Četvrtak, 13.08.2015.

17:35

Potvrda: Premije za vaterpoliste, košarkašice...

Kao što je prethodnih dana najavljivano iz državnog vrha, najbolji srpski sportisti koji su se ovog leta okitili medaljama, dobiće novčane nagrade.

Izvor: ÐN

Potvrda: Premije za vaterpoliste, košarkašice... IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

98 Komentari

Sortiraj po:

Novski

pre 8 godina

Za sta premije,ja nisam gledao ni jednu njihovu utakmicu,niti se radovao niti tugovao,niti posle njihovih pobeda zivim bolje a ni losije nego pre vec moram sam da guram.
svaka cast na trudu i istrajnosti ali zasto opet po nasoj grbaci,a struja uskoro opet poskupljuje.Mora li to tako i dokle cemo da trpimo?
Subjektivno sport se ionako sveo na to da mu je svrha samo anesteziranje vecih narodnih masa...
Ako volis sport idi trci ,plivaj.Ne sedi ispred TV-a ili jos gore ispred gradske skupstine na nekim usiljenim docecima...

sns najgora vlada u istoriji

pre 8 godina

Zamislite sad ovo - osvojite npr. medalju iz matematike, onda postanete profesor i primate 45.000, onda vam skinu 10% i uzmu od vašeg poreza i daju ga ljudima koji primaju desetine i stotine hiljada evra zato što igraju ono što svi mi volimo da radimo i bez para. Znači nije dovoljno što imaju najlepši posao na svetu i što su za to plaćeni više od ikoga nego još treba uzeti od svih koji plaćaju porez i dati im još. Ili zamislite lekara koji studira deset godina, spašava ljudima živote, radi u katastrofalnim uslovima i onda osim što mu uzmu 10% od plate još i finansira ljude sa srednjom školom koji trče ili plivaju za loptom. I nemojte samo o popularizaciji države jer se vaterpolo prati samo u regionu, a ženska košarka skoro nigde. Ili zamislite ovo - radno mesto vam je da odete na livadu i trčite. Onda odete u saunu i masažu pa uveče na splav sa sponzorušama. I tako do tridesete godine a onda idete u penziju kao multimilioneri! E to čeka zlatne orliće. A u isto vreme nema za bolesne, nema za školovane, penzionere, lekare, profesore, đake, naučnike, ma nema ni za koga! Ova država definitivno nije normalna.

TheMilos

pre 8 godina

Treba se tim premijama stati na put jer nikad nece biti ravnopravno deljenje novca i uvek ce se narod svadjati,a pritom smo i previse siromasni za takve stvari. Ne prati cela Srbija sport al cela Srbija placa te nagrade, matematicari, fizicari itd. donose svake godine zlatne medalje sa svojih takmicenja pa jedva da izadje za njih stranica u novinama, tako da samo u tom pogledu dolazi i do nekog gneva bar jednog dela populacije. Ukidajte to, stimulisite malo nauku a ne posle da se hvatamo za glavu kad svi naucnici odu iz zemlje.

czbg

pre 8 godina

I treba a vi dusebriznici se ne sekirajte za nas koji smo isli na olimpijade ja licno iz hemije, stipendija mi je bila loodacka.toliko

Bole

pre 8 godina

Vuciceva nalredna Srbija, oteti od profesora, zdravstvenih radnika,penzionera i razbacivati pare jer evo sutra izbora.Bravo nazadnjaci najveci u istoriji Srbije.Lepo cete vi unakaziti Srbiju.Bravo.

ns

pre 8 godina

A gde su nagrade trenerima u individualnim sportovima ! sramota za drržavu ! Ko je spremao te sportiste, sami od sebe ! Jos gore je da ste jednima dali, drugima niste ! lažete vlastodrsci i to mnogo !

gordana asistent

pre 8 godina

Bez uvrede ali kakav bre tekvando? Izmisljeni sport i sad jos pare da im dajemo?! I ja sam najbolja u "iks-oks" hodanju pa molim i meni neku hiljadarku!

stradivari

pre 8 godina

Sada ce "Patriote" i ovi sto bi jeli koske samo da komsija nema ni dinar da zapnu iz sve snage.....Nek ukapiruju da nije mnogo,ako nas ima 7 miliona...svako od nas da po deset dinara da se pobedjuje i osvaja zlato..za onu pobedu protiv hrvata bih dao hiljadu puta vise...

Ana

pre 8 godina

Oni su zaslužili, ali bore se za sebe, to je karijera koju su odabrali. Pritom, zdravi su i pravi i dugi niz godina će moći da zarađuju... za njih ima para u budžetu, ali nema za stare i bolesne, naprotiv, njima se oduzima!

Ana

pre 8 godina

Oni su zaslužili, ali bore se za sebe, to je karijera koju su odabrali. Pritom, zdravi su i pravi i dugi niz godina će moći da zarađuju... za njih ima para u budžetu, ali nema za stare i bolesne, naprotiv, njima se oduzima!

Aleksandar

pre 8 godina

Najbolji u Srbiji i treba da dobiju adekvatnu nadoknadu a to što vi kao i ja,radimo za krompire,i to što ste zavisni TO JE VAŠA STVAR.Kada se postave stvari da svako treba da bude plaćen onoliko koliko radi onda će da bude u ovoj banana državi normalno stanje.

Mihailo

pre 8 godina

O kakvoj polnoj diskriminaciji pišete? Devojke dobijaju manje jer je u pitanju evropsko, a ne svetsko prvenstvo, kao u vaterpolu. Mućnite malo praznim lobanjama.
O nagradama ne bih, jer davanje tolikog novca (za Srbiju velikog novca) nije u redu u vreme kada 99% naroda jedva sastavlja kraj s krajem.

ladse

pre 8 godina

Bravo vaterpolisti! U veoma teskoj konkurenciji tri zemlje koje igraju profesionalno vaterpolo, nije lako bilo osvojiti medalju! Nisu blesavi oni koji traze da vaterpolo ne bude vise olimpijski sport.

