Nedelja, 27.12.2015.

10:58

"Impresivan, najbolji put sa 6 traka" FOTO

Srbija sigurnim korakom ide napred i niko je više ne može zaustaviti, poručio je premijer Aleksandar Vučić, otvarajući pristupnu saobraćajnicu za Pupinov most.

Izvor: Tanjug

"Impresivan, najbolji put sa 6 traka" FOTO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

77 Komentari

Sortiraj po:

sumnjičav

pre 8 godina

U Nemackoj se putarina ne naplacuj, a kad bi se naplacivala imali bi zaradu od putarine veci nego nas BDP, a autoputevi su uvek u odlicnom stanju.
(filip, 27. decembar 2015 15:52)
u nemačkoj se naplaćuje putarina za teretna vozila, i to kao otrov skupa. nisi dobro informisan.

Ne kiti se tudjim perijem

pre 8 godina

Da potsetim uvazenog AV-a da je Pupinov most sa svim pristupnim saobracajnicama (ukljucujuci i ovu koja je kasnila godinu dana) dogovorila Vlada Mirka Cvetkovica I gradonacelnik Djilas, te zasluge sleduju prvo njima a ne tebi I ovom nesposobnom Malom.
Tek toliko da se zna.
To mozes da se puvas do mile volje kod tih tvojih botova koji imaju secanje koliko I kisna glista.
Toliko od mene da te samo "potsetim" da postoji samo jedna istina koja ne idea tebi u prolog.
PS. Ne baronisi vise I ne zaludjuj vise ovaj jadan narod.

Milos Pajsijevic

pre 8 godina

8.7 km. Istorijski auto - put sa ogranicenjem na 50 km. Ala ce korisnici da se naplacaju kazni i da popune drzavni bidzet. Ziveli izbori.

Todor

pre 8 godina

Prekjuče vlada moje države otvori popravljen put kod Aranđelovca u dužini 8,7km i vlada moje države se uslika. U planu popravke 1100km puteva u mojoj državi Srbiji. Ako se vlada bude slikavala na svakih 8,7km puta, imaće da se uslika 126 puta. Izvođači radova neka malo uspore tempo izgradnje. Treba da ostane nešto budućim vladama za slikanje.

alu

pre 8 godina

Za one koji ne znaju, put izlazi na Pančevački put između Politike i Drenika. Mislim da je put dosta lošeg kvaliteta, truckav i sa loše odrađenim šahtovima. Sve vreme od Ovče do Pančevca vijuga i ide gore-dole. U Panonskoj niziji. Semaforska raskrsnica sa seoskim putem na 300m od Pančevca. Sve u svemu - loše. Cenim da je Đilas to ugovorio-dogovorio kako treba, a da su onda ovi doktori to završili onako kako oni (ne)umeju.

Milos Pajsijevic

pre 8 godina

Evo samo jednog podatka koji su S N Sovci zaboravili. Predhodna vlast je renovirala put od Kragijevca do Kraljeva. To je nekih 50 km. I nije se uopste pohvalila. Zamislite ako podelimo sa 8,7 km. Koliko bi se puta slikali. Cesto se pitam sta Vucic radi. Gde god se nesto otvara on je tu. Voli da se slika i daje izjave. Ili u prevodu "ja pa ja". Teko nama!!!! Samo da vas podsetim da je renoviran i autoput od Beograda do Nisa i prema Madjarskoj. Sve su to uradili i jos puno toga gosp. Vucicu.

Vlada

pre 8 godina

Ovi su ljudi iz planskih kuća - urbanisti, saobraćajci, planeri uopšteno isplanirati mnogo, mnogo davno. Djilasova zasluga je sto je plan, koji obavezuje, stavio u izvođenje. I ovi su ga završili.

I to je to. Ne vidim zašto bi Djilasa sada trebalo oblikovati, on je samo radio ono za šta je izabran i zasta smo ga plaćali. Put inače plaćamo mi - građani, a be ova bulumenta koja se skupila slikanja radi. Uz to, kao što neko lepo reče, tužno je da ti za mali deo obilaznice praviš ovoliki cirkus, jer sr malo ozbiljnijim državama tome ne pridaje nikakva naročita pažnja. To je naprosto normalno u glavnim gradovima i tačka.

filip

pre 8 godina

Ee, daleko smo mi od Evrope a ocemo u nju kao da ce nam doneti nesto dobro. U Nemackoj se putarina ne naplacuj, a kad bi se naplacivala imali bi zaradu od putarine veci nego nas BDP, a autoputevi su uvek u odlicnom stanju. Koridor 10 kod nas ne moze da se zavrsi, iha iha. Toliko koliko idemo napred

miki

pre 8 godina

mogu da se hvale sa najmodernijim putem u Srbiji sa šest traka ali je njegova dužina oko 15km..uz sve pristupne petlje ukupno 21km..smešno! Sramota je da su Kinezi pre most izgradili nego mi 15km auto puta u ravnici pa su građani morali da čekaju skoro godinu dana da most zaokruži svoj smisao..

