Ponedeljak, 04.04.2022.

18:26

T1 je ponovo LCK šampion

Nakon dve godine, T1 je ponovo prolećni LCK šampion.

Izvor: Rastko Zoriæ RUR

T1 je ponovo LCK šampion

Faker nastavlja da ruši sopstvene rekorde i sa svojom dugogodišnjom ekipom T1 je osvojio jubilarni deseti LCK šampionat. T1 je imao više nego impresivnu sezonu, a do šampionske titule su došli nakon 20 pobeda zaredom, odnosno nisu poraženi čitave LCK Spring sezone.

Dva najbolja tima grupne faze su se sastala u velikom LCK finalu 2. avgusta, a T1 je slavio baš kao i u seriji koju su ekipe igrale u grupnoj fazi. Ako ste propustili finalnu seriju snimak možete da pogledate ispod.

Za najboljeg igrača finala je proglašen džangler Oner iz T1, a u grupnoj fazi se izdvojio Canyon iz DAMWON Gaming-a. T1 se tako kao šampion Južne Koreje kvalifikovao za Mid-Season Invitational i prva su ekipa koja je rezervisala jedno od jedanaest mesta na turniru. Ove godine će se MSI održati u Busan-u, tako da će igrači T1 imati podršku domaćih navijača. Mečevi kreću 10. maja, a čekamo i šampione ostalih regiona da završe njihove prolećne sezone.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: