Četvrtak, 27.08.2015.

20:08

Vučić: Nemci su dali reč...

Premijer Aleksandar Vučić izjavio je da veruje u iskrenost i reč nemačkih političara o otvaranju prvih pregovaračkih poglavlja sa EU.

Izvor: Beta

Vuèiæ: Nemci su dali reè... IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

133 Komentari

Sortiraj po:

Gljiva

pre 8 godina

Nemačka je pomno pratila reforme u Srbiji i sve promene koje su se dogodile u našoj zemlji, odgovoran i mukotrpan rad premijera i Vlade Srbije i prema svemu viđenom procenila je da smo zaslužili pregovore o prvim poglavljima.

Gajde

pre 8 godina

Nema potrebe sumnjati u iskrenost Nemačke jer kancelarka Merkel je ozbiljan političar koji otvoreno govori što misli i u nju ne smemo sumnjati.

Kalimero

pre 8 godina

Odluka Vlade da gradi dugoročno partnerstvo sa Nemačkom, najvećom evropskom ekonomijom, izuzetno je mudra i može nam doneti veliku političku i ekonomsku korist.

Petar

pre 8 godina

Lično je Merkelova dala reč da neće biti novih uslova za pristupanje Srbije EU.Austrijski ministar inostranih poslova Sebastijan Kurc je dao veliku podršku Srbiji i dao izjavu da su stvoreni uslovi za pristupanje Srbije EU.

сиромах

pre 8 godina

просто не верујем шта све људи овде пишу.....мислим на ове који се одушевљавају постигнутим реузултатима, проблем је што ја и вечина грађана ове земље од свих тих силних достигнућа, видимо само све већи јад и већу беду

vera

pre 8 godina

Predsednik Vlade i treba da iskaže veru u nečije dobre namere. Ja, kao običan građanin imam tu slobodu da se podsetim stare izreke: Čuvaj me Bože, prijatelja, jer se neprijatelja čuvam sam.

Novaković

pre 8 godina

Naša vlada je postigla dobre rezultate u fiskalnoj konsolidaciji, potpisan je sporazum o 4 sporne teme koje smo imali sa Prištinom, premijer je prisutan na svakom viđenom skupu u Evropi i svetu, pokrenuo je inicijativu za pomirenje u regionu... Logičan sled događaja je da nam Nemačka, kao ekonomski jaka država EU poklanja punu pažnju. To samo treba da iskoristimo na pravi mogući način u najboljem interesu za Srbiju.

tornado

pre 8 godina

I kad su nas pritiskali i pokušavali na razne načine i raznim uslovima, nateraju da odustanemo od puta koji smo zacrtali nisu uspeli. Sad su jednostavno prinuđeni da priznaju da smo mi ipak bitan faktor na ovim prostorima.

Stajo

pre 8 godina

Nemci dali reč, čik da vidim da li će i da je ispune...ako je ne ispune, celog života ću ovaj slučaj da navodim da je dokaz da su lažovi i manipulatori.

panarej

pre 8 godina

Nemci su dali reč o otvaranju poglavlja, a mi smo dali sve od sebe da ispunimo uslove koji su pred nas postavljeni.Sada su oni na redu da održe svoju reč.

SirOliver

pre 8 godina

Merkelova je obećala da neće izmišljati nove uslove,što je preduslov za otvaranje pregovora ,za koje je rečeno da je izvesno. Nadamo se da će i Nemci,kao i Vučić držati reč !

mix

pre 8 godina

Ti veruješ nemcu a vodiš srbiju. čitaj malo istoriju vučko. ko mene vodi dodje mi da se ubijem. a i ono (skupe vam knjige 150€ a svi idete na more). Pa jel si mi ti dao posao da zaradim. strašno,užas. i ti si premijer. bolje dete na more nego u te vaše učionice ili su u štrajku ili na exkurziji. plati knjige plati nastavnike plati... au.p.m.

Josephine

pre 8 godina

Bote dzoni i bote posetilac, da si jedan bot odaje te nepravilno napisana rec "investicija" koju uporno pises kao "infesticija". Da sprdnja na vodjin racun bude veca, sve sto ce on dobiti i jesu samo infesticije.

Pera

pre 8 godina

Povraca mi se od botova. Kao da citam Dzordza Orvela ili Aldusa Hakslija. Vucicu na st aovo lici?

Da nastavim u njihovom stilu. Zbog bljutavih i ispraznih komentara botova sigurno necu glasati za SNS na sledecim izborima.

svasta

pre 8 godina

"Mora se imati pravo i konkretno resenje sa migrante."
"Migrantska kriza se mora resiti."
"Izgdradnja autoputa veoma vazna."
"kada premijer veruje u reč nemaca a što ne bi i mi."
"Nemci ispunjavaju svoju rec."
"Ipak se Merkelova pita za mnogo sta."
"Ulagace Nemci u Srbiju."
"Migranti su kod nas zasticeni."
"Radi se sve na skorijem ulasku u EU."

