Četvrtak, 16.02.2017.

19:31

"Predsedništvo SNS odbilo Nikolićev predlog Vučiću"

Potpredsednik SNS Miloš Vučević izjavio je da je Predsedništvo stranke odbilo ponudu koju je Tomislav Nikolić uputio Aleksandru Vučiću".

Izvor: Tanjug

"Predsedništvo SNS odbilo Nikoliæev predlog Vuèiæu" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

22 Komentari

Sortiraj po:

Heroj Pinki

pre 7 godina

"Da li ce se Nikolic svrstati medju one koji destabilizuju Srbiju"
A Srbija je SNS, to znamo. Ako destabilizujes interesnu grupu maskiranu u politicku stranku destabilizujes Srbiju. Naprednjacima je ovu zemlju babo ostavio u amanet, ovo je njihova zemlja, mi ostali ima da cutimo i da ih ne destabilizujemo. Jer toliko su zasluzili. Ne znam da li su Srbiju vise zaduzili u svom prvom mandatu devedesetih ili u ovom sada. Procveta zemlja prosto kada je naprednjaci preuzmu, pa dajte da ih pustimo kada su vec toliko dobri i da ih ne destabilizujemo, jer tako destabilizujemo Srbiju. Nema ovde niko bolji, sposobniji, posteniji, niko sa pravim diplomama ko bi bio bolji od njih.

Trixter

pre 7 godina

Vrlo je interesantno kako to Predsednistvo odbije predlog Nikolica Vucicu. Pa Nikolic nije ni predlozio nesto njima nego Vucicu, pa se trazi da se on izjasni. Kao kad bih ja pitao u banci da mi daju kredit, a a oni mi odgovore da pitam postu, pa kako posta odluci, eto toliko je to nelogicno. Vucica su izmanipulisali i naterali da se kandiduje. USA nece Nikolica, ali ni Vucica vise, s tim sto ne znaju kako da ga sklone, pa su mu namestili ovu kandidaturu. Stavis Vucica u fotelju predsednika koja je nevazna, sklonis Nikolica pomocu Vucica, oslabis SNS, a dovedes svoje pulene u SNS na vazna mesta. Genijalan plan.

Zlopamtilo

pre 7 godina

"Vučević je ocenio i da nikada veće jedinstvo nije vladalo u SNS i da je podrška Aleksandru Vučiću nepodeljena..."
Ta nepodeljenost vas je i dovela na ivicu ambisa kao uostalom i one pre vas , one pre njih .Srbija nije nestala ni kad ste vi preuzeli vlast a trebala je , isto tako neće ni posle vas .Morate da shvatite da znak jednakosti između Aleksandra Vučića i svega ostalog , države ,stranke ,nacije , budućnosti nije moguć . Propustili ste priliku da stvorite sistem kako u stranci tako i u državi . Koji kvalitetan čovek postoji u stranci koji bi eventualno mogao da bude zamena Vučiću ? Njegova kandidatura za predsednika države iako je legalno i legitimno izabran kao premijer govori mnogo o tome koliko ste zapravo beznadežni .Nemate kvalitetan tim ni u stranci ni u državi a Vučić ipak nema 100 kg mozga ,ipak je čovek koliko god se vi trudili da ga predstavite kao superheroja

tony

pre 7 godina

...znači sve se svelo na običnu pijačnu trgovinu, ja tebi, ti meni, bitno je da njih dvojica obezbede svoje interese, a gde je tu narod i interesi naroda i države pitam se ja, maske su pale, ovime su definitivno pokazali da im nije stalo ni do naroda ni do države, bitno je da se napune džepovi a narod, ma ko šiša narod. Ponašaju se kao da je Srbija njihova svojina, kao da svi mi ne postojimo, kao da smo mi svi tu zbog njih a ne obrnuto. Da oni zaista misle na narod ne bi se ovako svadjali za fotelje, uostalom Vučić treba da uradi ono što je uradio Janković, da podnese ostavku i onda ide u kampanju, ali ne, njemu to ne pada na pamet, on hoće da bude i predsednik države i premijer i predsednik stranke, Tadić je zbog takvog bahatog stava i izgubio izbore, izgubiće ih i Vučić

