Nedelja, 27.08.2017.

07:50

Supermeč: Mejveder nokautirao Irca u 10. rundi

Flojd Mejveder ide u penziju kao bokserski šampion - 50. trijumfom u karijeri.

Izvor: B92

Supermeè: Mejveder nokautirao Irca u 10. rundi IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

254 Komentari

Sortiraj po:

20 kinte

pre 6 godina

Floyd Mayweather - UMETNIK. Sa ovakim laikom, koji ne zna bukvalno nista o boksu, maestralno plesati, eskivirati, po malo udarati, i onda u 10 rundi ( 100% je to nekom ranije najavio) premlatiti ovog cirkuzanera, moze samo kralj, kakav ovaj sjajni sportsmen i jeste. Majstore, kapa dole...
(jerkovic, 27. avgust 2017 20:20)
Floyd Mayweather JR - odličan bokser, taktika, defanziva, sve, impresivan rekord.
Floyd Mayweather JR - čovek koji kao šampion nije smeo da izađe Pakjau na crtu u Pakmenovom prajmu, nego deset godina kasnije. Verujem da bi, da je imao hrabrosti ili želje, gledali bar dva fenomenalna meča, možda i triologiju koja bi sigurno obeležila dekadu boksa, slična onoj Gati- Vord,
ali ne, on je izjajario.
Floyd Mayweather JR. - bokser koji je pljunuo u lice boksu praveći cirkus. Za velike pare, ali ipak, cirkus. Boks vs. MMA je poniženje i jednog i drugog sporta, za mene koji volim i poštujem boks, najviše mi je žao ovih ljudi koji imaju svoje statuse u boksu a u istoj kategoriji padaju u drugi plan da bi se ova majmunarija naplatila.

Старац Исаија

pre 6 godina

Vi sto branite irca....stvarno,ali stvarno...nemate pojma Covek 28 godina...Flojd 41. I ovaj nema snage nakon 4 runde. Ne kazem da je sve to odradjeno da se uzme lova itd. Ali ovaj stari flojd bi tukao irca i u ufc kada bi imao samo 3 meseca da se pripremi. A Mekgregor ne bi tukao flojda ni da se priprema 3 godine za boks mec. Svi uzeli pare...budalasi platili da gledaju cirkus...i svi zadovoljni. (aj, 27. avgust 2017 20:19)

У боксу и у ММА се ангажују мишићи и тело на потпуно различите начине. Конор да има 10 година, не може да се спреми за 12 рунди бокса. Професионални боксери почињу каријеру боксујући 6 рунди, потребне су године да се добије лиценца за борбу од 12. Исто тако, Флојд никада не би могао да се физички спреми за ММА борбу, лоу кикове, ударце у колена или лактове у главу. Да не помињем вештине које ММА борба захтева.

Coki

pre 6 godina

Navrednija imovina kapitalizma su debili !
(antiDebil, 27. avgust 2017 14:36)

A kako objasnjavas onda navijanje i navijace Zvezde i Partizana kao najvecem spektatklu kod nas? Ili recimo onih koji glasaju za politicke opcije koje otimaju pare od istih tih igraca da bi finansirali ova dva kluba i sebe postavili kao predsednike istih? Ono kada '90ih na dnevniku prozivas oceve svojih glasaca da su dezerteri a danas vodis klub finansiran od para istih tih igraca. A kod nas nema ni k od kapitalizma.

jerkovic

pre 6 godina

Floyd Mayweather - UMETNIK. Sa ovakim laikom, koji ne zna bukvalno nista o boksu, maestralno plesati, eskivirati, po malo udarati, i onda u 10 rundi ( 100% je to nekom ranije najavio) premlatiti ovog cirkuzanera, moze samo kralj, kakav ovaj sjajni sportsmen i jeste. Majstore, kapa dole...

aj

pre 6 godina

Vi sto branite irca....stvarno,ali stvarno...nemate pojma
Covek 28 godina...Flojd 41. I ovaj nema snage nakon 4 runde. Ne kazem da je sve to odradjeno da se uzme lova itd. Ali ovaj stari flojd bi tukao irca i u ufc kada bi imao samo 3 meseca da se pripremi. A Mekgregor ne bi tukao flojda ni da se priprema 3 godine za boks mec. Svi uzeli pare...budalasi platili da gledaju cirkus...i svi zadovoljni.

Z

pre 6 godina

Mekgregor nema nikakvu snagu u udarcu,a naivni mislili da bi mogao slucajno da nokautira Mejvedera,koga nisu mogli ni takvi udaraci da obore kao sto su Mozli,Corales,Castiljo,Dzuda,Markez,Pakijao,Alvarez,Coto,De la Hoya,Majdana itd...Lepo se videlo da Mejveder nije cak ni mec shvatio ozbiljno,verovatno se vrlo malo pripremao za mec.Mekgregor da bude zahvalan sto postoji Mejveder,jer u suprotnom ovolike pare u zivotu ne bi zaradio od MMA borbi.
(Aca, 27. avgust 2017 18:27)
Zaradio je vec oko 30+ miliona od MMA borbi,ali ok.

zardoz

pre 6 godina

@Radulovic, Chicago

Kapitalizam funkcionise po principu Hleba i cirkusa, uz dobru zaradu onih koji organizuju cirkus. Eksploatise se masovna zelja za "dogadjanjima" i maligna plitkoumnost koju sistem sve vise podstice. Nisam ljubitelj komunizma, ali ni kapitalizam nije bajka. Istina je da se lakse podnosi uz pomoc cirkusa i six pack (kome je to vrhunac zabave). Uz pomoc droga slika zivota u kapitalizmu postaje sve ruzicastija. Naravno da je lakse ziveti gledajuci namestene spektakle, ali to ne opravdava sistem koji je daleko od idealnog isto kao i komunizam na nacin kako je bio postavljen.Svako ima pravo na licno misljenje o svemu, ali treba biti objektivan u procenjivanju stvarnosti i misljenja drugih.

Aca

pre 6 godina

Mekgregor nema nikakvu snagu u udarcu,a naivni mislili da bi mogao slucajno da nokautira Mejvedera,koga nisu mogli ni takvi udaraci da obore kao sto su Mozli,Corales,Castiljo,Dzuda,Markez,Pakijao,Alvarez,Coto,De la Hoya,Majdana itd...Lepo se videlo da Mejveder nije cak ni mec shvatio ozbiljno,verovatno se vrlo malo pripremao za mec.Mekgregor da bude zahvalan sto postoji Mejveder,jer u suprotnom ovolike pare u zivotu ne bi zaradio od MMA borbi.

Mladen Mladenović

pre 6 godina

J***ga, McGregor dobio sina pa ko veli daj da ga obezbedim. Jednom vise ili manje dobiti batine...ma ko te pita, ako se dobro placa. Vise je ovim jednim mecom protiv dr. Mejvedera zaradio nego sto je zaradio u onim kavezima.
(Tiessen, 27. avgust 2017 13:42)
---------
Obezbediti sina je tipičan srpski običaj. Kažu "rešio je i pitanje unuka"?! Valjda sinovi i unuci treba da bleje u plafon, ili da se drogiraju. Šta će raditi sinovi i unuci ako im "prepametni" predak reši "pitanje"?! Na zapadu postoji sasvim drugačiji odnos prema deci. Uče ih da rade, šalju ih na mesta gde mogu nešto da privrede, rade po restoranima i farmama za džeparac. Kod nas to bilo blam za "uspešne" roditelje?! Zar sin da im radi,m poslove koji su namenjeni ljudima nižeg ranga?! Prema tome MCGregor ovu borbu sigurno nije odradio za sina veća za sebe, niti će taj sin da vegetira i čeka da mu tata "rikne" kako bi mogao da dokusuri ono što je on stekao.

Radulovic, Chicago

pre 6 godina

Gospodo, ovo vam je cist produkt kapitalizma.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Arnaut, 27. avgust 2017 10:20)

Pa ti gledaj produkte komunizma, ko ti brani, tj. ko te tera da gledas ovo?

Mislim, komunizam je i propao valjda sto njegove produkte niko nije hteo da koristi/gleda/slusa/jede/vozi/oblaci ........ :)

Ni ovo na cemu pises nije produkt komunizma, vec upravo kapitalizma ..... ali ne smeta ti vidim da koristis.

slavija

pre 6 godina

"...E sad to sto smo mi napaljen narod i glup pa se palimo na ovog chempu koji je klasicna reklama a ne pratimo profesionalne stvari to je nas problem .."
(kögel TIR., 27. avgust 2017 14:25)

Niti smo mi smislili taj sport, niti se meč održao kod nas, niti je bilo ko od njih dvojice naš. Ceo Svet se "pali" na MMA i ceo Svet je gledao meč. Ali bez obzira na to, tebi su Srbi glupi i napaljeni.

VladaNS

pre 6 godina

U svakom slucaju, edukujte se malo, a voljeni vam boks buducnosti nema, osim u superteskoj.
(Mozda, 27. avgust 2017 14:30)

Bolje da se ti edukuješ, superteška kategorija ne postoji... MMA borci su jednostavno potpuno inferiorni po svemu u odnosu na boks i velika je sramota što je 11 godina stariji borac u daleko boljoj kondiciji od lika koji valjda trebalo da predstavlja ono najbolje od UFC-a.

coki

pre 6 godina

jel iko misli da ce Mejveder imati .... kao Konor pa da kaze,moze revans ali u MMA?naravno da nece i naravno da nema.10 rundi mu je trebalo da tehnickim nokautom dobije lika koji je ukupno imao jedan sparing boskerski mec u zivotu.

Vladimir

pre 6 godina

Kako pristrasno napisan tekst. Krivo mi je sto ga McGregor nije pripalio jednim low kickom po onim nozicama, da ovi fosilski ljubitelji boksa mogu jos vise da likuju.

mich

pre 6 godina

Nidza

Koliko sam bistar, sigurno nije merodavan moj komentar, a to koliko si ti bistar necu da komentarisem.
A ovo je bilo zbog novca????
Aaa pa tek sad sam skapirao, zbog takvih mudraca kao sto si ti boks i jeste tu gde se nalazi...

coki

pre 6 godina

King Lary...haha,pa druze da su se borili u MMA oktagonu ne bi Mejveder izdrzao ni 3 minuta,u tome je poenta,borili su se u Mejvederovom sportu,ludi Irac je izdrzao 10 rundi mlacenja,mozes li da zamislis da Mejveder pristane na borbu u oktagonu sa Konorom?naravno da ne,jer bi posle 3 minuta ispustio dusu od umora i batina.Naravno da bi svako od njih dvojice pobedio u svom sportu ali je za respekt sto je Konor izdrzao 10 rundi bez ikakve bokserske tehnike,i nije Flojd odbranio boks jer je ovo i bio bokserski mec,da su se borili u mma i da je Flojd pobedio svojom tehnikom onda bi se moglo reci da je odbranio boks.

Eugen

pre 6 godina

Mejveder je insistirao da borba bude po bokserskim pravilima. To je logicno posto Mejveder nije ulicni, o izvinite, hteo sam reci MMA borac, ali je nudio McGregoru, ako hoce, da navuce svoje MMA rukavice. Mejveder je toliko bio siguran u sebe, tj. da ovaj ne moze ozbiljno da ga ugrozi da mu je cak i to ponudio.
(Eugen, 27. avgust 2017 12:43)

Izvini molim te dok ti ta pravila nazivas ulicarskim neki drugi ih zovu realnim, a koja je poenta borilačkih veština ako nisu realne?
(Dule, 27. avgust 2017 14:09)

Dule, ja ti pricam iz iskustva. Odrastao sam u gradu gde su ulicne tuce (a gde da se bijemo ako ne na korzou) bile svakodnevnica. Nikad nisam napadao, ali sam se dobro branio...svim sredstvima. Bilo je svega: Udaraca glavom, laktovima, kolenima, vucenja za kosu...kad protivnik padne dovrsavanje pesnicama. Kao sto vidis, MMA je u Srbiji oduvek postojao. Ipak, nikada ne bih pomislio da je MMA sport.

Owen

pre 6 godina

Meč je očekivano dobio bokserski šampion ali očekivano bez spektakularnog nokauta je Mejvejder nikada i nije bio nakauter on je odličan defanzivac i kontraš i to je stil koji generalno ne privlači publiku dok sa druge strane vidim da ljudi uopšte ne poznaju MMA kao sport, to je sport današnjice i budućnosti najopasniji borilački sport na svetu gde momci uče udaračke tehnike boks kik boks rvanje i dziu dzicu borba se odvija po pravilima dakle nije ulična tuča u pitanju borci su kompletni jer rade i u klinču i u parteru a najteže je upravo naučiti da kombinujete ove veštine da spajate kombinacije udaraca sa obaranjem, a što se kondicije tiče prosto drugačiji su treninzi jer nije Mejvejder spremniji već je spremniji za boks da su na primer rvali dva minuta pa ustali Mejvejder bi prvi izgubio snagu pa ne bi mogao ni da radi dalje meč što je i normalno, dok je Konor za taj vid meča spremniji, sve u svemu da se ovi momci nađu na bojnom polju kao dva borca bez oružja Mejvejder bi ležao posle jednog minuta na zamlji verovatno polomljene ruke ili ugušen što znači da je MMA kompleksniji sport i da su MMA borci svakako savršeniji borci od boksera.Inače ne volim previše Konora ali je daleko hrabriji od Mejvejdera koji realno sa skorom koji ima nije smeo da dozvoli da ovaj meč traje više od tri runde a on još kalkuliše pa u prve tri runde nije zadao čist udarac malo je reći da me on ni malo ne impresionaira.

Dule

pre 6 godina

Mejveder je insistirao da borba bude po bokserskim pravilima. To je logicno posto Mejveder nije ulicni, o izvinite, hteo sam reci MMA borac, ali je nudio McGregoru, ako hoce, da navuce svoje MMA rukavice. Mejveder je toliko bio siguran u sebe, tj. da ovaj ne moze ozbiljno da ga ugrozi da mu je cak i to ponudio.
(Eugen, 27. avgust 2017 12:43)

Izvini molim te dok ti ta pravila t nazivas ulicarskim neki drugi ih zovu realnim, a koja je poenta borilačkih veština ako nisu realne?

Svi ovde znamo da naravno da Flojd nije pristao na "ulicarska" pravila jer je on iznad njih nego zato što nema dve blage veze o dziu dzici i rvanju, nego samo zna boks. Ne kažem da su i jedni i drugi geniji, ali se vidi da je MMA komplikovanija veština jer borci znaju da sastave i prosto proširene recenice pre i posle meča.


Ali najjači su mi ljudi poput tebe koji se prave kako su MAMA neki ulicari a bokseri jel'te gospoda.

Ne tvrdim da su MMA borci neki geniji, ali svaki bokser kada završi karijeru uspe da ne da špuca sve pare nego i da se uvali u dugove, a često pre toga završe i u zatvoru zbog silovanja i zbog toga što isprebijaju nekog u porodici, najčešće ženu

Isto se to dešava i u MMA, ali daleko ređe, a opet niko se ne pravi i zove njih jel'te gospodom.

Mozda

pre 6 godina

Pa mogu li ljudi biti toliko nepismeni i maloumni?? Lepo je sto volite omalenog sampiona, ali nema smisla podcenjivati ljude koji se bave mesovitim borilackim vestinama. Iako licno vise volim K1, ne mogu da ne priznam da su mma borci vitezovi a ne tabadzije. Svi vi znate da komentarisete a trecinu njihovog treninga ne bi odradili ni za 5 zivota. Conor se, kao neko ko nema profi boks borbu, nije osramotio, za razliku od njega, omaleni sampion je pokazao sta znaci dosada i smor od boksa. Majstor je odbrane i defanzive, i to je sve. Mec je bio bolji nego protiv Pakjaa, a tu su se borila dva profi boksera. Tako nesto covek moze da odgleda ponovo samo po kazni. U svakom slucaju, edukujte se malo, a voljeni vam boks buducnosti nema, osim u superteskoj.

Alan Ford

pre 6 godina

Ne znam kako neko mote da kritikuje Mejvedera jer ucestvuje u cirkusi ali za vise od 100 miliona dolara a isti bi u svojim malim zivotuma svasta uradili za samo par hiljada dolara. Licemerje na delu.

antiDebil

pre 6 godina

Apsolutno! I svi su otišli kući srećni i zadovoljni što su gledali spektakl. A kod nas sport funkcioniše na istim principima samo su u pitanju pare poreskih obveznika, dilovanje droge, pištolji, pretnje, jadno okruženje, beda i bedna prezentacija bez ikakvog spektakla. To je proizvod nemaštine i korupcije.
(tamara, 27. avgust 2017 12:36

Navrednija imovina kapitalizma su debili !

iki

pre 6 godina

Konor nema dobar kardio i to je moglo da se vidi u svakom MMA meču koji nije uspeo da dobije udarcima na pocetku meču. Revanš protiv Nate Diaza je najbolji primer za to i 5.runda kada ga Nate, koga je pre toga 3 puta slao na zemlju., udara kao vreću i baca po oktagonu. Flojd je sa 40.godina u duplo boljoj kondicij.

Raymond

pre 6 godina

Ja inace mislim da bi Boban Marjanovic razvalio CroCopa u basketu...
(mare, 27. avgust 2017 13:33)

...a Nole u tenisu...cak i Nole.

kögel TIR.

pre 6 godina

S jedne strane imas amerikanca koji je na svom terenu pristao da ucestvuje u ovoj predstavi .. dok sa druge strane imas jednog istetoviranog klempavog irca koji nema blage veze s mozgom sta je uopste boks .. Ne zna blenta ni gard da drzi i kada sve to saberes amerikanac cupkao 9 runde i ajmo u 10-oj rundi da ti padnes dole momak nemas veze sa zivotom .. Onaj ko je osmislio mma sport taj je jedan degenerik klasicni kakav je to sport daj da uzmem lopatu i da stapkam protivnika .. ispod nivoa treba da bude nekom profesionalnom bokseru da boksuje protiv ovakvog klovna. E sad to sto smo mi napaljen narod i glup pa se palimo na ovog chempu koji je klasicna reklama a ne pratimo profesionalne stvari to je nas problem ..

GM

pre 6 godina

sramota 1 da bivši bokserice ovo moraju da gledaju i kiselo se smeju

sramota 2 da neko ko je bokser prve 3-4 ruke provodi tako što okreće zadnjicu uličnom borcu koji ne sme da ga udara sa leđa po tim pravilima

sramota 3 da neko od 28 godina nema više snage posle 5-6 rundi i ne može da podigne ruke barem dok ga čovek od 4- godine napada

sramota 4 da sudija prekida meč zbog tehničkog nokauta iako se taj borac nije našao na podu ni jednom kamoli brojao mu i ostalo pritom dobio jedan pravi udarac u toj seriji zbog koje je prekinut meč ostalo bilo sve mlataranje

sramota 5 da uopšte ostali profesionalni sportisti ovo prate i čestitaju na ovom cirkusu iako znaju da je to mada su i oni očigledno dobili deo kolača da od ovoga prave pravi bokserski mec

CANELO GGG to je boks i to su bokseri

Lale gator

pre 6 godina

Za Peru: Gabriel Gonzaga misli da je CroCop najbolji borac na svetu...
Kako je to bio lep mec. I Kevin Rendlman bog da mu dusu prosti, mislio je isto posle 1. borbe sa CroCopom.

Raymond

pre 6 godina

CroCop bi iscepio ovog amerikanca kao svinja masan dzak.
(Pera, 27. avgust 2017 12:12)

Sta bulaznis bre!? Mejveder ima 69 a CroCop 106kg. Hrvat bi morao 30kg da oslabi da bi do meca uopste moglo da dodje. A kad bi oslabio, onda bi kompletno oslabio, ne bi mogao da stoji na nogama. Ili ti mozda mislis da bi Mejveder trebao za tu priliku da se ugoji ugoji 30kg, pa da on ne moze da stoji na nogama? Mesas babe i zabe.

glas razuma

pre 6 godina

Koliko je iritantan taj Mejveder, nekada pozelim da je boksovao protiv Tajsona iz najboljih dana, cisto da ga urnise covek u 3 runde. p.s. znam da nisu ista kategorija.
(IQ 149, 27. avgust 2017 12:09)

Druže, Tajson iz najboljih dana je ovakve likove, samo 30 kg teže, izuvao iz cipela za dvadesetak sekundi!

Tiessen

pre 6 godina

J***ga, McGregor dobio sina pa ko veli daj da ga obezbedim. Jednom vise ili manje dobiti batine...ma ko te pita, ako se dobro placa. Vise je ovim jednim mecom protiv dr. Mejvedera zaradio nego sto je zaradio u onim kavezima.

Vinetu

pre 6 godina

Malo gledam komentare i ne mogu da verujem. Covek koji se bavi jednim sportom je pobedio coveka koji se bavi drugim sportom. Zar je moglo biti drugacije. Falili su samo Lebron i Tom Brejdi ipak se obojca bave sportovima sa loptom da igraju kosarku na primer jedan protiv drugog ili americki fudbal. Pa da pogadjamo ko bi pobedio u kom sportu.

Bb

pre 6 godina

Sve kapiram, da se napravio rijaliti da uzmu lovu, da je borba završena u 10oj rundi zbog publike, sve je to jasno. Ono što je ovdje sporno, da mcgregor kao veliki šampion iz tog meni odvratnog ali činjenično najkompletnijeg sporta dodje ovako 'spreman' i pokaže 'ovoliko'... pa ovo je ozbiljna sramota. Sve smo vidjeli samo ne borbu ! Takođe ovaj penzionisani profitmejker je mogao bar da mu priredi suroviju turu u svom borilištu ali Kada se novac pojavi u sportu on svakako dobija prioritet. Jajare, ne šampioni !!

TheTruth

pre 6 godina

Ocekivano, Floyd se bavi s boksom otkad zna za sebe i 49 puta je pobedjivao drugih profesionalaca u ovom sportu koji su isto tako godinama trenirali. Uvopste nije bilo nikakve sanse da on izgubi od Connora ko nije ni amater sto se tice boksa. Golovkin vs Alvarez, the real FOTY.

Blueblueblue

pre 6 godina

Da je Mayweather 10 godina mladji zavrsio bi posao u 5-6 rundi.
49:0 protiv nekog nalozenog sa 0:0, ljudi vole da veruju u bajke.

Troll level 100

pre 6 godina

Klasna razlika u tehnici, profesionalizam i amaterizam.Nakon 30 sekundi meca se videlo da je razlika u tehnici " nebo i zemlja". Naravno, da dodam i u fizickoj izdrzljivosti, gde Mayweather mogao jos par ovakvih da istuce, dok je Mekgregor jedva hodao. Uz sve zamislite da su se sastali kad je Mayweatheru bilo 29, a Ircu 40 leta? Na sta bi to licilo? Flojd, hvala sto si potvrdio klasu, odbranio boks, i tu vestinu, od izmisljenih tucaroskis sportova...
(King Lary, 27. avgust 2017 08:13)
Malo lupetas ali dobro. Gregor je dosao na njegovu teritoriju i ocigledno je bilo da ce da izgubi. Potpuno druga prica bi bila da nije u ringu i po pravilima boksa.

Proleteri svih zemalja...

pre 6 godina

Gospodo, ovo vam je cist produkt kapitalizma.
(Arnaut, 27. avgust 2017 10:20)

Ako je tako, onda kapitalisti svih zemalja ujedinite se.

mare

pre 6 godina

CroCop bi iscepio ovog amerikanca kao svinja masan dzak.
(Pera, 27. avgust 2017 12:12)

Sta bulaznis bre!? Mejveder ima 69 a CroCop 106kg. Hrvat bi morao 30kg da oslabi da bi do meca uopste moglo da dodje. A kad bi oslabio, onda bi kompletno oslabio, ne bi mogao da stoji na nogama. Ili ti mozda mislis da bi Mejveder trebao za tu priliku da se ugoji ugoji 30kg, pa da on ne moze da stoji na nogama? Mesas babe i zabe.
(Raymond, 27. avgust 2017 13:01)

Ocigledno je mislio da izadju svako u svojoj kategoriji jedan protiv drugog, sada. :D :D :D
Ja inace mislim da bi Boban Marjanovic razvalio CroCopa u basketu...

marlone

pre 6 godina

@Još jedan dokaz da je klasični boks tata tuče.Ništa karate, kik boks, martial, mma..
(mašina za batine, 27. avgust 2017 09:13) # Link komentara
Gledaj ovog,pa normalno da je boks jaci kada se tuces po pravilima boksa i mozes samo ruke da koristis.Mayweather bi se upiskio u gace kad bi usao u oktagon i morao da se bori po MMA pravilima.
(Z, 27. avgust 2017 10:03) Zar u MMA ima pravila...

Aco

pre 6 godina

CroCop bi iscepio ovog amerikanca kao svinja masan dzak.
(Pera, 27. avgust 2017 12:12)

Verovatno znas da CroCop ima 110kg a "ovaj" Amerikanac 65.

vince carter

pre 6 godina

"Dar" i "Mich" vi se ne razumete u ono sto pokusavate da komentarisete,prvo Conor je pokazao samo amaterizam sto se tice Boksa,bio bi zestoko povredjen protiv ofanzivaca tipa ggg,canelo,eubank...Jasno se vidi da se Floyd sprdao i odlagao egzskuciju zbog publike. Druga stvar kazete boks je pao na najnize grane??? Pa boks je tri nivoa vise,ima Joshou,ggg,canela,craforda,warda,lomancenka,garciu,wildera mnoge druge,dok u Ufcu je brdo borbi odlozeno zbog dopinga,povreda,mnogo nezaslizenih title shoot prilika,najbolji borac Jon Jones im drugi put pada na dopingu,pao je i Dos Santos,jedino im Conor donosi zaradu zbog laprdanja,nikada nije branio titulu,kao prirodni velteras borio se u kepec kategorijama itd..Verovali vi ili ne Boks je jos uvek mnogo iznad Ufcaa,sto i zarada govori.

radijator

pre 6 godina

Ameri su tate za pravljenje para.
Nema im ravnih...sta oni mogu da prodaju, niko ne moze. Penzioner protiv lika koji se nikad nije bavio datim sportom.
Falilo je samo da uleti Tajson u odelu sa tribina da ih iseva obojicu...a mozda i Le Bron...sto da ne :) U tom pravcu je krenulo..

SS

pre 6 godina

Ja ne mogu da verujem da postoje ljudi koji i dalje pisu NAKAUTIRA!?!? Nokaut kao knock out! Jel toliko tesko?
A sto se tice ove dvojice ne mogu da verujem da neki pisu sad revans u oktagonu itd. Mejveder ovu borbu nije ni trazio i pobedio ga je posteno. Iskreno da je posteno bilo
Bi to ranije gotovo, malo ga je pustao zbog publike i celog sou programa, ali u sustini ga je lako dobio. I naravno da nece on u oktagon, uostalom i sam je rekao pravi muskarci se bore stojeci, ali mekgregor je ovo uradio da bi uzeo vise para za jedno vece nego do sada u celoj mma karijeri. Moze u u penziju sada

hmm...

pre 6 godina

silovanje boksa u korist show business-a kao sto je komentator par puta rekao. Probudim se u pola 5 da bih gledao, mec pomeren za sat vremena. Na kraju Conor da je hteo, trebao je probati u prve 4 runde, ovaj omrazeni samo ga sacekao da se umori da bi ga umlatio. Inace, Conor fantastican kontra napad, Flojd ga udara kroseom ovaj levom vraca isto, dok prima udarac.

Kako

pre 6 godina

Smesan sve ispade .Videlo se i nakon prve dve runnde da Majveder moze to jako brzo da zavrsi .Malo je produzio zbog piblike .Cela ideja je glupa jer mma borac nema sta da trazi pod ovim pravilima protiv boksera ,pogotovu ne proti tako iskusnog kao sto je Mejveder .Irac je sad dobio debele pare ,kakve su nepojmiljive u mma valjda ce se sad smirigi na neko vreme .

tamara

pre 6 godina

Gospodo, ovo vam je cist produkt kapitalizma.
 (Arnaut, 27. avgust 2017 10:20)

Apsolutno! I svi su otišli kući srećni i zadovoljni što su gledali spektakl. A kod nas sport funkcioniše na istim principima samo su u pitanju pare poreskih obveznika, dilovanje droge, pištolji, pretnje, jadno okruženje, beda i bedna prezentacija bez ikakvog spektakla. To je proizvod nemaštine i korupcije.

b.

pre 6 godina

Evo da ostavim i ja komentar nakon samo cetiri sata sna jutros. Mislim da je ovo najniza tacka u istoriji boksa! Tacno je da smo svi ocekivali pobedu Mejvedera ali smo se nadali spektaklu, a sta smo dobili? Predstavu na nuvou americkog rvanja. Onom muceniku je vec nakon pet rundi dusa bila u nosu. Covece boris se za cetrdeset miliona dolara i slavu a pripremis se tako sto popijes gajbu ginisa pred mec. Sve sto je uradio je to sto je udario Mejvedera par puta u potiljak. O onoj seljani nakon meca da i ne govorim. Dno dna. I od Mejvedera sam ocekivao vise ali on covek lepo odboksovao siguricu, penzionerski. Nadam se da su promoteri zadovoljni i da su zaradili dovoljno para, posto mislim da se boks nece u skorije vreme oporaviti od ove farse.

IQ 149

pre 6 godina

Koliko je iritantan taj Mejveder, nekada pozelim da je boksovao protiv Tajsona iz najboljih dana, cisto da ga urnise covek u 3 runde. p.s. znam da nisu ista kategorija.

Dobrica

pre 6 godina

Ovo je slično onome kada je Roki u drugom nastavku filma izašao na megdan kečeru Hulku. Drugim rečima, apsolutna glupost, sa jedinim ciljem da se uzmu pare ...

