Utorak, 21.02.2012.

16:18

Radisavljević predat Srbiji

Makedonske vlasti isporučile su Srbiji jednog od vođa Partizanovih navijača Miloša Radisavljevića Kimija, koji je ranije danas uhapšen u Skoplju, saznaje B92.

Izvor: B92

Radisavljeviæ predat Srbiji IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

66 Komentari

Sortiraj po:

maxima

pre 12 godina

on je toliko inteligentan da je mogao da postane sta god hoce. Odlucio se za ovo, cudi me malo jer je bio dobar djak. Drz' se Kimi!

cira

pre 12 godina

Je li to onaj "plemeniti" lik koji je, na poziv NACIONALNOG RTS-a, "tumačio" njegovo pravo da kao navijač može da peva bilo koju pesmu (a znamo i koju), vređajući pritom svakoga ko se ne slaže sa njegovim "stavovima". Šta reći o ugledu TRS-a, a tek o ugledu tzv. "Apelacionog suda" koji je sve samo ne ono što treba!

nemam pojma

pre 12 godina

Sad pošto ga je Dačić uhapsio, Ružić će da ga oslobađa. Čudna je srpska povezanost kriminala, politike, estrade, sporta, crkve. Sve to liči na jedan loš bućkuriš koga su nekad u vojsci zvali DRNČ.

vuk79

pre 12 godina

Ok Luka Bojovic aj ok i Zemunci i Amsterdam ali jer mora medijski znacaj sada da se daje bas svakom ko je i najmanje znacajan u kriminalu?! Dizete im rejting bez razloga. Obican huligan koji se bije po ulicama, sutira lutku i preti mu robija u mesecima..

Mica

pre 12 godina

Znaci ispunili smo sve uslove za ulazak u eu!
I nema ko vise da krade, svi posteni su sada na slobodi
Odlicno da pocnem da se pakujem polako, a vi uzivajte u zemlji postenih.
Pozdrav

Sremac

pre 12 godina

Da dobro povuce vlagu u samici ovaj slavuj. On i slicni su ovom narodu ogadili termin "navijac". Zelim da dodje vreme kad cu moci sa mojim drugom zvezdasom otici na istu tribinu i zezati ga live dok ih gazimo na terenu.

alek

pre 12 godina

Bravo makedonskoj policiji za hapsenje i bravo za brzu deportaciju!
"Junak" koji je zbrisao, kao i vecina "junaka" sa ovih prostora sada neka peva i preti iz ćorke.
Čudi me da mu nisu našli i neku drogu, ne verujem baš da su ga izdržavali makedonski "navijači" i to su besposličari.

I čudi me kako već neki junac nije napisao: Pravda za Kimija ili sličnu glupost, ali pojaviće se valjda i takav, uskoro.

Pravda

pre 12 godina

Ovaj kriminalac ima 16 krivicnih dela za koje je optuzen ali nije procesuiran ili obustavljen postupak.Sve ukupno za 30 godina zatvora. Ali naci ce se advokati poput Borovica, Tomanovica i ostalih koji su se specijalizirali za ovakve krimuinalce da ih svedu na minimum zaprecene kazne i eto njega za dve godine na slobodi.A onda ce ovi iz Acatraza ili South gatea da na sudjenju prave cirkus i da ispisuju grafite po beogradskim zgradama

OHCZ

pre 12 godina

kimi je godinu dana zivio na Ohridu, sakrivali Su ga lokalni grobari I ribari. nije padao na nasih provokacija I krio se ko p***a, ali eto, pravda ga stigla

podrska Brankici

pre 12 godina

Bravo..Mogli bi da uhapse i ove vodje sto se kriju na Kosovu i setaju tu svaki dan slobodno a osumnjiceni su za najteza dela!

Svaka cast !

pre 12 godina

Benzin poskupljuje skoro svakodnevno po malo, kao i hrana, preti nam se povecanjem PDV-a i poreza na imovinu, struje od 60%, ljudi se smrzavaju bez grejanja ili im se zbog promrzlina seku noge, protiv vodecih ministara podnose se krivicne prijave jer kradu i levom i desnom, ali nasa vlast je uhvatila zlocinca koji je pevao pesme !

Sretenko

pre 12 godina

Kimi je uhapsen sa pravom, to za sta je okrivljen za to ce i lezati. Medjutim, tragicno je to sto je uhapsen nakon skupstine Partizana, jer je to opomena svima onima koji su protiv aktuelne uprave. To je nazalost pozadina hapsenja tog huligana. Toliko providnom al ispade na kraju posteno!!!

hapsenja su u modi

pre 12 godina

policija u regionu radi vredno, svaki dan se izvestava o hapsenjima
diglo i biljanu srbljanovic http://blog.b92.net/text/19725/Nova-drama-Biljane-Srbljanovic-uskoro-u-JDP-u/

Aki

pre 12 godina

Za njega svakako nema spasa i nade da se socijalizuje pa stoga ga zadrzite sto duze u zatvoru. On je slika i prilika "navijaca" u Srbiji. Savrsen primer "klasicnog profila" koji je nista drugo nego otpadak od drustva...

