Utorak, 10.05.2016.

08:23

Sjajni Vejd za 2:2, neverovatni Kari za brejk

Majami je izjednačio u polufinalu Istoka protiv Toronta 2-2, dok je Golden Stejt napravio brejk protiv Portland Trejlblejzersa za 3:1 u polufinalu Zapada.

Izvor:

Sjajni Vejd za 2:2, neverovatni Kari za brejk IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

57 Komentari

Sortiraj po:

Poštar

pre 7 godina

Svaka čast portlandu i sttotsu na izvanrednoj sezoni, nakon što su praktično izgubili prvu petorku odigrali su najbolji playoff u zadnjih desetak i više godina, dvije utakmice al pari s gsw, jedna pobjeda, ali ono što je jučer odigrao curry pri kraju zadnje četvrtine i ot graniči s realnošću, kada se gleda postotak šuta to je ok, ali kad je najpotrebnije čovjek nije mogao promašiti, o drugom polufinalu na istoku se ne treba zamarati par razina lošija košarka, brick brothersi protiv jedinog majstora tamo wadea. Ne vidim tko može zaustaviti gsw do drugog naslova, realno u 4 utakmice nitko.

nisimiburazer

pre 7 godina

@NastyB

KD je skoro izjavio da je lagao oko svoje visine jer da je rekao 2.09 da bi ga momentalno stavili na cetvorku a to nije zeleo pa je rekao da je 2.06. U NBA ne postoji neko posebno zvanicno merenje i igraci sami daju informacije on visini i tezini.

dex

pre 7 godina

Kako sudije umeju da zakuvaju stvari... U drugoj cetvrtini Livingstona na laganom polaganju udara protivnicki igrac sa ledja u glavu. Livingston poentira, upucuje prigovor sudiji ovaj mu daje tehnicku. Son dobaci jos jednu rec ovaj ga instant iskljuci... E sad sudija je napravio gresku ne svirajuci ocigledan faul.. Igrac koji je pretrpeo nepravdu biva iskljucen. Kako jedna sudijska greska moze da odluci utakmicu.... Ovoga puta nije, a mogla je lako.

Navijač

pre 7 godina

Za komentatore koji pišu da će GSW - PTB ići u sedmi meč, hoće neko da se kladi da će ih Golden State tući sa minimun 15 poena razlike u sledećoj utakmici kući? :)

Rocky Balboa

pre 7 godina

Navijam da Kari dovuče GS do velikog Finala pa da vidimo ko je ubedljivo ubedljivo najbolji igrač:) Samo da svi budu zdravi...
(JeRemija, 10. maj 2016 09:08)James to sigurno nije,njegova sreća je što je istok krš pa ulazi u finala lakoćom,jel vidiš kakav je igrač Wade,o Allenu ne treba trošiti riječi,Bosch....i sa njima je "kralj" bio ponižen od SASa,ako nalete na GSW neće znati što ih je snašlo.

Novi Sad

pre 7 godina

Znas se ono sto igra Lilard, ali se nije znalo, barem nije nama bilo toliko poznato, da Spejc pogadja iz svih pozicija. Lik moze za dva a moze i za tri, kazu, moze jako i do samog kraja. To ce biti vidjeno u drugim mecevima. :)

Vratimo se ozbiljnosti sada. Spejc je postigao nekoliko vaznih poena, ukljucujuci i Tomsona, kao i Grina. O S. Kariju nema potrebe mnogo da se govori. Ali dodacu da me je iznenadilo to sto je mnogo vise nego inace isao na ulaz, ubacivao se iz drugog plana, sutirao daleko blize kosu za dva sto inace ne radi. Neka samo ovako nastavi da miksuje, ovo je odlicno za njega i tim. Trenutno najbolji igrac lige. Ne znam da li je testirao koleko. Ipak test je bio uspesan ako je tako slucajno.:)

Lilard odlican, za mene jos upecatljiviji Krab. Izrasta u vanserijskog kosarkasa.

NastyB

pre 7 godina

(Dragan, 10. maj 2016 10:37)

Durant ima 2.06. Tako je u NBA 2K16, tako je kad odeš na Google i ukucaš njegovo ime, tako je kad ukucaš u Google "Kevin Durant height", tako je na zvaničnom sajtu Oklahome, na njegovom ličnom nisam mogao da nađem visinu. Samo me zanima gde si pročitao da ima 2.09?? Ne, zaista, ne mislim ništa loše, zaista me zanima...

Uros

pre 7 godina

Ako je izuzetna partija Lilarda sa 4/12 za 2 i 5/18 za 3 onda je to katastrofa. NBA smatram za nagluplju kosarkasku ligu gde 5 od 30 ekipa igra timski i ima nekakvu lepotu u igri. Oduvek se u sportu govorilo da je nemoguce doci do uspeha sa nekoliko dobrih igraca, vec je potreban tim. Takodje, tim je jak kolko i njegova najslabija karika. I onda dodje oklahoma sa 2 ipo superstara i 50 puta bolja od jednog simpaticnog Denvera koji igra timski.

DuXoMaN

pre 7 godina

Sutirao je 0-9 ili 0-10 za tri nisam siguran, morao sam na posao, i sve kao razmisljam aman covece smiri se upropastices sve kad on podivlja i ubaci sve do kraja. Nisu to cista posla, nesto ga obuzelo 100%, pu,pu,pu...koji ludak, nevidjeno u kosarci do sada!
:-)

Duloo

pre 7 godina

Magicni Kari je unistio snove Lilarda i ekipe,Atlanta i Hjuston treba da gledaju Portland malo,kako ginu za svaku loptu. Wade neprikosnoven,ipak Toronto u finalu,podivljace sigurno opet ili Lauri ili Derouzan

Bob

pre 7 godina

Vejd je stari majstor, jedan od najvecih ! GSW odlican tim. Kari pogadja fascinantno, ali brate takvu slobodu teskih suteva nema ni Musa na basketu. LeBron ima slabu ekipu. Mislim da ce SAS zaustaviti GSW i Greg uzeti 6 titulu ! Naravno i nas Bobi prvu :D

