Utorak, 22.03.2016.

08:33

Lin šokirao Sparse, GS se provukao, Jokić dobar

Poraz San Antonija posle +23, tripl-dabl Lebrona Džejmsa i pobeda Voriorsa uprkos lošoj šuterskoj večeri Stefa Karija obeležili su veče u NBA ligi.

Izvor: SO

Lin šokirao Sparse, GS se provukao, Jokiæ dobar IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

52 Komentari

Sortiraj po:

riverdale

pre 8 godina

covek nije daleko od istine,ovoliko slobode u igri kao sto ima jokic nemaju porzingis i tauns zajedno,iz utakmice u utakmicu ima katastrofalan procenat suta,a denver sa njim na terenu u odbrani ima igraca manje.

JeRemija

pre 8 godina

@Dođite na stadion
Nisam bio siguran kako se preziva komesar a mrzelo me da guglam. U svakom slučaju hvala na informaciji da je u pitanju prezime Silver. Pozdrav

paspalj chandler

pre 8 godina

(Sima Simau, 22. mart 2016 14:37)
Da li ti shvatas da trejd moze da se desi tek u novembru sledece godine?
O ovima sto kazu da je Bobi bolji od Jokica ne zelim da trosim reci.

laRS0n

pre 8 godina

Sima Simau
Retko glup komentar. Porediti igraca koji ima sve, ali kome ipak fale misici i igraca koji ima samo visinu, koji se pri tome krece kao teletebis. Jedan ima potencijal da bude odlican NBA igrac a drugi ima potencijal da... drugi je teletabis, koji treba da se vrati u Evropu i da dominira u ligi gde 90% igraca ima fizikalije kao teletabisi, ne racunam one amere koji u SAD ne mogu nista pa dodju u Evropu da dominiraju. I onda mi neko kaze da bi najjaci evropsku klub mogao da se takmici u NBA ligi.

Dođite na stadion!

pre 8 godina

Au pa prosto neverovatno da Jokiću i u NBA nabijaju statistiku. Ajde što mu je Miško nabijao statistiku u ABA ligi nego što je komesar NBA Adam Singler teča Jokiću pa nije teško da sredi da ga ostali treneri puštaju da nabija statistiku...ludilo:)
Pozdrav za starog kolegu Foxa koji je uvideo da će Kavsi biti ozbiljan kandidat za titulu. Ako svi ostanu zdravi tvrdim da će slaviti u Finalu. Ne bih omalovažavao prošlogodišnju tituli GS ali je činjenica da im je protivnik bio osakaćen povredama te im 2 od 3 najbolja igrača nisu igrala. Ne sećam se da je neki tim u Finalu ranije imao toliki peh sa povredama. (Jeremija)

Jeremija, da li je moguće da ti ne znaš kako se preziva komesar NBA lige? Pokušavaš nekim bezveze komentarima da ispadneš duhovit, a ne poznaješ osnovne elementarne stvari. Lik se preziva Silver, a ne Singler. Nemoj reći da si izostavio neko slovo slučajno, prezimena su totalno različita osim početnog slova.
Pozdrav za B92.

JeRemija

pre 8 godina

@Sima Simau
Au pa prosto neverovatno da Jokiću i u NBA nabijaju statistiku. Ajde što mu je Miško nabijao statistiku u ABA ligi nego što je komesar NBA Adam Singler teča Jokiću pa nije teško da sredi da ga ostali treneri puštaju da nabija statistiku...ludilo:)
Pozdrav za starog kolegu Foxa koji je uvideo da će Kavsi biti ozbiljan kandidat za titulu. Ako svi ostanu zdravi tvrdim da će slaviti u Finalu. Ne bih omalovažavao prošlogodišnju tituli GS ali je činjenica da im je protivnik bio osakaćen povredama te im 2 od 3 najbolja igrača nisu igrala. Ne sećam se da je neki tim u Finalu ranije imao toliki peh sa povredama.

sta cu

pre 8 godina

nema pristrasnosti!ne porediti nurkica I jokica..Jokic je drugi ruki po uspesnosti I igranju za tim,odnosno racionalnosti,Iza Taunsa koji igra 31min.jokic 21. Nurkic igracina,I zver ce biti,verujem da ce igrati u tandemu,nurkic 5,jokic 4..pa da se rotiraju,u ulazak farida!realno lovrenj je daleko iza sve trojice..buducnost su nurkic I jokic!Jokic vec igrac za mnogo vise varijnti od Nurkica,mnogo raznovrsni!Nurkic ozbiljan teski centar ce biti!

$$$

pre 8 godina

Toliko je postalo svejedno 'glavnim zvezdama' tima da li ce pogoditi ili promasiti sut, da je to postalo iritantno. Nikakve volje, nikakvog naboja tokom utakmice. Utakmica kao na Playstationu da igras
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (sbanovan, 22. mart 2016 13:57)

A ti mu dodjes kao kosarkaski psiholog?Ti znas dal oni imaju volje ili ne?!
I sta treba da urade posle poraza?Da se obese?

Lakers

pre 8 godina

Minesota ima potencijal za visok plasman, ali sa novim glavnim trenerom i novim i off i deff trenerima jer ovako ne ide i pored talenta koji imaju. Kemba Volker u velikom padu forme,covjek nista ne moze pogoditi i ko igra sportsku samo ga manje hvatat.Denver isto slabo stoji moraju napraviti ozbiljan trejd na kraju sezone.Oklahoma,golden ili sas uzimaju prsten. Lejkersi dovode dvije zvijezde za sl sezonu i uz visokog pika na draftu i malog d'andjela rasela prave ozb ekipu.

SEKI

pre 8 godina

@sbanovan, tebra ti si jedini lik kojem se ne svidja danasnja kosarka, koja itekako ima sta da ponudi. Imas farmu i parove ako ti se ne gleda.

Sima Simau

pre 8 godina

Jokic je treca liga za Bobija to i slepac vidi al Jokicu se nabija statistika za trejd
Denver zeli da dovede Grifina dok Klipersima treba centar koji moze realizovat slobodna bacanja iznad 50%. Misljenja sam de je to razlog ovolikog forisranja Jokica

VR46

pre 8 godina

Ima GSW specijalistu za Lebrona,zato je u finalu imao prosek 30+p,ne znam tacan broj u proseku.Nemoj da se zavaravamo,ne postoji covek koji ga moze cuvati.

Bojan

pre 8 godina

stvarno je nefer svoditi GSW samo na šut za 3 poena.
tačno je da su dobili svaku kada su šutirali trojke iznad 40%, ali da su izgubili 3 od 4 meča kada su šutirali ispod 25%, ali nije to jedina stvar.
tako dobar šut im obezbeđuje efikasnost u napadu, ali je GSW odlična ekipa i u odbrani.

istom logikom možemo Čikago 96 da svedemo na "daj loptu MJu pa šta uradi". A ono, cela mašinerija oko njega.

sbanovan

pre 8 godina

Ovakva kosarka izgubila svaku draz. Sveli su kosarku na sport u kome igraju pojedinci. Toliko je postalo svejedno 'glavnim zvezdama' tima da li ce pogoditi ili promasiti sut, da je to postalo iritantno. Nikakve volje, nikakvog naboja tokom utakmice. Utakmica kao na Playstationu da igras... Nije ni cudo sto svake godine gube na gledanosti.

Dragan

pre 8 godina

Nocas od 1h prenos na Sport Klubu Oklahoma - Hjuston, sjajan mec u najavi i sa puno poena. Jokic treba jos da poradi na snazi, ali ore svega na bezobrazluku i odlucnosti u pojedinim momentima. Nekad mi se cini da iako je jako mlad, da je previse "fin" za NBA. kada naprVis faup, odvali mu ruku. da te zapamte a ne svaki put da dobijas glupe faulove koje inace sudije sviraju iz sebi znanih razloga za bezazlen kontakt. Samo cvrsce i bice bolje. Za Nurkica i Lovernja si kosarkaski Tesla. Nadam se da ce njih dvojicu ili bar jednog trejdovati ovog leta Denver, tj siguran sam jer Meloun buducnost vidi u Jokicu.

Damir

pre 8 godina

Lik ima 0-9 za dva,ali 5-5 za tri...Kao i Iguodala,ne može pogoditi slobodno,ali će dati tricu preko ruke...Ako ne ide trica,poderaće ih i Lakersi,jer oni nemaju plan B,ni neku drugu taktiku. Šutiraj trice milion puta,pa što uđe. Nema šanse da će neko prestati,ako ofula 9-10 zaredom. Nadam se da neće srušiti rekord Bullsa,i da će ih neko izbaciti u play-ofu,najprije Spursi,koji igraju normalnu košarku. Vječna šteta što ne igraju u istom periodu,pa da igraju sa Jordanovim Bullsima,pa da se napucavaju preko Jordana,Pippena i Rodmana...

Serbian SCOUSER

pre 8 godina

Ni reci o Wizardsima koji imaju trenutno najduzi niz pobeda zaredom u ligi,5!Jeste malo ali cinjenice su cinjenice!
Idemo do plejofa samo hrabro!

HCP

pre 8 godina

Kako bi ja ovoj deci zabranio da gledaju NBA..
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Offensive Rebound)

Zasto? Jel si ti bio bolji kad si pocinjao?

I zar stvarno mislis da kao (verovatno) navijac Gregovog SAS-a predstavljas old school ovde? Pa znas li ti koliko nas prati NBA jos mnogo pre te '96.

dtb_pro

pre 8 godina

Viginsu treba opalit jednu vaspitnu drugacije ne vredi. Ko je gledao zna o cemu pisem, onaj katostrofalni sebicni "fadeway" sut kad je bilo minus dva pred sam kraj je neoprostivo. Odvratan tim za gledati. Da sam mu ja trener sve .... bi mu sve po spisku!
(Rambinho, 22. mart 2016 08:54)

U potpunosti se slažem. Pratim NBA dugi niz godina, viđao sam različite filozofije igre u različitim erama, ali gori tim od ovog Minesote nisam nikada vidio.
Trener tipa je apsolutni duduk koji apsolutno blage veze nema o svom poslu. Niti jednu postavljenu akciju nema, osjećaj za igru nema, ama nikakav plan. I voli da zove time-out između dva slobodna bacanja svog igrača?! Tim je skovan da se na apsolutno odvratan način forsiraju Vigins i Lavinj kao plan da se oko njih gradi franžiza. Obojica su nevjerovatni soleri, sebične barabe, koje nemaju nikakvu viziju košarkaške igre osim zaletanja u protivničke igrače i šuta iz neizgrađenih i nerezonskih pozicija. Lavinj bar ponekad asistira i to je odmah koš (jer to niko ne očekuje), a Vigins je osoba čiji IQ ne prelazi 70 skoro sigurno. Dovoljno je reći da je Riki Rubio ubjedljivo najbolji košarkaš kod njih i time je sve rečeno. Čovjek jedini zna postaviti akciju. Ali zato ga pljuju u odbrani (kao ispada), a zapravo PF i C izlaze da čuvaju bekove na šutu (?!) i u toj dvostrukoj rotaciji bukvalno svaki put Rubio ostane na mismeču sa PF/C. Još ih dobro i zagradi. Viginsu lopta ispada iz ruke prilikom malo dužeg driblinga, imaju po 30 izgubljenih!

Memfis

pre 8 godina

Ne znam kako vam ne dosadi da pišete kako su u padu forme i ostalo. A da su razbili Minesotu 35 razlike rekli biste, troše se za rekord, neće izdržati u plej-ofu. Sad vidim da poraz od Sparsa 8 razlike bez 2 startera znači pad forme, i možda i ispadanje u 2. kolu plej-ofa, a kad Klivlend pukne od Majamija 20 onda to nije ništa, Klivlend je siguran finalista. Ima logike...

Buki

pre 8 godina

Sto sve necu procitati u ovim strucnim komentarima GSW su gotovi ispast ce u plej ofu Oklahoma ce ih izbaciti ajde molim vas GSW su zvanicni sampioni imaju rekordan broj pobeda jedini tim koji ih moze poraziti su Sparsi kakva crna Oklahoma,Clipersi ili Lebron koji ove sezone divlja samo protiv ekipa koje nemaju igrace koji ga mogu cuvati a GSW i Sparsi imaju specijaliste za Lebrona a kad njega zaustavis Klivlend je gotov sto nije slucaj sa GSW i Sparsima njihovi glavni igraci mogu imati lose vece oni opet pobjede jer su jednostavno tim i takve ekipe po pravilu uzimaju titulu.

Stevan

pre 8 godina

Ja bih voleo da to bude Denver, međutim, treba mu da do kraja dobije 7 utakmica a da Dalas/Hjuston izgubi 7 što je, priznaćete, veoma teško!

Bird

pre 8 godina

Evidentno je da je umor a i pad forme stigao GSW ako se to trebalo dogoditi onda je ovo pravo vreme za to nisam siguran hoce li oboriti rekord Bulsa meni se cini da ce ga uspeti izjednaciti sto im je mozda i cilj,mnogi zaboravljaju da je Stiv Ker bio clan ekipe Bulsa koja je postavila taj rekord i da bi on mozda zeleo da izjednace samo taj rekord a ne da ga obore iz postovanja prema svojim saigracima iz tog vremena i da GSW su i dalje glavni favoriti za titulu ljudi ovde odmah ih otpisuju nakon dve losije utakmice oni ce imati prednost domaceg terena kroz ceo plej off sto ce verovatno i odluciti serije u susretu sa SAS i Klivlendom.

Roki

pre 8 godina

GS u poslednjih mesec dana igra jako slabu odbranu. Minesota odigra egal utakmicu da bi onaj sebicni Vigins izasao u prvi plan svojom retardiranom selekcijom suta.

Fox

pre 8 godina

Golden State dobija ali nije to ni priiblizno onako ubedljivo kao pocetkom i sredinom sezone. Jedna Minesota je imala odlicnu priliku da ih dobije ali kod njih je slucaj da svako hoce da bude junak. Da imaju tri lopte, i Levin i Vigins i Tauns bi sutirali na kraju i preko trojice iz fadeaway i pored toga da im je saigrac sam na sutu. Dao sam banalan primer, ali ko je gledao vise puta Minesotu ove godine mogao je to da vidi. Minesota je cini mi se ispustila dobar rezultat krajem trece kada je na minut i po do kraja cetvrtine bilo 89-81, ali su glupim greskama dozvolili da Ratnici izjednace na kraju trece 89-89. Mozda i ispadne istinita tvrdnja Barklija da GS nece osvojiti, zaista je tesko izdrzati u onakvom ritmu celu sezonu plus sto te u plej off-u cekaju izuzetno jake ekipe, Klipersi, Tamderi ili SAS. Ja bih vise voleo da u velikio finale udje Oklahoma ili SAS jer i jednu i drugu ekipu gotivim ali GS je masina ove godine i sjajno igraju. Medjutim, plej off je nesto drugo i videcemo ih ove godine. Svi otpisuju Klivlend u velikom finalu, ali oni su jaki kao zemlja i kad odigraju sjajan mec razbiju svakog. Problem kod njih je nekonstantnost i oscilacije kao kad su npr razbili Kliperse pa sledeci mec izgubili od Jute bez njihovog najboljeg igraca. I na kraju, na istoku niposto ne bih otpisao Cikago (ako se plasira u plej off) i naravno zahuktali Majami koji igra odlicno i moze da dobije svakog.

