Nedelja, 10.12.2017.

17:20

Lukaku asistirao Sitiju, Pep opet bolji od Žozea

Fudbaleri Mančester sitija pobedili su gradskog rivala Junajted sa 2:1 na 'Old Trafordu' u derbiju koji je obeležio 16. kolo Premijer lige!

Izvor: B92

Lukaku asistirao Sitiju, Pep opet bolji od Žozea IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

139 Komentari

Sortiraj po:

Gladiola

pre 6 godina

Koliko je Čelzi imao sreće što su im ovi maznuli Lukakua, pa to je ludilo. Dečko je dvojnik Heskija, Bentekea i ostalih rmpalija bez mozga...

NoName

pre 6 godina

Mnogo je jak Siti, postali su mašinerija kao Barselona i Bajern u najboljim danima, a fizicki izgledaju jos jace plus tehnika, vrh!
(Stefan, 10. decembar 2017 19:05)

Upravo tako. Murinjo je ponekad pobedjivao Barsu na batine. Ovi iz Sitija em sto igraju lepo, em ako treba lemaju za sve pare.

NoName

pre 6 godina

Mou, kad si stavio Lukakua kao osmog stopera u ekipu a on se ne snalazi.
(CJ, 10. decembar 2017 18:48)

Upalilo mu jednom sa Etoom, pa misli da je svaki dan Božić.

UltraCzBg

pre 6 godina

Sto Gvardiola uvodi stopera ako stalno napada? Ajmo strucnjaci? Ajde bre, brukate se samo, deco. 

(nista o nicemu, 10. decembar 2017 18:50) 

kad bi ti znao koliko formacija Gvardiola promeni tokom meca, stoper kod Gvardiole nije isto kao stoper kod ostalih trenera. Mozes u kolo s tom decom koju prozivas.
(tiktak, 10. decembar 2017 18:54)

Pep se brani, uplašio se, uvodi štopera... Kad ono bum-Otamendi im daje gol!

NoName

pre 6 godina

Odvratna igra sitija u zadnjih 10 minuta. Murinho očajno postavio taktiku u prvom poluvremenu, branio se kao da igra sa Malagom protiv barselone. U drugom mnogo bolje ali Lukaku očajan, realan rezultat 2:2. I jos jednom, očajan potez gvardiole i sitija, uništili su zadnjih 10 minuta odlične utakmice, tako ne igraju šampioni (prvih 80 minuta su igrali kao šampioni sveta)
(durantulaokc, 10. decembar 2017 19:44)

I poslednjih 10 minuta su igrali kao šampioni sveta, ako izuzmemo onu šansu Lukakua. Doktorski rad na temu kako potrošiti 5 minuta kod protivnicke korner zastavice. Sa samo tri igrača.

SITI

pre 6 godina

Js ekipa mnogo ispred Junajteda .Zali boze onolike pare za Lukakua ,dobar napadac al nikako nije za ekipe koje se bore za titule .Ono sto ce Siti da kosta uspeha u Evropi je tragicna odbrana ,jedino ako Aguero,Zezus,De Brujne i Silva svojom magijom ne uspeju da izvuku te utakmice .Junajted bi bio bolji sa Pogbom i Balijem .Ono sto njima nedostaje ,se itekako vidi.Nemaju igrac profila jednog Silve i De brujnea ,Rasford premlad ,Martijal je realno krilo tu ss najbilje snalazi ,Zlatan ima previse godina .Protiv top 6,7 ekipa u Evropi nemaju sta da traze .Ne znam zasto Mata ne dobija vise sanse ,Miktarijan je otpisan izgleda kod Murinja .Murinjova taktika cela filozkfija nije losa ,al jednostavno treba imati i igrace za tako nesto .Idelan je bio onaj Inter premocna defanziva i vezni red a kad treba napred tu je Snajder .

adriano_galliani

pre 6 godina

Ok, znamo zasto mrzis Pepa, mnogo ti je zla naneo sa Barsom, cistio je teren sa realom kad god se sreli. Imas traume jos uvek.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (ju ju, 10. decembar 2017 20:54)

Па ја навијам за Милан, какве везе са Реалом ја имам? Хаха, то су ти стручњаци и фанови Хезуба Превариоле!

NoName

pre 6 godina

Nikad mi nece biti jasno kako neko moze da postavi ovako taktiku u najbitnijoj utakmici u ovom delu sezone da igra defanzivno i da se brani sa 9 igraca na svom terenu? Previse taktizira previse se plasi da ne izgubi a izgubio je na najgori nacin, city zasluzeno osvaja titulu gaze sve redom najbolji fudbal igraju trenutno u evropi , vidi se koliko pogba znaci na sredini... gg
(biza, 10. decembar 2017 19:44)

Ovo je još i dobro, prosle godine je protiv Sitija igrao bez napadača.

mm

pre 6 godina

durantulaokc
Cak je i u tih 10 minuta SITY drzao lekciju kako se brani rezultat i kako se trosi vreme. Cak je i tu Murinjo imao sta da nauci. A u istih 10 minuta je MU pokazao svoju nemoc, krvnicki je udarao i sutirao protivnicke igrace sto je svakako daleko od fer pleja.

ju ju

pre 6 godina

adriano_galiani
Ok, znamo zasto mrzis Pepa, mnogo ti je zla naneo sa Barsom, cistio je teren sa realom kad god se sreli. Imas traume jos uvek.

MiLaN

pre 6 godina

НН, није Жо3е овде крив већ теле Лукаку.
(НеверСазНеверАгаин, 10. decembar 2017 19:45)

A sta ce njemu Lukaku u odbrani. On nije odbrambeni igrac, vec sasvim suprotno. Nije njegovo da bude u svom sesnaestercu vec u tudjem. Ali Murinjo, mislim suvišno je pisati o kukavici. Bravo Pepu i njegovoj masineriji. Totalni fudbal.

обс

pre 6 godina

Мурињо да је паметан па да доведе Александра Митровића (за ситне паре) уместо што две "мрцине" гура у напад (Лукаку - фудбаски неписмен, Ибрахимовића- деду ). Александар Митровић је жртва злостављања (15 минута у игри па 10 , па 5 па 2 ...) садисте Бенитеза а с лоптом је за Лукакука Марчело Мастројани. Сама утакмица је била прљава ("лактови и ђонови") и ако је то авангардни фудбал онда га треба укинути. Митровић је због једног дуел лакта суспендован три утакмице (накнадно) а данас је било 10 пута "већих и јачих" , по живт опасних! Сити је никаква екипа а ако Гвардиола мисли да је велики један Сем Олердајс ће га врло брзо демантовати. Дакле, не знам како се пали она публика да пуни стадион али је сигурно дебело преварена!

Bianconero

pre 6 godina

Inace, ako ima jos ljudi kojima je Matic najbolji zadnji vezni ili slicno, samo jedna rec-Fernandinjo. Kakav igrac, i veceras pokazao da je 10 klasa iznad Matica.

adriano_galliani

pre 6 godina

Какво коментари, испада да Мурињо троши по 200 милиона а Превариола, ето, ништа? Сити има бољу екипу, то је екипа у коју је улупано по 150 милиона сваке године већ шест-седам година а онда дође Превариола па потроши 500 за годину дана?! Сити је имао какав-такав низ успеха, Јунајтед је имао читав низ пехова и катастрофа након одласка Фергија... Мурињо је тек почео да гради Јунајтед.

Даље, да, Превариола са свим екипама (а тренирао је три које су у пет најскупљих тимова на свету) "напада", игра атрактивно ово-оно.. А на СВАКОМ освојеном трофеју има не МРЉУ, него МРЉЕТИНУ.. Ништа он без помоћу судија не може, човек НИШТА није освојио, НЕМА ПОЈМА.

Мурињо са Портом и Интером.

Крај лекције, лаку ноћ.

Goran

pre 6 godina

Rekoh ja prošle nedelje, da onakvim pristupom i igrom protiv Arsenala (bez obzira na povoljan rezultat iz te utakmice ) navijači Junajteda nemaju čemu da se raduju, niti da veruju u titulu, danas je Gvardiola Murinju održao čas fudbala, posed lopte u nekim momentima i preko 80% i to sve usred traforda i to protiv tima kojem je pobeda neophodna da bi se održao u borbi za titulu, šta reći više nakon ovoga, MU je danas sa ovim autobusom izgledao kao neki tim iz niže lige svestan da je autsajder i da samo na neku kontru može da izmulja gol , a ne na tim kojem je pobeda potrebna, i na tim koji mora na svom terenu da pokaže koje gazda , i na tim koji će da grize svih 90 minuta kako bi došao do povoljnog rezultata, sa druge strane Siti odigrao onoliko koliko mu je trebalo da pobedi u ovom meču, uglavnom su se trudili da što više drže loptu u svom posedu što su uglavnom i uspevali dobro da rade tokom većeg dela susreta , u finišu su iz kontri propustili dve tri dobre šanse da totalno nokautiraju grogirani Junajted koji je krenuo sa bunarenjem na sve ili ništa ,ali je čudesni De Hea opet spasavao Junajted po kozna koji put!

Bianconero

pre 6 godina

Kakvo takticko unistavanje odvratnog junajteda. Otamendi, izuzev kiksa kod gola, stavio u dzep Lukakua pri skoku i posle Ibrahimovica, Sterling i Sane vratili Janga u osnovnu skolu, De Brujne i Silva sta reci? Mozda najbolji duo na sredini terena na svetu, toliko mirno, pametno, precizno. Ederson bez 1 greske. Ne mogu nista pozitivno da kazem za utd osim De Hee. Kad u ovakvoj utakmici prikazes jednu veliku nulu, ni ne zasluzujes titulu. Ovo sto Siti igra mozda nije bas svaki put sjajno i planirano, ali fascinantno je kako uvek nadju pravo resenje. Najbolje igre nekog kluba u pl u poslednjih xy godina, mozda i u celoj Evropi.

Presheva

pre 6 godina

Ja normalno nisam neki koji premier ligu obozava gledam vakve derbi Ali da neko kaze da City bio bolji od Junajteda onda nema pojma.. City imao srece posle toliko faula a nedobijeni zuti kartona prosli jel sudije daje prednost u polovinu junajteda a igrac city napravi faul za zuti!! I jos nesto na ovo da je junajted vodio 2:1 onda budite sigurni da nebi bilo 4 min produzetka nego sigurni 7 min danas nije junajted sreca pratio i Moje mislenje nad hererom bio cist penal a covek dobije zuti

lorenzo

pre 6 godina

ako Lukaku košta koliko košta...koja je onda cijena Hari Kejna npr. ili od starih igrača Batistute, Raula, Ronalda, Morijentesa? Lukaku klasičan primjer igrača za male utakmice

delboy

pre 6 godina

Jos jedna u nizu doktorskih disertacija gospodina Gvardiole. Kao sto je neko napisao, United koji zaotaje 8 bodova i mora juriti protivnika ,izadje na svoj stadion i prvi put sutira prema golu u 45 minutu !! Sramno ,jadno,ocajno...Jos jednom je fudbal pobedio.Pep dosao sa namerom da pobedi ,dominirao citavu utakmicu posedom, prilikama,na kraju i golovima..Cistio prasinu sa Murinhom u Spaniji kome je Perez specijalno pripremio druge galaktikose,najskuplji tim sveta u tom trenutku i dodje Pep i sa la masijom mu spremi petardu..Ronaldu,Kaki,Alonsu,Casiljasu,Ozilu,DI mariji,MArcelu,Ramosu,Benzemi,Iguainu...autobus opet zakazao.Umetnost,kreacija , inspiracija pobedila dekadenciju,opstrukciju.Zalosno je videti da neko potrosi 300 mil eura u 2 roka i igra ovakav fudbal iako juri titulu.Covek koji je prvi probio granicu od milijardu eura na pojacanja i jedini za sad i igra ovakav kukavicki fudbal. Bravo Pep.Bravo za fudbal.Veceras je opet pobedio !!! a poklonici autobusa ,pripazite sa pritiskom...POdrska Pepu,Klopu,Vengeru,Pocetinju...

ernesto che

pre 6 godina

@ niko i nista o nicemu

Nisam znao da mj ima svog advokata i branioca u srbiji, decace nadji posao, devojku, izadji s prijateljima u grad, treniraj, pusti ove savremene zabavljace koji za to malo "karijere" i zabavljanja raje zgrnu stotine miliona evra.

