Sreda, 06.03.2024.

19:20

Vučić otkrio: Evo kada će biti doneta odluka o mandataru

Predsednik Srbije i član Predsedništva SNS Aleksandar Vučić rekao je da Predsedništvo SNS danas nije donelo odluku o mandataru za sastav vlade.

Izvor: B92

Vučić otkrio: Evo kada će biti doneta odluka o mandataru
Foto: Profimedia

Kako je naveo, to će biti učinjeno u danima pred nama.

Vučić je rekao da se na sednici razgovaralo o mandataru, ali da je predsednik stranke Miloš Vučević predložio da se sačeka još sedam do 10 dana, pa će se onda izaći i sa tom kandidaturom.

"Što se mandatara tiče, on mora da bude prvi u timu. Razgovarali smo o tome, ali nismo doneli konačnu odluku, imamo još neke dileme i stvari koje nisu čak ni personalne već sistemske, to bi trebalo da rešimo u danima koji su pred nama, da sistem počne da radi, zemlja ubrzano napreduje i da sa jednom novom snagom i energijom krenemo napred", rekao je Vučić posle sednice Predsedništva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Podeli: