Ponedeljak, 01.10.2012.

12:11

Dulić: Tražiću međunarodnu zaštitu

Bivši ministar Oliver Dulić izjavio da će zatražiti pomoć međunarodnih organizacija za ljudska prava i stranih predstavništava jer mu je ugrožena bezbednost.

Izvor: Tanjug

Duliæ: Tražiæu meðunarodnu zaštitu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

160 Komentari

Sortiraj po:

Glasinac

pre 11 godina

Ko je god radi po slovu zakona , taj ne treba da traži bilo kakvu zaštitu pa ni među narodnu. Izgleda da Duliću nije čista savest pa se malo unerovozio.

ivo

pre 11 godina

Izgleda da ga ceka sudbina Sanadera, mora neko da "poplaca racune" za sve vas, za tebe i tvoje "prijatelje" iz predhodne vlasti a Oli ti si najpogodniji... takva ti je sudbina... EU je nemilosrdna...

ana

pre 11 godina

šta se sekira ako nije nije. Dokazaće se. Nešto je mnogo Dulića bilo u igri. Jesu li svi oni rod?
Inače mislim da oni koji su pokrali siromašan i bolestan narod treba da budu streljani.Da bi se promenilo mišljenje da može da se radi šta se hoće.Koji god da su.Ako nije nije na njega se ne odnosi!

potrosac

pre 11 godina

@Kubba,


Nuba, jel to ona firma koja je brze bolje promenila ime u TARGO TELEKOM da ih niko u javnosti ne povezuje sa prevarom veka.Sumnjiva firma kontraverznog slovenackog biznismena,stvorena da bi neko oprao prljave pare i to preko ledja ove napacene nase privrede..
Jel to ona firma sto je platila dozvolu koju ostali domaci provajderi nikada ne mogu da dobiju regularnim putem i na osnovu te prednosti otimaju potrosace domacim provajderima(a srbinu uvek draze tudje nego domace).Takvi primeri unistavaju Srbiju:pare od potrosaca idu daleko iz Srbije,nase firme propadaju,nezaposlenost sve veca, kupovna moc sve manja...
Sve su to raznorazni Dulici dozvolili,a ima ih podjednako u svim partijama...

Sve smo mi sami krivi.

гром

pre 11 godina

A koме ја да се жалим; неисплаћени превоз, јубиларана, зарада....
И он сада мени прича!

Miki

pre 11 godina

Gospspodo naprednjacki Radikaliili Radikalni napred-nazad, ovom histerijom sigurno necete prikriti danasnje poskuoljenje svega i svacega i apsolutnu nesposobnost trnutne vlasti. Zaista mislim trenutne!

ana

pre 11 godina

Ja se pitam da li je Dulić tražio nečiju pomoć dok je prisvajao na nezakonit način milione.naravno da ne tada mu je bilo isuviše dobro.Sada sam treba da snosi posledice.

dejana

pre 11 godina

Zašto ja ne moram da tražim međunarodnu zaštitu?Jer sam pošten građanin Srbije koji nikada nije uradio nešto protiv zakonitom.Nemam račune po domaćim i stranim bankama sa milionitim ciframa.

Corto Maltese

pre 11 godina

Da nisi toliko krao, ne bi te ni prozivali po medijima.

Kaze covek: "Jeate, tacno je da sam flasnik 100% kapitala firme za koju me pitate, ali ja sam svoja upravljacka prava preneo na drugo lice onog dana kad sam postao ministar". I to je to. Nije u sukobu interesa.

Malo su nas bombardovali...

Ivo Zg

pre 11 godina

Ćuj stari,imam prazan stanček u Austriji.Kaj treba ti- nema problema.Imam savjet ja sam ti pukel isto zbog ćasovnika , kupi rolke sa dužim rukavima, ne.Znaš i mene je ova Jadranka tak' startoval kaj i ovi tebe ipak ne buš u problemu dok nekaj ne krene po gradjevini.Bok stari,bezgriješni kaj i ti , Ivo

Sanader

pre 11 godina

bolje se drzi svojih prijatelja u srbiji, ovi iz EU su i naredili da te uhapse. Jedino da bezis u neku od nesvrstanih korumpiranih zemalja, tako primaju ako dobro platis.

Milos

pre 11 godina

Pa tek oni nece da utrcavaju tamo gde nisu cista posla, jedino da ga zastite oni kojima je cinio iz inostransva, a na stetu svoje zemlje

Kralj Ibi

pre 11 godina

OOOOO... NAAARODE MOOOJJJ...
Gde nema pravosudja, istragu moraju da vode novinari !
Gde ne vladaju cinjenice, dokaz su glasine !
Gde nema drzave, zakon je linc !!!
Gospodin Dulic je sa entuzijazmom ucestvovao u gradnji takve drzave 8 duuugih godina - 4 direktno i 4 indirektno. Pa, kako Vam je, gospodine Dulicu... sada, kada zanjete to sto ste posejali i tako brizljivo odgajili ?

posteni gradjanin

pre 11 godina

Pa ko ce vas bre da zastiti kad svi znaju sta ste radili i cak cete i mnogo gore proci ako budete trazili medjunarodnu zastitu.

htc

pre 11 godina

izgleda da je on TO zrtveno jagnje, koje svi cekaju sa naostrenim hladnim oruzjem. Necije. A bome i svacije. Za sve je Dulic kriv. Pdv, poskupljenja, vece akcize gorivo/kafu/duvan, zaduzivanje od 1 milijardu dolara uz 7% kamate ( Republika Srpska 3% a hrvatski Agrokor 6.5%!!!) , pokolj stoke u Srbiji, neprodlasenje suse da se ne bi poljoprivrednicima dala ikakva podrska, cena grejanja ode u nebesa, krompir 100 din... sve su to nevazne stvari, sa jako malo komentara na clanke.
Sto se mene tice, ako je kriv neka ide na robiju, ali dzaba ako ode sam, jos ce da ispadne mucenik.
Gde su svi ostali, iz SVIH stranaka? pobogu, setite se ljudi ko je sve cinio/ucestvovao u vlasti zadnjih 12 godina! A Dulic jedini olosh. Sramota. On je toliko minoran i nebitan, cisto mazanje ociju, da se ne pomenu oni pravi. Da li iko normalan moze da misli da je on o necemu odlucivao? Dajte na videlo one mnogo jace od njega, iz svih stranaka, vlasti ili opozicije, ajde jednom da vidimo da li moze "ni po babi , ni po stricevima"!!!
Ne verujem, Srbija je ovo, isprepleteni su svi.
I boje se jedan drugog, vise nego djavola!

Kubba

pre 11 godina

U dokumentima evropskih institucija se direktno pominje slučaj postavljanja optičkih kablova koje je radila fantomska firma Nuba invest, u vlasništvu bliskih prijatelja Olivera Dulića, ministra prostornog planiranja. Zanimljivo je da je ta firma posao dobila neposrednom tajnom pogodbom, kršenjem zakonske procedure, a posao joj je, sasvim slučajno, dodelilo upravo Dulićevo Ministarstvo.

Pored višemilionskog posla postavljanja optičkih kablova, Savet za borbu protiv korupcije je upozoravao i na brojne nepravilnosti koje su pratile raspisivanje tendera za prodaju Telekoma, koji je samo sticajem okolnosti propao zbog niske ponuđene cene. Međutim, kada se pogledaju nalazi Saveta više je nego očigledno da je Tadićeva vlada imala nameru da taj posao, iz “nepoznatih” razloga, namesti tačno određenom najpoželjnijem kupcu.
Kubba, 20. jul 2012 18:55)

Nije loše da se posetimo... :)

vidra99

pre 11 godina

Predlazem mu da se obrati Crnoj Gori, Kosovu, Rusiji i slicnim utocistima srpskih pobeglica.
Tamo nema ekstradicije, 'il kako se to kaze...

Uros

pre 11 godina

Ostavite coveka na miru Kako vas Nije sramota ! Slicna Kampanja se vodila i protiv premijera Pa je ubijen ! Sram vas bilo ! Ako je kriv neka odgovara a to ce Sud da kaze

Zaštita

pre 11 godina

A od koga ti je ugrožena bezbednost?

Od MUP-a i Istražnih organa?

Koliko znamo, u novinama se pominje da si samo od države drpao. (mislio najsigurnije?)

mika

pre 11 godina

Ako je zabrljao Dulic nek odgovara..ali dosta sa lincovanjem... Znamo sta je taj isti Kurir radio Dinkicu... ali posto sada Dinkic kontrolise poreze, a gazda Kurira ne placa ih godinama, onda je sada Mladja bog.. a demokrate su lopovi..a bili su najbolji na svetu prethodnih godina dok su ih stitili od prevara... E zato su zuti i izgubili izbore, zato sto su imali iznudjenu podrsku takvih stampanih stvari... sramota.

Gorki

pre 11 godina

Vrlo je bitno g. Dulicu da idete u zatvor, ako volite svoj narod. Priznajte, povucite jos par kolega koji su se u poslednjih 10 g. nakrali i postanite heroj u mojim ocima.Ovako ce te hodati spustene glave, treptati okicama i rukavom brisati sline iz nosa. Budite musko, a cafe "Senekje" (St.Tropez) ce malo da saceka.

nn

pre 11 godina

sram da te bude.toliko si pokrao da se ne stidis jos da trazis zastitu.oces bazene i da castis caleta pa eto ti.sto mom caletu ne suknu neku lovu kada je sa jedva 30 000 skolovao dva studenta.

Vlada

pre 11 godina

Svi odgovori su moguci ali najgora je stvar i moralno pogubna ako neko tuzi sopstvenu drzavu nekome van svoje zemlje i rusi joj ugled za koji se navodno do sada zalagao. Zasto bi njemu neko pretio ako on ne histerise? Predlog za sve njemu slicne: preselite se na vreme u neku drugu drzavu u regionu jer po vama su sve bolje od Srbije ili cete se mozda izboriti za novu drzavu na teritoriji Srbije?

Joca Detektiv

pre 11 godina

Dulicu treba zastita a sta je sa opljackanim? I "lisica je trazila zastitu posle pojedenih kokica" ali su joj lovci ustavili kozu. Tvoju kozu policijski lovci sigurno nece da ustave, ali ces sigurno imati dovoljno vremena da razmisljas u cuzi zasto si uradio ono sto nisi trebao da uradis.

zoki

pre 11 godina

1. Ne k gosp. Dulic od koga misli da mu je ugrozena bezbednost
2. Na sve optuzbe je lako odgovoriti : Nek dostavi dokaz da mu je cela imovina stecena na legalan nacin , pa ga vise niko ni za sta nece optuzivati ( a nece mu ni bezbednost biti ugrozena )
3. napad je najbolja odbrana , ali to cini samo onaj ko se oseca krivim

Čiča

pre 11 godina

Ma daj Duliću! Jel to zato što ovde svi znaju šta si radio? A medjunarodna zajednica ne zna? Pa dobiće i oni dokaze, ko će onda da te brani???

kakvi ste,tako vam je

pre 11 godina

Ako je kriv neka odgovara.A istina je da je u toku nevidjena medijska hajka protiv ovog lika.

A vi koji uzivate u tome...samo nastavite.
Pitacu vas za koji mesec jel' Dulic kriv za totalni kolaps i gde su te silne "promene"

p.s. A i od Dulicevog slucaja verovatno nece biti nista.To sto je muljao verovatno je muljao "po zakonu".A ovi nesposobni ne mogu da sankcionisu ni one koji su ocigledno radili protiv zakona i dokazi postoje.
I zato mislite malo svojom glavom a ne "Kurirom" i slicnima.

Lošmi

pre 11 godina

@milan (1. oktobar 2012 13:32)

Naravno da ne verujemo Kuriru. Verujemo pištaljci a Kurir samo prenosi ono što pištaljka iznese. Kurir ima običaj da začini priču ali u osnovi ono što je preneo stoji i na sajtu pištaljke. Naravno tu ne mislim na satove, sasvim moguće da su to izmislili.