Zakeralo

pre 8 godina

U naprednijim zemljama novčane nagrade,ISKLJUČIVO,dolaze od strane PRIVATNIH sponzora,a ne od PORESKIH OBVEZNIKA !
Populisti zavlače u ruke u naše džepove,da bi kupili glasove našim novcima.

dzedaj

pre 8 godina

iskreno, drago mi je stvarno ako dobiju te pare, zasluzili su. oni su pravi predstavnici nase zemlje u svetu. ovo nije nagrada za.samo ovo zlato koje su osvojili, vec za sve od cega su se odrekli da bi stigli do ovog gde su sada. svaka cast momcima i devojkama. I nadam se da ovo nije samo jedan od politickih trikova

Sudija

pre 8 godina

To im pripada po zakonu.
Vučić i njegova Vlada moraju da sprovode zakonske odredbe.Osim samoreklame premijera,koja je deo naše svakodnevice,ne postoji valjani razlog da se on i njegovi saradnici u ovoj vesti spominju.
Zlatna medalja na SP-30.000,a na EP 20.000

bezimena kojoj su počeli da objavljuju komentare

pre 8 godina

Kad je beg bio cicija ....odoh da se ispovraćam, jer je to jedino što mogu u ovoj zemlji besmisla i beznadja.

nbgdeki

pre 8 godina

To su ti momci i devojke zasluzili, u malo kojim zemljama se tolike nagrade dobijaju, to su ogromni troškovi za budžet... Ali zato Balkanska Svajcarska, tj. Srbija moze da to priusti hahahahhahahahaha

ena

pre 8 godina

A cemu razlika? Zasto svi ne dobijaju isto? Po cemu jedni 20.000 a drugi 30.000. Medalja je medalja. Kako mozete praviti razliku izmedju sporta i musko-zenskih ekipa?

Luka

pre 8 godina

Bolje da ste za tih pola miliona evra izgradili 10-20 kuca za nezbrinute ili pomogli onima sa kreditima u svajcarcima, ali neka, populizam je ovde najcenjenija rabota, sad ce SNS glasaci koji leba nemaju da jedu da se obraduju kao da su oni pare dobili. Ne umanjujem uspehe nasih fenomenalnih sportista, ali u ovoj drzavi postoji mnogo mnooogoo urgentnijih stvari.

MisterG(SNS BOT (Zelena Strana))

pre 8 godina

Cekaj malo.
Zasto ima razlike u visinama nagrade?
Po meni svi oni su isto doprineli imidzu Srbije u svetu

Thilmo

pre 8 godina

Jaoo, onaj jadni ministar sporta se izlanuo za premije vaterpolistima, sada moraju svima da isplate isto. Nije da nisu zaslužili ali

vojvodjanin

pre 8 godina

Cime su oni to doprineli razvoju zemlje pa da dobijaju tolike pare. Sve je to lepo, lep je sport ali nema doprinosa konkretnog u ekonomskom razvoju. Ne treba drzava nista da placa kao sto ne placa ni Novaku. Imaju oni para od sponzora... a taj novac ionako pola razgrabi menadzment...

zalosna sova

pre 8 godina

Zaista je neverovatno,da premijer pravi reklamu,na zakonskoj obavezi.Naime zna se da je uredbom vlade,koju nije donela ova vlada,regulisana naknada sportistima za osvajanje medalja.Dakle ovo, ne da nije "prvi put u savremenoj istoriji",da se isplacuju nagrade,vec je zakonska obaveza,koju je u zadnijh 10 godina,iskoristilo na stotine nasih sportista.

jer smo tako u mogucnosti

pre 8 godina

10001 slucaj prvog u istoriji: To će biti jedinstven slučaj u savremenoj srpskoj istoriji“, rekao je premijer Vučić 

Petar_Veliki

pre 8 godina

Zar u ovako siromasnoj zemlji bez para, gde se smanjuju plate, penzije, gde ne funkcionisu bolnice, gde nema para za profesore, itd... U takvoj zemlji velike pare idu sportistima...Neka su to i svetski sampioni.
Deca sto osvojise medalje na takmicenju matematike, nisu dobila tolike pare.
Sramota...ovake se dalje urusava budzet. Za ovo vreme su bile prikladne mnogo mnogo manje pare.

Dilan Dog

pre 8 godina

A za lekare,profesore,ucitelje,policajce,i ostale mucenike....nista.Sramota.Svaka cast sportistima ali oni su znali da ovde nema leba od normalnog i postenog posla pa su se mucili da budu dobri u sportu.Oni za vreme aktivnog bavljenja sportom zarade toliko novca kao dvoje troje profesora ili hirurga zajedno.Sramota.

iq

pre 8 godina

Bravo tako i treba ne bore se samo za sebe nego i za državu Srbiju i to ide u istoriju i države i svetskog sporta
samo su trebali svakom isto da daju nebitno dali je muško ili žensko i koji sport zlato je zlato

prosecan gradjanin

pre 8 godina

Što bi se reklo ispred neke zadruge, svaka vama čast, ali...Lako se grudvati sa nekakvim fantomskim uspesima vlade i ozbiljnosti budžeta.Sve to funkcioniše po super hik principu otimanja.Ukunuli ste besplatne udžbenike,socijalna davanja sveli na simboličan nivo,plate i penzije da ne pominjem,počistili se ka ometlom nekoliko hiljada zaposlenih iz nekada velikih preduzeća,stambeni blok u prestonici reklkamirate kao nekakav strateški imperativ,pokušali ste da otmete preko 2000 ha zemlje na Zlatiboru...i sad se kitite perijem sportista.Sportistima kao pravim patriotama svaka čas,ali vas treba da je sramota.

Zemlje koja propada

pre 8 godina

Svaka cast tim sportistima, zasluzili su neku nagradu svakako ali mislim da je to previse kada je obican narod polugladan. Pa ovo nije Svajcarska vec sirota Srbija.

ekonomista

pre 8 godina

Ja se zaista radujem uspesima svih naših sportista, ali bacanje 630 000 evra u situaciji kada nemamo nijednu normalnu bolnicu u zemlji je strašno...

Vitez Koja

pre 8 godina

Pa to je jedinstven slucaj jer nikada u istoriji nisu smanjivane penzije, pa sad ima odakle. Sve u svemu svaka cast sportistima, a Vucica treba da bude sramota. Umesto te pare da se uloze u sport i bolje uslove za sport sirom Srbije, igraci ce dobiti taj novac.

kide

pre 8 godina

Stvarno svaka cast kosarkasicama i vaterpolistima, zasluzuju i tu novcanu nagradu ali mislim da bi ona trebala da bude manja, iz budzeta su dali oko 600.000 evra kao nagradu za obe reprezentacije, to je za stvarno mnogo za zemlju kakva je Srbija, inace ponavljam ogroman uspeh reprezentacija!

hoh

pre 8 godina

To su ogromni troskovi za budzet rece Vucic i obeca jos vise para za sportiste, kad ne moze premijer na celu zemlje nista da uradi za ovu drzavu onda moraju sportisti, ali on ce to posteno pkatiti parama ove napacene sirotinje!

ivan

pre 8 godina

Jek to znaci da ce plate i penzije da se vrate ili je ovo kao i sve do sada samo reklama demagoskog premijera Srbije, kao imamo para a u stvari ih i tekako nemamo!

Dalibor

pre 8 godina

Gde su nagrade za decu iz Matematičke gimnazije? Njima plaketa i šut karta za inostranstvo, a sportistima koji već solidno zarađuju keš?! Pa da li je to normalno? Lepo je radovati se sportskim uspesima, ali od njih nećemo nikakav boljitak osetiti. Oni koji bi poveli privredu napred odoše da rade kod evropskog gazde, jer nisu ludi da ih država celog života nipodaštava. Gde je nagrada i stimulans deci da uče i usavršavaju se? Da nećemo svi da jurimo za loptom?

L

pre 8 godina

MekomSrcu je sve jedinstven slucaj u istoriji. Inace, lepo sto je smanjio penzije i plate, da ima za ove sto jure i sutiraju loptu. To je vrlo vazno za narodne dzepove, nema sumnje.

nole

pre 8 godina

Ovako ja imam 20 god., i zaista volim sport ,sve u vezi njega da gledam citam,ali ovo sa nagradama zivo sr..e .Pa valjda je njima osnovni cilj da reprezentuju Srbiju i svaka cast na tome ali ovako se rasipati dok je realno uzas u drzavi gde nemas uopste para za normalno funkcionisanje,zasto se ne nagrade odlicni djaci i oni osvajaju medalju ali ne politicari se svuda mesaju i stavljaju sebe svuda UZAS .

Jovan

pre 8 godina

Lepo lepo, a novca nema za isplatu pravosnaznih presuda svih sudova Srbije za opljakane novce veojnih penzionera. Na radost gradjana, platicemo vise posle Strazbura. Ja stvarno ne razumem da neko ne isplati odmah sta sud nalozi nego ceka da presudi Strazbur i plati trostruko. ovo je rasipanje, i degradiranje gradjana. Svi su gradjani ravnopravni i trebaju stati u red za cekanje. Ako ima novca, prvo isplatite presude a zatim delite sportistima. Genijalno a kada napune 30 godina dajte im nacionalnu penziju pa da se svi radujemo Srbiji zemlji dembeliji. A da ne govorimo koliko smo bogati kada izdrzavamo crnoigorske studente a posle zavrsenih studija im uvaljujemo rukovodeca mesta pa ih time cascavamo. Srbijo probudi se.

Ana

pre 8 godina

Oni su zaslužili, ali bore se za sebe, to je karijera koju su odabrali. Pritom, zdravi su i pravi i dugi niz godina će moći da zarađuju... za njih ima para u budžetu, ali nema za stare i bolesne, naprotiv, njima se oduzima!

Zakeralo

pre 8 godina

U naprednijim zemljama novčane nagrade,ISKLJUČIVO,dolaze od strane PRIVATNIH sponzora,a ne od PORESKIH OBVEZNIKA !
Populisti zavlače u ruke u naše džepove,da bi kupili glasove našim novcima.

Mihailo

pre 8 godina

O kakvoj polnoj diskriminaciji pišete? Devojke dobijaju manje jer je u pitanju evropsko, a ne svetsko prvenstvo, kao u vaterpolu. Mućnite malo praznim lobanjama.
O nagradama ne bih, jer davanje tolikog novca (za Srbiju velikog novca) nije u redu u vreme kada 99% naroda jedva sastavlja kraj s krajem.

Ana

pre 8 godina

Oni su zaslužili, ali bore se za sebe, to je karijera koju su odabrali. Pritom, zdravi su i pravi i dugi niz godina će moći da zarađuju... za njih ima para u budžetu, ali nema za stare i bolesne, naprotiv, njima se oduzima!