Radovan III

pre 7 godina

Vučić je u velikom problemu. Ako dozvoli da ovaj bude premijer može se očekivati brz pad vlade i opšte rasulo u vladajućim partijama. Vučiću ne ide u prilog Toma - premijer jer će se Toma pitati za sve, a sufliranje Vučića ce videti kao mešanje u posao premijera. Na sve to Dačić, Palma, Vulin, Rasim niko od njih ne miriše Tomu. Šta tek reći o tome da bude bitan učesnik razgovara u Briselu, sa EU i ostalima. Nema on moždanih kapaciteta za tako nešto, to je sigurno. Ne bi znao ni da nas slaže kao sto to Vučić uradi kada dogovori nešto na štetu gradjana Srbije. Nema on tu crtu da nam proda poraz kao pobedu. Ako mu ipak ne da mesto premijera onda rizikuje cepanje stranke i slabljenje infrastrukture. Takodje Toma koketira sa Rusima mnogo i praktično otima "posao" SPS-u što znači otvoreni sukob na svim nivoima gde će isplivavati prljav veš samo tako! Sve to vodi ka slabljenju pozicije Vučića samog i verovatno lagano nestajanje sa političke scene. Uglavnom SNS moze biti srećan što od opozicije postoje samo DJB, Dveri i sve slabiji DS. Ovi ostali su ili premijerova omiljena opozicija koja je tako isto prevrtljiva ili potpuno nebitni učesnici u političkom životu.
Kad se sve sabere i oduzme, kako su nastali tako će se i raspasti. Njih dvojica su izdali svog kuma, političkog oca. Sve se vraća, sve se plaća.

Nit sam iz Novog Sada, nit se bavim politikom, al'...

pre 7 godina

"...SNS, stranke koja ga je, kako je rekao, dovela na mesto predsednika..."

SNS dovela Nikolića na mesto predsednika???

Kako ne shvatate da, jednostavno, morate da puknete na izborima, ko zvečke. Postoji jedan izraz koji je koristio scenarista "Specijalnog vaspitanja": "Izvukli ih iz akumulatora".

PS: To ne znači da se isto ne odnosi i na vaše prethodnike, kao i na njihove prethodnike...

GrađaninSrbije

pre 7 godina

Još jednom ću ovo Sns saopštenje uporediti sa saopštenjima Sps-a iz 90ih : u pitanju je isti rečnik, psihologija I glavno motiv - onaj ko je protiv Vođe - destabilizuje državu...
Srbija 2017. zaista nije odmakla dalje od početka 90ih...
Isti akteri I dalje vode glavnu reč, to je sigurno.

dejan

pre 7 godina

Sve ovo je smejurija samo sa jednim ciljem. DA se stalno prica o njima pred izbore, da i Toma i Vule prodju u drugi krug. Strah od Jankovic, Jeremica, pa mozda i Seselja je prevelika. Mozda je nepotrebna, ali spin majstorima je samo to u glavi, na svaki moguci nacin, spin, uzeti vlast jos 5 godina. a to je do 2022ge godine! Da nije tuzno, bilo bi smesno. Gde je onaj narod, ona energija koju smo imali za promene, za nesto dobro, pozitivno? Zar cemo i povo dopustit, 2022ga godina, a na vlasti oni koji su krivi za devedesete i sve ovo sto nam se desilo

uzas!

pre 7 godina

Ako zanemarimo ovu komediju sa Nikolicevom kandidaturom, u ovoj vesti se pojavljuje nesto sto zaista para usi! Znaci, Jankovic, Jeremic i svi ostali opozicioni kandidati zapravo zele da "destabilizuju Srbiju"?! Pa naravno, kako ono bese - izdajnici, petokolonasi, strani placenici ... ko nije sa nama, on je protiv nas. Miloseviceva skola! A moze i ono u stilu Luja XIV - drzava, to sam ja! Pa sad, ko je protiv Vucica on je protiv drzave! Auh, ovi su se bas uziveli u ulogu.

Orson

pre 7 godina

Dakle, ovi ljudi zaista nisu normalni! Politički destabilizuje Srbiju svako ko reši da se kandiduje na predsedničkim izborima a da se ne zove Aleksandar Vučić!?? Je li to vaše shvatanje demokratije, naprednjaci? Da li, po vašem, na svakim predsedničkim izborima trebalo da postoji samo jedan kandidat? U čemu bi onda bila svrha i smisao izbora? Neka neko uključi svetlo, ovo sve sad već suviše liči na Severnu Koreju!

Saša

pre 7 godina

Ne pita se predsedništvo, nego Vučić, sve odluke donosi Vučić i nemojte nas zamajavati kako je predsedništvo odlučilo!!! To vređa zdrav razum.

