Petak, 05.05.2017.

17:59

Armenulić za B92: Najbolje je da se vrati Beker

Teniski stručnjak Radmilo Armenulić rekao je za B92 da ga Novakova odluka o raspuštanju tima nije iznenadila i otkrio ko bi bio najbolji da zameni Vajdu.

Izvor: SM

Armenuliæ za B92: Najbolje je da se vrati Beker IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

69 Komentari

Sortiraj po:

Space Jam

pre 6 godina

Novak trenutno nema dovoljno ni snage ni kondicije ni brzine i to je glavni uzrok njegove slabije igre. Pod hitno bi morao da poveća mišićnu masu, što neće biti nimalo ni brzo ni lako, naročito u njegovim godinama. Za to će mu trebati bar pola godine. Brzinu i kondiciju će moći malo brže da popravi ali i za to će mu trebati bar par meseci i puno volje. U poslednje vreme je vidim počeo da igra sa više spina ali on na žalost za tako nešto nema dovoljno snage u rukama i telu poput Nadala ili Ferera. Sa time bi trebao da prekine i nastavi da štedi energiju, kao što je to i do sada radio. Trenutno bi mu kao trener najviše odgovarao Agasi po stilu igre, s tim što je Agasi bio prilično temperamentniji i eksplozivniji igrač, ali mislim da bi mogao dosta da mu pomogne u igri na mreži. Takođe, Agasi će znati da mu kaže i kako se najbolje vraća u formu.
Trčati, trčati i što jače udarati, to je jedino rešenje. Sve ostalo će doći samo po sebi. Nema lakih rešenja, to mu je čini mi se i Beker rekao pre nego što su se rastali.

anica

pre 6 godina

(Dobro, 6. maj 2017 10:05)
Bioloski, i sa strane meditacije, jer on uz drvo meditira, ali da obrati paznju na areal i da se posebno osvrne na endeme i relikte, a ako supruga dozvoli da se ne obazire samo na listopadne vec malo i na sukulente i psihrofite. Preporucila bih i Magnoliofite Biogradsku goru sad je prepuna sremusa, hidrofite...Lokvanji na Srebrnom jezeru.
Srdacan pozdrav!

Negativni

pre 6 godina

(anica, 5. maj 2017 18:53)

Anice, postoji jedna dobra izreka Meše Selimovića a glasi..."Ono što nije bilo - nije ni moglo da bude".
Dakle, on je osvojio mnogo više trofeja nego što mu, po kvalitetu, pripada. I ničim nije dokazao da je kvalitetniji teniser od Federera i Nadala jer je s jednim popravio skor kad je ovaj uveliko bio u tridesetim a drugog je u osamdeset odsto mečeva pobedjivao nedovoljno oporavljenog od silnih povreda. On jeste u deset najboljih svih vremena ali u prvih pet nije.
A Federeru ne može ni pertle da veže a kamoli da se poredi sa njim. Da je razlika u godinama obrnuta, Novak bi imao tek po neki set osvojen protiv najvećeg igrača svih vremena.

anica

pre 6 godina

(Ivica, 6. maj 2017 05:53)
Hvala na lepim recima, iako su retki imam srecu da znam sta znaci karakteran muskarac i to je veliko blago, sve najbolje!

anica

pre 6 godina

(siki, 6. maj 2017 00:05)
Izvini ako te smaram, smara i mene mnogo sta pa ne mogu promeniti...evo npr. smara me ovo vreme, samo mi se drema od jutros. Ne skupljam lajkove, skupljaju se sami, nije to bitno niti mi je ikad bio bitan plus na predavanjima na faksu, jer se secam profesora koji je stalno govorio da se trudimo da nas u zivotu ne vode formalnosti. To sto pomenem Jecku i gurua, i kazem neku opasku je manje maligno od onoga sto je strefilo Novaka od najblizih ljudi, nebitna sam u odnosu na njegov zivot, to je tacno...kao sto je tacno da svako od nas ima prava da misljenje, sto naravno ne znaci da nemam pravo da iskazem svoje misljenje. Zabolelo me je sto su mu okrenuli ledja. Hvala ti na savetu, u fazi sam mrsavljenja, krecem na fitnes, regulisala sam ishranu...meso slabo jedem inace, ali ga jedem i do leta cu doterati liniju.

Dobro

pre 6 godina

@anica
Draga Anice, veliki sam fan i Vas i Vasih komentara, koji su kao sto i sama kazete, pisani od srca. To je bas ono sto nam fali na ovom sajtu, a i u drustvu uopste.
Molim samo za jedno objasnjenje u vezi vaseg jucerasnjeg inicijelnog komentara: da Novak odluci da li ga zanima "vegetacija". Sta ste tacno mislili sa ovim pojmom? Bioloski ili meditaciono? Ili, samo didakticki?
Unapred hvala,

Iz zemlje lala, uvek Vas

djuro

pre 6 godina

@Evo,Ana,kako je sa Nemcem,nema bas neke rezultate...
(puritanac, 05. maj 2017 18:51)


da ima nemac dobru dršku reketa.... bila bi ona ka prepelica!! ovako je samo po cijeli dan na instagram....

Delije Čikago

pre 6 godina

Nikada nećemo saznati šta se zapravo dogodilo sa igračem koji melje sve pred sobom, ostavlja protivnicima par gemova, i onda izgubi preko 5.000 bodova za tri meseca, dođe u situaciju da postane ulov prosečnih tenisera, nešto tu opasno nije kako treba, mislim da će se teško vratiti, ali i ako se ne vrati uneo je toliko radosti u našim malim životima kao niko do sada, volimo te srpski sine zauvek.