Eugen

pre 6 godina

Ja se iskreno i zacudio u početku kako će mma borac protiv vrhunskog boksera, a po bokserskim pravilima... Mislio sam da će biti neka mešavina i jednog i drugog sporta kad je meč zakazan, ali kad sam video da će biti samo po bokserskim pravilima, jasno je bilo da se radi o parama... Čist rijaliti!!!
(Neko@, 27. avgust 2017 11:47)

Mejveder je insistirao da borba bude po bokserskim pravilima. To je logicno posto Mejveder nije ulicni, o izvinite, hteo sam reci MMA borac, ali je nudio McGregoru, ako hoce, da navuce svoje MMA rukavice. Mejveder je toliko bio siguran u sebe, tj. da ovaj ne moze ozbiljno da ga ugrozi da mu je cak i to ponudio.

srb

pre 6 godina

@pera haha kakvo poredjenje, mejveder ima 40god, dve godine nije boksovao i ima oko 65kg. Jel znas koliko ima cro cop? Gledao sam jutros ovaj mec, znao sam da ce biti lose ali spektakl je ipak bio. Od prve runde se videlo da mekgregor nema sta da trazi tu, ne krece se kao bokser prosto, mejveder je mogao da ga zavrsi u prve tri runde iako je 10kg laksi ali potrebe "sporta" su bile takve da mora da traje. Da ga nije nokautirao to bi bio veliki poraz boksa

Tiessen

pre 6 godina

Komšija u zgradi buši nešto od 8h ujutru u nedelju!!!!! Eto, nemam kome da se požalim, šta ću...
(Zohan, 27. avgust 2017 08:46)

Srpska svakodnevnica. Sledeci put busi i ti nesto u nedelju, ali pocni u 6h.

qqe

pre 6 godina

Da sudija nije prekinuo mec, usledilo bi unakazivanje doticnog....Pogledajte snimak kada Floyd zauatavlja svoj krose koji bi Irca poslao u bolnicu Koja velicina od sportisre...

Dar

pre 6 godina

Ja sam mislio da ce Konor da pobedi. Nisam ocekivao sa onoliko izgubi snagu pred kraj, covek nije mogao da podigne ruke od umora. Toliku fizicku nespremnost nisam ocekivao. Verujem da nije tolika namestaljka i da je stvarno hteo da dobije Flojda, ali nije bio kondiciono spreman.

Vi sto lupetate o tome da "nije bokser", nema boksersku tehniku - pa sta? Sta je bokserska tehnika do gard plus polulucni zamah/direkt. Pravite nauku od tri kombinacije pokreta. Konoru je samo snage u udarcima falilo. Da je onaj aperkat u prvoj rundi bio jaci, mec bi se tu zavrsio.

Nije mi jasan taj pad energije, zaista, to je njega slomilo. Okej, zaradio je pare, ali sumnjam da mu je sladje od pobede i da bi rado menjao to za pobedu.

Milos

pre 6 godina

(chemistry, 27. avgust 2017 10:32)

Boks je sport bote, sto si toliko zapenio, sport kao sto je fudbal i svaki drugi. Imas zesci problem?

King James

pre 6 godina

Sto mi je drago zbog ovih nalozenih klinaca koji prate Konora na instagramu pa su umislili da ce dobiti boksera po boks pravilima...

Samo teatralno i bahato breeee

pre 6 godina

A što je još i najgore, vidim da su se ljudi primili i ovo komentarišu kao ozbiljan meč! Jel vi shvatate da je ovo bio samo cirkus i to očajno odglumljen?
(Mirko, 27. avgust 2017 10:55)

Kad vec pametujes, mogao si reci da je ovo bio obican teatar, jer u teatru se glumi, a ne u cirkusu.

brejcha

pre 6 godina

Mejveder je pokazao klasu,zaista sjajan bokser,Konoru svaka cast na hrabrosti,ali svi mi koji smo gledali na ovo onako neutralno,znali smo ishod meca

Sandinista

pre 6 godina

Obozavam McGregora, i gledao sam svaki njegov mec, cak imam snimak i njegove prve pobede. Ali ipak nekako mi se cini da je on ovo morao da izgubi. S obzirom da ga pratim odavno, u njegovim ocima sam video da je ovo dogovoren mec, prosto je samo lova u pitanju. Mislim steta, ali izgleda da je tako zaista...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (vlad, 27. avgust 2017 09:46)
A je l' misliš na Mekgregora i u dugim zimskim noćima, kako ga gledaš u oči?

mich

pre 6 godina

hahaha citam komentare "boksera" i kako su se izlozi, pa ako je bokser toliko dominantan onda je SRAMOTNO da ga je dobio tek u 10-oj rundi, pritom Mek Gregor moze da primi jos teze udarce, ovo je bio pokusaj ozivljavanja boksa koji je spao na najnize grane.
Boks je nekada imao umetnike te vestine ovo danas je presmesno, po UFC pravilima Konor bi ga zavrsio za 45 sek. i pokazao mu da je boks nula.

Nidza

pre 6 godina

(mich, 27. avgust 2017 11:33)

Toliko si bistar da nisi shvatio da bi ga Mejveder patosirao u prvih nekoliko rundi da je hteo, zaboravio si da je ovo sve zbog novca ...

Nikola

pre 6 godina

@satelit

Konor je dobio 30 miliona, ne 100. A koja je razlika između 30 i 100 miliona dolara, pitate se?

Pa neverovatnih $70 miliona dolara! :)

Buki

pre 6 godina

Svi koje imalo prate boks trebalo je da znaju da Megregor nije imao sanse ipak neka njegova sansa je bila u pocetnim rundama gde je imao snage i on se uglavnom bori u tri runde u mma u svakom slucaju dobro je za boks sto je pobedijo Mejveder zamislite da je pobedijo Megregor onda bi svaka budala iz mma trazila mec sa profesijonalnim bokserima.Sto se tice Mejvedera i u njega sam razocaran sto kao veliki sampion prihvata da ucestvuje u ovakvim cirkusima ok velike su pare u pitanju ali netreba da se spusta tako nisko ovo mu nije prvi put da ucestvuje u nekom cirkusu https://www.youtube.com/watch?v=jcaLKR7V9M8

Milos

pre 6 godina

To se znalo, mec zbog love, malo iscenirano da se odboksuju sto vise rundi, Mejveder bi ga nokautirao mnogo ranije ali nije zbog show-a, McGregor bi Mejvedera u oktagonu prosto, jer ono kad mu je jutros Mejveder okretao potiljak tu bi bio kraj, moze ko sta hoce da prica za Mejvedera covek je majstor svog zanata a i nema dzabe 50-0, McGregor me odusevljava koliko udaraca moze primiti, onde gde je sudija prekinuo ladno bi ovaj mogao da ga tuce jos dve runde spustenim rukama, kao da udaras u neki dzak, strasno. Lepo je bilo videti ovo ali opet cista namestaljka.

Dorcolac bez rukavica

pre 6 godina

...Dva neobrazovana i duhovno siromasna bica tuku jedan drugog po glavi...
a trece neobrazovano bice koje je dizajniralo pojas sa hiljadama brilijanata,safira i zlata, stavi na pojas i zastavu SFRJ! Levo od slova WBC desno od zastave Slovacke a levo od Kolumbije i Ceske (Cehoslovacke?).
Ameriko i Bogu si teska!
Mogli bi i da pustite komentar, da oni sto su bdili celu noc zbog namestaljke vide bar neku vajdu od toga.

Sale

pre 6 godina

Mekgregor je jurio ovaj mec, prozivao mejvedera, pricao da ce ga ubiti u ringu, busao se u grudi i stalno nesto prozivao. Verujem da je to uradio zbog para u neku ruku jer je sad uzeo vise nego za ceo zivot u mma, ali opet on je zeleo ovu borbu. Flojdu nije trebala i sve vreme je delovao kao da je siguran u sebe 100% i manje vise cutao na sve prozivke. I drago mi je sto je pobedio. Ovaj kikirez nije cak ni najbolji mma borac danas. I mladji je vise od 10 godina i veci raspon ruku i iskreno sam mislio da je bolji borac. Znao sam da ne moze da pobedi ali mislio sam da je bolji borac...

Vladan Grujić

pre 6 godina

U Americi je sve veliko pa i gluposti poput ovog "boks-meča". Organizatorima i "bokserima" sve čestitke na zaradi. Dok je ovaca, biće i vune ...

Milan

pre 6 godina

Ne razumem ogorcenost pojedinih komentatora.Meni je bio zabavan mec, bolji nego Pakjao svakako.Kazu uzeli pare, meni niko dinara uzeo nije.Kazu cirkus, a sta je moderan sport nego cirkus i predstava?
Ishod je bio ocekivan i bilo je interesantno videti kako se mma sampion snasao u ringu.Svaka cast obojici.

Bosanac

pre 6 godina

Nije mi nikad bio "simpatičan" Macgregor boks je mnogo kompleksniji sport od UFC(šaketanje pa šta prodje uz to njegovo ponašanje kao pevca sve govori lepo je što je spušten na patos ) sa mnogo više tehnike i zahteva dosta "razmišljanja" zato je i izgubio jer to nema .... Mejveder je pokazao da je bolji i drago mi je da je tako iako čovek ima 40 GODINA izuo ga je iz patika gospodski zato ce otići u penziju kao LEGENDA .
(Karlo Koluči, 27. avgust 2017 10:44)Halo napaljeni, pročitaj komentar od Mirka, par poslije tebe...I ti i svi ostali koji komentarišete u tom fazonu ste smiješni do bola...

Старац Исаија

pre 6 godina

Ово је отприлике као да Голден Стејт игра фудбал против Јувентуса и изгуби 1:0. Победник јасан, а поражени се није обрукао. Са Флојдом у пензији, остаје да се види хоће ли неки боксерски меч моћи опет да привуче масовну публику. ММА ће наставити да расте, по свој прилици ће Мекрегор поново у октагон пре краја године, иако је синоћ зарадио за 10 живота. И још нешто, превише људи има изразито негативан став према ММА; гомила светских првака у џудоу, рвању, па чак и олимпијских су ММА борци.

samo jednu struju gorim

pre 6 godina

Smejurija,majke mi,znaci Conor je toliko smesan bio juce,realno gledano,pa boks je ipak malo "elegantniji sport",od onog divljackog MMA...

Aca

pre 6 godina

Ovo nije ni blizu onog Floyda,vidi se da je potpuno nevazno shvatio mec.Nije cudo sto je boks toliko placeniji od mma,pa Mekgregor nema blage veze sa boksom,covek nema nikakvu snagu u udarcima,a vazi kao za nekog dobrog stand-up mma borca.Smesni Dejna Wajt,kaze Mekgregor je najbolji sprtista svih vremena.Ovom coveku ne dati vise da boksuje,ubice ga neko.

Neko@

pre 6 godina

Ja se iskreno i zacudio u početku kako će mma borac protiv vrhunskog boksera, a po bokserskim pravilima... Mislio sam da će biti neka mešavina i jednog i drugog sporta kad je meč zakazan, ali kad sam video da će biti samo po bokserskim pravilima, jasno je bilo da se radi o parama... Čist rijaliti!!!

Terry

pre 6 godina

(qwerty, 27. avgust 2017 10:26)

Flojd smejurija hahahahah i ja ga ne podnosim ali covek nema poraz u karijeri u svojoj kategoriji, izmeren mu je najbrzi udarac u svojoj kategoriji u istoriji, odgledaj par meceva na yt pre nego sto pljujes tako bezveze. McGregora bi sklopio u prvoj rundi ali ovo je show moralo je da se boxuje ovoliko zbog publike koji su placali karte i do 15k$. Dok bi McGregor njega naravno u oktagonu pobedio.

vince carter

pre 6 godina

Bokser Ray Mercer je razneo mma borca Tima Silviu u sred oktagona,naravno bilo je i obrnutih situacija ali ovi likovi sto komentarisu "Da sam ja ufc borac i mogu da izlomim i ruke i noge bokseru u mma" su presmesni,vrhunski bokser udarac sa sjajnim kretanjem i eskivazama moze da razbije mma borca na ulici ili oktagonu,mec pocinje na nogama a njihova vestina udaranja je 3 klase iznad.

HanSolo

pre 6 godina

Američki cirkus za glupe.. Da se uzme pare i to je to.. McGregor nije nikad mogao da ugrozi ni jednog boxera.. Nema tehniku ni jačinu u udarcima.. Još jednom kažem, samo još jedan američki novčani špektakel za glupe i neupućene.. Kao j-lo.. Zato su amerikanci tu gde jesu.. Oni znaju kako da uzmu pare ljudima..

Serbissimo

pre 6 godina

Od prvog gonga je bilo ocigledno da je Konoru ovo bila prva profi borba u ringu. Stav, kretanje, gard, sve amaterski. Bila je ovo farsa koja je morala da traje 10 rundi zbog ogromnih para investiranih u dobro upakovanu sarenu lazu.

Mirko

pre 6 godina

...E a gledao sam i neki post-game, nešto budi bog s nama, gde Konor šatro pije neki viski, natuko naočare, i nešto glumata u fazonu: Ja sam baja, uzo sam pare, šta me briga, a vi budale gledajte...

Toliko jadno da nemam reči.

A što je još i najgore, vidim da su se ljudi primili i ovo komentarišu kao ozbiljan meč! Jel vi shvatate da je ovo bio samo cirkus i to očajno odglumljen?

chemistry

pre 6 godina

Dva neobrazovana i duhovno siromasna bica tuku jedan drugog po glavi, milioni ljudi gledaju. Nikad veca fama oko spektakla, a nagrada za onog koji je bolje udarao je novac koji 99,9% ljudi na planeti nikada ne vidi. Narod ustaje u 5 ujutru ne bi li propustio neko lomljenje vilice, bacanje u nesvest, sto vise krvi i masnica. Udarajuci se medjusobno, na tribinama se cuju krici, uzvici, urlici, radovanje posle bolnog udarca po arkadi, bradi... Po zavrsetku, svi se vracaju kuci zadovoljni i nadojeni brutalnoscu koja im donosi nekakvo uzbudjenje. Eh, svete, ne da ti se da budes spokojno i prelepo mesto jer im carstvo uma ne daje da te vide kakav jesi.

Z

pre 6 godina

Još jedan dokaz da je klasični boks tata tuče.Ništa karate, kik boks, martial, mma..
(mašina za batine, 27. avgust 2017 09:13) # Link komentara
Gledaj ovog,pa normalno da je boks jaci kada se tuces po pravilima boksa i mozes samo ruke da koristis.Mayweather bi se upiskio u gace kad bi usao u oktagon i morao da se bori po MMA pravilima.

PeroTreger

pre 6 godina

@ Prava najava za ono što svi željno iščekujemo sledeće godine, a to je duel LeBrona i Mesija u odbojci na ledu po teniskim pravilima. Očekuje se atraktivan meč sa puno cepelina i uplivavanja. Mesi je najavio da se ne plaši LeBrona u parteru, dok je LeBron izjavio da Mesi iako baca koplje bolje, ima šanse za pobedu, pošto su ga spremali Isinbajeva i Majkl Felps. Očekuje se neizvestan meč, ali svi znamo da Nemci uvek pobedjuju!
(Djubre, 27. avgust 2017 09:05)
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA, to pod jedan, pod dva, apsolutno i predivno objašnjeno stanje u savremenom sportu generalno...

Boks je umetnost

pre 6 godina

Još jedan dokaz da je klasični boks tata tuče.Ništa karate, kik boks, martial, mma..
(mašina za batine, 27. avgust 2017 09:13) # Link komentara

Cuj ovo, pa da su se borili po MMA pravilima video bi onda ko je tata tuce. Svako je u svojoj disciplini tata.
(xxx, 27. avgust 2017 09:46)

A ko je terao McGregora da izlazi u bokserski ring. Pare su ga naterale. Racunao je "dobicu batine al' cu bar dobro da ih naplatim". Ovaj mec je bio njegova ideja i njegovog menadzmenta a ne Mejvederova. Mejveder je ovaj mec mogao u prvoj rundi da zavrsi, ali se dogovorio verovatno sa organizatorima da pusti ovog ulicnog udaraca McGregora da "izdrzi" do 10 runde. "The Show must go on" bila je deviza.

Najboli je opancarev lepak

pre 6 godina

Trebao je sudija da pusti mec dalje da ga ovaj bukvalno unakazi pa nek razmisli dal ce ikada traziti da izadje iz kaveza i udje u ring

napokon

pre 6 godina

Napokon. Neshvatljiva mi je popularnost muckalice zvana mma... Ima logike kao kada bi postojali "mix football sports''. Izmisljotina prepaljenih skorojevica zeljnih slave i novca preko noci.

Eugen

pre 6 godina

Ajmo sada Mejveder u oktagon da te vidimo tamo.
(T'challa, 27. avgust 2017 08:28)

Eej, Mejveder je doktor, nije on zivotinja. Nego tebi izgleda nikad krvi dosta, pod uslovom da drugi krvare?

Raymond

pre 6 godina

Da da nokautirao, u boksu u MMA bi ga irac ubio od batina..
Mekgregor ostaje sampion br.1..
(Aos, 27. avgust 2017 08:14)

Pa ne mislis valjda da bi Mejveder, bokserski umetnik, ikada usao u oktagon? I to ne zato sto se boji, nego zato sto za tu klanicu ima dovoljno drugih budala.

ja

pre 6 godina

Za ove sto se loze a mma, boks je fer borba, cista birba pesbicama po utvrdjebim pravilima. MMA nije fer borba, nije cista borba, ako protivnik izgubi ravnotezu i padne ili se oklizne a ti krenes da ga gazis to nije postena borba. U boksu se vidi ko je bolji borac.

qwerty

pre 6 godina

Flojd je smejurija bokser, konor nije bokser, a ovo je bilo toliko jadno, bedno. Zbog ovolike kolichine novca u mnogim sportovima, sport propada. Bash su interesantni oni koji su gledali prenos.

gg

pre 6 godina

boks je plemenita vestina uvek bio i bice....
MMA,UFC...i slicno je sport za ludake i isklompleksirane tipove kao sto je MCgregor...
po meni ko se bavi sa MMF nije normalan...i video sam kako prolaze takvu nabedjeni tipovi puni sebe,kao ja sam MMF borac najjaci sam,ne moze mi niko nista...a na benzijskoj pumpi ih izlomila grupa klinaca sa motkama,e tako treba sa njima...isto kao sto je Flojd prebio takvu jednu budaletinu,imam ja jednog poznanika koji je krenuo da trenira MMF,lik se totalno promenio,ali na gore!ceo svet je njegov najjaci je,ozb!

Srrrrrrrrdjan

pre 6 godina

Cirkus, sator, dva klovna, publika, sladoled-vuna, klakeri, ....
Ovakve stvari su vise za neke malo vece vasare u Srbiji.

P.s.: uvodne borbe su bile zaista dobre. Za prave ljubitelje boksa.

isteram zlo

pre 6 godina

joj boze, sada svi prate i ovu borbu, do pre 15 dana 90% njih na ovom sajtu nije ni znalo ko je mcgregor, koliko samo likova koji u zivotu nisu pratili ni sport a kamoli borilacke vestine me pitalo kao brate jel gledas borbu veceras, to je kao pod "obavezno", iskreno nisam gledao borbu niti me zanima amaterski namesteni sou ala parovi i farma, ali stanje u kome se ovo drustvo nalazi je ravno katastorfi, slepa ulica zombija koja samo slede ono sto im se plasira, klasicno pomodarstvo, ako odstupas od trenda ti si otpad, ako ne nosis najmodernije iscepane farmerke ti si luzer, ako ne nosis iphone ti si propalitet, ako nisi aktivan na drustvenim mrezama i ako ne skupis bar 30 lajkova dnevno ti ne postojis, ako ne gledas ovo djubre ti si smor, dokle ce bre ljudi vise da zive po pravilima koji su drugi nametnuli??.. sta je bre ljudi ovo??

trener

pre 6 godina

Pojedincima bi samo pojasnio da je boks vestina, podrzana kompletnom psiho-fizickom spremom, sa jasno definisanim pravilima. Sta znaci to? Ne moze neko preko noci uci na tu pozornicu i pokupiti slavu! Znaci vestina je ispred snage! Sta je UFC? Nedefinisani macin takmicenja, gde upravo preko noci moze uci neko sa ulice i golim sakama zadaviti sampiona. Bivsi rvac Kareljin bi za kratko izlomio sve do i jednog UFC borca, odmah i bez dana treninga u tom sportu, dok u boksu sigurno za dugo, ako bi i uopste imao neki uspeh. Floyd je pokazao umece i lepotu profi boksa...

Duka

pre 6 godina

MMA divljaci su za oktagon i tacka.
Tamo neka krvare a ne da prljaju plemenitu vestinu kakav je boks.
Ovaj mec je sramota za ljudsku civilizaciju i boksersku vestinu. Zao mi je sto su pare uprljale boks jer se iz aviona vidi da smo morali da gledamo cirkus pun para.

menjam sobnu lampu za dvosobnu

pre 6 godina

Skidam kapu mek gregoru kao borcu i sportisti,al je zalutao u sport.mislim da bi ga daleko losiji bokseri glatko pobedili u boksu naravno...ne razumem ni kako je doslo do ovog meca...nekad se moralo dobro truditi,imati more meceva da i dobrih batina dobiti i dati,da uopste dodjes u priliku da se boris za titulu svetskog sampiona.ovo veze nema sa boksom i sportom kao takvim uopste...mec katastrofa...bokser sa napadackim stilom bi ovo resio u prvoj rundi,kao sto bi verovatno mek gregor to resio u mma,koji je mozda za nekoga atraktivniji od boksa,al svakako nije lepsi,bolji i pametniji sport...boks je nekada bio umetnost,danas ne postoji,ko je kriv,ne znam,a nije vise ni bitno...tuca je uvek bilo,sto na ulici,sto u kafani,al boks je sport,bio...

Redo

pre 6 godina

Boks je bas bezveze pogotovo kod laksih kategorija gde ljudi mogu da prezive preko 100 udaraca u glavu. I od tog iscrpljujuceg maratona borba pocne da izgleda kao borba dva pijanca. MMA ma koliko brutalan bio je zanimljivi. Boks bi isto bio zanimljiv kad bi smaljili rukavice i skratili mec.

Karlo Koluči

pre 6 godina

Nije mi nikad bio "simpatičan" Macgregor boks je mnogo kompleksniji sport od UFC(šaketanje pa šta prodje uz to njegovo ponašanje kao pevca sve govori lepo je što je spušten na patos ) sa mnogo više tehnike i zahteva dosta "razmišljanja" zato je i izgubio jer to nema .... Mejveder je pokazao da je bolji i drago mi je da je tako iako čovek ima 40 GODINA izuo ga je iz patika gospodski zato ce otići u penziju kao LEGENDA .

Tiessen

pre 6 godina

Nije imao šanse, ovo je kao da Kristijano Ronaldo proba da igra košarku.

Ipak iako mu je ovo prvi bokserski nastup u karijeri, izdržao je 10 rundi protiv boksera koji ima skor 49-0, posle ove 50-0. Svaka čast na tome.

Bolji mi je ovo bio meč nego Mayweather vs Pacquiao.
(Robin Hud, 27. avgust 2017 08:27)

Nije Konor nista izdrzao. "Izdrzao" je toliko, koliko mu je Mejveder dozvolio da "izdrzi". Bilo je ocigledno da Mejveder nece da ga bije. Dogovor je bio da ga malo isprebija u 10 rundi i to je to. Sudija nije trebao da prekine mec. Mec je morao da se zavrsi s klasicnim a ne tehnickim nokautom. Ali i to je bilo dogovoreno. Od klasicnog nokauta covek moze i da umre (krvavljenje u mozgu) a Konor samo sto je dobio sincica. Ne bi bilo dobro da dete ostane bez oca.

dr mr

pre 6 godina

(King Lary, 27. avgust 2017 08:13)

I ti sad pises smejurije "tucaroskih sportova". Sta je boks nego tuca? Cilj ti je da nokautiras protivnika, izdeformises mu facu, slomis nos, itd.
Boks je samo jedan aspekt MMA, jednodimenzionalni nacin borbe. Samo nazalost postoji granica u ljudskim sposobnostima te dobar MMA borac ne moze da usavrsi jednu borilacku vestinu, moze eventualno jednu, zato je i rezultat bio takav kakav je bio. Ircu bi bila potrebna samo pravila iz kik boksa da ovog razbije u jednoj rundi, u MMA bi borba trajala manje od minute. Sve ovo je bio cirkus da bi mnogi ljudi, ne samo ova dvojica, dosli do nenormalne kolicine para.

Hell

pre 6 godina

Kakva glupost,kakav cirkus,zabava za decu i nista vise od toga! Sta ce sledece smisliti za zgrtanje love,Ronaldo protiv Le brona basket 1 na 1?!

Fizikaner

pre 6 godina

Vidi se da se Flojd vratio iz penzije, ali i dalje je prepoznatljiv po hodu i kretnji. I naravno po udarcima, nema tu neke zestine, ali pogadjaju metu, to.je bitno. E sad bih volio da vidim revans u oktagonu. Ali da Konor pusti jednu rundu Flojda kao sto je ovaj njemu dao fore 10rundi da ga ne.obruka.

VladaNS

pre 6 godina

Obozavam McGregora, i gledao sam svaki njegov mec, cak imam snimak i njegove prve pobede. Ali ipak nekako mi se cini da je on ovo morao da izgubi. S obzirom da ga pratim odavno, u njegovim ocima sam video da je ovo dogovoren mec, prosto je samo lova u pitanju. Mislim steta, ali izgleda da je tako zaista...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (vlad, 27. avgust 2017 09:46)

Floydu treba dogovoren meč protiv ovog diletanta? Pa vidi mu tehnike, ne bi dobio ni daleko slabijeg boksera od njega. Floyd ga je pustio da preživi najveći deo borbe i posle dodao gas.

KoleCz

pre 6 godina

Klasicna namestaljka i predstava za javnost, konor je drzao takav otvoren gard od pocetka da bi ga i mnogo slabiji bokseri prebili vec u prvoj-drugoj rundi, vidi se da covek nema veze sa boksom, flojd je namerno odugvlacio da bi bila u neku ruku i publika zadovoljena, da je hteo sa onakvim otvorenim gardom konora bi patosirao vec u prvoj. Verujem da su napravili dogovor pre meca da to ovako izgleda

suba

pre 6 godina

Za kraj,odradio je bolji mec od jednog Pakjaa...toliko o tome. Bravo Conore,zasluzujes postovanje posle svega :clap:
(aca, 27. avgust 2017 08:37)


momak ajd na youtube pa ponovo dobro pogledaj prije nego sto izvalis takvu glupost

Djordje Stanojevic

pre 6 godina

Smejurija , klasicna USA manifestacija idiotizma...uostalom nijedan ozbiljan bokser nije poklonio paznju ovom " Djogani fantastiko " mecu, ne racunajuci propalog Tysona koga setaju kao mecku i naplacuju fotke 50$.

Max

pre 6 godina

@Aca
"Nema kardio vrhunskog sportiste"?
Nema kardio boksera - a "igra se" boksera.
To je kao da kazes, Bolt je dobro trcao 100m na proslom maratonu, ali covek nema kondiciju - postovanje za prvih sto metara. Tacno se vidi da si MMA ljubitelj. Nije zaradio postovanje nikoga ko se razume u boks. A MMA ljubitelji ga valjda cene i ovako i onako. Covek nije bokser. A May nije napadac, nego counter. Kad je video da nema nista od boksa, a gledaoci dobili 10 rundi, nalupao ga je i to napadacki. Ali dobro, vec pisah - svi zadovoljni. Bar nije prodao mec - verovatno bi ga kladionicari ubili za onakve kvote.

vlad

pre 6 godina

Obozavam McGregora, i gledao sam svaki njegov mec, cak imam snimak i njegove prve pobede. Ali ipak nekako mi se cini da je on ovo morao da izgubi. S obzirom da ga pratim odavno, u njegovim ocima sam video da je ovo dogovoren mec, prosto je samo lova u pitanju. Mislim steta, ali izgleda da je tako zaista...

xxx

pre 6 godina

Realno ovom Ircu treba skinuti kapu samo iz razloga sto je izasao u ring, mada, dobro, bila je tu velika lova u pitanju. Sto se tice pruzenog to je ispod nivoa amatera. Kondicija nula, udarci mlitavi i nedozvoljeni, uz sve to celo vreme drzao spusten gard, kao da je on dominirao u mecu ...

Bratkola

pre 6 godina

1. Izudara ga ćale za sve pare posteno.
2. Ovde se videlo kakva je ustvari bokserska fizicka sprema koji se ubraja u prva tri najteza i najzahtevnija sporta ako ne i na prvom mestu. Kada neko kaze vidi onog boksera skace vijacu i nesto kao mase rukama...e probajte vi to :)
3. Sto jest jest, Irac je bio na tudjem terenu, ako bi Floyd usao u oktagon kod Irca verovatno bi mu ovaj udario polugu za manje od par minuta.

Ja

pre 6 godina

Smešno. Podvala. Mejveder je mogao da ga nokautirao kad god je hteo. Ovoliki spektakl i toliki novac u meču pravog bokserkog šampiona i čoveka koji nema ni jedan profesionalni meč iza sebe. Bio je toliko nemoćan pokušavajući da pronađe udarac koji i nije po pravilima boksa.

gorango

pre 6 godina

mec je bio cisto "s..nje". Sa onakvim gardom, rasirenih ruku, da je Mejveder hteo nokautirao bi ga u dve runde ako ne u jednu. Cista namestaljka, cirkuz je trajao koliko je trebalo da se opravdaju ogromne pare i cim je Mejveder poceo ozbiljno da boksuje kraj price.

xxx

pre 6 godina

Još jedan dokaz da je klasični boks tata tuče.Ništa karate, kik boks, martial, mma..
(mašina za batine, 27. avgust 2017 09:13) # Link komentara

Cuj ovo, pa da su se borili po MMA pravilima video bi onda ko je tata tuce. Svako je u svojoj disciplini tata.

phil

pre 6 godina

mc gregor nije imao sanse, ni malo... nema tehniku, nema nista, tokom celog meca nije cak ni drzao gard. stice se utisak da je floyd mogao to da resi kad god je hteo stari je to lisac

Djubre

pre 6 godina

Prava najava za ono što svi željno iščekujemo sledeće godine, a to je duel LeBrona i Mesija u odbojci na ledu po teniskim pravilima. Očekuje se atraktivan meč sa puno cepelina i uplivavanja. Mesi je najavio da se ne plaši LeBrona u parteru, dok je LeBron izjavio da Mesi iako baca koplje bolje, ima šanse za pobedu, pošto su ga spremali Isinbajeva i Majkl Felps. Očekuje se neizvestan meč, ali svi znamo da Nemci uvek pobedjuju!

