Četvrtak, 16.10.2014.

00:30

Putin treći put dolazi u Srbiju

Ruski predsednik Vladimir Putin dolazi u Beogradu gde će razgovarati sa drzavnim vrhom i prisustvovati obeležavanju 70. godišnjice oslobođenja Beograda.

Izvor: Tanjug

Putin treæi put dolazi u Srbiju IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

85 Komentari

Sortiraj po:

Jeka-Jeka

pre 9 godina

Dolazak Putina predstavlja veliki korak za Srbiju. Na ovaj nacin se Srbiji otvaraju mnoga vrata, a narocito mogucnost dolaska ruskih investitora na trziste nase zemlje.

Djordje Manojlovic

pre 9 godina

Vojna parada je veliki dan kako za Srbiju tako i za nas gradjane, a ukazana cast od strane Putina i njegov dolazak u Srbiju je samo dokaz vise da je Srbija postala ugledna zemlja zahvaljujuci premijeru Vucicu.

Marko Petrovic

pre 9 godina

Reforme za koje se zalaze premijer Vucic su prepoznate u celom svetu, i Srbija je postala ugledna zemlja pravilnim vodjenjem drzave na celu sa premijerom i SNS.

Dajana 74

pre 9 godina

Dolazak Putina pokazuje da je Srbija postala sposobna, cenjena i snazna zemlja, a premijer Vucic je taj koji se istinski trudi za oporavak i razvoj nase zemlje

Kaya

pre 9 godina

Poseta Putina je potvrda da Rusija zeli dobre odnose sa Srbijom.Iako ima onih koji bi mimizirali ovaj dogadjaj i podsmehom komentarisali...Pitam se samo da li bi i istoriju izbrisali?

Koca

pre 9 godina

"Suđeno je da poseta bude uspešna. Ništa ne može sprečiti taj uspeh, samo možda kiša tokom parade", rekao je Čepurin.
i u tome je sva istina.

Isidora22

pre 9 godina

Poseta Putina je jako veliki dogadjaj pre svega sto nam I on sam tako ukazuje postovenje. Pokazuje da nam je prijatelj I da su srpsko ruski odnosi na zavidnom nivou. Svi smo svesni odnosa snaga u svetu ali postoji nesto vise od medjunarodne politike a to je medjusobno uvazavanje i bratski odnosi dva naroda.

Aleksej

pre 9 godina

Putin je uvek dobrodošao, njegov dolazak je velika stvar. Ovakve manifestacije bude ponos nacije, a ponos smo bacili u zapećak

Peko Dapcevic

pre 9 godina

Beograd je jedini grad koji je objedinio obe Ruske tradicije iz dva svetska rata, i naravno da je Putinu cast da poseti spomenike podignute u cast t=vojnika iz tih borbi, a nama cast da ga doekakmo i s ponosom istaknemo da pozdravljamo posetu Rusije .

куче драгољупче

pre 9 godina

Uz poštovanje prema Putinu koji je od beznadežne zemlje prosjaka, pijanstva i beznađa napravio od Rusije ponovo ponosnu i bogatu zemlju moram da primetim da se nama Srbima ponovo dešava nešto čim ćemo se ponositi.

djeram

pre 9 godina

Rusija i njen narod su uvek bili tu za narod , za Sbiju i zato podržimo vojnu paradu i doček Putina!!!…!!
(Olja, 16. oktobar 2014 10:22)

E ova ti je dobra - poubijase stotine hiljada svojih gradjana, jer nisu bili "podobni", a zamisli koliko vole nas, koji smo, usput, jedini uspeli da im kazemo NE, dok su oni nesrecniji narodi istocne Evrope morali da trpe njihovu "ljubav" decenijama!

Mozda je bas to bilo pogresno, da smo ih i mi imali na grbaci, verovatno bi i ovde potpuno iscezli rusofili!!!

BojanB

pre 9 godina

Svojim prisustvom na paradi, Putin će učiniti veliku čast Srbiji i još jednom pokazati da Srbiju i Rusiju veže tradicionalno prijateljstvo. Pored toga, njegov dolazak i razgovor sa zvaničnicima Srbije svakako predstavlja i mogućnost da se predstave potencijali Srbije, a u cilju dovođenja ruskih investitora.

Bjelica

pre 9 godina

I nakon ovakvog gesta,ko moze da kaze da se jasan stav, cak i male drzave kakva je nase, nece postovati? Dovoljno je bti dosledan, sto do sada Srbija nije imala.

spaceman

pre 9 godina

Eh zemljaci, 25 godina zabadamo Americi prst u oko, lupajući se u prsa vičući Rusija.I posle se čudimo što nas zajebava kako ko stigne pa čak i Albanci.Ova dvojica T.N. i A.V. nas uvukoše u devedesete kao od šale!Nemam ja ništa protiv Rusa, sigurno da treba biti u dobrim odnosima sa njima, na kraju krajeva oni jedini čuvaju Kosovo u UN-u u okvirima Srbije, ali napraviti ovako provokativan politički potez u trenutku kada se Rus i Usa kose uzduž i popreko je potez koji je dostojan Miloševićeve samodestruktivne politike.

AlekS

pre 9 godina

...
.. bliski Rusima e malo po malo doslo je do Prvog svatskog rata u kome je par miliona Srba nestalo sa lica zemlje. Aleksandar Drugi je takodje posle nekoliko godina poceo priblizenje Nemackoj i zemlja je kupovala njihovu tehniku i opet razvila bliske odnose i posle Marseja preko Kneza Pavla. Pucem 27marta smo gurnuli Nemackoj prst u oko i opet ostali bez par miliona Srba. Sada posle 60-70 godina od rata prvo se pojavio Djindjic a sada i ocigledno Vucic koji pokusava da Nemacka Srbiji bude uzor i partner broj jedan. Ali eto opet je tu prica o bratstvu i samo je pitanje da li ce mis opet da sa slonom zaljullja neki most i srusi ga.
(istorija se ponavlja, 16. oktobar 2014 07:56)

Ti zemljace ili ne znas o cemu pises ili to cinis po necijem nalogu. Jedino u cemu se istorija ponavlja je da smo svojeglavi i da obicno slusamo onoga ko nam ne zeli dobro. 1875 smo usli u rat sa Turskom protivno savetu Rusije. Obrenovice smo ubili protivno savetu Rusije. 1914 smo se zakacili sa Austrougarskom takodje protivno Rusiji. A u svim tim avanturama smo imali podrsku nasih "velikih prijatelja" Engleske i Francuske. Da pomenem samo prodaja municije kalibra razlicitog od naoruzanja koje smo takodje od njih kupili. Ovo sve pise u udzbenicima istorije koje smo svi ucili u onovnoj skoli ali si ti odabrao onu drugu, koju su nam je napisala "Druga Srbija". Zar nije tako ?

Student

pre 9 godina

Treba nam neko kao Putin da vrati malo ponosa ovom narodu. On je danas pravo otelotvorenje crvene armije i državni vrh treba da neguje ovakve odnose sa Ruskom Federacijom.

EU Citizen

pre 9 godina

I po treći put, barem što se tiče normalnih i civilizovanih Srba, nije dobrodošao, jer ovoj zemlji sa mnogo časne istroije diktatori i mafijaši nisu potrebni.

Pulpa

pre 9 godina

Dolazak ruske delegacije je visestruko znacajan.Prevashodno ukazivanje postovanja prema zajednickoj borbi protiv fasizma.Svakako mnogo vaznije je intenziviranje saradnje po pitanju mnogih segmenata,pre svega potpisivanje ugovora iz oblasti vojno-tehnicke saradje,enenergetike i zeleznickog saobracaja.

SRLE

pre 9 godina

Osim što će pristustvom paradi i učiniti čast Srbiji, Putin i članovi njegove delegacije, biće u prilici da se upoznaju tokom razgovora sa srpskim zvaničnicima i o potencijalima koje Srbija poseduje i mogućnostima za ulaganje u nju.

krivak

pre 9 godina

Danas je svakako veliki dan za Srbiju, a Putin je veliki covek. Treba odrzavati dobre odnose i gledati sta je bolje za nas, nase interese.