Botovi je l' se danas placa po komadu? Nije po karakteru? Il' ste i vi postali malo razocarani kad na vest i VUCICU ne pisete hvalospeve vec po jednu bednu recenicu...

Rada

pre 8 godina

Mislim da je potpisivanjem sporazuma o Kosovu odklonjena zadnja prepreka ka otvaranju pregovora i nema vise zasto da se ceka. Srbija je pokazala da je sposobna da postigne zacrtane spoljnopoliticke kao i ekonomske ciljeve, i sigurna sam da ce tako biti i u buducnosti.

Minja

pre 8 godina

Nikada se nisi osećao tako gladno i siromašno?
(Aleksa, 27. avgust 2015 21:42)
Dosadili su mi ovakvi komentari u kojima spominju glad i siromastvo. Da li vi znate sta to znaci , da li ste vi to nekada osetili. Taj koji je gladan ne kuka, kukaju oni kojima je stalno malo ono sto imaju. Kada se njih neko seti ? Samo kada treba da se sakupe politicki poeni. Po meni je to jadno.

Sandman

pre 8 godina

Kaze Vucic Vučić je rekao da je Vlada posebno zainteresovana za izgradnju auto-puta od Niša do Merdara i dalje preko Prištine do Drača, jer bi taj projekat mogao ekonomski da pokrene "nerazvijene delove Nišavskog okruga i Toplice".

"To će biti važan projekat koji predviđa izgradnju 77 kilometara auto-puta od Niša do Merdara. Očekujem da ćemo mi pre Albanije,..."

Verovatno je prespavao nekoliko godina, bar toliko koliko postoji Autoput od Pristine do tog Draca! Osim ako nije mislio da ce Albanija da pravi jos jedan autoput :):)

bibi

kolaterala

pre 8 godina

Dokle više priča "što zelenije to leti"? kakve veze ima data reč Merkelove sa nesposobnim ljudima? Nisu "povukli" ni ona sredstva koja su ranije odobrena jer nemaju STUDIJE IZVODLJIVOSTI, PROJEKTE, UREĐEN KATASTAR, ZAKONE O EKSPROPRIJACIJI...a Nemci nisu budale i ne rade sa budalama.

samo napred

pre 8 godina

"Oni su dali reč i to će da ispune", kazao je predsednik Vlade. Ove reči predsednika Vlade više shvatam u kontekstu pritiska na nemačke političare, nego u njegovu stvarnu veru da će tako i biti. Makjavelizam na delu. Inače, toliko smo puta do danas čuli ove reči da ih više ozbiljno i ne shvatamo.

yeta

pre 8 godina

Premijer ne izlazi samouvereno sa bilo kakvim izjavama ako nije sto posto siguran u tacnost istih, stoga verujem da je odpocinjanje pregovora sa EU gotova stvar.

niemaya

pre 8 godina

Pa , ovo je stvarno psihodelija....U svaki vodovod u Srbiji treba staviti LSD, cisto da znamo od cega nam je ludilo, a ne ovako...Ovi Vucicevi kradu kao nenormalni , poput demokrata,uostalom...i nemoj neko da mi kaze: ovo-ono , za demokrate sam glasao od 1993. i znam kakvi su , a ovi su ... totalni pljackaši...a alternativa su ludi vojvoda i slični likovi... čoveče , samo kupiti neku kućicu u šumi i bežati od ovih,ovih,ovih....uhhhh, neka nam je Veliki Manitu na pomoći!

mlekadzija

pre 8 godina

Veoma me zanima objasnjenje koje ce da nam saopsti Avucic zasto Nemci nisu ispunii obecanje.... sto bi babe rekle obecanje ludom radovanje. Zivi bili pa videli.

avav

pre 8 godina

e jeste naivan ovaj nas premijer...vidi se da je kao dugogodisnji anatemisani politicar potpuno diplomatski neiskusan i da ne zna da u medjumarodnim odnosima ne postoji rec...sve i da se kunu u majku....kad zavrsi posao medjunarodnoj zajednici...izmacice mu stolicu kao i njegovim prethodnicima...a onda od date njemu reci ni slova.....no tesko nama samima...

Del

pre 8 godina

Za sta si ti sve dao rec. Da nema diranja penzija, plata, nema poskupljenja, potpisivanja briselskog sporazuma, prodaja drzavnih firmi, hapsenja i osudjivanja tajkuna.. Okani nas se vise.