Nole

pre 8 godina

Mene je sramota umesto njih stvarno, da se bukvalno svaka ulica, svaka traka, svaki most ovako politicki proprati. Ne zanima me ko je iz koje stranke. Alo ljudi, to je njihova obaveza i nesto sto je valjda normalno. To svi mi placamo. Prave spektakal i reklamu. Tuga...
(Kinaski, 27. decembar 2015 12:02)

Prijatelju, od kad su u Novom Sadu na Bistrici organizovali svečano otvaranje početka izgradnje (eeej!) pešačkog semafora, od njih me više ništa ne iznenađuje.

Dare

pre 8 godina

Bravo za Bg,a sta je sa ostalim putevima u Srbiji?Izgleda da je istocna Srbija zaboravljena...Putevi su katastrofa...Gde ide takva Srbija?Ocigledno je Srbija samo Bg!!Sramota!!!

Prodavci magle

pre 8 godina

Ko je potpisao/ugovorio most na Adi i Pupinov most? Da nije možda SNS? Nije vas sramota kada treba da se okitite tuđim perjem...ako ste vi odgovorni za Pupinov most, kako onda tako savršeni napraviste pored obilaznice onu biciklističku stazu što ne vodi nigde? Verovatno je DS odgovoran za ono što ne valja, a vi za ono što valja... jedino što ćete vi ostaviti je sećanje da posle loših mogu doći još gori...Bahatost i snishodljivost prema drugima obiće vam se žestoko o glavu...umesto da poštujete školovane i stručne, pa makar oni bili i iz DS, vaši nepismeni menadžeri se svete svima koji nisu u "sekti" ...kolo se okreće...

мире

pre 8 godina

Мост у Новом Саду и даље стоји. На најбитнијој траси железнице у Србији, држава није у стању да направи мост више од 16. година...

Nikola, Zemun

pre 8 godina

Najbolji put sa 6 traka i ograničenjem od 50 km/h gde te policija samo vreba... Inače, prenesite da je danas u Zemunu bio opšti kolaps u saobraćaju zbog pristalica SNS- a koji su dovezeni autobusima, kako bi se "spontano okupili" na ovom svečanom otvaranju...

miki

pre 8 godina

koja je to pristupnica?? a kad ce i kako da rese jutarnje i poslepodnevne guzve na autoputu, tri sata dnevno provodim u autu do nbgd i nazad...

Dusan

pre 8 godina

Oni sto sve pljuju ce nastaviti I da nije bilo svecanog otvaranja, oni sto sutra budu koristili put ce verovatno biti srecni bez obzira na ceremoniju....100 ljudi, 130 razlicitih misljenja, I uvek je tako.

Posto vidim da je u svim komentarima na infrastrukturne projekte najcesce koriscenja rec "Djilas" (ok, mozda je cesca "bot"), samo bih da potsetim I jedne I druge, I ove sto sada likuju zbog ceremonija otvaranja I one sto se pozivaju na kicenje tudjim (citaj Djilasovim) perjem, da su u stvari I jedni I drugi radili NASIM parama I ono za sta su bili izabrani I placeni da rade, pa bi bilo lepo smanjiti odusevljenje bilo kojom stranom.

Dalje, vecina ovih projekata postoji od pre Vucica ili Djilasa, pa bi mozda ovde trebali da pocnemo da spominjemo Tita ili cak Slobu. Ili da se pitamo zasto ih ranije niko nije zavrsio....

Pozdrav strucnjacima, inzinjerima, radnicima koji ovakve stvari isprojektuju I sprovedu u delo.


Hvala.

ha

pre 8 godina

Ortak otvara kafic na Zvezdari, pa bi bio zahvalan ako ista ekipa dodje i presece vrpcu. Unapred hvala!
(Nagatomi, 27. decembar 2015 12:22)

Bolje nemoj, ovi ne verujem da placaju konsumaciju.
Dolaze samo zbog licnog reklamiranja.

.....

pre 8 godina

Samo sto nece imati ko da vam odrzava tu vodovodnu i kanalizacioni mrezu jer besomucno pumpate administraciju u vodovodu a izvrsioce koji su radili na odrzavanju mreze i proizvodnji vode preko ugovora otpustate

Kinaski

pre 8 godina

Mene je sramota umesto njih stvarno, da se bukvalno svaka ulica, svaka traka, svaki most ovako politicki proprati. Ne zanima me ko je iz koje stranke. Alo ljudi, to je njihova obaveza i nesto sto je valjda normalno. To svi mi placamo. Prave spektakal i reklamu. Tuga...

Hajnc

pre 8 godina

Да ли су сви, на фотографијама, поништили Бус-плус карту у градском аутобусу?

lol

pre 8 godina

"hvala ti djilase"? pa nije on izvadio sebi iz dzepa pa sagradio, nego je od nasih para sve to gradio, i jos se zaduzio. dajte i meni da bude gradonacelnik pa cu i ja da dignem kredit i zaduzim celu drzavu kako bi se reklo da imam neki projekat iza sebe, svi su oni isti a mi dok to ne ukapiramo i dalje cemo biti tu gde jesmo

Mikeli

pre 8 godina

Srbija sigurnim korakom ide napred(u provaliju)i niko je vise ne moze zaustaviti.Izjavio je Alexandar Vucic.To i sami vidimo ne mora niko da nam prica.Sve je super,imamo puteve,mostove,sve prsti,samo su nam plate ko na Tajlandu a zakoni i propisi ko u EU.To su te reforme.Ma nikad nam nije bilo bolje, ovo svijet nije vidio!!

Pozdrav iz Prokuplja

pre 8 godina

Sve je to lepo ali sa druge strane u Srbiji postoji i nesto van Beograda, a to je ovo:
https://www.youtube.com/watch?v=9dpOFS2IGqU

Pipa

pre 8 godina

"ja vam kažem da ćemo od kraja aprila 2014. do početka aprila 2017. izgraditi više puteva i infrastrukturnih projekata nego u prethodnih 47, to jest 48 godina", rekao je Vučić.
Zemlja Dembelija.

kögel TIR.

pre 8 godina

Mozda se i gradi ali u Nisu Boru Zajecaru Pirotu Vranju Leskovcu .. da ne spominjem Uzice Cacak Valjevo Kraljevo Krusevac itd NE! Ja nesto sve vidim neka otvaranja obilaznica oko Beograda .. asfaltiranje ulica u Beogradu sava mala sava ova sava ona Vojvode stepe rusenje generalstaba cujem tamo i na Slaviji se radi onaj veliki kruzni tok .. Svaka nam cast bas smo decentralizovani ali dobro ko nije jahao taj nije pitao .. A sto se tice naseg "ponosa" naseg Beee Geeeaaa pravicete decice Djilasa od blata ali kasno ce biti za sve.

sasha

pre 8 godina

Kako vas samo nike sramota?!? Pa ovo je napravio isti onaj Đilas za koga ste izmisljali sve i svašta svaki dan. Đilas je zasluzan za mosta na Adi i pristupne saobraćajnice! Đilas je zasluzan za Pupinov most i njegove saobraćajnice. ĐILAS ĐILAS ĐILAS!!!!! Dok je on radio vi ste ga zamo pljuvali a sada ste došli da se slikate i otmete zasluge kao i za sve drugo sto je čovek uradio za Beograd. Obraz vam je đon!

Лукаку

pre 8 godina

Мени само није јасно где су те фотографије новог пута о коме је ова вест.
Због тих фотографија сам ушао на сајт, а видим Премијера у аутобусу уместо пута.

nekoizmase

pre 8 godina

Čekaj, nije mi jasno. Zar parče iste te saobraćajnice koju je otvorio pre par meseci nije nazvao "najbolji i najmoderniji auto-put u Srbiji"? Kako sada put sa šest traka?

svima lepo

pre 8 godina

Šteta što se ne vidi tabla MD Miljković ni na jednoj od slika. Sećam se konstitutivne sednice parlamenta iz 2012-te, tada je Vučić iz skupštinske klupe grmeo kako će biti ispitan rad upravo te firme, pomislila sam tu ima svašta prljavog, kad ono...

autoput

pre 8 godina

A da li ce do marta ili aprila 2017. zajedno sa svim tim (auto)putevima biti konacno zavrsena i obilaznica oko Beograda koja se gradi vec nekoliko decenija ili je to previse da ocekujemo?

matori

pre 8 godina

Pa ovima bas krenulo- posle neverovatnog poduhvata Arandjelovac-Krcevac sad i pristupnica mostu? Sve je u radu i idejama a tu je on najaci. Steta sto ima i objektivnih parametara jer gledajuci njega i ove njegove nama je realno fenomenalno

beogradjanin

pre 8 godina

Bravo, bravo. Za bivseg gradonacelnika koji nam je ostavio dva nova mosta.
Samo mi nije jasno kako ovu ekipu nije sramota da se kiti tudjim perijem.

L23

pre 8 godina

Ponavljam se, ali opet ne videh ništa od otvorenog puta na slikama, aman više, umesto da se stane na put njegovoj egocentričnosti njemu se daje vetar u leđa.

beogradjanin

pre 8 godina

Bravo, bravo. Za bivseg gradonacelnika koji nam je ostavio dva nova mosta.
Samo mi nije jasno kako ovu ekipu nije sramota da se kiti tudjim perijem.

sasha

pre 8 godina

Kako vas samo nike sramota?!? Pa ovo je napravio isti onaj Đilas za koga ste izmisljali sve i svašta svaki dan. Đilas je zasluzan za mosta na Adi i pristupne saobraćajnice! Đilas je zasluzan za Pupinov most i njegove saobraćajnice. ĐILAS ĐILAS ĐILAS!!!!! Dok je on radio vi ste ga zamo pljuvali a sada ste došli da se slikate i otmete zasluge kao i za sve drugo sto je čovek uradio za Beograd. Obraz vam je đon!

autoput

pre 8 godina

A da li ce do marta ili aprila 2017. zajedno sa svim tim (auto)putevima biti konacno zavrsena i obilaznica oko Beograda koja se gradi vec nekoliko decenija ili je to previse da ocekujemo?

Nikola, Zemun

pre 8 godina

Najbolji put sa 6 traka i ograničenjem od 50 km/h gde te policija samo vreba... Inače, prenesite da je danas u Zemunu bio opšti kolaps u saobraćaju zbog pristalica SNS- a koji su dovezeni autobusima, kako bi se "spontano okupili" na ovom svečanom otvaranju...

