Petak, 10.07.2015.

12:33

Vučić Rami, Rama Vučiću preko Tvitera o fudbalu

Premijer Srbije Aleksandar Vučić ocenio je da je presuda sportskog suda u Lozani u "slučaju dron" nepravedna i da je "žrtva kažnjena".

Izvor: B92

Vuèiæ Rami, Rama Vuèiæu preko Tvitera o fudbalu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

176 Komentari

Sortiraj po:

Lubenicar

pre 8 godina

Ono sto je za druge, koji se vode istinom, sramota i bruka, to je za Albaniju i njene predstavnike ponos! Ne treba reagovati impulsivno, treba dovesti u pitanje validnost celokupnog takmicenja, a nas premijer je umereno i primereno poslao poruku!

Sone Malibu

pre 8 godina

Koja je ovaj Vucic sprdnja i od coveka i politikanta.

Twitter diplomatija,
On se prepucava i "nadmudruje" sa jednim Ramom.....

Isto tako se i BRAT Putin prepucava po twitteru......

svasta

pre 8 godina

Dva predsjednika dvije ''ozbiljne drzave" se prepucavaju preko tvittera. Bojim se da ne nastave prepucavanje u stilu ako mi ne pobjedimo poslacemo vam raketu na vas glavni grad pa da vidimo ko je sad bolji. Ovo postaje zastrasujuce ovoga nema ni u Africi i ako vec koriste drustvene mreze hocu da nastave na FB-ku ja nemam tvitter.

vucko

pre 8 godina

E moj Vucko, ispreskaka te Rama kao star plot.Ti onako uobrazeno da bi se dodvorio radikalima i Šešelju a on te na kulturicu i intelektualno ispreskaka.Idi u Srebrenicu i pokloni se zrtvama genocida ako mozes nesto iskreno uraditi.Tako ces najbolje pomoci Srbiji.Dosta je glume.Glumiš za Oskara.

Guy Fawkes

pre 8 godina

Ovo izgleda kao razgovor odrasle osobe i razmazenog deteta. Na nasu veliku zalost, dete ne predstavlja albansku stranu, i ima zabrinjavajuce visok procenat podrske u narodu.

Onomatopeja

pre 8 godina

Sramotna odluka iz Lozane je trivijalna i izuzetno frustrirajuca! Ali i sramotna! Dron je nosio oznake nacisticke tvorevine i predstavlja uzrok svih nemilih scena! Premijer Srbije je uputio hrabru odluku drugoj strani!

realno

pre 8 godina

''Reci mi Samire sta bi se desilo da BiH I Srbija igraju u Zenici i da brat premijera Vucica pusti dron sa zastavom Velike Srbije a jos pritom da igrac Srbije otme od BiH igraca zastavu??!!
(Sloven po poreklu, 10. jul 2015 14:53)''

A kaži ti kada je dokazano da je to Ramin brat upravljao dronom? Odmah u svečanoj loži su ga priveli i nisu pronašli kod njega daljinski za upravljanje. Ni dron nisu pronašli jer je uletio Bogdanov, pokupio ga i odnio. Lako moguće da je odnio ono što je i bilo njegovo. Protiv dotičnog sudski postupak je odbačen i prijava povučena!!
Ti si očit primjer nekog ko bez razmišljanja nasjeda na medijsku propagandu i nešto što nije dokazano prihvata onako kako mu se servira.

Srki

pre 8 godina

Ala ga je ispreskakao ovaj Rama. Uuu, još uši bride. Rama, iako deluje izuzetno prepotentno ume da bude vrlo realan, dok ovom našem to baš i ne ide. I onda...

zoran

pre 8 godina

Vuchicu ovaj Rama je za tebe gospodin. Ovo ti Srbin kaze.. Dok t
KAda budesh sposoban da uhapsih barabu Bogdanova, Kimija I slichne, ti se javi, ok to ne obavish CUTI CHOVECHE.

Zar nisi rekao da cesh objaviti rezultate istrage..?? Slagao si a da trepnuo nisi, jer svi zaju da dron nisu Albanci poslali vec neki ljudi iz kluba za koji navijash. Ovi u UEFA to znaju I kazna je sasvim opravdana.

Jovanovic984

pre 8 godina

Vucicu,bolje uhapsite huligane koji rade sta hoce,a stitite ih zbog toga sto saradjujete s njima. To je vas posao,ostavite sport sportistima.

Blogger

pre 8 godina

Verovtano je to da je opet VUCIC kriv :) Daj ne lupajte gluposti, pa nije Vucic stvorio te huligane .. ili pak mozda jeste? Desavale su se i vece stvari i niko nije bio kriv. A sad kad se desi nesto odmah VUCICU pe*eru , VUCICU luzeru ..cemu to? On ne moze da igra fudbal umesto nasih fudbalera koji ne shvataju sta je reprezentacija , "orlici" su pokazali kako se bori za drzavu cije boje i obelezja brane. Sto se tice prepiske na twiteru , to je meni malo bzv ... da se funkcioneri tj. premijeri dopisuju preko drustvenih mreza. Ali ok ... smatram da je dobro odgovorio ! NAPRED SRBIJA !!!

Jack

pre 8 godina

Hahaha, Rama opet ispolivao ovog samoljubivog nesrecnika. Ne zaboravite da je tuzilastvo (mora biti usled velike nezavisnosti) ODBACILO krivicnu prijavu protiv Bogdanova za ovaj incident. Sto bi neki rekli, NE DAM BOGDANOVA!

dragan

pre 8 godina

Ma bravo junacino nasa.Za fudbal si se setio da kazes da je nepravda,a o dozvoli NATO ubicama i zlotvorima da po nasoj zemlji rade sta hoce cutis? O rezolucijama u EP cutis,Putina nisi smeo da pomenes nego si onog Tomu poturio da mu pise,kako posle Merkelovoj da izadjes na oci.Sve si bre dao,sve si potpisao,bata radi firme i enormno se bogati dok ti glumis postenjakovica i pricas narodu price za malu decu.Sta rade Zorana i Udovicki i dalje u vladi?Cije interese one zastupaju,srpske ili americke? Koga briga sto je Jelen Trivan dobra sa Vesicem pa mora da bude direktorka? Koga briga sto si ti dobar sa Vesicem pa mora da bude zamenik gradonacelnika.Pa mi smo protiv tih ljudskih katastrofa glasali,ne zelimo da ih gledamo vise.Kolicinu ponizenja koju si nam priredio za godinu dana zastrasujuca je,cutis svo vreme,pricas o makro ekonomiji,ti pravnik i onaj ministar koji dobi diplomu u 50. godini zivota

Remzija

pre 8 godina

Vucic prvo prica kako Srbija ima ugled u svetu kakav do sad nije imala, pa posle te izjave, ,,nepravda prema Srbiji". Ja pitam Vucica, da li Srbija ima ugled u svetu ako ministar pravde salje u Svajcarsku dopis da se Oric isporuci Srbiji a Svajcarska ga isporuci u Sarajevo? Isto, Ejup Ganic uhapsen u Londonu, srpske vlasti ga traze a oni ga isporuce u Sarajevo. Dragan Kapetan ode u Hrvatsku, nase vlasti cute. Jurisic osudjen na kaznu zatvora od 12 godina u Beogradu, Kosorova urgirala preko nasih vlasti da se isporuci u Sarajevo i on je pusten. Tako i Purda, isporucen iz Beograda u Hrvatsku. Da li Srbija ima ugled u svetu sto je EP proglasio Srebrenicu kao genocid? Tako i Americki kongres. E Vucicu, zar takav ugled u svetu ima Srbija?

miro split

pre 8 godina

Ako san ja dobro razumija odluku ovog suda,onda je nogomet igra u kojoj Njemci uvik pobjeđuju,a Albanci imaju pravo na upotrebu avijacije.Kako je očit napredak aerotehnike u Albaniji,ja na utakmici u Tirani očekujen nalet poljoprivrednog aviona.

Nole pobedio Gaskea 7:6 6:4 6:4

pre 8 godina

Trebalo je proglasiti nereseno (0:0) i oduzeti i nama i Albaniji 1 bod. Nama zbog upada navijaca i njihovog fizickog obracuna sa igracima, a Albaniji zbog drona, mesanja politike u sport, nepotrebnog dizanja politicke tenzije, nepostovanja medjunarodnih granica sa okolnim zemljama i odbijanjem da ponovo izadju na teren, bez prisustva publike.
Albanci su vise krivi za nerede u Beogradu, nego mi.
Ili, drugi slucaj, igrati ponovo na neutralnom terenu, pred praznim tribinama (u Engleskoj, Francuskoj, Spaniji) tako da jednom Srbija bude domacin, i drugi put da bude Albanija domacin.
Bilo bi pozeljno da se mec ne odigra u Albaniji, nego na neutralnom terenu, bez publike.

Циник

pre 8 godina

Потпуно исправна одлука суда у Лозани. До овога не би дошло да смо у притвору задржали рођеног брата Едиа Раме. Ухваћен је како наводи дрон на стадиону, задржан у полиции а онда на волшебан начин исте ноћи пуштен на слободу. Чекали смо готово 8 месеци да нам господин Вучић каже докле се стигло са истрагом, које пустио дрон, одакле. Јавно је обећао да ће све изнети у јавност али узалуд. Само један, једни телефоснки позив био је довољн да он ућути и да ништа не говори све до данас. Чиме смо ми доказали да су албанци пустили дрон, када је брат Едиа Раме пуштен на слободу. Ово је одраз наше неспособности да бранимо своје инетерсе аима нешто још горе. Да ли постоји граница понижавања коју је Вучић у могућности да истрпи. Онолико висок човек, са тако јаким гласом а слабом кичмом, ја то у животу нисам видео.

Petar

pre 8 godina

Haha al ga poklopio ovaj Rama. Ćuti Vučko i samo čuvaj te vaše kriminalce na tribinama. Ako, i treba kazna, možda nešto naučiš iz ovoga za ubuduće.

рик

pre 8 godina

Аман заман човече ти си премијер државе Србије и нигде ти не пише да твитујеш са другим шарлатанима .Поготово не око фудбала а овамо не можете да приватизујете клубове бог навијача не би они фараони били задовољни ма гле мајку му. Ја од 1967 године гледам Звезду и једва чекам да је неко купи јер ово је тешка мука. Оног дана када је Џаја избацио политичаре из управе почели сте да и њега и њу уништавате. Комшије то нису урадили и зато су се сачували мало. Држава се распада а он твитује.

Julius

pre 8 godina

Sami sebi zabili po 100 put noz u ledja...

-Jel EU terala publiku da celi mec urla, ubi zakolji da siptar ne postoji?
-Jel EU dopostila Bogdanovu ulazak na teren?
-Jel EU terala publiku i obezbedjenje da sutira, udara i gadja Albanske igrace?
-Jel EU odgovorna za unosenje zastave V. Albanije ili je to propust drzave?
-Jel EU odgovorna za sramno ponasanje publike u Italiji?
-Jel EU odgovorna za skandalozno ponasanje navijaca na mecu U21 ekipa Srbije i Engleske?
-Jel EU kriva za zadnji derbi?

Uvek neko drugi kriv, jeli??
Muka mi je vise od onih, koji zale sebe i misle ceo svet je protiv nas a ne vide kakva smo mi go+na.

Profesionalni sportist i Dif-ovac

pre 8 godina

E moj Vucko ko klen nasedas i brukas dostojanstvo svih nas i kad odgovaras mozes samo u tvoje ime i Seselja a ne svih Srba.Idi bre u Srebrenicu i pokaj se i ostavi se sporta jer nije sport kriv sto ga politicari vode obs unistavaju.

Ja

pre 8 godina

Ma i treba. Zemlja koja dozvoli i dopusti da se sve to desi, ništa bolje ni ne zaslužuje.
Sad je bar jasno da mi to prvenstvo ni videti nećemo. Bar su nas poštedeli blamaže i nerealnih očekivanja.

Minecraft pro

pre 8 godina

Čekaj, nesto mi je cudno. Od oktobra smo imali bez problema rezultat 3:0 u nasu korist, a sada odjednom cim smo stavili veto na rezoluciju o Srebrenici se menja rezultat. Alo bre ja sa 14 godina vidim sta se desava.

Nikola

pre 8 godina

Za sve pametnjakoviće: Srbija u kvalifikacijama i dalje ima jedan bod, a ne -2. Famozna tri boda nakon svojevremene odluke UEFA Srbiji nisu bila ni dodeljena, pa joj tako sada nisu mogla biti ni oduzeta. Prekinuta utakmica bila je registrovana kao pobeda Srbije od 3:0, s tim da su Srbiji bila dodeljena samo tri gola, ali ne i bilo kakav bod.