114

pre 12 godina

Treba sada Čeda Jovanović, upravnik biblioteke i njihova sorta da se dignu ako nemaju dvostruke standarde. Ovom liku je ugrožena sloboda govora!!

dr. karaklajic

pre 12 godina

Bio sam na toj utakmici, i mogu da vam kažem da Kimi nije poveo pevanje te pesme. Čak je zaustavio pesmu kada je krenula drugi put. (Kondrlos, 21. februar 2012 17:23

Stanko Subotic Cane je jednom prilikom izjavio, ”mene optuzuju za sverc cigareta, a ja uopste i ne pusim”!

ZMAJ

pre 12 godina

Jos jedan vodja "navijaca" manje. Ovaj je pismen, za divno cudo, ali izuzetci uvek postoje. On je jedan od organizatora one bruke u Areni prosle godine. Na drugoj utakmici im je normalni deo publike pokazao sta misle o njima. Bravo za one koji su u tome ucestvovali. BRAVOOOOOOOOOO.

haris

pre 12 godina

nije bitno dal je pretio naj postenijoj novinarki nego sto je naj NEPRISTASNIJA I NE GLEDA KO JE IZ KOJE STRANKE NA PRIMER NAJ VISE INSAJDERA JE NAPRAVILA O OVIMA STO STVARNO KRADU O OVIMA IZ DS SPS I zato ovaj treba da lezi i da sredi misli pa kad izadje da mu vise nikad na pamet ne padne da peva o postenim ljudima !!! koji je to smrad sto slobi nije pretio devedesetih i pevao mu sve i svasta i palio RTS mozda bi danas bio nacionalni heroj ILI POSLANIK KO NEKI U NAJ MANJU RUKU ...

Sremac

pre 12 godina

Jedan huligan na slobodi manje, kad budem mogao sa decom na stadion bez straha za njihovu bezbednost onda cu biti siguran da je ta gamad potamanjena.

zoran

pre 12 godina

Ova Srbija je urnebes od drzave, ali urnebes. Kriminalci imaju svoje ljude u policiji koja im dojavljuje kada treba zbristai preko (slucaj Taton, Kimi...i.t.d)..ako greshkom, neki posteni policajac, uhvati bitangu na scenu stupa sudstvo. Uglavnom ih oslobadja ili nema se dokaza.
Pazite ovog idiota...preti novinarki ubistvom, zapalio dzamiju (kulturno istorijski spomenik..) - sheta se slobodan ( izvinjavam se ...diluje drogu na Partizanovom jugu..no policija "ne zna"..).
Branikce, moj ti je savet da nadjes posao preko granice. Posteni (cast izuzecima) odavne ne zive u toj zemlji.

Ovog Dacica treba da je sramota i nista vise, ali sramota.O sudstvu ne treba trositi reci. Korupcija je kao rak..svakim danaom se sve vise siri.

BANE-AMER

pre 12 godina

Pretiti nekome obicnom coveku a da ne govorim o novinaru u USA drzavama bi dobio par god.zatvora.Ja sam navijac PARTIZANA 45 god. Putovao sam svugde gde je Partizan igrao po EVROPI ali sada kada dodjem u BG.ne idem na utakmice zbog losih navijaca;i raznih tuca izmedju grupa. Ja ne krivim te navijace nego klubove koji ih drze,takodjer i POLICIJU koja ne ulazi medju njih dok se ne poubijaju ili razbeze okolo. Neka klubovi vide sta im se vise isplati vise navijaca sportski orijentisani ili huligani koji sve polome i oteraju kulturnog navijaca. Pozdrav dobrim PARTIZANOVCIMA!

Blok

pre 12 godina

Sva sudjenja u ovoj zemlji, a koja imaju vezu sa navijacima imaju politicku pozadinu. Pesmom da je ubije?...pa je li ovo 1948 da se zbog pesme ide u zatvor ? A kad se skandiralo "spasi Srbiju i ubij se Slobodane"..to je bilo ok ?

Delija CG

pre 12 godina

(Dodji Juche, 21. februar 2012 16:42)
O cemu ti pricas? Oni momci su osudjeni na po 20-tak godina bez dokaza da su oni bacili nesrecnog Tatona sa ograde. Kimi je osudjen za pjevanje pjesme koji je pjevala cijela tribina (ako vec hoce tako neka ih sve osude).

aaa

pre 12 godina

pa? sta stim, to je prva vest, nemamo bre sta da jedemo, zamajavate nas nebulozama, dobro, super, uhapsen je, stom informacijom cu lakse preziveti.

homer j simpson

pre 12 godina

apelacioni sud, nekom kimiju majka a nekom kimiju mamica...sve u svemu,vrati se bice ti kazna smanjena bar za 80% ako budu lose volje... ako ih sarmiras dobices mozda i narukvicicu...

NokiJa

pre 12 godina

Bravo Dacicu,bravo B92!
Uhapsili ste drzavnog neprijatelja No1!
Dilindzer mu nije ravan!
Sad 3dana o tome,pa onda specijal na b92,,,pa onda kod Olje tema u UTisku!
A zemlja...
Ja znam da moj glas nista ne vredi-al moj listic nece biti ni precrtan ni prazan-moj glas je protiv vas!

ferplej

pre 12 godina

Posao policije jeste da hapsi kao sto je posao lekara da leci.Plasim se samo da cemo zbog ove i ovakvih vesti cesto zaboravljati na banditske marze,sto rece S.Dragojevic.Jer to je ono sto nam realno srecu kvari,bar nama siromasnima.

iona

pre 12 godina

aha, znači: normalne građane ove zemlje ološ može da šikanira i mlati kad i kako hoće jedno 4 i po godine bez prestanka i bez ikakve intervencije države. međutim, ta ista država se 6 meseci pre izbora volšebno transformiše u simulakrum uređenog sistema u kome političari kao brinu, agencije kao istražuju, policija kao hapsi, sudovi kao rade.
jel mi promaklo nešto bitno u vezi sa funkcionisanjem ovog nakaradnog korumpiranog i nesposobnog sistema?
draga politička elito, i nesposobna i korumpirana pozicijo i još gora umivena radikalska opozicijo, da ste tuđi bili biste mi smešni. pošto ste moji - gadite mi se i plašite me istovremeno. i zanima me da li iko IKO od vas ima mozga da planira 5 godina unapred? da li iko od vas brine u šta će se ova zemlja pretvoriti ako država sama svoje zakone ili ne poštuje ili poštuje samo kad proceni da joj se isplati?

BANBUS

pre 12 godina

Zasto je ovo tako vazna vest? Ali mora se narod necim zamajavati, da se ne bi setio da je gladan i zeljan svega!!! A onda moze i da nekoga prozove, a to vec ne bi bilo demoktatski, zar ne?

Idi begaj

pre 12 godina

Pa da,sudstvo je nase ustvari krivo za sve kriminalce koji se setaju ulicom.
Dakle covek vice proci ces ko Curuvija tj.bices ubijena a nasem sudstvu je potrebno da takav lik ubije nekoga pa ce onda imati dokaze da je necovek na ulici.

Dodji Juche

pre 12 godina

Ok, opet spremamo parice da "otkupimo" necije nestasluke. Mogli smo stipendirati Miladina Kovacevica, sad spremamo stipendiju ubicama Tatona, zasto ne bi i jednom benevolentnom finom mladicu, ljubitelju sporta i osvedocenom pesniku?
Srbija ima TALENAT!

pfc

pre 12 godina

Pisao sam milion puta napisacu opet - bio sam na toj utakmici i tu spornu pesmu o Brankici nije zapoceo Kimi da peva, vec nekolicina iz mase pri dnu tribine

cz-pro

pre 12 godina

Skandirao je on i još 1000 grobara na toj utakmici,na toj istoj tribini. Zašto ne uhapsiti sve ? Zašto žrtveno jagnje uvek mora da postoji u našem narodu? Ovo za Džamiju i ostalo je druga priča,za to treba da odgovara ali koliko vidim uhapšen je i osuđen zbog skandiranja. Šta je sa 1000 drugih koji su to isto skandirali ? Cirkus od države pa to ti je.

hmmmmm

pre 12 godina

Je l' on jedan od onih sto im se kao sudi(lo) pa pobegao preko granice?
Dobro bre ljudi, dokle ce krimosi da beze preko grane, pa da ih onda hapse policije drugih drzava, pa to onda bude udarna vest?!!!!!!

M. Н. Лазар

pre 12 godina

Дачић, преуспјешни министар свега и полиције; не саопшти, да ли је тај тип ухапшен са коферчетом?

belilistic

pre 12 godina

Drago mi je sto je konacno uhapsena spodoba koja je pretila Brankici Stankovic,najhrabrijoj novinarki u Srbiji,ali me obuzme ocaj kad pomislim koliko ce sad Pacic da se siri,a trebalo je davnih dana da hapsi.

NokiJa

pre 12 godina

Bravo Dacicu,bravo B92!
Uhapsili ste drzavnog neprijatelja No1!
Dilindzer mu nije ravan!
Sad 3dana o tome,pa onda specijal na b92,,,pa onda kod Olje tema u UTisku!
A zemlja...
Ja znam da moj glas nista ne vredi-al moj listic nece biti ni precrtan ni prazan-moj glas je protiv vas!

iona

pre 12 godina

aha, znači: normalne građane ove zemlje ološ može da šikanira i mlati kad i kako hoće jedno 4 i po godine bez prestanka i bez ikakve intervencije države. međutim, ta ista država se 6 meseci pre izbora volšebno transformiše u simulakrum uređenog sistema u kome političari kao brinu, agencije kao istražuju, policija kao hapsi, sudovi kao rade.
jel mi promaklo nešto bitno u vezi sa funkcionisanjem ovog nakaradnog korumpiranog i nesposobnog sistema?
draga politička elito, i nesposobna i korumpirana pozicijo i još gora umivena radikalska opozicijo, da ste tuđi bili biste mi smešni. pošto ste moji - gadite mi se i plašite me istovremeno. i zanima me da li iko IKO od vas ima mozga da planira 5 godina unapred? da li iko od vas brine u šta će se ova zemlja pretvoriti ako država sama svoje zakone ili ne poštuje ili poštuje samo kad proceni da joj se isplati?

Sremac

pre 12 godina

Jedan huligan na slobodi manje, kad budem mogao sa decom na stadion bez straha za njihovu bezbednost onda cu biti siguran da je ta gamad potamanjena.

homer j simpson

pre 12 godina

apelacioni sud, nekom kimiju majka a nekom kimiju mamica...sve u svemu,vrati se bice ti kazna smanjena bar za 80% ako budu lose volje... ako ih sarmiras dobices mozda i narukvicicu...

dr. karaklajic

pre 12 godina

Bio sam na toj utakmici, i mogu da vam kažem da Kimi nije poveo pevanje te pesme. Čak je zaustavio pesmu kada je krenula drugi put. (Kondrlos, 21. februar 2012 17:23

Stanko Subotic Cane je jednom prilikom izjavio, ”mene optuzuju za sverc cigareta, a ja uopste i ne pusim”!

belilistic

pre 12 godina

Drago mi je sto je konacno uhapsena spodoba koja je pretila Brankici Stankovic,najhrabrijoj novinarki u Srbiji,ali me obuzme ocaj kad pomislim koliko ce sad Pacic da se siri,a trebalo je davnih dana da hapsi.

Aki

pre 12 godina

Za njega svakako nema spasa i nade da se socijalizuje pa stoga ga zadrzite sto duze u zatvoru. On je slika i prilika "navijaca" u Srbiji. Savrsen primer "klasicnog profila" koji je nista drugo nego otpadak od drustva...

hmmmmm

pre 12 godina

Je l' on jedan od onih sto im se kao sudi(lo) pa pobegao preko granice?
Dobro bre ljudi, dokle ce krimosi da beze preko grane, pa da ih onda hapse policije drugih drzava, pa to onda bude udarna vest?!!!!!!

cz-pro

pre 12 godina

Skandirao je on i još 1000 grobara na toj utakmici,na toj istoj tribini. Zašto ne uhapsiti sve ? Zašto žrtveno jagnje uvek mora da postoji u našem narodu? Ovo za Džamiju i ostalo je druga priča,za to treba da odgovara ali koliko vidim uhapšen je i osuđen zbog skandiranja. Šta je sa 1000 drugih koji su to isto skandirali ? Cirkus od države pa to ti je.

BANE-AMER

pre 12 godina

Pretiti nekome obicnom coveku a da ne govorim o novinaru u USA drzavama bi dobio par god.zatvora.Ja sam navijac PARTIZANA 45 god. Putovao sam svugde gde je Partizan igrao po EVROPI ali sada kada dodjem u BG.ne idem na utakmice zbog losih navijaca;i raznih tuca izmedju grupa. Ja ne krivim te navijace nego klubove koji ih drze,takodjer i POLICIJU koja ne ulazi medju njih dok se ne poubijaju ili razbeze okolo. Neka klubovi vide sta im se vise isplati vise navijaca sportski orijentisani ili huligani koji sve polome i oteraju kulturnog navijaca. Pozdrav dobrim PARTIZANOVCIMA!

pfc

pre 12 godina

Pisao sam milion puta napisacu opet - bio sam na toj utakmici i tu spornu pesmu o Brankici nije zapoceo Kimi da peva, vec nekolicina iz mase pri dnu tribine

BANBUS

pre 12 godina

Zasto je ovo tako vazna vest? Ali mora se narod necim zamajavati, da se ne bi setio da je gladan i zeljan svega!!! A onda moze i da nekoga prozove, a to vec ne bi bilo demoktatski, zar ne?

Blok

pre 12 godina

Sva sudjenja u ovoj zemlji, a koja imaju vezu sa navijacima imaju politicku pozadinu. Pesmom da je ubije?...pa je li ovo 1948 da se zbog pesme ide u zatvor ? A kad se skandiralo "spasi Srbiju i ubij se Slobodane"..to je bilo ok ?

114

pre 12 godina

Treba sada Čeda Jovanović, upravnik biblioteke i njihova sorta da se dignu ako nemaju dvostruke standarde. Ovom liku je ugrožena sloboda govora!!

Svaka cast !

pre 12 godina

Benzin poskupljuje skoro svakodnevno po malo, kao i hrana, preti nam se povecanjem PDV-a i poreza na imovinu, struje od 60%, ljudi se smrzavaju bez grejanja ili im se zbog promrzlina seku noge, protiv vodecih ministara podnose se krivicne prijave jer kradu i levom i desnom, ali nasa vlast je uhvatila zlocinca koji je pevao pesme !

Dodji Juche

pre 12 godina

Ok, opet spremamo parice da "otkupimo" necije nestasluke. Mogli smo stipendirati Miladina Kovacevica, sad spremamo stipendiju ubicama Tatona, zasto ne bi i jednom benevolentnom finom mladicu, ljubitelju sporta i osvedocenom pesniku?
Srbija ima TALENAT!

Delija CG

pre 12 godina

(Dodji Juche, 21. februar 2012 16:42)
O cemu ti pricas? Oni momci su osudjeni na po 20-tak godina bez dokaza da su oni bacili nesrecnog Tatona sa ograde. Kimi je osudjen za pjevanje pjesme koji je pjevala cijela tribina (ako vec hoce tako neka ih sve osude).

zoran

pre 12 godina

Ova Srbija je urnebes od drzave, ali urnebes. Kriminalci imaju svoje ljude u policiji koja im dojavljuje kada treba zbristai preko (slucaj Taton, Kimi...i.t.d)..ako greshkom, neki posteni policajac, uhvati bitangu na scenu stupa sudstvo. Uglavnom ih oslobadja ili nema se dokaza.
Pazite ovog idiota...preti novinarki ubistvom, zapalio dzamiju (kulturno istorijski spomenik..) - sheta se slobodan ( izvinjavam se ...diluje drogu na Partizanovom jugu..no policija "ne zna"..).
Branikce, moj ti je savet da nadjes posao preko granice. Posteni (cast izuzecima) odavne ne zive u toj zemlji.

Ovog Dacica treba da je sramota i nista vise, ali sramota.O sudstvu ne treba trositi reci. Korupcija je kao rak..svakim danaom se sve vise siri.

M. Н. Лазар

pre 12 godina

Дачић, преуспјешни министар свега и полиције; не саопшти, да ли је тај тип ухапшен са коферчетом?

ZMAJ

pre 12 godina

Jos jedan vodja "navijaca" manje. Ovaj je pismen, za divno cudo, ali izuzetci uvek postoje. On je jedan od organizatora one bruke u Areni prosle godine. Na drugoj utakmici im je normalni deo publike pokazao sta misle o njima. Bravo za one koji su u tome ucestvovali. BRAVOOOOOOOOOO.

aaa

pre 12 godina

pa? sta stim, to je prva vest, nemamo bre sta da jedemo, zamajavate nas nebulozama, dobro, super, uhapsen je, stom informacijom cu lakse preziveti.

Idi begaj

pre 12 godina

Pa da,sudstvo je nase ustvari krivo za sve kriminalce koji se setaju ulicom.
Dakle covek vice proci ces ko Curuvija tj.bices ubijena a nasem sudstvu je potrebno da takav lik ubije nekoga pa ce onda imati dokaze da je necovek na ulici.

ferplej

pre 12 godina

Posao policije jeste da hapsi kao sto je posao lekara da leci.Plasim se samo da cemo zbog ove i ovakvih vesti cesto zaboravljati na banditske marze,sto rece S.Dragojevic.Jer to je ono sto nam realno srecu kvari,bar nama siromasnima.

Pravda

pre 12 godina

Ovaj kriminalac ima 16 krivicnih dela za koje je optuzen ali nije procesuiran ili obustavljen postupak.Sve ukupno za 30 godina zatvora. Ali naci ce se advokati poput Borovica, Tomanovica i ostalih koji su se specijalizirali za ovakve krimuinalce da ih svedu na minimum zaprecene kazne i eto njega za dve godine na slobodi.A onda ce ovi iz Acatraza ili South gatea da na sudjenju prave cirkus i da ispisuju grafite po beogradskim zgradama

haris

pre 12 godina

nije bitno dal je pretio naj postenijoj novinarki nego sto je naj NEPRISTASNIJA I NE GLEDA KO JE IZ KOJE STRANKE NA PRIMER NAJ VISE INSAJDERA JE NAPRAVILA O OVIMA STO STVARNO KRADU O OVIMA IZ DS SPS I zato ovaj treba da lezi i da sredi misli pa kad izadje da mu vise nikad na pamet ne padne da peva o postenim ljudima !!! koji je to smrad sto slobi nije pretio devedesetih i pevao mu sve i svasta i palio RTS mozda bi danas bio nacionalni heroj ILI POSLANIK KO NEKI U NAJ MANJU RUKU ...

alek

pre 12 godina

Bravo makedonskoj policiji za hapsenje i bravo za brzu deportaciju!
"Junak" koji je zbrisao, kao i vecina "junaka" sa ovih prostora sada neka peva i preti iz ćorke.
Čudi me da mu nisu našli i neku drogu, ne verujem baš da su ga izdržavali makedonski "navijači" i to su besposličari.

I čudi me kako već neki junac nije napisao: Pravda za Kimija ili sličnu glupost, ali pojaviće se valjda i takav, uskoro.

Sretenko

pre 12 godina

Kimi je uhapsen sa pravom, to za sta je okrivljen za to ce i lezati. Medjutim, tragicno je to sto je uhapsen nakon skupstine Partizana, jer je to opomena svima onima koji su protiv aktuelne uprave. To je nazalost pozadina hapsenja tog huligana. Toliko providnom al ispade na kraju posteno!!!

podrska Brankici

pre 12 godina

Bravo..Mogli bi da uhapse i ove vodje sto se kriju na Kosovu i setaju tu svaki dan slobodno a osumnjiceni su za najteza dela!

OHCZ

pre 12 godina

kimi je godinu dana zivio na Ohridu, sakrivali Su ga lokalni grobari I ribari. nije padao na nasih provokacija I krio se ko p***a, ali eto, pravda ga stigla

hapsenja su u modi

pre 12 godina

policija u regionu radi vredno, svaki dan se izvestava o hapsenjima
diglo i biljanu srbljanovic http://blog.b92.net/text/19725/Nova-drama-Biljane-Srbljanovic-uskoro-u-JDP-u/

Sremac

pre 12 godina

Da dobro povuce vlagu u samici ovaj slavuj. On i slicni su ovom narodu ogadili termin "navijac". Zelim da dodje vreme kad cu moci sa mojim drugom zvezdasom otici na istu tribinu i zezati ga live dok ih gazimo na terenu.

Mica

pre 12 godina

Znaci ispunili smo sve uslove za ulazak u eu!
I nema ko vise da krade, svi posteni su sada na slobodi
Odlicno da pocnem da se pakujem polako, a vi uzivajte u zemlji postenih.
Pozdrav

nemam pojma

pre 12 godina

Sad pošto ga je Dačić uhapsio, Ružić će da ga oslobađa. Čudna je srpska povezanost kriminala, politike, estrade, sporta, crkve. Sve to liči na jedan loš bućkuriš koga su nekad u vojsci zvali DRNČ.

maxima

pre 12 godina

on je toliko inteligentan da je mogao da postane sta god hoce. Odlucio se za ovo, cudi me malo jer je bio dobar djak. Drz' se Kimi!

vuk79

pre 12 godina

Ok Luka Bojovic aj ok i Zemunci i Amsterdam ali jer mora medijski znacaj sada da se daje bas svakom ko je i najmanje znacajan u kriminalu?! Dizete im rejting bez razloga. Obican huligan koji se bije po ulicama, sutira lutku i preti mu robija u mesecima..

cira

pre 12 godina

Je li to onaj "plemeniti" lik koji je, na poziv NACIONALNOG RTS-a, "tumačio" njegovo pravo da kao navijač može da peva bilo koju pesmu (a znamo i koju), vređajući pritom svakoga ko se ne slaže sa njegovim "stavovima". Šta reći o ugledu TRS-a, a tek o ugledu tzv. "Apelacionog suda" koji je sve samo ne ono što treba!

belilistic

pre 12 godina

Drago mi je sto je konacno uhapsena spodoba koja je pretila Brankici Stankovic,najhrabrijoj novinarki u Srbiji,ali me obuzme ocaj kad pomislim koliko ce sad Pacic da se siri,a trebalo je davnih dana da hapsi.

NokiJa

pre 12 godina

Bravo Dacicu,bravo B92!
Uhapsili ste drzavnog neprijatelja No1!
Dilindzer mu nije ravan!
Sad 3dana o tome,pa onda specijal na b92,,,pa onda kod Olje tema u UTisku!
A zemlja...
Ja znam da moj glas nista ne vredi-al moj listic nece biti ni precrtan ni prazan-moj glas je protiv vas!

Delija CG

pre 12 godina

(Dodji Juche, 21. februar 2012 16:42)
O cemu ti pricas? Oni momci su osudjeni na po 20-tak godina bez dokaza da su oni bacili nesrecnog Tatona sa ograde. Kimi je osudjen za pjevanje pjesme koji je pjevala cijela tribina (ako vec hoce tako neka ih sve osude).

pfc

pre 12 godina

Pisao sam milion puta napisacu opet - bio sam na toj utakmici i tu spornu pesmu o Brankici nije zapoceo Kimi da peva, vec nekolicina iz mase pri dnu tribine

Sremac

pre 12 godina

Jedan huligan na slobodi manje, kad budem mogao sa decom na stadion bez straha za njihovu bezbednost onda cu biti siguran da je ta gamad potamanjena.

cz-pro

pre 12 godina

Skandirao je on i još 1000 grobara na toj utakmici,na toj istoj tribini. Zašto ne uhapsiti sve ? Zašto žrtveno jagnje uvek mora da postoji u našem narodu? Ovo za Džamiju i ostalo je druga priča,za to treba da odgovara ali koliko vidim uhapšen je i osuđen zbog skandiranja. Šta je sa 1000 drugih koji su to isto skandirali ? Cirkus od države pa to ti je.

114

pre 12 godina

Treba sada Čeda Jovanović, upravnik biblioteke i njihova sorta da se dignu ako nemaju dvostruke standarde. Ovom liku je ugrožena sloboda govora!!

Blok

pre 12 godina

Sva sudjenja u ovoj zemlji, a koja imaju vezu sa navijacima imaju politicku pozadinu. Pesmom da je ubije?...pa je li ovo 1948 da se zbog pesme ide u zatvor ? A kad se skandiralo "spasi Srbiju i ubij se Slobodane"..to je bilo ok ?

Aki

pre 12 godina

Za njega svakako nema spasa i nade da se socijalizuje pa stoga ga zadrzite sto duze u zatvoru. On je slika i prilika "navijaca" u Srbiji. Savrsen primer "klasicnog profila" koji je nista drugo nego otpadak od drustva...

