Nedelja, 28.10.2012.

15:45

SNS: Čeda nervozan zbog rada Vlade

SNS je, <a href="http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2012&mm=10&dd=28&nav_category=11&nav_id=655634" class="text-link" target= "_blank">reagujući na današnji govor lidera LDP</a>, saopštio da bi Jovanoviću "bilo bolje da odgovori zbog čega su najednom utihnule sve njegove prozivke tajkuna".

Izvor: B92

SNS: Èeda nervozan zbog rada Vlade IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

97 Komentari

Sortiraj po:

Elektra

pre 11 godina

Trebalo bi malo da se proveri doticni gospodin Jovanovic jer sigurna sam da mnostvo toga ima da se nadje,pocevsi od njegovog iznenadnog bogatstva...

majka mara

pre 11 godina

Svi veoma dobro znamo da je rezolucijom 1244 Kosovo zaštićeno i da vas je uvek to mučilo da ga nezvanično isporučite u okupatorske ruke.Zašto se onda zadnjih godina pregovara zašto se obmanjuje istina da Kosovo nije izgubljeno da Kosovo smo gubili ali jedino preko pregovaračkog stola.Otimanjem Kosova otvara se pandorina kutija i biće u mnogim državama Kosovo.

vadikali

pre 11 godina

Jel se to Voja vratio? Sto ne kazete,to nije sramota...Kum nije dugme...U toku ove nedelje ocekuje se promocija knjige "Ceda Fidelinka" u izdanju izdavacke kuce Velika Srbija...Promocija knjige ce se odrzati u prostorijama Pecenjare Fantazija...

gr Lazarevic

pre 11 godina

Vise puta sam trazio odgovor sta je sa sudbinom ,vrece sa glasackim listicima ,koju su izrucili pred skupstinom Nikolic i Vucic.Postavio sam pitanje,gde je vreca zavrsila,da li u kontejneru ili u policiji,i ako je jos u zivotu,da se komisiski prebroji,jer sumnjam da je bilo u njoj 5000.000 listica.

lagarija

pre 11 godina

nije samo čeda nervozan, svi smo nervozni.
bio bi red da naprednjaci odgovore bar na jednu čedinu tvrdnju, bez trućanja o borbi protiv kriminala i korupcije i tajkunima. time se ne mogu pokriti sve falinke i promašaji, nesposobnost i partokratsko ponašanje.
postaju nesnosno dosadni.

Siniša

pre 11 godina

aleksandar grozni
razlika između lopova i kriminalca je da kriminalac ne odgovori na kontra pitanje...stvar zvana "unakrsno ispitivanje" koja nema veze sa kulturom ophođenja nego sa tim ko je više "med lizao"

novica 952

pre 11 godina

Sve što je SNS odgovorio Čedi nakon njegove prozivke predsednika Nikolića, premijera Dačića i gospodina Vučića na svom glavnom doboru je tačno i argumentovano i zasnovano na činjenicama. Čeda je očigledno zaboravio kako je došao do političke i ekonomske moći, kako je od jednog mladog studenta naprasno postao ekonomski tajkun i kuda su njegovi putevi vodili da bi stekao to što ima. Njegovi politički stavovi da je uvek antiprotivan pokazuje kuda ide njegov eurofanatizam i šta je sve spreman da učini da Srbiju ponizi do kraja. Kameleonski se preobraća od prilike do prilike ali njegova glavna ideja uvek je ista i vodi u raspračavanje Srbije.

Nešo

pre 11 godina

LDP na čelu a gospodinom Jovanovićem nisu očekivali da će nova vlada biti tako odlučna za borbu protiv mita , korupcije i organizovanog krimunala, pa su se sada malo unervozili. Naročito se nervoza povećala sa najavom donošenja zakona o poreklu imovine. Sada će se morati dokazati odkuda pojedincima toliko para da kupuju razne firme i da se za kratko vreme enermno obogate.

Mladen Mladenovic

pre 11 godina

Naravno da je nezadovoljan. Propašću prethodne vlade, propale su i šanse da se gospodin Jovanović razvije kao "privrednik". Neće moći više da se dogovara sa svojim koalicionim burazerima oko deljenja poslova i "kolača". Njegove firme koje je u medjuvremenu, valjda poput Marka, zaradio noseći gajbice, neće dobijati fingirane poslove is tvarnu "lovu" što je bila glavna "lukrativna" delatnost svih političara iz prethodne vlade. Pogledajte samo vrh te piramide i videčete da u njoj sede sve sami multimilioneri. Valjda su šetajući ulicama i duvajući u pištaljke umilostivili Boga da im podari sreću i bogatstvo. Kada gospodin Jovanović bude zadovoljan, to će značiti da je država "umrla" i da je više nema.

Rasha

pre 11 godina

Cedini "politicki" stavovi pokazuju iz kog pravca su mu dosli novci za luksuzan zivot i kupovinu firmi. Ceda je tranzicioni profiter kao i Miskovic, Djilas i ekipa.

aleksandar grozni

pre 11 godina

Ko te hlebom hrani pardon novcem,nesmes ga napadati,najzad je Ceda ukapirao,pa zato vise ne pominje Miskovica i ostale dobrotvore ovog drustva.

Major Kursula

pre 11 godina

"SNS ocekuje od Vlade Srbije"...Obracate se sami sebi preko medija u trecem licu? Ili ste prolupali ili ste stvarno toliko bezidejni da koristite saopstenja koja vam je Seseljeto kucao do pre par godina. Treceg (lica) nema.

Posmatrac sa strane

pre 11 godina

Zaista je zanimljivo gledati kao se stranka koja ima vlast [SNS] 'obracunava' sa opozicionom strankom gadjajuci se saopstenjima u kojima pominje korupciju.
Zar srpski Eliot Nes [Vucic] do sada nema nesta mnogo konkretnije o korupciji u LDP kada ih ovako proziva saopstenjima??.
Ove optuzbe od strane SNS a protiv LDP me jako podsecaju na obecanja SNS kako ce nas , cim dodju na vlast, obavestiti ko je pokrao izbore, ili kako ce smeniti Tijanica, itd, itd

dragoljub

pre 11 godina

Koja je ovo budalastina? Ja npr prvi verujem da je Ceda zahvaljujuci sumnjivim poslovima i poznanstvima sa sumnjivim ljudima dosao do para da kupuje firme po Srbiji, na stranu sto iako je bio najglasniji u napadima na Miskovica i ostale tajkune, sad ih vise i ne pominje, ni u kom kontekstu, ALI zar je normalno da glavna vladajuca stranka postavi pitanje: ODAKLE TI PARE? Pa vi ste na vlasti, otkrijte, utvrdite, podignite optuznice, hapsite.... dokle vise tih dripackih fora tipa "znam JA ko je sta uradio, ali necu sad da kazem"....
Vlast ste!!!

Mrnjau

pre 11 godina

Fali vam jos samo stara koleginica Vjerica Radeta. Siguran sam da imate neku takvu, pa dajte mu ga malo po dinamici jer ste predugo bili neprirodno ugladjeni, umiveni i zacesljani. 'Ajmo sad, udri po kletvama i vudu lutkama.

Zoran 1949

pre 11 godina

Pa svi mi smo nervozni, samo niko nema tri ciste (ukljucujuci i mene) da pokusa da nesto promeni. Pisemo i pisemo, a vreme prolazi.

Sanchez

pre 11 godina

Zanimljivo saopstenje LDPa. No, pratim njihova izlaganja u Skupstini, i u duelima sa Vucicem ili Zoranom Mihajlovic, imaju argumente tek za 20 sekundi. Al, kako vec kazu, papir (saopstenje) trpi sve.

goca

pre 11 godina

A gde je bilo sudstvo i zakon proteklih godina.Kao da su postojali privilegovani koji su na sumnjiv način dolazili do velikog bogadstva? Vreme je da se vrati svakom svoje!

Ibiza Dr

pre 11 godina

Zaista je suludo da neko cija je jedina platforma za Kosovo bila priznavanje nezavisnosti u ovom trenutku moralise po ovom pitanju.Gospodin Jovanovic ustvari nikada nije ni imao plan...Cisto da se ne lazemo.

Bashkimpz

pre 11 godina

Ne vidim da je Ceda nervozan. On je dosledan sa svojom doslednoscu nastavlja da nas inspirise. Za razliku od naprednjaka on uvek kaze ono sto je bitno. On dobro zna da ne samo da upravlja svojom Partijom vec i kako traba da popravlja drustvo.

M

pre 11 godina

Jovanović je bre skroz čudan!Ne peče rakiju,završio je dramaturgiju,ne izgleda ruralno,priča glupost da Kosovo nije deo Srbije,ide na planinarenje,pa još u inostranstvo.Koji to normalan čovek ide u inostranstvo,a da to nije Rusija?Još samo da su napisali da je subverzivni element.Napred Čedo,ti si jedina istinska opozicija!

