Ponedeljak, 04.05.2015.

12:57

"Nisam naručio ubistvo Nikolića"

Lider SRS Vojislav Šešelj izjavio je da je izmišljotina lista ''Blic'' da je pre pet godina iz Haškog tribunala naručio ubistvo Tomislava Nikolića.

Izvor: Tanjug

"Nisam naruèio ubistvo Nikoliæa" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

110 Komentari

Sortiraj po:

Nebojša J

pre 9 godina

Javno tužilaštvo Srbije treba da ovaj slučaj ponovo preispita. Šešelju sada gori pod nogama i spreman je na sve, samo da se ne bi vratio u Hag. Nadam se da će pravda konačno biti zadovoljena.

Marence

pre 9 godina

Na stranu to sto je politicki gledano Seselj jedan skoro potpuno nebitan lik danasnjice,bice mi drago ako dobije Blic na sudu jer iznositi nesto sto nema utemeljenje svakako ne prilici novinarskoj profesiji.

Glorija

pre 9 godina

Ovakve teme baš izazivaju neki gorak ukus.Ne znam šta bih rekla.Ovo treba da rade stručni organi zaduženi za to, a ne da se povlači po novinama i raspredaju što istinite što lažne priče i stvaraju svakojake konfuzije kod čitalaca(čitaj naroda)koji više ne zna u šta da veruje.

Бекутан

pre 9 godina

Што се Шешаља тиче сви добро знамо на који начин он функционише и каквим се све триковима бави да изазове сукобе, хаос или не знам ни ја шта више. Углавном, лично мене не би изненадило да су ови наводи тачни с' обзиром на то колико мрзи актуелну гарнитуру која је на власти.

cana

pre 9 godina

Verujem da Šešelj govori istinu, te da nije naručio pomenuto ubistvo!Bez obzira što je ljut na Naprednjake, Šešelj nije ubica! On je samo gromoglasni govornik, koji želi da na sebe privuče pažnju. Bilo bi najbolje da prestane sa napadima na Nikolića i Vučića! Možda bi time dobio i više poena!

mila

pre 9 godina

Krajnje je nemoralan cin kada se istina izokrece kako bi posluzila sebicnim interesima, povecanju tiraza i podizanju rejtinga u odnosu na druge dnevne novine. U nesposobnost Seselja da ugrozi neciji zivot na nacin koji je Blic izneo ne sumnjam.

rororo

pre 9 godina

Svi znamo da Seselj nije cvecka ali treba sacekati saslusanje svedoka pa onda komentarisati, za sada se nista zasigurno ne zna, pa ne treba donositi prerano sud.

taske

pre 9 godina

Sumnjam u ovakve sposobnosti i mogucnosti Seselja da ugrozi neciji zivot ali ne sumnjam da se Blic sluzi laznim tvrdnjama i informacijama kako bi podigla svoj rejtig u odnosu na druge.

Dizni

pre 9 godina

Misljenja sam da treba pustiti coveka da se leci. Sam treba malo smanjiti politicku aktivnost i posvetiti se svom zdravstvenom stanju.
Pripada politickoj istoriji i tu treba i ostati.

Stojan

pre 9 godina

Nakon izjava svedoka i boljeg sagledavanja svih činjenica, moći će se utvrditi da li je postojala opravdana sumnja u natpise u Blicu, ili su to samo obične izmišljotine.

Snezana

pre 9 godina

Bilo kako bilo, na istraznim organima je da provere o cemu se radi. Seseljevu ranjivu stranu protkanu emocijama ne bih komentarisala

king leon

pre 9 godina

Nazalost @Slavisa od Seselja se moze ocekivati svasta , pa i neocekivano..ali obzirom na njegovu proslost u povezanost sa ratnim podrucjima , nista ne bih iskljucio

ALMODOVAROVA

pre 9 godina

Seselj ne treba da bude optuzen samo za paljenje zastava i pretnji smrcu.Treba da bude optuzen zbog skrnavljenja i narusavanja javnog reda i mira kao i sirenja mrznje po verskoj i nacionalnoj osnovi.

Glorija

pre 9 godina

Čudne su njegove izjave.Stavljaju me u dilemu kao običnog čitaoca.Mnogo što šta mi se tu ne sviđa,posebno ona izjava o ,,glogovom kolcu,,pre izvesnog vremena data u medijima i verujem da nisam jedina koja više ne zna u šta po njegovom pitanju da veruje.Nadam se da nije bilo nikakvog naručivanja,to se iskreno nadam!

Katarina

pre 9 godina

Skandalozno je i pozeleti nekom zlo a kamo li naruciti ili razmisljati o ubistvu. Sa takvim stvarima se ne treba saliti. Postoji istraga i oni ce se baviti ovim navodima.

Imperator

pre 9 godina

Šešelj svšta govori i oštro, a često i preko krajnjih granica pristojnosti napada političke protivnike, pa mu posle djavo, pardon, Blic kriv! Ne verujem mu ni da jeste ni da nije, jer se njemu u poslednje vreme malo šta može uzimati za ozbiljno!

vule vu

pre 9 godina

Da imamo sud sad bi,, odrao,, blic od para, da zapamte svaku laž koju su napisali. Sto rece Tijanic lek za naše medije je kazna od 100.000 evra za svaku informaciju koju nemogu da dokažu.

Miodrag

pre 9 godina

Sve sto je vezano za Seselja treba uzeti sa dozom opreza,nije nemoguce da se u jednom momentu odlucio na tako nesto,znajuci na sta je sve bio spreman u proslosti.

LILIANA

pre 9 godina

Seselj je bio huskacki vojvoda, i inicijalna kapisla za nesrecu koju je izazvala njegova pogresna retorika.Oni koji su bili rame uz rame sa njim znaju i saosecaju se sa vremenom koje smo propatili svi zajedno i koje nikada necemo izbrisati iz secanja.

Slaviša

pre 9 godina

Priča je nedokazana... Pošto su Šešelj u Nikolić zahladnili odnose to je hteo na loš način da iskoristi Blic i stvori atmosferu u kojoj bi demokrate likovale.

Perica

pre 9 godina

Cisto sumnjam da je Seselj bio spreman na tako nesto,ali opet treba istraziti sve u vezi sa ovim slucajem kako bi se sve isteralo na cistac.

Kleopatra

pre 9 godina

Posle svega sto se desava oko Seselja od kako se vratio iz Haga,valjda je svima jasno da nista normalno od njega ne mozemo ocekivati ni u buducnosti.

djuka

pre 9 godina

Po mom misljenju Miodraze , Seselj svoje stavove od pre dvadeset godina skoro da uopste nije promenio , niti danas kao ni pre deset i vise godina vodi mnogo racuna o tome sta gde i kako govori

Nenad

pre 9 godina

Pruza se prilika da se utvrde stavovi Haskog tribunala i naseg suda buduci da navodi da nije sankcionisan po tom pitanju.Mozda se ovog puta sloze,do sada nikad nisu.

Gankplank

pre 9 godina

Svakako treba sankcionisati sve one koji šire laži i dezinformacija kako bi dobro zaradili. Ne može više u Srbiji da radi ko šta hoće, kako je to moglo ranije.

Čarna

pre 9 godina

Kad je spreman da pali zastave, nacistički nastipa, kao i da izaziva nemire i širi mržnju gde god se pojavi, ne bi me začudilo da je i priča o naručenom ubistvu Nikolića tačna.

Vesna 66

pre 9 godina

Što je dan povratka u Hag bliži to je ostrašćeni vojvoda "pitomiji". Narod ne kaže bez razloga da: "Vuk dlaku menja, ali nikada ne menja ćud."

Petar

pre 9 godina

Svojevremeno je zaštićeni svedok Dejan Milenković Bagzi optužio Vojislava Šešelja da je od zemunskog klana tražio da ubiju ministra prosvete Gašu Kneževića, jer ga je izbacio sa fakulteta. Ne bi me čudilo da su istinite priče o tome da Šešelj naručuje ubistva. Čovek je izuzetno osvetoljubiv i nasilan.

lola

pre 9 godina

Ovakva informacija sigurno nije potekla od drzavnih organa a to ce potvrditi na svedocenju Dacic i Vukadinovic. Pojedini mediji za razliku od ostalih sluze se nestinama kako bi povecali svoj tiraz i lazne informacije plasirali gradjanima kako bi ostvarili svoje interese..

seka

pre 9 godina

Seselj je covek koji ne pokazuje osecanja ali zato pali, rusi i dovodi u sukobe i mrznju sve oko sebe. Tesko je verovati coveku koji se koristi nemoralnim sredstvima da zadovolji svoje interese.

lidija

pre 9 godina

List Blic pise samo ono sto odgovara njihovim interesima i ne prenose verno, objektino i nepristrasno informacija kao sto to cine drugi mediji.

