Subota, 28.10.2017.

08:05

Jokić razbio Atlantu, Bjelica 8 minuta

Nikola Jokić odigrao je jedan od najboljih mečeva sezone u pobedi Denver Nagetsa u Atlanti 105:100.

Izvor: AK

Jokiæ razbio Atlantu, Bjelica 8 minuta IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

65 Komentari

Sortiraj po:

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

Svi pričamo o Jokicu... Ja moram danas o Bjelici. Ovo je zločin šta mu rade, ekipa bolje igra kad je on tu, on ima najbolji procenat šuta za tri u ligi! Koristi svaku šansu koja mu se pruži, a ovaj trener gura one indijance da igraju. Ako ništa drugo, za našu reprezentaciju je dobro što je Bjelica u NBA postao još veća zver nego kad je otišao.
(nebitno ko je, 28. oktobar 2017 14:36)

Eno sinoć baš, Bjelica dade trojku sa preko 8 metara kada se lomilo za novo vođstvo i bum, 5 sekundi kasnije ga zakuca za klupu, koristi određeni šablon gde šta god da uradiš na terenu, imaš iste minute, kao i Van Gandi u Detroitu

Vladimir

pre 6 godina

@Mikii

Pa ti se šabane potrudi, uradi nešto po tom pitanju umesto što ostavljaš hiljade malicioznih, ljubomornih, glupavih komentara. I još kukaš što radiš za 200 eura a non stop si na internetu? Na koga treba da se Srbija ugleda ako ne na uspešne ljude? Ajde sada obidji taj objekat koji čuvaš da ti neko nešto ne ukrade. Nećeš imati čime da platiš papane.

brm

pre 6 godina

Da si radio kao neki od nas,ne bi imao kad da se hvalis da si odgledao 4 meca..
Ovako,dokon covek,bezposlen,pa ajde celu noc da gledam kako jure gore dole..
Ja sam jedva cekao da dohvatim krevet..
Sad ne radim,pijem kaficu i gledam slalom.MILINA!!!
(Sika Momcilo s'ljubavlju, 28. oktobar 2017 10:40)

Pa vikend je. Nije čovek kriv ako ne radi subotom pa može da gleda nba celu noć.

nebitno ko je

pre 6 godina

Svi pričamo o Jokicu... Ja moram danas o Bjelici. Ovo je zločin šta mu rade, ekipa bolje igra kad je on tu, on ima najbolji procenat šuta za tri u ligi! Koristi svaku šansu koja mu se pruži, a ovaj trener gura one indijance da igraju. Ako ništa drugo, za našu reprezentaciju je dobro što je Bjelica u NBA postao još veća zver nego kad je otišao.

palop

pre 6 godina

@(Marko, 28. oktobar 2017 08:40)

Ako oni nece da mu daju, naci ce se ko hoce i ode Jokara u drugi tim, tako da ne verujem da je to u pitanju, ali da nesto ne stima ove sezone u Denveru, ne stima...

Ilija

pre 6 godina

Vreme je za Nikolu da ode u bolji klub. Tuzno je koliko ga ignorisu, pogotovo Marej koji kada ima otvorenog Jokica na piku, on sutne preko 2 ruke umesto da doda loptu. Zbog toga I ima 30 posto sut iz igre.

hoodie melo

pre 6 godina

Denver nedorecen u ovih prvih par utakmica. Imaju dobro mlado jezgro igraca (Jokic, Haris i Marej) koji odlicno napreduju, doveli su iskusnog ol star igraca, imaju sasvim solidnu klupu, ali opet nesto ne stima. Oni jesu sinoc dobili Atlantu, ali Atlantu koja je na startu rebildinga, i koja prakticno igra prijateljske utakmice ove sezone, bez nekih rezultatskih ciljeva, i pritom nikakvu igru nisu pokazali. Milsap se uopste nije uklopio, svestan je da je potpisao verovatno poslednji ovako veliki ugovor u karijeri, i cak deluje nekako bezvoljno. Ipak, moje licno misljenje je da je problem Denvera trener Maloun. Jokic ove godine pokusava da bude lider, sto i treba da bude, ali ne na ovaj nacin. Umesto da kao i prosle sezone bude dosta agresivniji u napadu i serijama poena iz raznih pozicija natera cuvare na udvajanje koje ce mu otvoriti prostor za sjajne asistencije, on sada pokusava da na silu razigrava saigrace, po cenu toga da ne uzima otvorene suteve. Nijednu izolaciju sinoc nije odigrao, nijednom 1 na 1 na postu. Maloun je pre pocetka sezone rekao da ce Jokic imati malo drugaciju ulogu u napadu, a ako je mislio na ovo, mislim da bi Tim Koneli trebalo vec ozbiljno da razmislja o novom treneru.

basketaš

pre 6 godina

E'to je rezultat igračine na jednoj utakmici!A ne Bogdan prosek suta 23% ,a vi ga hvalite i pravite hvalospeve.Zadnji dobar šuter posle Đorđevića je bio Stojaković.

Mikii

pre 6 godina

ono kad komentar o skokovima napise foteljas koji bi na 15tom skoku zavrsio na urgentnoj, smem penziju da dam da ti decko kad skocis nemogu da ti izvuku novine ispod nogu
(deda, 28. oktobar 2017 08:38)

Ono kad covek dogura do penzije, a jos uvek je nepismen. Takvi su problem ove drzave, jer su upravo ovakvi oni koji nam drze predavanja, a osnovne stvari ne znaju. Ne, svi cemo da se povinujemo i gledamo u Jokica kao malog Boga, pravicemo ga od blata, i ici da zapalimo svecu svaki put kad izadje na parket. Je l' to Srbija kojoj treba da tezimo? Srbija u kojoj cemo se klanjati Jokicima, Bjelicama, Bogdanovicima, Djokovicima, a raditi za 200 evra mesecno? Je l' to ideja, dezurne patriJote?

BB-8

pre 6 godina

@marko

Nema price o miniranju Jokica. Da si gledao utakmicu, primjetio bi da je Nikola propustio desetak otvorenih suteva, nekad bas bez razloga - Mudiej mu dodaje, Jokic potpuno otvoren i umjesto da suta, vraca loptu Mudieju koji je opkoljen i nema vremena da nesto napravi. I prosle godine na vrhu pomame za Jokicem su mu komentatori Nagetsa cesto prigovarali sto ne suta vise.

Sto se tice minuta, Nikola je dobio oko 35 min. sinoc, veliki skok u odnosu na proslu godinu.

Napad jeste tanak, ali i to je vise do toga sto na dvije pozicije imaju igrace koji su zakazali - Cendler i Marej kao da ne postoje, pogledaj im statistiku suta ovih pet utakmica, uzasni su. Milsap ih prati, ali sinoc je recimo odradio svoje kada je bilo najbitnije. Trebace im vremena. Ako sut proradi, a napad generalno i dalje bude lose izgledao, tada treba prozivati. Ove promjene su tu da ne umaraju Jokica i da ne zavise od njega previse. Trener ga je bukvalno poredio sa LeBronom pobogu.

I na kraju, Tim Koneli sam kaze da se svaka odluka u timu prvenstveno gleda iz ugla toga koliko ce taj i taj igrac biti kompatibilan sa Nikolom i da li ce odgovarati njegovom stilu igre.

Prerano je da se panici. I apsolutno sam siguran da ce dobiti maks.

bbrs

pre 6 godina

Oko Bjelice, nije istina da ne dobija minute protiv Detroita i Indiane je igrao od 25 do 30 minuta. Problem je njegova mršava statistika, poene daje tu i tamo ali on nema više od jednog skoka ni asistenciju. Prošle sezone u proseku 2 skoka i 0, 7 asistencija.
Naš je igrač pa smo neobjektivni i još njegove partije uporedjujete za EL koja je 3 koplja ispod NBA. On ne može da igra u Americi nije ni prvi ni poslednji Evropljanin da se ne snalazi. Šta je tu čudno? Porzingis igra jer klasa, Vučević, Jokić...sve po zasluzi.

JPR24

pre 6 godina

ova Oklahoma je rastko od ekipe...4 igrača prve postave su postigla 103 poena od 116 ukupno,a svi ostali zajedno 13?! još jedan dokaz da nije dovoljno imati ni 3 mega zvezde u jednoj ekipi ako i ostali ne pruže svoj neki doprinos...
(MarcoPolo, 28. oktobar 2017 10:29)

Nije 103 vec 93 ;) No dobro to ne menja nista u tvojoj analizi naravno ! Ja bi jos damo dodao da i pored toga, na kraju su izgubili ! Pa sad neka klate.
A sto se tice Denvera, Jokic je odigrao solidno, kao i jos neki, sto se tice napada ! Dovoljno za pobedu protiv ocajne Atlante. Odbrana ostaje jos veliki problem ove ekipe ! Da mi je znati sta su oni trenirali i uvezbavali !!??

Milan

pre 6 godina

@cim se vratio jimi batler vise nema minuta za bjelicu. imace bjelica je postao jednodimenzionalan igrac tj suter ukoliko treneru ne dokaze da ume i druge stvari vise ce sedeti na klupi nego igrati.

Ako im za ove dve godine nije dokazao teško i da će ikada to uspeti. Upao u ekipu carinika, a on previše fin.
Za Jokića, neko je već to rekao, malo je sada Milsap glavni baja u ekipi, igra taj njehov ugovor veliku ulogu, svakako ne neki učinak, klasično otaljavanje posla igrača na zalasku karijere. Izgubili su hemiju u ekipi, a to im je bila glavna karakteristika prošle sezone. Čendler vidno nezadovoljan, a čini mi se i Jokić.

Sika Momcilo s'ljubavlju

pre 6 godina

@ BG na pjenu od mora

Da si radio kao neki od nas,ne bi imao kad da se hvalis da si odgledao 4 meca..
Ovako,dokon covek,bezposlen,pa ajde celu noc da gledam kako jure gore dole..
Ja sam jedva cekao da dohvatim krevet..
Sad ne radim,pijem kaficu i gledam slalom.MILINA!!!

petarczv

pre 6 godina

Pratim Jokaru i navijam za njega naravno! Ali, Jokara je izuzetno NEatraktivan igrac ! Uporedjujuci njega i DeAndre Jordana, Ili onog naseg mucenog Lesorta, Nebo-Zemlja! NBA je Show a ne puka statistika!
(Dwiht York, 28. oktobar 2017 09:15)

Jokic je prosle godine bio centar sa najvise top 10 poteza u sezoni...aj sad u skolu. .

Tricikl

pre 6 godina

Vreme je za revoluciju, gde si ti cuo sovjetski kad jasno kaze srbian snajper, a i kad ukljucis titl, youtube prepozna rec i pise Serbian Sniper.

BG na pjenu od mora

pre 6 godina

who cares, ne bih se slozio da je super kombinacija kada su centri na trojci jer to je situacija koja nije u skladu s kosarkom, koliko god oni dobri suteri bili.
Slabi reket, a tim je izlozeniji kontri i presijecanju napada.

MarcoPolo

pre 6 godina

ova Oklahoma je rastko od ekipe...4 igrača prve postave su postigla 103 poena od 116 ukupno,a svi ostali zajedno 13?!
još jedan dokaz da nije dovoljno imati ni 3 mega zvezde u jednoj ekipi ako i ostali ne pruže svoj neki doprinos...

Milan

pre 6 godina

Ne znam da li je neko zapazio da su ga nakraju snimka komentatori nazvali "sovjetskim snajperom" hahahaha sve je njima to jedno isto"

Ocisti usi. Kaze covek "the Serbian sniper"

petarczv

pre 6 godina

Ulećem zbog naslova, mislio neki monstruzni učinak.... dobro je to, ali 18 poena(8/16)......
(Max, 28. oktobar 2017 09:23)

18p(najvise u ekipi) 15 skokova i 5ass ako to nije razbijanje ja ne znam sta jeste...mnogo ste postali dosadni sa nipodostavanjem tudjeg uspeha a radite u pekari...

petarczv

pre 6 godina

Ja sam nocas odgledao 4 NBA meca, za razliku od nekih koji nisu ni taj Dzokin, ali zato mi repliciraju. 
A kada gledate i druge meceve, a ne samo zaslijepljeno Dzoku, onda su vam i vidici siri. 
Sinoc je Dejvid Vest od 35 ljeta imao bolje vece od Dzoke. Fakat.
(BG na pjenu od mora, 28. oktobar 2017 09:19)

Fakat je imao 2p manje,11skokova manje i 4 ass manje...u kom jo to purgerskom svetu bolje vece?!

only fools and horses

pre 6 godina

Ja sam nocas odgledao 4 NBA meca, za razliku od nekih koji nisu ni taj Dzokin, ali zato mi repliciraju. 
A kada gledate i druge meceve, a ne samo zaslijepljeno Dzoku, onda su vam i vidici siri. 
Sinoc je Dejvid Vest od 35 ljeta imao bolje vece od Dzoke. Fakat.
(BG na pjenu od mora, 28. oktobar 2017 09:19)

Извини, али ко ти је тај Дзока?

antiDebil

pre 6 godina

Jokic i Bobe nisu isto. Mnogo je vece razocarenje Jokicevo odbijanje da igra za reprezentaciju nego Bobetovo. To sto je neka propaganda neka 2 mmala klubs od Bobeta napravila neki bitan faktor, ili je pokusala to da napravi, to jec druga problematika !

who cares

pre 6 godina

Stice se utisak da je izdominirao a uzeo je 16 suteva da bi dao poena taman koliko i svi ostali u timu. 
Takodje, kako su svi iz Nageca dali oko 18p, onda su i svi oni razbili Atlantu. 
Ovi skokovi... Pa protiv koga ce ako nece protiv te tuzne ekipe?
(BG na pjenu od mora, 28. oktobar 2017 08:18)
Nije uzeo 16 suteva, nego je imao sut iz igre 50% za tih 18 poena, sto je prilicno dobro, Vestbruk i slicni igraci koje zovu liderima ekipe imaju svako vece 25, 30+ suteva, a nemaju drastacni veci broj poena, na skoro duplo veci broj suteva, 7,8 poena vise. Drugi igrac koji je imao 18 poena u Denveru, Barton je sutirao 17 puta, a on je bek i igrac koji ulazi sa klupe, nije ni starter, tako da posto su ga najavili kao lidera ekipe za ovu sezonu to je jos i malo suteva, samo jednom probao za 3 sto je akcija koju bi morali barem nekoliko puta da rade po utakmici. Kad imas centra koji izlazi na trojku, a pritom zna i dosta dobro da pronadje igraca koji utrcava u otvoren prostor kombinacija sa njegovim izlaskom na tri i otvaranjem reketa bi trebalo svakom pametnom treneru da bude jedna od cescih akcija u napadu, jer se tesko brani, a imate dve dobre opcije ili solidan suter za tri ostane sam da sutne ili bek dobija dodavanje u prazan reket za zicer, a ako cak i stignu da zatvore bek moze da vrati pas igracu koji je ostao sam zbog zatvaranja reketa i opet slobodan sut. A naslov kao naslov, zar vec nisi navikao da danas svi mediji napumpavaju naslove bez obzira na temu.

the fan

pre 6 godina

Gledao utakmicu sinoc. Moj utisak je da Denver nikada nece biti tim za neka velika dela. Divljacka kosarka bez ikakve ideje. Doveli Milsapa a ne znaju da ga iskoriste. Jokic ubedljivo najbolji igrac u timu ali u timu gde se ne zna ko pije a ko placa. Da se ja pitam ko sto se ne pitam pakovao bih kofere i selidba u drugi tim. Pokidali bi se timovi oko njega.

petarczv

pre 6 godina

Stice se utisak da je izdominirao a uzeo je 16 suteva da bi dao poena taman koliko i svi ostali u timu. 
Takodje, kako su svi iz Nageca dali oko 18p, onda su i svi oni razbili Atlantu. 
Ovi skokovi... Pa protiv koga ce ako nece protiv te tuzne ekipe?
(BG na pjenu od mora, 28. oktobar 2017
08:18

Jedini tuzan si ti

laza89

pre 6 godina

Kroford je losiija verzija Zaka Lavinja, od prosle sezone. Covek nema osecaj za pas..Nas Beli,nekooliko puta je bio sam na sutu i ovaj nije hteo da mu doda...Isto vazi za Sabaz Muhameda..

lucca

pre 6 godina

@marko totalno si u pravu. Kao da se preko leta nesto desilo pa ga Meloun vise ne gotivi. Na to se jos Jokic duri, ne da ni jedan kos na primer i dobije se suluda kombinacija. Tri meseca prosle godine su imali najbolji napad kad su igrali kroz Jokica na high postu i sad sve to promesati i dovesti igraca sa slicni performansama meni je ludost. Zbog toga tim deluje zbunjeno i neorgaznizovano, promasuju otvorene suteve...

BG na pjenu od mora

pre 6 godina

Ja sam nocas odgledao 4 NBA meca, za razliku od nekih koji nisu ni taj Dzokin, ali zato mi repliciraju.
A kada gledate i druge meceve, a ne samo zaslijepljeno Dzoku, onda su vam i vidici siri.
Sinoc je Dejvid Vest od 35 ljeta imao bolje vece od Dzoke. Fakat.

Vladimir

pre 6 godina

@Pjer

Ma samo da nisi iskompleksirana osoba kao drugi. Čekaj, rekao si da zaobilaziš vesti o Jokiću a ostavio si komentar. Ništa onda.

Indoktrinacija

pre 6 godina

Nemanja i Bobi, na kraju sezone da spakuju kofere i vrate se u Evropu. Bjelica nije bez razloga dobio nadimak Profesor. Izuzetan, skolovan igrac koji gubi vreme u najdivljackijoj ekipi na svetu. To je totalna anarhija kako Minesota izgleda na terenu. Razumem finansijski momenat ali valjda postoje i neke sportske ambicije. Nemanja bi bio lider bilo koje EL ekipe, narocito nakom NBA iskustva, uz to, vise bi cenio minute na parketu. Nema srece ni za njega ni za Bobana tamo. Narocito za Marjanovica kojeg gledaju kao Kvazimoda.
Bodiroga je i danas Bog, da je otisao u NBA mozda to ne bi bio. Nadam se da ce dobro razmisliti. Steta je za takav talenat i takvog igraca (Bjelica).