L23

pre 8 godina

Ponavljam se, ali opet ne videh ništa od otvorenog puta na slikama, aman više, umesto da se stane na put njegovoj egocentričnosti njemu se daje vetar u leđa.

Kinaski

pre 8 godina

Mene je sramota umesto njih stvarno, da se bukvalno svaka ulica, svaka traka, svaki most ovako politicki proprati. Ne zanima me ko je iz koje stranke. Alo ljudi, to je njihova obaveza i nesto sto je valjda normalno. To svi mi placamo. Prave spektakal i reklamu. Tuga...

Лукаку

pre 8 godina

Мени само није јасно где су те фотографије новог пута о коме је ова вест.
Због тих фотографија сам ушао на сајт, а видим Премијера у аутобусу уместо пута.

svima lepo

pre 8 godina

Šteta što se ne vidi tabla MD Miljković ni na jednoj od slika. Sećam se konstitutivne sednice parlamenta iz 2012-te, tada je Vučić iz skupštinske klupe grmeo kako će biti ispitan rad upravo te firme, pomislila sam tu ima svašta prljavog, kad ono...

Prodavci magle

pre 8 godina

Ko je potpisao/ugovorio most na Adi i Pupinov most? Da nije možda SNS? Nije vas sramota kada treba da se okitite tuđim perjem...ako ste vi odgovorni za Pupinov most, kako onda tako savršeni napraviste pored obilaznice onu biciklističku stazu što ne vodi nigde? Verovatno je DS odgovoran za ono što ne valja, a vi za ono što valja... jedino što ćete vi ostaviti je sećanje da posle loših mogu doći još gori...Bahatost i snishodljivost prema drugima obiće vam se žestoko o glavu...umesto da poštujete školovane i stručne, pa makar oni bili i iz DS, vaši nepismeni menadžeri se svete svima koji nisu u "sekti" ...kolo se okreće...

Ne kiti se tudjim perijem

pre 8 godina

Da potsetim uvazenog AV-a da je Pupinov most sa svim pristupnim saobracajnicama (ukljucujuci i ovu koja je kasnila godinu dana) dogovorila Vlada Mirka Cvetkovica I gradonacelnik Djilas, te zasluge sleduju prvo njima a ne tebi I ovom nesposobnom Malom.
Tek toliko da se zna.
To mozes da se puvas do mile volje kod tih tvojih botova koji imaju secanje koliko I kisna glista.
Toliko od mene da te samo "potsetim" da postoji samo jedna istina koja ne idea tebi u prolog.
PS. Ne baronisi vise I ne zaludjuj vise ovaj jadan narod.

ha

pre 8 godina

Ortak otvara kafic na Zvezdari, pa bi bio zahvalan ako ista ekipa dodje i presece vrpcu. Unapred hvala!
(Nagatomi, 27. decembar 2015 12:22)

Bolje nemoj, ovi ne verujem da placaju konsumaciju.
Dolaze samo zbog licnog reklamiranja.

Hajnc

pre 8 godina

Да ли су сви, на фотографијама, поништили Бус-плус карту у градском аутобусу?

Pipa

pre 8 godina

"ja vam kažem da ćemo od kraja aprila 2014. do početka aprila 2017. izgraditi više puteva i infrastrukturnih projekata nego u prethodnih 47, to jest 48 godina", rekao je Vučić.
Zemlja Dembelija.

nekoizmase

pre 8 godina

Čekaj, nije mi jasno. Zar parče iste te saobraćajnice koju je otvorio pre par meseci nije nazvao "najbolji i najmoderniji auto-put u Srbiji"? Kako sada put sa šest traka?

Nole

pre 8 godina

Mene je sramota umesto njih stvarno, da se bukvalno svaka ulica, svaka traka, svaki most ovako politicki proprati. Ne zanima me ko je iz koje stranke. Alo ljudi, to je njihova obaveza i nesto sto je valjda normalno. To svi mi placamo. Prave spektakal i reklamu. Tuga...
(Kinaski, 27. decembar 2015 12:02)

Prijatelju, od kad su u Novom Sadu na Bistrici organizovali svečano otvaranje početka izgradnje (eeej!) pešačkog semafora, od njih me više ništa ne iznenađuje.

Mikeli

pre 8 godina

Srbija sigurnim korakom ide napred(u provaliju)i niko je vise ne moze zaustaviti.Izjavio je Alexandar Vucic.To i sami vidimo ne mora niko da nam prica.Sve je super,imamo puteve,mostove,sve prsti,samo su nam plate ko na Tajlandu a zakoni i propisi ko u EU.To su te reforme.Ma nikad nam nije bilo bolje, ovo svijet nije vidio!!

kögel TIR.

pre 8 godina

Mozda se i gradi ali u Nisu Boru Zajecaru Pirotu Vranju Leskovcu .. da ne spominjem Uzice Cacak Valjevo Kraljevo Krusevac itd NE! Ja nesto sve vidim neka otvaranja obilaznica oko Beograda .. asfaltiranje ulica u Beogradu sava mala sava ova sava ona Vojvode stepe rusenje generalstaba cujem tamo i na Slaviji se radi onaj veliki kruzni tok .. Svaka nam cast bas smo decentralizovani ali dobro ko nije jahao taj nije pitao .. A sto se tice naseg "ponosa" naseg Beee Geeeaaa pravicete decice Djilasa od blata ali kasno ce biti za sve.

