Nedelja, 10.01.2016.

19:00

Džikić video 'stari' Partizan u dramatičnoj pobedi

Košarkaši Partizana NIS pobedili su u dramatičnom meču Cibonu rezultatom 85:82, u meču 19. kola regionalne ABA lige.

Izvor: MN

Džikiæ video 'stari' Partizan u dramatiènoj pobedi IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

214 Komentari

Sortiraj po:

Dragan

pre 8 godina

Srecna pobeda. Neshvatljiv pad na kraju utakmice. Tim jako slab. Kevin Jones i ako najbolji igrac na kraju kada se lomi rezultat ne moze nista da pogodi.

Ivan Bg

pre 8 godina

Ovaj Parter B odlepio skroz. Evo, sa malo mozga, i vise argumenata... Postojalo je vreme kad je Partizan imao vise para, kad su se promasivali igraci i onda dovodili novi, ali nikad, nikad nije postojalo vreme kad je Zvezda imala manje para nego mi sada. Pa jel se niko od vas ne seca odakle smo doveli Robertsa koji je igrao F4? Od vas gospodo. Pa Tundzi, pa neki Tejlor, pa onaj sto je otisao od vas i batalio basket, pa Skuni, pa Omar Kuk. Pa Pesic, Zmago, Sakota. Ali dzaba vam.

tri rijeke

pre 8 godina

Budimo realni,da je suđen čisti faul na Žižiću Partizan najvjerojatnije ne bi niti pobjedio,ali neka ako su im bodovi neophodni,ipak je Partizan jedan od najvećih klubova sa ovih prostora.

Kayser Soze

pre 8 godina

Prve tri cetvrtine super odigrano, i odjednom veliki pad u 4/4, sa prednosti od 18 razlike, odjednom smo gubili poen..Zizic i Slavica veliki talenti..Trebace vremena Dziletu da ovo uklopi, najbitnija je pobeda, igraci su cele sezone imali gubitnicki mentalitet. Pun Pionir i ovacije Dziletu i igracima, to raduje.

voke

pre 8 godina

Božo Đumić rame uz rame sa Cousinsom, NBA potencijal, samo malo da popravi šut za tri i može da se nada i all staru. Šalu na stranu, verujem u Džileta, Jones i pored očajnog šuta double-double. Čika čeda isto double-double, iskusam igrač i jeda od ključnih. Na kraju bespotrebno šutiranje Murića i Jonesa moglo skupo da nas košta, ali dobro je...preživeli smo. Nadam se da je ovo prva u nizu. Napred Partizan!

novica

pre 8 godina

(Deda Miloje)Da,u pravu si.Ali, u Srbiji se kaže čika,a ne šika!
Deda,jedno pitanje,da li znaš jednog hrvata koji se zove Novica?
Ako znaš,javi !

DedaMiloje

pre 8 godina

Ajmo ovako sine moj. Evo , redakcija Ima moj mail I javno obecavam da cu ti (posto vidim da si veliki pratilac kosarke) Dati 500$ ako mi nabrojis 5 reprezentativca koje je zvezda dala. Evo u stvari dajem ti popust 3 mi nabroj I imas 500$ .
(Dr.Kadzija, 10. januar 2016 19:51)

Tomasevic, Obradovic, Vujanic, Rakocevic, Stojakovic, Bjelica...
(dajpare, 11. januar 2016 08:23)

Ajde daj čoveku pare.

šljakenzi basketball

pre 8 godina

@Koliko vidim po vašim komentarima, vi ove godine ozbiljno konkurišete za osvajanje ABA lige ?!
(Batko, 11. januar 2016 00:38)


da nismo nabrali ABA titula komada 6, možda bi se i potrudili.

ponedeljak

pre 8 godina

Ljudi ne zavaravajte se, Cibona je u raspadu igraci odlaze, i opet je takvu ekipu Partizan jedva pobedio i opet ispustio veliku prednost.Sta ce biti kad na red dodju prve cetiri ekipi

Konstatacija

pre 8 godina

Kako sramotan klub, samo bruka Srbiju.
(aha, 10. januar 2016 21:20)

Kako ste prosli protuv fenera?
(xMADx, 10. januar 2016 23:15)
Fener je uz CSKA najjaci tim u Evropi pa i ne cudi kako smo prosli ali kako ste vi prosli protiv Sutjeske,za koju do juce niko nije ni cuo da igra kosarku.

dajpare

pre 8 godina

Ajmo ovako sine moj. Evo , redakcija Ima moj mail I javno obecavam da cu ti (posto vidim da si veliki pratilac kosarke) Dati 500$ ako mi nabrojis 5 reprezentativca koje je zvezda dala. Evo u stvari dajem ti popust 3 mi nabroj I imas 500$ .
(Dr.Kadzija, 10. januar 2016 19:51)

Tomasevic, Obradovic, Vujanic, Rakocevic, Stojakovic, Bjelica...

Vz

pre 8 godina

nije uvek lako al je lepo.Ne daj te se Grobari,i ne gledajte sta Zvezda radi.Oni su ne bitni
(nesa, 10. januar 2016 22:18)
Iskreno, sramota me je sto navijamo za isti klub. Zaista bi trebalo da se vratis u osnovnu...

Marko

pre 8 godina

Partizan je ovom sezonom odabrao odličan period za reset kluba i tima. S jedne strane, malo para potrošeno za jake igrače, s druge vraćanje dugova. Nema pritiska za EL jer sve ide ka tome da Srbija ulazi u FIBA vode koja će biti trećerazredna po kvalitetu, gledanju i profitu.

Dok na drugoj strani država koja ni ne poznaje materiju ovog sporta, sipa li sipa u KK Crvena zvezda FMP Železnik Telekom Diva dovodeći reprezantivce i strance svake nedelje i time praktično gasi taj klub i vraća na margine košarke. Samo se setite dolaska Divca koji im je uzeo milione kojim nisu mogli da se oporave do dolaska Vučića i kompanije.

Milos

pre 8 godina

Kao veliki Zvezdas koji je gledao utakmicu na tv-u, a i kao bivsi kosarkas, i veliki Srbin( ne mogu da navijam za Hrvate, Amerkinace,Engleze, Turke i Nemce nikada) mogu reci da je Djikic ispunio moja ocekivanja. Svi koji znamo kako on radi smo i ocekivali run and gun kosarku na preko 80 poena. Ako pogledamo sastav Partizana kome definitivno fale misici( narocito u reketu), to je i jedini sto moze da se igra trenutno. Nadam se da ce to malo ovaj novi amer da ojaca. E sad, to je tesko igrati sa fizikalno dominantnim ekipama za ABA kao sto je Zvezda, jer su dosta jaci u reketu, ali recimo sa Cedevitom moze bez problema. Tako da tu mislim da moze da se dobije kuci(u Zagrebu je sudija odradio posao).Uz dobijenje udruzenja gradjana Tajfun i Zadra kuci i jednu od Krke ili Olimpije, to je sasvim dovoljno za sredinu tabele, mozda cak i Evrokup.Mislim da protiv Zvezde kuci i Buducnosti u gostima za vas nema leba. Tako da za opstanak ne brinite grobari.

sasa behold

pre 8 godina

ANALIZA:

Pobedi se u zube ne gleda, tako da jedno veliko BRAVO za momke...

Ovako, KKP nema play-a, i Vilson i Cvetkovic su tako limitirani, da je to tuzni za videti...
Suteri su tu, Marinkovic, Aranitovic, ali sa njima treba raditi... Bek suter inace treba i da je najbolji odbrmabeni igrac ekipe, a ova dva su kilometre daleko..
ALi imaju potencijal, i sa dobrim trenerom dogurace daleko.,,
Krila: pored MUrica i Vrabca, uz svo moje postovanje za njih dva, KKP se nece naigrati basketa...
Centri: Ocajno treba petica, i posto je ona stigla ocekujem drasticno poboljsanje igre, jer dobra 5 otvara vrata za mnoge druge...
TRener:Dzikic je odlican, ne znam sta je uprava cekala, i asto onaj Bozic, koji je stvarno amater, sad Dzika mora da vadi kestene...
Inace za jednog sportskog radnika, izgleda kao da je progutao kita, ali valjda treba to KKP....
Zilavo, ali ako dobije Krku u SLO; KKP ce izboriti opstanak, a ako izgubi, uhhhhh....

lidija, pitaj dečka

pre 8 godina

Da ne bese Javora...
(Gojko, 10. januar 2016 21:03)

Ne bi bilo ni 35 slobodnih bacanja za Cibonu, i 21 ofanzivni skok Partizana.

Grobar

pre 8 godina

Partizan ima vise titula,nego svi ostali timovi u aba ligi!!!Neznam o cemu vi diskutujete,a posebno vi iz ulice Stevana Zupljanina iz Zeleznika!Grb je prodat to je vazno,drugo nista nije vazno,ne pomaze ni optimizam ...... vas opet nas PARTIZAN!!!

Brat Saric

pre 8 godina

Cestitke mom Partizanu i novom treneru.
Oseca se neka nova energija u ekipi.
Za one sto ocekuju od coveka da preko noci napravi rezultate, batalite kosarku onda.
Bozic je dobar covek cak je i suvise dobar da bi radio ovaj posao...ko razume shvatice!

licemeri

pre 8 godina

Vitkovac,Dzumic,Milutinovic,Cvetkovic i Vrabac ne vrede ni 100 000 evra koliko vredi najslabiji igrac Zvezde.Zvezda ima budzet dvadeset puta veci.Ako je aba nikad slabija to znaci da su Partizanove titule najvrednije i da je zahvaljujuci tome sto je najtrofejniji klub zasluzio daleko veci budzet a da Zvezda nije zasluzila nista jer se ugasila.
(Sale, 10. januar 2016 21:31)

Čekaj bre kako 3 najjeftinija igrača partizana upravo igrači Zvezde? Pa zar nisu svi u Zvezdi oduvek primali milione? Zvezda je Vitkovca dovela iz druge lige a Milutinovića i Cvetkovića sama stvorila a vi pričate o velikim budžetima?? Oni su upravo igrali za ekipe koje vi pominjete kao skupe (kod Pešića i Sagadina) a kada ih vi dovedete kao gotove onda su odjednom jeftini?? A najjeftiniji igrač partizana košta kao 5 najjeftinijih Zvezde jer Zvezda svoje stvara a vi kupujete. Naravno državnim parama od NIS-a i Telekoma.

Leonida

pre 8 godina

@@@(kk partizantelekomsnsnis, 10. januar 2016 19:05)
Necu ulaziti u pricu oko podele novca,to me nikad nije zanimalo...cak ni onda kad je na volseban nacin spiskano desetak miliona drzavnog novca na projekat evropske Zvezde...
Ono sto me zanima i sto je neverovatna stvar vezana za sve navijace Zvezde,na cemu bazirate te price kako ste veliki kosarkaski klub,blistave istorije i sa sijaset legendi,mnostvom evropskih utakmica,titula itd?!?!?!Koja je podloga za tako nesto kad se dobro zna da ste apsolitni kosarkaski marginalci,cak ste i u toj Sfrj ligi bili 5. ili 6. klub!U svim sampionskim generacijama reprezentacije imali ste jednog ili nijednog igraca,nikada nosioca igre,uvek nekog sporednog lika,osim mozda Moku...Tako da osim njega,koje su to legende tvog malog kluba sa Kalemegdana???
Sto se titula tice,osvojili ste 5 titula u poslednjih 45 godina!!!Ako ti je to podatak za ponos i diku,svaka cast...
Kad dodas one titule sa Rolan Garosa,gde se igralo pod vedrim nebom i pred 29 navijaca,dodjes do svih trofeja koje ste osvojili!!!
Nije to za ponos,al svejedno,voli svoj klub i ne mrzi drugog...

stevica

pre 8 godina

@Dr.Kadzija:
Tomasevic,S.Obradovic,Rakocevic,Vujanic,Radmanovic?
(Igrala se kosarka i pre 2000-te..., 10. januar 2016 21:17)
Tomasevic - igrac KK Partizan, sve reprezentativne uspehe doziveo kao igrac KK PArtizana, Taukeramike i Pao , S.Obradovic - tacno , Rakocevic - nikad nista nije uradio u reprezentaciji, nesto igrao pomalo 2002 i to je to , Vujanic - isto vazi ko i za Tomasevica, igrac KK Partizan , Radmanovic - isto vazi ko i za Rakoca, s tim da je jos manje ucinio te 2002, uglavnom poznat u reprezentaciji po "banana"... to je to... znaci samo Sasa Obradovic... u skorijoj proslosti Bjelica... i to je to iz zvezde od bitnih igraca, da se ja nesto secam.... ko mi pomene Pedju Stojakovica koji je odigrao 3 tekme u zvezdi sa 17 godina, neka dodje po sljagu...

