Srbija

Sreda, 08.02.2023.

11:04

Telekom Srbija otvorio predstavništvo u Briselu

Vodeća telekomunikaciona kompanija u regionu, Telekom Srbija, po ugledu na velike evropske telekomunikacione operatore, otvorila je predstavništvo u Briselu.

Izvor: B92.net

Telekom Srbija otvorio predstavništvo u Briselu
Foto: Telekom Srbija

Na ovaj način kompanija povećava mogućnost pristupa fondovima, prvenstveno u domenu razvoja digitalnih servisa i 5G infrastrukture.

Takođe, otvaranje predstavništva doprineće i razvoju odnosa sa evropskim institucijama, što je bitno iz nekoliko razloga, među kojima je i brža primena i razumevanje pravne regulative.

Generalni direktor Telekoma Srbija, Vladimir Lučić, i direktor predstavništva u Briselu, Damir Hrustanović, pozdravili su zvaničnike EU i ostale članove društvene zajednice na ceremoniji otvaranja u novom predstavništvu.

"Predstavništvo Telekoma Srbija izražava našu stratešku opredeljenost za širenje poslovanja u Evropi i saradnju sa evropskim partnerima, kako bismo ispratili trendove u industriji i svojim korisnicima pružili usluge bez premca. U potpunosti smo posvećeni evropskim principima i vrednostima", izjavio je generalni direktor Telekoma Srbija, Vladimir Lučić.

"Putem ovog novog čvorišta, iskoristićemo svoju tehničku ekspertizu i iskustvo na međunarodnom, evropskom i nacionalnom nivou, tako što ćemo blisko sarađivati sa relevantnim činiocima u Evropi i učestvovati u aktivnostima vodećih telekomunikacionih udruženja sa sedištem u Briselu. Naše spone sa vodećim grupama u industriji omogućiće nam da budemo stalno u toku i u potpunosti povezani", dodao je direktor predstavništva u Briselu, Damir Hrustanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"To više ni Amerika ne može da spreči"

Napuštanje američkog dolara kao jedine valute za trgovinu naftom nije iznenađujući potez Saudijske Arabije, jer Rijad odavno razmišlja o tome, praktično od 2018. godine kada su SAD uvele prve sankcije Kini.

21:46

15.6.2024.

11 h

Podeli: