Četvrtak, 25.10.2018.

15:55

Durent ponizio protivnika: Zameni me, slabi su VIDEO

Proteklu noć u NBA ligi obeležila je ubedljiva pobeda Golden Stejta nad Vašingtonom 144:122, ali ju je zasenio nesportski gest Kevina Durenta.

Izvor: AK

Durent ponizio protivnika: Zameni me, slabi su VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

49 Komentari

Sortiraj po:

Stefan COYG

pre 5 godina

@ zato te mnogi mrze... nema on mentalitet dzordana i brajanta...
(orion984m)
................................. .... . . . . ... .. . .. . . . .. . . .. . . ..
Eeee ma nema on mentalitet jednog Dzejmsa... a KAMOLI ove dovojice...

Powerslave

pre 5 godina

Sa jedne strane, ovo je običan trash talk, deo američke sportske kulture, svi to rade svima i ne treba naročito ni obraćati pažnju.

Sa druge strane, jasno je da Durent, ma koliko on bio TOP 2 igrač već godinama, ne bi mogao da ovo govori da je kojim slučajem sad u Atlanti, Memfisu ili Sakramentu. Ovako je mnogo lako glumiti frajera kad si u GSW, okružen All Star saigračima.
Otkako je prešao u GSW ima ogromnu potrebu da glumi nekog žestokog momka, i na terenu i van njega (na netu). Mislim da je i sam svestan činjenice da je prelazak u GSW (naročito nakon preokreta u njihovoj PO seriji) vrlo jadan potez. Umesto da to prizna sebi on se predstavlja kao neki baja, on može sve jer ... pa može mu se, on je jako opasan tip :) a sve to da bi nekako maskirao svoj potez (prelazak u GSW) koji je sve samo ne neki junački, častan potez.

Sa treće strane, možda je ovo bio samo odgovor na neke prozivke ovih iz Vašingtona. Oni su sve samo ne cvećke, večito su u sukobu sa svakim (a kad nema koga drugog u blizi onda i međusobno), nisu im strane ni prozivke ni niski potezi... a mi u suštini i ne znamo zašto je sve ovo Durent i rekao. Sasvim je moguće da je samo odgovor na provokaciju.

bskfan

pre 5 godina

Ovde ljudi ne razumeju NBA. Kada imate superzvezdu u timu morate da postujete odredjena pravila: ili cete ga odmarati celu utakmicu ili cete ga pustiti da igra 30+ minuta jer je tamo statistika vazna stvar, a dobar deo statistike se vodi "per game". Upravo zbog toga bi ga Stiv Ker drzao na terenu iako nema potrebe za time. I onda na red dolaze izuzeci: Prvi je izuzetak kada superzvezda odigra sjajan mech i onda juri neki vazan rekord, kao sto je broj postignutih poena, triple double ili nesto slicno tome, i onda igrac moze da ostane u igri nekoliko minuta duze. Drugi izuzetak je suprotan, igracu se ne igra, prima na sebe odgovornost za svoju umanjenu statistiku i onda trazi od trenera da ga zameni, a priliku dobijaju oni kojima to mnogo znaci, tj. mladi igraci zeljni dokazivanja.

Dakle, sve je tu normalno, jedino nije normalno ako je bas rekao ono "slabi su", mada sve zavisi u kom kontekstu i kakvim tonom je receno. Ako je pri tom "slabi su" mislio da nema opasnosti da se utakmica izgubi onda je sve OK, a ako je to rekao potcenjivacki onda je to druga stvar.

Durant je zver ali i jako fina osoba, ne kao onaj nabedjenko Kris Pol ili neki slicni njemu, tako da ne verujem da hteo bilo koga da potceni.

ccc?

pre 5 godina

To je NBA. Da igra u Evropi i to kaze Zocu, ovaj bi ga uhvatio za ruku i sam ga odveo do svlacionice. To Beli dobro zna. Medjutim zvezde u NBA sve mogu a treneri su pajaci..

Roki

pre 5 godina

Za sve ove sto pricaju da su i MJ i ostali ponizavali protivnike. Nije isto kad neko kaze da ce ubaciti 55 poena, ponizavanje je kad odbijes da igras protiv nekoga jer je slabiji od tebe. Bird je redovno to radio, ali nikada nije odbio da igra protiv nekoga. To je velika razlika. Pri tome to kaze neko ko je presao u najjaci tim i to u tim od kojeg je prethodne sezone izgubio finale konferencije.

Kum

pre 5 godina

(Jim Beam, 25. oktobar 2018 16:58)

Tacno. Jednu od prica o MJ je ispricao igrac Wizardsa. Na gostovanju u Cikagu su stigli autobusom do hale, kad na parkingu stoji MJ pored svog ferarija i pusi cigaru. Dok su prolazili, on ih pita ko ce da ga cuva, a oni kao deca pokazu na kolegu. Na to je MJ viknuo "55!" i poceo da se smeje.