Dejan

pre 6 godina

Prva izjava je da se posle dugo vremena zajedno formira prijateljski odnos i time gubi autoritet. Druga je da treba da se vrati Boris Beker. Zar to nije u suprotnosti jedno s drugim?

siki

pre 6 godina

@(anica, 05. maj 2017 23:38)

Iskreno, meni si zapala za oko jer, izvini na izrazu, smaraš. Toliko se upljuvavati u komentarima, deliti savete o tenisu, životu... Ne znam, jel ti živiš za lajkove na komentarima ili šta? Lepo je čuti stručno mišljenje ili navijati od srca, ali govoriti čoveku od 30 godina koji je osvojio šta je već osvojio da se "okrene pravoslavlju, da jede normalno itd..", pljuvati njegovu ženu, porodicu, prijatelje jer ti tripuješ da su oni zlo je jednostavno besmisleno, uzaludno, a najviše glupo. Evo tebi jedan savet od mene. Okreni se hinduizmu, prekini da jedeš meso i počni nešto da vežbaš. Npr. skvoš. Ja(pazi JA) iskreno mislim da je to pravi put za tebe i da ćeš najzad tako uspeti u životu. Vredan savet?

anica

pre 6 godina

(siki, 5. maj 2017 23:19)
Nebitno...tako je, hm...sumnjivo mi, obicno ga ulovim, ali nema veze. Nisam ja nikakva velicina drugar, obican komentator, to sto "zapadam" za oko sa komentarima, sta cu, pisem iz srca, mozda narod zato prepoznaje virtuelnu emociju, sto se tice to od koga ko trazi savet, da je srece da je trazio savet od pravih ljudi. Nisam neko ko bi imao prava da deli Novaku savete, sigurno zato sto nisam dovoljno kompetentna za "taj svet", ono sto bih mu rekla jeste da pronadje mir u dusi, srecu, da se okrene pravoslavlju, normalnoj ishrani i da batali tenis ako ne zeli vise da igra. Na ovaj nacin olaksam dusu, tacnije kazem ono sto mi je na srcu u vezi Novaka, jer ne mogu u oci da mu kazem, a to sto se vama istina ne svidja i sto bode oci, to je uvek bilo. Novak je upravo zbog tapsanja po ramenu stao. Izvinjavam se ako sam ikoga uvredila. Pozdrav.

Maik Cirbes pod srpskim tenerom iz Crne Gore

pre 6 godina

Navijaci drzavnog projekta su primetili da su im rezultati bili najbolji dok im je trener bio nemac. Pa sto onda ne predjoste u bundes ligu umesto ove nase? I kakve veze ima Nole sa tim? On je zvezda, a ne partizan. Budite vi Zvezda tamo gde je Nole bio Zvezda.

siki

pre 6 godina

@(anica, 05. maj 2017 21:55)

Razlika je u tome što je sam Novak od njega/njih tražio savet. Od tebe nije. Nisam ti ni branio da pišeš, a i kako mogu? Čisto sam hteo da znamo sa kojom veličinom duskutujemo. A ovo ostalo, iskreno, pojma nemam o čemu pričaš. A i nebitno.

bariloche

pre 6 godina

Bilo bi naravno najbolje da se vrati Boris, no to ujedno podrazumeva vrlo naporan rad na koji Novak u ovom trenutku svoje karijere nije spreman da ponovo pristane a pitanje je da li ce biti u bliskoj buducnosti?. Verovatno ce traziti trenera koji ce tolerisati treninge nizeg inteziteta i izgovor da mu je porodica proritetnija narocito u svetlu cinjenice da je rodjenje drugog deteta blizu. Mi Novakovi navijaci pricekacemo da on ponovo podigne pehar na nekom turniru Master serije a o Gren slem mozemo samo da zamisljamo.

antiDebil

pre 6 godina

(siki, 5. maj 2017 21:40)
Nemam titule u tenisu niti u bilo kom sportu, kao sto ih nema ni Novakova supruga i ljubljeni Imaz Pepe od Spanije, pa nikome nista. Ovde je sloboda govora zastupljena, ne delim savete vec mi je krivo sto je Novak poklekao, kao sto kaze moja "drugarica sa foruma" nije ti ovo Severna Koreja, i nije Novak crveno slovo u kalendaru.
Kamuflirao si se, ali te osecam na duge staze, dobro parce mora da se nanjusi.
(anica, 5. maj 2017 21:55)

Naravno da ovo nije Severna Koreja, ipak je to mnogo ozbiljna drzava za ovaj nas okupirani Bananalend !
Novak jeste postustao ali ni to nije nista nenormalno posto je igrao ne nererealno visokom nivou punih 20 meseci, od rodjenja sina to osvajanja RG i normalno je da posustane, posustajao je i Nadal koji se pravdao povredama i Federer, tako da ce se Novak sigurno vratiti !

Hoću Državu

pre 6 godina

Ne znam mnogo o tenisu, niti o profesionalnom sportu, ali znam da kada se dešavaju ovakve velike promene, prvo se priprema nova postavka, nova organizacija, pa se promena planira i realizuje sa minimumom štete u tranziciji. Ovde se to nije desilo, Novak kaže da će tek da odluči sa kime će dalje da radi i da neće žuriti, a to nije laž jer takođe kaže i da će sam trenirati neko vreme. Znači, napušten je i to je veoma žao celom timu, a i meni, suze mi idu na oči od sažaljenja. Mora biti da ih je opasno uvredio, ili razočarao, jer bi oni prvi trebali da učestvuju u pripremi za sledeću fazu i tim, da mu pomognu u prelaznom periodu.

