Subota, 11.02.2017.

08:00

Jokić superstar – 40 poena u Medison Skver Gardenu

Nikola Jokić nastavlja da pomera standarde, ostvario je rekord karijere sa 40 poena u pobedi Denvera nad Njujorkom 131:123.

Izvor: AK

Jokiæ superstar – 40 poena u Medison Skver Gardenu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

349 Komentari

Sortiraj po:

mali radojica

pre 7 godina

Komšijski bootoovi alo botine šta je, kompleksi proradili jel tako. Sad je to nakazna liga jel te sad je to istresanje po Niksima. Kakav bre Olimpikaos i Evro liga kakvi bakrači.Samo trojca naših iz NBA protiv najbolje ekipe EL lige pa bi ih ponizili. Ima da vas izgazimo i istresemo na sledećim prvenstvima samo da nam glavni igrači budu zdravi. A ovi što pričaju kako niko za repku neće igrati,e vi pročitajte i Jokarine i Teove i Bogdanove i Bobijeve izjave o istoj toj repli. Kooomšiiije do you wanna plaaay!!!

Gane

pre 7 godina

Ih, lako je istresati se na Niksima... Veći je problem Denveru što su od takvih Niksa primili 123 poena; gde im je odbrana? Šta radi Jokić u defanzivi, gde je? Omlatiće ih svaki tim, ako se budu plasirali.

n i k od kosarke

pre 7 godina

ne smarajte vise sa tom nakaznom ligom,gde ne postoje odbrane,ko iole parati i gleda kosarku to je da coveka muka uhvat.westbruk koji sutira 100 lopti na silu i durant i sijaset tzv zvezda.taj jokic olimpijakosu ne bi ubacio 10 poena glavu dajem.u ovom nakaznom sou biznisu sve moze.

Nine

pre 7 godina

Posle Divca i Pedje i njihovog Sakramenta,ponovo razlog nespavanja i gledanja Nba,bravo Jokicu vodis Denver ka vrhu,naucio si ih da igraju nesebicnu kosarku..bravo majstore

drago

pre 7 godina

Ali koji cemo mi tim imati vec ovo ljeto Hezonja, Saric, Bender, Zubac i Zizic. Najstariji 22 godine. Pred njima je 10 godina.

Kosta

Postovanje.
Nemam ja nista protiv Jokica ali ne razumijem kad se mene proziva jer hvalim hrvatske kosarkase. Vrijedja ih se na sva zvona, pa i ja valjda mogu malo odgovoriti. Ovdje se prica o svima pa zasto ne bi moglo i o Hrvatima?

Kalinic i Vesely/Udoh su bili pod kosem a on im je sam u skoku nosio lopte, okretao ih, zabijao im. Bilo je i nekih situacija di je na njemu ostao Bogdan. To je za zavrsavao kao protiv osnovnoskolca. Na snagu, nista drugo, jbg puno je veci i snazniji. A to su sve odlicni igraci.

Antidebil

Saric je noc prije zabio 26, bio najbolji i na 91:98 zabio 7 zaredom + jos 4 u zadnjoj minuti. A kazes niko....toliko

drago

pre 7 godina

Postovanje.
Nemam ja nista protiv Jokica ali ne razumijem kad se mene proziva jer hvalim hrvatske kosarkase. Vrijedja ih se na sva zvona, pa i ja valjda mogu malo odgovoriti. Ovdje se prica o svima pa zasto ne bi moglo i o Hrvatima?

Kalinic i Vesely/Udoh su bili pod kosem a on im je sam u skoku nosio lopte, okretao ih, zabijao im. Bilo je i nekih situacija di je na njemu ostao Bogdan. To je za zavrsavao kao protiv osnovnoskolca. Na snagu, nista drugo, jbg puno je veci i snazniji. A to su sve odlicni igraci.

NS BOY

pre 7 godina

CarloNS, nije niko nas. Onaj nas drago troler vise ne pise. Ovo je njihov koji je sakupio malo hrabrosti da bi ispisao odredjenu kolocinu nebuloza nakon kojih ce se osecati bolje.:-) Daleko su oni od civilizovane nacije, kao i nacije uopste. Meni su smesni oni koji misle da on troluje. Secam se decko se jednom sa mnom raspravljao sat vremena, a teolovao sam ga samo. Pretvorio se u penu jer veruje u ono sto pise. Ne staj mu na muku. Neka trazi nove partije.

Dexter

pre 7 godina

Jedan lik u kom objavio da su od 1980. samo shaq, robinson i jabbar valjda od centara dali 40 plus poena, i ja napišem da su ove sezone centri bar preko 10 puta to postizali i napaljeni likovi lupali minuse, nisam ništa protiv Jokića rekao, momak igra ludačku košarku, i ja se uvek naježim koliko me oduševi svaki put. Nego se samo čudim odakle mu ta statistika, kao da od danas prati nba.

Šta to uradi crno Zaglebje

pre 7 godina

@manga inače bjelica je u evropi davao 20 poena po tekmi i ne daje 4 poena po tekmi u nba...Eto koliko se u nba ne igra odbrana

stevan

pre 7 godina

Jokic u Meki kosarke utrpava 40 u pobedi Denvera. Medison Skver Garden, Njujork, centar sveta, i Jokic kao prva figura. I jos protiv Porzingasa kome su vecina ljudi procenila superstar karijeru i koji je prosle godine kao ruki bio bolje rankiran od Jokica, i protiv Entonija koji je poslesnji Denverov superstar. Velika pozornica, veliki igraci.
Najbitnije je da je Nikola ostao skroman i na zemlji. Idemo dalje, trening, napredovanje, i samo uzlaznom putanjom.

igor

pre 7 godina

Zanima me samo kako izgledaju ti pacenici i sta konkretno rade u zivotu kad negativno komentarisu ovakve tekstove? Odrasti! Ako ti nisi uspeo u zivotu! Nema potrebe da mracis svet oko tebe!

vsn

pre 7 godina

1. Drazen Petrovic 44 poena
2 .Bojan Bogdanovic 44 poena
3. Pedja 42 poena
4. Jokic 40 poena

ovo je trenutna tabela exyu kosarkasa koji su isli preko 40 poena
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (opaopa, 11. februar 2017 13:43)

Prva cetvorica Srbi, bas lepo. Inace, Stojakovic je bio mnogo bolji igrac u NBA nego Petrovic.

Nenad

pre 7 godina

@a niko ne prenosi kakav je nered napravio nurkic i kako je polomio svlacionicu jer pored jokica nema minutazu
(nikola, 11. februar 2017 12:43) Jel trolujes il si ozbiljan?

biznis genije

pre 7 godina

Nikola, posle ovoga, jedino što ti preostaje (iako si mlad sportista) je da na jednoj od narednih utakmica, bez obzira što neće biti finalna, daš više od Wilt Chamberlain (45). Zatim, da spakuješ kofere i da se vratiš u Sombor. Veruj mi, odmah, sledećeg dana po tvom povratku, doći će da te moli da se vratiš u NBA, ni manje ni više, nego američki ambasador u Srbiji. Ali je onda situacija obrnuta - ti postavljaš uslove, a ne menadžeri...

Statuskan

pre 7 godina

Car je ovaj Jokić, puštaju ga da šutira on ih zatrpa. Sledeći put će ga udvajati on će imati 20 asistencija. Kako ga sačuvati?

adriano_galliani

pre 7 godina

Само да не напусти репрезентацију као сви добри НБА играчи које смо имали. Драго ми је што игра добрро и биће ми док год буде играо за репрезентацију, након тога ћу вероватно навијати против њега.

djuro

pre 7 godina

@Kako je lepo svih ovih meseci biti SOMBORAC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hvala ti Nidzo!!!!
(Somborac, 11. februar 2017 13:02)

ja uzivam sa somborkama.. divne su!!!!

Filip998

pre 7 godina

Kakva treca cetvrtina... Auuu... Koliko mu je samo bitno da ne udje u problem sa faulovima, juce je bio vrlo blizu jer je rano u prvoj cetvrtini napravio jedan da stopira kontru (navika iz Evrope), a drugi u napadu su mu svirali ni za sta u drugoj cevrtini, međutim kad se sacuva ličnih gresaka onda nek je Bog u pomoci protivnickoj ekipi... Imao je još 3-4 one njegove back door asistencije, al su ovi masili zicer, ili su izbacivali pas sa strane, gde se odma pravi visak... Ja da igram u NBA, ubedljivo bi mi Jokara bio najtezi za branjenje... Jednostavno ne znas na koju foru ce da te oduci od kosarke... Mozda nije najbolji centar trenutno, ali ja ne vidim nezgodnijeg od njega... Od Taunsa i Embida, Kazinsa, Dejvisa, jednostavno znas sta mogu da urade, pa branis to ako si u mogućnosti, a Jokic ono što je sinoć radio je poezija... Kako stavio u 'blender' Ejsija I Ernangomeza sinoć. Auuuu potez večeri

zinjo

pre 7 godina

Ne znam sto pojedinci "udaraju" replike na komentare nekoliko sabana koji troluju. Ziv bio 100. godina Nikola Jokicu. Naklon do poda. Bravo majstore. U istom ritmu nastavi!!!

pingvin s madagaskara

pre 7 godina

@drago Zanimljivu statistiku sam juce video (tvoj zemljak na reddit postavio), 5 timova u NBA-u u kojima igraju hrvatski igraci su 5 najgorih timova u ligi. :)
(wmd, 11. februar 2017 10:22)

E to se zove šuk....

Nikola

pre 7 godina

Kao sto neko rece bilo bi vreme da sportklub prenosi utakmice denvera. Dosta mi vise 6evra preko aplikacije :) ali sinoc sam jedva cekao tekmu, MSG je dvorana i mesto velikih utakmica. Rekao drugu da ce pasti novi tripl-dabl, kad on 40 poena :)
Zaista je fenomenalan, ja ga doduse nisam nesto pratio u megi ali od rookie sezone odgledao sam preko 60 utakmica sigurno, i mislim da je bilo jasno od pocetka da ce on preuzeti kontrolu te ekipe jer zaista mnogo je kvalitetan igrac. Kretnije, sut, predvidjanje akcije, dodavanje, i glavno njegovo oruzije nepredvidljivost. Zaista je tesko ga proceniciti sta ce uraditi. Najbolji pokazatelj toga, kad krece u napad sa loptom i okrenuo se ostavio iza sebe hernangomeza. Bas se culo u celoj dvorani jeo "wauuu".
Bice allstar igrac to je gotovo sigurno. Ali mislim da on cak i ima potencijal dq postane jednog dana MVP.

da mozda ne

pre 7 godina

Tolika pompa oko Jokica(redakcija kad napisa joka,jokara dete neko umre) i odusevljen sam iskreno, saigraci imaju poverenja u njega,igra opusteno i tako i treba. Svako normalan se nada da nece biti povrede i da postane stvarno jedana zvezda. Za super zvezdu mu fali to sto nije amerikanac, tesko prihvataju oni stranca kao super zvezdu. Odgovor ovom drago, kad bude vest za sve one silne mlade igrace iz hrvatske,a iskreno ima ih mnogo, pricaj nesto,ovako si smesan i tuzan,vise tuzan.

facts

pre 7 godina

-Jokic je 2. Srbin sa 40+ poena na 1 NBA mecu!
42 Stojakovic
40 JOKIC.
-Najvise poena u Medison Skver Gardenu u dresu Denver Nagetsa:
41 Dejvid Tompson (1978)
40 NIKOLA JOKIC (2017)!
-Igraci sa 40+ poena, 9+ skokova i 5+ asistencija pre svog 22. rodjendana:
Kobi Brajant, Entoni Dejvis, Kevin Durent, Blejk Grifin, Lebron Dzejms, Trejsi Mekgrejdi, Karl-Entoni Tauns, Majkl Dzordan i NIKOLA JOKIC! (Podaci od 1983. do danas)!
Bravo Jokaraaa, samo napred!

Pozdrav!

ilhan

pre 7 godina

Drago, ti si Srbin iz okoline Valjeva i vjerojatno član SNS-a.Čak i kad vaš košarkaš odigra ovako dobro ti ne možeš, a da to ne iskoristiš na paljbu po Hrvatima.Podsjećaš na Vulina ili malog SlobSportski pozdrav iz HR

urox

pre 7 godina

@Ali ako niste znali najbolji igraci u NBA se udvajaju.
Nikola jos nema taj status oa cesto nema ni flastera, a ne da ga udvajaju.

A kad ga budu udvajali zamisli koliko ce asistencija imati...

opaopa

pre 7 godina

hahaha ovaj drago vas prca a vi nasjedate na njegove provokacije...ne znas ko je tu ludji,drago koji namjerno pretjeruje u svemu ili ovi koji mu na to odgovaraju

opaopa

pre 7 godina

1. Drazen Petrovic 44 poena
2 .Bojan Bogdanovic 44 poena
3. Pedja 42 poena
4. Jokic 40 poena

ovo je trenutna tabela exyu kosarkasa koji su isli preko 40 poena

Nemanja

pre 7 godina

(drago, 11. februar 2017 09:47) Ja mislim da tebe Drago najvise boli cinjenica da sve sto je ikada valjalo i ono sto danas valja u Hrvatskoj kosarci nosi Srpsko prezime.

Srbin

pre 7 godina

K
R
A
L
J
crknite hejteri...
Da budem iskren nisam od ovog momka ovoliko ocekivao. Ali njegov stil je takav da ce pomeriti jos mnoge granice i postaviti neke nove standarde koje ce buduce generacije da jure.

Siniša Petrović

pre 7 godina

Ha-ha, nema više ko da ga čuva u ligi, ako mu priđeš predribla te, ako mu ostaviš prostor dobiješ tricu u facu. Ako dobije loptu u reketu, nemaš pojma da li će napasti levo ili desno ili će proigrati saigrača na efektan način. Nikola je postao ultimativno košarkaško oružje, ostale ekipe će morati da pripremaju odbranu samo za njega.

Ilija

pre 7 godina

Smeo bih da napišem da je Jokić trenutno možda i najbolji beli košarkaš u NBA.
(Milan, 11. februar 2017 08:21)

buker, lopez, klej tompson...mozda najbolji evropski ali beli itekako ne

kosta

pre 7 godina

(drago, 11. februar 2017 09:47) 

Gde ti vidis silovanje kosarke, jel ne vidis sa kojom lakocom covek igra? Koliko asistencija deli? Kako je dobar timski igrac?
Zubcu svaka cast, podseca na Jokica po toj lakoci sutiranja I mekanoj ruci, zna Misko da prepozna talenat. Terace se oni jos dosta, mada Jokic je trenutno u velikoj prednosti. Specijalan 'court vision'.
A da se Zizic sprdao sa Kalinicem I Bogdanovicem, smesno je reci jer su ovi krilo I bek a ovaj je centar. Da si reko s Udohom ili Veselim pa ajde.

antiDebil

pre 7 godina

drago
Ti si sine bas izgubio kompas ?
Dzaba svi ti vasi polutani i gubitnici kada ce cika Raduljica, koji se jedva odvaja od zemlje, sve to da resi jednim zakucavanjem i ocas posla ce vas poslati nazad u carstvo kompleksa. Ne znam da li ce Jokic uzeti prsten ali znam da je u borbi za plejof, da ima realne sanse da tamo udje za razliku od svih tvojih gubitnika koje si nabrojao, znam da to sto on igra i sto igraju ti tvoji polutani da to nije isti sport, Jokic je neki potpuno drugi nivo. Znam da ima medalju sa reprezentacijom za razliku od vas gubitnikaa kojih nema nigde vec 22 godine i koji ste u tom periodu igrali jedno polufinale i to kada ste u cetvrtfinalu dobili ubedljivu najsabiju reprezentaciju u toj rundi, a posle ste izgubili sa po 20 razlike ,dakle siguran sam da ni u jednom jedinom trenutku nista pomislili na osvajanje medalje....Muka je to, sta da ti kazem ?
Tebi je uspeh kada Bogdanovic dovuce svoju ekipu na -3 pa izgube posle toga, juce je Jojic prakticno sam istopio razliku od 13eepoena i prakticno ih je sam odveo na 15 razlike i resio mec a ti govoris o ispucavanju, pa jos mu he sut iz igre bio skoro 75% ! Bijute kompleksi po usima ,ali ne boj se to je za vas hrvate sve normalno, tek ce te vi da balavite zbog Jokica !!

oscar

pre 7 godina

Jaca odbrana se igra na basketu na Adi no u NBA ligi...ovo je vise smesno no bilo sta kvalitetno da se moze videti. U ABA ligi igraju bolju odbranu no ovi trkaci.
(zoran, 11. februar 2017 10:25)

pa kako onda na olimpijadi i svetskom svakome ti trkaci ubace po 120 poena iz ciste zajebancije ako se u evropi i posebno u aba ligi igraju granitne odbrane?
jokic jos jedan u nizu koji je objasnio da nije bitno kojo si pik na draftu. bitno je samo zbog kinte. pogledajte ajzeu tomasa! u drugoj rundi izabran kao 30-ti pik! porzingis nocas skakao po sobi...jos cuva jokica! unistio ga jokic...jedno 24 poena je dao preko njega...

nikola

pre 7 godina

A Melo se razbesneo pa pogadjao sve redom na kraju. Dzaba..
Inace jel ste primetili da Nikola nosi Melov broj do je bio u Nuggets-ima?

Baba Simana

pre 7 godina

radim od 7, i sinoc rekao sebi aj da pogledam samo prvu cetvrtinu i posle me je samo vuklo i vuklo da odgledam do kraja.u 4 sam legao ali oka nisam sklopio koliko sam srecan zbog ovog momka.ni djokovica u americi i u australiji nisam pratio nocu, ali jokic me je kupio sa lakocom kojom igra protiv najboljih kosarkasa na planeti, i samo mu je nebo granica.samo napred KRALJU da te i pzdravlje posluzi ovrede zaobidju
(jovan, 11. februar 2017 08:04)

Jovane, ti mora da radiš u državnoj firmi.

UltraCZ

pre 7 godina

(drago, 11. februar 2017 09:47)

Koliko puta treba da vas izbacimo, da shvatite da nemate pojma sa kosarkom? Jos dolazis ti kod nas da prosipas glupost...

antiDebil

pre 7 godina

drago
Ti si sine bas izgubio kompas ?
Dzaba svi ti vasi polutani i gubitnici kada ce cika Raduljica, koji se jedva odvaja od zemlje, sve to da resi jednim zakucavanjem i ocas posla ce vas poslati nazad u carstvo kompleksa. Ne znam da li ce Jokic uzeti prsten ali znam da je u borbi za plejof, da ima realne sanse da tamo udje za razliku od svih tvojih gubitnika koje si nabrojao, znam da to sto on igra i sto igraju ti tvoji polutani da to nije isti sport, Jokic je neki potpuno drugi nivo. Znam da ima medalju sa reprezentacijom za razliku od vas gubitnikaa kojih nema nigde vec 22 godine i koji ste u tom periodu igrali jedno polufinale i to kada ste u cetvrtfinalu dobili ubedljivu najsabiju reprezentaciju u toj rundi, a posle ste izgubili sa po 20 razlike ,dakle siguran sam da ni u jednom jedinom trenutku nista pomislili na osvajanje medalje....Muka je to, sta da ti kazem ?
Tebi je uspeh kada Bogdanovic dovuce svoju ekipu na -3 pa izgube posle toga, juce je Jojic prakticno sam istopio razliku od 13eepoena i prakticno ih je sam odveo na 15 razlike i resio mec a ti govoris o ispucavanju, pa jos mu he sut iz igre bio skoro 75% ! Bijute kompleksi po usima ,ali ne boj se to je za vas hrvate sve normalno, tek ce te vi da balavite zbog Jokica !!
Jos nesto, barem 3 puta nisu svirali krvnicke faulove nad Jokicem, mogao je bez problema da ubaci 50 !
Znas kako ka zovu ,,Serbian sensation''....

Petar

pre 7 godina

Auuu pa ovo je nestvarno!! Dovesce nas u situaciju da kad postigne 20p narod ce se razocarati i bice solidna igra haha bogotac!!! Samo nastavi decko!

Soleo

pre 7 godina

Sacremento pobedjuje vec drugu utakmicu bez onog panja Cousinsa. Indiana nastavlja da razocarava. Koliko Minestoa igra jadnu odbranu govori podatak da je jedna od najlosijih ekipa lige, protiv njih imala procenat suta od 60%.
Clippersi pod hitno treba da dovedu Karmela ako zele nesto vise. Ne razumem zasto ne daju Jordana za Karmela,dovedu Willie Cauley-Stein za male pare i dobiju strasnu ekipu. Oni ako misle sa onim panjem Jordanom da osvoje prsten, onda su jako naivni, a pozicija krila im je slaba vec cetvrtu sezonu za redom.

Petar

pre 7 godina

Secam se dobro kako ste svi sto ga sad hvalite pisali da ga Misko forsira. E pa barem se sad malo zamislite u sebi kad bude sledeci put nekog novog potenciala pa da i njemu ne pravite to isto

John Doe

pre 7 godina

Wmd

Ali zato Denver dominira sa 24:29 i najlosijom obranom lige.
(drago, 11. februar 2017 11:52)
Denver je pre nego je Jokic postao starter i imao po 15-20 min i pre kristalisanja prve petorke ako zelis da budes fer u prvih 20 meceva imao skor 5-15, tako da od kada Jokic igrao kao nosioc ekipe skor im je pozitivan, na poprilicno jakom zapadu, gde su npr Clipersi sa ekipom koju imaju na 4,5 mestu, a imaju najboljeg plejmekera u ligi, jednog od najboljih krilnih centara u ligi, najboljeg sestog igraca lige godinama unazad, centra koji je medju prva tri skakaca godinama itd itd. Tako da Denver sa liderom ekipe od 21. godine odlicno igra i drzi vec neko vreme to 8. mesto koje vodi u plej of, do kraja moze doci i do 7., a imas ekipa koje vode dosta iskusniji igraci i vece zvezda koje nisu ni blizu plej of-a, npr Kazins sa Sakramentom i Dejvis sa Nju Orleansom, oba igraca pritom visegodisnji all-star igraci. Sta bi tebi bilo dovoljno da budu prvi na zapada, pa ne ide to tako, ovo je Jokicu prva sezona kao lider i to nije od starta bio lider, a i kada napreduje opet ni jedan Kobi nije sam vodio ekipu do prvog mesta, imao je kroz godine strasnu pomoc, pocev od Sekil O'nil-a, pa preko gomile sjajnih igraca do poslednje pomoci za neki uspeh Gasola, kada je i on otisao Lejkersi nisu dosli ni do plej of-a. Lebron isti slucaj, bez Vejda i Bosa nikad titula u Majamiju, kao ni bez Irvinga i Lava u Klivlendu. Kosarka je ipak ekipni sport, a ono sto je jako dobro je da to Jokic itekako zna.