Stefan

pre 9 godina

Ovo je pravi potez vlade sto je pozvala Putina u Srbiju, treba pojacati aktivnosti sa Rusijom posto mislim da ne koristimo dovoljno nase mogucnosti za saradnju sa njima.

istorija se ponavlja

pre 9 godina

Uz veliko postovanje prema predsedniku koji je od beznadezne zemlje prosjaka, pijanstva i beznadja napravio od Rusije ponovo ponosnu i bogatu zemlju moram da primetim da se nama Srbima ponovo desava nesto vec vidjeno.
Obrenovici su (pogotovo Milan Obrenovic) posle ropstva pod Turcima svoj uzor naslli u Austro Ugarskoj i po uzoru na nju razvijali zdravstvo, prosvetu, industriju. Prevratom su dosli Karadjordjevici, bliski Rusima e malo po malo doslo je do Prvog svatskog rata u kome je par miliona Srba nestalo sa lica zemlje. Aleksandar Drugi je takodje posle nekoliko godina poceo priblizenje Nemackoj i zemlja je kupovala njihovu tehniku i opet razvila bliske odnose i posle Marseja preko Kneza Pavla. Pucem 27marta smo gurnuli Nemackoj prst u oko i opet ostali bez par miliona Srba. Sada posle 60-70 godina od rata prvo se pojavio Djindjic a sada i ocigledno Vucic koji pokusava da Nemacka Srbiji bude uzor i partner broj jedan. Ali eto opet je tu prica o bratstvu i samo je pitanje da li ce mis opet da sa slonom zaljullja neki most i srusi ga.

Deki9

pre 9 godina

Rusija i srbija imaju dobru saradnju na svim poljima. To treba održavati. Velika čast što će ruski predsednik uveličati paradu svojim prisustvom.

Vlada A

pre 9 godina

Pre svega me raduje ponovno obeležavanje događaja kojim bi trebali da se ponosimo, a zatim i saradnja od koje možemo imati velike koristi.

mačvan(IN)

pre 9 godina

Sa doslednima treba dosledno! Jedini pored Kine koji nam pomažu da definitivno ne izgubimo Kosovo! I a sopstvenu samostalnost. Treba to ceniti!

Aca šmeker

pre 9 godina

Dobrodošao nam i treći put. Putin je veliki prijatelj našeg naroda, povod ove posete će večno spajati naše narode, a i saradnja sa Rusijom je više nego značajna.

kratko-jasno

pre 9 godina

Ni kraće posete ni punijeg protokola! Svestan da je među prijateljima i da za dogovore ne treba mnog. Pogotovo što su većina stvari već utanačeni i ugovoi pripremljeni!

steva

pre 9 godina

Ova poseta je vazna zbog podsecanja na znacajne istorijske momente, ali i za unapredjenje privredno-politicke saradnje. Nadam se da ce doneti i promene na celu Srbijagasa.

megdan

pre 9 godina

Ovo je uspostavljanje ozbiljnije saradnje sa Rusijom nego što je to bio slučaj do sada. Svi ostvareni međusobni poslovi su u interesu Srbije i, takođe, značajni i za EU, posebno u oblasti energetike

draganCHE

pre 9 godina

EU i zapad se brinu jer gube kontrolu, ali ko ih sisa, ionako su nas samo iskoriscavali i zafrkavali, sad kad smo pokazali zube neka pokazu i da nas postuju, kao sto to cine Rusi.

zeka

pre 9 godina

Zasto bi Beograd 'jasnije izbalansirao stranu', kada nama ovako vise odgovara...a na kraju krajeva, ni sama EU po mnogim pitanjima nema uskladjen stav.

Miroslava

pre 9 godina

I 3000 puta da dolazi nasa ce Vlada uvek samo prosirivati saradnju bilateralnu, ekonomsku i svaku drugu sa Rusijom. Putin je ovde dobrodosao.

krivak

pre 9 godina

Danas je svakako veliki dan za Srbiju, a Putin je veliki covek. Treba odrzavati dobre odnose i gledati sta je bolje za nas, nase interese.

Stefan

pre 9 godina

Ovo je pravi potez vlade sto je pozvala Putina u Srbiju, treba pojacati aktivnosti sa Rusijom posto mislim da ne koristimo dovoljno nase mogucnosti za saradnju sa njima.

Miroslava

pre 9 godina

I 3000 puta da dolazi nasa ce Vlada uvek samo prosirivati saradnju bilateralnu, ekonomsku i svaku drugu sa Rusijom. Putin je ovde dobrodosao.

Pulpa

pre 9 godina

Dolazak ruske delegacije je visestruko znacajan.Prevashodno ukazivanje postovanja prema zajednickoj borbi protiv fasizma.Svakako mnogo vaznije je intenziviranje saradnje po pitanju mnogih segmenata,pre svega potpisivanje ugovora iz oblasti vojno-tehnicke saradje,enenergetike i zeleznickog saobracaja.

mačvan(IN)

pre 9 godina

Sa doslednima treba dosledno! Jedini pored Kine koji nam pomažu da definitivno ne izgubimo Kosovo! I a sopstvenu samostalnost. Treba to ceniti!

draganCHE

pre 9 godina

EU i zapad se brinu jer gube kontrolu, ali ko ih sisa, ionako su nas samo iskoriscavali i zafrkavali, sad kad smo pokazali zube neka pokazu i da nas postuju, kao sto to cine Rusi.

zeka

pre 9 godina

Zasto bi Beograd 'jasnije izbalansirao stranu', kada nama ovako vise odgovara...a na kraju krajeva, ni sama EU po mnogim pitanjima nema uskladjen stav.

Vlada A

pre 9 godina

Pre svega me raduje ponovno obeležavanje događaja kojim bi trebali da se ponosimo, a zatim i saradnja od koje možemo imati velike koristi.

Deki9

pre 9 godina

Rusija i srbija imaju dobru saradnju na svim poljima. To treba održavati. Velika čast što će ruski predsednik uveličati paradu svojim prisustvom.

Aca šmeker

pre 9 godina

Dobrodošao nam i treći put. Putin je veliki prijatelj našeg naroda, povod ove posete će večno spajati naše narode, a i saradnja sa Rusijom je više nego značajna.

AlekS

pre 9 godina

...
.. bliski Rusima e malo po malo doslo je do Prvog svatskog rata u kome je par miliona Srba nestalo sa lica zemlje. Aleksandar Drugi je takodje posle nekoliko godina poceo priblizenje Nemackoj i zemlja je kupovala njihovu tehniku i opet razvila bliske odnose i posle Marseja preko Kneza Pavla. Pucem 27marta smo gurnuli Nemackoj prst u oko i opet ostali bez par miliona Srba. Sada posle 60-70 godina od rata prvo se pojavio Djindjic a sada i ocigledno Vucic koji pokusava da Nemacka Srbiji bude uzor i partner broj jedan. Ali eto opet je tu prica o bratstvu i samo je pitanje da li ce mis opet da sa slonom zaljullja neki most i srusi ga.
(istorija se ponavlja, 16. oktobar 2014 07:56)

Ti zemljace ili ne znas o cemu pises ili to cinis po necijem nalogu. Jedino u cemu se istorija ponavlja je da smo svojeglavi i da obicno slusamo onoga ko nam ne zeli dobro. 1875 smo usli u rat sa Turskom protivno savetu Rusije. Obrenovice smo ubili protivno savetu Rusije. 1914 smo se zakacili sa Austrougarskom takodje protivno Rusiji. A u svim tim avanturama smo imali podrsku nasih "velikih prijatelja" Engleske i Francuske. Da pomenem samo prodaja municije kalibra razlicitog od naoruzanja koje smo takodje od njih kupili. Ovo sve pise u udzbenicima istorije koje smo svi ucili u onovnoj skoli ali si ti odabrao onu drugu, koju su nam je napisala "Druga Srbija". Zar nije tako ?

megdan

pre 9 godina

Ovo je uspostavljanje ozbiljnije saradnje sa Rusijom nego što je to bio slučaj do sada. Svi ostvareni međusobni poslovi su u interesu Srbije i, takođe, značajni i za EU, posebno u oblasti energetike

kratko-jasno

pre 9 godina

Ni kraće posete ni punijeg protokola! Svestan da je među prijateljima i da za dogovore ne treba mnog. Pogotovo što su većina stvari već utanačeni i ugovoi pripremljeni!

EU Citizen

pre 9 godina

I po treći put, barem što se tiče normalnih i civilizovanih Srba, nije dobrodošao, jer ovoj zemlji sa mnogo časne istroije diktatori i mafijaši nisu potrebni.

steva

pre 9 godina

Ova poseta je vazna zbog podsecanja na znacajne istorijske momente, ali i za unapredjenje privredno-politicke saradnje. Nadam se da ce doneti i promene na celu Srbijagasa.