Zlatko

pre 7 godina

Nije tacno da je samo 10c/o. Aca je uveo strahovladu gde niko javno nesme da mu se suprotstavi. Kada se tajno bude glasalo videce koliko SNSovaca zeli da mu vidi ledja. To zna i sam. Andrija brat mu je mnogo pomogao u povlacenju na dnu.

Hari

pre 7 godina

Kako nastali, tako nestali! Drago mi je sto tone SNS brod. Iako Nikolic nema toliku podrsku kao Vucic, bar 10% naprednjackog birackog tela ce odvuci, sto je dovoljno da bude drugog kruga. Samo pohlepa, glad za vlascu, demagogija, patetika, nikakva ideologija. Takva stranka ne moze opstati. Nikolic stvorio stranku, sada je unistava. Vucic zahvaljujuci Nikolicu postao premijer, sada ga otpisuje. To govori o kakvim nemoralnim, neprincipijalnim ljudima je rec. Seselj je za ove Bog.

vladimir

pre 7 godina

Ovi naprednjaci su gori od žutih.Žutima nije padalo napamet da se cepaju pred izbore, ali napredjacima će to izgleda poći za rukom.Šta znači besomučna borba za vlast i moć.Ne biraju se sredstva, ništa nije sveto.Ajde što će te se vi raspasti nije neka šteta, nego što ste Srbiju još jednom ponizili i pokazali da je u Srbiji baš sve moguće

bbb

pre 7 godina

Za javnost nisu prihvatli Nikoliceve uslove a verovato ce biti da ce u tajnosti prihvatiti sve sto je trazio, a to cemo videti po imovini kojom ce raspolagati porodica Nikolic za godinu, dve...

Slobodni Klikeri

pre 7 godina

Botovi u totalnom rebusu. Kao u filmu Valkiri,scena kada telegrafisti u centrali dobijaju poruke sa jedne strane da je Hitler ubijen u atentatu,a sa druge strane poruke da je ziv. I opsta konfuzija sta da puste dalje i kome da veruju. :)

Radoslav

pre 7 godina

Odnos Vučića i čelnika SNS prema Nikoliću je krajnje nekorektan, jer negirati njegovu ulogu u formiranju stranke i svesti ga na jednog od nekoliko hiljada članova koji su je osnovali jer krajnje uvredljivo. Očigledno je da se radi ne samo o personalnom pitanju, već i o dubljim razmimoilaženjima, pre svega oko spoljne politike koju Srbija treba da vodi u budućnosti. Želja Tomislava Nikolića da se kandiduje je manje iznenađujuća od Vučićeve. Jer ukoliko bi bio izabran, Vučić bi izgubio 90 odsto moći i uticaja, barem ako je suditi o tome na osnovu ustavnih ovlašćenja predsednika i premijera. Ne kandodovanje Nikolića bi značilo da pristaje da ode u političku penziju što, prirodno, nijedan političar ne želi da doživi osim ako ga zdravlje, godine ili težak poraz na to ne prinude.Dakle, iz ovoga se može zaključiti da je Vučićeva kandidatura podržana od Zapada, dok je Nikolićeva najverovatnije pozitivno ocenjena u Rusiji, što i ukazuje na ozbiljan, suštinski raskol u SNS.

Slobodni Klikeri

pre 7 godina

Botovi u totalnom rebusu. Kao u filmu Valkiri,scena kada telegrafisti u centrali dobijaju poruke sa jedne strane da je Hitler ubijen u atentatu,a sa druge strane poruke da je ziv. I opsta konfuzija sta da puste dalje i kome da veruju. :)

bbb

pre 7 godina

Za javnost nisu prihvatli Nikoliceve uslove a verovato ce biti da ce u tajnosti prihvatiti sve sto je trazio, a to cemo videti po imovini kojom ce raspolagati porodica Nikolic za godinu, dve...