Raduka

pre 9 godina

Na Šešelja uopšte ne treba obraćati pažnju. Totalno je nebitan lik u srpskoj politici. Njega Zapad vešto koristi kako bi destabilizao Srbiju. To je njegova jedina funkcija.

gile

pre 9 godina

Jos jedan dokaz da postoje velike slobode medija da iznose neistinite tvrdnje. Blic je politizovan list koji iznosi tvrdnje suprotne realnosti i zato ga i ne citam.

T Simovic

pre 9 godina

Šta je istina a šta laž odgovor će dati nadležni istražni organi. Obično gde ima dima ima i vatre, pa me ne čudi da Šešelj sada ima dosta slabo "pamćenje"...

Mojo

pre 9 godina

Nije retka pojava da se u medijima pojave raznorazne priče koje nisu istinite. Javne ličnosti zbog toga trpe, a mediji dižu sebi rejting. Opet, Šešelj je vrlo specifična ličnost, pa često svašta napriča.....

poznati epilog

pre 9 godina

Platice Blic odstetu za dusevni bol. A zauzvrat ce otpustiti jos nekoliko zaposlenih i tako ce namiriti dug. Seselj nije nikakakva cvecka i svakako da ne oseca nikakav dusevni bol, ali Blic svakako jeste izmislio tu informaciju ili je preneo izmisljotinu sto izlazi na isto.

Duša

pre 9 godina

he he he. Siguran sam da je Šešelj zbog pisanja Blica, pretrpeo ogoman duševan bol, jer je on retko duševan, senzibilan i emotivan čovek.
Kako se radi i o dobronamernom čoveku, sve ukazuje da nema dokaza da je naručio ubistvo Nikolića kod svojih preostalih drugara iz Zemunskog klana.

Natalija Mitić

pre 9 godina

Poštujem Šešelja kao čoveka i gradjanina Srbije, jedino osudjujem to što stalno širi mržnju. On uvek govori istinu, tako da verujem da nije naručio ubistvo Nikolića.

Glupost

pre 9 godina

Ovaj nije sposoban ni kafu da naruči od onog dana kada su ga Toma i Vucic odradili. Svu moć koju je i imao poticala je od ove dvojice koji su bili operativci na terenu. Kada su otkazali poslusnost odvukli su sa sobom i sve prljave igrače...

Comarko

pre 9 godina

Covek koji zivi u iluzijama i koji pokusava samo da skrece paznju na sebe od kad je usao na politicku scenu do danas... naravno ne birajuci nacin, tako da veoma cesto mozemo cuti razne gluposti i videti razne poteze koji ne prilice coveku kakvav treba biti jedan politicar.

Cvetana Cvetić

pre 9 godina

Šešelj je neko ko se nikad ne boji da kaže istinu, bez obzira na posledice. Koliko god da ne podržavam njegove postupke, ubedjena sam da je ovog puta rekao istinu.

T Simovic

pre 9 godina

Šta je istina a šta laž odgovor će dati nadležni istražni organi. Obično gde ima dima ima i vatre, pa me ne čudi da Šešelj sada ima dosta slabo "pamćenje"...

Petar

pre 9 godina

Svojevremeno je zaštićeni svedok Dejan Milenković Bagzi optužio Vojislava Šešelja da je od zemunskog klana tražio da ubiju ministra prosvete Gašu Kneževića, jer ga je izbacio sa fakulteta. Ne bi me čudilo da su istinite priče o tome da Šešelj naručuje ubistva. Čovek je izuzetno osvetoljubiv i nasilan.

seka

pre 9 godina

Seselj je covek koji ne pokazuje osecanja ali zato pali, rusi i dovodi u sukobe i mrznju sve oko sebe. Tesko je verovati coveku koji se koristi nemoralnim sredstvima da zadovolji svoje interese.

Raduka

pre 9 godina

Na Šešelja uopšte ne treba obraćati pažnju. Totalno je nebitan lik u srpskoj politici. Njega Zapad vešto koristi kako bi destabilizao Srbiju. To je njegova jedina funkcija.