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Ne volim Siti jer je vestacki klub ali gotivim Gvardiolu jer je bio trener i igrac velike Barse. Gvardiola je odrzavao casove fudbala Murinju i u Spaniji dok je kondukter trenirao Penal Madrid a Gvardiola veliku Barselonu.

Red Veteran

pre 6 godina

Murinjo i njegova antifudbalska taktika su dobili što i zaslužuju! Nema Junajted igrače za vrhunska dela i to je to. Citi daleko bolji i zasluženo danas (danas!) potvrdjuju titulu. Čestitke Pepu za lep i kreativan fudbal. On upravo dokazuje da fudbal pobedjuje Murinjov zaostali antifudbal!
(Razočarani višegodišnji navijač Junajteda).

CJ

pre 6 godina

Nekad? Nekad je Siti bio u zoni ispadanja. Pratis fudbal od pre 3 godine, bruko.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nista o nicemu, 10. decembar 2017 18:48)

Nekad je i Junajted igrao drugu ligu, o vi gospodine sto pratite fudbal od 1876.

Mike

pre 6 godina

Siti ostecen za penal nad Otamendijem, G. Jesus je trebao da dobije zuti karton za simuliranje u prvom poluvremenu.
Nemanja Matic pola covek pola pas u nazad.

Negativni

pre 6 godina

Moj utisak je da je Čelzi mogao i ove godine da se prošeta do titule sa par pametnih transfera. Izgubili su odličnog špic igrača i odličnog veznog, a nisu kupili adekvatne zamene. Junajted je težak krš, glavni igrač im je neinteligentni Rašford. Bez Pogbe nemaju sredinu terena. Još da nema Matića, Siti bi im dao pet komada. A šta tek reći za Siti, koji je vredan milijardu dolara a odbrana će gorko da plače kad natrče na malo ozbiljniji tim u LŠ. Uglavnom, Junajted osim Pogbe nema vrhunskog igrača u timu. Sterling, Sane i De Brujne su lično Pele, Maradona i Mesi za Rašforda, Ereru i Lingarda. Užas.

durantulaokc

pre 6 godina

Odvratna igra sitija u zadnjih 10 minuta. Murinho očajno postavio taktiku u prvom poluvremenu, branio se kao da igra sa Malagom protiv barselone. U drugom mnogo bolje ali Lukaku očajan, realan rezultat 2:2. I jos jednom, očajan potez gvardiole i sitija, uništili su zadnjih 10 minuta odlične utakmice, tako ne igraju šampioni (prvih 80 minuta su igrali kao šampioni sveta)

mm

pre 6 godina

E bas mi je drago! Nadmudrio je po ko zna koji put samozvanog g.specijanog. Kakav je Pep gospodin dokazao je i na kraju kada je odbio da se raduje, a mogao je da likuje kako voli.

Нисмо исти

pre 6 godina

@Lorenzo Ја се и даље сећам као да је јуче кад је Лукаку промашио одлучујући пенал у Уефа Суперкупу 2013 нисам желео да га видим у дресу Челсија након тога

Pravicete runija od blata

pre 6 godina

Eno ga runi dade gol sa penala liverpulu, dao je ove sezone i arsenalu,dao i vest hemu sa pola, a dao je i sitiju.A vi se smrzavajte na minus 11 bez jednog od najkompletnijih igraca u istoriji.Najveca greska u istoriji junajteda, prodavanje vejna runija.

E

pre 6 godina

Nazalost City je mnogo kvalitetnija ekipa sa jedne strane Silva, De Brujne i Sterlig a sa druge Rasford, Marsijal i Lingard razlika nebo i zemlja, plus totalno defanzivna taktika u prvom polu-vremenu, MU da bi razmisljamo o titulama trebaim neko tipa Grizman, Bajl, realno jedina prava zvezda je Pogba ovo sve ostalo prosek, znam da se sa Ibrom ne sme rizikovati ali mozda je on kao drugi veliki igrac ovog tima morao u startnu postavu umesto Lukakua koji je u padu

Westbrook

pre 6 godina

Gvardiola pokazao da je klasa a klinci sutra skola pocinje ajmo dosta je bilo za danas ko je istorijski deo mancestera i te gluposti poz

samo kazem

pre 6 godina

Au tuge mog Mancestera... ni jedna lepa prava akcija, nadigrao Pep Murinja 100 posto, svaka cast i mislim da je titula vec resena.

ekg

pre 6 godina

Nazalost sva tri gola posle kikseva. Murinjo pokusavao presingom i kontrama a kasnije i skroz otvoreno. Gvardiola malo rezervisaniji nego uobicajeno. Dobar tempo, solidna utakmica, falili samo lepsi golovi. Remi bi bio najpravednini rezultat. Titula se smesi Sitiju ali nije ipak jos gotovo...ima jos dosta nagaznih mina

biza

pre 6 godina

Nikad mi nece biti jasno kako neko moze da postavi ovako taktiku u najbitnijoj utakmici u ovom delu sezone da igra defanzivno i da se brani sa 9 igraca na svom terenu? Previse taktizira previse se plasi da ne izgubi a izgubio je na najgori nacin, city zasluzeno osvaja titulu gaze sve redom najbolji fudbal igraju trenutno u evropi , vidi se koliko pogba znaci na sredini... gg

Sir Djavo

pre 6 godina

Pa šta je bilo, otkako je došla konkurencija Junajted nešto nema trofeja, malo Čelzi pa malo Siti pa malo Lester pa lako je bilo osvajati kad je Liverpul propo a jedini rival bio Arsenal tad je baš bilo mangupski nema šta. A u Evropi sa 3 titule su čak iza tima kojeg bi non stop da ismijavaju. Ništa novo, Gvardiola opet očitao lekciju Murinju na samom kraju je mogao uslijediti potop, Lukaku je za WBA za CP za derbije taj nije, Runi je za njega Širer lično. Plava mašina nezaustavljiva, svaka im čast naravno Pep ovdje slovi za prevaru 14 pobjeda u nizu mora da je sreća nema šta drugo haha.

Sir Djavo

pre 6 godina

Mada mora se priznati da je u ovim utakmicama Murinjo podigao Junajted na viši nivo jer su sa Fergijem znali primiti i po 6 komada a danas samo 2, bravo Žoze genije. Najveći trener svih vremena veliki, posebni, jedinstveni, unikatni ŽOZE MURINJO.

andreas kisser

pre 6 godina

mr. wolf i brat silvio su bili potpuno u pravu i ja se iskreno izvinjavam takvim fudbalskim expertima sto sam se uopste ususdio da jednom prilikom udjem sa njima u raspravu. naime, titule se zaista osvajaju u duelima sa malim timovima i siti je upravo demonstirirao zbog cega ce biti prvak ove godine! dok su celsi, liverpul i arsenal prosuli bodove protiv autsajdera, siti nikad nema problem sa slabijim timovima i bunkerasima! cestitam im titulu.

yytyt

pre 6 godina

10 superstarova? Erera? Smoling? Lingard? Marsijal? Rasford? Superstarovi? Kako te nije sramota.
(nista o nicemu, 10. decembar 2017 18:47)

uzasno me je sramota

inace, ovaj utd je najbesmislenija ekipa, ikada

Milk2

pre 6 godina

Kako su se samo omalovazavale one greske defanzivaca arsenala prosli vikend.Pricalo se o velikoj pobedi,velikom mancesteru,a ustvari spasao ih de geea i te greske. Sad se zalite na greske odbrane,ali jedna je bitna razlika.Arsenal je izgubio iako je bio bolji,primio golove iako je napadao.Man utd je danas primio golove iz gresaka ,a bio je slabiji opet. Vratilo im se to protiv Arsenal.Karma je cudo.A gvardiola koliko god i njega nesto posebno ne gotivim,je fudbalski bog za Murinha.Po ko zna koji put je to poakzao.

filip

pre 6 godina

Ovaj murinjo mora da je skroz poblentavio pa njemu Valencia i Young igraju desnog i levog beka igraci koji su kod Fergusnona igrali napad.... ne razumem sto onda Ibrahimovica ne stavi pozdi jak,skocan,dobro igra glavom... odlican zadnji... kakav promasaj od trenera...

Beograd

pre 6 godina

Pep genije.14 pobeda u Premijer ligi na startu sezone. Istorijski uspeh. Nesumnjivo najbolji menader na svetu. Cak i oni koji su ga nazivali Prevariola i neznalica ne moze se on dokazati u Engleskoj su bili puni kompleksa i frustracija koje im je on naneo. Nikad niko u istoriji nije ovako gazio Murinja u medjusobnim susretima kako u Spaniji tako i u premier ligi kao Pep. Kapa do poda za ovog Katalonca i njegovu filozofiju igre. Murinjo sta reci istrosen provaljen trener. Gutao je pljuvacku i susilo mu se grlo pored aut linije ispijao je lik vodu non stop. Tug kako mu igra ekipa sa ovoliko placenim pojacanjima i ulozenim novcem za ove dvije godine u MU.

Petar

pre 6 godina

Samo da znate, da je Pogba pola tima ovde, kao Messi u Barci npr, sa njim i bez njega to sta dva razlicita tima. A nema ni Mhktarijana ni zamene u spici za Lukakuja jer Zlatan dolazi posle povrede

tiktak

pre 6 godina

Sto Gvardiola uvodi stopera ako stalno napada? Ajmo strucnjaci? Ajde bre, brukate se samo, deco.

(nista o nicemu, 10. decembar 2017 18:50)

kad bi ti znao koliko formacija Gvardiola promeni tokom meca, stoper kod Gvardiole nije isto kao stoper kod ostalih trenera. Mozes u kolo s tom decom koju prozivas.

milanR

pre 6 godina

Murinjo derbije hoce da osvoji, a ne da igra lep fudbal... Ne slazem se sa njim,ali ako pobedi nece moci rec da mu se kaze... Bez Pogbe, Mata na klupi, nema kreativnosti u Junajtedu... Iskreno probao bih sa Matom umesto Lukakua...

vuk vucko i vuk zucko

pre 6 godina

Ja jednostavno ne mogu da navijam protiv Murinjove ekipe. Napred Nemanja, napred Zoze, napred jedini pravi Mancestere!!!!

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Ne volimo svi napadacki fudbal. Ja obozavam ekipe koje prvo igraju defanzivu i to je igraju dobro. Napred Zoze, napred United.

daki

pre 6 godina

Imas 8 bodova zaostatka,igrac kuci i ovo je tako reci biti ili ne biti .Dakle moras napasti,igrati na pobedu,za titulu,za cast,pokazati ko je gazda na tvom terenu !! I sta se desava.U 45 minuta nemas ni jedan jedini sut ka golu protivnika !!!! Neverovatno !!!! Pa da li je moguce da ovako nesto postoji.Pa city ih satero u misiju rupu.Murinho,nisi ti ni do gleznja celavcu sa druge klupe.Ako nista,on ima ono nesto sto cini razliku izmedju curica i muskaraca ! Neverovatno! Evo i gola,hahahah :)

nista o nicemu

pre 6 godina

U parlamentu da se izglasa zakon da se Murinju zabrani ulazak u VB i boravak u istoj...ej, pa ovakvi derbiju nekad, sve je prštalo od golcina, preokreta, šansi...Šta je ovo sad?
Doveo igrača za 100 miliona da mu na terenu radi ono što bi i Dejan Lekic isto mogao.
I na sve to, nešto te pogleda od gore i dva igrača Sitija kiksnu i ti imaš povoljan rezultat...ne volim nešto Siti ali voleo bih da ih razbiju do kraja, da više ovaj šarlatan na klupi nauci lekciju.
(CJ, 10. decembar 2017 18:27)

Nekad? Nekad je Siti bio u zoni ispadanja. Pratis fudbal od pre 3 godine, bruko.

Туђман их основао, а идол им Вокри

pre 6 godina

Дуго ће Јунајтед још сањати титулу. Сити је за њих, па не знам, Бајерн рецимо.

Realno

pre 6 godina

Molim vas ljudi, nemojte pominjati nikakve legendarne trofeje Murinja sa Portom i Interom ako niste bili svedoci tog vremena i zaista videli kako su izgledale te generacije Intera i Porta naspram ostalih ekipa imajući u vidu i sam format takmičenja. Time možemo reći i da je Ljupko Petrović tih godina bio najbolji trener Evrope, a čovek je imao generaciju igrača i format takmičenja koji danas nijedan istočnoevropski klub ne može proći ni u ludilu. Elem, obično meč prvoplasirane i drugoplasirane ekipe neke lige izgleda tako da sve pršti od fudbala. Ono što sam ja video danas je sramotno za svaku ekipu, posebno za United. Igrati bunker na svom terenu i inače u svakoj utakmici sa iole jačim protivnikom je odlika vrhunskih trenera !!!! To je kao taktika !!!! Pa verujem da bi se 99 od 100 vas setilo te famozne taktike. Zamislite se šta znači biti trener jedne od najtrofejnijih ekipa, imati tu čast i obavezu voditi jedan takav klub, birati i plaćati skupocena pojačanje, kreirati tim i taktiku, i igrati ovako iz kola u kolo. Za mene je to sramota, a vi to zovite genijalnošću, taktikom ili ne znam već kako.

space

pre 6 godina

Murinjo nije normalan... Cim su ih stisli posle primljenog gola, odmah korner, pa sut u gol, pa gol... Samo napadaj, i nema brige.. Idemo UTD

CENTURION

pre 6 godina

Kako ocekuju da Young, Lingard, Herrera pariraju Walkeru, De Brujneu, Silvi.....United treba prvo da se mnogima zahvali na saradnji.

Beograd

pre 6 godina

Pep je fudbalska institucija vrh dalje nema. Kad gledam ovaj Siti kako igra podsjecaju me na na Barsu iz najboljih dana dok im je on bio menadzer.

Jox

pre 6 godina

Volim UTD, ali gotivim i Gvardiolu...za koga navijati? Ostaje zal sto Pep nije trener UTD-a, to bi bio fudbal, a ne ovo sad, jedva da pipnu loptu...Uvek cu biti za napadacki fudbal!

CJ

pre 6 godina

U parlamentu da se izglasa zakon da se Murinju zabrani ulazak u VB i boravak u istoj...ej, pa ovakvi derbiju nekad, sve je prštalo od golcina, preokreta, šansi...Šta je ovo sad?
Doveo igrača za 100 miliona da mu na terenu radi ono što bi i Dejan Lekic isto mogao.
I na sve to, nešto te pogleda od gore i dva igrača Sitija kiksnu i ti imaš povoljan rezultat...ne volim nešto Siti ali voleo bih da ih razbiju do kraja, da više ovaj šarlatan na klupi nauci lekciju.

ernesto che

pre 6 godina

Ne pratim nesto posebno premijer ligu i briga me za siti i mj, kao i za krajnji rezultat, ali kao obicnom gledaocu mi je zalosno da se jedna ekipa brani sa 11 igraca od kojih su neretko 6-7 povuceni u sesnaesterac, i imaju jedan jedini zadatak da oteraju loptu sto dalje od svog gola, opstruisu igru, nasrcu i udaraju protivnicke igrace. I jednom resis da pogledas neku utakmicu ti dobijes navala i odbrane, ekipu koja kruzi celo poluvreme oko 11 pasivnih coveka koji neznaju tri pasa da sastave, i ne pokusavaju uopste, jer im je takva taktika.

yytyt

pre 6 godina

bunker sa 10 superstarova i najboljim golmanom na svetu i taktika "ako ga umuljamo na gresku ili individualni kvalitet-odlicno"..

psg i city trose nenormalno, ja ih prvi ne volim ali ljudi igraju fudbal, i uvek cu za njih navijati protiv ovakvog junajteda i slicnih ekipa

nista o nicemu

pre 6 godina

bunker sa 10 superstarova i najboljim golmanom na svetu i taktika "ako ga umuljamo na gresku ili individualni kvalitet-odlicno"..

psg i city trose nenormalno, ja ih prvi ne volim ali ljudi igraju fudbal, i uvek cu za njih navijati protiv ovakvog junajteda i slicnih ekipa
(yytyt, 10. decembar 2017 18:38)

10 superstarova? Erera? Smoling? Lingard? Marsijal? Rasford? Superstarovi? Kako te nije sramota.

Doziveo sam transfer blama...

pre 6 godina

Smorinjeva bunkerica, hahaha mene bi bilo sramota ovako da igram, nisu presli pola celo poluvreme...mislim na junajted antifudbal...

nista o nicemu

pre 6 godina

To je taj Murinjo koga Srbende dizu u nebesa - 0 suteva na gol celo poluvreme. Zato nam je i takav fudbal.
(VanNistelroj, 10. decembar 2017 18:12)

Ne bih rekao da je nula. Hehehhehehehe

Carlito

pre 6 godina

kakav je trener pep kad sa sterlingom saneom i zesusom pravi ovakve rezultate.jedina top klasa u ovom timu sitija su de brujne volker silva i golman.da murinjo potera valensiju janga i ereru i kupi dva beka zadnjeg veznog i SMS na zimu i uzima ls lagano.

chemistry

pre 6 godina

Zbog cega je kvota na manchester 3.39.Znaci neverovatno
(Starac Fočo od stotinuljeta, 10. decembar 2017 17:37)
Zato sto ce primiti 3 komada

samo kazem

pre 6 godina

Nadigrace ga Pep, posed, lepota, igra, pas, sve ce savrseno da funkcionise, alii... sevnuce par kontri i Murinjo uzima bodove, nema sanse da Siti dobije ovo! Igraju i Rasford i Marsial, Lukaku mora proraditi a Lingard neka ostane u formi kakvoj je bio predhodnih par utakmica. uzivajmo i GGMU

marko

pre 6 godina

Pa tesko bi se moglo reci da su izveli skoro najjace sastave kada Pogba ne igra. Nedostaje taj deo u tekstu, jeste da je suspendovan ali ce Junajtedu nedostajati.

tiktak

pre 6 godina

Sto Gvardiola uvodi stopera ako stalno napada? Ajmo strucnjaci? Ajde bre, brukate se samo, deco.

(nista o nicemu, 10. decembar 2017 18:50)

kad bi ti znao koliko formacija Gvardiola promeni tokom meca, stoper kod Gvardiole nije isto kao stoper kod ostalih trenera. Mozes u kolo s tom decom koju prozivas.

CJ

pre 6 godina

Nekad? Nekad je Siti bio u zoni ispadanja. Pratis fudbal od pre 3 godine, bruko.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nista o nicemu, 10. decembar 2017 18:48)

Nekad je i Junajted igrao drugu ligu, o vi gospodine sto pratite fudbal od 1876.

lorenzo

pre 6 godina

ako Lukaku košta koliko košta...koja je onda cijena Hari Kejna npr. ili od starih igrača Batistute, Raula, Ronalda, Morijentesa? Lukaku klasičan primjer igrača za male utakmice

Realno

pre 6 godina

Molim vas ljudi, nemojte pominjati nikakve legendarne trofeje Murinja sa Portom i Interom ako niste bili svedoci tog vremena i zaista videli kako su izgledale te generacije Intera i Porta naspram ostalih ekipa imajući u vidu i sam format takmičenja. Time možemo reći i da je Ljupko Petrović tih godina bio najbolji trener Evrope, a čovek je imao generaciju igrača i format takmičenja koji danas nijedan istočnoevropski klub ne može proći ni u ludilu. Elem, obično meč prvoplasirane i drugoplasirane ekipe neke lige izgleda tako da sve pršti od fudbala. Ono što sam ja video danas je sramotno za svaku ekipu, posebno za United. Igrati bunker na svom terenu i inače u svakoj utakmici sa iole jačim protivnikom je odlika vrhunskih trenera !!!! To je kao taktika !!!! Pa verujem da bi se 99 od 100 vas setilo te famozne taktike. Zamislite se šta znači biti trener jedne od najtrofejnijih ekipa, imati tu čast i obavezu voditi jedan takav klub, birati i plaćati skupocena pojačanje, kreirati tim i taktiku, i igrati ovako iz kola u kolo. Za mene je to sramota, a vi to zovite genijalnošću, taktikom ili ne znam već kako.

delboy

pre 6 godina

Jos jedna u nizu doktorskih disertacija gospodina Gvardiole. Kao sto je neko napisao, United koji zaotaje 8 bodova i mora juriti protivnika ,izadje na svoj stadion i prvi put sutira prema golu u 45 minutu !! Sramno ,jadno,ocajno...Jos jednom je fudbal pobedio.Pep dosao sa namerom da pobedi ,dominirao citavu utakmicu posedom, prilikama,na kraju i golovima..Cistio prasinu sa Murinhom u Spaniji kome je Perez specijalno pripremio druge galaktikose,najskuplji tim sveta u tom trenutku i dodje Pep i sa la masijom mu spremi petardu..Ronaldu,Kaki,Alonsu,Casiljasu,Ozilu,DI mariji,MArcelu,Ramosu,Benzemi,Iguainu...autobus opet zakazao.Umetnost,kreacija , inspiracija pobedila dekadenciju,opstrukciju.Zalosno je videti da neko potrosi 300 mil eura u 2 roka i igra ovakav fudbal iako juri titulu.Covek koji je prvi probio granicu od milijardu eura na pojacanja i jedini za sad i igra ovakav kukavicki fudbal. Bravo Pep.Bravo za fudbal.Veceras je opet pobedio !!! a poklonici autobusa ,pripazite sa pritiskom...POdrska Pepu,Klopu,Vengeru,Pocetinju...