Darza13

pre 8 godina

Gospoda u crnom iz slovenije se osramote svako kolo.ok dokaćinsko suđenje sve mi je jasno al onaj faul nad žižićem.ma dajte molim vas...

Parter B

pre 8 godina

Na koga Srpska Drzava trosi novac budzetskih korisnika,pa ovo je bruka i sramota!!!
6 stranaca,cistih 1.5 eura od NIS-a i Telekoma,Cibona se raspada,bez 3 igraca,i opet sudije guraju mali vojni klub!!!Da podsetim dok ste vi igrali Euroligu i imali 5 miliona budzet pod Tadicem i Dacicem,Zvezda je jedva imala 500.000€ i to uglavnom privatnih sponzora...
Dabogda se ugasili i ispali kada opstajete na ovakav nacin...
KK Partizan SPS DS SNS

kom

pre 8 godina

Trojke i brzi faulovi u 4/4 rezultat su nedovoljno kondiciono pripremljene ekipe. To je i najverovatnije razlog mnogih padova ove sezone. Raduje podrška navijača i nova energija pokazana u prve 3/4. Samo napred!

Kum

pre 8 godina

Ej, koji ste vi likovi. Vodite 18, i onda se bukvalno raspadnete -> po ko zna koji put! To nema logicnog objasnjenja. Na kraju vas sudije pogurale, cist faul na Zizicu nije sviran, ali kako je jadno sutirao slobodna kad ste podigli buku, ko zna. Sve u svemu, na pomracenje uma ste skoro opet ispustili laganu pobedu, na srecu ste se izvukli, ali mora da vas brine ta 4/4. Nije normalno.

sve je relativno

pre 8 godina

Bacite pogled na tabelu Aba lige. Krka je 5, ima jednu pobedu više od nas, a gostujemo im iduće kolo. Iako svi pričaju kako imamo težak raspored, pogledajte i sve ostale. Direktni kandidati za ispadanje igraju mnogo međusobnih utakmica do kraja. U poslednjem kolu Mega-Metalac i to mogu odigrati u interesu srpske košarke, mada nam je koef.loš i teško ćemo sačuvati naše 4 ekipe iduće godine.

neko ko zna

pre 8 godina

Dobili jednu posle 100 godina, odmah ciljaju titulu hahahahaha
(Rale, 10. januar 2016 21:18)

tako je. To je stav sampiona.

Vi izgubite jednu i vec otpisujete titulu.

Boris

pre 8 godina

Ovaj tim jednostavno nema fluid ,nema hemiju,treba se potruditi ostati u ABALligi i za sledecu sezonu krenuti u potpuni remont ! Muric je najblaze receno neozbiljan igrac,a tek mi je neshvatljivo da Dzons da sebi za pravo da 19 puta sutne,pa to se ne tolerise ni NBA zvezdama i na kraju docekasmo da nas sudije vade protiv rsspale Cibone da ostanemo u ligi !!!

Pff

pre 8 godina

Kevin Jones je nevidjeni borac kako se decko samo kida i vidi se da ima zelju za pobedom jeste da mu nije islo veceras ali posle svakog promasaja vidi se da je razocaran u sebe i ponekad sutira i vise nego sto treba da bi se iskupio .Voleo bih iskreno da ga nekako zadrzimo za sledecu sezonu.

Pi Džej Milan

pre 8 godina

Super. Pun "Pionir". Pobeda. Kako, zašto, zašto ne igra..., koliko puta će..., jer moguće opet.... Sve to je sada nebitno. Biće bolje.

ban

pre 8 godina

Nismo dobili Cibonu, opet ima dve pobede vise, zbog medjusobnih meceva. Steta a imali smo ih 16 razlike, steta. Lako mozemo da ispadnemo jer sa svim timovima na zacelju imamo najslabiju kos razliku. Sve zbog Bozicevih cirkuzanija kao trenera.

Sale

pre 8 godina

Vitkovac,Dzumic,Milutinovic,Cvetkovic i Vrabac ne vrede ni 100 000 evra koliko vredi najslabiji igrac Zvezde.Zvezda ima budzet dvadeset puta veci.Ako je aba nikad slabija to znaci da su Partizanove titule najvrednije i da je zahvaljujuci tome sto je najtrofejniji klub zasluzio daleko veci budzet a da Zvezda nije zasluzila nista jer se ugasila.

Bre

pre 8 godina

Opet isto. Ali svaka cast Dziletu, smirio je igrace u pravom momentu, pogotovo Murica, Cvetkovica i Vilsona. Vidi se poboljsanje u igri i tu je ta energija. Samo se mora poraditi na faulovima. U 4. cetvrtini za minut smo ispunili bonus, sto je ocajno. Imali smo dobro vodstvo i nismo smeli onoliko da forsiramo suteve za 3. Mislim i nadam se da idemo ka boljem. Napred Partizan!

Mirko

pre 8 godina

Osetila se energija pred meč, verujem da je zbog dolaska Džikića. Drago mi je da je pobedio. Meni je on extra lik i nije mi jasno šta je Partizan čekao do sada, što ga nije zvao ranije?
Cibona je taman bila dovoljno dobra da ne bude mnogo bolja, a ni previše loša, taman da se pobedi u donekle neizvesnom meču.
Ne pamtim kad sam skoro navijao za Partizan, a evo sad jesam, inače sam Zvezdaš...

Tomas

pre 8 godina

Bez obzira na tešku pobedu, u narednim utakmicama očekujem još bolju igru PARTIZANA i puna podrška Đžiletu i svim igračima.NAPRED PARTIZAN.

Objektivno

pre 8 godina

I ovo je izborena pobeda,malo na mišiće,malo uz pomoć sudija.Ali,nebitno,to je ionako planirana pobeda,jedna od dve do kraja prvenstva.Pisao sam još pre Sutjeske da će te dobiti samo Cibonu i Zadar a sve ostale gubite i ispadate iz lige.Tako će i biti.

...

pre 8 godina

Sta reci osim ocajna fizicka sprema igraca.Kod Duleta tim je uvek najbolje igrao u zadnjoj cetvrtini.Par igraca kod Duleta je dalo izjavu koja pokazuje kako se radilo tada:"Jedva cekam utakmicu da se malo odmorim od treninga".Duletovi treninzi su doneli titule i napravili gomilu igraca

Puno toga i dalje ne štima.

pre 8 godina

Ali ima vremena.
(Petar, 10. januar 2016 19:21)
Kakvog vremena, o čemu pišeš? Pa nama je svaka utakmica do kraja mač nad glavom.

braxo

pre 8 godina

Bravo,komsije,krenulo je!Do kraja da postavimo koeficijent na svoj nivo!Da se sutra jos popravi na oba gostovanja,sto svima nama ide u prilog!

nex

pre 8 godina

S obzirom da ste se nasladjivali pobedom Turaka prekljuce,necu nista da komentarisem. Videce se sve na kraju.
Kako god,ipak vam zelim da opstanete. Eto,veceras je dobar pocetak. Pobedili ste direktnog konkurenta. I to je nesto

e moj panterčiću

pre 8 godina

Duel dva tima koja da ne zive od drzavnih para bi odavno bila u stecaju.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Dzoni9700, 10. januar 2016 19:16)

Izvini molim te a od kojih para vi živite?

DedaMiloje

pre 8 godina

Ako ne ušutiš , pozvaću Veselog!
(novica, 10. januar 2016 19:58)

Kod nas Srba se kaže UĆUTIŠ, ali dobro, javljaš se iz Zagreba.

Gamst

pre 8 godina

Daleko bolja atmosfera i navijanje nego nekima u Evroligi, u istoj hali.(Voja, 10. januar 2016
Sto jel se ni vama nije cula himna Evrolige hahaha

Struja nesudjeni brejkdenser

pre 8 godina

Pa sta je ovo breee?!Sta je ovo?Zasto ekipa ovako poaustaje?Aloo bre 17 koseva razlike i ovi preokrenu!Pekovicu mars iz Partizana!!Todoricu odlazi!!

playmaker

pre 8 godina

Isti igrači ali potpuno druga, bolja energija. I mada šut ne ide ogromna želja donosi brdo ofanzivnih skokova i nove napade. Bravo Džikiću!

Marko

pre 8 godina

Neko napisao primecuje se uticaj trenera hahahah ovo je najgora utakmica koju sam gledao u zivotu, kao kad se skupe deca u skoli i igraju basket pa se ne zna ko gde bije, Partizan je morao da dobije neku utakmicu i ovo svakako nije uticaj trenera, ovaj Dzikic se toliko uzdigo pa samo make rukama pored aut linije, a kome mase i koga psuje ni on nema pojma, bice zadnji Partizan kako god okrenes... ovde su sve trojkama napravili prednost i tehnickama, ja coravu akciju ne vidoh.

Боски

pre 8 godina

Добро је да смо победили !!!
Ја иначе навијам за звезду али сад сам навијао за партизан!

Gregory House

pre 8 godina

@ Sika Momsilo
Šta i ko je tebi uradio pa ostavljaš komentare na svakoj vijesti Partizan? Počeo je najveći derbi Jugoslovenske košarke!

dr feelgood fuka s' omove

pre 8 godina

Partizan u timu 7 stranaca i sa najjacim budzetom opet zadnji, ahhahaah, sramota..
(Šika Momšilo s' ljubavlju, 10. januar 2016 19:23)

jer tako smo u mogucnosti... isto kao sto smo bili u mogucnosti da budemo prvaci evrope u ovom za fmp-ovce nepoznatom sportu...

državno mezimče nis telekom

pre 8 godina

Mnogo su mi draži Zvezda i Cedevita koji ćute, rade i pokušavaju sami da stvore sredstva i zdravu ekipu nego partizan i Cibona koje po 20 godina finansiraju države na uštrb svih ostalih klubova. Možete li da zamislite koliki je do sada bio budžet partizana kada sa 2 miliona drže poslednje mesto i kukaju imaju mnogo manji budžet nego do sad. Zvezda u ovoj sezoni dobija duplo manje od države (što je najmanja razlika ikad) i sa tim igra Top 16 jer ima 3 stranca i 5 igrača iz omladinske škole, a partizan 6 stranaca, 4 igrača Zvezde i pita se zašto je tu gde jeste. Objasnite mi sa kim bi igrao partizan da ostali srpski klubovi prestanu da proizvode igrače? Ali ono što me najviše šokira da onda navijači takvog kluba druge optužuju da su državni projekat??

kk partizantelekomsnsnis

pre 8 godina

S obzirom da je partizan pored 900.000 od NIS-a dobio i 600.000 od Telekoma iako ne igra nijedno evropsko takmičenje, nije osvojio ništa, drži poslednje mesto na tabeli i daje nula igrača reprezentaciji kako onda Zvezda dobija samo 700.000 od Telekoma kao šampion države i regiona za predstavljanje Srbije u Top 16 evrolige? Gde je Zvezdi NIS?? Da li grobari crvenite od srama dok čitate da vam država daje tačno duplo više nego Zvezdi dok ste poslednji na tabeli? Jel crvenite od sramote što ste poslednji sa 6 stranaca u timu (od toga 4 reprezentativca i NBA igrač) a Zvezda igra Top 16 sa 3 stranca? Jel vas sramota što 20 godina niste stvorili nijednog igrača dok je Zvezda sa 10 puta manje državnih para stvorila desetak? Jel vas sramota što vas 15 godina finansiraju sve državne firme dok Zvezdi niko ništa nije dao osim Telekoma koji je sponzor svake prestupne godine? Ukratko da li vas je ičega sramota? Navijate za državni projekat koji nije ni postojao u SFRJ a pričate o Zvezdi koja je najtrofejniji klub SFRJ i koja nije imala 10% državnih sponzora koje ste imali vi. Hvala ti Bože što sam Zvezdaš!

