Petak, 11.12.2015.

16:40

Telekom ostaje u rukama Srbije

Vlada Srbije odlučila je da neće prodati Telekom Srbije. Vučić: Najboljem ponuđaču jedina zamerka - niska cena.

Izvor: B92

Telekom ostaje u rukama Srbije IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

151 Komentari

Sortiraj po:

PFC

pre 8 godina

Svi kupci su imaginarni. Ne postoje. Ovo je samo bilo pozoriste, da gospodar pokaze kako se nije dao nagovoriti da proda Telekom za male pare. Manipulise sa vama kako mu se prohte. Osvestite se.

onako

pre 8 godina

Oni koji imaju clanove porodice zaposlene u Telekomu, znaju da je cena bila preniska. Nisam bot ni neko ko voli Vucica, naprotiv, ali moram reci da je ovo ispravna odluka.

Lukas aus Agram

pre 8 godina

Ma cijeli ovaj šou oko telekoma je da se Vučić prikaže kao sposoban i odgovoran premijer kojem je Srbija i njeni interesi na prvom mjestu i da svakako treba na idućim izborima za njega glasati!

Micko

pre 8 godina

Sve pare od prodaje bi otisle na bezobrazno velike otpremnine za ogroman visak radnika. Nesto ne verujem da bi to buduci vlasnik platio nego poreski obveznici

neko iz firme

pre 8 godina

oce li biti optike, bicu veran klijent!!!!!!!! :D
(jelde, 11. decembar 2015 21:01)

biće,ali ozbiljno,bez šale.

radi se na tome,možda sporo(da ne objašnjavam sada razloge),ali se radi.

pozdrav.

Mikica

pre 8 godina

Evo zasto ne treba prodati Telekom po misljenju bivse ministarke telekomunikacija Aleksandre Smiljanic:

1. 350 milona evra godisnje izlazi iz Srbije
2. Manji priliv u budzet - manje plate i penzije
3. Skuplje internet i telefonske usluge
4. Ugrozena bezbednost gradjana i firmi
5. Odricemo se najprofitabilnije grane

Ko je lud da sece granu na kojoj sedi! Razmislite sami!

dr.poserkovich

pre 8 godina

telenor i vip su podstanari telekoma ,jer placaju zakup baznih stanica telekomu.tek toliko da se zna sta je telekom u srbiji.i ima ubedljivo najveci broj korisnika,kako telefonije tako i interneta.ja sam ocekivao da ce kinezi preuzeti,ali dogodilo se da ameri budu blizi.mozda za kinu ta i ona u zelezaru i nije mala investicija kako se pricalo.jer tako ispade....ipak mislim da posle svega od stranaca ovde konkretne investicije mozemo i dalje ocekivati od nemacke i austrije,jer to pokazuje i statistika

hiavata

pre 8 godina

Krem da la krem Srpskog drustva na prvoj slici. Kakvi glasaci takva i vlast. Pa vi sutra svi okrecite glavu kad se prica o obrazovanju, kulturi, dok nam Srbija nedri ovakvu elitu. Ono sto sejemo danas cemo znjeti za 20 godina, sve verne gledaoce farmi, velikog brata i slicnog.

perica

pre 8 godina

auuu kakav spin...bravo! Prvo sve navuče na priču o prodaji i onda izlazi veličanstven pred javnost i kaže: ne damo Telekom!
Zuti nek zapisuju kako se to radi, možda im nekad zatreba.

максимилијан

pre 8 godina

Значи нема избора. Нису сигурни да могу да добију па одустали. Али то не смета да поново праве циркус.

Covek

pre 8 godina

Da li ce neko pisati o tome da u klinickom centru Kragujevac DESETINE pacijenata ne moze dobiti odgovarajucu terapiju jer oba uredjaja za zracnu terapiju ne rade vec 7 dana? LJUDIMA zivoti zavise od opravke istih. Aparat za brahiterapiju jos ceka licencu od ministarstva zdravlja. Sramota...

Nedaju AMeri ni cent ispod stola

pre 8 godina

Briga vas za Srbiju i srpsku ekonomiju,prvo tender se ne raspisuje uoci Bozica(mesec dana samo unapred nego najmanje 6 meseci) a ovde ispade i bukvalno da ste hteli da gojite "prase uoci Bozica" a drugo,nisu Ameri hteli da vam daju "ispod stola" 20%?Pa nisu AMeri Italijani,Grci,Spanci,Francuzi i ostala lakrdija,to su Anglosaksonci i uz Skandinavce i Nemce jako KOREKTNI ljudi,pohvalite se kad Skandinavci kupe nesto kod nas(malo sutra)!

daca

pre 8 godina

Prosto neverovatno oko cega se ljudi raspravljaju . Nekoliko najvecih i najbogatijih zemalja ovoga sveta sprovode ekonomsku kolonizaciju . Da bi oni mogli lepo i lagodno da zive pljackaju sve ostale zemlje sveta na vise nacina a izmedju
ostalog i nametnutom privatizacijom . I da se ne lazemo , bio Vucic , Dacic , Tadic ili Ceda sve nametnute stvari ce morati da se ispune milom ili silom .

Ћезо рца

pre 8 godina

Боже, хвала ти. Надам се да овакве сулуде идеје више никада никоме неће падати на памет.

Pavke

pre 8 godina

Mojih 3.600 din. mesecno Telekomu ce biti produzeno i naredne 2 godine. Nameravao sam da otkazem 3 usluge ako Telekom bude prodat strancima, posebno onim cije drzave su priznale KiM. Pametna odluka vlade.

nije svejedno

pre 8 godina

Moram odati priynanje ekipi koja vodi SNS ali ne za uspešno vodjenje države , uspostavljanje vladavine prava, poboljšanja standarda ili bilo šta čime bi se političari trebalo baviti, već za neverovatnu sposobnost zaludjivanja naroda , kreiranja dramaticnih situacija, spinovanja, poltronstva, negativne selekcije, perfidne zloupotrebe medija i jos mnogo toga. Prvo Miškovićevo hapšenje koje je bilo čist politički mraketing, pa sijaset raznih afera i aferica, pa sad ovo , gde se pričalo o telekomu non stop, osluskivalo se mnjenje i kad su skapirali da je narod za drzavni telekom, evo ga Vucko, uz scenografiju i dramu epsko biblijko apokalipticnih razmera, kao pravi gazda odlučuje da sačuva dedovinu, jel neda on! Sve je to osmisljeno kao deo kampanje, a posle izbora ce da da i za manje.. ako im mi to dozvolimo.

zalagaonica

pre 8 godina

Telekom je profitabilno preduzece i jako bitno iz vise razloga za bezbednost gradjana i drzave tako da nije smelo ni da se pomisli da se proda.

Naravnoda ostaje u rukaka Srbije a kada vas smenimo na izborima i najurimo vas stranacki kadar koji unistava Telekom zadnjih par godina i kad Telekom prestane da bude banka za vas i vase sportsko drzavno cedo Telekom ce biti jos profitabilni.
(Mirko, 11. decembar 2015 16:57)

...eh kamo srece da je tako kako kazes ali zar ti nije jasno da ce Telekom biti u igri kao zalog za sledeci vodjin mandat za opstanak na vlasti ma kada izbori bili

Ipak, relativno dobra vest

pre 8 godina

Fala Bogu!

A što se tiče stranog menadžmenta, poput onog u smederevskoj železari, nedostaje jedna sitnica - a to je istinita, puna informacija o dosadašnjem bilansu železare.

Telekom Srbija nema problem sa lošim menadžmentom, već sa partokratskim, sistematskim i sistemskim ispumpavanjem ogromnog novca. Ako je to ključna preporuka da neka državna firma MORA da bude privatizovana, onda - džaba nam sve!

МонтиПајтон

pre 8 godina

Сад да отера СегаМегаДенс "стручњаке" око себе и да укључи струку, знање, искуство, мозак.....

The Spatula

pre 8 godina

Nisam za prodaju Telekoma, ali ko si ti, ko ste vi politicari da odlucujete u ime naroda, da prodajete narodnu imovinu, kako vi hocete i posto hocete! Sta ste to vi napravili da prodajete tudje? Zasto ne prodate svoje stanove, vikendice, staracke domove da bi pomogli Srbiji, koju toliko volite

Didulidudi

pre 8 godina

Aham to je ta "reorganizacija " zbog koje su republička preduzeca izuzeta od otpuštanja ona je u stvari šou program za bezmozgaše sdruge strane lekari ,nastavnici i ostali policijaci šta ćete vi niste gradjani prvog reda pa je Vučko odlučio da vaa reže !!

Xejter

pre 8 godina

Au, dobro je!!! Osim što ste Lazardu ubacili masnu proviziju, nista niste uradili osim što ste se opasno igrali sa zvucima gradjana Srbije. Da ste raspisali referendum, verovatno bi 90% bilo protiv prodaje (ja npr. ne znam nikog ko je za prodaju, a ne radim niti imam ikakve veze sa Telekomom).

Ljubisa

pre 8 godina

Ne prodati Telekom, to je laka odluka. Svi, koji su visak u kompaniji, a verovatno ih je najmanje 5.000., sigurni su glasaci za ovu vlast. To sa restrukturisanjem u nasoj reziji bice kao i sa dinamikom utvrdjivanja viskova u drzavnoj upravi. Nisam siguran ni da su oni koji su gurali privatizaciju nacisto sta hoce, jer nismo ni videli iz Telekoma jasnu viziju sta se hoce sa privatizacijom.

Boskovic

pre 8 godina

Premijer je rekao da ce doneti odluku koja treba da bude u interesu svih gradjana, tako je i ucinjeno a verujem da ako se Telekom bude privatizovao to ce biti za daleko veci novac.

boza

pre 8 godina

E da i ja kažem bravo Vučiću, a sad zasucite rukave i malo uložite u ru kompaniju a ne samo da ispumpavate pare iz nje i krpite rupe i budžetu pa da vidite kako će da se digne profit

koja

pre 8 godina

Ja imam totalno poverenje u naseg premijera, sa njim Srbija moze samo da napreduje I znam da on uvek donosi najbolje odluke! Sta god da odluci, to je najbolja odluka I treba ga podrzati, jer on radi samo za interesSrbije!!

Janko

pre 8 godina

Sve je na kraju ispala samo farsa kako bi se otarasili stranih lobista koji su ih pritiskali da prodaju Telekom kojekakvim investicijonim fondovima(tj svetskim peracima prljavog novca). Svaka cast nasoj vladi sto je uspela da se odupre pritiscima za prodaju. Kamo srece da se ugledamo na rumune koji su jos pre 5 god resili da investiraju u svoju drzavnu firmu umesto da je prodaju i danas je Rumunija jedna od najboljih zemalja u svetu po kvalitetu internet usluga.

srdjan

pre 8 godina

Kada je Telekom prosli put prodavan, znalo se i ko je dao najvecu ponudio i koliko je bio spreman da plati...danas nista nismo saznali...sve je tajna kod Vucica...toboze tako je po zakonu...po kom zakonu, po cijem nalogu?

Zmaj

pre 8 godina

2011. godine za 51% akcija dobijali smo 1,1 milijardu, sto je 21,6 miliona po 1% vlasnistva. Danas dobijamo 1,4 milijarde za 70% vlasnistva, sto je oko 20 miliona za 1% vlasnistva. Znaci 1.6 miliona na 1%, a 160 miliona za 100%. Znaci to je onih `100-200 miliona za kojima Vucic place. Znaci dobili smo losiju ponudu nego pre 4 godine a da je bila ista kao i tada Vucic bi prihvatio. Eto sad vidite kakav diletant je na mestu premijera...

P.S. Svaka sledeca ponuda ce biti manja osim ako vlast nekom ne obeca jos nesto uz Telekom pa namerno napumpaju cenu.

Hugo Bobadilja

pre 8 godina

Premijer je istakaa da nece prodati Telekom bez dobre ponude. Da su demokrate bar tako postupale i spasile mnogo srpska preduzeca od kriminalnih privatizacija, Srbija bi imala jaku privredu.(comica, 11. decembar 2015 17:14)
Demokrate su odbile vecu ponudu od ove. Takodje, demokrate su od Slobe i Vucica 2000te preuzele srusenu i bombardovanu Srbiju, sa prosecnom platom od 50dm ili 25e, unistenim i opljackanim bankama i fabrikama, najvecom stopom inflacije, kriminala i nezaposlenosti u Evropi i izgubljenim Kosovom.

NABEĐENI KIBICER

pre 8 godina

Gledam Vučićevu konferenciju za štampu i čovek ’’na nivou’’ rečnika jednog PREMIJERA kaže da nije kao neki koji KIBICUJU šta on radi i čekaju greške u njegovom radu (kojih ima na hiljade), pa bih da ga pitam sledeće – Kako da se zaposlim pošto sam 6 godina na Birou rada, a ne mogu nigde da se zaposlim, ni u privatnom ni u državnom sektoru, ne biram gde bih se zaposlio kao što biraju njegovi SNS –ovci, ne mogu da dođem do radnog mesta jer su sve firme preplavljene njegovim stranačkim aktivistima, boticama, animir damama, starletama i personama koje služe za produžene vikende!!!

Luka_Laban

pre 8 godina

Vlada Srbije odlučila je da neće prodati Telekom Srbije!
Pa naravno, ne moze nekoliko hiljada partijski zaposlenih neradnika (cast izuzecima) da preko noci ode u ruke "privatnika" i da konacno pocne da radi, za promenu!
Nisam ni sumnjao da ce biti drugacije, jer u Telekomu i jos nekim drzavnim "preduzecima" radio ne radio, svira ti radio!

Marica

pre 8 godina

Vlada i premijer Vučić kao što su i najavili ranijih dana neće prodati Telekom za smešan novac, nego za pravu cenu onoliko koliko stvarno vredi Telekom! Ova odluka premijera Vučića je u interesu Srbije i svih njenih gradjana!

cnn

pre 8 godina

sav cirkus ni oko cega,tresla se gora,rodio se mis,sve je ovo samo PR za prvog,jedinog i neponovljivog...prazne reci,prazne glave,prazna srca,glavni rijaliti u Srbiji traje,traje,traje...

Tole

pre 8 godina

Iako nije prodan telekom,i slazem se sa premijerom da je mala cena koja je ponudjena i da je potrebno cekati bolju cenu koja ce doneti dobar priliv budzetu.

goran

pre 8 godina

iskreno mi je zao sto nije prodat...jer sada ce kao i do sada da ispumpavaju nase pare da podizu firmu koja nije sposobna za nista sem da kroz njen sistem lopovi uzimaju i kradu...i ne znam sta se tamo neki bune kao da ne prodajemo...kao da su izgubili razum...pa sve sto je drzavno ima samo svrhu da se uzima novac od naroda nikog nije briga za samu firmu...zna se sta na kraju dodje katanac na kapiji...

Obelix

pre 8 godina

Konacno dobra vest. Kada bi se Telekom ocistio od viska radnika i reorganizovao, bez problema bi mogao da bude lider u regionu. Nego, hoce li sada biti Nacionalnog stadiona?

Klaus

pre 8 godina

Nadam se da narod vidi sada da i dalje mozemo da uticemo na svakoga na vlastu . Kad kazem mi mislim na nas obicne gradjane , i zato samo tako nastavite nemoj da im pustamo da rade sta hoce , jer ovo je vasa i nasa zemlja koliko i njihova i mi moramo svi raditi u njenu korist ... Kritikujte i dalje borite se da nas ne zgaze ....

comica

pre 8 godina

Premijer je istakaa da nece prodati Telekom bez dobre ponude. Da su demokrate bar tako postupale i spasile mnogo srpska preduzeca od kriminalnih privatizacija, Srbija bi imala jaku privredu.

Mediterano Blanco

pre 8 godina

Nadam se da narod vidi sada da i dalje mozemo da uticemo na svakoga na vlastu . Kad kazem mi mislim na nas obicne gradjane , i zato samo tako nastavite nemoj da im pustamo da rade sta hoce , jer ovo je vasa i nasa zemlja koliko i njihova i mi moramo svi raditi u njenu korist ... Kritikujte i dalje borite se da nas ne zgaze .
U kojoj ti ILUZIJI zivis Bendzamine.Bas su ti lepo isprali mozak.

Srx

pre 8 godina

Te davne 2011. godine za 51% akcija dobijali smo 1,1 milijardu, sto je 21,6 miliona po 1% vlasnistva. Danas dobijamo 1,4 milijarde za 70% (58% + (58% od 20%)) vlasnistva, sto je oko 20 miliona za 1% vlasnistva. To je ta bolja ponuda...

Mirko

pre 8 godina

Telekom je profitabilno preduzece i jako bitno iz vise razloga za bezbednost gradjana i drzave tako da nije smelo ni da se pomisli da se proda.

Naravnoda ostaje u rukaka Srbije a kada vas smenimo na izborima i najurimo vas stranacki kadar koji unistava Telekom zadnjih par godina i kad Telekom prestane da bude banka za vas i vase sportsko drzavno cedo Telekom ce biti jos profitabilni.

ja bre

pre 8 godina

Baš mi je krivo što nećete Toletu dati 300 miliona u ruke pa da nam on gradi stadione i usput da vama političarima gurne pola sume u vaše privatne džepove. ..

PEDJA

pre 8 godina

Boze , boze kakvi izrazi lica clanova vlade ? Kao na sahrani ....

Ovo je zaista novi rijaliti pod nazivom
" 24 sata dnevno sa Vodjom i njegovim dvorskim ludama "

Bruka gde mi zivimo !

nn

pre 8 godina

Ovo nije nikakav uspeh niti ista vredno pomena. Jednostavno potpuno je normalno i prirodno ne prodati nesto sto donosi profit drzavi. Da su uradili suprotno e to bi bilo za komentar

komentar

pre 8 godina

Podrzavam odluku da se Telekom ne proda. Pre svega zato sto prodajom Telekoma, predajemo u strane ruke kompletnu infrastrukturu. Mislim da to nije pametno, a ni bezbedno. Medjutim, ako se ne smanji visak zaposlenih u Telekomu, a ima ih najmanje par stotina, Telekom ce se urusiti i vredece mnogo manje nego danas.

pero

pre 8 godina

ima razlike, pre cetiri gidine drzava je pridavala 51% za 1,4 milijarde.Sada se pridaje veci udeo od 58% vlasnistva.Neka kaze Vucic koliko su ponudili Austrijanci.

PEDJA

pre 8 godina

Boze , boze kakvi izrazi lica clanova vlade ? Kao na sahrani ....

Ovo je zaista novi rijaliti pod nazivom
" 24 sata dnevno sa Vodjom i njegovim dvorskim ludama "

Bruka gde mi zivimo !

Srx

pre 8 godina

Te davne 2011. godine za 51% akcija dobijali smo 1,1 milijardu, sto je 21,6 miliona po 1% vlasnistva. Danas dobijamo 1,4 milijarde za 70% (58% + (58% od 20%)) vlasnistva, sto je oko 20 miliona za 1% vlasnistva. To je ta bolja ponuda...

komentar

pre 8 godina

Podrzavam odluku da se Telekom ne proda. Pre svega zato sto prodajom Telekoma, predajemo u strane ruke kompletnu infrastrukturu. Mislim da to nije pametno, a ni bezbedno. Medjutim, ako se ne smanji visak zaposlenih u Telekomu, a ima ih najmanje par stotina, Telekom ce se urusiti i vredece mnogo manje nego danas.

Boskovic

pre 8 godina

Premijer je rekao da ce doneti odluku koja treba da bude u interesu svih gradjana, tako je i ucinjeno a verujem da ako se Telekom bude privatizovao to ce biti za daleko veci novac.

Klaus

pre 8 godina

Nadam se da narod vidi sada da i dalje mozemo da uticemo na svakoga na vlastu . Kad kazem mi mislim na nas obicne gradjane , i zato samo tako nastavite nemoj da im pustamo da rade sta hoce , jer ovo je vasa i nasa zemlja koliko i njihova i mi moramo svi raditi u njenu korist ... Kritikujte i dalje borite se da nas ne zgaze ....

Pavke

pre 8 godina

Mojih 3.600 din. mesecno Telekomu ce biti produzeno i naredne 2 godine. Nameravao sam da otkazem 3 usluge ako Telekom bude prodat strancima, posebno onim cije drzave su priznale KiM. Pametna odluka vlade.

Obelix

pre 8 godina

Konacno dobra vest. Kada bi se Telekom ocistio od viska radnika i reorganizovao, bez problema bi mogao da bude lider u regionu. Nego, hoce li sada biti Nacionalnog stadiona?

Tole

pre 8 godina

Iako nije prodan telekom,i slazem se sa premijerom da je mala cena koja je ponudjena i da je potrebno cekati bolju cenu koja ce doneti dobar priliv budzetu.

comica

pre 8 godina

Premijer je istakaa da nece prodati Telekom bez dobre ponude. Da su demokrate bar tako postupale i spasile mnogo srpska preduzeca od kriminalnih privatizacija, Srbija bi imala jaku privredu.

Marica

pre 8 godina

Vlada i premijer Vučić kao što su i najavili ranijih dana neće prodati Telekom za smešan novac, nego za pravu cenu onoliko koliko stvarno vredi Telekom! Ova odluka premijera Vučića je u interesu Srbije i svih njenih gradjana!

koja

pre 8 godina

Ja imam totalno poverenje u naseg premijera, sa njim Srbija moze samo da napreduje I znam da on uvek donosi najbolje odluke! Sta god da odluci, to je najbolja odluka I treba ga podrzati, jer on radi samo za interesSrbije!!

nije svejedno

pre 8 godina

Moram odati priynanje ekipi koja vodi SNS ali ne za uspešno vodjenje države , uspostavljanje vladavine prava, poboljšanja standarda ili bilo šta čime bi se političari trebalo baviti, već za neverovatnu sposobnost zaludjivanja naroda , kreiranja dramaticnih situacija, spinovanja, poltronstva, negativne selekcije, perfidne zloupotrebe medija i jos mnogo toga. Prvo Miškovićevo hapšenje koje je bilo čist politički mraketing, pa sijaset raznih afera i aferica, pa sad ovo , gde se pričalo o telekomu non stop, osluskivalo se mnjenje i kad su skapirali da je narod za drzavni telekom, evo ga Vucko, uz scenografiju i dramu epsko biblijko apokalipticnih razmera, kao pravi gazda odlučuje da sačuva dedovinu, jel neda on! Sve je to osmisljeno kao deo kampanje, a posle izbora ce da da i za manje.. ako im mi to dozvolimo.

NABEĐENI KIBICER

pre 8 godina

Gledam Vučićevu konferenciju za štampu i čovek ’’na nivou’’ rečnika jednog PREMIJERA kaže da nije kao neki koji KIBICUJU šta on radi i čekaju greške u njegovom radu (kojih ima na hiljade), pa bih da ga pitam sledeće – Kako da se zaposlim pošto sam 6 godina na Birou rada, a ne mogu nigde da se zaposlim, ni u privatnom ni u državnom sektoru, ne biram gde bih se zaposlio kao što biraju njegovi SNS –ovci, ne mogu da dođem do radnog mesta jer su sve firme preplavljene njegovim stranačkim aktivistima, boticama, animir damama, starletama i personama koje služe za produžene vikende!!!

cnn

pre 8 godina

sav cirkus ni oko cega,tresla se gora,rodio se mis,sve je ovo samo PR za prvog,jedinog i neponovljivog...prazne reci,prazne glave,prazna srca,glavni rijaliti u Srbiji traje,traje,traje...

Zmaj

pre 8 godina

2011. godine za 51% akcija dobijali smo 1,1 milijardu, sto je 21,6 miliona po 1% vlasnistva. Danas dobijamo 1,4 milijarde za 70% vlasnistva, sto je oko 20 miliona za 1% vlasnistva. Znaci 1.6 miliona na 1%, a 160 miliona za 100%. Znaci to je onih `100-200 miliona za kojima Vucic place. Znaci dobili smo losiju ponudu nego pre 4 godine a da je bila ista kao i tada Vucic bi prihvatio. Eto sad vidite kakav diletant je na mestu premijera...

P.S. Svaka sledeca ponuda ce biti manja osim ako vlast nekom ne obeca jos nesto uz Telekom pa namerno napumpaju cenu.

Mirko

pre 8 godina

Telekom je profitabilno preduzece i jako bitno iz vise razloga za bezbednost gradjana i drzave tako da nije smelo ni da se pomisli da se proda.

Naravnoda ostaje u rukaka Srbije a kada vas smenimo na izborima i najurimo vas stranacki kadar koji unistava Telekom zadnjih par godina i kad Telekom prestane da bude banka za vas i vase sportsko drzavno cedo Telekom ce biti jos profitabilni.

The Spatula

pre 8 godina

Nisam za prodaju Telekoma, ali ko si ti, ko ste vi politicari da odlucujete u ime naroda, da prodajete narodnu imovinu, kako vi hocete i posto hocete! Sta ste to vi napravili da prodajete tudje? Zasto ne prodate svoje stanove, vikendice, staracke domove da bi pomogli Srbiji, koju toliko volite

Hugo Bobadilja

pre 8 godina

Premijer je istakaa da nece prodati Telekom bez dobre ponude. Da su demokrate bar tako postupale i spasile mnogo srpska preduzeca od kriminalnih privatizacija, Srbija bi imala jaku privredu.(comica, 11. decembar 2015 17:14)
Demokrate su odbile vecu ponudu od ove. Takodje, demokrate su od Slobe i Vucica 2000te preuzele srusenu i bombardovanu Srbiju, sa prosecnom platom od 50dm ili 25e, unistenim i opljackanim bankama i fabrikama, najvecom stopom inflacije, kriminala i nezaposlenosti u Evropi i izgubljenim Kosovom.

Xejter

pre 8 godina

Au, dobro je!!! Osim što ste Lazardu ubacili masnu proviziju, nista niste uradili osim što ste se opasno igrali sa zvucima gradjana Srbije. Da ste raspisali referendum, verovatno bi 90% bilo protiv prodaje (ja npr. ne znam nikog ko je za prodaju, a ne radim niti imam ikakve veze sa Telekomom).

Luka_Laban

pre 8 godina

Vlada Srbije odlučila je da neće prodati Telekom Srbije!
Pa naravno, ne moze nekoliko hiljada partijski zaposlenih neradnika (cast izuzecima) da preko noci ode u ruke "privatnika" i da konacno pocne da radi, za promenu!
Nisam ni sumnjao da ce biti drugacije, jer u Telekomu i jos nekim drzavnim "preduzecima" radio ne radio, svira ti radio!

ja bre

pre 8 godina

Baš mi je krivo što nećete Toletu dati 300 miliona u ruke pa da nam on gradi stadione i usput da vama političarima gurne pola sume u vaše privatne džepove. ..

perica

pre 8 godina

auuu kakav spin...bravo! Prvo sve navuče na priču o prodaji i onda izlazi veličanstven pred javnost i kaže: ne damo Telekom!
Zuti nek zapisuju kako se to radi, možda im nekad zatreba.

nn

pre 8 godina

Ovo nije nikakav uspeh niti ista vredno pomena. Jednostavno potpuno je normalno i prirodno ne prodati nesto sto donosi profit drzavi. Da su uradili suprotno e to bi bilo za komentar

srdjan

pre 8 godina

Kada je Telekom prosli put prodavan, znalo se i ko je dao najvecu ponudio i koliko je bio spreman da plati...danas nista nismo saznali...sve je tajna kod Vucica...toboze tako je po zakonu...po kom zakonu, po cijem nalogu?

Covek

pre 8 godina

Da li ce neko pisati o tome da u klinickom centru Kragujevac DESETINE pacijenata ne moze dobiti odgovarajucu terapiju jer oba uredjaja za zracnu terapiju ne rade vec 7 dana? LJUDIMA zivoti zavise od opravke istih. Aparat za brahiterapiju jos ceka licencu od ministarstva zdravlja. Sramota...

hiavata

pre 8 godina

Krem da la krem Srpskog drustva na prvoj slici. Kakvi glasaci takva i vlast. Pa vi sutra svi okrecite glavu kad se prica o obrazovanju, kulturi, dok nam Srbija nedri ovakvu elitu. Ono sto sejemo danas cemo znjeti za 20 godina, sve verne gledaoce farmi, velikog brata i slicnog.

Ipak, relativno dobra vest

pre 8 godina

Fala Bogu!

A što se tiče stranog menadžmenta, poput onog u smederevskoj železari, nedostaje jedna sitnica - a to je istinita, puna informacija o dosadašnjem bilansu železare.

Telekom Srbija nema problem sa lošim menadžmentom, već sa partokratskim, sistematskim i sistemskim ispumpavanjem ogromnog novca. Ako je to ključna preporuka da neka državna firma MORA da bude privatizovana, onda - džaba nam sve!

Mikica

pre 8 godina

Evo zasto ne treba prodati Telekom po misljenju bivse ministarke telekomunikacija Aleksandre Smiljanic:

1. 350 milona evra godisnje izlazi iz Srbije
2. Manji priliv u budzet - manje plate i penzije
3. Skuplje internet i telefonske usluge
4. Ugrozena bezbednost gradjana i firmi
5. Odricemo se najprofitabilnije grane

Ko je lud da sece granu na kojoj sedi! Razmislite sami!

boza

pre 8 godina

E da i ja kažem bravo Vučiću, a sad zasucite rukave i malo uložite u ru kompaniju a ne samo da ispumpavate pare iz nje i krpite rupe i budžetu pa da vidite kako će da se digne profit

pero

pre 8 godina

ima razlike, pre cetiri gidine drzava je pridavala 51% za 1,4 milijarde.Sada se pridaje veci udeo od 58% vlasnistva.Neka kaze Vucic koliko su ponudili Austrijanci.

Didulidudi

pre 8 godina

Aham to je ta "reorganizacija " zbog koje su republička preduzeca izuzeta od otpuštanja ona je u stvari šou program za bezmozgaše sdruge strane lekari ,nastavnici i ostali policijaci šta ćete vi niste gradjani prvog reda pa je Vučko odlučio da vaa reže !!

МонтиПајтон

pre 8 godina

Сад да отера СегаМегаДенс "стручњаке" око себе и да укључи струку, знање, искуство, мозак.....

zalagaonica

pre 8 godina

Telekom je profitabilno preduzece i jako bitno iz vise razloga za bezbednost gradjana i drzave tako da nije smelo ni da se pomisli da se proda.

Naravnoda ostaje u rukaka Srbije a kada vas smenimo na izborima i najurimo vas stranacki kadar koji unistava Telekom zadnjih par godina i kad Telekom prestane da bude banka za vas i vase sportsko drzavno cedo Telekom ce biti jos profitabilni.
(Mirko, 11. decembar 2015 16:57)

...eh kamo srece da je tako kako kazes ali zar ti nije jasno da ce Telekom biti u igri kao zalog za sledeci vodjin mandat za opstanak na vlasti ma kada izbori bili

daca

pre 8 godina

Prosto neverovatno oko cega se ljudi raspravljaju . Nekoliko najvecih i najbogatijih zemalja ovoga sveta sprovode ekonomsku kolonizaciju . Da bi oni mogli lepo i lagodno da zive pljackaju sve ostale zemlje sveta na vise nacina a izmedju
ostalog i nametnutom privatizacijom . I da se ne lazemo , bio Vucic , Dacic , Tadic ili Ceda sve nametnute stvari ce morati da se ispune milom ili silom .

максимилијан

pre 8 godina

Значи нема избора. Нису сигурни да могу да добију па одустали. Али то не смета да поново праве циркус.

Nedaju AMeri ni cent ispod stola

pre 8 godina

Briga vas za Srbiju i srpsku ekonomiju,prvo tender se ne raspisuje uoci Bozica(mesec dana samo unapred nego najmanje 6 meseci) a ovde ispade i bukvalno da ste hteli da gojite "prase uoci Bozica" a drugo,nisu Ameri hteli da vam daju "ispod stola" 20%?Pa nisu AMeri Italijani,Grci,Spanci,Francuzi i ostala lakrdija,to su Anglosaksonci i uz Skandinavce i Nemce jako KOREKTNI ljudi,pohvalite se kad Skandinavci kupe nesto kod nas(malo sutra)!

Ljubisa

pre 8 godina

Ne prodati Telekom, to je laka odluka. Svi, koji su visak u kompaniji, a verovatno ih je najmanje 5.000., sigurni su glasaci za ovu vlast. To sa restrukturisanjem u nasoj reziji bice kao i sa dinamikom utvrdjivanja viskova u drzavnoj upravi. Nisam siguran ni da su oni koji su gurali privatizaciju nacisto sta hoce, jer nismo ni videli iz Telekoma jasnu viziju sta se hoce sa privatizacijom.

Janko

pre 8 godina

Sve je na kraju ispala samo farsa kako bi se otarasili stranih lobista koji su ih pritiskali da prodaju Telekom kojekakvim investicijonim fondovima(tj svetskim peracima prljavog novca). Svaka cast nasoj vladi sto je uspela da se odupre pritiscima za prodaju. Kamo srece da se ugledamo na rumune koji su jos pre 5 god resili da investiraju u svoju drzavnu firmu umesto da je prodaju i danas je Rumunija jedna od najboljih zemalja u svetu po kvalitetu internet usluga.

goran

pre 8 godina

iskreno mi je zao sto nije prodat...jer sada ce kao i do sada da ispumpavaju nase pare da podizu firmu koja nije sposobna za nista sem da kroz njen sistem lopovi uzimaju i kradu...i ne znam sta se tamo neki bune kao da ne prodajemo...kao da su izgubili razum...pa sve sto je drzavno ima samo svrhu da se uzima novac od naroda nikog nije briga za samu firmu...zna se sta na kraju dodje katanac na kapiji...

onako

pre 8 godina

Oni koji imaju clanove porodice zaposlene u Telekomu, znaju da je cena bila preniska. Nisam bot ni neko ko voli Vucica, naprotiv, ali moram reci da je ovo ispravna odluka.