Dwiht York

pre 6 godina

Pratim Jokaru i navijam za njega naravno! Ali, Jokara je izuzetno NEatraktivan igrac ! Uporedjujuci njega i DeAndre Jordana, Ili onog naseg mucenog Lesorta, Nebo-Zemlja! NBA je Show a ne puka statistika!

vreme je za revoluciju

pre 6 godina

Ne znam da li je neko zapazio da su ga nakraju snimka komentatori nazvali "sovjetskim snajperom" hahahaha sve je njima to jedno isto

Glasac demokratije

pre 6 godina

@BG na pjenu od moga
Da li si gledao utakmicu?
Ja recimo jesam i Jokic jeste dominirao, nije basket samo poeni koje neko da vec mnogo vise.

dazed and confused

pre 6 godina

Samo naskov pročitam i ksd vidim Jokić, preskačem. Takođe i Bobija.
@ (Pjer, 28. oktobar 2017 08:47)

Sada ćemo svi da se ugledamo na tebe uvređeno derište, i niko od nas neće više pratiti Jokića iz protesta jer nije udovoljio nama uvređenim derištima i nije igrao za Srbiju, jer da je igrao nama uvređenim derištima bi srce bilo puno sreće jer bi Srbija bila prvak Evrpe u košarci.

akio toyoda

pre 6 godina

cim se vratio jimi batler vise nema minuta za bjelicu. imace bjelica je postao jednodimenzionalan igrac tj suter ukoliko treneru ne dokaze da ume i druge stvari vise ce sedeti na klupi nego igrati. u evropi je on umeo i da prenosi loptu preko polovine i organizuje napad ovde to ne moze, nije da nije probao medjutim izgubljene lopte dovele su do toga da mu tibodo striktno zabrani prenos lopte pa to vise ni ne vidjamo od bjelice. nazalost kontrola lopte mu nije na takvom nivou dovoljnom za nba.

BG na pjenu od mora

pre 6 godina

Stice se utisak da je izdominirao a uzeo je 16 suteva da bi dao poena taman koliko i svi ostali u timu.
Takodje, kako su svi iz Nageca dali oko 18p, onda su i svi oni razbili Atlantu.
Ovi skokovi... Pa protiv koga ce ako nece protiv te tuzne ekipe?

Gde ja živim

pre 6 godina

Bjelica najkorisniji igrač. Minimalna potrošnja, maksimalna realizacija. Nikola na nekom njegovom standardu, šteta što nije bar ta jedna trojka ušla.

exo

pre 6 godina

Stice se utisak da je izdominirao a uzeo je 16 suteva da bi dao poena taman koliko i svi ostali u timu.
Takodje, kako su svi iz Nageca dali oko 18p, onda su i svi oni razbili Atlantu.
Ovi skokovi... Pa protiv koga ce ako nece protiv te tuzne ekipe?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (BG na pjenu od mora, 28. oktobar 2017 08:18)

Nije ni svanulo a ti si već stigao da mrziš čovjeka na drugoj strani planete.

deda

pre 6 godina

@BG na pjenu od mora ono kad komentar o skokovima napise foteljas koji bi na 15tom skoku zavrsio na urgentnoj, smem penziju da dam da ti decko kad skocis nemogu da ti izvuku novine ispod nogu

Marko

pre 6 godina

Sad je i definitivno jasno da Denver ne zeli da mu da max ugovor i da ga zato miniraju da ima sto slabiju statistiku..ko malo bolje prati ta desavanja na twiteru na njihovim stranama zna o cemu pricam..
Da krenemo redom..trener ga vadi iz igre na 6 minuta do kraja utakmuce umesto njega ulazi Plamli, nedaj boze da Jokic odigra koji minut vise od predvidjenog komedija..konstantno odbijanje da prizna da im je Jokic najbolji igrac iako i ptice na grani vide to, promena celog sistema da se igra na Milsapa da on bude glavni pley!? Smesno je uopste i komentarisati to Jokic je bar 3x bolji dodavac,onda konstantno ignorisanje Jokica na pik'n'rolu Marej ga je pokrao za jenu 15 poena na ove dve zadnje utakmice, aj da pogadja nema problema, nego lik sutira 20% iz igre znaci ja ono u zivotu nisam video za sta sluzi trener to im je bila glavna akcija Jokic je trebao da ima 25 poena minimum na svakoj utakmici da nisu poceli da ga ignorisu...naravno triple-duble vise nema, sad se igra za 32 godisnjeg Milsapa koji ima 30 miliona ugovor...Jokic ako ima bar malo pameti odradice ovu sezonu do kraja i onda potraziti novi klub gde ce moci da pokaze sta zna, i ovaj Porzingiz nije bolji od njega samo sto ima tim sto radi za njega uzima 24 suteva po utakmici Jokicev prosek 10 suteva cccc.. komedija...Barton i Marej vise sutiraju od njega..Mnogo bezobrazno od njihove strane da im nebi trazio max od 200 miliona..majstore odradi ovu sezonu, i od sledece novi klub!!!

Petar

pre 6 godina

Samo naskov pročitam i ksd vidim Jokić, preskačem. Takođe i Bobija.
(Pjer, 28. oktobar 2017 08:47)

pa čim si ostavio komentar znači da nisi preskočio vest, šta više, ušao si na tekst i posle ostavio komentar.. da te ne interesuje ne bi ni ulazio u vest a kamoli komentarisao..

Alimpije

pre 6 godina

Stice se utisak da je izdominirao a uzeo je 16 suteva da bi dao poena taman koliko i svi ostali u timu.
Takodje, kako su svi iz Nageca dali oko 18p, onda su i svi oni razbili Atlantu.
Ovi skokovi... Pa protiv koga ce ako nece protiv te tuzne ekipe?
(BG na pjenu od mora, 28. oktobar 2017 08:18)

A šta si ti uradio danas, pa da omalovažavaš uspehe tog dečka?

Alimpije

pre 6 godina

Stice se utisak da je izdominirao a uzeo je 16 suteva da bi dao poena taman koliko i svi ostali u timu.
Takodje, kako su svi iz Nageca dali oko 18p, onda su i svi oni razbili Atlantu.
Ovi skokovi... Pa protiv koga ce ako nece protiv te tuzne ekipe?
(BG na pjenu od mora, 28. oktobar 2017 08:18)

A šta si ti uradio danas, pa da omalovažavaš uspehe tog dečka?

exo

pre 6 godina

Stice se utisak da je izdominirao a uzeo je 16 suteva da bi dao poena taman koliko i svi ostali u timu.
Takodje, kako su svi iz Nageca dali oko 18p, onda su i svi oni razbili Atlantu.
Ovi skokovi... Pa protiv koga ce ako nece protiv te tuzne ekipe?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (BG na pjenu od mora, 28. oktobar 2017 08:18)

Nije ni svanulo a ti si već stigao da mrziš čovjeka na drugoj strani planete.

Marko

pre 6 godina

Sad je i definitivno jasno da Denver ne zeli da mu da max ugovor i da ga zato miniraju da ima sto slabiju statistiku..ko malo bolje prati ta desavanja na twiteru na njihovim stranama zna o cemu pricam..
Da krenemo redom..trener ga vadi iz igre na 6 minuta do kraja utakmuce umesto njega ulazi Plamli, nedaj boze da Jokic odigra koji minut vise od predvidjenog komedija..konstantno odbijanje da prizna da im je Jokic najbolji igrac iako i ptice na grani vide to, promena celog sistema da se igra na Milsapa da on bude glavni pley!? Smesno je uopste i komentarisati to Jokic je bar 3x bolji dodavac,onda konstantno ignorisanje Jokica na pik'n'rolu Marej ga je pokrao za jenu 15 poena na ove dve zadnje utakmice, aj da pogadja nema problema, nego lik sutira 20% iz igre znaci ja ono u zivotu nisam video za sta sluzi trener to im je bila glavna akcija Jokic je trebao da ima 25 poena minimum na svakoj utakmici da nisu poceli da ga ignorisu...naravno triple-duble vise nema, sad se igra za 32 godisnjeg Milsapa koji ima 30 miliona ugovor...Jokic ako ima bar malo pameti odradice ovu sezonu do kraja i onda potraziti novi klub gde ce moci da pokaze sta zna, i ovaj Porzingiz nije bolji od njega samo sto ima tim sto radi za njega uzima 24 suteva po utakmici Jokicev prosek 10 suteva cccc.. komedija...Barton i Marej vise sutiraju od njega..Mnogo bezobrazno od njihove strane da im nebi trazio max od 200 miliona..majstore odradi ovu sezonu, i od sledece novi klub!!!

