Sreda, 01.03.2017.

19:03

Ništa od Mažića, Majo Vujović sudi 153. derbi

Glavni sudija na 153. ’večitom derbiju’ ipak neće biti Milorad Mažić, već Majo Vujević.

Izvor: B92

Ništa od Mažiæa, Majo Vujoviæ sudi 153. derbi IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

121 Komentari

Sortiraj po:

Marjanovici Mirkovi

pre 7 godina

Eto Grobari kukali ste, sad će vam konačno biti dosuđen penal, idu izbori, treba da se zadovolji i manjinski deo države.
(#12, 01. mart 2017 19:03) elita je uvek i svuda u manjini.a u ovakvoj Srbiji,sada,biti manjina je cast.
(KKP, 1. mart 2017 19:58)

kakva drzava takva elita...

Stefano_Boskati

pre 7 godina

Sve pare sam stavio na penal za Partizan.

Mazic ima suvise veliki ugled da bi moglo da mu se diktira sta da svira, Vujovic moze da se zrtvuje, on ionako nema internacionalnu karijeru...

Kako drugacije

pre 7 godina

Bar nam je zagarantovan cirkus i u danima posle derbija...

Mozda ne bi bilo lose, da mu uruce tortu sa rednim brojem kandidata na sledecim izborima...Cisto zbog nostalgije.

цврц милојка

pre 7 godina

Досудиће пенал за Партизан. После тога креће спин и прича како је он у ствари Гробар. Живи били па видели, Мусавци не презају ни од чега!

Tijago Galvao

pre 7 godina

Zbog ovih će nam biti polomljene stolice na jugu, a letos su ih postavili, greota je da ih tamo neki huligani unište, kao da im je to otac kupio.

absolutezero

pre 7 godina

Ali ovo grobarsko zapomaganje, plač, kuknjava, lelek. Pa neprocenjivo! Koliko me ispočetka nerviralo toliko me sad zasmejava! Ajmo uglas!

xy

pre 7 godina

hocete li i moj komentar objaviti?? drzim se pravila i ne dopustate, a kojekakve gluposti i botove oustate...razocaravate me kao stranica...

Nenad

pre 7 godina

Kukali jutros na jednog sudiju sad kad taj ne sudi , kukaju na drugog...ne znaju sta ce od muke...
(Trancer, 01. mart 2017 19:09)

Svi znamo cuveni Zvezdin trio: Glodjevic, Majo i Mazic.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Znamo se, 1. mart 2017 21:12)
Ne znamo svi.Ja ne znam, niti znam nekoga ko zna to sto ti pricas.

Znamo se

pre 7 godina

Kukali jutros na jednog sudiju sad kad taj ne sudi , kukaju na drugog...ne znaju sta ce od muke...
(Trancer, 01. mart 2017 19:09)

Svi znamo cuveni Zvezdin trio: Glodjevic, Majo i Mazic.

Zasto neko iz B92 ne nazove Fss i da pita otkud promena ? Ipak ste vi nazovi novinari

pre 7 godina

Hoce li neko objasnjenje,zasto odjednom zamena ? Mozda je Mazic odbio da sudi,mozda zna nesto...ovaj Majo je pre samo par meseci bio suspendovan jer je prebio Moracu,bivseg direktora FkNs i sad odjednom se pojavljuje i bas on da sudi derbi ? Hoce li opet biti torta za rodjendan ?

Realista

pre 7 godina

@NikolaSrb , Ako niste informisani ukucajte na youtube samo ime Majo Vujovic, izaci ce Vam sve Zvezdine ubedljive pobede... i uglavnom protiv tada neugodnih protivnika... naravno sudija svih meceva Majo Vujovic... nekoliko meceva necu nikad zaboraviti sa njegovim dosudjenim penalima i protiv ne dosudjenih... zar nista ne govori to sto je mnogo puta suspendovan? Kako moze takav sudija da sudi derbi? Nije bitno da li je sudio u korist Zvezde ili Partizan... zelimo regularan derbi i dobar fudbal, pa neka bolji pobedi! Pogledajte ko je Majo Vujovic: https://www.youtube.com/watch?v=CN_r-_o7Dtc

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 7 godina

Biće makar zanimljivo.
U regularnim uslovima,Partizan je 30% kvalitetniji i bilo bi makar dva razlike!!
Ovako Partizan : Zvezda+Vujović
biće borbe..
(bora, 01. mart 2017 19:45)

Uzmi jedan snikers jer Zvezda ti nije Ofenbah Kikers ...

Pop

pre 7 godina

Nece maja, nece mazica nece ovog.... pa koga ocete? Majo je poslednji put unakazio zvezdu kolko se sećam... mazic jedan od najboljih na svetu nevalja, nista nevalja... moze evo dulo da sudi ebo vas pas isfrustrirane.

nemanja_drach

pre 7 godina

ahahahahahah alibi mutavci, prije neki dan na vijest Mazic sudija, aaa namjesteno, a uzas, a kuku, sad ne znam ni ko je ovaj vijest da je sudija, opet mutavi se oglasili, a ne on, a namjesteno, a a a a hahahaha kako vama nije lako braco ! :)

Alek

pre 7 godina

"Kukamo na jednog pa sad na drugog" kažu!?!? A oni ne kukaju ni na jednog jer nemaju ni "potrebe". Ali se zato isčudjavaju kao Srećko Šojić, "došli su bolji dani za kulturu!?!?

analiza

pre 7 godina

Da li iko sa pola grama mozga moze da poveruje da u ovoj zemlji,u kojoj moras sve da podmazes,gde nema institucije koju korupcija nije pojela,postoji nesto u sta se nece mesati politika,novac i moc?Ako postoji direktiva da Par uzme derbi a CZ titulu,onda je Majo najbolji covek za to.To je sudija koji lepo odradi svoj posao,ali od srca sudi samo u korist CZ.Odvratan je nacin na koji secka igru dok protivnik napada CZ ili kako joj navlai slobodnjake(posebno kad je Milijas u igri),ali je podjednako gadno i kad to isto radi po zadatku i za Par.Ne bi me cudilo da svirne neki krajnje glup penal za Par,jer posao je posao.Mazic bar deluje kao da zna svoj posao(mada ona dva padavicarska penala za CZ ...).Uvesti celendz u fudbalu i ukinuti pomocne sudije-kompjuter nek procenjuje ima li ofsajda ili gola,a akcija nek tece dok glavni sudija ne dobije inf.o ofsajdu ili autu ili korneru.

