Subota, 11.02.2017.

20:00

Sada je jasno, Jokić je bolji od Porzingisa

Kristaps Porzingis bio je drugi najbolji ruki 2016. godine, a Nikola Jokić treći.

Izvor: B92

Sada je jasno, Jokiæ je bolji od Porzingisa IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

67 Komentari

Sortiraj po:

Nesa

pre 7 godina

''JUMKO'' koji je tvoj problem,zasto uporno pljujes sve srpske sportiste koji naprave nesto u svetu sporta?? Razumem da mrzis jednog ili dvojicu pojedinaca,jednostavno antipatican ti je neko i to je to,ali cemu mrznja svakog srpskog sportiste?? Vidim da pisu ovde da si iz Srbije,bice mi jasno ovo sve jedino ako si siptar jer drugacije objasnjenje nemam.Jel ti ovo radis zato sto ni sam sebe ne volis ili samo hoces da privlacis paznju svih ovde koji komentarisu jer si potpuno nebitan covek u svojoj kuci,ulici,gradu drzavi i na zemlji...A i ne razumem admine,zasto uopste odobravaju komentare ovakvih jadnika..Tebi je mesto u nekoj psihijatrijskoj ustanovi

CarloNS

pre 7 godina

Nikola uošte nije slab. Jeste malo smotan, ali ima dobru konstituciju. Teži je nekoliko kilograma nego što je bio Vlade Divac, iako je je 8cm niži. Biće Nikola još i bolji i jači.

pustite komentar

pre 7 godina

A Patrick,Jumko i Beljo na apratima. Nemaju dovoljno reci da u jednom komentaru napisu sve,jer ima je IQ nizi od Jokicevog rekorda karijere,ali zato stancuju komentara kako bi pokusali da nadoknade svoju maloumnost!
P.S. Drago ni ne sme da se javi.
show

Lolek

pre 7 godina

Direktni duel ne mora nista da znaci,primer su kari i irving.Nema dileme da je kari bolji igrac,ali ga irving redovno zlostavlja u medjusobnim duelima

Kari bolji od Irvinga ?
Druže, nemaš ti veze o košarci...

jumkov bot

pre 7 godina

Kako ste glupi pa to nema nigde.. Ne vidite da vas jumko lozi samo. Pa pre bi se reklo da ovi sto posalju jedan dva komentara mrze nekog ovde a on samo zestoko troluje i pali vas. Po komenzarima mu se vidi da hoce samo da izazove reakciju kod vas.Kakva mrznja kakvi bakraci

деки

pre 7 godina

Нуркић наводно упао свлачионицу након меча и уурлао "нека се Јокић врати у Србију, уништио ми каријеру"
Злоћа неки овај Нуркић...

krajnji egoist

pre 7 godina

Ovo mi nekako nije dostojno ovog
portala. Niti je zbog te usporedbe Jokić ista bolji u mojim očima,a jako ga cijenim; niti mi je Portzingis imalo pao. Jednostavno, nepotrebno i besmisleno uspoređivati dva 21-godisnjaka,čija se igra podosta razlikuje. Znam da to privlači klinove,ali to nije b92 kojeg ja pratim...

c3po

pre 7 godina

Korisnik Stranimir Branimir je u maju 2015 u moru komentara na vest da Jokara odmah iz Mege ide u Nba, komentari tipa prvo u neki evroligaski klub,cekaj malo,itd podrzao Jokica i napisao ili jesi ili nisi za Nba.Stanimire,jeste:)

Patrick

pre 7 godina

Ma koji Jokic,Nurkic i Mirotic su bolji.A i Ante Zizic,sad ce i on u NBA jos malo samo da pocne draftovanje.Preporucujem da ga Greg Popovic odabere,bice odlican igrac uz prekaljene Gasola i Parkera.

Stara kuka

pre 7 godina

@Jumko
Bravo bravo pet bambija za tebe.Nije ga pobedio a u stvari jeste.Nastavi da mrzis.E da,aj sto ne mozes preko mrezice,nego ne mozes ni u mrezicu.

Jumko

pre 7 godina

Definitivno smo pored najboljeg tenisera u istoriji, odbojkasa, vaterpoliste, rukometasa, rukometasice, dobili i najboljeg kosarkasa! Pa ipak smo mi najpametniji, evropski Brazilci u fudbalu! E da, i Cavic je pobedio Felpsa!

Aleksa

pre 7 godina

Niksi imaju momentum hajpovanja igrača. Setimo se momentuma Linsanity-ja i Džeremija Lina koji je eksplodirao u jednocifrenom broju utakmica i onda nestao. Daleko od toga da se radi o lošem igraču, naprotiv, ali je franšiza takva i navijači su takvi da se od muve pravi slon.
Porzingis je nema sumnje odličan igrač, ali dosta hype-a duguje upravo dresu jer je minute i slobodu u igri dobio upravo zato što franšiza očajnički pokušava da napravi superstara. Jokić je mnogo krvavije zaradio sadašnji status u daleko manje bitnim i zastupljenim Nagetsima.

Patrik

pre 7 godina

Ove sezone igra ovako Jokic a sledece ce biti prosecan igrac Nadzetsa.I Lester je prosle sezone harao u Engleskoj i osvojio titulu a sad su sedamnaesti na tabeli.Sto ce reci forma je prolazna.

Zlatko

pre 7 godina

Kad se setim početka sezona ... u snimcima smo gledali svaki njegov skok, asistenciju, a danas nam treba skoro pa pet minuta da bi videli njegove koševe!