Dođite na stadion!

pre 8 godina

Spursi me koštali dobitka od 6.500 hiljada.

https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1387-2723515-1380

Pozdrav za B92.

SerŽilijen

pre 8 godina

prvo, "Jokic dobar"... ahahahaha 4-12 sut iz igre..
.
drugo, Marjanovic nezasluzeno ne dobija priliku, a kvalitetniji je od Jokica. Iako Nikola igra u "banana" timu bez plejof ambicija i sa Jurkicem kao konkurencijim (daleko od toga da je Jusuf los, samo nema jak i skup ugovor kao Bobijeva konkurencija) smatram da se mora naci prostora za Bobanovu minutazu u NBA, a ne da ga salju u NBDL (3 utakmice, prosecno 26,3 minuta, 23,7 poena, 11-13,7 (80,5%) sut iz igre, 12,3 skokova (4,7 u napadu), 2,3 asistencije, 1,3 blokada...)

Marko

pre 8 godina

Gde su ovi vatreni navijaci San Antonia sa portala? hahahahhah Golden ih pre neki dan pustio, cisto reda radi, Kari nezainteresovan, zato ce ih u plej ofu zgaziti sa po 15-ak razlike u svakom mecu.

vu

pre 8 godina

Prvu cetvrtinu su primili samo 7p i delovalo je kao da ce biti blowout..Svaka cast Hornetsima ove sezone iskreno neocekivano i bez big Al veci deo sezone oni opet dolaze do 3-4 pozicijie na Istoku..Steta za SaS ali ovo je u NBA postalo normalno,dobijes GSW i prospes protiv Hornetsa kao prosle nedelje sto su Grizliesi dobili Cavse a onda sutradan izgubili od Sunsa

BarbaDjole

pre 8 godina

Prosto mi je neverovatno da je San Antonio izgubio, a na kraju prve cetvrtine bio rezultat tipa 27-7. A Warriorsima fale Iggy, Bogut i Ezeli tako da ovaj mali pad nije nista strasno. Bice to na mestu kad se vrate.

Jezekilj

pre 8 godina

Voriorsi su počeli pokazivati slabosti u igri. Da li je to znak umora ili im je igra pročitana, ne znam. Možda je ipak u pravu Čarls Barkli koji je nedavno izjavio da Golden Stejt neće sigurno osvojiti prsten. Vidjećemo, meni izgleda da polako padaju i da je moguće da ispadnu čak i u 2. kolu plejofa. Treba se čuvati Oklahome. Oni ulaze kao sigurno 3. na zapadu, a uz to su još i autsajderi za osvajanje. Rasterećeni. Mogao bi Durent da poludi. Bilo bi sjajno finale Cavs vs. Thunder.

wade

pre 8 godina

Greg pusti sarlot da ih golden stejt ne pobedi 11. put. I sad nemaju sta da izgube, ne mogu do rekorda i protiv GS rastereceno da njima ne dozvole da obore rekord.

Bojan

pre 8 godina

pa barkli uvek govori da GSW nece daleko, i prosle sezone je to rekao, ja sam i naginjao njegovom misljenju, pa je GSW opet, relativno lagano uzeo titulu.
ne kazem da ce to biti slucaj i sada, ali ja bih bio izuzetno iznenadjen da ih bilo ko osim Spursa nadigra u plejofu.
ne moze se cela sezona odigrati na maksimumu, pa i bulsi 96. su poceli sa 41-3 a zavrsili sa 12-3 i opet pokidali u plejofu. znaci, sad je pravo vreme za nesto slabiju formu.

Stefan

pre 8 godina

Mozda i najvece iznenadjenje ove godine je Sarlot naravno pored Bostona i Portlanda! Jednostavno obozavam da gledam takve ekipe koje sklope prosecan tim i onda kidaju ko ludi!

Gregory House

pre 8 godina

Jokić 4-12, Nurkić 5-7, valjda će sad Nurkić imati puno veću minutažu nego inače včrs je igrao 25 min. nek tako nastavi. Olynyk sjajan procenat šuta ovu utakmicu trojke 4-6 MVP!

Majami

pre 8 godina

Lebron ce pokidati u plej ofu samo je pitanje kako ce igrati Love,Irving....finale nece sigurno odlucivati Lebron ili Curry vec ostali tipa Luvingston ili Jr.

Rambinho

pre 8 godina

Viginsu treba opalit jednu vaspitnu drugacije ne vredi. Ko je gledao zna o cemu pisem, onaj katostrofalni sebicni "fadeway" sut kad je bilo minus dva pred sam kraj je neoprostivo. Odvratan tim za gledati. Da sam mu ja trener sve .... bi mu sve po spisku!

Rambinho

pre 8 godina

Viginsu treba opalit jednu vaspitnu drugacije ne vredi. Ko je gledao zna o cemu pisem, onaj katostrofalni sebicni "fadeway" sut kad je bilo minus dva pred sam kraj je neoprostivo. Odvratan tim za gledati. Da sam mu ja trener sve .... bi mu sve po spisku!

Stefan

pre 8 godina

Mozda i najvece iznenadjenje ove godine je Sarlot naravno pored Bostona i Portlanda! Jednostavno obozavam da gledam takve ekipe koje sklope prosecan tim i onda kidaju ko ludi!

Majami

pre 8 godina

Lebron ce pokidati u plej ofu samo je pitanje kako ce igrati Love,Irving....finale nece sigurno odlucivati Lebron ili Curry vec ostali tipa Luvingston ili Jr.

BarbaDjole

pre 8 godina

Prosto mi je neverovatno da je San Antonio izgubio, a na kraju prve cetvrtine bio rezultat tipa 27-7. A Warriorsima fale Iggy, Bogut i Ezeli tako da ovaj mali pad nije nista strasno. Bice to na mestu kad se vrate.

dtb_pro

pre 8 godina

Viginsu treba opalit jednu vaspitnu drugacije ne vredi. Ko je gledao zna o cemu pisem, onaj katostrofalni sebicni "fadeway" sut kad je bilo minus dva pred sam kraj je neoprostivo. Odvratan tim za gledati. Da sam mu ja trener sve .... bi mu sve po spisku!
(Rambinho, 22. mart 2016 08:54)

U potpunosti se slažem. Pratim NBA dugi niz godina, viđao sam različite filozofije igre u različitim erama, ali gori tim od ovog Minesote nisam nikada vidio.
Trener tipa je apsolutni duduk koji apsolutno blage veze nema o svom poslu. Niti jednu postavljenu akciju nema, osjećaj za igru nema, ama nikakav plan. I voli da zove time-out između dva slobodna bacanja svog igrača?! Tim je skovan da se na apsolutno odvratan način forsiraju Vigins i Lavinj kao plan da se oko njih gradi franžiza. Obojica su nevjerovatni soleri, sebične barabe, koje nemaju nikakvu viziju košarkaške igre osim zaletanja u protivničke igrače i šuta iz neizgrađenih i nerezonskih pozicija. Lavinj bar ponekad asistira i to je odmah koš (jer to niko ne očekuje), a Vigins je osoba čiji IQ ne prelazi 70 skoro sigurno. Dovoljno je reći da je Riki Rubio ubjedljivo najbolji košarkaš kod njih i time je sve rečeno. Čovjek jedini zna postaviti akciju. Ali zato ga pljuju u odbrani (kao ispada), a zapravo PF i C izlaze da čuvaju bekove na šutu (?!) i u toj dvostrukoj rotaciji bukvalno svaki put Rubio ostane na mismeču sa PF/C. Još ih dobro i zagradi. Viginsu lopta ispada iz ruke prilikom malo dužeg driblinga, imaju po 30 izgubljenih!

