Četvrtak, 28.09.2017.

00:12

"Politika": Smene Vulina i Vukosavljevića u januaru?

Eventualne promene u Vladi Srbije neće biti dogovarane putem medija, rekli su za "Politiku" u kabinetu premijerke Ane Brnabić.

Izvor: Tanjug

"Politika": Smene Vulina i Vukosavljeviæa u januaru? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

122 Komentari

Sortiraj po:

Milosav

pre 6 godina

Naprednjacka posla, ima kao da ih smene pa ih posle uvale na jos bolju poziciju gde moze da se kraducka ladno. Kao sto je Svemoguci "smenio" keramicara Bata Gasu pa ga posle postavio na jos gotivniji polozaj.
Ej ljudi, vrana vrani oci ne vadi.

ja

pre 6 godina

Ajde bre, šta ste digli dževu za jedan stan kao da je to nešto. Pa ne bavi se politikom za dnevnicu nego za pare, stvarno ste nekada nepodnošljivi niko vam ne valja. Covek je svim srcem uz predsednika i treba ga podržati.

TnT

pre 6 godina

Nema sanse da ga Vucic smeni.Koju poruku bi poslao clanstvu?Da ne stiti najvernije ljude?Nema pojma,uvukao se ovaj zestoko,Vucic ce ga braniti do kraja.

mali covek

pre 6 godina

Ma skloni ga nekoliko meseci kao Gasica, pa ga onda nagradi sto je cekao godinu dana i postavi ga na jos jacu poziciju. Realno je zasluzio :)

G.O.A.T.

pre 6 godina

Još malo srpski viteže, steže se obruč.. Sve će se otkriti, i to sto se plaća spa centar jednog od uglednih hotela po 3500 eura mesečno od para napaćenog naroda.

dare

pre 6 godina

Treba ga smeniti,covek nema slifa ocekivao sam da se razume u vojsku bio je bolji Djordjevic. Treba postaviti coveka koji zna recimo gos Miloradovica

Tja...

pre 6 godina

Ne smeta meni najviše što je očigledno muljao, nego još više od toga - što je mirno kupio stan od tih para. Nije trošio na lična zadovoljstva koja su teško dokaziva (seks, kocku u inostranstvu, skupe motore koji se lako sakriju...), nije putovao, nije kupio stan u Beču, pa da ga tamo sakrije - nego krk gajba u sred Beograda! Kao da je svima rekao "e dobio sam pare, šta vas briga kako i možete slobodno da me poljubite u du.e". Taj osećaj - da ti niko ništa ne može - je u stvari razlog jurnjave za vlašću. Verovatno jače droge nema... Teško da se drugačije može objasniti takvo odsustvo realnosti. Jel moguće da je mislio da ga NIKO i NIKAD neće pitati odakle mu pare?! Jel se toliko "obožio" da je postao nedodirljiv? Strašno...

Kakogod

pre 6 godina

Tipicna predizborna patka,posto su shvatili da je narod kivan na Vulina,onda kao da ga smene( ako se ne varam pred prošle izbore slična je priča bila za Malog) ali ništa od toga neće biti . Isto tako migovi će stići pred same izbore, sve u korist kampanje vladajuće ekipe. Pozdrav za one koji misle.

rade

pre 6 godina

Vulin je izuzetno vredan covek i odan.Ceo zivot je posvetio Drzavi i sigurna sam da nema,njegove krivice.Ko sve nije kupio i dobio stan,pa ne znam zasto ne bi i on.Sofi
(sofi, 28. septembar 2017 12:46)
Dve hiljade za gospodzu

Gde ja živim

pre 6 godina

Biće smenjen pa postavljen za savetnika predsednika sa kuknjavom i dizanjem u nebesa između. Oproban recept koji bi šimpanze prozrele posle 1. pokušaja, ali Srbi neće ni posle 25-og.

Aleksandar

pre 6 godina

@(Marko, 28. septembar 2017 09:25)

Kakvo letenje s pozicije, u Nemačkoj bi već služio drugu godinu (jer se ovo već dve godine razvlači) desetogodišnje robije. Ne bi on u Nemačkoj ni došao do pozicije s koje kod nas nikako da odleti...

igor

pre 6 godina

U našem nakaradnom sistemu SMENA ne znači ništa, to nije nikakva kazna. Pogledajte primer Gašića - smenjen, pa zatim posle nekog vremena postavljen za direktora, ni manje ni više, nego u BIA!
Kod naših političara ne postoji nikakav osećaj odgovornosti, oni vlast vide samo kao sredstvo za zgrtanje para na brzinu, a ako su bahati kao ovi iz SNS onda njihovo ponašanje postaje nepodnošljivo - mada, nema ko to da sankcioniše jer sami sebi sude!
Mi nemamo državu, nama nekoliko pojedinaca odlučuje o svemu u državi, tako da je suvišno komentarisati ovakve vesti.

sofi

pre 6 godina

Vulin je izuzetno vredan covek i odan.Ceo zivot je posvetio Drzavi i sigurna sam da nema,njegove krivice.Ko sve nije kupio i dobio stan,pa ne znam zasto ne bi i on.Sofi

Web Desifn

pre 6 godina

Smenice ih kao i ministra obrazovanja zbog skole u Zemunu! Ko ce platiti zamlacivanje u zemunskoj skoli? Deca, naravno, nadoknadjujuci jednomesecnu apstinenciju.

bts

pre 6 godina

ZATVOR, kakva smena!!! Oduzimanje nelegalno stečene imovine za početak!

Kao sve će biti super ako ga smenite, a svi kradete ko besni, samo je on ispao bahat pa nije smislio caku kako da se opere i što nije ni razmišljao o tome uopšte.

Cenzurisani sendvič

pre 6 godina

Vulin će verovatno biti smenjen, a još je verovatnije da neće...

To čisto ako se pitate što baš u januaru. Pa da prođu izbori u Bg-u, da legne malo ova priča o tetki, a posle ćemo opet po starom.

I zato dobro razmislite da li da glasate. Kažete da nemate za koga? Za bilo koga, samo da ova bolest nestane.

Što dalje od nas

pre 6 godina

Verovatno će za kaznu biti proterani u neke daleke ambasade.
(Miki, 28. septembar 2017 09:26)
Neka idu, tamo su niko i ništa. Ti misliš da je ambasador "vlast"? Ma jok, jednom godišnje zovu ih na prijem, za dan državnosti.

Tomy

pre 6 godina

Stan oduzeti odmah i dometi zakon da on mora da dokaze odakle mu novac a ne tužilaštvo.Posten novac se dokaze za 1 minut.Npr Novak Djokovic ima dokaz odakle mu novac kad kupi nesto u Srbiji.

Da nema suda svi bismo bili u zatvoru.

pre 6 godina

Stanareviću, nije Mišković oslobođen zato što je čist nego zato što nisu znali da ga optuže. Kad optužnicu pišu tužioci bez znanja a po diktatu ovog čije ime odavno ne pominjem, sudije odbacuje sve što nije dokazano.

