Ponedeljak, 29.08.2016.

16:44

"Navijačima ni dinar, pa policija da reši problem"

Prekid utakmice Novi Pazar - Crvena zvezda prebacio je još malo sporta, ako već tamo nije bio, u politiku, pa o tome pričaju i premijer i ministri.

Izvor: B92

"Navijaèima ni dinar, pa policija da reši problem" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

71 Komentari

Sortiraj po:

Na komarca topom

pre 7 godina

Uh, kako je sve ovo degutantno!

Ovo je zaista van svakog nivoa i dobrog ukusa, i čist posao za policiju.
Ne za Vladu, ne za ministre, već za pendrek i lisice.

Kada prestanemo da od nasilnika i kriminalaca pravimo (nepostojecu) pretnju za državu, problem će lako biti rešen.

ja sam

pre 7 godina

a vaterpolisti osvojili svetsku ligu, svetski kup, evropsko i svetsko prvenstvo i olimpijadu. spanovic 3. na OI, odbojkasice, kosarkasi 2. na OI , kosarkasice 3. na OI. stefanek sampion na OI. o tome pisite gdo novinari, a ne o stoki preko koje politicari peru pare.

don tom

pre 7 godina

Planski izgraditi još nekoliko zatvora. Svakog huligana zatvoriti 5 do X godina. Rezultat: Veći broj zaposlenih, manje nereda na stadionu, još manje na ulicama. Bez obzira šta ko mislio, u 70% kriminalnih radnji van stadiona, odgovorni su huligani. I dokle god ne bude copy/paste (mali edit ako je potrebno) engleskog zakona ovakve stvari će se dešavati. Kada se donesu adekvatne mjere svaki huligan će 2x da razmisli da li će skandirati rasističke, nacionalističke i druge uvredljive sadržaje.

Grozni

pre 7 godina

Kamere na stadione,kao sto svi imaju reflektore sad.Dozivotna.zabrana ulaska za najmanji ispad i najostrije ZATVIRSKE KAZNE za huligane...
pa da vidite kako ce stadioni biti puniji,umesto 1000 huligana doci ce 10000 porodica,muz,zena,deca...ovako,ko je blesav da ide na noz?

portos

pre 7 godina

Ljudi, PRI-VA-TI-ZA-CI-JA fudbalskih klubova!!!. Onda strogo poštovanje postojećih zakona, implementacija pravne drzave, bez kompromisa, i posao zavrsen. Sve ostalo je mlacenje prazne slame i podgrejavanje atmosfere u kojoj samo hulje i bitange mogu da profitiraju. Srbija je multietnička i to je naše bogatstvo. Komšije Bošnjaci iz Novog Pazara i Raške oblasti su bogatstvo Srbije. Svi treba da zivimo i radimo u slozi i miru, za dobrobit naše dece.

Sergio Ramos

pre 7 godina

Zbog nacionalistickih, rasnih i svih drugih političkih poruka prekida se meč, a klub gubi utakmicu. Sledeći put, pored ovih mera, kazna klubu oduzimaju se 3 boda, a treći put duplira se kazna klubu tj. -6 boda. Naredni put klub se iskljucuje iz sampionata i sledeću sezonu prebacuje u nizi rang takmicenja sa kaznom od -12 bodova.

Plej

pre 7 godina

Dosta vise sa paljenjem cele situacije! Kome, bre , sve ovo odgovara? To su stotinak majmuna i magaraca sa obe strane. Ljudi, ne delite se po svemu i svacemu, ionako smo svi u bedi. Kad budemo poceli da se mnozimo, bice nam mnogo, mnogo bolje....

banjalučki komunista

pre 7 godina

Sve to treba zabraniti:zastave drugih država,slike svih sem fudbalera,političke i anti nacionalne pjesme odmah prekinuti utakmicu i isprazniti tribinu.Kazniti klubove kao
UEFA po 50000eura a ne dinara pa ko ne plati 2 lige ispod.Pa ko voli nek izvoli.

jelte

pre 7 godina

nije tesko pogledati snimak utakmice i videti sta pevaju pazarci prvih trideset minuta dok na stadionu nema navijaca zvezde. rasime rasime pa nismo mi retardirani da nam prodajes tu pricu. pevali su protiv srbije i pre dolaska delija na utakmicu.

Чарапан

pre 7 godina

Хоће ли нормални Пазарци рећи је ли им Србија мајка или Турска? Пустите ову неписмену багру што дивља, то све треба милиција тући. Али, која милиција...

subi

pre 7 godina

Samo da napomenem da kad Partizan gostuje, izgleda da navijači Partizana po priči ovde odmah posle obilaska lokalnih galerija i koncerta kamerne muzike, pre utakmice svrate i vode intelektualne razgovore sa dobrim gradjanima Novog Pazara. Izgleda u Partizanovom kopu sedi cela akademija nauka a sav šljam se valjda okupio u CZ. Kolika treba budala da budeš da odvajaš huligane, pa jedino oko čega se oni spore je podela teritorije za prodaju droge.

Riječanin

pre 7 godina

Crvenu Zvezdu su uništili takozvani navijači kriminalci i cijela situacija u društvu i državi koja je bila katastrofalna.Delije su veliki problem postali i neka su ali pretjerali su i zato je žal još i veča.Crvena Zvezda mora usposstaviti skauting i analizu za svakog igrača koji obuče dres.Jugoslovenstvo se mora vratiti jer mnogi nesrbi vole i poštuju Zvezdu više od nekog drugog recimo Srbina.Funkcionirajmo normalno i uz talentiran narod i regiju uz povijest i tradiciju pa Zvezda ima da zarađuje i pomaže svojoj familji navijačima normalnim a ne da država daje Zvezdi i nekom drugom klubu.

zekan

pre 7 godina

Ovaj generalni sekretar Pazara da su krivi navijaci Zvezde. A ne zapita se zasto su njegovi navijaci skandirali ovo je Turska i pre nego sto su delije zakoracile na stadion

sns pink zvezda informer

pre 7 godina

Zna se zasto je bilo svega na utakmici,iskjucivo lose sudjenje,bahatost sudija prema Zvezdinim protivnicima od prvog kola,izmisljeni penali,jad i beda,da nije bilo toga,ne bi nicega ni bilo,i to svi znaju.........

Cika Djura

pre 7 godina

Bio sam na utakmici. Nisam video nigde sliku Draze Mihajlovica.Zvezdini navijaci su bili kao u rezervatu i nije ih bilo mnogo.Ovo je izvrtanje istine i pokusaj da se krivica prebaci na nekog drugog.zasto je Rasim Ljajic imao potrebu da se oglasava? Koga on hoce da zastiti a na koga da prebaci deo krivice. Nije li rasim bio i deo upravnog odbora FK Partizan? Sta je povod incidenta. Navodno penal.A onda vrhunac nenameran kontakt Sikimica i golmana.Takvih kontakta na utakmicama sirom sveta

Realno

pre 7 godina

Srbija je jedina zemlja na svetu koja legalno placa navijace !!! Sramota !! A onda po potrebi kad treba neko da pravi zlo, oni se zovu !!!!

bbili

pre 7 godina

Potpuno je pogresno da salju policiju na rulju i to se nece ni desiti. Zarad cega da policija na takav nacin "trosi" ljudstvo i novac.
Resenje je krajnje lako, svaki klub da odgovara za podelu ulaznica, organizaciju i bezbednost na delu tribine koji mu je dodeljen (1:3, gosti: domaci). Ko prvi napravi incident (tuca, transparenti, divljanje) gubi sluzbenim rezultatom.
Kad akteri (Zvezda, Partizan, Rad, N. Pazar) budu u beton ligi, nece biti ni rulje koja divlj, vec samo oni koji istinski vole te klubove.

milojko

pre 7 godina

Samo zakon resava: ko je u sportu, ne sme biti u vladi, kraj. Na svakom nivou vlasti. Ni ministar sporta, da, da. Zasto bi taj bio sportista kao da je ministar poljoprivrede traktorista ili muzar krava?

Miki

pre 7 godina

Cemu sluzi ova liga? Zvezda ima novcanu pomoc od drzave 5, 6 miliona evra, Partizan milion, dva. Ostali timovi u ligi ako imaju od drzave po 100000 evra pojedinacno, eventualno, mozda neki tim ima nesto vise, i onda kako da drugi budu konkurentni u borbi za titulu. I na sve to ova dva kluba,pogotovo Zvezda, imaju pride pomoc i sudija, i drugih faktora, koji resavaju utakmice kada zaskripi, te crveni, te penal, te ofsajdi, ili se protivnici sklanjaju. Izgleda da ostali timovi sluze samo da popune broj...

Ujka Đuka i sovuljage

pre 7 godina

Ma batina rodjo samo batina zabzatucanu masu pa da vidis kako ce lepse da pevaju...kome se bre mi udvaramo u nasoj drzavi??? kome se ne svidja vozdra odma gde god je bolje u suprotnom ko vredja drzavu treba da dobije sledovanje i zatvor.

micko

pre 7 godina

zakon i lepo svi koji ga krše u zatvor ali ne običan nego radni, najteži poslovi, ručno tucanje kamenja kao na golom otoku bar 5 godina uz fizicko i mentalno maltrtiranje jer drugo i ne zasluzuju i to po kratkom postupku , kamera, snimak, dežurni sudija u kancelariji na stadionu i rešen problem

domar

pre 7 godina

novi pazar ima dve grupe,torcidu koju kontrolise ugljanin i extreme koje kontrolise ljajic,zato se oni i ne podnose medjusobno,zamislite da na nekoj nba utakmici domaci navijaci skandiraju bin ladenu,pojeo bi ih mrak,ovde se pazarcima sve tolerise

Uvek Zvezda

pre 7 godina

@Krcunijada
A sta su nam porucile kvalifikacije? Da smo slabiji od ekipa koje imaju visestruko veci budzet? Uostalom, ovde se ne radi o kvalitetu domace lige i o penalu koji je mogao i nije morao da se svira. Ovde se radi o pokusaju da se u stranu skloni cinjenica da najvatreniji navijaci FKNP godinama imaju ovakve ispade i da se u sred Srbije otvoreno zalazu za odvajanje Raske i velicaju zlikovce koji su mnogo zla naneli Srbima. To je ovde najveci problem i to nema veze ni sa penalom ni sa slikom Draze Mihailovica . A kada sa jedne strane imate takvo navijanje i takve teznje, sta da ocekujete od druge strane? Cvece? Ne ide to bas tako...... Dzabe se trudi clan svih vlada da okrene pricu. Svi dobro znamo o cemu se zaista radi......