Milk2

pre 6 godina

Kako su se samo omalovazavale one greske defanzivaca arsenala prosli vikend.Pricalo se o velikoj pobedi,velikom mancesteru,a ustvari spasao ih de geea i te greske. Sad se zalite na greske odbrane,ali jedna je bitna razlika.Arsenal je izgubio iako je bio bolji,primio golove iako je napadao.Man utd je danas primio golove iz gresaka ,a bio je slabiji opet. Vratilo im se to protiv Arsenal.Karma je cudo.A gvardiola koliko god i njega nesto posebno ne gotivim,je fudbalski bog za Murinha.Po ko zna koji put je to poakzao.

Red Veteran

pre 6 godina

Murinjo i njegova antifudbalska taktika su dobili što i zaslužuju! Nema Junajted igrače za vrhunska dela i to je to. Citi daleko bolji i zasluženo danas (danas!) potvrdjuju titulu. Čestitke Pepu za lep i kreativan fudbal. On upravo dokazuje da fudbal pobedjuje Murinjov zaostali antifudbal!
(Razočarani višegodišnji navijač Junajteda).

yytyt

pre 6 godina

bunker sa 10 superstarova i najboljim golmanom na svetu i taktika "ako ga umuljamo na gresku ili individualni kvalitet-odlicno"..

psg i city trose nenormalno, ja ih prvi ne volim ali ljudi igraju fudbal, i uvek cu za njih navijati protiv ovakvog junajteda i slicnih ekipa

Beograd

pre 6 godina

Pep genije.14 pobeda u Premijer ligi na startu sezone. Istorijski uspeh. Nesumnjivo najbolji menader na svetu. Cak i oni koji su ga nazivali Prevariola i neznalica ne moze se on dokazati u Engleskoj su bili puni kompleksa i frustracija koje im je on naneo. Nikad niko u istoriji nije ovako gazio Murinja u medjusobnim susretima kako u Spaniji tako i u premier ligi kao Pep. Kapa do poda za ovog Katalonca i njegovu filozofiju igre. Murinjo sta reci istrosen provaljen trener. Gutao je pljuvacku i susilo mu se grlo pored aut linije ispijao je lik vodu non stop. Tug kako mu igra ekipa sa ovoliko placenim pojacanjima i ulozenim novcem za ove dvije godine u MU.

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Ne volim Siti jer je vestacki klub ali gotivim Gvardiolu jer je bio trener i igrac velike Barse. Gvardiola je odrzavao casove fudbala Murinju i u Spaniji dok je kondukter trenirao Penal Madrid a Gvardiola veliku Barselonu.

NoName

pre 6 godina

Mou, kad si stavio Lukakua kao osmog stopera u ekipu a on se ne snalazi.
(CJ, 10. decembar 2017 18:48)

Upalilo mu jednom sa Etoom, pa misli da je svaki dan Božić.

NoName

pre 6 godina

Mnogo je jak Siti, postali su mašinerija kao Barselona i Bajern u najboljim danima, a fizicki izgledaju jos jace plus tehnika, vrh!
(Stefan, 10. decembar 2017 19:05)

Upravo tako. Murinjo je ponekad pobedjivao Barsu na batine. Ovi iz Sitija em sto igraju lepo, em ako treba lemaju za sve pare.

andreas kisser

pre 6 godina

mr. wolf i brat silvio su bili potpuno u pravu i ja se iskreno izvinjavam takvim fudbalskim expertima sto sam se uopste ususdio da jednom prilikom udjem sa njima u raspravu. naime, titule se zaista osvajaju u duelima sa malim timovima i siti je upravo demonstirirao zbog cega ce biti prvak ove godine! dok su celsi, liverpul i arsenal prosuli bodove protiv autsajdera, siti nikad nema problem sa slabijim timovima i bunkerasima! cestitam im titulu.

samo kazem

pre 6 godina

Au tuge mog Mancestera... ni jedna lepa prava akcija, nadigrao Pep Murinja 100 posto, svaka cast i mislim da je titula vec resena.

MiLaN

pre 6 godina

НН, није Жо3е овде крив већ теле Лукаку.
(НеверСазНеверАгаин, 10. decembar 2017 19:45)

A sta ce njemu Lukaku u odbrani. On nije odbrambeni igrac, vec sasvim suprotno. Nije njegovo da bude u svom sesnaestercu vec u tudjem. Ali Murinjo, mislim suvišno je pisati o kukavici. Bravo Pepu i njegovoj masineriji. Totalni fudbal.

NoName

pre 6 godina

Odvratna igra sitija u zadnjih 10 minuta. Murinho očajno postavio taktiku u prvom poluvremenu, branio se kao da igra sa Malagom protiv barselone. U drugom mnogo bolje ali Lukaku očajan, realan rezultat 2:2. I jos jednom, očajan potez gvardiole i sitija, uništili su zadnjih 10 minuta odlične utakmice, tako ne igraju šampioni (prvih 80 minuta su igrali kao šampioni sveta)
(durantulaokc, 10. decembar 2017 19:44)

I poslednjih 10 minuta su igrali kao šampioni sveta, ako izuzmemo onu šansu Lukakua. Doktorski rad na temu kako potrošiti 5 minuta kod protivnicke korner zastavice. Sa samo tri igrača.

ernesto che

pre 6 godina

Ne pratim nesto posebno premijer ligu i briga me za siti i mj, kao i za krajnji rezultat, ali kao obicnom gledaocu mi je zalosno da se jedna ekipa brani sa 11 igraca od kojih su neretko 6-7 povuceni u sesnaesterac, i imaju jedan jedini zadatak da oteraju loptu sto dalje od svog gola, opstruisu igru, nasrcu i udaraju protivnicke igrace. I jednom resis da pogledas neku utakmicu ti dobijes navala i odbrane, ekipu koja kruzi celo poluvreme oko 11 pasivnih coveka koji neznaju tri pasa da sastave, i ne pokusavaju uopste, jer im je takva taktika.

Pravicete runija od blata

pre 6 godina

Eno ga runi dade gol sa penala liverpulu, dao je ove sezone i arsenalu,dao i vest hemu sa pola, a dao je i sitiju.A vi se smrzavajte na minus 11 bez jednog od najkompletnijih igraca u istoriji.Najveca greska u istoriji junajteda, prodavanje vejna runija.

mm

pre 6 godina

E bas mi je drago! Nadmudrio je po ko zna koji put samozvanog g.specijanog. Kakav je Pep gospodin dokazao je i na kraju kada je odbio da se raduje, a mogao je da likuje kako voli.

CJ

pre 6 godina

U parlamentu da se izglasa zakon da se Murinju zabrani ulazak u VB i boravak u istoj...ej, pa ovakvi derbiju nekad, sve je prštalo od golcina, preokreta, šansi...Šta je ovo sad?
Doveo igrača za 100 miliona da mu na terenu radi ono što bi i Dejan Lekic isto mogao.
I na sve to, nešto te pogleda od gore i dva igrača Sitija kiksnu i ti imaš povoljan rezultat...ne volim nešto Siti ali voleo bih da ih razbiju do kraja, da više ovaj šarlatan na klupi nauci lekciju.

filip

pre 6 godina

Ovaj murinjo mora da je skroz poblentavio pa njemu Valencia i Young igraju desnog i levog beka igraci koji su kod Fergusnona igrali napad.... ne razumem sto onda Ibrahimovica ne stavi pozdi jak,skocan,dobro igra glavom... odlican zadnji... kakav promasaj od trenera...

biza

pre 6 godina

Nikad mi nece biti jasno kako neko moze da postavi ovako taktiku u najbitnijoj utakmici u ovom delu sezone da igra defanzivno i da se brani sa 9 igraca na svom terenu? Previse taktizira previse se plasi da ne izgubi a izgubio je na najgori nacin, city zasluzeno osvaja titulu gaze sve redom najbolji fudbal igraju trenutno u evropi , vidi se koliko pogba znaci na sredini... gg

Goran

pre 6 godina

Rekoh ja prošle nedelje, da onakvim pristupom i igrom protiv Arsenala (bez obzira na povoljan rezultat iz te utakmice ) navijači Junajteda nemaju čemu da se raduju, niti da veruju u titulu, danas je Gvardiola Murinju održao čas fudbala, posed lopte u nekim momentima i preko 80% i to sve usred traforda i to protiv tima kojem je pobeda neophodna da bi se održao u borbi za titulu, šta reći više nakon ovoga, MU je danas sa ovim autobusom izgledao kao neki tim iz niže lige svestan da je autsajder i da samo na neku kontru može da izmulja gol , a ne na tim kojem je pobeda potrebna, i na tim koji mora na svom terenu da pokaže koje gazda , i na tim koji će da grize svih 90 minuta kako bi došao do povoljnog rezultata, sa druge strane Siti odigrao onoliko koliko mu je trebalo da pobedi u ovom meču, uglavnom su se trudili da što više drže loptu u svom posedu što su uglavnom i uspevali dobro da rade tokom većeg dela susreta , u finišu su iz kontri propustili dve tri dobre šanse da totalno nokautiraju grogirani Junajted koji je krenuo sa bunarenjem na sve ili ništa ,ali je čudesni De Hea opet spasavao Junajted po kozna koji put!

Westbrook

pre 6 godina

Gvardiola pokazao da je klasa a klinci sutra skola pocinje ajmo dosta je bilo za danas ko je istorijski deo mancestera i te gluposti poz

NoName

pre 6 godina

Nikad mi nece biti jasno kako neko moze da postavi ovako taktiku u najbitnijoj utakmici u ovom delu sezone da igra defanzivno i da se brani sa 9 igraca na svom terenu? Previse taktizira previse se plasi da ne izgubi a izgubio je na najgori nacin, city zasluzeno osvaja titulu gaze sve redom najbolji fudbal igraju trenutno u evropi , vidi se koliko pogba znaci na sredini... gg
(biza, 10. decembar 2017 19:44)

Ovo je još i dobro, prosle godine je protiv Sitija igrao bez napadača.

UltraCzBg

pre 6 godina

Sto Gvardiola uvodi stopera ako stalno napada? Ajmo strucnjaci? Ajde bre, brukate se samo, deco. 

(nista o nicemu, 10. decembar 2017 18:50) 

kad bi ti znao koliko formacija Gvardiola promeni tokom meca, stoper kod Gvardiole nije isto kao stoper kod ostalih trenera. Mozes u kolo s tom decom koju prozivas.
(tiktak, 10. decembar 2017 18:54)

Pep se brani, uplašio se, uvodi štopera... Kad ono bum-Otamendi im daje gol!

Jox

pre 6 godina

Volim UTD, ali gotivim i Gvardiolu...za koga navijati? Ostaje zal sto Pep nije trener UTD-a, to bi bio fudbal, a ne ovo sad, jedva da pipnu loptu...Uvek cu biti za napadacki fudbal!

Туђман их основао, а идол им Вокри

pre 6 godina

Дуго ће Јунајтед још сањати титулу. Сити је за њих, па не знам, Бајерн рецимо.

