Utorak, 15.11.2016.

20:50

London: Novak u polufinalu!

Novak Đoković plasirao se u polufinale završnog tunrira u Londonu i to posle dva meča.

Izvor: B92

London: Novak u polufinalu! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

289 Komentari

Sortiraj po:

Beli65

pre 7 godina

lako je novaku protiv povredjenog raonica-marej ce ga oduvati 3:0 u finalu
(knele, 16. novembar 2016 09:31)
mogao bih da se raspitas i da saznas da se ovo igra u dva seta

vatreni noletov navijač

pre 7 godina

Samo tako Nole,vazna je volja i malo bolji prvi servis i eto ponovo prvi.Sada samo servis vezbaj ,vezbaj ostalo je tu.Visko kaze bolje Marej da pobedi pa u finale prvi i drugi.Ja mislim da je bolje mali da pobedi i eto razlika u bodovima sto je igracima i cilj.Zato svi navijajmo za malog a on je izjavio da moze da pobedi skota.Idemo Nole na trening servisa pa u nove pobede.

gofan i vavrinka ga deru

pre 7 godina

Đoković igra na gornjoj granici trenutnih mogučnosti i jedva, srećno, u taj brejku dobija Raonića koji je po svim parametrima bio bolji.

Đoković gubi u polufinalu jer igra pravi ženski tenis.

Pedja

pre 7 godina

Kakva je ovo pobeda? Jedva dobio povredjenog Raonica. Udara lopticu kao devojcica. Raonicu mu ostavi celu stranu praznu kad se izvuce na fh a on ne sme da spusti paralelu. Kakvu grupu ima bio bi blam da ne prodje.

who

pre 7 godina

"..Neću komentirati meč,pobijedio je,u polufinalu je i to je jedino važno. Ako Milos uđe u polufinale,nadam se da će istim žarom igrati i protiv Murraya. "
druže, pa šta ti je!ne znaš da će mu se povreda obnoviti ako se susretnu ?

Перица

pre 7 godina

Мали миш, мишић, изгубио од страшног Новака... Новаче, шта год да је, врати најстаријег првог тамо где му је место!

dule

pre 7 godina

Bravo Nole,jos uvek ne stima najbolje ali te cekamo da dodjes na svoje.Ovaj je bar mogao da stavi steznik na misic da bar malo izgleda da cuva rovitu nogu.

Znam ja to, meni brat radi u Italiju ;)

pre 7 godina

Sad moze da plati porez. 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Patrick, 15. novembar 2016 23:31) 

ako bi platio porez , odmah bi prestao da navijam za njega.

vlaca

pre 7 godina

Novak mora da radi na koncetraciji da privodi set kraju ili mec a ne dozvoljava protivniku da se vraća. Sa toliko iskustva treba bi lagano dobijati mečeve. To da je imao imao bi sigurno 16 ili 17th G'S.

majtimajk

pre 7 godina

Dzaba Novaku sve kad je PRO'PO...
(PFC, 15. novembar 2016 23:53)

-hteo si da kazes PROP'O!?

p.s. imam ideju kako se manje nervirati zbog I oko Novaka! kladite se sa nekom manjom sumom koja moze da se preboli protiv njega! navijas I dalje za Novaka, al' ako pukne (a deluje tako!), bar imas utesni dobitak, pa ti opet fino!

Marko

pre 7 godina

Kome bre da plati porez....parazitima partijskim..On i ne zaradjuje ovde kako da placa porez London daje novac nagradu a da plati porez u Srbiju..Sramota da pomisli neko na ovakvu glupost..a dusebriznici kad daje ogromne sume donacije to nema veze a Paraziti jedni....

starković

pre 7 godina

svi vi koji pričate o plaćanju poreza pitajte se da li vlasnici vaših firmi izmiruju poreze i da li vam je plata crna, siva ili bela. ako je crna ili siva, zapitajte se da li vlasnik vaše firme to što utaji uplati u neki humanitarni fond ili stavi u svoj džep. đovak plaća porez u Monaku, koliko god da to iznosi, a ono što oseća da treba da vrati u Srbiju on to uradi kroz humanitarne fondove. ovi naši bi ga odrali i celokupnu šumu preusmerili na botove, lezileboviće i stranački kadar.

Јабучило

pre 7 godina

Новакова вечита бољка, враћање противника у живот, и овде је дошла до изражаја. Нажалост, низом лоших резултата је скинуо са себе ореол непобедивости, показавши да је рањив. То може да осоколи многе његове противнике у пресудним тренуцима. У тенису, спорту један на један, висок морал такмичара игра значајну улогу. И даље је врстан играч, али више у тенису неће бити исто. Наравно, навијамо за Новака и надамо се новим победама.

Stojan

pre 7 godina

Bravo Novak za još jednu pobjedu. Moglo je biti i drukčije, da sudija nije pogriješijo u prvom setu produžene igre jedan aut, a Miloš nije tražio provjeru. Događaju se greške sudija, to je sastavni dio igre i rezultata. Idemo dalje, samo tako naprijed. Sretno i jako u polufinalu.

BUT

pre 7 godina

Ma fali mu bar 7 kila misića-
Izgubio je samopuzdanje u udarce, servis mu je slab…. iskreno nije on meni ni bio nešto čak i kada je sve živo osvojio do Roland Garosa… meni je on bio fantastičan bio sa ravnim udarcima 2011 Madrid Nadal VS Novak…. atomski tenis

Ali dobro izabrao je dugotrajniji tenis, lopte koje imaju veći odskos, više spina….
Ono što ga je vadilo sve ovo vreme jeste:
1. Konstantnost u udarcima
2. Brutalan ritern pod noge i moze da brejkne koga hoce
3. A najviše protivnikov strah gde vide poraz još pre meča

Sada nema toga. Protiv Tima je bilo cool, protiv Raonica par jako lepih riterna, ali tek onda kada se baš opusti i uđe u ritam.

Treba mu jedna genijalna pobeda protiv Mareja, trebaju mu izazovi.
Kombo zvani Olipijada, neosvajanje 13G su mu nabacili ideju da možda neće uspeti.

Napred Novače!

Cokli penal

pre 7 godina

Kako ste glupi ljudi. Novak placa porez svudje Dje igra turnire ( npr. Nagrada za titulu 1000000 USD 40% ostaje u državi u kojoj je osvojio turnir ,u nekim zemljama i 50%, tipa Spanija ) ,drugo, Novak "živi " u Monaku samo zbog poreske olaksice sto ne mora još jednom na sumu koja mu je preostala da plati opet 40%. Trece, Novak ima i nekretnine i privatne poslove u Srbiji gde uredno placa porez po zakonu.
Četvrto ,zašto bi on uopšte plaćao porez Vučicu ,Dacicu , Kostunici , Tadiću , dr. Stefanovicu ili bilo kom nesposobnom politicaru u Srbiji(svi su nesposobni) da oni raspolazu sa njegovim teško stečenim novcem.
On gospodin ima svoju fondaciju kroz koju sam ulaze i pomaže djeci ,obnavlja škole , vrtiće, crkve i manastire. Bravo Novače gospodine!!

nista o nicemu

pre 7 godina

Kome da plati porez?? Zašto da plati porez?? Jel mu ta država pomogla kada je bio klinac? Jel mu ta država sponzorisala treninge, opremu? Jel država uložila nešto u njega?

Treba da budemo srećni što igra pod našom zaastavom
(ajd da cujem, 15. novembar 2016 23:56)

Drzavi. Zato sto zakon tako kaze. Nije draava i meni pomogla kao klincu. Nije ni meni drzava pomogla skolovanje. Nije ni u mene drzava ulozila nista. I opet placam porez.

Anketar

pre 7 godina

Hajmo mala anketa.
Ko misli da je bole da Novak plaća Srbiji porez - zeleni palac
Ko misli da je bolje da plaća porez zločinačkom zapadu - crveni.

Marko-2,Marko-2

pre 7 godina

Nije nikakova tajna da je Nas Novak bez snage,nikakav servis,vise nemoze potrcati,a kamo li da
"proklize",ali ima zara,ima volje,bori se KOLIKO MOZE i u tome ga treba iskreno podrzati.Vratiti top formu NEMOZE bar nekoliko slijedecih mjeseci i to je apsolutno jasno.Zasto je Marej sada na ovome nivou?Oduvijek je imao vrhunsku tehniku,ali je u zadnju godinu neobicno postao fizicki jak-sigurno ne uz pomoc gurua ili jeduci vegetarijansku hranu,niti grleci drvece.U pamet se Nas Novace i sve ce doci na svoje mjesto.Ti si uporan,ti znas i ako hoces i mozes.Sve si do sada pokazao.

SamoKazem

pre 7 godina

Pre 6 godina mi je pukao abduktor prilikom jedne partije fudbala, tri nedelje sam lezao gotovo nepomican... Njemu misic pukne i vec posle nedelju dana igra vrhunski tenis... Eh sta ti je vrhunska medicina!!!

Dr

pre 7 godina

Eeeeeee, a do pre samo pola godine nije se stavljao znak uzvika(!) na kraju ovakvih naslova...bilo je to nešto sasvim obično i očekivano...nije to čak bila ni vest...a sad, egzaltiranost i euforija...šta će biti ako osvoji turnir, ne smem ni da mislim...možda ulično slavlje :)...možda je Noletu i trebalo da usija atmosferu malo oko nhega, da bi našao novi motiv da kida...

Vračarac

pre 7 godina

Dzaba Novaku sve kad je PRO'PO...
(PFC, 15. novembar 2016 23:53)

A je li genije, koje si ti to slovo apostrofom izostavio? Pokušavam da shvatim da li je Novak prospo, prodpo ili projpo. Evo u dilemi sam.
Vala stvarno nismo isti.

ja

pre 7 godina

@svetislav
Bas zato sto predsugo pratis tenis, mnogo pridajes znacaj servisu. Tenis se mnogo promenio u odnosu na to kako je igran pre 20-30 godina. U to vreme servis je cinio 60 posto igre, I teniseri sa losijim servisom nisu mogli ni da zavire u prvih 100. Danas je drugacije, jer se stil igre promenio.Konkretno Novak toliko dobro reternira I i gra u polju da bi bio u stanju da dobije bar 80 posto meceva a da igra tako da ni u jednom gemu ne servira, odnosno da ceo mec igra na servis protivnika.
Inace Novak ima periode kada stvarno odlicno servira, ali ima I ovakve kada mu je servis los. Ocigledno trenutno na treninzima paznju posvecuje nekim drugim stvarima, a ne servisu I mislim da je to pametno. Zamisli da svu paznju usresredi na servis. Servira odlicno, bez problema osvaja svoje servis gemove, ali lose igra na protivnikov servis. I najboljem serveru se kad tad u mecu desi da veze nekoliko losijih servisa. I sta onda biva? Par losih servisa I izgubis gem, set, pa I mec od nekog prosecnog protivnika. Da li bi tada bio zadovoljniji Novakovom igrom???

BritishAristocrt

pre 7 godina

U O2 Areni na North Greenwich-u u Londonu stoji velika britanska zastava i pored nje velika srpska zastava. Toliko o tome da Britanci "mrze" Srbiju... video svojim ocima sinoc.

Samo Kazem

pre 7 godina

Sad moze da plati porez. 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Patrick, 15. novembar 2016 23:31) 

Kome da plati porez?? Zašto da plati porez?? Jel mu ta država pomogla kada je bio klinac? Jel mu ta država sponzorisala treninge, opremu? Jel država uložila nešto u njega? 

Treba da budemo srećni što igra pod našom zaastavom
(ajd da cujem, 15. novembar 2016 23:56)

Iako mi je fora sa Monakom i porezom dosadna i izlizana, tek mi ljudi kao ti nisu jasni... Po tvojoj logici onda vecina ne bi trebala da placa porez, sva deca koja su placala clanarinu za treninge, pare za pripreme, ekskurzije, samofinansirajuci studenti... ima tu milion dece koja su postigla nesto u zivotu, neki lekar, advokat, nastavnik.. sta je drzava ulozila u njih i zasto onda oni da placaju porez? Svasta s tobom...

...

pre 7 godina

Kome da plati porez?? Zašto da plati porez?? Jel mu ta država pomogla kada je bio klinac? Jel mu ta država sponzorisala treninge, opremu? Jel država uložila nešto u njega?

Treba da budemo srećni što igra pod našom zastavom
(ajd da cujem, 15. novembar 2016 23:56) # Link komentara
A sta mu je dala drzava u kojoj sada placa porez, da svi znamo odgovor jedno veliko NISTA.U Srbiji je odrastao, mogao da trenira relativno skup sport, u Srbiji svi navijaju za njega, a da li u drzavi gde placa porez ima toliko navijaca? Daj mi samo jedan razlog zbog cega tamo placa porez a da nije zato sto je Srbija krs zemlja, a uvek ce i biti dok je vas takvih.

Vlada Djordjevic

pre 7 godina

Svi su protiv Novaka, ajde mi patrioti da ga podržimo u ovim trenutcima kada mu nije lako jer nam je Novak vratio i dao mnogo kada je bilo teško!!

Pedja

pre 7 godina

Kakva je ovo pobeda? Jedva dobio povredjenog Raonica. Udara lopticu kao devojcica. Raonicu mu ostavi celu stranu praznu kad se izvuce na fh a on ne sme da spusti paralelu. Kakvu grupu ima bio bi blam da ne prodje.

Brade

pre 7 godina

Au al smarate vi sa porezom... Pitam se da li ste vi svi revnosni u izmirivanju svojih obaveza prema majci Srbiji ili ste samo licemeri?

Mirko

pre 7 godina

Bravo Nole, junačino naša!
Protivnik daleko teži nego prethodni, forma raste, biće to još bolje, jer za Mareja će to morati da bude još bolje, ali i ovako smo imali priliku da vidimo pravog Novaka, brutalne dijagonale i lucidne poteze u najtežim trenucima.
Hvala ti, i samo napred do pobede!

zelena trava

pre 7 godina

Raonic se povredio i nije hteo da pogorsa, pa da ne igra zavrsni turnir za koji se po prvi put kvalifikovao. Odlucio da preda i ostalo znamo. Nije njegov posao da cuva Novakovo prvo mesto. I on igra za sebe kao i svi. Nije on doveo Murray-a do ovih bodova i zasto bi bio kukavica?
Novak ima rupe u igri, ali se oseca i autoritet. Problem motivacije ostaje.

Gos'n Trpković

pre 7 godina

Sad moze da plati porez.Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Patrick, 15. novembar 2016 23:31) Kome da plati porez?? Zašto da plati porez?? Jel mu ta država pomogla kada je bio klinac? Jel mu ta država sponzorisala treninge, opremu? Jel država uložila nešto u njega?Treba da budemo srećni što igra pod našom zaastavom
(ajd da cujem, 15. novembar 2016 23:56)
Sve to nije izgovor da ne plati porez. Zakon je isti za sve.

dumba

pre 7 godina

raonic sad.blista posle iskidanog butnog misica u parizu kad je pukao ko kanta od mareja haha koja su bre ovo namestaljke , vise ne moze da isprati covek :D

Sale Kragujevac

pre 7 godina

Sve više žalim što Nole nije otvorio tenisku akademiju u Kragujevcu.Sprecili su ta Radikali a današnji SNS - ovci . Verujem da će se to ipak desiti.NAPRED NOLE ....

Pedja

pre 7 godina

Kakva je ovo pobeda? Jedva dobio povredjenog Raonica. Udara lopticu kao devojcica. Raonicu mu ostavi celu stranu praznu kad se izvuce na fh a on ne sme da spusti paralelu. Kakvu grupu ima bio bi blam da ne prodje.

Nebojša S.

pre 7 godina

Bio mi je i simpatičan Raonić, ali posle onog foliranja sa vezivanjem patike po 15 puta na promeni u taj brejku, samo je pikazao koliko je jadan.

Nenad

pre 7 godina

Novak dobija mareja u finalu i vraca se na prvo mesto,a recicu vam i zasto sad je kod njega proradio srpski inat,dokazace celom svetu da je najbolji marej je nebitan totalno,gazi nole sve u nizu titule su jako blizu

Terry

pre 7 godina

(malibg, 15. novembar 2016 23:36)

Ti izgleda nikad nisi gledao Novaka kad pises ovakve gluposti, Novak jeste dobar defanzivno ali covek sipa vinere iz svih pozicija, mozda danas nije pravio toliko vinera ali je igrao veoma dobro i terao Raonica da trci kao lud!

Pedja

pre 7 godina

Kakva je ovo pobeda? Jedva dobio povredjenog Raonica. Udara lopticu kao devojcica. Raonicu mu ostavi celu stranu praznu kad se izvuce na fh a on ne sme da spusti paralelu. Kakvu grupu ima bio bi blam da ne prodje.

dr ndoje

pre 7 godina

Đeca i dalje pišu da im je falila ovakva Nolova igra? Pa šta je odigrao, dva bedna seta uz izvlačenje u dva tajbreka?
(Nema šta on više, 15. novembar 2016 23:43)

ti pogodis cetiri trojke, pobedis dva puta sa 6-0 i faca si.

Hari Kriš

pre 7 godina

Novak, kad se završi meč, digne reket visoko, ispruži ruku prema nebu, glavu podigne i kao da se nekom obraća, žmuri... i tako to traje jedanaest sekundi. Je l' onaj Hare Krišna il' je njegov pomoćnik?

tako ti je to

pre 7 godina

@malibg 90% su bili servis vineri a ne ofanzivna igra,treba silovatelima poput Iva,Iznera u puknutog misica zabraniti destrukciju igre

Charlie

pre 7 godina

S993EMI-FINAL QUALIFYING PROCEDURE

The final standings of each group is determined by the first of the following methods that apply:
a) Greatest number of wins;
b) Greatest number of matches played;
Comment: 2-1 won-loss record beats a 2-0 won-loss record; a 1-2 record beats a 1-0 record.
c) Head-to-head results if only two (2) players are tied,
Sa zvanicnog sajta.
Tako da Nole ne samo da je u polufinalu nego je i prvi u grupi jer moze sve i da izgubi od Monfisa ili zamene max 0:2 a sa druges strane Tim vs Raonic bude sta god Nole i taj pobednik meca Tim vs Raonic imaju isti skor tj. 2-1 ali Nole i protiv Tima i protiv Raonica ima bolji h2h tako da je vec sad PRVI u grupi. Svaka cast!!!

Svete

pre 7 godina

Steta sto Djokovic nije ranije ovako igrao, odavno bi Mareju skresao krilca i sada bi bio barem 5000 poena ispred njega, ali nema veze barem pokazuje da je ziv i da ce i sledece sezone biti prvi favorit na svim turnirima...
Ovo je njemu 20 pobeda protiv top10 igraca ove godine i to je uradio peti put u karijeri, da Federer nije izasao u dzemperu bilo bi i sest godina. Kada bi se sabrale sve sezone svih igraca u istoriji open ere nisam siguran da bi se skupilo 5 sezona, recimo Federer+Nadal+Marej+Agasi+Sampras = 1 sezona i to Nadal 2013, o cemu dalje govoriti ? Treba proveriti ove starije mada sumnjam da bi se mnogo toga promenilo.
Bravo Djole !

Miroslav

pre 7 godina

Raonic je veoma pametno plasirao saopstenje o pokidanom butnom misicu. Znao je da ce svako ko razmisli shvatiti da je morao da preda taj mec i zato je naveo najnevetovatnije opravdanje. Ko shvati razumece

Maja

pre 7 godina

Ovaj Djovak bas igra dosadan tenis.Tu je jedino sampion.I u dugu za porez.Sto se tice tenisa Federer je nevidjeni kralj.Bez konkurencije.
(Patrick, 15. novembar 2016 23:35)
U rupu botino raspala.

Pedja

pre 7 godina

Kakva je ovo pobeda? Jedva dobio povredjenog Raonica. Udara lopticu kao devojcica. Raonicu mu ostavi celu stranu praznu kad se izvuce na fh a on ne sme da spusti paralelu. Kakvu grupu ima bio bi blam da ne prodje.

anica

pre 7 godina

(Nema šta on više, 15. novembar 2016 23:43)
Djecooo ooooo ooooooo Djecoooo oooooo.
Bice...busi hahahahah buuusiiii
Nema sta od tebe drugaru

Patrick

pre 7 godina

@Gajetano

Pozdrav Viskovicu broj 2.Inace Nolo se jos nije vratio u formu,jos mu kroz glavu prolazi poraz od De Potra na OI letos.Sto ga duze to proganja to bolje.

'nako usput

pre 7 godina

Au što smaraju ovi Milovi. Otcepili se, a nastavili da smaraju. Setite se šta su vam pevali engleski navijači u Podgorici. Nije da ih volim, ali su uboli poentu.

HanSolo

pre 7 godina

Sad moze da plati porez. 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Patrick, 15. novembar 2016 23:31) 

Ti se malo edukuj.. Porez se plaća tu gde pare zaradiš.. Tu gde su turniri.. Jadan si i ljubomoran.. Bolje nešto pametno uradi ti i tvoj stari nik Jumko, nego da "pametuješ ovde. Pa da postigneš barem nešto u blizini Novaka.. Tugo jedna od čoveka..

Djordje

pre 7 godina

(malibg, 15. novembar 2016 23:36)

Nadala kazes, covek koji je 90% turnira osvojio vracajuci loptice hahahahah, Novak mozda veceras nije imao cistih vinera ali je setao tvog Raonica i razbijao ga, i sam znas kako masina igra zato cuti pokrij se i placi od tuge!

Najbolji je opancarev lepak

pre 7 godina

I vi sa b92 ste stvarno neverovatni mnoge komentare necete objaviti ali jumka i ostalih pljuvaca nema sanse da izostavite ili je to neko od vas pa lozite ljude kakva vam je postala televizija ni necudi me

mlekadzija

pre 7 godina

Cak i ako Nole dodje do finala odrace ga Marej. Pa nije od za dz najbolji na svetu i no 1. A i clan velike cetvorke umalo da zaboravim....

DjokerNole

pre 7 godina

Slazem se sa svima sto se tice ovog Pepea, ali svi znamo da Novak uvek meditira, slusa klasicnu muziku i na taj nacin se opusta pred mec. Mislim da je Pepe umesan da bi jos nadogradio Noletovu stabilnost i jacinu u glavi.

Lexx_nl

pre 7 godina

Пхуу, није било лако. Чини ми се чак да је Милош укупно у мечу узео један поен више од Нолета.
Милош се много поправио. Мада за оног стварно доброг Новака ни овакво Милошево издање неби била велика препрека.
Новак је био мало бољи него у првом мечу. Стрпљивији је и миран на терену.
Сигуран бекенд, солидан форхенд којим шири терен. Јака одбрана и добар ритерн. Жеља за побједом је присутна и више него очигледна.
Забрињава, пак, први сервис и продорност удараца. Још је то испод нивоа који би му дао потребну сигурност у игри. Управо тај недостатак сигурности је резултирао необјашњивим падом концентрације и губитком два брејка. Ово је некако извукао. Сигурно ће му ова побједа улити додатно самопоуздање које ће му бити потребно за наставак турнира.
Напријед Ноле!

Žikica-prva puška Srbije

pre 7 godina

Sve fenomenalne poteze Nole napravio iz defanzive!
Dobio je ali na tešku gurku.
Dva vinera iz bekenda a ovaj balvan četiri!?
Sve se svodi na mlake udarce,prebacivanje bez rizika, po sredini, plitko i čekanje greške drvoseče kanadskog.
Mora to mnogo jače i napadački!
Idemo Nole!

Jelena

pre 7 godina

@PFC Sto volim da citam komentare ljudi kao sto si ti. Steta sto za zivota nisi postigao ni stoti deo njegove "propasti". Jer tacno znam kakav profil ljudi hrani svoju sitnu dusu na ovaj nacin.

Joxy

pre 7 godina

Meni je Novak delovao odlicno kad uzmemo kako je igrao posle RG,sad je na nekih 80-90% i mislim da se vratio na pravi put,...ima velike sanse da pobedi Mareja,ali ono pravo ocekujem na AO,verujem da ce imati prave i ozbiljne pripreme za novu sezonu!

Djordje

pre 7 godina

Zasto gubavci ne pljujete Novaka na fejsbuku da vam vidimo lice, ime i prezime, nego ste mu*onje pod laznim imenima po raznim forumima a?

ajd da cujem

pre 7 godina

Sad moze da plati porez.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Patrick, 15. novembar 2016 23:31)

Kome da plati porez?? Zašto da plati porez?? Jel mu ta država pomogla kada je bio klinac? Jel mu ta država sponzorisala treninge, opremu? Jel država uložila nešto u njega?

Treba da budemo srećni što igra pod našom zaastavom

Gajetano

pre 7 godina

Ovo je sigurno najkvalitetniji mec odigran ove nedelje, mozda cak i citave sezone do sada, u kome je na kraju ipak prevladao kvalitetniji rival. U najvaznijim trenucima Novak je bio jaci, i to je bio kljuc.

Milos je odigrao u ovom trenutku svoj apsolutno najbolji tenis, kao u transu sve sto zna da radi radio je vrhunski, ali ni to nije bilo dovoljno da osvoji set... Znate sta, kada vec date sve od sebe (a cetvrti ste igrac sveta), a ni to nije dovoljno za povoljan ishod, frustracija raste, to se desava na podsvesnom nivou. Cak i u drugom setu u kome je MIlos pokusao da igra rizicno nije vredelo, jer se protiv majstora kao sto je Novak na ovom nivou jednostavno ne isplati: koliko vam Lady Luck podari u jednom trenutku, u drugom vam to oduzme. Corava posla...

Mislim da se Novak lagano vraca u sampionski mod. Ne kazem to zato sto je pobedio Raonica, to je uradio uvek do sada, vec zato sto je nivo koji je Novak danas pokazao daleko visi od onog kojeg smo gledali u poslednje vreme. I zato sledi logicno pitanje: gde nam je bio Novak u zadnjih nekoliko meseci??

Pozdrav,

Nebojša

pre 7 godina

Bravo nešto lošija igra nego u prvoj rundi ali i dalje napredak u odnosu na zadnjih par meseci fokus u taibrejku na nivou dovoljno da dobije oba što je ohrabrujuce duplo mi je draže što je Raonic izgubio iako je odigrao svoj najbolji meč protiv Novaka a opet nije uspeo ni set da otkine to mu je za ono odustajanje jer čak i da je imao neki problem to vidi se po ovoj igri nije bilo ništa strašno da ne može da igra a time je predao Mareju prvo mesto ja verujem da bi svejedno Marej pobedio ali zašto na taj način.

Jelena

pre 7 godina

Ovo je jedva dobio, a ovaj Raonić je toliko ograničen teniser da je to strašno. Kad mu bude naleteo u polufinalu prvi ozbiljniji protivnik teško da će nešto više moći da uradi, nažalost

lel

pre 7 godina

Mogu reci samo da se vidi totalni napredak, znam da ce Nole ovo dobiti i super je videti Novaka koji dobija četvrtog na svetu posle svih onih gubljenja od 20 na svetu.

malibg

pre 7 godina

Odnos u winerima 42:11 za Raonica! I onda se cudimo zasto publika ne voli Djokovica kao Federera ili Nadala,jednostavno igra suvise defanzivan tenis. Svaka cast za pobede i rezultate,ali nema tu lepote i rizika koji bi privukli navijace na njegovu stranu.

D

pre 7 godina

Sumnjao sam ali dobar je nole. Ali sto sam zadovoljan ponasanjem novinara, samo cine novaku uslugu, nema bolja motivacija, e ti novinati su mu pravi guru.

Vera

pre 7 godina

Neću komentirati meč,pobijedio je,u polufinalu je i to je jedino važno. Ako Milos uđe u polufinale,nadam se da će istim žarom igrati i protiv Murraya.Ni prije mi nije bio nešto posebno drag,a sad još manje svojim kukavičkim postupkom u Parizu.Noletu želim da sada bez pritiska osvoji novih 200 bodova u trećem meču.Sretno,legendo.!

sasa jokic

pre 7 godina

Nije lose za samopouzdanje kada dobijes mec sa relativno slabom igrom.
Ono sto je ocigledno je da fali snage, to vise nije tajna. Servis jednostavno nije na nivou prvih 30, nema vinera, a sve je to posledica nedostatka misicne mase.
Ono sto raduje je bolje mentalno stanje, ali na masi mora da radi za sledecu sezonu.

Petar

pre 7 godina

Pa ovo je vrhunac...Vrac huska Novaka da skine krst dok jede Snikers!!! Ne znam da li su to kamere zabelezile na TV prenosu, ali se odavde iz dvorane vidi kao na tacni!! Nema kraja licemerju Engleza prema Novaku!

sarena ovca

pre 7 godina

samo naprijed Nole... dobij i ono smece od skota! Ali prije toga nabavi tenisice sto jaaaako skripe da mu malo zivceke nategnes, pa da kmeci sucu kako je i protiv Cilica. i makni ga sa broja 1, vec se umislio pozz

zozon,R.Srpska

pre 7 godina

Evo gotovo... brate,tezak mec i za gledati a kamo li za igrati...Svaka cast Nole i samo hrabro dalje.Sta god bude na kraju u Londonu ti si za mene pobjednik...

sinisa

pre 7 godina

Novaka pratim stalno i mogu reci da je najveci,ogromni problem servis...Zbog toga je Novak gubio meceve u drugoj polovini sezone.Nije ni generalno igra problem sa osnovne linije,nego los servis koji nekako jednostavno mora da popravi.

alex

pre 7 godina

Servis jako los kod Novaka pogotovo drugi servis koji je puko prebacivanje. Ima tu i dosta oscilacija jos u igri ali ide nabolje. Nije to za Mareja jos dobro al nadamo se napretku. Nole igraj dobro bar zbog dusmana koji te prozivaju...

anonymous

pre 7 godina

Vidio sam da su novinari Raonica pitali da li mu smeta sto se njegovo ime cesto povezuje sa povredama a i dalje je prilicno mlad. Ali nisam vidio da ga je neko pitao kako se tako brzo oporavio od povrede? Ljudi moji, pa kad ste toliko povredjeni da ni ne izadjete na teren, to znaci da je nesto ozbiljno. A eto, on igra protiv najboljih na svetu i to prilicno solidno. Bravo Nole, draza mi je ova pobjeda od mnogih.

Kineski Nemci

pre 7 godina

Sad se vidi kolika ljubomora vlada prema Novako od strane svih preostalih tenisera na turu. Ovo je dokaz da je Raonic slagao povredu i da je mali covek a mali covek ne moze nikad biti veliki sampion. Postoji ona pravda gore a to ce Nole dokazati.