To vece im je strpao 55 komada.

peradetlić

pre 5 godina

Samo deo treštoka. Vizardsi bi voleli da su čvršća ekipa, i trude se da gaje taj stil. Ovo će im biti samo motiv više da pojačaju brzinu, ako žele da budu to što žele.

antiDebil

pre 5 godina

(Pefi, 25. oktobar 2018 17:13) # Link komentara
Preporučujem (+28)Ne preporučujem (-5)
@we will rock you
Da ne ulazim u odbranu ovog momka, ali taj MJ osim što je najbolji igrač svih vremena bio je i najprepotentniji košarkaš (verovatno u istoriji) i ovo mu nije bilo strano. Čak naprotiv, svakodnevno je ponižavao protivnike. Samo što je to davno bilo i nisi imao društvene mreže da komentarišeš to. A Tajson, Klej i ostali su isto ovo radili, Kasius je išao do kraja pričajući gadosti protiv Frejzera i ostalih. Da li je to do medija, osećaja nadmoći, nedostatka respekta ili čega već, ali Durent i ostali sigurno nisu prvi niti poslednji koji se tako ponašaju. Ovi današnji su čak male bebe za pionire i najveće legende tih sportova.
(Jim Beam, 25. oktobar 2018 16:58)

Djordan nije prelazio u Boston ili Detroit kada su ga oni tukli, tako da je on imao pravo da se tako ponasa.
Da je Durant i dalje u Oklahomi ovo ponasanje ne bi bilo cudno, ovako je odvratno i bas bas ogavno...

Koza

pre 5 godina

Igrac koji maltene celu karijeru ima odlican/super tim. U OKC je imao Westbrooka, Hardena, Ibaku. Onda prelazi u najjaci tim u ligi gde ima samo Karija, Kleja i Grina a od ove godine i Kazinsa. I onda si dopusta da glumi baju. Idi u neki prosecan tim i pokazi da si mega car time sto ces ih odvesti do titule. Igra sa igracem koji ubaci 51 poen i 11 trojki bez da se oznoji. Al dobro...

PimPong

pre 5 godina

Ovo igraci rade od kad znaju za sebe i malo provociraju jedni druge. Samo sad postoje milioni kamera i telefona koji sve to snime. I samo u tome je razlika. Jordan, Reggie Miller, Gary Payton i Magic su isto tako pricali.

Jaran

pre 5 godina

Kako jadno sto niko nije pomislio protiv koga su igrali. Igraci Vizardsa su najvece seljacine, svi kosarkasi su u svadji sa njihovim igracima. Verovatno su mu Vol, Bil i Ubre nesto rekli...

docwho

pre 5 godina

on je rodjen u washingtonu kako voli da se pravi jak a covek je mentalno neverovatno slab ovim potezima dize sebi samopouzdanje od kad je dosao u gsw veoma je odvratan po ponasanju

Dare

pre 5 godina

Ja bi ga debelo kaznio.Ti si decko igrac, placen si da igras i ima da igras, a ne da podcenjujes protivnika i ti da trazis izmenu, jer su oni slabi.

bzvz

pre 5 godina

Nema niceg tu malignog. Dao je 30 koseva, i sto bi igrao dalje ako je protivnik slab. I mene mrzi da igram basket s dunsterima, nema izazova.

?

pre 5 godina

Čovek pobegao od Vestbruka(nije jedini),napravio korak više dolaskom u GSW.Gomila vrhunskih sportista to radi.Na primer,Azar ne bi dosao u Barsu da igra sa Mesijem,Kutinjom i Suarezom?Da ima izbor.Napustio Oklahomu,dosao u Kaliforniju."Super tim" ne znači automatski i titulu,primera koliko hoćeš,u bilo kom sportu.Siti ili PSZ jos uvek nisu prvaci evrope,zar ne?Unapredio igru,kljucni igrac uz Karija naravno u osvajanju titula.Strašan napadač.Opravdao milione,koliko zarađuju ova dva "superstara" iz Vašingtona i kada su nesto osvojili? Nije ih ponizio već ih stavio tamo gde im je mesto.

Jim Beam

pre 5 godina

@we will rock you
Da ne ulazim u odbranu ovog momka, ali taj MJ osim što je najbolji igrač svih vremena bio je i najprepotentniji košarkaš (verovatno u istoriji) i ovo mu nije bilo strano. Čak naprotiv, svakodnevno je ponižavao protivnike. Samo što je to davno bilo i nisi imao društvene mreže da komentarišeš to. A Tajson, Klej i ostali su isto ovo radili, Kasius je išao do kraja pričajući gadosti protiv Frejzera i ostalih. Da li je to do medija, osećaja nadmoći, nedostatka respekta ili čega već, ali Durent i ostali sigurno nisu prvi niti poslednji koji se tako ponašaju. Ovi današnji su čak male bebe za pionire i najveće legende tih sportova.

Brka

pre 5 godina

Vidi ga molim te, carry dao 51 poen protiv konkurenta za poslednje mesto u ligi, I on se javlja. Nije on ni prvi ni poslednji koji je presao u sampionski tim zarad jeftino osvijenog prstena. Ali nacin na koji je ova zmija to uradila je naj gori primer koji znam. Vodili su 3:1 protiv gsw, da bi zatim se zavukao u misju rupu, nesta I pokazao nulu karaktera. Da bi na sve to presao u tu istu ekipu koja ga je ponizila..jednistavno tako se ne postaje legenda, za mene ce uvek biti samo sampion na papiru.

