Petak, 09.08.2013.

10:12

"Pajtić od finog napravio bućkuriš"

Potpredsednica SNS Zorana Mihajlović kaže da članovi vojvođanske vlade moraju da se sklone jer su uspeli "da od najfinijih sastojaka naprave bućkuriš".

Izvor: Tanjug

"Pajtiæ od finog napravio buækuriš" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

102 Komentari

Sortiraj po:

ljubitelj burleski

pre 10 godina

Kako li se zove onda ova,,rekonstrukcija,, posle godinu dana ,,najbolje vlade,, u Srbiji,od kad je postala samostalna,,.NIJE PROMENA SREDNJEG SLOVA STRANKE, PROMENA RAZMIŠLJANJA I DELANJA,a po tome SU neprevazidjeni ,nazovimo to NJIHOVIM rečima,,bukuriš ,,ali sa stavičnim posledicama. I nemojte da nam prepodobna Maja i ,,lav, MIrović budu ,,podsetnici,, BOLJE JE DA SE PRVO SAMI PODSETE DA JE RAČUNICA ,,ONIH 12,13 GODINA VEĆ DOVOLJAN RAZLOG DA SU IŠLI U ŠEŠELJEVU ŠKOLU, PA IM BARATANJE S ISTINOM PREDSTAVLJA VEEELIKI PROBLEM KAO I RANIJE, S OPRAVDANJEM SAMOG ŠEŠELJA,, ŠTO STE MI VEROVALI,,.Ovih mladih ,,komentatore,, po zadatku, iz kancelarije za brze odgovore,, ne beše, nisu bili stasali ni do obdaništa, pa su idealni materijal ,za sludjivanje. Neka se raspitaju u okolini ,koliko bi danas bilo gradjana Srije, i onih iz,,branjenih,, teritorija , da su kojim slučajem mogli da izbegnu ,,dobrovoljnu mobilizaciju,, ili da se diče,,patrijotski stečenim ,,bogatstvom i evropskim ,,stremljenjima,, .Nemaju te ,,srećne,, uspomene,, a mnogi ih nikad zaboraviti ni oprostiti neće, i nemože.Sa ovakvim nepostojećim planom , I POSLE GODINU DANA a u bivšem Parlamentu su mahali da imaju rešenja,,za sve i odmah,, imaju da zahvale ,,izabranima i postavlenima,, ,čak i iz arhive istorije izvučenih Jul,oavaca.Pa ,taj ,,bučkuriš ,gospodo osetismo i to onako,,srpski i domaćinski,, KO DA SA NAMA I DANAS HODA SLAVNI DR,RAJS.U PAMET SE GOSPODO.NEIDU BAŠ SVI NA VAŠE ,,TRULE DASKE,S RAZLOGOM.

politikolog

pre 10 godina

Ja ne znam kome to oni pokušavaju da prodaju priču o izborima? ma napravite više te izbore, nećet u vojvodini preći ni cenzus

rada

pre 10 godina

Ma da vi cete da mu kazete. Rezultate izbora znamo. Koliko god minusa udarali rezultati su I dalje isti. Nemojte molim vas da mi objasnjavate da nisam znala za koga sam glasalla.ZNALAS SAM.

Vojvodjanka

pre 10 godina

Jeste gospođo ministarko, skroz ste u pravu, to je apsurd ali samo zato što Vojvodina radi za celu Srbiju. Ne vraćate sredstva koja joj po zakonu pripadaju već namećete i nove namete. Kako se republička vlast ponaša prema pokrajini mi još dobro i prolazimo i to samo zahvaljujući radu vlade APV!!!

novica952

pre 10 godina

Koliko god ste u pravu gospođo Mihajlović , gospodina Pajtića i njegovo drštvo pričom i traženjem promena nećete oterati sa funkcija koje ima dokle god uživa podršku LSV i ostalih i ima komotnu većinu da radi to što radi. Sve što ste izrekli o Vojvodini stoji i da je potrebna promena i u pokrajini saglasno rekonstrukciji vlade u Beogradu, da je potrbna novo redifiniosanje zadataka pokrajinske vlasti ali se to pričom ne može promeniti već samo izborima i stavljanje Pajtića pred iskušenje da narodu položi račun za sve što je radio.Ali to podrazumeva i neke druge odnose sa koalicionim partnerom SPS na novou vojvođanske vlasti, neke promene i u sopstvenim redovima i ventiliranje nekih kadrova jer je pitanje koliko bi SNS uspeo da nametne svoju priču sa nekim ljudima.

Glorija

pre 10 godina

Botovi, može li da prođe bez vas. Upotrebite malo mozak, miševi će vam crći. Prokužnjala sam da u određenim vremenskim intervalima dobijate zadatak: ovde +, tamo -. Za pet minuta se po pedeset trovača uhvati za miša.

István

pre 10 godina

"Ona je na pitanje koliko je realno da pokrajinski izbori budu do kraja ove godine odgovorila: "Videćemo. Naš cilj, i kao SNS-a i kao Vlade, jeste ekonomski razvoj"."
Za godinu dana ste napravili krs od Srbije.SNS NIKAD nece imati vecinu u Vojvodini,Jel jasno NIKAD!Protiv ustavno zadruzavate pare i jos lazete.

FFFFFF

pre 10 godina

Velika je sramota da Vojvodina sa tolikim potencijalima ima tako veliki broj nezaposlenih. Slažem se sa ministarkom, sve je to posledica loše vođene politike Bojana Pajtića.

бидермајер

pre 10 godina

Нај већи бућкуриш је потекао из отаџбинске...највећа издајничка олош која се домогла власти критикује ? Ма треба војводина да вас протера,и коначно да се оцепи .Само зарад вас.

jednaki uslovi za sve

pre 10 godina

@lukavi
Ma takve iste opomene su podelili i u Nisu, za dugovanja 350,800,1300, .. dinara, a ovamo reprogrami na 120 rata za povlascene koji duguju stotine hiljada!
Da li to isto rade i u Beogradu?
U svakom slucaju Strazbur im ne gine zbog diskriminacije potrosaca. Koliko reprograma i otpisa kamata- toliko kredita i besplatne struje urednim platisama!

Milika

pre 10 godina

Dotična gospodja priča čiste gluposti.
Njena stranka ima vlast ( na prevaru i prepad osvojenu)u NS -u pa slobodno pitajte gradjane da li su zadovoljni vladavinom te stranke?
G-dja Ministarka bi trebalo da se malo više bavi svojim poslom u svom ministrastvu koje ne mže dobiti ni najnižu prelaznu ocenu za svoj rad. Ne znam koji su je "kvaliteti" održali u vladi, ali merljivo okom stručnjaka za rad resornog ministrastva sigurno nisu !?

Razvojna

pre 10 godina

Pajtić je trebalo da podnese ostavku još kad je otvorena afera Razvojna banka. Ne razumem kako su političari u Srbiji izgubili svaki osećaj za moralnu odgovornost.

miloš novi sad

pre 10 godina

Apsolutni je nonsens da SNS nešto priča o nepoverenju vojvođanskoj vladi posle onog fijaska od mitinga u Novom Sadu. Sećate se da za vreme trajanja mitinga nije bilo botovskih komentara i minusovanja, već da je to došlo tek uveče? Pa zato što se samo partijski dronovi i skupili u Novom Sadu, a uz svu silu Bosanaca i Srbijanaca opet ih nije bilo dovoljno ni za istočnu tribinu Karađorđa.

Ista priča je ona peticija za vanredne izbore. SNS-ovci se na istu potpisivali do tri puta, išli od kuće do kuće da moljakaju za potpise, i na kraju skupili 25% od onoga koliko je ljudi za njih glasalo na pokrajinskim izborima. Nešto ne čujem da se ta peticija više spominje u vašim izjavama, a grmili ste kako je to "samo početak"?

Tako da, džaba pričate, znamo di ste i kako stojite.

ZoranNS

pre 10 godina

Srbija je napravila i JOŠ UVEK pravi od najfinijih sastojaka pravi od Vojvodine bućkuriš, obraz ministarke je kao ..., umesto da podnese izveštaj zašto REPUBLIKA ne ispunjava obaveze prema pokrajini, SNS IZ POLITIČKIH INTERESA RUŠI POKRAJINU. Vojvođani od prvog septembra će pravaiti protest u svakom mestu u Vojvodini zbog eksploatatorskog i kolonizatorskog odnosa republike prema pokrajini. Apetiti Mihajlovićke su veliki, ali nije prva koja deli kifle Vojvođanima. Mi imamo našu vladu, a vi brinite o krađama u EPSU, o dizanju cena, prezaposlenosti u vašem resoru, samo U NS je prekobrojno zaposlenih preko 1000 o tome VI koju reč.. a otkad ste vi zaduženi za ekologiju Srbia nikada musavija i zagađenija, i NA KRAJU ministarko, ukrali ste Novi Sad, i ovaj grad je postao pakao u svakom pogledu, čime, kojim uspehom se vi dičite, oni izbori osvojeni batinašima i mućkama može na nivou mesne zajednice ali na nivou gradova neće moći, KADA DOĐE VREME ZA IZBORE (ne pre) javite se, mašite dostinućina novosadske vlade i vlade Srbije, pa ćete dobiti neki posto birača, a dotle idite namore, ne smetajte nam više.

lukavi

pre 10 godina

Ali ste svakako zaboravili mogucnost reprograma duga od 120 rata,bez obracuna kamate...
(Zora Rasanac, 9. avgust 2013 11:29)
Reporgam duga ? Da ti nije vrućina udarila u glavu možda ? Kojeg duga ? Ovde seku bre odmah i momentalno za sve i svašta, kakvih 120 rata, to postoji samo dole kod vas. Kopiraću tu deo opomene sto sam je danas primio od Elektrovojvodine:
"Obaveštavamo vas da je stanje Vaših obaveza za isporučenu el. energiju sa 31.07.2013 DUG od 29,94 dinara.
Potrebno je da Vaš dug izmirite u najkraćem mogućem roku, kako bi ste izbegli obračun kamate i dodatne troškove za eventualnu naplatu sudskim putem."
Inače tih 29,94 i jeste neka "kamata" na ne znam ni ja šta.
Samo se na Vojvodini "trenira" finansijska disciplina i to bez pardona.
I ni ne znam što opšte žvrljaš tu kad veze sa Vojvodinom nemaš !

Buba

pre 10 godina

U odnosu na pre par godina primećujem da su lajkovanja i suvoparni komentari (već su prepoznatljivi) postali posao stranačkih aktivista i obesmislili su iskazivanje različitosti mišljenja i polemiku između čitalaca.

Marko

pre 10 godina

Gospodjo ministarka raspisite vi republicke izbore zbog katastrofalne situacije u zemlji, opste nemastine, gladi i nezaposlenosti koje su rezultat vase vlade ( vlada SNS-a )......A ne da tako besramno optuzujete druge za vasu nesposobnost.

SNS prevaranti

pre 10 godina

I pored otimanja para Vojvodini i pored spletkarenja, splitanja na svakom koraku... vlada Vojvodine radi jako dobro, za razliku od ove smešne ,,rekondtruisane'' vlade Srbije. Sreća pa nije u Vojvodini, Beogradu...ovaj republički režim na vlasti inače bi ga najeb.li
Potpredsednica vlade treba da nam objasni gde ste slupali 4 milijarde evra za godinu dana, privreda je u kolapsu, ništa ne funkcioniše...ne zna se ko vodi vladu, ko su ministri...idete po svetu i tražite ministre...pa vi stvarno niste normalni, šta radite, 'bre... narod je kivan, ne može očima da vas vidi, prevaranti...uskoro ćete prevareni narod videti na ulicama, ispred vlade...prštaće na sve strane, dosta nam je vaših budalaština...Ma šta bi vam sve rekao, ali mi neće pustiti komentar...

Jami

pre 10 godina

Zivim u Vojvodini i mogu da potvrdim pricu gospodje Mihajlovic. Vojvodjani su nekada dobro ziveli , bilo je posla , para, a sada od kada je DS preuzeo Vojvodinu, totalni haos. Zivim u mestu gde samo onaj ko nije hteo da radi nije radio, a danas mozes da biras izmedju dve tri prehrambene radnje i neke male privatne firmice. Da ne duzim vise neka ih bude sramota za sve sto su uradili ovom narodu. NJBOLJE RESENJE BI BILI IZBORI U VOJVODINI.

madjilac

pre 10 godina

Sta ste vi napravili od cele Srbije pomije koje ni pad smaslom nece da pojede,sramite se sta ste vi napravili kad bojkotujete pokrainsku vladu a sta ja napravio. vas gradonacelnik u Novom sadu buckuris kao sto je I vasa peobucena radikalska syranka da hocete da citite onda ste najpametniji ovako pricate nebuloze jer nemae kadat ni za portire a ti da si toliko dobra nebi bila izacena iz G 17 I kao odpa te stranke jefan od jcih kadrova SNS jadni ste zar jos nemozete da svatite vise odlazite I visr nikad da ne dodjete na vlast molim sr bog da se to desi ali sto pte srbija nema vremena za gubljenje.