Рајко Четник

pre 7 godina

Чудо од ђетића, игро са покиданим мишићем само да би нашег Цара спречио да се врати на прво место.Али подлост није успела.
Браво Царе само напред

Ana

pre 7 godina

A jeste Nole slab,dva brejka uzeo i odmah izgubio.Raonic 30 vinera a Djokovic 5 buraz!Udarci slabasni,samo ih prebacuje.Novak kad servira u defanzivi,kad prima servis u defanzivi,razvuce ga Raonic kao zvaku.
(Voyager, 15. novembar 2016 23:12)

Pa dobro, a sto Raonic onda nije pobedio? Jel' mislite da se tenis sastoji u servisu? Najbolje da oni samo ubacuju servis, ja takav tenis necu da gledam.

Melenci

pre 7 godina

za mene je Nole blistao u odnosu na protekle mesece.Ovo mu je najbolji mec,sa tim sto Nole moze bolje i jos bolje.Raonic je servirao kao "lud",forhendima je uzimao Noletu poene.Ali srecna sam zbog Noletove zelje za pobedom,snazne zelje.Samopuzdanje se vraca.

Voyager

pre 7 godina

A jeste Nole slab,dva brejka uzeo i odmah izgubio.Raonic 30 vinera a Djokovic 5 buraz!Udarci slabasni,samo ih prebacuje.Novak kad servira u defanzivi,kad prima servis u defanzivi,razvuce ga Raonic kao zvaku.

svetislav

pre 7 godina

Za razliku od nekih, gledam tenis od Franulovića i Bobe Živojinovića, i baš zato što mislim da je Đoković naš najbolji sportist svih vremena, moram da se nakon ovog meča upitam tri stvari: prvo, kako može Novak da bude prvi na svetu (dobro, sad drugi, al će se brzo vratiti), ako ne uspeva da veže TRI USPEŠNA PRVA SERVISA - pa onda mora da odradi pet forhenda i tri puta više snage utroši? Drugo, ako čovek sa 12 Gren slem titula ne može da pola meča stabilizuje prvi servis, šta onda dođavola rade Beker i Vajda, slikaju se? I treće, dokle će tv-komentatori (naročito onaj Sport-kluba večeras), lupetati hvaleći Novakova "vađenja", a, recimo, prećutkivati kako je večeras Novak svojim brljotinama nervoznog i malodušnog po prirodi Raonića gotovo sasvim vratio u meč? To su problemi kod Novaka, a ne budalaštine oko ishrane, Pepea, i "privatnih problema".

anica

pre 7 godina

Ooooooo vracas li se Nole moj, cestitam! Bravo!
Sve u svemu, solidan mec. Prokockana dva brejka, ali borbenost je tu i voja. Udarce polako vracas. Idemo dalje junace.
Napred po tutulu!

milutin

pre 7 godina

Volim da vidim Nola kad stegne pesnicu, Takvog volim da ga vidim, jer znam da dobija meč. Raonić igra uz pomoć servisa I ništa vise. Ako pogodi, pogodi, ljepote tenisa kod njega nema. I nije povrijedjen, kako je rekao, već iz nekog razloga pustio da Mari bude prvi. Da ima sportskog morala, pa I ljudskog, bar bi se stidio pogledati u lice Novaku.

Nolo je dosadni defanzivac

pre 7 godina

Raonik je zaista raonik, ali i takav imao je 42 vinera i 14 asova, a najbolji svih vremena 11 vinera i 2 asa. Samo deca ne vide koliko je sati. Jedva se provukao kroz dva taj-breka. Ide u polufinale jer je imao smešnu grupu, jednog klovna, jednu bukvu i jednog mlitavog.

Vlada

pre 7 godina

Ne treba sumnjati u Milosevu povredu, ali svako ko se razume, zna da kidanje butnog misica ne moze da zaceli brzo. 2'14" jakog tenisa, a da se ne uhvati nijedanput za nogu pa on je fenomen.
Da se Novak dogovori sam sa sobom, i da im pokaze ko je the Rock

Beobrad

pre 7 godina

I ovakav, danas prosecni Novak je dovoljan za Raonica, koji jeste napredovao, mora se priznati.
Bolji je Novak bio prekjuce protiv Tima, vise je zelje i zara pokazivao, a i samog tenisa.
Ipak, bice dobro do polufinala, uveren sam!

Patrick

pre 7 godina

Ja ne verujem kako je Raonica izdao servis.On kad ne ubaci servis mora da se dobacuje sa Djovakom a tu je Milos slab.Ko mu kriv sto je vezbao samo servis.

paor

pre 7 godina

Kada na ATP turu ne budu bili Federer, Nadal, Djokovic, Marej, Vavrinka, Del Potro, Nisikori, Berdih pa cak i Cilic, e tek onda ce Raonic imati sansu da uzme neki GS.

Frank Gallagher

pre 7 godina

Pišem posle novog Noletovog brejka u drugom setu. Uzima ovo naravno u dva seta i trebalo bi i da osvoji, jer je sve bolji. U defanzivi bas dobar, a kada treba da napadne napravi bas neku glupu grešku, ali i ta nesigurnost ce do kraja turnira nestati.

jorgebarabahosa

pre 7 godina

grc medvede sa Durmitora, porijeklo ti ... Ajmo Nole, nekako uzmi jos jedan set. mada meni uopste nije jasno kako je uopste moguce pobediti ovoliku zver preko mreze!

vladek

pre 7 godina

Raonic je jednostavno glup momak.Od svih mogucih izgovora,a ima ih milion,npr stomacni virus,temperatura,zubobolja,ili neke klasicne sportske povrede,koje se zalece za 7-10 dana,on odvali da je pokidao butni misic.Ovo sa Gofanom nikako nije trebalo Novaku,jer dolazi svez igrac,uporan,rasterecen,i mnogo jaci od Monfilsa koji ne bi uzeo ni 5 gemova.

nole

pre 7 godina

Za sada ova igra obecava.Vratio se onaj zar za pobedom.Reakcije.Pozitivne i negativne.Mentalna snaga upravo kod brejk lopti.Mirnoca.Obecava ovo.

Jumko

pre 7 godina

Covece, pre se znalo zasto je koji igrac dosao do zavrsnog mastersa, koje je rezultate imao... Po kom osnovu su, rezultatima, ovde Tim, Monfis, Raonic, Gofan...? Zlatna era!

Cole

pre 7 godina

Do pre neki dan sam sumnjičavo gledao
na Đokovićevo osvajanje Londona, međutim,
sad sam siguran da će sve da ih ometla,
to mislim, pre svega, što zbog igre koju
je protiv Tima pokazao u drugom i trećem
setu, a najviše zbog intriga koji mu
britanski novinari uporno nameštaju i nikako
ne mogu da ukapiraju da sve to što rade
kod Novaka dovodi do kontraefekta/inata...

P.S.
Melji Novače do petog uzastopnog.

Jumko

pre 7 godina

Ljudi, nije vazno da li ce Djokovic pobediti ili izgubiti, to je samo sport... Samo daj da ne padamo jos u ocima Evrope i Sveta vulgarnim recnikom, gadjanjem publike lopticom, udaranjem sudije po ruci, deranjem na decu... To nam stvarno ne treba vise! Daj boze da popravimo vise tu sliku...

tuga

pre 7 godina

Raonic je jednodimenzionalan igrač, a djokovic klasičan defanzivac. Rodja je poslednji pravi all around igrač trenutno. Tenis postaje nesnošljivo dosadan sport polako. A nekad sam ga voleo najviše na svetu. Kad su se ljudi zapravo nadmudrivali tehnikom i igrali glavom.

Jumko

pre 7 godina

Kakav tenis ljudi moji! Ti meni ja tebi... Ponekad to Djokovic razbije izlaskom na mrezu, obruka se, vrati se na osnovnu i nastavlja se prebacivanje. Rodzere i Rafa, vratite se molim vas!

fabricka greska

pre 7 godina

Ne ulazim u to ko je ovaj Pepe Imas i kakvu on ulogu ima kod Novaka, al mi je lik toliko odvratan da mi se smuci kad ga vidim sa onim kiselim osmehom koji ne skida sa face.

jabre

pre 7 godina

Skroz bezveze, ali da nema ni nekakvog steznika ili bilo cega sto bi ukazivalo da je bilo povrede, itekako providno i otvoren bezobrazluk. odo da gledam dalje, pa sta bude

###

pre 7 godina

Mozemo da budemo Novakovi navijaci ali ljudi moji, prosto mi nije jasno koliko je Novak pao u igri u poslednja 4 medeca? Servis, ritern, to ne lici na njega. Salje lopte u mrezu udarcima koje je nekada vracao, ma zavezanih ociju? Muci se u svojim gemovima i nekako ih osvaja. Ali kroz muku a ne lako kao ranije. Ovo nije onaj igrac koji je ovako igrao samo kada je premoren. Mleo je protivnike. Sada sve radi kroz muku i mnogo truda? Zasto i da li je to moguce. Toliki pad u igri? Ja se nadam da ce dobiti ovaj mec ali vidi se da Raonic lako dobija svoje gemove za razliku od Novaka. Ajde Nole budi se i zimskog sna..

Jumko

pre 7 godina

Ko je veci fenomen? Raonic koji je povredio misic i oporavio se, ili Djokovic, kome su otpali nokti, boleo ga lakat, noga... Pitanje je sad!?

hours of love

pre 7 godina

"Jutros sam imao problema sa buđenjem i bilo mi je teško da ustanem iz kreveta. Uradio sam neke testove, ali i magnetnu rezonancu. Našli su da mi je pokidan desni butni mišić. Nažalost, nisam bio u stanju da igram protiv Endija", rekao je Raonić u Parizu."

Jumko

pre 7 godina

Cestitam Milose tebi kao i svim teniserima koji su otkrili kroz sve ove godine ko je Djokovic... Dobro si postupio sto si namerno lazirao povredu i pustio Endija da bude prvi. Hvala i cestitke jos jednom!

Djed

pre 7 godina

Jao gle' ovog Raonica sto se sad nervira kao nikad u zivotu, a u finalu Wimbledona bio prava flegma protiv Mareja.. Jos mu i predao mec prosle nedelje.. Nadam se da ce te Djole olupati veceras kako ti i dolikuje..

anica

pre 7 godina

Napred Novace, tepaj lazova. Skakuce kao skocko...a povredjena butina...igraj i pobedi ponosno se vrati...zapecati usta svima...napred po trofej! Ajde Novace, vole te tvoji Srbi!

ajd da cujem

pre 7 godina

Sad moze da plati porez.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Patrick, 15. novembar 2016 23:31)

Kome da plati porez?? Zašto da plati porez?? Jel mu ta država pomogla kada je bio klinac? Jel mu ta država sponzorisala treninge, opremu? Jel država uložila nešto u njega?

Treba da budemo srećni što igra pod našom zaastavom

svetislav

pre 7 godina

Za razliku od nekih, gledam tenis od Franulovića i Bobe Živojinovića, i baš zato što mislim da je Đoković naš najbolji sportist svih vremena, moram da se nakon ovog meča upitam tri stvari: prvo, kako može Novak da bude prvi na svetu (dobro, sad drugi, al će se brzo vratiti), ako ne uspeva da veže TRI USPEŠNA PRVA SERVISA - pa onda mora da odradi pet forhenda i tri puta više snage utroši? Drugo, ako čovek sa 12 Gren slem titula ne može da pola meča stabilizuje prvi servis, šta onda dođavola rade Beker i Vajda, slikaju se? I treće, dokle će tv-komentatori (naročito onaj Sport-kluba večeras), lupetati hvaleći Novakova "vađenja", a, recimo, prećutkivati kako je večeras Novak svojim brljotinama nervoznog i malodušnog po prirodi Raonića gotovo sasvim vratio u meč? To su problemi kod Novaka, a ne budalaštine oko ishrane, Pepea, i "privatnih problema".

Cole

pre 7 godina

Do pre neki dan sam sumnjičavo gledao
na Đokovićevo osvajanje Londona, međutim,
sad sam siguran da će sve da ih ometla,
to mislim, pre svega, što zbog igre koju
je protiv Tima pokazao u drugom i trećem
setu, a najviše zbog intriga koji mu
britanski novinari uporno nameštaju i nikako
ne mogu da ukapiraju da sve to što rade
kod Novaka dovodi do kontraefekta/inata...

P.S.
Melji Novače do petog uzastopnog.

hours of love

pre 7 godina

"Jutros sam imao problema sa buđenjem i bilo mi je teško da ustanem iz kreveta. Uradio sam neke testove, ali i magnetnu rezonancu. Našli su da mi je pokidan desni butni mišić. Nažalost, nisam bio u stanju da igram protiv Endija", rekao je Raonić u Parizu."

anica

pre 7 godina

Napred Novace, tepaj lazova. Skakuce kao skocko...a povredjena butina...igraj i pobedi ponosno se vrati...zapecati usta svima...napred po trofej! Ajde Novace, vole te tvoji Srbi!

sarena ovca

pre 7 godina

samo naprijed Nole... dobij i ono smece od skota! Ali prije toga nabavi tenisice sto jaaaako skripe da mu malo zivceke nategnes, pa da kmeci sucu kako je i protiv Cilica. i makni ga sa broja 1, vec se umislio pozz

Vera

pre 7 godina

Neću komentirati meč,pobijedio je,u polufinalu je i to je jedino važno. Ako Milos uđe u polufinale,nadam se da će istim žarom igrati i protiv Murraya.Ni prije mi nije bio nešto posebno drag,a sad još manje svojim kukavičkim postupkom u Parizu.Noletu želim da sada bez pritiska osvoji novih 200 bodova u trećem meču.Sretno,legendo.!

Kineski Nemci

pre 7 godina

Sad se vidi kolika ljubomora vlada prema Novako od strane svih preostalih tenisera na turu. Ovo je dokaz da je Raonic slagao povredu i da je mali covek a mali covek ne moze nikad biti veliki sampion. Postoji ona pravda gore a to ce Nole dokazati.

anonymous

pre 7 godina

Vidio sam da su novinari Raonica pitali da li mu smeta sto se njegovo ime cesto povezuje sa povredama a i dalje je prilicno mlad. Ali nisam vidio da ga je neko pitao kako se tako brzo oporavio od povrede? Ljudi moji, pa kad ste toliko povredjeni da ni ne izadjete na teren, to znaci da je nesto ozbiljno. A eto, on igra protiv najboljih na svetu i to prilicno solidno. Bravo Nole, draza mi je ova pobjeda od mnogih.