Neko123

pre 5 godina

Samo sto nije samo ponizio protivnika vec i svoje igrace - znaci on je iznad nekog drugog igraca svog tima koji treba da igra protiv slabih a njegovo visocanstvo ne treba?

Kangrga

pre 5 godina

Au al je opasan...
Prešao u ekipu koja je i bez njega imala najbolji skor u ligi i osvojila titulu pre toga i u kojoj je bilo 4 all star igrača ( Kari, Grin, Tompson, Iguadala) i sada se duva.
Na sve to su još doveli Kazinsa.
Nije se ovako duvao kada je ispustio vođstvo sa Oklahomom protiv GS od 3-1 u Finalu, kada je bio među gorima na terenu.
Pokazao je kakav je čovek.

Topnik

pre 5 godina

@Kangrga-Znam ja zašto si ti ljut.Durant je nadmašio tvog ljubimca u stvaranju supertimova,eto zašto.LeBron jede kašu koju si je sam skuhao.

abubekir

pre 5 godina

I mnogima su ovi sarlatani uzor. Svaka čast na svemu sto je postigao izvanredan je košarkaš ali i on je bio u ekipi koja je gubila pa je pobegao. Da li bi došao u tim da je to rekao Kari ili tompson za njega? Opet Bi. Zato sto tu nema više karaktera i poštovanja. Za mene je ovo sramota

dak

pre 5 godina

Rekao covek istinu. Cisto da spusti lazne all star igrace Vasingtona Bila i Vola koji dobise maksimalne ugovore a poslednjih 5 godina maksimalan domet im je prva runda plej-ofa

milena019

pre 5 godina

Jednostavno covek koji nema cast ni moral. Presao je u tim koji je i bez njega bio najjaci u ligi,u tim koji je njegovu ekipu pobedio u finalu. Pravio je lazne tviter i instagram naloge i sam komentarisao sebe (to je kasnije i priznao). A sada ovakav gest, nepostovanje protivnika. Sta bi ti radio da si u slabijoj ekipi protiv najjacih? Sramoto

sto jes', jes'

pre 5 godina

ja ne vidim sta je ovde nesportski. obratio se svom treneru a ne protivnickoj ekipi. ja kao trener bi izveo najboljeg igraca ukoliko nije potreban. I on je zbao da svaki trener tako razmislja. I ne bi GSW video titule da nije njega.

mr čović i dr terzić

pre 5 godina

To je epilog dopuštanja nastajanja tkzv. Supertimova. Nba ligi nije trebalo proširenje, već skraćenje lige. Očito da su kapaciteti prebačeni što se tiče ponude i potražnje kvaliteta i da nema dovoljno kvalteta za ovoliki broj klubova. Nikada ranije nije bilo manje klubova koji utiču na krajnji iskod lige. Nikada toliko stranih košarkaša nije kitilo rostere Nba timova. Ovima je danas lako da se iživljavaju na nemoćnim timovima.

True Batman Fan

pre 5 godina

Prvo, ne znam gde uspese sve to da mu procitaju sa usana jer od buke sigurno nisu mogli da ga cuju a drugo, normalno je da jedan od glavnih igraca tim izadje iz igre kada je utakmica vec resena ili kada je protivnik mnoho slabiji. Zasto bi rizikovao eventualnu povredu na nebitnoj utakmici?

we will rock you

pre 5 godina

Produkt brzog života,interneta(instagrama,FaceBook-a,twittera,..).I posle se pitamo zašto su bile istinske i prave legende do početka 21 veka?MJ,Ali,Tayson,..

Kangrga

pre 5 godina

Au al je opasan...
Prešao u ekipu koja je i bez njega imala najbolji skor u ligi i osvojila titulu pre toga i u kojoj je bilo 4 all star igrača ( Kari, Grin, Tompson, Iguadala) i sada se duva.
Na sve to su još doveli Kazinsa.
Nije se ovako duvao kada je ispustio vođstvo sa Oklahomom protiv GS od 3-1 u Finalu, kada je bio među gorima na terenu.
Pokazao je kakav je čovek.

we will rock you

pre 5 godina

Produkt brzog života,interneta(instagrama,FaceBook-a,twittera,..).I posle se pitamo zašto su bile istinske i prave legende do početka 21 veka?MJ,Ali,Tayson,..

