Sreda, 01.02.2017.

18:47

Barkli vs Džejms – ko cmizdri, a ko pljuje klince?

Uoči Ol-star vikenda mečevi NBA lige ne donose previše drame, ali da on ne izostane potrudili su se Čarls Barkli i Lebron Džejms koji vode verbalni rat.

Izvor: AK

Barkli vs Džejms – ko cmizdri, a ko pljuje klince? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

66 Komentari

Sortiraj po:

Najbolji je opancarev lepak

pre 7 godina

Fikus. zaboravio si i Toni Kukoca ali nema veze ja cu uvek vise gotiviti Barklija od ovog sadasnjeg pozdrav

nole

pre 7 godina

Barkli je pljuvao klince, Karl Malone napravio dete maloletnici pa ih ostavio da gladuju. Mnogi su se kockali. Svi su oni legende.

aaaa

pre 7 godina

Pa normalno da je nervozan. I sam zna da je potrebno cudo da se savlada Golden Stejt a takodje zna da ce nakon poraza od njih opet pojedini hejteri da kazu 'evo ga ne moze nista da osvoji' iako realno sanse su mu 2% i to ako se neko iz GSW povredi ili ga suspenduju.

Zoks

pre 7 godina

I ja sam stara garda tako da slazem se sa generacijom NBA je bila jaca i bolja liga devedesetih..A Barkli je bio igracina samo on i Anthony Mason su ladno mogli cuvati teske centre sa 1.95 :)

123

pre 7 godina

Ahaha pa ovi likovi sto prozivaju LBJ da jurio da igra u super timovima, pa covek 7 godina igrao u mrtvom Klivlendu sa Hjuzom, Ilgauskadom, Pavlovicem i dosao do finala.Koliko se secam MJ je titule osvajao sa Pipenom, najboljim all round igracem u ligi, Rodmanom-najboljim skakacem u ligi, Kobi je imao Seka,pa kasnije Gasola-verovatno najboljeg evropskog igraca svih vremena u NBA, da ne racunamo Kukoca,Odoma i ostale. I Bulsi i Lejkersi su tad bili super timovi, samo su imali bolju organizaciju od Klivlenda.Ne bi LBJ odlazio iz Klivlenda 2010. da su mu doveli npr.Vejda i Bosa. Barkli kao ni lebron na pocetku karijere nije imao saigrace zato i nije osvojio nista.Imao je suoer tim u Hjustonu al su tad vec bili matori.

marketing

pre 7 godina

Da je LeBi*** igrao u barklijevo vreme, pitanje je koliko bi imao ulaza pod kos, u detroitu bi ga tamo sacekali lejmbir, mahorn i rodman a u njujorku juing i oukli. suze bi tekle na sve strane.

LeBlowJob

pre 7 godina

barkli.. retko talentovana seljacina
(abraham)

Ljakse jeste, ali ne znaci da ovog puta nije u pravu. Takve stvari se odradjuju u svlacionici i gore u vlasnikovoj kancelariji. Nadji nacin da nametnes svoju volju ako si pravi lider, umesto sto ides da tuzakas navijacima sto su te iskulirali.

к-мир

pre 7 godina

stvarno ne shvatam cemu toliko hejtovanje lebrona a gotivljenje gsw,i to u poslednjih godinu ipo dana,molim vas nek neko objasni

NBA Knight

pre 7 godina

Ali kad se javi neko dete koje nije još počelo da se brije i piše kako je "liga nikad jača" i kako se "nikad bolja košarka nije igrala"... Šta neko ko prati NBA decenijama da uradi kad tako nešto pročita, osim da se nasmeje?
A liga nikad mekša nije bila, polovina igrača se ponaša kao razmažene princeze, propuštaju utakmice zbog obične modrice...

fikus

pre 7 godina

Ne razumem zasto ljudi toliko ne postuju Jamesa? Stalno se prica o timu koji je oformljen oko njega. Kada je napustio Majami taj tim nije usao u plej of bez njega, a znamo rezultate koje su ostvarili dok je Lebron igrao tamo. Isto vazi i za Klivlend. Zasto niko ne spomene da je veliki Jordan igrao sa Pipenom i Rodmanom, a na klupi ima najboljeg trenera lige? Cak mislim da je Jordan imao bolje saigrace od Lebrona. Jel ocekujete da igra 1 na 5 i osvaja titule?Covek je razmontirao svaku ekipu protiv koje je igrao. Boston i Detroit (obe sampionske ekipe) su se raspale posle serije sa Lebronom. Odvalio ih je, ali stvarno odvalio. Imao je statistiku kao neke ekipe u euroligi. Kapiram da vas nesto iritira kod njega, ali malo realnosti ne bi bilo na odmet. Pozdrav

nista o nicemu

pre 7 godina

Prijatelju NBA je nikada jači u poslednjih nekoliko godina.. Pogledaj samo, nekad su titule osvajali dve, tri ekipe godinama.. prvo Lal i Boston, kasnije pistonsi i onda bullsi.. sada imas dallas 2011, Miami 2012 2013, sas 2014, GSW 2015, Cle 2016.. 2010 Lal, 2009 Lal, 2008 Boston, 2007 SAS itd itd.. manite se tih prica.
(ssss, 01. februar 2017 18:59)

Bulsi nisu osvajali jer su ostali bili losi vec zato sto su imali Dzordana. Svi su hteli, ali preko njega niko nije mogao.

Mrsimud

pre 7 godina

Michael Scotto (Basketball Insiders & Associated Press) piše da Detroit pokušava da se otarasi Marjanovića i Baynesa, tj da ih trejduje.

прочитосамонаслов

pre 7 godina

na stranu ko je.u pravu i s skim se vise slazem,ovo nikako ne treba da postane nesuglasica na licnom nego na nivou struke(kosarke).to je i reko Barkli

voker

pre 7 godina

Lebron - nabija komplekse jos od 2003. Nazalost po mnoge, cim se on penzionise u NBA dolazi Lebron Jr. da nastavi sa nabijanjem kompleksa tamo gde je tata stao. Samo gledajte kako ce mrzeti to dete bez razloga samo sto se zove Lebron James.

Dvojnik

pre 7 godina

Hvala bogu da ne ko Barkli postoji. Inace bi svi davali politicko ispravne izjave ko roboti. Ne samo da je iskren nego uvek pogodi u metu.
LeBron oce da kaze da neko Ko nema prsten njegove izjave nemaju ni tezinu. Seljacki mentalitet. Sta sad Darko ima prsten I njega treba da slusamo?!
Barkli je neko koji ume da sagleda situaciju kakva jeste I pritom se ne boji da to izjavi. Zato je Legenda!

luther

pre 7 godina

Danas citam kako se Beron Dejvis sa pola snage drogirao..i jos dosta njih..Lebron koliki je konj nikad ali nikad prvi nije usao u frku..koliko ga samo tuku on iskulira sta mu je samo ludi Lens radio ..e to on potencira i to ga je pogodilo..zaista sve ove god je vrlo korektan vredan..slazem se ima extra igrace pored sebe ali nikad trenera...Mamba i Jordan su imali najbolje trenere..Dankan takodje..on se sam bori i za to mu skidam kapu...i stvarno je primer profi igraca.

CJ

pre 7 godina

Barkli potpuno u pravu a LeBron umesto da na kritiku odgovori smislenim argumentima, on napada na ličnost Barklija.
Svaka čast LeBronu za sve postignuto u karijeri ali je evidentno da je titule osvajao sa veoma jakim ekipama a ne nekim indijancima kako on sam pokušava da predstavi.

