Nedelja, 22.11.2015.

22:59

Đoković o 2016: Rolan Garos i Olimpijske igre

Prvi reket sveta Novak Đoković rekao je da su mu ciljevi za narednu sezonu uspesi na Rolan Garosu i Olimpijskim igrama.

Izvor: MN

Ðokoviæ o 2016: Rolan Garos i Olimpijske igre IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

84 Komentari

Sortiraj po:

ssamo gledalac

pre 8 godina

U subotu uvece na jednom sportskom kanalu Cedric Pioline ( bivsi reprezentativac Francuske) je rekao da je njegov favorit u finalu Nole i da ce dobiti mec u dva seta. Sto ti je kad covek poznaje svoj sport....

Da

pre 8 godina

Teško sa ovakvim dosadnim stilom igre.
(Teško, 23. novembar 2015 08:36)

Imas pravo. I Nadal i Federer i Marej i pun k ostalih tenisera se zale da im je mnogo dosadno od kako uglavnom gube od Noleta.

No1eminator

pre 8 godina

Lično,ja bih na ovu njegovu izjavu dodao da,pored Garrosa i zlata na OI u Riju,osvoji i preostale Grand Slamove + Masters u Cinncinatiju.To je 6 trofeja,skoro duplo manje nego ove sezone.Ali,kakvih 6? Sjajnih,toliko željenih i dugo čekanih!Medjutim,ja sam duboko ubedjen i siguran da Nole ima motivacije i samopouzdanja da uradi i mnogo više od ovoga što sam naveo kao neku moju želju za narednu sezonu.Na taj način bi imao sezonu u najmanju ruku jednaku sa upravo završenom,a čak i bolju.Treba sada da se dobro odmori i zaboravi na reket jedno odredjeno vreme,kao što i sam kaže.Pa onda da nastavi u pobedničkom ritmu vodjen na krilima upravo završene sezone.

Imagine

pre 8 godina

Tebi je svake godine cilj Rg, a pored imena ti stoje nule! 0,0,0,0,0,0...

(Jumko, 22. novembar 2015 23:19)

Više bi odgovaralo da pored tvog imena stoji 13 nula. Imaš sreće da JMBG ne odslikava karaktet, inače bi tako i bilo.

Dex

pre 8 godina

Najjaci su mi ovi sto se loze na ovog Jumka. On to i radi da bi vas provocirao a ne sto zaista mrzi Novaka. Mislim da je on ovde najveci Noletov fan jer se 24h bavi njime.

VUK

pre 8 godina

@Jumko.. pa kako te nije sramota?Lepo sam ti odgovorio neki dan da Nole nije hteo da se cima u nebitnom meču i da je to deo taktike i da Novak uzima turnir .. pritisak finala je tim manevrom prebacio u Federerovo dvorište.. da li može da se pobedi Novak dva puta u četiri dana?Ne može!!! Sa tim je pored brade izašao Roger u finale Londona.. Svi koji barem malo prate sport i tenis su to znali.. Opkladu ti sada povećavam.. nudim ti ne samo RG 2016 nego da će uzeti do kraja karijere min. 3 RG.. a 17 GS je sada smešan zadatak.. Roger odlazi.. definitivno Nadal ne može.. Ostaje samo da Novak u narednih 4-5 godina to sve pokupi i nadam se da će ti Bog dati zdravlja da zabelžiš ko je sve bio na proslavi 18GS pred milion ljudi u Beogradu.. da,da.. siromašnih... ali imaju NOVAKA ĐOKOVIĆA! NAJBOLJEG TENISERA U ISTORIJI TENISA!

lavleo

pre 8 godina

Moze Roze da sedi na bilo koje mesto
Zna se ciji je presto
Sedeli u lozi ili na terenu
Djola niko s trona ne pokrenu

Sada Care odmori pa da te gledamo svezeg u sledecoj sezoni.
Bravo Nole takvog sportistu nemasmo do sada!!!

Jumko

pre 8 godina

Mozes da uzmes 10 Rolan Garosa i 5 Olimpijada, ali dzaba, ne racuna se u ovakvoj konkurenciji. I Berdih je top6 igrac, a osvaja celindzer godisnje po sezonu.

rivalstva

pre 8 godina

Pretpostavljam da ce se Rafa, Rodzer i Endi za 5 godina diciti sto su njihova rivalstva bila najveca u istoriji tenisa sa GOAT-om i utrkivati da pokazu kako je njihovo bilo najvece.

AMG

pre 8 godina

@Jumko

Pored imena Novaka Djokovica i nule su pozitivne jer je decko pobednik. A ti, ako si nekad nesto i uradio pozitivno u zivotu u teskom si minusu. ?

sasa

pre 8 godina

samo tako nastavi da tempiras formu,posle Wimbldona uvek imas pad forme i pored toga pobedjujes.Sledece sezone pred Rolan Garos probaj da masters u Rimu odigras na prosecnom nivou bez kidanja i da osvojis taj grend slem,to zasluzujes jer si verovatno najkompletniji igrac u istoriji,na svim podlogama pobedjujes

Emil

pre 8 godina

Jumko Koji si ti kompleksas covece! Novak samo izlaze svoje ciljeve u buducnosti.Pa cak i da ne osvoji RG on je najbolji teniser na svetu i to ce verovatno i ostati do kraja karijere.

sasa

pre 8 godina

Federer ce tesko uzeti grend slem,cudo treba da se desi,nemoze na tri dobijena seta da dobije u nizu Vavrinku,Mareja i na kraju Djokovica,sansa mu Wimbldon pod uslovom da ima prvi servis 70%,sto nije realno kad mecevi traju 2-3 sata u proseku.

manga

pre 8 godina

Mogu samo da kazem da ljuudi nisu svjesni sta Nole radi, i kako je tesko federera pobjediti. Federer jest ostario, ali i dalje covjek igra nevjerovatan tenis. Svaka cast Novaku na nevjerovatnim uspjesima.

ajs nigrutin

pre 8 godina

federer jeste gospodin sto se tice ove igre, stvarno elegancija, igrac svetske klase i tako to....ali nole, novak...zavrsio je jednu fenomenalnu sezonu kakvu ne znam da li cemo videti ikad vise u tenisu! toliko turnira, finala, rekorda, asova..ma svega :-) bas mi je drago sto je ovaj decko iz iste drzave kao i ja, najbolji ambasador srbije ikad

fedex

pre 8 godina

Svaka cast za najbolju sezonu u historiji,al sad ovi ovdje od tebe ocekuju 4 gs i sve ostalo naredne godine,a znam sta je bilo poslije 2011..isto tako primat je bio i ove i proslih godina na rg pa nista,vidit cemo,sve se vrlo lako moze promijeniti...

nn

pre 8 godina

jumko je postao zvezda komentarisanja,verovatno mu je to i bio cilj,lucidno bocka u mozak zaludjenog,ostrascenog coveka,ispranog mozga,zarobljenog u svom malom,sitnim malogradjanskom zivotu izmedju farme,granda,obecanja velikog vodje i surove stvarnosti da se namiri kirija i vekna hleba...jumko deluje kao terapeut,prebacujuci frustaciju na sebe i cini ogromnu uslugu prosecnom konzumentu noletovih uspeha koji tako ima dvostruki imaginarni izlaz iz pustosi i beznadja svakodnevnice...

Randja 92

pre 8 godina

a 2016 Novaka ima da grizu da bi ga pobedili.... svi sad njemu zavide realno,sem par tenisera koji su mu pravi prijatelji... furaju fazon postovanja a u stvari se jedu iznutra...kad federer nije crko posle wimblodona i Us-opena
crknuce od muke 2016 kad ga odere sa neki krompir,vreme je za to :D :D :D samo napred hrabri covece!!

Nebojša

pre 8 godina

Tebi je svake godine cilj Rg, a pored imena ti stoje nule! 0,0,0,0,0,0...
(Jumko, 22. novembar 2015 23:19)


Kao tebi na računu !!!

pesnik

pre 8 godina

Kao nikada pre,
želim Roland Garos, bre!
Uradiću sve
da ne bude k'o pre!

(Refren)

I uzeću sve! Da, uzeću sve!
Al' Roland Garos - NE!
Da, Roland Garos - NE!

danix

pre 8 godina

Ne moze se,Nole care,igrati cijelu godinu na najvisem nivou,povremeno dodje do pada forme pa jedino tako ovi tvoji protivnici mogu uzeti koji turnir.
Doduse,ti dobijas meceve i kad igras i sa 50%,i 70% svojih mogucnosti,a kad igras najbolje sto mozes,onda lete krompiri i krastavci (6:0 i 6:1).
Srecno care,dobro se odmori pa dogodine da opet zajedno bucamo sve po redu.

anica

pre 8 godina

(eho, 22. novembar 2015 23:27)
Sta je smesno, Novak sto nema RG ili nacin na koji je Roki osvojio? 10 godina nema pobedu protiv Rafe na RG, i MC i Rim, ah ta sljaka.
Pit Sampras covek dostojanstveno zivi i bez tog RG...po meni je u odnosu na dzemperka tenisacina.

Marcus Williams...Grba zna zasto

pre 8 godina

Tebi je svake godine cilj Rg, a pored imena ti stoje nule! 0,0,0,0,0,0...
(Jumko, 22. novembar 2015 23:19)

'Ajmo svi u glas: uzmi Jumko saku lekova, saku lekova... :-)

KOHONES BATO

pre 8 godina

Pusti RG Nole, ne nabijaj opet sebi bespotreban pritisak... Doci ce RG kad tad, jednostavno jednom od 2 najbolja igraca svih vremena mora doci...

Vladimir Ham

pre 8 godina

Jumko je dobro primetio kljucnu stvar, Novak rivalstvo sa Rafom stavlja ispred onog sa RF. I neopisivio mi je drago da je tako. Da li je komentator sa Sport Kluba zaljubljen u Federera ili mi se cini? Nisam vise mogao da slusam pa sam prebacio na drugu televiziju

Teo123

pre 8 godina

Nole nemoj pomminjati RG da ga ne izmalerises i da to nisi izjavio znamo sta je cilj,a nadam se da cea ga istvariti,moja su oredvidjanja sva 4-GS sledece sezone!

Anonimna

pre 8 godina

Tebi je svake godine cilj Rg, a pored imena ti stoje nule! 0,0,0,0,0,0...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Jumko, 22. novembar 2015 23:19) # Link komentara

Jednog dana će pored RG stajati 1 umesto nule pa ti plaći kolko oćeš.

Bruguera

pre 8 godina

koja opsesija Novakom ovog lika sto ostavlja nebulozne komentare u seriji. I verovatno mu ova redakcija objavi sve bljuvotine! Ipak mora postojati selekcija, komentari puni mrznje i zavisti nisu normalni na vesti o najboljem u bilo kom sportu! A vi iz dana u dan mu sve objavljujete

kvisko

pre 8 godina

Ja se nadam da ce Marin Cilic, Tomas Berdih, Rafael Nadal, Felicijano Lopez i jos poneki igrati i sledece godine na turnirima na kojima ucestvuje i nas Novak. Zagarantovane pobede a moze da stedi energiju za sledeceg protivnika.

NI

pre 8 godina

Jumko, a tvome Ćilkanu pored imena stoji 1 GS... E, a pazi sad, pored Noletovog stoji 10! Zamisli, vasi nisu tolko ni osvojili ukupno hahahaha :-D

sir oliver

pre 8 godina

ej, jumko, pa ti poceo kao premijer, sta ce biti sledece godine! polako covece, odmori malo, krenula pauza! gledaj na vrh atp, goat, i tako to! vise srece sledece godine! joj, ne bih ti bio u kozi sad do ao, nema vesti o novaku! mozda kao medo, nadjes neku pecinu i spavas!