Paja

pre 6 godina

Svako ko ne radi dobro svoj posao ili ko iza sebe ima nerazjasnjene racune treba da snosi posledice, uveren sam da ce tako biti i sa njima dvojicom.

autosovinista

pre 6 godina

Kako je planirao da vrati te pare ženinoj tetki? Kibicovao je bajatovićevo, ili jorgovankino mesto, ili je isplanirao premiju na lotou, ha ha ha....

Branislaw

pre 6 godina

To što za svoje neposredne saradnike, verne ulizice, ministre i potprdsednike, bira nestručne, bahate, neotesane muljatore - to će Vučiću doći glave!

Needukovan

pre 6 godina

Svaki ministar koji ne radi svoj posao kako treba, odnosno onaj ko krsi Zakone drzave naravno ukoliko se dokaze da je tako ne zasluzuje da bude ministar. Svakako da ne treba dozvoliti da pod pritiskom javnost se bilo ko smenjuje. Nadam ser da Ana Brnabic to nece dozvoliti.
(MIRKO, 28. septembar 2017 08:30)

Ok, ti si deseti koji je napisao isti tekst, ali..pobogu zar ste do te mere glupi da pisete kako Vulin treba da ode jer ne radi dobro svoj posao!? Mozak? Ima? Nema? Ima sendvic, a? Ok i to je nesto. Elem, da vam objasnim kad vec niste shvatili sta treba da pisete za taj sendvic - ne trazi se da Vulin ode jer lose obavlja posao (on posao i ne obavlja, on samo sprovodi sta Vucic kaze, kao izvodjac radova) nego zato sto KRADE!!! Ok? Shvatili? Znaci - KRADE!!! E, zato treba da ode, a ne zbog onoga sto ti pises u komentaru! Pih bre, sve vam objasne, nahrane vas, napoje sokicem i vi opet nemate pojma! :) Stvarno ste botovi!

Nikola

pre 6 godina

Ovo je velika bruka za ministra odbrane, a posebno za Vojsku da je na čelu Ministarstva odbrane takav čovek. Nije ovo jedina afera,pogledajte kako uzurpira i pojedine funkcije po firmama. Primer Tigar a.d. Pirot, gde je imenovao sve svoje članove partije na mesta: generalnog direkrora, predsednika Nadzornog odbora i članove Nadzornog odbora iz Pokreta socijalista.
Oni godinama sa kompanijom radili su i rade šta su hoće. Pa dokle više. Bruka neviđena.

zoran

pre 6 godina

Zivim u U.K i u par redova da vam kazem sta se ovde desilo pre nekih 5-6 godina.
Nekoliko ministara se posluzilo parama , u licne svrhe, iz kase u kojoj stoji novac za dnevne potrebe u vezi posla kojim se bave i dok su na radnom mestu.U engleskoj se to zove - petty cash - mala kolicina novca. No, par njih je uzelo za neki svoj posao. Najveca suma je bila nekih 5000 funti, sto je smeshno za prilike ovde. Bilo je nekih 5 ministara. Svi do jednog su zavrsili u zatvoru po par godina sa dozivotnom zabranom bavljenja politikom.

Prijatelji, zato su Englezi na vrhu, a mi u blatu, jer ovo tetkino chedo ce na novu funkciju, umesto da je u prugastoj odeci u Pozarevcu sa Batom Gashicem (pokupova silne televizije) i slichnima.

Fajt

pre 6 godina

Zašto tuzilaštvo nije onda optuzilo osobe u policiji kojima je uputila zahtev? Kakva je ovo lakrdija, kao da tužilaštvo nema nikakva ovlašćenja, jer eto, policija sedi skrštenih ruku, a oni ne mogu sami...?! Svi koji učestvuju u ovom cirkusu snosiće teške posledice jednog dana, kad i Vučić konačno padne.

roki

pre 6 godina

Zbog cega smena? Jel dokazano da je on pokrao tih 200000? Covek je to otplacivao, zavrsio je fakultet, radio i valjda moze da ima stan od 200000
(Micko, 28. septembar 2017 08:24)
Vulin je bio ministar, zaradjivao je 100.000 DINARA mesecno. Druge prihode nije imao. Za 3 godine, da je sve pare ulagao u stan, mogao je da skupi oko 40.000 evra. Odakle njemu 200.000 evra u kesuu? To neka objasni. Zaradio ih sigurno nije. A ti slepo veruj svom vodji. Nicija nije gorela do zore, proci ce i ovo zlo zvano sns, a kad budu odlazili sa vlasti treba ih sve potrpati u zatvor.

Stanarević

pre 6 godina

Kakav januar, o čemu ovi ljudi pričaju?! Koliko ja znam, za dela koja se Vulinu stavljaju na teret ide se na robiju, a sledi mu i zaplena imovine. Ne razumem kako je došlo do toga da kod nas postane potpuno normalno da državni službenici u odgovor na ovakve optužbe kažu: "dobro, ako se dokaže da sam krao - spreman sam da podnesem ostavku". Kakva ostavka? Ro-bi-ja!
I zašto o njegovoj sudbini odlučuju partijski drugovi i premijerka? Postoji li sudstvo u ovoj banana-državi? I ja svašta pitam, i to dan nakon što su oslobodili Miškoviće...

++SAVO

pre 6 godina

Ovog zvrndova treba ispratiti na robiju, a ne smeniti. U društvu treba da mu budu i oni koji su ga nasadili tu gde mu nije mesto. Kad dele pare, neka se druže i u otplati.

važi

pre 6 godina

U januaru, odmah nakon što Mali bude smenjen u letnjim mesecima.
Režimsko pisanje, verovatno u službi zmajavanja i sluđivanja naroda, tako da je najbolje ignorisati ovakve vesti. Da stvarno postoji neka iskrena volja, smena bi bila u roku od odmah, kakav januar.

pero

pre 6 godina

U redu je smena, tako i treba. Ali nameće se još jedno pitanje, a to je pitanje bajboka za njega i onoga ko nije ispitao poreklo novca i podigao optužnicu. Ako je država pravna to ne može ostati ovako, pojeo vuk magare.

MIRKO

pre 6 godina

Svaki ministar koji ne radi svoj posao kako treba, odnosno onaj ko krsi Zakone drzave naravno ukoliko se dokaze da je tako ne zasluzuje da bude ministar. Svakako da ne treba dozvoliti da pod pritiskom javnost se bilo ko smenjuje. Nadam ser da Ana Brnabic to nece dozvoliti.

lex speciallis

pre 6 godina

Stara fora pred izbore, kao sa Gasicem, posle ce da ga postavi na neko takodje vrlo osetljivo mesto, iako nista vise nije vazno kad se zna da on upravlja svime.

Aca Silni

pre 6 godina

Mene čudi da je taj Vulin toliko daleko dogurao, ja ga u svojoj firmi ne bi uzeo ni da mi čisti, bojim se da mi ne izgrebe parket.
A inače smene su tempirane taman nakon izbora, biće još obećanja šta će sve da bude nakon izbora, kuće od čokolade i prozori od marmelade!

Антифашиста Влатко

pre 6 godina

Добро смена, а шта је са затвором? Уколико се Вулин извуче из овог криминала без бар пет година робије, онда је ово скандал невиђених размера.