T Rex

pre 6 godina

@anica
vec duze vremena citam vase komentare i ne mogu da verujem koliko neznanja,banalizacije i mnogo toga jos se tu moze procitsti.
U danasnjem komentaru pise da nam je Novak okrenuo ledja!#?@!?
Kome je okrenuo ledja?Na koji nacin?
Strasno sta sve ljudi pisu u XXI veku.

anica

pre 6 godina

(siki, 5. maj 2017 21:40)
Nemam titule u tenisu niti u bilo kom sportu, kao sto ih nema ni Novakova supruga i ljubljeni Imaz Pepe od Spanije, pa nikome nista. Ovde je sloboda govora zastupljena, ne delim savete vec mi je krivo sto je Novak poklekao, kao sto kaze moja "drugarica sa foruma" nije ti ovo Severna Koreja, i nije Novak crveno slovo u kalendaru.
Kamuflirao si se, ali te osecam na duge staze, dobro parce mora da se nanjusi.

siki

pre 6 godina

@(anica, 05. maj 2017 18:53)

Izvini, da li možeš da navedeš titule koje si ti osvojila u tenisu ili bilo kom sportu? Čisto da znamo ko Novaku daje savete. Hvala.

Ne poznam gospodina

pre 6 godina

Ovaj stručnjak da nauči prvo značenje reči "jel" i "jer", slušam ga na radiu stalno i nikad ih nije pravilno upotrebio. Novaka bolje da ne komentariše

istrosen

pre 6 godina

Новак се очигледно заситио тениса. А сигурно и лоши резултати према платама његовог тима нису били у сразмери. Не верујем да ће то да се у догледно време поправи. Новак мора да пронађе прво себе па онда чланове нове "породице".

BgHQ

pre 6 godina

Radmilo je izneverio naciju.Nije pomenuo krmenadle,cvarke,razvod od Jelene,kacenje reketa o zid,...i mnoge druge savete trustova mozgova sa interneta.

Dane

pre 6 godina

Samo 660 poena u ovoj godini. London i O2 arena sa ovakvom igrom tako daleki. Zadnji je bio čas. Jedino je brat Marko uz njega. Brat je brat ali njemu je mesto u kancelariji. Loša mu je karma da bude na tribinama...

dr Lektor

pre 6 godina

Pljujte me koliko vam volja ali je cinjenica da Srbi najbolje rade kad su im Nemci gazde.Novak je poslednji primer a i Vojvodina je bila uspesnija dok smo imali svoje Svabe.

mare

pre 6 godina

E, ovakav pad vrhunskog sportiste je nevidjen zadnjih 30. godina meni je sve ovo misterija.
Da toliko padneš u igri od domintora do toga da gubiš od nekih trećerazrednih tenisera.
Istinu samo Novak zna.
Umesto da dominara još 3 godine i postne najbolji svih vremena on ovako?

Banjalučanin

pre 6 godina

Ne znam da li je još ko primijetio da Srbi pod vodstvom Nijemaca postižu odlične rezultate. I Partizan je igrao LŠ samo kad je Mateus bio trener. Treba još ovakvih kombinacija, ja vjerujem da bi bile mnogo uspješne.

anica

pre 6 godina

Novak Djokovic je usao u istoriju, kao jedan od trojice najvecih igraca svih vremena. Hvala mu. Mogao je mozda da predje Federera po broju slemova, ali stao je. Niko kriv nije, jednostavno nema taj sampionski njuh kao Federer i Nadal, bez obzira sto je dokazao da je kvalitetniji teniser.
Nista mu niko nikada zamerio nije, niti iko trazi da se pravda, njegov zivot njegova stvar, sa jedne strane, ali imao je podrsku iskrenu od navijaca a okrenuo nam je ledja na kukavicki nacin, nije iskren i poceo je da se ponasa onako kako ga njegovi navijaci ne prepoznaju. Zato su ljudi razocarani donekle. Od onakve ljudine, koja je imala pogled lava, borbe na terenu i van, postao je sundjercic koji upija sve negativno a onda ga cede na tenane. Da li ne zeli vise da igra tenis ili ne, valjda je u stanju da presece, da li mu je prioritet vegetacija, vege ishrana ili guru ne postavlja se pitanje, vec je odlicno jasno. Hvala mu na svim lepim trenucima, nije problem trening vec ljudi oko njega koji su mu nametnuli svoje stavove, prostim recnikom...nije udario sakom o sto kad je trebao, a to kad se ne uradi posle nastupa lancana reakcija.
Nista sto se Noletu desilo nije grom iz vedra neba, seva i grmi vec godinu dana, kraj jedne karijere koja je odlicna a koja se zavrsila za moj ukus rano! Mogao je Novak jos! Sve mu cvetalo u zivotu.

Banjalučanin

pre 6 godina

Ne znam da li je još ko primijetio da Srbi pod vodstvom Nijemaca postižu odlične rezultate. I Partizan je igrao LŠ samo kad je Mateus bio trener. Treba još ovakvih kombinacija, ja vjerujem da bi bile mnogo uspješne.

mare

pre 6 godina

E, ovakav pad vrhunskog sportiste je nevidjen zadnjih 30. godina meni je sve ovo misterija.
Da toliko padneš u igri od domintora do toga da gubiš od nekih trećerazrednih tenisera.
Istinu samo Novak zna.
Umesto da dominara još 3 godine i postne najbolji svih vremena on ovako?

anica

pre 6 godina

Novak Djokovic je usao u istoriju, kao jedan od trojice najvecih igraca svih vremena. Hvala mu. Mogao je mozda da predje Federera po broju slemova, ali stao je. Niko kriv nije, jednostavno nema taj sampionski njuh kao Federer i Nadal, bez obzira sto je dokazao da je kvalitetniji teniser.
Nista mu niko nikada zamerio nije, niti iko trazi da se pravda, njegov zivot njegova stvar, sa jedne strane, ali imao je podrsku iskrenu od navijaca a okrenuo nam je ledja na kukavicki nacin, nije iskren i poceo je da se ponasa onako kako ga njegovi navijaci ne prepoznaju. Zato su ljudi razocarani donekle. Od onakve ljudine, koja je imala pogled lava, borbe na terenu i van, postao je sundjercic koji upija sve negativno a onda ga cede na tenane. Da li ne zeli vise da igra tenis ili ne, valjda je u stanju da presece, da li mu je prioritet vegetacija, vege ishrana ili guru ne postavlja se pitanje, vec je odlicno jasno. Hvala mu na svim lepim trenucima, nije problem trening vec ljudi oko njega koji su mu nametnuli svoje stavove, prostim recnikom...nije udario sakom o sto kad je trebao, a to kad se ne uradi posle nastupa lancana reakcija.
Nista sto se Noletu desilo nije grom iz vedra neba, seva i grmi vec godinu dana, kraj jedne karijere koja je odlicna a koja se zavrsila za moj ukus rano! Mogao je Novak jos! Sve mu cvetalo u zivotu.