OHCZ

pre 12 godina

kimi je godinu dana zivio na Ohridu, sakrivali Su ga lokalni grobari I ribari. nije padao na nasih provokacija I krio se ko p***a, ali eto, pravda ga stigla

dr. karaklajic

pre 12 godina

Bio sam na toj utakmici, i mogu da vam kažem da Kimi nije poveo pevanje te pesme. Čak je zaustavio pesmu kada je krenula drugi put. (Kondrlos, 21. februar 2012 17:23

Stanko Subotic Cane je jednom prilikom izjavio, ”mene optuzuju za sverc cigareta, a ja uopste i ne pusim”!

haris

pre 12 godina

nije bitno dal je pretio naj postenijoj novinarki nego sto je naj NEPRISTASNIJA I NE GLEDA KO JE IZ KOJE STRANKE NA PRIMER NAJ VISE INSAJDERA JE NAPRAVILA O OVIMA STO STVARNO KRADU O OVIMA IZ DS SPS I zato ovaj treba da lezi i da sredi misli pa kad izadje da mu vise nikad na pamet ne padne da peva o postenim ljudima !!! koji je to smrad sto slobi nije pretio devedesetih i pevao mu sve i svasta i palio RTS mozda bi danas bio nacionalni heroj ILI POSLANIK KO NEKI U NAJ MANJU RUKU ...

BANBUS

pre 12 godina

Zasto je ovo tako vazna vest? Ali mora se narod necim zamajavati, da se ne bi setio da je gladan i zeljan svega!!! A onda moze i da nekoga prozove, a to vec ne bi bilo demoktatski, zar ne?

Dodji Juche

pre 12 godina

Ok, opet spremamo parice da "otkupimo" necije nestasluke. Mogli smo stipendirati Miladina Kovacevica, sad spremamo stipendiju ubicama Tatona, zasto ne bi i jednom benevolentnom finom mladicu, ljubitelju sporta i osvedocenom pesniku?
Srbija ima TALENAT!

ZMAJ

pre 12 godina

Jos jedan vodja "navijaca" manje. Ovaj je pismen, za divno cudo, ali izuzetci uvek postoje. On je jedan od organizatora one bruke u Areni prosle godine. Na drugoj utakmici im je normalni deo publike pokazao sta misle o njima. Bravo za one koji su u tome ucestvovali. BRAVOOOOOOOOOO.

alek

pre 12 godina

Bravo makedonskoj policiji za hapsenje i bravo za brzu deportaciju!
"Junak" koji je zbrisao, kao i vecina "junaka" sa ovih prostora sada neka peva i preti iz ćorke.
Čudi me da mu nisu našli i neku drogu, ne verujem baš da su ga izdržavali makedonski "navijači" i to su besposličari.

I čudi me kako već neki junac nije napisao: Pravda za Kimija ili sličnu glupost, ali pojaviće se valjda i takav, uskoro.

hmmmmm

pre 12 godina

Je l' on jedan od onih sto im se kao sudi(lo) pa pobegao preko granice?
Dobro bre ljudi, dokle ce krimosi da beze preko grane, pa da ih onda hapse policije drugih drzava, pa to onda bude udarna vest?!!!!!!

Pravda

pre 12 godina

Ovaj kriminalac ima 16 krivicnih dela za koje je optuzen ali nije procesuiran ili obustavljen postupak.Sve ukupno za 30 godina zatvora. Ali naci ce se advokati poput Borovica, Tomanovica i ostalih koji su se specijalizirali za ovakve krimuinalce da ih svedu na minimum zaprecene kazne i eto njega za dve godine na slobodi.A onda ce ovi iz Acatraza ili South gatea da na sudjenju prave cirkus i da ispisuju grafite po beogradskim zgradama

BANE-AMER

pre 12 godina

Pretiti nekome obicnom coveku a da ne govorim o novinaru u USA drzavama bi dobio par god.zatvora.Ja sam navijac PARTIZANA 45 god. Putovao sam svugde gde je Partizan igrao po EVROPI ali sada kada dodjem u BG.ne idem na utakmice zbog losih navijaca;i raznih tuca izmedju grupa. Ja ne krivim te navijace nego klubove koji ih drze,takodjer i POLICIJU koja ne ulazi medju njih dok se ne poubijaju ili razbeze okolo. Neka klubovi vide sta im se vise isplati vise navijaca sportski orijentisani ili huligani koji sve polome i oteraju kulturnog navijaca. Pozdrav dobrim PARTIZANOVCIMA!

Idi begaj

pre 12 godina

Pa da,sudstvo je nase ustvari krivo za sve kriminalce koji se setaju ulicom.
Dakle covek vice proci ces ko Curuvija tj.bices ubijena a nasem sudstvu je potrebno da takav lik ubije nekoga pa ce onda imati dokaze da je necovek na ulici.

zoran

pre 12 godina

Ova Srbija je urnebes od drzave, ali urnebes. Kriminalci imaju svoje ljude u policiji koja im dojavljuje kada treba zbristai preko (slucaj Taton, Kimi...i.t.d)..ako greshkom, neki posteni policajac, uhvati bitangu na scenu stupa sudstvo. Uglavnom ih oslobadja ili nema se dokaza.
Pazite ovog idiota...preti novinarki ubistvom, zapalio dzamiju (kulturno istorijski spomenik..) - sheta se slobodan ( izvinjavam se ...diluje drogu na Partizanovom jugu..no policija "ne zna"..).
Branikce, moj ti je savet da nadjes posao preko granice. Posteni (cast izuzecima) odavne ne zive u toj zemlji.