Petar

pre 6 godina

Samo naskov pročitam i ksd vidim Jokić, preskačem. Takođe i Bobija.
(Pjer, 28. oktobar 2017 08:47)

pa čim si ostavio komentar znači da nisi preskočio vest, šta više, ušao si na tekst i posle ostavio komentar.. da te ne interesuje ne bi ni ulazio u vest a kamoli komentarisao..

the fan

pre 6 godina

Gledao utakmicu sinoc. Moj utisak je da Denver nikada nece biti tim za neka velika dela. Divljacka kosarka bez ikakve ideje. Doveli Milsapa a ne znaju da ga iskoriste. Jokic ubedljivo najbolji igrac u timu ali u timu gde se ne zna ko pije a ko placa. Da se ja pitam ko sto se ne pitam pakovao bih kofere i selidba u drugi tim. Pokidali bi se timovi oko njega.

petarczv

pre 6 godina

Pratim Jokaru i navijam za njega naravno! Ali, Jokara je izuzetno NEatraktivan igrac ! Uporedjujuci njega i DeAndre Jordana, Ili onog naseg mucenog Lesorta, Nebo-Zemlja! NBA je Show a ne puka statistika!
(Dwiht York, 28. oktobar 2017 09:15)

Jokic je prosle godine bio centar sa najvise top 10 poteza u sezoni...aj sad u skolu. .

deda

pre 6 godina

@BG na pjenu od mora ono kad komentar o skokovima napise foteljas koji bi na 15tom skoku zavrsio na urgentnoj, smem penziju da dam da ti decko kad skocis nemogu da ti izvuku novine ispod nogu

petarczv

pre 6 godina

Ja sam nocas odgledao 4 NBA meca, za razliku od nekih koji nisu ni taj Dzokin, ali zato mi repliciraju. 
A kada gledate i druge meceve, a ne samo zaslijepljeno Dzoku, onda su vam i vidici siri. 
Sinoc je Dejvid Vest od 35 ljeta imao bolje vece od Dzoke. Fakat.
(BG na pjenu od mora, 28. oktobar 2017 09:19)

Fakat je imao 2p manje,11skokova manje i 4 ass manje...u kom jo to purgerskom svetu bolje vece?!

petarczv

pre 6 godina

Ulećem zbog naslova, mislio neki monstruzni učinak.... dobro je to, ali 18 poena(8/16)......
(Max, 28. oktobar 2017 09:23)

18p(najvise u ekipi) 15 skokova i 5ass ako to nije razbijanje ja ne znam sta jeste...mnogo ste postali dosadni sa nipodostavanjem tudjeg uspeha a radite u pekari...

Milan

pre 6 godina

Ne znam da li je neko zapazio da su ga nakraju snimka komentatori nazvali "sovjetskim snajperom" hahahaha sve je njima to jedno isto"

Ocisti usi. Kaze covek "the Serbian sniper"

who cares

pre 6 godina

Stice se utisak da je izdominirao a uzeo je 16 suteva da bi dao poena taman koliko i svi ostali u timu. 
Takodje, kako su svi iz Nageca dali oko 18p, onda su i svi oni razbili Atlantu. 
Ovi skokovi... Pa protiv koga ce ako nece protiv te tuzne ekipe?
(BG na pjenu od mora, 28. oktobar 2017 08:18)
Nije uzeo 16 suteva, nego je imao sut iz igre 50% za tih 18 poena, sto je prilicno dobro, Vestbruk i slicni igraci koje zovu liderima ekipe imaju svako vece 25, 30+ suteva, a nemaju drastacni veci broj poena, na skoro duplo veci broj suteva, 7,8 poena vise. Drugi igrac koji je imao 18 poena u Denveru, Barton je sutirao 17 puta, a on je bek i igrac koji ulazi sa klupe, nije ni starter, tako da posto su ga najavili kao lidera ekipe za ovu sezonu to je jos i malo suteva, samo jednom probao za 3 sto je akcija koju bi morali barem nekoliko puta da rade po utakmici. Kad imas centra koji izlazi na trojku, a pritom zna i dosta dobro da pronadje igraca koji utrcava u otvoren prostor kombinacija sa njegovim izlaskom na tri i otvaranjem reketa bi trebalo svakom pametnom treneru da bude jedna od cescih akcija u napadu, jer se tesko brani, a imate dve dobre opcije ili solidan suter za tri ostane sam da sutne ili bek dobija dodavanje u prazan reket za zicer, a ako cak i stignu da zatvore bek moze da vrati pas igracu koji je ostao sam zbog zatvaranja reketa i opet slobodan sut. A naslov kao naslov, zar vec nisi navikao da danas svi mediji napumpavaju naslove bez obzira na temu.

lucca

pre 6 godina

@marko totalno si u pravu. Kao da se preko leta nesto desilo pa ga Meloun vise ne gotivi. Na to se jos Jokic duri, ne da ni jedan kos na primer i dobije se suluda kombinacija. Tri meseca prosle godine su imali najbolji napad kad su igrali kroz Jokica na high postu i sad sve to promesati i dovesti igraca sa slicni performansama meni je ludost. Zbog toga tim deluje zbunjeno i neorgaznizovano, promasuju otvorene suteve...

dazed and confused

pre 6 godina

Samo naskov pročitam i ksd vidim Jokić, preskačem. Takođe i Bobija.
@ (Pjer, 28. oktobar 2017 08:47)

Sada ćemo svi da se ugledamo na tebe uvređeno derište, i niko od nas neće više pratiti Jokića iz protesta jer nije udovoljio nama uvređenim derištima i nije igrao za Srbiju, jer da je igrao nama uvređenim derištima bi srce bilo puno sreće jer bi Srbija bila prvak Evrpe u košarci.

Indoktrinacija

pre 6 godina

Nemanja i Bobi, na kraju sezone da spakuju kofere i vrate se u Evropu. Bjelica nije bez razloga dobio nadimak Profesor. Izuzetan, skolovan igrac koji gubi vreme u najdivljackijoj ekipi na svetu. To je totalna anarhija kako Minesota izgleda na terenu. Razumem finansijski momenat ali valjda postoje i neke sportske ambicije. Nemanja bi bio lider bilo koje EL ekipe, narocito nakom NBA iskustva, uz to, vise bi cenio minute na parketu. Nema srece ni za njega ni za Bobana tamo. Narocito za Marjanovica kojeg gledaju kao Kvazimoda.
Bodiroga je i danas Bog, da je otisao u NBA mozda to ne bi bio. Nadam se da ce dobro razmisliti. Steta je za takav talenat i takvog igraca (Bjelica).

only fools and horses

pre 6 godina

Ja sam nocas odgledao 4 NBA meca, za razliku od nekih koji nisu ni taj Dzokin, ali zato mi repliciraju. 
A kada gledate i druge meceve, a ne samo zaslijepljeno Dzoku, onda su vam i vidici siri. 
Sinoc je Dejvid Vest od 35 ljeta imao bolje vece od Dzoke. Fakat.
(BG na pjenu od mora, 28. oktobar 2017 09:19)

Извини, али ко ти је тај Дзока?

Milan

pre 6 godina

@cim se vratio jimi batler vise nema minuta za bjelicu. imace bjelica je postao jednodimenzionalan igrac tj suter ukoliko treneru ne dokaze da ume i druge stvari vise ce sedeti na klupi nego igrati.

Ako im za ove dve godine nije dokazao teško i da će ikada to uspeti. Upao u ekipu carinika, a on previše fin.
Za Jokića, neko je već to rekao, malo je sada Milsap glavni baja u ekipi, igra taj njehov ugovor veliku ulogu, svakako ne neki učinak, klasično otaljavanje posla igrača na zalasku karijere. Izgubili su hemiju u ekipi, a to im je bila glavna karakteristika prošle sezone. Čendler vidno nezadovoljan, a čini mi se i Jokić.

petarczv

pre 6 godina

Stice se utisak da je izdominirao a uzeo je 16 suteva da bi dao poena taman koliko i svi ostali u timu. 
Takodje, kako su svi iz Nageca dali oko 18p, onda su i svi oni razbili Atlantu. 
Ovi skokovi... Pa protiv koga ce ako nece protiv te tuzne ekipe?
(BG na pjenu od mora, 28. oktobar 2017
08:18

Jedini tuzan si ti

laza89

pre 6 godina

Kroford je losiija verzija Zaka Lavinja, od prosle sezone. Covek nema osecaj za pas..Nas Beli,nekooliko puta je bio sam na sutu i ovaj nije hteo da mu doda...Isto vazi za Sabaz Muhameda..

Gde ja živim

pre 6 godina

Bjelica najkorisniji igrač. Minimalna potrošnja, maksimalna realizacija. Nikola na nekom njegovom standardu, šteta što nije bar ta jedna trojka ušla.

MarcoPolo

pre 6 godina

ova Oklahoma je rastko od ekipe...4 igrača prve postave su postigla 103 poena od 116 ukupno,a svi ostali zajedno 13?!
još jedan dokaz da nije dovoljno imati ni 3 mega zvezde u jednoj ekipi ako i ostali ne pruže svoj neki doprinos...

