Ponedeljak, 04.08.2014.

20:27

"Neprimeren bio DS kad je pljačkao"

SNS je poručila, reagujući na DS, da su se demokrate neprimereno ponašale dok su pljačkale građane Srbije i Vojvodine.

Izvor: Tanjug

"Neprimeren bio DS kad je pljaèkao" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

38 Komentari

Sortiraj po:

Vesna Lazarević

pre 9 godina

Kritika bi trebalo da bude konstruktivna. A priča zarad same priče je potpuno bez veze. Nije mi jasno, kako je DS odjednom sada uvideo brojne probleme koji postoje u našoj državi, privredi, policiji, školstvu, zdravstu, itd...

DALEKO - IM - LEPA - KUCA

pre 9 godina

Najvise gradjane Srbije vredja cinjenica sto se DS ponasa kao da nikada nije bio na vlasti, pa zar oni misle da su gradjani toliko nepismeni da nisu shvatili koje apsolutni krivac sto sam zapali u krizu, iz koje ce trebati dosta vremena da izadjemo iz nje. Da za nista nisu odgovorni a sve posledice krize u kojoj se nalazimo su rezultat njihovog rada ili bolje reci nerada.E pa gospodo Demokrate itekako ste krivi i odgovorni. Ovaj put ste se na izborima provukli za dlaku i presli cenzus, a posle sledecih izbora ceka ih vanparlamentarno delovanje na srecu svih nas.

Anonimus

pre 9 godina

Imam samo jedno pitanje. Od kada postoje gradjani Srbije I (!) gradjani Vojvodine? Kakva je to vrsta autonomije, kad se u politici pominju i tzv. gradjani Vojvodine? Od kad su ove dve stvari razlicito, jer, ocigledno da jesu, cim se udvajaju i separatizuju imena jednog naroda, na istom(bliskom) geografskom prostoru. Izvinjavam se unapred ako gresim.

Nenad

pre 9 godina

Molim za bar jedno izvinjenje gospode iz DS za sav njihov "rad" za 12 godina vlasti. Neće puno pomoći, ali neće nam ni odmoći. Neka sami kažu da su sve uprskali i unazadili, i neka prestanu da komentarišu kada njihovo mišljenje više nigde nema težinu.

Sven

pre 9 godina

Pravu kritiku bi sigurno prihvatili. Ali ovakvu sigurno ne koja nije zasnovana na argumentima nego na uskopartijskim interesima Ds a.

bezimena

pre 9 godina

Preobučeni radikali, polako ali sigurno, odbacuju košuljice u pokazuju se u svom starom "sjaju" U sledećem javljanju očekujem kletve.

Ajd još malo, uskoro padate, gradjani su vam presudili, ali vi opijeni vlašću, ne uspesima jer njih nemate, i zaokupljeni sobom to još ne vidite.

lenka

pre 9 godina

Ds je prosto neverovatan, samo prozivaju i optuzuju, potpuno su liseni osecaja odgovornosti, ponasaju se kao da nikada nisu bili na vlasti i nemilosrdno obmanjivali i pljackali narod.

Milos

pre 9 godina

E pa nece moci vise tako!! Ta prica o DS-u je mogla da pije vodu prvih 6 meseci vase vladavine do pocetka 2013. godine. To je bilo dovoljno vremena da se vide rezultati rada I stavi zemlja na zdrave noge ili da se ide u dobrom pravcu. Sada smo vec u 3- oj godini vladavini te vlasti I za 2 I po godine imamo najvecu brzinu zaduzivanja, afere u rotaciju 4 ministra prvi put, prekomponavanu novu/staru vlast, potpuno neznanje I nestrucnost tokom poplava koje su nas devastirale, nikakvu krivicnu I politicku odgovornost za smrt 57 ljudi I ogromnu materijalnu stetu, ostavku I rotaciju jednog ministra, izuzetno lose izmene ionako loseg ZOR na stetu radnika, povecana nezaposlenost, manje penzije, manje plate, veci porezi (80% na nekretnine, 30% struja, 45% auto osiguranje dvocifrena inflacija), nekultura I bahatost u skupstini. I onda onaj debeli sa monstuoznim uzivanjem laze o 10-ci vlade nakon 100 dana. Gospodo ne da nije 10 nego je 0, vidimo se uskoro na ulicama...

Dr.Snotty and Dr.Small

pre 9 godina

Prazna prica. Ovamo: "prosla vlast je pljackala" a od svog osnivanja u svoje redove su oberucke primili sve DS, DSS, URS i ostale preletace.

Istina

pre 9 godina

Haha,kako su tragikomicni ovi SNS volonteri!Oni se nadaju da ce zbog toga sto nekome na komenar stave minus ili plus uspeti u tome da se zaposle lakse.Gospodo,zaboravljate da vam je vodja sve prigrabio za sebe i ljude oko sebe,vi cete biti kad tad kolateralna steta!

vojvodjanin poslednji mohikanac

pre 9 godina

Polako, ne palite se. Ovo je cirkuska predstava. Svi oni rade zajedno sa istim ciljem. Pa jel vam jos nije jasno zasto nije doslo do lustracije, smejurije sa nanogicama, zastarevanjem predmeta... Pa Pajtic ima jednog brata u sns-u, drugog u regionima. Nece se oni medju sobom gloziti. Sve je to namestena igra malo jedni pa drugi pa opet u krug. I jedni i drugi su teske lopovine.

T&T

pre 9 godina

Koliko ja znam kada neko pljacka ide u zatvor!
Koliko ja znam, ako neko zna da neko pljacka duzan je da dostavi dokaze nadleznim organima kako bi pljackasi zavrsili u zatvoru. U suorotnom su saucesnici.

Koliko ja znam, ukoliko ti isti koji nekoga nazivaju pljackasem nemaju dokaze za to, treba da idu na sud da odgovaraju za klevetu, uvredu... plate odstete za dusevni bol I svasta nesto.... a ako nemaju para da idu u zatvor da odrade....

Sistem je u svakoj civilizovanoj zemlji veoma jednostavan. U kom to sistemu su ovi nasi "politicari"? Sistem "aj da se pljujemo ko vise moze..?"

neopredeljen

pre 9 godina

Nemam nameru da komentarisem rad DS, vidi se... Nemam nameru ni da kritikujem ni hvalim SNS, videce se... Zelim samo da zamolim sve da pre nego sto se dohvate gledanja u buducnost i vidjenja propasti ili meda i mleka, zasucu rukave i krenu od sopstvenog doprinosa napretku, a neko razumno vreme ce pokazati ko je u pravu.

Li Osvald

pre 9 godina

I jedni i drugi ste gola g... oni su pljackali , a vi nemate blage veze ni sa cim. Navedite bar tri coveka sa nekom , bilo kakvom reputacijom, osim radikalskom !

ns

pre 9 godina

Promenite plocu ocesljani radikali, na vlasti ste dve godine i 101 dan i nista niste uradili sem sto su vam za sve krive demokrate i sto ste nas rekordno zaduzili za jos 20% BDP-a jer ste totalno nesposobni, nestrucni, narcisoidni i bahati. Gledacemo vas jos tri godine i 9 meseci a mozda i manje a onda daleko vam lepa kuca i vama i SPS-u.
Tako, sedeci put kada pomenete demokrate, samo se setite sta ste nam radili devedesetih i dokle ste nas bili doveli - do moralne, materijalne i fizicke propasti.

Mara 007

pre 9 godina

@(Vasiljevic Nebojsa, 4. avgust 2014 20:57)
Lepo je sto ste pristrasni. A sta su stekli Sutanovac i Djilas za vreme svoje vladavine? To niste naveli...

Srbijo majko

pre 9 godina

Svi smo mi petog oktobra izasli na ulice vodjeni njihovom idejom,a dobili smo veci cirkus,samo kulturnije upakovan,nego sto je bio.Demokrate,zao mi je,prihvatite sto pre da ste proslost,lakse ce vam biti

Istina

pre 9 godina

I jedni i drugi su neprimereni;
I jedni i drugi su zaposljavali po stranackoj pripadnosti;
I jedni i drugi su krivi sto je Srbija pred bankrotom;
I jedni i drugi su koristili drzavni budzet u korist svojih partija;
I jedni i drugi su novcem poreskih obveznika kupovali skupa odela i stranacke automobile;
I jedni i drugi su krivi zbog potpisivanja Briselskog sporazuma;
I jedni i drugi su odgovorni zbog stetnih ugovora sa Fiatom,odn.Etihadom;
I jedni i drugi treba da odgovaraju zbog toga sto su nam skolstvo,kultura i zdravstvo medju najgorima na svetu;
I jedni i drugi su odgovorni zbog bele kuge;
I jedni i drugi su krivi zbog 700.000 nezaposlenih;
I jedni i drugi gledaju stranacke i privatne interese,a trebalo bi da rade da narodu bude bolje;
I jednima i drugima bih dodao i trece,a oni su SPS i oni nisu nista manje odgovorni vec podjednako kao ovi prvi i drugi.Svaka stranka koja je bila na vlasti je odgovorna za svoja dela dok je na vlasti i ako je radila bilo sta sto nije Ustavom i zakonima dozvoljeno treba pred sudom da odgovara!

Adonis 74

pre 9 godina

Ne znam zašto mnogi napadaju DS za sve probleme iz prošlosti koje se tiču privrde, finansija i privatizacije. Opšte je poznato da su skoro sve problematične privatizacije bile za vreme Koštuničine vlade, a privredu i finansije su uglavnom vodili kadrovi G-17. Njih sada niko ne proziva, sakrili su se u mišju rupu. Vojvođanska vlast i da je htela da pljačka Vojvodinu, to nije mogla, jer sav novac iz Vojvodine išao je u Beograd i bio na raspolaganju republičkoj vladi, a odatle se vraćao u Vojvodinu "na kašičicu". Tako je bilo, a sada je još izraženije.

Dalibor ARCS

pre 9 godina

Iluzorno je komentarisati gospodu iz DS. Oni su svoje pokazali i mi tu moramo da stavimo tacku. O parama koje su nestale tokom njihove vladavine , treba dobro preispitati i krivce kazniti.

MarjanNa

pre 9 godina

Najvise nas vredja sto se DS ponasa kao da nikada nije bio na vlasti i da za nista nisu odgovorni a sve posledice krize u kojoj se nalazimo su rezultat njihovog rada ili bolje reci nerada. Ovaj put su se na izborima provukli za dlaku i presli cenzus a posle sledecih izbora ceka ih vanparlamentarno delovanje na srecu svih nas.

pera

pre 9 godina

blago nama sa najboljom vladom u istoriji srbije!!! niko nema sto mi imamo takve genijalce sa tako brzo zavrsenim skolama nema ni jedna drzava !!!!

NI SRAMA NI OBRAZA

pre 9 godina

A sta je ostalo da se pljacka posle vase vladavine devedesetih. Unistili ste sve. Od jakih preduzeca do banaka, vojske, policije, sudstva, kulture. Kakva je Srbija izgledala pre 2000 godine sa praznim samoposlugama, platama od pet maraka, zakonom o informisanju koji je doneo vas vrli sadasnji vodja. Da li vas nije sramota da vi sada nekog kritikujete i optuzujete da je upropastio Srbiju. Gospodo prelakirani radikali za ovo gde je sada Srbija vi ste najvise krivi zajedno sa SPSom. Vasa sadasnja taktika je preuzeta od Seselja. Moje je da te pljunem a dok se ti obrises...

kalimero=sns

pre 9 godina

ja koliko se secam i vucic i nikolic su u ne firmonoj obuci i odeci davne 1989 g usli u parlament i na krilima db-a milosevica i njegove supruge i zajedno sa njima upropastili privredu srbije i u usmrtili i osakatili mnogo drzavljana srbije a za to bili debelo nagradjeni a za vreme bombardovanja za odanost sps-u i jul-u dobili hektare stanova i po koju hiljadu marka ili evra a onda umesto u zatvor spasi ih kostunica a umesto u hag spasi ih seselj i onda im pticica sapne da se presvuku u sns i misle sve je zaboravljeno e nije i sve ce da dodje na naplatu e pa vidite vi ste ti drugi koji ste urnisali srbiju iz sve snagei imate puno putera na glavi kao i nds a ne sadasnji ds koji apsolutno nema veze sa tadicevim ds-m iz 2012 g kada pocnete da cackate nds ,urs, ldp neke vase koalicione partnere kada osudute miskovica oduzmete mu imovinu stecenu korupcijom osudire beka ,kostica ,palmu i sta ti ja znam koga i oduzmete im imovinu kada kazete koliko ste vucic i nikolic stekli za 25 g na grbaci naroda onda cu vam verovati a to ds ovo ds ono drugi su krivi sto ste se onda borili za vlast kada nemate resenje ah da da bi ste resili kosovo za kos. albance i eu i bili puteni niz vodu ej bre pa ovo je 21 vek i ako neko hoce da se informise netrebaju mu informeri kuriri pinkovi i sta ti ja znam koja sve vasa glasila

psihoanaliza

pre 9 godina

Svaki puta kada neko kritikuje ili napada SNS ili rad Vlade odgovor je po istom sablonu:

1. Nema konkretnog odgovora koji bi se ticao teme rasprave nego je taj odgovor uvek napad DS ovo, DS ono, DS je odgovorna....
2. Odmah slede komentari botova na tekst tipa "opljackani smo u vreme DS, privreda je unistena za vreme DS..."

SNS nikako da shvati da gradjane ne interesuje DS, jer ono sto misle o njima je receno na izborima, ali zabrinjava ta opsednutost DS, sto je mozda za siru psihoanalizu. Ako ovako nastavi moguci odgovori su: Struja jeste poskupela, ali je zato DS dok je bio na vlasti, plate jesu manje, ali je to zbog DS-ai njihove vlasti, evro raste u odnosu na dinar ali je zto DS dok je bio na vlasti kriv sto je....

pd

pre 9 godina

I jedni i drugi su drugovi iz kafane, najviše one skupštinske. Ne znam koji su gori. Uvek mi je veća muka od onih na vlasti. Sećate se kako nas je J.Trivan uništavala. Sada su tu Babić, Z. Mihajlovic....I Djilasu napakovaše svašta za Beograd pa nije u zatvoru. Sada Pajtić lopov a on na slobodi. Svadjate se gospodo kao svekrve. Sram vas bilo, narod bi vas sve oterao sa g..m motkom da može sa sve vašim botovima.

VladimirUE

pre 9 godina

Znaci neprimereno je kad oni pljackaju, kako vi kazete, ali je primereno kada to isto vi radite vec dve i po godine plus onih deset do dvehiljadite. Pa ovo nema ni u Nambiji sto bi rekao onaj bivsi sportista koji ce sad malo kod vas, ovo je prosto nevidjen bezobrazluk.

Branislav

pre 9 godina

Ako je istina ovo što se tvrdi što lopovi nisu uhapšeni. Pre bi rekao da ste vi nesposobni da nađete dokaze i da ih sve lepo pohapsite, ili je sve ovo što tvrdite čista demagogija. Ili ona narodna držte lopova ?!?

Dorijan

pre 9 godina

Činjenica je da je DS za vreme vlasti radila samo u svoju korist. Demokrate su se bogatile na račun naroda, a tome je napokon došao kraj. Sada samo znaju da kritikuju i napadaju aktuelnu vlast zbog svega što radi u korist građana. Dobro je što DS više nije na vlasti.

Vasiljevic Nebojsa

pre 9 godina

Posto drugovi naprednjaci imaju selektivno pamcenje, ne racunajuci njihove bisere megatrendovce, zbog njihove mladosti, ja bih da ih potsetim na neke cinjenice bez namere da opravdam katastrofalne poteze DS-a.. Eks radikali zaboravljaju da je ekonomski kolaps zadesio Srbiju tokom 90-ih, kada su zdusno podrzavali S. Milosevica i njegovu "patriotsku" politiku.."nicim izazvane sankcije" i kasnije bombardovanje je dovelo do ekonomske propasti Srbije. Gubitak trzista je nase proizvodne, industrijske resurse unakazio. Povlascene tipove u sprezi DB-a i rezima ucinio bogatim i za evropske standarde..Vasi gurui i zen majstori (Tomislav Nikolic i Aleksandar Vucic), za 20 - tak godina poslanickog rada stekose stanove od par stotina tisuca EUR-a..i unesrecise generacije nasih sugradjana tjekom svog preobrazaja od otadzbinske uprave do evropskih perjanica. Pozdrav za energicne naprednjake i njihove perjanice Jovicica, Djukanovica, Stefanovica i slicne..

dottore la mega

pre 9 godina

Dosta više o demokratama. Tri godine kako nisu na vlasti! Ljudima trebaju nova radna mesta, a ne kojekakve izmene zakona o radu. Dajte nove fabrike, a ne reketiranje onih koji bi da otvore nove fabrike. Babiću kupiti knjigu sa najosnovnijim bontonom, a nakon što pročita, neka prosledi ostalima iz tzv naprednjačke stranke, koja samo optužuje i istovremeno hvali samu sebe! Srbija ne samo da stoji u mestu, već pada sve više i više. Uaaaa, naprednjaci!

Filip

pre 9 godina

Meni treba da se izvini Demokratska stranka što neprimereno živim već godinama. Što sam zbog njihove nečovečne politike u dugovima do guše...

Fred Kremenko

pre 9 godina

Srbijo,zemljo,šta li si već.Skoro 30 godina slušamo aktuelnu vlast kako vrlo precizno optužuje prethodnu vlast za pljačku države.Pošto se toliko iz sve snage bavite pljačkom države iznošenjem para na Kipar,aferama od banaka,"Kolubare","EPS-a",Srbijagasa isplaćivanja ekspropijacije,raznih manifetluka za pomoć KiM itd Vi ste zaista za emisuje razbibrigu "Trač ili istina".Da li je moguće da niko za sve ove godine nije osudjen na kaznu zatvora,da su svi oslobodjeni i da za nikog nema dokaza.Ne postoji Srbija od dana kada se na političkoj sceni Srbije pojavila poltička stranka SNS.Reklo bi se da Srbija postoji i pre SNS-a.Da li iko zaista iole onako minimalno kontroliše kako se troše pare,Gde su pare za puteve,prokope i sl.Ovih dana u Beogradu imamo poveće gradilite tj.rekonstrukciju ul.Vojvode Stepe.Da li bi bio red da gradjani tačno znaju šta je obaveza izvodjača radoba za 19,5mil.evra.Da li se menja kompletna zastarela skoro 40 godina kanalizaciona,vodovodna mreža.Da li se zna kolika je obevaza betonske podloge u cm i kvalitet betona.Koja se generacija asfalta stvalja i koliko centimetara.Možda se čini banalan primer ali sada aktuelna vlast optužuje prethodnu za manifetluke rekonstrukcije Bul,Kralja Aleksandra da bi sutra neko optuživao sadašnju vlasat za neke manifetluke oko rekonstrukcije ul.Vojvode Stepe.Zaista izgleda kao trećerazredni scenario sa istim glumcima.Skoro 30 godina isti ljudi se medjusobno optužuju za pljačku državne imovine.A oni sve moćniji.Dokle?

Vasiljevic Nebojsa

pre 9 godina

Posto drugovi naprednjaci imaju selektivno pamcenje, ne racunajuci njihove bisere megatrendovce, zbog njihove mladosti, ja bih da ih potsetim na neke cinjenice bez namere da opravdam katastrofalne poteze DS-a.. Eks radikali zaboravljaju da je ekonomski kolaps zadesio Srbiju tokom 90-ih, kada su zdusno podrzavali S. Milosevica i njegovu "patriotsku" politiku.."nicim izazvane sankcije" i kasnije bombardovanje je dovelo do ekonomske propasti Srbije. Gubitak trzista je nase proizvodne, industrijske resurse unakazio. Povlascene tipove u sprezi DB-a i rezima ucinio bogatim i za evropske standarde..Vasi gurui i zen majstori (Tomislav Nikolic i Aleksandar Vucic), za 20 - tak godina poslanickog rada stekose stanove od par stotina tisuca EUR-a..i unesrecise generacije nasih sugradjana tjekom svog preobrazaja od otadzbinske uprave do evropskih perjanica. Pozdrav za energicne naprednjake i njihove perjanice Jovicica, Djukanovica, Stefanovica i slicne..

dottore la mega

pre 9 godina

Dosta više o demokratama. Tri godine kako nisu na vlasti! Ljudima trebaju nova radna mesta, a ne kojekakve izmene zakona o radu. Dajte nove fabrike, a ne reketiranje onih koji bi da otvore nove fabrike. Babiću kupiti knjigu sa najosnovnijim bontonom, a nakon što pročita, neka prosledi ostalima iz tzv naprednjačke stranke, koja samo optužuje i istovremeno hvali samu sebe! Srbija ne samo da stoji u mestu, već pada sve više i više. Uaaaa, naprednjaci!

Branislav

pre 9 godina

Ako je istina ovo što se tvrdi što lopovi nisu uhapšeni. Pre bi rekao da ste vi nesposobni da nađete dokaze i da ih sve lepo pohapsite, ili je sve ovo što tvrdite čista demagogija. Ili ona narodna držte lopova ?!?