Poruka Vučiću: Tisina!

Blackjack

pre 8 godina

Vučiću, dužan si odgovore na sledeća pitanja:
1. Ko je uneo dron?
2. Ko je upravljao dronom?
3. Da li uhapšen pa potom pušten? I zašto?
4. Kako je ona rulja tako lako uletela na teren?
5. Zašto ih žandarmerija nije sprečila?

To treba da uradiš, a ne da se svađaš po Tviteru. Mada, znam da ti botovi vode nalog, ali očekujem vanrednu konferenciju za medije sa mnogo uhtanja, puftanja, uzdisanja i priče kako nas svi mrze.

to

pre 8 godina

@To samo znaci da je CAS ozbiljno korumpiran i da se "pravda" kupuje!!!
(Pure, 10. jul 2015 15:14)

posto smo ustedeli puno para od smanjenja penzija i plata, mogli smo da kupimo pravdu i da se odmah oseti kako bolje zivimo

kolega sa katedre

pre 8 godina

Sramotna odluka , a takvih je na stetu Srbije mnogo u poslednje vreme..medjutim , nece nas zaustaviti niti pokolebati , idemo dalje

EKV

pre 8 godina

Pa jeste li vi normalni bre, ulaze vam kriminalci, huligani u teren dok policija se pravi da ne vidi nista, niti sme da ih gleda u oci, fizicki se konfronitirate sa gostujucem ekipom, i jos mislite da je to sve u redu.

mikan

pre 8 godina

Sta jos treba da se dogodi na sportskim utakmicama u Srbiji pa da Bogdanov bude uhapsen?
Jel treba da na nekom sledecem derbiju bude 300 mrtvih u reziji doticnog? Pored ovakve policije, to nije nikakav problem...

princ rima

pre 8 godina

jedino ne bih bio siguran da ce ove nase balerine da pobede u tirani...osim ako ne igraju protiv zenske fudbalske reprezentacije albanije...sa svim drugim se u potpunosti slazem sa premijerom

izbeglica

pre 8 godina

bas je nerealan ocaj nas predsednik umesto da smeni ministra policije koji je idgovoran za dron .Znalose da ce biti neka provokacija a mi naseli ko deca.Nasi navijaci su usli na teren nnasi su tuklu njihove igrace i to stolicama a i sta se sve culo sa tribina a mi krivimo drugog .Bas smo bili pravi domacini gdeje nasa tradicija prema gostu.Samo treba sutet i cekad valjda ce proradit i u nama ono srpsko stoje vredelo nekad i zbog cegasmo bili cenjeni a od 90 na ovamo nacionalisti kolo vode posteni i obrazovani u misju rupu.Ps.pocisti svoje dvoriste pa pricaj o tudjem.

profa

pre 8 godina

Mi se nadali da ćemo na kraju kvalifikacija igrati odlučujuću utakmicu za plasman ili baraž, a mi ćemo izgleda igrati da prebacimo nulu i ne ostanemo u istorji fudbala kao jedina reprezentacija koja je kvalifikacije završila sa negativnim brojem bodova...

marko

pre 8 godina

Da li ce neko vise u ovoj kriminalnoj zemlji da se dozove pameti. Jedan tezak kriminalac je zavio fudbal u crno i na slobodi je, a vi i dalje pricate o nepravdi na sudu. Pametnom je dosta reci Bogdanov-Vucic.

xxx

pre 8 godina

Znaci, sta reci.

Nije covek nista uradio da se otkriju pocinioci i onda slaze pateticne recenice.

Nismo mi ni zasluzili bolje kad smo dozvolili, pod jedan - da se to desi, pod dva - da ne mogu da se nadju pocinioci. Banana republika.

Na kraju krajeva koga uopste bre briga za fudbal, narod nema sta da jede.

Del

pre 8 godina

Care, sta ti radi sudstvo? Sta ti radi policija? Sta ce Bogdanov na stadionu? Odakle navijaci na terenu? Prestani da se oglasavas, svako sa dva grama mozga te je skapirao odavno.

Iskreno

pre 8 godina

Ovom pravniku nikako nije jasno da su u teren utrčali njegovi preplanuli i da su tukli albanske igrače. Nema povike na Uefu, bili su blagi, za nasilje koje preplanuli huligani šire svuda mogli smo na pet godina da budemo udaljeni iz svih takmičenja.

strejder

pre 8 godina

Sami smo krivi za ovakav rasplet,pali smo na provokaciju koja je dobro izrezirana plus lose organizovanje je za svaku osudu tako da i treba da nas kazne...

Darko

pre 8 godina

Vucicu da si tolika postenjacina smenio bi ministra policije odmah posle meca, zbog kriminalne organizacije meca.
Reci mi samo ko je procesuiran i osudjen zbog napada na albanske fudbalere, a vidi se jasno na snimku ko ih je napao? Fudbalsku utakmicu ne mozemo mirno da organizujemo, nego se blamiramo. Isti ovakav epilog bi i mi ocekivali da je situacija bila obrnuta. Ne znam onda o kakvoj nepravdi ti onda pricas? A da zaboravio sam da si ti gospodin rejting.

Samo pitam

pre 8 godina

Ne postiji nijedan dokaz da je dron bio albanski, a dron je nestao i odneo ga je sa terena asistent onog Bogdanova. Zašto su oni preuzeli dronkove ostatke? Zašto je Bogdanov na slobodi? Ovo nije ničija privatna država, da se pogledamo u oči, bez muvanja više.

Ddule

pre 8 godina

Evo i tabele:
1. Portugal 5 4 0 1 7:4 12
2. Albanija 4 3 1 0 7:2 10
3. Danska 5 3 1 1 8:4 10
4. Armenija 5 0 1 4 5:9 1
5. Srbija 5 0 1 4 3:8 -2

Granota

pre 8 godina

Predsedniče Vlade, sramota je da ti se Bogdanov šeta po terenu i da mu se posle ne dogodi NIŠTA. Ti nemaš državu, imaš za*****ciju...

Sve zemlje imaju incidente, navijači divljaju, samo Srbija i Hrvatska imaju njivu prepunu korova u kojoj se ništa ne radi da se taj korov suzbije. Na svim nivoima i u svim aspektima, naš fudbal je dno dna...

razumom do pobede

pre 8 godina

Izigrali su nas sa tim dronom jer su ocekivali bas ovakvu reakciju a mi smo pali na testu tako da nisa nismo naucili iz predjasnjih gresaka.

Marko

pre 8 godina

UEFA je prvo donela odluku da se utakmica registruje 3:0 za Srbiju, a onda je sportski sud u Lozani nakon dugo vremena i dovolno vremena za politicke pritiske, doneo odluku da se dodele tri boda Albancima.

Glas@Razuma

pre 8 godina

Niste nasli dokaze???A DRON??Stavite naocare posto ste slepi,sta sa tim,a?Hrabrite Albance sram da vas bude i vi sebe nazivate sudom,vi ste sprdnja od suda!

s.

pre 8 godina

eee, vucicu... ko ti je kriv kad' ne shvatas da su "pravo" i "pradvda" dva potpuno razlicita pojma, fakticki bez dodirnih tacaka. ali ok, ti i dalje presentuj "srbiju" kroz opanke i tamburicu. sve na mestu.

Sloven po poreklu

pre 8 godina

@Bas tako! Dolijetanje drone nije razlog za prekid utakmice. Ali zato ulijetanje navijaca i njihovo ganjanje albanskih igraca, kao i odbijanje srpskih da nastave mec, jeste. A vi mozete sebe lagati koliko hocete da su u svemu svi drugi krivi samo vi nikad i niucemu...
(Samir, Sarajevo, 10. jul 2015 13:20)

Reci mi Samire sta bi se desilo da BiH I Srbija igraju u Zenici i da brat premijera Vucica pusti dron sa zastavom Velike Srbije a jos pritom da igrac Srbije otme od BiH igraca zastavu??!!

Bledi

pre 8 godina

Jadni srbi! Vi obozavate da izreknete: nepravda prema srbima! Svi su protiv nas! A vi, jednostavno beli golubovi. A to sto se ,i pre drona, vristalo "ubij siptara", sto je publika napadala igrace Albanije uz odobravanje pripadnika javnog reda, sto su se albanci gadjali sa ne znam s´cime dok su pokusavali izaci iz stadijuma, to nikom nista. Ovo je VEOMA pravedna odluka!

polako

pre 8 godina

Stvarno ne kapiram vas koji pričate o nepravdi...kakva nepravda ljudi??? Jel su naši (kao što jedan komentator dole lepo reče) "neonacisti i rasturači droge" tukli njihove igrače - jesu. Jel su redari gledali - jesu. Kraj priče. Dron, dron...ok, kapiram da nije isto da li je na dronu Lepa Brena ili "velika Albanija" ali na kraju krajeva je to samo provokacija, to je sud u Lozani gledao.

Ne kapiram kako neko može da bude ubedjen da tu ima nepravde. Evo da vam bude lakše primera koji nema veze ni sa nama ni sa njima: SP 2006, finale, Materazzi i Zidane...ovaj mu opsovao sestru (provokacija) ovaj ga nabo' (fizička agresija) i šta je bilo? Jasno šta je bilo. Isto što i sada. Tako da, manite se priča o nepravdi, zavera i pustite Srebrenicu po strani...to što je bilo tamo je ljudska tragedija a ovo je fudbal...

A mi ako smo šmekeri (u šta nažalost sve više sumnjam), odvalićemo ih u Tirani na pravdi Boga pa nek se češu i nek tweetuju do mile volje...tada bih voleo da vidim facu onog margarinka...

Ako su naši manekeni-fudbaleri i ono mafijaško gnezdo iz fudbalskog saveza u stanju da nam to zadovoljstvo priušte...

Las Vegas

pre 8 godina

Vucicu, vazno je da nas svi hvale zbog nasih reformi. Ista prica i kada se docekuju deca sa Kosova,ista prica i kada je Merkel u Beogradu,ista prica i kada si u Briselu. Vazno je gradjanima strpati u glavu da smo mi carevi. A onda dodje ovakva presuda ovog suda i pokaze nam gde smo mi u stvarnosti. Hrvatski Premijer Milanovic pisao Platiniju i molio ga da Hrvatska ne bude izbacena sa EPzbog one "svastike" u Splitu navodeci bestidno laz da je Hrvatska u ww2 imala najveci udeo u antifasitickoj borbi u Evropi.Ali covek napisao i pisao. Sta si ti Vucicu uradio? Meni licno se svidja ovakva odluka da rasteramo one iz FSS i da krenemo od nule

Somi

pre 8 godina

Da je ne pravda jeste, ali sad da igramo sa maltom ona ce da nas naumpa, tako nam i treba kad smo "evropski brazilci", pa nas nijedan klub nemoze da prodje kvalifikacije u evropi, i mi ocekujemo nesto od naseg fudbala.

ман.сити

pre 8 godina

Вучићу,када наше правосуђе буде јаче од хулигана који нам приређује овакве ствари(затвор и доживотна забрана уласка на било који стадион),онда се можемо надати да нас мало другачије гледају,до тада можемо гледати друге.

Milos

pre 8 godina

Rece covek znali smo. Pa ako ste znali sto niste sprecili. Pa ste rekli imamo dokaze u lozani. Pa da gutamo teske reci. Brisu pod sa nama ko kako stigne.

Anđelko

pre 8 godina

Ako mu je i odgovorio, zato što ova odluka suda u Lozani predstavlja udar na zdrav razum svih normalnih ljudi. Na kraju ispada da su naši navijači upravljali dronom i izazvali prekid meča, a ne Albanci. Strašno!

Navijac iz fotelje

pre 8 godina

Meni jedino nije jasno, zasto onda Talijani nisu bili kaznjeni oduzimanjem bodova nakon incidenata u Genovi. Ipak su oni bili organizator.
(AlCapone, 10. jul 2015 12:51)

Zato sto nije postojala opasnost po igrace na terenu. Sve se desavalo na tribinama.Nije niko uleteo na teren da se bije sa igracima. I ipak je to Italija gde pola zvanicnika UEFA su italijani. Italijani neprave s***a po gradovima Evrope. Ne upotrebljavaju topovske udare,pirotehniku

Pr

pre 8 godina

Ocekivana i pravedna odluka. Sta mislite, da tucete igrace i dobijete 3 boda? Tako je to kada Bogdan i slicni njemu vode fudball cak i prijatelj Platini nije mogao da pomogne.