Ovog Dacica treba da je sramota i nista vise, ali sramota.O sudstvu ne treba trositi reci. Korupcija je kao rak..svakim danaom se sve vise siri.

Sretenko

pre 12 godina

Kimi je uhapsen sa pravom, to za sta je okrivljen za to ce i lezati. Medjutim, tragicno je to sto je uhapsen nakon skupstine Partizana, jer je to opomena svima onima koji su protiv aktuelne uprave. To je nazalost pozadina hapsenja tog huligana. Toliko providnom al ispade na kraju posteno!!!

homer j simpson

pre 12 godina

apelacioni sud, nekom kimiju majka a nekom kimiju mamica...sve u svemu,vrati se bice ti kazna smanjena bar za 80% ako budu lose volje... ako ih sarmiras dobices mozda i narukvicicu...

aaa

pre 12 godina

pa? sta stim, to je prva vest, nemamo bre sta da jedemo, zamajavate nas nebulozama, dobro, super, uhapsen je, stom informacijom cu lakse preziveti.

Svaka cast !

pre 12 godina

Benzin poskupljuje skoro svakodnevno po malo, kao i hrana, preti nam se povecanjem PDV-a i poreza na imovinu, struje od 60%, ljudi se smrzavaju bez grejanja ili im se zbog promrzlina seku noge, protiv vodecih ministara podnose se krivicne prijave jer kradu i levom i desnom, ali nasa vlast je uhvatila zlocinca koji je pevao pesme !

podrska Brankici

pre 12 godina

Bravo..Mogli bi da uhapse i ove vodje sto se kriju na Kosovu i setaju tu svaki dan slobodno a osumnjiceni su za najteza dela!

M. Н. Лазар

pre 12 godina

Дачић, преуспјешни министар свега и полиције; не саопшти, да ли је тај тип ухапшен са коферчетом?

iona

pre 12 godina

aha, znači: normalne građane ove zemlje ološ može da šikanira i mlati kad i kako hoće jedno 4 i po godine bez prestanka i bez ikakve intervencije države. međutim, ta ista država se 6 meseci pre izbora volšebno transformiše u simulakrum uređenog sistema u kome političari kao brinu, agencije kao istražuju, policija kao hapsi, sudovi kao rade.
jel mi promaklo nešto bitno u vezi sa funkcionisanjem ovog nakaradnog korumpiranog i nesposobnog sistema?
draga politička elito, i nesposobna i korumpirana pozicijo i još gora umivena radikalska opozicijo, da ste tuđi bili biste mi smešni. pošto ste moji - gadite mi se i plašite me istovremeno. i zanima me da li iko IKO od vas ima mozga da planira 5 godina unapred? da li iko od vas brine u šta će se ova zemlja pretvoriti ako država sama svoje zakone ili ne poštuje ili poštuje samo kad proceni da joj se isplati?

ferplej

pre 12 godina

Posao policije jeste da hapsi kao sto je posao lekara da leci.Plasim se samo da cemo zbog ove i ovakvih vesti cesto zaboravljati na banditske marze,sto rece S.Dragojevic.Jer to je ono sto nam realno srecu kvari,bar nama siromasnima.

Sremac

pre 12 godina

Da dobro povuce vlagu u samici ovaj slavuj. On i slicni su ovom narodu ogadili termin "navijac". Zelim da dodje vreme kad cu moci sa mojim drugom zvezdasom otici na istu tribinu i zezati ga live dok ih gazimo na terenu.

hapsenja su u modi

pre 12 godina

policija u regionu radi vredno, svaki dan se izvestava o hapsenjima
diglo i biljanu srbljanovic http://blog.b92.net/text/19725/Nova-drama-Biljane-Srbljanovic-uskoro-u-JDP-u/

Mica

pre 12 godina

Znaci ispunili smo sve uslove za ulazak u eu!
I nema ko vise da krade, svi posteni su sada na slobodi
Odlicno da pocnem da se pakujem polako, a vi uzivajte u zemlji postenih.
Pozdrav

vuk79

pre 12 godina

Ok Luka Bojovic aj ok i Zemunci i Amsterdam ali jer mora medijski znacaj sada da se daje bas svakom ko je i najmanje znacajan u kriminalu?! Dizete im rejting bez razloga. Obican huligan koji se bije po ulicama, sutira lutku i preti mu robija u mesecima..

cira

pre 12 godina

Je li to onaj "plemeniti" lik koji je, na poziv NACIONALNOG RTS-a, "tumačio" njegovo pravo da kao navijač može da peva bilo koju pesmu (a znamo i koju), vređajući pritom svakoga ko se ne slaže sa njegovim "stavovima". Šta reći o ugledu TRS-a, a tek o ugledu tzv. "Apelacionog suda" koji je sve samo ne ono što treba!

nemam pojma

pre 12 godina

Sad pošto ga je Dačić uhapsio, Ružić će da ga oslobađa. Čudna je srpska povezanost kriminala, politike, estrade, sporta, crkve. Sve to liči na jedan loš bućkuriš koga su nekad u vojsci zvali DRNČ.

maxima

pre 12 godina

on je toliko inteligentan da je mogao da postane sta god hoce. Odlucio se za ovo, cudi me malo jer je bio dobar djak. Drz' se Kimi!