Sreda, 30.09.2015.

09:44

Šta se dešava sa Branislavom Ivanovićem?

Pre samo nekoliko meseci Branislav Ivanović važio je za jednog od najboljih igrača Čelsija i desnih bekova sveta.

Izvor:

Šta se dešava sa Branislavom Ivanoviæem? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

116 Komentari

Sortiraj po:

realno

pre 8 godina

Ja 3 godine pricam da je on prosecan bek,cak mislim da kao centralni half bio bi jos losiji. Pa on kiksira u reprezentaciji godinama,ranije nije bilo to toliko vidljivo dok je Vidic bio najbolji na svetu,pa je sam pokrivao celu odbranu,ali posle Vidica Bane,Subotic,Kolarov su najveci krivci sto smo losi kao reprezentacija. Kad im je Miha jednom to rekao da ne jurcaju napred,a ne pokrivaju odbranu,svi poltroni od novinara digli frku i branili ih. I za kraj kad igras sa deset ala ostalihi imas dva bedema jaka do tebe,onda nije tesko biti grac. Sta bi bilo da je tek u Norvicu ii Sanderlendu,tu bi se videlo znanje,neznanje. Ovako kakva Barsa,Bajern mozda Grashopers i sl.

rolando

pre 8 godina

Dešava se ono što se desilo sa svim našim "velikim" igračima u poslednjih nekoliko godina. Mnogo je lepo, pa i lako, igrati u velikom klubu, gde pored ili iza sebe imate 2-3 igrača koji će ispraviti svaki vaš loš potez ili kiks, i onda ničim izazvanim postajete glavni,jedini,nezamenljivi i tome slično. E kada ti igrači koji vas pokrivaju,nebitno iz kog razloga,odjednom prestanu to da rade,na površinu, nažalost, izlaze vaše prave vrednosti i mogućnosti.Ova moja konstatacije nema nikakve veze sa Branislavom Ivanovićem kao čovekom, već isključivo kao igračem

Melenci

pre 8 godina

Galijani,kao i svaki Srbin posle 30. iza sebe ima brdo trofeja i priznanja,upisani su u istoriju sporta.Da,istrosili su se,ali ne uludo,nego za dokazivanje na terenu,uvek u vrhu.Bane ovo sto sada igra je ispod njegovih kriterijuma,a nekome je citava karijera takva i milioner je.A,tek budalastina za Noleta,za dve godine ga nigde nece biti?!To moze da kaze samo zlobnik ili neko ko pojma nema koliko posvecenosti treba da si prvi na svetu.Da li razumete da Nole sledece godine ne uzme ni jedan Gren slem i da mu odu 8000 bodova,on bi opet bio u prvih deset.To je moc,Nole je mocno na prvom mestu!

Dragan

pre 8 godina

Ovo je samo lazni problem,pravi problem Celsija su ofanzivci koji ne postizu golove,Hazard,Oscar,Diego Costa,Falcao,Remy,sjetite sa samo koliko su prosle sezone odlucujucih golova dali Terry,Bane i Cahhil,Mourihno to vrlo dobro zna,napravio je veliku gresku sto nije doveo Higuaina,on je idealan napadac za Celsi,kada prorade ofanzivci o greske odbrambenih igraca nece vise biti toliko vazne.

cko

pre 8 godina

garant mu je Bajern ili neki veliki klub ponudio bolji ugovor i na više od jedne godine, a kada je on izrazio želju da bi da ode, iz Čelzija mu nisu dozvolili. I sad pokušava da ih natera da ga puste na ovaj način. Pazite šta vam kažem, ako ga prodaju u januaru, počeće da kida kao i prethodnih sezona. Ne može neko odjednom da toliko propadne.

celzi_fan

pre 8 godina

@chakotay
Mene je sramota da neko ko zna Baneta i njegovu porodicu ovako nesto moze da izjavi. Njegov otac bi se pre ubio nego njega preko veze ubacio. Bane je godina bio igrac koji najvise trci i gine. I ako je odbrabeni igrac davao je golove. Bio svuda po terenu. Za Celzi kada je debitovao u LS dao je dva gola Liverpulu. O njegovom ponasanju da ne pricam. Nije neki isfoliran i uobrazen. Jako dobar decko, lepo vaspitan. Samo reci hvale za njega.

Kvazimoodo

pre 8 godina

Marijana Mateus mu dosla glave. Eto sta je. Kad razmislja onom stvari a ne glavom. Steta. Sad moze u neku drugu ligu posto je zavrsio s karijerom.

albanaski levi bek

pre 8 godina

Jednog od svija igraca bifshe juge najvishe gotivim ivanovica bane on je fin igrac nije zivcan igrac nije nacionalista moze sa svakim da prorazgovara i dobar odbranmeni igrac moze i da odluci i utakmicu u zadnjim minutama moje mislenje bane vishe nema mjesto u celsi treba menjati klub pot hitno ako hoce da bude u dormi ko prije inace sledi klupa kod morinja on bih svoju karijeru nastavio slobodno u bajern minhen inace engleska je zavershena staza.

Duke

pre 8 godina

@chakotay
A sto nisu jos nekog nekvalitetnog igraca tako pogurali?
Kad je on takav prosecan bio medju boljim u Celziju prosle godine sta to govori o saigracina? Svi su oni mediokriteti? Pa takvi kakvi su postali sampioni nekoliko kola pre kraja. Sta to govori o drugim timovima onda?
Taj isti Bane je bio jedan od zasluznijih sto je taj isti Celzi prvi put osvojio Ligu sampiona i Ligu Evrope. Slucajno?
Ti si verovatno neko ko poznaje Baneta privatno tj. vrlo verovatno si kao klinac trenirao sa njim i tada si mozda bio bolji. Otud tvoje frustracije. Nazalost, moram da te razocaram i da ti kazem da omladinski fudbal i seniorski fudbal nemaju ni 1% zajednickog.
Ti verovatno mislis da nisi uspeo jer te tata nije ubacio u reprezentaciju. I da jeste to ti ne bi pomoglo.
Ako mislis da neko moze 8 godina da igra standardno u Celziju u prvoj postavi u velikoj si zabludi. Sevcenko je 100x bio bolji sa Romanom ali mu to nije pomoglo da duze ostane. Uostalom ako Bane nastavi ovako vrlo brzo ce na klupu i nikakav Roman mu nece pomoci.

Milan

pre 8 godina

Pa od kako je Djani Curcic, poceo da trosi Englensku penziju u Londonu, Matic i Ivanovic ne mogu se sastave...

Murinjo da nadje Djanija ;-)

role

pre 8 godina

Chakotay
I sta kazeš.Skoro deceniju se se slepa i dosao je do kapitenske trake u jednom od najbogatijih svjetskih klubova zahvaljujuci srcnom spletu okolnosti, a u stvari je kalibar za FK Vukova iz Donje Vukovije. Dugo se ovako ne nasmijah ali je ipak tuzno sto ti vjerujes u tu teoriju.
Generalno, Bane je grohno, jer su mu jednostavno takvi gabariti tj krupnije je građe i naglo je ofalio u kvalitetu.Vise nije brz ko ranije i ima sporije reflekse,a to pozicija beka u danasnjem fudbalu ne trpi.Nista, na mjestu stopera jos itekako moze odgovoriti.Ne mora to biti Celzi.Moze preci u ekipe poput WBA, Stouka i sl.Obzirom na to da je trobanka na ledjima, to je sasvim prihvatljiva opcija.

James

pre 8 godina

Zasto bi me bilo briga za to kad za reprezentaciju 5 para ne daje !? Njegov problem !Poenta je NE ZVATI GA VISE U REPREZENTACIJU ! A i nasi pacenici fudbalercici cim munu neku lovu odmah se ponasaju kao 18-godisnji napaljeni klinci koji onu stvar kod zena nisu nikad videli !! Odmah se paznja preusmeri na splavove i sponzoruse i starlete ! Da je Murinjo pametan pa da ga stavi na klupu lepo i cao !

zagor

pre 8 godina

неће да ризикује повреду, јер уговор има само до краја сезоне. нису они испоштовали њега, па неће ни он њих. врв да је са неким већ договорио нови уговор који ће да потпише у јуну.

Adriano_Galliani

pre 8 godina

Igras dobro dizu te u nebesa, dodje blagi pad forme svi te pljuju, nista novo...
(Pablo, 30. septembar 2015 10:10)

Kakav blagi pad forme, kriv je za 70% primljenih golova. Igra kao da igra za Srbiju.

Milosav

pre 8 godina

Nesto se desava sa celim timom Celsija, ne samo sa Banetom. Ipak sam siguran da ce da prebrode ovu krizu i vrate se na onaj nivo koji je od njih ocekivan.

Washington

pre 8 godina

Šta se desilo? Desio se samo jednogodisnji ugovor posle najbolje sezone u karijeri koju je imao Bane a on je očekivao više. Vidi se da nema motiva da igra a i oterali su Evu, a nije tajna koliko je Bane bio blizak sa njom...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Drakenzen, 30. septembar 2015 10:14)

I znaci zbog toga on je odlucio da lose igra i spusti sebi cenu jos vise? Dobra mu ta logika.

Milan_PT

pre 8 godina

@Chakotay, možda bi Tvoja priča imala i neku težinu, da znaš da se posle tačke i zareza ostavlja jedno prazno slovo. Ovako, ne znam kako je drugim, ali meni je teško da poverujem nepismenom čoveku...

luka

pre 8 godina

Kod prvog gola Bane uopste nije kriv nego pedro,on nije zatvorio svoju stranu tj "udvojio" igraca,pa i kada je prosao igrac porta malo mu je ostala lopta iza ledja gdje je pedro mogao da mu izbije loptu a on je stao kao da je bio na rekreaciji ali odbrandbenim igracima je kao golmanima svi pamte njihove greske a ne dobre stvari!!!

mick

pre 8 godina

izgubio je malo na brzini zbog godina i eto. njemu je vise stoperska pozicija prirodnija a to sto je odlicno igrao kao bek je drugo. treba on stopera da igra na dalje. za reprezentaciju je vec presao na stopera...

veliki strumf

pre 8 godina

@Baja Ala si se nalupetao prikane, za sve pare. Bane je 10 godina u top 3 desna beka na svetu, igra u vrhunskom timu standardno, osvojio je Ligu sampiona, njegovim golom Celsi je uzeo trofej Lige Evrope, nekoliko titula u Premier ligi... Malo? Ok, za reprezentaciju retko kada je zablistao, ali ipak je on desni bek, a bek ne moze biti nosilac igre nigde - za to sluze veznjaci i napadaci, zato i puno, puno vise kostaju. Bane samo sada prolazi kroz tezak period, van forme, je ali verujem da ce se vrlo brzo vratiti u stari ritam. A Englezi - kao sto su ga sada napljuvali, tako su ga nekad slavili.I opet ce. Takva su nacija, jednostavno imaju kratko pamcenje.

Dadinho10

pre 8 godina

Mnogi se cude padu forme kako baneta, tako i drugih...nema tu sta cudno, jednostavno chelsea se nije pojacavao, igrali su na lansku formu i to je to....
na kraju krajeva, svi ce jednom popustiti, nece svi igrati do 40 na racun starih zasluga....mou se je vec rjesio cecha, lamparda, evo i terry je na klupi, polako ce i bane i to je to...
profesionalizam i nista drugo....

dzo

pre 8 godina

zelim mu da igra kao u reprezentaciji...uostalom to zelim svim nasim zvezdama od kolarova pa na dalje. par izuzetka ima,da ne gresim dusu :)

maliperica

pre 8 godina

daj da ga ubijemo onda...brate ala preterujete,losa forma...navikao ih covek da daje golove,cim nema golova odmah truba...o'ladite malo,nije on centarfor

komandos

pre 8 godina

@Milan
To sto svi ocekuju od Baneta,Vidica i ostalih da osim svog posla u odbrani da u reprezentaciji budu i najbolji strelci,asistenti i da ih ne poremecuju stalne smene selektora to je nas problem,sramotan je odnos nacije prema ljudima koji su realno nasi najpoznatiji ambasadori u svetu,i koji se uvek odazivaju reprezentatnoj selekciji iako nemaju nikakvu podrsku naroda,ali to je tako,jednostavno otkad je Djokovic na sceni za srbe niko drugi ne postoji,sve pljujemo i kritikujemo,a jedino Djokovica uzdizemo do granica dobrog ukusa iako je najmanje dao drzavnom timu shodno individualnom kvalitetu od svih ostalih sportista.

Haizenberg

pre 8 godina

Ja gotivim Baneta tako da mi se veci deo komentara na njegov racun ne dopada.Cela ekipa je upala u krizu pa i Bane.Svima se desava pre ili kasnije.Sad ako je par losih utakmica dovelo do toga da ga nazivate neznalicom i losim a zaboravljaju se sve ove godine tokom kojih je bio jedan od najboljih igraca Celzija.Reprezentaciju ne pominjite tu je rasulo zadnjih 25 godina i ona nije merilo bio je jedan period sjaja pod patronatom Antica a ostatak......

andrijano

pre 8 godina

onaj u prvom,drugom kolu,onaj crnac kad mu je lomio kicmu...od tad je sve pocelo...posle onoga trebao mu je kosmodisk...salu na stranu,malo vise treninga i posvecenosti,ne verujem da je zaboravio fudbal...

pjer

pre 8 godina

BVB je igrala fenomenalno sezonu sa Klopom.
Pa celu jednu losu...losi svi igraci...povrede... Klop ode ?

Tako i sa Celsijem. Murinjo napolje !!!

veerghoen

pre 8 godina

Нека текма са индијанцима 8-ог октобра буде нови почетак и Банету и орловима.

xXx

pre 8 godina

Kako su retardirani ovi englezi...ocigledno je da je Bane van forme, ali niko ne spominje ostatak ekipe?! Azara koji ne zna gde bije, Kostu koji bi samo da se bije, Fabregasa sa 3 pasa za celu sezonu?! Cela ekipa lose igra, i ne moze samo desni bek da bude kriv...voleo bi da ode na klupu samo da vidimo ko ce biti sledeci dezurni krivac, jer ocigledno nesto vise ne stima od desnog beka!
A to definitivno nije Murinjo, jer on nikad nije kriv...

Robi

pre 8 godina

Najjaci su mi ovi 'namlatio se para pa nece da igra'...
Kakva nemoc u upotrebi mozga, pa za sta igraju hiljade drugih vrhunskih igraca... Messi i Ronaldo bi onda trebalo da sjede na centru terena 90 min. svaku utakmicu...

PetarPan

pre 8 godina

Bane Ivanović je samo jedan solidan odbrambeni igrač, koji je bio za Čelsi idealan. Bio je jako dobro uklopljen u taj njihov sistem. Van tog sistema on blage veze nema, a to je u reprezentaciji bilo potvrđeno milion puta iako se čovek na terenu postavljao kao da je Maradona. Bolje da se na terenu Maradonu izigrava prosečan igrač sredine terena, nego čak i odličan odbrambeni igrač. Fudbal još nije na tom nivou da su igrači u odbrani vrhunski tehničari, dribleri, asistenti isl...Odbrambeni igrači ipak pre svega obavljaju one manje kreativne fudbalske poslove. Ako želimo napredak, moramo krenuti u stvaranje igrača sredine terena i moramo napraviti bar nekog prosečnog napadača. Golmani, bekovi, halfovi isl... je daleko manje bitna stvar, ne nebitna ali naglašavam daleko manje bitna.

Chakotay

pre 8 godina

(Molim vas da mi objavite komentar,duzi je,a necu nikog vredjati,samo cu izneti istinu)Sto bi rekao Muta Nikolic,pa sta se cudite ovo je sve normalno?Te 2003. godine mladi Bane je zbog svojih "kvaliteta" prosledjen iz Srema u Erdevik.Vec je poceo da se oprasta od fudbala i primi trenerske skole kad je mladoj reprez. zafalio desni bek,kada su dobri prijatelji Terzic i vlasnik Srema Vica,preko oca Baneta Ivanovica ponudili dil da on ode sa reprezentacijom pod protekcijom.Tamo je Bane,koji je do tada bio prosecan u Sremskoj ligi,a ja imam VHS kasete koje dokazuju i da su tadasnji napadaci radili sta su hteli,postize gol Hrvatima i on ekpresno prelazi u Ofk.Da li zbog transa ili neceg drugog mnogi su u njemu videli kvalitet.Terzic je u to vreme bio alfa i omega i preko Muslina koji dobija 5% od transfera dovodi ga u Lokomotivu.Uzgred receno,tokom cele karijere se slepao sto uz nase igrace,Basta,Bisevac,Jankovic,Krasic,u mladjim,a Vidic,Stankovic,Jovanovic,Zigic u starijim,ali iako mislim da i to nisu klase,kud i kamo su bolji od njega.Elem,ali dalje.Kako je u to vreme Abramovic hteo da kupi Loko. trebao mu je jedan transfer u svoj Celzi i odluka pada na Baneta.Niko ne zna zasto,mnogi sumnjaju na Terzinu vezu,jer da nije mocan i zasticen danas ne bi bio u Zvezdi vec u bajboku.U Celziju je u pocetku tavorio,ali kasnije je primivsi simptije Abrama postao neizostavan deo prvog tima.Njegova pozicija je zecementirana,nikada nije menjan,mogao je da bude opusten,sto je profesionalnom fudbaleru najvaznije,a tokom takvog statusa je i "naucio" fudbal.Niko ga nije sklanjao od trenera,a prosli su mnogi,a i mnogi od fudbalera su roritani.Nekada su njegove rupe popunjavali stariji i iskusniji fudbaleri,a sada kada on treba njih dolazi se do istine i njegovog nekvaliteta.Ono sto krasi Baneta jeste da je vojnicki poslusan i disciplinovan (jednom je 48 sati drzao nogu u ledu zbog kolena,zalio se i roditeljima na pakleni tempo igranja i treniranja,ali sve se izgladilo zbog ogromne plate) i to ga je drzalo na nekom nivou,ali izgleda da je popustio i napravio par gresaka koje su dodatno uticale na njegov pad.Dalje,koliko je dobar sa Abramovicem govori i cinjenica da jedino sa njim od igraca ima termine za tenis i medjusobno se posecuju.U ovom trenutku prica je komplikovana,ali sve ovo je iz prve ruke jer sam blizak sa njegovom porodicom,a cak su i oni svesni ovoga,ali cuti se zbog para.Rezime moje price je sledeci,fudbalski,da nas narod ne ocekuje od reprezentacije i igraca neke senzacije kada se ovako postaje fudbaler.Cilj su samo pare,a Ivanovic ih je mnogo zaradio,ali o tome ovde nije mesto.Sada kada treba da bude noseci i vodeci u klubu,on je rupa,sto je i bio.Sporski pozdrav.

Baja

pre 8 godina

Meni nije jasno kako je toliko dugo uspevao da obmanjuje sve pa i Murinja svojom igrom? Uspesni potezi su bili plod srecnih okolnosti, golovi u poslednjim minutima uvek dolaze miljenicima srece, to nije kvalitet...Sto bi rekli "ukenj..o ga".
Sto se reprezentacije tice, i on i Kolarov odavno cine onaj deo tima koji gubi meceve, nisu nikakvi lideri tima, sto im se pripisuje. Zao mi je coveka ali ipak je on izvukao 150% uspeha iz sebe, imajuci u vidu ogranicene mogucnosti.
Navijaci su svuda isti, zele pobedu i nista drugo, nisu oni krivi sto je igrac rupa. Inace i Kejhila ceka ista sudbina, mislim i Terija.

celzi_fan

pre 8 godina

Problem u igri Celzija je u tome sto su lose odradili pripreme, isli su iz drzave u drzavu samo zbog sponzora. Nisu se pojacali, svako misli da ima zagarantovano mesto u timu i nece da se trudi. Bane nije u najboljoj formi, ali je problem sto Pedro nece da igra odbranu, i ako ode u napad nazad je promaja.

Doktorka šta mi je

pre 8 godina

Samo bez panike, stiže nova doktorka još bolja od prethodne http://www.headlines-news.com/2015/08/31/230659/stunning-russian-doctor-posts-photo-in-a-chelsea-top-is-she-eva-carneiros-replacement

krkela

pre 8 godina

Nije samo on kriv. Kad igras beka moras da imas podrsku u odbrani od krila i zadnjeg vzenog. Ove godine Bane sve sam pokriva, recimo u PL onaj Pedro ne znam dal se jednom vratio da pobegne Banetu kad je situacija 2v1

NikolaKG80

pre 8 godina

Grešna mi duša, ali ja sam sinoć navijao za Porto, iako Bane i Matić igraju za Čelsi. Ne volim stil igre koji forsira Murinjo, a sa druge strane je branio Kasiljas i ja šta ću...