Melenci

pre 7 godina

za mene je Nole blistao u odnosu na protekle mesece.Ovo mu je najbolji mec,sa tim sto Nole moze bolje i jos bolje.Raonic je servirao kao "lud",forhendima je uzimao Noletu poene.Ali srecna sam zbog Noletove zelje za pobedom,snazne zelje.Samopuzdanje se vraca.

vladek

pre 7 godina

Raonic je jednostavno glup momak.Od svih mogucih izgovora,a ima ih milion,npr stomacni virus,temperatura,zubobolja,ili neke klasicne sportske povrede,koje se zalece za 7-10 dana,on odvali da je pokidao butni misic.Ovo sa Gofanom nikako nije trebalo Novaku,jer dolazi svez igrac,uporan,rasterecen,i mnogo jaci od Monfilsa koji ne bi uzeo ni 5 gemova.

milutin

pre 7 godina

Volim da vidim Nola kad stegne pesnicu, Takvog volim da ga vidim, jer znam da dobija meč. Raonić igra uz pomoć servisa I ništa vise. Ako pogodi, pogodi, ljepote tenisa kod njega nema. I nije povrijedjen, kako je rekao, već iz nekog razloga pustio da Mari bude prvi. Da ima sportskog morala, pa I ljudskog, bar bi se stidio pogledati u lice Novaku.

alex

pre 7 godina

Servis jako los kod Novaka pogotovo drugi servis koji je puko prebacivanje. Ima tu i dosta oscilacija jos u igri ali ide nabolje. Nije to za Mareja jos dobro al nadamo se napretku. Nole igraj dobro bar zbog dusmana koji te prozivaju...

sasa jokic

pre 7 godina

Nije lose za samopouzdanje kada dobijes mec sa relativno slabom igrom.
Ono sto je ocigledno je da fali snage, to vise nije tajna. Servis jednostavno nije na nivou prvih 30, nema vinera, a sve je to posledica nedostatka misicne mase.
Ono sto raduje je bolje mentalno stanje, ali na masi mora da radi za sledecu sezonu.

Gajetano

pre 7 godina

Ovo je sigurno najkvalitetniji mec odigran ove nedelje, mozda cak i citave sezone do sada, u kome je na kraju ipak prevladao kvalitetniji rival. U najvaznijim trenucima Novak je bio jaci, i to je bio kljuc.

Milos je odigrao u ovom trenutku svoj apsolutno najbolji tenis, kao u transu sve sto zna da radi radio je vrhunski, ali ni to nije bilo dovoljno da osvoji set... Znate sta, kada vec date sve od sebe (a cetvrti ste igrac sveta), a ni to nije dovoljno za povoljan ishod, frustracija raste, to se desava na podsvesnom nivou. Cak i u drugom setu u kome je MIlos pokusao da igra rizicno nije vredelo, jer se protiv majstora kao sto je Novak na ovom nivou jednostavno ne isplati: koliko vam Lady Luck podari u jednom trenutku, u drugom vam to oduzme. Corava posla...

Mislim da se Novak lagano vraca u sampionski mod. Ne kazem to zato sto je pobedio Raonica, to je uradio uvek do sada, vec zato sto je nivo koji je Novak danas pokazao daleko visi od onog kojeg smo gledali u poslednje vreme. I zato sledi logicno pitanje: gde nam je bio Novak u zadnjih nekoliko meseci??

Pozdrav,

fabricka greska

pre 7 godina

Ne ulazim u to ko je ovaj Pepe Imas i kakvu on ulogu ima kod Novaka, al mi je lik toliko odvratan da mi se smuci kad ga vidim sa onim kiselim osmehom koji ne skida sa face.

Рајко Четник

pre 7 godina

Чудо од ђетића, игро са покиданим мишићем само да би нашег Цара спречио да се врати на прво место.Али подлост није успела.
Браво Царе само напред

jabre

pre 7 godina

Skroz bezveze, ali da nema ni nekakvog steznika ili bilo cega sto bi ukazivalo da je bilo povrede, itekako providno i otvoren bezobrazluk. odo da gledam dalje, pa sta bude

Vlada

pre 7 godina

Ne treba sumnjati u Milosevu povredu, ali svako ko se razume, zna da kidanje butnog misica ne moze da zaceli brzo. 2'14" jakog tenisa, a da se ne uhvati nijedanput za nogu pa on je fenomen.
Da se Novak dogovori sam sa sobom, i da im pokaze ko je the Rock

Beobrad

pre 7 godina

I ovakav, danas prosecni Novak je dovoljan za Raonica, koji jeste napredovao, mora se priznati.
Bolji je Novak bio prekjuce protiv Tima, vise je zelje i zara pokazivao, a i samog tenisa.
Ipak, bice dobro do polufinala, uveren sam!

Frank Gallagher

pre 7 godina

Pišem posle novog Noletovog brejka u drugom setu. Uzima ovo naravno u dva seta i trebalo bi i da osvoji, jer je sve bolji. U defanzivi bas dobar, a kada treba da napadne napravi bas neku glupu grešku, ali i ta nesigurnost ce do kraja turnira nestati.

Djed

pre 7 godina

Jao gle' ovog Raonica sto se sad nervira kao nikad u zivotu, a u finalu Wimbledona bio prava flegma protiv Mareja.. Jos mu i predao mec prosle nedelje.. Nadam se da ce te Djole olupati veceras kako ti i dolikuje..

Ana

pre 7 godina

A jeste Nole slab,dva brejka uzeo i odmah izgubio.Raonic 30 vinera a Djokovic 5 buraz!Udarci slabasni,samo ih prebacuje.Novak kad servira u defanzivi,kad prima servis u defanzivi,razvuce ga Raonic kao zvaku.
(Voyager, 15. novembar 2016 23:12)

Pa dobro, a sto Raonic onda nije pobedio? Jel' mislite da se tenis sastoji u servisu? Najbolje da oni samo ubacuju servis, ja takav tenis necu da gledam.

nole

pre 7 godina

Za sada ova igra obecava.Vratio se onaj zar za pobedom.Reakcije.Pozitivne i negativne.Mentalna snaga upravo kod brejk lopti.Mirnoca.Obecava ovo.

paor

pre 7 godina

Kada na ATP turu ne budu bili Federer, Nadal, Djokovic, Marej, Vavrinka, Del Potro, Nisikori, Berdih pa cak i Cilic, e tek onda ce Raonic imati sansu da uzme neki GS.

Petar

pre 7 godina

Pa ovo je vrhunac...Vrac huska Novaka da skine krst dok jede Snikers!!! Ne znam da li su to kamere zabelezile na TV prenosu, ali se odavde iz dvorane vidi kao na tacni!! Nema kraja licemerju Engleza prema Novaku!

Nebojša

pre 7 godina

Bravo nešto lošija igra nego u prvoj rundi ali i dalje napredak u odnosu na zadnjih par meseci fokus u taibrejku na nivou dovoljno da dobije oba što je ohrabrujuce duplo mi je draže što je Raonic izgubio iako je odigrao svoj najbolji meč protiv Novaka a opet nije uspeo ni set da otkine to mu je za ono odustajanje jer čak i da je imao neki problem to vidi se po ovoj igri nije bilo ništa strašno da ne može da igra a time je predao Mareju prvo mesto ja verujem da bi svejedno Marej pobedio ali zašto na taj način.

sinisa

pre 7 godina

Novaka pratim stalno i mogu reci da je najveci,ogromni problem servis...Zbog toga je Novak gubio meceve u drugoj polovini sezone.Nije ni generalno igra problem sa osnovne linije,nego los servis koji nekako jednostavno mora da popravi.

lel

pre 7 godina

Mogu reci samo da se vidi totalni napredak, znam da ce Nole ovo dobiti i super je videti Novaka koji dobija četvrtog na svetu posle svih onih gubljenja od 20 na svetu.

zozon,R.Srpska

pre 7 godina

Evo gotovo... brate,tezak mec i za gledati a kamo li za igrati...Svaka cast Nole i samo hrabro dalje.Sta god bude na kraju u Londonu ti si za mene pobjednik...

D

pre 7 godina

Sumnjao sam ali dobar je nole. Ali sto sam zadovoljan ponasanjem novinara, samo cine novaku uslugu, nema bolja motivacija, e ti novinati su mu pravi guru.

Jumko

pre 7 godina

Cestitam Milose tebi kao i svim teniserima koji su otkrili kroz sve ove godine ko je Djokovic... Dobro si postupio sto si namerno lazirao povredu i pustio Endija da bude prvi. Hvala i cestitke jos jednom!

anica

pre 7 godina

Ooooooo vracas li se Nole moj, cestitam! Bravo!
Sve u svemu, solidan mec. Prokockana dva brejka, ali borbenost je tu i voja. Udarce polako vracas. Idemo dalje junace.
Napred po tutulu!

Jelena

pre 7 godina

Ovo je jedva dobio, a ovaj Raonić je toliko ograničen teniser da je to strašno. Kad mu bude naleteo u polufinalu prvi ozbiljniji protivnik teško da će nešto više moći da uradi, nažalost

Patrick

pre 7 godina

Ja ne verujem kako je Raonica izdao servis.On kad ne ubaci servis mora da se dobacuje sa Djovakom a tu je Milos slab.Ko mu kriv sto je vezbao samo servis.

jorgebarabahosa

pre 7 godina

grc medvede sa Durmitora, porijeklo ti ... Ajmo Nole, nekako uzmi jos jedan set. mada meni uopste nije jasno kako je uopste moguce pobediti ovoliku zver preko mreze!

malibg

pre 7 godina

Odnos u winerima 42:11 za Raonica! I onda se cudimo zasto publika ne voli Djokovica kao Federera ili Nadala,jednostavno igra suvise defanzivan tenis. Svaka cast za pobede i rezultate,ali nema tu lepote i rizika koji bi privukli navijace na njegovu stranu.

Voyager

pre 7 godina

A jeste Nole slab,dva brejka uzeo i odmah izgubio.Raonic 30 vinera a Djokovic 5 buraz!Udarci slabasni,samo ih prebacuje.Novak kad servira u defanzivi,kad prima servis u defanzivi,razvuce ga Raonic kao zvaku.

###

pre 7 godina

Mozemo da budemo Novakovi navijaci ali ljudi moji, prosto mi nije jasno koliko je Novak pao u igri u poslednja 4 medeca? Servis, ritern, to ne lici na njega. Salje lopte u mrezu udarcima koje je nekada vracao, ma zavezanih ociju? Muci se u svojim gemovima i nekako ih osvaja. Ali kroz muku a ne lako kao ranije. Ovo nije onaj igrac koji je ovako igrao samo kada je premoren. Mleo je protivnike. Sada sve radi kroz muku i mnogo truda? Zasto i da li je to moguce. Toliki pad u igri? Ja se nadam da ce dobiti ovaj mec ali vidi se da Raonic lako dobija svoje gemove za razliku od Novaka. Ajde Nole budi se i zimskog sna..

Nolo je dosadni defanzivac

pre 7 godina

Raonik je zaista raonik, ali i takav imao je 42 vinera i 14 asova, a najbolji svih vremena 11 vinera i 2 asa. Samo deca ne vide koliko je sati. Jedva se provukao kroz dva taj-breka. Ide u polufinale jer je imao smešnu grupu, jednog klovna, jednu bukvu i jednog mlitavog.

tuga

pre 7 godina

Raonic je jednodimenzionalan igrač, a djokovic klasičan defanzivac. Rodja je poslednji pravi all around igrač trenutno. Tenis postaje nesnošljivo dosadan sport polako. A nekad sam ga voleo najviše na svetu. Kad su se ljudi zapravo nadmudrivali tehnikom i igrali glavom.

Jumko

pre 7 godina

Kakav tenis ljudi moji! Ti meni ja tebi... Ponekad to Djokovic razbije izlaskom na mrezu, obruka se, vrati se na osnovnu i nastavlja se prebacivanje. Rodzere i Rafa, vratite se molim vas!

Jumko

pre 7 godina

Ljudi, nije vazno da li ce Djokovic pobediti ili izgubiti, to je samo sport... Samo daj da ne padamo jos u ocima Evrope i Sveta vulgarnim recnikom, gadjanjem publike lopticom, udaranjem sudije po ruci, deranjem na decu... To nam stvarno ne treba vise! Daj boze da popravimo vise tu sliku...

Cokli penal

pre 7 godina

Kako ste glupi ljudi. Novak placa porez svudje Dje igra turnire ( npr. Nagrada za titulu 1000000 USD 40% ostaje u državi u kojoj je osvojio turnir ,u nekim zemljama i 50%, tipa Spanija ) ,drugo, Novak "živi " u Monaku samo zbog poreske olaksice sto ne mora još jednom na sumu koja mu je preostala da plati opet 40%. Trece, Novak ima i nekretnine i privatne poslove u Srbiji gde uredno placa porez po zakonu.
Četvrto ,zašto bi on uopšte plaćao porez Vučicu ,Dacicu , Kostunici , Tadiću , dr. Stefanovicu ili bilo kom nesposobnom politicaru u Srbiji(svi su nesposobni) da oni raspolazu sa njegovim teško stečenim novcem.
On gospodin ima svoju fondaciju kroz koju sam ulaze i pomaže djeci ,obnavlja škole , vrtiće, crkve i manastire. Bravo Novače gospodine!!

Jumko

pre 7 godina

Ko je veci fenomen? Raonic koji je povredio misic i oporavio se, ili Djokovic, kome su otpali nokti, boleo ga lakat, noga... Pitanje je sad!?

Jumko

pre 7 godina

Covece, pre se znalo zasto je koji igrac dosao do zavrsnog mastersa, koje je rezultate imao... Po kom osnovu su, rezultatima, ovde Tim, Monfis, Raonic, Gofan...? Zlatna era!

who

pre 7 godina

"..Neću komentirati meč,pobijedio je,u polufinalu je i to je jedino važno. Ako Milos uđe u polufinale,nadam se da će istim žarom igrati i protiv Murraya. "
druže, pa šta ti je!ne znaš da će mu se povreda obnoviti ako se susretnu ?

BUT

pre 7 godina

Ma fali mu bar 7 kila misića-
Izgubio je samopuzdanje u udarce, servis mu je slab…. iskreno nije on meni ni bio nešto čak i kada je sve živo osvojio do Roland Garosa… meni je on bio fantastičan bio sa ravnim udarcima 2011 Madrid Nadal VS Novak…. atomski tenis

Ali dobro izabrao je dugotrajniji tenis, lopte koje imaju veći odskos, više spina….
Ono što ga je vadilo sve ovo vreme jeste:
1. Konstantnost u udarcima
2. Brutalan ritern pod noge i moze da brejkne koga hoce
3. A najviše protivnikov strah gde vide poraz još pre meča

Sada nema toga. Protiv Tima je bilo cool, protiv Raonica par jako lepih riterna, ali tek onda kada se baš opusti i uđe u ritam.

Treba mu jedna genijalna pobeda protiv Mareja, trebaju mu izazovi.
Kombo zvani Olipijada, neosvajanje 13G su mu nabacili ideju da možda neće uspeti.

Napred Novače!

SamoKazem

pre 7 godina

Pre 6 godina mi je pukao abduktor prilikom jedne partije fudbala, tri nedelje sam lezao gotovo nepomican... Njemu misic pukne i vec posle nedelju dana igra vrhunski tenis... Eh sta ti je vrhunska medicina!!!

Znam ja to, meni brat radi u Italiju ;)

pre 7 godina

Sad moze da plati porez. 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Patrick, 15. novembar 2016 23:31) 

ako bi platio porez , odmah bi prestao da navijam za njega.

Marko

pre 7 godina

Kome bre da plati porez....parazitima partijskim..On i ne zaradjuje ovde kako da placa porez London daje novac nagradu a da plati porez u Srbiju..Sramota da pomisli neko na ovakvu glupost..a dusebriznici kad daje ogromne sume donacije to nema veze a Paraziti jedni....

vatreni noletov navijač

pre 7 godina

Samo tako Nole,vazna je volja i malo bolji prvi servis i eto ponovo prvi.Sada samo servis vezbaj ,vezbaj ostalo je tu.Visko kaze bolje Marej da pobedi pa u finale prvi i drugi.Ja mislim da je bolje mali da pobedi i eto razlika u bodovima sto je igracima i cilj.Zato svi navijajmo za malog a on je izjavio da moze da pobedi skota.Idemo Nole na trening servisa pa u nove pobede.

dule

pre 7 godina

Bravo Nole,jos uvek ne stima najbolje ali te cekamo da dodjes na svoje.Ovaj je bar mogao da stavi steznik na misic da bar malo izgleda da cuva rovitu nogu.

starković

pre 7 godina

svi vi koji pričate o plaćanju poreza pitajte se da li vlasnici vaših firmi izmiruju poreze i da li vam je plata crna, siva ili bela. ako je crna ili siva, zapitajte se da li vlasnik vaše firme to što utaji uplati u neki humanitarni fond ili stavi u svoj džep. đovak plaća porez u Monaku, koliko god da to iznosi, a ono što oseća da treba da vrati u Srbiju on to uradi kroz humanitarne fondove. ovi naši bi ga odrali i celokupnu šumu preusmerili na botove, lezileboviće i stranački kadar.

Vračarac

pre 7 godina

Dzaba Novaku sve kad je PRO'PO...
(PFC, 15. novembar 2016 23:53)

A je li genije, koje si ti to slovo apostrofom izostavio? Pokušavam da shvatim da li je Novak prospo, prodpo ili projpo. Evo u dilemi sam.
Vala stvarno nismo isti.

Najbolji je opancarev lepak

pre 7 godina

I vi sa b92 ste stvarno neverovatni mnoge komentare necete objaviti ali jumka i ostalih pljuvaca nema sanse da izostavite ili je to neko od vas pa lozite ljude kakva vam je postala televizija ni necudi me

Svete

pre 7 godina

Steta sto Djokovic nije ranije ovako igrao, odavno bi Mareju skresao krilca i sada bi bio barem 5000 poena ispred njega, ali nema veze barem pokazuje da je ziv i da ce i sledece sezone biti prvi favorit na svim turnirima...
Ovo je njemu 20 pobeda protiv top10 igraca ove godine i to je uradio peti put u karijeri, da Federer nije izasao u dzemperu bilo bi i sest godina. Kada bi se sabrale sve sezone svih igraca u istoriji open ere nisam siguran da bi se skupilo 5 sezona, recimo Federer+Nadal+Marej+Agasi+Sampras = 1 sezona i to Nadal 2013, o cemu dalje govoriti ? Treba proveriti ove starije mada sumnjam da bi se mnogo toga promenilo.
Bravo Djole !

ja

pre 7 godina

@svetislav
Bas zato sto predsugo pratis tenis, mnogo pridajes znacaj servisu. Tenis se mnogo promenio u odnosu na to kako je igran pre 20-30 godina. U to vreme servis je cinio 60 posto igre, I teniseri sa losijim servisom nisu mogli ni da zavire u prvih 100. Danas je drugacije, jer se stil igre promenio.Konkretno Novak toliko dobro reternira I i gra u polju da bi bio u stanju da dobije bar 80 posto meceva a da igra tako da ni u jednom gemu ne servira, odnosno da ceo mec igra na servis protivnika.
Inace Novak ima periode kada stvarno odlicno servira, ali ima I ovakve kada mu je servis los. Ocigledno trenutno na treninzima paznju posvecuje nekim drugim stvarima, a ne servisu I mislim da je to pametno. Zamisli da svu paznju usresredi na servis. Servira odlicno, bez problema osvaja svoje servis gemove, ali lose igra na protivnikov servis. I najboljem serveru se kad tad u mecu desi da veze nekoliko losijih servisa. I sta onda biva? Par losih servisa I izgubis gem, set, pa I mec od nekog prosecnog protivnika. Da li bi tada bio zadovoljniji Novakovom igrom???

Marko-2,Marko-2

pre 7 godina

Nije nikakova tajna da je Nas Novak bez snage,nikakav servis,vise nemoze potrcati,a kamo li da
"proklize",ali ima zara,ima volje,bori se KOLIKO MOZE i u tome ga treba iskreno podrzati.Vratiti top formu NEMOZE bar nekoliko slijedecih mjeseci i to je apsolutno jasno.Zasto je Marej sada na ovome nivou?Oduvijek je imao vrhunsku tehniku,ali je u zadnju godinu neobicno postao fizicki jak-sigurno ne uz pomoc gurua ili jeduci vegetarijansku hranu,niti grleci drvece.U pamet se Nas Novace i sve ce doci na svoje mjesto.Ti si uporan,ti znas i ako hoces i mozes.Sve si do sada pokazao.

gofan i vavrinka ga deru

pre 7 godina

Đoković igra na gornjoj granici trenutnih mogučnosti i jedva, srećno, u taj brejku dobija Raonića koji je po svim parametrima bio bolji.

Đoković gubi u polufinalu jer igra pravi ženski tenis.

Brade

pre 7 godina

Au al smarate vi sa porezom... Pitam se da li ste vi svi revnosni u izmirivanju svojih obaveza prema majci Srbiji ili ste samo licemeri?

Јабучило

pre 7 godina

Новакова вечита бољка, враћање противника у живот, и овде је дошла до изражаја. Нажалост, низом лоших резултата је скинуо са себе ореол непобедивости, показавши да је рањив. То може да осоколи многе његове противнике у пресудним тренуцима. У тенису, спорту један на један, висок морал такмичара игра значајну улогу. И даље је врстан играч, али више у тенису неће бити исто. Наравно, навијамо за Новака и надамо се новим победама.

Pedja

pre 7 godina

Kakva je ovo pobeda? Jedva dobio povredjenog Raonica. Udara lopticu kao devojcica. Raonicu mu ostavi celu stranu praznu kad se izvuce na fh a on ne sme da spusti paralelu. Kakvu grupu ima bio bi blam da ne prodje.

Nebojša S.

pre 7 godina

Bio mi je i simpatičan Raonić, ali posle onog foliranja sa vezivanjem patike po 15 puta na promeni u taj brejku, samo je pikazao koliko je jadan.

Sale Kragujevac

pre 7 godina

Sve više žalim što Nole nije otvorio tenisku akademiju u Kragujevcu.Sprecili su ta Radikali a današnji SNS - ovci . Verujem da će se to ipak desiti.NAPRED NOLE ....

...

pre 7 godina

Kome da plati porez?? Zašto da plati porez?? Jel mu ta država pomogla kada je bio klinac? Jel mu ta država sponzorisala treninge, opremu? Jel država uložila nešto u njega?

Treba da budemo srećni što igra pod našom zastavom
(ajd da cujem, 15. novembar 2016 23:56) # Link komentara
A sta mu je dala drzava u kojoj sada placa porez, da svi znamo odgovor jedno veliko NISTA.U Srbiji je odrastao, mogao da trenira relativno skup sport, u Srbiji svi navijaju za njega, a da li u drzavi gde placa porez ima toliko navijaca? Daj mi samo jedan razlog zbog cega tamo placa porez a da nije zato sto je Srbija krs zemlja, a uvek ce i biti dok je vas takvih.

majtimajk

pre 7 godina

Dzaba Novaku sve kad je PRO'PO...
(PFC, 15. novembar 2016 23:53)

-hteo si da kazes PROP'O!?

p.s. imam ideju kako se manje nervirati zbog I oko Novaka! kladite se sa nekom manjom sumom koja moze da se preboli protiv njega! navijas I dalje za Novaka, al' ako pukne (a deluje tako!), bar imas utesni dobitak, pa ti opet fino!

vlaca

pre 7 godina

Novak mora da radi na koncetraciji da privodi set kraju ili mec a ne dozvoljava protivniku da se vraća. Sa toliko iskustva treba bi lagano dobijati mečeve. To da je imao imao bi sigurno 16 ili 17th G'S.

'nako usput

pre 7 godina

Au što smaraju ovi Milovi. Otcepili se, a nastavili da smaraju. Setite se šta su vam pevali engleski navijači u Podgorici. Nije da ih volim, ali su uboli poentu.

Maja

pre 7 godina

Ovaj Djovak bas igra dosadan tenis.Tu je jedino sampion.I u dugu za porez.Sto se tice tenisa Federer je nevidjeni kralj.Bez konkurencije.
(Patrick, 15. novembar 2016 23:35)
U rupu botino raspala.

Charlie

pre 7 godina

S993EMI-FINAL QUALIFYING PROCEDURE

The final standings of each group is determined by the first of the following methods that apply:
a) Greatest number of wins;
b) Greatest number of matches played;
Comment: 2-1 won-loss record beats a 2-0 won-loss record; a 1-2 record beats a 1-0 record.
c) Head-to-head results if only two (2) players are tied,
Sa zvanicnog sajta.
Tako da Nole ne samo da je u polufinalu nego je i prvi u grupi jer moze sve i da izgubi od Monfisa ili zamene max 0:2 a sa druges strane Tim vs Raonic bude sta god Nole i taj pobednik meca Tim vs Raonic imaju isti skor tj. 2-1 ali Nole i protiv Tima i protiv Raonica ima bolji h2h tako da je vec sad PRVI u grupi. Svaka cast!!!

dumba

pre 7 godina

raonic sad.blista posle iskidanog butnog misica u parizu kad je pukao ko kanta od mareja haha koja su bre ovo namestaljke , vise ne moze da isprati covek :D

dr ndoje

pre 7 godina

Đeca i dalje pišu da im je falila ovakva Nolova igra? Pa šta je odigrao, dva bedna seta uz izvlačenje u dva tajbreka?
(Nema šta on više, 15. novembar 2016 23:43)

ti pogodis cetiri trojke, pobedis dva puta sa 6-0 i faca si.

Mirko

pre 7 godina

Bravo Nole, junačino naša!
Protivnik daleko teži nego prethodni, forma raste, biće to još bolje, jer za Mareja će to morati da bude još bolje, ali i ovako smo imali priliku da vidimo pravog Novaka, brutalne dijagonale i lucidne poteze u najtežim trenucima.
Hvala ti, i samo napred do pobede!

Перица

pre 7 godina

Мали миш, мишић, изгубио од страшног Новака... Новаче, шта год да је, врати најстаријег првог тамо где му је место!

Djordje

pre 7 godina

Zasto gubavci ne pljujete Novaka na fejsbuku da vam vidimo lice, ime i prezime, nego ste mu*onje pod laznim imenima po raznim forumima a?

Lexx_nl

pre 7 godina

Пхуу, није било лако. Чини ми се чак да је Милош укупно у мечу узео један поен више од Нолета.
Милош се много поправио. Мада за оног стварно доброг Новака ни овакво Милошево издање неби била велика препрека.
Новак је био мало бољи него у првом мечу. Стрпљивији је и миран на терену.
Сигуран бекенд, солидан форхенд којим шири терен. Јака одбрана и добар ритерн. Жеља за побједом је присутна и више него очигледна.
Забрињава, пак, први сервис и продорност удараца. Још је то испод нивоа који би му дао потребну сигурност у игри. Управо тај недостатак сигурности је резултирао необјашњивим падом концентрације и губитком два брејка. Ово је некако извукао. Сигурно ће му ова побједа улити додатно самопоуздање које ће му бити потребно за наставак турнира.
Напријед Ноле!

Djordje

pre 7 godina

(malibg, 15. novembar 2016 23:36)

Nadala kazes, covek koji je 90% turnira osvojio vracajuci loptice hahahahah, Novak mozda veceras nije imao cistih vinera ali je setao tvog Raonica i razbijao ga, i sam znas kako masina igra zato cuti pokrij se i placi od tuge!

BritishAristocrt

pre 7 godina

U O2 Areni na North Greenwich-u u Londonu stoji velika britanska zastava i pored nje velika srpska zastava. Toliko o tome da Britanci "mrze" Srbiju... video svojim ocima sinoc.

nista o nicemu

pre 7 godina

Kome da plati porez?? Zašto da plati porez?? Jel mu ta država pomogla kada je bio klinac? Jel mu ta država sponzorisala treninge, opremu? Jel država uložila nešto u njega?

Treba da budemo srećni što igra pod našom zaastavom
(ajd da cujem, 15. novembar 2016 23:56)

Drzavi. Zato sto zakon tako kaze. Nije draava i meni pomogla kao klincu. Nije ni meni drzava pomogla skolovanje. Nije ni u mene drzava ulozila nista. I opet placam porez.

Beli65

pre 7 godina

lako je novaku protiv povredjenog raonica-marej ce ga oduvati 3:0 u finalu
(knele, 16. novembar 2016 09:31)
mogao bih da se raspitas i da saznas da se ovo igra u dva seta

Žikica-prva puška Srbije

pre 7 godina

Sve fenomenalne poteze Nole napravio iz defanzive!
Dobio je ali na tešku gurku.
Dva vinera iz bekenda a ovaj balvan četiri!?
Sve se svodi na mlake udarce,prebacivanje bez rizika, po sredini, plitko i čekanje greške drvoseče kanadskog.
Mora to mnogo jače i napadački!
Idemo Nole!

HanSolo

pre 7 godina

Sad moze da plati porez. 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Patrick, 15. novembar 2016 23:31) 

Ti se malo edukuj.. Porez se plaća tu gde pare zaradiš.. Tu gde su turniri.. Jadan si i ljubomoran.. Bolje nešto pametno uradi ti i tvoj stari nik Jumko, nego da "pametuješ ovde. Pa da postigneš barem nešto u blizini Novaka.. Tugo jedna od čoveka..

Vlada Djordjevic

pre 7 godina

Svi su protiv Novaka, ajde mi patrioti da ga podržimo u ovim trenutcima kada mu nije lako jer nam je Novak vratio i dao mnogo kada je bilo teško!!

Miroslav

pre 7 godina

Raonic je veoma pametno plasirao saopstenje o pokidanom butnom misicu. Znao je da ce svako ko razmisli shvatiti da je morao da preda taj mec i zato je naveo najnevetovatnije opravdanje. Ko shvati razumece

Pedja

pre 7 godina

Kakva je ovo pobeda? Jedva dobio povredjenog Raonica. Udara lopticu kao devojcica. Raonicu mu ostavi celu stranu praznu kad se izvuce na fh a on ne sme da spusti paralelu. Kakvu grupu ima bio bi blam da ne prodje.

zelena trava

pre 7 godina

Raonic se povredio i nije hteo da pogorsa, pa da ne igra zavrsni turnir za koji se po prvi put kvalifikovao. Odlucio da preda i ostalo znamo. Nije njegov posao da cuva Novakovo prvo mesto. I on igra za sebe kao i svi. Nije on doveo Murray-a do ovih bodova i zasto bi bio kukavica?
Novak ima rupe u igri, ali se oseca i autoritet. Problem motivacije ostaje.

Samo Kazem

pre 7 godina

Sad moze da plati porez. 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Patrick, 15. novembar 2016 23:31) 

Kome da plati porez?? Zašto da plati porez?? Jel mu ta država pomogla kada je bio klinac? Jel mu ta država sponzorisala treninge, opremu? Jel država uložila nešto u njega? 

Treba da budemo srećni što igra pod našom zaastavom
(ajd da cujem, 15. novembar 2016 23:56)

Iako mi je fora sa Monakom i porezom dosadna i izlizana, tek mi ljudi kao ti nisu jasni... Po tvojoj logici onda vecina ne bi trebala da placa porez, sva deca koja su placala clanarinu za treninge, pare za pripreme, ekskurzije, samofinansirajuci studenti... ima tu milion dece koja su postigla nesto u zivotu, neki lekar, advokat, nastavnik.. sta je drzava ulozila u njih i zasto onda oni da placaju porez? Svasta s tobom...