Miki28

pre 7 godina

U sustini obojica su u pravu ali sam na strani Barklija! Njegov posao je da komentarise, kad je bio igrac bio je bez dlake na jeziku pa zasto bi se i sada mijenjao i zato ga mnogi i vole slusati jer kaze ono sto dosta njih i misli a ne smiju da kazu... Lebron je naravno i trebao odgovoriti ali je mogao na drugaciji nacin koji bi bio ispravniji jer ovdje je usao u privatni zivot Barklija a Barkli uopste nije pominjao njegov privatni zivot... A za ovog lika sto kaze da je danas nikad jaca liga, svaka cast na razmisljanju, nisam znao da nba liga postoji nekoliko godina! Inace Lebron je jedan od najvecih ikada ali i Barkli je bio igracina, nije imao srece pa je igrao u eri MJ... Ej Barkli i Karl Meloun bez titule, nevjerovatno

Pa

pre 7 godina

Frka je Lebronu ,jer je i sam rekao da mu vreme istice i da je usao u 33 godinu .Pitanje je koliko ce on jos moci da igra ovako kao sto je sad ,jer se oslonja previse na fizikalije, a sut mu je diskutabilan .Barkli je u pravu pa Lebron trenutno ima najskuplju ekipu u ligi debelo su presli sleri kep zbog Tomsona i SMita .Delavedovu nisu mogli da zadrze nikako jer je ipak trazio znatno bolji ugovor ,a otpustili su Mo Vilijamsa zato sto se nije slagao sa trenrom.Trenutno su im na probi Hajnrih,Stivenson i Calmers ,al najverovatnije ce potpisati Hajnriha sta vise on hoce .Generalno nerealno je kakvu imaju ekipu Vorirorsi ,tako sta god radili u Klivlendu ,tesko da ove iko moze da zaustavi ,pogotovu sto se DUrent ocigledno odlicno uklopio plus je poceo da igra mnogo bolju odbranu ,kao i Kari .

s

pre 7 godina

Razlika izmedju ove dvojice je što Barkli nikad nije jurio prsten nego je baš suprotno igrao u kilavim timovima,osim u Hjustonu koji je ajde da budem iskren mogao maximum do finala zapada,dalje ne.Lebronko je isti kao Durent,težak plačljivac i zato i menja timove,ide samo na mesta koja okupljaju zvezde da nemora previše da se umara kao recimo Westbrook!

antiDebil

pre 7 godina

Postujem Lebrona, ali se slazem sa Barklijem. Jednom kada bude zavrsio svoju (veliku) karijeru, ostace upamcen (barem meni) kao igrac koji je bio deo velike trojke u Majamiju, velike trojke u Klivlendu. Bio je deo tima koji je okrenuo 3-1 u finalu, ali, iskljucivo zato sto je Green (neopravdano) iskljucen jer je James flopovao. Nisi najbolji ako juris u timove pune superstarova. Ne mozes svaki put kada se pojavi neko bolji da trazis jos kojeg igraca, a Cleveland ima najveci budzet u istoriji NBA-lige. kritikuju Duranta jer je uradio isto sto je i Lebron. MJ23>KB24>LBJ
(zzz, 1. februar 2017 18:51)

Sto se tice Grinovog iskljucenja, kada je namerno sutnuo Adamsa u medjunozje morao je momentalno da bude suspendovan barem 3 utakmice, to znaci da bi oni izgubili to finale zapada od Oklahome, sto dalje verovatno znaci da Durent ne bi presao u GSW ove sezone, sto dalje znaci da bi najverovatnije Oklahoma ove godine bila veci favorit za titulu od GSW. Vidis li do cega je sve dovela losa odluka lige da ne izbaci Grina zbog sutiranja u nezgodno mesto, a cini mi se da ga je 2 puta sutnuo ?
To sto je uradio Durent nema nikakvih dodirnih tacaka sa onim sto je uradio Dzejms, stavise to sto je uradio Durent je nezapamcena pojava u istoriji njihovog profesionalnog sporta !

saki

pre 7 godina

Jeste Lebron ogroman igrac ali nije mi nekako "baja" kao sto su Njegovo Letece Visocanstvo i Mamba. Ovu dvojicu i moja keva obozava, dok za Dzejmsa ne verujem da je i cula, a prati kosarku isto koliko i tada (ne prati).

Wade3

pre 7 godina

Ja podrzavam Barklija.
Lako je pogoditi zasto je Dzejms nervozan - samo zbog toga sto, nakon ispunjenog sna i obecanja (donosenja titule Klivlendu), postavlja sebi cilj da stigne Dzordana i postane novi najbolji svih vremena.
Sa druge strane, iako su zadrzali sampionsku ekipu, sa druge strane se kao najveca prepreka nametnuo Golden State sa Kevinom Durentom, koji je objektivno prvi favorit za titulu.

Elem, uz velika dostignuca ide i velika sujeta. Cak je i Dzordan ljut na Barklija, zato sto je Barkli javno kritikovao njegove poteze kao vlasnika Sarlot Bobketsa, i "nije ga podrzao kao prijatelj"
U sustini Barkli govori istinu a ova dvojica ne vole kako to zvuci...

velicanstveni

pre 7 godina

Kakva je ovo igracina bila,izuzetan igrac,u prvoj petorci drim tima,istinska zvezda sa veoma dugim jezikom i mnogo price.Za razliku od Dzordana,Barkli je mnogo pricao ali samo za nijansu je bio losiji od Majkla a to je morate da priznate vrh u kvalitetu jednog kosarkasa.

Mrsimud; p.s.

pre 7 godina

LeBrik je pokazao zasto nikad nece ni biti razmatran kao najbolji...onakvo cmizdrenje i kukanje je sramotno. Nisam nikad video tako nesto..sve neki cmizdravci u NBA danas, a izgleda da ih LeBron sve predvodi.

Nole

pre 7 godina

Lebron je burno reagirao ali i neka je. Nema razloga da glumi finocu. Od kako je usao u ligu stalno ga napadaju i kritikuju. Sta god da uradi nadju mu manu.

drmr

pre 7 godina

Klivlendu je otisao na kraju sezone Delavedoeva, i ta pozicija im skripi od pocetka sezone. Lebron nije trazio da dodje Chris Paul, nego običan back up (Chalmers, Cole) stoga su komentari Barklija pre svega jako glupi. O tome da igra sa super starovima, koliko su Play off utakmica imali Irving i Love pre njegovog dolaska i kakve su rezultate postizali sa Klivlendom i Minesotom, takodje ako se zna da su Shumpert i Jr Smith bukvalno oterani iz Nyk onda ne vidim kakav to vanzrmaljski tim ima.

Shaq i Ajzeja Tomas su lepo rekli Barkliju da nema pojma kako je biti sampion i ici na pohod u Back to back, tako da su njegovi komentari nebulozni.

Pobediti ekipu koja je imala 73-9 i vodila 3-1 u seriji je veliki uspeh, plus na takvu ekipu dodje jedan Durant koji je ispao od te iste ekipe a imao je 3-2 u seriji i +5 u poslednjih 5 minuta game 6.


Takodje niste ceo LeBronov komentar preneli, nego jedan deo kako bi ga masa napljuvala. Nije mi jasno da takav jedan pre svega veliki covek i humanitarac, bude omrazen tokom svoje karijere, to nikome nece biti jasno sta je konkretno razlog.

antiDebil

pre 7 godina

Cisto da se zna da se ni LeBron ne bi nauzimo prstenja i mvp titula da je igrao u Dzordan/Medzik/Bird&Mekhejl/Ajzeja eri kao sto je Barkli igrao.
LeBron je poceo da place posto su Kavalirsi januar zavrsili sa skorom 7-8, i izgledaju vrlo lose, dok GSW lagano dominira. Malo je poceo "kralj" mentalno da popusta.
(stevan, 1. februar 2017 18:45)

O cemu ti pricas ?
Kakva Dzordan Medzik Bird Mekhej Ajzea era ?
Kada je Dzordan uzeo prvu titulu svi oni su prakticno vec bili penzineri !
Sto nisi napisao da Dzejms igra u Sakil-Dankan-Robinson-Garnet-Brajant....eri, to bi imalo dosta vise smisla od toga sto si natrabunjao !

Gignac

pre 7 godina

LeBron je presao granicu pristojnosti kada je zasao u Chuckov privatni zivot, imao je mnogo vise argumenata sa strane kosarkaskih uspjeha da iznese.

Nikola

pre 7 godina

Pa Dzordan je tek poceo da osvaja kad su Medzik, Bird i Pistonsi bili na zalasku karijere, a to niko ne zamera Dzordanu.Nije mogao plejof seeiju da uzme dok su oni bili na vrhuncu. Lebron je covek zatrazio rezervnog plejmejkera od uprave da ne bi morao da igra po 40min svaku utakmicu, a onda su svi osuli paljbu po njemu kao da je trazio Vejda ili Mela.

antiDebil

pre 7 godina

Cisto da se zna da se ni LeBron ne bi nauzimo prstenja i mvp titula da je igrao u Dzordan/Medzik/Bird&Mekhejl/Ajzeja eri kao sto je Barkli igrao.
LeBron je poceo da place posto su Kavalirsi januar zavrsili sa skorom 7-8, i izgledaju vrlo lose, dok GSW lagano dominira. Malo je poceo "kralj" mentalno da popusta.
(stevan, 1. februar 2017 18:45)

O cemu ti pricas ?
Kakva Dzordan Medzik Bird Mekhej Ajzea era ?
Kada je Dzordan uzeo prvu titulu svi oni su prakticno vec bili penzineri !
Sto nisi napisao da Dzejms igra u Sakil-Dankan-Robinson-Garnet-Brajant....eri, to bi imalo dosta vise smisla od toga sto si natrabunjao !

lakica

pre 7 godina

uporedivsi njihovog najveceg rivala razumljivo je sto cmizdri,jer gsw sa kojim ce klivlend verovatno igrati u play offu ima enormno jaku ekipu,cela petorka im je all star,tako da ga kapiram.

nikks

pre 7 godina

Pa mislim otisao mu je Delavedova a za njegovu zamenu su draftovali Kaja Feldera koji cak i ne igra. Sasvim je normalno da covek trazi rezervnog plejmejkera. Covek zbog nedostatka istog igra najvise minuta u celoj ligi.

nista o nicemu

pre 7 godina

Dzejms je zaboravio samo jednu stvar, a to je da je i pored poroka barkli bio jedna od najboljih cetvorki u istoriji kosarke i clan drim tima. Mada bih ja barkliju odbrusio zesce da sam na njegovom mestu, ali ne ovako, upravo je to i poenta, napadaj ga na pravi nacin, ne za neke nebitne stvari. Kao da napadnu dzordana za kockarske dugove, a on pokaze na 6 prstena i zavrsi svaku raspravu.

stevan

pre 7 godina

Cisto da se zna da se ni LeBron ne bi nauzimo prstenja i mvp titula da je igrao u Dzordan/Medzik/Bird&Mekhejl/Ajzeja eri kao sto je Barkli igrao.
LeBron je poceo da place posto su Kavalirsi januar zavrsili sa skorom 7-8, i izgledaju vrlo lose, dok GSW lagano dominira. Malo je poceo "kralj" mentalno da popusta.

ssss

pre 7 godina

@Stevan
Prijatelju NBA je nikada jači u poslednjih nekoliko godina.. Pogledaj samo, nekad su titule osvajali dve, tri ekipe godinama.. prvo Lal i Boston, kasnije pistonsi i onda bullsi.. sada imas dallas 2011, Miami 2012 2013, sas 2014, GSW 2015, Cle 2016.. 2010 Lal, 2009 Lal, 2008 Boston, 2007 SAS itd itd.. manite se tih prica. LeBron je igračina i tu nema dileme.. i sam Barkley na kraju krajeva kaže da je najbolji.. nikad bolja košarka od ove sada se nije igrala.. pozdrav

legenda

pre 7 godina

Obožavam Barklija, mislim da je jedini "analitičar" s kojim se uvek u svemu slažem. A pritom nema dlake na jeziku pa ono što drugi samo misle on i kaže.

Bicu Slobodan

pre 7 godina

Barkli je u originalnom dream teamu bio u prvoj petorci. Dakle itakako ima prava da komentarise. Da je u njegovo vreme svaka lopta isla na njega kao danas na ove superstarove on bi imao jos bolju statistiku. Ali tada je kosarka bila timska igra, a ne cirkus kao sad. A sto kaze prethodni komentar lebron u vrems dzordana, medzika, birda i barklija bi imao titulu samo ako bi igrao sa nekim od njih u timu. Sto verujem da bi jurio sigurno.

wmd

pre 7 godina

Chuck je u pravu ovde.Lebron je izgurao velike ugovore za klijente svog pajtasa Rich Paula (T.Tompson,Sumpert,J.R) pa su Cavsi ekipa koja je najvise probila cap u NBA.Sad se zali sto ne iskesiraju nekoliko milki za pleja.

zzz

pre 7 godina

Postujem Lebrona, ali se slazem sa Barklijem. Jednom kada bude zavrsio svoju (veliku) karijeru, ostace upamcen (barem meni) kao igrac koji je bio deo velike trojke u Majamiju, velike trojke u Klivlendu. Bio je deo tima koji je okrenuo 3-1 u finalu, ali, iskljucivo zato sto je Green (neopravdano) iskljucen jer je James flopovao. Nisi najbolji ako juris u timove pune superstarova. Ne mozes svaki put kada se pojavi neko bolji da trazis jos kojeg igraca, a Cleveland ima najveci budzet u istoriji NBA-lige. kritikuju Duranta jer je uradio isto sto je i Lebron. MJ23>KB24>LBJ

stevan

pre 7 godina

Cisto da se zna da se ni LeBron ne bi nauzimo prstenja i mvp titula da je igrao u Dzordan/Medzik/Bird&Mekhejl/Ajzeja eri kao sto je Barkli igrao.
LeBron je poceo da place posto su Kavalirsi januar zavrsili sa skorom 7-8, i izgledaju vrlo lose, dok GSW lagano dominira. Malo je poceo "kralj" mentalno da popusta.

Bicu Slobodan

pre 7 godina

Barkli je u originalnom dream teamu bio u prvoj petorci. Dakle itakako ima prava da komentarise. Da je u njegovo vreme svaka lopta isla na njega kao danas na ove superstarove on bi imao jos bolju statistiku. Ali tada je kosarka bila timska igra, a ne cirkus kao sad. A sto kaze prethodni komentar lebron u vrems dzordana, medzika, birda i barklija bi imao titulu samo ako bi igrao sa nekim od njih u timu. Sto verujem da bi jurio sigurno.

legenda

pre 7 godina

Obožavam Barklija, mislim da je jedini "analitičar" s kojim se uvek u svemu slažem. A pritom nema dlake na jeziku pa ono što drugi samo misle on i kaže.

Gignac

pre 7 godina

LeBron je presao granicu pristojnosti kada je zasao u Chuckov privatni zivot, imao je mnogo vise argumenata sa strane kosarkaskih uspjeha da iznese.

Wade3

pre 7 godina

Ja podrzavam Barklija.
Lako je pogoditi zasto je Dzejms nervozan - samo zbog toga sto, nakon ispunjenog sna i obecanja (donosenja titule Klivlendu), postavlja sebi cilj da stigne Dzordana i postane novi najbolji svih vremena.
Sa druge strane, iako su zadrzali sampionsku ekipu, sa druge strane se kao najveca prepreka nametnuo Golden State sa Kevinom Durentom, koji je objektivno prvi favorit za titulu.

Elem, uz velika dostignuca ide i velika sujeta. Cak je i Dzordan ljut na Barklija, zato sto je Barkli javno kritikovao njegove poteze kao vlasnika Sarlot Bobketsa, i "nije ga podrzao kao prijatelj"
U sustini Barkli govori istinu a ova dvojica ne vole kako to zvuci...

nista o nicemu

pre 7 godina

Dzejms je zaboravio samo jednu stvar, a to je da je i pored poroka barkli bio jedna od najboljih cetvorki u istoriji kosarke i clan drim tima. Mada bih ja barkliju odbrusio zesce da sam na njegovom mestu, ali ne ovako, upravo je to i poenta, napadaj ga na pravi nacin, ne za neke nebitne stvari. Kao da napadnu dzordana za kockarske dugove, a on pokaze na 6 prstena i zavrsi svaku raspravu.

velicanstveni

pre 7 godina

Kakva je ovo igracina bila,izuzetan igrac,u prvoj petorci drim tima,istinska zvezda sa veoma dugim jezikom i mnogo price.Za razliku od Dzordana,Barkli je mnogo pricao ali samo za nijansu je bio losiji od Majkla a to je morate da priznate vrh u kvalitetu jednog kosarkasa.

wmd

pre 7 godina

Chuck je u pravu ovde.Lebron je izgurao velike ugovore za klijente svog pajtasa Rich Paula (T.Tompson,Sumpert,J.R) pa su Cavsi ekipa koja je najvise probila cap u NBA.Sad se zali sto ne iskesiraju nekoliko milki za pleja.

nikks

pre 7 godina

Pa mislim otisao mu je Delavedova a za njegovu zamenu su draftovali Kaja Feldera koji cak i ne igra. Sasvim je normalno da covek trazi rezervnog plejmejkera. Covek zbog nedostatka istog igra najvise minuta u celoj ligi.

saki

pre 7 godina

Jeste Lebron ogroman igrac ali nije mi nekako "baja" kao sto su Njegovo Letece Visocanstvo i Mamba. Ovu dvojicu i moja keva obozava, dok za Dzejmsa ne verujem da je i cula, a prati kosarku isto koliko i tada (ne prati).

NBA Knight

pre 7 godina

Ali kad se javi neko dete koje nije još počelo da se brije i piše kako je "liga nikad jača" i kako se "nikad bolja košarka nije igrala"... Šta neko ko prati NBA decenijama da uradi kad tako nešto pročita, osim da se nasmeje?
A liga nikad mekša nije bila, polovina igrača se ponaša kao razmažene princeze, propuštaju utakmice zbog obične modrice...

Miki28

pre 7 godina

U sustini obojica su u pravu ali sam na strani Barklija! Njegov posao je da komentarise, kad je bio igrac bio je bez dlake na jeziku pa zasto bi se i sada mijenjao i zato ga mnogi i vole slusati jer kaze ono sto dosta njih i misli a ne smiju da kazu... Lebron je naravno i trebao odgovoriti ali je mogao na drugaciji nacin koji bi bio ispravniji jer ovdje je usao u privatni zivot Barklija a Barkli uopste nije pominjao njegov privatni zivot... A za ovog lika sto kaze da je danas nikad jaca liga, svaka cast na razmisljanju, nisam znao da nba liga postoji nekoliko godina! Inace Lebron je jedan od najvecih ikada ali i Barkli je bio igracina, nije imao srece pa je igrao u eri MJ... Ej Barkli i Karl Meloun bez titule, nevjerovatno

zzz

pre 7 godina

Postujem Lebrona, ali se slazem sa Barklijem. Jednom kada bude zavrsio svoju (veliku) karijeru, ostace upamcen (barem meni) kao igrac koji je bio deo velike trojke u Majamiju, velike trojke u Klivlendu. Bio je deo tima koji je okrenuo 3-1 u finalu, ali, iskljucivo zato sto je Green (neopravdano) iskljucen jer je James flopovao. Nisi najbolji ako juris u timove pune superstarova. Ne mozes svaki put kada se pojavi neko bolji da trazis jos kojeg igraca, a Cleveland ima najveci budzet u istoriji NBA-lige. kritikuju Duranta jer je uradio isto sto je i Lebron. MJ23>KB24>LBJ

nista o nicemu

pre 7 godina

Prijatelju NBA je nikada jači u poslednjih nekoliko godina.. Pogledaj samo, nekad su titule osvajali dve, tri ekipe godinama.. prvo Lal i Boston, kasnije pistonsi i onda bullsi.. sada imas dallas 2011, Miami 2012 2013, sas 2014, GSW 2015, Cle 2016.. 2010 Lal, 2009 Lal, 2008 Boston, 2007 SAS itd itd.. manite se tih prica.
(ssss, 01. februar 2017 18:59)

Bulsi nisu osvajali jer su ostali bili losi vec zato sto su imali Dzordana. Svi su hteli, ali preko njega niko nije mogao.

Dvojnik

pre 7 godina

Hvala bogu da ne ko Barkli postoji. Inace bi svi davali politicko ispravne izjave ko roboti. Ne samo da je iskren nego uvek pogodi u metu.
LeBron oce da kaze da neko Ko nema prsten njegove izjave nemaju ni tezinu. Seljacki mentalitet. Sta sad Darko ima prsten I njega treba da slusamo?!
Barkli je neko koji ume da sagleda situaciju kakva jeste I pritom se ne boji da to izjavi. Zato je Legenda!

drmr

pre 7 godina

Klivlendu je otisao na kraju sezone Delavedoeva, i ta pozicija im skripi od pocetka sezone. Lebron nije trazio da dodje Chris Paul, nego običan back up (Chalmers, Cole) stoga su komentari Barklija pre svega jako glupi. O tome da igra sa super starovima, koliko su Play off utakmica imali Irving i Love pre njegovog dolaska i kakve su rezultate postizali sa Klivlendom i Minesotom, takodje ako se zna da su Shumpert i Jr Smith bukvalno oterani iz Nyk onda ne vidim kakav to vanzrmaljski tim ima.

Shaq i Ajzeja Tomas su lepo rekli Barkliju da nema pojma kako je biti sampion i ici na pohod u Back to back, tako da su njegovi komentari nebulozni.

Pobediti ekipu koja je imala 73-9 i vodila 3-1 u seriji je veliki uspeh, plus na takvu ekipu dodje jedan Durant koji je ispao od te iste ekipe a imao je 3-2 u seriji i +5 u poslednjih 5 minuta game 6.


Takodje niste ceo LeBronov komentar preneli, nego jedan deo kako bi ga masa napljuvala. Nije mi jasno da takav jedan pre svega veliki covek i humanitarac, bude omrazen tokom svoje karijere, to nikome nece biti jasno sta je konkretno razlog.

Nikola

pre 7 godina

Pa Dzordan je tek poceo da osvaja kad su Medzik, Bird i Pistonsi bili na zalasku karijere, a to niko ne zamera Dzordanu.Nije mogao plejof seeiju da uzme dok su oni bili na vrhuncu. Lebron je covek zatrazio rezervnog plejmejkera od uprave da ne bi morao da igra po 40min svaku utakmicu, a onda su svi osuli paljbu po njemu kao da je trazio Vejda ili Mela.

lakica

pre 7 godina

uporedivsi njihovog najveceg rivala razumljivo je sto cmizdri,jer gsw sa kojim ce klivlend verovatno igrati u play offu ima enormno jaku ekipu,cela petorka im je all star,tako da ga kapiram.