Djole***

pre 6 godina

Svaka čast Conoru, toliko dugo je bio konkurentan, držao se koliko je mogao, tek na samom kraju je posustao, u sportu koji nije njegov matični. Floyd u oktagonu ne bi izdržao 3 minuta... Šampionski se oprstio, veličanstvena karijera, na kraju je i sam odao počast protivniku... Bio je SPEKTAKL! Hvala vam momci, nisam zažalio sto sam ustajao, i što sam sada na poslu koma. Srećno u penziji The Money!

Millennium

pre 6 godina

Nema ovo veze sa boksom. Ovo je ujdurma da se namlate pare. Rijaliti. Malo realniji kečeri. Pogledajte borbe Holifilda, Tajsona, Luisa. I još ranije Alija, Frejzera, Šugar Reja itd. To je boks u svoj svojoj slavi.

direkt

pre 6 godina

Da je Mekgregor imao pistolj pobedio bi sigurno! Ovo je za one "dodji u oktagon" ljudi ne brukajte se. Nemerljiva je razlika u svemu vidjenom..Koliko losa rucna tehnika Mekgregora, ja ne verujem da su toliki novac obrnuli sa realno bas tipicnim amaterom...

Srx

pre 6 godina

@Max. Canelo i Golovkin su kategorija iznad Mcgregora, ali realno svaki ozbiljan profi borac bi dobio Conora u boksu tu nema sta da se prica, kao sto bi on svakog boksera do kruzer kategorije umlatio u oktagonu

Don King

pre 6 godina

Nivo fizicke spreme profi boksera 10X najmanje iznad UFC. Naravno mislim prilazan u borbi od 12 rundi. Rucna tehnika profi boksera najmanje X 20 iznad tehnike UFC boraca. Nivo prof boksa ukupno 30 X najmanje iznad UFC. I jos ono da dodam gledano po zaradamo, profi boks placeniji oko 300 X vise od UFC.Bravo Floyd...

xxx

pre 6 godina

Gledao sam preko strima nesto malo pocetak i cini mi se da se na pocetku Irac dobro drzao, bio je na distanci i solidno udarao. Sad sam pogledao ovu zadnju rundu i vidi se da nema snage za ceo mec, one udarce necu ni da komentarisem, obicne frljoke, ko moja baba da udara ...

Neko

pre 6 godina

Još jedan dokaz da je klasični boks tata tuče.Ništa karate, kik boks, martial, mma..
(mašina za batine, 27. avgust 2017 09:13)

Kakav bre dokaz? Neka bude revans u oktagonu po mma pravilima da vidis sta su batine i krv do koljena.

Tralaja

pre 6 godina

Isto bi se desili Flojdu da se bori po mma pravilima.. Vidi se po Konoru da nije navikao na boks... Udara sa strana, u potiljak.. Nista se ne bih ni ja bunio da me neko pozove na boks ili mma mec za ovoliki novac :-) Pa makar izgubio u 1 ssekundi

posmatrac

pre 6 godina

Ne znam da li sam u pravu ali iz teorije sportskog treninga sam ucio da jedan sportista, u danasnje vreme, ne moze ili je prosto jako mala sansa da napravi veliki uspeh u dve discipline koliko god one bliske bile, MMA i Boks, to su ipak dva razlicita sveta. Mec za titulu u MMA traje 5x5 sto je 25min dok u boksu svaki mec traje 12x3 sto je 36. Specijalizacija je mnogo drugacija, pri tom Konor nije imao ni jedan mec u boksu, te kladionice nisu bez razloga stavile kvotu skoro 4 na njega. Ovo je jedan klasican naduvan hajp, oni uzeli milione a mi ujutru na burek. Takodje mislim da je ovo ipak donekle poraz boksa jer mnogo boraca krvari i nikada ne dodje do money fight-a a irac, kog licno volim, koji nema ni jedan boks mec odma ide na Flojda i uzima 50-100 miliona. Ako zelite da gledate pravi boks, uskoro Canelo vs GGG. Pozdrav i svako dobro, Vasim + i - pokazite sta mislite o mojoj konstataciji, bio bih Vam zahvalan. Hvala B92 sto prenosite vesti iz borilackog sveta!

Zapata

pre 6 godina

Realno borba amatera i profesionalca. Videlo se jos juce na merenjima, gde je Konor bio sav odusevljen sto je uspeo da izgubi dovoljno tecnosti da se spusti na zahtevanu tezinu, a Flojd je bio na svojoj normalnoj tezini (govoreci kako ce da nabije 10kg nazad do danas i bude tezi od Flojda u borbi, sto je i ranije radio). Znaci klasicna MMA prica - i jeste bio tezi od Flojda danas, ali to nije toliko relevantno u boksu, vec tehnika i brzina. Tezina je presudna u onoj ulicarskoj tuci u oktagonu gde se hvataju, obaraju, vuku. divljaju...Da je bio i 10cm visi i 20 kg tezi, opet bi danas izgubio. MMA koliko god atraktivno za gledanje, je realno nula sto se tice gracioznosti, tehnike, koncentracije, manje je sport a vise gladijatorsko klanje. Boks je boks. A ne gotivim Flojda ni najmanje.

Darko ZG

pre 6 godina

Ovo je bas bio prijateljski mec.Znalo se unapred kako treba zavrsiti.Mayweather se pokazao kao pravi smeker,nije htio napasti od pocetka jer je dobro znao da je ovo jedan veliki show i da su velike pare u igri te da nokaut u prve dvijemrunde ne dolazi u obzir.Na kraju svi sretni i zadovoljni,Mayweather odlazi u povijest kao najuspjeniji boksac(50:0),a McGregor sa velikim saldom na bankovnom racunu.

Nikola

pre 6 godina

Obozavam McGregora, i gledao sam svaki njegov mec, cak imam snimak i njegove prve pobede. Ali ipak nekako mi se cini da je on ovo morao da izgubi. S obzirom da ga pratim odavno, u njegovim ocima sam video da je ovo dogovoren mec, prosto je samo lova u pitanju. Mislim steta, ali izgleda da je tako zaista...
(vlad, 27. avgust 2017 09:46)

Boze, da li si ti normalan? Ne bih rekao.

stefan

pre 6 godina

pa jednostavno tehnicki je bolji Mejveder. Voleo bih da vidim njih u oktagonu, ali to bi bilo gotovo u prvoj rundi, nek Mejveder tamo okrene ledja kao na ovoj borbi, Mcgregor nije znao sta da mu radi tad, on bi ga verovatno otreskao o pod :D

Ђорђе

pre 6 godina

Мајк Тајсон је био такав лик који није хтео да слуша ничије савете о томе како су бокс мечеви заправо шоу и да то мора да се одуговлачи због публике. Он је мноштво мечева завршавао за тридесет секунди, минут, минут и по... Он је због тога имао много проблема са америчком боксерском федерацијом. Људи су долазили са других делова САД-а, плаћали авионске карте и карте за мечеве које су такође биле скупе. Хтели су да уживају у мечу, да осете неизвесност. Али, кад је Тајсон дрмао није било неизвесности, знало се како ће се то завршити. :) Мухамед Али је био другачији, он је умео да победи али и да одуговлачи на занимљив начин. Он је прави уметник, боксер и шоу-мен. Укуцајте на Јутјубу "Muhammad Ali dancing". Изгледа да је он златна средина, за разлику од Тајсона који све одмах заврши и Мејведера који одуговлачи али провидно и досадно. Поздрав свим љубитељима бокса!

phil

pre 6 godina

ljudi niko ne porice da bi ga mc gregor u oktagonu prebio, nemojte da mesate babe i zabe... jednostavno, sam je trazio i dobio je sta je hteo i zasluzio, onoliko ku***** obicno ne izadje na dobro. realno nije imao sta da trazi, siguran sam da je maywheather mogao to da resi i dosta ranije

Travis

pre 6 godina

Koja prevara od meča, toliku lovu su uzeli a dobili smo lakši trening Mejvedera. Nije bilo borbe uopšte, Mekgregor se bar mogao spremiti za 12 rundi, bukvalno nije imao snage da stoji u desetoj rundi a meč je bio baš slabog inteziteta.

navika

pre 6 godina

Treba ubuduce zabraniti ove mix borbe..Eno Dzosua izjavio da bi se borio protiv mma borca u oktagonu ali bez "submision" pravila...daj bre,da udje u oktagon ne bi mma borcu ni trebalo submision...ruka noga koleno lakat...nek Dzosua bira.

Aleksa

pre 6 godina

Odličan nastup MekGregora, kvalitetna borba i kvalitetan spektakl. Mejveder odličan i u vrlo dobroj formi. MekGregor slabije kardio pripreme, slično kao u prvom meču sa Dijazom, ali zaista sjajna defanziva i neočekivano dobra tehnička priprema.

Max

pre 6 godina

Mayweather je odigrao taman za sve - borio se kao i uvek - dve runde provere protivnika i izbor koji counter da koristi. Ono poznato, a strahovito brzo - nisko napred, izmicanje, pa dole desno. Kad je video da tu nista nema od kombinacija, ispostovao je i publiku. Prilazio (po prvi put u karijeri, prakticno "napadao") - nigde udarca sa druge strane. I onda pitanje kondicije i pripremljenosti (na koju MMA fanovi u principu zaborave kad pricaju o sposobnostima boksera). Vec citam hvalospeve Connoru, ali mislim da to nema smisla. Floyd nije u najboljim godinama, dolazi posle dve godine pauze. Zamislite GGG ili Canela protiv Connora. Kakogod - Pare za njih. Boks pobedio. MMA borac izdrzao dugo. Svi zadovoljni. A ipak, realno - cirkus!

palop

pre 6 godina

Ocekivan ishod. Mejveder mu je prepustio inicijativu u pocetku i stisnuo ga kasnije kad je ovog vec stigao umor. Razlika u kvalitetu je bila ocigledna, ali mislim da se Mekgregor dobro pokazao, uzeo je prvih par rundi, zadao dosta udaraca i pokazao srce na kraju kad ga je Flojd uhvatio u masinu.

Mare

pre 6 godina

Zalim ljude koji su se potpalili da je ova borba bila regularna. Da li mislite da bi neko ko ima rekord 49-0 dozvolio da kao bokerska legenda u svojoj kategoriji izgubi najverovatnije poslednji mec u karijeri od nekoga ko nema ni jedan oficijalni box mec u karijeri. To je cist sou biznis. Citam vec nedeljama kako se ljudi loze na ovu vest, podrzavajh obojicu i prepiru se na sajtu. Ljudi od ovog meca zaradili milione i milione.

Robin Hud

pre 6 godina

Nije imao šanse, ovo je kao da Kristijano Ronaldo proba da igra košarku.

Ipak iako mu je ovo prvi bokserski nastup u karijeri, izdržao je 10 rundi protiv boksera koji ima skor 49-0, posle ove 50-0. Svaka čast na tome.

Bolji mi je ovo bio meč nego Mayweather vs Pacquiao.

njemanja

pre 6 godina

ovo je turbo folk svetskog boksa, marketing, promocija, rejtinzi, klikovi...

Ako zelite pravu borbu, uskoro boksuju Kanelo Alvarez i Genadij Golovkin

satelit

pre 6 godina

Rutinski! Onaj ko nije gledao mec ,moze da pogleda predhodnih 10ak Mejvederovih borbi.. Malo je sporiji,ali racionalan i hirurski prcizan,ne pada u vatru i u svakoj rundi zna koliko je dovoljno za pobedu.Konor? Vec sam pisao,njega ishod ni ne zanima,dosao je da uzme 100 mil.dolara

vule

pre 6 godina

koliko god mi McGregor bio simpatican i voleo da on pobedi, realno protiv boksera po boks pravilima nije imao sansu. isto tako ne bi imao sanse da izgubi da se radilo po mma pravilima. novac su uzeli ogroman obojica i to je to...sou

Mladen Mladenovic

pre 6 godina

Bilo je neozbiljno ali kada je novac u pitanju sve je prihvatljivo. Malo cirkusa za ogroman novac. Naravno "ovce" su oni koji nisu shvstili da je cilj obog "super spektakla" samo nacin da ih "osisaju". Predstava nije bila ni na nivou boks meca dva palanacka kluba. "Bitka" je namerno tempirana da se okonca negde pred kraj kako bi "ovce" pomislile da su prisustvovale nekom krupnom sportskom dogadjaju. Ovo bih mogao da definisem nasledeci nacin ; "Gde si bio? Nigde", "Sta si radio? Nista"?!

haha

pre 6 godina

Ako ste pomislili da će ova borba biti smešna, grdno ste se prevarili!

Bila je još jedno 26 puta smešnija nego što možete i da zamislite!

Najboli je opancarev lepak

pre 6 godina

I posle strucnjaci objasnjavaju nema namestanja zbog kladionica i sponzora pogledajte ko je obezbedio mec smesno a tenis je ove godine najvise pretrpeo zbog istih

Potencijalac

pre 6 godina

Bes u boksu, je kontraproduktivan, izgara energiju. Dok relaks ramenima, u visokom gardu, sa dobro tehnički izbrušenim isfokusiranim udarcima, gumenom prcfeder kičmom, sa lakom igrom baletskih nogu, kondicionom raspodelom energije kroz runde(više od 3)... Čuda čine. Dva totalno različita mentalna pristupa borbi, MMA traži rigidnost i čeličnu tenziju, dinamičku neprekidnu eksplozivnu snagu(u 3 runde). Nisam imao herca da se kladim. Jer sam očekivao iznenađenje od Irca, uz dobru kvotu.

čovek iz senke

pre 6 godina

Videlo se da nije Mekgregor bokser, jednostavno se snasao isto kao sto bi se Mejveder snasao u oktagonu, neravnopravna borba ali dobro znalo se da je sou biznis u pitanju.

Back in Black

pre 6 godina

Čovek definitvine treba da se resetuje i da se vrati na fabricko podesavanje,sto vreme vise ide mi smo sve gluplji i debilniji.Cist primer vam je ova borba tj. parodija od borbe koju smo mi nazvali borbom decenije.U skorije vreme ocekujem borbu izmedju Lebrona Jamesa i Klicka,Klod Klod Van Dam Žona vs Cak Norisa,Spajdermen vs Batman,Slaj vs Arnold i mnoge druge borbe decenije,veka,stoleca,vasione,kosmosa.Jer dok ima ovaca bice i vune.

Vlada

pre 6 godina

Прије бих рекао Господе узми ме одмах , него што бих као уфц шампион дозволио једном оваквом лику којем бих у кавезу сломио и руке и ноге за минут да ме накаутира под његовим правилима и то само због новца ! Ето толико.

Srx

pre 6 godina

Ko god je pomislio da ce biti drugacije taj ne zna mnogo u borilackom sportu. Svaka cast Mcgregoru na 9 odboksovanih rundi, posteno ga je zbunio u prve 3-4. Da se kojim slucajem odrzi me u oktagonu bio bi gotov u 1.rundi definitivno. Da je ovo sve jedan veliki cirkus, pa cirkus je, kao i svaki sport danas uostalom...

Mapetovac

pre 6 godina

Svako ko se razume u borilacke sportove je ulozio lovicu na Mejvedera i trlja ruke. Vrhunskog boksera ne moze da pobedi nikakav mma borac pod ovim pravilima borbe, ma koliko dobar bio.

Z

pre 6 godina

Ocekivano.Mayweather,iako je mator,ceo zivot boksuje,dok je McGregoru ovo prvi put.I u mnogim MMA borbama se videlo da Conoru ponestaje snage u rukama kad mec ode u kasne runde,a ovde je to presudno.Da su se borili u oktagonu to je vc druga star,ali nije Mayweather izazivao Conora vec obrnuto.

Milos

pre 6 godina

Konor se NIJE obrukao. Mejveder ga je dobio na iskustvo ali se Mekgregor sasvim solidno pokazao u svojoj PRVOJ profi box borbi.
Mnogi bi voli da je ovo ličilo na Roki v Krid 1 ali ovo je stvarnost. Sve u svemu, Mejveder najbolji, Konor solidan za suštinskog noob-a u bokserskon rongu.

menađer

pre 6 godina

Zamislite kad jedan bokser iz pero kategorije može tek tako da rasturi prvaka u MMA, koliko je MMA onda smešan i namešten sport, kao i američko rvanje?!

Ringcaser

pre 6 godina

Ne razumem novinare koji verovatno nisu podigli nista teze od misa na kompu da ovoliko omalovazavaju Mekgregora.
Covek je izasao na Megdan najboljem svih vremena i koliko god da je sve bilo samo show, Mekgregor je zadao gomilu dobrih udaraca, kao borac koji se sluzi celim telom, a moze da koristi samo ruke.
To je kao kada bi komentatori sportkluba morali da izadju na crtu najboljem komentatoru skysportsa, koji je na terenu sa sve full opremom, a ovi u studiju, i sad ja kao kazem al nemaju pojma, koliko je bolji ovaj englez.
Malo postovanja za coveka.

aca

pre 6 godina

Usao je sa skorom 0-0 i bio predmet sprdnje sto se samog meca tice ,a izgubio je mec kao heroj uzdignute glave koji je zadobio postovanje svakog fana borilackih vestina. :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

Covek bez ijedne runde profi boksa dobije 4 runde od 10 protiv Flojda Mejvedera. U prvoj rundi je zadao udarac kakav Pakjao i Berto nisu uputili za 24 runde boksa protiv Flojda.
Box ne pratim(osim Pakjaa),ali svako ko prati UFC poput mene zna da Conor nema kardio vrhunskog sportiste. Zato je i izgubio mec,da je imao jos malo snage odradio bi svih 12 rundi. Da je izgubio na poene,veci bi on bio pobednik u tom porazu nego sto bi Flojd bio.

Za kraj,odradio je bolji mec od jednog Pakjaa...toliko o tome. Bravo Conore,zasluzujes postovanje posle svega :clap:

Mapetovac

pre 6 godina

Staro pravilo u kikboksu je bilo da dobar bokser uvek pobedjuje, ma kakvu noznu tehniku imao protivnik. Jednostavno, vecina toga se zavrsava u klincu i tu protiv odlicnog boksera nemas ni promil sanse. Ocekivana i lagana pobeda Mejvedera.

Roy Jones Jr

pre 6 godina

Jasno je da Mekgregor nije Bokser,ali opet ovo je bruka za jednog ipak profi MMA borac,covek niti ima snage u samom udarcu niti ume da udari,prosto ne mogu da se otmem utusku da bi bolje prosecni ulicni tucaros u ringu udario Flojda od njega...Uglavnom ovo je prevara veka.

nikola919kg

pre 6 godina

Tehnicki nokaut,sudija je prekinuo mec.Malo preteran tekst ''Flojd izudarao McGregora.'' Nije, takticki je dobio borbu,cekao protivnika da se izmori i na kraju pobedio.To je i sam izjavio posle meca.Ocekivao sam raniji nokaut.Konor je imao vise udaraca nego sto se ocekivalo. Nista specijalno od borbe, Konor je dobio 4runde i jako se dobro drzao, ali veliki umor ga je stigao. Jednostavno bokser je bokser, mma borac je mma borac.U ringu je bilo ovako,u oktagonu bi mma borac ubio boksera. Na kraju krajeva,ovo je sve zbog para i bilo. Previse napucana borba,toliko dugo se pricalo o ovome i sada je kraj,brzo ce se i zaboraviti. Canelo vs GGG je borba koju treba gledati

King Lary

pre 6 godina

Klasna razlika u tehnici, profesionalizam i amaterizam.Nakon 30 sekundi meca se videlo da je razlika u tehnici " nebo i zemlja". Naravno, da dodam i u fizickoj izdrzljivosti, gde Mayweather mogao jos par ovakvih da istuce, dok je Mekgregor jedva hodao. Uz sve zamislite da su se sastali kad je Mayweatheru bilo 29, a Ircu 40 leta? Na sta bi to licilo? Flojd, hvala sto si potvrdio klasu, odbranio boks, i tu vestinu, od izmisljenih tucaroskis sportova...

Bokser

pre 6 godina

Kakav super mec? Dosadniji mec nije mogao biti. Svako ko se bavio boksom znao je unapred da ce ga Mejveder pobediti, samo je eto bio malo show zbog publike. Mec kao mec jako smaracki.

Mirko

pre 6 godina

Odgledao sam meč i mogu reći samo jedno..:

Ovo je NAJVEĆA SPORTSKA PREVARA VEKA!

Nisam mogao da verujem šta gledam, najobičniju glumu i dogovoren scenario, ne smeju jedan drugog da udare... a kad je publika "zadovoljena" onda je Mejvederu dosadilo i razvalio je glumca (mada je i sam glumio većinu meča).

Bolje da su pustili neke vrestlere, makar bi bilo poštenije.

Djubre

pre 6 godina

Prava najava za ono što svi željno iščekujemo sledeće godine, a to je duel LeBrona i Mesija u odbojci na ledu po teniskim pravilima. Očekuje se atraktivan meč sa puno cepelina i uplivavanja. Mesi je najavio da se ne plaši LeBrona u parteru, dok je LeBron izjavio da Mesi iako baca koplje bolje, ima šanse za pobedu, pošto su ga spremali Isinbajeva i Majkl Felps. Očekuje se neizvestan meč, ali svi znamo da Nemci uvek pobedjuju!

King Lary

pre 6 godina

Klasna razlika u tehnici, profesionalizam i amaterizam.Nakon 30 sekundi meca se videlo da je razlika u tehnici " nebo i zemlja". Naravno, da dodam i u fizickoj izdrzljivosti, gde Mayweather mogao jos par ovakvih da istuce, dok je Mekgregor jedva hodao. Uz sve zamislite da su se sastali kad je Mayweatheru bilo 29, a Ircu 40 leta? Na sta bi to licilo? Flojd, hvala sto si potvrdio klasu, odbranio boks, i tu vestinu, od izmisljenih tucaroskis sportova...

Djordje Stanojevic

pre 6 godina

Smejurija , klasicna USA manifestacija idiotizma...uostalom nijedan ozbiljan bokser nije poklonio paznju ovom " Djogani fantastiko " mecu, ne racunajuci propalog Tysona koga setaju kao mecku i naplacuju fotke 50$.

vule

pre 6 godina

koliko god mi McGregor bio simpatican i voleo da on pobedi, realno protiv boksera po boks pravilima nije imao sansu. isto tako ne bi imao sanse da izgubi da se radilo po mma pravilima. novac su uzeli ogroman obojica i to je to...sou

Mapetovac

pre 6 godina

Svako ko se razume u borilacke sportove je ulozio lovicu na Mejvedera i trlja ruke. Vrhunskog boksera ne moze da pobedi nikakav mma borac pod ovim pravilima borbe, ma koliko dobar bio.

Bratkola

pre 6 godina

1. Izudara ga ćale za sve pare posteno.
2. Ovde se videlo kakva je ustvari bokserska fizicka sprema koji se ubraja u prva tri najteza i najzahtevnija sporta ako ne i na prvom mestu. Kada neko kaze vidi onog boksera skace vijacu i nesto kao mase rukama...e probajte vi to :)
3. Sto jest jest, Irac je bio na tudjem terenu, ako bi Floyd usao u oktagon kod Irca verovatno bi mu ovaj udario polugu za manje od par minuta.

posmatrac

pre 6 godina

Ne znam da li sam u pravu ali iz teorije sportskog treninga sam ucio da jedan sportista, u danasnje vreme, ne moze ili je prosto jako mala sansa da napravi veliki uspeh u dve discipline koliko god one bliske bile, MMA i Boks, to su ipak dva razlicita sveta. Mec za titulu u MMA traje 5x5 sto je 25min dok u boksu svaki mec traje 12x3 sto je 36. Specijalizacija je mnogo drugacija, pri tom Konor nije imao ni jedan mec u boksu, te kladionice nisu bez razloga stavile kvotu skoro 4 na njega. Ovo je jedan klasican naduvan hajp, oni uzeli milione a mi ujutru na burek. Takodje mislim da je ovo ipak donekle poraz boksa jer mnogo boraca krvari i nikada ne dodje do money fight-a a irac, kog licno volim, koji nema ni jedan boks mec odma ide na Flojda i uzima 50-100 miliona. Ako zelite da gledate pravi boks, uskoro Canelo vs GGG. Pozdrav i svako dobro, Vasim + i - pokazite sta mislite o mojoj konstataciji, bio bih Vam zahvalan. Hvala B92 sto prenosite vesti iz borilackog sveta!

satelit

pre 6 godina

Rutinski! Onaj ko nije gledao mec ,moze da pogleda predhodnih 10ak Mejvederovih borbi.. Malo je sporiji,ali racionalan i hirurski prcizan,ne pada u vatru i u svakoj rundi zna koliko je dovoljno za pobedu.Konor? Vec sam pisao,njega ishod ni ne zanima,dosao je da uzme 100 mil.dolara

phil

pre 6 godina

ljudi niko ne porice da bi ga mc gregor u oktagonu prebio, nemojte da mesate babe i zabe... jednostavno, sam je trazio i dobio je sta je hteo i zasluzio, onoliko ku***** obicno ne izadje na dobro. realno nije imao sta da trazi, siguran sam da je maywheather mogao to da resi i dosta ranije

xxx

pre 6 godina

Još jedan dokaz da je klasični boks tata tuče.Ništa karate, kik boks, martial, mma..
(mašina za batine, 27. avgust 2017 09:13) # Link komentara

Cuj ovo, pa da su se borili po MMA pravilima video bi onda ko je tata tuce. Svako je u svojoj disciplini tata.

Bokser

pre 6 godina

Kakav super mec? Dosadniji mec nije mogao biti. Svako ko se bavio boksom znao je unapred da ce ga Mejveder pobediti, samo je eto bio malo show zbog publike. Mec kao mec jako smaracki.

VladaNS

pre 6 godina

Obozavam McGregora, i gledao sam svaki njegov mec, cak imam snimak i njegove prve pobede. Ali ipak nekako mi se cini da je on ovo morao da izgubi. S obzirom da ga pratim odavno, u njegovim ocima sam video da je ovo dogovoren mec, prosto je samo lova u pitanju. Mislim steta, ali izgleda da je tako zaista...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (vlad, 27. avgust 2017 09:46)

Floydu treba dogovoren meč protiv ovog diletanta? Pa vidi mu tehnike, ne bi dobio ni daleko slabijeg boksera od njega. Floyd ga je pustio da preživi najveći deo borbe i posle dodao gas.

Mapetovac

pre 6 godina

Staro pravilo u kikboksu je bilo da dobar bokser uvek pobedjuje, ma kakvu noznu tehniku imao protivnik. Jednostavno, vecina toga se zavrsava u klincu i tu protiv odlicnog boksera nemas ni promil sanse. Ocekivana i lagana pobeda Mejvedera.

Millennium

pre 6 godina

Nema ovo veze sa boksom. Ovo je ujdurma da se namlate pare. Rijaliti. Malo realniji kečeri. Pogledajte borbe Holifilda, Tajsona, Luisa. I još ranije Alija, Frejzera, Šugar Reja itd. To je boks u svoj svojoj slavi.

Tralaja

pre 6 godina

Isto bi se desili Flojdu da se bori po mma pravilima.. Vidi se po Konoru da nije navikao na boks... Udara sa strana, u potiljak.. Nista se ne bih ni ja bunio da me neko pozove na boks ili mma mec za ovoliki novac :-) Pa makar izgubio u 1 ssekundi

Srrrrrrrrdjan

pre 6 godina

Cirkus, sator, dva klovna, publika, sladoled-vuna, klakeri, ....
Ovakve stvari su vise za neke malo vece vasare u Srbiji.

P.s.: uvodne borbe su bile zaista dobre. Za prave ljubitelje boksa.

radijator

pre 6 godina

Ameri su tate za pravljenje para.
Nema im ravnih...sta oni mogu da prodaju, niko ne moze. Penzioner protiv lika koji se nikad nije bavio datim sportom.
Falilo je samo da uleti Tajson u odelu sa tribina da ih iseva obojicu...a mozda i Le Bron...sto da ne :) U tom pravcu je krenulo..

Mirko

pre 6 godina

...E a gledao sam i neki post-game, nešto budi bog s nama, gde Konor šatro pije neki viski, natuko naočare, i nešto glumata u fazonu: Ja sam baja, uzo sam pare, šta me briga, a vi budale gledajte...

Toliko jadno da nemam reči.

A što je još i najgore, vidim da su se ljudi primili i ovo komentarišu kao ozbiljan meč! Jel vi shvatate da je ovo bio samo cirkus i to očajno odglumljen?

Ђорђе

pre 6 godina

Мајк Тајсон је био такав лик који није хтео да слуша ничије савете о томе како су бокс мечеви заправо шоу и да то мора да се одуговлачи због публике. Он је мноштво мечева завршавао за тридесет секунди, минут, минут и по... Он је због тога имао много проблема са америчком боксерском федерацијом. Људи су долазили са других делова САД-а, плаћали авионске карте и карте за мечеве које су такође биле скупе. Хтели су да уживају у мечу, да осете неизвесност. Али, кад је Тајсон дрмао није било неизвесности, знало се како ће се то завршити. :) Мухамед Али је био другачији, он је умео да победи али и да одуговлачи на занимљив начин. Он је прави уметник, боксер и шоу-мен. Укуцајте на Јутјубу "Muhammad Ali dancing". Изгледа да је он златна средина, за разлику од Тајсона који све одмах заврши и Мејведера који одуговлачи али провидно и досадно. Поздрав свим љубитељима бокса!

Hell

pre 6 godina

Kakva glupost,kakav cirkus,zabava za decu i nista vise od toga! Sta ce sledece smisliti za zgrtanje love,Ronaldo protiv Le brona basket 1 na 1?!

Zapata

pre 6 godina

Realno borba amatera i profesionalca. Videlo se jos juce na merenjima, gde je Konor bio sav odusevljen sto je uspeo da izgubi dovoljno tecnosti da se spusti na zahtevanu tezinu, a Flojd je bio na svojoj normalnoj tezini (govoreci kako ce da nabije 10kg nazad do danas i bude tezi od Flojda u borbi, sto je i ranije radio). Znaci klasicna MMA prica - i jeste bio tezi od Flojda danas, ali to nije toliko relevantno u boksu, vec tehnika i brzina. Tezina je presudna u onoj ulicarskoj tuci u oktagonu gde se hvataju, obaraju, vuku. divljaju...Da je bio i 10cm visi i 20 kg tezi, opet bi danas izgubio. MMA koliko god atraktivno za gledanje, je realno nula sto se tice gracioznosti, tehnike, koncentracije, manje je sport a vise gladijatorsko klanje. Boks je boks. A ne gotivim Flojda ni najmanje.

Raymond

pre 6 godina

CroCop bi iscepio ovog amerikanca kao svinja masan dzak.
(Pera, 27. avgust 2017 12:12)

Sta bulaznis bre!? Mejveder ima 69 a CroCop 106kg. Hrvat bi morao 30kg da oslabi da bi do meca uopste moglo da dodje. A kad bi oslabio, onda bi kompletno oslabio, ne bi mogao da stoji na nogama. Ili ti mozda mislis da bi Mejveder trebao za tu priliku da se ugoji ugoji 30kg, pa da on ne moze da stoji na nogama? Mesas babe i zabe.

Potencijalac

pre 6 godina

Bes u boksu, je kontraproduktivan, izgara energiju. Dok relaks ramenima, u visokom gardu, sa dobro tehnički izbrušenim isfokusiranim udarcima, gumenom prcfeder kičmom, sa lakom igrom baletskih nogu, kondicionom raspodelom energije kroz runde(više od 3)... Čuda čine. Dva totalno različita mentalna pristupa borbi, MMA traži rigidnost i čeličnu tenziju, dinamičku neprekidnu eksplozivnu snagu(u 3 runde). Nisam imao herca da se kladim. Jer sam očekivao iznenađenje od Irca, uz dobru kvotu.

Back in Black

pre 6 godina

Čovek definitvine treba da se resetuje i da se vrati na fabricko podesavanje,sto vreme vise ide mi smo sve gluplji i debilniji.Cist primer vam je ova borba tj. parodija od borbe koju smo mi nazvali borbom decenije.U skorije vreme ocekujem borbu izmedju Lebrona Jamesa i Klicka,Klod Klod Van Dam Žona vs Cak Norisa,Spajdermen vs Batman,Slaj vs Arnold i mnoge druge borbe decenije,veka,stoleca,vasione,kosmosa.Jer dok ima ovaca bice i vune.

vince carter

pre 6 godina

Bokser Ray Mercer je razneo mma borca Tima Silviu u sred oktagona,naravno bilo je i obrnutih situacija ali ovi likovi sto komentarisu "Da sam ja ufc borac i mogu da izlomim i ruke i noge bokseru u mma" su presmesni,vrhunski bokser udarac sa sjajnim kretanjem i eskivazama moze da razbije mma borca na ulici ili oktagonu,mec pocinje na nogama a njihova vestina udaranja je 3 klase iznad.

chemistry

pre 6 godina

Dva neobrazovana i duhovno siromasna bica tuku jedan drugog po glavi, milioni ljudi gledaju. Nikad veca fama oko spektakla, a nagrada za onog koji je bolje udarao je novac koji 99,9% ljudi na planeti nikada ne vidi. Narod ustaje u 5 ujutru ne bi li propustio neko lomljenje vilice, bacanje u nesvest, sto vise krvi i masnica. Udarajuci se medjusobno, na tribinama se cuju krici, uzvici, urlici, radovanje posle bolnog udarca po arkadi, bradi... Po zavrsetku, svi se vracaju kuci zadovoljni i nadojeni brutalnoscu koja im donosi nekakvo uzbudjenje. Eh, svete, ne da ti se da budes spokojno i prelepo mesto jer im carstvo uma ne daje da te vide kakav jesi.

tamara

pre 6 godina

Gospodo, ovo vam je cist produkt kapitalizma.
 (Arnaut, 27. avgust 2017 10:20)

Apsolutno! I svi su otišli kući srećni i zadovoljni što su gledali spektakl. A kod nas sport funkcioniše na istim principima samo su u pitanju pare poreskih obveznika, dilovanje droge, pištolji, pretnje, jadno okruženje, beda i bedna prezentacija bez ikakvog spektakla. To je proizvod nemaštine i korupcije.

KoleCz

pre 6 godina

Klasicna namestaljka i predstava za javnost, konor je drzao takav otvoren gard od pocetka da bi ga i mnogo slabiji bokseri prebili vec u prvoj-drugoj rundi, vidi se da covek nema veze sa boksom, flojd je namerno odugvlacio da bi bila u neku ruku i publika zadovoljena, da je hteo sa onakvim otvorenim gardom konora bi patosirao vec u prvoj. Verujem da su napravili dogovor pre meca da to ovako izgleda

Duka

pre 6 godina

MMA divljaci su za oktagon i tacka.
Tamo neka krvare a ne da prljaju plemenitu vestinu kakav je boks.
Ovaj mec je sramota za ljudsku civilizaciju i boksersku vestinu. Zao mi je sto su pare uprljale boks jer se iz aviona vidi da smo morali da gledamo cirkus pun para.

Tiessen

pre 6 godina

Nije imao šanse, ovo je kao da Kristijano Ronaldo proba da igra košarku.

Ipak iako mu je ovo prvi bokserski nastup u karijeri, izdržao je 10 rundi protiv boksera koji ima skor 49-0, posle ove 50-0. Svaka čast na tome.

Bolji mi je ovo bio meč nego Mayweather vs Pacquiao.
(Robin Hud, 27. avgust 2017 08:27)

Nije Konor nista izdrzao. "Izdrzao" je toliko, koliko mu je Mejveder dozvolio da "izdrzi". Bilo je ocigledno da Mejveder nece da ga bije. Dogovor je bio da ga malo isprebija u 10 rundi i to je to. Sudija nije trebao da prekine mec. Mec je morao da se zavrsi s klasicnim a ne tehnickim nokautom. Ali i to je bilo dogovoreno. Od klasicnog nokauta covek moze i da umre (krvavljenje u mozgu) a Konor samo sto je dobio sincica. Ne bi bilo dobro da dete ostane bez oca.

Eugen

pre 6 godina

Ajmo sada Mejveder u oktagon da te vidimo tamo.
(T'challa, 27. avgust 2017 08:28)

Eej, Mejveder je doktor, nije on zivotinja. Nego tebi izgleda nikad krvi dosta, pod uslovom da drugi krvare?

Srx

pre 6 godina

@Max. Canelo i Golovkin su kategorija iznad Mcgregora, ali realno svaki ozbiljan profi borac bi dobio Conora u boksu tu nema sta da se prica, kao sto bi on svakog boksera do kruzer kategorije umlatio u oktagonu

isteram zlo

pre 6 godina

joj boze, sada svi prate i ovu borbu, do pre 15 dana 90% njih na ovom sajtu nije ni znalo ko je mcgregor, koliko samo likova koji u zivotu nisu pratili ni sport a kamoli borilacke vestine me pitalo kao brate jel gledas borbu veceras, to je kao pod "obavezno", iskreno nisam gledao borbu niti me zanima amaterski namesteni sou ala parovi i farma, ali stanje u kome se ovo drustvo nalazi je ravno katastorfi, slepa ulica zombija koja samo slede ono sto im se plasira, klasicno pomodarstvo, ako odstupas od trenda ti si otpad, ako ne nosis najmodernije iscepane farmerke ti si luzer, ako ne nosis iphone ti si propalitet, ako nisi aktivan na drustvenim mrezama i ako ne skupis bar 30 lajkova dnevno ti ne postojis, ako ne gledas ovo djubre ti si smor, dokle ce bre ljudi vise da zive po pravilima koji su drugi nametnuli??.. sta je bre ljudi ovo??

b.

pre 6 godina

Evo da ostavim i ja komentar nakon samo cetiri sata sna jutros. Mislim da je ovo najniza tacka u istoriji boksa! Tacno je da smo svi ocekivali pobedu Mejvedera ali smo se nadali spektaklu, a sta smo dobili? Predstavu na nuvou americkog rvanja. Onom muceniku je vec nakon pet rundi dusa bila u nosu. Covece boris se za cetrdeset miliona dolara i slavu a pripremis se tako sto popijes gajbu ginisa pred mec. Sve sto je uradio je to sto je udario Mejvedera par puta u potiljak. O onoj seljani nakon meca da i ne govorim. Dno dna. I od Mejvedera sam ocekivao vise ali on covek lepo odboksovao siguricu, penzionerski. Nadam se da su promoteri zadovoljni i da su zaradili dovoljno para, posto mislim da se boks nece u skorije vreme oporaviti od ove farse.

Aco

pre 6 godina

CroCop bi iscepio ovog amerikanca kao svinja masan dzak.
(Pera, 27. avgust 2017 12:12)

Verovatno znas da CroCop ima 110kg a "ovaj" Amerikanac 65.

trener

pre 6 godina

Pojedincima bi samo pojasnio da je boks vestina, podrzana kompletnom psiho-fizickom spremom, sa jasno definisanim pravilima. Sta znaci to? Ne moze neko preko noci uci na tu pozornicu i pokupiti slavu! Znaci vestina je ispred snage! Sta je UFC? Nedefinisani macin takmicenja, gde upravo preko noci moze uci neko sa ulice i golim sakama zadaviti sampiona. Bivsi rvac Kareljin bi za kratko izlomio sve do i jednog UFC borca, odmah i bez dana treninga u tom sportu, dok u boksu sigurno za dugo, ako bi i uopste imao neki uspeh. Floyd je pokazao umece i lepotu profi boksa...

Neko

pre 6 godina

Još jedan dokaz da je klasični boks tata tuče.Ništa karate, kik boks, martial, mma..
(mašina za batine, 27. avgust 2017 09:13)

Kakav bre dokaz? Neka bude revans u oktagonu po mma pravilima da vidis sta su batine i krv do koljena.

njemanja

pre 6 godina

ovo je turbo folk svetskog boksa, marketing, promocija, rejtinzi, klikovi...

Ako zelite pravu borbu, uskoro boksuju Kanelo Alvarez i Genadij Golovkin

Kako

pre 6 godina

Smesan sve ispade .Videlo se i nakon prve dve runnde da Majveder moze to jako brzo da zavrsi .Malo je produzio zbog piblike .Cela ideja je glupa jer mma borac nema sta da trazi pod ovim pravilima protiv boksera ,pogotovu ne proti tako iskusnog kao sto je Mejveder .Irac je sad dobio debele pare ,kakve su nepojmiljive u mma valjda ce se sad smirigi na neko vreme .

ja

pre 6 godina

Za ove sto se loze a mma, boks je fer borba, cista birba pesbicama po utvrdjebim pravilima. MMA nije fer borba, nije cista borba, ako protivnik izgubi ravnotezu i padne ili se oklizne a ti krenes da ga gazis to nije postena borba. U boksu se vidi ko je bolji borac.

Mare

pre 6 godina

Zalim ljude koji su se potpalili da je ova borba bila regularna. Da li mislite da bi neko ko ima rekord 49-0 dozvolio da kao bokerska legenda u svojoj kategoriji izgubi najverovatnije poslednji mec u karijeri od nekoga ko nema ni jedan oficijalni box mec u karijeri. To je cist sou biznis. Citam vec nedeljama kako se ljudi loze na ovu vest, podrzavajh obojicu i prepiru se na sajtu. Ljudi od ovog meca zaradili milione i milione.

Don King

pre 6 godina

Nivo fizicke spreme profi boksera 10X najmanje iznad UFC. Naravno mislim prilazan u borbi od 12 rundi. Rucna tehnika profi boksera najmanje X 20 iznad tehnike UFC boraca. Nivo prof boksa ukupno 30 X najmanje iznad UFC. I jos ono da dodam gledano po zaradamo, profi boks placeniji oko 300 X vise od UFC.Bravo Floyd...

PeroTreger

pre 6 godina

@ Prava najava za ono što svi željno iščekujemo sledeće godine, a to je duel LeBrona i Mesija u odbojci na ledu po teniskim pravilima. Očekuje se atraktivan meč sa puno cepelina i uplivavanja. Mesi je najavio da se ne plaši LeBrona u parteru, dok je LeBron izjavio da Mesi iako baca koplje bolje, ima šanse za pobedu, pošto su ga spremali Isinbajeva i Majkl Felps. Očekuje se neizvestan meč, ali svi znamo da Nemci uvek pobedjuju!
(Djubre, 27. avgust 2017 09:05)
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA, to pod jedan, pod dva, apsolutno i predivno objašnjeno stanje u savremenom sportu generalno...

haha

pre 6 godina

Ako ste pomislili da će ova borba biti smešna, grdno ste se prevarili!

Bila je još jedno 26 puta smešnija nego što možete i da zamislite!

Boks je umetnost

pre 6 godina

Još jedan dokaz da je klasični boks tata tuče.Ništa karate, kik boks, martial, mma..
(mašina za batine, 27. avgust 2017 09:13) # Link komentara

Cuj ovo, pa da su se borili po MMA pravilima video bi onda ko je tata tuce. Svako je u svojoj disciplini tata.
(xxx, 27. avgust 2017 09:46)

A ko je terao McGregora da izlazi u bokserski ring. Pare su ga naterale. Racunao je "dobicu batine al' cu bar dobro da ih naplatim". Ovaj mec je bio njegova ideja i njegovog menadzmenta a ne Mejvederova. Mejveder je ovaj mec mogao u prvoj rundi da zavrsi, ali se dogovorio verovatno sa organizatorima da pusti ovog ulicnog udaraca McGregora da "izdrzi" do 10 runde. "The Show must go on" bila je deviza.

Raymond

pre 6 godina

Da da nokautirao, u boksu u MMA bi ga irac ubio od batina..
Mekgregor ostaje sampion br.1..
(Aos, 27. avgust 2017 08:14)

Pa ne mislis valjda da bi Mejveder, bokserski umetnik, ikada usao u oktagon? I to ne zato sto se boji, nego zato sto za tu klanicu ima dovoljno drugih budala.

Старац Исаија

pre 6 godina

Ово је отприлике као да Голден Стејт игра фудбал против Јувентуса и изгуби 1:0. Победник јасан, а поражени се није обрукао. Са Флојдом у пензији, остаје да се види хоће ли неки боксерски меч моћи опет да привуче масовну публику. ММА ће наставити да расте, по свој прилици ће Мекрегор поново у октагон пре краја године, иако је синоћ зарадио за 10 живота. И још нешто, превише људи има изразито негативан став према ММА; гомила светских првака у џудоу, рвању, па чак и олимпијских су ММА борци.

vince carter

pre 6 godina

"Dar" i "Mich" vi se ne razumete u ono sto pokusavate da komentarisete,prvo Conor je pokazao samo amaterizam sto se tice Boksa,bio bi zestoko povredjen protiv ofanzivaca tipa ggg,canelo,eubank...Jasno se vidi da se Floyd sprdao i odlagao egzskuciju zbog publike. Druga stvar kazete boks je pao na najnize grane??? Pa boks je tri nivoa vise,ima Joshou,ggg,canela,craforda,warda,lomancenka,garciu,wildera mnoge druge,dok u Ufcu je brdo borbi odlozeno zbog dopinga,povreda,mnogo nezaslizenih title shoot prilika,najbolji borac Jon Jones im drugi put pada na dopingu,pao je i Dos Santos,jedino im Conor donosi zaradu zbog laprdanja,nikada nije branio titulu,kao prirodni velteras borio se u kepec kategorijama itd..Verovali vi ili ne Boks je jos uvek mnogo iznad Ufcaa,sto i zarada govori.

mare

pre 6 godina

CroCop bi iscepio ovog amerikanca kao svinja masan dzak.
(Pera, 27. avgust 2017 12:12)

Sta bulaznis bre!? Mejveder ima 69 a CroCop 106kg. Hrvat bi morao 30kg da oslabi da bi do meca uopste moglo da dodje. A kad bi oslabio, onda bi kompletno oslabio, ne bi mogao da stoji na nogama. Ili ti mozda mislis da bi Mejveder trebao za tu priliku da se ugoji ugoji 30kg, pa da on ne moze da stoji na nogama? Mesas babe i zabe.
(Raymond, 27. avgust 2017 13:01)

Ocigledno je mislio da izadju svako u svojoj kategoriji jedan protiv drugog, sada. :D :D :D
Ja inace mislim da bi Boban Marjanovic razvalio CroCopa u basketu...

čovek iz senke

pre 6 godina

Videlo se da nije Mekgregor bokser, jednostavno se snasao isto kao sto bi se Mejveder snasao u oktagonu, neravnopravna borba ali dobro znalo se da je sou biznis u pitanju.

suba

pre 6 godina

Za kraj,odradio je bolji mec od jednog Pakjaa...toliko o tome. Bravo Conore,zasluzujes postovanje posle svega :clap:
(aca, 27. avgust 2017 08:37)


momak ajd na youtube pa ponovo dobro pogledaj prije nego sto izvalis takvu glupost

Serbissimo

pre 6 godina

Od prvog gonga je bilo ocigledno da je Konoru ovo bila prva profi borba u ringu. Stav, kretanje, gard, sve amaterski. Bila je ovo farsa koja je morala da traje 10 rundi zbog ogromnih para investiranih u dobro upakovanu sarenu lazu.

Alan Ford

pre 6 godina

Ne znam kako neko mote da kritikuje Mejvedera jer ucestvuje u cirkusi ali za vise od 100 miliona dolara a isti bi u svojim malim zivotuma svasta uradili za samo par hiljada dolara. Licemerje na delu.

Max

pre 6 godina

@Aca
"Nema kardio vrhunskog sportiste"?
Nema kardio boksera - a "igra se" boksera.
To je kao da kazes, Bolt je dobro trcao 100m na proslom maratonu, ali covek nema kondiciju - postovanje za prvih sto metara. Tacno se vidi da si MMA ljubitelj. Nije zaradio postovanje nikoga ko se razume u boks. A MMA ljubitelji ga valjda cene i ovako i onako. Covek nije bokser. A May nije napadac, nego counter. Kad je video da nema nista od boksa, a gledaoci dobili 10 rundi, nalupao ga je i to napadacki. Ali dobro, vec pisah - svi zadovoljni. Bar nije prodao mec - verovatno bi ga kladionicari ubili za onakve kvote.

King James

pre 6 godina

Sto mi je drago zbog ovih nalozenih klinaca koji prate Konora na instagramu pa su umislili da ce dobiti boksera po boks pravilima...

Max

pre 6 godina

Mayweather je odigrao taman za sve - borio se kao i uvek - dve runde provere protivnika i izbor koji counter da koristi. Ono poznato, a strahovito brzo - nisko napred, izmicanje, pa dole desno. Kad je video da tu nista nema od kombinacija, ispostovao je i publiku. Prilazio (po prvi put u karijeri, prakticno "napadao") - nigde udarca sa druge strane. I onda pitanje kondicije i pripremljenosti (na koju MMA fanovi u principu zaborave kad pricaju o sposobnostima boksera). Vec citam hvalospeve Connoru, ali mislim da to nema smisla. Floyd nije u najboljim godinama, dolazi posle dve godine pauze. Zamislite GGG ili Canela protiv Connora. Kakogod - Pare za njih. Boks pobedio. MMA borac izdrzao dugo. Svi zadovoljni. A ipak, realno - cirkus!

Travis

pre 6 godina

Koja prevara od meča, toliku lovu su uzeli a dobili smo lakši trening Mejvedera. Nije bilo borbe uopšte, Mekgregor se bar mogao spremiti za 12 rundi, bukvalno nije imao snage da stoji u desetoj rundi a meč je bio baš slabog inteziteta.

Dobrica

pre 6 godina

Ovo je slično onome kada je Roki u drugom nastavku filma izašao na megdan kečeru Hulku. Drugim rečima, apsolutna glupost, sa jedinim ciljem da se uzmu pare ...

antiDebil

pre 6 godina

Apsolutno! I svi su otišli kući srećni i zadovoljni što su gledali spektakl. A kod nas sport funkcioniše na istim principima samo su u pitanju pare poreskih obveznika, dilovanje droge, pištolji, pretnje, jadno okruženje, beda i bedna prezentacija bez ikakvog spektakla. To je proizvod nemaštine i korupcije.
(tamara, 27. avgust 2017 12:36

Navrednija imovina kapitalizma su debili !

Z

pre 6 godina

Ocekivano.Mayweather,iako je mator,ceo zivot boksuje,dok je McGregoru ovo prvi put.I u mnogim MMA borbama se videlo da Conoru ponestaje snage u rukama kad mec ode u kasne runde,a ovde je to presudno.Da su se borili u oktagonu to je vc druga star,ali nije Mayweather izazivao Conora vec obrnuto.

Sandinista

pre 6 godina

Obozavam McGregora, i gledao sam svaki njegov mec, cak imam snimak i njegove prve pobede. Ali ipak nekako mi se cini da je on ovo morao da izgubi. S obzirom da ga pratim odavno, u njegovim ocima sam video da je ovo dogovoren mec, prosto je samo lova u pitanju. Mislim steta, ali izgleda da je tako zaista...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (vlad, 27. avgust 2017 09:46)
A je l' misliš na Mekgregora i u dugim zimskim noćima, kako ga gledaš u oči?

Darko ZG

pre 6 godina

Ovo je bas bio prijateljski mec.Znalo se unapred kako treba zavrsiti.Mayweather se pokazao kao pravi smeker,nije htio napasti od pocetka jer je dobro znao da je ovo jedan veliki show i da su velike pare u igri te da nokaut u prve dvijemrunde ne dolazi u obzir.Na kraju svi sretni i zadovoljni,Mayweather odlazi u povijest kao najuspjeniji boksac(50:0),a McGregor sa velikim saldom na bankovnom racunu.

phil

pre 6 godina

mc gregor nije imao sanse, ni malo... nema tehniku, nema nista, tokom celog meca nije cak ni drzao gard. stice se utisak da je floyd mogao to da resi kad god je hteo stari je to lisac

direkt

pre 6 godina

Da je Mekgregor imao pistolj pobedio bi sigurno! Ovo je za one "dodji u oktagon" ljudi ne brukajte se. Nemerljiva je razlika u svemu vidjenom..Koliko losa rucna tehnika Mekgregora, ja ne verujem da su toliki novac obrnuli sa realno bas tipicnim amaterom...

Terry

pre 6 godina

(qwerty, 27. avgust 2017 10:26)

Flojd smejurija hahahahah i ja ga ne podnosim ali covek nema poraz u karijeri u svojoj kategoriji, izmeren mu je najbrzi udarac u svojoj kategoriji u istoriji, odgledaj par meceva na yt pre nego sto pljujes tako bezveze. McGregora bi sklopio u prvoj rundi ali ovo je show moralo je da se boxuje ovoliko zbog publike koji su placali karte i do 15k$. Dok bi McGregor njega naravno u oktagonu pobedio.

Najboli je opancarev lepak

pre 6 godina

Trebao je sudija da pusti mec dalje da ga ovaj bukvalno unakazi pa nek razmisli dal ce ikada traziti da izadje iz kaveza i udje u ring

brejcha

pre 6 godina

Mejveder je pokazao klasu,zaista sjajan bokser,Konoru svaka cast na hrabrosti,ali svi mi koji smo gledali na ovo onako neutralno,znali smo ishod meca

aca

pre 6 godina

Usao je sa skorom 0-0 i bio predmet sprdnje sto se samog meca tice ,a izgubio je mec kao heroj uzdignute glave koji je zadobio postovanje svakog fana borilackih vestina. :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

Covek bez ijedne runde profi boksa dobije 4 runde od 10 protiv Flojda Mejvedera. U prvoj rundi je zadao udarac kakav Pakjao i Berto nisu uputili za 24 runde boksa protiv Flojda.
Box ne pratim(osim Pakjaa),ali svako ko prati UFC poput mene zna da Conor nema kardio vrhunskog sportiste. Zato je i izgubio mec,da je imao jos malo snage odradio bi svih 12 rundi. Da je izgubio na poene,veci bi on bio pobednik u tom porazu nego sto bi Flojd bio.

Za kraj,odradio je bolji mec od jednog Pakjaa...toliko o tome. Bravo Conore,zasluzujes postovanje posle svega :clap:

Milan

pre 6 godina

Ne razumem ogorcenost pojedinih komentatora.Meni je bio zabavan mec, bolji nego Pakjao svakako.Kazu uzeli pare, meni niko dinara uzeo nije.Kazu cirkus, a sta je moderan sport nego cirkus i predstava?
Ishod je bio ocekivan i bilo je interesantno videti kako se mma sampion snasao u ringu.Svaka cast obojici.

glas razuma

pre 6 godina

Koliko je iritantan taj Mejveder, nekada pozelim da je boksovao protiv Tajsona iz najboljih dana, cisto da ga urnise covek u 3 runde. p.s. znam da nisu ista kategorija.
(IQ 149, 27. avgust 2017 12:09)

Druže, Tajson iz najboljih dana je ovakve likove, samo 30 kg teže, izuvao iz cipela za dvadesetak sekundi!

Mirko

pre 6 godina

Odgledao sam meč i mogu reći samo jedno..:

Ovo je NAJVEĆA SPORTSKA PREVARA VEKA!

Nisam mogao da verujem šta gledam, najobičniju glumu i dogovoren scenario, ne smeju jedan drugog da udare... a kad je publika "zadovoljena" onda je Mejvederu dosadilo i razvalio je glumca (mada je i sam glumio većinu meča).

Bolje da su pustili neke vrestlere, makar bi bilo poštenije.

Srx

pre 6 godina

Ko god je pomislio da ce biti drugacije taj ne zna mnogo u borilackom sportu. Svaka cast Mcgregoru na 9 odboksovanih rundi, posteno ga je zbunio u prve 3-4. Da se kojim slucajem odrzi me u oktagonu bio bi gotov u 1.rundi definitivno. Da je ovo sve jedan veliki cirkus, pa cirkus je, kao i svaki sport danas uostalom...

srb

pre 6 godina

@pera haha kakvo poredjenje, mejveder ima 40god, dve godine nije boksovao i ima oko 65kg. Jel znas koliko ima cro cop? Gledao sam jutros ovaj mec, znao sam da ce biti lose ali spektakl je ipak bio. Od prve runde se videlo da mekgregor nema sta da trazi tu, ne krece se kao bokser prosto, mejveder je mogao da ga zavrsi u prve tri runde iako je 10kg laksi ali potrebe "sporta" su bile takve da mora da traje. Da ga nije nokautirao to bi bio veliki poraz boksa

Karlo Koluči

pre 6 godina

Nije mi nikad bio "simpatičan" Macgregor boks je mnogo kompleksniji sport od UFC(šaketanje pa šta prodje uz to njegovo ponašanje kao pevca sve govori lepo je što je spušten na patos ) sa mnogo više tehnike i zahteva dosta "razmišljanja" zato je i izgubio jer to nema .... Mejveder je pokazao da je bolji i drago mi je da je tako iako čovek ima 40 GODINA izuo ga je iz patika gospodski zato ce otići u penziju kao LEGENDA .

Troll level 100

pre 6 godina

Klasna razlika u tehnici, profesionalizam i amaterizam.Nakon 30 sekundi meca se videlo da je razlika u tehnici " nebo i zemlja". Naravno, da dodam i u fizickoj izdrzljivosti, gde Mayweather mogao jos par ovakvih da istuce, dok je Mekgregor jedva hodao. Uz sve zamislite da su se sastali kad je Mayweatheru bilo 29, a Ircu 40 leta? Na sta bi to licilo? Flojd, hvala sto si potvrdio klasu, odbranio boks, i tu vestinu, od izmisljenih tucaroskis sportova...
(King Lary, 27. avgust 2017 08:13)
Malo lupetas ali dobro. Gregor je dosao na njegovu teritoriju i ocigledno je bilo da ce da izgubi. Potpuno druga prica bi bila da nije u ringu i po pravilima boksa.

napokon

pre 6 godina

Napokon. Neshvatljiva mi je popularnost muckalice zvana mma... Ima logike kao kada bi postojali "mix football sports''. Izmisljotina prepaljenih skorojevica zeljnih slave i novca preko noci.

iki

pre 6 godina

Konor nema dobar kardio i to je moglo da se vidi u svakom MMA meču koji nije uspeo da dobije udarcima na pocetku meču. Revanš protiv Nate Diaza je najbolji primer za to i 5.runda kada ga Nate, koga je pre toga 3 puta slao na zemlju., udara kao vreću i baca po oktagonu. Flojd je sa 40.godina u duplo boljoj kondicij.

gorango

pre 6 godina

mec je bio cisto "s..nje". Sa onakvim gardom, rasirenih ruku, da je Mejveder hteo nokautirao bi ga u dve runde ako ne u jednu. Cista namestaljka, cirkuz je trajao koliko je trebalo da se opravdaju ogromne pare i cim je Mejveder poceo ozbiljno da boksuje kraj price.

xxx

pre 6 godina

Realno ovom Ircu treba skinuti kapu samo iz razloga sto je izasao u ring, mada, dobro, bila je tu velika lova u pitanju. Sto se tice pruzenog to je ispod nivoa amatera. Kondicija nula, udarci mlitavi i nedozvoljeni, uz sve to celo vreme drzao spusten gard, kao da je on dominirao u mecu ...

Vladan Grujić

pre 6 godina

U Americi je sve veliko pa i gluposti poput ovog "boks-meča". Organizatorima i "bokserima" sve čestitke na zaradi. Dok je ovaca, biće i vune ...

Nidza

pre 6 godina

(mich, 27. avgust 2017 11:33)

Toliko si bistar da nisi shvatio da bi ga Mejveder patosirao u prvih nekoliko rundi da je hteo, zaboravio si da je ovo sve zbog novca ...

Tiessen

pre 6 godina

J***ga, McGregor dobio sina pa ko veli daj da ga obezbedim. Jednom vise ili manje dobiti batine...ma ko te pita, ako se dobro placa. Vise je ovim jednim mecom protiv dr. Mejvedera zaradio nego sto je zaradio u onim kavezima.

menjam sobnu lampu za dvosobnu

pre 6 godina

Skidam kapu mek gregoru kao borcu i sportisti,al je zalutao u sport.mislim da bi ga daleko losiji bokseri glatko pobedili u boksu naravno...ne razumem ni kako je doslo do ovog meca...nekad se moralo dobro truditi,imati more meceva da i dobrih batina dobiti i dati,da uopste dodjes u priliku da se boris za titulu svetskog sampiona.ovo veze nema sa boksom i sportom kao takvim uopste...mec katastrofa...bokser sa napadackim stilom bi ovo resio u prvoj rundi,kao sto bi verovatno mek gregor to resio u mma,koji je mozda za nekoga atraktivniji od boksa,al svakako nije lepsi,bolji i pametniji sport...boks je nekada bio umetnost,danas ne postoji,ko je kriv,ne znam,a nije vise ni bitno...tuca je uvek bilo,sto na ulici,sto u kafani,al boks je sport,bio...