Milan

pre 8 godina

Pa kad nisu u stanju za reprezentaciju da daju 101% vec igraju ko penzioneri vec godinama, a nisu uvek bili matori i na zalasku karijere, mada srpski fudbaleri su na zalasku vec od 27 godine za razliku od ozbiljnih stranih koji igraju sa žarom sve do 40te, a sve to nema toliko veze ni sa spremom koliko sa glavom i našim mentalitetom. I zasto bi mi onda brinuli brigu kako igra za neki tamo Čelsi i sta misle njihovi navijaci, neka uziva čovek zadovoljan sa tim sto je ostvario, a sa reprezentacijom nije nista i brzo ćemo ga svi zaboraviti kao i ostale "zaslužne"!

neko iz gomile

pre 8 godina

Dosao djavo po svoje (tu pre svega mislim na Murinja i njegove ekipe) a Bane je kolateralna steta. Nazalost i pored Baneta i Matica uvek navijam protiv Celzija...uuh ko da je to bitno ali tako je.

vst

pre 8 godina

Gledao sam celu utakmicu: ovo za vazdušne dulele je potpuno netačno jer opušteno mogu da se setim par dobijenih. Tako da ova vest gubi legitimitet kod mene :-) Al je istina da Bane ne igra kao prošle godine, što uostalom važi za ceo tim.

SIN LOVCA NA MEDVEDE

pre 8 godina

Banetu je oduvek falila eksplozivnost, "start iz mesta" što je dok je bio mladji nije bilo toliko uočljivo, sada jeste. Zna se da su najbolji i najbrži igrači na boku i Bane to više nije u stanju da iskontroliše. Rešenje? Pomeranje u sredinu na centralnog beka - štopera.

goranbl

pre 8 godina

Malo mi I drago(mada osjecam krivicu zbog toga)nikad nije igrao kako treba za reprezentaciju a umirao I krvario da zadovolji engleze I oni mu tako vrate...
Sad je jedna promasena karijera, po losem ce ga pamtiti I englezi I Srbi..zato pravac Italija, Roma ili Lacio jednu sezonu pa onda za Ameriku jos godinu dve...

ajde ajde

pre 8 godina

Ovo mozda znaci da ce da pocne da igra dobro u reprezentaciji jer ako prate dosadasnja nepisana pravila akd dobro igraju u klubovima losi su u reprezentaciji...

Kol

pre 8 godina

Samo da ga kreatorka dovati na par seansi i bice kao nov, jednostavno ovo se desava u svakoj ekipi gde je Murinjo trener 3 sezona i sve krece nizbrdo da li je zasicenje, umor ili ga jednostavno protivnicke ekipe bolje citaju tesko je reci ali je ocigledno da je 3 sezona problem za Murinja!

Vukoje

pre 8 godina

Ljudi,to su klubovi u privatnom vlasništvu,tu nema igranja zato sto je igrao dobro prošlu sezonu (po zasluzi).Igračima je svaka utakmica dokazivanje, uvek moraju da budu na vrhunskom nivou. Naravno da ima losih dana u karijeri ali to se mora prevazići ili......

Navijac iz fotelje

pre 8 godina

Nije samo Bane u Celsiju los.Ni u reprezentaciji nije jos odigrao utakmicu kako treba. Desava mu se ono sto i Nemanji Vidicu u MU a kasnije u Interu.Godine ga polako stizu.Mada ceo Celsi igra lose.Juce Nemanja Matic na klupi

stoka

pre 8 godina

Prije par godina u nekom od engleskih kupova je dvaput dao loptu u noge protivniku iz cega su pali golovi i Chelsea ispao. Izvinio se, nitko mu nije zamjerio, i kasnije je pokidao. Ali to je bio pad koncentracije, ovo je nesto sasvim drugo i cini se puno ozbiljnije. Kao da vise nije isti igrac. Prije sam u sali rekao da je ono sto ima Nadal zarazno i da je preslo na Baneta. :D

Drakenzen

pre 8 godina

Šta se desilo? Desio se samo jednogodisnji ugovor posle najbolje sezone u karijeri koju je imao Bane a on je očekivao više. Vidi se da nema motiva da igra a i oterali su Evu, a nije tajna koliko je Bane bio blizak sa njom...

Perspektiva

pre 8 godina

Koliko sam ja uspeo procitat na netu ivanovic je nezadovoljan svojim jednogodisnjim ugovorom i ima pravo vec na zimskom prelaznom roku da ode iz celzija. Dobio je vec neke ponude pa je vise nego ocigledno da se trudi zavrsiti sa celzijem sto ranije.

pribrani

pre 8 godina

Pa sasvim ocekivano.. i nakon niza svih onih neuspeha sa ubogom rep's'tacijom gde veliki deo krivice i na njega samog otpada.. Jer nije dorastao ni kapitenskim ulogama.. Sa'ce nas buse i razne Andore i San Marina i sa te desne strane..

Nesto slicno ocekujem i od Tea cim dozivimo krah u ovim kval-ama za Rio.. Ono, postace jos mrzovoljniji, bez motivacije da se cima i dalje za nac. tim, i sl.. No hipnotisani Serbistanci ce i dalje da zive u iluzijama i nadrealizmu..

Judge

pre 8 godina

Što kaže jedan navijač Čelzija posle poraza od Palasa, "Ivanović misli da još uvek može da ide napred, da može da šalje centaršuteve, e pa ne može, očigledno ne može, imao je pet utakmica da uđe u štos, ne ulazi u štos, napolje, kraj"... Otprilike to je realan prevod. Nemojmo se zavaravati samo zato što je naš čovek, nisu Englezi nefer prema njemu nego su ga dovoljno istrpeli ove sezone - ne zaboravite da oni moraju da izdvoje lepu sumu da bi gledali kako do juče neprelaznog defanzivca vrti ko stigne... Ivanović je evidentno deprimiran i nespreman a za te pare moraš da si 110 odsto, inače uvek ima neko ko vredno grize i čeka da te odmeni i skloni odatle. Bane u reprezentaciji igra onoliko koliko je motivisan, sad je došlo vreme da se tako ponaša i u Čelziju jer je osvojio sve i postao nezamenjiv, miljenik trenera, motiv je pao. Vreme mu je da ode u SAD i tamo igra još pet godina za lepe novce, možda i u paru s Vidićem, što da ne.

k

pre 8 godina

Ne slazem se sa naslovom jer bi on trebao da glasi "Sta je sa svim igracima Celsija i sa Murinjom?". Cela ekipa igra katastrofalno i ne vidim zasto bi prozivali jednog igraca? Kada kazem katastrofalno, mislim na formu iz prosle sezone.

Ivke

pre 8 godina

Branio sam ga do sada jer nije odigrao sve utakmice lose kako mu se prepisuje, ali ocigledno da mu u ovoj fazi karijere nikako ne odgovara da igra beka. Treneri znaju da je sada nesiguran i opterecuju njegovu stranu do maksimuma. Protiv Arsenala je lepo to pozatvarao, iako je na njegovoj strani igrao Sancez koji je jedan od najboljih krilnih napadaca, ali onda je posle te utakmice ponovo poceo slabo da igra.

Call centar operater

pre 8 godina

Coveku se u glavi moze svasta dogoditi u roku od svega nekoliko dana a ne cak meseci. Ja sam tako u roku od tri nedelje doziveo pneumotoraks, imao operaciju pluca, povukao se u sebe, udaljio od ljudi, i na kraju posao put anksioznosti. Borim se koliko je moguce, ali da znate samo koliko je tesko. Meni i ljudima kojima je stalo do mene. Bukvalno sve u vezi sa mnom ispasta. Razumite da postoje stvari koje ne vidite a desavaju se, pljujete po njima a ne vidite pozadinu svega. Ostavite Branislava, vratice se.

Drakenzen

pre 8 godina

Šta se desilo? Desio se samo jednogodisnji ugovor posle najbolje sezone u karijeri koju je imao Bane a on je očekivao više. Vidi se da nema motiva da igra a i oterali su Evu, a nije tajna koliko je Bane bio blizak sa njom...

Call centar operater

pre 8 godina

Coveku se u glavi moze svasta dogoditi u roku od svega nekoliko dana a ne cak meseci. Ja sam tako u roku od tri nedelje doziveo pneumotoraks, imao operaciju pluca, povukao se u sebe, udaljio od ljudi, i na kraju posao put anksioznosti. Borim se koliko je moguce, ali da znate samo koliko je tesko. Meni i ljudima kojima je stalo do mene. Bukvalno sve u vezi sa mnom ispasta. Razumite da postoje stvari koje ne vidite a desavaju se, pljujete po njima a ne vidite pozadinu svega. Ostavite Branislava, vratice se.

stoka

pre 8 godina

Prije par godina u nekom od engleskih kupova je dvaput dao loptu u noge protivniku iz cega su pali golovi i Chelsea ispao. Izvinio se, nitko mu nije zamjerio, i kasnije je pokidao. Ali to je bio pad koncentracije, ovo je nesto sasvim drugo i cini se puno ozbiljnije. Kao da vise nije isti igrac. Prije sam u sali rekao da je ono sto ima Nadal zarazno i da je preslo na Baneta. :D

NikolaKG80

pre 8 godina

Grešna mi duša, ali ja sam sinoć navijao za Porto, iako Bane i Matić igraju za Čelsi. Ne volim stil igre koji forsira Murinjo, a sa druge strane je branio Kasiljas i ja šta ću...

Judge

pre 8 godina

Što kaže jedan navijač Čelzija posle poraza od Palasa, "Ivanović misli da još uvek može da ide napred, da može da šalje centaršuteve, e pa ne može, očigledno ne može, imao je pet utakmica da uđe u štos, ne ulazi u štos, napolje, kraj"... Otprilike to je realan prevod. Nemojmo se zavaravati samo zato što je naš čovek, nisu Englezi nefer prema njemu nego su ga dovoljno istrpeli ove sezone - ne zaboravite da oni moraju da izdvoje lepu sumu da bi gledali kako do juče neprelaznog defanzivca vrti ko stigne... Ivanović je evidentno deprimiran i nespreman a za te pare moraš da si 110 odsto, inače uvek ima neko ko vredno grize i čeka da te odmeni i skloni odatle. Bane u reprezentaciji igra onoliko koliko je motivisan, sad je došlo vreme da se tako ponaša i u Čelziju jer je osvojio sve i postao nezamenjiv, miljenik trenera, motiv je pao. Vreme mu je da ode u SAD i tamo igra još pet godina za lepe novce, možda i u paru s Vidićem, što da ne.

SIN LOVCA NA MEDVEDE

pre 8 godina

Banetu je oduvek falila eksplozivnost, "start iz mesta" što je dok je bio mladji nije bilo toliko uočljivo, sada jeste. Zna se da su najbolji i najbrži igrači na boku i Bane to više nije u stanju da iskontroliše. Rešenje? Pomeranje u sredinu na centralnog beka - štopera.

k

pre 8 godina

Ne slazem se sa naslovom jer bi on trebao da glasi "Sta je sa svim igracima Celsija i sa Murinjom?". Cela ekipa igra katastrofalno i ne vidim zasto bi prozivali jednog igraca? Kada kazem katastrofalno, mislim na formu iz prosle sezone.