Dantes

pre 11 godina

Dnevni red Vlade:
- Na koji nacin bilo sta sto ne valja i bilo gde sto ne valja povezati sa prethodnom Vladom!
- Moliti gradjane za strpljenje jer je nemoguce vise povezivati bilo sta sto ne valja i bilo gde sto ne valja povezati sa prethodnom Vladom!

ivan

pre 11 godina

Ovi naprednjaci, pardon njihovi glasaci, nikako da skapiraju da im je stranka na vlasti.
Ako imate nesto protiv Cede, uhapsite ga, nemojte da dajete nekakva saopstenja. To je kao da se ja zalim komsiluku da znam da me zena vara. Ako me vara, razvescu se, necu da dajem saopstenja.

lorimer

pre 11 godina

"

Nova vlada je tek 100-dana i njeni rezultati se tek naziru,ako nastave ovako slozno narod ce imati sigurno kakve takve koristi za razliku od dosadasnjih 12- godina pravog pakla.Nesvrseni dramaturg je po kozna koji put zapenio saljuci signale da bi se rado u necem utalio ali ubrzo ce uvideti da drzava preuzima sve institucije iz ruku mesetara i da ce biti stavljene u sluzbu naroda kao i u svim normalnim drzavama.
(krstivoje prvovencani - 1217god.- mileseva -, 28. oktobar 2012 20:35) "

Jedino ako vratite pare iz Penzionnog fonda, staru deviznu štednju i zajma za privredni preporod Srbije koje ste pokrali kad ste prošli put imali vlast, u vreme 10 godina raja.

To je jedina korist od vas koju Srbija može da vidi.

krstivoje prvovencani - 1217god.- mileseva -

pre 11 godina

Nova vlada je tek 100-dana i njeni rezultati se tek naziru,ako nastave ovako slozno narod ce imati sigurno kakve takve koristi za razliku od dosadasnjih 12- godina pravog pakla.Nesvrseni dramaturg je po kozna koji put zapenio saljuci signale da bi se rado u necem utalio ali ubrzo ce uvideti da drzava preuzima sve institucije iz ruku mesetara i da ce biti stavljene u sluzbu naroda kao i u svim normalnim drzavama.

i tako...

pre 11 godina

Koje su ovo splacine...ja sam obican lik, niciji partijski vojnik, niti clan. I ne brinem ja ni za jedne ni za druge, a ni trce i cetvrte niti sve ostale-njima je svima dobro! Mene brine zivot, tj sada vec prezivljavanje, moje porodice, prijatelja i mene licno. Ko je na vlasti, za njega treba da govore dela, a ko je u opoziciji treba delima da pokaze da je bolji izbor od vlasti, a ovde su partije mnogo bitne i jake na recima, dok mi "obicni" i niciji tonemo u beznadje. Koje je ovo bacanje prasine u oci svima nama nicijima!!

Milos

pre 11 godina

Ovo saopstenje SNS kao da je pisao sam Seselj! Tipicno seseljevski kad ga neko pita nesto on "zasto ste nervozni"! I daj bre Vucicu kad si vec uzurpirao i vojsku i policiju rasvetli to sto imas u vezi Cede!

tanja

pre 11 godina

A-ha,evo sve se trese od straha. Sns kad nema sta drugo da kaze samo spomene borbu protiv korupcije i kriminala. Koliko ih koriste izlizace se!

Istina

pre 11 godina

@atina Ovaj komentar je 100% ironican, i jako je duhovit, posebno zadnji deo, plan i teritorijalni lntegritet. Ima moj plus za duhovitost.

mina

pre 11 godina

Ako je SNS već na vlasti, šta će joj ovakva retorika? Izgleda da i sami ne mogu da shvate da više nisu opozicija i da im sada ne priliči, da jednostavno nije pristojno, da se kao vlast po medijima prepucavaju sa onima koji ih kritikuju. Nikako da se oslobode tog svađalačkog refleksa.
Pa sada su u prilici da zvanično procesuiraju nekoga za koga utvrde da je kršio zakon, a ne da prete praznom pučkom po novinama i uveseljavaju narod.

Atina

pre 11 godina

Mislim da LDP stvarno preteruje sa svojim stavovima, mislim da SNS stvarno odlično radi svoj posao. Mislim da naprednjaci žele da se stvari u Srbiji poboljšaju, a platforma se omogućiti da se sačuva teritorijalni integritet i suverenitet naše države.

Nightmare

pre 11 godina

Blizi vam se stoti dan. Stoti dan bez pozitivnih i sa mnostvom negativnih rezultata (protesna nota Grcke, otimanje imovine Agrobanke, supalj Budzet, neuspesna hapsenja......)
Spremite se za @!&*%$

laki

pre 11 godina

Kakav problem imate sa Cedom,sve je u vasim rukama,da imate nesto konkretno protiv njega ne bi vi samo rezali.Ceda je u svakom slucaju mnogo plemenitiji od vas.Videcemo kako ce uskoro biti osudjeni preletaci,tu je bar sve jasno.

Alek

pre 11 godina

Za Čedu svaki uspeh ove vlade je njegov lični neuspeh i mislim da će da se ređaju sve više i više.
(ceca filipović, 28. oktobar 2012 17:46)
Ceda je malo nervozan...
(proleter, 28. oktobar 2012 18:25)
Da li gospodinu Jovanovicu,cinjenica da ga niko nije zeleo kao koalicionog partnera za formiranje vlade,govori nesto o njemu i politici njegove stranke?!
(Saks, 28. oktobar 2012 18:09)

Identični komentari stranačkih vojnika, isti kao i u drugim medijima, očigledno po direktivi.
A sad ozbiljno. Ja sam, ne nervozan, nego zabrinut za sebe i svoju porodicu, kad vidim kakve političke i ekonomske analfabete nam kroje sudbinu, usput ponovo budeći netrpeljivost naroda prema eu, zemljama susedima, manjinama...

Reality

pre 11 godina

Bravo za Cedu! Tako treba da deluje opozicija. Da udara tamo gde boli!

DS potpuno nestao sa scene, dok se Tadi i Djitler burazerski ne dogovore i ne ukaljaju jos malo Djindjicevu stranku

mirko

pre 11 godina

Odgovor je na nivou politike, uspeha i ozbiljnosti ove vlade.
I ja sam zabrinut zbog uspeha ove vlade, ali ne smem ništa reći da me ne optuže za saradnju sa Al Kaoneom.

rus

pre 11 godina

pa sad neka neko kaze da ovo nisu verni Seseljevi sledbenici. kad nemaju argument, onda opali po "lopovima i kriminalcima. " samo, tada je sve to bilo smesno, a sada su ovi likovi na vlasti, sto je jako zastrasujuce i opasno.

Originalno, brate politički komesare

pre 11 godina

Sad je valjda jasno ko je glavni protivnik ovom nacionalistickom monopolistickom kriminalnom rezimu, LDP kao dosledni borac za demokratski gradjansku proevropsku Srbiju. Jos se ceka reformisana DS, i da krenemo u obaranje ovog nakaradnog rezima, naslednika zlikovaca iz 90tih.
VladimirUE

A sada vesti iz sveta ... Saveznici "oslobodili" Libiju. U Avganistanu u "prijateljskoj vatri" ubijena 50-člana porodica na proslavi venčanja ...

Saks

pre 11 godina

Da li gospodinu Jovanovicu,cinjenica da ga niko nije zeleo kao koalicionog partnera za formiranje vlade,govori nesto o njemu i politici njegove stranke?!

Jovan Ristic

pre 11 godina

Možda je gospodin Jovanović nervozan, ali sigurno nije zbog rada Vlade. Vlada ne radi. Rade pojedini ministri ali, po pravilu, poslove koji nisu resor njihovih ministarstava.

Ladolež

pre 11 godina

Ko si ti Čedo da šalješ poruke Nikoliću, pa ti si toliko sitan i nevredan plus nekulturan, umesto da ga javno podržiš , ti mu "skidaš" glavu od prvog dana vladavine, mi mu verujemo da će uspeti zajedno sa ovom vladom da se odbrani od takvih kao što si ti.

cedo nisi sam

pre 11 godina

Bogami nije samo Ceda nervozan, evo i ja se pridruzujem svim nervoznim i nezadovljnim ljudima Srbije. Mislim da nas uopste nije malo. Svakako nas je vise od ovih spokojnih koji nicim izazvani uzivaju u novoj vladi.
Naravno, mi nervozni,bez obzira na narodnjacko radikalsku retoriku, nismo zaboravili da je Seselj zdusno pomogao izgradnji Silerove, a da je Ceda iz poznatih razloga, svakom naprednjackom radikalu bio i ostao trn u oku.

stavovi

pre 11 godina

Ma dajte ljudi,spopadne me muka kad on pocne da iznosi svoje stavove.On sam sebe ne razume.Kako prolazi na izborima godinama, bolje bi mu bilo da nadje nesto gde ce mozda i biti uspesan,ovde bas i nije...

ili jesi ili nisi LAV

pre 11 godina

ovakvo saopštenje SNS je tipsko u buduće će menjati samo imena "državnih neprijatelja". Želja Aleksandra Vučića je da od javnosti Srbije napravi jedan veliki radio FOKUS.

kaiser

pre 11 godina

Da, i Čeda da objasni zašto u Americi tlače crnce???? A? A? Zašto???

