Ponedeljak, 30.12.2013.

20:37

Treća eksplozija u Rusiji

U gradu Hasavjurt u ruskoj republici Dagestan eksplodirala improvizovana eksplozivna naprava, pri čemu je jedan prolaznik poginuo, a povređena su dva policajca.

Izvor: Tanjug

Treæa eksplozija u Rusiji IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

37 Komentari

Sortiraj po:

juca

pre 10 godina

Sva sreca sto smo mala drzava te ne odlucujemo ni o cemu. Citajuci komentare ne mogu da verujem sta pisete. Prebrojavate kosti, neki optuzuju Ameriku , vrlo pametno, ovi iz Saudije nemaju veze. Drago mi je da cujem vesti da ce Rusija i Amerika intenzivirati svoju saradnju u pokusaju da stanu na kraj ovom zlu. Ne u otkrivanju krivaca jer svi znaju ko su krivci, nego u prevenciji. Sta se desavalo u gradjanskom ratu u rusiji znamo svi, samo me interesuje dali su za to kriva deca iz Severne Osetije. Kao sto me interesuje dali su krivi sluzbenici iz STC, ljudi iz razlicitih naroda.

Saedi Folluf

pre 10 godina

"A šta će tebe izlečiti od naivnosti?
(Čata, 31. decembar 2013 00:43)"

Potpuno te razumem prijatelju, kad boluješ od paranoje, izgleda ti da je sve normalno, samo niko oko tebe ne vidi logiku koju ti vidis. Pa tako i ti i tvoj brat Serdar. Nije vama lako, slažem se.

geometar iz valjeva

pre 10 godina

Imaju nasu podrsku,kao i mi sto smo je od njih uvek imali. Tolerancija i strpljenje i jos koji Maljnicenko I Abramovic.

todos

pre 10 godina

A da Ameri i Britanci nece poslati svoje sportiste u Soci?!? Oni ce poslati vise svoje tajne policije nego stp ce ih Rusija tamo imati, da zastite i svoje i tudje sportiste. Ovaj terorizam je globalna posast protiv koje se svi bore koji bar malo imaju mozga.

doctor

pre 10 godina

Pretpostavljam da i Rusija i SAD imaju neke koristi od ovih teroristickih grupa. Koliko su puta na neki nacin napadnute sumnjam da se ne bi surovo obracunale u protivnom. Ili bar se dobro osvetile. A nije da njima treba poseban razlog za to:-)

raskoljnikov

pre 10 godina

i rusi imaju svoje albance, tako je bilo i na kosovu.. svaki dan pogine jedan srbin,najvise uniformisanih.. problem je sto su ti teroristi posle podrzavani da dobiju republiku.. pa su i heroji koji dobijaju nominacije za nobela....ostalo gledamo na tv svaki dan

Ivan

pre 10 godina

све ово америка и британија ради, да би спречила одигравање олиписких игара у сочију фебруара 2014
(сердар 036, 30. decembar 2013 22:14)

Serdare da li ti znaš da se Rusija sastoji od 21 republike od kojih u 6 postoje pokreti za odcepljenje. U 2 države (Severnoj i Južnoj Osetiji) vlast drži vojska i vlada skoro ratno stanje.

Alex1

pre 10 godina

@(Okulos@dr, 30. decembar 2013 23:35) "Jadan narod."

Tako je, jadan je i jedan i drugi narod! Ne shvatam ljude koji podržavaju bilo koju stranu u ovom sukobu. Ovo je posledica drugog Čečenskog rata u kojem su Rusi bukvalno sravnili sa zemljom Grozny, što, iz meni neshvatljivih razloga, neki komentatori ponovo prizivaju! Niko ne podržava ni Amere, ali ni teroriste protiv USA. Ili se varam? :)

Napisao sam jednom: "Svako će u budućnosti imati svog teroristu", što se, naravno, odnosi, samo, i iskjučivo, na velike sile. Izvucite zaključke sami.

Oni koji bi da kritikuju Islam, moraju prvo pokušaju da shvate zašto je civilizacija kakvu znamo nastala. Muslimani su imali nemerljivu ulogu u "mračnom srednjem veku" (videti pod Andaluzija). Kasnije, da nije bilo protestanizma, ne bi bilo uslova za progres. Ovo zahteva dublju analizu, ali ovo nije ni mesto, a ni vreme :) za to, tako da samo mogu da pozovem komentatore da se ne lože previše (jer NIKO NIJE NEVIN!), žene i deca su stradali na SVIM STRANAMA! Nažalost! Ovo je bolestan svet.

nikola

pre 10 godina

Nalupajte mi minuse koliko hocete,ali da li je moguce da muslimani,ne naravno svi,oni ekstremni,jedino na ovakav nacin umeju da resavaju stvari svuda u svetu?Mora li na na svaku nepravdu koja je po njihom misljenju ucinjena da se odgovara bombama u kojima stradaju da desetine ljudi?Borba protiv nevernika? I u Egiptu,razumem,vojska srusila legalno izabranu vlast muslimanske brace,ali mora li odmah automobili bombe?Pa zar ne postoje drugi nacini? Naravno da ne pricam o talibanima,al kaida i ostalima koji ni sami vise ne znaju protiv cega se bore.

ssss

pre 10 godina

Onaj "kralj" iz Saudijske Arabije ili sta vec je izjavio da bi moglo doci do problema u Rusiji uoci zimskih igara ako Rusija ne obustavi pomoc Siriji!

Setite se malo, to je letos bilo vise puta preneseno, pred planirano bombardovanje, u avgustu otprilike.

agent

pre 10 godina

Da, mogu oni njih kao Musa jarca derati ali ne zaboravi, jaraca ima toliko da ih nikada nece moci poderati i konstantno pristizu novi.

pyc

pre 10 godina

kakav poraz ruske sluzbe bezbednosti da im u tri dana eksplodiraju tri bombe i pobiju toliki narod....stvarno strasno...jos jedan dokaz da Putin ne zna da se obracuna sa teroristima..

M

pre 10 godina

Da sam na mjestu Putina nalozio bih vojnu akciju protiv militanata, pa njih i njima slicne protjerao iz zemlje. Ameri su se upraksali protiv talibana...i mislim da na ovom "polju" Rusija i SAD trebaju mnogo saradjivati.

Zna Simina policija!

pre 10 godina

све ово америка и британија ради, да би спречила одигравање олиписких игара у сочију фебруара 2014
(сердар)

Ne mogu ici bas tako daleko,ali razumem odakle takva vizija kod nekih ljudi.
CIA,MOSAD,M15 infiltrirani su u svaku celiju svake teroristicke grupe.Vodje tih fanatika nisu zbog vere u tome nego zbog para ili slave,stoga saradnja sa gore pomenutima im nije strana.S druge strane trgovina takvim informacijama,kao sto su one iz prve ruke od strane neke teroristicke celije kostaju mnogo,ali mnogo!
Sad da li ovo direktno diriguju ameri i evropa...moguce je,ali da pustaju i da su znali nesto unapred,znali su!Sto je opet krivnja.
I da manemo mi SOCI,ovi napadi dolaze u nezgodnom periodu,kada je Juzni tok odjednom postao predmet pregovora.
Tako da,iako nemamo dokaza,neki od nas s pravom sumnjaju na to da ove hodajuce petarde koordiniraju i daju im logistiku neke od najjacih spijunskih sluzbi!
I kad krene odmazda,krenuce po ledjima opet napacenog naroda,ovog i onog,a dirigenti sa svih strana nikom ponikose.Zato mi nikad nece biti jasne ni te `vodje`,pa sve da su i pare u pitanju...jer oni uvek mogu u tom vidu saradnje za tren oka od predatora postati plen.Nikad im mesto predatora nije po pravu dato,nego po nuzdi i potrebi nekog treceg.

Inace uz Rusiju svim srcem.Politike su u raskolu,ali narod zna sta nas veze!To je ono bitno!I da bude jasno,zbog ovih teroristickih izroda ne mrzim muslimane.

babuska

pre 10 godina

Pa sta predstavlja ta tolika silna tehnika sa kojom nasleduju cak nebeske planete osvojit.Sa druge strane stvarnost pokazuje da par baba moze da natjera strah u kosti narodu sirom sveta.

mail

pre 10 godina

Kada se to desava u USA, onda Srbi imaju svakojaka objasnjenja, da opravdaju to. Kada se desava u Rusiji, onda je to strasno. Strasno je to uvek, kao sto je strasno koliko smo mi neobrazovani i nekulturni.

Rokatanski

pre 10 godina

Loši ljudi, loši vladari, "negativna selekcija" na vrhuncu. Šta može da se očekuje? Nažalost, ništa dobro, rat je neminovan i to Veliki Sveopšti Rat. Daj Bože da nisam u pravu, ali mi istorija i iskustvo govore o "najgorem scenariju". U ovakvim vremenima se najbolje vidi, ko je čovek!?

RusSerb

pre 10 godina

Iskreno saucesce bratskom ruskom narodu, kad cujem ovako nesto osecam se kao da se u Srbji desilo, jedan smo mi narod, jedna je vera nasa!

RS

pre 10 godina

Budimo realni,..gde god je ISLAM tu je i rat kao prvo evo sada su ovi teroristicki napadi u Rusiji sto znaci ISLAM NA SCENI protiv pravoslavlja,... ista je situacija na jugu Srbije sa Albancima koji su islamske veroispovesti,.. takodje u Bosni za vreme gradjanskog rata ista situacija muslimani protiv Srba i Hrvata . Necu uopste da se vracam u vreme srednjeg veka kada je Osmanlijsko carstvo predstavljalo najvecu pretnju Hriscanskoj Evropi . Vratimo se malo u 20 i 21 vek . Islam na sceni protiv Grcke , Turci protiv Jermena . Palestinci protiv Jevreja , Nigerija , Sudan muslimani istrebljuju hriscane , pa da ne idemo dalje do odnosa Pakistana sa Indijom. Neko ce reci da Svet vodi rat protiv Islama ali to nije istina. Islam kao religija vodi rat protiv svih ostalih vera i to je ono sto je istina sto se vidi na svakom delu kugle zemaljske !!!

Saedi Folluf

pre 10 godina

"све ово америка и британија ради, да би спречила..."

Bajo, postoji lek za ono što tebe muči. Pod hitno kod lekara, 'ajde oko moje!

сердар 036

pre 10 godina

све ово америка и британија ради, да би спречила одигравање олиписких игара у сочију фебруара 2014

Washington

pre 10 godina

Nek je Rusima sa srecom, ako ne dovedu situaciju pod kontrolu moglo bi da utice na olimpijske igre. Kontam da ako nastave sa napadima dosta ekipa ce se povuci s igara.

Washington

pre 10 godina

Nek je Rusima sa srecom, ako ne dovedu situaciju pod kontrolu moglo bi da utice na olimpijske igre. Kontam da ako nastave sa napadima dosta ekipa ce se povuci s igara.

Saedi Folluf

pre 10 godina

"све ово америка и британија ради, да би спречила..."

Bajo, postoji lek za ono što tebe muči. Pod hitno kod lekara, 'ajde oko moje!

сердар 036

pre 10 godina

све ово америка и британија ради, да би спречила одигравање олиписких игара у сочију фебруара 2014

RS

pre 10 godina

Budimo realni,..gde god je ISLAM tu je i rat kao prvo evo sada su ovi teroristicki napadi u Rusiji sto znaci ISLAM NA SCENI protiv pravoslavlja,... ista je situacija na jugu Srbije sa Albancima koji su islamske veroispovesti,.. takodje u Bosni za vreme gradjanskog rata ista situacija muslimani protiv Srba i Hrvata . Necu uopste da se vracam u vreme srednjeg veka kada je Osmanlijsko carstvo predstavljalo najvecu pretnju Hriscanskoj Evropi . Vratimo se malo u 20 i 21 vek . Islam na sceni protiv Grcke , Turci protiv Jermena . Palestinci protiv Jevreja , Nigerija , Sudan muslimani istrebljuju hriscane , pa da ne idemo dalje do odnosa Pakistana sa Indijom. Neko ce reci da Svet vodi rat protiv Islama ali to nije istina. Islam kao religija vodi rat protiv svih ostalih vera i to je ono sto je istina sto se vidi na svakom delu kugle zemaljske !!!

nikola

pre 10 godina

Nalupajte mi minuse koliko hocete,ali da li je moguce da muslimani,ne naravno svi,oni ekstremni,jedino na ovakav nacin umeju da resavaju stvari svuda u svetu?Mora li na na svaku nepravdu koja je po njihom misljenju ucinjena da se odgovara bombama u kojima stradaju da desetine ljudi?Borba protiv nevernika? I u Egiptu,razumem,vojska srusila legalno izabranu vlast muslimanske brace,ali mora li odmah automobili bombe?Pa zar ne postoje drugi nacini? Naravno da ne pricam o talibanima,al kaida i ostalima koji ni sami vise ne znaju protiv cega se bore.

ssss

pre 10 godina

Onaj "kralj" iz Saudijske Arabije ili sta vec je izjavio da bi moglo doci do problema u Rusiji uoci zimskih igara ako Rusija ne obustavi pomoc Siriji!

Setite se malo, to je letos bilo vise puta preneseno, pred planirano bombardovanje, u avgustu otprilike.

Ivan

pre 10 godina

све ово америка и британија ради, да би спречила одигравање олиписких игара у сочију фебруара 2014
(сердар 036, 30. decembar 2013 22:14)

Serdare da li ti znaš da se Rusija sastoji od 21 republike od kojih u 6 postoje pokreti za odcepljenje. U 2 države (Severnoj i Južnoj Osetiji) vlast drži vojska i vlada skoro ratno stanje.

raskoljnikov

pre 10 godina

i rusi imaju svoje albance, tako je bilo i na kosovu.. svaki dan pogine jedan srbin,najvise uniformisanih.. problem je sto su ti teroristi posle podrzavani da dobiju republiku.. pa su i heroji koji dobijaju nominacije za nobela....ostalo gledamo na tv svaki dan

RusSerb

pre 10 godina

Iskreno saucesce bratskom ruskom narodu, kad cujem ovako nesto osecam se kao da se u Srbji desilo, jedan smo mi narod, jedna je vera nasa!

Alex1

pre 10 godina

@(Okulos@dr, 30. decembar 2013 23:35) "Jadan narod."

Tako je, jadan je i jedan i drugi narod! Ne shvatam ljude koji podržavaju bilo koju stranu u ovom sukobu. Ovo je posledica drugog Čečenskog rata u kojem su Rusi bukvalno sravnili sa zemljom Grozny, što, iz meni neshvatljivih razloga, neki komentatori ponovo prizivaju! Niko ne podržava ni Amere, ali ni teroriste protiv USA. Ili se varam? :)

Napisao sam jednom: "Svako će u budućnosti imati svog teroristu", što se, naravno, odnosi, samo, i iskjučivo, na velike sile. Izvucite zaključke sami.

Oni koji bi da kritikuju Islam, moraju prvo pokušaju da shvate zašto je civilizacija kakvu znamo nastala. Muslimani su imali nemerljivu ulogu u "mračnom srednjem veku" (videti pod Andaluzija). Kasnije, da nije bilo protestanizma, ne bi bilo uslova za progres. Ovo zahteva dublju analizu, ali ovo nije ni mesto, a ni vreme :) za to, tako da samo mogu da pozovem komentatore da se ne lože previše (jer NIKO NIJE NEVIN!), žene i deca su stradali na SVIM STRANAMA! Nažalost! Ovo je bolestan svet.