Danilo

pre 8 godina

Ako Noleta posluži zdravlje i malo sreće,iduća bi mogla biti blizu ovoj - realno je nemoguće imati bolju godinu od ove!
Neka uzme R.G. i zlato na OI , neka osvoji Sinsi i još jednom neka "overi" Madrid i neka uzme ono što je njegovo: Australiju.
Bila bi to opet jedna fenomenalna godina.
Konkurencija sledećih 3 godine biće slična onoj koju je imao Fedex 2005.i 2006. pa to otvara vrata svim mogućim rekordima.
Ulazimo u 10.godinu radosnog navijanja, neka Nole odigra još 5. biće dovoljna i za njega, i za nas, i za mesto najboljeg u istoriji!

kimiko

pre 8 godina

Moderna vremena.Svi mi negde zurimo,nikad da stanemo i osvrnemo se, pogledamo oko sebe.Tenis je po tom pitanju posebno surov.Toliki turniri,putovanja,neizvesnost.
Na kraju ove sezone,Novak je zasluzio da zastanemo i pogledamo.Sta vidimo?
Sjajnog borca i majstora.
Neka je sa srecom.

Laki

pre 8 godina

I šta stim Yumko.

Tebi je svake godine cilj Rg, a pored imena ti stoje nule! 0,0,0,0,0,0...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Jumko, 22. novembar 2015 23:19)

# Link komentara

Gajetano

pre 8 godina

Novak vise ne igra za pare, vec samo za prestiz. Potpuno je sazreo i kao igrac i kao covek, a ovom sezonom je definitivno usao u sazvezdje najboljih ikada. Novaku je preostao jos jedan jedini cisto sportski motiv: da usavrsi svoj tenis do maksimuma u okvirima datih mogucnosti. Drugi tu vise nisu bitni, covek igra igricu sam sa sobom da vidi dokle zapravo moze da ide.

Kao sto je i sam rekao, prioriteti za sledecu sezonu su Gren slemovi, Olimpijada, a ja bih dodao i odrzavanje 1. pozicije na ATP listi. Mislim da je u ovoj fazi sve ostalo u drugom planu, sto bi znacilo da se zarad tempiranja forme za one najvece turnire zrtvuje i po neki Masters (npr. Rim i Sinsinati). Sto se tice igre, ocekujem da i dalje nastavi da usavrsava servis, igru na mrezi, efikasnost tj. skracivanje poena i takticke varijante. Kada govorim o taktickim varijantama mislim pre svega na meceve protiv Federera, koji jedini ima igru za njega. Sve ostalo Novak vec ionako ima na pretek. I kao sto nekoc sam rece: "Da me sluzi fizicko zdravlje i mentalna svezina u buducem periodu".

Pozdrav,

Maja

pre 8 godina

Jumko zašto je Srbija zatucana što obožava svog šampiona. Izgleda da si od duševnog bola prolupao. Nije ti Srbija kriva za tvoje boli, nego tvoja mržnja prema Novaku.

Нина

pre 8 godina

само напред Ноле, да си жив и здрав, дај боже да следеће године да узмеш и РГ и злато на ОИ

ninocka

pre 8 godina

a koliko RG je osvojio ovaj provokator Jumko koji se javio !? On nesrecnik ni devojku nikad nije imao a proziva Noleta koji drma ceo teniski svet ! Mucenik kad upozna neku jadnicu da prica sa njim samo to ce biti veci uspeh nego da Nole uzme sva 4 GS u godini !

Jumko

pre 8 godina

Bas me interesuje da li su svajcarci sada poludeli kao nasi strucnjaci ovde jer je Djokovic izjavio da je mozda bolje rivalstvo sa Rafom!? E to je razlika izmedju svajcarca i zatucane Srbije! Haha...

CestitkeNoletu

pre 8 godina

Sampione, lepo se odmori, pa u januaru po 11-ti Gs na Australian openu. A onda ni Garos ni olimpijsko zlato nisu daleko.. Jedva cekam januar i novu sezonu.

Mujo

pre 8 godina

Jumkovo božanstvo je izgubilo. Gde je sada taj divni, lepršavi, najelegantniji RF? A ples na terenu, elegancija, poezija u pokretu, gde nestadoše? A Mocart protiv Drljače? Đoković ga je olešio.

CestitkeNoletu

pre 8 godina

Sampione, lepo se odmori, pa u januaru po 11-ti Gs na Australian openu. A onda ni Garos ni olimpijsko zlato nisu daleko.. Jedva cekam januar i novu sezonu.

Gajetano

pre 8 godina

Novak vise ne igra za pare, vec samo za prestiz. Potpuno je sazreo i kao igrac i kao covek, a ovom sezonom je definitivno usao u sazvezdje najboljih ikada. Novaku je preostao jos jedan jedini cisto sportski motiv: da usavrsi svoj tenis do maksimuma u okvirima datih mogucnosti. Drugi tu vise nisu bitni, covek igra igricu sam sa sobom da vidi dokle zapravo moze da ide.

Kao sto je i sam rekao, prioriteti za sledecu sezonu su Gren slemovi, Olimpijada, a ja bih dodao i odrzavanje 1. pozicije na ATP listi. Mislim da je u ovoj fazi sve ostalo u drugom planu, sto bi znacilo da se zarad tempiranja forme za one najvece turnire zrtvuje i po neki Masters (npr. Rim i Sinsinati). Sto se tice igre, ocekujem da i dalje nastavi da usavrsava servis, igru na mrezi, efikasnost tj. skracivanje poena i takticke varijante. Kada govorim o taktickim varijantama mislim pre svega na meceve protiv Federera, koji jedini ima igru za njega. Sve ostalo Novak vec ionako ima na pretek. I kao sto nekoc sam rece: "Da me sluzi fizicko zdravlje i mentalna svezina u buducem periodu".