D&L

pre 7 godina

Cisto da ne bude zamene teza,u Beogradu je pojava grcke ili ruske zastave sporadicna,delo pojedinca. U Pazaru je turska zastava na stadionu masovna pojava. Osim toga,u Beogradu niko ne skandira-ovo je Grcka,ovo je Rusija itd. Igrao sam utakmice u Pazaru pre 20 godina,svasta sam cuo sa tribina,preslikano jucerasnje "navijanje", samo zato sto je moj klub dosao iz Beograda(nije ni Zvezda ni Partizan),pritom bez gostujucih navijaca koji bi "isprovocirali" domacina. Ne trazite opravdanja,Pazar je uvek bio "vruce" gostovanje.

partizan zlo Srbije

pre 7 godina

Eh ta Zvezda kriva je i za sušu na Marsu. Nego iz kog kluba beše taj Ljajić? Jel iz istog kao predsednik saveza koji je doveo srpski fudbal od 9. do 50. mesta na rang listi?

Crvena Zvezda 1913

pre 7 godina

More gluposti!
Da li su turske zastave poželjne u našoj zemlji u Srbiji?
Da li je Dražina slika zabranjena u Srbiji?
Da li je netrpeljivost između naroda na ovim prostorima nešto novo?
Ko je odgovoran za sve što se događa na ovim prostorima?
Da li je Srbija Turska?
Da li ste komentarisali ne dosuđene penale za partizanove protivnike svih ovih godina,g-dine Ljajiću?
Ko sve ovo može da zaustavi?
Vekovima na ovim prostorima običan narod živi u nekom skladu!
Vekovima običnom narodu na ovim prostorima krv,suze,bol i smrt donose političari i njihovi jurišnici!g
Poslednji koji treba da kritikuju ste vi gospodo Vučiću i Ljajiću,jer ste upravo vi ti koji su dužni da sprovedu zakon.Ali ne,tu ste nemoćni ,kada treba rasporediti svoje polu pismene kadrove na državne funkcije onda ste ekspeditivni i sposobni!

He

pre 7 godina

Političati su ti koji svade narod u N Pazaru, Raškoj i td. Zbog njihovih političkih "poena" spremni su da posvađaju i "dva oka u glavi". Često sam imao kontakta sa građanima Srbije i muslimanske i pravoslavne veroispovesti. Osim u izuzetno retkim slučajevima, kada se obavezno radilo o novo pridošlim, ne da nisam imao nikakvih negativnih događaje već naprotiv. Veoma su srdačni i jedni i drugi. Imaju iste običaje, da pozovu na kafu, slatko i td.

Srbin

pre 7 godina

Samo hrabro protiv tzv navijača. Prvo ne ulagati u fudbal 3 godina, pa kad ostane šaka jada od navijača, onda slomiti najveći šljam i ološ, koji ovu državu i društvo vuče u ambis. Kakav je to crni stub nečega?! Ološ.

Englez

pre 7 godina

Zar se nikada necemo opametiti, vec ko zna Koliko nereda se desilo na nasim stadionima u poslednjih 20 godina. Engleska je svoj problem jako lako resila sa Neredima a zasto mi ne bih isto. Ocigledno da neciji interes je da pravi cirkus po stadionima. Kada bi na svakom stadionu uveli kamere da snimi svaku osobu tokom utakimice i da kazne budu 50,000 Din za svaki incident. Pa da vidimo ko ce da lomi stolice

Ista bagra

pre 7 godina

Ovo sto radi saka huligana ne predstavlja grad Novi Pazar i njene dobre gradjane, ovo su hostapleri dosli sa strane da naprave probleme, isti su i Zvezdini huligani !

PARI ZENSEN

pre 7 godina

Da li je gdin Rasim Ljajic zavrsio neku trenersku skolu,sudijski kurs ili je jedini njegov akreditiv da prica o "losem sudjenju" to sto je bio "silom prilika" predsednik Novog Pazara i clan UO FK Partizan?!?
Puna su mu usta sudjenja,navijaca Zvezde i generalno Zvezde kao kluba,
a ne spominje da se ono sto se culo na tv prenosu,a on dobro zna sta je,najvise culo sa Zapadne tribine stadiona,gde su tzv. umereniji navijaci i njegovo potencijalno biracko telo???
Da li su celom drustvu,Novom Pazaru,Srbiji,Partizanu i njegovim navijacima problem ovi sa druge strane brda???
Zar niko ne vidi rasizam,krivicna dela protivustavnog delovanja i skandiranja protiv maticne Drzave Srbije,ili je bitno okriviti sudjenje,Delije,Vucica,marsovce,Bia,Kgb ili koga sve ne...
Zatim se kroz medije aludira da je Zvezdin igrac Sikimic namerno povredio i ugrozio zivot golmanu Novog Pazara,iako mu ovaj ne zamera nista jer je sve bilo u delicu sekunde...
Pa taj isti Sikimic je i sinoc i danas posetio Zivkovica i odneo mu ikonu...
I koga treba da bude sramota za huskanje protiv jednog kluba,navijaca,jednog igraca?
Gdinu Rasimu Ljajicu ni na kraj pameti kao i predsedniku Novog Pazara nije palo na pamet da osudi cak ni rasizam ispoljen ka jednom strancu,Geloru Kangi,koji je silom prilika bio tu,kao zaposleni stranac u Srbiji...
Koliko spinovanja,a odgovor veoma jednostavan...
Nece vam proci!!!

Mirko

pre 7 godina

Rasime,
Vi politicari ste za ovo odgovorni, jer ste vi vlast. Vi(vlast)treba da budete ti koji ce reci u narednih nekoliko meseci moramo da resimo problem,nazovi, navijaca. Kada sve to znate, a vidim da znate, ovo se moze uporediti sa bilo kojom vrstom reketiranja. Ovo sto ste vi naveli je klasicno reketiranje. Ne moze i ne sme premijer javno da kaze kako nema snage da resi problem sa huliganima,klubovima...... Pozdrav svima

Pedja

pre 7 godina

Tacno sam znao da ce odmah ici opravdanja kako su navijaci bili isprovocirani. Jedino sam mislio da ce to biti nakon sto se izrekne kazna. Znaci navijaci Zvezde su krivi sto su Novopazarci jos pre nego sto su Zvezdini navijaci usli rasirili turske zastave i sto su vikali ovo je Turska. Pa su verovatno unapred znali da ce ovi da ih provociraju pa su i baklje bacali. A onda valjda kada nije bilo baklji udri na protivnika plasticnim stolicama i sto god se naslo. Za sve to vreme niko iz Novog Pazara se nije oglasio preko razglasa da pokusa da smiri navijace, niti je bilo od njihovih igraca to pokusao. Ali stalno se napominje sudjenje. Sta je to bilo sporno na utakmici koja je zavrsena 4:1, a moglo je i ubedljivije? Jedan penal kada je igrac startovao djonom na butinu protivnika. I kada se vec spominje sudjenje, da li je bila jos neka odluka sporna? Ili je jedna sudijska greska, ako je uopste greska, bila toliki razlog za nacionalisticko i rasisticko divljanje? Licemeri jedni, samo trazite opravdanja za zlocine na vasem stadionu.

Hidrocefalus

pre 7 godina

Zar premijer ne rece onomad da nema snage da se bavi "huliganima"? Sad ce ipak da se bavi i njima. Pojedinacno, predpostavljam.
A za stolom su inace olos, olos, olos i olos, a ne Srbin, Srbin, musliman itd. Olos nema veru i naciju.

Amigo

pre 7 godina

Ako znamo ko su navijacke vodje i cime se bave nije mi jasno odakle cudjenje svim ruznim i ogavnim desavanjima na sportskim terenima.

Mad Max

pre 7 godina

Pa pohapsi te vodje i tu bagru sto to skandiraju u zatvor na po 5 godina pa da vidis kako ce red da se zavede a ne da pricas kako ja tu ne mogu nista

zvezdan

pre 7 godina

Penal je mogao da se svira a i ne mora. zvezda je bolja ekipa ali razumem malo i navijace ipak ne desava se cesto takav penal. mislim da slika draze na utakmici i ne samo draze vec i drugih ne treba da bude na stadionu. lupajte minuse navijam za zvezdu imam 50 god i znam da taj novi pazar je jedna od ekipa u srpskom fudbalu sto igra posteno svaku utakmicu sto se ne bi reklo za pojedine klubove u nasoj ligi. toliko i srecno svim nasim klubovima.

sturmmann

pre 7 godina

Policija da reši problem? Kako, moliću lepo? Pa PROBLEMI su ODAVNO U DILU SA POLICIJOM I SUDSTVOM!!!
Recite mi KOJI je problem policija rešila tokom zadnjih 26 godina. Očekivati pravdu kakva je PREKO POTREBNA od današnje policije i sudstva je poduhvat koji će i deca iz osnovne škole okarakterisati kao GLUPOST. Žalosno ali istinito.
Sem vlastitog džepa (i stomaka) njih NIŠTA DRUGO NE INTERESUJE, pardon, maltretiranje normalnog sveta im je duševno zadovoljstvo.

Igor

pre 7 godina

Sve izgovor do izgovora. Kao mi smo eto tu svi zajedno ali tamo su neke budale. Gospodo Pazarci svih vera, tako su se i po Bosni pravili da problem ne postoji. Pozdrav.

doe

pre 7 godina

konstantno se pominju domaci navijaci zbog spornih parola. Dok se precutkuje za gostujuce,a oni su poceli prvi sa uvredljivim skandiranjem(i ako to nije ni bitno). Narovno za osudu su jedni I drugi primitivizam..

Shommy82

pre 7 godina

U Fudbalskom klubu Novi Pazar kažu da nemaju dobre odnose sa pojedinim navijačkim grupama i tvrde da su uradili sve što su mogli da se spreče incidenti. Podvlače da nacionalističkih ispada nije bilo dok se na stadionu nisu pojavili navijači Crvene zvezde sa slikom Draže Mihailovića.

"Mi svakako osuđujemo ono što se desilo na stadionu, ali skandiranje navijača Zvezde i penal koji je sviran sigurno su uticali na masu da se digne", kaže generalni sekretar kluba Senad Hadžifezović.

Laž! Zvezdini navijači su ušli tek pred kraj poluvremena, a skandiranja i vredjanja krenula su od početka. I izvlačenje na penal je smešno.

pera

pre 7 godina

pa koji je ovo kriminal,placaju navijacima da ne prave incidente?? ukinite prvu ligu skroz na par godina i resicete se i loseg fudbala i bacanja drzavnih para u zvezdu i partizan a ponajvise ovi narkodilera koje nazivate navijacima

Krcunijada

pre 7 godina

Potpredsednik Vlade Srbije Rasim Ljajić pozvao je fudbalski klub Novi Pazar, čiji je nekada bio predsednik, da se odmah ogradi od svojih navijača, ako to, kako je primetio, Crvena zvezda ne želi ili ne sme.
Rasime, tačno tako, sad kaži šta znači "ako to CZ ne želi ili ne sme." Pre nego što ode u NP, a dobro je da ode, neka Vučič porazgovara sa ljudima iz CZ, sa onima iz FSS, sa onima koji bi opet da prave Zvezdin niz, ako se ovako nastavi nećemo imati više ligu, igrače jedan klub. Zar nam kvalifikacije za evropska takmičenja nisu ništa poručile?

mare

pre 7 godina

Zasto klubovi daju pare propalicama,narkomanima, neradnicima, da ne prave nered. Oni zive bolje od onih koji su 40g radili i sad zive sa malim penzijama ili od onih koji rade posteno za male plate. Gomila navijaca jedna velika bagra i sramota.

sm

pre 7 godina

Veoma postujem gospodina Ljajica.Slazem se da je ovo nepotrebno, ali se ne slazem sa tvrdnjom da su navijaci isprovocirani.To je vrsta ljudi koja je spremna na sve, bez obzira ciji su.Nemoze me niko ubediti da su npr. nabijaci Zvezde isprovocirali navijace Novog Pazara, pa ovi otrcali u radnju kupili turske zastave pa im odgovorili.Ne gospodo te zastave su bile spremljene.Zakon se mora primenjivati.Navijaci koji su krivi moraju biti kaznjeni, za primer.

stize na naplatu

pre 7 godina

Ostaje nejasno samo,a sta drugo ocekujes?Fudbalski savez je u kandzama Zvezdinih asova,onih koji su zarad gradjanskog rata da izguraju ovaj drzavni projekat.Kako bi se osecao prosecan Nemac da vidi Angelu Merkel kako u ponoc sredjuje stvari u Bajernu,ili da ista Merkelova salje avion za Gvardiolu o drzavnom trosku.Ono sto zbunjuje je zamena teze,sad se svi bave posledicama i uporno se spinuje i sve se okrece na politiku,samo da se zaboravi ona bruka sa terena.U sve pore drustva je uspeo samo jedno ,a to je da podeli Srbiju u svim segmentima jer je tu majstor da vlada u takvoj situaciji.

Marko

pre 7 godina

Navijam za zvezdu, ali sve što je rekao Rasim, sve je na mestu.
Huligan je huligan, bio on srbin, misliman ili bilo ko, i treba se rešiti takvih.

poz

pre 7 godina

Na tribinama je mesto onima koji su tu da podrže svoj klub u pobedi, oni koji vole sport.
Na tribinama utakmica nije mesto onima koji pozivaju na nasilje, mržnju i rat.
Rešenje je jednostavno zabraniti navijačima da budu na tribinama koji imaju takvo ponašanje a dozvoliti da prisustvuju na tribinama onim navijačima koji zdravo bodre svoj klub.
Mora se uticati na klubove i sportiste da svojim primerom utiču na one koji navijaju za njih. Odgovornost za ponašanje navijača moraju preuzeti sportisti i klubovi.

him

pre 7 godina

Gradjanski rat je poceo na utakmici protiv Dinama. Par nadrogiranih je povukao masu. Zvezda je bila ucesnik. Sada opet, ovaj put i pijani, pale glupe nacionaliste i gle opet zvezda. Ako cete VI da mi kazete i govorite ko je srbin i nosi krst oko vrata, Hvala vam samo me zaobidjite. Glupava masa, ofarbana u crveno belo!!!

misko

pre 7 godina

Gospodine Ljajiću u kom svojstvu se dali ovakvu izjavu.Kao musliman ili kao ostraščeni grobar.Zašto Vam je trebalo da pominjete Zvezdu u ovakvom kontekstu.Sram vas bilo od doskorašnjeg poštovaoca Vas i Vaše porodice.

Dara

pre 7 godina

Ništa začuđujuće svoje frustracaje leče na tribinama. Nemoć da srede svoje živote. Uvek je neko drugi kriv. Neko drugi treba da im sredi živote. Ako im nisu krivi politicari onda se prebacuju na nacije veru i da ne nabrajam dalje.

...

pre 7 godina

Ne treba vucic da dolazi i miri muslimane i pravoslavce iz Novog Pazara jer mi godinama zivmo u zajednistvu bez problema,ali ako hoce da pomogne onda neka spreci dolazak olosa iz Leposavica,Leska,Raske...koji su dosli samo da isprovociraju.Takodje neka se povuce sa cela FSS,sudijske organizacije i svih ostalih funkcija vezanim za fudbal,a ujedno neka opozove i svoje ker.ve poput Terzica,Covica,Vizure,Bulatovica...Kad se taj olos povuce iz sporta i donesu ozbiljni zakoni koji ce se sprovoditi u delo onda moze da se prica o podizanju srpskog fudbala.Ne moze da se pise o Turskim zastavam na stadionu NP,a nikad ni reci o Grckim i Ruskim na Marakani.U cemu je tu razlika??Ili opet vazi ono da nismo svi jednaki??

nemanja

pre 7 godina

još ispade navijači zvezde krivi, pa ja nmg da verujem, nisu ni oni cvecke ali za one secesioniste su gospoda.
Ljajicu jel i tebi kosovo pored srbije?
Stolice su ovde najmanji problem

Liga šampiona

pre 7 godina

Fudbalski klub Novi Pazar mora da se ogradi od ponašanja svojih navijača. U suprotnom su isti kao navijači Crvene Zvezde i njihov vođa.

BudimoIskreni

pre 7 godina

Vi politicari ste upropastili fudbalske klubove, kao sto ste upropastili sve ostalo u ovoj drzavici. Al dok je naivnih i polupismenih od Subotice do Surdulice- nema problema za vas.

...

pre 7 godina

Ne treba vucic da dolazi i miri muslimane i pravoslavce iz Novog Pazara jer mi godinama zivmo u zajednistvu bez problema,ali ako hoce da pomogne onda neka spreci dolazak olosa iz Leposavica,Leska,Raske...koji su dosli samo da isprovociraju.Takodje neka se povuce sa cela FSS,sudijske organizacije i svih ostalih funkcija vezanim za fudbal,a ujedno neka opozove i svoje ker.ve poput Terzica,Covica,Vizure,Bulatovica...Kad se taj olos povuce iz sporta i donesu ozbiljni zakoni koji ce se sprovoditi u delo onda moze da se prica o podizanju srpskog fudbala.Ne moze da se pise o Turskim zastavam na stadionu NP,a nikad ni reci o Grckim i Ruskim na Marakani.U cemu je tu razlika??Ili opet vazi ono da nismo svi jednaki??

BudimoIskreni

pre 7 godina

Vi politicari ste upropastili fudbalske klubove, kao sto ste upropastili sve ostalo u ovoj drzavici. Al dok je naivnih i polupismenih od Subotice do Surdulice- nema problema za vas.

Mirko

pre 7 godina

Rasime,
Vi politicari ste za ovo odgovorni, jer ste vi vlast. Vi(vlast)treba da budete ti koji ce reci u narednih nekoliko meseci moramo da resimo problem,nazovi, navijaca. Kada sve to znate, a vidim da znate, ovo se moze uporediti sa bilo kojom vrstom reketiranja. Ovo sto ste vi naveli je klasicno reketiranje. Ne moze i ne sme premijer javno da kaze kako nema snage da resi problem sa huliganima,klubovima...... Pozdrav svima

pera

pre 7 godina

pa koji je ovo kriminal,placaju navijacima da ne prave incidente?? ukinite prvu ligu skroz na par godina i resicete se i loseg fudbala i bacanja drzavnih para u zvezdu i partizan a ponajvise ovi narkodilera koje nazivate navijacima

Pedja

pre 7 godina

Tacno sam znao da ce odmah ici opravdanja kako su navijaci bili isprovocirani. Jedino sam mislio da ce to biti nakon sto se izrekne kazna. Znaci navijaci Zvezde su krivi sto su Novopazarci jos pre nego sto su Zvezdini navijaci usli rasirili turske zastave i sto su vikali ovo je Turska. Pa su verovatno unapred znali da ce ovi da ih provociraju pa su i baklje bacali. A onda valjda kada nije bilo baklji udri na protivnika plasticnim stolicama i sto god se naslo. Za sve to vreme niko iz Novog Pazara se nije oglasio preko razglasa da pokusa da smiri navijace, niti je bilo od njihovih igraca to pokusao. Ali stalno se napominje sudjenje. Sta je to bilo sporno na utakmici koja je zavrsena 4:1, a moglo je i ubedljivije? Jedan penal kada je igrac startovao djonom na butinu protivnika. I kada se vec spominje sudjenje, da li je bila jos neka odluka sporna? Ili je jedna sudijska greska, ako je uopste greska, bila toliki razlog za nacionalisticko i rasisticko divljanje? Licemeri jedni, samo trazite opravdanja za zlocine na vasem stadionu.

mare

pre 7 godina

Zasto klubovi daju pare propalicama,narkomanima, neradnicima, da ne prave nered. Oni zive bolje od onih koji su 40g radili i sad zive sa malim penzijama ili od onih koji rade posteno za male plate. Gomila navijaca jedna velika bagra i sramota.