Jim Beam

pre 5 godina

@we will rock you
Da ne ulazim u odbranu ovog momka, ali taj MJ osim što je najbolji igrač svih vremena bio je i najprepotentniji košarkaš (verovatno u istoriji) i ovo mu nije bilo strano. Čak naprotiv, svakodnevno je ponižavao protivnike. Samo što je to davno bilo i nisi imao društvene mreže da komentarišeš to. A Tajson, Klej i ostali su isto ovo radili, Kasius je išao do kraja pričajući gadosti protiv Frejzera i ostalih. Da li je to do medija, osećaja nadmoći, nedostatka respekta ili čega već, ali Durent i ostali sigurno nisu prvi niti poslednji koji se tako ponašaju. Ovi današnji su čak male bebe za pionire i najveće legende tih sportova.

mr čović i dr terzić

pre 5 godina

To je epilog dopuštanja nastajanja tkzv. Supertimova. Nba ligi nije trebalo proširenje, već skraćenje lige. Očito da su kapaciteti prebačeni što se tiče ponude i potražnje kvaliteta i da nema dovoljno kvalteta za ovoliki broj klubova. Nikada ranije nije bilo manje klubova koji utiču na krajnji iskod lige. Nikada toliko stranih košarkaša nije kitilo rostere Nba timova. Ovima je danas lako da se iživljavaju na nemoćnim timovima.

milena019

pre 5 godina

Jednostavno covek koji nema cast ni moral. Presao je u tim koji je i bez njega bio najjaci u ligi,u tim koji je njegovu ekipu pobedio u finalu. Pravio je lazne tviter i instagram naloge i sam komentarisao sebe (to je kasnije i priznao). A sada ovakav gest, nepostovanje protivnika. Sta bi ti radio da si u slabijoj ekipi protiv najjacih? Sramoto

Neko123

pre 5 godina

Samo sto nije samo ponizio protivnika vec i svoje igrace - znaci on je iznad nekog drugog igraca svog tima koji treba da igra protiv slabih a njegovo visocanstvo ne treba?

PimPong

pre 5 godina

Ovo igraci rade od kad znaju za sebe i malo provociraju jedni druge. Samo sad postoje milioni kamera i telefona koji sve to snime. I samo u tome je razlika. Jordan, Reggie Miller, Gary Payton i Magic su isto tako pricali.

abubekir

pre 5 godina

I mnogima su ovi sarlatani uzor. Svaka čast na svemu sto je postigao izvanredan je košarkaš ali i on je bio u ekipi koja je gubila pa je pobegao. Da li bi došao u tim da je to rekao Kari ili tompson za njega? Opet Bi. Zato sto tu nema više karaktera i poštovanja. Za mene je ovo sramota

dak

pre 5 godina

Rekao covek istinu. Cisto da spusti lazne all star igrace Vasingtona Bila i Vola koji dobise maksimalne ugovore a poslednjih 5 godina maksimalan domet im je prva runda plej-ofa

docwho

pre 5 godina

on je rodjen u washingtonu kako voli da se pravi jak a covek je mentalno neverovatno slab ovim potezima dize sebi samopouzdanje od kad je dosao u gsw veoma je odvratan po ponasanju

?

pre 5 godina

Čovek pobegao od Vestbruka(nije jedini),napravio korak više dolaskom u GSW.Gomila vrhunskih sportista to radi.Na primer,Azar ne bi dosao u Barsu da igra sa Mesijem,Kutinjom i Suarezom?Da ima izbor.Napustio Oklahomu,dosao u Kaliforniju."Super tim" ne znači automatski i titulu,primera koliko hoćeš,u bilo kom sportu.Siti ili PSZ jos uvek nisu prvaci evrope,zar ne?Unapredio igru,kljucni igrac uz Karija naravno u osvajanju titula.Strašan napadač.Opravdao milione,koliko zarađuju ova dva "superstara" iz Vašingtona i kada su nesto osvojili? Nije ih ponizio već ih stavio tamo gde im je mesto.

Kum

pre 5 godina

(Jim Beam, 25. oktobar 2018 16:58)

Tacno. Jednu od prica o MJ je ispricao igrac Wizardsa. Na gostovanju u Cikagu su stigli autobusom do hale, kad na parkingu stoji MJ pored svog ferarija i pusi cigaru. Dok su prolazili, on ih pita ko ce da ga cuva, a oni kao deca pokazu na kolegu. Na to je MJ viknuo "55!" i poceo da se smeje.



To vece im je strpao 55 komada.

Koza

pre 5 godina

Igrac koji maltene celu karijeru ima odlican/super tim. U OKC je imao Westbrooka, Hardena, Ibaku. Onda prelazi u najjaci tim u ligi gde ima samo Karija, Kleja i Grina a od ove godine i Kazinsa. I onda si dopusta da glumi baju. Idi u neki prosecan tim i pokazi da si mega car time sto ces ih odvesti do titule. Igra sa igracem koji ubaci 51 poen i 11 trojki bez da se oznoji. Al dobro...

True Batman Fan

pre 5 godina

Prvo, ne znam gde uspese sve to da mu procitaju sa usana jer od buke sigurno nisu mogli da ga cuju a drugo, normalno je da jedan od glavnih igraca tim izadje iz igre kada je utakmica vec resena ili kada je protivnik mnoho slabiji. Zasto bi rizikovao eventualnu povredu na nebitnoj utakmici?

sto jes', jes'

pre 5 godina

ja ne vidim sta je ovde nesportski. obratio se svom treneru a ne protivnickoj ekipi. ja kao trener bi izveo najboljeg igraca ukoliko nije potreban. I on je zbao da svaki trener tako razmislja. I ne bi GSW video titule da nije njega.