BelaGolubica

pre 8 godina

Pa, zar niste shvatili da su svi skoro protiv nas, čak i u sportu. Hvala milom Bogu, mi ubedljivo imamo najbolje sportiste na svetu, pa mogu samo da nas mrze!!!!!

ozlojeđeni

pre 8 godina

Pravde odavno nema, bar kad smo mi Srbi u pitanju. Jedino što nam ostaje je da ojačamo što više ovu zemlju, kako nekima ubuduće ne bi slične stvari padale na pamet, a ne bile sprovedene, jer u svetu se prešlo odavno na zakon jačeg...

Dimitrije Paunković

pre 8 godina

@Adrian

Nemaš pojma! Uvek se kažnjava domaćin jer je on odgovoran za bezbednost na stadionu, nema veze čiji su navijači pravili nerede! Ne mogu srpska policija i srpski redari da obezbedjuju utakmicu u Italiji!

MC

pre 8 godina

@Al Capone: Italijani jesu valjda kaznjeni sa nekoliko utakmica igranja pred praznim tribinama i novcanom kaznom. A i nije dobro poredjenje. Italijani jesu bili organizatori ali su incident napravili nasi + niko od samih aktera sportskog dogadjaja nije neposredno napadnut.
U Beogradu smo, logicno, mi bili organizatori i nasi huligani su uleteli na teren i tukli Albance. Uz to imali pomoc redara?!?! I na kraju - sama cinjenica da je ona bitanga Bogdanov OPET imao pristup stadionu i da je uleteo u teren da bije protivnicke igrace dovoljno govori. Da sam sudija, pa samo bi nas zbog toga kaznio.

N

pre 8 godina

Bas tako! Dolijetanje drone nije razlog za prekid utakmice. Ali zato ulijetanje navijaca i njihovo ganjanje albanskih igraca, kao i odbijanje srpskih da nastave mec, jeste. A vi mozete sebe lagati koliko hocete da su u svemu svi drugi krivi samo vi nikad i niucemu...
(Samir, Sarajevo, 10. jul 2015 13:20)
Samire ostrascen si, ali si uglavnom za sve upravu osim da srpski igraci nisu hteli da nastave mec. Ustvari albanski fudbaleri nisu hteli da nastave mec jer ih je uvredilo sto je nas fudbaler hteo da skloni zastavu velike albanije, kojom je inace upravljao brat premijera Albanije. I ovo jeste zbog svih cinjenica politicka odluka.

branislav

pre 8 godina

Bogdanov(osudjen u Italiji zbog Djenove i nereda) i jos dvojica usla na teren da se biju i bacaju stolice! Ko je njih pustio na stadion... Vec smo ispali i pre ove odluke ,zato je ona potrebna da se huliganima zabrani ulazak na stadione.ALI,po reakciji premijera vidi ostace sve ISTO! DOKLE,zalopojke i kuknjava ,a da se nista ne preduzima?

Borko

pre 8 godina

Istina je da je odluka sportskog suda u Lozani nepravedna, ali je takodje istina da su navijaci upali u teren. Postavlja se glavno pitanje: Kada ce se Srbija obracunati sa hiliganima i kada cemo moci normalno da idemo na fudbalske i kosarkaske utakmice sa decom u dresovima i salovima kluba za koji navijamo bez razmisljanja da ce se nesto desiti na tim istim....

Samir, Sarajevo

pre 8 godina

Nije bas tako Premijeru, kaznjeni smo jer smo dozvolili da na teren udju navijaci, a to je propust organizatora.

Uostalom da je Srbija vodila 3:0 kada je dron pusten, nista se ne bi desilo!
(pera, 10. jul 2015 12:46)

Bas tako!
Dolijetanje drone nije razlog za prekid utakmice. Ali zato ulijetanje navijaca i njihovo ganjanje albanskih igraca, kao i odbijanje srpskih da nastave mec, jeste. A vi mozete sebe lagati koliko hocete da su u svemu svi drugi krivi samo vi nikad i niucemu...

šuka

pre 8 godina

kad god si ti na vlasti,nama ide ovako(sankcije,bombardovanje,ratovi,poplave,zemljotresi,rezolucije,oduzimanje bodova,manje plate i penzije itd) ti si u najmanju ruku maler da ne kažem nešto drugo.

slavko

pre 8 godina

Meni jedino nije jasno, zasto onda Talijani nisu bili kaznjeni oduzimanjem bodova nakon incidenata u Genovi. Ipak su oni bili organizator.
(AlCapone, 10. jul 2015 12:51)

Zato sto su i u Italiji i u Beogradu incident napravili srpski "navijaci", bolje reci huligani, dakle bogdanov i njegovi

Radovan

pre 8 godina

Premijer Vučić je apsolutno u pravu, odluka suda u Lozani je veoma sramna, na osnovu te odluke ispada da smo mi izazvali incident, a ne Albanci. Velika bruka i sramota!

Adrian

pre 8 godina

Meni jedino nije jasno, zasto onda Talijani nisu bili kaznjeni oduzimanjem bodova nakon incidenata u Genovi. Ipak su oni bili organizator.
(AlCapone, 10. jul 2015 12:51)

Zato sto italijanski navijaci nisu usli u stadium.

HijaVata

pre 8 godina

Dokle god imamo likova tipa 'sundjer marley' ovako ce se ponasati prema nama.Sta god da se desi, nikad jedinstveni necemo biti, uvek ima neki Helsinski odbor za prava prasica u Carnex-u koji ce pronaci nasu gresku u svemu. Pitanje za Sundjera : ' zasto Italijani nisu kaznjeni u Djenovi?' . Da nismo mi organizovali i tu utakmicu?

Ivan

pre 8 godina

Mi smo ponosit narod i kao takav treba da izdrzimo sve ove lose pokusaje da nam ponos pogaze. Mi se nismo plasirali i ne bi smo uspeli to da uradimo tako da ova odluka nema prakticnog znacaja. Ali DUŠA ME BOLI :(, pa dodješ u goste, pljuneš domaćinu na sto i još kažu da NISI KRIV. A za sve ostale "SRBE" koji kažu da su i trebali da nas kazne zbog uletanja na teren imam jedno pitanje: Da li bi ti dozvolio da ti neko dodje u tvoju kuću i da te pod.ebava? Ljudi čuvajte ovo malo ponosa što imamo. Pa da se dron desio u Tirani NAŠI ŽIVI nebi izašli. I hajde da podržimo naše momke da im pokažemo u sred Tirane kako se igra fudbal!!!

keja

pre 8 godina

Domaćin mora osigurati utakmicu da sve prođe u najboljem redu. To što netko provocira tj. pušta dronove i crta svastiku to ih nije briga...

Mirko

pre 8 godina

Pusti budale,
odbi na daru.

Potpaljuju jos malo Balkan bas u ovom momentu kad sve vri,
ma bravo!!!
Bas su sad nasli da objave.
(marija, 10. jul 2015 13:13)
----------------
Tacno tako.A sto se fudbala tice nista ne gubimo.Mi smo ionako zalutali medju fudbalski svet.Od vremena Radomira Antica mi ne mozemo da se spojimo sa loptom tako da ova odluka je jos i dobra po nas u neku ruku jer sad mozemo na miru da se igramo fudbala.

Samo rigorozno sprovodjenje zakona o sportu (onog koji je Tacerka uvela u Engleskoj)moze da spreci ovakve stvari da se vise ne dogadjaju.Ne volim albance, ali kad vidim Bogdanova na terenu da tuce njihove igrace onda to nije to.Sta ce i otkud Bogdanov na terenu.Za sve ostale navijace koji su rezignirani pojavom drona uleteli njih u neku ruku razumem ali da Bogdanov opet bude na terenu ne mogu.Taj je trebao da bude zatvroen za vreme utakmice.

strejder

pre 8 godina

Uvek je tako bilo i bice!Nas su uvek kaznjavali a druge favorizovali,setimo se deasavanja u Italiji i mnogih drugih...sramota za evropsku kucu fudbala!!!

s

pre 8 godina

Sami smo sebe ponizili i nemamo prava da ljutimo. Sta su radile policija i sluzbe kad su dozvolile onakvu akciju u sred Beograda? U sred Beograda! Znali smo dobro s kim imamo posla i sve je to moralo biti unapred otkriveno i spreceno. Na drugoj strani je upad huligana na teren.

Pravednik

pre 8 godina

Od evropskih sudova ne možemo očekivati pravedne presude, jer se oni ne rukovode principima prava i pravde, već političkim instrukcijama koje dobijaju sa više instance.

AlCapone

pre 8 godina

Meni jedino nije jasno, zasto onda Talijani nisu bili kaznjeni oduzimanjem bodova nakon incidenata u Genovi. Ipak su oni bili organizator.

pera

pre 8 godina

Nije bas tako Premijeru, kaznjeni smo jer smo dozvolili da na teren udju navijaci, a to je propust organizatora.

Uostalom da je Srbija vodila 3:0 kada je dron pusten, nista se ne bi desilo!

AlCapone

pre 8 godina

Meni jedino nije jasno, zasto onda Talijani nisu bili kaznjeni oduzimanjem bodova nakon incidenata u Genovi. Ipak su oni bili organizator.

pera

pre 8 godina

Nije bas tako Premijeru, kaznjeni smo jer smo dozvolili da na teren udju navijaci, a to je propust organizatora.

Uostalom da je Srbija vodila 3:0 kada je dron pusten, nista se ne bi desilo!

Onomatopeja

pre 8 godina

Sramotna odluka iz Lozane je trivijalna i izuzetno frustrirajuca! Ali i sramotna! Dron je nosio oznake nacisticke tvorevine i predstavlja uzrok svih nemilih scena! Premijer Srbije je uputio hrabru odluku drugoj strani!

Glas@Razuma

pre 8 godina

Niste nasli dokaze???A DRON??Stavite naocare posto ste slepi,sta sa tim,a?Hrabrite Albance sram da vas bude i vi sebe nazivate sudom,vi ste sprdnja od suda!

BelaGolubica

pre 8 godina

Pa, zar niste shvatili da su svi skoro protiv nas, čak i u sportu. Hvala milom Bogu, mi ubedljivo imamo najbolje sportiste na svetu, pa mogu samo da nas mrze!!!!!

ozlojeđeni

pre 8 godina

Pravde odavno nema, bar kad smo mi Srbi u pitanju. Jedino što nam ostaje je da ojačamo što više ovu zemlju, kako nekima ubuduće ne bi slične stvari padale na pamet, a ne bile sprovedene, jer u svetu se prešlo odavno na zakon jačeg...

Marko

pre 8 godina

UEFA je prvo donela odluku da se utakmica registruje 3:0 za Srbiju, a onda je sportski sud u Lozani nakon dugo vremena i dovolno vremena za politicke pritiske, doneo odluku da se dodele tri boda Albancima.

Granota

pre 8 godina

Predsedniče Vlade, sramota je da ti se Bogdanov šeta po terenu i da mu se posle ne dogodi NIŠTA. Ti nemaš državu, imaš za*****ciju...

Sve zemlje imaju incidente, navijači divljaju, samo Srbija i Hrvatska imaju njivu prepunu korova u kojoj se ništa ne radi da se taj korov suzbije. Na svim nivoima i u svim aspektima, naš fudbal je dno dna...

ман.сити

pre 8 godina

Вучићу,када наше правосуђе буде јаче од хулигана који нам приређује овакве ствари(затвор и доживотна забрана уласка на било који стадион),онда се можемо надати да нас мало другачије гледају,до тада можемо гледати друге.

Julius

pre 8 godina

Sami sebi zabili po 100 put noz u ledja...

-Jel EU terala publiku da celi mec urla, ubi zakolji da siptar ne postoji?
-Jel EU dopostila Bogdanovu ulazak na teren?
-Jel EU terala publiku i obezbedjenje da sutira, udara i gadja Albanske igrace?
-Jel EU odgovorna za unosenje zastave V. Albanije ili je to propust drzave?
-Jel EU odgovorna za sramno ponasanje publike u Italiji?
-Jel EU odgovorna za skandalozno ponasanje navijaca na mecu U21 ekipa Srbije i Engleske?
-Jel EU kriva za zadnji derbi?

Uvek neko drugi kriv, jeli??
Muka mi je vise od onih, koji zale sebe i misle ceo svet je protiv nas a ne vide kakva smo mi go+na.

Sloven po poreklu

pre 8 godina

@Bas tako! Dolijetanje drone nije razlog za prekid utakmice. Ali zato ulijetanje navijaca i njihovo ganjanje albanskih igraca, kao i odbijanje srpskih da nastave mec, jeste. A vi mozete sebe lagati koliko hocete da su u svemu svi drugi krivi samo vi nikad i niucemu...
(Samir, Sarajevo, 10. jul 2015 13:20)

Reci mi Samire sta bi se desilo da BiH I Srbija igraju u Zenici i da brat premijera Vucica pusti dron sa zastavom Velike Srbije a jos pritom da igrac Srbije otme od BiH igraca zastavu??!!