Perspektiva

pre 8 godina

Koliko sam ja uspeo procitat na netu ivanovic je nezadovoljan svojim jednogodisnjim ugovorom i ima pravo vec na zimskom prelaznom roku da ode iz celzija. Dobio je vec neke ponude pa je vise nego ocigledno da se trudi zavrsiti sa celzijem sto ranije.

celzi_fan

pre 8 godina

Problem u igri Celzija je u tome sto su lose odradili pripreme, isli su iz drzave u drzavu samo zbog sponzora. Nisu se pojacali, svako misli da ima zagarantovano mesto u timu i nece da se trudi. Bane nije u najboljoj formi, ali je problem sto Pedro nece da igra odbranu, i ako ode u napad nazad je promaja.

Navijac iz fotelje

pre 8 godina

Nije samo Bane u Celsiju los.Ni u reprezentaciji nije jos odigrao utakmicu kako treba. Desava mu se ono sto i Nemanji Vidicu u MU a kasnije u Interu.Godine ga polako stizu.Mada ceo Celsi igra lose.Juce Nemanja Matic na klupi

Ivke

pre 8 godina

Branio sam ga do sada jer nije odigrao sve utakmice lose kako mu se prepisuje, ali ocigledno da mu u ovoj fazi karijere nikako ne odgovara da igra beka. Treneri znaju da je sada nesiguran i opterecuju njegovu stranu do maksimuma. Protiv Arsenala je lepo to pozatvarao, iako je na njegovoj strani igrao Sancez koji je jedan od najboljih krilnih napadaca, ali onda je posle te utakmice ponovo poceo slabo da igra.

Vukoje

pre 8 godina

Ljudi,to su klubovi u privatnom vlasništvu,tu nema igranja zato sto je igrao dobro prošlu sezonu (po zasluzi).Igračima je svaka utakmica dokazivanje, uvek moraju da budu na vrhunskom nivou. Naravno da ima losih dana u karijeri ali to se mora prevazići ili......

dzo

pre 8 godina

zelim mu da igra kao u reprezentaciji...uostalom to zelim svim nasim zvezdama od kolarova pa na dalje. par izuzetka ima,da ne gresim dusu :)

ajde ajde

pre 8 godina

Ovo mozda znaci da ce da pocne da igra dobro u reprezentaciji jer ako prate dosadasnja nepisana pravila akd dobro igraju u klubovima losi su u reprezentaciji...

Milan

pre 8 godina

Pa kad nisu u stanju za reprezentaciju da daju 101% vec igraju ko penzioneri vec godinama, a nisu uvek bili matori i na zalasku karijere, mada srpski fudbaleri su na zalasku vec od 27 godine za razliku od ozbiljnih stranih koji igraju sa žarom sve do 40te, a sve to nema toliko veze ni sa spremom koliko sa glavom i našim mentalitetom. I zasto bi mi onda brinuli brigu kako igra za neki tamo Čelsi i sta misle njihovi navijaci, neka uziva čovek zadovoljan sa tim sto je ostvario, a sa reprezentacijom nije nista i brzo ćemo ga svi zaboraviti kao i ostale "zaslužne"!

Doktorka šta mi je

pre 8 godina

Samo bez panike, stiže nova doktorka još bolja od prethodne http://www.headlines-news.com/2015/08/31/230659/stunning-russian-doctor-posts-photo-in-a-chelsea-top-is-she-eva-carneiros-replacement

Kol

pre 8 godina

Samo da ga kreatorka dovati na par seansi i bice kao nov, jednostavno ovo se desava u svakoj ekipi gde je Murinjo trener 3 sezona i sve krece nizbrdo da li je zasicenje, umor ili ga jednostavno protivnicke ekipe bolje citaju tesko je reci ali je ocigledno da je 3 sezona problem za Murinja!

celzi_fan

pre 8 godina

@chakotay
Mene je sramota da neko ko zna Baneta i njegovu porodicu ovako nesto moze da izjavi. Njegov otac bi se pre ubio nego njega preko veze ubacio. Bane je godina bio igrac koji najvise trci i gine. I ako je odbrabeni igrac davao je golove. Bio svuda po terenu. Za Celzi kada je debitovao u LS dao je dva gola Liverpulu. O njegovom ponasanju da ne pricam. Nije neki isfoliran i uobrazen. Jako dobar decko, lepo vaspitan. Samo reci hvale za njega.

vst

pre 8 godina

Gledao sam celu utakmicu: ovo za vazdušne dulele je potpuno netačno jer opušteno mogu da se setim par dobijenih. Tako da ova vest gubi legitimitet kod mene :-) Al je istina da Bane ne igra kao prošle godine, što uostalom važi za ceo tim.

krkela

pre 8 godina

Nije samo on kriv. Kad igras beka moras da imas podrsku u odbrani od krila i zadnjeg vzenog. Ove godine Bane sve sam pokriva, recimo u PL onaj Pedro ne znam dal se jednom vratio da pobegne Banetu kad je situacija 2v1

neko iz gomile

pre 8 godina

Dosao djavo po svoje (tu pre svega mislim na Murinja i njegove ekipe) a Bane je kolateralna steta. Nazalost i pored Baneta i Matica uvek navijam protiv Celzija...uuh ko da je to bitno ali tako je.

Robi

pre 8 godina

Najjaci su mi ovi 'namlatio se para pa nece da igra'...
Kakva nemoc u upotrebi mozga, pa za sta igraju hiljade drugih vrhunskih igraca... Messi i Ronaldo bi onda trebalo da sjede na centru terena 90 min. svaku utakmicu...

PetarPan

pre 8 godina

Bane Ivanović je samo jedan solidan odbrambeni igrač, koji je bio za Čelsi idealan. Bio je jako dobro uklopljen u taj njihov sistem. Van tog sistema on blage veze nema, a to je u reprezentaciji bilo potvrđeno milion puta iako se čovek na terenu postavljao kao da je Maradona. Bolje da se na terenu Maradonu izigrava prosečan igrač sredine terena, nego čak i odličan odbrambeni igrač. Fudbal još nije na tom nivou da su igrači u odbrani vrhunski tehničari, dribleri, asistenti isl...Odbrambeni igrači ipak pre svega obavljaju one manje kreativne fudbalske poslove. Ako želimo napredak, moramo krenuti u stvaranje igrača sredine terena i moramo napraviti bar nekog prosečnog napadača. Golmani, bekovi, halfovi isl... je daleko manje bitna stvar, ne nebitna ali naglašavam daleko manje bitna.

veliki strumf

pre 8 godina

@Baja Ala si se nalupetao prikane, za sve pare. Bane je 10 godina u top 3 desna beka na svetu, igra u vrhunskom timu standardno, osvojio je Ligu sampiona, njegovim golom Celsi je uzeo trofej Lige Evrope, nekoliko titula u Premier ligi... Malo? Ok, za reprezentaciju retko kada je zablistao, ali ipak je on desni bek, a bek ne moze biti nosilac igre nigde - za to sluze veznjaci i napadaci, zato i puno, puno vise kostaju. Bane samo sada prolazi kroz tezak period, van forme, je ali verujem da ce se vrlo brzo vratiti u stari ritam. A Englezi - kao sto su ga sada napljuvali, tako su ga nekad slavili.I opet ce. Takva su nacija, jednostavno imaju kratko pamcenje.

Haizenberg

pre 8 godina

Ja gotivim Baneta tako da mi se veci deo komentara na njegov racun ne dopada.Cela ekipa je upala u krizu pa i Bane.Svima se desava pre ili kasnije.Sad ako je par losih utakmica dovelo do toga da ga nazivate neznalicom i losim a zaboravljaju se sve ove godine tokom kojih je bio jedan od najboljih igraca Celzija.Reprezentaciju ne pominjite tu je rasulo zadnjih 25 godina i ona nije merilo bio je jedan period sjaja pod patronatom Antica a ostatak......

Kvazimoodo

pre 8 godina

Marijana Mateus mu dosla glave. Eto sta je. Kad razmislja onom stvari a ne glavom. Steta. Sad moze u neku drugu ligu posto je zavrsio s karijerom.

xXx

pre 8 godina

Kako su retardirani ovi englezi...ocigledno je da je Bane van forme, ali niko ne spominje ostatak ekipe?! Azara koji ne zna gde bije, Kostu koji bi samo da se bije, Fabregasa sa 3 pasa za celu sezonu?! Cela ekipa lose igra, i ne moze samo desni bek da bude kriv...voleo bi da ode na klupu samo da vidimo ko ce biti sledeci dezurni krivac, jer ocigledno nesto vise ne stima od desnog beka!
A to definitivno nije Murinjo, jer on nikad nije kriv...

Adriano_Galliani

pre 8 godina

Igras dobro dizu te u nebesa, dodje blagi pad forme svi te pljuju, nista novo...
(Pablo, 30. septembar 2015 10:10)

Kakav blagi pad forme, kriv je za 70% primljenih golova. Igra kao da igra za Srbiju.

role

pre 8 godina

Chakotay
I sta kazeš.Skoro deceniju se se slepa i dosao je do kapitenske trake u jednom od najbogatijih svjetskih klubova zahvaljujuci srcnom spletu okolnosti, a u stvari je kalibar za FK Vukova iz Donje Vukovije. Dugo se ovako ne nasmijah ali je ipak tuzno sto ti vjerujes u tu teoriju.
Generalno, Bane je grohno, jer su mu jednostavno takvi gabariti tj krupnije je građe i naglo je ofalio u kvalitetu.Vise nije brz ko ranije i ima sporije reflekse,a to pozicija beka u danasnjem fudbalu ne trpi.Nista, na mjestu stopera jos itekako moze odgovoriti.Ne mora to biti Celzi.Moze preci u ekipe poput WBA, Stouka i sl.Obzirom na to da je trobanka na ledjima, to je sasvim prihvatljiva opcija.

Milosav

pre 8 godina

Nesto se desava sa celim timom Celsija, ne samo sa Banetom. Ipak sam siguran da ce da prebrode ovu krizu i vrate se na onaj nivo koji je od njih ocekivan.

mick

pre 8 godina

izgubio je malo na brzini zbog godina i eto. njemu je vise stoperska pozicija prirodnija a to sto je odlicno igrao kao bek je drugo. treba on stopera da igra na dalje. za reprezentaciju je vec presao na stopera...

albanaski levi bek

pre 8 godina

Jednog od svija igraca bifshe juge najvishe gotivim ivanovica bane on je fin igrac nije zivcan igrac nije nacionalista moze sa svakim da prorazgovara i dobar odbranmeni igrac moze i da odluci i utakmicu u zadnjim minutama moje mislenje bane vishe nema mjesto u celsi treba menjati klub pot hitno ako hoce da bude u dormi ko prije inace sledi klupa kod morinja on bih svoju karijeru nastavio slobodno u bajern minhen inace engleska je zavershena staza.

pjer

pre 8 godina

BVB je igrala fenomenalno sezonu sa Klopom.
Pa celu jednu losu...losi svi igraci...povrede... Klop ode ?