Pozdrav,

kimiko

pre 8 godina

Moderna vremena.Svi mi negde zurimo,nikad da stanemo i osvrnemo se, pogledamo oko sebe.Tenis je po tom pitanju posebno surov.Toliki turniri,putovanja,neizvesnost.
Na kraju ove sezone,Novak je zasluzio da zastanemo i pogledamo.Sta vidimo?
Sjajnog borca i majstora.
Neka je sa srecom.

ninocka

pre 8 godina

a koliko RG je osvojio ovaj provokator Jumko koji se javio !? On nesrecnik ni devojku nikad nije imao a proziva Noleta koji drma ceo teniski svet ! Mucenik kad upozna neku jadnicu da prica sa njim samo to ce biti veci uspeh nego da Nole uzme sva 4 GS u godini !

Нина

pre 8 godina

само напред Ноле, да си жив и здрав, дај боже да следеће године да узмеш и РГ и злато на ОИ

Danilo

pre 8 godina

Ako Noleta posluži zdravlje i malo sreće,iduća bi mogla biti blizu ovoj - realno je nemoguće imati bolju godinu od ove!
Neka uzme R.G. i zlato na OI , neka osvoji Sinsi i još jednom neka "overi" Madrid i neka uzme ono što je njegovo: Australiju.
Bila bi to opet jedna fenomenalna godina.
Konkurencija sledećih 3 godine biće slična onoj koju je imao Fedex 2005.i 2006. pa to otvara vrata svim mogućim rekordima.
Ulazimo u 10.godinu radosnog navijanja, neka Nole odigra još 5. biće dovoljna i za njega, i za nas, i za mesto najboljeg u istoriji!

Mujo

pre 8 godina

Jumkovo božanstvo je izgubilo. Gde je sada taj divni, lepršavi, najelegantniji RF? A ples na terenu, elegancija, poezija u pokretu, gde nestadoše? A Mocart protiv Drljače? Đoković ga je olešio.

Maja

pre 8 godina

Jumko zašto je Srbija zatucana što obožava svog šampiona. Izgleda da si od duševnog bola prolupao. Nije ti Srbija kriva za tvoje boli, nego tvoja mržnja prema Novaku.

NI

pre 8 godina

Jumko, a tvome Ćilkanu pored imena stoji 1 GS... E, a pazi sad, pored Noletovog stoji 10! Zamisli, vasi nisu tolko ni osvojili ukupno hahahaha :-D

sir oliver

pre 8 godina

ej, jumko, pa ti poceo kao premijer, sta ce biti sledece godine! polako covece, odmori malo, krenula pauza! gledaj na vrh atp, goat, i tako to! vise srece sledece godine! joj, ne bih ti bio u kozi sad do ao, nema vesti o novaku! mozda kao medo, nadjes neku pecinu i spavas!

Dex

pre 8 godina

Najjaci su mi ovi sto se loze na ovog Jumka. On to i radi da bi vas provocirao a ne sto zaista mrzi Novaka. Mislim da je on ovde najveci Noletov fan jer se 24h bavi njime.

Laki

pre 8 godina

I šta stim Yumko.

Tebi je svake godine cilj Rg, a pored imena ti stoje nule! 0,0,0,0,0,0...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Jumko, 22. novembar 2015 23:19)

# Link komentara

Jumko

pre 8 godina

Bas me interesuje da li su svajcarci sada poludeli kao nasi strucnjaci ovde jer je Djokovic izjavio da je mozda bolje rivalstvo sa Rafom!? E to je razlika izmedju svajcarca i zatucane Srbije! Haha...

ajs nigrutin

pre 8 godina

federer jeste gospodin sto se tice ove igre, stvarno elegancija, igrac svetske klase i tako to....ali nole, novak...zavrsio je jednu fenomenalnu sezonu kakvu ne znam da li cemo videti ikad vise u tenisu! toliko turnira, finala, rekorda, asova..ma svega :-) bas mi je drago sto je ovaj decko iz iste drzave kao i ja, najbolji ambasador srbije ikad

sasa

pre 8 godina

samo tako nastavi da tempiras formu,posle Wimbldona uvek imas pad forme i pored toga pobedjujes.Sledece sezone pred Rolan Garos probaj da masters u Rimu odigras na prosecnom nivou bez kidanja i da osvojis taj grend slem,to zasluzujes jer si verovatno najkompletniji igrac u istoriji,na svim podlogama pobedjujes

rivalstva

pre 8 godina

Pretpostavljam da ce se Rafa, Rodzer i Endi za 5 godina diciti sto su njihova rivalstva bila najveca u istoriji tenisa sa GOAT-om i utrkivati da pokazu kako je njihovo bilo najvece.

Marcus Williams...Grba zna zasto

pre 8 godina

Tebi je svake godine cilj Rg, a pored imena ti stoje nule! 0,0,0,0,0,0...
(Jumko, 22. novembar 2015 23:19)

'Ajmo svi u glas: uzmi Jumko saku lekova, saku lekova... :-)

sasa

pre 8 godina

Federer ce tesko uzeti grend slem,cudo treba da se desi,nemoze na tri dobijena seta da dobije u nizu Vavrinku,Mareja i na kraju Djokovica,sansa mu Wimbldon pod uslovom da ima prvi servis 70%,sto nije realno kad mecevi traju 2-3 sata u proseku.

AMG

pre 8 godina

@Jumko

Pored imena Novaka Djokovica i nule su pozitivne jer je decko pobednik. A ti, ako si nekad nesto i uradio pozitivno u zivotu u teskom si minusu. ?

manga

pre 8 godina

Mogu samo da kazem da ljuudi nisu svjesni sta Nole radi, i kako je tesko federera pobjediti. Federer jest ostario, ali i dalje covjek igra nevjerovatan tenis. Svaka cast Novaku na nevjerovatnim uspjesima.

Emil

pre 8 godina

Jumko Koji si ti kompleksas covece! Novak samo izlaze svoje ciljeve u buducnosti.Pa cak i da ne osvoji RG on je najbolji teniser na svetu i to ce verovatno i ostati do kraja karijere.

Nebojša

pre 8 godina

Tebi je svake godine cilj Rg, a pored imena ti stoje nule! 0,0,0,0,0,0...
(Jumko, 22. novembar 2015 23:19)


Kao tebi na računu !!!

nn

pre 8 godina

jumko je postao zvezda komentarisanja,verovatno mu je to i bio cilj,lucidno bocka u mozak zaludjenog,ostrascenog coveka,ispranog mozga,zarobljenog u svom malom,sitnim malogradjanskom zivotu izmedju farme,granda,obecanja velikog vodje i surove stvarnosti da se namiri kirija i vekna hleba...jumko deluje kao terapeut,prebacujuci frustaciju na sebe i cini ogromnu uslugu prosecnom konzumentu noletovih uspeha koji tako ima dvostruki imaginarni izlaz iz pustosi i beznadja svakodnevnice...

Teo123

pre 8 godina

Nole nemoj pomminjati RG da ga ne izmalerises i da to nisi izjavio znamo sta je cilj,a nadam se da cea ga istvariti,moja su oredvidjanja sva 4-GS sledece sezone!

anica

pre 8 godina

(eho, 22. novembar 2015 23:27)
Sta je smesno, Novak sto nema RG ili nacin na koji je Roki osvojio? 10 godina nema pobedu protiv Rafe na RG, i MC i Rim, ah ta sljaka.
Pit Sampras covek dostojanstveno zivi i bez tog RG...po meni je u odnosu na dzemperka tenisacina.

VUK

pre 8 godina

@Jumko.. pa kako te nije sramota?Lepo sam ti odgovorio neki dan da Nole nije hteo da se cima u nebitnom meču i da je to deo taktike i da Novak uzima turnir .. pritisak finala je tim manevrom prebacio u Federerovo dvorište.. da li može da se pobedi Novak dva puta u četiri dana?Ne može!!! Sa tim je pored brade izašao Roger u finale Londona.. Svi koji barem malo prate sport i tenis su to znali.. Opkladu ti sada povećavam.. nudim ti ne samo RG 2016 nego da će uzeti do kraja karijere min. 3 RG.. a 17 GS je sada smešan zadatak.. Roger odlazi.. definitivno Nadal ne može.. Ostaje samo da Novak u narednih 4-5 godina to sve pokupi i nadam se da će ti Bog dati zdravlja da zabelžiš ko je sve bio na proslavi 18GS pred milion ljudi u Beogradu.. da,da.. siromašnih... ali imaju NOVAKA ĐOKOVIĆA! NAJBOLJEG TENISERA U ISTORIJI TENISA!

No1eminator

pre 8 godina

Lično,ja bih na ovu njegovu izjavu dodao da,pored Garrosa i zlata na OI u Riju,osvoji i preostale Grand Slamove + Masters u Cinncinatiju.To je 6 trofeja,skoro duplo manje nego ove sezone.Ali,kakvih 6? Sjajnih,toliko željenih i dugo čekanih!Medjutim,ja sam duboko ubedjen i siguran da Nole ima motivacije i samopouzdanja da uradi i mnogo više od ovoga što sam naveo kao neku moju želju za narednu sezonu.Na taj način bi imao sezonu u najmanju ruku jednaku sa upravo završenom,a čak i bolju.Treba sada da se dobro odmori i zaboravi na reket jedno odredjeno vreme,kao što i sam kaže.Pa onda da nastavi u pobedničkom ritmu vodjen na krilima upravo završene sezone.

Da

pre 8 godina

Teško sa ovakvim dosadnim stilom igre.
(Teško, 23. novembar 2015 08:36)

Imas pravo. I Nadal i Federer i Marej i pun k ostalih tenisera se zale da im je mnogo dosadno od kako uglavnom gube od Noleta.

danix

pre 8 godina

Ne moze se,Nole care,igrati cijelu godinu na najvisem nivou,povremeno dodje do pada forme pa jedino tako ovi tvoji protivnici mogu uzeti koji turnir.
Doduse,ti dobijas meceve i kad igras i sa 50%,i 70% svojih mogucnosti,a kad igras najbolje sto mozes,onda lete krompiri i krastavci (6:0 i 6:1).
Srecno care,dobro se odmori pa dogodine da opet zajedno bucamo sve po redu.

Randja 92

pre 8 godina

a 2016 Novaka ima da grizu da bi ga pobedili.... svi sad njemu zavide realno,sem par tenisera koji su mu pravi prijatelji... furaju fazon postovanja a u stvari se jedu iznutra...kad federer nije crko posle wimblodona i Us-opena
crknuce od muke 2016 kad ga odere sa neki krompir,vreme je za to :D :D :D samo napred hrabri covece!!

ssamo gledalac

pre 8 godina

U subotu uvece na jednom sportskom kanalu Cedric Pioline ( bivsi reprezentativac Francuske) je rekao da je njegov favorit u finalu Nole i da ce dobiti mec u dva seta. Sto ti je kad covek poznaje svoj sport....

Bruguera

pre 8 godina

koja opsesija Novakom ovog lika sto ostavlja nebulozne komentare u seriji. I verovatno mu ova redakcija objavi sve bljuvotine! Ipak mora postojati selekcija, komentari puni mrznje i zavisti nisu normalni na vesti o najboljem u bilo kom sportu! A vi iz dana u dan mu sve objavljujete

KOHONES BATO

pre 8 godina

Pusti RG Nole, ne nabijaj opet sebi bespotreban pritisak... Doci ce RG kad tad, jednostavno jednom od 2 najbolja igraca svih vremena mora doci...

Anonimna

pre 8 godina

Tebi je svake godine cilj Rg, a pored imena ti stoje nule! 0,0,0,0,0,0...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Jumko, 22. novembar 2015 23:19) # Link komentara

Jednog dana će pored RG stajati 1 umesto nule pa ti plaći kolko oćeš.

kvisko

pre 8 godina

Ja se nadam da ce Marin Cilic, Tomas Berdih, Rafael Nadal, Felicijano Lopez i jos poneki igrati i sledece godine na turnirima na kojima ucestvuje i nas Novak. Zagarantovane pobede a moze da stedi energiju za sledeceg protivnika.

