Četvrtak, 19.01.2017.

22:36

Radonjićeva 200. pobeda: Odlična odbrana u finišu

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da je zahvaljujući dobroj igri u odbrani i pametnoj u napadu ostvarena velika pobeda u Evroligi.

Izvor: B92

Radonjiæeva 200. pobeda: Odlièna odbrana u finišu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

103 Komentari

Sortiraj po:

Beca

pre 7 godina

Bankomat otvoren 24-7
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Pjer, 19. januar 2017 22:39)

Jeste, dolaze Gordon i Krstić.

Batko

pre 7 godina

A kad sam vam pricao niste mi verovali. Jos jednom: Bravo, Radonja!!!
(Kum, 20. januar 2017 09:09)

Mene su ovde,i to uglavnom naši navijači, nazivali "Radonjinim botom", "potparolom" i kako sve jos ne...

Patrick

pre 7 godina

Odlicna i kradja sudija,u 3 uzastopne akcije dodele korake Makabiju.Sramno sudjenje.Jos ih onaj Kovacic hvali i kaze:"Sudije za sada bez greske sude" a ja za to vreme nasao vec 3 greske.

ferdinand

pre 7 godina

Ponosim se time što nigde nećete naći, u komentarima iz prethodnih sezona, da sam kritikovao Radonju ili da sam pisao Radonja odlazi. Uvek je imao moju podršku. Prosto, nije Radonja bio kriv kada iz otvorenih pozicija igrači šutiraju 20/2 za tri, ili maše slobodnjake u neizvesnim završnicama, itd ,itd

Sasa

pre 7 godina

Zelim javno da se izvinim Dejanu Radonjicu za sve kritike koje sam ranije uputio doticnom...a bilo ih je.Dalje,priznajem da sam bio jedan od najvecih kriticara rada i dela istog.Pod punom msterijalnom i krivicnom odgovornoscu izjavljujem da je gore pomenuti Dejan Radonjic doktor trenrskog zanata.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (dm, 20. januar 2017 01:17)

Pridružujem ti se. Prvih godinu, godinu i po, bio sam među onima kojima nije bilo jasno šza će on u Crvenoj zvezdi, naročito posle otkaza Vukojičuću. Sad kapa dole.

Alf

pre 7 godina

Priznajem bio sam skeptik... kada je Vlada Vukoičić otišao mislio sam da je to loš potez uprave... prva i druga sezona Radonjića u zvezdi nije mi ulivala nadu u bolje sutra ali srećom Radonjić me je demantovao... Sada kažem - RADONJA IZVINI I SVAKA ČAST... očigledno da su i on i dr Nebojša gledali malo dalje od mene... da se napravi sistem pa i na uštrb rezultata u EL... samo je bila bitna ABA zbog EL u sledećoj sezoni... i dođe ta sezona u kojoj smo pokazali zube...
Još jednom svo poštovanje Radonjiću, a još veće dr Nebojši, tvorcu nove jake Zvezde... To je karma... stvorio nas je jedan Nebojša a vaskrsao drugi...

dm

pre 7 godina

Zelim javno da se izvinim Dejanu Radonjicu za sve kritike koje sam ranije uputio doticnom...a bilo ih je.Dalje,priznajem da sam bio jedan od najvecih kriticara rada i dela istog.Pod punom msterijalnom i krivicnom odgovornoscu izjavljujem da je gore pomenuti Dejan Radonjic doktor trenrskog zanata.

milooraad

pre 7 godina

Radonja je cist dokaz da vrijeme donosi uspjehe, a ne kao sto vecina `balkanaca` misli (cast izuzecima) da mora da se mijenja trener odma posle par neuspjeha, da moraju da se mijenjaju igraci, da mora da se dovede `amer crnac` ( ovo `amer crnac` mi je nesto najgenijalnije sto sam citao u komentarima ) itd itd.... evo vam ga Makabi za primjer ( a ima jos puno takvih ) vec treci trener od pocetka sezone, kupili 100 igraca skupih... pa sta !? I sta su napravili !? Nista .... Bravo Radonjicu ! ! ! Vjerovao sam u tebe od starta, a sad se jedino nadam da ces jos puno ostat na klupi Zvezde, ako to i zasluzujemo uopste, s obzirom koliko ljudi odje `mijenjaju miseljenje` kako vjetar dune...