Dragan

pre 7 godina

NastyB
Durant ima 209 cm.
Sjajni GS, ali Portland je mogao da ih dobije u zavrsnici ali su promasili nekoliko napada. I ne bih rekao izuzetna partija Lilarda, dao je dvocifren broj bacanja a sutirao je 9-30, McColum 9-23. Da su bili precizniji i da su bolje odigrali u drugom poluvtrmenu dobili bi ih. U produzetku nisu imali sanse, Stef je ubacio u sestu brzinu i gotova serija.

djolo

pre 7 godina

mogli bi baš da stavite one kratke preglede po 2-3 minuta... ko ima vremena da gleda 10min svaki koš na utakmici. samo zatvorim tab. pa-pa

Buki

pre 7 godina

Kari je prosto neverovatan mislim da je ova njegova povreda samo jos vise ojacala GSW ipak su oni glavni favoriti imaju prednost domaceg terena do kraja sto ce na kraju biti i presudno u njihovoj odbrani titule tesko njih neko moze pobjediti cetri puta,a serija izmedju Toronta i Majamija velika mogucnost da ide u sedam utakmica i tu dajem prednost Torontu mislim da ovakav razvoj situacije na istoku ne odgovara Klivlendu posto nece imati utakmice deset dana sto je previse za plej off i moze da se odrazi na formu ekipe.

Jezekilj

pre 7 godina

@Memfis
polako druže, ima jedan tim na Istoku koji je još bolji od Golden Stejta. I ima jedan veći šef koji mnogo duže dominira košarkaškim terenima. Treba biti oprezan sa paušalnim izjavama. Jedino ako im se povrijede dva igrača recimo...onda bi eventualno Ratnici mogli pobjediti npr. 4:2, mada je i to podložno sumnji. Polako samo ;)

Jovan Đurović iz Nikšića

pre 7 godina

Toronto prolazi dalje,Portland dobija GS u 7 utakmica,Oklahoma prolazi dalje,u finalu:Portland-Toronto,a zatim Toronto osvaja,sanjao sam sve to,sanjao sam i koliko ce se zavrsiti serije,Oklahoma ce dobiti 4-2,Portland ce protiv GS preokrenuti i pobjediti seriju na veliko iznenadjenje,zatim ce izbaciti oklahomu u 7 utakmica,a na istoku ce toronto 4-2 da dobije klivlend i u finalu ce biti 4-0 za Portland.Sanjao sam i da ce MVP finala biti Mekolum i da ce Djurent posle poraza i neosvajanja titule preći u Milvoki Bakse i da ce tamo slomiti nogu i propasti kao igrac.

Jovan Đurović iz Nikšića

pre 7 godina

Greškom sam u prvom djelu napisao da osvaja Toronto,pa se izvinjavam,dakle osvaja Portland tako sto ce dobiti Toronto u finalu 4-0,a mene nikada snivi izdali nijesu

Хумска БГ

pre 7 godina

Жалиће дуго Портланд за овом утакмицом, а богами и за оном текмом број 2.Могли су баш да закомпликују ствари али овако мислим да им је следеће путовање у Оукленд крај пута.Карију капа доле наравно, Лиларду такође, али погледајте још једном Дрејмонда Грина - па тај у свакој статистичкој категорији има фасцинантан учинак.Да је фудбалер, био би задњи везни и то калибра... па не знам, нека мешавина Пирла, Макелелеа и Инијесте отприлике... Страшно користан играч.

Rale

pre 7 godina

Gledam drugo poluvreme,vozim mamu na voz u 7 i 20,vracam se kuci i govorim sebi kako bi bilo dobro da je produzetak. Ulazim u sobu kad taman pocinje,hvala Kari za dobro jutro. I Grina da spomenem,covek je lud,mislim da ce ove godine uci u istoriju kao prvi igrac sa odredjenim brojem u svih 5 statistickih kategorija u jednoj sezoni u plejofu. Nerealno dobar. Sto se Majamija tice,drago mi je zbog Vejda,zasluzio je da se oproba u finalu istoka.

Mladjoni

pre 7 godina

Lauri i Derouzan se vracaju u svoju mod,majstor Dvejn preuzima stvari u svoje ruke i eto ga 2:2. Ova serija je stvarno boks mec na 12 iscrpljujucih rundi.I dalje sam pri stavu da Majami ide dalje...Sta reci za tekmu u Oregonu ?!?!?!
Najbolja play off utakmica ove sezone...Kari je nenoramalan decko,samo da ga zdravlje posluzi,i ovu ekipu jesnostavno ne moze niko da dobije na 4 utakmice,Ni SA,ni Cle,jednostavno sa ovim momkom to je dimenzija iznad...Sav respekt za Portland,grupa ratnika...

NastyB

pre 7 godina

Istina je da nije igrao Vajtsajd, ali on Majamiju nije ni upola značajan kao Valancijunas za Toronto. Čak i bez svog jedinog centra (Bijombo je „fiktivni“ centar sa visinom od 2.06 (Toliko je visok Durant, Bjelica viši za 3 cm)) i kada su njihova dva najbolja igrača igrali katastrofalno, Toronto je uspeo da dođe do produžetka i, da su imali malo pameti i sreće, dobili bi i ovu utakmicu. To samo govori koliko je Majami loš, Lauri i DeRozan igraju veoma loše ovaj plejof, tako da se Klivlend neće ni oznojiti do finala.
A šta reći za GSW... Nisam odgledao celu utakmicu, kad sam došao na posao video sam da počinje produžetak, a ono što je tada uradio Kari je više nego impresivno. Kad je Portland poveo sa 5 razlike činilo mi se kao da su „slomili“ Voriorse, ali onda Kari poče sa baražnom paljbom, trojka iz „step-back“-a preko Aminua, ona krajnje nerezonska sa tri metra od linije za tri... Ne postoji tim na svetu koga to ne bi psihološki uništilo, kad shvatiš da igraš protiv nekoga ko ne može da se zaustavi, baš kao nekad protiv Džordana.
A što se tiče Klivlenda i finala, mislim da im, štaviše, odmaže igranje protiv loše Atlante i ko god da prođe od „desetkovanih“ Majamija i Toronta. Jer posle tih lakih utakmica, kad im u finalu dođu čvrste odbrane (najverovatnije) Golden Stejta ili San Antonija, može da se desi da se delimično „pogube“ pomalo „ohlađeni“ od igre protiv jakih timova.
A ionako ako dođe do susreta GSW-SA, to će biti pravo finale, bez obzira ko osvoji titulu.