Ekonomista

pre 10 godina

Ne vredjaj druge,dezurna pljuvacice.Pre neki dan si polizala sve ono sto si pricala o Dacicu.Bolje radi svoj posao,nemoj prodavati populisticku maglu,a istovremeno dizes cenu struje.Sredjuj stanje u Elektroprivtedi,sto i jeste tvoj posao.

Tibulo

pre 10 godina

blizi ste samo-odumiranju. Oni koji vam veruju na izjave imace posla, sa sobom. Vas sef i svetski ljudi su u simbiozi. Rodjaci su.Vole vasu monovlast, jedinu u Evropi.Secam se jednu nase velike firme, savetnik je bio gospodin, nista manje od penz drzavnog sekretara. On je nesto dao a mi lovu sa projekata u inostranstvu. Nista vise. Onda je bilo love.Sada nema ni za penzije, vi prikupljate Internatinal imena, reklame za sugurno dzabe..
Protiv Pajtica nije fer. Primetno je da ste postali veliki rukovodilac kome je jezik malo brzi od misli ili instrukcija.Dalje, nista niste uradili u smanjenju zaposlenja i imate i debelog razloga. Ako odrzaate nezaposlenost u Vojvodini, koja NEMA strucnjake, uvek cete imati izjave koje dajete ZBOG "Zavadi, pa vladaj". DS-a se nemojte plasiti.bolje zaboravite, bice vam psihicki,lakse je. Nastavite sa foliranjem naroda, uspesima,samo-reklamama i dugackim jezikom. Srbija je mala bogata do iznemoglosti kad imamo VAS. Moje pitanje je zasto ne pratite vaseg sefa KOGA DRZITE u svakoj izjavi. Mozda bi mu pomogli, na slici. I normalno, umedjunarodnom marketingu, znanju ekonomije, vizijama, ljubavi prema sopstvenoj zemlji a i objasnjenjima , kako ste politicki nastali, u kojim prilikama, zasto imate veliku, navodno, podrsku u narodu, pogotovo u Vojvodini. Verovatno ce pitati neki, zasto licno mrzite Pajtica i nekoliko sledbenika DS-a. Nebojte se, nisu opasnost. Vi imate drugu, self-Mega-opasnost.Licnu.

NScentar

pre 10 godina

Po njenu logiku, ako Vojvodina ima najvišu stopu nezaposlenosti radno sposobnog stanovništva u Srbiju, Pajtic treba da ide, naravno da se uvucu SNSovci, Beograd ima najnizu stopu nezaposlenosti, a SNSovci i njega gone - sto? Ja imam osecaj da u pitanje politika ovde, i da SNS hoce da se uvuce i u Vojvodinu da vladaju. Sa postovanje gospa. ministarka, kazi te mi koliko su danasnja vlada zaposlila za poslednju godinu dana - ne brojeti poslove preko veze sto ljudi dobijaju od vladace koalicije.

master dr

pre 10 godina

samo ti nestrucna ministarko cuti,sta je sa solarnim parkom od 160miliona koji ce mo mi da platimo,jer si ti potpisala i zavrnula investitore? Sram te bilo! Danas gledam racun za struju i stoji privatna firma za distribuciju struje koja vrsi naplatu?! Zasto? Jel eps nema pedeset hiljada ljudi u administraciji? Da li ne mogu da prave racune? Ne,vec si zaposlila novih petsto lezilebovica i krvopija na nasu grbacu??? Sram te bilo!!!!!!!

Vladimir

pre 10 godina

Draga gospodžo neće biti da je samo Pajtić kriv.
Bilo je i vas radikala na vlasti u Vojvodini, ali smo onda išli da ratujemo pa se dosta njih nije vratilo, neki ostali bogalji, a mnogi otišli.
I drugo nema od Vojvodine ništa dok vi iz Beograda komandujete i delite naše pare.
I ajde brate skini se više malo sa televizije.
Mnogo si već dosadna.

sremac

pre 10 godina

Pa cega je on premijer?Protokolarna funkcija vise-manje...Sve poluge vlasti su u Beogradu,na 100 din koji odu iz Vojvodine u Bg tj republicki budzet,u Vojvodinu se vrati 10din.!Kako onda ista raditi?Isto vazi za opstinske budzete:sve pare se slivaju centralizovano u Bg a onda oni kao,vrate na kasicicu....I onda se javi Zorana,najstrasnija demagogija koja se moze cuti.Sta bi gospodjo sa Bajatovicem?Njega niko ne dira jer ga stite Rusi,sta bi sa cenom struje,gde se dede onaj popust na dnevnu struju?Pojeo Pajtic,jel?

vlada milic

pre 10 godina

vidim da nam je ministarka sve nervoznija . polako ministarko doci ce vam uskoro stros-kan pa ce vam demonstrirati svoju strucnost u praksi pa ce vas malo smiriti.

Silvester

pre 10 godina

Smejala se svraka vrani. Ministarka i uvažena profesorka na Megatrendu (Žarkova koleginica) je počela mnogo da smara svakodnevnim pojavljivanjem. Da je tkati kao zijati Srbija bi poreds svih njenih političara bila najbogatija zemlja na svetu. Sve je vas napravila Udba, a ne može ni ona više da iskontroliše broj parazita koji preko kvazipartija jaše ovu državu. Sve će ovo da pukne kao balon od sapunice. Ova vlada je poslednji ešalon manipulanata koji dovršava proces uništenja jedne istorijski promašene države i naroda. Đubretari.

Struja

pre 10 godina

A sta ste to vi i vasi napravili gospodjo?
Osim sto ste nakacili hiljade vasih "strucnjaka" na drzavni budzet, pa se hvalite sa povecanom zaposlenoscu.

glasac ds-a

pre 10 godina

Raspišite izbore na svim nivojima,uključujući i republičke i predsedničke.Da vidimo šta narod misli...ili jo bolje sačekajte još god. dana da pokažete vašu nesposobnost i neznanje u ekonomiji,narod će motkama da vas otera!

Ninica

pre 10 godina

Srbija ima ravnicui plodnu zemlju kakve nigde nema u Evropi....tlo pogodno za bavlljenjem poljoprivrede samo tako....a Vojvodina najsiromašnija....meni ovde nešto ne štima

e

pre 10 godina

Hej gospođo ili gospođice baš sam bio na Vašoj strani kada ste lepo i argumentovano govorili o srbijagasu i Bajatoviću. O tome izgleda kao ona pas laje, a karavan prolazi. Sada neargumentovano govorite o Pajtiću! Ne nisam ja na ničijoj strani, ili možda malo na strani Srbije i zato lepo nađite argumente ako ih imate, a ako ne pametnije je ćutati!

Laca

pre 10 godina

@perasombor
Primetio sam da se u svakoj poruci žalite na cenzuru, iako na svakoj temi o Vojvodini ima po neki vaš post. U čemu je problem?

srdjan

pre 10 godina

e ovo je cirkus, mislim na plus i minus komentare. tacno moze da se provali trenutak kada stigne naredba armiji koja klikce da zastiti lepoticu ministarku. isto je i za vest o vucicevom dovodjenju blerovaca, to se zove odanost a i sada im je lakse da klikcu iz fotelje, na koju su ih postavili, nego kada su lepili plakate.

Plava frajla

pre 10 godina

Vidim da su neki ovde skloni zameni teza. Kao Vojovđanki, zanimljivo bi mi bilo da mi objasne kako je moguće da Pajtić koji se "toliko zalaže da obespravljenoj Vojovodini bude bolje" za istu tu Vojvodinu nije uradio ništa po pitanju upošljavanja stanovništva i razvoja privrede, onda kada je njegova stranka držala vlast na svim nivoima. Zaista treba biti umetnik, da ne kažem bezgranično sebičan, pa od žitnice i nekada najrazvijenije regije SFRJ napraviti tako tužnu sliku nezaposenosti i nemaštine.

MNS

pre 10 godina

Bilo bi me sramota da sam funkcioner SNS i da moram da dajem saopštenja poput ovog. Samo ih zanima preuzimanje vlasti tamo gde im je građani nisu poverili, a nemaju dovoljno pismenih kadrova ni svoj deo republičke vlade da popune kako treba, a i šta će im, ionako se gospodar Vučić pita za sve. Pogledajte kakva je samo smejurija prekomponovana gradska vlast u Novom Sadu koju su formirali SNS i bratija. Primitivizam i bahatost su jedino što su do sada pokazali.

srdjan

pre 10 godina

Pajtic, jak premijer. Mislim ne Pajtic kao Pajtic, nego bilo koji premijer Vojvodine, bez pravih instrumenata i ovlascenja kako i moze da utice na smanjenje nezposlenosti. Sva vlast, fiskalna, monetarna, sudstvo, policija...sve je u rukama republike. A naprednjacima su svi krivi za nezaposlenost, u Vojvodini Pajtic, u Beogradu Djilas, u Srbiji Dinkic...jedino oni nizasta nisu krvi...

Maja Marijana

pre 10 godina

Ministarka je u pravu kada govori o Vojvodini. Ona je nekada hranila celokupnu nekadašnju Jugoslaviju i izvozila, a sada ne proizvodi ništa. Sramota šta je uradio DS ovih 10-tak godina.

Bojan SM

pre 10 godina

Evo ja sam iz Sremske Mitrovice i ne secam se kad je Pajtic kao premijer Vojvodine dosao u posetu nasem gradu da oslusne misljenje gradjana, inace u nasem gradu posla nema ni za lek, a investitori koji su dosli i koji uposljavaju mali broj ljudi, placaju po dvadesetak hiljada dinara za poslove koji su ekstremno opasni! Krivo mi je sto Pajticu nisu prioritet gradjani Vojvodine vec izmisljena ugrozena prava vojvodjana!

vule

pre 10 godina

alo, zeno, radi vise svoj posao, prestani da viris u tudje dvoriste i samaras redom - dacic, djilas, pajtic, bla bla bla, uradi nesto sa EPS-om, energetikom, sjasi kad ne znas nista drugo nego da se udvaras Vucicu pljuvanjem okolo po svemu i svakome !

Zora Rasanac

pre 10 godina

Maco pa i ti si nama obećala jeftinu struju u toku dana pa smo umesto toga dobili poskupljenje struje od 10%!
Sećaš se, lutko?
(HORACIJE, 9. avgust 2013 11:03)

Ali ste svakako zaboravili mogucnost reprograma duga od 120 rata,bez obracuna kamate...

Evelin

pre 10 godina

U potpunosti se slazem sa Ministarkom, Vojvodina ima ogromne potencijale. Jako je tesko konstatovati toliku nezaposlenost ,siromastvo i nezadovoljstvo ljudi. Sve to zahvaljujuci nestrucnosti Pajtica.

dalje prste radikalske

pre 10 godina

Realno najnepovoljnije uslove za život imaju žitelji Subotice, Sremske Mitrovice, Zrenjanina i Novog Sada, pokazuje analiza Republičkog zavoda za statistiku, koji je analizirao kupovnu moć građana u 15 gradova Srbije.
Zbog toga su neophodne promene u Pokrajni i lokalu.
(Subotica, 9. avgust 2013 10:32

Bote maleni,a da proveris malo ko je na vlasti u Zrenjaninu,Sr. Mitovici i Novom Sadu?Da li si bas siguran da zelis promene?

Toliko ste jadni i otuzni u odbrani svih budalastina koje vasi puleni govore da izazivate gadjenje.

A u Vojvodini do promene vlasti moze da dodje samo za neke 3 godine,posle izbora.Jel' to jasno?Budete li hteli na silu da menjate nece na dobro da izadje...

Vesna 80

pre 10 godina

Sramota je što Vojvodina koja ima toliko potencijala i resursa bude uništena i u toliko lošoj situaciji da ne može ni sebe da prehrani. Za sve je to kriva politika poslednjih godina.

tomislav

pre 10 godina

pa, da, eto svuda na svetu je super, i 1000 puta bolje nego pre 5 godina, eto samo u vojvodini od najfinijeg materijala napravljen buckuris.... od srbije je za godinu dana napravljena secerusa, ako cemo njenim recnikom

Novi Sad - Niš konfederacija

pre 10 godina

Ministarka, a kakav je vas plan za buckuris Juznu Srbiju? Dosta ste vise delili lekcije iz tog vaseg Beograda dok je cela Srbija propala nacisto!

Vlada vicic

pre 10 godina

Lepojko, brini ponekad o tome šta se ti i tvoje "razmiontirano-namontirano" društvance uradili. Ja znam da je prosipanje đubreta u tuđe dvorište najomiljeniji posao nesposobnih srpskih kvazipolitičarčića i kvazipolitičarčičkinja, ali fazon je davno prodat, a ni mi, građani, nismo baš toliko glupi i slepi kod očiju.
(IBJ, 9. avgust 2013 10:44)

Ne mozete da nam prodajete te glupe fore IBJ.Ja zivim u Vojvodini i znam,kako sam ziveo,znam kako je danas i zasto.Mozete da stitite interes stranke na vlasti u vojvodjanskoj vladi,ali,oni su uticali svih ovih godina da kvalitet nasih zivota bude ovakav.Za to nemaju opravdanja!

jednom BOT uvek BOT

pre 10 godina

Nema tu mnogo priče. Da se formira vlast po uzoru na republičku.
(Republika, 9. avgust 2013 11:13)

A cemu onda sluze izbori?

PosmatraC

pre 10 godina

Od kada je ova "ministarka" ili PR stiroporaca prezivela rekonstrukciju, ne skida se sa medija. Ali radi stvari za koje nije placena od gradjana Srbije. Kada treba da uradi svoj posao , JEFTINIJA CENA GASA, JEFTINA STRUJA,POLOZAJ RUDARA, ona za to nema vremena ili kaze da nije nadlezna.
Onu jeftinu struju preko dana je zaboravila posto su joj rekli da postoji JEDNOTARIFNO I DVOTARIFNO BROJILO, da je ovo XXI vek, da je covecanstvo napredovalo, e onda je odjednom zaboravila na predizbornu patku. A zaposlili sve direktore iz SNS-a, koji sa strujom imaju dodira samo kada ukljuce punjac za mobilni.E pa gospodo DRUGI PUT PONOVO GLASAJTE za ovakve a do tada cutite i trpite ili ne morate ni da cutite ni da trpite.

Darija

pre 10 godina

Svi resursi u drzavi Srbiji moraju da se iskoriste na najbolji moguci nacin. Vojvodina je od strateskog privrednog znacaja imajuci u vidu plodno zemljiste cijom obradom bi se dobili poljoprivredni proizvodi koji bi i po kvantitetu a i kvalitetu zadovoljili ne samo najveci deo potreba stanovnistva Srbije, vec i zemalja u regionu.

milan

pre 10 godina

A sta ste pa vi to u NS napravili posle godinu dana, nista do danas. Vi ste gosp. Mihajlovic osoba zaduzena kod SNS-a za verdrenje i oblacnost po ptrebi zavisno o kome se radi dali o osobo iz vlasti ili protivnickim politicarima. Vojvodina jeste u poredjenju sa tim koliko je radnih mesta izgubljeno na globalnom nivou dobar deo toga uspela da izjednaci ali vi iz BG stalno im bacate drvlje i kamenje pod noge i u opste vas neinteresuju ljudi koji zbog toga gube svoja radna mesta, plodnu zemlju obradjenu i zasejanu cuvate policijom i vojskom da nebi neko ubrao letinu sa zemlje koju ste prodali a niste je dali vojvodjanskim paorima, boljeg primera nije ni potrebno nabrojati pored ovoga,

Hrvoje

pre 10 godina

Ako je toliko lose u Vojvodini, zasto se godinama glasa za DS i njene partnere, neka se zapita ministarka 100/sat. Njene izjave se posle tretiraju kao njene licne jer ne uspeva ni da premijera Srbije promeni koji po njoj takodje ne radi dobro a o Bajatovicuni da ne pricam.

Vojvodjanin

pre 10 godina

Gradjani Vojvodine odlicno znaju kome su dali glas, SNS nema sta da trazi, osim pateticnih pokusaja spinovanja statistika. Ostavite nas na miru da radimo, ionako vam zaradjujemo za celu Srbiju.

perasombor

pre 10 godina

Istina. Pajtic jeste kriv. Kriv je sto ne lupi sakom o sto, i otera vas "dobrocinitelje" iz pasaluka tamo gde vam je mesto. A vi ako hocete da predstavljate laznu sliku sta misle Vojvodjani, ne morate objaviti komentar. Ionako je sve cenzurisano kao u vreme Slobe.

Van Gog

pre 10 godina

O Pajticu sam imao sasavim drugacije misljenje sve dok nije iskoristio trenutak, kad je Srbiji bilo najteže, u vreme pregovora sa Tacijem, da pokrene pitanje o navodnoj ugroženosti autonomije Vojvodine i inicirao donosenje deklaracije.

BOBANA - RU

pre 10 godina

Zorana Mihajlovic opravdano kaze da je Vojvodina apsurd Srbije, jer umesto da ima najvisu stopu zaposlenosti, ona ima najvisu stopu nezaposlenosti radno sposobnog stanovnistva. Nije ni cudo koje na vlasti u Vojvodini na celu sa Bojanom Pajtic koji se brine oko dekleracije. umesto da vodi racuna o ovoj cinjenici da ljudi nemaju posao.

vosa

pre 10 godina

lepojko kad smo vam na teret a vi stavite rampu na savi i dunavu i lepo nam pozelite sretan put ... ni na sledecim izborima necete pobediti u Vojvodini ... znamo ko ste..

c

pre 10 godina

zoko zoko opet ti idi radi svoj posao prekjuce 5 puta iskljucenje na 15 minuta bez najeve odose zamrzivaci ode hrana to je buckuris i to sto ti pricas je si li ti ministarka ili potparol sns-a?pa nadmasila si i jelenu trivan

Ej Seki Seki

pre 10 godina

Vi ste za ovih godinu dana od kako ste ponovo dosli na vlast od Srbije napravili najsiromasniju zemlju u regionu a krivite gos.Pajtica za stanje u Vojvodinu.Nikad nece da ti se nasmeje bolji od tebe samo gori!

Crni Gruja

pre 10 godina

Doticna je olicenje buckurisa neispunjenih obecanja i planova kao i smesnih izjava. Samo cekam sta ce sledece da izjavi pa onda ne znam da li da se smejem ili da placem nad sudbinom nas svih. Stvarno ne razumem zbog cega nije smenjena. Zauvek iz politke.

botovi

pre 10 godina

Neverovatno spinovanje. Da li znate g.Mihajlovic koja su nadleznosti Vojvodine? I da li to uopste ima veze sa nezaposlenim i razvojom? Dajte zakonodavnu i izvrsnu vlast Vojvodini. Pare koje se ovde zarade tu i da ostanu i tek onda ako je i dalje ovako imate pravo da kritikujete. Ovako je sve spin u stilu nazadnjaka naravno.

Nebojša -Vračar

pre 10 godina

Zorana je u predizbornoj kampanji obećela da će struja biti jeftinija 20%,šta je sa obećanjima, znam da je realnost jedno a obećanje drugo,ali imali neko odgovornost za izrečenu reč.-

perasombor

pre 10 godina

Naravno da je nezaposlenost veca u Vojvodini kada je u Vojvodini zaposleno 27% u drzavnom sektoru, a u Beogradu nakaceno cak 46% na drzavnu sisu, koju vam uglavnom mi i popunjavamo. Samo vojvodjanska poljoprivreda i vojvodjanski Naftagas (tzv. NIS) pune 50% budzeta R. Srbije. Naravno da je nezaposlenost veca u Vojvodini kada ste navukli 30.000 ( slovima trideset hiljada) ljudi da "radi" u Vladi Srbije. Sede jedni drugima na glavama. Vlada Vojvodine sa druge strane ima samo 1.300 zaposlenih. Nadam se da cete objaviti komentar.

Subotica

pre 10 godina

Realno najnepovoljnije uslove za život imaju žitelji Subotice, Sremske Mitrovice, Zrenjanina i Novog Sada, pokazuje analiza Republičkog zavoda za statistiku, koji je analizirao kupovnu moć građana u 15 gradova Srbije.
Zbog toga su neophodne promene u Pokrajni i lokalu.

IBJ

pre 10 godina

Lepojko, brini ponekad o tome šta se ti i tvoje "razmiontirano-namontirano" društvance uradili. Ja znam da je prosipanje đubreta u tuđe dvorište najomiljeniji posao nesposobnih srpskih kvazipolitičarčića i kvazipolitičarčičkinja, ali fazon je davno prodat, a ni mi, građani, nismo baš toliko glupi i slepi kod očiju.

perasombor

pre 10 godina

Istina. Pajtic jeste kriv. Kriv je sto ne lupi sakom o sto, i otera vas "dobrocinitelje" iz pasaluka tamo gde vam je mesto. A vi ako hocete da predstavljate laznu sliku sta misle Vojvodjani, ne morate objaviti komentar. Ionako je sve cenzurisano kao u vreme Slobe.

c

pre 10 godina

zoko zoko opet ti idi radi svoj posao prekjuce 5 puta iskljucenje na 15 minuta bez najeve odose zamrzivaci ode hrana to je buckuris i to sto ti pricas je si li ti ministarka ili potparol sns-a?pa nadmasila si i jelenu trivan

botovi

pre 10 godina

Neverovatno spinovanje. Da li znate g.Mihajlovic koja su nadleznosti Vojvodine? I da li to uopste ima veze sa nezaposlenim i razvojom? Dajte zakonodavnu i izvrsnu vlast Vojvodini. Pare koje se ovde zarade tu i da ostanu i tek onda ako je i dalje ovako imate pravo da kritikujete. Ovako je sve spin u stilu nazadnjaka naravno.

Vojvodjanin

pre 10 godina

Gradjani Vojvodine odlicno znaju kome su dali glas, SNS nema sta da trazi, osim pateticnih pokusaja spinovanja statistika. Ostavite nas na miru da radimo, ionako vam zaradjujemo za celu Srbiju.

IBJ

pre 10 godina

Lepojko, brini ponekad o tome šta se ti i tvoje "razmiontirano-namontirano" društvance uradili. Ja znam da je prosipanje đubreta u tuđe dvorište najomiljeniji posao nesposobnih srpskih kvazipolitičarčića i kvazipolitičarčičkinja, ali fazon je davno prodat, a ni mi, građani, nismo baš toliko glupi i slepi kod očiju.

milan

pre 10 godina

A sta ste pa vi to u NS napravili posle godinu dana, nista do danas. Vi ste gosp. Mihajlovic osoba zaduzena kod SNS-a za verdrenje i oblacnost po ptrebi zavisno o kome se radi dali o osobo iz vlasti ili protivnickim politicarima. Vojvodina jeste u poredjenju sa tim koliko je radnih mesta izgubljeno na globalnom nivou dobar deo toga uspela da izjednaci ali vi iz BG stalno im bacate drvlje i kamenje pod noge i u opste vas neinteresuju ljudi koji zbog toga gube svoja radna mesta, plodnu zemlju obradjenu i zasejanu cuvate policijom i vojskom da nebi neko ubrao letinu sa zemlje koju ste prodali a niste je dali vojvodjanskim paorima, boljeg primera nije ni potrebno nabrojati pored ovoga,

FFFFFF

pre 10 godina

Velika je sramota da Vojvodina sa tolikim potencijalima ima tako veliki broj nezaposlenih. Slažem se sa ministarkom, sve je to posledica loše vođene politike Bojana Pajtića.

perasombor

pre 10 godina

Naravno da je nezaposlenost veca u Vojvodini kada je u Vojvodini zaposleno 27% u drzavnom sektoru, a u Beogradu nakaceno cak 46% na drzavnu sisu, koju vam uglavnom mi i popunjavamo. Samo vojvodjanska poljoprivreda i vojvodjanski Naftagas (tzv. NIS) pune 50% budzeta R. Srbije. Naravno da je nezaposlenost veca u Vojvodini kada ste navukli 30.000 ( slovima trideset hiljada) ljudi da "radi" u Vladi Srbije. Sede jedni drugima na glavama. Vlada Vojvodine sa druge strane ima samo 1.300 zaposlenih. Nadam se da cete objaviti komentar.

Ej Seki Seki

pre 10 godina

Vi ste za ovih godinu dana od kako ste ponovo dosli na vlast od Srbije napravili najsiromasniju zemlju u regionu a krivite gos.Pajtica za stanje u Vojvodinu.Nikad nece da ti se nasmeje bolji od tebe samo gori!

Vlada vicic

pre 10 godina

Lepojko, brini ponekad o tome šta se ti i tvoje "razmiontirano-namontirano" društvance uradili. Ja znam da je prosipanje đubreta u tuđe dvorište najomiljeniji posao nesposobnih srpskih kvazipolitičarčića i kvazipolitičarčičkinja, ali fazon je davno prodat, a ni mi, građani, nismo baš toliko glupi i slepi kod očiju.
(IBJ, 9. avgust 2013 10:44)

Ne mozete da nam prodajete te glupe fore IBJ.Ja zivim u Vojvodini i znam,kako sam ziveo,znam kako je danas i zasto.Mozete da stitite interes stranke na vlasti u vojvodjanskoj vladi,ali,oni su uticali svih ovih godina da kvalitet nasih zivota bude ovakav.Za to nemaju opravdanja!

Hrvoje

pre 10 godina

Ako je toliko lose u Vojvodini, zasto se godinama glasa za DS i njene partnere, neka se zapita ministarka 100/sat. Njene izjave se posle tretiraju kao njene licne jer ne uspeva ni da premijera Srbije promeni koji po njoj takodje ne radi dobro a o Bajatovicuni da ne pricam.

vosa

pre 10 godina

lepojko kad smo vam na teret a vi stavite rampu na savi i dunavu i lepo nam pozelite sretan put ... ni na sledecim izborima necete pobediti u Vojvodini ... znamo ko ste..

BOBANA - RU

pre 10 godina

Zorana Mihajlovic opravdano kaze da je Vojvodina apsurd Srbije, jer umesto da ima najvisu stopu zaposlenosti, ona ima najvisu stopu nezaposlenosti radno sposobnog stanovnistva. Nije ni cudo koje na vlasti u Vojvodini na celu sa Bojanom Pajtic koji se brine oko dekleracije. umesto da vodi racuna o ovoj cinjenici da ljudi nemaju posao.

Ninica

pre 10 godina

Srbija ima ravnicui plodnu zemlju kakve nigde nema u Evropi....tlo pogodno za bavlljenjem poljoprivrede samo tako....a Vojvodina najsiromašnija....meni ovde nešto ne štima

Van Gog

pre 10 godina

O Pajticu sam imao sasavim drugacije misljenje sve dok nije iskoristio trenutak, kad je Srbiji bilo najteže, u vreme pregovora sa Tacijem, da pokrene pitanje o navodnoj ugroženosti autonomije Vojvodine i inicirao donosenje deklaracije.

Bojan SM

pre 10 godina

Evo ja sam iz Sremske Mitrovice i ne secam se kad je Pajtic kao premijer Vojvodine dosao u posetu nasem gradu da oslusne misljenje gradjana, inace u nasem gradu posla nema ni za lek, a investitori koji su dosli i koji uposljavaju mali broj ljudi, placaju po dvadesetak hiljada dinara za poslove koji su ekstremno opasni! Krivo mi je sto Pajticu nisu prioritet gradjani Vojvodine vec izmisljena ugrozena prava vojvodjana!

Evelin

pre 10 godina

U potpunosti se slazem sa Ministarkom, Vojvodina ima ogromne potencijale. Jako je tesko konstatovati toliku nezaposlenost ,siromastvo i nezadovoljstvo ljudi. Sve to zahvaljujuci nestrucnosti Pajtica.

Plava frajla

pre 10 godina

Vidim da su neki ovde skloni zameni teza. Kao Vojovđanki, zanimljivo bi mi bilo da mi objasne kako je moguće da Pajtić koji se "toliko zalaže da obespravljenoj Vojovodini bude bolje" za istu tu Vojvodinu nije uradio ništa po pitanju upošljavanja stanovništva i razvoja privrede, onda kada je njegova stranka držala vlast na svim nivoima. Zaista treba biti umetnik, da ne kažem bezgranično sebičan, pa od žitnice i nekada najrazvijenije regije SFRJ napraviti tako tužnu sliku nezaposenosti i nemaštine.

Darija

pre 10 godina

Svi resursi u drzavi Srbiji moraju da se iskoriste na najbolji moguci nacin. Vojvodina je od strateskog privrednog znacaja imajuci u vidu plodno zemljiste cijom obradom bi se dobili poljoprivredni proizvodi koji bi i po kvantitetu a i kvalitetu zadovoljili ne samo najveci deo potreba stanovnistva Srbije, vec i zemalja u regionu.

Crni Gruja

pre 10 godina

Doticna je olicenje buckurisa neispunjenih obecanja i planova kao i smesnih izjava. Samo cekam sta ce sledece da izjavi pa onda ne znam da li da se smejem ili da placem nad sudbinom nas svih. Stvarno ne razumem zbog cega nije smenjena. Zauvek iz politke.

Vesna 80

pre 10 godina

Sramota je što Vojvodina koja ima toliko potencijala i resursa bude uništena i u toliko lošoj situaciji da ne može ni sebe da prehrani. Za sve je to kriva politika poslednjih godina.

Nebojša -Vračar

pre 10 godina

Zorana je u predizbornoj kampanji obećela da će struja biti jeftinija 20%,šta je sa obećanjima, znam da je realnost jedno a obećanje drugo,ali imali neko odgovornost za izrečenu reč.-

Jami

pre 10 godina

Zivim u Vojvodini i mogu da potvrdim pricu gospodje Mihajlovic. Vojvodjani su nekada dobro ziveli , bilo je posla , para, a sada od kada je DS preuzeo Vojvodinu, totalni haos. Zivim u mestu gde samo onaj ko nije hteo da radi nije radio, a danas mozes da biras izmedju dve tri prehrambene radnje i neke male privatne firmice. Da ne duzim vise neka ih bude sramota za sve sto su uradili ovom narodu. NJBOLJE RESENJE BI BILI IZBORI U VOJVODINI.

Zora Rasanac

pre 10 godina

Maco pa i ti si nama obećala jeftinu struju u toku dana pa smo umesto toga dobili poskupljenje struje od 10%!
Sećaš se, lutko?
(HORACIJE, 9. avgust 2013 11:03)

Ali ste svakako zaboravili mogucnost reprograma duga od 120 rata,bez obracuna kamate...

lukavi

pre 10 godina

Ali ste svakako zaboravili mogucnost reprograma duga od 120 rata,bez obracuna kamate...
(Zora Rasanac, 9. avgust 2013 11:29)
Reporgam duga ? Da ti nije vrućina udarila u glavu možda ? Kojeg duga ? Ovde seku bre odmah i momentalno za sve i svašta, kakvih 120 rata, to postoji samo dole kod vas. Kopiraću tu deo opomene sto sam je danas primio od Elektrovojvodine:
"Obaveštavamo vas da je stanje Vaših obaveza za isporučenu el. energiju sa 31.07.2013 DUG od 29,94 dinara.
Potrebno je da Vaš dug izmirite u najkraćem mogućem roku, kako bi ste izbegli obračun kamate i dodatne troškove za eventualnu naplatu sudskim putem."
Inače tih 29,94 i jeste neka "kamata" na ne znam ni ja šta.
Samo se na Vojvodini "trenira" finansijska disciplina i to bez pardona.
I ni ne znam što opšte žvrljaš tu kad veze sa Vojvodinom nemaš !

Laca

pre 10 godina

@perasombor
Primetio sam da se u svakoj poruci žalite na cenzuru, iako na svakoj temi o Vojvodini ima po neki vaš post. U čemu je problem?

Razvojna

pre 10 godina

Pajtić je trebalo da podnese ostavku još kad je otvorena afera Razvojna banka. Ne razumem kako su političari u Srbiji izgubili svaki osećaj za moralnu odgovornost.

Struja

pre 10 godina

A sta ste to vi i vasi napravili gospodjo?
Osim sto ste nakacili hiljade vasih "strucnjaka" na drzavni budzet, pa se hvalite sa povecanom zaposlenoscu.

MNS

pre 10 godina

Bilo bi me sramota da sam funkcioner SNS i da moram da dajem saopštenja poput ovog. Samo ih zanima preuzimanje vlasti tamo gde im je građani nisu poverili, a nemaju dovoljno pismenih kadrova ni svoj deo republičke vlade da popune kako treba, a i šta će im, ionako se gospodar Vučić pita za sve. Pogledajte kakva je samo smejurija prekomponovana gradska vlast u Novom Sadu koju su formirali SNS i bratija. Primitivizam i bahatost su jedino što su do sada pokazali.

Ekonomista

pre 10 godina

Ne vredjaj druge,dezurna pljuvacice.Pre neki dan si polizala sve ono sto si pricala o Dacicu.Bolje radi svoj posao,nemoj prodavati populisticku maglu,a istovremeno dizes cenu struje.Sredjuj stanje u Elektroprivtedi,sto i jeste tvoj posao.

бидермајер

pre 10 godina

Нај већи бућкуриш је потекао из отаџбинске...највећа издајничка олош која се домогла власти критикује ? Ма треба војводина да вас протера,и коначно да се оцепи .Само зарад вас.

master dr

pre 10 godina

samo ti nestrucna ministarko cuti,sta je sa solarnim parkom od 160miliona koji ce mo mi da platimo,jer si ti potpisala i zavrnula investitore? Sram te bilo! Danas gledam racun za struju i stoji privatna firma za distribuciju struje koja vrsi naplatu?! Zasto? Jel eps nema pedeset hiljada ljudi u administraciji? Da li ne mogu da prave racune? Ne,vec si zaposlila novih petsto lezilebovica i krvopija na nasu grbacu??? Sram te bilo!!!!!!!

Silvester

pre 10 godina

Smejala se svraka vrani. Ministarka i uvažena profesorka na Megatrendu (Žarkova koleginica) je počela mnogo da smara svakodnevnim pojavljivanjem. Da je tkati kao zijati Srbija bi poreds svih njenih političara bila najbogatija zemlja na svetu. Sve je vas napravila Udba, a ne može ni ona više da iskontroliše broj parazita koji preko kvazipartija jaše ovu državu. Sve će ovo da pukne kao balon od sapunice. Ova vlada je poslednji ešalon manipulanata koji dovršava proces uništenja jedne istorijski promašene države i naroda. Đubretari.

Milika

pre 10 godina

Dotična gospodja priča čiste gluposti.
Njena stranka ima vlast ( na prevaru i prepad osvojenu)u NS -u pa slobodno pitajte gradjane da li su zadovoljni vladavinom te stranke?
G-dja Ministarka bi trebalo da se malo više bavi svojim poslom u svom ministrastvu koje ne mže dobiti ni najnižu prelaznu ocenu za svoj rad. Ne znam koji su je "kvaliteti" održali u vladi, ali merljivo okom stručnjaka za rad resornog ministrastva sigurno nisu !?

vule

pre 10 godina

alo, zeno, radi vise svoj posao, prestani da viris u tudje dvoriste i samaras redom - dacic, djilas, pajtic, bla bla bla, uradi nesto sa EPS-om, energetikom, sjasi kad ne znas nista drugo nego da se udvaras Vucicu pljuvanjem okolo po svemu i svakome !

vlada milic

pre 10 godina

vidim da nam je ministarka sve nervoznija . polako ministarko doci ce vam uskoro stros-kan pa ce vam demonstrirati svoju strucnost u praksi pa ce vas malo smiriti.

dalje prste radikalske

pre 10 godina

Realno najnepovoljnije uslove za život imaju žitelji Subotice, Sremske Mitrovice, Zrenjanina i Novog Sada, pokazuje analiza Republičkog zavoda za statistiku, koji je analizirao kupovnu moć građana u 15 gradova Srbije.
Zbog toga su neophodne promene u Pokrajni i lokalu.
(Subotica, 9. avgust 2013 10:32

Bote maleni,a da proveris malo ko je na vlasti u Zrenjaninu,Sr. Mitovici i Novom Sadu?Da li si bas siguran da zelis promene?

Toliko ste jadni i otuzni u odbrani svih budalastina koje vasi puleni govore da izazivate gadjenje.

A u Vojvodini do promene vlasti moze da dodje samo za neke 3 godine,posle izbora.Jel' to jasno?Budete li hteli na silu da menjate nece na dobro da izadje...

srdjan

pre 10 godina

Pajtic, jak premijer. Mislim ne Pajtic kao Pajtic, nego bilo koji premijer Vojvodine, bez pravih instrumenata i ovlascenja kako i moze da utice na smanjenje nezposlenosti. Sva vlast, fiskalna, monetarna, sudstvo, policija...sve je u rukama republike. A naprednjacima su svi krivi za nezaposlenost, u Vojvodini Pajtic, u Beogradu Djilas, u Srbiji Dinkic...jedino oni nizasta nisu krvi...