todos

pre 10 godina

A da Ameri i Britanci nece poslati svoje sportiste u Soci?!? Oni ce poslati vise svoje tajne policije nego stp ce ih Rusija tamo imati, da zastite i svoje i tudje sportiste. Ovaj terorizam je globalna posast protiv koje se svi bore koji bar malo imaju mozga.

pyc

pre 10 godina

kakav poraz ruske sluzbe bezbednosti da im u tri dana eksplodiraju tri bombe i pobiju toliki narod....stvarno strasno...jos jedan dokaz da Putin ne zna da se obracuna sa teroristima..

agent

pre 10 godina

Da, mogu oni njih kao Musa jarca derati ali ne zaboravi, jaraca ima toliko da ih nikada nece moci poderati i konstantno pristizu novi.

mail

pre 10 godina

Kada se to desava u USA, onda Srbi imaju svakojaka objasnjenja, da opravdaju to. Kada se desava u Rusiji, onda je to strasno. Strasno je to uvek, kao sto je strasno koliko smo mi neobrazovani i nekulturni.

M

pre 10 godina

Da sam na mjestu Putina nalozio bih vojnu akciju protiv militanata, pa njih i njima slicne protjerao iz zemlje. Ameri su se upraksali protiv talibana...i mislim da na ovom "polju" Rusija i SAD trebaju mnogo saradjivati.

doctor

pre 10 godina

Pretpostavljam da i Rusija i SAD imaju neke koristi od ovih teroristickih grupa. Koliko su puta na neki nacin napadnute sumnjam da se ne bi surovo obracunale u protivnom. Ili bar se dobro osvetile. A nije da njima treba poseban razlog za to:-)

juca

pre 10 godina

Sva sreca sto smo mala drzava te ne odlucujemo ni o cemu. Citajuci komentare ne mogu da verujem sta pisete. Prebrojavate kosti, neki optuzuju Ameriku , vrlo pametno, ovi iz Saudije nemaju veze. Drago mi je da cujem vesti da ce Rusija i Amerika intenzivirati svoju saradnju u pokusaju da stanu na kraj ovom zlu. Ne u otkrivanju krivaca jer svi znaju ko su krivci, nego u prevenciji. Sta se desavalo u gradjanskom ratu u rusiji znamo svi, samo me interesuje dali su za to kriva deca iz Severne Osetije. Kao sto me interesuje dali su krivi sluzbenici iz STC, ljudi iz razlicitih naroda.

geometar iz valjeva

pre 10 godina

Imaju nasu podrsku,kao i mi sto smo je od njih uvek imali. Tolerancija i strpljenje i jos koji Maljnicenko I Abramovic.

Zna Simina policija!

pre 10 godina

све ово америка и британија ради, да би спречила одигравање олиписких игара у сочију фебруара 2014
(сердар)

Ne mogu ici bas tako daleko,ali razumem odakle takva vizija kod nekih ljudi.
CIA,MOSAD,M15 infiltrirani su u svaku celiju svake teroristicke grupe.Vodje tih fanatika nisu zbog vere u tome nego zbog para ili slave,stoga saradnja sa gore pomenutima im nije strana.S druge strane trgovina takvim informacijama,kao sto su one iz prve ruke od strane neke teroristicke celije kostaju mnogo,ali mnogo!
Sad da li ovo direktno diriguju ameri i evropa...moguce je,ali da pustaju i da su znali nesto unapred,znali su!Sto je opet krivnja.
I da manemo mi SOCI,ovi napadi dolaze u nezgodnom periodu,kada je Juzni tok odjednom postao predmet pregovora.
Tako da,iako nemamo dokaza,neki od nas s pravom sumnjaju na to da ove hodajuce petarde koordiniraju i daju im logistiku neke od najjacih spijunskih sluzbi!
I kad krene odmazda,krenuce po ledjima opet napacenog naroda,ovog i onog,a dirigenti sa svih strana nikom ponikose.Zato mi nikad nece biti jasne ni te `vodje`,pa sve da su i pare u pitanju...jer oni uvek mogu u tom vidu saradnje za tren oka od predatora postati plen.Nikad im mesto predatora nije po pravu dato,nego po nuzdi i potrebi nekog treceg.