прочитосамонаслов

pre 7 godina

na stranu ko je.u pravu i s skim se vise slazem,ovo nikako ne treba da postane nesuglasica na licnom nego na nivou struke(kosarke).to je i reko Barkli

Mrsimud; p.s.

pre 7 godina

LeBrik je pokazao zasto nikad nece ni biti razmatran kao najbolji...onakvo cmizdrenje i kukanje je sramotno. Nisam nikad video tako nesto..sve neki cmizdravci u NBA danas, a izgleda da ih LeBron sve predvodi.

antiDebil

pre 7 godina

Postujem Lebrona, ali se slazem sa Barklijem. Jednom kada bude zavrsio svoju (veliku) karijeru, ostace upamcen (barem meni) kao igrac koji je bio deo velike trojke u Majamiju, velike trojke u Klivlendu. Bio je deo tima koji je okrenuo 3-1 u finalu, ali, iskljucivo zato sto je Green (neopravdano) iskljucen jer je James flopovao. Nisi najbolji ako juris u timove pune superstarova. Ne mozes svaki put kada se pojavi neko bolji da trazis jos kojeg igraca, a Cleveland ima najveci budzet u istoriji NBA-lige. kritikuju Duranta jer je uradio isto sto je i Lebron. MJ23>KB24>LBJ
(zzz, 1. februar 2017 18:51)

Sto se tice Grinovog iskljucenja, kada je namerno sutnuo Adamsa u medjunozje morao je momentalno da bude suspendovan barem 3 utakmice, to znaci da bi oni izgubili to finale zapada od Oklahome, sto dalje verovatno znaci da Durent ne bi presao u GSW ove sezone, sto dalje znaci da bi najverovatnije Oklahoma ove godine bila veci favorit za titulu od GSW. Vidis li do cega je sve dovela losa odluka lige da ne izbaci Grina zbog sutiranja u nezgodno mesto, a cini mi se da ga je 2 puta sutnuo ?
To sto je uradio Durent nema nikakvih dodirnih tacaka sa onim sto je uradio Dzejms, stavise to sto je uradio Durent je nezapamcena pojava u istoriji njihovog profesionalnog sporta !

CJ

pre 7 godina

Barkli potpuno u pravu a LeBron umesto da na kritiku odgovori smislenim argumentima, on napada na ličnost Barklija.
Svaka čast LeBronu za sve postignuto u karijeri ali je evidentno da je titule osvajao sa veoma jakim ekipama a ne nekim indijancima kako on sam pokušava da predstavi.

antiDebil

pre 7 godina

Cisto da se zna da se ni LeBron ne bi nauzimo prstenja i mvp titula da je igrao u Dzordan/Medzik/Bird&Mekhejl/Ajzeja eri kao sto je Barkli igrao.
LeBron je poceo da place posto su Kavalirsi januar zavrsili sa skorom 7-8, i izgledaju vrlo lose, dok GSW lagano dominira. Malo je poceo "kralj" mentalno da popusta.
(stevan, 1. februar 2017 18:45)

O cemu ti pricas ?
Kakva Dzordan Medzik Bird Mekhej Ajzea era ?
Kada je Dzordan uzeo prvu titulu svi oni su prakticno vec bili penzineri !
Sto nisi napisao da Dzejms igra u Sakil-Dankan-Robinson-Garnet-Brajant....eri, to bi imalo dosta vise smisla od toga sto si natrabunjao !

luther

pre 7 godina

Danas citam kako se Beron Dejvis sa pola snage drogirao..i jos dosta njih..Lebron koliki je konj nikad ali nikad prvi nije usao u frku..koliko ga samo tuku on iskulira sta mu je samo ludi Lens radio ..e to on potencira i to ga je pogodilo..zaista sve ove god je vrlo korektan vredan..slazem se ima extra igrace pored sebe ali nikad trenera...Mamba i Jordan su imali najbolje trenere..Dankan takodje..on se sam bori i za to mu skidam kapu...i stvarno je primer profi igraca.

antiDebil

pre 7 godina

Cisto da se zna da se ni LeBron ne bi nauzimo prstenja i mvp titula da je igrao u Dzordan/Medzik/Bird&Mekhejl/Ajzeja eri kao sto je Barkli igrao.
LeBron je poceo da place posto su Kavalirsi januar zavrsili sa skorom 7-8, i izgledaju vrlo lose, dok GSW lagano dominira. Malo je poceo "kralj" mentalno da popusta.
(stevan, 1. februar 2017 18:45)

O cemu ti pricas ?
Kakva Dzordan Medzik Bird Mekhej Ajzea era ?
Kada je Dzordan uzeo prvu titulu svi oni su prakticno vec bili penzineri !
Sto nisi napisao da Dzejms igra u Sakil-Dankan-Robinson-Garnet-Brajant....eri, to bi imalo dosta vise smisla od toga sto si natrabunjao !

fikus

pre 7 godina

Ne razumem zasto ljudi toliko ne postuju Jamesa? Stalno se prica o timu koji je oformljen oko njega. Kada je napustio Majami taj tim nije usao u plej of bez njega, a znamo rezultate koje su ostvarili dok je Lebron igrao tamo. Isto vazi i za Klivlend. Zasto niko ne spomene da je veliki Jordan igrao sa Pipenom i Rodmanom, a na klupi ima najboljeg trenera lige? Cak mislim da je Jordan imao bolje saigrace od Lebrona. Jel ocekujete da igra 1 na 5 i osvaja titule?Covek je razmontirao svaku ekipu protiv koje je igrao. Boston i Detroit (obe sampionske ekipe) su se raspale posle serije sa Lebronom. Odvalio ih je, ali stvarno odvalio. Imao je statistiku kao neke ekipe u euroligi. Kapiram da vas nesto iritira kod njega, ali malo realnosti ne bi bilo na odmet. Pozdrav

s

pre 7 godina

Razlika izmedju ove dvojice je što Barkli nikad nije jurio prsten nego je baš suprotno igrao u kilavim timovima,osim u Hjustonu koji je ajde da budem iskren mogao maximum do finala zapada,dalje ne.Lebronko je isti kao Durent,težak plačljivac i zato i menja timove,ide samo na mesta koja okupljaju zvezde da nemora previše da se umara kao recimo Westbrook!

Pa

pre 7 godina

Frka je Lebronu ,jer je i sam rekao da mu vreme istice i da je usao u 33 godinu .Pitanje je koliko ce on jos moci da igra ovako kao sto je sad ,jer se oslonja previse na fizikalije, a sut mu je diskutabilan .Barkli je u pravu pa Lebron trenutno ima najskuplju ekipu u ligi debelo su presli sleri kep zbog Tomsona i SMita .Delavedovu nisu mogli da zadrze nikako jer je ipak trazio znatno bolji ugovor ,a otpustili su Mo Vilijamsa zato sto se nije slagao sa trenrom.Trenutno su im na probi Hajnrih,Stivenson i Calmers ,al najverovatnije ce potpisati Hajnriha sta vise on hoce .Generalno nerealno je kakvu imaju ekipu Vorirorsi ,tako sta god radili u Klivlendu ,tesko da ove iko moze da zaustavi ,pogotovu sto se DUrent ocigledno odlicno uklopio plus je poceo da igra mnogo bolju odbranu ,kao i Kari .

Nole

pre 7 godina

Lebron je burno reagirao ali i neka je. Nema razloga da glumi finocu. Od kako je usao u ligu stalno ga napadaju i kritikuju. Sta god da uradi nadju mu manu.

Mrsimud

pre 7 godina

Michael Scotto (Basketball Insiders & Associated Press) piše da Detroit pokušava da se otarasi Marjanovića i Baynesa, tj da ih trejduje.

ssss

pre 7 godina

@Stevan
Prijatelju NBA je nikada jači u poslednjih nekoliko godina.. Pogledaj samo, nekad su titule osvajali dve, tri ekipe godinama.. prvo Lal i Boston, kasnije pistonsi i onda bullsi.. sada imas dallas 2011, Miami 2012 2013, sas 2014, GSW 2015, Cle 2016.. 2010 Lal, 2009 Lal, 2008 Boston, 2007 SAS itd itd.. manite se tih prica. LeBron je igračina i tu nema dileme.. i sam Barkley na kraju krajeva kaže da je najbolji.. nikad bolja košarka od ove sada se nije igrala.. pozdrav

voker

pre 7 godina

Lebron - nabija komplekse jos od 2003. Nazalost po mnoge, cim se on penzionise u NBA dolazi Lebron Jr. da nastavi sa nabijanjem kompleksa tamo gde je tata stao. Samo gledajte kako ce mrzeti to dete bez razloga samo sto se zove Lebron James.

marketing

pre 7 godina

Da je LeBi*** igrao u barklijevo vreme, pitanje je koliko bi imao ulaza pod kos, u detroitu bi ga tamo sacekali lejmbir, mahorn i rodman a u njujorku juing i oukli. suze bi tekle na sve strane.