Srbijo majko

pre 9 godina

Svi smo mi petog oktobra izasli na ulice vodjeni njihovom idejom,a dobili smo veci cirkus,samo kulturnije upakovan,nego sto je bio.Demokrate,zao mi je,prihvatite sto pre da ste proslost,lakse ce vam biti

Dalibor ARCS

pre 9 godina

Iluzorno je komentarisati gospodu iz DS. Oni su svoje pokazali i mi tu moramo da stavimo tacku. O parama koje su nestale tokom njihove vladavine , treba dobro preispitati i krivce kazniti.

Mara 007

pre 9 godina

@(Vasiljevic Nebojsa, 4. avgust 2014 20:57)
Lepo je sto ste pristrasni. A sta su stekli Sutanovac i Djilas za vreme svoje vladavine? To niste naveli...

MarjanNa

pre 9 godina

Najvise nas vredja sto se DS ponasa kao da nikada nije bio na vlasti i da za nista nisu odgovorni a sve posledice krize u kojoj se nalazimo su rezultat njihovog rada ili bolje reci nerada. Ovaj put su se na izborima provukli za dlaku i presli cenzus a posle sledecih izbora ceka ih vanparlamentarno delovanje na srecu svih nas.

Filip

pre 9 godina

Meni treba da se izvini Demokratska stranka što neprimereno živim već godinama. Što sam zbog njihove nečovečne politike u dugovima do guše...

Fred Kremenko

pre 9 godina

Srbijo,zemljo,šta li si već.Skoro 30 godina slušamo aktuelnu vlast kako vrlo precizno optužuje prethodnu vlast za pljačku države.Pošto se toliko iz sve snage bavite pljačkom države iznošenjem para na Kipar,aferama od banaka,"Kolubare","EPS-a",Srbijagasa isplaćivanja ekspropijacije,raznih manifetluka za pomoć KiM itd Vi ste zaista za emisuje razbibrigu "Trač ili istina".Da li je moguće da niko za sve ove godine nije osudjen na kaznu zatvora,da su svi oslobodjeni i da za nikog nema dokaza.Ne postoji Srbija od dana kada se na političkoj sceni Srbije pojavila poltička stranka SNS.Reklo bi se da Srbija postoji i pre SNS-a.Da li iko zaista iole onako minimalno kontroliše kako se troše pare,Gde su pare za puteve,prokope i sl.Ovih dana u Beogradu imamo poveće gradilite tj.rekonstrukciju ul.Vojvode Stepe.Da li bi bio red da gradjani tačno znaju šta je obaveza izvodjača radoba za 19,5mil.evra.Da li se menja kompletna zastarela skoro 40 godina kanalizaciona,vodovodna mreža.Da li se zna kolika je obevaza betonske podloge u cm i kvalitet betona.Koja se generacija asfalta stvalja i koliko centimetara.Možda se čini banalan primer ali sada aktuelna vlast optužuje prethodnu za manifetluke rekonstrukcije Bul,Kralja Aleksandra da bi sutra neko optuživao sadašnju vlasat za neke manifetluke oko rekonstrukcije ul.Vojvode Stepe.Zaista izgleda kao trećerazredni scenario sa istim glumcima.Skoro 30 godina isti ljudi se medjusobno optužuju za pljačku državne imovine.A oni sve moćniji.Dokle?

Dorijan

pre 9 godina

Činjenica je da je DS za vreme vlasti radila samo u svoju korist. Demokrate su se bogatile na račun naroda, a tome je napokon došao kraj. Sada samo znaju da kritikuju i napadaju aktuelnu vlast zbog svega što radi u korist građana. Dobro je što DS više nije na vlasti.

psihoanaliza

pre 9 godina

Svaki puta kada neko kritikuje ili napada SNS ili rad Vlade odgovor je po istom sablonu:

1. Nema konkretnog odgovora koji bi se ticao teme rasprave nego je taj odgovor uvek napad DS ovo, DS ono, DS je odgovorna....
2. Odmah slede komentari botova na tekst tipa "opljackani smo u vreme DS, privreda je unistena za vreme DS..."

SNS nikako da shvati da gradjane ne interesuje DS, jer ono sto misle o njima je receno na izborima, ali zabrinjava ta opsednutost DS, sto je mozda za siru psihoanalizu. Ako ovako nastavi moguci odgovori su: Struja jeste poskupela, ali je zato DS dok je bio na vlasti, plate jesu manje, ali je to zbog DS-ai njihove vlasti, evro raste u odnosu na dinar ali je zto DS dok je bio na vlasti kriv sto je....

ns

pre 9 godina

Promenite plocu ocesljani radikali, na vlasti ste dve godine i 101 dan i nista niste uradili sem sto su vam za sve krive demokrate i sto ste nas rekordno zaduzili za jos 20% BDP-a jer ste totalno nesposobni, nestrucni, narcisoidni i bahati. Gledacemo vas jos tri godine i 9 meseci a mozda i manje a onda daleko vam lepa kuca i vama i SPS-u.
Tako, sedeci put kada pomenete demokrate, samo se setite sta ste nam radili devedesetih i dokle ste nas bili doveli - do moralne, materijalne i fizicke propasti.

kalimero=sns

pre 9 godina

ja koliko se secam i vucic i nikolic su u ne firmonoj obuci i odeci davne 1989 g usli u parlament i na krilima db-a milosevica i njegove supruge i zajedno sa njima upropastili privredu srbije i u usmrtili i osakatili mnogo drzavljana srbije a za to bili debelo nagradjeni a za vreme bombardovanja za odanost sps-u i jul-u dobili hektare stanova i po koju hiljadu marka ili evra a onda umesto u zatvor spasi ih kostunica a umesto u hag spasi ih seselj i onda im pticica sapne da se presvuku u sns i misle sve je zaboravljeno e nije i sve ce da dodje na naplatu e pa vidite vi ste ti drugi koji ste urnisali srbiju iz sve snagei imate puno putera na glavi kao i nds a ne sadasnji ds koji apsolutno nema veze sa tadicevim ds-m iz 2012 g kada pocnete da cackate nds ,urs, ldp neke vase koalicione partnere kada osudute miskovica oduzmete mu imovinu stecenu korupcijom osudire beka ,kostica ,palmu i sta ti ja znam koga i oduzmete im imovinu kada kazete koliko ste vucic i nikolic stekli za 25 g na grbaci naroda onda cu vam verovati a to ds ovo ds ono drugi su krivi sto ste se onda borili za vlast kada nemate resenje ah da da bi ste resili kosovo za kos. albance i eu i bili puteni niz vodu ej bre pa ovo je 21 vek i ako neko hoce da se informise netrebaju mu informeri kuriri pinkovi i sta ti ja znam koja sve vasa glasila

Adonis 74

pre 9 godina

Ne znam zašto mnogi napadaju DS za sve probleme iz prošlosti koje se tiču privrde, finansija i privatizacije. Opšte je poznato da su skoro sve problematične privatizacije bile za vreme Koštuničine vlade, a privredu i finansije su uglavnom vodili kadrovi G-17. Njih sada niko ne proziva, sakrili su se u mišju rupu. Vojvođanska vlast i da je htela da pljačka Vojvodinu, to nije mogla, jer sav novac iz Vojvodine išao je u Beograd i bio na raspolaganju republičkoj vladi, a odatle se vraćao u Vojvodinu "na kašičicu". Tako je bilo, a sada je još izraženije.

pd

pre 9 godina

I jedni i drugi su drugovi iz kafane, najviše one skupštinske. Ne znam koji su gori. Uvek mi je veća muka od onih na vlasti. Sećate se kako nas je J.Trivan uništavala. Sada su tu Babić, Z. Mihajlovic....I Djilasu napakovaše svašta za Beograd pa nije u zatvoru. Sada Pajtić lopov a on na slobodi. Svadjate se gospodo kao svekrve. Sram vas bilo, narod bi vas sve oterao sa g..m motkom da može sa sve vašim botovima.

pera

pre 9 godina

blago nama sa najboljom vladom u istoriji srbije!!! niko nema sto mi imamo takve genijalce sa tako brzo zavrsenim skolama nema ni jedna drzava !!!!