MVPofNBA

pre 8 godina

@kk partizantelekomsnsnis Cuti molim te, sramotis nas realne navijace Zvezde. pa ko je izbacivao igrace ako nije Partizan? O parama necu, to me ne zanima, to nije sport.

nemanja

pre 8 godina

Nisam navijac "beogradskih blizanaca" ali moram da ukazem navijacima Partizana da ne budu licemjerni, odnosno da postave pitanja Todoricu i Danilovicu kako je moguce da desetogodisnja dominacija, osvojene Aba, domaca liga i kupovi, igranja EL, prodaje igraca, Partizan bude u ovolikim dugovima, kako? I druga stvar, kukate kako je lose a u ekipi imate 5 stranaca, sta reci, budite iskreni prema sami sebi...

šljakenzi

pre 8 godina

@(kk partizantelekomsnsnis, 10. januar 2016 19:05)

i to sve napisa navijač kluba u koji su se slili državni milioni pod parolom "projekat evropska zvezda" (ako izuzmemo 2005, 2006 i 2007), dok je KK partizan za to vrijeme igrao FF, a top 16 i top 8 skoro pa redovno. vaša legenda se prva sjetila da ne isplati partizanu pare koje su po statutu grada trebale biti isplaćene, dakle, u mogućnosti smo da dobijamo kintu iako je realno ove godine nismo zaslužili, jer učili smo od najboljih.

konto

pre 8 godina

Au ljudi moji, šta znači trener! Ne znam kako će se završiti ova utakmica, nisam preveliki optimista ni po pitanju opstanka Partizana, ima dosta težak raspored ali već u ovih prvih pet minuta vidim brzu igru, želju, pravu košarku! Nažalost, možda je uprava Partizana zakasnila sa ovim potezom ali ako neko može da vas izvuče to je Džikić, šmeker, dobar trener, harizmatičan... Da je od početka on vodio mislim da bi se Partizan borio ako ne za plej of onda barem sigurno za sredinu tabele. A sramota je šta ste dočekali, sa šest stranaca (tri Amerikanca, Murič, Vrabac i Magdevski), Vitkovac, Cvetković, veliki talenti kao što su Aranitović i Marinković...zaista je sramota boriti se za opstanak. Svejedno, svaka čast na podršci svom klubu, pozdrav od Zvezdaša!

ccc?

pre 8 godina

(kk partizantelekomsnsnis, 10. januar 2016 19:05)

Zvezda od Telekoma dobija od pocetka prvenstva a Partizan 8 kola pred moguce ispadanje. Nije te sramota sto lupas. Nis je bio jedini sponzor i jedva su prezivljavali. Zasto se nisi pitao zasto je Telekom odbio da potpise ugovor na pocetku prvenstva kao sa CZ?? Sada su sponzpori kada je Partizan na dnu i vise nikome nije opasnost? I tebi malo para za CZ? A postigli su ono sto su hteli.

Sličan se sličnom raduje

pre 8 godina

@kk partizantelekomsnsnis Prijatelju, vas bije glas da ste sekundarci. Nije to slučajno. Niko ni tebi ni meni nije kriv što za Partizan navija više viđenijih ljudi u ovoj zemlji nego za Zvezdu. Prosto je k'o pasulj - više ljudi na visokim pozicijama navija za Partizan, pa radije dreše kesu za Partizan. Uvek je manje ljudi navijalo za Partizan, ali je uvek više intelektualaca, direktora i uticajnih ljudi navijalo za Partizan. Čak i da se Partizan ugasi, ja ne bih mogao da navijam za Zvezdu iako nemam ništa protiv Zvezde i Delija. To je i pitanje obrazovanja i stila.

MM5

pre 8 godina

O ljudi, ima koliko hocete (previse) vesti o vasem klubu pa idite citajte. Mante se vi nas, kad smo "slabi". Nekada je covek mogao da procita normalan komentar na igru, a sada samo prepucavanja ludih ljudi...

zzz

pre 8 godina

Cigani, pa veci je ovo derbi od onog izmedju mutanata od prosle nedelje!
Borba za opstanak a pun Pionira. Institucija ostaje institucija.
A onaj genije sto je napisao da Partizan ne daje kosarkase za repku a njihova czbgtelekomdivafmp daje, svestan si da su Jovic, Guduric, Stimac, Dangubic...igraci koji su pre dolaska u zvezdu igrali za nacinalni tim?
I u ovakvom stanju, KKP proizvodi talente koji ce drzati repk uza par godina (kao uostalom i svih ovih godina). UNISTENO DETINJSTVO

Jakobsen

pre 8 godina

Ako pobedite Cibonu jel ima da se sepurite nekoliko dana?:-)
Ps...Smislite neku novu foru ove tipa FMP,Panteri itd nisu vise ni Tumbasu smesne.pozzz

Dr.Kadzija

pre 8 godina

S obzirom da je partizan pored 900.000 od NIS-a dobio i 600.000 od Telekoma iako ne igra nijedno evropsko takmičenje, nije osvojio ništa, drži poslednje mesto na tabeli i daje nula igrača reprezentaciji kako onda Zvezda dobija samo 700.000 od Telekoma kao šampion države i regiona za predstavljanje Srbije u Top 16 evrolige? Gde je Zvezdi NIS?? Da li grobari crvenite od srama dok čitate da vam država daje tačno duplo više nego Zvezdi dok ste poslednji na tabeli? Jel crvenite od sramote što ste poslednji sa 6 stranaca u timu (od toga 4 reprezentativca i NBA igrač) a Zvezda igra Top 16 sa 3 stranca? Jel vas sramota što 20 godina niste stvorili nijednog igrača dok je Zvezda sa 10 puta manje državnih para stvorila desetak? Jel vas sramota što vas 15 godina finansiraju sve državne firme dok Zvezdi niko ništa nije dao osim Telekoma koji je sponzor svake prestupne godine? Ukratko da li vas je ičega sramota? Navijate za državni projekat koji nije ni postojao u SFRJ a pričate o Zvezdi koja je najtrofejniji klub SFRJ i koja nije imala 10% državnih sponzora koje ste imali vi. Hvala ti Bože što sam Zvezdaš!
(kk partizantelekomsnsnis, 10. januar 2016 19:05)
Ajmo ovako sine moj. Evo , redakcija Ima moj mail I javno obecavam da cu ti (posto vidim da si veliki pratilac kosarke) Dati 500$ ako mi nabrojis 5 reprezentativca koje je zvezda dala. Evo u stvari dajem ti popust 3 mi nabroj I imas 500$ .

Milan

pre 8 godina

Ovu utakmicu ce dobiti Partizan samo zahvaljujuci skracenoj rotaciji Cibone i njihove finansijske situacije, ali vec sledecu utakmicu gube. Partizan sa ovakvim igracima nema perspektivu, srecom doveli ste dobrog trenera koji ce mozda vremenom ispraviti katastrofalne greske uprave Partizana.

crni

pre 8 godina

Pa taj Rozic glupi nikom nije dao više od 2 poena a danas kad ga ja stavim ispod on u prvoj četvrtini više e baksuza pa ovo nema u pm.....

dr feelgood fuka s' omove

pre 8 godina

Partizan u timu 7 stranaca i sa najjacim budzetom opet zadnji, ahhahaah, sramota..
(Šika Momšilo s' ljubavlju, 10. januar 2016 19:23)

jer tako smo u mogucnosti... isto kao sto smo bili u mogucnosti da budemo prvaci evrope u ovom za fmp-ovce nepoznatom sportu...

zzz

pre 8 godina

Cigani, pa veci je ovo derbi od onog izmedju mutanata od prosle nedelje!
Borba za opstanak a pun Pionira. Institucija ostaje institucija.
A onaj genije sto je napisao da Partizan ne daje kosarkase za repku a njihova czbgtelekomdivafmp daje, svestan si da su Jovic, Guduric, Stimac, Dangubic...igraci koji su pre dolaska u zvezdu igrali za nacinalni tim?
I u ovakvom stanju, KKP proizvodi talente koji ce drzati repk uza par godina (kao uostalom i svih ovih godina). UNISTENO DETINJSTVO

Dr.Kadzija

pre 8 godina

S obzirom da je partizan pored 900.000 od NIS-a dobio i 600.000 od Telekoma iako ne igra nijedno evropsko takmičenje, nije osvojio ništa, drži poslednje mesto na tabeli i daje nula igrača reprezentaciji kako onda Zvezda dobija samo 700.000 od Telekoma kao šampion države i regiona za predstavljanje Srbije u Top 16 evrolige? Gde je Zvezdi NIS?? Da li grobari crvenite od srama dok čitate da vam država daje tačno duplo više nego Zvezdi dok ste poslednji na tabeli? Jel crvenite od sramote što ste poslednji sa 6 stranaca u timu (od toga 4 reprezentativca i NBA igrač) a Zvezda igra Top 16 sa 3 stranca? Jel vas sramota što 20 godina niste stvorili nijednog igrača dok je Zvezda sa 10 puta manje državnih para stvorila desetak? Jel vas sramota što vas 15 godina finansiraju sve državne firme dok Zvezdi niko ništa nije dao osim Telekoma koji je sponzor svake prestupne godine? Ukratko da li vas je ičega sramota? Navijate za državni projekat koji nije ni postojao u SFRJ a pričate o Zvezdi koja je najtrofejniji klub SFRJ i koja nije imala 10% državnih sponzora koje ste imali vi. Hvala ti Bože što sam Zvezdaš!
(kk partizantelekomsnsnis, 10. januar 2016 19:05)
Ajmo ovako sine moj. Evo , redakcija Ima moj mail I javno obecavam da cu ti (posto vidim da si veliki pratilac kosarke) Dati 500$ ako mi nabrojis 5 reprezentativca koje je zvezda dala. Evo u stvari dajem ti popust 3 mi nabroj I imas 500$ .