Dr

pre 7 godina

Eeeeeee, a do pre samo pola godine nije se stavljao znak uzvika(!) na kraju ovakvih naslova...bilo je to nešto sasvim obično i očekivano...nije to čak bila ni vest...a sad, egzaltiranost i euforija...šta će biti ako osvoji turnir, ne smem ni da mislim...možda ulično slavlje :)...možda je Noletu i trebalo da usija atmosferu malo oko nhega, da bi našao novi motiv da kida...

Terry

pre 7 godina

(malibg, 15. novembar 2016 23:36)

Ti izgleda nikad nisi gledao Novaka kad pises ovakve gluposti, Novak jeste dobar defanzivno ali covek sipa vinere iz svih pozicija, mozda danas nije pravio toliko vinera ali je igrao veoma dobro i terao Raonica da trci kao lud!

tako ti je to

pre 7 godina

@malibg 90% su bili servis vineri a ne ofanzivna igra,treba silovatelima poput Iva,Iznera u puknutog misica zabraniti destrukciju igre

Nenad

pre 7 godina

Novak dobija mareja u finalu i vraca se na prvo mesto,a recicu vam i zasto sad je kod njega proradio srpski inat,dokazace celom svetu da je najbolji marej je nebitan totalno,gazi nole sve u nizu titule su jako blizu

Jelena

pre 7 godina

@PFC Sto volim da citam komentare ljudi kao sto si ti. Steta sto za zivota nisi postigao ni stoti deo njegove "propasti". Jer tacno znam kakav profil ljudi hrani svoju sitnu dusu na ovaj nacin.

Patrick

pre 7 godina

@Gajetano

Pozdrav Viskovicu broj 2.Inace Nolo se jos nije vratio u formu,jos mu kroz glavu prolazi poraz od De Potra na OI letos.Sto ga duze to proganja to bolje.

Pedja

pre 7 godina

Kakva je ovo pobeda? Jedva dobio povredjenog Raonica. Udara lopticu kao devojcica. Raonicu mu ostavi celu stranu praznu kad se izvuce na fh a on ne sme da spusti paralelu. Kakvu grupu ima bio bi blam da ne prodje.

Stojan

pre 7 godina

Bravo Novak za još jednu pobjedu. Moglo je biti i drukčije, da sudija nije pogriješijo u prvom setu produžene igre jedan aut, a Miloš nije tražio provjeru. Događaju se greške sudija, to je sastavni dio igre i rezultata. Idemo dalje, samo tako naprijed. Sretno i jako u polufinalu.

Joxy

pre 7 godina

Meni je Novak delovao odlicno kad uzmemo kako je igrao posle RG,sad je na nekih 80-90% i mislim da se vratio na pravi put,...ima velike sanse da pobedi Mareja,ali ono pravo ocekujem na AO,verujem da ce imati prave i ozbiljne pripreme za novu sezonu!

Pedja

pre 7 godina

Kakva je ovo pobeda? Jedva dobio povredjenog Raonica. Udara lopticu kao devojcica. Raonicu mu ostavi celu stranu praznu kad se izvuce na fh a on ne sme da spusti paralelu. Kakvu grupu ima bio bi blam da ne prodje.

Pedja

pre 7 godina

Kakva je ovo pobeda? Jedva dobio povredjenog Raonica. Udara lopticu kao devojcica. Raonicu mu ostavi celu stranu praznu kad se izvuce na fh a on ne sme da spusti paralelu. Kakvu grupu ima bio bi blam da ne prodje.

Gos'n Trpković

pre 7 godina

Sad moze da plati porez.Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Patrick, 15. novembar 2016 23:31) Kome da plati porez?? Zašto da plati porez?? Jel mu ta država pomogla kada je bio klinac? Jel mu ta država sponzorisala treninge, opremu? Jel država uložila nešto u njega?Treba da budemo srećni što igra pod našom zaastavom
(ajd da cujem, 15. novembar 2016 23:56)
Sve to nije izgovor da ne plati porez. Zakon je isti za sve.

Anketar

pre 7 godina

Hajmo mala anketa.
Ko misli da je bole da Novak plaća Srbiji porez - zeleni palac
Ko misli da je bolje da plaća porez zločinačkom zapadu - crveni.

Hari Kriš

pre 7 godina

Novak, kad se završi meč, digne reket visoko, ispruži ruku prema nebu, glavu podigne i kao da se nekom obraća, žmuri... i tako to traje jedanaest sekundi. Je l' onaj Hare Krišna il' je njegov pomoćnik?

mlekadzija

pre 7 godina

Cak i ako Nole dodje do finala odrace ga Marej. Pa nije od za dz najbolji na svetu i no 1. A i clan velike cetvorke umalo da zaboravim....

DjokerNole

pre 7 godina

Slazem se sa svima sto se tice ovog Pepea, ali svi znamo da Novak uvek meditira, slusa klasicnu muziku i na taj nacin se opusta pred mec. Mislim da je Pepe umesan da bi jos nadogradio Noletovu stabilnost i jacinu u glavi.

anica

pre 7 godina

(Nema šta on više, 15. novembar 2016 23:43)
Djecooo ooooo ooooooo Djecoooo oooooo.
Bice...busi hahahahah buuusiiii
Nema sta od tebe drugaru

Jelena

pre 7 godina

Ovo je jedva dobio, a ovaj Raonić je toliko ograničen teniser da je to strašno. Kad mu bude naleteo u polufinalu prvi ozbiljniji protivnik teško da će nešto više moći da uradi, nažalost

Jumko

pre 7 godina

Cestitam Milose tebi kao i svim teniserima koji su otkrili kroz sve ove godine ko je Djokovic... Dobro si postupio sto si namerno lazirao povredu i pustio Endija da bude prvi. Hvala i cestitke jos jednom!

Jumko

pre 7 godina

Ljudi, nije vazno da li ce Djokovic pobediti ili izgubiti, to je samo sport... Samo daj da ne padamo jos u ocima Evrope i Sveta vulgarnim recnikom, gadjanjem publike lopticom, udaranjem sudije po ruci, deranjem na decu... To nam stvarno ne treba vise! Daj boze da popravimo vise tu sliku...

malibg

pre 7 godina

Odnos u winerima 42:11 za Raonica! I onda se cudimo zasto publika ne voli Djokovica kao Federera ili Nadala,jednostavno igra suvise defanzivan tenis. Svaka cast za pobede i rezultate,ali nema tu lepote i rizika koji bi privukli navijace na njegovu stranu.

Nolo je dosadni defanzivac

pre 7 godina

Raonik je zaista raonik, ali i takav imao je 42 vinera i 14 asova, a najbolji svih vremena 11 vinera i 2 asa. Samo deca ne vide koliko je sati. Jedva se provukao kroz dva taj-breka. Ide u polufinale jer je imao smešnu grupu, jednog klovna, jednu bukvu i jednog mlitavog.

Voyager

pre 7 godina

A jeste Nole slab,dva brejka uzeo i odmah izgubio.Raonic 30 vinera a Djokovic 5 buraz!Udarci slabasni,samo ih prebacuje.Novak kad servira u defanzivi,kad prima servis u defanzivi,razvuce ga Raonic kao zvaku.

Jumko

pre 7 godina

Kakav tenis ljudi moji! Ti meni ja tebi... Ponekad to Djokovic razbije izlaskom na mrezu, obruka se, vrati se na osnovnu i nastavlja se prebacivanje. Rodzere i Rafa, vratite se molim vas!

Jumko

pre 7 godina

Ko je veci fenomen? Raonic koji je povredio misic i oporavio se, ili Djokovic, kome su otpali nokti, boleo ga lakat, noga... Pitanje je sad!?

svetislav

pre 7 godina

Za razliku od nekih, gledam tenis od Franulovića i Bobe Živojinovića, i baš zato što mislim da je Đoković naš najbolji sportist svih vremena, moram da se nakon ovog meča upitam tri stvari: prvo, kako može Novak da bude prvi na svetu (dobro, sad drugi, al će se brzo vratiti), ako ne uspeva da veže TRI USPEŠNA PRVA SERVISA - pa onda mora da odradi pet forhenda i tri puta više snage utroši? Drugo, ako čovek sa 12 Gren slem titula ne može da pola meča stabilizuje prvi servis, šta onda dođavola rade Beker i Vajda, slikaju se? I treće, dokle će tv-komentatori (naročito onaj Sport-kluba večeras), lupetati hvaleći Novakova "vađenja", a, recimo, prećutkivati kako je večeras Novak svojim brljotinama nervoznog i malodušnog po prirodi Raonića gotovo sasvim vratio u meč? To su problemi kod Novaka, a ne budalaštine oko ishrane, Pepea, i "privatnih problema".

sarena ovca

pre 7 godina

samo naprijed Nole... dobij i ono smece od skota! Ali prije toga nabavi tenisice sto jaaaako skripe da mu malo zivceke nategnes, pa da kmeci sucu kako je i protiv Cilica. i makni ga sa broja 1, vec se umislio pozz

ajd da cujem

pre 7 godina

Sad moze da plati porez.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Patrick, 15. novembar 2016 23:31)

Kome da plati porez?? Zašto da plati porez?? Jel mu ta država pomogla kada je bio klinac? Jel mu ta država sponzorisala treninge, opremu? Jel država uložila nešto u njega?

Treba da budemo srećni što igra pod našom zaastavom

tuga

pre 7 godina

Raonic je jednodimenzionalan igrač, a djokovic klasičan defanzivac. Rodja je poslednji pravi all around igrač trenutno. Tenis postaje nesnošljivo dosadan sport polako. A nekad sam ga voleo najviše na svetu. Kad su se ljudi zapravo nadmudrivali tehnikom i igrali glavom.

Jumko

pre 7 godina

Covece, pre se znalo zasto je koji igrac dosao do zavrsnog mastersa, koje je rezultate imao... Po kom osnovu su, rezultatima, ovde Tim, Monfis, Raonic, Gofan...? Zlatna era!

###

pre 7 godina

Mozemo da budemo Novakovi navijaci ali ljudi moji, prosto mi nije jasno koliko je Novak pao u igri u poslednja 4 medeca? Servis, ritern, to ne lici na njega. Salje lopte u mrezu udarcima koje je nekada vracao, ma zavezanih ociju? Muci se u svojim gemovima i nekako ih osvaja. Ali kroz muku a ne lako kao ranije. Ovo nije onaj igrac koji je ovako igrao samo kada je premoren. Mleo je protivnike. Sada sve radi kroz muku i mnogo truda? Zasto i da li je to moguce. Toliki pad u igri? Ja se nadam da ce dobiti ovaj mec ali vidi se da Raonic lako dobija svoje gemove za razliku od Novaka. Ajde Nole budi se i zimskog sna..

gofan i vavrinka ga deru

pre 7 godina

Đoković igra na gornjoj granici trenutnih mogučnosti i jedva, srećno, u taj brejku dobija Raonića koji je po svim parametrima bio bolji.

Đoković gubi u polufinalu jer igra pravi ženski tenis.

Cole

pre 7 godina

Do pre neki dan sam sumnjičavo gledao
na Đokovićevo osvajanje Londona, međutim,
sad sam siguran da će sve da ih ometla,
to mislim, pre svega, što zbog igre koju
je protiv Tima pokazao u drugom i trećem
setu, a najviše zbog intriga koji mu
britanski novinari uporno nameštaju i nikako
ne mogu da ukapiraju da sve to što rade
kod Novaka dovodi do kontraefekta/inata...

P.S.
Melji Novače do petog uzastopnog.

Petar

pre 7 godina

Pa ovo je vrhunac...Vrac huska Novaka da skine krst dok jede Snikers!!! Ne znam da li su to kamere zabelezile na TV prenosu, ali se odavde iz dvorane vidi kao na tacni!! Nema kraja licemerju Engleza prema Novaku!

alex

pre 7 godina

Servis jako los kod Novaka pogotovo drugi servis koji je puko prebacivanje. Ima tu i dosta oscilacija jos u igri ali ide nabolje. Nije to za Mareja jos dobro al nadamo se napretku. Nole igraj dobro bar zbog dusmana koji te prozivaju...

anica

pre 7 godina

Napred Novace, tepaj lazova. Skakuce kao skocko...a povredjena butina...igraj i pobedi ponosno se vrati...zapecati usta svima...napred po trofej! Ajde Novace, vole te tvoji Srbi!

Kineski Nemci

pre 7 godina

Sad se vidi kolika ljubomora vlada prema Novako od strane svih preostalih tenisera na turu. Ovo je dokaz da je Raonic slagao povredu i da je mali covek a mali covek ne moze nikad biti veliki sampion. Postoji ona pravda gore a to ce Nole dokazati.

Pedja

pre 7 godina

Kakva je ovo pobeda? Jedva dobio povredjenog Raonica. Udara lopticu kao devojcica. Raonicu mu ostavi celu stranu praznu kad se izvuce na fh a on ne sme da spusti paralelu. Kakvu grupu ima bio bi blam da ne prodje.

Gajetano

pre 7 godina

Ovo je sigurno najkvalitetniji mec odigran ove nedelje, mozda cak i citave sezone do sada, u kome je na kraju ipak prevladao kvalitetniji rival. U najvaznijim trenucima Novak je bio jaci, i to je bio kljuc.

Milos je odigrao u ovom trenutku svoj apsolutno najbolji tenis, kao u transu sve sto zna da radi radio je vrhunski, ali ni to nije bilo dovoljno da osvoji set... Znate sta, kada vec date sve od sebe (a cetvrti ste igrac sveta), a ni to nije dovoljno za povoljan ishod, frustracija raste, to se desava na podsvesnom nivou. Cak i u drugom setu u kome je MIlos pokusao da igra rizicno nije vredelo, jer se protiv majstora kao sto je Novak na ovom nivou jednostavno ne isplati: koliko vam Lady Luck podari u jednom trenutku, u drugom vam to oduzme. Corava posla...

Mislim da se Novak lagano vraca u sampionski mod. Ne kazem to zato sto je pobedio Raonica, to je uradio uvek do sada, vec zato sto je nivo koji je Novak danas pokazao daleko visi od onog kojeg smo gledali u poslednje vreme. I zato sledi logicno pitanje: gde nam je bio Novak u zadnjih nekoliko meseci??

Pozdrav,

Vera

pre 7 godina

Neću komentirati meč,pobijedio je,u polufinalu je i to je jedino važno. Ako Milos uđe u polufinale,nadam se da će istim žarom igrati i protiv Murraya.Ni prije mi nije bio nešto posebno drag,a sad još manje svojim kukavičkim postupkom u Parizu.Noletu želim da sada bez pritiska osvoji novih 200 bodova u trećem meču.Sretno,legendo.!

sasa jokic

pre 7 godina

Nije lose za samopouzdanje kada dobijes mec sa relativno slabom igrom.
Ono sto je ocigledno je da fali snage, to vise nije tajna. Servis jednostavno nije na nivou prvih 30, nema vinera, a sve je to posledica nedostatka misicne mase.
Ono sto raduje je bolje mentalno stanje, ali na masi mora da radi za sledecu sezonu.

nista o nicemu

pre 7 godina

Kome da plati porez?? Zašto da plati porez?? Jel mu ta država pomogla kada je bio klinac? Jel mu ta država sponzorisala treninge, opremu? Jel država uložila nešto u njega?