Marko

pre 10 godina

Gospodjo ministarka raspisite vi republicke izbore zbog katastrofalne situacije u zemlji, opste nemastine, gladi i nezaposlenosti koje su rezultat vase vlade ( vlada SNS-a )......A ne da tako besramno optuzujete druge za vasu nesposobnost.

sremac

pre 10 godina

Pa cega je on premijer?Protokolarna funkcija vise-manje...Sve poluge vlasti su u Beogradu,na 100 din koji odu iz Vojvodine u Bg tj republicki budzet,u Vojvodinu se vrati 10din.!Kako onda ista raditi?Isto vazi za opstinske budzete:sve pare se slivaju centralizovano u Bg a onda oni kao,vrate na kasicicu....I onda se javi Zorana,najstrasnija demagogija koja se moze cuti.Sta bi gospodjo sa Bajatovicem?Njega niko ne dira jer ga stite Rusi,sta bi sa cenom struje,gde se dede onaj popust na dnevnu struju?Pojeo Pajtic,jel?

e

pre 10 godina

Hej gospođo ili gospođice baš sam bio na Vašoj strani kada ste lepo i argumentovano govorili o srbijagasu i Bajatoviću. O tome izgleda kao ona pas laje, a karavan prolazi. Sada neargumentovano govorite o Pajtiću! Ne nisam ja na ničijoj strani, ili možda malo na strani Srbije i zato lepo nađite argumente ako ih imate, a ako ne pametnije je ćutati!

PosmatraC

pre 10 godina

Od kada je ova "ministarka" ili PR stiroporaca prezivela rekonstrukciju, ne skida se sa medija. Ali radi stvari za koje nije placena od gradjana Srbije. Kada treba da uradi svoj posao , JEFTINIJA CENA GASA, JEFTINA STRUJA,POLOZAJ RUDARA, ona za to nema vremena ili kaze da nije nadlezna.
Onu jeftinu struju preko dana je zaboravila posto su joj rekli da postoji JEDNOTARIFNO I DVOTARIFNO BROJILO, da je ovo XXI vek, da je covecanstvo napredovalo, e onda je odjednom zaboravila na predizbornu patku. A zaposlili sve direktore iz SNS-a, koji sa strujom imaju dodira samo kada ukljuce punjac za mobilni.E pa gospodo DRUGI PUT PONOVO GLASAJTE za ovakve a do tada cutite i trpite ili ne morate ni da cutite ni da trpite.

ZoranNS

pre 10 godina

Srbija je napravila i JOŠ UVEK pravi od najfinijih sastojaka pravi od Vojvodine bućkuriš, obraz ministarke je kao ..., umesto da podnese izveštaj zašto REPUBLIKA ne ispunjava obaveze prema pokrajini, SNS IZ POLITIČKIH INTERESA RUŠI POKRAJINU. Vojvođani od prvog septembra će pravaiti protest u svakom mestu u Vojvodini zbog eksploatatorskog i kolonizatorskog odnosa republike prema pokrajini. Apetiti Mihajlovićke su veliki, ali nije prva koja deli kifle Vojvođanima. Mi imamo našu vladu, a vi brinite o krađama u EPSU, o dizanju cena, prezaposlenosti u vašem resoru, samo U NS je prekobrojno zaposlenih preko 1000 o tome VI koju reč.. a otkad ste vi zaduženi za ekologiju Srbia nikada musavija i zagađenija, i NA KRAJU ministarko, ukrali ste Novi Sad, i ovaj grad je postao pakao u svakom pogledu, čime, kojim uspehom se vi dičite, oni izbori osvojeni batinašima i mućkama može na nivou mesne zajednice ali na nivou gradova neće moći, KADA DOĐE VREME ZA IZBORE (ne pre) javite se, mašite dostinućina novosadske vlade i vlade Srbije, pa ćete dobiti neki posto birača, a dotle idite namore, ne smetajte nam više.

Novi Sad - Niš konfederacija

pre 10 godina

Ministarka, a kakav je vas plan za buckuris Juznu Srbiju? Dosta ste vise delili lekcije iz tog vaseg Beograda dok je cela Srbija propala nacisto!

Vladimir

pre 10 godina

Draga gospodžo neće biti da je samo Pajtić kriv.
Bilo je i vas radikala na vlasti u Vojvodini, ali smo onda išli da ratujemo pa se dosta njih nije vratilo, neki ostali bogalji, a mnogi otišli.
I drugo nema od Vojvodine ništa dok vi iz Beograda komandujete i delite naše pare.
I ajde brate skini se više malo sa televizije.
Mnogo si već dosadna.

srdjan

pre 10 godina

e ovo je cirkus, mislim na plus i minus komentare. tacno moze da se provali trenutak kada stigne naredba armiji koja klikce da zastiti lepoticu ministarku. isto je i za vest o vucicevom dovodjenju blerovaca, to se zove odanost a i sada im je lakse da klikcu iz fotelje, na koju su ih postavili, nego kada su lepili plakate.

tomislav

pre 10 godina

pa, da, eto svuda na svetu je super, i 1000 puta bolje nego pre 5 godina, eto samo u vojvodini od najfinijeg materijala napravljen buckuris.... od srbije je za godinu dana napravljena secerusa, ako cemo njenim recnikom

miloš novi sad

pre 10 godina

Apsolutni je nonsens da SNS nešto priča o nepoverenju vojvođanskoj vladi posle onog fijaska od mitinga u Novom Sadu. Sećate se da za vreme trajanja mitinga nije bilo botovskih komentara i minusovanja, već da je to došlo tek uveče? Pa zato što se samo partijski dronovi i skupili u Novom Sadu, a uz svu silu Bosanaca i Srbijanaca opet ih nije bilo dovoljno ni za istočnu tribinu Karađorđa.

Ista priča je ona peticija za vanredne izbore. SNS-ovci se na istu potpisivali do tri puta, išli od kuće do kuće da moljakaju za potpise, i na kraju skupili 25% od onoga koliko je ljudi za njih glasalo na pokrajinskim izborima. Nešto ne čujem da se ta peticija više spominje u vašim izjavama, a grmili ste kako je to "samo početak"?

Tako da, džaba pričate, znamo di ste i kako stojite.

madjilac

pre 10 godina

Sta ste vi napravili od cele Srbije pomije koje ni pad smaslom nece da pojede,sramite se sta ste vi napravili kad bojkotujete pokrainsku vladu a sta ja napravio. vas gradonacelnik u Novom sadu buckuris kao sto je I vasa peobucena radikalska syranka da hocete da citite onda ste najpametniji ovako pricate nebuloze jer nemae kadat ni za portire a ti da si toliko dobra nebi bila izacena iz G 17 I kao odpa te stranke jefan od jcih kadrova SNS jadni ste zar jos nemozete da svatite vise odlazite I visr nikad da ne dodjete na vlast molim sr bog da se to desi ali sto pte srbija nema vremena za gubljenje.

glasac ds-a

pre 10 godina

Raspišite izbore na svim nivojima,uključujući i republičke i predsedničke.Da vidimo šta narod misli...ili jo bolje sačekajte još god. dana da pokažete vašu nesposobnost i neznanje u ekonomiji,narod će motkama da vas otera!

SNS prevaranti

pre 10 godina

I pored otimanja para Vojvodini i pored spletkarenja, splitanja na svakom koraku... vlada Vojvodine radi jako dobro, za razliku od ove smešne ,,rekondtruisane'' vlade Srbije. Sreća pa nije u Vojvodini, Beogradu...ovaj republički režim na vlasti inače bi ga najeb.li
Potpredsednica vlade treba da nam objasni gde ste slupali 4 milijarde evra za godinu dana, privreda je u kolapsu, ništa ne funkcioniše...ne zna se ko vodi vladu, ko su ministri...idete po svetu i tražite ministre...pa vi stvarno niste normalni, šta radite, 'bre... narod je kivan, ne može očima da vas vidi, prevaranti...uskoro ćete prevareni narod videti na ulicama, ispred vlade...prštaće na sve strane, dosta nam je vaših budalaština...Ma šta bi vam sve rekao, ali mi neće pustiti komentar...

Buba

pre 10 godina

U odnosu na pre par godina primećujem da su lajkovanja i suvoparni komentari (već su prepoznatljivi) postali posao stranačkih aktivista i obesmislili su iskazivanje različitosti mišljenja i polemiku između čitalaca.

NScentar

pre 10 godina

Po njenu logiku, ako Vojvodina ima najvišu stopu nezaposlenosti radno sposobnog stanovništva u Srbiju, Pajtic treba da ide, naravno da se uvucu SNSovci, Beograd ima najnizu stopu nezaposlenosti, a SNSovci i njega gone - sto? Ja imam osecaj da u pitanje politika ovde, i da SNS hoce da se uvuce i u Vojvodinu da vladaju. Sa postovanje gospa. ministarka, kazi te mi koliko su danasnja vlada zaposlila za poslednju godinu dana - ne brojeti poslove preko veze sto ljudi dobijaju od vladace koalicije.

István

pre 10 godina

"Ona je na pitanje koliko je realno da pokrajinski izbori budu do kraja ove godine odgovorila: "Videćemo. Naš cilj, i kao SNS-a i kao Vlade, jeste ekonomski razvoj"."
Za godinu dana ste napravili krs od Srbije.SNS NIKAD nece imati vecinu u Vojvodini,Jel jasno NIKAD!Protiv ustavno zadruzavate pare i jos lazete.

Tibulo

pre 10 godina

blizi ste samo-odumiranju. Oni koji vam veruju na izjave imace posla, sa sobom. Vas sef i svetski ljudi su u simbiozi. Rodjaci su.Vole vasu monovlast, jedinu u Evropi.Secam se jednu nase velike firme, savetnik je bio gospodin, nista manje od penz drzavnog sekretara. On je nesto dao a mi lovu sa projekata u inostranstvu. Nista vise. Onda je bilo love.Sada nema ni za penzije, vi prikupljate Internatinal imena, reklame za sugurno dzabe..
Protiv Pajtica nije fer. Primetno je da ste postali veliki rukovodilac kome je jezik malo brzi od misli ili instrukcija.Dalje, nista niste uradili u smanjenju zaposlenja i imate i debelog razloga. Ako odrzaate nezaposlenost u Vojvodini, koja NEMA strucnjake, uvek cete imati izjave koje dajete ZBOG "Zavadi, pa vladaj". DS-a se nemojte plasiti.bolje zaboravite, bice vam psihicki,lakse je. Nastavite sa foliranjem naroda, uspesima,samo-reklamama i dugackim jezikom. Srbija je mala bogata do iznemoglosti kad imamo VAS. Moje pitanje je zasto ne pratite vaseg sefa KOGA DRZITE u svakoj izjavi. Mozda bi mu pomogli, na slici. I normalno, umedjunarodnom marketingu, znanju ekonomije, vizijama, ljubavi prema sopstvenoj zemlji a i objasnjenjima , kako ste politicki nastali, u kojim prilikama, zasto imate veliku, navodno, podrsku u narodu, pogotovo u Vojvodini. Verovatno ce pitati neki, zasto licno mrzite Pajtica i nekoliko sledbenika DS-a. Nebojte se, nisu opasnost. Vi imate drugu, self-Mega-opasnost.Licnu.

Subotica

pre 10 godina

Realno najnepovoljnije uslove za život imaju žitelji Subotice, Sremske Mitrovice, Zrenjanina i Novog Sada, pokazuje analiza Republičkog zavoda za statistiku, koji je analizirao kupovnu moć građana u 15 gradova Srbije.
Zbog toga su neophodne promene u Pokrajni i lokalu.

jednaki uslovi za sve

pre 10 godina

@lukavi
Ma takve iste opomene su podelili i u Nisu, za dugovanja 350,800,1300, .. dinara, a ovamo reprogrami na 120 rata za povlascene koji duguju stotine hiljada!
Da li to isto rade i u Beogradu?
U svakom slucaju Strazbur im ne gine zbog diskriminacije potrosaca. Koliko reprograma i otpisa kamata- toliko kredita i besplatne struje urednim platisama!

jednom BOT uvek BOT

pre 10 godina

Nema tu mnogo priče. Da se formira vlast po uzoru na republičku.
(Republika, 9. avgust 2013 11:13)

A cemu onda sluze izbori?

Glorija

pre 10 godina

Botovi, može li da prođe bez vas. Upotrebite malo mozak, miševi će vam crći. Prokužnjala sam da u određenim vremenskim intervalima dobijate zadatak: ovde +, tamo -. Za pet minuta se po pedeset trovača uhvati za miša.