Dane

pre 6 godina

Samo 660 poena u ovoj godini. London i O2 arena sa ovakvom igrom tako daleki. Zadnji je bio čas. Jedino je brat Marko uz njega. Brat je brat ali njemu je mesto u kancelariji. Loša mu je karma da bude na tribinama...

dr Lektor

pre 6 godina

Pljujte me koliko vam volja ali je cinjenica da Srbi najbolje rade kad su im Nemci gazde.Novak je poslednji primer a i Vojvodina je bila uspesnija dok smo imali svoje Svabe.

BgHQ

pre 6 godina

Radmilo je izneverio naciju.Nije pomenuo krmenadle,cvarke,razvod od Jelene,kacenje reketa o zid,...i mnoge druge savete trustova mozgova sa interneta.

Hoću Državu

pre 6 godina

Ne znam mnogo o tenisu, niti o profesionalnom sportu, ali znam da kada se dešavaju ovakve velike promene, prvo se priprema nova postavka, nova organizacija, pa se promena planira i realizuje sa minimumom štete u tranziciji. Ovde se to nije desilo, Novak kaže da će tek da odluči sa kime će dalje da radi i da neće žuriti, a to nije laž jer takođe kaže i da će sam trenirati neko vreme. Znači, napušten je i to je veoma žao celom timu, a i meni, suze mi idu na oči od sažaljenja. Mora biti da ih je opasno uvredio, ili razočarao, jer bi oni prvi trebali da učestvuju u pripremi za sledeću fazu i tim, da mu pomognu u prelaznom periodu.

T Rex

pre 6 godina

@anica
vec duze vremena citam vase komentare i ne mogu da verujem koliko neznanja,banalizacije i mnogo toga jos se tu moze procitsti.
U danasnjem komentaru pise da nam je Novak okrenuo ledja!#?@!?
Kome je okrenuo ledja?Na koji nacin?
Strasno sta sve ljudi pisu u XXI veku.

anica

pre 6 godina

(siki, 5. maj 2017 21:40)
Nemam titule u tenisu niti u bilo kom sportu, kao sto ih nema ni Novakova supruga i ljubljeni Imaz Pepe od Spanije, pa nikome nista. Ovde je sloboda govora zastupljena, ne delim savete vec mi je krivo sto je Novak poklekao, kao sto kaze moja "drugarica sa foruma" nije ti ovo Severna Koreja, i nije Novak crveno slovo u kalendaru.
Kamuflirao si se, ali te osecam na duge staze, dobro parce mora da se nanjusi.

anica

pre 6 godina

(siki, 5. maj 2017 23:19)
Nebitno...tako je, hm...sumnjivo mi, obicno ga ulovim, ali nema veze. Nisam ja nikakva velicina drugar, obican komentator, to sto "zapadam" za oko sa komentarima, sta cu, pisem iz srca, mozda narod zato prepoznaje virtuelnu emociju, sto se tice to od koga ko trazi savet, da je srece da je trazio savet od pravih ljudi. Nisam neko ko bi imao prava da deli Novaku savete, sigurno zato sto nisam dovoljno kompetentna za "taj svet", ono sto bih mu rekla jeste da pronadje mir u dusi, srecu, da se okrene pravoslavlju, normalnoj ishrani i da batali tenis ako ne zeli vise da igra. Na ovaj nacin olaksam dusu, tacnije kazem ono sto mi je na srcu u vezi Novaka, jer ne mogu u oci da mu kazem, a to sto se vama istina ne svidja i sto bode oci, to je uvek bilo. Novak je upravo zbog tapsanja po ramenu stao. Izvinjavam se ako sam ikoga uvredila. Pozdrav.

Ne poznam gospodina

pre 6 godina

Ovaj stručnjak da nauči prvo značenje reči "jel" i "jer", slušam ga na radiu stalno i nikad ih nije pravilno upotrebio. Novaka bolje da ne komentariše

bariloche

pre 6 godina

Bilo bi naravno najbolje da se vrati Boris, no to ujedno podrazumeva vrlo naporan rad na koji Novak u ovom trenutku svoje karijere nije spreman da ponovo pristane a pitanje je da li ce biti u bliskoj buducnosti?. Verovatno ce traziti trenera koji ce tolerisati treninge nizeg inteziteta i izgovor da mu je porodica proritetnija narocito u svetlu cinjenice da je rodjenje drugog deteta blizu. Mi Novakovi navijaci pricekacemo da on ponovo podigne pehar na nekom turniru Master serije a o Gren slem mozemo samo da zamisljamo.

istrosen

pre 6 godina

Новак се очигледно заситио тениса. А сигурно и лоши резултати према платама његовог тима нису били у сразмери. Не верујем да ће то да се у догледно време поправи. Новак мора да пронађе прво себе па онда чланове нове "породице".

antiDebil

pre 6 godina

(siki, 5. maj 2017 21:40)
Nemam titule u tenisu niti u bilo kom sportu, kao sto ih nema ni Novakova supruga i ljubljeni Imaz Pepe od Spanije, pa nikome nista. Ovde je sloboda govora zastupljena, ne delim savete vec mi je krivo sto je Novak poklekao, kao sto kaze moja "drugarica sa foruma" nije ti ovo Severna Koreja, i nije Novak crveno slovo u kalendaru.
Kamuflirao si se, ali te osecam na duge staze, dobro parce mora da se nanjusi.
(anica, 5. maj 2017 21:55)

Naravno da ovo nije Severna Koreja, ipak je to mnogo ozbiljna drzava za ovaj nas okupirani Bananalend !
Novak jeste postustao ali ni to nije nista nenormalno posto je igrao ne nererealno visokom nivou punih 20 meseci, od rodjenja sina to osvajanja RG i normalno je da posustane, posustajao je i Nadal koji se pravdao povredama i Federer, tako da ce se Novak sigurno vratiti !