Nole pobedio Gaskea 7:6 6:4 6:4

pre 8 godina

Trebalo je proglasiti nereseno (0:0) i oduzeti i nama i Albaniji 1 bod. Nama zbog upada navijaca i njihovog fizickog obracuna sa igracima, a Albaniji zbog drona, mesanja politike u sport, nepotrebnog dizanja politicke tenzije, nepostovanja medjunarodnih granica sa okolnim zemljama i odbijanjem da ponovo izadju na teren, bez prisustva publike.
Albanci su vise krivi za nerede u Beogradu, nego mi.
Ili, drugi slucaj, igrati ponovo na neutralnom terenu, pred praznim tribinama (u Engleskoj, Francuskoj, Spaniji) tako da jednom Srbija bude domacin, i drugi put da bude Albanija domacin.
Bilo bi pozeljno da se mec ne odigra u Albaniji, nego na neutralnom terenu, bez publike.

Borko

pre 8 godina

Istina je da je odluka sportskog suda u Lozani nepravedna, ali je takodje istina da su navijaci upali u teren. Postavlja se glavno pitanje: Kada ce se Srbija obracunati sa hiliganima i kada cemo moci normalno da idemo na fudbalske i kosarkaske utakmice sa decom u dresovima i salovima kluba za koji navijamo bez razmisljanja da ce se nesto desiti na tim istim....

N

pre 8 godina

Bas tako! Dolijetanje drone nije razlog za prekid utakmice. Ali zato ulijetanje navijaca i njihovo ganjanje albanskih igraca, kao i odbijanje srpskih da nastave mec, jeste. A vi mozete sebe lagati koliko hocete da su u svemu svi drugi krivi samo vi nikad i niucemu...
(Samir, Sarajevo, 10. jul 2015 13:20)
Samire ostrascen si, ali si uglavnom za sve upravu osim da srpski igraci nisu hteli da nastave mec. Ustvari albanski fudbaleri nisu hteli da nastave mec jer ih je uvredilo sto je nas fudbaler hteo da skloni zastavu velike albanije, kojom je inace upravljao brat premijera Albanije. I ovo jeste zbog svih cinjenica politicka odluka.

Minecraft pro

pre 8 godina

Čekaj, nesto mi je cudno. Od oktobra smo imali bez problema rezultat 3:0 u nasu korist, a sada odjednom cim smo stavili veto na rezoluciju o Srebrenici se menja rezultat. Alo bre ja sa 14 godina vidim sta se desava.

MC

pre 8 godina

@Al Capone: Italijani jesu valjda kaznjeni sa nekoliko utakmica igranja pred praznim tribinama i novcanom kaznom. A i nije dobro poredjenje. Italijani jesu bili organizatori ali su incident napravili nasi + niko od samih aktera sportskog dogadjaja nije neposredno napadnut.
U Beogradu smo, logicno, mi bili organizatori i nasi huligani su uleteli na teren i tukli Albance. Uz to imali pomoc redara?!?! I na kraju - sama cinjenica da je ona bitanga Bogdanov OPET imao pristup stadionu i da je uleteo u teren da bije protivnicke igrace dovoljno govori. Da sam sudija, pa samo bi nas zbog toga kaznio.

Blogger

pre 8 godina

Verovtano je to da je opet VUCIC kriv :) Daj ne lupajte gluposti, pa nije Vucic stvorio te huligane .. ili pak mozda jeste? Desavale su se i vece stvari i niko nije bio kriv. A sad kad se desi nesto odmah VUCICU pe*eru , VUCICU luzeru ..cemu to? On ne moze da igra fudbal umesto nasih fudbalera koji ne shvataju sta je reprezentacija , "orlici" su pokazali kako se bori za drzavu cije boje i obelezja brane. Sto se tice prepiske na twiteru , to je meni malo bzv ... da se funkcioneri tj. premijeri dopisuju preko drustvenih mreza. Ali ok ... smatram da je dobro odgovorio ! NAPRED SRBIJA !!!

princ rima

pre 8 godina

jedino ne bih bio siguran da ce ove nase balerine da pobede u tirani...osim ako ne igraju protiv zenske fudbalske reprezentacije albanije...sa svim drugim se u potpunosti slazem sa premijerom

Del

pre 8 godina

Care, sta ti radi sudstvo? Sta ti radi policija? Sta ce Bogdanov na stadionu? Odakle navijaci na terenu? Prestani da se oglasavas, svako sa dva grama mozga te je skapirao odavno.

vucko

pre 8 godina

E moj Vucko, ispreskaka te Rama kao star plot.Ti onako uobrazeno da bi se dodvorio radikalima i Šešelju a on te na kulturicu i intelektualno ispreskaka.Idi u Srebrenicu i pokloni se zrtvama genocida ako mozes nesto iskreno uraditi.Tako ces najbolje pomoci Srbiji.Dosta je glume.Glumiš za Oskara.

Blackjack

pre 8 godina

Vučiću, dužan si odgovore na sledeća pitanja:
1. Ko je uneo dron?
2. Ko je upravljao dronom?
3. Da li uhapšen pa potom pušten? I zašto?
4. Kako je ona rulja tako lako uletela na teren?
5. Zašto ih žandarmerija nije sprečila?

To treba da uradiš, a ne da se svađaš po Tviteru. Mada, znam da ti botovi vode nalog, ali očekujem vanrednu konferenciju za medije sa mnogo uhtanja, puftanja, uzdisanja i priče kako nas svi mrze.

zoran

pre 8 godina

Vuchicu ovaj Rama je za tebe gospodin. Ovo ti Srbin kaze.. Dok t
KAda budesh sposoban da uhapsih barabu Bogdanova, Kimija I slichne, ti se javi, ok to ne obavish CUTI CHOVECHE.

Zar nisi rekao da cesh objaviti rezultate istrage..?? Slagao si a da trepnuo nisi, jer svi zaju da dron nisu Albanci poslali vec neki ljudi iz kluba za koji navijash. Ovi u UEFA to znaju I kazna je sasvim opravdana.

Jack

pre 8 godina

Hahaha, Rama opet ispolivao ovog samoljubivog nesrecnika. Ne zaboravite da je tuzilastvo (mora biti usled velike nezavisnosti) ODBACILO krivicnu prijavu protiv Bogdanova za ovaj incident. Sto bi neki rekli, NE DAM BOGDANOVA!

Srki

pre 8 godina

Ala ga je ispreskakao ovaj Rama. Uuu, još uši bride. Rama, iako deluje izuzetno prepotentno ume da bude vrlo realan, dok ovom našem to baš i ne ide. I onda...

Petar

pre 8 godina

Haha al ga poklopio ovaj Rama. Ćuti Vučko i samo čuvaj te vaše kriminalce na tribinama. Ako, i treba kazna, možda nešto naučiš iz ovoga za ubuduće.

Ivan

pre 8 godina

Mi smo ponosit narod i kao takav treba da izdrzimo sve ove lose pokusaje da nam ponos pogaze. Mi se nismo plasirali i ne bi smo uspeli to da uradimo tako da ova odluka nema prakticnog znacaja. Ali DUŠA ME BOLI :(, pa dodješ u goste, pljuneš domaćinu na sto i još kažu da NISI KRIV. A za sve ostale "SRBE" koji kažu da su i trebali da nas kazne zbog uletanja na teren imam jedno pitanje: Da li bi ti dozvolio da ti neko dodje u tvoju kuću i da te pod.ebava? Ljudi čuvajte ovo malo ponosa što imamo. Pa da se dron desio u Tirani NAŠI ŽIVI nebi izašli. I hajde da podržimo naše momke da im pokažemo u sred Tirane kako se igra fudbal!!!

Anđelko

pre 8 godina

Ako mu je i odgovorio, zato što ova odluka suda u Lozani predstavlja udar na zdrav razum svih normalnih ljudi. Na kraju ispada da su naši navijači upravljali dronom i izazvali prekid meča, a ne Albanci. Strašno!

Radovan

pre 8 godina

Premijer Vučić je apsolutno u pravu, odluka suda u Lozani je veoma sramna, na osnovu te odluke ispada da smo mi izazvali incident, a ne Albanci. Velika bruka i sramota!

Lubenicar

pre 8 godina

Ono sto je za druge, koji se vode istinom, sramota i bruka, to je za Albaniju i njene predstavnike ponos! Ne treba reagovati impulsivno, treba dovesti u pitanje validnost celokupnog takmicenja, a nas premijer je umereno i primereno poslao poruku!

Remzija

pre 8 godina

Vucic prvo prica kako Srbija ima ugled u svetu kakav do sad nije imala, pa posle te izjave, ,,nepravda prema Srbiji". Ja pitam Vucica, da li Srbija ima ugled u svetu ako ministar pravde salje u Svajcarsku dopis da se Oric isporuci Srbiji a Svajcarska ga isporuci u Sarajevo? Isto, Ejup Ganic uhapsen u Londonu, srpske vlasti ga traze a oni ga isporuce u Sarajevo. Dragan Kapetan ode u Hrvatsku, nase vlasti cute. Jurisic osudjen na kaznu zatvora od 12 godina u Beogradu, Kosorova urgirala preko nasih vlasti da se isporuci u Sarajevo i on je pusten. Tako i Purda, isporucen iz Beograda u Hrvatsku. Da li Srbija ima ugled u svetu sto je EP proglasio Srebrenicu kao genocid? Tako i Americki kongres. E Vucicu, zar takav ugled u svetu ima Srbija?

kolega sa katedre

pre 8 godina

Sramotna odluka , a takvih je na stetu Srbije mnogo u poslednje vreme..medjutim , nece nas zaustaviti niti pokolebati , idemo dalje

Bledi

pre 8 godina

Jadni srbi! Vi obozavate da izreknete: nepravda prema srbima! Svi su protiv nas! A vi, jednostavno beli golubovi. A to sto se ,i pre drona, vristalo "ubij siptara", sto je publika napadala igrace Albanije uz odobravanje pripadnika javnog reda, sto su se albanci gadjali sa ne znam s´cime dok su pokusavali izaci iz stadijuma, to nikom nista. Ovo je VEOMA pravedna odluka!

miro split

pre 8 godina

Ako san ja dobro razumija odluku ovog suda,onda je nogomet igra u kojoj Njemci uvik pobjeđuju,a Albanci imaju pravo na upotrebu avijacije.Kako je očit napredak aerotehnike u Albaniji,ja na utakmici u Tirani očekujen nalet poljoprivrednog aviona.

HijaVata

pre 8 godina

Dokle god imamo likova tipa 'sundjer marley' ovako ce se ponasati prema nama.Sta god da se desi, nikad jedinstveni necemo biti, uvek ima neki Helsinski odbor za prava prasica u Carnex-u koji ce pronaci nasu gresku u svemu. Pitanje za Sundjera : ' zasto Italijani nisu kaznjeni u Djenovi?' . Da nismo mi organizovali i tu utakmicu?

Adrian

pre 8 godina

Meni jedino nije jasno, zasto onda Talijani nisu bili kaznjeni oduzimanjem bodova nakon incidenata u Genovi. Ipak su oni bili organizator.
(AlCapone, 10. jul 2015 12:51)

Zato sto italijanski navijaci nisu usli u stadium.

Pr

pre 8 godina

Ocekivana i pravedna odluka. Sta mislite, da tucete igrace i dobijete 3 boda? Tako je to kada Bogdan i slicni njemu vode fudball cak i prijatelj Platini nije mogao da pomogne.

EKV

pre 8 godina

Pa jeste li vi normalni bre, ulaze vam kriminalci, huligani u teren dok policija se pravi da ne vidi nista, niti sme da ih gleda u oci, fizicki se konfronitirate sa gostujucem ekipom, i jos mislite da je to sve u redu.

Darko

pre 8 godina

Vucicu da si tolika postenjacina smenio bi ministra policije odmah posle meca, zbog kriminalne organizacije meca.
Reci mi samo ko je procesuiran i osudjen zbog napada na albanske fudbalere, a vidi se jasno na snimku ko ih je napao? Fudbalsku utakmicu ne mozemo mirno da organizujemo, nego se blamiramo. Isti ovakav epilog bi i mi ocekivali da je situacija bila obrnuta. Ne znam onda o kakvoj nepravdi ti onda pricas? A da zaboravio sam da si ti gospodin rejting.