NI SRAMA NI OBRAZA

pre 9 godina

A sta je ostalo da se pljacka posle vase vladavine devedesetih. Unistili ste sve. Od jakih preduzeca do banaka, vojske, policije, sudstva, kulture. Kakva je Srbija izgledala pre 2000 godine sa praznim samoposlugama, platama od pet maraka, zakonom o informisanju koji je doneo vas vrli sadasnji vodja. Da li vas nije sramota da vi sada nekog kritikujete i optuzujete da je upropastio Srbiju. Gospodo prelakirani radikali za ovo gde je sada Srbija vi ste najvise krivi zajedno sa SPSom. Vasa sadasnja taktika je preuzeta od Seselja. Moje je da te pljunem a dok se ti obrises...

VladimirUE

pre 9 godina

Znaci neprimereno je kad oni pljackaju, kako vi kazete, ali je primereno kada to isto vi radite vec dve i po godine plus onih deset do dvehiljadite. Pa ovo nema ni u Nambiji sto bi rekao onaj bivsi sportista koji ce sad malo kod vas, ovo je prosto nevidjen bezobrazluk.

Milos

pre 9 godina

E pa nece moci vise tako!! Ta prica o DS-u je mogla da pije vodu prvih 6 meseci vase vladavine do pocetka 2013. godine. To je bilo dovoljno vremena da se vide rezultati rada I stavi zemlja na zdrave noge ili da se ide u dobrom pravcu. Sada smo vec u 3- oj godini vladavini te vlasti I za 2 I po godine imamo najvecu brzinu zaduzivanja, afere u rotaciju 4 ministra prvi put, prekomponavanu novu/staru vlast, potpuno neznanje I nestrucnost tokom poplava koje su nas devastirale, nikakvu krivicnu I politicku odgovornost za smrt 57 ljudi I ogromnu materijalnu stetu, ostavku I rotaciju jednog ministra, izuzetno lose izmene ionako loseg ZOR na stetu radnika, povecana nezaposlenost, manje penzije, manje plate, veci porezi (80% na nekretnine, 30% struja, 45% auto osiguranje dvocifrena inflacija), nekultura I bahatost u skupstini. I onda onaj debeli sa monstuoznim uzivanjem laze o 10-ci vlade nakon 100 dana. Gospodo ne da nije 10 nego je 0, vidimo se uskoro na ulicama...

Istina

pre 9 godina

Haha,kako su tragikomicni ovi SNS volonteri!Oni se nadaju da ce zbog toga sto nekome na komenar stave minus ili plus uspeti u tome da se zaposle lakse.Gospodo,zaboravljate da vam je vodja sve prigrabio za sebe i ljude oko sebe,vi cete biti kad tad kolateralna steta!

Li Osvald

pre 9 godina

I jedni i drugi ste gola g... oni su pljackali , a vi nemate blage veze ni sa cim. Navedite bar tri coveka sa nekom , bilo kakvom reputacijom, osim radikalskom !

Dr.Snotty and Dr.Small

pre 9 godina

Prazna prica. Ovamo: "prosla vlast je pljackala" a od svog osnivanja u svoje redove su oberucke primili sve DS, DSS, URS i ostale preletace.

T&T

pre 9 godina

Koliko ja znam kada neko pljacka ide u zatvor!
Koliko ja znam, ako neko zna da neko pljacka duzan je da dostavi dokaze nadleznim organima kako bi pljackasi zavrsili u zatvoru. U suorotnom su saucesnici.

Koliko ja znam, ukoliko ti isti koji nekoga nazivaju pljackasem nemaju dokaze za to, treba da idu na sud da odgovaraju za klevetu, uvredu... plate odstete za dusevni bol I svasta nesto.... a ako nemaju para da idu u zatvor da odrade....

Sistem je u svakoj civilizovanoj zemlji veoma jednostavan. U kom to sistemu su ovi nasi "politicari"? Sistem "aj da se pljujemo ko vise moze..?"

Istina

pre 9 godina

I jedni i drugi su neprimereni;
I jedni i drugi su zaposljavali po stranackoj pripadnosti;
I jedni i drugi su krivi sto je Srbija pred bankrotom;
I jedni i drugi su koristili drzavni budzet u korist svojih partija;
I jedni i drugi su novcem poreskih obveznika kupovali skupa odela i stranacke automobile;
I jedni i drugi su krivi zbog potpisivanja Briselskog sporazuma;
I jedni i drugi su odgovorni zbog stetnih ugovora sa Fiatom,odn.Etihadom;
I jedni i drugi treba da odgovaraju zbog toga sto su nam skolstvo,kultura i zdravstvo medju najgorima na svetu;
I jedni i drugi su odgovorni zbog bele kuge;
I jedni i drugi su krivi zbog 700.000 nezaposlenih;
I jedni i drugi gledaju stranacke i privatne interese,a trebalo bi da rade da narodu bude bolje;
I jednima i drugima bih dodao i trece,a oni su SPS i oni nisu nista manje odgovorni vec podjednako kao ovi prvi i drugi.Svaka stranka koja je bila na vlasti je odgovorna za svoja dela dok je na vlasti i ako je radila bilo sta sto nije Ustavom i zakonima dozvoljeno treba pred sudom da odgovara!

vojvodjanin poslednji mohikanac

pre 9 godina

Polako, ne palite se. Ovo je cirkuska predstava. Svi oni rade zajedno sa istim ciljem. Pa jel vam jos nije jasno zasto nije doslo do lustracije, smejurije sa nanogicama, zastarevanjem predmeta... Pa Pajtic ima jednog brata u sns-u, drugog u regionima. Nece se oni medju sobom gloziti. Sve je to namestena igra malo jedni pa drugi pa opet u krug. I jedni i drugi su teske lopovine.

bezimena

pre 9 godina

Preobučeni radikali, polako ali sigurno, odbacuju košuljice u pokazuju se u svom starom "sjaju" U sledećem javljanju očekujem kletve.

Ajd još malo, uskoro padate, gradjani su vam presudili, ali vi opijeni vlašću, ne uspesima jer njih nemate, i zaokupljeni sobom to još ne vidite.

neopredeljen

pre 9 godina

Nemam nameru da komentarisem rad DS, vidi se... Nemam nameru ni da kritikujem ni hvalim SNS, videce se... Zelim samo da zamolim sve da pre nego sto se dohvate gledanja u buducnost i vidjenja propasti ili meda i mleka, zasucu rukave i krenu od sopstvenog doprinosa napretku, a neko razumno vreme ce pokazati ko je u pravu.