Sličan se sličnom raduje

pre 8 godina

@kk partizantelekomsnsnis Prijatelju, vas bije glas da ste sekundarci. Nije to slučajno. Niko ni tebi ni meni nije kriv što za Partizan navija više viđenijih ljudi u ovoj zemlji nego za Zvezdu. Prosto je k'o pasulj - više ljudi na visokim pozicijama navija za Partizan, pa radije dreše kesu za Partizan. Uvek je manje ljudi navijalo za Partizan, ali je uvek više intelektualaca, direktora i uticajnih ljudi navijalo za Partizan. Čak i da se Partizan ugasi, ja ne bih mogao da navijam za Zvezdu iako nemam ništa protiv Zvezde i Delija. To je i pitanje obrazovanja i stila.

kk partizantelekomsnsnis

pre 8 godina

S obzirom da je partizan pored 900.000 od NIS-a dobio i 600.000 od Telekoma iako ne igra nijedno evropsko takmičenje, nije osvojio ništa, drži poslednje mesto na tabeli i daje nula igrača reprezentaciji kako onda Zvezda dobija samo 700.000 od Telekoma kao šampion države i regiona za predstavljanje Srbije u Top 16 evrolige? Gde je Zvezdi NIS?? Da li grobari crvenite od srama dok čitate da vam država daje tačno duplo više nego Zvezdi dok ste poslednji na tabeli? Jel crvenite od sramote što ste poslednji sa 6 stranaca u timu (od toga 4 reprezentativca i NBA igrač) a Zvezda igra Top 16 sa 3 stranca? Jel vas sramota što 20 godina niste stvorili nijednog igrača dok je Zvezda sa 10 puta manje državnih para stvorila desetak? Jel vas sramota što vas 15 godina finansiraju sve državne firme dok Zvezdi niko ništa nije dao osim Telekoma koji je sponzor svake prestupne godine? Ukratko da li vas je ičega sramota? Navijate za državni projekat koji nije ni postojao u SFRJ a pričate o Zvezdi koja je najtrofejniji klub SFRJ i koja nije imala 10% državnih sponzora koje ste imali vi. Hvala ti Bože što sam Zvezdaš!

neko ko zna

pre 8 godina

Dobili jednu posle 100 godina, odmah ciljaju titulu hahahahaha
(Rale, 10. januar 2016 21:18)

tako je. To je stav sampiona.

Vi izgubite jednu i vec otpisujete titulu.

Milan

pre 8 godina

Ovu utakmicu ce dobiti Partizan samo zahvaljujuci skracenoj rotaciji Cibone i njihove finansijske situacije, ali vec sledecu utakmicu gube. Partizan sa ovakvim igracima nema perspektivu, srecom doveli ste dobrog trenera koji ce mozda vremenom ispraviti katastrofalne greske uprave Partizana.

MVPofNBA

pre 8 godina

@kk partizantelekomsnsnis Cuti molim te, sramotis nas realne navijace Zvezde. pa ko je izbacivao igrace ako nije Partizan? O parama necu, to me ne zanima, to nije sport.

Pff

pre 8 godina

Kevin Jones je nevidjeni borac kako se decko samo kida i vidi se da ima zelju za pobedom jeste da mu nije islo veceras ali posle svakog promasaja vidi se da je razocaran u sebe i ponekad sutira i vise nego sto treba da bi se iskupio .Voleo bih iskreno da ga nekako zadrzimo za sledecu sezonu.

Sale

pre 8 godina

Vitkovac,Dzumic,Milutinovic,Cvetkovic i Vrabac ne vrede ni 100 000 evra koliko vredi najslabiji igrac Zvezde.Zvezda ima budzet dvadeset puta veci.Ako je aba nikad slabija to znaci da su Partizanove titule najvrednije i da je zahvaljujuci tome sto je najtrofejniji klub zasluzio daleko veci budzet a da Zvezda nije zasluzila nista jer se ugasila.

Gregory House

pre 8 godina

@ Sika Momsilo
Šta i ko je tebi uradio pa ostavljaš komentare na svakoj vijesti Partizan? Počeo je najveći derbi Jugoslovenske košarke!

ccc?

pre 8 godina

(kk partizantelekomsnsnis, 10. januar 2016 19:05)

Zvezda od Telekoma dobija od pocetka prvenstva a Partizan 8 kola pred moguce ispadanje. Nije te sramota sto lupas. Nis je bio jedini sponzor i jedva su prezivljavali. Zasto se nisi pitao zasto je Telekom odbio da potpise ugovor na pocetku prvenstva kao sa CZ?? Sada su sponzpori kada je Partizan na dnu i vise nikome nije opasnost? I tebi malo para za CZ? A postigli su ono sto su hteli.

šljakenzi

pre 8 godina

@(kk partizantelekomsnsnis, 10. januar 2016 19:05)

i to sve napisa navijač kluba u koji su se slili državni milioni pod parolom "projekat evropska zvezda" (ako izuzmemo 2005, 2006 i 2007), dok je KK partizan za to vrijeme igrao FF, a top 16 i top 8 skoro pa redovno. vaša legenda se prva sjetila da ne isplati partizanu pare koje su po statutu grada trebale biti isplaćene, dakle, u mogućnosti smo da dobijamo kintu iako je realno ove godine nismo zaslužili, jer učili smo od najboljih.

Kum

pre 8 godina

Ej, koji ste vi likovi. Vodite 18, i onda se bukvalno raspadnete -> po ko zna koji put! To nema logicnog objasnjenja. Na kraju vas sudije pogurale, cist faul na Zizicu nije sviran, ali kako je jadno sutirao slobodna kad ste podigli buku, ko zna. Sve u svemu, na pomracenje uma ste skoro opet ispustili laganu pobedu, na srecu ste se izvukli, ali mora da vas brine ta 4/4. Nije normalno.

konto

pre 8 godina

Au ljudi moji, šta znači trener! Ne znam kako će se završiti ova utakmica, nisam preveliki optimista ni po pitanju opstanka Partizana, ima dosta težak raspored ali već u ovih prvih pet minuta vidim brzu igru, želju, pravu košarku! Nažalost, možda je uprava Partizana zakasnila sa ovim potezom ali ako neko može da vas izvuče to je Džikić, šmeker, dobar trener, harizmatičan... Da je od početka on vodio mislim da bi se Partizan borio ako ne za plej of onda barem sigurno za sredinu tabele. A sramota je šta ste dočekali, sa šest stranaca (tri Amerikanca, Murič, Vrabac i Magdevski), Vitkovac, Cvetković, veliki talenti kao što su Aranitović i Marinković...zaista je sramota boriti se za opstanak. Svejedno, svaka čast na podršci svom klubu, pozdrav od Zvezdaša!

Pi Džej Milan

pre 8 godina

Super. Pun "Pionir". Pobeda. Kako, zašto, zašto ne igra..., koliko puta će..., jer moguće opet.... Sve to je sada nebitno. Biće bolje.

...

pre 8 godina

Sta reci osim ocajna fizicka sprema igraca.Kod Duleta tim je uvek najbolje igrao u zadnjoj cetvrtini.Par igraca kod Duleta je dalo izjavu koja pokazuje kako se radilo tada:"Jedva cekam utakmicu da se malo odmorim od treninga".Duletovi treninzi su doneli titule i napravili gomilu igraca

ban

pre 8 godina

Nismo dobili Cibonu, opet ima dve pobede vise, zbog medjusobnih meceva. Steta a imali smo ih 16 razlike, steta. Lako mozemo da ispadnemo jer sa svim timovima na zacelju imamo najslabiju kos razliku. Sve zbog Bozicevih cirkuzanija kao trenera.

Boris

pre 8 godina

Ovaj tim jednostavno nema fluid ,nema hemiju,treba se potruditi ostati u ABALligi i za sledecu sezonu krenuti u potpuni remont ! Muric je najblaze receno neozbiljan igrac,a tek mi je neshvatljivo da Dzons da sebi za pravo da 19 puta sutne,pa to se ne tolerise ni NBA zvezdama i na kraju docekasmo da nas sudije vade protiv rsspale Cibone da ostanemo u ligi !!!

Mirko

pre 8 godina

Osetila se energija pred meč, verujem da je zbog dolaska Džikića. Drago mi je da je pobedio. Meni je on extra lik i nije mi jasno šta je Partizan čekao do sada, što ga nije zvao ranije?
Cibona je taman bila dovoljno dobra da ne bude mnogo bolja, a ni previše loša, taman da se pobedi u donekle neizvesnom meču.
Ne pamtim kad sam skoro navijao za Partizan, a evo sad jesam, inače sam Zvezdaš...

e moj panterčiću

pre 8 godina

Duel dva tima koja da ne zive od drzavnih para bi odavno bila u stecaju.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Dzoni9700, 10. januar 2016 19:16)

Izvini molim te a od kojih para vi živite?

sve je relativno

pre 8 godina

Bacite pogled na tabelu Aba lige. Krka je 5, ima jednu pobedu više od nas, a gostujemo im iduće kolo. Iako svi pričaju kako imamo težak raspored, pogledajte i sve ostale. Direktni kandidati za ispadanje igraju mnogo međusobnih utakmica do kraja. U poslednjem kolu Mega-Metalac i to mogu odigrati u interesu srpske košarke, mada nam je koef.loš i teško ćemo sačuvati naše 4 ekipe iduće godine.

MM5

pre 8 godina

O ljudi, ima koliko hocete (previse) vesti o vasem klubu pa idite citajte. Mante se vi nas, kad smo "slabi". Nekada je covek mogao da procita normalan komentar na igru, a sada samo prepucavanja ludih ljudi...

državno mezimče nis telekom

pre 8 godina

Mnogo su mi draži Zvezda i Cedevita koji ćute, rade i pokušavaju sami da stvore sredstva i zdravu ekipu nego partizan i Cibona koje po 20 godina finansiraju države na uštrb svih ostalih klubova. Možete li da zamislite koliki je do sada bio budžet partizana kada sa 2 miliona drže poslednje mesto i kukaju imaju mnogo manji budžet nego do sad. Zvezda u ovoj sezoni dobija duplo manje od države (što je najmanja razlika ikad) i sa tim igra Top 16 jer ima 3 stranca i 5 igrača iz omladinske škole, a partizan 6 stranaca, 4 igrača Zvezde i pita se zašto je tu gde jeste. Objasnite mi sa kim bi igrao partizan da ostali srpski klubovi prestanu da proizvode igrače? Ali ono što me najviše šokira da onda navijači takvog kluba druge optužuju da su državni projekat??

Jakobsen

pre 8 godina

Ako pobedite Cibonu jel ima da se sepurite nekoliko dana?:-)
Ps...Smislite neku novu foru ove tipa FMP,Panteri itd nisu vise ni Tumbasu smesne.pozzz

Bre

pre 8 godina

Opet isto. Ali svaka cast Dziletu, smirio je igrace u pravom momentu, pogotovo Murica, Cvetkovica i Vilsona. Vidi se poboljsanje u igri i tu je ta energija. Samo se mora poraditi na faulovima. U 4. cetvrtini za minut smo ispunili bonus, sto je ocajno. Imali smo dobro vodstvo i nismo smeli onoliko da forsiramo suteve za 3. Mislim i nadam se da idemo ka boljem. Napred Partizan!

braxo

pre 8 godina

Bravo,komsije,krenulo je!Do kraja da postavimo koeficijent na svoj nivo!Da se sutra jos popravi na oba gostovanja,sto svima nama ide u prilog!

Puno toga i dalje ne štima.

pre 8 godina

Ali ima vremena.
(Petar, 10. januar 2016 19:21)
Kakvog vremena, o čemu pišeš? Pa nama je svaka utakmica do kraja mač nad glavom.

Grobar

pre 8 godina

Partizan ima vise titula,nego svi ostali timovi u aba ligi!!!Neznam o cemu vi diskutujete,a posebno vi iz ulice Stevana Zupljanina iz Zeleznika!Grb je prodat to je vazno,drugo nista nije vazno,ne pomaze ni optimizam ...... vas opet nas PARTIZAN!!!

playmaker

pre 8 godina

Isti igrači ali potpuno druga, bolja energija. I mada šut ne ide ogromna želja donosi brdo ofanzivnih skokova i nove napade. Bravo Džikiću!