NS BOY

pre 7 godina

drago, zapitaj se koliko je za tebe zdravo ovo sto pises o nasim kosarkasima koji su nesumnjivo bolji u odnosu na vase. Daleko ste vi od konstantnosti, sveobuhvatno. Smesan si sa glupim komentarima koje uporno pises misleci da ces biti u pravu, a govoris o prosecnim kosarkasima. Saric nije konstantan, niti je igrac koji se izdvaja. Pricas da je Zubac tinejdzer a Jokic koji je zna se koliko stariji daleko bolji kosarkas od njega. Pomiri se sa svojim prosecima i ne siri dezinformacije. Dosadan si i zalim te. Jedno vreme si mi bio smesan jer sam tada mislio da si troler, ali ti ovo stvarno mislis sto nike iskreno normalno. Pozdrav sa centra luzeri nasi. Raduljica zalucava redovno preko vas.

kosta

pre 7 godina

Ajde sad realno.Gledao sam utakmicu i mogu da kazem da sam ponovo video sav jad i cemer danasnje Nba lige,20 timova ukljucujuci Denver i Njujork ne bi moglo da se plasira u top8 Evrolige ili bi mozda bili negde oko osmog mesta u rangu sa Darusafakom.
(fargo, 11. februar 2017 10:06)

Ajde sad realno. Ucini nam svima uslugu I nemoj da gledas NBA. Nije to za svakoga. Gledaj Darusafaku I uzivaj. I nastavi da sanjas

CarloNS

pre 7 godina

(drago, 11. februar 2017 09:47)
Koliko kompleksa imaju nase komsije, ne mogu da sjasu sa nasih sajtova :D
(jokaraaaa, 11. februar 2017 11:45)

Ma to je neki domaći trol. Komšije ne pišu tako.

nikola

pre 7 godina

buker, lopez, klej tompson...mozda najbolji evropski ali beli itekako ne
(Ilija, 11. februar 2017 12:24)

Buker???? Lopez???? da li si ti normalan al ozbiljno

antiDebil

pre 7 godina

drago
Ti si sine bas izgubio kompas ?
Dzaba svi ti vasi polutani i gubitnici kada ce cika Raduljica, koji se jedva odvaja od zemlje, sve to da resi jednim zakucavanjem i ocas posla ce vas poslati nazad u carstvo kompleksa. Ne znam da li ce Jokic uzeti prsten ali znam da je u borbi za plejof, da ima realne sanse da tamo udje za razliku od svih tvojih gubitnika koje si nabrojao, znam da to sto on igra i sto igraju ti tvoji polutani da to nije isti sport, Jokic je neki potpuno drugi nivo. Znam da ima medalju sa reprezentacijom za razliku od vas gubitnikaa kojih nema nigde vec 22 godine i koji ste u tom periodu igrali jedno polufinale i to kada ste u cetvrtfinalu dobili ubedljivu najsabiju reprezentaciju u toj rundi, a posle ste izgubili sa po 20 razlike ,dakle siguran sam da ni u jednom jedinom trenutku nista pomislili na osvajanje medalje....Muka je to, sta da ti kazem ?
Tebi je uspeh kada Bogdanovic dovuce svoju ekipu na -3 pa izgube posle toga, juce je Jojic prakticno sam istopio razliku od 13eepoena i prakticno ih je sam odveo na 15 razlike i resio mec a ti govoris o ispucavanju, pa jos mu he sut iz igre bio skoro 75% ! Bijute kompleksi po usima ,ali ne boj se to je za vas hrvate sve normalno, tek ce te vi da balavite zbog Jokica !!

antiDebil

pre 7 godina

drago
Ti si sine bas izgubio kompas ?
Dzaba svi ti vasi polutani i gubitnici kada ce cika Raduljica, koji se jedva odvaja od zemlje, sve to da resi jednim zakucavanjem i ocas posla ce vas poslati nazad u carstvo kompleksa. Ne znam da li ce Jokic uzeti prsten ali znam da je u borbi za plejof, da ima realne sanse da tamo udje za razliku od svih tvojih gubitnika koje si nabrojao, znam da to sto on igra i sto igraju ti tvoji polutani da to nije isti sport, Jokic je neki potpuno drugi nivo. Znam da ima medalju sa reprezentacijom za razliku od vas gubitnikaa kojih nema nigde vec 22 godine i koji ste u tom periodu igrali jedno polufinale i to kada ste u cetvrtfinalu dobili ubedljivu najsabiju reprezentaciju u toj rundi, a posle ste izgubili sa po 20 razlike ,dakle siguran sam da ni u jednom jedinom trenutku nista pomislili na osvajanje medalje....Muka je to, sta da ti kazem ?
Tebi je uspeh kada Bogdanovic dovuce svoju ekipu na -3 pa izgube posle toga, juce je Jojic prakticno sam istopio razliku od 13eepoena i prakticno ih je sam odveo na 15 razlike i resio mec a ti govoris o ispucavanju, pa jos mu he sut iz igre bio skoro 75% ! Bijute kompleksi po usima ,ali ne boj se to je za vas hrvate sve normalno, tek ce te vi da balavite zbog Jokica !!

kosta

pre 7 godina

(drago, 11. februar 2017 09:47) 
I da, nisu ovi Kniksi merilo za superstar ( mada je Porzingis smatran za elitnog odbrambenog igraca zbog visine, brzine, blokada koje deli sa izuzetnom lakocom) nego sam grad New York je kosarkaski grad, ima tu tradiciju, najvecu I najbolju halu u NBA (I svetu), I u Square Garden-u pred tom publikom napraviti dobar rezultat je nesto za ponos. Zato se u zargonu kaze 'to je merilo kosarkaske velicine'.

antiDebil

pre 7 godina

Sve je radio pogadjao za 3, za 2 iz svih pozicija i situacija, ima onaj sut, kao kada Filipovic baca Nikicu loptu na 2m, koji je prakticno neodbranjiv i to iz svih pozicija, nadigrao je Porzingisa, cak je i sacuvao Entonija 1 na 1, prakticno je sam istopio minus svoje ekipe u drugoj cetvrtini i napravio odlucujucu razliku u trecoj i sada je jasno da je Jokiceva odbrana najmanji Denverov problem !!
Cesto ga porede sa MGasolom, recimo on je tek prosle sezone coni mi se ili mozda cak i ove prvi put ubacio 40 ,prosle je prvi put ubacio 35, pre 14 meseci je imao prvi TD a vidimo sta radi ovaj nas manijak ? Ako ovako nastavi i ako njegova ekipa udje u plejof postoji sansa da on upadne u trecu ili mozda cak i drugu petorku lige i to sve sa 22 godine !

antiDebil

pre 7 godina

Sve je radio pogadjao za 3, za 2 iz svih pozicija i situacija, ima onaj sut, kao kada Filipovic baca Nikicu loptu na 2m, koji je prakticno neodbranjiv i to iz svih pozicija, nadigrao je Porzingisa, cak je i sacuvao Entonija 1 na 1, prakticno je sam istopio minus svoje ekipe u drugoj cetvrtini i napravio odlucujucu razliku u trecoj i sada je jasno da je Jokiceva odbrana najmanji Denverov problem !!
Cesto ga porede sa MGasolom, recimo on je tek prosle sezone coni mi se ili mozda cak i ove prvi put ubacio 40 ,prosle je prvi put ubacio 35, pre 14 meseci je imao prvi TD a vidimo sta radi ovaj nas manijak ? Ako ovako nastavi i ako njegova ekipa udje u plejof postoji sansa da on upadne u trecu ili mozda cak i drugu petorku lige i to sve sa 22 godine !

Milan

pre 7 godina

Jokić je naš prvi igrač koji je najvažniji u svojoj ekipi. U Sakramentu je to bio Kris Veber, a Stojaković odmah iza njega. Ovde je Jokić neprikosnoven.

Scout

pre 7 godina

Prvi put kad je otišao na pauzu utakmica je bila egal, ili je denver vodio nekih 2 razlike, ide da pauzira jedno 6 minuta, vraća se na minus 12! Nakon par minuta na terenu denver je opet u plusu! Opet ga vadi malone da se odmori, a new york se vraća u igru, i na kraju ulazi opet i znamo kako se završilo. Dok je on na terenu denver je u velikom plusu. Samo da ga poredim sa towns'om ponovo, posto kod KAT je obrnuto, dok je on na terenu vulvsi su u minusu kad on izadje vulvsi su u plusu. E to je ta ogromna razlika izmedju njih, KAT igra za sebe i dok je on na terenu i ako je zver od igrača on čini čitav svoj tim gorim. Još ima pomoć sudija. Da je Jokic kojim slučajem amer kao towns, pa o njemu bi redovno citali jedno pet članaka na NBA i espnu a i sudije bi mu dale jedno deset potencijalnih poena sa linije sa slobodnih bacanja, bas kao townsu. Poenta ove poruke Jokic>KAT>porzingis>turner>i svi ostali 'mladi' igrači. Jokic je ne samo najbolji mladi, već je posle westbruka, hardena, duranta i kawhvia najbolji igrač NBA lige, i to nije preterano, sve brojke to pokazuju. Buduci mvp.

Popaj

pre 7 godina

TV kuce, da li cete konacno poceti sa prenosom Denvera??? Veceras igraju protiv Klivlenda, a prenosa nema. Moze li biti vece poslastice za sve nas sto volimo kosarku, nego da gledamo Jokica protiv najboljeg tima NBA lige?????? Siguran sam da bi to odvelo neko dete na teren.

AQ

pre 7 godina

@drago Zanimljivu statistiku sam juce video(tvoj zemljak na reddit postavio),5 timova u NBA-u u kojima igraju hrvatski igraci su 5 najgorih timova u ligi. :)
(wmd, 11. februar 2017 10:22) 

Luzeri gde god da odu ;)

rasti kolonijo moja

pre 7 godina

A zamislite sledece sezone kad dodju Teo i Bogi i mozda jos neko, koji ce to show biti, b92 ce morati da pravi subdomen nba92.net

Mr Lony

pre 7 godina

Gde vam je video klip sa legendarnog DTB kanala??Gazi Jokicu sine!
(DTB GOAT, 11. februar 2017 08:20)

Ja sam poceo skoro sa novog kanala, de daju dusmani gase sve redom :D

Tea New York

pre 7 godina

Respect za Nikolu,ne mogu da verujem da decko u 21 godini ovako igra.Ovi sto kazu da su Gasol,Ginobili,Nowitzki bolji,pitala bi ih gde su oni svi bili i na kojem nivou su igrali u Nikolinim godinama.Mislim da poredjenja nema.U Nikolinu korist,naravno

Коста

pre 7 godina

Не знам зашто људи помињу Јокићеву снагу као његову слабост, има он снаге довољно за своје године, а имаће је све више. Његови најјачи мишићи су његова паметна и духовита глава, а то ове "разбацане" ужасно нервира. Јокић је ноћас врло добре Никсе расклопио. Ни једног тренутка нису имали решење за њега и када су видели да ствар потпуно измиче контроли, покушавали су баш на снагу да га избаце из игре. И што су га они више притискали, то је Јокић вештије њихову снагу претварао у своју корист.
Мислим чак да је Порзингис јуче био у стартној петорци баш као порука Јокићу, јер се у последње време расправља ко је бољи од њих двојице. Порзингис и јесте почео ауторитативно, две везане тројке, доста самопоуздања...али Јокић је лагано, у свом стилу, без стајања, ломио комад по комад њихове вере да ће против Денвера посао бити лако обављен. Кармело Ентони (убацио 33!) се није ништа мање нервирао од Џордана пре пар кола и то директно због немоћи комплетне екипе да заустави Николу Јокића. Коментатори, иако упознати с тим да Јокић игра добро, све време су изражавали дивљење, да би до краја буквално остали без текста. Потрошили људи речи. Јер тада је Јокић, да се неко не би и даље питао "ко је вечерас главни даса у Медисону" пљуснуо и две тројке из једина два покушаја. Један од спикера рекао је "Вау... има ли нешто што овај играч нема?!". Србија је дефинитивно добила највећу НБА звезду у својој историји. Оно што је сјајно, та чињеница ће се тек исписивати, годинама!

Ljubisa livac

pre 7 godina

@Milos

Kada bi svi gledali samo sebe i svoje probleme, onda ne bi bilo ni potrebe za televizijom, novinama i td. Po sistemu sta te briga za sve, gledaj samo sebe. Ne dramatizuj i ne siri laznu filozofiju. Ljudi ovde vole basket, vole da ga gledaju, jos kad je neko nas uspesan, zasto ga ne ni podrzavali. Tako je oduvek, pola nacije nije spavalo nekad da bi gledali Kingse. Nismo roboti niti depresivci da samo mislimo "ko smo mi"...

DTB GOAT

pre 7 godina

Smeo bih da napišem da je Jokić trenutno možda i najbolji beli košarkaš u NBA.
(Milan, 11. februar 2017 08:21)

Smeo bih da napisem da nemas veze s mozgom. Koliko god Jokic bio dobar ove sezone nije jos kalibar Marka Gasola.

masterkg

pre 7 godina

da li je neki nas igrac dao 40 poena , stojakovic je dao 39 ili 37 , mozda gresim ali mislim da je ovo rekord sto se tice nasih igraca , 
ako izuzmemo pita marovica :-)
(baki, 11. februar 2017 08:21)
Trpao ja Dražen ..... npr. Hjustonu 44 ....

kaokakao

pre 7 godina

Haha ako su Knicksi mjerilo da si superstar onda HAHA...Porzingis sa 20 kila i Hernangomez koji je bio na klupi a nije nista posebno. Svaku tekmu ih trpaju pod kosem. 
Ali pazi ovo 23 suta. I to nije neki sebicni bek nego se rade akcije za njega. Silovanje kosarke. 
Jucer Saric 26 iz 15 suteva. Da je sutirao 23 isto bi zabio 40. 
Kazete za Bogdanovica nabijanje statistike a covjek je samo 6 puta opalio preko 15 lopti a Jokic 11 puta. I jos je vanjski igrac i igrao je vise meceva. 
Maksimum mu je bio 18 a Jokic je preko 18 6 puta, od toga preko 20 4 puta. Tesko silovanje kosarke. U obrani ne moze ni klinca Zupca cuvat. Nikad bez obrane nece do prstena. 


Zubac sinoc odlican, 15+6. Zizic najbolji na terenu u rusenju Fenera, poigrao se sa Kalinicem i Bogdanovicem. Ruzno ko i uvijek za rivale kad on igra. 
Koje ce to sprdanje biti slijedece sezone kad bude ovog ukucavao u kos.
(drago, 11. februar 2017 09:47)

Druze, za Zagreb skreces lijevo pa onda samo pravo.

wmd

pre 7 godina

@drago Zanimljivu statistiku sam juce video(tvoj zemljak na reddit postavio),5 timova u NBA-u u kojima igraju hrvatski igraci su 5 najgorih timova u ligi. :)

Larry

pre 7 godina

@Drago

Pa vi ste svetski poznati majstori igre pod obručima. Dokazano nebrojeno puta, na nebrojeno takmičenja. Posebno protiv nas...

Videli smo to već nekoliko puta... 2016... 2014... 2011... 2010... 1997...


Nego, stari, kad ste posljednji put imali medalju? Ah, da, tisućudevetstodevedesetipete (1995). Fantastićan uspjeh. Kakvi igraći, kakva selekcija, tim snova. Dok ne dođu Jokić i drugari da im malo skačete po k##i.

Idi igraj rukomet. Ili pucaj u glinene golubove, tu ste svjetska klasa.

zoran

pre 7 godina

Jaca odbrana se igra na basketu na Adi no u NBA ligi...ovo je vise smesno no bilo sta kvalitetno da se moze videti. U ABA ligi igraju bolju odbranu no ovi trkaci.

marko

pre 7 godina

Trenutno tri aktivna NBA igraca su rodjena u Mostaru. Bogdanovic, Teletovic, Zubac. Igraju od 10 do 30 minuta. Ni manjeg grada, ni vise NBA kosarkasa.

steka

pre 7 godina

Pa ako ga budu pustili da igra za repku, nama nece ni trebati drugi centar, covek moze opusteno da odigra 40 minuta i da pokida od prvog do poslednjeg minuta...i to iz zezanja..

kiza

pre 7 godina

"Malo statistike: jedini igraci od 1980 koji su sa pozicije centra postigli 40 su robinson, saq oneal i JOKIC."
Kazins ubacio 56 poena pre 15-ak dana. Ima jos petica koje su na 40 , istrazuj. Kako god, Jokara izrasta u NBA centra A klase.

Ivan NS

pre 7 godina

(drago, 11. februar 2017 09:47)

Lipi, još boli poraz od Srbije prošlo leto? Kad ste nas ono beše poslednji put dobili? 20ak godina prođe, ali bol nikako, hahahaha

Batko

pre 7 godina

(drago, 11. februar 2017 09:47)

Evo drago....sve si u pravu..Imate ekstremno bolje košarkaše. Ovi naši nemaju pojma. Samo imate jedan mali "problem"...Ovi vaši kada vide ove naše , zaborave da igraju košarku

institucija

pre 7 godina

@Ali ako niste znali najbolji igraci u NBA se udvajaju.

Pa ajde udvoj Jokic, onda nece imati 40 poena nego 40 asistencija. Umesto da budete srecni sto konacno imamo nekog igraca koji ima bitnu ulogu vi odmah pljujete. Nekad mi je krivo i to bas sto sam Srbin.... Ali onako stvarno

Njami

pre 7 godina

Haha ako su Knicksi mjerilo da si superstar onda HAHA...Porzingis sa 20 kila i Hernangomez koji je bio na klupi a nije nista posebno. Svaku tekmu ih trpaju pod kosem.
Ali pazi ovo 23 suta. I to nije neki sebicni bek nego se rade akcije za njega. Silovanje kosarke.
Jucer Saric 26 iz 15 suteva. Da je sutirao 23 isto bi zabio 40.
Kazete za Bogdanovica nabijanje statistike a covjek je samo 6 puta opalio preko 15 lopti a Jokic 11 puta. I jos je vanjski igrac i igrao je vise meceva.
Maksimum mu je bio 18 a Jokic je preko 18 6 puta, od toga preko 20 4 puta. Tesko silovanje kosarke. U obrani ne moze ni klinca Zupca cuvat. Nikad bez obrane nece do prstena.


Zubac sinoc odlican, 15+6. Zizic najbolji na terenu u rusenju Fenera, poigrao se sa Kalinicem i Bogdanovicem. Ruzno ko i uvijek za rivale kad on igra.
Koje ce to sprdanje biti slijedece sezone kad bude ovog ukucavao u kos.
(drago, 11. februar 2017 09:47)

"Da sklonimo u stranu 3.cetvrtinu,mi bi smo dobili utakmicu sa 17 razlike" u prevodu da je babi k... bio bi deda. Napaceni drago,prepoznajes li se u ovoj rečenici...Cccc ,jadan si bas i dok je takvih kao ti nikada a velika vecina vas je takvij,nećete ništa postići u košarci!

darko

pre 7 godina

@drago
Zato Bojan uvijek neugodnih 4/12 iz igre.. Razocarao si me ovim komentarom o Jokicu. P.S. odgledaj snimak meca pa dodji da diskutujemo :)

Milos

pre 7 godina

Jokic je cudo od igraca. Ali zabrinjavajuce je koliko nasem narodu treba zamena za Djokovica kako bi eto nastavio da se hrani tudjim uspehom jer svoj nema.

Osim ako jos niste u osnovnoj, eventualno srednjoj, a odlepljujete na Djokovica ili Jokica, dizete ga u nebesa, a onda mrzite ako krene da gubi, vi ste taj luzer. Ne oni.

Jer Djokara je usao u istoriju, ima love do krova, zenu, dete, a Jokara ce isto. A ti? Ko si ti?

bbr

pre 7 godina

Nikola84...druze,davno je vec dokazano da za dobre igrace ima mesta u NBA i da ne mora da se bude jak,brz i skocan,ako ne verujes pogledaj meceve Lerija Birda ili Novickog.Nista Nikola Jokic osine dokazuje m toga da je igracina sa svojih 21 godina,a koliko brzo se napreduje u NBA mozemo samo da zamislimo kakav ce igrac biti u 25-26-oj godini.

Laki

pre 7 godina

@ drago:

Jooooj, samo da nam ponovo padnete na EP, da vas odučimo u svim aspektima i segmentima ove igre! Pa kad krenu Teo i Bogdan da bljuju po vama vatru spolja, a Jokara iz reketa, nećete znati šta vas je snašlo! Hihihi! Jedva čekam!

загор

pre 7 godina

изгледа као гејмер који 3 дана није избијао из играоница код вука. а уствари и игра ко на игрици...

Cockneeey

pre 7 godina

40 poena, ejj 40, u dole nanajpoznatijoj areni na svetu, protiv mlade nade - Porzingisa i to sa onim njegovim već prepoznatljivim šmekom - Neverovatno!!! Velemajstor ove prelepe igre u punom sjaju. Nikola, kapa svemu prikazanom!!! Prosto je teško poverovati kakvu igračinu imamo i šta sve ovaj dečko može još u budućnosti. Pozdrav.

Scout

pre 7 godina

Jesu redovni pljuvaci ostavili komentare tipa, pa nema odbrane, loš new york, ili nije napravio double double ovo ne valja, da je uzeo previše šuteva itd? Jeste tu jadnici? Da su mu sudije svirale faulove kad su trebali imao bi i blizu 50poena! Kad vidim towns i davis na primer u svakoj utakmici imaju dvocifren broj slobodnih bacanja a Jokic u vrh glave njih tri. Izdominirao je porzingisa, gomeza a i onog crnca sa bradom, ovi se samo mijenjaju i ne mogu mu ništa, mogu samo da vide na koji će način poentirati:D bukvalno je poentirao iz svih uglova i svih pozicija i lijevom i desnom. Svaka čast momak, nas prvi franchise player.

milan

pre 7 godina

Svaka čast majstore na pravom terenu si oborio lični rekord, mnogo ljudi u NY trenutno priča o tvojih 40 poena.Pogledajte utikamicu sjajni šutevi Karmelo Antonia i taj mali poljak kog je naš Nikola nadigrao je odličan igrač.

dejan

pre 7 godina

Jeste Pedja 42p, al ne zaboravite koja je to sezona po redu bila (2006.) i ne zaboravite na kojoj poziciji je igrao Pedja...nisam siguran al' osecam da je 10-12 trojki ubacio taj ;)
Ne osporavam nista sta je legenda Stojakovic uradio...al' ovo sta radi trenutno Jokara je za uzivanje i svako postovanje :)

Batko

pre 7 godina

(drago, 11. februar 2017 09:47)

Evo drago....sve si u pravu..Imate ekstremno bolje košarkaše. Ovi naši nemaju pojma. Samo imate jedan mali "problem"...Ovi vaši kada vide ove naše , zaborave da igraju košarku

Nekako s' proljeca

pre 7 godina

Otkako je Nikola postao key player u timu Denver vise nije divlja ekipa, jako lepo igraju razigravaju jedni druge, puno protrcavanja malo driblinga itd. Kad se setim sta je bilo sa Mudiayom ovo je rapsodija. A sve to se dogodilo zbog 21-godisnjaka! Stvarno da se najezis kad pomislis sta donosi buducnost al' idemo kao za sve u zivotu pa sta bude! Samo zdravlje da ga posluzi!

nista o nicemu

pre 7 godina

Smeo bih da napišem da je Jokić trenutno možda i najbolji beli košarkaš u NBA.
(Milan, 11. februar 2017 08:21)

Smeo bi da u NBA ne igraju Manu Djinobili i Dirk Novicki. Kao ni braca Gasol, posto igraju onda ne smes. Busite realni samo jednom.

teorija zavere

pre 7 godina

Ne mogu daverujem koliko je Miško moćan. Uspeo je da nagovori trenera da ceo tim igra za Jokića! Aj u Megi me to nije čudilo ali u NBA?! E moj Bjelice, nećeš Miška za menadžera, zato i daješ 0 poena po meču kao što je bilo sinoć, a došao si kao MVP Evrolige

fargo

pre 7 godina

Ajde sad realno.Gledao sam utakmicu i mogu da kazem da sam ponovo video sav jad i cemer danasnje Nba lige,20 timova ukljucujuci Denver i Njujork ne bi moglo da se plasira u top8 Evrolige ili bi mozda bili negde oko osmog mesta u rangu sa Darusafakom.

Doc Rivers

pre 7 godina

Da li lokalni mrzitelji americkih sportista zahtevaju od jokica da ide na doping test? ;)

Ili on prirodno, sa cvarcima i slaninicom, drzi tempo sa dopingovanim crncima?
(Dr. Jordan, 11. februar 2017 09:41)

Nije problem u dopingu, nego u tome sto je njima dozvoljeno a ostatku sveta nije, daj jednaka pravila za sve

Panklav

pre 7 godina

Jokic najsigurniji + :) Bravo bre,stvarno nas ostavlja bez teksta,iz partije u partiju sve bolji i bolji ucinak. Samo tako nastavi care!

Laki

pre 7 godina

Gledao sam utakmicu i komentator kaže: "Gledaoci u Medisonu su šokirani šta radi taj igrač sa brojem 15!" (Šta zna dete šta je Medison:) Inače oko tog rekorda - On je mogao i preko 40, imao je šansu da isiluje još koji šut, ali dečko prvenstveno želi da mu ekipa dobije, a Karmelo je zasipao u 4/4, pa su nerezonski šutevi bili opasni. PS-Ne žalim što sam gledao, moglo mi se, a ustao sam čio i veseo.

Pertinaks

pre 7 godina

Covek jednostavno poznaje svoje telo, izgleda mlitavo i slabo ali zna snagu da preraspodeli gde treba kad treba i niko ne moze da ga izgura ili nadjaca. Jednostavno je covek talentovan za kosarku.

maki

pre 7 godina

sto su neki primetili ovde, jokic ne igra, jokic se igra, covek uziva u kosarci, a sve to izgleda lagano i uzivanje je gledati, a jos je, sto bi rekli stariji, deturanja, veoma mlad, tako da je buducnost pred njim, mene licno odusevljava sto bez obzira na odlicne partije, ne glumi neko ludilo, ne pravi se faca, iako je partijama postao glavni baja i izgradio autoritet kod saigraca, opusten i prirodan, stvarno pravi superstar

blinkikoala

pre 7 godina

Poslednji igrac koji je mogao ovako nesto uraditi je bio Stojakovic, nek ima pribliznu karijeru pa da povuku broj njegovog dresa iz upotrebe

Novo srspko čudo

pre 7 godina

Usput je oborio rekord Divca i Stojakovića po broju ubačenih šuteva. Divca je u poenima(Divac najviše u karijeri 34), već dva puta nadmašio, ostaje Stojaković sa svoja 42. Izgleda da smo dobili, a potpuno nenadano, allstar igrača, a tek su mu 22 za neki dan. Malone o Jokiću, pre utakmice:

Center Nikola Jokic is enjoying a breakout season in Denver. Over the last 29 games, the second-year center from Serbia has posted 19 double-doubles and the first triple-double of his young career. He is averaging 19.3 points, 9.6 rebounds and five assists on 62 percent shooting from the field during this stretch.

"Nikola Jokic will not only be an all-star, he'll be an all-NBA player one day," Nuggets coach Mike Malone told the Denver Post. "I believe that in my heart."

Dejan

pre 7 godina

Kada se pojavi ovakav brilijant, samo mu zdravlja pozeleti i nista drugo! Pred EP 2015 je Sale rekao da je dogovorio sa njim da ide u SAD i sredi telo, a kad bude hteo, postace lider nase reprezentacije.Bio je glavni na kvalifikacionom turniru u BG, malo pod utiskom na OI, ali je u grupi protiv USA pokazao sta moze!Saletove reci od pre dve godine i pobednicki pelcer koji je dobio u reprezentaciji me potpuno ubedjuju da ce uvek igrati za nas, ako je do njega!Hvala Bogu da nije stasavao 2003,2004,2005 ili 2007, u doba kada se jednom Stojakovicu otkazivalo ucesce ili kada se krivica svaljivala na igrace. Hvala Saletu i Djilasu (pricajte sta hocete, plakacemo za njim po pitanju KSS) sto su opet uz igrace stvorili kult reprezentacije, hvala Teu sto je bio uz tim sve ove godine, momci samo napred!!!

Kralj Beljo

pre 7 godina

Kad budu htjeli da ga zaustave bice zaistavljen.
Ali bas dobar igrac.
Ali ako niste znali najbolji igraci u NBA se udvajaju.
Nikola jos nema taj status oa cesto nema ni flastera, a ne da ga udvajaju.
Kada bude neko rekao da se pazi jace, a on natrpa 30+ kao sto rade ostale NBA zvijezde, onda cemo pricati o novoj NBA zvijezdi.

Ali bas dobar igrac i mnogo bolji defanzivac nego sto se prica.
Denver inace ima odlicne i talentovane igrace.

Aleksandar

pre 7 godina

Ocekujemo uskoro i konferenciju za stampu predsednika Trumpa,inace Srbina poreklom o sjajnim igrama iz dana u dan naseg i njegovog superstara Jokica.Evo gledam izvestaje na CNN-u,BBC-u,ESPN-u i oni ne mogu recima opisati vanserijske igre naseg Srbina.

biće bolje

pre 7 godina

baš ima mirnu ruku i osećaj za šut, može da pogodi iz svake pozicije, dolazi nam talas odličnih košarkaša, biće vrlo zanimljivo videti reprezentaciju sa ovim asovima.