A ne treba nam ni pištaljka, dovoljno je čuti njega samog šta priča. Sam je priznao da je sajt plaćen 25.000evra a svi smo videli na šta liči (kasnije je dorađen da liči na nešto), sam je priznao da je on premestio novi bazen u Subotici a eto slučajno je tatina firma podigla tu stambeni kompleks. Sam je priznao da je platio bilbord 400.000evra a Đokovići kažu da je turnir dobio samo 100.000evra ima verovatno još stvari ali ovo je sasvim dovoljno za istragu.

Cole

pre 11 godina

Trend u Kuriru su Dulic i Canak.
Za canka su doznali da mu ona Ž osoba nije nikakva familija
A da Dulic Company,ako je ono istina da je dobio tender njegov tata,da je dobio preko 50% novca i da projekat nije zavrsio je vrlo problematicno.
Tu ima i lazi za satove od 100 000 evra,sajtovi i sve se manje vise nalazi na PISTALJKA.
Posla za javnog tuzioca republickog gomila posla.Da sam i ja krao toliko,siguran sam da bi se i ja brinuo za svoju bezbednost.
50% ne mora da je tacno,ali je love dovoljno za biznis posle prestanka mandata bata ministra i bata gradonacelnika,a deca su obezbedjena u narena tri kolena

Leva ruka

pre 11 godina

Šta je s njegovim zamenicima, pomoćnicima i sekretarima iz Ministarstva???

I oni su radili privatno za Ministarstvo koliko i Dulić. Poznata varijanta, ženina firma, šurakova i slično...

ISPITATI I NJIHOVE POSLOVE!!!

Milan

pre 11 godina

Cekaj, zar mu tata i bata nisu vlasnici gradjevinske firme iz Subotice ? ... Ali nema to veze , nije on bio ministar prostornog planiranja .. :)

bojana konjević

pre 11 godina

On ne može da se zaštiti od jednih novina a kad ste vodili izbornu prljavu kampanju gde su na vašoj strani radili skoro sve dnevne novine onda vam bilo ok.

Sele

pre 11 godina

Inspirativna tema sa dubokim emocijama...Bas me zanima koliko ce kostati ta zastita iz inostranstva...neko ko nema nista ne moze ni da pomisli na strane institucije bilo kakve zastite...Kod nas su izgleda svakakva cuda moguca!

freelancer

pre 11 godina

Evo,za tričavih 25000€ napraviću ti sajt u "naprednom jeziku cms" pa da lepo sve optužbe opovrgneš.
Ali nisam siguran da ćeš uspeti, ne zato što te neko mrzi - već,znaš....

zos

pre 11 godina

dulic tazi da ga medjunarodna zajednica stiti? a ko ce gradjanima da vrati silne pare za koje i znamo i neznamo, a koje si ti tosio na luksuz i zabavu?

Vlada

pre 11 godina

Ne zaboravimo ono najbitnije...nikada niko od stranih institucija se nece mesati kada se radi o koupciji ili zloupotrebi.Setiomoi se samo Sanadera...

Milan22

pre 11 godina

Vidim da je ovde vecina veoma naivna te veruje tablodima koji su dosad 100 puta uhvaceni u lazi.

"Sat od 20 hiljada evra " i ostle gluposti

Taj 100% isti sat ORIGINAl se prodaje za 23,000 din koad nas, a u inostranstvu je oko 150-200e.
Ko neveruje neka googla CERRUTI *NEU* XL-HERRENUHR ROMA 4426509

mlekadzija

pre 11 godina

Znam da mi Sir Oliver nece odgovoriti ali bas me zanima koji to list vodi prljavu kampanju protiv njega...A sto se zastite tice moze da se obrati svom dojucerasnjem koalicionom partneru i kolegi u vladi a ako mu to ne odgovara neka se obrati Natasi Kandic da ga zastiti. Ona jedva ceka.,.,

Jova

pre 11 godina

Znate sta?! Lepo se covek raskalasio,imao je najveci broj drzavnih sekretara u celoj prosloj vladi,najveci priliv i odliv novca,automobile,nekretnine...pa,dodje nam malo i da se zapitamo...ej,ovo nisu cista posla...

sir oliver

pre 11 godina

Oce li ova vlast napokon pokazati imalo muskosti?Ajde ne mogu da rese nezaposlenost,ne mogu nista pametno da se sete,da pravilno odreguju bar po pitanju korupcije,e to bi im znacilo mnogo,ako su toga svesni.Vlada ne padaju zbog korupcije u svojim redovima ili tudjim vec zbog neadekvatnog obracuna sa lopovima i to onim najgore vrste jer ko god da pljacka srpsku sirotinju i opustosenu Srbiju ne zasluzuje drugo doli teske robije.Narod je besan i trazi krivce.Ako se i ovaj izvuce bice to previse.

Godzila

pre 11 godina

Ako je zaključiti po većini komentara ovaj čovek je kriv! I tačka!....A za šta je kriv? Pa za ono što je pisalo u kuriru. A da li je to istina? Pa kakve to veze ima, važno da je pisalo..... A ja bih većinu koja je već osudila Dulića(a veruje u Boga) podsetio na jednu staru poslovicu koja kaže, "Grešan je onaj ko ukrade, a još grešniji onaj ko nevinog optuži" ! Ja ću svakako sačekati da prođe određeno vreme, i da se utvrdi da li je bilo šta od toga što je kurir pisao tačno, a onda....Ja svakako neću biti grešan! A vi kako hoćete!

mika

pre 11 godina

Ne ulazim uopste u to da li je Dulic kriv ili nije, to ce valjda vreme pokazati.Nego, da li je moguce da covek koji je skoro 8 godina ucestvovao i bio deo vlasti, moze da izjavi ovako nesto. Pa ukoliko je stvarno u drzavi Srbiji moguca medijska hajka ove vrste, onda i sam Dulic mora da shvati da je za to iskljucivo odgovorna njegova Vlada. Ova izjava je priznanje da oni nisu uradili NISTA u vezi onoga o cemu govore i cime se hvale svakodnevno. Ne podrzavam novu Vladu, ali mi je iskreno zao sto ce DS i ovakvi poput Dulica potpuno da satru ideju o naprednoj Srbiji, zato sto su se oni deklarisali kao promoteri te ideje, a izazvali su kontraefekat pljackama na kojima bi im pozavideli i Sloba i Milo i Cane... i svi oni za koje smo mislili da su nas unazadili 50 godina. DS nas je dokusurio i za Srbiju povratka nema. Pogledajte samo omladinu i sve ce vam biti jasno kakva je perspektiva nase zemlje.

brrrr

pre 11 godina

Dulic nije izlozen nikakvom medijskom lincu vec je prosto optuzen za razne malverzacije koje ce se dokazati. cela srbija zna, to je prosto javna tajna ste je sve ocistio dok je bio ministar

Raxx

pre 11 godina

mislim da gospodin Dulić ne mora da strahuje. Za razliku od njegove vlasti, gospodin Vučić je javno obećao da niko neće biti uhapšen bez dokaza. Gospodine Duliću, ukoliko ste pošteno stekli onu imperiju u Subotici, ako niste mućkali sa poslovima vaše firme i državnih organa, sa najskupljim bilbordom na svetu... nema razloga da se brinete...

lucidna duša

pre 11 godina

Ne komentarišem slučaj bivšeg nam ministra, jer nemam pojma šta je i da li je radio mimo zakona. Ali očajne medije koji podmeću i izmišljaju šta god, bezobzirne i bezočne kriminalno finansirane listove treba proterati sa scene. Realno je da nemamo ni jednu ozbiljnu medijsku kuću i medij u Srbiji, ali beskrupuloznim, plaćeničkim strvinarima nema mesta. Senzacije i adrenalin koje dižu nikako ne mogu dobro završiti.

Dragan

pre 11 godina

Ako je ovo istina o njegovoj imovini sto g-din Dulic kaze,onda nema potrebe da strahuje za bezbednost...nikada niko nece napasti,ozlediti,povrediti ili opljackati one za koje nisu sigurni da imaju bogatstvo!Moj zakljucaj je da ste vi bezbedni!

CARLOS

pre 11 godina

Posto mu znam oca i njegovu firmu moram da kazem da je novac koji se pominje limunada u odnosu koliko su stvarno uzeli... Kakva zastita covece,vracaj pare!!!

Valjak

pre 11 godina

Ko ga zastiti na bilo koji nacin isti je kao on i stiti lopovluk, malverzacije i pljacku naroda. On da nije imao bas nikakve veze sa aferom, ne bi se spominjao. Ako nista, verovatno zna mnogo o tome.

milan

pre 11 godina

kako vas sve nije sramota? odakle vam pravo da osudjujete coveka i pricate gluposto o milionima i avionima bez ikakvog dokaza? otkud znate da je to istina? zato sto je jedan kurir objavio? pitam se sta bi bilo da vas neko ovako proganja a vi niste krivi. ako je kriv, svako treba da odgovara ali ne mozete osuditi coveka na osnovu traceva

Sanja

pre 11 godina

I Sanader je trazio zastitu ali su ga ipak vratili u Hrvatsku da odgovara za korupciju! Ne polaži previse nade u EU jer kod njih je tolerancija za korupciju 0.

ukljucite mozak ako ga imate

pre 11 godina

Primitivni i agresivni su se ostrvili na najslabijeg i najnezasticenijeg coveka. U normalnim drustvima sud presudjuje da li je neko kriv ili ne.

SFBI

pre 11 godina

Xexexexexeeee....Hoce to...Kazem ja dodje maca na vratanca!Ako je narod zaslepljen bolom i teskim zivotom...PRAVDA JOS UVEK DOBRO VIDI!!!

svih godina bio za ds

pre 11 godina

A od koga mi gradjani , tj poreski obveznici zemlje Srbije da trazimo I da dobijemo zastitu od ovakvih ministara ...

danas su te novine objavile interviju sa dotičnim

pre 11 godina

@(mirko, 1. oktobar 2012 12:52)
Čudi me da takve naslove ne vidiš u novinama kojima je dao 60.000.000 dinara za reklamu OČISTIMO SRBIJU.

Atom

pre 11 godina

Ej, za sajt u Joomli da daš tolike pare.
Nije li to malo providno.Znam da je to teško dokazati kao i za one sa aerodroma što su sofu platili kao da je od zlata. Da bi ih na kraju pustili.
Proći ćeš ti dobro ,budi bez brige.Samo nemoj više da nam vređaš zdrav razum.Molim te.

pikiliki

pre 11 godina

Rece covek koji na ruci nosi 20-30 hiljada evra a ima bar jos dva- tri takva sata!!!! U redu zaradilo se, samo mi nije jasno da li od poslanicke ili doktorske plate?!?!?! Uzas demagogije...

Komša

pre 11 godina

Kakav maler.Od ministarskog minimalca skrpiš neku kinticu za sat od 100000,a on pokazuje minut do dvanaest.a deci si od usta odvajao(tuđoj,ali deca su deca).Game Over.Krajnje je vreme što bi reko Radovan.

Mican

pre 11 godina

Oliver Dulic, mora da shvati da ga ni jedan medjunarodni subjekt, nece spasti od odgovornosti, ako se na sudu dokaze da je ucestvovao u malverzacijama i pljackao gradjane Srbije! Koliko vidim on, poslednjih dana, sebe predstavlja kao zrtvu novog rezima i mislim da je to jako smesno... On odlicno zna da nikakvog revansizma ne postoji, vec da je ozbiljno uprljao ruke i da ce za to morati da odgovara!

radulax

pre 11 godina

Koji je ovo folirant... A od koga mi da tražimo zaštitu od njegovih pljački ? Od najskupljeg bilborda u istoriji (za koji niko ne zna gde je otišao novac), od poslovanja njegove firme sa državnim organima.. Od imperije koju je sagradio u Subotici od ministarske plate ! Mislim da je ovo samo vrh ledenog brega i da ćemo imati prilike da vidimo još kukumavčenja od strane pripadnika bivše vladajuće garniture kada istražni organi, ovaj put urade svoj posao !

goloruku

pre 11 godina

tako i sanader onomad... imate isti ukus za satove...cak probao i da podigne ali ga stigli u tunelu u austriji!!! jedino da probas kao asanz da se skembas u neku ambasadu...samo nemoj slovenacku, tamo si nesto zas..., oa cete isporuciti ko belu lalu!!!

aja

pre 11 godina

Dulicu, zasto da trazis medjunarodnu zastitu kada ste ti i DS, sve sa Malovickom i Mesarovickom napravili u reformi "nezavisno sudstvo"?

Ili se desilo da ste izabrali sudije po poslusnickom principu, pa kad ste izgubili vlast oni ne slusaju vas, nego SNS, i ti se sad utronjo.

Ne, dragi moj! Tebi treba da sude institucije koje ste u poslednje 4 godine vi unistili, pa da vidis kako je to.

Puna usta su vam bila nezavisnih izabranih sudija! Cega se sad plasis!

Vojislav

pre 11 godina

Covek nas je pravio budalama godinama i nema nameru da prestane... Majstore, prodaj jedan sat, pa angazuj obezbedjenje za sledecih 10 godina ako si ugrozen... Kampanja protiv tebe ? Kako su smeli da te pitaju odakle ti sve te pare... sram ih bilo... iako... u pravu su oni koji kazu da ima njih koji imaju i vise para i koje bi trebalo ispitati pre tebe... nadam se da ce svi doci na red... ti si samo najslabije pokrio tragove...

Posmatrač

pre 11 godina

Jupiter is appropriate is not like an ox.(što priliči Jupiteru ne priliči volu)...Da nije tužno bilo bi smešno,čega se sve neće setiti...Kako da sad ne veruje u „reformisano“ sudstvo DS-a...Ako je čist nema čega da se plaši,ali zna on da nije...Najbolje da zove Jeremića Vuka da UN donese rezoluciju da su DS ministri zaštićeni od bilo kakve odgovornosti...Tužno...

bane

pre 11 godina

ma ovo ima samo kod nas,majke mi!hoce covek medjunarodnu zastitu?ej bre,pa ko ce nama da pruzi zastitu od lopova,secikesa i muljatora?nema brajko nego istraga pa ako se utvrdi da jesi,ima da omirises corku!a,da i obavezno da vratis ono sto ti ne pripada!

lover

pre 11 godina

Sire Olivere, imas lovu plati licno obezbedjenje ako mislis da si ugrozen. Zaradio si lovu, plati tim advokata i uzmi lovu drzavi? Ja sam vec deceniju egzistencionalno ugrozen ali neznam kome da se zalim? Svi traze mito a ja nemam love.

Poznavalac

pre 11 godina

Ko je bre ovde lud?
Neki efemerni lik što je završio "medecinu", koji osim da izaziva nerede i zbrku ništa nije drugo radio, ko se našao u pravoj stranci u pravo vreme (e to treba znati), ko je sebi i svojoj porodici u Subotici i okolini napravio višemilionske poslove, taj koji je postavljen za ministra za istraživanje ruda i gubljenje vremena sada je našao da se buni.
Pa čoveče vređaš mi inteligenciju bre!
Ovakvi istupi mi samo govore da je dobro što sam na ovim izborima (a i na sledećim verujem) nastupio kao bivši glasač stranke (DS) za koju sam do sada ceo život glasao.
Vi ste kolega Duliću veliko razočaranje za sve normalne, umerene, poštene i vredne ljude, zbog Vas i Vama sličnih ljudi odlaze iz zemlje.
Za Vas nije samo krivično-pravna osuda, Vama treba prezrenje!

igor

pre 11 godina

Jadničak.Kada ga čovek sluša dođe mu da se sažali na njega.Šalu na stranu, zar on i dalje tvrdi da je nedužan i pored svih argumenata protiv njega i njegove familije.Ovo može jedino u ovoj bednoj Srbiji gde samo običan narod odgovara pred zakonom!

mirko

pre 11 godina

Taj list niti čitam, niti ću ga čitati, ali u prodavnici gde kupujem namirnice u prolazu vidim na naslovnoj strani Dulićevu fotografiju, i krupnim slovima , pod znacima navoda optužbu.
To je manir toga lista, tako su svojevremeno napadali i druge, istina nikada iz "patriotskih " stranaka, nego uvek iz neke od bivših članica DOS-a.
Naravno da neko iz aktuelne vlasti stoji iza tih napada, i da redovnim spinovanjem na konferencijama za štampu motiviše takvo pisanje.
Takođe je jasno da ostrašćena politika, ima i ostrašćene sledbenike, koji uživaju u sadizmu. Dulić ima pravo na svaku vrstu zaštite, ali se bojim da ona uvek dolazi sa zakašnjenjem.

Pera moler

pre 11 godina

Gospodine Duliću izvinite molim Vas, čovek lepo pošteno kupi pašnjak a oni sad tu dignu galamu kao je ne znam šta.
Mada ja mislim da je to maslo organizacija za zaštitu životinja, ipak pašnjak u centru Beograda znači ovcama, nije mnogo pašnjaka preostalo! :D

ragandd

pre 11 godina

Imas podrsku da izdrzis. Gumeni mora nekog da uhapsi i vec sisti kao expres lonac... Samo ih uvek pitaj "Ko Vam je pokrao 500 000 glasova " SNS laze i obmanjuje narod. Na zalost to kod ovog naroda pali.

Tihi

pre 11 godina

Imam utisak da je podmetnut najNEBITNIJI medju dovoljno BITNIMA, kako bi se svi BITNIJI spasli. Iskreno se nadam da ce posle Dulica na red doci Dinkic, Mrkonjic, Djilas, Tadic...
...ili to neko hoce samo da nam malo zamaze oci?

caps lock

pre 11 godina

D & G celiju bre treba da ti naprave lopovcino !!! slihtaro jedna,jasno mi je i pajtic kakav je cim ga ti hvalis!! svi ste isti ,lopovi!!!

novica 952

pre 11 godina

Po svemu kako sada izgleda on je prvi na tapetu zbog moguće korupcije i učinjenih brljancija u svom ministarstv. Verovatno je načuo šta mu se sprema pa hopće da unapred predupredi moguće hapšenje od strane inspektora koji češljaju njegove aktivnosti u okviru ministarstva. I ako ima kriminala a mislim da ima slaba mu je uteha pomoć od međunarodnih institucija, svi njegovi saborci imaju sopstvene probleme da bi od njih očekivako neku zaštitu.

Kako da ne

pre 11 godina

E moj Duliću,

pa zbog takvih kao ši ti je i diskreditovan DS, a sa njim i " Evropksa i NATO" agenda, za koju se zalago DS.

Kad je EU BoTu pustila niz vodu, šta ti očekuješ?

Goran

pre 11 godina

Dacic uopste ne bi bio fer da samo tebe uhapsi zbog nebrojenih pljacki, pronevera i tako dalje i tako blize...
a sta je sa tvojim batom, tatom, sestricom koja je trovala gradjane Srbije sa uvezenom genetski modifikovanom hranom ???
bilo bi krajnje nepravedno da samo ti zaglavis robiju , a da se bata, tata i sestrica slobodno seckaju ... ne, to nece ici tako..
ili svi ili niko...

Man Not Machine

pre 11 godina

Jest jadna Srbija, kad ovaj jos moli istrazne organe da ga istraze. Pa gde su ti organi, sta rade kad nisu u stanju ni nasilnika sto bije ljude po kafanama da privedu?

IKA

pre 11 godina

Traži zaštitu od Otpora i Srdje Popovića koji je američki plaćenik u Libiji, a sada u Siriji. On kaomtvoj pajtos može da ti pomogne. Ali ti nemožeš sebi da pomogneš jer si KRRRRRRRRAAAAAAAOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO.

zile loznica

pre 11 godina

Tuzi ih po Dinkicevom zakonu , skini im kozu sa ledja a oni posle neka traze od Dinkica da im vrati lovu , mada imaju oni love jer su opljackali Komercijalnu banku za 2. miliona evrica. Oni pricaju o postenju a gazda im u zatvoru zbog kradje !

Samuraj

pre 11 godina

Ne nego će ti dodeliti kao Krkobabiću, Velji ili Trivanki državno obezbeđenje. Pa bar ti možeš da emigriraš ako se ne osećaš bezbedno . Srbiju ste sistemski napravili džunglom ,mada i u džungli postoje neka pravila. I treba sve da vas sistemski pojede Mišković , jednog po jednog.

deNiro

pre 11 godina

Slicno je govorio i Antonic na B92,dan pred hapsenje.Da je nevin k'o goblen,da je u pitanju hajka,da je na raspolaganju istraznim organima,da veruje u pravosudje svoje zemlje...I kao i Dulic,nemusto je osporavao navode o zloupotrebama.

CARLOS

pre 11 godina

Posto mu znam oca i njegovu firmu moram da kazem da je novac koji se pominje limunada u odnosu koliko su stvarno uzeli... Kakva zastita covece,vracaj pare!!!

Pera moler

pre 11 godina

Gospodine Duliću izvinite molim Vas, čovek lepo pošteno kupi pašnjak a oni sad tu dignu galamu kao je ne znam šta.
Mada ja mislim da je to maslo organizacija za zaštitu životinja, ipak pašnjak u centru Beograda znači ovcama, nije mnogo pašnjaka preostalo! :D

Kako da ne

pre 11 godina

E moj Duliću,

pa zbog takvih kao ši ti je i diskreditovan DS, a sa njim i " Evropksa i NATO" agenda, za koju se zalago DS.

Kad je EU BoTu pustila niz vodu, šta ti očekuješ?

Poznavalac

pre 11 godina

Ko je bre ovde lud?
Neki efemerni lik što je završio "medecinu", koji osim da izaziva nerede i zbrku ništa nije drugo radio, ko se našao u pravoj stranci u pravo vreme (e to treba znati), ko je sebi i svojoj porodici u Subotici i okolini napravio višemilionske poslove, taj koji je postavljen za ministra za istraživanje ruda i gubljenje vremena sada je našao da se buni.
Pa čoveče vređaš mi inteligenciju bre!
Ovakvi istupi mi samo govore da je dobro što sam na ovim izborima (a i na sledećim verujem) nastupio kao bivši glasač stranke (DS) za koju sam do sada ceo život glasao.
Vi ste kolega Duliću veliko razočaranje za sve normalne, umerene, poštene i vredne ljude, zbog Vas i Vama sličnih ljudi odlaze iz zemlje.
Za Vas nije samo krivično-pravna osuda, Vama treba prezrenje!

igor

pre 11 godina

Jadničak.Kada ga čovek sluša dođe mu da se sažali na njega.Šalu na stranu, zar on i dalje tvrdi da je nedužan i pored svih argumenata protiv njega i njegove familije.Ovo može jedino u ovoj bednoj Srbiji gde samo običan narod odgovara pred zakonom!

radulax

pre 11 godina

Koji je ovo folirant... A od koga mi da tražimo zaštitu od njegovih pljački ? Od najskupljeg bilborda u istoriji (za koji niko ne zna gde je otišao novac), od poslovanja njegove firme sa državnim organima.. Od imperije koju je sagradio u Subotici od ministarske plate ! Mislim da je ovo samo vrh ledenog brega i da ćemo imati prilike da vidimo još kukumavčenja od strane pripadnika bivše vladajuće garniture kada istražni organi, ovaj put urade svoj posao !

lover

pre 11 godina

Sire Olivere, imas lovu plati licno obezbedjenje ako mislis da si ugrozen. Zaradio si lovu, plati tim advokata i uzmi lovu drzavi? Ja sam vec deceniju egzistencionalno ugrozen ali neznam kome da se zalim? Svi traze mito a ja nemam love.

pikiliki

pre 11 godina

Rece covek koji na ruci nosi 20-30 hiljada evra a ima bar jos dva- tri takva sata!!!! U redu zaradilo se, samo mi nije jasno da li od poslanicke ili doktorske plate?!?!?! Uzas demagogije...

caps lock

pre 11 godina

D & G celiju bre treba da ti naprave lopovcino !!! slihtaro jedna,jasno mi je i pajtic kakav je cim ga ti hvalis!! svi ste isti ,lopovi!!!

Samuraj

pre 11 godina

Ne nego će ti dodeliti kao Krkobabiću, Velji ili Trivanki državno obezbeđenje. Pa bar ti možeš da emigriraš ako se ne osećaš bezbedno . Srbiju ste sistemski napravili džunglom ,mada i u džungli postoje neka pravila. I treba sve da vas sistemski pojede Mišković , jednog po jednog.