Milos Veliki

pre 8 godina

Gledam ove hejtere, dezurne, kako stalno pisu na svaku vest o Vucicu i mogu reci, da im vise komentari nemaju smisla, ako su nekad i imali. Ponasaju se pogubljeno i ako vec hoce da pljuju nekoga treba da pisu argumente, a ne recenice u kojima se nista ne vidi vec njihov ocaj zbog nazadovanja im strankama. To sto vas narod nece, ne znaci da treba svaki dan da pljujete coveka. Prikljucite mu se u pohodu da ojaca drzavu i vrati joj stari sjaj.

max

pre 8 godina

Nemacki politicari su se bar u toliko vec navrata do sada pokazali kao iskreni prijatelji Srbije. Jos od Kajzera Vilhema II vezu nas neraskidive veze... Normalno je da imamo puno poverenje u njih.

Milos

pre 8 godina

Ona dala rec a ti potpisao sve sto su stavili na sto. Niko vise i ne prica o izdaji iako svi znaju da je izdaja pocinjena. Eto koliko smo kao drustvo i narod otisli da ne kazem gde. Neko je nekom dao rec a mi ne znamo za sta i onda je on potpisao sve ono sto pre njega niko nije hteo da potpise. Strasno.

David Koperfild

pre 8 godina

Ne glasamo mi na izborima za ili protiv Angele.
Prestanite da im ispunjavate sve sto traze.
Ionako,uvek stizu novi uslovi,cim ispunimo stare.
Nemacka u tome prednjaci na celu sa `nasom Angelom`.
Jadni smo mi sa takvim `prijateljima`,koji nas maltretiraju vec vise od sto godina.
Ne samo maltretiraju,nego izvinite sto cu biti iskren i ubijaju.
Do sada smo to platili sa nekoliko miliona zrtava i plasim se da nista nismo naucili.
Njihova politika se u odnosu na Srbiju nije promenila(nece ni promeniti) ceo vek.
Mi smo `remetilacki faktor` na Balkanu i treba nas unistiti i poniziti.
Na dobrom smo putu da to i ostvare,ovaj put ne silom,nego prodajom iluzija,sklapanjem sporazuma u kojima mi dajemo sve,a za uzvrat dobijamo NISTA!
Cista ILUZIJA!

MILOS - KALINIC

pre 8 godina

Na skupu odrzanom nakon Beckog samita Aleksandar Vucic je ocenio da je proces evrointegracija izuzetno znacajan za nasu drzavu i u tom smislu podvukao da je Srbija bila medju onima koji su prvi potpisali ugovor o formiranju Energetske zajednice. Dosta tpga je ocenio da Srbija ocekuje od EU i da ce biti projekata koje sami necemo biti u mogucnosti da sami finansiramo.

Aleksa

pre 8 godina

Nemačka ako održi reč a verujem da hoće onda je politika naše zemlje pobedila, da budem iskren za mene već jeste pobedila, ovako sigurno se nisam osećao nikada.
(Stanis, 27. avgust 2015 20:54)

Nikada se nisi osećao tako gladno i siromašno?

Stanis

pre 8 godina

Nemačka ako održi reč a verujem da hoće onda je politika naše zemlje pobedila, da budem iskren za mene već jeste pobedila, ovako sigurno se nisam osećao nikada.

high heel

pre 8 godina

Za Srbiju je važno što je kancelarka Angela Merkel pozvala nemačke firme da ulažu u region, a na konferenciji su se čule važne stvari za rešavanje migrantske krize.

Веља

pre 8 godina

Ма дај...па у то више нико не верује ..него да се из буџета гради аутопут за тирану?

Веља

pre 8 godina

Ма дај...па у то више нико не верује ..него да се из буџета гради аутопут за тирану?

Del

pre 8 godina

Za sta si ti sve dao rec. Da nema diranja penzija, plata, nema poskupljenja, potpisivanja briselskog sporazuma, prodaja drzavnih firmi, hapsenja i osudjivanja tajkuna.. Okani nas se vise.

svasta

pre 8 godina

"Mora se imati pravo i konkretno resenje sa migrante."
"Migrantska kriza se mora resiti."
"Izgdradnja autoputa veoma vazna."
"kada premijer veruje u reč nemaca a što ne bi i mi."
"Nemci ispunjavaju svoju rec."
"Ipak se Merkelova pita za mnogo sta."
"Ulagace Nemci u Srbiju."
"Migranti su kod nas zasticeni."
"Radi se sve na skorijem ulasku u EU."

Botovi je l' se danas placa po komadu? Nije po karakteru? Il' ste i vi postali malo razocarani kad na vest i VUCICU ne pisete hvalospeve vec po jednu bednu recenicu...

Pera

pre 8 godina

Povraca mi se od botova. Kao da citam Dzordza Orvela ili Aldusa Hakslija. Vucicu na st aovo lici?

Da nastavim u njihovom stilu. Zbog bljutavih i ispraznih komentara botova sigurno necu glasati za SNS na sledecim izborima.