Inace uz Rusiju svim srcem.Politike su u raskolu,ali narod zna sta nas veze!To je ono bitno!I da bude jasno,zbog ovih teroristickih izroda ne mrzim muslimane.

Saedi Folluf

pre 10 godina

"A šta će tebe izlečiti od naivnosti?
(Čata, 31. decembar 2013 00:43)"

Potpuno te razumem prijatelju, kad boluješ od paranoje, izgleda ti da je sve normalno, samo niko oko tebe ne vidi logiku koju ti vidis. Pa tako i ti i tvoj brat Serdar. Nije vama lako, slažem se.

Rokatanski

pre 10 godina

Loši ljudi, loši vladari, "negativna selekcija" na vrhuncu. Šta može da se očekuje? Nažalost, ništa dobro, rat je neminovan i to Veliki Sveopšti Rat. Daj Bože da nisam u pravu, ali mi istorija i iskustvo govore o "najgorem scenariju". U ovakvim vremenima se najbolje vidi, ko je čovek!?

babuska

pre 10 godina

Pa sta predstavlja ta tolika silna tehnika sa kojom nasleduju cak nebeske planete osvojit.Sa druge strane stvarnost pokazuje da par baba moze da natjera strah u kosti narodu sirom sveta.

сердар 036

pre 10 godina

све ово америка и британија ради, да би спречила одигравање олиписких игара у сочију фебруара 2014

Saedi Folluf

pre 10 godina

"све ово америка и британија ради, да би спречила..."

Bajo, postoji lek za ono što tebe muči. Pod hitno kod lekara, 'ajde oko moje!

Washington

pre 10 godina

Nek je Rusima sa srecom, ako ne dovedu situaciju pod kontrolu moglo bi da utice na olimpijske igre. Kontam da ako nastave sa napadima dosta ekipa ce se povuci s igara.

Ivan

pre 10 godina

све ово америка и британија ради, да би спречила одигравање олиписких игара у сочију фебруара 2014
(сердар 036, 30. decembar 2013 22:14)

Serdare da li ti znaš da se Rusija sastoji od 21 republike od kojih u 6 postoje pokreti za odcepljenje. U 2 države (Severnoj i Južnoj Osetiji) vlast drži vojska i vlada skoro ratno stanje.

todos

pre 10 godina

A da Ameri i Britanci nece poslati svoje sportiste u Soci?!? Oni ce poslati vise svoje tajne policije nego stp ce ih Rusija tamo imati, da zastite i svoje i tudje sportiste. Ovaj terorizam je globalna posast protiv koje se svi bore koji bar malo imaju mozga.

mail

pre 10 godina

Kada se to desava u USA, onda Srbi imaju svakojaka objasnjenja, da opravdaju to. Kada se desava u Rusiji, onda je to strasno. Strasno je to uvek, kao sto je strasno koliko smo mi neobrazovani i nekulturni.

Alex1

pre 10 godina

@(Okulos@dr, 30. decembar 2013 23:35) "Jadan narod."

Tako je, jadan je i jedan i drugi narod! Ne shvatam ljude koji podržavaju bilo koju stranu u ovom sukobu. Ovo je posledica drugog Čečenskog rata u kojem su Rusi bukvalno sravnili sa zemljom Grozny, što, iz meni neshvatljivih razloga, neki komentatori ponovo prizivaju! Niko ne podržava ni Amere, ali ni teroriste protiv USA. Ili se varam? :)

Napisao sam jednom: "Svako će u budućnosti imati svog teroristu", što se, naravno, odnosi, samo, i iskjučivo, na velike sile. Izvucite zaključke sami.

Oni koji bi da kritikuju Islam, moraju prvo pokušaju da shvate zašto je civilizacija kakvu znamo nastala. Muslimani su imali nemerljivu ulogu u "mračnom srednjem veku" (videti pod Andaluzija). Kasnije, da nije bilo protestanizma, ne bi bilo uslova za progres. Ovo zahteva dublju analizu, ali ovo nije ni mesto, a ni vreme :) za to, tako da samo mogu da pozovem komentatore da se ne lože previše (jer NIKO NIJE NEVIN!), žene i deca su stradali na SVIM STRANAMA! Nažalost! Ovo je bolestan svet.

pyc

pre 10 godina

kakav poraz ruske sluzbe bezbednosti da im u tri dana eksplodiraju tri bombe i pobiju toliki narod....stvarno strasno...jos jedan dokaz da Putin ne zna da se obracuna sa teroristima..

raskoljnikov

pre 10 godina

i rusi imaju svoje albance, tako je bilo i na kosovu.. svaki dan pogine jedan srbin,najvise uniformisanih.. problem je sto su ti teroristi posle podrzavani da dobiju republiku.. pa su i heroji koji dobijaju nominacije za nobela....ostalo gledamo na tv svaki dan

RS

pre 10 godina

Budimo realni,..gde god je ISLAM tu je i rat kao prvo evo sada su ovi teroristicki napadi u Rusiji sto znaci ISLAM NA SCENI protiv pravoslavlja,... ista je situacija na jugu Srbije sa Albancima koji su islamske veroispovesti,.. takodje u Bosni za vreme gradjanskog rata ista situacija muslimani protiv Srba i Hrvata . Necu uopste da se vracam u vreme srednjeg veka kada je Osmanlijsko carstvo predstavljalo najvecu pretnju Hriscanskoj Evropi . Vratimo se malo u 20 i 21 vek . Islam na sceni protiv Grcke , Turci protiv Jermena . Palestinci protiv Jevreja , Nigerija , Sudan muslimani istrebljuju hriscane , pa da ne idemo dalje do odnosa Pakistana sa Indijom. Neko ce reci da Svet vodi rat protiv Islama ali to nije istina. Islam kao religija vodi rat protiv svih ostalih vera i to je ono sto je istina sto se vidi na svakom delu kugle zemaljske !!!

Zna Simina policija!

pre 10 godina

све ово америка и британија ради, да би спречила одигравање олиписких игара у сочију фебруара 2014
(сердар)

Ne mogu ici bas tako daleko,ali razumem odakle takva vizija kod nekih ljudi.
CIA,MOSAD,M15 infiltrirani su u svaku celiju svake teroristicke grupe.Vodje tih fanatika nisu zbog vere u tome nego zbog para ili slave,stoga saradnja sa gore pomenutima im nije strana.S druge strane trgovina takvim informacijama,kao sto su one iz prve ruke od strane neke teroristicke celije kostaju mnogo,ali mnogo!
Sad da li ovo direktno diriguju ameri i evropa...moguce je,ali da pustaju i da su znali nesto unapred,znali su!Sto je opet krivnja.
I da manemo mi SOCI,ovi napadi dolaze u nezgodnom periodu,kada je Juzni tok odjednom postao predmet pregovora.
Tako da,iako nemamo dokaza,neki od nas s pravom sumnjaju na to da ove hodajuce petarde koordiniraju i daju im logistiku neke od najjacih spijunskih sluzbi!
I kad krene odmazda,krenuce po ledjima opet napacenog naroda,ovog i onog,a dirigenti sa svih strana nikom ponikose.Zato mi nikad nece biti jasne ni te `vodje`,pa sve da su i pare u pitanju...jer oni uvek mogu u tom vidu saradnje za tren oka od predatora postati plen.Nikad im mesto predatora nije po pravu dato,nego po nuzdi i potrebi nekog treceg.

Inace uz Rusiju svim srcem.Politike su u raskolu,ali narod zna sta nas veze!To je ono bitno!I da bude jasno,zbog ovih teroristickih izroda ne mrzim muslimane.

RusSerb

pre 10 godina

Iskreno saucesce bratskom ruskom narodu, kad cujem ovako nesto osecam se kao da se u Srbji desilo, jedan smo mi narod, jedna je vera nasa!

doctor

pre 10 godina

Pretpostavljam da i Rusija i SAD imaju neke koristi od ovih teroristickih grupa. Koliko su puta na neki nacin napadnute sumnjam da se ne bi surovo obracunale u protivnom. Ili bar se dobro osvetile. A nije da njima treba poseban razlog za to:-)

M

pre 10 godina

Da sam na mjestu Putina nalozio bih vojnu akciju protiv militanata, pa njih i njima slicne protjerao iz zemlje. Ameri su se upraksali protiv talibana...i mislim da na ovom "polju" Rusija i SAD trebaju mnogo saradjivati.

agent

pre 10 godina

Da, mogu oni njih kao Musa jarca derati ali ne zaboravi, jaraca ima toliko da ih nikada nece moci poderati i konstantno pristizu novi.

Rokatanski

pre 10 godina

Loši ljudi, loši vladari, "negativna selekcija" na vrhuncu. Šta može da se očekuje? Nažalost, ništa dobro, rat je neminovan i to Veliki Sveopšti Rat. Daj Bože da nisam u pravu, ali mi istorija i iskustvo govore o "najgorem scenariju". U ovakvim vremenima se najbolje vidi, ko je čovek!?

babuska

pre 10 godina

Pa sta predstavlja ta tolika silna tehnika sa kojom nasleduju cak nebeske planete osvojit.Sa druge strane stvarnost pokazuje da par baba moze da natjera strah u kosti narodu sirom sveta.

ssss

pre 10 godina

Onaj "kralj" iz Saudijske Arabije ili sta vec je izjavio da bi moglo doci do problema u Rusiji uoci zimskih igara ako Rusija ne obustavi pomoc Siriji!

Setite se malo, to je letos bilo vise puta preneseno, pred planirano bombardovanje, u avgustu otprilike.

nikola

pre 10 godina

Nalupajte mi minuse koliko hocete,ali da li je moguce da muslimani,ne naravno svi,oni ekstremni,jedino na ovakav nacin umeju da resavaju stvari svuda u svetu?Mora li na na svaku nepravdu koja je po njihom misljenju ucinjena da se odgovara bombama u kojima stradaju da desetine ljudi?Borba protiv nevernika? I u Egiptu,razumem,vojska srusila legalno izabranu vlast muslimanske brace,ali mora li odmah automobili bombe?Pa zar ne postoje drugi nacini? Naravno da ne pricam o talibanima,al kaida i ostalima koji ni sami vise ne znaju protiv cega se bore.

geometar iz valjeva

pre 10 godina

Imaju nasu podrsku,kao i mi sto smo je od njih uvek imali. Tolerancija i strpljenje i jos koji Maljnicenko I Abramovic.

juca

pre 10 godina

Sva sreca sto smo mala drzava te ne odlucujemo ni o cemu. Citajuci komentare ne mogu da verujem sta pisete. Prebrojavate kosti, neki optuzuju Ameriku , vrlo pametno, ovi iz Saudije nemaju veze. Drago mi je da cujem vesti da ce Rusija i Amerika intenzivirati svoju saradnju u pokusaju da stanu na kraj ovom zlu. Ne u otkrivanju krivaca jer svi znaju ko su krivci, nego u prevenciji. Sta se desavalo u gradjanskom ratu u rusiji znamo svi, samo me interesuje dali su za to kriva deca iz Severne Osetije. Kao sto me interesuje dali su krivi sluzbenici iz STC, ljudi iz razlicitih naroda.

Saedi Folluf

pre 10 godina

"A šta će tebe izlečiti od naivnosti?
(Čata, 31. decembar 2013 00:43)"

Potpuno te razumem prijatelju, kad boluješ od paranoje, izgleda ti da je sve normalno, samo niko oko tebe ne vidi logiku koju ti vidis. Pa tako i ti i tvoj brat Serdar. Nije vama lako, slažem se.