Sir Djavo

pre 6 godina

Pa šta je bilo, otkako je došla konkurencija Junajted nešto nema trofeja, malo Čelzi pa malo Siti pa malo Lester pa lako je bilo osvajati kad je Liverpul propo a jedini rival bio Arsenal tad je baš bilo mangupski nema šta. A u Evropi sa 3 titule su čak iza tima kojeg bi non stop da ismijavaju. Ništa novo, Gvardiola opet očitao lekciju Murinju na samom kraju je mogao uslijediti potop, Lukaku je za WBA za CP za derbije taj nije, Runi je za njega Širer lično. Plava mašina nezaustavljiva, svaka im čast naravno Pep ovdje slovi za prevaru 14 pobjeda u nizu mora da je sreća nema šta drugo haha.

Mike

pre 6 godina

Siti ostecen za penal nad Otamendijem, G. Jesus je trebao da dobije zuti karton za simuliranje u prvom poluvremenu.
Nemanja Matic pola covek pola pas u nazad.

daki

pre 6 godina

Imas 8 bodova zaostatka,igrac kuci i ovo je tako reci biti ili ne biti .Dakle moras napasti,igrati na pobedu,za titulu,za cast,pokazati ko je gazda na tvom terenu !! I sta se desava.U 45 minuta nemas ni jedan jedini sut ka golu protivnika !!!! Neverovatno !!!! Pa da li je moguce da ovako nesto postoji.Pa city ih satero u misiju rupu.Murinho,nisi ti ni do gleznja celavcu sa druge klupe.Ako nista,on ima ono nesto sto cini razliku izmedju curica i muskaraca ! Neverovatno! Evo i gola,hahahah :)

Bianconero

pre 6 godina

Kakvo takticko unistavanje odvratnog junajteda. Otamendi, izuzev kiksa kod gola, stavio u dzep Lukakua pri skoku i posle Ibrahimovica, Sterling i Sane vratili Janga u osnovnu skolu, De Brujne i Silva sta reci? Mozda najbolji duo na sredini terena na svetu, toliko mirno, pametno, precizno. Ederson bez 1 greske. Ne mogu nista pozitivno da kazem za utd osim De Hee. Kad u ovakvoj utakmici prikazes jednu veliku nulu, ni ne zasluzujes titulu. Ovo sto Siti igra mozda nije bas svaki put sjajno i planirano, ali fascinantno je kako uvek nadju pravo resenje. Najbolje igre nekog kluba u pl u poslednjih xy godina, mozda i u celoj Evropi.

samo kazem

pre 6 godina

Nadigrace ga Pep, posed, lepota, igra, pas, sve ce savrseno da funkcionise, alii... sevnuce par kontri i Murinjo uzima bodove, nema sanse da Siti dobije ovo! Igraju i Rasford i Marsial, Lukaku mora proraditi a Lingard neka ostane u formi kakvoj je bio predhodnih par utakmica. uzivajmo i GGMU

Sir Djavo

pre 6 godina

Mada mora se priznati da je u ovim utakmicama Murinjo podigao Junajted na viši nivo jer su sa Fergijem znali primiti i po 6 komada a danas samo 2, bravo Žoze genije. Najveći trener svih vremena veliki, posebni, jedinstveni, unikatni ŽOZE MURINJO.

ju ju

pre 6 godina

adriano_galiani
Ok, znamo zasto mrzis Pepa, mnogo ti je zla naneo sa Barsom, cistio je teren sa realom kad god se sreli. Imas traume jos uvek.

chemistry

pre 6 godina

Zbog cega je kvota na manchester 3.39.Znaci neverovatno
(Starac Fočo od stotinuljeta, 10. decembar 2017 17:37)
Zato sto ce primiti 3 komada

ernesto che

pre 6 godina

@ niko i nista o nicemu

Nisam znao da mj ima svog advokata i branioca u srbiji, decace nadji posao, devojku, izadji s prijateljima u grad, treniraj, pusti ove savremene zabavljace koji za to malo "karijere" i zabavljanja raje zgrnu stotine miliona evra.

Negativni

pre 6 godina

Moj utisak je da je Čelzi mogao i ove godine da se prošeta do titule sa par pametnih transfera. Izgubili su odličnog špic igrača i odličnog veznog, a nisu kupili adekvatne zamene. Junajted je težak krš, glavni igrač im je neinteligentni Rašford. Bez Pogbe nemaju sredinu terena. Još da nema Matića, Siti bi im dao pet komada. A šta tek reći za Siti, koji je vredan milijardu dolara a odbrana će gorko da plače kad natrče na malo ozbiljniji tim u LŠ. Uglavnom, Junajted osim Pogbe nema vrhunskog igrača u timu. Sterling, Sane i De Brujne su lično Pele, Maradona i Mesi za Rašforda, Ereru i Lingarda. Užas.

Petar

pre 6 godina

Samo da znate, da je Pogba pola tima ovde, kao Messi u Barci npr, sa njim i bez njega to sta dva razlicita tima. A nema ni Mhktarijana ni zamene u spici za Lukakuja jer Zlatan dolazi posle povrede

Bianconero

pre 6 godina

Inace, ako ima jos ljudi kojima je Matic najbolji zadnji vezni ili slicno, samo jedna rec-Fernandinjo. Kakav igrac, i veceras pokazao da je 10 klasa iznad Matica.

Doziveo sam transfer blama...

pre 6 godina

Smorinjeva bunkerica, hahaha mene bi bilo sramota ovako da igram, nisu presli pola celo poluvreme...mislim na junajted antifudbal...

Beograd

pre 6 godina

Pep je fudbalska institucija vrh dalje nema. Kad gledam ovaj Siti kako igra podsjecaju me na na Barsu iz najboljih dana dok im je on bio menadzer.

mm

pre 6 godina

durantulaokc
Cak je i u tih 10 minuta SITY drzao lekciju kako se brani rezultat i kako se trosi vreme. Cak je i tu Murinjo imao sta da nauci. A u istih 10 minuta je MU pokazao svoju nemoc, krvnicki je udarao i sutirao protivnicke igrace sto je svakako daleko od fer pleja.

CENTURION

pre 6 godina

Kako ocekuju da Young, Lingard, Herrera pariraju Walkeru, De Brujneu, Silvi.....United treba prvo da se mnogima zahvali na saradnji.

E

pre 6 godina

Nazalost City je mnogo kvalitetnija ekipa sa jedne strane Silva, De Brujne i Sterlig a sa druge Rasford, Marsijal i Lingard razlika nebo i zemlja, plus totalno defanzivna taktika u prvom polu-vremenu, MU da bi razmisljamo o titulama trebaim neko tipa Grizman, Bajl, realno jedina prava zvezda je Pogba ovo sve ostalo prosek, znam da se sa Ibrom ne sme rizikovati ali mozda je on kao drugi veliki igrac ovog tima morao u startnu postavu umesto Lukakua koji je u padu

SITI

pre 6 godina

Js ekipa mnogo ispred Junajteda .Zali boze onolike pare za Lukakua ,dobar napadac al nikako nije za ekipe koje se bore za titule .Ono sto ce Siti da kosta uspeha u Evropi je tragicna odbrana ,jedino ako Aguero,Zezus,De Brujne i Silva svojom magijom ne uspeju da izvuku te utakmice .Junajted bi bio bolji sa Pogbom i Balijem .Ono sto njima nedostaje ,se itekako vidi.Nemaju igrac profila jednog Silve i De brujnea ,Rasford premlad ,Martijal je realno krilo tu ss najbilje snalazi ,Zlatan ima previse godina .Protiv top 6,7 ekipa u Evropi nemaju sta da traze .Ne znam zasto Mata ne dobija vise sanse ,Miktarijan je otpisan izgleda kod Murinja .Murinjova taktika cela filozkfija nije losa ,al jednostavno treba imati i igrace za tako nesto .Idelan je bio onaj Inter premocna defanziva i vezni red a kad treba napred tu je Snajder .

yytyt

pre 6 godina

10 superstarova? Erera? Smoling? Lingard? Marsijal? Rasford? Superstarovi? Kako te nije sramota.
(nista o nicemu, 10. decembar 2017 18:47)

uzasno me je sramota

inace, ovaj utd je najbesmislenija ekipa, ikada

marko

pre 6 godina

Pa tesko bi se moglo reci da su izveli skoro najjace sastave kada Pogba ne igra. Nedostaje taj deo u tekstu, jeste da je suspendovan ali ce Junajtedu nedostajati.

ekg

pre 6 godina

Nazalost sva tri gola posle kikseva. Murinjo pokusavao presingom i kontrama a kasnije i skroz otvoreno. Gvardiola malo rezervisaniji nego uobicajeno. Dobar tempo, solidna utakmica, falili samo lepsi golovi. Remi bi bio najpravednini rezultat. Titula se smesi Sitiju ali nije ipak jos gotovo...ima jos dosta nagaznih mina

adriano_galliani

pre 6 godina

Какво коментари, испада да Мурињо троши по 200 милиона а Превариола, ето, ништа? Сити има бољу екипу, то је екипа у коју је улупано по 150 милиона сваке године већ шест-седам година а онда дође Превариола па потроши 500 за годину дана?! Сити је имао какав-такав низ успеха, Јунајтед је имао читав низ пехова и катастрофа након одласка Фергија... Мурињо је тек почео да гради Јунајтед.

Даље, да, Превариола са свим екипама (а тренирао је три које су у пет најскупљих тимова на свету) "напада", игра атрактивно ово-оно.. А на СВАКОМ освојеном трофеју има не МРЉУ, него МРЉЕТИНУ.. Ништа он без помоћу судија не може, човек НИШТА није освојио, НЕМА ПОЈМА.

Мурињо са Портом и Интером.

Крај лекције, лаку ноћ.

Нисмо исти

pre 6 godina

@Lorenzo Ја се и даље сећам као да је јуче кад је Лукаку промашио одлучујући пенал у Уефа Суперкупу 2013 нисам желео да га видим у дресу Челсија након тога

durantulaokc

pre 6 godina

Odvratna igra sitija u zadnjih 10 minuta. Murinho očajno postavio taktiku u prvom poluvremenu, branio se kao da igra sa Malagom protiv barselone. U drugom mnogo bolje ali Lukaku očajan, realan rezultat 2:2. I jos jednom, očajan potez gvardiole i sitija, uništili su zadnjih 10 minuta odlične utakmice, tako ne igraju šampioni (prvih 80 minuta su igrali kao šampioni sveta)

Presheva

pre 6 godina

Ja normalno nisam neki koji premier ligu obozava gledam vakve derbi Ali da neko kaze da City bio bolji od Junajteda onda nema pojma.. City imao srece posle toliko faula a nedobijeni zuti kartona prosli jel sudije daje prednost u polovinu junajteda a igrac city napravi faul za zuti!! I jos nesto na ovo da je junajted vodio 2:1 onda budite sigurni da nebi bilo 4 min produzetka nego sigurni 7 min danas nije junajted sreca pratio i Moje mislenje nad hererom bio cist penal a covek dobije zuti

milanR

pre 6 godina

Murinjo derbije hoce da osvoji, a ne da igra lep fudbal... Ne slazem se sa njim,ali ako pobedi nece moci rec da mu se kaze... Bez Pogbe, Mata na klupi, nema kreativnosti u Junajtedu... Iskreno probao bih sa Matom umesto Lukakua...