Tricikl

pre 6 godina

Vreme je za revoluciju, gde si ti cuo sovjetski kad jasno kaze srbian snajper, a i kad ukljucis titl, youtube prepozna rec i pise Serbian Sniper.

Glasac demokratije

pre 6 godina

@BG na pjenu od moga
Da li si gledao utakmicu?
Ja recimo jesam i Jokic jeste dominirao, nije basket samo poeni koje neko da vec mnogo vise.

BB-8

pre 6 godina

@marko

Nema price o miniranju Jokica. Da si gledao utakmicu, primjetio bi da je Nikola propustio desetak otvorenih suteva, nekad bas bez razloga - Mudiej mu dodaje, Jokic potpuno otvoren i umjesto da suta, vraca loptu Mudieju koji je opkoljen i nema vremena da nesto napravi. I prosle godine na vrhu pomame za Jokicem su mu komentatori Nagetsa cesto prigovarali sto ne suta vise.

Sto se tice minuta, Nikola je dobio oko 35 min. sinoc, veliki skok u odnosu na proslu godinu.

Napad jeste tanak, ali i to je vise do toga sto na dvije pozicije imaju igrace koji su zakazali - Cendler i Marej kao da ne postoje, pogledaj im statistiku suta ovih pet utakmica, uzasni su. Milsap ih prati, ali sinoc je recimo odradio svoje kada je bilo najbitnije. Trebace im vremena. Ako sut proradi, a napad generalno i dalje bude lose izgledao, tada treba prozivati. Ove promjene su tu da ne umaraju Jokica i da ne zavise od njega previse. Trener ga je bukvalno poredio sa LeBronom pobogu.

I na kraju, Tim Koneli sam kaze da se svaka odluka u timu prvenstveno gleda iz ugla toga koliko ce taj i taj igrac biti kompatibilan sa Nikolom i da li ce odgovarati njegovom stilu igre.

Prerano je da se panici. I apsolutno sam siguran da ce dobiti maks.

BG na pjenu od mora

pre 6 godina

Stice se utisak da je izdominirao a uzeo je 16 suteva da bi dao poena taman koliko i svi ostali u timu.
Takodje, kako su svi iz Nageca dali oko 18p, onda su i svi oni razbili Atlantu.
Ovi skokovi... Pa protiv koga ce ako nece protiv te tuzne ekipe?

Vladimir

pre 6 godina

@Pjer

Ma samo da nisi iskompleksirana osoba kao drugi. Čekaj, rekao si da zaobilaziš vesti o Jokiću a ostavio si komentar. Ništa onda.

hoodie melo

pre 6 godina

Denver nedorecen u ovih prvih par utakmica. Imaju dobro mlado jezgro igraca (Jokic, Haris i Marej) koji odlicno napreduju, doveli su iskusnog ol star igraca, imaju sasvim solidnu klupu, ali opet nesto ne stima. Oni jesu sinoc dobili Atlantu, ali Atlantu koja je na startu rebildinga, i koja prakticno igra prijateljske utakmice ove sezone, bez nekih rezultatskih ciljeva, i pritom nikakvu igru nisu pokazali. Milsap se uopste nije uklopio, svestan je da je potpisao verovatno poslednji ovako veliki ugovor u karijeri, i cak deluje nekako bezvoljno. Ipak, moje licno misljenje je da je problem Denvera trener Maloun. Jokic ove godine pokusava da bude lider, sto i treba da bude, ali ne na ovaj nacin. Umesto da kao i prosle sezone bude dosta agresivniji u napadu i serijama poena iz raznih pozicija natera cuvare na udvajanje koje ce mu otvoriti prostor za sjajne asistencije, on sada pokusava da na silu razigrava saigrace, po cenu toga da ne uzima otvorene suteve. Nijednu izolaciju sinoc nije odigrao, nijednom 1 na 1 na postu. Maloun je pre pocetka sezone rekao da ce Jokic imati malo drugaciju ulogu u napadu, a ako je mislio na ovo, mislim da bi Tim Koneli trebalo vec ozbiljno da razmislja o novom treneru.

JPR24

pre 6 godina

ova Oklahoma je rastko od ekipe...4 igrača prve postave su postigla 103 poena od 116 ukupno,a svi ostali zajedno 13?! još jedan dokaz da nije dovoljno imati ni 3 mega zvezde u jednoj ekipi ako i ostali ne pruže svoj neki doprinos...
(MarcoPolo, 28. oktobar 2017 10:29)

Nije 103 vec 93 ;) No dobro to ne menja nista u tvojoj analizi naravno ! Ja bi jos damo dodao da i pored toga, na kraju su izgubili ! Pa sad neka klate.
A sto se tice Denvera, Jokic je odigrao solidno, kao i jos neki, sto se tice napada ! Dovoljno za pobedu protiv ocajne Atlante. Odbrana ostaje jos veliki problem ove ekipe ! Da mi je znati sta su oni trenirali i uvezbavali !!??

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

Svi pričamo o Jokicu... Ja moram danas o Bjelici. Ovo je zločin šta mu rade, ekipa bolje igra kad je on tu, on ima najbolji procenat šuta za tri u ligi! Koristi svaku šansu koja mu se pruži, a ovaj trener gura one indijance da igraju. Ako ništa drugo, za našu reprezentaciju je dobro što je Bjelica u NBA postao još veća zver nego kad je otišao.
(nebitno ko je, 28. oktobar 2017 14:36)

Eno sinoć baš, Bjelica dade trojku sa preko 8 metara kada se lomilo za novo vođstvo i bum, 5 sekundi kasnije ga zakuca za klupu, koristi određeni šablon gde šta god da uradiš na terenu, imaš iste minute, kao i Van Gandi u Detroitu

Sika Momcilo s'ljubavlju

pre 6 godina

@ BG na pjenu od mora

Da si radio kao neki od nas,ne bi imao kad da se hvalis da si odgledao 4 meca..
Ovako,dokon covek,bezposlen,pa ajde celu noc da gledam kako jure gore dole..
Ja sam jedva cekao da dohvatim krevet..
Sad ne radim,pijem kaficu i gledam slalom.MILINA!!!

akio toyoda

pre 6 godina

cim se vratio jimi batler vise nema minuta za bjelicu. imace bjelica je postao jednodimenzionalan igrac tj suter ukoliko treneru ne dokaze da ume i druge stvari vise ce sedeti na klupi nego igrati. u evropi je on umeo i da prenosi loptu preko polovine i organizuje napad ovde to ne moze, nije da nije probao medjutim izgubljene lopte dovele su do toga da mu tibodo striktno zabrani prenos lopte pa to vise ni ne vidjamo od bjelice. nazalost kontrola lopte mu nije na takvom nivou dovoljnom za nba.

nebitno ko je

pre 6 godina

Svi pričamo o Jokicu... Ja moram danas o Bjelici. Ovo je zločin šta mu rade, ekipa bolje igra kad je on tu, on ima najbolji procenat šuta za tri u ligi! Koristi svaku šansu koja mu se pruži, a ovaj trener gura one indijance da igraju. Ako ništa drugo, za našu reprezentaciju je dobro što je Bjelica u NBA postao još veća zver nego kad je otišao.

vreme je za revoluciju

pre 6 godina

Ne znam da li je neko zapazio da su ga nakraju snimka komentatori nazvali "sovjetskim snajperom" hahahaha sve je njima to jedno isto

BG na pjenu od mora

pre 6 godina

Ja sam nocas odgledao 4 NBA meca, za razliku od nekih koji nisu ni taj Dzokin, ali zato mi repliciraju.
A kada gledate i druge meceve, a ne samo zaslijepljeno Dzoku, onda su vam i vidici siri.
Sinoc je Dejvid Vest od 35 ljeta imao bolje vece od Dzoke. Fakat.

Mikii

pre 6 godina

ono kad komentar o skokovima napise foteljas koji bi na 15tom skoku zavrsio na urgentnoj, smem penziju da dam da ti decko kad skocis nemogu da ti izvuku novine ispod nogu
(deda, 28. oktobar 2017 08:38)

Ono kad covek dogura do penzije, a jos uvek je nepismen. Takvi su problem ove drzave, jer su upravo ovakvi oni koji nam drze predavanja, a osnovne stvari ne znaju. Ne, svi cemo da se povinujemo i gledamo u Jokica kao malog Boga, pravicemo ga od blata, i ici da zapalimo svecu svaki put kad izadje na parket. Je l' to Srbija kojoj treba da tezimo? Srbija u kojoj cemo se klanjati Jokicima, Bjelicama, Bogdanovicima, Djokovicima, a raditi za 200 evra mesecno? Je l' to ideja, dezurne patriJote?

brm

pre 6 godina

Da si radio kao neki od nas,ne bi imao kad da se hvalis da si odgledao 4 meca..
Ovako,dokon covek,bezposlen,pa ajde celu noc da gledam kako jure gore dole..
Ja sam jedva cekao da dohvatim krevet..
Sad ne radim,pijem kaficu i gledam slalom.MILINA!!!
(Sika Momcilo s'ljubavlju, 28. oktobar 2017 10:40)

Pa vikend je. Nije čovek kriv ako ne radi subotom pa može da gleda nba celu noć.