Dalibor

pre 8 godina

Gde su nagrade za decu iz Matematičke gimnazije? Njima plaketa i šut karta za inostranstvo, a sportistima koji već solidno zarađuju keš?! Pa da li je to normalno? Lepo je radovati se sportskim uspesima, ali od njih nećemo nikakav boljitak osetiti. Oni koji bi poveli privredu napred odoše da rade kod evropskog gazde, jer nisu ludi da ih država celog života nipodaštava. Gde je nagrada i stimulans deci da uče i usavršavaju se? Da nećemo svi da jurimo za loptom?

gordana asistent

pre 8 godina

Bez uvrede ali kakav bre tekvando? Izmisljeni sport i sad jos pare da im dajemo?! I ja sam najbolja u "iks-oks" hodanju pa molim i meni neku hiljadarku!

Bole

pre 8 godina

Vuciceva nalredna Srbija, oteti od profesora, zdravstvenih radnika,penzionera i razbacivati pare jer evo sutra izbora.Bravo nazadnjaci najveci u istoriji Srbije.Lepo cete vi unakaziti Srbiju.Bravo.

ekonomista

pre 8 godina

Ja se zaista radujem uspesima svih naših sportista, ali bacanje 630 000 evra u situaciji kada nemamo nijednu normalnu bolnicu u zemlji je strašno...

Jovan

pre 8 godina

Lepo lepo, a novca nema za isplatu pravosnaznih presuda svih sudova Srbije za opljakane novce veojnih penzionera. Na radost gradjana, platicemo vise posle Strazbura. Ja stvarno ne razumem da neko ne isplati odmah sta sud nalozi nego ceka da presudi Strazbur i plati trostruko. ovo je rasipanje, i degradiranje gradjana. Svi su gradjani ravnopravni i trebaju stati u red za cekanje. Ako ima novca, prvo isplatite presude a zatim delite sportistima. Genijalno a kada napune 30 godina dajte im nacionalnu penziju pa da se svi radujemo Srbiji zemlji dembeliji. A da ne govorimo koliko smo bogati kada izdrzavamo crnoigorske studente a posle zavrsenih studija im uvaljujemo rukovodeca mesta pa ih time cascavamo. Srbijo probudi se.

bezimena kojoj su počeli da objavljuju komentare

pre 8 godina

Kad je beg bio cicija ....odoh da se ispovraćam, jer je to jedino što mogu u ovoj zemlji besmisla i beznadja.

Dilan Dog

pre 8 godina

A za lekare,profesore,ucitelje,policajce,i ostale mucenike....nista.Sramota.Svaka cast sportistima ali oni su znali da ovde nema leba od normalnog i postenog posla pa su se mucili da budu dobri u sportu.Oni za vreme aktivnog bavljenja sportom zarade toliko novca kao dvoje troje profesora ili hirurga zajedno.Sramota.

L

pre 8 godina

MekomSrcu je sve jedinstven slucaj u istoriji. Inace, lepo sto je smanjio penzije i plate, da ima za ove sto jure i sutiraju loptu. To je vrlo vazno za narodne dzepove, nema sumnje.

stradivari

pre 8 godina

Sada ce "Patriote" i ovi sto bi jeli koske samo da komsija nema ni dinar da zapnu iz sve snage.....Nek ukapiruju da nije mnogo,ako nas ima 7 miliona...svako od nas da po deset dinara da se pobedjuje i osvaja zlato..za onu pobedu protiv hrvata bih dao hiljadu puta vise...

ladse

pre 8 godina

Bravo vaterpolisti! U veoma teskoj konkurenciji tri zemlje koje igraju profesionalno vaterpolo, nije lako bilo osvojiti medalju! Nisu blesavi oni koji traze da vaterpolo ne bude vise olimpijski sport.

dzedaj

pre 8 godina

iskreno, drago mi je stvarno ako dobiju te pare, zasluzili su. oni su pravi predstavnici nase zemlje u svetu. ovo nije nagrada za.samo ovo zlato koje su osvojili, vec za sve od cega su se odrekli da bi stigli do ovog gde su sada. svaka cast momcima i devojkama. I nadam se da ovo nije samo jedan od politickih trikova

Luka

pre 8 godina

Bolje da ste za tih pola miliona evra izgradili 10-20 kuca za nezbrinute ili pomogli onima sa kreditima u svajcarcima, ali neka, populizam je ovde najcenjenija rabota, sad ce SNS glasaci koji leba nemaju da jedu da se obraduju kao da su oni pare dobili. Ne umanjujem uspehe nasih fenomenalnih sportista, ali u ovoj drzavi postoji mnogo mnooogoo urgentnijih stvari.

nole

pre 8 godina

Ovako ja imam 20 god., i zaista volim sport ,sve u vezi njega da gledam citam,ali ovo sa nagradama zivo sr..e .Pa valjda je njima osnovni cilj da reprezentuju Srbiju i svaka cast na tome ali ovako se rasipati dok je realno uzas u drzavi gde nemas uopste para za normalno funkcionisanje,zasto se ne nagrade odlicni djaci i oni osvajaju medalju ali ne politicari se svuda mesaju i stavljaju sebe svuda UZAS .

Sudija

pre 8 godina

To im pripada po zakonu.
Vučić i njegova Vlada moraju da sprovode zakonske odredbe.Osim samoreklame premijera,koja je deo naše svakodnevice,ne postoji valjani razlog da se on i njegovi saradnici u ovoj vesti spominju.
Zlatna medalja na SP-30.000,a na EP 20.000

Petar_Veliki

pre 8 godina

Zar u ovako siromasnoj zemlji bez para, gde se smanjuju plate, penzije, gde ne funkcionisu bolnice, gde nema para za profesore, itd... U takvoj zemlji velike pare idu sportistima...Neka su to i svetski sampioni.
Deca sto osvojise medalje na takmicenju matematike, nisu dobila tolike pare.
Sramota...ovake se dalje urusava budzet. Za ovo vreme su bile prikladne mnogo mnogo manje pare.