Ista bagra

pre 7 godina

Ovo sto radi saka huligana ne predstavlja grad Novi Pazar i njene dobre gradjane, ovo su hostapleri dosli sa strane da naprave probleme, isti su i Zvezdini huligani !

Marko

pre 7 godina

Navijam za zvezdu, ali sve što je rekao Rasim, sve je na mestu.
Huligan je huligan, bio on srbin, misliman ili bilo ko, i treba se rešiti takvih.

Hidrocefalus

pre 7 godina

Zar premijer ne rece onomad da nema snage da se bavi "huliganima"? Sad ce ipak da se bavi i njima. Pojedinacno, predpostavljam.
A za stolom su inace olos, olos, olos i olos, a ne Srbin, Srbin, musliman itd. Olos nema veru i naciju.

him

pre 7 godina

Gradjanski rat je poceo na utakmici protiv Dinama. Par nadrogiranih je povukao masu. Zvezda je bila ucesnik. Sada opet, ovaj put i pijani, pale glupe nacionaliste i gle opet zvezda. Ako cete VI da mi kazete i govorite ko je srbin i nosi krst oko vrata, Hvala vam samo me zaobidjite. Glupava masa, ofarbana u crveno belo!!!

sm

pre 7 godina

Veoma postujem gospodina Ljajica.Slazem se da je ovo nepotrebno, ali se ne slazem sa tvrdnjom da su navijaci isprovocirani.To je vrsta ljudi koja je spremna na sve, bez obzira ciji su.Nemoze me niko ubediti da su npr. nabijaci Zvezde isprovocirali navijace Novog Pazara, pa ovi otrcali u radnju kupili turske zastave pa im odgovorili.Ne gospodo te zastave su bile spremljene.Zakon se mora primenjivati.Navijaci koji su krivi moraju biti kaznjeni, za primer.

Crvena Zvezda 1913

pre 7 godina

More gluposti!
Da li su turske zastave poželjne u našoj zemlji u Srbiji?
Da li je Dražina slika zabranjena u Srbiji?
Da li je netrpeljivost između naroda na ovim prostorima nešto novo?
Ko je odgovoran za sve što se događa na ovim prostorima?
Da li je Srbija Turska?
Da li ste komentarisali ne dosuđene penale za partizanove protivnike svih ovih godina,g-dine Ljajiću?
Ko sve ovo može da zaustavi?
Vekovima na ovim prostorima običan narod živi u nekom skladu!
Vekovima običnom narodu na ovim prostorima krv,suze,bol i smrt donose političari i njihovi jurišnici!g
Poslednji koji treba da kritikuju ste vi gospodo Vučiću i Ljajiću,jer ste upravo vi ti koji su dužni da sprovedu zakon.Ali ne,tu ste nemoćni ,kada treba rasporediti svoje polu pismene kadrove na državne funkcije onda ste ekspeditivni i sposobni!

Mad Max

pre 7 godina

Pa pohapsi te vodje i tu bagru sto to skandiraju u zatvor na po 5 godina pa da vidis kako ce red da se zavede a ne da pricas kako ja tu ne mogu nista

PARI ZENSEN

pre 7 godina

Da li je gdin Rasim Ljajic zavrsio neku trenersku skolu,sudijski kurs ili je jedini njegov akreditiv da prica o "losem sudjenju" to sto je bio "silom prilika" predsednik Novog Pazara i clan UO FK Partizan?!?
Puna su mu usta sudjenja,navijaca Zvezde i generalno Zvezde kao kluba,
a ne spominje da se ono sto se culo na tv prenosu,a on dobro zna sta je,najvise culo sa Zapadne tribine stadiona,gde su tzv. umereniji navijaci i njegovo potencijalno biracko telo???
Da li su celom drustvu,Novom Pazaru,Srbiji,Partizanu i njegovim navijacima problem ovi sa druge strane brda???
Zar niko ne vidi rasizam,krivicna dela protivustavnog delovanja i skandiranja protiv maticne Drzave Srbije,ili je bitno okriviti sudjenje,Delije,Vucica,marsovce,Bia,Kgb ili koga sve ne...
Zatim se kroz medije aludira da je Zvezdin igrac Sikimic namerno povredio i ugrozio zivot golmanu Novog Pazara,iako mu ovaj ne zamera nista jer je sve bilo u delicu sekunde...
Pa taj isti Sikimic je i sinoc i danas posetio Zivkovica i odneo mu ikonu...
I koga treba da bude sramota za huskanje protiv jednog kluba,navijaca,jednog igraca?
Gdinu Rasimu Ljajicu ni na kraj pameti kao i predsedniku Novog Pazara nije palo na pamet da osudi cak ni rasizam ispoljen ka jednom strancu,Geloru Kangi,koji je silom prilika bio tu,kao zaposleni stranac u Srbiji...
Koliko spinovanja,a odgovor veoma jednostavan...
Nece vam proci!!!

D&L

pre 7 godina

Cisto da ne bude zamene teza,u Beogradu je pojava grcke ili ruske zastave sporadicna,delo pojedinca. U Pazaru je turska zastava na stadionu masovna pojava. Osim toga,u Beogradu niko ne skandira-ovo je Grcka,ovo je Rusija itd. Igrao sam utakmice u Pazaru pre 20 godina,svasta sam cuo sa tribina,preslikano jucerasnje "navijanje", samo zato sto je moj klub dosao iz Beograda(nije ni Zvezda ni Partizan),pritom bez gostujucih navijaca koji bi "isprovocirali" domacina. Ne trazite opravdanja,Pazar je uvek bio "vruce" gostovanje.

Realno

pre 7 godina

Srbija je jedina zemlja na svetu koja legalno placa navijace !!! Sramota !! A onda po potrebi kad treba neko da pravi zlo, oni se zovu !!!!

Shommy82

pre 7 godina

U Fudbalskom klubu Novi Pazar kažu da nemaju dobre odnose sa pojedinim navijačkim grupama i tvrde da su uradili sve što su mogli da se spreče incidenti. Podvlače da nacionalističkih ispada nije bilo dok se na stadionu nisu pojavili navijači Crvene zvezde sa slikom Draže Mihailovića.

"Mi svakako osuđujemo ono što se desilo na stadionu, ali skandiranje navijača Zvezde i penal koji je sviran sigurno su uticali na masu da se digne", kaže generalni sekretar kluba Senad Hadžifezović.

Laž! Zvezdini navijači su ušli tek pred kraj poluvremena, a skandiranja i vredjanja krenula su od početka. I izvlačenje na penal je smešno.

Krcunijada

pre 7 godina

Potpredsednik Vlade Srbije Rasim Ljajić pozvao je fudbalski klub Novi Pazar, čiji je nekada bio predsednik, da se odmah ogradi od svojih navijača, ako to, kako je primetio, Crvena zvezda ne želi ili ne sme.
Rasime, tačno tako, sad kaži šta znači "ako to CZ ne želi ili ne sme." Pre nego što ode u NP, a dobro je da ode, neka Vučič porazgovara sa ljudima iz CZ, sa onima iz FSS, sa onima koji bi opet da prave Zvezdin niz, ako se ovako nastavi nećemo imati više ligu, igrače jedan klub. Zar nam kvalifikacije za evropska takmičenja nisu ništa poručile?

stize na naplatu

pre 7 godina

Ostaje nejasno samo,a sta drugo ocekujes?Fudbalski savez je u kandzama Zvezdinih asova,onih koji su zarad gradjanskog rata da izguraju ovaj drzavni projekat.Kako bi se osecao prosecan Nemac da vidi Angelu Merkel kako u ponoc sredjuje stvari u Bajernu,ili da ista Merkelova salje avion za Gvardiolu o drzavnom trosku.Ono sto zbunjuje je zamena teze,sad se svi bave posledicama i uporno se spinuje i sve se okrece na politiku,samo da se zaboravi ona bruka sa terena.U sve pore drustva je uspeo samo jedno ,a to je da podeli Srbiju u svim segmentima jer je tu majstor da vlada u takvoj situaciji.

doe

pre 7 godina

konstantno se pominju domaci navijaci zbog spornih parola. Dok se precutkuje za gostujuce,a oni su poceli prvi sa uvredljivim skandiranjem(i ako to nije ni bitno). Narovno za osudu su jedni I drugi primitivizam..

Liga šampiona

pre 7 godina

Fudbalski klub Novi Pazar mora da se ogradi od ponašanja svojih navijača. U suprotnom su isti kao navijači Crvene Zvezde i njihov vođa.

Plej

pre 7 godina

Dosta vise sa paljenjem cele situacije! Kome, bre , sve ovo odgovara? To su stotinak majmuna i magaraca sa obe strane. Ljudi, ne delite se po svemu i svacemu, ionako smo svi u bedi. Kad budemo poceli da se mnozimo, bice nam mnogo, mnogo bolje....

zekan

pre 7 godina

Ovaj generalni sekretar Pazara da su krivi navijaci Zvezde. A ne zapita se zasto su njegovi navijaci skandirali ovo je Turska i pre nego sto su delije zakoracile na stadion

Igor

pre 7 godina

Sve izgovor do izgovora. Kao mi smo eto tu svi zajedno ali tamo su neke budale. Gospodo Pazarci svih vera, tako su se i po Bosni pravili da problem ne postoji. Pozdrav.