Treba da budemo srećni što igra pod našom zaastavom
(ajd da cujem, 15. novembar 2016 23:56)

Drzavi. Zato sto zakon tako kaze. Nije draava i meni pomogla kao klincu. Nije ni meni drzava pomogla skolovanje. Nije ni u mene drzava ulozila nista. I opet placam porez.

Рајко Четник

pre 7 godina

Чудо од ђетића, игро са покиданим мишићем само да би нашег Цара спречио да се врати на прво место.Али подлост није успела.
Браво Царе само напред

Anketar

pre 7 godina

Hajmo mala anketa.
Ko misli da je bole da Novak plaća Srbiji porez - zeleni palac
Ko misli da je bolje da plaća porez zločinačkom zapadu - crveni.

hours of love

pre 7 godina

"Jutros sam imao problema sa buđenjem i bilo mi je teško da ustanem iz kreveta. Uradio sam neke testove, ali i magnetnu rezonancu. Našli su da mi je pokidan desni butni mišić. Nažalost, nisam bio u stanju da igram protiv Endija", rekao je Raonić u Parizu."

anonymous

pre 7 godina

Vidio sam da su novinari Raonica pitali da li mu smeta sto se njegovo ime cesto povezuje sa povredama a i dalje je prilicno mlad. Ali nisam vidio da ga je neko pitao kako se tako brzo oporavio od povrede? Ljudi moji, pa kad ste toliko povredjeni da ni ne izadjete na teren, to znaci da je nesto ozbiljno. A eto, on igra protiv najboljih na svetu i to prilicno solidno. Bravo Nole, draza mi je ova pobjeda od mnogih.

fabricka greska

pre 7 godina

Ne ulazim u to ko je ovaj Pepe Imas i kakvu on ulogu ima kod Novaka, al mi je lik toliko odvratan da mi se smuci kad ga vidim sa onim kiselim osmehom koji ne skida sa face.

Ana

pre 7 godina

A jeste Nole slab,dva brejka uzeo i odmah izgubio.Raonic 30 vinera a Djokovic 5 buraz!Udarci slabasni,samo ih prebacuje.Novak kad servira u defanzivi,kad prima servis u defanzivi,razvuce ga Raonic kao zvaku.
(Voyager, 15. novembar 2016 23:12)

Pa dobro, a sto Raonic onda nije pobedio? Jel' mislite da se tenis sastoji u servisu? Najbolje da oni samo ubacuju servis, ja takav tenis necu da gledam.

milutin

pre 7 godina

Volim da vidim Nola kad stegne pesnicu, Takvog volim da ga vidim, jer znam da dobija meč. Raonić igra uz pomoć servisa I ništa vise. Ako pogodi, pogodi, ljepote tenisa kod njega nema. I nije povrijedjen, kako je rekao, već iz nekog razloga pustio da Mari bude prvi. Da ima sportskog morala, pa I ljudskog, bar bi se stidio pogledati u lice Novaku.

Frank Gallagher

pre 7 godina

Pišem posle novog Noletovog brejka u drugom setu. Uzima ovo naravno u dva seta i trebalo bi i da osvoji, jer je sve bolji. U defanzivi bas dobar, a kada treba da napadne napravi bas neku glupu grešku, ali i ta nesigurnost ce do kraja turnira nestati.

Nebojša

pre 7 godina

Bravo nešto lošija igra nego u prvoj rundi ali i dalje napredak u odnosu na zadnjih par meseci fokus u taibrejku na nivou dovoljno da dobije oba što je ohrabrujuce duplo mi je draže što je Raonic izgubio iako je odigrao svoj najbolji meč protiv Novaka a opet nije uspeo ni set da otkine to mu je za ono odustajanje jer čak i da je imao neki problem to vidi se po ovoj igri nije bilo ništa strašno da ne može da igra a time je predao Mareju prvo mesto ja verujem da bi svejedno Marej pobedio ali zašto na taj način.

Melenci

pre 7 godina

za mene je Nole blistao u odnosu na protekle mesece.Ovo mu je najbolji mec,sa tim sto Nole moze bolje i jos bolje.Raonic je servirao kao "lud",forhendima je uzimao Noletu poene.Ali srecna sam zbog Noletove zelje za pobedom,snazne zelje.Samopuzdanje se vraca.

paor

pre 7 godina

Kada na ATP turu ne budu bili Federer, Nadal, Djokovic, Marej, Vavrinka, Del Potro, Nisikori, Berdih pa cak i Cilic, e tek onda ce Raonic imati sansu da uzme neki GS.

Vlada

pre 7 godina

Ne treba sumnjati u Milosevu povredu, ali svako ko se razume, zna da kidanje butnog misica ne moze da zaceli brzo. 2'14" jakog tenisa, a da se ne uhvati nijedanput za nogu pa on je fenomen.
Da se Novak dogovori sam sa sobom, i da im pokaze ko je the Rock

vladek

pre 7 godina

Raonic je jednostavno glup momak.Od svih mogucih izgovora,a ima ih milion,npr stomacni virus,temperatura,zubobolja,ili neke klasicne sportske povrede,koje se zalece za 7-10 dana,on odvali da je pokidao butni misic.Ovo sa Gofanom nikako nije trebalo Novaku,jer dolazi svez igrac,uporan,rasterecen,i mnogo jaci od Monfilsa koji ne bi uzeo ni 5 gemova.

Beobrad

pre 7 godina

I ovakav, danas prosecni Novak je dovoljan za Raonica, koji jeste napredovao, mora se priznati.
Bolji je Novak bio prekjuce protiv Tima, vise je zelje i zara pokazivao, a i samog tenisa.
Ipak, bice dobro do polufinala, uveren sam!

Patrick

pre 7 godina

Ja ne verujem kako je Raonica izdao servis.On kad ne ubaci servis mora da se dobacuje sa Djovakom a tu je Milos slab.Ko mu kriv sto je vezbao samo servis.

sinisa

pre 7 godina

Novaka pratim stalno i mogu reci da je najveci,ogromni problem servis...Zbog toga je Novak gubio meceve u drugoj polovini sezone.Nije ni generalno igra problem sa osnovne linije,nego los servis koji nekako jednostavno mora da popravi.

lel

pre 7 godina

Mogu reci samo da se vidi totalni napredak, znam da ce Nole ovo dobiti i super je videti Novaka koji dobija četvrtog na svetu posle svih onih gubljenja od 20 na svetu.

anica

pre 7 godina

Ooooooo vracas li se Nole moj, cestitam! Bravo!
Sve u svemu, solidan mec. Prokockana dva brejka, ali borbenost je tu i voja. Udarce polako vracas. Idemo dalje junace.
Napred po tutulu!

mlekadzija

pre 7 godina

Cak i ako Nole dodje do finala odrace ga Marej. Pa nije od za dz najbolji na svetu i no 1. A i clan velike cetvorke umalo da zaboravim....

Djed

pre 7 godina

Jao gle' ovog Raonica sto se sad nervira kao nikad u zivotu, a u finalu Wimbledona bio prava flegma protiv Mareja.. Jos mu i predao mec prosle nedelje.. Nadam se da ce te Djole olupati veceras kako ti i dolikuje..

zozon,R.Srpska

pre 7 godina

Evo gotovo... brate,tezak mec i za gledati a kamo li za igrati...Svaka cast Nole i samo hrabro dalje.Sta god bude na kraju u Londonu ti si za mene pobjednik...

zelena trava

pre 7 godina

Raonic se povredio i nije hteo da pogorsa, pa da ne igra zavrsni turnir za koji se po prvi put kvalifikovao. Odlucio da preda i ostalo znamo. Nije njegov posao da cuva Novakovo prvo mesto. I on igra za sebe kao i svi. Nije on doveo Murray-a do ovih bodova i zasto bi bio kukavica?
Novak ima rupe u igri, ali se oseca i autoritet. Problem motivacije ostaje.

jabre

pre 7 godina

Skroz bezveze, ali da nema ni nekakvog steznika ili bilo cega sto bi ukazivalo da je bilo povrede, itekako providno i otvoren bezobrazluk. odo da gledam dalje, pa sta bude

Pedja

pre 7 godina

Kakva je ovo pobeda? Jedva dobio povredjenog Raonica. Udara lopticu kao devojcica. Raonicu mu ostavi celu stranu praznu kad se izvuce na fh a on ne sme da spusti paralelu. Kakvu grupu ima bio bi blam da ne prodje.

Pedja

pre 7 godina

Kakva je ovo pobeda? Jedva dobio povredjenog Raonica. Udara lopticu kao devojcica. Raonicu mu ostavi celu stranu praznu kad se izvuce na fh a on ne sme da spusti paralelu. Kakvu grupu ima bio bi blam da ne prodje.

Gos'n Trpković

pre 7 godina

Sad moze da plati porez.Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Patrick, 15. novembar 2016 23:31) Kome da plati porez?? Zašto da plati porez?? Jel mu ta država pomogla kada je bio klinac? Jel mu ta država sponzorisala treninge, opremu? Jel država uložila nešto u njega?Treba da budemo srećni što igra pod našom zaastavom
(ajd da cujem, 15. novembar 2016 23:56)
Sve to nije izgovor da ne plati porez. Zakon je isti za sve.

Pedja

pre 7 godina

Kakva je ovo pobeda? Jedva dobio povredjenog Raonica. Udara lopticu kao devojcica. Raonicu mu ostavi celu stranu praznu kad se izvuce na fh a on ne sme da spusti paralelu. Kakvu grupu ima bio bi blam da ne prodje.

Samo Kazem

pre 7 godina

Sad moze da plati porez. 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Patrick, 15. novembar 2016 23:31) 

Kome da plati porez?? Zašto da plati porez?? Jel mu ta država pomogla kada je bio klinac? Jel mu ta država sponzorisala treninge, opremu? Jel država uložila nešto u njega? 

Treba da budemo srećni što igra pod našom zaastavom
(ajd da cujem, 15. novembar 2016 23:56)

Iako mi je fora sa Monakom i porezom dosadna i izlizana, tek mi ljudi kao ti nisu jasni... Po tvojoj logici onda vecina ne bi trebala da placa porez, sva deca koja su placala clanarinu za treninge, pare za pripreme, ekskurzije, samofinansirajuci studenti... ima tu milion dece koja su postigla nesto u zivotu, neki lekar, advokat, nastavnik.. sta je drzava ulozila u njih i zasto onda oni da placaju porez? Svasta s tobom...

...

pre 7 godina

Kome da plati porez?? Zašto da plati porez?? Jel mu ta država pomogla kada je bio klinac? Jel mu ta država sponzorisala treninge, opremu? Jel država uložila nešto u njega?

Treba da budemo srećni što igra pod našom zastavom
(ajd da cujem, 15. novembar 2016 23:56) # Link komentara
A sta mu je dala drzava u kojoj sada placa porez, da svi znamo odgovor jedno veliko NISTA.U Srbiji je odrastao, mogao da trenira relativno skup sport, u Srbiji svi navijaju za njega, a da li u drzavi gde placa porez ima toliko navijaca? Daj mi samo jedan razlog zbog cega tamo placa porez a da nije zato sto je Srbija krs zemlja, a uvek ce i biti dok je vas takvih.

nole

pre 7 godina

Za sada ova igra obecava.Vratio se onaj zar za pobedom.Reakcije.Pozitivne i negativne.Mentalna snaga upravo kod brejk lopti.Mirnoca.Obecava ovo.

jorgebarabahosa

pre 7 godina

grc medvede sa Durmitora, porijeklo ti ... Ajmo Nole, nekako uzmi jos jedan set. mada meni uopste nije jasno kako je uopste moguce pobediti ovoliku zver preko mreze!

Znam ja to, meni brat radi u Italiju ;)

pre 7 godina

Sad moze da plati porez. 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Patrick, 15. novembar 2016 23:31) 

ako bi platio porez , odmah bi prestao da navijam za njega.

D

pre 7 godina

Sumnjao sam ali dobar je nole. Ali sto sam zadovoljan ponasanjem novinara, samo cine novaku uslugu, nema bolja motivacija, e ti novinati su mu pravi guru.

Patrick

pre 7 godina

@Gajetano

Pozdrav Viskovicu broj 2.Inace Nolo se jos nije vratio u formu,jos mu kroz glavu prolazi poraz od De Potra na OI letos.Sto ga duze to proganja to bolje.

Pedja

pre 7 godina

Kakva je ovo pobeda? Jedva dobio povredjenog Raonica. Udara lopticu kao devojcica. Raonicu mu ostavi celu stranu praznu kad se izvuce na fh a on ne sme da spusti paralelu. Kakvu grupu ima bio bi blam da ne prodje.

Marko

pre 7 godina

Kome bre da plati porez....parazitima partijskim..On i ne zaradjuje ovde kako da placa porez London daje novac nagradu a da plati porez u Srbiju..Sramota da pomisli neko na ovakvu glupost..a dusebriznici kad daje ogromne sume donacije to nema veze a Paraziti jedni....

majtimajk

pre 7 godina

Dzaba Novaku sve kad je PRO'PO...
(PFC, 15. novembar 2016 23:53)

-hteo si da kazes PROP'O!?

p.s. imam ideju kako se manje nervirati zbog I oko Novaka! kladite se sa nekom manjom sumom koja moze da se preboli protiv njega! navijas I dalje za Novaka, al' ako pukne (a deluje tako!), bar imas utesni dobitak, pa ti opet fino!

Cokli penal

pre 7 godina

Kako ste glupi ljudi. Novak placa porez svudje Dje igra turnire ( npr. Nagrada za titulu 1000000 USD 40% ostaje u državi u kojoj je osvojio turnir ,u nekim zemljama i 50%, tipa Spanija ) ,drugo, Novak "živi " u Monaku samo zbog poreske olaksice sto ne mora još jednom na sumu koja mu je preostala da plati opet 40%. Trece, Novak ima i nekretnine i privatne poslove u Srbiji gde uredno placa porez po zakonu.
Četvrto ,zašto bi on uopšte plaćao porez Vučicu ,Dacicu , Kostunici , Tadiću , dr. Stefanovicu ili bilo kom nesposobnom politicaru u Srbiji(svi su nesposobni) da oni raspolazu sa njegovim teško stečenim novcem.
On gospodin ima svoju fondaciju kroz koju sam ulaze i pomaže djeci ,obnavlja škole , vrtiće, crkve i manastire. Bravo Novače gospodine!!

Stojan

pre 7 godina

Bravo Novak za još jednu pobjedu. Moglo je biti i drukčije, da sudija nije pogriješijo u prvom setu produžene igre jedan aut, a Miloš nije tražio provjeru. Događaju se greške sudija, to je sastavni dio igre i rezultata. Idemo dalje, samo tako naprijed. Sretno i jako u polufinalu.

vlaca

pre 7 godina

Novak mora da radi na koncetraciji da privodi set kraju ili mec a ne dozvoljava protivniku da se vraća. Sa toliko iskustva treba bi lagano dobijati mečeve. To da je imao imao bi sigurno 16 ili 17th G'S.

vatreni noletov navijač

pre 7 godina

Samo tako Nole,vazna je volja i malo bolji prvi servis i eto ponovo prvi.Sada samo servis vezbaj ,vezbaj ostalo je tu.Visko kaze bolje Marej da pobedi pa u finale prvi i drugi.Ja mislim da je bolje mali da pobedi i eto razlika u bodovima sto je igracima i cilj.Zato svi navijajmo za malog a on je izjavio da moze da pobedi skota.Idemo Nole na trening servisa pa u nove pobede.

