Četvrtak, 13.10.2016.

23:35

"Već na startu drugog poluvremena bilo jasno..."

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da je svima u ekipi bilo jasno da će Darušafaka igrati mnogo bolje u drugom poluvremenu.

Izvor: ÐN

"Veæ na startu drugog poluvremena bilo jasno..." IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

50 Komentari

Sortiraj po:

LM

pre 7 godina

Gospodo sa B92 sporta, ne vredjam, ne psujem, vodim racuna o izrazavanju, zato vas molim da mi ostavite neki komentar. Napisao sam ono sto je cela crveno bela Srbija videla, a to je da Radonjic ne moze da dobije utakmicu na jednu loptu u EL, jel to mozda greska ili uvreda, da se oduvek prilagodjava drugima, da nema akciju za zadnji napad, da je sinoc posle tajma i cetvrti put za redom nacrtao akciju za vec indisponiranog Mitrovica, da je najboljeg igraca Kuzmica koji je zakljucao reket izbacio i nije vratio od 28.min., jesu li ovo uvrede ili sta vec, to su notorne cinjenice, te Vas molim da ovoga puta ostavite komentar, hvala unapred !

princ rima

pre 7 godina

Nikola, 14. oktobar 2016 08:23)

Jeste malo brate,ali to je tek pocetsk,igracemo je jos 15-20 godina,dok cete se vi radovati "teskoj pobedi protiv izvanredne ekipe Karposa"....

Milan

pre 7 godina

Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Luke Babbitt gravedigger, 14. oktobar 2016 11:14) # Link komentara


Dobar spin.. :)
Ali zato ce ta Darsufaka ostale da dobija...

delijamomak

pre 7 godina

"Protivnik igra onoliko koliko mu ti dozvolis" gospodine Radonjicu. Otud mi razmisljanje kad vidim kako su momci odigrali prvo poluvreme, odbranu i napad. Idemo dalje, nema nazad.

Gudura od tablu

pre 7 godina

A kad moj Partizan igra FIBA Ligu sampiona? Ovo takmicenje je jedino validno, FIBA je bila pokroviteljska organizacija kad je moj Partizan 1992 sa Salom dalo tricu i mi bili prvaci evrope. Ovo sada je lazna Euroliga. I zasto moja avangarda posecuje ove teme malog kluba sa malog kalemegdana. A znam da nisu KOMPlEKSI! Strasno.

Luke Babbitt gravedigger

pre 7 godina

Ja ne znam zašto ovaj lik forsira ovu Darušafaku kad su totalno skroman tim.Pa ovu Darušafaku će CSKA i Real da iskrive 20+ razlikom lagano

Srpska Crna Gora

pre 7 godina

Kakvi ste vi navijaci covjek nam donio titule a vi ga svaki put pljujete i tjerate kad izgubi, sramota me je vas "fotelja navijača" sreca pa vi takvi ne dolazite na utakmice, covjek igra sjednim strancem a turci sa sedam i za malo da ih dobije!!! Bice bolje drugi put tek je ovo pocetak!!!

MWill

pre 7 godina

Neverovatno je da se posle jednog tesnog poraza od jedne jezivo dobre ekipe(ni sam nisam verovao da su toliko jaki sve do sinoc), odmah pocinje sa pljuvanjem Radonjica. Covek je zasluzan za sve dobro sto nam se desava poslednje 3 sezone. Tim koji je izgubio kljucne igrace iz prosle sezone i tim sa najmanjim budzetom u EL je jedan od najtezih protivnika na svom parketu u Evropi. Imamo bazu u mladim domacim igracima, sjajni smo u odbrani, uigrani smo i dugo smo na okupu uz 2 pojacanja ovo ce biti najbolji tim na ovim prostorima u poslednje 2 decenije. Zivi bili pa videli! Dezurni pljuvaci, malo vise postovanja za Gospodina Dejana Radonjica!