zec

pre 7 godina

Miami u teoriji ima dobrih igraca, Deng, Dragic, Joe, Hassan od kojih svaki moze da povuce i dobije utakmicu, ali su nekonstatni haos. Jedino stari prdonja Dwayne igra stvarno dobro, vuce kad treba i uz sve to ima dobre procente suta, a uzima teske suteve. Sve zna o kosarci, ali vec je opjevano koliko ga povrede muce. Ovaj play off, kao i vecinu sezone igra kao nekad, 1v1 je jos uvijek prakticno neazusatavljiv kad hoce. Primjetno je da Miami ipak previse igra 1v1, jako malo asistencija kroz PO. Trebali bi svejedno proci ovo kolo sada i onda ce ih pomesti Cavsi. James je upalio usisivac i dok se svi gombaju, oni lagano prolaze, sve vise i vise mislim da ce ta odmnornost biti kljucni faktor i da Cavsi osvajaju titulu.

Corleone

pre 7 godina

mene sad nesto drugo muci... ovde vise nema vise mike gustera iz ritopeka, cige grobara, lika kojem je nick bio "numeju lejkersi" i jos ponekih koji su bili godinama ovde. ne znam ni otkud mi to sad, valjda neka nostalgija, postao sam poslednji mohikanac pa zato :)

Petar

pre 7 godina

Kari je čudo. Vratio se posle povrede i odmah je srušio jedan NBA rekord. Niko ranije nije dao sedamnaest poena u produžetku. Ej, polufinale Zapada, pritisak, produžetak, a on 17 poena za pet minuta.d

Cccccc

pre 7 godina

Zakasnio sam na posao, ali je vredelo. Neverovatna partija Stefa Karija. U studiju posle meča Šek i Barkli su rekli da nikada u svom životu nisu videli ovako nešto i da je Stef definitivno najbolji šuter u istoriji košarke, sa druge strane komentar na partiju dve "zvezde" Toronta, da nikada nisu videli da dva all star igrača odigraju tako lošu utakmicu u play off-u

Marko Nesic

pre 7 godina

forma je prolazna, klasa je vecna, vejd >>> derozan i lauri...kari u pocetku nesiguran, bojazljiv, kada je usla prva, ajoj majko mila, igrica...

petarczv

pre 7 godina

Curry potvrdio da je mvp,malo mi je zao portlanda zasluzio je jos jednu pobedu i izjednacenje ali cuury je bio factor protiv kojeg nisu mogli....

Marko

pre 7 godina

Ovo je neverovatno. Ovaj covek je nestvaran. Vratiti se iz povrede i ubaciti 40, to ne moze, potpisujem, apsolutno niko. Sa ovakvim Stefom, jednostavno im ne moze niko ni prici.

Big Ron

pre 7 godina

17 poena u produzetku, 27 u poslednjoj cetvrtini i produzetku... Kari objasnjava zbog cega je drugu godinu uzastopno MVP i ubedljivo, ubedljivo najbolji igrac u ligi. Inace, vratio se posle povrede i postavio apsolutni rekord po broju poena u produzetku !!
50% suta iz igre, trojke lose sutirao, ALI kad je bilo najvaznije, najbitnije igrao najbolje.
"I'm here !! I'm back !!" Kari na kraju meca :)

Iđoško

pre 7 godina

mene sad nesto drugo muci... ovde vise nema vise mike gustera iz ritopeka, cige grobara, lika kojem je nick bio "numeju lejkersi" i jos ponekih koji su bili godinama ovde. ne znam ni otkud mi to sad, valjda neka nostalgija, postao sam poslednji mohikanac pa zato :)
(Corleone, 10. maj 2016 08:45)

A jesi li razmislio o tome da mozda u medjuvremenu nisu poceli da zive? ;)

Milan

pre 7 godina

Lauri se vratio u plej of mod!
Kari kakav produzetak!Ali treba reci da je u regularnom delu bio los(2-13 trojke msm) i da je imao srece sto je tekma otisla u produzetak gde se iskupio!!!

Cccccc

pre 7 godina

Zakasnio sam na posao, ali je vredelo. Neverovatna partija Stefa Karija. U studiju posle meča Šek i Barkli su rekli da nikada u svom životu nisu videli ovako nešto i da je Stef definitivno najbolji šuter u istoriji košarke, sa druge strane komentar na partiju dve "zvezde" Toronta, da nikada nisu videli da dva all star igrača odigraju tako lošu utakmicu u play off-u

Marko Nesic

pre 7 godina

forma je prolazna, klasa je vecna, vejd >>> derozan i lauri...kari u pocetku nesiguran, bojazljiv, kada je usla prva, ajoj majko mila, igrica...

Corleone

pre 7 godina

mene sad nesto drugo muci... ovde vise nema vise mike gustera iz ritopeka, cige grobara, lika kojem je nick bio "numeju lejkersi" i jos ponekih koji su bili godinama ovde. ne znam ni otkud mi to sad, valjda neka nostalgija, postao sam poslednji mohikanac pa zato :)

Marko

pre 7 godina

Ovo je neverovatno. Ovaj covek je nestvaran. Vratiti se iz povrede i ubaciti 40, to ne moze, potpisujem, apsolutno niko. Sa ovakvim Stefom, jednostavno im ne moze niko ni prici.

Petar

pre 7 godina

Kari je čudo. Vratio se posle povrede i odmah je srušio jedan NBA rekord. Niko ranije nije dao sedamnaest poena u produžetku. Ej, polufinale Zapada, pritisak, produžetak, a on 17 poena za pet minuta.d

zec

pre 7 godina

Miami u teoriji ima dobrih igraca, Deng, Dragic, Joe, Hassan od kojih svaki moze da povuce i dobije utakmicu, ali su nekonstatni haos. Jedino stari prdonja Dwayne igra stvarno dobro, vuce kad treba i uz sve to ima dobre procente suta, a uzima teske suteve. Sve zna o kosarci, ali vec je opjevano koliko ga povrede muce. Ovaj play off, kao i vecinu sezone igra kao nekad, 1v1 je jos uvijek prakticno neazusatavljiv kad hoce. Primjetno je da Miami ipak previse igra 1v1, jako malo asistencija kroz PO. Trebali bi svejedno proci ovo kolo sada i onda ce ih pomesti Cavsi. James je upalio usisivac i dok se svi gombaju, oni lagano prolaze, sve vise i vise mislim da ce ta odmnornost biti kljucni faktor i da Cavsi osvajaju titulu.

Milan

pre 7 godina

Lauri se vratio u plej of mod!
Kari kakav produzetak!Ali treba reci da je u regularnom delu bio los(2-13 trojke msm) i da je imao srece sto je tekma otisla u produzetak gde se iskupio!!!

Хумска БГ

pre 7 godina

Жалиће дуго Портланд за овом утакмицом, а богами и за оном текмом број 2.Могли су баш да закомпликују ствари али овако мислим да им је следеће путовање у Оукленд крај пута.Карију капа доле наравно, Лиларду такође, али погледајте још једном Дрејмонда Грина - па тај у свакој статистичкој категорији има фасцинантан учинак.Да је фудбалер, био би задњи везни и то калибра... па не знам, нека мешавина Пирла, Макелелеа и Инијесте отприлике... Страшно користан играч.

Big Ron

pre 7 godina

17 poena u produzetku, 27 u poslednjoj cetvrtini i produzetku... Kari objasnjava zbog cega je drugu godinu uzastopno MVP i ubedljivo, ubedljivo najbolji igrac u ligi. Inace, vratio se posle povrede i postavio apsolutni rekord po broju poena u produzetku !!
50% suta iz igre, trojke lose sutirao, ALI kad je bilo najvaznije, najbitnije igrao najbolje.
"I'm here !! I'm back !!" Kari na kraju meca :)

Rale

pre 7 godina

Gledam drugo poluvreme,vozim mamu na voz u 7 i 20,vracam se kuci i govorim sebi kako bi bilo dobro da je produzetak. Ulazim u sobu kad taman pocinje,hvala Kari za dobro jutro. I Grina da spomenem,covek je lud,mislim da ce ove godine uci u istoriju kao prvi igrac sa odredjenim brojem u svih 5 statistickih kategorija u jednoj sezoni u plejofu. Nerealno dobar. Sto se Majamija tice,drago mi je zbog Vejda,zasluzio je da se oproba u finalu istoka.

Mladjoni

pre 7 godina

Lauri i Derouzan se vracaju u svoju mod,majstor Dvejn preuzima stvari u svoje ruke i eto ga 2:2. Ova serija je stvarno boks mec na 12 iscrpljujucih rundi.I dalje sam pri stavu da Majami ide dalje...Sta reci za tekmu u Oregonu ?!?!?!
Najbolja play off utakmica ove sezone...Kari je nenoramalan decko,samo da ga zdravlje posluzi,i ovu ekipu jesnostavno ne moze niko da dobije na 4 utakmice,Ni SA,ni Cle,jednostavno sa ovim momkom to je dimenzija iznad...Sav respekt za Portland,grupa ratnika...

DuXoMaN

pre 7 godina

Sutirao je 0-9 ili 0-10 za tri nisam siguran, morao sam na posao, i sve kao razmisljam aman covece smiri se upropastices sve kad on podivlja i ubaci sve do kraja. Nisu to cista posla, nesto ga obuzelo 100%, pu,pu,pu...koji ludak, nevidjeno u kosarci do sada!
:-)

Iđoško

pre 7 godina

mene sad nesto drugo muci... ovde vise nema vise mike gustera iz ritopeka, cige grobara, lika kojem je nick bio "numeju lejkersi" i jos ponekih koji su bili godinama ovde. ne znam ni otkud mi to sad, valjda neka nostalgija, postao sam poslednji mohikanac pa zato :)
(Corleone, 10. maj 2016 08:45)

A jesi li razmislio o tome da mozda u medjuvremenu nisu poceli da zive? ;)

NastyB

pre 7 godina

Istina je da nije igrao Vajtsajd, ali on Majamiju nije ni upola značajan kao Valancijunas za Toronto. Čak i bez svog jedinog centra (Bijombo je „fiktivni“ centar sa visinom od 2.06 (Toliko je visok Durant, Bjelica viši za 3 cm)) i kada su njihova dva najbolja igrača igrali katastrofalno, Toronto je uspeo da dođe do produžetka i, da su imali malo pameti i sreće, dobili bi i ovu utakmicu. To samo govori koliko je Majami loš, Lauri i DeRozan igraju veoma loše ovaj plejof, tako da se Klivlend neće ni oznojiti do finala.
A šta reći za GSW... Nisam odgledao celu utakmicu, kad sam došao na posao video sam da počinje produžetak, a ono što je tada uradio Kari je više nego impresivno. Kad je Portland poveo sa 5 razlike činilo mi se kao da su „slomili“ Voriorse, ali onda Kari poče sa baražnom paljbom, trojka iz „step-back“-a preko Aminua, ona krajnje nerezonska sa tri metra od linije za tri... Ne postoji tim na svetu koga to ne bi psihološki uništilo, kad shvatiš da igraš protiv nekoga ko ne može da se zaustavi, baš kao nekad protiv Džordana.
A što se tiče Klivlenda i finala, mislim da im, štaviše, odmaže igranje protiv loše Atlante i ko god da prođe od „desetkovanih“ Majamija i Toronta. Jer posle tih lakih utakmica, kad im u finalu dođu čvrste odbrane (najverovatnije) Golden Stejta ili San Antonija, može da se desi da se delimično „pogube“ pomalo „ohlađeni“ od igre protiv jakih timova.
A ionako ako dođe do susreta GSW-SA, to će biti pravo finale, bez obzira ko osvoji titulu.

Dragan

pre 7 godina

NastyB
Durant ima 209 cm.
Sjajni GS, ali Portland je mogao da ih dobije u zavrsnici ali su promasili nekoliko napada. I ne bih rekao izuzetna partija Lilarda, dao je dvocifren broj bacanja a sutirao je 9-30, McColum 9-23. Da su bili precizniji i da su bolje odigrali u drugom poluvtrmenu dobili bi ih. U produzetku nisu imali sanse, Stef je ubacio u sestu brzinu i gotova serija.

petarczv

pre 7 godina

Curry potvrdio da je mvp,malo mi je zao portlanda zasluzio je jos jednu pobedu i izjednacenje ali cuury je bio factor protiv kojeg nisu mogli....

Jovan Đurović iz Nikšića

pre 7 godina

Toronto prolazi dalje,Portland dobija GS u 7 utakmica,Oklahoma prolazi dalje,u finalu:Portland-Toronto,a zatim Toronto osvaja,sanjao sam sve to,sanjao sam i koliko ce se zavrsiti serije,Oklahoma ce dobiti 4-2,Portland ce protiv GS preokrenuti i pobjediti seriju na veliko iznenadjenje,zatim ce izbaciti oklahomu u 7 utakmica,a na istoku ce toronto 4-2 da dobije klivlend i u finalu ce biti 4-0 za Portland.Sanjao sam i da ce MVP finala biti Mekolum i da ce Djurent posle poraza i neosvajanja titule preći u Milvoki Bakse i da ce tamo slomiti nogu i propasti kao igrac.

Duloo

pre 7 godina

Magicni Kari je unistio snove Lilarda i ekipe,Atlanta i Hjuston treba da gledaju Portland malo,kako ginu za svaku loptu. Wade neprikosnoven,ipak Toronto u finalu,podivljace sigurno opet ili Lauri ili Derouzan

Buki

pre 7 godina

Kari je prosto neverovatan mislim da je ova njegova povreda samo jos vise ojacala GSW ipak su oni glavni favoriti imaju prednost domaceg terena do kraja sto ce na kraju biti i presudno u njihovoj odbrani titule tesko njih neko moze pobjediti cetri puta,a serija izmedju Toronta i Majamija velika mogucnost da ide u sedam utakmica i tu dajem prednost Torontu mislim da ovakav razvoj situacije na istoku ne odgovara Klivlendu posto nece imati utakmice deset dana sto je previse za plej off i moze da se odrazi na formu ekipe.

Jezekilj

pre 7 godina

@Memfis
polako druže, ima jedan tim na Istoku koji je još bolji od Golden Stejta. I ima jedan veći šef koji mnogo duže dominira košarkaškim terenima. Treba biti oprezan sa paušalnim izjavama. Jedino ako im se povrijede dva igrača recimo...onda bi eventualno Ratnici mogli pobjediti npr. 4:2, mada je i to podložno sumnji. Polako samo ;)

Rocky Balboa

pre 7 godina

Navijam da Kari dovuče GS do velikog Finala pa da vidimo ko je ubedljivo ubedljivo najbolji igrač:) Samo da svi budu zdravi...
(JeRemija, 10. maj 2016 09:08)James to sigurno nije,njegova sreća je što je istok krš pa ulazi u finala lakoćom,jel vidiš kakav je igrač Wade,o Allenu ne treba trošiti riječi,Bosch....i sa njima je "kralj" bio ponižen od SASa,ako nalete na GSW neće znati što ih je snašlo.

Novi Sad

pre 7 godina

Znas se ono sto igra Lilard, ali se nije znalo, barem nije nama bilo toliko poznato, da Spejc pogadja iz svih pozicija. Lik moze za dva a moze i za tri, kazu, moze jako i do samog kraja. To ce biti vidjeno u drugim mecevima. :)

Vratimo se ozbiljnosti sada. Spejc je postigao nekoliko vaznih poena, ukljucujuci i Tomsona, kao i Grina. O S. Kariju nema potrebe mnogo da se govori. Ali dodacu da me je iznenadilo to sto je mnogo vise nego inace isao na ulaz, ubacivao se iz drugog plana, sutirao daleko blize kosu za dva sto inace ne radi. Neka samo ovako nastavi da miksuje, ovo je odlicno za njega i tim. Trenutno najbolji igrac lige. Ne znam da li je testirao koleko. Ipak test je bio uspesan ako je tako slucajno.:)

Lilard odlican, za mene jos upecatljiviji Krab. Izrasta u vanserijskog kosarkasa.

Jovan Đurović iz Nikšića

pre 7 godina

Greškom sam u prvom djelu napisao da osvaja Toronto,pa se izvinjavam,dakle osvaja Portland tako sto ce dobiti Toronto u finalu 4-0,a mene nikada snivi izdali nijesu

Navijač

pre 7 godina

Za komentatore koji pišu da će GSW - PTB ići u sedmi meč, hoće neko da se kladi da će ih Golden State tući sa minimun 15 poena razlike u sledećoj utakmici kući? :)

dex

pre 7 godina

Kako sudije umeju da zakuvaju stvari... U drugoj cetvrtini Livingstona na laganom polaganju udara protivnicki igrac sa ledja u glavu. Livingston poentira, upucuje prigovor sudiji ovaj mu daje tehnicku. Son dobaci jos jednu rec ovaj ga instant iskljuci... E sad sudija je napravio gresku ne svirajuci ocigledan faul.. Igrac koji je pretrpeo nepravdu biva iskljucen. Kako jedna sudijska greska moze da odluci utakmicu.... Ovoga puta nije, a mogla je lako.

NastyB

pre 7 godina

(Dragan, 10. maj 2016 10:37)

Durant ima 2.06. Tako je u NBA 2K16, tako je kad odeš na Google i ukucaš njegovo ime, tako je kad ukucaš u Google "Kevin Durant height", tako je na zvaničnom sajtu Oklahome, na njegovom ličnom nisam mogao da nađem visinu. Samo me zanima gde si pročitao da ima 2.09?? Ne, zaista, ne mislim ništa loše, zaista me zanima...