budi boban

pre 7 godina

da li je moguce da mi sa rosterom u kojem su nosioci lazic, simonovic, kuzmic (ko je ni jedna druga el ekipa ne bi potpisala)... trpamo ekipe sa nba rosterom poput fenera, makabija... ja gledam i uzivam, ali ne shvatam. ne znam sta je u pitanju, ali alhemija nije, jer samo je dzilou alhemicar. ovo ce biti izuzetno strucan odgovoran i strastven rad grupe izuzetnih ljudi. nije to samo radonja. neko je spremio ove momke za neverovatan fizicki tempo. neko zvezdine centre uci da od skartova postaji respektabilni el centri. neko je simonu drvenom pomogao da namesti prangiju. SVAKA CAST!

bobo mk

pre 7 godina

Radonja steta sto nisi citao komentare za vreme utakmice ko i kako treba da cuva Gaudloka, i kako ne sutiramo "trojke", taman bi ti "strucnjaci" objasnili jer po njima ti nemas pojma !!! (Batko, 19. januar 2017 22:45)

Godinama navijači institucije u stečaju koja igra ligu lažnih šampiona pljuju po Radonjića, želeći osvetu za izgnanstvo samozvanog čarobnjaka.

GM

pre 7 godina

Dr DR!

Dobro se dobrim vraca.

Covek koji je najvise dao srpskoj kosarci, bez politickog aparata i monopola u Srbiji, vec krvavim radom i uspesima u najjacoj EL svih vremena.

nosi fenjer,navija za fener

pre 7 godina

probajte bar ovde da objavite pismene i kulturne.
naravno stručne.
Radonjić je perfektno vodio utakmicu.
Ko je gledao video je da je svaka promena bila zbog odbrane.
Zvezda sigurno ide u top 8.

Rajko

pre 7 godina

Nevjerovatno je koliko je ovaj covjek izrastao u jednog velikog trenera koji zna sta radi..budimo realni,evo poći cu od sebe,nisu mi se na pocetku svidjele njegove hokejaške izmjene,uvijek sam govorio,samo sto se covjek razigra i osjeti teren Radonja njega napolje..14 izmjena u roku 15 minuta..dalje,svaku neizvjesnu utakmicu smo gubili i sa lošijim timovima od nas..SADA,tj vec par mjeseci unazad..nemam komentar,svaka ti cast covjece..definitivno si postao mašina..drzis sve konce u svojim rukama,i ono sto je bitno..ovi momci su toliko uigrano da ne znam gdje nam je kraj..sve pohvale svima u klubu..takodje..od igraca do stručnog štaba..trebalo je vremena ali isplatilo se..postali smo timcina!

Crnogorac-Bokelj

pre 7 godina

Dr DR!!!
Administratore, nijeste mi objavili dva veoma opširna, pismena i suvisla komentara u toku utakmice... Gdje pozivam na skromnost i da se ne pljuva tim, čemu smo skloni, jer je sve ovo do sada pravo čudo...

Nadam se da je slučajno ili zbog prezauzetosti, u suprotnom sramota...
posebno ako se ima u vidu da pola CG navija za Zvezdu i da nam upravo Crnogorac - dr RADONJA ispisuje najljepše stranice istorije kluba...

I IDEMOOO!!! SAMO HARD IN DEFENCE AND SMART IN OFFENCE, PA ĐE NAS TO DOVEDE !!!

AND TRANSITION OFFENCE, OFCOURSE!!!!

veliki strumf

pre 7 godina

Kritikovao sam ga dve godine unazad, i pocetkom ove, napravi manji propust i dalje (ko radi mora i da gresi), ali je zadnjih meseci i Radonja i njegov citav strucni stab strahovito napredovao! Ranije se redovno kasnilo sa tajm autom, izmene su bile sablonske, gubili smo ogromna vodjstva, gubili egal zavrsnice... Sve se promenilo, stasali su i Radonja i tim i sada Zvezda deluje kao prava kaznena ekspedicija po Evropi. Trenutno je bez ikakve sumnje najbolji trener Evrolige. Sve cestitke na neverovatnoj brojci od 200 pobeda! Zelim mu jos 200.

DedaMiloje

pre 7 godina

A onda kada budete iscrpljeni i srećni,u prolećnim mesecima dok cvetaju jorgovani,kajsije i lipe, mi ćemo vas rasturiti!
Tek pravde na zemlji radi?
(Danilo, 19. januar 2017 22:48)

Do tada će pola ekipe morati da vam se vrati u gerijatrijski centar. Bravo za Radonjića, veliki trener.

cukce

pre 7 godina

Najeftinija i ekipa sa najmanjim budzetom u EL, ekipa sa najmanje stranaca u EL (a i ti stranci nisu dominantni vec se Zvezda oslanja na domace igrace),, jedina ekipa bez i jedne super zvezde u timu, pravi pravcati tim! Za mene ste vi vec sampipni Evrope kako se god dalje odvijalo!