Sven

pre 9 godina

Pravu kritiku bi sigurno prihvatili. Ali ovakvu sigurno ne koja nije zasnovana na argumentima nego na uskopartijskim interesima Ds a.

Anonimus

pre 9 godina

Imam samo jedno pitanje. Od kada postoje gradjani Srbije I (!) gradjani Vojvodine? Kakva je to vrsta autonomije, kad se u politici pominju i tzv. gradjani Vojvodine? Od kad su ove dve stvari razlicito, jer, ocigledno da jesu, cim se udvajaju i separatizuju imena jednog naroda, na istom(bliskom) geografskom prostoru. Izvinjavam se unapred ako gresim.

DALEKO - IM - LEPA - KUCA

pre 9 godina

Najvise gradjane Srbije vredja cinjenica sto se DS ponasa kao da nikada nije bio na vlasti, pa zar oni misle da su gradjani toliko nepismeni da nisu shvatili koje apsolutni krivac sto sam zapali u krizu, iz koje ce trebati dosta vremena da izadjemo iz nje. Da za nista nisu odgovorni a sve posledice krize u kojoj se nalazimo su rezultat njihovog rada ili bolje reci nerada.E pa gospodo Demokrate itekako ste krivi i odgovorni. Ovaj put ste se na izborima provukli za dlaku i presli cenzus, a posle sledecih izbora ceka ih vanparlamentarno delovanje na srecu svih nas.

Vesna Lazarević

pre 9 godina

Kritika bi trebalo da bude konstruktivna. A priča zarad same priče je potpuno bez veze. Nije mi jasno, kako je DS odjednom sada uvideo brojne probleme koji postoje u našoj državi, privredi, policiji, školstvu, zdravstu, itd...

lenka

pre 9 godina

Ds je prosto neverovatan, samo prozivaju i optuzuju, potpuno su liseni osecaja odgovornosti, ponasaju se kao da nikada nisu bili na vlasti i nemilosrdno obmanjivali i pljackali narod.

Nenad

pre 9 godina

Molim za bar jedno izvinjenje gospode iz DS za sav njihov "rad" za 12 godina vlasti. Neće puno pomoći, ali neće nam ni odmoći. Neka sami kažu da su sve uprskali i unazadili, i neka prestanu da komentarišu kada njihovo mišljenje više nigde nema težinu.

Dorijan

pre 9 godina

Činjenica je da je DS za vreme vlasti radila samo u svoju korist. Demokrate su se bogatile na račun naroda, a tome je napokon došao kraj. Sada samo znaju da kritikuju i napadaju aktuelnu vlast zbog svega što radi u korist građana. Dobro je što DS više nije na vlasti.

Filip

pre 9 godina

Meni treba da se izvini Demokratska stranka što neprimereno živim već godinama. Što sam zbog njihove nečovečne politike u dugovima do guše...

psihoanaliza

pre 9 godina

Svaki puta kada neko kritikuje ili napada SNS ili rad Vlade odgovor je po istom sablonu:

1. Nema konkretnog odgovora koji bi se ticao teme rasprave nego je taj odgovor uvek napad DS ovo, DS ono, DS je odgovorna....
2. Odmah slede komentari botova na tekst tipa "opljackani smo u vreme DS, privreda je unistena za vreme DS..."

SNS nikako da shvati da gradjane ne interesuje DS, jer ono sto misle o njima je receno na izborima, ali zabrinjava ta opsednutost DS, sto je mozda za siru psihoanalizu. Ako ovako nastavi moguci odgovori su: Struja jeste poskupela, ali je zato DS dok je bio na vlasti, plate jesu manje, ali je to zbog DS-ai njihove vlasti, evro raste u odnosu na dinar ali je zto DS dok je bio na vlasti kriv sto je....

NI SRAMA NI OBRAZA

pre 9 godina

A sta je ostalo da se pljacka posle vase vladavine devedesetih. Unistili ste sve. Od jakih preduzeca do banaka, vojske, policije, sudstva, kulture. Kakva je Srbija izgledala pre 2000 godine sa praznim samoposlugama, platama od pet maraka, zakonom o informisanju koji je doneo vas vrli sadasnji vodja. Da li vas nije sramota da vi sada nekog kritikujete i optuzujete da je upropastio Srbiju. Gospodo prelakirani radikali za ovo gde je sada Srbija vi ste najvise krivi zajedno sa SPSom. Vasa sadasnja taktika je preuzeta od Seselja. Moje je da te pljunem a dok se ti obrises...

ns

pre 9 godina

Promenite plocu ocesljani radikali, na vlasti ste dve godine i 101 dan i nista niste uradili sem sto su vam za sve krive demokrate i sto ste nas rekordno zaduzili za jos 20% BDP-a jer ste totalno nesposobni, nestrucni, narcisoidni i bahati. Gledacemo vas jos tri godine i 9 meseci a mozda i manje a onda daleko vam lepa kuca i vama i SPS-u.
Tako, sedeci put kada pomenete demokrate, samo se setite sta ste nam radili devedesetih i dokle ste nas bili doveli - do moralne, materijalne i fizicke propasti.

Istina

pre 9 godina

I jedni i drugi su neprimereni;
I jedni i drugi su zaposljavali po stranackoj pripadnosti;
I jedni i drugi su krivi sto je Srbija pred bankrotom;
I jedni i drugi su koristili drzavni budzet u korist svojih partija;
I jedni i drugi su novcem poreskih obveznika kupovali skupa odela i stranacke automobile;
I jedni i drugi su krivi zbog potpisivanja Briselskog sporazuma;
I jedni i drugi su odgovorni zbog stetnih ugovora sa Fiatom,odn.Etihadom;
I jedni i drugi treba da odgovaraju zbog toga sto su nam skolstvo,kultura i zdravstvo medju najgorima na svetu;
I jedni i drugi su odgovorni zbog bele kuge;
I jedni i drugi su krivi zbog 700.000 nezaposlenih;
I jedni i drugi gledaju stranacke i privatne interese,a trebalo bi da rade da narodu bude bolje;
I jednima i drugima bih dodao i trece,a oni su SPS i oni nisu nista manje odgovorni vec podjednako kao ovi prvi i drugi.Svaka stranka koja je bila na vlasti je odgovorna za svoja dela dok je na vlasti i ako je radila bilo sta sto nije Ustavom i zakonima dozvoljeno treba pred sudom da odgovara!

Li Osvald

pre 9 godina

I jedni i drugi ste gola g... oni su pljackali , a vi nemate blage veze ni sa cim. Navedite bar tri coveka sa nekom , bilo kakvom reputacijom, osim radikalskom !

pd

pre 9 godina

I jedni i drugi su drugovi iz kafane, najviše one skupštinske. Ne znam koji su gori. Uvek mi je veća muka od onih na vlasti. Sećate se kako nas je J.Trivan uništavala. Sada su tu Babić, Z. Mihajlovic....I Djilasu napakovaše svašta za Beograd pa nije u zatvoru. Sada Pajtić lopov a on na slobodi. Svadjate se gospodo kao svekrve. Sram vas bilo, narod bi vas sve oterao sa g..m motkom da može sa sve vašim botovima.