мире

pre 8 godina

Мост у Новом Саду и даље стоји. На најбитнијој траси железнице у Србији, држава није у стању да направи мост више од 16. година...

Milos Pajsijevic

pre 8 godina

Evo samo jednog podatka koji su S N Sovci zaboravili. Predhodna vlast je renovirala put od Kragijevca do Kraljeva. To je nekih 50 km. I nije se uopste pohvalila. Zamislite ako podelimo sa 8,7 km. Koliko bi se puta slikali. Cesto se pitam sta Vucic radi. Gde god se nesto otvara on je tu. Voli da se slika i daje izjave. Ili u prevodu "ja pa ja". Teko nama!!!! Samo da vas podsetim da je renoviran i autoput od Beograda do Nisa i prema Madjarskoj. Sve su to uradili i jos puno toga gosp. Vucicu.

matori

pre 8 godina

Pa ovima bas krenulo- posle neverovatnog poduhvata Arandjelovac-Krcevac sad i pristupnica mostu? Sve je u radu i idejama a tu je on najaci. Steta sto ima i objektivnih parametara jer gledajuci njega i ove njegove nama je realno fenomenalno

Milos Pajsijevic

pre 8 godina

8.7 km. Istorijski auto - put sa ogranicenjem na 50 km. Ala ce korisnici da se naplacaju kazni i da popune drzavni bidzet. Ziveli izbori.

miki

pre 8 godina

mogu da se hvale sa najmodernijim putem u Srbiji sa šest traka ali je njegova dužina oko 15km..uz sve pristupne petlje ukupno 21km..smešno! Sramota je da su Kinezi pre most izgradili nego mi 15km auto puta u ravnici pa su građani morali da čekaju skoro godinu dana da most zaokruži svoj smisao..

Todor

pre 8 godina

Prekjuče vlada moje države otvori popravljen put kod Aranđelovca u dužini 8,7km i vlada moje države se uslika. U planu popravke 1100km puteva u mojoj državi Srbiji. Ako se vlada bude slikavala na svakih 8,7km puta, imaće da se uslika 126 puta. Izvođači radova neka malo uspore tempo izgradnje. Treba da ostane nešto budućim vladama za slikanje.

alu

pre 8 godina

Za one koji ne znaju, put izlazi na Pančevački put između Politike i Drenika. Mislim da je put dosta lošeg kvaliteta, truckav i sa loše odrađenim šahtovima. Sve vreme od Ovče do Pančevca vijuga i ide gore-dole. U Panonskoj niziji. Semaforska raskrsnica sa seoskim putem na 300m od Pančevca. Sve u svemu - loše. Cenim da je Đilas to ugovorio-dogovorio kako treba, a da su onda ovi doktori to završili onako kako oni (ne)umeju.

Vlada

pre 8 godina

Ovi su ljudi iz planskih kuća - urbanisti, saobraćajci, planeri uopšteno isplanirati mnogo, mnogo davno. Djilasova zasluga je sto je plan, koji obavezuje, stavio u izvođenje. I ovi su ga završili.

I to je to. Ne vidim zašto bi Djilasa sada trebalo oblikovati, on je samo radio ono za šta je izabran i zasta smo ga plaćali. Put inače plaćamo mi - građani, a be ova bulumenta koja se skupila slikanja radi. Uz to, kao što neko lepo reče, tužno je da ti za mali deo obilaznice praviš ovoliki cirkus, jer sr malo ozbiljnijim državama tome ne pridaje nikakva naročita pažnja. To je naprosto normalno u glavnim gradovima i tačka.

Dusan

pre 8 godina

Oni sto sve pljuju ce nastaviti I da nije bilo svecanog otvaranja, oni sto sutra budu koristili put ce verovatno biti srecni bez obzira na ceremoniju....100 ljudi, 130 razlicitih misljenja, I uvek je tako.

Posto vidim da je u svim komentarima na infrastrukturne projekte najcesce koriscenja rec "Djilas" (ok, mozda je cesca "bot"), samo bih da potsetim I jedne I druge, I ove sto sada likuju zbog ceremonija otvaranja I one sto se pozivaju na kicenje tudjim (citaj Djilasovim) perjem, da su u stvari I jedni I drugi radili NASIM parama I ono za sta su bili izabrani I placeni da rade, pa bi bilo lepo smanjiti odusevljenje bilo kojom stranom.

Dalje, vecina ovih projekata postoji od pre Vucica ili Djilasa, pa bi mozda ovde trebali da pocnemo da spominjemo Tita ili cak Slobu. Ili da se pitamo zasto ih ranije niko nije zavrsio....

Pozdrav strucnjacima, inzinjerima, radnicima koji ovakve stvari isprojektuju I sprovedu u delo.


Hvala.

.....

pre 8 godina

Samo sto nece imati ko da vam odrzava tu vodovodnu i kanalizacioni mrezu jer besomucno pumpate administraciju u vodovodu a izvrsioce koji su radili na odrzavanju mreze i proizvodnji vode preko ugovora otpustate

miki

pre 8 godina

koja je to pristupnica?? a kad ce i kako da rese jutarnje i poslepodnevne guzve na autoputu, tri sata dnevno provodim u autu do nbgd i nazad...