Sale

pre 6 godina

Mekgregor je jurio ovaj mec, prozivao mejvedera, pricao da ce ga ubiti u ringu, busao se u grudi i stalno nesto prozivao. Verujem da je to uradio zbog para u neku ruku jer je sad uzeo vise nego za ceo zivot u mma, ali opet on je zeleo ovu borbu. Flojdu nije trebala i sve vreme je delovao kao da je siguran u sebe 100% i manje vise cutao na sve prozivke. I drago mi je sto je pobedio. Ovaj kikirez nije cak ni najbolji mma borac danas. I mladji je vise od 10 godina i veci raspon ruku i iskreno sam mislio da je bolji borac. Znao sam da ne moze da pobedi ali mislio sam da je bolji borac...

Mladen Mladenović

pre 6 godina

J***ga, McGregor dobio sina pa ko veli daj da ga obezbedim. Jednom vise ili manje dobiti batine...ma ko te pita, ako se dobro placa. Vise je ovim jednim mecom protiv dr. Mejvedera zaradio nego sto je zaradio u onim kavezima.
(Tiessen, 27. avgust 2017 13:42)
---------
Obezbediti sina je tipičan srpski običaj. Kažu "rešio je i pitanje unuka"?! Valjda sinovi i unuci treba da bleje u plafon, ili da se drogiraju. Šta će raditi sinovi i unuci ako im "prepametni" predak reši "pitanje"?! Na zapadu postoji sasvim drugačiji odnos prema deci. Uče ih da rade, šalju ih na mesta gde mogu nešto da privrede, rade po restoranima i farmama za džeparac. Kod nas to bilo blam za "uspešne" roditelje?! Zar sin da im radi,m poslove koji su namenjeni ljudima nižeg ranga?! Prema tome MCGregor ovu borbu sigurno nije odradio za sina veća za sebe, niti će taj sin da vegetira i čeka da mu tata "rikne" kako bi mogao da dokusuri ono što je on stekao.

Старац Исаија

pre 6 godina

Vi sto branite irca....stvarno,ali stvarno...nemate pojma Covek 28 godina...Flojd 41. I ovaj nema snage nakon 4 runde. Ne kazem da je sve to odradjeno da se uzme lova itd. Ali ovaj stari flojd bi tukao irca i u ufc kada bi imao samo 3 meseca da se pripremi. A Mekgregor ne bi tukao flojda ni da se priprema 3 godine za boks mec. Svi uzeli pare...budalasi platili da gledaju cirkus...i svi zadovoljni. (aj, 27. avgust 2017 20:19)

У боксу и у ММА се ангажују мишићи и тело на потпуно различите начине. Конор да има 10 година, не може да се спреми за 12 рунди бокса. Професионални боксери почињу каријеру боксујући 6 рунди, потребне су године да се добије лиценца за борбу од 12. Исто тако, Флојд никада не би могао да се физички спреми за ММА борбу, лоу кикове, ударце у колена или лактове у главу. Да не помињем вештине које ММА борба захтева.

Milos

pre 6 godina

Konor se NIJE obrukao. Mejveder ga je dobio na iskustvo ali se Mekgregor sasvim solidno pokazao u svojoj PRVOJ profi box borbi.
Mnogi bi voli da je ovo ličilo na Roki v Krid 1 ali ovo je stvarnost. Sve u svemu, Mejveder najbolji, Konor solidan za suštinskog noob-a u bokserskon rongu.

Mladen Mladenovic

pre 6 godina

Bilo je neozbiljno ali kada je novac u pitanju sve je prihvatljivo. Malo cirkusa za ogroman novac. Naravno "ovce" su oni koji nisu shvstili da je cilj obog "super spektakla" samo nacin da ih "osisaju". Predstava nije bila ni na nivou boks meca dva palanacka kluba. "Bitka" je namerno tempirana da se okonca negde pred kraj kako bi "ovce" pomislile da su prisustvovale nekom krupnom sportskom dogadjaju. Ovo bih mogao da definisem nasledeci nacin ; "Gde si bio? Nigde", "Sta si radio? Nista"?!

HanSolo

pre 6 godina

Američki cirkus za glupe.. Da se uzme pare i to je to.. McGregor nije nikad mogao da ugrozi ni jednog boxera.. Nema tehniku ni jačinu u udarcima.. Još jednom kažem, samo još jedan američki novčani špektakel za glupe i neupućene.. Kao j-lo.. Zato su amerikanci tu gde jesu.. Oni znaju kako da uzmu pare ljudima..

Owen

pre 6 godina

Meč je očekivano dobio bokserski šampion ali očekivano bez spektakularnog nokauta je Mejvejder nikada i nije bio nakauter on je odličan defanzivac i kontraš i to je stil koji generalno ne privlači publiku dok sa druge strane vidim da ljudi uopšte ne poznaju MMA kao sport, to je sport današnjice i budućnosti najopasniji borilački sport na svetu gde momci uče udaračke tehnike boks kik boks rvanje i dziu dzicu borba se odvija po pravilima dakle nije ulična tuča u pitanju borci su kompletni jer rade i u klinču i u parteru a najteže je upravo naučiti da kombinujete ove veštine da spajate kombinacije udaraca sa obaranjem, a što se kondicije tiče prosto drugačiji su treninzi jer nije Mejvejder spremniji već je spremniji za boks da su na primer rvali dva minuta pa ustali Mejvejder bi prvi izgubio snagu pa ne bi mogao ni da radi dalje meč što je i normalno, dok je Konor za taj vid meča spremniji, sve u svemu da se ovi momci nađu na bojnom polju kao dva borca bez oružja Mejvejder bi ležao posle jednog minuta na zamlji verovatno polomljene ruke ili ugušen što znači da je MMA kompleksniji sport i da su MMA borci svakako savršeniji borci od boksera.Inače ne volim previše Konora ali je daleko hrabriji od Mejvejdera koji realno sa skorom koji ima nije smeo da dozvoli da ovaj meč traje više od tri runde a on još kalkuliše pa u prve tri runde nije zadao čist udarac malo je reći da me on ni malo ne impresionaira.

Nikola

pre 6 godina

Obozavam McGregora, i gledao sam svaki njegov mec, cak imam snimak i njegove prve pobede. Ali ipak nekako mi se cini da je on ovo morao da izgubi. S obzirom da ga pratim odavno, u njegovim ocima sam video da je ovo dogovoren mec, prosto je samo lova u pitanju. Mislim steta, ali izgleda da je tako zaista...
(vlad, 27. avgust 2017 09:46)

Boze, da li si ti normalan? Ne bih rekao.

Eugen

pre 6 godina

Ja se iskreno i zacudio u početku kako će mma borac protiv vrhunskog boksera, a po bokserskim pravilima... Mislio sam da će biti neka mešavina i jednog i drugog sporta kad je meč zakazan, ali kad sam video da će biti samo po bokserskim pravilima, jasno je bilo da se radi o parama... Čist rijaliti!!!
(Neko@, 27. avgust 2017 11:47)

Mejveder je insistirao da borba bude po bokserskim pravilima. To je logicno posto Mejveder nije ulicni, o izvinite, hteo sam reci MMA borac, ali je nudio McGregoru, ako hoce, da navuce svoje MMA rukavice. Mejveder je toliko bio siguran u sebe, tj. da ovaj ne moze ozbiljno da ga ugrozi da mu je cak i to ponudio.

Ja

pre 6 godina

Smešno. Podvala. Mejveder je mogao da ga nokautirao kad god je hteo. Ovoliki spektakl i toliki novac u meču pravog bokserkog šampiona i čoveka koji nema ni jedan profesionalni meč iza sebe. Bio je toliko nemoćan pokušavajući da pronađe udarac koji i nije po pravilima boksa.

Fizikaner

pre 6 godina

Vidi se da se Flojd vratio iz penzije, ali i dalje je prepoznatljiv po hodu i kretnji. I naravno po udarcima, nema tu neke zestine, ali pogadjaju metu, to.je bitno. E sad bih volio da vidim revans u oktagonu. Ali da Konor pusti jednu rundu Flojda kao sto je ovaj njemu dao fore 10rundi da ga ne.obruka.

kögel TIR.

pre 6 godina

S jedne strane imas amerikanca koji je na svom terenu pristao da ucestvuje u ovoj predstavi .. dok sa druge strane imas jednog istetoviranog klempavog irca koji nema blage veze s mozgom sta je uopste boks .. Ne zna blenta ni gard da drzi i kada sve to saberes amerikanac cupkao 9 runde i ajmo u 10-oj rundi da ti padnes dole momak nemas veze sa zivotom .. Onaj ko je osmislio mma sport taj je jedan degenerik klasicni kakav je to sport daj da uzmem lopatu i da stapkam protivnika .. ispod nivoa treba da bude nekom profesionalnom bokseru da boksuje protiv ovakvog klovna. E sad to sto smo mi napaljen narod i glup pa se palimo na ovog chempu koji je klasicna reklama a ne pratimo profesionalne stvari to je nas problem ..

Ringcaser

pre 6 godina

Ne razumem novinare koji verovatno nisu podigli nista teze od misa na kompu da ovoliko omalovazavaju Mekgregora.
Covek je izasao na Megdan najboljem svih vremena i koliko god da je sve bilo samo show, Mekgregor je zadao gomilu dobrih udaraca, kao borac koji se sluzi celim telom, a moze da koristi samo ruke.
To je kao kada bi komentatori sportkluba morali da izadju na crtu najboljem komentatoru skysportsa, koji je na terenu sa sve full opremom, a ovi u studiju, i sad ja kao kazem al nemaju pojma, koliko je bolji ovaj englez.
Malo postovanja za coveka.

navika

pre 6 godina

Treba ubuduce zabraniti ove mix borbe..Eno Dzosua izjavio da bi se borio protiv mma borca u oktagonu ali bez "submision" pravila...daj bre,da udje u oktagon ne bi mma borcu ni trebalo submision...ruka noga koleno lakat...nek Dzosua bira.

stefan

pre 6 godina

pa jednostavno tehnicki je bolji Mejveder. Voleo bih da vidim njih u oktagonu, ali to bi bilo gotovo u prvoj rundi, nek Mejveder tamo okrene ledja kao na ovoj borbi, Mcgregor nije znao sta da mu radi tad, on bi ga verovatno otreskao o pod :D

gg

pre 6 godina

boks je plemenita vestina uvek bio i bice....
MMA,UFC...i slicno je sport za ludake i isklompleksirane tipove kao sto je MCgregor...
po meni ko se bavi sa MMF nije normalan...i video sam kako prolaze takvu nabedjeni tipovi puni sebe,kao ja sam MMF borac najjaci sam,ne moze mi niko nista...a na benzijskoj pumpi ih izlomila grupa klinaca sa motkama,e tako treba sa njima...isto kao sto je Flojd prebio takvu jednu budaletinu,imam ja jednog poznanika koji je krenuo da trenira MMF,lik se totalno promenio,ali na gore!ceo svet je njegov najjaci je,ozb!

Aca

pre 6 godina

Ovo nije ni blizu onog Floyda,vidi se da je potpuno nevazno shvatio mec.Nije cudo sto je boks toliko placeniji od mma,pa Mekgregor nema blage veze sa boksom,covek nema nikakvu snagu u udarcima,a vazi kao za nekog dobrog stand-up mma borca.Smesni Dejna Wajt,kaze Mekgregor je najbolji sprtista svih vremena.Ovom coveku ne dati vise da boksuje,ubice ga neko.

Vinetu

pre 6 godina

Malo gledam komentare i ne mogu da verujem. Covek koji se bavi jednim sportom je pobedio coveka koji se bavi drugim sportom. Zar je moglo biti drugacije. Falili su samo Lebron i Tom Brejdi ipak se obojca bave sportovima sa loptom da igraju kosarku na primer jedan protiv drugog ili americki fudbal. Pa da pogadjamo ko bi pobedio u kom sportu.

Mozda

pre 6 godina

Pa mogu li ljudi biti toliko nepismeni i maloumni?? Lepo je sto volite omalenog sampiona, ali nema smisla podcenjivati ljude koji se bave mesovitim borilackim vestinama. Iako licno vise volim K1, ne mogu da ne priznam da su mma borci vitezovi a ne tabadzije. Svi vi znate da komentarisete a trecinu njihovog treninga ne bi odradili ni za 5 zivota. Conor se, kao neko ko nema profi boks borbu, nije osramotio, za razliku od njega, omaleni sampion je pokazao sta znaci dosada i smor od boksa. Majstor je odbrane i defanzive, i to je sve. Mec je bio bolji nego protiv Pakjaa, a tu su se borila dva profi boksera. Tako nesto covek moze da odgleda ponovo samo po kazni. U svakom slucaju, edukujte se malo, a voljeni vam boks buducnosti nema, osim u superteskoj.

nikola919kg

pre 6 godina

Tehnicki nokaut,sudija je prekinuo mec.Malo preteran tekst ''Flojd izudarao McGregora.'' Nije, takticki je dobio borbu,cekao protivnika da se izmori i na kraju pobedio.To je i sam izjavio posle meca.Ocekivao sam raniji nokaut.Konor je imao vise udaraca nego sto se ocekivalo. Nista specijalno od borbe, Konor je dobio 4runde i jako se dobro drzao, ali veliki umor ga je stigao. Jednostavno bokser je bokser, mma borac je mma borac.U ringu je bilo ovako,u oktagonu bi mma borac ubio boksera. Na kraju krajeva,ovo je sve zbog para i bilo. Previse napucana borba,toliko dugo se pricalo o ovome i sada je kraj,brzo ce se i zaboraviti. Canelo vs GGG je borba koju treba gledati

mich

pre 6 godina

hahaha citam komentare "boksera" i kako su se izlozi, pa ako je bokser toliko dominantan onda je SRAMOTNO da ga je dobio tek u 10-oj rundi, pritom Mek Gregor moze da primi jos teze udarce, ovo je bio pokusaj ozivljavanja boksa koji je spao na najnize grane.
Boks je nekada imao umetnike te vestine ovo danas je presmesno, po UFC pravilima Konor bi ga zavrsio za 45 sek. i pokazao mu da je boks nula.

SS

pre 6 godina

Ja ne mogu da verujem da postoje ljudi koji i dalje pisu NAKAUTIRA!?!? Nokaut kao knock out! Jel toliko tesko?
A sto se tice ove dvojice ne mogu da verujem da neki pisu sad revans u oktagonu itd. Mejveder ovu borbu nije ni trazio i pobedio ga je posteno. Iskreno da je posteno bilo
Bi to ranije gotovo, malo ga je pustao zbog publike i celog sou programa, ali u sustini ga je lako dobio. I naravno da nece on u oktagon, uostalom i sam je rekao pravi muskarci se bore stojeci, ali mekgregor je ovo uradio da bi uzeo vise para za jedno vece nego do sada u celoj mma karijeri. Moze u u penziju sada

menađer

pre 6 godina

Zamislite kad jedan bokser iz pero kategorije može tek tako da rasturi prvaka u MMA, koliko je MMA onda smešan i namešten sport, kao i američko rvanje?!

Roy Jones Jr

pre 6 godina

Jasno je da Mekgregor nije Bokser,ali opet ovo je bruka za jednog ipak profi MMA borac,covek niti ima snage u samom udarcu niti ume da udari,prosto ne mogu da se otmem utusku da bi bolje prosecni ulicni tucaros u ringu udario Flojda od njega...Uglavnom ovo je prevara veka.

qwerty

pre 6 godina

Flojd je smejurija bokser, konor nije bokser, a ovo je bilo toliko jadno, bedno. Zbog ovolike kolichine novca u mnogim sportovima, sport propada. Bash su interesantni oni koji su gledali prenos.

Tiessen

pre 6 godina

Komšija u zgradi buši nešto od 8h ujutru u nedelju!!!!! Eto, nemam kome da se požalim, šta ću...
(Zohan, 27. avgust 2017 08:46)

Srpska svakodnevnica. Sledeci put busi i ti nesto u nedelju, ali pocni u 6h.

IQ 149

pre 6 godina

Koliko je iritantan taj Mejveder, nekada pozelim da je boksovao protiv Tajsona iz najboljih dana, cisto da ga urnise covek u 3 runde. p.s. znam da nisu ista kategorija.

palop

pre 6 godina

Ocekivan ishod. Mejveder mu je prepustio inicijativu u pocetku i stisnuo ga kasnije kad je ovog vec stigao umor. Razlika u kvalitetu je bila ocigledna, ali mislim da se Mekgregor dobro pokazao, uzeo je prvih par rundi, zadao dosta udaraca i pokazao srce na kraju kad ga je Flojd uhvatio u masinu.

xxx

pre 6 godina

Gledao sam preko strima nesto malo pocetak i cini mi se da se na pocetku Irac dobro drzao, bio je na distanci i solidno udarao. Sad sam pogledao ovu zadnju rundu i vidi se da nema snage za ceo mec, one udarce necu ni da komentarisem, obicne frljoke, ko moja baba da udara ...

TheTruth

pre 6 godina

Ocekivano, Floyd se bavi s boksom otkad zna za sebe i 49 puta je pobedjivao drugih profesionalaca u ovom sportu koji su isto tako godinama trenirali. Uvopste nije bilo nikakve sanse da on izgubi od Connora ko nije ni amater sto se tice boksa. Golovkin vs Alvarez, the real FOTY.

samo jednu struju gorim

pre 6 godina

Smejurija,majke mi,znaci Conor je toliko smesan bio juce,realno gledano,pa boks je ipak malo "elegantniji sport",od onog divljackog MMA...

VladaNS

pre 6 godina

U svakom slucaju, edukujte se malo, a voljeni vam boks buducnosti nema, osim u superteskoj.
(Mozda, 27. avgust 2017 14:30)

Bolje da se ti edukuješ, superteška kategorija ne postoji... MMA borci su jednostavno potpuno inferiorni po svemu u odnosu na boks i velika je sramota što je 11 godina stariji borac u daleko boljoj kondiciji od lika koji valjda trebalo da predstavlja ono najbolje od UFC-a.

Buki

pre 6 godina

Svi koje imalo prate boks trebalo je da znaju da Megregor nije imao sanse ipak neka njegova sansa je bila u pocetnim rundama gde je imao snage i on se uglavnom bori u tri runde u mma u svakom slucaju dobro je za boks sto je pobedijo Mejveder zamislite da je pobedijo Megregor onda bi svaka budala iz mma trazila mec sa profesijonalnim bokserima.Sto se tice Mejvedera i u njega sam razocaran sto kao veliki sampion prihvata da ucestvuje u ovakvim cirkusima ok velike su pare u pitanju ali netreba da se spusta tako nisko ovo mu nije prvi put da ucestvuje u nekom cirkusu https://www.youtube.com/watch?v=jcaLKR7V9M8

marlone

pre 6 godina

@Još jedan dokaz da je klasični boks tata tuče.Ništa karate, kik boks, martial, mma..
(mašina za batine, 27. avgust 2017 09:13) # Link komentara
Gledaj ovog,pa normalno da je boks jaci kada se tuces po pravilima boksa i mozes samo ruke da koristis.Mayweather bi se upiskio u gace kad bi usao u oktagon i morao da se bori po MMA pravilima.
(Z, 27. avgust 2017 10:03) Zar u MMA ima pravila...

Najboli je opancarev lepak

pre 6 godina

I posle strucnjaci objasnjavaju nema namestanja zbog kladionica i sponzora pogledajte ko je obezbedio mec smesno a tenis je ove godine najvise pretrpeo zbog istih

qqe

pre 6 godina

Da sudija nije prekinuo mec, usledilo bi unakazivanje doticnog....Pogledajte snimak kada Floyd zauatavlja svoj krose koji bi Irca poslao u bolnicu Koja velicina od sportisre...

Neko@

pre 6 godina

Ja se iskreno i zacudio u početku kako će mma borac protiv vrhunskog boksera, a po bokserskim pravilima... Mislio sam da će biti neka mešavina i jednog i drugog sporta kad je meč zakazan, ali kad sam video da će biti samo po bokserskim pravilima, jasno je bilo da se radi o parama... Čist rijaliti!!!

Djole***

pre 6 godina

Svaka čast Conoru, toliko dugo je bio konkurentan, držao se koliko je mogao, tek na samom kraju je posustao, u sportu koji nije njegov matični. Floyd u oktagonu ne bi izdržao 3 minuta... Šampionski se oprstio, veličanstvena karijera, na kraju je i sam odao počast protivniku... Bio je SPEKTAKL! Hvala vam momci, nisam zažalio sto sam ustajao, i što sam sada na poslu koma. Srećno u penziji The Money!

dr mr

pre 6 godina

(King Lary, 27. avgust 2017 08:13)

I ti sad pises smejurije "tucaroskih sportova". Sta je boks nego tuca? Cilj ti je da nokautiras protivnika, izdeformises mu facu, slomis nos, itd.
Boks je samo jedan aspekt MMA, jednodimenzionalni nacin borbe. Samo nazalost postoji granica u ljudskim sposobnostima te dobar MMA borac ne moze da usavrsi jednu borilacku vestinu, moze eventualno jednu, zato je i rezultat bio takav kakav je bio. Ircu bi bila potrebna samo pravila iz kik boksa da ovog razbije u jednoj rundi, u MMA bi borba trajala manje od minute. Sve ovo je bio cirkus da bi mnogi ljudi, ne samo ova dvojica, dosli do nenormalne kolicine para.

Bb

pre 6 godina

Sve kapiram, da se napravio rijaliti da uzmu lovu, da je borba završena u 10oj rundi zbog publike, sve je to jasno. Ono što je ovdje sporno, da mcgregor kao veliki šampion iz tog meni odvratnog ali činjenično najkompletnijeg sporta dodje ovako 'spreman' i pokaže 'ovoliko'... pa ovo je ozbiljna sramota. Sve smo vidjeli samo ne borbu ! Takođe ovaj penzionisani profitmejker je mogao bar da mu priredi suroviju turu u svom borilištu ali Kada se novac pojavi u sportu on svakako dobija prioritet. Jajare, ne šampioni !!

coki

pre 6 godina

King Lary...haha,pa druze da su se borili u MMA oktagonu ne bi Mejveder izdrzao ni 3 minuta,u tome je poenta,borili su se u Mejvederovom sportu,ludi Irac je izdrzao 10 rundi mlacenja,mozes li da zamislis da Mejveder pristane na borbu u oktagonu sa Konorom?naravno da ne,jer bi posle 3 minuta ispustio dusu od umora i batina.Naravno da bi svako od njih dvojice pobedio u svom sportu ali je za respekt sto je Konor izdrzao 10 rundi bez ikakve bokserske tehnike,i nije Flojd odbranio boks jer je ovo i bio bokserski mec,da su se borili u mma i da je Flojd pobedio svojom tehnikom onda bi se moglo reci da je odbranio boks.

vlad

pre 6 godina

Obozavam McGregora, i gledao sam svaki njegov mec, cak imam snimak i njegove prve pobede. Ali ipak nekako mi se cini da je on ovo morao da izgubi. S obzirom da ga pratim odavno, u njegovim ocima sam video da je ovo dogovoren mec, prosto je samo lova u pitanju. Mislim steta, ali izgleda da je tako zaista...

Vlada

pre 6 godina

Прије бих рекао Господе узми ме одмах , него што бих као уфц шампион дозволио једном оваквом лику којем бих у кавезу сломио и руке и ноге за минут да ме накаутира под његовим правилима и то само због новца ! Ето толико.

Z

pre 6 godina

Još jedan dokaz da je klasični boks tata tuče.Ništa karate, kik boks, martial, mma..
(mašina za batine, 27. avgust 2017 09:13) # Link komentara
Gledaj ovog,pa normalno da je boks jaci kada se tuces po pravilima boksa i mozes samo ruke da koristis.Mayweather bi se upiskio u gace kad bi usao u oktagon i morao da se bori po MMA pravilima.

hmm...

pre 6 godina

silovanje boksa u korist show business-a kao sto je komentator par puta rekao. Probudim se u pola 5 da bih gledao, mec pomeren za sat vremena. Na kraju Conor da je hteo, trebao je probati u prve 4 runde, ovaj omrazeni samo ga sacekao da se umori da bi ga umlatio. Inace, Conor fantastican kontra napad, Flojd ga udara kroseom ovaj levom vraca isto, dok prima udarac.

Robin Hud

pre 6 godina

Nije imao šanse, ovo je kao da Kristijano Ronaldo proba da igra košarku.

Ipak iako mu je ovo prvi bokserski nastup u karijeri, izdržao je 10 rundi protiv boksera koji ima skor 49-0, posle ove 50-0. Svaka čast na tome.

Bolji mi je ovo bio meč nego Mayweather vs Pacquiao.

Nikola

pre 6 godina

@satelit

Konor je dobio 30 miliona, ne 100. A koja je razlika između 30 i 100 miliona dolara, pitate se?

Pa neverovatnih $70 miliona dolara! :)

Samo teatralno i bahato breeee

pre 6 godina

A što je još i najgore, vidim da su se ljudi primili i ovo komentarišu kao ozbiljan meč! Jel vi shvatate da je ovo bio samo cirkus i to očajno odglumljen?
(Mirko, 27. avgust 2017 10:55)

Kad vec pametujes, mogao si reci da je ovo bio obican teatar, jer u teatru se glumi, a ne u cirkusu.

Aca

pre 6 godina

Mekgregor nema nikakvu snagu u udarcu,a naivni mislili da bi mogao slucajno da nokautira Mejvedera,koga nisu mogli ni takvi udaraci da obore kao sto su Mozli,Corales,Castiljo,Dzuda,Markez,Pakijao,Alvarez,Coto,De la Hoya,Majdana itd...Lepo se videlo da Mejveder nije cak ni mec shvatio ozbiljno,verovatno se vrlo malo pripremao za mec.Mekgregor da bude zahvalan sto postoji Mejveder,jer u suprotnom ovolike pare u zivotu ne bi zaradio od MMA borbi.

jerkovic

pre 6 godina

Floyd Mayweather - UMETNIK. Sa ovakim laikom, koji ne zna bukvalno nista o boksu, maestralno plesati, eskivirati, po malo udarati, i onda u 10 rundi ( 100% je to nekom ranije najavio) premlatiti ovog cirkuzanera, moze samo kralj, kakav ovaj sjajni sportsmen i jeste. Majstore, kapa dole...

Milos

pre 6 godina

(chemistry, 27. avgust 2017 10:32)

Boks je sport bote, sto si toliko zapenio, sport kao sto je fudbal i svaki drugi. Imas zesci problem?

Dorcolac bez rukavica

pre 6 godina

...Dva neobrazovana i duhovno siromasna bica tuku jedan drugog po glavi...
a trece neobrazovano bice koje je dizajniralo pojas sa hiljadama brilijanata,safira i zlata, stavi na pojas i zastavu SFRJ! Levo od slova WBC desno od zastave Slovacke a levo od Kolumbije i Ceske (Cehoslovacke?).
Ameriko i Bogu si teska!
Mogli bi i da pustite komentar, da oni sto su bdili celu noc zbog namestaljke vide bar neku vajdu od toga.

zardoz

pre 6 godina

@Radulovic, Chicago

Kapitalizam funkcionise po principu Hleba i cirkusa, uz dobru zaradu onih koji organizuju cirkus. Eksploatise se masovna zelja za "dogadjanjima" i maligna plitkoumnost koju sistem sve vise podstice. Nisam ljubitelj komunizma, ali ni kapitalizam nije bajka. Istina je da se lakse podnosi uz pomoc cirkusa i six pack (kome je to vrhunac zabave). Uz pomoc droga slika zivota u kapitalizmu postaje sve ruzicastija. Naravno da je lakse ziveti gledajuci namestene spektakle, ali to ne opravdava sistem koji je daleko od idealnog isto kao i komunizam na nacin kako je bio postavljen.Svako ima pravo na licno misljenje o svemu, ali treba biti objektivan u procenjivanju stvarnosti i misljenja drugih.

Raymond

pre 6 godina

Ja inace mislim da bi Boban Marjanovic razvalio CroCopa u basketu...
(mare, 27. avgust 2017 13:33)

...a Nole u tenisu...cak i Nole.

slavija

pre 6 godina

"...E sad to sto smo mi napaljen narod i glup pa se palimo na ovog chempu koji je klasicna reklama a ne pratimo profesionalne stvari to je nas problem .."
(kögel TIR., 27. avgust 2017 14:25)

Niti smo mi smislili taj sport, niti se meč održao kod nas, niti je bilo ko od njih dvojice naš. Ceo Svet se "pali" na MMA i ceo Svet je gledao meč. Ali bez obzira na to, tebi su Srbi glupi i napaljeni.

Milos

pre 6 godina

To se znalo, mec zbog love, malo iscenirano da se odboksuju sto vise rundi, Mejveder bi ga nokautirao mnogo ranije ali nije zbog show-a, McGregor bi Mejvedera u oktagonu prosto, jer ono kad mu je jutros Mejveder okretao potiljak tu bi bio kraj, moze ko sta hoce da prica za Mejvedera covek je majstor svog zanata a i nema dzabe 50-0, McGregor me odusevljava koliko udaraca moze primiti, onde gde je sudija prekinuo ladno bi ovaj mogao da ga tuce jos dve runde spustenim rukama, kao da udaras u neki dzak, strasno. Lepo je bilo videti ovo ali opet cista namestaljka.

coki

pre 6 godina

jel iko misli da ce Mejveder imati .... kao Konor pa da kaze,moze revans ali u MMA?naravno da nece i naravno da nema.10 rundi mu je trebalo da tehnickim nokautom dobije lika koji je ukupno imao jedan sparing boskerski mec u zivotu.

Radulovic, Chicago

pre 6 godina

Gospodo, ovo vam je cist produkt kapitalizma.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Arnaut, 27. avgust 2017 10:20)

Pa ti gledaj produkte komunizma, ko ti brani, tj. ko te tera da gledas ovo?

Mislim, komunizam je i propao valjda sto njegove produkte niko nije hteo da koristi/gleda/slusa/jede/vozi/oblaci ........ :)

Ni ovo na cemu pises nije produkt komunizma, vec upravo kapitalizma ..... ali ne smeta ti vidim da koristis.