Чарапан

pre 7 godina

Хоће ли нормални Пазарци рећи је ли им Србија мајка или Турска? Пустите ову неписмену багру што дивља, то све треба милиција тући. Али, која милиција...

banjalučki komunista

pre 7 godina

Sve to treba zabraniti:zastave drugih država,slike svih sem fudbalera,političke i anti nacionalne pjesme odmah prekinuti utakmicu i isprazniti tribinu.Kazniti klubove kao
UEFA po 50000eura a ne dinara pa ko ne plati 2 lige ispod.Pa ko voli nek izvoli.

zvezdan

pre 7 godina

Penal je mogao da se svira a i ne mora. zvezda je bolja ekipa ali razumem malo i navijace ipak ne desava se cesto takav penal. mislim da slika draze na utakmici i ne samo draze vec i drugih ne treba da bude na stadionu. lupajte minuse navijam za zvezdu imam 50 god i znam da taj novi pazar je jedna od ekipa u srpskom fudbalu sto igra posteno svaku utakmicu sto se ne bi reklo za pojedine klubove u nasoj ligi. toliko i srecno svim nasim klubovima.

Cika Djura

pre 7 godina

Bio sam na utakmici. Nisam video nigde sliku Draze Mihajlovica.Zvezdini navijaci su bili kao u rezervatu i nije ih bilo mnogo.Ovo je izvrtanje istine i pokusaj da se krivica prebaci na nekog drugog.zasto je Rasim Ljajic imao potrebu da se oglasava? Koga on hoce da zastiti a na koga da prebaci deo krivice. Nije li rasim bio i deo upravnog odbora FK Partizan? Sta je povod incidenta. Navodno penal.A onda vrhunac nenameran kontakt Sikimica i golmana.Takvih kontakta na utakmicama sirom sveta

jelte

pre 7 godina

nije tesko pogledati snimak utakmice i videti sta pevaju pazarci prvih trideset minuta dok na stadionu nema navijaca zvezde. rasime rasime pa nismo mi retardirani da nam prodajes tu pricu. pevali su protiv srbije i pre dolaska delija na utakmicu.

nemanja

pre 7 godina

još ispade navijači zvezde krivi, pa ja nmg da verujem, nisu ni oni cvecke ali za one secesioniste su gospoda.
Ljajicu jel i tebi kosovo pored srbije?
Stolice su ovde najmanji problem

domar

pre 7 godina

novi pazar ima dve grupe,torcidu koju kontrolise ugljanin i extreme koje kontrolise ljajic,zato se oni i ne podnose medjusobno,zamislite da na nekoj nba utakmici domaci navijaci skandiraju bin ladenu,pojeo bi ih mrak,ovde se pazarcima sve tolerise

poz

pre 7 godina

Na tribinama je mesto onima koji su tu da podrže svoj klub u pobedi, oni koji vole sport.
Na tribinama utakmica nije mesto onima koji pozivaju na nasilje, mržnju i rat.
Rešenje je jednostavno zabraniti navijačima da budu na tribinama koji imaju takvo ponašanje a dozvoliti da prisustvuju na tribinama onim navijačima koji zdravo bodre svoj klub.
Mora se uticati na klubove i sportiste da svojim primerom utiču na one koji navijaju za njih. Odgovornost za ponašanje navijača moraju preuzeti sportisti i klubovi.

misko

pre 7 godina

Gospodine Ljajiću u kom svojstvu se dali ovakvu izjavu.Kao musliman ili kao ostraščeni grobar.Zašto Vam je trebalo da pominjete Zvezdu u ovakvom kontekstu.Sram vas bilo od doskorašnjeg poštovaoca Vas i Vaše porodice.

Riječanin

pre 7 godina

Crvenu Zvezdu su uništili takozvani navijači kriminalci i cijela situacija u društvu i državi koja je bila katastrofalna.Delije su veliki problem postali i neka su ali pretjerali su i zato je žal još i veča.Crvena Zvezda mora usposstaviti skauting i analizu za svakog igrača koji obuče dres.Jugoslovenstvo se mora vratiti jer mnogi nesrbi vole i poštuju Zvezdu više od nekog drugog recimo Srbina.Funkcionirajmo normalno i uz talentiran narod i regiju uz povijest i tradiciju pa Zvezda ima da zarađuje i pomaže svojoj familji navijačima normalnim a ne da država daje Zvezdi i nekom drugom klubu.

Dara

pre 7 godina

Ništa začuđujuće svoje frustracaje leče na tribinama. Nemoć da srede svoje živote. Uvek je neko drugi kriv. Neko drugi treba da im sredi živote. Ako im nisu krivi politicari onda se prebacuju na nacije veru i da ne nabrajam dalje.

subi

pre 7 godina

Samo da napomenem da kad Partizan gostuje, izgleda da navijači Partizana po priči ovde odmah posle obilaska lokalnih galerija i koncerta kamerne muzike, pre utakmice svrate i vode intelektualne razgovore sa dobrim gradjanima Novog Pazara. Izgleda u Partizanovom kopu sedi cela akademija nauka a sav šljam se valjda okupio u CZ. Kolika treba budala da budeš da odvajaš huligane, pa jedino oko čega se oni spore je podela teritorije za prodaju droge.

bbili

pre 7 godina

Potpuno je pogresno da salju policiju na rulju i to se nece ni desiti. Zarad cega da policija na takav nacin "trosi" ljudstvo i novac.
Resenje je krajnje lako, svaki klub da odgovara za podelu ulaznica, organizaciju i bezbednost na delu tribine koji mu je dodeljen (1:3, gosti: domaci). Ko prvi napravi incident (tuca, transparenti, divljanje) gubi sluzbenim rezultatom.
Kad akteri (Zvezda, Partizan, Rad, N. Pazar) budu u beton ligi, nece biti ni rulje koja divlj, vec samo oni koji istinski vole te klubove.

He

pre 7 godina

Političati su ti koji svade narod u N Pazaru, Raškoj i td. Zbog njihovih političkih "poena" spremni su da posvađaju i "dva oka u glavi". Često sam imao kontakta sa građanima Srbije i muslimanske i pravoslavne veroispovesti. Osim u izuzetno retkim slučajevima, kada se obavezno radilo o novo pridošlim, ne da nisam imao nikakvih negativnih događaje već naprotiv. Veoma su srdačni i jedni i drugi. Imaju iste običaje, da pozovu na kafu, slatko i td.

Uvek Zvezda

pre 7 godina

@Krcunijada
A sta su nam porucile kvalifikacije? Da smo slabiji od ekipa koje imaju visestruko veci budzet? Uostalom, ovde se ne radi o kvalitetu domace lige i o penalu koji je mogao i nije morao da se svira. Ovde se radi o pokusaju da se u stranu skloni cinjenica da najvatreniji navijaci FKNP godinama imaju ovakve ispade i da se u sred Srbije otvoreno zalazu za odvajanje Raske i velicaju zlikovce koji su mnogo zla naneli Srbima. To je ovde najveci problem i to nema veze ni sa penalom ni sa slikom Draze Mihailovica . A kada sa jedne strane imate takvo navijanje i takve teznje, sta da ocekujete od druge strane? Cvece? Ne ide to bas tako...... Dzabe se trudi clan svih vlada da okrene pricu. Svi dobro znamo o cemu se zaista radi......

sturmmann

pre 7 godina

Policija da reši problem? Kako, moliću lepo? Pa PROBLEMI su ODAVNO U DILU SA POLICIJOM I SUDSTVOM!!!
Recite mi KOJI je problem policija rešila tokom zadnjih 26 godina. Očekivati pravdu kakva je PREKO POTREBNA od današnje policije i sudstva je poduhvat koji će i deca iz osnovne škole okarakterisati kao GLUPOST. Žalosno ali istinito.
Sem vlastitog džepa (i stomaka) njih NIŠTA DRUGO NE INTERESUJE, pardon, maltretiranje normalnog sveta im je duševno zadovoljstvo.

Ujka Đuka i sovuljage

pre 7 godina

Ma batina rodjo samo batina zabzatucanu masu pa da vidis kako ce lepse da pevaju...kome se bre mi udvaramo u nasoj drzavi??? kome se ne svidja vozdra odma gde god je bolje u suprotnom ko vredja drzavu treba da dobije sledovanje i zatvor.

Amigo

pre 7 godina

Ako znamo ko su navijacke vodje i cime se bave nije mi jasno odakle cudjenje svim ruznim i ogavnim desavanjima na sportskim terenima.

Srbin

pre 7 godina

Samo hrabro protiv tzv navijača. Prvo ne ulagati u fudbal 3 godina, pa kad ostane šaka jada od navijača, onda slomiti najveći šljam i ološ, koji ovu državu i društvo vuče u ambis. Kakav je to crni stub nečega?! Ološ.

partizan zlo Srbije

pre 7 godina

Eh ta Zvezda kriva je i za sušu na Marsu. Nego iz kog kluba beše taj Ljajić? Jel iz istog kao predsednik saveza koji je doveo srpski fudbal od 9. do 50. mesta na rang listi?

Miki

pre 7 godina

Cemu sluzi ova liga? Zvezda ima novcanu pomoc od drzave 5, 6 miliona evra, Partizan milion, dva. Ostali timovi u ligi ako imaju od drzave po 100000 evra pojedinacno, eventualno, mozda neki tim ima nesto vise, i onda kako da drugi budu konkurentni u borbi za titulu. I na sve to ova dva kluba,pogotovo Zvezda, imaju pride pomoc i sudija, i drugih faktora, koji resavaju utakmice kada zaskripi, te crveni, te penal, te ofsajdi, ili se protivnici sklanjaju. Izgleda da ostali timovi sluze samo da popune broj...

Englez

pre 7 godina

Zar se nikada necemo opametiti, vec ko zna Koliko nereda se desilo na nasim stadionima u poslednjih 20 godina. Engleska je svoj problem jako lako resila sa Neredima a zasto mi ne bih isto. Ocigledno da neciji interes je da pravi cirkus po stadionima. Kada bi na svakom stadionu uveli kamere da snimi svaku osobu tokom utakimice i da kazne budu 50,000 Din za svaki incident. Pa da vidimo ko ce da lomi stolice

sns pink zvezda informer

pre 7 godina

Zna se zasto je bilo svega na utakmici,iskjucivo lose sudjenje,bahatost sudija prema Zvezdinim protivnicima od prvog kola,izmisljeni penali,jad i beda,da nije bilo toga,ne bi nicega ni bilo,i to svi znaju.........

milojko

pre 7 godina

Samo zakon resava: ko je u sportu, ne sme biti u vladi, kraj. Na svakom nivou vlasti. Ni ministar sporta, da, da. Zasto bi taj bio sportista kao da je ministar poljoprivrede traktorista ili muzar krava?