Ovo saopštenje je kao u najboljim Šešeljevskom stilu. Toliko ih je "opila moć" da će pad da boli. Jako će da boli.

Zaboravljaju da ih nije Čeda pitao, već ljudi koji su glasali za svoje predstavnike u parlamentu. Oni se obraćaju narodu, a ne Čedi.

mr.real

pre 11 godina

Evo, ja nemam ama baš nikakve veze sa Č.J. ali i ja sam jaaaaaako zabrinut zbog rada ove i ovakve Vlade .... ako se to može nazvati radom?

Nervozni Laki

pre 11 godina

Ovi radikali, ups naprednjaci i dalje pitaju, "odakle ovo odakle ono" , "ajde objasni", a drže sve tajne službe u rukama jednog čoveka. Pa ako on ne zna, ko zna? I dalje se ponašaju kao da su u opoziciji, samo da mogu da blate i pljuju. Sada bar imaju mogućnost sve da, sa dokazima predaju sudu i osude. Ali ovako je lakše i lepše, oblepi nekog blatom, a za svoj rad ne odgovaraju.

Dule NS

pre 11 godina

-A da vi probate bar jednom da odgovorite na KONKRETNE OPTUŽBE I KONKRETNE ČINJENICE koje vam se upućuju?!
-Šta mislite da smo baš svi toliko nepismeni da padamo na tu vašu odlično poznatu taktiku - pokvarenu ploču (kako su svi korumpirani osim vas i kako se svi plaše nekakve vaše pravde ili šta već) koju uključite svaki put kada vas neko prozove za konkretne stvari?
-Odgovorite vi na optužbe - da li je budžet fiktivan i veštački našminkan - tojest statistički trik? Zašto skaču cene? Zašto se sve gore živi dok se vi hvalite vašim "uspesima"? Kolika će inflacija da bude sledeće godine? itd...
-Ili će te i mene sada da optužite da sam kriminalac i da sam tajkun ili šta već jer sam se drznuo i usudio da vam ne verujem i da vas još i pitam nešto?
-Ova vlada je najgora do sada i najveća sramota Srbije koja će sigurno dokrajčiti i ovo malo što je preostalo!

Nenad

pre 11 godina

Kao klinac sam voleo crtane filmove Tex Avery-ja i Hanna Barbera-e, i uvek je bio neki skeč gde je glavni junak u trenutku krize uperio prst u nešto nepostojeće i rekao "gle, vidi ono!", pa šturnuo brže-bolje pre nego što je ovaj drugi shvatio da je nasamaren...

Otprilike smo sada na istome. Kakva god da se kritika uputi vladi, ide taktika "vidi tamo, Šilerova!". Kada dođe do nekog gorućeg problema, onda ide "e, gle' ovamo, otimaju nam Kosovo!". Ovako možemo u nedogled.

Pasa Pujkic

pre 11 godina

Zamislite takvog politicara u Americi da radi protiv teritorijalnog integriteta svoje drzave ili u Kini, Rusiji...to samo u Srbiji ima..nazalost

ZoranNS

pre 11 godina

"Čeda nervozan zbog vlade" biće da je obrnuto VLADA NERVOZNA ZBOG ČEDE, odakle Čedi novac to može Vučić (ima moć za sobom) da utvrdi za pet minuta, zajedno sa Dačićem, ali ne preko novina, ovako ovo liči na mahanje sa glasovima u džaku, što je stari stil Vučića iz opozciomog vremena. Vučić stalno tvrdi da je nešto naučio iz prošlosti, ja ne vidim nikakve promene u ponašanju, maše nedokazanim, neproverenim, voli da je zagonetan.

Icarus

pre 11 godina

Ovi iz nazadnjaka su postali master demagogije! Ceda pita jedno, ovi o necemu potpuno petom da bi skrenuli paznju sa problema. Glasali ste -gledajte sada... imajuci u vidu da u Srbiji ima vise od milion nepismenih ni ne cudi me vise sto ove stvari pale..

Steva Zigon

pre 11 godina

Vrlo dubokouman i činjenično utemeljen odgovor ljudi iz SNS-a. Ove odgovore im je verovatno ostavio Šešelj, pa ih sada ex-radikali izvlače po potrebi. Stvarno očekivao sam neku promenu u retorici...

krebezis

pre 11 godina

Nekada kada se nisi slagao sa Vucicem i Tomom bio si strani placenik i izdajnik,dok danas dobijas etiketu lopova i kriminalca.Dosta bre vise SMESNI STE.

1%

pre 11 godina

KO bre pise ove komentare za SNS..po tome sto su rekli, oni su toliko kritikovali prethodnu vladu, da ispada da su je kritikovali zato sto je vlada dobro radila...
Naravno, kritike SNS su Bogom dane, i njihova kritika je uvek bila pravovremena, kao o kritika oko kradje izbora...ma dajte bre..ko vas ne zna..( a takvih je sve manje i manje )

VladimirUE

pre 11 godina

Sad je valjda jasno ko je glavni protivnik ovom nacionalistickom monopolistickom kriminalnom rezimu, LDP kao dosledni borac za demokratski gradjansku proevropsku Srbiju. Jos se ceka reformisana DS, i da krenemo u obaranje ovog nakaradnog rezima, naslednika zlikovaca iz 90tih.

crni domino

pre 11 godina

Sta Ceda, svi su nervozni zbog ovakvog rada vlade koja se kao mala deca igra vlasti i pravi sprdnju sa narodom!
Ponasate se sadomazohisticki prema svima koji govore da ste gomila nikogovica. Svet je poceo redom da se krsti sta radite i kakve izjave dajete! Pocev od PPredsednika.

Icarus

pre 11 godina

Ovi iz nazadnjaka su postali master demagogije! Ceda pita jedno, ovi o necemu potpuno petom da bi skrenuli paznju sa problema. Glasali ste -gledajte sada... imajuci u vidu da u Srbiji ima vise od milion nepismenih ni ne cudi me vise sto ove stvari pale..

VladimirUE

pre 11 godina

Sad je valjda jasno ko je glavni protivnik ovom nacionalistickom monopolistickom kriminalnom rezimu, LDP kao dosledni borac za demokratski gradjansku proevropsku Srbiju. Jos se ceka reformisana DS, i da krenemo u obaranje ovog nakaradnog rezima, naslednika zlikovaca iz 90tih.

ZoranNS

pre 11 godina

"Čeda nervozan zbog vlade" biće da je obrnuto VLADA NERVOZNA ZBOG ČEDE, odakle Čedi novac to može Vučić (ima moć za sobom) da utvrdi za pet minuta, zajedno sa Dačićem, ali ne preko novina, ovako ovo liči na mahanje sa glasovima u džaku, što je stari stil Vučića iz opozciomog vremena. Vučić stalno tvrdi da je nešto naučio iz prošlosti, ja ne vidim nikakve promene u ponašanju, maše nedokazanim, neproverenim, voli da je zagonetan.

crni domino

pre 11 godina

Sta Ceda, svi su nervozni zbog ovakvog rada vlade koja se kao mala deca igra vlasti i pravi sprdnju sa narodom!
Ponasate se sadomazohisticki prema svima koji govore da ste gomila nikogovica. Svet je poceo redom da se krsti sta radite i kakve izjave dajete! Pocev od PPredsednika.

cedo nisi sam

pre 11 godina

Bogami nije samo Ceda nervozan, evo i ja se pridruzujem svim nervoznim i nezadovljnim ljudima Srbije. Mislim da nas uopste nije malo. Svakako nas je vise od ovih spokojnih koji nicim izazvani uzivaju u novoj vladi.
Naravno, mi nervozni,bez obzira na narodnjacko radikalsku retoriku, nismo zaboravili da je Seselj zdusno pomogao izgradnji Silerove, a da je Ceda iz poznatih razloga, svakom naprednjackom radikalu bio i ostao trn u oku.

ili jesi ili nisi LAV

pre 11 godina

ovakvo saopštenje SNS je tipsko u buduće će menjati samo imena "državnih neprijatelja". Želja Aleksandra Vučića je da od javnosti Srbije napravi jedan veliki radio FOKUS.

Dule NS

pre 11 godina

-A da vi probate bar jednom da odgovorite na KONKRETNE OPTUŽBE I KONKRETNE ČINJENICE koje vam se upućuju?!
-Šta mislite da smo baš svi toliko nepismeni da padamo na tu vašu odlično poznatu taktiku - pokvarenu ploču (kako su svi korumpirani osim vas i kako se svi plaše nekakve vaše pravde ili šta već) koju uključite svaki put kada vas neko prozove za konkretne stvari?
-Odgovorite vi na optužbe - da li je budžet fiktivan i veštački našminkan - tojest statistički trik? Zašto skaču cene? Zašto se sve gore živi dok se vi hvalite vašim "uspesima"? Kolika će inflacija da bude sledeće godine? itd...
-Ili će te i mene sada da optužite da sam kriminalac i da sam tajkun ili šta već jer sam se drznuo i usudio da vam ne verujem i da vas još i pitam nešto?
-Ova vlada je najgora do sada i najveća sramota Srbije koja će sigurno dokrajčiti i ovo malo što je preostalo!

Steva Zigon

pre 11 godina

Vrlo dubokouman i činjenično utemeljen odgovor ljudi iz SNS-a. Ove odgovore im je verovatno ostavio Šešelj, pa ih sada ex-radikali izvlače po potrebi. Stvarno očekivao sam neku promenu u retorici...

Milos

pre 11 godina

Ovo saopstenje SNS kao da je pisao sam Seselj! Tipicno seseljevski kad ga neko pita nesto on "zasto ste nervozni"! I daj bre Vucicu kad si vec uzurpirao i vojsku i policiju rasvetli to sto imas u vezi Cede!

Nenad

pre 11 godina

Kao klinac sam voleo crtane filmove Tex Avery-ja i Hanna Barbera-e, i uvek je bio neki skeč gde je glavni junak u trenutku krize uperio prst u nešto nepostojeće i rekao "gle, vidi ono!", pa šturnuo brže-bolje pre nego što je ovaj drugi shvatio da je nasamaren...

Otprilike smo sada na istome. Kakva god da se kritika uputi vladi, ide taktika "vidi tamo, Šilerova!". Kada dođe do nekog gorućeg problema, onda ide "e, gle' ovamo, otimaju nam Kosovo!". Ovako možemo u nedogled.

mr.real

pre 11 godina

Evo, ja nemam ama baš nikakve veze sa Č.J. ali i ja sam jaaaaaako zabrinut zbog rada ove i ovakve Vlade .... ako se to može nazvati radom?

1%

pre 11 godina

KO bre pise ove komentare za SNS..po tome sto su rekli, oni su toliko kritikovali prethodnu vladu, da ispada da su je kritikovali zato sto je vlada dobro radila...
Naravno, kritike SNS su Bogom dane, i njihova kritika je uvek bila pravovremena, kao o kritika oko kradje izbora...ma dajte bre..ko vas ne zna..( a takvih je sve manje i manje )

laki

pre 11 godina

Kakav problem imate sa Cedom,sve je u vasim rukama,da imate nesto konkretno protiv njega ne bi vi samo rezali.Ceda je u svakom slucaju mnogo plemenitiji od vas.Videcemo kako ce uskoro biti osudjeni preletaci,tu je bar sve jasno.

krebezis

pre 11 godina

Nekada kada se nisi slagao sa Vucicem i Tomom bio si strani placenik i izdajnik,dok danas dobijas etiketu lopova i kriminalca.Dosta bre vise SMESNI STE.

Alek

pre 11 godina

Za Čedu svaki uspeh ove vlade je njegov lični neuspeh i mislim da će da se ređaju sve više i više.
(ceca filipović, 28. oktobar 2012 17:46)
Ceda je malo nervozan...
(proleter, 28. oktobar 2012 18:25)
Da li gospodinu Jovanovicu,cinjenica da ga niko nije zeleo kao koalicionog partnera za formiranje vlade,govori nesto o njemu i politici njegove stranke?!
(Saks, 28. oktobar 2012 18:09)

Identični komentari stranačkih vojnika, isti kao i u drugim medijima, očigledno po direktivi.
A sad ozbiljno. Ja sam, ne nervozan, nego zabrinut za sebe i svoju porodicu, kad vidim kakve političke i ekonomske analfabete nam kroje sudbinu, usput ponovo budeći netrpeljivost naroda prema eu, zemljama susedima, manjinama...

mina

pre 11 godina

Ako je SNS već na vlasti, šta će joj ovakva retorika? Izgleda da i sami ne mogu da shvate da više nisu opozicija i da im sada ne priliči, da jednostavno nije pristojno, da se kao vlast po medijima prepucavaju sa onima koji ih kritikuju. Nikako da se oslobode tog svađalačkog refleksa.
Pa sada su u prilici da zvanično procesuiraju nekoga za koga utvrde da je kršio zakon, a ne da prete praznom pučkom po novinama i uveseljavaju narod.

Nightmare

pre 11 godina

Blizi vam se stoti dan. Stoti dan bez pozitivnih i sa mnostvom negativnih rezultata (protesna nota Grcke, otimanje imovine Agrobanke, supalj Budzet, neuspesna hapsenja......)
Spremite se za @!&*%$

Reality

pre 11 godina

Bravo za Cedu! Tako treba da deluje opozicija. Da udara tamo gde boli!

DS potpuno nestao sa scene, dok se Tadi i Djitler burazerski ne dogovore i ne ukaljaju jos malo Djindjicevu stranku

rus

pre 11 godina

pa sad neka neko kaze da ovo nisu verni Seseljevi sledbenici. kad nemaju argument, onda opali po "lopovima i kriminalcima. " samo, tada je sve to bilo smesno, a sada su ovi likovi na vlasti, sto je jako zastrasujuce i opasno.

Nervozni Laki

pre 11 godina

Ovi radikali, ups naprednjaci i dalje pitaju, "odakle ovo odakle ono" , "ajde objasni", a drže sve tajne službe u rukama jednog čoveka. Pa ako on ne zna, ko zna? I dalje se ponašaju kao da su u opoziciji, samo da mogu da blate i pljuju. Sada bar imaju mogućnost sve da, sa dokazima predaju sudu i osude. Ali ovako je lakše i lepše, oblepi nekog blatom, a za svoj rad ne odgovaraju.

kaiser

pre 11 godina

Da, i Čeda da objasni zašto u Americi tlače crnce???? A? A? Zašto???

Ovo saopštenje je kao u najboljim Šešeljevskom stilu. Toliko ih je "opila moć" da će pad da boli. Jako će da boli.

Zaboravljaju da ih nije Čeda pitao, već ljudi koji su glasali za svoje predstavnike u parlamentu. Oni se obraćaju narodu, a ne Čedi.

Jovan Ristic

pre 11 godina

Možda je gospodin Jovanović nervozan, ali sigurno nije zbog rada Vlade. Vlada ne radi. Rade pojedini ministri ali, po pravilu, poslove koji nisu resor njihovih ministarstava.

tanja

pre 11 godina

A-ha,evo sve se trese od straha. Sns kad nema sta drugo da kaze samo spomene borbu protiv korupcije i kriminala. Koliko ih koriste izlizace se!

ivan

pre 11 godina

Ovi naprednjaci, pardon njihovi glasaci, nikako da skapiraju da im je stranka na vlasti.
Ako imate nesto protiv Cede, uhapsite ga, nemojte da dajete nekakva saopstenja. To je kao da se ja zalim komsiluku da znam da me zena vara. Ako me vara, razvescu se, necu da dajem saopstenja.

mirko

pre 11 godina

Odgovor je na nivou politike, uspeha i ozbiljnosti ove vlade.
I ja sam zabrinut zbog uspeha ove vlade, ali ne smem ništa reći da me ne optuže za saradnju sa Al Kaoneom.

M

pre 11 godina

Jovanović je bre skroz čudan!Ne peče rakiju,završio je dramaturgiju,ne izgleda ruralno,priča glupost da Kosovo nije deo Srbije,ide na planinarenje,pa još u inostranstvo.Koji to normalan čovek ide u inostranstvo,a da to nije Rusija?Još samo da su napisali da je subverzivni element.Napred Čedo,ti si jedina istinska opozicija!

lorimer

pre 11 godina

"

Nova vlada je tek 100-dana i njeni rezultati se tek naziru,ako nastave ovako slozno narod ce imati sigurno kakve takve koristi za razliku od dosadasnjih 12- godina pravog pakla.Nesvrseni dramaturg je po kozna koji put zapenio saljuci signale da bi se rado u necem utalio ali ubrzo ce uvideti da drzava preuzima sve institucije iz ruku mesetara i da ce biti stavljene u sluzbu naroda kao i u svim normalnim drzavama.
(krstivoje prvovencani - 1217god.- mileseva -, 28. oktobar 2012 20:35) "

Jedino ako vratite pare iz Penzionnog fonda, staru deviznu štednju i zajma za privredni preporod Srbije koje ste pokrali kad ste prošli put imali vlast, u vreme 10 godina raja.

To je jedina korist od vas koju Srbija može da vidi.

i tako...

pre 11 godina

Koje su ovo splacine...ja sam obican lik, niciji partijski vojnik, niti clan. I ne brinem ja ni za jedne ni za druge, a ni trce i cetvrte niti sve ostale-njima je svima dobro! Mene brine zivot, tj sada vec prezivljavanje, moje porodice, prijatelja i mene licno. Ko je na vlasti, za njega treba da govore dela, a ko je u opoziciji treba delima da pokaze da je bolji izbor od vlasti, a ovde su partije mnogo bitne i jake na recima, dok mi "obicni" i niciji tonemo u beznadje. Koje je ovo bacanje prasine u oci svima nama nicijima!!

Bashkimpz

pre 11 godina

Ne vidim da je Ceda nervozan. On je dosledan sa svojom doslednoscu nastavlja da nas inspirise. Za razliku od naprednjaka on uvek kaze ono sto je bitno. On dobro zna da ne samo da upravlja svojom Partijom vec i kako traba da popravlja drustvo.

Istina

pre 11 godina

@atina Ovaj komentar je 100% ironican, i jako je duhovit, posebno zadnji deo, plan i teritorijalni lntegritet. Ima moj plus za duhovitost.

Pasa Pujkic

pre 11 godina

Zamislite takvog politicara u Americi da radi protiv teritorijalnog integriteta svoje drzave ili u Kini, Rusiji...to samo u Srbiji ima..nazalost

Saks

pre 11 godina

Da li gospodinu Jovanovicu,cinjenica da ga niko nije zeleo kao koalicionog partnera za formiranje vlade,govori nesto o njemu i politici njegove stranke?!

Originalno, brate politički komesare

pre 11 godina

Sad je valjda jasno ko je glavni protivnik ovom nacionalistickom monopolistickom kriminalnom rezimu, LDP kao dosledni borac za demokratski gradjansku proevropsku Srbiju. Jos se ceka reformisana DS, i da krenemo u obaranje ovog nakaradnog rezima, naslednika zlikovaca iz 90tih.
VladimirUE

A sada vesti iz sveta ... Saveznici "oslobodili" Libiju. U Avganistanu u "prijateljskoj vatri" ubijena 50-člana porodica na proslavi venčanja ...

Dantes

pre 11 godina

Dnevni red Vlade:
- Na koji nacin bilo sta sto ne valja i bilo gde sto ne valja povezati sa prethodnom Vladom!
- Moliti gradjane za strpljenje jer je nemoguce vise povezivati bilo sta sto ne valja i bilo gde sto ne valja povezati sa prethodnom Vladom!

Ladolež

pre 11 godina

Ko si ti Čedo da šalješ poruke Nikoliću, pa ti si toliko sitan i nevredan plus nekulturan, umesto da ga javno podržiš , ti mu "skidaš" glavu od prvog dana vladavine, mi mu verujemo da će uspeti zajedno sa ovom vladom da se odbrani od takvih kao što si ti.

stavovi

pre 11 godina

Ma dajte ljudi,spopadne me muka kad on pocne da iznosi svoje stavove.On sam sebe ne razume.Kako prolazi na izborima godinama, bolje bi mu bilo da nadje nesto gde ce mozda i biti uspesan,ovde bas i nije...

Ibiza Dr

pre 11 godina

Zaista je suludo da neko cija je jedina platforma za Kosovo bila priznavanje nezavisnosti u ovom trenutku moralise po ovom pitanju.Gospodin Jovanovic ustvari nikada nije ni imao plan...Cisto da se ne lazemo.

Atina

pre 11 godina

Mislim da LDP stvarno preteruje sa svojim stavovima, mislim da SNS stvarno odlično radi svoj posao. Mislim da naprednjaci žele da se stvari u Srbiji poboljšaju, a platforma se omogućiti da se sačuva teritorijalni integritet i suverenitet naše države.

goca

pre 11 godina

A gde je bilo sudstvo i zakon proteklih godina.Kao da su postojali privilegovani koji su na sumnjiv način dolazili do velikog bogadstva? Vreme je da se vrati svakom svoje!

krstivoje prvovencani - 1217god.- mileseva -

pre 11 godina

Nova vlada je tek 100-dana i njeni rezultati se tek naziru,ako nastave ovako slozno narod ce imati sigurno kakve takve koristi za razliku od dosadasnjih 12- godina pravog pakla.Nesvrseni dramaturg je po kozna koji put zapenio saljuci signale da bi se rado u necem utalio ali ubrzo ce uvideti da drzava preuzima sve institucije iz ruku mesetara i da ce biti stavljene u sluzbu naroda kao i u svim normalnim drzavama.

dragoljub

pre 11 godina

Koja je ovo budalastina? Ja npr prvi verujem da je Ceda zahvaljujuci sumnjivim poslovima i poznanstvima sa sumnjivim ljudima dosao do para da kupuje firme po Srbiji, na stranu sto iako je bio najglasniji u napadima na Miskovica i ostale tajkune, sad ih vise i ne pominje, ni u kom kontekstu, ALI zar je normalno da glavna vladajuca stranka postavi pitanje: ODAKLE TI PARE? Pa vi ste na vlasti, otkrijte, utvrdite, podignite optuznice, hapsite.... dokle vise tih dripackih fora tipa "znam JA ko je sta uradio, ali necu sad da kazem"....
Vlast ste!!!

Sanchez

pre 11 godina

Zanimljivo saopstenje LDPa. No, pratim njihova izlaganja u Skupstini, i u duelima sa Vucicem ili Zoranom Mihajlovic, imaju argumente tek za 20 sekundi. Al, kako vec kazu, papir (saopstenje) trpi sve.

Mrnjau

pre 11 godina

Fali vam jos samo stara koleginica Vjerica Radeta. Siguran sam da imate neku takvu, pa dajte mu ga malo po dinamici jer ste predugo bili neprirodno ugladjeni, umiveni i zacesljani. 'Ajmo sad, udri po kletvama i vudu lutkama.

Posmatrac sa strane

pre 11 godina

Zaista je zanimljivo gledati kao se stranka koja ima vlast [SNS] 'obracunava' sa opozicionom strankom gadjajuci se saopstenjima u kojima pominje korupciju.
Zar srpski Eliot Nes [Vucic] do sada nema nesta mnogo konkretnije o korupciji u LDP kada ih ovako proziva saopstenjima??.
Ove optuzbe od strane SNS a protiv LDP me jako podsecaju na obecanja SNS kako ce nas , cim dodju na vlast, obavestiti ko je pokrao izbore, ili kako ce smeniti Tijanica, itd, itd

Major Kursula

pre 11 godina

"SNS ocekuje od Vlade Srbije"...Obracate se sami sebi preko medija u trecem licu? Ili ste prolupali ili ste stvarno toliko bezidejni da koristite saopstenja koja vam je Seseljeto kucao do pre par godina. Treceg (lica) nema.

Zoran 1949

pre 11 godina

Pa svi mi smo nervozni, samo niko nema tri ciste (ukljucujuci i mene) da pokusa da nesto promeni. Pisemo i pisemo, a vreme prolazi.

novica 952

pre 11 godina

Sve što je SNS odgovorio Čedi nakon njegove prozivke predsednika Nikolića, premijera Dačića i gospodina Vučića na svom glavnom doboru je tačno i argumentovano i zasnovano na činjenicama. Čeda je očigledno zaboravio kako je došao do političke i ekonomske moći, kako je od jednog mladog studenta naprasno postao ekonomski tajkun i kuda su njegovi putevi vodili da bi stekao to što ima. Njegovi politički stavovi da je uvek antiprotivan pokazuje kuda ide njegov eurofanatizam i šta je sve spreman da učini da Srbiju ponizi do kraja. Kameleonski se preobraća od prilike do prilike ali njegova glavna ideja uvek je ista i vodi u raspračavanje Srbije.

Rasha

pre 11 godina

Cedini "politicki" stavovi pokazuju iz kog pravca su mu dosli novci za luksuzan zivot i kupovinu firmi. Ceda je tranzicioni profiter kao i Miskovic, Djilas i ekipa.

Nešo

pre 11 godina

LDP na čelu a gospodinom Jovanovićem nisu očekivali da će nova vlada biti tako odlučna za borbu protiv mita , korupcije i organizovanog krimunala, pa su se sada malo unervozili. Naročito se nervoza povećala sa najavom donošenja zakona o poreklu imovine. Sada će se morati dokazati odkuda pojedincima toliko para da kupuju razne firme i da se za kratko vreme enermno obogate.