Јабучило

pre 7 godina

Ima li jedan sudija koji nasim crno belim komsijama odgovara?
(a5, 01. mart 2017 19:16)

Има. Поштен судија. Али таквог у ФСС нема.

dr. Haos

pre 7 godina

@veliki strumf
U pravu si, nemate pamcenje kao kolibri, vec kao sns botovi...a to je mnogo gore...na vasu zalost. Sramota vise ne postoji kao rec u vasoj zemlji...bitno je da bolje zivite...sve ostalo je manje bitno.

Vozdovac

pre 7 godina

Mogao je i Terzic slobodno da bude delegiran... Vujovic je letos pao na testu fizicke spreme. I pored toga se volsebno vratio na sudijsku listu. Fudbalski savez je, kao uostalom i drzava, zreo za prinudnu upravu..

farsi

pre 7 godina

hahah koja beda. ipak je mazic internacionalac, nece covek da kalja obraz u namestenim utakmicama.
odoh u kladionicu da stavim 100 eura na zvezdu.

šta uradi raule bobadilja

pre 7 godina

Grobosi vi ste jedan mali klubić pa nijedan sudija ne navija za vas sve sami Zvezdaši,šta će ljudi kad vole veliki klub,ups ili su to možda ipak one iste sudije od 2008 do danas kad je mali klubić nanizao neke titulice možda grešim ili ne,ne zna se,čeka se,videćemo.....

Doktor

pre 7 godina

Uvek je bilo onih koji su za nekoga i onih koji su protiv!Molim sve da kažu koji sudija bi bio po meri debija,da se zna za njega da ne vuče ni na jednu stranu ili ko je najpošteniji sudija JSL?

Samo Napredno Sramno

pre 7 godina

"Najbolji srpski sudija" nije mogao da se obaveže da će svirnuti bas 2 penala za Zvezdu, garantovao je samo za 1, pa je ipak morala da se nadje zamena da se nista ne prepusti slucaju.

Konfuzija

pre 7 godina

Sada Grobari nevera! Opleli po Mazicu na prethodnu vest, a sada treba to isto po Maju! Majo je katastrofalan sudija koji je pravio mnogo gresaka, a zgodno se dešavalo da pomogne i Partizanu sto će gospoda Grobari nekako prenebregnuti... Loš sudija svakako za derbi!

duledudule

pre 7 godina

jel vam sad ne valja ni Vujovic grobari?ajde odlucite se.izaberite sudiju.ocete zoran petrovic iz penzije da se vrati.nekog stranca,mozda klatenburga.ode on u arabiju da sudi.kolina ko

istina

pre 7 godina

Ne trudite se previse! Samo copy/paste sa vesti Mazic

Vama niko ne odgovara, svi su vam krivi. Odgovaralo bi vam jedino kada bi Dzomba sudio....

Ivan

pre 7 godina

Ovo je bio cist pritisak od strane groblja na sudijsku organizaciju zbog ona dva penala koja je Mazic dosudio za Zvezdu. Koji su usput bili cisti kao suza. Ovo je vec sada neregularno, a derbi jos nije ni poceo.

Komedijasi

pre 7 godina

@@@(#12, 01. mart 2017 19:03)
Kako ce to grobarima biti bolje kad derbi sudi ovekoveceni zvezdas?
Dokle bre vise ta zamena teza???

KKP

pre 7 godina

Eto Grobari kukali ste, sad će vam konačno biti dosuđen penal, idu izbori, treba da se zadovolji i manjinski deo države.
(#12, 01. mart 2017 19:03) elita je uvek i svuda u manjini.a u ovakvoj Srbiji,sada,biti manjina je cast.

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 7 godina

Kada ce suspenzija za Evertona zbog srednjeg prsta i pokazivanja medjunozja ? U svakoj normalnoj zemlji bi bio suspendovan na minimim mesec dana ...

veliki strumf

pre 7 godina

Bre grobari, koje ste vi podeljene licnosti. Citav dan kukate i pljujete po Mazicu. Onomad ste pljuvali i Vladu Glodjovica. Sada vam ni Majo ne valja... A koga biste vi?! Znamo mi da biste vi da vam stalno sude Juras, kum Milija i kum Neskovic. Moze to, ali u basketu. A pod tim Majom, Glodjovicem, Mazicem ste poosvajali (citaj:pokrali) one silne titule. Kakvi ste vi spin-majstori, manipulatori, ali ne prolazi vam vise - nemamo mi pamcenje kao kolibri.

Zeljko 92 (Notingem Forest)

pre 7 godina

Realista, 01. mart 2017 19:03 A gde je onaj sudija Veselinovic od 2011 i onog finala kupa sa Vosom?! Odradio zadatak i vise ga nema,nemojte samo vi o postenju zivota vam,nek vam sudi u penal u prvom minutu kukavci i da ucutite vec jednom postenjacine.

AntiBot

pre 7 godina

Bolje ovako da i oni mentalno ometeni znaju o čemu se radi i šta se sprema nego da Superliga krijući se iza Mažića naivne ubedi da će biti regularno... jedan klub, jedna partija.

Dejan

pre 7 godina

Iako su krenule teorije zavere zasto Mazic ne sudi derbi, preporucio bi svim "poznavaocima" fudbala, bilo da su navijaci Zvezde ili Partizana, da pogledaju izvestaj sa utakmice Cukaricki-Napredak pa tek onda da bilo sta napisu. Mazic je na toj utakmici preinacio odluku svog pomocnika i priznao gol Cukarickog cime je direktno svojom greskom uticao na konacan rezultat. Zbog takve greske realno je da ne sudi naredna tri kola...

Leonida

pre 7 godina

Ovo je prevrsilo svaku meru!!!
Neverovatno da ovaj u vise navrata osvedoceni pomagac crveno-belih dobije da sudi derbi...Sta vise reci osim da nemaju ni stida ni srama!!!

Domina

pre 7 godina

Kakva sramota...dobri stari Zvezdanov prijatelj. Ljudi, ne propustite da uzmete pare, kvota na zvezdu je 2.30, danas je 1. i svi primate plate, samo je duplirajte u subotu.

Lokos

pre 7 godina

Sad vidimo da ovo sto rade grobari nema veze sa realnoscu i cinjenicama oni za svakog sudiju okrive kako radi za zvezdu da bi napravili pritisak i alibi... Vidi se da njima ne odgovara ni jedan sudija jer to sto oni rade je samo pokusaj stvaranja pritiska.Ko jos kuka a dvoje sudija 2x..

NikolaSrb

pre 7 godina

Majo Vujovic? Onaj isti Majo Vujovic koji je vise puta suspendovan zbog suvise ociglednog pomaganja Crvenoj Zvezdi? Pa ovo je stvarno preslo svaku meru, nije bitno za koga navijate, hocemo posteno sudjenje za obe strane, da bi se videlo ko je bolji! Pozdrav za sve prave ljubitelje fudbala i sporta!
(Realista, 01. mart 2017 19:03)

Kako vas nije sramota da izmisljate gledao sam svaki mec gde je ovaj sudio Partizanu i svaki put je gurao partizan i produzavao utakmicu dok partizan ne da gol, jesenas je pogurao partizan protiv Borca...

Trance

pre 7 godina

Neverovatno...kukali na jednog sudiju jutroa pricali kako ce taj sudija da svira zvezdi penal a njima naravno ne sad kukaju na drugog sudiju, njima ne odgovara ni jedan....

NikolaSrb

pre 7 godina

Majo Vujovic? Onaj isti Majo Vujovic koji je vise puta suspendovan zbog suvise ociglednog pomaganja Crvenoj Zvezdi? Pa ovo je stvarno preslo svaku meru, nije bitno za koga navijate, hocemo posteno sudjenje za obe strane, da bi se videlo ko je bolji! Pozdrav za sve prave ljubitelje fudbala i sporta!
(Realista, 01. mart 2017 19:03)

Podseti me kad je on to suspedovan i zbog cega??

Aleksa23

pre 7 godina

Citam komentare grobara i ne verujem.Kad je objavljeno da Mazic sudi odmah su krenuli da ga napadaju,sad kad je delegiran Vujovic opet isto.U 150.derbiju nije vam odgovarao ni Glodjovic,pa dobro dal ste vi normalno,ko vama odgovara.
Predlazem Danilo Grujic ipak se on slikao ispred JNA.Komedija

Nemanja

pre 7 godina

Na vesti o Mazicu bilo je 70% komentara navijaca Zvezde, sad 7/8 komenrata i svi su tipa zalili ste se na Mazica pa vam evo Majo, dakle ko je ovde licemer?

Realista

pre 7 godina

Majo Vujovic? Onaj isti Majo Vujovic koji je vise puta suspendovan zbog suvise ociglednog pomaganja Crvenoj Zvezdi? Pa ovo je stvarno preslo svaku meru, nije bitno za koga navijate, hocemo posteno sudjenje za obe strane, da bi se videlo ko je bolji! Pozdrav za sve prave ljubitelje fudbala i sporta!

Info insajder

pre 7 godina

Mazic je odbio da svoj ugled opet stavi u sluzbu Velikog Vodje. Majo Vujovic nema takvih problema. Svoj obraz je vec milion puta ostavljao u blatu za saku zvezdinih rubalja.

Štilcovаnа Kаtаbolcnа

pre 7 godina

Дали вас је бар мало срамота? То јест, знате ли уопште шта та реч значи? Све најгоре у Србији, од '45 до 2017 скупило се у Црвеној Звезди, а од доласка Њега на власт, то најгоре је узјахало Србију. Црвена Звезда=СНС=Штрокава Србија. Која је торта на менију у Суботу?

Pekmez

pre 7 godina

Ovo je bio cist pritisak od strane groblja na sudijsku organizaciju zbog ona dva penala koja je Mazic dosudio za Zvezdu. Koji su usput bili cisti kao suza. Ovo je vec sada neregularno, a derbi jos nije ni poceo.
(Ivan, 01. mart 2017 19:01) 21 vek,youtube postoji,pa cudi da je neko neobavesten o Maju Vujovicu? To sto je taj Zvezdi svirao to ne Dzajic ne bi! Sedi 1 !

bora

pre 7 godina

Biće makar zanimljivo.
U regularnim uslovima,Partizan je 30% kvalitetniji i bilo bi makar dva razlike!!
Ovako Partizan : Zvezda+Vujović
biće borbe..

Realista

pre 7 godina

Majo Vujovic? Onaj isti Majo Vujovic koji je vise puta suspendovan zbog suvise ociglednog pomaganja Crvenoj Zvezdi? Pa ovo je stvarno preslo svaku meru, nije bitno za koga navijate, hocemo posteno sudjenje za obe strane, da bi se videlo ko je bolji! Pozdrav za sve prave ljubitelje fudbala i sporta!

Štilcovаnа Kаtаbolcnа

pre 7 godina

Дали вас је бар мало срамота? То јест, знате ли уопште шта та реч значи? Све најгоре у Србији, од '45 до 2017 скупило се у Црвеној Звезди, а од доласка Њега на власт, то најгоре је узјахало Србију. Црвена Звезда=СНС=Штрокава Србија. Која је торта на менију у Суботу?

Pekmez

pre 7 godina

Ovo je bio cist pritisak od strane groblja na sudijsku organizaciju zbog ona dva penala koja je Mazic dosudio za Zvezdu. Koji su usput bili cisti kao suza. Ovo je vec sada neregularno, a derbi jos nije ni poceo.
(Ivan, 01. mart 2017 19:01) 21 vek,youtube postoji,pa cudi da je neko neobavesten o Maju Vujovicu? To sto je taj Zvezdi svirao to ne Dzajic ne bi! Sedi 1 !

Leonida

pre 7 godina

Ovo je prevrsilo svaku meru!!!
Neverovatno da ovaj u vise navrata osvedoceni pomagac crveno-belih dobije da sudi derbi...Sta vise reci osim da nemaju ni stida ni srama!!!