Svete

pre 7 godina

Steta sto Djokovic nije ranije ovako igrao, odavno bi Mareju skresao krilca i sada bi bio barem 5000 poena ispred njega, ali nema veze barem pokazuje da je ziv i da ce i sledece sezone biti prvi favorit na svim turnirima...
Ovo je njemu 20 pobeda protiv top10 igraca ove godine i to je uradio peti put u karijeri, da Federer nije izasao u dzemperu bilo bi i sest godina. Kada bi se sabrale sve sezone svih igraca u istoriji open ere nisam siguran da bi se skupilo 5 sezona, recimo Federer+Nadal+Marej+Agasi+Sampras = 1 sezona i to Nadal 2013, o cemu dalje govoriti ? Treba proveriti ove starije mada sumnjam da bi se mnogo toga promenilo.
Bravo Djole !

Hari Kriš

pre 7 godina

Novak, kad se završi meč, digne reket visoko, ispruži ruku prema nebu, glavu podigne i kao da se nekom obraća, žmuri... i tako to traje jedanaest sekundi. Je l' onaj Hare Krišna il' je njegov pomoćnik?

Maja

pre 7 godina

Ovaj Djovak bas igra dosadan tenis.Tu je jedino sampion.I u dugu za porez.Sto se tice tenisa Federer je nevidjeni kralj.Bez konkurencije.
(Patrick, 15. novembar 2016 23:35)
U rupu botino raspala.

Jelena

pre 7 godina

@PFC Sto volim da citam komentare ljudi kao sto si ti. Steta sto za zivota nisi postigao ni stoti deo njegove "propasti". Jer tacno znam kakav profil ljudi hrani svoju sitnu dusu na ovaj nacin.

BritishAristocrt

pre 7 godina

U O2 Areni na North Greenwich-u u Londonu stoji velika britanska zastava i pored nje velika srpska zastava. Toliko o tome da Britanci "mrze" Srbiju... video svojim ocima sinoc.

Marko-2,Marko-2

pre 7 godina

Nije nikakova tajna da je Nas Novak bez snage,nikakav servis,vise nemoze potrcati,a kamo li da
"proklize",ali ima zara,ima volje,bori se KOLIKO MOZE i u tome ga treba iskreno podrzati.Vratiti top formu NEMOZE bar nekoliko slijedecih mjeseci i to je apsolutno jasno.Zasto je Marej sada na ovome nivou?Oduvijek je imao vrhunsku tehniku,ali je u zadnju godinu neobicno postao fizicki jak-sigurno ne uz pomoc gurua ili jeduci vegetarijansku hranu,niti grleci drvece.U pamet se Nas Novace i sve ce doci na svoje mjesto.Ti si uporan,ti znas i ako hoces i mozes.Sve si do sada pokazao.

BUT

pre 7 godina

Ma fali mu bar 7 kila misića-
Izgubio je samopuzdanje u udarce, servis mu je slab…. iskreno nije on meni ni bio nešto čak i kada je sve živo osvojio do Roland Garosa… meni je on bio fantastičan bio sa ravnim udarcima 2011 Madrid Nadal VS Novak…. atomski tenis

Ali dobro izabrao je dugotrajniji tenis, lopte koje imaju veći odskos, više spina….
Ono što ga je vadilo sve ovo vreme jeste:
1. Konstantnost u udarcima
2. Brutalan ritern pod noge i moze da brejkne koga hoce
3. A najviše protivnikov strah gde vide poraz još pre meča

Sada nema toga. Protiv Tima je bilo cool, protiv Raonica par jako lepih riterna, ali tek onda kada se baš opusti i uđe u ritam.

Treba mu jedna genijalna pobeda protiv Mareja, trebaju mu izazovi.
Kombo zvani Olipijada, neosvajanje 13G su mu nabacili ideju da možda neće uspeti.

Napred Novače!

Перица

pre 7 godina

Мали миш, мишић, изгубио од страшног Новака... Новаче, шта год да је, врати најстаријег првог тамо где му је место!

who

pre 7 godina

"..Neću komentirati meč,pobijedio je,u polufinalu je i to je jedino važno. Ako Milos uđe u polufinale,nadam se da će istim žarom igrati i protiv Murraya. "
druže, pa šta ti je!ne znaš da će mu se povreda obnoviti ako se susretnu ?

Djordje

pre 7 godina

(malibg, 15. novembar 2016 23:36)

Nadala kazes, covek koji je 90% turnira osvojio vracajuci loptice hahahahah, Novak mozda veceras nije imao cistih vinera ali je setao tvog Raonica i razbijao ga, i sam znas kako masina igra zato cuti pokrij se i placi od tuge!

Joxy

pre 7 godina

Meni je Novak delovao odlicno kad uzmemo kako je igrao posle RG,sad je na nekih 80-90% i mislim da se vratio na pravi put,...ima velike sanse da pobedi Mareja,ali ono pravo ocekujem na AO,verujem da ce imati prave i ozbiljne pripreme za novu sezonu!

Nebojša S.

pre 7 godina

Bio mi je i simpatičan Raonić, ali posle onog foliranja sa vezivanjem patike po 15 puta na promeni u taj brejku, samo je pikazao koliko je jadan.

Vlada Djordjevic

pre 7 godina

Svi su protiv Novaka, ajde mi patrioti da ga podržimo u ovim trenutcima kada mu nije lako jer nam je Novak vratio i dao mnogo kada je bilo teško!!

Dr

pre 7 godina

Eeeeeee, a do pre samo pola godine nije se stavljao znak uzvika(!) na kraju ovakvih naslova...bilo je to nešto sasvim obično i očekivano...nije to čak bila ni vest...a sad, egzaltiranost i euforija...šta će biti ako osvoji turnir, ne smem ni da mislim...možda ulično slavlje :)...možda je Noletu i trebalo da usija atmosferu malo oko nhega, da bi našao novi motiv da kida...

Vračarac

pre 7 godina

Dzaba Novaku sve kad je PRO'PO...
(PFC, 15. novembar 2016 23:53)

A je li genije, koje si ti to slovo apostrofom izostavio? Pokušavam da shvatim da li je Novak prospo, prodpo ili projpo. Evo u dilemi sam.
Vala stvarno nismo isti.

SamoKazem

pre 7 godina

Pre 6 godina mi je pukao abduktor prilikom jedne partije fudbala, tri nedelje sam lezao gotovo nepomican... Njemu misic pukne i vec posle nedelju dana igra vrhunski tenis... Eh sta ti je vrhunska medicina!!!

starković

pre 7 godina

svi vi koji pričate o plaćanju poreza pitajte se da li vlasnici vaših firmi izmiruju poreze i da li vam je plata crna, siva ili bela. ako je crna ili siva, zapitajte se da li vlasnik vaše firme to što utaji uplati u neki humanitarni fond ili stavi u svoj džep. đovak plaća porez u Monaku, koliko god da to iznosi, a ono što oseća da treba da vrati u Srbiju on to uradi kroz humanitarne fondove. ovi naši bi ga odrali i celokupnu šumu preusmerili na botove, lezileboviće i stranački kadar.

Јабучило

pre 7 godina

Новакова вечита бољка, враћање противника у живот, и овде је дошла до изражаја. Нажалост, низом лоших резултата је скинуо са себе ореол непобедивости, показавши да је рањив. То може да осоколи многе његове противнике у пресудним тренуцима. У тенису, спорту један на један, висок морал такмичара игра значајну улогу. И даље је врстан играч, али више у тенису неће бити исто. Наравно, навијамо за Новака и надамо се новим победама.

'nako usput

pre 7 godina

Au što smaraju ovi Milovi. Otcepili se, a nastavili da smaraju. Setite se šta su vam pevali engleski navijači u Podgorici. Nije da ih volim, ali su uboli poentu.

Miroslav

pre 7 godina

Raonic je veoma pametno plasirao saopstenje o pokidanom butnom misicu. Znao je da ce svako ko razmisli shvatiti da je morao da preda taj mec i zato je naveo najnevetovatnije opravdanje. Ko shvati razumece

tako ti je to

pre 7 godina

@malibg 90% su bili servis vineri a ne ofanzivna igra,treba silovatelima poput Iva,Iznera u puknutog misica zabraniti destrukciju igre

Nenad

pre 7 godina

Novak dobija mareja u finalu i vraca se na prvo mesto,a recicu vam i zasto sad je kod njega proradio srpski inat,dokazace celom svetu da je najbolji marej je nebitan totalno,gazi nole sve u nizu titule su jako blizu

Žikica-prva puška Srbije

pre 7 godina

Sve fenomenalne poteze Nole napravio iz defanzive!
Dobio je ali na tešku gurku.
Dva vinera iz bekenda a ovaj balvan četiri!?
Sve se svodi na mlake udarce,prebacivanje bez rizika, po sredini, plitko i čekanje greške drvoseče kanadskog.
Mora to mnogo jače i napadački!
Idemo Nole!

DjokerNole

pre 7 godina

Slazem se sa svima sto se tice ovog Pepea, ali svi znamo da Novak uvek meditira, slusa klasicnu muziku i na taj nacin se opusta pred mec. Mislim da je Pepe umesan da bi jos nadogradio Noletovu stabilnost i jacinu u glavi.

anica

pre 7 godina

(Nema šta on više, 15. novembar 2016 23:43)
Djecooo ooooo ooooooo Djecoooo oooooo.
Bice...busi hahahahah buuusiiii
Nema sta od tebe drugaru

HanSolo

pre 7 godina

Sad moze da plati porez. 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Patrick, 15. novembar 2016 23:31) 

Ti se malo edukuj.. Porez se plaća tu gde pare zaradiš.. Tu gde su turniri.. Jadan si i ljubomoran.. Bolje nešto pametno uradi ti i tvoj stari nik Jumko, nego da "pametuješ ovde. Pa da postigneš barem nešto u blizini Novaka.. Tugo jedna od čoveka..

Najbolji je opancarev lepak

pre 7 godina

I vi sa b92 ste stvarno neverovatni mnoge komentare necete objaviti ali jumka i ostalih pljuvaca nema sanse da izostavite ili je to neko od vas pa lozite ljude kakva vam je postala televizija ni necudi me

Brade

pre 7 godina

Au al smarate vi sa porezom... Pitam se da li ste vi svi revnosni u izmirivanju svojih obaveza prema majci Srbiji ili ste samo licemeri?

Mirko

pre 7 godina

Bravo Nole, junačino naša!
Protivnik daleko teži nego prethodni, forma raste, biće to još bolje, jer za Mareja će to morati da bude još bolje, ali i ovako smo imali priliku da vidimo pravog Novaka, brutalne dijagonale i lucidne poteze u najtežim trenucima.
Hvala ti, i samo napred do pobede!

ja

pre 7 godina

@svetislav
Bas zato sto predsugo pratis tenis, mnogo pridajes znacaj servisu. Tenis se mnogo promenio u odnosu na to kako je igran pre 20-30 godina. U to vreme servis je cinio 60 posto igre, I teniseri sa losijim servisom nisu mogli ni da zavire u prvih 100. Danas je drugacije, jer se stil igre promenio.Konkretno Novak toliko dobro reternira I i gra u polju da bi bio u stanju da dobije bar 80 posto meceva a da igra tako da ni u jednom gemu ne servira, odnosno da ceo mec igra na servis protivnika.
Inace Novak ima periode kada stvarno odlicno servira, ali ima I ovakve kada mu je servis los. Ocigledno trenutno na treninzima paznju posvecuje nekim drugim stvarima, a ne servisu I mislim da je to pametno. Zamisli da svu paznju usresredi na servis. Servira odlicno, bez problema osvaja svoje servis gemove, ali lose igra na protivnikov servis. I najboljem serveru se kad tad u mecu desi da veze nekoliko losijih servisa. I sta onda biva? Par losih servisa I izgubis gem, set, pa I mec od nekog prosecnog protivnika. Da li bi tada bio zadovoljniji Novakovom igrom???

dule

pre 7 godina

Bravo Nole,jos uvek ne stima najbolje ali te cekamo da dodjes na svoje.Ovaj je bar mogao da stavi steznik na misic da bar malo izgleda da cuva rovitu nogu.

Beli65

pre 7 godina

lako je novaku protiv povredjenog raonica-marej ce ga oduvati 3:0 u finalu
(knele, 16. novembar 2016 09:31)
mogao bih da se raspitas i da saznas da se ovo igra u dva seta

Djordje

pre 7 godina

Zasto gubavci ne pljujete Novaka na fejsbuku da vam vidimo lice, ime i prezime, nego ste mu*onje pod laznim imenima po raznim forumima a?

Lexx_nl

pre 7 godina

Пхуу, није било лако. Чини ми се чак да је Милош укупно у мечу узео један поен више од Нолета.
Милош се много поправио. Мада за оног стварно доброг Новака ни овакво Милошево издање неби била велика препрека.
Новак је био мало бољи него у првом мечу. Стрпљивији је и миран на терену.
Сигуран бекенд, солидан форхенд којим шири терен. Јака одбрана и добар ритерн. Жеља за побједом је присутна и више него очигледна.
Забрињава, пак, први сервис и продорност удараца. Још је то испод нивоа који би му дао потребну сигурност у игри. Управо тај недостатак сигурности је резултирао необјашњивим падом концентрације и губитком два брејка. Ово је некако извукао. Сигурно ће му ова побједа улити додатно самопоуздање које ће му бити потребно за наставак турнира.
Напријед Ноле!

Terry

pre 7 godina

(malibg, 15. novembar 2016 23:36)

Ti izgleda nikad nisi gledao Novaka kad pises ovakve gluposti, Novak jeste dobar defanzivno ali covek sipa vinere iz svih pozicija, mozda danas nije pravio toliko vinera ali je igrao veoma dobro i terao Raonica da trci kao lud!

dr ndoje

pre 7 godina

Đeca i dalje pišu da im je falila ovakva Nolova igra? Pa šta je odigrao, dva bedna seta uz izvlačenje u dva tajbreka?
(Nema šta on više, 15. novembar 2016 23:43)

ti pogodis cetiri trojke, pobedis dva puta sa 6-0 i faca si.

Sale Kragujevac

pre 7 godina

Sve više žalim što Nole nije otvorio tenisku akademiju u Kragujevcu.Sprecili su ta Radikali a današnji SNS - ovci . Verujem da će se to ipak desiti.NAPRED NOLE ....

dumba

pre 7 godina

raonic sad.blista posle iskidanog butnog misica u parizu kad je pukao ko kanta od mareja haha koja su bre ovo namestaljke , vise ne moze da isprati covek :D

Charlie

pre 7 godina

S993EMI-FINAL QUALIFYING PROCEDURE

The final standings of each group is determined by the first of the following methods that apply:
a) Greatest number of wins;
b) Greatest number of matches played;
Comment: 2-1 won-loss record beats a 2-0 won-loss record; a 1-2 record beats a 1-0 record.
c) Head-to-head results if only two (2) players are tied,
Sa zvanicnog sajta.
Tako da Nole ne samo da je u polufinalu nego je i prvi u grupi jer moze sve i da izgubi od Monfisa ili zamene max 0:2 a sa druges strane Tim vs Raonic bude sta god Nole i taj pobednik meca Tim vs Raonic imaju isti skor tj. 2-1 ali Nole i protiv Tima i protiv Raonica ima bolji h2h tako da je vec sad PRVI u grupi. Svaka cast!!!