nbgdeki

pre 8 godina

To su ti momci i devojke zasluzili, u malo kojim zemljama se tolike nagrade dobijaju, to su ogromni troškovi za budžet... Ali zato Balkanska Svajcarska, tj. Srbija moze da to priusti hahahahhahahahaha

Vitez Koja

pre 8 godina

Pa to je jedinstven slucaj jer nikada u istoriji nisu smanjivane penzije, pa sad ima odakle. Sve u svemu svaka cast sportistima, a Vucica treba da bude sramota. Umesto te pare da se uloze u sport i bolje uslove za sport sirom Srbije, igraci ce dobiti taj novac.

vojvodjanin

pre 8 godina

Cime su oni to doprineli razvoju zemlje pa da dobijaju tolike pare. Sve je to lepo, lep je sport ali nema doprinosa konkretnog u ekonomskom razvoju. Ne treba drzava nista da placa kao sto ne placa ni Novaku. Imaju oni para od sponzora... a taj novac ionako pola razgrabi menadzment...

kide

pre 8 godina

Stvarno svaka cast kosarkasicama i vaterpolistima, zasluzuju i tu novcanu nagradu ali mislim da bi ona trebala da bude manja, iz budzeta su dali oko 600.000 evra kao nagradu za obe reprezentacije, to je za stvarno mnogo za zemlju kakva je Srbija, inace ponavljam ogroman uspeh reprezentacija!

TheMilos

pre 8 godina

Treba se tim premijama stati na put jer nikad nece biti ravnopravno deljenje novca i uvek ce se narod svadjati,a pritom smo i previse siromasni za takve stvari. Ne prati cela Srbija sport al cela Srbija placa te nagrade, matematicari, fizicari itd. donose svake godine zlatne medalje sa svojih takmicenja pa jedva da izadje za njih stranica u novinama, tako da samo u tom pogledu dolazi i do nekog gneva bar jednog dela populacije. Ukidajte to, stimulisite malo nauku a ne posle da se hvatamo za glavu kad svi naucnici odu iz zemlje.

hoh

pre 8 godina

To su ogromni troskovi za budzet rece Vucic i obeca jos vise para za sportiste, kad ne moze premijer na celu zemlje nista da uradi za ovu drzavu onda moraju sportisti, ali on ce to posteno pkatiti parama ove napacene sirotinje!

ivan

pre 8 godina

Jek to znaci da ce plate i penzije da se vrate ili je ovo kao i sve do sada samo reklama demagoskog premijera Srbije, kao imamo para a u stvari ih i tekako nemamo!

Zemlje koja propada

pre 8 godina

Svaka cast tim sportistima, zasluzili su neku nagradu svakako ali mislim da je to previse kada je obican narod polugladan. Pa ovo nije Svajcarska vec sirota Srbija.

zalosna sova

pre 8 godina

Zaista je neverovatno,da premijer pravi reklamu,na zakonskoj obavezi.Naime zna se da je uredbom vlade,koju nije donela ova vlada,regulisana naknada sportistima za osvajanje medalja.Dakle ovo, ne da nije "prvi put u savremenoj istoriji",da se isplacuju nagrade,vec je zakonska obaveza,koju je u zadnijh 10 godina,iskoristilo na stotine nasih sportista.

Aleksandar

pre 8 godina

Najbolji u Srbiji i treba da dobiju adekvatnu nadoknadu a to što vi kao i ja,radimo za krompire,i to što ste zavisni TO JE VAŠA STVAR.Kada se postave stvari da svako treba da bude plaćen onoliko koliko radi onda će da bude u ovoj banana državi normalno stanje.

ns

pre 8 godina

A gde su nagrade trenerima u individualnim sportovima ! sramota za drržavu ! Ko je spremao te sportiste, sami od sebe ! Jos gore je da ste jednima dali, drugima niste ! lažete vlastodrsci i to mnogo !

prosecan gradjanin

pre 8 godina

Što bi se reklo ispred neke zadruge, svaka vama čast, ali...Lako se grudvati sa nekakvim fantomskim uspesima vlade i ozbiljnosti budžeta.Sve to funkcioniše po super hik principu otimanja.Ukunuli ste besplatne udžbenike,socijalna davanja sveli na simboličan nivo,plate i penzije da ne pominjem,počistili se ka ometlom nekoliko hiljada zaposlenih iz nekada velikih preduzeća,stambeni blok u prestonici reklkamirate kao nekakav strateški imperativ,pokušali ste da otmete preko 2000 ha zemlje na Zlatiboru...i sad se kitite perijem sportista.Sportistima kao pravim patriotama svaka čas,ali vas treba da je sramota.

jer smo tako u mogucnosti

pre 8 godina

10001 slucaj prvog u istoriji: To će biti jedinstven slučaj u savremenoj srpskoj istoriji“, rekao je premijer Vučić 

sns najgora vlada u istoriji

pre 8 godina

Zamislite sad ovo - osvojite npr. medalju iz matematike, onda postanete profesor i primate 45.000, onda vam skinu 10% i uzmu od vašeg poreza i daju ga ljudima koji primaju desetine i stotine hiljada evra zato što igraju ono što svi mi volimo da radimo i bez para. Znači nije dovoljno što imaju najlepši posao na svetu i što su za to plaćeni više od ikoga nego još treba uzeti od svih koji plaćaju porez i dati im još. Ili zamislite lekara koji studira deset godina, spašava ljudima živote, radi u katastrofalnim uslovima i onda osim što mu uzmu 10% od plate još i finansira ljude sa srednjom školom koji trče ili plivaju za loptom. I nemojte samo o popularizaciji države jer se vaterpolo prati samo u regionu, a ženska košarka skoro nigde. Ili zamislite ovo - radno mesto vam je da odete na livadu i trčite. Onda odete u saunu i masažu pa uveče na splav sa sponzorušama. I tako do tridesete godine a onda idete u penziju kao multimilioneri! E to čeka zlatne orliće. A u isto vreme nema za bolesne, nema za školovane, penzionere, lekare, profesore, đake, naučnike, ma nema ni za koga! Ova država definitivno nije normalna.

iq

pre 8 godina

Bravo tako i treba ne bore se samo za sebe nego i za državu Srbiju i to ide u istoriju i države i svetskog sporta
samo su trebali svakom isto da daju nebitno dali je muško ili žensko i koji sport zlato je zlato

ena

pre 8 godina

A cemu razlika? Zasto svi ne dobijaju isto? Po cemu jedni 20.000 a drugi 30.000. Medalja je medalja. Kako mozete praviti razliku izmedju sporta i musko-zenskih ekipa?

czbg

pre 8 godina

I treba a vi dusebriznici se ne sekirajte za nas koji smo isli na olimpijade ja licno iz hemije, stipendija mi je bila loodacka.toliko

MisterG(SNS BOT (Zelena Strana))

pre 8 godina

Cekaj malo.
Zasto ima razlike u visinama nagrade?
Po meni svi oni su isto doprineli imidzu Srbije u svetu

Thilmo

pre 8 godina

Jaoo, onaj jadni ministar sporta se izlanuo za premije vaterpolistima, sada moraju svima da isplate isto. Nije da nisu zaslužili ali

Novski

pre 8 godina

Za sta premije,ja nisam gledao ni jednu njihovu utakmicu,niti se radovao niti tugovao,niti posle njihovih pobeda zivim bolje a ni losije nego pre vec moram sam da guram.
svaka cast na trudu i istrajnosti ali zasto opet po nasoj grbaci,a struja uskoro opet poskupljuje.Mora li to tako i dokle cemo da trpimo?
Subjektivno sport se ionako sveo na to da mu je svrha samo anesteziranje vecih narodnih masa...
Ako volis sport idi trci ,plivaj.Ne sedi ispred TV-a ili jos gore ispred gradske skupstine na nekim usiljenim docecima...

stradivari

pre 8 godina

Sada ce "Patriote" i ovi sto bi jeli koske samo da komsija nema ni dinar da zapnu iz sve snage.....Nek ukapiruju da nije mnogo,ako nas ima 7 miliona...svako od nas da po deset dinara da se pobedjuje i osvaja zlato..za onu pobedu protiv hrvata bih dao hiljadu puta vise...

ladse

pre 8 godina

Bravo vaterpolisti! U veoma teskoj konkurenciji tri zemlje koje igraju profesionalno vaterpolo, nije lako bilo osvojiti medalju! Nisu blesavi oni koji traze da vaterpolo ne bude vise olimpijski sport.

Ana

pre 8 godina

Oni su zaslužili, ali bore se za sebe, to je karijera koju su odabrali. Pritom, zdravi su i pravi i dugi niz godina će moći da zarađuju... za njih ima para u budžetu, ali nema za stare i bolesne, naprotiv, njima se oduzima!

dzedaj

pre 8 godina

iskreno, drago mi je stvarno ako dobiju te pare, zasluzili su. oni su pravi predstavnici nase zemlje u svetu. ovo nije nagrada za.samo ovo zlato koje su osvojili, vec za sve od cega su se odrekli da bi stigli do ovog gde su sada. svaka cast momcima i devojkama. I nadam se da ovo nije samo jedan od politickih trikova

gordana asistent

pre 8 godina

Bez uvrede ali kakav bre tekvando? Izmisljeni sport i sad jos pare da im dajemo?! I ja sam najbolja u "iks-oks" hodanju pa molim i meni neku hiljadarku!

Sudija

pre 8 godina

To im pripada po zakonu.
Vučić i njegova Vlada moraju da sprovode zakonske odredbe.Osim samoreklame premijera,koja je deo naše svakodnevice,ne postoji valjani razlog da se on i njegovi saradnici u ovoj vesti spominju.
Zlatna medalja na SP-30.000,a na EP 20.000

Ana

pre 8 godina

Oni su zaslužili, ali bore se za sebe, to je karijera koju su odabrali. Pritom, zdravi su i pravi i dugi niz godina će moći da zarađuju... za njih ima para u budžetu, ali nema za stare i bolesne, naprotiv, njima se oduzima!

ns

pre 8 godina

A gde su nagrade trenerima u individualnim sportovima ! sramota za drržavu ! Ko je spremao te sportiste, sami od sebe ! Jos gore je da ste jednima dali, drugima niste ! lažete vlastodrsci i to mnogo !

Bole

pre 8 godina

Vuciceva nalredna Srbija, oteti od profesora, zdravstvenih radnika,penzionera i razbacivati pare jer evo sutra izbora.Bravo nazadnjaci najveci u istoriji Srbije.Lepo cete vi unakaziti Srbiju.Bravo.

ena

pre 8 godina

A cemu razlika? Zasto svi ne dobijaju isto? Po cemu jedni 20.000 a drugi 30.000. Medalja je medalja. Kako mozete praviti razliku izmedju sporta i musko-zenskih ekipa?

Aleksandar

pre 8 godina

Najbolji u Srbiji i treba da dobiju adekvatnu nadoknadu a to što vi kao i ja,radimo za krompire,i to što ste zavisni TO JE VAŠA STVAR.Kada se postave stvari da svako treba da bude plaćen onoliko koliko radi onda će da bude u ovoj banana državi normalno stanje.

vojvodjanin

pre 8 godina

Cime su oni to doprineli razvoju zemlje pa da dobijaju tolike pare. Sve je to lepo, lep je sport ali nema doprinosa konkretnog u ekonomskom razvoju. Ne treba drzava nista da placa kao sto ne placa ni Novaku. Imaju oni para od sponzora... a taj novac ionako pola razgrabi menadzment...

