Nedelja, 13.07.2003.

17:45

Dinkić: Imamo dokaze o korupciji u vrhu vlade

Izvor: B92

Dinkiæ: Imamo dokaze o korupciji u vrhu vlade IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

25 Komentari

Sortiraj po:

Nikola

pre 20 godina

Pa, naravno da postoje takve radnje od strane Vlade Srbije i nista jako nije to sto clanovi G17+ poseduju. Naravno da sam svestan da Ceca Raznatovic i njena sestra Lidija Velickovic nisu najveci kriminalci u zemlji Srbiji.

Ivan, Washington DC

pre 20 godina

Ovo se ne zna ko je gori? Taman sam mislio da su nas Ameri prevazisli u gluposti od kada je George W Bush preuzeo vlast ovde, ali ipak mi smo neprevazidjeni. Za koga cete uopste glasati?

Srđan

pre 20 godina

Gospodin Dinkić mora da ode sa mesta guvernera. Sam je sebe doveo u takvu situaciju svojim (ne)delima.
1. Prikrivanje dokaza je krivično delo.
2. Aktivno se bavi politikom, meša se u rad vlade, deli lekcije Đeliću kako se vodi ministarstvo.
3. Pre više od dve godine je izjavio je da se ušlo u trag našem novcu iznesenom na Kipar i u Švajcarske banke, i da će javnost biti o svemu blagovremeno obaveštena. Zašto je odjednom zaćutao ?
4. Osramotio je državu štampanjem naše najveće novčanice sa nekvalitetnim kinegramom 3. kategorije uvezenim iz inostranstva. Zašto to kao i do sada nisu obavili naši sručnjaci?
5. Izjavio je svojevremeno da dobar guverner treba da bude neprimetan; On se ne "skida" sa televizije.
6. Na pitanje: "Da li na Ekonomskom fakultetu ima stručnjaka koji mogu da vas zamene" je odgovorio "veoma malo". Vrlo nadmeno od jednog magistra bez radnog iskustva. Pretpostavljam da na Ekonomskom fakultetu ima bar 50 doktora nauka. Zar ste bolji od njh Dinkiću?
Jedina pozitivna strana mu je što nije štampao novac bez pokrića. Mislim da to niko normalan na njegovom mestu ne bi ni radio.

Biker

pre 20 godina

Dakle, ako vlada raspise izbore onda G17+ nece izneti dokaze o vladinim kriminalnim aktivnostima o kojima kako tvrde poseduju dokaze?!?!? Prikrivanje krivicnog dela je i samo krivicno delo. Pa, da li ja kao laik za pravo moram da ove osnove objasnjavam nekome ko pretenduje da vodi drzavu?! Kako da glasam za G17+ ako znam da su prikrili zlocin, stavise time se i hvale???

Vesna

pre 20 godina

Bas me briga da li je Dinkic ili crni djavo. Ako neko ima dokaze o tome da je u toku krivicno delo (a korupcija i slicno to jesu) onda taj neko ima takodje krivicnu odgovornost za prikrivanje dokaza. Uz to, postoji jos jedna bitna stvar - NEKO NA VLASTI KRADE, A DINKIC I G 17 CEKAJU I DAJU JOS JEDNU SANSU. Sansu za sta? Da promene nacin kradje? SVE STO VLAST MUVA IDE DIREKTNO IZ DZEPOVA STANOVNISTVA. NEKO SE IGRA I SA MOJIM PARAMA OD POREZA, A DINKIC CEKA. STA CEKAS, COVECE? PRICAJ!

Aleksa

pre 20 godina

Nazalost, kao i vecina talenata, brzo je izgoreo, progoreo ili sta vec. Cini mi se da Gdin Dinkic u svom idolopoklonstvu prema Gdinu Labusu prevideo da ga isti koristi da istera neka svoja nezadovoljstva od propalih izbora. Steta sto je tako mlad stavljen na tu funkciju, steta sto nije sebe nasao u nekom drugom poslu gde bi njegov temperament bio tolerantniji. Steta, a iskusni ali kivni Labus, umesto da smiruje situaciju , on ga jos i pali...

Neven

pre 20 godina

Zbog cega podrzavam Dinkica:
1. Na celu je jedine institucije koja je totalno reformisana posle 5 oktobra
2. Strucan je i nije spreman na trule kompromise
3. Jos pocetkom devedesetih je ukazao na veliku kradju narodnih para koju je objasnio u knjizi Ekonomija destrukcije
4. Kad je dosao na celo NBS otpustio je sve julovce i one koji su se zaposlili preko veze a nemaju pojma sa bankarstvom
5. Mrzi Karice vise od mene, a takvi su retki

harry blace

pre 20 godina

Sve dosada i od sada igra se igra: "Na vukove povika a lisice meso jedu" u SCG. Sve dosadašnje napore koje je preuzela sadašnja vlast su za pohvalu i sigurno je da je država na čelu sa pokojnim premijerom Djindjićem krenula u pravom smeru za srećniju budućnost svih naših gradjana. Ali nažalost bar za sada ova vlast nije pipnula, osim stalnih najava, u osinjak svih pravih nedaća i nesreća naroda SCG. To je upravo obračun sa svim avtorima astronomsko visoke inflacije, jedne od najvećih u istoriji čovećanstva Ljudi. Pa moramo znati da svaka dodata nula na novčanici države je upravo bezobzirna pljačka njenih državljana, a sami smo svedoci koliko se je nula dopisivalo kod bivše vlasti. Bivše vlasti, i njeni sponzori doveli su državu gde su doveli vidimo a skoro ceo narod oterali u bedu. Svaka čast "Sablji" ali od nje se ne živi sutra, dajmo se obračunati sa velikim sistemskim lopovima i ako se može od njih još šta oduzeti od opljačkanog. Podržimo Dinkića i njegove čuvare dinara, a svi zamolimo ostale političare da ga podrže i neka svi zajedno počnu da se obračunavaju protiv "sistemskih lopova" koji se sada pojavljuju u jagnjećoj koži, kobajagi kao neki veliki humanitarci. Čijim parama to oni sada čine, znajte samo opljačknim novcima od svakoga čestitog državljana SCG, molim vas podržimo Dinkića jer lopine vodu mute da opet nastave pljačku kao pijavice do zadnje kapi krvi ispiju od svakog državljana SCG.

Dragutin

pre 20 godina

Ovo je sramota! Niko nase politicare ne moze da izbruka kao oni sami. Dakle, G17+ ima dokaze o korupciji (tesko krivicno delo), ali te dokaze nece objaviti (saucesnistvo) ako vlada raspise izbore (ucena). I jos javno kazu da ce biti saucesnici ako vlada pristane na njihovu ucenu. Zapravo, do kraja godine ce sigurno biti saucesnici, a ti neimenovani neka kradu do mile volje. U prevodu: "Ako nas pustite u svoje drustvo, slobodno budite lopovi." Ne verujem da je Dinkic nesto ovoliko krupno rekao bez znanja i blagoslova Labusa, M. Pajevica i P. Markovica. Nadam se da ce sada i zakleti Dinkicofili shvatiti ono sto odavno govorim: nije njemu na prvom mestu dobrobit zemlje vec licna i partijska dobrobit.

Aleksandar

pre 20 godina

Gospodine Dinkicu,
Ucinili ste dobar potez. Kada kazete da u vladi ima korupcije dobro je sto ne spominjete nijedno odredjeno ministarstvo ili clana vlade. Na taj nacin niko ne moze da vas tuzi za klevetu. Kazete da imate dokaze ali necete da ih iznesete. I to je dobro, jer ko ce da osporava dokaze koji nisu pristupacni. Jedna sugestija: ne bi trebalo da odbacujete legalisticku izreku 'Zna Srbija', zvuci kao jak dokaz a nikome nije ni na kraj pameti da propituje celu Srbiju. Imate moju podrsku za lov u mutnom, javicu vam se cim se dosetim neke nove smicalice.

Nebojsa

pre 20 godina

A ako DOS raspise izbore onda G17 nece objaviti dokaze o korupciji u vrhu vlade! Sta ce uraditi? Prikrivace dokaze? Biti saucesnici, dakle? Ovakve gluposti bi na zaqadu okoncale svaku politicku karijeru! Neozbiljno!Pocetnicki! Jadno! E moj Dinkicu!

Djukan M. Vancouver,Surrey

pre 20 godina

Ne biraju se sredstva u medjusobnim obracunima i to nije u redu. Kao sto nije u redu reci da je ova vlada diktatorska i da nista nije uradila, nije u redu ni njen obracun sa oponentima. Hocemo li ponovo bagere na ulicu? Pa ova je vlada izabrana na legalan nacin kao sto je i guverner izabran! Bolje je da radimo i da podrzimo sve mere koje treba da ubrazaju sprovodjenje reformi. Nije neprirodno da opoozicija uvek trazi prevremene izbore, ali za Boga, pa nemojte vi koji ste ucestvovali u borbi za promene, da samo insitirate na novim izborima. Bolje zapnite i radite nesto korisno, sto ce vam biti preporuka na novim izborima. A sad svi na na svoj posao!!!

simeon

pre 20 godina

Gospodo draga, Mladjan Dinkic zasigurno nije idealni foto robot guvernera, a jos manje politicara kakvog bismo pozeleli u idealnoj, Platonovoj Srbiji. Ali posmatrajuci ga kako se bori i na kraju krajeva, kako opstaje, u totalno sizofrenoj situaciji, u koju su nas doveli ljudi sa bogatim namazima putera na lobanjama, on za sada predstavlja mozda jedino svetlo na kraju petooktobarskog tunela. U prevodu, njegov manijaklani pogled i krajnje robusno, trapavo, ali ludacki hrabro krljanje sa tamnim delom Srbije, paradoksalno, predstavlja jedini, moguci recept za moguce svitanje sestog oktobra. Zato, drzimo mu palceve. Jeste lud, ali to u Srbiji i nije
neka uvreda. Svi smo mi ludi, samo se poneko leci. Mladjo, care pare i magle, samo guraj, do izbora nam sledi veliki rock and roll, a ako ikako osvane to famozno sestooktobarsko jutro, zasluzio si jedan, veliki, solisticki koncert...

Marko

pre 20 godina

Ovaj Dinkic je jeziv licemer! Pre par dana je izjavio da je Djelic, dok je bio njegov prijatelj, pustio niz vodu Radovica. To nije raskinulo Dinkicevo prijateljevanje sa Bozom. Ali jeste kad je njega 'pustio niz vodu'. Sad opet, posto njega smenjuju objavice dokaze ako ne raspisu izbore na kojima ce on dobro da prodje. Ako mu udovolje, nece objaviti dokaze. To je strasno, ali to nisu jedini primeri njegove bahatosti i krivog shvatanja javnog interesa kao medijuma za licnu promociju i gradjenje karijere.
'Neustrasivi' Dinkic koji ce da skrese svakome bilo sta, ako mu ovaj nije po volji, i "neustrasivi' ce da ocuti svakom isto to bilo sta ako mu ovaj koristi. Veliki lider bi morao da sa tim kompromitujucim papirima izadje u javnost u ponedeljak pre podne ako ne zeli da potrosi kredibilitet svoje stranke, posto je svoj kredibilitet kod mene odavno potrosio!
Srbija svakako nije uz ovakvog coveka, cast pojedincima koji jesu.

Zoran Cvetkovic

pre 20 godina

BRAVO MLADJANE! Ne cekaj nista. Dosta je bilo zamajavanja od strane Vlade i nazovi stranaka. Ta Vlada je toliko dobra da joj i Palata pravde leti u vazduh. Ocigledno je da su prekrsili dogovor sa svojim finansijerima. Pitanje je da li je SABLJA ikada postojala. Izvite gde se sada nalazi Iboljka, Ljiljana Buha, zasto je optuzen sudija Djoincevic i tako redom i tako dalje. Verovatno se sada Mihajlovic i ostali rotirajuci nadaju da do pravog sudjenja nikada nece doci, jer to ce biti bruka i sramota za pamcenje. Iskreno, jedva cekam. Sto se nesaretnog Batica tice, bio je ocajan kao advokat i jos gori je politicar. Covek koji u roku od par dana polize receno (setimo se pravnog viruoza kada je govorio o pravnoj Gutemeljenosti policijsko GESTAPOVSKOM protvora od 60 dana, da bi posle menjao misljenje na zahtev OEBSA). Takav je covek, i najbolje je da se vrati u Obrenovac i skuplja lopte Radnickom kada ispadne u Srpsku ligu. O ostalim patuljcima ne treba ni govoriti.
Srbija i G17 na prvom mestu.

Aristid

pre 20 godina

Nije mi jasno zasto ti ljudi tek kad ih neko nagazi pricaju o dokazima i pravdi. Ako si imao dokaze zasto ih do sada nijesi iznio.
Bankar sam po obrazovanju i tvoja politika deviznih rezervi neosporno je losa, pa to zna svaki student ekonomije, ne sporim i da su neke stvari pozitivne sigurno da jesu. Ne odobravam ovako ponasanje DOS-a prema tebi, ali ti ipak imas svoju stranku sta se zalis u areni si sam si birao.
Ne nijesam pristalica DOS-a od pocetka njihove valadavine tvrdim da su ostaci komunistickog sistema, ali sta je sa vama, ko je vas mentor na ekonomiji, pa zar i vi i vasi bliznji nijeste ostaci tog istog sistema.
Tipican je cak i nacin vaseg ponasanja, reagovanja, trebat ce Srbiji jos mnogo vremena za izlecenje. Ipak smo mi drustvo koje nije proslo sve faze razvoja jedne organizovane drustvene zajednice, a i te faze koje je proslo proslo je na nekom osnovnom rudimentarnom nivou, mnogo toga nije dovedeno do kraja. Ipak bi ste trebali slusati tog Kostunicu ma sta god vi mislili o njemu covjek razumije taj narod, razumije njegove potrebe i ubijedjen sam da zna put.

igor

pre 20 godina

Apsolutno se slazem sa Slavcom. Ako postoje dokazi o korupciji - na sunce s njima. U protivnom, onaj ko ih posjeduje je jednako kriminalac kao i oni koji su korumpirani (da ne pominjem ucjenu).

Lanna

pre 20 godina

Dinkica zaista treba spasavati od njega samoga. Ovom izjavom je potvrdio da je potkupljiv. Sta ce Srbiji takav guverner, ne terba joj ni takav politicar. Bolje da je ostao ekspert.

Jovan Ratkovic

pre 20 godina

Mladjane, Mladjane. Pokazali ste konacno svoje pravo lice. Krenuli ste stopama Vuka Draskovica - ja, pa ja, ja, pa ja!!! Necete se vi od politike hleba najesti. Vratite se vi bolje na ekonomski fakultet da zavrsite sa skolovanjem. Predugo ste magistar za nekoga ko pretenduje da se ozbiljno bavi javnim poslom.

Zorica

pre 20 godina

Mozda G-din Dinkic govori istinu, ali je i cinjenica da, ako ga ne smene, on ce nastaviti da funkcionise u tom istom drustvu i nece mu smetati, kao ni do sada, njihova korumpiranost. Dinkic je verovatno sjajan ekonomista i dobar guverner, ali kao politicar, nasta sve vise sam stavlja akcenat, pocinje da ostavlja otuzan utisak i neodoljivo da podseca na Velju Ilica.

Slavco

pre 20 godina

Pogresan potez Dinkica!!!
Ako ima dokaze o korupciji neka izadje pred narod. Za izbore ce se narod i bageri pobrinuti. Narodu je dosta korupcije vec 50 godina.
Za korupciju nema jos jedne sanse. Zato Dinkicu dokaze na sunce i prepusti narodu. A sto se tice DSS da ti i Labus niste bojkotirali Kostunicu dosada bi ova vlada bila proslost i Srbija puno napred. Ako nista drugo imala bi ustav, predsednika i koliko toliko prabvnu drzavu, a strucnjak ko Labus bi bio premijer.
Slavco

rip

pre 20 godina

Gospodine Dinkicu!
Ovo mi lici na onu dijeciju: " ako mi ne vratis moje krpice, reci cu te mami".
Zar nije normalno da raskrinkate lopove, (ako imate dokaze)bez obzira kakav biti Vas polozaj u buducnosti. Posto mi Vi ne licite na politicara, smatram Vas vrsnim strucnjakom i molim Vas cega se bojite kada tako nastupate kako ste nastupili.

NS

pre 20 godina

"On (Dinkić) je takođe zapratio da će, ukoliko vlada ne raspiše prevremene izbore do kraja godine, njegova stranka s tim dokumentima izaći u javnost."
Eventualna korupcija u vladi je ozbiljan prekrsaj i zloupotreba sluzbenog polozaja. Zasto cekati odluku o raspisavinju izbora za iznosenje dokaza? Ako ih raspisu, zaboravicete na njih?
Gospodine Dinkicu, iznesite dokaze na adekvatnom mestu ili odgovarajte za klevetu. Prikrivanje dokaza je krivicno delo?

Veljko

pre 20 godina

Bravo Dinkicu, ako vec idu djonom na tebe idi i ti na njih. Kostunica je bio previse mekan, cim su krenuli na njega trebao je i on na njih da krene a ne da dve i po godine pripremaju njegovu smenu a on to da mirno posmatra ili nedovoljno ostro da reaguje.
Svaka ti cast i bori se i mi cemo zajedno sa tobom da smenimo ove diktatore koji su obecali izbore za godinu do godinu i po dana od proslih a sada bi da ukinu izbore u sledecih 20 godina po mogucstvu. Ti uzivas podrsku cele Srbije i razbices ove male i velike diktatore. Jedva cekam da pocinju da se objavljuju ta dokumenta. Ako ne budu dali izbore za 2-3 meseca kasnije ce ici u zatvor pa neka sami izaberu.
SRECNO DINKICU-SRBIJA JE UZ TEBE.

Slavco

pre 20 godina

Pogresan potez Dinkica!!!
Ako ima dokaze o korupciji neka izadje pred narod. Za izbore ce se narod i bageri pobrinuti. Narodu je dosta korupcije vec 50 godina.
Za korupciju nema jos jedne sanse. Zato Dinkicu dokaze na sunce i prepusti narodu. A sto se tice DSS da ti i Labus niste bojkotirali Kostunicu dosada bi ova vlada bila proslost i Srbija puno napred. Ako nista drugo imala bi ustav, predsednika i koliko toliko prabvnu drzavu, a strucnjak ko Labus bi bio premijer.
Slavco

NS

pre 20 godina

"On (Dinkić) je takođe zapratio da će, ukoliko vlada ne raspiše prevremene izbore do kraja godine, njegova stranka s tim dokumentima izaći u javnost."
Eventualna korupcija u vladi je ozbiljan prekrsaj i zloupotreba sluzbenog polozaja. Zasto cekati odluku o raspisavinju izbora za iznosenje dokaza? Ako ih raspisu, zaboravicete na njih?
Gospodine Dinkicu, iznesite dokaze na adekvatnom mestu ili odgovarajte za klevetu. Prikrivanje dokaza je krivicno delo?

Zorica

pre 20 godina

Mozda G-din Dinkic govori istinu, ali je i cinjenica da, ako ga ne smene, on ce nastaviti da funkcionise u tom istom drustvu i nece mu smetati, kao ni do sada, njihova korumpiranost. Dinkic je verovatno sjajan ekonomista i dobar guverner, ali kao politicar, nasta sve vise sam stavlja akcenat, pocinje da ostavlja otuzan utisak i neodoljivo da podseca na Velju Ilica.

Veljko

pre 20 godina

Bravo Dinkicu, ako vec idu djonom na tebe idi i ti na njih. Kostunica je bio previse mekan, cim su krenuli na njega trebao je i on na njih da krene a ne da dve i po godine pripremaju njegovu smenu a on to da mirno posmatra ili nedovoljno ostro da reaguje.
Svaka ti cast i bori se i mi cemo zajedno sa tobom da smenimo ove diktatore koji su obecali izbore za godinu do godinu i po dana od proslih a sada bi da ukinu izbore u sledecih 20 godina po mogucstvu. Ti uzivas podrsku cele Srbije i razbices ove male i velike diktatore. Jedva cekam da pocinju da se objavljuju ta dokumenta. Ako ne budu dali izbore za 2-3 meseca kasnije ce ici u zatvor pa neka sami izaberu.
SRECNO DINKICU-SRBIJA JE UZ TEBE.

rip

pre 20 godina

Gospodine Dinkicu!
Ovo mi lici na onu dijeciju: " ako mi ne vratis moje krpice, reci cu te mami".
Zar nije normalno da raskrinkate lopove, (ako imate dokaze)bez obzira kakav biti Vas polozaj u buducnosti. Posto mi Vi ne licite na politicara, smatram Vas vrsnim strucnjakom i molim Vas cega se bojite kada tako nastupate kako ste nastupili.

Jovan Ratkovic

pre 20 godina

Mladjane, Mladjane. Pokazali ste konacno svoje pravo lice. Krenuli ste stopama Vuka Draskovica - ja, pa ja, ja, pa ja!!! Necete se vi od politike hleba najesti. Vratite se vi bolje na ekonomski fakultet da zavrsite sa skolovanjem. Predugo ste magistar za nekoga ko pretenduje da se ozbiljno bavi javnim poslom.

Aristid

pre 20 godina

Nije mi jasno zasto ti ljudi tek kad ih neko nagazi pricaju o dokazima i pravdi. Ako si imao dokaze zasto ih do sada nijesi iznio.
Bankar sam po obrazovanju i tvoja politika deviznih rezervi neosporno je losa, pa to zna svaki student ekonomije, ne sporim i da su neke stvari pozitivne sigurno da jesu. Ne odobravam ovako ponasanje DOS-a prema tebi, ali ti ipak imas svoju stranku sta se zalis u areni si sam si birao.
Ne nijesam pristalica DOS-a od pocetka njihove valadavine tvrdim da su ostaci komunistickog sistema, ali sta je sa vama, ko je vas mentor na ekonomiji, pa zar i vi i vasi bliznji nijeste ostaci tog istog sistema.
Tipican je cak i nacin vaseg ponasanja, reagovanja, trebat ce Srbiji jos mnogo vremena za izlecenje. Ipak smo mi drustvo koje nije proslo sve faze razvoja jedne organizovane drustvene zajednice, a i te faze koje je proslo proslo je na nekom osnovnom rudimentarnom nivou, mnogo toga nije dovedeno do kraja. Ipak bi ste trebali slusati tog Kostunicu ma sta god vi mislili o njemu covjek razumije taj narod, razumije njegove potrebe i ubijedjen sam da zna put.

Zoran Cvetkovic

pre 20 godina

BRAVO MLADJANE! Ne cekaj nista. Dosta je bilo zamajavanja od strane Vlade i nazovi stranaka. Ta Vlada je toliko dobra da joj i Palata pravde leti u vazduh. Ocigledno je da su prekrsili dogovor sa svojim finansijerima. Pitanje je da li je SABLJA ikada postojala. Izvite gde se sada nalazi Iboljka, Ljiljana Buha, zasto je optuzen sudija Djoincevic i tako redom i tako dalje. Verovatno se sada Mihajlovic i ostali rotirajuci nadaju da do pravog sudjenja nikada nece doci, jer to ce biti bruka i sramota za pamcenje. Iskreno, jedva cekam. Sto se nesaretnog Batica tice, bio je ocajan kao advokat i jos gori je politicar. Covek koji u roku od par dana polize receno (setimo se pravnog viruoza kada je govorio o pravnoj Gutemeljenosti policijsko GESTAPOVSKOM protvora od 60 dana, da bi posle menjao misljenje na zahtev OEBSA). Takav je covek, i najbolje je da se vrati u Obrenovac i skuplja lopte Radnickom kada ispadne u Srpsku ligu. O ostalim patuljcima ne treba ni govoriti.
Srbija i G17 na prvom mestu.

igor

pre 20 godina

Apsolutno se slazem sa Slavcom. Ako postoje dokazi o korupciji - na sunce s njima. U protivnom, onaj ko ih posjeduje je jednako kriminalac kao i oni koji su korumpirani (da ne pominjem ucjenu).

Marko

pre 20 godina

Ovaj Dinkic je jeziv licemer! Pre par dana je izjavio da je Djelic, dok je bio njegov prijatelj, pustio niz vodu Radovica. To nije raskinulo Dinkicevo prijateljevanje sa Bozom. Ali jeste kad je njega 'pustio niz vodu'. Sad opet, posto njega smenjuju objavice dokaze ako ne raspisu izbore na kojima ce on dobro da prodje. Ako mu udovolje, nece objaviti dokaze. To je strasno, ali to nisu jedini primeri njegove bahatosti i krivog shvatanja javnog interesa kao medijuma za licnu promociju i gradjenje karijere.
'Neustrasivi' Dinkic koji ce da skrese svakome bilo sta, ako mu ovaj nije po volji, i "neustrasivi' ce da ocuti svakom isto to bilo sta ako mu ovaj koristi. Veliki lider bi morao da sa tim kompromitujucim papirima izadje u javnost u ponedeljak pre podne ako ne zeli da potrosi kredibilitet svoje stranke, posto je svoj kredibilitet kod mene odavno potrosio!
Srbija svakako nije uz ovakvog coveka, cast pojedincima koji jesu.

Lanna

pre 20 godina

Dinkica zaista treba spasavati od njega samoga. Ovom izjavom je potvrdio da je potkupljiv. Sta ce Srbiji takav guverner, ne terba joj ni takav politicar. Bolje da je ostao ekspert.

Aleksandar

pre 20 godina

Gospodine Dinkicu,
Ucinili ste dobar potez. Kada kazete da u vladi ima korupcije dobro je sto ne spominjete nijedno odredjeno ministarstvo ili clana vlade. Na taj nacin niko ne moze da vas tuzi za klevetu. Kazete da imate dokaze ali necete da ih iznesete. I to je dobro, jer ko ce da osporava dokaze koji nisu pristupacni. Jedna sugestija: ne bi trebalo da odbacujete legalisticku izreku 'Zna Srbija', zvuci kao jak dokaz a nikome nije ni na kraj pameti da propituje celu Srbiju. Imate moju podrsku za lov u mutnom, javicu vam se cim se dosetim neke nove smicalice.

Djukan M. Vancouver,Surrey

pre 20 godina

Ne biraju se sredstva u medjusobnim obracunima i to nije u redu. Kao sto nije u redu reci da je ova vlada diktatorska i da nista nije uradila, nije u redu ni njen obracun sa oponentima. Hocemo li ponovo bagere na ulicu? Pa ova je vlada izabrana na legalan nacin kao sto je i guverner izabran! Bolje je da radimo i da podrzimo sve mere koje treba da ubrazaju sprovodjenje reformi. Nije neprirodno da opoozicija uvek trazi prevremene izbore, ali za Boga, pa nemojte vi koji ste ucestvovali u borbi za promene, da samo insitirate na novim izborima. Bolje zapnite i radite nesto korisno, sto ce vam biti preporuka na novim izborima. A sad svi na na svoj posao!!!

Nebojsa

pre 20 godina

A ako DOS raspise izbore onda G17 nece objaviti dokaze o korupciji u vrhu vlade! Sta ce uraditi? Prikrivace dokaze? Biti saucesnici, dakle? Ovakve gluposti bi na zaqadu okoncale svaku politicku karijeru! Neozbiljno!Pocetnicki! Jadno! E moj Dinkicu!

simeon

pre 20 godina

Gospodo draga, Mladjan Dinkic zasigurno nije idealni foto robot guvernera, a jos manje politicara kakvog bismo pozeleli u idealnoj, Platonovoj Srbiji. Ali posmatrajuci ga kako se bori i na kraju krajeva, kako opstaje, u totalno sizofrenoj situaciji, u koju su nas doveli ljudi sa bogatim namazima putera na lobanjama, on za sada predstavlja mozda jedino svetlo na kraju petooktobarskog tunela. U prevodu, njegov manijaklani pogled i krajnje robusno, trapavo, ali ludacki hrabro krljanje sa tamnim delom Srbije, paradoksalno, predstavlja jedini, moguci recept za moguce svitanje sestog oktobra. Zato, drzimo mu palceve. Jeste lud, ali to u Srbiji i nije
neka uvreda. Svi smo mi ludi, samo se poneko leci. Mladjo, care pare i magle, samo guraj, do izbora nam sledi veliki rock and roll, a ako ikako osvane to famozno sestooktobarsko jutro, zasluzio si jedan, veliki, solisticki koncert...

Dragutin

pre 20 godina

Ovo je sramota! Niko nase politicare ne moze da izbruka kao oni sami. Dakle, G17+ ima dokaze o korupciji (tesko krivicno delo), ali te dokaze nece objaviti (saucesnistvo) ako vlada raspise izbore (ucena). I jos javno kazu da ce biti saucesnici ako vlada pristane na njihovu ucenu. Zapravo, do kraja godine ce sigurno biti saucesnici, a ti neimenovani neka kradu do mile volje. U prevodu: "Ako nas pustite u svoje drustvo, slobodno budite lopovi." Ne verujem da je Dinkic nesto ovoliko krupno rekao bez znanja i blagoslova Labusa, M. Pajevica i P. Markovica. Nadam se da ce sada i zakleti Dinkicofili shvatiti ono sto odavno govorim: nije njemu na prvom mestu dobrobit zemlje vec licna i partijska dobrobit.

Neven

pre 20 godina

Zbog cega podrzavam Dinkica:
1. Na celu je jedine institucije koja je totalno reformisana posle 5 oktobra
2. Strucan je i nije spreman na trule kompromise
3. Jos pocetkom devedesetih je ukazao na veliku kradju narodnih para koju je objasnio u knjizi Ekonomija destrukcije
4. Kad je dosao na celo NBS otpustio je sve julovce i one koji su se zaposlili preko veze a nemaju pojma sa bankarstvom
5. Mrzi Karice vise od mene, a takvi su retki

harry blace

pre 20 godina

Sve dosada i od sada igra se igra: "Na vukove povika a lisice meso jedu" u SCG. Sve dosadašnje napore koje je preuzela sadašnja vlast su za pohvalu i sigurno je da je država na čelu sa pokojnim premijerom Djindjićem krenula u pravom smeru za srećniju budućnost svih naših gradjana. Ali nažalost bar za sada ova vlast nije pipnula, osim stalnih najava, u osinjak svih pravih nedaća i nesreća naroda SCG. To je upravo obračun sa svim avtorima astronomsko visoke inflacije, jedne od najvećih u istoriji čovećanstva Ljudi. Pa moramo znati da svaka dodata nula na novčanici države je upravo bezobzirna pljačka njenih državljana, a sami smo svedoci koliko se je nula dopisivalo kod bivše vlasti. Bivše vlasti, i njeni sponzori doveli su državu gde su doveli vidimo a skoro ceo narod oterali u bedu. Svaka čast "Sablji" ali od nje se ne živi sutra, dajmo se obračunati sa velikim sistemskim lopovima i ako se može od njih još šta oduzeti od opljačkanog. Podržimo Dinkića i njegove čuvare dinara, a svi zamolimo ostale političare da ga podrže i neka svi zajedno počnu da se obračunavaju protiv "sistemskih lopova" koji se sada pojavljuju u jagnjećoj koži, kobajagi kao neki veliki humanitarci. Čijim parama to oni sada čine, znajte samo opljačknim novcima od svakoga čestitog državljana SCG, molim vas podržimo Dinkića jer lopine vodu mute da opet nastave pljačku kao pijavice do zadnje kapi krvi ispiju od svakog državljana SCG.

Aleksa

pre 20 godina

Nazalost, kao i vecina talenata, brzo je izgoreo, progoreo ili sta vec. Cini mi se da Gdin Dinkic u svom idolopoklonstvu prema Gdinu Labusu prevideo da ga isti koristi da istera neka svoja nezadovoljstva od propalih izbora. Steta sto je tako mlad stavljen na tu funkciju, steta sto nije sebe nasao u nekom drugom poslu gde bi njegov temperament bio tolerantniji. Steta, a iskusni ali kivni Labus, umesto da smiruje situaciju , on ga jos i pali...

Vesna

pre 20 godina

Bas me briga da li je Dinkic ili crni djavo. Ako neko ima dokaze o tome da je u toku krivicno delo (a korupcija i slicno to jesu) onda taj neko ima takodje krivicnu odgovornost za prikrivanje dokaza. Uz to, postoji jos jedna bitna stvar - NEKO NA VLASTI KRADE, A DINKIC I G 17 CEKAJU I DAJU JOS JEDNU SANSU. Sansu za sta? Da promene nacin kradje? SVE STO VLAST MUVA IDE DIREKTNO IZ DZEPOVA STANOVNISTVA. NEKO SE IGRA I SA MOJIM PARAMA OD POREZA, A DINKIC CEKA. STA CEKAS, COVECE? PRICAJ!

Biker

pre 20 godina

Dakle, ako vlada raspise izbore onda G17+ nece izneti dokaze o vladinim kriminalnim aktivnostima o kojima kako tvrde poseduju dokaze?!?!? Prikrivanje krivicnog dela je i samo krivicno delo. Pa, da li ja kao laik za pravo moram da ove osnove objasnjavam nekome ko pretenduje da vodi drzavu?! Kako da glasam za G17+ ako znam da su prikrili zlocin, stavise time se i hvale???

Srđan

pre 20 godina

Gospodin Dinkić mora da ode sa mesta guvernera. Sam je sebe doveo u takvu situaciju svojim (ne)delima.
1. Prikrivanje dokaza je krivično delo.
2. Aktivno se bavi politikom, meša se u rad vlade, deli lekcije Đeliću kako se vodi ministarstvo.
3. Pre više od dve godine je izjavio je da se ušlo u trag našem novcu iznesenom na Kipar i u Švajcarske banke, i da će javnost biti o svemu blagovremeno obaveštena. Zašto je odjednom zaćutao ?
4. Osramotio je državu štampanjem naše najveće novčanice sa nekvalitetnim kinegramom 3. kategorije uvezenim iz inostranstva. Zašto to kao i do sada nisu obavili naši sručnjaci?
5. Izjavio je svojevremeno da dobar guverner treba da bude neprimetan; On se ne "skida" sa televizije.
6. Na pitanje: "Da li na Ekonomskom fakultetu ima stručnjaka koji mogu da vas zamene" je odgovorio "veoma malo". Vrlo nadmeno od jednog magistra bez radnog iskustva. Pretpostavljam da na Ekonomskom fakultetu ima bar 50 doktora nauka. Zar ste bolji od njh Dinkiću?
Jedina pozitivna strana mu je što nije štampao novac bez pokrića. Mislim da to niko normalan na njegovom mestu ne bi ni radio.

Ivan, Washington DC

pre 20 godina

Ovo se ne zna ko je gori? Taman sam mislio da su nas Ameri prevazisli u gluposti od kada je George W Bush preuzeo vlast ovde, ali ipak mi smo neprevazidjeni. Za koga cete uopste glasati?

Nikola

pre 20 godina

Pa, naravno da postoje takve radnje od strane Vlade Srbije i nista jako nije to sto clanovi G17+ poseduju. Naravno da sam svestan da Ceca Raznatovic i njena sestra Lidija Velickovic nisu najveci kriminalci u zemlji Srbiji.

Slavco

pre 20 godina

Pogresan potez Dinkica!!!
Ako ima dokaze o korupciji neka izadje pred narod. Za izbore ce se narod i bageri pobrinuti. Narodu je dosta korupcije vec 50 godina.
Za korupciju nema jos jedne sanse. Zato Dinkicu dokaze na sunce i prepusti narodu. A sto se tice DSS da ti i Labus niste bojkotirali Kostunicu dosada bi ova vlada bila proslost i Srbija puno napred. Ako nista drugo imala bi ustav, predsednika i koliko toliko prabvnu drzavu, a strucnjak ko Labus bi bio premijer.
Slavco

NS

pre 20 godina

"On (Dinkić) je takođe zapratio da će, ukoliko vlada ne raspiše prevremene izbore do kraja godine, njegova stranka s tim dokumentima izaći u javnost."
Eventualna korupcija u vladi je ozbiljan prekrsaj i zloupotreba sluzbenog polozaja. Zasto cekati odluku o raspisavinju izbora za iznosenje dokaza? Ako ih raspisu, zaboravicete na njih?
Gospodine Dinkicu, iznesite dokaze na adekvatnom mestu ili odgovarajte za klevetu. Prikrivanje dokaza je krivicno delo?

Zorica

pre 20 godina

Mozda G-din Dinkic govori istinu, ali je i cinjenica da, ako ga ne smene, on ce nastaviti da funkcionise u tom istom drustvu i nece mu smetati, kao ni do sada, njihova korumpiranost. Dinkic je verovatno sjajan ekonomista i dobar guverner, ali kao politicar, nasta sve vise sam stavlja akcenat, pocinje da ostavlja otuzan utisak i neodoljivo da podseca na Velju Ilica.

Veljko

pre 20 godina

Bravo Dinkicu, ako vec idu djonom na tebe idi i ti na njih. Kostunica je bio previse mekan, cim su krenuli na njega trebao je i on na njih da krene a ne da dve i po godine pripremaju njegovu smenu a on to da mirno posmatra ili nedovoljno ostro da reaguje.
Svaka ti cast i bori se i mi cemo zajedno sa tobom da smenimo ove diktatore koji su obecali izbore za godinu do godinu i po dana od proslih a sada bi da ukinu izbore u sledecih 20 godina po mogucstvu. Ti uzivas podrsku cele Srbije i razbices ove male i velike diktatore. Jedva cekam da pocinju da se objavljuju ta dokumenta. Ako ne budu dali izbore za 2-3 meseca kasnije ce ici u zatvor pa neka sami izaberu.
SRECNO DINKICU-SRBIJA JE UZ TEBE.

rip

pre 20 godina

Gospodine Dinkicu!
Ovo mi lici na onu dijeciju: " ako mi ne vratis moje krpice, reci cu te mami".
Zar nije normalno da raskrinkate lopove, (ako imate dokaze)bez obzira kakav biti Vas polozaj u buducnosti. Posto mi Vi ne licite na politicara, smatram Vas vrsnim strucnjakom i molim Vas cega se bojite kada tako nastupate kako ste nastupili.

Jovan Ratkovic

pre 20 godina

Mladjane, Mladjane. Pokazali ste konacno svoje pravo lice. Krenuli ste stopama Vuka Draskovica - ja, pa ja, ja, pa ja!!! Necete se vi od politike hleba najesti. Vratite se vi bolje na ekonomski fakultet da zavrsite sa skolovanjem. Predugo ste magistar za nekoga ko pretenduje da se ozbiljno bavi javnim poslom.

Aristid

pre 20 godina

Nije mi jasno zasto ti ljudi tek kad ih neko nagazi pricaju o dokazima i pravdi. Ako si imao dokaze zasto ih do sada nijesi iznio.
Bankar sam po obrazovanju i tvoja politika deviznih rezervi neosporno je losa, pa to zna svaki student ekonomije, ne sporim i da su neke stvari pozitivne sigurno da jesu. Ne odobravam ovako ponasanje DOS-a prema tebi, ali ti ipak imas svoju stranku sta se zalis u areni si sam si birao.
Ne nijesam pristalica DOS-a od pocetka njihove valadavine tvrdim da su ostaci komunistickog sistema, ali sta je sa vama, ko je vas mentor na ekonomiji, pa zar i vi i vasi bliznji nijeste ostaci tog istog sistema.
Tipican je cak i nacin vaseg ponasanja, reagovanja, trebat ce Srbiji jos mnogo vremena za izlecenje. Ipak smo mi drustvo koje nije proslo sve faze razvoja jedne organizovane drustvene zajednice, a i te faze koje je proslo proslo je na nekom osnovnom rudimentarnom nivou, mnogo toga nije dovedeno do kraja. Ipak bi ste trebali slusati tog Kostunicu ma sta god vi mislili o njemu covjek razumije taj narod, razumije njegove potrebe i ubijedjen sam da zna put.

