joj izadje makar u blok ili ce da nas trpa do kraja? Sramna igra, odrase nas. Bezvezarija totalna.

coldplayer

pre 6 godina

Ocajna odbrana sto izaziva nesigurnost u napadu i totalni raspad.Ne znaju gde biju i pored dva tajmauta.Uzas.Ima vremema,ali mora mnogo toga da se promeni.

antiDebil

pre 6 godina

Srbija protiv Srbije !
Ova utakmica je idealan pokazatelj kakvo je zlo snaslo ovu zemlju i jasno pokazuje sta smo mi sebi dopustili da se dogodi. Dozvolili smo krezubom zapadu da od nas napravi majmune !

Peki

pre 6 godina

@Kako mi je samo iritantna ova Bulatovicka,sa ovim radovanje posle svakog gola.

Stvarno čudno ponašanje. Ja sam čuo da treba da se tuguje posle postignutog gola.

veliki strumf

pre 6 godina

Nakon 3-3 i one zafrkancije Sanje Damnjanovic iz sedmerca u ovako vaznom mecu (zbog cega bih je zakucao na klupu do kraja utakmice), neverovatan pad u igri. Napad uzasan, u gol nismo sutnuli 10 napada, odbrana u raspadu - pustamo ih da sutiraju same sa 9 metara, a to je upravo ono sto nikako ne smemo. Primismo 6 golova za redom, tragikomedija.

Enter

pre 6 godina

Haha Srbi i sport. U kosarci ih deru Slovenci, u vaterpolu i nogometu mi, u rukometu Slovenci, ostala im jos samo odbojka di ne mogu ni do Olimpijade. Nema im vise ni tenisa...
(drago, 10. decembar 2017 18:01)

- Hrvat i humor ne ideju nikad zajedno.

Zurkolomac

pre 6 godina

Koliko igračica CRNOGORSKOG PODRIJETLA igra za Srbiju, zna li tko god.
(Onako, usput, 10. decembar 2017 18:35)

To je irelevantno, posto su igracice iz oba tima Srpkinje...

antiDebil

pre 6 godina

Srbija protiv Srbije !
Ova utakmica je idealan pokazatelj kakvo je zlo snaslo ovu zemlju i jasno pokazuje sta smo mi sebi dopustili da se dogodi. Dozvolili smo krezubom zapadu da od nas napravi majmune !

veliki strumf

pre 6 godina

Nakon 3-3 i one zafrkancije Sanje Damnjanovic iz sedmerca u ovako vaznom mecu (zbog cega bih je zakucao na klupu do kraja utakmice), neverovatan pad u igri. Napad uzasan, u gol nismo sutnuli 10 napada, odbrana u raspadu - pustamo ih da sutiraju same sa 9 metara, a to je upravo ono sto nikako ne smemo. Primismo 6 golova za redom, tragikomedija.

Peki

pre 6 godina

@Kako mi je samo iritantna ova Bulatovicka,sa ovim radovanje posle svakog gola.

Stvarno čudno ponašanje. Ja sam čuo da treba da se tuguje posle postignutog gola.

Aca

pre 6 godina

Dozvolili smo krezubom zapadu da od nas napravi majmune !
(antiDebil, 10. decembar 2017 17:46)

Šta misliš, ko je kriv? "Zapad" ili "majmuni"?

Milos

pre 6 godina

Ne mogu da verujem da su ljudi mislili da mozemo da dobijemo Crnu Goru. Na svakom velikom takmicenju su nas dobile, ukljucujuci i utakmicu u Beogradu. Buducnost koja je perjanica zenskog rukometa je institucija, dvostruki prvak Evrope u poslednjih nekoliko godina, veciti prvak SRJ, SCG i CG. CG prvak Evrope bila u Beogradu.Cestitke Crnogorkama i zelim im sve najbolje u nastavku takmicenja.

Blue_skin

pre 6 godina

Crnoj Gori u zenskom rukometu ne leze jedino sitne i brze rukometasice poput Japanki i Korejki jer im se kroz noge provlace i nase ne mogu toliko brzo i nisko da se sagnu da ih pohvataju. Ostale reprezentacije, pa i ove trenutno najjace poput Rusije, Francuske, Norveske i Holandije mogu da nas dobiju, ali ne uvijek i nikako ne bez teske muke!
Vi koji ste veci strucnjaci od Profesora Ljubomira Obradovica, pa kao znate da treba da igra flaster na Kaci, a on to kao ne zna... Meni ste iskreno smijesni i ne bih ni po' truda ulozio u raspravu s vama. Covjek je citav zivot u rukometu, vjerujte mi da sve zna. ;)
Jednostavno, kad jedna vrhunska ekipa, koja pri tom igra najostriju, najborbeniju i vjerovatno najbolju odbranu na svijetu, udje s ovoliko energije u mec, pogodi prvih 6-7 suteva prakticno bez promasaja, a protivnik pri tom promasi 5-6 suteva od cega su bar 3 ziceri, tesko je kasnije zaustavit. Ko god je igrao rukomet zna sto znaci kad te ponese adrenalin od lakih golova, golova iz kontri i skidanja zicera od strane tvog golmana nakon sto se i pronadje nekako rupa u tvojoj freneticnoj odbrani. Protivniku pada moral, igra na manje od 50%, unisten, demoralisan, na ivici suza, a ti letis. E tad narocito ubijaju u pojam ona glasna radovanja, oni vrisci i krici Jovanke Radicevic kojoj sve ide od ruke s lakocom, iritira te, nerviras se, srljas bijesan u gresku za greskom i mec je izgubljen bespovratno.
A to sto ona ljubi svoj grb... Zar ne treba?
Pozdrav iz CG! ;)

veliki strumf

pre 6 godina

Ima li neko mozga u nasem timu i strucnom stabu? Od 10 golova, 8 smo primili na isti nacin, od toga Bulatovic 5 iz najobicnijeg skok suta sa 9-10 metara. Zna li neko da odigra flaster na njoj, da joj izadje makar u blok ili ce da nas trpa do kraja? Sramna igra, odrase nas. Bezvezarija totalna.

autocorrect off

pre 6 godina

Dugo nisam video pozitivniju sportistkinju od ove Jovanke Radicevic,zena se toliko fanaticno bori i uziva u tome...
(Hegel, 10. decembar 2017 18:23)

krevelji se kao balavica svaki put kada postigne gol i ruga protivniku. samo zbog nje navijam protiv crne gore ko god da joj je protivnik

Ili jesi ili nisi

pre 6 godina

Ljudi moji kakav brzi centar?Pa Crnogorke su non stop na ziceru ili imaju prazan gol.Njihov najbolji igrač igra simultanku dok naš nije dao nijedan gol.Jednostavno ili jesi ili nisi,a mi u ovom trenutku nismo i to je to.

zalosna sova

pre 6 godina

Kad su pevale himnu,po nacinu kako su to radile,videlo se da cemo izgubiti.Dok se kod njih videla odlucnost,kod nas strah.Plus sto je nas selektor,pao kako po pitanju motivacije,tako i taktike.Ko je jednom gledao rukomet,zna da se Bulatovic,ne sme pustati na sut,a mi celo vreme pustamo.Sta reci kad njihov selektor na tajmautu,kaze,kako je odlicno,sto mi igramo odbranu kakva njima odgovara.Sam covek se iznenadio taktici naseg trenera.

Jovan

pre 6 godina

@veliki stumf
Ti decko pojma o rukometu nemas. Gubimo zbog onoga zbog cega uvek gubimo, zbog cega su one bile sampionke Evrope i zbog cega i jesu jaci tim. Fizicki su dominantne u odnosu na nas, odbrana igraju za 3 klase bolje od nasih, a individualni kvalitet im je visi i raznovrsniji. Dok oni imaju Bulatovicku koja rastura sa distance dok se nase lome da sprece Radicevicku ili neku drugu da napravi prodor, mi to nemamo. Zato cuti kad ne znas i ne izigravaj strucnjaka. Statistika je odraz stanja na terenu, a stanje na terenu je odraz kvaliteta. Jok, nemaju bolji tim, nego nas sa losijim deru 5-6 razlike sa pola snage! To sto su neznalice odlucile da idemo na Crnogorke, jer su kao i ti rukometne neznalice, je vec stvar inteligencije. Ej, one IZABRALE da igraju protiv ovih!

Aaa

pre 6 godina

Ova Cvijic daje gol, slavi, pokazuje nekom nesto, u tom trenutku mi vec primamo gol..stvarno nam je rukomet kao u srednjem veku, prespor, bez ikakve ideje, i u zenskoj i u muskoj konkurenciji..

Srba

pre 6 godina

Zasluzen poraz Srpkinja, ali da li moguce da ovoliko ljudi iz cg zivi ovde, a ostrasceno nas ne voli i velica veliku crnu goru?! Alo, slobodno idite dole, od vas u Beogradu mom ne mogu da se okrenem vise. Kada promenite nacin na koji se ophodite prema Srbije, tada cete biti dobrodosli.

Gde ja živim

pre 6 godina

Lepo sam rekao. Ako se ne UPLAŠE biće dobro. Očigledno su se oduzele od straha. Nekoliko stvari.

1. Devojke lepe ste, fine ste, dobre, ali zbog današnje igre treba da vas bude SRAMOTA. Ne zbog poraza, on je sastavni deo sporta, ali za igru treba.

2. Katarina Bulatović, jedan od najboljih strelaca sveta vam daje 5 golova sa 9 metara kao duh sama. Nikome ne pada na pamet da izađe, ne daj Bože napravi faul.

3. Mislim da je prosek golova Radičević protiv Srbije oko 7 ili više. Mrzi me da tražim svaku utakmicu, ali devojka je ekstremno motivisana svaki put, a mi je gledamo kao telad.

4. Ispadanje lopti, situacija kada ste vas tri posle odbrane Čolić jedva dohvatile loptu koja je mogla da ode u aut dovoljno govore o nedostatku petlje u ovoj utakmici.

5. RSS treba da razmisli o dovođenju Trefilova makar kao pomoćnog trenera. Ne mora da radi apsolutno ništa samo neka se dere celu utakmicu.

6. Nadam se da će jednog dana neko iz RSS-a krivično odgovarati zbog odlaska Kaće Bulatović u CG. Ej bre devojka rođena u Kg-u, igrala za nas i otišla. Nikom ništa, puj pike ne važi.

7. Bez bekova se utakmica ne dobija.

8. I najvažnije. Čestitke Crnoj Gori na pobedi, bile su iskusnije, koncentrisanije i bolje. Mada, danas su igrale same.

remax

pre 6 godina

Naše bi protiv Francuske imale dobre šanse za prolaz a ovako, ubeđen sam da i MNE ide kući jer nisu demonstrirale ništa posebno.
Čak su na kraju jedva i dobile jednu potpuno razbijenu grupu građanki.
Džabe pljujete selektora kad je on od naših rukometašica napravio tim koji igra ozbiljan rukomet.
Ovo što se danas desilo je bilo toliko jezivo da je bilo potpuno izvan njegovih moći.
Naslovi "sestrinski derbi" i izjave rukometašice da im je žao što igraju protiv MNE su po meni bili nagoveštaj problema.
Dokle god su u njihovim glavama Crnogorke nekakve sestre a ono stvorenje urla i razvlači dres posle svakog gola nama kao da je finale, protiv njih nemaju šta da traže i treba im ozbiljan sportski psiholog.

Kiza

pre 6 godina

Za mene, kao navijača Srbije, negledljivo od 5-6. minuta pa dalje. Nikad nisam video da neka ekipa ovoliko puta promaši gol kao Srbija tokom tih 12 minuta.

Sve čestitke Crnoj Gori.

terazijski

pre 6 godina

@@Srba
Ma Srbo, Beograd je vise moj nego tvoj, oba moja djeda ga oslobadjala u II svjetskom ratu, dok su se tvoji krili po tavanima. Zato je moj! A CG cu uvijek da volim vise nego Srbiju i to je tako.
Nismo vas pitali smijemo li da dolazimo, pa vas necemo pitati kad da idemo! A ti Srbo probaj da nas otjeras :)

Dragan Jurić

pre 6 godina

Napljuvaste ma ovde kad sam preksinoć napisao:
"Bojim se da su se Crnogorke više obradovale nama nego mi njima..."
Eto, neko se razume u rukomet, a neko baš i ne...

Кривокапић

pre 6 godina

Тренер је дилетант. Честитке Црној Гори. Биле су много боље. Срећно у наставку.

ju ju

pre 6 godina

Sve selekcije po grupama igraju onoliko koliko je potrebno da se prodje dalje da bi kasnije pojacale, nase od pocetka idu jako i u nokaut fazu ostanu bez snage. Upravo to gledamo i ovoga puta....

shone ns

pre 6 godina

Nije sramota izgubiti. To je sport. Ali na ovakav način. Zar se tako brani grb Srbije. Priprema utakmice, a i samih igračica čista nula. Sve čestitke Crnogorkama na viteskoj borbi za prolaz u cervrtfinale.

HanSolo

pre 6 godina

Odma kad sam video Šveđana na njihovoj klupi sam znao da gubimo glatko.. Mi igramo staromodan i lenj rukomet.. Bez kontri a i sa sporom odbranom.. Smejurija živa.. Imamo loše trenere jednostavno.. Žalosno da se to ne vidi u savezu.. Svi probaju druge trenere sem mi.. Sve neki iz 70ih..

katastrofa

pre 6 godina

Crna Gora bez 9 od svojih 12 najboljih rukometasica. Ali i ove tri su dovoljne da pobede nas najjaci tim. Ali ne treba zaboraviti da su mlade anonimne igracice Crne Gore daleko bolje od nasih mladih jer mi imamo katastrofalne mladje selekcije godinama i ako ima ponekog talenta, on je unisten.

rosa u podne

pre 6 godina

Cestitke Crnogorkama, bravo i za nase! Bice bolje sledeci put. A za vas sto se prepucavate: mnogo ste svi agresivni. Smirite um, izjescete sami sebe.

hohoho

pre 6 godina

Odlične Crnogorke ocitale lekciju našim devojkama.Radičević pokazala klasu devojka puca od fizičke spreme u stanju je da igra u onom ritmu 60 min svaka čast.Inače moja omiljena igračica koja uvek daje 200% posto od sebe i izgara za svoju zemlju i grb pravi primer mladjima.

Džoni

pre 6 godina

Crnogorke ušle sa više želje i borbenosti i to je presudio? Pre početka utakmice po gestikulacijama i bodrenju videlo se da su rešene ovo da dobiju. Potpuno zasluženo!

Peki

pre 6 godina

@Ali ovo ljubljenje grba na dresu nakon svakog gola JOVANKE Radicevic, no comment... Kakav mentalitet!

U čemu je problem? Voli i ljubi svoje a poštuje tuđe.

bss

pre 6 godina

Odusevljavaju me ovi genijalci koji razlog poraza vide u tome sto selektor ne igra flaster na Bulatovicki :) A ne pada vam na pamet da postoji razlog za to? Urnisale bi nas kada bismo igrali flaster, jer su jace, brze i svako tamo moze da sutira sa distance. Gledajte sta nam je Radicevicka napravila, 9 golova, uz jedan jedini promasaj. A vi kmecite o Bulatovicki.
Nije vam razlog to sto su od nas neuporedivo bolje u odbrani? Ej, na 9 golova nas spustile u prvom poluvremenu, posle igrale gol za gol, sto njima odgovara jer se manje umaraju nego kada igraju onu cvrstu odbranu. Uozbiljite se malo “strucnjaci”, to sto vi pojma nemate o rukometu, ne znaci da je selektor neznalica. On zna zasto nije igrao flaster, jer zna protiv kakvih igracica igra.
To je kao da neko iz CG kaze da su trebale flaster da igraju na Cvijicki.

Aleksa

pre 6 godina

Au ovaj Strajnic... Poslednji minut u prvom poluvremenu i nasa promasi zicer i on kaze cudo da crna gora ne vodi bar 3 razlike,a oni vode sa 5,hahaha kakav lik majko mila

Schone

pre 6 godina

Haha Srbi i sport. U kosarci ih deru Slovenci, u vaterpolu i nogometu mi, u rukometu Slovenci, ostala im jos samo odbojka di ne mogu ni do Olimpijade. Nema im vise ni tenisa...
(drago, 10. decembar 2017 18:01)

O kolektivnim sportovima su ti vec drugi odgovorili a sto se tice tenisa Novak je osvojio vise nego svi hrvatski teniseri zajedno u citavoj istoriji njihovog tenisa.

gremlin

pre 6 godina

Ovo je DOKAZ ŠTA JE PSIHOLOŠKA PRIPREMA!!!Imali smo šansu ALI nismo bili u stanju da se TRKAMO CG brže a NAŠE UPLAŠENE,i lagana pobeda CG,sta da se radi,treba čestitati boljem!!!

junker

pre 6 godina

Nevjerovatni komentari. CG je jedna od najboljih ekipa svijeta, uvijek i bila. Zenski rukomet ima tradiciju u CG i redovno tucemo skandinavske ekipe. Makar dok je Adzic bio trener. "Buducnost" hara evropom. Kakvo god da je takmicenje u zenskom rukometu, CG je uvijek jedan od favorita. onda se vi cudite kako je Srbija "lose" igrala :-). ije vam palo na pamet da nisu dorasli jednoj od najacih ekipa?

pepe

pre 6 godina

Ono u grupi je bilo pomalo neozbiljno od strane crnogorki da se zavara trag i da se uzme malo para....
Svako je potcenio crnogorke mocne...
zao mi je sto smo se ukrstili sa njima sad.
Crna Gora do finala..Srecno!

cvarci i kavurma

pre 6 godina

Sa igracem vise primamo golove i gubimo lopte kao da je prijateljska utakmica, ako ovako nastave tesko da ce Srbija pobediti, crnogorke naspram toga igraju koncentrisano i koriste sve 'poklone' nase reprezentacije, takodje par 'zicera' nismo dali, tako da je rezultat jos i dobar koliko smo losi a samopouzdanje je na najnizem nivou...

Fei Li

pre 6 godina

E ovo je bilo u stilu hrvatskih košarkaša, u prvoj fazi i teškoj grupi super, borimo se, ma razbijamo, budemo prvi, očekivanja rastu - a onda čim dođe nokaut faza gubimo čim izađemo na teren.

Sav trud iz prve faze propo.

U rukometu smo odavno luzeri u obe konkurencije sem kad igramo kući, šteta, mnogo više sam očekivao od devojaka, po kvalitetu su za medalju ali sad je zalud pričati - ćao, zdravo.

xxxx

pre 6 godina

Rasti Srbijice , jos si mala .. I ovako podmladjena CG je za tri klase bolja. Ali taj strah koji se vidio od samog pocetka , neprocenjivo..

Miki kontiki

pre 6 godina

Ало, ради се о спорту, о рукометној утакмици, прецизније речено! Све ово о чему већина људи прича нема везе, не само са спортом, не го ни са најосновнијом културом. Ко је Србин, а ко Црно Горац, сасвим је друга тема и за неку другу прилику. Ја сам Црно Горац, али сам пре свега Србин, што не значи да бих требао да сада причам о томе. Честирати победу бољој екипи и видети колико је сама Србија учествовала у свом поразу, једино је што има смисла дискутовати.

Zvezdan

pre 6 godina

gle ga ovaj veliki strumf. ima li sporta da ne pametujes?

naše igraju koliko mogu. Crna Gora je jača ekipa. bili su četvrti u grupi jer su nastelovali da idu nas. ko sto rade Spanci u košarci.

Kontras

pre 6 godina

@ makedonce

Mi se raspadamo na svim frontovima? :) Onda vi nikada niste ni postojali ni na jednom frontu.

Fudbaleri na svetskom, kosarkasi vicesampioni sveta, kosarkasice i odbojkasice sjajne itd. Ono sto je Srbija uradila za 10 godina vi ne mozete za 100.

Ako nas je neko pobedio nek su to crnogorke. Nase su.

samo da je protiv Srbije hahhaa

pre 6 godina

Eto javio se i drago , posto je Hrvatska ove godine bila blago receno katastrofa u sportu , dobar je i uspjeh Crne Gore

max

pre 6 godina

Srpske trenere je odavno pregazilo vreme,umesto da obe selekcije vodi neki skandinavac ili Nemac mi se i dalje inatimo.Treba imati debele zivce pa pratiti nas rukomet,kad se tome doda i da igraju protiv verovatno najiritantnije ekipe na svetu(a to ova Crna Gora u zenskom rukometu svakako jeste),plus "faktor" Strajnic,čisti mazohizam.

Stara kuka

pre 6 godina

@ (BG na pjenu od mora)
Pa vi ovde na srpskom sajtu jedva cekate da Srbija izgubi i da vredjate.Vi vise volite da Srbija izgubi nego leba da jedete.Podsmevate se Srbiji na uspesima koje ima,a ima ih najvise.Kako ste krenuli niko nece biti Srbin,da uopste postoji.Ne sirim ja nacionalni ponos,vec branim moju zelmju od vas srbimrzaca i pljuvaca.Ja nikog ne vredjam al vas bocnem jer ste vi iskompleksirani Srbijom.

del boy

pre 6 godina

Utakmica izgubljena jos pre pocetk,sto se videlo pri pevanju himni.Ocajna taktika naseg selektora,potpuno je nadigran.Svi koji iole prate rukmet,znaju da je Bulatovicev sut i odbrana najjace oruzje Crne gore,a mi smo igrali plitkih,6-0,bez kontanapada i brzog centra.Jednostavno,nas trener je potpuno nadigran

Dzoni

pre 6 godina

Baš me čudi što nije naslov "Srbija pobijedila Srbiju" pošto je to tipično od vas.
(Unstoppable, 10. decembar 2017 19:18)

Не напротив,честитке на победи,а колико грешиш рећићути у само једној реченици на свакој следећој текми навијаћу против твоје е вива.Поздрав

Statuskan

pre 6 godina

Ma nebitno totalno jer se zna da će Francuska odvaliti Crnogorke.Isto bi bilo i sa nama.Bili četvrti ili deveti totalno nebitno.Fascinantno mi je kada gledam Crnu Goru u bilo kojem sportu kada igraju protiv nas da toliko grizu kao da im život zavisi od toga.Da li je kompleks ili dokazivanje svojim plemenima pojma nemam.Evo gledajte ih protiv Francuskinja,biće to potapanje od 10 golova razlike.

mikin

pre 6 godina

Ovo je bilo samo pitanje vremena. To se videlo u utakmici sa Holandijom gde smo sigurnu pobedu jajarskom igrom ispustili. Videlo se to i u Mecu sa Nemackom. Evo rezultata naseg odnosa sa "bratskom" drzavom a ne odnosa kao i sa svakom drugom. Ovo je prica o kravi koja da 20 litara mleka pa onda se ritne i prospe sve.

94

pre 6 godina

Ja znam da je Strajnic ne zamenljiv lik, ali ipak mislim da bi pod hitno trebali da zaposle NOVE komentatore. Uz nasu igru, junakinje Crnogorske i ovog gospodina samo moze da se oboli...

my way

pre 6 godina

nekim igračicama se treba zahvaliti(Lekić,Damnjanović,Tomašević...)a sa ostalim nastaviti rad
(vlada, 10. decembar 2017 19:52)

Наравно, избациш најбоље и најкреативније бекове, па онда не мораш ни да бринеш о одбрани, фластерима на Булатовић, брзом центру, јер онако голове давати нећеш никоме, те шансу за победу и нећеш имати. Чињеница, овакав улазак у утакмицу где ти играш онако како противнику највише одговара, а познајеш га као самог себе је необјашњива. Зашто се и како то десило знају само стручни штаб и девојке. Индивидуални квалитет и квантитет јесте на нашој страни и у потпуном распаду система да је утакмица трајала још 10, можда чак и само 5 минута ми би само на основу тога добили. Никакве револуције, захваљивања, никакве главе ни било шта слично, нама сада само треба рад, све имамо што је потребно. Иде нам на руку чињеница да сваке године има велико такмичење, следеће ЕП, 2019. СП, 2020. ОИ и ЕП, 2021. опет СП итд, а све наше девојке ће бити у најбољим играчким годинама за свих тих 5 великих турнира. Дакле, далеко је ова пропуштена прилика од "сад и ко зна кад". Што се тиче младих последња екипа која је била јака је генерација Марије Обрадовић и Тамаре Георгијев/Радојевић, али увек искочи по нека девојчица. Поготово од леворуких играчица не треба заборавити да због повреде није било младе Анђеле Јањушевић и да долази велики бисер српског рукомета Лидија Цвијић. Дакле, главе горе, анализа, систем, уигравање и у успехе у будућности.

Jovan

pre 6 godina

@slobo b
Kakve veze to ima druze? I Prlainovic je rodjen i odrastao u Herceg Novom pa slavi svaki gol protiv CG. Jaka stvar gde je ko rodjen, vazno je kako se oseca.

JPR24

pre 6 godina

Klasika... Umislile da ce lagano... Sramna igra, pristup, i klasicno igranje kao muskarci, rukomet iz proslog veka. Bolje da nisu prosle grupu.

Mario

pre 6 godina

Čitajući ove komentare imam osjećaj kao da je večeras igrao Izrael protiv Palestine u najmanju ruku. Tolika količina mržnje i ludila kao da smo jedni drugi na kolčeve nabijali... Balkan je sve mučnije mjesto za život a i ovo malo normalnog naroda što još nije pobjeglo ima da pukne.

DRAXON

pre 6 godina

Vec posle 10 minuta sam vidio da ce Crna Gora pobjediti.Previse glupih i bezpotrebnih suteva sa sa 10 i vise metara, bez organizacije u napadu a pogotovo u odbrani.Crna Gora je veceras izgledala poput mini Norveske. Jednostavno su bili bolji.

miki

pre 6 godina

Haha Srbi i sport. U kosarci ih deru Slovenci, u vaterpolu i nogometu mi, u rukometu Slovenci, ostala im jos samo odbojka di ne mogu ni do Olimpijade. Nema im vise ni tenisa...
(drago, 10. decembar 2017 18:01)

covek nabroja 10 sporta i 10 zemlje haha mi bar ucestvujemo na svim tim takmicenjima pa mozes da komentarises nase poraze a sta mi dakomentarisemo vas kada ni ne ucestvujete?

Mario

pre 6 godina

@PANTELIJA
Polako diši i opusti se, ovo je bio samo jedan običan rukometni meč, sasvim nebitan trenutak i u tvom i u mom životu. Nema mržnje prema Srbima, nema zakletih i najgorih neprijatelja, nema klanja, nema haosa...djevojke su samo odigrale još jedan meč u nizu i sad odoše da spavaju, navikle su i na pobjede i na poraze. Spavaj i ti, već sjutra će ti biti bolje.

HanSolo

pre 6 godina

Ovo je već gotovo.. Ja bi odavno dao wo.. Onako kad su pucali preko gola u prvom poluvremenu je tako očajno da je smešno.. I posle niko ne sme.. A bulatović radi stalno jedno isto.. A naše ne umeo da to pročitaju.. To je naš onaj IQ.. Pa i magarac se nekad nauči.. Mi ne..

BG na pjenu od mora

pre 6 godina

nisi baš duhovit.
mislio sam na respekt,rekoše da je iz Kragujevca ,a igrala je i za reprezentaciju Srbije,zbog toga!
(slobo b., 10. decembar 2017 18:18)
Da, ali prezime Bulatovic.
Potomak poslednjih crnogorskih komita koje je srpska zandarmerija masakrirala.
Kako Srbi, Hrvati i ostali narodi smatraju da njihovi gasterbajteri trebaju da igraju za njih, tako valjda i malena CG treba imati takve igrace.

Sve u svemu, nebitan sport. Ali jos jedna prilika da "stara kuka" i slicni sire svoj "nacionalni ponos".

Dobrica

pre 6 godina

Ovo je jedna od onih utakmica kada se slavi bez obzira ko pobedio ...

Uprkos smeni generacija, podmlađeni tim Crne Gore nadigrao je kompletnu i iskusnu reprezentaciju Srbije ...

Djoksa

pre 6 godina

Rekao sam da imamo trenerske stručnjake sa prepotopskim shvatanjem rukometa. Promeniti čelne ljude u rukometnom savezu koji postavljaju kadrove po kumovskim i rođačkim vezama i dovesti skandinavskog trenera za selektora. Isto tako i u muškom rukometu. Igrački kvalitet posedujemo, samo što ih vode ljudi sa shvatanjem rukometa od pre 30-49god.

sasa jokic

pre 6 godina

Ovde se komentarise sve sem sporta. Crnogorke su bolje u svim segmentima igre. Fizicki jace, vise, brzi protok lopte, psihicki stabilnije, jedmom recju mnogo bolja ekipa. To je presudilo, sve oatalo je nebitno.

Mirko

pre 6 godina

Nikada ali nikada dok je sveta mi nece biti jsano da mozes da igras sa vicesampionom i sa domacinom egal a onda te otrese CG i sto je jos bolnije od samog poraza je nacin..kao da je u ovu utakmicu ubacena neka omladinska reprezentacija.

Toliko grca i straha ja ne znam o cemu se radi u nasim genima kad je rec o ovom sportu ?!

I kao i obicno pred kraj kad vec nema nikakve sanse onda cemo na tren da se kao nesto vratimo ali nedovoljno..i uvek tako !!!


Prvi u grupi budes i ispanes odmah ..neverovatno !!!

poznavalac rukometa

pre 6 godina

Kada sam video da nase zele da pobede Koreju, a ne da ih puste da izjednace, prestao sam da pratim prvenstvo. Sta mislite da li bi izgubili protiv Japana? Za Crnu Goru sam znao da imamo manje sanse cak i nego protiv Danske, tako da sam tek sad cuo za rezultat. Mislio sam da cemo ubedljivije izgubiti.

vlajzi

pre 6 godina

Raspadate se na svim frontovima..čestitam Crnogorkama 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Makedonce, 10. decembar 2017 20:15) 

Koji ti problem imaš, čoveče?
(Objavite mi komentar, 10. decembar 2017 21:07)

Sta se primas bre? Pa provokatorcic mali anonimni... Ima ih koliko oces ovde. Preskocis i citas dalje.

DORTMUND

pre 6 godina

Nasih nema na terenu ljudi ..Lekicka , Sanja, Dmitrovic... sta vam je aman .. Cvijic vuce koliko moze al ne moze sama . odbrane nema

dirigent

pre 6 godina

Znaci ovolika neozbiljnost sa ponovljenim snimcima od starta prvenstva i nikom nista, toliko puta se ne vidi gol, izgubljena lopta nista radi 'ponovljenog snimka' gore od amaterizma...
Sto se tice utakmice Crna Gora je bila ukupno 6 minuta sa igracicom manje od 30min (3 iskljucenja za poluvrijeme), a Srbija kompletna citavo vrijeme, a Crna Gora vodi sa 5 golova prednosti... Dovoljno...

himna, dranje, smeh

pre 6 godina

Dugo nisam video pozitivniju sportistkinju od ove Jovanke Radicevic,zena se toliko fanaticno bori i uziva u tome...
(Hegel, 10. decembar 2017 18:23)

Ja iritantniju osobu nisam video u životu.

Ona se fanatično bori i ljubi grb samo protiv Srbije, ne protiv ostalih.

STEVO

pre 6 godina

Obistnilo se ono o čemu sam poslije Korejanki govorio a dobio masu minusa da doći do medalje će biti jako teško iako su sve reprezentacije ušle u podmlađivanje u postolimpijskoj godini. Tako smo i došli do medalje prošli put mada i toga ne bi bilo bez domaćinstva, a da ne govorim o našoj struci koja je ove godine u obe konkurencije u mlađim kategorijama imala sveukupno jednu pobjedu i jednu neriješenu utakmicu. Tako je unazad već deceniju a vi pucajte minuse. Isto će proći i muškarci, nemojte imati iluzija.

Stara kuka

pre 6 godina

@prosecni srbin sa tetovazom place hahaha
(dostojevski, 10. decembar 2017)
Zbog ZENSKOG rukometa?Pa Srbe vise zanimaju zvezda i partizan.Vama ostaje JEDINO zenski rukomet.I to mozda.Eto sad Srbi nece moci da spavaju,strasno.Jer Srbija je smesna u sportu.Ne moze medalju da osvoji.Kad ono...srebro kosarka,zlato odbojkasice,brzonza vaterpolo...iiiii VIDIMO SE U RUSIJI prosecni srbomrscu hhahahahaha

PANTELIJA

pre 6 godina

Mi smo veceras izgubili i zbog toga sto u njima gledamo prijatelje i komsije!!! Dok god u njima ne vidimo najgoreg neprijatelja na terenu sto i jeste nema nam pobede!!! One posle svakog gola skacu i busaju se do nebesa a nase kad daju gol imam osecaj dq bi se izvinili sto su dale gol!!! Sa njima samo tako se moze igrati.

Stara kuka

pre 6 godina

@ Uzas kakvih sve komentara ima... Kakvi kompleksi nize vrednosti Miloseviceve nacije gubitnika i mrznje prema svemu sto je pobeglo iz ruskog celicnog zagrljaja...
(Doktor, 10. decembar 2017 22:41)

Pa kakvih?Citiraj,napisi?Ja ne znam ko ovde vredja,omalovazava,zeli zlo Srbiji i mrzi Srbe po ceo dan a onda uvece i sebe.Ko je sta od Srba lose rekao sem da smo igrali lose i da je trener procitan,da smo danas bili mlaki i to je to,CG zasluzeno,vise su zelele pobedu.Kakav te Milosevic spopao.

ju ju

pre 6 godina

Srbija i nije neka sila u rukometu, ponadale se jer su imale dobar rezultat u prethodnim utakmicama, ali taj rezultat je posledica malo losije igre protivnika, tj ne srljanja i cuvanja snage za bitne utakmice koje prestoje. Selekcije koje pucaju na dobar sveukupni rezultat ne srljaju od pocetka nego dodaju gas kada treba. Nase kada traba su nadigrane i kao sto naslov kaze "ubijene". Tako da je ovo realno stanje, dalje idu bolje selekcije. Samo sto boli kada ih ovako gaze, i to gaze oh ove sto su sisle sa planine u civilizaciju. Dobro je samo sto su smanjile na prihvatljivu razliku.

Maja

pre 6 godina

Raspadate se na svim frontovima..čestitam Crnogorkama
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Makedonce, 10. decembar 2017 20:15) # Link komentara
Preporučujem (0)Ne preporučujem (0)
Baš se raspadosmo, nego gde baš ironija da neko ko se potpiše sa Makedonče piše o raspadu

dragan

pre 6 godina

Cestitam Crnogorkama jos na poluvremenu lagani prolazak u cetvrtfinale. Njihova motivacija je mnogo vece od srpske, one "grizu", idu u kost, igraju fanaticno borben u odbrani. Sa druge strane grupa isprepadanih devojaka, koje sutiraju prvih osam lopti dva metra preko gola, u odbrani su kao sir, i sa jasnim izrazom na licu koji govori da one ne veruju ni sekunde da mogu da dobiju. A sve su to veoma veoma iskusne igracice i Lekic i Damjanovic i Lavko i Dmitrovic, i Cvijic i Tomasevic itd itd. O selektoru i njegovom iskustvu da i ne govorim. Odakle toliko strah? Nemoc? Pa otuda sto smo u rukometu desetelejecima uglavnom topovsko meso. Za samopouzdanje trebaju rezultati. Ovo je do sada najlaksa utakmica za Crnogorke. A mi ostajemo sa pobedama protiv Kameruna, Kine i Juzne Koreje. Opet nismo dobili nikoga naseg nivoa ili jaceg po rejtingu. Rukomet nije srprski sport definitvno. Oveo je emc u kome su jedne igrale fanaticno, a druge kao na prijateljskom mecu. Kako mi to kazemo "sesttrinski".

mladen

pre 6 godina

Srbija u rukometu nije nista. Nema nikakve rezultate ni u jednoj muskoj ili zenskoj selekciji. Sem Cvijic, Krpez i Colic, mi u odnosu na CG nemamo ni jednu drugu igracicu koja moze da im parira. Andreja Lekic odavno nije ni zdrava ni spremna. Damjanov nista posebno na celom prvenstvu, samo je Cvijic pokazala da je klasa. Mogle su proci samo da su namestile mec sa Korejanska i odigrale nereseno, jer bi isle na Japanke. Nikoga boljeg nismo pobedili vec godinama. Ovo je maksimum. Tacka. Lepo neko napisa rukomet odavno nije vrhunski srpski sport.

bole bgd

pre 6 godina

Jeste li brojali koliko je Andrea Lekić lopti izgubila, pogrešno dodala, loše šutirala? Gde su oni koji su tvrdili da je Lekić "lider" ekipe? Andrea je samo jedna plašljiva rukometašica koja potpuno "izgubi glavu" kada se igraju važne utakmice, a naročitu ako je "gusto" u zadnih 5 minuta.Ista Marko Vujin!
A na pitanje zašto najbolji šutre kod rivalki Bulatović nije imala "flaster" od poćetka utakmice, mogu jedino da kažem:pogledajte kakvu facu ima naš selektor!

komplexaši

pre 6 godina

To je sport. Ne može se svaki put pobediti, čak i kada si favorit. One su za to svetsko prvenstvo trenirale godinama, a vi ih pljujete. Ko ste uopšte vi da komentarišete igru. Skinite se u gaće pa igrajte!

proziran si rvat , a i kratkog pamcenja

pre 6 godina

@makedonce , pa ako mislis da su 4 osvojene medalje u ekipnim sportovima ove godine , 5 evropskih i svetskih prvaka u borilackim olimpijskim sportovima, plasman na SP u fudbalu , Zvezda i Partizan prezimili Evropu....... raspad na svim frontovima , onda mora biti da je Makedonija (hrvatska) postavila takav standard da je ovo raspad.. ah da osmina finala u basketu je ipak uspeh za sva vremena

Laki

pre 6 godina

Gledao sam Crnogorke protiv Rusije i Japana i znao sam da će nas razbiti. Fizički su dominantnije, pa u istom stilu rukometa možemo samo da nastradamo sa njima.Naše su dosad imale taktiku usporavanja protiv Nemica, Holanđanki, Korejki, a taj ritam apsolutno odgovara stamenim Crnogorkama. Nema šta, Milin nacionalni sport, radi se ozbiljno, strani trener itd.

dd

pre 6 godina

brate daju nam golove na istu foru celu utakmicu...kakvog mi to selektora imamo ako to ne moze da procita i spreci.....kakve su ovo katastrofalne izmene golmana???? e moj selektore

Mito

pre 6 godina

Naslov nije dobar. Mi smo izgubili zbog naših gluposti, koje su stalne u RSS. Otišli smo na pripremnu utakmicu u Bar da nas Crnogorci snime, a oni su nam direktni potencijalni protivnici u 16-tini finala i lepo su nas sačekali. Isto to je uradila reprezentacija SRJ u muškoj konkurenciji koju smo mlatili dok pred jedan šampionat nismo otišli u Umag gde su nas preslišali i otada pa na dalje osim u Beogradu su nam uzimali meru. O igri naših igraćica, koja je bila kriminalna (verovatno zbog nekog kompleksa niže vrednosti u glavi) i neinventivnosti trenera da na Bulatovićevu stavi flastera, da i ne govorim. O tome da su oba golmana imala 10% odbrana što je kriminalno, da i ne govorim. Ovo samo pokazuje da je rukovodstvo RSS neodgovorno i slabo. S poštovanjem

Goxy

pre 6 godina

Ja odavno pricam da treba dovesti skandinavca na klupu reprezentacije Srbije jer ova spora i bezidejna igra ne vodi nikuda.
Kako je moguce da imamo reprezentativke koje su vodece igracice u svojim klubovima neke su vodece i u evropi da posle onakve prve runde mi odigramo ovako jadno.Odgovor je jasan "SRPSKI MENTALITET"i cuvena parola lako cemo.Ne sporim ja Obradovica i njegov rad,ali nije glavni cilj osvojiti najvise bodova u prvoj rundi SP vec treba odigrati najbolje kad je to najpotrebnije a to je nokaut faza.Previse je Obradovic mlak prema rukometasicama,pogledajte samo Trefilova kako reaguje na TO nebitno je da li Ruskinje vode ili gube.E.dok ne dodje neka faca poput njega koja ce da zavede rad red i disciplinu veruj te mi dzaba nama da imamo i 10 najboljih rukometasica na svetu.Ja vam garantujem da smo mi bolja selekcija od CG,ali verujte vi meni da sam ja znao da ce se ovo dogoditi.I sve dokle god nam reprezentaciju vode ovakvi treneri od nas nema nista ni u muskoj ni u zenskoj selekciji.
Dakle SKANDINAVCA pozeljno Danca poput Vilbeka na klupu i 2020 godine SRBIJA CE BITI OLIMPIJSKI PRVAK... TO POTPISUJEM!

marko

pre 6 godina

Obradoviću sram te bilo,neznalico jedna,igraš 6 _0,bulatovićka nas puni,svaki iole pratilac rukometa vido što ti ne vidiš,ti si samo druge lige gde si i danas,dinamo vranje

aha

pre 6 godina

@Tania
Ajde ajde, da se ne pravimo naivni i ludi :) Mi smo zvizdali njihovoj himni, skandirali im najgore i najprizemnije moguce uvrede u Areni, a prouzrokovali smo i skandal koji je razotkrila svedska televizija kada smo mimo svih pravila provukli zvucnike ispod tribina da bi nasi “navijaci” mogli da cuju koji sledecu uvredu naredjuje huligan da uzvikuju, kako bi to sve bilo sinhronizovano. Tako da nema razloga da izigravamo neku dobrotu, nasi ljudi su ti koji njih mrze i omalovazavaju, a ne obratno. Dosta vise tog licemerja i izigravanja nepogresivog, dobrog, naivnog naroda punog ljubavi.

Pera Kojot

pre 6 godina

Ove nase nemaju glavu za ovake utakmice,i rukometasi ce ovako proci ako ne bude i gore.Zato molim celnike RTS-a da neodkupljuju prava prenosa i spasu nad nerviranja nego da te pare proslede za decu bez roditeljskog staranja i njih obraduju za predstojece praznike.

kris

pre 6 godina

Nisu one krive, već naša prevelika očekivanja. Ali takvi smo mi, nakon jedne dobre utakmice, već smo prvaci i gledamo kakav je put do finala i podcenjujemo sve ostale. Tako i svi odjednom dižu Alimpijevića u nebesa i pričaju o TOP 8,a sutra posle prvog poraza će ga terati. Odlutah od teme, ali slična je situacija. Inače, naše rukometašice, kao i muškarci igraju neki staromodni rukomet, kakav su još igrali Vujović i Isaković. Jednostavno nas je pregazilo vreme, a uzrok je u savezu i celokupnom stanju u rukometu.

Stefan

pre 6 godina

Јохансон држи лекцију рукометне одбране селектору који на 15 секунди пред крај и +1 против Холандије не наређује фаул него им пушта најбољег стрелца на скок шут.

autocorrect off

pre 6 godina

kakva dominacija protivnika, ovo nije za gledati. ovo je iživljavanje. tako kako su naše radile kini i kamerunu, tako sad ove rade nama. žalosno za gledati

dortmund

pre 6 godina

Pitanje za trenera Obradovica : Kako se igra odbrana.!!?? Razumem zenski varljivi mentalni sklop ali da se ovako pogube 40 minuta igre prosto neshvatljivo. Lekic zalutala, Dmitrovic sutira kao pionirka , Sanja nije u hali ... e pa sa krilnim golovima ipo nekom idbranom se ne dobija ova Crna Gora koja nista nije narocito ali je njihova motivacija odlucila mec. Cviji svaka cast i krilima ali Obradovicu ti si krivac za ovak poraz !!! trunke zivota nije bilo u tebi . Kako su pevale himnu tako i zavrsile

neobavesten

pre 6 godina

Ja tek sada saznajem da ovo nije ni cetvrtfinale kako se u nekim vestima i komentarima provlacilo, vec tek osmina finala. Pa mi nikad ranije nismo ispali, a kazu da nikad jaci nismo bili. Kako je to moguce?

coldplayer

pre 6 godina

Ocajna odbrana sto izaziva nesigurnost u napadu i totalni raspad.Ne znaju gde biju i pored dva tajmauta.Uzas.Ima vremema,ali mora mnogo toga da se promeni.

veder

pre 6 godina

Da li postoji srpska ženska rukometna liga? Koliko ja znam , bar posdlednje dve decenuje, nisam video na rts bilo šta što se tiče ženskog rukometa, niti rezultate mečeva!?
Dakle, eto pitanja za sve tzv.nadležne ili one koji dobijaju pare za ništa, i za nerad: gde vam je ženska rukometna liga?
Otuda ne čudi amaterizam i isto takav pristup vođenju reprezentacije. Sve je privatizovsano, nema sistema, nema rukometnih liga,a bez toga nema rukometa, a dunđeri amateri koji vode rukomet ne zaslužuju nikakav komentar.
Ovo malo rukometašica što vredi igra u drugim ligam po Evropi pa se ne može očekivati da naprave čudo...tužno je gledati 'napaljene' Crnogorke kako luduju kad daju gol kao da su im srpske rukometašice največi neprijatelji...hoću reći koliko smo' omiljeni kao nacija ' u komšiluku!
Bez sistema i višedecenijskog rada, te selkcije najboljih nema uspeha, a amaterski pristup sa neznalicam koje vode srpski sport, uglavnom ,ne donosi nikakav uspeh pa tako ni u ženskom rukometu.
Kada se u škole vrati fizičko obrazovanjem poput gimnastike, rukometa, košarke i atletike onda možemo očekivati kvalitet, i uz sistematki rad i priofesionalizam možemo očekivati i neke međunarodne uspehe.
Zar smo zaboravili da je svaki mali grad u bivšoj nam državi imao rukomet, boks, košarku, atletiku?

Srbijanac

pre 6 godina

Nista gore nema, nego kada ovi moju , srbalji, dizu repku u nebesa koja veze sa zivotom nema. Ja sam jos pre dva dana znao da cemo izgubiti od Djetica, ali sta ti je srBska nebeska glava...Nase nisu zasluzile da prodju grupu, a kamoli da vide polufinale. Kada imas krila koja non stop statiraju, pasevi ispod kolena i visoko iznad glave, konstanto forsiranje centra pored 4 igracice...nema tu sta da se prica, jedna bruka i sramota. Ja sam samo iznenadjen kako nismo izgubili sa 10 razlike.

Objavite mi komentar

pre 6 godina

Raspadate se na svim frontovima..čestitam Crnogorkama
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Makedonce, 10. decembar 2017 20:15)

Koji ti problem imaš, čoveče?

smdrg

pre 6 godina

Srbija u 54.minutu krece da igra flaster na Bulatovic. Damnjanovic katastrofa. 6.0 vise nije za bilo kakav dalji domet u rukometu. Selektorov poraz. Pored svega, u dva navrata smo mogli da se vratimo, ali mi pravimo faul u napadu, u jedom slucaju sa igracicom vise.

basketas

pre 6 godina

ovo je u svakom sportu kiks selektora. prva eliminaciona utakmica je jako teska sa psihickog aspekta i on je morao da ih pripremi.