Radoslav

pre 7 godina

Odnos Vučića i čelnika SNS prema Nikoliću je krajnje nekorektan, jer negirati njegovu ulogu u formiranju stranke i svesti ga na jednog od nekoliko hiljada članova koji su je osnovali jer krajnje uvredljivo. Očigledno je da se radi ne samo o personalnom pitanju, već i o dubljim razmimoilaženjima, pre svega oko spoljne politike koju Srbija treba da vodi u budućnosti. Želja Tomislava Nikolića da se kandiduje je manje iznenađujuća od Vučićeve. Jer ukoliko bi bio izabran, Vučić bi izgubio 90 odsto moći i uticaja, barem ako je suditi o tome na osnovu ustavnih ovlašćenja predsednika i premijera. Ne kandodovanje Nikolića bi značilo da pristaje da ode u političku penziju što, prirodno, nijedan političar ne želi da doživi osim ako ga zdravlje, godine ili težak poraz na to ne prinude.Dakle, iz ovoga se može zaključiti da je Vučićeva kandidatura podržana od Zapada, dok je Nikolićeva najverovatnije pozitivno ocenjena u Rusiji, što i ukazuje na ozbiljan, suštinski raskol u SNS.

vladimir

pre 7 godina

Ovi naprednjaci su gori od žutih.Žutima nije padalo napamet da se cepaju pred izbore, ali napredjacima će to izgleda poći za rukom.Šta znači besomučna borba za vlast i moć.Ne biraju se sredstva, ništa nije sveto.Ajde što će te se vi raspasti nije neka šteta, nego što ste Srbiju još jednom ponizili i pokazali da je u Srbiji baš sve moguće

Hari

pre 7 godina

Kako nastali, tako nestali! Drago mi je sto tone SNS brod. Iako Nikolic nema toliku podrsku kao Vucic, bar 10% naprednjackog birackog tela ce odvuci, sto je dovoljno da bude drugog kruga. Samo pohlepa, glad za vlascu, demagogija, patetika, nikakva ideologija. Takva stranka ne moze opstati. Nikolic stvorio stranku, sada je unistava. Vucic zahvaljujuci Nikolicu postao premijer, sada ga otpisuje. To govori o kakvim nemoralnim, neprincipijalnim ljudima je rec. Seselj je za ove Bog.

Zlatko

pre 7 godina

Nije tacno da je samo 10c/o. Aca je uveo strahovladu gde niko javno nesme da mu se suprotstavi. Kada se tajno bude glasalo videce koliko SNSovaca zeli da mu vidi ledja. To zna i sam. Andrija brat mu je mnogo pomogao u povlacenju na dnu.

Orson

pre 7 godina

Dakle, ovi ljudi zaista nisu normalni! Politički destabilizuje Srbiju svako ko reši da se kandiduje na predsedničkim izborima a da se ne zove Aleksandar Vučić!?? Je li to vaše shvatanje demokratije, naprednjaci? Da li, po vašem, na svakim predsedničkim izborima trebalo da postoji samo jedan kandidat? U čemu bi onda bila svrha i smisao izbora? Neka neko uključi svetlo, ovo sve sad već suviše liči na Severnu Koreju!

Saša

pre 7 godina

Ne pita se predsedništvo, nego Vučić, sve odluke donosi Vučić i nemojte nas zamajavati kako je predsedništvo odlučilo!!! To vređa zdrav razum.

uzas!

pre 7 godina

Ako zanemarimo ovu komediju sa Nikolicevom kandidaturom, u ovoj vesti se pojavljuje nesto sto zaista para usi! Znaci, Jankovic, Jeremic i svi ostali opozicioni kandidati zapravo zele da "destabilizuju Srbiju"?! Pa naravno, kako ono bese - izdajnici, petokolonasi, strani placenici ... ko nije sa nama, on je protiv nas. Miloseviceva skola! A moze i ono u stilu Luja XIV - drzava, to sam ja! Pa sad, ko je protiv Vucica on je protiv drzave! Auh, ovi su se bas uziveli u ulogu.

GrađaninSrbije

pre 7 godina

Još jednom ću ovo Sns saopštenje uporediti sa saopštenjima Sps-a iz 90ih : u pitanju je isti rečnik, psihologija I glavno motiv - onaj ko je protiv Vođe - destabilizuje državu...
Srbija 2017. zaista nije odmakla dalje od početka 90ih...
Isti akteri I dalje vode glavnu reč, to je sigurno.

dejan

pre 7 godina

Sve ovo je smejurija samo sa jednim ciljem. DA se stalno prica o njima pred izbore, da i Toma i Vule prodju u drugi krug. Strah od Jankovic, Jeremica, pa mozda i Seselja je prevelika. Mozda je nepotrebna, ali spin majstorima je samo to u glavi, na svaki moguci nacin, spin, uzeti vlast jos 5 godina. a to je do 2022ge godine! Da nije tuzno, bilo bi smesno. Gde je onaj narod, ona energija koju smo imali za promene, za nesto dobro, pozitivno? Zar cemo i povo dopustit, 2022ga godina, a na vlasti oni koji su krivi za devedesete i sve ovo sto nam se desilo

Nit sam iz Novog Sada, nit se bavim politikom, al'...

pre 7 godina

"...SNS, stranke koja ga je, kako je rekao, dovela na mesto predsednika..."

