Sreda, 08.10.2014.

20:07

BG: Nestalo oružje sa aerodroma

Kako nezvanično saznaje B92, iz magacinskog prostora na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu nestala je veća količina oružja.

Izvor: B92

BG: Nestalo oružje sa aerodroma IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

100 Komentari

Sortiraj po:

buda majstor

pre 9 godina

Neka obidju buvljak mozda tamo neko sad prodaje te skorpione po povoljnoj ceni...he he... Jedan kupac odustao , dosao drugi , natovario u avionce , platio i odneo. I nikom ništa... tako se to radi . A policija strajkovala....

novolice

pre 9 godina

ne razumem ovu celu kuknjavu za dva sanduka oružja tipa škorpion .
prvo to je 20 komada ukupno.
drugo municija za škorpion se ne nalazi u istom sanduku sa oružjem nikada
inače škorpioni i nisu baš neki precizni jedino su dobri za blisku borbu
inače pošto se sve nalazilo u bescarinskom magazinu pre će biti da su sanduci nenamerno zagubljeni negde po magacinu.

Ko je u Srbiji normalan ?

pre 9 godina

@Ice9
"svi vi beli listici, imali ste priliku na izborima da izaberete normalnu vlast "

Koga ? KOGA? Kada god neko spmene apstinente i bele listice, i okrivi ih, ja pitam KOGA! Jos nisam dobio odgovor !

deda stojko

pre 9 godina

Neka se dogovore oba duduka ko ce da podnese ostavku; Stefanovic i Gasic!
Posao je odradjen do zla boga lose!
Nesposobnost se ogleda na sve strane, kod svih!
Vucicu: Pogresan izbor; pogresan metod rada, pogresno tvoje ponasanje. Ne vodi se drzava sa duducima koliko god da su ti verni!

Milos

pre 9 godina

Sad ce se pojaviti Vucic, ici ce levo, pa desno, obuci ce crnu odecu da ne bude primecen, i pogodite sta?
Ne nece naci oruzje, ali ce se opet pojaviti na TV-u u trosatnoj konferenciji za novinare, i reci da je uz pomoc svojih prijatelja nasao oruzje.

Kvazimodo Sorabius

pre 9 godina

Prvo, zbog konspiracije, na sanducima je pisalo „kiseli krastavci“ i neki od vlasnika splavova odneo.
Drugo, šta ima da se „ pokreće istraga“, nisu to MAJSKE POPLAVE pa da se čeka zakon u oktobru, ili je slično - treba doneti zakon o sprovođenju istrage - Lex specijalis.
Treće, u ovoj državi se zna ko je krivac za sve: Boris Tadić i Tomislav Karadžić!

Joao

pre 9 godina

I to tako, oruzje se skladisti na aerodromu, normalno, bez posebnih mera obezbedjenja... bolje da su ga izneli napolje pa neka uzme ko.hoce i kome treba.

Dr. Abraham Bernštajn

pre 9 godina

Zvanični izveštaj će biti ovakav: SDPR izvozio škorpije u medicinske svrhe, a špijun koji je prisluškivao razgovor o nestanku (čitaj izvor) je tih dana imao laganu upalu srednjeg uha. Škorpije same izašle iz kutija u nepoznatom pravcu. Špijun dobio opravdano od ušnog lekara.

Luka

pre 9 godina

Ovo može i drugima da se desi. Jel Obami utrčao u Belu kuću naoružani mudžahedin? Svuda postoje rupe koje neko pokušava da iskoristi. E sad, poenta je naći oružje i krivce.

PosmatraC

pre 9 godina

Pa u SDPR-u se zaposlilo SNS botova , nezna se koliko, i to uglavnom iz Bataje i ostalih gradskih opstina.Da ih pita covek znaju li nesta da rede nebi imali odgovor. Zato se ovako nesta i desava.

Đorđe

pre 9 godina

JOŠ JEDNA OD MNOGIH DRŽAVNIH BRUKA!
Do ostavki naravno neće doći.
Ovakvog bezbednosnog i organizacionog diletantizma nema ni u vrtiću moje unuke.
Ministri Odbrane i Unutrašnjih poslova, direktori BIA i VOA po objektivnoj odgovornosti OSTAVKE. Posle će da nađu neku kafe kuvaricu ili magacionera koji su krivi!
Svojevremeno je Kancelar Willi Brandt dao ostavku zbog špijuna DDR
u svom kabinetu. Naši ministri lažu, plagiraju, njihovi saradnici uhapšeni ili na Interpolovim poternicama i nikom ništa. Koje i kakve nam sitne duše vode državu. Dok jednog dana ne shvatie da je
zgrada u Nemanjinoj 11. recimo, u vlasništvu Šarića, Banane ili bilo kog "uglednog" građanina. Ne ostavljaju mi izbor. Mogu samo da se smejem. Grohotom!!!

sasav

pre 9 godina

Pa ovi iz ID moraju da pucaju iz neceg. A i municija im treba. A moraju i one milijarde koje imaju da potrose. Brat bratu. Sastali se Vajda i Car. Jedini problem kad 'oces u EU, a ukebaju te. Tamo odnekud srpska municija, a ove fali oruzje.

bezbednosni konsultant

pre 9 godina

Sa aspekta bezbednosti svaki komentar je suvišan. Takav diletantizam je i u teoriji teško zamisliv, ali se škorpionima verovatno obradovala neka domaća ili strana paravojna formacija sa dobrim vezama.

fica

pre 9 godina

moram da kazem da ne zivim u Srbiji, ali mi nije jasno kako. i gde se podstavljaju sigurnosne kamere,i na kom principu rade...ili imaju selektivno snimanje...malo je cudno da magacin na aerodromu nema kamere,a da ne kazemo koliko je bezbedno drzati oruzje na aerodromu,,,kako dr Nele kaze ''nisam odavle'...

ice9

pre 9 godina

Svi vi sto kukate na vlast i svi vi beli listici, imali ste priliku na izborima da izaberete normalnu vlast pored sve bagre koja se danas provlaci po skupstini, sto niste nego kukate od izbora do izbora?

goran bb

pre 9 godina

U 100 evra da će za 3 dana Vajat Erp i dr Holidej da nađu lopove i privedu ih pravdi i to sve pred dolazak V.P. na Paradu. Posle toga ima mesec dana da slušamo o otkrivenom leglu terorizma i kriminala ... a za to veme evro 125 a plate i penzije -20%. E, glupi li smo....

zoran

pre 9 godina

Sta se cudite otkud tu, roba ko i svaka druga, sta je vama u glavama...
(Trol, 8. oktobar 2014 23:13)

Hekleri-vatreno oružje roba kao i svaka druga??? Znači, po tebi, isti tretman i pažnja kao da su u pitanju okviri za naočare?

Tebi je lepo, zaista mislim, prijatelju...

tamo_daleko

pre 9 godina

Nadam se samo da nije zavrsilo u rukama nekih ekstremista i ludaka. Povecati bezbednost te parade u cast oslobodjenja Beograda do maksimuma. Samo nam fale naoruzani ludaci medju svim tim ljudima za koje verujem da ce se pojaviti da pogledaju proslavu.

Mladen

pre 9 godina

Naravno da je inside job jer su samo oni imali informacije da je oruzje tamo. I to verovatno ta firma jer aerodromu ne ide u prilog da kod njih nesto nestane, mada je i tu morao neko da nude iznutra.

jo jo

pre 9 godina

Pa Jugoimport od aprila ceka da mu maznu imovinu sa namerom. A jel placao za lezarinu. Sve bre to namestaljke. Jos uvek je puno onog sto je drzavno to je svacije. Vuci tegli koga bole.

Nidze

pre 9 godina

Diletanti na svim nivoima...od vrha drzave pa do sluzbenika na aerodromu. Svakodnevne pronevere, prevare, nekaznjene... Starlete i pevaljke na naslovnim stranama! Privreda radi po principu "dodjes mi - dodjem ti"... Negativna selekcija...vecina sto vredi je davno pobegla, ostali sto imaju gram mozga pokusavaju na sve nacine da odu, a ostaju brdjansko-partijski poltroni, ultranacionalisti i penzioneri....

scout

pre 9 godina

I sta kazu pre neki dan u skorijoj buducnosti letovi za USA!!! Hahahahaha kakvi su to manipulatori... a ovamo im nestane oruzje iz magacina!!!!! Pa jos malo ukinuce nam i letove za Budimpestu i Bukurest.

Vukosava

pre 9 godina

Izgeda da stanje u žandarmeriji nije jedini bezbednosni problem u ove zemlje.
Ako je ova vest tačna, to bi značilo da u sistemu bezbednosti na aerodromu postoje veliki propusti, a to po svemu sudeći nije od juče.
Ko je odgovran ?

gari

pre 9 godina

Hoce neko da mi objasni, zasto ti skorpioni nisu vraceni proizvodjacu ukoliko je kupac odustao od njih ??? Sest (6) meseci oruzje u bescarinskoj zoni, KO je nadlezan za obezbedjenje objekta, gde su kamere, evidencija KO ulazi i izlazi iz magacina(jer pretpostavljam da je za oruzje predvidjen deo ili poseban magacin u kji se ulazi pod KONTROLISANIM USLOVIMA !!!!!!!!
KO je odgovoran za ovakav propust ?? IMENA, POLOZAJ, FUNKCIJA !!!!!!!!!!!!
I ZATVORNA JEDNO 20 GODINA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bane

pre 9 godina

Jel mogu ja bure od kiselog kupusa da odlozim u taj magacin da stoji do aprilila .Necu da kiselim a imam manjak prostora.Ako ga neko i uzme .... nije velika steta.

sarajlija

pre 9 godina

Ja pomislio da se radi o šleperima oružja a ne o 20 škorpiona.Toliko tih pištoljčića ima u svakom četvrti na Palama.
Bolje se pozabavite činjenicom da borci IDSL-a imaju municiju PPU iz Užica.Radi se o šleperima metaka.

sampioni privatizacije

pre 9 godina

Ipak je ovo Srbija... PRAVA VEST bi bila da skupocena i atraktivna roba stoji negde uskladistena od aprila, a u oktobru, pola godine kasnije - nista da ne fali!

Aleksandar

pre 9 godina

Bravo majstori..c,c,c....pa teroristi da hoce da udare,i da se spremaju,haos bi napravili od nase zemlje....Sta ce sad da mislli bezbednosna zajednica evrope,kad kad su moguci ovakvi propusti! Da li ce nacelnici i oficiri u policiji da snose odgovornost za ovo? A koliko se bahatao ponasa policija,odnosno neozbiljno u poslednje vreme ,i ministar policije bi mora da razmislja o ostavci(a ostavku je trebao odavno da podnese zbog svog "doktorata")...Necuveno,prosto neverovatno!!! Mozda je ova pljacka iznutra,iz obezbedjenja areodroma ili policije,sluzbenika areodroma!! Opet to nije opravdanja za ovakav propust,ko zna kad je to oruzje isneseno,do sad je mozda stiglo do krajnjih korisnika,skorpion je dosta cenjen u kriminalnim krugivima!!!

miki_ns

pre 9 godina

Pa sta je to oružje tražilo tamo od aprila ako je posao propao?!?! Što ga odmah izvoznik nije povukao u svoja skladišta - glupost (manje verovatno) ili planirana mućka (verovatnije) povelikih razmera.

Judge

pre 9 godina

Ovako je negde u jesen 2000. u Železniku obijen magacin iz koga je odneto boktepita koliko oružja, a počinilac nikad nije pronađen. Ko bi samog sebe tražio? Inside job.

aKaDemiK

pre 9 godina

ovo nije mogao da odradi neko ko nije znao sta se u tom magacinu nalazi. a nadrljace oni na najnizoj lestvici koji zbog plata od 40 hiljada i ne mogu savesno nazalost da obavljaju svoj posao jer im glava puca od praznog frizidera, nagomilanih racuna i konstantnog nemanja novca... za odgovorne poslove, bas iz ovakvih razloga i plate moraju biti odgovarajuce, pa ko prekrsi disciplinu nek' krivicno odgovara. sa 40 'iljada trazi se i dodatni posao, kombinacija neka a produktivnost naglo opada. a sad kad rebnu plate (i onako) smanjene za 10%, bice ovakvih propusta nazalost jos a u pitanju je drzavna granica i zona visoke bezbednosti.

Ko pre magacinu, njemu oružje

pre 9 godina

>> otvorili magacin i uvideli da u njemu nema uskladištenog oružja....pretpostavlja se da se radi o oružju koje je bilo namenjeno za izvoz.

usausauss na gmailu

pre 9 godina

Posto je kupac odustao. valjda je oruzje trebalo vratiti isporuciocu a ne da stoji na aerodromu?! I to od aprila...mislim stvaaarno nemar do bola!

tomy

pre 9 godina

Pa ko je ikad putovao i prolazio do bezcarinske zone zna da kljuceve ne mozes proneti a ne tolike skorpione da izneses.Sramota sta nam serviraju.

Judge

pre 9 godina

Ovako je negde u jesen 2000. u Železniku obijen magacin iz koga je odneto boktepita koliko oružja, a počinilac nikad nije pronađen. Ko bi samog sebe tražio? Inside job.

Ko pre magacinu, njemu oružje

pre 9 godina

>> otvorili magacin i uvideli da u njemu nema uskladištenog oružja....pretpostavlja se da se radi o oružju koje je bilo namenjeno za izvoz.

Nidze

pre 9 godina

Diletanti na svim nivoima...od vrha drzave pa do sluzbenika na aerodromu. Svakodnevne pronevere, prevare, nekaznjene... Starlete i pevaljke na naslovnim stranama! Privreda radi po principu "dodjes mi - dodjem ti"... Negativna selekcija...vecina sto vredi je davno pobegla, ostali sto imaju gram mozga pokusavaju na sve nacine da odu, a ostaju brdjansko-partijski poltroni, ultranacionalisti i penzioneri....

scout

pre 9 godina

I sta kazu pre neki dan u skorijoj buducnosti letovi za USA!!! Hahahahaha kakvi su to manipulatori... a ovamo im nestane oruzje iz magacina!!!!! Pa jos malo ukinuce nam i letove za Budimpestu i Bukurest.

tomy

pre 9 godina

Pa ko je ikad putovao i prolazio do bezcarinske zone zna da kljuceve ne mozes proneti a ne tolike skorpione da izneses.Sramota sta nam serviraju.