Zoks

pre 7 godina

I ja sam stara garda tako da slazem se sa generacijom NBA je bila jaca i bolja liga devedesetih..A Barkli je bio igracina samo on i Anthony Mason su ladno mogli cuvati teske centre sa 1.95 :)

LeBlowJob

pre 7 godina

barkli.. retko talentovana seljacina
(abraham)

Ljakse jeste, ali ne znaci da ovog puta nije u pravu. Takve stvari se odradjuju u svlacionici i gore u vlasnikovoj kancelariji. Nadji nacin da nametnes svoju volju ako si pravi lider, umesto sto ides da tuzakas navijacima sto su te iskulirali.

123

pre 7 godina

Ahaha pa ovi likovi sto prozivaju LBJ da jurio da igra u super timovima, pa covek 7 godina igrao u mrtvom Klivlendu sa Hjuzom, Ilgauskadom, Pavlovicem i dosao do finala.Koliko se secam MJ je titule osvajao sa Pipenom, najboljim all round igracem u ligi, Rodmanom-najboljim skakacem u ligi, Kobi je imao Seka,pa kasnije Gasola-verovatno najboljeg evropskog igraca svih vremena u NBA, da ne racunamo Kukoca,Odoma i ostale. I Bulsi i Lejkersi su tad bili super timovi, samo su imali bolju organizaciju od Klivlenda.Ne bi LBJ odlazio iz Klivlenda 2010. da su mu doveli npr.Vejda i Bosa. Barkli kao ni lebron na pocetku karijere nije imao saigrace zato i nije osvojio nista.Imao je suoer tim u Hjustonu al su tad vec bili matori.

aaaa

pre 7 godina

Pa normalno da je nervozan. I sam zna da je potrebno cudo da se savlada Golden Stejt a takodje zna da ce nakon poraza od njih opet pojedini hejteri da kazu 'evo ga ne moze nista da osvoji' iako realno sanse su mu 2% i to ako se neko iz GSW povredi ili ga suspenduju.

Najbolji je opancarev lepak

pre 7 godina

Fikus. zaboravio si i Toni Kukoca ali nema veze ja cu uvek vise gotiviti Barklija od ovog sadasnjeg pozdrav

nole

pre 7 godina

Barkli je pljuvao klince, Karl Malone napravio dete maloletnici pa ih ostavio da gladuju. Mnogi su se kockali. Svi su oni legende.

к-мир

pre 7 godina

stvarno ne shvatam cemu toliko hejtovanje lebrona a gotivljenje gsw,i to u poslednjih godinu ipo dana,molim vas nek neko objasni

stevan

pre 7 godina

Cisto da se zna da se ni LeBron ne bi nauzimo prstenja i mvp titula da je igrao u Dzordan/Medzik/Bird&Mekhejl/Ajzeja eri kao sto je Barkli igrao.
LeBron je poceo da place posto su Kavalirsi januar zavrsili sa skorom 7-8, i izgledaju vrlo lose, dok GSW lagano dominira. Malo je poceo "kralj" mentalno da popusta.

drmr

pre 7 godina

Klivlendu je otisao na kraju sezone Delavedoeva, i ta pozicija im skripi od pocetka sezone. Lebron nije trazio da dodje Chris Paul, nego običan back up (Chalmers, Cole) stoga su komentari Barklija pre svega jako glupi. O tome da igra sa super starovima, koliko su Play off utakmica imali Irving i Love pre njegovog dolaska i kakve su rezultate postizali sa Klivlendom i Minesotom, takodje ako se zna da su Shumpert i Jr Smith bukvalno oterani iz Nyk onda ne vidim kakav to vanzrmaljski tim ima.

Shaq i Ajzeja Tomas su lepo rekli Barkliju da nema pojma kako je biti sampion i ici na pohod u Back to back, tako da su njegovi komentari nebulozni.

Pobediti ekipu koja je imala 73-9 i vodila 3-1 u seriji je veliki uspeh, plus na takvu ekipu dodje jedan Durant koji je ispao od te iste ekipe a imao je 3-2 u seriji i +5 u poslednjih 5 minuta game 6.


Takodje niste ceo LeBronov komentar preneli, nego jedan deo kako bi ga masa napljuvala. Nije mi jasno da takav jedan pre svega veliki covek i humanitarac, bude omrazen tokom svoje karijere, to nikome nece biti jasno sta je konkretno razlog.

ssss

pre 7 godina

@Stevan
Prijatelju NBA je nikada jači u poslednjih nekoliko godina.. Pogledaj samo, nekad su titule osvajali dve, tri ekipe godinama.. prvo Lal i Boston, kasnije pistonsi i onda bullsi.. sada imas dallas 2011, Miami 2012 2013, sas 2014, GSW 2015, Cle 2016.. 2010 Lal, 2009 Lal, 2008 Boston, 2007 SAS itd itd.. manite se tih prica. LeBron je igračina i tu nema dileme.. i sam Barkley na kraju krajeva kaže da je najbolji.. nikad bolja košarka od ove sada se nije igrala.. pozdrav

Nikola

pre 7 godina

Pa Dzordan je tek poceo da osvaja kad su Medzik, Bird i Pistonsi bili na zalasku karijere, a to niko ne zamera Dzordanu.Nije mogao plejof seeiju da uzme dok su oni bili na vrhuncu. Lebron je covek zatrazio rezervnog plejmejkera od uprave da ne bi morao da igra po 40min svaku utakmicu, a onda su svi osuli paljbu po njemu kao da je trazio Vejda ili Mela.

antiDebil

pre 7 godina

Postujem Lebrona, ali se slazem sa Barklijem. Jednom kada bude zavrsio svoju (veliku) karijeru, ostace upamcen (barem meni) kao igrac koji je bio deo velike trojke u Majamiju, velike trojke u Klivlendu. Bio je deo tima koji je okrenuo 3-1 u finalu, ali, iskljucivo zato sto je Green (neopravdano) iskljucen jer je James flopovao. Nisi najbolji ako juris u timove pune superstarova. Ne mozes svaki put kada se pojavi neko bolji da trazis jos kojeg igraca, a Cleveland ima najveci budzet u istoriji NBA-lige. kritikuju Duranta jer je uradio isto sto je i Lebron. MJ23>KB24>LBJ
(zzz, 1. februar 2017 18:51)

Sto se tice Grinovog iskljucenja, kada je namerno sutnuo Adamsa u medjunozje morao je momentalno da bude suspendovan barem 3 utakmice, to znaci da bi oni izgubili to finale zapada od Oklahome, sto dalje verovatno znaci da Durent ne bi presao u GSW ove sezone, sto dalje znaci da bi najverovatnije Oklahoma ove godine bila veci favorit za titulu od GSW. Vidis li do cega je sve dovela losa odluka lige da ne izbaci Grina zbog sutiranja u nezgodno mesto, a cini mi se da ga je 2 puta sutnuo ?
To sto je uradio Durent nema nikakvih dodirnih tacaka sa onim sto je uradio Dzejms, stavise to sto je uradio Durent je nezapamcena pojava u istoriji njihovog profesionalnog sporta !

fikus

pre 7 godina

Ne razumem zasto ljudi toliko ne postuju Jamesa? Stalno se prica o timu koji je oformljen oko njega. Kada je napustio Majami taj tim nije usao u plej of bez njega, a znamo rezultate koje su ostvarili dok je Lebron igrao tamo. Isto vazi i za Klivlend. Zasto niko ne spomene da je veliki Jordan igrao sa Pipenom i Rodmanom, a na klupi ima najboljeg trenera lige? Cak mislim da je Jordan imao bolje saigrace od Lebrona. Jel ocekujete da igra 1 na 5 i osvaja titule?Covek je razmontirao svaku ekipu protiv koje je igrao. Boston i Detroit (obe sampionske ekipe) su se raspale posle serije sa Lebronom. Odvalio ih je, ali stvarno odvalio. Imao je statistiku kao neke ekipe u euroligi. Kapiram da vas nesto iritira kod njega, ali malo realnosti ne bi bilo na odmet. Pozdrav

Nole

pre 7 godina

Lebron je burno reagirao ali i neka je. Nema razloga da glumi finocu. Od kako je usao u ligu stalno ga napadaju i kritikuju. Sta god da uradi nadju mu manu.

zzz

pre 7 godina

Postujem Lebrona, ali se slazem sa Barklijem. Jednom kada bude zavrsio svoju (veliku) karijeru, ostace upamcen (barem meni) kao igrac koji je bio deo velike trojke u Majamiju, velike trojke u Klivlendu. Bio je deo tima koji je okrenuo 3-1 u finalu, ali, iskljucivo zato sto je Green (neopravdano) iskljucen jer je James flopovao. Nisi najbolji ako juris u timove pune superstarova. Ne mozes svaki put kada se pojavi neko bolji da trazis jos kojeg igraca, a Cleveland ima najveci budzet u istoriji NBA-lige. kritikuju Duranta jer je uradio isto sto je i Lebron. MJ23>KB24>LBJ

voker

pre 7 godina

Lebron - nabija komplekse jos od 2003. Nazalost po mnoge, cim se on penzionise u NBA dolazi Lebron Jr. da nastavi sa nabijanjem kompleksa tamo gde je tata stao. Samo gledajte kako ce mrzeti to dete bez razloga samo sto se zove Lebron James.

antiDebil

pre 7 godina

Cisto da se zna da se ni LeBron ne bi nauzimo prstenja i mvp titula da je igrao u Dzordan/Medzik/Bird&Mekhejl/Ajzeja eri kao sto je Barkli igrao.
LeBron je poceo da place posto su Kavalirsi januar zavrsili sa skorom 7-8, i izgledaju vrlo lose, dok GSW lagano dominira. Malo je poceo "kralj" mentalno da popusta.
(stevan, 1. februar 2017 18:45)

O cemu ti pricas ?
Kakva Dzordan Medzik Bird Mekhej Ajzea era ?
Kada je Dzordan uzeo prvu titulu svi oni su prakticno vec bili penzineri !
Sto nisi napisao da Dzejms igra u Sakil-Dankan-Robinson-Garnet-Brajant....eri, to bi imalo dosta vise smisla od toga sto si natrabunjao !

Bicu Slobodan

pre 7 godina

Barkli je u originalnom dream teamu bio u prvoj petorci. Dakle itakako ima prava da komentarise. Da je u njegovo vreme svaka lopta isla na njega kao danas na ove superstarove on bi imao jos bolju statistiku. Ali tada je kosarka bila timska igra, a ne cirkus kao sad. A sto kaze prethodni komentar lebron u vrems dzordana, medzika, birda i barklija bi imao titulu samo ako bi igrao sa nekim od njih u timu. Sto verujem da bi jurio sigurno.

antiDebil

pre 7 godina

Cisto da se zna da se ni LeBron ne bi nauzimo prstenja i mvp titula da je igrao u Dzordan/Medzik/Bird&Mekhejl/Ajzeja eri kao sto je Barkli igrao.
LeBron je poceo da place posto su Kavalirsi januar zavrsili sa skorom 7-8, i izgledaju vrlo lose, dok GSW lagano dominira. Malo je poceo "kralj" mentalno da popusta.
(stevan, 1. februar 2017 18:45)

O cemu ti pricas ?
Kakva Dzordan Medzik Bird Mekhej Ajzea era ?
Kada je Dzordan uzeo prvu titulu svi oni su prakticno vec bili penzineri !
Sto nisi napisao da Dzejms igra u Sakil-Dankan-Robinson-Garnet-Brajant....eri, to bi imalo dosta vise smisla od toga sto si natrabunjao !

Mrsimud; p.s.

pre 7 godina

LeBrik je pokazao zasto nikad nece ni biti razmatran kao najbolji...onakvo cmizdrenje i kukanje je sramotno. Nisam nikad video tako nesto..sve neki cmizdravci u NBA danas, a izgleda da ih LeBron sve predvodi.

nikks

pre 7 godina

Pa mislim otisao mu je Delavedova a za njegovu zamenu su draftovali Kaja Feldera koji cak i ne igra. Sasvim je normalno da covek trazi rezervnog plejmejkera. Covek zbog nedostatka istog igra najvise minuta u celoj ligi.

legenda

pre 7 godina

Obožavam Barklija, mislim da je jedini "analitičar" s kojim se uvek u svemu slažem. A pritom nema dlake na jeziku pa ono što drugi samo misle on i kaže.

saki

pre 7 godina

Jeste Lebron ogroman igrac ali nije mi nekako "baja" kao sto su Njegovo Letece Visocanstvo i Mamba. Ovu dvojicu i moja keva obozava, dok za Dzejmsa ne verujem da je i cula, a prati kosarku isto koliko i tada (ne prati).

s

pre 7 godina

Razlika izmedju ove dvojice je što Barkli nikad nije jurio prsten nego je baš suprotno igrao u kilavim timovima,osim u Hjustonu koji je ajde da budem iskren mogao maximum do finala zapada,dalje ne.Lebronko je isti kao Durent,težak plačljivac i zato i menja timove,ide samo na mesta koja okupljaju zvezde da nemora previše da se umara kao recimo Westbrook!

Gignac

pre 7 godina

LeBron je presao granicu pristojnosti kada je zasao u Chuckov privatni zivot, imao je mnogo vise argumenata sa strane kosarkaskih uspjeha da iznese.

luther

pre 7 godina

Danas citam kako se Beron Dejvis sa pola snage drogirao..i jos dosta njih..Lebron koliki je konj nikad ali nikad prvi nije usao u frku..koliko ga samo tuku on iskulira sta mu je samo ludi Lens radio ..e to on potencira i to ga je pogodilo..zaista sve ove god je vrlo korektan vredan..slazem se ima extra igrace pored sebe ali nikad trenera...Mamba i Jordan su imali najbolje trenere..Dankan takodje..on se sam bori i za to mu skidam kapu...i stvarno je primer profi igraca.

Wade3

pre 7 godina

Ja podrzavam Barklija.
Lako je pogoditi zasto je Dzejms nervozan - samo zbog toga sto, nakon ispunjenog sna i obecanja (donosenja titule Klivlendu), postavlja sebi cilj da stigne Dzordana i postane novi najbolji svih vremena.
Sa druge strane, iako su zadrzali sampionsku ekipu, sa druge strane se kao najveca prepreka nametnuo Golden State sa Kevinom Durentom, koji je objektivno prvi favorit za titulu.

Elem, uz velika dostignuca ide i velika sujeta. Cak je i Dzordan ljut na Barklija, zato sto je Barkli javno kritikovao njegove poteze kao vlasnika Sarlot Bobketsa, i "nije ga podrzao kao prijatelj"
U sustini Barkli govori istinu a ova dvojica ne vole kako to zvuci...