SRLE

pre 9 godina

Osim što će pristustvom paradi i učiniti čast Srbiji, Putin i članovi njegove delegacije, biće u prilici da se upoznaju tokom razgovora sa srpskim zvaničnicima i o potencijalima koje Srbija poseduje i mogućnostima za ulaganje u nju.

istorija se ponavlja

pre 9 godina

Uz veliko postovanje prema predsedniku koji je od beznadezne zemlje prosjaka, pijanstva i beznadja napravio od Rusije ponovo ponosnu i bogatu zemlju moram da primetim da se nama Srbima ponovo desava nesto vec vidjeno.
Obrenovici su (pogotovo Milan Obrenovic) posle ropstva pod Turcima svoj uzor naslli u Austro Ugarskoj i po uzoru na nju razvijali zdravstvo, prosvetu, industriju. Prevratom su dosli Karadjordjevici, bliski Rusima e malo po malo doslo je do Prvog svatskog rata u kome je par miliona Srba nestalo sa lica zemlje. Aleksandar Drugi je takodje posle nekoliko godina poceo priblizenje Nemackoj i zemlja je kupovala njihovu tehniku i opet razvila bliske odnose i posle Marseja preko Kneza Pavla. Pucem 27marta smo gurnuli Nemackoj prst u oko i opet ostali bez par miliona Srba. Sada posle 60-70 godina od rata prvo se pojavio Djindjic a sada i ocigledno Vucic koji pokusava da Nemacka Srbiji bude uzor i partner broj jedan. Ali eto opet je tu prica o bratstvu i samo je pitanje da li ce mis opet da sa slonom zaljullja neki most i srusi ga.

spaceman

pre 9 godina

Eh zemljaci, 25 godina zabadamo Americi prst u oko, lupajući se u prsa vičući Rusija.I posle se čudimo što nas zajebava kako ko stigne pa čak i Albanci.Ova dvojica T.N. i A.V. nas uvukoše u devedesete kao od šale!Nemam ja ništa protiv Rusa, sigurno da treba biti u dobrim odnosima sa njima, na kraju krajeva oni jedini čuvaju Kosovo u UN-u u okvirima Srbije, ali napraviti ovako provokativan politički potez u trenutku kada se Rus i Usa kose uzduž i popreko je potez koji je dostojan Miloševićeve samodestruktivne politike.

Peko Dapcevic

pre 9 godina

Beograd je jedini grad koji je objedinio obe Ruske tradicije iz dva svetska rata, i naravno da je Putinu cast da poseti spomenike podignute u cast t=vojnika iz tih borbi, a nama cast da ga doekakmo i s ponosom istaknemo da pozdravljamo posetu Rusije .

Bjelica

pre 9 godina

I nakon ovakvog gesta,ko moze da kaze da se jasan stav, cak i male drzave kakva je nase, nece postovati? Dovoljno je bti dosledan, sto do sada Srbija nije imala.

Koca

pre 9 godina

"Suđeno je da poseta bude uspešna. Ništa ne može sprečiti taj uspeh, samo možda kiša tokom parade", rekao je Čepurin.
i u tome je sva istina.

Isidora22

pre 9 godina

Poseta Putina je jako veliki dogadjaj pre svega sto nam I on sam tako ukazuje postovenje. Pokazuje da nam je prijatelj I da su srpsko ruski odnosi na zavidnom nivou. Svi smo svesni odnosa snaga u svetu ali postoji nesto vise od medjunarodne politike a to je medjusobno uvazavanje i bratski odnosi dva naroda.

Aleksej

pre 9 godina

Putin je uvek dobrodošao, njegov dolazak je velika stvar. Ovakve manifestacije bude ponos nacije, a ponos smo bacili u zapećak

Student

pre 9 godina

Treba nam neko kao Putin da vrati malo ponosa ovom narodu. On je danas pravo otelotvorenje crvene armije i državni vrh treba da neguje ovakve odnose sa Ruskom Federacijom.

BojanB

pre 9 godina

Svojim prisustvom na paradi, Putin će učiniti veliku čast Srbiji i još jednom pokazati da Srbiju i Rusiju veže tradicionalno prijateljstvo. Pored toga, njegov dolazak i razgovor sa zvaničnicima Srbije svakako predstavlja i mogućnost da se predstave potencijali Srbije, a u cilju dovođenja ruskih investitora.

djeram

pre 9 godina

Rusija i njen narod su uvek bili tu za narod , za Sbiju i zato podržimo vojnu paradu i doček Putina!!!…!!
(Olja, 16. oktobar 2014 10:22)

E ova ti je dobra - poubijase stotine hiljada svojih gradjana, jer nisu bili "podobni", a zamisli koliko vole nas, koji smo, usput, jedini uspeli da im kazemo NE, dok su oni nesrecniji narodi istocne Evrope morali da trpe njihovu "ljubav" decenijama!

Mozda je bas to bilo pogresno, da smo ih i mi imali na grbaci, verovatno bi i ovde potpuno iscezli rusofili!!!