Zona press

pre 7 godina

Najzaslužniji za svih 200 pobeda je jedan jedini premijer Srbije legenda svih navijača kluba iz Stjepana Supanca kome niko ne može da zabrani kako će da se zove!!!

Valjevska podvala

pre 7 godina

Ali koja sigurnost, nema više bespotrebnog straha, kad povedu ne gubi se glava, nego se rutinski stiže razlika, i na kraju majstorske minijature Jovića za trijumf.
Neverovatan niz pobeda, svaka čast.

Batko

pre 7 godina

Radonja steta sto nisi citao komentare za vreme utakmice ko i kako treba da cuva Gaudloka, i kako ne sutiramo "trojke", taman bi ti "strucnjaci" objasnili jer po njima ti nemas pojma !!!

zvezdas

pre 7 godina

Pustiti coveka da radi na duze staze,pa cemo videti prave rezultate.
Jabuka dodje na rod za tri godine,a mora se strpljiv biti i negovati.
A onda ti jedna lepa,najlepsa,padne u krilo...
Za nagradu i tvoj rad.

Danilo

pre 7 godina

Kao prvo, zaista iskrene čestitke mojim milim Uplakansima jer ovo je bila, bar po meni, Zvezdina najbolja igra od vremena šljake, kada su se navodno najbolje snalazili u oblacima prašine!
Hrabro, pametno, uz timsku igru kakvu mislim da trenutno nema niko u Evropi, naši Tamnoputi su zaista briljirali!
Svaki razgovor o Radonji mora da završi:"Najbolji trener u istoriji združenih klubova!"
Posle ovoga, jasno je da je ulazak u Top 8 obaveza koja mora da se ostvari.
P.S.
A onda kada budete iscrpljeni i srećni,u prolećnim mesecima dok cvetaju jorgovani,kajsije i lipe, mi ćemo vas rasturiti!
Tek pravde na zemlji radi?

BBRS

pre 7 godina

Prvo da napomenem, da sam bio uz ovog čoveka, kada je bilo i lepih i ružnih trenutaka.
Ali ovo sad, je ostvarenje snova, kako mojih, tako, iskreno verujem i gos.Radonjića, a i svakog realnog Zvezdaša!
Radujte se ljudi, radujte se mladi naraštaji, navijajte za Zvezdu i uživaćete u narednim godinama!
A za lavovsku borbu Zvezdinih igrača, morao bih biti pesnik da bih mogao opisati.
Mislim da shvatate poentu.
Raduj se Srbijo!!!!

Neko iz mase

pre 7 godina

Ин д ласт ту минутс ви плејд БАШ БАШ гуд дифенс! - др Дејан Радоњић

https://www.youtube.com/watch?v=O1QgjbZLOjg

Ivan

pre 7 godina

Ja i dalje ne verujem sta radi ova Zvezda. Postali smo ekipa koja ne kalkulise ni kuci ni u gostima u Evroligi. Ide se na pobedu po svaku cenu. Mislim da nam u ovom trenutku mozda fali jedno pojacanje na ovaj roster da se ravnopravno borimo sa CSKA Fenerom i Olimpijakosom u plej of seriji u kojoj god fazi takmicenja, bez ikakve pristrasnosti i preterivanja. Thompson pun pogodak. Mislim da moze vec da igra 20-25 minuta, bio bi na svakom mecu medju najboljima u Zvezdi sa takvom minutazaom. Neka Radonjic odluci, dokazao je da zna sta radi.

cukce

pre 7 godina

Najeftinija i ekipa sa najmanjim budzetom u EL, ekipa sa najmanje stranaca u EL (a i ti stranci nisu dominantni vec se Zvezda oslanja na domace igrace),, jedina ekipa bez i jedne super zvezde u timu, pravi pravcati tim! Za mene ste vi vec sampipni Evrope kako se god dalje odvijalo!

Rajko

pre 7 godina

Nevjerovatno je koliko je ovaj covjek izrastao u jednog velikog trenera koji zna sta radi..budimo realni,evo poći cu od sebe,nisu mi se na pocetku svidjele njegove hokejaške izmjene,uvijek sam govorio,samo sto se covjek razigra i osjeti teren Radonja njega napolje..14 izmjena u roku 15 minuta..dalje,svaku neizvjesnu utakmicu smo gubili i sa lošijim timovima od nas..SADA,tj vec par mjeseci unazad..nemam komentar,svaka ti cast covjece..definitivno si postao mašina..drzis sve konce u svojim rukama,i ono sto je bitno..ovi momci su toliko uigrano da ne znam gdje nam je kraj..sve pohvale svima u klubu..takodje..od igraca do stručnog štaba..trebalo je vremena ali isplatilo se..postali smo timcina!