Goran

pre 11 godina

Dacic uopste ne bi bio fer da samo tebe uhapsi zbog nebrojenih pljacki, pronevera i tako dalje i tako blize...
a sta je sa tvojim batom, tatom, sestricom koja je trovala gradjane Srbije sa uvezenom genetski modifikovanom hranom ???
bilo bi krajnje nepravedno da samo ti zaglavis robiju , a da se bata, tata i sestrica slobodno seckaju ... ne, to nece ici tako..
ili svi ili niko...

novica 952

pre 11 godina

Po svemu kako sada izgleda on je prvi na tapetu zbog moguće korupcije i učinjenih brljancija u svom ministarstv. Verovatno je načuo šta mu se sprema pa hopće da unapred predupredi moguće hapšenje od strane inspektora koji češljaju njegove aktivnosti u okviru ministarstva. I ako ima kriminala a mislim da ima slaba mu je uteha pomoć od međunarodnih institucija, svi njegovi saborci imaju sopstvene probleme da bi od njih očekivako neku zaštitu.

Mican

pre 11 godina

Oliver Dulic, mora da shvati da ga ni jedan medjunarodni subjekt, nece spasti od odgovornosti, ako se na sudu dokaze da je ucestvovao u malverzacijama i pljackao gradjane Srbije! Koliko vidim on, poslednjih dana, sebe predstavlja kao zrtvu novog rezima i mislim da je to jako smesno... On odlicno zna da nikakvog revansizma ne postoji, vec da je ozbiljno uprljao ruke i da ce za to morati da odgovara!

aja

pre 11 godina

Dulicu, zasto da trazis medjunarodnu zastitu kada ste ti i DS, sve sa Malovickom i Mesarovickom napravili u reformi "nezavisno sudstvo"?

Ili se desilo da ste izabrali sudije po poslusnickom principu, pa kad ste izgubili vlast oni ne slusaju vas, nego SNS, i ti se sad utronjo.

Ne, dragi moj! Tebi treba da sude institucije koje ste u poslednje 4 godine vi unistili, pa da vidis kako je to.

Puna usta su vam bila nezavisnih izabranih sudija! Cega se sad plasis!

IKA

pre 11 godina

Traži zaštitu od Otpora i Srdje Popovića koji je američki plaćenik u Libiji, a sada u Siriji. On kaomtvoj pajtos može da ti pomogne. Ali ti nemožeš sebi da pomogneš jer si KRRRRRRRRAAAAAAAOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO.

Raxx

pre 11 godina

mislim da gospodin Dulić ne mora da strahuje. Za razliku od njegove vlasti, gospodin Vučić je javno obećao da niko neće biti uhapšen bez dokaza. Gospodine Duliću, ukoliko ste pošteno stekli onu imperiju u Subotici, ako niste mućkali sa poslovima vaše firme i državnih organa, sa najskupljim bilbordom na svetu... nema razloga da se brinete...

Komša

pre 11 godina

Kakav maler.Od ministarskog minimalca skrpiš neku kinticu za sat od 100000,a on pokazuje minut do dvanaest.a deci si od usta odvajao(tuđoj,ali deca su deca).Game Over.Krajnje je vreme što bi reko Radovan.

Tihi

pre 11 godina

Imam utisak da je podmetnut najNEBITNIJI medju dovoljno BITNIMA, kako bi se svi BITNIJI spasli. Iskreno se nadam da ce posle Dulica na red doci Dinkic, Mrkonjic, Djilas, Tadic...
...ili to neko hoce samo da nam malo zamaze oci?

bane

pre 11 godina

ma ovo ima samo kod nas,majke mi!hoce covek medjunarodnu zastitu?ej bre,pa ko ce nama da pruzi zastitu od lopova,secikesa i muljatora?nema brajko nego istraga pa ako se utvrdi da jesi,ima da omirises corku!a,da i obavezno da vratis ono sto ti ne pripada!

Atom

pre 11 godina

Ej, za sajt u Joomli da daš tolike pare.
Nije li to malo providno.Znam da je to teško dokazati kao i za one sa aerodroma što su sofu platili kao da je od zlata. Da bi ih na kraju pustili.
Proći ćeš ti dobro ,budi bez brige.Samo nemoj više da nam vređaš zdrav razum.Molim te.

deNiro

pre 11 godina

Slicno je govorio i Antonic na B92,dan pred hapsenje.Da je nevin k'o goblen,da je u pitanju hajka,da je na raspolaganju istraznim organima,da veruje u pravosudje svoje zemlje...I kao i Dulic,nemusto je osporavao navode o zloupotrebama.

svih godina bio za ds

pre 11 godina

A od koga mi gradjani , tj poreski obveznici zemlje Srbije da trazimo I da dobijemo zastitu od ovakvih ministara ...

Man Not Machine

pre 11 godina

Jest jadna Srbija, kad ovaj jos moli istrazne organe da ga istraze. Pa gde su ti organi, sta rade kad nisu u stanju ni nasilnika sto bije ljude po kafanama da privedu?

goloruku

pre 11 godina

tako i sanader onomad... imate isti ukus za satove...cak probao i da podigne ali ga stigli u tunelu u austriji!!! jedino da probas kao asanz da se skembas u neku ambasadu...samo nemoj slovenacku, tamo si nesto zas..., oa cete isporuciti ko belu lalu!!!

Posmatrač

pre 11 godina

Jupiter is appropriate is not like an ox.(što priliči Jupiteru ne priliči volu)...Da nije tužno bilo bi smešno,čega se sve neće setiti...Kako da sad ne veruje u „reformisano“ sudstvo DS-a...Ako je čist nema čega da se plaši,ali zna on da nije...Najbolje da zove Jeremića Vuka da UN donese rezoluciju da su DS ministri zaštićeni od bilo kakve odgovornosti...Tužno...

zile loznica

pre 11 godina

Tuzi ih po Dinkicevom zakonu , skini im kozu sa ledja a oni posle neka traze od Dinkica da im vrati lovu , mada imaju oni love jer su opljackali Komercijalnu banku za 2. miliona evrica. Oni pricaju o postenju a gazda im u zatvoru zbog kradje !

danas su te novine objavile interviju sa dotičnim

pre 11 godina

@(mirko, 1. oktobar 2012 12:52)
Čudi me da takve naslove ne vidiš u novinama kojima je dao 60.000.000 dinara za reklamu OČISTIMO SRBIJU.

freelancer

pre 11 godina

Evo,za tričavih 25000€ napraviću ti sajt u "naprednom jeziku cms" pa da lepo sve optužbe opovrgneš.
Ali nisam siguran da ćeš uspeti, ne zato što te neko mrzi - već,znaš....

Milan

pre 11 godina

Cekaj, zar mu tata i bata nisu vlasnici gradjevinske firme iz Subotice ? ... Ali nema to veze , nije on bio ministar prostornog planiranja .. :)

Zaštita

pre 11 godina

A od koga ti je ugrožena bezbednost?

Od MUP-a i Istražnih organa?

Koliko znamo, u novinama se pominje da si samo od države drpao. (mislio najsigurnije?)

mika

pre 11 godina

Ne ulazim uopste u to da li je Dulic kriv ili nije, to ce valjda vreme pokazati.Nego, da li je moguce da covek koji je skoro 8 godina ucestvovao i bio deo vlasti, moze da izjavi ovako nesto. Pa ukoliko je stvarno u drzavi Srbiji moguca medijska hajka ove vrste, onda i sam Dulic mora da shvati da je za to iskljucivo odgovorna njegova Vlada. Ova izjava je priznanje da oni nisu uradili NISTA u vezi onoga o cemu govore i cime se hvale svakodnevno. Ne podrzavam novu Vladu, ali mi je iskreno zao sto ce DS i ovakvi poput Dulica potpuno da satru ideju o naprednoj Srbiji, zato sto su se oni deklarisali kao promoteri te ideje, a izazvali su kontraefekat pljackama na kojima bi im pozavideli i Sloba i Milo i Cane... i svi oni za koje smo mislili da su nas unazadili 50 godina. DS nas je dokusurio i za Srbiju povratka nema. Pogledajte samo omladinu i sve ce vam biti jasno kakva je perspektiva nase zemlje.

zos

pre 11 godina

dulic tazi da ga medjunarodna zajednica stiti? a ko ce gradjanima da vrati silne pare za koje i znamo i neznamo, a koje si ti tosio na luksuz i zabavu?

ragandd

pre 11 godina

Imas podrsku da izdrzis. Gumeni mora nekog da uhapsi i vec sisti kao expres lonac... Samo ih uvek pitaj "Ko Vam je pokrao 500 000 glasova " SNS laze i obmanjuje narod. Na zalost to kod ovog naroda pali.

brrrr

pre 11 godina

Dulic nije izlozen nikakvom medijskom lincu vec je prosto optuzen za razne malverzacije koje ce se dokazati. cela srbija zna, to je prosto javna tajna ste je sve ocistio dok je bio ministar

Vojislav

pre 11 godina

Covek nas je pravio budalama godinama i nema nameru da prestane... Majstore, prodaj jedan sat, pa angazuj obezbedjenje za sledecih 10 godina ako si ugrozen... Kampanja protiv tebe ? Kako su smeli da te pitaju odakle ti sve te pare... sram ih bilo... iako... u pravu su oni koji kazu da ima njih koji imaju i vise para i koje bi trebalo ispitati pre tebe... nadam se da ce svi doci na red... ti si samo najslabije pokrio tragove...

Valjak

pre 11 godina

Ko ga zastiti na bilo koji nacin isti je kao on i stiti lopovluk, malverzacije i pljacku naroda. On da nije imao bas nikakve veze sa aferom, ne bi se spominjao. Ako nista, verovatno zna mnogo o tome.

Cole

pre 11 godina

Trend u Kuriru su Dulic i Canak.
Za canka su doznali da mu ona Ž osoba nije nikakva familija
A da Dulic Company,ako je ono istina da je dobio tender njegov tata,da je dobio preko 50% novca i da projekat nije zavrsio je vrlo problematicno.
Tu ima i lazi za satove od 100 000 evra,sajtovi i sve se manje vise nalazi na PISTALJKA.
Posla za javnog tuzioca republickog gomila posla.Da sam i ja krao toliko,siguran sam da bi se i ja brinuo za svoju bezbednost.
50% ne mora da je tacno,ali je love dovoljno za biznis posle prestanka mandata bata ministra i bata gradonacelnika,a deca su obezbedjena u narena tri kolena

SFBI

pre 11 godina

Xexexexexeeee....Hoce to...Kazem ja dodje maca na vratanca!Ako je narod zaslepljen bolom i teskim zivotom...PRAVDA JOS UVEK DOBRO VIDI!!!

Sanja

pre 11 godina

I Sanader je trazio zastitu ali su ga ipak vratili u Hrvatsku da odgovara za korupciju! Ne polaži previse nade u EU jer kod njih je tolerancija za korupciju 0.

Vlada

pre 11 godina

Ne zaboravimo ono najbitnije...nikada niko od stranih institucija se nece mesati kada se radi o koupciji ili zloupotrebi.Setiomoi se samo Sanadera...

Kubba

pre 11 godina

U dokumentima evropskih institucija se direktno pominje slučaj postavljanja optičkih kablova koje je radila fantomska firma Nuba invest, u vlasništvu bliskih prijatelja Olivera Dulića, ministra prostornog planiranja. Zanimljivo je da je ta firma posao dobila neposrednom tajnom pogodbom, kršenjem zakonske procedure, a posao joj je, sasvim slučajno, dodelilo upravo Dulićevo Ministarstvo.

Pored višemilionskog posla postavljanja optičkih kablova, Savet za borbu protiv korupcije je upozoravao i na brojne nepravilnosti koje su pratile raspisivanje tendera za prodaju Telekoma, koji je samo sticajem okolnosti propao zbog niske ponuđene cene. Međutim, kada se pogledaju nalazi Saveta više je nego očigledno da je Tadićeva vlada imala nameru da taj posao, iz “nepoznatih” razloga, namesti tačno određenom najpoželjnijem kupcu.
Kubba, 20. jul 2012 18:55)

Nije loše da se posetimo... :)

lucidna duša

pre 11 godina

Ne komentarišem slučaj bivšeg nam ministra, jer nemam pojma šta je i da li je radio mimo zakona. Ali očajne medije koji podmeću i izmišljaju šta god, bezobzirne i bezočne kriminalno finansirane listove treba proterati sa scene. Realno je da nemamo ni jednu ozbiljnu medijsku kuću i medij u Srbiji, ali beskrupuloznim, plaćeničkim strvinarima nema mesta. Senzacije i adrenalin koje dižu nikako ne mogu dobro završiti.