Leonida

pre 8 godina

@@@(kk partizantelekomsnsnis, 10. januar 2016 19:05)
Necu ulaziti u pricu oko podele novca,to me nikad nije zanimalo...cak ni onda kad je na volseban nacin spiskano desetak miliona drzavnog novca na projekat evropske Zvezde...
Ono sto me zanima i sto je neverovatna stvar vezana za sve navijace Zvezde,na cemu bazirate te price kako ste veliki kosarkaski klub,blistave istorije i sa sijaset legendi,mnostvom evropskih utakmica,titula itd?!?!?!Koja je podloga za tako nesto kad se dobro zna da ste apsolitni kosarkaski marginalci,cak ste i u toj Sfrj ligi bili 5. ili 6. klub!U svim sampionskim generacijama reprezentacije imali ste jednog ili nijednog igraca,nikada nosioca igre,uvek nekog sporednog lika,osim mozda Moku...Tako da osim njega,koje su to legende tvog malog kluba sa Kalemegdana???
Sto se titula tice,osvojili ste 5 titula u poslednjih 45 godina!!!Ako ti je to podatak za ponos i diku,svaka cast...
Kad dodas one titule sa Rolan Garosa,gde se igralo pod vedrim nebom i pred 29 navijaca,dodjes do svih trofeja koje ste osvojili!!!
Nije to za ponos,al svejedno,voli svoj klub i ne mrzi drugog...

Gamst

pre 8 godina

Daleko bolja atmosfera i navijanje nego nekima u Evroligi, u istoj hali.(Voja, 10. januar 2016
Sto jel se ni vama nije cula himna Evrolige hahaha

Tomas

pre 8 godina

Bez obzira na tešku pobedu, u narednim utakmicama očekujem još bolju igru PARTIZANA i puna podrška Đžiletu i svim igračima.NAPRED PARTIZAN.

Боски

pre 8 godina

Добро је да смо победили !!!
Ја иначе навијам за звезду али сад сам навијао за партизан!

stevica

pre 8 godina

@Dr.Kadzija:
Tomasevic,S.Obradovic,Rakocevic,Vujanic,Radmanovic?
(Igrala se kosarka i pre 2000-te..., 10. januar 2016 21:17)
Tomasevic - igrac KK Partizan, sve reprezentativne uspehe doziveo kao igrac KK PArtizana, Taukeramike i Pao , S.Obradovic - tacno , Rakocevic - nikad nista nije uradio u reprezentaciji, nesto igrao pomalo 2002 i to je to , Vujanic - isto vazi ko i za Tomasevica, igrac KK Partizan , Radmanovic - isto vazi ko i za Rakoca, s tim da je jos manje ucinio te 2002, uglavnom poznat u reprezentaciji po "banana"... to je to... znaci samo Sasa Obradovic... u skorijoj proslosti Bjelica... i to je to iz zvezde od bitnih igraca, da se ja nesto secam.... ko mi pomene Pedju Stojakovica koji je odigrao 3 tekme u zvezdi sa 17 godina, neka dodje po sljagu...

nemanja

pre 8 godina

Nisam navijac "beogradskih blizanaca" ali moram da ukazem navijacima Partizana da ne budu licemjerni, odnosno da postave pitanja Todoricu i Danilovicu kako je moguce da desetogodisnja dominacija, osvojene Aba, domaca liga i kupovi, igranja EL, prodaje igraca, Partizan bude u ovolikim dugovima, kako? I druga stvar, kukate kako je lose a u ekipi imate 5 stranaca, sta reci, budite iskreni prema sami sebi...

Milos

pre 8 godina

Kao veliki Zvezdas koji je gledao utakmicu na tv-u, a i kao bivsi kosarkas, i veliki Srbin( ne mogu da navijam za Hrvate, Amerkinace,Engleze, Turke i Nemce nikada) mogu reci da je Djikic ispunio moja ocekivanja. Svi koji znamo kako on radi smo i ocekivali run and gun kosarku na preko 80 poena. Ako pogledamo sastav Partizana kome definitivno fale misici( narocito u reketu), to je i jedini sto moze da se igra trenutno. Nadam se da ce to malo ovaj novi amer da ojaca. E sad, to je tesko igrati sa fizikalno dominantnim ekipama za ABA kao sto je Zvezda, jer su dosta jaci u reketu, ali recimo sa Cedevitom moze bez problema. Tako da tu mislim da moze da se dobije kuci(u Zagrebu je sudija odradio posao).Uz dobijenje udruzenja gradjana Tajfun i Zadra kuci i jednu od Krke ili Olimpije, to je sasvim dovoljno za sredinu tabele, mozda cak i Evrokup.Mislim da protiv Zvezde kuci i Buducnosti u gostima za vas nema leba. Tako da za opstanak ne brinite grobari.

Marko

pre 8 godina

Partizan je ovom sezonom odabrao odličan period za reset kluba i tima. S jedne strane, malo para potrošeno za jake igrače, s druge vraćanje dugova. Nema pritiska za EL jer sve ide ka tome da Srbija ulazi u FIBA vode koja će biti trećerazredna po kvalitetu, gledanju i profitu.

Dok na drugoj strani država koja ni ne poznaje materiju ovog sporta, sipa li sipa u KK Crvena zvezda FMP Železnik Telekom Diva dovodeći reprezantivce i strance svake nedelje i time praktično gasi taj klub i vraća na margine košarke. Samo se setite dolaska Divca koji im je uzeo milione kojim nisu mogli da se oporave do dolaska Vučića i kompanije.

DedaMiloje

pre 8 godina

Ako ne ušutiš , pozvaću Veselog!
(novica, 10. januar 2016 19:58)

Kod nas Srba se kaže UĆUTIŠ, ali dobro, javljaš se iz Zagreba.

Objektivno

pre 8 godina

I ovo je izborena pobeda,malo na mišiće,malo uz pomoć sudija.Ali,nebitno,to je ionako planirana pobeda,jedna od dve do kraja prvenstva.Pisao sam još pre Sutjeske da će te dobiti samo Cibonu i Zadar a sve ostale gubite i ispadate iz lige.Tako će i biti.

Struja nesudjeni brejkdenser

pre 8 godina

Pa sta je ovo breee?!Sta je ovo?Zasto ekipa ovako poaustaje?Aloo bre 17 koseva razlike i ovi preokrenu!Pekovicu mars iz Partizana!!Todoricu odlazi!!

nex

pre 8 godina

S obzirom da ste se nasladjivali pobedom Turaka prekljuce,necu nista da komentarisem. Videce se sve na kraju.
Kako god,ipak vam zelim da opstanete. Eto,veceras je dobar pocetak. Pobedili ste direktnog konkurenta. I to je nesto

dajpare

pre 8 godina

Ajmo ovako sine moj. Evo , redakcija Ima moj mail I javno obecavam da cu ti (posto vidim da si veliki pratilac kosarke) Dati 500$ ako mi nabrojis 5 reprezentativca koje je zvezda dala. Evo u stvari dajem ti popust 3 mi nabroj I imas 500$ .
(Dr.Kadzija, 10. januar 2016 19:51)

Tomasevic, Obradovic, Vujanic, Rakocevic, Stojakovic, Bjelica...

crni

pre 8 godina

Pa taj Rozic glupi nikom nije dao više od 2 poena a danas kad ga ja stavim ispod on u prvoj četvrtini više e baksuza pa ovo nema u pm.....

Konstatacija

pre 8 godina

Kako sramotan klub, samo bruka Srbiju.
(aha, 10. januar 2016 21:20)

Kako ste prosli protuv fenera?
(xMADx, 10. januar 2016 23:15)
Fener je uz CSKA najjaci tim u Evropi pa i ne cudi kako smo prosli ali kako ste vi prosli protiv Sutjeske,za koju do juce niko nije ni cuo da igra kosarku.

voke

pre 8 godina

Božo Đumić rame uz rame sa Cousinsom, NBA potencijal, samo malo da popravi šut za tri i može da se nada i all staru. Šalu na stranu, verujem u Džileta, Jones i pored očajnog šuta double-double. Čika čeda isto double-double, iskusam igrač i jeda od ključnih. Na kraju bespotrebno šutiranje Murića i Jonesa moglo skupo da nas košta, ali dobro je...preživeli smo. Nadam se da je ovo prva u nizu. Napred Partizan!

ponedeljak

pre 8 godina

Ljudi ne zavaravajte se, Cibona je u raspadu igraci odlaze, i opet je takvu ekipu Partizan jedva pobedio i opet ispustio veliku prednost.Sta ce biti kad na red dodju prve cetiri ekipi

šljakenzi basketball

pre 8 godina

@Koliko vidim po vašim komentarima, vi ove godine ozbiljno konkurišete za osvajanje ABA lige ?!
(Batko, 11. januar 2016 00:38)


da nismo nabrali ABA titula komada 6, možda bi se i potrudili.

sasa behold

pre 8 godina

ANALIZA:

Pobedi se u zube ne gleda, tako da jedno veliko BRAVO za momke...

Ovako, KKP nema play-a, i Vilson i Cvetkovic su tako limitirani, da je to tuzni za videti...
Suteri su tu, Marinkovic, Aranitovic, ali sa njima treba raditi... Bek suter inace treba i da je najbolji odbrmabeni igrac ekipe, a ova dva su kilometre daleko..
ALi imaju potencijal, i sa dobrim trenerom dogurace daleko.,,
Krila: pored MUrica i Vrabca, uz svo moje postovanje za njih dva, KKP se nece naigrati basketa...
Centri: Ocajno treba petica, i posto je ona stigla ocekujem drasticno poboljsanje igre, jer dobra 5 otvara vrata za mnoge druge...
TRener:Dzikic je odlican, ne znam sta je uprava cekala, i asto onaj Bozic, koji je stvarno amater, sad Dzika mora da vadi kestene...
Inace za jednog sportskog radnika, izgleda kao da je progutao kita, ali valjda treba to KKP....
Zilavo, ali ako dobije Krku u SLO; KKP ce izboriti opstanak, a ako izgubi, uhhhhh....

lidija, pitaj dečka

pre 8 godina

Da ne bese Javora...
(Gojko, 10. januar 2016 21:03)

Ne bi bilo ni 35 slobodnih bacanja za Cibonu, i 21 ofanzivni skok Partizana.

Marko

pre 8 godina

Neko napisao primecuje se uticaj trenera hahahah ovo je najgora utakmica koju sam gledao u zivotu, kao kad se skupe deca u skoli i igraju basket pa se ne zna ko gde bije, Partizan je morao da dobije neku utakmicu i ovo svakako nije uticaj trenera, ovaj Dzikic se toliko uzdigo pa samo make rukama pored aut linije, a kome mase i koga psuje ni on nema pojma, bice zadnji Partizan kako god okrenes... ovde su sve trojkama napravili prednost i tehnickama, ja coravu akciju ne vidoh.

Brat Saric

pre 8 godina

Cestitke mom Partizanu i novom treneru.
Oseca se neka nova energija u ekipi.
Za one sto ocekuju od coveka da preko noci napravi rezultate, batalite kosarku onda.
Bozic je dobar covek cak je i suvise dobar da bi radio ovaj posao...ko razume shvatice!

Vz

pre 8 godina

nije uvek lako al je lepo.Ne daj te se Grobari,i ne gledajte sta Zvezda radi.Oni su ne bitni
(nesa, 10. januar 2016 22:18)
Iskreno, sramota me je sto navijamo za isti klub. Zaista bi trebalo da se vratis u osnovnu...

licemeri

pre 8 godina

Vitkovac,Dzumic,Milutinovic,Cvetkovic i Vrabac ne vrede ni 100 000 evra koliko vredi najslabiji igrac Zvezde.Zvezda ima budzet dvadeset puta veci.Ako je aba nikad slabija to znaci da su Partizanove titule najvrednije i da je zahvaljujuci tome sto je najtrofejniji klub zasluzio daleko veci budzet a da Zvezda nije zasluzila nista jer se ugasila.
(Sale, 10. januar 2016 21:31)

Čekaj bre kako 3 najjeftinija igrača partizana upravo igrači Zvezde? Pa zar nisu svi u Zvezdi oduvek primali milione? Zvezda je Vitkovca dovela iz druge lige a Milutinovića i Cvetkovića sama stvorila a vi pričate o velikim budžetima?? Oni su upravo igrali za ekipe koje vi pominjete kao skupe (kod Pešića i Sagadina) a kada ih vi dovedete kao gotove onda su odjednom jeftini?? A najjeftiniji igrač partizana košta kao 5 najjeftinijih Zvezde jer Zvezda svoje stvara a vi kupujete. Naravno državnim parama od NIS-a i Telekoma.

