Sreda, 15.01.2014.

22:19

"U petak raspisujem izbore"

Predsednik Skupštine Srbije Nebojša Stefanović najavio je da će u petak raspisati izbore u Beogradu, Negotinu i Pećincima za 16. mart.

Izvor: Beta

"U petak raspisujem izbore" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

140 Komentari

Sortiraj po:

LIPE - MIRISU - FANTASTICNO

pre 10 godina

Predsednik Narodne Skupstine Srbije Nebojsa Stefanovic ce iskoristiti svoje zakonsko pravo i obavezu i raspisace izbore u Beogradu, Negotinu i Pecincima. Odrzavanje izbora za gradonacelnika grada Beograda ce biti pokazatelj kome gradjani najvise veruju, da li ovima koji su ponudili put promena ili onima koji su svoju umesnost vec pokazali, pa se sada gusimo u dugovima. Nadam se da ce se ovog puta gradjani na sva tri biralista opredeliti za SNS koji trenutno uzivba najvece poverenje kod gradjana Srbije. Da ce DS poslati u politicku istoriju, gde im je objektivno i mesto.

Slavi

pre 10 godina

U fazi pripreme su stranke, još ih nisu odabrani kandidati od strane ozbiljnih stranaka koje nameravaju da preuzmu odgovornost i daju doprinos razvoju grada. Kandidati koje će stranke predložiti moraju biti svestrane ličnosti, mada i ovi iz privremenog veća zadovoljavaju traženu funkciju.

Most

pre 10 godina

Jedino demokrate imaju svog kandidata on se sam predložio - Đilas, bez održane svoje izborne skupštine i opštinskih odbora koji ga više ne podržavaju. Mada posle skupštine stranke biće više kanidata, pa članstvo može da bira, od njih desetak, koje bi narod mogao da podržava.

hiperbola

pre 10 godina

da pojasnim neke stvari botovima koje im očigledno nisu jasne.

Dačić ima legitimitet jer ima 50%+1 odbornika iza sebe u skupštini Srbije. Te odbornike je birao narod i dokle god njega na tom mestu podržava 50%+1 odbornika on ima legitimitet. Volja naroda = odbornici u skupštini.

Po današnjim istraživanjima stranke koje čine vlast imaju oko 60% podrške tako da će on i posle izbora imati legitimitet.

zorana77

pre 10 godina

MIslim da ce se Aleksandar Vucic i SNS opravdati poverenje koje ce im sigurno gradjani dati u brobi protiv korupcije,kriminala i nezaposlenosti
Najbolji idu napred

mastarije

pre 10 godina

Nema utakmice sa DS, pobeda je ocigledna..Vi ste iz DS sad na klupi , kao rezerva!SNS ima plan igre, taktiku, centarfor,levo krilo, desno...pa i cak i dobru rezervu, a Vi?

Lepo

pre 10 godina

Verujem da ce g. Vucic svojom vizijom, marljivim radom idisciplinom opravdati poverenje glasaca i steci jos mnoge druge glasove. Samo posteno napred!

Srbin100%

pre 10 godina

Kampanja u Beogradu ce biti bez sumnje brutalna posebno jer se radi o verovatno poslednjoj sansi Djilasa da ostane u politickom zivotu jer se vec sada u taboru demokrata uveliko spekulise o njegovoj smeni

mastarije

pre 10 godina

Nema utakmice sa DS-om, pobeda je ocigledna..Vi ste iz DS sad na klupi , kao rezerva!SNS ima plan igre, taktiku, centarfor,levo krilo, desno...pa i cak i dobru rezervu, a Vi?

radenka

pre 10 godina

Gradjani Srbije ocekuju izbore na svim nivoima, pa bi bilo dobro da se volja biraca ispostuje. Sve sto se pokazalo da nije dobro za gradjane na prvom mestu, treba menjati. Zub se leci dok moze, a kada ne postoji nacin izlecenja-vadi se...

Miki

pre 10 godina

Ako ja sa svojim (drzavnim) fakultetom budem morao da se uclanjujem u SNS da bih preziveo i imao posao i da onda zaludan visim ovde i lupam komentare za svoju stranku, jer mi je to obaveza a ne iskreno misljenje, onda bolje da pojedem diplomu a i sebe jer nisam otisao iz ove propale drzave i vas olosa kad sam mogao da odem. Verovatno vi sa B92 necete danas objaviti nijedan protivan komentar ovom SNS podmlatku

Olja

pre 10 godina

Definitivno ce se znati kakva je volja Beogradjana. Najverovatnije ce naprednjaci dobiti najveci broj glasova, a za ostale u ovom trenutku je sve neizvesno.

lepa

pre 10 godina

Ko se to plasi izbora. narod ce kao i uvek glasati po svojoj savesti i svojim uverenjima. Drage demokrate, umesto sto stalno pljujete sns budite realni i prihvatite utakmicu.

dado90

pre 10 godina

Neprirodna je siuacija da mesto premijera ima SPS za koje sigurno nema legitimitet gradjana ove zemlje.A da to tako ne bi bilo vise,i da SPS ne bi kocio ovu vladu i sprovodjenje reformi neophodni su vanredni izbori.

daca

pre 10 godina

Odrzavanje izbora za gradonacelnika ce biti pokazatelj kome gradjani najvise veruju, da li ovima koji su ponudili put promena ili onima koji su svoju umesnost vec pokazali, pa se sada gusimo u dugovima.

politikolog

pre 10 godina

Znaci bice dominacije SNS-a, sve drugo je iznenadjenje.Pogotovo sto trenutno nemamo ni jednog politicara sem njega, dacic je pevac miljacke... A opozicija u stanju kakvom jeste : DS ~12% , DSS ~8-9 , SPS.PUPS.JS ~ 10-11 % , LDP ~ 5 % . Ostalo i ne prolazi, red je bio da se vec jednom ocistimo od kvazi stranaka i da samo najjace ostanu. Mada je realno i 8 stranaka previse.

pera

pre 10 godina

sramota za b92 da pustate ovoliko (placenih) komentara od ovi snsovaca,skidam vasu aplikaciju s mobilnog,niste vise kao sto ste nakad bili

dado90

pre 10 godina

Sad je vreme da se na izborima u Beogradu vidi kome gradjani najvise veruju. Ako se osvrnemo na lokalne izbore u Srbiji i Beogradu koji su odrzani u zadnjih godinu dana, mislim da je SNS apsolutni favorit.

Sharon

pre 10 godina

Ocekivano,a cekamo jos parlamentarne.Ruzic je objasnio politiku SPS,nije nam Ds bio problem,ne zna se ko je vise upropastio zemlju.Uskoro ce Srbiju voditi oni koji se bore za pravdu i narod

Musmila

pre 10 godina

Ne razumem cemu tolika hajka i buka oko izbora. Sta ce se strasno desiti ako se raspisu i parlamentarni izbori uporedo sa Beogradom? Nista. Ko hoce da glasa izace i glasace ko nece, nece i kraj price. Buka nije proizvedena od gradjana jer njih manje vise bas briga, vec od strane sad nekih partija koje stoje koliko toliko dobro a plase se rezultata posle novih izbora jer je SNS jako odskocio. I tu je cela problematika.

Mara

pre 10 godina

Nadam se da ce ovoga puta pobediti neko ko ce se boriti za svoj glavni grad, kome licni interes nece biti na prvom mestu i ko ce biti tu da cuje probleme i nevolje svog naroda...

stavra

pre 10 godina

Beogradu je potrebna vlast koja će omogućiti otvaranje novih radnih mesta. Plan SNS-a o Beogradu na vodi može biti veoma pozitivan za građane.

Dellboy

pre 10 godina

Ovo je smesno,jel vi iz b92 proveravate IP adrese!?Pa i debilu je jasno da su ponovo organizovali SNS pljuvace,degutantno u najmanju ruku,zar morate iste idiotske komentare da pustate?Zar ne moze od reklama da se zivi?

garavi

pre 10 godina

ocigledno da nekom odgovara ovakav haos koji prave SNS i SPS ! muljanje , sverc , droga , lopovluk . . . . sigurno prolazi kod ovih naprednih ! bar jednu stvar da su uradili kako treba , ni to nisu sposobni ! pa u pancevu , leglo droge nikoga nisu pipnuli a znam dosta dilera i znam da im ne moze niko nista ! ! ! ! namerno sam to spomenuo jer su im usta puna gromova al ne pucaju ti gromovi .

MiG-29

pre 10 godina

Nisam vidovnjak, ali izbori su na vidiku. Vodeća stranka je očito spremila tešku mehanizaciju za prolećno duboko oranje (sama).

Alexei

pre 10 godina

Raspiši i parlamentarne, da završimo više sa ovom medijskom torturom oko izbora. Da se zna ko ima poverenje ljudi i legitimitet da urade u ekonomiji ono što su uradili u borbi protiv korupcije i kriminala.

Марина

pre 10 godina

У петак београдски, а онада до 29.јануара се има времена да се распишу и републички, а онда кампање до 16. марта и дан-ноћ политички маркетинг.

Bane

pre 10 godina

Privremeno Vece je zaustavilo dalje zaduzivanje grada, tako bi trebalo da nastavi i nova vlast posle izbora, jer nas je Djilas stvarno preterano zaduzio, a da se korist od toga nije osetila.

Slina

pre 10 godina

On je dodao da "nikada nije razmišljao" da bude kandidat SNS za gradonačelnika Beograda i da je mnogo važnije šta ta stranka može da učini za građane glavnog grada.

A kada si ti razmisljao.

potkivač

pre 10 godina

Megatrendovce, da te podsetim da si i pre cetiri dana rekao da ces raspisati izbore za 16. mart!
I balavci i idioti su uljudniji i kulturniji od tebe!
Jedino, mozda se tako ponasas zbog tvojih debila da bi ti napisali koju lepu recenicu uvlacenja!

svitac

pre 10 godina

Za državu kao i grad i pokrajnu je bolje da vlast bude što homogenija. SNS se dobro pokazala do sada i to će građani vrednovati na izborima.

svitac

pre 10 godina

Za državu kao i grad i pokrajnu je bolje da vlast bude što homogenija. SNS se dobro pokazala do sada i to će građani vrednovati na izborima.

bobi

pre 10 godina

Beograd danas ima privremenu vlast. A da bi mogao normalno da funkcioniše potrebna mu je jedna nova bitno drugačija od one koja je Beograd vodila godinam , koja je gradila najskuplje mostove na svetu i rekonstruislaa ulice po principu nameštenih tendera.

feliks

pre 10 godina

Kada prođu izbori,prvo što SNS (ubeđen sam u njihovu pobedu)treba da uradi jeste da proveri gde je sve Đilas trošio novac i koliko su građani oštećeni.

rista

pre 10 godina

Mislim da je vreme da se dileme u svim gradovima i opstinama u kojima jos postoje rese i da i da temosnji građani dobiju vlast koja će biti u njihovoj službi

slobo

pre 10 godina

Slazem se da kampanja treba da krene sto kasnije,posto je drzava btinija od svega...Pa gospodine Stefanovicu samo napred i da konacno zavrsimo sa SPS,DS,DSS i ostalima koji su godinama gusili ovaj sistem!
(Darko LA, 15. januar 2014 23:05)
# L
и шта после тога ако се деси по вама значи прави повратак у комунизам и диктатуру једног човека. Али то се сигурно неће десити и оно што је сигурно у Београду ће победити здраве снаге а то нису сигурно ни радикали ни социјалисти.

produžetak života

pre 10 godina

bože, ova sns-ovska bratija opsednuta izborima, sve ostalo ih apsolutno ne zanima.
stanje u zemlji, koje je očajno loše, ne može se večito prikrivati dimnim zavesama poput izbora.
kome oni trebaju? šta će toma navesti kao razlog za raspisivanje? potrebni su isključivo sns-u i nikom drugom.
kampanja od 2-3 meseca će zabavljati narod, neće se ništa raditi, sve će stati, savršen recept za katastrofu koja je već na pragu.

ST.l.

pre 10 godina

Kratka izborna kampanja priliči vremenu u kojem se nalazimo. Naime, samo je prošlo 2 godine od izbora a samim tim i nema šta mnogo toliko dugo da se zamajava predizbornim mitinzima i skupovima.

culex

pre 10 godina

Izbori u Beogradu ce znaciti prekretnicu za razvoj grada.Iskreno se nadam da ce na izborima pobediti SNS jer je njihova politika najrealnija za oporavak grada.

Nikola Gajdobradski

pre 10 godina

Prvi put čitam za Negotin, uvek ga zaborave, kao da samo Beograd važan. Mada, ako ćemo pravo, ista stranka pobeđuje u sva tri grada pa možda zato i ne spominju.

mrvica

pre 10 godina

Eto konačno i to smo rešili. Mada smo mi gradjani od početka debate znali da će izbora biti. Jednostavno to je neminovnost u odnosu na svakidašnja dešavanja.

vlada 72

pre 10 godina

Zar je potreban komentar?
Sve se ovo odavno zna, ali se tek sad objavljuje.
Gospodin Stefa bi mogao da predloži vladi; Samo onaj ko završi fakultet i to "državni" može da bude na funkciji u državnoj ustanovi.
Time bi se podstaklo da se upisuju državni fakulteti i sprečili odlazak mladih. Privatni fakultet je OK, pa ko završi neka traži posao u privatnoj firmi.
Gospodo funkcioneri na vlasti i u opoziciji; Dokažite mladima da mislite na njih i da ne beže iz majke Srbije.

profa45

pre 10 godina

Kampanja će biti kratka da bi se uštedeo novac iz budžeta. Đilas je dovoljno zadužio građane,na SNS-u je veliki posao da to sanira.

profa45

pre 10 godina

Kampanja će biti kratka da bi se uštedeo novac iz budžeta. Đilas je dovoljno zadužio građane,na SNS-u je veliki posao da to sanira.

Средите ЕДБ!

pre 10 godina

Ко буде решио криминал, бахатост и иживљавање службеника Електродистрибуције Београд над грађанима овог града тај може да рачуна на мој глас! Чекам на раздвајање бројила десет година, иако испуњавам све услове. Али, пошто немам никакву везу и нисам никоме дао новац да погура "случај" њима не пада на памет да ураде посао за који су по закону надлежни. Тај ниво бахатости и безобразлука слика је и прилика подивљале и самој себи најважније градске администрације.

Dragan

pre 10 godina

Trebalo bi da se odrze i vanredni parlamentarni izbori, jer bismo posle njih imali stabilniju politicku situaciju, premijer bi bio iz SNS i reforme bi se brze sprovodile. Dakle, imali bi vlast koja oslikava volju gradjana.

Budućnost

pre 10 godina

Svako ko je bar malo realan mora priznati da trenutno najveća i najjača partija moraju da imaju mnogo veći uticaj na vođenje države,zbog toga treba raspisati izbore.

Milicaa

pre 10 godina

Vlada Srbije radi dobro ali vecina opozicionih partija smatra da moze da radi bolje zato su potrbni i vanredni parlamentarni izbori, pa neka narod da svoj stav o tome ko ce dalje da ih vodi.

garavi

pre 10 godina

ovaj lik i jos par njih toliko iritiraju da bi najbolje bilo da ih vise ne gledamo od marta . mislim i na komplet sns bi bilo lepo da ne gledamo vise . dosta brate slatki pokazali ste da ne znate i to je to .

Vlada sa zvezdare

pre 10 godina

Izbori sto pre da se uvede red u prestonicu i da dvomilionski grad dobije domacinsku vladu koja ce ovaj grad voditi ka normalnijem zivotu.A videcete ako se ostvari projekat Beograd na vodi koliko ce to podici ekonomski boljitak za sve gradjane Srbije.

Donatelo5

pre 10 godina

Koji god izbori da budu, jasno je da će SNS odneti pobedu, jer misli o interesu građana. Siguran sam da će narod to prepoznati i ukazati podržku predstavnicima SNS-a.

Peskovi

pre 10 godina

Kakva predizborna kampanja, tu svi obećavaju a posle ništa, nego po zaslugama do sada! a videli smo ko je optuživao za ubistva,a ništa nisu radili.Trebalo mi je 14 godina da vidim ko je ubio Ćuruviju.Država je znala, što ljudi iz DS, DSS, LDP,G17(URS....) nisu objavili za vreme svoje vladavine.

Pingvin

pre 10 godina

Kada se uzme sve u obzir, jasno je da je SNS jedina stranka koja zaista misli na poboljšanje uslova za život u Srbiji. Mislim da su oni jedini sa idejom kako treba dalje. Većina ostalih stranaka se bore za stranačke interese i interese pojedinaca.

Fenix

pre 10 godina

Ja sam i za gradske i za vanredne prlamentarne izbore, koji bi se održali istovremeno. Vremena nemamo, a ni novca. Sigurno je da će doći do Vanrednih Parlamentarnih Izbora, jer ova koalicija sa SPS-om je pogubna.

Adelante

pre 10 godina

Postoji potreba da se održe izbori i na državnom nivou, kako bi se pokazalo svima da narod veruje u ideje i reforme za koje se zalaže SNS. Možda će tada svim strankama biti jasno da ako žele da imaju podršku građana, moraju da misle na građane. Ne na sebe, ne na tajkune, već isključivo na bolji život građana Srbije.

Tom1

pre 10 godina

Ukoliko se održe izbori, sav trud i zalaganje koje SNS ulaže u bolju budućnost Srbije, građani će znati da nagrade i ukažu podršku. Jasno je da se promene ne mogu desiti preko noći, ali napredak je evidentan. Samo je potrebno više vremena da se to oseti u svakodnevnom životu. Nadam se da će SNS istrajati i nastaviti sa radom za bolje sutra.

Aleksej Jeste Saška

pre 10 godina

Izbori nego šta! Da konačno pravi ljudi vode naš lepi Beograd. Pustošenje, otimačina i tajkunska politika STOP. Da se Beogradu vrati sve oteto!

PPTJ AVALA

pre 10 godina

Ja bih ukinuo predizbornu kampanju,zabranio bi da se pojavljuju po medijima.Tada bi ljudi lepo razmislili i izvagali ko je nešto uradio,ko nam je pričao bajke svih 12 godina.Gradska vlada na čelu sa Đilasom nam je pričala kako je socijalni program za njihovom vladavinom bio odličan, a deca po vrtićima su jela splačine i meso iz trovačnice Matijević.

Dana

pre 10 godina

Izbori u Beogradu i još nekim opštinama raspisaju se lokalni izbori za 16. mart ove godine. Dobro bi bilo da i predsednik države raspiše vanredne parlamentarne izbore za isti datum .

StudenT

pre 10 godina

Kakva je ta SNS cudna skupina i formacija ljudi... Ej bre, u ovakvoj kriz i besparici, oni stavljaju na tas sta je dobro za Srbiju,izbori ili ne , kao da mi imamo vremena za tako nesto...A ti tzv saradinici ppv-a, su toliko gladni za vlascu da je do nenormalno, to se cak vidi iz ljubljane a da ne otvorim b92...A ppv se sad kao necka, a videcete da ce se ici na izbore, to je u krvi svakog politicara, jos moci/vlasti! bas me briga za sve njih, nikad necu izaci na glasanje, mada to nista ne menja!

Nevena2308

pre 10 godina

Dobro je to sto se ceka Vuciceva rec. Ipak je on neko ko je zadobio veliko poverenje gradjana, a s obzirom koliko je narod izgubio poverenje u politicare zbog lose proslosti, on je njima tu veru vratio.

Aca šmeker

pre 10 godina

Najlogičnije u ovom trenutku.Jasno je da SPS-u nije mesto u vladi,kao i da ova vlada ne oslikava raspoloženje građana,tako da su izbori najbolje rešenje.

Jecika

pre 10 godina

Svidja mi se to sto razmisljate da stranka treba vise da se posveti radu a manje promociji. Do sada je bil odrugacije.. Kada god su se priblizavali neki izbori stranke su radile mnogo na promociji a malo na delima. Sa vama to nije slucaj i sve vise shvatamo da nismo pogresili sto smo bas vas izabrali.

Radna akcija

pre 10 godina

Raspisuj izbore da se pokazu ovi sto imaju podrsku gradjana ,a nemaju podrsku u svojoj stranci ...Tezak period za demokrate ,a bogami i za SPS....
(Aleksandar 90, 15. januar 2014 23:44)


Majstore bravo za komentar!
U ovu zemlju se češće održavaju izbori od rađanja dece! Skupe kampanje više nisu u modi, barem ja tako mislim!
Svima nama koji znamo za koga ćemo da glasamo nije neophodno da slušamo prazne priče drugih, već isprobanih i propalih ideja koje smo se naslušali poslednjih 20 i kusur godina! Ni socijalnisti ni demokrate više ne mogu da isprave sve ono što su u prethodnom periodu upropastili i zato je moje mišljenje da trebamo svi kolektivno da se udružimo i da ne glasamo za njih...pa kud puklo da puklo!

maksim

pre 10 godina

Vrlo je odgovorno od Stefanovića, što razmišlja i o dužini kampanje i posledicima njenod prdugog trajanja. Izbori u Beogradu, predstavljaju, možda i najvažnije izbore za Beograd u dužem periodu, jer sa novom vlašću, se traži rešenje i vlast koja će Beograd na kolenima, podići i vinuti ga u visine koje svojom lepotoim, istorijom i ljudima zaslužuje.

Dare

pre 10 godina

Slazem se da je to dovoljan rok. Ljudi nece previse razmisljati o izborima jer znaju koga ce najvise podrzati. Proci ce i tih 45 dana pa cete opet ostalim strankama, uz nasu pomoc, pokazati da ste najjaci.

Matija

pre 10 godina

Srbija je potrebna vlada u kojoj svi njeni članovi rade na sprovođenju reformi,a takva vlada nije moguća sa SPS-om,tako da su izbori neophodni.

Duša

pre 10 godina

Ovolikoj priči o izborima bi trebalo da se stavi tačka.Posle Brisela će se sve znati.To jedva čekam da se održe izbori pa da vidimo šta ljudi misle.

Марина

pre 10 godina

Радујемо се и једва чекамо петак,а још мало ћемо сачекати и да се распишу и републички.

misapuma

pre 10 godina

Pored beogradskih koji svakako moraju da se dese, potrebno je raspisati i republicke. na taj nacin bi srbija dobila vladu u skladu sa raspolozenjem biraca.

Jasmina LA

pre 10 godina

Mislim da nikakva kampanja nije potrebna, videli smo ko je koliko sposoban i ko je koliko spreman da se bori za Srbiju i gradjane.

Tom Cleverly

pre 10 godina

Biće iznenađenje ako se uz beogradske ne raspišu uskoro i republički izbori, posle toga bi oporavak Srbije išao mnogo brže i efikasnije.

Aleksandar 90

pre 10 godina

Raspisuj izbore da se pokazu ovi sto imaju podrsku gradjana ,a nemaju podrsku u svojoj stranci ...Tezak period za demokrate ,a bogami i za SPS....

Darko LA

pre 10 godina

Slazem se da kampanja treba da krene sto kasnije,posto je drzava btinija od svega...Pa gospodine Stefanovicu samo napred i da konacno zavrsimo sa SPS,DS,DSS i ostalima koji su godinama gusili ovaj sistem!

Ja sam

pre 10 godina

Gospodine doktore,
Moj interes je da kao vanstranacka osoba imam makar 50% prava i primanja koja imaju vasi clanovi. Znam da je to nemoguce i da cete mi prepisati kao lek Vasu knjizicu. ali je meni nekako ipak draze da ne budem dresiran i uniformisani kao vasi slepi sledbenici.

Deda Mile

pre 10 godina

Bilo bi prakticnije da smo prvo doneli novi USTAV i novi izborni zakon. Povecati cenzus, cime bi se eliminisalo prisustvo "kombi stranaka".Ovako je samo bacanje para od poreskih obveznika i nikakav napredak. Cista borba za vlast.Prakticno,novi izbori nam i nisu potrebni,jer moglo je lepo da se izvrsi rokada u vlad i nastavak oporavka ovakvog jadnog stanja. Lepo rekose pametni ljudi "Sjasi kurta da uzjase murta".Putuj Igumane.
Putuj Igumane u "bolji zivot"

ajd zdravo

pre 10 godina

Vi se stvarno ne krstite?
Kakvi bre vise republicki izbori, u parlament i na posao. Ako nesto koce Krkobabici, Ruzici, Ljajici, Ilici, ... imate odlicne i korektne poslanike u Ldp i Ds, zovite Bojana Djurica, Gordanu Matkovic,... menjajte i Vladu ako treba u hodu! Vi ste zakonodavni organ, menjajte Ustav, izborni zakon i sto je najvaznije cistite zabokrecinu. Imate vise od dve godine napornog rada!
Partije sad vise nisu bitne, bitna je Srbija! Svaki dan koji gubite u pricanju o izborima je izgubljen mesec dana - a vec kasnimo dve decenije

Darko LA

pre 10 godina

Slazem se da kampanja treba da krene sto kasnije,posto je drzava btinija od svega...Pa gospodine Stefanovicu samo napred i da konacno zavrsimo sa SPS,DS,DSS i ostalima koji su godinama gusili ovaj sistem!

Ja sam

pre 10 godina

Gospodine doktore,
Moj interes je da kao vanstranacka osoba imam makar 50% prava i primanja koja imaju vasi clanovi. Znam da je to nemoguce i da cete mi prepisati kao lek Vasu knjizicu. ali je meni nekako ipak draze da ne budem dresiran i uniformisani kao vasi slepi sledbenici.

garavi

pre 10 godina

ovaj lik i jos par njih toliko iritiraju da bi najbolje bilo da ih vise ne gledamo od marta . mislim i na komplet sns bi bilo lepo da ne gledamo vise . dosta brate slatki pokazali ste da ne znate i to je to .

Dragan

pre 10 godina

Trebalo bi da se odrze i vanredni parlamentarni izbori, jer bismo posle njih imali stabilniju politicku situaciju, premijer bi bio iz SNS i reforme bi se brze sprovodile. Dakle, imali bi vlast koja oslikava volju gradjana.

Aleksandar 90

pre 10 godina

Raspisuj izbore da se pokazu ovi sto imaju podrsku gradjana ,a nemaju podrsku u svojoj stranci ...Tezak period za demokrate ,a bogami i za SPS....

PPTJ AVALA

pre 10 godina

Ja bih ukinuo predizbornu kampanju,zabranio bi da se pojavljuju po medijima.Tada bi ljudi lepo razmislili i izvagali ko je nešto uradio,ko nam je pričao bajke svih 12 godina.Gradska vlada na čelu sa Đilasom nam je pričala kako je socijalni program za njihovom vladavinom bio odličan, a deca po vrtićima su jela splačine i meso iz trovačnice Matijević.

Deda Mile

pre 10 godina

Bilo bi prakticnije da smo prvo doneli novi USTAV i novi izborni zakon. Povecati cenzus, cime bi se eliminisalo prisustvo "kombi stranaka".Ovako je samo bacanje para od poreskih obveznika i nikakav napredak. Cista borba za vlast.Prakticno,novi izbori nam i nisu potrebni,jer moglo je lepo da se izvrsi rokada u vlad i nastavak oporavka ovakvog jadnog stanja. Lepo rekose pametni ljudi "Sjasi kurta da uzjase murta".Putuj Igumane.
Putuj Igumane u "bolji zivot"

Dana

pre 10 godina

Izbori u Beogradu i još nekim opštinama raspisaju se lokalni izbori za 16. mart ove godine. Dobro bi bilo da i predsednik države raspiše vanredne parlamentarne izbore za isti datum .

Vlada sa zvezdare

pre 10 godina

Izbori sto pre da se uvede red u prestonicu i da dvomilionski grad dobije domacinsku vladu koja ce ovaj grad voditi ka normalnijem zivotu.A videcete ako se ostvari projekat Beograd na vodi koliko ce to podici ekonomski boljitak za sve gradjane Srbije.

culex

pre 10 godina

Izbori u Beogradu ce znaciti prekretnicu za razvoj grada.Iskreno se nadam da ce na izborima pobediti SNS jer je njihova politika najrealnija za oporavak grada.

Bane

pre 10 godina

Privremeno Vece je zaustavilo dalje zaduzivanje grada, tako bi trebalo da nastavi i nova vlast posle izbora, jer nas je Djilas stvarno preterano zaduzio, a da se korist od toga nije osetila.

ST.l.

pre 10 godina

Kratka izborna kampanja priliči vremenu u kojem se nalazimo. Naime, samo je prošlo 2 godine od izbora a samim tim i nema šta mnogo toliko dugo da se zamajava predizbornim mitinzima i skupovima.

profa45

pre 10 godina

Kampanja će biti kratka da bi se uštedeo novac iz budžeta. Đilas je dovoljno zadužio građane,na SNS-u je veliki posao da to sanira.

MiG-29

pre 10 godina

Nisam vidovnjak, ali izbori su na vidiku. Vodeća stranka je očito spremila tešku mehanizaciju za prolećno duboko oranje (sama).

Марина

pre 10 godina

У петак београдски, а онада до 29.јануара се има времена да се распишу и републички, а онда кампање до 16. марта и дан-ноћ политички маркетинг.

Donatelo5

pre 10 godina

Koji god izbori da budu, jasno je da će SNS odneti pobedu, jer misli o interesu građana. Siguran sam da će narod to prepoznati i ukazati podržku predstavnicima SNS-a.

Pingvin

pre 10 godina

Kada se uzme sve u obzir, jasno je da je SNS jedina stranka koja zaista misli na poboljšanje uslova za život u Srbiji. Mislim da su oni jedini sa idejom kako treba dalje. Većina ostalih stranaka se bore za stranačke interese i interese pojedinaca.

ajd zdravo

pre 10 godina

Vi se stvarno ne krstite?
Kakvi bre vise republicki izbori, u parlament i na posao. Ako nesto koce Krkobabici, Ruzici, Ljajici, Ilici, ... imate odlicne i korektne poslanike u Ldp i Ds, zovite Bojana Djurica, Gordanu Matkovic,... menjajte i Vladu ako treba u hodu! Vi ste zakonodavni organ, menjajte Ustav, izborni zakon i sto je najvaznije cistite zabokrecinu. Imate vise od dve godine napornog rada!
Partije sad vise nisu bitne, bitna je Srbija! Svaki dan koji gubite u pricanju o izborima je izgubljen mesec dana - a vec kasnimo dve decenije

svitac

pre 10 godina

Za državu kao i grad i pokrajnu je bolje da vlast bude što homogenija. SNS se dobro pokazala do sada i to će građani vrednovati na izborima.

Tom1

pre 10 godina

Ukoliko se održe izbori, sav trud i zalaganje koje SNS ulaže u bolju budućnost Srbije, građani će znati da nagrade i ukažu podršku. Jasno je da se promene ne mogu desiti preko noći, ali napredak je evidentan. Samo je potrebno više vremena da se to oseti u svakodnevnom životu. Nadam se da će SNS istrajati i nastaviti sa radom za bolje sutra.

Nikola Gajdobradski

pre 10 godina

Prvi put čitam za Negotin, uvek ga zaborave, kao da samo Beograd važan. Mada, ako ćemo pravo, ista stranka pobeđuje u sva tri grada pa možda zato i ne spominju.

mrvica

pre 10 godina

Eto konačno i to smo rešili. Mada smo mi gradjani od početka debate znali da će izbora biti. Jednostavno to je neminovnost u odnosu na svakidašnja dešavanja.

bobi

pre 10 godina

Beograd danas ima privremenu vlast. A da bi mogao normalno da funkcioniše potrebna mu je jedna nova bitno drugačija od one koja je Beograd vodila godinam , koja je gradila najskuplje mostove na svetu i rekonstruislaa ulice po principu nameštenih tendera.

rista

pre 10 godina

Mislim da je vreme da se dileme u svim gradovima i opstinama u kojima jos postoje rese i da i da temosnji građani dobiju vlast koja će biti u njihovoj službi

Sharon

pre 10 godina

Ocekivano,a cekamo jos parlamentarne.Ruzic je objasnio politiku SPS,nije nam Ds bio problem,ne zna se ko je vise upropastio zemlju.Uskoro ce Srbiju voditi oni koji se bore za pravdu i narod

Adelante

pre 10 godina

Postoji potreba da se održe izbori i na državnom nivou, kako bi se pokazalo svima da narod veruje u ideje i reforme za koje se zalaže SNS. Možda će tada svim strankama biti jasno da ako žele da imaju podršku građana, moraju da misle na građane. Ne na sebe, ne na tajkune, već isključivo na bolji život građana Srbije.

Aleksej Jeste Saška

pre 10 godina

Izbori nego šta! Da konačno pravi ljudi vode naš lepi Beograd. Pustošenje, otimačina i tajkunska politika STOP. Da se Beogradu vrati sve oteto!

Fenix

pre 10 godina

Ja sam i za gradske i za vanredne prlamentarne izbore, koji bi se održali istovremeno. Vremena nemamo, a ni novca. Sigurno je da će doći do Vanrednih Parlamentarnih Izbora, jer ova koalicija sa SPS-om je pogubna.

Mara

pre 10 godina

Nadam se da ce ovoga puta pobediti neko ko ce se boriti za svoj glavni grad, kome licni interes nece biti na prvom mestu i ko ce biti tu da cuje probleme i nevolje svog naroda...

Budućnost

pre 10 godina

Svako ko je bar malo realan mora priznati da trenutno najveća i najjača partija moraju da imaju mnogo veći uticaj na vođenje države,zbog toga treba raspisati izbore.

Milicaa

pre 10 godina

Vlada Srbije radi dobro ali vecina opozicionih partija smatra da moze da radi bolje zato su potrbni i vanredni parlamentarni izbori, pa neka narod da svoj stav o tome ko ce dalje da ih vodi.

stavra

pre 10 godina

Beogradu je potrebna vlast koja će omogućiti otvaranje novih radnih mesta. Plan SNS-a o Beogradu na vodi može biti veoma pozitivan za građane.

feliks

pre 10 godina

Kada prođu izbori,prvo što SNS (ubeđen sam u njihovu pobedu)treba da uradi jeste da proveri gde je sve Đilas trošio novac i koliko su građani oštećeni.

profa45

pre 10 godina

Kampanja će biti kratka da bi se uštedeo novac iz budžeta. Đilas je dovoljno zadužio građane,na SNS-u je veliki posao da to sanira.

lepa

pre 10 godina

Ko se to plasi izbora. narod ce kao i uvek glasati po svojoj savesti i svojim uverenjima. Drage demokrate, umesto sto stalno pljujete sns budite realni i prihvatite utakmicu.

Jasmina LA

pre 10 godina

Mislim da nikakva kampanja nije potrebna, videli smo ko je koliko sposoban i ko je koliko spreman da se bori za Srbiju i gradjane.

Alexei

pre 10 godina

Raspiši i parlamentarne, da završimo više sa ovom medijskom torturom oko izbora. Da se zna ko ima poverenje ljudi i legitimitet da urade u ekonomiji ono što su uradili u borbi protiv korupcije i kriminala.

Musmila

pre 10 godina

Ne razumem cemu tolika hajka i buka oko izbora. Sta ce se strasno desiti ako se raspisu i parlamentarni izbori uporedo sa Beogradom? Nista. Ko hoce da glasa izace i glasace ko nece, nece i kraj price. Buka nije proizvedena od gradjana jer njih manje vise bas briga, vec od strane sad nekih partija koje stoje koliko toliko dobro a plase se rezultata posle novih izbora jer je SNS jako odskocio. I tu je cela problematika.

Tom Cleverly

pre 10 godina

Biće iznenađenje ako se uz beogradske ne raspišu uskoro i republički izbori, posle toga bi oporavak Srbije išao mnogo brže i efikasnije.

Jecika

pre 10 godina

Svidja mi se to sto razmisljate da stranka treba vise da se posveti radu a manje promociji. Do sada je bil odrugacije.. Kada god su se priblizavali neki izbori stranke su radile mnogo na promociji a malo na delima. Sa vama to nije slucaj i sve vise shvatamo da nismo pogresili sto smo bas vas izabrali.

maksim

pre 10 godina

Vrlo je odgovorno od Stefanovića, što razmišlja i o dužini kampanje i posledicima njenod prdugog trajanja. Izbori u Beogradu, predstavljaju, možda i najvažnije izbore za Beograd u dužem periodu, jer sa novom vlašću, se traži rešenje i vlast koja će Beograd na kolenima, podići i vinuti ga u visine koje svojom lepotoim, istorijom i ljudima zaslužuje.

Марина

pre 10 godina

Радујемо се и једва чекамо петак,а још мало ћемо сачекати и да се распишу и републички.

Aca šmeker

pre 10 godina

Najlogičnije u ovom trenutku.Jasno je da SPS-u nije mesto u vladi,kao i da ova vlada ne oslikava raspoloženje građana,tako da su izbori najbolje rešenje.

Peskovi

pre 10 godina

Kakva predizborna kampanja, tu svi obećavaju a posle ništa, nego po zaslugama do sada! a videli smo ko je optuživao za ubistva,a ništa nisu radili.Trebalo mi je 14 godina da vidim ko je ubio Ćuruviju.Država je znala, što ljudi iz DS, DSS, LDP,G17(URS....) nisu objavili za vreme svoje vladavine.

Olja

pre 10 godina

Definitivno ce se znati kakva je volja Beogradjana. Najverovatnije ce naprednjaci dobiti najveci broj glasova, a za ostale u ovom trenutku je sve neizvesno.

misapuma

pre 10 godina

Pored beogradskih koji svakako moraju da se dese, potrebno je raspisati i republicke. na taj nacin bi srbija dobila vladu u skladu sa raspolozenjem biraca.

Nevena2308

pre 10 godina

Dobro je to sto se ceka Vuciceva rec. Ipak je on neko ko je zadobio veliko poverenje gradjana, a s obzirom koliko je narod izgubio poverenje u politicare zbog lose proslosti, on je njima tu veru vratio.

Средите ЕДБ!

pre 10 godina

Ко буде решио криминал, бахатост и иживљавање службеника Електродистрибуције Београд над грађанима овог града тај може да рачуна на мој глас! Чекам на раздвајање бројила десет година, иако испуњавам све услове. Али, пошто немам никакву везу и нисам никоме дао новац да погура "случај" њима не пада на памет да ураде посао за који су по закону надлежни. Тај ниво бахатости и безобразлука слика је и прилика подивљале и самој себи најважније градске администрације.

Dare

pre 10 godina

Slazem se da je to dovoljan rok. Ljudi nece previse razmisljati o izborima jer znaju koga ce najvise podrzati. Proci ce i tih 45 dana pa cete opet ostalim strankama, uz nasu pomoc, pokazati da ste najjaci.

dado90

pre 10 godina

Sad je vreme da se na izborima u Beogradu vidi kome gradjani najvise veruju. Ako se osvrnemo na lokalne izbore u Srbiji i Beogradu koji su odrzani u zadnjih godinu dana, mislim da je SNS apsolutni favorit.

daca

pre 10 godina

Odrzavanje izbora za gradonacelnika ce biti pokazatelj kome gradjani najvise veruju, da li ovima koji su ponudili put promena ili onima koji su svoju umesnost vec pokazali, pa se sada gusimo u dugovima.

zorana77

pre 10 godina

MIslim da ce se Aleksandar Vucic i SNS opravdati poverenje koje ce im sigurno gradjani dati u brobi protiv korupcije,kriminala i nezaposlenosti
Najbolji idu napred

Duša

pre 10 godina

Ovolikoj priči o izborima bi trebalo da se stavi tačka.Posle Brisela će se sve znati.To jedva čekam da se održe izbori pa da vidimo šta ljudi misle.

politikolog

pre 10 godina

Znaci bice dominacije SNS-a, sve drugo je iznenadjenje.Pogotovo sto trenutno nemamo ni jednog politicara sem njega, dacic je pevac miljacke... A opozicija u stanju kakvom jeste : DS ~12% , DSS ~8-9 , SPS.PUPS.JS ~ 10-11 % , LDP ~ 5 % . Ostalo i ne prolazi, red je bio da se vec jednom ocistimo od kvazi stranaka i da samo najjace ostanu. Mada je realno i 8 stranaka previse.

dado90

pre 10 godina

Neprirodna je siuacija da mesto premijera ima SPS za koje sigurno nema legitimitet gradjana ove zemlje.A da to tako ne bi bilo vise,i da SPS ne bi kocio ovu vladu i sprovodjenje reformi neophodni su vanredni izbori.

Lepo

pre 10 godina

Verujem da ce g. Vucic svojom vizijom, marljivim radom idisciplinom opravdati poverenje glasaca i steci jos mnoge druge glasove. Samo posteno napred!

Matija

pre 10 godina

Srbija je potrebna vlada u kojoj svi njeni članovi rade na sprovođenju reformi,a takva vlada nije moguća sa SPS-om,tako da su izbori neophodni.

radenka

pre 10 godina

Gradjani Srbije ocekuju izbore na svim nivoima, pa bi bilo dobro da se volja biraca ispostuje. Sve sto se pokazalo da nije dobro za gradjane na prvom mestu, treba menjati. Zub se leci dok moze, a kada ne postoji nacin izlecenja-vadi se...

Srbin100%

pre 10 godina

Kampanja u Beogradu ce biti bez sumnje brutalna posebno jer se radi o verovatno poslednjoj sansi Djilasa da ostane u politickom zivotu jer se vec sada u taboru demokrata uveliko spekulise o njegovoj smeni

mastarije

pre 10 godina

Nema utakmice sa DS, pobeda je ocigledna..Vi ste iz DS sad na klupi , kao rezerva!SNS ima plan igre, taktiku, centarfor,levo krilo, desno...pa i cak i dobru rezervu, a Vi?

mastarije

pre 10 godina

Nema utakmice sa DS-om, pobeda je ocigledna..Vi ste iz DS sad na klupi , kao rezerva!SNS ima plan igre, taktiku, centarfor,levo krilo, desno...pa i cak i dobru rezervu, a Vi?

Radna akcija

pre 10 godina

Raspisuj izbore da se pokazu ovi sto imaju podrsku gradjana ,a nemaju podrsku u svojoj stranci ...Tezak period za demokrate ,a bogami i za SPS....
(Aleksandar 90, 15. januar 2014 23:44)


Majstore bravo za komentar!
U ovu zemlju se češće održavaju izbori od rađanja dece! Skupe kampanje više nisu u modi, barem ja tako mislim!
Svima nama koji znamo za koga ćemo da glasamo nije neophodno da slušamo prazne priče drugih, već isprobanih i propalih ideja koje smo se naslušali poslednjih 20 i kusur godina! Ni socijalnisti ni demokrate više ne mogu da isprave sve ono što su u prethodnom periodu upropastili i zato je moje mišljenje da trebamo svi kolektivno da se udružimo i da ne glasamo za njih...pa kud puklo da puklo!

Dellboy

pre 10 godina

Ovo je smesno,jel vi iz b92 proveravate IP adrese!?Pa i debilu je jasno da su ponovo organizovali SNS pljuvace,degutantno u najmanju ruku,zar morate iste idiotske komentare da pustate?Zar ne moze od reklama da se zivi?

potkivač

pre 10 godina

Megatrendovce, da te podsetim da si i pre cetiri dana rekao da ces raspisati izbore za 16. mart!
I balavci i idioti su uljudniji i kulturniji od tebe!
Jedino, mozda se tako ponasas zbog tvojih debila da bi ti napisali koju lepu recenicu uvlacenja!

produžetak života

pre 10 godina

bože, ova sns-ovska bratija opsednuta izborima, sve ostalo ih apsolutno ne zanima.
stanje u zemlji, koje je očajno loše, ne može se večito prikrivati dimnim zavesama poput izbora.
kome oni trebaju? šta će toma navesti kao razlog za raspisivanje? potrebni su isključivo sns-u i nikom drugom.
kampanja od 2-3 meseca će zabavljati narod, neće se ništa raditi, sve će stati, savršen recept za katastrofu koja je već na pragu.

Slina

pre 10 godina

On je dodao da "nikada nije razmišljao" da bude kandidat SNS za gradonačelnika Beograda i da je mnogo važnije šta ta stranka može da učini za građane glavnog grada.

A kada si ti razmisljao.

slobo

pre 10 godina

Slazem se da kampanja treba da krene sto kasnije,posto je drzava btinija od svega...Pa gospodine Stefanovicu samo napred i da konacno zavrsimo sa SPS,DS,DSS i ostalima koji su godinama gusili ovaj sistem!
(Darko LA, 15. januar 2014 23:05)
# L
и шта после тога ако се деси по вама значи прави повратак у комунизам и диктатуру једног човека. Али то се сигурно неће десити и оно што је сигурно у Београду ће победити здраве снаге а то нису сигурно ни радикали ни социјалисти.

vlada 72

pre 10 godina

Zar je potreban komentar?
Sve se ovo odavno zna, ali se tek sad objavljuje.
Gospodin Stefa bi mogao da predloži vladi; Samo onaj ko završi fakultet i to "državni" može da bude na funkciji u državnoj ustanovi.
Time bi se podstaklo da se upisuju državni fakulteti i sprečili odlazak mladih. Privatni fakultet je OK, pa ko završi neka traži posao u privatnoj firmi.
Gospodo funkcioneri na vlasti i u opoziciji; Dokažite mladima da mislite na njih i da ne beže iz majke Srbije.

pera

pre 10 godina

sramota za b92 da pustate ovoliko (placenih) komentara od ovi snsovaca,skidam vasu aplikaciju s mobilnog,niste vise kao sto ste nakad bili

StudenT

pre 10 godina

Kakva je ta SNS cudna skupina i formacija ljudi... Ej bre, u ovakvoj kriz i besparici, oni stavljaju na tas sta je dobro za Srbiju,izbori ili ne , kao da mi imamo vremena za tako nesto...A ti tzv saradinici ppv-a, su toliko gladni za vlascu da je do nenormalno, to se cak vidi iz ljubljane a da ne otvorim b92...A ppv se sad kao necka, a videcete da ce se ici na izbore, to je u krvi svakog politicara, jos moci/vlasti! bas me briga za sve njih, nikad necu izaci na glasanje, mada to nista ne menja!

garavi

pre 10 godina

ocigledno da nekom odgovara ovakav haos koji prave SNS i SPS ! muljanje , sverc , droga , lopovluk . . . . sigurno prolazi kod ovih naprednih ! bar jednu stvar da su uradili kako treba , ni to nisu sposobni ! pa u pancevu , leglo droge nikoga nisu pipnuli a znam dosta dilera i znam da im ne moze niko nista ! ! ! ! namerno sam to spomenuo jer su im usta puna gromova al ne pucaju ti gromovi .