Bojan

pre 8 godina

pa barkli uvek govori da GSW nece daleko, i prosle sezone je to rekao, ja sam i naginjao njegovom misljenju, pa je GSW opet, relativno lagano uzeo titulu.
ne kazem da ce to biti slucaj i sada, ali ja bih bio izuzetno iznenadjen da ih bilo ko osim Spursa nadigra u plejofu.
ne moze se cela sezona odigrati na maksimumu, pa i bulsi 96. su poceli sa 41-3 a zavrsili sa 12-3 i opet pokidali u plejofu. znaci, sad je pravo vreme za nesto slabiju formu.

vu

pre 8 godina

Prvu cetvrtinu su primili samo 7p i delovalo je kao da ce biti blowout..Svaka cast Hornetsima ove sezone iskreno neocekivano i bez big Al veci deo sezone oni opet dolaze do 3-4 pozicijie na Istoku..Steta za SaS ali ovo je u NBA postalo normalno,dobijes GSW i prospes protiv Hornetsa kao prosle nedelje sto su Grizliesi dobili Cavse a onda sutradan izgubili od Sunsa

Memfis

pre 8 godina

Ne znam kako vam ne dosadi da pišete kako su u padu forme i ostalo. A da su razbili Minesotu 35 razlike rekli biste, troše se za rekord, neće izdržati u plej-ofu. Sad vidim da poraz od Sparsa 8 razlike bez 2 startera znači pad forme, i možda i ispadanje u 2. kolu plej-ofa, a kad Klivlend pukne od Majamija 20 onda to nije ništa, Klivlend je siguran finalista. Ima logike...

Roki

pre 8 godina

GS u poslednjih mesec dana igra jako slabu odbranu. Minesota odigra egal utakmicu da bi onaj sebicni Vigins izasao u prvi plan svojom retardiranom selekcijom suta.

HCP

pre 8 godina

Kako bi ja ovoj deci zabranio da gledaju NBA..
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Offensive Rebound)

Zasto? Jel si ti bio bolji kad si pocinjao?

I zar stvarno mislis da kao (verovatno) navijac Gregovog SAS-a predstavljas old school ovde? Pa znas li ti koliko nas prati NBA jos mnogo pre te '96.

Buki

pre 8 godina

Sto sve necu procitati u ovim strucnim komentarima GSW su gotovi ispast ce u plej ofu Oklahoma ce ih izbaciti ajde molim vas GSW su zvanicni sampioni imaju rekordan broj pobeda jedini tim koji ih moze poraziti su Sparsi kakva crna Oklahoma,Clipersi ili Lebron koji ove sezone divlja samo protiv ekipa koje nemaju igrace koji ga mogu cuvati a GSW i Sparsi imaju specijaliste za Lebrona a kad njega zaustavis Klivlend je gotov sto nije slucaj sa GSW i Sparsima njihovi glavni igraci mogu imati lose vece oni opet pobjede jer su jednostavno tim i takve ekipe po pravilu uzimaju titulu.

Stevan

pre 8 godina

Ja bih voleo da to bude Denver, međutim, treba mu da do kraja dobije 7 utakmica a da Dalas/Hjuston izgubi 7 što je, priznaćete, veoma teško!

wade

pre 8 godina

Greg pusti sarlot da ih golden stejt ne pobedi 11. put. I sad nemaju sta da izgube, ne mogu do rekorda i protiv GS rastereceno da njima ne dozvole da obore rekord.

Bojan

pre 8 godina

stvarno je nefer svoditi GSW samo na šut za 3 poena.
tačno je da su dobili svaku kada su šutirali trojke iznad 40%, ali da su izgubili 3 od 4 meča kada su šutirali ispod 25%, ali nije to jedina stvar.
tako dobar šut im obezbeđuje efikasnost u napadu, ali je GSW odlična ekipa i u odbrani.

istom logikom možemo Čikago 96 da svedemo na "daj loptu MJu pa šta uradi". A ono, cela mašinerija oko njega.

Jezekilj

pre 8 godina

Voriorsi su počeli pokazivati slabosti u igri. Da li je to znak umora ili im je igra pročitana, ne znam. Možda je ipak u pravu Čarls Barkli koji je nedavno izjavio da Golden Stejt neće sigurno osvojiti prsten. Vidjećemo, meni izgleda da polako padaju i da je moguće da ispadnu čak i u 2. kolu plejofa. Treba se čuvati Oklahome. Oni ulaze kao sigurno 3. na zapadu, a uz to su još i autsajderi za osvajanje. Rasterećeni. Mogao bi Durent da poludi. Bilo bi sjajno finale Cavs vs. Thunder.

Dragan

pre 8 godina

Nocas od 1h prenos na Sport Klubu Oklahoma - Hjuston, sjajan mec u najavi i sa puno poena. Jokic treba jos da poradi na snazi, ali ore svega na bezobrazluku i odlucnosti u pojedinim momentima. Nekad mi se cini da iako je jako mlad, da je previse "fin" za NBA. kada naprVis faup, odvali mu ruku. da te zapamte a ne svaki put da dobijas glupe faulove koje inace sudije sviraju iz sebi znanih razloga za bezazlen kontakt. Samo cvrsce i bice bolje. Za Nurkica i Lovernja si kosarkaski Tesla. Nadam se da ce njih dvojicu ili bar jednog trejdovati ovog leta Denver, tj siguran sam jer Meloun buducnost vidi u Jokicu.

sta cu

pre 8 godina

nema pristrasnosti!ne porediti nurkica I jokica..Jokic je drugi ruki po uspesnosti I igranju za tim,odnosno racionalnosti,Iza Taunsa koji igra 31min.jokic 21. Nurkic igracina,I zver ce biti,verujem da ce igrati u tandemu,nurkic 5,jokic 4..pa da se rotiraju,u ulazak farida!realno lovrenj je daleko iza sve trojice..buducnost su nurkic I jokic!Jokic vec igrac za mnogo vise varijnti od Nurkica,mnogo raznovrsni!Nurkic ozbiljan teski centar ce biti!

Serbian SCOUSER

pre 8 godina

Ni reci o Wizardsima koji imaju trenutno najduzi niz pobeda zaredom u ligi,5!Jeste malo ali cinjenice su cinjenice!
Idemo do plejofa samo hrabro!