NebaCar

pre 7 godina

Nepotrebni tekstovi. Pomalo i ruzni. Svi treba da smo ponosni na ono sto radi Jokic, ali i i on i KP su na samom startu karijere. Vidite li sto se dogadja... Povrede i milion drugih stvari moze da odredi karijeru igraca... KP je takodje ekstremno talentovan, ali se nalazi u totalnom kolapsu kao sto je Njujork trenutno.
(Logen, 11. februar 2017 19:33)

I Denver je bio u kolapsu... A onda se desio Joker.

Polsen

pre 7 godina

@Don Vito
Porzingis fizički jači?! Ti mora da se šališ. Zar nemaš oči, da li vidiš koliko je tanušan, malo više od 100 kg na 221cm visine. Uglavnom i igra 4 zato što nema snagu da se nosi sa centrima, sada je igrao na 5 i Jokić ga je uništio. I ne znam čemu fama da Jokić nije fizički jak. Pogledajte kako pod košem prosto oduva Hernangomeza i naravno poentira. Jokić možda nema definisane mišiće i nema neku skočnost, ali nije slab i ima ono najvažnije, u glavi.

sale

pre 7 godina

Mislim da su Jokic i Porzingis u dosta dobrim odnosima, ali bilo bi lepo da razviju neki rivalitet u buducnosti zarad navijaca i "hype-a" oko njih dvojice. Obojica su odlicni igraci.

UrQue

pre 7 godina

@dn
Itekako ima dileme i Kari uopste nije bolji igrac od Irvinga pogotovo ne individualno.
Kariju se poklopilo dosta toga u timskoj koncepciji poslednjih par god.i igra sjajno, ali indivudualno nije bolji od Irvinga gotovo ni u jednom segmentu.
Pozdrav

milos12

pre 7 godina

Ne dirajte mi Zingisa bratinu. Zagrlili su se on I Nidza na kraju.
A Jokic samo lupa recke, jos KAT-u da vrati za prosli put I nadigrao je svakog visokog sem Cousinsa (a pasce I on nekad ;) )

svetla budućnost

pre 7 godina

Najnovija klasa igraca sa 2016 drafta je tragikomična u odnosu na prethodne dve (Embiid je ruki, ali je draftovan još 2014 sa Jokićem i Viginsom), osim ako ih malo ne izvuče prvi pik Australijanac Simons koji zbog povrede nije još ni debitovao u NBA. I uopšte, kada se podvuče crta sa poslednja četri drafta, naš Nikola Jokić je jedan od četvorice igrača koji se najviše ističu (Jokić, Antetokounmpo, Tauns i Embid). Kada si među četri najbolja u četri vezane generacije, to u praksi znači bar 5 učešća na all-star mečevima ako ne bude većih povreda, i eto to je karijera koju minimum možemo očekivati od Jokića kako sada stvari stoje!

Inače, ako se Tauns koji je ranije igrao za Dominikansku Republiku računa kao stranac, a gorepomenutoj četvorci dodaju još Porzingis i Vigins, ispada da su sva šestorica za sada najboljih igrača sa 4 poslednja drafta stranci, neamerikanci!?! Nešto slično u globalnoj preraspodeli talenata gde je lavovski deo uvek odlayio na USA pre svega afroamerikance se nikada nije desilo. Predstoji nam zanimljiva košarkaška era u kojoj će jedan naš igrač imati važnu ulogu (a možda čak i dva s obzirom na hvalospeve koji se već sada pišu o talentu ladog Balše koprivice, jedne od najvećih nada američke koledž košarke).

Letonksa košarka je oduvek i bila sam vrh iste... a?

pre 7 godina

Ja dok dođem do vesti o sportu, ništa mi više ne bude jasno... sreća ako vas ima još kojima je makar nešto jasno, pa bilo to trivijalno poput ovoga čiji je duži, Jokićev ili ovog letonca...

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 7 godina

Ne moze patike da mu nosi iz jednog prostog razloga, Jokić je bukvalno MOTOR ove ekipe koja ne bi bila ni blizu PLEJ OF zone da nije njega a Porzingis, pa, videli ste i sami.

NNN

pre 7 godina

Noćas sredinom 2. četvrtine Jokara na klupi i ima 4 poena, a ja odem da spavam (ostavim otvorenu stranu na nba.com) i mislim valjda će da bude bolje, kad ono ujutro vidim šta sam propustio...

Ali to nije najgore, sinoć malo gledao Barsa - galata i Katalonci imali čini mi se 42 poena posle 3 četvrtine (najneefikasnija ekipa u EL!), pa se setim da su bili sve dogovorili oko dolaska Jokića tamo iz Mege i kada su bukvalno došli da potpišu, odgledaju prethodno utakmicu, a Jokić imao katastrofalno veče sa recimo 4 poena i 3 skoka i ovi odustanu u poslednjem trenutnku!
Prošle noći Jokić sam u NBA bio efikasan kao cela ekipa Barselone u EL.

Logen

pre 7 godina

Nepotrebni tekstovi. Pomalo i ruzni. Svi treba da smo ponosni na ono sto radi Jokic, ali i i on i KP su na samom startu karijere. Vidite li sto se dogadja... Povrede i milion drugih stvari moze da odredi karijeru igraca... KP je takodje ekstremno talentovan, ali se nalazi u totalnom kolapsu kao sto je Njujork trenutno.

Mogli

pre 7 godina

Bolji je i od KAT-a, jer onaj ima kosarkaski IQ na nivou musice, ali je fizicki spremniji. Ne bih voleo da ode Nikola negde, vec da od Nagetsa naprave sampionsku fransizu kao sto su od Voriorsa gradili draftom svih prethodnih godina. Bice Nagetsi pakleni tim ako ostanu u ovom sastavu i dovedu iole jos jednog krstenog beka i naprave neku novu veliku trojku.