Grozni

pre 7 godina

Kamere na stadione,kao sto svi imaju reflektore sad.Dozivotna.zabrana ulaska za najmanji ispad i najostrije ZATVIRSKE KAZNE za huligane...
pa da vidite kako ce stadioni biti puniji,umesto 1000 huligana doci ce 10000 porodica,muz,zena,deca...ovako,ko je blesav da ide na noz?

micko

pre 7 godina

zakon i lepo svi koji ga krše u zatvor ali ne običan nego radni, najteži poslovi, ručno tucanje kamenja kao na golom otoku bar 5 godina uz fizicko i mentalno maltrtiranje jer drugo i ne zasluzuju i to po kratkom postupku , kamera, snimak, dežurni sudija u kancelariji na stadionu i rešen problem

portos

pre 7 godina

Ljudi, PRI-VA-TI-ZA-CI-JA fudbalskih klubova!!!. Onda strogo poštovanje postojećih zakona, implementacija pravne drzave, bez kompromisa, i posao zavrsen. Sve ostalo je mlacenje prazne slame i podgrejavanje atmosfere u kojoj samo hulje i bitange mogu da profitiraju. Srbija je multietnička i to je naše bogatstvo. Komšije Bošnjaci iz Novog Pazara i Raške oblasti su bogatstvo Srbije. Svi treba da zivimo i radimo u slozi i miru, za dobrobit naše dece.

Sergio Ramos

pre 7 godina

Zbog nacionalistickih, rasnih i svih drugih političkih poruka prekida se meč, a klub gubi utakmicu. Sledeći put, pored ovih mera, kazna klubu oduzimaju se 3 boda, a treći put duplira se kazna klubu tj. -6 boda. Naredni put klub se iskljucuje iz sampionata i sledeću sezonu prebacuje u nizi rang takmicenja sa kaznom od -12 bodova.

Na komarca topom

pre 7 godina

Uh, kako je sve ovo degutantno!

Ovo je zaista van svakog nivoa i dobrog ukusa, i čist posao za policiju.
Ne za Vladu, ne za ministre, već za pendrek i lisice.

Kada prestanemo da od nasilnika i kriminalaca pravimo (nepostojecu) pretnju za državu, problem će lako biti rešen.

don tom

pre 7 godina

Planski izgraditi još nekoliko zatvora. Svakog huligana zatvoriti 5 do X godina. Rezultat: Veći broj zaposlenih, manje nereda na stadionu, još manje na ulicama. Bez obzira šta ko mislio, u 70% kriminalnih radnji van stadiona, odgovorni su huligani. I dokle god ne bude copy/paste (mali edit ako je potrebno) engleskog zakona ovakve stvari će se dešavati. Kada se donesu adekvatne mjere svaki huligan će 2x da razmisli da li će skandirati rasističke, nacionalističke i druge uvredljive sadržaje.

ja sam

pre 7 godina

a vaterpolisti osvojili svetsku ligu, svetski kup, evropsko i svetsko prvenstvo i olimpijadu. spanovic 3. na OI, odbojkasice, kosarkasi 2. na OI , kosarkasice 3. na OI. stefanek sampion na OI. o tome pisite gdo novinari, a ne o stoki preko koje politicari peru pare.

misko

pre 7 godina

Gospodine Ljajiću u kom svojstvu se dali ovakvu izjavu.Kao musliman ili kao ostraščeni grobar.Zašto Vam je trebalo da pominjete Zvezdu u ovakvom kontekstu.Sram vas bilo od doskorašnjeg poštovaoca Vas i Vaše porodice.

PARI ZENSEN

pre 7 godina

Da li je gdin Rasim Ljajic zavrsio neku trenersku skolu,sudijski kurs ili je jedini njegov akreditiv da prica o "losem sudjenju" to sto je bio "silom prilika" predsednik Novog Pazara i clan UO FK Partizan?!?
Puna su mu usta sudjenja,navijaca Zvezde i generalno Zvezde kao kluba,
a ne spominje da se ono sto se culo na tv prenosu,a on dobro zna sta je,najvise culo sa Zapadne tribine stadiona,gde su tzv. umereniji navijaci i njegovo potencijalno biracko telo???
Da li su celom drustvu,Novom Pazaru,Srbiji,Partizanu i njegovim navijacima problem ovi sa druge strane brda???
Zar niko ne vidi rasizam,krivicna dela protivustavnog delovanja i skandiranja protiv maticne Drzave Srbije,ili je bitno okriviti sudjenje,Delije,Vucica,marsovce,Bia,Kgb ili koga sve ne...
Zatim se kroz medije aludira da je Zvezdin igrac Sikimic namerno povredio i ugrozio zivot golmanu Novog Pazara,iako mu ovaj ne zamera nista jer je sve bilo u delicu sekunde...
Pa taj isti Sikimic je i sinoc i danas posetio Zivkovica i odneo mu ikonu...
I koga treba da bude sramota za huskanje protiv jednog kluba,navijaca,jednog igraca?
Gdinu Rasimu Ljajicu ni na kraj pameti kao i predsedniku Novog Pazara nije palo na pamet da osudi cak ni rasizam ispoljen ka jednom strancu,Geloru Kangi,koji je silom prilika bio tu,kao zaposleni stranac u Srbiji...
Koliko spinovanja,a odgovor veoma jednostavan...
Nece vam proci!!!

nemanja

pre 7 godina

još ispade navijači zvezde krivi, pa ja nmg da verujem, nisu ni oni cvecke ali za one secesioniste su gospoda.
Ljajicu jel i tebi kosovo pored srbije?
Stolice su ovde najmanji problem

...

pre 7 godina

Ne treba vucic da dolazi i miri muslimane i pravoslavce iz Novog Pazara jer mi godinama zivmo u zajednistvu bez problema,ali ako hoce da pomogne onda neka spreci dolazak olosa iz Leposavica,Leska,Raske...koji su dosli samo da isprovociraju.Takodje neka se povuce sa cela FSS,sudijske organizacije i svih ostalih funkcija vezanim za fudbal,a ujedno neka opozove i svoje ker.ve poput Terzica,Covica,Vizure,Bulatovica...Kad se taj olos povuce iz sporta i donesu ozbiljni zakoni koji ce se sprovoditi u delo onda moze da se prica o podizanju srpskog fudbala.Ne moze da se pise o Turskim zastavam na stadionu NP,a nikad ni reci o Grckim i Ruskim na Marakani.U cemu je tu razlika??Ili opet vazi ono da nismo svi jednaki??

Pedja

pre 7 godina

Tacno sam znao da ce odmah ici opravdanja kako su navijaci bili isprovocirani. Jedino sam mislio da ce to biti nakon sto se izrekne kazna. Znaci navijaci Zvezde su krivi sto su Novopazarci jos pre nego sto su Zvezdini navijaci usli rasirili turske zastave i sto su vikali ovo je Turska. Pa su verovatno unapred znali da ce ovi da ih provociraju pa su i baklje bacali. A onda valjda kada nije bilo baklji udri na protivnika plasticnim stolicama i sto god se naslo. Za sve to vreme niko iz Novog Pazara se nije oglasio preko razglasa da pokusa da smiri navijace, niti je bilo od njihovih igraca to pokusao. Ali stalno se napominje sudjenje. Sta je to bilo sporno na utakmici koja je zavrsena 4:1, a moglo je i ubedljivije? Jedan penal kada je igrac startovao djonom na butinu protivnika. I kada se vec spominje sudjenje, da li je bila jos neka odluka sporna? Ili je jedna sudijska greska, ako je uopste greska, bila toliki razlog za nacionalisticko i rasisticko divljanje? Licemeri jedni, samo trazite opravdanja za zlocine na vasem stadionu.

sns pink zvezda informer

pre 7 godina

Zna se zasto je bilo svega na utakmici,iskjucivo lose sudjenje,bahatost sudija prema Zvezdinim protivnicima od prvog kola,izmisljeni penali,jad i beda,da nije bilo toga,ne bi nicega ni bilo,i to svi znaju.........

him

pre 7 godina

Gradjanski rat je poceo na utakmici protiv Dinama. Par nadrogiranih je povukao masu. Zvezda je bila ucesnik. Sada opet, ovaj put i pijani, pale glupe nacionaliste i gle opet zvezda. Ako cete VI da mi kazete i govorite ko je srbin i nosi krst oko vrata, Hvala vam samo me zaobidjite. Glupava masa, ofarbana u crveno belo!!!

Cika Djura

pre 7 godina

Bio sam na utakmici. Nisam video nigde sliku Draze Mihajlovica.Zvezdini navijaci su bili kao u rezervatu i nije ih bilo mnogo.Ovo je izvrtanje istine i pokusaj da se krivica prebaci na nekog drugog.zasto je Rasim Ljajic imao potrebu da se oglasava? Koga on hoce da zastiti a na koga da prebaci deo krivice. Nije li rasim bio i deo upravnog odbora FK Partizan? Sta je povod incidenta. Navodno penal.A onda vrhunac nenameran kontakt Sikimica i golmana.Takvih kontakta na utakmicama sirom sveta

Krcunijada

pre 7 godina

Potpredsednik Vlade Srbije Rasim Ljajić pozvao je fudbalski klub Novi Pazar, čiji je nekada bio predsednik, da se odmah ogradi od svojih navijača, ako to, kako je primetio, Crvena zvezda ne želi ili ne sme.
Rasime, tačno tako, sad kaži šta znači "ako to CZ ne želi ili ne sme." Pre nego što ode u NP, a dobro je da ode, neka Vučič porazgovara sa ljudima iz CZ, sa onima iz FSS, sa onima koji bi opet da prave Zvezdin niz, ako se ovako nastavi nećemo imati više ligu, igrače jedan klub. Zar nam kvalifikacije za evropska takmičenja nisu ništa poručile?

partizan zlo Srbije

pre 7 godina

Eh ta Zvezda kriva je i za sušu na Marsu. Nego iz kog kluba beše taj Ljajić? Jel iz istog kao predsednik saveza koji je doveo srpski fudbal od 9. do 50. mesta na rang listi?