Imagine

pre 8 godina

Tebi je svake godine cilj Rg, a pored imena ti stoje nule! 0,0,0,0,0,0...

(Jumko, 22. novembar 2015 23:19)

Više bi odgovaralo da pored tvog imena stoji 13 nula. Imaš sreće da JMBG ne odslikava karaktet, inače bi tako i bilo.

Vladimir Ham

pre 8 godina

Jumko je dobro primetio kljucnu stvar, Novak rivalstvo sa Rafom stavlja ispred onog sa RF. I neopisivio mi je drago da je tako. Da li je komentator sa Sport Kluba zaljubljen u Federera ili mi se cini? Nisam vise mogao da slusam pa sam prebacio na drugu televiziju

Jumko

pre 8 godina

Mozes da uzmes 10 Rolan Garosa i 5 Olimpijada, ali dzaba, ne racuna se u ovakvoj konkurenciji. I Berdih je top6 igrac, a osvaja celindzer godisnje po sezonu.

fedex

pre 8 godina

Svaka cast za najbolju sezonu u historiji,al sad ovi ovdje od tebe ocekuju 4 gs i sve ostalo naredne godine,a znam sta je bilo poslije 2011..isto tako primat je bio i ove i proslih godina na rg pa nista,vidit cemo,sve se vrlo lako moze promijeniti...

pesnik

pre 8 godina

Kao nikada pre,
želim Roland Garos, bre!
Uradiću sve
da ne bude k'o pre!

(Refren)

I uzeću sve! Da, uzeću sve!
Al' Roland Garos - NE!
Da, Roland Garos - NE!

lavleo

pre 8 godina

Moze Roze da sedi na bilo koje mesto
Zna se ciji je presto
Sedeli u lozi ili na terenu
Djola niko s trona ne pokrenu

Sada Care odmori pa da te gledamo svezeg u sledecoj sezoni.
Bravo Nole takvog sportistu nemasmo do sada!!!

Jumko

pre 8 godina

Bas me interesuje da li su svajcarci sada poludeli kao nasi strucnjaci ovde jer je Djokovic izjavio da je mozda bolje rivalstvo sa Rafom!? E to je razlika izmedju svajcarca i zatucane Srbije! Haha...

Jumko

pre 8 godina

Mozes da uzmes 10 Rolan Garosa i 5 Olimpijada, ali dzaba, ne racuna se u ovakvoj konkurenciji. I Berdih je top6 igrac, a osvaja celindzer godisnje po sezonu.

pesnik

pre 8 godina

Kao nikada pre,
želim Roland Garos, bre!
Uradiću sve
da ne bude k'o pre!

(Refren)

I uzeću sve! Da, uzeću sve!
Al' Roland Garos - NE!
Da, Roland Garos - NE!

fedex

pre 8 godina

Svaka cast za najbolju sezonu u historiji,al sad ovi ovdje od tebe ocekuju 4 gs i sve ostalo naredne godine,a znam sta je bilo poslije 2011..isto tako primat je bio i ove i proslih godina na rg pa nista,vidit cemo,sve se vrlo lako moze promijeniti...

ninocka

pre 8 godina

a koliko RG je osvojio ovaj provokator Jumko koji se javio !? On nesrecnik ni devojku nikad nije imao a proziva Noleta koji drma ceo teniski svet ! Mucenik kad upozna neku jadnicu da prica sa njim samo to ce biti veci uspeh nego da Nole uzme sva 4 GS u godini !

CestitkeNoletu

pre 8 godina

Sampione, lepo se odmori, pa u januaru po 11-ti Gs na Australian openu. A onda ni Garos ni olimpijsko zlato nisu daleko.. Jedva cekam januar i novu sezonu.

sir oliver

pre 8 godina

ej, jumko, pa ti poceo kao premijer, sta ce biti sledece godine! polako covece, odmori malo, krenula pauza! gledaj na vrh atp, goat, i tako to! vise srece sledece godine! joj, ne bih ti bio u kozi sad do ao, nema vesti o novaku! mozda kao medo, nadjes neku pecinu i spavas!

Mujo

pre 8 godina

Jumkovo božanstvo je izgubilo. Gde je sada taj divni, lepršavi, najelegantniji RF? A ples na terenu, elegancija, poezija u pokretu, gde nestadoše? A Mocart protiv Drljače? Đoković ga je olešio.

Laki

pre 8 godina

I šta stim Yumko.

Tebi je svake godine cilj Rg, a pored imena ti stoje nule! 0,0,0,0,0,0...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Jumko, 22. novembar 2015 23:19)

# Link komentara

NI

pre 8 godina

Jumko, a tvome Ćilkanu pored imena stoji 1 GS... E, a pazi sad, pored Noletovog stoji 10! Zamisli, vasi nisu tolko ni osvojili ukupno hahahaha :-D

Maja

pre 8 godina

Jumko zašto je Srbija zatucana što obožava svog šampiona. Izgleda da si od duševnog bola prolupao. Nije ti Srbija kriva za tvoje boli, nego tvoja mržnja prema Novaku.

nn

pre 8 godina

jumko je postao zvezda komentarisanja,verovatno mu je to i bio cilj,lucidno bocka u mozak zaludjenog,ostrascenog coveka,ispranog mozga,zarobljenog u svom malom,sitnim malogradjanskom zivotu izmedju farme,granda,obecanja velikog vodje i surove stvarnosti da se namiri kirija i vekna hleba...jumko deluje kao terapeut,prebacujuci frustaciju na sebe i cini ogromnu uslugu prosecnom konzumentu noletovih uspeha koji tako ima dvostruki imaginarni izlaz iz pustosi i beznadja svakodnevnice...

Gajetano

pre 8 godina

Novak vise ne igra za pare, vec samo za prestiz. Potpuno je sazreo i kao igrac i kao covek, a ovom sezonom je definitivno usao u sazvezdje najboljih ikada. Novaku je preostao jos jedan jedini cisto sportski motiv: da usavrsi svoj tenis do maksimuma u okvirima datih mogucnosti. Drugi tu vise nisu bitni, covek igra igricu sam sa sobom da vidi dokle zapravo moze da ide.

Kao sto je i sam rekao, prioriteti za sledecu sezonu su Gren slemovi, Olimpijada, a ja bih dodao i odrzavanje 1. pozicije na ATP listi. Mislim da je u ovoj fazi sve ostalo u drugom planu, sto bi znacilo da se zarad tempiranja forme za one najvece turnire zrtvuje i po neki Masters (npr. Rim i Sinsinati). Sto se tice igre, ocekujem da i dalje nastavi da usavrsava servis, igru na mrezi, efikasnost tj. skracivanje poena i takticke varijante. Kada govorim o taktickim varijantama mislim pre svega na meceve protiv Federera, koji jedini ima igru za njega. Sve ostalo Novak vec ionako ima na pretek. I kao sto nekoc sam rece: "Da me sluzi fizicko zdravlje i mentalna svezina u buducem periodu".

Pozdrav,

Danilo

pre 8 godina

Ako Noleta posluži zdravlje i malo sreće,iduća bi mogla biti blizu ovoj - realno je nemoguće imati bolju godinu od ove!
Neka uzme R.G. i zlato na OI , neka osvoji Sinsi i još jednom neka "overi" Madrid i neka uzme ono što je njegovo: Australiju.
Bila bi to opet jedna fenomenalna godina.
Konkurencija sledećih 3 godine biće slična onoj koju je imao Fedex 2005.i 2006. pa to otvara vrata svim mogućim rekordima.
Ulazimo u 10.godinu radosnog navijanja, neka Nole odigra još 5. biće dovoljna i za njega, i za nas, i za mesto najboljeg u istoriji!

Нина

pre 8 godina

само напред Ноле, да си жив и здрав, дај боже да следеће године да узмеш и РГ и злато на ОИ

kimiko

pre 8 godina

Moderna vremena.Svi mi negde zurimo,nikad da stanemo i osvrnemo se, pogledamo oko sebe.Tenis je po tom pitanju posebno surov.Toliki turniri,putovanja,neizvesnost.
Na kraju ove sezone,Novak je zasluzio da zastanemo i pogledamo.Sta vidimo?
Sjajnog borca i majstora.
Neka je sa srecom.

Marcus Williams...Grba zna zasto

pre 8 godina

Tebi je svake godine cilj Rg, a pored imena ti stoje nule! 0,0,0,0,0,0...
(Jumko, 22. novembar 2015 23:19)

'Ajmo svi u glas: uzmi Jumko saku lekova, saku lekova... :-)

rivalstva

pre 8 godina

Pretpostavljam da ce se Rafa, Rodzer i Endi za 5 godina diciti sto su njihova rivalstva bila najveca u istoriji tenisa sa GOAT-om i utrkivati da pokazu kako je njihovo bilo najvece.

Anonimna

pre 8 godina

Tebi je svake godine cilj Rg, a pored imena ti stoje nule! 0,0,0,0,0,0...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Jumko, 22. novembar 2015 23:19) # Link komentara

Jednog dana će pored RG stajati 1 umesto nule pa ti plaći kolko oćeš.

anica

pre 8 godina

(eho, 22. novembar 2015 23:27)
Sta je smesno, Novak sto nema RG ili nacin na koji je Roki osvojio? 10 godina nema pobedu protiv Rafe na RG, i MC i Rim, ah ta sljaka.
Pit Sampras covek dostojanstveno zivi i bez tog RG...po meni je u odnosu na dzemperka tenisacina.

AMG

pre 8 godina

@Jumko

Pored imena Novaka Djokovica i nule su pozitivne jer je decko pobednik. A ti, ako si nekad nesto i uradio pozitivno u zivotu u teskom si minusu. ?

Bruguera

pre 8 godina

koja opsesija Novakom ovog lika sto ostavlja nebulozne komentare u seriji. I verovatno mu ova redakcija objavi sve bljuvotine! Ipak mora postojati selekcija, komentari puni mrznje i zavisti nisu normalni na vesti o najboljem u bilo kom sportu! A vi iz dana u dan mu sve objavljujete

Vladimir Ham

pre 8 godina

Jumko je dobro primetio kljucnu stvar, Novak rivalstvo sa Rafom stavlja ispred onog sa RF. I neopisivio mi je drago da je tako. Da li je komentator sa Sport Kluba zaljubljen u Federera ili mi se cini? Nisam vise mogao da slusam pa sam prebacio na drugu televiziju

Nebojša

pre 8 godina

Tebi je svake godine cilj Rg, a pored imena ti stoje nule! 0,0,0,0,0,0...
(Jumko, 22. novembar 2015 23:19)


Kao tebi na računu !!!

Emil

pre 8 godina

Jumko Koji si ti kompleksas covece! Novak samo izlaze svoje ciljeve u buducnosti.Pa cak i da ne osvoji RG on je najbolji teniser na svetu i to ce verovatno i ostati do kraja karijere.

Dex

pre 8 godina

Najjaci su mi ovi sto se loze na ovog Jumka. On to i radi da bi vas provocirao a ne sto zaista mrzi Novaka. Mislim da je on ovde najveci Noletov fan jer se 24h bavi njime.

No1eminator

pre 8 godina

Lično,ja bih na ovu njegovu izjavu dodao da,pored Garrosa i zlata na OI u Riju,osvoji i preostale Grand Slamove + Masters u Cinncinatiju.To je 6 trofeja,skoro duplo manje nego ove sezone.Ali,kakvih 6? Sjajnih,toliko željenih i dugo čekanih!Medjutim,ja sam duboko ubedjen i siguran da Nole ima motivacije i samopouzdanja da uradi i mnogo više od ovoga što sam naveo kao neku moju želju za narednu sezonu.Na taj način bi imao sezonu u najmanju ruku jednaku sa upravo završenom,a čak i bolju.Treba sada da se dobro odmori i zaboravi na reket jedno odredjeno vreme,kao što i sam kaže.Pa onda da nastavi u pobedničkom ritmu vodjen na krilima upravo završene sezone.