Carlito

pre 6 godina

kakav je trener pep kad sa sterlingom saneom i zesusom pravi ovakve rezultate.jedina top klasa u ovom timu sitija su de brujne volker silva i golman.da murinjo potera valensiju janga i ereru i kupi dva beka zadnjeg veznog i SMS na zimu i uzima ls lagano.

nista o nicemu

pre 6 godina

bunker sa 10 superstarova i najboljim golmanom na svetu i taktika "ako ga umuljamo na gresku ili individualni kvalitet-odlicno"..

psg i city trose nenormalno, ja ih prvi ne volim ali ljudi igraju fudbal, i uvek cu za njih navijati protiv ovakvog junajteda i slicnih ekipa
(yytyt, 10. decembar 2017 18:38)

10 superstarova? Erera? Smoling? Lingard? Marsijal? Rasford? Superstarovi? Kako te nije sramota.

adriano_galliani

pre 6 godina

Ok, znamo zasto mrzis Pepa, mnogo ti je zla naneo sa Barsom, cistio je teren sa realom kad god se sreli. Imas traume jos uvek.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (ju ju, 10. decembar 2017 20:54)

Па ја навијам за Милан, какве везе са Реалом ја имам? Хаха, то су ти стручњаци и фанови Хезуба Превариоле!

vuk vucko i vuk zucko

pre 6 godina

Ja jednostavno ne mogu da navijam protiv Murinjove ekipe. Napred Nemanja, napred Zoze, napred jedini pravi Mancestere!!!!

nista o nicemu

pre 6 godina

U parlamentu da se izglasa zakon da se Murinju zabrani ulazak u VB i boravak u istoj...ej, pa ovakvi derbiju nekad, sve je prštalo od golcina, preokreta, šansi...Šta je ovo sad?
Doveo igrača za 100 miliona da mu na terenu radi ono što bi i Dejan Lekic isto mogao.
I na sve to, nešto te pogleda od gore i dva igrača Sitija kiksnu i ti imaš povoljan rezultat...ne volim nešto Siti ali voleo bih da ih razbiju do kraja, da više ovaj šarlatan na klupi nauci lekciju.
(CJ, 10. decembar 2017 18:27)

Nekad? Nekad je Siti bio u zoni ispadanja. Pratis fudbal od pre 3 godine, bruko.

Gladiola

pre 6 godina

Koliko je Čelzi imao sreće što su im ovi maznuli Lukakua, pa to je ludilo. Dečko je dvojnik Heskija, Bentekea i ostalih rmpalija bez mozga...

space

pre 6 godina

Murinjo nije normalan... Cim su ih stisli posle primljenog gola, odmah korner, pa sut u gol, pa gol... Samo napadaj, i nema brige.. Idemo UTD

nista o nicemu

pre 6 godina

To je taj Murinjo koga Srbende dizu u nebesa - 0 suteva na gol celo poluvreme. Zato nam je i takav fudbal.
(VanNistelroj, 10. decembar 2017 18:12)

Ne bih rekao da je nula. Hehehhehehehe

обс

pre 6 godina

Мурињо да је паметан па да доведе Александра Митровића (за ситне паре) уместо што две "мрцине" гура у напад (Лукаку - фудбаски неписмен, Ибрахимовића- деду ). Александар Митровић је жртва злостављања (15 минута у игри па 10 , па 5 па 2 ...) садисте Бенитеза а с лоптом је за Лукакука Марчело Мастројани. Сама утакмица је била прљава ("лактови и ђонови") и ако је то авангардни фудбал онда га треба укинути. Митровић је због једног дуел лакта суспендован три утакмице (накнадно) а данас је било 10 пута "већих и јачих" , по живт опасних! Сити је никаква екипа а ако Гвардиола мисли да је велики један Сем Олердајс ће га врло брзо демантовати. Дакле, не знам како се пали она публика да пуни стадион али је сигурно дебело преварена!

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Ne volimo svi napadacki fudbal. Ja obozavam ekipe koje prvo igraju defanzivu i to je igraju dobro. Napred Zoze, napred United.

adriano_galliani

pre 6 godina

Какво коментари, испада да Мурињо троши по 200 милиона а Превариола, ето, ништа? Сити има бољу екипу, то је екипа у коју је улупано по 150 милиона сваке године већ шест-седам година а онда дође Превариола па потроши 500 за годину дана?! Сити је имао какав-такав низ успеха, Јунајтед је имао читав низ пехова и катастрофа након одласка Фергија... Мурињо је тек почео да гради Јунајтед.

Даље, да, Превариола са свим екипама (а тренирао је три које су у пет најскупљих тимова на свету) "напада", игра атрактивно ово-оно.. А на СВАКОМ освојеном трофеју има не МРЉУ, него МРЉЕТИНУ.. Ништа он без помоћу судија не може, човек НИШТА није освојио, НЕМА ПОЈМА.

Мурињо са Портом и Интером.

Крај лекције, лаку ноћ.

Presheva

pre 6 godina

Ja normalno nisam neki koji premier ligu obozava gledam vakve derbi Ali da neko kaze da City bio bolji od Junajteda onda nema pojma.. City imao srece posle toliko faula a nedobijeni zuti kartona prosli jel sudije daje prednost u polovinu junajteda a igrac city napravi faul za zuti!! I jos nesto na ovo da je junajted vodio 2:1 onda budite sigurni da nebi bilo 4 min produzetka nego sigurni 7 min danas nije junajted sreca pratio i Moje mislenje nad hererom bio cist penal a covek dobije zuti

samo kazem

pre 6 godina

Nadigrace ga Pep, posed, lepota, igra, pas, sve ce savrseno da funkcionise, alii... sevnuce par kontri i Murinjo uzima bodove, nema sanse da Siti dobije ovo! Igraju i Rasford i Marsial, Lukaku mora proraditi a Lingard neka ostane u formi kakvoj je bio predhodnih par utakmica. uzivajmo i GGMU

durantulaokc

pre 6 godina

Odvratna igra sitija u zadnjih 10 minuta. Murinho očajno postavio taktiku u prvom poluvremenu, branio se kao da igra sa Malagom protiv barselone. U drugom mnogo bolje ali Lukaku očajan, realan rezultat 2:2. I jos jednom, očajan potez gvardiole i sitija, uništili su zadnjih 10 minuta odlične utakmice, tako ne igraju šampioni (prvih 80 minuta su igrali kao šampioni sveta)

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Ne volimo svi napadacki fudbal. Ja obozavam ekipe koje prvo igraju defanzivu i to je igraju dobro. Napred Zoze, napred United.

Realno

pre 6 godina

Molim vas ljudi, nemojte pominjati nikakve legendarne trofeje Murinja sa Portom i Interom ako niste bili svedoci tog vremena i zaista videli kako su izgledale te generacije Intera i Porta naspram ostalih ekipa imajući u vidu i sam format takmičenja. Time možemo reći i da je Ljupko Petrović tih godina bio najbolji trener Evrope, a čovek je imao generaciju igrača i format takmičenja koji danas nijedan istočnoevropski klub ne može proći ni u ludilu. Elem, obično meč prvoplasirane i drugoplasirane ekipe neke lige izgleda tako da sve pršti od fudbala. Ono što sam ja video danas je sramotno za svaku ekipu, posebno za United. Igrati bunker na svom terenu i inače u svakoj utakmici sa iole jačim protivnikom je odlika vrhunskih trenera !!!! To je kao taktika !!!! Pa verujem da bi se 99 od 100 vas setilo te famozne taktike. Zamislite se šta znači biti trener jedne od najtrofejnijih ekipa, imati tu čast i obavezu voditi jedan takav klub, birati i plaćati skupocena pojačanje, kreirati tim i taktiku, i igrati ovako iz kola u kolo. Za mene je to sramota, a vi to zovite genijalnošću, taktikom ili ne znam već kako.

обс

pre 6 godina

Мурињо да је паметан па да доведе Александра Митровића (за ситне паре) уместо што две "мрцине" гура у напад (Лукаку - фудбаски неписмен, Ибрахимовића- деду ). Александар Митровић је жртва злостављања (15 минута у игри па 10 , па 5 па 2 ...) садисте Бенитеза а с лоптом је за Лукакука Марчело Мастројани. Сама утакмица је била прљава ("лактови и ђонови") и ако је то авангардни фудбал онда га треба укинути. Митровић је због једног дуел лакта суспендован три утакмице (накнадно) а данас је било 10 пута "већих и јачих" , по живт опасних! Сити је никаква екипа а ако Гвардиола мисли да је велики један Сем Олердајс ће га врло брзо демантовати. Дакле, не знам како се пали она публика да пуни стадион али је сигурно дебело преварена!

adriano_galliani

pre 6 godina

Ok, znamo zasto mrzis Pepa, mnogo ti je zla naneo sa Barsom, cistio je teren sa realom kad god se sreli. Imas traume jos uvek.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (ju ju, 10. decembar 2017 20:54)

Па ја навијам за Милан, какве везе са Реалом ја имам? Хаха, то су ти стручњаци и фанови Хезуба Превариоле!

nista o nicemu

pre 6 godina

U parlamentu da se izglasa zakon da se Murinju zabrani ulazak u VB i boravak u istoj...ej, pa ovakvi derbiju nekad, sve je prštalo od golcina, preokreta, šansi...Šta je ovo sad?
Doveo igrača za 100 miliona da mu na terenu radi ono što bi i Dejan Lekic isto mogao.
I na sve to, nešto te pogleda od gore i dva igrača Sitija kiksnu i ti imaš povoljan rezultat...ne volim nešto Siti ali voleo bih da ih razbiju do kraja, da više ovaj šarlatan na klupi nauci lekciju.
(CJ, 10. decembar 2017 18:27)

Nekad? Nekad je Siti bio u zoni ispadanja. Pratis fudbal od pre 3 godine, bruko.

vuk vucko i vuk zucko

pre 6 godina

Ja jednostavno ne mogu da navijam protiv Murinjove ekipe. Napred Nemanja, napred Zoze, napred jedini pravi Mancestere!!!!

nista o nicemu

pre 6 godina

bunker sa 10 superstarova i najboljim golmanom na svetu i taktika "ako ga umuljamo na gresku ili individualni kvalitet-odlicno"..

psg i city trose nenormalno, ja ih prvi ne volim ali ljudi igraju fudbal, i uvek cu za njih navijati protiv ovakvog junajteda i slicnih ekipa
(yytyt, 10. decembar 2017 18:38)

10 superstarova? Erera? Smoling? Lingard? Marsijal? Rasford? Superstarovi? Kako te nije sramota.

Milk2

pre 6 godina

Kako su se samo omalovazavale one greske defanzivaca arsenala prosli vikend.Pricalo se o velikoj pobedi,velikom mancesteru,a ustvari spasao ih de geea i te greske. Sad se zalite na greske odbrane,ali jedna je bitna razlika.Arsenal je izgubio iako je bio bolji,primio golove iako je napadao.Man utd je danas primio golove iz gresaka ,a bio je slabiji opet. Vratilo im se to protiv Arsenal.Karma je cudo.A gvardiola koliko god i njega nesto posebno ne gotivim,je fudbalski bog za Murinha.Po ko zna koji put je to poakzao.

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Ne volim Siti jer je vestacki klub ali gotivim Gvardiolu jer je bio trener i igrac velike Barse. Gvardiola je odrzavao casove fudbala Murinju i u Spaniji dok je kondukter trenirao Penal Madrid a Gvardiola veliku Barselonu.