Pozdrav iz Prokuplja

pre 8 godina

Sve je to lepo ali sa druge strane u Srbiji postoji i nesto van Beograda, a to je ovo:
https://www.youtube.com/watch?v=9dpOFS2IGqU

Dare

pre 8 godina

Bravo za Bg,a sta je sa ostalim putevima u Srbiji?Izgleda da je istocna Srbija zaboravljena...Putevi su katastrofa...Gde ide takva Srbija?Ocigledno je Srbija samo Bg!!Sramota!!!

filip

pre 8 godina

Ee, daleko smo mi od Evrope a ocemo u nju kao da ce nam doneti nesto dobro. U Nemackoj se putarina ne naplacuj, a kad bi se naplacivala imali bi zaradu od putarine veci nego nas BDP, a autoputevi su uvek u odlicnom stanju. Koridor 10 kod nas ne moze da se zavrsi, iha iha. Toliko koliko idemo napred

lol

pre 8 godina

"hvala ti djilase"? pa nije on izvadio sebi iz dzepa pa sagradio, nego je od nasih para sve to gradio, i jos se zaduzio. dajte i meni da bude gradonacelnik pa cu i ja da dignem kredit i zaduzim celu drzavu kako bi se reklo da imam neki projekat iza sebe, svi su oni isti a mi dok to ne ukapiramo i dalje cemo biti tu gde jesmo

sumnjičav

pre 8 godina

U Nemackoj se putarina ne naplacuj, a kad bi se naplacivala imali bi zaradu od putarine veci nego nas BDP, a autoputevi su uvek u odlicnom stanju.
(filip, 27. decembar 2015 15:52)
u nemačkoj se naplaćuje putarina za teretna vozila, i to kao otrov skupa. nisi dobro informisan.

lol

pre 8 godina

"hvala ti djilase"? pa nije on izvadio sebi iz dzepa pa sagradio, nego je od nasih para sve to gradio, i jos se zaduzio. dajte i meni da bude gradonacelnik pa cu i ja da dignem kredit i zaduzim celu drzavu kako bi se reklo da imam neki projekat iza sebe, svi su oni isti a mi dok to ne ukapiramo i dalje cemo biti tu gde jesmo

sumnjičav

pre 8 godina

U Nemackoj se putarina ne naplacuj, a kad bi se naplacivala imali bi zaradu od putarine veci nego nas BDP, a autoputevi su uvek u odlicnom stanju.
(filip, 27. decembar 2015 15:52)
u nemačkoj se naplaćuje putarina za teretna vozila, i to kao otrov skupa. nisi dobro informisan.

beogradjanin

pre 8 godina

Bravo, bravo. Za bivseg gradonacelnika koji nam je ostavio dva nova mosta.
Samo mi nije jasno kako ovu ekipu nije sramota da se kiti tudjim perijem.

sasha

pre 8 godina

Kako vas samo nike sramota?!? Pa ovo je napravio isti onaj Đilas za koga ste izmisljali sve i svašta svaki dan. Đilas je zasluzan za mosta na Adi i pristupne saobraćajnice! Đilas je zasluzan za Pupinov most i njegove saobraćajnice. ĐILAS ĐILAS ĐILAS!!!!! Dok je on radio vi ste ga zamo pljuvali a sada ste došli da se slikate i otmete zasluge kao i za sve drugo sto je čovek uradio za Beograd. Obraz vam je đon!

Dusan

pre 8 godina

Oni sto sve pljuju ce nastaviti I da nije bilo svecanog otvaranja, oni sto sutra budu koristili put ce verovatno biti srecni bez obzira na ceremoniju....100 ljudi, 130 razlicitih misljenja, I uvek je tako.

Posto vidim da je u svim komentarima na infrastrukturne projekte najcesce koriscenja rec "Djilas" (ok, mozda je cesca "bot"), samo bih da potsetim I jedne I druge, I ove sto sada likuju zbog ceremonija otvaranja I one sto se pozivaju na kicenje tudjim (citaj Djilasovim) perjem, da su u stvari I jedni I drugi radili NASIM parama I ono za sta su bili izabrani I placeni da rade, pa bi bilo lepo smanjiti odusevljenje bilo kojom stranom.

Dalje, vecina ovih projekata postoji od pre Vucica ili Djilasa, pa bi mozda ovde trebali da pocnemo da spominjemo Tita ili cak Slobu. Ili da se pitamo zasto ih ranije niko nije zavrsio....

Pozdrav strucnjacima, inzinjerima, radnicima koji ovakve stvari isprojektuju I sprovedu u delo.


Hvala.

