Nedelja, 20.03.2016.

10:07

IV: Novak za istoriju, Raonić za prvenac

Najbolji teniser sveta Novak Đoković sastaje se u nedelju od 21h po srednjoevropskom vremenu sa Milošem Raonićem u finalu Mastersa u Indijan Velsu.

Izvor: B92

IV: Novak za istoriju, Raoniæ za prvenac IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

90 Komentari

Sortiraj po:

Zurkolomcina

pre 8 godina

Srpsko - ic finale. Pobedice Srbin Djokovic, a ovaj drugi Srbin mora jos da priceka.
A milogorcima preostaje samo da gledaju prenos takmicenja u bacanju kamena sa ramena. Tu ce sigurno biti neki milogorac...

Glas Srbije

pre 8 godina

Prvo crnogorsko finale u tenisu. Svaka cast momci!(Hello, 20. mart 2016 17:13) Kazem ja da su Crnogorci Srbi, evo sad to i sami prizanaju:-).

Glas Srbije

pre 8 godina

(Zemljak iz Crne Gore, 20. mart 2016  Zemljace pa nije samo otac bitan, mada znam da ga vi stavljate na prvo mesto, kad su psovke u pitanju. Novak kao sto znate tu vasu psovku nikad nije izgovorio tako da je njegovo crnogortsvo upitno.

Joc@

pre 8 godina

...Ajmo srbski sine, gazi i ne pitaj za posledice...
@ (Delije Čikago, 13:47)

Alo bre. Kakvo gaženje? Ovo je sport.
Tako nešto Nole, srpski sin, nikada ne bi rekao.
Najbolji sportista planete.
Nauči se od njega sportskom duhu.

As

pre 8 godina

Navijam za Djokovica, ne interesuje me Raonic, njegovo porijeklo, korijeni, postujem ga kao bilo kog drugog igraca, za mene je kanadjanin, kao i svaki drugi, Novak je ponos, uzor, ambasador, ponos srpskog naroda, izuzetno fer, korektan, posten i kulturan covjek i igrac, zato puno srece Nole danas i do pobijede

alex

pre 8 godina

Mastersi odavno nisu uise ono sto su bili. Atp da vrati stara pravila, finala mastersa na tri dobijena seta, pa na sledecem mas ersu nema slobodnih u prvim kolima. Izem ti masterse gde muskarci igraju finale na dva dobijena seta, izjadnjacenje muskog i zenskog tenisa.

Nada

pre 8 godina

Igra Raonić najbolji tenis u karijeri. Ti si Nole najbolji na svetu. Jedva čekam 21h, da odgledam kako najbolji na svetu pobeđuje tenisera koji igra najbolji tenis u karijeri.

alex

pre 8 godina

Mastersi odavno nisu uise ono sto su bili. Atp da vrati stara pravila, finala mastersa na tri dobijena seta, pa na sledecem mas ersu nema slobodnih u prvim kolima. Izem ti masterse gde muskarci igraju finale na dva dobijena seta, izjadnjacenje muskog i zenskog tenisa.

Aca Znalac

pre 8 godina

Raonić je sa tri godine već postao kanađanin. Nisam primetio ni jednu ovu novu zastavu CG na IW ove godine. Video sam samo kanadske zastave. Prema tome ovo je duel srbina i kanađanina.

v

pre 8 godina

Kakve veze sad ima da li su pravoslavci? Izdignite se vise iznad tih religijskih gluposti, smesno je. ''Dva pravoslavca u finalu....''. Naucite vise da gledate ljude kao ljude bez da im lepite etikete. Da ste se rodili na bliskom istoku sad biste se kleli u Alaha i bili ubedjeni da je to najispravnije. Svako misli da je njegovo najispravnije. Sama cinjenica da postoji toliko religija opasno klati religiju uopste.

Dovoljno je sto u finalu jednog velikog turnira igraju dvojica igraca koji su potekli sa ovih prostora. Idemo Nole.

zoko macijak

pre 8 godina

@v
Naravno da je vazno da su pravoslavci! Lijepo je to vidjeti, jos u finalu jednog velikog turnira. Svakako da je vazno ko je kakav covjek, ali bez pravoslavlja nema spasenja!! Medjutim, vratimo se sportu i recimo - Idemooooo Noleeee, srpski sineeee!!! Do nove titule!! Za Srbiju, za Crnu Goru i prije svega za pravoslavlje!!!

Dragan

pre 8 godina

Kvota na Novaka je - na svakih uloženih šest funti (još jednom-funti) zarada je jedna funta.
Kvota na Raonica je - na svaku uloženu funtu, zarada je četiri funte.
Ko voli neka izvoli.
Pozdrav

Porodica Janković

pre 8 godina

Dragi naš Nole, naša porodica uživam gledajući te! Ne ka ti dragi Gospod podari puno zdravlja i sreće da nas činiš srećnim još mnogo,mnogo godina! Najveća privilegija je da vikendom uživamo u tvojim pobedama i osvojenim turnirima i da svi zajedno pišemo istoriju. Volimo te puno....
Porodica Janković

Nebojša

pre 8 godina

Bravo nase momcine !
Vecera cu uzivati da gledam ova dva momka u finalu, a nadam se da je ovo pocetak njihovih finala i da ce ih biti sve vise.

A sad se vi svadjajte ciji su, avetinje !
(JA, 20. mart 2016 14:46)

Ja sa nadom da ću uživati čekam ovo finale ali nisam uveren da će biti previše lep meč a za razliku od tebe nadam se da ovo nije početak njihovih finala Raonic deluje kao ok lik ali njegov stil nije nešto što gledaoci žele da gledaju u finalima najvećih turnira siguran sam.