Don Vito

pre 7 godina

Za 37 minuta postigne više poena nego što su "novi Dražen- Bogdanović", "Mario bolji sam od Mesija Hezonja i "najbolji Europljanin u NBA -Šarić" postigli zajedno u poslednjih par utakmica. A Karmelovog štićenika Porzingiza je tako lagano urnisao da sam se na kraju sažalio na njega. Cepaj Jokara, još jače, da propište od muke!

Bogdan

pre 7 godina

Uništio Porizngisa. Bravo majstore!!! 
Zanima me šta li će Steven A Smith reći za Jokaru.
(and1, 11. februar 2017 08:09)
Bukvalno jedva čekam first take. Mada me više zanima šta će Max Kellerman reći, pošto je zaljubljen u Porzingisa. Ubiće ga Stephen A Smith.

drago

pre 7 godina

Haha ako su Knicksi mjerilo da si superstar onda HAHA...Porzingis sa 20 kila i Hernangomez koji je bio na klupi a nije nista posebno. Svaku tekmu ih trpaju pod kosem.
Ali pazi ovo 23 suta. I to nije neki sebicni bek nego se rade akcije za njega. Silovanje kosarke.
Jucer Saric 26 iz 15 suteva. Da je sutirao 23 isto bi zabio 40.
Kazete za Bogdanovica nabijanje statistike a covjek je samo 6 puta opalio preko 15 lopti a Jokic 11 puta. I jos je vanjski igrac i igrao je vise meceva.
Maksimum mu je bio 18 a Jokic je preko 18 6 puta, od toga preko 20 4 puta. Tesko silovanje kosarke. U obrani ne moze ni klinca Zupca cuvat. Nikad bez obrane nece do prstena.


Zubac sinoc odlican, 15+6. Zizic najbolji na terenu u rusenju Fenera, poigrao se sa Kalinicem i Bogdanovicem. Ruzno ko i uvijek za rivale kad on igra.
Koje ce to sprdanje biti slijedece sezone kad bude ovog ukucavao u kos.

Decko koji obecava

pre 7 godina

Ova liga je postala cirkus. Rijaliti. Kečeri.

Jokicu svaka cast, na mekoci suta, tehnici, inteligenciji.

Ali da je igrao 80ih, cak i 90ih, ovakav ne bi ni dobio sansu u NBA.

Jumko

pre 7 godina

Skakaci iz frizidera, Djokovic i Jokic, su najbolji sportisti koje je svet ikada video! Za Djokovica smo znali, ali danas je to postao i Jokic, Joka. Je li tako? Ili gresim?

Javi se Drago...

pre 7 godina

Čekam da se javi Drago sa statistikom hrvatskih igrača da vidimo da li su svi zajedno koliko ih ima u zbiru nadmašili Jokićevu statistiku.

Ajmo Drago, čekamo te...

dark

pre 7 godina

Kad bi sada došao u neki naš klub,a da se o njemu ništa ne zna proglasili bi ga netalentovanim i mora da dobije na masi jer trener gura tatinog sina.

Dr. Jordan

pre 7 godina

Da li lokalni mrzitelji americkih sportista zahtevaju od jokica da ide na doping test? ;)

Ili on prirodno, sa cvarcima i slaninicom, drzi tempo sa dopingovanim crncima?

Beskitschmenjak

pre 7 godina

Ćao Pedja, ćao Dirče, ćao Vlade, ćao braćo Gasol... najbolji evropljanin ikada u NBA-u će biti ovaj Somborac. Sombor rijetko daje poznate sportiste, ali kad da da. Poslije Koraća imamo Jokića. Bravo mali...

Dexter

pre 7 godina

@Marko Stefanovic Mark Gasol dao preko 40 pre nedelju dana, Dejvis svaku treću da preko 40, Kazins isto, KAT ove sezone dao 47, šta pričaš ti momak?

djuro

pre 7 godina

@Đoković se polako gasi,ali zato Srbija ima novog Superstara NIKOLU JOKIĆA!
(Mi smo PARTIZAN,a ko ste vi?, 11. februar 2017 08:41)

Slobodno kaži "Zvezdu"... jer sve što je super naziva se Zvezdom!.... A Đoković!? odmara, kalkuliše... čućete za njega još...

Kiza

pre 7 godina

Ovo nije dobro za nasu reprezentaciju. Nece Denver da mu da da igra na Evropskom prvenstvu. Ima da zacepe neko suludo isiguranje za njege sto nasi nece moci da plate.

JPR24

pre 7 godina

Ako veceras i u ponedeljak Denver pobedi Cleveland i Golden State, Nikola Jokić postaje NBA zvezda.
(mpa, 11. februar 2017 09:06)
Klivlend mozda i nekako, roviti su u zadnje vreme, Golden Stejt tesko. Mislim da nije realno da ocekujemo po 30/40 poena od Jokica svako vece ( barem trenutno) , a uz to, Denveru fale tri igraca. Licno ne ocekujem da Jokic nosi sve ( skoro) sam kao sinoc, ali ako i ostali igraju dobro, dele asistencije kao sto su to radili, mogu da se nadaju ;) Inace Jokic je sinoc bio odlican u svim aspektima igre. I ono sto je bilo pozitivno u nekim trenucima, je kolektivna odbrana. Da jos rade na tom, da paze malo vise na izgubljene lopte, i sve ce biti jos bolje, jer trenutno ipak primaju previse poena. I na kraju Bravo Jokicu za sve do sada! Samo teraj napred!

Riječanin

pre 7 godina

Sve je ovo jako čudno kad gledaš na Tv jer izgleda kao na treningu.Anonimac iz Srbije pokorio Ameriku a europski velikani ne mogu se sastavit sa loptom,neobična situacija.Želim da poručim Bobiju i Bjelom da se opuste i tako igraju pa šta bude.Pare ste uzeli a uvijek se možete vratit kući.

palop

pre 7 godina

Dominacija! Neverovatno mekan izbacaj oko kosa ima, ja sam na terenu ne mogu tako floutere da pogadjam, a sto je najbolje, mislim da ni dosta centara u nba ne moze.

Inace, mislim da je Stojakovicev (znamo kakav je on bio suter i strelac) rekord karijere 42 poena, a Nikola vec 40 u 21. godini i svojoj drugoj nba sezoni, neverovatno.

Napo Leon

pre 7 godina

da su ga pustili od početka sezone da igra svoju igru i da ima soldnu minutažu-Denver bi bio u vrhu ,a Jokić bi konkurisao za MVP sezone

Sarkastican komentar

pre 7 godina

U pravu su bili hejteri. Sada kada ga vise skautiraju, davace puno manje poena, i jednostavno nece moci vise da se tako poigrava sa protivnicima.Sut iz igre nikakav 74%,(17-23) neki na trenjngu nemaju takav procenat. Porzingis ga je pojeo za dorucak, nijedan sut nije pogodio preko bogaoca Porzingoda najvece nade u kosarci ikada. Da je dao 40 poena to ne treba ni spominjati,svako vece neko prebaci 40+, pogotovo sa nasih prostora, to je vec navika postala. I na kraju, Jokic nema teorije da izdrzi 37 minuta bez povrede, jednostavno je krhk i treba mu jos puno mase da bi postigao 100 poena i nadmudrio Porzingoda i Kvinsija Ajsa.

15

pre 7 godina

Ljudi,on je grumen zlata! Nocas rekoh ajde da pogledam prvi ceo mec,kad god je u igri napravi se prednost i to ne mala,a cim izadje,udju u minus..to znaju oba trenera pa protivnicki gura sve najjace adute tada,a meloun ga odmara u "nebitnom" delu meca,krajem trece i pocetkom cetvrte..Decko je sa 21om godinom nosilac igre NBA ekipe i gura je ka play offu..Neko rece da su niksi raspad,ja se ne bih usudio to reci za ekipu koja ima d rouza,karmela i porzingisa,od kojih su poslednja dvojica bili toliko nemocni da su ga odgurivali i drzali bez lopte..komentator ga u jednom momentu nazvao hobotnicom koja sve stize,a kad je porzingisu oteo loptu kaze "ko bi drugi nego Jokic"...Ljudi,mene i posle sna drzi euforija i adrenalin,nikad duzi post ne iskucah :) a veceras protiv kavsa i lebrona..ocemo reprizu!!!

Marko Stefanovic

pre 7 godina

Smorio sam se kao lav sto nisam mogao da gledam ceo mec, nego bezim s posla u kenjaru i gledam po malo, kad god odem tajm aut, posle drzim telefon u kecelji, dokle zavrsim sta treba, opet reklame.. na kraju gledao zadnjih 39 sekundi. Doktor kosarke, sta vise reci. Jedva cekam 28.02 i 01.03. Karte su obezbedjene, vidimo se Jok!

Marko Stefanovic

pre 7 godina

Malo statistike: jedini igraci od 1980 koji su sa pozicije centra postigli 40+ su robinson, saq oneal i JOKIC.

Jedini igraci sa 40/9/5 pre 22 rodjendana.
Towns, Kobe, Durant, Blake, Lebron, MJ, Anthony Davis, T-Mac i NIKOLA JOKIC

Kol

pre 7 godina

Ha ha koji je mali car kako je otresao Porzingisa u par navrata i mene je bio blam mogu misliti kako je Porzingisu! Zaista posle Divca i Pedje konacno imamo igraca koji ce biti All-Star!

srbija1389

pre 7 godina

Do kraja sezone preko 50 poena. Sta da se kaze 74% suta. Samo hrabro i hladne glave. Samo d mu Bog da zdravlja, a konkurencije nema. Ziv nam bio

jovan

pre 7 godina

radim od 7, i sinoc rekao sebi aj da pogledam samo prvu cetvrtinu i posle me je samo vuklo i vuklo da odgledam do kraja.u 4 sam legao ali oka nisam sklopio koliko sam srecan zbog ovog momka.ni djokovica u americi i u australiji nisam pratio nocu, ali jokic me je kupio sa lakocom kojom igra protiv najboljih kosarkasa na planeti, i samo mu je nebo granica.samo napred KRALJU da te zdravlje posluzi i povrede zaobidju

baki

pre 7 godina

da li je neki nas igrac dao 40 poena , stojakovic je dao 39 ili 37 , mozda gresim ali mislim da je ovo rekord sto se tice nasih igraca ,
ako izuzmemo pita marovica :-)

Dovla

pre 7 godina

@Baki Peđa je ubacio 42 poena protiv Charlotte Bobcats-a čini mi se 2006.-te godine. Nije mnogo bitno, ali da se zna. U svakom slučaju monstruozna partija.

Meloune samo ga pusti ove godine, odužićemo se.

srle

pre 7 godina

Kakav majstor košarke! Porzingis nije znao šta ga snašlo. Jokiću bi automatski dao mesto u prvoj petorci na Ol-star utakmici! D O M I N A C I J A.

caknoris

pre 7 godina

da li je neki nas igrac dao 40 poena , stojakovic je dao 39 ili 37 , mozda gresim ali mislim da je ovo rekord sto se tice nasih igraca ,
ako izuzmemo pita marovica :-)
(baki, 11. februar 2017 08:21)


Stojakovic 42p

Msbravomk

pre 7 godina

Ovo je Lary Bird uzivo. Denver Denver niste ni svesni koliko srece imate.Ovo malo potseca na Dirk i Dallas pa nadamo se koja titula vise od mog velikog idola

Nikola 84

pre 7 godina

Kakva kosarkaska inteligencija, kakva lakoca kojom postize poene. Pritom odlicna stvar sto se u NBA igra dosta fizicki (na snimku se vidi da je nekoliko puta prilikom prijema lopte ili suta fauliran), taman da ojaca. Mada nas Nidza dokazuje da se ne mora biti jak kao sivonja i ne mora se zakucavati na kos da bi se pokazala dominacija.

Sasa

pre 7 godina

Da li je neko proverio sta je sa Nurkicom, posle vrceras se sigurno slogirao
(SasaKV, 11. februar 2017 08:21)

Tipican komentar nekog ko prati "Farmu", "Parove" "Velikog brata", nekog ko se nasladjuje tudjoj nevolji, a po broju lajkova izgleda da nas je vecina takvih. Zato cemo biti zaglavljeni u blatu, jer imamo i kompletno drzavno rukovodstvo koje koristi potpuno istu retoriku.

cane...

pre 7 godina

Bravo mali !!!!
Najbolji si i samo gazi dalje. Tako skromno i upečatljivo. Neka klinci imaju novog idola jer ti to stvarno jesi, pravi uzor za mlade.
Boka prati Jokera !!!

;)

Kula navija za Nikolu

pre 7 godina

koliko mi covek ulepša svako jutro kada procitam vest o njegovom ucinku, tacno mi bezveze jutro kad nema takve vesti :-) bravo decko!!!

Bratko

pre 7 godina

Decko se igra sa njima kao mi sa klincima iza zgrade ono iz zezanja..iza ledja..iza glave...skrivanje lopte...moshe..cim tamo..cim vamo...vidi ptica...i tako to :) Nikola sine pa oni ne znaju gde da gledaju protiv tebe :)

zvezdas

pre 7 godina

Pa,da li je ovo realno!? Hvala Jokicu i sportistima.Jedinim stubovima koji uporno i uspesno dokazuju svakim danom,da posten rad i zalaganje imaju smisao.Da je to vredno nagrade.
I sto prkose javasluku,bahatim i ovde dobro poznatim likovima,koji misle da su nekome od koristi.

Dzhoni

pre 7 godina

da li je neki nas igrac dao 40 poena , stojakovic je dao 39 ili 37 , mozda gresim ali mislim da je ovo rekord sto se tice nasih igraca , ako izuzmemo pita marovica :-)
(baki, 11. februar 2017 08:21)

Stojaković 2x-41 i 42 poena...

Offensive rebound

pre 7 godina

Jednostavno. Trejdovati, Nelsona,Bartona,Mudieja,Nurkica, dovesti dobrog pleja i pristojnu 2 koja zna igrati odbranu, jer su tu najgori, na poziciji 1 i 2. Odmah ce primati manje poena, i resice se igraca koji nisu culi za rec asistencija negk samo za izolaciju i sut iz nemogucih pozicija. Vise forsirati Mareja i Harisa, i sa Manimalom raditi na,odbrani celo leto, ima,covdm potencijala, ali ga mrzi, ali od kada igra sa Jokicem u postav, dobio je samopouzdanje i izgledaju mi kao dobra kombinacija, vidi se da voli Jokica.

Milos

pre 7 godina

odavno nisam video da cela startna petorka ima sut iz igre preko 50%. Imam utisak da fali koji dobar veteran i defanzivac u Denveru. Za Joku ne treba trositi reci. Ko dete da sam dobio sam srecan zbog njega

nikola

pre 7 godina

Ovo je vec vrh,krem.U tim godinama tako igrati,pardon "igrati se"košarke, to su mogli samo retki ali stvarno retki.Samo napred imenjace i da te zdravlje sluzi a sve ostalo imaš.

Matori61

pre 7 godina

Kosarku pratim od sedamdesetih i pamtim mnoge velikane kao sto su Maravic, Tompson, Bird, Makadu koji su imali mekanu sutersku ruku. Tvrdim da Jokic ima taj osecaj i da izrasta u velikana ove igre. Njemu ne trebaju kilogrami misicne mase jer on nece nikada biti stub obrane svoje ekipe, treba mu samo mnogo sreće i zdravlja, kompletna košarkaška inteligencija je već tu.

milosh-nish

pre 7 godina

Već u prvom poluvremenu je najavio najbolje veče u karijeri jer je za 17 minuta postigao 15 poena promašivši svega jedan od osam šuteva za dva poena.


taj jedini promasaj je bio sut za 3 poena u prvom poluvremenu,zbog njega sam gledao tu utakmicu inace sam siguran da bih ispratio memfis i golden stejt,sreca pa tamo nije bilo neizvesnosti :)

On fire

pre 7 godina

Bolesno.
17/23 iz igre, impresivno.
Denver pobedio sto je najbitnije.

Stvarno cini tim visestruko boljim, ne moze da se poredi igra sa njim i bez njega. Nocas su se menjali na njemu i Porz i O'Quinn i Hernangomez i niko nije mogao da ga zaustavi.

Jokic cini ovaj tim boljim i ovaj tim cini njega boljim. Veteranima nije bio problem da stave loptu u ruku klincu i prate njegovu igru tokom velikog dela utakmice sto mnogo govori i o njima i njihovoj zelji da tim pobedi. Nema sujete. Zdraviju sredinu Jokic nije mogao da nadje...a ako fizicki ojaca i poveca brzinu (sto je itekako moguce) stvarno mu je granica nebo.

spavaš li mirno Air drago?

pre 7 godina

Jokara prešao igricu po ko zna koji put.Sledeći neka se spreme šampioni, pa da odučimo od košarke i Trinstana Tomsona i Kevina Lava.A plus momak u odbrani može da čuva svakog igrača, (od keca pa sve do petice).
P.S.uskoro će NBA treneri da prave specijale sa samo jednom temom, kako da se neutrališe ofanzivni učinak srpskog superstara.

popokatepetl

pre 7 godina

Mali je predobar. A sto je takodje dosta bitno, cvrsto je na zemlji. Cini mi se da se uopste nije uzdigao. Van terena o njemu nista ne mozete da cujete, jedino izjave koje daje novinarima koji su u njemu prepoznali covjeka, koji ce se u buducnosti mozda cak boriti i za mvp titulu. Mada je mnogo rano i pretenciozno o tome govoriti uopste. Ali sa ovakvim ucinkom sa samo 21 godinom i tek drugom sezonom u nba, prosto morate da se zapitate da li je cak i to moguce?!

jovan

pre 7 godina

radim od 7, i sinoc rekao sebi aj da pogledam samo prvu cetvrtinu i posle me je samo vuklo i vuklo da odgledam do kraja.u 4 sam legao ali oka nisam sklopio koliko sam srecan zbog ovog momka.ni djokovica u americi i u australiji nisam pratio nocu, ali jokic me je kupio sa lakocom kojom igra protiv najboljih kosarkasa na planeti, i samo mu je nebo granica.samo napred KRALJU da te zdravlje posluzi i povrede zaobidju

Nikola 84

pre 7 godina

Kakva kosarkaska inteligencija, kakva lakoca kojom postize poene. Pritom odlicna stvar sto se u NBA igra dosta fizicki (na snimku se vidi da je nekoliko puta prilikom prijema lopte ili suta fauliran), taman da ojaca. Mada nas Nidza dokazuje da se ne mora biti jak kao sivonja i ne mora se zakucavati na kos da bi se pokazala dominacija.

Matori61

pre 7 godina

Kosarku pratim od sedamdesetih i pamtim mnoge velikane kao sto su Maravic, Tompson, Bird, Makadu koji su imali mekanu sutersku ruku. Tvrdim da Jokic ima taj osecaj i da izrasta u velikana ove igre. Njemu ne trebaju kilogrami misicne mase jer on nece nikada biti stub obrane svoje ekipe, treba mu samo mnogo sreće i zdravlja, kompletna košarkaška inteligencija je već tu.

Sarkastican komentar

pre 7 godina

U pravu su bili hejteri. Sada kada ga vise skautiraju, davace puno manje poena, i jednostavno nece moci vise da se tako poigrava sa protivnicima.Sut iz igre nikakav 74%,(17-23) neki na trenjngu nemaju takav procenat. Porzingis ga je pojeo za dorucak, nijedan sut nije pogodio preko bogaoca Porzingoda najvece nade u kosarci ikada. Da je dao 40 poena to ne treba ni spominjati,svako vece neko prebaci 40+, pogotovo sa nasih prostora, to je vec navika postala. I na kraju, Jokic nema teorije da izdrzi 37 minuta bez povrede, jednostavno je krhk i treba mu jos puno mase da bi postigao 100 poena i nadmudrio Porzingoda i Kvinsija Ajsa.

Sasa

pre 7 godina

Da li je neko proverio sta je sa Nurkicom, posle vrceras se sigurno slogirao
(SasaKV, 11. februar 2017 08:21)

Tipican komentar nekog ko prati "Farmu", "Parove" "Velikog brata", nekog ko se nasladjuje tudjoj nevolji, a po broju lajkova izgleda da nas je vecina takvih. Zato cemo biti zaglavljeni u blatu, jer imamo i kompletno drzavno rukovodstvo koje koristi potpuno istu retoriku.

popokatepetl

pre 7 godina

Mali je predobar. A sto je takodje dosta bitno, cvrsto je na zemlji. Cini mi se da se uopste nije uzdigao. Van terena o njemu nista ne mozete da cujete, jedino izjave koje daje novinarima koji su u njemu prepoznali covjeka, koji ce se u buducnosti mozda cak boriti i za mvp titulu. Mada je mnogo rano i pretenciozno o tome govoriti uopste. Ali sa ovakvim ucinkom sa samo 21 godinom i tek drugom sezonom u nba, prosto morate da se zapitate da li je cak i to moguce?!

Kol

pre 7 godina

Ha ha koji je mali car kako je otresao Porzingisa u par navrata i mene je bio blam mogu misliti kako je Porzingisu! Zaista posle Divca i Pedje konacno imamo igraca koji ce biti All-Star!

Bratko

pre 7 godina

Decko se igra sa njima kao mi sa klincima iza zgrade ono iz zezanja..iza ledja..iza glave...skrivanje lopte...moshe..cim tamo..cim vamo...vidi ptica...i tako to :) Nikola sine pa oni ne znaju gde da gledaju protiv tebe :)

Riječanin

pre 7 godina

Sve je ovo jako čudno kad gledaš na Tv jer izgleda kao na treningu.Anonimac iz Srbije pokorio Ameriku a europski velikani ne mogu se sastavit sa loptom,neobična situacija.Želim da poručim Bobiju i Bjelom da se opuste i tako igraju pa šta bude.Pare ste uzeli a uvijek se možete vratit kući.

Kula navija za Nikolu

pre 7 godina

koliko mi covek ulepša svako jutro kada procitam vest o njegovom ucinku, tacno mi bezveze jutro kad nema takve vesti :-) bravo decko!!!

palop

pre 7 godina

Dominacija! Neverovatno mekan izbacaj oko kosa ima, ja sam na terenu ne mogu tako floutere da pogadjam, a sto je najbolje, mislim da ni dosta centara u nba ne moze.

Inace, mislim da je Stojakovicev (znamo kakav je on bio suter i strelac) rekord karijere 42 poena, a Nikola vec 40 u 21. godini i svojoj drugoj nba sezoni, neverovatno.

Novo srspko čudo

pre 7 godina

Usput je oborio rekord Divca i Stojakovića po broju ubačenih šuteva. Divca je u poenima(Divac najviše u karijeri 34), već dva puta nadmašio, ostaje Stojaković sa svoja 42. Izgleda da smo dobili, a potpuno nenadano, allstar igrača, a tek su mu 22 za neki dan. Malone o Jokiću, pre utakmice:

Center Nikola Jokic is enjoying a breakout season in Denver. Over the last 29 games, the second-year center from Serbia has posted 19 double-doubles and the first triple-double of his young career. He is averaging 19.3 points, 9.6 rebounds and five assists on 62 percent shooting from the field during this stretch.

"Nikola Jokic will not only be an all-star, he'll be an all-NBA player one day," Nuggets coach Mike Malone told the Denver Post. "I believe that in my heart."

Pertinaks

pre 7 godina

Covek jednostavno poznaje svoje telo, izgleda mlitavo i slabo ali zna snagu da preraspodeli gde treba kad treba i niko ne moze da ga izgura ili nadjaca. Jednostavno je covek talentovan za kosarku.

kaokakao

pre 7 godina

Haha ako su Knicksi mjerilo da si superstar onda HAHA...Porzingis sa 20 kila i Hernangomez koji je bio na klupi a nije nista posebno. Svaku tekmu ih trpaju pod kosem. 
Ali pazi ovo 23 suta. I to nije neki sebicni bek nego se rade akcije za njega. Silovanje kosarke. 
Jucer Saric 26 iz 15 suteva. Da je sutirao 23 isto bi zabio 40. 
Kazete za Bogdanovica nabijanje statistike a covjek je samo 6 puta opalio preko 15 lopti a Jokic 11 puta. I jos je vanjski igrac i igrao je vise meceva. 
Maksimum mu je bio 18 a Jokic je preko 18 6 puta, od toga preko 20 4 puta. Tesko silovanje kosarke. U obrani ne moze ni klinca Zupca cuvat. Nikad bez obrane nece do prstena. 


Zubac sinoc odlican, 15+6. Zizic najbolji na terenu u rusenju Fenera, poigrao se sa Kalinicem i Bogdanovicem. Ruzno ko i uvijek za rivale kad on igra. 
Koje ce to sprdanje biti slijedece sezone kad bude ovog ukucavao u kos.
(drago, 11. februar 2017 09:47)

Druze, za Zagreb skreces lijevo pa onda samo pravo.

Batko

pre 7 godina

(drago, 11. februar 2017 09:47)

Evo drago....sve si u pravu..Imate ekstremno bolje košarkaše. Ovi naši nemaju pojma. Samo imate jedan mali "problem"...Ovi vaši kada vide ove naše , zaborave da igraju košarku

Nekako s' proljeca

pre 7 godina

Otkako je Nikola postao key player u timu Denver vise nije divlja ekipa, jako lepo igraju razigravaju jedni druge, puno protrcavanja malo driblinga itd. Kad se setim sta je bilo sa Mudiayom ovo je rapsodija. A sve to se dogodilo zbog 21-godisnjaka! Stvarno da se najezis kad pomislis sta donosi buducnost al' idemo kao za sve u zivotu pa sta bude! Samo zdravlje da ga posluzi!

On fire

pre 7 godina

Bolesno.
17/23 iz igre, impresivno.
Denver pobedio sto je najbitnije.

Stvarno cini tim visestruko boljim, ne moze da se poredi igra sa njim i bez njega. Nocas su se menjali na njemu i Porz i O'Quinn i Hernangomez i niko nije mogao da ga zaustavi.