Bob

pre 7 godina

Vejd je stari majstor, jedan od najvecih ! GSW odlican tim. Kari pogadja fascinantno, ali brate takvu slobodu teskih suteva nema ni Musa na basketu. LeBron ima slabu ekipu. Mislim da ce SAS zaustaviti GSW i Greg uzeti 6 titulu ! Naravno i nas Bobi prvu :D

nisimiburazer

pre 7 godina

@NastyB

KD je skoro izjavio da je lagao oko svoje visine jer da je rekao 2.09 da bi ga momentalno stavili na cetvorku a to nije zeleo pa je rekao da je 2.06. U NBA ne postoji neko posebno zvanicno merenje i igraci sami daju informacije on visini i tezini.

Poštar

pre 7 godina

Svaka čast portlandu i sttotsu na izvanrednoj sezoni, nakon što su praktično izgubili prvu petorku odigrali su najbolji playoff u zadnjih desetak i više godina, dvije utakmice al pari s gsw, jedna pobjeda, ali ono što je jučer odigrao curry pri kraju zadnje četvrtine i ot graniči s realnošću, kada se gleda postotak šuta to je ok, ali kad je najpotrebnije čovjek nije mogao promašiti, o drugom polufinalu na istoku se ne treba zamarati par razina lošija košarka, brick brothersi protiv jedinog majstora tamo wadea. Ne vidim tko može zaustaviti gsw do drugog naslova, realno u 4 utakmice nitko.

djolo

pre 7 godina

mogli bi baš da stavite one kratke preglede po 2-3 minuta... ko ima vremena da gleda 10min svaki koš na utakmici. samo zatvorim tab. pa-pa

Uros

pre 7 godina

Ako je izuzetna partija Lilarda sa 4/12 za 2 i 5/18 za 3 onda je to katastrofa. NBA smatram za nagluplju kosarkasku ligu gde 5 od 30 ekipa igra timski i ima nekakvu lepotu u igri. Oduvek se u sportu govorilo da je nemoguce doci do uspeha sa nekoliko dobrih igraca, vec je potreban tim. Takodje, tim je jak kolko i njegova najslabija karika. I onda dodje oklahoma sa 2 ipo superstara i 50 puta bolja od jednog simpaticnog Denvera koji igra timski.

Jovan Đurović iz Nikšića

pre 7 godina

Toronto prolazi dalje,Portland dobija GS u 7 utakmica,Oklahoma prolazi dalje,u finalu:Portland-Toronto,a zatim Toronto osvaja,sanjao sam sve to,sanjao sam i koliko ce se zavrsiti serije,Oklahoma ce dobiti 4-2,Portland ce protiv GS preokrenuti i pobjediti seriju na veliko iznenadjenje,zatim ce izbaciti oklahomu u 7 utakmica,a na istoku ce toronto 4-2 da dobije klivlend i u finalu ce biti 4-0 za Portland.Sanjao sam i da ce MVP finala biti Mekolum i da ce Djurent posle poraza i neosvajanja titule preći u Milvoki Bakse i da ce tamo slomiti nogu i propasti kao igrac.

djolo

pre 7 godina

mogli bi baš da stavite one kratke preglede po 2-3 minuta... ko ima vremena da gleda 10min svaki koš na utakmici. samo zatvorim tab. pa-pa

Jezekilj

pre 7 godina

@Memfis
polako druže, ima jedan tim na Istoku koji je još bolji od Golden Stejta. I ima jedan veći šef koji mnogo duže dominira košarkaškim terenima. Treba biti oprezan sa paušalnim izjavama. Jedino ako im se povrijede dva igrača recimo...onda bi eventualno Ratnici mogli pobjediti npr. 4:2, mada je i to podložno sumnji. Polako samo ;)

Uros

pre 7 godina

Ako je izuzetna partija Lilarda sa 4/12 za 2 i 5/18 za 3 onda je to katastrofa. NBA smatram za nagluplju kosarkasku ligu gde 5 od 30 ekipa igra timski i ima nekakvu lepotu u igri. Oduvek se u sportu govorilo da je nemoguce doci do uspeha sa nekoliko dobrih igraca, vec je potreban tim. Takodje, tim je jak kolko i njegova najslabija karika. I onda dodje oklahoma sa 2 ipo superstara i 50 puta bolja od jednog simpaticnog Denvera koji igra timski.

Rocky Balboa

pre 7 godina

Navijam da Kari dovuče GS do velikog Finala pa da vidimo ko je ubedljivo ubedljivo najbolji igrač:) Samo da svi budu zdravi...
(JeRemija, 10. maj 2016 09:08)James to sigurno nije,njegova sreća je što je istok krš pa ulazi u finala lakoćom,jel vidiš kakav je igrač Wade,o Allenu ne treba trošiti riječi,Bosch....i sa njima je "kralj" bio ponižen od SASa,ako nalete na GSW neće znati što ih je snašlo.

Bob

pre 7 godina

Vejd je stari majstor, jedan od najvecih ! GSW odlican tim. Kari pogadja fascinantno, ali brate takvu slobodu teskih suteva nema ni Musa na basketu. LeBron ima slabu ekipu. Mislim da ce SAS zaustaviti GSW i Greg uzeti 6 titulu ! Naravno i nas Bobi prvu :D

Jovan Đurović iz Nikšića

pre 7 godina

Greškom sam u prvom djelu napisao da osvaja Toronto,pa se izvinjavam,dakle osvaja Portland tako sto ce dobiti Toronto u finalu 4-0,a mene nikada snivi izdali nijesu

Marko

pre 7 godina

Ovo je neverovatno. Ovaj covek je nestvaran. Vratiti se iz povrede i ubaciti 40, to ne moze, potpisujem, apsolutno niko. Sa ovakvim Stefom, jednostavno im ne moze niko ni prici.

zec

pre 7 godina

Miami u teoriji ima dobrih igraca, Deng, Dragic, Joe, Hassan od kojih svaki moze da povuce i dobije utakmicu, ali su nekonstatni haos. Jedino stari prdonja Dwayne igra stvarno dobro, vuce kad treba i uz sve to ima dobre procente suta, a uzima teske suteve. Sve zna o kosarci, ali vec je opjevano koliko ga povrede muce. Ovaj play off, kao i vecinu sezone igra kao nekad, 1v1 je jos uvijek prakticno neazusatavljiv kad hoce. Primjetno je da Miami ipak previse igra 1v1, jako malo asistencija kroz PO. Trebali bi svejedno proci ovo kolo sada i onda ce ih pomesti Cavsi. James je upalio usisivac i dok se svi gombaju, oni lagano prolaze, sve vise i vise mislim da ce ta odmnornost biti kljucni faktor i da Cavsi osvajaju titulu.