Fox

pre 8 godina

Golden State dobija ali nije to ni priiblizno onako ubedljivo kao pocetkom i sredinom sezone. Jedna Minesota je imala odlicnu priliku da ih dobije ali kod njih je slucaj da svako hoce da bude junak. Da imaju tri lopte, i Levin i Vigins i Tauns bi sutirali na kraju i preko trojice iz fadeaway i pored toga da im je saigrac sam na sutu. Dao sam banalan primer, ali ko je gledao vise puta Minesotu ove godine mogao je to da vidi. Minesota je cini mi se ispustila dobar rezultat krajem trece kada je na minut i po do kraja cetvrtine bilo 89-81, ali su glupim greskama dozvolili da Ratnici izjednace na kraju trece 89-89. Mozda i ispadne istinita tvrdnja Barklija da GS nece osvojiti, zaista je tesko izdrzati u onakvom ritmu celu sezonu plus sto te u plej off-u cekaju izuzetno jake ekipe, Klipersi, Tamderi ili SAS. Ja bih vise voleo da u velikio finale udje Oklahoma ili SAS jer i jednu i drugu ekipu gotivim ali GS je masina ove godine i sjajno igraju. Medjutim, plej off je nesto drugo i videcemo ih ove godine. Svi otpisuju Klivlend u velikom finalu, ali oni su jaki kao zemlja i kad odigraju sjajan mec razbiju svakog. Problem kod njih je nekonstantnost i oscilacije kao kad su npr razbili Kliperse pa sledeci mec izgubili od Jute bez njihovog najboljeg igraca. I na kraju, na istoku niposto ne bih otpisao Cikago (ako se plasira u plej off) i naravno zahuktali Majami koji igra odlicno i moze da dobije svakog.

VR46

pre 8 godina

Ima GSW specijalistu za Lebrona,zato je u finalu imao prosek 30+p,ne znam tacan broj u proseku.Nemoj da se zavaravamo,ne postoji covek koji ga moze cuvati.

SEKI

pre 8 godina

@sbanovan, tebra ti si jedini lik kojem se ne svidja danasnja kosarka, koja itekako ima sta da ponudi. Imas farmu i parove ako ti se ne gleda.

Gregory House

pre 8 godina

Jokić 4-12, Nurkić 5-7, valjda će sad Nurkić imati puno veću minutažu nego inače včrs je igrao 25 min. nek tako nastavi. Olynyk sjajan procenat šuta ovu utakmicu trojke 4-6 MVP!

SerŽilijen

pre 8 godina

prvo, "Jokic dobar"... ahahahaha 4-12 sut iz igre..
.
drugo, Marjanovic nezasluzeno ne dobija priliku, a kvalitetniji je od Jokica. Iako Nikola igra u "banana" timu bez plejof ambicija i sa Jurkicem kao konkurencijim (daleko od toga da je Jusuf los, samo nema jak i skup ugovor kao Bobijeva konkurencija) smatram da se mora naci prostora za Bobanovu minutazu u NBA, a ne da ga salju u NBDL (3 utakmice, prosecno 26,3 minuta, 23,7 poena, 11-13,7 (80,5%) sut iz igre, 12,3 skokova (4,7 u napadu), 2,3 asistencije, 1,3 blokada...)

Damir

pre 8 godina

Lik ima 0-9 za dva,ali 5-5 za tri...Kao i Iguodala,ne može pogoditi slobodno,ali će dati tricu preko ruke...Ako ne ide trica,poderaće ih i Lakersi,jer oni nemaju plan B,ni neku drugu taktiku. Šutiraj trice milion puta,pa što uđe. Nema šanse da će neko prestati,ako ofula 9-10 zaredom. Nadam se da neće srušiti rekord Bullsa,i da će ih neko izbaciti u play-ofu,najprije Spursi,koji igraju normalnu košarku. Vječna šteta što ne igraju u istom periodu,pa da igraju sa Jordanovim Bullsima,pa da se napucavaju preko Jordana,Pippena i Rodmana...

Marko

pre 8 godina

Gde su ovi vatreni navijaci San Antonia sa portala? hahahahhah Golden ih pre neki dan pustio, cisto reda radi, Kari nezainteresovan, zato ce ih u plej ofu zgaziti sa po 15-ak razlike u svakom mecu.

$$$

pre 8 godina

Toliko je postalo svejedno 'glavnim zvezdama' tima da li ce pogoditi ili promasiti sut, da je to postalo iritantno. Nikakve volje, nikakvog naboja tokom utakmice. Utakmica kao na Playstationu da igras
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (sbanovan, 22. mart 2016 13:57)

A ti mu dodjes kao kosarkaski psiholog?Ti znas dal oni imaju volje ili ne?!
I sta treba da urade posle poraza?Da se obese?

sbanovan

pre 8 godina

Ovakva kosarka izgubila svaku draz. Sveli su kosarku na sport u kome igraju pojedinci. Toliko je postalo svejedno 'glavnim zvezdama' tima da li ce pogoditi ili promasiti sut, da je to postalo iritantno. Nikakve volje, nikakvog naboja tokom utakmice. Utakmica kao na Playstationu da igras... Nije ni cudo sto svake godine gube na gledanosti.

Lakers

pre 8 godina

Minesota ima potencijal za visok plasman, ali sa novim glavnim trenerom i novim i off i deff trenerima jer ovako ne ide i pored talenta koji imaju. Kemba Volker u velikom padu forme,covjek nista ne moze pogoditi i ko igra sportsku samo ga manje hvatat.Denver isto slabo stoji moraju napraviti ozbiljan trejd na kraju sezone.Oklahoma,golden ili sas uzimaju prsten. Lejkersi dovode dvije zvijezde za sl sezonu i uz visokog pika na draftu i malog d'andjela rasela prave ozb ekipu.

Dođite na stadion!

pre 8 godina

Au pa prosto neverovatno da Jokiću i u NBA nabijaju statistiku. Ajde što mu je Miško nabijao statistiku u ABA ligi nego što je komesar NBA Adam Singler teča Jokiću pa nije teško da sredi da ga ostali treneri puštaju da nabija statistiku...ludilo:)
Pozdrav za starog kolegu Foxa koji je uvideo da će Kavsi biti ozbiljan kandidat za titulu. Ako svi ostanu zdravi tvrdim da će slaviti u Finalu. Ne bih omalovažavao prošlogodišnju tituli GS ali je činjenica da im je protivnik bio osakaćen povredama te im 2 od 3 najbolja igrača nisu igrala. Ne sećam se da je neki tim u Finalu ranije imao toliki peh sa povredama. (Jeremija)

Jeremija, da li je moguće da ti ne znaš kako se preziva komesar NBA lige? Pokušavaš nekim bezveze komentarima da ispadneš duhovit, a ne poznaješ osnovne elementarne stvari. Lik se preziva Silver, a ne Singler. Nemoj reći da si izostavio neko slovo slučajno, prezimena su totalno različita osim početnog slova.
Pozdrav za B92.

Bird

pre 8 godina

Evidentno je da je umor a i pad forme stigao GSW ako se to trebalo dogoditi onda je ovo pravo vreme za to nisam siguran hoce li oboriti rekord Bulsa meni se cini da ce ga uspeti izjednaciti sto im je mozda i cilj,mnogi zaboravljaju da je Stiv Ker bio clan ekipe Bulsa koja je postavila taj rekord i da bi on mozda zeleo da izjednace samo taj rekord a ne da ga obore iz postovanja prema svojim saigracima iz tog vremena i da GSW su i dalje glavni favoriti za titulu ljudi ovde odmah ih otpisuju nakon dve losije utakmice oni ce imati prednost domaceg terena kroz ceo plej off sto ce verovatno i odluciti serije u susretu sa SAS i Klivlendom.

Sima Simau

pre 8 godina

Jokic je treca liga za Bobija to i slepac vidi al Jokicu se nabija statistika za trejd
Denver zeli da dovede Grifina dok Klipersima treba centar koji moze realizovat slobodna bacanja iznad 50%. Misljenja sam de je to razlog ovolikog forisranja Jokica

paspalj chandler

pre 8 godina

(Sima Simau, 22. mart 2016 14:37)
Da li ti shvatas da trejd moze da se desi tek u novembru sledece godine?
O ovima sto kazu da je Bobi bolji od Jokica ne zelim da trosim reci.

Dođite na stadion!

pre 8 godina

Spursi me koštali dobitka od 6.500 hiljada.

https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1387-2723515-1380

Pozdrav za B92.

JeRemija

pre 8 godina

@Sima Simau
Au pa prosto neverovatno da Jokiću i u NBA nabijaju statistiku. Ajde što mu je Miško nabijao statistiku u ABA ligi nego što je komesar NBA Adam Singler teča Jokiću pa nije teško da sredi da ga ostali treneri puštaju da nabija statistiku...ludilo:)
Pozdrav za starog kolegu Foxa koji je uvideo da će Kavsi biti ozbiljan kandidat za titulu. Ako svi ostanu zdravi tvrdim da će slaviti u Finalu. Ne bih omalovažavao prošlogodišnju tituli GS ali je činjenica da im je protivnik bio osakaćen povredama te im 2 od 3 najbolja igrača nisu igrala. Ne sećam se da je neki tim u Finalu ranije imao toliki peh sa povredama.

laRS0n

pre 8 godina

Sima Simau
Retko glup komentar. Porediti igraca koji ima sve, ali kome ipak fale misici i igraca koji ima samo visinu, koji se pri tome krece kao teletebis. Jedan ima potencijal da bude odlican NBA igrac a drugi ima potencijal da... drugi je teletabis, koji treba da se vrati u Evropu i da dominira u ligi gde 90% igraca ima fizikalije kao teletabisi, ne racunam one amere koji u SAD ne mogu nista pa dodju u Evropu da dominiraju. I onda mi neko kaze da bi najjaci evropsku klub mogao da se takmici u NBA ligi.

riverdale

pre 8 godina

covek nije daleko od istine,ovoliko slobode u igri kao sto ima jokic nemaju porzingis i tauns zajedno,iz utakmice u utakmicu ima katastrofalan procenat suta,a denver sa njim na terenu u odbrani ima igraca manje.

JeRemija

pre 8 godina

@Dođite na stadion
Nisam bio siguran kako se preziva komesar a mrzelo me da guglam. U svakom slučaju hvala na informaciji da je u pitanju prezime Silver. Pozdrav

Gregory House

pre 8 godina

Jokić 4-12, Nurkić 5-7, valjda će sad Nurkić imati puno veću minutažu nego inače včrs je igrao 25 min. nek tako nastavi. Olynyk sjajan procenat šuta ovu utakmicu trojke 4-6 MVP!

Jezekilj

pre 8 godina

Voriorsi su počeli pokazivati slabosti u igri. Da li je to znak umora ili im je igra pročitana, ne znam. Možda je ipak u pravu Čarls Barkli koji je nedavno izjavio da Golden Stejt neće sigurno osvojiti prsten. Vidjećemo, meni izgleda da polako padaju i da je moguće da ispadnu čak i u 2. kolu plejofa. Treba se čuvati Oklahome. Oni ulaze kao sigurno 3. na zapadu, a uz to su još i autsajderi za osvajanje. Rasterećeni. Mogao bi Durent da poludi. Bilo bi sjajno finale Cavs vs. Thunder.

Marko

pre 8 godina

Gde su ovi vatreni navijaci San Antonia sa portala? hahahahhah Golden ih pre neki dan pustio, cisto reda radi, Kari nezainteresovan, zato ce ih u plej ofu zgaziti sa po 15-ak razlike u svakom mecu.

SerŽilijen

pre 8 godina

prvo, "Jokic dobar"... ahahahaha 4-12 sut iz igre..
.
drugo, Marjanovic nezasluzeno ne dobija priliku, a kvalitetniji je od Jokica. Iako Nikola igra u "banana" timu bez plejof ambicija i sa Jurkicem kao konkurencijim (daleko od toga da je Jusuf los, samo nema jak i skup ugovor kao Bobijeva konkurencija) smatram da se mora naci prostora za Bobanovu minutazu u NBA, a ne da ga salju u NBDL (3 utakmice, prosecno 26,3 minuta, 23,7 poena, 11-13,7 (80,5%) sut iz igre, 12,3 skokova (4,7 u napadu), 2,3 asistencije, 1,3 blokada...)

Sima Simau

pre 8 godina

Jokic je treca liga za Bobija to i slepac vidi al Jokicu se nabija statistika za trejd
Denver zeli da dovede Grifina dok Klipersima treba centar koji moze realizovat slobodna bacanja iznad 50%. Misljenja sam de je to razlog ovolikog forisranja Jokica

Damir

pre 8 godina

Lik ima 0-9 za dva,ali 5-5 za tri...Kao i Iguodala,ne može pogoditi slobodno,ali će dati tricu preko ruke...Ako ne ide trica,poderaće ih i Lakersi,jer oni nemaju plan B,ni neku drugu taktiku. Šutiraj trice milion puta,pa što uđe. Nema šanse da će neko prestati,ako ofula 9-10 zaredom. Nadam se da neće srušiti rekord Bullsa,i da će ih neko izbaciti u play-ofu,najprije Spursi,koji igraju normalnu košarku. Vječna šteta što ne igraju u istom periodu,pa da igraju sa Jordanovim Bullsima,pa da se napucavaju preko Jordana,Pippena i Rodmana...

riverdale

pre 8 godina

covek nije daleko od istine,ovoliko slobode u igri kao sto ima jokic nemaju porzingis i tauns zajedno,iz utakmice u utakmicu ima katastrofalan procenat suta,a denver sa njim na terenu u odbrani ima igraca manje.

Bird

pre 8 godina

Evidentno je da je umor a i pad forme stigao GSW ako se to trebalo dogoditi onda je ovo pravo vreme za to nisam siguran hoce li oboriti rekord Bulsa meni se cini da ce ga uspeti izjednaciti sto im je mozda i cilj,mnogi zaboravljaju da je Stiv Ker bio clan ekipe Bulsa koja je postavila taj rekord i da bi on mozda zeleo da izjednace samo taj rekord a ne da ga obore iz postovanja prema svojim saigracima iz tog vremena i da GSW su i dalje glavni favoriti za titulu ljudi ovde odmah ih otpisuju nakon dve losije utakmice oni ce imati prednost domaceg terena kroz ceo plej off sto ce verovatno i odluciti serije u susretu sa SAS i Klivlendom.

Majami

pre 8 godina

Lebron ce pokidati u plej ofu samo je pitanje kako ce igrati Love,Irving....finale nece sigurno odlucivati Lebron ili Curry vec ostali tipa Luvingston ili Jr.

wade

pre 8 godina

Greg pusti sarlot da ih golden stejt ne pobedi 11. put. I sad nemaju sta da izgube, ne mogu do rekorda i protiv GS rastereceno da njima ne dozvole da obore rekord.

Dođite na stadion!

pre 8 godina

Spursi me koštali dobitka od 6.500 hiljada.

https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1387-2723515-1380

Pozdrav za B92.