SirOliver

pre 8 godina

Merkelova je obećala da neće izmišljati nove uslove,što je preduslov za otvaranje pregovora ,za koje je rečeno da je izvesno. Nadamo se da će i Nemci,kao i Vučić držati reč !

David Koperfild

pre 8 godina

Ne glasamo mi na izborima za ili protiv Angele.
Prestanite da im ispunjavate sve sto traze.
Ionako,uvek stizu novi uslovi,cim ispunimo stare.
Nemacka u tome prednjaci na celu sa `nasom Angelom`.
Jadni smo mi sa takvim `prijateljima`,koji nas maltretiraju vec vise od sto godina.
Ne samo maltretiraju,nego izvinite sto cu biti iskren i ubijaju.
Do sada smo to platili sa nekoliko miliona zrtava i plasim se da nista nismo naucili.
Njihova politika se u odnosu na Srbiju nije promenila(nece ni promeniti) ceo vek.
Mi smo `remetilacki faktor` na Balkanu i treba nas unistiti i poniziti.
Na dobrom smo putu da to i ostvare,ovaj put ne silom,nego prodajom iluzija,sklapanjem sporazuma u kojima mi dajemo sve,a za uzvrat dobijamo NISTA!
Cista ILUZIJA!

Josephine

pre 8 godina

Bote dzoni i bote posetilac, da si jedan bot odaje te nepravilno napisana rec "investicija" koju uporno pises kao "infesticija". Da sprdnja na vodjin racun bude veca, sve sto ce on dobiti i jesu samo infesticije.

niemaya

pre 8 godina

Pa , ovo je stvarno psihodelija....U svaki vodovod u Srbiji treba staviti LSD, cisto da znamo od cega nam je ludilo, a ne ovako...Ovi Vucicevi kradu kao nenormalni , poput demokrata,uostalom...i nemoj neko da mi kaze: ovo-ono , za demokrate sam glasao od 1993. i znam kakvi su , a ovi su ... totalni pljackaši...a alternativa su ludi vojvoda i slični likovi... čoveče , samo kupiti neku kućicu u šumi i bežati od ovih,ovih,ovih....uhhhh, neka nam je Veliki Manitu na pomoći!

Minja

pre 8 godina

Nikada se nisi osećao tako gladno i siromašno?
(Aleksa, 27. avgust 2015 21:42)
Dosadili su mi ovakvi komentari u kojima spominju glad i siromastvo. Da li vi znate sta to znaci , da li ste vi to nekada osetili. Taj koji je gladan ne kuka, kukaju oni kojima je stalno malo ono sto imaju. Kada se njih neko seti ? Samo kada treba da se sakupe politicki poeni. Po meni je to jadno.

yeta

pre 8 godina

Premijer ne izlazi samouvereno sa bilo kakvim izjavama ako nije sto posto siguran u tacnost istih, stoga verujem da je odpocinjanje pregovora sa EU gotova stvar.

mix

pre 8 godina

Ti veruješ nemcu a vodiš srbiju. čitaj malo istoriju vučko. ko mene vodi dodje mi da se ubijem. a i ono (skupe vam knjige 150€ a svi idete na more). Pa jel si mi ti dao posao da zaradim. strašno,užas. i ti si premijer. bolje dete na more nego u te vaše učionice ili su u štrajku ili na exkurziji. plati knjige plati nastavnike plati... au.p.m.

Rada

pre 8 godina

Mislim da je potpisivanjem sporazuma o Kosovu odklonjena zadnja prepreka ka otvaranju pregovora i nema vise zasto da se ceka. Srbija je pokazala da je sposobna da postigne zacrtane spoljnopoliticke kao i ekonomske ciljeve, i sigurna sam da ce tako biti i u buducnosti.

Aleksa

pre 8 godina

Nemačka ako održi reč a verujem da hoće onda je politika naše zemlje pobedila, da budem iskren za mene već jeste pobedila, ovako sigurno se nisam osećao nikada.
(Stanis, 27. avgust 2015 20:54)

Nikada se nisi osećao tako gladno i siromašno?

Milos

pre 8 godina

Ona dala rec a ti potpisao sve sto su stavili na sto. Niko vise i ne prica o izdaji iako svi znaju da je izdaja pocinjena. Eto koliko smo kao drustvo i narod otisli da ne kazem gde. Neko je nekom dao rec a mi ne znamo za sta i onda je on potpisao sve ono sto pre njega niko nije hteo da potpise. Strasno.

avav

pre 8 godina

e jeste naivan ovaj nas premijer...vidi se da je kao dugogodisnji anatemisani politicar potpuno diplomatski neiskusan i da ne zna da u medjumarodnim odnosima ne postoji rec...sve i da se kunu u majku....kad zavrsi posao medjunarodnoj zajednici...izmacice mu stolicu kao i njegovim prethodnicima...a onda od date njemu reci ni slova.....no tesko nama samima...

max

pre 8 godina

Nemacki politicari su se bar u toliko vec navrata do sada pokazali kao iskreni prijatelji Srbije. Jos od Kajzera Vilhema II vezu nas neraskidive veze... Normalno je da imamo puno poverenje u njih.