Milan

pre 8 godina

Britanci mogu da budu najveca ...na sto se tice ponizavanja Novaka, ali isto tako (tipicno za njih) mogu da analiziraju nekoga objektivnije od bilo koje druge nacije. Ovaj clanak sve govori, Novak nije jedan od najvecih, on vec jeste najveci jer ako neko u najjacoj eri tenisa ima pozitivan skor sa svim najvecim rivalima onda tu vise nema diskusije. Svaka cast Federeru na njgovim slemovima, ali kao sto clanak kaze oni su osvojeni protiv nizerarzednih igraca dok je Novak skoro svaki put moraod dobiti negog od velike cetvorke.

http://metro.co.uk/2016/01/28/why-novak-djokovic-has-overtaken-roger-federer-as-the-greatest-tennis-player-of-all-time-5649557/

JA

pre 8 godina

Bravo nase momcine !
Vecera cu uzivati da gledam ova dva momka u finalu, a nadam se da je ovo pocetak njihovih finala i da ce ih biti sve vise.

A sad se vi svadjajte ciji su, avetinje !

No1ee

pre 8 godina

Ono nije igra tenisa, ono sto Raonic radi je serviranje i mlacenje slame sa petoga sprata. To Noleta moze da frustriira najvise od svega. Cak bi mogao da gubi i lakse poene usled abnormalnih okolnosti tj. anti-tenisa. Karlovic i Isner nisu nista drugaciji od Raonica. Vecina njihovih rezultata su 7:6 7:6, a ni mecevi im ne traju dugo. Opali i nadaj se najboljem - izem ti takvo nadmetanje bez vestine i drugih sposobnosti.

Goran

pre 8 godina

Pobedice on i Federera i Mareja barem 25 puta. Treba samo da se potrude da dodju do sto vise polufinala ili finala. Novak ce biti jedini igrac u istoriji tenisa koji je preko 25 puta pobedio cak 3 igraca i to bas 3 igraca sa ukupno osvojene 33 grand slem titule. Kakva statistika.

Stojan

pre 8 godina

Udariće junak na junaka, Miloš na Novaka. Najbolja varijanta, PRAVOSLAVNO FINALE. Bravo Novak za pobjedu nad Nadalom, i za rezultat 25-23.Sad si se odmakao u broju pobjeda od Nadala. Ne vidim Federera, ni Nadala u finalu mastersa ni GS. TO MAJSTORE, IDEMO DALJE!

Letelica

pre 8 godina

Ajmo Noleeee nadam se da danas neces biti milosrdan kao nekad i po starom svojim drugarima poklanjat masterse, slemove! Ocemo nemilosrdnog tigra a ne majku Terezu!

glasnik

pre 8 godina

I pre ovog meca i posle ovog meca, nista se ne menja - NOVAK DJOKOVIC JE NAJBOLJI IGRAC SVETA - I TO CE TRAJATI DO NAJBOLJEG U ISTORIJI OVE IGRE. HVALA I DOVIDJENJA.

Sinkegrof

pre 8 godina

Novak je postao dominantan kada je postao mentalno snazan...ali on ima jos nesto pored svih svojih igrackih kvaliteta...on se ne priprema za mec sa protivnikom tako da se prilagodjava kvalitetima tog suparnika...Novak igra na kartu protivnickih mana...i napada ih bez milosti maksimalno koristeci njihove slabe tacke...deluje u ovom trenutku da je Novak najkompletniji igrac svih vremena...mozda kad bi imao bar malo snazniji servis i nema se vise tu sta unaprediti...Nole je kralj tenisa!!!

vic ic

pre 8 godina

Novaka volim, Rafu postujem, a Federera nit volim, nit postujem. Cestitke i Raonicu, ali on je profitirao u trenutnom nedostatku vrhunskih igraca.

Žao mi je

pre 8 godina

Znaci ovde nema za koga da se navija.

(Markonato, 20. mart 2016 10:41)

Oni za koje iz tvog ugla "ima da se navija" igraju na fjučersima i čelindžerima. I najčešće stižu do trećeg kola, a sve iznad toga je senzacija.

Teniser Cel

pre 8 godina

Da li mi moze neko objasniti zasto su opet promijenili goat listu?Sada racunaju bodove npr za qf gren slema 1 bod,prije nisu.Prije su turniri serije 500 i 250atp racunali isto titula 1 bod sada 500 vrijedi 2 boda a 250atp 1 bod??Hvala

noleN1

pre 8 godina

divno je bilo sinoc prisustvovati vrhunskoj predstavi dva velikana.
borba do poslednjeg atoma,poslednje kapi znoja...
mislim da je super sto se nadal polako vraca u formu,samim tim tera i novaka na bolju igru.
cini mi se da kada novak igra protiv federera i nadala daje 100%sebe jer u njima vidi svoje konkurente.
bez dobrog nadala,nema ni dobrog novaka!
prognoza za veceras:
novakova pobeda u dva seta 7:6,7:6.

newking

pre 8 godina

Svaka čast Nadalu na velikoj borbi uradio je sve što je mogao...odigrao je 110%...ponovo se pokazalo da ni to nije dovoljno za Đokovića...! ne nije on bugi man...he is the one who killed bugiman!

Far away

pre 8 godina

Raonic je sjajan i moze svakoga da pobedi, ali one predugacke noge, cine ga presporim za Noleta. Jednostavno, to je nesto sto se ne menja.

Bg

pre 8 godina

Znači najbitnije je da Novaku proradi ritern, pa onda Raonić može da bude raspoložen i za servis, nema veze, neće imati šanse.
Jeste se Miloš popravio iz igre, sa osnovne linije, ali nije ni blizu Novaku.
Dakle najveći posao je vratiti servis dobro, i onda čekati grešku Raonića a biće ih jer je on ipak servis igrač, jednosmeran je, ne može da parira Novaku u relijima tj dužim razmenama.

Alex NBgd

pre 8 godina

jedan je Djokovic Novak...kida ih sve i kad igra sa 70-80% svojih mogucnosti, a vec na 90% mu niko nista ne moze...za 100% jos uvek nema potrebe :)))))))))

poznavalac

pre 8 godina

Ne mnogo zahtevno finale tako da ce ostati dovoljno svezine i za Majami.Smajlici taman stigli do pola puta pa ne znaju sad na koju stranu da okrenu.Kad je jezik brzi od pameti tako biva...no mozda i Mirka voli setnju po parkovima,pa se obnovi povreda kolena sto je ipak logicnija varijanta za nov peh takve vrste povredjivanja.

nolemanijakinja

pre 8 godina

Ne potcenjujem Raonića , ali sigurna sam da Nole ima rešenje za njegov servis. Jedino, ako ga baš krene i prvi i drugi servis. Što se istorije tiče, ona se upravo ispisuje, i to pred našim očima. Uživajmo! Vranjska Banja čeka 27. masters titulu!

goran

pre 8 godina

Bice ovo pravi ispit za Novaka...koji je po meni naravno ipak favorit u finalu ,jedino ako Milos bude servirao preko 80% prvog servisa ima sanse da uradi nesto vise protiv Djokovica ,ali cak i tada nece imati previse sansi ako Nole bude drzao svoj servis i bude igrao na visokom nivou cekajuci pad Milosevog servisa, jer koliko god Milos delovao bolje nego prosle sezone sto se tice igre u polju ,ipak ne moze da parira Novaku sto se tice udaraca sa osnovne linije a pogotovu ako se igra razvije i poen oduzi na vise od 4-5 udarca i kada se opetereti bekend Milosa tu je kraj price, juce ga je Gofan namucio i uzeo mu jedan set upravo takvom taktikom s tim sto je na kraju ipak servis napravio razliku,dok je sto se tice igre u polju Gofan bio prilicno ravnopravan ako ne cak i bolji ...sve u svemu ocekuje nas uzbudljiv mec i nadam se jos jednoj Noletovoj pobedi i osvojenom mastersu !

Sasabg86

pre 8 godina

Obozavam tenis i cinjenica da imamo tenisera kakav je Novak jos vise povecava moju ljubav prema ovom sportu! Zanimljivo je da je i los novak bolji od vecine tenisera, setite se samo prvih kola na ovom turniru. Divno je videti Rafu da opet igra i kad kazem igra mislim da ponovo njegov tenis ima smisla, mislim da je on dobar motivator i za Noleta da napreduje. Sve u svemu dobar turnir, ocekujem pobedu veceras protiv fenomenalnog Milosa ali trebalo bi da nole ima recept za njega!

rafael30

pre 8 godina

Raonić sve bolji..i bit će jako nezgodan na wimbledonu ove god ako ostane zdrav..
mogao bi biti nezgodan i večeras ,ali morat će imati 70% prvog servisa ako želi imati priliku dobiti ovaj meč..
Ovo je vrlo jednostavno..
Nole ima najbolji retern na svijetu i to je to..
Raonić je popravio i bekend ,poboljšao igru s osnovne linije,ali naravno,nedovoljno za Noleta ..
očekujem jedan tie break,moguće i dva jer Nole očito voli na ovom turniru otići u 13.igru..
prognoza 64 76 pobjeda Noleta

Petar

pre 8 godina

Ovog Raonica samo servis moze da izvuce. Juce se jedva izvukao iz Gofana, jer svaki put kad mu je ovaj vratio servis, Raonic je najcesce gubio poen greskom. Ako Nole riternira dobro danas, tu je kraj.

Blicc

pre 8 godina

Miloš ima opasan servis, ne sme se dozvoliti tie break nijednom, jer u suprotnom može biti svašta.. Otkloniti 13. gem i Nole lagano uzima.. Ako kaniš pobijediti ne smiješ izgubiti!

Sasabg86

pre 8 godina

Obozavam tenis i cinjenica da imamo tenisera kakav je Novak jos vise povecava moju ljubav prema ovom sportu! Zanimljivo je da je i los novak bolji od vecine tenisera, setite se samo prvih kola na ovom turniru. Divno je videti Rafu da opet igra i kad kazem igra mislim da ponovo njegov tenis ima smisla, mislim da je on dobar motivator i za Noleta da napreduje. Sve u svemu dobar turnir, ocekujem pobedu veceras protiv fenomenalnog Milosa ali trebalo bi da nole ima recept za njega!

noleN1

pre 8 godina

divno je bilo sinoc prisustvovati vrhunskoj predstavi dva velikana.
borba do poslednjeg atoma,poslednje kapi znoja...
mislim da je super sto se nadal polako vraca u formu,samim tim tera i novaka na bolju igru.
cini mi se da kada novak igra protiv federera i nadala daje 100%sebe jer u njima vidi svoje konkurente.
bez dobrog nadala,nema ni dobrog novaka!
prognoza za veceras:
novakova pobeda u dva seta 7:6,7:6.

Far away

pre 8 godina

Raonic je sjajan i moze svakoga da pobedi, ali one predugacke noge, cine ga presporim za Noleta. Jednostavno, to je nesto sto se ne menja.