Tako i sa Celsijem. Murinjo napolje !!!

Milan

pre 8 godina

Pa od kako je Djani Curcic, poceo da trosi Englensku penziju u Londonu, Matic i Ivanovic ne mogu se sastave...

Murinjo da nadje Djanija ;-)

Washington

pre 8 godina

Šta se desilo? Desio se samo jednogodisnji ugovor posle najbolje sezone u karijeri koju je imao Bane a on je očekivao više. Vidi se da nema motiva da igra a i oterali su Evu, a nije tajna koliko je Bane bio blizak sa njom...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Drakenzen, 30. septembar 2015 10:14)

I znaci zbog toga on je odlucio da lose igra i spusti sebi cenu jos vise? Dobra mu ta logika.

Melenci

pre 8 godina

Galijani,kao i svaki Srbin posle 30. iza sebe ima brdo trofeja i priznanja,upisani su u istoriju sporta.Da,istrosili su se,ali ne uludo,nego za dokazivanje na terenu,uvek u vrhu.Bane ovo sto sada igra je ispod njegovih kriterijuma,a nekome je citava karijera takva i milioner je.A,tek budalastina za Noleta,za dve godine ga nigde nece biti?!To moze da kaze samo zlobnik ili neko ko pojma nema koliko posvecenosti treba da si prvi na svetu.Da li razumete da Nole sledece godine ne uzme ni jedan Gren slem i da mu odu 8000 bodova,on bi opet bio u prvih deset.To je moc,Nole je mocno na prvom mestu!

Chakotay

pre 8 godina

(Molim vas da mi objavite komentar,duzi je,a necu nikog vredjati,samo cu izneti istinu)Sto bi rekao Muta Nikolic,pa sta se cudite ovo je sve normalno?Te 2003. godine mladi Bane je zbog svojih "kvaliteta" prosledjen iz Srema u Erdevik.Vec je poceo da se oprasta od fudbala i primi trenerske skole kad je mladoj reprez. zafalio desni bek,kada su dobri prijatelji Terzic i vlasnik Srema Vica,preko oca Baneta Ivanovica ponudili dil da on ode sa reprezentacijom pod protekcijom.Tamo je Bane,koji je do tada bio prosecan u Sremskoj ligi,a ja imam VHS kasete koje dokazuju i da su tadasnji napadaci radili sta su hteli,postize gol Hrvatima i on ekpresno prelazi u Ofk.Da li zbog transa ili neceg drugog mnogi su u njemu videli kvalitet.Terzic je u to vreme bio alfa i omega i preko Muslina koji dobija 5% od transfera dovodi ga u Lokomotivu.Uzgred receno,tokom cele karijere se slepao sto uz nase igrace,Basta,Bisevac,Jankovic,Krasic,u mladjim,a Vidic,Stankovic,Jovanovic,Zigic u starijim,ali iako mislim da i to nisu klase,kud i kamo su bolji od njega.Elem,ali dalje.Kako je u to vreme Abramovic hteo da kupi Loko. trebao mu je jedan transfer u svoj Celzi i odluka pada na Baneta.Niko ne zna zasto,mnogi sumnjaju na Terzinu vezu,jer da nije mocan i zasticen danas ne bi bio u Zvezdi vec u bajboku.U Celziju je u pocetku tavorio,ali kasnije je primivsi simptije Abrama postao neizostavan deo prvog tima.Njegova pozicija je zecementirana,nikada nije menjan,mogao je da bude opusten,sto je profesionalnom fudbaleru najvaznije,a tokom takvog statusa je i "naucio" fudbal.Niko ga nije sklanjao od trenera,a prosli su mnogi,a i mnogi od fudbalera su roritani.Nekada su njegove rupe popunjavali stariji i iskusniji fudbaleri,a sada kada on treba njih dolazi se do istine i njegovog nekvaliteta.Ono sto krasi Baneta jeste da je vojnicki poslusan i disciplinovan (jednom je 48 sati drzao nogu u ledu zbog kolena,zalio se i roditeljima na pakleni tempo igranja i treniranja,ali sve se izgladilo zbog ogromne plate) i to ga je drzalo na nekom nivou,ali izgleda da je popustio i napravio par gresaka koje su dodatno uticale na njegov pad.Dalje,koliko je dobar sa Abramovicem govori i cinjenica da jedino sa njim od igraca ima termine za tenis i medjusobno se posecuju.U ovom trenutku prica je komplikovana,ali sve ovo je iz prve ruke jer sam blizak sa njegovom porodicom,a cak su i oni svesni ovoga,ali cuti se zbog para.Rezime moje price je sledeci,fudbalski,da nas narod ne ocekuje od reprezentacije i igraca neke senzacije kada se ovako postaje fudbaler.Cilj su samo pare,a Ivanovic ih je mnogo zaradio,ali o tome ovde nije mesto.Sada kada treba da bude noseci i vodeci u klubu,on je rupa,sto je i bio.Sporski pozdrav.

andrijano

pre 8 godina

onaj u prvom,drugom kolu,onaj crnac kad mu je lomio kicmu...od tad je sve pocelo...posle onoga trebao mu je kosmodisk...salu na stranu,malo vise treninga i posvecenosti,ne verujem da je zaboravio fudbal...

pribrani

pre 8 godina

Pa sasvim ocekivano.. i nakon niza svih onih neuspeha sa ubogom rep's'tacijom gde veliki deo krivice i na njega samog otpada.. Jer nije dorastao ni kapitenskim ulogama.. Sa'ce nas buse i razne Andore i San Marina i sa te desne strane..

Nesto slicno ocekujem i od Tea cim dozivimo krah u ovim kval-ama za Rio.. Ono, postace jos mrzovoljniji, bez motivacije da se cima i dalje za nac. tim, i sl.. No hipnotisani Serbistanci ce i dalje da zive u iluzijama i nadrealizmu..

veerghoen

pre 8 godina

Нека текма са индијанцима 8-ог октобра буде нови почетак и Банету и орловима.

Baja

pre 8 godina

Meni nije jasno kako je toliko dugo uspevao da obmanjuje sve pa i Murinja svojom igrom? Uspesni potezi su bili plod srecnih okolnosti, golovi u poslednjim minutima uvek dolaze miljenicima srece, to nije kvalitet...Sto bi rekli "ukenj..o ga".
Sto se reprezentacije tice, i on i Kolarov odavno cine onaj deo tima koji gubi meceve, nisu nikakvi lideri tima, sto im se pripisuje. Zao mi je coveka ali ipak je on izvukao 150% uspeha iz sebe, imajuci u vidu ogranicene mogucnosti.
Navijaci su svuda isti, zele pobedu i nista drugo, nisu oni krivi sto je igrac rupa. Inace i Kejhila ceka ista sudbina, mislim i Terija.

maliperica

pre 8 godina

daj da ga ubijemo onda...brate ala preterujete,losa forma...navikao ih covek da daje golove,cim nema golova odmah truba...o'ladite malo,nije on centarfor

luka

pre 8 godina

Kod prvog gola Bane uopste nije kriv nego pedro,on nije zatvorio svoju stranu tj "udvojio" igraca,pa i kada je prosao igrac porta malo mu je ostala lopta iza ledja gdje je pedro mogao da mu izbije loptu a on je stao kao da je bio na rekreaciji ali odbrandbenim igracima je kao golmanima svi pamte njihove greske a ne dobre stvari!!!

Duke

pre 8 godina

@chakotay
A sto nisu jos nekog nekvalitetnog igraca tako pogurali?
Kad je on takav prosecan bio medju boljim u Celziju prosle godine sta to govori o saigracina? Svi su oni mediokriteti? Pa takvi kakvi su postali sampioni nekoliko kola pre kraja. Sta to govori o drugim timovima onda?
Taj isti Bane je bio jedan od zasluznijih sto je taj isti Celzi prvi put osvojio Ligu sampiona i Ligu Evrope. Slucajno?
Ti si verovatno neko ko poznaje Baneta privatno tj. vrlo verovatno si kao klinac trenirao sa njim i tada si mozda bio bolji. Otud tvoje frustracije. Nazalost, moram da te razocaram i da ti kazem da omladinski fudbal i seniorski fudbal nemaju ni 1% zajednickog.
Ti verovatno mislis da nisi uspeo jer te tata nije ubacio u reprezentaciju. I da jeste to ti ne bi pomoglo.
Ako mislis da neko moze 8 godina da igra standardno u Celziju u prvoj postavi u velikoj si zabludi. Sevcenko je 100x bio bolji sa Romanom ali mu to nije pomoglo da duze ostane. Uostalom ako Bane nastavi ovako vrlo brzo ce na klupu i nikakav Roman mu nece pomoci.

goranbl

pre 8 godina

Malo mi I drago(mada osjecam krivicu zbog toga)nikad nije igrao kako treba za reprezentaciju a umirao I krvario da zadovolji engleze I oni mu tako vrate...
Sad je jedna promasena karijera, po losem ce ga pamtiti I englezi I Srbi..zato pravac Italija, Roma ili Lacio jednu sezonu pa onda za Ameriku jos godinu dve...

zagor

pre 8 godina

неће да ризикује повреду, јер уговор има само до краја сезоне. нису они испоштовали њега, па неће ни он њих. врв да је са неким већ договорио нови уговор који ће да потпише у јуну.

Dragan

pre 8 godina

Ovo je samo lazni problem,pravi problem Celsija su ofanzivci koji ne postizu golove,Hazard,Oscar,Diego Costa,Falcao,Remy,sjetite sa samo koliko su prosle sezone odlucujucih golova dali Terry,Bane i Cahhil,Mourihno to vrlo dobro zna,napravio je veliku gresku sto nije doveo Higuaina,on je idealan napadac za Celsi,kada prorade ofanzivci o greske odbrambenih igraca nece vise biti toliko vazne.

rolando

pre 8 godina

Dešava se ono što se desilo sa svim našim "velikim" igračima u poslednjih nekoliko godina. Mnogo je lepo, pa i lako, igrati u velikom klubu, gde pored ili iza sebe imate 2-3 igrača koji će ispraviti svaki vaš loš potez ili kiks, i onda ničim izazvanim postajete glavni,jedini,nezamenljivi i tome slično. E kada ti igrači koji vas pokrivaju,nebitno iz kog razloga,odjednom prestanu to da rade,na površinu, nažalost, izlaze vaše prave vrednosti i mogućnosti.Ova moja konstatacije nema nikakve veze sa Branislavom Ivanovićem kao čovekom, već isključivo kao igračem

James

pre 8 godina

Zasto bi me bilo briga za to kad za reprezentaciju 5 para ne daje !? Njegov problem !Poenta je NE ZVATI GA VISE U REPREZENTACIJU ! A i nasi pacenici fudbalercici cim munu neku lovu odmah se ponasaju kao 18-godisnji napaljeni klinci koji onu stvar kod zena nisu nikad videli !! Odmah se paznja preusmeri na splavove i sponzoruse i starlete ! Da je Murinjo pametan pa da ga stavi na klupu lepo i cao !

komandos

pre 8 godina

@Milan
To sto svi ocekuju od Baneta,Vidica i ostalih da osim svog posla u odbrani da u reprezentaciji budu i najbolji strelci,asistenti i da ih ne poremecuju stalne smene selektora to je nas problem,sramotan je odnos nacije prema ljudima koji su realno nasi najpoznatiji ambasadori u svetu,i koji se uvek odazivaju reprezentatnoj selekciji iako nemaju nikakvu podrsku naroda,ali to je tako,jednostavno otkad je Djokovic na sceni za srbe niko drugi ne postoji,sve pljujemo i kritikujemo,a jedino Djokovica uzdizemo do granica dobrog ukusa iako je najmanje dao drzavnom timu shodno individualnom kvalitetu od svih ostalih sportista.

Dadinho10

pre 8 godina

Mnogi se cude padu forme kako baneta, tako i drugih...nema tu sta cudno, jednostavno chelsea se nije pojacavao, igrali su na lansku formu i to je to....
na kraju krajeva, svi ce jednom popustiti, nece svi igrati do 40 na racun starih zasluga....mou se je vec rjesio cecha, lamparda, evo i terry je na klupi, polako ce i bane i to je to...
profesionalizam i nista drugo....

cko

pre 8 godina

garant mu je Bajern ili neki veliki klub ponudio bolji ugovor i na više od jedne godine, a kada je on izrazio želju da bi da ode, iz Čelzija mu nisu dozvolili. I sad pokušava da ih natera da ga puste na ovaj način. Pazite šta vam kažem, ako ga prodaju u januaru, počeće da kida kao i prethodnih sezona. Ne može neko odjednom da toliko propadne.

Milan_PT

pre 8 godina

@Chakotay, možda bi Tvoja priča imala i neku težinu, da znaš da se posle tačke i zareza ostavlja jedno prazno slovo. Ovako, ne znam kako je drugim, ali meni je teško da poverujem nepismenom čoveku...

realno

pre 8 godina

Ja 3 godine pricam da je on prosecan bek,cak mislim da kao centralni half bio bi jos losiji. Pa on kiksira u reprezentaciji godinama,ranije nije bilo to toliko vidljivo dok je Vidic bio najbolji na svetu,pa je sam pokrivao celu odbranu,ali posle Vidica Bane,Subotic,Kolarov su najveci krivci sto smo losi kao reprezentacija. Kad im je Miha jednom to rekao da ne jurcaju napred,a ne pokrivaju odbranu,svi poltroni od novinara digli frku i branili ih. I za kraj kad igras sa deset ala ostalihi imas dva bedema jaka do tebe,onda nije tesko biti grac. Sta bi bilo da je tek u Norvicu ii Sanderlendu,tu bi se videlo znanje,neznanje. Ovako kakva Barsa,Bajern mozda Grashopers i sl.

pribrani

pre 8 godina

Pa sasvim ocekivano.. i nakon niza svih onih neuspeha sa ubogom rep's'tacijom gde veliki deo krivice i na njega samog otpada.. Jer nije dorastao ni kapitenskim ulogama.. Sa'ce nas buse i razne Andore i San Marina i sa te desne strane..

Nesto slicno ocekujem i od Tea cim dozivimo krah u ovim kval-ama za Rio.. Ono, postace jos mrzovoljniji, bez motivacije da se cima i dalje za nac. tim, i sl.. No hipnotisani Serbistanci ce i dalje da zive u iluzijama i nadrealizmu..

Baja

pre 8 godina

Meni nije jasno kako je toliko dugo uspevao da obmanjuje sve pa i Murinja svojom igrom? Uspesni potezi su bili plod srecnih okolnosti, golovi u poslednjim minutima uvek dolaze miljenicima srece, to nije kvalitet...Sto bi rekli "ukenj..o ga".
Sto se reprezentacije tice, i on i Kolarov odavno cine onaj deo tima koji gubi meceve, nisu nikakvi lideri tima, sto im se pripisuje. Zao mi je coveka ali ipak je on izvukao 150% uspeha iz sebe, imajuci u vidu ogranicene mogucnosti.
Navijaci su svuda isti, zele pobedu i nista drugo, nisu oni krivi sto je igrac rupa. Inace i Kejhila ceka ista sudbina, mislim i Terija.

Chakotay

pre 8 godina

(Molim vas da mi objavite komentar,duzi je,a necu nikog vredjati,samo cu izneti istinu)Sto bi rekao Muta Nikolic,pa sta se cudite ovo je sve normalno?Te 2003. godine mladi Bane je zbog svojih "kvaliteta" prosledjen iz Srema u Erdevik.Vec je poceo da se oprasta od fudbala i primi trenerske skole kad je mladoj reprez. zafalio desni bek,kada su dobri prijatelji Terzic i vlasnik Srema Vica,preko oca Baneta Ivanovica ponudili dil da on ode sa reprezentacijom pod protekcijom.Tamo je Bane,koji je do tada bio prosecan u Sremskoj ligi,a ja imam VHS kasete koje dokazuju i da su tadasnji napadaci radili sta su hteli,postize gol Hrvatima i on ekpresno prelazi u Ofk.Da li zbog transa ili neceg drugog mnogi su u njemu videli kvalitet.Terzic je u to vreme bio alfa i omega i preko Muslina koji dobija 5% od transfera dovodi ga u Lokomotivu.Uzgred receno,tokom cele karijere se slepao sto uz nase igrace,Basta,Bisevac,Jankovic,Krasic,u mladjim,a Vidic,Stankovic,Jovanovic,Zigic u starijim,ali iako mislim da i to nisu klase,kud i kamo su bolji od njega.Elem,ali dalje.Kako je u to vreme Abramovic hteo da kupi Loko. trebao mu je jedan transfer u svoj Celzi i odluka pada na Baneta.Niko ne zna zasto,mnogi sumnjaju na Terzinu vezu,jer da nije mocan i zasticen danas ne bi bio u Zvezdi vec u bajboku.U Celziju je u pocetku tavorio,ali kasnije je primivsi simptije Abrama postao neizostavan deo prvog tima.Njegova pozicija je zecementirana,nikada nije menjan,mogao je da bude opusten,sto je profesionalnom fudbaleru najvaznije,a tokom takvog statusa je i "naucio" fudbal.Niko ga nije sklanjao od trenera,a prosli su mnogi,a i mnogi od fudbalera su roritani.Nekada su njegove rupe popunjavali stariji i iskusniji fudbaleri,a sada kada on treba njih dolazi se do istine i njegovog nekvaliteta.Ono sto krasi Baneta jeste da je vojnicki poslusan i disciplinovan (jednom je 48 sati drzao nogu u ledu zbog kolena,zalio se i roditeljima na pakleni tempo igranja i treniranja,ali sve se izgladilo zbog ogromne plate) i to ga je drzalo na nekom nivou,ali izgleda da je popustio i napravio par gresaka koje su dodatno uticale na njegov pad.Dalje,koliko je dobar sa Abramovicem govori i cinjenica da jedino sa njim od igraca ima termine za tenis i medjusobno se posecuju.U ovom trenutku prica je komplikovana,ali sve ovo je iz prve ruke jer sam blizak sa njegovom porodicom,a cak su i oni svesni ovoga,ali cuti se zbog para.Rezime moje price je sledeci,fudbalski,da nas narod ne ocekuje od reprezentacije i igraca neke senzacije kada se ovako postaje fudbaler.Cilj su samo pare,a Ivanovic ih je mnogo zaradio,ali o tome ovde nije mesto.Sada kada treba da bude noseci i vodeci u klubu,on je rupa,sto je i bio.Sporski pozdrav.

Drakenzen

pre 8 godina

Šta se desilo? Desio se samo jednogodisnji ugovor posle najbolje sezone u karijeri koju je imao Bane a on je očekivao više. Vidi se da nema motiva da igra a i oterali su Evu, a nije tajna koliko je Bane bio blizak sa njom...

goranbl

pre 8 godina

Malo mi I drago(mada osjecam krivicu zbog toga)nikad nije igrao kako treba za reprezentaciju a umirao I krvario da zadovolji engleze I oni mu tako vrate...
Sad je jedna promasena karijera, po losem ce ga pamtiti I englezi I Srbi..zato pravac Italija, Roma ili Lacio jednu sezonu pa onda za Ameriku jos godinu dve...

rolando

pre 8 godina

Dešava se ono što se desilo sa svim našim "velikim" igračima u poslednjih nekoliko godina. Mnogo je lepo, pa i lako, igrati u velikom klubu, gde pored ili iza sebe imate 2-3 igrača koji će ispraviti svaki vaš loš potez ili kiks, i onda ničim izazvanim postajete glavni,jedini,nezamenljivi i tome slično. E kada ti igrači koji vas pokrivaju,nebitno iz kog razloga,odjednom prestanu to da rade,na površinu, nažalost, izlaze vaše prave vrednosti i mogućnosti.Ova moja konstatacije nema nikakve veze sa Branislavom Ivanovićem kao čovekom, već isključivo kao igračem

cko

pre 8 godina

garant mu je Bajern ili neki veliki klub ponudio bolji ugovor i na više od jedne godine, a kada je on izrazio želju da bi da ode, iz Čelzija mu nisu dozvolili. I sad pokušava da ih natera da ga puste na ovaj način. Pazite šta vam kažem, ako ga prodaju u januaru, počeće da kida kao i prethodnih sezona. Ne može neko odjednom da toliko propadne.

stoka

pre 8 godina

Prije par godina u nekom od engleskih kupova je dvaput dao loptu u noge protivniku iz cega su pali golovi i Chelsea ispao. Izvinio se, nitko mu nije zamjerio, i kasnije je pokidao. Ali to je bio pad koncentracije, ovo je nesto sasvim drugo i cini se puno ozbiljnije. Kao da vise nije isti igrac. Prije sam u sali rekao da je ono sto ima Nadal zarazno i da je preslo na Baneta. :D

PetarPan

pre 8 godina

Bane Ivanović je samo jedan solidan odbrambeni igrač, koji je bio za Čelsi idealan. Bio je jako dobro uklopljen u taj njihov sistem. Van tog sistema on blage veze nema, a to je u reprezentaciji bilo potvrđeno milion puta iako se čovek na terenu postavljao kao da je Maradona. Bolje da se na terenu Maradonu izigrava prosečan igrač sredine terena, nego čak i odličan odbrambeni igrač. Fudbal još nije na tom nivou da su igrači u odbrani vrhunski tehničari, dribleri, asistenti isl...Odbrambeni igrači ipak pre svega obavljaju one manje kreativne fudbalske poslove. Ako želimo napredak, moramo krenuti u stvaranje igrača sredine terena i moramo napraviti bar nekog prosečnog napadača. Golmani, bekovi, halfovi isl... je daleko manje bitna stvar, ne nebitna ali naglašavam daleko manje bitna.

