Četvrtak, 27.07.2017.

20:00

LE: Sjajna Zvezda nosi 2:0 na revanš u Prag!

Crvena zvezda savladala je prašku Spartu u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope – 2:0 (1:0).

Izvor:

LE: Sjajna Zvezda nosi 2:0 na revanš u Prag! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

494 Komentari

Sortiraj po:

beogradski

pre 6 godina

polako ljudi, ima još jedna tekma da se odigra, nije gotovo, neće se sparta predati zbog dva gola zaostatka....tamo samo hrabro i pre svega pametno, ne srljati, ali ni ne povlačiti se, čekati ih na kontru, uvaliti jedan, pa ako daju 4, neka prođu, ali teško da to mogu.... ko misli da smo 100% prošli, taj ne poznaje fudbal......inače, ako se prođe sparta, daj bože, nadam se, što se mene tiče cilj je ostvaren....pisao sam još na početku, da krećemo od prvog kola, i da je jako je teško ekipama iz prvog kola da se domognu grupe, jer u trećem kolu i play offu naleću na nosioce, tako da, ako prođemo spartu, sa tri preskočene prepreke ćemo podići svoj koeficijent, i tako iz godine u godinu, pa da počnemo da igramo od 3 kola, kao recimo dinamo zagreb, i budemo nosioci, lakše će se prolaziti u grupu, što LE što LŠ....a ipak 8 tekmi u evropi nije malo, za nas, koji godinama unazad ispadamo odmah.....ovakvo evropsko leto treba ponoviti još dve do tri godine, pa se onda nadati zapaženijim rezultatima u evropi, a do tada, ako se nešto desi, desi se, ali nije katastrofa.....treba biti realan....raduje to, što ovo što zvezda igra, liči na nešto

Dejan CZ

pre 6 godina

Da bi ekipa licila na ekipu,imala igru iz koje proisticu i sanse moras imati osnovnu polugu a to je srednji red odakle sve krece...Kanga i Donald u tandemu su ta karika odakle sve krece,osnovne poluge tima i odma se na terenu sve menja...Tada dolazi do izrazaja i napadacki deo.Konacno je u igri Zvezde to profunkcionisalo tako da se stvari menjaju po pitanju stranaca koji ostaju u Zvezdi.Njih dvojicu ne dirati jer dugo vremena Zvezda je kuburila sa nedostatkom kreacije.Uloga trenera je da prepozna to kod igraca i dodeli mu takvu ulogu.Milojevic je to odlicno poslozio i ti igraci u odnosu na proslu sezonu su u neverovatnom napretku a time i igra Zvezde dozivljava renesansu.

ZaphodBeeblebrox

pre 6 godina

(zambezii, 27. jul 2017 21:18)

Auuuu, kako je mnogima Vujošević isprao mozak, pa to je strašno. Ne postoji grobar koji nije ubeđen da Zvezdine igrače plaćaju milionima, a za Partizan svi igraju iz ljubavi prema klubu, stipendije i kikiriki. I svaki ima u ruci cifre ko je koliko plaćen i kako. A kad im je u košarci evroliga nudila licencu samo da "otvore" svoje poslovanje, to se krilo i po cenu raspada. Koji je ubrzo i došao.
Ali zato svaki navijač tačno u cifru zna koliko ko prima. Pa su se iznenadili "stipendijom" kad je (valjda) Musli hteo da ih tuži što mu nisu isplatili polugodišnju "stipendiju" od 150.000 evra. Pa onda i onaj slovenac kojeg se i ne sećam da je išta igrao i on imao slična i veća potraživanja. Sva sreća, pa akademik-slikar koji se ugrađivao u transfere još ne traži onu siću od 400.000 evrića za godinicu dana.
Pa se iskidah što i ja ne studirah u Partizanu za takve stipendije i kikiriki.
Ali, lepo je kad u evro znaju ko koliko ima, iako to nema blage veze sa mozgom. A kako bi se iznenadili da kod nas bude "transparentno" kao i svuda u normalnom svetu. Mada, ni tada ne bi shvatili ko im je upropastio košarkaški tim, nego bi i dalje Vučić, BIA, CIA, masoni...

BBRS

pre 6 godina

Bravo Zvezdo,vidi se da smo mnogo jaci od komsije lopova samo da nas ne pokradu i ove godine!
(Milan, 28. jul 2017 07:27)

Хахаха, можда јесте комшија мали али је зато лопов ВЕЛИКИ !!!

Nikola

pre 6 godina

Сине заборављаш да је Вардар добио Копенхагена, и ако избаци истог, онда ће они бити повлашћени у жребу за ЛЕ а ви ћете бити испод црте, тако да ми ако (дај Боже) прођемо, а Вардар шутне Копенхагена дође ти на исто.. тако да сине мој, не трчи пред руду..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Red power, 28. jul 2017 11:00)

Nije samo Vardar-Kopenhagen, morali bi da ispadnu dosta timova da bi Partzan bio nepovlašćen iz LŠ, ali isto tako sigurno neće svi favoriti iz LE da prođu, evo neće Sparta, PSV izgubio kod kuće od Osijeka, Iz LŠ sigurno ispadaju Legija, vrv i Ludogorec. Ali msm da će Partizan ipak biti nosilac, jedino da baš nemaju sreće. A Zvezdi želim svu sreću u play offu, nadam se da ćemo konačno imati 2 tima u grupnoj fazi.

Najrealnije

pre 6 godina

Ova Sparta je cirkus,zamisli ekipu gde ti je Plavsic bio verovatno i najbolji igrac na onoj njivi,Crvena zvezda igrala dobro,bice sigurno druga i u sledecem prvenstvu odmah iza Partizana,tu vise nema dileme!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (40+, 28. jul 2017 01:02)

Vidi ovako,sine...Plavšić je sigurno najbolji domaći igrač u prethodnom prvenstvu a Đurđević strelac.Svaka ekipa bi ga poželela u svojim redovima jer zna lopte,brz je,borben i ne zabušava.Sparta bi izbacila partizan,bez dileme,toliko kolko je slaba a što se tiče našeg prvenstva,gotovo sigurno možeš čestitati Zvezdi duplu krunu i to sa minimum 10 bodova prednosti.Ako imaš kintu il neku skuplju nekretninu,slobodno je založi u kladionici i dobićeš prilično na kraju sezone.

CzBg89!

pre 6 godina

Polako partizanovci, nemojte da pricati kako rikardinjo ne zna nista ovo ono, tako ste i za Vieiru pricali na pocetku one tamo sezone pa dodje derbi pa vam momak pokaza kako ne zna da igra uopste ;)

Red power

pre 6 godina

@navijac

Svaka cast, dobro ste igrali. NAJSMESNIJE OD SVEGA je to sto ce Partizan zahvaljujuci vama biti nosilac u pley off-u za LE, dobice lakseg protivnika i proci u grupnu fazu, dok cete vi opet zavrsiti u sezoni kupanja!
(navijac, 27. jul 2017 22:25)


Сине заборављаш да је Вардар добио Копенхагена, и ако избаци истог, онда ће они бити повлашћени у жребу за ЛЕ а ви ћете бити испод црте, тако да ми ако (дај Боже) прођемо, а Вардар шутне Копенхагена дође ти на исто.. тако да сине мој, не трчи пред руду..

Istina

pre 6 godina

@neutralni felsh

Da, plejmejker treba da deli lopte, ali mora prvo da dobije loptu. Pri tom, ako si primetio, Rikardinja su stavili na levo krilo, sto on nikada nije igrao. On je verovatno doveden da zameni Kangu, ali je Kanga ostao, pa se trener nasao u problemu. Em Rikardinjo mora da igra, em Kanga mora da igra, makar da se proda, a pri tom je i u formi. Nisam siguran da Kanga zeli da ide, kao i Donald, i zaista on sada vidi Rikardinja kao konkurenta i to mu se ne svidja.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dex, 28. jul 2017 08:46)

Rikardinjo je upravo doveden za ovu poziciju na kojoj igra.Jako malo je pružio do sada ali vidi se da zna znanje,međutim,ako namerava da sporo ulazi u formu,ispašće iz tima i ko zna kad će ponovo u startnih 11.

Toliko

pre 6 godina

@(pro_ser, 28. jul 2017 07:28) #

Nemaš pojma,Borjan je najbolji golman u zadnjih 15 godina na našim terenima.Branio je odlično u Radu a fenomenalno u Radničkom i gotovo sam siguran da će primiti jednocifren broj golova u polusezoni.Baš,baš odličan golman i boljeg nismo mogli dovesti.

Miljan

pre 6 godina

Zvezda igrala dobro biće to još bolje kako ide vreme. Rikardinja prodati nekom da ne zauzima mesto našoj deci. Za Kangu i Boaćija dobiće se dobri novci. Dati Donaldu povećanje plate i obavezno uzeti titulu. Napred Zvezdo!

Reče čovek i ostade živ

pre 6 godina

5:0 za Spartu u revanšu, realno!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (novica, 28. jul 2017 08:07)

Ako je to realno,onda bi trebalo biti i 15:0 za Olimpijakos u revanšu,to je još realnije,zar ne.

nista o nicemu

pre 6 godina

Nikada Marakana ne bi izvizdala svog mladog igraca, nikada. A ove sto dolaze kao pojacanja a vuku se po terenu njih i treba.
(belodedic, 28. jul 2017 09:36)

Sever zvizdao, ali ceo sever, Nemanji Vidicu. Tako da je tvoja tvrdnja neistinita.

dr. Haos

pre 6 godina

Ekipa koja dovede Plavsica kao pojacanje ne sme biti favorit protiv zvezde... Ako ste ih zgazili...odvratna su ekipa...samo da nastavite ovako, pa da gledamo oba tima u le konacno...

belodedic

pre 6 godina

@ Luka Adzic nije igrao zato sto je mnogo mlad i ovakve utakmice od njega mogu napraviti veliku zvezdu ali isto tako moze da odigra na nivou Rikardinja i da posle dva l/osa prijema lopte ili pogresnog pasa pocne da mu zvizdi pola stadiona tj da izgubi samopuzdanje pa nam posle treba jos godinu dana da ga vratimo na stari nivo.
(maremare, 27. jul 2017 23:57)

Nikada Marakana ne bi izvizdala svog mladog igraca, nikada. A ove sto dolaze kao pojacanja a vuku se po terenu njih i treba.

pedja71

pre 6 godina

Zvezda za klasu jaca od Partizana ove sezone, dovela extra igrace, naravno sve to ima svoju cenu. Nikad neko nije imao tako veliki podrsku od drzave kao zvezda sada, bukvalno je dovodila koga je htela. Savic Stojkovic Imaju po 250.000 godisnje, ovaj brazlilac 450.000, Rodic ina 350.000 plus velike bonuse. Pesic 500.000 po sezoni, Boaci 400.000. Kako god uz pomoc drzave i kriminala zvezda je za klasu jaca od Partizana. Jedini sa platom kod nas odskace Leonardo. Cela zadnja linija Partizama, dakle cirkovic sa 70.000 Mileta sa 80.000 Ostojic 80.000 i Vulicevic 140.000 imaju kao Rodic oz zvezde.
(zambezii, 27. jul 2017 21:18)

Čekaj, do juče popodne sam čitao da niko iz Zvezdinog tima ne bi imao mesta u Partizanovih jedanaest, da će moćna Sparta da nas oduči od fudbala, da imamo polu-igrače.
Kako sad ovo?

Čestitke Zvezdi. Zadržati ovaj nivo koncentracije i borbenosti i sledeće kolo je izvesno.

galiot

pre 6 godina

E ovako se vraca publika na stadion! Dovedes ljude koji znaju da igraju fudbal,koji ginu za taj sveti dres, polako sklopis kockice i pazite sta vam kazem, Rajko ce biti puniji sigurno ove godine!

kordunaš

pre 6 godina

Bravo Zvezdo, od srca bravo, sve najbolje ti želim u revanšu, i da u četvrtom kolu bude sreće u žrebu i Vama i nama. Treba nam ova pobeda, treba nam svaka pobeda, zato još jednom bravo. Grobar od rođenja.

dex

pre 6 godina

@neutralni felsh

Da, plejmejker treba da deli lopte, ali mora prvo da dobije loptu. Pri tom, ako si primetio, Rikardinja su stavili na levo krilo, sto on nikada nije igrao. On je verovatno doveden da zameni Kangu, ali je Kanga ostao, pa se trener nasao u problemu. Em Rikardinjo mora da igra, em Kanga mora da igra, makar da se proda, a pri tom je i u formi. Nisam siguran da Kanga zeli da ide, kao i Donald, i zaista on sada vidi Rikardinja kao konkurenta i to mu se ne svidja.

ttt

pre 6 godina

Bitna stvar, nismo primili gol! Znaci eventualni gol u Ceskoj bi trebalo da resi prolaz dalje. A videli smo da mozemo. Realan rezultat utakmice je trebao da bude 4:1

novica

pre 6 godina

Ove promašene šanse mogu biti kobne za Zvezdu u Pragu. Sparta bila zrela za nokaut, a ipak je koliko toliko ostala u igri za revanš.

pro_ser

pre 6 godina

šta ti je neiskustvo...na samom početku je bio faul golmana nad Boaćijem van šesnaesterca, čist crveni i eto ti igrač više i plus isteraš im glavnog golmana, nakon takvog ispuštenog poklona mislio sam da će nas odvaliti, ali srećom nisu, čak sta više. što se tiče same igre, mislim da u odnosu na puno prošlih godina, danas igrači prave greške zbog neiskustva i neuigranosti što se ipak da lako ispraviti. mali Milić je igrač za domaću upotrebu, La Telek mora odmah u vezni red a u odbranu neko ko će pokrivati Savićeve rupe, a Rikardinjo ipak mora na klupu, pa sačekati sa njim ali van igre, Gobeljić je sigurno ozbiljno zahvalan Bubi Gašiću sto mu je sredio dolazak u Zvezdu, Borjan nije za nas, ali ajde, svi ostali su i više nego dobri za nas u ovom trenutku, obzirom gde živimo i ko nam vodi klub. pre mesec dana sam ovde napisao da će Milojević napraviti ovakvu Zvezdu a videćete je još bolju, ali tada je većina ovde mislila da sam neki klinac koji slabo zna o fudbalu, pa sam napisao i da je Zvezda po prvi put dovela ozbiljne igrače i ako mislim da Gobeljić, Rikardinjo i Borjan nisu za nas i stojim iza toga da su oni zapravo i jedine greške prelaznog roka. moramo biti realni, mi smo danas autsajderi skoro sa svim ekipama u evropi, to je u jednu ruku katastrofa za nekad veliki klub, a u drugu ruku dobra stvar, jer kad te neko potceni, a imaš u ekipi takve talente kakve neće sparta za tri života imati, e onda dobijemo ono sinoć, CRVENO BELU RAPSODIJU. što se tiče tribine, evo 30 godina idem, a zadnjih 5 god pokušavam da nateram sebe da ne dolazim, al ko je stajao na njoj više od 3 puta zna šta pričam, smatram da je kao što je upravi i stadionu vreme za renoviranje, tako je već odavno sa grupom.

sever

pre 6 godina

Zvezda je konacno na putu da napravi dobar tim. Nedostaje na jos jedan desni bek i stoper da pojacaju konkurenciju, isto tako zadnji vezni i alternativa Kangi.

Do kraja prelaznog roka mozda dovesti Marasa iz Rada, Zdjelara na pozajmicu i Markinjosa.

Prodati Ruiza, Racica, Frimponga ili Le Taleka (moze i oba), u slucaju dobre ponude i Srnica, Milijasu napraviti oprostaj

Borjan, Kahriman - Stojkovic, Savic, Babic, Maras, (Frimpong ili Le Talek), Rodic, Andjelkovic - Jovicic, Donald, Kanga, Radonjic, Adzic, Milic ili Srnic, Rikardinjo - Boace, Pesic, Vucicevic i Joveljic

Solidan tim koji bi uz pametnu igru u Pragu i malo srece pri zrebu u narednom kolu kvalifikaciju mogao uci u LE i steci dragoceno evropsko iskustvo, sto bi pomoglo da se sledece sezone napane LS, jer sam ubedjen da ce ovaj tim vratiti titulu. Posle utakmice sinoc na Marakana ce u prvenstvu biti stalno preko 20 000 gledalaca najmanje. Zivi bili pa videli.

remax

pre 6 godina

Neki su već pomenuli, igra od sinoć je podsetila na utakmicu protiv Rome. Mada ruku na srce, ono je bila baaš velika pobeda, pogotovo iz ove perspektive.
Ako bi na strani samo podsetili na Bordo ili Apoel, prošli bi ih bez problema. Naravno, nadam se i pobedi ako se ukaže prilika.
Opet se potvrđuje naše staro pravilo, što je protivnik jači, to mi bolje igramo. Evo, primer su Florijana, Irtiš pa sad Sparta.
Ako prođemo Spartu, sa bar solidnom igrom tamo, bio bih optimista koga god da izvučemo u plej-ofu.

samosvesni gradjanin

pre 6 godina

Svaka cast Vucicu sto je za samo par meseci predanog i marljivog rada ucinio da Mičel Donald na ovom susretu postane prvi kapiten stranac u istoriji Crvene zvezde.

papiga47

pre 6 godina

cestitke zvezdi,po meni prolaz u sl kolo gde zavrsava pricu evropsku,partizan ispao od oly-a,sl kolo prolazi u ligu evrope,sve se nakako vrti u zivotu!!! Partizan mora da kupi stopera i da suma pocne odmah od grcke po poluvreme da igra....zvezdi ostaje nasa liga kao i uvek ,jer igrom u ligi uefa partizan nema snage za titulu...uzece kup igrace evropu ,zvezda titulu i to je ova sezona!!!

alex

pre 6 godina

Kao objektivan navijač Partizana moram da čestitam Zvezdi na odličnoj igri i rezultatu. Svi preduslovi za prolazak dalje postoje, ali u Pragu će biti neka druga Sparta pa se ne treba zanositi da je sve rešeno. Osim toga, ovakva utakmica je teško ponovljiva. Mogla je Zvezda dati još koji gol, ali mogla je i primiti poneki. Odbrana Zvezde nije bila baš na zavidnom nivou, ali takav je naš fudbal. Sve najbolje u revanšu.

albatros.budala

pre 6 godina

Kako bi bilo lepo da odigraju ovako i revans, i posle toga ako prodju koga god da izvuku. Samo da ovo nije trenutni bljesak i los dan protivnika. Sta da radim, naucio me nas fudbal da mu se ne moze verovati :) Inace po meni veceras igrac utakmice Donald, celu tekmu je vukao konce u Zvezdinoj igri.

CzBg89!

pre 6 godina

Ja mislio ova renovirana Zvezda ce zgromiti Cehe sa jedno 4 gola razlike.Trube obe ekipe,pobedila manje losija ekipa. 
(Uros Djurdjevic Prejaki #32, 27. jul 2017 23:31)

Kada vas bude odvalio Olimpijakos bice ti jos teze ;))
(Da znas, 27. jul 2017 23:49)
Pa kako bre prijateljuu, pa ti bas rece pre utakmice da ce mocna Sparta koja je prosle godina bila prva u grupi LE da nas zgromi 0:4 5, pa nista preostaje da se grize telefon od mukee!

Realno

pre 6 godina

Objektivno ova Sparta je stvarno slabiji tim i od Zvezde.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Danilo, 27. jul 2017 23:28)
Ali je zato jaca od partizana i potpisujem da bi njega izbacila,da su se pali da igraju.Zvezda je sa ovom ekipom za partizan,nesto izmedju Reala i Barse.

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 6 godina

odlican rezultat za partizan...jos par autsajdera da iznenadi i mi smo nosioci u poslednjem krugu kvalifikacija za ligu evrope...nadam se da ovi nece prokockati ovu prednost u pragu...
(dr feelgood, 27. jul 2017 22:35)

Zar vi ne Idete u Ligu šampiona ?

40+

pre 6 godina

Ova Sparta je cirkus,zamisli ekipu gde ti je Plavsic bio verovatno i najbolji igrac na onoj njivi,Crvena zvezda igrala dobro,bice sigurno druga i u sledecem prvenstvu odmah iza Partizana,tu vise nema dileme!

Istina

pre 6 godina

Cisto informativno, 4 srpska igraca, 7 stranaca u ekipi stuba srpstva.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (el_kiddo, 27. jul 2017 21:22)

Cisto i najrealnije ali ti ne znas da brojis ni do 10 i vrati pare uciteljici.Samo cetvoricu Srba smo imali u odbrani,od 5 mogucih i jos dvojicu u veznom redu,sto je ukupno 6 ali kakve to veze ima kad pojedini strani klubovi igraju sa citavim timom stranaca.Kasnije su usla jos 3 Srbina,sto bi bilo,od 14 igraca,9 Srbina i 5 stranaca.
Ne znam zasto potenciras tu glupost kad ste i vi sa Olimpijakosom igrali sa 5 stranaca u ekipi i jednim na klupi.

KK Hibrid Železnik

pre 6 godina

Nema slađe kad vidiš pantere kako se nečemu raduju. Česi bacili mamac kad ono za sedam dana petarda pa u rupu na spavanje. Vidi se da su Česi podcenili pantere. Panteri zagrizli ko da je finale kupa, a ovi ladno ne veruju.

GM

pre 6 godina

Najbolja utakmica od derbija i dva gola Vijeire za spice, lob i suvi list.

Dokaz da moze da se igra dobro, a ne mora toliko dugo da se ceka.

Samo jako u nove pobede!

Borky

pre 6 godina

A gde vam je publika? Samo 25.000 na najvažnijoj utakmici sezone!?Bruka.
(Dušan, 27. jul 2017 22:46

Bilo je zvanicno 32 000 a to je pun Jna zar ne?

Rakonjac

pre 6 godina

Svaka cast igri Zvezde i treneru Milojevicu ali mora se spomenuti ime naseg novosadjanina, Kosanovica, cuvenog Miiiishice ! Covek zna i zivi za fudbal!!

Najrealnije

pre 6 godina

Jesi li ti gledao grobare pre 2 dana? Ako jesi, i kažeš da su lošiji, ne znam šta da ti kažem. Grobari su 60 minuta držali Olimpijakos na 30m od gola, iznenadili me igrom, mislio sam da nisu sposobni da odigraju na tom nivou. Prijatelju, ova Sparta je raspad, retko neorganizovan tim u odbrani i u napadaju, nivo Javora ...Kapiram ljude koji vole svoj klub, ali drugo je biti slep i ostrašćen.
(Igor, 27. jul 2017 21:29)
Ti si skolski primer slepog i ostrascenog coveka ili navijaca.Izgleda da volis da gledas utakmice ali dzaba ti sve kad ne znas sta treba da gledas i ne razumes ovaj ovaj sport.Olimpijakos je takticki razbio partizan i ako mislis da su ga drzali daleko od gola,to je iz taktickih razloga jer imaju prebrze igrace za partizanovu odbranu.U toj utakmici,partizan je imao inicijativu samo 5-10 minuta,sve ostalo je Oli drzao pod svojom kontrolom a imao je jos jedan promaseni zicer,dok tvoj partizan nije stvorio sansu a imao je jedan sut glavom nakon kornera.Ova Zvezda je kvalitetnija za dve klase od partizana i vec sada mogu staviti kucu da ce osvojiti duplu krunu jer ima mnogo veci kvalitet medju igracima.

Objasnjenje

pre 6 godina

Ajde nemojte više da prozivate Grofa jer nije u redu. Ima ovde i njegove zasluge. Tog Kangu je on doveo u Zvezdu. Donalda takodje. Boacija takodje. Grof je imao i dobrih i loših trenutaka sa Zvezdom. Onog trenutka kada je ispustio titulu, čovek je podneo ostavku i pošteno.
(m, 27. jul 2017 23:44)
Ma nemoj,da ga ne pominjemo a covek nam je unistio klub.Koje su njegove zasluge ovde?Sto je doveo Kangu i Donalda a taj Kanga nas je prosle sezone izbacio iz LS,dok Boacija uopste on nije doveo.Imao je promasaje i propuste u proceni igraca,kao nijedan trener.Ekipa mu nikad nije bila ni na 50% spremna a ispustio je 9 bodova prednosti.Da ga je klub smenio,kad smo neki od nas pisali,jos pre polusezone,pobegli bi 15 bodova na kraju a oni nas stigose i prestigose,samo zahvaljujuci njemu.

RedStarForever

pre 6 godina

Luka Adzic nije igrao zato sto je mnogo mlad i ovakve utakmice od njega mogu napraviti veliku zvezdu ali isto tako moze da odigra na nivou Rikardinja i da posle dva losa prijema lopte ili pogresnog pasa pocne da mu zvizdi pola stadiona tj da izgubi samopuzdanje pa nam posle treba jos godinu dana da ga vratimo na stari nivo. Moje misljenje, mozda gresim.
(maremare, 27. jul 2017 23:57)
Zahvaljujemo se na glasu.
Sve tačno, ali poslednjih 20ak min je bas iz istog razloga trebao da igra...ne bi bilo ni jednog zvizduka, svaka greska bi bila nagradjena ovacijama i bodrenjem, a on bi bio u transu ;) Jedina opasnost bi bila crveni, to sigurno, ali vredelo je pokusati :)
Ja bih voleo da u revansu gledamo njega i Radonjica od pocetka na krilu...da "samo zuje" :)
I za kraj, HVALA MOMCI za povratak u "vesele 70e i 80e :)))

dinge

pre 6 godina

samo bez euforije! igra se još 90 minuta. a ako sam nešto do sad video to je da umemo tako slatko da zabrljamo da nam se svi smeju. samo hrabro i pamet u glavu!

realni pesimista

pre 6 godina

Pustite euforiju. Manje placen tim je pobedio skuplji tim. CZ ima bolje igrace pocev od tehnike. Video sam kako igraci Sparte primaju loptu, gotovo svakom se odbije metar od noge kod stopovanja? Skuplji igraci? Sredina nema organizatora igre, totalna konfuzija. Stalni pokusaji sa nekim centarsutevima. Pitanje je da li je ovo najbolje sto mogu? Da li mogu bolje u revansu od ovog i da li CZ u revanšu moze bolje od ovog sto su pruzili veceras? Znam da CZ u revanšu na gostujućem terenu nece igrati ovako dobro kao veceras a kako ce igrati domacin na svom terenu, to ne znam. Neverovatno je da skuplji igraci igraju ovako, stvarno cudno. CZ je zasluzeno pobedila, mnogo bolje igrala ali ostaje jos jedna utakmica. CZ nece igrati bolje od ovoga, tamo nece biti nošeni navijacima kao veceras a Sparta treba da dokaze ono sto su mnogi pre toga znali, da ima bolje i skuplje igrace. Mislim da CZ tamo ipak nema sta da trazi iz prostog razloga sto danas u razvijenom svetu niko ne baca novac bez razloga. Normalno, zelim da CZ prodje u sledece kolo ali realno u to ne verujem.

pedja

pre 6 godina

Najbolja,bolje reći najozbiljnija igra CZ u poslednjih pa berem 10 - tak godina minimum ,ako neko zna neku bolju neka me slobodno ispravi .Nije samo rezultat dobar,nego konačno jedna ozbiljna igra koja liči na nešto Evropsko,konačno da jednom kada imamo i pad energije u igri da ne dozvolimo protivniku da lako da gol,ne samo to ,nego im nismo dozvolili da ozbiljnije ni pridju golu,a kada smo odlučili da idemo na gol davali smo,e to je ta razlika ključna razlika u odnosu na poslednjih 10 -15 godina.U Pragu će se pokazati da li je to bila slučajnost,iskreno mislim da nije.

Pfc

pre 6 godina

Čestitke Zvezdi, treba biti skoncentrisan u revanšu, ne verujem da je Sparta ovoliko loša kao sto je večeras bila. Pametna igra Zvezde u revanšu vodi je dalje i ako Bog da vam žreb bude naklonjen i da konačno udjete u grupe. Onda da se malo prepiremo ko je bolje odigrao u evropi i ko ima vise bodova u grupi, a ne da pričamo kao neke babe koliko je ko uzeo para i da li ce penzioneri da ispaštaju. I ono sto je najbitnije od svega da imamo pošteno prvenstveno, a ne ovaj cirkus.

kalcokera

pre 6 godina

videsmo onomad i vas pohod ka Bariju(kupace gace odmah)
(kalcokera, 27. jul 2017 15:06)

prati veceras, bice last minut ponuda na Miticu ...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (hmm..., 27. jul 2017 15:53)


sta bi?

BBRS

pre 6 godina

Ja mislio ova renovirana Zvezda ce zgromiti Cehe sa jedno 4 gola razlike.Trube obe ekipe,pobedila manje losija ekipa.
(Uros Djurdjevic Prejaki #32, 27. jul 2017 23:31)
Mogu misliti kako si se osecao dok je Zvezda demontirala Spartu.
Nemas pojma koliko mi je drago !
Nagledaces se ti Zvezde muko crna !

Lala iz Banata

pre 6 godina

Svaka cast, dobro ste igrali. NAJSMESNIJE OD SVEGA je to sto ce Partizan zahvaljujuci vama biti nosilac u pley off-u za LE, dobice lakseg protivnika i proci u grupnu fazu, dok cete vi opet zavrsiti u sezoni kupanja!
(navijac, 27. jul 2017 22:25)

Kontam da si ljubomoran na pobedu, ali bre oladi malo. Ti više želiš da Zvezda ispadne nego da Partizan nešto uradi u evropi.
Ako Rijeka izbaci Salcburg - a na dobrom je putu, Vardar izbaci Kopenhagen - na džaba vama da mi izbacimo Spratu.
Jako mnogo kockica treba da se poklopi da bi vi igrali plej-of kao nosioci.
Za sada vam sreća ide unatraške.
Ja bih voleo da ova srpska kluba igraju na jesen u evropi.
Ti i dalje budi zlurad.

Milan

pre 6 godina

Dobra igra, vidi se da tim nije toliko loš koliko je lane imao lošeg trenera. Sparta loša, reklo bi se nespremna za takmičarske utakmice. Mislim da ćemo proći, ali ćemo u 4. rundi opet dobiti neki Sasuolo koji će da nas nakanta, nemoj da se ložite, naši tzv velikani su 4. evropska liga, potrebno je MNOGO, MNOGO i opet, MNOGO sreće na žrebu da bi se otišlo u grupu

milun

pre 6 godina

Gledao sam prijateljsku utakmicu Sparta -Vitese 1:1 pre par dana i video sam da Sparta lose igra.Bio sam siguran da Zvezda dobija veceras

nn

pre 6 godina

Slabo pratim domaci fudbal, ali ovu utakmicu sam celu pogledao. Dobar fudbal, dobar tempo, brza igra. Zasluzena pobeda Zvezde. Prijatno sam iznenadjen, voleo bih da vidim vise ovakvih nastupa i u Evropi. Siguran sam da ce biti pozitivan rezultat u Ceskoj, a u Ligi Evrope sta bude, bude.
(chemistry, 27. jul 2017 22:59)
Burazeru ima jos jedno kolo posle ovog.

Voip

pre 6 godina

Šteta što im nismo metnuli još koji jer su bili baš zreli da ih nakantamo. Bravo Miloje svaka čast ovo je tvoj potpis. Sad mi žao što će morati neki stranac da se proda jer su svi bili odlični. Znaju fudbal, verovatno su izgubili motiv u našoj ligi, a imamo sad i boljeg trenera. Prodajte Frimponga i Ruiza, ničemu ne služe, ali opet imamo jednog viška.

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 6 godina

Navijao sam za Zvezdu, ali prvi gol iz ofsajda. Drugi gol posle faula. Le Talek zaslužio crveni. Česi nisu hteli ni da trče na oranici...
(Iskreni, 27. jul 2017 22:24)

Jedi čokoladu ...

Da znas

pre 6 godina

Ja mislio ova renovirana Zvezda ce zgromiti Cehe sa jedno 4 gola razlike.Trube obe ekipe,pobedila manje losija ekipa.
(Uros Djurdjevic Prejaki #32, 27. jul 2017 23:31)

Kada vas bude odvalio Olimpijakos bice ti jos teze ;))

radetoronto

pre 6 godina

Da budem iskren, odusevljen sam, jer sam ocekivao poraz (ili MOZDA remi). Nikako nisam ocekivao 2-0 za nas. Ja i ne pamtim poslednji put kad smo neki ozbiljniji evropski tim pobedili. Roma (3-1) pre 13 godina? Slaviju smo pobedili 2-1 na Mari (2007), ali posle njihov gol oni su i prestali igrati jer prolaz im je bio obezbedjen (4-2 ukupno, oni gol u gostima).

Bilo kako bilo, sad imamo sansu, mada Sparta je jos uvek favorit i ne treba da budemo previse optimisticni jer ipak imaju iskusniji i talentovaniji tim nego sto mi imamo.

Sparta 60% sansa za prolaz dalje, Zvezda 40%.

Robert

pre 6 godina

Toliko sam obeshrabren prosloscu, iako Zvezdas u srcu, da verujem da je ovo samo bljesak i da cemo vec za nedelju dana opet biti vraceni u surovu realnost. Najsvezija asocijacija mi je bljesak Vojvodine protiv Sampdorije pre dve sezone. Ovakva euforija bila i tada.

analiticar_amater

pre 6 godina

Mislis da Sparta moze da pobedi 3-0? Mislim tesko.Ako im damo gol oni moraju 4.kada smo dali Ludogoretsu 2 dacemo i sparti bar 1.Stranci nemaju fobiju kao nasi igraci.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zex, 27. jul 2017 23:01)

Siguran sam da mogu mnogo bolje od ovoga. Koliko bolje, to vec ne znam. Ali seti se penala za Irtis i seti se 3 gola u nasoj mrezi na Malti. Hocu da ti kazem da ne znam ne oni za sta su u stanju, nego pre svega mi. Ekipa iz utakmice u utakmicu podize formu i to je zaista ohrabrujuce. Ali umemo da kiksnemo u odbrani, a Sparta je mnogo jaca nego sto je veceras pokazala. Imamo lepe sanse za prolaz, ali samo polako. Ovaj tim Zvezde i ovaj trener tek treba da se pokazu i zarade poverenje.

Liar, liar, pants on fire!

pre 6 godina

Glavni sportski dogadjaji u ovoj zemlji su utakmica pretkola LE i polufinale u ovom nebitnom sportu. Bas jaka sportska nacija:)
(smesni ste, 27. jul 2017 22:21)

I još dodaj naše zadovoljstvo što ti moraš da živiš u takvoj zemlji :):):)

ZaphodBeeblebrox

pre 6 godina

Moram da priznam da me je Milojević pozitivno iznenadio, ali opet ne do kraja. Uveliko sam očekivao Anđelka na beku, a Bogme i Milijaša ako ne na startu, onda u drugom poluvremenu. Rikardinjo verovatno na treninzima igra dobro, ali kad je utakmica u pitanju nešto mu, definitivno, ne ide. Ali zašto Milić umesto Adžića mi uopšte nije jasno. Kanga solidan, namestio prvi, dao fantastičan gol i upropastio 2-3 izgledne kontre nerezonskim, bezosećajnim dodavanjima.
Ukupno gledajući, najbolje izdanje Zvezde posle Prosinečkog, konačno nam odbrana dobro funkcioniše, tako da svaki Zvezdaš mora da bude zadovoljan ovim viđenim večeras.
Ali sad ne smemo nikako poleteti i razmišljati ko nam je sledeći protivnik. I ako u Pragu budemo igrali povučeno, nagrabali smo ga. Biće teško, Sparta je iskusan i prevejan tim, ovo večeras nije prava slika njihove snage, tako da su i pored svega i dalje favoriti. Ali sa ovakvom igrom imamo čemu da se nadamo.

neutralni felsh

pre 6 godina

(Nista o Nicemu, 27. jul 2017 22:27)
izvini, ali to samo znaci samo jedno, ili ga ignorisu saigraci u trouglu sa njimili da se slabo otvarao i lose ulazio u prijem lopte. bice da je ovo drugo...
(neutralni felsh, 27. jul 2017 22:49)

Bice da nisi gledao utakmicu jer se otvarao, jednostavno ne dobija lopte od Kange jer ga ovaj vidi kao konkurenciju na poziciji plejmejkera.
(nista o nicemu, 27. jul 2017 23:05)

plejmejker, to jest njegov ekvivalent u fudbalu, ne treba da dobija lopte nego da ih deli.

lka

pre 6 godina

kratko : fudbalski odigrana utakmca,u odnosu na ranije mnogo trcanja,dodavanja,odbrana donekle konsolidivana.Za mene nije bitan prolaz,bitno je da se vidi igra,zelja i snaga.

Milan

pre 6 godina

Ljudi ovi vezu nemaju sa zivotom svaka cast ovoj Zvezdi
odradela je posao kako treba i to sa 50ppsto snage sad lepo da spremite utakicu i da ih zavrsite oni su nule naspram vas navijao sam da ih zgazite kada sam video da su zapravo dosli da se prosetaju ovde na ovom vasem stadionu znam da ste svi navijali za onaj g..... olipijakus ali ja mislim da koliko vi imate sance da prdjete mi mozda za 30 posto manje ali i mi imamo sanse i da nastavimo zajedno vi u LE mi u LS manite da se mrzimo kad igramo u evropi sve je to za bolji plasman sledece godine u kvalifikacionim rundama.

nista o nicemu

pre 6 godina

(Nista o Nicemu, 27. jul 2017 22:27)
izvini, ali to samo znaci samo jedno, ili ga ignorisu saigraci u trouglu sa njimili da se slabo otvarao i lose ulazio u prijem lopte. bice da je ovo drugo...
(neutralni felsh, 27. jul 2017 22:49)

Bice da nisi gledao utakmicu jer se otvarao, jednostavno ne dobija lopte od Kange jer ga ovaj vidi kao konkurenciju na poziciji plejmejkera.