Zoran Cvetkovic

pre 20 godina

BRAVO MLADJANE! Ne cekaj nista. Dosta je bilo zamajavanja od strane Vlade i nazovi stranaka. Ta Vlada je toliko dobra da joj i Palata pravde leti u vazduh. Ocigledno je da su prekrsili dogovor sa svojim finansijerima. Pitanje je da li je SABLJA ikada postojala. Izvite gde se sada nalazi Iboljka, Ljiljana Buha, zasto je optuzen sudija Djoincevic i tako redom i tako dalje. Verovatno se sada Mihajlovic i ostali rotirajuci nadaju da do pravog sudjenja nikada nece doci, jer to ce biti bruka i sramota za pamcenje. Iskreno, jedva cekam. Sto se nesaretnog Batica tice, bio je ocajan kao advokat i jos gori je politicar. Covek koji u roku od par dana polize receno (setimo se pravnog viruoza kada je govorio o pravnoj Gutemeljenosti policijsko GESTAPOVSKOM protvora od 60 dana, da bi posle menjao misljenje na zahtev OEBSA). Takav je covek, i najbolje je da se vrati u Obrenovac i skuplja lopte Radnickom kada ispadne u Srpsku ligu. O ostalim patuljcima ne treba ni govoriti.
Srbija i G17 na prvom mestu.

igor

pre 20 godina

Apsolutno se slazem sa Slavcom. Ako postoje dokazi o korupciji - na sunce s njima. U protivnom, onaj ko ih posjeduje je jednako kriminalac kao i oni koji su korumpirani (da ne pominjem ucjenu).

Marko

pre 20 godina

Ovaj Dinkic je jeziv licemer! Pre par dana je izjavio da je Djelic, dok je bio njegov prijatelj, pustio niz vodu Radovica. To nije raskinulo Dinkicevo prijateljevanje sa Bozom. Ali jeste kad je njega 'pustio niz vodu'. Sad opet, posto njega smenjuju objavice dokaze ako ne raspisu izbore na kojima ce on dobro da prodje. Ako mu udovolje, nece objaviti dokaze. To je strasno, ali to nisu jedini primeri njegove bahatosti i krivog shvatanja javnog interesa kao medijuma za licnu promociju i gradjenje karijere.
'Neustrasivi' Dinkic koji ce da skrese svakome bilo sta, ako mu ovaj nije po volji, i "neustrasivi' ce da ocuti svakom isto to bilo sta ako mu ovaj koristi. Veliki lider bi morao da sa tim kompromitujucim papirima izadje u javnost u ponedeljak pre podne ako ne zeli da potrosi kredibilitet svoje stranke, posto je svoj kredibilitet kod mene odavno potrosio!
Srbija svakako nije uz ovakvog coveka, cast pojedincima koji jesu.

Lanna

pre 20 godina

Dinkica zaista treba spasavati od njega samoga. Ovom izjavom je potvrdio da je potkupljiv. Sta ce Srbiji takav guverner, ne terba joj ni takav politicar. Bolje da je ostao ekspert.

Aleksandar

pre 20 godina

Gospodine Dinkicu,
Ucinili ste dobar potez. Kada kazete da u vladi ima korupcije dobro je sto ne spominjete nijedno odredjeno ministarstvo ili clana vlade. Na taj nacin niko ne moze da vas tuzi za klevetu. Kazete da imate dokaze ali necete da ih iznesete. I to je dobro, jer ko ce da osporava dokaze koji nisu pristupacni. Jedna sugestija: ne bi trebalo da odbacujete legalisticku izreku 'Zna Srbija', zvuci kao jak dokaz a nikome nije ni na kraj pameti da propituje celu Srbiju. Imate moju podrsku za lov u mutnom, javicu vam se cim se dosetim neke nove smicalice.

Djukan M. Vancouver,Surrey

pre 20 godina

Ne biraju se sredstva u medjusobnim obracunima i to nije u redu. Kao sto nije u redu reci da je ova vlada diktatorska i da nista nije uradila, nije u redu ni njen obracun sa oponentima. Hocemo li ponovo bagere na ulicu? Pa ova je vlada izabrana na legalan nacin kao sto je i guverner izabran! Bolje je da radimo i da podrzimo sve mere koje treba da ubrazaju sprovodjenje reformi. Nije neprirodno da opoozicija uvek trazi prevremene izbore, ali za Boga, pa nemojte vi koji ste ucestvovali u borbi za promene, da samo insitirate na novim izborima. Bolje zapnite i radite nesto korisno, sto ce vam biti preporuka na novim izborima. A sad svi na na svoj posao!!!

Nebojsa

pre 20 godina

A ako DOS raspise izbore onda G17 nece objaviti dokaze o korupciji u vrhu vlade! Sta ce uraditi? Prikrivace dokaze? Biti saucesnici, dakle? Ovakve gluposti bi na zaqadu okoncale svaku politicku karijeru! Neozbiljno!Pocetnicki! Jadno! E moj Dinkicu!

simeon

pre 20 godina

Gospodo draga, Mladjan Dinkic zasigurno nije idealni foto robot guvernera, a jos manje politicara kakvog bismo pozeleli u idealnoj, Platonovoj Srbiji. Ali posmatrajuci ga kako se bori i na kraju krajeva, kako opstaje, u totalno sizofrenoj situaciji, u koju su nas doveli ljudi sa bogatim namazima putera na lobanjama, on za sada predstavlja mozda jedino svetlo na kraju petooktobarskog tunela. U prevodu, njegov manijaklani pogled i krajnje robusno, trapavo, ali ludacki hrabro krljanje sa tamnim delom Srbije, paradoksalno, predstavlja jedini, moguci recept za moguce svitanje sestog oktobra. Zato, drzimo mu palceve. Jeste lud, ali to u Srbiji i nije
neka uvreda. Svi smo mi ludi, samo se poneko leci. Mladjo, care pare i magle, samo guraj, do izbora nam sledi veliki rock and roll, a ako ikako osvane to famozno sestooktobarsko jutro, zasluzio si jedan, veliki, solisticki koncert...