Comarko

pre 9 godina

Covek koji zivi u iluzijama i koji pokusava samo da skrece paznju na sebe od kad je usao na politicku scenu do danas... naravno ne birajuci nacin, tako da veoma cesto mozemo cuti razne gluposti i videti razne poteze koji ne prilice coveku kakvav treba biti jedan politicar.

Natalija Mitić

pre 9 godina

Poštujem Šešelja kao čoveka i gradjanina Srbije, jedino osudjujem to što stalno širi mržnju. On uvek govori istinu, tako da verujem da nije naručio ubistvo Nikolića.

gile

pre 9 godina

Jos jedan dokaz da postoje velike slobode medija da iznose neistinite tvrdnje. Blic je politizovan list koji iznosi tvrdnje suprotne realnosti i zato ga i ne citam.

Duša

pre 9 godina

he he he. Siguran sam da je Šešelj zbog pisanja Blica, pretrpeo ogoman duševan bol, jer je on retko duševan, senzibilan i emotivan čovek.
Kako se radi i o dobronamernom čoveku, sve ukazuje da nema dokaza da je naručio ubistvo Nikolića kod svojih preostalih drugara iz Zemunskog klana.

Marence

pre 9 godina

Na stranu to sto je politicki gledano Seselj jedan skoro potpuno nebitan lik danasnjice,bice mi drago ako dobije Blic na sudu jer iznositi nesto sto nema utemeljenje svakako ne prilici novinarskoj profesiji.

king leon

pre 9 godina

Nazalost @Slavisa od Seselja se moze ocekivati svasta , pa i neocekivano..ali obzirom na njegovu proslost u povezanost sa ratnim podrucjima , nista ne bih iskljucio

lidija

pre 9 godina

List Blic pise samo ono sto odgovara njihovim interesima i ne prenose verno, objektino i nepristrasno informacija kao sto to cine drugi mediji.

ALMODOVAROVA

pre 9 godina

Seselj ne treba da bude optuzen samo za paljenje zastava i pretnji smrcu.Treba da bude optuzen zbog skrnavljenja i narusavanja javnog reda i mira kao i sirenja mrznje po verskoj i nacionalnoj osnovi.

Mojo

pre 9 godina

Nije retka pojava da se u medijima pojave raznorazne priče koje nisu istinite. Javne ličnosti zbog toga trpe, a mediji dižu sebi rejting. Opet, Šešelj je vrlo specifična ličnost, pa često svašta napriča.....

Dizni

pre 9 godina

Misljenja sam da treba pustiti coveka da se leci. Sam treba malo smanjiti politicku aktivnost i posvetiti se svom zdravstvenom stanju.
Pripada politickoj istoriji i tu treba i ostati.

Kleopatra

pre 9 godina

Posle svega sto se desava oko Seselja od kako se vratio iz Haga,valjda je svima jasno da nista normalno od njega ne mozemo ocekivati ni u buducnosti.

Katarina

pre 9 godina

Skandalozno je i pozeleti nekom zlo a kamo li naruciti ili razmisljati o ubistvu. Sa takvim stvarima se ne treba saliti. Postoji istraga i oni ce se baviti ovim navodima.

Čarna

pre 9 godina

Kad je spreman da pali zastave, nacistički nastipa, kao i da izaziva nemire i širi mržnju gde god se pojavi, ne bi me začudilo da je i priča o naručenom ubistvu Nikolića tačna.

lola

pre 9 godina

Ovakva informacija sigurno nije potekla od drzavnih organa a to ce potvrditi na svedocenju Dacic i Vukadinovic. Pojedini mediji za razliku od ostalih sluze se nestinama kako bi povecali svoj tiraz i lazne informacije plasirali gradjanima kako bi ostvarili svoje interese..

Vesna 66

pre 9 godina

Što je dan povratka u Hag bliži to je ostrašćeni vojvoda "pitomiji". Narod ne kaže bez razloga da: "Vuk dlaku menja, ali nikada ne menja ćud."

Cvetana Cvetić

pre 9 godina

Šešelj je neko ko se nikad ne boji da kaže istinu, bez obzira na posledice. Koliko god da ne podržavam njegove postupke, ubedjena sam da je ovog puta rekao istinu.

poznati epilog

pre 9 godina

Platice Blic odstetu za dusevni bol. A zauzvrat ce otpustiti jos nekoliko zaposlenih i tako ce namiriti dug. Seselj nije nikakakva cvecka i svakako da ne oseca nikakav dusevni bol, ali Blic svakako jeste izmislio tu informaciju ili je preneo izmisljotinu sto izlazi na isto.