Millennium

pre 6 godina

Nema euforije. Ima još da se igra u Pragu. Imamo odličan rezultat, ali nije gotovo. Maksimalno odgovorno, pa da slavimo. Rikardinja smo dosta čekali. Radonja mora od početka.

Nesa Srbin

pre 6 godina

Dobro je ovo sve izgledalo. Cestitke za sve igrace ove moje Zvezde. Ali, ipak, samo nekoliko napomena. Trebalo je da se igra na gol vise jer je bilo evidentno da Spati nije bio dan i imali smo sansu da ih nokautiramo samo da smo imali malo vecu ambiciju. Drugo, u revansu moramo igrati i ambiciozno i pozrtvano i sa velikim zarom ako zelimo dalje. Setite se 1989. i Kelna kad su nas u revansu izbacili iako smo imali bas ovaj rez. u prvom mecu. I trece, slab je ovaj L`Telek,treba vec uhodavati Babica u paru sa Savicem.

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Nikad jaci Olimpijakos nikad slabija Sparta ;(
(NikolaSrb, 27. jul 2017 23:09)

A u revansu obrnuto jel se slazes Bukeru??

KKP

pre 6 godina

rekoh danas onom grobaru da gleda kako se igra.Zvezda kao nekad.Prolazimo Spartu,pa onda spektakl na marakani sa nekim evropskim velikanom.Demoliranje u prvenstvu se podrazumjeva. Konačno imamo trenera, imamo tim.Jedino je Adžić mogao umjesto Milica, ali ima vremena
(krajisnik, 27. jul 2017 22:40 evo ga ovaj,odma demolira.polako bre sinovce,polako.opet ces da kvrcis u maju,polako.

m

pre 6 godina

Ajde nemojte više da prozivate Grofa jer nije u redu. Ima ovde i njegove zasluge. Tog Kangu je on doveo u Zvezdu. Donalda takodje. Boacija takodje. Grof je imao i dobrih i loših trenutaka sa Zvezdom. Onog trenutka kada je ispustio titulu, čovek je podneo ostavku i pošteno.

René Artois

pre 6 godina

....i nakon 10(deset)gogina czv dobija malo ozbiljniji klub,zaista za istoriju:)
(Big pizza, 27. jul 2017 22:59)

U pravu si, vi ste mali klub, to se ne računa.

nije bitno

pre 6 godina

Evo gledam vodjenje Vladana Milojevica dok je vodio Panionios prosle sezone. U grckom prvenstvu sa ekipom koja po sajtu "Transfermarkt" vredi 10 miliona Evra, savladao je i Olimpijakos i Aek i Paok. Aek i Olimpijakos u gostima! Ocigledno je ovde rec o velikom takticaru, koji ce i u Pragu ici na pobedu, posle ovog rezultata i ovakve igre Sparte, ne verujem da ce se u 7 dana nesto drasticno promeniti, malo je to vremena.

Dacha

pre 6 godina

Iskreno pozitivno sam iznenadjen,ovo ne da nisam ocekivao nego ni na kraj pameti mi nije bilo,ne mislim toliko na rezultat koliko na igru,ceo mec borba za svaku loptu,presing,pravovrememi pasovi i precizni,u odbrani svi tacni i na mestu bez ijednog kiksa (jedino Le talek ono jednom ali ispravio je faulom gresku) znaci ne pamtim bolju utakmicu Zvezde u zadnjih ja ne znam koliko godina!! Ako ovako i u buduce budemo igrali ne plasim se za rezultate!

Knez

pre 6 godina

Nikad jaci Olimpijakos nikad slabija Sparta ;(
(NikolaSrb, 27. jul 2017 23:09)
Ako si ironican onda ok, ali Olimpijakos ima najslabiji tim u zadnjih 10 godina, a Sparta nikad vece pare u istoriji za tim nije dala...

Tekvondo je zakon

pre 6 godina

Mislim da je ovo najbolja Zvezdina utakmica jos od Rome 2005.Velike sanse za prolaz samo da odigramo jos ozbilnije i bolje u Ceskoj.Da se ne opecemo ko prosle godine protiv Ludogoreca.Samo ozbiljno.Svaka cast momci svi smo uz vas.

morgyn

pre 6 godina

ko to kaze da Zvezda mora da gazi na Rajku!?posle duzeg vremena imamo trenera koji igra na rezultat,kao da je ucio od Muslina..a na kraju,to se racuna?

Dzoni

pre 6 godina

Sparta nije napravila stopostotnu sansu za 90 minuta, muljali su nesto iz prekida i to je to! Ako im damo gol u Pragu nemaju sta da traze, iskreno nisam ocekivao ovako nadmocnu Zvezdu protiv realno 3 puta skupljeg tima, Janko koji se nadavao golova u Bazelu, nije se video.

Ivan

pre 6 godina

Zvezda IZDOMINIRALAAAAA večeras! Totalno je nadigrala Spartu koja je ozbiljan tim, prošle godine su bili prvi u svojoj grupi u LE! BRAVO ZVEZDOOOOOOOO!

Ivan

pre 6 godina

U zadnjih 10 možda i više godina Zvezda nije bila ovoliko dobra i dominantna na jednoj evropskoj utakmici poput večeras! Veoma prijatno su me iznenadili odličnom igrom! Bravo Zvezdo alal vera za ovo večeras!

beli65

pre 6 godina

Brate moj mili nepismeni..ma bitno je da ti navijaš za Zvezdu, koga briga za pravopis
(Igor, 27. jul 2017 22:54)
kad Zvezda pobedi vama grobarima je samo do pravopisa

Bugarski grafolog

pre 6 godina

Cestitke na pobedi. Bilo je i malo srece ali zasluzeno. Sparta spora i stara iako tehnicki bolja od Zvezde.
Ne verujem da mogu da daju 3 u revansu a da ne prime ni jedan.
Ruku na srce, prvi gol losa reakcija loseg golmana, drugi dosta srecan od ledja stopera.
Od silnih pojacanja i dalje su 3 crnca najbolji pojedinci. Ove druge ne vredi ni komentarisati. I dalje se tri pasa napred ne sastavljaju. Muve bez glave.

maremare

pre 6 godina

Luka Adzic nije igrao zato sto je mnogo mlad i ovakve utakmice od njega mogu napraviti veliku zvezdu ali isto tako moze da odigra na nivou Rikardinja i da posle dva losa prijema lopte ili pogresnog pasa pocne da mu zvizdi pola stadiona tj da izgubi samopuzdanje pa nam posle treba jos godinu dana da ga vratimo na stari nivo. Moje misljenje, mozda gresim.

zex

pre 6 godina

Analiticar amater
Mislis da Sparta moze da pobedi 3-0? Mislim tesko.Ako im damo gol oni moraju 4.kada smo dali Ludogoretsu 2 dacemo i sparti bar 1.Stranci nemaju fobiju kao nasi igraci.

cz

pre 6 godina

E kad sam sam video Le Taleka da u 70. min se u sprintu vraca od njihovog gola nazad do naseg, znam da ce ovo biti mnogo dobra sezona! Gazi Zvezdo!

Nikola MM

pre 6 godina

Ljudi... Ovakva transformacija nije davno vidjena. Od one letargicne ekipe, bez ikakve lepote-veceras OVO! Koja borba, koja pametna igra.
Prvi sam taj koji ovo ne da nije ocekivao, nego ni u snu.

Ovako nismo igrali 10 godina.
Svaka cast, majstori !!!

P.S. Boaci = fudbalski Kvinsi Miler !!!

kimiko

pre 6 godina

Nemojte nikada vikati na igrace, nego ih hrabrite. Tako sam se ja cesto cudio i pitao zasto nam ne ide, pa sam se ljutio na njih...kako sam se vise ljutio tako mi se sve bezveze vracalo. Mozete vikati na upravu i one cike sto nose kravate, ali na igrace nemojte. Tako sam ja veceras hrabrio igrace i navijao za njih i zato sam srecan jer mi se na dobro vratilo i Zvezda pobedila.

CZ 91

pre 6 godina

Zvezda za klasu jaca od Partizana ove sezone, dovela extra igrace, naravno sve to ima svoju cenu. Nikad neko nije imao tako veliki podrsku od drzave kao zvezda sada, bukvalno je dovodila koga je htela. Savic Stojkovic Imaju po 250.000 godisnje, ovaj brazlilac 450.000, Rodic ina 350.000 plus velike bonuse. Pesic 500.000 po sezoni, Boaci 400.000. Kako god uz pomoc drzave i kriminala zvezda je za klasu jaca od Partizana. Jedini sa platom kod nas odskace Leonardo. Cela zadnja linija Partizama, dakle cirkovic sa 70.000 Mileta sa 80.000 Ostojic 80.000 i Vulicevic 140.000 imaju kao Rodic oz zvezde.
(zambezii, 27. jul 2017 21:18) Da zvezda ima pomoc drzave a vi dovodite igraca od 1,6 mil i jos dobiili ste 1,2 mil od drzave za licencu a ove cifre koje si nalupo nema veze sa mozgom

sakupljac minusa

pre 6 godina

Teren na Vimbldonu u finalu je mala maca za ovaj ovde. Jel moguce da Zvezda ima taj problem vec godinama. A jos i sezona nije ni pocela. A u vezi utakmice, pa koje Sparti skautirao ovog Plavsica? U 58 min se covek hvata za nogu. Grc ga uhvatio u 58 min?!? Ne znam kolko Sparta moze kod kuce drugacije da igra da bi pobedila 3 razlike. Jer ovde nije sutnula u okvir. Ovo je zavrsena prica

!

pre 6 godina

Najbolja partija Zvezde u Evropskim takmicenjima bez preterivanja u prethodnih 10+ godina.
Od prvog do poslednjeg minuta, smireno organizovano. Savrsena partija.

LondonCalling

pre 6 godina

"Utorak Oly dobio Hrvate veceras Zvezda Cehe .... cekamo Srbiju u vaterpolu !!!"
(Slobodan)

Navijao sam za tvoju Zvezdu veceras, Slobodane...
I drago mi je sto je dobila ove Cehe bez primljenog gola, Slobodane...
Gotovo sigurno ste u play-off-u (ako ne budete pravili gluposti tamo), Slobodane...

zzbz

pre 6 godina

Ove su morali da se isprate bar sa 4 gola, ne treba biti alav, ali bas steta. U Pragu ce biti druga prica, igrace im Rosicki, Mavuba, Ben Haim, stigao im je i onaj Italijan.. Rezultat treba zaboraviti, igrati kao da je 0:0...

Chris T-Rex BOSH

pre 6 godina

Mozemo biti zadovoljni, ovo je odlican rezultat. Moze li mi neko reci ko je u sljedecem kolu ocekivan u slucaju da Zvezda prodje?

ja delija

pre 6 godina

Nemamo Leonarda da Vincija, nemamo skupo placenog summa summarum zonglera ali imamo srce i ponos. Nema pisanja saopstenja i zahvaljivanja policiji. Mi igramo fudbal onaj pravi.

Moon

pre 6 godina

Steta sto rezultat nije bio veci. Oni ce imati 7 dana da se spreme i bice to drugi tim sigurno. Ali ne treba da budemo nesrecni ili nezadovoljni, jer pred utakmicu bi potpisali oberucke ovaj rezultat.:.ma i 1:0. Hrabra i pozrtvovana igra.

Vlada

pre 6 godina

Sparta u rangu Olimpijakosa, uz minimalnu razliku u tome sto je vrednost ekipe Sparte duplo manja...Grobar sam, svaka cast Zvezdi za ovo veceras, samo malo realnosti.

Nele

pre 6 godina

Stvarno sam Partizanovac i stvarno mi je igra Zvezde sa novim trenerom daleko bolja. Milojevic za razliku od Grofa iz Mojkovca deluje kao potpuno normalan covek. O strucnosti ne vredni ni govoriti sve se vidi na terenu. Sparta veceras nije izgledala opasno ne znam da li ih je Milojevic toliko takticki nadvisio ili zaista nemaju kvalitet za Evropu. Videcemo u drugoj utakmici dobro je da nasi klubovi ostvaruju sto vise pobeda zbog poboljsavanja veoma loseg koeficijenta.

zex

pre 6 godina

Sparta nije igra jet je Zvezda igrala presing visoko,dala je gol na vreme a Sparta vise nije bila sigurna u sebe videla je kvalitet Zvezde i nije smela da se otvori.Trebalo je biti 3-0

navijac

pre 6 godina

Svaka cast, dobro ste igrali. NAJSMESNIJE OD SVEGA je to sto ce Partizan zahvaljujuci vama biti nosilac u pley off-u za LE, dobice lakseg protivnika i proci u grupnu fazu, dok cete vi opet zavrsiti u sezoni kupanja!

hehe

pre 6 godina

uopste se ne zanisimo ni prolazom niti bilo kakvim optimizmom nama je ova pobeda toliko draga i dovoljna posle 15 godina ocajnih utakmica.

Chicor1389

pre 6 godina

Pametna igra.Zasluženo smo pobedili.Čestitke igračima i treneru.Igrati utakmicu u Pragu kao da se ova nije ni igrala.Samo hrabro Zvezdo.Grobari poštedite nas glupih i ružnih komentara.

kamerman

pre 6 godina

Ovaj Plavsic sto ga je Zvezda prodala Sparti bi trebao bar 70% ugovora da da svom menadžeru jer je on decko promašio profesiju kao fudbaler! Ni ostali Cesi nisu nista bolji ali on je smesan i nemoćan i treba svom menadžeru spomenik za zivota da podigne sto ga je igde prodao pa i u ovu smesnu Spartu !

Igor

pre 6 godina

@neostrascen zvezdas

Veze ti deckp sa fudbalom nemas. Cim toliko naglasavas da ga poznajes, vec mi je bilo sumnjivo, a tvoj komentar je to potvrdio. Sparta nije vrhunska ekipa, Zvezda nije odigrala intergalakticki, ali je odigrala bolje od Partizana, jer Sparta jeste tu negde oko Olimpijakosa. Da znas ista, ali ista o fudbalu, imena u ekipi Sparte bi ti nesto znacila.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dex, 27. jul 2017 21:30) # Link komentara
Sparta tu negde oko Olimpijakosa? Ima li ovde normalnih? Od kad vi gledate fudbal? Igrate Fifu pa znate? Ljudi moji, samo gledajte ovu sezonu pa ćete skapirati u kojoj ste zabludi. Ovo je krš od fudbala, zvezda iz 3 šuta na gol dala 2 gola i pogodila starivu, a česi kao invalidi. Jel ste slušali Đurovskog u poluvremenu?

mile rizik

pre 6 godina

Veceras vracam za ono smejanje u utorak!!
(Grobar, 27. jul 2017 20:31)

Meni se cini da ti veceras places. Vec treci dan. Samo veceras najjace.

Partizanovac

pre 6 godina

Raduju konacno dobra izdanja Zvezde, a i Partizana u evropskim utakmicama, vreme je bilo...

Sve cestitke Zvezdi od zdravorazumnog Partizanovca!

Dzoni

pre 6 godina

Polako ljudi, gledacete sasvim drugu Spartu u revansu, sa Rosickim i Djakerinijem, ne otipisujte ih.
(T'challa, 27. jul 2017 22:18)

Djankerini nema pravo da igra u revansu

Mare

pre 6 godina

Sve je ovo sasvim normalno.

Kanga fenomenalan, najbolji. A ni jednom nije pao da traži penal. Nije nikome uvalio lakat. Nije se kreveljio pred sudijom. Ali kada su nekima takvi najbolji, onda je jasno zašto će uvek biti tek komšija mali.

Bot na kvadrat

pre 6 godina

Dugo,dugo,dugo Zvezda nije odigrala ovakvu utakmicu u Evropi,u stvari uopste,posto domacu ligu i ne racunam,svaka cast,da igraju ovako,pa da i izgube nije mi zao.

Partizanovac

pre 6 godina

Svaka cast na igri i borbi, tako se reprezentuje nas fudbal. Konacno konkretna Zvezda u evropi. Samo bez opustanja, Sparta je danas bila na nivou prosecnog superligaskog tima, 3 pasa nisu mogli da spoje uz brojne greske. U Pragu ce biti potpuno druga prica. Steta sto nije bilo 3:0...
I jos nesto, teren je ocajan i sramota za Zvezdu! Raspao se u 5. minitu.

мерак

pre 6 godina

Сву хвале кангу. Дечко дао супер го, свака част. Али да зна пас да да дали би им још 3 гола. Оперисан од паса!

nemke

pre 6 godina

Kao neko ko je davao nasem timu neke minimalne sanse za prolaz dalje sam prijatno iznenadjen! Odlicno odigrana nasa utakmica, trener odradio vrhunski posao sa postavkom igre! Igraci dali 100% svojih mogucnosti i ako se u pojedinim trenucima videlo da im fali snage, ali su uz fantasticnu energiju sa tribina, uspeli da odigraju muski i borbeno (potrosili i poslednji atom snage) do kraja! Steta za Radonjicevu stativu!

Ps: nista jos nije gotovo, imamo "drugo poluvreme", ne treba se opustati, samo ozbiljan pristup! Nadam se najboljem!

veliki strumf

pre 6 godina

Navijao sam za Zvezdu, ali prvi gol iz ofsajda. Drugi gol posle faula. Le Talek zaslužio crveni. Česi nisu hteli ni da trče na oranici...
(Iskreni, 27. jul 2017 22:24)

Prvo da odes po ocnog za naocare, a onda kod neuropsihijatra...

Iskreni

pre 6 godina

Navijao sam za Zvezdu, ali prvi gol iz ofsajda. Drugi gol posle faula. Le Talek zaslužio crveni. Česi nisu hteli ni da trče na oranici...

VEČITI DELIJA

pre 6 godina

Ogroman kapital koji treba opravdati u revanšu i ja sam optimista po pitanju prolaska dalje . Pozdrav za moje Delije ! Idemo sad na vaterpolo . AJMO DELFINI ! BRAVO ZVEZDO !

as

pre 6 godina

Koliko je ova Sparta raspad kada im ovi polufudbaleri iz Zvezde daju dva gola!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Kol, 27. jul 2017 21:53)

Tek kad vi vidite koliki ste raspad.

Rick Hunter

pre 6 godina

Ne pratim domaci fudbal iskljucivo zbog kvaliteta istog, ali ovo veceras.. prijatno sam iznenadjen svaka cast, zvezdi na igri, svaka cast navijacima na korektnom navijanju, na zalaganju, konacno nesto na sta se treba ponositi. Bravo!

Momir

pre 6 godina

Najveci utisak ostavile Delije, fantasticno navijanje, bez baklji i petardi! Bas najvise na svijetu! Tako se voli tim! Steta za propustene sanse ali nema veze srce je ostalo na terenu i to je jedino bitno.

xxx

pre 6 godina

Kakvi smo mi Srbi, da ne poverujes. Do juce je Sparta bila vrhunska ekipa, ma napunice nas ... a danas je u Rangu Macve i Radnika iz Surdulice ...

chemistry

pre 6 godina

Slabo pratim domaci fudbal, ali ovu utakmicu sam celu pogledao. Dobar fudbal, dobar tempo, brza igra. Zasluzena pobeda Zvezde. Prijatno sam iznenadjen, voleo bih da vidim vise ovakvih nastupa i u Evropi. Siguran sam da ce biti pozitivan rezultat u Ceskoj, a u Ligi Evrope sta bude, bude.

dr feelgood

pre 6 godina

odlican rezultat za partizan...jos par autsajdera da iznenadi i mi smo nosioci u poslednjem krugu kvalifikacija za ligu evrope...nadam se da ovi nece prokockati ovu prednost u pragu...

goga

pre 6 godina

Navijao sam za Zvezdu, ali prvi gol iz ofsajda. Drugi gol posle faula. Le Talek zaslužio crveni. Česi nisu hteli ni da trče na oranici...
(Iskreni, 27. jul 2017 22:24)
Ajde....

Doboj PFC

pre 6 godina

Svaka cast Zvezdinim igracima. Sa uzivanjem gledam utakmicu. Mladima poruka...navijajte za vas omiljeni klub,ali imajte mjere i casti. Meni je srce puno veceras...jos samo da neki nas mladic zabije gol za 3:0.

Creative mind

pre 6 godina

Iznenadjen sam utakmicom.Kapiram da Zvezda nije toliko dobra kao sto ova utakmica pokazuje,ali stvarno su igrali pametno i bez zurbe sto je i poenta svega.Sta reci za Spartu,dosta losa ekipa koja ne samo da igra lose,nego mnogo lose stoji na terenu.Najbolji igrac utakmice je Kanga,a kod Sparte ubedljivo najgori je golman i Srdjan Plavsic ! Ja ne znam sta su videli u ovom decku.

Realan

pre 6 godina

@za realnog:a vi kao ce da prodjete oly
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (goran, 27. jul 2017 22:09)

Naravno da nećemo.

Coldplayer

pre 6 godina

@T'challa
Kojim Djakerinijem?Ne moze da igra jer se igraci prijavljuju pred samo kolo a ne izmedju dve utakmice.Nadajte se nego sta.Mogli smo 5 da damo.Bez straha samo napred i pametno.

Zuja

pre 6 godina

Kolika razlika izmedju Grofove Zvezde i Milojeve Zvezde.Bravo Zvezdo.Mozda je i dobro sto smo poceli od prvog kola
A ovaj italijan neka sprema ekipu za cesko prvenstvo.Dobar rezultat ali najopasniji.Gol resava sve

nosi fenjer,navija za fener

pre 6 godina

najzad.
posle toliko godina Zvezda liči na sebe.
vidi se plan,vidi se ideja,vide se pravila.
Borjan ,ozbiljan golman,ima sve.
Stojković u prvom fenomenalno,u drugom par grešaka koje sam ispravi.
Rodić,dobar pozadi napred tek na kraju.
Le talek i Savić ne glume veličine već kad treba ispucaju bilo gde.
Donald inspirisan trakom.
Jovičić se više video ranije ali je dobar.
Milić defanzivno odličan ali u napadu uvek na pogrešnu stranu.
KANGA,fenomenalno.
Rikardinjo,loš.u oba pravca.
Boaci,odličan.
Radonjić,vidi se da zna.
Gobeljic,ne vidim svrhu,očekivao sam Adžića.
Bravo Zvezdo.

Mikii

pre 6 godina

Svaka vam cast ja sam Grobar koji je navijao za vas. Voleo bih da je uvek tako, Da navijamo jedni za druge. Pustite ove glupe komentare kako je Olimpijakos Real Madrid za Spartu, nije tacno sjajna taktika zvezde. Svaki napad je zasečen u korenu i prijatno ste me iznenadili. Idemo i jedni i drugi u evropu!!
(Zmaj, 27. jul 2017 22:26)

Ti si Grobar, ko ja Realovac :)

analiticar_amater

pre 6 godina

Da smo dobili 3:0 rekao bih da su sanse za prolaz 50:50. Ovako je Sparta i dalje favorit nekih 40:60. Veceras su bili jako losi, Zvezda vise nego solidna, pre svega disciplinovana pozadi, sa dosta gresaka u napadu. Ali nemojte da se zavaravamo. To je tim u koji su ulozeni milioni i ovo im je prva utakmica ove sezone. Sigurno je da mogu mnogo, mnogo vise od ovoga i da nece opet odigrati ovako slabo. Po meni su i dalje favoriti za prolaz, ali Zvezda iznenadjujuce dobra i svakako pozitivan rezultat pred revans.

neutralni felsh

pre 6 godina

Evo me, i dalje Rikardinjo ne dobija loptu. Kanga pa Milic sve akcije, tek kada je usao Radonjic krenulo se sa napadima i po levoj strani. Dakle, tvrdis da decko nema pojma jer ne dobija loptu. Idi igraj tetris, covece.
(Nista o Nicemu, 27. jul 2017 22:27)


izvini, ali to samo znaci samo jedno, ili ga ignorisu saigraci u trouglu sa njimili da se slabo otvarao i lose ulazio u prijem lopte. bice da je ovo drugo... ja mogu tako u realu da odigram, doduse ne duze od 15 minuta u full tempu haha ali eto teoretski stave me u ekipu, muvam se po terenu, ne otvaram se, pokriven sam i niko mi ne daje loptu ili je brzo prosledjujem koliko da nije kod mene, posle kazem ma bio sam super ali nisam dobijao dovoljno dobrih lopti da pokazem raskosni talenat... uh al bi ronaldo mahao ono njegovo rukama, bezi bre nalickani paceru, steta sto nisam imao dovoljno lopti da ti pokazem sta je maestro ;)

Igor

pre 6 godina

Sparta nije igra jet je Zvezda igrala presing visoko,dala je gol na vreme a Sparta vise nije bila sigurna u sebe videla je kvalitet Zvezde i nije smela da se otvori.Trebalo je biti 3-0
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zex, 27. jul 2017 22:31)
Brate moj mili nepismeni..ma bitno je da ti navijaš za Zvezdu, koga briga za pravopis

Nista o Nicemu

pre 6 godina

Gde je onaj @nista o nicemu,koji me je proslog cetvrtka ubedjivao kako zapravo Rikardinjo nema sa kim da igra u Zvezdi?P.S. odlicno poluvreme Zvezde,uz malo srece i znanja smo mogli i do 2:0.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dag Kristi, 27. jul 2017 21:16) # Link komentara

Evo me, i dalje Rikardinjo ne dobija loptu. Kanga pa Milic sve akcije, tek kada je usao Radonjic krenulo se sa napadima i po levoj strani. Dakle, tvrdis da decko nema pojma jer ne dobija loptu. Idi igraj tetris, covece.

volim zvezdu

pre 6 godina

Bravo bravo bravo, govorio sam posle Voždovca da je dobro jer je vreme za promene. Nije nam trebala titula pa ponovo da lutamo, ovakva Zvezda dugo nije bila na terenu fali tu jos mnogo ali vidi se veliki napredak i odnos prema dresu.

CZ 91

pre 6 godina

Ova igra Zvezde nije slucajna i nije Sparta toliko losa ekipa nego je Zvezda jednostavno takticki nadigrala, ovaku transformaciju iz odbrane u napad i obrnuto nisam video skoro od Zvezde, puno kretnje bez lopte pas igra na sredini terena smirenost na lopti odbrana 90min na visokom nivou sve ovo je jedna velika zasluga Milojevica koj zna sta hoce i zna da postavi taktiku

dragan

pre 6 godina

@dragan imali su cetiri suta u gol i jedan gol i potpunu dominaciju vecim delom meca, naspram olimpijakosa koji je imao 5 suteva i 3 gola. zvezda do ovog momenta a sad je prosao 60 minut ima 4 suta u gol i takodje jedan gol iz prekida.
ako vec hoces da si realan ne kazem da je partizan za 5 klasa bolji ali realno olimpijakos je mnogo ozbiljnija ekipa od ove sparte
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (todor, 27. jul 2017 21:51)

Pa tim igra koliko mu drugi tim dozvoli. Realno Olimpijakos je dosao da ne izgubi,tako je i igrao,a dobio je 3-1. Zasto neka analiziraju u partizanu. Ta dominacija se svede na ono veliki promet a zarade nigde. Kisa oko Kragujevca. Nije ni Olimpijakos pokazao puno,kao i Sparta,ali Zvezda vodi 2-0, a trebalo je da vode sa bar 3 ili 4 gola. Poenta da nije ni svaki sut iz te statistike isti. Donald promasio glavom ceo gol iz 100% sanse a ne vodi se cak ni kao sut u okvir gola,Radonjic pogodio stativu,to nije isto kao neki sut sa 20 ili 30 metara koji nekim cudom dodje do protivnickog gola. Niti se moze reci da tim koji je ove sezone potrosio za pojacanja novce o kojima mi mozemo da sanjamo,redovan ucesnik u evropskim takmicenjima igra na nivou Srema. A Zvezda ih je stavila u dzep realno. Izgleda da se pogodila pojacanja najzad,cak i Le Talek izgleda nasao svje mesto u odbrani,a ne na mestu zadnjeg veznog gde je plivao poprilicno,a vecina igraca dosla pre 2 nedelje

as

pre 6 godina

Ovi Cesi su u rangu fk Macva!!!
(Igor, 27. jul 2017 22:01)

Da, a Olimpijakos je u rangu Bajerna. Vas je od veceras izgleda strah od ovakve Zvezde.

Milan

pre 6 godina

Navijao sam za Zvezdu, ali prvi gol iz ofsajda. Drugi gol posle faula. Le Talek zaslužio crveni. Česi nisu hteli ni da trče na oranici...
(Iskreni, 27. jul 2017 22:24)

Ajde jos....Jos izgovora!!

Ljubisa livac

pre 6 godina

Bravooo Zvezdo! Lepa igra, dobra odbrana, steta za onu stativu sto nije usla. Kanga i Radonjic su majstori fudbala kao sto sam i pricao do sad. Moglo je i ubedljivije ali idemo jako i u revansu.

Zmaj

pre 6 godina

Svaka vam cast ja sam Grobar koji je navijao za vas. Voleo bih da je uvek tako, Da navijamo jedni za druge. Pustite ove glupe komentare kako je Olimpijakos Real Madrid za Spartu, nije tacno sjajna taktika zvezde. Svaki napad je zasečen u korenu i prijatno ste me iznenadili. Idemo i jedni i drugi u evropu!!

krajisnik

pre 6 godina

rekoh danas onom grobaru da gleda kako se igra.Zvezda kao nekad.Prolazimo Spartu,pa onda spektakl na marakani sa nekim evropskim velikanom.Demoliranje u prvenstvu se podrazumjeva. Konačno imamo trenera, imamo tim.Jedino je Adžić mogao umjesto Milica, ali ima vremena

veliki strumf

pre 6 godina

Mogu samo reci da je velika steta sto je samo 2-0. Moglo je da bude i 3, 4. I trebalo je. Kanga glavni motor ali je u bar 7-8 situacija imao priliku da podeli zavrsni pas i osim u 13. minutu nije dao nijedan. Velika steta, mogli smo da ih napunimo.

zoran ivkovic

pre 6 godina

zvezda je veceras odigrala odlicno ...borbeno , jako , cvrsto i agresivno ...bas muski ...tako se i igra ...sasvim zasluzeno pobedila ...cak mislim da je mozda zasluzila da postigne i 3 pogodak ....prava steta onaj radonjicev sut u stativu ...pa par kontri koje smo zakomplikovali ,trebali smo jednostavnije ....kanga zakomplikovao.. inace veceras skoro pa sjajan ne sto je dao gol igrao je jako ,otvarao se i delio lopte ....sem sto je kontre zakomplikovao ...jako sam razocan u igru rikardinja slabo u oba pravca ,bas slabo i pogubljeno ...kao da je zalutao rikardinjo ...e sad ima revans , bice opasno tesko vraca se njima rosicki a on je sjajan igrac ...zvezda treba da odigra muski i ide u prag da postigne gol

Kanga

pre 6 godina

Mogli smo vise ali opet ovo je nasa najbolja utakmica na evro sceni u poslednjih 5,6 godina. Ono na sta moramo obratiti paznju jesu prekidi, mnogo ih lose branimo sve sanse koje su stvorili bile su iz prekida.

SAŠA FRANKFURT

pre 6 godina

Bravo Zvezdo, bilo je super za gledati. Tako se bori, dobra igra. Važno je imati kondiciju za 120 min. i onda možemo da se nosimo s njima. Sad pametno odigrati u revanšu bez straha, ali s respektom. Vraća se i Srnić tako da ćemo biti još jači u napadu!! Igrati na gol i tamo, i sve je moguće!!

zex

pre 6 godina

Neznam sta ste ocekivali od Plavsica decko je bio najbolji u Zvezdi ova ekipa Sparte nije uigrana a i postavka Zvezde im nije dala vremena da se nameste.Mnogo znaci kada su igraci blizu njih.Ovo je bio jak tempo koji se isplatio.Jedina zamerka je to sto Adzic nije igrao jer je falio takav tehnicar na deanoj strani.To mi nikako nije jasno a ostalo je bilo ok.Zvezda nije dozvolila Sparti da igra i to je donelo rezultat.

zambezii

pre 6 godina

Zvezda za klasu jaca od Partizana ove sezone, dovela extra igrace, naravno sve to ima svoju cenu. Nikad neko nije imao tako veliki podrsku od drzave kao zvezda sada, bukvalno je dovodila koga je htela. Savic Stojkovic Imaju po 250.000 godisnje, ovaj brazlilac 450.000, Rodic ina 350.000 plus velike bonuse. Pesic 500.000 po sezoni, Boaci 400.000. Kako god uz pomoc drzave i kriminala zvezda je za klasu jaca od Partizana. Jedini sa platom kod nas odskace Leonardo. Cela zadnja linija Partizama, dakle cirkovic sa 70.000 Mileta sa 80.000 Ostojic 80.000 i Vulicevic 140.000 imaju kao Rodic oz zvezde.

marerakarera

pre 6 godina

Boaci je jedan od vrlo retkih igraca u nasem fudbalu koji zasluzuje 9ku na ledjima. Poslednji koji je stvarno bio impresivan je bio Kleo. Boaci moze dostici i prestici taj nivo. Za sad izgleda dobro.

analiticar_amater

pre 6 godina

Zvezda za klasu jaca od Partizana ove sezone, dovela extra igrace, naravno sve to ima svoju cenu. Nikad neko nije imao tako veliki podrsku od drzave kao zvezda sada, bukvalno je dovodila koga je htela. Savic Stojkovic Imaju po 250.000 godisnje, ovaj brazlilac 450.000, Rodic ina 350.000 plus velike bonuse. Pesic 500.000 po sezoni, Boaci 400.000. Kako god uz pomoc drzave i kriminala zvezda je za klasu jaca od Partizana. Jedini sa platom kod nas odskace Leonardo. Cela zadnja linija Partizama, dakle cirkovic sa 70.000 Mileta sa 80.000 Ostojic 80.000 i Vulicevic 140.000 imaju kao Rodic oz zvezde.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zambezii, 27. jul 2017 21:18)

Ne ponasaj se kao grobari, jos je isuvise rano da se prica ko je za koga za klasu jaci. I mi i oni jos imamo da se uigravamo, derbi je za mesec dana, pa cemo videti ko je gde. Totalno je nebulozno leteti i pisati da smo za klasu jaci od njih posle jednog dobro odigranog poluvremena.

Danilovgrad

pre 6 godina

Sjajna Zvezda !!!
(Dzoni, 27. jul 2017 20:46)

Baš tako, ali kreće mentalitet da uzima danak... "dali smo ga, sada štek "!!!
i nerviram se najstrašnije!!!!
dva različita kluba do 15-20 minuta i dalje....
(vlajko, 27. jul 2017 21:04)

Nije stvar u tome sto su dali gol, pa se sad steknuli, no brate mi da imamo kapaciteta da napadamo citavo vrijeme kao u pocetku tekme onda bi sigurno igrali redovno u Evropi itd... Ne bi se raspadali po domacoj ligi godinama... Nasi igraci su spremni mozda 15 do 20 minuta da onako igraju, presing,cimanje i to je to ... Sad ocekujem posle poluvremena opet da navale kolko mogu da probaju da postignu i drugi gol u prvih 10, 15 minuta ... Fino bi nam palo :)

fancy

pre 6 godina

Rikardinjoooo??????? Aloeeee Milojeee????? Ni Milic se nije proslavio al.makar gradi loptu I u igri je za razliku od brazilskog baletana koji pimpla.loptu u trku I ocekuje faul kad ispadne iz ravnoteze!!!??? Adzinjo I Pesic da udju na poluvremenu!!!

beli65

pre 6 godina

ako Zvezda bude ovako igrala u jsl ne da necemo izgubiti nijedan bod nego svako ko prodje ispod 3 komada da slavi, toliko smo jaci od svih

marsal

pre 6 godina

Zvezda odlicna, ali se bojim da ostajemo bez snage. Ne mogu da se nacudim zasto Milic igra sa toliko straha, a ni da provalim za koga u stvari igra Rikardinjo.

anica

pre 6 godina

Ne znam sta vas cudi, kad god Zvezda igra protiv nekog tima taj tim je krsina, komsijski mozak, a Zvezda se provlaci...dok komsije imaju uvek teze protivnike...Zvezda igra lep fudbal od kako je dosao novi trener, samo neka ovako nastave.

mbođ

pre 6 godina

Ja ne znam zašto se forsira ovaj Milić. Svaki brži napad staje kod njega.
(Tihi komentator, 27. jul 2017 20:58)

Zato sto je Srnic napravio glupost i popio suspenziju. Verovatno ce ga istisnuti Adzic i Radonjic. Kao i Rikardinja.

Delije Čikago

pre 6 godina

Stojković, Kanga I Boaći vrhunski, Milić i Rikardinjo ništa, Radonjić i Adžić umesto njih, Milojević odlično postavio taktiku, bojim se nekih kikseva kojima su naši timovi skloni, 2:0 bi bio idealan rezultat, ajmo Zvezdo...

dex

pre 6 godina

@neostrascen zvezdas

Veze ti deckp sa fudbalom nemas. Cim toliko naglasavas da ga poznajes, vec mi je bilo sumnjivo, a tvoj komentar je to potvrdio. Sparta nije vrhunska ekipa, Zvezda nije odigrala intergalakticki, ali je odigrala bolje od Partizana, jer Sparta jeste tu negde oko Olimpijakosa. Da znas ista, ali ista o fudbalu, imena u ekipi Sparte bi ti nesto znacila.

Blok 63

pre 6 godina

Igra klub iz centra Beograda a dole pise "tamo je selo moje, tamo je Srbija".
Sta ovi navijaci pokusavaju da dokazu?
Da svi dosli iz sela u grad ili da su veliki Srbi pa ne zaboravljaju svoju istoriju dok zaradjuju debele plate od navijackog zanimanja?

hm

pre 6 godina

Evo koliko znaci kad se ima nekoliko takmicarskih utakmica u nogama, za razliku od protivnika koji je promenio tim i krece kasno u kvalifikacijama. Plus, ovaj tim zvezde lepo igra fudbal. Ali ne treba potceniti Spartu, kako god se zavrsilo u BG tamo ce oni biti bolji

analiticar_amater

pre 6 godina

Pošto sam normalan čovek, gledao sam grobare pre 2 dana, kum grobar pa ajde.
U poređenju sa ovim što gledam večeras, odigrali su za klasu iznad. To neće da prizna samo nerealan čovek, i to me brine jer poznajem fudbal. Zvezda se bori, ali ova Sparta je nivo Vojvodine ili Mladosti, da se ne lažemo. Napred momci
(Neostrašćen Zvezdaš, 27. jul 2017 21:23)

Dzaba ti sto si neostrascen kad si nerealan. Sparta nije Barselona, ali reci da je na nivou Vojvodine ili Mladosti moze samo neko ko se uopste ne razume u fudbal. Dovoljno je pogledati koliko su miliona samo ulozili, da su prosle godine bili prvi u grupi LE, kao i to sto dolaze iz mnogo jace lige nego sto je nasa. A tek ta prica "Partizan odigrao za klasu iznad". Grobari imali 20 dobrih minuta i to je to. Zvezda disciplinovanija i organizovanija, jaca pozadi od Partizana. Nema igraca klase Lea, ali raste kao tim iz utakmice u utakmicu i igra bolje nego sto se od nje ocekivalo. A ove besmislice, nivo Vojvodine i Mladosti.... to ne vredi ni komentarisati.

vlajko

pre 6 godina

Sjajna Zvezda !!!
(Dzoni, 27. jul 2017 20:46)

Baš tako, ali kreće mentalitet da uzima danak... "dali smo ga, sada štek "!!!
i nerviram se najstrašnije!!!!
dva različita kluba do 15-20 minuta i dalje....

Dag Kristi

pre 6 godina

Gde je onaj @nista o nicemu,koji me je proslog cetvrtka ubedjivao kako zapravo Rikardinjo nema sa kim da igra u Zvezdi?P.S. odlicno poluvreme Zvezde,uz malo srece i znanja smo mogli i do 2:0.

zvezdo zvezdana

pre 6 godina

napokon zvezda ima dobrog trenera. u zadnjih 10 godina zvezda nije stajala na terenu takticki kao prvo poluvreme. sve pohvale za Milojevica i postavku igre

MomaSRB

pre 6 godina

Pa da li je moguće da ne možemo da izbacimo taj mentalitet iz glave da kad damo gol odmah se povlačimo. Sparta nije znala gde se nalazi do 30 - og minuta, a mi ne koristimo to, nego se povlačimo i dopuštamo im da se vrate i saberu!

dragan

pre 6 godina

Pošto sam normalan čovek, gledao sam grobare pre 2 dana, kum grobar pa ajde.
U poređenju sa ovim što gledam večeras, odigrali su za klasu iznad. To neće da prizna samo nerealan čovek, i to me brine jer poznajem fudbal. Zvezda se bori, ali ova Sparta je nivo Vojvodine ili Mladosti, da se ne lažemo. Napred momci
(Neostrašćen Zvezdaš, 27. jul 2017 21:23)

Igrali su za klasu iznad ali nisu imali sut na gol? Gde su onda odigrali tu klasu,na sredini,pozadi,posto se u napadu nisu bas naigrali. I prekinite sa tim realni zvezdas,a sedi kuci u grobarskom dresu i navija za Spartu forama,providno je

Radoslav

pre 6 godina

Moram jos jedan komentar da ostavim, odusevljen sam sto je Milojevic, bar za sad, uspeo da usadi tu brzu igru sa puno trcanja, koja je i krasila Cukaricki dok ga je vodio. Dugp takvu Zvezdu nismo gledali. Srecno!

DarioHubner

pre 6 godina

Ubaci Adzica i jos nekog mladjeg po krilima umesto Milica koji ne znam koji sport igra i Rikardinja, da nisam gledao sastav ne bi ni znao da igra, i mozda umuvamo jos jedan!

todor

pre 6 godina

@dragan imali su cetiri suta u gol i jedan gol i potpunu dominaciju vecim delom meca, naspram olimpijakosa koji je imao 5 suteva i 3 gola. zvezda do ovog momenta a sad je prosao 60 minut ima 4 suta u gol i takodje jedan gol iz prekida.
ako vec hoces da si realan ne kazem da je partizan za 5 klasa bolji ali realno olimpijakos je mnogo ozbiljnija ekipa od ove sparte

nista o nicemu

pre 6 godina

Uporedite navijanje Grobara i ovih baba.Grobari grme a ovi jaucu.Ima vas 10 miliona?a nemozete da napunite stadion ,smesni ste .
(Zunfer Avdija Kapiten KKCZ, 27. jul 2017 20:35)


Ne mozete se pise odvojeno. Cmok.

Neostrašćen Zvezdaš

pre 6 godina

Čitam komentare, ne verujem. OK, razumem da ovo piše većinom neka klinačka populacija, ali pričati o sjajnom fudbalu uz dizanje frke od neke "prejake" Sparte (pre utakmice) nije mi jasno.
Pošto sam normalan čovek, gledao sam grobare pre 2 dana, kum grobar pa ajde.
U poređenju sa ovim što gledam večeras, odigrali su za klasu iznad. To neće da prizna samo nerealan čovek, i to me brine jer poznajem fudbal. Zvezda se bori, ali ova Sparta je nivo Vojvodine ili Mladosti, da se ne lažemo. Napred momci

Aki

pre 6 godina

Neočekivano dobra igra Zvezde, iznenadilo me je njihova hrabrost na terenu. Mislim da smo kriticni na levoj strani sa Rikardinjom ali verovatno zato sto napadamo uglavnom sa desnog boka.
Napred Zvezdo!!!

Zvezdas

pre 6 godina

Čitam komentare, ne verujem. OK, razumem da ovo piše većinom neka klinačka populacija, ali pričati o sjajnom fudbalu uz dizanje frke od neke "prejake" Sparte (pre utakmice) nije mi jasno. 
Pošto sam normalan čovek, gledao sam grobare pre 2 dana, kum grobar pa ajde. 
U poređenju sa ovim što gledam večeras, odigrali su za klasu iznad. To neće da prizna samo nerealan čovek, i to me brine jer poznajem fudbal. Zvezda se bori, ali ova Sparta je nivo Vojvodine ili Mladosti, da se ne lažemo. Napred momci
(Neostrašćen Zvezdaš, 27. jul 2017 21:23)

Ti nemas pojma o fudbalu...ali bas..Cuj Sparta na nivou Vojvodine...vojme oca..

Zuja

pre 6 godina

Ja sam zadovoljan i sa 1:0
U revansu puna koncetracija oni navaljuju da daju gol a ti iz kontre uvalis njima.Tako je Zvezda dosla do finala kupa UEFA

komentator

pre 6 godina

Veceras vracam za ono smejanje u utorak!!
(Grobar, 27. jul 2017 20:31)

Treba li ista dodati????
Mozda jos smeha da vam dodamo. Nista drugo. Komentarisati nije potrebno.

zvezdas-rajvoSa

pre 6 godina

Sad u poluvremenu ako Milojevic promeni Rikardinja i Milica a ubaci Radonjica i Adzica, Zvezda ce jos dva gola uvaliti do kraja utakmice. 3:0, 3:1.

lol

pre 6 godina

Ocigledno neki ne prate fudbal...Ko je pratio Ligu Evrope znaju kakve uspehe ima Sparta poslednih decenija...Stvarno neki se brukaju sa komentarima

Nobody

pre 6 godina

Borbenost na visokom nivou, dobro je što je Zvezda dala gol, stvarno mi je drago da posle dugo vremena vidimo iole 'lep fudbal'. Jedina negativna stvar je Milić, dečka ne krivim, ali on je prosto fudbalski ograničen igrač.
Pozz za B92 i sve ljubitelje sporta :)

zex

pre 6 godina

Alo bre Milojevicu igramo sa igracem manje celo vreme, Rikardinjo ce nas zaviti u crno ubaci Adzica umesto njega ovaj Milic mnogo gresi ali trci i ima ga svuda bitno je da pobedimo ili bar da ne izgubimo.

Jord4nnnn

pre 6 godina

Evo ja cu, kao okoreli Grobar, da kazem da je ovo sto Zvezda igra atomski fudbal u odnosu na ono sto je igrala prosle sezone. Milojevic je fantasticno postavio igrace i dao im odgovarajuce uloge i mislim da je on trenercina u odnosu na "Grofa". Stoji to da je Sparta totalno neuigrana, ali igra Zvezde je odlicna!

VEČITI DELIJA

pre 6 godina

Milića i Rikardinja odmah na klupu a Adžića i Radonjića u igru ! Kasnije u igru Pešića ili Milijaša zbog prekida jer je tu još uvijek najbolji i da stane na loptu . Vidjećemo . AJDE ZVEZDO ! Pozdrav za sve Delije a najveći za Anicu

...

pre 6 godina

Čitam komentare, ne verujem. OK, razumem da ovo piše većinom neka klinačka populacija, ali pričati o sjajnom fudbalu uz dizanje frke od neke "prejake" Sparte (pre utakmice) nije mi jasno.
Pošto sam normalan čovek, gledao sam grobare pre 2 dana, kum grobar pa ajde.
U poređenju sa ovim što gledam večeras, odigrali su za klasu iznad. To neće da prizna samo nerealan čovek, i to me brine jer poznajem fudbal. Zvezda se bori, ali ova Sparta je nivo Vojvodine ili Mladosti, da se ne lažemo. Napred momci
(Neostrašćen Zvezdaš, 27. jul 2017 21:23)
Kakav bre partizan, napadaju ko muve bez glave, olympiacos sa 50% snage ih dobio 3:1 iako im je bila prva utakmica, u pireju ocekuj grobare jos bar 3. Ceska je kao zemlja bolja od grcke i po UEFA koeficijentu, pa 1. tim grcke je vrv bolji od sparte, ali ne mnogo.

...

pre 6 godina

Ovako sam nesto i ocekivao, iskreno, nadam se da necemo biti baksuzi i da se desi nesto glupo u drugom. Inace fali Srnic, ono nije miliceva pozicija a i mislim da on nije igrac za zvezdu, ali treba dati sansu, rikardinjo los al opet to nije njegova pozicija.

Igor

pre 6 godina

Zvezda za klasu jaca od Partizana ove sezone, dovela extra igrace, naravno sve to ima svoju cenu. Nikad neko nije imao tako veliki podrsku od drzave kao zvezda sada, bukvalno je dovodila koga je htela. Savic Stojkovic Imaju po 250.000 godisnje, ovaj brazlilac 450.000, Rodic ina 350.000 plus velike bonuse. Pesic 500.000 po sezoni, Boaci 400.000. Kako god uz pomoc drzave i kriminala zvezda je za klasu jaca od Partizana. Jedini sa platom kod nas odskace Leonardo. Cela zadnja linija Partizama, dakle cirkovic sa 70.000 Mileta sa 80.000 Ostojic 80.000 i Vulicevic 140.000 imaju kao Rodic oz zvezde.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zambezii, 27. jul 2017 21:18) # Link komentara
Jesi li ti gledao grobare pre 2 dana? Ako jesi, i kažeš da su lošiji, ne znam šta da ti kažem. Grobari su 60 minuta držali Olimpijakos na 30m od gola, iznenadili me igrom, mislio sam da nisu sposobni da odigraju na tom nivou. Prijatelju, ova Sparta je raspad, retko neorganizovan tim u odbrani i u napadaju, nivo Javora ...Kapiram ljude koji vole svoj klub, ali drugo je biti slep i ostrašćen.

Batko

pre 6 godina

Uporedite navijanje Grobara i ovih baba.Grobari grme a ovi jaucu.Ima vas 10 miliona?a nemozete da napunite stadion ,smesni ste . 
(Zunfer Avdija Kapiten KKCZ, 27. jul 2017 20:35

Uporedili...najjaci ste...ops, izvini...NAJBRZI ste....

veliki strumf

pre 6 godina

Ogromna steta sto nije bar 2-0 na poluvremenu, a moglo je i vise. Mnogo smo bili bolji, mnogooo. I to igramo prakticno sa 9 igraca: Rikardinjo se bukvalno ne vidi, ne igra ni odbranu a Milic se bori, ali dzabe kad ne zna. Adzic i Radonjic moraju da udju! Kangi, Boaciju i Donaldu svaka cast, drze celu igru, sredinu i napad. Odlican i Jovicic, pokriva ogroman deo terena, trci kao navijen, takav igrac je suvo zlato. Dobri i Stojkovic i Rodic. Steta sto nekoliko opasnih pasova nije proslo, falila je samo malo bolja preciznost kao u 13. minutu. Nadam se samo da necemo iz nekog kiksa primiti gol.

dragan

pre 6 godina

Pošto sam normalan čovek, gledao sam grobare pre 2 dana, kum grobar pa ajde.
U poređenju sa ovim što gledam večeras, odigrali su za klasu iznad. To neće da prizna samo nerealan čovek, i to me brine jer poznajem fudbal. Zvezda se bori, ali ova Sparta je nivo Vojvodine ili Mladosti, da se ne lažemo. Napred momci
(Neostrašćen Zvezdaš, 27. jul 2017 21:23)
Realno,neostrasceno i kratko,ne mlati bezveze. Igrali su koliko im je dozvoljeno da igraju,a to u prvom poluvremenu nije bilo puno.I da,pozdravi "kuma grobara"

Starac Fočo od stotinu ljeta

pre 6 godina

Kakav gol kange sva mu cast.Ovakav je i slican dao prosle godine isto u kvalifikacijama samo neznam protiv koga bese dali ludogorec ili sasuolo

Sacuvaj me boze

pre 6 godina

Čitam komentare, ne verujem. OK, razumem da ovo piše većinom neka klinačka populacija, ali pričati o sjajnom fudbalu uz dizanje frke od neke "prejake" Sparte (pre utakmice) nije mi jasno. 
Pošto sam normalan čovek, gledao sam grobare pre 2 dana, kum grobar pa ajde. 
U poređenju sa ovim što gledam večeras, odigrali su za klasu iznad. To neće da prizna samo nerealan čovek, i to me brine jer poznajem fudbal. Zvezda se bori, ali ova Sparta je nivo Vojvodine ili Mladosti, da se ne lažemo. Napred momci
(Neostrašćen Zvezdaš, 27. jul 2017 21:23)


Ti ne poznajes fudbal...Ti nemas pojma o fudbalu.Sparta je prosle sezone bila prva u grupi Ligi Evrope..

neutralni felsh

pre 6 godina

Pa da li je moguće da ne možemo da izbacimo taj mentalitet iz glave da kad damo gol odmah se povlačimo. Sparta nije znala gde se nalazi do 30 - og minuta, a mi ne koristimo to, nego se povlačimo i dopuštamo im da se vrate i saberu!
(MomaSRB, 27. jul 2017 21:19)



nemoj tako, bolje je ne otvoriti se suvise, pogledaj kako se partizan zeznuo u utorak sa olimpijakosom - , primili gol, izjednacili, povuklo ih, posli napred, ovi ih iz nicega olade za 2:1, oni opet u napad, izmore se pa prime i treci, skoro ni iz cega.
najgore su ovakve ekipe, koje nemaju tecnu igru, koje igraju neku sacekusu, imas utisak raspadose se, punimo ih petardom, a 5 minuta kasnije uvaljaju ti gol pa se tek onda razigraju, ne mozes da ih prepoznas.
ima za takve fazon, treba da ih izvlacis i mesas sto vise a da cuvas loptu, ali nemaju nasi klubovi vezni red koji moze da izadje na kraj sa takvm postavkom igre, vezne linije su spore u transformaciji iz napada u odbranu i suprotno, cesto "zakasne kad zagusti" pa odbrana trpi.

postovalac

pre 6 godina

Odlicna Zvezda.
Cisto da se zna koji nas tim pokazuje najvise u Evropi ove godine, da kad osvojimo titulu ne bude: "A de ste bili u Evropi kme kme..."

Hell

pre 6 godina

Svaka cast Zvezdi na dosadasnjoj igri,hrabro,tecno... Ja sam mislio da nema slabije lige od nase ali me Sparta demantuje,ovako bezidejna ekipa,bez elana,ocajan napad,ocajna odbrana,pa onaj Irtus je izgledao ozbiljnije... Ovakvim odnosom Zvezda lagano prolazi

Panonski

pre 6 godina

@Kosjan
Ja sam shvatio sta je hteo da kaze, a vidim da ti bas i nisi. Partizan ce ce igrati LE, dakle, prezimice u Evropi. Jesen u EL moze biti zanimljiva ako se u grupi bude igralo sa jakim klubovima. CZV veceras do pobede!

Exe

pre 6 godina

Ja sam navijao za Partizan protiv Olipmijakosa. Kakav bre bratski klub, pa oni nas izbacili iz Evrolige ove godine. Manite se budalastina. Srbija pre svega. Pozz svim normalcima
(NemanjaBB, 27. jul 2017 20:41)

Znaci grobari nemaju normalne..

grobar kg

pre 6 godina

Inace me zaista ne interesuje mnogo kada zvezda igra u Evropi, ne navijam ni za zvezdu ni protiv nje (jedino u prvenstvu navijam protiv zvezde), a čak bi pobeda zvezde i odgovarala Partizanu jer bi ga priblizila nosiocima u 4.kolu za LE.....ali posle onoliko radovanja posle naseg poraza, likovanja "kokeza" titula itd...(iako je Olympijakos za 3 klase iznad zvezde kao i Partizana, tako da bi svejedno oba tima bila porazena) bice toliko drago kad vas ovi razbucaju sa 3 komada!

fratello

pre 6 godina

Samo ce jedan klub prezimiti u Evropi. Svi znamo koji. Ali to ne znaci da ne trebate uzivati u dvomecu sa Ceskim klubom. Uzivajte u ovoj ne svakidasnjoj prilici jer nemate puno prilika da igrate protiv kluba sa imenom, uvek su tu, da se lepo izrazim, levi klubovi u vasem rangu.

Molim?

pre 6 godina

Samo ce jedan klub prezimiti u Evropi. Svi znamo koji. Ali to ne znaci da ne trebate uzivati u dvomecu sa Ceskim klubom. Uzivajte u ovoj ne svakidasnjoj prilici jer nemate puno prilika da igrate protiv kluba sa imenom, uvek su tu, da se lepo izrazim, levi klubovi u vasem rangu.
(fratello, 27. jul 2017 20:12)

Pozdravilo te Zaglebje.

veverac

pre 6 godina

kolioko je ovaj djurovski tup... ovaj ga pita za prognozu rezultata on kaze X-1
pa majstore... da ne pricam o komentarima da treba prvi dati gol i slicne glupost
sto zovete ovakve likove?

mare

pre 6 godina

Kao grobar, veceras navijam za zvezdu da bi prosla i imala zgusnutiji raspored pred derbi 26avg, ukoji bi usla umornija, bas kao sto ce biti i partizan koji ce sigurno imati gust raspored, jer sigurno igra i u sl.rundi u evropi

zK

pre 6 godina

E, deco...ne treba nama niko sa strane da nas posvadja, dovoljna je jedna budala, sa bilo koje strane, i oni drugi vec imaju opravdanje. Ja navijam za Partizan, ali veceras NAPRED ZVEZDA!

Zvezdas

pre 6 godina

Tacno se moglo predpostaviti da sa spartom nije nesto u redu cim su kupili plavsica i jos im kao neki od bitnijih igraca.
(Rz brzotrz, 27. jul 2017 20:53)

Plavsic nije jedan od bitnijih igraca imaju par nespremnih na toj poziciji...

Matori

pre 6 godina

Evo kako nam grobari pokazuju svoj patriotizam ..gde su polovina njihovi komentari..Gde se otvoreno govori kako ce da navijaju za Spartu a prekljuce su kukali, licemeri..

Strasno

pre 6 godina

Najjace mi je kad ih nabuse ovi iz Evrope i to neki trecerazredni onda nakon tri dana u prvenstvu oni nabuse u našoj ligi neke sa 4-5:0 i onda se raduju i trče po terenu.
(Tomy, 27. jul 2017 20:13)

Tebi je Sparta trecerazredni tim?

akajea

pre 6 godina

Uporedite navijanje Grobara i ovih baba.Grobari grme a ovi jaucu.Ima vas 10 miliona?a nemozete da napunite stadion ,smesni ste .
(Zunfer Avdija Kapiten KKCZ, 27. jul 2017 20:35)

Meni ste vi svi isti, samo znate da psujete, jednom recju - nekultura, ne znate ni da navijate ;)

Pera Lozac

pre 6 godina

Rodjaci, pa ovima je Plavsic pojacanje, ako vas i oni operu moracete da priznate da stvarno veze nemate. Mislim to da veze nemate je jasno svakom normalnom posmatracu fudbalskih priredbi, al' bilo bi lepo da vi sami to javno priznate.

analiticar_amater

pre 6 godina

Sta je s posetom?rugali ste se fkp-u za poluprazan sever,sta je sad ovi,vama poluprazan stadion!
(Muftija delija, 27. jul 2017 20:27)


10,000 ljudi vise nego na JNA pre neki dan. Manje atraktivan protivnik, vi sampioni, mi imali neuspesnu sezonu i opet nas je dosta vise. Koga vi prozivate za posetu?

NemanjaBB

pre 6 godina

Ja sam navijao za Partizan protiv Olipmijakosa. Kakav bre bratski klub, pa oni nas izbacili iz Evrolige ove godine. Manite se budalastina. Srbija pre svega. Pozz svim normalcima

Ajde

pre 6 godina

Sparta lagano!!Pokazace da nije isto u JSL gde se svi sklanjaju i u evropi!!
(Grobar, 27. jul 2017 20:11)

To nam je pokazao prekljuce Partizan jer nije navikao da igra protiv timova koji se ne sklanjaju..

Zunfer Avdija Kapiten KKCZ

pre 6 godina

Uporedite navijanje Grobara i ovih baba.Grobari grme a ovi jaucu.Ima vas 10 miliona?a nemozete da napunite stadion ,smesni ste .

Istina

pre 6 godina

Sta je s posetom?rugali ste se fkp-u za poluprazan sever,sta je sad ovi,vama poluprazan stadion!
(Muftija delija, 27. jul 2017 20:27)

Ti si ocigledno slep...

Exe

pre 6 godina

Uporedite navijanje Grobara i ovih baba.Grobari grme a ovi jaucu.Ima vas 10 miliona?a nemozete da napunite stadion ,smesni ste .
(Zunfer Avdija Kapiten KKCZ, 27. jul 2017 20:35)

Mi nemamo vufere...

fifi

pre 6 godina

Meni je poniženje da uporedjujem ovu Spartu i Olimpijakos? Pa ovi ne znaju dva pasa da povezu? Logicno je da ce CZ da ima igru i vodi. Sparta je totalno nepovezana na terenu. Jasno je da nisu uigrani na kraju ovo im je prva takmicarska utakmica. Ovo CZ dobija sa par golova razlike.

Tomy

pre 6 godina

Najjace mi je kad ih nabuse ovi iz Evrope i to neki trecerazredni onda nakon tri dana u prvenstvu oni nabuse u našoj ligi neke sa 4-5:0 i onda se raduju i trče po terenu.

Kosjan

pre 6 godina

Samo ce jedan klub prezimiti u Evropi. Svi znamo koji. Ali to ne znaci da ne trebate uzivati u dvomecu sa Ceskim klubom. Uzivajte u ovoj ne svakidasnjoj prilici jer nemate puno prilika da igrate protiv kluba sa imenom, uvek su tu, da se lepo izrazim, levi klubovi u vasem rangu.
(fratello, 27. jul 2017 20:12)

Decko ne lozi se kao malo dete...dosli ste do 4 kola jer se to podrazumeva jer ste prosli buducnost. Ali dalje od toga ne mozete..

NikolaSrb

pre 6 godina

(grobar kg, 27. jul 2017 20:11)

Kakav si ti licemer i ostali grobari secam se proslog leta kako ste se radovali elmininacije zvezde od Ludogoreca na kraju je bilo 1600+ komentara na glavnoj vesti od toga izlivi vase radosti 90% i ti sad nesto nama govoris? Sasulo da ne govorim i to posle ispadanja od Zaglebja...O Kosarci i vase navijanje za protivnike zvezde da ne spominjemo.

lola

pre 6 godina

Zaista, ali zaista ne razumem grobare koji navijaju za spartu, ali isto tako i delije koje su navijale za olimpijakos ili bilo koji klub protiv kog igra partizan.
Da li vi shvatate da navijate protiv pre svega SRPSKOG kluba, ajde ukljucite mozak malo, jer svi ste SRBENDE, niko vas ne tera, ali bar zadrzite za sebe da ste toliko ludi da navijate za strani klub... ovo vazi i za jedne i za druge, jer sramotite Srbiju a ne sebe, jer vam je ocigledno mozak na livadi...

analiticar_amater

pre 6 godina

Uporedite navijanje Grobara i ovih baba.Grobari grme a ovi jaucu.Ima vas 10 miliona?a nemozete da napunite stadion ,smesni ste .
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Zunfer Avdija Kapiten KKCZ, 27. jul 2017 20:35)

Decko protiv Olimpijakosa vas je bilo kao nas protiv Florijane. Shvatite vec jednom, nemate nikakvo pravo da nam prigovarate za posetu jer ste jadni u poredjenju sa nama. Danas 10,000 ljudi vise nego na JNA pre neki dan. Koga vi prozivate?

marerakarera

pre 6 godina

Boaci je jedan od vrlo retkih igraca u nasem fudbalu koji zasluzuje 9ku na ledjima. Poslednji koji je stvarno bio impresivan je bio Kleo. Boaci moze dostici i prestici taj nivo. Za sad izgleda dobro.

NemanjaBB

pre 6 godina

Ja sam navijao za Partizan protiv Olipmijakosa. Kakav bre bratski klub, pa oni nas izbacili iz Evrolige ove godine. Manite se budalastina. Srbija pre svega. Pozz svim normalcima

Jord4nnnn

pre 6 godina

Evo ja cu, kao okoreli Grobar, da kazem da je ovo sto Zvezda igra atomski fudbal u odnosu na ono sto je igrala prosle sezone. Milojevic je fantasticno postavio igrace i dao im odgovarajuce uloge i mislim da je on trenercina u odnosu na "Grofa". Stoji to da je Sparta totalno neuigrana, ali igra Zvezde je odlicna!

nista o nicemu

pre 6 godina

Uporedite navijanje Grobara i ovih baba.Grobari grme a ovi jaucu.Ima vas 10 miliona?a nemozete da napunite stadion ,smesni ste .
(Zunfer Avdija Kapiten KKCZ, 27. jul 2017 20:35)


Ne mozete se pise odvojeno. Cmok.

cz

pre 6 godina

E kad sam sam video Le Taleka da u 70. min se u sprintu vraca od njihovog gola nazad do naseg, znam da ce ovo biti mnogo dobra sezona! Gazi Zvezdo!

analiticar_amater

pre 6 godina

Sta je s posetom?rugali ste se fkp-u za poluprazan sever,sta je sad ovi,vama poluprazan stadion!
(Muftija delija, 27. jul 2017 20:27)


10,000 ljudi vise nego na JNA pre neki dan. Manje atraktivan protivnik, vi sampioni, mi imali neuspesnu sezonu i opet nas je dosta vise. Koga vi prozivate za posetu?

Rick Hunter

pre 6 godina

Ne pratim domaci fudbal iskljucivo zbog kvaliteta istog, ali ovo veceras.. prijatno sam iznenadjen svaka cast, zvezdi na igri, svaka cast navijacima na korektnom navijanju, na zalaganju, konacno nesto na sta se treba ponositi. Bravo!

veliki strumf

pre 6 godina

Navijao sam za Zvezdu, ali prvi gol iz ofsajda. Drugi gol posle faula. Le Talek zaslužio crveni. Česi nisu hteli ni da trče na oranici...
(Iskreni, 27. jul 2017 22:24)

Prvo da odes po ocnog za naocare, a onda kod neuropsihijatra...

Nikola MM

pre 6 godina

Ljudi... Ovakva transformacija nije davno vidjena. Od one letargicne ekipe, bez ikakve lepote-veceras OVO! Koja borba, koja pametna igra.
Prvi sam taj koji ovo ne da nije ocekivao, nego ni u snu.

Ovako nismo igrali 10 godina.
Svaka cast, majstori !!!

P.S. Boaci = fudbalski Kvinsi Miler !!!

Da znas

pre 6 godina

Ja mislio ova renovirana Zvezda ce zgromiti Cehe sa jedno 4 gola razlike.Trube obe ekipe,pobedila manje losija ekipa.
(Uros Djurdjevic Prejaki #32, 27. jul 2017 23:31)

Kada vas bude odvalio Olimpijakos bice ti jos teze ;))

Liar, liar, pants on fire!

pre 6 godina

Glavni sportski dogadjaji u ovoj zemlji su utakmica pretkola LE i polufinale u ovom nebitnom sportu. Bas jaka sportska nacija:)
(smesni ste, 27. jul 2017 22:21)

I još dodaj naše zadovoljstvo što ti moraš da živiš u takvoj zemlji :):):)

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 6 godina

Navijao sam za Zvezdu, ali prvi gol iz ofsajda. Drugi gol posle faula. Le Talek zaslužio crveni. Česi nisu hteli ni da trče na oranici...
(Iskreni, 27. jul 2017 22:24)

Jedi čokoladu ...

CZ 91

pre 6 godina

Zvezda za klasu jaca od Partizana ove sezone, dovela extra igrace, naravno sve to ima svoju cenu. Nikad neko nije imao tako veliki podrsku od drzave kao zvezda sada, bukvalno je dovodila koga je htela. Savic Stojkovic Imaju po 250.000 godisnje, ovaj brazlilac 450.000, Rodic ina 350.000 plus velike bonuse. Pesic 500.000 po sezoni, Boaci 400.000. Kako god uz pomoc drzave i kriminala zvezda je za klasu jaca od Partizana. Jedini sa platom kod nas odskace Leonardo. Cela zadnja linija Partizama, dakle cirkovic sa 70.000 Mileta sa 80.000 Ostojic 80.000 i Vulicevic 140.000 imaju kao Rodic oz zvezde.
(zambezii, 27. jul 2017 21:18) Da zvezda ima pomoc drzave a vi dovodite igraca od 1,6 mil i jos dobiili ste 1,2 mil od drzave za licencu a ove cifre koje si nalupo nema veze sa mozgom

Doboj PFC

pre 6 godina

Svaka cast Zvezdinim igracima. Sa uzivanjem gledam utakmicu. Mladima poruka...navijajte za vas omiljeni klub,ali imajte mjere i casti. Meni je srce puno veceras...jos samo da neki nas mladic zabije gol za 3:0.

m

pre 6 godina

Ajde nemojte više da prozivate Grofa jer nije u redu. Ima ovde i njegove zasluge. Tog Kangu je on doveo u Zvezdu. Donalda takodje. Boacija takodje. Grof je imao i dobrih i loših trenutaka sa Zvezdom. Onog trenutka kada je ispustio titulu, čovek je podneo ostavku i pošteno.

zvezdo zvezdana

pre 6 godina

napokon zvezda ima dobrog trenera. u zadnjih 10 godina zvezda nije stajala na terenu takticki kao prvo poluvreme. sve pohvale za Milojevica i postavku igre

nosi fenjer,navija za fener

pre 6 godina

najzad.
posle toliko godina Zvezda liči na sebe.
vidi se plan,vidi se ideja,vide se pravila.
Borjan ,ozbiljan golman,ima sve.
Stojković u prvom fenomenalno,u drugom par grešaka koje sam ispravi.
Rodić,dobar pozadi napred tek na kraju.
Le talek i Savić ne glume veličine već kad treba ispucaju bilo gde.
Donald inspirisan trakom.
Jovičić se više video ranije ali je dobar.
Milić defanzivno odličan ali u napadu uvek na pogrešnu stranu.
KANGA,fenomenalno.
Rikardinjo,loš.u oba pravca.
Boaci,odličan.
Radonjić,vidi se da zna.
Gobeljic,ne vidim svrhu,očekivao sam Adžića.
Bravo Zvezdo.

nije bitno

pre 6 godina

Evo gledam vodjenje Vladana Milojevica dok je vodio Panionios prosle sezone. U grckom prvenstvu sa ekipom koja po sajtu "Transfermarkt" vredi 10 miliona Evra, savladao je i Olimpijakos i Aek i Paok. Aek i Olimpijakos u gostima! Ocigledno je ovde rec o velikom takticaru, koji ce i u Pragu ici na pobedu, posle ovog rezultata i ovakve igre Sparte, ne verujem da ce se u 7 dana nesto drasticno promeniti, malo je to vremena.

Ivan

pre 6 godina

Zvezda IZDOMINIRALAAAAA večeras! Totalno je nadigrala Spartu koja je ozbiljan tim, prošle godine su bili prvi u svojoj grupi u LE! BRAVO ZVEZDOOOOOOOO!

lka

pre 6 godina

kratko : fudbalski odigrana utakmca,u odnosu na ranije mnogo trcanja,dodavanja,odbrana donekle konsolidivana.Za mene nije bitan prolaz,bitno je da se vidi igra,zelja i snaga.

maremare

pre 6 godina

Luka Adzic nije igrao zato sto je mnogo mlad i ovakve utakmice od njega mogu napraviti veliku zvezdu ali isto tako moze da odigra na nivou Rikardinja i da posle dva losa prijema lopte ili pogresnog pasa pocne da mu zvizdi pola stadiona tj da izgubi samopuzdanje pa nam posle treba jos godinu dana da ga vratimo na stari nivo. Moje misljenje, mozda gresim.

as

pre 6 godina

Ovi Cesi su u rangu fk Macva!!!
(Igor, 27. jul 2017 22:01)

Da, a Olimpijakos je u rangu Bajerna. Vas je od veceras izgleda strah od ovakve Zvezde.

Bot na kvadrat

pre 6 godina

Dugo,dugo,dugo Zvezda nije odigrala ovakvu utakmicu u Evropi,u stvari uopste,posto domacu ligu i ne racunam,svaka cast,da igraju ovako,pa da i izgube nije mi zao.

René Artois

pre 6 godina

....i nakon 10(deset)gogina czv dobija malo ozbiljniji klub,zaista za istoriju:)
(Big pizza, 27. jul 2017 22:59)

U pravu si, vi ste mali klub, to se ne računa.

akajea

pre 6 godina

Uporedite navijanje Grobara i ovih baba.Grobari grme a ovi jaucu.Ima vas 10 miliona?a nemozete da napunite stadion ,smesni ste .
(Zunfer Avdija Kapiten KKCZ, 27. jul 2017 20:35)

Meni ste vi svi isti, samo znate da psujete, jednom recju - nekultura, ne znate ni da navijate ;)

ZaphodBeeblebrox

pre 6 godina

Moram da priznam da me je Milojević pozitivno iznenadio, ali opet ne do kraja. Uveliko sam očekivao Anđelka na beku, a Bogme i Milijaša ako ne na startu, onda u drugom poluvremenu. Rikardinjo verovatno na treninzima igra dobro, ali kad je utakmica u pitanju nešto mu, definitivno, ne ide. Ali zašto Milić umesto Adžića mi uopšte nije jasno. Kanga solidan, namestio prvi, dao fantastičan gol i upropastio 2-3 izgledne kontre nerezonskim, bezosećajnim dodavanjima.
Ukupno gledajući, najbolje izdanje Zvezde posle Prosinečkog, konačno nam odbrana dobro funkcioniše, tako da svaki Zvezdaš mora da bude zadovoljan ovim viđenim večeras.
Ali sad ne smemo nikako poleteti i razmišljati ko nam je sledeći protivnik. I ako u Pragu budemo igrali povučeno, nagrabali smo ga. Biće teško, Sparta je iskusan i prevejan tim, ovo večeras nije prava slika njihove snage, tako da su i pored svega i dalje favoriti. Ali sa ovakvom igrom imamo čemu da se nadamo.

!

pre 6 godina

Najbolja partija Zvezde u Evropskim takmicenjima bez preterivanja u prethodnih 10+ godina.
Od prvog do poslednjeg minuta, smireno organizovano. Savrsena partija.

Tekvondo je zakon

pre 6 godina

Mislim da je ovo najbolja Zvezdina utakmica jos od Rome 2005.Velike sanse za prolaz samo da odigramo jos ozbilnije i bolje u Ceskoj.Da se ne opecemo ko prosle godine protiv Ludogoreca.Samo ozbiljno.Svaka cast momci svi smo uz vas.

CZ 91

pre 6 godina

Ova igra Zvezde nije slucajna i nije Sparta toliko losa ekipa nego je Zvezda jednostavno takticki nadigrala, ovaku transformaciju iz odbrane u napad i obrnuto nisam video skoro od Zvezde, puno kretnje bez lopte pas igra na sredini terena smirenost na lopti odbrana 90min na visokom nivou sve ovo je jedna velika zasluga Milojevica koj zna sta hoce i zna da postavi taktiku

Dzoni

pre 6 godina

Sparta nije napravila stopostotnu sansu za 90 minuta, muljali su nesto iz prekida i to je to! Ako im damo gol u Pragu nemaju sta da traze, iskreno nisam ocekivao ovako nadmocnu Zvezdu protiv realno 3 puta skupljeg tima, Janko koji se nadavao golova u Bazelu, nije se video.

Dzoni

pre 6 godina

Polako ljudi, gledacete sasvim drugu Spartu u revansu, sa Rosickim i Djakerinijem, ne otipisujte ih.
(T'challa, 27. jul 2017 22:18)

Djankerini nema pravo da igra u revansu

Milan

pre 6 godina

Navijao sam za Zvezdu, ali prvi gol iz ofsajda. Drugi gol posle faula. Le Talek zaslužio crveni. Česi nisu hteli ni da trče na oranici...
(Iskreni, 27. jul 2017 22:24)

Ajde jos....Jos izgovora!!

Knez

pre 6 godina

Nikad jaci Olimpijakos nikad slabija Sparta ;(
(NikolaSrb, 27. jul 2017 23:09)
Ako si ironican onda ok, ali Olimpijakos ima najslabiji tim u zadnjih 10 godina, a Sparta nikad vece pare u istoriji za tim nije dala...

Dacha

pre 6 godina

Iskreno pozitivno sam iznenadjen,ovo ne da nisam ocekivao nego ni na kraj pameti mi nije bilo,ne mislim toliko na rezultat koliko na igru,ceo mec borba za svaku loptu,presing,pravovrememi pasovi i precizni,u odbrani svi tacni i na mestu bez ijednog kiksa (jedino Le talek ono jednom ali ispravio je faulom gresku) znaci ne pamtim bolju utakmicu Zvezde u zadnjih ja ne znam koliko godina!! Ako ovako i u buduce budemo igrali ne plasim se za rezultate!

ja delija

pre 6 godina

Nemamo Leonarda da Vincija, nemamo skupo placenog summa summarum zonglera ali imamo srce i ponos. Nema pisanja saopstenja i zahvaljivanja policiji. Mi igramo fudbal onaj pravi.

morgyn

pre 6 godina

ko to kaze da Zvezda mora da gazi na Rajku!?posle duzeg vremena imamo trenera koji igra na rezultat,kao da je ucio od Muslina..a na kraju,to se racuna?

Nobody

pre 6 godina

Borbenost na visokom nivou, dobro je što je Zvezda dala gol, stvarno mi je drago da posle dugo vremena vidimo iole 'lep fudbal'. Jedina negativna stvar je Milić, dečka ne krivim, ali on je prosto fudbalski ograničen igrač.
Pozz za B92 i sve ljubitelje sporta :)

hehe

pre 6 godina

uopste se ne zanisimo ni prolazom niti bilo kakvim optimizmom nama je ova pobeda toliko draga i dovoljna posle 15 godina ocajnih utakmica.

Partizanovac

pre 6 godina

Raduju konacno dobra izdanja Zvezde, a i Partizana u evropskim utakmicama, vreme je bilo...

Sve cestitke Zvezdi od zdravorazumnog Partizanovca!

Zuja

pre 6 godina

Kolika razlika izmedju Grofove Zvezde i Milojeve Zvezde.Bravo Zvezdo.Mozda je i dobro sto smo poceli od prvog kola
A ovaj italijan neka sprema ekipu za cesko prvenstvo.Dobar rezultat ali najopasniji.Gol resava sve

Voip

pre 6 godina

Šteta što im nismo metnuli još koji jer su bili baš zreli da ih nakantamo. Bravo Miloje svaka čast ovo je tvoj potpis. Sad mi žao što će morati neki stranac da se proda jer su svi bili odlični. Znaju fudbal, verovatno su izgubili motiv u našoj ligi, a imamo sad i boljeg trenera. Prodajte Frimponga i Ruiza, ničemu ne služe, ali opet imamo jednog viška.

zzbz

pre 6 godina

Ove su morali da se isprate bar sa 4 gola, ne treba biti alav, ali bas steta. U Pragu ce biti druga prica, igrace im Rosicki, Mavuba, Ben Haim, stigao im je i onaj Italijan.. Rezultat treba zaboraviti, igrati kao da je 0:0...

mile rizik

pre 6 godina

Veceras vracam za ono smejanje u utorak!!
(Grobar, 27. jul 2017 20:31)

Meni se cini da ti veceras places. Vec treci dan. Samo veceras najjace.

as

pre 6 godina

Koliko je ova Sparta raspad kada im ovi polufudbaleri iz Zvezde daju dva gola!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Kol, 27. jul 2017 21:53)

Tek kad vi vidite koliki ste raspad.

Nele

pre 6 godina

Stvarno sam Partizanovac i stvarno mi je igra Zvezde sa novim trenerom daleko bolja. Milojevic za razliku od Grofa iz Mojkovca deluje kao potpuno normalan covek. O strucnosti ne vredni ni govoriti sve se vidi na terenu. Sparta veceras nije izgledala opasno ne znam da li ih je Milojevic toliko takticki nadvisio ili zaista nemaju kvalitet za Evropu. Videcemo u drugoj utakmici dobro je da nasi klubovi ostvaruju sto vise pobeda zbog poboljsavanja veoma loseg koeficijenta.

zex

pre 6 godina

Analiticar amater
Mislis da Sparta moze da pobedi 3-0? Mislim tesko.Ako im damo gol oni moraju 4.kada smo dali Ludogoretsu 2 dacemo i sparti bar 1.Stranci nemaju fobiju kao nasi igraci.

Zmaj

pre 6 godina

Svaka vam cast ja sam Grobar koji je navijao za vas. Voleo bih da je uvek tako, Da navijamo jedni za druge. Pustite ove glupe komentare kako je Olimpijakos Real Madrid za Spartu, nije tacno sjajna taktika zvezde. Svaki napad je zasečen u korenu i prijatno ste me iznenadili. Idemo i jedni i drugi u evropu!!

nn

pre 6 godina

Slabo pratim domaci fudbal, ali ovu utakmicu sam celu pogledao. Dobar fudbal, dobar tempo, brza igra. Zasluzena pobeda Zvezde. Prijatno sam iznenadjen, voleo bih da vidim vise ovakvih nastupa i u Evropi. Siguran sam da ce biti pozitivan rezultat u Ceskoj, a u Ligi Evrope sta bude, bude.
(chemistry, 27. jul 2017 22:59)
Burazeru ima jos jedno kolo posle ovog.

Kanga

pre 6 godina

Mogli smo vise ali opet ovo je nasa najbolja utakmica na evro sceni u poslednjih 5,6 godina. Ono na sta moramo obratiti paznju jesu prekidi, mnogo ih lose branimo sve sanse koje su stvorili bile su iz prekida.

Mare

pre 6 godina

Sve je ovo sasvim normalno.

Kanga fenomenalan, najbolji. A ni jednom nije pao da traži penal. Nije nikome uvalio lakat. Nije se kreveljio pred sudijom. Ali kada su nekima takvi najbolji, onda je jasno zašto će uvek biti tek komšija mali.

Nesa Srbin

pre 6 godina

Dobro je ovo sve izgledalo. Cestitke za sve igrace ove moje Zvezde. Ali, ipak, samo nekoliko napomena. Trebalo je da se igra na gol vise jer je bilo evidentno da Spati nije bio dan i imali smo sansu da ih nokautiramo samo da smo imali malo vecu ambiciju. Drugo, u revansu moramo igrati i ambiciozno i pozrtvano i sa velikim zarom ako zelimo dalje. Setite se 1989. i Kelna kad su nas u revansu izbacili iako smo imali bas ovaj rez. u prvom mecu. I trece, slab je ovaj L`Telek,treba vec uhodavati Babica u paru sa Savicem.

xxx

pre 6 godina

Kakvi smo mi Srbi, da ne poverujes. Do juce je Sparta bila vrhunska ekipa, ma napunice nas ... a danas je u Rangu Macve i Radnika iz Surdulice ...

chemistry

pre 6 godina

Slabo pratim domaci fudbal, ali ovu utakmicu sam celu pogledao. Dobar fudbal, dobar tempo, brza igra. Zasluzena pobeda Zvezde. Prijatno sam iznenadjen, voleo bih da vidim vise ovakvih nastupa i u Evropi. Siguran sam da ce biti pozitivan rezultat u Ceskoj, a u Ligi Evrope sta bude, bude.

beli65

pre 6 godina

Brate moj mili nepismeni..ma bitno je da ti navijaš za Zvezdu, koga briga za pravopis
(Igor, 27. jul 2017 22:54)
kad Zvezda pobedi vama grobarima je samo do pravopisa

Ivan

pre 6 godina

U zadnjih 10 možda i više godina Zvezda nije bila ovoliko dobra i dominantna na jednoj evropskoj utakmici poput večeras! Veoma prijatno su me iznenadili odličnom igrom! Bravo Zvezdo alal vera za ovo večeras!

Millennium

pre 6 godina

Nema euforije. Ima još da se igra u Pragu. Imamo odličan rezultat, ali nije gotovo. Maksimalno odgovorno, pa da slavimo. Rikardinja smo dosta čekali. Radonja mora od početka.

Chicor1389

pre 6 godina

Pametna igra.Zasluženo smo pobedili.Čestitke igračima i treneru.Igrati utakmicu u Pragu kao da se ova nije ni igrala.Samo hrabro Zvezdo.Grobari poštedite nas glupih i ružnih komentara.

kimiko

pre 6 godina

Nemojte nikada vikati na igrace, nego ih hrabrite. Tako sam se ja cesto cudio i pitao zasto nam ne ide, pa sam se ljutio na njih...kako sam se vise ljutio tako mi se sve bezveze vracalo. Mozete vikati na upravu i one cike sto nose kravate, ali na igrace nemojte. Tako sam ja veceras hrabrio igrace i navijao za njih i zato sam srecan jer mi se na dobro vratilo i Zvezda pobedila.

Partizanovac

pre 6 godina

Svaka cast na igri i borbi, tako se reprezentuje nas fudbal. Konacno konkretna Zvezda u evropi. Samo bez opustanja, Sparta je danas bila na nivou prosecnog superligaskog tima, 3 pasa nisu mogli da spoje uz brojne greske. U Pragu ce biti potpuno druga prica. Steta sto nije bilo 3:0...
I jos nesto, teren je ocajan i sramota za Zvezdu! Raspao se u 5. minitu.

Momir

pre 6 godina

Najveci utisak ostavile Delije, fantasticno navijanje, bez baklji i petardi! Bas najvise na svijetu! Tako se voli tim! Steta za propustene sanse ali nema veze srce je ostalo na terenu i to je jedino bitno.

goga

pre 6 godina

Navijao sam za Zvezdu, ali prvi gol iz ofsajda. Drugi gol posle faula. Le Talek zaslužio crveni. Česi nisu hteli ni da trče na oranici...
(Iskreni, 27. jul 2017 22:24)
Ajde....

analiticar_amater

pre 6 godina

Mislis da Sparta moze da pobedi 3-0? Mislim tesko.Ako im damo gol oni moraju 4.kada smo dali Ludogoretsu 2 dacemo i sparti bar 1.Stranci nemaju fobiju kao nasi igraci.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zex, 27. jul 2017 23:01)

Siguran sam da mogu mnogo bolje od ovoga. Koliko bolje, to vec ne znam. Ali seti se penala za Irtis i seti se 3 gola u nasoj mrezi na Malti. Hocu da ti kazem da ne znam ne oni za sta su u stanju, nego pre svega mi. Ekipa iz utakmice u utakmicu podize formu i to je zaista ohrabrujuce. Ali umemo da kiksnemo u odbrani, a Sparta je mnogo jaca nego sto je veceras pokazala. Imamo lepe sanse za prolaz, ali samo polako. Ovaj tim Zvezde i ovaj trener tek treba da se pokazu i zarade poverenje.

Molim?

pre 6 godina

Samo ce jedan klub prezimiti u Evropi. Svi znamo koji. Ali to ne znaci da ne trebate uzivati u dvomecu sa Ceskim klubom. Uzivajte u ovoj ne svakidasnjoj prilici jer nemate puno prilika da igrate protiv kluba sa imenom, uvek su tu, da se lepo izrazim, levi klubovi u vasem rangu.
(fratello, 27. jul 2017 20:12)

Pozdravilo te Zaglebje.

Starac Fočo od stotinu ljeta

pre 6 godina

Kakav gol kange sva mu cast.Ovakav je i slican dao prosle godine isto u kvalifikacijama samo neznam protiv koga bese dali ludogorec ili sasuolo

SAŠA FRANKFURT

pre 6 godina

Bravo Zvezdo, bilo je super za gledati. Tako se bori, dobra igra. Važno je imati kondiciju za 120 min. i onda možemo da se nosimo s njima. Sad pametno odigrati u revanšu bez straha, ali s respektom. Vraća se i Srnić tako da ćemo biti još jači u napadu!! Igrati na gol i tamo, i sve je moguće!!

analiticar_amater

pre 6 godina

Uporedite navijanje Grobara i ovih baba.Grobari grme a ovi jaucu.Ima vas 10 miliona?a nemozete da napunite stadion ,smesni ste .
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Zunfer Avdija Kapiten KKCZ, 27. jul 2017 20:35)

Decko protiv Olimpijakosa vas je bilo kao nas protiv Florijane. Shvatite vec jednom, nemate nikakvo pravo da nam prigovarate za posetu jer ste jadni u poredjenju sa nama. Danas 10,000 ljudi vise nego na JNA pre neki dan. Koga vi prozivate?

analiticar_amater

pre 6 godina

Pošto sam normalan čovek, gledao sam grobare pre 2 dana, kum grobar pa ajde.
U poređenju sa ovim što gledam večeras, odigrali su za klasu iznad. To neće da prizna samo nerealan čovek, i to me brine jer poznajem fudbal. Zvezda se bori, ali ova Sparta je nivo Vojvodine ili Mladosti, da se ne lažemo. Napred momci
(Neostrašćen Zvezdaš, 27. jul 2017 21:23)

Dzaba ti sto si neostrascen kad si nerealan. Sparta nije Barselona, ali reci da je na nivou Vojvodine ili Mladosti moze samo neko ko se uopste ne razume u fudbal. Dovoljno je pogledati koliko su miliona samo ulozili, da su prosle godine bili prvi u grupi LE, kao i to sto dolaze iz mnogo jace lige nego sto je nasa. A tek ta prica "Partizan odigrao za klasu iznad". Grobari imali 20 dobrih minuta i to je to. Zvezda disciplinovanija i organizovanija, jaca pozadi od Partizana. Nema igraca klase Lea, ali raste kao tim iz utakmice u utakmicu i igra bolje nego sto se od nje ocekivalo. A ove besmislice, nivo Vojvodine i Mladosti.... to ne vredi ni komentarisati.

nemke

pre 6 godina

Kao neko ko je davao nasem timu neke minimalne sanse za prolaz dalje sam prijatno iznenadjen! Odlicno odigrana nasa utakmica, trener odradio vrhunski posao sa postavkom igre! Igraci dali 100% svojih mogucnosti i ako se u pojedinim trenucima videlo da im fali snage, ali su uz fantasticnu energiju sa tribina, uspeli da odigraju muski i borbeno (potrosili i poslednji atom snage) do kraja! Steta za Radonjicevu stativu!

Ps: nista jos nije gotovo, imamo "drugo poluvreme", ne treba se opustati, samo ozbiljan pristup! Nadam se najboljem!

veliki strumf

pre 6 godina

Mogu samo reci da je velika steta sto je samo 2-0. Moglo je da bude i 3, 4. I trebalo je. Kanga glavni motor ali je u bar 7-8 situacija imao priliku da podeli zavrsni pas i osim u 13. minutu nije dao nijedan. Velika steta, mogli smo da ih napunimo.

Coldplayer

pre 6 godina

@T'challa
Kojim Djakerinijem?Ne moze da igra jer se igraci prijavljuju pred samo kolo a ne izmedju dve utakmice.Nadajte se nego sta.Mogli smo 5 da damo.Bez straha samo napred i pametno.

zex

pre 6 godina

Sparta nije igra jet je Zvezda igrala presing visoko,dala je gol na vreme a Sparta vise nije bila sigurna u sebe videla je kvalitet Zvezde i nije smela da se otvori.Trebalo je biti 3-0

Vlada

pre 6 godina

Sparta u rangu Olimpijakosa, uz minimalnu razliku u tome sto je vrednost ekipe Sparte duplo manja...Grobar sam, svaka cast Zvezdi za ovo veceras, samo malo realnosti.

radetoronto

pre 6 godina

Da budem iskren, odusevljen sam, jer sam ocekivao poraz (ili MOZDA remi). Nikako nisam ocekivao 2-0 za nas. Ja i ne pamtim poslednji put kad smo neki ozbiljniji evropski tim pobedili. Roma (3-1) pre 13 godina? Slaviju smo pobedili 2-1 na Mari (2007), ali posle njihov gol oni su i prestali igrati jer prolaz im je bio obezbedjen (4-2 ukupno, oni gol u gostima).

Bilo kako bilo, sad imamo sansu, mada Sparta je jos uvek favorit i ne treba da budemo previse optimisticni jer ipak imaju iskusniji i talentovaniji tim nego sto mi imamo.

Sparta 60% sansa za prolaz dalje, Zvezda 40%.

Moon

pre 6 godina

Steta sto rezultat nije bio veci. Oni ce imati 7 dana da se spreme i bice to drugi tim sigurno. Ali ne treba da budemo nesrecni ili nezadovoljni, jer pred utakmicu bi potpisali oberucke ovaj rezultat.:.ma i 1:0. Hrabra i pozrtvovana igra.

zoran ivkovic

pre 6 godina

zvezda je veceras odigrala odlicno ...borbeno , jako , cvrsto i agresivno ...bas muski ...tako se i igra ...sasvim zasluzeno pobedila ...cak mislim da je mozda zasluzila da postigne i 3 pogodak ....prava steta onaj radonjicev sut u stativu ...pa par kontri koje smo zakomplikovali ,trebali smo jednostavnije ....kanga zakomplikovao.. inace veceras skoro pa sjajan ne sto je dao gol igrao je jako ,otvarao se i delio lopte ....sem sto je kontre zakomplikovao ...jako sam razocan u igru rikardinja slabo u oba pravca ,bas slabo i pogubljeno ...kao da je zalutao rikardinjo ...e sad ima revans , bice opasno tesko vraca se njima rosicki a on je sjajan igrac ...zvezda treba da odigra muski i ide u prag da postigne gol

Exe

pre 6 godina

Uporedite navijanje Grobara i ovih baba.Grobari grme a ovi jaucu.Ima vas 10 miliona?a nemozete da napunite stadion ,smesni ste .
(Zunfer Avdija Kapiten KKCZ, 27. jul 2017 20:35)

Mi nemamo vufere...

Tomy

pre 6 godina

Najjace mi je kad ih nabuse ovi iz Evrope i to neki trecerazredni onda nakon tri dana u prvenstvu oni nabuse u našoj ligi neke sa 4-5:0 i onda se raduju i trče po terenu.

vlajko

pre 6 godina

Sjajna Zvezda !!!
(Dzoni, 27. jul 2017 20:46)

Baš tako, ali kreće mentalitet da uzima danak... "dali smo ga, sada štek "!!!
i nerviram se najstrašnije!!!!
dva različita kluba do 15-20 minuta i dalje....

volim zvezdu

pre 6 godina

Bravo bravo bravo, govorio sam posle Voždovca da je dobro jer je vreme za promene. Nije nam trebala titula pa ponovo da lutamo, ovakva Zvezda dugo nije bila na terenu fali tu jos mnogo ali vidi se veliki napredak i odnos prema dresu.

analiticar_amater

pre 6 godina

Da smo dobili 3:0 rekao bih da su sanse za prolaz 50:50. Ovako je Sparta i dalje favorit nekih 40:60. Veceras su bili jako losi, Zvezda vise nego solidna, pre svega disciplinovana pozadi, sa dosta gresaka u napadu. Ali nemojte da se zavaravamo. To je tim u koji su ulozeni milioni i ovo im je prva utakmica ove sezone. Sigurno je da mogu mnogo, mnogo vise od ovoga i da nece opet odigrati ovako slabo. Po meni su i dalje favoriti za prolaz, ali Zvezda iznenadjujuce dobra i svakako pozitivan rezultat pred revans.

LondonCalling

pre 6 godina

"Utorak Oly dobio Hrvate veceras Zvezda Cehe .... cekamo Srbiju u vaterpolu !!!"
(Slobodan)

Navijao sam za tvoju Zvezdu veceras, Slobodane...
I drago mi je sto je dobila ove Cehe bez primljenog gola, Slobodane...
Gotovo sigurno ste u play-off-u (ako ne budete pravili gluposti tamo), Slobodane...

dragan

pre 6 godina

@dragan imali su cetiri suta u gol i jedan gol i potpunu dominaciju vecim delom meca, naspram olimpijakosa koji je imao 5 suteva i 3 gola. zvezda do ovog momenta a sad je prosao 60 minut ima 4 suta u gol i takodje jedan gol iz prekida.
ako vec hoces da si realan ne kazem da je partizan za 5 klasa bolji ali realno olimpijakos je mnogo ozbiljnija ekipa od ove sparte
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (todor, 27. jul 2017 21:51)

Pa tim igra koliko mu drugi tim dozvoli. Realno Olimpijakos je dosao da ne izgubi,tako je i igrao,a dobio je 3-1. Zasto neka analiziraju u partizanu. Ta dominacija se svede na ono veliki promet a zarade nigde. Kisa oko Kragujevca. Nije ni Olimpijakos pokazao puno,kao i Sparta,ali Zvezda vodi 2-0, a trebalo je da vode sa bar 3 ili 4 gola. Poenta da nije ni svaki sut iz te statistike isti. Donald promasio glavom ceo gol iz 100% sanse a ne vodi se cak ni kao sut u okvir gola,Radonjic pogodio stativu,to nije isto kao neki sut sa 20 ili 30 metara koji nekim cudom dodje do protivnickog gola. Niti se moze reci da tim koji je ove sezone potrosio za pojacanja novce o kojima mi mozemo da sanjamo,redovan ucesnik u evropskim takmicenjima igra na nivou Srema. A Zvezda ih je stavila u dzep realno. Izgleda da se pogodila pojacanja najzad,cak i Le Talek izgleda nasao svje mesto u odbrani,a ne na mestu zadnjeg veznog gde je plivao poprilicno,a vecina igraca dosla pre 2 nedelje

dragan

pre 6 godina

Pošto sam normalan čovek, gledao sam grobare pre 2 dana, kum grobar pa ajde.
U poređenju sa ovim što gledam večeras, odigrali su za klasu iznad. To neće da prizna samo nerealan čovek, i to me brine jer poznajem fudbal. Zvezda se bori, ali ova Sparta je nivo Vojvodine ili Mladosti, da se ne lažemo. Napred momci
(Neostrašćen Zvezdaš, 27. jul 2017 21:23)

Igrali su za klasu iznad ali nisu imali sut na gol? Gde su onda odigrali tu klasu,na sredini,pozadi,posto se u napadu nisu bas naigrali. I prekinite sa tim realni zvezdas,a sedi kuci u grobarskom dresu i navija za Spartu forama,providno je

Ljubisa livac

pre 6 godina

Bravooo Zvezdo! Lepa igra, dobra odbrana, steta za onu stativu sto nije usla. Kanga i Radonjic su majstori fudbala kao sto sam i pricao do sad. Moglo je i ubedljivije ali idemo jako i u revansu.

zex

pre 6 godina

Neznam sta ste ocekivali od Plavsica decko je bio najbolji u Zvezdi ova ekipa Sparte nije uigrana a i postavka Zvezde im nije dala vremena da se nameste.Mnogo znaci kada su igraci blizu njih.Ovo je bio jak tempo koji se isplatio.Jedina zamerka je to sto Adzic nije igrao jer je falio takav tehnicar na deanoj strani.To mi nikako nije jasno a ostalo je bilo ok.Zvezda nije dozvolila Sparti da igra i to je donelo rezultat.

VEČITI DELIJA

pre 6 godina

Ogroman kapital koji treba opravdati u revanšu i ja sam optimista po pitanju prolaska dalje . Pozdrav za moje Delije ! Idemo sad na vaterpolo . AJMO DELFINI ! BRAVO ZVEZDO !

krajisnik

pre 6 godina

rekoh danas onom grobaru da gleda kako se igra.Zvezda kao nekad.Prolazimo Spartu,pa onda spektakl na marakani sa nekim evropskim velikanom.Demoliranje u prvenstvu se podrazumjeva. Konačno imamo trenera, imamo tim.Jedino je Adžić mogao umjesto Milica, ali ima vremena

Reče čovek i ostade živ

pre 6 godina

5:0 za Spartu u revanšu, realno!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (novica, 28. jul 2017 08:07)

Ako je to realno,onda bi trebalo biti i 15:0 za Olimpijakos u revanšu,to je još realnije,zar ne.

dragan

pre 6 godina

Pošto sam normalan čovek, gledao sam grobare pre 2 dana, kum grobar pa ajde.
U poređenju sa ovim što gledam večeras, odigrali su za klasu iznad. To neće da prizna samo nerealan čovek, i to me brine jer poznajem fudbal. Zvezda se bori, ali ova Sparta je nivo Vojvodine ili Mladosti, da se ne lažemo. Napred momci
(Neostrašćen Zvezdaš, 27. jul 2017 21:23)
Realno,neostrasceno i kratko,ne mlati bezveze. Igrali su koliko im je dozvoljeno da igraju,a to u prvom poluvremenu nije bilo puno.I da,pozdravi "kuma grobara"

anica

pre 6 godina

Ne znam sta vas cudi, kad god Zvezda igra protiv nekog tima taj tim je krsina, komsijski mozak, a Zvezda se provlaci...dok komsije imaju uvek teze protivnike...Zvezda igra lep fudbal od kako je dosao novi trener, samo neka ovako nastave.

neutralni felsh

pre 6 godina

Pa da li je moguće da ne možemo da izbacimo taj mentalitet iz glave da kad damo gol odmah se povlačimo. Sparta nije znala gde se nalazi do 30 - og minuta, a mi ne koristimo to, nego se povlačimo i dopuštamo im da se vrate i saberu!
(MomaSRB, 27. jul 2017 21:19)



nemoj tako, bolje je ne otvoriti se suvise, pogledaj kako se partizan zeznuo u utorak sa olimpijakosom - , primili gol, izjednacili, povuklo ih, posli napred, ovi ih iz nicega olade za 2:1, oni opet u napad, izmore se pa prime i treci, skoro ni iz cega.
najgore su ovakve ekipe, koje nemaju tecnu igru, koje igraju neku sacekusu, imas utisak raspadose se, punimo ih petardom, a 5 minuta kasnije uvaljaju ti gol pa se tek onda razigraju, ne mozes da ih prepoznas.
ima za takve fazon, treba da ih izvlacis i mesas sto vise a da cuvas loptu, ali nemaju nasi klubovi vezni red koji moze da izadje na kraj sa takvm postavkom igre, vezne linije su spore u transformaciji iz napada u odbranu i suprotno, cesto "zakasne kad zagusti" pa odbrana trpi.

Zvezdas

pre 6 godina

Tacno se moglo predpostaviti da sa spartom nije nesto u redu cim su kupili plavsica i jos im kao neki od bitnijih igraca.
(Rz brzotrz, 27. jul 2017 20:53)

Plavsic nije jedan od bitnijih igraca imaju par nespremnih na toj poziciji...

lol

pre 6 godina

Ocigledno neki ne prate fudbal...Ko je pratio Ligu Evrope znaju kakve uspehe ima Sparta poslednih decenija...Stvarno neki se brukaju sa komentarima

мерак

pre 6 godina

Сву хвале кангу. Дечко дао супер го, свака част. Али да зна пас да да дали би им још 3 гола. Оперисан од паса!

Robert

pre 6 godina

Toliko sam obeshrabren prosloscu, iako Zvezdas u srcu, da verujem da je ovo samo bljesak i da cemo vec za nedelju dana opet biti vraceni u surovu realnost. Najsvezija asocijacija mi je bljesak Vojvodine protiv Sampdorije pre dve sezone. Ovakva euforija bila i tada.

Zvezdas

pre 6 godina

Čitam komentare, ne verujem. OK, razumem da ovo piše većinom neka klinačka populacija, ali pričati o sjajnom fudbalu uz dizanje frke od neke "prejake" Sparte (pre utakmice) nije mi jasno. 
Pošto sam normalan čovek, gledao sam grobare pre 2 dana, kum grobar pa ajde. 
U poređenju sa ovim što gledam večeras, odigrali su za klasu iznad. To neće da prizna samo nerealan čovek, i to me brine jer poznajem fudbal. Zvezda se bori, ali ova Sparta je nivo Vojvodine ili Mladosti, da se ne lažemo. Napred momci
(Neostrašćen Zvezdaš, 27. jul 2017 21:23)

Ti nemas pojma o fudbalu...ali bas..Cuj Sparta na nivou Vojvodine...vojme oca..

neutralni felsh

pre 6 godina

Evo me, i dalje Rikardinjo ne dobija loptu. Kanga pa Milic sve akcije, tek kada je usao Radonjic krenulo se sa napadima i po levoj strani. Dakle, tvrdis da decko nema pojma jer ne dobija loptu. Idi igraj tetris, covece.
(Nista o Nicemu, 27. jul 2017 22:27)


izvini, ali to samo znaci samo jedno, ili ga ignorisu saigraci u trouglu sa njimili da se slabo otvarao i lose ulazio u prijem lopte. bice da je ovo drugo... ja mogu tako u realu da odigram, doduse ne duze od 15 minuta u full tempu haha ali eto teoretski stave me u ekipu, muvam se po terenu, ne otvaram se, pokriven sam i niko mi ne daje loptu ili je brzo prosledjujem koliko da nije kod mene, posle kazem ma bio sam super ali nisam dobijao dovoljno dobrih lopti da pokazem raskosni talenat... uh al bi ronaldo mahao ono njegovo rukama, bezi bre nalickani paceru, steta sto nisam imao dovoljno lopti da ti pokazem sta je maestro ;)

Hell

pre 6 godina

Svaka cast Zvezdi na dosadasnjoj igri,hrabro,tecno... Ja sam mislio da nema slabije lige od nase ali me Sparta demantuje,ovako bezidejna ekipa,bez elana,ocajan napad,ocajna odbrana,pa onaj Irtus je izgledao ozbiljnije... Ovakvim odnosom Zvezda lagano prolazi

Sacuvaj me boze

pre 6 godina

Čitam komentare, ne verujem. OK, razumem da ovo piše većinom neka klinačka populacija, ali pričati o sjajnom fudbalu uz dizanje frke od neke "prejake" Sparte (pre utakmice) nije mi jasno. 
Pošto sam normalan čovek, gledao sam grobare pre 2 dana, kum grobar pa ajde. 
U poređenju sa ovim što gledam večeras, odigrali su za klasu iznad. To neće da prizna samo nerealan čovek, i to me brine jer poznajem fudbal. Zvezda se bori, ali ova Sparta je nivo Vojvodine ili Mladosti, da se ne lažemo. Napred momci
(Neostrašćen Zvezdaš, 27. jul 2017 21:23)


Ti ne poznajes fudbal...Ti nemas pojma o fudbalu.Sparta je prosle sezone bila prva u grupi Ligi Evrope..

dex

pre 6 godina

@neostrascen zvezdas

Veze ti deckp sa fudbalom nemas. Cim toliko naglasavas da ga poznajes, vec mi je bilo sumnjivo, a tvoj komentar je to potvrdio. Sparta nije vrhunska ekipa, Zvezda nije odigrala intergalakticki, ali je odigrala bolje od Partizana, jer Sparta jeste tu negde oko Olimpijakosa. Da znas ista, ali ista o fudbalu, imena u ekipi Sparte bi ti nesto znacila.

Radoslav

pre 6 godina

Moram jos jedan komentar da ostavim, odusevljen sam sto je Milojevic, bar za sad, uspeo da usadi tu brzu igru sa puno trcanja, koja je i krasila Cukaricki dok ga je vodio. Dugp takvu Zvezdu nismo gledali. Srecno!

KKP

pre 6 godina

rekoh danas onom grobaru da gleda kako se igra.Zvezda kao nekad.Prolazimo Spartu,pa onda spektakl na marakani sa nekim evropskim velikanom.Demoliranje u prvenstvu se podrazumjeva. Konačno imamo trenera, imamo tim.Jedino je Adžić mogao umjesto Milica, ali ima vremena
(krajisnik, 27. jul 2017 22:40 evo ga ovaj,odma demolira.polako bre sinovce,polako.opet ces da kvrcis u maju,polako.

Chris T-Rex BOSH

pre 6 godina

Mozemo biti zadovoljni, ovo je odlican rezultat. Moze li mi neko reci ko je u sljedecem kolu ocekivan u slucaju da Zvezda prodje?

ZaphodBeeblebrox

pre 6 godina

(zambezii, 27. jul 2017 21:18)

Auuuu, kako je mnogima Vujošević isprao mozak, pa to je strašno. Ne postoji grobar koji nije ubeđen da Zvezdine igrače plaćaju milionima, a za Partizan svi igraju iz ljubavi prema klubu, stipendije i kikiriki. I svaki ima u ruci cifre ko je koliko plaćen i kako. A kad im je u košarci evroliga nudila licencu samo da "otvore" svoje poslovanje, to se krilo i po cenu raspada. Koji je ubrzo i došao.
Ali zato svaki navijač tačno u cifru zna koliko ko prima. Pa su se iznenadili "stipendijom" kad je (valjda) Musli hteo da ih tuži što mu nisu isplatili polugodišnju "stipendiju" od 150.000 evra. Pa onda i onaj slovenac kojeg se i ne sećam da je išta igrao i on imao slična i veća potraživanja. Sva sreća, pa akademik-slikar koji se ugrađivao u transfere još ne traži onu siću od 400.000 evrića za godinicu dana.
Pa se iskidah što i ja ne studirah u Partizanu za takve stipendije i kikiriki.
Ali, lepo je kad u evro znaju ko koliko ima, iako to nema blage veze sa mozgom. A kako bi se iznenadili da kod nas bude "transparentno" kao i svuda u normalnom svetu. Mada, ni tada ne bi shvatili ko im je upropastio košarkaški tim, nego bi i dalje Vučić, BIA, CIA, masoni...

kamerman

pre 6 godina

Ovaj Plavsic sto ga je Zvezda prodala Sparti bi trebao bar 70% ugovora da da svom menadžeru jer je on decko promašio profesiju kao fudbaler! Ni ostali Cesi nisu nista bolji ali on je smesan i nemoćan i treba svom menadžeru spomenik za zivota da podigne sto ga je igde prodao pa i u ovu smesnu Spartu !

Milan

pre 6 godina

Ljudi ovi vezu nemaju sa zivotom svaka cast ovoj Zvezdi
odradela je posao kako treba i to sa 50ppsto snage sad lepo da spremite utakicu i da ih zavrsite oni su nule naspram vas navijao sam da ih zgazite kada sam video da su zapravo dosli da se prosetaju ovde na ovom vasem stadionu znam da ste svi navijali za onaj g..... olipijakus ali ja mislim da koliko vi imate sance da prdjete mi mozda za 30 posto manje ali i mi imamo sanse i da nastavimo zajedno vi u LE mi u LS manite da se mrzimo kad igramo u evropi sve je to za bolji plasman sledece godine u kvalifikacionim rundama.

beli65

pre 6 godina

ako Zvezda bude ovako igrala u jsl ne da necemo izgubiti nijedan bod nego svako ko prodje ispod 3 komada da slavi, toliko smo jaci od svih

galiot

pre 6 godina

E ovako se vraca publika na stadion! Dovedes ljude koji znaju da igraju fudbal,koji ginu za taj sveti dres, polako sklopis kockice i pazite sta vam kazem, Rajko ce biti puniji sigurno ove godine!

postovalac

pre 6 godina

Odlicna Zvezda.
Cisto da se zna koji nas tim pokazuje najvise u Evropi ove godine, da kad osvojimo titulu ne bude: "A de ste bili u Evropi kme kme..."

VEČITI DELIJA

pre 6 godina

Milića i Rikardinja odmah na klupu a Adžića i Radonjića u igru ! Kasnije u igru Pešića ili Milijaša zbog prekida jer je tu još uvijek najbolji i da stane na loptu . Vidjećemo . AJDE ZVEZDO ! Pozdrav za sve Delije a najveći za Anicu

sakupljac minusa

pre 6 godina

Teren na Vimbldonu u finalu je mala maca za ovaj ovde. Jel moguce da Zvezda ima taj problem vec godinama. A jos i sezona nije ni pocela. A u vezi utakmice, pa koje Sparti skautirao ovog Plavsica? U 58 min se covek hvata za nogu. Grc ga uhvatio u 58 min?!? Ne znam kolko Sparta moze kod kuce drugacije da igra da bi pobedila 3 razlike. Jer ovde nije sutnula u okvir. Ovo je zavrsena prica

Istina

pre 6 godina

Sta je s posetom?rugali ste se fkp-u za poluprazan sever,sta je sad ovi,vama poluprazan stadion!
(Muftija delija, 27. jul 2017 20:27)

Ti si ocigledno slep...

kordunaš

pre 6 godina

Bravo Zvezdo, od srca bravo, sve najbolje ti želim u revanšu, i da u četvrtom kolu bude sreće u žrebu i Vama i nama. Treba nam ova pobeda, treba nam svaka pobeda, zato još jednom bravo. Grobar od rođenja.

Aki

pre 6 godina

Neočekivano dobra igra Zvezde, iznenadilo me je njihova hrabrost na terenu. Mislim da smo kriticni na levoj strani sa Rikardinjom ali verovatno zato sto napadamo uglavnom sa desnog boka.
Napred Zvezdo!!!

neutralni felsh

pre 6 godina

(Nista o Nicemu, 27. jul 2017 22:27)
izvini, ali to samo znaci samo jedno, ili ga ignorisu saigraci u trouglu sa njimili da se slabo otvarao i lose ulazio u prijem lopte. bice da je ovo drugo...
(neutralni felsh, 27. jul 2017 22:49)

Bice da nisi gledao utakmicu jer se otvarao, jednostavno ne dobija lopte od Kange jer ga ovaj vidi kao konkurenciju na poziciji plejmejkera.
(nista o nicemu, 27. jul 2017 23:05)

plejmejker, to jest njegov ekvivalent u fudbalu, ne treba da dobija lopte nego da ih deli.