Shommy82

pre 7 godina

U Fudbalskom klubu Novi Pazar kažu da nemaju dobre odnose sa pojedinim navijačkim grupama i tvrde da su uradili sve što su mogli da se spreče incidenti. Podvlače da nacionalističkih ispada nije bilo dok se na stadionu nisu pojavili navijači Crvene zvezde sa slikom Draže Mihailovića.

"Mi svakako osuđujemo ono što se desilo na stadionu, ali skandiranje navijača Zvezde i penal koji je sviran sigurno su uticali na masu da se digne", kaže generalni sekretar kluba Senad Hadžifezović.

Laž! Zvezdini navijači su ušli tek pred kraj poluvremena, a skandiranja i vredjanja krenula su od početka. I izvlačenje na penal je smešno.

stize na naplatu

pre 7 godina

Ostaje nejasno samo,a sta drugo ocekujes?Fudbalski savez je u kandzama Zvezdinih asova,onih koji su zarad gradjanskog rata da izguraju ovaj drzavni projekat.Kako bi se osecao prosecan Nemac da vidi Angelu Merkel kako u ponoc sredjuje stvari u Bajernu,ili da ista Merkelova salje avion za Gvardiolu o drzavnom trosku.Ono sto zbunjuje je zamena teze,sad se svi bave posledicama i uporno se spinuje i sve se okrece na politiku,samo da se zaboravi ona bruka sa terena.U sve pore drustva je uspeo samo jedno ,a to je da podeli Srbiju u svim segmentima jer je tu majstor da vlada u takvoj situaciji.

zvezdan

pre 7 godina

Penal je mogao da se svira a i ne mora. zvezda je bolja ekipa ali razumem malo i navijace ipak ne desava se cesto takav penal. mislim da slika draze na utakmici i ne samo draze vec i drugih ne treba da bude na stadionu. lupajte minuse navijam za zvezdu imam 50 god i znam da taj novi pazar je jedna od ekipa u srpskom fudbalu sto igra posteno svaku utakmicu sto se ne bi reklo za pojedine klubove u nasoj ligi. toliko i srecno svim nasim klubovima.

Marko

pre 7 godina

Navijam za zvezdu, ali sve što je rekao Rasim, sve je na mestu.
Huligan je huligan, bio on srbin, misliman ili bilo ko, i treba se rešiti takvih.

doe

pre 7 godina

konstantno se pominju domaci navijaci zbog spornih parola. Dok se precutkuje za gostujuce,a oni su poceli prvi sa uvredljivim skandiranjem(i ako to nije ni bitno). Narovno za osudu su jedni I drugi primitivizam..

Riječanin

pre 7 godina

Crvenu Zvezdu su uništili takozvani navijači kriminalci i cijela situacija u društvu i državi koja je bila katastrofalna.Delije su veliki problem postali i neka su ali pretjerali su i zato je žal još i veča.Crvena Zvezda mora usposstaviti skauting i analizu za svakog igrača koji obuče dres.Jugoslovenstvo se mora vratiti jer mnogi nesrbi vole i poštuju Zvezdu više od nekog drugog recimo Srbina.Funkcionirajmo normalno i uz talentiran narod i regiju uz povijest i tradiciju pa Zvezda ima da zarađuje i pomaže svojoj familji navijačima normalnim a ne da država daje Zvezdi i nekom drugom klubu.

Crvena Zvezda 1913

pre 7 godina

More gluposti!
Da li su turske zastave poželjne u našoj zemlji u Srbiji?
Da li je Dražina slika zabranjena u Srbiji?
Da li je netrpeljivost između naroda na ovim prostorima nešto novo?
Ko je odgovoran za sve što se događa na ovim prostorima?
Da li je Srbija Turska?
Da li ste komentarisali ne dosuđene penale za partizanove protivnike svih ovih godina,g-dine Ljajiću?
Ko sve ovo može da zaustavi?
Vekovima na ovim prostorima običan narod živi u nekom skladu!
Vekovima običnom narodu na ovim prostorima krv,suze,bol i smrt donose političari i njihovi jurišnici!g
Poslednji koji treba da kritikuju ste vi gospodo Vučiću i Ljajiću,jer ste upravo vi ti koji su dužni da sprovedu zakon.Ali ne,tu ste nemoćni ,kada treba rasporediti svoje polu pismene kadrove na državne funkcije onda ste ekspeditivni i sposobni!

Miki

pre 7 godina

Cemu sluzi ova liga? Zvezda ima novcanu pomoc od drzave 5, 6 miliona evra, Partizan milion, dva. Ostali timovi u ligi ako imaju od drzave po 100000 evra pojedinacno, eventualno, mozda neki tim ima nesto vise, i onda kako da drugi budu konkurentni u borbi za titulu. I na sve to ova dva kluba,pogotovo Zvezda, imaju pride pomoc i sudija, i drugih faktora, koji resavaju utakmice kada zaskripi, te crveni, te penal, te ofsajdi, ili se protivnici sklanjaju. Izgleda da ostali timovi sluze samo da popune broj...

Liga šampiona

pre 7 godina

Fudbalski klub Novi Pazar mora da se ogradi od ponašanja svojih navijača. U suprotnom su isti kao navijači Crvene Zvezde i njihov vođa.

jelte

pre 7 godina

nije tesko pogledati snimak utakmice i videti sta pevaju pazarci prvih trideset minuta dok na stadionu nema navijaca zvezde. rasime rasime pa nismo mi retardirani da nam prodajes tu pricu. pevali su protiv srbije i pre dolaska delija na utakmicu.

Uvek Zvezda

pre 7 godina

@Krcunijada
A sta su nam porucile kvalifikacije? Da smo slabiji od ekipa koje imaju visestruko veci budzet? Uostalom, ovde se ne radi o kvalitetu domace lige i o penalu koji je mogao i nije morao da se svira. Ovde se radi o pokusaju da se u stranu skloni cinjenica da najvatreniji navijaci FKNP godinama imaju ovakve ispade i da se u sred Srbije otvoreno zalazu za odvajanje Raske i velicaju zlikovce koji su mnogo zla naneli Srbima. To je ovde najveci problem i to nema veze ni sa penalom ni sa slikom Draze Mihailovica . A kada sa jedne strane imate takvo navijanje i takve teznje, sta da ocekujete od druge strane? Cvece? Ne ide to bas tako...... Dzabe se trudi clan svih vlada da okrene pricu. Svi dobro znamo o cemu se zaista radi......

sm

pre 7 godina

Veoma postujem gospodina Ljajica.Slazem se da je ovo nepotrebno, ali se ne slazem sa tvrdnjom da su navijaci isprovocirani.To je vrsta ljudi koja je spremna na sve, bez obzira ciji su.Nemoze me niko ubediti da su npr. nabijaci Zvezde isprovocirali navijace Novog Pazara, pa ovi otrcali u radnju kupili turske zastave pa im odgovorili.Ne gospodo te zastave su bile spremljene.Zakon se mora primenjivati.Navijaci koji su krivi moraju biti kaznjeni, za primer.

subi

pre 7 godina

Samo da napomenem da kad Partizan gostuje, izgleda da navijači Partizana po priči ovde odmah posle obilaska lokalnih galerija i koncerta kamerne muzike, pre utakmice svrate i vode intelektualne razgovore sa dobrim gradjanima Novog Pazara. Izgleda u Partizanovom kopu sedi cela akademija nauka a sav šljam se valjda okupio u CZ. Kolika treba budala da budeš da odvajaš huligane, pa jedino oko čega se oni spore je podela teritorije za prodaju droge.

Ista bagra

pre 7 godina

Ovo sto radi saka huligana ne predstavlja grad Novi Pazar i njene dobre gradjane, ovo su hostapleri dosli sa strane da naprave probleme, isti su i Zvezdini huligani !

D&L

pre 7 godina

Cisto da ne bude zamene teza,u Beogradu je pojava grcke ili ruske zastave sporadicna,delo pojedinca. U Pazaru je turska zastava na stadionu masovna pojava. Osim toga,u Beogradu niko ne skandira-ovo je Grcka,ovo je Rusija itd. Igrao sam utakmice u Pazaru pre 20 godina,svasta sam cuo sa tribina,preslikano jucerasnje "navijanje", samo zato sto je moj klub dosao iz Beograda(nije ni Zvezda ni Partizan),pritom bez gostujucih navijaca koji bi "isprovocirali" domacina. Ne trazite opravdanja,Pazar je uvek bio "vruce" gostovanje.

Igor

pre 7 godina

Sve izgovor do izgovora. Kao mi smo eto tu svi zajedno ali tamo su neke budale. Gospodo Pazarci svih vera, tako su se i po Bosni pravili da problem ne postoji. Pozdrav.

zekan

pre 7 godina

Ovaj generalni sekretar Pazara da su krivi navijaci Zvezde. A ne zapita se zasto su njegovi navijaci skandirali ovo je Turska i pre nego sto su delije zakoracile na stadion

Чарапан

pre 7 godina

Хоће ли нормални Пазарци рећи је ли им Србија мајка или Турска? Пустите ову неписмену багру што дивља, то све треба милиција тући. Али, која милиција...