Jokic cini ovaj tim boljim i ovaj tim cini njega boljim. Veteranima nije bio problem da stave loptu u ruku klincu i prate njegovu igru tokom velikog dela utakmice sto mnogo govori i o njima i njihovoj zelji da tim pobedi. Nema sujete. Zdraviju sredinu Jokic nije mogao da nadje...a ako fizicki ojaca i poveca brzinu (sto je itekako moguce) stvarno mu je granica nebo.

Don Vito

pre 7 godina

Za 37 minuta postigne više poena nego što su "novi Dražen- Bogdanović", "Mario bolji sam od Mesija Hezonja i "najbolji Europljanin u NBA -Šarić" postigli zajedno u poslednjih par utakmica. A Karmelovog štićenika Porzingiza je tako lagano urnisao da sam se na kraju sažalio na njega. Cepaj Jokara, još jače, da propište od muke!

zvezdas

pre 7 godina

Pa,da li je ovo realno!? Hvala Jokicu i sportistima.Jedinim stubovima koji uporno i uspesno dokazuju svakim danom,da posten rad i zalaganje imaju smisao.Da je to vredno nagrade.
I sto prkose javasluku,bahatim i ovde dobro poznatim likovima,koji misle da su nekome od koristi.

Napo Leon

pre 7 godina

da su ga pustili od početka sezone da igra svoju igru i da ima soldnu minutažu-Denver bi bio u vrhu ,a Jokić bi konkurisao za MVP sezone

AQ

pre 7 godina

@drago Zanimljivu statistiku sam juce video(tvoj zemljak na reddit postavio),5 timova u NBA-u u kojima igraju hrvatski igraci su 5 najgorih timova u ligi. :)
(wmd, 11. februar 2017 10:22) 

Luzeri gde god da odu ;)

Marko Stefanovic

pre 7 godina

Smorio sam se kao lav sto nisam mogao da gledam ceo mec, nego bezim s posla u kenjaru i gledam po malo, kad god odem tajm aut, posle drzim telefon u kecelji, dokle zavrsim sta treba, opet reklame.. na kraju gledao zadnjih 39 sekundi. Doktor kosarke, sta vise reci. Jedva cekam 28.02 i 01.03. Karte su obezbedjene, vidimo se Jok!

djuro

pre 7 godina

@Đoković se polako gasi,ali zato Srbija ima novog Superstara NIKOLU JOKIĆA!
(Mi smo PARTIZAN,a ko ste vi?, 11. februar 2017 08:41)

Slobodno kaži "Zvezdu"... jer sve što je super naziva se Zvezdom!.... A Đoković!? odmara, kalkuliše... čućete za njega još...

15

pre 7 godina

Ljudi,on je grumen zlata! Nocas rekoh ajde da pogledam prvi ceo mec,kad god je u igri napravi se prednost i to ne mala,a cim izadje,udju u minus..to znaju oba trenera pa protivnicki gura sve najjace adute tada,a meloun ga odmara u "nebitnom" delu meca,krajem trece i pocetkom cetvrte..Decko je sa 21om godinom nosilac igre NBA ekipe i gura je ka play offu..Neko rece da su niksi raspad,ja se ne bih usudio to reci za ekipu koja ima d rouza,karmela i porzingisa,od kojih su poslednja dvojica bili toliko nemocni da su ga odgurivali i drzali bez lopte..komentator ga u jednom momentu nazvao hobotnicom koja sve stize,a kad je porzingisu oteo loptu kaze "ko bi drugi nego Jokic"...Ljudi,mene i posle sna drzi euforija i adrenalin,nikad duzi post ne iskucah :) a veceras protiv kavsa i lebrona..ocemo reprizu!!!

John Doe

pre 7 godina

Wmd

Ali zato Denver dominira sa 24:29 i najlosijom obranom lige.
(drago, 11. februar 2017 11:52)
Denver je pre nego je Jokic postao starter i imao po 15-20 min i pre kristalisanja prve petorke ako zelis da budes fer u prvih 20 meceva imao skor 5-15, tako da od kada Jokic igrao kao nosioc ekipe skor im je pozitivan, na poprilicno jakom zapadu, gde su npr Clipersi sa ekipom koju imaju na 4,5 mestu, a imaju najboljeg plejmekera u ligi, jednog od najboljih krilnih centara u ligi, najboljeg sestog igraca lige godinama unazad, centra koji je medju prva tri skakaca godinama itd itd. Tako da Denver sa liderom ekipe od 21. godine odlicno igra i drzi vec neko vreme to 8. mesto koje vodi u plej of, do kraja moze doci i do 7., a imas ekipa koje vode dosta iskusniji igraci i vece zvezda koje nisu ni blizu plej of-a, npr Kazins sa Sakramentom i Dejvis sa Nju Orleansom, oba igraca pritom visegodisnji all-star igraci. Sta bi tebi bilo dovoljno da budu prvi na zapada, pa ne ide to tako, ovo je Jokicu prva sezona kao lider i to nije od starta bio lider, a i kada napreduje opet ni jedan Kobi nije sam vodio ekipu do prvog mesta, imao je kroz godine strasnu pomoc, pocev od Sekil O'nil-a, pa preko gomile sjajnih igraca do poslednje pomoci za neki uspeh Gasola, kada je i on otisao Lejkersi nisu dosli ni do plej of-a. Lebron isti slucaj, bez Vejda i Bosa nikad titula u Majamiju, kao ni bez Irvinga i Lava u Klivlendu. Kosarka je ipak ekipni sport, a ono sto je jako dobro je da to Jokic itekako zna.

dark

pre 7 godina

Kad bi sada došao u neki naš klub,a da se o njemu ništa ne zna proglasili bi ga netalentovanim i mora da dobije na masi jer trener gura tatinog sina.

Panklav

pre 7 godina

Jokic najsigurniji + :) Bravo bre,stvarno nas ostavlja bez teksta,iz partije u partiju sve bolji i bolji ucinak. Samo tako nastavi care!

Scout

pre 7 godina

Jesu redovni pljuvaci ostavili komentare tipa, pa nema odbrane, loš new york, ili nije napravio double double ovo ne valja, da je uzeo previše šuteva itd? Jeste tu jadnici? Da su mu sudije svirale faulove kad su trebali imao bi i blizu 50poena! Kad vidim towns i davis na primer u svakoj utakmici imaju dvocifren broj slobodnih bacanja a Jokic u vrh glave njih tri. Izdominirao je porzingisa, gomeza a i onog crnca sa bradom, ovi se samo mijenjaju i ne mogu mu ništa, mogu samo da vide na koji će način poentirati:D bukvalno je poentirao iz svih uglova i svih pozicija i lijevom i desnom. Svaka čast momak, nas prvi franchise player.

Milos

pre 7 godina

odavno nisam video da cela startna petorka ima sut iz igre preko 50%. Imam utisak da fali koji dobar veteran i defanzivac u Denveru. Za Joku ne treba trositi reci. Ko dete da sam dobio sam srecan zbog njega

baki

pre 7 godina

da li je neki nas igrac dao 40 poena , stojakovic je dao 39 ili 37 , mozda gresim ali mislim da je ovo rekord sto se tice nasih igraca ,
ako izuzmemo pita marovica :-)

kosta

pre 7 godina

Ajde sad realno.Gledao sam utakmicu i mogu da kazem da sam ponovo video sav jad i cemer danasnje Nba lige,20 timova ukljucujuci Denver i Njujork ne bi moglo da se plasira u top8 Evrolige ili bi mozda bili negde oko osmog mesta u rangu sa Darusafakom.
(fargo, 11. februar 2017 10:06)

Ajde sad realno. Ucini nam svima uslugu I nemoj da gledas NBA. Nije to za svakoga. Gledaj Darusafaku I uzivaj. I nastavi da sanjas

Batko

pre 7 godina

(drago, 11. februar 2017 09:47)

Evo drago....sve si u pravu..Imate ekstremno bolje košarkaše. Ovi naši nemaju pojma. Samo imate jedan mali "problem"...Ovi vaši kada vide ove naše , zaborave da igraju košarku

srle

pre 7 godina

Kakav majstor košarke! Porzingis nije znao šta ga snašlo. Jokiću bi automatski dao mesto u prvoj petorci na Ol-star utakmici! D O M I N A C I J A.

srbija1389

pre 7 godina

Do kraja sezone preko 50 poena. Sta da se kaze 74% suta. Samo hrabro i hladne glave. Samo d mu Bog da zdravlja, a konkurencije nema. Ziv nam bio

JPR24

pre 7 godina

Ako veceras i u ponedeljak Denver pobedi Cleveland i Golden State, Nikola Jokić postaje NBA zvezda.
(mpa, 11. februar 2017 09:06)
Klivlend mozda i nekako, roviti su u zadnje vreme, Golden Stejt tesko. Mislim da nije realno da ocekujemo po 30/40 poena od Jokica svako vece ( barem trenutno) , a uz to, Denveru fale tri igraca. Licno ne ocekujem da Jokic nosi sve ( skoro) sam kao sinoc, ali ako i ostali igraju dobro, dele asistencije kao sto su to radili, mogu da se nadaju ;) Inace Jokic je sinoc bio odlican u svim aspektima igre. I ono sto je bilo pozitivno u nekim trenucima, je kolektivna odbrana. Da jos rade na tom, da paze malo vise na izgubljene lopte, i sve ce biti jos bolje, jer trenutno ipak primaju previse poena. I na kraju Bravo Jokicu za sve do sada! Samo teraj napred!

Milos

pre 7 godina

Jokic je cudo od igraca. Ali zabrinjavajuce je koliko nasem narodu treba zamena za Djokovica kako bi eto nastavio da se hrani tudjim uspehom jer svoj nema.

Osim ako jos niste u osnovnoj, eventualno srednjoj, a odlepljujete na Djokovica ili Jokica, dizete ga u nebesa, a onda mrzite ako krene da gubi, vi ste taj luzer. Ne oni.

Jer Djokara je usao u istoriju, ima love do krova, zenu, dete, a Jokara ce isto. A ti? Ko si ti?

wmd

pre 7 godina

@drago Zanimljivu statistiku sam juce video(tvoj zemljak na reddit postavio),5 timova u NBA-u u kojima igraju hrvatski igraci su 5 najgorih timova u ligi. :)

darko

pre 7 godina

@drago
Zato Bojan uvijek neugodnih 4/12 iz igre.. Razocarao si me ovim komentarom o Jokicu. P.S. odgledaj snimak meca pa dodji da diskutujemo :)

Njami

pre 7 godina

Haha ako su Knicksi mjerilo da si superstar onda HAHA...Porzingis sa 20 kila i Hernangomez koji je bio na klupi a nije nista posebno. Svaku tekmu ih trpaju pod kosem.
Ali pazi ovo 23 suta. I to nije neki sebicni bek nego se rade akcije za njega. Silovanje kosarke.
Jucer Saric 26 iz 15 suteva. Da je sutirao 23 isto bi zabio 40.
Kazete za Bogdanovica nabijanje statistike a covjek je samo 6 puta opalio preko 15 lopti a Jokic 11 puta. I jos je vanjski igrac i igrao je vise meceva.
Maksimum mu je bio 18 a Jokic je preko 18 6 puta, od toga preko 20 4 puta. Tesko silovanje kosarke. U obrani ne moze ni klinca Zupca cuvat. Nikad bez obrane nece do prstena.


Zubac sinoc odlican, 15+6. Zizic najbolji na terenu u rusenju Fenera, poigrao se sa Kalinicem i Bogdanovicem. Ruzno ko i uvijek za rivale kad on igra.
Koje ce to sprdanje biti slijedece sezone kad bude ovog ukucavao u kos.
(drago, 11. februar 2017 09:47)

"Da sklonimo u stranu 3.cetvrtinu,mi bi smo dobili utakmicu sa 17 razlike" u prevodu da je babi k... bio bi deda. Napaceni drago,prepoznajes li se u ovoj rečenici...Cccc ,jadan si bas i dok je takvih kao ti nikada a velika vecina vas je takvij,nećete ništa postići u košarci!

Statuskan

pre 7 godina

Car je ovaj Jokić, puštaju ga da šutira on ih zatrpa. Sledeći put će ga udvajati on će imati 20 asistencija. Kako ga sačuvati?

Marko Stefanovic

pre 7 godina

Malo statistike: jedini igraci od 1980 koji su sa pozicije centra postigli 40+ su robinson, saq oneal i JOKIC.

Jedini igraci sa 40/9/5 pre 22 rodjendana.
Towns, Kobe, Durant, Blake, Lebron, MJ, Anthony Davis, T-Mac i NIKOLA JOKIC

Larry

pre 7 godina

@Drago

Pa vi ste svetski poznati majstori igre pod obručima. Dokazano nebrojeno puta, na nebrojeno takmičenja. Posebno protiv nas...

Videli smo to već nekoliko puta... 2016... 2014... 2011... 2010... 1997...


Nego, stari, kad ste posljednji put imali medalju? Ah, da, tisućudevetstodevedesetipete (1995). Fantastićan uspjeh. Kakvi igraći, kakva selekcija, tim snova. Dok ne dođu Jokić i drugari da im malo skačete po k##i.

Idi igraj rukomet. Ili pucaj u glinene golubove, tu ste svjetska klasa.

Msbravomk

pre 7 godina

Ovo je Lary Bird uzivo. Denver Denver niste ni svesni koliko srece imate.Ovo malo potseca na Dirk i Dallas pa nadamo se koja titula vise od mog velikog idola

Cockneeey

pre 7 godina

40 poena, ejj 40, u dole nanajpoznatijoj areni na svetu, protiv mlade nade - Porzingisa i to sa onim njegovim već prepoznatljivim šmekom - Neverovatno!!! Velemajstor ove prelepe igre u punom sjaju. Nikola, kapa svemu prikazanom!!! Prosto je teško poverovati kakvu igračinu imamo i šta sve ovaj dečko može još u budućnosti. Pozdrav.

Коста

pre 7 godina

Не знам зашто људи помињу Јокићеву снагу као његову слабост, има он снаге довољно за своје године, а имаће је све више. Његови најјачи мишићи су његова паметна и духовита глава, а то ове "разбацане" ужасно нервира. Јокић је ноћас врло добре Никсе расклопио. Ни једног тренутка нису имали решење за њега и када су видели да ствар потпуно измиче контроли, покушавали су баш на снагу да га избаце из игре. И што су га они више притискали, то је Јокић вештије њихову снагу претварао у своју корист.
Мислим чак да је Порзингис јуче био у стартној петорци баш као порука Јокићу, јер се у последње време расправља ко је бољи од њих двојице. Порзингис и јесте почео ауторитативно, две везане тројке, доста самопоуздања...али Јокић је лагано, у свом стилу, без стајања, ломио комад по комад њихове вере да ће против Денвера посао бити лако обављен. Кармело Ентони (убацио 33!) се није ништа мање нервирао од Џордана пре пар кола и то директно због немоћи комплетне екипе да заустави Николу Јокића. Коментатори, иако упознати с тим да Јокић игра добро, све време су изражавали дивљење, да би до краја буквално остали без текста. Потрошили људи речи. Јер тада је Јокић, да се неко не би и даље питао "ко је вечерас главни даса у Медисону" пљуснуо и две тројке из једина два покушаја. Један од спикера рекао је "Вау... има ли нешто што овај играч нема?!". Србија је дефинитивно добила највећу НБА звезду у својој историји. Оно што је сјајно, та чињеница ће се тек исписивати, годинама!

Dr. Jordan

pre 7 godina

Da li lokalni mrzitelji americkih sportista zahtevaju od jokica da ide na doping test? ;)

Ili on prirodno, sa cvarcima i slaninicom, drzi tempo sa dopingovanim crncima?

institucija

pre 7 godina

@Ali ako niste znali najbolji igraci u NBA se udvajaju.

Pa ajde udvoj Jokic, onda nece imati 40 poena nego 40 asistencija. Umesto da budete srecni sto konacno imamo nekog igraca koji ima bitnu ulogu vi odmah pljujete. Nekad mi je krivo i to bas sto sam Srbin.... Ali onako stvarno

Dzhoni

pre 7 godina

da li je neki nas igrac dao 40 poena , stojakovic je dao 39 ili 37 , mozda gresim ali mislim da je ovo rekord sto se tice nasih igraca , ako izuzmemo pita marovica :-)
(baki, 11. februar 2017 08:21)

Stojaković 2x-41 i 42 poena...

Ivan NS

pre 7 godina

(drago, 11. februar 2017 09:47)

Lipi, još boli poraz od Srbije prošlo leto? Kad ste nas ono beše poslednji put dobili? 20ak godina prođe, ali bol nikako, hahahaha

vsn

pre 7 godina

1. Drazen Petrovic 44 poena
2 .Bojan Bogdanovic 44 poena
3. Pedja 42 poena
4. Jokic 40 poena

ovo je trenutna tabela exyu kosarkasa koji su isli preko 40 poena
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (opaopa, 11. februar 2017 13:43)

Prva cetvorica Srbi, bas lepo. Inace, Stojakovic je bio mnogo bolji igrac u NBA nego Petrovic.

caknoris

pre 7 godina

da li je neki nas igrac dao 40 poena , stojakovic je dao 39 ili 37 , mozda gresim ali mislim da je ovo rekord sto se tice nasih igraca ,
ako izuzmemo pita marovica :-)
(baki, 11. februar 2017 08:21)


Stojakovic 42p

Dovla

pre 7 godina

@Baki Peđa je ubacio 42 poena protiv Charlotte Bobcats-a čini mi se 2006.-te godine. Nije mnogo bitno, ali da se zna. U svakom slučaju monstruozna partija.

Meloune samo ga pusti ove godine, odužićemo se.

ilhan

pre 7 godina

Drago, ti si Srbin iz okoline Valjeva i vjerojatno član SNS-a.Čak i kad vaš košarkaš odigra ovako dobro ti ne možeš, a da to ne iskoristiš na paljbu po Hrvatima.Podsjećaš na Vulina ili malog SlobSportski pozdrav iz HR

Dejan

pre 7 godina

Kada se pojavi ovakav brilijant, samo mu zdravlja pozeleti i nista drugo! Pred EP 2015 je Sale rekao da je dogovorio sa njim da ide u SAD i sredi telo, a kad bude hteo, postace lider nase reprezentacije.Bio je glavni na kvalifikacionom turniru u BG, malo pod utiskom na OI, ali je u grupi protiv USA pokazao sta moze!Saletove reci od pre dve godine i pobednicki pelcer koji je dobio u reprezentaciji me potpuno ubedjuju da ce uvek igrati za nas, ako je do njega!Hvala Bogu da nije stasavao 2003,2004,2005 ili 2007, u doba kada se jednom Stojakovicu otkazivalo ucesce ili kada se krivica svaljivala na igrace. Hvala Saletu i Djilasu (pricajte sta hocete, plakacemo za njim po pitanju KSS) sto su opet uz igrace stvorili kult reprezentacije, hvala Teu sto je bio uz tim sve ove godine, momci samo napred!!!

opaopa

pre 7 godina

1. Drazen Petrovic 44 poena
2 .Bojan Bogdanovic 44 poena
3. Pedja 42 poena
4. Jokic 40 poena

ovo je trenutna tabela exyu kosarkasa koji su isli preko 40 poena

milosh-nish

pre 7 godina

Već u prvom poluvremenu je najavio najbolje veče u karijeri jer je za 17 minuta postigao 15 poena promašivši svega jedan od osam šuteva za dva poena.


taj jedini promasaj je bio sut za 3 poena u prvom poluvremenu,zbog njega sam gledao tu utakmicu inace sam siguran da bih ispratio memfis i golden stejt,sreca pa tamo nije bilo neizvesnosti :)

Beskitschmenjak

pre 7 godina

Ćao Pedja, ćao Dirče, ćao Vlade, ćao braćo Gasol... najbolji evropljanin ikada u NBA-u će biti ovaj Somborac. Sombor rijetko daje poznate sportiste, ali kad da da. Poslije Koraća imamo Jokića. Bravo mali...

Siniša Petrović

pre 7 godina

Ha-ha, nema više ko da ga čuva u ligi, ako mu priđeš predribla te, ako mu ostaviš prostor dobiješ tricu u facu. Ako dobije loptu u reketu, nemaš pojma da li će napasti levo ili desno ili će proigrati saigrača na efektan način. Nikola je postao ultimativno košarkaško oružje, ostale ekipe će morati da pripremaju odbranu samo za njega.

Filip998

pre 7 godina

Kakva treca cetvrtina... Auuu... Koliko mu je samo bitno da ne udje u problem sa faulovima, juce je bio vrlo blizu jer je rano u prvoj cetvrtini napravio jedan da stopira kontru (navika iz Evrope), a drugi u napadu su mu svirali ni za sta u drugoj cevrtini, međutim kad se sacuva ličnih gresaka onda nek je Bog u pomoci protivnickoj ekipi... Imao je još 3-4 one njegove back door asistencije, al su ovi masili zicer, ili su izbacivali pas sa strane, gde se odma pravi visak... Ja da igram u NBA, ubedljivo bi mi Jokara bio najtezi za branjenje... Jednostavno ne znas na koju foru ce da te oduci od kosarke... Mozda nije najbolji centar trenutno, ali ja ne vidim nezgodnijeg od njega... Od Taunsa i Embida, Kazinsa, Dejvisa, jednostavno znas sta mogu da urade, pa branis to ako si u mogućnosti, a Jokic ono što je sinoć radio je poezija... Kako stavio u 'blender' Ejsija I Ernangomeza sinoć. Auuuu potez večeri

kosta

pre 7 godina

(drago, 11. februar 2017 09:47) 

Gde ti vidis silovanje kosarke, jel ne vidis sa kojom lakocom covek igra? Koliko asistencija deli? Kako je dobar timski igrac?
Zubcu svaka cast, podseca na Jokica po toj lakoci sutiranja I mekanoj ruci, zna Misko da prepozna talenat. Terace se oni jos dosta, mada Jokic je trenutno u velikoj prednosti. Specijalan 'court vision'.
A da se Zizic sprdao sa Kalinicem I Bogdanovicem, smesno je reci jer su ovi krilo I bek a ovaj je centar. Da si reko s Udohom ili Veselim pa ajde.

stevan

pre 7 godina

Jokic u Meki kosarke utrpava 40 u pobedi Denvera. Medison Skver Garden, Njujork, centar sveta, i Jokic kao prva figura. I jos protiv Porzingasa kome su vecina ljudi procenila superstar karijeru i koji je prosle godine kao ruki bio bolje rankiran od Jokica, i protiv Entonija koji je poslesnji Denverov superstar. Velika pozornica, veliki igraci.
Najbitnije je da je Nikola ostao skroman i na zemlji. Idemo dalje, trening, napredovanje, i samo uzlaznom putanjom.

nikola

pre 7 godina

Ovo je vec vrh,krem.U tim godinama tako igrati,pardon "igrati se"košarke, to su mogli samo retki ali stvarno retki.Samo napred imenjace i da te zdravlje sluzi a sve ostalo imaš.

Milan

pre 7 godina

Jokić je naš prvi igrač koji je najvažniji u svojoj ekipi. U Sakramentu je to bio Kris Veber, a Stojaković odmah iza njega. Ovde je Jokić neprikosnoven.

oscar

pre 7 godina

Jaca odbrana se igra na basketu na Adi no u NBA ligi...ovo je vise smesno no bilo sta kvalitetno da se moze videti. U ABA ligi igraju bolju odbranu no ovi trkaci.
(zoran, 11. februar 2017 10:25)

pa kako onda na olimpijadi i svetskom svakome ti trkaci ubace po 120 poena iz ciste zajebancije ako se u evropi i posebno u aba ligi igraju granitne odbrane?
jokic jos jedan u nizu koji je objasnio da nije bitno kojo si pik na draftu. bitno je samo zbog kinte. pogledajte ajzeu tomasa! u drugoj rundi izabran kao 30-ti pik! porzingis nocas skakao po sobi...jos cuva jokica! unistio ga jokic...jedno 24 poena je dao preko njega...

Javi se Drago...

pre 7 godina

Čekam da se javi Drago sa statistikom hrvatskih igrača da vidimo da li su svi zajedno koliko ih ima u zbiru nadmašili Jokićevu statistiku.

Ajmo Drago, čekamo te...

facts

pre 7 godina

-Jokic je 2. Srbin sa 40+ poena na 1 NBA mecu!
42 Stojakovic
40 JOKIC.
-Najvise poena u Medison Skver Gardenu u dresu Denver Nagetsa:
41 Dejvid Tompson (1978)
40 NIKOLA JOKIC (2017)!
-Igraci sa 40+ poena, 9+ skokova i 5+ asistencija pre svog 22. rodjendana:
Kobi Brajant, Entoni Dejvis, Kevin Durent, Blejk Grifin, Lebron Dzejms, Trejsi Mekgrejdi, Karl-Entoni Tauns, Majkl Dzordan i NIKOLA JOKIC! (Podaci od 1983. do danas)!
Bravo Jokaraaa, samo napred!

Pozdrav!

Srbin

pre 7 godina

K
R
A
L
J
crknite hejteri...
Da budem iskren nisam od ovog momka ovoliko ocekivao. Ali njegov stil je takav da ce pomeriti jos mnoge granice i postaviti neke nove standarde koje ce buduce generacije da jure.

Laki

pre 7 godina

@ drago:

Jooooj, samo da nam ponovo padnete na EP, da vas odučimo u svim aspektima i segmentima ove igre! Pa kad krenu Teo i Bogdan da bljuju po vama vatru spolja, a Jokara iz reketa, nećete znati šta vas je snašlo! Hihihi! Jedva čekam!

Baba Simana

pre 7 godina

radim od 7, i sinoc rekao sebi aj da pogledam samo prvu cetvrtinu i posle me je samo vuklo i vuklo da odgledam do kraja.u 4 sam legao ali oka nisam sklopio koliko sam srecan zbog ovog momka.ni djokovica u americi i u australiji nisam pratio nocu, ali jokic me je kupio sa lakocom kojom igra protiv najboljih kosarkasa na planeti, i samo mu je nebo granica.samo napred KRALJU da te i pzdravlje posluzi ovrede zaobidju
(jovan, 11. februar 2017 08:04)

Jovane, ti mora da radiš u državnoj firmi.

cane...

pre 7 godina

Bravo mali !!!!
Najbolji si i samo gazi dalje. Tako skromno i upečatljivo. Neka klinci imaju novog idola jer ti to stvarno jesi, pravi uzor za mlade.
Boka prati Jokera !!!