Danilo

pre 7 godina

Ono što se nije videlo prošle godine, sada prosto blešti:
Joker je kompletan igrač koji utiče na svaki segment igre, vidi se i kako ga ostali igrači obožavaju jer celu ekipu čini boljom.
Porcingis nema tu igračku dubinu ali sa visinom koju ima i lakom rukom, može biti ubistveno oružje u odredjenom sistemu igre.
Kod Popovića bi verovatno procvetao?
U svako slučaju, sada imamo bar 4 igrača iz Evrope kao potencijalne velike zvezde-Joker,Šreder,Porcingis i Andetokumbo-a i nekoliko njih-Gober,Sabonis,Šarić,Bender,Zubac-kucaju na ta vrata.
Sa trenutnim rekordom od 61 igrača iz Evrope u NBA, EP 2017 će biti prvorazredni događaj?

МиЛан

pre 7 godina

Да не буде после, само једно име доминира спортским вестима. Хвала богу, имамо се чиме подичити на разним пољима.

Baquero

pre 7 godina

"Uopšte nisam uživao u košarci večeras. Svaki put kada izađete na teren trebalo bi da uživate, a ja to nisam osetio večeras".
Pa kud si poš'o s cipelke u njivu?!

Kralj Beljo

pre 7 godina

Ma da, pihtijasti Jokic je poseban, a za lika od 221 koji igra beka je zbog jednog meca jasno da je losiji.
Lik od 221 koji igra beka.
Da treneri biraju izmedju njih dvojice svaki bi izabrao Porzingisa.

bagzi

pre 7 godina

Odigrao je Jokić vanserijsi. Mnogo je kosarkaski inteligentniji od Porzingisa.Mada i Pozingis je dobar igrac i zvezda u najavi.
@dn
Kari bolji igrac od Irvinga!?
Bolji suter za 3 a ostalo... Posle Krisa Pola najkompletniji plej( po mom misljenju).

a

pre 7 godina

@milos12 Entoni Dejvis mu je dao 50, ali on je buduci najbolji kosarkas na svetu i tu nema sta da se vraca, na primer KAT-u je ubacio 87 u dve utakmice, ima najvecu zelju protiv njega jer su ga prosle sezone proglasili vecim talentom od obrve(zbog povreda) sto je suludo!

nista o nicemu

pre 7 godina

Direktni duel ne mora nista da znaci,primer su kari i irving.Nema dileme da je kari bolji igrac,ali ga irving redovno zlostavlja u medjusobnim duelima
(dn, 11. februar 2017 19:01)

Ne, nije to slucaj ovde. Primer je Vavrinka i Djokovic, Irving je bolji od Karija.

zu

pre 7 godina

Porzingis kaže da je Jokić sve koševe dao preko njega, a trener Niksa kaže da su svi Jokićevi šutevi bili otvoreni? Trener jednostavno neće da prizna da je Jokić bolji

dn

pre 7 godina

Direktni duel ne mora nista da znaci,primer su kari i irving.Nema dileme da je kari bolji igrac,ali ga irving redovno zlostavlja u medjusobnim duelima

Don Vito

pre 7 godina

Nije bolji, imao je bolje veče prosto. Obojica su sjajni, mladi igraci, Jokic je za sada bolji paser i donekle suter, ali je Porz dosta jaci fizicki. Da bi Jokic mogao da bije centre poput Boogija, CAT-a prosto mora da ojača i da poradi na odbrani. Svaka cast Jokicu, bice on jedan od najboljih centara lige, a svakako je trenutno najbolji centar Evrope uz Gasola(Marc). Srecno Buco

Sale30

pre 7 godina

Cini mi se da je to bilo finale kupa radivoja koraca, sezone 2015. Gledam prenos sa ortacima, posle finalnog meca koji je Mega izgubila od Zvezde, u direktnom prenosu pored slavlja igraca Zvezde, Gospodin Ranko Zeravica prilazi Nikoli Jokicu i kaze mu "Mali, bices opak igrac, svaka ti cast". E sada, da li sam to tacno citirao, ne znam, ali sam od tog trenutka verovao da ce Nikola izrasti u jednog vrhunskog igraca. Nikola, svaka cast majstore, samo napred.

milos12

pre 7 godina

Ne dirajte mi Zingisa bratinu. Zagrlili su se on I Nidza na kraju.
A Jokic samo lupa recke, jos KAT-u da vrati za prosli put I nadigrao je svakog visokog sem Cousinsa (a pasce I on nekad ;) )

Danilo

pre 7 godina

Ono što se nije videlo prošle godine, sada prosto blešti:
Joker je kompletan igrač koji utiče na svaki segment igre, vidi se i kako ga ostali igrači obožavaju jer celu ekipu čini boljom.
Porcingis nema tu igračku dubinu ali sa visinom koju ima i lakom rukom, može biti ubistveno oružje u odredjenom sistemu igre.
Kod Popovića bi verovatno procvetao?
U svako slučaju, sada imamo bar 4 igrača iz Evrope kao potencijalne velike zvezde-Joker,Šreder,Porcingis i Andetokumbo-a i nekoliko njih-Gober,Sabonis,Šarić,Bender,Zubac-kucaju na ta vrata.
Sa trenutnim rekordom od 61 igrača iz Evrope u NBA, EP 2017 će biti prvorazredni događaj?

Logen

pre 7 godina

Nepotrebni tekstovi. Pomalo i ruzni. Svi treba da smo ponosni na ono sto radi Jokic, ali i i on i KP su na samom startu karijere. Vidite li sto se dogadja... Povrede i milion drugih stvari moze da odredi karijeru igraca... KP je takodje ekstremno talentovan, ali se nalazi u totalnom kolapsu kao sto je Njujork trenutno.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 7 godina

Ne moze patike da mu nosi iz jednog prostog razloga, Jokić je bukvalno MOTOR ove ekipe koja ne bi bila ni blizu PLEJ OF zone da nije njega a Porzingis, pa, videli ste i sami.