Vojvodjanka

pre 10 godina

Jeste gospođo ministarko, skroz ste u pravu, to je apsurd ali samo zato što Vojvodina radi za celu Srbiju. Ne vraćate sredstva koja joj po zakonu pripadaju već namećete i nove namete. Kako se republička vlast ponaša prema pokrajini mi još dobro i prolazimo i to samo zahvaljujući radu vlade APV!!!

politikolog

pre 10 godina

Ja ne znam kome to oni pokušavaju da prodaju priču o izborima? ma napravite više te izbore, nećet u vojvodini preći ni cenzus

rada

pre 10 godina

Ma da vi cete da mu kazete. Rezultate izbora znamo. Koliko god minusa udarali rezultati su I dalje isti. Nemojte molim vas da mi objasnjavate da nisam znala za koga sam glasalla.ZNALAS SAM.

Maja Marijana

pre 10 godina

Ministarka je u pravu kada govori o Vojvodini. Ona je nekada hranila celokupnu nekadašnju Jugoslaviju i izvozila, a sada ne proizvodi ništa. Sramota šta je uradio DS ovih 10-tak godina.

ljubitelj burleski

pre 10 godina

Kako li se zove onda ova,,rekonstrukcija,, posle godinu dana ,,najbolje vlade,, u Srbiji,od kad je postala samostalna,,.NIJE PROMENA SREDNJEG SLOVA STRANKE, PROMENA RAZMIŠLJANJA I DELANJA,a po tome SU neprevazidjeni ,nazovimo to NJIHOVIM rečima,,bukuriš ,,ali sa stavičnim posledicama. I nemojte da nam prepodobna Maja i ,,lav, MIrović budu ,,podsetnici,, BOLJE JE DA SE PRVO SAMI PODSETE DA JE RAČUNICA ,,ONIH 12,13 GODINA VEĆ DOVOLJAN RAZLOG DA SU IŠLI U ŠEŠELJEVU ŠKOLU, PA IM BARATANJE S ISTINOM PREDSTAVLJA VEEELIKI PROBLEM KAO I RANIJE, S OPRAVDANJEM SAMOG ŠEŠELJA,, ŠTO STE MI VEROVALI,,.Ovih mladih ,,komentatore,, po zadatku, iz kancelarije za brze odgovore,, ne beše, nisu bili stasali ni do obdaništa, pa su idealni materijal ,za sludjivanje. Neka se raspitaju u okolini ,koliko bi danas bilo gradjana Srije, i onih iz,,branjenih,, teritorija , da su kojim slučajem mogli da izbegnu ,,dobrovoljnu mobilizaciju,, ili da se diče,,patrijotski stečenim ,,bogatstvom i evropskim ,,stremljenjima,, .Nemaju te ,,srećne,, uspomene,, a mnogi ih nikad zaboraviti ni oprostiti neće, i nemože.Sa ovakvim nepostojećim planom , I POSLE GODINU DANA a u bivšem Parlamentu su mahali da imaju rešenja,,za sve i odmah,, imaju da zahvale ,,izabranima i postavlenima,, ,čak i iz arhive istorije izvučenih Jul,oavaca.Pa ,taj ,,bučkuriš ,gospodo osetismo i to onako,,srpski i domaćinski,, KO DA SA NAMA I DANAS HODA SLAVNI DR,RAJS.U PAMET SE GOSPODO.NEIDU BAŠ SVI NA VAŠE ,,TRULE DASKE,S RAZLOGOM.

novica952

pre 10 godina

Koliko god ste u pravu gospođo Mihajlović , gospodina Pajtića i njegovo drštvo pričom i traženjem promena nećete oterati sa funkcija koje ima dokle god uživa podršku LSV i ostalih i ima komotnu većinu da radi to što radi. Sve što ste izrekli o Vojvodini stoji i da je potrebna promena i u pokrajini saglasno rekonstrukciji vlade u Beogradu, da je potrbna novo redifiniosanje zadataka pokrajinske vlasti ali se to pričom ne može promeniti već samo izborima i stavljanje Pajtića pred iskušenje da narodu položi račun za sve što je radio.Ali to podrazumeva i neke druge odnose sa koalicionim partnerom SPS na novou vojvođanske vlasti, neke promene i u sopstvenim redovima i ventiliranje nekih kadrova jer je pitanje koliko bi SNS uspeo da nametne svoju priču sa nekim ljudima.

BOBANA - RU

pre 10 godina

Zorana Mihajlovic opravdano kaze da je Vojvodina apsurd Srbije, jer umesto da ima najvisu stopu zaposlenosti, ona ima najvisu stopu nezaposlenosti radno sposobnog stanovnistva. Nije ni cudo koje na vlasti u Vojvodini na celu sa Bojanom Pajtic koji se brine oko dekleracije. umesto da vodi racuna o ovoj cinjenici da ljudi nemaju posao.

Van Gog

pre 10 godina

O Pajticu sam imao sasavim drugacije misljenje sve dok nije iskoristio trenutak, kad je Srbiji bilo najteže, u vreme pregovora sa Tacijem, da pokrene pitanje o navodnoj ugroženosti autonomije Vojvodine i inicirao donosenje deklaracije.

Milika

pre 10 godina

Dotična gospodja priča čiste gluposti.
Njena stranka ima vlast ( na prevaru i prepad osvojenu)u NS -u pa slobodno pitajte gradjane da li su zadovoljni vladavinom te stranke?
G-dja Ministarka bi trebalo da se malo više bavi svojim poslom u svom ministrastvu koje ne mže dobiti ni najnižu prelaznu ocenu za svoj rad. Ne znam koji su je "kvaliteti" održali u vladi, ali merljivo okom stručnjaka za rad resornog ministrastva sigurno nisu !?

Glorija

pre 10 godina

Botovi, može li da prođe bez vas. Upotrebite malo mozak, miševi će vam crći. Prokužnjala sam da u određenim vremenskim intervalima dobijate zadatak: ovde +, tamo -. Za pet minuta se po pedeset trovača uhvati za miša.

perasombor

pre 10 godina

Istina. Pajtic jeste kriv. Kriv je sto ne lupi sakom o sto, i otera vas "dobrocinitelje" iz pasaluka tamo gde vam je mesto. A vi ako hocete da predstavljate laznu sliku sta misle Vojvodjani, ne morate objaviti komentar. Ionako je sve cenzurisano kao u vreme Slobe.

István

pre 10 godina

"Ona je na pitanje koliko je realno da pokrajinski izbori budu do kraja ove godine odgovorila: "Videćemo. Naš cilj, i kao SNS-a i kao Vlade, jeste ekonomski razvoj"."
Za godinu dana ste napravili krs od Srbije.SNS NIKAD nece imati vecinu u Vojvodini,Jel jasno NIKAD!Protiv ustavno zadruzavate pare i jos lazete.

Vojvodjanin

pre 10 godina

Gradjani Vojvodine odlicno znaju kome su dali glas, SNS nema sta da trazi, osim pateticnih pokusaja spinovanja statistika. Ostavite nas na miru da radimo, ionako vam zaradjujemo za celu Srbiju.

botovi

pre 10 godina

Neverovatno spinovanje. Da li znate g.Mihajlovic koja su nadleznosti Vojvodine? I da li to uopste ima veze sa nezaposlenim i razvojom? Dajte zakonodavnu i izvrsnu vlast Vojvodini. Pare koje se ovde zarade tu i da ostanu i tek onda ako je i dalje ovako imate pravo da kritikujete. Ovako je sve spin u stilu nazadnjaka naravno.

Subotica

pre 10 godina

Realno najnepovoljnije uslove za život imaju žitelji Subotice, Sremske Mitrovice, Zrenjanina i Novog Sada, pokazuje analiza Republičkog zavoda za statistiku, koji je analizirao kupovnu moć građana u 15 gradova Srbije.
Zbog toga su neophodne promene u Pokrajni i lokalu.

Struja

pre 10 godina

A sta ste to vi i vasi napravili gospodjo?
Osim sto ste nakacili hiljade vasih "strucnjaka" na drzavni budzet, pa se hvalite sa povecanom zaposlenoscu.

бидермајер

pre 10 godina

Нај већи бућкуриш је потекао из отаџбинске...највећа издајничка олош која се домогла власти критикује ? Ма треба војводина да вас протера,и коначно да се оцепи .Само зарад вас.

IBJ

pre 10 godina

Lepojko, brini ponekad o tome šta se ti i tvoje "razmiontirano-namontirano" društvance uradili. Ja znam da je prosipanje đubreta u tuđe dvorište najomiljeniji posao nesposobnih srpskih kvazipolitičarčića i kvazipolitičarčičkinja, ali fazon je davno prodat, a ni mi, građani, nismo baš toliko glupi i slepi kod očiju.

Bojan SM

pre 10 godina

Evo ja sam iz Sremske Mitrovice i ne secam se kad je Pajtic kao premijer Vojvodine dosao u posetu nasem gradu da oslusne misljenje gradjana, inace u nasem gradu posla nema ni za lek, a investitori koji su dosli i koji uposljavaju mali broj ljudi, placaju po dvadesetak hiljada dinara za poslove koji su ekstremno opasni! Krivo mi je sto Pajticu nisu prioritet gradjani Vojvodine vec izmisljena ugrozena prava vojvodjana!

vosa

pre 10 godina

lepojko kad smo vam na teret a vi stavite rampu na savi i dunavu i lepo nam pozelite sretan put ... ni na sledecim izborima necete pobediti u Vojvodini ... znamo ko ste..

milan

pre 10 godina

A sta ste pa vi to u NS napravili posle godinu dana, nista do danas. Vi ste gosp. Mihajlovic osoba zaduzena kod SNS-a za verdrenje i oblacnost po ptrebi zavisno o kome se radi dali o osobo iz vlasti ili protivnickim politicarima. Vojvodina jeste u poredjenju sa tim koliko je radnih mesta izgubljeno na globalnom nivou dobar deo toga uspela da izjednaci ali vi iz BG stalno im bacate drvlje i kamenje pod noge i u opste vas neinteresuju ljudi koji zbog toga gube svoja radna mesta, plodnu zemlju obradjenu i zasejanu cuvate policijom i vojskom da nebi neko ubrao letinu sa zemlje koju ste prodali a niste je dali vojvodjanskim paorima, boljeg primera nije ni potrebno nabrojati pored ovoga,

master dr

pre 10 godina

samo ti nestrucna ministarko cuti,sta je sa solarnim parkom od 160miliona koji ce mo mi da platimo,jer si ti potpisala i zavrnula investitore? Sram te bilo! Danas gledam racun za struju i stoji privatna firma za distribuciju struje koja vrsi naplatu?! Zasto? Jel eps nema pedeset hiljada ljudi u administraciji? Da li ne mogu da prave racune? Ne,vec si zaposlila novih petsto lezilebovica i krvopija na nasu grbacu??? Sram te bilo!!!!!!!

perasombor

pre 10 godina

Naravno da je nezaposlenost veca u Vojvodini kada je u Vojvodini zaposleno 27% u drzavnom sektoru, a u Beogradu nakaceno cak 46% na drzavnu sisu, koju vam uglavnom mi i popunjavamo. Samo vojvodjanska poljoprivreda i vojvodjanski Naftagas (tzv. NIS) pune 50% budzeta R. Srbije. Naravno da je nezaposlenost veca u Vojvodini kada ste navukli 30.000 ( slovima trideset hiljada) ljudi da "radi" u Vladi Srbije. Sede jedni drugima na glavama. Vlada Vojvodine sa druge strane ima samo 1.300 zaposlenih. Nadam se da cete objaviti komentar.

vule

pre 10 godina

alo, zeno, radi vise svoj posao, prestani da viris u tudje dvoriste i samaras redom - dacic, djilas, pajtic, bla bla bla, uradi nesto sa EPS-om, energetikom, sjasi kad ne znas nista drugo nego da se udvaras Vucicu pljuvanjem okolo po svemu i svakome !

madjilac

pre 10 godina

Sta ste vi napravili od cele Srbije pomije koje ni pad smaslom nece da pojede,sramite se sta ste vi napravili kad bojkotujete pokrainsku vladu a sta ja napravio. vas gradonacelnik u Novom sadu buckuris kao sto je I vasa peobucena radikalska syranka da hocete da citite onda ste najpametniji ovako pricate nebuloze jer nemae kadat ni za portire a ti da si toliko dobra nebi bila izacena iz G 17 I kao odpa te stranke jefan od jcih kadrova SNS jadni ste zar jos nemozete da svatite vise odlazite I visr nikad da ne dodjete na vlast molim sr bog da se to desi ali sto pte srbija nema vremena za gubljenje.