Lošmi

pre 11 godina

@milan (1. oktobar 2012 13:32)

Naravno da ne verujemo Kuriru. Verujemo pištaljci a Kurir samo prenosi ono što pištaljka iznese. Kurir ima običaj da začini priču ali u osnovi ono što je preneo stoji i na sajtu pištaljke. Naravno tu ne mislim na satove, sasvim moguće da su to izmislili.

A ne treba nam ni pištaljka, dovoljno je čuti njega samog šta priča. Sam je priznao da je sajt plaćen 25.000evra a svi smo videli na šta liči (kasnije je dorađen da liči na nešto), sam je priznao da je on premestio novi bazen u Subotici a eto slučajno je tatina firma podigla tu stambeni kompleks. Sam je priznao da je platio bilbord 400.000evra a Đokovići kažu da je turnir dobio samo 100.000evra ima verovatno još stvari ali ovo je sasvim dovoljno za istragu.

Kralj Ibi

pre 11 godina

OOOOO... NAAARODE MOOOJJJ...
Gde nema pravosudja, istragu moraju da vode novinari !
Gde ne vladaju cinjenice, dokaz su glasine !
Gde nema drzave, zakon je linc !!!
Gospodin Dulic je sa entuzijazmom ucestvovao u gradnji takve drzave 8 duuugih godina - 4 direktno i 4 indirektno. Pa, kako Vam je, gospodine Dulicu... sada, kada zanjete to sto ste posejali i tako brizljivo odgajili ?

nn

pre 11 godina

sram da te bude.toliko si pokrao da se ne stidis jos da trazis zastitu.oces bazene i da castis caleta pa eto ti.sto mom caletu ne suknu neku lovu kada je sa jedva 30 000 skolovao dva studenta.

Leva ruka

pre 11 godina

Šta je s njegovim zamenicima, pomoćnicima i sekretarima iz Ministarstva???

I oni su radili privatno za Ministarstvo koliko i Dulić. Poznata varijanta, ženina firma, šurakova i slično...

ISPITATI I NJIHOVE POSLOVE!!!

bojana konjević

pre 11 godina

On ne može da se zaštiti od jednih novina a kad ste vodili izbornu prljavu kampanju gde su na vašoj strani radili skoro sve dnevne novine onda vam bilo ok.

ana

pre 11 godina

Ja se pitam da li je Dulić tražio nečiju pomoć dok je prisvajao na nezakonit način milione.naravno da ne tada mu je bilo isuviše dobro.Sada sam treba da snosi posledice.

Čiča

pre 11 godina

Ma daj Duliću! Jel to zato što ovde svi znaju šta si radio? A medjunarodna zajednica ne zna? Pa dobiće i oni dokaze, ko će onda da te brani???

vidra99

pre 11 godina

Predlazem mu da se obrati Crnoj Gori, Kosovu, Rusiji i slicnim utocistima srpskih pobeglica.
Tamo nema ekstradicije, 'il kako se to kaze...

Gorki

pre 11 godina

Vrlo je bitno g. Dulicu da idete u zatvor, ako volite svoj narod. Priznajte, povucite jos par kolega koji su se u poslednjih 10 g. nakrali i postanite heroj u mojim ocima.Ovako ce te hodati spustene glave, treptati okicama i rukavom brisati sline iz nosa. Budite musko, a cafe "Senekje" (St.Tropez) ce malo da saceka.

zoki

pre 11 godina

1. Ne k gosp. Dulic od koga misli da mu je ugrozena bezbednost
2. Na sve optuzbe je lako odgovoriti : Nek dostavi dokaz da mu je cela imovina stecena na legalan nacin , pa ga vise niko ni za sta nece optuzivati ( a nece mu ni bezbednost biti ugrozena )
3. napad je najbolja odbrana , ali to cini samo onaj ko se oseca krivim

Jova

pre 11 godina

Znate sta?! Lepo se covek raskalasio,imao je najveci broj drzavnih sekretara u celoj prosloj vladi,najveci priliv i odliv novca,automobile,nekretnine...pa,dodje nam malo i da se zapitamo...ej,ovo nisu cista posla...

milan

pre 11 godina

kako vas sve nije sramota? odakle vam pravo da osudjujete coveka i pricate gluposto o milionima i avionima bez ikakvog dokaza? otkud znate da je to istina? zato sto je jedan kurir objavio? pitam se sta bi bilo da vas neko ovako proganja a vi niste krivi. ako je kriv, svako treba da odgovara ali ne mozete osuditi coveka na osnovu traceva

Godzila

pre 11 godina

Ako je zaključiti po većini komentara ovaj čovek je kriv! I tačka!....A za šta je kriv? Pa za ono što je pisalo u kuriru. A da li je to istina? Pa kakve to veze ima, važno da je pisalo..... A ja bih većinu koja je već osudila Dulića(a veruje u Boga) podsetio na jednu staru poslovicu koja kaže, "Grešan je onaj ko ukrade, a još grešniji onaj ko nevinog optuži" ! Ja ću svakako sačekati da prođe određeno vreme, i da se utvrdi da li je bilo šta od toga što je kurir pisao tačno, a onda....Ja svakako neću biti grešan! A vi kako hoćete!

mirko

pre 11 godina

Taj list niti čitam, niti ću ga čitati, ali u prodavnici gde kupujem namirnice u prolazu vidim na naslovnoj strani Dulićevu fotografiju, i krupnim slovima , pod znacima navoda optužbu.
To je manir toga lista, tako su svojevremeno napadali i druge, istina nikada iz "patriotskih " stranaka, nego uvek iz neke od bivših članica DOS-a.
Naravno da neko iz aktuelne vlasti stoji iza tih napada, i da redovnim spinovanjem na konferencijama za štampu motiviše takvo pisanje.
Takođe je jasno da ostrašćena politika, ima i ostrašćene sledbenike, koji uživaju u sadizmu. Dulić ima pravo na svaku vrstu zaštite, ali se bojim da ona uvek dolazi sa zakašnjenjem.

mlekadzija

pre 11 godina

Znam da mi Sir Oliver nece odgovoriti ali bas me zanima koji to list vodi prljavu kampanju protiv njega...A sto se zastite tice moze da se obrati svom dojucerasnjem koalicionom partneru i kolegi u vladi a ako mu to ne odgovara neka se obrati Natasi Kandic da ga zastiti. Ona jedva ceka.,.,

potrosac

pre 11 godina

@Kubba,


Nuba, jel to ona firma koja je brze bolje promenila ime u TARGO TELEKOM da ih niko u javnosti ne povezuje sa prevarom veka.Sumnjiva firma kontraverznog slovenackog biznismena,stvorena da bi neko oprao prljave pare i to preko ledja ove napacene nase privrede..
Jel to ona firma sto je platila dozvolu koju ostali domaci provajderi nikada ne mogu da dobiju regularnim putem i na osnovu te prednosti otimaju potrosace domacim provajderima(a srbinu uvek draze tudje nego domace).Takvi primeri unistavaju Srbiju:pare od potrosaca idu daleko iz Srbije,nase firme propadaju,nezaposlenost sve veca, kupovna moc sve manja...
Sve su to raznorazni Dulici dozvolili,a ima ih podjednako u svim partijama...

Sve smo mi sami krivi.

Dragan

pre 11 godina

Ako je ovo istina o njegovoj imovini sto g-din Dulic kaze,onda nema potrebe da strahuje za bezbednost...nikada niko nece napasti,ozlediti,povrediti ili opljackati one za koje nisu sigurni da imaju bogatstvo!Moj zakljucaj je da ste vi bezbedni!

ana

pre 11 godina

šta se sekira ako nije nije. Dokazaće se. Nešto je mnogo Dulića bilo u igri. Jesu li svi oni rod?
Inače mislim da oni koji su pokrali siromašan i bolestan narod treba da budu streljani.Da bi se promenilo mišljenje da može da se radi šta se hoće.Koji god da su.Ako nije nije na njega se ne odnosi!

mika

pre 11 godina

Ako je zabrljao Dulic nek odgovara..ali dosta sa lincovanjem... Znamo sta je taj isti Kurir radio Dinkicu... ali posto sada Dinkic kontrolise poreze, a gazda Kurira ne placa ih godinama, onda je sada Mladja bog.. a demokrate su lopovi..a bili su najbolji na svetu prethodnih godina dok su ih stitili od prevara... E zato su zuti i izgubili izbore, zato sto su imali iznudjenu podrsku takvih stampanih stvari... sramota.

Corto Maltese

pre 11 godina

Da nisi toliko krao, ne bi te ni prozivali po medijima.

Kaze covek: "Jeate, tacno je da sam flasnik 100% kapitala firme za koju me pitate, ali ja sam svoja upravljacka prava preneo na drugo lice onog dana kad sam postao ministar". I to je to. Nije u sukobu interesa.

Malo su nas bombardovali...

гром

pre 11 godina

A koме ја да се жалим; неисплаћени превоз, јубиларана, зарада....
И он сада мени прича!

Ivo Zg

pre 11 godina

Ćuj stari,imam prazan stanček u Austriji.Kaj treba ti- nema problema.Imam savjet ja sam ti pukel isto zbog ćasovnika , kupi rolke sa dužim rukavima, ne.Znaš i mene je ova Jadranka tak' startoval kaj i ovi tebe ipak ne buš u problemu dok nekaj ne krene po gradjevini.Bok stari,bezgriješni kaj i ti , Ivo

Joca Detektiv

pre 11 godina

Dulicu treba zastita a sta je sa opljackanim? I "lisica je trazila zastitu posle pojedenih kokica" ali su joj lovci ustavili kozu. Tvoju kozu policijski lovci sigurno nece da ustave, ali ces sigurno imati dovoljno vremena da razmisljas u cuzi zasto si uradio ono sto nisi trebao da uradis.

ivo

pre 11 godina

Izgleda da ga ceka sudbina Sanadera, mora neko da "poplaca racune" za sve vas, za tebe i tvoje "prijatelje" iz predhodne vlasti a Oli ti si najpogodniji... takva ti je sudbina... EU je nemilosrdna...

ukljucite mozak ako ga imate

pre 11 godina

Primitivni i agresivni su se ostrvili na najslabijeg i najnezasticenijeg coveka. U normalnim drustvima sud presudjuje da li je neko kriv ili ne.

Vlada

pre 11 godina

Svi odgovori su moguci ali najgora je stvar i moralno pogubna ako neko tuzi sopstvenu drzavu nekome van svoje zemlje i rusi joj ugled za koji se navodno do sada zalagao. Zasto bi njemu neko pretio ako on ne histerise? Predlog za sve njemu slicne: preselite se na vreme u neku drugu drzavu u regionu jer po vama su sve bolje od Srbije ili cete se mozda izboriti za novu drzavu na teritoriji Srbije?

dejana

pre 11 godina

Zašto ja ne moram da tražim međunarodnu zaštitu?Jer sam pošten građanin Srbije koji nikada nije uradio nešto protiv zakonitom.Nemam račune po domaćim i stranim bankama sa milionitim ciframa.

Glasinac

pre 11 godina

Ko je god radi po slovu zakona , taj ne treba da traži bilo kakvu zaštitu pa ni među narodnu. Izgleda da Duliću nije čista savest pa se malo unerovozio.

sir oliver

pre 11 godina

Oce li ova vlast napokon pokazati imalo muskosti?Ajde ne mogu da rese nezaposlenost,ne mogu nista pametno da se sete,da pravilno odreguju bar po pitanju korupcije,e to bi im znacilo mnogo,ako su toga svesni.Vlada ne padaju zbog korupcije u svojim redovima ili tudjim vec zbog neadekvatnog obracuna sa lopovima i to onim najgore vrste jer ko god da pljacka srpsku sirotinju i opustosenu Srbiju ne zasluzuje drugo doli teske robije.Narod je besan i trazi krivce.Ako se i ovaj izvuce bice to previse.

posteni gradjanin

pre 11 godina

Pa ko ce vas bre da zastiti kad svi znaju sta ste radili i cak cete i mnogo gore proci ako budete trazili medjunarodnu zastitu.