Ivan

pre 7 godina

Ovo je bio cist pritisak od strane groblja na sudijsku organizaciju zbog ona dva penala koja je Mazic dosudio za Zvezdu. Koji su usput bili cisti kao suza. Ovo je vec sada neregularno, a derbi jos nije ni poceo.

bora

pre 7 godina

Biće makar zanimljivo.
U regularnim uslovima,Partizan je 30% kvalitetniji i bilo bi makar dva razlike!!
Ovako Partizan : Zvezda+Vujović
biće borbe..

Info insajder

pre 7 godina

Mazic je odbio da svoj ugled opet stavi u sluzbu Velikog Vodje. Majo Vujovic nema takvih problema. Svoj obraz je vec milion puta ostavljao u blatu za saku zvezdinih rubalja.

Znamo se

pre 7 godina

Kukali jutros na jednog sudiju sad kad taj ne sudi , kukaju na drugog...ne znaju sta ce od muke...
(Trancer, 01. mart 2017 19:09)

Svi znamo cuveni Zvezdin trio: Glodjevic, Majo i Mazic.

Domina

pre 7 godina

Kakva sramota...dobri stari Zvezdanov prijatelj. Ljudi, ne propustite da uzmete pare, kvota na zvezdu je 2.30, danas je 1. i svi primate plate, samo je duplirajte u subotu.

AntiBot

pre 7 godina

Bolje ovako da i oni mentalno ometeni znaju o čemu se radi i šta se sprema nego da Superliga krijući se iza Mažića naivne ubedi da će biti regularno... jedan klub, jedna partija.

Zasto neko iz B92 ne nazove Fss i da pita otkud promena ? Ipak ste vi nazovi novinari

pre 7 godina

Hoce li neko objasnjenje,zasto odjednom zamena ? Mozda je Mazic odbio da sudi,mozda zna nesto...ovaj Majo je pre samo par meseci bio suspendovan jer je prebio Moracu,bivseg direktora FkNs i sad odjednom se pojavljuje i bas on da sudi derbi ? Hoce li opet biti torta za rodjendan ?

Јабучило

pre 7 godina

Ima li jedan sudija koji nasim crno belim komsijama odgovara?
(a5, 01. mart 2017 19:16)

Има. Поштен судија. Али таквог у ФСС нема.

Samo Napredno Sramno

pre 7 godina

"Najbolji srpski sudija" nije mogao da se obaveže da će svirnuti bas 2 penala za Zvezdu, garantovao je samo za 1, pa je ipak morala da se nadje zamena da se nista ne prepusti slucaju.

istina

pre 7 godina

Ne trudite se previse! Samo copy/paste sa vesti Mazic

Vama niko ne odgovara, svi su vam krivi. Odgovaralo bi vam jedino kada bi Dzomba sudio....

Aleksa23

pre 7 godina

Citam komentare grobara i ne verujem.Kad je objavljeno da Mazic sudi odmah su krenuli da ga napadaju,sad kad je delegiran Vujovic opet isto.U 150.derbiju nije vam odgovarao ni Glodjovic,pa dobro dal ste vi normalno,ko vama odgovara.
Predlazem Danilo Grujic ipak se on slikao ispred JNA.Komedija

Vozdovac

pre 7 godina

Mogao je i Terzic slobodno da bude delegiran... Vujovic je letos pao na testu fizicke spreme. I pored toga se volsebno vratio na sudijsku listu. Fudbalski savez je, kao uostalom i drzava, zreo za prinudnu upravu..

KKP

pre 7 godina

Eto Grobari kukali ste, sad će vam konačno biti dosuđen penal, idu izbori, treba da se zadovolji i manjinski deo države.
(#12, 01. mart 2017 19:03) elita je uvek i svuda u manjini.a u ovakvoj Srbiji,sada,biti manjina je cast.

Konfuzija

pre 7 godina

Sada Grobari nevera! Opleli po Mazicu na prethodnu vest, a sada treba to isto po Maju! Majo je katastrofalan sudija koji je pravio mnogo gresaka, a zgodno se dešavalo da pomogne i Partizanu sto će gospoda Grobari nekako prenebregnuti... Loš sudija svakako za derbi!

dr. Haos

pre 7 godina

@veliki strumf
U pravu si, nemate pamcenje kao kolibri, vec kao sns botovi...a to je mnogo gore...na vasu zalost. Sramota vise ne postoji kao rec u vasoj zemlji...bitno je da bolje zivite...sve ostalo je manje bitno.

NikolaSrb

pre 7 godina

Majo Vujovic? Onaj isti Majo Vujovic koji je vise puta suspendovan zbog suvise ociglednog pomaganja Crvenoj Zvezdi? Pa ovo je stvarno preslo svaku meru, nije bitno za koga navijate, hocemo posteno sudjenje za obe strane, da bi se videlo ko je bolji! Pozdrav za sve prave ljubitelje fudbala i sporta!
(Realista, 01. mart 2017 19:03)

Podseti me kad je on to suspedovan i zbog cega??

Realista

pre 7 godina

@NikolaSrb , Ako niste informisani ukucajte na youtube samo ime Majo Vujovic, izaci ce Vam sve Zvezdine ubedljive pobede... i uglavnom protiv tada neugodnih protivnika... naravno sudija svih meceva Majo Vujovic... nekoliko meceva necu nikad zaboraviti sa njegovim dosudjenim penalima i protiv ne dosudjenih... zar nista ne govori to sto je mnogo puta suspendovan? Kako moze takav sudija da sudi derbi? Nije bitno da li je sudio u korist Zvezde ili Partizan... zelimo regularan derbi i dobar fudbal, pa neka bolji pobedi! Pogledajte ko je Majo Vujovic: https://www.youtube.com/watch?v=CN_r-_o7Dtc

NikolaSrb

pre 7 godina

Majo Vujovic? Onaj isti Majo Vujovic koji je vise puta suspendovan zbog suvise ociglednog pomaganja Crvenoj Zvezdi? Pa ovo je stvarno preslo svaku meru, nije bitno za koga navijate, hocemo posteno sudjenje za obe strane, da bi se videlo ko je bolji! Pozdrav za sve prave ljubitelje fudbala i sporta!
(Realista, 01. mart 2017 19:03)

Kako vas nije sramota da izmisljate gledao sam svaki mec gde je ovaj sudio Partizanu i svaki put je gurao partizan i produzavao utakmicu dok partizan ne da gol, jesenas je pogurao partizan protiv Borca...