Камичак

pre 6 godina

Вукосављевић се није до вољно истакао као министар културе? Ако се може уопште говорити о пристојности министара у садашњој влади, то се може рећи за Владана. Е Владо, стварно си штрчао. Ниси хвалио вођу. Ниси пљувао по опозицији. Ниси се бахато понашао према директорима позоришта. Ниси писао увредљиве чланке према неистомишљеницима. Стварно се ниси истицао као остали министри. Ако читаш ово, питам те, шта ти је ово требало друже мој? Зар ниси знао ко су они?

Хајде, хајде, свирај гајде

pre 6 godina

Синиша Мали је требало да буде смењен у јуну. Сада је крај септембра. Најаве ових смена су исто толико смешне.

mills

pre 6 godina

Samo smena? A krivicna odgovornost, nista? Mozda uplati 200, 300 'iljada dinara u humanitarnu svrhu, uziva godinu dana sto u stanu sto kod tetke u Kanadu... pa onda nova fotelja. Ako je mogao biti ministar rada bez radnog staza ili ministar odbrane a eskivirao vojsku, moze biti i ministar zdravlja ili jos bolje prosvete jer nam lep primer daje, bar deca da se uce kako NE TREBA i sta znaci biti nez morala, jer ocigledno mu ni na kraj pameti nije da prikaze odakle mu novci i sam da ostavku.

Vučić dobitnik tranzicije i izvoznik magle i mercedesa

pre 6 godina

Šta nas briga za smenu. Da se Vulinu ispita detaljno poreklo imovine. Koliko je kamera i po kojoj ceni kupio dok je bio direktor kancelarije za kosovo? Koliko je koštala montaža istih? Milion eura? Ajde da vidimo da li je cena realna.

biće bolje

pre 6 godina

Zameniće ga Gašić ili neki sličan bandit, od toliko vojnog kadra u ovoj državi on nađe baš Mirinog pulena da komanduje vojskom, inače ovaj slučaj je dovoljan za zatvor i pad vlade, svi su oni dobili ogrimne pare da se o tvrdih radikala i protivnika EU preobrate u lojalne evropejce

Vlada

pre 6 godina

Ја разумем да нико није крив док се не докаже супротно, али у случају политичара, ово је супротно. Не може да се докаже одакле му новац, али исто не може да се докаже да га је нелегално стекао, па је онда невин?!?! Чему онда тужилаштво и чему борба против корупције? Зашто их плаћамо?

Canada iz tetke

pre 6 godina

Kao prvo lik kao Vulin u normalnoj drzavi ne bi mogao da bude nikad ministar a ako bi i "slucajno" to postao posle ovakve afere bi letela cela vlada a on bi bio procesuiran i osudjen ako se ispostavi da je sve oko tetke iz Kanade tacno.
Ovde se nista od navedenog nece desiti i u najgorem slucaju po Vulina sklonice ga na neko krace vreme kao Batu Gasica i opet ga vratiti na neku drugu funkciju.Zombirani narod ce i dalje cutati,poneko sebi u bradu nesto promrmljati,najhrabriji nesto tvitovati i svi lepo ici na posao za svojih 200,300€.Posle par dana niko se vise nece secati tetke iz Kanade jer zato nam i jeste ovako kako nam je.

dr.kadzija

pre 6 godina

bilo bi sasvim u redu da neki od Vulina bude smenjen. Ali i da mu bude oduzet imunitet i da konacno zavrsi tamo gde mu je bilo i mesto onomad kada je izbegao banderu na terazijama. Zatvor place za njim, a jedan od njih bice lepa mlada nekom okorelom krimosu.

aleksandar grozni

pre 6 godina

Kakav bre januar? cekate da mu jos neka,,tetka,,na bazi provizije da jos kojih par milioncica evra,da posle smene ima da,,zivotari,,,sram vas bilo doklecete da nam vredjate razum?.

Прота Матеја

pre 6 godina

I onda kao i sada navodi se da ministar "nije ostavio utisak", prenosi "Politika". Што се мене тиче ни један министар у Влади укључујући и саму председницу Владе нису оставили утисак. Све одлуке је искључиво доноси председник Србије који по Уставу та овлашћења нема.

+SAVO

pre 6 godina

Овог, шатро, смркнутог преваранта треба протерати, кад већ неће да му суде. Одавно нисмо имали овако бескорисно биће на месту неког министра.

objektivno

pre 6 godina

Bilo bi najbolje da smenis Vulina i Dacica, I sa njima i sve ostatke SPSa iz devedesetih koji samo rotiraju fotelje i kradu drzavu. Ali znam da ne mozes, tu je AV-AV...

b

pre 6 godina

Na ovaj nacin pokusavaju da pritisak za smenom oslabi, nesto slicno onome kada je Vučić najavio smenu Malog, javnost se umirila a Mali i dalje ...

mile

pre 6 godina

kakva smena,zatvor,sta bi bilo od drzave kad bi svako ko ne moze da opravde stecen novac reko ,,tetka mi poklonila,,Kad bi ovaj slucaj culi poreznici amerike ili nemacke smejali bi se

Canada iz tetke

pre 6 godina

Kao prvo lik kao Vulin u normalnoj drzavi ne bi mogao da bude nikad ministar a ako bi i "slucajno" to postao posle ovakve afere bi letela cela vlada a on bi bio procesuiran i osudjen ako se ispostavi da je sve oko tetke iz Kanade tacno.
Ovde se nista od navedenog nece desiti i u najgorem slucaju po Vulina sklonice ga na neko krace vreme kao Batu Gasica i opet ga vratiti na neku drugu funkciju.Zombirani narod ce i dalje cutati,poneko sebi u bradu nesto promrmljati,najhrabriji nesto tvitovati i svi lepo ici na posao za svojih 200,300€.Posle par dana niko se vise nece secati tetke iz Kanade jer zato nam i jeste ovako kako nam je.

sofi

pre 6 godina

Vulin je izuzetno vredan covek i odan.Ceo zivot je posvetio Drzavi i sigurna sam da nema,njegove krivice.Ko sve nije kupio i dobio stan,pa ne znam zasto ne bi i on.Sofi

MIRKO

pre 6 godina

Svaki ministar koji ne radi svoj posao kako treba, odnosno onaj ko krsi Zakone drzave naravno ukoliko se dokaze da je tako ne zasluzuje da bude ministar. Svakako da ne treba dozvoliti da pod pritiskom javnost se bilo ko smenjuje. Nadam ser da Ana Brnabic to nece dozvoliti.