Milos Veliki

pre 8 godina

Gledam ove hejtere, dezurne, kako stalno pisu na svaku vest o Vucicu i mogu reci, da im vise komentari nemaju smisla, ako su nekad i imali. Ponasaju se pogubljeno i ako vec hoce da pljuju nekoga treba da pisu argumente, a ne recenice u kojima se nista ne vidi vec njihov ocaj zbog nazadovanja im strankama. To sto vas narod nece, ne znaci da treba svaki dan da pljujete coveka. Prikljucite mu se u pohodu da ojaca drzavu i vrati joj stari sjaj.

MILOS - KALINIC

pre 8 godina

Na skupu odrzanom nakon Beckog samita Aleksandar Vucic je ocenio da je proces evrointegracija izuzetno znacajan za nasu drzavu i u tom smislu podvukao da je Srbija bila medju onima koji su prvi potpisali ugovor o formiranju Energetske zajednice. Dosta tpga je ocenio da Srbija ocekuje od EU i da ce biti projekata koje sami necemo biti u mogucnosti da sami finansiramo.

kolaterala

pre 8 godina

Dokle više priča "što zelenije to leti"? kakve veze ima data reč Merkelove sa nesposobnim ljudima? Nisu "povukli" ni ona sredstva koja su ranije odobrena jer nemaju STUDIJE IZVODLJIVOSTI, PROJEKTE, UREĐEN KATASTAR, ZAKONE O EKSPROPRIJACIJI...a Nemci nisu budale i ne rade sa budalama.

high heel

pre 8 godina

Za Srbiju je važno što je kancelarka Angela Merkel pozvala nemačke firme da ulažu u region, a na konferenciji su se čule važne stvari za rešavanje migrantske krize.

Stanis

pre 8 godina

Nemačka ako održi reč a verujem da hoće onda je politika naše zemlje pobedila, da budem iskren za mene već jeste pobedila, ovako sigurno se nisam osećao nikada.

Sandman

pre 8 godina

Kaze Vucic Vučić je rekao da je Vlada posebno zainteresovana za izgradnju auto-puta od Niša do Merdara i dalje preko Prištine do Drača, jer bi taj projekat mogao ekonomski da pokrene "nerazvijene delove Nišavskog okruga i Toplice".

"To će biti važan projekat koji predviđa izgradnju 77 kilometara auto-puta od Niša do Merdara. Očekujem da ćemo mi pre Albanije,..."

Verovatno je prespavao nekoliko godina, bar toliko koliko postoji Autoput od Pristine do tog Draca! Osim ako nije mislio da ce Albanija da pravi jos jedan autoput :):)

bibi

Petar

pre 8 godina

Lično je Merkelova dala reč da neće biti novih uslova za pristupanje Srbije EU.Austrijski ministar inostranih poslova Sebastijan Kurc je dao veliku podršku Srbiji i dao izjavu da su stvoreni uslovi za pristupanje Srbije EU.

samo napred

pre 8 godina

"Oni su dali reč i to će da ispune", kazao je predsednik Vlade. Ove reči predsednika Vlade više shvatam u kontekstu pritiska na nemačke političare, nego u njegovu stvarnu veru da će tako i biti. Makjavelizam na delu. Inače, toliko smo puta do danas čuli ove reči da ih više ozbiljno i ne shvatamo.

Stajo

pre 8 godina

Nemci dali reč, čik da vidim da li će i da je ispune...ako je ne ispune, celog života ću ovaj slučaj da navodim da je dokaz da su lažovi i manipulatori.

Novaković

pre 8 godina

Naša vlada je postigla dobre rezultate u fiskalnoj konsolidaciji, potpisan je sporazum o 4 sporne teme koje smo imali sa Prištinom, premijer je prisutan na svakom viđenom skupu u Evropi i svetu, pokrenuo je inicijativu za pomirenje u regionu... Logičan sled događaja je da nam Nemačka, kao ekonomski jaka država EU poklanja punu pažnju. To samo treba da iskoristimo na pravi mogući način u najboljem interesu za Srbiju.

panarej

pre 8 godina

Nemci su dali reč o otvaranju poglavlja, a mi smo dali sve od sebe da ispunimo uslove koji su pred nas postavljeni.Sada su oni na redu da održe svoju reč.

tornado

pre 8 godina

I kad su nas pritiskali i pokušavali na razne načine i raznim uslovima, nateraju da odustanemo od puta koji smo zacrtali nisu uspeli. Sad su jednostavno prinuđeni da priznaju da smo mi ipak bitan faktor na ovim prostorima.