Sir Djavo

pre 6 godina

Mada mora se priznati da je u ovim utakmicama Murinjo podigao Junajted na viši nivo jer su sa Fergijem znali primiti i po 6 komada a danas samo 2, bravo Žoze genije. Najveći trener svih vremena veliki, posebni, jedinstveni, unikatni ŽOZE MURINJO.

Bianconero

pre 6 godina

Inace, ako ima jos ljudi kojima je Matic najbolji zadnji vezni ili slicno, samo jedna rec-Fernandinjo. Kakav igrac, i veceras pokazao da je 10 klasa iznad Matica.

Negativni

pre 6 godina

Moj utisak je da je Čelzi mogao i ove godine da se prošeta do titule sa par pametnih transfera. Izgubili su odličnog špic igrača i odličnog veznog, a nisu kupili adekvatne zamene. Junajted je težak krš, glavni igrač im je neinteligentni Rašford. Bez Pogbe nemaju sredinu terena. Još da nema Matića, Siti bi im dao pet komada. A šta tek reći za Siti, koji je vredan milijardu dolara a odbrana će gorko da plače kad natrče na malo ozbiljniji tim u LŠ. Uglavnom, Junajted osim Pogbe nema vrhunskog igrača u timu. Sterling, Sane i De Brujne su lično Pele, Maradona i Mesi za Rašforda, Ereru i Lingarda. Užas.

Carlito

pre 6 godina

kakav je trener pep kad sa sterlingom saneom i zesusom pravi ovakve rezultate.jedina top klasa u ovom timu sitija su de brujne volker silva i golman.da murinjo potera valensiju janga i ereru i kupi dva beka zadnjeg veznog i SMS na zimu i uzima ls lagano.

Mike

pre 6 godina

Siti ostecen za penal nad Otamendijem, G. Jesus je trebao da dobije zuti karton za simuliranje u prvom poluvremenu.
Nemanja Matic pola covek pola pas u nazad.

Sir Djavo

pre 6 godina

Pa šta je bilo, otkako je došla konkurencija Junajted nešto nema trofeja, malo Čelzi pa malo Siti pa malo Lester pa lako je bilo osvajati kad je Liverpul propo a jedini rival bio Arsenal tad je baš bilo mangupski nema šta. A u Evropi sa 3 titule su čak iza tima kojeg bi non stop da ismijavaju. Ništa novo, Gvardiola opet očitao lekciju Murinju na samom kraju je mogao uslijediti potop, Lukaku je za WBA za CP za derbije taj nije, Runi je za njega Širer lično. Plava mašina nezaustavljiva, svaka im čast naravno Pep ovdje slovi za prevaru 14 pobjeda u nizu mora da je sreća nema šta drugo haha.

Pravicete runija od blata

pre 6 godina

Eno ga runi dade gol sa penala liverpulu, dao je ove sezone i arsenalu,dao i vest hemu sa pola, a dao je i sitiju.A vi se smrzavajte na minus 11 bez jednog od najkompletnijih igraca u istoriji.Najveca greska u istoriji junajteda, prodavanje vejna runija.

space

pre 6 godina

Murinjo nije normalan... Cim su ih stisli posle primljenog gola, odmah korner, pa sut u gol, pa gol... Samo napadaj, i nema brige.. Idemo UTD

nista o nicemu

pre 6 godina

To je taj Murinjo koga Srbende dizu u nebesa - 0 suteva na gol celo poluvreme. Zato nam je i takav fudbal.
(VanNistelroj, 10. decembar 2017 18:12)

Ne bih rekao da je nula. Hehehhehehehe

Bianconero

pre 6 godina

Kakvo takticko unistavanje odvratnog junajteda. Otamendi, izuzev kiksa kod gola, stavio u dzep Lukakua pri skoku i posle Ibrahimovica, Sterling i Sane vratili Janga u osnovnu skolu, De Brujne i Silva sta reci? Mozda najbolji duo na sredini terena na svetu, toliko mirno, pametno, precizno. Ederson bez 1 greske. Ne mogu nista pozitivno da kazem za utd osim De Hee. Kad u ovakvoj utakmici prikazes jednu veliku nulu, ni ne zasluzujes titulu. Ovo sto Siti igra mozda nije bas svaki put sjajno i planirano, ali fascinantno je kako uvek nadju pravo resenje. Najbolje igre nekog kluba u pl u poslednjih xy godina, mozda i u celoj Evropi.

Petar

pre 6 godina

Samo da znate, da je Pogba pola tima ovde, kao Messi u Barci npr, sa njim i bez njega to sta dva razlicita tima. A nema ni Mhktarijana ni zamene u spici za Lukakuja jer Zlatan dolazi posle povrede

tiktak

pre 6 godina

Sto Gvardiola uvodi stopera ako stalno napada? Ajmo strucnjaci? Ajde bre, brukate se samo, deco.

(nista o nicemu, 10. decembar 2017 18:50)

kad bi ti znao koliko formacija Gvardiola promeni tokom meca, stoper kod Gvardiole nije isto kao stoper kod ostalih trenera. Mozes u kolo s tom decom koju prozivas.

delboy

pre 6 godina

Jos jedna u nizu doktorskih disertacija gospodina Gvardiole. Kao sto je neko napisao, United koji zaotaje 8 bodova i mora juriti protivnika ,izadje na svoj stadion i prvi put sutira prema golu u 45 minutu !! Sramno ,jadno,ocajno...Jos jednom je fudbal pobedio.Pep dosao sa namerom da pobedi ,dominirao citavu utakmicu posedom, prilikama,na kraju i golovima..Cistio prasinu sa Murinhom u Spaniji kome je Perez specijalno pripremio druge galaktikose,najskuplji tim sveta u tom trenutku i dodje Pep i sa la masijom mu spremi petardu..Ronaldu,Kaki,Alonsu,Casiljasu,Ozilu,DI mariji,MArcelu,Ramosu,Benzemi,Iguainu...autobus opet zakazao.Umetnost,kreacija , inspiracija pobedila dekadenciju,opstrukciju.Zalosno je videti da neko potrosi 300 mil eura u 2 roka i igra ovakav fudbal iako juri titulu.Covek koji je prvi probio granicu od milijardu eura na pojacanja i jedini za sad i igra ovakav kukavicki fudbal. Bravo Pep.Bravo za fudbal.Veceras je opet pobedio !!! a poklonici autobusa ,pripazite sa pritiskom...POdrska Pepu,Klopu,Vengeru,Pocetinju...

MiLaN

pre 6 godina

НН, није Жо3е овде крив већ теле Лукаку.
(НеверСазНеверАгаин, 10. decembar 2017 19:45)

A sta ce njemu Lukaku u odbrani. On nije odbrambeni igrac, vec sasvim suprotno. Nije njegovo da bude u svom sesnaestercu vec u tudjem. Ali Murinjo, mislim suvišno je pisati o kukavici. Bravo Pepu i njegovoj masineriji. Totalni fudbal.

CJ

pre 6 godina

Nekad? Nekad je Siti bio u zoni ispadanja. Pratis fudbal od pre 3 godine, bruko.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nista o nicemu, 10. decembar 2017 18:48)

Nekad je i Junajted igrao drugu ligu, o vi gospodine sto pratite fudbal od 1876.

filip

pre 6 godina

Ovaj murinjo mora da je skroz poblentavio pa njemu Valencia i Young igraju desnog i levog beka igraci koji su kod Fergusnona igrali napad.... ne razumem sto onda Ibrahimovica ne stavi pozdi jak,skocan,dobro igra glavom... odlican zadnji... kakav promasaj od trenera...

ekg

pre 6 godina

Nazalost sva tri gola posle kikseva. Murinjo pokusavao presingom i kontrama a kasnije i skroz otvoreno. Gvardiola malo rezervisaniji nego uobicajeno. Dobar tempo, solidna utakmica, falili samo lepsi golovi. Remi bi bio najpravednini rezultat. Titula se smesi Sitiju ali nije ipak jos gotovo...ima jos dosta nagaznih mina

chemistry

pre 6 godina

Zbog cega je kvota na manchester 3.39.Znaci neverovatno
(Starac Fočo od stotinuljeta, 10. decembar 2017 17:37)
Zato sto ce primiti 3 komada

Туђман их основао, а идол им Вокри

pre 6 godina

Дуго ће Јунајтед још сањати титулу. Сити је за њих, па не знам, Бајерн рецимо.

Beograd

pre 6 godina

Pep genije.14 pobeda u Premijer ligi na startu sezone. Istorijski uspeh. Nesumnjivo najbolji menader na svetu. Cak i oni koji su ga nazivali Prevariola i neznalica ne moze se on dokazati u Engleskoj su bili puni kompleksa i frustracija koje im je on naneo. Nikad niko u istoriji nije ovako gazio Murinja u medjusobnim susretima kako u Spaniji tako i u premier ligi kao Pep. Kapa do poda za ovog Katalonca i njegovu filozofiju igre. Murinjo sta reci istrosen provaljen trener. Gutao je pljuvacku i susilo mu se grlo pored aut linije ispijao je lik vodu non stop. Tug kako mu igra ekipa sa ovoliko placenim pojacanjima i ulozenim novcem za ove dvije godine u MU.

Goran

pre 6 godina

Rekoh ja prošle nedelje, da onakvim pristupom i igrom protiv Arsenala (bez obzira na povoljan rezultat iz te utakmice ) navijači Junajteda nemaju čemu da se raduju, niti da veruju u titulu, danas je Gvardiola Murinju održao čas fudbala, posed lopte u nekim momentima i preko 80% i to sve usred traforda i to protiv tima kojem je pobeda neophodna da bi se održao u borbi za titulu, šta reći više nakon ovoga, MU je danas sa ovim autobusom izgledao kao neki tim iz niže lige svestan da je autsajder i da samo na neku kontru može da izmulja gol , a ne na tim kojem je pobeda potrebna, i na tim koji mora na svom terenu da pokaže koje gazda , i na tim koji će da grize svih 90 minuta kako bi došao do povoljnog rezultata, sa druge strane Siti odigrao onoliko koliko mu je trebalo da pobedi u ovom meču, uglavnom su se trudili da što više drže loptu u svom posedu što su uglavnom i uspevali dobro da rade tokom većeg dela susreta , u finišu su iz kontri propustili dve tri dobre šanse da totalno nokautiraju grogirani Junajted koji je krenuo sa bunarenjem na sve ili ništa ,ali je čudesni De Hea opet spasavao Junajted po kozna koji put!

marko

pre 6 godina

Pa tesko bi se moglo reci da su izveli skoro najjace sastave kada Pogba ne igra. Nedostaje taj deo u tekstu, jeste da je suspendovan ali ce Junajtedu nedostajati.

Doziveo sam transfer blama...

pre 6 godina

Smorinjeva bunkerica, hahaha mene bi bilo sramota ovako da igram, nisu presli pola celo poluvreme...mislim na junajted antifudbal...

ernesto che

pre 6 godina

Ne pratim nesto posebno premijer ligu i briga me za siti i mj, kao i za krajnji rezultat, ali kao obicnom gledaocu mi je zalosno da se jedna ekipa brani sa 11 igraca od kojih su neretko 6-7 povuceni u sesnaesterac, i imaju jedan jedini zadatak da oteraju loptu sto dalje od svog gola, opstruisu igru, nasrcu i udaraju protivnicke igrace. I jednom resis da pogledas neku utakmicu ti dobijes navala i odbrane, ekipu koja kruzi celo poluvreme oko 11 pasivnih coveka koji neznaju tri pasa da sastave, i ne pokusavaju uopste, jer im je takva taktika.