Creative mind

pre 6 godina

Iznenadjen sam utakmicom.Kapiram da Zvezda nije toliko dobra kao sto ova utakmica pokazuje,ali stvarno su igrali pametno i bez zurbe sto je i poenta svega.Sta reci za Spartu,dosta losa ekipa koja ne samo da igra lose,nego mnogo lose stoji na terenu.Najbolji igrac utakmice je Kanga,a kod Sparte ubedljivo najgori je golman i Srdjan Plavsic ! Ja ne znam sta su videli u ovom decku.

Red power

pre 6 godina

@navijac

Svaka cast, dobro ste igrali. NAJSMESNIJE OD SVEGA je to sto ce Partizan zahvaljujuci vama biti nosilac u pley off-u za LE, dobice lakseg protivnika i proci u grupnu fazu, dok cete vi opet zavrsiti u sezoni kupanja!
(navijac, 27. jul 2017 22:25)


Сине заборављаш да је Вардар добио Копенхагена, и ако избаци истог, онда ће они бити повлашћени у жребу за ЛЕ а ви ћете бити испод црте, тако да ми ако (дај Боже) прођемо, а Вардар шутне Копенхагена дође ти на исто.. тако да сине мој, не трчи пред руду..

zK

pre 6 godina

E, deco...ne treba nama niko sa strane da nas posvadja, dovoljna je jedna budala, sa bilo koje strane, i oni drugi vec imaju opravdanje. Ja navijam za Partizan, ali veceras NAPRED ZVEZDA!

pedja71

pre 6 godina

Zvezda za klasu jaca od Partizana ove sezone, dovela extra igrace, naravno sve to ima svoju cenu. Nikad neko nije imao tako veliki podrsku od drzave kao zvezda sada, bukvalno je dovodila koga je htela. Savic Stojkovic Imaju po 250.000 godisnje, ovaj brazlilac 450.000, Rodic ina 350.000 plus velike bonuse. Pesic 500.000 po sezoni, Boaci 400.000. Kako god uz pomoc drzave i kriminala zvezda je za klasu jaca od Partizana. Jedini sa platom kod nas odskace Leonardo. Cela zadnja linija Partizama, dakle cirkovic sa 70.000 Mileta sa 80.000 Ostojic 80.000 i Vulicevic 140.000 imaju kao Rodic oz zvezde.
(zambezii, 27. jul 2017 21:18)

Čekaj, do juče popodne sam čitao da niko iz Zvezdinog tima ne bi imao mesta u Partizanovih jedanaest, da će moćna Sparta da nas oduči od fudbala, da imamo polu-igrače.
Kako sad ovo?

Čestitke Zvezdi. Zadržati ovaj nivo koncentracije i borbenosti i sledeće kolo je izvesno.

Strasno

pre 6 godina

Najjace mi je kad ih nabuse ovi iz Evrope i to neki trecerazredni onda nakon tri dana u prvenstvu oni nabuse u našoj ligi neke sa 4-5:0 i onda se raduju i trče po terenu.
(Tomy, 27. jul 2017 20:13)

Tebi je Sparta trecerazredni tim?

Delije Čikago

pre 6 godina

Stojković, Kanga I Boaći vrhunski, Milić i Rikardinjo ništa, Radonjić i Adžić umesto njih, Milojević odlično postavio taktiku, bojim se nekih kikseva kojima su naši timovi skloni, 2:0 bi bio idealan rezultat, ajmo Zvezdo...

analiticar_amater

pre 6 godina

Zvezda za klasu jaca od Partizana ove sezone, dovela extra igrace, naravno sve to ima svoju cenu. Nikad neko nije imao tako veliki podrsku od drzave kao zvezda sada, bukvalno je dovodila koga je htela. Savic Stojkovic Imaju po 250.000 godisnje, ovaj brazlilac 450.000, Rodic ina 350.000 plus velike bonuse. Pesic 500.000 po sezoni, Boaci 400.000. Kako god uz pomoc drzave i kriminala zvezda je za klasu jaca od Partizana. Jedini sa platom kod nas odskace Leonardo. Cela zadnja linija Partizama, dakle cirkovic sa 70.000 Mileta sa 80.000 Ostojic 80.000 i Vulicevic 140.000 imaju kao Rodic oz zvezde.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zambezii, 27. jul 2017 21:18)

Ne ponasaj se kao grobari, jos je isuvise rano da se prica ko je za koga za klasu jaci. I mi i oni jos imamo da se uigravamo, derbi je za mesec dana, pa cemo videti ko je gde. Totalno je nebulozno leteti i pisati da smo za klasu jaci od njih posle jednog dobro odigranog poluvremena.

beogradski

pre 6 godina

polako ljudi, ima još jedna tekma da se odigra, nije gotovo, neće se sparta predati zbog dva gola zaostatka....tamo samo hrabro i pre svega pametno, ne srljati, ali ni ne povlačiti se, čekati ih na kontru, uvaliti jedan, pa ako daju 4, neka prođu, ali teško da to mogu.... ko misli da smo 100% prošli, taj ne poznaje fudbal......inače, ako se prođe sparta, daj bože, nadam se, što se mene tiče cilj je ostvaren....pisao sam još na početku, da krećemo od prvog kola, i da je jako je teško ekipama iz prvog kola da se domognu grupe, jer u trećem kolu i play offu naleću na nosioce, tako da, ako prođemo spartu, sa tri preskočene prepreke ćemo podići svoj koeficijent, i tako iz godine u godinu, pa da počnemo da igramo od 3 kola, kao recimo dinamo zagreb, i budemo nosioci, lakše će se prolaziti u grupu, što LE što LŠ....a ipak 8 tekmi u evropi nije malo, za nas, koji godinama unazad ispadamo odmah.....ovakvo evropsko leto treba ponoviti još dve do tri godine, pa se onda nadati zapaženijim rezultatima u evropi, a do tada, ako se nešto desi, desi se, ali nije katastrofa.....treba biti realan....raduje to, što ovo što zvezda igra, liči na nešto

Exe

pre 6 godina

Ja sam navijao za Partizan protiv Olipmijakosa. Kakav bre bratski klub, pa oni nas izbacili iz Evrolige ove godine. Manite se budalastina. Srbija pre svega. Pozz svim normalcima
(NemanjaBB, 27. jul 2017 20:41)

Znaci grobari nemaju normalne..

zvezdas-rajvoSa

pre 6 godina

Sad u poluvremenu ako Milojevic promeni Rikardinja i Milica a ubaci Radonjica i Adzica, Zvezda ce jos dva gola uvaliti do kraja utakmice. 3:0, 3:1.

Kosjan

pre 6 godina

Samo ce jedan klub prezimiti u Evropi. Svi znamo koji. Ali to ne znaci da ne trebate uzivati u dvomecu sa Ceskim klubom. Uzivajte u ovoj ne svakidasnjoj prilici jer nemate puno prilika da igrate protiv kluba sa imenom, uvek su tu, da se lepo izrazim, levi klubovi u vasem rangu.
(fratello, 27. jul 2017 20:12)

Decko ne lozi se kao malo dete...dosli ste do 4 kola jer se to podrazumeva jer ste prosli buducnost. Ali dalje od toga ne mozete..

marsal

pre 6 godina

Zvezda odlicna, ali se bojim da ostajemo bez snage. Ne mogu da se nacudim zasto Milic igra sa toliko straha, a ni da provalim za koga u stvari igra Rikardinjo.

Ajde

pre 6 godina

Sparta lagano!!Pokazace da nije isto u JSL gde se svi sklanjaju i u evropi!!
(Grobar, 27. jul 2017 20:11)

To nam je pokazao prekljuce Partizan jer nije navikao da igra protiv timova koji se ne sklanjaju..

Batko

pre 6 godina

Uporedite navijanje Grobara i ovih baba.Grobari grme a ovi jaucu.Ima vas 10 miliona?a nemozete da napunite stadion ,smesni ste . 
(Zunfer Avdija Kapiten KKCZ, 27. jul 2017 20:35

Uporedili...najjaci ste...ops, izvini...NAJBRZI ste....

NikolaSrb

pre 6 godina

(grobar kg, 27. jul 2017 20:11)

Kakav si ti licemer i ostali grobari secam se proslog leta kako ste se radovali elmininacije zvezde od Ludogoreca na kraju je bilo 1600+ komentara na glavnoj vesti od toga izlivi vase radosti 90% i ti sad nesto nama govoris? Sasulo da ne govorim i to posle ispadanja od Zaglebja...O Kosarci i vase navijanje za protivnike zvezde da ne spominjemo.

hm

pre 6 godina

Evo koliko znaci kad se ima nekoliko takmicarskih utakmica u nogama, za razliku od protivnika koji je promenio tim i krece kasno u kvalifikacijama. Plus, ovaj tim zvezde lepo igra fudbal. Ali ne treba potceniti Spartu, kako god se zavrsilo u BG tamo ce oni biti bolji

zex

pre 6 godina

Alo bre Milojevicu igramo sa igracem manje celo vreme, Rikardinjo ce nas zaviti u crno ubaci Adzica umesto njega ovaj Milic mnogo gresi ali trci i ima ga svuda bitno je da pobedimo ili bar da ne izgubimo.

Nista o Nicemu

pre 6 godina

Gde je onaj @nista o nicemu,koji me je proslog cetvrtka ubedjivao kako zapravo Rikardinjo nema sa kim da igra u Zvezdi?P.S. odlicno poluvreme Zvezde,uz malo srece i znanja smo mogli i do 2:0.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dag Kristi, 27. jul 2017 21:16) # Link komentara

Evo me, i dalje Rikardinjo ne dobija loptu. Kanga pa Milic sve akcije, tek kada je usao Radonjic krenulo se sa napadima i po levoj strani. Dakle, tvrdis da decko nema pojma jer ne dobija loptu. Idi igraj tetris, covece.

Najrealnije

pre 6 godina

Ova Sparta je cirkus,zamisli ekipu gde ti je Plavsic bio verovatno i najbolji igrac na onoj njivi,Crvena zvezda igrala dobro,bice sigurno druga i u sledecem prvenstvu odmah iza Partizana,tu vise nema dileme!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (40+, 28. jul 2017 01:02)

Vidi ovako,sine...Plavšić je sigurno najbolji domaći igrač u prethodnom prvenstvu a Đurđević strelac.Svaka ekipa bi ga poželela u svojim redovima jer zna lopte,brz je,borben i ne zabušava.Sparta bi izbacila partizan,bez dileme,toliko kolko je slaba a što se tiče našeg prvenstva,gotovo sigurno možeš čestitati Zvezdi duplu krunu i to sa minimum 10 bodova prednosti.Ako imaš kintu il neku skuplju nekretninu,slobodno je založi u kladionici i dobićeš prilično na kraju sezone.

DarioHubner

pre 6 godina

Ubaci Adzica i jos nekog mladjeg po krilima umesto Milica koji ne znam koji sport igra i Rikardinja, da nisam gledao sastav ne bi ni znao da igra, i mozda umuvamo jos jedan!

Miljan

pre 6 godina

Zvezda igrala dobro biće to još bolje kako ide vreme. Rikardinja prodati nekom da ne zauzima mesto našoj deci. Za Kangu i Boaćija dobiće se dobri novci. Dati Donaldu povećanje plate i obavezno uzeti titulu. Napred Zvezdo!

mbođ

pre 6 godina

Ja ne znam zašto se forsira ovaj Milić. Svaki brži napad staje kod njega.
(Tihi komentator, 27. jul 2017 20:58)

Zato sto je Srnic napravio glupost i popio suspenziju. Verovatno ce ga istisnuti Adzic i Radonjic. Kao i Rikardinja.

Bugarski grafolog

pre 6 godina

Cestitke na pobedi. Bilo je i malo srece ali zasluzeno. Sparta spora i stara iako tehnicki bolja od Zvezde.
Ne verujem da mogu da daju 3 u revansu a da ne prime ni jedan.
Ruku na srce, prvi gol losa reakcija loseg golmana, drugi dosta srecan od ledja stopera.
Od silnih pojacanja i dalje su 3 crnca najbolji pojedinci. Ove druge ne vredi ni komentarisati. I dalje se tri pasa napred ne sastavljaju. Muve bez glave.

nista o nicemu

pre 6 godina

(Nista o Nicemu, 27. jul 2017 22:27)
izvini, ali to samo znaci samo jedno, ili ga ignorisu saigraci u trouglu sa njimili da se slabo otvarao i lose ulazio u prijem lopte. bice da je ovo drugo...
(neutralni felsh, 27. jul 2017 22:49)

Bice da nisi gledao utakmicu jer se otvarao, jednostavno ne dobija lopte od Kange jer ga ovaj vidi kao konkurenciju na poziciji plejmejkera.

belodedic

pre 6 godina

@ Luka Adzic nije igrao zato sto je mnogo mlad i ovakve utakmice od njega mogu napraviti veliku zvezdu ali isto tako moze da odigra na nivou Rikardinja i da posle dva l/osa prijema lopte ili pogresnog pasa pocne da mu zvizdi pola stadiona tj da izgubi samopuzdanje pa nam posle treba jos godinu dana da ga vratimo na stari nivo.
(maremare, 27. jul 2017 23:57)

Nikada Marakana ne bi izvizdala svog mladog igraca, nikada. A ove sto dolaze kao pojacanja a vuku se po terenu njih i treba.

Toliko

pre 6 godina

@(pro_ser, 28. jul 2017 07:28) #

Nemaš pojma,Borjan je najbolji golman u zadnjih 15 godina na našim terenima.Branio je odlično u Radu a fenomenalno u Radničkom i gotovo sam siguran da će primiti jednocifren broj golova u polusezoni.Baš,baš odličan golman i boljeg nismo mogli dovesti.

Nikola

pre 6 godina

Сине заборављаш да је Вардар добио Копенхагена, и ако избаци истог, онда ће они бити повлашћени у жребу за ЛЕ а ви ћете бити испод црте, тако да ми ако (дај Боже) прођемо, а Вардар шутне Копенхагена дође ти на исто.. тако да сине мој, не трчи пред руду..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Red power, 28. jul 2017 11:00)

Nije samo Vardar-Kopenhagen, morali bi da ispadnu dosta timova da bi Partzan bio nepovlašćen iz LŠ, ali isto tako sigurno neće svi favoriti iz LE da prođu, evo neće Sparta, PSV izgubio kod kuće od Osijeka, Iz LŠ sigurno ispadaju Legija, vrv i Ludogorec. Ali msm da će Partizan ipak biti nosilac, jedino da baš nemaju sreće. A Zvezdi želim svu sreću u play offu, nadam se da ćemo konačno imati 2 tima u grupnoj fazi.

Matori

pre 6 godina

Evo kako nam grobari pokazuju svoj patriotizam ..gde su polovina njihovi komentari..Gde se otvoreno govori kako ce da navijaju za Spartu a prekljuce su kukali, licemeri..

...

pre 6 godina

Čitam komentare, ne verujem. OK, razumem da ovo piše većinom neka klinačka populacija, ali pričati o sjajnom fudbalu uz dizanje frke od neke "prejake" Sparte (pre utakmice) nije mi jasno.
Pošto sam normalan čovek, gledao sam grobare pre 2 dana, kum grobar pa ajde.
U poređenju sa ovim što gledam večeras, odigrali su za klasu iznad. To neće da prizna samo nerealan čovek, i to me brine jer poznajem fudbal. Zvezda se bori, ali ova Sparta je nivo Vojvodine ili Mladosti, da se ne lažemo. Napred momci
(Neostrašćen Zvezdaš, 27. jul 2017 21:23)
Kakav bre partizan, napadaju ko muve bez glave, olympiacos sa 50% snage ih dobio 3:1 iako im je bila prva utakmica, u pireju ocekuj grobare jos bar 3. Ceska je kao zemlja bolja od grcke i po UEFA koeficijentu, pa 1. tim grcke je vrv bolji od sparte, ali ne mnogo.

Realan

pre 6 godina

@za realnog:a vi kao ce da prodjete oly
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (goran, 27. jul 2017 22:09)

Naravno da nećemo.

CzBg89!

pre 6 godina

Polako partizanovci, nemojte da pricati kako rikardinjo ne zna nista ovo ono, tako ste i za Vieiru pricali na pocetku one tamo sezone pa dodje derbi pa vam momak pokaza kako ne zna da igra uopste ;)

Danilovgrad

pre 6 godina

Sjajna Zvezda !!!
(Dzoni, 27. jul 2017 20:46)

Baš tako, ali kreće mentalitet da uzima danak... "dali smo ga, sada štek "!!!
i nerviram se najstrašnije!!!!
dva različita kluba do 15-20 minuta i dalje....
(vlajko, 27. jul 2017 21:04)

Nije stvar u tome sto su dali gol, pa se sad steknuli, no brate mi da imamo kapaciteta da napadamo citavo vrijeme kao u pocetku tekme onda bi sigurno igrali redovno u Evropi itd... Ne bi se raspadali po domacoj ligi godinama... Nasi igraci su spremni mozda 15 do 20 minuta da onako igraju, presing,cimanje i to je to ... Sad ocekujem posle poluvremena opet da navale kolko mogu da probaju da postignu i drugi gol u prvih 10, 15 minuta ... Fino bi nam palo :)

Borky

pre 6 godina

A gde vam je publika? Samo 25.000 na najvažnijoj utakmici sezone!?Bruka.
(Dušan, 27. jul 2017 22:46

Bilo je zvanicno 32 000 a to je pun Jna zar ne?

komentator

pre 6 godina

Veceras vracam za ono smejanje u utorak!!
(Grobar, 27. jul 2017 20:31)

Treba li ista dodati????
Mozda jos smeha da vam dodamo. Nista drugo. Komentarisati nije potrebno.

fratello

pre 6 godina

Samo ce jedan klub prezimiti u Evropi. Svi znamo koji. Ali to ne znaci da ne trebate uzivati u dvomecu sa Ceskim klubom. Uzivajte u ovoj ne svakidasnjoj prilici jer nemate puno prilika da igrate protiv kluba sa imenom, uvek su tu, da se lepo izrazim, levi klubovi u vasem rangu.

Zunfer Avdija Kapiten KKCZ

pre 6 godina

Uporedite navijanje Grobara i ovih baba.Grobari grme a ovi jaucu.Ima vas 10 miliona?a nemozete da napunite stadion ,smesni ste .

Mikii

pre 6 godina

Svaka vam cast ja sam Grobar koji je navijao za vas. Voleo bih da je uvek tako, Da navijamo jedni za druge. Pustite ove glupe komentare kako je Olimpijakos Real Madrid za Spartu, nije tacno sjajna taktika zvezde. Svaki napad je zasečen u korenu i prijatno ste me iznenadili. Idemo i jedni i drugi u evropu!!
(Zmaj, 27. jul 2017 22:26)

Ti si Grobar, ko ja Realovac :)

Igor

pre 6 godina

Sparta nije igra jet je Zvezda igrala presing visoko,dala je gol na vreme a Sparta vise nije bila sigurna u sebe videla je kvalitet Zvezde i nije smela da se otvori.Trebalo je biti 3-0
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zex, 27. jul 2017 22:31)
Brate moj mili nepismeni..ma bitno je da ti navijaš za Zvezdu, koga briga za pravopis

remax

pre 6 godina

Neki su već pomenuli, igra od sinoć je podsetila na utakmicu protiv Rome. Mada ruku na srce, ono je bila baaš velika pobeda, pogotovo iz ove perspektive.
Ako bi na strani samo podsetili na Bordo ili Apoel, prošli bi ih bez problema. Naravno, nadam se i pobedi ako se ukaže prilika.
Opet se potvrđuje naše staro pravilo, što je protivnik jači, to mi bolje igramo. Evo, primer su Florijana, Irtiš pa sad Sparta.
Ako prođemo Spartu, sa bar solidnom igrom tamo, bio bih optimista koga god da izvučemo u plej-ofu.

veliki strumf

pre 6 godina

Ogromna steta sto nije bar 2-0 na poluvremenu, a moglo je i vise. Mnogo smo bili bolji, mnogooo. I to igramo prakticno sa 9 igraca: Rikardinjo se bukvalno ne vidi, ne igra ni odbranu a Milic se bori, ali dzabe kad ne zna. Adzic i Radonjic moraju da udju! Kangi, Boaciju i Donaldu svaka cast, drze celu igru, sredinu i napad. Odlican i Jovicic, pokriva ogroman deo terena, trci kao navijen, takav igrac je suvo zlato. Dobri i Stojkovic i Rodic. Steta sto nekoliko opasnih pasova nije proslo, falila je samo malo bolja preciznost kao u 13. minutu. Nadam se samo da necemo iz nekog kiksa primiti gol.

navijac

pre 6 godina

Svaka cast, dobro ste igrali. NAJSMESNIJE OD SVEGA je to sto ce Partizan zahvaljujuci vama biti nosilac u pley off-u za LE, dobice lakseg protivnika i proci u grupnu fazu, dok cete vi opet zavrsiti u sezoni kupanja!

alex

pre 6 godina

Kao objektivan navijač Partizana moram da čestitam Zvezdi na odličnoj igri i rezultatu. Svi preduslovi za prolazak dalje postoje, ali u Pragu će biti neka druga Sparta pa se ne treba zanositi da je sve rešeno. Osim toga, ovakva utakmica je teško ponovljiva. Mogla je Zvezda dati još koji gol, ali mogla je i primiti poneki. Odbrana Zvezde nije bila baš na zavidnom nivou, ali takav je naš fudbal. Sve najbolje u revanšu.

BBRS

pre 6 godina

Bravo Zvezdo,vidi se da smo mnogo jaci od komsije lopova samo da nas ne pokradu i ove godine!
(Milan, 28. jul 2017 07:27)

Хахаха, можда јесте комшија мали али је зато лопов ВЕЛИКИ !!!

Zuja

pre 6 godina

Ja sam zadovoljan i sa 1:0
U revansu puna koncetracija oni navaljuju da daju gol a ti iz kontre uvalis njima.Tako je Zvezda dosla do finala kupa UEFA

Dejan CZ

pre 6 godina

Da bi ekipa licila na ekipu,imala igru iz koje proisticu i sanse moras imati osnovnu polugu a to je srednji red odakle sve krece...Kanga i Donald u tandemu su ta karika odakle sve krece,osnovne poluge tima i odma se na terenu sve menja...Tada dolazi do izrazaja i napadacki deo.Konacno je u igri Zvezde to profunkcionisalo tako da se stvari menjaju po pitanju stranaca koji ostaju u Zvezdi.Njih dvojicu ne dirati jer dugo vremena Zvezda je kuburila sa nedostatkom kreacije.Uloga trenera je da prepozna to kod igraca i dodeli mu takvu ulogu.Milojevic je to odlicno poslozio i ti igraci u odnosu na proslu sezonu su u neverovatnom napretku a time i igra Zvezde dozivljava renesansu.

...

pre 6 godina

Ovako sam nesto i ocekivao, iskreno, nadam se da necemo biti baksuzi i da se desi nesto glupo u drugom. Inace fali Srnic, ono nije miliceva pozicija a i mislim da on nije igrac za zvezdu, ali treba dati sansu, rikardinjo los al opet to nije njegova pozicija.

veverac

pre 6 godina

kolioko je ovaj djurovski tup... ovaj ga pita za prognozu rezultata on kaze X-1
pa majstore... da ne pricam o komentarima da treba prvi dati gol i slicne glupost
sto zovete ovakve likove?

fancy

pre 6 godina

Rikardinjoooo??????? Aloeeee Milojeee????? Ni Milic se nije proslavio al.makar gradi loptu I u igri je za razliku od brazilskog baletana koji pimpla.loptu u trku I ocekuje faul kad ispadne iz ravnoteze!!!??? Adzinjo I Pesic da udju na poluvremenu!!!

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 6 godina

odlican rezultat za partizan...jos par autsajdera da iznenadi i mi smo nosioci u poslednjem krugu kvalifikacija za ligu evrope...nadam se da ovi nece prokockati ovu prednost u pragu...
(dr feelgood, 27. jul 2017 22:35)

Zar vi ne Idete u Ligu šampiona ?

Istina

pre 6 godina

Cisto informativno, 4 srpska igraca, 7 stranaca u ekipi stuba srpstva.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (el_kiddo, 27. jul 2017 21:22)

Cisto i najrealnije ali ti ne znas da brojis ni do 10 i vrati pare uciteljici.Samo cetvoricu Srba smo imali u odbrani,od 5 mogucih i jos dvojicu u veznom redu,sto je ukupno 6 ali kakve to veze ima kad pojedini strani klubovi igraju sa citavim timom stranaca.Kasnije su usla jos 3 Srbina,sto bi bilo,od 14 igraca,9 Srbina i 5 stranaca.
Ne znam zasto potenciras tu glupost kad ste i vi sa Olimpijakosom igrali sa 5 stranaca u ekipi i jednim na klupi.

novica

pre 6 godina

Ove promašene šanse mogu biti kobne za Zvezdu u Pragu. Sparta bila zrela za nokaut, a ipak je koliko toliko ostala u igri za revanš.

dr feelgood

pre 6 godina

odlican rezultat za partizan...jos par autsajdera da iznenadi i mi smo nosioci u poslednjem krugu kvalifikacija za ligu evrope...nadam se da ovi nece prokockati ovu prednost u pragu...

BBRS

pre 6 godina

Ja mislio ova renovirana Zvezda ce zgromiti Cehe sa jedno 4 gola razlike.Trube obe ekipe,pobedila manje losija ekipa.
(Uros Djurdjevic Prejaki #32, 27. jul 2017 23:31)
Mogu misliti kako si se osecao dok je Zvezda demontirala Spartu.
Nemas pojma koliko mi je drago !
Nagledaces se ti Zvezde muko crna !

albatros.budala

pre 6 godina

Kako bi bilo lepo da odigraju ovako i revans, i posle toga ako prodju koga god da izvuku. Samo da ovo nije trenutni bljesak i los dan protivnika. Sta da radim, naucio me nas fudbal da mu se ne moze verovati :) Inace po meni veceras igrac utakmice Donald, celu tekmu je vukao konce u Zvezdinoj igri.

Dag Kristi

pre 6 godina

Gde je onaj @nista o nicemu,koji me je proslog cetvrtka ubedjivao kako zapravo Rikardinjo nema sa kim da igra u Zvezdi?P.S. odlicno poluvreme Zvezde,uz malo srece i znanja smo mogli i do 2:0.

Istina

pre 6 godina

@neutralni felsh

Da, plejmejker treba da deli lopte, ali mora prvo da dobije loptu. Pri tom, ako si primetio, Rikardinja su stavili na levo krilo, sto on nikada nije igrao. On je verovatno doveden da zameni Kangu, ali je Kanga ostao, pa se trener nasao u problemu. Em Rikardinjo mora da igra, em Kanga mora da igra, makar da se proda, a pri tom je i u formi. Nisam siguran da Kanga zeli da ide, kao i Donald, i zaista on sada vidi Rikardinja kao konkurenta i to mu se ne svidja.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dex, 28. jul 2017 08:46)

Rikardinjo je upravo doveden za ovu poziciju na kojoj igra.Jako malo je pružio do sada ali vidi se da zna znanje,međutim,ako namerava da sporo ulazi u formu,ispašće iz tima i ko zna kad će ponovo u startnih 11.

fifi

pre 6 godina

Meni je poniženje da uporedjujem ovu Spartu i Olimpijakos? Pa ovi ne znaju dva pasa da povezu? Logicno je da ce CZ da ima igru i vodi. Sparta je totalno nepovezana na terenu. Jasno je da nisu uigrani na kraju ovo im je prva takmicarska utakmica. Ovo CZ dobija sa par golova razlike.

Realno

pre 6 godina

Objektivno ova Sparta je stvarno slabiji tim i od Zvezde.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Danilo, 27. jul 2017 23:28)
Ali je zato jaca od partizana i potpisujem da bi njega izbacila,da su se pali da igraju.Zvezda je sa ovom ekipom za partizan,nesto izmedju Reala i Barse.

GM

pre 6 godina

Najbolja utakmica od derbija i dva gola Vijeire za spice, lob i suvi list.

Dokaz da moze da se igra dobro, a ne mora toliko dugo da se ceka.

Samo jako u nove pobede!

lola

pre 6 godina

Zaista, ali zaista ne razumem grobare koji navijaju za spartu, ali isto tako i delije koje su navijale za olimpijakos ili bilo koji klub protiv kog igra partizan.
Da li vi shvatate da navijate protiv pre svega SRPSKOG kluba, ajde ukljucite mozak malo, jer svi ste SRBENDE, niko vas ne tera, ali bar zadrzite za sebe da ste toliko ludi da navijate za strani klub... ovo vazi i za jedne i za druge, jer sramotite Srbiju a ne sebe, jer vam je ocigledno mozak na livadi...

Pfc

pre 6 godina

Čestitke Zvezdi, treba biti skoncentrisan u revanšu, ne verujem da je Sparta ovoliko loša kao sto je večeras bila. Pametna igra Zvezde u revanšu vodi je dalje i ako Bog da vam žreb bude naklonjen i da konačno udjete u grupe. Onda da se malo prepiremo ko je bolje odigrao u evropi i ko ima vise bodova u grupi, a ne da pričamo kao neke babe koliko je ko uzeo para i da li ce penzioneri da ispaštaju. I ono sto je najbitnije od svega da imamo pošteno prvenstveno, a ne ovaj cirkus.

CzBg89!

pre 6 godina

Ja mislio ova renovirana Zvezda ce zgromiti Cehe sa jedno 4 gola razlike.Trube obe ekipe,pobedila manje losija ekipa. 
(Uros Djurdjevic Prejaki #32, 27. jul 2017 23:31)

Kada vas bude odvalio Olimpijakos bice ti jos teze ;))
(Da znas, 27. jul 2017 23:49)
Pa kako bre prijateljuu, pa ti bas rece pre utakmice da ce mocna Sparta koja je prosle godina bila prva u grupi LE da nas zgromi 0:4 5, pa nista preostaje da se grize telefon od mukee!

ttt

pre 6 godina

Bitna stvar, nismo primili gol! Znaci eventualni gol u Ceskoj bi trebalo da resi prolaz dalje. A videli smo da mozemo. Realan rezultat utakmice je trebao da bude 4:1

Najrealnije

pre 6 godina

Jesi li ti gledao grobare pre 2 dana? Ako jesi, i kažeš da su lošiji, ne znam šta da ti kažem. Grobari su 60 minuta držali Olimpijakos na 30m od gola, iznenadili me igrom, mislio sam da nisu sposobni da odigraju na tom nivou. Prijatelju, ova Sparta je raspad, retko neorganizovan tim u odbrani i u napadaju, nivo Javora ...Kapiram ljude koji vole svoj klub, ali drugo je biti slep i ostrašćen.
(Igor, 27. jul 2017 21:29)
Ti si skolski primer slepog i ostrascenog coveka ili navijaca.Izgleda da volis da gledas utakmice ali dzaba ti sve kad ne znas sta treba da gledas i ne razumes ovaj ovaj sport.Olimpijakos je takticki razbio partizan i ako mislis da su ga drzali daleko od gola,to je iz taktickih razloga jer imaju prebrze igrace za partizanovu odbranu.U toj utakmici,partizan je imao inicijativu samo 5-10 minuta,sve ostalo je Oli drzao pod svojom kontrolom a imao je jos jedan promaseni zicer,dok tvoj partizan nije stvorio sansu a imao je jedan sut glavom nakon kornera.Ova Zvezda je kvalitetnija za dve klase od partizana i vec sada mogu staviti kucu da ce osvojiti duplu krunu jer ima mnogo veci kvalitet medju igracima.

Objasnjenje

pre 6 godina

Ajde nemojte više da prozivate Grofa jer nije u redu. Ima ovde i njegove zasluge. Tog Kangu je on doveo u Zvezdu. Donalda takodje. Boacija takodje. Grof je imao i dobrih i loših trenutaka sa Zvezdom. Onog trenutka kada je ispustio titulu, čovek je podneo ostavku i pošteno.
(m, 27. jul 2017 23:44)
Ma nemoj,da ga ne pominjemo a covek nam je unistio klub.Koje su njegove zasluge ovde?Sto je doveo Kangu i Donalda a taj Kanga nas je prosle sezone izbacio iz LS,dok Boacija uopste on nije doveo.Imao je promasaje i propuste u proceni igraca,kao nijedan trener.Ekipa mu nikad nije bila ni na 50% spremna a ispustio je 9 bodova prednosti.Da ga je klub smenio,kad smo neki od nas pisali,jos pre polusezone,pobegli bi 15 bodova na kraju a oni nas stigose i prestigose,samo zahvaljujuci njemu.

Igor

pre 6 godina

@neostrascen zvezdas

Veze ti deckp sa fudbalom nemas. Cim toliko naglasavas da ga poznajes, vec mi je bilo sumnjivo, a tvoj komentar je to potvrdio. Sparta nije vrhunska ekipa, Zvezda nije odigrala intergalakticki, ali je odigrala bolje od Partizana, jer Sparta jeste tu negde oko Olimpijakosa. Da znas ista, ali ista o fudbalu, imena u ekipi Sparte bi ti nesto znacila.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dex, 27. jul 2017 21:30) # Link komentara
Sparta tu negde oko Olimpijakosa? Ima li ovde normalnih? Od kad vi gledate fudbal? Igrate Fifu pa znate? Ljudi moji, samo gledajte ovu sezonu pa ćete skapirati u kojoj ste zabludi. Ovo je krš od fudbala, zvezda iz 3 šuta na gol dala 2 gola i pogodila starivu, a česi kao invalidi. Jel ste slušali Đurovskog u poluvremenu?

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Nikad jaci Olimpijakos nikad slabija Sparta ;(
(NikolaSrb, 27. jul 2017 23:09)

A u revansu obrnuto jel se slazes Bukeru??

MomaSRB

pre 6 godina

Pa da li je moguće da ne možemo da izbacimo taj mentalitet iz glave da kad damo gol odmah se povlačimo. Sparta nije znala gde se nalazi do 30 - og minuta, a mi ne koristimo to, nego se povlačimo i dopuštamo im da se vrate i saberu!

todor

pre 6 godina

@dragan imali su cetiri suta u gol i jedan gol i potpunu dominaciju vecim delom meca, naspram olimpijakosa koji je imao 5 suteva i 3 gola. zvezda do ovog momenta a sad je prosao 60 minut ima 4 suta u gol i takodje jedan gol iz prekida.
ako vec hoces da si realan ne kazem da je partizan za 5 klasa bolji ali realno olimpijakos je mnogo ozbiljnija ekipa od ove sparte

Lala iz Banata

pre 6 godina

Svaka cast, dobro ste igrali. NAJSMESNIJE OD SVEGA je to sto ce Partizan zahvaljujuci vama biti nosilac u pley off-u za LE, dobice lakseg protivnika i proci u grupnu fazu, dok cete vi opet zavrsiti u sezoni kupanja!
(navijac, 27. jul 2017 22:25)

Kontam da si ljubomoran na pobedu, ali bre oladi malo. Ti više želiš da Zvezda ispadne nego da Partizan nešto uradi u evropi.
Ako Rijeka izbaci Salcburg - a na dobrom je putu, Vardar izbaci Kopenhagen - na džaba vama da mi izbacimo Spratu.
Jako mnogo kockica treba da se poklopi da bi vi igrali plej-of kao nosioci.
Za sada vam sreća ide unatraške.
Ja bih voleo da ova srpska kluba igraju na jesen u evropi.
Ti i dalje budi zlurad.

sever

pre 6 godina

Zvezda je konacno na putu da napravi dobar tim. Nedostaje na jos jedan desni bek i stoper da pojacaju konkurenciju, isto tako zadnji vezni i alternativa Kangi.

Do kraja prelaznog roka mozda dovesti Marasa iz Rada, Zdjelara na pozajmicu i Markinjosa.

Prodati Ruiza, Racica, Frimponga ili Le Taleka (moze i oba), u slucaju dobre ponude i Srnica, Milijasu napraviti oprostaj

Borjan, Kahriman - Stojkovic, Savic, Babic, Maras, (Frimpong ili Le Talek), Rodic, Andjelkovic - Jovicic, Donald, Kanga, Radonjic, Adzic, Milic ili Srnic, Rikardinjo - Boace, Pesic, Vucicevic i Joveljic

Solidan tim koji bi uz pametnu igru u Pragu i malo srece pri zrebu u narednom kolu kvalifikaciju mogao uci u LE i steci dragoceno evropsko iskustvo, sto bi pomoglo da se sledece sezone napane LS, jer sam ubedjen da ce ovaj tim vratiti titulu. Posle utakmice sinoc na Marakana ce u prvenstvu biti stalno preko 20 000 gledalaca najmanje. Zivi bili pa videli.

RedStarForever

pre 6 godina

Luka Adzic nije igrao zato sto je mnogo mlad i ovakve utakmice od njega mogu napraviti veliku zvezdu ali isto tako moze da odigra na nivou Rikardinja i da posle dva losa prijema lopte ili pogresnog pasa pocne da mu zvizdi pola stadiona tj da izgubi samopuzdanje pa nam posle treba jos godinu dana da ga vratimo na stari nivo. Moje misljenje, mozda gresim.
(maremare, 27. jul 2017 23:57)
Zahvaljujemo se na glasu.
Sve tačno, ali poslednjih 20ak min je bas iz istog razloga trebao da igra...ne bi bilo ni jednog zvizduka, svaka greska bi bila nagradjena ovacijama i bodrenjem, a on bi bio u transu ;) Jedina opasnost bi bila crveni, to sigurno, ali vredelo je pokusati :)
Ja bih voleo da u revansu gledamo njega i Radonjica od pocetka na krilu...da "samo zuje" :)
I za kraj, HVALA MOMCI za povratak u "vesele 70e i 80e :)))

Iskreni

pre 6 godina

Navijao sam za Zvezdu, ali prvi gol iz ofsajda. Drugi gol posle faula. Le Talek zaslužio crveni. Česi nisu hteli ni da trče na oranici...

grobar kg

pre 6 godina

Inace me zaista ne interesuje mnogo kada zvezda igra u Evropi, ne navijam ni za zvezdu ni protiv nje (jedino u prvenstvu navijam protiv zvezde), a čak bi pobeda zvezde i odgovarala Partizanu jer bi ga priblizila nosiocima u 4.kolu za LE.....ali posle onoliko radovanja posle naseg poraza, likovanja "kokeza" titula itd...(iako je Olympijakos za 3 klase iznad zvezde kao i Partizana, tako da bi svejedno oba tima bila porazena) bice toliko drago kad vas ovi razbucaju sa 3 komada!

dinge

pre 6 godina

samo bez euforije! igra se još 90 minuta. a ako sam nešto do sad video to je da umemo tako slatko da zabrljamo da nam se svi smeju. samo hrabro i pamet u glavu!

kalcokera

pre 6 godina

videsmo onomad i vas pohod ka Bariju(kupace gace odmah)
(kalcokera, 27. jul 2017 15:06)

prati veceras, bice last minut ponuda na Miticu ...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (hmm..., 27. jul 2017 15:53)


sta bi?

zambezii

pre 6 godina

Zvezda za klasu jaca od Partizana ove sezone, dovela extra igrace, naravno sve to ima svoju cenu. Nikad neko nije imao tako veliki podrsku od drzave kao zvezda sada, bukvalno je dovodila koga je htela. Savic Stojkovic Imaju po 250.000 godisnje, ovaj brazlilac 450.000, Rodic ina 350.000 plus velike bonuse. Pesic 500.000 po sezoni, Boaci 400.000. Kako god uz pomoc drzave i kriminala zvezda je za klasu jaca od Partizana. Jedini sa platom kod nas odskace Leonardo. Cela zadnja linija Partizama, dakle cirkovic sa 70.000 Mileta sa 80.000 Ostojic 80.000 i Vulicevic 140.000 imaju kao Rodic oz zvezde.

Igor

pre 6 godina

Zvezda za klasu jaca od Partizana ove sezone, dovela extra igrace, naravno sve to ima svoju cenu. Nikad neko nije imao tako veliki podrsku od drzave kao zvezda sada, bukvalno je dovodila koga je htela. Savic Stojkovic Imaju po 250.000 godisnje, ovaj brazlilac 450.000, Rodic ina 350.000 plus velike bonuse. Pesic 500.000 po sezoni, Boaci 400.000. Kako god uz pomoc drzave i kriminala zvezda je za klasu jaca od Partizana. Jedini sa platom kod nas odskace Leonardo. Cela zadnja linija Partizama, dakle cirkovic sa 70.000 Mileta sa 80.000 Ostojic 80.000 i Vulicevic 140.000 imaju kao Rodic oz zvezde.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zambezii, 27. jul 2017 21:18) # Link komentara
Jesi li ti gledao grobare pre 2 dana? Ako jesi, i kažeš da su lošiji, ne znam šta da ti kažem. Grobari su 60 minuta držali Olimpijakos na 30m od gola, iznenadili me igrom, mislio sam da nisu sposobni da odigraju na tom nivou. Prijatelju, ova Sparta je raspad, retko neorganizovan tim u odbrani i u napadaju, nivo Javora ...Kapiram ljude koji vole svoj klub, ali drugo je biti slep i ostrašćen.

mare

pre 6 godina

Kao grobar, veceras navijam za zvezdu da bi prosla i imala zgusnutiji raspored pred derbi 26avg, ukoji bi usla umornija, bas kao sto ce biti i partizan koji ce sigurno imati gust raspored, jer sigurno igra i u sl.rundi u evropi

pedja

pre 6 godina

Najbolja,bolje reći najozbiljnija igra CZ u poslednjih pa berem 10 - tak godina minimum ,ako neko zna neku bolju neka me slobodno ispravi .Nije samo rezultat dobar,nego konačno jedna ozbiljna igra koja liči na nešto Evropsko,konačno da jednom kada imamo i pad energije u igri da ne dozvolimo protivniku da lako da gol,ne samo to ,nego im nismo dozvolili da ozbiljnije ni pridju golu,a kada smo odlučili da idemo na gol davali smo,e to je ta razlika ključna razlika u odnosu na poslednjih 10 -15 godina.U Pragu će se pokazati da li je to bila slučajnost,iskreno mislim da nije.

pro_ser

pre 6 godina

šta ti je neiskustvo...na samom početku je bio faul golmana nad Boaćijem van šesnaesterca, čist crveni i eto ti igrač više i plus isteraš im glavnog golmana, nakon takvog ispuštenog poklona mislio sam da će nas odvaliti, ali srećom nisu, čak sta više. što se tiče same igre, mislim da u odnosu na puno prošlih godina, danas igrači prave greške zbog neiskustva i neuigranosti što se ipak da lako ispraviti. mali Milić je igrač za domaću upotrebu, La Telek mora odmah u vezni red a u odbranu neko ko će pokrivati Savićeve rupe, a Rikardinjo ipak mora na klupu, pa sačekati sa njim ali van igre, Gobeljić je sigurno ozbiljno zahvalan Bubi Gašiću sto mu je sredio dolazak u Zvezdu, Borjan nije za nas, ali ajde, svi ostali su i više nego dobri za nas u ovom trenutku, obzirom gde živimo i ko nam vodi klub. pre mesec dana sam ovde napisao da će Milojević napraviti ovakvu Zvezdu a videćete je još bolju, ali tada je većina ovde mislila da sam neki klinac koji slabo zna o fudbalu, pa sam napisao i da je Zvezda po prvi put dovela ozbiljne igrače i ako mislim da Gobeljić, Rikardinjo i Borjan nisu za nas i stojim iza toga da su oni zapravo i jedine greške prelaznog roka. moramo biti realni, mi smo danas autsajderi skoro sa svim ekipama u evropi, to je u jednu ruku katastrofa za nekad veliki klub, a u drugu ruku dobra stvar, jer kad te neko potceni, a imaš u ekipi takve talente kakve neće sparta za tri života imati, e onda dobijemo ono sinoć, CRVENO BELU RAPSODIJU. što se tiče tribine, evo 30 godina idem, a zadnjih 5 god pokušavam da nateram sebe da ne dolazim, al ko je stajao na njoj više od 3 puta zna šta pričam, smatram da je kao što je upravi i stadionu vreme za renoviranje, tako je već odavno sa grupom.

Milan

pre 6 godina

Dobra igra, vidi se da tim nije toliko loš koliko je lane imao lošeg trenera. Sparta loša, reklo bi se nespremna za takmičarske utakmice. Mislim da ćemo proći, ali ćemo u 4. rundi opet dobiti neki Sasuolo koji će da nas nakanta, nemoj da se ložite, naši tzv velikani su 4. evropska liga, potrebno je MNOGO, MNOGO i opet, MNOGO sreće na žrebu da bi se otišlo u grupu

Neostrašćen Zvezdaš

pre 6 godina

Čitam komentare, ne verujem. OK, razumem da ovo piše većinom neka klinačka populacija, ali pričati o sjajnom fudbalu uz dizanje frke od neke "prejake" Sparte (pre utakmice) nije mi jasno.
Pošto sam normalan čovek, gledao sam grobare pre 2 dana, kum grobar pa ajde.
U poređenju sa ovim što gledam večeras, odigrali su za klasu iznad. To neće da prizna samo nerealan čovek, i to me brine jer poznajem fudbal. Zvezda se bori, ali ova Sparta je nivo Vojvodine ili Mladosti, da se ne lažemo. Napred momci

Blok 63

pre 6 godina

Igra klub iz centra Beograda a dole pise "tamo je selo moje, tamo je Srbija".
Sta ovi navijaci pokusavaju da dokazu?
Da svi dosli iz sela u grad ili da su veliki Srbi pa ne zaboravljaju svoju istoriju dok zaradjuju debele plate od navijackog zanimanja?

dr. Haos

pre 6 godina

Ekipa koja dovede Plavsica kao pojacanje ne sme biti favorit protiv zvezde... Ako ste ih zgazili...odvratna su ekipa...samo da nastavite ovako, pa da gledamo oba tima u le konacno...

milun

pre 6 godina

Gledao sam prijateljsku utakmicu Sparta -Vitese 1:1 pre par dana i video sam da Sparta lose igra.Bio sam siguran da Zvezda dobija veceras

dex

pre 6 godina

@neutralni felsh

Da, plejmejker treba da deli lopte, ali mora prvo da dobije loptu. Pri tom, ako si primetio, Rikardinja su stavili na levo krilo, sto on nikada nije igrao. On je verovatno doveden da zameni Kangu, ali je Kanga ostao, pa se trener nasao u problemu. Em Rikardinjo mora da igra, em Kanga mora da igra, makar da se proda, a pri tom je i u formi. Nisam siguran da Kanga zeli da ide, kao i Donald, i zaista on sada vidi Rikardinja kao konkurenta i to mu se ne svidja.

samosvesni gradjanin

pre 6 godina

Svaka cast Vucicu sto je za samo par meseci predanog i marljivog rada ucinio da Mičel Donald na ovom susretu postane prvi kapiten stranac u istoriji Crvene zvezde.

Panonski

pre 6 godina

@Kosjan
Ja sam shvatio sta je hteo da kaze, a vidim da ti bas i nisi. Partizan ce ce igrati LE, dakle, prezimice u Evropi. Jesen u EL moze biti zanimljiva ako se u grupi bude igralo sa jakim klubovima. CZV veceras do pobede!

nista o nicemu

pre 6 godina

Nikada Marakana ne bi izvizdala svog mladog igraca, nikada. A ove sto dolaze kao pojacanja a vuku se po terenu njih i treba.
(belodedic, 28. jul 2017 09:36)

Sever zvizdao, ali ceo sever, Nemanji Vidicu. Tako da je tvoja tvrdnja neistinita.

Pera Lozac

pre 6 godina

Rodjaci, pa ovima je Plavsic pojacanje, ako vas i oni operu moracete da priznate da stvarno veze nemate. Mislim to da veze nemate je jasno svakom normalnom posmatracu fudbalskih priredbi, al' bilo bi lepo da vi sami to javno priznate.

KK Hibrid Železnik

pre 6 godina

Nema slađe kad vidiš pantere kako se nečemu raduju. Česi bacili mamac kad ono za sedam dana petarda pa u rupu na spavanje. Vidi se da su Česi podcenili pantere. Panteri zagrizli ko da je finale kupa, a ovi ladno ne veruju.

Rakonjac

pre 6 godina

Svaka cast igri Zvezde i treneru Milojevicu ali mora se spomenuti ime naseg novosadjanina, Kosanovica, cuvenog Miiiishice ! Covek zna i zivi za fudbal!!

realni pesimista

pre 6 godina

Pustite euforiju. Manje placen tim je pobedio skuplji tim. CZ ima bolje igrace pocev od tehnike. Video sam kako igraci Sparte primaju loptu, gotovo svakom se odbije metar od noge kod stopovanja? Skuplji igraci? Sredina nema organizatora igre, totalna konfuzija. Stalni pokusaji sa nekim centarsutevima. Pitanje je da li je ovo najbolje sto mogu? Da li mogu bolje u revansu od ovog i da li CZ u revanšu moze bolje od ovog sto su pruzili veceras? Znam da CZ u revanšu na gostujućem terenu nece igrati ovako dobro kao veceras a kako ce igrati domacin na svom terenu, to ne znam. Neverovatno je da skuplji igraci igraju ovako, stvarno cudno. CZ je zasluzeno pobedila, mnogo bolje igrala ali ostaje jos jedna utakmica. CZ nece igrati bolje od ovoga, tamo nece biti nošeni navijacima kao veceras a Sparta treba da dokaze ono sto su mnogi pre toga znali, da ima bolje i skuplje igrace. Mislim da CZ tamo ipak nema sta da trazi iz prostog razloga sto danas u razvijenom svetu niko ne baca novac bez razloga. Normalno, zelim da CZ prodje u sledece kolo ali realno u to ne verujem.

40+

pre 6 godina

Ova Sparta je cirkus,zamisli ekipu gde ti je Plavsic bio verovatno i najbolji igrac na onoj njivi,Crvena zvezda igrala dobro,bice sigurno druga i u sledecem prvenstvu odmah iza Partizana,tu vise nema dileme!

papiga47

pre 6 godina

cestitke zvezdi,po meni prolaz u sl kolo gde zavrsava pricu evropsku,partizan ispao od oly-a,sl kolo prolazi u ligu evrope,sve se nakako vrti u zivotu!!! Partizan mora da kupi stopera i da suma pocne odmah od grcke po poluvreme da igra....zvezdi ostaje nasa liga kao i uvek ,jer igrom u ligi uefa partizan nema snage za titulu...uzece kup igrace evropu ,zvezda titulu i to je ova sezona!!!

Iskreni

pre 6 godina

Navijao sam za Zvezdu, ali prvi gol iz ofsajda. Drugi gol posle faula. Le Talek zaslužio crveni. Česi nisu hteli ni da trče na oranici...

Bugarski grafolog

pre 6 godina

Cestitke na pobedi. Bilo je i malo srece ali zasluzeno. Sparta spora i stara iako tehnicki bolja od Zvezde.
Ne verujem da mogu da daju 3 u revansu a da ne prime ni jedan.
Ruku na srce, prvi gol losa reakcija loseg golmana, drugi dosta srecan od ledja stopera.
Od silnih pojacanja i dalje su 3 crnca najbolji pojedinci. Ove druge ne vredi ni komentarisati. I dalje se tri pasa napred ne sastavljaju. Muve bez glave.

navijac

pre 6 godina

Svaka cast, dobro ste igrali. NAJSMESNIJE OD SVEGA je to sto ce Partizan zahvaljujuci vama biti nosilac u pley off-u za LE, dobice lakseg protivnika i proci u grupnu fazu, dok cete vi opet zavrsiti u sezoni kupanja!

kamerman

pre 6 godina

Ovaj Plavsic sto ga je Zvezda prodala Sparti bi trebao bar 70% ugovora da da svom menadžeru jer je on decko promašio profesiju kao fudbaler! Ni ostali Cesi nisu nista bolji ali on je smesan i nemoćan i treba svom menadžeru spomenik za zivota da podigne sto ga je igde prodao pa i u ovu smesnu Spartu !

KKP

pre 6 godina

rekoh danas onom grobaru da gleda kako se igra.Zvezda kao nekad.Prolazimo Spartu,pa onda spektakl na marakani sa nekim evropskim velikanom.Demoliranje u prvenstvu se podrazumjeva. Konačno imamo trenera, imamo tim.Jedino je Adžić mogao umjesto Milica, ali ima vremena
(krajisnik, 27. jul 2017 22:40 evo ga ovaj,odma demolira.polako bre sinovce,polako.opet ces da kvrcis u maju,polako.

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Nikad jaci Olimpijakos nikad slabija Sparta ;(
(NikolaSrb, 27. jul 2017 23:09)

A u revansu obrnuto jel se slazes Bukeru??

fratello

pre 6 godina

Samo ce jedan klub prezimiti u Evropi. Svi znamo koji. Ali to ne znaci da ne trebate uzivati u dvomecu sa Ceskim klubom. Uzivajte u ovoj ne svakidasnjoj prilici jer nemate puno prilika da igrate protiv kluba sa imenom, uvek su tu, da se lepo izrazim, levi klubovi u vasem rangu.

Zunfer Avdija Kapiten KKCZ

pre 6 godina

Uporedite navijanje Grobara i ovih baba.Grobari grme a ovi jaucu.Ima vas 10 miliona?a nemozete da napunite stadion ,smesni ste .

Mikii

pre 6 godina

Svaka vam cast ja sam Grobar koji je navijao za vas. Voleo bih da je uvek tako, Da navijamo jedni za druge. Pustite ove glupe komentare kako je Olimpijakos Real Madrid za Spartu, nije tacno sjajna taktika zvezde. Svaki napad je zasečen u korenu i prijatno ste me iznenadili. Idemo i jedni i drugi u evropu!!
(Zmaj, 27. jul 2017 22:26)

Ti si Grobar, ko ja Realovac :)

Igor

pre 6 godina

@neostrascen zvezdas

Veze ti deckp sa fudbalom nemas. Cim toliko naglasavas da ga poznajes, vec mi je bilo sumnjivo, a tvoj komentar je to potvrdio. Sparta nije vrhunska ekipa, Zvezda nije odigrala intergalakticki, ali je odigrala bolje od Partizana, jer Sparta jeste tu negde oko Olimpijakosa. Da znas ista, ali ista o fudbalu, imena u ekipi Sparte bi ti nesto znacila.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dex, 27. jul 2017 21:30) # Link komentara
Sparta tu negde oko Olimpijakosa? Ima li ovde normalnih? Od kad vi gledate fudbal? Igrate Fifu pa znate? Ljudi moji, samo gledajte ovu sezonu pa ćete skapirati u kojoj ste zabludi. Ovo je krš od fudbala, zvezda iz 3 šuta na gol dala 2 gola i pogodila starivu, a česi kao invalidi. Jel ste slušali Đurovskog u poluvremenu?

zambezii

pre 6 godina

Zvezda za klasu jaca od Partizana ove sezone, dovela extra igrace, naravno sve to ima svoju cenu. Nikad neko nije imao tako veliki podrsku od drzave kao zvezda sada, bukvalno je dovodila koga je htela. Savic Stojkovic Imaju po 250.000 godisnje, ovaj brazlilac 450.000, Rodic ina 350.000 plus velike bonuse. Pesic 500.000 po sezoni, Boaci 400.000. Kako god uz pomoc drzave i kriminala zvezda je za klasu jaca od Partizana. Jedini sa platom kod nas odskace Leonardo. Cela zadnja linija Partizama, dakle cirkovic sa 70.000 Mileta sa 80.000 Ostojic 80.000 i Vulicevic 140.000 imaju kao Rodic oz zvezde.

Milan

pre 6 godina

Ljudi ovi vezu nemaju sa zivotom svaka cast ovoj Zvezdi
odradela je posao kako treba i to sa 50ppsto snage sad lepo da spremite utakicu i da ih zavrsite oni su nule naspram vas navijao sam da ih zgazite kada sam video da su zapravo dosli da se prosetaju ovde na ovom vasem stadionu znam da ste svi navijali za onaj g..... olipijakus ali ja mislim da koliko vi imate sance da prdjete mi mozda za 30 posto manje ali i mi imamo sanse i da nastavimo zajedno vi u LE mi u LS manite da se mrzimo kad igramo u evropi sve je to za bolji plasman sledece godine u kvalifikacionim rundama.

Nesa Srbin

pre 6 godina

Dobro je ovo sve izgledalo. Cestitke za sve igrace ove moje Zvezde. Ali, ipak, samo nekoliko napomena. Trebalo je da se igra na gol vise jer je bilo evidentno da Spati nije bio dan i imali smo sansu da ih nokautiramo samo da smo imali malo vecu ambiciju. Drugo, u revansu moramo igrati i ambiciozno i pozrtvano i sa velikim zarom ako zelimo dalje. Setite se 1989. i Kelna kad su nas u revansu izbacili iako smo imali bas ovaj rez. u prvom mecu. I trece, slab je ovaj L`Telek,treba vec uhodavati Babica u paru sa Savicem.

radetoronto

pre 6 godina

Da budem iskren, odusevljen sam, jer sam ocekivao poraz (ili MOZDA remi). Nikako nisam ocekivao 2-0 za nas. Ja i ne pamtim poslednji put kad smo neki ozbiljniji evropski tim pobedili. Roma (3-1) pre 13 godina? Slaviju smo pobedili 2-1 na Mari (2007), ali posle njihov gol oni su i prestali igrati jer prolaz im je bio obezbedjen (4-2 ukupno, oni gol u gostima).

Bilo kako bilo, sad imamo sansu, mada Sparta je jos uvek favorit i ne treba da budemo previse optimisticni jer ipak imaju iskusniji i talentovaniji tim nego sto mi imamo.

Sparta 60% sansa za prolaz dalje, Zvezda 40%.

Igor

pre 6 godina

Sparta nije igra jet je Zvezda igrala presing visoko,dala je gol na vreme a Sparta vise nije bila sigurna u sebe videla je kvalitet Zvezde i nije smela da se otvori.Trebalo je biti 3-0
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zex, 27. jul 2017 22:31)
Brate moj mili nepismeni..ma bitno je da ti navijaš za Zvezdu, koga briga za pravopis

Robert

pre 6 godina

Toliko sam obeshrabren prosloscu, iako Zvezdas u srcu, da verujem da je ovo samo bljesak i da cemo vec za nedelju dana opet biti vraceni u surovu realnost. Najsvezija asocijacija mi je bljesak Vojvodine protiv Sampdorije pre dve sezone. Ovakva euforija bila i tada.

fifi

pre 6 godina

Meni je poniženje da uporedjujem ovu Spartu i Olimpijakos? Pa ovi ne znaju dva pasa da povezu? Logicno je da ce CZ da ima igru i vodi. Sparta je totalno nepovezana na terenu. Jasno je da nisu uigrani na kraju ovo im je prva takmicarska utakmica. Ovo CZ dobija sa par golova razlike.

Neostrašćen Zvezdaš

pre 6 godina

Čitam komentare, ne verujem. OK, razumem da ovo piše većinom neka klinačka populacija, ali pričati o sjajnom fudbalu uz dizanje frke od neke "prejake" Sparte (pre utakmice) nije mi jasno.
Pošto sam normalan čovek, gledao sam grobare pre 2 dana, kum grobar pa ajde.
U poređenju sa ovim što gledam večeras, odigrali su za klasu iznad. To neće da prizna samo nerealan čovek, i to me brine jer poznajem fudbal. Zvezda se bori, ali ova Sparta je nivo Vojvodine ili Mladosti, da se ne lažemo. Napred momci

dr feelgood

pre 6 godina

odlican rezultat za partizan...jos par autsajdera da iznenadi i mi smo nosioci u poslednjem krugu kvalifikacija za ligu evrope...nadam se da ovi nece prokockati ovu prednost u pragu...

NemanjaBB

pre 6 godina

Ja sam navijao za Partizan protiv Olipmijakosa. Kakav bre bratski klub, pa oni nas izbacili iz Evrolige ove godine. Manite se budalastina. Srbija pre svega. Pozz svim normalcima

grobar kg

pre 6 godina

Inace me zaista ne interesuje mnogo kada zvezda igra u Evropi, ne navijam ni za zvezdu ni protiv nje (jedino u prvenstvu navijam protiv zvezde), a čak bi pobeda zvezde i odgovarala Partizanu jer bi ga priblizila nosiocima u 4.kolu za LE.....ali posle onoliko radovanja posle naseg poraza, likovanja "kokeza" titula itd...(iako je Olympijakos za 3 klase iznad zvezde kao i Partizana, tako da bi svejedno oba tima bila porazena) bice toliko drago kad vas ovi razbucaju sa 3 komada!

Blok 63

pre 6 godina

Igra klub iz centra Beograda a dole pise "tamo je selo moje, tamo je Srbija".
Sta ovi navijaci pokusavaju da dokazu?
Da svi dosli iz sela u grad ili da su veliki Srbi pa ne zaboravljaju svoju istoriju dok zaradjuju debele plate od navijackog zanimanja?

analiticar_amater

pre 6 godina

Sta je s posetom?rugali ste se fkp-u za poluprazan sever,sta je sad ovi,vama poluprazan stadion!
(Muftija delija, 27. jul 2017 20:27)


10,000 ljudi vise nego na JNA pre neki dan. Manje atraktivan protivnik, vi sampioni, mi imali neuspesnu sezonu i opet nas je dosta vise. Koga vi prozivate za posetu?

Igor

pre 6 godina

Zvezda za klasu jaca od Partizana ove sezone, dovela extra igrace, naravno sve to ima svoju cenu. Nikad neko nije imao tako veliki podrsku od drzave kao zvezda sada, bukvalno je dovodila koga je htela. Savic Stojkovic Imaju po 250.000 godisnje, ovaj brazlilac 450.000, Rodic ina 350.000 plus velike bonuse. Pesic 500.000 po sezoni, Boaci 400.000. Kako god uz pomoc drzave i kriminala zvezda je za klasu jaca od Partizana. Jedini sa platom kod nas odskace Leonardo. Cela zadnja linija Partizama, dakle cirkovic sa 70.000 Mileta sa 80.000 Ostojic 80.000 i Vulicevic 140.000 imaju kao Rodic oz zvezde.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zambezii, 27. jul 2017 21:18) # Link komentara
Jesi li ti gledao grobare pre 2 dana? Ako jesi, i kažeš da su lošiji, ne znam šta da ti kažem. Grobari su 60 minuta držali Olimpijakos na 30m od gola, iznenadili me igrom, mislio sam da nisu sposobni da odigraju na tom nivou. Prijatelju, ova Sparta je raspad, retko neorganizovan tim u odbrani i u napadaju, nivo Javora ...Kapiram ljude koji vole svoj klub, ali drugo je biti slep i ostrašćen.

мерак

pre 6 godina

Сву хвале кангу. Дечко дао супер го, свака част. Али да зна пас да да дали би им још 3 гола. Оперисан од паса!

todor

pre 6 godina

@dragan imali su cetiri suta u gol i jedan gol i potpunu dominaciju vecim delom meca, naspram olimpijakosa koji je imao 5 suteva i 3 gola. zvezda do ovog momenta a sad je prosao 60 minut ima 4 suta u gol i takodje jedan gol iz prekida.
ako vec hoces da si realan ne kazem da je partizan za 5 klasa bolji ali realno olimpijakos je mnogo ozbiljnija ekipa od ove sparte

Tomy

pre 6 godina

Najjace mi je kad ih nabuse ovi iz Evrope i to neki trecerazredni onda nakon tri dana u prvenstvu oni nabuse u našoj ligi neke sa 4-5:0 i onda se raduju i trče po terenu.

nista o nicemu

pre 6 godina

Nikada Marakana ne bi izvizdala svog mladog igraca, nikada. A ove sto dolaze kao pojacanja a vuku se po terenu njih i treba.
(belodedic, 28. jul 2017 09:36)

Sever zvizdao, ali ceo sever, Nemanji Vidicu. Tako da je tvoja tvrdnja neistinita.

nista o nicemu

pre 6 godina

Uporedite navijanje Grobara i ovih baba.Grobari grme a ovi jaucu.Ima vas 10 miliona?a nemozete da napunite stadion ,smesni ste .
(Zunfer Avdija Kapiten KKCZ, 27. jul 2017 20:35)


Ne mozete se pise odvojeno. Cmok.

sakupljac minusa

pre 6 godina

Teren na Vimbldonu u finalu je mala maca za ovaj ovde. Jel moguce da Zvezda ima taj problem vec godinama. A jos i sezona nije ni pocela. A u vezi utakmice, pa koje Sparti skautirao ovog Plavsica? U 58 min se covek hvata za nogu. Grc ga uhvatio u 58 min?!? Ne znam kolko Sparta moze kod kuce drugacije da igra da bi pobedila 3 razlike. Jer ovde nije sutnula u okvir. Ovo je zavrsena prica

goga

pre 6 godina

Navijao sam za Zvezdu, ali prvi gol iz ofsajda. Drugi gol posle faula. Le Talek zaslužio crveni. Česi nisu hteli ni da trče na oranici...
(Iskreni, 27. jul 2017 22:24)
Ajde....

analiticar_amater

pre 6 godina

Da smo dobili 3:0 rekao bih da su sanse za prolaz 50:50. Ovako je Sparta i dalje favorit nekih 40:60. Veceras su bili jako losi, Zvezda vise nego solidna, pre svega disciplinovana pozadi, sa dosta gresaka u napadu. Ali nemojte da se zavaravamo. To je tim u koji su ulozeni milioni i ovo im je prva utakmica ove sezone. Sigurno je da mogu mnogo, mnogo vise od ovoga i da nece opet odigrati ovako slabo. Po meni su i dalje favoriti za prolaz, ali Zvezda iznenadjujuce dobra i svakako pozitivan rezultat pred revans.

CZ 91

pre 6 godina

Zvezda za klasu jaca od Partizana ove sezone, dovela extra igrace, naravno sve to ima svoju cenu. Nikad neko nije imao tako veliki podrsku od drzave kao zvezda sada, bukvalno je dovodila koga je htela. Savic Stojkovic Imaju po 250.000 godisnje, ovaj brazlilac 450.000, Rodic ina 350.000 plus velike bonuse. Pesic 500.000 po sezoni, Boaci 400.000. Kako god uz pomoc drzave i kriminala zvezda je za klasu jaca od Partizana. Jedini sa platom kod nas odskace Leonardo. Cela zadnja linija Partizama, dakle cirkovic sa 70.000 Mileta sa 80.000 Ostojic 80.000 i Vulicevic 140.000 imaju kao Rodic oz zvezde.
(zambezii, 27. jul 2017 21:18) Da zvezda ima pomoc drzave a vi dovodite igraca od 1,6 mil i jos dobiili ste 1,2 mil od drzave za licencu a ove cifre koje si nalupo nema veze sa mozgom

Creative mind

pre 6 godina

Iznenadjen sam utakmicom.Kapiram da Zvezda nije toliko dobra kao sto ova utakmica pokazuje,ali stvarno su igrali pametno i bez zurbe sto je i poenta svega.Sta reci za Spartu,dosta losa ekipa koja ne samo da igra lose,nego mnogo lose stoji na terenu.Najbolji igrac utakmice je Kanga,a kod Sparte ubedljivo najgori je golman i Srdjan Plavsic ! Ja ne znam sta su videli u ovom decku.

Nista o Nicemu

pre 6 godina

Gde je onaj @nista o nicemu,koji me je proslog cetvrtka ubedjivao kako zapravo Rikardinjo nema sa kim da igra u Zvezdi?P.S. odlicno poluvreme Zvezde,uz malo srece i znanja smo mogli i do 2:0.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dag Kristi, 27. jul 2017 21:16) # Link komentara

Evo me, i dalje Rikardinjo ne dobija loptu. Kanga pa Milic sve akcije, tek kada je usao Radonjic krenulo se sa napadima i po levoj strani. Dakle, tvrdis da decko nema pojma jer ne dobija loptu. Idi igraj tetris, covece.

ZaphodBeeblebrox

pre 6 godina

Moram da priznam da me je Milojević pozitivno iznenadio, ali opet ne do kraja. Uveliko sam očekivao Anđelka na beku, a Bogme i Milijaša ako ne na startu, onda u drugom poluvremenu. Rikardinjo verovatno na treninzima igra dobro, ali kad je utakmica u pitanju nešto mu, definitivno, ne ide. Ali zašto Milić umesto Adžića mi uopšte nije jasno. Kanga solidan, namestio prvi, dao fantastičan gol i upropastio 2-3 izgledne kontre nerezonskim, bezosećajnim dodavanjima.
Ukupno gledajući, najbolje izdanje Zvezde posle Prosinečkog, konačno nam odbrana dobro funkcioniše, tako da svaki Zvezdaš mora da bude zadovoljan ovim viđenim večeras.
Ali sad ne smemo nikako poleteti i razmišljati ko nam je sledeći protivnik. I ako u Pragu budemo igrali povučeno, nagrabali smo ga. Biće teško, Sparta je iskusan i prevejan tim, ovo večeras nije prava slika njihove snage, tako da su i pored svega i dalje favoriti. Ali sa ovakvom igrom imamo čemu da se nadamo.

samosvesni gradjanin

pre 6 godina

Svaka cast Vucicu sto je za samo par meseci predanog i marljivog rada ucinio da Mičel Donald na ovom susretu postane prvi kapiten stranac u istoriji Crvene zvezde.

René Artois

pre 6 godina

....i nakon 10(deset)gogina czv dobija malo ozbiljniji klub,zaista za istoriju:)
(Big pizza, 27. jul 2017 22:59)

U pravu si, vi ste mali klub, to se ne računa.

marerakarera

pre 6 godina

Boaci je jedan od vrlo retkih igraca u nasem fudbalu koji zasluzuje 9ku na ledjima. Poslednji koji je stvarno bio impresivan je bio Kleo. Boaci moze dostici i prestici taj nivo. Za sad izgleda dobro.

papiga47

pre 6 godina

cestitke zvezdi,po meni prolaz u sl kolo gde zavrsava pricu evropsku,partizan ispao od oly-a,sl kolo prolazi u ligu evrope,sve se nakako vrti u zivotu!!! Partizan mora da kupi stopera i da suma pocne odmah od grcke po poluvreme da igra....zvezdi ostaje nasa liga kao i uvek ,jer igrom u ligi uefa partizan nema snage za titulu...uzece kup igrace evropu ,zvezda titulu i to je ova sezona!!!

Pera Lozac

pre 6 godina

Rodjaci, pa ovima je Plavsic pojacanje, ako vas i oni operu moracete da priznate da stvarno veze nemate. Mislim to da veze nemate je jasno svakom normalnom posmatracu fudbalskih priredbi, al' bilo bi lepo da vi sami to javno priznate.

m

pre 6 godina

Ajde nemojte više da prozivate Grofa jer nije u redu. Ima ovde i njegove zasluge. Tog Kangu je on doveo u Zvezdu. Donalda takodje. Boacija takodje. Grof je imao i dobrih i loših trenutaka sa Zvezdom. Onog trenutka kada je ispustio titulu, čovek je podneo ostavku i pošteno.

KK Hibrid Železnik

pre 6 godina

Nema slađe kad vidiš pantere kako se nečemu raduju. Česi bacili mamac kad ono za sedam dana petarda pa u rupu na spavanje. Vidi se da su Česi podcenili pantere. Panteri zagrizli ko da je finale kupa, a ovi ladno ne veruju.

Vlada

pre 6 godina

Sparta u rangu Olimpijakosa, uz minimalnu razliku u tome sto je vrednost ekipe Sparte duplo manja...Grobar sam, svaka cast Zvezdi za ovo veceras, samo malo realnosti.

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 6 godina

Navijao sam za Zvezdu, ali prvi gol iz ofsajda. Drugi gol posle faula. Le Talek zaslužio crveni. Česi nisu hteli ni da trče na oranici...
(Iskreni, 27. jul 2017 22:24)

Jedi čokoladu ...

nista o nicemu

pre 6 godina

(Nista o Nicemu, 27. jul 2017 22:27)
izvini, ali to samo znaci samo jedno, ili ga ignorisu saigraci u trouglu sa njimili da se slabo otvarao i lose ulazio u prijem lopte. bice da je ovo drugo...
(neutralni felsh, 27. jul 2017 22:49)

Bice da nisi gledao utakmicu jer se otvarao, jednostavno ne dobija lopte od Kange jer ga ovaj vidi kao konkurenciju na poziciji plejmejkera.

maremare

pre 6 godina

Luka Adzic nije igrao zato sto je mnogo mlad i ovakve utakmice od njega mogu napraviti veliku zvezdu ali isto tako moze da odigra na nivou Rikardinja i da posle dva losa prijema lopte ili pogresnog pasa pocne da mu zvizdi pola stadiona tj da izgubi samopuzdanje pa nam posle treba jos godinu dana da ga vratimo na stari nivo. Moje misljenje, mozda gresim.

veliki strumf

pre 6 godina

Navijao sam za Zvezdu, ali prvi gol iz ofsajda. Drugi gol posle faula. Le Talek zaslužio crveni. Česi nisu hteli ni da trče na oranici...
(Iskreni, 27. jul 2017 22:24)

Prvo da odes po ocnog za naocare, a onda kod neuropsihijatra...

ja delija

pre 6 godina

Nemamo Leonarda da Vincija, nemamo skupo placenog summa summarum zonglera ali imamo srce i ponos. Nema pisanja saopstenja i zahvaljivanja policiji. Mi igramo fudbal onaj pravi.

Da znas

pre 6 godina

Ja mislio ova renovirana Zvezda ce zgromiti Cehe sa jedno 4 gola razlike.Trube obe ekipe,pobedila manje losija ekipa.
(Uros Djurdjevic Prejaki #32, 27. jul 2017 23:31)

Kada vas bude odvalio Olimpijakos bice ti jos teze ;))

Milan

pre 6 godina

Navijao sam za Zvezdu, ali prvi gol iz ofsajda. Drugi gol posle faula. Le Talek zaslužio crveni. Česi nisu hteli ni da trče na oranici...
(Iskreni, 27. jul 2017 22:24)

Ajde jos....Jos izgovora!!

40+

pre 6 godina

Ova Sparta je cirkus,zamisli ekipu gde ti je Plavsic bio verovatno i najbolji igrac na onoj njivi,Crvena zvezda igrala dobro,bice sigurno druga i u sledecem prvenstvu odmah iza Partizana,tu vise nema dileme!

dragan

pre 6 godina

Pošto sam normalan čovek, gledao sam grobare pre 2 dana, kum grobar pa ajde.
U poređenju sa ovim što gledam večeras, odigrali su za klasu iznad. To neće da prizna samo nerealan čovek, i to me brine jer poznajem fudbal. Zvezda se bori, ali ova Sparta je nivo Vojvodine ili Mladosti, da se ne lažemo. Napred momci
(Neostrašćen Zvezdaš, 27. jul 2017 21:23)

Igrali su za klasu iznad ali nisu imali sut na gol? Gde su onda odigrali tu klasu,na sredini,pozadi,posto se u napadu nisu bas naigrali. I prekinite sa tim realni zvezdas,a sedi kuci u grobarskom dresu i navija za Spartu forama,providno je

Knez

pre 6 godina

Nikad jaci Olimpijakos nikad slabija Sparta ;(
(NikolaSrb, 27. jul 2017 23:09)
Ako si ironican onda ok, ali Olimpijakos ima najslabiji tim u zadnjih 10 godina, a Sparta nikad vece pare u istoriji za tim nije dala...

Panonski

pre 6 godina

@Kosjan
Ja sam shvatio sta je hteo da kaze, a vidim da ti bas i nisi. Partizan ce ce igrati LE, dakle, prezimice u Evropi. Jesen u EL moze biti zanimljiva ako se u grupi bude igralo sa jakim klubovima. CZV veceras do pobede!

akajea

pre 6 godina

Uporedite navijanje Grobara i ovih baba.Grobari grme a ovi jaucu.Ima vas 10 miliona?a nemozete da napunite stadion ,smesni ste .
(Zunfer Avdija Kapiten KKCZ, 27. jul 2017 20:35)

Meni ste vi svi isti, samo znate da psujete, jednom recju - nekultura, ne znate ni da navijate ;)

dr. Haos

pre 6 godina

Ekipa koja dovede Plavsica kao pojacanje ne sme biti favorit protiv zvezde... Ako ste ih zgazili...odvratna su ekipa...samo da nastavite ovako, pa da gledamo oba tima u le konacno...

realni pesimista

pre 6 godina

Pustite euforiju. Manje placen tim je pobedio skuplji tim. CZ ima bolje igrace pocev od tehnike. Video sam kako igraci Sparte primaju loptu, gotovo svakom se odbije metar od noge kod stopovanja? Skuplji igraci? Sredina nema organizatora igre, totalna konfuzija. Stalni pokusaji sa nekim centarsutevima. Pitanje je da li je ovo najbolje sto mogu? Da li mogu bolje u revansu od ovog i da li CZ u revanšu moze bolje od ovog sto su pruzili veceras? Znam da CZ u revanšu na gostujućem terenu nece igrati ovako dobro kao veceras a kako ce igrati domacin na svom terenu, to ne znam. Neverovatno je da skuplji igraci igraju ovako, stvarno cudno. CZ je zasluzeno pobedila, mnogo bolje igrala ali ostaje jos jedna utakmica. CZ nece igrati bolje od ovoga, tamo nece biti nošeni navijacima kao veceras a Sparta treba da dokaze ono sto su mnogi pre toga znali, da ima bolje i skuplje igrace. Mislim da CZ tamo ipak nema sta da trazi iz prostog razloga sto danas u razvijenom svetu niko ne baca novac bez razloga. Normalno, zelim da CZ prodje u sledece kolo ali realno u to ne verujem.

postovalac

pre 6 godina

Odlicna Zvezda.
Cisto da se zna koji nas tim pokazuje najvise u Evropi ove godine, da kad osvojimo titulu ne bude: "A de ste bili u Evropi kme kme..."

as

pre 6 godina

Ovi Cesi su u rangu fk Macva!!!
(Igor, 27. jul 2017 22:01)

Da, a Olimpijakos je u rangu Bajerna. Vas je od veceras izgleda strah od ovakve Zvezde.

pro_ser

pre 6 godina

šta ti je neiskustvo...na samom početku je bio faul golmana nad Boaćijem van šesnaesterca, čist crveni i eto ti igrač više i plus isteraš im glavnog golmana, nakon takvog ispuštenog poklona mislio sam da će nas odvaliti, ali srećom nisu, čak sta više. što se tiče same igre, mislim da u odnosu na puno prošlih godina, danas igrači prave greške zbog neiskustva i neuigranosti što se ipak da lako ispraviti. mali Milić je igrač za domaću upotrebu, La Telek mora odmah u vezni red a u odbranu neko ko će pokrivati Savićeve rupe, a Rikardinjo ipak mora na klupu, pa sačekati sa njim ali van igre, Gobeljić je sigurno ozbiljno zahvalan Bubi Gašiću sto mu je sredio dolazak u Zvezdu, Borjan nije za nas, ali ajde, svi ostali su i više nego dobri za nas u ovom trenutku, obzirom gde živimo i ko nam vodi klub. pre mesec dana sam ovde napisao da će Milojević napraviti ovakvu Zvezdu a videćete je još bolju, ali tada je većina ovde mislila da sam neki klinac koji slabo zna o fudbalu, pa sam napisao i da je Zvezda po prvi put dovela ozbiljne igrače i ako mislim da Gobeljić, Rikardinjo i Borjan nisu za nas i stojim iza toga da su oni zapravo i jedine greške prelaznog roka. moramo biti realni, mi smo danas autsajderi skoro sa svim ekipama u evropi, to je u jednu ruku katastrofa za nekad veliki klub, a u drugu ruku dobra stvar, jer kad te neko potceni, a imaš u ekipi takve talente kakve neće sparta za tri života imati, e onda dobijemo ono sinoć, CRVENO BELU RAPSODIJU. što se tiče tribine, evo 30 godina idem, a zadnjih 5 god pokušavam da nateram sebe da ne dolazim, al ko je stajao na njoj više od 3 puta zna šta pričam, smatram da je kao što je upravi i stadionu vreme za renoviranje, tako je već odavno sa grupom.

analiticar_amater

pre 6 godina

Uporedite navijanje Grobara i ovih baba.Grobari grme a ovi jaucu.Ima vas 10 miliona?a nemozete da napunite stadion ,smesni ste .
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Zunfer Avdija Kapiten KKCZ, 27. jul 2017 20:35)

Decko protiv Olimpijakosa vas je bilo kao nas protiv Florijane. Shvatite vec jednom, nemate nikakvo pravo da nam prigovarate za posetu jer ste jadni u poredjenju sa nama. Danas 10,000 ljudi vise nego na JNA pre neki dan. Koga vi prozivate?

...

pre 6 godina

Čitam komentare, ne verujem. OK, razumem da ovo piše većinom neka klinačka populacija, ali pričati o sjajnom fudbalu uz dizanje frke od neke "prejake" Sparte (pre utakmice) nije mi jasno.
Pošto sam normalan čovek, gledao sam grobare pre 2 dana, kum grobar pa ajde.
U poređenju sa ovim što gledam večeras, odigrali su za klasu iznad. To neće da prizna samo nerealan čovek, i to me brine jer poznajem fudbal. Zvezda se bori, ali ova Sparta je nivo Vojvodine ili Mladosti, da se ne lažemo. Napred momci
(Neostrašćen Zvezdaš, 27. jul 2017 21:23)
Kakav bre partizan, napadaju ko muve bez glave, olympiacos sa 50% snage ih dobio 3:1 iako im je bila prva utakmica, u pireju ocekuj grobare jos bar 3. Ceska je kao zemlja bolja od grcke i po UEFA koeficijentu, pa 1. tim grcke je vrv bolji od sparte, ali ne mnogo.

Mare

pre 6 godina

Sve je ovo sasvim normalno.

Kanga fenomenalan, najbolji. A ni jednom nije pao da traži penal. Nije nikome uvalio lakat. Nije se kreveljio pred sudijom. Ali kada su nekima takvi najbolji, onda je jasno zašto će uvek biti tek komšija mali.

vlajko

pre 6 godina

Sjajna Zvezda !!!
(Dzoni, 27. jul 2017 20:46)

Baš tako, ali kreće mentalitet da uzima danak... "dali smo ga, sada štek "!!!
i nerviram se najstrašnije!!!!
dva različita kluba do 15-20 minuta i dalje....

beli65

pre 6 godina

ako Zvezda bude ovako igrala u jsl ne da necemo izgubiti nijedan bod nego svako ko prodje ispod 3 komada da slavi, toliko smo jaci od svih

as

pre 6 godina

Koliko je ova Sparta raspad kada im ovi polufudbaleri iz Zvezde daju dva gola!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Kol, 27. jul 2017 21:53)

Tek kad vi vidite koliki ste raspad.

krajisnik

pre 6 godina

rekoh danas onom grobaru da gleda kako se igra.Zvezda kao nekad.Prolazimo Spartu,pa onda spektakl na marakani sa nekim evropskim velikanom.Demoliranje u prvenstvu se podrazumjeva. Konačno imamo trenera, imamo tim.Jedino je Adžić mogao umjesto Milica, ali ima vremena

Exe

pre 6 godina

Ja sam navijao za Partizan protiv Olipmijakosa. Kakav bre bratski klub, pa oni nas izbacili iz Evrolige ove godine. Manite se budalastina. Srbija pre svega. Pozz svim normalcima
(NemanjaBB, 27. jul 2017 20:41)

Znaci grobari nemaju normalne..

cz

pre 6 godina

E kad sam sam video Le Taleka da u 70. min se u sprintu vraca od njihovog gola nazad do naseg, znam da ce ovo biti mnogo dobra sezona! Gazi Zvezdo!

neutralni felsh

pre 6 godina

(Nista o Nicemu, 27. jul 2017 22:27)
izvini, ali to samo znaci samo jedno, ili ga ignorisu saigraci u trouglu sa njimili da se slabo otvarao i lose ulazio u prijem lopte. bice da je ovo drugo...
(neutralni felsh, 27. jul 2017 22:49)

Bice da nisi gledao utakmicu jer se otvarao, jednostavno ne dobija lopte od Kange jer ga ovaj vidi kao konkurenciju na poziciji plejmejkera.
(nista o nicemu, 27. jul 2017 23:05)

plejmejker, to jest njegov ekvivalent u fudbalu, ne treba da dobija lopte nego da ih deli.

lka

pre 6 godina

kratko : fudbalski odigrana utakmca,u odnosu na ranije mnogo trcanja,dodavanja,odbrana donekle konsolidivana.Za mene nije bitan prolaz,bitno je da se vidi igra,zelja i snaga.

Liar, liar, pants on fire!

pre 6 godina

Glavni sportski dogadjaji u ovoj zemlji su utakmica pretkola LE i polufinale u ovom nebitnom sportu. Bas jaka sportska nacija:)
(smesni ste, 27. jul 2017 22:21)

I još dodaj naše zadovoljstvo što ti moraš da živiš u takvoj zemlji :):):)

Kosjan

pre 6 godina

Samo ce jedan klub prezimiti u Evropi. Svi znamo koji. Ali to ne znaci da ne trebate uzivati u dvomecu sa Ceskim klubom. Uzivajte u ovoj ne svakidasnjoj prilici jer nemate puno prilika da igrate protiv kluba sa imenom, uvek su tu, da se lepo izrazim, levi klubovi u vasem rangu.
(fratello, 27. jul 2017 20:12)

Decko ne lozi se kao malo dete...dosli ste do 4 kola jer se to podrazumeva jer ste prosli buducnost. Ali dalje od toga ne mozete..

dragan

pre 6 godina

Pošto sam normalan čovek, gledao sam grobare pre 2 dana, kum grobar pa ajde.
U poređenju sa ovim što gledam večeras, odigrali su za klasu iznad. To neće da prizna samo nerealan čovek, i to me brine jer poznajem fudbal. Zvezda se bori, ali ova Sparta je nivo Vojvodine ili Mladosti, da se ne lažemo. Napred momci
(Neostrašćen Zvezdaš, 27. jul 2017 21:23)
Realno,neostrasceno i kratko,ne mlati bezveze. Igrali su koliko im je dozvoljeno da igraju,a to u prvom poluvremenu nije bilo puno.I da,pozdravi "kuma grobara"

Jord4nnnn

pre 6 godina

Evo ja cu, kao okoreli Grobar, da kazem da je ovo sto Zvezda igra atomski fudbal u odnosu na ono sto je igrala prosle sezone. Milojevic je fantasticno postavio igrace i dao im odgovarajuce uloge i mislim da je on trenercina u odnosu na "Grofa". Stoji to da je Sparta totalno neuigrana, ali igra Zvezde je odlicna!

Nikola MM

pre 6 godina

Ljudi... Ovakva transformacija nije davno vidjena. Od one letargicne ekipe, bez ikakve lepote-veceras OVO! Koja borba, koja pametna igra.
Prvi sam taj koji ovo ne da nije ocekivao, nego ni u snu.

Ovako nismo igrali 10 godina.
Svaka cast, majstori !!!

P.S. Boaci = fudbalski Kvinsi Miler !!!

Ivan

pre 6 godina

Zvezda IZDOMINIRALAAAAA večeras! Totalno je nadigrala Spartu koja je ozbiljan tim, prošle godine su bili prvi u svojoj grupi u LE! BRAVO ZVEZDOOOOOOOO!

Molim?

pre 6 godina

Samo ce jedan klub prezimiti u Evropi. Svi znamo koji. Ali to ne znaci da ne trebate uzivati u dvomecu sa Ceskim klubom. Uzivajte u ovoj ne svakidasnjoj prilici jer nemate puno prilika da igrate protiv kluba sa imenom, uvek su tu, da se lepo izrazim, levi klubovi u vasem rangu.
(fratello, 27. jul 2017 20:12)

Pozdravilo te Zaglebje.

Exe

pre 6 godina

Uporedite navijanje Grobara i ovih baba.Grobari grme a ovi jaucu.Ima vas 10 miliona?a nemozete da napunite stadion ,smesni ste .
(Zunfer Avdija Kapiten KKCZ, 27. jul 2017 20:35)

Mi nemamo vufere...

Dzoni

pre 6 godina

Polako ljudi, gledacete sasvim drugu Spartu u revansu, sa Rosickim i Djakerinijem, ne otipisujte ih.
(T'challa, 27. jul 2017 22:18)

Djankerini nema pravo da igra u revansu

mare

pre 6 godina

Kao grobar, veceras navijam za zvezdu da bi prosla i imala zgusnutiji raspored pred derbi 26avg, ukoji bi usla umornija, bas kao sto ce biti i partizan koji ce sigurno imati gust raspored, jer sigurno igra i u sl.rundi u evropi

neutralni felsh

pre 6 godina

Evo me, i dalje Rikardinjo ne dobija loptu. Kanga pa Milic sve akcije, tek kada je usao Radonjic krenulo se sa napadima i po levoj strani. Dakle, tvrdis da decko nema pojma jer ne dobija loptu. Idi igraj tetris, covece.
(Nista o Nicemu, 27. jul 2017 22:27)


izvini, ali to samo znaci samo jedno, ili ga ignorisu saigraci u trouglu sa njimili da se slabo otvarao i lose ulazio u prijem lopte. bice da je ovo drugo... ja mogu tako u realu da odigram, doduse ne duze od 15 minuta u full tempu haha ali eto teoretski stave me u ekipu, muvam se po terenu, ne otvaram se, pokriven sam i niko mi ne daje loptu ili je brzo prosledjujem koliko da nije kod mene, posle kazem ma bio sam super ali nisam dobijao dovoljno dobrih lopti da pokazem raskosni talenat... uh al bi ronaldo mahao ono njegovo rukama, bezi bre nalickani paceru, steta sto nisam imao dovoljno lopti da ti pokazem sta je maestro ;)

Doboj PFC

pre 6 godina

Svaka cast Zvezdinim igracima. Sa uzivanjem gledam utakmicu. Mladima poruka...navijajte za vas omiljeni klub,ali imajte mjere i casti. Meni je srce puno veceras...jos samo da neki nas mladic zabije gol za 3:0.

Zmaj

pre 6 godina

Svaka vam cast ja sam Grobar koji je navijao za vas. Voleo bih da je uvek tako, Da navijamo jedni za druge. Pustite ove glupe komentare kako je Olimpijakos Real Madrid za Spartu, nije tacno sjajna taktika zvezde. Svaki napad je zasečen u korenu i prijatno ste me iznenadili. Idemo i jedni i drugi u evropu!!

Partizanovac

pre 6 godina

Raduju konacno dobra izdanja Zvezde, a i Partizana u evropskim utakmicama, vreme je bilo...

Sve cestitke Zvezdi od zdravorazumnog Partizanovca!

nn

pre 6 godina

Slabo pratim domaci fudbal, ali ovu utakmicu sam celu pogledao. Dobar fudbal, dobar tempo, brza igra. Zasluzena pobeda Zvezde. Prijatno sam iznenadjen, voleo bih da vidim vise ovakvih nastupa i u Evropi. Siguran sam da ce biti pozitivan rezultat u Ceskoj, a u Ligi Evrope sta bude, bude.
(chemistry, 27. jul 2017 22:59)
Burazeru ima jos jedno kolo posle ovog.

lola

pre 6 godina

Zaista, ali zaista ne razumem grobare koji navijaju za spartu, ali isto tako i delije koje su navijale za olimpijakos ili bilo koji klub protiv kog igra partizan.
Da li vi shvatate da navijate protiv pre svega SRPSKOG kluba, ajde ukljucite mozak malo, jer svi ste SRBENDE, niko vas ne tera, ali bar zadrzite za sebe da ste toliko ludi da navijate za strani klub... ovo vazi i za jedne i za druge, jer sramotite Srbiju a ne sebe, jer vam je ocigledno mozak na livadi...

Istina

pre 6 godina

Sta je s posetom?rugali ste se fkp-u za poluprazan sever,sta je sad ovi,vama poluprazan stadion!
(Muftija delija, 27. jul 2017 20:27)

Ti si ocigledno slep...

LondonCalling

pre 6 godina

"Utorak Oly dobio Hrvate veceras Zvezda Cehe .... cekamo Srbiju u vaterpolu !!!"
(Slobodan)

Navijao sam za tvoju Zvezdu veceras, Slobodane...
I drago mi je sto je dobila ove Cehe bez primljenog gola, Slobodane...
Gotovo sigurno ste u play-off-u (ako ne budete pravili gluposti tamo), Slobodane...

nosi fenjer,navija za fener

pre 6 godina

najzad.
posle toliko godina Zvezda liči na sebe.
vidi se plan,vidi se ideja,vide se pravila.
Borjan ,ozbiljan golman,ima sve.
Stojković u prvom fenomenalno,u drugom par grešaka koje sam ispravi.
Rodić,dobar pozadi napred tek na kraju.
Le talek i Savić ne glume veličine već kad treba ispucaju bilo gde.
Donald inspirisan trakom.
Jovičić se više video ranije ali je dobar.
Milić defanzivno odličan ali u napadu uvek na pogrešnu stranu.
KANGA,fenomenalno.
Rikardinjo,loš.u oba pravca.
Boaci,odličan.
Radonjić,vidi se da zna.
Gobeljic,ne vidim svrhu,očekivao sam Adžića.
Bravo Zvezdo.

kimiko

pre 6 godina

Nemojte nikada vikati na igrace, nego ih hrabrite. Tako sam se ja cesto cudio i pitao zasto nam ne ide, pa sam se ljutio na njih...kako sam se vise ljutio tako mi se sve bezveze vracalo. Mozete vikati na upravu i one cike sto nose kravate, ali na igrace nemojte. Tako sam ja veceras hrabrio igrace i navijao za njih i zato sam srecan jer mi se na dobro vratilo i Zvezda pobedila.

beli65

pre 6 godina

Brate moj mili nepismeni..ma bitno je da ti navijaš za Zvezdu, koga briga za pravopis
(Igor, 27. jul 2017 22:54)
kad Zvezda pobedi vama grobarima je samo do pravopisa

analiticar_amater

pre 6 godina

Mislis da Sparta moze da pobedi 3-0? Mislim tesko.Ako im damo gol oni moraju 4.kada smo dali Ludogoretsu 2 dacemo i sparti bar 1.Stranci nemaju fobiju kao nasi igraci.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zex, 27. jul 2017 23:01)

Siguran sam da mogu mnogo bolje od ovoga. Koliko bolje, to vec ne znam. Ali seti se penala za Irtis i seti se 3 gola u nasoj mrezi na Malti. Hocu da ti kazem da ne znam ne oni za sta su u stanju, nego pre svega mi. Ekipa iz utakmice u utakmicu podize formu i to je zaista ohrabrujuce. Ali umemo da kiksnemo u odbrani, a Sparta je mnogo jaca nego sto je veceras pokazala. Imamo lepe sanse za prolaz, ali samo polako. Ovaj tim Zvezde i ovaj trener tek treba da se pokazu i zarade poverenje.

dex

pre 6 godina

@neostrascen zvezdas

Veze ti deckp sa fudbalom nemas. Cim toliko naglasavas da ga poznajes, vec mi je bilo sumnjivo, a tvoj komentar je to potvrdio. Sparta nije vrhunska ekipa, Zvezda nije odigrala intergalakticki, ali je odigrala bolje od Partizana, jer Sparta jeste tu negde oko Olimpijakosa. Da znas ista, ali ista o fudbalu, imena u ekipi Sparte bi ti nesto znacila.

nije bitno

pre 6 godina

Evo gledam vodjenje Vladana Milojevica dok je vodio Panionios prosle sezone. U grckom prvenstvu sa ekipom koja po sajtu "Transfermarkt" vredi 10 miliona Evra, savladao je i Olimpijakos i Aek i Paok. Aek i Olimpijakos u gostima! Ocigledno je ovde rec o velikom takticaru, koji ce i u Pragu ici na pobedu, posle ovog rezultata i ovakve igre Sparte, ne verujem da ce se u 7 dana nesto drasticno promeniti, malo je to vremena.

NikolaSrb

pre 6 godina

(grobar kg, 27. jul 2017 20:11)

Kakav si ti licemer i ostali grobari secam se proslog leta kako ste se radovali elmininacije zvezde od Ludogoreca na kraju je bilo 1600+ komentara na glavnoj vesti od toga izlivi vase radosti 90% i ti sad nesto nama govoris? Sasulo da ne govorim i to posle ispadanja od Zaglebja...O Kosarci i vase navijanje za protivnike zvezde da ne spominjemo.

anica

pre 6 godina

Ne znam sta vas cudi, kad god Zvezda igra protiv nekog tima taj tim je krsina, komsijski mozak, a Zvezda se provlaci...dok komsije imaju uvek teze protivnike...Zvezda igra lep fudbal od kako je dosao novi trener, samo neka ovako nastave.

Chicor1389

pre 6 godina

Pametna igra.Zasluženo smo pobedili.Čestitke igračima i treneru.Igrati utakmicu u Pragu kao da se ova nije ni igrala.Samo hrabro Zvezdo.Grobari poštedite nas glupih i ružnih komentara.

zex

pre 6 godina

Analiticar amater
Mislis da Sparta moze da pobedi 3-0? Mislim tesko.Ako im damo gol oni moraju 4.kada smo dali Ludogoretsu 2 dacemo i sparti bar 1.Stranci nemaju fobiju kao nasi igraci.

Tekvondo je zakon

pre 6 godina

Mislim da je ovo najbolja Zvezdina utakmica jos od Rome 2005.Velike sanse za prolaz samo da odigramo jos ozbilnije i bolje u Ceskoj.Da se ne opecemo ko prosle godine protiv Ludogoreca.Samo ozbiljno.Svaka cast momci svi smo uz vas.

Voip

pre 6 godina

Šteta što im nismo metnuli još koji jer su bili baš zreli da ih nakantamo. Bravo Miloje svaka čast ovo je tvoj potpis. Sad mi žao što će morati neki stranac da se proda jer su svi bili odlični. Znaju fudbal, verovatno su izgubili motiv u našoj ligi, a imamo sad i boljeg trenera. Prodajte Frimponga i Ruiza, ničemu ne služe, ali opet imamo jednog viška.

Matori

pre 6 godina

Evo kako nam grobari pokazuju svoj patriotizam ..gde su polovina njihovi komentari..Gde se otvoreno govori kako ce da navijaju za Spartu a prekljuce su kukali, licemeri..

zK

pre 6 godina

E, deco...ne treba nama niko sa strane da nas posvadja, dovoljna je jedna budala, sa bilo koje strane, i oni drugi vec imaju opravdanje. Ja navijam za Partizan, ali veceras NAPRED ZVEZDA!

Hell

pre 6 godina

Svaka cast Zvezdi na dosadasnjoj igri,hrabro,tecno... Ja sam mislio da nema slabije lige od nase ali me Sparta demantuje,ovako bezidejna ekipa,bez elana,ocajan napad,ocajna odbrana,pa onaj Irtus je izgledao ozbiljnije... Ovakvim odnosom Zvezda lagano prolazi

analiticar_amater

pre 6 godina

Zvezda za klasu jaca od Partizana ove sezone, dovela extra igrace, naravno sve to ima svoju cenu. Nikad neko nije imao tako veliki podrsku od drzave kao zvezda sada, bukvalno je dovodila koga je htela. Savic Stojkovic Imaju po 250.000 godisnje, ovaj brazlilac 450.000, Rodic ina 350.000 plus velike bonuse. Pesic 500.000 po sezoni, Boaci 400.000. Kako god uz pomoc drzave i kriminala zvezda je za klasu jaca od Partizana. Jedini sa platom kod nas odskace Leonardo. Cela zadnja linija Partizama, dakle cirkovic sa 70.000 Mileta sa 80.000 Ostojic 80.000 i Vulicevic 140.000 imaju kao Rodic oz zvezde.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zambezii, 27. jul 2017 21:18)

Ne ponasaj se kao grobari, jos je isuvise rano da se prica ko je za koga za klasu jaci. I mi i oni jos imamo da se uigravamo, derbi je za mesec dana, pa cemo videti ko je gde. Totalno je nebulozno leteti i pisati da smo za klasu jaci od njih posle jednog dobro odigranog poluvremena.

Rick Hunter

pre 6 godina

Ne pratim domaci fudbal iskljucivo zbog kvaliteta istog, ali ovo veceras.. prijatno sam iznenadjen svaka cast, zvezdi na igri, svaka cast navijacima na korektnom navijanju, na zalaganju, konacno nesto na sta se treba ponositi. Bravo!

Partizanovac

pre 6 godina

Svaka cast na igri i borbi, tako se reprezentuje nas fudbal. Konacno konkretna Zvezda u evropi. Samo bez opustanja, Sparta je danas bila na nivou prosecnog superligaskog tima, 3 pasa nisu mogli da spoje uz brojne greske. U Pragu ce biti potpuno druga prica. Steta sto nije bilo 3:0...
I jos nesto, teren je ocajan i sramota za Zvezdu! Raspao se u 5. minitu.

Ljubisa livac

pre 6 godina

Bravooo Zvezdo! Lepa igra, dobra odbrana, steta za onu stativu sto nije usla. Kanga i Radonjic su majstori fudbala kao sto sam i pricao do sad. Moglo je i ubedljivije ali idemo jako i u revansu.

nemke

pre 6 godina

Kao neko ko je davao nasem timu neke minimalne sanse za prolaz dalje sam prijatno iznenadjen! Odlicno odigrana nasa utakmica, trener odradio vrhunski posao sa postavkom igre! Igraci dali 100% svojih mogucnosti i ako se u pojedinim trenucima videlo da im fali snage, ali su uz fantasticnu energiju sa tribina, uspeli da odigraju muski i borbeno (potrosili i poslednji atom snage) do kraja! Steta za Radonjicevu stativu!

Ps: nista jos nije gotovo, imamo "drugo poluvreme", ne treba se opustati, samo ozbiljan pristup! Nadam se najboljem!

hehe

pre 6 godina

uopste se ne zanisimo ni prolazom niti bilo kakvim optimizmom nama je ova pobeda toliko draga i dovoljna posle 15 godina ocajnih utakmica.

zex

pre 6 godina

Neznam sta ste ocekivali od Plavsica decko je bio najbolji u Zvezdi ova ekipa Sparte nije uigrana a i postavka Zvezde im nije dala vremena da se nameste.Mnogo znaci kada su igraci blizu njih.Ovo je bio jak tempo koji se isplatio.Jedina zamerka je to sto Adzic nije igrao jer je falio takav tehnicar na deanoj strani.To mi nikako nije jasno a ostalo je bilo ok.Zvezda nije dozvolila Sparti da igra i to je donelo rezultat.

zoran ivkovic

pre 6 godina

zvezda je veceras odigrala odlicno ...borbeno , jako , cvrsto i agresivno ...bas muski ...tako se i igra ...sasvim zasluzeno pobedila ...cak mislim da je mozda zasluzila da postigne i 3 pogodak ....prava steta onaj radonjicev sut u stativu ...pa par kontri koje smo zakomplikovali ,trebali smo jednostavnije ....kanga zakomplikovao.. inace veceras skoro pa sjajan ne sto je dao gol igrao je jako ,otvarao se i delio lopte ....sem sto je kontre zakomplikovao ...jako sam razocan u igru rikardinja slabo u oba pravca ,bas slabo i pogubljeno ...kao da je zalutao rikardinjo ...e sad ima revans , bice opasno tesko vraca se njima rosicki a on je sjajan igrac ...zvezda treba da odigra muski i ide u prag da postigne gol

Nele

pre 6 godina

Stvarno sam Partizanovac i stvarno mi je igra Zvezde sa novim trenerom daleko bolja. Milojevic za razliku od Grofa iz Mojkovca deluje kao potpuno normalan covek. O strucnosti ne vredni ni govoriti sve se vidi na terenu. Sparta veceras nije izgledala opasno ne znam da li ih je Milojevic toliko takticki nadvisio ili zaista nemaju kvalitet za Evropu. Videcemo u drugoj utakmici dobro je da nasi klubovi ostvaruju sto vise pobeda zbog poboljsavanja veoma loseg koeficijenta.

zzbz

pre 6 godina

Ove su morali da se isprate bar sa 4 gola, ne treba biti alav, ali bas steta. U Pragu ce biti druga prica, igrace im Rosicki, Mavuba, Ben Haim, stigao im je i onaj Italijan.. Rezultat treba zaboraviti, igrati kao da je 0:0...

chemistry

pre 6 godina

Slabo pratim domaci fudbal, ali ovu utakmicu sam celu pogledao. Dobar fudbal, dobar tempo, brza igra. Zasluzena pobeda Zvezde. Prijatno sam iznenadjen, voleo bih da vidim vise ovakvih nastupa i u Evropi. Siguran sam da ce biti pozitivan rezultat u Ceskoj, a u Ligi Evrope sta bude, bude.

morgyn

pre 6 godina

ko to kaze da Zvezda mora da gazi na Rajku!?posle duzeg vremena imamo trenera koji igra na rezultat,kao da je ucio od Muslina..a na kraju,to se racuna?

Najrealnije

pre 6 godina

Jesi li ti gledao grobare pre 2 dana? Ako jesi, i kažeš da su lošiji, ne znam šta da ti kažem. Grobari su 60 minuta držali Olimpijakos na 30m od gola, iznenadili me igrom, mislio sam da nisu sposobni da odigraju na tom nivou. Prijatelju, ova Sparta je raspad, retko neorganizovan tim u odbrani i u napadaju, nivo Javora ...Kapiram ljude koji vole svoj klub, ali drugo je biti slep i ostrašćen.
(Igor, 27. jul 2017 21:29)
Ti si skolski primer slepog i ostrascenog coveka ili navijaca.Izgleda da volis da gledas utakmice ali dzaba ti sve kad ne znas sta treba da gledas i ne razumes ovaj ovaj sport.Olimpijakos je takticki razbio partizan i ako mislis da su ga drzali daleko od gola,to je iz taktickih razloga jer imaju prebrze igrace za partizanovu odbranu.U toj utakmici,partizan je imao inicijativu samo 5-10 minuta,sve ostalo je Oli drzao pod svojom kontrolom a imao je jos jedan promaseni zicer,dok tvoj partizan nije stvorio sansu a imao je jedan sut glavom nakon kornera.Ova Zvezda je kvalitetnija za dve klase od partizana i vec sada mogu staviti kucu da ce osvojiti duplu krunu jer ima mnogo veci kvalitet medju igracima.

Najrealnije

pre 6 godina

Ova Sparta je cirkus,zamisli ekipu gde ti je Plavsic bio verovatno i najbolji igrac na onoj njivi,Crvena zvezda igrala dobro,bice sigurno druga i u sledecem prvenstvu odmah iza Partizana,tu vise nema dileme!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (40+, 28. jul 2017 01:02)

Vidi ovako,sine...Plavšić je sigurno najbolji domaći igrač u prethodnom prvenstvu a Đurđević strelac.Svaka ekipa bi ga poželela u svojim redovima jer zna lopte,brz je,borben i ne zabušava.Sparta bi izbacila partizan,bez dileme,toliko kolko je slaba a što se tiče našeg prvenstva,gotovo sigurno možeš čestitati Zvezdi duplu krunu i to sa minimum 10 bodova prednosti.Ako imaš kintu il neku skuplju nekretninu,slobodno je založi u kladionici i dobićeš prilično na kraju sezone.

Zvezdas

pre 6 godina

Tacno se moglo predpostaviti da sa spartom nije nesto u redu cim su kupili plavsica i jos im kao neki od bitnijih igraca.
(Rz brzotrz, 27. jul 2017 20:53)

Plavsic nije jedan od bitnijih igraca imaju par nespremnih na toj poziciji...

marsal

pre 6 godina

Zvezda odlicna, ali se bojim da ostajemo bez snage. Ne mogu da se nacudim zasto Milic igra sa toliko straha, a ni da provalim za koga u stvari igra Rikardinjo.

Batko

pre 6 godina

Uporedite navijanje Grobara i ovih baba.Grobari grme a ovi jaucu.Ima vas 10 miliona?a nemozete da napunite stadion ,smesni ste . 
(Zunfer Avdija Kapiten KKCZ, 27. jul 2017 20:35

Uporedili...najjaci ste...ops, izvini...NAJBRZI ste....

xxx

pre 6 godina

Kakvi smo mi Srbi, da ne poverujes. Do juce je Sparta bila vrhunska ekipa, ma napunice nas ... a danas je u Rangu Macve i Radnika iz Surdulice ...

!

pre 6 godina

Najbolja partija Zvezde u Evropskim takmicenjima bez preterivanja u prethodnih 10+ godina.
Od prvog do poslednjeg minuta, smireno organizovano. Savrsena partija.

Dzoni

pre 6 godina

Sparta nije napravila stopostotnu sansu za 90 minuta, muljali su nesto iz prekida i to je to! Ako im damo gol u Pragu nemaju sta da traze, iskreno nisam ocekivao ovako nadmocnu Zvezdu protiv realno 3 puta skupljeg tima, Janko koji se nadavao golova u Bazelu, nije se video.

Objasnjenje

pre 6 godina

Ajde nemojte više da prozivate Grofa jer nije u redu. Ima ovde i njegove zasluge. Tog Kangu je on doveo u Zvezdu. Donalda takodje. Boacija takodje. Grof je imao i dobrih i loših trenutaka sa Zvezdom. Onog trenutka kada je ispustio titulu, čovek je podneo ostavku i pošteno.
(m, 27. jul 2017 23:44)
Ma nemoj,da ga ne pominjemo a covek nam je unistio klub.Koje su njegove zasluge ovde?Sto je doveo Kangu i Donalda a taj Kanga nas je prosle sezone izbacio iz LS,dok Boacija uopste on nije doveo.Imao je promasaje i propuste u proceni igraca,kao nijedan trener.Ekipa mu nikad nije bila ni na 50% spremna a ispustio je 9 bodova prednosti.Da ga je klub smenio,kad smo neki od nas pisali,jos pre polusezone,pobegli bi 15 bodova na kraju a oni nas stigose i prestigose,samo zahvaljujuci njemu.

Ajde

pre 6 godina

Sparta lagano!!Pokazace da nije isto u JSL gde se svi sklanjaju i u evropi!!
(Grobar, 27. jul 2017 20:11)

To nam je pokazao prekljuce Partizan jer nije navikao da igra protiv timova koji se ne sklanjaju..

Nobody

pre 6 godina

Borbenost na visokom nivou, dobro je što je Zvezda dala gol, stvarno mi je drago da posle dugo vremena vidimo iole 'lep fudbal'. Jedina negativna stvar je Milić, dečka ne krivim, ali on je prosto fudbalski ograničen igrač.
Pozz za B92 i sve ljubitelje sporta :)

zvezdas-rajvoSa

pre 6 godina

Sad u poluvremenu ako Milojevic promeni Rikardinja i Milica a ubaci Radonjica i Adzica, Zvezda ce jos dva gola uvaliti do kraja utakmice. 3:0, 3:1.

analiticar_amater

pre 6 godina

Pošto sam normalan čovek, gledao sam grobare pre 2 dana, kum grobar pa ajde.
U poređenju sa ovim što gledam večeras, odigrali su za klasu iznad. To neće da prizna samo nerealan čovek, i to me brine jer poznajem fudbal. Zvezda se bori, ali ova Sparta je nivo Vojvodine ili Mladosti, da se ne lažemo. Napred momci
(Neostrašćen Zvezdaš, 27. jul 2017 21:23)

Dzaba ti sto si neostrascen kad si nerealan. Sparta nije Barselona, ali reci da je na nivou Vojvodine ili Mladosti moze samo neko ko se uopste ne razume u fudbal. Dovoljno je pogledati koliko su miliona samo ulozili, da su prosle godine bili prvi u grupi LE, kao i to sto dolaze iz mnogo jace lige nego sto je nasa. A tek ta prica "Partizan odigrao za klasu iznad". Grobari imali 20 dobrih minuta i to je to. Zvezda disciplinovanija i organizovanija, jaca pozadi od Partizana. Nema igraca klase Lea, ali raste kao tim iz utakmice u utakmicu i igra bolje nego sto se od nje ocekivalo. A ove besmislice, nivo Vojvodine i Mladosti.... to ne vredi ni komentarisati.

lol

pre 6 godina

Ocigledno neki ne prate fudbal...Ko je pratio Ligu Evrope znaju kakve uspehe ima Sparta poslednih decenija...Stvarno neki se brukaju sa komentarima

neutralni felsh

pre 6 godina

Pa da li je moguće da ne možemo da izbacimo taj mentalitet iz glave da kad damo gol odmah se povlačimo. Sparta nije znala gde se nalazi do 30 - og minuta, a mi ne koristimo to, nego se povlačimo i dopuštamo im da se vrate i saberu!
(MomaSRB, 27. jul 2017 21:19)



nemoj tako, bolje je ne otvoriti se suvise, pogledaj kako se partizan zeznuo u utorak sa olimpijakosom - , primili gol, izjednacili, povuklo ih, posli napred, ovi ih iz nicega olade za 2:1, oni opet u napad, izmore se pa prime i treci, skoro ni iz cega.
najgore su ovakve ekipe, koje nemaju tecnu igru, koje igraju neku sacekusu, imas utisak raspadose se, punimo ih petardom, a 5 minuta kasnije uvaljaju ti gol pa se tek onda razigraju, ne mozes da ih prepoznas.
ima za takve fazon, treba da ih izvlacis i mesas sto vise a da cuvas loptu, ali nemaju nasi klubovi vezni red koji moze da izadje na kraj sa takvm postavkom igre, vezne linije su spore u transformaciji iz napada u odbranu i suprotno, cesto "zakasne kad zagusti" pa odbrana trpi.

zvezdo zvezdana

pre 6 godina

napokon zvezda ima dobrog trenera. u zadnjih 10 godina zvezda nije stajala na terenu takticki kao prvo poluvreme. sve pohvale za Milojevica i postavku igre

Starac Fočo od stotinu ljeta

pre 6 godina

Kakav gol kange sva mu cast.Ovakav je i slican dao prosle godine isto u kvalifikacijama samo neznam protiv koga bese dali ludogorec ili sasuolo

Chris T-Rex BOSH

pre 6 godina

Mozemo biti zadovoljni, ovo je odlican rezultat. Moze li mi neko reci ko je u sljedecem kolu ocekivan u slucaju da Zvezda prodje?