Roki

pre 5 godina

Za sve ove sto pricaju da su i MJ i ostali ponizavali protivnike. Nije isto kad neko kaze da ce ubaciti 55 poena, ponizavanje je kad odbijes da igras protiv nekoga jer je slabiji od tebe. Bird je redovno to radio, ali nikada nije odbio da igra protiv nekoga. To je velika razlika. Pri tome to kaze neko ko je presao u najjaci tim i to u tim od kojeg je prethodne sezone izgubio finale konferencije.

Brka

pre 5 godina

Vidi ga molim te, carry dao 51 poen protiv konkurenta za poslednje mesto u ligi, I on se javlja. Nije on ni prvi ni poslednji koji je presao u sampionski tim zarad jeftino osvijenog prstena. Ali nacin na koji je ova zmija to uradila je naj gori primer koji znam. Vodili su 3:1 protiv gsw, da bi zatim se zavukao u misju rupu, nesta I pokazao nulu karaktera. Da bi na sve to presao u tu istu ekipu koja ga je ponizila..jednistavno tako se ne postaje legenda, za mene ce uvek biti samo sampion na papiru.

Jaran

pre 5 godina

Kako jadno sto niko nije pomislio protiv koga su igrali. Igraci Vizardsa su najvece seljacine, svi kosarkasi su u svadji sa njihovim igracima. Verovatno su mu Vol, Bil i Ubre nesto rekli...

antiDebil

pre 5 godina

(Pefi, 25. oktobar 2018 17:13) # Link komentara
Preporučujem (+28)Ne preporučujem (-5)
@we will rock you
Da ne ulazim u odbranu ovog momka, ali taj MJ osim što je najbolji igrač svih vremena bio je i najprepotentniji košarkaš (verovatno u istoriji) i ovo mu nije bilo strano. Čak naprotiv, svakodnevno je ponižavao protivnike. Samo što je to davno bilo i nisi imao društvene mreže da komentarišeš to. A Tajson, Klej i ostali su isto ovo radili, Kasius je išao do kraja pričajući gadosti protiv Frejzera i ostalih. Da li je to do medija, osećaja nadmoći, nedostatka respekta ili čega već, ali Durent i ostali sigurno nisu prvi niti poslednji koji se tako ponašaju. Ovi današnji su čak male bebe za pionire i najveće legende tih sportova.
(Jim Beam, 25. oktobar 2018 16:58)

Djordan nije prelazio u Boston ili Detroit kada su ga oni tukli, tako da je on imao pravo da se tako ponasa.
Da je Durant i dalje u Oklahomi ovo ponasanje ne bi bilo cudno, ovako je odvratno i bas bas ogavno...

bzvz

pre 5 godina

Nema niceg tu malignog. Dao je 30 koseva, i sto bi igrao dalje ako je protivnik slab. I mene mrzi da igram basket s dunsterima, nema izazova.

peradetlić

pre 5 godina

Samo deo treštoka. Vizardsi bi voleli da su čvršća ekipa, i trude se da gaje taj stil. Ovo će im biti samo motiv više da pojačaju brzinu, ako žele da budu to što žele.

Powerslave

pre 5 godina

Sa jedne strane, ovo je običan trash talk, deo američke sportske kulture, svi to rade svima i ne treba naročito ni obraćati pažnju.

Sa druge strane, jasno je da Durent, ma koliko on bio TOP 2 igrač već godinama, ne bi mogao da ovo govori da je kojim slučajem sad u Atlanti, Memfisu ili Sakramentu. Ovako je mnogo lako glumiti frajera kad si u GSW, okružen All Star saigračima.
Otkako je prešao u GSW ima ogromnu potrebu da glumi nekog žestokog momka, i na terenu i van njega (na netu). Mislim da je i sam svestan činjenice da je prelazak u GSW (naročito nakon preokreta u njihovoj PO seriji) vrlo jadan potez. Umesto da to prizna sebi on se predstavlja kao neki baja, on može sve jer ... pa može mu se, on je jako opasan tip :) a sve to da bi nekako maskirao svoj potez (prelazak u GSW) koji je sve samo ne neki junački, častan potez.

Sa treće strane, možda je ovo bio samo odgovor na neke prozivke ovih iz Vašingtona. Oni su sve samo ne cvećke, večito su u sukobu sa svakim (a kad nema koga drugog u blizi onda i međusobno), nisu im strane ni prozivke ni niski potezi... a mi u suštini i ne znamo zašto je sve ovo Durent i rekao. Sasvim je moguće da je samo odgovor na provokaciju.

Topnik

pre 5 godina

@Kangrga-Znam ja zašto si ti ljut.Durant je nadmašio tvog ljubimca u stvaranju supertimova,eto zašto.LeBron jede kašu koju si je sam skuhao.

ccc?

pre 5 godina

To je NBA. Da igra u Evropi i to kaze Zocu, ovaj bi ga uhvatio za ruku i sam ga odveo do svlacionice. To Beli dobro zna. Medjutim zvezde u NBA sve mogu a treneri su pajaci..