DedaMiloje

pre 8 godina

Ajmo ovako sine moj. Evo , redakcija Ima moj mail I javno obecavam da cu ti (posto vidim da si veliki pratilac kosarke) Dati 500$ ako mi nabrojis 5 reprezentativca koje je zvezda dala. Evo u stvari dajem ti popust 3 mi nabroj I imas 500$ .
(Dr.Kadzija, 10. januar 2016 19:51)

Tomasevic, Obradovic, Vujanic, Rakocevic, Stojakovic, Bjelica...
(dajpare, 11. januar 2016 08:23)

Ajde daj čoveku pare.

Parter B

pre 8 godina

Na koga Srpska Drzava trosi novac budzetskih korisnika,pa ovo je bruka i sramota!!!
6 stranaca,cistih 1.5 eura od NIS-a i Telekoma,Cibona se raspada,bez 3 igraca,i opet sudije guraju mali vojni klub!!!Da podsetim dok ste vi igrali Euroligu i imali 5 miliona budzet pod Tadicem i Dacicem,Zvezda je jedva imala 500.000€ i to uglavnom privatnih sponzora...
Dabogda se ugasili i ispali kada opstajete na ovakav nacin...
KK Partizan SPS DS SNS

Darza13

pre 8 godina

Gospoda u crnom iz slovenije se osramote svako kolo.ok dokaćinsko suđenje sve mi je jasno al onaj faul nad žižićem.ma dajte molim vas...

Ivan Bg

pre 8 godina

Ovaj Parter B odlepio skroz. Evo, sa malo mozga, i vise argumenata... Postojalo je vreme kad je Partizan imao vise para, kad su se promasivali igraci i onda dovodili novi, ali nikad, nikad nije postojalo vreme kad je Zvezda imala manje para nego mi sada. Pa jel se niko od vas ne seca odakle smo doveli Robertsa koji je igrao F4? Od vas gospodo. Pa Tundzi, pa neki Tejlor, pa onaj sto je otisao od vas i batalio basket, pa Skuni, pa Omar Kuk. Pa Pesic, Zmago, Sakota. Ali dzaba vam.

kom

pre 8 godina

Trojke i brzi faulovi u 4/4 rezultat su nedovoljno kondiciono pripremljene ekipe. To je i najverovatnije razlog mnogih padova ove sezone. Raduje podrška navijača i nova energija pokazana u prve 3/4. Samo napred!

novica

pre 8 godina

(Deda Miloje)Da,u pravu si.Ali, u Srbiji se kaže čika,a ne šika!
Deda,jedno pitanje,da li znaš jednog hrvata koji se zove Novica?
Ako znaš,javi !

Kayser Soze

pre 8 godina

Prve tri cetvrtine super odigrano, i odjednom veliki pad u 4/4, sa prednosti od 18 razlike, odjednom smo gubili poen..Zizic i Slavica veliki talenti..Trebace vremena Dziletu da ovo uklopi, najbitnija je pobeda, igraci su cele sezone imali gubitnicki mentalitet. Pun Pionir i ovacije Dziletu i igracima, to raduje.

tri rijeke

pre 8 godina

Budimo realni,da je suđen čisti faul na Žižiću Partizan najvjerojatnije ne bi niti pobjedio,ali neka ako su im bodovi neophodni,ipak je Partizan jedan od najvećih klubova sa ovih prostora.

Dragan

pre 8 godina

Srecna pobeda. Neshvatljiv pad na kraju utakmice. Tim jako slab. Kevin Jones i ako najbolji igrac na kraju kada se lomi rezultat ne moze nista da pogodi.

kk partizantelekomsnsnis

pre 8 godina

S obzirom da je partizan pored 900.000 od NIS-a dobio i 600.000 od Telekoma iako ne igra nijedno evropsko takmičenje, nije osvojio ništa, drži poslednje mesto na tabeli i daje nula igrača reprezentaciji kako onda Zvezda dobija samo 700.000 od Telekoma kao šampion države i regiona za predstavljanje Srbije u Top 16 evrolige? Gde je Zvezdi NIS?? Da li grobari crvenite od srama dok čitate da vam država daje tačno duplo više nego Zvezdi dok ste poslednji na tabeli? Jel crvenite od sramote što ste poslednji sa 6 stranaca u timu (od toga 4 reprezentativca i NBA igrač) a Zvezda igra Top 16 sa 3 stranca? Jel vas sramota što 20 godina niste stvorili nijednog igrača dok je Zvezda sa 10 puta manje državnih para stvorila desetak? Jel vas sramota što vas 15 godina finansiraju sve državne firme dok Zvezdi niko ništa nije dao osim Telekoma koji je sponzor svake prestupne godine? Ukratko da li vas je ičega sramota? Navijate za državni projekat koji nije ni postojao u SFRJ a pričate o Zvezdi koja je najtrofejniji klub SFRJ i koja nije imala 10% državnih sponzora koje ste imali vi. Hvala ti Bože što sam Zvezdaš!

zzz

pre 8 godina

Cigani, pa veci je ovo derbi od onog izmedju mutanata od prosle nedelje!
Borba za opstanak a pun Pionira. Institucija ostaje institucija.
A onaj genije sto je napisao da Partizan ne daje kosarkase za repku a njihova czbgtelekomdivafmp daje, svestan si da su Jovic, Guduric, Stimac, Dangubic...igraci koji su pre dolaska u zvezdu igrali za nacinalni tim?
I u ovakvom stanju, KKP proizvodi talente koji ce drzati repk uza par godina (kao uostalom i svih ovih godina). UNISTENO DETINJSTVO

dr feelgood fuka s' omove

pre 8 godina

Partizan u timu 7 stranaca i sa najjacim budzetom opet zadnji, ahhahaah, sramota..
(Šika Momšilo s' ljubavlju, 10. januar 2016 19:23)

jer tako smo u mogucnosti... isto kao sto smo bili u mogucnosti da budemo prvaci evrope u ovom za fmp-ovce nepoznatom sportu...

državno mezimče nis telekom

pre 8 godina

Mnogo su mi draži Zvezda i Cedevita koji ćute, rade i pokušavaju sami da stvore sredstva i zdravu ekipu nego partizan i Cibona koje po 20 godina finansiraju države na uštrb svih ostalih klubova. Možete li da zamislite koliki je do sada bio budžet partizana kada sa 2 miliona drže poslednje mesto i kukaju imaju mnogo manji budžet nego do sad. Zvezda u ovoj sezoni dobija duplo manje od države (što je najmanja razlika ikad) i sa tim igra Top 16 jer ima 3 stranca i 5 igrača iz omladinske škole, a partizan 6 stranaca, 4 igrača Zvezde i pita se zašto je tu gde jeste. Objasnite mi sa kim bi igrao partizan da ostali srpski klubovi prestanu da proizvode igrače? Ali ono što me najviše šokira da onda navijači takvog kluba druge optužuju da su državni projekat??

Dr.Kadzija

pre 8 godina

S obzirom da je partizan pored 900.000 od NIS-a dobio i 600.000 od Telekoma iako ne igra nijedno evropsko takmičenje, nije osvojio ništa, drži poslednje mesto na tabeli i daje nula igrača reprezentaciji kako onda Zvezda dobija samo 700.000 od Telekoma kao šampion države i regiona za predstavljanje Srbije u Top 16 evrolige? Gde je Zvezdi NIS?? Da li grobari crvenite od srama dok čitate da vam država daje tačno duplo više nego Zvezdi dok ste poslednji na tabeli? Jel crvenite od sramote što ste poslednji sa 6 stranaca u timu (od toga 4 reprezentativca i NBA igrač) a Zvezda igra Top 16 sa 3 stranca? Jel vas sramota što 20 godina niste stvorili nijednog igrača dok je Zvezda sa 10 puta manje državnih para stvorila desetak? Jel vas sramota što vas 15 godina finansiraju sve državne firme dok Zvezdi niko ništa nije dao osim Telekoma koji je sponzor svake prestupne godine? Ukratko da li vas je ičega sramota? Navijate za državni projekat koji nije ni postojao u SFRJ a pričate o Zvezdi koja je najtrofejniji klub SFRJ i koja nije imala 10% državnih sponzora koje ste imali vi. Hvala ti Bože što sam Zvezdaš!
(kk partizantelekomsnsnis, 10. januar 2016 19:05)
Ajmo ovako sine moj. Evo , redakcija Ima moj mail I javno obecavam da cu ti (posto vidim da si veliki pratilac kosarke) Dati 500$ ako mi nabrojis 5 reprezentativca koje je zvezda dala. Evo u stvari dajem ti popust 3 mi nabroj I imas 500$ .

Sličan se sličnom raduje

pre 8 godina

@kk partizantelekomsnsnis Prijatelju, vas bije glas da ste sekundarci. Nije to slučajno. Niko ni tebi ni meni nije kriv što za Partizan navija više viđenijih ljudi u ovoj zemlji nego za Zvezdu. Prosto je k'o pasulj - više ljudi na visokim pozicijama navija za Partizan, pa radije dreše kesu za Partizan. Uvek je manje ljudi navijalo za Partizan, ali je uvek više intelektualaca, direktora i uticajnih ljudi navijalo za Partizan. Čak i da se Partizan ugasi, ja ne bih mogao da navijam za Zvezdu iako nemam ništa protiv Zvezde i Delija. To je i pitanje obrazovanja i stila.

Jakobsen

pre 8 godina

Ako pobedite Cibonu jel ima da se sepurite nekoliko dana?:-)
Ps...Smislite neku novu foru ove tipa FMP,Panteri itd nisu vise ni Tumbasu smesne.pozzz

Milan

pre 8 godina

Ovu utakmicu ce dobiti Partizan samo zahvaljujuci skracenoj rotaciji Cibone i njihove finansijske situacije, ali vec sledecu utakmicu gube. Partizan sa ovakvim igracima nema perspektivu, srecom doveli ste dobrog trenera koji ce mozda vremenom ispraviti katastrofalne greske uprave Partizana.

Objektivno

pre 8 godina

I ovo je izborena pobeda,malo na mišiće,malo uz pomoć sudija.Ali,nebitno,to je ionako planirana pobeda,jedna od dve do kraja prvenstva.Pisao sam još pre Sutjeske da će te dobiti samo Cibonu i Zadar a sve ostale gubite i ispadate iz lige.Tako će i biti.

nemanja

pre 8 godina

Nisam navijac "beogradskih blizanaca" ali moram da ukazem navijacima Partizana da ne budu licemjerni, odnosno da postave pitanja Todoricu i Danilovicu kako je moguce da desetogodisnja dominacija, osvojene Aba, domaca liga i kupovi, igranja EL, prodaje igraca, Partizan bude u ovolikim dugovima, kako? I druga stvar, kukate kako je lose a u ekipi imate 5 stranaca, sta reci, budite iskreni prema sami sebi...

Sale

pre 8 godina

Vitkovac,Dzumic,Milutinovic,Cvetkovic i Vrabac ne vrede ni 100 000 evra koliko vredi najslabiji igrac Zvezde.Zvezda ima budzet dvadeset puta veci.Ako je aba nikad slabija to znaci da su Partizanove titule najvrednije i da je zahvaljujuci tome sto je najtrofejniji klub zasluzio daleko veci budzet a da Zvezda nije zasluzila nista jer se ugasila.