Milan22

pre 11 godina

Vidim da je ovde vecina veoma naivna te veruje tablodima koji su dosad 100 puta uhvaceni u lazi.

"Sat od 20 hiljada evra " i ostle gluposti

Taj 100% isti sat ORIGINAl se prodaje za 23,000 din koad nas, a u inostranstvu je oko 150-200e.
Ko neveruje neka googla CERRUTI *NEU* XL-HERRENUHR ROMA 4426509

kakvi ste,tako vam je

pre 11 godina

Ako je kriv neka odgovara.A istina je da je u toku nevidjena medijska hajka protiv ovog lika.

A vi koji uzivate u tome...samo nastavite.
Pitacu vas za koji mesec jel' Dulic kriv za totalni kolaps i gde su te silne "promene"

p.s. A i od Dulicevog slucaja verovatno nece biti nista.To sto je muljao verovatno je muljao "po zakonu".A ovi nesposobni ne mogu da sankcionisu ni one koji su ocigledno radili protiv zakona i dokazi postoje.
I zato mislite malo svojom glavom a ne "Kurirom" i slicnima.

Sanader

pre 11 godina

bolje se drzi svojih prijatelja u srbiji, ovi iz EU su i naredili da te uhapse. Jedino da bezis u neku od nesvrstanih korumpiranih zemalja, tako primaju ako dobro platis.

Sele

pre 11 godina

Inspirativna tema sa dubokim emocijama...Bas me zanima koliko ce kostati ta zastita iz inostranstva...neko ko nema nista ne moze ni da pomisli na strane institucije bilo kakve zastite...Kod nas su izgleda svakakva cuda moguca!

Uros

pre 11 godina

Ostavite coveka na miru Kako vas Nije sramota ! Slicna Kampanja se vodila i protiv premijera Pa je ubijen ! Sram vas bilo ! Ako je kriv neka odgovara a to ce Sud da kaze

Milos

pre 11 godina

Pa tek oni nece da utrcavaju tamo gde nisu cista posla, jedino da ga zastite oni kojima je cinio iz inostransva, a na stetu svoje zemlje

htc

pre 11 godina

izgleda da je on TO zrtveno jagnje, koje svi cekaju sa naostrenim hladnim oruzjem. Necije. A bome i svacije. Za sve je Dulic kriv. Pdv, poskupljenja, vece akcize gorivo/kafu/duvan, zaduzivanje od 1 milijardu dolara uz 7% kamate ( Republika Srpska 3% a hrvatski Agrokor 6.5%!!!) , pokolj stoke u Srbiji, neprodlasenje suse da se ne bi poljoprivrednicima dala ikakva podrska, cena grejanja ode u nebesa, krompir 100 din... sve su to nevazne stvari, sa jako malo komentara na clanke.
Sto se mene tice, ako je kriv neka ide na robiju, ali dzaba ako ode sam, jos ce da ispadne mucenik.
Gde su svi ostali, iz SVIH stranaka? pobogu, setite se ljudi ko je sve cinio/ucestvovao u vlasti zadnjih 12 godina! A Dulic jedini olosh. Sramota. On je toliko minoran i nebitan, cisto mazanje ociju, da se ne pomenu oni pravi. Da li iko normalan moze da misli da je on o necemu odlucivao? Dajte na videlo one mnogo jace od njega, iz svih stranaka, vlasti ili opozicije, ajde jednom da vidimo da li moze "ni po babi , ni po stricevima"!!!
Ne verujem, Srbija je ovo, isprepleteni su svi.
I boje se jedan drugog, vise nego djavola!

Miki

pre 11 godina

Gospspodo naprednjacki Radikaliili Radikalni napred-nazad, ovom histerijom sigurno necete prikriti danasnje poskuoljenje svega i svacega i apsolutnu nesposobnost trnutne vlasti. Zaista mislim trenutne!

ragandd

pre 11 godina

Imas podrsku da izdrzis. Gumeni mora nekog da uhapsi i vec sisti kao expres lonac... Samo ih uvek pitaj "Ko Vam je pokrao 500 000 glasova " SNS laze i obmanjuje narod. Na zalost to kod ovog naroda pali.

milan

pre 11 godina

kako vas sve nije sramota? odakle vam pravo da osudjujete coveka i pricate gluposto o milionima i avionima bez ikakvog dokaza? otkud znate da je to istina? zato sto je jedan kurir objavio? pitam se sta bi bilo da vas neko ovako proganja a vi niste krivi. ako je kriv, svako treba da odgovara ali ne mozete osuditi coveka na osnovu traceva

mirko

pre 11 godina

Taj list niti čitam, niti ću ga čitati, ali u prodavnici gde kupujem namirnice u prolazu vidim na naslovnoj strani Dulićevu fotografiju, i krupnim slovima , pod znacima navoda optužbu.
To je manir toga lista, tako su svojevremeno napadali i druge, istina nikada iz "patriotskih " stranaka, nego uvek iz neke od bivših članica DOS-a.
Naravno da neko iz aktuelne vlasti stoji iza tih napada, i da redovnim spinovanjem na konferencijama za štampu motiviše takvo pisanje.
Takođe je jasno da ostrašćena politika, ima i ostrašćene sledbenike, koji uživaju u sadizmu. Dulić ima pravo na svaku vrstu zaštite, ali se bojim da ona uvek dolazi sa zakašnjenjem.

ukljucite mozak ako ga imate

pre 11 godina

Primitivni i agresivni su se ostrvili na najslabijeg i najnezasticenijeg coveka. U normalnim drustvima sud presudjuje da li je neko kriv ili ne.

Uros

pre 11 godina

Ostavite coveka na miru Kako vas Nije sramota ! Slicna Kampanja se vodila i protiv premijera Pa je ubijen ! Sram vas bilo ! Ako je kriv neka odgovara a to ce Sud da kaze

Godzila

pre 11 godina

Ako je zaključiti po većini komentara ovaj čovek je kriv! I tačka!....A za šta je kriv? Pa za ono što je pisalo u kuriru. A da li je to istina? Pa kakve to veze ima, važno da je pisalo..... A ja bih većinu koja je već osudila Dulića(a veruje u Boga) podsetio na jednu staru poslovicu koja kaže, "Grešan je onaj ko ukrade, a još grešniji onaj ko nevinog optuži" ! Ja ću svakako sačekati da prođe određeno vreme, i da se utvrdi da li je bilo šta od toga što je kurir pisao tačno, a onda....Ja svakako neću biti grešan! A vi kako hoćete!

Milan22

pre 11 godina

Vidim da je ovde vecina veoma naivna te veruje tablodima koji su dosad 100 puta uhvaceni u lazi.

"Sat od 20 hiljada evra " i ostle gluposti

Taj 100% isti sat ORIGINAl se prodaje za 23,000 din koad nas, a u inostranstvu je oko 150-200e.
Ko neveruje neka googla CERRUTI *NEU* XL-HERRENUHR ROMA 4426509

zile loznica

pre 11 godina

Tuzi ih po Dinkicevom zakonu , skini im kozu sa ledja a oni posle neka traze od Dinkica da im vrati lovu , mada imaju oni love jer su opljackali Komercijalnu banku za 2. miliona evrica. Oni pricaju o postenju a gazda im u zatvoru zbog kradje !

Miki

pre 11 godina

Gospspodo naprednjacki Radikaliili Radikalni napred-nazad, ovom histerijom sigurno necete prikriti danasnje poskuoljenje svega i svacega i apsolutnu nesposobnost trnutne vlasti. Zaista mislim trenutne!

kakvi ste,tako vam je

pre 11 godina

Ako je kriv neka odgovara.A istina je da je u toku nevidjena medijska hajka protiv ovog lika.

A vi koji uzivate u tome...samo nastavite.
Pitacu vas za koji mesec jel' Dulic kriv za totalni kolaps i gde su te silne "promene"

p.s. A i od Dulicevog slucaja verovatno nece biti nista.To sto je muljao verovatno je muljao "po zakonu".A ovi nesposobni ne mogu da sankcionisu ni one koji su ocigledno radili protiv zakona i dokazi postoje.
I zato mislite malo svojom glavom a ne "Kurirom" i slicnima.

Pera moler

pre 11 godina

Gospodine Duliću izvinite molim Vas, čovek lepo pošteno kupi pašnjak a oni sad tu dignu galamu kao je ne znam šta.
Mada ja mislim da je to maslo organizacija za zaštitu životinja, ipak pašnjak u centru Beograda znači ovcama, nije mnogo pašnjaka preostalo! :D

IKA

pre 11 godina

Traži zaštitu od Otpora i Srdje Popovića koji je američki plaćenik u Libiji, a sada u Siriji. On kaomtvoj pajtos može da ti pomogne. Ali ti nemožeš sebi da pomogneš jer si KRRRRRRRRAAAAAAAOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO.

Posmatrač

pre 11 godina

Jupiter is appropriate is not like an ox.(što priliči Jupiteru ne priliči volu)...Da nije tužno bilo bi smešno,čega se sve neće setiti...Kako da sad ne veruje u „reformisano“ sudstvo DS-a...Ako je čist nema čega da se plaši,ali zna on da nije...Najbolje da zove Jeremića Vuka da UN donese rezoluciju da su DS ministri zaštićeni od bilo kakve odgovornosti...Tužno...

mika

pre 11 godina

Ako je zabrljao Dulic nek odgovara..ali dosta sa lincovanjem... Znamo sta je taj isti Kurir radio Dinkicu... ali posto sada Dinkic kontrolise poreze, a gazda Kurira ne placa ih godinama, onda je sada Mladja bog.. a demokrate su lopovi..a bili su najbolji na svetu prethodnih godina dok su ih stitili od prevara... E zato su zuti i izgubili izbore, zato sto su imali iznudjenu podrsku takvih stampanih stvari... sramota.

Kako da ne

pre 11 godina

E moj Duliću,

pa zbog takvih kao ši ti je i diskreditovan DS, a sa njim i " Evropksa i NATO" agenda, za koju se zalago DS.

Kad je EU BoTu pustila niz vodu, šta ti očekuješ?

igor

pre 11 godina

Jadničak.Kada ga čovek sluša dođe mu da se sažali na njega.Šalu na stranu, zar on i dalje tvrdi da je nedužan i pored svih argumenata protiv njega i njegove familije.Ovo može jedino u ovoj bednoj Srbiji gde samo običan narod odgovara pred zakonom!

lucidna duša

pre 11 godina

Ne komentarišem slučaj bivšeg nam ministra, jer nemam pojma šta je i da li je radio mimo zakona. Ali očajne medije koji podmeću i izmišljaju šta god, bezobzirne i bezočne kriminalno finansirane listove treba proterati sa scene. Realno je da nemamo ni jednu ozbiljnu medijsku kuću i medij u Srbiji, ali beskrupuloznim, plaćeničkim strvinarima nema mesta. Senzacije i adrenalin koje dižu nikako ne mogu dobro završiti.

novica 952

pre 11 godina

Po svemu kako sada izgleda on je prvi na tapetu zbog moguće korupcije i učinjenih brljancija u svom ministarstv. Verovatno je načuo šta mu se sprema pa hopće da unapred predupredi moguće hapšenje od strane inspektora koji češljaju njegove aktivnosti u okviru ministarstva. I ako ima kriminala a mislim da ima slaba mu je uteha pomoć od međunarodnih institucija, svi njegovi saborci imaju sopstvene probleme da bi od njih očekivako neku zaštitu.

caps lock

pre 11 godina

D & G celiju bre treba da ti naprave lopovcino !!! slihtaro jedna,jasno mi je i pajtic kakav je cim ga ti hvalis!! svi ste isti ,lopovi!!!

htc

pre 11 godina

izgleda da je on TO zrtveno jagnje, koje svi cekaju sa naostrenim hladnim oruzjem. Necije. A bome i svacije. Za sve je Dulic kriv. Pdv, poskupljenja, vece akcize gorivo/kafu/duvan, zaduzivanje od 1 milijardu dolara uz 7% kamate ( Republika Srpska 3% a hrvatski Agrokor 6.5%!!!) , pokolj stoke u Srbiji, neprodlasenje suse da se ne bi poljoprivrednicima dala ikakva podrska, cena grejanja ode u nebesa, krompir 100 din... sve su to nevazne stvari, sa jako malo komentara na clanke.
Sto se mene tice, ako je kriv neka ide na robiju, ali dzaba ako ode sam, jos ce da ispadne mucenik.
Gde su svi ostali, iz SVIH stranaka? pobogu, setite se ljudi ko je sve cinio/ucestvovao u vlasti zadnjih 12 godina! A Dulic jedini olosh. Sramota. On je toliko minoran i nebitan, cisto mazanje ociju, da se ne pomenu oni pravi. Da li iko normalan moze da misli da je on o necemu odlucivao? Dajte na videlo one mnogo jace od njega, iz svih stranaka, vlasti ili opozicije, ajde jednom da vidimo da li moze "ni po babi , ni po stricevima"!!!
Ne verujem, Srbija je ovo, isprepleteni su svi.
I boje se jedan drugog, vise nego djavola!