Dar

pre 6 godina

Ja sam mislio da ce Konor da pobedi. Nisam ocekivao sa onoliko izgubi snagu pred kraj, covek nije mogao da podigne ruke od umora. Toliku fizicku nespremnost nisam ocekivao. Verujem da nije tolika namestaljka i da je stvarno hteo da dobije Flojda, ali nije bio kondiciono spreman.

Vi sto lupetate o tome da "nije bokser", nema boksersku tehniku - pa sta? Sta je bokserska tehnika do gard plus polulucni zamah/direkt. Pravite nauku od tri kombinacije pokreta. Konoru je samo snage u udarcima falilo. Da je onaj aperkat u prvoj rundi bio jaci, mec bi se tu zavrsio.

Nije mi jasan taj pad energije, zaista, to je njega slomilo. Okej, zaradio je pare, ali sumnjam da mu je sladje od pobede i da bi rado menjao to za pobedu.

Dule

pre 6 godina

Mejveder je insistirao da borba bude po bokserskim pravilima. To je logicno posto Mejveder nije ulicni, o izvinite, hteo sam reci MMA borac, ali je nudio McGregoru, ako hoce, da navuce svoje MMA rukavice. Mejveder je toliko bio siguran u sebe, tj. da ovaj ne moze ozbiljno da ga ugrozi da mu je cak i to ponudio.
(Eugen, 27. avgust 2017 12:43)

Izvini molim te dok ti ta pravila t nazivas ulicarskim neki drugi ih zovu realnim, a koja je poenta borilačkih veština ako nisu realne?

Svi ovde znamo da naravno da Flojd nije pristao na "ulicarska" pravila jer je on iznad njih nego zato što nema dve blage veze o dziu dzici i rvanju, nego samo zna boks. Ne kažem da su i jedni i drugi geniji, ali se vidi da je MMA komplikovanija veština jer borci znaju da sastave i prosto proširene recenice pre i posle meča.


Ali najjači su mi ljudi poput tebe koji se prave kako su MAMA neki ulicari a bokseri jel'te gospoda.

Ne tvrdim da su MMA borci neki geniji, ali svaki bokser kada završi karijeru uspe da ne da špuca sve pare nego i da se uvali u dugove, a često pre toga završe i u zatvoru zbog silovanja i zbog toga što isprebijaju nekog u porodici, najčešće ženu

Isto se to dešava i u MMA, ali daleko ređe, a opet niko se ne pravi i zove njih jel'te gospodom.

GM

pre 6 godina

sramota 1 da bivši bokserice ovo moraju da gledaju i kiselo se smeju

sramota 2 da neko ko je bokser prve 3-4 ruke provodi tako što okreće zadnjicu uličnom borcu koji ne sme da ga udara sa leđa po tim pravilima

sramota 3 da neko od 28 godina nema više snage posle 5-6 rundi i ne može da podigne ruke barem dok ga čovek od 4- godine napada

sramota 4 da sudija prekida meč zbog tehničkog nokauta iako se taj borac nije našao na podu ni jednom kamoli brojao mu i ostalo pritom dobio jedan pravi udarac u toj seriji zbog koje je prekinut meč ostalo bilo sve mlataranje

sramota 5 da uopšte ostali profesionalni sportisti ovo prate i čestitaju na ovom cirkusu iako znaju da je to mada su i oni očigledno dobili deo kolača da od ovoga prave pravi bokserski mec

CANELO GGG to je boks i to su bokseri

Coki

pre 6 godina

Navrednija imovina kapitalizma su debili !
(antiDebil, 27. avgust 2017 14:36)

A kako objasnjavas onda navijanje i navijace Zvezde i Partizana kao najvecem spektatklu kod nas? Ili recimo onih koji glasaju za politicke opcije koje otimaju pare od istih tih igraca da bi finansirali ova dva kluba i sebe postavili kao predsednike istih? Ono kada '90ih na dnevniku prozivas oceve svojih glasaca da su dezerteri a danas vodis klub finansiran od para istih tih igraca. A kod nas nema ni k od kapitalizma.

Proleteri svih zemalja...

pre 6 godina

Gospodo, ovo vam je cist produkt kapitalizma.
(Arnaut, 27. avgust 2017 10:20)

Ako je tako, onda kapitalisti svih zemalja ujedinite se.

Blueblueblue

pre 6 godina

Da je Mayweather 10 godina mladji zavrsio bi posao u 5-6 rundi.
49:0 protiv nekog nalozenog sa 0:0, ljudi vole da veruju u bajke.

Eugen

pre 6 godina

Mejveder je insistirao da borba bude po bokserskim pravilima. To je logicno posto Mejveder nije ulicni, o izvinite, hteo sam reci MMA borac, ali je nudio McGregoru, ako hoce, da navuce svoje MMA rukavice. Mejveder je toliko bio siguran u sebe, tj. da ovaj ne moze ozbiljno da ga ugrozi da mu je cak i to ponudio.
(Eugen, 27. avgust 2017 12:43)

Izvini molim te dok ti ta pravila nazivas ulicarskim neki drugi ih zovu realnim, a koja je poenta borilačkih veština ako nisu realne?
(Dule, 27. avgust 2017 14:09)

Dule, ja ti pricam iz iskustva. Odrastao sam u gradu gde su ulicne tuce (a gde da se bijemo ako ne na korzou) bile svakodnevnica. Nikad nisam napadao, ali sam se dobro branio...svim sredstvima. Bilo je svega: Udaraca glavom, laktovima, kolenima, vucenja za kosu...kad protivnik padne dovrsavanje pesnicama. Kao sto vidis, MMA je u Srbiji oduvek postojao. Ipak, nikada ne bih pomislio da je MMA sport.

20 kinte

pre 6 godina

Floyd Mayweather - UMETNIK. Sa ovakim laikom, koji ne zna bukvalno nista o boksu, maestralno plesati, eskivirati, po malo udarati, i onda u 10 rundi ( 100% je to nekom ranije najavio) premlatiti ovog cirkuzanera, moze samo kralj, kakav ovaj sjajni sportsmen i jeste. Majstore, kapa dole...
(jerkovic, 27. avgust 2017 20:20)
Floyd Mayweather JR - odličan bokser, taktika, defanziva, sve, impresivan rekord.
Floyd Mayweather JR - čovek koji kao šampion nije smeo da izađe Pakjau na crtu u Pakmenovom prajmu, nego deset godina kasnije. Verujem da bi, da je imao hrabrosti ili želje, gledali bar dva fenomenalna meča, možda i triologiju koja bi sigurno obeležila dekadu boksa, slična onoj Gati- Vord,
ali ne, on je izjajario.
Floyd Mayweather JR. - bokser koji je pljunuo u lice boksu praveći cirkus. Za velike pare, ali ipak, cirkus. Boks vs. MMA je poniženje i jednog i drugog sporta, za mene koji volim i poštujem boks, najviše mi je žao ovih ljudi koji imaju svoje statuse u boksu a u istoj kategoriji padaju u drugi plan da bi se ova majmunarija naplatila.

aj

pre 6 godina

Vi sto branite irca....stvarno,ali stvarno...nemate pojma
Covek 28 godina...Flojd 41. I ovaj nema snage nakon 4 runde. Ne kazem da je sve to odradjeno da se uzme lova itd. Ali ovaj stari flojd bi tukao irca i u ufc kada bi imao samo 3 meseca da se pripremi. A Mekgregor ne bi tukao flojda ni da se priprema 3 godine za boks mec. Svi uzeli pare...budalasi platili da gledaju cirkus...i svi zadovoljni.

Redo

pre 6 godina

Boks je bas bezveze pogotovo kod laksih kategorija gde ljudi mogu da prezive preko 100 udaraca u glavu. I od tog iscrpljujuceg maratona borba pocne da izgleda kao borba dva pijanca. MMA ma koliko brutalan bio je zanimljivi. Boks bi isto bio zanimljiv kad bi smaljili rukavice i skratili mec.

Vladimir

pre 6 godina

Kako pristrasno napisan tekst. Krivo mi je sto ga McGregor nije pripalio jednim low kickom po onim nozicama, da ovi fosilski ljubitelji boksa mogu jos vise da likuju.

Z

pre 6 godina

Mekgregor nema nikakvu snagu u udarcu,a naivni mislili da bi mogao slucajno da nokautira Mejvedera,koga nisu mogli ni takvi udaraci da obore kao sto su Mozli,Corales,Castiljo,Dzuda,Markez,Pakijao,Alvarez,Coto,De la Hoya,Majdana itd...Lepo se videlo da Mejveder nije cak ni mec shvatio ozbiljno,verovatno se vrlo malo pripremao za mec.Mekgregor da bude zahvalan sto postoji Mejveder,jer u suprotnom ovolike pare u zivotu ne bi zaradio od MMA borbi.
(Aca, 27. avgust 2017 18:27)
Zaradio je vec oko 30+ miliona od MMA borbi,ali ok.

Bosanac

pre 6 godina

Nije mi nikad bio "simpatičan" Macgregor boks je mnogo kompleksniji sport od UFC(šaketanje pa šta prodje uz to njegovo ponašanje kao pevca sve govori lepo je što je spušten na patos ) sa mnogo više tehnike i zahteva dosta "razmišljanja" zato je i izgubio jer to nema .... Mejveder je pokazao da je bolji i drago mi je da je tako iako čovek ima 40 GODINA izuo ga je iz patika gospodski zato ce otići u penziju kao LEGENDA .
(Karlo Koluči, 27. avgust 2017 10:44)Halo napaljeni, pročitaj komentar od Mirka, par poslije tebe...I ti i svi ostali koji komentarišete u tom fazonu ste smiješni do bola...

mich

pre 6 godina

Nidza

Koliko sam bistar, sigurno nije merodavan moj komentar, a to koliko si ti bistar necu da komentarisem.
A ovo je bilo zbog novca????
Aaa pa tek sad sam skapirao, zbog takvih mudraca kao sto si ti boks i jeste tu gde se nalazi...

Aleksa

pre 6 godina

Odličan nastup MekGregora, kvalitetna borba i kvalitetan spektakl. Mejveder odličan i u vrlo dobroj formi. MekGregor slabije kardio pripreme, slično kao u prvom meču sa Dijazom, ali zaista sjajna defanziva i neočekivano dobra tehnička priprema.

Lale gator

pre 6 godina

Za Peru: Gabriel Gonzaga misli da je CroCop najbolji borac na svetu...
Kako je to bio lep mec. I Kevin Rendlman bog da mu dusu prosti, mislio je isto posle 1. borbe sa CroCopom.

King Lary

pre 6 godina

Klasna razlika u tehnici, profesionalizam i amaterizam.Nakon 30 sekundi meca se videlo da je razlika u tehnici " nebo i zemlja". Naravno, da dodam i u fizickoj izdrzljivosti, gde Mayweather mogao jos par ovakvih da istuce, dok je Mekgregor jedva hodao. Uz sve zamislite da su se sastali kad je Mayweatheru bilo 29, a Ircu 40 leta? Na sta bi to licilo? Flojd, hvala sto si potvrdio klasu, odbranio boks, i tu vestinu, od izmisljenih tucaroskis sportova...

vlad

pre 6 godina

Obozavam McGregora, i gledao sam svaki njegov mec, cak imam snimak i njegove prve pobede. Ali ipak nekako mi se cini da je on ovo morao da izgubi. S obzirom da ga pratim odavno, u njegovim ocima sam video da je ovo dogovoren mec, prosto je samo lova u pitanju. Mislim steta, ali izgleda da je tako zaista...

Dar

pre 6 godina

Ja sam mislio da ce Konor da pobedi. Nisam ocekivao sa onoliko izgubi snagu pred kraj, covek nije mogao da podigne ruke od umora. Toliku fizicku nespremnost nisam ocekivao. Verujem da nije tolika namestaljka i da je stvarno hteo da dobije Flojda, ali nije bio kondiciono spreman.

Vi sto lupetate o tome da "nije bokser", nema boksersku tehniku - pa sta? Sta je bokserska tehnika do gard plus polulucni zamah/direkt. Pravite nauku od tri kombinacije pokreta. Konoru je samo snage u udarcima falilo. Da je onaj aperkat u prvoj rundi bio jaci, mec bi se tu zavrsio.

Nije mi jasan taj pad energije, zaista, to je njega slomilo. Okej, zaradio je pare, ali sumnjam da mu je sladje od pobede i da bi rado menjao to za pobedu.

menađer

pre 6 godina

Zamislite kad jedan bokser iz pero kategorije može tek tako da rasturi prvaka u MMA, koliko je MMA onda smešan i namešten sport, kao i američko rvanje?!

aca

pre 6 godina

Usao je sa skorom 0-0 i bio predmet sprdnje sto se samog meca tice ,a izgubio je mec kao heroj uzdignute glave koji je zadobio postovanje svakog fana borilackih vestina. :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

Covek bez ijedne runde profi boksa dobije 4 runde od 10 protiv Flojda Mejvedera. U prvoj rundi je zadao udarac kakav Pakjao i Berto nisu uputili za 24 runde boksa protiv Flojda.
Box ne pratim(osim Pakjaa),ali svako ko prati UFC poput mene zna da Conor nema kardio vrhunskog sportiste. Zato je i izgubio mec,da je imao jos malo snage odradio bi svih 12 rundi. Da je izgubio na poene,veci bi on bio pobednik u tom porazu nego sto bi Flojd bio.

Za kraj,odradio je bolji mec od jednog Pakjaa...toliko o tome. Bravo Conore,zasluzujes postovanje posle svega :clap:

Vlada

pre 6 godina

Прије бих рекао Господе узми ме одмах , него што бих као уфц шампион дозволио једном оваквом лику којем бих у кавезу сломио и руке и ноге за минут да ме накаутира под његовим правилима и то само због новца ! Ето толико.

Djole***

pre 6 godina

Svaka čast Conoru, toliko dugo je bio konkurentan, držao se koliko je mogao, tek na samom kraju je posustao, u sportu koji nije njegov matični. Floyd u oktagonu ne bi izdržao 3 minuta... Šampionski se oprstio, veličanstvena karijera, na kraju je i sam odao počast protivniku... Bio je SPEKTAKL! Hvala vam momci, nisam zažalio sto sam ustajao, i što sam sada na poslu koma. Srećno u penziji The Money!

Djordje Stanojevic

pre 6 godina

Smejurija , klasicna USA manifestacija idiotizma...uostalom nijedan ozbiljan bokser nije poklonio paznju ovom " Djogani fantastiko " mecu, ne racunajuci propalog Tysona koga setaju kao mecku i naplacuju fotke 50$.

mich

pre 6 godina

hahaha citam komentare "boksera" i kako su se izlozi, pa ako je bokser toliko dominantan onda je SRAMOTNO da ga je dobio tek u 10-oj rundi, pritom Mek Gregor moze da primi jos teze udarce, ovo je bio pokusaj ozivljavanja boksa koji je spao na najnize grane.
Boks je nekada imao umetnike te vestine ovo danas je presmesno, po UFC pravilima Konor bi ga zavrsio za 45 sek. i pokazao mu da je boks nula.

Djubre

pre 6 godina

Prava najava za ono što svi željno iščekujemo sledeće godine, a to je duel LeBrona i Mesija u odbojci na ledu po teniskim pravilima. Očekuje se atraktivan meč sa puno cepelina i uplivavanja. Mesi je najavio da se ne plaši LeBrona u parteru, dok je LeBron izjavio da Mesi iako baca koplje bolje, ima šanse za pobedu, pošto su ga spremali Isinbajeva i Majkl Felps. Očekuje se neizvestan meč, ali svi znamo da Nemci uvek pobedjuju!

dr mr

pre 6 godina

(King Lary, 27. avgust 2017 08:13)

I ti sad pises smejurije "tucaroskih sportova". Sta je boks nego tuca? Cilj ti je da nokautiras protivnika, izdeformises mu facu, slomis nos, itd.
Boks je samo jedan aspekt MMA, jednodimenzionalni nacin borbe. Samo nazalost postoji granica u ljudskim sposobnostima te dobar MMA borac ne moze da usavrsi jednu borilacku vestinu, moze eventualno jednu, zato je i rezultat bio takav kakav je bio. Ircu bi bila potrebna samo pravila iz kik boksa da ovog razbije u jednoj rundi, u MMA bi borba trajala manje od minute. Sve ovo je bio cirkus da bi mnogi ljudi, ne samo ova dvojica, dosli do nenormalne kolicine para.

Mozda

pre 6 godina

Pa mogu li ljudi biti toliko nepismeni i maloumni?? Lepo je sto volite omalenog sampiona, ali nema smisla podcenjivati ljude koji se bave mesovitim borilackim vestinama. Iako licno vise volim K1, ne mogu da ne priznam da su mma borci vitezovi a ne tabadzije. Svi vi znate da komentarisete a trecinu njihovog treninga ne bi odradili ni za 5 zivota. Conor se, kao neko ko nema profi boks borbu, nije osramotio, za razliku od njega, omaleni sampion je pokazao sta znaci dosada i smor od boksa. Majstor je odbrane i defanzive, i to je sve. Mec je bio bolji nego protiv Pakjaa, a tu su se borila dva profi boksera. Tako nesto covek moze da odgleda ponovo samo po kazni. U svakom slucaju, edukujte se malo, a voljeni vam boks buducnosti nema, osim u superteskoj.

Redo

pre 6 godina

Boks je bas bezveze pogotovo kod laksih kategorija gde ljudi mogu da prezive preko 100 udaraca u glavu. I od tog iscrpljujuceg maratona borba pocne da izgleda kao borba dva pijanca. MMA ma koliko brutalan bio je zanimljivi. Boks bi isto bio zanimljiv kad bi smaljili rukavice i skratili mec.

Troll level 100

pre 6 godina

Klasna razlika u tehnici, profesionalizam i amaterizam.Nakon 30 sekundi meca se videlo da je razlika u tehnici " nebo i zemlja". Naravno, da dodam i u fizickoj izdrzljivosti, gde Mayweather mogao jos par ovakvih da istuce, dok je Mekgregor jedva hodao. Uz sve zamislite da su se sastali kad je Mayweatheru bilo 29, a Ircu 40 leta? Na sta bi to licilo? Flojd, hvala sto si potvrdio klasu, odbranio boks, i tu vestinu, od izmisljenih tucaroskis sportova...
(King Lary, 27. avgust 2017 08:13)
Malo lupetas ali dobro. Gregor je dosao na njegovu teritoriju i ocigledno je bilo da ce da izgubi. Potpuno druga prica bi bila da nije u ringu i po pravilima boksa.

Neko

pre 6 godina

Još jedan dokaz da je klasični boks tata tuče.Ništa karate, kik boks, martial, mma..
(mašina za batine, 27. avgust 2017 09:13)

Kakav bre dokaz? Neka bude revans u oktagonu po mma pravilima da vidis sta su batine i krv do koljena.

Z

pre 6 godina

Još jedan dokaz da je klasični boks tata tuče.Ništa karate, kik boks, martial, mma..
(mašina za batine, 27. avgust 2017 09:13) # Link komentara
Gledaj ovog,pa normalno da je boks jaci kada se tuces po pravilima boksa i mozes samo ruke da koristis.Mayweather bi se upiskio u gace kad bi usao u oktagon i morao da se bori po MMA pravilima.

chemistry

pre 6 godina

Dva neobrazovana i duhovno siromasna bica tuku jedan drugog po glavi, milioni ljudi gledaju. Nikad veca fama oko spektakla, a nagrada za onog koji je bolje udarao je novac koji 99,9% ljudi na planeti nikada ne vidi. Narod ustaje u 5 ujutru ne bi li propustio neko lomljenje vilice, bacanje u nesvest, sto vise krvi i masnica. Udarajuci se medjusobno, na tribinama se cuju krici, uzvici, urlici, radovanje posle bolnog udarca po arkadi, bradi... Po zavrsetku, svi se vracaju kuci zadovoljni i nadojeni brutalnoscu koja im donosi nekakvo uzbudjenje. Eh, svete, ne da ti se da budes spokojno i prelepo mesto jer im carstvo uma ne daje da te vide kakav jesi.

Owen

pre 6 godina

Meč je očekivano dobio bokserski šampion ali očekivano bez spektakularnog nokauta je Mejvejder nikada i nije bio nakauter on je odličan defanzivac i kontraš i to je stil koji generalno ne privlači publiku dok sa druge strane vidim da ljudi uopšte ne poznaju MMA kao sport, to je sport današnjice i budućnosti najopasniji borilački sport na svetu gde momci uče udaračke tehnike boks kik boks rvanje i dziu dzicu borba se odvija po pravilima dakle nije ulična tuča u pitanju borci su kompletni jer rade i u klinču i u parteru a najteže je upravo naučiti da kombinujete ove veštine da spajate kombinacije udaraca sa obaranjem, a što se kondicije tiče prosto drugačiji su treninzi jer nije Mejvejder spremniji već je spremniji za boks da su na primer rvali dva minuta pa ustali Mejvejder bi prvi izgubio snagu pa ne bi mogao ni da radi dalje meč što je i normalno, dok je Konor za taj vid meča spremniji, sve u svemu da se ovi momci nađu na bojnom polju kao dva borca bez oružja Mejvejder bi ležao posle jednog minuta na zamlji verovatno polomljene ruke ili ugušen što znači da je MMA kompleksniji sport i da su MMA borci svakako savršeniji borci od boksera.Inače ne volim previše Konora ali je daleko hrabriji od Mejvejdera koji realno sa skorom koji ima nije smeo da dozvoli da ovaj meč traje više od tri runde a on još kalkuliše pa u prve tri runde nije zadao čist udarac malo je reći da me on ni malo ne impresionaira.

Najboli je opancarev lepak

pre 6 godina

I posle strucnjaci objasnjavaju nema namestanja zbog kladionica i sponzora pogledajte ko je obezbedio mec smesno a tenis je ove godine najvise pretrpeo zbog istih

kögel TIR.

pre 6 godina

S jedne strane imas amerikanca koji je na svom terenu pristao da ucestvuje u ovoj predstavi .. dok sa druge strane imas jednog istetoviranog klempavog irca koji nema blage veze s mozgom sta je uopste boks .. Ne zna blenta ni gard da drzi i kada sve to saberes amerikanac cupkao 9 runde i ajmo u 10-oj rundi da ti padnes dole momak nemas veze sa zivotom .. Onaj ko je osmislio mma sport taj je jedan degenerik klasicni kakav je to sport daj da uzmem lopatu i da stapkam protivnika .. ispod nivoa treba da bude nekom profesionalnom bokseru da boksuje protiv ovakvog klovna. E sad to sto smo mi napaljen narod i glup pa se palimo na ovog chempu koji je klasicna reklama a ne pratimo profesionalne stvari to je nas problem ..

xxx

pre 6 godina

Još jedan dokaz da je klasični boks tata tuče.Ništa karate, kik boks, martial, mma..
(mašina za batine, 27. avgust 2017 09:13) # Link komentara

Cuj ovo, pa da su se borili po MMA pravilima video bi onda ko je tata tuce. Svako je u svojoj disciplini tata.

Dule

pre 6 godina

Mejveder je insistirao da borba bude po bokserskim pravilima. To je logicno posto Mejveder nije ulicni, o izvinite, hteo sam reci MMA borac, ali je nudio McGregoru, ako hoce, da navuce svoje MMA rukavice. Mejveder je toliko bio siguran u sebe, tj. da ovaj ne moze ozbiljno da ga ugrozi da mu je cak i to ponudio.
(Eugen, 27. avgust 2017 12:43)

Izvini molim te dok ti ta pravila t nazivas ulicarskim neki drugi ih zovu realnim, a koja je poenta borilačkih veština ako nisu realne?

Svi ovde znamo da naravno da Flojd nije pristao na "ulicarska" pravila jer je on iznad njih nego zato što nema dve blage veze o dziu dzici i rvanju, nego samo zna boks. Ne kažem da su i jedni i drugi geniji, ali se vidi da je MMA komplikovanija veština jer borci znaju da sastave i prosto proširene recenice pre i posle meča.


Ali najjači su mi ljudi poput tebe koji se prave kako su MAMA neki ulicari a bokseri jel'te gospoda.

Ne tvrdim da su MMA borci neki geniji, ali svaki bokser kada završi karijeru uspe da ne da špuca sve pare nego i da se uvali u dugove, a često pre toga završe i u zatvoru zbog silovanja i zbog toga što isprebijaju nekog u porodici, najčešće ženu

Isto se to dešava i u MMA, ali daleko ređe, a opet niko se ne pravi i zove njih jel'te gospodom.

Aleksa

pre 6 godina

Odličan nastup MekGregora, kvalitetna borba i kvalitetan spektakl. Mejveder odličan i u vrlo dobroj formi. MekGregor slabije kardio pripreme, slično kao u prvom meču sa Dijazom, ali zaista sjajna defanziva i neočekivano dobra tehnička priprema.

Ringcaser

pre 6 godina

Ne razumem novinare koji verovatno nisu podigli nista teze od misa na kompu da ovoliko omalovazavaju Mekgregora.
Covek je izasao na Megdan najboljem svih vremena i koliko god da je sve bilo samo show, Mekgregor je zadao gomilu dobrih udaraca, kao borac koji se sluzi celim telom, a moze da koristi samo ruke.
To je kao kada bi komentatori sportkluba morali da izadju na crtu najboljem komentatoru skysportsa, koji je na terenu sa sve full opremom, a ovi u studiju, i sad ja kao kazem al nemaju pojma, koliko je bolji ovaj englez.
Malo postovanja za coveka.

qwerty

pre 6 godina

Flojd je smejurija bokser, konor nije bokser, a ovo je bilo toliko jadno, bedno. Zbog ovolike kolichine novca u mnogim sportovima, sport propada. Bash su interesantni oni koji su gledali prenos.

IQ 149

pre 6 godina

Koliko je iritantan taj Mejveder, nekada pozelim da je boksovao protiv Tajsona iz najboljih dana, cisto da ga urnise covek u 3 runde. p.s. znam da nisu ista kategorija.

Vladimir

pre 6 godina

Kako pristrasno napisan tekst. Krivo mi je sto ga McGregor nije pripalio jednim low kickom po onim nozicama, da ovi fosilski ljubitelji boksa mogu jos vise da likuju.

coki

pre 6 godina

jel iko misli da ce Mejveder imati .... kao Konor pa da kaze,moze revans ali u MMA?naravno da nece i naravno da nema.10 rundi mu je trebalo da tehnickim nokautom dobije lika koji je ukupno imao jedan sparing boskerski mec u zivotu.

Старац Исаија

pre 6 godina

Ово је отприлике као да Голден Стејт игра фудбал против Јувентуса и изгуби 1:0. Победник јасан, а поражени се није обрукао. Са Флојдом у пензији, остаје да се види хоће ли неки боксерски меч моћи опет да привуче масовну публику. ММА ће наставити да расте, по свој прилици ће Мекрегор поново у октагон пре краја године, иако је синоћ зарадио за 10 живота. И још нешто, превише људи има изразито негативан став према ММА; гомила светских првака у џудоу, рвању, па чак и олимпијских су ММА борци.

Dorcolac bez rukavica

pre 6 godina

...Dva neobrazovana i duhovno siromasna bica tuku jedan drugog po glavi...
a trece neobrazovano bice koje je dizajniralo pojas sa hiljadama brilijanata,safira i zlata, stavi na pojas i zastavu SFRJ! Levo od slova WBC desno od zastave Slovacke a levo od Kolumbije i Ceske (Cehoslovacke?).
Ameriko i Bogu si teska!
Mogli bi i da pustite komentar, da oni sto su bdili celu noc zbog namestaljke vide bar neku vajdu od toga.

Eugen

pre 6 godina

Ajmo sada Mejveder u oktagon da te vidimo tamo.
(T'challa, 27. avgust 2017 08:28)

Eej, Mejveder je doktor, nije on zivotinja. Nego tebi izgleda nikad krvi dosta, pod uslovom da drugi krvare?

posmatrac

pre 6 godina

Ne znam da li sam u pravu ali iz teorije sportskog treninga sam ucio da jedan sportista, u danasnje vreme, ne moze ili je prosto jako mala sansa da napravi veliki uspeh u dve discipline koliko god one bliske bile, MMA i Boks, to su ipak dva razlicita sveta. Mec za titulu u MMA traje 5x5 sto je 25min dok u boksu svaki mec traje 12x3 sto je 36. Specijalizacija je mnogo drugacija, pri tom Konor nije imao ni jedan mec u boksu, te kladionice nisu bez razloga stavile kvotu skoro 4 na njega. Ovo je jedan klasican naduvan hajp, oni uzeli milione a mi ujutru na burek. Takodje mislim da je ovo ipak donekle poraz boksa jer mnogo boraca krvari i nikada ne dodje do money fight-a a irac, kog licno volim, koji nema ni jedan boks mec odma ide na Flojda i uzima 50-100 miliona. Ako zelite da gledate pravi boks, uskoro Canelo vs GGG. Pozdrav i svako dobro, Vasim + i - pokazite sta mislite o mojoj konstataciji, bio bih Vam zahvalan. Hvala B92 sto prenosite vesti iz borilackog sveta!

Zapata

pre 6 godina

Realno borba amatera i profesionalca. Videlo se jos juce na merenjima, gde je Konor bio sav odusevljen sto je uspeo da izgubi dovoljno tecnosti da se spusti na zahtevanu tezinu, a Flojd je bio na svojoj normalnoj tezini (govoreci kako ce da nabije 10kg nazad do danas i bude tezi od Flojda u borbi, sto je i ranije radio). Znaci klasicna MMA prica - i jeste bio tezi od Flojda danas, ali to nije toliko relevantno u boksu, vec tehnika i brzina. Tezina je presudna u onoj ulicarskoj tuci u oktagonu gde se hvataju, obaraju, vuku. divljaju...Da je bio i 10cm visi i 20 kg tezi, opet bi danas izgubio. MMA koliko god atraktivno za gledanje, je realno nula sto se tice gracioznosti, tehnike, koncentracije, manje je sport a vise gladijatorsko klanje. Boks je boks. A ne gotivim Flojda ni najmanje.