Profesionalni sportist i Dif-ovac

pre 8 godina

E moj Vucko ko klen nasedas i brukas dostojanstvo svih nas i kad odgovaras mozes samo u tvoje ime i Seselja a ne svih Srba.Idi bre u Srebrenicu i pokaj se i ostavi se sporta jer nije sport kriv sto ga politicari vode obs unistavaju.

polako

pre 8 godina

Stvarno ne kapiram vas koji pričate o nepravdi...kakva nepravda ljudi??? Jel su naši (kao što jedan komentator dole lepo reče) "neonacisti i rasturači droge" tukli njihove igrače - jesu. Jel su redari gledali - jesu. Kraj priče. Dron, dron...ok, kapiram da nije isto da li je na dronu Lepa Brena ili "velika Albanija" ali na kraju krajeva je to samo provokacija, to je sud u Lozani gledao.

Ne kapiram kako neko može da bude ubedjen da tu ima nepravde. Evo da vam bude lakše primera koji nema veze ni sa nama ni sa njima: SP 2006, finale, Materazzi i Zidane...ovaj mu opsovao sestru (provokacija) ovaj ga nabo' (fizička agresija) i šta je bilo? Jasno šta je bilo. Isto što i sada. Tako da, manite se priča o nepravdi, zavera i pustite Srebrenicu po strani...to što je bilo tamo je ljudska tragedija a ovo je fudbal...

A mi ako smo šmekeri (u šta nažalost sve više sumnjam), odvalićemo ih u Tirani na pravdi Boga pa nek se češu i nek tweetuju do mile volje...tada bih voleo da vidim facu onog margarinka...

Ako su naši manekeni-fudbaleri i ono mafijaško gnezdo iz fudbalskog saveza u stanju da nam to zadovoljstvo priušte...

Pravednik

pre 8 godina

Od evropskih sudova ne možemo očekivati pravedne presude, jer se oni ne rukovode principima prava i pravde, već političkim instrukcijama koje dobijaju sa više instance.

Samo pitam

pre 8 godina

Ne postiji nijedan dokaz da je dron bio albanski, a dron je nestao i odneo ga je sa terena asistent onog Bogdanova. Zašto su oni preuzeli dronkove ostatke? Zašto je Bogdanov na slobodi? Ovo nije ničija privatna država, da se pogledamo u oči, bez muvanja više.

strejder

pre 8 godina

Uvek je tako bilo i bice!Nas su uvek kaznjavali a druge favorizovali,setimo se deasavanja u Italiji i mnogih drugih...sramota za evropsku kucu fudbala!!!

šuka

pre 8 godina

kad god si ti na vlasti,nama ide ovako(sankcije,bombardovanje,ratovi,poplave,zemljotresi,rezolucije,oduzimanje bodova,manje plate i penzije itd) ti si u najmanju ruku maler da ne kažem nešto drugo.

Jovanovic984

pre 8 godina

Vucicu,bolje uhapsite huligane koji rade sta hoce,a stitite ih zbog toga sto saradjujete s njima. To je vas posao,ostavite sport sportistima.

Guy Fawkes

pre 8 godina

Ovo izgleda kao razgovor odrasle osobe i razmazenog deteta. Na nasu veliku zalost, dete ne predstavlja albansku stranu, i ima zabrinjavajuce visok procenat podrske u narodu.

Mirko

pre 8 godina

Pusti budale,
odbi na daru.

Potpaljuju jos malo Balkan bas u ovom momentu kad sve vri,
ma bravo!!!
Bas su sad nasli da objave.
(marija, 10. jul 2015 13:13)
----------------
Tacno tako.A sto se fudbala tice nista ne gubimo.Mi smo ionako zalutali medju fudbalski svet.Od vremena Radomira Antica mi ne mozemo da se spojimo sa loptom tako da ova odluka je jos i dobra po nas u neku ruku jer sad mozemo na miru da se igramo fudbala.

Samo rigorozno sprovodjenje zakona o sportu (onog koji je Tacerka uvela u Engleskoj)moze da spreci ovakve stvari da se vise ne dogadjaju.Ne volim albance, ali kad vidim Bogdanova na terenu da tuce njihove igrace onda to nije to.Sta ce i otkud Bogdanov na terenu.Za sve ostale navijace koji su rezignirani pojavom drona uleteli njih u neku ruku razumem ali da Bogdanov opet bude na terenu ne mogu.Taj je trebao da bude zatvroen za vreme utakmice.

mikan

pre 8 godina

Sta jos treba da se dogodi na sportskim utakmicama u Srbiji pa da Bogdanov bude uhapsen?
Jel treba da na nekom sledecem derbiju bude 300 mrtvih u reziji doticnog? Pored ovakve policije, to nije nikakav problem...

marko

pre 8 godina

Da li ce neko vise u ovoj kriminalnoj zemlji da se dozove pameti. Jedan tezak kriminalac je zavio fudbal u crno i na slobodi je, a vi i dalje pricate o nepravdi na sudu. Pametnom je dosta reci Bogdanov-Vucic.

realno

pre 8 godina

''Reci mi Samire sta bi se desilo da BiH I Srbija igraju u Zenici i da brat premijera Vucica pusti dron sa zastavom Velike Srbije a jos pritom da igrac Srbije otme od BiH igraca zastavu??!!
(Sloven po poreklu, 10. jul 2015 14:53)''

A kaži ti kada je dokazano da je to Ramin brat upravljao dronom? Odmah u svečanoj loži su ga priveli i nisu pronašli kod njega daljinski za upravljanje. Ni dron nisu pronašli jer je uletio Bogdanov, pokupio ga i odnio. Lako moguće da je odnio ono što je i bilo njegovo. Protiv dotičnog sudski postupak je odbačen i prijava povučena!!
Ti si očit primjer nekog ko bez razmišljanja nasjeda na medijsku propagandu i nešto što nije dokazano prihvata onako kako mu se servira.

razumom do pobede

pre 8 godina

Izigrali su nas sa tim dronom jer su ocekivali bas ovakvu reakciju a mi smo pali na testu tako da nisa nismo naucili iz predjasnjih gresaka.

profa

pre 8 godina

Mi se nadali da ćemo na kraju kvalifikacija igrati odlučujuću utakmicu za plasman ili baraž, a mi ćemo izgleda igrati da prebacimo nulu i ne ostanemo u istorji fudbala kao jedina reprezentacija koja je kvalifikacije završila sa negativnim brojem bodova...

Samir, Sarajevo

pre 8 godina

Nije bas tako Premijeru, kaznjeni smo jer smo dozvolili da na teren udju navijaci, a to je propust organizatora.

Uostalom da je Srbija vodila 3:0 kada je dron pusten, nista se ne bi desilo!
(pera, 10. jul 2015 12:46)

Bas tako!
Dolijetanje drone nije razlog za prekid utakmice. Ali zato ulijetanje navijaca i njihovo ganjanje albanskih igraca, kao i odbijanje srpskih da nastave mec, jeste. A vi mozete sebe lagati koliko hocete da su u svemu svi drugi krivi samo vi nikad i niucemu...

Iskreno

pre 8 godina

Ovom pravniku nikako nije jasno da su u teren utrčali njegovi preplanuli i da su tukli albanske igrače. Nema povike na Uefu, bili su blagi, za nasilje koje preplanuli huligani šire svuda mogli smo na pet godina da budemo udaljeni iz svih takmičenja.

dragan

pre 8 godina

Ma bravo junacino nasa.Za fudbal si se setio da kazes da je nepravda,a o dozvoli NATO ubicama i zlotvorima da po nasoj zemlji rade sta hoce cutis? O rezolucijama u EP cutis,Putina nisi smeo da pomenes nego si onog Tomu poturio da mu pise,kako posle Merkelovoj da izadjes na oci.Sve si bre dao,sve si potpisao,bata radi firme i enormno se bogati dok ti glumis postenjakovica i pricas narodu price za malu decu.Sta rade Zorana i Udovicki i dalje u vladi?Cije interese one zastupaju,srpske ili americke? Koga briga sto je Jelen Trivan dobra sa Vesicem pa mora da bude direktorka? Koga briga sto si ti dobar sa Vesicem pa mora da bude zamenik gradonacelnika.Pa mi smo protiv tih ljudskih katastrofa glasali,ne zelimo da ih gledamo vise.Kolicinu ponizenja koju si nam priredio za godinu dana zastrasujuca je,cutis svo vreme,pricas o makro ekonomiji,ti pravnik i onaj ministar koji dobi diplomu u 50. godini zivota

izbeglica

pre 8 godina

bas je nerealan ocaj nas predsednik umesto da smeni ministra policije koji je idgovoran za dron .Znalose da ce biti neka provokacija a mi naseli ko deca.Nasi navijaci su usli na teren nnasi su tuklu njihove igrace i to stolicama a i sta se sve culo sa tribina a mi krivimo drugog .Bas smo bili pravi domacini gdeje nasa tradicija prema gostu.Samo treba sutet i cekad valjda ce proradit i u nama ono srpsko stoje vredelo nekad i zbog cegasmo bili cenjeni a od 90 na ovamo nacionalisti kolo vode posteni i obrazovani u misju rupu.Ps.pocisti svoje dvoriste pa pricaj o tudjem.

рик

pre 8 godina

Аман заман човече ти си премијер државе Србије и нигде ти не пише да твитујеш са другим шарлатанима .Поготово не око фудбала а овамо не можете да приватизујете клубове бог навијача не би они фараони били задовољни ма гле мајку му. Ја од 1967 године гледам Звезду и једва чекам да је неко купи јер ово је тешка мука. Оног дана када је Џаја избацио политичаре из управе почели сте да и њега и њу уништавате. Комшије то нису урадили и зато су се сачували мало. Држава се распада а он твитује.

svasta

pre 8 godina

Dva predsjednika dvije ''ozbiljne drzave" se prepucavaju preko tvittera. Bojim se da ne nastave prepucavanje u stilu ako mi ne pobjedimo poslacemo vam raketu na vas glavni grad pa da vidimo ko je sad bolji. Ovo postaje zastrasujuce ovoga nema ni u Africi i ako vec koriste drustvene mreze hocu da nastave na FB-ku ja nemam tvitter.

s

pre 8 godina

Sami smo sebe ponizili i nemamo prava da ljutimo. Sta su radile policija i sluzbe kad su dozvolile onakvu akciju u sred Beograda? U sred Beograda! Znali smo dobro s kim imamo posla i sve je to moralo biti unapred otkriveno i spreceno. Na drugoj strani je upad huligana na teren.

Nikola

pre 8 godina

Za sve pametnjakoviće: Srbija u kvalifikacijama i dalje ima jedan bod, a ne -2. Famozna tri boda nakon svojevremene odluke UEFA Srbiji nisu bila ni dodeljena, pa joj tako sada nisu mogla biti ni oduzeta. Prekinuta utakmica bila je registrovana kao pobeda Srbije od 3:0, s tim da su Srbiji bila dodeljena samo tri gola, ali ne i bilo kakav bod.

Poruka Vučiću: Tisina!

slavko

pre 8 godina

Meni jedino nije jasno, zasto onda Talijani nisu bili kaznjeni oduzimanjem bodova nakon incidenata u Genovi. Ipak su oni bili organizator.
(AlCapone, 10. jul 2015 12:51)

Zato sto su i u Italiji i u Beogradu incident napravili srpski "navijaci", bolje reci huligani, dakle bogdanov i njegovi

strejder

pre 8 godina

Sami smo krivi za ovakav rasplet,pali smo na provokaciju koja je dobro izrezirana plus lose organizovanje je za svaku osudu tako da i treba da nas kazne...

Циник

pre 8 godina

Потпуно исправна одлука суда у Лозани. До овога не би дошло да смо у притвору задржали рођеног брата Едиа Раме. Ухваћен је како наводи дрон на стадиону, задржан у полиции а онда на волшебан начин исте ноћи пуштен на слободу. Чекали смо готово 8 месеци да нам господин Вучић каже докле се стигло са истрагом, које пустио дрон, одакле. Јавно је обећао да ће све изнети у јавност али узалуд. Само један, једни телефоснки позив био је довољн да он ућути и да ништа не говори све до данас. Чиме смо ми доказали да су албанци пустили дрон, када је брат Едиа Раме пуштен на слободу. Ово је одраз наше неспособности да бранимо своје инетерсе аима нешто још горе. Да ли постоји граница понижавања коју је Вучић у могућности да истрпи. Онолико висок човек, са тако јаким гласом а слабом кичмом, ја то у животу нисам видео.

Sone Malibu

pre 8 godina

Koja je ovaj Vucic sprdnja i od coveka i politikanta.

Twitter diplomatija,
On se prepucava i "nadmudruje" sa jednim Ramom.....

Isto tako se i BRAT Putin prepucava po twitteru......

xxx

pre 8 godina

Znaci, sta reci.

Nije covek nista uradio da se otkriju pocinioci i onda slaze pateticne recenice.