Bane

pre 9 godina

Jel mogu ja bure od kiselog kupusa da odlozim u taj magacin da stoji do aprilila .Necu da kiselim a imam manjak prostora.Ako ga neko i uzme .... nije velika steta.

usausauss na gmailu

pre 9 godina

Posto je kupac odustao. valjda je oruzje trebalo vratiti isporuciocu a ne da stoji na aerodromu?! I to od aprila...mislim stvaaarno nemar do bola!

gari

pre 9 godina

Hoce neko da mi objasni, zasto ti skorpioni nisu vraceni proizvodjacu ukoliko je kupac odustao od njih ??? Sest (6) meseci oruzje u bescarinskoj zoni, KO je nadlezan za obezbedjenje objekta, gde su kamere, evidencija KO ulazi i izlazi iz magacina(jer pretpostavljam da je za oruzje predvidjen deo ili poseban magacin u kji se ulazi pod KONTROLISANIM USLOVIMA !!!!!!!!
KO je odgovoran za ovakav propust ?? IMENA, POLOZAJ, FUNKCIJA !!!!!!!!!!!!
I ZATVORNA JEDNO 20 GODINA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jo jo

pre 9 godina

Pa Jugoimport od aprila ceka da mu maznu imovinu sa namerom. A jel placao za lezarinu. Sve bre to namestaljke. Jos uvek je puno onog sto je drzavno to je svacije. Vuci tegli koga bole.

sampioni privatizacije

pre 9 godina

Ipak je ovo Srbija... PRAVA VEST bi bila da skupocena i atraktivna roba stoji negde uskladistena od aprila, a u oktobru, pola godine kasnije - nista da ne fali!

Vukosava

pre 9 godina

Izgeda da stanje u žandarmeriji nije jedini bezbednosni problem u ove zemlje.
Ako je ova vest tačna, to bi značilo da u sistemu bezbednosti na aerodromu postoje veliki propusti, a to po svemu sudeći nije od juče.
Ko je odgovran ?

Mladen

pre 9 godina

Naravno da je inside job jer su samo oni imali informacije da je oruzje tamo. I to verovatno ta firma jer aerodromu ne ide u prilog da kod njih nesto nestane, mada je i tu morao neko da nude iznutra.

miki_ns

pre 9 godina

Pa sta je to oružje tražilo tamo od aprila ako je posao propao?!?! Što ga odmah izvoznik nije povukao u svoja skladišta - glupost (manje verovatno) ili planirana mućka (verovatnije) povelikih razmera.

sarajlija

pre 9 godina

Ja pomislio da se radi o šleperima oružja a ne o 20 škorpiona.Toliko tih pištoljčića ima u svakom četvrti na Palama.
Bolje se pozabavite činjenicom da borci IDSL-a imaju municiju PPU iz Užica.Radi se o šleperima metaka.

Aleksandar

pre 9 godina

Bravo majstori..c,c,c....pa teroristi da hoce da udare,i da se spremaju,haos bi napravili od nase zemlje....Sta ce sad da mislli bezbednosna zajednica evrope,kad kad su moguci ovakvi propusti! Da li ce nacelnici i oficiri u policiji da snose odgovornost za ovo? A koliko se bahatao ponasa policija,odnosno neozbiljno u poslednje vreme ,i ministar policije bi mora da razmislja o ostavci(a ostavku je trebao odavno da podnese zbog svog "doktorata")...Necuveno,prosto neverovatno!!! Mozda je ova pljacka iznutra,iz obezbedjenja areodroma ili policije,sluzbenika areodroma!! Opet to nije opravdanja za ovakav propust,ko zna kad je to oruzje isneseno,do sad je mozda stiglo do krajnjih korisnika,skorpion je dosta cenjen u kriminalnim krugivima!!!

aKaDemiK

pre 9 godina

ovo nije mogao da odradi neko ko nije znao sta se u tom magacinu nalazi. a nadrljace oni na najnizoj lestvici koji zbog plata od 40 hiljada i ne mogu savesno nazalost da obavljaju svoj posao jer im glava puca od praznog frizidera, nagomilanih racuna i konstantnog nemanja novca... za odgovorne poslove, bas iz ovakvih razloga i plate moraju biti odgovarajuce, pa ko prekrsi disciplinu nek' krivicno odgovara. sa 40 'iljada trazi se i dodatni posao, kombinacija neka a produktivnost naglo opada. a sad kad rebnu plate (i onako) smanjene za 10%, bice ovakvih propusta nazalost jos a u pitanju je drzavna granica i zona visoke bezbednosti.

goran bb

pre 9 godina

U 100 evra da će za 3 dana Vajat Erp i dr Holidej da nađu lopove i privedu ih pravdi i to sve pred dolazak V.P. na Paradu. Posle toga ima mesec dana da slušamo o otkrivenom leglu terorizma i kriminala ... a za to veme evro 125 a plate i penzije -20%. E, glupi li smo....