Marko

pre 10 godina

Gospodjo ministarka raspisite vi republicke izbore zbog katastrofalne situacije u zemlji, opste nemastine, gladi i nezaposlenosti koje su rezultat vase vlade ( vlada SNS-a )......A ne da tako besramno optuzujete druge za vasu nesposobnost.

glasac ds-a

pre 10 godina

Raspišite izbore na svim nivojima,uključujući i republičke i predsedničke.Da vidimo šta narod misli...ili jo bolje sačekajte još god. dana da pokažete vašu nesposobnost i neznanje u ekonomiji,narod će motkama da vas otera!

c

pre 10 godina

zoko zoko opet ti idi radi svoj posao prekjuce 5 puta iskljucenje na 15 minuta bez najeve odose zamrzivaci ode hrana to je buckuris i to sto ti pricas je si li ti ministarka ili potparol sns-a?pa nadmasila si i jelenu trivan

Ej Seki Seki

pre 10 godina

Vi ste za ovih godinu dana od kako ste ponovo dosli na vlast od Srbije napravili najsiromasniju zemlju u regionu a krivite gos.Pajtica za stanje u Vojvodinu.Nikad nece da ti se nasmeje bolji od tebe samo gori!

dalje prste radikalske

pre 10 godina

Realno najnepovoljnije uslove za život imaju žitelji Subotice, Sremske Mitrovice, Zrenjanina i Novog Sada, pokazuje analiza Republičkog zavoda za statistiku, koji je analizirao kupovnu moć građana u 15 gradova Srbije.
Zbog toga su neophodne promene u Pokrajni i lokalu.
(Subotica, 9. avgust 2013 10:32

Bote maleni,a da proveris malo ko je na vlasti u Zrenjaninu,Sr. Mitovici i Novom Sadu?Da li si bas siguran da zelis promene?

Toliko ste jadni i otuzni u odbrani svih budalastina koje vasi puleni govore da izazivate gadjenje.

A u Vojvodini do promene vlasti moze da dodje samo za neke 3 godine,posle izbora.Jel' to jasno?Budete li hteli na silu da menjate nece na dobro da izadje...

sremac

pre 10 godina

Pa cega je on premijer?Protokolarna funkcija vise-manje...Sve poluge vlasti su u Beogradu,na 100 din koji odu iz Vojvodine u Bg tj republicki budzet,u Vojvodinu se vrati 10din.!Kako onda ista raditi?Isto vazi za opstinske budzete:sve pare se slivaju centralizovano u Bg a onda oni kao,vrate na kasicicu....I onda se javi Zorana,najstrasnija demagogija koja se moze cuti.Sta bi gospodjo sa Bajatovicem?Njega niko ne dira jer ga stite Rusi,sta bi sa cenom struje,gde se dede onaj popust na dnevnu struju?Pojeo Pajtic,jel?

Silvester

pre 10 godina

Smejala se svraka vrani. Ministarka i uvažena profesorka na Megatrendu (Žarkova koleginica) je počela mnogo da smara svakodnevnim pojavljivanjem. Da je tkati kao zijati Srbija bi poreds svih njenih političara bila najbogatija zemlja na svetu. Sve je vas napravila Udba, a ne može ni ona više da iskontroliše broj parazita koji preko kvazipartija jaše ovu državu. Sve će ovo da pukne kao balon od sapunice. Ova vlada je poslednji ešalon manipulanata koji dovršava proces uništenja jedne istorijski promašene države i naroda. Đubretari.

ZoranNS

pre 10 godina

Srbija je napravila i JOŠ UVEK pravi od najfinijih sastojaka pravi od Vojvodine bućkuriš, obraz ministarke je kao ..., umesto da podnese izveštaj zašto REPUBLIKA ne ispunjava obaveze prema pokrajini, SNS IZ POLITIČKIH INTERESA RUŠI POKRAJINU. Vojvođani od prvog septembra će pravaiti protest u svakom mestu u Vojvodini zbog eksploatatorskog i kolonizatorskog odnosa republike prema pokrajini. Apetiti Mihajlovićke su veliki, ali nije prva koja deli kifle Vojvođanima. Mi imamo našu vladu, a vi brinite o krađama u EPSU, o dizanju cena, prezaposlenosti u vašem resoru, samo U NS je prekobrojno zaposlenih preko 1000 o tome VI koju reč.. a otkad ste vi zaduženi za ekologiju Srbia nikada musavija i zagađenija, i NA KRAJU ministarko, ukrali ste Novi Sad, i ovaj grad je postao pakao u svakom pogledu, čime, kojim uspehom se vi dičite, oni izbori osvojeni batinašima i mućkama može na nivou mesne zajednice ali na nivou gradova neće moći, KADA DOĐE VREME ZA IZBORE (ne pre) javite se, mašite dostinućina novosadske vlade i vlade Srbije, pa ćete dobiti neki posto birača, a dotle idite namore, ne smetajte nam više.

vlada milic

pre 10 godina

vidim da nam je ministarka sve nervoznija . polako ministarko doci ce vam uskoro stros-kan pa ce vam demonstrirati svoju strucnost u praksi pa ce vas malo smiriti.

Hrvoje

pre 10 godina

Ako je toliko lose u Vojvodini, zasto se godinama glasa za DS i njene partnere, neka se zapita ministarka 100/sat. Njene izjave se posle tretiraju kao njene licne jer ne uspeva ni da premijera Srbije promeni koji po njoj takodje ne radi dobro a o Bajatovicuni da ne pricam.

Crni Gruja

pre 10 godina

Doticna je olicenje buckurisa neispunjenih obecanja i planova kao i smesnih izjava. Samo cekam sta ce sledece da izjavi pa onda ne znam da li da se smejem ili da placem nad sudbinom nas svih. Stvarno ne razumem zbog cega nije smenjena. Zauvek iz politke.

srdjan

pre 10 godina

Pajtic, jak premijer. Mislim ne Pajtic kao Pajtic, nego bilo koji premijer Vojvodine, bez pravih instrumenata i ovlascenja kako i moze da utice na smanjenje nezposlenosti. Sva vlast, fiskalna, monetarna, sudstvo, policija...sve je u rukama republike. A naprednjacima su svi krivi za nezaposlenost, u Vojvodini Pajtic, u Beogradu Djilas, u Srbiji Dinkic...jedino oni nizasta nisu krvi...

tomislav

pre 10 godina

pa, da, eto svuda na svetu je super, i 1000 puta bolje nego pre 5 godina, eto samo u vojvodini od najfinijeg materijala napravljen buckuris.... od srbije je za godinu dana napravljena secerusa, ako cemo njenim recnikom

Novi Sad - Niš konfederacija

pre 10 godina

Ministarka, a kakav je vas plan za buckuris Juznu Srbiju? Dosta ste vise delili lekcije iz tog vaseg Beograda dok je cela Srbija propala nacisto!

Evelin

pre 10 godina

U potpunosti se slazem sa Ministarkom, Vojvodina ima ogromne potencijale. Jako je tesko konstatovati toliku nezaposlenost ,siromastvo i nezadovoljstvo ljudi. Sve to zahvaljujuci nestrucnosti Pajtica.

Vladimir

pre 10 godina

Draga gospodžo neće biti da je samo Pajtić kriv.
Bilo je i vas radikala na vlasti u Vojvodini, ali smo onda išli da ratujemo pa se dosta njih nije vratilo, neki ostali bogalji, a mnogi otišli.
I drugo nema od Vojvodine ništa dok vi iz Beograda komandujete i delite naše pare.
I ajde brate skini se više malo sa televizije.
Mnogo si već dosadna.

SNS prevaranti

pre 10 godina

I pored otimanja para Vojvodini i pored spletkarenja, splitanja na svakom koraku... vlada Vojvodine radi jako dobro, za razliku od ove smešne ,,rekondtruisane'' vlade Srbije. Sreća pa nije u Vojvodini, Beogradu...ovaj republički režim na vlasti inače bi ga najeb.li
Potpredsednica vlade treba da nam objasni gde ste slupali 4 milijarde evra za godinu dana, privreda je u kolapsu, ništa ne funkcioniše...ne zna se ko vodi vladu, ko su ministri...idete po svetu i tražite ministre...pa vi stvarno niste normalni, šta radite, 'bre... narod je kivan, ne može očima da vas vidi, prevaranti...uskoro ćete prevareni narod videti na ulicama, ispred vlade...prštaće na sve strane, dosta nam je vaših budalaština...Ma šta bi vam sve rekao, ali mi neće pustiti komentar...

Nebojša -Vračar

pre 10 godina

Zorana je u predizbornoj kampanji obećela da će struja biti jeftinija 20%,šta je sa obećanjima, znam da je realnost jedno a obećanje drugo,ali imali neko odgovornost za izrečenu reč.-

PosmatraC

pre 10 godina

Od kada je ova "ministarka" ili PR stiroporaca prezivela rekonstrukciju, ne skida se sa medija. Ali radi stvari za koje nije placena od gradjana Srbije. Kada treba da uradi svoj posao , JEFTINIJA CENA GASA, JEFTINA STRUJA,POLOZAJ RUDARA, ona za to nema vremena ili kaze da nije nadlezna.
Onu jeftinu struju preko dana je zaboravila posto su joj rekli da postoji JEDNOTARIFNO I DVOTARIFNO BROJILO, da je ovo XXI vek, da je covecanstvo napredovalo, e onda je odjednom zaboravila na predizbornu patku. A zaposlili sve direktore iz SNS-a, koji sa strujom imaju dodira samo kada ukljuce punjac za mobilni.E pa gospodo DRUGI PUT PONOVO GLASAJTE za ovakve a do tada cutite i trpite ili ne morate ni da cutite ni da trpite.

srdjan

pre 10 godina

e ovo je cirkus, mislim na plus i minus komentare. tacno moze da se provali trenutak kada stigne naredba armiji koja klikce da zastiti lepoticu ministarku. isto je i za vest o vucicevom dovodjenju blerovaca, to se zove odanost a i sada im je lakse da klikcu iz fotelje, na koju su ih postavili, nego kada su lepili plakate.

MNS

pre 10 godina

Bilo bi me sramota da sam funkcioner SNS i da moram da dajem saopštenja poput ovog. Samo ih zanima preuzimanje vlasti tamo gde im je građani nisu poverili, a nemaju dovoljno pismenih kadrova ni svoj deo republičke vlade da popune kako treba, a i šta će im, ionako se gospodar Vučić pita za sve. Pogledajte kakva je samo smejurija prekomponovana gradska vlast u Novom Sadu koju su formirali SNS i bratija. Primitivizam i bahatost su jedino što su do sada pokazali.

e

pre 10 godina

Hej gospođo ili gospođice baš sam bio na Vašoj strani kada ste lepo i argumentovano govorili o srbijagasu i Bajatoviću. O tome izgleda kao ona pas laje, a karavan prolazi. Sada neargumentovano govorite o Pajtiću! Ne nisam ja na ničijoj strani, ili možda malo na strani Srbije i zato lepo nađite argumente ako ih imate, a ako ne pametnije je ćutati!

miloš novi sad

pre 10 godina

Apsolutni je nonsens da SNS nešto priča o nepoverenju vojvođanskoj vladi posle onog fijaska od mitinga u Novom Sadu. Sećate se da za vreme trajanja mitinga nije bilo botovskih komentara i minusovanja, već da je to došlo tek uveče? Pa zato što se samo partijski dronovi i skupili u Novom Sadu, a uz svu silu Bosanaca i Srbijanaca opet ih nije bilo dovoljno ni za istočnu tribinu Karađorđa.

Ista priča je ona peticija za vanredne izbore. SNS-ovci se na istu potpisivali do tri puta, išli od kuće do kuće da moljakaju za potpise, i na kraju skupili 25% od onoga koliko je ljudi za njih glasalo na pokrajinskim izborima. Nešto ne čujem da se ta peticija više spominje u vašim izjavama, a grmili ste kako je to "samo početak"?

Tako da, džaba pričate, znamo di ste i kako stojite.

jednaki uslovi za sve

pre 10 godina

@lukavi
Ma takve iste opomene su podelili i u Nisu, za dugovanja 350,800,1300, .. dinara, a ovamo reprogrami na 120 rata za povlascene koji duguju stotine hiljada!
Da li to isto rade i u Beogradu?
U svakom slucaju Strazbur im ne gine zbog diskriminacije potrosaca. Koliko reprograma i otpisa kamata- toliko kredita i besplatne struje urednim platisama!