Zeljko 92 (Notingem Forest)

pre 7 godina

Realista, 01. mart 2017 19:03 A gde je onaj sudija Veselinovic od 2011 i onog finala kupa sa Vosom?! Odradio zadatak i vise ga nema,nemojte samo vi o postenju zivota vam,nek vam sudi u penal u prvom minutu kukavci i da ucutite vec jednom postenjacine.

Dejan

pre 7 godina

Iako su krenule teorije zavere zasto Mazic ne sudi derbi, preporucio bi svim "poznavaocima" fudbala, bilo da su navijaci Zvezde ili Partizana, da pogledaju izvestaj sa utakmice Cukaricki-Napredak pa tek onda da bilo sta napisu. Mazic je na toj utakmici preinacio odluku svog pomocnika i priznao gol Cukarickog cime je direktno svojom greskom uticao na konacan rezultat. Zbog takve greske realno je da ne sudi naredna tri kola...

Komedijasi

pre 7 godina

@@@(#12, 01. mart 2017 19:03)
Kako ce to grobarima biti bolje kad derbi sudi ovekoveceni zvezdas?
Dokle bre vise ta zamena teza???

Kako drugacije

pre 7 godina

Bar nam je zagarantovan cirkus i u danima posle derbija...

Mozda ne bi bilo lose, da mu uruce tortu sa rednim brojem kandidata na sledecim izborima...Cisto zbog nostalgije.

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 7 godina

Kada ce suspenzija za Evertona zbog srednjeg prsta i pokazivanja medjunozja ? U svakoj normalnoj zemlji bi bio suspendovan na minimim mesec dana ...

Stefano_Boskati

pre 7 godina

Sve pare sam stavio na penal za Partizan.

Mazic ima suvise veliki ugled da bi moglo da mu se diktira sta da svira, Vujovic moze da se zrtvuje, on ionako nema internacionalnu karijeru...

veliki strumf

pre 7 godina

Bre grobari, koje ste vi podeljene licnosti. Citav dan kukate i pljujete po Mazicu. Onomad ste pljuvali i Vladu Glodjovica. Sada vam ni Majo ne valja... A koga biste vi?! Znamo mi da biste vi da vam stalno sude Juras, kum Milija i kum Neskovic. Moze to, ali u basketu. A pod tim Majom, Glodjovicem, Mazicem ste poosvajali (citaj:pokrali) one silne titule. Kakvi ste vi spin-majstori, manipulatori, ali ne prolazi vam vise - nemamo mi pamcenje kao kolibri.

farsi

pre 7 godina

hahah koja beda. ipak je mazic internacionalac, nece covek da kalja obraz u namestenim utakmicama.
odoh u kladionicu da stavim 100 eura na zvezdu.

цврц милојка

pre 7 godina

Досудиће пенал за Партизан. После тога креће спин и прича како је он у ствари Гробар. Живи били па видели, Мусавци не презају ни од чега!

duledudule

pre 7 godina

jel vam sad ne valja ni Vujovic grobari?ajde odlucite se.izaberite sudiju.ocete zoran petrovic iz penzije da se vrati.nekog stranca,mozda klatenburga.ode on u arabiju da sudi.kolina ko

Nemanja

pre 7 godina

Na vesti o Mazicu bilo je 70% komentara navijaca Zvezde, sad 7/8 komenrata i svi su tipa zalili ste se na Mazica pa vam evo Majo, dakle ko je ovde licemer?

Trance

pre 7 godina

Neverovatno...kukali na jednog sudiju jutroa pricali kako ce taj sudija da svira zvezdi penal a njima naravno ne sad kukaju na drugog sudiju, njima ne odgovara ni jedan....

analiza

pre 7 godina

Da li iko sa pola grama mozga moze da poveruje da u ovoj zemlji,u kojoj moras sve da podmazes,gde nema institucije koju korupcija nije pojela,postoji nesto u sta se nece mesati politika,novac i moc?Ako postoji direktiva da Par uzme derbi a CZ titulu,onda je Majo najbolji covek za to.To je sudija koji lepo odradi svoj posao,ali od srca sudi samo u korist CZ.Odvratan je nacin na koji secka igru dok protivnik napada CZ ili kako joj navlai slobodnjake(posebno kad je Milijas u igri),ali je podjednako gadno i kad to isto radi po zadatku i za Par.Ne bi me cudilo da svirne neki krajnje glup penal za Par,jer posao je posao.Mazic bar deluje kao da zna svoj posao(mada ona dva padavicarska penala za CZ ...).Uvesti celendz u fudbalu i ukinuti pomocne sudije-kompjuter nek procenjuje ima li ofsajda ili gola,a akcija nek tece dok glavni sudija ne dobije inf.o ofsajdu ili autu ili korneru.

Alek

pre 7 godina

"Kukamo na jednog pa sad na drugog" kažu!?!? A oni ne kukaju ni na jednog jer nemaju ni "potrebe". Ali se zato isčudjavaju kao Srećko Šojić, "došli su bolji dani za kulturu!?!?

xy

pre 7 godina

hocete li i moj komentar objaviti?? drzim se pravila i ne dopustate, a kojekakve gluposti i botove oustate...razocaravate me kao stranica...

Lokos

pre 7 godina

Sad vidimo da ovo sto rade grobari nema veze sa realnoscu i cinjenicama oni za svakog sudiju okrive kako radi za zvezdu da bi napravili pritisak i alibi... Vidi se da njima ne odgovara ni jedan sudija jer to sto oni rade je samo pokusaj stvaranja pritiska.Ko jos kuka a dvoje sudija 2x..

Marjanovici Mirkovi

pre 7 godina

Eto Grobari kukali ste, sad će vam konačno biti dosuđen penal, idu izbori, treba da se zadovolji i manjinski deo države.
(#12, 01. mart 2017 19:03) elita je uvek i svuda u manjini.a u ovakvoj Srbiji,sada,biti manjina je cast.
(KKP, 1. mart 2017 19:58)

kakva drzava takva elita...

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 7 godina

Biće makar zanimljivo.
U regularnim uslovima,Partizan je 30% kvalitetniji i bilo bi makar dva razlike!!
Ovako Partizan : Zvezda+Vujović
biće borbe..
(bora, 01. mart 2017 19:45)

Uzmi jedan snikers jer Zvezda ti nije Ofenbah Kikers ...

Pop

pre 7 godina

Nece maja, nece mazica nece ovog.... pa koga ocete? Majo je poslednji put unakazio zvezdu kolko se sećam... mazic jedan od najboljih na svetu nevalja, nista nevalja... moze evo dulo da sudi ebo vas pas isfrustrirane.

Nenad

pre 7 godina

Kukali jutros na jednog sudiju sad kad taj ne sudi , kukaju na drugog...ne znaju sta ce od muke...
(Trancer, 01. mart 2017 19:09)

Svi znamo cuveni Zvezdin trio: Glodjevic, Majo i Mazic.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Znamo se, 1. mart 2017 21:12)
Ne znamo svi.Ja ne znam, niti znam nekoga ko zna to sto ti pricas.

Tijago Galvao

pre 7 godina

Zbog ovih će nam biti polomljene stolice na jugu, a letos su ih postavili, greota je da ih tamo neki huligani unište, kao da im je to otac kupio.

šta uradi raule bobadilja

pre 7 godina

Grobosi vi ste jedan mali klubić pa nijedan sudija ne navija za vas sve sami Zvezdaši,šta će ljudi kad vole veliki klub,ups ili su to možda ipak one iste sudije od 2008 do danas kad je mali klubić nanizao neke titulice možda grešim ili ne,ne zna se,čeka se,videćemo.....

absolutezero

pre 7 godina

Ali ovo grobarsko zapomaganje, plač, kuknjava, lelek. Pa neprocenjivo! Koliko me ispočetka nerviralo toliko me sad zasmejava! Ajmo uglas!

Doktor

pre 7 godina

Uvek je bilo onih koji su za nekoga i onih koji su protiv!Molim sve da kažu koji sudija bi bio po meri debija,da se zna za njega da ne vuče ni na jednu stranu ili ko je najpošteniji sudija JSL?

nemanja_drach

pre 7 godina

ahahahahahah alibi mutavci, prije neki dan na vijest Mazic sudija, aaa namjesteno, a uzas, a kuku, sad ne znam ni ko je ovaj vijest da je sudija, opet mutavi se oglasili, a ne on, a namjesteno, a a a a hahahaha kako vama nije lako braco ! :)

Ivan

pre 7 godina

Ovo je bio cist pritisak od strane groblja na sudijsku organizaciju zbog ona dva penala koja je Mazic dosudio za Zvezdu. Koji su usput bili cisti kao suza. Ovo je vec sada neregularno, a derbi jos nije ni poceo.

Realista

pre 7 godina

Majo Vujovic? Onaj isti Majo Vujovic koji je vise puta suspendovan zbog suvise ociglednog pomaganja Crvenoj Zvezdi? Pa ovo je stvarno preslo svaku meru, nije bitno za koga navijate, hocemo posteno sudjenje za obe strane, da bi se videlo ko je bolji! Pozdrav za sve prave ljubitelje fudbala i sporta!

Štilcovаnа Kаtаbolcnа

pre 7 godina

Дали вас је бар мало срамота? То јест, знате ли уопште шта та реч значи? Све најгоре у Србији, од '45 до 2017 скупило се у Црвеној Звезди, а од доласка Њега на власт, то најгоре је узјахало Србију. Црвена Звезда=СНС=Штрокава Србија. Која је торта на менију у Суботу?

bora

pre 7 godina

Biće makar zanimljivo.
U regularnim uslovima,Partizan je 30% kvalitetniji i bilo bi makar dva razlike!!
Ovako Partizan : Zvezda+Vujović
biće borbe..

NikolaSrb

pre 7 godina

Majo Vujovic? Onaj isti Majo Vujovic koji je vise puta suspendovan zbog suvise ociglednog pomaganja Crvenoj Zvezdi? Pa ovo je stvarno preslo svaku meru, nije bitno za koga navijate, hocemo posteno sudjenje za obe strane, da bi se videlo ko je bolji! Pozdrav za sve prave ljubitelje fudbala i sporta!
(Realista, 01. mart 2017 19:03)

Kako vas nije sramota da izmisljate gledao sam svaki mec gde je ovaj sudio Partizanu i svaki put je gurao partizan i produzavao utakmicu dok partizan ne da gol, jesenas je pogurao partizan protiv Borca...

Aleksa23

pre 7 godina

Citam komentare grobara i ne verujem.Kad je objavljeno da Mazic sudi odmah su krenuli da ga napadaju,sad kad je delegiran Vujovic opet isto.U 150.derbiju nije vam odgovarao ni Glodjovic,pa dobro dal ste vi normalno,ko vama odgovara.
Predlazem Danilo Grujic ipak se on slikao ispred JNA.Komedija

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 7 godina

Kada ce suspenzija za Evertona zbog srednjeg prsta i pokazivanja medjunozja ? U svakoj normalnoj zemlji bi bio suspendovan na minimim mesec dana ...

veliki strumf

pre 7 godina

Bre grobari, koje ste vi podeljene licnosti. Citav dan kukate i pljujete po Mazicu. Onomad ste pljuvali i Vladu Glodjovica. Sada vam ni Majo ne valja... A koga biste vi?! Znamo mi da biste vi da vam stalno sude Juras, kum Milija i kum Neskovic. Moze to, ali u basketu. A pod tim Majom, Glodjovicem, Mazicem ste poosvajali (citaj:pokrali) one silne titule. Kakvi ste vi spin-majstori, manipulatori, ali ne prolazi vam vise - nemamo mi pamcenje kao kolibri.

NikolaSrb

pre 7 godina

Majo Vujovic? Onaj isti Majo Vujovic koji je vise puta suspendovan zbog suvise ociglednog pomaganja Crvenoj Zvezdi? Pa ovo je stvarno preslo svaku meru, nije bitno za koga navijate, hocemo posteno sudjenje za obe strane, da bi se videlo ko je bolji! Pozdrav za sve prave ljubitelje fudbala i sporta!
(Realista, 01. mart 2017 19:03)

Podseti me kad je on to suspedovan i zbog cega??

istina

pre 7 godina

Ne trudite se previse! Samo copy/paste sa vesti Mazic

Vama niko ne odgovara, svi su vam krivi. Odgovaralo bi vam jedino kada bi Dzomba sudio....