Petar

pre 8 godina

Ovog Raonica samo servis moze da izvuce. Juce se jedva izvukao iz Gofana, jer svaki put kad mu je ovaj vratio servis, Raonic je najcesce gubio poen greskom. Ako Nole riternira dobro danas, tu je kraj.

glasnik

pre 8 godina

I pre ovog meca i posle ovog meca, nista se ne menja - NOVAK DJOKOVIC JE NAJBOLJI IGRAC SVETA - I TO CE TRAJATI DO NAJBOLJEG U ISTORIJI OVE IGRE. HVALA I DOVIDJENJA.

rafael30

pre 8 godina

Raonić sve bolji..i bit će jako nezgodan na wimbledonu ove god ako ostane zdrav..
mogao bi biti nezgodan i večeras ,ali morat će imati 70% prvog servisa ako želi imati priliku dobiti ovaj meč..
Ovo je vrlo jednostavno..
Nole ima najbolji retern na svijetu i to je to..
Raonić je popravio i bekend ,poboljšao igru s osnovne linije,ali naravno,nedovoljno za Noleta ..
očekujem jedan tie break,moguće i dva jer Nole očito voli na ovom turniru otići u 13.igru..
prognoza 64 76 pobjeda Noleta

goran

pre 8 godina

Bice ovo pravi ispit za Novaka...koji je po meni naravno ipak favorit u finalu ,jedino ako Milos bude servirao preko 80% prvog servisa ima sanse da uradi nesto vise protiv Djokovica ,ali cak i tada nece imati previse sansi ako Nole bude drzao svoj servis i bude igrao na visokom nivou cekajuci pad Milosevog servisa, jer koliko god Milos delovao bolje nego prosle sezone sto se tice igre u polju ,ipak ne moze da parira Novaku sto se tice udaraca sa osnovne linije a pogotovu ako se igra razvije i poen oduzi na vise od 4-5 udarca i kada se opetereti bekend Milosa tu je kraj price, juce ga je Gofan namucio i uzeo mu jedan set upravo takvom taktikom s tim sto je na kraju ipak servis napravio razliku,dok je sto se tice igre u polju Gofan bio prilicno ravnopravan ako ne cak i bolji ...sve u svemu ocekuje nas uzbudljiv mec i nadam se jos jednoj Noletovoj pobedi i osvojenom mastersu !

Goran

pre 8 godina

Pobedice on i Federera i Mareja barem 25 puta. Treba samo da se potrude da dodju do sto vise polufinala ili finala. Novak ce biti jedini igrac u istoriji tenisa koji je preko 25 puta pobedio cak 3 igraca i to bas 3 igraca sa ukupno osvojene 33 grand slem titule. Kakva statistika.

Sinkegrof

pre 8 godina

Novak je postao dominantan kada je postao mentalno snazan...ali on ima jos nesto pored svih svojih igrackih kvaliteta...on se ne priprema za mec sa protivnikom tako da se prilagodjava kvalitetima tog suparnika...Novak igra na kartu protivnickih mana...i napada ih bez milosti maksimalno koristeci njihove slabe tacke...deluje u ovom trenutku da je Novak najkompletniji igrac svih vremena...mozda kad bi imao bar malo snazniji servis i nema se vise tu sta unaprediti...Nole je kralj tenisa!!!

nolemanijakinja

pre 8 godina

Ne potcenjujem Raonića , ali sigurna sam da Nole ima rešenje za njegov servis. Jedino, ako ga baš krene i prvi i drugi servis. Što se istorije tiče, ona se upravo ispisuje, i to pred našim očima. Uživajmo! Vranjska Banja čeka 27. masters titulu!

Alex NBgd

pre 8 godina

jedan je Djokovic Novak...kida ih sve i kad igra sa 70-80% svojih mogucnosti, a vec na 90% mu niko nista ne moze...za 100% jos uvek nema potrebe :)))))))))

vic ic

pre 8 godina

Novaka volim, Rafu postujem, a Federera nit volim, nit postujem. Cestitke i Raonicu, ali on je profitirao u trenutnom nedostatku vrhunskih igraca.

Blicc

pre 8 godina

Miloš ima opasan servis, ne sme se dozvoliti tie break nijednom, jer u suprotnom može biti svašta.. Otkloniti 13. gem i Nole lagano uzima.. Ako kaniš pobijediti ne smiješ izgubiti!

v

pre 8 godina

Kakve veze sad ima da li su pravoslavci? Izdignite se vise iznad tih religijskih gluposti, smesno je. ''Dva pravoslavca u finalu....''. Naucite vise da gledate ljude kao ljude bez da im lepite etikete. Da ste se rodili na bliskom istoku sad biste se kleli u Alaha i bili ubedjeni da je to najispravnije. Svako misli da je njegovo najispravnije. Sama cinjenica da postoji toliko religija opasno klati religiju uopste.

Dovoljno je sto u finalu jednog velikog turnira igraju dvojica igraca koji su potekli sa ovih prostora. Idemo Nole.

Letelica

pre 8 godina

Ajmo Noleeee nadam se da danas neces biti milosrdan kao nekad i po starom svojim drugarima poklanjat masterse, slemove! Ocemo nemilosrdnog tigra a ne majku Terezu!

No1ee

pre 8 godina

Ono nije igra tenisa, ono sto Raonic radi je serviranje i mlacenje slame sa petoga sprata. To Noleta moze da frustriira najvise od svega. Cak bi mogao da gubi i lakse poene usled abnormalnih okolnosti tj. anti-tenisa. Karlovic i Isner nisu nista drugaciji od Raonica. Vecina njihovih rezultata su 7:6 7:6, a ni mecevi im ne traju dugo. Opali i nadaj se najboljem - izem ti takvo nadmetanje bez vestine i drugih sposobnosti.

poznavalac

pre 8 godina

Ne mnogo zahtevno finale tako da ce ostati dovoljno svezine i za Majami.Smajlici taman stigli do pola puta pa ne znaju sad na koju stranu da okrenu.Kad je jezik brzi od pameti tako biva...no mozda i Mirka voli setnju po parkovima,pa se obnovi povreda kolena sto je ipak logicnija varijanta za nov peh takve vrste povredjivanja.

Milan

pre 8 godina

Britanci mogu da budu najveca ...na sto se tice ponizavanja Novaka, ali isto tako (tipicno za njih) mogu da analiziraju nekoga objektivnije od bilo koje druge nacije. Ovaj clanak sve govori, Novak nije jedan od najvecih, on vec jeste najveci jer ako neko u najjacoj eri tenisa ima pozitivan skor sa svim najvecim rivalima onda tu vise nema diskusije. Svaka cast Federeru na njgovim slemovima, ali kao sto clanak kaze oni su osvojeni protiv nizerarzednih igraca dok je Novak skoro svaki put moraod dobiti negog od velike cetvorke.

http://metro.co.uk/2016/01/28/why-novak-djokovic-has-overtaken-roger-federer-as-the-greatest-tennis-player-of-all-time-5649557/

Aca Znalac

pre 8 godina

Raonić je sa tri godine već postao kanađanin. Nisam primetio ni jednu ovu novu zastavu CG na IW ove godine. Video sam samo kanadske zastave. Prema tome ovo je duel srbina i kanađanina.

Žao mi je

pre 8 godina

Znaci ovde nema za koga da se navija.

(Markonato, 20. mart 2016 10:41)

Oni za koje iz tvog ugla "ima da se navija" igraju na fjučersima i čelindžerima. I najčešće stižu do trećeg kola, a sve iznad toga je senzacija.

Bg

pre 8 godina

Znači najbitnije je da Novaku proradi ritern, pa onda Raonić može da bude raspoložen i za servis, nema veze, neće imati šanse.
Jeste se Miloš popravio iz igre, sa osnovne linije, ali nije ni blizu Novaku.
Dakle najveći posao je vratiti servis dobro, i onda čekati grešku Raonića a biće ih jer je on ipak servis igrač, jednosmeran je, ne može da parira Novaku u relijima tj dužim razmenama.

As

pre 8 godina

Navijam za Djokovica, ne interesuje me Raonic, njegovo porijeklo, korijeni, postujem ga kao bilo kog drugog igraca, za mene je kanadjanin, kao i svaki drugi, Novak je ponos, uzor, ambasador, ponos srpskog naroda, izuzetno fer, korektan, posten i kulturan covjek i igrac, zato puno srece Nole danas i do pobijede

newking

pre 8 godina

Svaka čast Nadalu na velikoj borbi uradio je sve što je mogao...odigrao je 110%...ponovo se pokazalo da ni to nije dovoljno za Đokovića...! ne nije on bugi man...he is the one who killed bugiman!

Stojan

pre 8 godina

Udariće junak na junaka, Miloš na Novaka. Najbolja varijanta, PRAVOSLAVNO FINALE. Bravo Novak za pobjedu nad Nadalom, i za rezultat 25-23.Sad si se odmakao u broju pobjeda od Nadala. Ne vidim Federera, ni Nadala u finalu mastersa ni GS. TO MAJSTORE, IDEMO DALJE!

Glas Srbije

pre 8 godina

Prvo crnogorsko finale u tenisu. Svaka cast momci!(Hello, 20. mart 2016 17:13) Kazem ja da su Crnogorci Srbi, evo sad to i sami prizanaju:-).

Nebojša

pre 8 godina

Bravo nase momcine !
Vecera cu uzivati da gledam ova dva momka u finalu, a nadam se da je ovo pocetak njihovih finala i da ce ih biti sve vise.

A sad se vi svadjajte ciji su, avetinje !
(JA, 20. mart 2016 14:46)

Ja sa nadom da ću uživati čekam ovo finale ali nisam uveren da će biti previše lep meč a za razliku od tebe nadam se da ovo nije početak njihovih finala Raonic deluje kao ok lik ali njegov stil nije nešto što gledaoci žele da gledaju u finalima najvećih turnira siguran sam.

Dragan

pre 8 godina

Kvota na Novaka je - na svakih uloženih šest funti (još jednom-funti) zarada je jedna funta.
Kvota na Raonica je - na svaku uloženu funtu, zarada je četiri funte.
Ko voli neka izvoli.
Pozdrav

JA

pre 8 godina

Bravo nase momcine !
Vecera cu uzivati da gledam ova dva momka u finalu, a nadam se da je ovo pocetak njihovih finala i da ce ih biti sve vise.

A sad se vi svadjajte ciji su, avetinje !

Teniser Cel

pre 8 godina

Da li mi moze neko objasniti zasto su opet promijenili goat listu?Sada racunaju bodove npr za qf gren slema 1 bod,prije nisu.Prije su turniri serije 500 i 250atp racunali isto titula 1 bod sada 500 vrijedi 2 boda a 250atp 1 bod??Hvala

zoko macijak

pre 8 godina

@v
Naravno da je vazno da su pravoslavci! Lijepo je to vidjeti, jos u finalu jednog velikog turnira. Svakako da je vazno ko je kakav covjek, ali bez pravoslavlja nema spasenja!! Medjutim, vratimo se sportu i recimo - Idemooooo Noleeee, srpski sineeee!!! Do nove titule!! Za Srbiju, za Crnu Goru i prije svega za pravoslavlje!!!

Nada

pre 8 godina

Igra Raonić najbolji tenis u karijeri. Ti si Nole najbolji na svetu. Jedva čekam 21h, da odgledam kako najbolji na svetu pobeđuje tenisera koji igra najbolji tenis u karijeri.