NNN

pre 7 godina

Noćas sredinom 2. četvrtine Jokara na klupi i ima 4 poena, a ja odem da spavam (ostavim otvorenu stranu na nba.com) i mislim valjda će da bude bolje, kad ono ujutro vidim šta sam propustio...

Ali to nije najgore, sinoć malo gledao Barsa - galata i Katalonci imali čini mi se 42 poena posle 3 četvrtine (najneefikasnija ekipa u EL!), pa se setim da su bili sve dogovorili oko dolaska Jokića tamo iz Mege i kada su bukvalno došli da potpišu, odgledaju prethodno utakmicu, a Jokić imao katastrofalno veče sa recimo 4 poena i 3 skoka i ovi odustanu u poslednjem trenutnku!
Prošle noći Jokić sam u NBA bio efikasan kao cela ekipa Barselone u EL.

Polsen

pre 7 godina

@Don Vito
Porzingis fizički jači?! Ti mora da se šališ. Zar nemaš oči, da li vidiš koliko je tanušan, malo više od 100 kg na 221cm visine. Uglavnom i igra 4 zato što nema snagu da se nosi sa centrima, sada je igrao na 5 i Jokić ga je uništio. I ne znam čemu fama da Jokić nije fizički jak. Pogledajte kako pod košem prosto oduva Hernangomeza i naravno poentira. Jokić možda nema definisane mišiće i nema neku skočnost, ali nije slab i ima ono najvažnije, u glavi.

zu

pre 7 godina

Porzingis kaže da je Jokić sve koševe dao preko njega, a trener Niksa kaže da su svi Jokićevi šutevi bili otvoreni? Trener jednostavno neće da prizna da je Jokić bolji

Mogli

pre 7 godina

Bolji je i od KAT-a, jer onaj ima kosarkaski IQ na nivou musice, ali je fizicki spremniji. Ne bih voleo da ode Nikola negde, vec da od Nagetsa naprave sampionsku fransizu kao sto su od Voriorsa gradili draftom svih prethodnih godina. Bice Nagetsi pakleni tim ako ostanu u ovom sastavu i dovedu iole jos jednog krstenog beka i naprave neku novu veliku trojku.

NebaCar

pre 7 godina

Nepotrebni tekstovi. Pomalo i ruzni. Svi treba da smo ponosni na ono sto radi Jokic, ali i i on i KP su na samom startu karijere. Vidite li sto se dogadja... Povrede i milion drugih stvari moze da odredi karijeru igraca... KP je takodje ekstremno talentovan, ali se nalazi u totalnom kolapsu kao sto je Njujork trenutno.
(Logen, 11. februar 2017 19:33)

I Denver je bio u kolapsu... A onda se desio Joker.

svetla budućnost

pre 7 godina

Najnovija klasa igraca sa 2016 drafta je tragikomična u odnosu na prethodne dve (Embiid je ruki, ali je draftovan još 2014 sa Jokićem i Viginsom), osim ako ih malo ne izvuče prvi pik Australijanac Simons koji zbog povrede nije još ni debitovao u NBA. I uopšte, kada se podvuče crta sa poslednja četri drafta, naš Nikola Jokić je jedan od četvorice igrača koji se najviše ističu (Jokić, Antetokounmpo, Tauns i Embid). Kada si među četri najbolja u četri vezane generacije, to u praksi znači bar 5 učešća na all-star mečevima ako ne bude većih povreda, i eto to je karijera koju minimum možemo očekivati od Jokića kako sada stvari stoje!

Inače, ako se Tauns koji je ranije igrao za Dominikansku Republiku računa kao stranac, a gorepomenutoj četvorci dodaju još Porzingis i Vigins, ispada da su sva šestorica za sada najboljih igrača sa 4 poslednja drafta stranci, neamerikanci!?! Nešto slično u globalnoj preraspodeli talenata gde je lavovski deo uvek odlayio na USA pre svega afroamerikance se nikada nije desilo. Predstoji nam zanimljiva košarkaška era u kojoj će jedan naš igrač imati važnu ulogu (a možda čak i dva s obzirom na hvalospeve koji se već sada pišu o talentu ladog Balše koprivice, jedne od najvećih nada američke koledž košarke).

Aleksa

pre 7 godina

Niksi imaju momentum hajpovanja igrača. Setimo se momentuma Linsanity-ja i Džeremija Lina koji je eksplodirao u jednocifrenom broju utakmica i onda nestao. Daleko od toga da se radi o lošem igraču, naprotiv, ali je franšiza takva i navijači su takvi da se od muve pravi slon.
Porzingis je nema sumnje odličan igrač, ali dosta hype-a duguje upravo dresu jer je minute i slobodu u igri dobio upravo zato što franšiza očajnički pokušava da napravi superstara. Jokić je mnogo krvavije zaradio sadašnji status u daleko manje bitnim i zastupljenim Nagetsima.

Zlatko

pre 7 godina

Kad se setim početka sezona ... u snimcima smo gledali svaki njegov skok, asistenciju, a danas nam treba skoro pa pet minuta da bi videli njegove koševe!

nista o nicemu

pre 7 godina

Direktni duel ne mora nista da znaci,primer su kari i irving.Nema dileme da je kari bolji igrac,ali ga irving redovno zlostavlja u medjusobnim duelima
(dn, 11. februar 2017 19:01)

Ne, nije to slucaj ovde. Primer je Vavrinka i Djokovic, Irving je bolji od Karija.

Baquero

pre 7 godina

"Uopšte nisam uživao u košarci večeras. Svaki put kada izađete na teren trebalo bi da uživate, a ja to nisam osetio večeras".
Pa kud si poš'o s cipelke u njivu?!

Sale30

pre 7 godina

Cini mi se da je to bilo finale kupa radivoja koraca, sezone 2015. Gledam prenos sa ortacima, posle finalnog meca koji je Mega izgubila od Zvezde, u direktnom prenosu pored slavlja igraca Zvezde, Gospodin Ranko Zeravica prilazi Nikoli Jokicu i kaze mu "Mali, bices opak igrac, svaka ti cast". E sada, da li sam to tacno citirao, ne znam, ali sam od tog trenutka verovao da ce Nikola izrasti u jednog vrhunskog igraca. Nikola, svaka cast majstore, samo napred.

krajnji egoist

pre 7 godina

Ovo mi nekako nije dostojno ovog
portala. Niti je zbog te usporedbe Jokić ista bolji u mojim očima,a jako ga cijenim; niti mi je Portzingis imalo pao. Jednostavno, nepotrebno i besmisleno uspoređivati dva 21-godisnjaka,čija se igra podosta razlikuje. Znam da to privlači klinove,ali to nije b92 kojeg ja pratim...

Lolek

pre 7 godina

Direktni duel ne mora nista da znaci,primer su kari i irving.Nema dileme da je kari bolji igrac,ali ga irving redovno zlostavlja u medjusobnim duelima

Kari bolji od Irvinga ?
Druže, nemaš ti veze o košarci...

c3po

pre 7 godina

Korisnik Stranimir Branimir je u maju 2015 u moru komentara na vest da Jokara odmah iz Mege ide u Nba, komentari tipa prvo u neki evroligaski klub,cekaj malo,itd podrzao Jokica i napisao ili jesi ili nisi za Nba.Stanimire,jeste:)

pustite komentar

pre 7 godina

A Patrick,Jumko i Beljo na apratima. Nemaju dovoljno reci da u jednom komentaru napisu sve,jer ima je IQ nizi od Jokicevog rekorda karijere,ali zato stancuju komentara kako bi pokusali da nadoknade svoju maloumnost!
P.S. Drago ni ne sme da se javi.
show

UrQue

pre 7 godina

@dn
Itekako ima dileme i Kari uopste nije bolji igrac od Irvinga pogotovo ne individualno.
Kariju se poklopilo dosta toga u timskoj koncepciji poslednjih par god.i igra sjajno, ali indivudualno nije bolji od Irvinga gotovo ni u jednom segmentu.
Pozdrav

Nesa

pre 7 godina

''JUMKO'' koji je tvoj problem,zasto uporno pljujes sve srpske sportiste koji naprave nesto u svetu sporta?? Razumem da mrzis jednog ili dvojicu pojedinaca,jednostavno antipatican ti je neko i to je to,ali cemu mrznja svakog srpskog sportiste?? Vidim da pisu ovde da si iz Srbije,bice mi jasno ovo sve jedino ako si siptar jer drugacije objasnjenje nemam.Jel ti ovo radis zato sto ni sam sebe ne volis ili samo hoces da privlacis paznju svih ovde koji komentarisu jer si potpuno nebitan covek u svojoj kuci,ulici,gradu drzavi i na zemlji...A i ne razumem admine,zasto uopste odobravaju komentare ovakvih jadnika..Tebi je mesto u nekoj psihijatrijskoj ustanovi

CarloNS

pre 7 godina

Nikola uošte nije slab. Jeste malo smotan, ali ima dobru konstituciju. Teži je nekoliko kilograma nego što je bio Vlade Divac, iako je je 8cm niži. Biće Nikola još i bolji i jači.

a

pre 7 godina

@milos12 Entoni Dejvis mu je dao 50, ali on je buduci najbolji kosarkas na svetu i tu nema sta da se vraca, na primer KAT-u je ubacio 87 u dve utakmice, ima najvecu zelju protiv njega jer su ga prosle sezone proglasili vecim talentom od obrve(zbog povreda) sto je suludo!

Stara kuka

pre 7 godina

@Jumko
Bravo bravo pet bambija za tebe.Nije ga pobedio a u stvari jeste.Nastavi da mrzis.E da,aj sto ne mozes preko mrezice,nego ne mozes ni u mrezicu.

Jumko

pre 7 godina

Definitivno smo pored najboljeg tenisera u istoriji, odbojkasa, vaterpoliste, rukometasa, rukometasice, dobili i najboljeg kosarkasa! Pa ipak smo mi najpametniji, evropski Brazilci u fudbalu! E da, i Cavic je pobedio Felpsa!

МиЛан

pre 7 godina

Да не буде после, само једно име доминира спортским вестима. Хвала богу, имамо се чиме подичити на разним пољима.

bagzi

pre 7 godina

Odigrao je Jokić vanserijsi. Mnogo je kosarkaski inteligentniji od Porzingisa.Mada i Pozingis je dobar igrac i zvezda u najavi.
@dn
Kari bolji igrac od Irvinga!?
Bolji suter za 3 a ostalo... Posle Krisa Pola najkompletniji plej( po mom misljenju).