Dwiht York

pre 6 godina

Pratim Jokaru i navijam za njega naravno! Ali, Jokara je izuzetno NEatraktivan igrac ! Uporedjujuci njega i DeAndre Jordana, Ili onog naseg mucenog Lesorta, Nebo-Zemlja! NBA je Show a ne puka statistika!

Ilija

pre 6 godina

Vreme je za Nikolu da ode u bolji klub. Tuzno je koliko ga ignorisu, pogotovo Marej koji kada ima otvorenog Jokica na piku, on sutne preko 2 ruke umesto da doda loptu. Zbog toga I ima 30 posto sut iz igre.

bbrs

pre 6 godina

Oko Bjelice, nije istina da ne dobija minute protiv Detroita i Indiane je igrao od 25 do 30 minuta. Problem je njegova mršava statistika, poene daje tu i tamo ali on nema više od jednog skoka ni asistenciju. Prošle sezone u proseku 2 skoka i 0, 7 asistencija.
Naš je igrač pa smo neobjektivni i još njegove partije uporedjujete za EL koja je 3 koplja ispod NBA. On ne može da igra u Americi nije ni prvi ni poslednji Evropljanin da se ne snalazi. Šta je tu čudno? Porzingis igra jer klasa, Vučević, Jokić...sve po zasluzi.

antiDebil

pre 6 godina

Jokic i Bobe nisu isto. Mnogo je vece razocarenje Jokicevo odbijanje da igra za reprezentaciju nego Bobetovo. To sto je neka propaganda neka 2 mmala klubs od Bobeta napravila neki bitan faktor, ili je pokusala to da napravi, to jec druga problematika !

basketaš

pre 6 godina

E'to je rezultat igračine na jednoj utakmici!A ne Bogdan prosek suta 23% ,a vi ga hvalite i pravite hvalospeve.Zadnji dobar šuter posle Đorđevića je bio Stojaković.

palop

pre 6 godina

@(Marko, 28. oktobar 2017 08:40)

Ako oni nece da mu daju, naci ce se ko hoce i ode Jokara u drugi tim, tako da ne verujem da je to u pitanju, ali da nesto ne stima ove sezone u Denveru, ne stima...

Vladimir

pre 6 godina

@Mikii

Pa ti se šabane potrudi, uradi nešto po tom pitanju umesto što ostavljaš hiljade malicioznih, ljubomornih, glupavih komentara. I još kukaš što radiš za 200 eura a non stop si na internetu? Na koga treba da se Srbija ugleda ako ne na uspešne ljude? Ajde sada obidji taj objekat koji čuvaš da ti neko nešto ne ukrade. Nećeš imati čime da platiš papane.

BG na pjenu od mora

pre 6 godina

who cares, ne bih se slozio da je super kombinacija kada su centri na trojci jer to je situacija koja nije u skladu s kosarkom, koliko god oni dobri suteri bili.
Slabi reket, a tim je izlozeniji kontri i presijecanju napada.

BG na pjenu od mora

pre 6 godina

Stice se utisak da je izdominirao a uzeo je 16 suteva da bi dao poena taman koliko i svi ostali u timu.
Takodje, kako su svi iz Nageca dali oko 18p, onda su i svi oni razbili Atlantu.
Ovi skokovi... Pa protiv koga ce ako nece protiv te tuzne ekipe?

vreme je za revoluciju

pre 6 godina

Ne znam da li je neko zapazio da su ga nakraju snimka komentatori nazvali "sovjetskim snajperom" hahahaha sve je njima to jedno isto

BG na pjenu od mora

pre 6 godina

Ja sam nocas odgledao 4 NBA meca, za razliku od nekih koji nisu ni taj Dzokin, ali zato mi repliciraju.
A kada gledate i druge meceve, a ne samo zaslijepljeno Dzoku, onda su vam i vidici siri.
Sinoc je Dejvid Vest od 35 ljeta imao bolje vece od Dzoke. Fakat.

Dwiht York

pre 6 godina

Pratim Jokaru i navijam za njega naravno! Ali, Jokara je izuzetno NEatraktivan igrac ! Uporedjujuci njega i DeAndre Jordana, Ili onog naseg mucenog Lesorta, Nebo-Zemlja! NBA je Show a ne puka statistika!

antiDebil

pre 6 godina

Jokic i Bobe nisu isto. Mnogo je vece razocarenje Jokicevo odbijanje da igra za reprezentaciju nego Bobetovo. To sto je neka propaganda neka 2 mmala klubs od Bobeta napravila neki bitan faktor, ili je pokusala to da napravi, to jec druga problematika !

Alimpije

pre 6 godina

Stice se utisak da je izdominirao a uzeo je 16 suteva da bi dao poena taman koliko i svi ostali u timu.
Takodje, kako su svi iz Nageca dali oko 18p, onda su i svi oni razbili Atlantu.
Ovi skokovi... Pa protiv koga ce ako nece protiv te tuzne ekipe?
(BG na pjenu od mora, 28. oktobar 2017 08:18)

A šta si ti uradio danas, pa da omalovažavaš uspehe tog dečka?

Marko

pre 6 godina

Sad je i definitivno jasno da Denver ne zeli da mu da max ugovor i da ga zato miniraju da ima sto slabiju statistiku..ko malo bolje prati ta desavanja na twiteru na njihovim stranama zna o cemu pricam..
Da krenemo redom..trener ga vadi iz igre na 6 minuta do kraja utakmuce umesto njega ulazi Plamli, nedaj boze da Jokic odigra koji minut vise od predvidjenog komedija..konstantno odbijanje da prizna da im je Jokic najbolji igrac iako i ptice na grani vide to, promena celog sistema da se igra na Milsapa da on bude glavni pley!? Smesno je uopste i komentarisati to Jokic je bar 3x bolji dodavac,onda konstantno ignorisanje Jokica na pik'n'rolu Marej ga je pokrao za jenu 15 poena na ove dve zadnje utakmice, aj da pogadja nema problema, nego lik sutira 20% iz igre znaci ja ono u zivotu nisam video za sta sluzi trener to im je bila glavna akcija Jokic je trebao da ima 25 poena minimum na svakoj utakmici da nisu poceli da ga ignorisu...naravno triple-duble vise nema, sad se igra za 32 godisnjeg Milsapa koji ima 30 miliona ugovor...Jokic ako ima bar malo pameti odradice ovu sezonu do kraja i onda potraziti novi klub gde ce moci da pokaze sta zna, i ovaj Porzingiz nije bolji od njega samo sto ima tim sto radi za njega uzima 24 suteva po utakmici Jokicev prosek 10 suteva cccc.. komedija...Barton i Marej vise sutiraju od njega..Mnogo bezobrazno od njihove strane da im nebi trazio max od 200 miliona..majstore odradi ovu sezonu, i od sledece novi klub!!!

akio toyoda

pre 6 godina

cim se vratio jimi batler vise nema minuta za bjelicu. imace bjelica je postao jednodimenzionalan igrac tj suter ukoliko treneru ne dokaze da ume i druge stvari vise ce sedeti na klupi nego igrati. u evropi je on umeo i da prenosi loptu preko polovine i organizuje napad ovde to ne moze, nije da nije probao medjutim izgubljene lopte dovele su do toga da mu tibodo striktno zabrani prenos lopte pa to vise ni ne vidjamo od bjelice. nazalost kontrola lopte mu nije na takvom nivou dovoljnom za nba.

bbrs

pre 6 godina

Oko Bjelice, nije istina da ne dobija minute protiv Detroita i Indiane je igrao od 25 do 30 minuta. Problem je njegova mršava statistika, poene daje tu i tamo ali on nema više od jednog skoka ni asistenciju. Prošle sezone u proseku 2 skoka i 0, 7 asistencija.
Naš je igrač pa smo neobjektivni i još njegove partije uporedjujete za EL koja je 3 koplja ispod NBA. On ne može da igra u Americi nije ni prvi ni poslednji Evropljanin da se ne snalazi. Šta je tu čudno? Porzingis igra jer klasa, Vučević, Jokić...sve po zasluzi.

Mikii

pre 6 godina

ono kad komentar o skokovima napise foteljas koji bi na 15tom skoku zavrsio na urgentnoj, smem penziju da dam da ti decko kad skocis nemogu da ti izvuku novine ispod nogu
(deda, 28. oktobar 2017 08:38)

Ono kad covek dogura do penzije, a jos uvek je nepismen. Takvi su problem ove drzave, jer su upravo ovakvi oni koji nam drze predavanja, a osnovne stvari ne znaju. Ne, svi cemo da se povinujemo i gledamo u Jokica kao malog Boga, pravicemo ga od blata, i ici da zapalimo svecu svaki put kad izadje na parket. Je l' to Srbija kojoj treba da tezimo? Srbija u kojoj cemo se klanjati Jokicima, Bjelicama, Bogdanovicima, Djokovicima, a raditi za 200 evra mesecno? Je l' to ideja, dezurne patriJote?