Miki

pre 10 godina

Ako ja sa svojim (drzavnim) fakultetom budem morao da se uclanjujem u SNS da bih preziveo i imao posao i da onda zaludan visim ovde i lupam komentare za svoju stranku, jer mi je to obaveza a ne iskreno misljenje, onda bolje da pojedem diplomu a i sebe jer nisam otisao iz ove propale drzave i vas olosa kad sam mogao da odem. Verovatno vi sa B92 necete danas objaviti nijedan protivan komentar ovom SNS podmlatku

hiperbola

pre 10 godina

da pojasnim neke stvari botovima koje im očigledno nisu jasne.

Dačić ima legitimitet jer ima 50%+1 odbornika iza sebe u skupštini Srbije. Te odbornike je birao narod i dokle god njega na tom mestu podržava 50%+1 odbornika on ima legitimitet. Volja naroda = odbornici u skupštini.

Po današnjim istraživanjima stranke koje čine vlast imaju oko 60% podrške tako da će on i posle izbora imati legitimitet.

LIPE - MIRISU - FANTASTICNO

pre 10 godina

Predsednik Narodne Skupstine Srbije Nebojsa Stefanovic ce iskoristiti svoje zakonsko pravo i obavezu i raspisace izbore u Beogradu, Negotinu i Pecincima. Odrzavanje izbora za gradonacelnika grada Beograda ce biti pokazatelj kome gradjani najvise veruju, da li ovima koji su ponudili put promena ili onima koji su svoju umesnost vec pokazali, pa se sada gusimo u dugovima. Nadam se da ce se ovog puta gradjani na sva tri biralista opredeliti za SNS koji trenutno uzivba najvece poverenje kod gradjana Srbije. Da ce DS poslati u politicku istoriju, gde im je objektivno i mesto.

svitac

pre 10 godina

Za državu kao i grad i pokrajnu je bolje da vlast bude što homogenija. SNS se dobro pokazala do sada i to će građani vrednovati na izborima.

Slavi

pre 10 godina

U fazi pripreme su stranke, još ih nisu odabrani kandidati od strane ozbiljnih stranaka koje nameravaju da preuzmu odgovornost i daju doprinos razvoju grada. Kandidati koje će stranke predložiti moraju biti svestrane ličnosti, mada i ovi iz privremenog veća zadovoljavaju traženu funkciju.

Most

pre 10 godina

Jedino demokrate imaju svog kandidata on se sam predložio - Đilas, bez održane svoje izborne skupštine i opštinskih odbora koji ga više ne podržavaju. Mada posle skupštine stranke biće više kanidata, pa članstvo može da bira, od njih desetak, koje bi narod mogao da podržava.

Deda Mile

pre 10 godina

Bilo bi prakticnije da smo prvo doneli novi USTAV i novi izborni zakon. Povecati cenzus, cime bi se eliminisalo prisustvo "kombi stranaka".Ovako je samo bacanje para od poreskih obveznika i nikakav napredak. Cista borba za vlast.Prakticno,novi izbori nam i nisu potrebni,jer moglo je lepo da se izvrsi rokada u vlad i nastavak oporavka ovakvog jadnog stanja. Lepo rekose pametni ljudi "Sjasi kurta da uzjase murta".Putuj Igumane.
Putuj Igumane u "bolji zivot"

Ja sam

pre 10 godina

Gospodine doktore,
Moj interes je da kao vanstranacka osoba imam makar 50% prava i primanja koja imaju vasi clanovi. Znam da je to nemoguce i da cete mi prepisati kao lek Vasu knjizicu. ali je meni nekako ipak draze da ne budem dresiran i uniformisani kao vasi slepi sledbenici.

Darko LA

pre 10 godina

Slazem se da kampanja treba da krene sto kasnije,posto je drzava btinija od svega...Pa gospodine Stefanovicu samo napred i da konacno zavrsimo sa SPS,DS,DSS i ostalima koji su godinama gusili ovaj sistem!

ajd zdravo

pre 10 godina

Vi se stvarno ne krstite?
Kakvi bre vise republicki izbori, u parlament i na posao. Ako nesto koce Krkobabici, Ruzici, Ljajici, Ilici, ... imate odlicne i korektne poslanike u Ldp i Ds, zovite Bojana Djurica, Gordanu Matkovic,... menjajte i Vladu ako treba u hodu! Vi ste zakonodavni organ, menjajte Ustav, izborni zakon i sto je najvaznije cistite zabokrecinu. Imate vise od dve godine napornog rada!
Partije sad vise nisu bitne, bitna je Srbija! Svaki dan koji gubite u pricanju o izborima je izgubljen mesec dana - a vec kasnimo dve decenije

garavi

pre 10 godina

ovaj lik i jos par njih toliko iritiraju da bi najbolje bilo da ih vise ne gledamo od marta . mislim i na komplet sns bi bilo lepo da ne gledamo vise . dosta brate slatki pokazali ste da ne znate i to je to .

potkivač

pre 10 godina

Megatrendovce, da te podsetim da si i pre cetiri dana rekao da ces raspisati izbore za 16. mart!
I balavci i idioti su uljudniji i kulturniji od tebe!
Jedino, mozda se tako ponasas zbog tvojih debila da bi ti napisali koju lepu recenicu uvlacenja!

produžetak života

pre 10 godina

bože, ova sns-ovska bratija opsednuta izborima, sve ostalo ih apsolutno ne zanima.
stanje u zemlji, koje je očajno loše, ne može se večito prikrivati dimnim zavesama poput izbora.
kome oni trebaju? šta će toma navesti kao razlog za raspisivanje? potrebni su isključivo sns-u i nikom drugom.
kampanja od 2-3 meseca će zabavljati narod, neće se ništa raditi, sve će stati, savršen recept za katastrofu koja je već na pragu.

Dana

pre 10 godina

Izbori u Beogradu i još nekim opštinama raspisaju se lokalni izbori za 16. mart ove godine. Dobro bi bilo da i predsednik države raspiše vanredne parlamentarne izbore za isti datum .

Slina

pre 10 godina

On je dodao da "nikada nije razmišljao" da bude kandidat SNS za gradonačelnika Beograda i da je mnogo važnije šta ta stranka može da učini za građane glavnog grada.

A kada si ti razmisljao.

svitac

pre 10 godina

Za državu kao i grad i pokrajnu je bolje da vlast bude što homogenija. SNS se dobro pokazala do sada i to će građani vrednovati na izborima.

Dellboy

pre 10 godina

Ovo je smesno,jel vi iz b92 proveravate IP adrese!?Pa i debilu je jasno da su ponovo organizovali SNS pljuvace,degutantno u najmanju ruku,zar morate iste idiotske komentare da pustate?Zar ne moze od reklama da se zivi?

vlada 72

pre 10 godina

Zar je potreban komentar?
Sve se ovo odavno zna, ali se tek sad objavljuje.
Gospodin Stefa bi mogao da predloži vladi; Samo onaj ko završi fakultet i to "državni" može da bude na funkciji u državnoj ustanovi.
Time bi se podstaklo da se upisuju državni fakulteti i sprečili odlazak mladih. Privatni fakultet je OK, pa ko završi neka traži posao u privatnoj firmi.
Gospodo funkcioneri na vlasti i u opoziciji; Dokažite mladima da mislite na njih i da ne beže iz majke Srbije.

Aleksandar 90

pre 10 godina

Raspisuj izbore da se pokazu ovi sto imaju podrsku gradjana ,a nemaju podrsku u svojoj stranci ...Tezak period za demokrate ,a bogami i za SPS....

StudenT

pre 10 godina

Kakva je ta SNS cudna skupina i formacija ljudi... Ej bre, u ovakvoj kriz i besparici, oni stavljaju na tas sta je dobro za Srbiju,izbori ili ne , kao da mi imamo vremena za tako nesto...A ti tzv saradinici ppv-a, su toliko gladni za vlascu da je do nenormalno, to se cak vidi iz ljubljane a da ne otvorim b92...A ppv se sad kao necka, a videcete da ce se ici na izbore, to je u krvi svakog politicara, jos moci/vlasti! bas me briga za sve njih, nikad necu izaci na glasanje, mada to nista ne menja!

slobo

pre 10 godina

Slazem se da kampanja treba da krene sto kasnije,posto je drzava btinija od svega...Pa gospodine Stefanovicu samo napred i da konacno zavrsimo sa SPS,DS,DSS i ostalima koji su godinama gusili ovaj sistem!
(Darko LA, 15. januar 2014 23:05)
# L
и шта после тога ако се деси по вама значи прави повратак у комунизам и диктатуру једног човека. Али то се сигурно неће десити и оно што је сигурно у Београду ће победити здраве снаге а то нису сигурно ни радикали ни социјалисти.

garavi

pre 10 godina

ocigledno da nekom odgovara ovakav haos koji prave SNS i SPS ! muljanje , sverc , droga , lopovluk . . . . sigurno prolazi kod ovih naprednih ! bar jednu stvar da su uradili kako treba , ni to nisu sposobni ! pa u pancevu , leglo droge nikoga nisu pipnuli a znam dosta dilera i znam da im ne moze niko nista ! ! ! ! namerno sam to spomenuo jer su im usta puna gromova al ne pucaju ti gromovi .

pera

pre 10 godina

sramota za b92 da pustate ovoliko (placenih) komentara od ovi snsovaca,skidam vasu aplikaciju s mobilnog,niste vise kao sto ste nakad bili

hiperbola

pre 10 godina

da pojasnim neke stvari botovima koje im očigledno nisu jasne.