Letonksa košarka je oduvek i bila sam vrh iste... a?

pre 7 godina

Ja dok dođem do vesti o sportu, ništa mi više ne bude jasno... sreća ako vas ima još kojima je makar nešto jasno, pa bilo to trivijalno poput ovoga čiji je duži, Jokićev ili ovog letonca...

jumkov bot

pre 7 godina

Kako ste glupi pa to nema nigde.. Ne vidite da vas jumko lozi samo. Pa pre bi se reklo da ovi sto posalju jedan dva komentara mrze nekog ovde a on samo zestoko troluje i pali vas. Po komenzarima mu se vidi da hoce samo da izazove reakciju kod vas.Kakva mrznja kakvi bakraci

dn

pre 7 godina

Direktni duel ne mora nista da znaci,primer su kari i irving.Nema dileme da je kari bolji igrac,ali ga irving redovno zlostavlja u medjusobnim duelima

Don Vito

pre 7 godina

Nije bolji, imao je bolje veče prosto. Obojica su sjajni, mladi igraci, Jokic je za sada bolji paser i donekle suter, ali je Porz dosta jaci fizicki. Da bi Jokic mogao da bije centre poput Boogija, CAT-a prosto mora da ojača i da poradi na odbrani. Svaka cast Jokicu, bice on jedan od najboljih centara lige, a svakako je trenutno najbolji centar Evrope uz Gasola(Marc). Srecno Buco

Kralj Beljo

pre 7 godina

Ma da, pihtijasti Jokic je poseban, a za lika od 221 koji igra beka je zbog jednog meca jasno da je losiji.
Lik od 221 koji igra beka.
Da treneri biraju izmedju njih dvojice svaki bi izabrao Porzingisa.

sale

pre 7 godina

Mislim da su Jokic i Porzingis u dosta dobrim odnosima, ali bilo bi lepo da razviju neki rivalitet u buducnosti zarad navijaca i "hype-a" oko njih dvojice. Obojica su odlicni igraci.

деки

pre 7 godina

Нуркић наводно упао свлачионицу након меча и уурлао "нека се Јокић врати у Србију, уништио ми каријеру"
Злоћа неки овај Нуркић...

Patrik

pre 7 godina

Ove sezone igra ovako Jokic a sledece ce biti prosecan igrac Nadzetsa.I Lester je prosle sezone harao u Engleskoj i osvojio titulu a sad su sedamnaesti na tabeli.Sto ce reci forma je prolazna.

Patrick

pre 7 godina

Ma koji Jokic,Nurkic i Mirotic su bolji.A i Ante Zizic,sad ce i on u NBA jos malo samo da pocne draftovanje.Preporucujem da ga Greg Popovic odabere,bice odlican igrac uz prekaljene Gasola i Parkera.

Kralj Beljo

pre 7 godina

Ma da, pihtijasti Jokic je poseban, a za lika od 221 koji igra beka je zbog jednog meca jasno da je losiji.
Lik od 221 koji igra beka.
Da treneri biraju izmedju njih dvojice svaki bi izabrao Porzingisa.

Patrik

pre 7 godina

Ove sezone igra ovako Jokic a sledece ce biti prosecan igrac Nadzetsa.I Lester je prosle sezone harao u Engleskoj i osvojio titulu a sad su sedamnaesti na tabeli.Sto ce reci forma je prolazna.

dn

pre 7 godina

Direktni duel ne mora nista da znaci,primer su kari i irving.Nema dileme da je kari bolji igrac,ali ga irving redovno zlostavlja u medjusobnim duelima

Jumko

pre 7 godina

Definitivno smo pored najboljeg tenisera u istoriji, odbojkasa, vaterpoliste, rukometasa, rukometasice, dobili i najboljeg kosarkasa! Pa ipak smo mi najpametniji, evropski Brazilci u fudbalu! E da, i Cavic je pobedio Felpsa!

Don Vito

pre 7 godina

Nije bolji, imao je bolje veče prosto. Obojica su sjajni, mladi igraci, Jokic je za sada bolji paser i donekle suter, ali je Porz dosta jaci fizicki. Da bi Jokic mogao da bije centre poput Boogija, CAT-a prosto mora da ojača i da poradi na odbrani. Svaka cast Jokicu, bice on jedan od najboljih centara lige, a svakako je trenutno najbolji centar Evrope uz Gasola(Marc). Srecno Buco

Patrick

pre 7 godina

Ma koji Jokic,Nurkic i Mirotic su bolji.A i Ante Zizic,sad ce i on u NBA jos malo samo da pocne draftovanje.Preporucujem da ga Greg Popovic odabere,bice odlican igrac uz prekaljene Gasola i Parkera.

деки

pre 7 godina

Нуркић наводно упао свлачионицу након меча и уурлао "нека се Јокић врати у Србију, уништио ми каријеру"
Злоћа неки овај Нуркић...

sale

pre 7 godina

Mislim da su Jokic i Porzingis u dosta dobrim odnosima, ali bilo bi lepo da razviju neki rivalitet u buducnosti zarad navijaca i "hype-a" oko njih dvojice. Obojica su odlicni igraci.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 7 godina

Ne moze patike da mu nosi iz jednog prostog razloga, Jokić je bukvalno MOTOR ove ekipe koja ne bi bila ni blizu PLEJ OF zone da nije njega a Porzingis, pa, videli ste i sami.

krajnji egoist

pre 7 godina

Ovo mi nekako nije dostojno ovog
portala. Niti je zbog te usporedbe Jokić ista bolji u mojim očima,a jako ga cijenim; niti mi je Portzingis imalo pao. Jednostavno, nepotrebno i besmisleno uspoređivati dva 21-godisnjaka,čija se igra podosta razlikuje. Znam da to privlači klinove,ali to nije b92 kojeg ja pratim...

nista o nicemu

pre 7 godina

Direktni duel ne mora nista da znaci,primer su kari i irving.Nema dileme da je kari bolji igrac,ali ga irving redovno zlostavlja u medjusobnim duelima
(dn, 11. februar 2017 19:01)

Ne, nije to slucaj ovde. Primer je Vavrinka i Djokovic, Irving je bolji od Karija.

UrQue

pre 7 godina

@dn
Itekako ima dileme i Kari uopste nije bolji igrac od Irvinga pogotovo ne individualno.
Kariju se poklopilo dosta toga u timskoj koncepciji poslednjih par god.i igra sjajno, ali indivudualno nije bolji od Irvinga gotovo ni u jednom segmentu.
Pozdrav

Letonksa košarka je oduvek i bila sam vrh iste... a?

pre 7 godina

Ja dok dođem do vesti o sportu, ništa mi više ne bude jasno... sreća ako vas ima još kojima je makar nešto jasno, pa bilo to trivijalno poput ovoga čiji je duži, Jokićev ili ovog letonca...

bagzi

pre 7 godina

Odigrao je Jokić vanserijsi. Mnogo je kosarkaski inteligentniji od Porzingisa.Mada i Pozingis je dobar igrac i zvezda u najavi.
@dn
Kari bolji igrac od Irvinga!?
Bolji suter za 3 a ostalo... Posle Krisa Pola najkompletniji plej( po mom misljenju).

Danilo

pre 7 godina

Ono što se nije videlo prošle godine, sada prosto blešti:
Joker je kompletan igrač koji utiče na svaki segment igre, vidi se i kako ga ostali igrači obožavaju jer celu ekipu čini boljom.
Porcingis nema tu igračku dubinu ali sa visinom koju ima i lakom rukom, može biti ubistveno oružje u odredjenom sistemu igre.
Kod Popovića bi verovatno procvetao?
U svako slučaju, sada imamo bar 4 igrača iz Evrope kao potencijalne velike zvezde-Joker,Šreder,Porcingis i Andetokumbo-a i nekoliko njih-Gober,Sabonis,Šarić,Bender,Zubac-kucaju na ta vrata.
Sa trenutnim rekordom od 61 igrača iz Evrope u NBA, EP 2017 će biti prvorazredni događaj?

Lolek

pre 7 godina

Direktni duel ne mora nista da znaci,primer su kari i irving.Nema dileme da je kari bolji igrac,ali ga irving redovno zlostavlja u medjusobnim duelima

Kari bolji od Irvinga ?
Druže, nemaš ti veze o košarci...

Logen

pre 7 godina

Nepotrebni tekstovi. Pomalo i ruzni. Svi treba da smo ponosni na ono sto radi Jokic, ali i i on i KP su na samom startu karijere. Vidite li sto se dogadja... Povrede i milion drugih stvari moze da odredi karijeru igraca... KP je takodje ekstremno talentovan, ali se nalazi u totalnom kolapsu kao sto je Njujork trenutno.

Mogli

pre 7 godina

Bolji je i od KAT-a, jer onaj ima kosarkaski IQ na nivou musice, ali je fizicki spremniji. Ne bih voleo da ode Nikola negde, vec da od Nagetsa naprave sampionsku fransizu kao sto su od Voriorsa gradili draftom svih prethodnih godina. Bice Nagetsi pakleni tim ako ostanu u ovom sastavu i dovedu iole jos jednog krstenog beka i naprave neku novu veliku trojku.

Nesa

pre 7 godina

''JUMKO'' koji je tvoj problem,zasto uporno pljujes sve srpske sportiste koji naprave nesto u svetu sporta?? Razumem da mrzis jednog ili dvojicu pojedinaca,jednostavno antipatican ti je neko i to je to,ali cemu mrznja svakog srpskog sportiste?? Vidim da pisu ovde da si iz Srbije,bice mi jasno ovo sve jedino ako si siptar jer drugacije objasnjenje nemam.Jel ti ovo radis zato sto ni sam sebe ne volis ili samo hoces da privlacis paznju svih ovde koji komentarisu jer si potpuno nebitan covek u svojoj kuci,ulici,gradu drzavi i na zemlji...A i ne razumem admine,zasto uopste odobravaju komentare ovakvih jadnika..Tebi je mesto u nekoj psihijatrijskoj ustanovi

Baquero

pre 7 godina

"Uopšte nisam uživao u košarci večeras. Svaki put kada izađete na teren trebalo bi da uživate, a ja to nisam osetio večeras".
Pa kud si poš'o s cipelke u njivu?!

МиЛан

pre 7 godina

Да не буде после, само једно име доминира спортским вестима. Хвала богу, имамо се чиме подичити на разним пољима.

zu

pre 7 godina

Porzingis kaže da je Jokić sve koševe dao preko njega, a trener Niksa kaže da su svi Jokićevi šutevi bili otvoreni? Trener jednostavno neće da prizna da je Jokić bolji

Aleksa

pre 7 godina

Niksi imaju momentum hajpovanja igrača. Setimo se momentuma Linsanity-ja i Džeremija Lina koji je eksplodirao u jednocifrenom broju utakmica i onda nestao. Daleko od toga da se radi o lošem igraču, naprotiv, ali je franšiza takva i navijači su takvi da se od muve pravi slon.
Porzingis je nema sumnje odličan igrač, ali dosta hype-a duguje upravo dresu jer je minute i slobodu u igri dobio upravo zato što franšiza očajnički pokušava da napravi superstara. Jokić je mnogo krvavije zaradio sadašnji status u daleko manje bitnim i zastupljenim Nagetsima.

CarloNS

pre 7 godina

Nikola uošte nije slab. Jeste malo smotan, ali ima dobru konstituciju. Teži je nekoliko kilograma nego što je bio Vlade Divac, iako je je 8cm niži. Biće Nikola još i bolji i jači.

NNN

pre 7 godina

Noćas sredinom 2. četvrtine Jokara na klupi i ima 4 poena, a ja odem da spavam (ostavim otvorenu stranu na nba.com) i mislim valjda će da bude bolje, kad ono ujutro vidim šta sam propustio...