Delije Čikago

pre 6 godina

Nikada nećemo saznati šta se zapravo dogodilo sa igračem koji melje sve pred sobom, ostavlja protivnicima par gemova, i onda izgubi preko 5.000 bodova za tri meseca, dođe u situaciju da postane ulov prosečnih tenisera, nešto tu opasno nije kako treba, mislim da će se teško vratiti, ali i ako se ne vrati uneo je toliko radosti u našim malim životima kao niko do sada, volimo te srpski sine zauvek.

siki

pre 6 godina

@(anica, 05. maj 2017 18:53)

Izvini, da li možeš da navedeš titule koje si ti osvojila u tenisu ili bilo kom sportu? Čisto da znamo ko Novaku daje savete. Hvala.

anica

pre 6 godina

(Dobro, 6. maj 2017 10:05)
Bioloski, i sa strane meditacije, jer on uz drvo meditira, ali da obrati paznju na areal i da se posebno osvrne na endeme i relikte, a ako supruga dozvoli da se ne obazire samo na listopadne vec malo i na sukulente i psihrofite. Preporucila bih i Magnoliofite Biogradsku goru sad je prepuna sremusa, hidrofite...Lokvanji na Srebrnom jezeru.
Srdacan pozdrav!

siki

pre 6 godina

@(anica, 05. maj 2017 21:55)

Razlika je u tome što je sam Novak od njega/njih tražio savet. Od tebe nije. Nisam ti ni branio da pišeš, a i kako mogu? Čisto sam hteo da znamo sa kojom veličinom duskutujemo. A ovo ostalo, iskreno, pojma nemam o čemu pričaš. A i nebitno.

siki

pre 6 godina

@(anica, 05. maj 2017 23:38)

Iskreno, meni si zapala za oko jer, izvini na izrazu, smaraš. Toliko se upljuvavati u komentarima, deliti savete o tenisu, životu... Ne znam, jel ti živiš za lajkove na komentarima ili šta? Lepo je čuti stručno mišljenje ili navijati od srca, ali govoriti čoveku od 30 godina koji je osvojio šta je već osvojio da se "okrene pravoslavlju, da jede normalno itd..", pljuvati njegovu ženu, porodicu, prijatelje jer ti tripuješ da su oni zlo je jednostavno besmisleno, uzaludno, a najviše glupo. Evo tebi jedan savet od mene. Okreni se hinduizmu, prekini da jedeš meso i počni nešto da vežbaš. Npr. skvoš. Ja(pazi JA) iskreno mislim da je to pravi put za tebe i da ćeš najzad tako uspeti u životu. Vredan savet?

djuro

pre 6 godina

@Evo,Ana,kako je sa Nemcem,nema bas neke rezultate...
(puritanac, 05. maj 2017 18:51)


da ima nemac dobru dršku reketa.... bila bi ona ka prepelica!! ovako je samo po cijeli dan na instagram....

anica

pre 6 godina

(siki, 6. maj 2017 00:05)
Izvini ako te smaram, smara i mene mnogo sta pa ne mogu promeniti...evo npr. smara me ovo vreme, samo mi se drema od jutros. Ne skupljam lajkove, skupljaju se sami, nije to bitno niti mi je ikad bio bitan plus na predavanjima na faksu, jer se secam profesora koji je stalno govorio da se trudimo da nas u zivotu ne vode formalnosti. To sto pomenem Jecku i gurua, i kazem neku opasku je manje maligno od onoga sto je strefilo Novaka od najblizih ljudi, nebitna sam u odnosu na njegov zivot, to je tacno...kao sto je tacno da svako od nas ima prava da misljenje, sto naravno ne znaci da nemam pravo da iskazem svoje misljenje. Zabolelo me je sto su mu okrenuli ledja. Hvala ti na savetu, u fazi sam mrsavljenja, krecem na fitnes, regulisala sam ishranu...meso slabo jedem inace, ali ga jedem i do leta cu doterati liniju.

anica

pre 6 godina

(Ivica, 6. maj 2017 05:53)
Hvala na lepim recima, iako su retki imam srecu da znam sta znaci karakteran muskarac i to je veliko blago, sve najbolje!

Dobro

pre 6 godina

@anica
Draga Anice, veliki sam fan i Vas i Vasih komentara, koji su kao sto i sama kazete, pisani od srca. To je bas ono sto nam fali na ovom sajtu, a i u drustvu uopste.
Molim samo za jedno objasnjenje u vezi vaseg jucerasnjeg inicijelnog komentara: da Novak odluci da li ga zanima "vegetacija". Sta ste tacno mislili sa ovim pojmom? Bioloski ili meditaciono? Ili, samo didakticki?
Unapred hvala,

Iz zemlje lala, uvek Vas

Space Jam

pre 6 godina

Novak trenutno nema dovoljno ni snage ni kondicije ni brzine i to je glavni uzrok njegove slabije igre. Pod hitno bi morao da poveća mišićnu masu, što neće biti nimalo ni brzo ni lako, naročito u njegovim godinama. Za to će mu trebati bar pola godine. Brzinu i kondiciju će moći malo brže da popravi ali i za to će mu trebati bar par meseci i puno volje. U poslednje vreme je vidim počeo da igra sa više spina ali on na žalost za tako nešto nema dovoljno snage u rukama i telu poput Nadala ili Ferera. Sa time bi trebao da prekine i nastavi da štedi energiju, kao što je to i do sada radio. Trenutno bi mu kao trener najviše odgovarao Agasi po stilu igre, s tim što je Agasi bio prilično temperamentniji i eksplozivniji igrač, ali mislim da bi mogao dosta da mu pomogne u igri na mreži. Takođe, Agasi će znati da mu kaže i kako se najbolje vraća u formu.
Trčati, trčati i što jače udarati, to je jedino rešenje. Sve ostalo će doći samo po sebi. Nema lakih rešenja, to mu je čini mi se i Beker rekao pre nego što su se rastali.

Maik Cirbes pod srpskim tenerom iz Crne Gore

pre 6 godina

Navijaci drzavnog projekta su primetili da su im rezultati bili najbolji dok im je trener bio nemac. Pa sto onda ne predjoste u bundes ligu umesto ove nase? I kakve veze ima Nole sa tim? On je zvezda, a ne partizan. Budite vi Zvezda tamo gde je Nole bio Zvezda.

Negativni

pre 6 godina

(anica, 5. maj 2017 18:53)

Anice, postoji jedna dobra izreka Meše Selimovića a glasi..."Ono što nije bilo - nije ni moglo da bude".
Dakle, on je osvojio mnogo više trofeja nego što mu, po kvalitetu, pripada. I ničim nije dokazao da je kvalitetniji teniser od Federera i Nadala jer je s jednim popravio skor kad je ovaj uveliko bio u tridesetim a drugog je u osamdeset odsto mečeva pobedjivao nedovoljno oporavljenog od silnih povreda. On jeste u deset najboljih svih vremena ali u prvih pet nije.
A Federeru ne može ni pertle da veže a kamoli da se poredi sa njim. Da je razlika u godinama obrnuta, Novak bi imao tek po neki set osvojen protiv najvećeg igrača svih vremena.

Dejan

pre 6 godina

Prva izjava je da se posle dugo vremena zajedno formira prijateljski odnos i time gubi autoritet. Druga je da treba da se vrati Boris Beker. Zar to nije u suprotnosti jedno s drugim?

anica

pre 6 godina

Novak Djokovic je usao u istoriju, kao jedan od trojice najvecih igraca svih vremena. Hvala mu. Mogao je mozda da predje Federera po broju slemova, ali stao je. Niko kriv nije, jednostavno nema taj sampionski njuh kao Federer i Nadal, bez obzira sto je dokazao da je kvalitetniji teniser.
Nista mu niko nikada zamerio nije, niti iko trazi da se pravda, njegov zivot njegova stvar, sa jedne strane, ali imao je podrsku iskrenu od navijaca a okrenuo nam je ledja na kukavicki nacin, nije iskren i poceo je da se ponasa onako kako ga njegovi navijaci ne prepoznaju. Zato su ljudi razocarani donekle. Od onakve ljudine, koja je imala pogled lava, borbe na terenu i van, postao je sundjercic koji upija sve negativno a onda ga cede na tenane. Da li ne zeli vise da igra tenis ili ne, valjda je u stanju da presece, da li mu je prioritet vegetacija, vege ishrana ili guru ne postavlja se pitanje, vec je odlicno jasno. Hvala mu na svim lepim trenucima, nije problem trening vec ljudi oko njega koji su mu nametnuli svoje stavove, prostim recnikom...nije udario sakom o sto kad je trebao, a to kad se ne uradi posle nastupa lancana reakcija.
Nista sto se Noletu desilo nije grom iz vedra neba, seva i grmi vec godinu dana, kraj jedne karijere koja je odlicna a koja se zavrsila za moj ukus rano! Mogao je Novak jos! Sve mu cvetalo u zivotu.

Banjalučanin

pre 6 godina

Ne znam da li je još ko primijetio da Srbi pod vodstvom Nijemaca postižu odlične rezultate. I Partizan je igrao LŠ samo kad je Mateus bio trener. Treba još ovakvih kombinacija, ja vjerujem da bi bile mnogo uspješne.

dr Lektor

pre 6 godina

Pljujte me koliko vam volja ali je cinjenica da Srbi najbolje rade kad su im Nemci gazde.Novak je poslednji primer a i Vojvodina je bila uspesnija dok smo imali svoje Svabe.

siki

pre 6 godina

@(anica, 05. maj 2017 18:53)

Izvini, da li možeš da navedeš titule koje si ti osvojila u tenisu ili bilo kom sportu? Čisto da znamo ko Novaku daje savete. Hvala.

Maik Cirbes pod srpskim tenerom iz Crne Gore

pre 6 godina

Navijaci drzavnog projekta su primetili da su im rezultati bili najbolji dok im je trener bio nemac. Pa sto onda ne predjoste u bundes ligu umesto ove nase? I kakve veze ima Nole sa tim? On je zvezda, a ne partizan. Budite vi Zvezda tamo gde je Nole bio Zvezda.

antiDebil

pre 6 godina

(siki, 5. maj 2017 21:40)
Nemam titule u tenisu niti u bilo kom sportu, kao sto ih nema ni Novakova supruga i ljubljeni Imaz Pepe od Spanije, pa nikome nista. Ovde je sloboda govora zastupljena, ne delim savete vec mi je krivo sto je Novak poklekao, kao sto kaze moja "drugarica sa foruma" nije ti ovo Severna Koreja, i nije Novak crveno slovo u kalendaru.
Kamuflirao si se, ali te osecam na duge staze, dobro parce mora da se nanjusi.
(anica, 5. maj 2017 21:55)

Naravno da ovo nije Severna Koreja, ipak je to mnogo ozbiljna drzava za ovaj nas okupirani Bananalend !
Novak jeste postustao ali ni to nije nista nenormalno posto je igrao ne nererealno visokom nivou punih 20 meseci, od rodjenja sina to osvajanja RG i normalno je da posustane, posustajao je i Nadal koji se pravdao povredama i Federer, tako da ce se Novak sigurno vratiti !