Dare

pre 5 godina

Ja bi ga debelo kaznio.Ti si decko igrac, placen si da igras i ima da igras, a ne da podcenjujes protivnika i ti da trazis izmenu, jer su oni slabi.

bskfan

pre 5 godina

Ovde ljudi ne razumeju NBA. Kada imate superzvezdu u timu morate da postujete odredjena pravila: ili cete ga odmarati celu utakmicu ili cete ga pustiti da igra 30+ minuta jer je tamo statistika vazna stvar, a dobar deo statistike se vodi "per game". Upravo zbog toga bi ga Stiv Ker drzao na terenu iako nema potrebe za time. I onda na red dolaze izuzeci: Prvi je izuzetak kada superzvezda odigra sjajan mech i onda juri neki vazan rekord, kao sto je broj postignutih poena, triple double ili nesto slicno tome, i onda igrac moze da ostane u igri nekoliko minuta duze. Drugi izuzetak je suprotan, igracu se ne igra, prima na sebe odgovornost za svoju umanjenu statistiku i onda trazi od trenera da ga zameni, a priliku dobijaju oni kojima to mnogo znaci, tj. mladi igraci zeljni dokazivanja.

Dakle, sve je tu normalno, jedino nije normalno ako je bas rekao ono "slabi su", mada sve zavisi u kom kontekstu i kakvim tonom je receno. Ako je pri tom "slabi su" mislio da nema opasnosti da se utakmica izgubi onda je sve OK, a ako je to rekao potcenjivacki onda je to druga stvar.

Durant je zver ali i jako fina osoba, ne kao onaj nabedjenko Kris Pol ili neki slicni njemu, tako da ne verujem da hteo bilo koga da potceni.

Stefan COYG

pre 5 godina

@ zato te mnogi mrze... nema on mentalitet dzordana i brajanta...
(orion984m)
................................. .... . . . . ... .. . .. . . . .. . . .. . . ..
Eeee ma nema on mentalitet jednog Dzejmsa... a KAMOLI ove dovojice...

True Batman Fan

pre 5 godina

Prvo, ne znam gde uspese sve to da mu procitaju sa usana jer od buke sigurno nisu mogli da ga cuju a drugo, normalno je da jedan od glavnih igraca tim izadje iz igre kada je utakmica vec resena ili kada je protivnik mnoho slabiji. Zasto bi rizikovao eventualnu povredu na nebitnoj utakmici?

we will rock you

pre 5 godina

Produkt brzog života,interneta(instagrama,FaceBook-a,twittera,..).I posle se pitamo zašto su bile istinske i prave legende do početka 21 veka?MJ,Ali,Tayson,..

sto jes', jes'

pre 5 godina

ja ne vidim sta je ovde nesportski. obratio se svom treneru a ne protivnickoj ekipi. ja kao trener bi izveo najboljeg igraca ukoliko nije potreban. I on je zbao da svaki trener tako razmislja. I ne bi GSW video titule da nije njega.

antiDebil

pre 5 godina

(Pefi, 25. oktobar 2018 17:13) # Link komentara
Preporučujem (+28)Ne preporučujem (-5)
@we will rock you
Da ne ulazim u odbranu ovog momka, ali taj MJ osim što je najbolji igrač svih vremena bio je i najprepotentniji košarkaš (verovatno u istoriji) i ovo mu nije bilo strano. Čak naprotiv, svakodnevno je ponižavao protivnike. Samo što je to davno bilo i nisi imao društvene mreže da komentarišeš to. A Tajson, Klej i ostali su isto ovo radili, Kasius je išao do kraja pričajući gadosti protiv Frejzera i ostalih. Da li je to do medija, osećaja nadmoći, nedostatka respekta ili čega već, ali Durent i ostali sigurno nisu prvi niti poslednji koji se tako ponašaju. Ovi današnji su čak male bebe za pionire i najveće legende tih sportova.
(Jim Beam, 25. oktobar 2018 16:58)

Djordan nije prelazio u Boston ili Detroit kada su ga oni tukli, tako da je on imao pravo da se tako ponasa.
Da je Durant i dalje u Oklahomi ovo ponasanje ne bi bilo cudno, ovako je odvratno i bas bas ogavno...

Dare

pre 5 godina

Ja bi ga debelo kaznio.Ti si decko igrac, placen si da igras i ima da igras, a ne da podcenjujes protivnika i ti da trazis izmenu, jer su oni slabi.

Kangrga

pre 5 godina

Au al je opasan...
Prešao u ekipu koja je i bez njega imala najbolji skor u ligi i osvojila titulu pre toga i u kojoj je bilo 4 all star igrača ( Kari, Grin, Tompson, Iguadala) i sada se duva.
Na sve to su još doveli Kazinsa.
Nije se ovako duvao kada je ispustio vođstvo sa Oklahomom protiv GS od 3-1 u Finalu, kada je bio među gorima na terenu.
Pokazao je kakav je čovek.

bzvz

pre 5 godina

Nema niceg tu malignog. Dao je 30 koseva, i sto bi igrao dalje ako je protivnik slab. I mene mrzi da igram basket s dunsterima, nema izazova.

Koza

pre 5 godina

Igrac koji maltene celu karijeru ima odlican/super tim. U OKC je imao Westbrooka, Hardena, Ibaku. Onda prelazi u najjaci tim u ligi gde ima samo Karija, Kleja i Grina a od ove godine i Kazinsa. I onda si dopusta da glumi baju. Idi u neki prosecan tim i pokazi da si mega car time sto ces ih odvesti do titule. Igra sa igracem koji ubaci 51 poen i 11 trojki bez da se oznoji. Al dobro...

mr čović i dr terzić

pre 5 godina

To je epilog dopuštanja nastajanja tkzv. Supertimova. Nba ligi nije trebalo proširenje, već skraćenje lige. Očito da su kapaciteti prebačeni što se tiče ponude i potražnje kvaliteta i da nema dovoljno kvalteta za ovoliki broj klubova. Nikada ranije nije bilo manje klubova koji utiču na krajnji iskod lige. Nikada toliko stranih košarkaša nije kitilo rostere Nba timova. Ovima je danas lako da se iživljavaju na nemoćnim timovima.

Brka

pre 5 godina

Vidi ga molim te, carry dao 51 poen protiv konkurenta za poslednje mesto u ligi, I on se javlja. Nije on ni prvi ni poslednji koji je presao u sampionski tim zarad jeftino osvijenog prstena. Ali nacin na koji je ova zmija to uradila je naj gori primer koji znam. Vodili su 3:1 protiv gsw, da bi zatim se zavukao u misju rupu, nesta I pokazao nulu karaktera. Da bi na sve to presao u tu istu ekipu koja ga je ponizila..jednistavno tako se ne postaje legenda, za mene ce uvek biti samo sampion na papiru.

?

pre 5 godina

Čovek pobegao od Vestbruka(nije jedini),napravio korak više dolaskom u GSW.Gomila vrhunskih sportista to radi.Na primer,Azar ne bi dosao u Barsu da igra sa Mesijem,Kutinjom i Suarezom?Da ima izbor.Napustio Oklahomu,dosao u Kaliforniju."Super tim" ne znači automatski i titulu,primera koliko hoćeš,u bilo kom sportu.Siti ili PSZ jos uvek nisu prvaci evrope,zar ne?Unapredio igru,kljucni igrac uz Karija naravno u osvajanju titula.Strašan napadač.Opravdao milione,koliko zarađuju ova dva "superstara" iz Vašingtona i kada su nesto osvojili? Nije ih ponizio već ih stavio tamo gde im je mesto.

dak

pre 5 godina

Rekao covek istinu. Cisto da spusti lazne all star igrace Vasingtona Bila i Vola koji dobise maksimalne ugovore a poslednjih 5 godina maksimalan domet im je prva runda plej-ofa

Topnik

pre 5 godina

@Kangrga-Znam ja zašto si ti ljut.Durant je nadmašio tvog ljubimca u stvaranju supertimova,eto zašto.LeBron jede kašu koju si je sam skuhao.

abubekir

pre 5 godina

I mnogima su ovi sarlatani uzor. Svaka čast na svemu sto je postigao izvanredan je košarkaš ali i on je bio u ekipi koja je gubila pa je pobegao. Da li bi došao u tim da je to rekao Kari ili tompson za njega? Opet Bi. Zato sto tu nema više karaktera i poštovanja. Za mene je ovo sramota

milena019

pre 5 godina

Jednostavno covek koji nema cast ni moral. Presao je u tim koji je i bez njega bio najjaci u ligi,u tim koji je njegovu ekipu pobedio u finalu. Pravio je lazne tviter i instagram naloge i sam komentarisao sebe (to je kasnije i priznao). A sada ovakav gest, nepostovanje protivnika. Sta bi ti radio da si u slabijoj ekipi protiv najjacih? Sramoto

Neko123

pre 5 godina

Samo sto nije samo ponizio protivnika vec i svoje igrace - znaci on je iznad nekog drugog igraca svog tima koji treba da igra protiv slabih a njegovo visocanstvo ne treba?

Jim Beam

pre 5 godina

@we will rock you
Da ne ulazim u odbranu ovog momka, ali taj MJ osim što je najbolji igrač svih vremena bio je i najprepotentniji košarkaš (verovatno u istoriji) i ovo mu nije bilo strano. Čak naprotiv, svakodnevno je ponižavao protivnike. Samo što je to davno bilo i nisi imao društvene mreže da komentarišeš to. A Tajson, Klej i ostali su isto ovo radili, Kasius je išao do kraja pričajući gadosti protiv Frejzera i ostalih. Da li je to do medija, osećaja nadmoći, nedostatka respekta ili čega već, ali Durent i ostali sigurno nisu prvi niti poslednji koji se tako ponašaju. Ovi današnji su čak male bebe za pionire i najveće legende tih sportova.

Jaran

pre 5 godina

Kako jadno sto niko nije pomislio protiv koga su igrali. Igraci Vizardsa su najvece seljacine, svi kosarkasi su u svadji sa njihovim igracima. Verovatno su mu Vol, Bil i Ubre nesto rekli...