Qwerty

pre 6 godina

Cekajte serbi, pa ne kapiram? Kako mogu dve iste nacije da igraju protiv? Srbija dobila srbiju? Nista mi nije jasno. Aaaa da evo sada sam cuo, to su ustvari serbi ali su izdali naciju izmislili ime pre par godina i odvojili se od matice. Da.

shone

pre 6 godina

Čudan smo mi mentalitet. Igramo u grupi sa svetskim vicesampionima, budemo prvi u grupi, a onda odigramo katastrofalno i ispod svakog ocekivanja. Totalno razocarenje. Bez žara i želje da se dobije utakmica. Sa onoliko grešaka. Kao hipnotisane su igrale.Trenet je takticki odigrao za 1-cu.

djema brdjanin

pre 6 godina

Dzabe sto su nase u grupi bile prve,kada su u nokaut utakmici sve prosule!Ocekivao sam poraz,jer je ocigledno da nase igracice imaju psihicku barijeru kada igraju sa crnogorkama,i gledam Obradovica pored klupe sve ove utakmice,neagilan,veceras i bezvoljan,realno nije ni pripremio ekipu kako treba,zali se na nedovoljno dana za pripreme a ovaj svedjanin dosao pre mesec dana nezna ni jezik,sta treba on da kaze!-Obradovicu treba dati ostavku!

senad

pre 6 godina

Takav los mentalitet slabo ko ima jos kad su znale koje protivnik pocele su da pricaju mi smo favoriti oni imaju podmladjenu ekipu idemo na medalju i posle puknu u prvom poluvremenu.

benzin

pre 6 godina

Crna Gora. Ogovaraju Srbe kad god mogu, ali vole Beograd, Zlatibor i Kopaonik. I ponasaju se bahato kao da im je to dedovina
(gale, 10. decembar 2017 18:04)

Igra se odbojka, sport, covece, pun mrznje...

misko

pre 6 godina

Ja ne znam sta se cudite... Pa Milo u svoj klub ZRK Budućnost ulaze ogromne pare... Mi ulaze o pare u fontane, jarbole, Kult Licnosti, BG na vodi, trzne centre.. Mada ni sport ne treba mnogo ulagati...,

Makedonce

pre 6 godina

Čitajući ove komentare imam osjećaj kao da je večeras igrao Izrael protiv Palestine u najmanju ruku. Tolika količina mržnje i ludila kao da smo jedni drugi na kolčeve nabijali... Balkan je sve mučnije mjesto za život a i ovo malo normalnog naroda što još nije pobjeglo ima da pukne.
(Mario, 10. decembar 2017 22:18)

Da nismo takvi kakvi jesmo...da se ne šalimo na svoj i tudji racun..vec bi odavno puknuli ko kokice..

veliki strumf

pre 6 godina

6 napada u drugom poluvremenu - primamo 6 golova. Bravo bre treneru, strasnu si taktiku postavio na poluvremenu. Razlika se moze stici samo jakom, a ne jadnom odbranom. Naravno, ovaj mec je davno gotov.

Boki

pre 6 godina

@Drago Sve ekipe Srbije su na zadnjim olimpijskim igrama uzele medalju.
Dobijete na jednom u deset godina u vaterpolu i vi nas “derete”.
Smesan si kao bioskop.

Igor

pre 6 godina

@Mitropolit Jovan
Ako cemo posteno, vi ste ti koji se prodajete za neke polovne avione i helikoptere pa izigravate “bracu” Rusima. Mi se nismo uhlebili kod Amerikanaca, nego smo usli u najmocniji vojni savez radi svoje bezbjednosti. Nista nismo trazili niti dobili za to. Ne ulizujemo se, gledamo svoja posla i nismo se zbog nekih polovnih migova zamjerili citavom civilizovanom svijetu.

Mito

pre 6 godina

Naše igraćice su se usrale od straha, a selektor umesto na Bulatovićevu da stavi flastera on se isćuđava. Sramota od reprezentacije, udruženje kukavica, kojima je mnogo lopti ispalo iz ruku, a da ne kažem o neinventivnim šutevima preko gola, ili dodavanje lopte golmanu u zicer situacijama umesto ozbiljnog šuta. Utakmice u Baru bolje je iskoristio Šveđanin nego naš selektor.

cetinje

pre 6 godina

Moj neki komentar , bit cu maximalno objektivan.Srbija je usla kao favorit , jer imaju iskusniju ekipu , ako uzmemo u obzir da je CG podmaldila ekipu a iako uzmemo u obzir novog trenera i jos ne izgradjen stil igre i losiju igru u grupi a veoma dobru igru Srbije na drugoj strani i prvo mjesto. Vidim da Srbija ima stegnutu ruku , faktor sto znaju da su blagi favoriti a i cinjenica da nemaju pobjedu do sada u duelima sa CG .Mislim da je Srbija i dalje favorit da dobije ovo ako se konsoliduju ali morat ce da pokazu mnogo bolju igru jer mi trenutno igramo prilicno dobro , posebno odbranu .Navijam za CG , iz CG sam , a misljenja sam da ce na kraju ipak iskustvo doc do izrazaja i Srb pobijedit.Ako moze samo bez nekih ostrascenih komentara jer ovo je ipak zenski rukomet...

goblin

pre 6 godina

17 sekundi do kraja,imas loptu i dva gola razlike i zoveš "time-out",veci bezobrazluk odavno nisam video,mislim da to ne bi uradili ni Palestinci,ni Izraelci da igraju izmedju sebe.Obradovicu jos nisu javili da se vec 10 i kusur godina u modernom rukometu igra "brzi centar".Izljubi dres ova Radičević,kakvi kompleksi,bože sačuvaj.

Dag Kristi

pre 6 godina

Po meni nikakvo iznenadjenje,lose bekove imamo mnogo.Sada se vidi koliko fali Liscevic,jedina nasa brza igracica na bekovskim pozicijama.Ona bi koliko toliko neutralisala taj famozni "brzi centar".

Doktor

pre 6 godina

Uzas kakvih sve komentara ima... Kakvi kompleksi nize vrednosti Miloseviceve nacije gubitnika i mrznje prema svemu sto je pobeglo iz ruskog celicnog zagrljaja...

Kale_Pravi

pre 6 godina

(drago, 10. decembar 2017 18:01)

Procitaj sta si napisao, prst na celo i tisina. Ne omalovazavam ni jedan uspeh tboje reprezentacije...ali na svaki uspeh tvoje reprezentacije, puta tri ili cetiri ide uspeha na stranu Srbije....Budi covek, i vodi racuna sta pises, nije korektno provocirati najsportskiju naciju na svetu u kolektivnim sportovima...i

Cestitam Crnogorkama! Zasluzeno! Kao sto rekoh, posle tekme sa Nemackom, nemo bekove, bar ih nismo imali na ovom SP. Toliko ovom prilikom, nekom sledecom prlikom vise srece. Podrska nasim igracicama!

drago

pre 6 godina

Haha Srbi i sport. U kosarci ih deru Slovenci, u vaterpolu i nogometu mi, u rukometu Slovenci, ostala im jos samo odbojka di ne mogu ni do Olimpijade. Nema im vise ni tenisa...

Rozenkranc

pre 6 godina

Realno, dosta bolje Crnogorke, igraju brzo, naše preplasene, greše... I u grupi su pravile gluposti, ali su generalno dobro odigrale...
Nažalost ovde im je kraj, i ovoliko dosta je.

323

pre 6 godina

Juce sam hteo da napisem da nisam presrecan sto smo prvi u grupi. Trebalo je da izgubimo neku utakmicu. Sada smo je izgubili i ispali. To je to.

ogicg

pre 6 godina

A zasto me niste sludali juce,danas se ne bi nervirali.Odlicno ste jos i prosli kad niste dozivjeli katastrofu.Ovo je bio cas rukometa.Sad kao dobre komsije navijajte za nas.

Vojvoda Stepa Stepanović

pre 6 godina

Eh da nam je tu legenda rukometa svih vremena Svetlana Ceca Kitić,druga bi se pesma pevala! Sve čestitke Crnogorkama na zasluženoj pobedi,i ako Bog da do finala! Srpkinje moje ponosne do sledećeg većeg prvenstva bićete vi sila! Ljudi ne gložite se,Crna Gora i Srbija to je jedna familija,bilo jeste,biće! Crna Gora,ne Montenegro!

Stara kuka

pre 6 godina

@drago
Dragice ja mislio ti ozbijlniji sagovornik.Da smesni smo a sto se tice timskih sportova svi bi se menjali sa Srbijom.Sta su drugi uzeli prosle godine u Riju,sta su uzeli ove godne na raznim prvenstvima?Ni blizu koliko Srbija.Tvoja Rvatska je na EP u kosarci opet brzo i to ponizena u 1/8 finala otisla doma a Srbija sa trecim timom uzela srebro.Spominjes kosarku a gubite od Holandije.U odbojci Rvatska ne postoji,a Srbija uzela zlato u zenskoj i brzonu u muskoj konkurenciji.U vaterpolu je Srbija nastavila niz medalja a u fudbalu se plasirali na SP.Ostali sem Hrvatske?

dex

pre 6 godina

Ovo je potpuno ocekivano. Glasao sam danas da Crna Gora pobedjuje. Po obicaju, posle par solidnih utakmica u grupi, polete i onda dolazi otreznjenje. Pricalo se i ovde kako cemo dobiti Crnu Goru, medjutim, daleko je ova ekipa od takvog rezultata.

Nenad

pre 6 godina

Naša reprezentacija je za dve klase kavalitetnija, nažalost to nisu uspele da dokažu jer su na klupi imale čoveka, koji je upropastio sve što je mogao. Elementarno nepoznavanje rukometne igre...

borko

pre 6 godina

Pa reprezentacija bez najboljih rukometasica kakvu smo imali na proslim prvenstvima bi bolje prosla ili u najgorem slucaju ostvarila isti plasman. Pa i da smo poslali bilo koji prvoligaski tim ostvario bi isti uspeh. Pobedio bi Kamerun i Kinu i prosao grupu (cak je bilo dovoljno i samo jednu od ove dve dobiti). Naravoucenije: Lekic, Damnjanovic, Tomasevic i kompanija samo negativno uticu na rezultat. Niste trebali toliko da se trudite da ih vratite.

Strle

pre 6 godina

Ne znam kome se svidja ovakav rukomet zasnovan na "brzom centru" , sve se svodi na jurnjavu po terenu, nema izradjenih akcija, umeca odbrane, nekad sam igrao rukomet a ovo nema veze sa tim.

Nemus

pre 6 godina

Drago, druže i komšija, priznaj da bi se rado menajo sa nama za odbojku. Mi za razliku od vas imamo tu rezultate za ponos, šta vi u tom sportu imate samo zavist. Pa šta ako nas nema na olimpijadi, na prethodnom Evropskom 3, ispred Francuske, Italije domaćina Poljske. U košarci drugar 3 takmičenja, 3 finala. Javi se slobodno kad to postignete to važi i za Slovence. Za razliku od nas oni nisu bili lišeni igrača kao što je Dragić, pa normalno da će nas dobiti, momaki igra, druga priča da je nam Teo bio u ekipi. Fudbal, baš nas derete kontam još bolji one kvalifikacije kad vam golove dali Miha i Deki. Mani se gluposti, dobronameran savet.

srednji bloker

pre 6 godina

Pogrešan naslov. Ubile sebe same sopstvenim greškama i lošom taktikom. I još nešto. Števin i Stoiljković ništa nisu pokazale na ovom prvenstvu. Ne znam zašto ih je uopšte vodio.

Вељко

pre 6 godina

Kada sam napisao komentar posle utakmice sa Holandijom,nalupaše mi minuse.
Samo sam ukazao na silne slabosti u našoj igri i da rezultat nije odražavao stanje na terenu(golman nas spasao).
Ali ne može golman uvek da te vadi.
Neki su pomislili da može(njihova zabluda).

Hvala treneru na dobroj taktici...

pre 6 godina

Ja sam gledao zadnjih 15 minuta, ostaje žal za dva puta napadima za stizanje na 2 razlike, gde bi sigurni psihološki srušili crnogorke, ali realno igrom nismo zaslužili.

U tih 15 minuta što sam gledao, jedno ne kapiram:
crnogorke igraju brz centar jer im je trener sa skandinavskog Cetinja(mislim to nisam znao da ih vodi šveđanin, ali aj sad... čista pobeda crnogorki), znači trčanje, trčanje i trčanje. Klasična škola koju skandinavci sa Cetinja praktikuju i ti držiš buldožer od centra u napadu i igraš na njega samo u 59:15 minutu!

Pa Cvijićeva ako se neće upotrebljavati u napadu, trebalo je stavljati bržu igračicu u igru.

Lopta ne ide na nju, samo se gura na ivici jer nije bilo ni šuteva sa 9m, tako da nije gradila ni pozicije za bekove, a ako se izgubi lopta, čega je bilo i previše ona ne može da trči za brzom skandinavskom igrom koju furaju crnogorke.

Struka po ko zna koji put u rukometu bunar teški!

Glavu dajem da smo igrački bolji od crnogorki, ali džabe dobra vojska kad je general buzdovan.

Parkiraš "tenk" na 6m, a onda tenku nit goriva nit projektile da dopremiš... a na sve ne dovedeš da bude rovovska i forntalna borba kako tenku odgovara, nego brobu daš protivniku u šemu pa dobiješ:

Cvijićeva - prazan tenk na prvoj liniji fronta u borbi sa mlaznim avionima!

Tania

pre 6 godina

Sa ovakvim mentalitetom kakav ga ovaj PANTELIJE opisuje, primicite jos vise :) hvala bogu normalna Srbija je sasvim drugacija :) zivjela lijepa Srbija :)

@(PANTELIJA, 10. decembar 2017 22:33)
Mi smo veceras izgubili i zbog toga sto u njima gledamo prijatelje i komsije!!! Dok god u njima ne vidimo najgoreg neprijatelja na terenu sto i jeste nema nam pobede!!! One posle svakog gola skacu i busaju se do nebesa a nase kad daju gol imam osecaj dq bi se izvinili sto su dale gol!!! Sa njima samo tako se moze igrati.

?

pre 6 godina

ALI ZASTO CELIH 20MIN TRI NAJBOLJA BEKA SEDE NA KLUPI A IGRAJU DEVOJKE KOJIMA LOPTA ISPADA IZ RUKU, STA GOD DA JE U PITANJU LEKICEVOJ BAR NE BI ISPADALA IZ RUKU!!! Ovo je covek samo da pukne od muke gledajuci ovakav mec, a vala smo se u rukometu nagledali ovakvih... Luzeri smo teski u ovom sportu, po svim tackama!!!

Иван

pre 6 godina

Предвидљиво. Наши не умеју никада да играју против "браће" и "сестара". Не може тако, у спорту мораш имати мотив да растуриш противника или завршаваш као Ђоковић и наше рукометашице против Црне Горе. Ноншалантно извођење седмерца најискусније играчице (Дамњановићеве), промашени зицер, константно шутирање метар изнад гола... У таквим ситуацијама може да нас извуче само селектор неком тактичком замишљу, али он никако да стави фластера на Булатовићеву. И тако ћемо завршити ово такмичење на којем смо могли да одемо далеко. Ако нешто не променимо.

Живчан_неки_лик

pre 6 godina

Каква је ово тактика на почетку другог полувремена? Ми из дуге акције дамо ли гол или не, црногорке су у контри и то 1 на 1 са нашом голманком?! Одбрана не постоји. Штета. Због приказане игре у групи, понадао сам се борби за неку од медаља.

koji si ti papagaj

pre 6 godina

i šta sad....sad ćemo da ih pljujemo, jel? a do juče smo ih uzdizali u nebesa....ljudi shvatite , ovo je sport, dešavaju se ovakve stvari u sportu...nekad nekome ko igra protiv nas, a nekad se desi i nama...jok mi smo sa druge planete mozda....
(japi, 10. decembar 2017 19:00)

Sta sad? Pa evo, ja cu da ih "pljujem". I govori u svoje ime, ja ih nisam uzdizao sigurno, ali ovde raja voli da se pali i zari, ne samo na ovom zenskom prvenstvu.

veliki strumf

pre 6 godina

Crnogorke igraju u 5. brzini, nase saltaju iz 2. u 3 i nazad. Otprilike je tolika razlika u brzini i modernijem pristupu rukometu. Osim toga, Crnogorke nisu nista posebno. To se i videlo u 2. poluvremenu kada im je ovakva nasa ekipa ubacila 20 golova. Ozbiljna reprezentacija ce ih odrati (kao i u grupi), jer ce im ustopovati brzi centar i zaustaviti skok suteve Bulatovicke, a bez toga one nemaju igru. Nas selektor nista od toga nije znao da uradi (sta li je gledao na tim silnim zajednickim pripremama i prijateljskim utakmicama?), zato su nas glatko i odrale. Neverovatan pad u igri posle onog sedmerca Sanje Damnjanovic (zbog te igrarije i nepostovanja reprezentacije kod mene bi zavrsila sa nacionalnim timom) kostao nas je neizvesnog meca.

garfild

pre 6 godina

Nažalost treba biti realan i reći da naše rukometašice nisu vrh svetskog rukometa. Teška grupa je dovela do toga da podbace u današnjoj utakmici. Sistem takmičenja je takav da jednostavno nijanse odlučuju i u velikim slučajevima raspoloženje golmana, a naše danas jednostavno nisu imale raspoloženog igrača za današnju utakmicu.

marko

pre 6 godina

rukometašice su bruka srpskog sporta,gubitnice koje nisu mogli da do dobiju brazil u finalu u bg,treba im oduzeti nacinalna priznanja i sportske penzije.

Stara kuka

pre 6 godina

@ogicg
Zenski rukomet do duela sa Francuskom.A u drugim sportovima sem muskog vaterpola ste u rangu Madagaskara.Eto JEDINO ste od Srbije bolji u zenkom rukometu.Vauuuu

pop

pre 6 godina

trener je šupalj. kako ne vidi da nam ona bulatovićka stalnondaje golove? zašto joj ne zalepi flaster?
....i ako vrć plaćamo rts zašto ne možemo da biramo ko će da nam komentariše?

Dejan

pre 6 godina

Ne znam čemu sva ova prepucavanja. Bolja ekipa je pobedila i otišla dalje, poražena ekipa nek stavi prst na čelo, analizira utakmicu, nadje greške i izvuče pouke. Jedino tako se može napredovati. Od kuknjave, prepucavanja i traženja izgovora nema ništa. Čestitam bratskoj Crnoj Gori i želim im sreću u daljem takmičenju. Verujem da su naše devojke imale želju, ali to nije dovoljno.

slobo b.

pre 6 godina

Kako mi je samo iritantna ova Bulatovicka,sa ovim radovanje posle svakog gola. 

Stvarno čudno ponašanje. Ja sam čuo da treba da se tuguje posle postignutog gola.
(Peki, 10. decembar 2017 17:54)

nisi baš duhovit.
mislio sam na respekt,rekoše da je iz Kragujevca ,a igrala je i za reprezentaciju Srbije,zbog toga!

Bane

pre 6 godina

(drago, 10. decembar 2017 18:01)

Momak ko koga dere u basketu. Ej javi se slobodno kad nas dobijete. Vas u tom sportu deru Holanđani. Što se tiče odbojke tu smo vam pokazali ko ste i šta ste. Hrvate kanda ozbiljno drmaju neki kompleksi. Prate takmičenje na kojoj ni ne učestvuju, e to je žalosno.

Mikii

pre 6 godina

Ko je pratio moje komentare prethodnih dana, igrao je u najmanju ruku kontrahendikep. Ko nije, zalim slucaj. Uvek govorim realno. Ko visoko leti, nisko pada. Borba za deveto mesto ce biti zestoka, hahahahaha

bokelj5

pre 6 godina

treba da vas je stid i sramota,be zelje motivacije amaterski rukomet srbije...tako vam i treba,postidjet ce vas e moji srbijanci veci smo mi srbi u cg nego vi tamo....

japi

pre 6 godina

i šta sad....sad ćemo da ih pljujemo, jel? a do juče smo ih uzdizali u nebesa....ljudi shvatite , ovo je sport, dešavaju se ovakve stvari u sportu...nekad nekome ko igra protiv nas, a nekad se desi i nama...jok mi smo sa druge planete mozda....

Opt1mus

pre 6 godina

Neko rece prije par dana kako je ovo nesto kao sa Hrvatima u kosarci...Potpuno si u pravu,samo sto smo mi u tom slucaju Srbija,a Srbija je Hrvatska..Mada znam da nisi tako mislio..:))))A isto tako procitah kako smo nastelovali da idemo na Srbiju,pa kako neko moze da bude toliko glup da to izjavi..Znaci sami smo sebe skoro izbacili sa prvenstva jel?axaxaxaxaxax Pa utakmica sa Brazilom je bila biti ili ne biti,Brazilu je igrala samo pobjeda,imali su zadnji napad za pobjedu i na srecu nas golman je odbranio..I ti to zoves stelovanje?:)))smijesno..Inace,4 utakmice na velikim takmicenjima 3 pobjede i nerijeseno,sve je jasno...Pozz

Stara kuka

pre 6 godina

@Mekedonce
Vauuuu ispali u zenskom rukometu.U cemu se raspadamo izmisljeni?
Fudbal na SP,rukomet na EP,u kosarci,odbojci i vaterpolu smo velesile.Zene sjajne u kosarci i odbojci,rukometasice malo podbacile,sve jaci u bazicnim sportovima...vidimo se u Rusiji izmiljeni haha

Kontras

pre 6 godina

@ Junker

"Nismo dorasli" jednoj od najjacih ekipa. :)

Ta fraza "niste dorasli" govori koliko veliki kompleks imate. Naravno ne mislim na sve crnogorce jer smatram da smo jedan narod u dve drzave, vec na vas pojedine.

Da li ste vi "dorasli" Srbiji u kosarci (muskoj ili zenskoj, svejedno), odbojci, fudbalu (reprezezentativnom ili klupskom, kako hoces). Da li ste "dorasli" Srbiji u vasem sportu vaterpolu? Da li ste "dorasli" u tenisu mozda?

Da li ste "dorasli" Srbiji u broju medalja na zadnjim OI (Srbija 8, Cg 0)? D

Ili ste kako ti volis da kazes tu "nedorasli"?

Spocitavati Srbiji bilo sta u sportu je nonsens.

Aleksa37

pre 6 godina

Nevjerovatni komentari. CG je jedna od najboljih ekipa svijeta, uvijek i bila. Zenski rukomet ima tradiciju u CG i redovno tucemo skandinavske ekipe. Makar dok je Adzic bio trener. "Buducnost" hara evropom. Kakvo god da je takmicenje u zenskom rukometu, CG je uvijek jedan od favorita. onda se vi cudite kako je Srbija "lose" igrala :-). ije vam palo na pamet da nisu dorasli jednoj od najacih ekipa?
(junker, 10. decembar 2017 23:54) # Link komentara

Није нам пало на памет. Не пада нам напамет ни то да смо ми реално ..... Аустралију на Олимпијади иако смо од њих изгубили у групи са двоцифреном разликом и да су се они пушили од беса и суза јер су веровали да ће играти финале са Америма. Реално, Црна Гора је држава у којој је женски рукомет јак. Искуство које имају, репрезентација која заједно игра дуго, Будућност као сјајан тим који деценију и више ствара играчице светског калибра...све су то фактори који добрано доприносе победи ЦГ. Ми смо до прошле године имали бојкот репрезентације, крш стање у савезу и у тиму. Свака част девојкама и на овоме. Али, ако омаловажавамо победу Црногорки, правимо сами себе на будале. Прво зато што групе фаворитима служе за разигравање (ту мислим на ЦГ, не на НЕМ/ХОЛ) друго зато што смо више од једном на тај начин ми у кошарци долазили до финала, а и до титуле....Браво за Црну Гору, волео бих да освојите, да бар можемо да се јадамо како смо изгубили од будућих шампионки света :) Срећно!

BG na pjenu od mora

pre 6 godina

Zanimljivo kako uvijek bolja posjeta ovim zenskim rukometnim prvenstvima, nego evropskom muskom kosarkaskom prvenstvu.
Poceo sam da vjerujem da godinama se lozimo na sportove mimo svijeta.

ElSrbado

pre 6 godina

Niko nas ne moze upropastiti koliko mi sami sebe mozemo.CG ima 5 golova prednosti iskljucivo zbog nas i tu nema price.Mislim da je kasno za promene.Gubimo mi ovo ali ce se bar neke pouke izvuci iz svewga ovoga.

Makedonac

pre 6 godina

Onaj koji vas redovno provocira a potpisuje se kao Makedonce je najverovatnije Albanac ili Hrvat. Makedonci velikom vecinom imaju simpatije prema Srbima, iako nije to ni priblizno kako je bilo u SFRJ ili pocetkom devedesetih kad smo bili veci Srbi od vas Srba. Sad je to toliko izbledelo da nasha deca i ne znaju za Zvezdu i Partizan, a u moje vreme (1973) godiste 50% je navijalo za Vardar a druga polovina za Zvezdu ili Partizan. Dakle, ne primajte se na onog provokatora koji pre svega sebe ponizava time sto se naziva deminutivom. Mi smo Makedonci, ne makedonchinja. I generalno volimo Srbiju i Srbe.

Kakogod

pre 6 godina

Kad smo cepali Kinu rekao sam da nemaju ništa da traže, jer je igra prespora i kad igrač kreira igru u devet metar od toga nema ništa! Selektor nula.

Bane

pre 6 godina

(x, 10. decembar 2017 18:47)

Da samo ovako igrali protiv Holanidje bojim se da bi rez bio jedno 20 razlike u našoj mreži. Jednostavno sa ovakom igrom iz današnjeg duela, malo koga bi u knock out fazi dobili. Mi primamo dva gola sa centra, ej sa centra.

Opt1mus

pre 6 godina

Cus ovog QWERTY-ja...Axaxaxaxaxa..Ako Crna Gora ne postoji kao drzava vec 1000 godina,ako izuzmemo nasilno okupatorsko pripajanje kraljevini jugoslaviji,to znaci -100 god,znaci 900 godina,onda je sve imaginarno i svijet je lazan..kao i tvoj nik..pozz

covek

pre 6 godina

Trener se utripovao, smislio neku taktiku i nista. Nekad su najjednostavnije stvari najbolje, u ovom slucaju flaster na bulatovic sve vreme.. Dale bi druge igracice neke golove ali im se igra ne bi podigla na ovaj nivo i samopouzdanje takodje.. Šteta..

Ivan NK

pre 6 godina

@dovla
Samo ti druze navijaj za tvoje-zenski rukomet je najveci domet Montenegra.
A Srbija je moja i kad gubi i kada dobija-Novak, Zvezda i Srbija-najvece svetinje!!!

Laki

pre 6 godina

Rukometno gledano, naivan poraz, ali od kada su uvedeni "brzi centar" i još kojekakva pravila, mi nikako da budemo u trendu- i muškarci i žene. Drugo poluvreme je pokazalo koiliko slabosti, zapravo ima i MNE, što će im se brzo obiti o glavu.

Mitropolit Jovan

pre 6 godina

Ne znam da li smo u "ruskom čeličnom zagrljaju", mada mi se čini da se borimo i protivimo, kako "ruskom čeličnom zagrljaju" tako i američkoj debeloj zadnjici na kojoj su mnogi našli svoje uhljebije i svoje "junačko" mesto, kojim se ponose i predstavljaju kao vrhunsko junaštvo.

remax

pre 6 godina

Cestitam CG na prolasku dalje, igrale su bolje i to je to.
(Brigadir Ultra kop d.o.o, 10. decembar 2017 17:55)

Strašan si bio vizionar što si prognozirao poraz na -5, pravi primer sportskog duha.

ivan

pre 6 godina

ove nase kao da su pale sa marsa a su lose ljudi pa hte je ta lekicka sta ona igra ova bulatovicka je majstor sa nju iskreno ove su toliko lose nepitaj

dortmund

pre 6 godina

Nase kao pale s marsa ..pogubljene , neprecizne .. sta im je .. crnogorke opasno motivisano usle u mec ...Bulatovic nam napravi streljanu .. ajmooo bre devojkeee aman

Eustahije

pre 6 godina

Pa dokle vise. Srpska posla- svi pametni poslike bitke, a sve se zna unapred. Tarabe jedne i sramote. Nemojte vise ucestvovati nigde jer ste ovce za sisanje. Sramota. Pa gde su nam nase klasne zvezde.? Fuj i poh

cg

pre 6 godina

Klikovac 95 god,Grbic,Pavicevic,Malovic,Nenezic,Ujkic 96 god , Jaukovic 97 god, Konatar 98 godiste... i plus igramo bez Mejmedovicke i Jovanovicke,dvije igracice iz prvih 7! Kad nas sad niste dobili...

Pera Kojot

pre 6 godina

@drago

Srbija je u Riju uzela 4 medalje u timskim sportovima, Hrvatska jednu. I to je u finalu vaterpola ponizena od Srbije. Srbija je 2017. godine uzela srebro u kosarci (Hrvatska ponizena u 1/8 finala po obicaju), zlato u zenskoj odbojci, bronzu u muskoj odbojci (Hrvatska u muskoj nije ni ucestvovala po obicaju a u zenskoj kao da nije), plasirala se na SP u fudbalu i igrace na EP u rukometu. Hrvatska u zenskom rukometu nije ni ucestvovala. Spominjati tenis je uzaludno, a tek je smesno spominjati Mladost u odbojci u nedostatku uspeha u tom sportu. Onda bi Srbi trebalo samo da trube o Zvezdinoj tituli jer usati u Hrvatsku nece nikada pa ni tad. Odlucite se jel pricamo o reprezentacijama ili klubovima. Nastavite sa golubovima, camcima i jedrenjem. Ah da i standardna srbomrznja. Eto vasa braca Crnogorci, Albanci i Bosnjaci su sjajni u sportu. Super sve.

Stara kuka

pre 6 godina

@drago

U kosarci 22 godine niste uzeli medalju, uz naravno ponizenja koja ste dozivljavali. Kosarka je drugi timski sport na svetu po popularnosti. DAKLE KAO DA NE POSTOJITE.
U odbojci NE POSTOJITE (popularniji sport od rukometa i vaterpola zajedno).
Vaterpolo ne bih spominjao, svako deseto prvenstvo uzmete medalju.
Zenski timski sport necu ni da spominjem NE POSTOJITE.
O tenisu i plivanuju necu ni da pricam. Djokovic i Cavic. Cuj Cilic hahahahahaha.
Fudbal-ako je cilj plasirati se onda ok. Da vi imate prvaka Evrope i finalistu, usati bi vam bio zacementiran umesto bana Jelacica i kao papagaji bi to spominjali svaki dan.
Rukomet-e tu ste velesila, nema sta. Mada ste i tu nekada dobijali po usima od Srbije zestoko.
2001 Srbija je uradila sto niko nije, zlata u istoj godini na EP u kosarci, odbojci, vaterpolu (sve muskarci naravno) i bronza rukometasa na SP
2012 zlato vaterpolista, AUS OPEN Djokovica, srebro rukometasa.
2016 Rio-DRUGI iza Amera u timskim sportovima.
O medaljama na OI, EP, SP ne zna covek sta pre da stavi. Da pratis sport znao bi da je najtrofejniji sport Ex-Yu rvanje, da najvise ima Srba pa Hrvata tu.
Uostalom, znamo koliko mrzite Srbe, eto mi smo smesni a vi najbolji. Samo tako nastavite. PS jel vam treba dobrih golubova letaca, a imamo i dobrih camaca na Moravi i Dunavu. Cisto onako pa mozda vam pomognemo :)

Mare

pre 6 godina

Voleo bi da se javi strucnjak Zoran koji kada rekoh da mi nismo ekipa za velika dela on rece kako sam ja neki poznavalac rukometa, eto koliko se ti razumes ti vidis rezultat i na osnovu njega sudis a ne vidis kako na silu igraju ne mozemo dati golova koliko ih raznoraznim ispadanjima u odvrani primamo!

peskir

pre 6 godina

Trba unaprediti nasu reprezentaciju. Smanjiti im plate, jeftinije dresove, da same placaju put, ako one nece ima dosta devojaka za rotaciju jedno dve godine a nakon toga ugasiti svetlo i udariti rezu ! Sve je danas biznis a ko nije za sebe nije ni za drugog.

zoran

pre 6 godina

@drago
Čudan jomentar od nekoga ko dolazi iz zemlje koja je morala u baraz do svetskog prvenstva u futbalu, koja ne moze da prodje grupnu fazu na bilo kom prvenstvu u kosarci, kojoj redovno u rukometu srbin karabatic da najvise golova, koja nema ni jednog klupskog predstavnika u futbalu u evropi, koja je srbiji uvek dobro sluzila za dobru gol razliku u vaterpolu..misli malo to tome

NebaCar

pre 6 godina

Dale su sve od sebe u grupi, mozda i nerealno prvo mesto, prerano tempirana forma, nesto slicno kao sto smo mi u basketu kao cetvrti dobili Grke u osmini finala na svetskom, milogorke iskusnije i spremnije psiholoski za ovaj mec, kao cetvrte nisu imale breme favorita, a lako mogu i u finale

Marko

pre 6 godina

Niko ne pominje cerku selektora, Mariju? Da li je neko video kakve faulove ona pravi? Toliko ocigledne da je to strasno. Takodje, da li je neko video koliko lopti ona trosi i koliko faulova u napadu pravi? Ne samo na ovoj, vec i na prethodnim utakmicama. Npr, kad smo zaostajali sa -3, i mogli do -2 od nje je dosao faul u napadu.. Nisam cepidlaka, pratio sam svaku utakmicu i analizirao sve, onako da kazem "polu-laicki" iako mi je majka bila rukometasica. Da li bi bila tu da joj tata nije selektor.

E sad, generalno, ja sam se slicnog pribojavao gledajuci sve utakmice nase reprezentacije. Mi podosta zaostajemo i za Nemkinjama, Holandjankama, itekako za J. Korejom. Sve ove reprezentacije igraju neuporedimo brzi, lepsi za oko i generalno kvalitetniji rukomet. Nama uvek daju lake golove, mi se dobro izmucimo, mahom individualno da damo gol. Kod nas nema timske igre. Dovoljan je pokazatelj cinjenica da niti jedno9 ne napravismo visak sa igracem vise i lak gol, sto bi trebalo da bude najlakse i najlogicnije.. Jedva cekam da Lekici Damnjanovic zavrse karijeru i zamene ih mladje.. A pritom se stil nase igre promeni iz korena! Dotad, najv. necu vise pratiti zenski rukomet iako sam strstveni navijac, jer ovo veceras je prosto nedopustivo. Ta nosalantnost i odnos prema igri. Ni Madagaskar u bilo kom uzrastu, polu, konkurenciji ne bi zasigurno dozvolio 6 uzastopnih istih sut-promasaja :-):(

veliki strumf

pre 6 godina

@Zvezdan Da imas nesto u toj tikvi znao bi da smo samo mi mogli da stelujemo poziciju, jer smo igrali poslednji mec i mogli smo da biramo protivnika! Odlucili smo se da idemo na pobedu protiv Koreje i da idemo na Crnu Goru koja je vec bila cetvrta. One sigurno nemaju bolji tim od nas, jedva su se plasirale, nikog nisu mogle da dobiju. Da znas nesto o rukometu, video bi gde gresimo i zasto gubimo.

GoranNS

pre 6 godina

Nisu one nadmocne vec nase promasuju zicere,losa priprema same utakmice ona visoka iz sto igra za cg je trebala od samog pocetka da ima flaster i nije nase trebale da igraju sa njima prijateljske meceve!Sta kome nije jasno u vezi komentatora navija za Srbiju nece valjda za drugu drzavu a kome se to ne svidja ovde neka gleda prenos na njihovoj televiziji.ZIVELA SRBIJA

Rajko

pre 6 godina

Setimo se samo onih dana ne bas u tako dalekoj proslosti nase reprezentacije uzimale medalje. Tada smo imali ozbiljan savez sa gospodinom Velimirom Marjanovicem na celu. A danas sarlatani. Ovo je posledica neozbiljnog rada u savezu!

SP u kosarci je gledanije

pre 6 godina

@bg na pjenu od mora, gresis ali jako , kosarka itekako ima posjetu , ako mislis usporedjivati ep u kosarci u Turskoj to je istina ali to je bilo samo ovo prvenstvo , inace je i Euroliga u kosarci u prosjeku prilicno popunjena tj. gledanija nego liga prvaka u rukometu, ali opet i jedan i drugi sport jos moraju dostici 60 000 ljudi koje je bilo na utakmici na ep u odbojci

aha

pre 6 godina

@Strle
Ne svidja se nasem selektoru, zato i igramo rukomet iz proslog veka i urnisu nas gde stignu. Brzi centar je sastavljen iz toliko segmenata da bi bar ti koji si igrao rukomet to morao da razumes i cenis. Nije to lako igrati.

ej junace, jer vidis sta iz te rupice

pre 6 godina

@igor , znaci mi kupimo od rusa avione , pa smo izdajice, vi se uvucete NATO savezu koji je i vas bombardovao pre samo 18 godina ,jos radi svoje bezbednosti i to je veoma hrabar potez hahahhaa - ma vazi ocito kod vas junastvo ima potpuno drugo znacenje nego u ostatku svijeta

zux

pre 6 godina

Radičevićeva je odličan igrač, ali je vrlo nekorektna. Nije poenta u tome da li "ljubi grb" i "izgara" već što to radi paraderski i ispolitizovano. Gledajte je sutra i videćete da tog žara i ljubljenja nema. Neki kompleks jeste... Kako god, Crnoj Gori želim medalju, ali mislim da nisu velike šanse - konkurencija je ogromna.

Niko

pre 6 godina

Radicevicka 32 g Bulatovic 34 ostale djevoke najstarija Klikovac 26sve ostale 18 19 god toliko da se zna koliko smo iskusni al ipak se boje od CG pozdrav za Srbiju

sasa.r

pre 6 godina

Poslušajte me ljudi u Srbiji.Srbija ima izuzetan tim, bolji od CG mnogo ali igra STAROMODAN RUKOMET! Promjenite zaboga trenera dovedite skandinavskog (kao mi)i prilagodite sistem igre novim trendovima.Do juče smo i mi igrali sito...sporo, bez kretnje, bez tranzicije a vidjeli ste da protiv vas kako smo brzo igrali, brzi centar, tranzicija, kontre.Svi su nam govorili, posebno adžićevi lubimci, da naše ne mogu da su takve sirove građe i da samo mogu igrati sporo i poziciono...ali NIJE TAČNO. sve zavisi od trenera.Ubjeđen sam da Srbija od sjutra krene sa promjenom sistema igre, da dovede skandinavski stručni štab, da im se niko ne petlja u ekipu, da bi bila veliki favorit za osvajanje medalje na olimpijadi u Tokiju.Vi imate vrhunske igračice samo treba neko da ih uključi u sistem brzog rukometa.Ovo što sada vi igrate , igrala je i CG sa Adžićem.jedno vrijeme je to prolazilo ali ne zbog sistema igre već zato sto smo imali ogroman kvalitet pa se individualnim akcijama kompezovalo neznanje trenera.Kaća i Bojana su davali golove sa 10m ...lako je tako igrati ali zasluge za to ne pripadaju treneru već igračicama.Samo promjenite trenera...UKOPAĆE VAS STARO SISTEM! I da ponovim nije tačno da nemate ekipu IMATE VRHUNSKU EKIPU SAMO POBOGU DOVEDITE TRENERA KOJI PROPAGIRA MODERAN I BRZ RUKOMET.

Stara kuka

pre 6 godina

@Makedonce

Mislis svi protiv Srba.Slabo znas a i humor ti je slaba strana.Kad su Rvati bili dobri u tome?Tesko tesko...zato i volite da gledate srpske filmove i serije.

gordan

pre 6 godina

Sramota... Ali nista neocekivano... koliko su se bile raspricale nekom utakmica u grupu, covek je imao utisak da je sve osim zlata veliki neuspeh... a pokazalo se, po ko zna koji put, da su im mogucnosti daleko od zelja, i da su veoma limitirane i ne cudi sto osvajaju mesta koja osvajaju na velikim takmicenjima....

Stara kuka

pre 6 godina

(drago, 11. decembar 2017 00:43)

Ko je rekao da smo mi broj jedan u timskim sportovima? Nismo ali jesmo BROJ 2, iza Amerikanaca. I to upravo na Olimpijadi koju spominjes. I ove godine UZMIMAMO medalje u timskim sportovima. Smejes se odbojci koja je popularnija u svetu od rukometa i vaterpola zajedno. Spominjes vaterpolo gde je Srbija izgubila posle mnogo utakmica i zlatnih medalja, a opet uzela bronzu. Ja vaterpolo ne bih spominjao da sam na tvom mestu, posle silnih zlata Srbije i onih pobeda i rezultatskog ponizavanja. E ako su glineni golubovi, camci, jedrenje...i ostali sportovi bitni, onda vazi. Menjali bi sve te medalje za nase timske sportove, posebno kosarku. A Hrvat kad nema argumente onda spominje klupski sport. Eto u odbojci imate Mladost a kad vam Srbi kazu za fudbal da je Zvezda bila prvak Evrope a Partizan u finalu, onda to ne vazi, onda ne vazi klupski sport.

drago

pre 6 godina

Stara Kuka

Veslanje i jedrenje su veliki sportovi. U jedrenje se ulaze 5 puta vise nego sto Srbija ima ukupni BDP. A samo u veslanje je lani britanski savez ulozio 22 milijuna eura.
Ne bi mijenjali ni jednu medalju za zensku kosarku i odbojku a vi bi sve za nasu nogometnu, to je istina. Sta ce tek biti kad a ljeto osvojimo SP. Da su vasi nogometasi osvojili 5 Liga Prvaka zaredom sad bi bili kao Sveti Sava.
Zvezda prvak a najbolji igraci Hrvat, Crnogorac i Makedonac. Moze tako i Hajduk dovesti Ronalda i Messija pa ce biti najbolji.
U zadnje 22 godine smo bili 4. i bezbroj puta bili u 8 u Evropi i svijetu. Istina daleko je to od onoga kad smo bili evropski, svjetski i olimpijski prvaci (pola relrezentativaca smo davali), pa visestruki evropski klupski prvaci ali vratit ce se sjajni dani nase proslosti. Tako je uvijek sa onima koji imaju tradiciju.

drago

pre 6 godina

Ta ista zemlja je bila ispred prvaka Evrope i dobila ih u skupini, u kosarci obicno isvojimo skupinu, Karabatic je Hrvat, kako te nije sramota?? U vaterpolu vas nabili , protiv Srbije skkr 4:2:5.
Mi odbojku ni ne igramo.

O kolektivnim sportovima su ti vec drugi odgovorili a sto se tice tenisa Novak je osvojio vise nego svi hrvatski teniseri zajedno u citavoj istoriji njihovog tenisa.
Vi imate jednog vrhunskog tenisaca, a mi aralno pratimo nase vrhunske tenisace.

Mi u odbojci imamo 3 srebra na EP i Mladost na Final Four-u.
U nogometu 2:0, sta fantaziras, nikad bas niste dobili. 

Najsportskija nacija na svijetu u kolektivnim sportovima hahahaha hohohoho nisi li malo pretjerao? Nema vas na mapi u nogometu i rukometu, imate svjetske rezultate samo u vaterpolu i kosarci...u obzir mogu uci samo drzave jake u nogometu.
Olimpijada govori ko je bolji.

Eto javio se i drago , posto je Hrvatska ove godine bila blago receno katastrofa u sportu , dobar je i uspjeh Crne Gore
Da, plasman na SP u nogometu, zlato u vaterpolu, finale Wimbledona itd.

Stara Kuka

A od kiga ste izgubili u vaterpolu, to ne spominjes???
covek nabroja 10 sporta i 10 zemlje haha mi bar ucestvujemo na svim tim takmicenjima pa mozes da komentarises nase poraze a sta mi dakomentarisemo vas kada ni ne ucestvujete?


Jako ucestvujete u nogometu. Mi ucestvujemo u svim sportovima osim nebitne odbojke. A da odbojna je turb bitna, sorry.

disi drago, to je samo sport

pre 6 godina

uf kad se hrvat drago javi na mec srbija-cg, ajde bar pisi da te razumemo, u svakom slucaju Srbija je daleeeeeko bolja od hr u sportu - 4 medalje u kolektivnim sportovima, plasman na SP u fudbalu, Zvezda , Partizan , 5 svetskih prvaka u borilackim sportovima itd. kod vas ove godine jedino Perkovic, Srbic, vaterpolo, i to je to, e h da i cuvena osmina protiv Rusa inace Karabatic ti je Nislija

aj da je doslo i vasih 5 minuta u ovoj godini

pre 6 godina

@ogi cg , u Srbiji nema ni jedna igracica koja se bavi profesionalno jer su plate vrlo cesto u teskom kasnjenju , savez nam je u rasulu , s mladima se uopste ne radi , nama treba jedan financijski stabilan klub kao Buducnost, i onda bi se drukcija prica pricala, Crnogorkama svaka cast ,tebi licno ako je uspeh plasman u cetvrtfinale onda stvarno imas niske standarde

drago

pre 6 godina

Disi drago, to je samo sport

Pa 100 puta vise vrijedi sto su nasi nogometasi 5 puta zaredom uzeli LP kao glavni igraci (Mandzukic 2 gola u finalima, Modric 2-3 asista, Rakitic gol) nego svi vasi uspjesi u sportu. Pa vi kad ste imali Vidica i Ivanovica u finalima bilo je milijardu komentara o njima a ni asistirali za gol nisu vec su uglavnom sluzili da se Barca izivljava na njima.
Znaci imamo Modrica kao osvajaca LP, 5. i 6. igraca svijeta (vas ni jedan nije bio tako visoko), Perkovic uvjerljivo najbolja atleticarka svijeta, Srbic, vaterpolisti i veslaci svjetski prvaci, Cilic finale Wimbledona, plasman na SP u nogometu.
Puno je toga pa ne mogu sve popamtiti. Slobodno navedite jos nesto.
Karabatic je Hrvat, to Nislija ne znaci nista a ni nije Nislija, cijeli zivot je u Francuskoj. Gobac je njegovog starog odbio kad mu ga je nudio na sastanku u Montpellieru jer smo tad imali Lackovica. Vi to mozda ne znate.
Borilacki sportovi, haha tu nam nikad niste bili ni do koljena. Miocic, Filipovic i Hrgovic misaona imenica za sve vas.

cinjenice

pre 6 godina

^@drago , o kakvoj ti tradiciji pricas ? imali ste rezultate u kosarci dok su vam igrali igraci nastali u Jugi od srpskih trenera , ovo ostalo je vasa realna slika . Najbolji igraci Zvezde bili su i Mihajlovic i Jugovic ,te Binic , ne samo nabrojani , tvoji Hajduk i Dinamo imaju i danas vise stranca nego domacih pa nista ne osvajate, jedrenje nije ni popularan sport, da je Hrvatska ne bi nikad osvojila medalju , ovako samo koristite uvjete koje imate ,drugi ne, generalno ste losi u sportu ,sve gori i gori , prvaci u nogometu necete nikada biti , Srbija nikada ne bi mjenjala svoje medalje u odbojci za vasu nogometnu jer itekako ima svoje uspjehe (SP u20 , EP u19, Partizan finale LP , Zvezda LP i IK ) toliko

drago

pre 6 godina

cinjenice

Pa niste vi nego smo mi imali 5 puta evropskog prvaka. Haha da nisu ti treneri igrali za Jugoplastiku. Sta cemo sa Cibonom i Novoselom. Ko je stvorio Zadar sa Kresom, Giergijom i Jugoplastiku sa brwvom Tvrdic, Šolmanom, Skansijem i Jerkovom?
Najbolji igraci te Zvezde Srbi?? Haha sad svi sve rekao.
Jedrenje je sport u koji se ulazu megalomanske cifre a Hrvatska ima medalju u nogometu i u svim sportovima, sto vi nikad necete imati.
Hsjduk i Dinamo su prodali milion vrhunskih hrvatskih igraca u strane klubove.
Odmah bi sve promjenili za nasu medalju u nogometu kao i to da vasi igraci osvoje 5 LP-a kao glavni igraci. Smijesan si i isfrustriran zbog toga.

junace, strasan si ,najvise sebi

pre 6 godina

@drago , vidim da ti citanje bas ni ne ide, napisao sam da su uz spomenute bili najbolji igraci Srbi . Sam Mihajlovic je u toj sezoni odigaro nekoliko najprelomnijih utakmica, sto se itce jedrenja postoji razlika izmedju ACI race skupog i amaterskog koji vama ide, medalje hahhahahah ovo i sto si sam napisao sebi ne vjerujes, a kosarka, imate strasnu tradiciju , toliku da vam ni jedan od nabrojanih trenera ne moze stvoriti playa hahhaha

drago

pre 6 godina

Haha Srbi i sport. U kosarci ih deru Slovenci, u vaterpolu i nogometu mi, u rukometu Slovenci, ostala im jos samo odbojka di ne mogu ni do Olimpijade. Nema im vise ni tenisa...

antiDebil

pre 6 godina

Srbija protiv Srbije !
Ova utakmica je idealan pokazatelj kakvo je zlo snaslo ovu zemlju i jasno pokazuje sta smo mi sebi dopustili da se dogodi. Dozvolili smo krezubom zapadu da od nas napravi majmune !

autocorrect off

pre 6 godina

Dugo nisam video pozitivniju sportistkinju od ove Jovanke Radicevic,zena se toliko fanaticno bori i uziva u tome...
(Hegel, 10. decembar 2017 18:23)

krevelji se kao balavica svaki put kada postigne gol i ruga protivniku. samo zbog nje navijam protiv crne gore ko god da joj je protivnik

Zurkolomac

pre 6 godina

Koliko igračica CRNOGORSKOG PODRIJETLA igra za Srbiju, zna li tko god.
(Onako, usput, 10. decembar 2017 18:35)

To je irelevantno, posto su igracice iz oba tima Srpkinje...

Statuskan

pre 6 godina

Ma nebitno totalno jer se zna da će Francuska odvaliti Crnogorke.Isto bi bilo i sa nama.Bili četvrti ili deveti totalno nebitno.Fascinantno mi je kada gledam Crnu Goru u bilo kojem sportu kada igraju protiv nas da toliko grizu kao da im život zavisi od toga.Da li je kompleks ili dokazivanje svojim plemenima pojma nemam.Evo gledajte ih protiv Francuskinja,biće to potapanje od 10 golova razlike.

terazijski

pre 6 godina

@@Srba
Ma Srbo, Beograd je vise moj nego tvoj, oba moja djeda ga oslobadjala u II svjetskom ratu, dok su se tvoji krili po tavanima. Zato je moj! A CG cu uvijek da volim vise nego Srbiju i to je tako.
Nismo vas pitali smijemo li da dolazimo, pa vas necemo pitati kad da idemo! A ti Srbo probaj da nas otjeras :)

goblin

pre 6 godina

17 sekundi do kraja,imas loptu i dva gola razlike i zoveš "time-out",veci bezobrazluk odavno nisam video,mislim da to ne bi uradili ni Palestinci,ni Izraelci da igraju izmedju sebe.Obradovicu jos nisu javili da se vec 10 i kusur godina u modernom rukometu igra "brzi centar".Izljubi dres ova Radičević,kakvi kompleksi,bože sačuvaj.

Ivan NK

pre 6 godina

@dovla
Samo ti druze navijaj za tvoje-zenski rukomet je najveci domet Montenegra.
A Srbija je moja i kad gubi i kada dobija-Novak, Zvezda i Srbija-najvece svetinje!!!

Nenad

pre 6 godina

Naša reprezentacija je za dve klase kavalitetnija, nažalost to nisu uspele da dokažu jer su na klupi imale čoveka, koji je upropastio sve što je mogao. Elementarno nepoznavanje rukometne igre...

Peki

pre 6 godina

@Kako mi je samo iritantna ova Bulatovicka,sa ovim radovanje posle svakog gola.

Stvarno čudno ponašanje. Ja sam čuo da treba da se tuguje posle postignutog gola.

himna, dranje, smeh

pre 6 godina

Dugo nisam video pozitivniju sportistkinju od ove Jovanke Radicevic,zena se toliko fanaticno bori i uziva u tome...
(Hegel, 10. decembar 2017 18:23)

Ja iritantniju osobu nisam video u životu.

Ona se fanatično bori i ljubi grb samo protiv Srbije, ne protiv ostalih.

Qwerty

pre 6 godina

Cekajte serbi, pa ne kapiram? Kako mogu dve iste nacije da igraju protiv? Srbija dobila srbiju? Nista mi nije jasno. Aaaa da evo sada sam cuo, to su ustvari serbi ali su izdali naciju izmislili ime pre par godina i odvojili se od matice. Da.

Vojvoda Stepa Stepanović

pre 6 godina

Eh da nam je tu legenda rukometa svih vremena Svetlana Ceca Kitić,druga bi se pesma pevala! Sve čestitke Crnogorkama na zasluženoj pobedi,i ako Bog da do finala! Srpkinje moje ponosne do sledećeg većeg prvenstva bićete vi sila! Ljudi ne gložite se,Crna Gora i Srbija to je jedna familija,bilo jeste,biće! Crna Gora,ne Montenegro!

Srba

pre 6 godina

Zasluzen poraz Srpkinja, ali da li moguce da ovoliko ljudi iz cg zivi ovde, a ostrasceno nas ne voli i velica veliku crnu goru?! Alo, slobodno idite dole, od vas u Beogradu mom ne mogu da se okrenem vise. Kada promenite nacin na koji se ophodite prema Srbije, tada cete biti dobrodosli.

PANTELIJA

pre 6 godina

Mi smo veceras izgubili i zbog toga sto u njima gledamo prijatelje i komsije!!! Dok god u njima ne vidimo najgoreg neprijatelja na terenu sto i jeste nema nam pobede!!! One posle svakog gola skacu i busaju se do nebesa a nase kad daju gol imam osecaj dq bi se izvinili sto su dale gol!!! Sa njima samo tako se moze igrati.

Doktor

pre 6 godina

Uzas kakvih sve komentara ima... Kakvi kompleksi nize vrednosti Miloseviceve nacije gubitnika i mrznje prema svemu sto je pobeglo iz ruskog celicnog zagrljaja...

Dzoni

pre 6 godina

Baš me čudi što nije naslov "Srbija pobijedila Srbiju" pošto je to tipično od vas.
(Unstoppable, 10. decembar 2017 19:18)

Не напротив,честитке на победи,а колико грешиш рећићути у само једној реченици на свакој следећој текми навијаћу против твоје е вива.Поздрав

xxxx

pre 6 godina

Rasti Srbijice , jos si mala .. I ovako podmladjena CG je za tri klase bolja. Ali taj strah koji se vidio od samog pocetka , neprocenjivo..

marko

pre 6 godina

rukometašice su bruka srpskog sporta,gubitnice koje nisu mogli da do dobiju brazil u finalu u bg,treba im oduzeti nacinalna priznanja i sportske penzije.

ogicg

pre 6 godina

A zasto me niste sludali juce,danas se ne bi nervirali.Odlicno ste jos i prosli kad niste dozivjeli katastrofu.Ovo je bio cas rukometa.Sad kao dobre komsije navijajte za nas.

junker

pre 6 godina

Nevjerovatni komentari. CG je jedna od najboljih ekipa svijeta, uvijek i bila. Zenski rukomet ima tradiciju u CG i redovno tucemo skandinavske ekipe. Makar dok je Adzic bio trener. "Buducnost" hara evropom. Kakvo god da je takmicenje u zenskom rukometu, CG je uvijek jedan od favorita. onda se vi cudite kako je Srbija "lose" igrala :-). ije vam palo na pamet da nisu dorasli jednoj od najacih ekipa?

veliki strumf

pre 6 godina

Crnogorke igraju u 5. brzini, nase saltaju iz 2. u 3 i nazad. Otprilike je tolika razlika u brzini i modernijem pristupu rukometu. Osim toga, Crnogorke nisu nista posebno. To se i videlo u 2. poluvremenu kada im je ovakva nasa ekipa ubacila 20 golova. Ozbiljna reprezentacija ce ih odrati (kao i u grupi), jer ce im ustopovati brzi centar i zaustaviti skok suteve Bulatovicke, a bez toga one nemaju igru. Nas selektor nista od toga nije znao da uradi (sta li je gledao na tim silnim zajednickim pripremama i prijateljskim utakmicama?), zato su nas glatko i odrale. Neverovatan pad u igri posle onog sedmerca Sanje Damnjanovic (zbog te igrarije i nepostovanja reprezentacije kod mene bi zavrsila sa nacionalnim timom) kostao nas je neizvesnog meca.

Strle

pre 6 godina

Ne znam kome se svidja ovakav rukomet zasnovan na "brzom centru" , sve se svodi na jurnjavu po terenu, nema izradjenih akcija, umeca odbrane, nekad sam igrao rukomet a ovo nema veze sa tim.

remax

pre 6 godina

Naše bi protiv Francuske imale dobre šanse za prolaz a ovako, ubeđen sam da i MNE ide kući jer nisu demonstrirale ništa posebno.
Čak su na kraju jedva i dobile jednu potpuno razbijenu grupu građanki.
Džabe pljujete selektora kad je on od naših rukometašica napravio tim koji igra ozbiljan rukomet.
Ovo što se danas desilo je bilo toliko jezivo da je bilo potpuno izvan njegovih moći.
Naslovi "sestrinski derbi" i izjave rukometašice da im je žao što igraju protiv MNE su po meni bili nagoveštaj problema.
Dokle god su u njihovim glavama Crnogorke nekakve sestre a ono stvorenje urla i razvlači dres posle svakog gola nama kao da je finale, protiv njih nemaju šta da traže i treba im ozbiljan sportski psiholog.

Peki

pre 6 godina

@Ali ovo ljubljenje grba na dresu nakon svakog gola JOVANKE Radicevic, no comment... Kakav mentalitet!

U čemu je problem? Voli i ljubi svoje a poštuje tuđe.

BG na pjenu od mora

pre 6 godina

nisi baš duhovit.
mislio sam na respekt,rekoše da je iz Kragujevca ,a igrala je i za reprezentaciju Srbije,zbog toga!
(slobo b., 10. decembar 2017 18:18)
Da, ali prezime Bulatovic.
Potomak poslednjih crnogorskih komita koje je srpska zandarmerija masakrirala.
Kako Srbi, Hrvati i ostali narodi smatraju da njihovi gasterbajteri trebaju da igraju za njih, tako valjda i malena CG treba imati takve igrace.

Sve u svemu, nebitan sport. Ali jos jedna prilika da "stara kuka" i slicni sire svoj "nacionalni ponos".

BG na pjenu od mora

pre 6 godina

Zanimljivo kako uvijek bolja posjeta ovim zenskim rukometnim prvenstvima, nego evropskom muskom kosarkaskom prvenstvu.
Poceo sam da vjerujem da godinama se lozimo na sportove mimo svijeta.

cetinje

pre 6 godina

Moj neki komentar , bit cu maximalno objektivan.Srbija je usla kao favorit , jer imaju iskusniju ekipu , ako uzmemo u obzir da je CG podmaldila ekipu a iako uzmemo u obzir novog trenera i jos ne izgradjen stil igre i losiju igru u grupi a veoma dobru igru Srbije na drugoj strani i prvo mjesto. Vidim da Srbija ima stegnutu ruku , faktor sto znaju da su blagi favoriti a i cinjenica da nemaju pobjedu do sada u duelima sa CG .Mislim da je Srbija i dalje favorit da dobije ovo ako se konsoliduju ali morat ce da pokazu mnogo bolju igru jer mi trenutno igramo prilicno dobro , posebno odbranu .Navijam za CG , iz CG sam , a misljenja sam da ce na kraju ipak iskustvo doc do izrazaja i Srb pobijedit.Ako moze samo bez nekih ostrascenih komentara jer ovo je ipak zenski rukomet...

slobo b.

pre 6 godina

Kako mi je samo iritantna ova Bulatovicka,sa ovim radovanje posle svakog gola. 

Stvarno čudno ponašanje. Ja sam čuo da treba da se tuguje posle postignutog gola.
(Peki, 10. decembar 2017 17:54)

nisi baš duhovit.
mislio sam na respekt,rekoše da je iz Kragujevca ,a igrala je i za reprezentaciju Srbije,zbog toga!

Tania

pre 6 godina

Sa ovakvim mentalitetom kakav ga ovaj PANTELIJE opisuje, primicite jos vise :) hvala bogu normalna Srbija je sasvim drugacija :) zivjela lijepa Srbija :)

@(PANTELIJA, 10. decembar 2017 22:33)
Mi smo veceras izgubili i zbog toga sto u njima gledamo prijatelje i komsije!!! Dok god u njima ne vidimo najgoreg neprijatelja na terenu sto i jeste nema nam pobede!!! One posle svakog gola skacu i busaju se do nebesa a nase kad daju gol imam osecaj dq bi se izvinili sto su dale gol!!! Sa njima samo tako se moze igrati.

Hvala treneru na dobroj taktici...

pre 6 godina

Ja sam gledao zadnjih 15 minuta, ostaje žal za dva puta napadima za stizanje na 2 razlike, gde bi sigurni psihološki srušili crnogorke, ali realno igrom nismo zaslužili.

U tih 15 minuta što sam gledao, jedno ne kapiram:
crnogorke igraju brz centar jer im je trener sa skandinavskog Cetinja(mislim to nisam znao da ih vodi šveđanin, ali aj sad... čista pobeda crnogorki), znači trčanje, trčanje i trčanje. Klasična škola koju skandinavci sa Cetinja praktikuju i ti držiš buldožer od centra u napadu i igraš na njega samo u 59:15 minutu!

Pa Cvijićeva ako se neće upotrebljavati u napadu, trebalo je stavljati bržu igračicu u igru.

Lopta ne ide na nju, samo se gura na ivici jer nije bilo ni šuteva sa 9m, tako da nije gradila ni pozicije za bekove, a ako se izgubi lopta, čega je bilo i previše ona ne može da trči za brzom skandinavskom igrom koju furaju crnogorke.

Struka po ko zna koji put u rukometu bunar teški!

Glavu dajem da smo igrački bolji od crnogorki, ali džabe dobra vojska kad je general buzdovan.

Parkiraš "tenk" na 6m, a onda tenku nit goriva nit projektile da dopremiš... a na sve ne dovedeš da bude rovovska i forntalna borba kako tenku odgovara, nego brobu daš protivniku u šemu pa dobiješ:

Cvijićeva - prazan tenk na prvoj liniji fronta u borbi sa mlaznim avionima!

Blue_skin

pre 6 godina

Crnoj Gori u zenskom rukometu ne leze jedino sitne i brze rukometasice poput Japanki i Korejki jer im se kroz noge provlace i nase ne mogu toliko brzo i nisko da se sagnu da ih pohvataju. Ostale reprezentacije, pa i ove trenutno najjace poput Rusije, Francuske, Norveske i Holandije mogu da nas dobiju, ali ne uvijek i nikako ne bez teske muke!
Vi koji ste veci strucnjaci od Profesora Ljubomira Obradovica, pa kao znate da treba da igra flaster na Kaci, a on to kao ne zna... Meni ste iskreno smijesni i ne bih ni po' truda ulozio u raspravu s vama. Covjek je citav zivot u rukometu, vjerujte mi da sve zna. ;)
Jednostavno, kad jedna vrhunska ekipa, koja pri tom igra najostriju, najborbeniju i vjerovatno najbolju odbranu na svijetu, udje s ovoliko energije u mec, pogodi prvih 6-7 suteva prakticno bez promasaja, a protivnik pri tom promasi 5-6 suteva od cega su bar 3 ziceri, tesko je kasnije zaustavit. Ko god je igrao rukomet zna sto znaci kad te ponese adrenalin od lakih golova, golova iz kontri i skidanja zicera od strane tvog golmana nakon sto se i pronadje nekako rupa u tvojoj freneticnoj odbrani. Protivniku pada moral, igra na manje od 50%, unisten, demoralisan, na ivici suza, a ti letis. E tad narocito ubijaju u pojam ona glasna radovanja, oni vrisci i krici Jovanke Radicevic kojoj sve ide od ruke s lakocom, iritira te, nerviras se, srljas bijesan u gresku za greskom i mec je izgubljen bespovratno.
A to sto ona ljubi svoj grb... Zar ne treba?
Pozdrav iz CG! ;)

Enter

pre 6 godina

Haha Srbi i sport. U kosarci ih deru Slovenci, u vaterpolu i nogometu mi, u rukometu Slovenci, ostala im jos samo odbojka di ne mogu ni do Olimpijade. Nema im vise ni tenisa...
(drago, 10. decembar 2017 18:01)

- Hrvat i humor ne ideju nikad zajedno.

Stara kuka

pre 6 godina

@prosecni srbin sa tetovazom place hahaha
(dostojevski, 10. decembar 2017)
Zbog ZENSKOG rukometa?Pa Srbe vise zanimaju zvezda i partizan.Vama ostaje JEDINO zenski rukomet.I to mozda.Eto sad Srbi nece moci da spavaju,strasno.Jer Srbija je smesna u sportu.Ne moze medalju da osvoji.Kad ono...srebro kosarka,zlato odbojkasice,brzonza vaterpolo...iiiii VIDIMO SE U RUSIJI prosecni srbomrscu hhahahahaha

Miki kontiki

pre 6 godina

Ало, ради се о спорту, о рукометној утакмици, прецизније речено! Све ово о чему већина људи прича нема везе, не само са спортом, не го ни са најосновнијом културом. Ко је Србин, а ко Црно Горац, сасвим је друга тема и за неку другу прилику. Ја сам Црно Горац, али сам пре свега Србин, што не значи да бих требао да сада причам о томе. Честирати победу бољој екипи и видети колико је сама Србија учествовала у свом поразу, једино је што има смисла дискутовати.

veliki strumf

pre 6 godina

@Zvezdan Da imas nesto u toj tikvi znao bi da smo samo mi mogli da stelujemo poziciju, jer smo igrali poslednji mec i mogli smo da biramo protivnika! Odlucili smo se da idemo na pobedu protiv Koreje i da idemo na Crnu Goru koja je vec bila cetvrta. One sigurno nemaju bolji tim od nas, jedva su se plasirale, nikog nisu mogle da dobiju. Da znas nesto o rukometu, video bi gde gresimo i zasto gubimo.

max

pre 6 godina

Srpske trenere je odavno pregazilo vreme,umesto da obe selekcije vodi neki skandinavac ili Nemac mi se i dalje inatimo.Treba imati debele zivce pa pratiti nas rukomet,kad se tome doda i da igraju protiv verovatno najiritantnije ekipe na svetu(a to ova Crna Gora u zenskom rukometu svakako jeste),plus "faktor" Strajnic,čisti mazohizam.

Nemus

pre 6 godina

Drago, druže i komšija, priznaj da bi se rado menajo sa nama za odbojku. Mi za razliku od vas imamo tu rezultate za ponos, šta vi u tom sportu imate samo zavist. Pa šta ako nas nema na olimpijadi, na prethodnom Evropskom 3, ispred Francuske, Italije domaćina Poljske. U košarci drugar 3 takmičenja, 3 finala. Javi se slobodno kad to postignete to važi i za Slovence. Za razliku od nas oni nisu bili lišeni igrača kao što je Dragić, pa normalno da će nas dobiti, momaki igra, druga priča da je nam Teo bio u ekipi. Fudbal, baš nas derete kontam još bolji one kvalifikacije kad vam golove dali Miha i Deki. Mani se gluposti, dobronameran savet.

Laki

pre 6 godina

Rukometno gledano, naivan poraz, ali od kada su uvedeni "brzi centar" i još kojekakva pravila, mi nikako da budemo u trendu- i muškarci i žene. Drugo poluvreme je pokazalo koiliko slabosti, zapravo ima i MNE, što će im se brzo obiti o glavu.

Goxy

pre 6 godina

Ja odavno pricam da treba dovesti skandinavca na klupu reprezentacije Srbije jer ova spora i bezidejna igra ne vodi nikuda.
Kako je moguce da imamo reprezentativke koje su vodece igracice u svojim klubovima neke su vodece i u evropi da posle onakve prve runde mi odigramo ovako jadno.Odgovor je jasan "SRPSKI MENTALITET"i cuvena parola lako cemo.Ne sporim ja Obradovica i njegov rad,ali nije glavni cilj osvojiti najvise bodova u prvoj rundi SP vec treba odigrati najbolje kad je to najpotrebnije a to je nokaut faza.Previse je Obradovic mlak prema rukometasicama,pogledajte samo Trefilova kako reaguje na TO nebitno je da li Ruskinje vode ili gube.E.dok ne dodje neka faca poput njega koja ce da zavede rad red i disciplinu veruj te mi dzaba nama da imamo i 10 najboljih rukometasica na svetu.Ja vam garantujem da smo mi bolja selekcija od CG,ali verujte vi meni da sam ja znao da ce se ovo dogoditi.I sve dokle god nam reprezentaciju vode ovakvi treneri od nas nema nista ni u muskoj ni u zenskoj selekciji.
Dakle SKANDINAVCA pozeljno Danca poput Vilbeka na klupu i 2020 godine SRBIJA CE BITI OLIMPIJSKI PRVAK... TO POTPISUJEM!

Stara kuka

pre 6 godina

@ogicg
Zenski rukomet do duela sa Francuskom.A u drugim sportovima sem muskog vaterpola ste u rangu Madagaskara.Eto JEDINO ste od Srbije bolji u zenkom rukometu.Vauuuu

Schone

pre 6 godina

Haha Srbi i sport. U kosarci ih deru Slovenci, u vaterpolu i nogometu mi, u rukometu Slovenci, ostala im jos samo odbojka di ne mogu ni do Olimpijade. Nema im vise ni tenisa...
(drago, 10. decembar 2017 18:01)

O kolektivnim sportovima su ti vec drugi odgovorili a sto se tice tenisa Novak je osvojio vise nego svi hrvatski teniseri zajedno u citavoj istoriji njihovog tenisa.

Mito

pre 6 godina

Naslov nije dobar. Mi smo izgubili zbog naših gluposti, koje su stalne u RSS. Otišli smo na pripremnu utakmicu u Bar da nas Crnogorci snime, a oni su nam direktni potencijalni protivnici u 16-tini finala i lepo su nas sačekali. Isto to je uradila reprezentacija SRJ u muškoj konkurenciji koju smo mlatili dok pred jedan šampionat nismo otišli u Umag gde su nas preslišali i otada pa na dalje osim u Beogradu su nam uzimali meru. O igri naših igraćica, koja je bila kriminalna (verovatno zbog nekog kompleksa niže vrednosti u glavi) i neinventivnosti trenera da na Bulatovićevu stavi flastera, da i ne govorim. O tome da su oba golmana imala 10% odbrana što je kriminalno, da i ne govorim. Ovo samo pokazuje da je rukovodstvo RSS neodgovorno i slabo. S poštovanjem

zoran

pre 6 godina

@drago
Čudan jomentar od nekoga ko dolazi iz zemlje koja je morala u baraz do svetskog prvenstva u futbalu, koja ne moze da prodje grupnu fazu na bilo kom prvenstvu u kosarci, kojoj redovno u rukometu srbin karabatic da najvise golova, koja nema ni jednog klupskog predstavnika u futbalu u evropi, koja je srbiji uvek dobro sluzila za dobru gol razliku u vaterpolu..misli malo to tome

benzin

pre 6 godina

Crna Gora. Ogovaraju Srbe kad god mogu, ali vole Beograd, Zlatibor i Kopaonik. I ponasaju se bahato kao da im je to dedovina
(gale, 10. decembar 2017 18:04)

Igra se odbojka, sport, covece, pun mrznje...

remax

pre 6 godina

Cestitam CG na prolasku dalje, igrale su bolje i to je to.
(Brigadir Ultra kop d.o.o, 10. decembar 2017 17:55)

Strašan si bio vizionar što si prognozirao poraz na -5, pravi primer sportskog duha.

Stara kuka

pre 6 godina

@ (BG na pjenu od mora)
Pa vi ovde na srpskom sajtu jedva cekate da Srbija izgubi i da vredjate.Vi vise volite da Srbija izgubi nego leba da jedete.Podsmevate se Srbiji na uspesima koje ima,a ima ih najvise.Kako ste krenuli niko nece biti Srbin,da uopste postoji.Ne sirim ja nacionalni ponos,vec branim moju zelmju od vas srbimrzaca i pljuvaca.Ja nikog ne vredjam al vas bocnem jer ste vi iskompleksirani Srbijom.

Igor

pre 6 godina

@Mitropolit Jovan
Ako cemo posteno, vi ste ti koji se prodajete za neke polovne avione i helikoptere pa izigravate “bracu” Rusima. Mi se nismo uhlebili kod Amerikanaca, nego smo usli u najmocniji vojni savez radi svoje bezbjednosti. Nista nismo trazili niti dobili za to. Ne ulizujemo se, gledamo svoja posla i nismo se zbog nekih polovnih migova zamjerili citavom civilizovanom svijetu.

Opt1mus

pre 6 godina

Neko rece prije par dana kako je ovo nesto kao sa Hrvatima u kosarci...Potpuno si u pravu,samo sto smo mi u tom slucaju Srbija,a Srbija je Hrvatska..Mada znam da nisi tako mislio..:))))A isto tako procitah kako smo nastelovali da idemo na Srbiju,pa kako neko moze da bude toliko glup da to izjavi..Znaci sami smo sebe skoro izbacili sa prvenstva jel?axaxaxaxaxax Pa utakmica sa Brazilom je bila biti ili ne biti,Brazilu je igrala samo pobjeda,imali su zadnji napad za pobjedu i na srecu nas golman je odbranio..I ti to zoves stelovanje?:)))smijesno..Inace,4 utakmice na velikim takmicenjima 3 pobjede i nerijeseno,sve je jasno...Pozz

Aca

pre 6 godina

Dozvolili smo krezubom zapadu da od nas napravi majmune !
(antiDebil, 10. decembar 2017 17:46)

Šta misliš, ko je kriv? "Zapad" ili "majmuni"?

bokelj5

pre 6 godina

treba da vas je stid i sramota,be zelje motivacije amaterski rukomet srbije...tako vam i treba,postidjet ce vas e moji srbijanci veci smo mi srbi u cg nego vi tamo....

Opt1mus

pre 6 godina

Cus ovog QWERTY-ja...Axaxaxaxaxa..Ako Crna Gora ne postoji kao drzava vec 1000 godina,ako izuzmemo nasilno okupatorsko pripajanje kraljevini jugoslaviji,to znaci -100 god,znaci 900 godina,onda je sve imaginarno i svijet je lazan..kao i tvoj nik..pozz

Kontras

pre 6 godina

@ Junker

"Nismo dorasli" jednoj od najjacih ekipa. :)

Ta fraza "niste dorasli" govori koliko veliki kompleks imate. Naravno ne mislim na sve crnogorce jer smatram da smo jedan narod u dve drzave, vec na vas pojedine.

Da li ste vi "dorasli" Srbiji u kosarci (muskoj ili zenskoj, svejedno), odbojci, fudbalu (reprezezentativnom ili klupskom, kako hoces). Da li ste "dorasli" Srbiji u vasem sportu vaterpolu? Da li ste "dorasli" u tenisu mozda?

Da li ste "dorasli" Srbiji u broju medalja na zadnjim OI (Srbija 8, Cg 0)? D

Ili ste kako ti volis da kazes tu "nedorasli"?

Spocitavati Srbiji bilo sta u sportu je nonsens.

Zvezdan

pre 6 godina

gle ga ovaj veliki strumf. ima li sporta da ne pametujes?

naše igraju koliko mogu. Crna Gora je jača ekipa. bili su četvrti u grupi jer su nastelovali da idu nas. ko sto rade Spanci u košarci.

ju ju

pre 6 godina

Srbija i nije neka sila u rukometu, ponadale se jer su imale dobar rezultat u prethodnim utakmicama, ali taj rezultat je posledica malo losije igre protivnika, tj ne srljanja i cuvanja snage za bitne utakmice koje prestoje. Selekcije koje pucaju na dobar sveukupni rezultat ne srljaju od pocetka nego dodaju gas kada treba. Nase kada traba su nadigrane i kao sto naslov kaze "ubijene". Tako da je ovo realno stanje, dalje idu bolje selekcije. Samo sto boli kada ih ovako gaze, i to gaze oh ove sto su sisle sa planine u civilizaciju. Dobro je samo sto su smanjile na prihvatljivu razliku.

Mikii

pre 6 godina

Ko je pratio moje komentare prethodnih dana, igrao je u najmanju ruku kontrahendikep. Ko nije, zalim slucaj. Uvek govorim realno. Ko visoko leti, nisko pada. Borba za deveto mesto ce biti zestoka, hahahahaha

Milos

pre 6 godina

Ne mogu da verujem da su ljudi mislili da mozemo da dobijemo Crnu Goru. Na svakom velikom takmicenju su nas dobile, ukljucujuci i utakmicu u Beogradu. Buducnost koja je perjanica zenskog rukometa je institucija, dvostruki prvak Evrope u poslednjih nekoliko godina, veciti prvak SRJ, SCG i CG. CG prvak Evrope bila u Beogradu.Cestitke Crnogorkama i zelim im sve najbolje u nastavku takmicenja.

Dobrica

pre 6 godina

Ovo je jedna od onih utakmica kada se slavi bez obzira ko pobedio ...

Uprkos smeni generacija, podmlađeni tim Crne Gore nadigrao je kompletnu i iskusnu reprezentaciju Srbije ...

proziran si rvat , a i kratkog pamcenja

pre 6 godina

@makedonce , pa ako mislis da su 4 osvojene medalje u ekipnim sportovima ove godine , 5 evropskih i svetskih prvaka u borilackim olimpijskim sportovima, plasman na SP u fudbalu , Zvezda i Partizan prezimili Evropu....... raspad na svim frontovima , onda mora biti da je Makedonija (hrvatska) postavila takav standard da je ovo raspad.. ah da osmina finala u basketu je ipak uspeh za sva vremena

hohoho

pre 6 godina

Odlične Crnogorke ocitale lekciju našim devojkama.Radičević pokazala klasu devojka puca od fizičke spreme u stanju je da igra u onom ritmu 60 min svaka čast.Inače moja omiljena igračica koja uvek daje 200% posto od sebe i izgara za svoju zemlju i grb pravi primer mladjima.

Mitropolit Jovan

pre 6 godina

Ne znam da li smo u "ruskom čeličnom zagrljaju", mada mi se čini da se borimo i protivimo, kako "ruskom čeličnom zagrljaju" tako i američkoj debeloj zadnjici na kojoj su mnogi našli svoje uhljebije i svoje "junačko" mesto, kojim se ponose i predstavljaju kao vrhunsko junaštvo.

komplexaši

pre 6 godina

To je sport. Ne može se svaki put pobediti, čak i kada si favorit. One su za to svetsko prvenstvo trenirale godinama, a vi ih pljujete. Ko ste uopšte vi da komentarišete igru. Skinite se u gaće pa igrajte!

Boki

pre 6 godina

@Drago Sve ekipe Srbije su na zadnjim olimpijskim igrama uzele medalju.
Dobijete na jednom u deset godina u vaterpolu i vi nas “derete”.
Smesan si kao bioskop.

Bane

pre 6 godina

(drago, 10. decembar 2017 18:01)

Momak ko koga dere u basketu. Ej javi se slobodno kad nas dobijete. Vas u tom sportu deru Holanđani. Što se tiče odbojke tu smo vam pokazali ko ste i šta ste. Hrvate kanda ozbiljno drmaju neki kompleksi. Prate takmičenje na kojoj ni ne učestvuju, e to je žalosno.

koji si ti papagaj

pre 6 godina

i šta sad....sad ćemo da ih pljujemo, jel? a do juče smo ih uzdizali u nebesa....ljudi shvatite , ovo je sport, dešavaju se ovakve stvari u sportu...nekad nekome ko igra protiv nas, a nekad se desi i nama...jok mi smo sa druge planete mozda....
(japi, 10. decembar 2017 19:00)

Sta sad? Pa evo, ja cu da ih "pljujem". I govori u svoje ime, ja ih nisam uzdizao sigurno, ali ovde raja voli da se pali i zari, ne samo na ovom zenskom prvenstvu.

borko

pre 6 godina

Pa reprezentacija bez najboljih rukometasica kakvu smo imali na proslim prvenstvima bi bolje prosla ili u najgorem slucaju ostvarila isti plasman. Pa i da smo poslali bilo koji prvoligaski tim ostvario bi isti uspeh. Pobedio bi Kamerun i Kinu i prosao grupu (cak je bilo dovoljno i samo jednu od ove dve dobiti). Naravoucenije: Lekic, Damnjanovic, Tomasevic i kompanija samo negativno uticu na rezultat. Niste trebali toliko da se trudite da ih vratite.

Maja

pre 6 godina

Raspadate se na svim frontovima..čestitam Crnogorkama
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Makedonce, 10. decembar 2017 20:15) # Link komentara
Preporučujem (0)Ne preporučujem (0)
Baš se raspadosmo, nego gde baš ironija da neko ko se potpiše sa Makedonče piše o raspadu

japi

pre 6 godina

i šta sad....sad ćemo da ih pljujemo, jel? a do juče smo ih uzdizali u nebesa....ljudi shvatite , ovo je sport, dešavaju se ovakve stvari u sportu...nekad nekome ko igra protiv nas, a nekad se desi i nama...jok mi smo sa druge planete mozda....

pepe

pre 6 godina

Ono u grupi je bilo pomalo neozbiljno od strane crnogorki da se zavara trag i da se uzme malo para....
Svako je potcenio crnogorke mocne...
zao mi je sto smo se ukrstili sa njima sad.
Crna Gora do finala..Srecno!

Kontras

pre 6 godina

@ makedonce

Mi se raspadamo na svim frontovima? :) Onda vi nikada niste ni postojali ni na jednom frontu.

Fudbaleri na svetskom, kosarkasi vicesampioni sveta, kosarkasice i odbojkasice sjajne itd. Ono sto je Srbija uradila za 10 godina vi ne mozete za 100.

Ako nas je neko pobedio nek su to crnogorke. Nase su.

zux

pre 6 godina

Radičevićeva je odličan igrač, ali je vrlo nekorektna. Nije poenta u tome da li "ljubi grb" i "izgara" već što to radi paraderski i ispolitizovano. Gledajte je sutra i videćete da tog žara i ljubljenja nema. Neki kompleks jeste... Kako god, Crnoj Gori želim medalju, ali mislim da nisu velike šanse - konkurencija je ogromna.

GoranNS

pre 6 godina

Nisu one nadmocne vec nase promasuju zicere,losa priprema same utakmice ona visoka iz sto igra za cg je trebala od samog pocetka da ima flaster i nije nase trebale da igraju sa njima prijateljske meceve!Sta kome nije jasno u vezi komentatora navija za Srbiju nece valjda za drugu drzavu a kome se to ne svidja ovde neka gleda prenos na njihovoj televiziji.ZIVELA SRBIJA

Stara kuka

pre 6 godina

@ Uzas kakvih sve komentara ima... Kakvi kompleksi nize vrednosti Miloseviceve nacije gubitnika i mrznje prema svemu sto je pobeglo iz ruskog celicnog zagrljaja...
(Doktor, 10. decembar 2017 22:41)

Pa kakvih?Citiraj,napisi?Ja ne znam ko ovde vredja,omalovazava,zeli zlo Srbiji i mrzi Srbe po ceo dan a onda uvece i sebe.Ko je sta od Srba lose rekao sem da smo igrali lose i da je trener procitan,da smo danas bili mlaki i to je to,CG zasluzeno,vise su zelele pobedu.Kakav te Milosevic spopao.

drago

pre 6 godina

Ta ista zemlja je bila ispred prvaka Evrope i dobila ih u skupini, u kosarci obicno isvojimo skupinu, Karabatic je Hrvat, kako te nije sramota?? U vaterpolu vas nabili , protiv Srbije skkr 4:2:5.
Mi odbojku ni ne igramo.

O kolektivnim sportovima su ti vec drugi odgovorili a sto se tice tenisa Novak je osvojio vise nego svi hrvatski teniseri zajedno u citavoj istoriji njihovog tenisa.
Vi imate jednog vrhunskog tenisaca, a mi aralno pratimo nase vrhunske tenisace.

Mi u odbojci imamo 3 srebra na EP i Mladost na Final Four-u.
U nogometu 2:0, sta fantaziras, nikad bas niste dobili. 

Najsportskija nacija na svijetu u kolektivnim sportovima hahahaha hohohoho nisi li malo pretjerao? Nema vas na mapi u nogometu i rukometu, imate svjetske rezultate samo u vaterpolu i kosarci...u obzir mogu uci samo drzave jake u nogometu.
Olimpijada govori ko je bolji.

Eto javio se i drago , posto je Hrvatska ove godine bila blago receno katastrofa u sportu , dobar je i uspjeh Crne Gore
Da, plasman na SP u nogometu, zlato u vaterpolu, finale Wimbledona itd.

Stara Kuka

A od kiga ste izgubili u vaterpolu, to ne spominjes???
covek nabroja 10 sporta i 10 zemlje haha mi bar ucestvujemo na svim tim takmicenjima pa mozes da komentarises nase poraze a sta mi dakomentarisemo vas kada ni ne ucestvujete?


Jako ucestvujete u nogometu. Mi ucestvujemo u svim sportovima osim nebitne odbojke. A da odbojna je turb bitna, sorry.

veder

pre 6 godina

Da li postoji srpska ženska rukometna liga? Koliko ja znam , bar posdlednje dve decenuje, nisam video na rts bilo šta što se tiče ženskog rukometa, niti rezultate mečeva!?
Dakle, eto pitanja za sve tzv.nadležne ili one koji dobijaju pare za ništa, i za nerad: gde vam je ženska rukometna liga?
Otuda ne čudi amaterizam i isto takav pristup vođenju reprezentacije. Sve je privatizovsano, nema sistema, nema rukometnih liga,a bez toga nema rukometa, a dunđeri amateri koji vode rukomet ne zaslužuju nikakav komentar.
Ovo malo rukometašica što vredi igra u drugim ligam po Evropi pa se ne može očekivati da naprave čudo...tužno je gledati 'napaljene' Crnogorke kako luduju kad daju gol kao da su im srpske rukometašice največi neprijatelji...hoću reći koliko smo' omiljeni kao nacija ' u komšiluku!
Bez sistema i višedecenijskog rada, te selkcije najboljih nema uspeha, a amaterski pristup sa neznalicam koje vode srpski sport, uglavnom ,ne donosi nikakav uspeh pa tako ni u ženskom rukometu.
Kada se u škole vrati fizičko obrazovanjem poput gimnastike, rukometa, košarke i atletike onda možemo očekivati kvalitet, i uz sistematki rad i priofesionalizam možemo očekivati i neke međunarodne uspehe.
Zar smo zaboravili da je svaki mali grad u bivšoj nam državi imao rukomet, boks, košarku, atletiku?

NebaCar

pre 6 godina

Dale su sve od sebe u grupi, mozda i nerealno prvo mesto, prerano tempirana forma, nesto slicno kao sto smo mi u basketu kao cetvrti dobili Grke u osmini finala na svetskom, milogorke iskusnije i spremnije psiholoski za ovaj mec, kao cetvrte nisu imale breme favorita, a lako mogu i u finale

Gde ja živim

pre 6 godina

Lepo sam rekao. Ako se ne UPLAŠE biće dobro. Očigledno su se oduzele od straha. Nekoliko stvari.

1. Devojke lepe ste, fine ste, dobre, ali zbog današnje igre treba da vas bude SRAMOTA. Ne zbog poraza, on je sastavni deo sporta, ali za igru treba.

2. Katarina Bulatović, jedan od najboljih strelaca sveta vam daje 5 golova sa 9 metara kao duh sama. Nikome ne pada na pamet da izađe, ne daj Bože napravi faul.

3. Mislim da je prosek golova Radičević protiv Srbije oko 7 ili više. Mrzi me da tražim svaku utakmicu, ali devojka je ekstremno motivisana svaki put, a mi je gledamo kao telad.

4. Ispadanje lopti, situacija kada ste vas tri posle odbrane Čolić jedva dohvatile loptu koja je mogla da ode u aut dovoljno govore o nedostatku petlje u ovoj utakmici.

5. RSS treba da razmisli o dovođenju Trefilova makar kao pomoćnog trenera. Ne mora da radi apsolutno ništa samo neka se dere celu utakmicu.

6. Nadam se da će jednog dana neko iz RSS-a krivično odgovarati zbog odlaska Kaće Bulatović u CG. Ej bre devojka rođena u Kg-u, igrala za nas i otišla. Nikom ništa, puj pike ne važi.

7. Bez bekova se utakmica ne dobija.

8. I najvažnije. Čestitke Crnoj Gori na pobedi, bile su iskusnije, koncentrisanije i bolje. Mada, danas su igrale same.

Eustahije

pre 6 godina

Pa dokle vise. Srpska posla- svi pametni poslike bitke, a sve se zna unapred. Tarabe jedne i sramote. Nemojte vise ucestvovati nigde jer ste ovce za sisanje. Sramota. Pa gde su nam nase klasne zvezde.? Fuj i poh

miki

pre 6 godina

Haha Srbi i sport. U kosarci ih deru Slovenci, u vaterpolu i nogometu mi, u rukometu Slovenci, ostala im jos samo odbojka di ne mogu ni do Olimpijade. Nema im vise ni tenisa...
(drago, 10. decembar 2017 18:01)

covek nabroja 10 sporta i 10 zemlje haha mi bar ucestvujemo na svim tim takmicenjima pa mozes da komentarises nase poraze a sta mi dakomentarisemo vas kada ni ne ucestvujete?

misko

pre 6 godina

Ja ne znam sta se cudite... Pa Milo u svoj klub ZRK Budućnost ulaze ogromne pare... Mi ulaze o pare u fontane, jarbole, Kult Licnosti, BG na vodi, trzne centre.. Mada ni sport ne treba mnogo ulagati...,

Srbijanac

pre 6 godina

Nista gore nema, nego kada ovi moju , srbalji, dizu repku u nebesa koja veze sa zivotom nema. Ja sam jos pre dva dana znao da cemo izgubiti od Djetica, ali sta ti je srBska nebeska glava...Nase nisu zasluzile da prodju grupu, a kamoli da vide polufinale. Kada imas krila koja non stop statiraju, pasevi ispod kolena i visoko iznad glave, konstanto forsiranje centra pored 4 igracice...nema tu sta da se prica, jedna bruka i sramota. Ja sam samo iznenadjen kako nismo izgubili sa 10 razlike.

Кривокапић

pre 6 godina

Тренер је дилетант. Честитке Црној Гори. Биле су много боље. Срећно у наставку.

Kale_Pravi

pre 6 godina

(drago, 10. decembar 2017 18:01)

Procitaj sta si napisao, prst na celo i tisina. Ne omalovazavam ni jedan uspeh tboje reprezentacije...ali na svaki uspeh tvoje reprezentacije, puta tri ili cetiri ide uspeha na stranu Srbije....Budi covek, i vodi racuna sta pises, nije korektno provocirati najsportskiju naciju na svetu u kolektivnim sportovima...i

Cestitam Crnogorkama! Zasluzeno! Kao sto rekoh, posle tekme sa Nemackom, nemo bekove, bar ih nismo imali na ovom SP. Toliko ovom prilikom, nekom sledecom prlikom vise srece. Podrska nasim igracicama!

samo da je protiv Srbije hahhaa

pre 6 godina

Eto javio se i drago , posto je Hrvatska ove godine bila blago receno katastrofa u sportu , dobar je i uspjeh Crne Gore

Objavite mi komentar

pre 6 godina

Raspadate se na svim frontovima..čestitam Crnogorkama
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Makedonce, 10. decembar 2017 20:15)

Koji ti problem imaš, čoveče?

Stara kuka

pre 6 godina

@Mekedonce
Vauuuu ispali u zenskom rukometu.U cemu se raspadamo izmisljeni?
Fudbal na SP,rukomet na EP,u kosarci,odbojci i vaterpolu smo velesile.Zene sjajne u kosarci i odbojci,rukometasice malo podbacile,sve jaci u bazicnim sportovima...vidimo se u Rusiji izmiljeni haha

Stara kuka

pre 6 godina

@drago

U kosarci 22 godine niste uzeli medalju, uz naravno ponizenja koja ste dozivljavali. Kosarka je drugi timski sport na svetu po popularnosti. DAKLE KAO DA NE POSTOJITE.
U odbojci NE POSTOJITE (popularniji sport od rukometa i vaterpola zajedno).
Vaterpolo ne bih spominjao, svako deseto prvenstvo uzmete medalju.
Zenski timski sport necu ni da spominjem NE POSTOJITE.
O tenisu i plivanuju necu ni da pricam. Djokovic i Cavic. Cuj Cilic hahahahahaha.
Fudbal-ako je cilj plasirati se onda ok. Da vi imate prvaka Evrope i finalistu, usati bi vam bio zacementiran umesto bana Jelacica i kao papagaji bi to spominjali svaki dan.
Rukomet-e tu ste velesila, nema sta. Mada ste i tu nekada dobijali po usima od Srbije zestoko.
2001 Srbija je uradila sto niko nije, zlata u istoj godini na EP u kosarci, odbojci, vaterpolu (sve muskarci naravno) i bronza rukometasa na SP
2012 zlato vaterpolista, AUS OPEN Djokovica, srebro rukometasa.
2016 Rio-DRUGI iza Amera u timskim sportovima.
O medaljama na OI, EP, SP ne zna covek sta pre da stavi. Da pratis sport znao bi da je najtrofejniji sport Ex-Yu rvanje, da najvise ima Srba pa Hrvata tu.
Uostalom, znamo koliko mrzite Srbe, eto mi smo smesni a vi najbolji. Samo tako nastavite. PS jel vam treba dobrih golubova letaca, a imamo i dobrih camaca na Moravi i Dunavu. Cisto onako pa mozda vam pomognemo :)

Mirko

pre 6 godina

Nikada ali nikada dok je sveta mi nece biti jsano da mozes da igras sa vicesampionom i sa domacinom egal a onda te otrese CG i sto je jos bolnije od samog poraza je nacin..kao da je u ovu utakmicu ubacena neka omladinska reprezentacija.

Toliko grca i straha ja ne znam o cemu se radi u nasim genima kad je rec o ovom sportu ?!

I kao i obicno pred kraj kad vec nema nikakve sanse onda cemo na tren da se kao nesto vratimo ali nedovoljno..i uvek tako !!!


Prvi u grupi budes i ispanes odmah ..neverovatno !!!