Joc@

pre 8 godina

...Ajmo srbski sine, gazi i ne pitaj za posledice...
@ (Delije Čikago, 13:47)

Alo bre. Kakvo gaženje? Ovo je sport.
Tako nešto Nole, srpski sin, nikada ne bi rekao.
Najbolji sportista planete.
Nauči se od njega sportskom duhu.

Glas Srbije

pre 8 godina

(Zemljak iz Crne Gore, 20. mart 2016  Zemljace pa nije samo otac bitan, mada znam da ga vi stavljate na prvo mesto, kad su psovke u pitanju. Novak kao sto znate tu vasu psovku nikad nije izgovorio tako da je njegovo crnogortsvo upitno.

Porodica Janković

pre 8 godina

Dragi naš Nole, naša porodica uživam gledajući te! Ne ka ti dragi Gospod podari puno zdravlja i sreće da nas činiš srećnim još mnogo,mnogo godina! Najveća privilegija je da vikendom uživamo u tvojim pobedama i osvojenim turnirima i da svi zajedno pišemo istoriju. Volimo te puno....
Porodica Janković

Zurkolomcina

pre 8 godina

Srpsko - ic finale. Pobedice Srbin Djokovic, a ovaj drugi Srbin mora jos da priceka.
A milogorcima preostaje samo da gledaju prenos takmicenja u bacanju kamena sa ramena. Tu ce sigurno biti neki milogorac...

alex

pre 8 godina

Mastersi odavno nisu uise ono sto su bili. Atp da vrati stara pravila, finala mastersa na tri dobijena seta, pa na sledecem mas ersu nema slobodnih u prvim kolima. Izem ti masterse gde muskarci igraju finale na dva dobijena seta, izjadnjacenje muskog i zenskog tenisa.

alex

pre 8 godina

Mastersi odavno nisu uise ono sto su bili. Atp da vrati stara pravila, finala mastersa na tri dobijena seta, pa na sledecem mas ersu nema slobodnih u prvim kolima. Izem ti masterse gde muskarci igraju finale na dva dobijena seta, izjadnjacenje muskog i zenskog tenisa.

zoko macijak

pre 8 godina

@v
Naravno da je vazno da su pravoslavci! Lijepo je to vidjeti, jos u finalu jednog velikog turnira. Svakako da je vazno ko je kakav covjek, ali bez pravoslavlja nema spasenja!! Medjutim, vratimo se sportu i recimo - Idemooooo Noleeee, srpski sineeee!!! Do nove titule!! Za Srbiju, za Crnu Goru i prije svega za pravoslavlje!!!

v

pre 8 godina

Kakve veze sad ima da li su pravoslavci? Izdignite se vise iznad tih religijskih gluposti, smesno je. ''Dva pravoslavca u finalu....''. Naucite vise da gledate ljude kao ljude bez da im lepite etikete. Da ste se rodili na bliskom istoku sad biste se kleli u Alaha i bili ubedjeni da je to najispravnije. Svako misli da je njegovo najispravnije. Sama cinjenica da postoji toliko religija opasno klati religiju uopste.

Dovoljno je sto u finalu jednog velikog turnira igraju dvojica igraca koji su potekli sa ovih prostora. Idemo Nole.

alex

pre 8 godina

Mastersi odavno nisu uise ono sto su bili. Atp da vrati stara pravila, finala mastersa na tri dobijena seta, pa na sledecem mas ersu nema slobodnih u prvim kolima. Izem ti masterse gde muskarci igraju finale na dva dobijena seta, izjadnjacenje muskog i zenskog tenisa.

vic ic

pre 8 godina

Novaka volim, Rafu postujem, a Federera nit volim, nit postujem. Cestitke i Raonicu, ali on je profitirao u trenutnom nedostatku vrhunskih igraca.

Stojan

pre 8 godina

Udariće junak na junaka, Miloš na Novaka. Najbolja varijanta, PRAVOSLAVNO FINALE. Bravo Novak za pobjedu nad Nadalom, i za rezultat 25-23.Sad si se odmakao u broju pobjeda od Nadala. Ne vidim Federera, ni Nadala u finalu mastersa ni GS. TO MAJSTORE, IDEMO DALJE!

alex

pre 8 godina

Mastersi odavno nisu uise ono sto su bili. Atp da vrati stara pravila, finala mastersa na tri dobijena seta, pa na sledecem mas ersu nema slobodnih u prvim kolima. Izem ti masterse gde muskarci igraju finale na dva dobijena seta, izjadnjacenje muskog i zenskog tenisa.

poznavalac

pre 8 godina

Ne mnogo zahtevno finale tako da ce ostati dovoljno svezine i za Majami.Smajlici taman stigli do pola puta pa ne znaju sad na koju stranu da okrenu.Kad je jezik brzi od pameti tako biva...no mozda i Mirka voli setnju po parkovima,pa se obnovi povreda kolena sto je ipak logicnija varijanta za nov peh takve vrste povredjivanja.

JA

pre 8 godina

Bravo nase momcine !
Vecera cu uzivati da gledam ova dva momka u finalu, a nadam se da je ovo pocetak njihovih finala i da ce ih biti sve vise.

A sad se vi svadjajte ciji su, avetinje !