;)

antiDebil

pre 7 godina

Sve je radio pogadjao za 3, za 2 iz svih pozicija i situacija, ima onaj sut, kao kada Filipovic baca Nikicu loptu na 2m, koji je prakticno neodbranjiv i to iz svih pozicija, nadigrao je Porzingisa, cak je i sacuvao Entonija 1 na 1, prakticno je sam istopio minus svoje ekipe u drugoj cetvrtini i napravio odlucujucu razliku u trecoj i sada je jasno da je Jokiceva odbrana najmanji Denverov problem !!
Cesto ga porede sa MGasolom, recimo on je tek prosle sezone coni mi se ili mozda cak i ove prvi put ubacio 40 ,prosle je prvi put ubacio 35, pre 14 meseci je imao prvi TD a vidimo sta radi ovaj nas manijak ? Ako ovako nastavi i ako njegova ekipa udje u plejof postoji sansa da on upadne u trecu ili mozda cak i drugu petorku lige i to sve sa 22 godine !

загор

pre 7 godina

изгледа као гејмер који 3 дана није избијао из играоница код вука. а уствари и игра ко на игрици...

Tea New York

pre 7 godina

Respect za Nikolu,ne mogu da verujem da decko u 21 godini ovako igra.Ovi sto kazu da su Gasol,Ginobili,Nowitzki bolji,pitala bi ih gde su oni svi bili i na kojem nivou su igrali u Nikolinim godinama.Mislim da poredjenja nema.U Nikolinu korist,naravno

Offensive rebound

pre 7 godina

Jednostavno. Trejdovati, Nelsona,Bartona,Mudieja,Nurkica, dovesti dobrog pleja i pristojnu 2 koja zna igrati odbranu, jer su tu najgori, na poziciji 1 i 2. Odmah ce primati manje poena, i resice se igraca koji nisu culi za rec asistencija negk samo za izolaciju i sut iz nemogucih pozicija. Vise forsirati Mareja i Harisa, i sa Manimalom raditi na,odbrani celo leto, ima,covdm potencijala, ali ga mrzi, ali od kada igra sa Jokicem u postav, dobio je samopouzdanje i izgledaju mi kao dobra kombinacija, vidi se da voli Jokica.

dejan

pre 7 godina

Jeste Pedja 42p, al ne zaboravite koja je to sezona po redu bila (2006.) i ne zaboravite na kojoj poziciji je igrao Pedja...nisam siguran al' osecam da je 10-12 trojki ubacio taj ;)
Ne osporavam nista sta je legenda Stojakovic uradio...al' ovo sta radi trenutno Jokara je za uzivanje i svako postovanje :)

nikola

pre 7 godina

A Melo se razbesneo pa pogadjao sve redom na kraju. Dzaba..
Inace jel ste primetili da Nikola nosi Melov broj do je bio u Nuggets-ima?

Petar

pre 7 godina

Auuu pa ovo je nestvarno!! Dovesce nas u situaciju da kad postigne 20p narod ce se razocarati i bice solidna igra haha bogotac!!! Samo nastavi decko!

kosta

pre 7 godina

(drago, 11. februar 2017 09:47) 
I da, nisu ovi Kniksi merilo za superstar ( mada je Porzingis smatran za elitnog odbrambenog igraca zbog visine, brzine, blokada koje deli sa izuzetnom lakocom) nego sam grad New York je kosarkaski grad, ima tu tradiciju, najvecu I najbolju halu u NBA (I svetu), I u Square Garden-u pred tom publikom napraviti dobar rezultat je nesto za ponos. Zato se u zargonu kaze 'to je merilo kosarkaske velicine'.

kiza

pre 7 godina

"Malo statistike: jedini igraci od 1980 koji su sa pozicije centra postigli 40 su robinson, saq oneal i JOKIC."
Kazins ubacio 56 poena pre 15-ak dana. Ima jos petica koje su na 40 , istrazuj. Kako god, Jokara izrasta u NBA centra A klase.

Popaj

pre 7 godina

TV kuce, da li cete konacno poceti sa prenosom Denvera??? Veceras igraju protiv Klivlenda, a prenosa nema. Moze li biti vece poslastice za sve nas sto volimo kosarku, nego da gledamo Jokica protiv najboljeg tima NBA lige?????? Siguran sam da bi to odvelo neko dete na teren.

Nemanja

pre 7 godina

(drago, 11. februar 2017 09:47) Ja mislim da tebe Drago najvise boli cinjenica da sve sto je ikada valjalo i ono sto danas valja u Hrvatskoj kosarci nosi Srpsko prezime.

Petar

pre 7 godina

Secam se dobro kako ste svi sto ga sad hvalite pisali da ga Misko forsira. E pa barem se sad malo zamislite u sebi kad bude sledeci put nekog novog potenciala pa da i njemu ne pravite to isto

spavaš li mirno Air drago?

pre 7 godina

Jokara prešao igricu po ko zna koji put.Sledeći neka se spreme šampioni, pa da odučimo od košarke i Trinstana Tomsona i Kevina Lava.A plus momak u odbrani može da čuva svakog igrača, (od keca pa sve do petice).
P.S.uskoro će NBA treneri da prave specijale sa samo jednom temom, kako da se neutrališe ofanzivni učinak srpskog superstara.

bbr

pre 7 godina

Nikola84...druze,davno je vec dokazano da za dobre igrace ima mesta u NBA i da ne mora da se bude jak,brz i skocan,ako ne verujes pogledaj meceve Lerija Birda ili Novickog.Nista Nikola Jokic osine dokazuje m toga da je igracina sa svojih 21 godina,a koliko brzo se napreduje u NBA mozemo samo da zamislimo kakav ce igrac biti u 25-26-oj godini.

Laki

pre 7 godina

Gledao sam utakmicu i komentator kaže: "Gledaoci u Medisonu su šokirani šta radi taj igrač sa brojem 15!" (Šta zna dete šta je Medison:) Inače oko tog rekorda - On je mogao i preko 40, imao je šansu da isiluje još koji šut, ali dečko prvenstveno želi da mu ekipa dobije, a Karmelo je zasipao u 4/4, pa su nerezonski šutevi bili opasni. PS-Ne žalim što sam gledao, moglo mi se, a ustao sam čio i veseo.

pingvin s madagaskara

pre 7 godina

@drago Zanimljivu statistiku sam juce video (tvoj zemljak na reddit postavio), 5 timova u NBA-u u kojima igraju hrvatski igraci su 5 najgorih timova u ligi. :)
(wmd, 11. februar 2017 10:22)

E to se zove šuk....

teorija zavere

pre 7 godina

Ne mogu daverujem koliko je Miško moćan. Uspeo je da nagovori trenera da ceo tim igra za Jokića! Aj u Megi me to nije čudilo ali u NBA?! E moj Bjelice, nećeš Miška za menadžera, zato i daješ 0 poena po meču kao što je bilo sinoć, a došao si kao MVP Evrolige

Scout

pre 7 godina

Prvi put kad je otišao na pauzu utakmica je bila egal, ili je denver vodio nekih 2 razlike, ide da pauzira jedno 6 minuta, vraća se na minus 12! Nakon par minuta na terenu denver je opet u plusu! Opet ga vadi malone da se odmori, a new york se vraća u igru, i na kraju ulazi opet i znamo kako se završilo. Dok je on na terenu denver je u velikom plusu. Samo da ga poredim sa towns'om ponovo, posto kod KAT je obrnuto, dok je on na terenu vulvsi su u minusu kad on izadje vulvsi su u plusu. E to je ta ogromna razlika izmedju njih, KAT igra za sebe i dok je on na terenu i ako je zver od igrača on čini čitav svoj tim gorim. Još ima pomoć sudija. Da je Jokic kojim slučajem amer kao towns, pa o njemu bi redovno citali jedno pet članaka na NBA i espnu a i sudije bi mu dale jedno deset potencijalnih poena sa linije sa slobodnih bacanja, bas kao townsu. Poenta ove poruke Jokic>KAT>porzingis>turner>i svi ostali 'mladi' igrači. Jokic je ne samo najbolji mladi, već je posle westbruka, hardena, duranta i kawhvia najbolji igrač NBA lige, i to nije preterano, sve brojke to pokazuju. Buduci mvp.

rasti kolonijo moja

pre 7 godina

A zamislite sledece sezone kad dodju Teo i Bogi i mozda jos neko, koji ce to show biti, b92 ce morati da pravi subdomen nba92.net

nikola

pre 7 godina

buker, lopez, klej tompson...mozda najbolji evropski ali beli itekako ne
(Ilija, 11. februar 2017 12:24)

Buker???? Lopez???? da li si ti normalan al ozbiljno

antiDebil

pre 7 godina

drago
Ti si sine bas izgubio kompas ?
Dzaba svi ti vasi polutani i gubitnici kada ce cika Raduljica, koji se jedva odvaja od zemlje, sve to da resi jednim zakucavanjem i ocas posla ce vas poslati nazad u carstvo kompleksa. Ne znam da li ce Jokic uzeti prsten ali znam da je u borbi za plejof, da ima realne sanse da tamo udje za razliku od svih tvojih gubitnika koje si nabrojao, znam da to sto on igra i sto igraju ti tvoji polutani da to nije isti sport, Jokic je neki potpuno drugi nivo. Znam da ima medalju sa reprezentacijom za razliku od vas gubitnikaa kojih nema nigde vec 22 godine i koji ste u tom periodu igrali jedno polufinale i to kada ste u cetvrtfinalu dobili ubedljivu najsabiju reprezentaciju u toj rundi, a posle ste izgubili sa po 20 razlike ,dakle siguran sam da ni u jednom jedinom trenutku nista pomislili na osvajanje medalje....Muka je to, sta da ti kazem ?
Tebi je uspeh kada Bogdanovic dovuce svoju ekipu na -3 pa izgube posle toga, juce je Jojic prakticno sam istopio razliku od 13eepoena i prakticno ih je sam odveo na 15 razlike i resio mec a ti govoris o ispucavanju, pa jos mu he sut iz igre bio skoro 75% ! Bijute kompleksi po usima ,ali ne boj se to je za vas hrvate sve normalno, tek ce te vi da balavite zbog Jokica !!

Nikola

pre 7 godina

Kao sto neko rece bilo bi vreme da sportklub prenosi utakmice denvera. Dosta mi vise 6evra preko aplikacije :) ali sinoc sam jedva cekao tekmu, MSG je dvorana i mesto velikih utakmica. Rekao drugu da ce pasti novi tripl-dabl, kad on 40 poena :)
Zaista je fenomenalan, ja ga doduse nisam nesto pratio u megi ali od rookie sezone odgledao sam preko 60 utakmica sigurno, i mislim da je bilo jasno od pocetka da ce on preuzeti kontrolu te ekipe jer zaista mnogo je kvalitetan igrac. Kretnije, sut, predvidjanje akcije, dodavanje, i glavno njegovo oruzije nepredvidljivost. Zaista je tesko ga proceniciti sta ce uraditi. Najbolji pokazatelj toga, kad krece u napad sa loptom i okrenuo se ostavio iza sebe hernangomeza. Bas se culo u celoj dvorani jeo "wauuu".
Bice allstar igrac to je gotovo sigurno. Ali mislim da on cak i ima potencijal dq postane jednog dana MVP.

nista o nicemu

pre 7 godina

Smeo bih da napišem da je Jokić trenutno možda i najbolji beli košarkaš u NBA.
(Milan, 11. februar 2017 08:21)

Smeo bi da u NBA ne igraju Manu Djinobili i Dirk Novicki. Kao ni braca Gasol, posto igraju onda ne smes. Busite realni samo jednom.

djuro

pre 7 godina

@Kako je lepo svih ovih meseci biti SOMBORAC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hvala ti Nidzo!!!!
(Somborac, 11. februar 2017 13:02)

ja uzivam sa somborkama.. divne su!!!!

Dexter

pre 7 godina

Jedan lik u kom objavio da su od 1980. samo shaq, robinson i jabbar valjda od centara dali 40 plus poena, i ja napišem da su ove sezone centri bar preko 10 puta to postizali i napaljeni likovi lupali minuse, nisam ništa protiv Jokića rekao, momak igra ludačku košarku, i ja se uvek naježim koliko me oduševi svaki put. Nego se samo čudim odakle mu ta statistika, kao da od danas prati nba.

urox

pre 7 godina

@Ali ako niste znali najbolji igraci u NBA se udvajaju.
Nikola jos nema taj status oa cesto nema ni flastera, a ne da ga udvajaju.

A kad ga budu udvajali zamisli koliko ce asistencija imati...

igor

pre 7 godina

Zanima me samo kako izgledaju ti pacenici i sta konkretno rade u zivotu kad negativno komentarisu ovakve tekstove? Odrasti! Ako ti nisi uspeo u zivotu! Nema potrebe da mracis svet oko tebe!

zinjo

pre 7 godina

Ne znam sto pojedinci "udaraju" replike na komentare nekoliko sabana koji troluju. Ziv bio 100. godina Nikola Jokicu. Naklon do poda. Bravo majstore. U istom ritmu nastavi!!!

opaopa

pre 7 godina

hahaha ovaj drago vas prca a vi nasjedate na njegove provokacije...ne znas ko je tu ludji,drago koji namjerno pretjeruje u svemu ili ovi koji mu na to odgovaraju

maki

pre 7 godina

sto su neki primetili ovde, jokic ne igra, jokic se igra, covek uziva u kosarci, a sve to izgleda lagano i uzivanje je gledati, a jos je, sto bi rekli stariji, deturanja, veoma mlad, tako da je buducnost pred njim, mene licno odusevljava sto bez obzira na odlicne partije, ne glumi neko ludilo, ne pravi se faca, iako je partijama postao glavni baja i izgradio autoritet kod saigraca, opusten i prirodan, stvarno pravi superstar

steka

pre 7 godina

Pa ako ga budu pustili da igra za repku, nama nece ni trebati drugi centar, covek moze opusteno da odigra 40 minuta i da pokida od prvog do poslednjeg minuta...i to iz zezanja..

Nenad

pre 7 godina

@a niko ne prenosi kakav je nered napravio nurkic i kako je polomio svlacionicu jer pored jokica nema minutazu
(nikola, 11. februar 2017 12:43) Jel trolujes il si ozbiljan?

blinkikoala

pre 7 godina

Poslednji igrac koji je mogao ovako nesto uraditi je bio Stojakovic, nek ima pribliznu karijeru pa da povuku broj njegovog dresa iz upotrebe

Doc Rivers

pre 7 godina

Da li lokalni mrzitelji americkih sportista zahtevaju od jokica da ide na doping test? ;)

Ili on prirodno, sa cvarcima i slaninicom, drzi tempo sa dopingovanim crncima?
(Dr. Jordan, 11. februar 2017 09:41)

Nije problem u dopingu, nego u tome sto je njima dozvoljeno a ostatku sveta nije, daj jednaka pravila za sve

DTB GOAT

pre 7 godina

Smeo bih da napišem da je Jokić trenutno možda i najbolji beli košarkaš u NBA.
(Milan, 11. februar 2017 08:21)

Smeo bih da napisem da nemas veze s mozgom. Koliko god Jokic bio dobar ove sezone nije jos kalibar Marka Gasola.

UltraCZ

pre 7 godina

(drago, 11. februar 2017 09:47)

Koliko puta treba da vas izbacimo, da shvatite da nemate pojma sa kosarkom? Jos dolazis ti kod nas da prosipas glupost...

NS BOY

pre 7 godina

drago, zapitaj se koliko je za tebe zdravo ovo sto pises o nasim kosarkasima koji su nesumnjivo bolji u odnosu na vase. Daleko ste vi od konstantnosti, sveobuhvatno. Smesan si sa glupim komentarima koje uporno pises misleci da ces biti u pravu, a govoris o prosecnim kosarkasima. Saric nije konstantan, niti je igrac koji se izdvaja. Pricas da je Zubac tinejdzer a Jokic koji je zna se koliko stariji daleko bolji kosarkas od njega. Pomiri se sa svojim prosecima i ne siri dezinformacije. Dosadan si i zalim te. Jedno vreme si mi bio smesan jer sam tada mislio da si troler, ali ti ovo stvarno mislis sto nike iskreno normalno. Pozdrav sa centra luzeri nasi. Raduljica zalucava redovno preko vas.

CarloNS

pre 7 godina

(drago, 11. februar 2017 09:47)
Koliko kompleksa imaju nase komsije, ne mogu da sjasu sa nasih sajtova :D
(jokaraaaa, 11. februar 2017 11:45)

Ma to je neki domaći trol. Komšije ne pišu tako.

biće bolje

pre 7 godina

baš ima mirnu ruku i osećaj za šut, može da pogodi iz svake pozicije, dolazi nam talas odličnih košarkaša, biće vrlo zanimljivo videti reprezentaciju sa ovim asovima.

Ljubisa livac

pre 7 godina

@Milos

Kada bi svi gledali samo sebe i svoje probleme, onda ne bi bilo ni potrebe za televizijom, novinama i td. Po sistemu sta te briga za sve, gledaj samo sebe. Ne dramatizuj i ne siri laznu filozofiju. Ljudi ovde vole basket, vole da ga gledaju, jos kad je neko nas uspesan, zasto ga ne ni podrzavali. Tako je oduvek, pola nacije nije spavalo nekad da bi gledali Kingse. Nismo roboti niti depresivci da samo mislimo "ko smo mi"...

milan

pre 7 godina

Svaka čast majstore na pravom terenu si oborio lični rekord, mnogo ljudi u NY trenutno priča o tvojih 40 poena.Pogledajte utikamicu sjajni šutevi Karmelo Antonia i taj mali poljak kog je naš Nikola nadigrao je odličan igrač.

marko

pre 7 godina

Trenutno tri aktivna NBA igraca su rodjena u Mostaru. Bogdanovic, Teletovic, Zubac. Igraju od 10 do 30 minuta. Ni manjeg grada, ni vise NBA kosarkasa.

Kralj Beljo

pre 7 godina

Kad budu htjeli da ga zaustave bice zaistavljen.
Ali bas dobar igrac.
Ali ako niste znali najbolji igraci u NBA se udvajaju.
Nikola jos nema taj status oa cesto nema ni flastera, a ne da ga udvajaju.
Kada bude neko rekao da se pazi jace, a on natrpa 30+ kao sto rade ostale NBA zvijezde, onda cemo pricati o novoj NBA zvijezdi.

Ali bas dobar igrac i mnogo bolji defanzivac nego sto se prica.
Denver inace ima odlicne i talentovane igrace.

Šta to uradi crno Zaglebje

pre 7 godina

@manga inače bjelica je u evropi davao 20 poena po tekmi i ne daje 4 poena po tekmi u nba...Eto koliko se u nba ne igra odbrana

Bogdan

pre 7 godina

Uništio Porizngisa. Bravo majstore!!! 
Zanima me šta li će Steven A Smith reći za Jokaru.
(and1, 11. februar 2017 08:09)
Bukvalno jedva čekam first take. Mada me više zanima šta će Max Kellerman reći, pošto je zaljubljen u Porzingisa. Ubiće ga Stephen A Smith.

antiDebil

pre 7 godina

drago
Ti si sine bas izgubio kompas ?
Dzaba svi ti vasi polutani i gubitnici kada ce cika Raduljica, koji se jedva odvaja od zemlje, sve to da resi jednim zakucavanjem i ocas posla ce vas poslati nazad u carstvo kompleksa. Ne znam da li ce Jokic uzeti prsten ali znam da je u borbi za plejof, da ima realne sanse da tamo udje za razliku od svih tvojih gubitnika koje si nabrojao, znam da to sto on igra i sto igraju ti tvoji polutani da to nije isti sport, Jokic je neki potpuno drugi nivo. Znam da ima medalju sa reprezentacijom za razliku od vas gubitnikaa kojih nema nigde vec 22 godine i koji ste u tom periodu igrali jedno polufinale i to kada ste u cetvrtfinalu dobili ubedljivu najsabiju reprezentaciju u toj rundi, a posle ste izgubili sa po 20 razlike ,dakle siguran sam da ni u jednom jedinom trenutku nista pomislili na osvajanje medalje....Muka je to, sta da ti kazem ?
Tebi je uspeh kada Bogdanovic dovuce svoju ekipu na -3 pa izgube posle toga, juce je Jojic prakticno sam istopio razliku od 13eepoena i prakticno ih je sam odveo na 15 razlike i resio mec a ti govoris o ispucavanju, pa jos mu he sut iz igre bio skoro 75% ! Bijute kompleksi po usima ,ali ne boj se to je za vas hrvate sve normalno, tek ce te vi da balavite zbog Jokica !!
Jos nesto, barem 3 puta nisu svirali krvnicke faulove nad Jokicem, mogao je bez problema da ubaci 50 !
Znas kako ka zovu ,,Serbian sensation''....

antiDebil

pre 7 godina

Sve je radio pogadjao za 3, za 2 iz svih pozicija i situacija, ima onaj sut, kao kada Filipovic baca Nikicu loptu na 2m, koji je prakticno neodbranjiv i to iz svih pozicija, nadigrao je Porzingisa, cak je i sacuvao Entonija 1 na 1, prakticno je sam istopio minus svoje ekipe u drugoj cetvrtini i napravio odlucujucu razliku u trecoj i sada je jasno da je Jokiceva odbrana najmanji Denverov problem !!
Cesto ga porede sa MGasolom, recimo on je tek prosle sezone coni mi se ili mozda cak i ove prvi put ubacio 40 ,prosle je prvi put ubacio 35, pre 14 meseci je imao prvi TD a vidimo sta radi ovaj nas manijak ? Ako ovako nastavi i ako njegova ekipa udje u plejof postoji sansa da on upadne u trecu ili mozda cak i drugu petorku lige i to sve sa 22 godine !

Mr Lony

pre 7 godina

Gde vam je video klip sa legendarnog DTB kanala??Gazi Jokicu sine!
(DTB GOAT, 11. februar 2017 08:20)

Ja sam poceo skoro sa novog kanala, de daju dusmani gase sve redom :D

Dexter

pre 7 godina

@Marko Stefanovic Mark Gasol dao preko 40 pre nedelju dana, Dejvis svaku treću da preko 40, Kazins isto, KAT ove sezone dao 47, šta pričaš ti momak?

Jumko

pre 7 godina

Skakaci iz frizidera, Djokovic i Jokic, su najbolji sportisti koje je svet ikada video! Za Djokovica smo znali, ali danas je to postao i Jokic, Joka. Je li tako? Ili gresim?

Soleo

pre 7 godina

Sacremento pobedjuje vec drugu utakmicu bez onog panja Cousinsa. Indiana nastavlja da razocarava. Koliko Minestoa igra jadnu odbranu govori podatak da je jedna od najlosijih ekipa lige, protiv njih imala procenat suta od 60%.
Clippersi pod hitno treba da dovedu Karmela ako zele nesto vise. Ne razumem zasto ne daju Jordana za Karmela,dovedu Willie Cauley-Stein za male pare i dobiju strasnu ekipu. Oni ako misle sa onim panjem Jordanom da osvoje prsten, onda su jako naivni, a pozicija krila im je slaba vec cetvrtu sezonu za redom.

Kiza

pre 7 godina

Ovo nije dobro za nasu reprezentaciju. Nece Denver da mu da da igra na Evropskom prvenstvu. Ima da zacepe neko suludo isiguranje za njege sto nasi nece moci da plate.

antiDebil

pre 7 godina

drago
Ti si sine bas izgubio kompas ?
Dzaba svi ti vasi polutani i gubitnici kada ce cika Raduljica, koji se jedva odvaja od zemlje, sve to da resi jednim zakucavanjem i ocas posla ce vas poslati nazad u carstvo kompleksa. Ne znam da li ce Jokic uzeti prsten ali znam da je u borbi za plejof, da ima realne sanse da tamo udje za razliku od svih tvojih gubitnika koje si nabrojao, znam da to sto on igra i sto igraju ti tvoji polutani da to nije isti sport, Jokic je neki potpuno drugi nivo. Znam da ima medalju sa reprezentacijom za razliku od vas gubitnikaa kojih nema nigde vec 22 godine i koji ste u tom periodu igrali jedno polufinale i to kada ste u cetvrtfinalu dobili ubedljivu najsabiju reprezentaciju u toj rundi, a posle ste izgubili sa po 20 razlike ,dakle siguran sam da ni u jednom jedinom trenutku nista pomislili na osvajanje medalje....Muka je to, sta da ti kazem ?
Tebi je uspeh kada Bogdanovic dovuce svoju ekipu na -3 pa izgube posle toga, juce je Jojic prakticno sam istopio razliku od 13eepoena i prakticno ih je sam odveo na 15 razlike i resio mec a ti govoris o ispucavanju, pa jos mu he sut iz igre bio skoro 75% ! Bijute kompleksi po usima ,ali ne boj se to je za vas hrvate sve normalno, tek ce te vi da balavite zbog Jokica !!

drago

pre 7 godina

Haha ako su Knicksi mjerilo da si superstar onda HAHA...Porzingis sa 20 kila i Hernangomez koji je bio na klupi a nije nista posebno. Svaku tekmu ih trpaju pod kosem.
Ali pazi ovo 23 suta. I to nije neki sebicni bek nego se rade akcije za njega. Silovanje kosarke.
Jucer Saric 26 iz 15 suteva. Da je sutirao 23 isto bi zabio 40.
Kazete za Bogdanovica nabijanje statistike a covjek je samo 6 puta opalio preko 15 lopti a Jokic 11 puta. I jos je vanjski igrac i igrao je vise meceva.
Maksimum mu je bio 18 a Jokic je preko 18 6 puta, od toga preko 20 4 puta. Tesko silovanje kosarke. U obrani ne moze ni klinca Zupca cuvat. Nikad bez obrane nece do prstena.