Zeljko 92 (Notingem Forest)

pre 7 godina

Realista, 01. mart 2017 19:03 A gde je onaj sudija Veselinovic od 2011 i onog finala kupa sa Vosom?! Odradio zadatak i vise ga nema,nemojte samo vi o postenju zivota vam,nek vam sudi u penal u prvom minutu kukavci i da ucutite vec jednom postenjacine.

Konfuzija

pre 7 godina

Sada Grobari nevera! Opleli po Mazicu na prethodnu vest, a sada treba to isto po Maju! Majo je katastrofalan sudija koji je pravio mnogo gresaka, a zgodno se dešavalo da pomogne i Partizanu sto će gospoda Grobari nekako prenebregnuti... Loš sudija svakako za derbi!

Pekmez

pre 7 godina

Ovo je bio cist pritisak od strane groblja na sudijsku organizaciju zbog ona dva penala koja je Mazic dosudio za Zvezdu. Koji su usput bili cisti kao suza. Ovo je vec sada neregularno, a derbi jos nije ni poceo.
(Ivan, 01. mart 2017 19:01) 21 vek,youtube postoji,pa cudi da je neko neobavesten o Maju Vujovicu? To sto je taj Zvezdi svirao to ne Dzajic ne bi! Sedi 1 !

Leonida

pre 7 godina

Ovo je prevrsilo svaku meru!!!
Neverovatno da ovaj u vise navrata osvedoceni pomagac crveno-belih dobije da sudi derbi...Sta vise reci osim da nemaju ni stida ni srama!!!

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 7 godina

Biće makar zanimljivo.
U regularnim uslovima,Partizan je 30% kvalitetniji i bilo bi makar dva razlike!!
Ovako Partizan : Zvezda+Vujović
biće borbe..
(bora, 01. mart 2017 19:45)

Uzmi jedan snikers jer Zvezda ti nije Ofenbah Kikers ...

Znamo se

pre 7 godina

Kukali jutros na jednog sudiju sad kad taj ne sudi , kukaju na drugog...ne znaju sta ce od muke...
(Trancer, 01. mart 2017 19:09)

Svi znamo cuveni Zvezdin trio: Glodjevic, Majo i Mazic.

Lokos

pre 7 godina

Sad vidimo da ovo sto rade grobari nema veze sa realnoscu i cinjenicama oni za svakog sudiju okrive kako radi za zvezdu da bi napravili pritisak i alibi... Vidi se da njima ne odgovara ni jedan sudija jer to sto oni rade je samo pokusaj stvaranja pritiska.Ko jos kuka a dvoje sudija 2x..

Trance

pre 7 godina

Neverovatno...kukali na jednog sudiju jutroa pricali kako ce taj sudija da svira zvezdi penal a njima naravno ne sad kukaju na drugog sudiju, njima ne odgovara ni jedan....

duledudule

pre 7 godina

jel vam sad ne valja ni Vujovic grobari?ajde odlucite se.izaberite sudiju.ocete zoran petrovic iz penzije da se vrati.nekog stranca,mozda klatenburga.ode on u arabiju da sudi.kolina ko

šta uradi raule bobadilja

pre 7 godina

Grobosi vi ste jedan mali klubić pa nijedan sudija ne navija za vas sve sami Zvezdaši,šta će ljudi kad vole veliki klub,ups ili su to možda ipak one iste sudije od 2008 do danas kad je mali klubić nanizao neke titulice možda grešim ili ne,ne zna se,čeka se,videćemo.....

Info insajder

pre 7 godina

Mazic je odbio da svoj ugled opet stavi u sluzbu Velikog Vodje. Majo Vujovic nema takvih problema. Svoj obraz je vec milion puta ostavljao u blatu za saku zvezdinih rubalja.

nemanja_drach

pre 7 godina

ahahahahahah alibi mutavci, prije neki dan na vijest Mazic sudija, aaa namjesteno, a uzas, a kuku, sad ne znam ni ko je ovaj vijest da je sudija, opet mutavi se oglasili, a ne on, a namjesteno, a a a a hahahaha kako vama nije lako braco ! :)

Nemanja

pre 7 godina

Na vesti o Mazicu bilo je 70% komentara navijaca Zvezde, sad 7/8 komenrata i svi su tipa zalili ste se na Mazica pa vam evo Majo, dakle ko je ovde licemer?

Pop

pre 7 godina

Nece maja, nece mazica nece ovog.... pa koga ocete? Majo je poslednji put unakazio zvezdu kolko se sećam... mazic jedan od najboljih na svetu nevalja, nista nevalja... moze evo dulo da sudi ebo vas pas isfrustrirane.

Marjanovici Mirkovi

pre 7 godina

Eto Grobari kukali ste, sad će vam konačno biti dosuđen penal, idu izbori, treba da se zadovolji i manjinski deo države.
(#12, 01. mart 2017 19:03) elita je uvek i svuda u manjini.a u ovakvoj Srbiji,sada,biti manjina je cast.
(KKP, 1. mart 2017 19:58)

kakva drzava takva elita...

absolutezero

pre 7 godina

Ali ovo grobarsko zapomaganje, plač, kuknjava, lelek. Pa neprocenjivo! Koliko me ispočetka nerviralo toliko me sad zasmejava! Ajmo uglas!

AntiBot

pre 7 godina

Bolje ovako da i oni mentalno ometeni znaju o čemu se radi i šta se sprema nego da Superliga krijući se iza Mažića naivne ubedi da će biti regularno... jedan klub, jedna partija.

Nenad

pre 7 godina

Kukali jutros na jednog sudiju sad kad taj ne sudi , kukaju na drugog...ne znaju sta ce od muke...
(Trancer, 01. mart 2017 19:09)

Svi znamo cuveni Zvezdin trio: Glodjevic, Majo i Mazic.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Znamo se, 1. mart 2017 21:12)
Ne znamo svi.Ja ne znam, niti znam nekoga ko zna to sto ti pricas.

Јабучило

pre 7 godina

Ima li jedan sudija koji nasim crno belim komsijama odgovara?
(a5, 01. mart 2017 19:16)

Има. Поштен судија. Али таквог у ФСС нема.