Ne kiti se tudjim perijem

pre 8 godina

Da potsetim uvazenog AV-a da je Pupinov most sa svim pristupnim saobracajnicama (ukljucujuci i ovu koja je kasnila godinu dana) dogovorila Vlada Mirka Cvetkovica I gradonacelnik Djilas, te zasluge sleduju prvo njima a ne tebi I ovom nesposobnom Malom.
Tek toliko da se zna.
To mozes da se puvas do mile volje kod tih tvojih botova koji imaju secanje koliko I kisna glista.
Toliko od mene da te samo "potsetim" da postoji samo jedna istina koja ne idea tebi u prolog.
PS. Ne baronisi vise I ne zaludjuj vise ovaj jadan narod.

kögel TIR.

pre 8 godina

Mozda se i gradi ali u Nisu Boru Zajecaru Pirotu Vranju Leskovcu .. da ne spominjem Uzice Cacak Valjevo Kraljevo Krusevac itd NE! Ja nesto sve vidim neka otvaranja obilaznica oko Beograda .. asfaltiranje ulica u Beogradu sava mala sava ova sava ona Vojvode stepe rusenje generalstaba cujem tamo i na Slaviji se radi onaj veliki kruzni tok .. Svaka nam cast bas smo decentralizovani ali dobro ko nije jahao taj nije pitao .. A sto se tice naseg "ponosa" naseg Beee Geeeaaa pravicete decice Djilasa od blata ali kasno ce biti za sve.

Nikola, Zemun

pre 8 godina

Najbolji put sa 6 traka i ograničenjem od 50 km/h gde te policija samo vreba... Inače, prenesite da je danas u Zemunu bio opšti kolaps u saobraćaju zbog pristalica SNS- a koji su dovezeni autobusima, kako bi se "spontano okupili" na ovom svečanom otvaranju...

filip

pre 8 godina

Ee, daleko smo mi od Evrope a ocemo u nju kao da ce nam doneti nesto dobro. U Nemackoj se putarina ne naplacuj, a kad bi se naplacivala imali bi zaradu od putarine veci nego nas BDP, a autoputevi su uvek u odlicnom stanju. Koridor 10 kod nas ne moze da se zavrsi, iha iha. Toliko koliko idemo napred

Vlada

pre 8 godina

Ovi su ljudi iz planskih kuća - urbanisti, saobraćajci, planeri uopšteno isplanirati mnogo, mnogo davno. Djilasova zasluga je sto je plan, koji obavezuje, stavio u izvođenje. I ovi su ga završili.

I to je to. Ne vidim zašto bi Djilasa sada trebalo oblikovati, on je samo radio ono za šta je izabran i zasta smo ga plaćali. Put inače plaćamo mi - građani, a be ova bulumenta koja se skupila slikanja radi. Uz to, kao što neko lepo reče, tužno je da ti za mali deo obilaznice praviš ovoliki cirkus, jer sr malo ozbiljnijim državama tome ne pridaje nikakva naročita pažnja. To je naprosto normalno u glavnim gradovima i tačka.

Milos Pajsijevic

pre 8 godina

Evo samo jednog podatka koji su S N Sovci zaboravili. Predhodna vlast je renovirala put od Kragijevca do Kraljeva. To je nekih 50 km. I nije se uopste pohvalila. Zamislite ako podelimo sa 8,7 km. Koliko bi se puta slikali. Cesto se pitam sta Vucic radi. Gde god se nesto otvara on je tu. Voli da se slika i daje izjave. Ili u prevodu "ja pa ja". Teko nama!!!! Samo da vas podsetim da je renoviran i autoput od Beograda do Nisa i prema Madjarskoj. Sve su to uradili i jos puno toga gosp. Vucicu.

L23

pre 8 godina

Ponavljam se, ali opet ne videh ništa od otvorenog puta na slikama, aman više, umesto da se stane na put njegovoj egocentričnosti njemu se daje vetar u leđa.

autoput

pre 8 godina

A da li ce do marta ili aprila 2017. zajedno sa svim tim (auto)putevima biti konacno zavrsena i obilaznica oko Beograda koja se gradi vec nekoliko decenija ili je to previse da ocekujemo?

alu

pre 8 godina

Za one koji ne znaju, put izlazi na Pančevački put između Politike i Drenika. Mislim da je put dosta lošeg kvaliteta, truckav i sa loše odrađenim šahtovima. Sve vreme od Ovče do Pančevca vijuga i ide gore-dole. U Panonskoj niziji. Semaforska raskrsnica sa seoskim putem na 300m od Pančevca. Sve u svemu - loše. Cenim da je Đilas to ugovorio-dogovorio kako treba, a da su onda ovi doktori to završili onako kako oni (ne)umeju.

Mikeli

pre 8 godina

Srbija sigurnim korakom ide napred(u provaliju)i niko je vise ne moze zaustaviti.Izjavio je Alexandar Vucic.To i sami vidimo ne mora niko da nam prica.Sve je super,imamo puteve,mostove,sve prsti,samo su nam plate ko na Tajlandu a zakoni i propisi ko u EU.To su te reforme.Ma nikad nam nije bilo bolje, ovo svijet nije vidio!!

miki

pre 8 godina

mogu da se hvale sa najmodernijim putem u Srbiji sa šest traka ali je njegova dužina oko 15km..uz sve pristupne petlje ukupno 21km..smešno! Sramota je da su Kinezi pre most izgradili nego mi 15km auto puta u ravnici pa su građani morali da čekaju skoro godinu dana da most zaokruži svoj smisao..