SNS dovela Nikolića na mesto predsednika???

Kako ne shvatate da, jednostavno, morate da puknete na izborima, ko zvečke. Postoji jedan izraz koji je koristio scenarista "Specijalnog vaspitanja": "Izvukli ih iz akumulatora".

PS: To ne znači da se isto ne odnosi i na vaše prethodnike, kao i na njihove prethodnike...

Radovan III

pre 7 godina

Vučić je u velikom problemu. Ako dozvoli da ovaj bude premijer može se očekivati brz pad vlade i opšte rasulo u vladajućim partijama. Vučiću ne ide u prilog Toma - premijer jer će se Toma pitati za sve, a sufliranje Vučića ce videti kao mešanje u posao premijera. Na sve to Dačić, Palma, Vulin, Rasim niko od njih ne miriše Tomu. Šta tek reći o tome da bude bitan učesnik razgovara u Briselu, sa EU i ostalima. Nema on moždanih kapaciteta za tako nešto, to je sigurno. Ne bi znao ni da nas slaže kao sto to Vučić uradi kada dogovori nešto na štetu gradjana Srbije. Nema on tu crtu da nam proda poraz kao pobedu. Ako mu ipak ne da mesto premijera onda rizikuje cepanje stranke i slabljenje infrastrukture. Takodje Toma koketira sa Rusima mnogo i praktično otima "posao" SPS-u što znači otvoreni sukob na svim nivoima gde će isplivavati prljav veš samo tako! Sve to vodi ka slabljenju pozicije Vučića samog i verovatno lagano nestajanje sa političke scene. Uglavnom SNS moze biti srećan što od opozicije postoje samo DJB, Dveri i sve slabiji DS. Ovi ostali su ili premijerova omiljena opozicija koja je tako isto prevrtljiva ili potpuno nebitni učesnici u političkom životu.
Kad se sve sabere i oduzme, kako su nastali tako će se i raspasti. Njih dvojica su izdali svog kuma, političkog oca. Sve se vraća, sve se plaća.

Heroj Pinki

pre 7 godina

"Da li ce se Nikolic svrstati medju one koji destabilizuju Srbiju"
A Srbija je SNS, to znamo. Ako destabilizujes interesnu grupu maskiranu u politicku stranku destabilizujes Srbiju. Naprednjacima je ovu zemlju babo ostavio u amanet, ovo je njihova zemlja, mi ostali ima da cutimo i da ih ne destabilizujemo. Jer toliko su zasluzili. Ne znam da li su Srbiju vise zaduzili u svom prvom mandatu devedesetih ili u ovom sada. Procveta zemlja prosto kada je naprednjaci preuzmu, pa dajte da ih pustimo kada su vec toliko dobri i da ih ne destabilizujemo, jer tako destabilizujemo Srbiju. Nema ovde niko bolji, sposobniji, posteniji, niko sa pravim diplomama ko bi bio bolji od njih.

tony

pre 7 godina

...znači sve se svelo na običnu pijačnu trgovinu, ja tebi, ti meni, bitno je da njih dvojica obezbede svoje interese, a gde je tu narod i interesi naroda i države pitam se ja, maske su pale, ovime su definitivno pokazali da im nije stalo ni do naroda ni do države, bitno je da se napune džepovi a narod, ma ko šiša narod. Ponašaju se kao da je Srbija njihova svojina, kao da svi mi ne postojimo, kao da smo mi svi tu zbog njih a ne obrnuto. Da oni zaista misle na narod ne bi se ovako svadjali za fotelje, uostalom Vučić treba da uradi ono što je uradio Janković, da podnese ostavku i onda ide u kampanju, ali ne, njemu to ne pada na pamet, on hoće da bude i predsednik države i premijer i predsednik stranke, Tadić je zbog takvog bahatog stava i izgubio izbore, izgubiće ih i Vučić