ice9

pre 9 godina

Svi vi sto kukate na vlast i svi vi beli listici, imali ste priliku na izborima da izaberete normalnu vlast pored sve bagre koja se danas provlaci po skupstini, sto niste nego kukate od izbora do izbora?

deda stojko

pre 9 godina

Neka se dogovore oba duduka ko ce da podnese ostavku; Stefanovic i Gasic!
Posao je odradjen do zla boga lose!
Nesposobnost se ogleda na sve strane, kod svih!
Vucicu: Pogresan izbor; pogresan metod rada, pogresno tvoje ponasanje. Ne vodi se drzava sa duducima koliko god da su ti verni!

tamo_daleko

pre 9 godina

Nadam se samo da nije zavrsilo u rukama nekih ekstremista i ludaka. Povecati bezbednost te parade u cast oslobodjenja Beograda do maksimuma. Samo nam fale naoruzani ludaci medju svim tim ljudima za koje verujem da ce se pojaviti da pogledaju proslavu.

Ko je u Srbiji normalan ?

pre 9 godina

@Ice9
"svi vi beli listici, imali ste priliku na izborima da izaberete normalnu vlast "

Koga ? KOGA? Kada god neko spmene apstinente i bele listice, i okrivi ih, ja pitam KOGA! Jos nisam dobio odgovor !

Đorđe

pre 9 godina

JOŠ JEDNA OD MNOGIH DRŽAVNIH BRUKA!
Do ostavki naravno neće doći.
Ovakvog bezbednosnog i organizacionog diletantizma nema ni u vrtiću moje unuke.
Ministri Odbrane i Unutrašnjih poslova, direktori BIA i VOA po objektivnoj odgovornosti OSTAVKE. Posle će da nađu neku kafe kuvaricu ili magacionera koji su krivi!
Svojevremeno je Kancelar Willi Brandt dao ostavku zbog špijuna DDR
u svom kabinetu. Naši ministri lažu, plagiraju, njihovi saradnici uhapšeni ili na Interpolovim poternicama i nikom ništa. Koje i kakve nam sitne duše vode državu. Dok jednog dana ne shvatie da je
zgrada u Nemanjinoj 11. recimo, u vlasništvu Šarića, Banane ili bilo kog "uglednog" građanina. Ne ostavljaju mi izbor. Mogu samo da se smejem. Grohotom!!!

PosmatraC

pre 9 godina

Pa u SDPR-u se zaposlilo SNS botova , nezna se koliko, i to uglavnom iz Bataje i ostalih gradskih opstina.Da ih pita covek znaju li nesta da rede nebi imali odgovor. Zato se ovako nesta i desava.

Milos

pre 9 godina

Sad ce se pojaviti Vucic, ici ce levo, pa desno, obuci ce crnu odecu da ne bude primecen, i pogodite sta?
Ne nece naci oruzje, ali ce se opet pojaviti na TV-u u trosatnoj konferenciji za novinare, i reci da je uz pomoc svojih prijatelja nasao oruzje.

bezbednosni konsultant

pre 9 godina

Sa aspekta bezbednosti svaki komentar je suvišan. Takav diletantizam je i u teoriji teško zamisliv, ali se škorpionima verovatno obradovala neka domaća ili strana paravojna formacija sa dobrim vezama.

Joao

pre 9 godina

I to tako, oruzje se skladisti na aerodromu, normalno, bez posebnih mera obezbedjenja... bolje da su ga izneli napolje pa neka uzme ko.hoce i kome treba.

Dr. Abraham Bernštajn

pre 9 godina

Zvanični izveštaj će biti ovakav: SDPR izvozio škorpije u medicinske svrhe, a špijun koji je prisluškivao razgovor o nestanku (čitaj izvor) je tih dana imao laganu upalu srednjeg uha. Škorpije same izašle iz kutija u nepoznatom pravcu. Špijun dobio opravdano od ušnog lekara.

Kvazimodo Sorabius

pre 9 godina

Prvo, zbog konspiracije, na sanducima je pisalo „kiseli krastavci“ i neki od vlasnika splavova odneo.
Drugo, šta ima da se „ pokreće istraga“, nisu to MAJSKE POPLAVE pa da se čeka zakon u oktobru, ili je slično - treba doneti zakon o sprovođenju istrage - Lex specijalis.
Treće, u ovoj državi se zna ko je krivac za sve: Boris Tadić i Tomislav Karadžić!

fica

pre 9 godina

moram da kazem da ne zivim u Srbiji, ali mi nije jasno kako. i gde se podstavljaju sigurnosne kamere,i na kom principu rade...ili imaju selektivno snimanje...malo je cudno da magacin na aerodromu nema kamere,a da ne kazemo koliko je bezbedno drzati oruzje na aerodromu,,,kako dr Nele kaze ''nisam odavle'...

zoran

pre 9 godina

Sta se cudite otkud tu, roba ko i svaka druga, sta je vama u glavama...
(Trol, 8. oktobar 2014 23:13)

Hekleri-vatreno oružje roba kao i svaka druga??? Znači, po tebi, isti tretman i pažnja kao da su u pitanju okviri za naočare?