Nismo mi ni zasluzili bolje kad smo dozvolili, pod jedan - da se to desi, pod dva - da ne mogu da se nadju pocinioci. Banana republika.

Na kraju krajeva koga uopste bre briga za fudbal, narod nema sta da jede.

Ddule

pre 8 godina

Evo i tabele:
1. Portugal 5 4 0 1 7:4 12
2. Albanija 4 3 1 0 7:2 10
3. Danska 5 3 1 1 8:4 10
4. Armenija 5 0 1 4 5:9 1
5. Srbija 5 0 1 4 3:8 -2

Navijac iz fotelje

pre 8 godina

Meni jedino nije jasno, zasto onda Talijani nisu bili kaznjeni oduzimanjem bodova nakon incidenata u Genovi. Ipak su oni bili organizator.
(AlCapone, 10. jul 2015 12:51)

Zato sto nije postojala opasnost po igrace na terenu. Sve se desavalo na tribinama.Nije niko uleteo na teren da se bije sa igracima. I ipak je to Italija gde pola zvanicnika UEFA su italijani. Italijani neprave s***a po gradovima Evrope. Ne upotrebljavaju topovske udare,pirotehniku

to

pre 8 godina

@To samo znaci da je CAS ozbiljno korumpiran i da se "pravda" kupuje!!!
(Pure, 10. jul 2015 15:14)

posto smo ustedeli puno para od smanjenja penzija i plata, mogli smo da kupimo pravdu i da se odmah oseti kako bolje zivimo

Dimitrije Paunković

pre 8 godina

@Adrian

Nemaš pojma! Uvek se kažnjava domaćin jer je on odgovoran za bezbednost na stadionu, nema veze čiji su navijači pravili nerede! Ne mogu srpska policija i srpski redari da obezbedjuju utakmicu u Italiji!

Somi

pre 8 godina

Da je ne pravda jeste, ali sad da igramo sa maltom ona ce da nas naumpa, tako nam i treba kad smo "evropski brazilci", pa nas nijedan klub nemoze da prodje kvalifikacije u evropi, i mi ocekujemo nesto od naseg fudbala.

keja

pre 8 godina

Domaćin mora osigurati utakmicu da sve prođe u najboljem redu. To što netko provocira tj. pušta dronove i crta svastiku to ih nije briga...

Ja

pre 8 godina

Ma i treba. Zemlja koja dozvoli i dopusti da se sve to desi, ništa bolje ni ne zaslužuje.
Sad je bar jasno da mi to prvenstvo ni videti nećemo. Bar su nas poštedeli blamaže i nerealnih očekivanja.

Milos

pre 8 godina

Rece covek znali smo. Pa ako ste znali sto niste sprecili. Pa ste rekli imamo dokaze u lozani. Pa da gutamo teske reci. Brisu pod sa nama ko kako stigne.

branislav

pre 8 godina

Bogdanov(osudjen u Italiji zbog Djenove i nereda) i jos dvojica usla na teren da se biju i bacaju stolice! Ko je njih pustio na stadion... Vec smo ispali i pre ove odluke ,zato je ona potrebna da se huliganima zabrani ulazak na stadione.ALI,po reakciji premijera vidi ostace sve ISTO! DOKLE,zalopojke i kuknjava ,a da se nista ne preduzima?

Las Vegas

pre 8 godina

Vucicu, vazno je da nas svi hvale zbog nasih reformi. Ista prica i kada se docekuju deca sa Kosova,ista prica i kada je Merkel u Beogradu,ista prica i kada si u Briselu. Vazno je gradjanima strpati u glavu da smo mi carevi. A onda dodje ovakva presuda ovog suda i pokaze nam gde smo mi u stvarnosti. Hrvatski Premijer Milanovic pisao Platiniju i molio ga da Hrvatska ne bude izbacena sa EPzbog one "svastike" u Splitu navodeci bestidno laz da je Hrvatska u ww2 imala najveci udeo u antifasitickoj borbi u Evropi.Ali covek napisao i pisao. Sta si ti Vucicu uradio? Meni licno se svidja ovakva odluka da rasteramo one iz FSS i da krenemo od nule

s.

pre 8 godina

eee, vucicu... ko ti je kriv kad' ne shvatas da su "pravo" i "pradvda" dva potpuno razlicita pojma, fakticki bez dodirnih tacaka. ali ok, ti i dalje presentuj "srbiju" kroz opanke i tamburicu. sve na mestu.

pera

pre 8 godina

Nije bas tako Premijeru, kaznjeni smo jer smo dozvolili da na teren udju navijaci, a to je propust organizatora.

Uostalom da je Srbija vodila 3:0 kada je dron pusten, nista se ne bi desilo!

vucko

pre 8 godina

E moj Vucko, ispreskaka te Rama kao star plot.Ti onako uobrazeno da bi se dodvorio radikalima i Šešelju a on te na kulturicu i intelektualno ispreskaka.Idi u Srebrenicu i pokloni se zrtvama genocida ako mozes nesto iskreno uraditi.Tako ces najbolje pomoci Srbiji.Dosta je glume.Glumiš za Oskara.

Bledi

pre 8 godina

Jadni srbi! Vi obozavate da izreknete: nepravda prema srbima! Svi su protiv nas! A vi, jednostavno beli golubovi. A to sto se ,i pre drona, vristalo "ubij siptara", sto je publika napadala igrace Albanije uz odobravanje pripadnika javnog reda, sto su se albanci gadjali sa ne znam s´cime dok su pokusavali izaci iz stadijuma, to nikom nista. Ovo je VEOMA pravedna odluka!

Del

pre 8 godina

Care, sta ti radi sudstvo? Sta ti radi policija? Sta ce Bogdanov na stadionu? Odakle navijaci na terenu? Prestani da se oglasavas, svako sa dva grama mozga te je skapirao odavno.

šuka

pre 8 godina

kad god si ti na vlasti,nama ide ovako(sankcije,bombardovanje,ratovi,poplave,zemljotresi,rezolucije,oduzimanje bodova,manje plate i penzije itd) ti si u najmanju ruku maler da ne kažem nešto drugo.

strejder

pre 8 godina

Sami smo krivi za ovakav rasplet,pali smo na provokaciju koja je dobro izrezirana plus lose organizovanje je za svaku osudu tako da i treba da nas kazne...

Iskreno

pre 8 godina

Ovom pravniku nikako nije jasno da su u teren utrčali njegovi preplanuli i da su tukli albanske igrače. Nema povike na Uefu, bili su blagi, za nasilje koje preplanuli huligani šire svuda mogli smo na pet godina da budemo udaljeni iz svih takmičenja.

polako

pre 8 godina

Stvarno ne kapiram vas koji pričate o nepravdi...kakva nepravda ljudi??? Jel su naši (kao što jedan komentator dole lepo reče) "neonacisti i rasturači droge" tukli njihove igrače - jesu. Jel su redari gledali - jesu. Kraj priče. Dron, dron...ok, kapiram da nije isto da li je na dronu Lepa Brena ili "velika Albanija" ali na kraju krajeva je to samo provokacija, to je sud u Lozani gledao.

Ne kapiram kako neko može da bude ubedjen da tu ima nepravde. Evo da vam bude lakše primera koji nema veze ni sa nama ni sa njima: SP 2006, finale, Materazzi i Zidane...ovaj mu opsovao sestru (provokacija) ovaj ga nabo' (fizička agresija) i šta je bilo? Jasno šta je bilo. Isto što i sada. Tako da, manite se priča o nepravdi, zavera i pustite Srebrenicu po strani...to što je bilo tamo je ljudska tragedija a ovo je fudbal...

A mi ako smo šmekeri (u šta nažalost sve više sumnjam), odvalićemo ih u Tirani na pravdi Boga pa nek se češu i nek tweetuju do mile volje...tada bih voleo da vidim facu onog margarinka...

Ako su naši manekeni-fudbaleri i ono mafijaško gnezdo iz fudbalskog saveza u stanju da nam to zadovoljstvo priušte...

Darko

pre 8 godina

Vucicu da si tolika postenjacina smenio bi ministra policije odmah posle meca, zbog kriminalne organizacije meca.
Reci mi samo ko je procesuiran i osudjen zbog napada na albanske fudbalere, a vidi se jasno na snimku ko ih je napao? Fudbalsku utakmicu ne mozemo mirno da organizujemo, nego se blamiramo. Isti ovakav epilog bi i mi ocekivali da je situacija bila obrnuta. Ne znam onda o kakvoj nepravdi ti onda pricas? A da zaboravio sam da si ti gospodin rejting.

s

pre 8 godina

Sami smo sebe ponizili i nemamo prava da ljutimo. Sta su radile policija i sluzbe kad su dozvolile onakvu akciju u sred Beograda? U sred Beograda! Znali smo dobro s kim imamo posla i sve je to moralo biti unapred otkriveno i spreceno. Na drugoj strani je upad huligana na teren.

Milos

pre 8 godina

Rece covek znali smo. Pa ako ste znali sto niste sprecili. Pa ste rekli imamo dokaze u lozani. Pa da gutamo teske reci. Brisu pod sa nama ko kako stigne.

razumom do pobede

pre 8 godina

Izigrali su nas sa tim dronom jer su ocekivali bas ovakvu reakciju a mi smo pali na testu tako da nisa nismo naucili iz predjasnjih gresaka.

Samo pitam

pre 8 godina

Ne postiji nijedan dokaz da je dron bio albanski, a dron je nestao i odneo ga je sa terena asistent onog Bogdanova. Zašto su oni preuzeli dronkove ostatke? Zašto je Bogdanov na slobodi? Ovo nije ničija privatna država, da se pogledamo u oči, bez muvanja više.

Dimitrije Paunković

pre 8 godina

@Adrian

Nemaš pojma! Uvek se kažnjava domaćin jer je on odgovoran za bezbednost na stadionu, nema veze čiji su navijači pravili nerede! Ne mogu srpska policija i srpski redari da obezbedjuju utakmicu u Italiji!

keja

pre 8 godina

Domaćin mora osigurati utakmicu da sve prođe u najboljem redu. To što netko provocira tj. pušta dronove i crta svastiku to ih nije briga...

s.

pre 8 godina

eee, vucicu... ko ti je kriv kad' ne shvatas da su "pravo" i "pradvda" dva potpuno razlicita pojma, fakticki bez dodirnih tacaka. ali ok, ti i dalje presentuj "srbiju" kroz opanke i tamburicu. sve na mestu.

Remzija

pre 8 godina

Vucic prvo prica kako Srbija ima ugled u svetu kakav do sad nije imala, pa posle te izjave, ,,nepravda prema Srbiji". Ja pitam Vucica, da li Srbija ima ugled u svetu ako ministar pravde salje u Svajcarsku dopis da se Oric isporuci Srbiji a Svajcarska ga isporuci u Sarajevo? Isto, Ejup Ganic uhapsen u Londonu, srpske vlasti ga traze a oni ga isporuce u Sarajevo. Dragan Kapetan ode u Hrvatsku, nase vlasti cute. Jurisic osudjen na kaznu zatvora od 12 godina u Beogradu, Kosorova urgirala preko nasih vlasti da se isporuci u Sarajevo i on je pusten. Tako i Purda, isporucen iz Beograda u Hrvatsku. Da li Srbija ima ugled u svetu sto je EP proglasio Srebrenicu kao genocid? Tako i Americki kongres. E Vucicu, zar takav ugled u svetu ima Srbija?

Jovanovic984

pre 8 godina

Vucicu,bolje uhapsite huligane koji rade sta hoce,a stitite ih zbog toga sto saradjujete s njima. To je vas posao,ostavite sport sportistima.

dragan

pre 8 godina

Ma bravo junacino nasa.Za fudbal si se setio da kazes da je nepravda,a o dozvoli NATO ubicama i zlotvorima da po nasoj zemlji rade sta hoce cutis? O rezolucijama u EP cutis,Putina nisi smeo da pomenes nego si onog Tomu poturio da mu pise,kako posle Merkelovoj da izadjes na oci.Sve si bre dao,sve si potpisao,bata radi firme i enormno se bogati dok ti glumis postenjakovica i pricas narodu price za malu decu.Sta rade Zorana i Udovicki i dalje u vladi?Cije interese one zastupaju,srpske ili americke? Koga briga sto je Jelen Trivan dobra sa Vesicem pa mora da bude direktorka? Koga briga sto si ti dobar sa Vesicem pa mora da bude zamenik gradonacelnika.Pa mi smo protiv tih ljudskih katastrofa glasali,ne zelimo da ih gledamo vise.Kolicinu ponizenja koju si nam priredio za godinu dana zastrasujuca je,cutis svo vreme,pricas o makro ekonomiji,ti pravnik i onaj ministar koji dobi diplomu u 50. godini zivota

Petar

pre 8 godina

Haha al ga poklopio ovaj Rama. Ćuti Vučko i samo čuvaj te vaše kriminalce na tribinama. Ako, i treba kazna, možda nešto naučiš iz ovoga za ubuduće.