Zlopamtilo

pre 7 godina

"Vučević je ocenio i da nikada veće jedinstvo nije vladalo u SNS i da je podrška Aleksandru Vučiću nepodeljena..."
Ta nepodeljenost vas je i dovela na ivicu ambisa kao uostalom i one pre vas , one pre njih .Srbija nije nestala ni kad ste vi preuzeli vlast a trebala je , isto tako neće ni posle vas .Morate da shvatite da znak jednakosti između Aleksandra Vučića i svega ostalog , države ,stranke ,nacije , budućnosti nije moguć . Propustili ste priliku da stvorite sistem kako u stranci tako i u državi . Koji kvalitetan čovek postoji u stranci koji bi eventualno mogao da bude zamena Vučiću ? Njegova kandidatura za predsednika države iako je legalno i legitimno izabran kao premijer govori mnogo o tome koliko ste zapravo beznadežni .Nemate kvalitetan tim ni u stranci ni u državi a Vučić ipak nema 100 kg mozga ,ipak je čovek koliko god se vi trudili da ga predstavite kao superheroja

Trixter

pre 7 godina

Vrlo je interesantno kako to Predsednistvo odbije predlog Nikolica Vucicu. Pa Nikolic nije ni predlozio nesto njima nego Vucicu, pa se trazi da se on izjasni. Kao kad bih ja pitao u banci da mi daju kredit, a a oni mi odgovore da pitam postu, pa kako posta odluci, eto toliko je to nelogicno. Vucica su izmanipulisali i naterali da se kandiduje. USA nece Nikolica, ali ni Vucica vise, s tim sto ne znaju kako da ga sklone, pa su mu namestili ovu kandidaturu. Stavis Vucica u fotelju predsednika koja je nevazna, sklonis Nikolica pomocu Vucica, oslabis SNS, a dovedes svoje pulene u SNS na vazna mesta. Genijalan plan.

Radoslav

pre 7 godina

Odnos Vučića i čelnika SNS prema Nikoliću je krajnje nekorektan, jer negirati njegovu ulogu u formiranju stranke i svesti ga na jednog od nekoliko hiljada članova koji su je osnovali jer krajnje uvredljivo. Očigledno je da se radi ne samo o personalnom pitanju, već i o dubljim razmimoilaženjima, pre svega oko spoljne politike koju Srbija treba da vodi u budućnosti. Želja Tomislava Nikolića da se kandiduje je manje iznenađujuća od Vučićeve. Jer ukoliko bi bio izabran, Vučić bi izgubio 90 odsto moći i uticaja, barem ako je suditi o tome na osnovu ustavnih ovlašćenja predsednika i premijera. Ne kandodovanje Nikolića bi značilo da pristaje da ode u političku penziju što, prirodno, nijedan političar ne želi da doživi osim ako ga zdravlje, godine ili težak poraz na to ne prinude.Dakle, iz ovoga se može zaključiti da je Vučićeva kandidatura podržana od Zapada, dok je Nikolićeva najverovatnije pozitivno ocenjena u Rusiji, što i ukazuje na ozbiljan, suštinski raskol u SNS.

Slobodni Klikeri

pre 7 godina

Botovi u totalnom rebusu. Kao u filmu Valkiri,scena kada telegrafisti u centrali dobijaju poruke sa jedne strane da je Hitler ubijen u atentatu,a sa druge strane poruke da je ziv. I opsta konfuzija sta da puste dalje i kome da veruju. :)

Hari

pre 7 godina

Kako nastali, tako nestali! Drago mi je sto tone SNS brod. Iako Nikolic nema toliku podrsku kao Vucic, bar 10% naprednjackog birackog tela ce odvuci, sto je dovoljno da bude drugog kruga. Samo pohlepa, glad za vlascu, demagogija, patetika, nikakva ideologija. Takva stranka ne moze opstati. Nikolic stvorio stranku, sada je unistava. Vucic zahvaljujuci Nikolicu postao premijer, sada ga otpisuje. To govori o kakvim nemoralnim, neprincipijalnim ljudima je rec. Seselj je za ove Bog.

vladimir

pre 7 godina

Ovi naprednjaci su gori od žutih.Žutima nije padalo napamet da se cepaju pred izbore, ali napredjacima će to izgleda poći za rukom.Šta znači besomučna borba za vlast i moć.Ne biraju se sredstva, ništa nije sveto.Ajde što će te se vi raspasti nije neka šteta, nego što ste Srbiju još jednom ponizili i pokazali da je u Srbiji baš sve moguće