Kalimero

pre 8 godina

Odluka Vlade da gradi dugoročno partnerstvo sa Nemačkom, najvećom evropskom ekonomijom, izuzetno je mudra i može nam doneti veliku političku i ekonomsku korist.

mlekadzija

pre 8 godina

Veoma me zanima objasnjenje koje ce da nam saopsti Avucic zasto Nemci nisu ispunii obecanje.... sto bi babe rekle obecanje ludom radovanje. Zivi bili pa videli.

Gajde

pre 8 godina

Nema potrebe sumnjati u iskrenost Nemačke jer kancelarka Merkel je ozbiljan političar koji otvoreno govori što misli i u nju ne smemo sumnjati.

Gljiva

pre 8 godina

Nemačka je pomno pratila reforme u Srbiji i sve promene koje su se dogodile u našoj zemlji, odgovoran i mukotrpan rad premijera i Vlade Srbije i prema svemu viđenom procenila je da smo zaslužili pregovore o prvim poglavljima.

сиромах

pre 8 godina

просто не верујем шта све људи овде пишу.....мислим на ове који се одушевљавају постигнутим реузултатима, проблем је што ја и вечина грађана ове земље од свих тих силних достигнућа, видимо само све већи јад и већу беду

vera

pre 8 godina

Predsednik Vlade i treba da iskaže veru u nečije dobre namere. Ja, kao običan građanin imam tu slobodu da se podsetim stare izreke: Čuvaj me Bože, prijatelja, jer se neprijatelja čuvam sam.

svasta

pre 8 godina

"Mora se imati pravo i konkretno resenje sa migrante."
"Migrantska kriza se mora resiti."
"Izgdradnja autoputa veoma vazna."
"kada premijer veruje u reč nemaca a što ne bi i mi."
"Nemci ispunjavaju svoju rec."
"Ipak se Merkelova pita za mnogo sta."
"Ulagace Nemci u Srbiju."
"Migranti su kod nas zasticeni."
"Radi se sve na skorijem ulasku u EU."

Botovi je l' se danas placa po komadu? Nije po karakteru? Il' ste i vi postali malo razocarani kad na vest i VUCICU ne pisete hvalospeve vec po jednu bednu recenicu...

Pera

pre 8 godina

Povraca mi se od botova. Kao da citam Dzordza Orvela ili Aldusa Hakslija. Vucicu na st aovo lici?

Da nastavim u njihovom stilu. Zbog bljutavih i ispraznih komentara botova sigurno necu glasati za SNS na sledecim izborima.

Josephine

pre 8 godina

Bote dzoni i bote posetilac, da si jedan bot odaje te nepravilno napisana rec "investicija" koju uporno pises kao "infesticija". Da sprdnja na vodjin racun bude veca, sve sto ce on dobiti i jesu samo infesticije.

Веља

pre 8 godina

Ма дај...па у то више нико не верује ..него да се из буџета гради аутопут за тирану?

mix

pre 8 godina

Ti veruješ nemcu a vodiš srbiju. čitaj malo istoriju vučko. ko mene vodi dodje mi da se ubijem. a i ono (skupe vam knjige 150€ a svi idete na more). Pa jel si mi ti dao posao da zaradim. strašno,užas. i ti si premijer. bolje dete na more nego u te vaše učionice ili su u štrajku ili na exkurziji. plati knjige plati nastavnike plati... au.p.m.

kolaterala

pre 8 godina

Dokle više priča "što zelenije to leti"? kakve veze ima data reč Merkelove sa nesposobnim ljudima? Nisu "povukli" ni ona sredstva koja su ranije odobrena jer nemaju STUDIJE IZVODLJIVOSTI, PROJEKTE, UREĐEN KATASTAR, ZAKONE O EKSPROPRIJACIJI...a Nemci nisu budale i ne rade sa budalama.

Sandman

pre 8 godina

Kaze Vucic Vučić je rekao da je Vlada posebno zainteresovana za izgradnju auto-puta od Niša do Merdara i dalje preko Prištine do Drača, jer bi taj projekat mogao ekonomski da pokrene "nerazvijene delove Nišavskog okruga i Toplice".

"To će biti važan projekat koji predviđa izgradnju 77 kilometara auto-puta od Niša do Merdara. Očekujem da ćemo mi pre Albanije,..."