Nikola

pre 7 godina

Po meni je ova utakmica dobra,jer je pokazala da mozemo i da smo veoma blizu jakim evropskim timovima


Darušafaka,krem evropske košarke......au panteri smešni li ste,tri godine igrate EL,malo brate...

bg

pre 7 godina

Nije Radonjić kriv. Uprava mu nije dovela igrače za ovu elitnu EL sa 16 jakih ekipa. Prvo, Rebić nikako ne može da zameni Jovića za njega je Filip Čović izmislio košarku i Kuzmić jedini centar...tačno još hvale plej i centar.
Greška je što su oterali Kinzija, 3x je bolji od Dženkinsa, super odbranu igra i bolji je u napadu.
Igrači tipa; Simonović, Lazić, Rebić, Mitrović su igrači za Evrokup.Jović nema šut spolja a igra pleja? Dangubić strašne fizikalije a nikakav igrač, koliko on treba da se čeka 10 godina, od super talenta došao je do toga da ga koriste da pravi faulove. Očajan rad uprave, pred nikad jaču EL mi smo došli sa nedovršenim rosterom, kad se zaredjaju porazi kasnije nikog više neće ni da zanima EL.

ja

pre 7 godina

Ispade da je Darusafaka kao Lejkersi iz najboljih dana. Grobar sam i po meni je Zvezda danas trebala da pobedi. Svaka ozbiljnija ekipa u EL ce se posprdati sa ovom Darusafakom, skup stranaca koji nista uraditi nece. Sve najbolje Zvezdi dalje ali ovakve greske NE SMEJU da se desavaju.

veliki strumf

pre 7 godina

Sta zameram Radonji:
1. Nista nije naucio na greskama. Ovo mu je ko zna koji mec u zadnje 2 godine koji gubi a ima 15+ razlike (Efes, Strasbur, Darusafaka oba puta prosle godine i masa drugih). Sta kaze igracima na poluvremenu? Ima li plan B jer ce protivnik sigurno nesto promeniti u igri? Kasni sa izmenama, tajm autima i u zadnjem minutu - paf, poraz.?7
2. Nema tim lidera - nema igraca koji ce u zavrsnici da preuzme odgovornost, udje, iznudi faul, ko ce konacno da pogodi POSLEDNJI NAPAD, koji nismo realizovali od kada je Radonja trener. Veceras je to trebalo da bude Luka, a decko je poznat po tome da nema herca, nema petlje i ne moze da bude vodja ni mec viner.
3. Uvek se prilagodjava protivniku! Izvodi Kuzmica jer oni igraju sa niskom postavom, a on bi im pokupio sve otpatke, vratio ih u kos, dominirao. Nama je u zadnjim minutama falio KOŠ, a ne odbrana, koja je izgubila mec. Da je Kuzmic bio tu ne bi se Klejburn onako setao u reketu protiv Simona, vec bi popio bar blokada ili ne bi ni smeo na ulaz.
4. Nerezonsko drzanje na klupi (npr. 1/4 Luka i Djenka odlicni, on ih izbaci posle 8 min, dobro ohladi i vrati na minut pre poluvremena - logike bez jer posle nista ne mogu da ubace). To stalno, stalno radi.

Delije Čikago

pre 7 godina

Radonjić je dobar trener, tu nema nikakve dileme, ali stvarno nekad pravi neverovatne nerezonske greške koje i malo dete vidi, šta je u pitanju neznam, ali verujemo u njega, a verujemo i da će napokon doći ta pojačanja, to je velika enigma šta se tu dešava, idemo Zvezdo...

Kud koji mili moji

pre 7 godina

Mozda si trebao da ostavis Kuzmica da iskoristis njihovu small ball postavu u svom napadu,a ne da ga izbacujes zbog odbrane.

webber

pre 7 godina

Gde su ovi silni zvezdasi na obicnim vestima zvezde , ali se samo pojavljuju kad treba da se pljuje Radonjic?! Gde je vase zvezdastvo uopste? Ne vi niste navijci zvezde vec vucelini crno-beli botovi na zadatku.

Kosjan

pre 7 godina

Gde su svi ovi kriticari Radonjica da ostave obicne komentare na vestima zvezde , gde su da pozele srecu momcima, nema ih samo se pojavljuju kada treba Radonjic da se pljuje da se on okrivi za poraz, ne smetaju im grobarske provokacije nikad njihova mrznja, pitam se dal su to uopste navijaci zvezde, da na njuhovo pljuvanje Radonjica grobari daju pluseve to se vec zna..Pre bih rekao da su to crno beli botovi na zadatku.

Ogi

pre 7 godina

U pravu ste, on je kriv što kapiten Mitrović 2 minuta pre kraja promaši bacanje, pa promaši polaganje i u sledećem izgubi i loptu. Ne kažem ja da on nije nešto mogao da učini, ali ja smatram da ova ekipa generalno nije dovoljno kvalitetna da bi izdržala pritisak koji je Darušafaka izvršila u poslednjih desetak minuta. Tačno se videlo da je samo pitanje trenutka kada će ovi preokrenuti rezultat.

Nisam zagriženi navijač, ali...

pre 7 godina

Odbranu koju igra Czvezda moguće je igrati 20 minuta ali ne i 40. Pad je došao jer se energija rano istrošila, i bez konstantne igre sve vreme, s više stila, znanja, preciznih šuteva, trojki... ne može se izdržati cela utakmica na "teškoatletskom" načinu igranja. Kako će sudije suditi na strani, da li će dozvoliti igru "prst u oko" i guranje kao u ragbiju?

Bluetooth

pre 7 godina

A koliko je ranije bilo pljuvanja po Đorđeviću, te što je zvao ovoga a nije onoga i slično. Ova utakmica je pokazala i zašto je zvao Kuzmića a i zašto nije Mitrovića.
Mislim da je mnogo tri sezone da se Radonja uči.

Marko

pre 7 godina

Radonja, postujem te, ali ti si toliko puta do sad "zabagovao" da je to strasno, svakako si veci strucnjak od svih nas komentatora po sajtovima, ali kada vidim neka tvoja resenja, rotacije, igrace koje zaboravis na klupi po 20 min...ne znam, sokiram se. Dal je covek tezak tremaros ili je nesto drugo u pitanju, ali problem postoji definitivno.

ziherass

pre 7 godina

Skoro duplo manje poena Zvezda dala u drugom poluvremenu nego u prvom. Po ko zna koji put istu gresku pravus, napravi se petnestak razlike i onda cuvas rezultat kao da je fudbal. Nemoj da usporavas igru i da forsiras neke "pozicione napade" kad to nikako ne odgovara ovoj ekipi.

*

pre 7 godina

Dokle ces Radonja da se prilahodjavas protivniku?
Greska je sto Kuzmic nije igrao poslednja 3 min, mogao je sve nspade da ozida i ugura bar jos 6 poena.

zvezdas

pre 7 godina

Po meni je ova utakmica dobra,jer je pokazala da mozemo i da smo veoma blizu jakim evropskim timovima.Jos samo jedan iskorak.
E u tome i jeste kvaka,taj korak je najtezi.
Slicno kao u sahu.Najteze je osvojiti titulu majstora,a do velemajstora samo treba iskustva i sto veci broj partija.
Ova ekipa ima kvalitet,ubedjen sam u to.Mozda je trebalo probati cak i sa Simanicem kada su kola krenula nizbrdo u drugom poluvremenu.Verujem u mlade igrace Zvezde i mislim da ce Radonja naci mesta i za njih.

Marko

pre 7 godina

Radonja, postujem te, ali ti si toliko puta do sad "zabagovao" da je to strasno, svakako si veci strucnjak od svih nas komentatora po sajtovima, ali kada vidim neka tvoja resenja, rotacije, igrace koje zaboravis na klupi po 20 min...ne znam, sokiram se. Dal je covek tezak tremaros ili je nesto drugo u pitanju, ali problem postoji definitivno.

*

pre 7 godina

Dokle ces Radonja da se prilahodjavas protivniku?
Greska je sto Kuzmic nije igrao poslednja 3 min, mogao je sve nspade da ozida i ugura bar jos 6 poena.

ziherass

pre 7 godina

Skoro duplo manje poena Zvezda dala u drugom poluvremenu nego u prvom. Po ko zna koji put istu gresku pravus, napravi se petnestak razlike i onda cuvas rezultat kao da je fudbal. Nemoj da usporavas igru i da forsiras neke "pozicione napade" kad to nikako ne odgovara ovoj ekipi.