Ekonomista

pre 10 godina

Ne vredjaj druge,dezurna pljuvacice.Pre neki dan si polizala sve ono sto si pricala o Dacicu.Bolje radi svoj posao,nemoj prodavati populisticku maglu,a istovremeno dizes cenu struje.Sredjuj stanje u Elektroprivtedi,sto i jeste tvoj posao.

NScentar

pre 10 godina

Po njenu logiku, ako Vojvodina ima najvišu stopu nezaposlenosti radno sposobnog stanovništva u Srbiju, Pajtic treba da ide, naravno da se uvucu SNSovci, Beograd ima najnizu stopu nezaposlenosti, a SNSovci i njega gone - sto? Ja imam osecaj da u pitanje politika ovde, i da SNS hoce da se uvuce i u Vojvodinu da vladaju. Sa postovanje gospa. ministarka, kazi te mi koliko su danasnja vlada zaposlila za poslednju godinu dana - ne brojeti poslove preko veze sto ljudi dobijaju od vladace koalicije.

jednom BOT uvek BOT

pre 10 godina

Nema tu mnogo priče. Da se formira vlast po uzoru na republičku.
(Republika, 9. avgust 2013 11:13)

A cemu onda sluze izbori?

Tibulo

pre 10 godina

blizi ste samo-odumiranju. Oni koji vam veruju na izjave imace posla, sa sobom. Vas sef i svetski ljudi su u simbiozi. Rodjaci su.Vole vasu monovlast, jedinu u Evropi.Secam se jednu nase velike firme, savetnik je bio gospodin, nista manje od penz drzavnog sekretara. On je nesto dao a mi lovu sa projekata u inostranstvu. Nista vise. Onda je bilo love.Sada nema ni za penzije, vi prikupljate Internatinal imena, reklame za sugurno dzabe..
Protiv Pajtica nije fer. Primetno je da ste postali veliki rukovodilac kome je jezik malo brzi od misli ili instrukcija.Dalje, nista niste uradili u smanjenju zaposlenja i imate i debelog razloga. Ako odrzaate nezaposlenost u Vojvodini, koja NEMA strucnjake, uvek cete imati izjave koje dajete ZBOG "Zavadi, pa vladaj". DS-a se nemojte plasiti.bolje zaboravite, bice vam psihicki,lakse je. Nastavite sa foliranjem naroda, uspesima,samo-reklamama i dugackim jezikom. Srbija je mala bogata do iznemoglosti kad imamo VAS. Moje pitanje je zasto ne pratite vaseg sefa KOGA DRZITE u svakoj izjavi. Mozda bi mu pomogli, na slici. I normalno, umedjunarodnom marketingu, znanju ekonomije, vizijama, ljubavi prema sopstvenoj zemlji a i objasnjenjima , kako ste politicki nastali, u kojim prilikama, zasto imate veliku, navodno, podrsku u narodu, pogotovo u Vojvodini. Verovatno ce pitati neki, zasto licno mrzite Pajtica i nekoliko sledbenika DS-a. Nebojte se, nisu opasnost. Vi imate drugu, self-Mega-opasnost.Licnu.

Buba

pre 10 godina

U odnosu na pre par godina primećujem da su lajkovanja i suvoparni komentari (već su prepoznatljivi) postali posao stranačkih aktivista i obesmislili su iskazivanje različitosti mišljenja i polemiku između čitalaca.

FFFFFF

pre 10 godina

Velika je sramota da Vojvodina sa tolikim potencijalima ima tako veliki broj nezaposlenih. Slažem se sa ministarkom, sve je to posledica loše vođene politike Bojana Pajtića.

Vlada vicic

pre 10 godina

Lepojko, brini ponekad o tome šta se ti i tvoje "razmiontirano-namontirano" društvance uradili. Ja znam da je prosipanje đubreta u tuđe dvorište najomiljeniji posao nesposobnih srpskih kvazipolitičarčića i kvazipolitičarčičkinja, ali fazon je davno prodat, a ni mi, građani, nismo baš toliko glupi i slepi kod očiju.
(IBJ, 9. avgust 2013 10:44)

Ne mozete da nam prodajete te glupe fore IBJ.Ja zivim u Vojvodini i znam,kako sam ziveo,znam kako je danas i zasto.Mozete da stitite interes stranke na vlasti u vojvodjanskoj vladi,ali,oni su uticali svih ovih godina da kvalitet nasih zivota bude ovakav.Za to nemaju opravdanja!

Jami

pre 10 godina

Zivim u Vojvodini i mogu da potvrdim pricu gospodje Mihajlovic. Vojvodjani su nekada dobro ziveli , bilo je posla , para, a sada od kada je DS preuzeo Vojvodinu, totalni haos. Zivim u mestu gde samo onaj ko nije hteo da radi nije radio, a danas mozes da biras izmedju dve tri prehrambene radnje i neke male privatne firmice. Da ne duzim vise neka ih bude sramota za sve sto su uradili ovom narodu. NJBOLJE RESENJE BI BILI IZBORI U VOJVODINI.

Plava frajla

pre 10 godina

Vidim da su neki ovde skloni zameni teza. Kao Vojovđanki, zanimljivo bi mi bilo da mi objasne kako je moguće da Pajtić koji se "toliko zalaže da obespravljenoj Vojovodini bude bolje" za istu tu Vojvodinu nije uradio ništa po pitanju upošljavanja stanovništva i razvoja privrede, onda kada je njegova stranka držala vlast na svim nivoima. Zaista treba biti umetnik, da ne kažem bezgranično sebičan, pa od žitnice i nekada najrazvijenije regije SFRJ napraviti tako tužnu sliku nezaposenosti i nemaštine.

Maja Marijana

pre 10 godina

Ministarka je u pravu kada govori o Vojvodini. Ona je nekada hranila celokupnu nekadašnju Jugoslaviju i izvozila, a sada ne proizvodi ništa. Sramota šta je uradio DS ovih 10-tak godina.

Razvojna

pre 10 godina

Pajtić je trebalo da podnese ostavku još kad je otvorena afera Razvojna banka. Ne razumem kako su političari u Srbiji izgubili svaki osećaj za moralnu odgovornost.

Darija

pre 10 godina

Svi resursi u drzavi Srbiji moraju da se iskoriste na najbolji moguci nacin. Vojvodina je od strateskog privrednog znacaja imajuci u vidu plodno zemljiste cijom obradom bi se dobili poljoprivredni proizvodi koji bi i po kvantitetu a i kvalitetu zadovoljili ne samo najveci deo potreba stanovnistva Srbije, vec i zemalja u regionu.

Vesna 80

pre 10 godina

Sramota je što Vojvodina koja ima toliko potencijala i resursa bude uništena i u toliko lošoj situaciji da ne može ni sebe da prehrani. Za sve je to kriva politika poslednjih godina.

Ninica

pre 10 godina

Srbija ima ravnicui plodnu zemlju kakve nigde nema u Evropi....tlo pogodno za bavlljenjem poljoprivrede samo tako....a Vojvodina najsiromašnija....meni ovde nešto ne štima

Zora Rasanac

pre 10 godina

Maco pa i ti si nama obećala jeftinu struju u toku dana pa smo umesto toga dobili poskupljenje struje od 10%!
Sećaš se, lutko?
(HORACIJE, 9. avgust 2013 11:03)

Ali ste svakako zaboravili mogucnost reprograma duga od 120 rata,bez obracuna kamate...

Laca

pre 10 godina

@perasombor
Primetio sam da se u svakoj poruci žalite na cenzuru, iako na svakoj temi o Vojvodini ima po neki vaš post. U čemu je problem?

novica952

pre 10 godina

Koliko god ste u pravu gospođo Mihajlović , gospodina Pajtića i njegovo drštvo pričom i traženjem promena nećete oterati sa funkcija koje ima dokle god uživa podršku LSV i ostalih i ima komotnu većinu da radi to što radi. Sve što ste izrekli o Vojvodini stoji i da je potrebna promena i u pokrajini saglasno rekonstrukciji vlade u Beogradu, da je potrbna novo redifiniosanje zadataka pokrajinske vlasti ali se to pričom ne može promeniti već samo izborima i stavljanje Pajtića pred iskušenje da narodu položi račun za sve što je radio.Ali to podrazumeva i neke druge odnose sa koalicionim partnerom SPS na novou vojvođanske vlasti, neke promene i u sopstvenim redovima i ventiliranje nekih kadrova jer je pitanje koliko bi SNS uspeo da nametne svoju priču sa nekim ljudima.

lukavi

pre 10 godina

Ali ste svakako zaboravili mogucnost reprograma duga od 120 rata,bez obracuna kamate...
(Zora Rasanac, 9. avgust 2013 11:29)
Reporgam duga ? Da ti nije vrućina udarila u glavu možda ? Kojeg duga ? Ovde seku bre odmah i momentalno za sve i svašta, kakvih 120 rata, to postoji samo dole kod vas. Kopiraću tu deo opomene sto sam je danas primio od Elektrovojvodine:
"Obaveštavamo vas da je stanje Vaših obaveza za isporučenu el. energiju sa 31.07.2013 DUG od 29,94 dinara.
Potrebno je da Vaš dug izmirite u najkraćem mogućem roku, kako bi ste izbegli obračun kamate i dodatne troškove za eventualnu naplatu sudskim putem."
Inače tih 29,94 i jeste neka "kamata" na ne znam ni ja šta.
Samo se na Vojvodini "trenira" finansijska disciplina i to bez pardona.
I ni ne znam što opšte žvrljaš tu kad veze sa Vojvodinom nemaš !

Vojvodjanka

pre 10 godina

Jeste gospođo ministarko, skroz ste u pravu, to je apsurd ali samo zato što Vojvodina radi za celu Srbiju. Ne vraćate sredstva koja joj po zakonu pripadaju već namećete i nove namete. Kako se republička vlast ponaša prema pokrajini mi još dobro i prolazimo i to samo zahvaljujući radu vlade APV!!!

rada

pre 10 godina

Ma da vi cete da mu kazete. Rezultate izbora znamo. Koliko god minusa udarali rezultati su I dalje isti. Nemojte molim vas da mi objasnjavate da nisam znala za koga sam glasalla.ZNALAS SAM.

politikolog

pre 10 godina

Ja ne znam kome to oni pokušavaju da prodaju priču o izborima? ma napravite više te izbore, nećet u vojvodini preći ni cenzus

ljubitelj burleski

pre 10 godina

Kako li se zove onda ova,,rekonstrukcija,, posle godinu dana ,,najbolje vlade,, u Srbiji,od kad je postala samostalna,,.NIJE PROMENA SREDNJEG SLOVA STRANKE, PROMENA RAZMIŠLJANJA I DELANJA,a po tome SU neprevazidjeni ,nazovimo to NJIHOVIM rečima,,bukuriš ,,ali sa stavičnim posledicama. I nemojte da nam prepodobna Maja i ,,lav, MIrović budu ,,podsetnici,, BOLJE JE DA SE PRVO SAMI PODSETE DA JE RAČUNICA ,,ONIH 12,13 GODINA VEĆ DOVOLJAN RAZLOG DA SU IŠLI U ŠEŠELJEVU ŠKOLU, PA IM BARATANJE S ISTINOM PREDSTAVLJA VEEELIKI PROBLEM KAO I RANIJE, S OPRAVDANJEM SAMOG ŠEŠELJA,, ŠTO STE MI VEROVALI,,.Ovih mladih ,,komentatore,, po zadatku, iz kancelarije za brze odgovore,, ne beše, nisu bili stasali ni do obdaništa, pa su idealni materijal ,za sludjivanje. Neka se raspitaju u okolini ,koliko bi danas bilo gradjana Srije, i onih iz,,branjenih,, teritorija , da su kojim slučajem mogli da izbegnu ,,dobrovoljnu mobilizaciju,, ili da se diče,,patrijotski stečenim ,,bogatstvom i evropskim ,,stremljenjima,, .Nemaju te ,,srećne,, uspomene,, a mnogi ih nikad zaboraviti ni oprostiti neće, i nemože.Sa ovakvim nepostojećim planom , I POSLE GODINU DANA a u bivšem Parlamentu su mahali da imaju rešenja,,za sve i odmah,, imaju da zahvale ,,izabranima i postavlenima,, ,čak i iz arhive istorije izvučenih Jul,oavaca.Pa ,taj ,,bučkuriš ,gospodo osetismo i to onako,,srpski i domaćinski,, KO DA SA NAMA I DANAS HODA SLAVNI DR,RAJS.U PAMET SE GOSPODO.NEIDU BAŠ SVI NA VAŠE ,,TRULE DASKE,S RAZLOGOM.