куче драгољупче

pre 9 godina

Uz poštovanje prema Putinu koji je od beznadežne zemlje prosjaka, pijanstva i beznađa napravio od Rusije ponovo ponosnu i bogatu zemlju moram da primetim da se nama Srbima ponovo dešava nešto čim ćemo se ponositi.

Djordje Manojlovic

pre 9 godina

Vojna parada je veliki dan kako za Srbiju tako i za nas gradjane, a ukazana cast od strane Putina i njegov dolazak u Srbiju je samo dokaz vise da je Srbija postala ugledna zemlja zahvaljujuci premijeru Vucicu.

Marko Petrovic

pre 9 godina

Reforme za koje se zalaze premijer Vucic su prepoznate u celom svetu, i Srbija je postala ugledna zemlja pravilnim vodjenjem drzave na celu sa premijerom i SNS.

Kaya

pre 9 godina

Poseta Putina je potvrda da Rusija zeli dobre odnose sa Srbijom.Iako ima onih koji bi mimizirali ovaj dogadjaj i podsmehom komentarisali...Pitam se samo da li bi i istoriju izbrisali?

Dajana 74

pre 9 godina

Dolazak Putina pokazuje da je Srbija postala sposobna, cenjena i snazna zemlja, a premijer Vucic je taj koji se istinski trudi za oporavak i razvoj nase zemlje

Jeka-Jeka

pre 9 godina

Dolazak Putina predstavlja veliki korak za Srbiju. Na ovaj nacin se Srbiji otvaraju mnoga vrata, a narocito mogucnost dolaska ruskih investitora na trziste nase zemlje.

krivak

pre 9 godina

Danas je svakako veliki dan za Srbiju, a Putin je veliki covek. Treba odrzavati dobre odnose i gledati sta je bolje za nas, nase interese.

Pulpa

pre 9 godina

Dolazak ruske delegacije je visestruko znacajan.Prevashodno ukazivanje postovanja prema zajednickoj borbi protiv fasizma.Svakako mnogo vaznije je intenziviranje saradnje po pitanju mnogih segmenata,pre svega potpisivanje ugovora iz oblasti vojno-tehnicke saradje,enenergetike i zeleznickog saobracaja.

Miroslava

pre 9 godina

I 3000 puta da dolazi nasa ce Vlada uvek samo prosirivati saradnju bilateralnu, ekonomsku i svaku drugu sa Rusijom. Putin je ovde dobrodosao.

Stefan

pre 9 godina

Ovo je pravi potez vlade sto je pozvala Putina u Srbiju, treba pojacati aktivnosti sa Rusijom posto mislim da ne koristimo dovoljno nase mogucnosti za saradnju sa njima.

draganCHE

pre 9 godina

EU i zapad se brinu jer gube kontrolu, ali ko ih sisa, ionako su nas samo iskoriscavali i zafrkavali, sad kad smo pokazali zube neka pokazu i da nas postuju, kao sto to cine Rusi.

kratko-jasno

pre 9 godina

Ni kraće posete ni punijeg protokola! Svestan da je među prijateljima i da za dogovore ne treba mnog. Pogotovo što su većina stvari već utanačeni i ugovoi pripremljeni!

Deki9

pre 9 godina

Rusija i srbija imaju dobru saradnju na svim poljima. To treba održavati. Velika čast što će ruski predsednik uveličati paradu svojim prisustvom.

Vlada A

pre 9 godina

Pre svega me raduje ponovno obeležavanje događaja kojim bi trebali da se ponosimo, a zatim i saradnja od koje možemo imati velike koristi.

mačvan(IN)

pre 9 godina

Sa doslednima treba dosledno! Jedini pored Kine koji nam pomažu da definitivno ne izgubimo Kosovo! I a sopstvenu samostalnost. Treba to ceniti!

zeka

pre 9 godina

Zasto bi Beograd 'jasnije izbalansirao stranu', kada nama ovako vise odgovara...a na kraju krajeva, ni sama EU po mnogim pitanjima nema uskladjen stav.

steva

pre 9 godina

Ova poseta je vazna zbog podsecanja na znacajne istorijske momente, ali i za unapredjenje privredno-politicke saradnje. Nadam se da ce doneti i promene na celu Srbijagasa.