JeRemija

pre 8 godina

@Sima Simau
Au pa prosto neverovatno da Jokiću i u NBA nabijaju statistiku. Ajde što mu je Miško nabijao statistiku u ABA ligi nego što je komesar NBA Adam Singler teča Jokiću pa nije teško da sredi da ga ostali treneri puštaju da nabija statistiku...ludilo:)
Pozdrav za starog kolegu Foxa koji je uvideo da će Kavsi biti ozbiljan kandidat za titulu. Ako svi ostanu zdravi tvrdim da će slaviti u Finalu. Ne bih omalovažavao prošlogodišnju tituli GS ali je činjenica da im je protivnik bio osakaćen povredama te im 2 od 3 najbolja igrača nisu igrala. Ne sećam se da je neki tim u Finalu ranije imao toliki peh sa povredama.

Fox

pre 8 godina

Golden State dobija ali nije to ni priiblizno onako ubedljivo kao pocetkom i sredinom sezone. Jedna Minesota je imala odlicnu priliku da ih dobije ali kod njih je slucaj da svako hoce da bude junak. Da imaju tri lopte, i Levin i Vigins i Tauns bi sutirali na kraju i preko trojice iz fadeaway i pored toga da im je saigrac sam na sutu. Dao sam banalan primer, ali ko je gledao vise puta Minesotu ove godine mogao je to da vidi. Minesota je cini mi se ispustila dobar rezultat krajem trece kada je na minut i po do kraja cetvrtine bilo 89-81, ali su glupim greskama dozvolili da Ratnici izjednace na kraju trece 89-89. Mozda i ispadne istinita tvrdnja Barklija da GS nece osvojiti, zaista je tesko izdrzati u onakvom ritmu celu sezonu plus sto te u plej off-u cekaju izuzetno jake ekipe, Klipersi, Tamderi ili SAS. Ja bih vise voleo da u velikio finale udje Oklahoma ili SAS jer i jednu i drugu ekipu gotivim ali GS je masina ove godine i sjajno igraju. Medjutim, plej off je nesto drugo i videcemo ih ove godine. Svi otpisuju Klivlend u velikom finalu, ali oni su jaki kao zemlja i kad odigraju sjajan mec razbiju svakog. Problem kod njih je nekonstantnost i oscilacije kao kad su npr razbili Kliperse pa sledeci mec izgubili od Jute bez njihovog najboljeg igraca. I na kraju, na istoku niposto ne bih otpisao Cikago (ako se plasira u plej off) i naravno zahuktali Majami koji igra odlicno i moze da dobije svakog.

sbanovan

pre 8 godina

Ovakva kosarka izgubila svaku draz. Sveli su kosarku na sport u kome igraju pojedinci. Toliko je postalo svejedno 'glavnim zvezdama' tima da li ce pogoditi ili promasiti sut, da je to postalo iritantno. Nikakve volje, nikakvog naboja tokom utakmice. Utakmica kao na Playstationu da igras... Nije ni cudo sto svake godine gube na gledanosti.

VR46

pre 8 godina

Ima GSW specijalistu za Lebrona,zato je u finalu imao prosek 30+p,ne znam tacan broj u proseku.Nemoj da se zavaravamo,ne postoji covek koji ga moze cuvati.

$$$

pre 8 godina

Toliko je postalo svejedno 'glavnim zvezdama' tima da li ce pogoditi ili promasiti sut, da je to postalo iritantno. Nikakve volje, nikakvog naboja tokom utakmice. Utakmica kao na Playstationu da igras
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (sbanovan, 22. mart 2016 13:57)

A ti mu dodjes kao kosarkaski psiholog?Ti znas dal oni imaju volje ili ne?!
I sta treba da urade posle poraza?Da se obese?

Buki

pre 8 godina

Sto sve necu procitati u ovim strucnim komentarima GSW su gotovi ispast ce u plej ofu Oklahoma ce ih izbaciti ajde molim vas GSW su zvanicni sampioni imaju rekordan broj pobeda jedini tim koji ih moze poraziti su Sparsi kakva crna Oklahoma,Clipersi ili Lebron koji ove sezone divlja samo protiv ekipa koje nemaju igrace koji ga mogu cuvati a GSW i Sparsi imaju specijaliste za Lebrona a kad njega zaustavis Klivlend je gotov sto nije slucaj sa GSW i Sparsima njihovi glavni igraci mogu imati lose vece oni opet pobjede jer su jednostavno tim i takve ekipe po pravilu uzimaju titulu.

Memfis

pre 8 godina

Ne znam kako vam ne dosadi da pišete kako su u padu forme i ostalo. A da su razbili Minesotu 35 razlike rekli biste, troše se za rekord, neće izdržati u plej-ofu. Sad vidim da poraz od Sparsa 8 razlike bez 2 startera znači pad forme, i možda i ispadanje u 2. kolu plej-ofa, a kad Klivlend pukne od Majamija 20 onda to nije ništa, Klivlend je siguran finalista. Ima logike...

Dođite na stadion!

pre 8 godina

Au pa prosto neverovatno da Jokiću i u NBA nabijaju statistiku. Ajde što mu je Miško nabijao statistiku u ABA ligi nego što je komesar NBA Adam Singler teča Jokiću pa nije teško da sredi da ga ostali treneri puštaju da nabija statistiku...ludilo:)
Pozdrav za starog kolegu Foxa koji je uvideo da će Kavsi biti ozbiljan kandidat za titulu. Ako svi ostanu zdravi tvrdim da će slaviti u Finalu. Ne bih omalovažavao prošlogodišnju tituli GS ali je činjenica da im je protivnik bio osakaćen povredama te im 2 od 3 najbolja igrača nisu igrala. Ne sećam se da je neki tim u Finalu ranije imao toliki peh sa povredama. (Jeremija)

Jeremija, da li je moguće da ti ne znaš kako se preziva komesar NBA lige? Pokušavaš nekim bezveze komentarima da ispadneš duhovit, a ne poznaješ osnovne elementarne stvari. Lik se preziva Silver, a ne Singler. Nemoj reći da si izostavio neko slovo slučajno, prezimena su totalno različita osim početnog slova.
Pozdrav za B92.

Bojan

pre 8 godina

pa barkli uvek govori da GSW nece daleko, i prosle sezone je to rekao, ja sam i naginjao njegovom misljenju, pa je GSW opet, relativno lagano uzeo titulu.
ne kazem da ce to biti slucaj i sada, ali ja bih bio izuzetno iznenadjen da ih bilo ko osim Spursa nadigra u plejofu.
ne moze se cela sezona odigrati na maksimumu, pa i bulsi 96. su poceli sa 41-3 a zavrsili sa 12-3 i opet pokidali u plejofu. znaci, sad je pravo vreme za nesto slabiju formu.