zvezdas

pre 7 godina

Po meni je ova utakmica dobra,jer je pokazala da mozemo i da smo veoma blizu jakim evropskim timovima.Jos samo jedan iskorak.
E u tome i jeste kvaka,taj korak je najtezi.
Slicno kao u sahu.Najteze je osvojiti titulu majstora,a do velemajstora samo treba iskustva i sto veci broj partija.
Ova ekipa ima kvalitet,ubedjen sam u to.Mozda je trebalo probati cak i sa Simanicem kada su kola krenula nizbrdo u drugom poluvremenu.Verujem u mlade igrace Zvezde i mislim da ce Radonja naci mesta i za njih.

veliki strumf

pre 7 godina

Sta zameram Radonji:
1. Nista nije naucio na greskama. Ovo mu je ko zna koji mec u zadnje 2 godine koji gubi a ima 15+ razlike (Efes, Strasbur, Darusafaka oba puta prosle godine i masa drugih). Sta kaze igracima na poluvremenu? Ima li plan B jer ce protivnik sigurno nesto promeniti u igri? Kasni sa izmenama, tajm autima i u zadnjem minutu - paf, poraz.?7
2. Nema tim lidera - nema igraca koji ce u zavrsnici da preuzme odgovornost, udje, iznudi faul, ko ce konacno da pogodi POSLEDNJI NAPAD, koji nismo realizovali od kada je Radonja trener. Veceras je to trebalo da bude Luka, a decko je poznat po tome da nema herca, nema petlje i ne moze da bude vodja ni mec viner.
3. Uvek se prilagodjava protivniku! Izvodi Kuzmica jer oni igraju sa niskom postavom, a on bi im pokupio sve otpatke, vratio ih u kos, dominirao. Nama je u zadnjim minutama falio KOŠ, a ne odbrana, koja je izgubila mec. Da je Kuzmic bio tu ne bi se Klejburn onako setao u reketu protiv Simona, vec bi popio bar blokada ili ne bi ni smeo na ulaz.
4. Nerezonsko drzanje na klupi (npr. 1/4 Luka i Djenka odlicni, on ih izbaci posle 8 min, dobro ohladi i vrati na minut pre poluvremena - logike bez jer posle nista ne mogu da ubace). To stalno, stalno radi.

Luke Babbitt gravedigger

pre 7 godina

Ja ne znam zašto ovaj lik forsira ovu Darušafaku kad su totalno skroman tim.Pa ovu Darušafaku će CSKA i Real da iskrive 20+ razlikom lagano

Srpska Crna Gora

pre 7 godina

Kakvi ste vi navijaci covjek nam donio titule a vi ga svaki put pljujete i tjerate kad izgubi, sramota me je vas "fotelja navijača" sreca pa vi takvi ne dolazite na utakmice, covjek igra sjednim strancem a turci sa sedam i za malo da ih dobije!!! Bice bolje drugi put tek je ovo pocetak!!!

ja

pre 7 godina

Ispade da je Darusafaka kao Lejkersi iz najboljih dana. Grobar sam i po meni je Zvezda danas trebala da pobedi. Svaka ozbiljnija ekipa u EL ce se posprdati sa ovom Darusafakom, skup stranaca koji nista uraditi nece. Sve najbolje Zvezdi dalje ali ovakve greske NE SMEJU da se desavaju.

MWill

pre 7 godina

Neverovatno je da se posle jednog tesnog poraza od jedne jezivo dobre ekipe(ni sam nisam verovao da su toliko jaki sve do sinoc), odmah pocinje sa pljuvanjem Radonjica. Covek je zasluzan za sve dobro sto nam se desava poslednje 3 sezone. Tim koji je izgubio kljucne igrace iz prosle sezone i tim sa najmanjim budzetom u EL je jedan od najtezih protivnika na svom parketu u Evropi. Imamo bazu u mladim domacim igracima, sjajni smo u odbrani, uigrani smo i dugo smo na okupu uz 2 pojacanja ovo ce biti najbolji tim na ovim prostorima u poslednje 2 decenije. Zivi bili pa videli! Dezurni pljuvaci, malo vise postovanja za Gospodina Dejana Radonjica!

Bluetooth

pre 7 godina

A koliko je ranije bilo pljuvanja po Đorđeviću, te što je zvao ovoga a nije onoga i slično. Ova utakmica je pokazala i zašto je zvao Kuzmića a i zašto nije Mitrovića.
Mislim da je mnogo tri sezone da se Radonja uči.