Dragutin

pre 20 godina

Ovo je sramota! Niko nase politicare ne moze da izbruka kao oni sami. Dakle, G17+ ima dokaze o korupciji (tesko krivicno delo), ali te dokaze nece objaviti (saucesnistvo) ako vlada raspise izbore (ucena). I jos javno kazu da ce biti saucesnici ako vlada pristane na njihovu ucenu. Zapravo, do kraja godine ce sigurno biti saucesnici, a ti neimenovani neka kradu do mile volje. U prevodu: "Ako nas pustite u svoje drustvo, slobodno budite lopovi." Ne verujem da je Dinkic nesto ovoliko krupno rekao bez znanja i blagoslova Labusa, M. Pajevica i P. Markovica. Nadam se da ce sada i zakleti Dinkicofili shvatiti ono sto odavno govorim: nije njemu na prvom mestu dobrobit zemlje vec licna i partijska dobrobit.

Neven

pre 20 godina

Zbog cega podrzavam Dinkica:
1. Na celu je jedine institucije koja je totalno reformisana posle 5 oktobra
2. Strucan je i nije spreman na trule kompromise
3. Jos pocetkom devedesetih je ukazao na veliku kradju narodnih para koju je objasnio u knjizi Ekonomija destrukcije
4. Kad je dosao na celo NBS otpustio je sve julovce i one koji su se zaposlili preko veze a nemaju pojma sa bankarstvom
5. Mrzi Karice vise od mene, a takvi su retki

harry blace

pre 20 godina

Sve dosada i od sada igra se igra: "Na vukove povika a lisice meso jedu" u SCG. Sve dosadašnje napore koje je preuzela sadašnja vlast su za pohvalu i sigurno je da je država na čelu sa pokojnim premijerom Djindjićem krenula u pravom smeru za srećniju budućnost svih naših gradjana. Ali nažalost bar za sada ova vlast nije pipnula, osim stalnih najava, u osinjak svih pravih nedaća i nesreća naroda SCG. To je upravo obračun sa svim avtorima astronomsko visoke inflacije, jedne od najvećih u istoriji čovećanstva Ljudi. Pa moramo znati da svaka dodata nula na novčanici države je upravo bezobzirna pljačka njenih državljana, a sami smo svedoci koliko se je nula dopisivalo kod bivše vlasti. Bivše vlasti, i njeni sponzori doveli su državu gde su doveli vidimo a skoro ceo narod oterali u bedu. Svaka čast "Sablji" ali od nje se ne živi sutra, dajmo se obračunati sa velikim sistemskim lopovima i ako se može od njih još šta oduzeti od opljačkanog. Podržimo Dinkića i njegove čuvare dinara, a svi zamolimo ostale političare da ga podrže i neka svi zajedno počnu da se obračunavaju protiv "sistemskih lopova" koji se sada pojavljuju u jagnjećoj koži, kobajagi kao neki veliki humanitarci. Čijim parama to oni sada čine, znajte samo opljačknim novcima od svakoga čestitog državljana SCG, molim vas podržimo Dinkića jer lopine vodu mute da opet nastave pljačku kao pijavice do zadnje kapi krvi ispiju od svakog državljana SCG.

Aleksa

pre 20 godina

Nazalost, kao i vecina talenata, brzo je izgoreo, progoreo ili sta vec. Cini mi se da Gdin Dinkic u svom idolopoklonstvu prema Gdinu Labusu prevideo da ga isti koristi da istera neka svoja nezadovoljstva od propalih izbora. Steta sto je tako mlad stavljen na tu funkciju, steta sto nije sebe nasao u nekom drugom poslu gde bi njegov temperament bio tolerantniji. Steta, a iskusni ali kivni Labus, umesto da smiruje situaciju , on ga jos i pali...

Vesna

pre 20 godina

Bas me briga da li je Dinkic ili crni djavo. Ako neko ima dokaze o tome da je u toku krivicno delo (a korupcija i slicno to jesu) onda taj neko ima takodje krivicnu odgovornost za prikrivanje dokaza. Uz to, postoji jos jedna bitna stvar - NEKO NA VLASTI KRADE, A DINKIC I G 17 CEKAJU I DAJU JOS JEDNU SANSU. Sansu za sta? Da promene nacin kradje? SVE STO VLAST MUVA IDE DIREKTNO IZ DZEPOVA STANOVNISTVA. NEKO SE IGRA I SA MOJIM PARAMA OD POREZA, A DINKIC CEKA. STA CEKAS, COVECE? PRICAJ!

Biker

pre 20 godina

Dakle, ako vlada raspise izbore onda G17+ nece izneti dokaze o vladinim kriminalnim aktivnostima o kojima kako tvrde poseduju dokaze?!?!? Prikrivanje krivicnog dela je i samo krivicno delo. Pa, da li ja kao laik za pravo moram da ove osnove objasnjavam nekome ko pretenduje da vodi drzavu?! Kako da glasam za G17+ ako znam da su prikrili zlocin, stavise time se i hvale???

Srđan

pre 20 godina

Gospodin Dinkić mora da ode sa mesta guvernera. Sam je sebe doveo u takvu situaciju svojim (ne)delima.
1. Prikrivanje dokaza je krivično delo.
2. Aktivno se bavi politikom, meša se u rad vlade, deli lekcije Đeliću kako se vodi ministarstvo.
3. Pre više od dve godine je izjavio je da se ušlo u trag našem novcu iznesenom na Kipar i u Švajcarske banke, i da će javnost biti o svemu blagovremeno obaveštena. Zašto je odjednom zaćutao ?
4. Osramotio je državu štampanjem naše najveće novčanice sa nekvalitetnim kinegramom 3. kategorije uvezenim iz inostranstva. Zašto to kao i do sada nisu obavili naši sručnjaci?
5. Izjavio je svojevremeno da dobar guverner treba da bude neprimetan; On se ne "skida" sa televizije.
6. Na pitanje: "Da li na Ekonomskom fakultetu ima stručnjaka koji mogu da vas zamene" je odgovorio "veoma malo". Vrlo nadmeno od jednog magistra bez radnog iskustva. Pretpostavljam da na Ekonomskom fakultetu ima bar 50 doktora nauka. Zar ste bolji od njh Dinkiću?
Jedina pozitivna strana mu je što nije štampao novac bez pokrića. Mislim da to niko normalan na njegovom mestu ne bi ni radio.

Ivan, Washington DC

pre 20 godina

Ovo se ne zna ko je gori? Taman sam mislio da su nas Ameri prevazisli u gluposti od kada je George W Bush preuzeo vlast ovde, ali ipak mi smo neprevazidjeni. Za koga cete uopste glasati?

Nikola

pre 20 godina

Pa, naravno da postoje takve radnje od strane Vlade Srbije i nista jako nije to sto clanovi G17+ poseduju. Naravno da sam svestan da Ceca Raznatovic i njena sestra Lidija Velickovic nisu najveci kriminalci u zemlji Srbiji.