Pera Kojot

pre 6 godina

Ove nase nemaju glavu za ovake utakmice,i rukometasi ce ovako proci ako ne bude i gore.Zato molim celnike RTS-a da neodkupljuju prava prenosa i spasu nad nerviranja nego da te pare proslede za decu bez roditeljskog staranja i njih obraduju za predstojece praznike.

bole bgd

pre 6 godina

Jeste li brojali koliko je Andrea Lekić lopti izgubila, pogrešno dodala, loše šutirala? Gde su oni koji su tvrdili da je Lekić "lider" ekipe? Andrea je samo jedna plašljiva rukometašica koja potpuno "izgubi glavu" kada se igraju važne utakmice, a naročitu ako je "gusto" u zadnih 5 minuta.Ista Marko Vujin!
A na pitanje zašto najbolji šutre kod rivalki Bulatović nije imala "flaster" od poćetka utakmice, mogu jedino da kažem:pogledajte kakvu facu ima naš selektor!

srednji bloker

pre 6 godina

Pogrešan naslov. Ubile sebe same sopstvenim greškama i lošom taktikom. I još nešto. Števin i Stoiljković ništa nisu pokazale na ovom prvenstvu. Ne znam zašto ih je uopšte vodio.

my way

pre 6 godina

nekim igračicama se treba zahvaliti(Lekić,Damnjanović,Tomašević...)a sa ostalim nastaviti rad
(vlada, 10. decembar 2017 19:52)

Наравно, избациш најбоље и најкреативније бекове, па онда не мораш ни да бринеш о одбрани, фластерима на Булатовић, брзом центру, јер онако голове давати нећеш никоме, те шансу за победу и нећеш имати. Чињеница, овакав улазак у утакмицу где ти играш онако како противнику највише одговара, а познајеш га као самог себе је необјашњива. Зашто се и како то десило знају само стручни штаб и девојке. Индивидуални квалитет и квантитет јесте на нашој страни и у потпуном распаду система да је утакмица трајала још 10, можда чак и само 5 минута ми би само на основу тога добили. Никакве револуције, захваљивања, никакве главе ни било шта слично, нама сада само треба рад, све имамо што је потребно. Иде нам на руку чињеница да сваке године има велико такмичење, следеће ЕП, 2019. СП, 2020. ОИ и ЕП, 2021. опет СП итд, а све наше девојке ће бити у најбољим играчким годинама за свих тих 5 великих турнира. Дакле, далеко је ова пропуштена прилика од "сад и ко зна кад". Што се тиче младих последња екипа која је била јака је генерација Марије Обрадовић и Тамаре Георгијев/Радојевић, али увек искочи по нека девојчица. Поготово од леворуких играчица не треба заборавити да због повреде није било младе Анђеле Јањушевић и да долази велики бисер српског рукомета Лидија Цвијић. Дакле, главе горе, анализа, систем, уигравање и у успехе у будућности.

veliki strumf

pre 6 godina

Nakon 3-3 i one zafrkancije Sanje Damnjanovic iz sedmerca u ovako vaznom mecu (zbog cega bih je zakucao na klupu do kraja utakmice), neverovatan pad u igri. Napad uzasan, u gol nismo sutnuli 10 napada, odbrana u raspadu - pustamo ih da sutiraju same sa 9 metara, a to je upravo ono sto nikako ne smemo. Primismo 6 golova za redom, tragikomedija.

mikin

pre 6 godina

Ovo je bilo samo pitanje vremena. To se videlo u utakmici sa Holandijom gde smo sigurnu pobedu jajarskom igrom ispustili. Videlo se to i u Mecu sa Nemackom. Evo rezultata naseg odnosa sa "bratskom" drzavom a ne odnosa kao i sa svakom drugom. Ovo je prica o kravi koja da 20 litara mleka pa onda se ritne i prospe sve.

bss

pre 6 godina

Odusevljavaju me ovi genijalci koji razlog poraza vide u tome sto selektor ne igra flaster na Bulatovicki :) A ne pada vam na pamet da postoji razlog za to? Urnisale bi nas kada bismo igrali flaster, jer su jace, brze i svako tamo moze da sutira sa distance. Gledajte sta nam je Radicevicka napravila, 9 golova, uz jedan jedini promasaj. A vi kmecite o Bulatovicki.
Nije vam razlog to sto su od nas neuporedivo bolje u odbrani? Ej, na 9 golova nas spustile u prvom poluvremenu, posle igrale gol za gol, sto njima odgovara jer se manje umaraju nego kada igraju onu cvrstu odbranu. Uozbiljite se malo “strucnjaci”, to sto vi pojma nemate o rukometu, ne znaci da je selektor neznalica. On zna zasto nije igrao flaster, jer zna protiv kakvih igracica igra.
To je kao da neko iz CG kaze da su trebale flaster da igraju na Cvijicki.

SP u kosarci je gledanije

pre 6 godina

@bg na pjenu od mora, gresis ali jako , kosarka itekako ima posjetu , ako mislis usporedjivati ep u kosarci u Turskoj to je istina ali to je bilo samo ovo prvenstvo , inace je i Euroliga u kosarci u prosjeku prilicno popunjena tj. gledanija nego liga prvaka u rukometu, ali opet i jedan i drugi sport jos moraju dostici 60 000 ljudi koje je bilo na utakmici na ep u odbojci

Stara kuka

pre 6 godina

@drago
Dragice ja mislio ti ozbijlniji sagovornik.Da smesni smo a sto se tice timskih sportova svi bi se menjali sa Srbijom.Sta su drugi uzeli prosle godine u Riju,sta su uzeli ove godne na raznim prvenstvima?Ni blizu koliko Srbija.Tvoja Rvatska je na EP u kosarci opet brzo i to ponizena u 1/8 finala otisla doma a Srbija sa trecim timom uzela srebro.Spominjes kosarku a gubite od Holandije.U odbojci Rvatska ne postoji,a Srbija uzela zlato u zenskoj i brzonu u muskoj konkurenciji.U vaterpolu je Srbija nastavila niz medalja a u fudbalu se plasirali na SP.Ostali sem Hrvatske?

Mario

pre 6 godina

Čitajući ove komentare imam osjećaj kao da je večeras igrao Izrael protiv Palestine u najmanju ruku. Tolika količina mržnje i ludila kao da smo jedni drugi na kolčeve nabijali... Balkan je sve mučnije mjesto za život a i ovo malo normalnog naroda što još nije pobjeglo ima da pukne.

peskir

pre 6 godina

Trba unaprediti nasu reprezentaciju. Smanjiti im plate, jeftinije dresove, da same placaju put, ako one nece ima dosta devojaka za rotaciju jedno dve godine a nakon toga ugasiti svetlo i udariti rezu ! Sve je danas biznis a ko nije za sebe nije ni za drugog.

Jovan

pre 6 godina

@slobo b
Kakve veze to ima druze? I Prlainovic je rodjen i odrastao u Herceg Novom pa slavi svaki gol protiv CG. Jaka stvar gde je ko rodjen, vazno je kako se oseca.

Jovan

pre 6 godina

@veliki stumf
Ti decko pojma o rukometu nemas. Gubimo zbog onoga zbog cega uvek gubimo, zbog cega su one bile sampionke Evrope i zbog cega i jesu jaci tim. Fizicki su dominantne u odnosu na nas, odbrana igraju za 3 klase bolje od nasih, a individualni kvalitet im je visi i raznovrsniji. Dok oni imaju Bulatovicku koja rastura sa distance dok se nase lome da sprece Radicevicku ili neku drugu da napravi prodor, mi to nemamo. Zato cuti kad ne znas i ne izigravaj strucnjaka. Statistika je odraz stanja na terenu, a stanje na terenu je odraz kvaliteta. Jok, nemaju bolji tim, nego nas sa losijim deru 5-6 razlike sa pola snage! To sto su neznalice odlucile da idemo na Crnogorke, jer su kao i ti rukometne neznalice, je vec stvar inteligencije. Ej, one IZABRALE da igraju protiv ovih!

dortmund

pre 6 godina

Pitanje za trenera Obradovica : Kako se igra odbrana.!!?? Razumem zenski varljivi mentalni sklop ali da se ovako pogube 40 minuta igre prosto neshvatljivo. Lekic zalutala, Dmitrovic sutira kao pionirka , Sanja nije u hali ... e pa sa krilnim golovima ipo nekom idbranom se ne dobija ova Crna Gora koja nista nije narocito ali je njihova motivacija odlucila mec. Cviji svaka cast i krilima ali Obradovicu ti si krivac za ovak poraz !!! trunke zivota nije bilo u tebi . Kako su pevale himnu tako i zavrsile

neobavesten

pre 6 godina

Ja tek sada saznajem da ovo nije ni cetvrtfinale kako se u nekim vestima i komentarima provlacilo, vec tek osmina finala. Pa mi nikad ranije nismo ispali, a kazu da nikad jaci nismo bili. Kako je to moguce?

katastrofa

pre 6 godina

Crna Gora bez 9 od svojih 12 najboljih rukometasica. Ali i ove tri su dovoljne da pobede nas najjaci tim. Ali ne treba zaboraviti da su mlade anonimne igracice Crne Gore daleko bolje od nasih mladih jer mi imamo katastrofalne mladje selekcije godinama i ako ima ponekog talenta, on je unisten.

aha

pre 6 godina

@Tania
Ajde ajde, da se ne pravimo naivni i ludi :) Mi smo zvizdali njihovoj himni, skandirali im najgore i najprizemnije moguce uvrede u Areni, a prouzrokovali smo i skandal koji je razotkrila svedska televizija kada smo mimo svih pravila provukli zvucnike ispod tribina da bi nasi “navijaci” mogli da cuju koji sledecu uvredu naredjuje huligan da uzvikuju, kako bi to sve bilo sinhronizovano. Tako da nema razloga da izigravamo neku dobrotu, nasi ljudi su ti koji njih mrze i omalovazavaju, a ne obratno. Dosta vise tog licemerja i izigravanja nepogresivog, dobrog, naivnog naroda punog ljubavi.

cg

pre 6 godina

Klikovac 95 god,Grbic,Pavicevic,Malovic,Nenezic,Ujkic 96 god , Jaukovic 97 god, Konatar 98 godiste... i plus igramo bez Mejmedovicke i Jovanovicke,dvije igracice iz prvih 7! Kad nas sad niste dobili...

Stara kuka

pre 6 godina

(drago, 11. decembar 2017 00:43)

Ko je rekao da smo mi broj jedan u timskim sportovima? Nismo ali jesmo BROJ 2, iza Amerikanaca. I to upravo na Olimpijadi koju spominjes. I ove godine UZMIMAMO medalje u timskim sportovima. Smejes se odbojci koja je popularnija u svetu od rukometa i vaterpola zajedno. Spominjes vaterpolo gde je Srbija izgubila posle mnogo utakmica i zlatnih medalja, a opet uzela bronzu. Ja vaterpolo ne bih spominjao da sam na tvom mestu, posle silnih zlata Srbije i onih pobeda i rezultatskog ponizavanja. E ako su glineni golubovi, camci, jedrenje...i ostali sportovi bitni, onda vazi. Menjali bi sve te medalje za nase timske sportove, posebno kosarku. A Hrvat kad nema argumente onda spominje klupski sport. Eto u odbojci imate Mladost a kad vam Srbi kazu za fudbal da je Zvezda bila prvak Evrope a Partizan u finalu, onda to ne vazi, onda ne vazi klupski sport.

veliki strumf

pre 6 godina

Ima li neko mozga u nasem timu i strucnom stabu? Od 10 golova, 8 smo primili na isti nacin, od toga Bulatovic 5 iz najobicnijeg skok suta sa 9-10 metara. Zna li neko da odigra flaster na njoj, da joj izadje makar u blok ili ce da nas trpa do kraja? Sramna igra, odrase nas. Bezvezarija totalna.

Rajko

pre 6 godina

Setimo se samo onih dana ne bas u tako dalekoj proslosti nase reprezentacije uzimale medalje. Tada smo imali ozbiljan savez sa gospodinom Velimirom Marjanovicem na celu. A danas sarlatani. Ovo je posledica neozbiljnog rada u savezu!

rosa u podne

pre 6 godina

Cestitke Crnogorkama, bravo i za nase! Bice bolje sledeci put. A za vas sto se prepucavate: mnogo ste svi agresivni. Smirite um, izjescete sami sebe.

vlajzi

pre 6 godina

Raspadate se na svim frontovima..čestitam Crnogorkama 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Makedonce, 10. decembar 2017 20:15) 

Koji ti problem imaš, čoveče?
(Objavite mi komentar, 10. decembar 2017 21:07)

Sta se primas bre? Pa provokatorcic mali anonimni... Ima ih koliko oces ovde. Preskocis i citas dalje.

Stara kuka

pre 6 godina

@Makedonce

Mislis svi protiv Srba.Slabo znas a i humor ti je slaba strana.Kad su Rvati bili dobri u tome?Tesko tesko...zato i volite da gledate srpske filmove i serije.

ej junace, jer vidis sta iz te rupice

pre 6 godina

@igor , znaci mi kupimo od rusa avione , pa smo izdajice, vi se uvucete NATO savezu koji je i vas bombardovao pre samo 18 godina ,jos radi svoje bezbednosti i to je veoma hrabar potez hahahhaa - ma vazi ocito kod vas junastvo ima potpuno drugo znacenje nego u ostatku svijeta

Pera Kojot

pre 6 godina

@drago

Srbija je u Riju uzela 4 medalje u timskim sportovima, Hrvatska jednu. I to je u finalu vaterpola ponizena od Srbije. Srbija je 2017. godine uzela srebro u kosarci (Hrvatska ponizena u 1/8 finala po obicaju), zlato u zenskoj odbojci, bronzu u muskoj odbojci (Hrvatska u muskoj nije ni ucestvovala po obicaju a u zenskoj kao da nije), plasirala se na SP u fudbalu i igrace na EP u rukometu. Hrvatska u zenskom rukometu nije ni ucestvovala. Spominjati tenis je uzaludno, a tek je smesno spominjati Mladost u odbojci u nedostatku uspeha u tom sportu. Onda bi Srbi trebalo samo da trube o Zvezdinoj tituli jer usati u Hrvatsku nece nikada pa ni tad. Odlucite se jel pricamo o reprezentacijama ili klubovima. Nastavite sa golubovima, camcima i jedrenjem. Ah da i standardna srbomrznja. Eto vasa braca Crnogorci, Albanci i Bosnjaci su sjajni u sportu. Super sve.

drago

pre 6 godina

Stara Kuka

Veslanje i jedrenje su veliki sportovi. U jedrenje se ulaze 5 puta vise nego sto Srbija ima ukupni BDP. A samo u veslanje je lani britanski savez ulozio 22 milijuna eura.
Ne bi mijenjali ni jednu medalju za zensku kosarku i odbojku a vi bi sve za nasu nogometnu, to je istina. Sta ce tek biti kad a ljeto osvojimo SP. Da su vasi nogometasi osvojili 5 Liga Prvaka zaredom sad bi bili kao Sveti Sava.
Zvezda prvak a najbolji igraci Hrvat, Crnogorac i Makedonac. Moze tako i Hajduk dovesti Ronalda i Messija pa ce biti najbolji.
U zadnje 22 godine smo bili 4. i bezbroj puta bili u 8 u Evropi i svijetu. Istina daleko je to od onoga kad smo bili evropski, svjetski i olimpijski prvaci (pola relrezentativaca smo davali), pa visestruki evropski klupski prvaci ali vratit ce se sjajni dani nase proslosti. Tako je uvijek sa onima koji imaju tradiciju.

ju ju

pre 6 godina

Sve selekcije po grupama igraju onoliko koliko je potrebno da se prodje dalje da bi kasnije pojacale, nase od pocetka idu jako i u nokaut fazu ostanu bez snage. Upravo to gledamo i ovoga puta....

Aleksa

pre 6 godina

Au ovaj Strajnic... Poslednji minut u prvom poluvremenu i nasa promasi zicer i on kaze cudo da crna gora ne vodi bar 3 razlike,a oni vode sa 5,hahaha kakav lik majko mila

mladen

pre 6 godina

Srbija u rukometu nije nista. Nema nikakve rezultate ni u jednoj muskoj ili zenskoj selekciji. Sem Cvijic, Krpez i Colic, mi u odnosu na CG nemamo ni jednu drugu igracicu koja moze da im parira. Andreja Lekic odavno nije ni zdrava ni spremna. Damjanov nista posebno na celom prvenstvu, samo je Cvijic pokazala da je klasa. Mogle su proci samo da su namestile mec sa Korejanska i odigrale nereseno, jer bi isle na Japanke. Nikoga boljeg nismo pobedili vec godinama. Ovo je maksimum. Tacka. Lepo neko napisa rukomet odavno nije vrhunski srpski sport.

senad

pre 6 godina

Takav los mentalitet slabo ko ima jos kad su znale koje protivnik pocele su da pricaju mi smo favoriti oni imaju podmladjenu ekipu idemo na medalju i posle puknu u prvom poluvremenu.

Dag Kristi

pre 6 godina

Po meni nikakvo iznenadjenje,lose bekove imamo mnogo.Sada se vidi koliko fali Liscevic,jedina nasa brza igracica na bekovskim pozicijama.Ona bi koliko toliko neutralisala taj famozni "brzi centar".

Mario

pre 6 godina

@PANTELIJA
Polako diši i opusti se, ovo je bio samo jedan običan rukometni meč, sasvim nebitan trenutak i u tvom i u mom životu. Nema mržnje prema Srbima, nema zakletih i najgorih neprijatelja, nema klanja, nema haosa...djevojke su samo odigrale još jedan meč u nizu i sad odoše da spavaju, navikle su i na pobjede i na poraze. Spavaj i ti, već sjutra će ti biti bolje.

Aleksa37

pre 6 godina

Nevjerovatni komentari. CG je jedna od najboljih ekipa svijeta, uvijek i bila. Zenski rukomet ima tradiciju u CG i redovno tucemo skandinavske ekipe. Makar dok je Adzic bio trener. "Buducnost" hara evropom. Kakvo god da je takmicenje u zenskom rukometu, CG je uvijek jedan od favorita. onda se vi cudite kako je Srbija "lose" igrala :-). ije vam palo na pamet da nisu dorasli jednoj od najacih ekipa?
(junker, 10. decembar 2017 23:54) # Link komentara

Није нам пало на памет. Не пада нам напамет ни то да смо ми реално ..... Аустралију на Олимпијади иако смо од њих изгубили у групи са двоцифреном разликом и да су се они пушили од беса и суза јер су веровали да ће играти финале са Америма. Реално, Црна Гора је држава у којој је женски рукомет јак. Искуство које имају, репрезентација која заједно игра дуго, Будућност као сјајан тим који деценију и више ствара играчице светског калибра...све су то фактори који добрано доприносе победи ЦГ. Ми смо до прошле године имали бојкот репрезентације, крш стање у савезу и у тиму. Свака част девојкама и на овоме. Али, ако омаловажавамо победу Црногорки, правимо сами себе на будале. Прво зато што групе фаворитима служе за разигравање (ту мислим на ЦГ, не на НЕМ/ХОЛ) друго зато што смо више од једном на тај начин ми у кошарци долазили до финала, а и до титуле....Браво за Црну Гору, волео бих да освојите, да бар можемо да се јадамо како смо изгубили од будућих шампионки света :) Срећно!

Иван

pre 6 godina

Предвидљиво. Наши не умеју никада да играју против "браће" и "сестара". Не може тако, у спорту мораш имати мотив да растуриш противника или завршаваш као Ђоковић и наше рукометашице против Црне Горе. Ноншалантно извођење седмерца најискусније играчице (Дамњановићеве), промашени зицер, константно шутирање метар изнад гола... У таквим ситуацијама може да нас извуче само селектор неком тактичком замишљу, али он никако да стави фластера на Булатовићеву. И тако ћемо завршити ово такмичење на којем смо могли да одемо далеко. Ако нешто не променимо.

Dragan Jurić

pre 6 godina

Napljuvaste ma ovde kad sam preksinoć napisao:
"Bojim se da su se Crnogorke više obradovale nama nego mi njima..."
Eto, neko se razume u rukomet, a neko baš i ne...

shone ns

pre 6 godina

Nije sramota izgubiti. To je sport. Ali na ovakav način. Zar se tako brani grb Srbije. Priprema utakmice, a i samih igračica čista nula. Sve čestitke Crnogorkama na viteskoj borbi za prolaz u cervrtfinale.

Djoksa

pre 6 godina

Rekao sam da imamo trenerske stručnjake sa prepotopskim shvatanjem rukometa. Promeniti čelne ljude u rukometnom savezu koji postavljaju kadrove po kumovskim i rođačkim vezama i dovesti skandinavskog trenera za selektora. Isto tako i u muškom rukometu. Igrački kvalitet posedujemo, samo što ih vode ljudi sa shvatanjem rukometa od pre 30-49god.

disi drago, to je samo sport

pre 6 godina

uf kad se hrvat drago javi na mec srbija-cg, ajde bar pisi da te razumemo, u svakom slucaju Srbija je daleeeeeko bolja od hr u sportu - 4 medalje u kolektivnim sportovima, plasman na SP u fudbalu, Zvezda , Partizan , 5 svetskih prvaka u borilackim sportovima itd. kod vas ove godine jedino Perkovic, Srbic, vaterpolo, i to je to, e h da i cuvena osmina protiv Rusa inace Karabatic ti je Nislija

zalosna sova

pre 6 godina

Kad su pevale himnu,po nacinu kako su to radile,videlo se da cemo izgubiti.Dok se kod njih videla odlucnost,kod nas strah.Plus sto je nas selektor,pao kako po pitanju motivacije,tako i taktike.Ko je jednom gledao rukomet,zna da se Bulatovic,ne sme pustati na sut,a mi celo vreme pustamo.Sta reci kad njihov selektor na tajmautu,kaze,kako je odlicno,sto mi igramo odbranu kakva njima odgovara.Sam covek se iznenadio taktici naseg trenera.

ivan

pre 6 godina

ove nase kao da su pale sa marsa a su lose ljudi pa hte je ta lekicka sta ona igra ova bulatovicka je majstor sa nju iskreno ove su toliko lose nepitaj

Laki

pre 6 godina

Gledao sam Crnogorke protiv Rusije i Japana i znao sam da će nas razbiti. Fizički su dominantnije, pa u istom stilu rukometa možemo samo da nastradamo sa njima.Naše su dosad imale taktiku usporavanja protiv Nemica, Holanđanki, Korejki, a taj ritam apsolutno odgovara stamenim Crnogorkama. Nema šta, Milin nacionalni sport, radi se ozbiljno, strani trener itd.

94

pre 6 godina

Ja znam da je Strajnic ne zamenljiv lik, ali ipak mislim da bi pod hitno trebali da zaposle NOVE komentatore. Uz nasu igru, junakinje Crnogorske i ovog gospodina samo moze da se oboli...

poznavalac rukometa

pre 6 godina

Kada sam video da nase zele da pobede Koreju, a ne da ih puste da izjednace, prestao sam da pratim prvenstvo. Sta mislite da li bi izgubili protiv Japana? Za Crnu Goru sam znao da imamo manje sanse cak i nego protiv Danske, tako da sam tek sad cuo za rezultat. Mislio sam da cemo ubedljivije izgubiti.

garfild

pre 6 godina

Nažalost treba biti realan i reći da naše rukometašice nisu vrh svetskog rukometa. Teška grupa je dovela do toga da podbace u današnjoj utakmici. Sistem takmičenja je takav da jednostavno nijanse odlučuju i u velikim slučajevima raspoloženje golmana, a naše danas jednostavno nisu imale raspoloženog igrača za današnju utakmicu.

marko

pre 6 godina

Obradoviću sram te bilo,neznalico jedna,igraš 6 _0,bulatovićka nas puni,svaki iole pratilac rukometa vido što ti ne vidiš,ti si samo druge lige gde si i danas,dinamo vranje

Makedonce

pre 6 godina

Čitajući ove komentare imam osjećaj kao da je večeras igrao Izrael protiv Palestine u najmanju ruku. Tolika količina mržnje i ludila kao da smo jedni drugi na kolčeve nabijali... Balkan je sve mučnije mjesto za život a i ovo malo normalnog naroda što još nije pobjeglo ima da pukne.
(Mario, 10. decembar 2017 22:18)

Da nismo takvi kakvi jesmo...da se ne šalimo na svoj i tudji racun..vec bi odavno puknuli ko kokice..

drago

pre 6 godina

Disi drago, to je samo sport

Pa 100 puta vise vrijedi sto su nasi nogometasi 5 puta zaredom uzeli LP kao glavni igraci (Mandzukic 2 gola u finalima, Modric 2-3 asista, Rakitic gol) nego svi vasi uspjesi u sportu. Pa vi kad ste imali Vidica i Ivanovica u finalima bilo je milijardu komentara o njima a ni asistirali za gol nisu vec su uglavnom sluzili da se Barca izivljava na njima.
Znaci imamo Modrica kao osvajaca LP, 5. i 6. igraca svijeta (vas ni jedan nije bio tako visoko), Perkovic uvjerljivo najbolja atleticarka svijeta, Srbic, vaterpolisti i veslaci svjetski prvaci, Cilic finale Wimbledona, plasman na SP u nogometu.
Puno je toga pa ne mogu sve popamtiti. Slobodno navedite jos nesto.
Karabatic je Hrvat, to Nislija ne znaci nista a ni nije Nislija, cijeli zivot je u Francuskoj. Gobac je njegovog starog odbio kad mu ga je nudio na sastanku u Montpellieru jer smo tad imali Lackovica. Vi to mozda ne znate.
Borilacki sportovi, haha tu nam nikad niste bili ni do koljena. Miocic, Filipovic i Hrgovic misaona imenica za sve vas.

aj da je doslo i vasih 5 minuta u ovoj godini

pre 6 godina

@ogi cg , u Srbiji nema ni jedna igracica koja se bavi profesionalno jer su plate vrlo cesto u teskom kasnjenju , savez nam je u rasulu , s mladima se uopste ne radi , nama treba jedan financijski stabilan klub kao Buducnost, i onda bi se drukcija prica pricala, Crnogorkama svaka cast ,tebi licno ako je uspeh plasman u cetvrtfinale onda stvarno imas niske standarde

drago

pre 6 godina

cinjenice

Pa niste vi nego smo mi imali 5 puta evropskog prvaka. Haha da nisu ti treneri igrali za Jugoplastiku. Sta cemo sa Cibonom i Novoselom. Ko je stvorio Zadar sa Kresom, Giergijom i Jugoplastiku sa brwvom Tvrdic, Šolmanom, Skansijem i Jerkovom?
Najbolji igraci te Zvezde Srbi?? Haha sad svi sve rekao.
Jedrenje je sport u koji se ulazu megalomanske cifre a Hrvatska ima medalju u nogometu i u svim sportovima, sto vi nikad necete imati.
Hsjduk i Dinamo su prodali milion vrhunskih hrvatskih igraca u strane klubove.
Odmah bi sve promjenili za nasu medalju u nogometu kao i to da vasi igraci osvoje 5 LP-a kao glavni igraci. Smijesan si i isfrustriran zbog toga.