Delije Čikago

pre 7 godina

Radonjić je dobar trener, tu nema nikakve dileme, ali stvarno nekad pravi neverovatne nerezonske greške koje i malo dete vidi, šta je u pitanju neznam, ali verujemo u njega, a verujemo i da će napokon doći ta pojačanja, to je velika enigma šta se tu dešava, idemo Zvezdo...

Kud koji mili moji

pre 7 godina

Mozda si trebao da ostavis Kuzmica da iskoristis njihovu small ball postavu u svom napadu,a ne da ga izbacujes zbog odbrane.

bg

pre 7 godina

Nije Radonjić kriv. Uprava mu nije dovela igrače za ovu elitnu EL sa 16 jakih ekipa. Prvo, Rebić nikako ne može da zameni Jovića za njega je Filip Čović izmislio košarku i Kuzmić jedini centar...tačno još hvale plej i centar.
Greška je što su oterali Kinzija, 3x je bolji od Dženkinsa, super odbranu igra i bolji je u napadu.
Igrači tipa; Simonović, Lazić, Rebić, Mitrović su igrači za Evrokup.Jović nema šut spolja a igra pleja? Dangubić strašne fizikalije a nikakav igrač, koliko on treba da se čeka 10 godina, od super talenta došao je do toga da ga koriste da pravi faulove. Očajan rad uprave, pred nikad jaču EL mi smo došli sa nedovršenim rosterom, kad se zaredjaju porazi kasnije nikog više neće ni da zanima EL.

Nikola

pre 7 godina

Po meni je ova utakmica dobra,jer je pokazala da mozemo i da smo veoma blizu jakim evropskim timovima


Darušafaka,krem evropske košarke......au panteri smešni li ste,tri godine igrate EL,malo brate...

Nisam zagriženi navijač, ali...

pre 7 godina

Odbranu koju igra Czvezda moguće je igrati 20 minuta ali ne i 40. Pad je došao jer se energija rano istrošila, i bez konstantne igre sve vreme, s više stila, znanja, preciznih šuteva, trojki... ne može se izdržati cela utakmica na "teškoatletskom" načinu igranja. Kako će sudije suditi na strani, da li će dozvoliti igru "prst u oko" i guranje kao u ragbiju?

delijamomak

pre 7 godina

"Protivnik igra onoliko koliko mu ti dozvolis" gospodine Radonjicu. Otud mi razmisljanje kad vidim kako su momci odigrali prvo poluvreme, odbranu i napad. Idemo dalje, nema nazad.

LM

pre 7 godina

Gospodo sa B92 sporta, ne vredjam, ne psujem, vodim racuna o izrazavanju, zato vas molim da mi ostavite neki komentar. Napisao sam ono sto je cela crveno bela Srbija videla, a to je da Radonjic ne moze da dobije utakmicu na jednu loptu u EL, jel to mozda greska ili uvreda, da se oduvek prilagodjava drugima, da nema akciju za zadnji napad, da je sinoc posle tajma i cetvrti put za redom nacrtao akciju za vec indisponiranog Mitrovica, da je najboljeg igraca Kuzmica koji je zakljucao reket izbacio i nije vratio od 28.min., jesu li ovo uvrede ili sta vec, to su notorne cinjenice, te Vas molim da ovoga puta ostavite komentar, hvala unapred !

webber

pre 7 godina

Gde su ovi silni zvezdasi na obicnim vestima zvezde , ali se samo pojavljuju kad treba da se pljuje Radonjic?! Gde je vase zvezdastvo uopste? Ne vi niste navijci zvezde vec vucelini crno-beli botovi na zadatku.

Ogi

pre 7 godina

U pravu ste, on je kriv što kapiten Mitrović 2 minuta pre kraja promaši bacanje, pa promaši polaganje i u sledećem izgubi i loptu. Ne kažem ja da on nije nešto mogao da učini, ali ja smatram da ova ekipa generalno nije dovoljno kvalitetna da bi izdržala pritisak koji je Darušafaka izvršila u poslednjih desetak minuta. Tačno se videlo da je samo pitanje trenutka kada će ovi preokrenuti rezultat.

princ rima

pre 7 godina

Nikola, 14. oktobar 2016 08:23)

Jeste malo brate,ali to je tek pocetsk,igracemo je jos 15-20 godina,dok cete se vi radovati "teskoj pobedi protiv izvanredne ekipe Karposa"....