Westbrook

pre 6 godina

Gvardiola pokazao da je klasa a klinci sutra skola pocinje ajmo dosta je bilo za danas ko je istorijski deo mancestera i te gluposti poz

mm

pre 6 godina

E bas mi je drago! Nadmudrio je po ko zna koji put samozvanog g.specijanog. Kakav je Pep gospodin dokazao je i na kraju kada je odbio da se raduje, a mogao je da likuje kako voli.

E

pre 6 godina

Nazalost City je mnogo kvalitetnija ekipa sa jedne strane Silva, De Brujne i Sterlig a sa druge Rasford, Marsijal i Lingard razlika nebo i zemlja, plus totalno defanzivna taktika u prvom polu-vremenu, MU da bi razmisljamo o titulama trebaim neko tipa Grizman, Bajl, realno jedina prava zvezda je Pogba ovo sve ostalo prosek, znam da se sa Ibrom ne sme rizikovati ali mozda je on kao drugi veliki igrac ovog tima morao u startnu postavu umesto Lukakua koji je u padu

lorenzo

pre 6 godina

ako Lukaku košta koliko košta...koja je onda cijena Hari Kejna npr. ili od starih igrača Batistute, Raula, Ronalda, Morijentesa? Lukaku klasičan primjer igrača za male utakmice

CJ

pre 6 godina

U parlamentu da se izglasa zakon da se Murinju zabrani ulazak u VB i boravak u istoj...ej, pa ovakvi derbiju nekad, sve je prštalo od golcina, preokreta, šansi...Šta je ovo sad?
Doveo igrača za 100 miliona da mu na terenu radi ono što bi i Dejan Lekic isto mogao.
I na sve to, nešto te pogleda od gore i dva igrača Sitija kiksnu i ti imaš povoljan rezultat...ne volim nešto Siti ali voleo bih da ih razbiju do kraja, da više ovaj šarlatan na klupi nauci lekciju.

yytyt

pre 6 godina

bunker sa 10 superstarova i najboljim golmanom na svetu i taktika "ako ga umuljamo na gresku ili individualni kvalitet-odlicno"..

psg i city trose nenormalno, ja ih prvi ne volim ali ljudi igraju fudbal, i uvek cu za njih navijati protiv ovakvog junajteda i slicnih ekipa

CENTURION

pre 6 godina

Kako ocekuju da Young, Lingard, Herrera pariraju Walkeru, De Brujneu, Silvi.....United treba prvo da se mnogima zahvali na saradnji.

samo kazem

pre 6 godina

Au tuge mog Mancestera... ni jedna lepa prava akcija, nadigrao Pep Murinja 100 posto, svaka cast i mislim da je titula vec resena.

ju ju

pre 6 godina

adriano_galiani
Ok, znamo zasto mrzis Pepa, mnogo ti je zla naneo sa Barsom, cistio je teren sa realom kad god se sreli. Imas traume jos uvek.

milanR

pre 6 godina

Murinjo derbije hoce da osvoji, a ne da igra lep fudbal... Ne slazem se sa njim,ali ako pobedi nece moci rec da mu se kaze... Bez Pogbe, Mata na klupi, nema kreativnosti u Junajtedu... Iskreno probao bih sa Matom umesto Lukakua...

andreas kisser

pre 6 godina

mr. wolf i brat silvio su bili potpuno u pravu i ja se iskreno izvinjavam takvim fudbalskim expertima sto sam se uopste ususdio da jednom prilikom udjem sa njima u raspravu. naime, titule se zaista osvajaju u duelima sa malim timovima i siti je upravo demonstirirao zbog cega ce biti prvak ove godine! dok su celsi, liverpul i arsenal prosuli bodove protiv autsajdera, siti nikad nema problem sa slabijim timovima i bunkerasima! cestitam im titulu.

mm

pre 6 godina

durantulaokc
Cak je i u tih 10 minuta SITY drzao lekciju kako se brani rezultat i kako se trosi vreme. Cak je i tu Murinjo imao sta da nauci. A u istih 10 minuta je MU pokazao svoju nemoc, krvnicki je udarao i sutirao protivnicke igrace sto je svakako daleko od fer pleja.

Red Veteran

pre 6 godina

Murinjo i njegova antifudbalska taktika su dobili što i zaslužuju! Nema Junajted igrače za vrhunska dela i to je to. Citi daleko bolji i zasluženo danas (danas!) potvrdjuju titulu. Čestitke Pepu za lep i kreativan fudbal. On upravo dokazuje da fudbal pobedjuje Murinjov zaostali antifudbal!
(Razočarani višegodišnji navijač Junajteda).

Beograd

pre 6 godina

Pep je fudbalska institucija vrh dalje nema. Kad gledam ovaj Siti kako igra podsjecaju me na na Barsu iz najboljih dana dok im je on bio menadzer.

Jox

pre 6 godina

Volim UTD, ali gotivim i Gvardiolu...za koga navijati? Ostaje zal sto Pep nije trener UTD-a, to bi bio fudbal, a ne ovo sad, jedva da pipnu loptu...Uvek cu biti za napadacki fudbal!

daki

pre 6 godina

Imas 8 bodova zaostatka,igrac kuci i ovo je tako reci biti ili ne biti .Dakle moras napasti,igrati na pobedu,za titulu,za cast,pokazati ko je gazda na tvom terenu !! I sta se desava.U 45 minuta nemas ni jedan jedini sut ka golu protivnika !!!! Neverovatno !!!! Pa da li je moguce da ovako nesto postoji.Pa city ih satero u misiju rupu.Murinho,nisi ti ni do gleznja celavcu sa druge klupe.Ako nista,on ima ono nesto sto cini razliku izmedju curica i muskaraca ! Neverovatno! Evo i gola,hahahah :)

yytyt

pre 6 godina

10 superstarova? Erera? Smoling? Lingard? Marsijal? Rasford? Superstarovi? Kako te nije sramota.
(nista o nicemu, 10. decembar 2017 18:47)

uzasno me je sramota

inace, ovaj utd je najbesmislenija ekipa, ikada

ernesto che

pre 6 godina

@ niko i nista o nicemu

Nisam znao da mj ima svog advokata i branioca u srbiji, decace nadji posao, devojku, izadji s prijateljima u grad, treniraj, pusti ove savremene zabavljace koji za to malo "karijere" i zabavljanja raje zgrnu stotine miliona evra.

NoName

pre 6 godina

Mnogo je jak Siti, postali su mašinerija kao Barselona i Bajern u najboljim danima, a fizicki izgledaju jos jace plus tehnika, vrh!
(Stefan, 10. decembar 2017 19:05)

Upravo tako. Murinjo je ponekad pobedjivao Barsu na batine. Ovi iz Sitija em sto igraju lepo, em ako treba lemaju za sve pare.

Нисмо исти

pre 6 godina

@Lorenzo Ја се и даље сећам као да је јуче кад је Лукаку промашио одлучујући пенал у Уефа Суперкупу 2013 нисам желео да га видим у дресу Челсија након тога

biza

pre 6 godina

Nikad mi nece biti jasno kako neko moze da postavi ovako taktiku u najbitnijoj utakmici u ovom delu sezone da igra defanzivno i da se brani sa 9 igraca na svom terenu? Previse taktizira previse se plasi da ne izgubi a izgubio je na najgori nacin, city zasluzeno osvaja titulu gaze sve redom najbolji fudbal igraju trenutno u evropi , vidi se koliko pogba znaci na sredini... gg

NoName

pre 6 godina

Odvratna igra sitija u zadnjih 10 minuta. Murinho očajno postavio taktiku u prvom poluvremenu, branio se kao da igra sa Malagom protiv barselone. U drugom mnogo bolje ali Lukaku očajan, realan rezultat 2:2. I jos jednom, očajan potez gvardiole i sitija, uništili su zadnjih 10 minuta odlične utakmice, tako ne igraju šampioni (prvih 80 minuta su igrali kao šampioni sveta)
(durantulaokc, 10. decembar 2017 19:44)

I poslednjih 10 minuta su igrali kao šampioni sveta, ako izuzmemo onu šansu Lukakua. Doktorski rad na temu kako potrošiti 5 minuta kod protivnicke korner zastavice. Sa samo tri igrača.

NoName

pre 6 godina

Mou, kad si stavio Lukakua kao osmog stopera u ekipu a on se ne snalazi.
(CJ, 10. decembar 2017 18:48)

Upalilo mu jednom sa Etoom, pa misli da je svaki dan Božić.

Gladiola

pre 6 godina

Koliko je Čelzi imao sreće što su im ovi maznuli Lukakua, pa to je ludilo. Dečko je dvojnik Heskija, Bentekea i ostalih rmpalija bez mozga...

SITI

pre 6 godina

Js ekipa mnogo ispred Junajteda .Zali boze onolike pare za Lukakua ,dobar napadac al nikako nije za ekipe koje se bore za titule .Ono sto ce Siti da kosta uspeha u Evropi je tragicna odbrana ,jedino ako Aguero,Zezus,De Brujne i Silva svojom magijom ne uspeju da izvuku te utakmice .Junajted bi bio bolji sa Pogbom i Balijem .Ono sto njima nedostaje ,se itekako vidi.Nemaju igrac profila jednog Silve i De brujnea ,Rasford premlad ,Martijal je realno krilo tu ss najbilje snalazi ,Zlatan ima previse godina .Protiv top 6,7 ekipa u Evropi nemaju sta da traze .Ne znam zasto Mata ne dobija vise sanse ,Miktarijan je otpisan izgleda kod Murinja .Murinjova taktika cela filozkfija nije losa ,al jednostavno treba imati i igrace za tako nesto .Idelan je bio onaj Inter premocna defanziva i vezni red a kad treba napred tu je Snajder .

UltraCzBg

pre 6 godina

Sto Gvardiola uvodi stopera ako stalno napada? Ajmo strucnjaci? Ajde bre, brukate se samo, deco. 

(nista o nicemu, 10. decembar 2017 18:50) 

kad bi ti znao koliko formacija Gvardiola promeni tokom meca, stoper kod Gvardiole nije isto kao stoper kod ostalih trenera. Mozes u kolo s tom decom koju prozivas.
(tiktak, 10. decembar 2017 18:54)

Pep se brani, uplašio se, uvodi štopera... Kad ono bum-Otamendi im daje gol!

NoName

pre 6 godina

Nikad mi nece biti jasno kako neko moze da postavi ovako taktiku u najbitnijoj utakmici u ovom delu sezone da igra defanzivno i da se brani sa 9 igraca na svom terenu? Previse taktizira previse se plasi da ne izgubi a izgubio je na najgori nacin, city zasluzeno osvaja titulu gaze sve redom najbolji fudbal igraju trenutno u evropi , vidi se koliko pogba znaci na sredini... gg
(biza, 10. decembar 2017 19:44)

Ovo je još i dobro, prosle godine je protiv Sitija igrao bez napadača.