DedaMiloje

pre 7 godina

A onda kada budete iscrpljeni i srećni,u prolećnim mesecima dok cvetaju jorgovani,kajsije i lipe, mi ćemo vas rasturiti!
Tek pravde na zemlji radi?
(Danilo, 19. januar 2017 22:48)

Do tada će pola ekipe morati da vam se vrati u gerijatrijski centar. Bravo za Radonjića, veliki trener.

Crnogorac-Bokelj

pre 7 godina

Dr DR!!!
Administratore, nijeste mi objavili dva veoma opširna, pismena i suvisla komentara u toku utakmice... Gdje pozivam na skromnost i da se ne pljuva tim, čemu smo skloni, jer je sve ovo do sada pravo čudo...

Nadam se da je slučajno ili zbog prezauzetosti, u suprotnom sramota...
posebno ako se ima u vidu da pola CG navija za Zvezdu i da nam upravo Crnogorac - dr RADONJA ispisuje najljepše stranice istorije kluba...

I IDEMOOO!!! SAMO HARD IN DEFENCE AND SMART IN OFFENCE, PA ĐE NAS TO DOVEDE !!!

AND TRANSITION OFFENCE, OFCOURSE!!!!

veliki strumf

pre 7 godina

Kritikovao sam ga dve godine unazad, i pocetkom ove, napravi manji propust i dalje (ko radi mora i da gresi), ali je zadnjih meseci i Radonja i njegov citav strucni stab strahovito napredovao! Ranije se redovno kasnilo sa tajm autom, izmene su bile sablonske, gubili smo ogromna vodjstva, gubili egal zavrsnice... Sve se promenilo, stasali su i Radonja i tim i sada Zvezda deluje kao prava kaznena ekspedicija po Evropi. Trenutno je bez ikakve sumnje najbolji trener Evrolige. Sve cestitke na neverovatnoj brojci od 200 pobeda! Zelim mu jos 200.

dm

pre 7 godina

Zelim javno da se izvinim Dejanu Radonjicu za sve kritike koje sam ranije uputio doticnom...a bilo ih je.Dalje,priznajem da sam bio jedan od najvecih kriticara rada i dela istog.Pod punom msterijalnom i krivicnom odgovornoscu izjavljujem da je gore pomenuti Dejan Radonjic doktor trenrskog zanata.

budi boban

pre 7 godina

da li je moguce da mi sa rosterom u kojem su nosioci lazic, simonovic, kuzmic (ko je ni jedna druga el ekipa ne bi potpisala)... trpamo ekipe sa nba rosterom poput fenera, makabija... ja gledam i uzivam, ali ne shvatam. ne znam sta je u pitanju, ali alhemija nije, jer samo je dzilou alhemicar. ovo ce biti izuzetno strucan odgovoran i strastven rad grupe izuzetnih ljudi. nije to samo radonja. neko je spremio ove momke za neverovatan fizicki tempo. neko zvezdine centre uci da od skartova postaji respektabilni el centri. neko je simonu drvenom pomogao da namesti prangiju. SVAKA CAST!

milooraad

pre 7 godina

Radonja je cist dokaz da vrijeme donosi uspjehe, a ne kao sto vecina `balkanaca` misli (cast izuzecima) da mora da se mijenja trener odma posle par neuspjeha, da moraju da se mijenjaju igraci, da mora da se dovede `amer crnac` ( ovo `amer crnac` mi je nesto najgenijalnije sto sam citao u komentarima ) itd itd.... evo vam ga Makabi za primjer ( a ima jos puno takvih ) vec treci trener od pocetka sezone, kupili 100 igraca skupih... pa sta !? I sta su napravili !? Nista .... Bravo Radonjicu ! ! ! Vjerovao sam u tebe od starta, a sad se jedino nadam da ces jos puno ostat na klupi Zvezde, ako to i zasluzujemo uopste, s obzirom koliko ljudi odje `mijenjaju miseljenje` kako vjetar dune...

zvezdas

pre 7 godina

Pustiti coveka da radi na duze staze,pa cemo videti prave rezultate.
Jabuka dodje na rod za tri godine,a mora se strpljiv biti i negovati.
A onda ti jedna lepa,najlepsa,padne u krilo...
Za nagradu i tvoj rad.

Ivan

pre 7 godina

Ja i dalje ne verujem sta radi ova Zvezda. Postali smo ekipa koja ne kalkulise ni kuci ni u gostima u Evroligi. Ide se na pobedu po svaku cenu. Mislim da nam u ovom trenutku mozda fali jedno pojacanje na ovaj roster da se ravnopravno borimo sa CSKA Fenerom i Olimpijakosom u plej of seriji u kojoj god fazi takmicenja, bez ikakve pristrasnosti i preterivanja. Thompson pun pogodak. Mislim da moze vec da igra 20-25 minuta, bio bi na svakom mecu medju najboljima u Zvezdi sa takvom minutazaom. Neka Radonjic odluci, dokazao je da zna sta radi.

Neko iz mase

pre 7 godina

Ин д ласт ту минутс ви плејд БАШ БАШ гуд дифенс! - др Дејан Радоњић

https://www.youtube.com/watch?v=O1QgjbZLOjg

GM

pre 7 godina

Dr DR!

Dobro se dobrim vraca.

Covek koji je najvise dao srpskoj kosarci, bez politickog aparata i monopola u Srbiji, vec krvavim radom i uspesima u najjacoj EL svih vremena.

nosi fenjer,navija za fener

pre 7 godina

probajte bar ovde da objavite pismene i kulturne.
naravno stručne.
Radonjić je perfektno vodio utakmicu.
Ko je gledao video je da je svaka promena bila zbog odbrane.
Zvezda sigurno ide u top 8.

Valjevska podvala

pre 7 godina

Ali koja sigurnost, nema više bespotrebnog straha, kad povedu ne gubi se glava, nego se rutinski stiže razlika, i na kraju majstorske minijature Jovića za trijumf.
Neverovatan niz pobeda, svaka čast.

bobo mk

pre 7 godina

Radonja steta sto nisi citao komentare za vreme utakmice ko i kako treba da cuva Gaudloka, i kako ne sutiramo "trojke", taman bi ti "strucnjaci" objasnili jer po njima ti nemas pojma !!! (Batko, 19. januar 2017 22:45)

Godinama navijači institucije u stečaju koja igra ligu lažnih šampiona pljuju po Radonjića, želeći osvetu za izgnanstvo samozvanog čarobnjaka.

BBRS

pre 7 godina

Prvo da napomenem, da sam bio uz ovog čoveka, kada je bilo i lepih i ružnih trenutaka.
Ali ovo sad, je ostvarenje snova, kako mojih, tako, iskreno verujem i gos.Radonjića, a i svakog realnog Zvezdaša!
Radujte se ljudi, radujte se mladi naraštaji, navijajte za Zvezdu i uživaćete u narednim godinama!
A za lavovsku borbu Zvezdinih igrača, morao bih biti pesnik da bih mogao opisati.
Mislim da shvatate poentu.
Raduj se Srbijo!!!!

Batko

pre 7 godina

Radonja steta sto nisi citao komentare za vreme utakmice ko i kako treba da cuva Gaudloka, i kako ne sutiramo "trojke", taman bi ti "strucnjaci" objasnili jer po njima ti nemas pojma !!!

Alf

pre 7 godina

Priznajem bio sam skeptik... kada je Vlada Vukoičić otišao mislio sam da je to loš potez uprave... prva i druga sezona Radonjića u zvezdi nije mi ulivala nadu u bolje sutra ali srećom Radonjić me je demantovao... Sada kažem - RADONJA IZVINI I SVAKA ČAST... očigledno da su i on i dr Nebojša gledali malo dalje od mene... da se napravi sistem pa i na uštrb rezultata u EL... samo je bila bitna ABA zbog EL u sledećoj sezoni... i dođe ta sezona u kojoj smo pokazali zube...
Još jednom svo poštovanje Radonjiću, a još veće dr Nebojši, tvorcu nove jake Zvezde... To je karma... stvorio nas je jedan Nebojša a vaskrsao drugi...

Sasa

pre 7 godina

Zelim javno da se izvinim Dejanu Radonjicu za sve kritike koje sam ranije uputio doticnom...a bilo ih je.Dalje,priznajem da sam bio jedan od najvecih kriticara rada i dela istog.Pod punom msterijalnom i krivicnom odgovornoscu izjavljujem da je gore pomenuti Dejan Radonjic doktor trenrskog zanata.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (dm, 20. januar 2017 01:17)

Pridružujem ti se. Prvih godinu, godinu i po, bio sam među onima kojima nije bilo jasno šza će on u Crvenoj zvezdi, naročito posle otkaza Vukojičuću. Sad kapa dole.

Zona press

pre 7 godina

Najzaslužniji za svih 200 pobeda je jedan jedini premijer Srbije legenda svih navijača kluba iz Stjepana Supanca kome niko ne može da zabrani kako će da se zove!!!

Beca

pre 7 godina

Bankomat otvoren 24-7
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Pjer, 19. januar 2017 22:39)

Jeste, dolaze Gordon i Krstić.

Danilo

pre 7 godina

Kao prvo, zaista iskrene čestitke mojim milim Uplakansima jer ovo je bila, bar po meni, Zvezdina najbolja igra od vremena šljake, kada su se navodno najbolje snalazili u oblacima prašine!
Hrabro, pametno, uz timsku igru kakvu mislim da trenutno nema niko u Evropi, naši Tamnoputi su zaista briljirali!
Svaki razgovor o Radonji mora da završi:"Najbolji trener u istoriji združenih klubova!"
Posle ovoga, jasno je da je ulazak u Top 8 obaveza koja mora da se ostvari.
P.S.
A onda kada budete iscrpljeni i srećni,u prolećnim mesecima dok cvetaju jorgovani,kajsije i lipe, mi ćemo vas rasturiti!
Tek pravde na zemlji radi?

Batko

pre 7 godina

A kad sam vam pricao niste mi verovali. Jos jednom: Bravo, Radonja!!!
(Kum, 20. januar 2017 09:09)

Mene su ovde,i to uglavnom naši navijači, nazivali "Radonjinim botom", "potparolom" i kako sve jos ne...

ferdinand

pre 7 godina

Ponosim se time što nigde nećete naći, u komentarima iz prethodnih sezona, da sam kritikovao Radonju ili da sam pisao Radonja odlazi. Uvek je imao moju podršku. Prosto, nije Radonja bio kriv kada iz otvorenih pozicija igrači šutiraju 20/2 za tri, ili maše slobodnjake u neizvesnim završnicama, itd ,itd

Patrick

pre 7 godina

Odlicna i kradja sudija,u 3 uzastopne akcije dodele korake Makabiju.Sramno sudjenje.Jos ih onaj Kovacic hvali i kaze:"Sudije za sada bez greske sude" a ja za to vreme nasao vec 3 greske.

Zona press

pre 7 godina

Najzaslužniji za svih 200 pobeda je jedan jedini premijer Srbije legenda svih navijača kluba iz Stjepana Supanca kome niko ne može da zabrani kako će da se zove!!!

Danilo

pre 7 godina

Kao prvo, zaista iskrene čestitke mojim milim Uplakansima jer ovo je bila, bar po meni, Zvezdina najbolja igra od vremena šljake, kada su se navodno najbolje snalazili u oblacima prašine!
Hrabro, pametno, uz timsku igru kakvu mislim da trenutno nema niko u Evropi, naši Tamnoputi su zaista briljirali!
Svaki razgovor o Radonji mora da završi:"Najbolji trener u istoriji združenih klubova!"
Posle ovoga, jasno je da je ulazak u Top 8 obaveza koja mora da se ostvari.
P.S.
A onda kada budete iscrpljeni i srećni,u prolećnim mesecima dok cvetaju jorgovani,kajsije i lipe, mi ćemo vas rasturiti!
Tek pravde na zemlji radi?

Patrick

pre 7 godina

Odlicna i kradja sudija,u 3 uzastopne akcije dodele korake Makabiju.Sramno sudjenje.Jos ih onaj Kovacic hvali i kaze:"Sudije za sada bez greske sude" a ja za to vreme nasao vec 3 greske.

veliki strumf

pre 7 godina

Kritikovao sam ga dve godine unazad, i pocetkom ove, napravi manji propust i dalje (ko radi mora i da gresi), ali je zadnjih meseci i Radonja i njegov citav strucni stab strahovito napredovao! Ranije se redovno kasnilo sa tajm autom, izmene su bile sablonske, gubili smo ogromna vodjstva, gubili egal zavrsnice... Sve se promenilo, stasali su i Radonja i tim i sada Zvezda deluje kao prava kaznena ekspedicija po Evropi. Trenutno je bez ikakve sumnje najbolji trener Evrolige. Sve cestitke na neverovatnoj brojci od 200 pobeda! Zelim mu jos 200.

Rajko

pre 7 godina

Nevjerovatno je koliko je ovaj covjek izrastao u jednog velikog trenera koji zna sta radi..budimo realni,evo poći cu od sebe,nisu mi se na pocetku svidjele njegove hokejaške izmjene,uvijek sam govorio,samo sto se covjek razigra i osjeti teren Radonja njega napolje..14 izmjena u roku 15 minuta..dalje,svaku neizvjesnu utakmicu smo gubili i sa lošijim timovima od nas..SADA,tj vec par mjeseci unazad..nemam komentar,svaka ti cast covjece..definitivno si postao mašina..drzis sve konce u svojim rukama,i ono sto je bitno..ovi momci su toliko uigrano da ne znam gdje nam je kraj..sve pohvale svima u klubu..takodje..od igraca do stručnog štaba..trebalo je vremena ali isplatilo se..postali smo timcina!

Crnogorac-Bokelj

pre 7 godina

Dr DR!!!
Administratore, nijeste mi objavili dva veoma opširna, pismena i suvisla komentara u toku utakmice... Gdje pozivam na skromnost i da se ne pljuva tim, čemu smo skloni, jer je sve ovo do sada pravo čudo...

Nadam se da je slučajno ili zbog prezauzetosti, u suprotnom sramota...
posebno ako se ima u vidu da pola CG navija za Zvezdu i da nam upravo Crnogorac - dr RADONJA ispisuje najljepše stranice istorije kluba...

I IDEMOOO!!! SAMO HARD IN DEFENCE AND SMART IN OFFENCE, PA ĐE NAS TO DOVEDE !!!

AND TRANSITION OFFENCE, OFCOURSE!!!!

cukce

pre 7 godina

Najeftinija i ekipa sa najmanjim budzetom u EL, ekipa sa najmanje stranaca u EL (a i ti stranci nisu dominantni vec se Zvezda oslanja na domace igrace),, jedina ekipa bez i jedne super zvezde u timu, pravi pravcati tim! Za mene ste vi vec sampipni Evrope kako se god dalje odvijalo!

DedaMiloje

pre 7 godina

A onda kada budete iscrpljeni i srećni,u prolećnim mesecima dok cvetaju jorgovani,kajsije i lipe, mi ćemo vas rasturiti!
Tek pravde na zemlji radi?
(Danilo, 19. januar 2017 22:48)

Do tada će pola ekipe morati da vam se vrati u gerijatrijski centar. Bravo za Radonjića, veliki trener.

budi boban

pre 7 godina

da li je moguce da mi sa rosterom u kojem su nosioci lazic, simonovic, kuzmic (ko je ni jedna druga el ekipa ne bi potpisala)... trpamo ekipe sa nba rosterom poput fenera, makabija... ja gledam i uzivam, ali ne shvatam. ne znam sta je u pitanju, ali alhemija nije, jer samo je dzilou alhemicar. ovo ce biti izuzetno strucan odgovoran i strastven rad grupe izuzetnih ljudi. nije to samo radonja. neko je spremio ove momke za neverovatan fizicki tempo. neko zvezdine centre uci da od skartova postaji respektabilni el centri. neko je simonu drvenom pomogao da namesti prangiju. SVAKA CAST!

GM

pre 7 godina

Dr DR!

Dobro se dobrim vraca.

Covek koji je najvise dao srpskoj kosarci, bez politickog aparata i monopola u Srbiji, vec krvavim radom i uspesima u najjacoj EL svih vremena.

bobo mk

pre 7 godina

Radonja steta sto nisi citao komentare za vreme utakmice ko i kako treba da cuva Gaudloka, i kako ne sutiramo "trojke", taman bi ti "strucnjaci" objasnili jer po njima ti nemas pojma !!! (Batko, 19. januar 2017 22:45)

Godinama navijači institucije u stečaju koja igra ligu lažnih šampiona pljuju po Radonjića, želeći osvetu za izgnanstvo samozvanog čarobnjaka.

nosi fenjer,navija za fener

pre 7 godina

probajte bar ovde da objavite pismene i kulturne.
naravno stručne.
Radonjić je perfektno vodio utakmicu.
Ko je gledao video je da je svaka promena bila zbog odbrane.
Zvezda sigurno ide u top 8.

Sasa

pre 7 godina

Zelim javno da se izvinim Dejanu Radonjicu za sve kritike koje sam ranije uputio doticnom...a bilo ih je.Dalje,priznajem da sam bio jedan od najvecih kriticara rada i dela istog.Pod punom msterijalnom i krivicnom odgovornoscu izjavljujem da je gore pomenuti Dejan Radonjic doktor trenrskog zanata.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (dm, 20. januar 2017 01:17)

Pridružujem ti se. Prvih godinu, godinu i po, bio sam među onima kojima nije bilo jasno šza će on u Crvenoj zvezdi, naročito posle otkaza Vukojičuću. Sad kapa dole.

Ivan

pre 7 godina

Ja i dalje ne verujem sta radi ova Zvezda. Postali smo ekipa koja ne kalkulise ni kuci ni u gostima u Evroligi. Ide se na pobedu po svaku cenu. Mislim da nam u ovom trenutku mozda fali jedno pojacanje na ovaj roster da se ravnopravno borimo sa CSKA Fenerom i Olimpijakosom u plej of seriji u kojoj god fazi takmicenja, bez ikakve pristrasnosti i preterivanja. Thompson pun pogodak. Mislim da moze vec da igra 20-25 minuta, bio bi na svakom mecu medju najboljima u Zvezdi sa takvom minutazaom. Neka Radonjic odluci, dokazao je da zna sta radi.