Tebi je lepo, zaista mislim, prijatelju...

sasav

pre 9 godina

Pa ovi iz ID moraju da pucaju iz neceg. A i municija im treba. A moraju i one milijarde koje imaju da potrose. Brat bratu. Sastali se Vajda i Car. Jedini problem kad 'oces u EU, a ukebaju te. Tamo odnekud srpska municija, a ove fali oruzje.

buda majstor

pre 9 godina

Neka obidju buvljak mozda tamo neko sad prodaje te skorpione po povoljnoj ceni...he he... Jedan kupac odustao , dosao drugi , natovario u avionce , platio i odneo. I nikom ništa... tako se to radi . A policija strajkovala....

Luka

pre 9 godina

Ovo može i drugima da se desi. Jel Obami utrčao u Belu kuću naoružani mudžahedin? Svuda postoje rupe koje neko pokušava da iskoristi. E sad, poenta je naći oružje i krivce.

novolice

pre 9 godina

ne razumem ovu celu kuknjavu za dva sanduka oružja tipa škorpion .
prvo to je 20 komada ukupno.
drugo municija za škorpion se ne nalazi u istom sanduku sa oružjem nikada
inače škorpioni i nisu baš neki precizni jedino su dobri za blisku borbu
inače pošto se sve nalazilo u bescarinskom magazinu pre će biti da su sanduci nenamerno zagubljeni negde po magacinu.

sarajlija

pre 9 godina

Ja pomislio da se radi o šleperima oružja a ne o 20 škorpiona.Toliko tih pištoljčića ima u svakom četvrti na Palama.
Bolje se pozabavite činjenicom da borci IDSL-a imaju municiju PPU iz Užica.Radi se o šleperima metaka.

tamo_daleko

pre 9 godina

Nadam se samo da nije zavrsilo u rukama nekih ekstremista i ludaka. Povecati bezbednost te parade u cast oslobodjenja Beograda do maksimuma. Samo nam fale naoruzani ludaci medju svim tim ljudima za koje verujem da ce se pojaviti da pogledaju proslavu.

Ko pre magacinu, njemu oružje

pre 9 godina

>> otvorili magacin i uvideli da u njemu nema uskladištenog oružja....pretpostavlja se da se radi o oružju koje je bilo namenjeno za izvoz.

Nidze

pre 9 godina

Diletanti na svim nivoima...od vrha drzave pa do sluzbenika na aerodromu. Svakodnevne pronevere, prevare, nekaznjene... Starlete i pevaljke na naslovnim stranama! Privreda radi po principu "dodjes mi - dodjem ti"... Negativna selekcija...vecina sto vredi je davno pobegla, ostali sto imaju gram mozga pokusavaju na sve nacine da odu, a ostaju brdjansko-partijski poltroni, ultranacionalisti i penzioneri....

Judge

pre 9 godina

Ovako je negde u jesen 2000. u Železniku obijen magacin iz koga je odneto boktepita koliko oružja, a počinilac nikad nije pronađen. Ko bi samog sebe tražio? Inside job.

scout

pre 9 godina

I sta kazu pre neki dan u skorijoj buducnosti letovi za USA!!! Hahahahaha kakvi su to manipulatori... a ovamo im nestane oruzje iz magacina!!!!! Pa jos malo ukinuce nam i letove za Budimpestu i Bukurest.

Mladen

pre 9 godina

Naravno da je inside job jer su samo oni imali informacije da je oruzje tamo. I to verovatno ta firma jer aerodromu ne ide u prilog da kod njih nesto nestane, mada je i tu morao neko da nude iznutra.

ice9

pre 9 godina

Svi vi sto kukate na vlast i svi vi beli listici, imali ste priliku na izborima da izaberete normalnu vlast pored sve bagre koja se danas provlaci po skupstini, sto niste nego kukate od izbora do izbora?

Vukosava

pre 9 godina

Izgeda da stanje u žandarmeriji nije jedini bezbednosni problem u ove zemlje.
Ako je ova vest tačna, to bi značilo da u sistemu bezbednosti na aerodromu postoje veliki propusti, a to po svemu sudeći nije od juče.
Ko je odgovran ?

jo jo

pre 9 godina

Pa Jugoimport od aprila ceka da mu maznu imovinu sa namerom. A jel placao za lezarinu. Sve bre to namestaljke. Jos uvek je puno onog sto je drzavno to je svacije. Vuci tegli koga bole.

Luka

pre 9 godina

Ovo može i drugima da se desi. Jel Obami utrčao u Belu kuću naoružani mudžahedin? Svuda postoje rupe koje neko pokušava da iskoristi. E sad, poenta je naći oružje i krivce.

novolice

pre 9 godina

ne razumem ovu celu kuknjavu za dva sanduka oružja tipa škorpion .
prvo to je 20 komada ukupno.
drugo municija za škorpion se ne nalazi u istom sanduku sa oružjem nikada
inače škorpioni i nisu baš neki precizni jedino su dobri za blisku borbu
inače pošto se sve nalazilo u bescarinskom magazinu pre će biti da su sanduci nenamerno zagubljeni negde po magacinu.

gari

pre 9 godina

Hoce neko da mi objasni, zasto ti skorpioni nisu vraceni proizvodjacu ukoliko je kupac odustao od njih ??? Sest (6) meseci oruzje u bescarinskoj zoni, KO je nadlezan za obezbedjenje objekta, gde su kamere, evidencija KO ulazi i izlazi iz magacina(jer pretpostavljam da je za oruzje predvidjen deo ili poseban magacin u kji se ulazi pod KONTROLISANIM USLOVIMA !!!!!!!!
KO je odgovoran za ovakav propust ?? IMENA, POLOZAJ, FUNKCIJA !!!!!!!!!!!!
I ZATVORNA JEDNO 20 GODINA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aleksandar

pre 9 godina

Bravo majstori..c,c,c....pa teroristi da hoce da udare,i da se spremaju,haos bi napravili od nase zemlje....Sta ce sad da mislli bezbednosna zajednica evrope,kad kad su moguci ovakvi propusti! Da li ce nacelnici i oficiri u policiji da snose odgovornost za ovo? A koliko se bahatao ponasa policija,odnosno neozbiljno u poslednje vreme ,i ministar policije bi mora da razmislja o ostavci(a ostavku je trebao odavno da podnese zbog svog "doktorata")...Necuveno,prosto neverovatno!!! Mozda je ova pljacka iznutra,iz obezbedjenja areodroma ili policije,sluzbenika areodroma!! Opet to nije opravdanja za ovakav propust,ko zna kad je to oruzje isneseno,do sad je mozda stiglo do krajnjih korisnika,skorpion je dosta cenjen u kriminalnim krugivima!!!

tomy

pre 9 godina

Pa ko je ikad putovao i prolazio do bezcarinske zone zna da kljuceve ne mozes proneti a ne tolike skorpione da izneses.Sramota sta nam serviraju.

usausauss na gmailu

pre 9 godina

Posto je kupac odustao. valjda je oruzje trebalo vratiti isporuciocu a ne da stoji na aerodromu?! I to od aprila...mislim stvaaarno nemar do bola!

aKaDemiK

pre 9 godina

ovo nije mogao da odradi neko ko nije znao sta se u tom magacinu nalazi. a nadrljace oni na najnizoj lestvici koji zbog plata od 40 hiljada i ne mogu savesno nazalost da obavljaju svoj posao jer im glava puca od praznog frizidera, nagomilanih racuna i konstantnog nemanja novca... za odgovorne poslove, bas iz ovakvih razloga i plate moraju biti odgovarajuce, pa ko prekrsi disciplinu nek' krivicno odgovara. sa 40 'iljada trazi se i dodatni posao, kombinacija neka a produktivnost naglo opada. a sad kad rebnu plate (i onako) smanjene za 10%, bice ovakvih propusta nazalost jos a u pitanju je drzavna granica i zona visoke bezbednosti.

Bane

pre 9 godina

Jel mogu ja bure od kiselog kupusa da odlozim u taj magacin da stoji do aprilila .Necu da kiselim a imam manjak prostora.Ako ga neko i uzme .... nije velika steta.

goran bb

pre 9 godina

U 100 evra da će za 3 dana Vajat Erp i dr Holidej da nađu lopove i privedu ih pravdi i to sve pred dolazak V.P. na Paradu. Posle toga ima mesec dana da slušamo o otkrivenom leglu terorizma i kriminala ... a za to veme evro 125 a plate i penzije -20%. E, glupi li smo....

miki_ns

pre 9 godina

Pa sta je to oružje tražilo tamo od aprila ako je posao propao?!?! Što ga odmah izvoznik nije povukao u svoja skladišta - glupost (manje verovatno) ili planirana mućka (verovatnije) povelikih razmera.

sampioni privatizacije

pre 9 godina

Ipak je ovo Srbija... PRAVA VEST bi bila da skupocena i atraktivna roba stoji negde uskladistena od aprila, a u oktobru, pola godine kasnije - nista da ne fali!

sasav

pre 9 godina

Pa ovi iz ID moraju da pucaju iz neceg. A i municija im treba. A moraju i one milijarde koje imaju da potrose. Brat bratu. Sastali se Vajda i Car. Jedini problem kad 'oces u EU, a ukebaju te. Tamo odnekud srpska municija, a ove fali oruzje.