Sasabg86

pre 8 godina

Obozavam tenis i cinjenica da imamo tenisera kakav je Novak jos vise povecava moju ljubav prema ovom sportu! Zanimljivo je da je i los novak bolji od vecine tenisera, setite se samo prvih kola na ovom turniru. Divno je videti Rafu da opet igra i kad kazem igra mislim da ponovo njegov tenis ima smisla, mislim da je on dobar motivator i za Noleta da napreduje. Sve u svemu dobar turnir, ocekujem pobedu veceras protiv fenomenalnog Milosa ali trebalo bi da nole ima recept za njega!

noleN1

pre 8 godina

divno je bilo sinoc prisustvovati vrhunskoj predstavi dva velikana.
borba do poslednjeg atoma,poslednje kapi znoja...
mislim da je super sto se nadal polako vraca u formu,samim tim tera i novaka na bolju igru.
cini mi se da kada novak igra protiv federera i nadala daje 100%sebe jer u njima vidi svoje konkurente.
bez dobrog nadala,nema ni dobrog novaka!
prognoza za veceras:
novakova pobeda u dva seta 7:6,7:6.

Teniser Cel

pre 8 godina

Da li mi moze neko objasniti zasto su opet promijenili goat listu?Sada racunaju bodove npr za qf gren slema 1 bod,prije nisu.Prije su turniri serije 500 i 250atp racunali isto titula 1 bod sada 500 vrijedi 2 boda a 250atp 1 bod??Hvala

glasnik

pre 8 godina

I pre ovog meca i posle ovog meca, nista se ne menja - NOVAK DJOKOVIC JE NAJBOLJI IGRAC SVETA - I TO CE TRAJATI DO NAJBOLJEG U ISTORIJI OVE IGRE. HVALA I DOVIDJENJA.

Joc@

pre 8 godina

...Ajmo srbski sine, gazi i ne pitaj za posledice...
@ (Delije Čikago, 13:47)

Alo bre. Kakvo gaženje? Ovo je sport.
Tako nešto Nole, srpski sin, nikada ne bi rekao.
Najbolji sportista planete.
Nauči se od njega sportskom duhu.

rafael30

pre 8 godina

Raonić sve bolji..i bit će jako nezgodan na wimbledonu ove god ako ostane zdrav..
mogao bi biti nezgodan i večeras ,ali morat će imati 70% prvog servisa ako želi imati priliku dobiti ovaj meč..
Ovo je vrlo jednostavno..
Nole ima najbolji retern na svijetu i to je to..
Raonić je popravio i bekend ,poboljšao igru s osnovne linije,ali naravno,nedovoljno za Noleta ..
očekujem jedan tie break,moguće i dva jer Nole očito voli na ovom turniru otići u 13.igru..
prognoza 64 76 pobjeda Noleta

Aca Znalac

pre 8 godina

Raonić je sa tri godine već postao kanađanin. Nisam primetio ni jednu ovu novu zastavu CG na IW ove godine. Video sam samo kanadske zastave. Prema tome ovo je duel srbina i kanađanina.

Glas Srbije

pre 8 godina

Prvo crnogorsko finale u tenisu. Svaka cast momci!(Hello, 20. mart 2016 17:13) Kazem ja da su Crnogorci Srbi, evo sad to i sami prizanaju:-).

Far away

pre 8 godina

Raonic je sjajan i moze svakoga da pobedi, ali one predugacke noge, cine ga presporim za Noleta. Jednostavno, to je nesto sto se ne menja.

No1ee

pre 8 godina

Ono nije igra tenisa, ono sto Raonic radi je serviranje i mlacenje slame sa petoga sprata. To Noleta moze da frustriira najvise od svega. Cak bi mogao da gubi i lakse poene usled abnormalnih okolnosti tj. anti-tenisa. Karlovic i Isner nisu nista drugaciji od Raonica. Vecina njihovih rezultata su 7:6 7:6, a ni mecevi im ne traju dugo. Opali i nadaj se najboljem - izem ti takvo nadmetanje bez vestine i drugih sposobnosti.

goran

pre 8 godina

Bice ovo pravi ispit za Novaka...koji je po meni naravno ipak favorit u finalu ,jedino ako Milos bude servirao preko 80% prvog servisa ima sanse da uradi nesto vise protiv Djokovica ,ali cak i tada nece imati previse sansi ako Nole bude drzao svoj servis i bude igrao na visokom nivou cekajuci pad Milosevog servisa, jer koliko god Milos delovao bolje nego prosle sezone sto se tice igre u polju ,ipak ne moze da parira Novaku sto se tice udaraca sa osnovne linije a pogotovu ako se igra razvije i poen oduzi na vise od 4-5 udarca i kada se opetereti bekend Milosa tu je kraj price, juce ga je Gofan namucio i uzeo mu jedan set upravo takvom taktikom s tim sto je na kraju ipak servis napravio razliku,dok je sto se tice igre u polju Gofan bio prilicno ravnopravan ako ne cak i bolji ...sve u svemu ocekuje nas uzbudljiv mec i nadam se jos jednoj Noletovoj pobedi i osvojenom mastersu !

Letelica

pre 8 godina

Ajmo Noleeee nadam se da danas neces biti milosrdan kao nekad i po starom svojim drugarima poklanjat masterse, slemove! Ocemo nemilosrdnog tigra a ne majku Terezu!

Nebojša

pre 8 godina

Bravo nase momcine !
Vecera cu uzivati da gledam ova dva momka u finalu, a nadam se da je ovo pocetak njihovih finala i da ce ih biti sve vise.

A sad se vi svadjajte ciji su, avetinje !
(JA, 20. mart 2016 14:46)

Ja sa nadom da ću uživati čekam ovo finale ali nisam uveren da će biti previše lep meč a za razliku od tebe nadam se da ovo nije početak njihovih finala Raonic deluje kao ok lik ali njegov stil nije nešto što gledaoci žele da gledaju u finalima najvećih turnira siguran sam.

Žao mi je

pre 8 godina

Znaci ovde nema za koga da se navija.

(Markonato, 20. mart 2016 10:41)

Oni za koje iz tvog ugla "ima da se navija" igraju na fjučersima i čelindžerima. I najčešće stižu do trećeg kola, a sve iznad toga je senzacija.