Sika Momcilo s'ljubavlju

pre 6 godina

@ BG na pjenu od mora

Da si radio kao neki od nas,ne bi imao kad da se hvalis da si odgledao 4 meca..
Ovako,dokon covek,bezposlen,pa ajde celu noc da gledam kako jure gore dole..
Ja sam jedva cekao da dohvatim krevet..
Sad ne radim,pijem kaficu i gledam slalom.MILINA!!!

exo

pre 6 godina

Stice se utisak da je izdominirao a uzeo je 16 suteva da bi dao poena taman koliko i svi ostali u timu.
Takodje, kako su svi iz Nageca dali oko 18p, onda su i svi oni razbili Atlantu.
Ovi skokovi... Pa protiv koga ce ako nece protiv te tuzne ekipe?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (BG na pjenu od mora, 28. oktobar 2017 08:18)

Nije ni svanulo a ti si već stigao da mrziš čovjeka na drugoj strani planete.

Gde ja živim

pre 6 godina

Bjelica najkorisniji igrač. Minimalna potrošnja, maksimalna realizacija. Nikola na nekom njegovom standardu, šteta što nije bar ta jedna trojka ušla.

basketaš

pre 6 godina

E'to je rezultat igračine na jednoj utakmici!A ne Bogdan prosek suta 23% ,a vi ga hvalite i pravite hvalospeve.Zadnji dobar šuter posle Đorđevića je bio Stojaković.

BG na pjenu od mora

pre 6 godina

who cares, ne bih se slozio da je super kombinacija kada su centri na trojci jer to je situacija koja nije u skladu s kosarkom, koliko god oni dobri suteri bili.
Slabi reket, a tim je izlozeniji kontri i presijecanju napada.

Petar

pre 6 godina

Samo naskov pročitam i ksd vidim Jokić, preskačem. Takođe i Bobija.
(Pjer, 28. oktobar 2017 08:47)

pa čim si ostavio komentar znači da nisi preskočio vest, šta više, ušao si na tekst i posle ostavio komentar.. da te ne interesuje ne bi ni ulazio u vest a kamoli komentarisao..

deda

pre 6 godina

@BG na pjenu od mora ono kad komentar o skokovima napise foteljas koji bi na 15tom skoku zavrsio na urgentnoj, smem penziju da dam da ti decko kad skocis nemogu da ti izvuku novine ispod nogu

petarczv

pre 6 godina

Ulećem zbog naslova, mislio neki monstruzni učinak.... dobro je to, ali 18 poena(8/16)......
(Max, 28. oktobar 2017 09:23)

18p(najvise u ekipi) 15 skokova i 5ass ako to nije razbijanje ja ne znam sta jeste...mnogo ste postali dosadni sa nipodostavanjem tudjeg uspeha a radite u pekari...

petarczv

pre 6 godina

Pratim Jokaru i navijam za njega naravno! Ali, Jokara je izuzetno NEatraktivan igrac ! Uporedjujuci njega i DeAndre Jordana, Ili onog naseg mucenog Lesorta, Nebo-Zemlja! NBA je Show a ne puka statistika!
(Dwiht York, 28. oktobar 2017 09:15)

Jokic je prosle godine bio centar sa najvise top 10 poteza u sezoni...aj sad u skolu. .

dazed and confused

pre 6 godina

Samo naskov pročitam i ksd vidim Jokić, preskačem. Takođe i Bobija.
@ (Pjer, 28. oktobar 2017 08:47)

Sada ćemo svi da se ugledamo na tebe uvređeno derište, i niko od nas neće više pratiti Jokića iz protesta jer nije udovoljio nama uvređenim derištima i nije igrao za Srbiju, jer da je igrao nama uvređenim derištima bi srce bilo puno sreće jer bi Srbija bila prvak Evrpe u košarci.

petarczv

pre 6 godina

Stice se utisak da je izdominirao a uzeo je 16 suteva da bi dao poena taman koliko i svi ostali u timu. 
Takodje, kako su svi iz Nageca dali oko 18p, onda su i svi oni razbili Atlantu. 
Ovi skokovi... Pa protiv koga ce ako nece protiv te tuzne ekipe?
(BG na pjenu od mora, 28. oktobar 2017
08:18

Jedini tuzan si ti

only fools and horses

pre 6 godina

Ja sam nocas odgledao 4 NBA meca, za razliku od nekih koji nisu ni taj Dzokin, ali zato mi repliciraju. 
A kada gledate i druge meceve, a ne samo zaslijepljeno Dzoku, onda su vam i vidici siri. 
Sinoc je Dejvid Vest od 35 ljeta imao bolje vece od Dzoke. Fakat.
(BG na pjenu od mora, 28. oktobar 2017 09:19)

Извини, али ко ти је тај Дзока?

lucca

pre 6 godina

@marko totalno si u pravu. Kao da se preko leta nesto desilo pa ga Meloun vise ne gotivi. Na to se jos Jokic duri, ne da ni jedan kos na primer i dobije se suluda kombinacija. Tri meseca prosle godine su imali najbolji napad kad su igrali kroz Jokica na high postu i sad sve to promesati i dovesti igraca sa slicni performansama meni je ludost. Zbog toga tim deluje zbunjeno i neorgaznizovano, promasuju otvorene suteve...

Glasac demokratije

pre 6 godina

@BG na pjenu od moga
Da li si gledao utakmicu?
Ja recimo jesam i Jokic jeste dominirao, nije basket samo poeni koje neko da vec mnogo vise.

who cares

pre 6 godina

Stice se utisak da je izdominirao a uzeo je 16 suteva da bi dao poena taman koliko i svi ostali u timu. 
Takodje, kako su svi iz Nageca dali oko 18p, onda su i svi oni razbili Atlantu. 
Ovi skokovi... Pa protiv koga ce ako nece protiv te tuzne ekipe?
(BG na pjenu od mora, 28. oktobar 2017 08:18)
Nije uzeo 16 suteva, nego je imao sut iz igre 50% za tih 18 poena, sto je prilicno dobro, Vestbruk i slicni igraci koje zovu liderima ekipe imaju svako vece 25, 30+ suteva, a nemaju drastacni veci broj poena, na skoro duplo veci broj suteva, 7,8 poena vise. Drugi igrac koji je imao 18 poena u Denveru, Barton je sutirao 17 puta, a on je bek i igrac koji ulazi sa klupe, nije ni starter, tako da posto su ga najavili kao lidera ekipe za ovu sezonu to je jos i malo suteva, samo jednom probao za 3 sto je akcija koju bi morali barem nekoliko puta da rade po utakmici. Kad imas centra koji izlazi na trojku, a pritom zna i dosta dobro da pronadje igraca koji utrcava u otvoren prostor kombinacija sa njegovim izlaskom na tri i otvaranjem reketa bi trebalo svakom pametnom treneru da bude jedna od cescih akcija u napadu, jer se tesko brani, a imate dve dobre opcije ili solidan suter za tri ostane sam da sutne ili bek dobija dodavanje u prazan reket za zicer, a ako cak i stignu da zatvore bek moze da vrati pas igracu koji je ostao sam zbog zatvaranja reketa i opet slobodan sut. A naslov kao naslov, zar vec nisi navikao da danas svi mediji napumpavaju naslove bez obzira na temu.

the fan

pre 6 godina

Gledao utakmicu sinoc. Moj utisak je da Denver nikada nece biti tim za neka velika dela. Divljacka kosarka bez ikakve ideje. Doveli Milsapa a ne znaju da ga iskoriste. Jokic ubedljivo najbolji igrac u timu ali u timu gde se ne zna ko pije a ko placa. Da se ja pitam ko sto se ne pitam pakovao bih kofere i selidba u drugi tim. Pokidali bi se timovi oko njega.

Indoktrinacija

pre 6 godina

Nemanja i Bobi, na kraju sezone da spakuju kofere i vrate se u Evropu. Bjelica nije bez razloga dobio nadimak Profesor. Izuzetan, skolovan igrac koji gubi vreme u najdivljackijoj ekipi na svetu. To je totalna anarhija kako Minesota izgleda na terenu. Razumem finansijski momenat ali valjda postoje i neke sportske ambicije. Nemanja bi bio lider bilo koje EL ekipe, narocito nakom NBA iskustva, uz to, vise bi cenio minute na parketu. Nema srece ni za njega ni za Bobana tamo. Narocito za Marjanovica kojeg gledaju kao Kvazimoda.
Bodiroga je i danas Bog, da je otisao u NBA mozda to ne bi bio. Nadam se da ce dobro razmisliti. Steta je za takav talenat i takvog igraca (Bjelica).

petarczv

pre 6 godina

Ja sam nocas odgledao 4 NBA meca, za razliku od nekih koji nisu ni taj Dzokin, ali zato mi repliciraju. 
A kada gledate i druge meceve, a ne samo zaslijepljeno Dzoku, onda su vam i vidici siri. 
Sinoc je Dejvid Vest od 35 ljeta imao bolje vece od Dzoke. Fakat.
(BG na pjenu od mora, 28. oktobar 2017 09:19)

Fakat je imao 2p manje,11skokova manje i 4 ass manje...u kom jo to purgerskom svetu bolje vece?!