Mediterano Blanco

pre 8 godina

Nadam se da narod vidi sada da i dalje mozemo da uticemo na svakoga na vlastu . Kad kazem mi mislim na nas obicne gradjane , i zato samo tako nastavite nemoj da im pustamo da rade sta hoce , jer ovo je vasa i nasa zemlja koliko i njihova i mi moramo svi raditi u njenu korist ... Kritikujte i dalje borite se da nas ne zgaze .
U kojoj ti ILUZIJI zivis Bendzamine.Bas su ti lepo isprali mozak.

Ћезо рца

pre 8 godina

Боже, хвала ти. Надам се да овакве сулуде идеје више никада никоме неће падати на памет.

dr.poserkovich

pre 8 godina

telenor i vip su podstanari telekoma ,jer placaju zakup baznih stanica telekomu.tek toliko da se zna sta je telekom u srbiji.i ima ubedljivo najveci broj korisnika,kako telefonije tako i interneta.ja sam ocekivao da ce kinezi preuzeti,ali dogodilo se da ameri budu blizi.mozda za kinu ta i ona u zelezaru i nije mala investicija kako se pricalo.jer tako ispade....ipak mislim da posle svega od stranaca ovde konkretne investicije mozemo i dalje ocekivati od nemacke i austrije,jer to pokazuje i statistika

Lukas aus Agram

pre 8 godina

Ma cijeli ovaj šou oko telekoma je da se Vučić prikaže kao sposoban i odgovoran premijer kojem je Srbija i njeni interesi na prvom mjestu i da svakako treba na idućim izborima za njega glasati!

Micko

pre 8 godina

Sve pare od prodaje bi otisle na bezobrazno velike otpremnine za ogroman visak radnika. Nesto ne verujem da bi to buduci vlasnik platio nego poreski obveznici

PFC

pre 8 godina

Svi kupci su imaginarni. Ne postoje. Ovo je samo bilo pozoriste, da gospodar pokaze kako se nije dao nagovoriti da proda Telekom za male pare. Manipulise sa vama kako mu se prohte. Osvestite se.

neko iz firme

pre 8 godina

oce li biti optike, bicu veran klijent!!!!!!!! :D
(jelde, 11. decembar 2015 21:01)

biće,ali ozbiljno,bez šale.

radi se na tome,možda sporo(da ne objašnjavam sada razloge),ali se radi.

pozdrav.

PEDJA

pre 8 godina

Boze , boze kakvi izrazi lica clanova vlade ? Kao na sahrani ....

Ovo je zaista novi rijaliti pod nazivom
" 24 sata dnevno sa Vodjom i njegovim dvorskim ludama "

Bruka gde mi zivimo !

nije svejedno

pre 8 godina

Moram odati priynanje ekipi koja vodi SNS ali ne za uspešno vodjenje države , uspostavljanje vladavine prava, poboljšanja standarda ili bilo šta čime bi se političari trebalo baviti, već za neverovatnu sposobnost zaludjivanja naroda , kreiranja dramaticnih situacija, spinovanja, poltronstva, negativne selekcije, perfidne zloupotrebe medija i jos mnogo toga. Prvo Miškovićevo hapšenje koje je bilo čist politički mraketing, pa sijaset raznih afera i aferica, pa sad ovo , gde se pričalo o telekomu non stop, osluskivalo se mnjenje i kad su skapirali da je narod za drzavni telekom, evo ga Vucko, uz scenografiju i dramu epsko biblijko apokalipticnih razmera, kao pravi gazda odlučuje da sačuva dedovinu, jel neda on! Sve je to osmisljeno kao deo kampanje, a posle izbora ce da da i za manje.. ako im mi to dozvolimo.

Mediterano Blanco

pre 8 godina

Nadam se da narod vidi sada da i dalje mozemo da uticemo na svakoga na vlastu . Kad kazem mi mislim na nas obicne gradjane , i zato samo tako nastavite nemoj da im pustamo da rade sta hoce , jer ovo je vasa i nasa zemlja koliko i njihova i mi moramo svi raditi u njenu korist ... Kritikujte i dalje borite se da nas ne zgaze .
U kojoj ti ILUZIJI zivis Bendzamine.Bas su ti lepo isprali mozak.

nn

pre 8 godina

Ovo nije nikakav uspeh niti ista vredno pomena. Jednostavno potpuno je normalno i prirodno ne prodati nesto sto donosi profit drzavi. Da su uradili suprotno e to bi bilo za komentar

ja bre

pre 8 godina

Baš mi je krivo što nećete Toletu dati 300 miliona u ruke pa da nam on gradi stadione i usput da vama političarima gurne pola sume u vaše privatne džepove. ..

Mirko

pre 8 godina

Telekom je profitabilno preduzece i jako bitno iz vise razloga za bezbednost gradjana i drzave tako da nije smelo ni da se pomisli da se proda.

Naravnoda ostaje u rukaka Srbije a kada vas smenimo na izborima i najurimo vas stranacki kadar koji unistava Telekom zadnjih par godina i kad Telekom prestane da bude banka za vas i vase sportsko drzavno cedo Telekom ce biti jos profitabilni.

goran

pre 8 godina

iskreno mi je zao sto nije prodat...jer sada ce kao i do sada da ispumpavaju nase pare da podizu firmu koja nije sposobna za nista sem da kroz njen sistem lopovi uzimaju i kradu...i ne znam sta se tamo neki bune kao da ne prodajemo...kao da su izgubili razum...pa sve sto je drzavno ima samo svrhu da se uzima novac od naroda nikog nije briga za samu firmu...zna se sta na kraju dodje katanac na kapiji...

Srx

pre 8 godina

Te davne 2011. godine za 51% akcija dobijali smo 1,1 milijardu, sto je 21,6 miliona po 1% vlasnistva. Danas dobijamo 1,4 milijarde za 70% (58% + (58% od 20%)) vlasnistva, sto je oko 20 miliona za 1% vlasnistva. To je ta bolja ponuda...

boza

pre 8 godina

E da i ja kažem bravo Vučiću, a sad zasucite rukave i malo uložite u ru kompaniju a ne samo da ispumpavate pare iz nje i krpite rupe i budžetu pa da vidite kako će da se digne profit

pero

pre 8 godina

ima razlike, pre cetiri gidine drzava je pridavala 51% za 1,4 milijarde.Sada se pridaje veci udeo od 58% vlasnistva.Neka kaze Vucic koliko su ponudili Austrijanci.

Xejter

pre 8 godina

Au, dobro je!!! Osim što ste Lazardu ubacili masnu proviziju, nista niste uradili osim što ste se opasno igrali sa zvucima gradjana Srbije. Da ste raspisali referendum, verovatno bi 90% bilo protiv prodaje (ja npr. ne znam nikog ko je za prodaju, a ne radim niti imam ikakve veze sa Telekomom).