Sinkegrof

pre 8 godina

Novak je postao dominantan kada je postao mentalno snazan...ali on ima jos nesto pored svih svojih igrackih kvaliteta...on se ne priprema za mec sa protivnikom tako da se prilagodjava kvalitetima tog suparnika...Novak igra na kartu protivnickih mana...i napada ih bez milosti maksimalno koristeci njihove slabe tacke...deluje u ovom trenutku da je Novak najkompletniji igrac svih vremena...mozda kad bi imao bar malo snazniji servis i nema se vise tu sta unaprediti...Nole je kralj tenisa!!!

newking

pre 8 godina

Svaka čast Nadalu na velikoj borbi uradio je sve što je mogao...odigrao je 110%...ponovo se pokazalo da ni to nije dovoljno za Đokovića...! ne nije on bugi man...he is the one who killed bugiman!

Glas Srbije

pre 8 godina

(Zemljak iz Crne Gore, 20. mart 2016  Zemljace pa nije samo otac bitan, mada znam da ga vi stavljate na prvo mesto, kad su psovke u pitanju. Novak kao sto znate tu vasu psovku nikad nije izgovorio tako da je njegovo crnogortsvo upitno.

Alex NBgd

pre 8 godina

jedan je Djokovic Novak...kida ih sve i kad igra sa 70-80% svojih mogucnosti, a vec na 90% mu niko nista ne moze...za 100% jos uvek nema potrebe :)))))))))

Milan

pre 8 godina

Britanci mogu da budu najveca ...na sto se tice ponizavanja Novaka, ali isto tako (tipicno za njih) mogu da analiziraju nekoga objektivnije od bilo koje druge nacije. Ovaj clanak sve govori, Novak nije jedan od najvecih, on vec jeste najveci jer ako neko u najjacoj eri tenisa ima pozitivan skor sa svim najvecim rivalima onda tu vise nema diskusije. Svaka cast Federeru na njgovim slemovima, ali kao sto clanak kaze oni su osvojeni protiv nizerarzednih igraca dok je Novak skoro svaki put moraod dobiti negog od velike cetvorke.

http://metro.co.uk/2016/01/28/why-novak-djokovic-has-overtaken-roger-federer-as-the-greatest-tennis-player-of-all-time-5649557/

Blicc

pre 8 godina

Miloš ima opasan servis, ne sme se dozvoliti tie break nijednom, jer u suprotnom može biti svašta.. Otkloniti 13. gem i Nole lagano uzima.. Ako kaniš pobijediti ne smiješ izgubiti!

Petar

pre 8 godina

Ovog Raonica samo servis moze da izvuce. Juce se jedva izvukao iz Gofana, jer svaki put kad mu je ovaj vratio servis, Raonic je najcesce gubio poen greskom. Ako Nole riternira dobro danas, tu je kraj.

Goran

pre 8 godina

Pobedice on i Federera i Mareja barem 25 puta. Treba samo da se potrude da dodju do sto vise polufinala ili finala. Novak ce biti jedini igrac u istoriji tenisa koji je preko 25 puta pobedio cak 3 igraca i to bas 3 igraca sa ukupno osvojene 33 grand slem titule. Kakva statistika.

Dragan

pre 8 godina

Kvota na Novaka je - na svakih uloženih šest funti (još jednom-funti) zarada je jedna funta.
Kvota na Raonica je - na svaku uloženu funtu, zarada je četiri funte.
Ko voli neka izvoli.
Pozdrav

As

pre 8 godina

Navijam za Djokovica, ne interesuje me Raonic, njegovo porijeklo, korijeni, postujem ga kao bilo kog drugog igraca, za mene je kanadjanin, kao i svaki drugi, Novak je ponos, uzor, ambasador, ponos srpskog naroda, izuzetno fer, korektan, posten i kulturan covjek i igrac, zato puno srece Nole danas i do pobijede

nolemanijakinja

pre 8 godina

Ne potcenjujem Raonića , ali sigurna sam da Nole ima rešenje za njegov servis. Jedino, ako ga baš krene i prvi i drugi servis. Što se istorije tiče, ona se upravo ispisuje, i to pred našim očima. Uživajmo! Vranjska Banja čeka 27. masters titulu!

Porodica Janković

pre 8 godina

Dragi naš Nole, naša porodica uživam gledajući te! Ne ka ti dragi Gospod podari puno zdravlja i sreće da nas činiš srećnim još mnogo,mnogo godina! Najveća privilegija je da vikendom uživamo u tvojim pobedama i osvojenim turnirima i da svi zajedno pišemo istoriju. Volimo te puno....
Porodica Janković

Bg

pre 8 godina

Znači najbitnije je da Novaku proradi ritern, pa onda Raonić može da bude raspoložen i za servis, nema veze, neće imati šanse.
Jeste se Miloš popravio iz igre, sa osnovne linije, ali nije ni blizu Novaku.
Dakle najveći posao je vratiti servis dobro, i onda čekati grešku Raonića a biće ih jer je on ipak servis igrač, jednosmeran je, ne može da parira Novaku u relijima tj dužim razmenama.

Zurkolomcina

pre 8 godina

Srpsko - ic finale. Pobedice Srbin Djokovic, a ovaj drugi Srbin mora jos da priceka.
A milogorcima preostaje samo da gledaju prenos takmicenja u bacanju kamena sa ramena. Tu ce sigurno biti neki milogorac...

Nada

pre 8 godina

Igra Raonić najbolji tenis u karijeri. Ti si Nole najbolji na svetu. Jedva čekam 21h, da odgledam kako najbolji na svetu pobeđuje tenisera koji igra najbolji tenis u karijeri.