Ujka Đuka i sovuljage

pre 7 godina

Ma batina rodjo samo batina zabzatucanu masu pa da vidis kako ce lepse da pevaju...kome se bre mi udvaramo u nasoj drzavi??? kome se ne svidja vozdra odma gde god je bolje u suprotnom ko vredja drzavu treba da dobije sledovanje i zatvor.

bbili

pre 7 godina

Potpuno je pogresno da salju policiju na rulju i to se nece ni desiti. Zarad cega da policija na takav nacin "trosi" ljudstvo i novac.
Resenje je krajnje lako, svaki klub da odgovara za podelu ulaznica, organizaciju i bezbednost na delu tribine koji mu je dodeljen (1:3, gosti: domaci). Ko prvi napravi incident (tuca, transparenti, divljanje) gubi sluzbenim rezultatom.
Kad akteri (Zvezda, Partizan, Rad, N. Pazar) budu u beton ligi, nece biti ni rulje koja divlj, vec samo oni koji istinski vole te klubove.

domar

pre 7 godina

novi pazar ima dve grupe,torcidu koju kontrolise ugljanin i extreme koje kontrolise ljajic,zato se oni i ne podnose medjusobno,zamislite da na nekoj nba utakmici domaci navijaci skandiraju bin ladenu,pojeo bi ih mrak,ovde se pazarcima sve tolerise

pera

pre 7 godina

pa koji je ovo kriminal,placaju navijacima da ne prave incidente?? ukinite prvu ligu skroz na par godina i resicete se i loseg fudbala i bacanja drzavnih para u zvezdu i partizan a ponajvise ovi narkodilera koje nazivate navijacima

Mad Max

pre 7 godina

Pa pohapsi te vodje i tu bagru sto to skandiraju u zatvor na po 5 godina pa da vidis kako ce red da se zavede a ne da pricas kako ja tu ne mogu nista

banjalučki komunista

pre 7 godina

Sve to treba zabraniti:zastave drugih država,slike svih sem fudbalera,političke i anti nacionalne pjesme odmah prekinuti utakmicu i isprazniti tribinu.Kazniti klubove kao
UEFA po 50000eura a ne dinara pa ko ne plati 2 lige ispod.Pa ko voli nek izvoli.

Dara

pre 7 godina

Ništa začuđujuće svoje frustracaje leče na tribinama. Nemoć da srede svoje živote. Uvek je neko drugi kriv. Neko drugi treba da im sredi živote. Ako im nisu krivi politicari onda se prebacuju na nacije veru i da ne nabrajam dalje.

Srbin

pre 7 godina

Samo hrabro protiv tzv navijača. Prvo ne ulagati u fudbal 3 godina, pa kad ostane šaka jada od navijača, onda slomiti najveći šljam i ološ, koji ovu državu i društvo vuče u ambis. Kakav je to crni stub nečega?! Ološ.

micko

pre 7 godina

zakon i lepo svi koji ga krše u zatvor ali ne običan nego radni, najteži poslovi, ručno tucanje kamenja kao na golom otoku bar 5 godina uz fizicko i mentalno maltrtiranje jer drugo i ne zasluzuju i to po kratkom postupku , kamera, snimak, dežurni sudija u kancelariji na stadionu i rešen problem

portos

pre 7 godina

Ljudi, PRI-VA-TI-ZA-CI-JA fudbalskih klubova!!!. Onda strogo poštovanje postojećih zakona, implementacija pravne drzave, bez kompromisa, i posao zavrsen. Sve ostalo je mlacenje prazne slame i podgrejavanje atmosfere u kojoj samo hulje i bitange mogu da profitiraju. Srbija je multietnička i to je naše bogatstvo. Komšije Bošnjaci iz Novog Pazara i Raške oblasti su bogatstvo Srbije. Svi treba da zivimo i radimo u slozi i miru, za dobrobit naše dece.

Hidrocefalus

pre 7 godina

Zar premijer ne rece onomad da nema snage da se bavi "huliganima"? Sad ce ipak da se bavi i njima. Pojedinacno, predpostavljam.
A za stolom su inace olos, olos, olos i olos, a ne Srbin, Srbin, musliman itd. Olos nema veru i naciju.

mare

pre 7 godina

Zasto klubovi daju pare propalicama,narkomanima, neradnicima, da ne prave nered. Oni zive bolje od onih koji su 40g radili i sad zive sa malim penzijama ili od onih koji rade posteno za male plate. Gomila navijaca jedna velika bagra i sramota.

Mirko

pre 7 godina

Rasime,
Vi politicari ste za ovo odgovorni, jer ste vi vlast. Vi(vlast)treba da budete ti koji ce reci u narednih nekoliko meseci moramo da resimo problem,nazovi, navijaca. Kada sve to znate, a vidim da znate, ovo se moze uporediti sa bilo kojom vrstom reketiranja. Ovo sto ste vi naveli je klasicno reketiranje. Ne moze i ne sme premijer javno da kaze kako nema snage da resi problem sa huliganima,klubovima...... Pozdrav svima

Englez

pre 7 godina

Zar se nikada necemo opametiti, vec ko zna Koliko nereda se desilo na nasim stadionima u poslednjih 20 godina. Engleska je svoj problem jako lako resila sa Neredima a zasto mi ne bih isto. Ocigledno da neciji interes je da pravi cirkus po stadionima. Kada bi na svakom stadionu uveli kamere da snimi svaku osobu tokom utakimice i da kazne budu 50,000 Din za svaki incident. Pa da vidimo ko ce da lomi stolice

He

pre 7 godina

Političati su ti koji svade narod u N Pazaru, Raškoj i td. Zbog njihovih političkih "poena" spremni su da posvađaju i "dva oka u glavi". Često sam imao kontakta sa građanima Srbije i muslimanske i pravoslavne veroispovesti. Osim u izuzetno retkim slučajevima, kada se obavezno radilo o novo pridošlim, ne da nisam imao nikakvih negativnih događaje već naprotiv. Veoma su srdačni i jedni i drugi. Imaju iste običaje, da pozovu na kafu, slatko i td.

Realno

pre 7 godina

Srbija je jedina zemlja na svetu koja legalno placa navijace !!! Sramota !! A onda po potrebi kad treba neko da pravi zlo, oni se zovu !!!!

Plej

pre 7 godina

Dosta vise sa paljenjem cele situacije! Kome, bre , sve ovo odgovara? To su stotinak majmuna i magaraca sa obe strane. Ljudi, ne delite se po svemu i svacemu, ionako smo svi u bedi. Kad budemo poceli da se mnozimo, bice nam mnogo, mnogo bolje....

Sergio Ramos

pre 7 godina

Zbog nacionalistickih, rasnih i svih drugih političkih poruka prekida se meč, a klub gubi utakmicu. Sledeći put, pored ovih mera, kazna klubu oduzimaju se 3 boda, a treći put duplira se kazna klubu tj. -6 boda. Naredni put klub se iskljucuje iz sampionata i sledeću sezonu prebacuje u nizi rang takmicenja sa kaznom od -12 bodova.

ja sam

pre 7 godina

a vaterpolisti osvojili svetsku ligu, svetski kup, evropsko i svetsko prvenstvo i olimpijadu. spanovic 3. na OI, odbojkasice, kosarkasi 2. na OI , kosarkasice 3. na OI. stefanek sampion na OI. o tome pisite gdo novinari, a ne o stoki preko koje politicari peru pare.

BudimoIskreni

pre 7 godina

Vi politicari ste upropastili fudbalske klubove, kao sto ste upropastili sve ostalo u ovoj drzavici. Al dok je naivnih i polupismenih od Subotice do Surdulice- nema problema za vas.

sturmmann

pre 7 godina

Policija da reši problem? Kako, moliću lepo? Pa PROBLEMI su ODAVNO U DILU SA POLICIJOM I SUDSTVOM!!!
Recite mi KOJI je problem policija rešila tokom zadnjih 26 godina. Očekivati pravdu kakva je PREKO POTREBNA od današnje policije i sudstva je poduhvat koji će i deca iz osnovne škole okarakterisati kao GLUPOST. Žalosno ali istinito.
Sem vlastitog džepa (i stomaka) njih NIŠTA DRUGO NE INTERESUJE, pardon, maltretiranje normalnog sveta im je duševno zadovoljstvo.

milojko

pre 7 godina

Samo zakon resava: ko je u sportu, ne sme biti u vladi, kraj. Na svakom nivou vlasti. Ni ministar sporta, da, da. Zasto bi taj bio sportista kao da je ministar poljoprivrede traktorista ili muzar krava?

Amigo

pre 7 godina

Ako znamo ko su navijacke vodje i cime se bave nije mi jasno odakle cudjenje svim ruznim i ogavnim desavanjima na sportskim terenima.

Grozni

pre 7 godina

Kamere na stadione,kao sto svi imaju reflektore sad.Dozivotna.zabrana ulaska za najmanji ispad i najostrije ZATVIRSKE KAZNE za huligane...
pa da vidite kako ce stadioni biti puniji,umesto 1000 huligana doci ce 10000 porodica,muz,zena,deca...ovako,ko je blesav da ide na noz?

Na komarca topom

pre 7 godina

Uh, kako je sve ovo degutantno!

Ovo je zaista van svakog nivoa i dobrog ukusa, i čist posao za policiju.
Ne za Vladu, ne za ministre, već za pendrek i lisice.

Kada prestanemo da od nasilnika i kriminalaca pravimo (nepostojecu) pretnju za državu, problem će lako biti rešen.

don tom

pre 7 godina

Planski izgraditi još nekoliko zatvora. Svakog huligana zatvoriti 5 do X godina. Rezultat: Veći broj zaposlenih, manje nereda na stadionu, još manje na ulicama. Bez obzira šta ko mislio, u 70% kriminalnih radnji van stadiona, odgovorni su huligani. I dokle god ne bude copy/paste (mali edit ako je potrebno) engleskog zakona ovakve stvari će se dešavati. Kada se donesu adekvatne mjere svaki huligan će 2x da razmisli da li će skandirati rasističke, nacionalističke i druge uvredljive sadržaje.

poz

pre 7 godina

Na tribinama je mesto onima koji su tu da podrže svoj klub u pobedi, oni koji vole sport.
Na tribinama utakmica nije mesto onima koji pozivaju na nasilje, mržnju i rat.
Rešenje je jednostavno zabraniti navijačima da budu na tribinama koji imaju takvo ponašanje a dozvoliti da prisustvuju na tribinama onim navijačima koji zdravo bodre svoj klub.
Mora se uticati na klubove i sportiste da svojim primerom utiču na one koji navijaju za njih. Odgovornost za ponašanje navijača moraju preuzeti sportisti i klubovi.