Kosjan

pre 7 godina

Gde su svi ovi kriticari Radonjica da ostave obicne komentare na vestima zvezde , gde su da pozele srecu momcima, nema ih samo se pojavljuju kada treba Radonjic da se pljuje da se on okrivi za poraz, ne smetaju im grobarske provokacije nikad njihova mrznja, pitam se dal su to uopste navijaci zvezde, da na njuhovo pljuvanje Radonjica grobari daju pluseve to se vec zna..Pre bih rekao da su to crno beli botovi na zadatku.

Gudura od tablu

pre 7 godina

A kad moj Partizan igra FIBA Ligu sampiona? Ovo takmicenje je jedino validno, FIBA je bila pokroviteljska organizacija kad je moj Partizan 1992 sa Salom dalo tricu i mi bili prvaci evrope. Ovo sada je lazna Euroliga. I zasto moja avangarda posecuje ove teme malog kluba sa malog kalemegdana. A znam da nisu KOMPlEKSI! Strasno.

Milan

pre 7 godina

Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Luke Babbitt gravedigger, 14. oktobar 2016 11:14) # Link komentara


Dobar spin.. :)
Ali zato ce ta Darsufaka ostale da dobija...

Marko

pre 7 godina

Radonja, postujem te, ali ti si toliko puta do sad "zabagovao" da je to strasno, svakako si veci strucnjak od svih nas komentatora po sajtovima, ali kada vidim neka tvoja resenja, rotacije, igrace koje zaboravis na klupi po 20 min...ne znam, sokiram se. Dal je covek tezak tremaros ili je nesto drugo u pitanju, ali problem postoji definitivno.

zvezdas

pre 7 godina

Po meni je ova utakmica dobra,jer je pokazala da mozemo i da smo veoma blizu jakim evropskim timovima.Jos samo jedan iskorak.
E u tome i jeste kvaka,taj korak je najtezi.
Slicno kao u sahu.Najteze je osvojiti titulu majstora,a do velemajstora samo treba iskustva i sto veci broj partija.
Ova ekipa ima kvalitet,ubedjen sam u to.Mozda je trebalo probati cak i sa Simanicem kada su kola krenula nizbrdo u drugom poluvremenu.Verujem u mlade igrace Zvezde i mislim da ce Radonja naci mesta i za njih.

ziherass

pre 7 godina

Skoro duplo manje poena Zvezda dala u drugom poluvremenu nego u prvom. Po ko zna koji put istu gresku pravus, napravi se petnestak razlike i onda cuvas rezultat kao da je fudbal. Nemoj da usporavas igru i da forsiras neke "pozicione napade" kad to nikako ne odgovara ovoj ekipi.

*

pre 7 godina

Dokle ces Radonja da se prilahodjavas protivniku?
Greska je sto Kuzmic nije igrao poslednja 3 min, mogao je sve nspade da ozida i ugura bar jos 6 poena.

MWill

pre 7 godina

Neverovatno je da se posle jednog tesnog poraza od jedne jezivo dobre ekipe(ni sam nisam verovao da su toliko jaki sve do sinoc), odmah pocinje sa pljuvanjem Radonjica. Covek je zasluzan za sve dobro sto nam se desava poslednje 3 sezone. Tim koji je izgubio kljucne igrace iz prosle sezone i tim sa najmanjim budzetom u EL je jedan od najtezih protivnika na svom parketu u Evropi. Imamo bazu u mladim domacim igracima, sjajni smo u odbrani, uigrani smo i dugo smo na okupu uz 2 pojacanja ovo ce biti najbolji tim na ovim prostorima u poslednje 2 decenije. Zivi bili pa videli! Dezurni pljuvaci, malo vise postovanja za Gospodina Dejana Radonjica!

bg

pre 7 godina

Nije Radonjić kriv. Uprava mu nije dovela igrače za ovu elitnu EL sa 16 jakih ekipa. Prvo, Rebić nikako ne može da zameni Jovića za njega je Filip Čović izmislio košarku i Kuzmić jedini centar...tačno još hvale plej i centar.
Greška je što su oterali Kinzija, 3x je bolji od Dženkinsa, super odbranu igra i bolji je u napadu.
Igrači tipa; Simonović, Lazić, Rebić, Mitrović su igrači za Evrokup.Jović nema šut spolja a igra pleja? Dangubić strašne fizikalije a nikakav igrač, koliko on treba da se čeka 10 godina, od super talenta došao je do toga da ga koriste da pravi faulove. Očajan rad uprave, pred nikad jaču EL mi smo došli sa nedovršenim rosterom, kad se zaredjaju porazi kasnije nikog više neće ni da zanima EL.

Gudura od tablu

pre 7 godina

A kad moj Partizan igra FIBA Ligu sampiona? Ovo takmicenje je jedino validno, FIBA je bila pokroviteljska organizacija kad je moj Partizan 1992 sa Salom dalo tricu i mi bili prvaci evrope. Ovo sada je lazna Euroliga. I zasto moja avangarda posecuje ove teme malog kluba sa malog kalemegdana. A znam da nisu KOMPlEKSI! Strasno.

Nikola

pre 7 godina

Po meni je ova utakmica dobra,jer je pokazala da mozemo i da smo veoma blizu jakim evropskim timovima


Darušafaka,krem evropske košarke......au panteri smešni li ste,tri godine igrate EL,malo brate...

webber

pre 7 godina

Gde su ovi silni zvezdasi na obicnim vestima zvezde , ali se samo pojavljuju kad treba da se pljuje Radonjic?! Gde je vase zvezdastvo uopste? Ne vi niste navijci zvezde vec vucelini crno-beli botovi na zadatku.

Luke Babbitt gravedigger

pre 7 godina

Ja ne znam zašto ovaj lik forsira ovu Darušafaku kad su totalno skroman tim.Pa ovu Darušafaku će CSKA i Real da iskrive 20+ razlikom lagano

Kosjan

pre 7 godina

Gde su svi ovi kriticari Radonjica da ostave obicne komentare na vestima zvezde , gde su da pozele srecu momcima, nema ih samo se pojavljuju kada treba Radonjic da se pljuje da se on okrivi za poraz, ne smetaju im grobarske provokacije nikad njihova mrznja, pitam se dal su to uopste navijaci zvezde, da na njuhovo pljuvanje Radonjica grobari daju pluseve to se vec zna..Pre bih rekao da su to crno beli botovi na zadatku.

Srpska Crna Gora

pre 7 godina

Kakvi ste vi navijaci covjek nam donio titule a vi ga svaki put pljujete i tjerate kad izgubi, sramota me je vas "fotelja navijača" sreca pa vi takvi ne dolazite na utakmice, covjek igra sjednim strancem a turci sa sedam i za malo da ih dobije!!! Bice bolje drugi put tek je ovo pocetak!!!

veliki strumf

pre 7 godina

Sta zameram Radonji:
1. Nista nije naucio na greskama. Ovo mu je ko zna koji mec u zadnje 2 godine koji gubi a ima 15+ razlike (Efes, Strasbur, Darusafaka oba puta prosle godine i masa drugih). Sta kaze igracima na poluvremenu? Ima li plan B jer ce protivnik sigurno nesto promeniti u igri? Kasni sa izmenama, tajm autima i u zadnjem minutu - paf, poraz.?7
2. Nema tim lidera - nema igraca koji ce u zavrsnici da preuzme odgovornost, udje, iznudi faul, ko ce konacno da pogodi POSLEDNJI NAPAD, koji nismo realizovali od kada je Radonja trener. Veceras je to trebalo da bude Luka, a decko je poznat po tome da nema herca, nema petlje i ne moze da bude vodja ni mec viner.
3. Uvek se prilagodjava protivniku! Izvodi Kuzmica jer oni igraju sa niskom postavom, a on bi im pokupio sve otpatke, vratio ih u kos, dominirao. Nama je u zadnjim minutama falio KOŠ, a ne odbrana, koja je izgubila mec. Da je Kuzmic bio tu ne bi se Klejburn onako setao u reketu protiv Simona, vec bi popio bar blokada ili ne bi ni smeo na ulaz.
4. Nerezonsko drzanje na klupi (npr. 1/4 Luka i Djenka odlicni, on ih izbaci posle 8 min, dobro ohladi i vrati na minut pre poluvremena - logike bez jer posle nista ne mogu da ubace). To stalno, stalno radi.