МонтиПајтон

pre 8 godina

Сад да отера СегаМегаДенс "стручњаке" око себе и да укључи струку, знање, искуство, мозак.....

Zmaj

pre 8 godina

2011. godine za 51% akcija dobijali smo 1,1 milijardu, sto je 21,6 miliona po 1% vlasnistva. Danas dobijamo 1,4 milijarde za 70% vlasnistva, sto je oko 20 miliona za 1% vlasnistva. Znaci 1.6 miliona na 1%, a 160 miliona za 100%. Znaci to je onih `100-200 miliona za kojima Vucic place. Znaci dobili smo losiju ponudu nego pre 4 godine a da je bila ista kao i tada Vucic bi prihvatio. Eto sad vidite kakav diletant je na mestu premijera...

P.S. Svaka sledeca ponuda ce biti manja osim ako vlast nekom ne obeca jos nesto uz Telekom pa namerno napumpaju cenu.

cnn

pre 8 godina

sav cirkus ni oko cega,tresla se gora,rodio se mis,sve je ovo samo PR za prvog,jedinog i neponovljivog...prazne reci,prazne glave,prazna srca,glavni rijaliti u Srbiji traje,traje,traje...

Ipak, relativno dobra vest

pre 8 godina

Fala Bogu!

A što se tiče stranog menadžmenta, poput onog u smederevskoj železari, nedostaje jedna sitnica - a to je istinita, puna informacija o dosadašnjem bilansu železare.

Telekom Srbija nema problem sa lošim menadžmentom, već sa partokratskim, sistematskim i sistemskim ispumpavanjem ogromnog novca. Ako je to ključna preporuka da neka državna firma MORA da bude privatizovana, onda - džaba nam sve!

Janko

pre 8 godina

Sve je na kraju ispala samo farsa kako bi se otarasili stranih lobista koji su ih pritiskali da prodaju Telekom kojekakvim investicijonim fondovima(tj svetskim peracima prljavog novca). Svaka cast nasoj vladi sto je uspela da se odupre pritiscima za prodaju. Kamo srece da se ugledamo na rumune koji su jos pre 5 god resili da investiraju u svoju drzavnu firmu umesto da je prodaju i danas je Rumunija jedna od najboljih zemalja u svetu po kvalitetu internet usluga.

The Spatula

pre 8 godina

Nisam za prodaju Telekoma, ali ko si ti, ko ste vi politicari da odlucujete u ime naroda, da prodajete narodnu imovinu, kako vi hocete i posto hocete! Sta ste to vi napravili da prodajete tudje? Zasto ne prodate svoje stanove, vikendice, staracke domove da bi pomogli Srbiji, koju toliko volite

Boskovic

pre 8 godina

Premijer je rekao da ce doneti odluku koja treba da bude u interesu svih gradjana, tako je i ucinjeno a verujem da ako se Telekom bude privatizovao to ce biti za daleko veci novac.

Luka_Laban

pre 8 godina

Vlada Srbije odlučila je da neće prodati Telekom Srbije!
Pa naravno, ne moze nekoliko hiljada partijski zaposlenih neradnika (cast izuzecima) da preko noci ode u ruke "privatnika" i da konacno pocne da radi, za promenu!
Nisam ni sumnjao da ce biti drugacije, jer u Telekomu i jos nekim drzavnim "preduzecima" radio ne radio, svira ti radio!

Hugo Bobadilja

pre 8 godina

Premijer je istakaa da nece prodati Telekom bez dobre ponude. Da su demokrate bar tako postupale i spasile mnogo srpska preduzeca od kriminalnih privatizacija, Srbija bi imala jaku privredu.(comica, 11. decembar 2015 17:14)
Demokrate su odbile vecu ponudu od ove. Takodje, demokrate su od Slobe i Vucica 2000te preuzele srusenu i bombardovanu Srbiju, sa prosecnom platom od 50dm ili 25e, unistenim i opljackanim bankama i fabrikama, najvecom stopom inflacije, kriminala i nezaposlenosti u Evropi i izgubljenim Kosovom.

Ljubisa

pre 8 godina

Ne prodati Telekom, to je laka odluka. Svi, koji su visak u kompaniji, a verovatno ih je najmanje 5.000., sigurni su glasaci za ovu vlast. To sa restrukturisanjem u nasoj reziji bice kao i sa dinamikom utvrdjivanja viskova u drzavnoj upravi. Nisam siguran ni da su oni koji su gurali privatizaciju nacisto sta hoce, jer nismo ni videli iz Telekoma jasnu viziju sta se hoce sa privatizacijom.

Didulidudi

pre 8 godina

Aham to je ta "reorganizacija " zbog koje su republička preduzeca izuzeta od otpuštanja ona je u stvari šou program za bezmozgaše sdruge strane lekari ,nastavnici i ostali policijaci šta ćete vi niste gradjani prvog reda pa je Vučko odlučio da vaa reže !!

NABEĐENI KIBICER

pre 8 godina

Gledam Vučićevu konferenciju za štampu i čovek ’’na nivou’’ rečnika jednog PREMIJERA kaže da nije kao neki koji KIBICUJU šta on radi i čekaju greške u njegovom radu (kojih ima na hiljade), pa bih da ga pitam sledeće – Kako da se zaposlim pošto sam 6 godina na Birou rada, a ne mogu nigde da se zaposlim, ni u privatnom ni u državnom sektoru, ne biram gde bih se zaposlio kao što biraju njegovi SNS –ovci, ne mogu da dođem do radnog mesta jer su sve firme preplavljene njegovim stranačkim aktivistima, boticama, animir damama, starletama i personama koje služe za produžene vikende!!!

srdjan

pre 8 godina

Kada je Telekom prosli put prodavan, znalo se i ko je dao najvecu ponudio i koliko je bio spreman da plati...danas nista nismo saznali...sve je tajna kod Vucica...toboze tako je po zakonu...po kom zakonu, po cijem nalogu?

zalagaonica

pre 8 godina

Telekom je profitabilno preduzece i jako bitno iz vise razloga za bezbednost gradjana i drzave tako da nije smelo ni da se pomisli da se proda.

Naravnoda ostaje u rukaka Srbije a kada vas smenimo na izborima i najurimo vas stranacki kadar koji unistava Telekom zadnjih par godina i kad Telekom prestane da bude banka za vas i vase sportsko drzavno cedo Telekom ce biti jos profitabilni.
(Mirko, 11. decembar 2015 16:57)

...eh kamo srece da je tako kako kazes ali zar ti nije jasno da ce Telekom biti u igri kao zalog za sledeci vodjin mandat za opstanak na vlasti ma kada izbori bili

daca

pre 8 godina

Prosto neverovatno oko cega se ljudi raspravljaju . Nekoliko najvecih i najbogatijih zemalja ovoga sveta sprovode ekonomsku kolonizaciju . Da bi oni mogli lepo i lagodno da zive pljackaju sve ostale zemlje sveta na vise nacina a izmedju
ostalog i nametnutom privatizacijom . I da se ne lazemo , bio Vucic , Dacic , Tadic ili Ceda sve nametnute stvari ce morati da se ispune milom ili silom .

perica

pre 8 godina

auuu kakav spin...bravo! Prvo sve navuče na priču o prodaji i onda izlazi veličanstven pred javnost i kaže: ne damo Telekom!
Zuti nek zapisuju kako se to radi, možda im nekad zatreba.