Glupost

pre 9 godina

Ovaj nije sposoban ni kafu da naruči od onog dana kada su ga Toma i Vucic odradili. Svu moć koju je i imao poticala je od ove dvojice koji su bili operativci na terenu. Kada su otkazali poslusnost odvukli su sa sobom i sve prljave igrače...

LILIANA

pre 9 godina

Seselj je bio huskacki vojvoda, i inicijalna kapisla za nesrecu koju je izazvala njegova pogresna retorika.Oni koji su bili rame uz rame sa njim znaju i saosecaju se sa vremenom koje smo propatili svi zajedno i koje nikada necemo izbrisati iz secanja.

djuka

pre 9 godina

Po mom misljenju Miodraze , Seselj svoje stavove od pre dvadeset godina skoro da uopste nije promenio , niti danas kao ni pre deset i vise godina vodi mnogo racuna o tome sta gde i kako govori

taske

pre 9 godina

Sumnjam u ovakve sposobnosti i mogucnosti Seselja da ugrozi neciji zivot ali ne sumnjam da se Blic sluzi laznim tvrdnjama i informacijama kako bi podigla svoj rejtig u odnosu na druge.

Gankplank

pre 9 godina

Svakako treba sankcionisati sve one koji šire laži i dezinformacija kako bi dobro zaradili. Ne može više u Srbiji da radi ko šta hoće, kako je to moglo ranije.

Nenad

pre 9 godina

Pruza se prilika da se utvrde stavovi Haskog tribunala i naseg suda buduci da navodi da nije sankcionisan po tom pitanju.Mozda se ovog puta sloze,do sada nikad nisu.

Stojan

pre 9 godina

Nakon izjava svedoka i boljeg sagledavanja svih činjenica, moći će se utvrditi da li je postojala opravdana sumnja u natpise u Blicu, ili su to samo obične izmišljotine.

Miodrag

pre 9 godina

Sve sto je vezano za Seselja treba uzeti sa dozom opreza,nije nemoguce da se u jednom momentu odlucio na tako nesto,znajuci na sta je sve bio spreman u proslosti.

Perica

pre 9 godina

Cisto sumnjam da je Seselj bio spreman na tako nesto,ali opet treba istraziti sve u vezi sa ovim slucajem kako bi se sve isteralo na cistac.

vule vu

pre 9 godina

Da imamo sud sad bi,, odrao,, blic od para, da zapamte svaku laž koju su napisali. Sto rece Tijanic lek za naše medije je kazna od 100.000 evra za svaku informaciju koju nemogu da dokažu.

Imperator

pre 9 godina

Šešelj svšta govori i oštro, a često i preko krajnjih granica pristojnosti napada političke protivnike, pa mu posle djavo, pardon, Blic kriv! Ne verujem mu ni da jeste ni da nije, jer se njemu u poslednje vreme malo šta može uzimati za ozbiljno!

Slaviša

pre 9 godina

Priča je nedokazana... Pošto su Šešelj u Nikolić zahladnili odnose to je hteo na loš način da iskoristi Blic i stvori atmosferu u kojoj bi demokrate likovale.

Glorija

pre 9 godina

Čudne su njegove izjave.Stavljaju me u dilemu kao običnog čitaoca.Mnogo što šta mi se tu ne sviđa,posebno ona izjava o ,,glogovom kolcu,,pre izvesnog vremena data u medijima i verujem da nisam jedina koja više ne zna u šta po njegovom pitanju da veruje.Nadam se da nije bilo nikakvog naručivanja,to se iskreno nadam!