Dvojnik

pre 7 godina

Hvala bogu da ne ko Barkli postoji. Inace bi svi davali politicko ispravne izjave ko roboti. Ne samo da je iskren nego uvek pogodi u metu.
LeBron oce da kaze da neko Ko nema prsten njegove izjave nemaju ni tezinu. Seljacki mentalitet. Sta sad Darko ima prsten I njega treba da slusamo?!
Barkli je neko koji ume da sagleda situaciju kakva jeste I pritom se ne boji da to izjavi. Zato je Legenda!

wmd

pre 7 godina

Chuck je u pravu ovde.Lebron je izgurao velike ugovore za klijente svog pajtasa Rich Paula (T.Tompson,Sumpert,J.R) pa su Cavsi ekipa koja je najvise probila cap u NBA.Sad se zali sto ne iskesiraju nekoliko milki za pleja.

lakica

pre 7 godina

uporedivsi njihovog najveceg rivala razumljivo je sto cmizdri,jer gsw sa kojim ce klivlend verovatno igrati u play offu ima enormno jaku ekipu,cela petorka im je all star,tako da ga kapiram.

nista o nicemu

pre 7 godina

Dzejms je zaboravio samo jednu stvar, a to je da je i pored poroka barkli bio jedna od najboljih cetvorki u istoriji kosarke i clan drim tima. Mada bih ja barkliju odbrusio zesce da sam na njegovom mestu, ali ne ovako, upravo je to i poenta, napadaj ga na pravi nacin, ne za neke nebitne stvari. Kao da napadnu dzordana za kockarske dugove, a on pokaze na 6 prstena i zavrsi svaku raspravu.

123

pre 7 godina

Ahaha pa ovi likovi sto prozivaju LBJ da jurio da igra u super timovima, pa covek 7 godina igrao u mrtvom Klivlendu sa Hjuzom, Ilgauskadom, Pavlovicem i dosao do finala.Koliko se secam MJ je titule osvajao sa Pipenom, najboljim all round igracem u ligi, Rodmanom-najboljim skakacem u ligi, Kobi je imao Seka,pa kasnije Gasola-verovatno najboljeg evropskog igraca svih vremena u NBA, da ne racunamo Kukoca,Odoma i ostale. I Bulsi i Lejkersi su tad bili super timovi, samo su imali bolju organizaciju od Klivlenda.Ne bi LBJ odlazio iz Klivlenda 2010. da su mu doveli npr.Vejda i Bosa. Barkli kao ni lebron na pocetku karijere nije imao saigrace zato i nije osvojio nista.Imao je suoer tim u Hjustonu al su tad vec bili matori.

NBA Knight

pre 7 godina

Ali kad se javi neko dete koje nije još počelo da se brije i piše kako je "liga nikad jača" i kako se "nikad bolja košarka nije igrala"... Šta neko ko prati NBA decenijama da uradi kad tako nešto pročita, osim da se nasmeje?
A liga nikad mekša nije bila, polovina igrača se ponaša kao razmažene princeze, propuštaju utakmice zbog obične modrice...

velicanstveni

pre 7 godina

Kakva je ovo igracina bila,izuzetan igrac,u prvoj petorci drim tima,istinska zvezda sa veoma dugim jezikom i mnogo price.Za razliku od Dzordana,Barkli je mnogo pricao ali samo za nijansu je bio losiji od Majkla a to je morate da priznate vrh u kvalitetu jednog kosarkasa.

nista o nicemu

pre 7 godina

Prijatelju NBA je nikada jači u poslednjih nekoliko godina.. Pogledaj samo, nekad su titule osvajali dve, tri ekipe godinama.. prvo Lal i Boston, kasnije pistonsi i onda bullsi.. sada imas dallas 2011, Miami 2012 2013, sas 2014, GSW 2015, Cle 2016.. 2010 Lal, 2009 Lal, 2008 Boston, 2007 SAS itd itd.. manite se tih prica.
(ssss, 01. februar 2017 18:59)

Bulsi nisu osvajali jer su ostali bili losi vec zato sto su imali Dzordana. Svi su hteli, ali preko njega niko nije mogao.

marketing

pre 7 godina

Da je LeBi*** igrao u barklijevo vreme, pitanje je koliko bi imao ulaza pod kos, u detroitu bi ga tamo sacekali lejmbir, mahorn i rodman a u njujorku juing i oukli. suze bi tekle na sve strane.

CJ

pre 7 godina

Barkli potpuno u pravu a LeBron umesto da na kritiku odgovori smislenim argumentima, on napada na ličnost Barklija.
Svaka čast LeBronu za sve postignuto u karijeri ali je evidentno da je titule osvajao sa veoma jakim ekipama a ne nekim indijancima kako on sam pokušava da predstavi.

к-мир

pre 7 godina

stvarno ne shvatam cemu toliko hejtovanje lebrona a gotivljenje gsw,i to u poslednjih godinu ipo dana,molim vas nek neko objasni

Pa

pre 7 godina

Frka je Lebronu ,jer je i sam rekao da mu vreme istice i da je usao u 33 godinu .Pitanje je koliko ce on jos moci da igra ovako kao sto je sad ,jer se oslonja previse na fizikalije, a sut mu je diskutabilan .Barkli je u pravu pa Lebron trenutno ima najskuplju ekipu u ligi debelo su presli sleri kep zbog Tomsona i SMita .Delavedovu nisu mogli da zadrze nikako jer je ipak trazio znatno bolji ugovor ,a otpustili su Mo Vilijamsa zato sto se nije slagao sa trenrom.Trenutno su im na probi Hajnrih,Stivenson i Calmers ,al najverovatnije ce potpisati Hajnriha sta vise on hoce .Generalno nerealno je kakvu imaju ekipu Vorirorsi ,tako sta god radili u Klivlendu ,tesko da ove iko moze da zaustavi ,pogotovu sto se DUrent ocigledno odlicno uklopio plus je poceo da igra mnogo bolju odbranu ,kao i Kari .

Mrsimud

pre 7 godina

Michael Scotto (Basketball Insiders & Associated Press) piše da Detroit pokušava da se otarasi Marjanovića i Baynesa, tj da ih trejduje.

LeBlowJob

pre 7 godina

barkli.. retko talentovana seljacina
(abraham)

Ljakse jeste, ali ne znaci da ovog puta nije u pravu. Takve stvari se odradjuju u svlacionici i gore u vlasnikovoj kancelariji. Nadji nacin da nametnes svoju volju ako si pravi lider, umesto sto ides da tuzakas navijacima sto su te iskulirali.

Miki28

pre 7 godina

U sustini obojica su u pravu ali sam na strani Barklija! Njegov posao je da komentarise, kad je bio igrac bio je bez dlake na jeziku pa zasto bi se i sada mijenjao i zato ga mnogi i vole slusati jer kaze ono sto dosta njih i misli a ne smiju da kazu... Lebron je naravno i trebao odgovoriti ali je mogao na drugaciji nacin koji bi bio ispravniji jer ovdje je usao u privatni zivot Barklija a Barkli uopste nije pominjao njegov privatni zivot... A za ovog lika sto kaze da je danas nikad jaca liga, svaka cast na razmisljanju, nisam znao da nba liga postoji nekoliko godina! Inace Lebron je jedan od najvecih ikada ali i Barkli je bio igracina, nije imao srece pa je igrao u eri MJ... Ej Barkli i Karl Meloun bez titule, nevjerovatno

прочитосамонаслов

pre 7 godina

na stranu ko je.u pravu i s skim se vise slazem,ovo nikako ne treba da postane nesuglasica na licnom nego na nivou struke(kosarke).to je i reko Barkli

aaaa

pre 7 godina

Pa normalno da je nervozan. I sam zna da je potrebno cudo da se savlada Golden Stejt a takodje zna da ce nakon poraza od njih opet pojedini hejteri da kazu 'evo ga ne moze nista da osvoji' iako realno sanse su mu 2% i to ako se neko iz GSW povredi ili ga suspenduju.

nole

pre 7 godina

Barkli je pljuvao klince, Karl Malone napravio dete maloletnici pa ih ostavio da gladuju. Mnogi su se kockali. Svi su oni legende.

Najbolji je opancarev lepak

pre 7 godina

Fikus. zaboravio si i Toni Kukoca ali nema veze ja cu uvek vise gotiviti Barklija od ovog sadasnjeg pozdrav

Zoks

pre 7 godina

I ja sam stara garda tako da slazem se sa generacijom NBA je bila jaca i bolja liga devedesetih..A Barkli je bio igracina samo on i Anthony Mason su ladno mogli cuvati teske centre sa 1.95 :)