Dačić ima legitimitet jer ima 50%+1 odbornika iza sebe u skupštini Srbije. Te odbornike je birao narod i dokle god njega na tom mestu podržava 50%+1 odbornika on ima legitimitet. Volja naroda = odbornici u skupštini.

Po današnjim istraživanjima stranke koje čine vlast imaju oko 60% podrške tako da će on i posle izbora imati legitimitet.

Miki

pre 10 godina

Ako ja sa svojim (drzavnim) fakultetom budem morao da se uclanjujem u SNS da bih preziveo i imao posao i da onda zaludan visim ovde i lupam komentare za svoju stranku, jer mi je to obaveza a ne iskreno misljenje, onda bolje da pojedem diplomu a i sebe jer nisam otisao iz ove propale drzave i vas olosa kad sam mogao da odem. Verovatno vi sa B92 necete danas objaviti nijedan protivan komentar ovom SNS podmlatku

Vlada sa zvezdare

pre 10 godina

Izbori sto pre da se uvede red u prestonicu i da dvomilionski grad dobije domacinsku vladu koja ce ovaj grad voditi ka normalnijem zivotu.A videcete ako se ostvari projekat Beograd na vodi koliko ce to podici ekonomski boljitak za sve gradjane Srbije.

culex

pre 10 godina

Izbori u Beogradu ce znaciti prekretnicu za razvoj grada.Iskreno se nadam da ce na izborima pobediti SNS jer je njihova politika najrealnija za oporavak grada.

Budućnost

pre 10 godina

Svako ko je bar malo realan mora priznati da trenutno najveća i najjača partija moraju da imaju mnogo veći uticaj na vođenje države,zbog toga treba raspisati izbore.

Dragan

pre 10 godina

Trebalo bi da se odrze i vanredni parlamentarni izbori, jer bismo posle njih imali stabilniju politicku situaciju, premijer bi bio iz SNS i reforme bi se brze sprovodile. Dakle, imali bi vlast koja oslikava volju gradjana.

Donatelo5

pre 10 godina

Koji god izbori da budu, jasno je da će SNS odneti pobedu, jer misli o interesu građana. Siguran sam da će narod to prepoznati i ukazati podržku predstavnicima SNS-a.

Pingvin

pre 10 godina

Kada se uzme sve u obzir, jasno je da je SNS jedina stranka koja zaista misli na poboljšanje uslova za život u Srbiji. Mislim da su oni jedini sa idejom kako treba dalje. Većina ostalih stranaka se bore za stranačke interese i interese pojedinaca.

stavra

pre 10 godina

Beogradu je potrebna vlast koja će omogućiti otvaranje novih radnih mesta. Plan SNS-a o Beogradu na vodi može biti veoma pozitivan za građane.

profa45

pre 10 godina

Kampanja će biti kratka da bi se uštedeo novac iz budžeta. Đilas je dovoljno zadužio građane,na SNS-u je veliki posao da to sanira.

Bane

pre 10 godina

Privremeno Vece je zaustavilo dalje zaduzivanje grada, tako bi trebalo da nastavi i nova vlast posle izbora, jer nas je Djilas stvarno preterano zaduzio, a da se korist od toga nije osetila.

PPTJ AVALA

pre 10 godina

Ja bih ukinuo predizbornu kampanju,zabranio bi da se pojavljuju po medijima.Tada bi ljudi lepo razmislili i izvagali ko je nešto uradio,ko nam je pričao bajke svih 12 godina.Gradska vlada na čelu sa Đilasom nam je pričala kako je socijalni program za njihovom vladavinom bio odličan, a deca po vrtićima su jela splačine i meso iz trovačnice Matijević.

Sharon

pre 10 godina

Ocekivano,a cekamo jos parlamentarne.Ruzic je objasnio politiku SPS,nije nam Ds bio problem,ne zna se ko je vise upropastio zemlju.Uskoro ce Srbiju voditi oni koji se bore za pravdu i narod

Tom1

pre 10 godina

Ukoliko se održe izbori, sav trud i zalaganje koje SNS ulaže u bolju budućnost Srbije, građani će znati da nagrade i ukažu podršku. Jasno je da se promene ne mogu desiti preko noći, ali napredak je evidentan. Samo je potrebno više vremena da se to oseti u svakodnevnom životu. Nadam se da će SNS istrajati i nastaviti sa radom za bolje sutra.

svitac

pre 10 godina

Za državu kao i grad i pokrajnu je bolje da vlast bude što homogenija. SNS se dobro pokazala do sada i to će građani vrednovati na izborima.

profa45

pre 10 godina

Kampanja će biti kratka da bi se uštedeo novac iz budžeta. Đilas je dovoljno zadužio građane,na SNS-u je veliki posao da to sanira.

Mara

pre 10 godina

Nadam se da ce ovoga puta pobediti neko ko ce se boriti za svoj glavni grad, kome licni interes nece biti na prvom mestu i ko ce biti tu da cuje probleme i nevolje svog naroda...

Alexei

pre 10 godina

Raspiši i parlamentarne, da završimo više sa ovom medijskom torturom oko izbora. Da se zna ko ima poverenje ljudi i legitimitet da urade u ekonomiji ono što su uradili u borbi protiv korupcije i kriminala.

MiG-29

pre 10 godina

Nisam vidovnjak, ali izbori su na vidiku. Vodeća stranka je očito spremila tešku mehanizaciju za prolećno duboko oranje (sama).

Nikola Gajdobradski

pre 10 godina

Prvi put čitam za Negotin, uvek ga zaborave, kao da samo Beograd važan. Mada, ako ćemo pravo, ista stranka pobeđuje u sva tri grada pa možda zato i ne spominju.

bobi

pre 10 godina

Beograd danas ima privremenu vlast. A da bi mogao normalno da funkcioniše potrebna mu je jedna nova bitno drugačija od one koja je Beograd vodila godinam , koja je gradila najskuplje mostove na svetu i rekonstruislaa ulice po principu nameštenih tendera.

Musmila

pre 10 godina

Ne razumem cemu tolika hajka i buka oko izbora. Sta ce se strasno desiti ako se raspisu i parlamentarni izbori uporedo sa Beogradom? Nista. Ko hoce da glasa izace i glasace ko nece, nece i kraj price. Buka nije proizvedena od gradjana jer njih manje vise bas briga, vec od strane sad nekih partija koje stoje koliko toliko dobro a plase se rezultata posle novih izbora jer je SNS jako odskocio. I tu je cela problematika.

Марина

pre 10 godina

У петак београдски, а онада до 29.јануара се има времена да се распишу и републички, а онда кампање до 16. марта и дан-ноћ политички маркетинг.

dado90

pre 10 godina

Sad je vreme da se na izborima u Beogradu vidi kome gradjani najvise veruju. Ako se osvrnemo na lokalne izbore u Srbiji i Beogradu koji su odrzani u zadnjih godinu dana, mislim da je SNS apsolutni favorit.

Adelante

pre 10 godina

Postoji potreba da se održe izbori i na državnom nivou, kako bi se pokazalo svima da narod veruje u ideje i reforme za koje se zalaže SNS. Možda će tada svim strankama biti jasno da ako žele da imaju podršku građana, moraju da misle na građane. Ne na sebe, ne na tajkune, već isključivo na bolji život građana Srbije.

Aleksej Jeste Saška

pre 10 godina

Izbori nego šta! Da konačno pravi ljudi vode naš lepi Beograd. Pustošenje, otimačina i tajkunska politika STOP. Da se Beogradu vrati sve oteto!

Milicaa

pre 10 godina

Vlada Srbije radi dobro ali vecina opozicionih partija smatra da moze da radi bolje zato su potrbni i vanredni parlamentarni izbori, pa neka narod da svoj stav o tome ko ce dalje da ih vodi.

feliks

pre 10 godina

Kada prođu izbori,prvo što SNS (ubeđen sam u njihovu pobedu)treba da uradi jeste da proveri gde je sve Đilas trošio novac i koliko su građani oštećeni.

Radna akcija

pre 10 godina

Raspisuj izbore da se pokazu ovi sto imaju podrsku gradjana ,a nemaju podrsku u svojoj stranci ...Tezak period za demokrate ,a bogami i za SPS....
(Aleksandar 90, 15. januar 2014 23:44)


Majstore bravo za komentar!
U ovu zemlju se češće održavaju izbori od rađanja dece! Skupe kampanje više nisu u modi, barem ja tako mislim!
Svima nama koji znamo za koga ćemo da glasamo nije neophodno da slušamo prazne priče drugih, već isprobanih i propalih ideja koje smo se naslušali poslednjih 20 i kusur godina! Ni socijalnisti ni demokrate više ne mogu da isprave sve ono što su u prethodnom periodu upropastili i zato je moje mišljenje da trebamo svi kolektivno da se udružimo i da ne glasamo za njih...pa kud puklo da puklo!