Snezana

pre 9 godina

Bilo kako bilo, na istraznim organima je da provere o cemu se radi. Seseljevu ranjivu stranu protkanu emocijama ne bih komentarisala

rororo

pre 9 godina

Svi znamo da Seselj nije cvecka ali treba sacekati saslusanje svedoka pa onda komentarisati, za sada se nista zasigurno ne zna, pa ne treba donositi prerano sud.

mila

pre 9 godina

Krajnje je nemoralan cin kada se istina izokrece kako bi posluzila sebicnim interesima, povecanju tiraza i podizanju rejtinga u odnosu na druge dnevne novine. U nesposobnost Seselja da ugrozi neciji zivot na nacin koji je Blic izneo ne sumnjam.

cana

pre 9 godina

Verujem da Šešelj govori istinu, te da nije naručio pomenuto ubistvo!Bez obzira što je ljut na Naprednjake, Šešelj nije ubica! On je samo gromoglasni govornik, koji želi da na sebe privuče pažnju. Bilo bi najbolje da prestane sa napadima na Nikolića i Vučića! Možda bi time dobio i više poena!

Glorija

pre 9 godina

Ovakve teme baš izazivaju neki gorak ukus.Ne znam šta bih rekla.Ovo treba da rade stručni organi zaduženi za to, a ne da se povlači po novinama i raspredaju što istinite što lažne priče i stvaraju svakojake konfuzije kod čitalaca(čitaj naroda)koji više ne zna u šta da veruje.

Бекутан

pre 9 godina

Што се Шешаља тиче сви добро знамо на који начин он функционише и каквим се све триковима бави да изазове сукобе, хаос или не знам ни ја шта више. Углавном, лично мене не би изненадило да су ови наводи тачни с' обзиром на то колико мрзи актуелну гарнитуру која је на власти.

Nebojša J

pre 9 godina

Javno tužilaštvo Srbije treba da ovaj slučaj ponovo preispita. Šešelju sada gori pod nogama i spreman je na sve, samo da se ne bi vratio u Hag. Nadam se da će pravda konačno biti zadovoljena.

Glupost

pre 9 godina

Ovaj nije sposoban ni kafu da naruči od onog dana kada su ga Toma i Vucic odradili. Svu moć koju je i imao poticala je od ove dvojice koji su bili operativci na terenu. Kada su otkazali poslusnost odvukli su sa sobom i sve prljave igrače...

Cvetana Cvetić

pre 9 godina

Šešelj je neko ko se nikad ne boji da kaže istinu, bez obzira na posledice. Koliko god da ne podržavam njegove postupke, ubedjena sam da je ovog puta rekao istinu.

cana

pre 9 godina

Verujem da Šešelj govori istinu, te da nije naručio pomenuto ubistvo!Bez obzira što je ljut na Naprednjake, Šešelj nije ubica! On je samo gromoglasni govornik, koji želi da na sebe privuče pažnju. Bilo bi najbolje da prestane sa napadima na Nikolića i Vučića! Možda bi time dobio i više poena!

djuka

pre 9 godina

Po mom misljenju Miodraze , Seselj svoje stavove od pre dvadeset godina skoro da uopste nije promenio , niti danas kao ni pre deset i vise godina vodi mnogo racuna o tome sta gde i kako govori

rororo

pre 9 godina

Svi znamo da Seselj nije cvecka ali treba sacekati saslusanje svedoka pa onda komentarisati, za sada se nista zasigurno ne zna, pa ne treba donositi prerano sud.

taske

pre 9 godina

Sumnjam u ovakve sposobnosti i mogucnosti Seselja da ugrozi neciji zivot ali ne sumnjam da se Blic sluzi laznim tvrdnjama i informacijama kako bi podigla svoj rejtig u odnosu na druge.

LILIANA

pre 9 godina

Seselj je bio huskacki vojvoda, i inicijalna kapisla za nesrecu koju je izazvala njegova pogresna retorika.Oni koji su bili rame uz rame sa njim znaju i saosecaju se sa vremenom koje smo propatili svi zajedno i koje nikada necemo izbrisati iz secanja.

Perica

pre 9 godina

Cisto sumnjam da je Seselj bio spreman na tako nesto,ali opet treba istraziti sve u vezi sa ovim slucajem kako bi se sve isteralo na cistac.

T Simovic

pre 9 godina

Šta je istina a šta laž odgovor će dati nadležni istražni organi. Obično gde ima dima ima i vatre, pa me ne čudi da Šešelj sada ima dosta slabo "pamćenje"...

Raduka

pre 9 godina

Na Šešelja uopšte ne treba obraćati pažnju. Totalno je nebitan lik u srpskoj politici. Njega Zapad vešto koristi kako bi destabilizao Srbiju. To je njegova jedina funkcija.