Adonis 74

pre 9 godina

Ne znam zašto mnogi napadaju DS za sve probleme iz prošlosti koje se tiču privrde, finansija i privatizacije. Opšte je poznato da su skoro sve problematične privatizacije bile za vreme Koštuničine vlade, a privredu i finansije su uglavnom vodili kadrovi G-17. Njih sada niko ne proziva, sakrili su se u mišju rupu. Vojvođanska vlast i da je htela da pljačka Vojvodinu, to nije mogla, jer sav novac iz Vojvodine išao je u Beograd i bio na raspolaganju republičkoj vladi, a odatle se vraćao u Vojvodinu "na kašičicu". Tako je bilo, a sada je još izraženije.

kalimero=sns

pre 9 godina

ja koliko se secam i vucic i nikolic su u ne firmonoj obuci i odeci davne 1989 g usli u parlament i na krilima db-a milosevica i njegove supruge i zajedno sa njima upropastili privredu srbije i u usmrtili i osakatili mnogo drzavljana srbije a za to bili debelo nagradjeni a za vreme bombardovanja za odanost sps-u i jul-u dobili hektare stanova i po koju hiljadu marka ili evra a onda umesto u zatvor spasi ih kostunica a umesto u hag spasi ih seselj i onda im pticica sapne da se presvuku u sns i misle sve je zaboravljeno e nije i sve ce da dodje na naplatu e pa vidite vi ste ti drugi koji ste urnisali srbiju iz sve snagei imate puno putera na glavi kao i nds a ne sadasnji ds koji apsolutno nema veze sa tadicevim ds-m iz 2012 g kada pocnete da cackate nds ,urs, ldp neke vase koalicione partnere kada osudute miskovica oduzmete mu imovinu stecenu korupcijom osudire beka ,kostica ,palmu i sta ti ja znam koga i oduzmete im imovinu kada kazete koliko ste vucic i nikolic stekli za 25 g na grbaci naroda onda cu vam verovati a to ds ovo ds ono drugi su krivi sto ste se onda borili za vlast kada nemate resenje ah da da bi ste resili kosovo za kos. albance i eu i bili puteni niz vodu ej bre pa ovo je 21 vek i ako neko hoce da se informise netrebaju mu informeri kuriri pinkovi i sta ti ja znam koja sve vasa glasila

VladimirUE

pre 9 godina

Znaci neprimereno je kad oni pljackaju, kako vi kazete, ali je primereno kada to isto vi radite vec dve i po godine plus onih deset do dvehiljadite. Pa ovo nema ni u Nambiji sto bi rekao onaj bivsi sportista koji ce sad malo kod vas, ovo je prosto nevidjen bezobrazluk.

pera

pre 9 godina

blago nama sa najboljom vladom u istoriji srbije!!! niko nema sto mi imamo takve genijalce sa tako brzo zavrsenim skolama nema ni jedna drzava !!!!

Vasiljevic Nebojsa

pre 9 godina

Posto drugovi naprednjaci imaju selektivno pamcenje, ne racunajuci njihove bisere megatrendovce, zbog njihove mladosti, ja bih da ih potsetim na neke cinjenice bez namere da opravdam katastrofalne poteze DS-a.. Eks radikali zaboravljaju da je ekonomski kolaps zadesio Srbiju tokom 90-ih, kada su zdusno podrzavali S. Milosevica i njegovu "patriotsku" politiku.."nicim izazvane sankcije" i kasnije bombardovanje je dovelo do ekonomske propasti Srbije. Gubitak trzista je nase proizvodne, industrijske resurse unakazio. Povlascene tipove u sprezi DB-a i rezima ucinio bogatim i za evropske standarde..Vasi gurui i zen majstori (Tomislav Nikolic i Aleksandar Vucic), za 20 - tak godina poslanickog rada stekose stanove od par stotina tisuca EUR-a..i unesrecise generacije nasih sugradjana tjekom svog preobrazaja od otadzbinske uprave do evropskih perjanica. Pozdrav za energicne naprednjake i njihove perjanice Jovicica, Djukanovica, Stefanovica i slicne..

dottore la mega

pre 9 godina

Dosta više o demokratama. Tri godine kako nisu na vlasti! Ljudima trebaju nova radna mesta, a ne kojekakve izmene zakona o radu. Dajte nove fabrike, a ne reketiranje onih koji bi da otvore nove fabrike. Babiću kupiti knjigu sa najosnovnijim bontonom, a nakon što pročita, neka prosledi ostalima iz tzv naprednjačke stranke, koja samo optužuje i istovremeno hvali samu sebe! Srbija ne samo da stoji u mestu, već pada sve više i više. Uaaaa, naprednjaci!

Branislav

pre 9 godina

Ako je istina ovo što se tvrdi što lopovi nisu uhapšeni. Pre bi rekao da ste vi nesposobni da nađete dokaze i da ih sve lepo pohapsite, ili je sve ovo što tvrdite čista demagogija. Ili ona narodna držte lopova ?!?

Fred Kremenko

pre 9 godina

Srbijo,zemljo,šta li si već.Skoro 30 godina slušamo aktuelnu vlast kako vrlo precizno optužuje prethodnu vlast za pljačku države.Pošto se toliko iz sve snage bavite pljačkom države iznošenjem para na Kipar,aferama od banaka,"Kolubare","EPS-a",Srbijagasa isplaćivanja ekspropijacije,raznih manifetluka za pomoć KiM itd Vi ste zaista za emisuje razbibrigu "Trač ili istina".Da li je moguće da niko za sve ove godine nije osudjen na kaznu zatvora,da su svi oslobodjeni i da za nikog nema dokaza.Ne postoji Srbija od dana kada se na političkoj sceni Srbije pojavila poltička stranka SNS.Reklo bi se da Srbija postoji i pre SNS-a.Da li iko zaista iole onako minimalno kontroliše kako se troše pare,Gde su pare za puteve,prokope i sl.Ovih dana u Beogradu imamo poveće gradilite tj.rekonstrukciju ul.Vojvode Stepe.Da li bi bio red da gradjani tačno znaju šta je obaveza izvodjača radoba za 19,5mil.evra.Da li se menja kompletna zastarela skoro 40 godina kanalizaciona,vodovodna mreža.Da li se zna kolika je obevaza betonske podloge u cm i kvalitet betona.Koja se generacija asfalta stvalja i koliko centimetara.Možda se čini banalan primer ali sada aktuelna vlast optužuje prethodnu za manifetluke rekonstrukcije Bul,Kralja Aleksandra da bi sutra neko optuživao sadašnju vlasat za neke manifetluke oko rekonstrukcije ul.Vojvode Stepe.Zaista izgleda kao trećerazredni scenario sa istim glumcima.Skoro 30 godina isti ljudi se medjusobno optužuju za pljačku državne imovine.A oni sve moćniji.Dokle?

MarjanNa

pre 9 godina

Najvise nas vredja sto se DS ponasa kao da nikada nije bio na vlasti i da za nista nisu odgovorni a sve posledice krize u kojoj se nalazimo su rezultat njihovog rada ili bolje reci nerada. Ovaj put su se na izborima provukli za dlaku i presli cenzus a posle sledecih izbora ceka ih vanparlamentarno delovanje na srecu svih nas.

Srbijo majko

pre 9 godina

Svi smo mi petog oktobra izasli na ulice vodjeni njihovom idejom,a dobili smo veci cirkus,samo kulturnije upakovan,nego sto je bio.Demokrate,zao mi je,prihvatite sto pre da ste proslost,lakse ce vam biti

Dalibor ARCS

pre 9 godina

Iluzorno je komentarisati gospodu iz DS. Oni su svoje pokazali i mi tu moramo da stavimo tacku. O parama koje su nestale tokom njihove vladavine , treba dobro preispitati i krivce kazniti.

Mara 007

pre 9 godina

@(Vasiljevic Nebojsa, 4. avgust 2014 20:57)
Lepo je sto ste pristrasni. A sta su stekli Sutanovac i Djilas za vreme svoje vladavine? To niste naveli...

neopredeljen

pre 9 godina

Nemam nameru da komentarisem rad DS, vidi se... Nemam nameru ni da kritikujem ni hvalim SNS, videce se... Zelim samo da zamolim sve da pre nego sto se dohvate gledanja u buducnost i vidjenja propasti ili meda i mleka, zasucu rukave i krenu od sopstvenog doprinosa napretku, a neko razumno vreme ce pokazati ko je u pravu.

vojvodjanin poslednji mohikanac

pre 9 godina

Polako, ne palite se. Ovo je cirkuska predstava. Svi oni rade zajedno sa istim ciljem. Pa jel vam jos nije jasno zasto nije doslo do lustracije, smejurije sa nanogicama, zastarevanjem predmeta... Pa Pajtic ima jednog brata u sns-u, drugog u regionima. Nece se oni medju sobom gloziti. Sve je to namestena igra malo jedni pa drugi pa opet u krug. I jedni i drugi su teske lopovine.

Nenad

pre 9 godina

Molim za bar jedno izvinjenje gospode iz DS za sav njihov "rad" za 12 godina vlasti. Neće puno pomoći, ali neće nam ni odmoći. Neka sami kažu da su sve uprskali i unazadili, i neka prestanu da komentarišu kada njihovo mišljenje više nigde nema težinu.

lenka

pre 9 godina

Ds je prosto neverovatan, samo prozivaju i optuzuju, potpuno su liseni osecaja odgovornosti, ponasaju se kao da nikada nisu bili na vlasti i nemilosrdno obmanjivali i pljackali narod.

Sven

pre 9 godina

Pravu kritiku bi sigurno prihvatili. Ali ovakvu sigurno ne koja nije zasnovana na argumentima nego na uskopartijskim interesima Ds a.

Istina

pre 9 godina

Haha,kako su tragikomicni ovi SNS volonteri!Oni se nadaju da ce zbog toga sto nekome na komenar stave minus ili plus uspeti u tome da se zaposle lakse.Gospodo,zaboravljate da vam je vodja sve prigrabio za sebe i ljude oko sebe,vi cete biti kad tad kolateralna steta!

Milos

pre 9 godina

E pa nece moci vise tako!! Ta prica o DS-u je mogla da pije vodu prvih 6 meseci vase vladavine do pocetka 2013. godine. To je bilo dovoljno vremena da se vide rezultati rada I stavi zemlja na zdrave noge ili da se ide u dobrom pravcu. Sada smo vec u 3- oj godini vladavini te vlasti I za 2 I po godine imamo najvecu brzinu zaduzivanja, afere u rotaciju 4 ministra prvi put, prekomponavanu novu/staru vlast, potpuno neznanje I nestrucnost tokom poplava koje su nas devastirale, nikakvu krivicnu I politicku odgovornost za smrt 57 ljudi I ogromnu materijalnu stetu, ostavku I rotaciju jednog ministra, izuzetno lose izmene ionako loseg ZOR na stetu radnika, povecana nezaposlenost, manje penzije, manje plate, veci porezi (80% na nekretnine, 30% struja, 45% auto osiguranje dvocifrena inflacija), nekultura I bahatost u skupstini. I onda onaj debeli sa monstuoznim uzivanjem laze o 10-ci vlade nakon 100 dana. Gospodo ne da nije 10 nego je 0, vidimo se uskoro na ulicama...

Anonimus

pre 9 godina

Imam samo jedno pitanje. Od kada postoje gradjani Srbije I (!) gradjani Vojvodine? Kakva je to vrsta autonomije, kad se u politici pominju i tzv. gradjani Vojvodine? Od kad su ove dve stvari razlicito, jer, ocigledno da jesu, cim se udvajaju i separatizuju imena jednog naroda, na istom(bliskom) geografskom prostoru. Izvinjavam se unapred ako gresim.

DALEKO - IM - LEPA - KUCA

pre 9 godina

Najvise gradjane Srbije vredja cinjenica sto se DS ponasa kao da nikada nije bio na vlasti, pa zar oni misle da su gradjani toliko nepismeni da nisu shvatili koje apsolutni krivac sto sam zapali u krizu, iz koje ce trebati dosta vremena da izadjemo iz nje. Da za nista nisu odgovorni a sve posledice krize u kojoj se nalazimo su rezultat njihovog rada ili bolje reci nerada.E pa gospodo Demokrate itekako ste krivi i odgovorni. Ovaj put ste se na izborima provukli za dlaku i presli cenzus, a posle sledecih izbora ceka ih vanparlamentarno delovanje na srecu svih nas.

Vesna Lazarević

pre 9 godina

Kritika bi trebalo da bude konstruktivna. A priča zarad same priče je potpuno bez veze. Nije mi jasno, kako je DS odjednom sada uvideo brojne probleme koji postoje u našoj državi, privredi, policiji, školstvu, zdravstu, itd...

T&T

pre 9 godina

Koliko ja znam kada neko pljacka ide u zatvor!
Koliko ja znam, ako neko zna da neko pljacka duzan je da dostavi dokaze nadleznim organima kako bi pljackasi zavrsili u zatvoru. U suorotnom su saucesnici.

Koliko ja znam, ukoliko ti isti koji nekoga nazivaju pljackasem nemaju dokaze za to, treba da idu na sud da odgovaraju za klevetu, uvredu... plate odstete za dusevni bol I svasta nesto.... a ako nemaju para da idu u zatvor da odrade....

Sistem je u svakoj civilizovanoj zemlji veoma jednostavan. U kom to sistemu su ovi nasi "politicari"? Sistem "aj da se pljujemo ko vise moze..?"

Dr.Snotty and Dr.Small

pre 9 godina

Prazna prica. Ovamo: "prosla vlast je pljackala" a od svog osnivanja u svoje redove su oberucke primili sve DS, DSS, URS i ostale preletace.

bezimena

pre 9 godina

Preobučeni radikali, polako ali sigurno, odbacuju košuljice u pokazuju se u svom starom "sjaju" U sledećem javljanju očekujem kletve.

Ajd još malo, uskoro padate, gradjani su vam presudili, ali vi opijeni vlašću, ne uspesima jer njih nemate, i zaokupljeni sobom to još ne vidite.