PosmatraC

pre 9 godina

Pa u SDPR-u se zaposlilo SNS botova , nezna se koliko, i to uglavnom iz Bataje i ostalih gradskih opstina.Da ih pita covek znaju li nesta da rede nebi imali odgovor. Zato se ovako nesta i desava.

Dr. Abraham Bernštajn

pre 9 godina

Zvanični izveštaj će biti ovakav: SDPR izvozio škorpije u medicinske svrhe, a špijun koji je prisluškivao razgovor o nestanku (čitaj izvor) je tih dana imao laganu upalu srednjeg uha. Škorpije same izašle iz kutija u nepoznatom pravcu. Špijun dobio opravdano od ušnog lekara.

Kvazimodo Sorabius

pre 9 godina

Prvo, zbog konspiracije, na sanducima je pisalo „kiseli krastavci“ i neki od vlasnika splavova odneo.
Drugo, šta ima da se „ pokreće istraga“, nisu to MAJSKE POPLAVE pa da se čeka zakon u oktobru, ili je slično - treba doneti zakon o sprovođenju istrage - Lex specijalis.
Treće, u ovoj državi se zna ko je krivac za sve: Boris Tadić i Tomislav Karadžić!

Ko je u Srbiji normalan ?

pre 9 godina

@Ice9
"svi vi beli listici, imali ste priliku na izborima da izaberete normalnu vlast "

Koga ? KOGA? Kada god neko spmene apstinente i bele listice, i okrivi ih, ja pitam KOGA! Jos nisam dobio odgovor !

zoran

pre 9 godina

Sta se cudite otkud tu, roba ko i svaka druga, sta je vama u glavama...
(Trol, 8. oktobar 2014 23:13)

Hekleri-vatreno oružje roba kao i svaka druga??? Znači, po tebi, isti tretman i pažnja kao da su u pitanju okviri za naočare?

Tebi je lepo, zaista mislim, prijatelju...

bezbednosni konsultant

pre 9 godina

Sa aspekta bezbednosti svaki komentar je suvišan. Takav diletantizam je i u teoriji teško zamisliv, ali se škorpionima verovatno obradovala neka domaća ili strana paravojna formacija sa dobrim vezama.

fica

pre 9 godina

moram da kazem da ne zivim u Srbiji, ali mi nije jasno kako. i gde se podstavljaju sigurnosne kamere,i na kom principu rade...ili imaju selektivno snimanje...malo je cudno da magacin na aerodromu nema kamere,a da ne kazemo koliko je bezbedno drzati oruzje na aerodromu,,,kako dr Nele kaze ''nisam odavle'...

Đorđe

pre 9 godina

JOŠ JEDNA OD MNOGIH DRŽAVNIH BRUKA!
Do ostavki naravno neće doći.
Ovakvog bezbednosnog i organizacionog diletantizma nema ni u vrtiću moje unuke.
Ministri Odbrane i Unutrašnjih poslova, direktori BIA i VOA po objektivnoj odgovornosti OSTAVKE. Posle će da nađu neku kafe kuvaricu ili magacionera koji su krivi!
Svojevremeno je Kancelar Willi Brandt dao ostavku zbog špijuna DDR
u svom kabinetu. Naši ministri lažu, plagiraju, njihovi saradnici uhapšeni ili na Interpolovim poternicama i nikom ništa. Koje i kakve nam sitne duše vode državu. Dok jednog dana ne shvatie da je
zgrada u Nemanjinoj 11. recimo, u vlasništvu Šarića, Banane ili bilo kog "uglednog" građanina. Ne ostavljaju mi izbor. Mogu samo da se smejem. Grohotom!!!

Joao

pre 9 godina

I to tako, oruzje se skladisti na aerodromu, normalno, bez posebnih mera obezbedjenja... bolje da su ga izneli napolje pa neka uzme ko.hoce i kome treba.

Milos

pre 9 godina

Sad ce se pojaviti Vucic, ici ce levo, pa desno, obuci ce crnu odecu da ne bude primecen, i pogodite sta?
Ne nece naci oruzje, ali ce se opet pojaviti na TV-u u trosatnoj konferenciji za novinare, i reci da je uz pomoc svojih prijatelja nasao oruzje.

deda stojko

pre 9 godina

Neka se dogovore oba duduka ko ce da podnese ostavku; Stefanovic i Gasic!
Posao je odradjen do zla boga lose!
Nesposobnost se ogleda na sve strane, kod svih!
Vucicu: Pogresan izbor; pogresan metod rada, pogresno tvoje ponasanje. Ne vodi se drzava sa duducima koliko god da su ti verni!

buda majstor

pre 9 godina

Neka obidju buvljak mozda tamo neko sad prodaje te skorpione po povoljnoj ceni...he he... Jedan kupac odustao , dosao drugi , natovario u avionce , platio i odneo. I nikom ništa... tako se to radi . A policija strajkovala....