Stanarević

pre 6 godina

Kakav januar, o čemu ovi ljudi pričaju?! Koliko ja znam, za dela koja se Vulinu stavljaju na teret ide se na robiju, a sledi mu i zaplena imovine. Ne razumem kako je došlo do toga da kod nas postane potpuno normalno da državni službenici u odgovor na ovakve optužbe kažu: "dobro, ako se dokaže da sam krao - spreman sam da podnesem ostavku". Kakva ostavka? Ro-bi-ja!
I zašto o njegovoj sudbini odlučuju partijski drugovi i premijerka? Postoji li sudstvo u ovoj banana-državi? I ja svašta pitam, i to dan nakon što su oslobodili Miškoviće...

aleksandar grozni

pre 6 godina

Kakav bre januar? cekate da mu jos neka,,tetka,,na bazi provizije da jos kojih par milioncica evra,da posle smene ima da,,zivotari,,,sram vas bilo doklecete da nam vredjate razum?.

važi

pre 6 godina

U januaru, odmah nakon što Mali bude smenjen u letnjim mesecima.
Režimsko pisanje, verovatno u službi zmajavanja i sluđivanja naroda, tako da je najbolje ignorisati ovakve vesti. Da stvarno postoji neka iskrena volja, smena bi bila u roku od odmah, kakav januar.

mile

pre 6 godina

kakva smena,zatvor,sta bi bilo od drzave kad bi svako ko ne moze da opravde stecen novac reko ,,tetka mi poklonila,,Kad bi ovaj slucaj culi poreznici amerike ili nemacke smejali bi se

biće bolje

pre 6 godina

Zameniće ga Gašić ili neki sličan bandit, od toliko vojnog kadra u ovoj državi on nađe baš Mirinog pulena da komanduje vojskom, inače ovaj slučaj je dovoljan za zatvor i pad vlade, svi su oni dobili ogrimne pare da se o tvrdih radikala i protivnika EU preobrate u lojalne evropejce

zoran

pre 6 godina

Zivim u U.K i u par redova da vam kazem sta se ovde desilo pre nekih 5-6 godina.
Nekoliko ministara se posluzilo parama , u licne svrhe, iz kase u kojoj stoji novac za dnevne potrebe u vezi posla kojim se bave i dok su na radnom mestu.U engleskoj se to zove - petty cash - mala kolicina novca. No, par njih je uzelo za neki svoj posao. Najveca suma je bila nekih 5000 funti, sto je smeshno za prilike ovde. Bilo je nekih 5 ministara. Svi do jednog su zavrsili u zatvoru po par godina sa dozivotnom zabranom bavljenja politikom.

Prijatelji, zato su Englezi na vrhu, a mi u blatu, jer ovo tetkino chedo ce na novu funkciju, umesto da je u prugastoj odeci u Pozarevcu sa Batom Gashicem (pokupova silne televizije) i slichnima.

+SAVO

pre 6 godina

Овог, шатро, смркнутог преваранта треба протерати, кад већ неће да му суде. Одавно нисмо имали овако бескорисно биће на месту неког министра.

Aca Silni

pre 6 godina

Mene čudi da je taj Vulin toliko daleko dogurao, ja ga u svojoj firmi ne bi uzeo ni da mi čisti, bojim se da mi ne izgrebe parket.
A inače smene su tempirane taman nakon izbora, biće još obećanja šta će sve da bude nakon izbora, kuće od čokolade i prozori od marmelade!

roki

pre 6 godina

Zbog cega smena? Jel dokazano da je on pokrao tih 200000? Covek je to otplacivao, zavrsio je fakultet, radio i valjda moze da ima stan od 200000
(Micko, 28. septembar 2017 08:24)
Vulin je bio ministar, zaradjivao je 100.000 DINARA mesecno. Druge prihode nije imao. Za 3 godine, da je sve pare ulagao u stan, mogao je da skupi oko 40.000 evra. Odakle njemu 200.000 evra u kesuu? To neka objasni. Zaradio ih sigurno nije. A ti slepo veruj svom vodji. Nicija nije gorela do zore, proci ce i ovo zlo zvano sns, a kad budu odlazili sa vlasti treba ih sve potrpati u zatvor.

++SAVO

pre 6 godina

Ovog zvrndova treba ispratiti na robiju, a ne smeniti. U društvu treba da mu budu i oni koji su ga nasadili tu gde mu nije mesto. Kad dele pare, neka se druže i u otplati.

Антифашиста Влатко

pre 6 godina

Добро смена, а шта је са затвором? Уколико се Вулин извуче из овог криминала без бар пет година робије, онда је ово скандал невиђених размера.

Needukovan

pre 6 godina

Svaki ministar koji ne radi svoj posao kako treba, odnosno onaj ko krsi Zakone drzave naravno ukoliko se dokaze da je tako ne zasluzuje da bude ministar. Svakako da ne treba dozvoliti da pod pritiskom javnost se bilo ko smenjuje. Nadam ser da Ana Brnabic to nece dozvoliti.
(MIRKO, 28. septembar 2017 08:30)

Ok, ti si deseti koji je napisao isti tekst, ali..pobogu zar ste do te mere glupi da pisete kako Vulin treba da ode jer ne radi dobro svoj posao!? Mozak? Ima? Nema? Ima sendvic, a? Ok i to je nesto. Elem, da vam objasnim kad vec niste shvatili sta treba da pisete za taj sendvic - ne trazi se da Vulin ode jer lose obavlja posao (on posao i ne obavlja, on samo sprovodi sta Vucic kaze, kao izvodjac radova) nego zato sto KRADE!!! Ok? Shvatili? Znaci - KRADE!!! E, zato treba da ode, a ne zbog onoga sto ti pises u komentaru! Pih bre, sve vam objasne, nahrane vas, napoje sokicem i vi opet nemate pojma! :) Stvarno ste botovi!

Cenzurisani sendvič

pre 6 godina

Vulin će verovatno biti smenjen, a još je verovatnije da neće...

To čisto ako se pitate što baš u januaru. Pa da prođu izbori u Bg-u, da legne malo ova priča o tetki, a posle ćemo opet po starom.

I zato dobro razmislite da li da glasate. Kažete da nemate za koga? Za bilo koga, samo da ova bolest nestane.

Tomy

pre 6 godina

Stan oduzeti odmah i dometi zakon da on mora da dokaze odakle mu novac a ne tužilaštvo.Posten novac se dokaze za 1 minut.Npr Novak Djokovic ima dokaz odakle mu novac kad kupi nesto u Srbiji.

rade

pre 6 godina

Vulin je izuzetno vredan covek i odan.Ceo zivot je posvetio Drzavi i sigurna sam da nema,njegove krivice.Ko sve nije kupio i dobio stan,pa ne znam zasto ne bi i on.Sofi
(sofi, 28. septembar 2017 12:46)
Dve hiljade za gospodzu

Da nema suda svi bismo bili u zatvoru.

pre 6 godina

Stanareviću, nije Mišković oslobođen zato što je čist nego zato što nisu znali da ga optuže. Kad optužnicu pišu tužioci bez znanja a po diktatu ovog čije ime odavno ne pominjem, sudije odbacuje sve što nije dokazano.

b

pre 6 godina

Na ovaj nacin pokusavaju da pritisak za smenom oslabi, nesto slicno onome kada je Vučić najavio smenu Malog, javnost se umirila a Mali i dalje ...

Хајде, хајде, свирај гајде

pre 6 godina

Синиша Мали је требало да буде смењен у јуну. Сада је крај септембра. Најаве ових смена су исто толико смешне.

Камичак

pre 6 godina

Вукосављевић се није до вољно истакао као министар културе? Ако се може уопште говорити о пристојности министара у садашњој влади, то се може рећи за Владана. Е Владо, стварно си штрчао. Ниси хвалио вођу. Ниси пљувао по опозицији. Ниси се бахато понашао према директорима позоришта. Ниси писао увредљиве чланке према неистомишљеницима. Стварно се ниси истицао као остали министри. Ако читаш ово, питам те, шта ти је ово требало друже мој? Зар ниси знао ко су они?

Tja...

pre 6 godina

Ne smeta meni najviše što je očigledno muljao, nego još više od toga - što je mirno kupio stan od tih para. Nije trošio na lična zadovoljstva koja su teško dokaziva (seks, kocku u inostranstvu, skupe motore koji se lako sakriju...), nije putovao, nije kupio stan u Beču, pa da ga tamo sakrije - nego krk gajba u sred Beograda! Kao da je svima rekao "e dobio sam pare, šta vas briga kako i možete slobodno da me poljubite u du.e". Taj osećaj - da ti niko ništa ne može - je u stvari razlog jurnjave za vlašću. Verovatno jače droge nema... Teško da se drugačije može objasniti takvo odsustvo realnosti. Jel moguće da je mislio da ga NIKO i NIKAD neće pitati odakle mu pare?! Jel se toliko "obožio" da je postao nedodirljiv? Strašno...

Kakogod

pre 6 godina

Tipicna predizborna patka,posto su shvatili da je narod kivan na Vulina,onda kao da ga smene( ako se ne varam pred prošle izbore slična je priča bila za Malog) ali ništa od toga neće biti . Isto tako migovi će stići pred same izbore, sve u korist kampanje vladajuće ekipe. Pozdrav za one koji misle.

Прота Матеја

pre 6 godina

I onda kao i sada navodi se da ministar "nije ostavio utisak", prenosi "Politika". Што се мене тиче ни један министар у Влади укључујући и саму председницу Владе нису оставили утисак. Све одлуке је искључиво доноси председник Србије који по Уставу та овлашћења нема.

Vlada

pre 6 godina

Ја разумем да нико није крив док се не докаже супротно, али у случају политичара, ово је супротно. Не може да се докаже одакле му новац, али исто не може да се докаже да га је нелегално стекао, па је онда невин?!?! Чему онда тужилаштво и чему борба против корупције? Зашто их плаћамо?

igor

pre 6 godina

U našem nakaradnom sistemu SMENA ne znači ništa, to nije nikakva kazna. Pogledajte primer Gašića - smenjen, pa zatim posle nekog vremena postavljen za direktora, ni manje ni više, nego u BIA!
Kod naših političara ne postoji nikakav osećaj odgovornosti, oni vlast vide samo kao sredstvo za zgrtanje para na brzinu, a ako su bahati kao ovi iz SNS onda njihovo ponašanje postaje nepodnošljivo - mada, nema ko to da sankcioniše jer sami sebi sude!
Mi nemamo državu, nama nekoliko pojedinaca odlučuje o svemu u državi, tako da je suvišno komentarisati ovakve vesti.

bts

pre 6 godina

ZATVOR, kakva smena!!! Oduzimanje nelegalno stečene imovine za početak!

Kao sve će biti super ako ga smenite, a svi kradete ko besni, samo je on ispao bahat pa nije smislio caku kako da se opere i što nije ni razmišljao o tome uopšte.

lex speciallis

pre 6 godina

Stara fora pred izbore, kao sa Gasicem, posle ce da ga postavi na neko takodje vrlo osetljivo mesto, iako nista vise nije vazno kad se zna da on upravlja svime.

autosovinista

pre 6 godina

Kako je planirao da vrati te pare ženinoj tetki? Kibicovao je bajatovićevo, ili jorgovankino mesto, ili je isplanirao premiju na lotou, ha ha ha....

Branislaw

pre 6 godina

To što za svoje neposredne saradnike, verne ulizice, ministre i potprdsednike, bira nestručne, bahate, neotesane muljatore - to će Vučiću doći glave!

Vučić dobitnik tranzicije i izvoznik magle i mercedesa

pre 6 godina

Šta nas briga za smenu. Da se Vulinu ispita detaljno poreklo imovine. Koliko je kamera i po kojoj ceni kupio dok je bio direktor kancelarije za kosovo? Koliko je koštala montaža istih? Milion eura? Ajde da vidimo da li je cena realna.

Aleksandar

pre 6 godina

@(Marko, 28. septembar 2017 09:25)

Kakvo letenje s pozicije, u Nemačkoj bi već služio drugu godinu (jer se ovo već dve godine razvlači) desetogodišnje robije. Ne bi on u Nemačkoj ni došao do pozicije s koje kod nas nikako da odleti...

objektivno

pre 6 godina

Bilo bi najbolje da smenis Vulina i Dacica, I sa njima i sve ostatke SPSa iz devedesetih koji samo rotiraju fotelje i kradu drzavu. Ali znam da ne mozes, tu je AV-AV...

dr.kadzija

pre 6 godina

bilo bi sasvim u redu da neki od Vulina bude smenjen. Ali i da mu bude oduzet imunitet i da konacno zavrsi tamo gde mu je bilo i mesto onomad kada je izbegao banderu na terazijama. Zatvor place za njim, a jedan od njih bice lepa mlada nekom okorelom krimosu.

mills

pre 6 godina

Samo smena? A krivicna odgovornost, nista? Mozda uplati 200, 300 'iljada dinara u humanitarnu svrhu, uziva godinu dana sto u stanu sto kod tetke u Kanadu... pa onda nova fotelja. Ako je mogao biti ministar rada bez radnog staza ili ministar odbrane a eskivirao vojsku, moze biti i ministar zdravlja ili jos bolje prosvete jer nam lep primer daje, bar deca da se uce kako NE TREBA i sta znaci biti nez morala, jer ocigledno mu ni na kraj pameti nije da prikaze odakle mu novci i sam da ostavku.

Gde ja živim

pre 6 godina

Biće smenjen pa postavljen za savetnika predsednika sa kuknjavom i dizanjem u nebesa između. Oproban recept koji bi šimpanze prozrele posle 1. pokušaja, ali Srbi neće ni posle 25-og.

G.O.A.T.

pre 6 godina

Još malo srpski viteže, steže se obruč.. Sve će se otkriti, i to sto se plaća spa centar jednog od uglednih hotela po 3500 eura mesečno od para napaćenog naroda.

pero

pre 6 godina

U redu je smena, tako i treba. Ali nameće se još jedno pitanje, a to je pitanje bajboka za njega i onoga ko nije ispitao poreklo novca i podigao optužnicu. Ako je država pravna to ne može ostati ovako, pojeo vuk magare.

Nikola

pre 6 godina

Ovo je velika bruka za ministra odbrane, a posebno za Vojsku da je na čelu Ministarstva odbrane takav čovek. Nije ovo jedina afera,pogledajte kako uzurpira i pojedine funkcije po firmama. Primer Tigar a.d. Pirot, gde je imenovao sve svoje članove partije na mesta: generalnog direkrora, predsednika Nadzornog odbora i članove Nadzornog odbora iz Pokreta socijalista.
Oni godinama sa kompanijom radili su i rade šta su hoće. Pa dokle više. Bruka neviđena.

mali covek

pre 6 godina

Ma skloni ga nekoliko meseci kao Gasica, pa ga onda nagradi sto je cekao godinu dana i postavi ga na jos jacu poziciju. Realno je zasluzio :)

TnT

pre 6 godina

Nema sanse da ga Vucic smeni.Koju poruku bi poslao clanstvu?Da ne stiti najvernije ljude?Nema pojma,uvukao se ovaj zestoko,Vucic ce ga braniti do kraja.