Lakers

pre 8 godina

Minesota ima potencijal za visok plasman, ali sa novim glavnim trenerom i novim i off i deff trenerima jer ovako ne ide i pored talenta koji imaju. Kemba Volker u velikom padu forme,covjek nista ne moze pogoditi i ko igra sportsku samo ga manje hvatat.Denver isto slabo stoji moraju napraviti ozbiljan trejd na kraju sezone.Oklahoma,golden ili sas uzimaju prsten. Lejkersi dovode dvije zvijezde za sl sezonu i uz visokog pika na draftu i malog d'andjela rasela prave ozb ekipu.

laRS0n

pre 8 godina

Sima Simau
Retko glup komentar. Porediti igraca koji ima sve, ali kome ipak fale misici i igraca koji ima samo visinu, koji se pri tome krece kao teletebis. Jedan ima potencijal da bude odlican NBA igrac a drugi ima potencijal da... drugi je teletabis, koji treba da se vrati u Evropu i da dominira u ligi gde 90% igraca ima fizikalije kao teletabisi, ne racunam one amere koji u SAD ne mogu nista pa dodju u Evropu da dominiraju. I onda mi neko kaze da bi najjaci evropsku klub mogao da se takmici u NBA ligi.

sta cu

pre 8 godina

nema pristrasnosti!ne porediti nurkica I jokica..Jokic je drugi ruki po uspesnosti I igranju za tim,odnosno racionalnosti,Iza Taunsa koji igra 31min.jokic 21. Nurkic igracina,I zver ce biti,verujem da ce igrati u tandemu,nurkic 5,jokic 4..pa da se rotiraju,u ulazak farida!realno lovrenj je daleko iza sve trojice..buducnost su nurkic I jokic!Jokic vec igrac za mnogo vise varijnti od Nurkica,mnogo raznovrsni!Nurkic ozbiljan teski centar ce biti!

Stefan

pre 8 godina

Mozda i najvece iznenadjenje ove godine je Sarlot naravno pored Bostona i Portlanda! Jednostavno obozavam da gledam takve ekipe koje sklope prosecan tim i onda kidaju ko ludi!

Rambinho

pre 8 godina

Viginsu treba opalit jednu vaspitnu drugacije ne vredi. Ko je gledao zna o cemu pisem, onaj katostrofalni sebicni "fadeway" sut kad je bilo minus dva pred sam kraj je neoprostivo. Odvratan tim za gledati. Da sam mu ja trener sve .... bi mu sve po spisku!

Bojan

pre 8 godina

stvarno je nefer svoditi GSW samo na šut za 3 poena.
tačno je da su dobili svaku kada su šutirali trojke iznad 40%, ali da su izgubili 3 od 4 meča kada su šutirali ispod 25%, ali nije to jedina stvar.
tako dobar šut im obezbeđuje efikasnost u napadu, ali je GSW odlična ekipa i u odbrani.

istom logikom možemo Čikago 96 da svedemo na "daj loptu MJu pa šta uradi". A ono, cela mašinerija oko njega.

SEKI

pre 8 godina

@sbanovan, tebra ti si jedini lik kojem se ne svidja danasnja kosarka, koja itekako ima sta da ponudi. Imas farmu i parove ako ti se ne gleda.

vu

pre 8 godina

Prvu cetvrtinu su primili samo 7p i delovalo je kao da ce biti blowout..Svaka cast Hornetsima ove sezone iskreno neocekivano i bez big Al veci deo sezone oni opet dolaze do 3-4 pozicijie na Istoku..Steta za SaS ali ovo je u NBA postalo normalno,dobijes GSW i prospes protiv Hornetsa kao prosle nedelje sto su Grizliesi dobili Cavse a onda sutradan izgubili od Sunsa

dtb_pro

pre 8 godina

Viginsu treba opalit jednu vaspitnu drugacije ne vredi. Ko je gledao zna o cemu pisem, onaj katostrofalni sebicni "fadeway" sut kad je bilo minus dva pred sam kraj je neoprostivo. Odvratan tim za gledati. Da sam mu ja trener sve .... bi mu sve po spisku!
(Rambinho, 22. mart 2016 08:54)

U potpunosti se slažem. Pratim NBA dugi niz godina, viđao sam različite filozofije igre u različitim erama, ali gori tim od ovog Minesote nisam nikada vidio.
Trener tipa je apsolutni duduk koji apsolutno blage veze nema o svom poslu. Niti jednu postavljenu akciju nema, osjećaj za igru nema, ama nikakav plan. I voli da zove time-out između dva slobodna bacanja svog igrača?! Tim je skovan da se na apsolutno odvratan način forsiraju Vigins i Lavinj kao plan da se oko njih gradi franžiza. Obojica su nevjerovatni soleri, sebične barabe, koje nemaju nikakvu viziju košarkaške igre osim zaletanja u protivničke igrače i šuta iz neizgrađenih i nerezonskih pozicija. Lavinj bar ponekad asistira i to je odmah koš (jer to niko ne očekuje), a Vigins je osoba čiji IQ ne prelazi 70 skoro sigurno. Dovoljno je reći da je Riki Rubio ubjedljivo najbolji košarkaš kod njih i time je sve rečeno. Čovjek jedini zna postaviti akciju. Ali zato ga pljuju u odbrani (kao ispada), a zapravo PF i C izlaze da čuvaju bekove na šutu (?!) i u toj dvostrukoj rotaciji bukvalno svaki put Rubio ostane na mismeču sa PF/C. Još ih dobro i zagradi. Viginsu lopta ispada iz ruke prilikom malo dužeg driblinga, imaju po 30 izgubljenih!

Dragan

pre 8 godina

Nocas od 1h prenos na Sport Klubu Oklahoma - Hjuston, sjajan mec u najavi i sa puno poena. Jokic treba jos da poradi na snazi, ali ore svega na bezobrazluku i odlucnosti u pojedinim momentima. Nekad mi se cini da iako je jako mlad, da je previse "fin" za NBA. kada naprVis faup, odvali mu ruku. da te zapamte a ne svaki put da dobijas glupe faulove koje inace sudije sviraju iz sebi znanih razloga za bezazlen kontakt. Samo cvrsce i bice bolje. Za Nurkica i Lovernja si kosarkaski Tesla. Nadam se da ce njih dvojicu ili bar jednog trejdovati ovog leta Denver, tj siguran sam jer Meloun buducnost vidi u Jokicu.

Roki

pre 8 godina

GS u poslednjih mesec dana igra jako slabu odbranu. Minesota odigra egal utakmicu da bi onaj sebicni Vigins izasao u prvi plan svojom retardiranom selekcijom suta.

Stevan

pre 8 godina

Ja bih voleo da to bude Denver, međutim, treba mu da do kraja dobije 7 utakmica a da Dalas/Hjuston izgubi 7 što je, priznaćete, veoma teško!

Serbian SCOUSER

pre 8 godina

Ni reci o Wizardsima koji imaju trenutno najduzi niz pobeda zaredom u ligi,5!Jeste malo ali cinjenice su cinjenice!
Idemo do plejofa samo hrabro!

JeRemija

pre 8 godina

@Dođite na stadion
Nisam bio siguran kako se preziva komesar a mrzelo me da guglam. U svakom slučaju hvala na informaciji da je u pitanju prezime Silver. Pozdrav

BarbaDjole

pre 8 godina

Prosto mi je neverovatno da je San Antonio izgubio, a na kraju prve cetvrtine bio rezultat tipa 27-7. A Warriorsima fale Iggy, Bogut i Ezeli tako da ovaj mali pad nije nista strasno. Bice to na mestu kad se vrate.

HCP

pre 8 godina

Kako bi ja ovoj deci zabranio da gledaju NBA..
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Offensive Rebound)

Zasto? Jel si ti bio bolji kad si pocinjao?

I zar stvarno mislis da kao (verovatno) navijac Gregovog SAS-a predstavljas old school ovde? Pa znas li ti koliko nas prati NBA jos mnogo pre te '96.

paspalj chandler

pre 8 godina

(Sima Simau, 22. mart 2016 14:37)
Da li ti shvatas da trejd moze da se desi tek u novembru sledece godine?
O ovima sto kazu da je Bobi bolji od Jokica ne zelim da trosim reci.