NikolaKG80

pre 8 godina

Grešna mi duša, ali ja sam sinoć navijao za Porto, iako Bane i Matić igraju za Čelsi. Ne volim stil igre koji forsira Murinjo, a sa druge strane je branio Kasiljas i ja šta ću...

Adriano_Galliani

pre 8 godina

Igras dobro dizu te u nebesa, dodje blagi pad forme svi te pljuju, nista novo...
(Pablo, 30. septembar 2015 10:10)

Kakav blagi pad forme, kriv je za 70% primljenih golova. Igra kao da igra za Srbiju.

realno

pre 8 godina

Ja 3 godine pricam da je on prosecan bek,cak mislim da kao centralni half bio bi jos losiji. Pa on kiksira u reprezentaciji godinama,ranije nije bilo to toliko vidljivo dok je Vidic bio najbolji na svetu,pa je sam pokrivao celu odbranu,ali posle Vidica Bane,Subotic,Kolarov su najveci krivci sto smo losi kao reprezentacija. Kad im je Miha jednom to rekao da ne jurcaju napred,a ne pokrivaju odbranu,svi poltroni od novinara digli frku i branili ih. I za kraj kad igras sa deset ala ostalihi imas dva bedema jaka do tebe,onda nije tesko biti grac. Sta bi bilo da je tek u Norvicu ii Sanderlendu,tu bi se videlo znanje,neznanje. Ovako kakva Barsa,Bajern mozda Grashopers i sl.

Dragan

pre 8 godina

Ovo je samo lazni problem,pravi problem Celsija su ofanzivci koji ne postizu golove,Hazard,Oscar,Diego Costa,Falcao,Remy,sjetite sa samo koliko su prosle sezone odlucujucih golova dali Terry,Bane i Cahhil,Mourihno to vrlo dobro zna,napravio je veliku gresku sto nije doveo Higuaina,on je idealan napadac za Celsi,kada prorade ofanzivci o greske odbrambenih igraca nece vise biti toliko vazne.

neko iz gomile

pre 8 godina

Dosao djavo po svoje (tu pre svega mislim na Murinja i njegove ekipe) a Bane je kolateralna steta. Nazalost i pored Baneta i Matica uvek navijam protiv Celzija...uuh ko da je to bitno ali tako je.

dzo

pre 8 godina

zelim mu da igra kao u reprezentaciji...uostalom to zelim svim nasim zvezdama od kolarova pa na dalje. par izuzetka ima,da ne gresim dusu :)

Call centar operater

pre 8 godina

Coveku se u glavi moze svasta dogoditi u roku od svega nekoliko dana a ne cak meseci. Ja sam tako u roku od tri nedelje doziveo pneumotoraks, imao operaciju pluca, povukao se u sebe, udaljio od ljudi, i na kraju posao put anksioznosti. Borim se koliko je moguce, ali da znate samo koliko je tesko. Meni i ljudima kojima je stalo do mene. Bukvalno sve u vezi sa mnom ispasta. Razumite da postoje stvari koje ne vidite a desavaju se, pljujete po njima a ne vidite pozadinu svega. Ostavite Branislava, vratice se.

James

pre 8 godina

Zasto bi me bilo briga za to kad za reprezentaciju 5 para ne daje !? Njegov problem !Poenta je NE ZVATI GA VISE U REPREZENTACIJU ! A i nasi pacenici fudbalercici cim munu neku lovu odmah se ponasaju kao 18-godisnji napaljeni klinci koji onu stvar kod zena nisu nikad videli !! Odmah se paznja preusmeri na splavove i sponzoruse i starlete ! Da je Murinjo pametan pa da ga stavi na klupu lepo i cao !

Judge

pre 8 godina

Što kaže jedan navijač Čelzija posle poraza od Palasa, "Ivanović misli da još uvek može da ide napred, da može da šalje centaršuteve, e pa ne može, očigledno ne može, imao je pet utakmica da uđe u štos, ne ulazi u štos, napolje, kraj"... Otprilike to je realan prevod. Nemojmo se zavaravati samo zato što je naš čovek, nisu Englezi nefer prema njemu nego su ga dovoljno istrpeli ove sezone - ne zaboravite da oni moraju da izdvoje lepu sumu da bi gledali kako do juče neprelaznog defanzivca vrti ko stigne... Ivanović je evidentno deprimiran i nespreman a za te pare moraš da si 110 odsto, inače uvek ima neko ko vredno grize i čeka da te odmeni i skloni odatle. Bane u reprezentaciji igra onoliko koliko je motivisan, sad je došlo vreme da se tako ponaša i u Čelziju jer je osvojio sve i postao nezamenjiv, miljenik trenera, motiv je pao. Vreme mu je da ode u SAD i tamo igra još pet godina za lepe novce, možda i u paru s Vidićem, što da ne.

veliki strumf

pre 8 godina

@Baja Ala si se nalupetao prikane, za sve pare. Bane je 10 godina u top 3 desna beka na svetu, igra u vrhunskom timu standardno, osvojio je Ligu sampiona, njegovim golom Celsi je uzeo trofej Lige Evrope, nekoliko titula u Premier ligi... Malo? Ok, za reprezentaciju retko kada je zablistao, ali ipak je on desni bek, a bek ne moze biti nosilac igre nigde - za to sluze veznjaci i napadaci, zato i puno, puno vise kostaju. Bane samo sada prolazi kroz tezak period, van forme, je ali verujem da ce se vrlo brzo vratiti u stari ritam. A Englezi - kao sto su ga sada napljuvali, tako su ga nekad slavili.I opet ce. Takva su nacija, jednostavno imaju kratko pamcenje.

komandos

pre 8 godina

@Milan
To sto svi ocekuju od Baneta,Vidica i ostalih da osim svog posla u odbrani da u reprezentaciji budu i najbolji strelci,asistenti i da ih ne poremecuju stalne smene selektora to je nas problem,sramotan je odnos nacije prema ljudima koji su realno nasi najpoznatiji ambasadori u svetu,i koji se uvek odazivaju reprezentatnoj selekciji iako nemaju nikakvu podrsku naroda,ali to je tako,jednostavno otkad je Djokovic na sceni za srbe niko drugi ne postoji,sve pljujemo i kritikujemo,a jedino Djokovica uzdizemo do granica dobrog ukusa iako je najmanje dao drzavnom timu shodno individualnom kvalitetu od svih ostalih sportista.

Milan_PT

pre 8 godina

@Chakotay, možda bi Tvoja priča imala i neku težinu, da znaš da se posle tačke i zareza ostavlja jedno prazno slovo. Ovako, ne znam kako je drugim, ali meni je teško da poverujem nepismenom čoveku...

ajde ajde

pre 8 godina

Ovo mozda znaci da ce da pocne da igra dobro u reprezentaciji jer ako prate dosadasnja nepisana pravila akd dobro igraju u klubovima losi su u reprezentaciji...

celzi_fan

pre 8 godina

Problem u igri Celzija je u tome sto su lose odradili pripreme, isli su iz drzave u drzavu samo zbog sponzora. Nisu se pojacali, svako misli da ima zagarantovano mesto u timu i nece da se trudi. Bane nije u najboljoj formi, ali je problem sto Pedro nece da igra odbranu, i ako ode u napad nazad je promaja.

albanaski levi bek

pre 8 godina

Jednog od svija igraca bifshe juge najvishe gotivim ivanovica bane on je fin igrac nije zivcan igrac nije nacionalista moze sa svakim da prorazgovara i dobar odbranmeni igrac moze i da odluci i utakmicu u zadnjim minutama moje mislenje bane vishe nema mjesto u celsi treba menjati klub pot hitno ako hoce da bude u dormi ko prije inace sledi klupa kod morinja on bih svoju karijeru nastavio slobodno u bajern minhen inace engleska je zavershena staza.

celzi_fan

pre 8 godina

@chakotay
Mene je sramota da neko ko zna Baneta i njegovu porodicu ovako nesto moze da izjavi. Njegov otac bi se pre ubio nego njega preko veze ubacio. Bane je godina bio igrac koji najvise trci i gine. I ako je odbrabeni igrac davao je golove. Bio svuda po terenu. Za Celzi kada je debitovao u LS dao je dva gola Liverpulu. O njegovom ponasanju da ne pricam. Nije neki isfoliran i uobrazen. Jako dobar decko, lepo vaspitan. Samo reci hvale za njega.

SIN LOVCA NA MEDVEDE

pre 8 godina

Banetu je oduvek falila eksplozivnost, "start iz mesta" što je dok je bio mladji nije bilo toliko uočljivo, sada jeste. Zna se da su najbolji i najbrži igrači na boku i Bane to više nije u stanju da iskontroliše. Rešenje? Pomeranje u sredinu na centralnog beka - štopera.

Washington

pre 8 godina

Šta se desilo? Desio se samo jednogodisnji ugovor posle najbolje sezone u karijeri koju je imao Bane a on je očekivao više. Vidi se da nema motiva da igra a i oterali su Evu, a nije tajna koliko je Bane bio blizak sa njom...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Drakenzen, 30. septembar 2015 10:14)

I znaci zbog toga on je odlucio da lose igra i spusti sebi cenu jos vise? Dobra mu ta logika.

maliperica

pre 8 godina

daj da ga ubijemo onda...brate ala preterujete,losa forma...navikao ih covek da daje golove,cim nema golova odmah truba...o'ladite malo,nije on centarfor

k

pre 8 godina

Ne slazem se sa naslovom jer bi on trebao da glasi "Sta je sa svim igracima Celsija i sa Murinjom?". Cela ekipa igra katastrofalno i ne vidim zasto bi prozivali jednog igraca? Kada kazem katastrofalno, mislim na formu iz prosle sezone.