Ilija

pre 6 godina

Vreme je za Nikolu da ode u bolji klub. Tuzno je koliko ga ignorisu, pogotovo Marej koji kada ima otvorenog Jokica na piku, on sutne preko 2 ruke umesto da doda loptu. Zbog toga I ima 30 posto sut iz igre.

laza89

pre 6 godina

Kroford je losiija verzija Zaka Lavinja, od prosle sezone. Covek nema osecaj za pas..Nas Beli,nekooliko puta je bio sam na sutu i ovaj nije hteo da mu doda...Isto vazi za Sabaz Muhameda..

Vladimir

pre 6 godina

@Pjer

Ma samo da nisi iskompleksirana osoba kao drugi. Čekaj, rekao si da zaobilaziš vesti o Jokiću a ostavio si komentar. Ništa onda.

Milan

pre 6 godina

Ne znam da li je neko zapazio da su ga nakraju snimka komentatori nazvali "sovjetskim snajperom" hahahaha sve je njima to jedno isto"

Ocisti usi. Kaze covek "the Serbian sniper"

MarcoPolo

pre 6 godina

ova Oklahoma je rastko od ekipe...4 igrača prve postave su postigla 103 poena od 116 ukupno,a svi ostali zajedno 13?!
još jedan dokaz da nije dovoljno imati ni 3 mega zvezde u jednoj ekipi ako i ostali ne pruže svoj neki doprinos...

JPR24

pre 6 godina

ova Oklahoma je rastko od ekipe...4 igrača prve postave su postigla 103 poena od 116 ukupno,a svi ostali zajedno 13?! još jedan dokaz da nije dovoljno imati ni 3 mega zvezde u jednoj ekipi ako i ostali ne pruže svoj neki doprinos...
(MarcoPolo, 28. oktobar 2017 10:29)

Nije 103 vec 93 ;) No dobro to ne menja nista u tvojoj analizi naravno ! Ja bi jos damo dodao da i pored toga, na kraju su izgubili ! Pa sad neka klate.
A sto se tice Denvera, Jokic je odigrao solidno, kao i jos neki, sto se tice napada ! Dovoljno za pobedu protiv ocajne Atlante. Odbrana ostaje jos veliki problem ove ekipe ! Da mi je znati sta su oni trenirali i uvezbavali !!??

Vladimir

pre 6 godina

@Mikii

Pa ti se šabane potrudi, uradi nešto po tom pitanju umesto što ostavljaš hiljade malicioznih, ljubomornih, glupavih komentara. I još kukaš što radiš za 200 eura a non stop si na internetu? Na koga treba da se Srbija ugleda ako ne na uspešne ljude? Ajde sada obidji taj objekat koji čuvaš da ti neko nešto ne ukrade. Nećeš imati čime da platiš papane.

Tricikl

pre 6 godina

Vreme je za revoluciju, gde si ti cuo sovjetski kad jasno kaze srbian snajper, a i kad ukljucis titl, youtube prepozna rec i pise Serbian Sniper.

BB-8

pre 6 godina

@marko

Nema price o miniranju Jokica. Da si gledao utakmicu, primjetio bi da je Nikola propustio desetak otvorenih suteva, nekad bas bez razloga - Mudiej mu dodaje, Jokic potpuno otvoren i umjesto da suta, vraca loptu Mudieju koji je opkoljen i nema vremena da nesto napravi. I prosle godine na vrhu pomame za Jokicem su mu komentatori Nagetsa cesto prigovarali sto ne suta vise.

Sto se tice minuta, Nikola je dobio oko 35 min. sinoc, veliki skok u odnosu na proslu godinu.

Napad jeste tanak, ali i to je vise do toga sto na dvije pozicije imaju igrace koji su zakazali - Cendler i Marej kao da ne postoje, pogledaj im statistiku suta ovih pet utakmica, uzasni su. Milsap ih prati, ali sinoc je recimo odradio svoje kada je bilo najbitnije. Trebace im vremena. Ako sut proradi, a napad generalno i dalje bude lose izgledao, tada treba prozivati. Ove promjene su tu da ne umaraju Jokica i da ne zavise od njega previse. Trener ga je bukvalno poredio sa LeBronom pobogu.

I na kraju, Tim Koneli sam kaze da se svaka odluka u timu prvenstveno gleda iz ugla toga koliko ce taj i taj igrac biti kompatibilan sa Nikolom i da li ce odgovarati njegovom stilu igre.

Prerano je da se panici. I apsolutno sam siguran da ce dobiti maks.

Milan

pre 6 godina

@cim se vratio jimi batler vise nema minuta za bjelicu. imace bjelica je postao jednodimenzionalan igrac tj suter ukoliko treneru ne dokaze da ume i druge stvari vise ce sedeti na klupi nego igrati.

Ako im za ove dve godine nije dokazao teško i da će ikada to uspeti. Upao u ekipu carinika, a on previše fin.
Za Jokića, neko je već to rekao, malo je sada Milsap glavni baja u ekipi, igra taj njehov ugovor veliku ulogu, svakako ne neki učinak, klasično otaljavanje posla igrača na zalasku karijere. Izgubili su hemiju u ekipi, a to im je bila glavna karakteristika prošle sezone. Čendler vidno nezadovoljan, a čini mi se i Jokić.

hoodie melo

pre 6 godina

Denver nedorecen u ovih prvih par utakmica. Imaju dobro mlado jezgro igraca (Jokic, Haris i Marej) koji odlicno napreduju, doveli su iskusnog ol star igraca, imaju sasvim solidnu klupu, ali opet nesto ne stima. Oni jesu sinoc dobili Atlantu, ali Atlantu koja je na startu rebildinga, i koja prakticno igra prijateljske utakmice ove sezone, bez nekih rezultatskih ciljeva, i pritom nikakvu igru nisu pokazali. Milsap se uopste nije uklopio, svestan je da je potpisao verovatno poslednji ovako veliki ugovor u karijeri, i cak deluje nekako bezvoljno. Ipak, moje licno misljenje je da je problem Denvera trener Maloun. Jokic ove godine pokusava da bude lider, sto i treba da bude, ali ne na ovaj nacin. Umesto da kao i prosle sezone bude dosta agresivniji u napadu i serijama poena iz raznih pozicija natera cuvare na udvajanje koje ce mu otvoriti prostor za sjajne asistencije, on sada pokusava da na silu razigrava saigrace, po cenu toga da ne uzima otvorene suteve. Nijednu izolaciju sinoc nije odigrao, nijednom 1 na 1 na postu. Maloun je pre pocetka sezone rekao da ce Jokic imati malo drugaciju ulogu u napadu, a ako je mislio na ovo, mislim da bi Tim Koneli trebalo vec ozbiljno da razmislja o novom treneru.

brm

pre 6 godina

Da si radio kao neki od nas,ne bi imao kad da se hvalis da si odgledao 4 meca..
Ovako,dokon covek,bezposlen,pa ajde celu noc da gledam kako jure gore dole..
Ja sam jedva cekao da dohvatim krevet..
Sad ne radim,pijem kaficu i gledam slalom.MILINA!!!
(Sika Momcilo s'ljubavlju, 28. oktobar 2017 10:40)

Pa vikend je. Nije čovek kriv ako ne radi subotom pa može da gleda nba celu noć.

palop

pre 6 godina

@(Marko, 28. oktobar 2017 08:40)

Ako oni nece da mu daju, naci ce se ko hoce i ode Jokara u drugi tim, tako da ne verujem da je to u pitanju, ali da nesto ne stima ove sezone u Denveru, ne stima...

nebitno ko je

pre 6 godina

Svi pričamo o Jokicu... Ja moram danas o Bjelici. Ovo je zločin šta mu rade, ekipa bolje igra kad je on tu, on ima najbolji procenat šuta za tri u ligi! Koristi svaku šansu koja mu se pruži, a ovaj trener gura one indijance da igraju. Ako ništa drugo, za našu reprezentaciju je dobro što je Bjelica u NBA postao još veća zver nego kad je otišao.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

Svi pričamo o Jokicu... Ja moram danas o Bjelici. Ovo je zločin šta mu rade, ekipa bolje igra kad je on tu, on ima najbolji procenat šuta za tri u ligi! Koristi svaku šansu koja mu se pruži, a ovaj trener gura one indijance da igraju. Ako ništa drugo, za našu reprezentaciju je dobro što je Bjelica u NBA postao još veća zver nego kad je otišao.
(nebitno ko je, 28. oktobar 2017 14:36)

Eno sinoć baš, Bjelica dade trojku sa preko 8 metara kada se lomilo za novo vođstvo i bum, 5 sekundi kasnije ga zakuca za klupu, koristi određeni šablon gde šta god da uradiš na terenu, imaš iste minute, kao i Van Gandi u Detroitu