Petar

pre 9 godina

Svojevremeno je zaštićeni svedok Dejan Milenković Bagzi optužio Vojislava Šešelja da je od zemunskog klana tražio da ubiju ministra prosvete Gašu Kneževića, jer ga je izbacio sa fakulteta. Ne bi me čudilo da su istinite priče o tome da Šešelj naručuje ubistva. Čovek je izuzetno osvetoljubiv i nasilan.

Comarko

pre 9 godina

Covek koji zivi u iluzijama i koji pokusava samo da skrece paznju na sebe od kad je usao na politicku scenu do danas... naravno ne birajuci nacin, tako da veoma cesto mozemo cuti razne gluposti i videti razne poteze koji ne prilice coveku kakvav treba biti jedan politicar.

Duša

pre 9 godina

he he he. Siguran sam da je Šešelj zbog pisanja Blica, pretrpeo ogoman duševan bol, jer je on retko duševan, senzibilan i emotivan čovek.
Kako se radi i o dobronamernom čoveku, sve ukazuje da nema dokaza da je naručio ubistvo Nikolića kod svojih preostalih drugara iz Zemunskog klana.

seka

pre 9 godina

Seselj je covek koji ne pokazuje osecanja ali zato pali, rusi i dovodi u sukobe i mrznju sve oko sebe. Tesko je verovati coveku koji se koristi nemoralnim sredstvima da zadovolji svoje interese.

gile

pre 9 godina

Jos jedan dokaz da postoje velike slobode medija da iznose neistinite tvrdnje. Blic je politizovan list koji iznosi tvrdnje suprotne realnosti i zato ga i ne citam.

lidija

pre 9 godina

List Blic pise samo ono sto odgovara njihovim interesima i ne prenose verno, objektino i nepristrasno informacija kao sto to cine drugi mediji.

Natalija Mitić

pre 9 godina

Poštujem Šešelja kao čoveka i gradjanina Srbije, jedino osudjujem to što stalno širi mržnju. On uvek govori istinu, tako da verujem da nije naručio ubistvo Nikolića.

Mojo

pre 9 godina

Nije retka pojava da se u medijima pojave raznorazne priče koje nisu istinite. Javne ličnosti zbog toga trpe, a mediji dižu sebi rejting. Opet, Šešelj je vrlo specifična ličnost, pa često svašta napriča.....

poznati epilog

pre 9 godina

Platice Blic odstetu za dusevni bol. A zauzvrat ce otpustiti jos nekoliko zaposlenih i tako ce namiriti dug. Seselj nije nikakakva cvecka i svakako da ne oseca nikakav dusevni bol, ali Blic svakako jeste izmislio tu informaciju ili je preneo izmisljotinu sto izlazi na isto.

Čarna

pre 9 godina

Kad je spreman da pali zastave, nacistički nastipa, kao i da izaziva nemire i širi mržnju gde god se pojavi, ne bi me začudilo da je i priča o naručenom ubistvu Nikolića tačna.

lola

pre 9 godina

Ovakva informacija sigurno nije potekla od drzavnih organa a to ce potvrditi na svedocenju Dacic i Vukadinovic. Pojedini mediji za razliku od ostalih sluze se nestinama kako bi povecali svoj tiraz i lazne informacije plasirali gradjanima kako bi ostvarili svoje interese..

Vesna 66

pre 9 godina

Što je dan povratka u Hag bliži to je ostrašćeni vojvoda "pitomiji". Narod ne kaže bez razloga da: "Vuk dlaku menja, ali nikada ne menja ćud."

Gankplank

pre 9 godina

Svakako treba sankcionisati sve one koji šire laži i dezinformacija kako bi dobro zaradili. Ne može više u Srbiji da radi ko šta hoće, kako je to moglo ranije.

Kleopatra

pre 9 godina

Posle svega sto se desava oko Seselja od kako se vratio iz Haga,valjda je svima jasno da nista normalno od njega ne mozemo ocekivati ni u buducnosti.

Slaviša

pre 9 godina

Priča je nedokazana... Pošto su Šešelj u Nikolić zahladnili odnose to je hteo na loš način da iskoristi Blic i stvori atmosferu u kojoj bi demokrate likovale.

Miodrag

pre 9 godina

Sve sto je vezano za Seselja treba uzeti sa dozom opreza,nije nemoguce da se u jednom momentu odlucio na tako nesto,znajuci na sta je sve bio spreman u proslosti.