Fajt

pre 6 godina

Zašto tuzilaštvo nije onda optuzilo osobe u policiji kojima je uputila zahtev? Kakva je ovo lakrdija, kao da tužilaštvo nema nikakva ovlašćenja, jer eto, policija sedi skrštenih ruku, a oni ne mogu sami...?! Svi koji učestvuju u ovom cirkusu snosiće teške posledice jednog dana, kad i Vučić konačno padne.

Web Desifn

pre 6 godina

Smenice ih kao i ministra obrazovanja zbog skole u Zemunu! Ko ce platiti zamlacivanje u zemunskoj skoli? Deca, naravno, nadoknadjujuci jednomesecnu apstinenciju.

Milosav

pre 6 godina

Naprednjacka posla, ima kao da ih smene pa ih posle uvale na jos bolju poziciju gde moze da se kraducka ladno. Kao sto je Svemoguci "smenio" keramicara Bata Gasu pa ga posle postavio na jos gotivniji polozaj.
Ej ljudi, vrana vrani oci ne vadi.

Što dalje od nas

pre 6 godina

Verovatno će za kaznu biti proterani u neke daleke ambasade.
(Miki, 28. septembar 2017 09:26)
Neka idu, tamo su niko i ništa. Ti misliš da je ambasador "vlast"? Ma jok, jednom godišnje zovu ih na prijem, za dan državnosti.

ja

pre 6 godina

Ajde bre, šta ste digli dževu za jedan stan kao da je to nešto. Pa ne bavi se politikom za dnevnicu nego za pare, stvarno ste nekada nepodnošljivi niko vam ne valja. Covek je svim srcem uz predsednika i treba ga podržati.

dare

pre 6 godina

Treba ga smeniti,covek nema slifa ocekivao sam da se razume u vojsku bio je bolji Djordjevic. Treba postaviti coveka koji zna recimo gos Miloradovica

Paja

pre 6 godina

Svako ko ne radi dobro svoj posao ili ko iza sebe ima nerazjasnjene racune treba da snosi posledice, uveren sam da ce tako biti i sa njima dvojicom.

važi

pre 6 godina

U januaru, odmah nakon što Mali bude smenjen u letnjim mesecima.
Režimsko pisanje, verovatno u službi zmajavanja i sluđivanja naroda, tako da je najbolje ignorisati ovakve vesti. Da stvarno postoji neka iskrena volja, smena bi bila u roku od odmah, kakav januar.

Stanarević

pre 6 godina

Kakav januar, o čemu ovi ljudi pričaju?! Koliko ja znam, za dela koja se Vulinu stavljaju na teret ide se na robiju, a sledi mu i zaplena imovine. Ne razumem kako je došlo do toga da kod nas postane potpuno normalno da državni službenici u odgovor na ovakve optužbe kažu: "dobro, ako se dokaže da sam krao - spreman sam da podnesem ostavku". Kakva ostavka? Ro-bi-ja!
I zašto o njegovoj sudbini odlučuju partijski drugovi i premijerka? Postoji li sudstvo u ovoj banana-državi? I ja svašta pitam, i to dan nakon što su oslobodili Miškoviće...

++SAVO

pre 6 godina

Ovog zvrndova treba ispratiti na robiju, a ne smeniti. U društvu treba da mu budu i oni koji su ga nasadili tu gde mu nije mesto. Kad dele pare, neka se druže i u otplati.

Canada iz tetke

pre 6 godina

Kao prvo lik kao Vulin u normalnoj drzavi ne bi mogao da bude nikad ministar a ako bi i "slucajno" to postao posle ovakve afere bi letela cela vlada a on bi bio procesuiran i osudjen ako se ispostavi da je sve oko tetke iz Kanade tacno.
Ovde se nista od navedenog nece desiti i u najgorem slucaju po Vulina sklonice ga na neko krace vreme kao Batu Gasica i opet ga vratiti na neku drugu funkciju.Zombirani narod ce i dalje cutati,poneko sebi u bradu nesto promrmljati,najhrabriji nesto tvitovati i svi lepo ici na posao za svojih 200,300€.Posle par dana niko se vise nece secati tetke iz Kanade jer zato nam i jeste ovako kako nam je.

Aca Silni

pre 6 godina

Mene čudi da je taj Vulin toliko daleko dogurao, ja ga u svojoj firmi ne bi uzeo ni da mi čisti, bojim se da mi ne izgrebe parket.
A inače smene su tempirane taman nakon izbora, biće još obećanja šta će sve da bude nakon izbora, kuće od čokolade i prozori od marmelade!

biće bolje

pre 6 godina

Zameniće ga Gašić ili neki sličan bandit, od toliko vojnog kadra u ovoj državi on nađe baš Mirinog pulena da komanduje vojskom, inače ovaj slučaj je dovoljan za zatvor i pad vlade, svi su oni dobili ogrimne pare da se o tvrdih radikala i protivnika EU preobrate u lojalne evropejce

autosovinista

pre 6 godina

Kako je planirao da vrati te pare ženinoj tetki? Kibicovao je bajatovićevo, ili jorgovankino mesto, ili je isplanirao premiju na lotou, ha ha ha....

aleksandar grozni

pre 6 godina

Kakav bre januar? cekate da mu jos neka,,tetka,,na bazi provizije da jos kojih par milioncica evra,da posle smene ima da,,zivotari,,,sram vas bilo doklecete da nam vredjate razum?.

Aleksandar

pre 6 godina

@(Marko, 28. septembar 2017 09:25)

Kakvo letenje s pozicije, u Nemačkoj bi već služio drugu godinu (jer se ovo već dve godine razvlači) desetogodišnje robije. Ne bi on u Nemačkoj ni došao do pozicije s koje kod nas nikako da odleti...

mile

pre 6 godina

kakva smena,zatvor,sta bi bilo od drzave kad bi svako ko ne moze da opravde stecen novac reko ,,tetka mi poklonila,,Kad bi ovaj slucaj culi poreznici amerike ili nemacke smejali bi se

Needukovan

pre 6 godina

Svaki ministar koji ne radi svoj posao kako treba, odnosno onaj ko krsi Zakone drzave naravno ukoliko se dokaze da je tako ne zasluzuje da bude ministar. Svakako da ne treba dozvoliti da pod pritiskom javnost se bilo ko smenjuje. Nadam ser da Ana Brnabic to nece dozvoliti.
(MIRKO, 28. septembar 2017 08:30)

Ok, ti si deseti koji je napisao isti tekst, ali..pobogu zar ste do te mere glupi da pisete kako Vulin treba da ode jer ne radi dobro svoj posao!? Mozak? Ima? Nema? Ima sendvic, a? Ok i to je nesto. Elem, da vam objasnim kad vec niste shvatili sta treba da pisete za taj sendvic - ne trazi se da Vulin ode jer lose obavlja posao (on posao i ne obavlja, on samo sprovodi sta Vucic kaze, kao izvodjac radova) nego zato sto KRADE!!! Ok? Shvatili? Znaci - KRADE!!! E, zato treba da ode, a ne zbog onoga sto ti pises u komentaru! Pih bre, sve vam objasne, nahrane vas, napoje sokicem i vi opet nemate pojma! :) Stvarno ste botovi!