Zubac sinoc odlican, 15+6. Zizic najbolji na terenu u rusenju Fenera, poigrao se sa Kalinicem i Bogdanovicem. Ruzno ko i uvijek za rivale kad on igra.
Koje ce to sprdanje biti slijedece sezone kad bude ovog ukucavao u kos.

Aleksandar

pre 7 godina

Ocekujemo uskoro i konferenciju za stampu predsednika Trumpa,inace Srbina poreklom o sjajnim igrama iz dana u dan naseg i njegovog superstara Jokica.Evo gledam izvestaje na CNN-u,BBC-u,ESPN-u i oni ne mogu recima opisati vanserijske igre naseg Srbina.

zoran

pre 7 godina

Jaca odbrana se igra na basketu na Adi no u NBA ligi...ovo je vise smesno no bilo sta kvalitetno da se moze videti. U ABA ligi igraju bolju odbranu no ovi trkaci.

Ilija

pre 7 godina

Smeo bih da napišem da je Jokić trenutno možda i najbolji beli košarkaš u NBA.
(Milan, 11. februar 2017 08:21)

buker, lopez, klej tompson...mozda najbolji evropski ali beli itekako ne

fargo

pre 7 godina

Ajde sad realno.Gledao sam utakmicu i mogu da kazem da sam ponovo video sav jad i cemer danasnje Nba lige,20 timova ukljucujuci Denver i Njujork ne bi moglo da se plasira u top8 Evrolige ili bi mozda bili negde oko osmog mesta u rangu sa Darusafakom.

antiDebil

pre 7 godina

drago
Ti si sine bas izgubio kompas ?
Dzaba svi ti vasi polutani i gubitnici kada ce cika Raduljica, koji se jedva odvaja od zemlje, sve to da resi jednim zakucavanjem i ocas posla ce vas poslati nazad u carstvo kompleksa. Ne znam da li ce Jokic uzeti prsten ali znam da je u borbi za plejof, da ima realne sanse da tamo udje za razliku od svih tvojih gubitnika koje si nabrojao, znam da to sto on igra i sto igraju ti tvoji polutani da to nije isti sport, Jokic je neki potpuno drugi nivo. Znam da ima medalju sa reprezentacijom za razliku od vas gubitnikaa kojih nema nigde vec 22 godine i koji ste u tom periodu igrali jedno polufinale i to kada ste u cetvrtfinalu dobili ubedljivu najsabiju reprezentaciju u toj rundi, a posle ste izgubili sa po 20 razlike ,dakle siguran sam da ni u jednom jedinom trenutku nista pomislili na osvajanje medalje....Muka je to, sta da ti kazem ?
Tebi je uspeh kada Bogdanovic dovuce svoju ekipu na -3 pa izgube posle toga, juce je Jojic prakticno sam istopio razliku od 13eepoena i prakticno ih je sam odveo na 15 razlike i resio mec a ti govoris o ispucavanju, pa jos mu he sut iz igre bio skoro 75% ! Bijute kompleksi po usima ,ali ne boj se to je za vas hrvate sve normalno, tek ce te vi da balavite zbog Jokica !!

masterkg

pre 7 godina

da li je neki nas igrac dao 40 poena , stojakovic je dao 39 ili 37 , mozda gresim ali mislim da je ovo rekord sto se tice nasih igraca , 
ako izuzmemo pita marovica :-)
(baki, 11. februar 2017 08:21)
Trpao ja Dražen ..... npr. Hjustonu 44 ....

Nine

pre 7 godina

Posle Divca i Pedje i njihovog Sakramenta,ponovo razlog nespavanja i gledanja Nba,bravo Jokicu vodis Denver ka vrhu,naucio si ih da igraju nesebicnu kosarku..bravo majstore

Decko koji obecava

pre 7 godina

Ova liga je postala cirkus. Rijaliti. Kečeri.

Jokicu svaka cast, na mekoci suta, tehnici, inteligenciji.

Ali da je igrao 80ih, cak i 90ih, ovakav ne bi ni dobio sansu u NBA.

biznis genije

pre 7 godina

Nikola, posle ovoga, jedino što ti preostaje (iako si mlad sportista) je da na jednoj od narednih utakmica, bez obzira što neće biti finalna, daš više od Wilt Chamberlain (45). Zatim, da spakuješ kofere i da se vratiš u Sombor. Veruj mi, odmah, sledećeg dana po tvom povratku, doći će da te moli da se vratiš u NBA, ni manje ni više, nego američki ambasador u Srbiji. Ali je onda situacija obrnuta - ti postavljaš uslove, a ne menadžeri...

adriano_galliani

pre 7 godina

Само да не напусти репрезентацију као сви добри НБА играчи које смо имали. Драго ми је што игра добрро и биће ми док год буде играо за репрезентацију, након тога ћу вероватно навијати против њега.

da mozda ne

pre 7 godina

Tolika pompa oko Jokica(redakcija kad napisa joka,jokara dete neko umre) i odusevljen sam iskreno, saigraci imaju poverenja u njega,igra opusteno i tako i treba. Svako normalan se nada da nece biti povrede i da postane stvarno jedana zvezda. Za super zvezdu mu fali to sto nije amerikanac, tesko prihvataju oni stranca kao super zvezdu. Odgovor ovom drago, kad bude vest za sve one silne mlade igrace iz hrvatske,a iskreno ima ih mnogo, pricaj nesto,ovako si smesan i tuzan,vise tuzan.

NS BOY

pre 7 godina

CarloNS, nije niko nas. Onaj nas drago troler vise ne pise. Ovo je njihov koji je sakupio malo hrabrosti da bi ispisao odredjenu kolocinu nebuloza nakon kojih ce se osecati bolje.:-) Daleko su oni od civilizovane nacije, kao i nacije uopste. Meni su smesni oni koji misle da on troluje. Secam se decko se jednom sa mnom raspravljao sat vremena, a teolovao sam ga samo. Pretvorio se u penu jer veruje u ono sto pise. Ne staj mu na muku. Neka trazi nove partije.

n i k od kosarke

pre 7 godina

ne smarajte vise sa tom nakaznom ligom,gde ne postoje odbrane,ko iole parati i gleda kosarku to je da coveka muka uhvat.westbruk koji sutira 100 lopti na silu i durant i sijaset tzv zvezda.taj jokic olimpijakosu ne bi ubacio 10 poena glavu dajem.u ovom nakaznom sou biznisu sve moze.

drago

pre 7 godina

Ali koji cemo mi tim imati vec ovo ljeto Hezonja, Saric, Bender, Zubac i Zizic. Najstariji 22 godine. Pred njima je 10 godina.

Kosta

Postovanje.
Nemam ja nista protiv Jokica ali ne razumijem kad se mene proziva jer hvalim hrvatske kosarkase. Vrijedja ih se na sva zvona, pa i ja valjda mogu malo odgovoriti. Ovdje se prica o svima pa zasto ne bi moglo i o Hrvatima?

Kalinic i Vesely/Udoh su bili pod kosem a on im je sam u skoku nosio lopte, okretao ih, zabijao im. Bilo je i nekih situacija di je na njemu ostao Bogdan. To je za zavrsavao kao protiv osnovnoskolca. Na snagu, nista drugo, jbg puno je veci i snazniji. A to su sve odlicni igraci.

Antidebil

Saric je noc prije zabio 26, bio najbolji i na 91:98 zabio 7 zaredom + jos 4 u zadnjoj minuti. A kazes niko....toliko

drago

pre 7 godina

Postovanje.
Nemam ja nista protiv Jokica ali ne razumijem kad se mene proziva jer hvalim hrvatske kosarkase. Vrijedja ih se na sva zvona, pa i ja valjda mogu malo odgovoriti. Ovdje se prica o svima pa zasto ne bi moglo i o Hrvatima?

Kalinic i Vesely/Udoh su bili pod kosem a on im je sam u skoku nosio lopte, okretao ih, zabijao im. Bilo je i nekih situacija di je na njemu ostao Bogdan. To je za zavrsavao kao protiv osnovnoskolca. Na snagu, nista drugo, jbg puno je veci i snazniji. A to su sve odlicni igraci.

Gane

pre 7 godina

Ih, lako je istresati se na Niksima... Veći je problem Denveru što su od takvih Niksa primili 123 poena; gde im je odbrana? Šta radi Jokić u defanzivi, gde je? Omlatiće ih svaki tim, ako se budu plasirali.

mali radojica

pre 7 godina

Komšijski bootoovi alo botine šta je, kompleksi proradili jel tako. Sad je to nakazna liga jel te sad je to istresanje po Niksima. Kakav bre Olimpikaos i Evro liga kakvi bakrači.Samo trojca naših iz NBA protiv najbolje ekipe EL lige pa bi ih ponizili. Ima da vas izgazimo i istresemo na sledećim prvenstvima samo da nam glavni igrači budu zdravi. A ovi što pričaju kako niko za repku neće igrati,e vi pročitajte i Jokarine i Teove i Bogdanove i Bobijeve izjave o istoj toj repli. Kooomšiiije do you wanna plaaay!!!

drago

pre 7 godina

Haha ako su Knicksi mjerilo da si superstar onda HAHA...Porzingis sa 20 kila i Hernangomez koji je bio na klupi a nije nista posebno. Svaku tekmu ih trpaju pod kosem.
Ali pazi ovo 23 suta. I to nije neki sebicni bek nego se rade akcije za njega. Silovanje kosarke.
Jucer Saric 26 iz 15 suteva. Da je sutirao 23 isto bi zabio 40.
Kazete za Bogdanovica nabijanje statistike a covjek je samo 6 puta opalio preko 15 lopti a Jokic 11 puta. I jos je vanjski igrac i igrao je vise meceva.
Maksimum mu je bio 18 a Jokic je preko 18 6 puta, od toga preko 20 4 puta. Tesko silovanje kosarke. U obrani ne moze ni klinca Zupca cuvat. Nikad bez obrane nece do prstena.


Zubac sinoc odlican, 15+6. Zizic najbolji na terenu u rusenju Fenera, poigrao se sa Kalinicem i Bogdanovicem. Ruzno ko i uvijek za rivale kad on igra.
Koje ce to sprdanje biti slijedece sezone kad bude ovog ukucavao u kos.

DTB GOAT

pre 7 godina

Smeo bih da napišem da je Jokić trenutno možda i najbolji beli košarkaš u NBA.
(Milan, 11. februar 2017 08:21)

Smeo bih da napisem da nemas veze s mozgom. Koliko god Jokic bio dobar ove sezone nije jos kalibar Marka Gasola.

Jumko

pre 7 godina

Skakaci iz frizidera, Djokovic i Jokic, su najbolji sportisti koje je svet ikada video! Za Djokovica smo znali, ali danas je to postao i Jokic, Joka. Je li tako? Ili gresim?

baki

pre 7 godina

da li je neki nas igrac dao 40 poena , stojakovic je dao 39 ili 37 , mozda gresim ali mislim da je ovo rekord sto se tice nasih igraca ,
ako izuzmemo pita marovica :-)

nista o nicemu

pre 7 godina

Smeo bih da napišem da je Jokić trenutno možda i najbolji beli košarkaš u NBA.
(Milan, 11. februar 2017 08:21)

Smeo bi da u NBA ne igraju Manu Djinobili i Dirk Novicki. Kao ni braca Gasol, posto igraju onda ne smes. Busite realni samo jednom.

zoran

pre 7 godina

Jaca odbrana se igra na basketu na Adi no u NBA ligi...ovo je vise smesno no bilo sta kvalitetno da se moze videti. U ABA ligi igraju bolju odbranu no ovi trkaci.

fargo

pre 7 godina

Ajde sad realno.Gledao sam utakmicu i mogu da kazem da sam ponovo video sav jad i cemer danasnje Nba lige,20 timova ukljucujuci Denver i Njujork ne bi moglo da se plasira u top8 Evrolige ili bi mozda bili negde oko osmog mesta u rangu sa Darusafakom.

Decko koji obecava

pre 7 godina

Ova liga je postala cirkus. Rijaliti. Kečeri.

Jokicu svaka cast, na mekoci suta, tehnici, inteligenciji.

Ali da je igrao 80ih, cak i 90ih, ovakav ne bi ni dobio sansu u NBA.

Ilija

pre 7 godina

Smeo bih da napišem da je Jokić trenutno možda i najbolji beli košarkaš u NBA.
(Milan, 11. februar 2017 08:21)

buker, lopez, klej tompson...mozda najbolji evropski ali beli itekako ne

Aleksandar

pre 7 godina

Ocekujemo uskoro i konferenciju za stampu predsednika Trumpa,inace Srbina poreklom o sjajnim igrama iz dana u dan naseg i njegovog superstara Jokica.Evo gledam izvestaje na CNN-u,BBC-u,ESPN-u i oni ne mogu recima opisati vanserijske igre naseg Srbina.

marko

pre 7 godina

Trenutno tri aktivna NBA igraca su rodjena u Mostaru. Bogdanovic, Teletovic, Zubac. Igraju od 10 do 30 minuta. Ni manjeg grada, ni vise NBA kosarkasa.

djuro

pre 7 godina

@Đoković se polako gasi,ali zato Srbija ima novog Superstara NIKOLU JOKIĆA!
(Mi smo PARTIZAN,a ko ste vi?, 11. februar 2017 08:41)

Slobodno kaži "Zvezdu"... jer sve što je super naziva se Zvezdom!.... A Đoković!? odmara, kalkuliše... čućete za njega još...

Sasa

pre 7 godina

Da li je neko proverio sta je sa Nurkicom, posle vrceras se sigurno slogirao
(SasaKV, 11. februar 2017 08:21)

Tipican komentar nekog ko prati "Farmu", "Parove" "Velikog brata", nekog ko se nasladjuje tudjoj nevolji, a po broju lajkova izgleda da nas je vecina takvih. Zato cemo biti zaglavljeni u blatu, jer imamo i kompletno drzavno rukovodstvo koje koristi potpuno istu retoriku.

Kralj Beljo

pre 7 godina

Kad budu htjeli da ga zaustave bice zaistavljen.
Ali bas dobar igrac.
Ali ako niste znali najbolji igraci u NBA se udvajaju.
Nikola jos nema taj status oa cesto nema ni flastera, a ne da ga udvajaju.
Kada bude neko rekao da se pazi jace, a on natrpa 30+ kao sto rade ostale NBA zvijezde, onda cemo pricati o novoj NBA zvijezdi.

Ali bas dobar igrac i mnogo bolji defanzivac nego sto se prica.
Denver inace ima odlicne i talentovane igrace.

Dexter

pre 7 godina

@Marko Stefanovic Mark Gasol dao preko 40 pre nedelju dana, Dejvis svaku treću da preko 40, Kazins isto, KAT ove sezone dao 47, šta pričaš ti momak?

biznis genije

pre 7 godina

Nikola, posle ovoga, jedino što ti preostaje (iako si mlad sportista) je da na jednoj od narednih utakmica, bez obzira što neće biti finalna, daš više od Wilt Chamberlain (45). Zatim, da spakuješ kofere i da se vratiš u Sombor. Veruj mi, odmah, sledećeg dana po tvom povratku, doći će da te moli da se vratiš u NBA, ni manje ni više, nego američki ambasador u Srbiji. Ali je onda situacija obrnuta - ti postavljaš uslove, a ne menadžeri...

Sarkastican komentar

pre 7 godina

U pravu su bili hejteri. Sada kada ga vise skautiraju, davace puno manje poena, i jednostavno nece moci vise da se tako poigrava sa protivnicima.Sut iz igre nikakav 74%,(17-23) neki na trenjngu nemaju takav procenat. Porzingis ga je pojeo za dorucak, nijedan sut nije pogodio preko bogaoca Porzingoda najvece nade u kosarci ikada. Da je dao 40 poena to ne treba ni spominjati,svako vece neko prebaci 40+, pogotovo sa nasih prostora, to je vec navika postala. I na kraju, Jokic nema teorije da izdrzi 37 minuta bez povrede, jednostavno je krhk i treba mu jos puno mase da bi postigao 100 poena i nadmudrio Porzingoda i Kvinsija Ajsa.

teorija zavere

pre 7 godina

Ne mogu daverujem koliko je Miško moćan. Uspeo je da nagovori trenera da ceo tim igra za Jokića! Aj u Megi me to nije čudilo ali u NBA?! E moj Bjelice, nećeš Miška za menadžera, zato i daješ 0 poena po meču kao što je bilo sinoć, a došao si kao MVP Evrolige

adriano_galliani

pre 7 godina

Само да не напусти репрезентацију као сви добри НБА играчи које смо имали. Драго ми је што игра добрро и биће ми док год буде играо за репрезентацију, након тога ћу вероватно навијати против њега.

masterkg

pre 7 godina

da li je neki nas igrac dao 40 poena , stojakovic je dao 39 ili 37 , mozda gresim ali mislim da je ovo rekord sto se tice nasih igraca , 
ako izuzmemo pita marovica :-)
(baki, 11. februar 2017 08:21)
Trpao ja Dražen ..... npr. Hjustonu 44 ....

da mozda ne

pre 7 godina

Tolika pompa oko Jokica(redakcija kad napisa joka,jokara dete neko umre) i odusevljen sam iskreno, saigraci imaju poverenja u njega,igra opusteno i tako i treba. Svako normalan se nada da nece biti povrede i da postane stvarno jedana zvezda. Za super zvezdu mu fali to sto nije amerikanac, tesko prihvataju oni stranca kao super zvezdu. Odgovor ovom drago, kad bude vest za sve one silne mlade igrace iz hrvatske,a iskreno ima ih mnogo, pricaj nesto,ovako si smesan i tuzan,vise tuzan.

n i k od kosarke

pre 7 godina

ne smarajte vise sa tom nakaznom ligom,gde ne postoje odbrane,ko iole parati i gleda kosarku to je da coveka muka uhvat.westbruk koji sutira 100 lopti na silu i durant i sijaset tzv zvezda.taj jokic olimpijakosu ne bi ubacio 10 poena glavu dajem.u ovom nakaznom sou biznisu sve moze.

Milos

pre 7 godina

Jokic je cudo od igraca. Ali zabrinjavajuce je koliko nasem narodu treba zamena za Djokovica kako bi eto nastavio da se hrani tudjim uspehom jer svoj nema.

Osim ako jos niste u osnovnoj, eventualno srednjoj, a odlepljujete na Djokovica ili Jokica, dizete ga u nebesa, a onda mrzite ako krene da gubi, vi ste taj luzer. Ne oni.

Jer Djokara je usao u istoriju, ima love do krova, zenu, dete, a Jokara ce isto. A ti? Ko si ti?

drago

pre 7 godina

Ali koji cemo mi tim imati vec ovo ljeto Hezonja, Saric, Bender, Zubac i Zizic. Najstariji 22 godine. Pred njima je 10 godina.

Kosta

Postovanje.
Nemam ja nista protiv Jokica ali ne razumijem kad se mene proziva jer hvalim hrvatske kosarkase. Vrijedja ih se na sva zvona, pa i ja valjda mogu malo odgovoriti. Ovdje se prica o svima pa zasto ne bi moglo i o Hrvatima?

Kalinic i Vesely/Udoh su bili pod kosem a on im je sam u skoku nosio lopte, okretao ih, zabijao im. Bilo je i nekih situacija di je na njemu ostao Bogdan. To je za zavrsavao kao protiv osnovnoskolca. Na snagu, nista drugo, jbg puno je veci i snazniji. A to su sve odlicni igraci.

Antidebil

Saric je noc prije zabio 26, bio najbolji i na 91:98 zabio 7 zaredom + jos 4 u zadnjoj minuti. A kazes niko....toliko

drago

pre 7 godina

Postovanje.
Nemam ja nista protiv Jokica ali ne razumijem kad se mene proziva jer hvalim hrvatske kosarkase. Vrijedja ih se na sva zvona, pa i ja valjda mogu malo odgovoriti. Ovdje se prica o svima pa zasto ne bi moglo i o Hrvatima?

Kalinic i Vesely/Udoh su bili pod kosem a on im je sam u skoku nosio lopte, okretao ih, zabijao im. Bilo je i nekih situacija di je na njemu ostao Bogdan. To je za zavrsavao kao protiv osnovnoskolca. Na snagu, nista drugo, jbg puno je veci i snazniji. A to su sve odlicni igraci.

jovan

pre 7 godina

radim od 7, i sinoc rekao sebi aj da pogledam samo prvu cetvrtinu i posle me je samo vuklo i vuklo da odgledam do kraja.u 4 sam legao ali oka nisam sklopio koliko sam srecan zbog ovog momka.ni djokovica u americi i u australiji nisam pratio nocu, ali jokic me je kupio sa lakocom kojom igra protiv najboljih kosarkasa na planeti, i samo mu je nebo granica.samo napred KRALJU da te zdravlje posluzi i povrede zaobidju

Napo Leon

pre 7 godina

da su ga pustili od početka sezone da igra svoju igru i da ima soldnu minutažu-Denver bi bio u vrhu ,a Jokić bi konkurisao za MVP sezone

Dr. Jordan

pre 7 godina

Da li lokalni mrzitelji americkih sportista zahtevaju od jokica da ide na doping test? ;)

Ili on prirodno, sa cvarcima i slaninicom, drzi tempo sa dopingovanim crncima?

ilhan

pre 7 godina

Drago, ti si Srbin iz okoline Valjeva i vjerojatno član SNS-a.Čak i kad vaš košarkaš odigra ovako dobro ti ne možeš, a da to ne iskoristiš na paljbu po Hrvatima.Podsjećaš na Vulina ili malog SlobSportski pozdrav iz HR

Don Vito

pre 7 godina

Za 37 minuta postigne više poena nego što su "novi Dražen- Bogdanović", "Mario bolji sam od Mesija Hezonja i "najbolji Europljanin u NBA -Šarić" postigli zajedno u poslednjih par utakmica. A Karmelovog štićenika Porzingiza je tako lagano urnisao da sam se na kraju sažalio na njega. Cepaj Jokara, još jače, da propište od muke!

kaokakao

pre 7 godina

Haha ako su Knicksi mjerilo da si superstar onda HAHA...Porzingis sa 20 kila i Hernangomez koji je bio na klupi a nije nista posebno. Svaku tekmu ih trpaju pod kosem. 
Ali pazi ovo 23 suta. I to nije neki sebicni bek nego se rade akcije za njega. Silovanje kosarke. 
Jucer Saric 26 iz 15 suteva. Da je sutirao 23 isto bi zabio 40. 
Kazete za Bogdanovica nabijanje statistike a covjek je samo 6 puta opalio preko 15 lopti a Jokic 11 puta. I jos je vanjski igrac i igrao je vise meceva. 
Maksimum mu je bio 18 a Jokic je preko 18 6 puta, od toga preko 20 4 puta. Tesko silovanje kosarke. U obrani ne moze ni klinca Zupca cuvat. Nikad bez obrane nece do prstena. 


Zubac sinoc odlican, 15+6. Zizic najbolji na terenu u rusenju Fenera, poigrao se sa Kalinicem i Bogdanovicem. Ruzno ko i uvijek za rivale kad on igra. 
Koje ce to sprdanje biti slijedece sezone kad bude ovog ukucavao u kos.
(drago, 11. februar 2017 09:47)

Druze, za Zagreb skreces lijevo pa onda samo pravo.

vsn

pre 7 godina

1. Drazen Petrovic 44 poena
2 .Bojan Bogdanovic 44 poena
3. Pedja 42 poena
4. Jokic 40 poena

ovo je trenutna tabela exyu kosarkasa koji su isli preko 40 poena
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (opaopa, 11. februar 2017 13:43)

Prva cetvorica Srbi, bas lepo. Inace, Stojakovic je bio mnogo bolji igrac u NBA nego Petrovic.

Nikola 84

pre 7 godina

Kakva kosarkaska inteligencija, kakva lakoca kojom postize poene. Pritom odlicna stvar sto se u NBA igra dosta fizicki (na snimku se vidi da je nekoliko puta prilikom prijema lopte ili suta fauliran), taman da ojaca. Mada nas Nidza dokazuje da se ne mora biti jak kao sivonja i ne mora se zakucavati na kos da bi se pokazala dominacija.

Kiza

pre 7 godina

Ovo nije dobro za nasu reprezentaciju. Nece Denver da mu da da igra na Evropskom prvenstvu. Ima da zacepe neko suludo isiguranje za njege sto nasi nece moci da plate.

Marko Stefanovic

pre 7 godina

Smorio sam se kao lav sto nisam mogao da gledam ceo mec, nego bezim s posla u kenjaru i gledam po malo, kad god odem tajm aut, posle drzim telefon u kecelji, dokle zavrsim sta treba, opet reklame.. na kraju gledao zadnjih 39 sekundi. Doktor kosarke, sta vise reci. Jedva cekam 28.02 i 01.03. Karte su obezbedjene, vidimo se Jok!

Matori61

pre 7 godina

Kosarku pratim od sedamdesetih i pamtim mnoge velikane kao sto su Maravic, Tompson, Bird, Makadu koji su imali mekanu sutersku ruku. Tvrdim da Jokic ima taj osecaj i da izrasta u velikana ove igre. Njemu ne trebaju kilogrami misicne mase jer on nece nikada biti stub obrane svoje ekipe, treba mu samo mnogo sreće i zdravlja, kompletna košarkaška inteligencija je već tu.

Doc Rivers

pre 7 godina

Da li lokalni mrzitelji americkih sportista zahtevaju od jokica da ide na doping test? ;)

Ili on prirodno, sa cvarcima i slaninicom, drzi tempo sa dopingovanim crncima?
(Dr. Jordan, 11. februar 2017 09:41)

Nije problem u dopingu, nego u tome sto je njima dozvoljeno a ostatku sveta nije, daj jednaka pravila za sve

Baba Simana

pre 7 godina

radim od 7, i sinoc rekao sebi aj da pogledam samo prvu cetvrtinu i posle me je samo vuklo i vuklo da odgledam do kraja.u 4 sam legao ali oka nisam sklopio koliko sam srecan zbog ovog momka.ni djokovica u americi i u australiji nisam pratio nocu, ali jokic me je kupio sa lakocom kojom igra protiv najboljih kosarkasa na planeti, i samo mu je nebo granica.samo napred KRALJU da te i pzdravlje posluzi ovrede zaobidju
(jovan, 11. februar 2017 08:04)

Jovane, ti mora da radiš u državnoj firmi.