Randja 92

pre 8 godina

a 2016 Novaka ima da grizu da bi ga pobedili.... svi sad njemu zavide realno,sem par tenisera koji su mu pravi prijatelji... furaju fazon postovanja a u stvari se jedu iznutra...kad federer nije crko posle wimblodona i Us-opena
crknuce od muke 2016 kad ga odere sa neki krompir,vreme je za to :D :D :D samo napred hrabri covece!!

ajs nigrutin

pre 8 godina

federer jeste gospodin sto se tice ove igre, stvarno elegancija, igrac svetske klase i tako to....ali nole, novak...zavrsio je jednu fenomenalnu sezonu kakvu ne znam da li cemo videti ikad vise u tenisu! toliko turnira, finala, rekorda, asova..ma svega :-) bas mi je drago sto je ovaj decko iz iste drzave kao i ja, najbolji ambasador srbije ikad

sasa

pre 8 godina

samo tako nastavi da tempiras formu,posle Wimbldona uvek imas pad forme i pored toga pobedjujes.Sledece sezone pred Rolan Garos probaj da masters u Rimu odigras na prosecnom nivou bez kidanja i da osvojis taj grend slem,to zasluzujes jer si verovatno najkompletniji igrac u istoriji,na svim podlogama pobedjujes

danix

pre 8 godina

Ne moze se,Nole care,igrati cijelu godinu na najvisem nivou,povremeno dodje do pada forme pa jedino tako ovi tvoji protivnici mogu uzeti koji turnir.
Doduse,ti dobijas meceve i kad igras i sa 50%,i 70% svojih mogucnosti,a kad igras najbolje sto mozes,onda lete krompiri i krastavci (6:0 i 6:1).
Srecno care,dobro se odmori pa dogodine da opet zajedno bucamo sve po redu.

KOHONES BATO

pre 8 godina

Pusti RG Nole, ne nabijaj opet sebi bespotreban pritisak... Doci ce RG kad tad, jednostavno jednom od 2 najbolja igraca svih vremena mora doci...

kvisko

pre 8 godina

Ja se nadam da ce Marin Cilic, Tomas Berdih, Rafael Nadal, Felicijano Lopez i jos poneki igrati i sledece godine na turnirima na kojima ucestvuje i nas Novak. Zagarantovane pobede a moze da stedi energiju za sledeceg protivnika.

Teo123

pre 8 godina

Nole nemoj pomminjati RG da ga ne izmalerises i da to nisi izjavio znamo sta je cilj,a nadam se da cea ga istvariti,moja su oredvidjanja sva 4-GS sledece sezone!

manga

pre 8 godina

Mogu samo da kazem da ljuudi nisu svjesni sta Nole radi, i kako je tesko federera pobjediti. Federer jest ostario, ali i dalje covjek igra nevjerovatan tenis. Svaka cast Novaku na nevjerovatnim uspjesima.

sasa

pre 8 godina

Federer ce tesko uzeti grend slem,cudo treba da se desi,nemoze na tri dobijena seta da dobije u nizu Vavrinku,Mareja i na kraju Djokovica,sansa mu Wimbldon pod uslovom da ima prvi servis 70%,sto nije realno kad mecevi traju 2-3 sata u proseku.

VUK

pre 8 godina

@Jumko.. pa kako te nije sramota?Lepo sam ti odgovorio neki dan da Nole nije hteo da se cima u nebitnom meču i da je to deo taktike i da Novak uzima turnir .. pritisak finala je tim manevrom prebacio u Federerovo dvorište.. da li može da se pobedi Novak dva puta u četiri dana?Ne može!!! Sa tim je pored brade izašao Roger u finale Londona.. Svi koji barem malo prate sport i tenis su to znali.. Opkladu ti sada povećavam.. nudim ti ne samo RG 2016 nego da će uzeti do kraja karijere min. 3 RG.. a 17 GS je sada smešan zadatak.. Roger odlazi.. definitivno Nadal ne može.. Ostaje samo da Novak u narednih 4-5 godina to sve pokupi i nadam se da će ti Bog dati zdravlja da zabelžiš ko je sve bio na proslavi 18GS pred milion ljudi u Beogradu.. da,da.. siromašnih... ali imaju NOVAKA ĐOKOVIĆA! NAJBOLJEG TENISERA U ISTORIJI TENISA!

Imagine

pre 8 godina

Tebi je svake godine cilj Rg, a pored imena ti stoje nule! 0,0,0,0,0,0...

(Jumko, 22. novembar 2015 23:19)

Više bi odgovaralo da pored tvog imena stoji 13 nula. Imaš sreće da JMBG ne odslikava karaktet, inače bi tako i bilo.

lavleo

pre 8 godina

Moze Roze da sedi na bilo koje mesto
Zna se ciji je presto
Sedeli u lozi ili na terenu
Djola niko s trona ne pokrenu

Sada Care odmori pa da te gledamo svezeg u sledecoj sezoni.
Bravo Nole takvog sportistu nemasmo do sada!!!

Da

pre 8 godina

Teško sa ovakvim dosadnim stilom igre.
(Teško, 23. novembar 2015 08:36)

Imas pravo. I Nadal i Federer i Marej i pun k ostalih tenisera se zale da im je mnogo dosadno od kako uglavnom gube od Noleta.

ssamo gledalac

pre 8 godina

U subotu uvece na jednom sportskom kanalu Cedric Pioline ( bivsi reprezentativac Francuske) je rekao da je njegov favorit u finalu Nole i da ce dobiti mec u dva seta. Sto ti je kad covek poznaje svoj sport....