Zakeralo

pre 8 godina

U naprednijim zemljama novčane nagrade,ISKLJUČIVO,dolaze od strane PRIVATNIH sponzora,a ne od PORESKIH OBVEZNIKA !
Populisti zavlače u ruke u naše džepove,da bi kupili glasove našim novcima.

czbg

pre 8 godina

I treba a vi dusebriznici se ne sekirajte za nas koji smo isli na olimpijade ja licno iz hemije, stipendija mi je bila loodacka.toliko

Luka

pre 8 godina

Bolje da ste za tih pola miliona evra izgradili 10-20 kuca za nezbrinute ili pomogli onima sa kreditima u svajcarcima, ali neka, populizam je ovde najcenjenija rabota, sad ce SNS glasaci koji leba nemaju da jedu da se obraduju kao da su oni pare dobili. Ne umanjujem uspehe nasih fenomenalnih sportista, ali u ovoj drzavi postoji mnogo mnooogoo urgentnijih stvari.

iq

pre 8 godina

Bravo tako i treba ne bore se samo za sebe nego i za državu Srbiju i to ide u istoriju i države i svetskog sporta
samo su trebali svakom isto da daju nebitno dali je muško ili žensko i koji sport zlato je zlato

Jovan

pre 8 godina

Lepo lepo, a novca nema za isplatu pravosnaznih presuda svih sudova Srbije za opljakane novce veojnih penzionera. Na radost gradjana, platicemo vise posle Strazbura. Ja stvarno ne razumem da neko ne isplati odmah sta sud nalozi nego ceka da presudi Strazbur i plati trostruko. ovo je rasipanje, i degradiranje gradjana. Svi su gradjani ravnopravni i trebaju stati u red za cekanje. Ako ima novca, prvo isplatite presude a zatim delite sportistima. Genijalno a kada napune 30 godina dajte im nacionalnu penziju pa da se svi radujemo Srbiji zemlji dembeliji. A da ne govorimo koliko smo bogati kada izdrzavamo crnoigorske studente a posle zavrsenih studija im uvaljujemo rukovodeca mesta pa ih time cascavamo. Srbijo probudi se.

nole

pre 8 godina

Ovako ja imam 20 god., i zaista volim sport ,sve u vezi njega da gledam citam,ali ovo sa nagradama zivo sr..e .Pa valjda je njima osnovni cilj da reprezentuju Srbiju i svaka cast na tome ali ovako se rasipati dok je realno uzas u drzavi gde nemas uopste para za normalno funkcionisanje,zasto se ne nagrade odlicni djaci i oni osvajaju medalju ali ne politicari se svuda mesaju i stavljaju sebe svuda UZAS .

Dalibor

pre 8 godina

Gde su nagrade za decu iz Matematičke gimnazije? Njima plaketa i šut karta za inostranstvo, a sportistima koji već solidno zarađuju keš?! Pa da li je to normalno? Lepo je radovati se sportskim uspesima, ali od njih nećemo nikakav boljitak osetiti. Oni koji bi poveli privredu napred odoše da rade kod evropskog gazde, jer nisu ludi da ih država celog života nipodaštava. Gde je nagrada i stimulans deci da uče i usavršavaju se? Da nećemo svi da jurimo za loptom?

Dilan Dog

pre 8 godina

A za lekare,profesore,ucitelje,policajce,i ostale mucenike....nista.Sramota.Svaka cast sportistima ali oni su znali da ovde nema leba od normalnog i postenog posla pa su se mucili da budu dobri u sportu.Oni za vreme aktivnog bavljenja sportom zarade toliko novca kao dvoje troje profesora ili hirurga zajedno.Sramota.

MisterG(SNS BOT (Zelena Strana))

pre 8 godina

Cekaj malo.
Zasto ima razlike u visinama nagrade?
Po meni svi oni su isto doprineli imidzu Srbije u svetu

Novski

pre 8 godina

Za sta premije,ja nisam gledao ni jednu njihovu utakmicu,niti se radovao niti tugovao,niti posle njihovih pobeda zivim bolje a ni losije nego pre vec moram sam da guram.
svaka cast na trudu i istrajnosti ali zasto opet po nasoj grbaci,a struja uskoro opet poskupljuje.Mora li to tako i dokle cemo da trpimo?
Subjektivno sport se ionako sveo na to da mu je svrha samo anesteziranje vecih narodnih masa...
Ako volis sport idi trci ,plivaj.Ne sedi ispred TV-a ili jos gore ispred gradske skupstine na nekim usiljenim docecima...

ekonomista

pre 8 godina

Ja se zaista radujem uspesima svih naših sportista, ali bacanje 630 000 evra u situaciji kada nemamo nijednu normalnu bolnicu u zemlji je strašno...

Zemlje koja propada

pre 8 godina

Svaka cast tim sportistima, zasluzili su neku nagradu svakako ali mislim da je to previse kada je obican narod polugladan. Pa ovo nije Svajcarska vec sirota Srbija.

Petar_Veliki

pre 8 godina

Zar u ovako siromasnoj zemlji bez para, gde se smanjuju plate, penzije, gde ne funkcionisu bolnice, gde nema para za profesore, itd... U takvoj zemlji velike pare idu sportistima...Neka su to i svetski sampioni.
Deca sto osvojise medalje na takmicenju matematike, nisu dobila tolike pare.
Sramota...ovake se dalje urusava budzet. Za ovo vreme su bile prikladne mnogo mnogo manje pare.

Mihailo

pre 8 godina

O kakvoj polnoj diskriminaciji pišete? Devojke dobijaju manje jer je u pitanju evropsko, a ne svetsko prvenstvo, kao u vaterpolu. Mućnite malo praznim lobanjama.
O nagradama ne bih, jer davanje tolikog novca (za Srbiju velikog novca) nije u redu u vreme kada 99% naroda jedva sastavlja kraj s krajem.