Batko

pre 7 godina

(drago, 11. februar 2017 09:47)

Evo drago....sve si u pravu..Imate ekstremno bolje košarkaše. Ovi naši nemaju pojma. Samo imate jedan mali "problem"...Ovi vaši kada vide ove naše , zaborave da igraju košarku

opaopa

pre 7 godina

1. Drazen Petrovic 44 poena
2 .Bojan Bogdanovic 44 poena
3. Pedja 42 poena
4. Jokic 40 poena

ovo je trenutna tabela exyu kosarkasa koji su isli preko 40 poena

Offensive rebound

pre 7 godina

Jednostavno. Trejdovati, Nelsona,Bartona,Mudieja,Nurkica, dovesti dobrog pleja i pristojnu 2 koja zna igrati odbranu, jer su tu najgori, na poziciji 1 i 2. Odmah ce primati manje poena, i resice se igraca koji nisu culi za rec asistencija negk samo za izolaciju i sut iz nemogucih pozicija. Vise forsirati Mareja i Harisa, i sa Manimalom raditi na,odbrani celo leto, ima,covdm potencijala, ali ga mrzi, ali od kada igra sa Jokicem u postav, dobio je samopouzdanje i izgledaju mi kao dobra kombinacija, vidi se da voli Jokica.

dark

pre 7 godina

Kad bi sada došao u neki naš klub,a da se o njemu ništa ne zna proglasili bi ga netalentovanim i mora da dobije na masi jer trener gura tatinog sina.

Soleo

pre 7 godina

Sacremento pobedjuje vec drugu utakmicu bez onog panja Cousinsa. Indiana nastavlja da razocarava. Koliko Minestoa igra jadnu odbranu govori podatak da je jedna od najlosijih ekipa lige, protiv njih imala procenat suta od 60%.
Clippersi pod hitno treba da dovedu Karmela ako zele nesto vise. Ne razumem zasto ne daju Jordana za Karmela,dovedu Willie Cauley-Stein za male pare i dobiju strasnu ekipu. Oni ako misle sa onim panjem Jordanom da osvoje prsten, onda su jako naivni, a pozicija krila im je slaba vec cetvrtu sezonu za redom.

Šta to uradi crno Zaglebje

pre 7 godina

@manga inače bjelica je u evropi davao 20 poena po tekmi i ne daje 4 poena po tekmi u nba...Eto koliko se u nba ne igra odbrana

Kula navija za Nikolu

pre 7 godina

koliko mi covek ulepša svako jutro kada procitam vest o njegovom ucinku, tacno mi bezveze jutro kad nema takve vesti :-) bravo decko!!!

Batko

pre 7 godina

(drago, 11. februar 2017 09:47)

Evo drago....sve si u pravu..Imate ekstremno bolje košarkaše. Ovi naši nemaju pojma. Samo imate jedan mali "problem"...Ovi vaši kada vide ove naše , zaborave da igraju košarku

AQ

pre 7 godina

@drago Zanimljivu statistiku sam juce video(tvoj zemljak na reddit postavio),5 timova u NBA-u u kojima igraju hrvatski igraci su 5 najgorih timova u ligi. :)
(wmd, 11. februar 2017 10:22) 

Luzeri gde god da odu ;)

Scout

pre 7 godina

Prvi put kad je otišao na pauzu utakmica je bila egal, ili je denver vodio nekih 2 razlike, ide da pauzira jedno 6 minuta, vraća se na minus 12! Nakon par minuta na terenu denver je opet u plusu! Opet ga vadi malone da se odmori, a new york se vraća u igru, i na kraju ulazi opet i znamo kako se završilo. Dok je on na terenu denver je u velikom plusu. Samo da ga poredim sa towns'om ponovo, posto kod KAT je obrnuto, dok je on na terenu vulvsi su u minusu kad on izadje vulvsi su u plusu. E to je ta ogromna razlika izmedju njih, KAT igra za sebe i dok je on na terenu i ako je zver od igrača on čini čitav svoj tim gorim. Još ima pomoć sudija. Da je Jokic kojim slučajem amer kao towns, pa o njemu bi redovno citali jedno pet članaka na NBA i espnu a i sudije bi mu dale jedno deset potencijalnih poena sa linije sa slobodnih bacanja, bas kao townsu. Poenta ove poruke Jokic>KAT>porzingis>turner>i svi ostali 'mladi' igrači. Jokic je ne samo najbolji mladi, već je posle westbruka, hardena, duranta i kawhvia najbolji igrač NBA lige, i to nije preterano, sve brojke to pokazuju. Buduci mvp.

palop

pre 7 godina

Dominacija! Neverovatno mekan izbacaj oko kosa ima, ja sam na terenu ne mogu tako floutere da pogadjam, a sto je najbolje, mislim da ni dosta centara u nba ne moze.

Inace, mislim da je Stojakovicev (znamo kakav je on bio suter i strelac) rekord karijere 42 poena, a Nikola vec 40 u 21. godini i svojoj drugoj nba sezoni, neverovatno.

urox

pre 7 godina

@Ali ako niste znali najbolji igraci u NBA se udvajaju.
Nikola jos nema taj status oa cesto nema ni flastera, a ne da ga udvajaju.

A kad ga budu udvajali zamisli koliko ce asistencija imati...

popokatepetl

pre 7 godina

Mali je predobar. A sto je takodje dosta bitno, cvrsto je na zemlji. Cini mi se da se uopste nije uzdigao. Van terena o njemu nista ne mozete da cujete, jedino izjave koje daje novinarima koji su u njemu prepoznali covjeka, koji ce se u buducnosti mozda cak boriti i za mvp titulu. Mada je mnogo rano i pretenciozno o tome govoriti uopste. Ali sa ovakvim ucinkom sa samo 21 godinom i tek drugom sezonom u nba, prosto morate da se zapitate da li je cak i to moguce?!

Beskitschmenjak

pre 7 godina

Ćao Pedja, ćao Dirče, ćao Vlade, ćao braćo Gasol... najbolji evropljanin ikada u NBA-u će biti ovaj Somborac. Sombor rijetko daje poznate sportiste, ali kad da da. Poslije Koraća imamo Jokića. Bravo mali...

Pertinaks

pre 7 godina

Covek jednostavno poznaje svoje telo, izgleda mlitavo i slabo ali zna snagu da preraspodeli gde treba kad treba i niko ne moze da ga izgura ili nadjaca. Jednostavno je covek talentovan za kosarku.

Nekako s' proljeca

pre 7 godina

Otkako je Nikola postao key player u timu Denver vise nije divlja ekipa, jako lepo igraju razigravaju jedni druge, puno protrcavanja malo driblinga itd. Kad se setim sta je bilo sa Mudiayom ovo je rapsodija. A sve to se dogodilo zbog 21-godisnjaka! Stvarno da se najezis kad pomislis sta donosi buducnost al' idemo kao za sve u zivotu pa sta bude! Samo zdravlje da ga posluzi!

opaopa

pre 7 godina

hahaha ovaj drago vas prca a vi nasjedate na njegove provokacije...ne znas ko je tu ludji,drago koji namjerno pretjeruje u svemu ili ovi koji mu na to odgovaraju

Nenad

pre 7 godina

@a niko ne prenosi kakav je nered napravio nurkic i kako je polomio svlacionicu jer pored jokica nema minutazu
(nikola, 11. februar 2017 12:43) Jel trolujes il si ozbiljan?

zvezdas

pre 7 godina

Pa,da li je ovo realno!? Hvala Jokicu i sportistima.Jedinim stubovima koji uporno i uspesno dokazuju svakim danom,da posten rad i zalaganje imaju smisao.Da je to vredno nagrade.
I sto prkose javasluku,bahatim i ovde dobro poznatim likovima,koji misle da su nekome od koristi.

institucija

pre 7 godina

@Ali ako niste znali najbolji igraci u NBA se udvajaju.

Pa ajde udvoj Jokic, onda nece imati 40 poena nego 40 asistencija. Umesto da budete srecni sto konacno imamo nekog igraca koji ima bitnu ulogu vi odmah pljujete. Nekad mi je krivo i to bas sto sam Srbin.... Ali onako stvarno

Srbin

pre 7 godina

K
R
A
L
J
crknite hejteri...
Da budem iskren nisam od ovog momka ovoliko ocekivao. Ali njegov stil je takav da ce pomeriti jos mnoge granice i postaviti neke nove standarde koje ce buduce generacije da jure.

UltraCZ

pre 7 godina

(drago, 11. februar 2017 09:47)

Koliko puta treba da vas izbacimo, da shvatite da nemate pojma sa kosarkom? Jos dolazis ti kod nas da prosipas glupost...

Dexter

pre 7 godina

Jedan lik u kom objavio da su od 1980. samo shaq, robinson i jabbar valjda od centara dali 40 plus poena, i ja napišem da su ove sezone centri bar preko 10 puta to postizali i napaljeni likovi lupali minuse, nisam ništa protiv Jokića rekao, momak igra ludačku košarku, i ja se uvek naježim koliko me oduševi svaki put. Nego se samo čudim odakle mu ta statistika, kao da od danas prati nba.

Gane

pre 7 godina

Ih, lako je istresati se na Niksima... Veći je problem Denveru što su od takvih Niksa primili 123 poena; gde im je odbrana? Šta radi Jokić u defanzivi, gde je? Omlatiće ih svaki tim, ako se budu plasirali.

On fire

pre 7 godina

Bolesno.
17/23 iz igre, impresivno.
Denver pobedio sto je najbitnije.

Stvarno cini tim visestruko boljim, ne moze da se poredi igra sa njim i bez njega. Nocas su se menjali na njemu i Porz i O'Quinn i Hernangomez i niko nije mogao da ga zaustavi.

Jokic cini ovaj tim boljim i ovaj tim cini njega boljim. Veteranima nije bio problem da stave loptu u ruku klincu i prate njegovu igru tokom velikog dela utakmice sto mnogo govori i o njima i njihovoj zelji da tim pobedi. Nema sujete. Zdraviju sredinu Jokic nije mogao da nadje...a ako fizicki ojaca i poveca brzinu (sto je itekako moguce) stvarno mu je granica nebo.

Marko Stefanovic

pre 7 godina

Malo statistike: jedini igraci od 1980 koji su sa pozicije centra postigli 40+ su robinson, saq oneal i JOKIC.

Jedini igraci sa 40/9/5 pre 22 rodjendana.
Towns, Kobe, Durant, Blake, Lebron, MJ, Anthony Davis, T-Mac i NIKOLA JOKIC

Riječanin

pre 7 godina

Sve je ovo jako čudno kad gledaš na Tv jer izgleda kao na treningu.Anonimac iz Srbije pokorio Ameriku a europski velikani ne mogu se sastavit sa loptom,neobična situacija.Želim da poručim Bobiju i Bjelom da se opuste i tako igraju pa šta bude.Pare ste uzeli a uvijek se možete vratit kući.

Panklav

pre 7 godina

Jokic najsigurniji + :) Bravo bre,stvarno nas ostavlja bez teksta,iz partije u partiju sve bolji i bolji ucinak. Samo tako nastavi care!

Scout

pre 7 godina

Jesu redovni pljuvaci ostavili komentare tipa, pa nema odbrane, loš new york, ili nije napravio double double ovo ne valja, da je uzeo previše šuteva itd? Jeste tu jadnici? Da su mu sudije svirale faulove kad su trebali imao bi i blizu 50poena! Kad vidim towns i davis na primer u svakoj utakmici imaju dvocifren broj slobodnih bacanja a Jokic u vrh glave njih tri. Izdominirao je porzingisa, gomeza a i onog crnca sa bradom, ovi se samo mijenjaju i ne mogu mu ništa, mogu samo da vide na koji će način poentirati:D bukvalno je poentirao iz svih uglova i svih pozicija i lijevom i desnom. Svaka čast momak, nas prvi franchise player.

Cockneeey

pre 7 godina

40 poena, ejj 40, u dole nanajpoznatijoj areni na svetu, protiv mlade nade - Porzingisa i to sa onim njegovim već prepoznatljivim šmekom - Neverovatno!!! Velemajstor ove prelepe igre u punom sjaju. Nikola, kapa svemu prikazanom!!! Prosto je teško poverovati kakvu igračinu imamo i šta sve ovaj dečko može još u budućnosti. Pozdrav.

rasti kolonijo moja

pre 7 godina

A zamislite sledece sezone kad dodju Teo i Bogi i mozda jos neko, koji ce to show biti, b92 ce morati da pravi subdomen nba92.net

oscar

pre 7 godina

Jaca odbrana se igra na basketu na Adi no u NBA ligi...ovo je vise smesno no bilo sta kvalitetno da se moze videti. U ABA ligi igraju bolju odbranu no ovi trkaci.
(zoran, 11. februar 2017 10:25)

pa kako onda na olimpijadi i svetskom svakome ti trkaci ubace po 120 poena iz ciste zajebancije ako se u evropi i posebno u aba ligi igraju granitne odbrane?
jokic jos jedan u nizu koji je objasnio da nije bitno kojo si pik na draftu. bitno je samo zbog kinte. pogledajte ajzeu tomasa! u drugoj rundi izabran kao 30-ti pik! porzingis nocas skakao po sobi...jos cuva jokica! unistio ga jokic...jedno 24 poena je dao preko njega...

antiDebil

pre 7 godina

drago
Ti si sine bas izgubio kompas ?
Dzaba svi ti vasi polutani i gubitnici kada ce cika Raduljica, koji se jedva odvaja od zemlje, sve to da resi jednim zakucavanjem i ocas posla ce vas poslati nazad u carstvo kompleksa. Ne znam da li ce Jokic uzeti prsten ali znam da je u borbi za plejof, da ima realne sanse da tamo udje za razliku od svih tvojih gubitnika koje si nabrojao, znam da to sto on igra i sto igraju ti tvoji polutani da to nije isti sport, Jokic je neki potpuno drugi nivo. Znam da ima medalju sa reprezentacijom za razliku od vas gubitnikaa kojih nema nigde vec 22 godine i koji ste u tom periodu igrali jedno polufinale i to kada ste u cetvrtfinalu dobili ubedljivu najsabiju reprezentaciju u toj rundi, a posle ste izgubili sa po 20 razlike ,dakle siguran sam da ni u jednom jedinom trenutku nista pomislili na osvajanje medalje....Muka je to, sta da ti kazem ?
Tebi je uspeh kada Bogdanovic dovuce svoju ekipu na -3 pa izgube posle toga, juce je Jojic prakticno sam istopio razliku od 13eepoena i prakticno ih je sam odveo na 15 razlike i resio mec a ti govoris o ispucavanju, pa jos mu he sut iz igre bio skoro 75% ! Bijute kompleksi po usima ,ali ne boj se to je za vas hrvate sve normalno, tek ce te vi da balavite zbog Jokica !!

Milos

pre 7 godina

odavno nisam video da cela startna petorka ima sut iz igre preko 50%. Imam utisak da fali koji dobar veteran i defanzivac u Denveru. Za Joku ne treba trositi reci. Ko dete da sam dobio sam srecan zbog njega

spavaš li mirno Air drago?

pre 7 godina

Jokara prešao igricu po ko zna koji put.Sledeći neka se spreme šampioni, pa da odučimo od košarke i Trinstana Tomsona i Kevina Lava.A plus momak u odbrani može da čuva svakog igrača, (od keca pa sve do petice).
P.S.uskoro će NBA treneri da prave specijale sa samo jednom temom, kako da se neutrališe ofanzivni učinak srpskog superstara.

Dejan

pre 7 godina

Kada se pojavi ovakav brilijant, samo mu zdravlja pozeleti i nista drugo! Pred EP 2015 je Sale rekao da je dogovorio sa njim da ide u SAD i sredi telo, a kad bude hteo, postace lider nase reprezentacije.Bio je glavni na kvalifikacionom turniru u BG, malo pod utiskom na OI, ali je u grupi protiv USA pokazao sta moze!Saletove reci od pre dve godine i pobednicki pelcer koji je dobio u reprezentaciji me potpuno ubedjuju da ce uvek igrati za nas, ako je do njega!Hvala Bogu da nije stasavao 2003,2004,2005 ili 2007, u doba kada se jednom Stojakovicu otkazivalo ucesce ili kada se krivica svaljivala na igrace. Hvala Saletu i Djilasu (pricajte sta hocete, plakacemo za njim po pitanju KSS) sto su opet uz igrace stvorili kult reprezentacije, hvala Teu sto je bio uz tim sve ove godine, momci samo napred!!!

wmd

pre 7 godina

@drago Zanimljivu statistiku sam juce video(tvoj zemljak na reddit postavio),5 timova u NBA-u u kojima igraju hrvatski igraci su 5 najgorih timova u ligi. :)

kosta

pre 7 godina

Ajde sad realno.Gledao sam utakmicu i mogu da kazem da sam ponovo video sav jad i cemer danasnje Nba lige,20 timova ukljucujuci Denver i Njujork ne bi moglo da se plasira u top8 Evrolige ili bi mozda bili negde oko osmog mesta u rangu sa Darusafakom.
(fargo, 11. februar 2017 10:06)

Ajde sad realno. Ucini nam svima uslugu I nemoj da gledas NBA. Nije to za svakoga. Gledaj Darusafaku I uzivaj. I nastavi da sanjas

antiDebil

pre 7 godina

drago
Ti si sine bas izgubio kompas ?
Dzaba svi ti vasi polutani i gubitnici kada ce cika Raduljica, koji se jedva odvaja od zemlje, sve to da resi jednim zakucavanjem i ocas posla ce vas poslati nazad u carstvo kompleksa. Ne znam da li ce Jokic uzeti prsten ali znam da je u borbi za plejof, da ima realne sanse da tamo udje za razliku od svih tvojih gubitnika koje si nabrojao, znam da to sto on igra i sto igraju ti tvoji polutani da to nije isti sport, Jokic je neki potpuno drugi nivo. Znam da ima medalju sa reprezentacijom za razliku od vas gubitnikaa kojih nema nigde vec 22 godine i koji ste u tom periodu igrali jedno polufinale i to kada ste u cetvrtfinalu dobili ubedljivu najsabiju reprezentaciju u toj rundi, a posle ste izgubili sa po 20 razlike ,dakle siguran sam da ni u jednom jedinom trenutku nista pomislili na osvajanje medalje....Muka je to, sta da ti kazem ?
Tebi je uspeh kada Bogdanovic dovuce svoju ekipu na -3 pa izgube posle toga, juce je Jojic prakticno sam istopio razliku od 13eepoena i prakticno ih je sam odveo na 15 razlike i resio mec a ti govoris o ispucavanju, pa jos mu he sut iz igre bio skoro 75% ! Bijute kompleksi po usima ,ali ne boj se to je za vas hrvate sve normalno, tek ce te vi da balavite zbog Jokica !!

antiDebil

pre 7 godina

drago
Ti si sine bas izgubio kompas ?
Dzaba svi ti vasi polutani i gubitnici kada ce cika Raduljica, koji se jedva odvaja od zemlje, sve to da resi jednim zakucavanjem i ocas posla ce vas poslati nazad u carstvo kompleksa. Ne znam da li ce Jokic uzeti prsten ali znam da je u borbi za plejof, da ima realne sanse da tamo udje za razliku od svih tvojih gubitnika koje si nabrojao, znam da to sto on igra i sto igraju ti tvoji polutani da to nije isti sport, Jokic je neki potpuno drugi nivo. Znam da ima medalju sa reprezentacijom za razliku od vas gubitnikaa kojih nema nigde vec 22 godine i koji ste u tom periodu igrali jedno polufinale i to kada ste u cetvrtfinalu dobili ubedljivu najsabiju reprezentaciju u toj rundi, a posle ste izgubili sa po 20 razlike ,dakle siguran sam da ni u jednom jedinom trenutku nista pomislili na osvajanje medalje....Muka je to, sta da ti kazem ?
Tebi je uspeh kada Bogdanovic dovuce svoju ekipu na -3 pa izgube posle toga, juce je Jojic prakticno sam istopio razliku od 13eepoena i prakticno ih je sam odveo na 15 razlike i resio mec a ti govoris o ispucavanju, pa jos mu he sut iz igre bio skoro 75% ! Bijute kompleksi po usima ,ali ne boj se to je za vas hrvate sve normalno, tek ce te vi da balavite zbog Jokica !!

CarloNS

pre 7 godina

(drago, 11. februar 2017 09:47)
Koliko kompleksa imaju nase komsije, ne mogu da sjasu sa nasih sajtova :D
(jokaraaaa, 11. februar 2017 11:45)

Ma to je neki domaći trol. Komšije ne pišu tako.

Nikola

pre 7 godina

Kao sto neko rece bilo bi vreme da sportklub prenosi utakmice denvera. Dosta mi vise 6evra preko aplikacije :) ali sinoc sam jedva cekao tekmu, MSG je dvorana i mesto velikih utakmica. Rekao drugu da ce pasti novi tripl-dabl, kad on 40 poena :)
Zaista je fenomenalan, ja ga doduse nisam nesto pratio u megi ali od rookie sezone odgledao sam preko 60 utakmica sigurno, i mislim da je bilo jasno od pocetka da ce on preuzeti kontrolu te ekipe jer zaista mnogo je kvalitetan igrac. Kretnije, sut, predvidjanje akcije, dodavanje, i glavno njegovo oruzije nepredvidljivost. Zaista je tesko ga proceniciti sta ce uraditi. Najbolji pokazatelj toga, kad krece u napad sa loptom i okrenuo se ostavio iza sebe hernangomeza. Bas se culo u celoj dvorani jeo "wauuu".
Bice allstar igrac to je gotovo sigurno. Ali mislim da on cak i ima potencijal dq postane jednog dana MVP.

Kol

pre 7 godina

Ha ha koji je mali car kako je otresao Porzingisa u par navrata i mene je bio blam mogu misliti kako je Porzingisu! Zaista posle Divca i Pedje konacno imamo igraca koji ce biti All-Star!

caknoris

pre 7 godina

da li je neki nas igrac dao 40 poena , stojakovic je dao 39 ili 37 , mozda gresim ali mislim da je ovo rekord sto se tice nasih igraca ,
ako izuzmemo pita marovica :-)
(baki, 11. februar 2017 08:21)


Stojakovic 42p

Msbravomk

pre 7 godina

Ovo je Lary Bird uzivo. Denver Denver niste ni svesni koliko srece imate.Ovo malo potseca na Dirk i Dallas pa nadamo se koja titula vise od mog velikog idola

milosh-nish

pre 7 godina

Već u prvom poluvremenu je najavio najbolje veče u karijeri jer je za 17 minuta postigao 15 poena promašivši svega jedan od osam šuteva za dva poena.


taj jedini promasaj je bio sut za 3 poena u prvom poluvremenu,zbog njega sam gledao tu utakmicu inace sam siguran da bih ispratio memfis i golden stejt,sreca pa tamo nije bilo neizvesnosti :)

Bratko

pre 7 godina

Decko se igra sa njima kao mi sa klincima iza zgrade ono iz zezanja..iza ledja..iza glave...skrivanje lopte...moshe..cim tamo..cim vamo...vidi ptica...i tako to :) Nikola sine pa oni ne znaju gde da gledaju protiv tebe :)

Novo srspko čudo

pre 7 godina

Usput je oborio rekord Divca i Stojakovića po broju ubačenih šuteva. Divca je u poenima(Divac najviše u karijeri 34), već dva puta nadmašio, ostaje Stojaković sa svoja 42. Izgleda da smo dobili, a potpuno nenadano, allstar igrača, a tek su mu 22 za neki dan. Malone o Jokiću, pre utakmice:

Center Nikola Jokic is enjoying a breakout season in Denver. Over the last 29 games, the second-year center from Serbia has posted 19 double-doubles and the first triple-double of his young career. He is averaging 19.3 points, 9.6 rebounds and five assists on 62 percent shooting from the field during this stretch.

"Nikola Jokic will not only be an all-star, he'll be an all-NBA player one day," Nuggets coach Mike Malone told the Denver Post. "I believe that in my heart."

Javi se Drago...

pre 7 godina

Čekam da se javi Drago sa statistikom hrvatskih igrača da vidimo da li su svi zajedno koliko ih ima u zbiru nadmašili Jokićevu statistiku.

Ajmo Drago, čekamo te...

Laki

pre 7 godina

Gledao sam utakmicu i komentator kaže: "Gledaoci u Medisonu su šokirani šta radi taj igrač sa brojem 15!" (Šta zna dete šta je Medison:) Inače oko tog rekorda - On je mogao i preko 40, imao je šansu da isiluje još koji šut, ali dečko prvenstveno želi da mu ekipa dobije, a Karmelo je zasipao u 4/4, pa su nerezonski šutevi bili opasni. PS-Ne žalim što sam gledao, moglo mi se, a ustao sam čio i veseo.

загор

pre 7 godina

изгледа као гејмер који 3 дана није избијао из играоница код вука. а уствари и игра ко на игрици...

darko

pre 7 godina

@drago
Zato Bojan uvijek neugodnih 4/12 iz igre.. Razocarao si me ovim komentarom o Jokicu. P.S. odgledaj snimak meca pa dodji da diskutujemo :)

Popaj

pre 7 godina

TV kuce, da li cete konacno poceti sa prenosom Denvera??? Veceras igraju protiv Klivlenda, a prenosa nema. Moze li biti vece poslastice za sve nas sto volimo kosarku, nego da gledamo Jokica protiv najboljeg tima NBA lige?????? Siguran sam da bi to odvelo neko dete na teren.