princ rima

pre 7 godina

Nikola, 14. oktobar 2016 08:23)

Jeste malo brate,ali to je tek pocetsk,igracemo je jos 15-20 godina,dok cete se vi radovati "teskoj pobedi protiv izvanredne ekipe Karposa"....

Bluetooth

pre 7 godina

A koliko je ranije bilo pljuvanja po Đorđeviću, te što je zvao ovoga a nije onoga i slično. Ova utakmica je pokazala i zašto je zvao Kuzmića a i zašto nije Mitrovića.
Mislim da je mnogo tri sezone da se Radonja uči.

ja

pre 7 godina

Ispade da je Darusafaka kao Lejkersi iz najboljih dana. Grobar sam i po meni je Zvezda danas trebala da pobedi. Svaka ozbiljnija ekipa u EL ce se posprdati sa ovom Darusafakom, skup stranaca koji nista uraditi nece. Sve najbolje Zvezdi dalje ali ovakve greske NE SMEJU da se desavaju.

Delije Čikago

pre 7 godina

Radonjić je dobar trener, tu nema nikakve dileme, ali stvarno nekad pravi neverovatne nerezonske greške koje i malo dete vidi, šta je u pitanju neznam, ali verujemo u njega, a verujemo i da će napokon doći ta pojačanja, to je velika enigma šta se tu dešava, idemo Zvezdo...

LM

pre 7 godina

Gospodo sa B92 sporta, ne vredjam, ne psujem, vodim racuna o izrazavanju, zato vas molim da mi ostavite neki komentar. Napisao sam ono sto je cela crveno bela Srbija videla, a to je da Radonjic ne moze da dobije utakmicu na jednu loptu u EL, jel to mozda greska ili uvreda, da se oduvek prilagodjava drugima, da nema akciju za zadnji napad, da je sinoc posle tajma i cetvrti put za redom nacrtao akciju za vec indisponiranog Mitrovica, da je najboljeg igraca Kuzmica koji je zakljucao reket izbacio i nije vratio od 28.min., jesu li ovo uvrede ili sta vec, to su notorne cinjenice, te Vas molim da ovoga puta ostavite komentar, hvala unapred !

Nisam zagriženi navijač, ali...

pre 7 godina

Odbranu koju igra Czvezda moguće je igrati 20 minuta ali ne i 40. Pad je došao jer se energija rano istrošila, i bez konstantne igre sve vreme, s više stila, znanja, preciznih šuteva, trojki... ne može se izdržati cela utakmica na "teškoatletskom" načinu igranja. Kako će sudije suditi na strani, da li će dozvoliti igru "prst u oko" i guranje kao u ragbiju?

Kud koji mili moji

pre 7 godina

Mozda si trebao da ostavis Kuzmica da iskoristis njihovu small ball postavu u svom napadu,a ne da ga izbacujes zbog odbrane.

Ogi

pre 7 godina

U pravu ste, on je kriv što kapiten Mitrović 2 minuta pre kraja promaši bacanje, pa promaši polaganje i u sledećem izgubi i loptu. Ne kažem ja da on nije nešto mogao da učini, ali ja smatram da ova ekipa generalno nije dovoljno kvalitetna da bi izdržala pritisak koji je Darušafaka izvršila u poslednjih desetak minuta. Tačno se videlo da je samo pitanje trenutka kada će ovi preokrenuti rezultat.

Milan

pre 7 godina

Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Luke Babbitt gravedigger, 14. oktobar 2016 11:14) # Link komentara


Dobar spin.. :)
Ali zato ce ta Darsufaka ostale da dobija...

delijamomak

pre 7 godina

"Protivnik igra onoliko koliko mu ti dozvolis" gospodine Radonjicu. Otud mi razmisljanje kad vidim kako su momci odigrali prvo poluvreme, odbranu i napad. Idemo dalje, nema nazad.