Marko

pre 8 godina

Neko napisao primecuje se uticaj trenera hahahah ovo je najgora utakmica koju sam gledao u zivotu, kao kad se skupe deca u skoli i igraju basket pa se ne zna ko gde bije, Partizan je morao da dobije neku utakmicu i ovo svakako nije uticaj trenera, ovaj Dzikic se toliko uzdigo pa samo make rukama pored aut linije, a kome mase i koga psuje ni on nema pojma, bice zadnji Partizan kako god okrenes... ovde su sve trojkama napravili prednost i tehnickama, ja coravu akciju ne vidoh.

Boris

pre 8 godina

Ovaj tim jednostavno nema fluid ,nema hemiju,treba se potruditi ostati u ABALligi i za sledecu sezonu krenuti u potpuni remont ! Muric je najblaze receno neozbiljan igrac,a tek mi je neshvatljivo da Dzons da sebi za pravo da 19 puta sutne,pa to se ne tolerise ni NBA zvezdama i na kraju docekasmo da nas sudije vade protiv rsspale Cibone da ostanemo u ligi !!!

neko ko zna

pre 8 godina

Dobili jednu posle 100 godina, odmah ciljaju titulu hahahahaha
(Rale, 10. januar 2016 21:18)

tako je. To je stav sampiona.

Vi izgubite jednu i vec otpisujete titulu.

DedaMiloje

pre 8 godina

Ako ne ušutiš , pozvaću Veselog!
(novica, 10. januar 2016 19:58)

Kod nas Srba se kaže UĆUTIŠ, ali dobro, javljaš se iz Zagreba.

MVPofNBA

pre 8 godina

@kk partizantelekomsnsnis Cuti molim te, sramotis nas realne navijace Zvezde. pa ko je izbacivao igrace ako nije Partizan? O parama necu, to me ne zanima, to nije sport.

dajpare

pre 8 godina

Ajmo ovako sine moj. Evo , redakcija Ima moj mail I javno obecavam da cu ti (posto vidim da si veliki pratilac kosarke) Dati 500$ ako mi nabrojis 5 reprezentativca koje je zvezda dala. Evo u stvari dajem ti popust 3 mi nabroj I imas 500$ .
(Dr.Kadzija, 10. januar 2016 19:51)

Tomasevic, Obradovic, Vujanic, Rakocevic, Stojakovic, Bjelica...

Gamst

pre 8 godina

Daleko bolja atmosfera i navijanje nego nekima u Evroligi, u istoj hali.(Voja, 10. januar 2016
Sto jel se ni vama nije cula himna Evrolige hahaha

Kum

pre 8 godina

Ej, koji ste vi likovi. Vodite 18, i onda se bukvalno raspadnete -> po ko zna koji put! To nema logicnog objasnjenja. Na kraju vas sudije pogurale, cist faul na Zizicu nije sviran, ali kako je jadno sutirao slobodna kad ste podigli buku, ko zna. Sve u svemu, na pomracenje uma ste skoro opet ispustili laganu pobedu, na srecu ste se izvukli, ali mora da vas brine ta 4/4. Nije normalno.

Gregory House

pre 8 godina

@ Sika Momsilo
Šta i ko je tebi uradio pa ostavljaš komentare na svakoj vijesti Partizan? Počeo je najveći derbi Jugoslovenske košarke!

Parter B

pre 8 godina

Na koga Srpska Drzava trosi novac budzetskih korisnika,pa ovo je bruka i sramota!!!
6 stranaca,cistih 1.5 eura od NIS-a i Telekoma,Cibona se raspada,bez 3 igraca,i opet sudije guraju mali vojni klub!!!Da podsetim dok ste vi igrali Euroligu i imali 5 miliona budzet pod Tadicem i Dacicem,Zvezda je jedva imala 500.000€ i to uglavnom privatnih sponzora...
Dabogda se ugasili i ispali kada opstajete na ovakav nacin...
KK Partizan SPS DS SNS

Konstatacija

pre 8 godina

Kako sramotan klub, samo bruka Srbiju.
(aha, 10. januar 2016 21:20)

Kako ste prosli protuv fenera?
(xMADx, 10. januar 2016 23:15)
Fener je uz CSKA najjaci tim u Evropi pa i ne cudi kako smo prosli ali kako ste vi prosli protiv Sutjeske,za koju do juce niko nije ni cuo da igra kosarku.

šljakenzi

pre 8 godina

@(kk partizantelekomsnsnis, 10. januar 2016 19:05)

i to sve napisa navijač kluba u koji su se slili državni milioni pod parolom "projekat evropska zvezda" (ako izuzmemo 2005, 2006 i 2007), dok je KK partizan za to vrijeme igrao FF, a top 16 i top 8 skoro pa redovno. vaša legenda se prva sjetila da ne isplati partizanu pare koje su po statutu grada trebale biti isplaćene, dakle, u mogućnosti smo da dobijamo kintu iako je realno ove godine nismo zaslužili, jer učili smo od najboljih.

nex

pre 8 godina

S obzirom da ste se nasladjivali pobedom Turaka prekljuce,necu nista da komentarisem. Videce se sve na kraju.
Kako god,ipak vam zelim da opstanete. Eto,veceras je dobar pocetak. Pobedili ste direktnog konkurenta. I to je nesto

ccc?

pre 8 godina

(kk partizantelekomsnsnis, 10. januar 2016 19:05)

Zvezda od Telekoma dobija od pocetka prvenstva a Partizan 8 kola pred moguce ispadanje. Nije te sramota sto lupas. Nis je bio jedini sponzor i jedva su prezivljavali. Zasto se nisi pitao zasto je Telekom odbio da potpise ugovor na pocetku prvenstva kao sa CZ?? Sada su sponzpori kada je Partizan na dnu i vise nikome nije opasnost? I tebi malo para za CZ? A postigli su ono sto su hteli.

ponedeljak

pre 8 godina

Ljudi ne zavaravajte se, Cibona je u raspadu igraci odlaze, i opet je takvu ekipu Partizan jedva pobedio i opet ispustio veliku prednost.Sta ce biti kad na red dodju prve cetiri ekipi

e moj panterčiću

pre 8 godina

Duel dva tima koja da ne zive od drzavnih para bi odavno bila u stecaju.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Dzoni9700, 10. januar 2016 19:16)

Izvini molim te a od kojih para vi živite?

licemeri

pre 8 godina

Vitkovac,Dzumic,Milutinovic,Cvetkovic i Vrabac ne vrede ni 100 000 evra koliko vredi najslabiji igrac Zvezde.Zvezda ima budzet dvadeset puta veci.Ako je aba nikad slabija to znaci da su Partizanove titule najvrednije i da je zahvaljujuci tome sto je najtrofejniji klub zasluzio daleko veci budzet a da Zvezda nije zasluzila nista jer se ugasila.
(Sale, 10. januar 2016 21:31)

Čekaj bre kako 3 najjeftinija igrača partizana upravo igrači Zvezde? Pa zar nisu svi u Zvezdi oduvek primali milione? Zvezda je Vitkovca dovela iz druge lige a Milutinovića i Cvetkovića sama stvorila a vi pričate o velikim budžetima?? Oni su upravo igrali za ekipe koje vi pominjete kao skupe (kod Pešića i Sagadina) a kada ih vi dovedete kao gotove onda su odjednom jeftini?? A najjeftiniji igrač partizana košta kao 5 najjeftinijih Zvezde jer Zvezda svoje stvara a vi kupujete. Naravno državnim parama od NIS-a i Telekoma.

Mirko

pre 8 godina

Osetila se energija pred meč, verujem da je zbog dolaska Džikića. Drago mi je da je pobedio. Meni je on extra lik i nije mi jasno šta je Partizan čekao do sada, što ga nije zvao ranije?
Cibona je taman bila dovoljno dobra da ne bude mnogo bolja, a ni previše loša, taman da se pobedi u donekle neizvesnom meču.
Ne pamtim kad sam skoro navijao za Partizan, a evo sad jesam, inače sam Zvezdaš...

Pff

pre 8 godina

Kevin Jones je nevidjeni borac kako se decko samo kida i vidi se da ima zelju za pobedom jeste da mu nije islo veceras ali posle svakog promasaja vidi se da je razocaran u sebe i ponekad sutira i vise nego sto treba da bi se iskupio .Voleo bih iskreno da ga nekako zadrzimo za sledecu sezonu.

Struja nesudjeni brejkdenser

pre 8 godina

Pa sta je ovo breee?!Sta je ovo?Zasto ekipa ovako poaustaje?Aloo bre 17 koseva razlike i ovi preokrenu!Pekovicu mars iz Partizana!!Todoricu odlazi!!

DedaMiloje

pre 8 godina

Ajmo ovako sine moj. Evo , redakcija Ima moj mail I javno obecavam da cu ti (posto vidim da si veliki pratilac kosarke) Dati 500$ ako mi nabrojis 5 reprezentativca koje je zvezda dala. Evo u stvari dajem ti popust 3 mi nabroj I imas 500$ .
(Dr.Kadzija, 10. januar 2016 19:51)

Tomasevic, Obradovic, Vujanic, Rakocevic, Stojakovic, Bjelica...
(dajpare, 11. januar 2016 08:23)

Ajde daj čoveku pare.

Darza13

pre 8 godina

Gospoda u crnom iz slovenije se osramote svako kolo.ok dokaćinsko suđenje sve mi je jasno al onaj faul nad žižićem.ma dajte molim vas...

Marko

pre 8 godina

Partizan je ovom sezonom odabrao odličan period za reset kluba i tima. S jedne strane, malo para potrošeno za jake igrače, s druge vraćanje dugova. Nema pritiska za EL jer sve ide ka tome da Srbija ulazi u FIBA vode koja će biti trećerazredna po kvalitetu, gledanju i profitu.

Dok na drugoj strani država koja ni ne poznaje materiju ovog sporta, sipa li sipa u KK Crvena zvezda FMP Železnik Telekom Diva dovodeći reprezantivce i strance svake nedelje i time praktično gasi taj klub i vraća na margine košarke. Samo se setite dolaska Divca koji im je uzeo milione kojim nisu mogli da se oporave do dolaska Vučića i kompanije.

ban

pre 8 godina

Nismo dobili Cibonu, opet ima dve pobede vise, zbog medjusobnih meceva. Steta a imali smo ih 16 razlike, steta. Lako mozemo da ispadnemo jer sa svim timovima na zacelju imamo najslabiju kos razliku. Sve zbog Bozicevih cirkuzanija kao trenera.

Pi Džej Milan

pre 8 godina

Super. Pun "Pionir". Pobeda. Kako, zašto, zašto ne igra..., koliko puta će..., jer moguće opet.... Sve to je sada nebitno. Biće bolje.

Grobar

pre 8 godina

Partizan ima vise titula,nego svi ostali timovi u aba ligi!!!Neznam o cemu vi diskutujete,a posebno vi iz ulice Stevana Zupljanina iz Zeleznika!Grb je prodat to je vazno,drugo nista nije vazno,ne pomaze ni optimizam ...... vas opet nas PARTIZAN!!!

konto

pre 8 godina

Au ljudi moji, šta znači trener! Ne znam kako će se završiti ova utakmica, nisam preveliki optimista ni po pitanju opstanka Partizana, ima dosta težak raspored ali već u ovih prvih pet minuta vidim brzu igru, želju, pravu košarku! Nažalost, možda je uprava Partizana zakasnila sa ovim potezom ali ako neko može da vas izvuče to je Džikić, šmeker, dobar trener, harizmatičan... Da je od početka on vodio mislim da bi se Partizan borio ako ne za plej of onda barem sigurno za sredinu tabele. A sramota je šta ste dočekali, sa šest stranaca (tri Amerikanca, Murič, Vrabac i Magdevski), Vitkovac, Cvetković, veliki talenti kao što su Aranitović i Marinković...zaista je sramota boriti se za opstanak. Svejedno, svaka čast na podršci svom klubu, pozdrav od Zvezdaša!

...

pre 8 godina

Sta reci osim ocajna fizicka sprema igraca.Kod Duleta tim je uvek najbolje igrao u zadnjoj cetvrtini.Par igraca kod Duleta je dalo izjavu koja pokazuje kako se radilo tada:"Jedva cekam utakmicu da se malo odmorim od treninga".Duletovi treninzi su doneli titule i napravili gomilu igraca

stevica

pre 8 godina

@Dr.Kadzija:
Tomasevic,S.Obradovic,Rakocevic,Vujanic,Radmanovic?
(Igrala se kosarka i pre 2000-te..., 10. januar 2016 21:17)
Tomasevic - igrac KK Partizan, sve reprezentativne uspehe doziveo kao igrac KK PArtizana, Taukeramike i Pao , S.Obradovic - tacno , Rakocevic - nikad nista nije uradio u reprezentaciji, nesto igrao pomalo 2002 i to je to , Vujanic - isto vazi ko i za Tomasevica, igrac KK Partizan , Radmanovic - isto vazi ko i za Rakoca, s tim da je jos manje ucinio te 2002, uglavnom poznat u reprezentaciji po "banana"... to je to... znaci samo Sasa Obradovic... u skorijoj proslosti Bjelica... i to je to iz zvezde od bitnih igraca, da se ja nesto secam.... ko mi pomene Pedju Stojakovica koji je odigrao 3 tekme u zvezdi sa 17 godina, neka dodje po sljagu...

lidija, pitaj dečka

pre 8 godina

Da ne bese Javora...
(Gojko, 10. januar 2016 21:03)

Ne bi bilo ni 35 slobodnih bacanja za Cibonu, i 21 ofanzivni skok Partizana.

Tomas

pre 8 godina

Bez obzira na tešku pobedu, u narednim utakmicama očekujem još bolju igru PARTIZANA i puna podrška Đžiletu i svim igračima.NAPRED PARTIZAN.

sve je relativno

pre 8 godina

Bacite pogled na tabelu Aba lige. Krka je 5, ima jednu pobedu više od nas, a gostujemo im iduće kolo. Iako svi pričaju kako imamo težak raspored, pogledajte i sve ostale. Direktni kandidati za ispadanje igraju mnogo međusobnih utakmica do kraja. U poslednjem kolu Mega-Metalac i to mogu odigrati u interesu srpske košarke, mada nam je koef.loš i teško ćemo sačuvati naše 4 ekipe iduće godine.

Боски

pre 8 godina

Добро је да смо победили !!!
Ја иначе навијам за звезду али сад сам навијао за партизан!

Leonida

pre 8 godina

@@@(kk partizantelekomsnsnis, 10. januar 2016 19:05)
Necu ulaziti u pricu oko podele novca,to me nikad nije zanimalo...cak ni onda kad je na volseban nacin spiskano desetak miliona drzavnog novca na projekat evropske Zvezde...
Ono sto me zanima i sto je neverovatna stvar vezana za sve navijace Zvezde,na cemu bazirate te price kako ste veliki kosarkaski klub,blistave istorije i sa sijaset legendi,mnostvom evropskih utakmica,titula itd?!?!?!Koja je podloga za tako nesto kad se dobro zna da ste apsolitni kosarkaski marginalci,cak ste i u toj Sfrj ligi bili 5. ili 6. klub!U svim sampionskim generacijama reprezentacije imali ste jednog ili nijednog igraca,nikada nosioca igre,uvek nekog sporednog lika,osim mozda Moku...Tako da osim njega,koje su to legende tvog malog kluba sa Kalemegdana???
Sto se titula tice,osvojili ste 5 titula u poslednjih 45 godina!!!Ako ti je to podatak za ponos i diku,svaka cast...
Kad dodas one titule sa Rolan Garosa,gde se igralo pod vedrim nebom i pred 29 navijaca,dodjes do svih trofeja koje ste osvojili!!!
Nije to za ponos,al svejedno,voli svoj klub i ne mrzi drugog...

Vz

pre 8 godina

nije uvek lako al je lepo.Ne daj te se Grobari,i ne gledajte sta Zvezda radi.Oni su ne bitni
(nesa, 10. januar 2016 22:18)
Iskreno, sramota me je sto navijamo za isti klub. Zaista bi trebalo da se vratis u osnovnu...

MM5

pre 8 godina

O ljudi, ima koliko hocete (previse) vesti o vasem klubu pa idite citajte. Mante se vi nas, kad smo "slabi". Nekada je covek mogao da procita normalan komentar na igru, a sada samo prepucavanja ludih ljudi...

Bre

pre 8 godina

Opet isto. Ali svaka cast Dziletu, smirio je igrace u pravom momentu, pogotovo Murica, Cvetkovica i Vilsona. Vidi se poboljsanje u igri i tu je ta energija. Samo se mora poraditi na faulovima. U 4. cetvrtini za minut smo ispunili bonus, sto je ocajno. Imali smo dobro vodstvo i nismo smeli onoliko da forsiramo suteve za 3. Mislim i nadam se da idemo ka boljem. Napred Partizan!

Puno toga i dalje ne štima.

pre 8 godina

Ali ima vremena.
(Petar, 10. januar 2016 19:21)
Kakvog vremena, o čemu pišeš? Pa nama je svaka utakmica do kraja mač nad glavom.

playmaker

pre 8 godina

Isti igrači ali potpuno druga, bolja energija. I mada šut ne ide ogromna želja donosi brdo ofanzivnih skokova i nove napade. Bravo Džikiću!

novica

pre 8 godina

(Deda Miloje)Da,u pravu si.Ali, u Srbiji se kaže čika,a ne šika!
Deda,jedno pitanje,da li znaš jednog hrvata koji se zove Novica?
Ako znaš,javi !

braxo

pre 8 godina

Bravo,komsije,krenulo je!Do kraja da postavimo koeficijent na svoj nivo!Da se sutra jos popravi na oba gostovanja,sto svima nama ide u prilog!

Brat Saric

pre 8 godina

Cestitke mom Partizanu i novom treneru.
Oseca se neka nova energija u ekipi.
Za one sto ocekuju od coveka da preko noci napravi rezultate, batalite kosarku onda.
Bozic je dobar covek cak je i suvise dobar da bi radio ovaj posao...ko razume shvatice!

crni

pre 8 godina

Pa taj Rozic glupi nikom nije dao više od 2 poena a danas kad ga ja stavim ispod on u prvoj četvrtini više e baksuza pa ovo nema u pm.....

sasa behold

pre 8 godina

ANALIZA:

Pobedi se u zube ne gleda, tako da jedno veliko BRAVO za momke...

Ovako, KKP nema play-a, i Vilson i Cvetkovic su tako limitirani, da je to tuzni za videti...
Suteri su tu, Marinkovic, Aranitovic, ali sa njima treba raditi... Bek suter inace treba i da je najbolji odbrmabeni igrac ekipe, a ova dva su kilometre daleko..
ALi imaju potencijal, i sa dobrim trenerom dogurace daleko.,,
Krila: pored MUrica i Vrabca, uz svo moje postovanje za njih dva, KKP se nece naigrati basketa...
Centri: Ocajno treba petica, i posto je ona stigla ocekujem drasticno poboljsanje igre, jer dobra 5 otvara vrata za mnoge druge...
TRener:Dzikic je odlican, ne znam sta je uprava cekala, i asto onaj Bozic, koji je stvarno amater, sad Dzika mora da vadi kestene...
Inace za jednog sportskog radnika, izgleda kao da je progutao kita, ali valjda treba to KKP....
Zilavo, ali ako dobije Krku u SLO; KKP ce izboriti opstanak, a ako izgubi, uhhhhh....

Milos

pre 8 godina

Kao veliki Zvezdas koji je gledao utakmicu na tv-u, a i kao bivsi kosarkas, i veliki Srbin( ne mogu da navijam za Hrvate, Amerkinace,Engleze, Turke i Nemce nikada) mogu reci da je Djikic ispunio moja ocekivanja. Svi koji znamo kako on radi smo i ocekivali run and gun kosarku na preko 80 poena. Ako pogledamo sastav Partizana kome definitivno fale misici( narocito u reketu), to je i jedini sto moze da se igra trenutno. Nadam se da ce to malo ovaj novi amer da ojaca. E sad, to je tesko igrati sa fizikalno dominantnim ekipama za ABA kao sto je Zvezda, jer su dosta jaci u reketu, ali recimo sa Cedevitom moze bez problema. Tako da tu mislim da moze da se dobije kuci(u Zagrebu je sudija odradio posao).Uz dobijenje udruzenja gradjana Tajfun i Zadra kuci i jednu od Krke ili Olimpije, to je sasvim dovoljno za sredinu tabele, mozda cak i Evrokup.Mislim da protiv Zvezde kuci i Buducnosti u gostima za vas nema leba. Tako da za opstanak ne brinite grobari.

šljakenzi basketball

pre 8 godina

@Koliko vidim po vašim komentarima, vi ove godine ozbiljno konkurišete za osvajanje ABA lige ?!
(Batko, 11. januar 2016 00:38)


da nismo nabrali ABA titula komada 6, možda bi se i potrudili.

tri rijeke

pre 8 godina

Budimo realni,da je suđen čisti faul na Žižiću Partizan najvjerojatnije ne bi niti pobjedio,ali neka ako su im bodovi neophodni,ipak je Partizan jedan od najvećih klubova sa ovih prostora.

voke

pre 8 godina

Božo Đumić rame uz rame sa Cousinsom, NBA potencijal, samo malo da popravi šut za tri i može da se nada i all staru. Šalu na stranu, verujem u Džileta, Jones i pored očajnog šuta double-double. Čika čeda isto double-double, iskusam igrač i jeda od ključnih. Na kraju bespotrebno šutiranje Murića i Jonesa moglo skupo da nas košta, ali dobro je...preživeli smo. Nadam se da je ovo prva u nizu. Napred Partizan!

Ivan Bg

pre 8 godina

Ovaj Parter B odlepio skroz. Evo, sa malo mozga, i vise argumenata... Postojalo je vreme kad je Partizan imao vise para, kad su se promasivali igraci i onda dovodili novi, ali nikad, nikad nije postojalo vreme kad je Zvezda imala manje para nego mi sada. Pa jel se niko od vas ne seca odakle smo doveli Robertsa koji je igrao F4? Od vas gospodo. Pa Tundzi, pa neki Tejlor, pa onaj sto je otisao od vas i batalio basket, pa Skuni, pa Omar Kuk. Pa Pesic, Zmago, Sakota. Ali dzaba vam.

kom

pre 8 godina

Trojke i brzi faulovi u 4/4 rezultat su nedovoljno kondiciono pripremljene ekipe. To je i najverovatnije razlog mnogih padova ove sezone. Raduje podrška navijača i nova energija pokazana u prve 3/4. Samo napred!

Kayser Soze

pre 8 godina

Prve tri cetvrtine super odigrano, i odjednom veliki pad u 4/4, sa prednosti od 18 razlike, odjednom smo gubili poen..Zizic i Slavica veliki talenti..Trebace vremena Dziletu da ovo uklopi, najbitnija je pobeda, igraci su cele sezone imali gubitnicki mentalitet. Pun Pionir i ovacije Dziletu i igracima, to raduje.

Dragan

pre 8 godina

Srecna pobeda. Neshvatljiv pad na kraju utakmice. Tim jako slab. Kevin Jones i ako najbolji igrac na kraju kada se lomi rezultat ne moze nista da pogodi.