STEVO

pre 6 godina

Obistnilo se ono o čemu sam poslije Korejanki govorio a dobio masu minusa da doći do medalje će biti jako teško iako su sve reprezentacije ušle u podmlađivanje u postolimpijskoj godini. Tako smo i došli do medalje prošli put mada i toga ne bi bilo bez domaćinstva, a da ne govorim o našoj struci koja je ove godine u obe konkurencije u mlađim kategorijama imala sveukupno jednu pobjedu i jednu neriješenu utakmicu. Tako je unazad već deceniju a vi pucajte minuse. Isto će proći i muškarci, nemojte imati iluzija.

pop

pre 6 godina

trener je šupalj. kako ne vidi da nam ona bulatovićka stalnondaje golove? zašto joj ne zalepi flaster?
....i ako vrć plaćamo rts zašto ne možemo da biramo ko će da nam komentariše?

kris

pre 6 godina

Nisu one krive, već naša prevelika očekivanja. Ali takvi smo mi, nakon jedne dobre utakmice, već smo prvaci i gledamo kakav je put do finala i podcenjujemo sve ostale. Tako i svi odjednom dižu Alimpijevića u nebesa i pričaju o TOP 8,a sutra posle prvog poraza će ga terati. Odlutah od teme, ali slična je situacija. Inače, naše rukometašice, kao i muškarci igraju neki staromodni rukomet, kakav su još igrali Vujović i Isaković. Jednostavno nas je pregazilo vreme, a uzrok je u savezu i celokupnom stanju u rukometu.

Fei Li

pre 6 godina

E ovo je bilo u stilu hrvatskih košarkaša, u prvoj fazi i teškoj grupi super, borimo se, ma razbijamo, budemo prvi, očekivanja rastu - a onda čim dođe nokaut faza gubimo čim izađemo na teren.

Sav trud iz prve faze propo.

U rukometu smo odavno luzeri u obe konkurencije sem kad igramo kući, šteta, mnogo više sam očekivao od devojaka, po kvalitetu su za medalju ali sad je zalud pričati - ćao, zdravo.

Marko

pre 6 godina

Niko ne pominje cerku selektora, Mariju? Da li je neko video kakve faulove ona pravi? Toliko ocigledne da je to strasno. Takodje, da li je neko video koliko lopti ona trosi i koliko faulova u napadu pravi? Ne samo na ovoj, vec i na prethodnim utakmicama. Npr, kad smo zaostajali sa -3, i mogli do -2 od nje je dosao faul u napadu.. Nisam cepidlaka, pratio sam svaku utakmicu i analizirao sve, onako da kazem "polu-laicki" iako mi je majka bila rukometasica. Da li bi bila tu da joj tata nije selektor.

E sad, generalno, ja sam se slicnog pribojavao gledajuci sve utakmice nase reprezentacije. Mi podosta zaostajemo i za Nemkinjama, Holandjankama, itekako za J. Korejom. Sve ove reprezentacije igraju neuporedimo brzi, lepsi za oko i generalno kvalitetniji rukomet. Nama uvek daju lake golove, mi se dobro izmucimo, mahom individualno da damo gol. Kod nas nema timske igre. Dovoljan je pokazatelj cinjenica da niti jedno9 ne napravismo visak sa igracem vise i lak gol, sto bi trebalo da bude najlakse i najlogicnije.. Jedva cekam da Lekici Damnjanovic zavrse karijeru i zamene ih mladje.. A pritom se stil nase igre promeni iz korena! Dotad, najv. necu vise pratiti zenski rukomet iako sam strstveni navijac, jer ovo veceras je prosto nedopustivo. Ta nosalantnost i odnos prema igri. Ni Madagaskar u bilo kom uzrastu, polu, konkurenciji ne bi zasigurno dozvolio 6 uzastopnih istih sut-promasaja :-):(

Niko

pre 6 godina

Radicevicka 32 g Bulatovic 34 ostale djevoke najstarija Klikovac 26sve ostale 18 19 god toliko da se zna koliko smo iskusni al ipak se boje od CG pozdrav za Srbiju

dex

pre 6 godina

Ovo je potpuno ocekivano. Glasao sam danas da Crna Gora pobedjuje. Po obicaju, posle par solidnih utakmica u grupi, polete i onda dolazi otreznjenje. Pricalo se i ovde kako cemo dobiti Crnu Goru, medjutim, daleko je ova ekipa od takvog rezultata.

dragan

pre 6 godina

Cestitam Crnogorkama jos na poluvremenu lagani prolazak u cetvrtfinale. Njihova motivacija je mnogo vece od srpske, one "grizu", idu u kost, igraju fanaticno borben u odbrani. Sa druge strane grupa isprepadanih devojaka, koje sutiraju prvih osam lopti dva metra preko gola, u odbrani su kao sir, i sa jasnim izrazom na licu koji govori da one ne veruju ni sekunde da mogu da dobiju. A sve su to veoma veoma iskusne igracice i Lekic i Damjanovic i Lavko i Dmitrovic, i Cvijic i Tomasevic itd itd. O selektoru i njegovom iskustvu da i ne govorim. Odakle toliko strah? Nemoc? Pa otuda sto smo u rukometu desetelejecima uglavnom topovsko meso. Za samopouzdanje trebaju rezultati. Ovo je do sada najlaksa utakmica za Crnogorke. A mi ostajemo sa pobedama protiv Kameruna, Kine i Juzne Koreje. Opet nismo dobili nikoga naseg nivoa ili jaceg po rejtingu. Rukomet nije srprski sport definitvno. Oveo je emc u kome su jedne igrale fanaticno, a druge kao na prijateljskom mecu. Kako mi to kazemo "sesttrinski".

HanSolo

pre 6 godina

Odma kad sam video Šveđana na njihovoj klupi sam znao da gubimo glatko.. Mi igramo staromodan i lenj rukomet.. Bez kontri a i sa sporom odbranom.. Smejurija živa.. Imamo loše trenere jednostavno.. Žalosno da se to ne vidi u savezu.. Svi probaju druge trenere sem mi.. Sve neki iz 70ih..

Ili jesi ili nisi

pre 6 godina

Ljudi moji kakav brzi centar?Pa Crnogorke su non stop na ziceru ili imaju prazan gol.Njihov najbolji igrač igra simultanku dok naš nije dao nijedan gol.Jednostavno ili jesi ili nisi,a mi u ovom trenutku nismo i to je to.

Bane

pre 6 godina

(x, 10. decembar 2017 18:47)

Da samo ovako igrali protiv Holanidje bojim se da bi rez bio jedno 20 razlike u našoj mreži. Jednostavno sa ovakom igrom iz današnjeg duela, malo koga bi u knock out fazi dobili. Mi primamo dva gola sa centra, ej sa centra.

basketas

pre 6 godina

ovo je u svakom sportu kiks selektora. prva eliminaciona utakmica je jako teska sa psihickog aspekta i on je morao da ih pripremi.

DRAXON

pre 6 godina

Vec posle 10 minuta sam vidio da ce Crna Gora pobjediti.Previse glupih i bezpotrebnih suteva sa sa 10 i vise metara, bez organizacije u napadu a pogotovo u odbrani.Crna Gora je veceras izgledala poput mini Norveske. Jednostavno su bili bolji.

sasa jokic

pre 6 godina

Ovde se komentarise sve sem sporta. Crnogorke su bolje u svim segmentima igre. Fizicki jace, vise, brzi protok lopte, psihicki stabilnije, jedmom recju mnogo bolja ekipa. To je presudilo, sve oatalo je nebitno.

sasa.r

pre 6 godina

Poslušajte me ljudi u Srbiji.Srbija ima izuzetan tim, bolji od CG mnogo ali igra STAROMODAN RUKOMET! Promjenite zaboga trenera dovedite skandinavskog (kao mi)i prilagodite sistem igre novim trendovima.Do juče smo i mi igrali sito...sporo, bez kretnje, bez tranzicije a vidjeli ste da protiv vas kako smo brzo igrali, brzi centar, tranzicija, kontre.Svi su nam govorili, posebno adžićevi lubimci, da naše ne mogu da su takve sirove građe i da samo mogu igrati sporo i poziciono...ali NIJE TAČNO. sve zavisi od trenera.Ubjeđen sam da Srbija od sjutra krene sa promjenom sistema igre, da dovede skandinavski stručni štab, da im se niko ne petlja u ekipu, da bi bila veliki favorit za osvajanje medalje na olimpijadi u Tokiju.Vi imate vrhunske igračice samo treba neko da ih uključi u sistem brzog rukometa.Ovo što sada vi igrate , igrala je i CG sa Adžićem.jedno vrijeme je to prolazilo ali ne zbog sistema igre već zato sto smo imali ogroman kvalitet pa se individualnim akcijama kompezovalo neznanje trenera.Kaća i Bojana su davali golove sa 10m ...lako je tako igrati ali zasluge za to ne pripadaju treneru već igračicama.Samo promjenite trenera...UKOPAĆE VAS STARO SISTEM! I da ponovim nije tačno da nemate ekipu IMATE VRHUNSKU EKIPU SAMO POBOGU DOVEDITE TRENERA KOJI PROPAGIRA MODERAN I BRZ RUKOMET.

?

pre 6 godina

ALI ZASTO CELIH 20MIN TRI NAJBOLJA BEKA SEDE NA KLUPI A IGRAJU DEVOJKE KOJIMA LOPTA ISPADA IZ RUKU, STA GOD DA JE U PITANJU LEKICEVOJ BAR NE BI ISPADALA IZ RUKU!!! Ovo je covek samo da pukne od muke gledajuci ovakav mec, a vala smo se u rukometu nagledali ovakvih... Luzeri smo teski u ovom sportu, po svim tackama!!!

Mare

pre 6 godina

Voleo bi da se javi strucnjak Zoran koji kada rekoh da mi nismo ekipa za velika dela on rece kako sam ja neki poznavalac rukometa, eto koliko se ti razumes ti vidis rezultat i na osnovu njega sudis a ne vidis kako na silu igraju ne mozemo dati golova koliko ih raznoraznim ispadanjima u odvrani primamo!

323

pre 6 godina

Juce sam hteo da napisem da nisam presrecan sto smo prvi u grupi. Trebalo je da izgubimo neku utakmicu. Sada smo je izgubili i ispali. To je to.

covek

pre 6 godina

Trener se utripovao, smislio neku taktiku i nista. Nekad su najjednostavnije stvari najbolje, u ovom slucaju flaster na bulatovic sve vreme.. Dale bi druge igracice neke golove ali im se igra ne bi podigla na ovaj nivo i samopouzdanje takodje.. Šteta..

Kiza

pre 6 godina

Za mene, kao navijača Srbije, negledljivo od 5-6. minuta pa dalje. Nikad nisam video da neka ekipa ovoliko puta promaši gol kao Srbija tokom tih 12 minuta.

Sve čestitke Crnoj Gori.

djema brdjanin

pre 6 godina

Dzabe sto su nase u grupi bile prve,kada su u nokaut utakmici sve prosule!Ocekivao sam poraz,jer je ocigledno da nase igracice imaju psihicku barijeru kada igraju sa crnogorkama,i gledam Obradovica pored klupe sve ove utakmice,neagilan,veceras i bezvoljan,realno nije ni pripremio ekipu kako treba,zali se na nedovoljno dana za pripreme a ovaj svedjanin dosao pre mesec dana nezna ni jezik,sta treba on da kaze!-Obradovicu treba dati ostavku!

aha

pre 6 godina

@Strle
Ne svidja se nasem selektoru, zato i igramo rukomet iz proslog veka i urnisu nas gde stignu. Brzi centar je sastavljen iz toliko segmenata da bi bar ti koji si igrao rukomet to morao da razumes i cenis. Nije to lako igrati.

gordan

pre 6 godina

Sramota... Ali nista neocekivano... koliko su se bile raspricale nekom utakmica u grupu, covek je imao utisak da je sve osim zlata veliki neuspeh... a pokazalo se, po ko zna koji put, da su im mogucnosti daleko od zelja, i da su veoma limitirane i ne cudi sto osvajaju mesta koja osvajaju na velikim takmicenjima....

Makedonac

pre 6 godina

Onaj koji vas redovno provocira a potpisuje se kao Makedonce je najverovatnije Albanac ili Hrvat. Makedonci velikom vecinom imaju simpatije prema Srbima, iako nije to ni priblizno kako je bilo u SFRJ ili pocetkom devedesetih kad smo bili veci Srbi od vas Srba. Sad je to toliko izbledelo da nasha deca i ne znaju za Zvezdu i Partizan, a u moje vreme (1973) godiste 50% je navijalo za Vardar a druga polovina za Zvezdu ili Partizan. Dakle, ne primajte se na onog provokatora koji pre svega sebe ponizava time sto se naziva deminutivom. Mi smo Makedonci, ne makedonchinja. I generalno volimo Srbiju i Srbe.

Dejan

pre 6 godina

Ne znam čemu sva ova prepucavanja. Bolja ekipa je pobedila i otišla dalje, poražena ekipa nek stavi prst na čelo, analizira utakmicu, nadje greške i izvuče pouke. Jedino tako se može napredovati. Od kuknjave, prepucavanja i traženja izgovora nema ništa. Čestitam bratskoj Crnoj Gori i želim im sreću u daljem takmičenju. Verujem da su naše devojke imale želju, ali to nije dovoljno.

coldplayer

pre 6 godina

Ocajna odbrana sto izaziva nesigurnost u napadu i totalni raspad.Ne znaju gde biju i pored dva tajmauta.Uzas.Ima vremema,ali mora mnogo toga da se promeni.

cvarci i kavurma

pre 6 godina

Sa igracem vise primamo golove i gubimo lopte kao da je prijateljska utakmica, ako ovako nastave tesko da ce Srbija pobediti, crnogorke naspram toga igraju koncentrisano i koriste sve 'poklone' nase reprezentacije, takodje par 'zicera' nismo dali, tako da je rezultat jos i dobar koliko smo losi a samopouzdanje je na najnizem nivou...

ElSrbado

pre 6 godina

Niko nas ne moze upropastiti koliko mi sami sebe mozemo.CG ima 5 golova prednosti iskljucivo zbog nas i tu nema price.Mislim da je kasno za promene.Gubimo mi ovo ali ce se bar neke pouke izvuci iz svewga ovoga.

Mito

pre 6 godina

Naše igraćice su se usrale od straha, a selektor umesto na Bulatovićevu da stavi flastera on se isćuđava. Sramota od reprezentacije, udruženje kukavica, kojima je mnogo lopti ispalo iz ruku, a da ne kažem o neinventivnim šutevima preko gola, ili dodavanje lopte golmanu u zicer situacijama umesto ozbiljnog šuta. Utakmice u Baru bolje je iskoristio Šveđanin nego naš selektor.

Stefan

pre 6 godina

Јохансон држи лекцију рукометне одбране селектору који на 15 секунди пред крај и +1 против Холандије не наређује фаул него им пушта најбољег стрелца на скок шут.

Rozenkranc

pre 6 godina

Realno, dosta bolje Crnogorke, igraju brzo, naše preplasene, greše... I u grupi su pravile gluposti, ali su generalno dobro odigrale...
Nažalost ovde im je kraj, i ovoliko dosta je.

autocorrect off

pre 6 godina

kakva dominacija protivnika, ovo nije za gledati. ovo je iživljavanje. tako kako su naše radile kini i kamerunu, tako sad ove rade nama. žalosno za gledati

veliki strumf

pre 6 godina

6 napada u drugom poluvremenu - primamo 6 golova. Bravo bre treneru, strasnu si taktiku postavio na poluvremenu. Razlika se moze stici samo jakom, a ne jadnom odbranom. Naravno, ovaj mec je davno gotov.

del boy

pre 6 godina

Utakmica izgubljena jos pre pocetk,sto se videlo pri pevanju himni.Ocajna taktika naseg selektora,potpuno je nadigran.Svi koji iole prate rukmet,znaju da je Bulatovicev sut i odbrana najjace oruzje Crne gore,a mi smo igrali plitkih,6-0,bez kontanapada i brzog centra.Jednostavno,nas trener je potpuno nadigran

DORTMUND

pre 6 godina

Nasih nema na terenu ljudi ..Lekicka , Sanja, Dmitrovic... sta vam je aman .. Cvijic vuce koliko moze al ne moze sama . odbrane nema

dd

pre 6 godina

brate daju nam golove na istu foru celu utakmicu...kakvog mi to selektora imamo ako to ne moze da procita i spreci.....kakve su ovo katastrofalne izmene golmana???? e moj selektore

gremlin

pre 6 godina

Ovo je DOKAZ ŠTA JE PSIHOLOŠKA PRIPREMA!!!Imali smo šansu ALI nismo bili u stanju da se TRKAMO CG brže a NAŠE UPLAŠENE,i lagana pobeda CG,sta da se radi,treba čestitati boljem!!!

HanSolo

pre 6 godina

Ovo je već gotovo.. Ja bi odavno dao wo.. Onako kad su pucali preko gola u prvom poluvremenu je tako očajno da je smešno.. I posle niko ne sme.. A bulatović radi stalno jedno isto.. A naše ne umeo da to pročitaju.. To je naš onaj IQ.. Pa i magarac se nekad nauči.. Mi ne..

JPR24

pre 6 godina

Klasika... Umislile da ce lagano... Sramna igra, pristup, i klasicno igranje kao muskarci, rukomet iz proslog veka. Bolje da nisu prosle grupu.

smdrg

pre 6 godina

Srbija u 54.minutu krece da igra flaster na Bulatovic. Damnjanovic katastrofa. 6.0 vise nije za bilo kakav dalji domet u rukometu. Selektorov poraz. Pored svega, u dva navrata smo mogli da se vratimo, ali mi pravimo faul u napadu, u jedom slucaju sa igracicom vise.

shone

pre 6 godina

Čudan smo mi mentalitet. Igramo u grupi sa svetskim vicesampionima, budemo prvi u grupi, a onda odigramo katastrofalno i ispod svakog ocekivanja. Totalno razocarenje. Bez žara i želje da se dobije utakmica. Sa onoliko grešaka. Kao hipnotisane su igrale.Trenet je takticki odigrao za 1-cu.

Kakogod

pre 6 godina

Kad smo cepali Kinu rekao sam da nemaju ništa da traže, jer je igra prespora i kad igrač kreira igru u devet metar od toga nema ništa! Selektor nula.

cinjenice

pre 6 godina

^@drago , o kakvoj ti tradiciji pricas ? imali ste rezultate u kosarci dok su vam igrali igraci nastali u Jugi od srpskih trenera , ovo ostalo je vasa realna slika . Najbolji igraci Zvezde bili su i Mihajlovic i Jugovic ,te Binic , ne samo nabrojani , tvoji Hajduk i Dinamo imaju i danas vise stranca nego domacih pa nista ne osvajate, jedrenje nije ni popularan sport, da je Hrvatska ne bi nikad osvojila medalju , ovako samo koristite uvjete koje imate ,drugi ne, generalno ste losi u sportu ,sve gori i gori , prvaci u nogometu necete nikada biti , Srbija nikada ne bi mjenjala svoje medalje u odbojci za vasu nogometnu jer itekako ima svoje uspjehe (SP u20 , EP u19, Partizan finale LP , Zvezda LP i IK ) toliko

Вељко

pre 6 godina

Kada sam napisao komentar posle utakmice sa Holandijom,nalupaše mi minuse.
Samo sam ukazao na silne slabosti u našoj igri i da rezultat nije odražavao stanje na terenu(golman nas spasao).
Ali ne može golman uvek da te vadi.
Neki su pomislili da može(njihova zabluda).

Живчан_неки_лик

pre 6 godina

Каква је ово тактика на почетку другог полувремена? Ми из дуге акције дамо ли гол или не, црногорке су у контри и то 1 на 1 са нашом голманком?! Одбрана не постоји. Штета. Због приказане игре у групи, понадао сам се борби за неку од медаља.

Džoni

pre 6 godina

Crnogorke ušle sa više želje i borbenosti i to je presudio? Pre početka utakmice po gestikulacijama i bodrenju videlo se da su rešene ovo da dobiju. Potpuno zasluženo!

dirigent

pre 6 godina

Znaci ovolika neozbiljnost sa ponovljenim snimcima od starta prvenstva i nikom nista, toliko puta se ne vidi gol, izgubljena lopta nista radi 'ponovljenog snimka' gore od amaterizma...
Sto se tice utakmice Crna Gora je bila ukupno 6 minuta sa igracicom manje od 30min (3 iskljucenja za poluvrijeme), a Srbija kompletna citavo vrijeme, a Crna Gora vodi sa 5 golova prednosti... Dovoljno...

dortmund

pre 6 godina

Nase kao pale s marsa ..pogubljene , neprecizne .. sta im je .. crnogorke opasno motivisano usle u mec ...Bulatovic nam napravi streljanu .. ajmooo bre devojkeee aman

Aaa

pre 6 godina

Ova Cvijic daje gol, slavi, pokazuje nekom nesto, u tom trenutku mi vec primamo gol..stvarno nam je rukomet kao u srednjem veku, prespor, bez ikakve ideje, i u zenskoj i u muskoj konkurenciji..

junace, strasan si ,najvise sebi

pre 6 godina

@drago , vidim da ti citanje bas ni ne ide, napisao sam da su uz spomenute bili najbolji igraci Srbi . Sam Mihajlovic je u toj sezoni odigaro nekoliko najprelomnijih utakmica, sto se itce jedrenja postoji razlika izmedju ACI race skupog i amaterskog koji vama ide, medalje hahhahahah ovo i sto si sam napisao sebi ne vjerujes, a kosarka, imate strasnu tradiciju , toliku da vam ni jedan od nabrojanih trenera ne moze stvoriti playa hahhaha