Domina

pre 7 godina

Kakva sramota...dobri stari Zvezdanov prijatelj. Ljudi, ne propustite da uzmete pare, kvota na zvezdu je 2.30, danas je 1. i svi primate plate, samo je duplirajte u subotu.

analiza

pre 7 godina

Da li iko sa pola grama mozga moze da poveruje da u ovoj zemlji,u kojoj moras sve da podmazes,gde nema institucije koju korupcija nije pojela,postoji nesto u sta se nece mesati politika,novac i moc?Ako postoji direktiva da Par uzme derbi a CZ titulu,onda je Majo najbolji covek za to.To je sudija koji lepo odradi svoj posao,ali od srca sudi samo u korist CZ.Odvratan je nacin na koji secka igru dok protivnik napada CZ ili kako joj navlai slobodnjake(posebno kad je Milijas u igri),ali je podjednako gadno i kad to isto radi po zadatku i za Par.Ne bi me cudilo da svirne neki krajnje glup penal za Par,jer posao je posao.Mazic bar deluje kao da zna svoj posao(mada ona dva padavicarska penala za CZ ...).Uvesti celendz u fudbalu i ukinuti pomocne sudije-kompjuter nek procenjuje ima li ofsajda ili gola,a akcija nek tece dok glavni sudija ne dobije inf.o ofsajdu ili autu ili korneru.

Samo Napredno Sramno

pre 7 godina

"Najbolji srpski sudija" nije mogao da se obaveže da će svirnuti bas 2 penala za Zvezdu, garantovao je samo za 1, pa je ipak morala da se nadje zamena da se nista ne prepusti slucaju.

цврц милојка

pre 7 godina

Досудиће пенал за Партизан. После тога креће спин и прича како је он у ствари Гробар. Живи били па видели, Мусавци не презају ни од чега!

Tijago Galvao

pre 7 godina

Zbog ovih će nam biti polomljene stolice na jugu, a letos su ih postavili, greota je da ih tamo neki huligani unište, kao da im je to otac kupio.

Stefano_Boskati

pre 7 godina

Sve pare sam stavio na penal za Partizan.

Mazic ima suvise veliki ugled da bi moglo da mu se diktira sta da svira, Vujovic moze da se zrtvuje, on ionako nema internacionalnu karijeru...

Dejan

pre 7 godina

Iako su krenule teorije zavere zasto Mazic ne sudi derbi, preporucio bi svim "poznavaocima" fudbala, bilo da su navijaci Zvezde ili Partizana, da pogledaju izvestaj sa utakmice Cukaricki-Napredak pa tek onda da bilo sta napisu. Mazic je na toj utakmici preinacio odluku svog pomocnika i priznao gol Cukarickog cime je direktno svojom greskom uticao na konacan rezultat. Zbog takve greske realno je da ne sudi naredna tri kola...

KKP

pre 7 godina

Eto Grobari kukali ste, sad će vam konačno biti dosuđen penal, idu izbori, treba da se zadovolji i manjinski deo države.
(#12, 01. mart 2017 19:03) elita je uvek i svuda u manjini.a u ovakvoj Srbiji,sada,biti manjina je cast.

Alek

pre 7 godina

"Kukamo na jednog pa sad na drugog" kažu!?!? A oni ne kukaju ni na jednog jer nemaju ni "potrebe". Ali se zato isčudjavaju kao Srećko Šojić, "došli su bolji dani za kulturu!?!?

Vozdovac

pre 7 godina

Mogao je i Terzic slobodno da bude delegiran... Vujovic je letos pao na testu fizicke spreme. I pored toga se volsebno vratio na sudijsku listu. Fudbalski savez je, kao uostalom i drzava, zreo za prinudnu upravu..

Doktor

pre 7 godina

Uvek je bilo onih koji su za nekoga i onih koji su protiv!Molim sve da kažu koji sudija bi bio po meri debija,da se zna za njega da ne vuče ni na jednu stranu ili ko je najpošteniji sudija JSL?

Zasto neko iz B92 ne nazove Fss i da pita otkud promena ? Ipak ste vi nazovi novinari

pre 7 godina

Hoce li neko objasnjenje,zasto odjednom zamena ? Mozda je Mazic odbio da sudi,mozda zna nesto...ovaj Majo je pre samo par meseci bio suspendovan jer je prebio Moracu,bivseg direktora FkNs i sad odjednom se pojavljuje i bas on da sudi derbi ? Hoce li opet biti torta za rodjendan ?

Realista

pre 7 godina

@NikolaSrb , Ako niste informisani ukucajte na youtube samo ime Majo Vujovic, izaci ce Vam sve Zvezdine ubedljive pobede... i uglavnom protiv tada neugodnih protivnika... naravno sudija svih meceva Majo Vujovic... nekoliko meceva necu nikad zaboraviti sa njegovim dosudjenim penalima i protiv ne dosudjenih... zar nista ne govori to sto je mnogo puta suspendovan? Kako moze takav sudija da sudi derbi? Nije bitno da li je sudio u korist Zvezde ili Partizan... zelimo regularan derbi i dobar fudbal, pa neka bolji pobedi! Pogledajte ko je Majo Vujovic: https://www.youtube.com/watch?v=CN_r-_o7Dtc

farsi

pre 7 godina

hahah koja beda. ipak je mazic internacionalac, nece covek da kalja obraz u namestenim utakmicama.
odoh u kladionicu da stavim 100 eura na zvezdu.

dr. Haos

pre 7 godina

@veliki strumf
U pravu si, nemate pamcenje kao kolibri, vec kao sns botovi...a to je mnogo gore...na vasu zalost. Sramota vise ne postoji kao rec u vasoj zemlji...bitno je da bolje zivite...sve ostalo je manje bitno.

Kako drugacije

pre 7 godina

Bar nam je zagarantovan cirkus i u danima posle derbija...

Mozda ne bi bilo lose, da mu uruce tortu sa rednim brojem kandidata na sledecim izborima...Cisto zbog nostalgije.

Komedijasi

pre 7 godina

@@@(#12, 01. mart 2017 19:03)
Kako ce to grobarima biti bolje kad derbi sudi ovekoveceni zvezdas?
Dokle bre vise ta zamena teza???

xy

pre 7 godina

hocete li i moj komentar objaviti?? drzim se pravila i ne dopustate, a kojekakve gluposti i botove oustate...razocaravate me kao stranica...