Verovatno je prespavao nekoliko godina, bar toliko koliko postoji Autoput od Pristine do tog Draca! Osim ako nije mislio da ce Albanija da pravi jos jedan autoput :):)

bibi

Stanis

pre 8 godina

Nemačka ako održi reč a verujem da hoće onda je politika naše zemlje pobedila, da budem iskren za mene već jeste pobedila, ovako sigurno se nisam osećao nikada.

mlekadzija

pre 8 godina

Veoma me zanima objasnjenje koje ce da nam saopsti Avucic zasto Nemci nisu ispunii obecanje.... sto bi babe rekle obecanje ludom radovanje. Zivi bili pa videli.

samo napred

pre 8 godina

"Oni su dali reč i to će da ispune", kazao je predsednik Vlade. Ove reči predsednika Vlade više shvatam u kontekstu pritiska na nemačke političare, nego u njegovu stvarnu veru da će tako i biti. Makjavelizam na delu. Inače, toliko smo puta do danas čuli ove reči da ih više ozbiljno i ne shvatamo.

niemaya

pre 8 godina

Pa , ovo je stvarno psihodelija....U svaki vodovod u Srbiji treba staviti LSD, cisto da znamo od cega nam je ludilo, a ne ovako...Ovi Vucicevi kradu kao nenormalni , poput demokrata,uostalom...i nemoj neko da mi kaze: ovo-ono , za demokrate sam glasao od 1993. i znam kakvi su , a ovi su ... totalni pljackaši...a alternativa su ludi vojvoda i slični likovi... čoveče , samo kupiti neku kućicu u šumi i bežati od ovih,ovih,ovih....uhhhh, neka nam je Veliki Manitu na pomoći!

high heel

pre 8 godina

Za Srbiju je važno što je kancelarka Angela Merkel pozvala nemačke firme da ulažu u region, a na konferenciji su se čule važne stvari za rešavanje migrantske krize.

David Koperfild

pre 8 godina

Ne glasamo mi na izborima za ili protiv Angele.
Prestanite da im ispunjavate sve sto traze.
Ionako,uvek stizu novi uslovi,cim ispunimo stare.
Nemacka u tome prednjaci na celu sa `nasom Angelom`.
Jadni smo mi sa takvim `prijateljima`,koji nas maltretiraju vec vise od sto godina.
Ne samo maltretiraju,nego izvinite sto cu biti iskren i ubijaju.
Do sada smo to platili sa nekoliko miliona zrtava i plasim se da nista nismo naucili.
Njihova politika se u odnosu na Srbiju nije promenila(nece ni promeniti) ceo vek.
Mi smo `remetilacki faktor` na Balkanu i treba nas unistiti i poniziti.
Na dobrom smo putu da to i ostvare,ovaj put ne silom,nego prodajom iluzija,sklapanjem sporazuma u kojima mi dajemo sve,a za uzvrat dobijamo NISTA!
Cista ILUZIJA!

Aleksa

pre 8 godina

Nemačka ako održi reč a verujem da hoće onda je politika naše zemlje pobedila, da budem iskren za mene već jeste pobedila, ovako sigurno se nisam osećao nikada.
(Stanis, 27. avgust 2015 20:54)

Nikada se nisi osećao tako gladno i siromašno?

avav

pre 8 godina

e jeste naivan ovaj nas premijer...vidi se da je kao dugogodisnji anatemisani politicar potpuno diplomatski neiskusan i da ne zna da u medjumarodnim odnosima ne postoji rec...sve i da se kunu u majku....kad zavrsi posao medjunarodnoj zajednici...izmacice mu stolicu kao i njegovim prethodnicima...a onda od date njemu reci ni slova.....no tesko nama samima...

Milos

pre 8 godina

Ona dala rec a ti potpisao sve sto su stavili na sto. Niko vise i ne prica o izdaji iako svi znaju da je izdaja pocinjena. Eto koliko smo kao drustvo i narod otisli da ne kazem gde. Neko je nekom dao rec a mi ne znamo za sta i onda je on potpisao sve ono sto pre njega niko nije hteo da potpise. Strasno.

SirOliver

pre 8 godina

Merkelova je obećala da neće izmišljati nove uslove,što je preduslov za otvaranje pregovora ,za koje je rečeno da je izvesno. Nadamo se da će i Nemci,kao i Vučić držati reč !

Milos Veliki

pre 8 godina

Gledam ove hejtere, dezurne, kako stalno pisu na svaku vest o Vucicu i mogu reci, da im vise komentari nemaju smisla, ako su nekad i imali. Ponasaju se pogubljeno i ako vec hoce da pljuju nekoga treba da pisu argumente, a ne recenice u kojima se nista ne vidi vec njihov ocaj zbog nazadovanja im strankama. To sto vas narod nece, ne znaci da treba svaki dan da pljujete coveka. Prikljucite mu se u pohodu da ojaca drzavu i vrati joj stari sjaj.