Mladen Mladenovic

pre 11 godina

Naravno da je nezadovoljan. Propašću prethodne vlade, propale su i šanse da se gospodin Jovanović razvije kao "privrednik". Neće moći više da se dogovara sa svojim koalicionim burazerima oko deljenja poslova i "kolača". Njegove firme koje je u medjuvremenu, valjda poput Marka, zaradio noseći gajbice, neće dobijati fingirane poslove is tvarnu "lovu" što je bila glavna "lukrativna" delatnost svih političara iz prethodne vlade. Pogledajte samo vrh te piramide i videčete da u njoj sede sve sami multimilioneri. Valjda su šetajući ulicama i duvajući u pištaljke umilostivili Boga da im podari sreću i bogatstvo. Kada gospodin Jovanović bude zadovoljan, to će značiti da je država "umrla" i da je više nema.

lagarija

pre 11 godina

nije samo čeda nervozan, svi smo nervozni.
bio bi red da naprednjaci odgovore bar na jednu čedinu tvrdnju, bez trućanja o borbi protiv kriminala i korupcije i tajkunima. time se ne mogu pokriti sve falinke i promašaji, nesposobnost i partokratsko ponašanje.
postaju nesnosno dosadni.

gr Lazarevic

pre 11 godina

Vise puta sam trazio odgovor sta je sa sudbinom ,vrece sa glasackim listicima ,koju su izrucili pred skupstinom Nikolic i Vucic.Postavio sam pitanje,gde je vreca zavrsila,da li u kontejneru ili u policiji,i ako je jos u zivotu,da se komisiski prebroji,jer sumnjam da je bilo u njoj 5000.000 listica.

vadikali

pre 11 godina

Jel se to Voja vratio? Sto ne kazete,to nije sramota...Kum nije dugme...U toku ove nedelje ocekuje se promocija knjige "Ceda Fidelinka" u izdanju izdavacke kuce Velika Srbija...Promocija knjige ce se odrzati u prostorijama Pecenjare Fantazija...

aleksandar grozni

pre 11 godina

Ko te hlebom hrani pardon novcem,nesmes ga napadati,najzad je Ceda ukapirao,pa zato vise ne pominje Miskovica i ostale dobrotvore ovog drustva.

Siniša

pre 11 godina

aleksandar grozni
razlika između lopova i kriminalca je da kriminalac ne odgovori na kontra pitanje...stvar zvana "unakrsno ispitivanje" koja nema veze sa kulturom ophođenja nego sa tim ko je više "med lizao"

majka mara

pre 11 godina

Svi veoma dobro znamo da je rezolucijom 1244 Kosovo zaštićeno i da vas je uvek to mučilo da ga nezvanično isporučite u okupatorske ruke.Zašto se onda zadnjih godina pregovara zašto se obmanjuje istina da Kosovo nije izgubljeno da Kosovo smo gubili ali jedino preko pregovaračkog stola.Otimanjem Kosova otvara se pandorina kutija i biće u mnogim državama Kosovo.

Elektra

pre 11 godina

Trebalo bi malo da se proveri doticni gospodin Jovanovic jer sigurna sam da mnostvo toga ima da se nadje,pocevsi od njegovog iznenadnog bogatstva...

Ladolež

pre 11 godina

Ko si ti Čedo da šalješ poruke Nikoliću, pa ti si toliko sitan i nevredan plus nekulturan, umesto da ga javno podržiš , ti mu "skidaš" glavu od prvog dana vladavine, mi mu verujemo da će uspeti zajedno sa ovom vladom da se odbrani od takvih kao što si ti.

Pasa Pujkic

pre 11 godina

Zamislite takvog politicara u Americi da radi protiv teritorijalnog integriteta svoje drzave ili u Kini, Rusiji...to samo u Srbiji ima..nazalost

Atina

pre 11 godina

Mislim da LDP stvarno preteruje sa svojim stavovima, mislim da SNS stvarno odlično radi svoj posao. Mislim da naprednjaci žele da se stvari u Srbiji poboljšaju, a platforma se omogućiti da se sačuva teritorijalni integritet i suverenitet naše države.

Saks

pre 11 godina

Da li gospodinu Jovanovicu,cinjenica da ga niko nije zeleo kao koalicionog partnera za formiranje vlade,govori nesto o njemu i politici njegove stranke?!

VladimirUE

pre 11 godina

Sad je valjda jasno ko je glavni protivnik ovom nacionalistickom monopolistickom kriminalnom rezimu, LDP kao dosledni borac za demokratski gradjansku proevropsku Srbiju. Jos se ceka reformisana DS, i da krenemo u obaranje ovog nakaradnog rezima, naslednika zlikovaca iz 90tih.

stavovi

pre 11 godina

Ma dajte ljudi,spopadne me muka kad on pocne da iznosi svoje stavove.On sam sebe ne razume.Kako prolazi na izborima godinama, bolje bi mu bilo da nadje nesto gde ce mozda i biti uspesan,ovde bas i nije...

Icarus

pre 11 godina

Ovi iz nazadnjaka su postali master demagogije! Ceda pita jedno, ovi o necemu potpuno petom da bi skrenuli paznju sa problema. Glasali ste -gledajte sada... imajuci u vidu da u Srbiji ima vise od milion nepismenih ni ne cudi me vise sto ove stvari pale..

krstivoje prvovencani - 1217god.- mileseva -

pre 11 godina

Nova vlada je tek 100-dana i njeni rezultati se tek naziru,ako nastave ovako slozno narod ce imati sigurno kakve takve koristi za razliku od dosadasnjih 12- godina pravog pakla.Nesvrseni dramaturg je po kozna koji put zapenio saljuci signale da bi se rado u necem utalio ali ubrzo ce uvideti da drzava preuzima sve institucije iz ruku mesetara i da ce biti stavljene u sluzbu naroda kao i u svim normalnim drzavama.

Originalno, brate politički komesare

pre 11 godina

Sad je valjda jasno ko je glavni protivnik ovom nacionalistickom monopolistickom kriminalnom rezimu, LDP kao dosledni borac za demokratski gradjansku proevropsku Srbiju. Jos se ceka reformisana DS, i da krenemo u obaranje ovog nakaradnog rezima, naslednika zlikovaca iz 90tih.
VladimirUE

A sada vesti iz sveta ... Saveznici "oslobodili" Libiju. U Avganistanu u "prijateljskoj vatri" ubijena 50-člana porodica na proslavi venčanja ...

Ibiza Dr

pre 11 godina

Zaista je suludo da neko cija je jedina platforma za Kosovo bila priznavanje nezavisnosti u ovom trenutku moralise po ovom pitanju.Gospodin Jovanovic ustvari nikada nije ni imao plan...Cisto da se ne lazemo.

M

pre 11 godina

Jovanović je bre skroz čudan!Ne peče rakiju,završio je dramaturgiju,ne izgleda ruralno,priča glupost da Kosovo nije deo Srbije,ide na planinarenje,pa još u inostranstvo.Koji to normalan čovek ide u inostranstvo,a da to nije Rusija?Još samo da su napisali da je subverzivni element.Napred Čedo,ti si jedina istinska opozicija!

Nightmare

pre 11 godina

Blizi vam se stoti dan. Stoti dan bez pozitivnih i sa mnostvom negativnih rezultata (protesna nota Grcke, otimanje imovine Agrobanke, supalj Budzet, neuspesna hapsenja......)
Spremite se za @!&*%$

Sanchez

pre 11 godina

Zanimljivo saopstenje LDPa. No, pratim njihova izlaganja u Skupstini, i u duelima sa Vucicem ili Zoranom Mihajlovic, imaju argumente tek za 20 sekundi. Al, kako vec kazu, papir (saopstenje) trpi sve.

Bashkimpz

pre 11 godina

Ne vidim da je Ceda nervozan. On je dosledan sa svojom doslednoscu nastavlja da nas inspirise. Za razliku od naprednjaka on uvek kaze ono sto je bitno. On dobro zna da ne samo da upravlja svojom Partijom vec i kako traba da popravlja drustvo.

lorimer

pre 11 godina

"

Nova vlada je tek 100-dana i njeni rezultati se tek naziru,ako nastave ovako slozno narod ce imati sigurno kakve takve koristi za razliku od dosadasnjih 12- godina pravog pakla.Nesvrseni dramaturg je po kozna koji put zapenio saljuci signale da bi se rado u necem utalio ali ubrzo ce uvideti da drzava preuzima sve institucije iz ruku mesetara i da ce biti stavljene u sluzbu naroda kao i u svim normalnim drzavama.
(krstivoje prvovencani - 1217god.- mileseva -, 28. oktobar 2012 20:35) "

Jedino ako vratite pare iz Penzionnog fonda, staru deviznu štednju i zajma za privredni preporod Srbije koje ste pokrali kad ste prošli put imali vlast, u vreme 10 godina raja.