Don King

pre 6 godina

Nivo fizicke spreme profi boksera 10X najmanje iznad UFC. Naravno mislim prilazan u borbi od 12 rundi. Rucna tehnika profi boksera najmanje X 20 iznad tehnike UFC boraca. Nivo prof boksa ukupno 30 X najmanje iznad UFC. I jos ono da dodam gledano po zaradamo, profi boks placeniji oko 300 X vise od UFC.Bravo Floyd...

isteram zlo

pre 6 godina

joj boze, sada svi prate i ovu borbu, do pre 15 dana 90% njih na ovom sajtu nije ni znalo ko je mcgregor, koliko samo likova koji u zivotu nisu pratili ni sport a kamoli borilacke vestine me pitalo kao brate jel gledas borbu veceras, to je kao pod "obavezno", iskreno nisam gledao borbu niti me zanima amaterski namesteni sou ala parovi i farma, ali stanje u kome se ovo drustvo nalazi je ravno katastorfi, slepa ulica zombija koja samo slede ono sto im se plasira, klasicno pomodarstvo, ako odstupas od trenda ti si otpad, ako ne nosis najmodernije iscepane farmerke ti si luzer, ako ne nosis iphone ti si propalitet, ako nisi aktivan na drustvenim mrezama i ako ne skupis bar 30 lajkova dnevno ti ne postojis, ako ne gledas ovo djubre ti si smor, dokle ce bre ljudi vise da zive po pravilima koji su drugi nametnuli??.. sta je bre ljudi ovo??

vule

pre 6 godina

koliko god mi McGregor bio simpatican i voleo da on pobedi, realno protiv boksera po boks pravilima nije imao sansu. isto tako ne bi imao sanse da izgubi da se radilo po mma pravilima. novac su uzeli ogroman obojica i to je to...sou

Potencijalac

pre 6 godina

Bes u boksu, je kontraproduktivan, izgara energiju. Dok relaks ramenima, u visokom gardu, sa dobro tehnički izbrušenim isfokusiranim udarcima, gumenom prcfeder kičmom, sa lakom igrom baletskih nogu, kondicionom raspodelom energije kroz runde(više od 3)... Čuda čine. Dva totalno različita mentalna pristupa borbi, MMA traži rigidnost i čeličnu tenziju, dinamičku neprekidnu eksplozivnu snagu(u 3 runde). Nisam imao herca da se kladim. Jer sam očekivao iznenađenje od Irca, uz dobru kvotu.

Bosanac

pre 6 godina

Nije mi nikad bio "simpatičan" Macgregor boks je mnogo kompleksniji sport od UFC(šaketanje pa šta prodje uz to njegovo ponašanje kao pevca sve govori lepo je što je spušten na patos ) sa mnogo više tehnike i zahteva dosta "razmišljanja" zato je i izgubio jer to nema .... Mejveder je pokazao da je bolji i drago mi je da je tako iako čovek ima 40 GODINA izuo ga je iz patika gospodski zato ce otići u penziju kao LEGENDA .
(Karlo Koluči, 27. avgust 2017 10:44)Halo napaljeni, pročitaj komentar od Mirka, par poslije tebe...I ti i svi ostali koji komentarišete u tom fazonu ste smiješni do bola...

marlone

pre 6 godina

@Još jedan dokaz da je klasični boks tata tuče.Ništa karate, kik boks, martial, mma..
(mašina za batine, 27. avgust 2017 09:13) # Link komentara
Gledaj ovog,pa normalno da je boks jaci kada se tuces po pravilima boksa i mozes samo ruke da koristis.Mayweather bi se upiskio u gace kad bi usao u oktagon i morao da se bori po MMA pravilima.
(Z, 27. avgust 2017 10:03) Zar u MMA ima pravila...

coki

pre 6 godina

King Lary...haha,pa druze da su se borili u MMA oktagonu ne bi Mejveder izdrzao ni 3 minuta,u tome je poenta,borili su se u Mejvederovom sportu,ludi Irac je izdrzao 10 rundi mlacenja,mozes li da zamislis da Mejveder pristane na borbu u oktagonu sa Konorom?naravno da ne,jer bi posle 3 minuta ispustio dusu od umora i batina.Naravno da bi svako od njih dvojice pobedio u svom sportu ali je za respekt sto je Konor izdrzao 10 rundi bez ikakve bokserske tehnike,i nije Flojd odbranio boks jer je ovo i bio bokserski mec,da su se borili u mma i da je Flojd pobedio svojom tehnikom onda bi se moglo reci da je odbranio boks.

VladaNS

pre 6 godina

Obozavam McGregora, i gledao sam svaki njegov mec, cak imam snimak i njegove prve pobede. Ali ipak nekako mi se cini da je on ovo morao da izgubi. S obzirom da ga pratim odavno, u njegovim ocima sam video da je ovo dogovoren mec, prosto je samo lova u pitanju. Mislim steta, ali izgleda da je tako zaista...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (vlad, 27. avgust 2017 09:46)

Floydu treba dogovoren meč protiv ovog diletanta? Pa vidi mu tehnike, ne bi dobio ni daleko slabijeg boksera od njega. Floyd ga je pustio da preživi najveći deo borbe i posle dodao gas.

napokon

pre 6 godina

Napokon. Neshvatljiva mi je popularnost muckalice zvana mma... Ima logike kao kada bi postojali "mix football sports''. Izmisljotina prepaljenih skorojevica zeljnih slave i novca preko noci.

Nikola

pre 6 godina

Obozavam McGregora, i gledao sam svaki njegov mec, cak imam snimak i njegove prve pobede. Ali ipak nekako mi se cini da je on ovo morao da izgubi. S obzirom da ga pratim odavno, u njegovim ocima sam video da je ovo dogovoren mec, prosto je samo lova u pitanju. Mislim steta, ali izgleda da je tako zaista...
(vlad, 27. avgust 2017 09:46)

Boze, da li si ti normalan? Ne bih rekao.

Duka

pre 6 godina

MMA divljaci su za oktagon i tacka.
Tamo neka krvare a ne da prljaju plemenitu vestinu kakav je boks.
Ovaj mec je sramota za ljudsku civilizaciju i boksersku vestinu. Zao mi je sto su pare uprljale boks jer se iz aviona vidi da smo morali da gledamo cirkus pun para.

Samo teatralno i bahato breeee

pre 6 godina

A što je još i najgore, vidim da su se ljudi primili i ovo komentarišu kao ozbiljan meč! Jel vi shvatate da je ovo bio samo cirkus i to očajno odglumljen?
(Mirko, 27. avgust 2017 10:55)

Kad vec pametujes, mogao si reci da je ovo bio obican teatar, jer u teatru se glumi, a ne u cirkusu.

Eugen

pre 6 godina

Mejveder je insistirao da borba bude po bokserskim pravilima. To je logicno posto Mejveder nije ulicni, o izvinite, hteo sam reci MMA borac, ali je nudio McGregoru, ako hoce, da navuce svoje MMA rukavice. Mejveder je toliko bio siguran u sebe, tj. da ovaj ne moze ozbiljno da ga ugrozi da mu je cak i to ponudio.
(Eugen, 27. avgust 2017 12:43)

Izvini molim te dok ti ta pravila nazivas ulicarskim neki drugi ih zovu realnim, a koja je poenta borilačkih veština ako nisu realne?
(Dule, 27. avgust 2017 14:09)

Dule, ja ti pricam iz iskustva. Odrastao sam u gradu gde su ulicne tuce (a gde da se bijemo ako ne na korzou) bile svakodnevnica. Nikad nisam napadao, ali sam se dobro branio...svim sredstvima. Bilo je svega: Udaraca glavom, laktovima, kolenima, vucenja za kosu...kad protivnik padne dovrsavanje pesnicama. Kao sto vidis, MMA je u Srbiji oduvek postojao. Ipak, nikada ne bih pomislio da je MMA sport.

ja

pre 6 godina

Za ove sto se loze a mma, boks je fer borba, cista birba pesbicama po utvrdjebim pravilima. MMA nije fer borba, nije cista borba, ako protivnik izgubi ravnotezu i padne ili se oklizne a ti krenes da ga gazis to nije postena borba. U boksu se vidi ko je bolji borac.

vince carter

pre 6 godina

Bokser Ray Mercer je razneo mma borca Tima Silviu u sred oktagona,naravno bilo je i obrnutih situacija ali ovi likovi sto komentarisu "Da sam ja ufc borac i mogu da izlomim i ruke i noge bokseru u mma" su presmesni,vrhunski bokser udarac sa sjajnim kretanjem i eskivazama moze da razbije mma borca na ulici ili oktagonu,mec pocinje na nogama a njihova vestina udaranja je 3 klase iznad.

samo jednu struju gorim

pre 6 godina

Smejurija,majke mi,znaci Conor je toliko smesan bio juce,realno gledano,pa boks je ipak malo "elegantniji sport",od onog divljackog MMA...

Robin Hud

pre 6 godina

Nije imao šanse, ovo je kao da Kristijano Ronaldo proba da igra košarku.

Ipak iako mu je ovo prvi bokserski nastup u karijeri, izdržao je 10 rundi protiv boksera koji ima skor 49-0, posle ove 50-0. Svaka čast na tome.

Bolji mi je ovo bio meč nego Mayweather vs Pacquiao.

navika

pre 6 godina

Treba ubuduce zabraniti ove mix borbe..Eno Dzosua izjavio da bi se borio protiv mma borca u oktagonu ali bez "submision" pravila...daj bre,da udje u oktagon ne bi mma borcu ni trebalo submision...ruka noga koleno lakat...nek Dzosua bira.

Bratkola

pre 6 godina

1. Izudara ga ćale za sve pare posteno.
2. Ovde se videlo kakva je ustvari bokserska fizicka sprema koji se ubraja u prva tri najteza i najzahtevnija sporta ako ne i na prvom mestu. Kada neko kaze vidi onog boksera skace vijacu i nesto kao mase rukama...e probajte vi to :)
3. Sto jest jest, Irac je bio na tudjem terenu, ako bi Floyd usao u oktagon kod Irca verovatno bi mu ovaj udario polugu za manje od par minuta.

Najboli je opancarev lepak

pre 6 godina

Trebao je sudija da pusti mec dalje da ga ovaj bukvalno unakazi pa nek razmisli dal ce ikada traziti da izadje iz kaveza i udje u ring

Mirko

pre 6 godina

...E a gledao sam i neki post-game, nešto budi bog s nama, gde Konor šatro pije neki viski, natuko naočare, i nešto glumata u fazonu: Ja sam baja, uzo sam pare, šta me briga, a vi budale gledajte...

Toliko jadno da nemam reči.

A što je još i najgore, vidim da su se ljudi primili i ovo komentarišu kao ozbiljan meč! Jel vi shvatate da je ovo bio samo cirkus i to očajno odglumljen?

Millennium

pre 6 godina

Nema ovo veze sa boksom. Ovo je ujdurma da se namlate pare. Rijaliti. Malo realniji kečeri. Pogledajte borbe Holifilda, Tajsona, Luisa. I još ranije Alija, Frejzera, Šugar Reja itd. To je boks u svoj svojoj slavi.

trener

pre 6 godina

Pojedincima bi samo pojasnio da je boks vestina, podrzana kompletnom psiho-fizickom spremom, sa jasno definisanim pravilima. Sta znaci to? Ne moze neko preko noci uci na tu pozornicu i pokupiti slavu! Znaci vestina je ispred snage! Sta je UFC? Nedefinisani macin takmicenja, gde upravo preko noci moze uci neko sa ulice i golim sakama zadaviti sampiona. Bivsi rvac Kareljin bi za kratko izlomio sve do i jednog UFC borca, odmah i bez dana treninga u tom sportu, dok u boksu sigurno za dugo, ako bi i uopste imao neki uspeh. Floyd je pokazao umece i lepotu profi boksa...

nikola919kg

pre 6 godina

Tehnicki nokaut,sudija je prekinuo mec.Malo preteran tekst ''Flojd izudarao McGregora.'' Nije, takticki je dobio borbu,cekao protivnika da se izmori i na kraju pobedio.To je i sam izjavio posle meca.Ocekivao sam raniji nokaut.Konor je imao vise udaraca nego sto se ocekivalo. Nista specijalno od borbe, Konor je dobio 4runde i jako se dobro drzao, ali veliki umor ga je stigao. Jednostavno bokser je bokser, mma borac je mma borac.U ringu je bilo ovako,u oktagonu bi mma borac ubio boksera. Na kraju krajeva,ovo je sve zbog para i bilo. Previse napucana borba,toliko dugo se pricalo o ovome i sada je kraj,brzo ce se i zaboraviti. Canelo vs GGG je borba koju treba gledati

phil

pre 6 godina

ljudi niko ne porice da bi ga mc gregor u oktagonu prebio, nemojte da mesate babe i zabe... jednostavno, sam je trazio i dobio je sta je hteo i zasluzio, onoliko ku***** obicno ne izadje na dobro. realno nije imao sta da trazi, siguran sam da je maywheather mogao to da resi i dosta ranije

stefan

pre 6 godina

pa jednostavno tehnicki je bolji Mejveder. Voleo bih da vidim njih u oktagonu, ali to bi bilo gotovo u prvoj rundi, nek Mejveder tamo okrene ledja kao na ovoj borbi, Mcgregor nije znao sta da mu radi tad, on bi ga verovatno otreskao o pod :D

SS

pre 6 godina

Ja ne mogu da verujem da postoje ljudi koji i dalje pisu NAKAUTIRA!?!? Nokaut kao knock out! Jel toliko tesko?
A sto se tice ove dvojice ne mogu da verujem da neki pisu sad revans u oktagonu itd. Mejveder ovu borbu nije ni trazio i pobedio ga je posteno. Iskreno da je posteno bilo
Bi to ranije gotovo, malo ga je pustao zbog publike i celog sou programa, ali u sustini ga je lako dobio. I naravno da nece on u oktagon, uostalom i sam je rekao pravi muskarci se bore stojeci, ali mekgregor je ovo uradio da bi uzeo vise para za jedno vece nego do sada u celoj mma karijeri. Moze u u penziju sada

tamara

pre 6 godina

Gospodo, ovo vam je cist produkt kapitalizma.
 (Arnaut, 27. avgust 2017 10:20)

Apsolutno! I svi su otišli kući srećni i zadovoljni što su gledali spektakl. A kod nas sport funkcioniše na istim principima samo su u pitanju pare poreskih obveznika, dilovanje droge, pištolji, pretnje, jadno okruženje, beda i bedna prezentacija bez ikakvog spektakla. To je proizvod nemaštine i korupcije.

Bokser

pre 6 godina

Kakav super mec? Dosadniji mec nije mogao biti. Svako ko se bavio boksom znao je unapred da ce ga Mejveder pobediti, samo je eto bio malo show zbog publike. Mec kao mec jako smaracki.

Srrrrrrrrdjan

pre 6 godina

Cirkus, sator, dva klovna, publika, sladoled-vuna, klakeri, ....
Ovakve stvari su vise za neke malo vece vasare u Srbiji.

P.s.: uvodne borbe su bile zaista dobre. Za prave ljubitelje boksa.

gg

pre 6 godina

boks je plemenita vestina uvek bio i bice....
MMA,UFC...i slicno je sport za ludake i isklompleksirane tipove kao sto je MCgregor...
po meni ko se bavi sa MMF nije normalan...i video sam kako prolaze takvu nabedjeni tipovi puni sebe,kao ja sam MMF borac najjaci sam,ne moze mi niko nista...a na benzijskoj pumpi ih izlomila grupa klinaca sa motkama,e tako treba sa njima...isto kao sto je Flojd prebio takvu jednu budaletinu,imam ja jednog poznanika koji je krenuo da trenira MMF,lik se totalno promenio,ali na gore!ceo svet je njegov najjaci je,ozb!

Roy Jones Jr

pre 6 godina

Jasno je da Mekgregor nije Bokser,ali opet ovo je bruka za jednog ipak profi MMA borac,covek niti ima snage u samom udarcu niti ume da udari,prosto ne mogu da se otmem utusku da bi bolje prosecni ulicni tucaros u ringu udario Flojda od njega...Uglavnom ovo je prevara veka.

Tiessen

pre 6 godina

Nije imao šanse, ovo je kao da Kristijano Ronaldo proba da igra košarku.

Ipak iako mu je ovo prvi bokserski nastup u karijeri, izdržao je 10 rundi protiv boksera koji ima skor 49-0, posle ove 50-0. Svaka čast na tome.

Bolji mi je ovo bio meč nego Mayweather vs Pacquiao.
(Robin Hud, 27. avgust 2017 08:27)

Nije Konor nista izdrzao. "Izdrzao" je toliko, koliko mu je Mejveder dozvolio da "izdrzi". Bilo je ocigledno da Mejveder nece da ga bije. Dogovor je bio da ga malo isprebija u 10 rundi i to je to. Sudija nije trebao da prekine mec. Mec je morao da se zavrsi s klasicnim a ne tehnickim nokautom. Ali i to je bilo dogovoreno. Od klasicnog nokauta covek moze i da umre (krvavljenje u mozgu) a Konor samo sto je dobio sincica. Ne bi bilo dobro da dete ostane bez oca.

Karlo Koluči

pre 6 godina

Nije mi nikad bio "simpatičan" Macgregor boks je mnogo kompleksniji sport od UFC(šaketanje pa šta prodje uz to njegovo ponašanje kao pevca sve govori lepo je što je spušten na patos ) sa mnogo više tehnike i zahteva dosta "razmišljanja" zato je i izgubio jer to nema .... Mejveder je pokazao da je bolji i drago mi je da je tako iako čovek ima 40 GODINA izuo ga je iz patika gospodski zato ce otići u penziju kao LEGENDA .

Eugen

pre 6 godina

Ja se iskreno i zacudio u početku kako će mma borac protiv vrhunskog boksera, a po bokserskim pravilima... Mislio sam da će biti neka mešavina i jednog i drugog sporta kad je meč zakazan, ali kad sam video da će biti samo po bokserskim pravilima, jasno je bilo da se radi o parama... Čist rijaliti!!!
(Neko@, 27. avgust 2017 11:47)

Mejveder je insistirao da borba bude po bokserskim pravilima. To je logicno posto Mejveder nije ulicni, o izvinite, hteo sam reci MMA borac, ali je nudio McGregoru, ako hoce, da navuce svoje MMA rukavice. Mejveder je toliko bio siguran u sebe, tj. da ovaj ne moze ozbiljno da ga ugrozi da mu je cak i to ponudio.

hmm...

pre 6 godina

silovanje boksa u korist show business-a kao sto je komentator par puta rekao. Probudim se u pola 5 da bih gledao, mec pomeren za sat vremena. Na kraju Conor da je hteo, trebao je probati u prve 4 runde, ovaj omrazeni samo ga sacekao da se umori da bi ga umlatio. Inace, Conor fantastican kontra napad, Flojd ga udara kroseom ovaj levom vraca isto, dok prima udarac.

antiDebil

pre 6 godina

Apsolutno! I svi su otišli kući srećni i zadovoljni što su gledali spektakl. A kod nas sport funkcioniše na istim principima samo su u pitanju pare poreskih obveznika, dilovanje droge, pištolji, pretnje, jadno okruženje, beda i bedna prezentacija bez ikakvog spektakla. To je proizvod nemaštine i korupcije.
(tamara, 27. avgust 2017 12:36

Navrednija imovina kapitalizma su debili !

jerkovic

pre 6 godina

Floyd Mayweather - UMETNIK. Sa ovakim laikom, koji ne zna bukvalno nista o boksu, maestralno plesati, eskivirati, po malo udarati, i onda u 10 rundi ( 100% je to nekom ranije najavio) premlatiti ovog cirkuzanera, moze samo kralj, kakav ovaj sjajni sportsmen i jeste. Majstore, kapa dole...

satelit

pre 6 godina

Rutinski! Onaj ko nije gledao mec ,moze da pogleda predhodnih 10ak Mejvederovih borbi.. Malo je sporiji,ali racionalan i hirurski prcizan,ne pada u vatru i u svakoj rundi zna koliko je dovoljno za pobedu.Konor? Vec sam pisao,njega ishod ni ne zanima,dosao je da uzme 100 mil.dolara

Milos

pre 6 godina

Konor se NIJE obrukao. Mejveder ga je dobio na iskustvo ali se Mekgregor sasvim solidno pokazao u svojoj PRVOJ profi box borbi.
Mnogi bi voli da je ovo ličilo na Roki v Krid 1 ali ovo je stvarnost. Sve u svemu, Mejveder najbolji, Konor solidan za suštinskog noob-a u bokserskon rongu.

Mirko

pre 6 godina

Odgledao sam meč i mogu reći samo jedno..:

Ovo je NAJVEĆA SPORTSKA PREVARA VEKA!

Nisam mogao da verujem šta gledam, najobičniju glumu i dogovoren scenario, ne smeju jedan drugog da udare... a kad je publika "zadovoljena" onda je Mejvederu dosadilo i razvalio je glumca (mada je i sam glumio većinu meča).

Bolje da su pustili neke vrestlere, makar bi bilo poštenije.

vince carter

pre 6 godina

"Dar" i "Mich" vi se ne razumete u ono sto pokusavate da komentarisete,prvo Conor je pokazao samo amaterizam sto se tice Boksa,bio bi zestoko povredjen protiv ofanzivaca tipa ggg,canelo,eubank...Jasno se vidi da se Floyd sprdao i odlagao egzskuciju zbog publike. Druga stvar kazete boks je pao na najnize grane??? Pa boks je tri nivoa vise,ima Joshou,ggg,canela,craforda,warda,lomancenka,garciu,wildera mnoge druge,dok u Ufcu je brdo borbi odlozeno zbog dopinga,povreda,mnogo nezaslizenih title shoot prilika,najbolji borac Jon Jones im drugi put pada na dopingu,pao je i Dos Santos,jedino im Conor donosi zaradu zbog laprdanja,nikada nije branio titulu,kao prirodni velteras borio se u kepec kategorijama itd..Verovali vi ili ne Boks je jos uvek mnogo iznad Ufcaa,sto i zarada govori.

VladaNS

pre 6 godina

U svakom slucaju, edukujte se malo, a voljeni vam boks buducnosti nema, osim u superteskoj.
(Mozda, 27. avgust 2017 14:30)

Bolje da se ti edukuješ, superteška kategorija ne postoji... MMA borci su jednostavno potpuno inferiorni po svemu u odnosu na boks i velika je sramota što je 11 godina stariji borac u daleko boljoj kondiciji od lika koji valjda trebalo da predstavlja ono najbolje od UFC-a.

aj

pre 6 godina

Vi sto branite irca....stvarno,ali stvarno...nemate pojma
Covek 28 godina...Flojd 41. I ovaj nema snage nakon 4 runde. Ne kazem da je sve to odradjeno da se uzme lova itd. Ali ovaj stari flojd bi tukao irca i u ufc kada bi imao samo 3 meseca da se pripremi. A Mekgregor ne bi tukao flojda ni da se priprema 3 godine za boks mec. Svi uzeli pare...budalasi platili da gledaju cirkus...i svi zadovoljni.

Mapetovac

pre 6 godina

Svako ko se razume u borilacke sportove je ulozio lovicu na Mejvedera i trlja ruke. Vrhunskog boksera ne moze da pobedi nikakav mma borac pod ovim pravilima borbe, ma koliko dobar bio.

Fizikaner

pre 6 godina

Vidi se da se Flojd vratio iz penzije, ali i dalje je prepoznatljiv po hodu i kretnji. I naravno po udarcima, nema tu neke zestine, ali pogadjaju metu, to.je bitno. E sad bih volio da vidim revans u oktagonu. Ali da Konor pusti jednu rundu Flojda kao sto je ovaj njemu dao fore 10rundi da ga ne.obruka.

Buki

pre 6 godina

Svi koje imalo prate boks trebalo je da znaju da Megregor nije imao sanse ipak neka njegova sansa je bila u pocetnim rundama gde je imao snage i on se uglavnom bori u tri runde u mma u svakom slucaju dobro je za boks sto je pobedijo Mejveder zamislite da je pobedijo Megregor onda bi svaka budala iz mma trazila mec sa profesijonalnim bokserima.Sto se tice Mejvedera i u njega sam razocaran sto kao veliki sampion prihvata da ucestvuje u ovakvim cirkusima ok velike su pare u pitanju ali netreba da se spusta tako nisko ovo mu nije prvi put da ucestvuje u nekom cirkusu https://www.youtube.com/watch?v=jcaLKR7V9M8

Radulovic, Chicago

pre 6 godina

Gospodo, ovo vam je cist produkt kapitalizma.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Arnaut, 27. avgust 2017 10:20)

Pa ti gledaj produkte komunizma, ko ti brani, tj. ko te tera da gledas ovo?

Mislim, komunizam je i propao valjda sto njegove produkte niko nije hteo da koristi/gleda/slusa/jede/vozi/oblaci ........ :)

Ni ovo na cemu pises nije produkt komunizma, vec upravo kapitalizma ..... ali ne smeta ti vidim da koristis.

Mapetovac

pre 6 godina

Staro pravilo u kikboksu je bilo da dobar bokser uvek pobedjuje, ma kakvu noznu tehniku imao protivnik. Jednostavno, vecina toga se zavrsava u klincu i tu protiv odlicnog boksera nemas ni promil sanse. Ocekivana i lagana pobeda Mejvedera.

Tralaja

pre 6 godina

Isto bi se desili Flojdu da se bori po mma pravilima.. Vidi se po Konoru da nije navikao na boks... Udara sa strana, u potiljak.. Nista se ne bih ni ja bunio da me neko pozove na boks ili mma mec za ovoliki novac :-) Pa makar izgubio u 1 ssekundi

HanSolo

pre 6 godina

Američki cirkus za glupe.. Da se uzme pare i to je to.. McGregor nije nikad mogao da ugrozi ni jednog boxera.. Nema tehniku ni jačinu u udarcima.. Još jednom kažem, samo još jedan američki novčani špektakel za glupe i neupućene.. Kao j-lo.. Zato su amerikanci tu gde jesu.. Oni znaju kako da uzmu pare ljudima..

qqe

pre 6 godina

Da sudija nije prekinuo mec, usledilo bi unakazivanje doticnog....Pogledajte snimak kada Floyd zauatavlja svoj krose koji bi Irca poslao u bolnicu Koja velicina od sportisre...

Sale

pre 6 godina

Mekgregor je jurio ovaj mec, prozivao mejvedera, pricao da ce ga ubiti u ringu, busao se u grudi i stalno nesto prozivao. Verujem da je to uradio zbog para u neku ruku jer je sad uzeo vise nego za ceo zivot u mma, ali opet on je zeleo ovu borbu. Flojdu nije trebala i sve vreme je delovao kao da je siguran u sebe 100% i manje vise cutao na sve prozivke. I drago mi je sto je pobedio. Ovaj kikirez nije cak ni najbolji mma borac danas. I mladji je vise od 10 godina i veci raspon ruku i iskreno sam mislio da je bolji borac. Znao sam da ne moze da pobedi ali mislio sam da je bolji borac...

Bb

pre 6 godina

Sve kapiram, da se napravio rijaliti da uzmu lovu, da je borba završena u 10oj rundi zbog publike, sve je to jasno. Ono što je ovdje sporno, da mcgregor kao veliki šampion iz tog meni odvratnog ali činjenično najkompletnijeg sporta dodje ovako 'spreman' i pokaže 'ovoliko'... pa ovo je ozbiljna sramota. Sve smo vidjeli samo ne borbu ! Takođe ovaj penzionisani profitmejker je mogao bar da mu priredi suroviju turu u svom borilištu ali Kada se novac pojavi u sportu on svakako dobija prioritet. Jajare, ne šampioni !!

Lale gator

pre 6 godina

Za Peru: Gabriel Gonzaga misli da je CroCop najbolji borac na svetu...
Kako je to bio lep mec. I Kevin Rendlman bog da mu dusu prosti, mislio je isto posle 1. borbe sa CroCopom.

Coki

pre 6 godina

Navrednija imovina kapitalizma su debili !
(antiDebil, 27. avgust 2017 14:36)

A kako objasnjavas onda navijanje i navijace Zvezde i Partizana kao najvecem spektatklu kod nas? Ili recimo onih koji glasaju za politicke opcije koje otimaju pare od istih tih igraca da bi finansirali ova dva kluba i sebe postavili kao predsednike istih? Ono kada '90ih na dnevniku prozivas oceve svojih glasaca da su dezerteri a danas vodis klub finansiran od para istih tih igraca. A kod nas nema ni k od kapitalizma.

Back in Black

pre 6 godina

Čovek definitvine treba da se resetuje i da se vrati na fabricko podesavanje,sto vreme vise ide mi smo sve gluplji i debilniji.Cist primer vam je ova borba tj. parodija od borbe koju smo mi nazvali borbom decenije.U skorije vreme ocekujem borbu izmedju Lebrona Jamesa i Klicka,Klod Klod Van Dam Žona vs Cak Norisa,Spajdermen vs Batman,Slaj vs Arnold i mnoge druge borbe decenije,veka,stoleca,vasione,kosmosa.Jer dok ima ovaca bice i vune.

Mladen Mladenovic

pre 6 godina

Bilo je neozbiljno ali kada je novac u pitanju sve je prihvatljivo. Malo cirkusa za ogroman novac. Naravno "ovce" su oni koji nisu shvstili da je cilj obog "super spektakla" samo nacin da ih "osisaju". Predstava nije bila ni na nivou boks meca dva palanacka kluba. "Bitka" je namerno tempirana da se okonca negde pred kraj kako bi "ovce" pomislile da su prisustvovale nekom krupnom sportskom dogadjaju. Ovo bih mogao da definisem nasledeci nacin ; "Gde si bio? Nigde", "Sta si radio? Nista"?!