Nikola

pre 8 godina

Za sve pametnjakoviće: Srbija u kvalifikacijama i dalje ima jedan bod, a ne -2. Famozna tri boda nakon svojevremene odluke UEFA Srbiji nisu bila ni dodeljena, pa joj tako sada nisu mogla biti ni oduzeta. Prekinuta utakmica bila je registrovana kao pobeda Srbije od 3:0, s tim da su Srbiji bila dodeljena samo tri gola, ali ne i bilo kakav bod.

Poruka Vučiću: Tisina!

zoran

pre 8 godina

Vuchicu ovaj Rama je za tebe gospodin. Ovo ti Srbin kaze.. Dok t
KAda budesh sposoban da uhapsih barabu Bogdanova, Kimija I slichne, ti se javi, ok to ne obavish CUTI CHOVECHE.

Zar nisi rekao da cesh objaviti rezultate istrage..?? Slagao si a da trepnuo nisi, jer svi zaju da dron nisu Albanci poslali vec neki ljudi iz kluba za koji navijash. Ovi u UEFA to znaju I kazna je sasvim opravdana.

Mirko

pre 8 godina

Pusti budale,
odbi na daru.

Potpaljuju jos malo Balkan bas u ovom momentu kad sve vri,
ma bravo!!!
Bas su sad nasli da objave.
(marija, 10. jul 2015 13:13)
----------------
Tacno tako.A sto se fudbala tice nista ne gubimo.Mi smo ionako zalutali medju fudbalski svet.Od vremena Radomira Antica mi ne mozemo da se spojimo sa loptom tako da ova odluka je jos i dobra po nas u neku ruku jer sad mozemo na miru da se igramo fudbala.

Samo rigorozno sprovodjenje zakona o sportu (onog koji je Tacerka uvela u Engleskoj)moze da spreci ovakve stvari da se vise ne dogadjaju.Ne volim albance, ali kad vidim Bogdanova na terenu da tuce njihove igrace onda to nije to.Sta ce i otkud Bogdanov na terenu.Za sve ostale navijace koji su rezignirani pojavom drona uleteli njih u neku ruku razumem ali da Bogdanov opet bude na terenu ne mogu.Taj je trebao da bude zatvroen za vreme utakmice.

Granota

pre 8 godina

Predsedniče Vlade, sramota je da ti se Bogdanov šeta po terenu i da mu se posle ne dogodi NIŠTA. Ti nemaš državu, imaš za*****ciju...

Sve zemlje imaju incidente, navijači divljaju, samo Srbija i Hrvatska imaju njivu prepunu korova u kojoj se ništa ne radi da se taj korov suzbije. Na svim nivoima i u svim aspektima, naš fudbal je dno dna...

Циник

pre 8 godina

Потпуно исправна одлука суда у Лозани. До овога не би дошло да смо у притвору задржали рођеног брата Едиа Раме. Ухваћен је како наводи дрон на стадиону, задржан у полиции а онда на волшебан начин исте ноћи пуштен на слободу. Чекали смо готово 8 месеци да нам господин Вучић каже докле се стигло са истрагом, које пустио дрон, одакле. Јавно је обећао да ће све изнети у јавност али узалуд. Само један, једни телефоснки позив био је довољн да он ућути и да ништа не говори све до данас. Чиме смо ми доказали да су албанци пустили дрон, када је брат Едиа Раме пуштен на слободу. Ово је одраз наше неспособности да бранимо своје инетерсе аима нешто још горе. Да ли постоји граница понижавања коју је Вучић у могућности да истрпи. Онолико висок човек, са тако јаким гласом а слабом кичмом, ја то у животу нисам видео.

Julius

pre 8 godina

Sami sebi zabili po 100 put noz u ledja...

-Jel EU terala publiku da celi mec urla, ubi zakolji da siptar ne postoji?
-Jel EU dopostila Bogdanovu ulazak na teren?
-Jel EU terala publiku i obezbedjenje da sutira, udara i gadja Albanske igrace?
-Jel EU odgovorna za unosenje zastave V. Albanije ili je to propust drzave?
-Jel EU odgovorna za sramno ponasanje publike u Italiji?
-Jel EU odgovorna za skandalozno ponasanje navijaca na mecu U21 ekipa Srbije i Engleske?
-Jel EU kriva za zadnji derbi?

Uvek neko drugi kriv, jeli??
Muka mi je vise od onih, koji zale sebe i misle ceo svet je protiv nas a ne vide kakva smo mi go+na.

marko

pre 8 godina

Da li ce neko vise u ovoj kriminalnoj zemlji da se dozove pameti. Jedan tezak kriminalac je zavio fudbal u crno i na slobodi je, a vi i dalje pricate o nepravdi na sudu. Pametnom je dosta reci Bogdanov-Vucic.

Samir, Sarajevo

pre 8 godina

Nije bas tako Premijeru, kaznjeni smo jer smo dozvolili da na teren udju navijaci, a to je propust organizatora.

Uostalom da je Srbija vodila 3:0 kada je dron pusten, nista se ne bi desilo!
(pera, 10. jul 2015 12:46)

Bas tako!
Dolijetanje drone nije razlog za prekid utakmice. Ali zato ulijetanje navijaca i njihovo ganjanje albanskih igraca, kao i odbijanje srpskih da nastave mec, jeste. A vi mozete sebe lagati koliko hocete da su u svemu svi drugi krivi samo vi nikad i niucemu...

Srki

pre 8 godina

Ala ga je ispreskakao ovaj Rama. Uuu, još uši bride. Rama, iako deluje izuzetno prepotentno ume da bude vrlo realan, dok ovom našem to baš i ne ide. I onda...

Jack

pre 8 godina

Hahaha, Rama opet ispolivao ovog samoljubivog nesrecnika. Ne zaboravite da je tuzilastvo (mora biti usled velike nezavisnosti) ODBACILO krivicnu prijavu protiv Bogdanova za ovaj incident. Sto bi neki rekli, NE DAM BOGDANOVA!

Navijac iz fotelje

pre 8 godina

Meni jedino nije jasno, zasto onda Talijani nisu bili kaznjeni oduzimanjem bodova nakon incidenata u Genovi. Ipak su oni bili organizator.
(AlCapone, 10. jul 2015 12:51)

Zato sto nije postojala opasnost po igrace na terenu. Sve se desavalo na tribinama.Nije niko uleteo na teren da se bije sa igracima. I ipak je to Italija gde pola zvanicnika UEFA su italijani. Italijani neprave s***a po gradovima Evrope. Ne upotrebljavaju topovske udare,pirotehniku

Profesionalni sportist i Dif-ovac

pre 8 godina

E moj Vucko ko klen nasedas i brukas dostojanstvo svih nas i kad odgovaras mozes samo u tvoje ime i Seselja a ne svih Srba.Idi bre u Srebrenicu i pokaj se i ostavi se sporta jer nije sport kriv sto ga politicari vode obs unistavaju.

рик

pre 8 godina

Аман заман човече ти си премијер државе Србије и нигде ти не пише да твитујеш са другим шарлатанима .Поготово не око фудбала а овамо не можете да приватизујете клубове бог навијача не би они фараони били задовољни ма гле мајку му. Ја од 1967 године гледам Звезду и једва чекам да је неко купи јер ово је тешка мука. Оног дана када је Џаја избацио политичаре из управе почели сте да и њега и њу уништавате. Комшије то нису урадили и зато су се сачували мало. Држава се распада а он твитује.

to

pre 8 godina

@To samo znaci da je CAS ozbiljno korumpiran i da se "pravda" kupuje!!!
(Pure, 10. jul 2015 15:14)

posto smo ustedeli puno para od smanjenja penzija i plata, mogli smo da kupimo pravdu i da se odmah oseti kako bolje zivimo

Blackjack

pre 8 godina

Vučiću, dužan si odgovore na sledeća pitanja:
1. Ko je uneo dron?
2. Ko je upravljao dronom?
3. Da li uhapšen pa potom pušten? I zašto?
4. Kako je ona rulja tako lako uletela na teren?
5. Zašto ih žandarmerija nije sprečila?

To treba da uradiš, a ne da se svađaš po Tviteru. Mada, znam da ti botovi vode nalog, ali očekujem vanrednu konferenciju za medije sa mnogo uhtanja, puftanja, uzdisanja i priče kako nas svi mrze.

Ja

pre 8 godina

Ma i treba. Zemlja koja dozvoli i dopusti da se sve to desi, ništa bolje ni ne zaslužuje.
Sad je bar jasno da mi to prvenstvo ni videti nećemo. Bar su nas poštedeli blamaže i nerealnih očekivanja.

izbeglica

pre 8 godina

bas je nerealan ocaj nas predsednik umesto da smeni ministra policije koji je idgovoran za dron .Znalose da ce biti neka provokacija a mi naseli ko deca.Nasi navijaci su usli na teren nnasi su tuklu njihove igrace i to stolicama a i sta se sve culo sa tribina a mi krivimo drugog .Bas smo bili pravi domacini gdeje nasa tradicija prema gostu.Samo treba sutet i cekad valjda ce proradit i u nama ono srpsko stoje vredelo nekad i zbog cegasmo bili cenjeni a od 90 na ovamo nacionalisti kolo vode posteni i obrazovani u misju rupu.Ps.pocisti svoje dvoriste pa pricaj o tudjem.

slavko

pre 8 godina

Meni jedino nije jasno, zasto onda Talijani nisu bili kaznjeni oduzimanjem bodova nakon incidenata u Genovi. Ipak su oni bili organizator.
(AlCapone, 10. jul 2015 12:51)

Zato sto su i u Italiji i u Beogradu incident napravili srpski "navijaci", bolje reci huligani, dakle bogdanov i njegovi

ман.сити

pre 8 godina

Вучићу,када наше правосуђе буде јаче од хулигана који нам приређује овакве ствари(затвор и доживотна забрана уласка на било који стадион),онда се можемо надати да нас мало другачије гледају,до тада можемо гледати друге.

mikan

pre 8 godina

Sta jos treba da se dogodi na sportskim utakmicama u Srbiji pa da Bogdanov bude uhapsen?
Jel treba da na nekom sledecem derbiju bude 300 mrtvih u reziji doticnog? Pored ovakve policije, to nije nikakav problem...

EKV

pre 8 godina

Pa jeste li vi normalni bre, ulaze vam kriminalci, huligani u teren dok policija se pravi da ne vidi nista, niti sme da ih gleda u oci, fizicki se konfronitirate sa gostujucem ekipom, i jos mislite da je to sve u redu.

xxx

pre 8 godina

Znaci, sta reci.

Nije covek nista uradio da se otkriju pocinioci i onda slaze pateticne recenice.

Nismo mi ni zasluzili bolje kad smo dozvolili, pod jedan - da se to desi, pod dva - da ne mogu da se nadju pocinioci. Banana republika.

Na kraju krajeva koga uopste bre briga za fudbal, narod nema sta da jede.

Pr

pre 8 godina

Ocekivana i pravedna odluka. Sta mislite, da tucete igrace i dobijete 3 boda? Tako je to kada Bogdan i slicni njemu vode fudball cak i prijatelj Platini nije mogao da pomogne.

svasta

pre 8 godina

Dva predsjednika dvije ''ozbiljne drzave" se prepucavaju preko tvittera. Bojim se da ne nastave prepucavanje u stilu ako mi ne pobjedimo poslacemo vam raketu na vas glavni grad pa da vidimo ko je sad bolji. Ovo postaje zastrasujuce ovoga nema ni u Africi i ako vec koriste drustvene mreze hocu da nastave na FB-ku ja nemam tvitter.