Perspektiva

pre 8 godina

Koliko sam ja uspeo procitat na netu ivanovic je nezadovoljan svojim jednogodisnjim ugovorom i ima pravo vec na zimskom prelaznom roku da ode iz celzija. Dobio je vec neke ponude pa je vise nego ocigledno da se trudi zavrsiti sa celzijem sto ranije.

Kol

pre 8 godina

Samo da ga kreatorka dovati na par seansi i bice kao nov, jednostavno ovo se desava u svakoj ekipi gde je Murinjo trener 3 sezona i sve krece nizbrdo da li je zasicenje, umor ili ga jednostavno protivnicke ekipe bolje citaju tesko je reci ali je ocigledno da je 3 sezona problem za Murinja!

Kvazimoodo

pre 8 godina

Marijana Mateus mu dosla glave. Eto sta je. Kad razmislja onom stvari a ne glavom. Steta. Sad moze u neku drugu ligu posto je zavrsio s karijerom.

Navijac iz fotelje

pre 8 godina

Nije samo Bane u Celsiju los.Ni u reprezentaciji nije jos odigrao utakmicu kako treba. Desava mu se ono sto i Nemanji Vidicu u MU a kasnije u Interu.Godine ga polako stizu.Mada ceo Celsi igra lose.Juce Nemanja Matic na klupi

Doktorka šta mi je

pre 8 godina

Samo bez panike, stiže nova doktorka još bolja od prethodne http://www.headlines-news.com/2015/08/31/230659/stunning-russian-doctor-posts-photo-in-a-chelsea-top-is-she-eva-carneiros-replacement

Milan

pre 8 godina

Pa kad nisu u stanju za reprezentaciju da daju 101% vec igraju ko penzioneri vec godinama, a nisu uvek bili matori i na zalasku karijere, mada srpski fudbaleri su na zalasku vec od 27 godine za razliku od ozbiljnih stranih koji igraju sa žarom sve do 40te, a sve to nema toliko veze ni sa spremom koliko sa glavom i našim mentalitetom. I zasto bi mi onda brinuli brigu kako igra za neki tamo Čelsi i sta misle njihovi navijaci, neka uziva čovek zadovoljan sa tim sto je ostvario, a sa reprezentacijom nije nista i brzo ćemo ga svi zaboraviti kao i ostale "zaslužne"!

Robi

pre 8 godina

Najjaci su mi ovi 'namlatio se para pa nece da igra'...
Kakva nemoc u upotrebi mozga, pa za sta igraju hiljade drugih vrhunskih igraca... Messi i Ronaldo bi onda trebalo da sjede na centru terena 90 min. svaku utakmicu...

zagor

pre 8 godina

неће да ризикује повреду, јер уговор има само до краја сезоне. нису они испоштовали њега, па неће ни он њих. врв да је са неким већ договорио нови уговор који ће да потпише у јуну.

role

pre 8 godina

Chakotay
I sta kazeš.Skoro deceniju se se slepa i dosao je do kapitenske trake u jednom od najbogatijih svjetskih klubova zahvaljujuci srcnom spletu okolnosti, a u stvari je kalibar za FK Vukova iz Donje Vukovije. Dugo se ovako ne nasmijah ali je ipak tuzno sto ti vjerujes u tu teoriju.
Generalno, Bane je grohno, jer su mu jednostavno takvi gabariti tj krupnije je građe i naglo je ofalio u kvalitetu.Vise nije brz ko ranije i ima sporije reflekse,a to pozicija beka u danasnjem fudbalu ne trpi.Nista, na mjestu stopera jos itekako moze odgovoriti.Ne mora to biti Celzi.Moze preci u ekipe poput WBA, Stouka i sl.Obzirom na to da je trobanka na ledjima, to je sasvim prihvatljiva opcija.

vst

pre 8 godina

Gledao sam celu utakmicu: ovo za vazdušne dulele je potpuno netačno jer opušteno mogu da se setim par dobijenih. Tako da ova vest gubi legitimitet kod mene :-) Al je istina da Bane ne igra kao prošle godine, što uostalom važi za ceo tim.

krkela

pre 8 godina

Nije samo on kriv. Kad igras beka moras da imas podrsku u odbrani od krila i zadnjeg vzenog. Ove godine Bane sve sam pokriva, recimo u PL onaj Pedro ne znam dal se jednom vratio da pobegne Banetu kad je situacija 2v1

andrijano

pre 8 godina

onaj u prvom,drugom kolu,onaj crnac kad mu je lomio kicmu...od tad je sve pocelo...posle onoga trebao mu je kosmodisk...salu na stranu,malo vise treninga i posvecenosti,ne verujem da je zaboravio fudbal...

Dadinho10

pre 8 godina

Mnogi se cude padu forme kako baneta, tako i drugih...nema tu sta cudno, jednostavno chelsea se nije pojacavao, igrali su na lansku formu i to je to....
na kraju krajeva, svi ce jednom popustiti, nece svi igrati do 40 na racun starih zasluga....mou se je vec rjesio cecha, lamparda, evo i terry je na klupi, polako ce i bane i to je to...
profesionalizam i nista drugo....

Haizenberg

pre 8 godina

Ja gotivim Baneta tako da mi se veci deo komentara na njegov racun ne dopada.Cela ekipa je upala u krizu pa i Bane.Svima se desava pre ili kasnije.Sad ako je par losih utakmica dovelo do toga da ga nazivate neznalicom i losim a zaboravljaju se sve ove godine tokom kojih je bio jedan od najboljih igraca Celzija.Reprezentaciju ne pominjite tu je rasulo zadnjih 25 godina i ona nije merilo bio je jedan period sjaja pod patronatom Antica a ostatak......

Milan

pre 8 godina

Pa od kako je Djani Curcic, poceo da trosi Englensku penziju u Londonu, Matic i Ivanovic ne mogu se sastave...

Murinjo da nadje Djanija ;-)

Melenci

pre 8 godina

Galijani,kao i svaki Srbin posle 30. iza sebe ima brdo trofeja i priznanja,upisani su u istoriju sporta.Da,istrosili su se,ali ne uludo,nego za dokazivanje na terenu,uvek u vrhu.Bane ovo sto sada igra je ispod njegovih kriterijuma,a nekome je citava karijera takva i milioner je.A,tek budalastina za Noleta,za dve godine ga nigde nece biti?!To moze da kaze samo zlobnik ili neko ko pojma nema koliko posvecenosti treba da si prvi na svetu.Da li razumete da Nole sledece godine ne uzme ni jedan Gren slem i da mu odu 8000 bodova,on bi opet bio u prvih deset.To je moc,Nole je mocno na prvom mestu!

Vukoje

pre 8 godina

Ljudi,to su klubovi u privatnom vlasništvu,tu nema igranja zato sto je igrao dobro prošlu sezonu (po zasluzi).Igračima je svaka utakmica dokazivanje, uvek moraju da budu na vrhunskom nivou. Naravno da ima losih dana u karijeri ali to se mora prevazići ili......

mick

pre 8 godina

izgubio je malo na brzini zbog godina i eto. njemu je vise stoperska pozicija prirodnija a to sto je odlicno igrao kao bek je drugo. treba on stopera da igra na dalje. za reprezentaciju je vec presao na stopera...

Milosav

pre 8 godina

Nesto se desava sa celim timom Celsija, ne samo sa Banetom. Ipak sam siguran da ce da prebrode ovu krizu i vrate se na onaj nivo koji je od njih ocekivan.

Ivke

pre 8 godina

Branio sam ga do sada jer nije odigrao sve utakmice lose kako mu se prepisuje, ali ocigledno da mu u ovoj fazi karijere nikako ne odgovara da igra beka. Treneri znaju da je sada nesiguran i opterecuju njegovu stranu do maksimuma. Protiv Arsenala je lepo to pozatvarao, iako je na njegovoj strani igrao Sancez koji je jedan od najboljih krilnih napadaca, ali onda je posle te utakmice ponovo poceo slabo da igra.

xXx

pre 8 godina

Kako su retardirani ovi englezi...ocigledno je da je Bane van forme, ali niko ne spominje ostatak ekipe?! Azara koji ne zna gde bije, Kostu koji bi samo da se bije, Fabregasa sa 3 pasa za celu sezonu?! Cela ekipa lose igra, i ne moze samo desni bek da bude kriv...voleo bi da ode na klupu samo da vidimo ko ce biti sledeci dezurni krivac, jer ocigledno nesto vise ne stima od desnog beka!
A to definitivno nije Murinjo, jer on nikad nije kriv...

pjer

pre 8 godina

BVB je igrala fenomenalno sezonu sa Klopom.
Pa celu jednu losu...losi svi igraci...povrede... Klop ode ?

Tako i sa Celsijem. Murinjo napolje !!!

luka

pre 8 godina

Kod prvog gola Bane uopste nije kriv nego pedro,on nije zatvorio svoju stranu tj "udvojio" igraca,pa i kada je prosao igrac porta malo mu je ostala lopta iza ledja gdje je pedro mogao da mu izbije loptu a on je stao kao da je bio na rekreaciji ali odbrandbenim igracima je kao golmanima svi pamte njihove greske a ne dobre stvari!!!

Duke

pre 8 godina

@chakotay
A sto nisu jos nekog nekvalitetnog igraca tako pogurali?
Kad je on takav prosecan bio medju boljim u Celziju prosle godine sta to govori o saigracina? Svi su oni mediokriteti? Pa takvi kakvi su postali sampioni nekoliko kola pre kraja. Sta to govori o drugim timovima onda?
Taj isti Bane je bio jedan od zasluznijih sto je taj isti Celzi prvi put osvojio Ligu sampiona i Ligu Evrope. Slucajno?
Ti si verovatno neko ko poznaje Baneta privatno tj. vrlo verovatno si kao klinac trenirao sa njim i tada si mozda bio bolji. Otud tvoje frustracije. Nazalost, moram da te razocaram i da ti kazem da omladinski fudbal i seniorski fudbal nemaju ni 1% zajednickog.
Ti verovatno mislis da nisi uspeo jer te tata nije ubacio u reprezentaciju. I da jeste to ti ne bi pomoglo.
Ako mislis da neko moze 8 godina da igra standardno u Celziju u prvoj postavi u velikoj si zabludi. Sevcenko je 100x bio bolji sa Romanom ali mu to nije pomoglo da duze ostane. Uostalom ako Bane nastavi ovako vrlo brzo ce na klupu i nikakav Roman mu nece pomoci.

veerghoen

pre 8 godina

Нека текма са индијанцима 8-ог октобра буде нови почетак и Банету и орловима.