MILOS - KALINIC

pre 8 godina

Na skupu odrzanom nakon Beckog samita Aleksandar Vucic je ocenio da je proces evrointegracija izuzetno znacajan za nasu drzavu i u tom smislu podvukao da je Srbija bila medju onima koji su prvi potpisali ugovor o formiranju Energetske zajednice. Dosta tpga je ocenio da Srbija ocekuje od EU i da ce biti projekata koje sami necemo biti u mogucnosti da sami finansiramo.

Del

pre 8 godina

Za sta si ti sve dao rec. Da nema diranja penzija, plata, nema poskupljenja, potpisivanja briselskog sporazuma, prodaja drzavnih firmi, hapsenja i osudjivanja tajkuna.. Okani nas se vise.

сиромах

pre 8 godina

просто не верујем шта све људи овде пишу.....мислим на ове који се одушевљавају постигнутим реузултатима, проблем је што ја и вечина грађана ове земље од свих тих силних достигнућа, видимо само све већи јад и већу беду

vera

pre 8 godina

Predsednik Vlade i treba da iskaže veru u nečije dobre namere. Ja, kao običan građanin imam tu slobodu da se podsetim stare izreke: Čuvaj me Bože, prijatelja, jer se neprijatelja čuvam sam.

yeta

pre 8 godina

Premijer ne izlazi samouvereno sa bilo kakvim izjavama ako nije sto posto siguran u tacnost istih, stoga verujem da je odpocinjanje pregovora sa EU gotova stvar.

Rada

pre 8 godina

Mislim da je potpisivanjem sporazuma o Kosovu odklonjena zadnja prepreka ka otvaranju pregovora i nema vise zasto da se ceka. Srbija je pokazala da je sposobna da postigne zacrtane spoljnopoliticke kao i ekonomske ciljeve, i sigurna sam da ce tako biti i u buducnosti.

max

pre 8 godina

Nemacki politicari su se bar u toliko vec navrata do sada pokazali kao iskreni prijatelji Srbije. Jos od Kajzera Vilhema II vezu nas neraskidive veze... Normalno je da imamo puno poverenje u njih.

Minja

pre 8 godina

Nikada se nisi osećao tako gladno i siromašno?
(Aleksa, 27. avgust 2015 21:42)
Dosadili su mi ovakvi komentari u kojima spominju glad i siromastvo. Da li vi znate sta to znaci , da li ste vi to nekada osetili. Taj koji je gladan ne kuka, kukaju oni kojima je stalno malo ono sto imaju. Kada se njih neko seti ? Samo kada treba da se sakupe politicki poeni. Po meni je to jadno.

Kalimero

pre 8 godina

Odluka Vlade da gradi dugoročno partnerstvo sa Nemačkom, najvećom evropskom ekonomijom, izuzetno je mudra i može nam doneti veliku političku i ekonomsku korist.

Novaković

pre 8 godina

Naša vlada je postigla dobre rezultate u fiskalnoj konsolidaciji, potpisan je sporazum o 4 sporne teme koje smo imali sa Prištinom, premijer je prisutan na svakom viđenom skupu u Evropi i svetu, pokrenuo je inicijativu za pomirenje u regionu... Logičan sled događaja je da nam Nemačka, kao ekonomski jaka država EU poklanja punu pažnju. To samo treba da iskoristimo na pravi mogući način u najboljem interesu za Srbiju.

Petar

pre 8 godina

Lično je Merkelova dala reč da neće biti novih uslova za pristupanje Srbije EU.Austrijski ministar inostranih poslova Sebastijan Kurc je dao veliku podršku Srbiji i dao izjavu da su stvoreni uslovi za pristupanje Srbije EU.

tornado

pre 8 godina

I kad su nas pritiskali i pokušavali na razne načine i raznim uslovima, nateraju da odustanemo od puta koji smo zacrtali nisu uspeli. Sad su jednostavno prinuđeni da priznaju da smo mi ipak bitan faktor na ovim prostorima.

panarej

pre 8 godina

Nemci su dali reč o otvaranju poglavlja, a mi smo dali sve od sebe da ispunimo uslove koji su pred nas postavljeni.Sada su oni na redu da održe svoju reč.

Gajde

pre 8 godina

Nema potrebe sumnjati u iskrenost Nemačke jer kancelarka Merkel je ozbiljan političar koji otvoreno govori što misli i u nju ne smemo sumnjati.

Stajo

pre 8 godina

Nemci dali reč, čik da vidim da li će i da je ispune...ako je ne ispune, celog života ću ovaj slučaj da navodim da je dokaz da su lažovi i manipulatori.

Gljiva

pre 8 godina

Nemačka je pomno pratila reforme u Srbiji i sve promene koje su se dogodile u našoj zemlji, odgovoran i mukotrpan rad premijera i Vlade Srbije i prema svemu viđenom procenila je da smo zaslužili pregovore o prvim poglavljima.