Коста

pre 7 godina

Не знам зашто људи помињу Јокићеву снагу као његову слабост, има он снаге довољно за своје године, а имаће је све више. Његови најјачи мишићи су његова паметна и духовита глава, а то ове "разбацане" ужасно нервира. Јокић је ноћас врло добре Никсе расклопио. Ни једног тренутка нису имали решење за њега и када су видели да ствар потпуно измиче контроли, покушавали су баш на снагу да га избаце из игре. И што су га они више притискали, то је Јокић вештије њихову снагу претварао у своју корист.
Мислим чак да је Порзингис јуче био у стартној петорци баш као порука Јокићу, јер се у последње време расправља ко је бољи од њих двојице. Порзингис и јесте почео ауторитативно, две везане тројке, доста самопоуздања...али Јокић је лагано, у свом стилу, без стајања, ломио комад по комад њихове вере да ће против Денвера посао бити лако обављен. Кармело Ентони (убацио 33!) се није ништа мање нервирао од Џордана пре пар кола и то директно због немоћи комплетне екипе да заустави Николу Јокића. Коментатори, иако упознати с тим да Јокић игра добро, све време су изражавали дивљење, да би до краја буквално остали без текста. Потрошили људи речи. Јер тада је Јокић, да се неко не би и даље питао "ко је вечерас главни даса у Медисону" пљуснуо и две тројке из једина два покушаја. Један од спикера рекао је "Вау... има ли нешто што овај играч нема?!". Србија је дефинитивно добила највећу НБА звезду у својој историји. Оно што је сјајно, та чињеница ће се тек исписивати, годинама!

NS BOY

pre 7 godina

drago, zapitaj se koliko je za tebe zdravo ovo sto pises o nasim kosarkasima koji su nesumnjivo bolji u odnosu na vase. Daleko ste vi od konstantnosti, sveobuhvatno. Smesan si sa glupim komentarima koje uporno pises misleci da ces biti u pravu, a govoris o prosecnim kosarkasima. Saric nije konstantan, niti je igrac koji se izdvaja. Pricas da je Zubac tinejdzer a Jokic koji je zna se koliko stariji daleko bolji kosarkas od njega. Pomiri se sa svojim prosecima i ne siri dezinformacije. Dosadan si i zalim te. Jedno vreme si mi bio smesan jer sam tada mislio da si troler, ali ti ovo stvarno mislis sto nike iskreno normalno. Pozdrav sa centra luzeri nasi. Raduljica zalucava redovno preko vas.

Nemanja

pre 7 godina

(drago, 11. februar 2017 09:47) Ja mislim da tebe Drago najvise boli cinjenica da sve sto je ikada valjalo i ono sto danas valja u Hrvatskoj kosarci nosi Srpsko prezime.

facts

pre 7 godina

-Jokic je 2. Srbin sa 40+ poena na 1 NBA mecu!
42 Stojakovic
40 JOKIC.
-Najvise poena u Medison Skver Gardenu u dresu Denver Nagetsa:
41 Dejvid Tompson (1978)
40 NIKOLA JOKIC (2017)!
-Igraci sa 40+ poena, 9+ skokova i 5+ asistencija pre svog 22. rodjendana:
Kobi Brajant, Entoni Dejvis, Kevin Durent, Blejk Grifin, Lebron Dzejms, Trejsi Mekgrejdi, Karl-Entoni Tauns, Majkl Dzordan i NIKOLA JOKIC! (Podaci od 1983. do danas)!
Bravo Jokaraaa, samo napred!

Pozdrav!

djuro

pre 7 godina

@Kako je lepo svih ovih meseci biti SOMBORAC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hvala ti Nidzo!!!!
(Somborac, 11. februar 2017 13:02)

ja uzivam sa somborkama.. divne su!!!!

srle

pre 7 godina

Kakav majstor košarke! Porzingis nije znao šta ga snašlo. Jokiću bi automatski dao mesto u prvoj petorci na Ol-star utakmici! D O M I N A C I J A.

nikola

pre 7 godina

Ovo je vec vrh,krem.U tim godinama tako igrati,pardon "igrati se"košarke, to su mogli samo retki ali stvarno retki.Samo napred imenjace i da te zdravlje sluzi a sve ostalo imaš.

Laki

pre 7 godina

@ drago:

Jooooj, samo da nam ponovo padnete na EP, da vas odučimo u svim aspektima i segmentima ove igre! Pa kad krenu Teo i Bogdan da bljuju po vama vatru spolja, a Jokara iz reketa, nećete znati šta vas je snašlo! Hihihi! Jedva čekam!

steka

pre 7 godina

Pa ako ga budu pustili da igra za repku, nama nece ni trebati drugi centar, covek moze opusteno da odigra 40 minuta i da pokida od prvog do poslednjeg minuta...i to iz zezanja..

Njami

pre 7 godina

Haha ako su Knicksi mjerilo da si superstar onda HAHA...Porzingis sa 20 kila i Hernangomez koji je bio na klupi a nije nista posebno. Svaku tekmu ih trpaju pod kosem.
Ali pazi ovo 23 suta. I to nije neki sebicni bek nego se rade akcije za njega. Silovanje kosarke.
Jucer Saric 26 iz 15 suteva. Da je sutirao 23 isto bi zabio 40.
Kazete za Bogdanovica nabijanje statistike a covjek je samo 6 puta opalio preko 15 lopti a Jokic 11 puta. I jos je vanjski igrac i igrao je vise meceva.
Maksimum mu je bio 18 a Jokic je preko 18 6 puta, od toga preko 20 4 puta. Tesko silovanje kosarke. U obrani ne moze ni klinca Zupca cuvat. Nikad bez obrane nece do prstena.


Zubac sinoc odlican, 15+6. Zizic najbolji na terenu u rusenju Fenera, poigrao se sa Kalinicem i Bogdanovicem. Ruzno ko i uvijek za rivale kad on igra.
Koje ce to sprdanje biti slijedece sezone kad bude ovog ukucavao u kos.
(drago, 11. februar 2017 09:47)

"Da sklonimo u stranu 3.cetvrtinu,mi bi smo dobili utakmicu sa 17 razlike" u prevodu da je babi k... bio bi deda. Napaceni drago,prepoznajes li se u ovoj rečenici...Cccc ,jadan si bas i dok je takvih kao ti nikada a velika vecina vas je takvij,nećete ništa postići u košarci!

Ljubisa livac

pre 7 godina

@Milos

Kada bi svi gledali samo sebe i svoje probleme, onda ne bi bilo ni potrebe za televizijom, novinama i td. Po sistemu sta te briga za sve, gledaj samo sebe. Ne dramatizuj i ne siri laznu filozofiju. Ljudi ovde vole basket, vole da ga gledaju, jos kad je neko nas uspesan, zasto ga ne ni podrzavali. Tako je oduvek, pola nacije nije spavalo nekad da bi gledali Kingse. Nismo roboti niti depresivci da samo mislimo "ko smo mi"...

Tea New York

pre 7 godina

Respect za Nikolu,ne mogu da verujem da decko u 21 godini ovako igra.Ovi sto kazu da su Gasol,Ginobili,Nowitzki bolji,pitala bi ih gde su oni svi bili i na kojem nivou su igrali u Nikolinim godinama.Mislim da poredjenja nema.U Nikolinu korist,naravno

Siniša Petrović

pre 7 godina

Ha-ha, nema više ko da ga čuva u ligi, ako mu priđeš predribla te, ako mu ostaviš prostor dobiješ tricu u facu. Ako dobije loptu u reketu, nemaš pojma da li će napasti levo ili desno ili će proigrati saigrača na efektan način. Nikola je postao ultimativno košarkaško oružje, ostale ekipe će morati da pripremaju odbranu samo za njega.

nikola

pre 7 godina

buker, lopez, klej tompson...mozda najbolji evropski ali beli itekako ne
(Ilija, 11. februar 2017 12:24)

Buker???? Lopez???? da li si ti normalan al ozbiljno

Filip998

pre 7 godina

Kakva treca cetvrtina... Auuu... Koliko mu je samo bitno da ne udje u problem sa faulovima, juce je bio vrlo blizu jer je rano u prvoj cetvrtini napravio jedan da stopira kontru (navika iz Evrope), a drugi u napadu su mu svirali ni za sta u drugoj cevrtini, međutim kad se sacuva ličnih gresaka onda nek je Bog u pomoci protivnickoj ekipi... Imao je još 3-4 one njegove back door asistencije, al su ovi masili zicer, ili su izbacivali pas sa strane, gde se odma pravi visak... Ja da igram u NBA, ubedljivo bi mi Jokara bio najtezi za branjenje... Jednostavno ne znas na koju foru ce da te oduci od kosarke... Mozda nije najbolji centar trenutno, ali ja ne vidim nezgodnijeg od njega... Od Taunsa i Embida, Kazinsa, Dejvisa, jednostavno znas sta mogu da urade, pa branis to ako si u mogućnosti, a Jokic ono što je sinoć radio je poezija... Kako stavio u 'blender' Ejsija I Ernangomeza sinoć. Auuuu potez večeri

zinjo

pre 7 godina

Ne znam sto pojedinci "udaraju" replike na komentare nekoliko sabana koji troluju. Ziv bio 100. godina Nikola Jokicu. Naklon do poda. Bravo majstore. U istom ritmu nastavi!!!

Nine

pre 7 godina

Posle Divca i Pedje i njihovog Sakramenta,ponovo razlog nespavanja i gledanja Nba,bravo Jokicu vodis Denver ka vrhu,naucio si ih da igraju nesebicnu kosarku..bravo majstore

15

pre 7 godina

Ljudi,on je grumen zlata! Nocas rekoh ajde da pogledam prvi ceo mec,kad god je u igri napravi se prednost i to ne mala,a cim izadje,udju u minus..to znaju oba trenera pa protivnicki gura sve najjace adute tada,a meloun ga odmara u "nebitnom" delu meca,krajem trece i pocetkom cetvrte..Decko je sa 21om godinom nosilac igre NBA ekipe i gura je ka play offu..Neko rece da su niksi raspad,ja se ne bih usudio to reci za ekipu koja ima d rouza,karmela i porzingisa,od kojih su poslednja dvojica bili toliko nemocni da su ga odgurivali i drzali bez lopte..komentator ga u jednom momentu nazvao hobotnicom koja sve stize,a kad je porzingisu oteo loptu kaze "ko bi drugi nego Jokic"...Ljudi,mene i posle sna drzi euforija i adrenalin,nikad duzi post ne iskucah :) a veceras protiv kavsa i lebrona..ocemo reprizu!!!

blinkikoala

pre 7 godina

Poslednji igrac koji je mogao ovako nesto uraditi je bio Stojakovic, nek ima pribliznu karijeru pa da povuku broj njegovog dresa iz upotrebe

JPR24

pre 7 godina

Ako veceras i u ponedeljak Denver pobedi Cleveland i Golden State, Nikola Jokić postaje NBA zvezda.
(mpa, 11. februar 2017 09:06)
Klivlend mozda i nekako, roviti su u zadnje vreme, Golden Stejt tesko. Mislim da nije realno da ocekujemo po 30/40 poena od Jokica svako vece ( barem trenutno) , a uz to, Denveru fale tri igraca. Licno ne ocekujem da Jokic nosi sve ( skoro) sam kao sinoc, ali ako i ostali igraju dobro, dele asistencije kao sto su to radili, mogu da se nadaju ;) Inace Jokic je sinoc bio odlican u svim aspektima igre. I ono sto je bilo pozitivno u nekim trenucima, je kolektivna odbrana. Da jos rade na tom, da paze malo vise na izgubljene lopte, i sve ce biti jos bolje, jer trenutno ipak primaju previse poena. I na kraju Bravo Jokicu za sve do sada! Samo teraj napred!

dejan

pre 7 godina

Jeste Pedja 42p, al ne zaboravite koja je to sezona po redu bila (2006.) i ne zaboravite na kojoj poziciji je igrao Pedja...nisam siguran al' osecam da je 10-12 trojki ubacio taj ;)
Ne osporavam nista sta je legenda Stojakovic uradio...al' ovo sta radi trenutno Jokara je za uzivanje i svako postovanje :)

milan

pre 7 godina

Svaka čast majstore na pravom terenu si oborio lični rekord, mnogo ljudi u NY trenutno priča o tvojih 40 poena.Pogledajte utikamicu sjajni šutevi Karmelo Antonia i taj mali poljak kog je naš Nikola nadigrao je odličan igrač.

kiza

pre 7 godina

"Malo statistike: jedini igraci od 1980 koji su sa pozicije centra postigli 40 su robinson, saq oneal i JOKIC."
Kazins ubacio 56 poena pre 15-ak dana. Ima jos petica koje su na 40 , istrazuj. Kako god, Jokara izrasta u NBA centra A klase.

Larry

pre 7 godina

@Drago

Pa vi ste svetski poznati majstori igre pod obručima. Dokazano nebrojeno puta, na nebrojeno takmičenja. Posebno protiv nas...

Videli smo to već nekoliko puta... 2016... 2014... 2011... 2010... 1997...


Nego, stari, kad ste posljednji put imali medalju? Ah, da, tisućudevetstodevedesetipete (1995). Fantastićan uspjeh. Kakvi igraći, kakva selekcija, tim snova. Dok ne dođu Jokić i drugari da im malo skačete po k##i.

Idi igraj rukomet. Ili pucaj u glinene golubove, tu ste svjetska klasa.

Ivan NS

pre 7 godina

(drago, 11. februar 2017 09:47)

Lipi, još boli poraz od Srbije prošlo leto? Kad ste nas ono beše poslednji put dobili? 20ak godina prođe, ali bol nikako, hahahaha

kosta

pre 7 godina

(drago, 11. februar 2017 09:47) 

Gde ti vidis silovanje kosarke, jel ne vidis sa kojom lakocom covek igra? Koliko asistencija deli? Kako je dobar timski igrac?
Zubcu svaka cast, podseca na Jokica po toj lakoci sutiranja I mekanoj ruci, zna Misko da prepozna talenat. Terace se oni jos dosta, mada Jokic je trenutno u velikoj prednosti. Specijalan 'court vision'.
A da se Zizic sprdao sa Kalinicem I Bogdanovicem, smesno je reci jer su ovi krilo I bek a ovaj je centar. Da si reko s Udohom ili Veselim pa ajde.

Petar

pre 7 godina

Auuu pa ovo je nestvarno!! Dovesce nas u situaciju da kad postigne 20p narod ce se razocarati i bice solidna igra haha bogotac!!! Samo nastavi decko!

antiDebil

pre 7 godina

Sve je radio pogadjao za 3, za 2 iz svih pozicija i situacija, ima onaj sut, kao kada Filipovic baca Nikicu loptu na 2m, koji je prakticno neodbranjiv i to iz svih pozicija, nadigrao je Porzingisa, cak je i sacuvao Entonija 1 na 1, prakticno je sam istopio minus svoje ekipe u drugoj cetvrtini i napravio odlucujucu razliku u trecoj i sada je jasno da je Jokiceva odbrana najmanji Denverov problem !!
Cesto ga porede sa MGasolom, recimo on je tek prosle sezone coni mi se ili mozda cak i ove prvi put ubacio 40 ,prosle je prvi put ubacio 35, pre 14 meseci je imao prvi TD a vidimo sta radi ovaj nas manijak ? Ako ovako nastavi i ako njegova ekipa udje u plejof postoji sansa da on upadne u trecu ili mozda cak i drugu petorku lige i to sve sa 22 godine !

antiDebil

pre 7 godina

drago
Ti si sine bas izgubio kompas ?
Dzaba svi ti vasi polutani i gubitnici kada ce cika Raduljica, koji se jedva odvaja od zemlje, sve to da resi jednim zakucavanjem i ocas posla ce vas poslati nazad u carstvo kompleksa. Ne znam da li ce Jokic uzeti prsten ali znam da je u borbi za plejof, da ima realne sanse da tamo udje za razliku od svih tvojih gubitnika koje si nabrojao, znam da to sto on igra i sto igraju ti tvoji polutani da to nije isti sport, Jokic je neki potpuno drugi nivo. Znam da ima medalju sa reprezentacijom za razliku od vas gubitnikaa kojih nema nigde vec 22 godine i koji ste u tom periodu igrali jedno polufinale i to kada ste u cetvrtfinalu dobili ubedljivu najsabiju reprezentaciju u toj rundi, a posle ste izgubili sa po 20 razlike ,dakle siguran sam da ni u jednom jedinom trenutku nista pomislili na osvajanje medalje....Muka je to, sta da ti kazem ?
Tebi je uspeh kada Bogdanovic dovuce svoju ekipu na -3 pa izgube posle toga, juce je Jojic prakticno sam istopio razliku od 13eepoena i prakticno ih je sam odveo na 15 razlike i resio mec a ti govoris o ispucavanju, pa jos mu he sut iz igre bio skoro 75% ! Bijute kompleksi po usima ,ali ne boj se to je za vas hrvate sve normalno, tek ce te vi da balavite zbog Jokica !!
Jos nesto, barem 3 puta nisu svirali krvnicke faulove nad Jokicem, mogao je bez problema da ubaci 50 !
Znas kako ka zovu ,,Serbian sensation''....

igor

pre 7 godina

Zanima me samo kako izgledaju ti pacenici i sta konkretno rade u zivotu kad negativno komentarisu ovakve tekstove? Odrasti! Ako ti nisi uspeo u zivotu! Nema potrebe da mracis svet oko tebe!

NS BOY

pre 7 godina

CarloNS, nije niko nas. Onaj nas drago troler vise ne pise. Ovo je njihov koji je sakupio malo hrabrosti da bi ispisao odredjenu kolocinu nebuloza nakon kojih ce se osecati bolje.:-) Daleko su oni od civilizovane nacije, kao i nacije uopste. Meni su smesni oni koji misle da on troluje. Secam se decko se jednom sa mnom raspravljao sat vremena, a teolovao sam ga samo. Pretvorio se u penu jer veruje u ono sto pise. Ne staj mu na muku. Neka trazi nove partije.

cane...

pre 7 godina

Bravo mali !!!!
Najbolji si i samo gazi dalje. Tako skromno i upečatljivo. Neka klinci imaju novog idola jer ti to stvarno jesi, pravi uzor za mlade.
Boka prati Jokera !!!

;)

Dzhoni

pre 7 godina

da li je neki nas igrac dao 40 poena , stojakovic je dao 39 ili 37 , mozda gresim ali mislim da je ovo rekord sto se tice nasih igraca , ako izuzmemo pita marovica :-)
(baki, 11. februar 2017 08:21)

Stojaković 2x-41 i 42 poena...

maki

pre 7 godina

sto su neki primetili ovde, jokic ne igra, jokic se igra, covek uziva u kosarci, a sve to izgleda lagano i uzivanje je gledati, a jos je, sto bi rekli stariji, deturanja, veoma mlad, tako da je buducnost pred njim, mene licno odusevljava sto bez obzira na odlicne partije, ne glumi neko ludilo, ne pravi se faca, iako je partijama postao glavni baja i izgradio autoritet kod saigraca, opusten i prirodan, stvarno pravi superstar

Bogdan

pre 7 godina

Uništio Porizngisa. Bravo majstore!!! 
Zanima me šta li će Steven A Smith reći za Jokaru.
(and1, 11. februar 2017 08:09)
Bukvalno jedva čekam first take. Mada me više zanima šta će Max Kellerman reći, pošto je zaljubljen u Porzingisa. Ubiće ga Stephen A Smith.

bbr

pre 7 godina

Nikola84...druze,davno je vec dokazano da za dobre igrace ima mesta u NBA i da ne mora da se bude jak,brz i skocan,ako ne verujes pogledaj meceve Lerija Birda ili Novickog.Nista Nikola Jokic osine dokazuje m toga da je igracina sa svojih 21 godina,a koliko brzo se napreduje u NBA mozemo samo da zamislimo kakav ce igrac biti u 25-26-oj godini.

Milan

pre 7 godina

Jokić je naš prvi igrač koji je najvažniji u svojoj ekipi. U Sakramentu je to bio Kris Veber, a Stojaković odmah iza njega. Ovde je Jokić neprikosnoven.

Mr Lony

pre 7 godina

Gde vam je video klip sa legendarnog DTB kanala??Gazi Jokicu sine!
(DTB GOAT, 11. februar 2017 08:20)

Ja sam poceo skoro sa novog kanala, de daju dusmani gase sve redom :D

kosta

pre 7 godina

(drago, 11. februar 2017 09:47) 
I da, nisu ovi Kniksi merilo za superstar ( mada je Porzingis smatran za elitnog odbrambenog igraca zbog visine, brzine, blokada koje deli sa izuzetnom lakocom) nego sam grad New York je kosarkaski grad, ima tu tradiciju, najvecu I najbolju halu u NBA (I svetu), I u Square Garden-u pred tom publikom napraviti dobar rezultat je nesto za ponos. Zato se u zargonu kaze 'to je merilo kosarkaske velicine'.

Petar

pre 7 godina

Secam se dobro kako ste svi sto ga sad hvalite pisali da ga Misko forsira. E pa barem se sad malo zamislite u sebi kad bude sledeci put nekog novog potenciala pa da i njemu ne pravite to isto

nikola

pre 7 godina

A Melo se razbesneo pa pogadjao sve redom na kraju. Dzaba..
Inace jel ste primetili da Nikola nosi Melov broj do je bio u Nuggets-ima?

John Doe

pre 7 godina

Wmd

Ali zato Denver dominira sa 24:29 i najlosijom obranom lige.
(drago, 11. februar 2017 11:52)
Denver je pre nego je Jokic postao starter i imao po 15-20 min i pre kristalisanja prve petorke ako zelis da budes fer u prvih 20 meceva imao skor 5-15, tako da od kada Jokic igrao kao nosioc ekipe skor im je pozitivan, na poprilicno jakom zapadu, gde su npr Clipersi sa ekipom koju imaju na 4,5 mestu, a imaju najboljeg plejmekera u ligi, jednog od najboljih krilnih centara u ligi, najboljeg sestog igraca lige godinama unazad, centra koji je medju prva tri skakaca godinama itd itd. Tako da Denver sa liderom ekipe od 21. godine odlicno igra i drzi vec neko vreme to 8. mesto koje vodi u plej of, do kraja moze doci i do 7., a imas ekipa koje vode dosta iskusniji igraci i vece zvezda koje nisu ni blizu plej of-a, npr Kazins sa Sakramentom i Dejvis sa Nju Orleansom, oba igraca pritom visegodisnji all-star igraci. Sta bi tebi bilo dovoljno da budu prvi na zapada, pa ne ide to tako, ovo je Jokicu prva sezona kao lider i to nije od starta bio lider, a i kada napreduje opet ni jedan Kobi nije sam vodio ekipu do prvog mesta, imao je kroz godine strasnu pomoc, pocev od Sekil O'nil-a, pa preko gomile sjajnih igraca do poslednje pomoci za neki uspeh Gasola, kada je i on otisao Lejkersi nisu dosli ni do plej of-a. Lebron isti slucaj, bez Vejda i Bosa nikad titula u Majamiju, kao ni bez Irvinga i Lava u Klivlendu. Kosarka je ipak ekipni sport, a ono sto je jako dobro je da to Jokic itekako zna.

pingvin s madagaskara

pre 7 godina

@drago Zanimljivu statistiku sam juce video (tvoj zemljak na reddit postavio), 5 timova u NBA-u u kojima igraju hrvatski igraci su 5 najgorih timova u ligi. :)
(wmd, 11. februar 2017 10:22)

E to se zove šuk....

stevan

pre 7 godina

Jokic u Meki kosarke utrpava 40 u pobedi Denvera. Medison Skver Garden, Njujork, centar sveta, i Jokic kao prva figura. I jos protiv Porzingasa kome su vecina ljudi procenila superstar karijeru i koji je prosle godine kao ruki bio bolje rankiran od Jokica, i protiv Entonija koji je poslesnji Denverov superstar. Velika pozornica, veliki igraci.
Najbitnije je da je Nikola ostao skroman i na zemlji. Idemo dalje, trening, napredovanje, i samo uzlaznom putanjom.

Statuskan

pre 7 godina

Car je ovaj Jokić, puštaju ga da šutira on ih zatrpa. Sledeći put će ga udvajati on će imati 20 asistencija. Kako ga sačuvati?

mali radojica

pre 7 godina

Komšijski bootoovi alo botine šta je, kompleksi proradili jel tako. Sad je to nakazna liga jel te sad je to istresanje po Niksima. Kakav bre Olimpikaos i Evro liga kakvi bakrači.Samo trojca naših iz NBA protiv najbolje ekipe EL lige pa bi ih ponizili. Ima da vas izgazimo i istresemo na sledećim prvenstvima samo da nam glavni igrači budu zdravi. A ovi što pričaju kako niko za repku neće igrati,e vi pročitajte i Jokarine i Teove i Bogdanove i Bobijeve izjave o istoj toj repli. Kooomšiiije do you wanna plaaay!!!

Dovla

pre 7 godina

@Baki Peđa je ubacio 42 poena protiv Charlotte Bobcats-a čini mi se 2006.-te godine. Nije mnogo bitno, ali da se zna. U svakom slučaju monstruozna partija.

Meloune samo ga pusti ove godine, odužićemo se.

srbija1389

pre 7 godina

Do kraja sezone preko 50 poena. Sta da se kaze 74% suta. Samo hrabro i hladne glave. Samo d mu Bog da zdravlja, a konkurencije nema. Ziv nam bio

biće bolje

pre 7 godina

baš ima mirnu ruku i osećaj za šut, može da pogodi iz svake pozicije, dolazi nam talas odličnih košarkaša, biće vrlo zanimljivo videti reprezentaciju sa ovim asovima.

antiDebil

pre 7 godina

Sve je radio pogadjao za 3, za 2 iz svih pozicija i situacija, ima onaj sut, kao kada Filipovic baca Nikicu loptu na 2m, koji je prakticno neodbranjiv i to iz svih pozicija, nadigrao je Porzingisa, cak je i sacuvao Entonija 1 na 1, prakticno je sam istopio minus svoje ekipe u drugoj cetvrtini i napravio odlucujucu razliku u trecoj i sada je jasno da je Jokiceva odbrana najmanji Denverov problem !!
Cesto ga porede sa MGasolom, recimo on je tek prosle sezone coni mi se ili mozda cak i ove prvi put ubacio 40 ,prosle je prvi put ubacio 35, pre 14 meseci je imao prvi TD a vidimo sta radi ovaj nas manijak ? Ako ovako nastavi i ako njegova ekipa udje u plejof postoji sansa da on upadne u trecu ili mozda cak i drugu petorku lige i to sve sa 22 godine !