Zlatko

pre 7 godina

Nije tacno da je samo 10c/o. Aca je uveo strahovladu gde niko javno nesme da mu se suprotstavi. Kada se tajno bude glasalo videce koliko SNSovaca zeli da mu vidi ledja. To zna i sam. Andrija brat mu je mnogo pomogao u povlacenju na dnu.

uzas!

pre 7 godina

Ako zanemarimo ovu komediju sa Nikolicevom kandidaturom, u ovoj vesti se pojavljuje nesto sto zaista para usi! Znaci, Jankovic, Jeremic i svi ostali opozicioni kandidati zapravo zele da "destabilizuju Srbiju"?! Pa naravno, kako ono bese - izdajnici, petokolonasi, strani placenici ... ko nije sa nama, on je protiv nas. Miloseviceva skola! A moze i ono u stilu Luja XIV - drzava, to sam ja! Pa sad, ko je protiv Vucica on je protiv drzave! Auh, ovi su se bas uziveli u ulogu.

Orson

pre 7 godina

Dakle, ovi ljudi zaista nisu normalni! Politički destabilizuje Srbiju svako ko reši da se kandiduje na predsedničkim izborima a da se ne zove Aleksandar Vučić!?? Je li to vaše shvatanje demokratije, naprednjaci? Da li, po vašem, na svakim predsedničkim izborima trebalo da postoji samo jedan kandidat? U čemu bi onda bila svrha i smisao izbora? Neka neko uključi svetlo, ovo sve sad već suviše liči na Severnu Koreju!

Saša

pre 7 godina

Ne pita se predsedništvo, nego Vučić, sve odluke donosi Vučić i nemojte nas zamajavati kako je predsedništvo odlučilo!!! To vređa zdrav razum.

bbb

pre 7 godina

Za javnost nisu prihvatli Nikoliceve uslove a verovato ce biti da ce u tajnosti prihvatiti sve sto je trazio, a to cemo videti po imovini kojom ce raspolagati porodica Nikolic za godinu, dve...

GrađaninSrbije

pre 7 godina

Još jednom ću ovo Sns saopštenje uporediti sa saopštenjima Sps-a iz 90ih : u pitanju je isti rečnik, psihologija I glavno motiv - onaj ko je protiv Vođe - destabilizuje državu...
Srbija 2017. zaista nije odmakla dalje od početka 90ih...
Isti akteri I dalje vode glavnu reč, to je sigurno.

dejan

pre 7 godina

Sve ovo je smejurija samo sa jednim ciljem. DA se stalno prica o njima pred izbore, da i Toma i Vule prodju u drugi krug. Strah od Jankovic, Jeremica, pa mozda i Seselja je prevelika. Mozda je nepotrebna, ali spin majstorima je samo to u glavi, na svaki moguci nacin, spin, uzeti vlast jos 5 godina. a to je do 2022ge godine! Da nije tuzno, bilo bi smesno. Gde je onaj narod, ona energija koju smo imali za promene, za nesto dobro, pozitivno? Zar cemo i povo dopustit, 2022ga godina, a na vlasti oni koji su krivi za devedesete i sve ovo sto nam se desilo

Nit sam iz Novog Sada, nit se bavim politikom, al'...

pre 7 godina

"...SNS, stranke koja ga je, kako je rekao, dovela na mesto predsednika..."

SNS dovela Nikolića na mesto predsednika???

Kako ne shvatate da, jednostavno, morate da puknete na izborima, ko zvečke. Postoji jedan izraz koji je koristio scenarista "Specijalnog vaspitanja": "Izvukli ih iz akumulatora".

PS: To ne znači da se isto ne odnosi i na vaše prethodnike, kao i na njihove prethodnike...

Radovan III

pre 7 godina

Vučić je u velikom problemu. Ako dozvoli da ovaj bude premijer može se očekivati brz pad vlade i opšte rasulo u vladajućim partijama. Vučiću ne ide u prilog Toma - premijer jer će se Toma pitati za sve, a sufliranje Vučića ce videti kao mešanje u posao premijera. Na sve to Dačić, Palma, Vulin, Rasim niko od njih ne miriše Tomu. Šta tek reći o tome da bude bitan učesnik razgovara u Briselu, sa EU i ostalima. Nema on moždanih kapaciteta za tako nešto, to je sigurno. Ne bi znao ni da nas slaže kao sto to Vučić uradi kada dogovori nešto na štetu gradjana Srbije. Nema on tu crtu da nam proda poraz kao pobedu. Ako mu ipak ne da mesto premijera onda rizikuje cepanje stranke i slabljenje infrastrukture. Takodje Toma koketira sa Rusima mnogo i praktično otima "posao" SPS-u što znači otvoreni sukob na svim nivoima gde će isplivavati prljav veš samo tako! Sve to vodi ka slabljenju pozicije Vučića samog i verovatno lagano nestajanje sa političke scene. Uglavnom SNS moze biti srećan što od opozicije postoje samo DJB, Dveri i sve slabiji DS. Ovi ostali su ili premijerova omiljena opozicija koja je tako isto prevrtljiva ili potpuno nebitni učesnici u političkom životu.
Kad se sve sabere i oduzme, kako su nastali tako će se i raspasti. Njih dvojica su izdali svog kuma, političkog oca. Sve se vraća, sve se plaća.