ALMODOVAROVA

pre 9 godina

Seselj ne treba da bude optuzen samo za paljenje zastava i pretnji smrcu.Treba da bude optuzen zbog skrnavljenja i narusavanja javnog reda i mira kao i sirenja mrznje po verskoj i nacionalnoj osnovi.

vule vu

pre 9 godina

Da imamo sud sad bi,, odrao,, blic od para, da zapamte svaku laž koju su napisali. Sto rece Tijanic lek za naše medije je kazna od 100.000 evra za svaku informaciju koju nemogu da dokažu.

Nenad

pre 9 godina

Pruza se prilika da se utvrde stavovi Haskog tribunala i naseg suda buduci da navodi da nije sankcionisan po tom pitanju.Mozda se ovog puta sloze,do sada nikad nisu.

Stojan

pre 9 godina

Nakon izjava svedoka i boljeg sagledavanja svih činjenica, moći će se utvrditi da li je postojala opravdana sumnja u natpise u Blicu, ili su to samo obične izmišljotine.

Dizni

pre 9 godina

Misljenja sam da treba pustiti coveka da se leci. Sam treba malo smanjiti politicku aktivnost i posvetiti se svom zdravstvenom stanju.
Pripada politickoj istoriji i tu treba i ostati.

Бекутан

pre 9 godina

Што се Шешаља тиче сви добро знамо на који начин он функционише и каквим се све триковима бави да изазове сукобе, хаос или не знам ни ја шта више. Углавном, лично мене не би изненадило да су ови наводи тачни с' обзиром на то колико мрзи актуелну гарнитуру која је на власти.

Imperator

pre 9 godina

Šešelj svšta govori i oštro, a često i preko krajnjih granica pristojnosti napada političke protivnike, pa mu posle djavo, pardon, Blic kriv! Ne verujem mu ni da jeste ni da nije, jer se njemu u poslednje vreme malo šta može uzimati za ozbiljno!

king leon

pre 9 godina

Nazalost @Slavisa od Seselja se moze ocekivati svasta , pa i neocekivano..ali obzirom na njegovu proslost u povezanost sa ratnim podrucjima , nista ne bih iskljucio

Glorija

pre 9 godina

Čudne su njegove izjave.Stavljaju me u dilemu kao običnog čitaoca.Mnogo što šta mi se tu ne sviđa,posebno ona izjava o ,,glogovom kolcu,,pre izvesnog vremena data u medijima i verujem da nisam jedina koja više ne zna u šta po njegovom pitanju da veruje.Nadam se da nije bilo nikakvog naručivanja,to se iskreno nadam!

Snezana

pre 9 godina

Bilo kako bilo, na istraznim organima je da provere o cemu se radi. Seseljevu ranjivu stranu protkanu emocijama ne bih komentarisala

Katarina

pre 9 godina

Skandalozno je i pozeleti nekom zlo a kamo li naruciti ili razmisljati o ubistvu. Sa takvim stvarima se ne treba saliti. Postoji istraga i oni ce se baviti ovim navodima.

Nebojša J

pre 9 godina

Javno tužilaštvo Srbije treba da ovaj slučaj ponovo preispita. Šešelju sada gori pod nogama i spreman je na sve, samo da se ne bi vratio u Hag. Nadam se da će pravda konačno biti zadovoljena.

Marence

pre 9 godina

Na stranu to sto je politicki gledano Seselj jedan skoro potpuno nebitan lik danasnjice,bice mi drago ako dobije Blic na sudu jer iznositi nesto sto nema utemeljenje svakako ne prilici novinarskoj profesiji.

mila

pre 9 godina

Krajnje je nemoralan cin kada se istina izokrece kako bi posluzila sebicnim interesima, povecanju tiraza i podizanju rejtinga u odnosu na druge dnevne novine. U nesposobnost Seselja da ugrozi neciji zivot na nacin koji je Blic izneo ne sumnjam.

Glorija

pre 9 godina

Ovakve teme baš izazivaju neki gorak ukus.Ne znam šta bih rekla.Ovo treba da rade stručni organi zaduženi za to, a ne da se povlači po novinama i raspredaju što istinite što lažne priče i stvaraju svakojake konfuzije kod čitalaca(čitaj naroda)koji više ne zna u šta da veruje.