BgHQ

pre 6 godina

Radmilo je izneverio naciju.Nije pomenuo krmenadle,cvarke,razvod od Jelene,kacenje reketa o zid,...i mnoge druge savete trustova mozgova sa interneta.

Negativni

pre 6 godina

(anica, 5. maj 2017 18:53)

Anice, postoji jedna dobra izreka Meše Selimovića a glasi..."Ono što nije bilo - nije ni moglo da bude".
Dakle, on je osvojio mnogo više trofeja nego što mu, po kvalitetu, pripada. I ničim nije dokazao da je kvalitetniji teniser od Federera i Nadala jer je s jednim popravio skor kad je ovaj uveliko bio u tridesetim a drugog je u osamdeset odsto mečeva pobedjivao nedovoljno oporavljenog od silnih povreda. On jeste u deset najboljih svih vremena ali u prvih pet nije.
A Federeru ne može ni pertle da veže a kamoli da se poredi sa njim. Da je razlika u godinama obrnuta, Novak bi imao tek po neki set osvojen protiv najvećeg igrača svih vremena.

mare

pre 6 godina

E, ovakav pad vrhunskog sportiste je nevidjen zadnjih 30. godina meni je sve ovo misterija.
Da toliko padneš u igri od domintora do toga da gubiš od nekih trećerazrednih tenisera.
Istinu samo Novak zna.
Umesto da dominara još 3 godine i postne najbolji svih vremena on ovako?

siki

pre 6 godina

@(anica, 05. maj 2017 21:55)

Razlika je u tome što je sam Novak od njega/njih tražio savet. Od tebe nije. Nisam ti ni branio da pišeš, a i kako mogu? Čisto sam hteo da znamo sa kojom veličinom duskutujemo. A ovo ostalo, iskreno, pojma nemam o čemu pričaš. A i nebitno.

istrosen

pre 6 godina

Новак се очигледно заситио тениса. А сигурно и лоши резултати према платама његовог тима нису били у сразмери. Не верујем да ће то да се у догледно време поправи. Новак мора да пронађе прво себе па онда чланове нове "породице".

T Rex

pre 6 godina

@anica
vec duze vremena citam vase komentare i ne mogu da verujem koliko neznanja,banalizacije i mnogo toga jos se tu moze procitsti.
U danasnjem komentaru pise da nam je Novak okrenuo ledja!#?@!?
Kome je okrenuo ledja?Na koji nacin?
Strasno sta sve ljudi pisu u XXI veku.

anica

pre 6 godina

(siki, 5. maj 2017 21:40)
Nemam titule u tenisu niti u bilo kom sportu, kao sto ih nema ni Novakova supruga i ljubljeni Imaz Pepe od Spanije, pa nikome nista. Ovde je sloboda govora zastupljena, ne delim savete vec mi je krivo sto je Novak poklekao, kao sto kaze moja "drugarica sa foruma" nije ti ovo Severna Koreja, i nije Novak crveno slovo u kalendaru.
Kamuflirao si se, ali te osecam na duge staze, dobro parce mora da se nanjusi.

anica

pre 6 godina

(siki, 5. maj 2017 23:19)
Nebitno...tako je, hm...sumnjivo mi, obicno ga ulovim, ali nema veze. Nisam ja nikakva velicina drugar, obican komentator, to sto "zapadam" za oko sa komentarima, sta cu, pisem iz srca, mozda narod zato prepoznaje virtuelnu emociju, sto se tice to od koga ko trazi savet, da je srece da je trazio savet od pravih ljudi. Nisam neko ko bi imao prava da deli Novaku savete, sigurno zato sto nisam dovoljno kompetentna za "taj svet", ono sto bih mu rekla jeste da pronadje mir u dusi, srecu, da se okrene pravoslavlju, normalnoj ishrani i da batali tenis ako ne zeli vise da igra. Na ovaj nacin olaksam dusu, tacnije kazem ono sto mi je na srcu u vezi Novaka, jer ne mogu u oci da mu kazem, a to sto se vama istina ne svidja i sto bode oci, to je uvek bilo. Novak je upravo zbog tapsanja po ramenu stao. Izvinjavam se ako sam ikoga uvredila. Pozdrav.

Ne poznam gospodina

pre 6 godina

Ovaj stručnjak da nauči prvo značenje reči "jel" i "jer", slušam ga na radiu stalno i nikad ih nije pravilno upotrebio. Novaka bolje da ne komentariše

Hoću Državu

pre 6 godina

Ne znam mnogo o tenisu, niti o profesionalnom sportu, ali znam da kada se dešavaju ovakve velike promene, prvo se priprema nova postavka, nova organizacija, pa se promena planira i realizuje sa minimumom štete u tranziciji. Ovde se to nije desilo, Novak kaže da će tek da odluči sa kime će dalje da radi i da neće žuriti, a to nije laž jer takođe kaže i da će sam trenirati neko vreme. Znači, napušten je i to je veoma žao celom timu, a i meni, suze mi idu na oči od sažaljenja. Mora biti da ih je opasno uvredio, ili razočarao, jer bi oni prvi trebali da učestvuju u pripremi za sledeću fazu i tim, da mu pomognu u prelaznom periodu.

Dane

pre 6 godina

Samo 660 poena u ovoj godini. London i O2 arena sa ovakvom igrom tako daleki. Zadnji je bio čas. Jedino je brat Marko uz njega. Brat je brat ali njemu je mesto u kancelariji. Loša mu je karma da bude na tribinama...

djuro

pre 6 godina

@Evo,Ana,kako je sa Nemcem,nema bas neke rezultate...
(puritanac, 05. maj 2017 18:51)


da ima nemac dobru dršku reketa.... bila bi ona ka prepelica!! ovako je samo po cijeli dan na instagram....

siki

pre 6 godina

@(anica, 05. maj 2017 23:38)

Iskreno, meni si zapala za oko jer, izvini na izrazu, smaraš. Toliko se upljuvavati u komentarima, deliti savete o tenisu, životu... Ne znam, jel ti živiš za lajkove na komentarima ili šta? Lepo je čuti stručno mišljenje ili navijati od srca, ali govoriti čoveku od 30 godina koji je osvojio šta je već osvojio da se "okrene pravoslavlju, da jede normalno itd..", pljuvati njegovu ženu, porodicu, prijatelje jer ti tripuješ da su oni zlo je jednostavno besmisleno, uzaludno, a najviše glupo. Evo tebi jedan savet od mene. Okreni se hinduizmu, prekini da jedeš meso i počni nešto da vežbaš. Npr. skvoš. Ja(pazi JA) iskreno mislim da je to pravi put za tebe i da ćeš najzad tako uspeti u životu. Vredan savet?

Delije Čikago

pre 6 godina

Nikada nećemo saznati šta se zapravo dogodilo sa igračem koji melje sve pred sobom, ostavlja protivnicima par gemova, i onda izgubi preko 5.000 bodova za tri meseca, dođe u situaciju da postane ulov prosečnih tenisera, nešto tu opasno nije kako treba, mislim da će se teško vratiti, ali i ako se ne vrati uneo je toliko radosti u našim malim životima kao niko do sada, volimo te srpski sine zauvek.

anica

pre 6 godina

(Dobro, 6. maj 2017 10:05)
Bioloski, i sa strane meditacije, jer on uz drvo meditira, ali da obrati paznju na areal i da se posebno osvrne na endeme i relikte, a ako supruga dozvoli da se ne obazire samo na listopadne vec malo i na sukulente i psihrofite. Preporucila bih i Magnoliofite Biogradsku goru sad je prepuna sremusa, hidrofite...Lokvanji na Srebrnom jezeru.
Srdacan pozdrav!

bariloche

pre 6 godina

Bilo bi naravno najbolje da se vrati Boris, no to ujedno podrazumeva vrlo naporan rad na koji Novak u ovom trenutku svoje karijere nije spreman da ponovo pristane a pitanje je da li ce biti u bliskoj buducnosti?. Verovatno ce traziti trenera koji ce tolerisati treninge nizeg inteziteta i izgovor da mu je porodica proritetnija narocito u svetlu cinjenice da je rodjenje drugog deteta blizu. Mi Novakovi navijaci pricekacemo da on ponovo podigne pehar na nekom turniru Master serije a o Gren slem mozemo samo da zamisljamo.

anica

pre 6 godina

(Ivica, 6. maj 2017 05:53)
Hvala na lepim recima, iako su retki imam srecu da znam sta znaci karakteran muskarac i to je veliko blago, sve najbolje!

Dejan

pre 6 godina

Prva izjava je da se posle dugo vremena zajedno formira prijateljski odnos i time gubi autoritet. Druga je da treba da se vrati Boris Beker. Zar to nije u suprotnosti jedno s drugim?

anica

pre 6 godina

(siki, 6. maj 2017 00:05)
Izvini ako te smaram, smara i mene mnogo sta pa ne mogu promeniti...evo npr. smara me ovo vreme, samo mi se drema od jutros. Ne skupljam lajkove, skupljaju se sami, nije to bitno niti mi je ikad bio bitan plus na predavanjima na faksu, jer se secam profesora koji je stalno govorio da se trudimo da nas u zivotu ne vode formalnosti. To sto pomenem Jecku i gurua, i kazem neku opasku je manje maligno od onoga sto je strefilo Novaka od najblizih ljudi, nebitna sam u odnosu na njegov zivot, to je tacno...kao sto je tacno da svako od nas ima prava da misljenje, sto naravno ne znaci da nemam pravo da iskazem svoje misljenje. Zabolelo me je sto su mu okrenuli ledja. Hvala ti na savetu, u fazi sam mrsavljenja, krecem na fitnes, regulisala sam ishranu...meso slabo jedem inace, ali ga jedem i do leta cu doterati liniju.

Dobro

pre 6 godina

@anica
Draga Anice, veliki sam fan i Vas i Vasih komentara, koji su kao sto i sama kazete, pisani od srca. To je bas ono sto nam fali na ovom sajtu, a i u drustvu uopste.
Molim samo za jedno objasnjenje u vezi vaseg jucerasnjeg inicijelnog komentara: da Novak odluci da li ga zanima "vegetacija". Sta ste tacno mislili sa ovim pojmom? Bioloski ili meditaciono? Ili, samo didakticki?
Unapred hvala,

Iz zemlje lala, uvek Vas

Space Jam

pre 6 godina

Novak trenutno nema dovoljno ni snage ni kondicije ni brzine i to je glavni uzrok njegove slabije igre. Pod hitno bi morao da poveća mišićnu masu, što neće biti nimalo ni brzo ni lako, naročito u njegovim godinama. Za to će mu trebati bar pola godine. Brzinu i kondiciju će moći malo brže da popravi ali i za to će mu trebati bar par meseci i puno volje. U poslednje vreme je vidim počeo da igra sa više spina ali on na žalost za tako nešto nema dovoljno snage u rukama i telu poput Nadala ili Ferera. Sa time bi trebao da prekine i nastavi da štedi energiju, kao što je to i do sada radio. Trenutno bi mu kao trener najviše odgovarao Agasi po stilu igre, s tim što je Agasi bio prilično temperamentniji i eksplozivniji igrač, ali mislim da bi mogao dosta da mu pomogne u igri na mreži. Takođe, Agasi će znati da mu kaže i kako se najbolje vraća u formu.
Trčati, trčati i što jače udarati, to je jedino rešenje. Sve ostalo će doći samo po sebi. Nema lakih rešenja, to mu je čini mi se i Beker rekao pre nego što su se rastali.