To je jedina korist od vas koju Srbija može da vidi.

1%

pre 11 godina

KO bre pise ove komentare za SNS..po tome sto su rekli, oni su toliko kritikovali prethodnu vladu, da ispada da su je kritikovali zato sto je vlada dobro radila...
Naravno, kritike SNS su Bogom dane, i njihova kritika je uvek bila pravovremena, kao o kritika oko kradje izbora...ma dajte bre..ko vas ne zna..( a takvih je sve manje i manje )

ZoranNS

pre 11 godina

"Čeda nervozan zbog vlade" biće da je obrnuto VLADA NERVOZNA ZBOG ČEDE, odakle Čedi novac to može Vučić (ima moć za sobom) da utvrdi za pet minuta, zajedno sa Dačićem, ali ne preko novina, ovako ovo liči na mahanje sa glasovima u džaku, što je stari stil Vučića iz opozciomog vremena. Vučić stalno tvrdi da je nešto naučio iz prošlosti, ja ne vidim nikakve promene u ponašanju, maše nedokazanim, neproverenim, voli da je zagonetan.

Steva Zigon

pre 11 godina

Vrlo dubokouman i činjenično utemeljen odgovor ljudi iz SNS-a. Ove odgovore im je verovatno ostavio Šešelj, pa ih sada ex-radikali izvlače po potrebi. Stvarno očekivao sam neku promenu u retorici...

cedo nisi sam

pre 11 godina

Bogami nije samo Ceda nervozan, evo i ja se pridruzujem svim nervoznim i nezadovljnim ljudima Srbije. Mislim da nas uopste nije malo. Svakako nas je vise od ovih spokojnih koji nicim izazvani uzivaju u novoj vladi.
Naravno, mi nervozni,bez obzira na narodnjacko radikalsku retoriku, nismo zaboravili da je Seselj zdusno pomogao izgradnji Silerove, a da je Ceda iz poznatih razloga, svakom naprednjackom radikalu bio i ostao trn u oku.

crni domino

pre 11 godina

Sta Ceda, svi su nervozni zbog ovakvog rada vlade koja se kao mala deca igra vlasti i pravi sprdnju sa narodom!
Ponasate se sadomazohisticki prema svima koji govore da ste gomila nikogovica. Svet je poceo redom da se krsti sta radite i kakve izjave dajete! Pocev od PPredsednika.

krebezis

pre 11 godina

Nekada kada se nisi slagao sa Vucicem i Tomom bio si strani placenik i izdajnik,dok danas dobijas etiketu lopova i kriminalca.Dosta bre vise SMESNI STE.

Dule NS

pre 11 godina

-A da vi probate bar jednom da odgovorite na KONKRETNE OPTUŽBE I KONKRETNE ČINJENICE koje vam se upućuju?!
-Šta mislite da smo baš svi toliko nepismeni da padamo na tu vašu odlično poznatu taktiku - pokvarenu ploču (kako su svi korumpirani osim vas i kako se svi plaše nekakve vaše pravde ili šta već) koju uključite svaki put kada vas neko prozove za konkretne stvari?
-Odgovorite vi na optužbe - da li je budžet fiktivan i veštački našminkan - tojest statistički trik? Zašto skaču cene? Zašto se sve gore živi dok se vi hvalite vašim "uspesima"? Kolika će inflacija da bude sledeće godine? itd...
-Ili će te i mene sada da optužite da sam kriminalac i da sam tajkun ili šta već jer sam se drznuo i usudio da vam ne verujem i da vas još i pitam nešto?
-Ova vlada je najgora do sada i najveća sramota Srbije koja će sigurno dokrajčiti i ovo malo što je preostalo!

rus

pre 11 godina

pa sad neka neko kaze da ovo nisu verni Seseljevi sledbenici. kad nemaju argument, onda opali po "lopovima i kriminalcima. " samo, tada je sve to bilo smesno, a sada su ovi likovi na vlasti, sto je jako zastrasujuce i opasno.

laki

pre 11 godina

Kakav problem imate sa Cedom,sve je u vasim rukama,da imate nesto konkretno protiv njega ne bi vi samo rezali.Ceda je u svakom slucaju mnogo plemenitiji od vas.Videcemo kako ce uskoro biti osudjeni preletaci,tu je bar sve jasno.

Reality

pre 11 godina

Bravo za Cedu! Tako treba da deluje opozicija. Da udara tamo gde boli!

DS potpuno nestao sa scene, dok se Tadi i Djitler burazerski ne dogovore i ne ukaljaju jos malo Djindjicevu stranku

ili jesi ili nisi LAV

pre 11 godina

ovakvo saopštenje SNS je tipsko u buduće će menjati samo imena "državnih neprijatelja". Želja Aleksandra Vučića je da od javnosti Srbije napravi jedan veliki radio FOKUS.

Alek

pre 11 godina

Za Čedu svaki uspeh ove vlade je njegov lični neuspeh i mislim da će da se ređaju sve više i više.
(ceca filipović, 28. oktobar 2012 17:46)
Ceda je malo nervozan...
(proleter, 28. oktobar 2012 18:25)
Da li gospodinu Jovanovicu,cinjenica da ga niko nije zeleo kao koalicionog partnera za formiranje vlade,govori nesto o njemu i politici njegove stranke?!
(Saks, 28. oktobar 2012 18:09)

Identični komentari stranačkih vojnika, isti kao i u drugim medijima, očigledno po direktivi.
A sad ozbiljno. Ja sam, ne nervozan, nego zabrinut za sebe i svoju porodicu, kad vidim kakve političke i ekonomske analfabete nam kroje sudbinu, usput ponovo budeći netrpeljivost naroda prema eu, zemljama susedima, manjinama...

Milos

pre 11 godina

Ovo saopstenje SNS kao da je pisao sam Seselj! Tipicno seseljevski kad ga neko pita nesto on "zasto ste nervozni"! I daj bre Vucicu kad si vec uzurpirao i vojsku i policiju rasvetli to sto imas u vezi Cede!

mr.real

pre 11 godina

Evo, ja nemam ama baš nikakve veze sa Č.J. ali i ja sam jaaaaaako zabrinut zbog rada ove i ovakve Vlade .... ako se to može nazvati radom?

kaiser

pre 11 godina

Da, i Čeda da objasni zašto u Americi tlače crnce???? A? A? Zašto???

Ovo saopštenje je kao u najboljim Šešeljevskom stilu. Toliko ih je "opila moć" da će pad da boli. Jako će da boli.

Zaboravljaju da ih nije Čeda pitao, već ljudi koji su glasali za svoje predstavnike u parlamentu. Oni se obraćaju narodu, a ne Čedi.

mirko

pre 11 godina

Odgovor je na nivou politike, uspeha i ozbiljnosti ove vlade.
I ja sam zabrinut zbog uspeha ove vlade, ali ne smem ništa reći da me ne optuže za saradnju sa Al Kaoneom.

Jovan Ristic

pre 11 godina

Možda je gospodin Jovanović nervozan, ali sigurno nije zbog rada Vlade. Vlada ne radi. Rade pojedini ministri ali, po pravilu, poslove koji nisu resor njihovih ministarstava.

Mladen Mladenovic

pre 11 godina

Naravno da je nezadovoljan. Propašću prethodne vlade, propale su i šanse da se gospodin Jovanović razvije kao "privrednik". Neće moći više da se dogovara sa svojim koalicionim burazerima oko deljenja poslova i "kolača". Njegove firme koje je u medjuvremenu, valjda poput Marka, zaradio noseći gajbice, neće dobijati fingirane poslove is tvarnu "lovu" što je bila glavna "lukrativna" delatnost svih političara iz prethodne vlade. Pogledajte samo vrh te piramide i videčete da u njoj sede sve sami multimilioneri. Valjda su šetajući ulicama i duvajući u pištaljke umilostivili Boga da im podari sreću i bogatstvo. Kada gospodin Jovanović bude zadovoljan, to će značiti da je država "umrla" i da je više nema.

Nenad

pre 11 godina

Kao klinac sam voleo crtane filmove Tex Avery-ja i Hanna Barbera-e, i uvek je bio neki skeč gde je glavni junak u trenutku krize uperio prst u nešto nepostojeće i rekao "gle, vidi ono!", pa šturnuo brže-bolje pre nego što je ovaj drugi shvatio da je nasamaren...

Otprilike smo sada na istome. Kakva god da se kritika uputi vladi, ide taktika "vidi tamo, Šilerova!". Kada dođe do nekog gorućeg problema, onda ide "e, gle' ovamo, otimaju nam Kosovo!". Ovako možemo u nedogled.