Aca šmeker

pre 9 godina

Dobrodošao nam i treći put. Putin je veliki prijatelj našeg naroda, povod ove posete će večno spajati naše narode, a i saradnja sa Rusijom je više nego značajna.

megdan

pre 9 godina

Ovo je uspostavljanje ozbiljnije saradnje sa Rusijom nego što je to bio slučaj do sada. Svi ostvareni međusobni poslovi su u interesu Srbije i, takođe, značajni i za EU, posebno u oblasti energetike

EU Citizen

pre 9 godina

I po treći put, barem što se tiče normalnih i civilizovanih Srba, nije dobrodošao, jer ovoj zemlji sa mnogo časne istroije diktatori i mafijaši nisu potrebni.

SRLE

pre 9 godina

Osim što će pristustvom paradi i učiniti čast Srbiji, Putin i članovi njegove delegacije, biće u prilici da se upoznaju tokom razgovora sa srpskim zvaničnicima i o potencijalima koje Srbija poseduje i mogućnostima za ulaganje u nju.

AlekS

pre 9 godina

...
.. bliski Rusima e malo po malo doslo je do Prvog svatskog rata u kome je par miliona Srba nestalo sa lica zemlje. Aleksandar Drugi je takodje posle nekoliko godina poceo priblizenje Nemackoj i zemlja je kupovala njihovu tehniku i opet razvila bliske odnose i posle Marseja preko Kneza Pavla. Pucem 27marta smo gurnuli Nemackoj prst u oko i opet ostali bez par miliona Srba. Sada posle 60-70 godina od rata prvo se pojavio Djindjic a sada i ocigledno Vucic koji pokusava da Nemacka Srbiji bude uzor i partner broj jedan. Ali eto opet je tu prica o bratstvu i samo je pitanje da li ce mis opet da sa slonom zaljullja neki most i srusi ga.
(istorija se ponavlja, 16. oktobar 2014 07:56)

Ti zemljace ili ne znas o cemu pises ili to cinis po necijem nalogu. Jedino u cemu se istorija ponavlja je da smo svojeglavi i da obicno slusamo onoga ko nam ne zeli dobro. 1875 smo usli u rat sa Turskom protivno savetu Rusije. Obrenovice smo ubili protivno savetu Rusije. 1914 smo se zakacili sa Austrougarskom takodje protivno Rusiji. A u svim tim avanturama smo imali podrsku nasih "velikih prijatelja" Engleske i Francuske. Da pomenem samo prodaja municije kalibra razlicitog od naoruzanja koje smo takodje od njih kupili. Ovo sve pise u udzbenicima istorije koje smo svi ucili u onovnoj skoli ali si ti odabrao onu drugu, koju su nam je napisala "Druga Srbija". Zar nije tako ?

istorija se ponavlja

pre 9 godina

Uz veliko postovanje prema predsedniku koji je od beznadezne zemlje prosjaka, pijanstva i beznadja napravio od Rusije ponovo ponosnu i bogatu zemlju moram da primetim da se nama Srbima ponovo desava nesto vec vidjeno.
Obrenovici su (pogotovo Milan Obrenovic) posle ropstva pod Turcima svoj uzor naslli u Austro Ugarskoj i po uzoru na nju razvijali zdravstvo, prosvetu, industriju. Prevratom su dosli Karadjordjevici, bliski Rusima e malo po malo doslo je do Prvog svatskog rata u kome je par miliona Srba nestalo sa lica zemlje. Aleksandar Drugi je takodje posle nekoliko godina poceo priblizenje Nemackoj i zemlja je kupovala njihovu tehniku i opet razvila bliske odnose i posle Marseja preko Kneza Pavla. Pucem 27marta smo gurnuli Nemackoj prst u oko i opet ostali bez par miliona Srba. Sada posle 60-70 godina od rata prvo se pojavio Djindjic a sada i ocigledno Vucic koji pokusava da Nemacka Srbiji bude uzor i partner broj jedan. Ali eto opet je tu prica o bratstvu i samo je pitanje da li ce mis opet da sa slonom zaljullja neki most i srusi ga.

Peko Dapcevic

pre 9 godina

Beograd je jedini grad koji je objedinio obe Ruske tradicije iz dva svetska rata, i naravno da je Putinu cast da poseti spomenike podignute u cast t=vojnika iz tih borbi, a nama cast da ga doekakmo i s ponosom istaknemo da pozdravljamo posetu Rusije .

BojanB

pre 9 godina

Svojim prisustvom na paradi, Putin će učiniti veliku čast Srbiji i još jednom pokazati da Srbiju i Rusiju veže tradicionalno prijateljstvo. Pored toga, njegov dolazak i razgovor sa zvaničnicima Srbije svakako predstavlja i mogućnost da se predstave potencijali Srbije, a u cilju dovođenja ruskih investitora.

Student

pre 9 godina

Treba nam neko kao Putin da vrati malo ponosa ovom narodu. On je danas pravo otelotvorenje crvene armije i državni vrh treba da neguje ovakve odnose sa Ruskom Federacijom.

spaceman

pre 9 godina

Eh zemljaci, 25 godina zabadamo Americi prst u oko, lupajući se u prsa vičući Rusija.I posle se čudimo što nas zajebava kako ko stigne pa čak i Albanci.Ova dvojica T.N. i A.V. nas uvukoše u devedesete kao od šale!Nemam ja ništa protiv Rusa, sigurno da treba biti u dobrim odnosima sa njima, na kraju krajeva oni jedini čuvaju Kosovo u UN-u u okvirima Srbije, ali napraviti ovako provokativan politički potez u trenutku kada se Rus i Usa kose uzduž i popreko je potez koji je dostojan Miloševićeve samodestruktivne politike.

Bjelica

pre 9 godina

I nakon ovakvog gesta,ko moze da kaze da se jasan stav, cak i male drzave kakva je nase, nece postovati? Dovoljno je bti dosledan, sto do sada Srbija nije imala.

Koca

pre 9 godina

"Suđeno je da poseta bude uspešna. Ništa ne može sprečiti taj uspeh, samo možda kiša tokom parade", rekao je Čepurin.
i u tome je sva istina.

куче драгољупче

pre 9 godina

Uz poštovanje prema Putinu koji je od beznadežne zemlje prosjaka, pijanstva i beznađa napravio od Rusije ponovo ponosnu i bogatu zemlju moram da primetim da se nama Srbima ponovo dešava nešto čim ćemo se ponositi.

Isidora22

pre 9 godina

Poseta Putina je jako veliki dogadjaj pre svega sto nam I on sam tako ukazuje postovenje. Pokazuje da nam je prijatelj I da su srpsko ruski odnosi na zavidnom nivou. Svi smo svesni odnosa snaga u svetu ali postoji nesto vise od medjunarodne politike a to je medjusobno uvazavanje i bratski odnosi dva naroda.

Aleksej

pre 9 godina

Putin je uvek dobrodošao, njegov dolazak je velika stvar. Ovakve manifestacije bude ponos nacije, a ponos smo bacili u zapećak

djeram

pre 9 godina

Rusija i njen narod su uvek bili tu za narod , za Sbiju i zato podržimo vojnu paradu i doček Putina!!!…!!
(Olja, 16. oktobar 2014 10:22)

E ova ti je dobra - poubijase stotine hiljada svojih gradjana, jer nisu bili "podobni", a zamisli koliko vole nas, koji smo, usput, jedini uspeli da im kazemo NE, dok su oni nesrecniji narodi istocne Evrope morali da trpe njihovu "ljubav" decenijama!

Mozda je bas to bilo pogresno, da smo ih i mi imali na grbaci, verovatno bi i ovde potpuno iscezli rusofili!!!

Kaya

pre 9 godina

Poseta Putina je potvrda da Rusija zeli dobre odnose sa Srbijom.Iako ima onih koji bi mimizirali ovaj dogadjaj i podsmehom komentarisali...Pitam se samo da li bi i istoriju izbrisali?

Djordje Manojlovic

pre 9 godina

Vojna parada je veliki dan kako za Srbiju tako i za nas gradjane, a ukazana cast od strane Putina i njegov dolazak u Srbiju je samo dokaz vise da je Srbija postala ugledna zemlja zahvaljujuci premijeru Vucicu.

Marko Petrovic

pre 9 godina

Reforme za koje se zalaze premijer Vucic su prepoznate u celom svetu, i Srbija je postala ugledna zemlja pravilnim vodjenjem drzave na celu sa premijerom i SNS.

Dajana 74

pre 9 godina

Dolazak Putina pokazuje da je Srbija postala sposobna, cenjena i snazna zemlja, a premijer Vucic je taj koji se istinski trudi za oporavak i razvoj nase zemlje

Jeka-Jeka

pre 9 godina

Dolazak Putina predstavlja veliki korak za Srbiju. Na ovaj nacin se Srbiji otvaraju mnoga vrata, a narocito mogucnost dolaska ruskih investitora na trziste nase zemlje.