Realan

pre 6 godina

@za realnog:a vi kao ce da prodjete oly
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (goran, 27. jul 2017 22:09)

Naravno da nećemo.

Momir

pre 6 godina

Najveci utisak ostavile Delije, fantasticno navijanje, bez baklji i petardi! Bas najvise na svijetu! Tako se voli tim! Steta za propustene sanse ali nema veze srce je ostalo na terenu i to je jedino bitno.

CZ 91

pre 6 godina

Ova igra Zvezde nije slucajna i nije Sparta toliko losa ekipa nego je Zvezda jednostavno takticki nadigrala, ovaku transformaciju iz odbrane u napad i obrnuto nisam video skoro od Zvezde, puno kretnje bez lopte pas igra na sredini terena smirenost na lopti odbrana 90min na visokom nivou sve ovo je jedna velika zasluga Milojevica koj zna sta hoce i zna da postavi taktiku

Dacha

pre 6 godina

Iskreno pozitivno sam iznenadjen,ovo ne da nisam ocekivao nego ni na kraj pameti mi nije bilo,ne mislim toliko na rezultat koliko na igru,ceo mec borba za svaku loptu,presing,pravovrememi pasovi i precizni,u odbrani svi tacni i na mestu bez ijednog kiksa (jedino Le talek ono jednom ali ispravio je faulom gresku) znaci ne pamtim bolju utakmicu Zvezde u zadnjih ja ne znam koliko godina!! Ako ovako i u buduce budemo igrali ne plasim se za rezultate!

Realno

pre 6 godina

Objektivno ova Sparta je stvarno slabiji tim i od Zvezde.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Danilo, 27. jul 2017 23:28)
Ali je zato jaca od partizana i potpisujem da bi njega izbacila,da su se pali da igraju.Zvezda je sa ovom ekipom za partizan,nesto izmedju Reala i Barse.

alex

pre 6 godina

Kao objektivan navijač Partizana moram da čestitam Zvezdi na odličnoj igri i rezultatu. Svi preduslovi za prolazak dalje postoje, ali u Pragu će biti neka druga Sparta pa se ne treba zanositi da je sve rešeno. Osim toga, ovakva utakmica je teško ponovljiva. Mogla je Zvezda dati još koji gol, ali mogla je i primiti poneki. Odbrana Zvezde nije bila baš na zavidnom nivou, ali takav je naš fudbal. Sve najbolje u revanšu.

Miljan

pre 6 godina

Zvezda igrala dobro biće to još bolje kako ide vreme. Rikardinja prodati nekom da ne zauzima mesto našoj deci. Za Kangu i Boaćija dobiće se dobri novci. Dati Donaldu povećanje plate i obavezno uzeti titulu. Napred Zvezdo!

Red power

pre 6 godina

@navijac

Svaka cast, dobro ste igrali. NAJSMESNIJE OD SVEGA je to sto ce Partizan zahvaljujuci vama biti nosilac u pley off-u za LE, dobice lakseg protivnika i proci u grupnu fazu, dok cete vi opet zavrsiti u sezoni kupanja!
(navijac, 27. jul 2017 22:25)


Сине заборављаш да је Вардар добио Копенхагена, и ако избаци истог, онда ће они бити повлашћени у жребу за ЛЕ а ви ћете бити испод црте, тако да ми ако (дај Боже) прођемо, а Вардар шутне Копенхагена дође ти на исто.. тако да сине мој, не трчи пред руду..

BBRS

pre 6 godina

Bravo Zvezdo,vidi se da smo mnogo jaci od komsije lopova samo da nas ne pokradu i ove godine!
(Milan, 28. jul 2017 07:27)

Хахаха, можда јесте комшија мали али је зато лопов ВЕЛИКИ !!!

MomaSRB

pre 6 godina

Pa da li je moguće da ne možemo da izbacimo taj mentalitet iz glave da kad damo gol odmah se povlačimo. Sparta nije znala gde se nalazi do 30 - og minuta, a mi ne koristimo to, nego se povlačimo i dopuštamo im da se vrate i saberu!

veliki strumf

pre 6 godina

Mogu samo reci da je velika steta sto je samo 2-0. Moglo je da bude i 3, 4. I trebalo je. Kanga glavni motor ali je u bar 7-8 situacija imao priliku da podeli zavrsni pas i osim u 13. minutu nije dao nijedan. Velika steta, mogli smo da ih napunimo.

Zuja

pre 6 godina

Kolika razlika izmedju Grofove Zvezde i Milojeve Zvezde.Bravo Zvezdo.Mozda je i dobro sto smo poceli od prvog kola
A ovaj italijan neka sprema ekipu za cesko prvenstvo.Dobar rezultat ali najopasniji.Gol resava sve

Coldplayer

pre 6 godina

@T'challa
Kojim Djakerinijem?Ne moze da igra jer se igraci prijavljuju pred samo kolo a ne izmedju dve utakmice.Nadajte se nego sta.Mogli smo 5 da damo.Bez straha samo napred i pametno.

Ivan

pre 6 godina

U zadnjih 10 možda i više godina Zvezda nije bila ovoliko dobra i dominantna na jednoj evropskoj utakmici poput večeras! Veoma prijatno su me iznenadili odličnom igrom! Bravo Zvezdo alal vera za ovo večeras!

Nikola

pre 6 godina

Сине заборављаш да је Вардар добио Копенхагена, и ако избаци истог, онда ће они бити повлашћени у жребу за ЛЕ а ви ћете бити испод црте, тако да ми ако (дај Боже) прођемо, а Вардар шутне Копенхагена дође ти на исто.. тако да сине мој, не трчи пред руду..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Red power, 28. jul 2017 11:00)

Nije samo Vardar-Kopenhagen, morali bi da ispadnu dosta timova da bi Partzan bio nepovlašćen iz LŠ, ali isto tako sigurno neće svi favoriti iz LE da prođu, evo neće Sparta, PSV izgubio kod kuće od Osijeka, Iz LŠ sigurno ispadaju Legija, vrv i Ludogorec. Ali msm da će Partizan ipak biti nosilac, jedino da baš nemaju sreće. A Zvezdi želim svu sreću u play offu, nadam se da ćemo konačno imati 2 tima u grupnoj fazi.

Strasno

pre 6 godina

Najjace mi je kad ih nabuse ovi iz Evrope i to neki trecerazredni onda nakon tri dana u prvenstvu oni nabuse u našoj ligi neke sa 4-5:0 i onda se raduju i trče po terenu.
(Tomy, 27. jul 2017 20:13)

Tebi je Sparta trecerazredni tim?

veliki strumf

pre 6 godina

Ogromna steta sto nije bar 2-0 na poluvremenu, a moglo je i vise. Mnogo smo bili bolji, mnogooo. I to igramo prakticno sa 9 igraca: Rikardinjo se bukvalno ne vidi, ne igra ni odbranu a Milic se bori, ali dzabe kad ne zna. Adzic i Radonjic moraju da udju! Kangi, Boaciju i Donaldu svaka cast, drze celu igru, sredinu i napad. Odlican i Jovicic, pokriva ogroman deo terena, trci kao navijen, takav igrac je suvo zlato. Dobri i Stojkovic i Rodic. Steta sto nekoliko opasnih pasova nije proslo, falila je samo malo bolja preciznost kao u 13. minutu. Nadam se samo da necemo iz nekog kiksa primiti gol.

fancy

pre 6 godina

Rikardinjoooo??????? Aloeeee Milojeee????? Ni Milic se nije proslavio al.makar gradi loptu I u igri je za razliku od brazilskog baletana koji pimpla.loptu u trku I ocekuje faul kad ispadne iz ravnoteze!!!??? Adzinjo I Pesic da udju na poluvremenu!!!

Moon

pre 6 godina

Steta sto rezultat nije bio veci. Oni ce imati 7 dana da se spreme i bice to drugi tim sigurno. Ali ne treba da budemo nesrecni ili nezadovoljni, jer pred utakmicu bi potpisali oberucke ovaj rezultat.:.ma i 1:0. Hrabra i pozrtvovana igra.

VEČITI DELIJA

pre 6 godina

Ogroman kapital koji treba opravdati u revanšu i ja sam optimista po pitanju prolaska dalje . Pozdrav za moje Delije ! Idemo sad na vaterpolo . AJMO DELFINI ! BRAVO ZVEZDO !

dragan

pre 6 godina

@dragan imali su cetiri suta u gol i jedan gol i potpunu dominaciju vecim delom meca, naspram olimpijakosa koji je imao 5 suteva i 3 gola. zvezda do ovog momenta a sad je prosao 60 minut ima 4 suta u gol i takodje jedan gol iz prekida.
ako vec hoces da si realan ne kazem da je partizan za 5 klasa bolji ali realno olimpijakos je mnogo ozbiljnija ekipa od ove sparte
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (todor, 27. jul 2017 21:51)

Pa tim igra koliko mu drugi tim dozvoli. Realno Olimpijakos je dosao da ne izgubi,tako je i igrao,a dobio je 3-1. Zasto neka analiziraju u partizanu. Ta dominacija se svede na ono veliki promet a zarade nigde. Kisa oko Kragujevca. Nije ni Olimpijakos pokazao puno,kao i Sparta,ali Zvezda vodi 2-0, a trebalo je da vode sa bar 3 ili 4 gola. Poenta da nije ni svaki sut iz te statistike isti. Donald promasio glavom ceo gol iz 100% sanse a ne vodi se cak ni kao sut u okvir gola,Radonjic pogodio stativu,to nije isto kao neki sut sa 20 ili 30 metara koji nekim cudom dodje do protivnickog gola. Niti se moze reci da tim koji je ove sezone potrosio za pojacanja novce o kojima mi mozemo da sanjamo,redovan ucesnik u evropskim takmicenjima igra na nivou Srema. A Zvezda ih je stavila u dzep realno. Izgleda da se pogodila pojacanja najzad,cak i Le Talek izgleda nasao svje mesto u odbrani,a ne na mestu zadnjeg veznog gde je plivao poprilicno,a vecina igraca dosla pre 2 nedelje

zex

pre 6 godina

Sparta nije igra jet je Zvezda igrala presing visoko,dala je gol na vreme a Sparta vise nije bila sigurna u sebe videla je kvalitet Zvezde i nije smela da se otvori.Trebalo je biti 3-0

mile rizik

pre 6 godina

Veceras vracam za ono smejanje u utorak!!
(Grobar, 27. jul 2017 20:31)

Meni se cini da ti veceras places. Vec treci dan. Samo veceras najjace.

Millennium

pre 6 godina

Nema euforije. Ima još da se igra u Pragu. Imamo odličan rezultat, ali nije gotovo. Maksimalno odgovorno, pa da slavimo. Rikardinja smo dosta čekali. Radonja mora od početka.

Milan

pre 6 godina

Dobra igra, vidi se da tim nije toliko loš koliko je lane imao lošeg trenera. Sparta loša, reklo bi se nespremna za takmičarske utakmice. Mislim da ćemo proći, ali ćemo u 4. rundi opet dobiti neki Sasuolo koji će da nas nakanta, nemoj da se ložite, naši tzv velikani su 4. evropska liga, potrebno je MNOGO, MNOGO i opet, MNOGO sreće na žrebu da bi se otišlo u grupu

sever

pre 6 godina

Zvezda je konacno na putu da napravi dobar tim. Nedostaje na jos jedan desni bek i stoper da pojacaju konkurenciju, isto tako zadnji vezni i alternativa Kangi.

Do kraja prelaznog roka mozda dovesti Marasa iz Rada, Zdjelara na pozajmicu i Markinjosa.

Prodati Ruiza, Racica, Frimponga ili Le Taleka (moze i oba), u slucaju dobre ponude i Srnica, Milijasu napraviti oprostaj

Borjan, Kahriman - Stojkovic, Savic, Babic, Maras, (Frimpong ili Le Talek), Rodic, Andjelkovic - Jovicic, Donald, Kanga, Radonjic, Adzic, Milic ili Srnic, Rikardinjo - Boace, Pesic, Vucicevic i Joveljic

Solidan tim koji bi uz pametnu igru u Pragu i malo srece pri zrebu u narednom kolu kvalifikaciju mogao uci u LE i steci dragoceno evropsko iskustvo, sto bi pomoglo da se sledece sezone napane LS, jer sam ubedjen da ce ovaj tim vratiti titulu. Posle utakmice sinoc na Marakana ce u prvenstvu biti stalno preko 20 000 gledalaca najmanje. Zivi bili pa videli.

belodedic

pre 6 godina

@ Luka Adzic nije igrao zato sto je mnogo mlad i ovakve utakmice od njega mogu napraviti veliku zvezdu ali isto tako moze da odigra na nivou Rikardinja i da posle dva l/osa prijema lopte ili pogresnog pasa pocne da mu zvizdi pola stadiona tj da izgubi samopuzdanje pa nam posle treba jos godinu dana da ga vratimo na stari nivo.
(maremare, 27. jul 2017 23:57)

Nikada Marakana ne bi izvizdala svog mladog igraca, nikada. A ove sto dolaze kao pojacanja a vuku se po terenu njih i treba.

ZaphodBeeblebrox

pre 6 godina

(zambezii, 27. jul 2017 21:18)

Auuuu, kako je mnogima Vujošević isprao mozak, pa to je strašno. Ne postoji grobar koji nije ubeđen da Zvezdine igrače plaćaju milionima, a za Partizan svi igraju iz ljubavi prema klubu, stipendije i kikiriki. I svaki ima u ruci cifre ko je koliko plaćen i kako. A kad im je u košarci evroliga nudila licencu samo da "otvore" svoje poslovanje, to se krilo i po cenu raspada. Koji je ubrzo i došao.
Ali zato svaki navijač tačno u cifru zna koliko ko prima. Pa su se iznenadili "stipendijom" kad je (valjda) Musli hteo da ih tuži što mu nisu isplatili polugodišnju "stipendiju" od 150.000 evra. Pa onda i onaj slovenac kojeg se i ne sećam da je išta igrao i on imao slična i veća potraživanja. Sva sreća, pa akademik-slikar koji se ugrađivao u transfere još ne traži onu siću od 400.000 evrića za godinicu dana.
Pa se iskidah što i ja ne studirah u Partizanu za takve stipendije i kikiriki.
Ali, lepo je kad u evro znaju ko koliko ima, iako to nema blage veze sa mozgom. A kako bi se iznenadili da kod nas bude "transparentno" kao i svuda u normalnom svetu. Mada, ni tada ne bi shvatili ko im je upropastio košarkaški tim, nego bi i dalje Vučić, BIA, CIA, masoni...

veverac

pre 6 godina

kolioko je ovaj djurovski tup... ovaj ga pita za prognozu rezultata on kaze X-1
pa majstore... da ne pricam o komentarima da treba prvi dati gol i slicne glupost
sto zovete ovakve likove?

DarioHubner

pre 6 godina

Ubaci Adzica i jos nekog mladjeg po krilima umesto Milica koji ne znam koji sport igra i Rikardinja, da nisam gledao sastav ne bi ni znao da igra, i mozda umuvamo jos jedan!

komentator

pre 6 godina

Veceras vracam za ono smejanje u utorak!!
(Grobar, 27. jul 2017 20:31)

Treba li ista dodati????
Mozda jos smeha da vam dodamo. Nista drugo. Komentarisati nije potrebno.

Kanga

pre 6 godina

Mogli smo vise ali opet ovo je nasa najbolja utakmica na evro sceni u poslednjih 5,6 godina. Ono na sta moramo obratiti paznju jesu prekidi, mnogo ih lose branimo sve sanse koje su stvorili bile su iz prekida.

Rakonjac

pre 6 godina

Svaka cast igri Zvezde i treneru Milojevicu ali mora se spomenuti ime naseg novosadjanina, Kosanovica, cuvenog Miiiishice ! Covek zna i zivi za fudbal!!

galiot

pre 6 godina

E ovako se vraca publika na stadion! Dovedes ljude koji znaju da igraju fudbal,koji ginu za taj sveti dres, polako sklopis kockice i pazite sta vam kazem, Rajko ce biti puniji sigurno ove godine!

zex

pre 6 godina

Alo bre Milojevicu igramo sa igracem manje celo vreme, Rikardinjo ce nas zaviti u crno ubaci Adzica umesto njega ovaj Milic mnogo gresi ali trci i ima ga svuda bitno je da pobedimo ili bar da ne izgubimo.

...

pre 6 godina

Ovako sam nesto i ocekivao, iskreno, nadam se da necemo biti baksuzi i da se desi nesto glupo u drugom. Inace fali Srnic, ono nije miliceva pozicija a i mislim da on nije igrac za zvezdu, ali treba dati sansu, rikardinjo los al opet to nije njegova pozicija.

Delije Čikago

pre 6 godina

Stojković, Kanga I Boaći vrhunski, Milić i Rikardinjo ništa, Radonjić i Adžić umesto njih, Milojević odlično postavio taktiku, bojim se nekih kikseva kojima su naši timovi skloni, 2:0 bi bio idealan rezultat, ajmo Zvezdo...

hm

pre 6 godina

Evo koliko znaci kad se ima nekoliko takmicarskih utakmica u nogama, za razliku od protivnika koji je promenio tim i krece kasno u kvalifikacijama. Plus, ovaj tim zvezde lepo igra fudbal. Ali ne treba potceniti Spartu, kako god se zavrsilo u BG tamo ce oni biti bolji

Zvezdas

pre 6 godina

Čitam komentare, ne verujem. OK, razumem da ovo piše većinom neka klinačka populacija, ali pričati o sjajnom fudbalu uz dizanje frke od neke "prejake" Sparte (pre utakmice) nije mi jasno. 
Pošto sam normalan čovek, gledao sam grobare pre 2 dana, kum grobar pa ajde. 
U poređenju sa ovim što gledam večeras, odigrali su za klasu iznad. To neće da prizna samo nerealan čovek, i to me brine jer poznajem fudbal. Zvezda se bori, ali ova Sparta je nivo Vojvodine ili Mladosti, da se ne lažemo. Napred momci
(Neostrašćen Zvezdaš, 27. jul 2017 21:23)

Ti nemas pojma o fudbalu...ali bas..Cuj Sparta na nivou Vojvodine...vojme oca..

VEČITI DELIJA

pre 6 godina

Milića i Rikardinja odmah na klupu a Adžića i Radonjića u igru ! Kasnije u igru Pešića ili Milijaša zbog prekida jer je tu još uvijek najbolji i da stane na loptu . Vidjećemo . AJDE ZVEZDO ! Pozdrav za sve Delije a najveći za Anicu

Sacuvaj me boze

pre 6 godina

Čitam komentare, ne verujem. OK, razumem da ovo piše većinom neka klinačka populacija, ali pričati o sjajnom fudbalu uz dizanje frke od neke "prejake" Sparte (pre utakmice) nije mi jasno. 
Pošto sam normalan čovek, gledao sam grobare pre 2 dana, kum grobar pa ajde. 
U poređenju sa ovim što gledam večeras, odigrali su za klasu iznad. To neće da prizna samo nerealan čovek, i to me brine jer poznajem fudbal. Zvezda se bori, ali ova Sparta je nivo Vojvodine ili Mladosti, da se ne lažemo. Napred momci
(Neostrašćen Zvezdaš, 27. jul 2017 21:23)


Ti ne poznajes fudbal...Ti nemas pojma o fudbalu.Sparta je prosle sezone bila prva u grupi Ligi Evrope..

SAŠA FRANKFURT

pre 6 godina

Bravo Zvezdo, bilo je super za gledati. Tako se bori, dobra igra. Važno je imati kondiciju za 120 min. i onda možemo da se nosimo s njima. Sad pametno odigrati u revanšu bez straha, ali s respektom. Vraća se i Srnić tako da ćemo biti još jači u napadu!! Igrati na gol i tamo, i sve je moguće!!

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 6 godina

odlican rezultat za partizan...jos par autsajdera da iznenadi i mi smo nosioci u poslednjem krugu kvalifikacija za ligu evrope...nadam se da ovi nece prokockati ovu prednost u pragu...
(dr feelgood, 27. jul 2017 22:35)

Zar vi ne Idete u Ligu šampiona ?

pedja71

pre 6 godina

Zvezda za klasu jaca od Partizana ove sezone, dovela extra igrace, naravno sve to ima svoju cenu. Nikad neko nije imao tako veliki podrsku od drzave kao zvezda sada, bukvalno je dovodila koga je htela. Savic Stojkovic Imaju po 250.000 godisnje, ovaj brazlilac 450.000, Rodic ina 350.000 plus velike bonuse. Pesic 500.000 po sezoni, Boaci 400.000. Kako god uz pomoc drzave i kriminala zvezda je za klasu jaca od Partizana. Jedini sa platom kod nas odskace Leonardo. Cela zadnja linija Partizama, dakle cirkovic sa 70.000 Mileta sa 80.000 Ostojic 80.000 i Vulicevic 140.000 imaju kao Rodic oz zvezde.
(zambezii, 27. jul 2017 21:18)

Čekaj, do juče popodne sam čitao da niko iz Zvezdinog tima ne bi imao mesta u Partizanovih jedanaest, da će moćna Sparta da nas oduči od fudbala, da imamo polu-igrače.
Kako sad ovo?

Čestitke Zvezdi. Zadržati ovaj nivo koncentracije i borbenosti i sledeće kolo je izvesno.

CzBg89!

pre 6 godina

Polako partizanovci, nemojte da pricati kako rikardinjo ne zna nista ovo ono, tako ste i za Vieiru pricali na pocetku one tamo sezone pa dodje derbi pa vam momak pokaza kako ne zna da igra uopste ;)

Dag Kristi

pre 6 godina

Gde je onaj @nista o nicemu,koji me je proslog cetvrtka ubedjivao kako zapravo Rikardinjo nema sa kim da igra u Zvezdi?P.S. odlicno poluvreme Zvezde,uz malo srece i znanja smo mogli i do 2:0.

Danilovgrad

pre 6 godina

Sjajna Zvezda !!!
(Dzoni, 27. jul 2017 20:46)

Baš tako, ali kreće mentalitet da uzima danak... "dali smo ga, sada štek "!!!
i nerviram se najstrašnije!!!!
dva različita kluba do 15-20 minuta i dalje....
(vlajko, 27. jul 2017 21:04)

Nije stvar u tome sto su dali gol, pa se sad steknuli, no brate mi da imamo kapaciteta da napadamo citavo vrijeme kao u pocetku tekme onda bi sigurno igrali redovno u Evropi itd... Ne bi se raspadali po domacoj ligi godinama... Nasi igraci su spremni mozda 15 do 20 minuta da onako igraju, presing,cimanje i to je to ... Sad ocekujem posle poluvremena opet da navale kolko mogu da probaju da postignu i drugi gol u prvih 10, 15 minuta ... Fino bi nam palo :)

Aki

pre 6 godina

Neočekivano dobra igra Zvezde, iznenadilo me je njihova hrabrost na terenu. Mislim da smo kriticni na levoj strani sa Rikardinjom ali verovatno zato sto napadamo uglavnom sa desnog boka.
Napred Zvezdo!!!

volim zvezdu

pre 6 godina

Bravo bravo bravo, govorio sam posle Voždovca da je dobro jer je vreme za promene. Nije nam trebala titula pa ponovo da lutamo, ovakva Zvezda dugo nije bila na terenu fali tu jos mnogo ali vidi se veliki napredak i odnos prema dresu.

pedja

pre 6 godina

Najbolja,bolje reći najozbiljnija igra CZ u poslednjih pa berem 10 - tak godina minimum ,ako neko zna neku bolju neka me slobodno ispravi .Nije samo rezultat dobar,nego konačno jedna ozbiljna igra koja liči na nešto Evropsko,konačno da jednom kada imamo i pad energije u igri da ne dozvolimo protivniku da lako da gol,ne samo to ,nego im nismo dozvolili da ozbiljnije ni pridju golu,a kada smo odlučili da idemo na gol davali smo,e to je ta razlika ključna razlika u odnosu na poslednjih 10 -15 godina.U Pragu će se pokazati da li je to bila slučajnost,iskreno mislim da nije.

BBRS

pre 6 godina

Ja mislio ova renovirana Zvezda ce zgromiti Cehe sa jedno 4 gola razlike.Trube obe ekipe,pobedila manje losija ekipa.
(Uros Djurdjevic Prejaki #32, 27. jul 2017 23:31)
Mogu misliti kako si se osecao dok je Zvezda demontirala Spartu.
Nemas pojma koliko mi je drago !
Nagledaces se ti Zvezde muko crna !

kalcokera

pre 6 godina

videsmo onomad i vas pohod ka Bariju(kupace gace odmah)
(kalcokera, 27. jul 2017 15:06)

prati veceras, bice last minut ponuda na Miticu ...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (hmm..., 27. jul 2017 15:53)


sta bi?

novica

pre 6 godina

Ove promašene šanse mogu biti kobne za Zvezdu u Pragu. Sparta bila zrela za nokaut, a ipak je koliko toliko ostala u igri za revanš.

Istina

pre 6 godina

@neutralni felsh

Da, plejmejker treba da deli lopte, ali mora prvo da dobije loptu. Pri tom, ako si primetio, Rikardinja su stavili na levo krilo, sto on nikada nije igrao. On je verovatno doveden da zameni Kangu, ali je Kanga ostao, pa se trener nasao u problemu. Em Rikardinjo mora da igra, em Kanga mora da igra, makar da se proda, a pri tom je i u formi. Nisam siguran da Kanga zeli da ide, kao i Donald, i zaista on sada vidi Rikardinja kao konkurenta i to mu se ne svidja.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dex, 28. jul 2017 08:46)

Rikardinjo je upravo doveden za ovu poziciju na kojoj igra.Jako malo je pružio do sada ali vidi se da zna znanje,međutim,ako namerava da sporo ulazi u formu,ispašće iz tima i ko zna kad će ponovo u startnih 11.

Reče čovek i ostade živ

pre 6 godina

5:0 za Spartu u revanšu, realno!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (novica, 28. jul 2017 08:07)

Ako je to realno,onda bi trebalo biti i 15:0 za Olimpijakos u revanšu,to je još realnije,zar ne.

Dejan CZ

pre 6 godina

Da bi ekipa licila na ekipu,imala igru iz koje proisticu i sanse moras imati osnovnu polugu a to je srednji red odakle sve krece...Kanga i Donald u tandemu su ta karika odakle sve krece,osnovne poluge tima i odma se na terenu sve menja...Tada dolazi do izrazaja i napadacki deo.Konacno je u igri Zvezde to profunkcionisalo tako da se stvari menjaju po pitanju stranaca koji ostaju u Zvezdi.Njih dvojicu ne dirati jer dugo vremena Zvezda je kuburila sa nedostatkom kreacije.Uloga trenera je da prepozna to kod igraca i dodeli mu takvu ulogu.Milojevic je to odlicno poslozio i ti igraci u odnosu na proslu sezonu su u neverovatnom napretku a time i igra Zvezde dozivljava renesansu.

beogradski

pre 6 godina

polako ljudi, ima još jedna tekma da se odigra, nije gotovo, neće se sparta predati zbog dva gola zaostatka....tamo samo hrabro i pre svega pametno, ne srljati, ali ni ne povlačiti se, čekati ih na kontru, uvaliti jedan, pa ako daju 4, neka prođu, ali teško da to mogu.... ko misli da smo 100% prošli, taj ne poznaje fudbal......inače, ako se prođe sparta, daj bože, nadam se, što se mene tiče cilj je ostvaren....pisao sam još na početku, da krećemo od prvog kola, i da je jako je teško ekipama iz prvog kola da se domognu grupe, jer u trećem kolu i play offu naleću na nosioce, tako da, ako prođemo spartu, sa tri preskočene prepreke ćemo podići svoj koeficijent, i tako iz godine u godinu, pa da počnemo da igramo od 3 kola, kao recimo dinamo zagreb, i budemo nosioci, lakše će se prolaziti u grupu, što LE što LŠ....a ipak 8 tekmi u evropi nije malo, za nas, koji godinama unazad ispadamo odmah.....ovakvo evropsko leto treba ponoviti još dve do tri godine, pa se onda nadati zapaženijim rezultatima u evropi, a do tada, ako se nešto desi, desi se, ali nije katastrofa.....treba biti realan....raduje to, što ovo što zvezda igra, liči na nešto

Zuja

pre 6 godina

Ja sam zadovoljan i sa 1:0
U revansu puna koncetracija oni navaljuju da daju gol a ti iz kontre uvalis njima.Tako je Zvezda dosla do finala kupa UEFA

Radoslav

pre 6 godina

Moram jos jedan komentar da ostavim, odusevljen sam sto je Milojevic, bar za sad, uspeo da usadi tu brzu igru sa puno trcanja, koja je i krasila Cukaricki dok ga je vodio. Dugp takvu Zvezdu nismo gledali. Srecno!

mbođ

pre 6 godina

Ja ne znam zašto se forsira ovaj Milić. Svaki brži napad staje kod njega.
(Tihi komentator, 27. jul 2017 20:58)

Zato sto je Srnic napravio glupost i popio suspenziju. Verovatno ce ga istisnuti Adzic i Radonjic. Kao i Rikardinja.

Lala iz Banata

pre 6 godina

Svaka cast, dobro ste igrali. NAJSMESNIJE OD SVEGA je to sto ce Partizan zahvaljujuci vama biti nosilac u pley off-u za LE, dobice lakseg protivnika i proci u grupnu fazu, dok cete vi opet zavrsiti u sezoni kupanja!
(navijac, 27. jul 2017 22:25)

Kontam da si ljubomoran na pobedu, ali bre oladi malo. Ti više želiš da Zvezda ispadne nego da Partizan nešto uradi u evropi.
Ako Rijeka izbaci Salcburg - a na dobrom je putu, Vardar izbaci Kopenhagen - na džaba vama da mi izbacimo Spratu.
Jako mnogo kockica treba da se poklopi da bi vi igrali plej-of kao nosioci.
Za sada vam sreća ide unatraške.
Ja bih voleo da ova srpska kluba igraju na jesen u evropi.
Ti i dalje budi zlurad.

RedStarForever

pre 6 godina

Luka Adzic nije igrao zato sto je mnogo mlad i ovakve utakmice od njega mogu napraviti veliku zvezdu ali isto tako moze da odigra na nivou Rikardinja i da posle dva losa prijema lopte ili pogresnog pasa pocne da mu zvizdi pola stadiona tj da izgubi samopuzdanje pa nam posle treba jos godinu dana da ga vratimo na stari nivo. Moje misljenje, mozda gresim.
(maremare, 27. jul 2017 23:57)
Zahvaljujemo se na glasu.
Sve tačno, ali poslednjih 20ak min je bas iz istog razloga trebao da igra...ne bi bilo ni jednog zvizduka, svaka greska bi bila nagradjena ovacijama i bodrenjem, a on bi bio u transu ;) Jedina opasnost bi bila crveni, to sigurno, ali vredelo je pokusati :)
Ja bih voleo da u revansu gledamo njega i Radonjica od pocetka na krilu...da "samo zuje" :)
I za kraj, HVALA MOMCI za povratak u "vesele 70e i 80e :)))

Borky

pre 6 godina

A gde vam je publika? Samo 25.000 na najvažnijoj utakmici sezone!?Bruka.
(Dušan, 27. jul 2017 22:46

Bilo je zvanicno 32 000 a to je pun Jna zar ne?

Istina

pre 6 godina

Cisto informativno, 4 srpska igraca, 7 stranaca u ekipi stuba srpstva.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (el_kiddo, 27. jul 2017 21:22)

Cisto i najrealnije ali ti ne znas da brojis ni do 10 i vrati pare uciteljici.Samo cetvoricu Srba smo imali u odbrani,od 5 mogucih i jos dvojicu u veznom redu,sto je ukupno 6 ali kakve to veze ima kad pojedini strani klubovi igraju sa citavim timom stranaca.Kasnije su usla jos 3 Srbina,sto bi bilo,od 14 igraca,9 Srbina i 5 stranaca.
Ne znam zasto potenciras tu glupost kad ste i vi sa Olimpijakosom igrali sa 5 stranaca u ekipi i jednim na klupi.

GM

pre 6 godina

Najbolja utakmica od derbija i dva gola Vijeire za spice, lob i suvi list.

Dokaz da moze da se igra dobro, a ne mora toliko dugo da se ceka.

Samo jako u nove pobede!

CzBg89!

pre 6 godina

Ja mislio ova renovirana Zvezda ce zgromiti Cehe sa jedno 4 gola razlike.Trube obe ekipe,pobedila manje losija ekipa. 
(Uros Djurdjevic Prejaki #32, 27. jul 2017 23:31)

Kada vas bude odvalio Olimpijakos bice ti jos teze ;))
(Da znas, 27. jul 2017 23:49)
Pa kako bre prijateljuu, pa ti bas rece pre utakmice da ce mocna Sparta koja je prosle godina bila prva u grupi LE da nas zgromi 0:4 5, pa nista preostaje da se grize telefon od mukee!

remax

pre 6 godina

Neki su već pomenuli, igra od sinoć je podsetila na utakmicu protiv Rome. Mada ruku na srce, ono je bila baaš velika pobeda, pogotovo iz ove perspektive.
Ako bi na strani samo podsetili na Bordo ili Apoel, prošli bi ih bez problema. Naravno, nadam se i pobedi ako se ukaže prilika.
Opet se potvrđuje naše staro pravilo, što je protivnik jači, to mi bolje igramo. Evo, primer su Florijana, Irtiš pa sad Sparta.
Ako prođemo Spartu, sa bar solidnom igrom tamo, bio bih optimista koga god da izvučemo u plej-ofu.

dex

pre 6 godina

@neutralni felsh

Da, plejmejker treba da deli lopte, ali mora prvo da dobije loptu. Pri tom, ako si primetio, Rikardinja su stavili na levo krilo, sto on nikada nije igrao. On je verovatno doveden da zameni Kangu, ali je Kanga ostao, pa se trener nasao u problemu. Em Rikardinjo mora da igra, em Kanga mora da igra, makar da se proda, a pri tom je i u formi. Nisam siguran da Kanga zeli da ide, kao i Donald, i zaista on sada vidi Rikardinja kao konkurenta i to mu se ne svidja.

kordunaš

pre 6 godina

Bravo Zvezdo, od srca bravo, sve najbolje ti želim u revanšu, i da u četvrtom kolu bude sreće u žrebu i Vama i nama. Treba nam ova pobeda, treba nam svaka pobeda, zato još jednom bravo. Grobar od rođenja.

Toliko

pre 6 godina

@(pro_ser, 28. jul 2017 07:28) #

Nemaš pojma,Borjan je najbolji golman u zadnjih 15 godina na našim terenima.Branio je odlično u Radu a fenomenalno u Radničkom i gotovo sam siguran da će primiti jednocifren broj golova u polusezoni.Baš,baš odličan golman i boljeg nismo mogli dovesti.

Bot na kvadrat

pre 6 godina

Dugo,dugo,dugo Zvezda nije odigrala ovakvu utakmicu u Evropi,u stvari uopste,posto domacu ligu i ne racunam,svaka cast,da igraju ovako,pa da i izgube nije mi zao.

milun

pre 6 godina

Gledao sam prijateljsku utakmicu Sparta -Vitese 1:1 pre par dana i video sam da Sparta lose igra.Bio sam siguran da Zvezda dobija veceras

Pfc

pre 6 godina

Čestitke Zvezdi, treba biti skoncentrisan u revanšu, ne verujem da je Sparta ovoliko loša kao sto je večeras bila. Pametna igra Zvezde u revanšu vodi je dalje i ako Bog da vam žreb bude naklonjen i da konačno udjete u grupe. Onda da se malo prepiremo ko je bolje odigrao u evropi i ko ima vise bodova u grupi, a ne da pričamo kao neke babe koliko je ko uzeo para i da li ce penzioneri da ispaštaju. I ono sto je najbitnije od svega da imamo pošteno prvenstveno, a ne ovaj cirkus.

dinge

pre 6 godina

samo bez euforije! igra se još 90 minuta. a ako sam nešto do sad video to je da umemo tako slatko da zabrljamo da nam se svi smeju. samo hrabro i pamet u glavu!

albatros.budala

pre 6 godina

Kako bi bilo lepo da odigraju ovako i revans, i posle toga ako prodju koga god da izvuku. Samo da ovo nije trenutni bljesak i los dan protivnika. Sta da radim, naucio me nas fudbal da mu se ne moze verovati :) Inace po meni veceras igrac utakmice Donald, celu tekmu je vukao konce u Zvezdinoj igri.

ttt

pre 6 godina

Bitna stvar, nismo primili gol! Znaci eventualni gol u Ceskoj bi trebalo da resi prolaz dalje. A videli smo da mozemo. Realan rezultat utakmice je trebao da bude 4:1