Ali to nije najgore, sinoć malo gledao Barsa - galata i Katalonci imali čini mi se 42 poena posle 3 četvrtine (najneefikasnija ekipa u EL!), pa se setim da su bili sve dogovorili oko dolaska Jokića tamo iz Mege i kada su bukvalno došli da potpišu, odgledaju prethodno utakmicu, a Jokić imao katastrofalno veče sa recimo 4 poena i 3 skoka i ovi odustanu u poslednjem trenutnku!
Prošle noći Jokić sam u NBA bio efikasan kao cela ekipa Barselone u EL.

milos12

pre 7 godina

Ne dirajte mi Zingisa bratinu. Zagrlili su se on I Nidza na kraju.
A Jokic samo lupa recke, jos KAT-u da vrati za prosli put I nadigrao je svakog visokog sem Cousinsa (a pasce I on nekad ;) )

NebaCar

pre 7 godina

Nepotrebni tekstovi. Pomalo i ruzni. Svi treba da smo ponosni na ono sto radi Jokic, ali i i on i KP su na samom startu karijere. Vidite li sto se dogadja... Povrede i milion drugih stvari moze da odredi karijeru igraca... KP je takodje ekstremno talentovan, ali se nalazi u totalnom kolapsu kao sto je Njujork trenutno.
(Logen, 11. februar 2017 19:33)

I Denver je bio u kolapsu... A onda se desio Joker.

Sale30

pre 7 godina

Cini mi se da je to bilo finale kupa radivoja koraca, sezone 2015. Gledam prenos sa ortacima, posle finalnog meca koji je Mega izgubila od Zvezde, u direktnom prenosu pored slavlja igraca Zvezde, Gospodin Ranko Zeravica prilazi Nikoli Jokicu i kaze mu "Mali, bices opak igrac, svaka ti cast". E sada, da li sam to tacno citirao, ne znam, ali sam od tog trenutka verovao da ce Nikola izrasti u jednog vrhunskog igraca. Nikola, svaka cast majstore, samo napred.

Polsen

pre 7 godina

@Don Vito
Porzingis fizički jači?! Ti mora da se šališ. Zar nemaš oči, da li vidiš koliko je tanušan, malo više od 100 kg na 221cm visine. Uglavnom i igra 4 zato što nema snagu da se nosi sa centrima, sada je igrao na 5 i Jokić ga je uništio. I ne znam čemu fama da Jokić nije fizički jak. Pogledajte kako pod košem prosto oduva Hernangomeza i naravno poentira. Jokić možda nema definisane mišiće i nema neku skočnost, ali nije slab i ima ono najvažnije, u glavi.

pustite komentar

pre 7 godina

A Patrick,Jumko i Beljo na apratima. Nemaju dovoljno reci da u jednom komentaru napisu sve,jer ima je IQ nizi od Jokicevog rekorda karijere,ali zato stancuju komentara kako bi pokusali da nadoknade svoju maloumnost!
P.S. Drago ni ne sme da se javi.
show

a

pre 7 godina

@milos12 Entoni Dejvis mu je dao 50, ali on je buduci najbolji kosarkas na svetu i tu nema sta da se vraca, na primer KAT-u je ubacio 87 u dve utakmice, ima najvecu zelju protiv njega jer su ga prosle sezone proglasili vecim talentom od obrve(zbog povreda) sto je suludo!

jumkov bot

pre 7 godina

Kako ste glupi pa to nema nigde.. Ne vidite da vas jumko lozi samo. Pa pre bi se reklo da ovi sto posalju jedan dva komentara mrze nekog ovde a on samo zestoko troluje i pali vas. Po komenzarima mu se vidi da hoce samo da izazove reakciju kod vas.Kakva mrznja kakvi bakraci

c3po

pre 7 godina

Korisnik Stranimir Branimir je u maju 2015 u moru komentara na vest da Jokara odmah iz Mege ide u Nba, komentari tipa prvo u neki evroligaski klub,cekaj malo,itd podrzao Jokica i napisao ili jesi ili nisi za Nba.Stanimire,jeste:)

Stara kuka

pre 7 godina

@Jumko
Bravo bravo pet bambija za tebe.Nije ga pobedio a u stvari jeste.Nastavi da mrzis.E da,aj sto ne mozes preko mrezice,nego ne mozes ni u mrezicu.

svetla budućnost

pre 7 godina

Najnovija klasa igraca sa 2016 drafta je tragikomična u odnosu na prethodne dve (Embiid je ruki, ali je draftovan još 2014 sa Jokićem i Viginsom), osim ako ih malo ne izvuče prvi pik Australijanac Simons koji zbog povrede nije još ni debitovao u NBA. I uopšte, kada se podvuče crta sa poslednja četri drafta, naš Nikola Jokić je jedan od četvorice igrača koji se najviše ističu (Jokić, Antetokounmpo, Tauns i Embid). Kada si među četri najbolja u četri vezane generacije, to u praksi znači bar 5 učešća na all-star mečevima ako ne bude većih povreda, i eto to je karijera koju minimum možemo očekivati od Jokića kako sada stvari stoje!

Inače, ako se Tauns koji je ranije igrao za Dominikansku Republiku računa kao stranac, a gorepomenutoj četvorci dodaju još Porzingis i Vigins, ispada da su sva šestorica za sada najboljih igrača sa 4 poslednja drafta stranci, neamerikanci!?! Nešto slično u globalnoj preraspodeli talenata gde je lavovski deo uvek odlayio na USA pre svega afroamerikance se nikada nije desilo. Predstoji nam zanimljiva košarkaška era u kojoj će jedan naš igrač imati važnu ulogu (a možda čak i dva s obzirom na hvalospeve koji se već sada pišu o talentu ladog Balše koprivice, jedne od najvećih nada američke koledž košarke).

Zlatko

pre 7 godina

Kad se setim početka sezona ... u snimcima smo gledali svaki njegov skok, asistenciju, a danas nam treba skoro pa pet minuta da bi videli njegove koševe!