Ђорђе

pre 6 godina

Мајк Тајсон је био такав лик који није хтео да слуша ничије савете о томе како су бокс мечеви заправо шоу и да то мора да се одуговлачи због публике. Он је мноштво мечева завршавао за тридесет секунди, минут, минут и по... Он је због тога имао много проблема са америчком боксерском федерацијом. Људи су долазили са других делова САД-а, плаћали авионске карте и карте за мечеве које су такође биле скупе. Хтели су да уживају у мечу, да осете неизвесност. Али, кад је Тајсон дрмао није било неизвесности, знало се како ће се то завршити. :) Мухамед Али је био другачији, он је умео да победи али и да одуговлачи на занимљив начин. Он је прави уметник, боксер и шоу-мен. Укуцајте на Јутјубу "Muhammad Ali dancing". Изгледа да је он златна средина, за разлику од Тајсона који све одмах заврши и Мејведера који одуговлачи али провидно и досадно. Поздрав свим љубитељима бокса!

gorango

pre 6 godina

mec je bio cisto "s..nje". Sa onakvim gardom, rasirenih ruku, da je Mejveder hteo nokautirao bi ga u dve runde ako ne u jednu. Cista namestaljka, cirkuz je trajao koliko je trebalo da se opravdaju ogromne pare i cim je Mejveder poceo ozbiljno da boksuje kraj price.

suba

pre 6 godina

Za kraj,odradio je bolji mec od jednog Pakjaa...toliko o tome. Bravo Conore,zasluzujes postovanje posle svega :clap:
(aca, 27. avgust 2017 08:37)


momak ajd na youtube pa ponovo dobro pogledaj prije nego sto izvalis takvu glupost

Raymond

pre 6 godina

Da da nokautirao, u boksu u MMA bi ga irac ubio od batina..
Mekgregor ostaje sampion br.1..
(Aos, 27. avgust 2017 08:14)

Pa ne mislis valjda da bi Mejveder, bokserski umetnik, ikada usao u oktagon? I to ne zato sto se boji, nego zato sto za tu klanicu ima dovoljno drugih budala.

b.

pre 6 godina

Evo da ostavim i ja komentar nakon samo cetiri sata sna jutros. Mislim da je ovo najniza tacka u istoriji boksa! Tacno je da smo svi ocekivali pobedu Mejvedera ali smo se nadali spektaklu, a sta smo dobili? Predstavu na nuvou americkog rvanja. Onom muceniku je vec nakon pet rundi dusa bila u nosu. Covece boris se za cetrdeset miliona dolara i slavu a pripremis se tako sto popijes gajbu ginisa pred mec. Sve sto je uradio je to sto je udario Mejvedera par puta u potiljak. O onoj seljani nakon meca da i ne govorim. Dno dna. I od Mejvedera sam ocekivao vise ali on covek lepo odboksovao siguricu, penzionerski. Nadam se da su promoteri zadovoljni i da su zaradili dovoljno para, posto mislim da se boks nece u skorije vreme oporaviti od ove farse.

Proleteri svih zemalja...

pre 6 godina

Gospodo, ovo vam je cist produkt kapitalizma.
(Arnaut, 27. avgust 2017 10:20)

Ako je tako, onda kapitalisti svih zemalja ujedinite se.

Vinetu

pre 6 godina

Malo gledam komentare i ne mogu da verujem. Covek koji se bavi jednim sportom je pobedio coveka koji se bavi drugim sportom. Zar je moglo biti drugacije. Falili su samo Lebron i Tom Brejdi ipak se obojca bave sportovima sa loptom da igraju kosarku na primer jedan protiv drugog ili americki fudbal. Pa da pogadjamo ko bi pobedio u kom sportu.

Alan Ford

pre 6 godina

Ne znam kako neko mote da kritikuje Mejvedera jer ucestvuje u cirkusi ali za vise od 100 miliona dolara a isti bi u svojim malim zivotuma svasta uradili za samo par hiljada dolara. Licemerje na delu.

GM

pre 6 godina

sramota 1 da bivši bokserice ovo moraju da gledaju i kiselo se smeju

sramota 2 da neko ko je bokser prve 3-4 ruke provodi tako što okreće zadnjicu uličnom borcu koji ne sme da ga udara sa leđa po tim pravilima

sramota 3 da neko od 28 godina nema više snage posle 5-6 rundi i ne može da podigne ruke barem dok ga čovek od 4- godine napada

sramota 4 da sudija prekida meč zbog tehničkog nokauta iako se taj borac nije našao na podu ni jednom kamoli brojao mu i ostalo pritom dobio jedan pravi udarac u toj seriji zbog koje je prekinut meč ostalo bilo sve mlataranje

sramota 5 da uopšte ostali profesionalni sportisti ovo prate i čestitaju na ovom cirkusu iako znaju da je to mada su i oni očigledno dobili deo kolača da od ovoga prave pravi bokserski mec

CANELO GGG to je boks i to su bokseri

Aca

pre 6 godina

Mekgregor nema nikakvu snagu u udarcu,a naivni mislili da bi mogao slucajno da nokautira Mejvedera,koga nisu mogli ni takvi udaraci da obore kao sto su Mozli,Corales,Castiljo,Dzuda,Markez,Pakijao,Alvarez,Coto,De la Hoya,Majdana itd...Lepo se videlo da Mejveder nije cak ni mec shvatio ozbiljno,verovatno se vrlo malo pripremao za mec.Mekgregor da bude zahvalan sto postoji Mejveder,jer u suprotnom ovolike pare u zivotu ne bi zaradio od MMA borbi.

Srx

pre 6 godina

Ko god je pomislio da ce biti drugacije taj ne zna mnogo u borilackom sportu. Svaka cast Mcgregoru na 9 odboksovanih rundi, posteno ga je zbunio u prve 3-4. Da se kojim slucajem odrzi me u oktagonu bio bi gotov u 1.rundi definitivno. Da je ovo sve jedan veliki cirkus, pa cirkus je, kao i svaki sport danas uostalom...

KoleCz

pre 6 godina

Klasicna namestaljka i predstava za javnost, konor je drzao takav otvoren gard od pocetka da bi ga i mnogo slabiji bokseri prebili vec u prvoj-drugoj rundi, vidi se da covek nema veze sa boksom, flojd je namerno odugvlacio da bi bila u neku ruku i publika zadovoljena, da je hteo sa onakvim otvorenim gardom konora bi patosirao vec u prvoj. Verujem da su napravili dogovor pre meca da to ovako izgleda

Max

pre 6 godina

@Aca
"Nema kardio vrhunskog sportiste"?
Nema kardio boksera - a "igra se" boksera.
To je kao da kazes, Bolt je dobro trcao 100m na proslom maratonu, ali covek nema kondiciju - postovanje za prvih sto metara. Tacno se vidi da si MMA ljubitelj. Nije zaradio postovanje nikoga ko se razume u boks. A MMA ljubitelji ga valjda cene i ovako i onako. Covek nije bokser. A May nije napadac, nego counter. Kad je video da nema nista od boksa, a gledaoci dobili 10 rundi, nalupao ga je i to napadacki. Ali dobro, vec pisah - svi zadovoljni. Bar nije prodao mec - verovatno bi ga kladionicari ubili za onakve kvote.

PeroTreger

pre 6 godina

@ Prava najava za ono što svi željno iščekujemo sledeće godine, a to je duel LeBrona i Mesija u odbojci na ledu po teniskim pravilima. Očekuje se atraktivan meč sa puno cepelina i uplivavanja. Mesi je najavio da se ne plaši LeBrona u parteru, dok je LeBron izjavio da Mesi iako baca koplje bolje, ima šanse za pobedu, pošto su ga spremali Isinbajeva i Majkl Felps. Očekuje se neizvestan meč, ali svi znamo da Nemci uvek pobedjuju!
(Djubre, 27. avgust 2017 09:05)
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA, to pod jedan, pod dva, apsolutno i predivno objašnjeno stanje u savremenom sportu generalno...

Aca

pre 6 godina

Ovo nije ni blizu onog Floyda,vidi se da je potpuno nevazno shvatio mec.Nije cudo sto je boks toliko placeniji od mma,pa Mekgregor nema blage veze sa boksom,covek nema nikakvu snagu u udarcima,a vazi kao za nekog dobrog stand-up mma borca.Smesni Dejna Wajt,kaze Mekgregor je najbolji sprtista svih vremena.Ovom coveku ne dati vise da boksuje,ubice ga neko.

Milan

pre 6 godina

Ne razumem ogorcenost pojedinih komentatora.Meni je bio zabavan mec, bolji nego Pakjao svakako.Kazu uzeli pare, meni niko dinara uzeo nije.Kazu cirkus, a sta je moderan sport nego cirkus i predstava?
Ishod je bio ocekivan i bilo je interesantno videti kako se mma sampion snasao u ringu.Svaka cast obojici.

Vladan Grujić

pre 6 godina

U Americi je sve veliko pa i gluposti poput ovog "boks-meča". Organizatorima i "bokserima" sve čestitke na zaradi. Dok je ovaca, biće i vune ...

Raymond

pre 6 godina

CroCop bi iscepio ovog amerikanca kao svinja masan dzak.
(Pera, 27. avgust 2017 12:12)

Sta bulaznis bre!? Mejveder ima 69 a CroCop 106kg. Hrvat bi morao 30kg da oslabi da bi do meca uopste moglo da dodje. A kad bi oslabio, onda bi kompletno oslabio, ne bi mogao da stoji na nogama. Ili ti mozda mislis da bi Mejveder trebao za tu priliku da se ugoji ugoji 30kg, pa da on ne moze da stoji na nogama? Mesas babe i zabe.

glas razuma

pre 6 godina

Koliko je iritantan taj Mejveder, nekada pozelim da je boksovao protiv Tajsona iz najboljih dana, cisto da ga urnise covek u 3 runde. p.s. znam da nisu ista kategorija.
(IQ 149, 27. avgust 2017 12:09)

Druže, Tajson iz najboljih dana je ovakve likove, samo 30 kg teže, izuvao iz cipela za dvadesetak sekundi!

Mare

pre 6 godina

Zalim ljude koji su se potpalili da je ova borba bila regularna. Da li mislite da bi neko ko ima rekord 49-0 dozvolio da kao bokerska legenda u svojoj kategoriji izgubi najverovatnije poslednji mec u karijeri od nekoga ko nema ni jedan oficijalni box mec u karijeri. To je cist sou biznis. Citam vec nedeljama kako se ljudi loze na ovu vest, podrzavajh obojicu i prepiru se na sajtu. Ljudi od ovog meca zaradili milione i milione.

Darko ZG

pre 6 godina

Ovo je bas bio prijateljski mec.Znalo se unapred kako treba zavrsiti.Mayweather se pokazao kao pravi smeker,nije htio napasti od pocetka jer je dobro znao da je ovo jedan veliki show i da su velike pare u igri te da nokaut u prve dvijemrunde ne dolazi u obzir.Na kraju svi sretni i zadovoljni,Mayweather odlazi u povijest kao najuspjeniji boksac(50:0),a McGregor sa velikim saldom na bankovnom racunu.

direkt

pre 6 godina

Da je Mekgregor imao pistolj pobedio bi sigurno! Ovo je za one "dodji u oktagon" ljudi ne brukajte se. Nemerljiva je razlika u svemu vidjenom..Koliko losa rucna tehnika Mekgregora, ja ne verujem da su toliki novac obrnuli sa realno bas tipicnim amaterom...

Boks je umetnost

pre 6 godina

Još jedan dokaz da je klasični boks tata tuče.Ništa karate, kik boks, martial, mma..
(mašina za batine, 27. avgust 2017 09:13) # Link komentara

Cuj ovo, pa da su se borili po MMA pravilima video bi onda ko je tata tuce. Svako je u svojoj disciplini tata.
(xxx, 27. avgust 2017 09:46)

A ko je terao McGregora da izlazi u bokserski ring. Pare su ga naterale. Racunao je "dobicu batine al' cu bar dobro da ih naplatim". Ovaj mec je bio njegova ideja i njegovog menadzmenta a ne Mejvederova. Mejveder je ovaj mec mogao u prvoj rundi da zavrsi, ali se dogovorio verovatno sa organizatorima da pusti ovog ulicnog udaraca McGregora da "izdrzi" do 10 runde. "The Show must go on" bila je deviza.

Hell

pre 6 godina

Kakva glupost,kakav cirkus,zabava za decu i nista vise od toga! Sta ce sledece smisliti za zgrtanje love,Ronaldo protiv Le brona basket 1 na 1?!

Sandinista

pre 6 godina

Obozavam McGregora, i gledao sam svaki njegov mec, cak imam snimak i njegove prve pobede. Ali ipak nekako mi se cini da je on ovo morao da izgubi. S obzirom da ga pratim odavno, u njegovim ocima sam video da je ovo dogovoren mec, prosto je samo lova u pitanju. Mislim steta, ali izgleda da je tako zaista...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (vlad, 27. avgust 2017 09:46)
A je l' misliš na Mekgregora i u dugim zimskim noćima, kako ga gledaš u oči?

Nidza

pre 6 godina

(mich, 27. avgust 2017 11:33)

Toliko si bistar da nisi shvatio da bi ga Mejveder patosirao u prvih nekoliko rundi da je hteo, zaboravio si da je ovo sve zbog novca ...

srb

pre 6 godina

@pera haha kakvo poredjenje, mejveder ima 40god, dve godine nije boksovao i ima oko 65kg. Jel znas koliko ima cro cop? Gledao sam jutros ovaj mec, znao sam da ce biti lose ali spektakl je ipak bio. Od prve runde se videlo da mekgregor nema sta da trazi tu, ne krece se kao bokser prosto, mejveder je mogao da ga zavrsi u prve tri runde iako je 10kg laksi ali potrebe "sporta" su bile takve da mora da traje. Da ga nije nokautirao to bi bio veliki poraz boksa

Blueblueblue

pre 6 godina

Da je Mayweather 10 godina mladji zavrsio bi posao u 5-6 rundi.
49:0 protiv nekog nalozenog sa 0:0, ljudi vole da veruju u bajke.

zardoz

pre 6 godina

@Radulovic, Chicago

Kapitalizam funkcionise po principu Hleba i cirkusa, uz dobru zaradu onih koji organizuju cirkus. Eksploatise se masovna zelja za "dogadjanjima" i maligna plitkoumnost koju sistem sve vise podstice. Nisam ljubitelj komunizma, ali ni kapitalizam nije bajka. Istina je da se lakse podnosi uz pomoc cirkusa i six pack (kome je to vrhunac zabave). Uz pomoc droga slika zivota u kapitalizmu postaje sve ruzicastija. Naravno da je lakse ziveti gledajuci namestene spektakle, ali to ne opravdava sistem koji je daleko od idealnog isto kao i komunizam na nacin kako je bio postavljen.Svako ima pravo na licno misljenje o svemu, ali treba biti objektivan u procenjivanju stvarnosti i misljenja drugih.

Z

pre 6 godina

Mekgregor nema nikakvu snagu u udarcu,a naivni mislili da bi mogao slucajno da nokautira Mejvedera,koga nisu mogli ni takvi udaraci da obore kao sto su Mozli,Corales,Castiljo,Dzuda,Markez,Pakijao,Alvarez,Coto,De la Hoya,Majdana itd...Lepo se videlo da Mejveder nije cak ni mec shvatio ozbiljno,verovatno se vrlo malo pripremao za mec.Mekgregor da bude zahvalan sto postoji Mejveder,jer u suprotnom ovolike pare u zivotu ne bi zaradio od MMA borbi.
(Aca, 27. avgust 2017 18:27)
Zaradio je vec oko 30+ miliona od MMA borbi,ali ok.

20 kinte

pre 6 godina

Floyd Mayweather - UMETNIK. Sa ovakim laikom, koji ne zna bukvalno nista o boksu, maestralno plesati, eskivirati, po malo udarati, i onda u 10 rundi ( 100% je to nekom ranije najavio) premlatiti ovog cirkuzanera, moze samo kralj, kakav ovaj sjajni sportsmen i jeste. Majstore, kapa dole...
(jerkovic, 27. avgust 2017 20:20)
Floyd Mayweather JR - odličan bokser, taktika, defanziva, sve, impresivan rekord.
Floyd Mayweather JR - čovek koji kao šampion nije smeo da izađe Pakjau na crtu u Pakmenovom prajmu, nego deset godina kasnije. Verujem da bi, da je imao hrabrosti ili želje, gledali bar dva fenomenalna meča, možda i triologiju koja bi sigurno obeležila dekadu boksa, slična onoj Gati- Vord,
ali ne, on je izjajario.
Floyd Mayweather JR. - bokser koji je pljunuo u lice boksu praveći cirkus. Za velike pare, ali ipak, cirkus. Boks vs. MMA je poniženje i jednog i drugog sporta, za mene koji volim i poštujem boks, najviše mi je žao ovih ljudi koji imaju svoje statuse u boksu a u istoj kategoriji padaju u drugi plan da bi se ova majmunarija naplatila.

palop

pre 6 godina

Ocekivan ishod. Mejveder mu je prepustio inicijativu u pocetku i stisnuo ga kasnije kad je ovog vec stigao umor. Razlika u kvalitetu je bila ocigledna, ali mislim da se Mekgregor dobro pokazao, uzeo je prvih par rundi, zadao dosta udaraca i pokazao srce na kraju kad ga je Flojd uhvatio u masinu.

Travis

pre 6 godina

Koja prevara od meča, toliku lovu su uzeli a dobili smo lakši trening Mejvedera. Nije bilo borbe uopšte, Mekgregor se bar mogao spremiti za 12 rundi, bukvalno nije imao snage da stoji u desetoj rundi a meč je bio baš slabog inteziteta.

xxx

pre 6 godina

Realno ovom Ircu treba skinuti kapu samo iz razloga sto je izasao u ring, mada, dobro, bila je tu velika lova u pitanju. Sto se tice pruzenog to je ispod nivoa amatera. Kondicija nula, udarci mlitavi i nedozvoljeni, uz sve to celo vreme drzao spusten gard, kao da je on dominirao u mecu ...

Milos

pre 6 godina

To se znalo, mec zbog love, malo iscenirano da se odboksuju sto vise rundi, Mejveder bi ga nokautirao mnogo ranije ali nije zbog show-a, McGregor bi Mejvedera u oktagonu prosto, jer ono kad mu je jutros Mejveder okretao potiljak tu bi bio kraj, moze ko sta hoce da prica za Mejvedera covek je majstor svog zanata a i nema dzabe 50-0, McGregor me odusevljava koliko udaraca moze primiti, onde gde je sudija prekinuo ladno bi ovaj mogao da ga tuce jos dve runde spustenim rukama, kao da udaras u neki dzak, strasno. Lepo je bilo videti ovo ali opet cista namestaljka.

Nikola

pre 6 godina

@satelit

Konor je dobio 30 miliona, ne 100. A koja je razlika između 30 i 100 miliona dolara, pitate se?

Pa neverovatnih $70 miliona dolara! :)

King James

pre 6 godina

Sto mi je drago zbog ovih nalozenih klinaca koji prate Konora na instagramu pa su umislili da ce dobiti boksera po boks pravilima...

brejcha

pre 6 godina

Mejveder je pokazao klasu,zaista sjajan bokser,Konoru svaka cast na hrabrosti,ali svi mi koji smo gledali na ovo onako neutralno,znali smo ishod meca

radijator

pre 6 godina

Ameri su tate za pravljenje para.
Nema im ravnih...sta oni mogu da prodaju, niko ne moze. Penzioner protiv lika koji se nikad nije bavio datim sportom.
Falilo je samo da uleti Tajson u odelu sa tribina da ih iseva obojicu...a mozda i Le Bron...sto da ne :) U tom pravcu je krenulo..

Aco

pre 6 godina

CroCop bi iscepio ovog amerikanca kao svinja masan dzak.
(Pera, 27. avgust 2017 12:12)

Verovatno znas da CroCop ima 110kg a "ovaj" Amerikanac 65.

TheTruth

pre 6 godina

Ocekivano, Floyd se bavi s boksom otkad zna za sebe i 49 puta je pobedjivao drugih profesionalaca u ovom sportu koji su isto tako godinama trenirali. Uvopste nije bilo nikakve sanse da on izgubi od Connora ko nije ni amater sto se tice boksa. Golovkin vs Alvarez, the real FOTY.

Mladen Mladenović

pre 6 godina

J***ga, McGregor dobio sina pa ko veli daj da ga obezbedim. Jednom vise ili manje dobiti batine...ma ko te pita, ako se dobro placa. Vise je ovim jednim mecom protiv dr. Mejvedera zaradio nego sto je zaradio u onim kavezima.
(Tiessen, 27. avgust 2017 13:42)
---------
Obezbediti sina je tipičan srpski običaj. Kažu "rešio je i pitanje unuka"?! Valjda sinovi i unuci treba da bleje u plafon, ili da se drogiraju. Šta će raditi sinovi i unuci ako im "prepametni" predak reši "pitanje"?! Na zapadu postoji sasvim drugačiji odnos prema deci. Uče ih da rade, šalju ih na mesta gde mogu nešto da privrede, rade po restoranima i farmama za džeparac. Kod nas to bilo blam za "uspešne" roditelje?! Zar sin da im radi,m poslove koji su namenjeni ljudima nižeg ranga?! Prema tome MCGregor ovu borbu sigurno nije odradio za sina veća za sebe, niti će taj sin da vegetira i čeka da mu tata "rikne" kako bi mogao da dokusuri ono što je on stekao.

haha

pre 6 godina

Ako ste pomislili da će ova borba biti smešna, grdno ste se prevarili!

Bila je još jedno 26 puta smešnija nego što možete i da zamislite!

Z

pre 6 godina

Ocekivano.Mayweather,iako je mator,ceo zivot boksuje,dok je McGregoru ovo prvi put.I u mnogim MMA borbama se videlo da Conoru ponestaje snage u rukama kad mec ode u kasne runde,a ovde je to presudno.Da su se borili u oktagonu to je vc druga star,ali nije Mayweather izazivao Conora vec obrnuto.

phil

pre 6 godina

mc gregor nije imao sanse, ni malo... nema tehniku, nema nista, tokom celog meca nije cak ni drzao gard. stice se utisak da je floyd mogao to da resi kad god je hteo stari je to lisac

Ja

pre 6 godina

Smešno. Podvala. Mejveder je mogao da ga nokautirao kad god je hteo. Ovoliki spektakl i toliki novac u meču pravog bokserkog šampiona i čoveka koji nema ni jedan profesionalni meč iza sebe. Bio je toliko nemoćan pokušavajući da pronađe udarac koji i nije po pravilima boksa.

Serbissimo

pre 6 godina

Od prvog gonga je bilo ocigledno da je Konoru ovo bila prva profi borba u ringu. Stav, kretanje, gard, sve amaterski. Bila je ovo farsa koja je morala da traje 10 rundi zbog ogromnih para investiranih u dobro upakovanu sarenu lazu.

Milos

pre 6 godina

(chemistry, 27. avgust 2017 10:32)

Boks je sport bote, sto si toliko zapenio, sport kao sto je fudbal i svaki drugi. Imas zesci problem?

Terry

pre 6 godina

(qwerty, 27. avgust 2017 10:26)

Flojd smejurija hahahahah i ja ga ne podnosim ali covek nema poraz u karijeri u svojoj kategoriji, izmeren mu je najbrzi udarac u svojoj kategoriji u istoriji, odgledaj par meceva na yt pre nego sto pljujes tako bezveze. McGregora bi sklopio u prvoj rundi ali ovo je show moralo je da se boxuje ovoliko zbog publike koji su placali karte i do 15k$. Dok bi McGregor njega naravno u oktagonu pobedio.

Dobrica

pre 6 godina

Ovo je slično onome kada je Roki u drugom nastavku filma izašao na megdan kečeru Hulku. Drugim rečima, apsolutna glupost, sa jedinim ciljem da se uzmu pare ...

Kako

pre 6 godina

Smesan sve ispade .Videlo se i nakon prve dve runnde da Majveder moze to jako brzo da zavrsi .Malo je produzio zbog piblike .Cela ideja je glupa jer mma borac nema sta da trazi pod ovim pravilima protiv boksera ,pogotovu ne proti tako iskusnog kao sto je Mejveder .Irac je sad dobio debele pare ,kakve su nepojmiljive u mma valjda ce se sad smirigi na neko vreme .

slavija

pre 6 godina

"...E sad to sto smo mi napaljen narod i glup pa se palimo na ovog chempu koji je klasicna reklama a ne pratimo profesionalne stvari to je nas problem .."
(kögel TIR., 27. avgust 2017 14:25)

Niti smo mi smislili taj sport, niti se meč održao kod nas, niti je bilo ko od njih dvojice naš. Ceo Svet se "pali" na MMA i ceo Svet je gledao meč. Ali bez obzira na to, tebi su Srbi glupi i napaljeni.

Старац Исаија

pre 6 godina

Vi sto branite irca....stvarno,ali stvarno...nemate pojma Covek 28 godina...Flojd 41. I ovaj nema snage nakon 4 runde. Ne kazem da je sve to odradjeno da se uzme lova itd. Ali ovaj stari flojd bi tukao irca i u ufc kada bi imao samo 3 meseca da se pripremi. A Mekgregor ne bi tukao flojda ni da se priprema 3 godine za boks mec. Svi uzeli pare...budalasi platili da gledaju cirkus...i svi zadovoljni. (aj, 27. avgust 2017 20:19)

У боксу и у ММА се ангажују мишићи и тело на потпуно различите начине. Конор да има 10 година, не може да се спреми за 12 рунди бокса. Професионални боксери почињу каријеру боксујући 6 рунди, потребне су године да се добије лиценца за борбу од 12. Исто тако, Флојд никада не би могао да се физички спреми за ММА борбу, лоу кикове, ударце у колена или лактове у главу. Да не помињем вештине које ММА борба захтева.

njemanja

pre 6 godina

ovo je turbo folk svetskog boksa, marketing, promocija, rejtinzi, klikovi...

Ako zelite pravu borbu, uskoro boksuju Kanelo Alvarez i Genadij Golovkin

Srx

pre 6 godina

@Max. Canelo i Golovkin su kategorija iznad Mcgregora, ali realno svaki ozbiljan profi borac bi dobio Conora u boksu tu nema sta da se prica, kao sto bi on svakog boksera do kruzer kategorije umlatio u oktagonu

Neko@

pre 6 godina

Ja se iskreno i zacudio u početku kako će mma borac protiv vrhunskog boksera, a po bokserskim pravilima... Mislio sam da će biti neka mešavina i jednog i drugog sporta kad je meč zakazan, ali kad sam video da će biti samo po bokserskim pravilima, jasno je bilo da se radi o parama... Čist rijaliti!!!

mare

pre 6 godina

CroCop bi iscepio ovog amerikanca kao svinja masan dzak.
(Pera, 27. avgust 2017 12:12)

Sta bulaznis bre!? Mejveder ima 69 a CroCop 106kg. Hrvat bi morao 30kg da oslabi da bi do meca uopste moglo da dodje. A kad bi oslabio, onda bi kompletno oslabio, ne bi mogao da stoji na nogama. Ili ti mozda mislis da bi Mejveder trebao za tu priliku da se ugoji ugoji 30kg, pa da on ne moze da stoji na nogama? Mesas babe i zabe.
(Raymond, 27. avgust 2017 13:01)

Ocigledno je mislio da izadju svako u svojoj kategoriji jedan protiv drugog, sada. :D :D :D
Ja inace mislim da bi Boban Marjanovic razvalio CroCopa u basketu...

Tiessen

pre 6 godina

J***ga, McGregor dobio sina pa ko veli daj da ga obezbedim. Jednom vise ili manje dobiti batine...ma ko te pita, ako se dobro placa. Vise je ovim jednim mecom protiv dr. Mejvedera zaradio nego sto je zaradio u onim kavezima.

iki

pre 6 godina

Konor nema dobar kardio i to je moglo da se vidi u svakom MMA meču koji nije uspeo da dobije udarcima na pocetku meču. Revanš protiv Nate Diaza je najbolji primer za to i 5.runda kada ga Nate, koga je pre toga 3 puta slao na zemlju., udara kao vreću i baca po oktagonu. Flojd je sa 40.godina u duplo boljoj kondicij.

Raymond

pre 6 godina

Ja inace mislim da bi Boban Marjanovic razvalio CroCopa u basketu...
(mare, 27. avgust 2017 13:33)

...a Nole u tenisu...cak i Nole.

mich

pre 6 godina

Nidza

Koliko sam bistar, sigurno nije merodavan moj komentar, a to koliko si ti bistar necu da komentarisem.
A ovo je bilo zbog novca????
Aaa pa tek sad sam skapirao, zbog takvih mudraca kao sto si ti boks i jeste tu gde se nalazi...

čovek iz senke

pre 6 godina

Videlo se da nije Mekgregor bokser, jednostavno se snasao isto kao sto bi se Mejveder snasao u oktagonu, neravnopravna borba ali dobro znalo se da je sou biznis u pitanju.

Max

pre 6 godina

Mayweather je odigrao taman za sve - borio se kao i uvek - dve runde provere protivnika i izbor koji counter da koristi. Ono poznato, a strahovito brzo - nisko napred, izmicanje, pa dole desno. Kad je video da tu nista nema od kombinacija, ispostovao je i publiku. Prilazio (po prvi put u karijeri, prakticno "napadao") - nigde udarca sa druge strane. I onda pitanje kondicije i pripremljenosti (na koju MMA fanovi u principu zaborave kad pricaju o sposobnostima boksera). Vec citam hvalospeve Connoru, ali mislim da to nema smisla. Floyd nije u najboljim godinama, dolazi posle dve godine pauze. Zamislite GGG ili Canela protiv Connora. Kakogod - Pare za njih. Boks pobedio. MMA borac izdrzao dugo. Svi zadovoljni. A ipak, realno - cirkus!

menjam sobnu lampu za dvosobnu

pre 6 godina

Skidam kapu mek gregoru kao borcu i sportisti,al je zalutao u sport.mislim da bi ga daleko losiji bokseri glatko pobedili u boksu naravno...ne razumem ni kako je doslo do ovog meca...nekad se moralo dobro truditi,imati more meceva da i dobrih batina dobiti i dati,da uopste dodjes u priliku da se boris za titulu svetskog sampiona.ovo veze nema sa boksom i sportom kao takvim uopste...mec katastrofa...bokser sa napadackim stilom bi ovo resio u prvoj rundi,kao sto bi verovatno mek gregor to resio u mma,koji je mozda za nekoga atraktivniji od boksa,al svakako nije lepsi,bolji i pametniji sport...boks je nekada bio umetnost,danas ne postoji,ko je kriv,ne znam,a nije vise ni bitno...tuca je uvek bilo,sto na ulici,sto u kafani,al boks je sport,bio...

Tiessen

pre 6 godina

Komšija u zgradi buši nešto od 8h ujutru u nedelju!!!!! Eto, nemam kome da se požalim, šta ću...
(Zohan, 27. avgust 2017 08:46)

Srpska svakodnevnica. Sledeci put busi i ti nesto u nedelju, ali pocni u 6h.

xxx

pre 6 godina

Gledao sam preko strima nesto malo pocetak i cini mi se da se na pocetku Irac dobro drzao, bio je na distanci i solidno udarao. Sad sam pogledao ovu zadnju rundu i vidi se da nema snage za ceo mec, one udarce necu ni da komentarisem, obicne frljoke, ko moja baba da udara ...