Средите ЕДБ!

pre 10 godina

Ко буде решио криминал, бахатост и иживљавање службеника Електродистрибуције Београд над грађанима овог града тај може да рачуна на мој глас! Чекам на раздвајање бројила десет година, иако испуњавам све услове. Али, пошто немам никакву везу и нисам никоме дао новац да погура "случај" њима не пада на памет да ураде посао за који су по закону надлежни. Тај ниво бахатости и безобразлука слика је и прилика подивљале и самој себи најважније градске администрације.

rista

pre 10 godina

Mislim da je vreme da se dileme u svim gradovima i opstinama u kojima jos postoje rese i da i da temosnji građani dobiju vlast koja će biti u njihovoj službi

politikolog

pre 10 godina

Znaci bice dominacije SNS-a, sve drugo je iznenadjenje.Pogotovo sto trenutno nemamo ni jednog politicara sem njega, dacic je pevac miljacke... A opozicija u stanju kakvom jeste : DS ~12% , DSS ~8-9 , SPS.PUPS.JS ~ 10-11 % , LDP ~ 5 % . Ostalo i ne prolazi, red je bio da se vec jednom ocistimo od kvazi stranaka i da samo najjace ostanu. Mada je realno i 8 stranaka previse.

daca

pre 10 godina

Odrzavanje izbora za gradonacelnika ce biti pokazatelj kome gradjani najvise veruju, da li ovima koji su ponudili put promena ili onima koji su svoju umesnost vec pokazali, pa se sada gusimo u dugovima.

Jasmina LA

pre 10 godina

Mislim da nikakva kampanja nije potrebna, videli smo ko je koliko sposoban i ko je koliko spreman da se bori za Srbiju i gradjane.

Tom Cleverly

pre 10 godina

Biće iznenađenje ako se uz beogradske ne raspišu uskoro i republički izbori, posle toga bi oporavak Srbije išao mnogo brže i efikasnije.

Jecika

pre 10 godina

Svidja mi se to sto razmisljate da stranka treba vise da se posveti radu a manje promociji. Do sada je bil odrugacije.. Kada god su se priblizavali neki izbori stranke su radile mnogo na promociji a malo na delima. Sa vama to nije slucaj i sve vise shvatamo da nismo pogresili sto smo bas vas izabrali.

Nevena2308

pre 10 godina

Dobro je to sto se ceka Vuciceva rec. Ipak je on neko ko je zadobio veliko poverenje gradjana, a s obzirom koliko je narod izgubio poverenje u politicare zbog lose proslosti, on je njima tu veru vratio.

maksim

pre 10 godina

Vrlo je odgovorno od Stefanovića, što razmišlja i o dužini kampanje i posledicima njenod prdugog trajanja. Izbori u Beogradu, predstavljaju, možda i najvažnije izbore za Beograd u dužem periodu, jer sa novom vlašću, se traži rešenje i vlast koja će Beograd na kolenima, podići i vinuti ga u visine koje svojom lepotoim, istorijom i ljudima zaslužuje.

Peskovi

pre 10 godina

Kakva predizborna kampanja, tu svi obećavaju a posle ništa, nego po zaslugama do sada! a videli smo ko je optuživao za ubistva,a ništa nisu radili.Trebalo mi je 14 godina da vidim ko je ubio Ćuruviju.Država je znala, što ljudi iz DS, DSS, LDP,G17(URS....) nisu objavili za vreme svoje vladavine.

mrvica

pre 10 godina

Eto konačno i to smo rešili. Mada smo mi gradjani od početka debate znali da će izbora biti. Jednostavno to je neminovnost u odnosu na svakidašnja dešavanja.

ST.l.

pre 10 godina

Kratka izborna kampanja priliči vremenu u kojem se nalazimo. Naime, samo je prošlo 2 godine od izbora a samim tim i nema šta mnogo toliko dugo da se zamajava predizbornim mitinzima i skupovima.

Olja

pre 10 godina

Definitivno ce se znati kakva je volja Beogradjana. Najverovatnije ce naprednjaci dobiti najveci broj glasova, a za ostale u ovom trenutku je sve neizvesno.

zorana77

pre 10 godina

MIslim da ce se Aleksandar Vucic i SNS opravdati poverenje koje ce im sigurno gradjani dati u brobi protiv korupcije,kriminala i nezaposlenosti
Najbolji idu napred

Dare

pre 10 godina

Slazem se da je to dovoljan rok. Ljudi nece previse razmisljati o izborima jer znaju koga ce najvise podrzati. Proci ce i tih 45 dana pa cete opet ostalim strankama, uz nasu pomoc, pokazati da ste najjaci.

Matija

pre 10 godina

Srbija je potrebna vlada u kojoj svi njeni članovi rade na sprovođenju reformi,a takva vlada nije moguća sa SPS-om,tako da su izbori neophodni.

Fenix

pre 10 godina

Ja sam i za gradske i za vanredne prlamentarne izbore, koji bi se održali istovremeno. Vremena nemamo, a ni novca. Sigurno je da će doći do Vanrednih Parlamentarnih Izbora, jer ova koalicija sa SPS-om je pogubna.

dado90

pre 10 godina

Neprirodna je siuacija da mesto premijera ima SPS za koje sigurno nema legitimitet gradjana ove zemlje.A da to tako ne bi bilo vise,i da SPS ne bi kocio ovu vladu i sprovodjenje reformi neophodni su vanredni izbori.

lepa

pre 10 godina

Ko se to plasi izbora. narod ce kao i uvek glasati po svojoj savesti i svojim uverenjima. Drage demokrate, umesto sto stalno pljujete sns budite realni i prihvatite utakmicu.

mastarije

pre 10 godina

Nema utakmice sa DS, pobeda je ocigledna..Vi ste iz DS sad na klupi , kao rezerva!SNS ima plan igre, taktiku, centarfor,levo krilo, desno...pa i cak i dobru rezervu, a Vi?

Srbin100%

pre 10 godina

Kampanja u Beogradu ce biti bez sumnje brutalna posebno jer se radi o verovatno poslednjoj sansi Djilasa da ostane u politickom zivotu jer se vec sada u taboru demokrata uveliko spekulise o njegovoj smeni

Duša

pre 10 godina

Ovolikoj priči o izborima bi trebalo da se stavi tačka.Posle Brisela će se sve znati.To jedva čekam da se održe izbori pa da vidimo šta ljudi misle.

misapuma

pre 10 godina

Pored beogradskih koji svakako moraju da se dese, potrebno je raspisati i republicke. na taj nacin bi srbija dobila vladu u skladu sa raspolozenjem biraca.

Марина

pre 10 godina

Радујемо се и једва чекамо петак,а још мало ћемо сачекати и да се распишу и републички.

Aca šmeker

pre 10 godina

Najlogičnije u ovom trenutku.Jasno je da SPS-u nije mesto u vladi,kao i da ova vlada ne oslikava raspoloženje građana,tako da su izbori najbolje rešenje.

mastarije

pre 10 godina

Nema utakmice sa DS-om, pobeda je ocigledna..Vi ste iz DS sad na klupi , kao rezerva!SNS ima plan igre, taktiku, centarfor,levo krilo, desno...pa i cak i dobru rezervu, a Vi?

radenka

pre 10 godina

Gradjani Srbije ocekuju izbore na svim nivoima, pa bi bilo dobro da se volja biraca ispostuje. Sve sto se pokazalo da nije dobro za gradjane na prvom mestu, treba menjati. Zub se leci dok moze, a kada ne postoji nacin izlecenja-vadi se...

Lepo

pre 10 godina

Verujem da ce g. Vucic svojom vizijom, marljivim radom idisciplinom opravdati poverenje glasaca i steci jos mnoge druge glasove. Samo posteno napred!

Slavi

pre 10 godina

U fazi pripreme su stranke, još ih nisu odabrani kandidati od strane ozbiljnih stranaka koje nameravaju da preuzmu odgovornost i daju doprinos razvoju grada. Kandidati koje će stranke predložiti moraju biti svestrane ličnosti, mada i ovi iz privremenog veća zadovoljavaju traženu funkciju.

Most

pre 10 godina

Jedino demokrate imaju svog kandidata on se sam predložio - Đilas, bez održane svoje izborne skupštine i opštinskih odbora koji ga više ne podržavaju. Mada posle skupštine stranke biće više kanidata, pa članstvo može da bira, od njih desetak, koje bi narod mogao da podržava.

LIPE - MIRISU - FANTASTICNO

pre 10 godina

Predsednik Narodne Skupstine Srbije Nebojsa Stefanovic ce iskoristiti svoje zakonsko pravo i obavezu i raspisace izbore u Beogradu, Negotinu i Pecincima. Odrzavanje izbora za gradonacelnika grada Beograda ce biti pokazatelj kome gradjani najvise veruju, da li ovima koji su ponudili put promena ili onima koji su svoju umesnost vec pokazali, pa se sada gusimo u dugovima. Nadam se da ce se ovog puta gradjani na sva tri biralista opredeliti za SNS koji trenutno uzivba najvece poverenje kod gradjana Srbije. Da ce DS poslati u politicku istoriju, gde im je objektivno i mesto.