Prodavci magle

pre 8 godina

Ko je potpisao/ugovorio most na Adi i Pupinov most? Da nije možda SNS? Nije vas sramota kada treba da se okitite tuđim perjem...ako ste vi odgovorni za Pupinov most, kako onda tako savršeni napraviste pored obilaznice onu biciklističku stazu što ne vodi nigde? Verovatno je DS odgovoran za ono što ne valja, a vi za ono što valja... jedino što ćete vi ostaviti je sećanje da posle loših mogu doći još gori...Bahatost i snishodljivost prema drugima obiće vam se žestoko o glavu...umesto da poštujete školovane i stručne, pa makar oni bili i iz DS, vaši nepismeni menadžeri se svete svima koji nisu u "sekti" ...kolo se okreće...

Dare

pre 8 godina

Bravo za Bg,a sta je sa ostalim putevima u Srbiji?Izgleda da je istocna Srbija zaboravljena...Putevi su katastrofa...Gde ide takva Srbija?Ocigledno je Srbija samo Bg!!Sramota!!!

Milos Pajsijevic

pre 8 godina

8.7 km. Istorijski auto - put sa ogranicenjem na 50 km. Ala ce korisnici da se naplacaju kazni i da popune drzavni bidzet. Ziveli izbori.

nekoizmase

pre 8 godina

Čekaj, nije mi jasno. Zar parče iste te saobraćajnice koju je otvorio pre par meseci nije nazvao "najbolji i najmoderniji auto-put u Srbiji"? Kako sada put sa šest traka?

matori

pre 8 godina

Pa ovima bas krenulo- posle neverovatnog poduhvata Arandjelovac-Krcevac sad i pristupnica mostu? Sve je u radu i idejama a tu je on najaci. Steta sto ima i objektivnih parametara jer gledajuci njega i ove njegove nama je realno fenomenalno

Kinaski

pre 8 godina

Mene je sramota umesto njih stvarno, da se bukvalno svaka ulica, svaka traka, svaki most ovako politicki proprati. Ne zanima me ko je iz koje stranke. Alo ljudi, to je njihova obaveza i nesto sto je valjda normalno. To svi mi placamo. Prave spektakal i reklamu. Tuga...

Pipa

pre 8 godina

"ja vam kažem da ćemo od kraja aprila 2014. do početka aprila 2017. izgraditi više puteva i infrastrukturnih projekata nego u prethodnih 47, to jest 48 godina", rekao je Vučić.
Zemlja Dembelija.

Nole

pre 8 godina

Mene je sramota umesto njih stvarno, da se bukvalno svaka ulica, svaka traka, svaki most ovako politicki proprati. Ne zanima me ko je iz koje stranke. Alo ljudi, to je njihova obaveza i nesto sto je valjda normalno. To svi mi placamo. Prave spektakal i reklamu. Tuga...
(Kinaski, 27. decembar 2015 12:02)

Prijatelju, od kad su u Novom Sadu na Bistrici organizovali svečano otvaranje početka izgradnje (eeej!) pešačkog semafora, od njih me više ništa ne iznenađuje.

svima lepo

pre 8 godina

Šteta što se ne vidi tabla MD Miljković ni na jednoj od slika. Sećam se konstitutivne sednice parlamenta iz 2012-te, tada je Vučić iz skupštinske klupe grmeo kako će biti ispitan rad upravo te firme, pomislila sam tu ima svašta prljavog, kad ono...

Pozdrav iz Prokuplja

pre 8 godina

Sve je to lepo ali sa druge strane u Srbiji postoji i nesto van Beograda, a to je ovo:
https://www.youtube.com/watch?v=9dpOFS2IGqU

ha

pre 8 godina

Ortak otvara kafic na Zvezdari, pa bi bio zahvalan ako ista ekipa dodje i presece vrpcu. Unapred hvala!
(Nagatomi, 27. decembar 2015 12:22)

Bolje nemoj, ovi ne verujem da placaju konsumaciju.
Dolaze samo zbog licnog reklamiranja.

miki

pre 8 godina

koja je to pristupnica?? a kad ce i kako da rese jutarnje i poslepodnevne guzve na autoputu, tri sata dnevno provodim u autu do nbgd i nazad...

мире

pre 8 godina

Мост у Новом Саду и даље стоји. На најбитнијој траси железнице у Србији, држава није у стању да направи мост више од 16. година...

Todor

pre 8 godina

Prekjuče vlada moje države otvori popravljen put kod Aranđelovca u dužini 8,7km i vlada moje države se uslika. U planu popravke 1100km puteva u mojoj državi Srbiji. Ako se vlada bude slikavala na svakih 8,7km puta, imaće da se uslika 126 puta. Izvođači radova neka malo uspore tempo izgradnje. Treba da ostane nešto budućim vladama za slikanje.

Hajnc

pre 8 godina

Да ли су сви, на фотографијама, поништили Бус-плус карту у градском аутобусу?

Лукаку

pre 8 godina

Мени само није јасно где су те фотографије новог пута о коме је ова вест.
Због тих фотографија сам ушао на сајт, а видим Премијера у аутобусу уместо пута.

.....

pre 8 godina

Samo sto nece imati ko da vam odrzava tu vodovodnu i kanalizacioni mrezu jer besomucno pumpate administraciju u vodovodu a izvrsioce koji su radili na odrzavanju mreze i proizvodnji vode preko ugovora otpustate