Corleone

pre 7 godina

mene sad nesto drugo muci... ovde vise nema vise mike gustera iz ritopeka, cige grobara, lika kojem je nick bio "numeju lejkersi" i jos ponekih koji su bili godinama ovde. ne znam ni otkud mi to sad, valjda neka nostalgija, postao sam poslednji mohikanac pa zato :)

Big Ron

pre 7 godina

17 poena u produzetku, 27 u poslednjoj cetvrtini i produzetku... Kari objasnjava zbog cega je drugu godinu uzastopno MVP i ubedljivo, ubedljivo najbolji igrac u ligi. Inace, vratio se posle povrede i postavio apsolutni rekord po broju poena u produzetku !!
50% suta iz igre, trojke lose sutirao, ALI kad je bilo najvaznije, najbitnije igrao najbolje.
"I'm here !! I'm back !!" Kari na kraju meca :)

Cccccc

pre 7 godina

Zakasnio sam na posao, ali je vredelo. Neverovatna partija Stefa Karija. U studiju posle meča Šek i Barkli su rekli da nikada u svom životu nisu videli ovako nešto i da je Stef definitivno najbolji šuter u istoriji košarke, sa druge strane komentar na partiju dve "zvezde" Toronta, da nikada nisu videli da dva all star igrača odigraju tako lošu utakmicu u play off-u

NastyB

pre 7 godina

Istina je da nije igrao Vajtsajd, ali on Majamiju nije ni upola značajan kao Valancijunas za Toronto. Čak i bez svog jedinog centra (Bijombo je „fiktivni“ centar sa visinom od 2.06 (Toliko je visok Durant, Bjelica viši za 3 cm)) i kada su njihova dva najbolja igrača igrali katastrofalno, Toronto je uspeo da dođe do produžetka i, da su imali malo pameti i sreće, dobili bi i ovu utakmicu. To samo govori koliko je Majami loš, Lauri i DeRozan igraju veoma loše ovaj plejof, tako da se Klivlend neće ni oznojiti do finala.
A šta reći za GSW... Nisam odgledao celu utakmicu, kad sam došao na posao video sam da počinje produžetak, a ono što je tada uradio Kari je više nego impresivno. Kad je Portland poveo sa 5 razlike činilo mi se kao da su „slomili“ Voriorse, ali onda Kari poče sa baražnom paljbom, trojka iz „step-back“-a preko Aminua, ona krajnje nerezonska sa tri metra od linije za tri... Ne postoji tim na svetu koga to ne bi psihološki uništilo, kad shvatiš da igraš protiv nekoga ko ne može da se zaustavi, baš kao nekad protiv Džordana.
A što se tiče Klivlenda i finala, mislim da im, štaviše, odmaže igranje protiv loše Atlante i ko god da prođe od „desetkovanih“ Majamija i Toronta. Jer posle tih lakih utakmica, kad im u finalu dođu čvrste odbrane (najverovatnije) Golden Stejta ili San Antonija, može da se desi da se delimično „pogube“ pomalo „ohlađeni“ od igre protiv jakih timova.
A ionako ako dođe do susreta GSW-SA, to će biti pravo finale, bez obzira ko osvoji titulu.

Petar

pre 7 godina

Kari je čudo. Vratio se posle povrede i odmah je srušio jedan NBA rekord. Niko ranije nije dao sedamnaest poena u produžetku. Ej, polufinale Zapada, pritisak, produžetak, a on 17 poena za pet minuta.d

Iđoško

pre 7 godina

mene sad nesto drugo muci... ovde vise nema vise mike gustera iz ritopeka, cige grobara, lika kojem je nick bio "numeju lejkersi" i jos ponekih koji su bili godinama ovde. ne znam ni otkud mi to sad, valjda neka nostalgija, postao sam poslednji mohikanac pa zato :)
(Corleone, 10. maj 2016 08:45)

A jesi li razmislio o tome da mozda u medjuvremenu nisu poceli da zive? ;)

Poštar

pre 7 godina

Svaka čast portlandu i sttotsu na izvanrednoj sezoni, nakon što su praktično izgubili prvu petorku odigrali su najbolji playoff u zadnjih desetak i više godina, dvije utakmice al pari s gsw, jedna pobjeda, ali ono što je jučer odigrao curry pri kraju zadnje četvrtine i ot graniči s realnošću, kada se gleda postotak šuta to je ok, ali kad je najpotrebnije čovjek nije mogao promašiti, o drugom polufinalu na istoku se ne treba zamarati par razina lošija košarka, brick brothersi protiv jedinog majstora tamo wadea. Ne vidim tko može zaustaviti gsw do drugog naslova, realno u 4 utakmice nitko.

Buki

pre 7 godina

Kari je prosto neverovatan mislim da je ova njegova povreda samo jos vise ojacala GSW ipak su oni glavni favoriti imaju prednost domaceg terena do kraja sto ce na kraju biti i presudno u njihovoj odbrani titule tesko njih neko moze pobjediti cetri puta,a serija izmedju Toronta i Majamija velika mogucnost da ide u sedam utakmica i tu dajem prednost Torontu mislim da ovakav razvoj situacije na istoku ne odgovara Klivlendu posto nece imati utakmice deset dana sto je previse za plej off i moze da se odrazi na formu ekipe.

NastyB

pre 7 godina

(Dragan, 10. maj 2016 10:37)

Durant ima 2.06. Tako je u NBA 2K16, tako je kad odeš na Google i ukucaš njegovo ime, tako je kad ukucaš u Google "Kevin Durant height", tako je na zvaničnom sajtu Oklahome, na njegovom ličnom nisam mogao da nađem visinu. Samo me zanima gde si pročitao da ima 2.09?? Ne, zaista, ne mislim ništa loše, zaista me zanima...

Milan

pre 7 godina

Lauri se vratio u plej of mod!
Kari kakav produzetak!Ali treba reci da je u regularnom delu bio los(2-13 trojke msm) i da je imao srece sto je tekma otisla u produzetak gde se iskupio!!!

dex

pre 7 godina

Kako sudije umeju da zakuvaju stvari... U drugoj cetvrtini Livingstona na laganom polaganju udara protivnicki igrac sa ledja u glavu. Livingston poentira, upucuje prigovor sudiji ovaj mu daje tehnicku. Son dobaci jos jednu rec ovaj ga instant iskljuci... E sad sudija je napravio gresku ne svirajuci ocigledan faul.. Igrac koji je pretrpeo nepravdu biva iskljucen. Kako jedna sudijska greska moze da odluci utakmicu.... Ovoga puta nije, a mogla je lako.

Duloo

pre 7 godina

Magicni Kari je unistio snove Lilarda i ekipe,Atlanta i Hjuston treba da gledaju Portland malo,kako ginu za svaku loptu. Wade neprikosnoven,ipak Toronto u finalu,podivljace sigurno opet ili Lauri ili Derouzan

Novi Sad

pre 7 godina

Znas se ono sto igra Lilard, ali se nije znalo, barem nije nama bilo toliko poznato, da Spejc pogadja iz svih pozicija. Lik moze za dva a moze i za tri, kazu, moze jako i do samog kraja. To ce biti vidjeno u drugim mecevima. :)

Vratimo se ozbiljnosti sada. Spejc je postigao nekoliko vaznih poena, ukljucujuci i Tomsona, kao i Grina. O S. Kariju nema potrebe mnogo da se govori. Ali dodacu da me je iznenadilo to sto je mnogo vise nego inace isao na ulaz, ubacivao se iz drugog plana, sutirao daleko blize kosu za dva sto inace ne radi. Neka samo ovako nastavi da miksuje, ovo je odlicno za njega i tim. Trenutno najbolji igrac lige. Ne znam da li je testirao koleko. Ipak test je bio uspesan ako je tako slucajno.:)

Lilard odlican, za mene jos upecatljiviji Krab. Izrasta u vanserijskog kosarkasa.

Marko Nesic

pre 7 godina

forma je prolazna, klasa je vecna, vejd >>> derozan i lauri...kari u pocetku nesiguran, bojazljiv, kada je usla prva, ajoj majko mila, igrica...

Mladjoni

pre 7 godina

Lauri i Derouzan se vracaju u svoju mod,majstor Dvejn preuzima stvari u svoje ruke i eto ga 2:2. Ova serija je stvarno boks mec na 12 iscrpljujucih rundi.I dalje sam pri stavu da Majami ide dalje...Sta reci za tekmu u Oregonu ?!?!?!
Najbolja play off utakmica ove sezone...Kari je nenoramalan decko,samo da ga zdravlje posluzi,i ovu ekipu jesnostavno ne moze niko da dobije na 4 utakmice,Ni SA,ni Cle,jednostavno sa ovim momkom to je dimenzija iznad...Sav respekt za Portland,grupa ratnika...

Хумска БГ

pre 7 godina

Жалиће дуго Портланд за овом утакмицом, а богами и за оном текмом број 2.Могли су баш да закомпликују ствари али овако мислим да им је следеће путовање у Оукленд крај пута.Карију капа доле наравно, Лиларду такође, али погледајте још једном Дрејмонда Грина - па тај у свакој статистичкој категорији има фасцинантан учинак.Да је фудбалер, био би задњи везни и то калибра... па не знам, нека мешавина Пирла, Макелелеа и Инијесте отприлике... Страшно користан играч.

Dragan

pre 7 godina

NastyB
Durant ima 209 cm.
Sjajni GS, ali Portland je mogao da ih dobije u zavrsnici ali su promasili nekoliko napada. I ne bih rekao izuzetna partija Lilarda, dao je dvocifren broj bacanja a sutirao je 9-30, McColum 9-23. Da su bili precizniji i da su bolje odigrali u drugom poluvtrmenu dobili bi ih. U produzetku nisu imali sanse, Stef je ubacio u sestu brzinu i gotova serija.

Navijač

pre 7 godina

Za komentatore koji pišu da će GSW - PTB ići u sedmi meč, hoće neko da se kladi da će ih Golden State tući sa minimun 15 poena razlike u sledećoj utakmici kući? :)

nisimiburazer

pre 7 godina

@NastyB

KD je skoro izjavio da je lagao oko svoje visine jer da je rekao 2.09 da bi ga momentalno stavili na cetvorku a to nije zeleo pa je rekao da je 2.06. U NBA ne postoji neko posebno zvanicno merenje i igraci sami daju informacije on visini i tezini.

petarczv

pre 7 godina

Curry potvrdio da je mvp,malo mi je zao portlanda zasluzio je jos jednu pobedu i izjednacenje ali cuury je bio factor protiv kojeg nisu mogli....

Rale

pre 7 godina

Gledam drugo poluvreme,vozim mamu na voz u 7 i 20,vracam se kuci i govorim sebi kako bi bilo dobro da je produzetak. Ulazim u sobu kad taman pocinje,hvala Kari za dobro jutro. I Grina da spomenem,covek je lud,mislim da ce ove godine uci u istoriju kao prvi igrac sa odredjenim brojem u svih 5 statistickih kategorija u jednoj sezoni u plejofu. Nerealno dobar. Sto se Majamija tice,drago mi je zbog Vejda,zasluzio je da se oproba u finalu istoka.

DuXoMaN

pre 7 godina

Sutirao je 0-9 ili 0-10 za tri nisam siguran, morao sam na posao, i sve kao razmisljam aman covece smiri se upropastices sve kad on podivlja i ubaci sve do kraja. Nisu to cista posla, nesto ga obuzelo 100%, pu,pu,pu...koji ludak, nevidjeno u kosarci do sada!
:-)