Beca

pre 7 godina

Bankomat otvoren 24-7
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Pjer, 19. januar 2017 22:39)

Jeste, dolaze Gordon i Krstić.

Batko

pre 7 godina

Radonja steta sto nisi citao komentare za vreme utakmice ko i kako treba da cuva Gaudloka, i kako ne sutiramo "trojke", taman bi ti "strucnjaci" objasnili jer po njima ti nemas pojma !!!

Neko iz mase

pre 7 godina

Ин д ласт ту минутс ви плејд БАШ БАШ гуд дифенс! - др Дејан Радоњић

https://www.youtube.com/watch?v=O1QgjbZLOjg

milooraad

pre 7 godina

Radonja je cist dokaz da vrijeme donosi uspjehe, a ne kao sto vecina `balkanaca` misli (cast izuzecima) da mora da se mijenja trener odma posle par neuspjeha, da moraju da se mijenjaju igraci, da mora da se dovede `amer crnac` ( ovo `amer crnac` mi je nesto najgenijalnije sto sam citao u komentarima ) itd itd.... evo vam ga Makabi za primjer ( a ima jos puno takvih ) vec treci trener od pocetka sezone, kupili 100 igraca skupih... pa sta !? I sta su napravili !? Nista .... Bravo Radonjicu ! ! ! Vjerovao sam u tebe od starta, a sad se jedino nadam da ces jos puno ostat na klupi Zvezde, ako to i zasluzujemo uopste, s obzirom koliko ljudi odje `mijenjaju miseljenje` kako vjetar dune...

Batko

pre 7 godina

A kad sam vam pricao niste mi verovali. Jos jednom: Bravo, Radonja!!!
(Kum, 20. januar 2017 09:09)

Mene su ovde,i to uglavnom naši navijači, nazivali "Radonjinim botom", "potparolom" i kako sve jos ne...

Valjevska podvala

pre 7 godina

Ali koja sigurnost, nema više bespotrebnog straha, kad povedu ne gubi se glava, nego se rutinski stiže razlika, i na kraju majstorske minijature Jovića za trijumf.
Neverovatan niz pobeda, svaka čast.

BBRS

pre 7 godina

Prvo da napomenem, da sam bio uz ovog čoveka, kada je bilo i lepih i ružnih trenutaka.
Ali ovo sad, je ostvarenje snova, kako mojih, tako, iskreno verujem i gos.Radonjića, a i svakog realnog Zvezdaša!
Radujte se ljudi, radujte se mladi naraštaji, navijajte za Zvezdu i uživaćete u narednim godinama!
A za lavovsku borbu Zvezdinih igrača, morao bih biti pesnik da bih mogao opisati.
Mislim da shvatate poentu.
Raduj se Srbijo!!!!

zvezdas

pre 7 godina

Pustiti coveka da radi na duze staze,pa cemo videti prave rezultate.
Jabuka dodje na rod za tri godine,a mora se strpljiv biti i negovati.
A onda ti jedna lepa,najlepsa,padne u krilo...
Za nagradu i tvoj rad.

dm

pre 7 godina

Zelim javno da se izvinim Dejanu Radonjicu za sve kritike koje sam ranije uputio doticnom...a bilo ih je.Dalje,priznajem da sam bio jedan od najvecih kriticara rada i dela istog.Pod punom msterijalnom i krivicnom odgovornoscu izjavljujem da je gore pomenuti Dejan Radonjic doktor trenrskog zanata.

Alf

pre 7 godina

Priznajem bio sam skeptik... kada je Vlada Vukoičić otišao mislio sam da je to loš potez uprave... prva i druga sezona Radonjića u zvezdi nije mi ulivala nadu u bolje sutra ali srećom Radonjić me je demantovao... Sada kažem - RADONJA IZVINI I SVAKA ČAST... očigledno da su i on i dr Nebojša gledali malo dalje od mene... da se napravi sistem pa i na uštrb rezultata u EL... samo je bila bitna ABA zbog EL u sledećoj sezoni... i dođe ta sezona u kojoj smo pokazali zube...
Još jednom svo poštovanje Radonjiću, a još veće dr Nebojši, tvorcu nove jake Zvezde... To je karma... stvorio nas je jedan Nebojša a vaskrsao drugi...

ferdinand

pre 7 godina

Ponosim se time što nigde nećete naći, u komentarima iz prethodnih sezona, da sam kritikovao Radonju ili da sam pisao Radonja odlazi. Uvek je imao moju podršku. Prosto, nije Radonja bio kriv kada iz otvorenih pozicija igrači šutiraju 20/2 za tri, ili maše slobodnjake u neizvesnim završnicama, itd ,itd