Trixter

pre 7 godina

Vrlo je interesantno kako to Predsednistvo odbije predlog Nikolica Vucicu. Pa Nikolic nije ni predlozio nesto njima nego Vucicu, pa se trazi da se on izjasni. Kao kad bih ja pitao u banci da mi daju kredit, a a oni mi odgovore da pitam postu, pa kako posta odluci, eto toliko je to nelogicno. Vucica su izmanipulisali i naterali da se kandiduje. USA nece Nikolica, ali ni Vucica vise, s tim sto ne znaju kako da ga sklone, pa su mu namestili ovu kandidaturu. Stavis Vucica u fotelju predsednika koja je nevazna, sklonis Nikolica pomocu Vucica, oslabis SNS, a dovedes svoje pulene u SNS na vazna mesta. Genijalan plan.

Zlopamtilo

pre 7 godina

"Vučević je ocenio i da nikada veće jedinstvo nije vladalo u SNS i da je podrška Aleksandru Vučiću nepodeljena..."
Ta nepodeljenost vas je i dovela na ivicu ambisa kao uostalom i one pre vas , one pre njih .Srbija nije nestala ni kad ste vi preuzeli vlast a trebala je , isto tako neće ni posle vas .Morate da shvatite da znak jednakosti između Aleksandra Vučića i svega ostalog , države ,stranke ,nacije , budućnosti nije moguć . Propustili ste priliku da stvorite sistem kako u stranci tako i u državi . Koji kvalitetan čovek postoji u stranci koji bi eventualno mogao da bude zamena Vučiću ? Njegova kandidatura za predsednika države iako je legalno i legitimno izabran kao premijer govori mnogo o tome koliko ste zapravo beznadežni .Nemate kvalitetan tim ni u stranci ni u državi a Vučić ipak nema 100 kg mozga ,ipak je čovek koliko god se vi trudili da ga predstavite kao superheroja

tony

pre 7 godina

...znači sve se svelo na običnu pijačnu trgovinu, ja tebi, ti meni, bitno je da njih dvojica obezbede svoje interese, a gde je tu narod i interesi naroda i države pitam se ja, maske su pale, ovime su definitivno pokazali da im nije stalo ni do naroda ni do države, bitno je da se napune džepovi a narod, ma ko šiša narod. Ponašaju se kao da je Srbija njihova svojina, kao da svi mi ne postojimo, kao da smo mi svi tu zbog njih a ne obrnuto. Da oni zaista misle na narod ne bi se ovako svadjali za fotelje, uostalom Vučić treba da uradi ono što je uradio Janković, da podnese ostavku i onda ide u kampanju, ali ne, njemu to ne pada na pamet, on hoće da bude i predsednik države i premijer i predsednik stranke, Tadić je zbog takvog bahatog stava i izgubio izbore, izgubiće ih i Vučić

Heroj Pinki

pre 7 godina

"Da li ce se Nikolic svrstati medju one koji destabilizuju Srbiju"
A Srbija je SNS, to znamo. Ako destabilizujes interesnu grupu maskiranu u politicku stranku destabilizujes Srbiju. Naprednjacima je ovu zemlju babo ostavio u amanet, ovo je njihova zemlja, mi ostali ima da cutimo i da ih ne destabilizujemo. Jer toliko su zasluzili. Ne znam da li su Srbiju vise zaduzili u svom prvom mandatu devedesetih ili u ovom sada. Procveta zemlja prosto kada je naprednjaci preuzmu, pa dajte da ih pustimo kada su vec toliko dobri i da ih ne destabilizujemo, jer tako destabilizujemo Srbiju. Nema ovde niko bolji, sposobniji, posteniji, niko sa pravim diplomama ko bi bio bolji od njih.