L

pre 8 godina

MekomSrcu je sve jedinstven slucaj u istoriji. Inace, lepo sto je smanjio penzije i plate, da ima za ove sto jure i sutiraju loptu. To je vrlo vazno za narodne dzepove, nema sumnje.

Vitez Koja

pre 8 godina

Pa to je jedinstven slucaj jer nikada u istoriji nisu smanjivane penzije, pa sad ima odakle. Sve u svemu svaka cast sportistima, a Vucica treba da bude sramota. Umesto te pare da se uloze u sport i bolje uslove za sport sirom Srbije, igraci ce dobiti taj novac.

kide

pre 8 godina

Stvarno svaka cast kosarkasicama i vaterpolistima, zasluzuju i tu novcanu nagradu ali mislim da bi ona trebala da bude manja, iz budzeta su dali oko 600.000 evra kao nagradu za obe reprezentacije, to je za stvarno mnogo za zemlju kakva je Srbija, inace ponavljam ogroman uspeh reprezentacija!

zalosna sova

pre 8 godina

Zaista je neverovatno,da premijer pravi reklamu,na zakonskoj obavezi.Naime zna se da je uredbom vlade,koju nije donela ova vlada,regulisana naknada sportistima za osvajanje medalja.Dakle ovo, ne da nije "prvi put u savremenoj istoriji",da se isplacuju nagrade,vec je zakonska obaveza,koju je u zadnijh 10 godina,iskoristilo na stotine nasih sportista.

bezimena kojoj su počeli da objavljuju komentare

pre 8 godina

Kad je beg bio cicija ....odoh da se ispovraćam, jer je to jedino što mogu u ovoj zemlji besmisla i beznadja.

nbgdeki

pre 8 godina

To su ti momci i devojke zasluzili, u malo kojim zemljama se tolike nagrade dobijaju, to su ogromni troškovi za budžet... Ali zato Balkanska Svajcarska, tj. Srbija moze da to priusti hahahahhahahahaha

sns najgora vlada u istoriji

pre 8 godina

Zamislite sad ovo - osvojite npr. medalju iz matematike, onda postanete profesor i primate 45.000, onda vam skinu 10% i uzmu od vašeg poreza i daju ga ljudima koji primaju desetine i stotine hiljada evra zato što igraju ono što svi mi volimo da radimo i bez para. Znači nije dovoljno što imaju najlepši posao na svetu i što su za to plaćeni više od ikoga nego još treba uzeti od svih koji plaćaju porez i dati im još. Ili zamislite lekara koji studira deset godina, spašava ljudima živote, radi u katastrofalnim uslovima i onda osim što mu uzmu 10% od plate još i finansira ljude sa srednjom školom koji trče ili plivaju za loptom. I nemojte samo o popularizaciji države jer se vaterpolo prati samo u regionu, a ženska košarka skoro nigde. Ili zamislite ovo - radno mesto vam je da odete na livadu i trčite. Onda odete u saunu i masažu pa uveče na splav sa sponzorušama. I tako do tridesete godine a onda idete u penziju kao multimilioneri! E to čeka zlatne orliće. A u isto vreme nema za bolesne, nema za školovane, penzionere, lekare, profesore, đake, naučnike, ma nema ni za koga! Ova država definitivno nije normalna.

ivan

pre 8 godina

Jek to znaci da ce plate i penzije da se vrate ili je ovo kao i sve do sada samo reklama demagoskog premijera Srbije, kao imamo para a u stvari ih i tekako nemamo!

Thilmo

pre 8 godina

Jaoo, onaj jadni ministar sporta se izlanuo za premije vaterpolistima, sada moraju svima da isplate isto. Nije da nisu zaslužili ali

prosecan gradjanin

pre 8 godina

Što bi se reklo ispred neke zadruge, svaka vama čast, ali...Lako se grudvati sa nekakvim fantomskim uspesima vlade i ozbiljnosti budžeta.Sve to funkcioniše po super hik principu otimanja.Ukunuli ste besplatne udžbenike,socijalna davanja sveli na simboličan nivo,plate i penzije da ne pominjem,počistili se ka ometlom nekoliko hiljada zaposlenih iz nekada velikih preduzeća,stambeni blok u prestonici reklkamirate kao nekakav strateški imperativ,pokušali ste da otmete preko 2000 ha zemlje na Zlatiboru...i sad se kitite perijem sportista.Sportistima kao pravim patriotama svaka čas,ali vas treba da je sramota.

TheMilos

pre 8 godina

Treba se tim premijama stati na put jer nikad nece biti ravnopravno deljenje novca i uvek ce se narod svadjati,a pritom smo i previse siromasni za takve stvari. Ne prati cela Srbija sport al cela Srbija placa te nagrade, matematicari, fizicari itd. donose svake godine zlatne medalje sa svojih takmicenja pa jedva da izadje za njih stranica u novinama, tako da samo u tom pogledu dolazi i do nekog gneva bar jednog dela populacije. Ukidajte to, stimulisite malo nauku a ne posle da se hvatamo za glavu kad svi naucnici odu iz zemlje.

hoh

pre 8 godina

To su ogromni troskovi za budzet rece Vucic i obeca jos vise para za sportiste, kad ne moze premijer na celu zemlje nista da uradi za ovu drzavu onda moraju sportisti, ali on ce to posteno pkatiti parama ove napacene sirotinje!

jer smo tako u mogucnosti

pre 8 godina

10001 slucaj prvog u istoriji: To će biti jedinstven slučaj u savremenoj srpskoj istoriji“, rekao je premijer Vučić