Man Not Machine

pre 11 godina

Jest jadna Srbija, kad ovaj jos moli istrazne organe da ga istraze. Pa gde su ti organi, sta rade kad nisu u stanju ni nasilnika sto bije ljude po kafanama da privedu?

radulax

pre 11 godina

Koji je ovo folirant... A od koga mi da tražimo zaštitu od njegovih pljački ? Od najskupljeg bilborda u istoriji (za koji niko ne zna gde je otišao novac), od poslovanja njegove firme sa državnim organima.. Od imperije koju je sagradio u Subotici od ministarske plate ! Mislim da je ovo samo vrh ledenog brega i da ćemo imati prilike da vidimo još kukumavčenja od strane pripadnika bivše vladajuće garniture kada istražni organi, ovaj put urade svoj posao !

Poznavalac

pre 11 godina

Ko je bre ovde lud?
Neki efemerni lik što je završio "medecinu", koji osim da izaziva nerede i zbrku ništa nije drugo radio, ko se našao u pravoj stranci u pravo vreme (e to treba znati), ko je sebi i svojoj porodici u Subotici i okolini napravio višemilionske poslove, taj koji je postavljen za ministra za istraživanje ruda i gubljenje vremena sada je našao da se buni.
Pa čoveče vređaš mi inteligenciju bre!
Ovakvi istupi mi samo govore da je dobro što sam na ovim izborima (a i na sledećim verujem) nastupio kao bivši glasač stranke (DS) za koju sam do sada ceo život glasao.
Vi ste kolega Duliću veliko razočaranje za sve normalne, umerene, poštene i vredne ljude, zbog Vas i Vama sličnih ljudi odlaze iz zemlje.
Za Vas nije samo krivično-pravna osuda, Vama treba prezrenje!

pikiliki

pre 11 godina

Rece covek koji na ruci nosi 20-30 hiljada evra a ima bar jos dva- tri takva sata!!!! U redu zaradilo se, samo mi nije jasno da li od poslanicke ili doktorske plate?!?!?! Uzas demagogije...

Valjak

pre 11 godina

Ko ga zastiti na bilo koji nacin isti je kao on i stiti lopovluk, malverzacije i pljacku naroda. On da nije imao bas nikakve veze sa aferom, ne bi se spominjao. Ako nista, verovatno zna mnogo o tome.

Komša

pre 11 godina

Kakav maler.Od ministarskog minimalca skrpiš neku kinticu za sat od 100000,a on pokazuje minut do dvanaest.a deci si od usta odvajao(tuđoj,ali deca su deca).Game Over.Krajnje je vreme što bi reko Radovan.

sir oliver

pre 11 godina

Oce li ova vlast napokon pokazati imalo muskosti?Ajde ne mogu da rese nezaposlenost,ne mogu nista pametno da se sete,da pravilno odreguju bar po pitanju korupcije,e to bi im znacilo mnogo,ako su toga svesni.Vlada ne padaju zbog korupcije u svojim redovima ili tudjim vec zbog neadekvatnog obracuna sa lopovima i to onim najgore vrste jer ko god da pljacka srpsku sirotinju i opustosenu Srbiju ne zasluzuje drugo doli teske robije.Narod je besan i trazi krivce.Ako se i ovaj izvuce bice to previse.

Samuraj

pre 11 godina

Ne nego će ti dodeliti kao Krkobabiću, Velji ili Trivanki državno obezbeđenje. Pa bar ti možeš da emigriraš ako se ne osećaš bezbedno . Srbiju ste sistemski napravili džunglom ,mada i u džungli postoje neka pravila. I treba sve da vas sistemski pojede Mišković , jednog po jednog.

lover

pre 11 godina

Sire Olivere, imas lovu plati licno obezbedjenje ako mislis da si ugrozen. Zaradio si lovu, plati tim advokata i uzmi lovu drzavi? Ja sam vec deceniju egzistencionalno ugrozen ali neznam kome da se zalim? Svi traze mito a ja nemam love.

bane

pre 11 godina

ma ovo ima samo kod nas,majke mi!hoce covek medjunarodnu zastitu?ej bre,pa ko ce nama da pruzi zastitu od lopova,secikesa i muljatora?nema brajko nego istraga pa ako se utvrdi da jesi,ima da omirises corku!a,da i obavezno da vratis ono sto ti ne pripada!

CARLOS

pre 11 godina

Posto mu znam oca i njegovu firmu moram da kazem da je novac koji se pominje limunada u odnosu koliko su stvarno uzeli... Kakva zastita covece,vracaj pare!!!

Mican

pre 11 godina

Oliver Dulic, mora da shvati da ga ni jedan medjunarodni subjekt, nece spasti od odgovornosti, ako se na sudu dokaze da je ucestvovao u malverzacijama i pljackao gradjane Srbije! Koliko vidim on, poslednjih dana, sebe predstavlja kao zrtvu novog rezima i mislim da je to jako smesno... On odlicno zna da nikakvog revansizma ne postoji, vec da je ozbiljno uprljao ruke i da ce za to morati da odgovara!

Raxx

pre 11 godina

mislim da gospodin Dulić ne mora da strahuje. Za razliku od njegove vlasti, gospodin Vučić je javno obećao da niko neće biti uhapšen bez dokaza. Gospodine Duliću, ukoliko ste pošteno stekli onu imperiju u Subotici, ako niste mućkali sa poslovima vaše firme i državnih organa, sa najskupljim bilbordom na svetu... nema razloga da se brinete...

SFBI

pre 11 godina

Xexexexexeeee....Hoce to...Kazem ja dodje maca na vratanca!Ako je narod zaslepljen bolom i teskim zivotom...PRAVDA JOS UVEK DOBRO VIDI!!!

Vojislav

pre 11 godina

Covek nas je pravio budalama godinama i nema nameru da prestane... Majstore, prodaj jedan sat, pa angazuj obezbedjenje za sledecih 10 godina ako si ugrozen... Kampanja protiv tebe ? Kako su smeli da te pitaju odakle ti sve te pare... sram ih bilo... iako... u pravu su oni koji kazu da ima njih koji imaju i vise para i koje bi trebalo ispitati pre tebe... nadam se da ce svi doci na red... ti si samo najslabije pokrio tragove...

Goran

pre 11 godina

Dacic uopste ne bi bio fer da samo tebe uhapsi zbog nebrojenih pljacki, pronevera i tako dalje i tako blize...
a sta je sa tvojim batom, tatom, sestricom koja je trovala gradjane Srbije sa uvezenom genetski modifikovanom hranom ???
bilo bi krajnje nepravedno da samo ti zaglavis robiju , a da se bata, tata i sestrica slobodno seckaju ... ne, to nece ici tako..
ili svi ili niko...

aja

pre 11 godina

Dulicu, zasto da trazis medjunarodnu zastitu kada ste ti i DS, sve sa Malovickom i Mesarovickom napravili u reformi "nezavisno sudstvo"?

Ili se desilo da ste izabrali sudije po poslusnickom principu, pa kad ste izgubili vlast oni ne slusaju vas, nego SNS, i ti se sad utronjo.

Ne, dragi moj! Tebi treba da sude institucije koje ste u poslednje 4 godine vi unistili, pa da vidis kako je to.

Puna usta su vam bila nezavisnih izabranih sudija! Cega se sad plasis!

Atom

pre 11 godina

Ej, za sajt u Joomli da daš tolike pare.
Nije li to malo providno.Znam da je to teško dokazati kao i za one sa aerodroma što su sofu platili kao da je od zlata. Da bi ih na kraju pustili.
Proći ćeš ti dobro ,budi bez brige.Samo nemoj više da nam vređaš zdrav razum.Molim te.

svih godina bio za ds

pre 11 godina

A od koga mi gradjani , tj poreski obveznici zemlje Srbije da trazimo I da dobijemo zastitu od ovakvih ministara ...

mlekadzija

pre 11 godina

Znam da mi Sir Oliver nece odgovoriti ali bas me zanima koji to list vodi prljavu kampanju protiv njega...A sto se zastite tice moze da se obrati svom dojucerasnjem koalicionom partneru i kolegi u vladi a ako mu to ne odgovara neka se obrati Natasi Kandic da ga zastiti. Ona jedva ceka.,.,

zos

pre 11 godina

dulic tazi da ga medjunarodna zajednica stiti? a ko ce gradjanima da vrati silne pare za koje i znamo i neznamo, a koje si ti tosio na luksuz i zabavu?

bojana konjević

pre 11 godina

On ne može da se zaštiti od jednih novina a kad ste vodili izbornu prljavu kampanju gde su na vašoj strani radili skoro sve dnevne novine onda vam bilo ok.

goloruku

pre 11 godina

tako i sanader onomad... imate isti ukus za satove...cak probao i da podigne ali ga stigli u tunelu u austriji!!! jedino da probas kao asanz da se skembas u neku ambasadu...samo nemoj slovenacku, tamo si nesto zas..., oa cete isporuciti ko belu lalu!!!

Sanja

pre 11 godina

I Sanader je trazio zastitu ali su ga ipak vratili u Hrvatsku da odgovara za korupciju! Ne polaži previse nade u EU jer kod njih je tolerancija za korupciju 0.

brrrr

pre 11 godina

Dulic nije izlozen nikakvom medijskom lincu vec je prosto optuzen za razne malverzacije koje ce se dokazati. cela srbija zna, to je prosto javna tajna ste je sve ocistio dok je bio ministar

freelancer

pre 11 godina

Evo,za tričavih 25000€ napraviću ti sajt u "naprednom jeziku cms" pa da lepo sve optužbe opovrgneš.
Ali nisam siguran da ćeš uspeti, ne zato što te neko mrzi - već,znaš....

Cole

pre 11 godina

Trend u Kuriru su Dulic i Canak.
Za canka su doznali da mu ona Ž osoba nije nikakva familija
A da Dulic Company,ako je ono istina da je dobio tender njegov tata,da je dobio preko 50% novca i da projekat nije zavrsio je vrlo problematicno.
Tu ima i lazi za satove od 100 000 evra,sajtovi i sve se manje vise nalazi na PISTALJKA.
Posla za javnog tuzioca republickog gomila posla.Da sam i ja krao toliko,siguran sam da bi se i ja brinuo za svoju bezbednost.
50% ne mora da je tacno,ali je love dovoljno za biznis posle prestanka mandata bata ministra i bata gradonacelnika,a deca su obezbedjena u narena tri kolena

nn

pre 11 godina

sram da te bude.toliko si pokrao da se ne stidis jos da trazis zastitu.oces bazene i da castis caleta pa eto ti.sto mom caletu ne suknu neku lovu kada je sa jedva 30 000 skolovao dva studenta.

Zaštita

pre 11 godina

A od koga ti je ugrožena bezbednost?

Od MUP-a i Istražnih organa?

Koliko znamo, u novinama se pominje da si samo od države drpao. (mislio najsigurnije?)