Nedaju AMeri ni cent ispod stola

pre 8 godina

Briga vas za Srbiju i srpsku ekonomiju,prvo tender se ne raspisuje uoci Bozica(mesec dana samo unapred nego najmanje 6 meseci) a ovde ispade i bukvalno da ste hteli da gojite "prase uoci Bozica" a drugo,nisu Ameri hteli da vam daju "ispod stola" 20%?Pa nisu AMeri Italijani,Grci,Spanci,Francuzi i ostala lakrdija,to su Anglosaksonci i uz Skandinavce i Nemce jako KOREKTNI ljudi,pohvalite se kad Skandinavci kupe nesto kod nas(malo sutra)!

komentar

pre 8 godina

Podrzavam odluku da se Telekom ne proda. Pre svega zato sto prodajom Telekoma, predajemo u strane ruke kompletnu infrastrukturu. Mislim da to nije pametno, a ni bezbedno. Medjutim, ako se ne smanji visak zaposlenih u Telekomu, a ima ih najmanje par stotina, Telekom ce se urusiti i vredece mnogo manje nego danas.

hiavata

pre 8 godina

Krem da la krem Srpskog drustva na prvoj slici. Kakvi glasaci takva i vlast. Pa vi sutra svi okrecite glavu kad se prica o obrazovanju, kulturi, dok nam Srbija nedri ovakvu elitu. Ono sto sejemo danas cemo znjeti za 20 godina, sve verne gledaoce farmi, velikog brata i slicnog.

Mikica

pre 8 godina

Evo zasto ne treba prodati Telekom po misljenju bivse ministarke telekomunikacija Aleksandre Smiljanic:

1. 350 milona evra godisnje izlazi iz Srbije
2. Manji priliv u budzet - manje plate i penzije
3. Skuplje internet i telefonske usluge
4. Ugrozena bezbednost gradjana i firmi
5. Odricemo se najprofitabilnije grane

Ko je lud da sece granu na kojoj sedi! Razmislite sami!

Covek

pre 8 godina

Da li ce neko pisati o tome da u klinickom centru Kragujevac DESETINE pacijenata ne moze dobiti odgovarajucu terapiju jer oba uredjaja za zracnu terapiju ne rade vec 7 dana? LJUDIMA zivoti zavise od opravke istih. Aparat za brahiterapiju jos ceka licencu od ministarstva zdravlja. Sramota...

максимилијан

pre 8 godina

Значи нема избора. Нису сигурни да могу да добију па одустали. Али то не смета да поново праве циркус.

Ћезо рца

pre 8 godina

Боже, хвала ти. Надам се да овакве сулуде идеје више никада никоме неће падати на памет.

koja

pre 8 godina

Ja imam totalno poverenje u naseg premijera, sa njim Srbija moze samo da napreduje I znam da on uvek donosi najbolje odluke! Sta god da odluci, to je najbolja odluka I treba ga podrzati, jer on radi samo za interesSrbije!!

Micko

pre 8 godina

Sve pare od prodaje bi otisle na bezobrazno velike otpremnine za ogroman visak radnika. Nesto ne verujem da bi to buduci vlasnik platio nego poreski obveznici

comica

pre 8 godina

Premijer je istakaa da nece prodati Telekom bez dobre ponude. Da su demokrate bar tako postupale i spasile mnogo srpska preduzeca od kriminalnih privatizacija, Srbija bi imala jaku privredu.

Pavke

pre 8 godina

Mojih 3.600 din. mesecno Telekomu ce biti produzeno i naredne 2 godine. Nameravao sam da otkazem 3 usluge ako Telekom bude prodat strancima, posebno onim cije drzave su priznale KiM. Pametna odluka vlade.

Marica

pre 8 godina

Vlada i premijer Vučić kao što su i najavili ranijih dana neće prodati Telekom za smešan novac, nego za pravu cenu onoliko koliko stvarno vredi Telekom! Ova odluka premijera Vučića je u interesu Srbije i svih njenih gradjana!

Lukas aus Agram

pre 8 godina

Ma cijeli ovaj šou oko telekoma je da se Vučić prikaže kao sposoban i odgovoran premijer kojem je Srbija i njeni interesi na prvom mjestu i da svakako treba na idućim izborima za njega glasati!

Tole

pre 8 godina

Iako nije prodan telekom,i slazem se sa premijerom da je mala cena koja je ponudjena i da je potrebno cekati bolju cenu koja ce doneti dobar priliv budzetu.

Klaus

pre 8 godina

Nadam se da narod vidi sada da i dalje mozemo da uticemo na svakoga na vlastu . Kad kazem mi mislim na nas obicne gradjane , i zato samo tako nastavite nemoj da im pustamo da rade sta hoce , jer ovo je vasa i nasa zemlja koliko i njihova i mi moramo svi raditi u njenu korist ... Kritikujte i dalje borite se da nas ne zgaze ....

Obelix

pre 8 godina

Konacno dobra vest. Kada bi se Telekom ocistio od viska radnika i reorganizovao, bez problema bi mogao da bude lider u regionu. Nego, hoce li sada biti Nacionalnog stadiona?

dr.poserkovich

pre 8 godina

telenor i vip su podstanari telekoma ,jer placaju zakup baznih stanica telekomu.tek toliko da se zna sta je telekom u srbiji.i ima ubedljivo najveci broj korisnika,kako telefonije tako i interneta.ja sam ocekivao da ce kinezi preuzeti,ali dogodilo se da ameri budu blizi.mozda za kinu ta i ona u zelezaru i nije mala investicija kako se pricalo.jer tako ispade....ipak mislim da posle svega od stranaca ovde konkretne investicije mozemo i dalje ocekivati od nemacke i austrije,jer to pokazuje i statistika

neko iz firme

pre 8 godina

oce li biti optike, bicu veran klijent!!!!!!!! :D
(jelde, 11. decembar 2015 21:01)

biće,ali ozbiljno,bez šale.

radi se na tome,možda sporo(da ne objašnjavam sada razloge),ali se radi.

pozdrav.

onako

pre 8 godina

Oni koji imaju clanove porodice zaposlene u Telekomu, znaju da je cena bila preniska. Nisam bot ni neko ko voli Vucica, naprotiv, ali moram reci da je ovo ispravna odluka.

PFC

pre 8 godina

Svi kupci su imaginarni. Ne postoje. Ovo je samo bilo pozoriste, da gospodar pokaze kako se nije dao nagovoriti da proda Telekom za male pare. Manipulise sa vama kako mu se prohte. Osvestite se.