Roki

pre 5 godina

Za sve ove sto pricaju da su i MJ i ostali ponizavali protivnike. Nije isto kad neko kaze da ce ubaciti 55 poena, ponizavanje je kad odbijes da igras protiv nekoga jer je slabiji od tebe. Bird je redovno to radio, ali nikada nije odbio da igra protiv nekoga. To je velika razlika. Pri tome to kaze neko ko je presao u najjaci tim i to u tim od kojeg je prethodne sezone izgubio finale konferencije.

docwho

pre 5 godina

on je rodjen u washingtonu kako voli da se pravi jak a covek je mentalno neverovatno slab ovim potezima dize sebi samopouzdanje od kad je dosao u gsw veoma je odvratan po ponasanju

PimPong

pre 5 godina

Ovo igraci rade od kad znaju za sebe i malo provociraju jedni druge. Samo sad postoje milioni kamera i telefona koji sve to snime. I samo u tome je razlika. Jordan, Reggie Miller, Gary Payton i Magic su isto tako pricali.

ccc?

pre 5 godina

To je NBA. Da igra u Evropi i to kaze Zocu, ovaj bi ga uhvatio za ruku i sam ga odveo do svlacionice. To Beli dobro zna. Medjutim zvezde u NBA sve mogu a treneri su pajaci..

bskfan

pre 5 godina

Ovde ljudi ne razumeju NBA. Kada imate superzvezdu u timu morate da postujete odredjena pravila: ili cete ga odmarati celu utakmicu ili cete ga pustiti da igra 30+ minuta jer je tamo statistika vazna stvar, a dobar deo statistike se vodi "per game". Upravo zbog toga bi ga Stiv Ker drzao na terenu iako nema potrebe za time. I onda na red dolaze izuzeci: Prvi je izuzetak kada superzvezda odigra sjajan mech i onda juri neki vazan rekord, kao sto je broj postignutih poena, triple double ili nesto slicno tome, i onda igrac moze da ostane u igri nekoliko minuta duze. Drugi izuzetak je suprotan, igracu se ne igra, prima na sebe odgovornost za svoju umanjenu statistiku i onda trazi od trenera da ga zameni, a priliku dobijaju oni kojima to mnogo znaci, tj. mladi igraci zeljni dokazivanja.

Dakle, sve je tu normalno, jedino nije normalno ako je bas rekao ono "slabi su", mada sve zavisi u kom kontekstu i kakvim tonom je receno. Ako je pri tom "slabi su" mislio da nema opasnosti da se utakmica izgubi onda je sve OK, a ako je to rekao potcenjivacki onda je to druga stvar.

Durant je zver ali i jako fina osoba, ne kao onaj nabedjenko Kris Pol ili neki slicni njemu, tako da ne verujem da hteo bilo koga da potceni.

peradetlić

pre 5 godina

Samo deo treštoka. Vizardsi bi voleli da su čvršća ekipa, i trude se da gaje taj stil. Ovo će im biti samo motiv više da pojačaju brzinu, ako žele da budu to što žele.

Kum

pre 5 godina

(Jim Beam, 25. oktobar 2018 16:58)

Tacno. Jednu od prica o MJ je ispricao igrac Wizardsa. Na gostovanju u Cikagu su stigli autobusom do hale, kad na parkingu stoji MJ pored svog ferarija i pusi cigaru. Dok su prolazili, on ih pita ko ce da ga cuva, a oni kao deca pokazu na kolegu. Na to je MJ viknuo "55!" i poceo da se smeje.



To vece im je strpao 55 komada.

Powerslave

pre 5 godina

Sa jedne strane, ovo je običan trash talk, deo američke sportske kulture, svi to rade svima i ne treba naročito ni obraćati pažnju.

Sa druge strane, jasno je da Durent, ma koliko on bio TOP 2 igrač već godinama, ne bi mogao da ovo govori da je kojim slučajem sad u Atlanti, Memfisu ili Sakramentu. Ovako je mnogo lako glumiti frajera kad si u GSW, okružen All Star saigračima.
Otkako je prešao u GSW ima ogromnu potrebu da glumi nekog žestokog momka, i na terenu i van njega (na netu). Mislim da je i sam svestan činjenice da je prelazak u GSW (naročito nakon preokreta u njihovoj PO seriji) vrlo jadan potez. Umesto da to prizna sebi on se predstavlja kao neki baja, on može sve jer ... pa može mu se, on je jako opasan tip :) a sve to da bi nekako maskirao svoj potez (prelazak u GSW) koji je sve samo ne neki junački, častan potez.

Sa treće strane, možda je ovo bio samo odgovor na neke prozivke ovih iz Vašingtona. Oni su sve samo ne cvećke, večito su u sukobu sa svakim (a kad nema koga drugog u blizi onda i međusobno), nisu im strane ni prozivke ni niski potezi... a mi u suštini i ne znamo zašto je sve ovo Durent i rekao. Sasvim je moguće da je samo odgovor na provokaciju.

Stefan COYG

pre 5 godina

@ zato te mnogi mrze... nema on mentalitet dzordana i brajanta...
(orion984m)
................................. .... . . . . ... .. . .. . . . .. . . .. . . ..
Eeee ma nema on mentalitet jednog Dzejmsa... a KAMOLI ove dovojice...