Las Vegas

pre 8 godina

Vucicu, vazno je da nas svi hvale zbog nasih reformi. Ista prica i kada se docekuju deca sa Kosova,ista prica i kada je Merkel u Beogradu,ista prica i kada si u Briselu. Vazno je gradjanima strpati u glavu da smo mi carevi. A onda dodje ovakva presuda ovog suda i pokaze nam gde smo mi u stvarnosti. Hrvatski Premijer Milanovic pisao Platiniju i molio ga da Hrvatska ne bude izbacena sa EPzbog one "svastike" u Splitu navodeci bestidno laz da je Hrvatska u ww2 imala najveci udeo u antifasitickoj borbi u Evropi.Ali covek napisao i pisao. Sta si ti Vucicu uradio? Meni licno se svidja ovakva odluka da rasteramo one iz FSS i da krenemo od nule

realno

pre 8 godina

''Reci mi Samire sta bi se desilo da BiH I Srbija igraju u Zenici i da brat premijera Vucica pusti dron sa zastavom Velike Srbije a jos pritom da igrac Srbije otme od BiH igraca zastavu??!!
(Sloven po poreklu, 10. jul 2015 14:53)''

A kaži ti kada je dokazano da je to Ramin brat upravljao dronom? Odmah u svečanoj loži su ga priveli i nisu pronašli kod njega daljinski za upravljanje. Ni dron nisu pronašli jer je uletio Bogdanov, pokupio ga i odnio. Lako moguće da je odnio ono što je i bilo njegovo. Protiv dotičnog sudski postupak je odbačen i prijava povučena!!
Ti si očit primjer nekog ko bez razmišljanja nasjeda na medijsku propagandu i nešto što nije dokazano prihvata onako kako mu se servira.

Adrian

pre 8 godina

Meni jedino nije jasno, zasto onda Talijani nisu bili kaznjeni oduzimanjem bodova nakon incidenata u Genovi. Ipak su oni bili organizator.
(AlCapone, 10. jul 2015 12:51)

Zato sto italijanski navijaci nisu usli u stadium.

MC

pre 8 godina

@Al Capone: Italijani jesu valjda kaznjeni sa nekoliko utakmica igranja pred praznim tribinama i novcanom kaznom. A i nije dobro poredjenje. Italijani jesu bili organizatori ali su incident napravili nasi + niko od samih aktera sportskog dogadjaja nije neposredno napadnut.
U Beogradu smo, logicno, mi bili organizatori i nasi huligani su uleteli na teren i tukli Albance. Uz to imali pomoc redara?!?! I na kraju - sama cinjenica da je ona bitanga Bogdanov OPET imao pristup stadionu i da je uleteo u teren da bije protivnicke igrace dovoljno govori. Da sam sudija, pa samo bi nas zbog toga kaznio.

Sone Malibu

pre 8 godina

Koja je ovaj Vucic sprdnja i od coveka i politikanta.

Twitter diplomatija,
On se prepucava i "nadmudruje" sa jednim Ramom.....

Isto tako se i BRAT Putin prepucava po twitteru......

Guy Fawkes

pre 8 godina

Ovo izgleda kao razgovor odrasle osobe i razmazenog deteta. Na nasu veliku zalost, dete ne predstavlja albansku stranu, i ima zabrinjavajuce visok procenat podrske u narodu.

branislav

pre 8 godina

Bogdanov(osudjen u Italiji zbog Djenove i nereda) i jos dvojica usla na teren da se biju i bacaju stolice! Ko je njih pustio na stadion... Vec smo ispali i pre ove odluke ,zato je ona potrebna da se huliganima zabrani ulazak na stadione.ALI,po reakciji premijera vidi ostace sve ISTO! DOKLE,zalopojke i kuknjava ,a da se nista ne preduzima?

Ddule

pre 8 godina

Evo i tabele:
1. Portugal 5 4 0 1 7:4 12
2. Albanija 4 3 1 0 7:2 10
3. Danska 5 3 1 1 8:4 10
4. Armenija 5 0 1 4 5:9 1
5. Srbija 5 0 1 4 3:8 -2

AlCapone

pre 8 godina

Meni jedino nije jasno, zasto onda Talijani nisu bili kaznjeni oduzimanjem bodova nakon incidenata u Genovi. Ipak su oni bili organizator.

BelaGolubica

pre 8 godina

Pa, zar niste shvatili da su svi skoro protiv nas, čak i u sportu. Hvala milom Bogu, mi ubedljivo imamo najbolje sportiste na svetu, pa mogu samo da nas mrze!!!!!

Glas@Razuma

pre 8 godina

Niste nasli dokaze???A DRON??Stavite naocare posto ste slepi,sta sa tim,a?Hrabrite Albance sram da vas bude i vi sebe nazivate sudom,vi ste sprdnja od suda!

Ivan

pre 8 godina

Mi smo ponosit narod i kao takav treba da izdrzimo sve ove lose pokusaje da nam ponos pogaze. Mi se nismo plasirali i ne bi smo uspeli to da uradimo tako da ova odluka nema prakticnog znacaja. Ali DUŠA ME BOLI :(, pa dodješ u goste, pljuneš domaćinu na sto i još kažu da NISI KRIV. A za sve ostale "SRBE" koji kažu da su i trebali da nas kazne zbog uletanja na teren imam jedno pitanje: Da li bi ti dozvolio da ti neko dodje u tvoju kuću i da te pod.ebava? Ljudi čuvajte ovo malo ponosa što imamo. Pa da se dron desio u Tirani NAŠI ŽIVI nebi izašli. I hajde da podržimo naše momke da im pokažemo u sred Tirane kako se igra fudbal!!!

Onomatopeja

pre 8 godina

Sramotna odluka iz Lozane je trivijalna i izuzetno frustrirajuca! Ali i sramotna! Dron je nosio oznake nacisticke tvorevine i predstavlja uzrok svih nemilih scena! Premijer Srbije je uputio hrabru odluku drugoj strani!

Minecraft pro

pre 8 godina

Čekaj, nesto mi je cudno. Od oktobra smo imali bez problema rezultat 3:0 u nasu korist, a sada odjednom cim smo stavili veto na rezoluciju o Srebrenici se menja rezultat. Alo bre ja sa 14 godina vidim sta se desava.

Blogger

pre 8 godina

Verovtano je to da je opet VUCIC kriv :) Daj ne lupajte gluposti, pa nije Vucic stvorio te huligane .. ili pak mozda jeste? Desavale su se i vece stvari i niko nije bio kriv. A sad kad se desi nesto odmah VUCICU pe*eru , VUCICU luzeru ..cemu to? On ne moze da igra fudbal umesto nasih fudbalera koji ne shvataju sta je reprezentacija , "orlici" su pokazali kako se bori za drzavu cije boje i obelezja brane. Sto se tice prepiske na twiteru , to je meni malo bzv ... da se funkcioneri tj. premijeri dopisuju preko drustvenih mreza. Ali ok ... smatram da je dobro odgovorio ! NAPRED SRBIJA !!!

Sloven po poreklu

pre 8 godina

@Bas tako! Dolijetanje drone nije razlog za prekid utakmice. Ali zato ulijetanje navijaca i njihovo ganjanje albanskih igraca, kao i odbijanje srpskih da nastave mec, jeste. A vi mozete sebe lagati koliko hocete da su u svemu svi drugi krivi samo vi nikad i niucemu...
(Samir, Sarajevo, 10. jul 2015 13:20)

Reci mi Samire sta bi se desilo da BiH I Srbija igraju u Zenici i da brat premijera Vucica pusti dron sa zastavom Velike Srbije a jos pritom da igrac Srbije otme od BiH igraca zastavu??!!

Anđelko

pre 8 godina

Ako mu je i odgovorio, zato što ova odluka suda u Lozani predstavlja udar na zdrav razum svih normalnih ljudi. Na kraju ispada da su naši navijači upravljali dronom i izazvali prekid meča, a ne Albanci. Strašno!

Nole pobedio Gaskea 7:6 6:4 6:4

pre 8 godina

Trebalo je proglasiti nereseno (0:0) i oduzeti i nama i Albaniji 1 bod. Nama zbog upada navijaca i njihovog fizickog obracuna sa igracima, a Albaniji zbog drona, mesanja politike u sport, nepotrebnog dizanja politicke tenzije, nepostovanja medjunarodnih granica sa okolnim zemljama i odbijanjem da ponovo izadju na teren, bez prisustva publike.
Albanci su vise krivi za nerede u Beogradu, nego mi.
Ili, drugi slucaj, igrati ponovo na neutralnom terenu, pred praznim tribinama (u Engleskoj, Francuskoj, Spaniji) tako da jednom Srbija bude domacin, i drugi put da bude Albanija domacin.
Bilo bi pozeljno da se mec ne odigra u Albaniji, nego na neutralnom terenu, bez publike.

Radovan

pre 8 godina

Premijer Vučić je apsolutno u pravu, odluka suda u Lozani je veoma sramna, na osnovu te odluke ispada da smo mi izazvali incident, a ne Albanci. Velika bruka i sramota!

N

pre 8 godina

Bas tako! Dolijetanje drone nije razlog za prekid utakmice. Ali zato ulijetanje navijaca i njihovo ganjanje albanskih igraca, kao i odbijanje srpskih da nastave mec, jeste. A vi mozete sebe lagati koliko hocete da su u svemu svi drugi krivi samo vi nikad i niucemu...
(Samir, Sarajevo, 10. jul 2015 13:20)
Samire ostrascen si, ali si uglavnom za sve upravu osim da srpski igraci nisu hteli da nastave mec. Ustvari albanski fudbaleri nisu hteli da nastave mec jer ih je uvredilo sto je nas fudbaler hteo da skloni zastavu velike albanije, kojom je inace upravljao brat premijera Albanije. I ovo jeste zbog svih cinjenica politicka odluka.

miro split

pre 8 godina

Ako san ja dobro razumija odluku ovog suda,onda je nogomet igra u kojoj Njemci uvik pobjeđuju,a Albanci imaju pravo na upotrebu avijacije.Kako je očit napredak aerotehnike u Albaniji,ja na utakmici u Tirani očekujen nalet poljoprivrednog aviona.

Marko

pre 8 godina

UEFA je prvo donela odluku da se utakmica registruje 3:0 za Srbiju, a onda je sportski sud u Lozani nakon dugo vremena i dovolno vremena za politicke pritiske, doneo odluku da se dodele tri boda Albancima.

ozlojeđeni

pre 8 godina

Pravde odavno nema, bar kad smo mi Srbi u pitanju. Jedino što nam ostaje je da ojačamo što više ovu zemlju, kako nekima ubuduće ne bi slične stvari padale na pamet, a ne bile sprovedene, jer u svetu se prešlo odavno na zakon jačeg...

strejder

pre 8 godina

Uvek je tako bilo i bice!Nas su uvek kaznjavali a druge favorizovali,setimo se deasavanja u Italiji i mnogih drugih...sramota za evropsku kucu fudbala!!!

kolega sa katedre

pre 8 godina

Sramotna odluka , a takvih je na stetu Srbije mnogo u poslednje vreme..medjutim , nece nas zaustaviti niti pokolebati , idemo dalje

Lubenicar

pre 8 godina

Ono sto je za druge, koji se vode istinom, sramota i bruka, to je za Albaniju i njene predstavnike ponos! Ne treba reagovati impulsivno, treba dovesti u pitanje validnost celokupnog takmicenja, a nas premijer je umereno i primereno poslao poruku!

HijaVata

pre 8 godina

Dokle god imamo likova tipa 'sundjer marley' ovako ce se ponasati prema nama.Sta god da se desi, nikad jedinstveni necemo biti, uvek ima neki Helsinski odbor za prava prasica u Carnex-u koji ce pronaci nasu gresku u svemu. Pitanje za Sundjera : ' zasto Italijani nisu kaznjeni u Djenovi?' . Da nismo mi organizovali i tu utakmicu?

Pravednik

pre 8 godina

Od evropskih sudova ne možemo očekivati pravedne presude, jer se oni ne rukovode principima prava i pravde, već političkim instrukcijama koje dobijaju sa više instance.

Borko

pre 8 godina

Istina je da je odluka sportskog suda u Lozani nepravedna, ali je takodje istina da su navijaci upali u teren. Postavlja se glavno pitanje: Kada ce se Srbija obracunati sa hiliganima i kada cemo moci normalno da idemo na fudbalske i kosarkaske utakmice sa decom u dresovima i salovima kluba za koji navijamo bez razmisljanja da ce se nesto desiti na tim istim....

princ rima

pre 8 godina

jedino ne bih bio siguran da ce ove nase balerine da pobede u tirani...osim ako ne igraju protiv zenske fudbalske reprezentacije albanije...sa svim drugim se u potpunosti slazem sa premijerom

Somi

pre 8 godina

Da je ne pravda jeste, ali sad da igramo sa maltom ona ce da nas naumpa, tako nam i treba kad smo "evropski brazilci", pa nas nijedan klub nemoze da prodje kvalifikacije u evropi, i mi ocekujemo nesto od naseg fudbala.

profa

pre 8 godina

Mi se nadali da ćemo na kraju kvalifikacija igrati odlučujuću utakmicu za plasman ili baraž, a mi ćemo izgleda igrati da prebacimo nulu i ne ostanemo u istorji fudbala kao jedina reprezentacija koja je kvalifikacije završila sa negativnim brojem bodova...