Cenzurisani sendvič

pre 6 godina

Vulin će verovatno biti smenjen, a još je verovatnije da neće...

To čisto ako se pitate što baš u januaru. Pa da prođu izbori u Bg-u, da legne malo ova priča o tetki, a posle ćemo opet po starom.

I zato dobro razmislite da li da glasate. Kažete da nemate za koga? Za bilo koga, samo da ova bolest nestane.

Tomy

pre 6 godina

Stan oduzeti odmah i dometi zakon da on mora da dokaze odakle mu novac a ne tužilaštvo.Posten novac se dokaze za 1 minut.Npr Novak Djokovic ima dokaz odakle mu novac kad kupi nesto u Srbiji.

Антифашиста Влатко

pre 6 godina

Добро смена, а шта је са затвором? Уколико се Вулин извуче из овог криминала без бар пет година робије, онда је ово скандал невиђених размера.

pero

pre 6 godina

U redu je smena, tako i treba. Ali nameće se još jedno pitanje, a to je pitanje bajboka za njega i onoga ko nije ispitao poreklo novca i podigao optužnicu. Ako je država pravna to ne može ostati ovako, pojeo vuk magare.

roki

pre 6 godina

Zbog cega smena? Jel dokazano da je on pokrao tih 200000? Covek je to otplacivao, zavrsio je fakultet, radio i valjda moze da ima stan od 200000
(Micko, 28. septembar 2017 08:24)
Vulin je bio ministar, zaradjivao je 100.000 DINARA mesecno. Druge prihode nije imao. Za 3 godine, da je sve pare ulagao u stan, mogao je da skupi oko 40.000 evra. Odakle njemu 200.000 evra u kesuu? To neka objasni. Zaradio ih sigurno nije. A ti slepo veruj svom vodji. Nicija nije gorela do zore, proci ce i ovo zlo zvano sns, a kad budu odlazili sa vlasti treba ih sve potrpati u zatvor.

+SAVO

pre 6 godina

Овог, шатро, смркнутог преваранта треба протерати, кад већ неће да му суде. Одавно нисмо имали овако бескорисно биће на месту неког министра.

Камичак

pre 6 godina

Вукосављевић се није до вољно истакао као министар културе? Ако се може уопште говорити о пристојности министара у садашњој влади, то се може рећи за Владана. Е Владо, стварно си штрчао. Ниси хвалио вођу. Ниси пљувао по опозицији. Ниси се бахато понашао према директорима позоришта. Ниси писао увредљиве чланке према неистомишљеницима. Стварно се ниси истицао као остали министри. Ако читаш ово, питам те, шта ти је ово требало друже мој? Зар ниси знао ко су они?

Vlada

pre 6 godina

Ја разумем да нико није крив док се не докаже супротно, али у случају политичара, ово је супротно. Не може да се докаже одакле му новац, али исто не може да се докаже да га је нелегално стекао, па је онда невин?!?! Чему онда тужилаштво и чему борба против корупције? Зашто их плаћамо?

b

pre 6 godina

Na ovaj nacin pokusavaju da pritisak za smenom oslabi, nesto slicno onome kada je Vučić najavio smenu Malog, javnost se umirila a Mali i dalje ...

Хајде, хајде, свирај гајде

pre 6 godina

Синиша Мали је требало да буде смењен у јуну. Сада је крај септембра. Најаве ових смена су исто толико смешне.

Tja...

pre 6 godina

Ne smeta meni najviše što je očigledno muljao, nego još više od toga - što je mirno kupio stan od tih para. Nije trošio na lična zadovoljstva koja su teško dokaziva (seks, kocku u inostranstvu, skupe motore koji se lako sakriju...), nije putovao, nije kupio stan u Beču, pa da ga tamo sakrije - nego krk gajba u sred Beograda! Kao da je svima rekao "e dobio sam pare, šta vas briga kako i možete slobodno da me poljubite u du.e". Taj osećaj - da ti niko ništa ne može - je u stvari razlog jurnjave za vlašću. Verovatno jače droge nema... Teško da se drugačije može objasniti takvo odsustvo realnosti. Jel moguće da je mislio da ga NIKO i NIKAD neće pitati odakle mu pare?! Jel se toliko "obožio" da je postao nedodirljiv? Strašno...

dr.kadzija

pre 6 godina

bilo bi sasvim u redu da neki od Vulina bude smenjen. Ali i da mu bude oduzet imunitet i da konacno zavrsi tamo gde mu je bilo i mesto onomad kada je izbegao banderu na terazijama. Zatvor place za njim, a jedan od njih bice lepa mlada nekom okorelom krimosu.

rade

pre 6 godina

Vulin je izuzetno vredan covek i odan.Ceo zivot je posvetio Drzavi i sigurna sam da nema,njegove krivice.Ko sve nije kupio i dobio stan,pa ne znam zasto ne bi i on.Sofi
(sofi, 28. septembar 2017 12:46)
Dve hiljade za gospodzu

Vučić dobitnik tranzicije i izvoznik magle i mercedesa

pre 6 godina

Šta nas briga za smenu. Da se Vulinu ispita detaljno poreklo imovine. Koliko je kamera i po kojoj ceni kupio dok je bio direktor kancelarije za kosovo? Koliko je koštala montaža istih? Milion eura? Ajde da vidimo da li je cena realna.

objektivno

pre 6 godina

Bilo bi najbolje da smenis Vulina i Dacica, I sa njima i sve ostatke SPSa iz devedesetih koji samo rotiraju fotelje i kradu drzavu. Ali znam da ne mozes, tu je AV-AV...

lex speciallis

pre 6 godina

Stara fora pred izbore, kao sa Gasicem, posle ce da ga postavi na neko takodje vrlo osetljivo mesto, iako nista vise nije vazno kad se zna da on upravlja svime.

sofi

pre 6 godina

Vulin je izuzetno vredan covek i odan.Ceo zivot je posvetio Drzavi i sigurna sam da nema,njegove krivice.Ko sve nije kupio i dobio stan,pa ne znam zasto ne bi i on.Sofi

Прота Матеја

pre 6 godina

I onda kao i sada navodi se da ministar "nije ostavio utisak", prenosi "Politika". Што се мене тиче ни један министар у Влади укључујући и саму председницу Владе нису оставили утисак. Све одлуке је искључиво доноси председник Србије који по Уставу та овлашћења нема.

Kakogod

pre 6 godina

Tipicna predizborna patka,posto su shvatili da je narod kivan na Vulina,onda kao da ga smene( ako se ne varam pred prošle izbore slična je priča bila za Malog) ali ništa od toga neće biti . Isto tako migovi će stići pred same izbore, sve u korist kampanje vladajuće ekipe. Pozdrav za one koji misle.

mills

pre 6 godina

Samo smena? A krivicna odgovornost, nista? Mozda uplati 200, 300 'iljada dinara u humanitarnu svrhu, uziva godinu dana sto u stanu sto kod tetke u Kanadu... pa onda nova fotelja. Ako je mogao biti ministar rada bez radnog staza ili ministar odbrane a eskivirao vojsku, moze biti i ministar zdravlja ili jos bolje prosvete jer nam lep primer daje, bar deca da se uce kako NE TREBA i sta znaci biti nez morala, jer ocigledno mu ni na kraj pameti nije da prikaze odakle mu novci i sam da ostavku.

Web Desifn

pre 6 godina

Smenice ih kao i ministra obrazovanja zbog skole u Zemunu! Ko ce platiti zamlacivanje u zemunskoj skoli? Deca, naravno, nadoknadjujuci jednomesecnu apstinenciju.

zoran

pre 6 godina

Zivim u U.K i u par redova da vam kazem sta se ovde desilo pre nekih 5-6 godina.
Nekoliko ministara se posluzilo parama , u licne svrhe, iz kase u kojoj stoji novac za dnevne potrebe u vezi posla kojim se bave i dok su na radnom mestu.U engleskoj se to zove - petty cash - mala kolicina novca. No, par njih je uzelo za neki svoj posao. Najveca suma je bila nekih 5000 funti, sto je smeshno za prilike ovde. Bilo je nekih 5 ministara. Svi do jednog su zavrsili u zatvoru po par godina sa dozivotnom zabranom bavljenja politikom.

Prijatelji, zato su Englezi na vrhu, a mi u blatu, jer ovo tetkino chedo ce na novu funkciju, umesto da je u prugastoj odeci u Pozarevcu sa Batom Gashicem (pokupova silne televizije) i slichnima.

bts

pre 6 godina

ZATVOR, kakva smena!!! Oduzimanje nelegalno stečene imovine za početak!

Kao sve će biti super ako ga smenite, a svi kradete ko besni, samo je on ispao bahat pa nije smislio caku kako da se opere i što nije ni razmišljao o tome uopšte.

Što dalje od nas

pre 6 godina

Verovatno će za kaznu biti proterani u neke daleke ambasade.
(Miki, 28. septembar 2017 09:26)
Neka idu, tamo su niko i ništa. Ti misliš da je ambasador "vlast"? Ma jok, jednom godišnje zovu ih na prijem, za dan državnosti.

igor

pre 6 godina

U našem nakaradnom sistemu SMENA ne znači ništa, to nije nikakva kazna. Pogledajte primer Gašića - smenjen, pa zatim posle nekog vremena postavljen za direktora, ni manje ni više, nego u BIA!
Kod naših političara ne postoji nikakav osećaj odgovornosti, oni vlast vide samo kao sredstvo za zgrtanje para na brzinu, a ako su bahati kao ovi iz SNS onda njihovo ponašanje postaje nepodnošljivo - mada, nema ko to da sankcioniše jer sami sebi sude!
Mi nemamo državu, nama nekoliko pojedinaca odlučuje o svemu u državi, tako da je suvišno komentarisati ovakve vesti.

Fajt

pre 6 godina

Zašto tuzilaštvo nije onda optuzilo osobe u policiji kojima je uputila zahtev? Kakva je ovo lakrdija, kao da tužilaštvo nema nikakva ovlašćenja, jer eto, policija sedi skrštenih ruku, a oni ne mogu sami...?! Svi koji učestvuju u ovom cirkusu snosiće teške posledice jednog dana, kad i Vučić konačno padne.

Branislaw

pre 6 godina

To što za svoje neposredne saradnike, verne ulizice, ministre i potprdsednike, bira nestručne, bahate, neotesane muljatore - to će Vučiću doći glave!

Nikola

pre 6 godina

Ovo je velika bruka za ministra odbrane, a posebno za Vojsku da je na čelu Ministarstva odbrane takav čovek. Nije ovo jedina afera,pogledajte kako uzurpira i pojedine funkcije po firmama. Primer Tigar a.d. Pirot, gde je imenovao sve svoje članove partije na mesta: generalnog direkrora, predsednika Nadzornog odbora i članove Nadzornog odbora iz Pokreta socijalista.
Oni godinama sa kompanijom radili su i rade šta su hoće. Pa dokle više. Bruka neviđena.

TnT

pre 6 godina

Nema sanse da ga Vucic smeni.Koju poruku bi poslao clanstvu?Da ne stiti najvernije ljude?Nema pojma,uvukao se ovaj zestoko,Vucic ce ga braniti do kraja.

Da nema suda svi bismo bili u zatvoru.

pre 6 godina

Stanareviću, nije Mišković oslobođen zato što je čist nego zato što nisu znali da ga optuže. Kad optužnicu pišu tužioci bez znanja a po diktatu ovog čije ime odavno ne pominjem, sudije odbacuje sve što nije dokazano.

Gde ja živim

pre 6 godina

Biće smenjen pa postavljen za savetnika predsednika sa kuknjavom i dizanjem u nebesa između. Oproban recept koji bi šimpanze prozrele posle 1. pokušaja, ali Srbi neće ni posle 25-og.

G.O.A.T.

pre 6 godina

Još malo srpski viteže, steže se obruč.. Sve će se otkriti, i to sto se plaća spa centar jednog od uglednih hotela po 3500 eura mesečno od para napaćenog naroda.

dare

pre 6 godina

Treba ga smeniti,covek nema slifa ocekivao sam da se razume u vojsku bio je bolji Djordjevic. Treba postaviti coveka koji zna recimo gos Miloradovica

MIRKO

pre 6 godina

Svaki ministar koji ne radi svoj posao kako treba, odnosno onaj ko krsi Zakone drzave naravno ukoliko se dokaze da je tako ne zasluzuje da bude ministar. Svakako da ne treba dozvoliti da pod pritiskom javnost se bilo ko smenjuje. Nadam ser da Ana Brnabic to nece dozvoliti.

ja

pre 6 godina

Ajde bre, šta ste digli dževu za jedan stan kao da je to nešto. Pa ne bavi se politikom za dnevnicu nego za pare, stvarno ste nekada nepodnošljivi niko vam ne valja. Covek je svim srcem uz predsednika i treba ga podržati.

Paja

pre 6 godina

Svako ko ne radi dobro svoj posao ili ko iza sebe ima nerazjasnjene racune treba da snosi posledice, uveren sam da ce tako biti i sa njima dvojicom.

mali covek

pre 6 godina

Ma skloni ga nekoliko meseci kao Gasica, pa ga onda nagradi sto je cekao godinu dana i postavi ga na jos jacu poziciju. Realno je zasluzio :)

Milosav

pre 6 godina

Naprednjacka posla, ima kao da ih smene pa ih posle uvale na jos bolju poziciju gde moze da se kraducka ladno. Kao sto je Svemoguci "smenio" keramicara Bata Gasu pa ga posle postavio na jos gotivniji polozaj.
Ej ljudi, vrana vrani oci ne vadi.