Tihi

pre 11 godina

Imam utisak da je podmetnut najNEBITNIJI medju dovoljno BITNIMA, kako bi se svi BITNIJI spasli. Iskreno se nadam da ce posle Dulica na red doci Dinkic, Mrkonjic, Djilas, Tadic...
...ili to neko hoce samo da nam malo zamaze oci?

deNiro

pre 11 godina

Slicno je govorio i Antonic na B92,dan pred hapsenje.Da je nevin k'o goblen,da je u pitanju hajka,da je na raspolaganju istraznim organima,da veruje u pravosudje svoje zemlje...I kao i Dulic,nemusto je osporavao navode o zloupotrebama.

danas su te novine objavile interviju sa dotičnim

pre 11 godina

@(mirko, 1. oktobar 2012 12:52)
Čudi me da takve naslove ne vidiš u novinama kojima je dao 60.000.000 dinara za reklamu OČISTIMO SRBIJU.

Joca Detektiv

pre 11 godina

Dulicu treba zastita a sta je sa opljackanim? I "lisica je trazila zastitu posle pojedenih kokica" ali su joj lovci ustavili kozu. Tvoju kozu policijski lovci sigurno nece da ustave, ali ces sigurno imati dovoljno vremena da razmisljas u cuzi zasto si uradio ono sto nisi trebao da uradis.

Čiča

pre 11 godina

Ma daj Duliću! Jel to zato što ovde svi znaju šta si radio? A medjunarodna zajednica ne zna? Pa dobiće i oni dokaze, ko će onda da te brani???

Lošmi

pre 11 godina

@milan (1. oktobar 2012 13:32)

Naravno da ne verujemo Kuriru. Verujemo pištaljci a Kurir samo prenosi ono što pištaljka iznese. Kurir ima običaj da začini priču ali u osnovi ono što je preneo stoji i na sajtu pištaljke. Naravno tu ne mislim na satove, sasvim moguće da su to izmislili.

A ne treba nam ni pištaljka, dovoljno je čuti njega samog šta priča. Sam je priznao da je sajt plaćen 25.000evra a svi smo videli na šta liči (kasnije je dorađen da liči na nešto), sam je priznao da je on premestio novi bazen u Subotici a eto slučajno je tatina firma podigla tu stambeni kompleks. Sam je priznao da je platio bilbord 400.000evra a Đokovići kažu da je turnir dobio samo 100.000evra ima verovatno još stvari ali ovo je sasvim dovoljno za istragu.

vidra99

pre 11 godina

Predlazem mu da se obrati Crnoj Gori, Kosovu, Rusiji i slicnim utocistima srpskih pobeglica.
Tamo nema ekstradicije, 'il kako se to kaze...

Gorki

pre 11 godina

Vrlo je bitno g. Dulicu da idete u zatvor, ako volite svoj narod. Priznajte, povucite jos par kolega koji su se u poslednjih 10 g. nakrali i postanite heroj u mojim ocima.Ovako ce te hodati spustene glave, treptati okicama i rukavom brisati sline iz nosa. Budite musko, a cafe "Senekje" (St.Tropez) ce malo da saceka.

Sele

pre 11 godina

Inspirativna tema sa dubokim emocijama...Bas me zanima koliko ce kostati ta zastita iz inostranstva...neko ko nema nista ne moze ni da pomisli na strane institucije bilo kakve zastite...Kod nas su izgleda svakakva cuda moguca!

mika

pre 11 godina

Ne ulazim uopste u to da li je Dulic kriv ili nije, to ce valjda vreme pokazati.Nego, da li je moguce da covek koji je skoro 8 godina ucestvovao i bio deo vlasti, moze da izjavi ovako nesto. Pa ukoliko je stvarno u drzavi Srbiji moguca medijska hajka ove vrste, onda i sam Dulic mora da shvati da je za to iskljucivo odgovorna njegova Vlada. Ova izjava je priznanje da oni nisu uradili NISTA u vezi onoga o cemu govore i cime se hvale svakodnevno. Ne podrzavam novu Vladu, ali mi je iskreno zao sto ce DS i ovakvi poput Dulica potpuno da satru ideju o naprednoj Srbiji, zato sto su se oni deklarisali kao promoteri te ideje, a izazvali su kontraefekat pljackama na kojima bi im pozavideli i Sloba i Milo i Cane... i svi oni za koje smo mislili da su nas unazadili 50 godina. DS nas je dokusurio i za Srbiju povratka nema. Pogledajte samo omladinu i sve ce vam biti jasno kakva je perspektiva nase zemlje.

Milan

pre 11 godina

Cekaj, zar mu tata i bata nisu vlasnici gradjevinske firme iz Subotice ? ... Ali nema to veze , nije on bio ministar prostornog planiranja .. :)

Kubba

pre 11 godina

U dokumentima evropskih institucija se direktno pominje slučaj postavljanja optičkih kablova koje je radila fantomska firma Nuba invest, u vlasništvu bliskih prijatelja Olivera Dulića, ministra prostornog planiranja. Zanimljivo je da je ta firma posao dobila neposrednom tajnom pogodbom, kršenjem zakonske procedure, a posao joj je, sasvim slučajno, dodelilo upravo Dulićevo Ministarstvo.

Pored višemilionskog posla postavljanja optičkih kablova, Savet za borbu protiv korupcije je upozoravao i na brojne nepravilnosti koje su pratile raspisivanje tendera za prodaju Telekoma, koji je samo sticajem okolnosti propao zbog niske ponuđene cene. Međutim, kada se pogledaju nalazi Saveta više je nego očigledno da je Tadićeva vlada imala nameru da taj posao, iz “nepoznatih” razloga, namesti tačno određenom najpoželjnijem kupcu.
Kubba, 20. jul 2012 18:55)

Nije loše da se posetimo... :)

Jova

pre 11 godina

Znate sta?! Lepo se covek raskalasio,imao je najveci broj drzavnih sekretara u celoj prosloj vladi,najveci priliv i odliv novca,automobile,nekretnine...pa,dodje nam malo i da se zapitamo...ej,ovo nisu cista posla...

Vlada

pre 11 godina

Ne zaboravimo ono najbitnije...nikada niko od stranih institucija se nece mesati kada se radi o koupciji ili zloupotrebi.Setiomoi se samo Sanadera...

Vlada

pre 11 godina

Svi odgovori su moguci ali najgora je stvar i moralno pogubna ako neko tuzi sopstvenu drzavu nekome van svoje zemlje i rusi joj ugled za koji se navodno do sada zalagao. Zasto bi njemu neko pretio ako on ne histerise? Predlog za sve njemu slicne: preselite se na vreme u neku drugu drzavu u regionu jer po vama su sve bolje od Srbije ili cete se mozda izboriti za novu drzavu na teritoriji Srbije?

zoki

pre 11 godina

1. Ne k gosp. Dulic od koga misli da mu je ugrozena bezbednost
2. Na sve optuzbe je lako odgovoriti : Nek dostavi dokaz da mu je cela imovina stecena na legalan nacin , pa ga vise niko ni za sta nece optuzivati ( a nece mu ni bezbednost biti ugrozena )
3. napad je najbolja odbrana , ali to cini samo onaj ko se oseca krivim

Dragan

pre 11 godina

Ako je ovo istina o njegovoj imovini sto g-din Dulic kaze,onda nema potrebe da strahuje za bezbednost...nikada niko nece napasti,ozlediti,povrediti ili opljackati one za koje nisu sigurni da imaju bogatstvo!Moj zakljucaj je da ste vi bezbedni!

Leva ruka

pre 11 godina

Šta je s njegovim zamenicima, pomoćnicima i sekretarima iz Ministarstva???

I oni su radili privatno za Ministarstvo koliko i Dulić. Poznata varijanta, ženina firma, šurakova i slično...

ISPITATI I NJIHOVE POSLOVE!!!

posteni gradjanin

pre 11 godina

Pa ko ce vas bre da zastiti kad svi znaju sta ste radili i cak cete i mnogo gore proci ako budete trazili medjunarodnu zastitu.

Milos

pre 11 godina

Pa tek oni nece da utrcavaju tamo gde nisu cista posla, jedino da ga zastite oni kojima je cinio iz inostransva, a na stetu svoje zemlje

Sanader

pre 11 godina

bolje se drzi svojih prijatelja u srbiji, ovi iz EU su i naredili da te uhapse. Jedino da bezis u neku od nesvrstanih korumpiranih zemalja, tako primaju ako dobro platis.

Corto Maltese

pre 11 godina

Da nisi toliko krao, ne bi te ni prozivali po medijima.

Kaze covek: "Jeate, tacno je da sam flasnik 100% kapitala firme za koju me pitate, ali ja sam svoja upravljacka prava preneo na drugo lice onog dana kad sam postao ministar". I to je to. Nije u sukobu interesa.

Malo su nas bombardovali...

Kralj Ibi

pre 11 godina

OOOOO... NAAARODE MOOOJJJ...
Gde nema pravosudja, istragu moraju da vode novinari !
Gde ne vladaju cinjenice, dokaz su glasine !
Gde nema drzave, zakon je linc !!!
Gospodin Dulic je sa entuzijazmom ucestvovao u gradnji takve drzave 8 duuugih godina - 4 direktno i 4 indirektno. Pa, kako Vam je, gospodine Dulicu... sada, kada zanjete to sto ste posejali i tako brizljivo odgajili ?

dejana

pre 11 godina

Zašto ja ne moram da tražim međunarodnu zaštitu?Jer sam pošten građanin Srbije koji nikada nije uradio nešto protiv zakonitom.Nemam račune po domaćim i stranim bankama sa milionitim ciframa.

Ivo Zg

pre 11 godina

Ćuj stari,imam prazan stanček u Austriji.Kaj treba ti- nema problema.Imam savjet ja sam ti pukel isto zbog ćasovnika , kupi rolke sa dužim rukavima, ne.Znaš i mene je ova Jadranka tak' startoval kaj i ovi tebe ipak ne buš u problemu dok nekaj ne krene po gradjevini.Bok stari,bezgriješni kaj i ti , Ivo

ana

pre 11 godina

Ja se pitam da li je Dulić tražio nečiju pomoć dok je prisvajao na nezakonit način milione.naravno da ne tada mu je bilo isuviše dobro.Sada sam treba da snosi posledice.

potrosac

pre 11 godina

@Kubba,


Nuba, jel to ona firma koja je brze bolje promenila ime u TARGO TELEKOM da ih niko u javnosti ne povezuje sa prevarom veka.Sumnjiva firma kontraverznog slovenackog biznismena,stvorena da bi neko oprao prljave pare i to preko ledja ove napacene nase privrede..
Jel to ona firma sto je platila dozvolu koju ostali domaci provajderi nikada ne mogu da dobiju regularnim putem i na osnovu te prednosti otimaju potrosace domacim provajderima(a srbinu uvek draze tudje nego domace).Takvi primeri unistavaju Srbiju:pare od potrosaca idu daleko iz Srbije,nase firme propadaju,nezaposlenost sve veca, kupovna moc sve manja...
Sve su to raznorazni Dulici dozvolili,a ima ih podjednako u svim partijama...

Sve smo mi sami krivi.

ana

pre 11 godina

šta se sekira ako nije nije. Dokazaće se. Nešto je mnogo Dulića bilo u igri. Jesu li svi oni rod?
Inače mislim da oni koji su pokrali siromašan i bolestan narod treba da budu streljani.Da bi se promenilo mišljenje da može da se radi šta se hoće.Koji god da su.Ako nije nije na njega se ne odnosi!

ivo

pre 11 godina

Izgleda da ga ceka sudbina Sanadera, mora neko da "poplaca racune" za sve vas, za tebe i tvoje "prijatelje" iz predhodne vlasti a Oli ti si najpogodniji... takva ti je sudbina... EU je nemilosrdna...

Glasinac

pre 11 godina

Ko je god radi po slovu zakona , taj ne treba da traži bilo kakvu zaštitu pa ni među narodnu. Izgleda da Duliću nije čista savest pa se malo unerovozio.

гром

pre 11 godina

A koме ја да се жалим; неисплаћени превоз, јубиларана, зарада....
И он сада мени прича!