Nešo

pre 11 godina

LDP na čelu a gospodinom Jovanovićem nisu očekivali da će nova vlada biti tako odlučna za borbu protiv mita , korupcije i organizovanog krimunala, pa su se sada malo unervozili. Naročito se nervoza povećala sa najavom donošenja zakona o poreklu imovine. Sada će se morati dokazati odkuda pojedincima toliko para da kupuju razne firme i da se za kratko vreme enermno obogate.

goca

pre 11 godina

A gde je bilo sudstvo i zakon proteklih godina.Kao da su postojali privilegovani koji su na sumnjiv način dolazili do velikog bogadstva? Vreme je da se vrati svakom svoje!

aleksandar grozni

pre 11 godina

Ko te hlebom hrani pardon novcem,nesmes ga napadati,najzad je Ceda ukapirao,pa zato vise ne pominje Miskovica i ostale dobrotvore ovog drustva.

Nervozni Laki

pre 11 godina

Ovi radikali, ups naprednjaci i dalje pitaju, "odakle ovo odakle ono" , "ajde objasni", a drže sve tajne službe u rukama jednog čoveka. Pa ako on ne zna, ko zna? I dalje se ponašaju kao da su u opoziciji, samo da mogu da blate i pljuju. Sada bar imaju mogućnost sve da, sa dokazima predaju sudu i osude. Ali ovako je lakše i lepše, oblepi nekog blatom, a za svoj rad ne odgovaraju.

tanja

pre 11 godina

A-ha,evo sve se trese od straha. Sns kad nema sta drugo da kaze samo spomene borbu protiv korupcije i kriminala. Koliko ih koriste izlizace se!

Rasha

pre 11 godina

Cedini "politicki" stavovi pokazuju iz kog pravca su mu dosli novci za luksuzan zivot i kupovinu firmi. Ceda je tranzicioni profiter kao i Miskovic, Djilas i ekipa.

novica 952

pre 11 godina

Sve što je SNS odgovorio Čedi nakon njegove prozivke predsednika Nikolića, premijera Dačića i gospodina Vučića na svom glavnom doboru je tačno i argumentovano i zasnovano na činjenicama. Čeda je očigledno zaboravio kako je došao do političke i ekonomske moći, kako je od jednog mladog studenta naprasno postao ekonomski tajkun i kuda su njegovi putevi vodili da bi stekao to što ima. Njegovi politički stavovi da je uvek antiprotivan pokazuje kuda ide njegov eurofanatizam i šta je sve spreman da učini da Srbiju ponizi do kraja. Kameleonski se preobraća od prilike do prilike ali njegova glavna ideja uvek je ista i vodi u raspračavanje Srbije.

mina

pre 11 godina

Ako je SNS već na vlasti, šta će joj ovakva retorika? Izgleda da i sami ne mogu da shvate da više nisu opozicija i da im sada ne priliči, da jednostavno nije pristojno, da se kao vlast po medijima prepucavaju sa onima koji ih kritikuju. Nikako da se oslobode tog svađalačkog refleksa.
Pa sada su u prilici da zvanično procesuiraju nekoga za koga utvrde da je kršio zakon, a ne da prete praznom pučkom po novinama i uveseljavaju narod.

ivan

pre 11 godina

Ovi naprednjaci, pardon njihovi glasaci, nikako da skapiraju da im je stranka na vlasti.
Ako imate nesto protiv Cede, uhapsite ga, nemojte da dajete nekakva saopstenja. To je kao da se ja zalim komsiluku da znam da me zena vara. Ako me vara, razvescu se, necu da dajem saopstenja.

Dantes

pre 11 godina

Dnevni red Vlade:
- Na koji nacin bilo sta sto ne valja i bilo gde sto ne valja povezati sa prethodnom Vladom!
- Moliti gradjane za strpljenje jer je nemoguce vise povezivati bilo sta sto ne valja i bilo gde sto ne valja povezati sa prethodnom Vladom!

Posmatrac sa strane

pre 11 godina

Zaista je zanimljivo gledati kao se stranka koja ima vlast [SNS] 'obracunava' sa opozicionom strankom gadjajuci se saopstenjima u kojima pominje korupciju.
Zar srpski Eliot Nes [Vucic] do sada nema nesta mnogo konkretnije o korupciji u LDP kada ih ovako proziva saopstenjima??.
Ove optuzbe od strane SNS a protiv LDP me jako podsecaju na obecanja SNS kako ce nas , cim dodju na vlast, obavestiti ko je pokrao izbore, ili kako ce smeniti Tijanica, itd, itd

Istina

pre 11 godina

@atina Ovaj komentar je 100% ironican, i jako je duhovit, posebno zadnji deo, plan i teritorijalni lntegritet. Ima moj plus za duhovitost.

i tako...

pre 11 godina

Koje su ovo splacine...ja sam obican lik, niciji partijski vojnik, niti clan. I ne brinem ja ni za jedne ni za druge, a ni trce i cetvrte niti sve ostale-njima je svima dobro! Mene brine zivot, tj sada vec prezivljavanje, moje porodice, prijatelja i mene licno. Ko je na vlasti, za njega treba da govore dela, a ko je u opoziciji treba delima da pokaze da je bolji izbor od vlasti, a ovde su partije mnogo bitne i jake na recima, dok mi "obicni" i niciji tonemo u beznadje. Koje je ovo bacanje prasine u oci svima nama nicijima!!

Mrnjau

pre 11 godina

Fali vam jos samo stara koleginica Vjerica Radeta. Siguran sam da imate neku takvu, pa dajte mu ga malo po dinamici jer ste predugo bili neprirodno ugladjeni, umiveni i zacesljani. 'Ajmo sad, udri po kletvama i vudu lutkama.

Siniša

pre 11 godina

aleksandar grozni
razlika između lopova i kriminalca je da kriminalac ne odgovori na kontra pitanje...stvar zvana "unakrsno ispitivanje" koja nema veze sa kulturom ophođenja nego sa tim ko je više "med lizao"

lagarija

pre 11 godina

nije samo čeda nervozan, svi smo nervozni.
bio bi red da naprednjaci odgovore bar na jednu čedinu tvrdnju, bez trućanja o borbi protiv kriminala i korupcije i tajkunima. time se ne mogu pokriti sve falinke i promašaji, nesposobnost i partokratsko ponašanje.
postaju nesnosno dosadni.

dragoljub

pre 11 godina

Koja je ovo budalastina? Ja npr prvi verujem da je Ceda zahvaljujuci sumnjivim poslovima i poznanstvima sa sumnjivim ljudima dosao do para da kupuje firme po Srbiji, na stranu sto iako je bio najglasniji u napadima na Miskovica i ostale tajkune, sad ih vise i ne pominje, ni u kom kontekstu, ALI zar je normalno da glavna vladajuca stranka postavi pitanje: ODAKLE TI PARE? Pa vi ste na vlasti, otkrijte, utvrdite, podignite optuznice, hapsite.... dokle vise tih dripackih fora tipa "znam JA ko je sta uradio, ali necu sad da kazem"....
Vlast ste!!!

vadikali

pre 11 godina

Jel se to Voja vratio? Sto ne kazete,to nije sramota...Kum nije dugme...U toku ove nedelje ocekuje se promocija knjige "Ceda Fidelinka" u izdanju izdavacke kuce Velika Srbija...Promocija knjige ce se odrzati u prostorijama Pecenjare Fantazija...

Major Kursula

pre 11 godina

"SNS ocekuje od Vlade Srbije"...Obracate se sami sebi preko medija u trecem licu? Ili ste prolupali ili ste stvarno toliko bezidejni da koristite saopstenja koja vam je Seseljeto kucao do pre par godina. Treceg (lica) nema.

gr Lazarevic

pre 11 godina

Vise puta sam trazio odgovor sta je sa sudbinom ,vrece sa glasackim listicima ,koju su izrucili pred skupstinom Nikolic i Vucic.Postavio sam pitanje,gde je vreca zavrsila,da li u kontejneru ili u policiji,i ako je jos u zivotu,da se komisiski prebroji,jer sumnjam da je bilo u njoj 5000.000 listica.

Zoran 1949

pre 11 godina

Pa svi mi smo nervozni, samo niko nema tri ciste (ukljucujuci i mene) da pokusa da nesto promeni. Pisemo i pisemo, a vreme prolazi.

majka mara

pre 11 godina

Svi veoma dobro znamo da je rezolucijom 1244 Kosovo zaštićeno i da vas je uvek to mučilo da ga nezvanično isporučite u okupatorske ruke.Zašto se onda zadnjih godina pregovara zašto se obmanjuje istina da Kosovo nije izgubljeno da Kosovo smo gubili ali jedino preko pregovaračkog stola.Otimanjem Kosova otvara se pandorina kutija i biće u mnogim državama Kosovo.

Elektra

pre 11 godina

Trebalo bi malo da se proveri doticni gospodin Jovanovic jer sigurna sam da mnostvo toga ima da se nadje,pocevsi od njegovog iznenadnog bogatstva...